Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 28.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
Kırmızı karttan sonra stad atmosferi yükseldiği için bizimkiler frene basarak oynadı. İkinci yarı ortam sakonlesince oynadık ve akıl almaz goller kaçırdık. Ama osiopisin yanında o mevkinin adamı oynasa daha verimli olurdu. Bakasetas'i orada oynatmak ona da bize de zarar verdi.
Ozan Yılmaz
06.03.2022, 21:14
Ulan şu hıyarları 80 dk 10 kişi yenemedik ya yazık!
Ne güzel 1sene daha ağlayacaklardı neyse
Gökhan Balcı
06.03.2022, 21:14
Adamların gol dışında bir tane pozisyonu var bir tane. Sen bir sürü pozisyon bulmuş atamamışsın gene kötü biz oynamış olduk :D fenerliler hadi kendini böyle avutuyor da biz niye böyleyiz anlamadım ben.
fadigaTS
06.03.2022, 21:15
Odana kapan, yorganın altına gir ve sessizce ağla
Avcı bunlara ne etti ? :) Adamlar takılı kalmış
nevzat61
Böyle puan kayıplarını bekleyenler var..bu takım 20 küsür puan fark atmış takımı gömüyor..bu takımın da kötü olacağı günler olacak..bu akşam da bunlardan birini yaşadık..
Ts006161
Ahmet Kara denilen çomar burada demek ki. Yine Abdullah Hoca ya sallıyor. Ne ya.şak herifsin
serdaracıl
Yahu lig bitmiş bitmiş. Şampiyon olduk zaten.
Arkandaki takımlar kaç puan geride.
10 kişi rakipten mi korkuyorsun.
Ahmetcan’ın elle oynamasına kırmızı çıksa yenilecektik belki.
Bu kadar korkmayın be. 3 maç alsan şampiyonsun zaten. Şu maçta çatır çatır saldıracaksın kaybedecek hiçbir şeyin yok. 67 ile 66 arasında fark yok.
10 hafta daha var. Lig bitmedi henüz
olcay_61
la siz ruh hastasımısınız her maçı kim kazanıyor 50 bin kisi önünde salyası akmış köpeklere yenilmedik çok gol kaçırdık osuruktan bir gollede berabere kaldık bitti r.madrid degilsin sen m.ctiy de degilsin haddini hududunu bil saçma salak fb takıntınız bu camiaya tam 10 yıl kaybettirdi artık yeter.
Bu arkadaşlarla Gürcan Bilgiç arasında bir fark görmüyorum şuan
Varlıbaş61
Şimdi 5 maçlık galibiyet serisi ve şampiyonluk gelecek. Ahan da yazdım buraya !
MEKANİK61
Hah bi sen eksiktin , geldin tam oldu.Biz de Ahmet'e sallayan yok diyorduk , seninle kare as da tamamlandı.Aferin,buyur gel..
kırmızı mı deil mi
böyle amatörlük var mı?
Nazim Can
Hamsik, Doğukan, Hugo, gibi ligdeki her takımda yıldız sayılacak adamlardan eksik mener deplasmanında 1 puan iyidir ama sanki takım ve hoca da bir tutukluk vardı bugün, Ali Koç ve İsmail Eagle gondermemek için büyük resmimi gördü bizimkiler anlamadım gitti.
Bir fenerliler hakem hakem diye ağlıyor bir de 17 puan önde olan takım bir maç rehavete düşmüş diye ağır eleştirenler ağlıyor :D
CaptanBarbosa
06.03.2022, 21:16
Hayatımda ilk defa maçtan sonra tv izliyorum, a sporda gürcan bilgiç diye biri var
Adam beynini evde bırakıp gelmiş şok yaşıyorum
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yorumsuz6117
06.03.2022, 21:16
Abdülkadir'i bugün izlemeye geleceklerdi, piyasa yaptı bugün..
serdaracıl
06.03.2022, 21:17
Korkak bir oyunla 75 dakika 10 kisi oynayan zayif rakibimize iki puan biraktik. Su an ligdeki durumumuza bakinca o alamadigimiz iki puanin kagit uzerinde hicbir degeri yok. Ama ote yandan bu macta kaybedilen galibiyetin duygusal degeri bizim icin puanlarla olculemez.
"Kalorifer gorevlisi" diye dalga gecilen adam bugun "birinci sinif" hocaya karsi 10 kisi oynayarak ezilmedi, rakibini galibiyetsiz geri gonderdi.
Aslinda galibiyeti biz bugun Fenerbahce'nin oyunu yuzunden kacirmadik. Basimizdaki "birinci sinif" teknik direktorun kendi beyninde kurdugu hayali limite takildigimiz icin kacirdik.
Dua edelim ki bu sezon hicbir rakibimiz yok.
Adamlar beraberliğe şampiyon olmuş gibi seviniyordu en son. Trabzon adamı bu hale sokar işte
Nazim Can
Golde Zahji kaciranda Bakasetas topu da o kaybetti, kayseri maçının kopyası gol yedik soldan biri akan oyunda diğeri duran top.
Mert Oğuzlu61
Lafa bak :)
Adamlar 10 kişi kalmış 1-0 öne geçmişiz uzun senelerdir kazanamadigimiz yerde kazaniriz derken şuradan 1 puanla cikiyoruz sevindin mi ?
Sahaya devrede giren adamla burada hocaya sallayan yav..klar arasında hiç fark yok.Ulan , şampiyon yaptı bu adam sizi.Size Ünalk Karaman hamaseti lazım değil mi ?
ilelebeTS
Bizim takımın en iyisi Ömür'dü.
leavemealone
Saglik olsun ama aklima takilan iki pozisyon var
Ugurcan yedigimiz golde neden atlamadi..
Wakaeme bos kaleyi nasil kacirdi..
fadigaTS
Hayatımda ilk defa maçtan sonra tv izliyorum, a sporda gürcan bilgiç diye biri var
Adam beynini evde bırakıp gelmiş şok yaşıyorum
Evde bırakmışsa yine de iyi :)
yatmaztara
06.03.2022, 21:18
Uyuşuk oynadığın zaman sahada ödüyle oynayan Altay'ı bile yenemiyorduk. 10 kişilik şikebahçe'de seyirci baskısıyla ödüyle oynadı biz yine işi çok fazla ciddiye almadık.
Çok güzel haber. Umarım satılır. Beğenenler olabilir ama oyun sistemimize uyan bir topçu değil.
HOPA'LI TS'Lİ
Bu arada hakkını es geçmeyelim Ahmet Can muazzam oynadı bugün. Bana göre net bir şekilde maçın adamıydı.
Aspor'un yeni transferi TS yorumcusu Ulaş Özdemir çok tatlı birisi. İyi ki almışlar. Çok objektif analiz ve yorumları var. Maç öncesi dedi ki; Ahmetcan son maçlarda hatalar yaptı ama bu çocuk büyük maçlara daha iyi konsantre oluyor.
Dediği çıktı. Maçın adamı bence. Geriden topla çıkışları ve iyi oyun kurmaları, isabetli pasları, soğukkanlılığı ve yüksek özgüveni olağanüstüydü. HT olsaydı yakmıştı bizi.
Ömür de dinamo gibiydi, maşallah.
Puaş ve Baka sahanın en kötüleri.
Sezon sonu iyi bir sol bek şart
Sefa Murat Dokuz
10 hafta daha var. Lig bitmedi henüz
Matematiksel garantilemedikçe şampiyonluktan bile korkuyorsunuz.
Psikolojiniz bozulmuş.
Maçı almak istemedi hoca. Sezon başından beri nasıl övüyorsak, bugün de eleştireceğiz.
Nazim Can
Çok bencildi bugün, 2 çok uygun pozisyonda Nwakaemeye vermedi, o cılız şutları delirtti yine. Onun haricinde fena değildi.
Hahaha Avcı olmasa hayatında şampiyonluk göremeyecek tipler gelmiş burada hocaya sallıyor:D
Bunlara anca başkalarının şampiyonluğunu izlemek müstehak. 'Benden olmayan benden değildir' zihniyeti Trabzonspor'un DNA'sından silinip atılması gereken bir zihniyettir. Arkadaşlar bu zihniyetteki kişileri asla taraftar olarak görmeyin.
serdaracıl
06.03.2022, 21:19
Adamlar 10 kişi kalmış 1-0 öne geçmişiz uzun senelerdir kazanamadigimiz yerde kazaniriz derken şuradan 1 puanla cikiyoruz sevindin mi ?
Evet. Ben çok sevindim. 1 puanı yazdım tahtaya, haftaya bakıyorum
ÖmürKaradeniz61
kırmızı mı deil mi
böyle amatörlük var mı?
18 yaşında sahada sanki 10 yıldır Trabzonspor savunmasında oynuyormuş gibi oynayan bir çocuk var ama senin gibi külek kafalı adamlar gelip refleks icabı elini kaldırdığı için gelmiş çocuğa laf ediyor el mi diyor? El değil oğlum Denswill bile Ahmetcana güvendiği için son 15 dakika al oyunu sen kur diye ona verdi sürekli.
fadigaTS
Olaya geniş çerçeveden bakın.Adamlar Trabzonsporumuzu izlemek için tribünleri doldurmuş.Hayranlıkla bizim takımı izlediler :)
Giallorossi
Bizim taraftar neden böyle?
Allah akil fikir versin
CaptanBarbosa
Evde bırakmışsa yine de iyi :)Erman veriyo ayarı inceden
emre6117
Ah be abdullah hocam keske yenseydik de bu fb saklabanlarini izleseydik. Cok keyifli olacakti. %100 kirmiza bile laf ediyor saklabanlar.
Hakeme vurmaya kalktilar, sahada oyuncularimiza atmadiklari yabanci cisim kalmadi.
Ama bizim oyuncularimiz asiri efendi.biz kendi sahamizda bunlara bunu yapinca maci birsekilde bitiriyorlardi.
Bud Spencer
kötü oynadik, bizim icin herhangi bir macti, rakip icin sezonun en önemli maci, istekleri ve tribünleride bunu gösterdi ve buna ragmen cok sans yakaladik veya sans olusturacak pozisyonlari bulduk, fakat o son hamle hep eksik kaldi
bizim hedefimiz sampiyonluktur ve olacagizda, ayrica kupada insallah bizim olacak
bu maci cabuk unutalim
AKSOY_61
06.03.2022, 21:20
Bu sıfat bulamadığım yaratıklar ligin ilk yarısında ki düşüşü de bizim maça bagliyorlar. Yav ne desek boş adamlar hakemler hep bize çalışsın istiyor katakulle simariklik içlerine işlemiş
Ha bu rezillerin düşüşünün sebebi umarım bizim maçtır bunlar minareye kılıf aramanın derdinde ama o tokatı biz csktiysak ne kadar hoş.
halilaziz61
Laubali ligin cezasını çektik
Yine de tebrikler takım tebrikler Hoca
nevzat61
Erman Toroğlu döktürüyor.. bilgiç kuyruğunu kıstırdı
Rakip kaosa çok müsaitti aslında tek yapmamız gereken 2yi atmaktı ondan sonra o stad zaten karışacaktı ama beceremedik. Evet maç hocaya yazar ama istifa etsin falan diyenler kendini komik duruma düşürüyor 38 yıl sonra şampiyonluk kutlayacaksınız bu adam sayesinde evet istifa etsin MRA, Tolunay, Hami gelsin :D
serdaracıl
Matematiksel garantilemedikçe şampiyonluktan bile korkuyorsunuz.
Psikolojiniz bozulmuş.
Maçı almak istemedi hoca. Sezon başından beri nasıl övüyorsak, bugün de eleştireceğiz.
Psikolojisi bozuk olan kim acaba?
Rahmi Akkurt
Erman hocam yapıştır...
Berabere kalmışız. 1 puan 1 puandır. Devam.
yavuzbaha
Avcı bazı maçlarda çok iyi hamleleri vardı ama bu maçı kotaramadı,fenerden korktu..Konya maçındaki atak oyunumuz oynasaydık feneri 5 lerdik,net
HOPA'LI TS'Lİ
Bizim takımın en iyisi Ömür'dü.
Ahmetcan'la birlikte
Soner Albayrak
Şampiyonluk sevinci yaşarken kimse bu maçı hatırlamaz.
fadigaTS
Bizim taraftar neden böyle?
Allah akil fikir versin
Maça gidenler destek vermeyi bilmiyor.Buradakiler de bir acayip.Avcı hocama bu taraftara rağmen gelen başarıdan dolayı saygım daha da artıyor
MEKANİK61
06.03.2022, 21:21
18 yaşında sahada sanki 10 yıldır Trabzonspor savunmasında oynuyormuş gibi oynayan bir çocuk var ama senin gibi külek kafalı adamlar gelip refleks icabı elini kaldırdığı için gelmiş çocuğa laf ediyor el mi diyor? El değil oğlum Denswill bile Ahmetcana güvendiği için son 15 dakika al oyunu sen kur diye ona verdi sürekli.
ne demek istediğini anlamadım..
el mi değil mi?...
fadigaTS
Şampiyonluk sevinci yaşarken kimse bu maçı hatırlamaz.
Avcı düşmanları son kurşunlarını atıyor :) Ama az kaldı
ömür çok topa bastı. oyunun akışını kesti. bakasetas da ha keza öyle. o daha donuktu. bu şekilde olmaz. olmadı da
Enaldo61
Erman hocadan başka da adam yok şu tvde helal olsun ne derse haklı
ilelebeTS
Bugün rakip kağıt üstünde 10 kişiydi sadece. Böyle çirkeflik görmedim. Gösterilmeyen şeyler var. Hakeme saldırı var. Bakasetas'ın kafayı maddeyle yardılar. Bu maç Trabzon'da olsa hakem soyunma odasına giderdi.
Onur Erçetin
06.03.2022, 21:22
Bugun fazla saçmaladın Onur. Bi yüzüne su falan çarp kendine gel.
Kayseri maçında Ahmetcan-Denswill,Puchacz-Yusuf,Bakasetas-Djaniny değişiklikleri ile maçı aldı.
Bugün Bakasetas ve Puchaczı çıkarmayarak maçı verdi.Bu iş bu kadar basit.Saçmaladığımı düşünmüyorum.
O gün maçı alan da bugün maçın içine eden de Avcının ta kendisi.
fadigaTS
ömür çok topa bastı. oyunun akışını kesti. bakasetas da ha keza öyle. o daha donuktu. bu şekilde olmaz. olmadı da
İkisi de daha hareketli olmalı.Aynı zamanda boşukları daha çabuk görmeli
Sefa Murat Dokuz
Emin misin.66 olsaydı muhtemelen Hoca'yı hovardaca istifaya davet edecektin.Derdiniz nedir sizin ???
Gereksiz varsayım.
Alanyaspor’a karşı 10 kişi oynadığımızda sahaya koyduğumuz karakter.
Maçtan sonra yazdıklarımız ortada. Yenilseydik de yenseydik de her sonuçta helal olsun dedim ben takıma.
O maçta daha lig ortadaydı. Orda cesareti koyduk, galibiyeti kaçırdık hemde 10 kişiyle.
Bugün risk almanın ise en rahat olduğu gün. Arada 14-20 puan fark var. Rakip 10 kişi, 13 puan fark olsa ne olacak ya.
Fenerden de korkuyorsunuz, şampiyonluğun kaçmasından da. Utanın arkadaş.
David_LuiZ4
Bakın bir futbolcu kötü oynayabilir formsuz olabilir rakibin oyun anlayışı o oyuncunun performansını düşürebilir ama söz konusu futbolcu sahada disiplinli durmuyorsa o futbolcuyu kenara almakla kalmaz hoca olsam diğer oyuncuların önünde bir güzel fırçalarım..Bakasetas'dan bahsediyorum..Benim için Baka'nın hücumda yapamadığı işler sorun değil hatta siz hoca olarak bu adamı şut tehdidi var diye maç bitimine kadar da sahada tutabilirsiniz..Gel gelelim yediğimiz golde Baka'nın tuttuğu adamı bırakması onunla beraber koşmaması ve kafayı vurdurması tamamen "disiplin" sorunudur..Kötü oynarsın ona lafım yok ama futboldaki en basit şeyi markajı yani rakiple beraber gezmeyi yapmıyorsanız kusura bakmayın aklınız bedeniniz maçta değildir..Maçtan kopuk oynadı adam bu akşam..Avcı'nın bu pespayeliği görmesi lazımdı..
fadigaTS
Ahmetcan yerine Hüseyin oynasaydı kesin 1 tane daha yerdik
Devre arasinda Bakasetas'a 12 milyon euro veren gerizekali Avrupa takimi kimse insallah vazgecmemislerdir de paket yapip gondeririz. Yarim sezondur yatiyor, yetti artik.
Bu macin en buyuk kazanimi Ahmetcan oldu. Cok iyiydi. Yerinde oynatilinca olacak demek ki. Dorukhan ve Hamsik donsun, Baka kulubeye mi gidiyor nereye gidiyorsa gitsin, kalan maclarin cogunu kazaniriz.
Royal Heart
06.03.2022, 21:23
Kim ki 17. dakikadaki karar üzerinden mağduriyet çıkarmaya çalışır asla müsaade etmeyin ! Birincisi kırmızı kart doğru ki onun için de VAR uyarısı bekledi hakem, ikincisi maçın henüz başında, ilk dakikasında Nwakaeme ceza sahasına girerken net faule maruz kalıyor hakem maçı oynatıyor, aradan birkaç dakika geçmeden Cornelius benzer bir pozisyonda faule maruz kalıyor hakem yine oyunu devam ettiriyor. Daha maçın başında ev sahibi takıma bu müdahaleler için adeta göz yumuluyor haliyle kırmızı karta da tahammül edemiyorlar.
Bu pozisyon üzerinden mağduriyet üretme çabasında olanlar kendilerine sahaya "yabancı madde" atmayı, küfürlü tezahüratları, sahaya inmeyi hak görüyorlar. Yetmiyor maçın ikinci yarısına kalmadan hakemlere ve şürekâlarına mesaj vermeyi görev biliyorlar.
Maalesef buraya kadar şaşırmadık da şampiyonluğa bu kadar gür sesle giderken, rakip 10 kişi, sen öne geçmişken, psikolojik üstünlük ve oyun üstünlüğü takımındayken neden ve nasıl bu maçta oyun ağırlığını ve skoru kaybedersin, işte bu sorgulanır, kimse kusura bakmasın kolay ve yakışmayan bir kayıp oldu.
bu camia işte bu kadar rezil
hakem 2 penaltımızı vermemiş
bariz kırmızıya faul bile vermemiş
halen daha ağlıyorlar
canımı sıkan sadece bu
Salih Kara
06.03.2022, 21:24
Bein sportsta yine maç sonu hakem konuşuyorlar. Normalde konuşmazlardı.
Ayrıca bu maç rakip için çok anlam içeriyordu adamlar ilk maçtan beri bu maçı bekliyor normalde boş olan stadı doldurdular ağızlarından salya akıyordu taraftarlarının haliyle 10 kişi kalsalar bile o gazla oynadı adamlar. Bizim için sıradan olan bi maç onlar için çok önemliydi az çok gördük zaten sahada. Ha Nwakaeme boş kaleye atsa bunların hiçbirini konuşmayacaktık sağlık olsun sezon sonu bu maçı kimse hatırlamayacak ama o şampiyonluk her yerde kutlanacak unutmayın.
serdaracıl
Bugün rakip kağıt üstünde 10 kişiydi sadece. Böyle çirkeflik görmedim. Gösterilmeyen şeyler var. Hakeme saldırı var. Bakasetas'ın kafayı maddeyle yardılar. Bu maç Trabzon'da olsa hakem soyunma odasına giderdi.
Aynen. Bunları gündeme getirmeliyiz. Adamlar sahaya daldı, sürekli yabancı madde atıldı. Cornelyusun pensltısı verilmedi. Net kırmızı ancak var sayesinde zorla verildi
Enaldo61
Ahmetcan yerine Hüseyin oynasaydı kesin 1 tane daha yerdik
3 yerdik 3 ama hüseyin oynasın diyenler de vardı gerçi oluyor böyle ben de Puchacz da yanıldım.
Nazim Can
Macdan once başta o Hopali tsli olmak üzere her maç istisnasız her hakeme ağlayan ezik Trabzonspor taraftarından gına geldi yemin ediyorum, hala daha ağlıyorlar, inanılmaz gerçekten.
Onur Erçetin
Merkezde Siopis-Ömür
Kanatlarda Waka-Visca
Forvet arkasında Djaniny
İleri uçta Cornelius
Bakayı çıkarıp Djaninyi alarak şu formata dönseydi maça 5-0 falan biterdi.Hoca malaasef maçın içine etti.Kayseri maçında ne kadar başarılıysa bu maçta o kadar başarısız oldu.
fadigaTS
Bu maçtan sonra bakasetas ciddi bir uyarı almalı.Çok lakayt oynadı
HOPA'LI TS'Lİ
Ah be abdullah hocam keske yenseydik de bu fb saklabanlarini izleseydik. Cok keyifli olacakti. %100 kirmiza bile laf ediyor saklabanlar.
Hakeme vurmaya kalktilar, sahada oyuncularimiza atmadiklari yabanci cisim kalmadi.
Ama bizim oyuncularimiz asiri efendi.biz kendi sahamizda bunlara bunu yapinca maci birsekilde bitiriyorlardi.
Var'a giderken hakeme işaret parmağı gösterip ayar vermeler, tartaklamalar
Bakalım tribünlere ne ceza verecekler?!
Şerefsizler
Net kırmızıya bile itiraz, isyan.
Hakem harika maç yönetti.
Mete'ye de helal olsun.
Hakemler endişelerimizi boşa çıkardı.
Reha Feneri övüyor :)
Adem Köse
Bence ikinci yarı doğru bir oyun oynadık. Saldırıp maçı git gelli bir oyuna döndürmememiz gerekiyordu.
Ikinci yarı maç 1-1 e gelene kadar fenerbahce oyuncuları ve taraftarı için aslında maç bitmişti. Gol atabilecekleri tek yol olan duran toptan gol yedik.
Mac 1-1 olduktan sonra fenerbahcenin hem oyuncuları hem de taraftarı dirildi. Gerkesiz oyunun içine soktuk. Ancak maçın sonlarına doğru güçten düşünce rakip, pozisyonları bulduk. Ancak olmadı.
Rakibi de hic hafife almayın koşu mesafelerine bakarsanız cok iyi mücadele ettiler. Mental olarak da iyi hazırlanmışlar. Bunda taraftarlarının tam kapasite ile stadı doldurması etkendi. Biz kendi oyunumuzu oynadık. Tahminim fb bundan sonraki 3 maçın ıkisinde puan kaybeder.
la yenilmedik ha yenilmedikkkkkkk ligin ilk devresinde yendik ikinci devre 1 puan aldık la bjk geçen sene yenile yenile 1 avarajla şampiyon oldu 1 avaraj sevinçten götlerini yırttılar.
yavuzbaha
Rakip kaosa çok müsaitti aslında tek yapmamız gereken 2yi atmaktı ondan sonra o stad zaten karışacaktı ama beceremedik. Evet maç hocaya yazar ama istifa etsin falan diyenler kendini komik duruma düşürüyor 38 yıl sonra şampiyonluk kutlayacaksınız bu adam sayesinde evet istifa etsin MRA, Tolunay, Hami gelsin :D
İstifasını isteyen yok ki,Bu maç özelinde avcıyı eleştirenler gitsin demiyor ki..Bu maçı rahat koparacak hamleleri yapamadı diye eleştiriyorlar…bende katılıyorum o görüşlere,çok yüklenemedik,daha çok baskı kurmalıydık
outlaws61
06.03.2022, 21:25
Daha lig bitmedi.
Hocamız hep ne diyordu maç maç gidiyoruz.
Ama bu maç sanki lig bitmiş gibi oynadık.
Alacağımız her 3 puan bizi şampiyonluğa bir adım daha yaklastıracak.
Ezeli rakibini yıllardır yenemediğin bi statta 18.dakikada 10 kişi yakalamışsın.
Ne yılların kazanamama nede şampiyonluğu isteyen takımın oyunu vardı sahada.
Neden böyle oldu bilmiyorum.
Aynı durumda biz defalarca yakalandık ve her defasında ezile ezile yenildik.
Fırsat bizim elimize geçti bu sefer ama biz ne yaptık.
İstemedik.
Bu maç beni çok üzdü anlatamam.
ben şunu bilirim. korkunun ecele faydası olmaz. maç 1-0 . rakip 20 puan gerinde ve 10 kişiler. az cesaretli oynasan yokları oynayan bakesetas yerine djaninyi koysan maç farka gidecek. neyse avcı bundan ders almıştır. bizi şampiyon yapan hocaya tabi ki güvenimiz ve kredimiz açık. ancak eleştirmeyecek de değiliz
Waka nın boş kalesi gol olsa çok farklı şeyler konuşulacaktı.
Manava61
06.03.2022, 21:26
Ben farklı maç mı izledim? Maçı izlemeyen de fener oynadı biz izledik sanır.
Sefa Murat Dokuz
Psikolojisi bozuk olan kim acaba?
Erman Toroğlu: “Fenebahçe kişilik koydu sahaya, Trabzonspor baş edemedi.”
Reha Kapsal “Fenerbahçe 10 kişiyle Trabzonspor’u domine etti.”
Ele güne bizi rezil eden sizin bu korkak zihniyetiniz.
Şu farkı idrak edemiyorsunuz. Ligin tepesinde kıran kırana yarış olsaydı, bu oyuna sabredilir.
Şu ortamda bu maçı almak için hamleni yapacaksın. 85’e kadar yorulmuş rakibi izleyip hiç bir şey yapmıyorsan korkaksın.
albatros
Oyuncularımızın canına kastedildiği bir ortam,
Hakeme parmak sallayıp sakın ha diye efelenen kasap şikebahçe oyuncuları,
Uydurulan serbest vuruştan hakemin şikecilere hediye ettiği bir gol,
Özellikle Nwkamae'in kaçırdığı %100 pozisyonla kılpayı kaçan galibiyetimiz,
1-1 biten maç sonrası liderden puan aldık diye sevinen, takımını neşeyle alkışlayan şikebahçenin ezik, barbar taraftarı.
Maçın özeti budur. Biz şampiyonluk yolunda yürümeye devam ediyoruz. Şikecilere ikincilik mücadelesinde başarılar.
Hadi eyvallah.
OMERYILMAZ_TS
Erman Toroğlu adamın dibi yalı cocugundan hickimseden korkmuyor dobra adam
Bu maç ahnetcani kazandık bakasetas yedek başlar artık pihac dinlensin avcı hocaya da nazarlik olsun deplasmanda 1 puan iyidir bosverin avcı hoca adamdır desteğe devam
ilelebeTS
Ahmetcan'la birlikte
Stoper ikilimizin ikisi de iyiydi. Ahmetcan'ın 1 tane çok kritik hamlesi var evet. Onun haricinde fazla iş düşmediğini düşünüyorum defansımıza. Ömür bütün oyunu organize etti, sorumluluk aldı. Böyle giderse forması garanti, Bakasetas yedeğe düşer.
Nazim Can
Bakın bir futbolcu kötü oynayabilir formsuz olabilir rakibin oyun anlayışı o oyuncunun performansını düşürebilir ama söz konusu futbolcu sahada disiplinli durmuyorsa o futbolcuyu kenara almakla kalmaz hoca olsam diğer oyuncuların önünde bir güzel fırçalarım..Bakasetas'dan bahsediyorum..Benim için Baka'nın hücumda yapamadığı işler sorun değil hatta siz hoca olarak bu adamı şut tehdidi var diye maç bitimine kadar da sahada tutabilirsiniz..Gel gelelim yediğimiz golde Baka'nın tuttuğu adamı bırakması onunla beraber koşmaması ve kafayı vurdurması tamamen "disiplin" sorunudur..Kötü oynarsın ona lafım yok ama futboldaki en basit şeyi markajı yani rakiple beraber gezmeyi yapmıyorsanız kusura bakmayın aklınız bedeniniz maçta değildir..Maçtan kopuk oynadı adam bu akşam..Avcı'nın bu pespayeliği görmesi lazımdı..
Kayseri macindada aynı boku yedi 2 defa 1 gol oldu bu maç aynı boku yedi puhacz indirdi faulde de adamını kaçırıp golü yedirdi, bu takımda ne oyuncular yedek soyundu, formsuz adamı oturtmasi lazım hocanında.
HOPA'LI TS'Lİ
Bu maçtan sonra bakasetas ciddi bir uyarı almalı.Çok lakayt oynadı
Kayseri maçında ve bu maçta geçiş oyununda kaptırdığı toplar gole neden oldu.
Ahanda Son dakika haberi, Göztepe Hocası gönderildi. Yine bizim maça denk geldi bu olay
Yalnız Göztepe iyi takım. Ciddiye almalıyız.
Ekrem D.
06.03.2022, 21:27
Kulup gerekirse Avci'nin kafasinda kurdugu korkaklik uzerine calisabilecek yurtdisindan ozel psikologlar getirsin. Seneye sampiyonlar liginde "10 kisi kalmis fenerbahce"den daha zorlu rakiplerle karsilasacagiz.
Güntekin Onay'ın sözleri ne ya? yok 10 sene önceki fenerbahçe olsaydı bu maç bitmezdi ne demek? sen nesin? bulunduğun pozisyon ne? sokakraki adam mısın sen?
serdaracıl
Bence ikinci yarı doğru bir oyun oynadık. Saldırıp maçı git gelli bir oyuna döndürmememiz gerekiyordu.
Ikinci yarı maç 1-1 e gelene kadar fenerbahce oyuncuları ve taraftarı için aslında maç bitmişti. Gol atabilecekleri tek yol olan duran toptan gol yedik.
Mac 1-1 olduktan sonra fenerbahcenin hem oyuncuları hem de taraftarı dirildi. Gerkesiz oyunun içine soktuk. Ancak maçın sonlarına doğru güçten düşünce rakip, pozisyonları bulduk. Ancak olmadı.
Rakibi de hic hafife almayın koşu mesafelerine bakarsanız cok iyi mücadele ettiler. Mental olarak da iyi hazırlanmışlar. Bunda taraftarlarının tam kapasite ile stadı doldurması etkendi. Biz kendi oyunumuzu oynadık. Tahminim fb bundan sonraki 3 maçın ıkisinde puan kaybeder.
Git gelli oyun ne hocam. Trabzonsporun böyle bir anlayışı olamaz
Hocanın en büyük hatası Bakasetas dururken Corneliusu çıkarıp Djaniny'yi alması oldu bence. 1-1 olduktan sonra inanılmaz aradık Corneliusu.
annttiigs
Bu maçta azıcık kora kor denesek en az 2 kırmızımız vardı. Hocaya kızıyorlar, kontrollü oyun falan diye ama hoca ennn doğru hareketi yaptı bana kalırsa. hiç gerilmesine müsade etmedi takımın. Karşında yoktan faul yaratan bir hakem varsa kendini sakınacaksın. Kırmızıdan sonra biz bir tane topa bile ayağımızı sokmadık. Yine de olmayan faulden golü yedik. Düşünün azıcık mücadele ettiğimizi.
Yine de hızlı çıkarken lakayıt olmasak maçı alırdık, waka'nın topu saymıyorum. O hariç. Ben, şu maçtan oyuncu kaybetmeden çıktığımız için çok mutluyum.
Varlıbaş61
Şu Altay denen şovmeni üçlemedik ya ona yanarım.
fadigaTS
Sene sonu o koydukları kişilik ne işe yarayacakmış göreceğiz.20 puan fark yemişler.Halen daha kişilik diye avunuyorlar.Uğurcana söverek mi kişilik koymuşlar :)
61zeynel61
Bir kısım taraftarımız, takım kötü oynasa bile oyundaki eksikleri söyleyeni hain ilan ediyorlar. Takımın yanlışlarını söylemek ondan desteği çekmek, başka takımı tutmak değildir.
Kusura bakmayın da burada ahkam kesen arkadaşlar sıcak evlerinde oturup maç izlerlerken defalarca ben şehir dışından maçlara gidip, bağırıp çağırıp, 1 hafta kısık sesle ders anlatmak durumunda kaldım. İstanbulda otuturken de kombinem vardı, Artvin'de otururken de var. Burada kimsenin taraftarlığını sorgulama haddini kendinizde aramayın. 2004'ten beri üyesi olduğum BMN, başkalarına saygıyı elden bırakmayacak bir üslup ile herkesin fikirlerini dile getirebildiği bir ortam. Sadece takım güzellemesi yapılan tek boyutlu bir yer değil.
Sezon başından beri efsane bir şekilde, rekor bir puan farkı ile şampiyonluğa koşuyoruz. Ancak bizim için şampiyonluk yarısı kadar anlam ifade eden bir fener maçında, hem de rakip erkenden eksik kalmışken, ligde de senelerce deplasmanda feneri yenememişken takımımın sergilediği bu çekimser oyunu kabul etmek istemiyorum.
Haftaya yine maçıma gider, yine bağırır çağırır, yine 1 hafta kısık sesle ders anlatırım.
nevzat61
Puan tablosunu birisi buraya koysun da bu takımı gömenler biraz utansın
Sıkıntı yok arkadaşlar. Şampiyonluğu alalım bu sene. Feneride seneye yeneriz. Çok önemli değil.
HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 21:28
Oyuncularımızın canına kastedildiği bir ortam,
Hakeme parmak sallayıp sakın ha diye efelenen kasap şikebahçe oyuncuları,
Uydurulan serbest vuruştan hakemin şikecilere hediye ettiği bir gol,
Özellikle Nwkamae'in kaçırdığı %100 pozisyonla kılpayı kaçan galibiyetimiz,
1-1 biten maç sonrası liderden puan aldık diye sevinen, takımını neşeyle alkışlayan şikebahçenin ezik, barbar taraftarı.
Maçın özeti budur. Biz şampiyonluk yolunda yürümeye devam ediyoruz. Şikecilere ikincilik mücadelesinde başarılar.
Hadi eyvallah.
Şb 2.liği hak etmiyor. İnşallah olamazlar. İlk 4'e giremesinler köpekler
fadigaTS
Güntekin Onay'ın sözleri ne ya? yok 10 sene önceki fenerbahçe olsaydı bu maç bitmezdi ne demek? sen nesin? bulunduğun pozisyon ne? sokakraki adam mısın sen?
Bu bjk liler fb yi çok seviyor.İkisi de şikeci olduğu için olabilir.
Manava61
Şu farkı idrak edemiyorsunuz. Ligin tepesinde kıran kırana yarış olsaydı, bu oyuna sabredilir.
Şu ortamda bu maçı almak için hamleni yapacaksın. 85’e kadar yorulmuş rakibi izleyip hiç bir şey yapmıyorsan korkaksın.
Hocam Erman veya Reha bunu dese nee demese ne? Kouassi Koita ve Berat'ı aldı adam daha ne yapsın paldur güldür saldırsın mı?
kaçarava
06.03.2022, 21:29
Kepaze durumda ve 10 kişi kalan fbyi ikinci yarı takır takır yenmeliydik. Adamlar taeaftar ve takım olaram yenilgiyi kabullenmişti. Yan pas geri pas yan pas geri pasla maç bitmez. Bu rakibi uyutmak değil beceriksizlik.
OMERYILMAZ_TS
Kırmızı kart doğru
Hakeme parmak sallamalar serbest
İzlemeye giderken engel olmak serbest
Sahaya siseler maddeler atmak serbest
Hakem kırmızıdan sonra korktu sikecileri kollamaya başladı bizim takım da ürktü ger cekildi
Bakasetas da rakip 10 kişi ben de izleyeyim denge olsun dedi
Ahmet Can yüreğini koydu
Benim özetim bu
Kontrollü oyun mağduru olduk bugün. ŞAMPİYON olduğumuz sezonda bile kanser olduk [emoji23]
Tamam o zaman bu maçta karakter koydu diye fbyi şampiyon ilan edelim ne dersin :D Maç hocaya yazar dedik zaten daha neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamadım 38 yıldır şampiyon olamamışsın ama kendini hala dev aynasında görüyorsun. Buraya kadar bu futbolla geldik zaten senin korkak dediğin futbol şampiyonluğu getirdi işte 38 yıl sonra demek ki olması gereken buymuş.
Enaldo61
Kırmızı kart doğru
Hakeme parmak sallamalar serbest
İzlemeye giderken engel olmak serbest
Sahaya siseler maddeler atmak serbest
Hakem kırmızıdan sonra korktu sikecileri kollamaya başladı bizim takım da ürktü ger cekildi
Bakasetas da rakip 10 kişi ben de izleyeyim denge olsun dedi
Ahmet Can yüreğini koydu
Benim özetim bu
Adam hakem var'a gitmeden tehdit ediyor resmen ya
fadigaTS
06.03.2022, 21:30
Abdullah avcı hocam gerçek bir trabzonspor efsanesidir.En sevdiği renklerin siyah beyaz olduğunu da zannetmiyorum.Yani kestane değil :)
Manava61
Sıkıntı yok arkadaşlar. Şampiyonluğu alalım bu sene. Feneride seneye yeneriz. Çok önemli değil.
Hocam fener öyle bir konuma geldi ki, son senelerdeki tek motivasyonu kadıköydeki yenilmeme serisi. Bu kafayla daha çok sene şampiyon filan olamazlar.
Şu maçtan pollyanacalık yapanlar çok komik oluyor. Burada bariz hataların neden yapıldığını sorguluyoruz, hocanın vardır bildiği diyerek mi kabul edeceğiz?
Kardeşim birincisi adamlar full stad olmadıkları kadar motive olmuslar öyleki hırslarından kırmızı gördüler ikincisi hakem her pozisyonda ibnelik yapıyor bize üçüncüsü kupa maçı oynamıssın takımın konsantrasonu o maça daha çok odaklanmış çok büyük bir puan farkı var burdan 1 puan bile seni cezbederken o psikoloji ile takım cok saldıramıyor dördüncüsü ve en önemlisi zaten 5-6 tane net pozisyon bulduk atamadık atsak şimdi senin yorumun bu olmayacaktı .
Özetle olmadı yenemedik ama şampiyonluğa yürüyoruz bırakın içerde homurdanmayı artık
emre6117
Evde bırakmışsa yine de iyi :)
bu aksam tum amigolar, tum fb saklabanlari, tum adaletsizler ortaya cikacak. Simdilik liste soyle;
Gurcan bilgic, tum fb oyunculari ve hocalari, tum fb camiasi, ogun temizkanoglu.
Liste yi uzatalim bence.
Bu aksam herkesin rengi belli olsun.
O pozisyona kirmizi demeyen ahlaksizdir. Amigodur.
Ortahisar61
06.03.2022, 21:31
1997den beri yenemiyoruz.. 10 kisi 85 dk oynadilar öne gectik yine yenemedik, bari kaybedip kepaze olmayalım diye dua ettik. O pozisyon sarıydi zaten keske kirmizi vermeseydi cok hirs yaptilar ezildik zaman zaman. Ilk mactada 10 kisilerdi neredeyse mac boyu son dk penaltiyla kurtardik. Fark yapacagimiz macti korkudan titremeye gerek yoktu
Okan Telci
Renktaşlar, spor dallarının ortak özelliği olan taraftar takımına tarafı olandır. Ama takım sırf böyle oynadı diye bazı şeyleri abartmamak gerekir. Futbolda bu işler vicdan ve sorumluluk gerektirir. Sanki en güçlü rakibin sana fark attı, sanki sen 20 puan geridesin, sanki şampiyon olamıyormuşçasına yorumları bir kenara bırakmanızı rica ediyorum. Bu tarz yorumları futbolcular google translate kullanarak okuyorlar. Kelimeleriniz en azından sağlam olsun. Birazcık empati yapın kendinizle be! Bu takım bu sene hataları da olsa şampiyon O-LA-CAK!
gurur6134
Avci istifa diyen adam gormedim ben diyemezde zaten kimse o kadar uzun boylu degil ..ilkyari kotuyduk 2.yari hersey lehimize giderken rakibin gucu bitmisken rahat bir sekilde 2 yi bulmak yerine top cevirip durduk bir duran topla beraberligi yakaladilar.ondan sonra kaleye gitmek aklimiza geldi waka bos kaleye kacirdi pisi pisine gitti galibiyet saglik olsun.baka ve puchaz o kadar uzun sure oyunda kalmasa degisiklikler zamaninda gelse gule oynaya alcaktik maci
reha kapsalın olmayan futbol bilgisine işiyeyim domine etmenin anlamı nedir sıgır herif sen yorumcusun ha 1 tane posizyonu var fb nin yahu 1 tane bu palyaçoların algı oyununa niye geliyorsunuz siz hemserim kaçtane gol kaçırdı Trabzonspor kim maçı domine etti biz gayet rahat oynadık o yüzden puan kaybettik bunlar bu kafayla devam etsin biz önümüze bakacaz .
Enaldo61
Abdullah avcı hocam gerçek bir trabzonspor efsanesidir.En sevdiği renklerin siyah beyaz olduğunu da zannetmiyorum.Yani kestane değil :)
Aynen öyle kasketleri takın muhteşem bir kutlama yaklaşıyor! Yıllardır unudumuz kaybetmiştik ben bir 50 sene daha şampiyon olamayız diyordum resmen büyük hayal gerçek oluyor artık farkına varalım çok fark attık diye durum normalleşti ama inanılmaz bir şampiyonluk geliyor herkesin hayallarri rüyaları gerçek oluyor bu kupa Kazım Koyuncuya da gidecek daha
adiloş bebe
hay Erman onu demiş Serdar Ali bunu demiş İsmail Kartal osurmuş falan filan. Arkadaşlar hayat bunları kafaya takmak için fazla kısa. Biz çıktık, oynadık kazanamadık. Dünyanın sonu değil. Bugün geride kaldı haftaya Göztepe'ye odaklanalım.
Daha çifte kupa gelecek bu şehre :)
serdaracıl
06.03.2022, 21:32
Bu maçta azıcık kora kor denesek en az 2 kırmızımız vardı. Hocaya kızıyorlar, kontrollü oyun falan diye ama hoca ennn doğru hareketi yaptı bana kalırsa. hiç gerilmesine müsade etmedi takımın. Karşında yoktan faul yaratan bir hakem varsa kendini sakınacaksın. Kırmızıdan sonra biz bir tane topa bile ayağımızı sokmadık. Yine de olmayan faulden golü yedik. Düşünün azıcık mücadele ettiğimizi.
Yine de hızlı çıkarken lakayıt olmasak maçı alırdık, waka'nın topu saymıyorum. O hariç. Ben, şu maçtan oyuncu kaybetmeden çıktığımız için çok mutluyum.
+ 61
Nazim Can
Senin oyuncuların sahada mücadele etmedi, galibiyeti istemedi, 0-1 üstüne yatmak istedi, Hoca desen uyudu sahada resmen, hala da hakem diye ağlıyor bizim taraftar, napsin hakem, yıllardır bu hakem tff mhk takıntısı yüzünden başarı gelmedi işte.
Maçın tansiyonunu düşürüp herkesi pas oyunumuzla sakinleştirdik.
Fenerbahçeyi de alkışlattık.
Bravo..
Evet, maçın özeti bu
.
emre6117
Adam hakem var'a gitmeden tehdit ediyor resmen ya
O pozisyonda mert hakan adil bir dunyada kirmizi yer. Saklaban kaleci altay sari yer. Irfan iki kez kirmizi yer
ilelebeTS
06.03.2022, 21:33
Ya arkadaşlar ne dominesi, komik olmayın. İlk yarı tamam yaptılar bir şeyler enerjileriyle. 2. yarı teslim almıştık rakibi, hakem uydurdu bir faul, tombaladan yedik 1 gol berabere bitti. Duran top hariç rakibin kaç pozisyonu var? Domine dediğin şey rakibi sahasından çıkarmazsın sağlı sollu atak yaparsın,veya top sende kalır o zaman olur.
HOPA'LI TS'Lİ
Bir kısım taraftarımız, takım kötü oynasa bile oyundaki eksikleri söyleyeni hain ilan ediyorlar. Takımın yanlışlarını söylemek ondan desteği çekmek, başka takımı tutmak değildir.
Kusura bakmayın da burada ahkam kesen arkadaşlar sıcak evlerinde oturup maç izlerlerken defalarca ben şehir dışından maçlara gidip, bağırıp çağırıp, 1 hafta kısık sesle ders anlatmak durumunda kaldım. İstanbulda otuturken de kombinem vardı, Artvin'de otururken de var. Burada kimsenin taraftarlığını sorgulama haddini kendinizde aramayın. 2004'ten beri üyesi olduğum BMN, başkalarına saygıyı elden bırakmayacak bir üslup ile herkesin fikirlerini dile getirebildiği bir ortam. Sadece takım güzellemesi yapılan tek boyutlu bir yer değil.
Sezon başından beri efsane bir şekilde, rekor bir puan farkı ile şampiyonluğa koşuyoruz. Ancak bizim için şampiyonluk yarısı kadar anlam ifade eden bir fener maçında, hem de rakip erkenden eksik kalmışken, ligde de senelerce deplasmanda feneri yenememişken takımımın sergilediği bu çekimser oyunu kabul etmek istemiyorum.
Haftaya yine maçıma gider, yine bağırır çağırır, yine 1 hafta kısık sesle ders anlatırım.
Rakip 10 kişi kaldığında ve golü bulduğumuzda maç rahat geçer demiştim ama seyircinin de ateşlemesiyle iyi oynadı gözüktüler. 2.devre iyi pas yaparak gole kadar maçı iyi götürdük.
Şunu da unutmayın. Sonuçta rakip büyük takım. 47.000 kişi önünde oynadık. Artık futbolda 10 kişi kalmak çok da büyük eksiklik değil. Biz 10 kişi ile Alanya'yı yenmiştik 2 yıl önce ve o maçta 72 dakika 10 kişi oynamıştık.
1-1'den sonra iyi pozisyonlar yakaladık.
Vakeme'nin direğe takılması büyük talihsizlik
Bence çok büyütülecek bir durum yok.
Tek üzüntüm 25 yıllık hasreti bitiremedik. Ha çok daha önemlisi benim için şampiyon olmaktır ve Nisan ortasında olacağız inşallah
Arda'yı sahaya almaya korktular biz ise 19'luk Ahmetcan'ı korkmadan kazandık. Bir yanlışlık var dediğinizde.
Fatih Solmaz
Herkesten çok sağduyulu triplerine girenlerde iyice mide bulandırıyor.
Neymiş "Hoca'yı mı eleştiriyorsunuz" 25 hafta övdüğüm hocayı eleştirmek için sana mı soracağım?
şu kibri bir kenara bırakasanız da olumsuzlukları yüksek müsadenizle yazabilsek.
kaçarava
Ömür-Baka orta sahasıyla önde basmadığın her an zaaf yaşıyorsun. Hocam sok o zaman Beratı Muratı bilmem kimi. Olacak iş değil. Öndesin. Rahatsın. Golü yedikten sonra seni reel olarak 9 kişi oynatan Bakasetası çıkarıyorsun. Bırak kalsın şut atar belki !! Şut atacak diye adam sahada mı tutulur ya. Her preste geriye oynadı adam her topu gweriye attı. Visca da cok geri pas yaptı.
fadigaTS
06.03.2022, 21:34
hay Erman onu demiş Serdar Ali bunu demiş İsmail Kartal osurmuş falan filan. Arkadaşlar hayat bunları kafaya takmak için fazla kısa. Biz çıktık, oynadık kazanamadık. Dünyanın sonu değil. Bugün geride kaldı haftaya Göztepe'ye odaklanalım.
Daha çifte kupa gelecek bu şehre :)
Ne kadar kupa varsa talibiz.Üzerine bir de süper kupayı da alacağız :) Onlar da avunmaya devam edecekler.Küçük takımlar büyük takımları yenmekle övünürler.Biz de kupaları toplayacağız
emre6117
Erman Toroğlu adamın dibi yalı cocugundan hickimseden korkmuyor dobra adam
Bu maç ahnetcani kazandık bakasetas yedek başlar artık pihac dinlensin avcı hocaya da nazarlik olsun deplasmanda 1 puan iyidir bosverin avcı hoca adamdır desteğe devam
Spor camiasinin en mert ve en adam gibi adami.
Istanbul takimlarina hicbir aidiyeti yok.
Gurcana verdi ayari. Ama ne anlar.
Orada mehmet yilmaz etkisiz eleman.
Gökhan Balcı
reha kapsalın olmayan futbol bilgisine işiyeyim domine etmenin anlamı nedir sıgır herif sen yorumcusun ha 1 tane posizyonu var fb nin yahu 1 tane bu palyaçoların algı oyununa niye geliyorsunuz siz hemserim kaçtane gol kaçırdı Trabzonspor kim maçı domine etti biz gayet rahat oynadık o yüzden puan kaybettik bunlar bu kafayla devam etsin biz önümüze bakacaz .
Futboldan zerre anlamayan bir adam abi zaten o. Pozisyonları kaçıran biziz domine eden onlar. Golü atsa Tony bunların hiçbiri konuşulmayacaktı sırf laf olsun anasını satayım. Benim hocaya tek eleştirim bakasetasın sahada kalma süresi. Djaniny daha erken girmeliydi maça. Bakasetas geride olduğu zaman hataları çok pahalıya patlıyor. Ayrıca yediğimiz goldeki pozisyonda da faul falan yok
HOPA'LI TS'Lİ
Ya arkadaşlar ne dominesi, komik olmayın. İlk yarı tamam yaptılar bir şeyler enerjileriyle. 2. yarı teslim almıştık rakibi, hakem uydurdu bir faul, tombaladan yedik 1 gol berabere bitti. Duran top hariç rakibin kaç pozisyonu var? Domine dediğin şey rakibi sahasından çıkarmazsın sağlı sollu atak yaparsın,veya top sende kalır o zaman olur.
Hakem kırmızının etkisinde kaldığı için o faulü verdi.
gurur6134
Megafonlari hazirlayin
ilelebeTS
06.03.2022, 21:35
Herkesten çok sağduyulu triplerine girenlerde iyice mide bulandırıyor.
Neymiş "Hoca'yı mı eleştiriyorsunuz" 25 hafta övdüğüm hocayı eleştirmek için sana mı soracağım?
şu kibri bir kenara bırakasanız da olumsuzlukları yüksek müsadenizle yazabilsek.
Hocam eleştiri yap. Herif gelmiş bu hoca moca değil diyor. Büyük hoca olamaz diyor. Sanki 17 puan farkı başkası attı.
yatmaztara
Önümüzdeki sene bu takım yine bu şekilde ligin üstünde top oynar rakiplerine fark atmaya başlarsa türkiye bu seneden daha fazla karışır.
Bizim takım yanlız her maç boyle oynuyor bu maça özel bir durum deil yani kontrollu oynadık bu 28 haftadır boyle sanırım daha yeni farkeden arkadaslarımız var burda :) şampiyon olduğumuzda da rezil olduk bu nasıl bir eğlence diyecekler olacaktır :)
serdaracıl
1997den beri yenemiyoruz.. 10 kisi 85 dk oynadilar öne gectik yine yenemedik, bari kaybedip kepaze olmayalım diye dua ettik. O pozisyon sarıydi zaten keske kirmizi vermeseydi cok hirs yaptilar ezildik zaman zaman. Ilk mactada 10 kisilerdi neredeyse mac boyu son dk penaltiyla kurtardik. Fark yapacagimiz macti korkudan titremeye gerek yoktu
Korkudan titreyen falan yoktu. 97’den beri yenemiyormuşuz. Eee nolmuş? Ben sene sonu şampiyonluğa ve cl’den gelecek avrolara bakarım. Gerisi boş.
Oğuzhan Fidan
06.03.2022, 21:36
O pozisyonda mert hakan adil bir dunyada kirmizi yer. Saklaban kaleci altay sari yer. Irfan iki kez kirmizi yer
Ne demiş tehdit ?? Bunlar yazılmıyormu gözlemci raporuna ? Hakem bu olayları rapor etmiyormu ? Hakeme saldıran kişi ne durumda ? Fener kaç maç saha kapatma cezası almalı ? Bu fenelilere irfanın yaptığı faulun aynısı yapılsaydı aynı tutumu sergileyeceklermiydi acaba ?? Bunlar kadar pislik takım ben görmedimde duymadımda abi. Bizim ülke futbolundan bi cacık olmaz. Allahtan Trabzonspor var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kayseri maçında Ahmetcan-Denswill,Puchacz-Yusuf,Bakasetas-Djaniny değişiklikleri ile maçı aldı.
Bugün Bakasetas ve Puchaczı çıkarmayarak maçı verdi.Bu iş bu kadar basit.Saçmaladığımı düşünmüyorum.
O gün maçı alan da bugün maçın içine eden de Avcının ta kendisi.
hoca fbnin yenilmesini istemedi yorumun için yazdım.
fadigaTS
Megafonlarınızın pilleri doluysa başlıyoruz :) Boooorrrdooooooo maviiiiiiii Şampiyoooonnn :)
myildirim77
Aynen öyle dostum
Aglatiyoruz yine beee
Oohhhh
Keyif peni pogay
Renktasin birinin sayfasında dediği gibi:)
zafer6161
06.03.2022, 21:37
Fb nin golden başka pozisyonu varmi ???
Fb mi iyi oynadı,iyi oynamadilar bize karşı iyi mücadele ettiler
Biz 50 tane gol kaçırdık
David_LuiZ4
Hocanın en büyük hatası Bakasetas dururken Corneliusu çıkarıp Djaniny'yi alması oldu bence. 1-1 olduktan sonra inanılmaz aradık Corneliusu.
Aynen öyle Visca Waka ve Baka Cornelius'a yakın oynamadılar bu akşam o yüzden etkisiz gibi göründü Cornelius ama yanına yardımcı forvet daha erken sokulsaydı -ki ben o değişikliği rakip 10 kişi kaldıktan sonra ilk yarıda yapardım- 4 5 gol atabilirdik şikecilere..Ömür mesela forumda dillendiriliyor hep geri oynadı diye geri oynamasının sebebi Visca'nın fazla çizgide kalması Baka'nın boşa kaçmamasından kaynaklanan bir olay..Rakip savunmanın arkasına göbekten veya kanatlardan sızan adam olmadı ki bizde Ömür ne yapacak o noktadan sonra..Yine de hocayı eleştirecek değilim çünkü bugün bizim oyuncuların tamamına yakını tutuk ve ürkek oynadı maç psikolojisinde değillerdi..Rehavet mi başka bir şey mi bilmiyorum ama özgüveni oturmuş bir takım gibi olamadık..
Giallorossi
1997 degil 1897'den beri kazanmayalim bana ne. Sampiyon oluyoruz millet ne derdinde
Sefa Murat Dokuz
Hocam Erman veya Reha bunu dese nee demese ne? Kouassi Koita ve Berat'ı aldı adam daha ne yapsın paldur güldür saldırsın mı?
86. Dk’da
Puchacz’a nasıl sabretti bu kadar. Mahvetti ya takımı. Mert Hakan’dan 5 kez çalım yedi. Adam hızlı bir adam da değil hani. Yediğimiz golden önce sırtı dönük oyuncunun formasını çekip boşuna faul yaptı.
matematik diye bir gerçek var. Eğer rakip 1 kişi eksik ise, örneğin sahada 30x30m de oyun oynuyorsan. Açıkca zeka problemin vardır. 30x30 = 900m2 yapar. 11 kişi oynayan takımın 81m2 ye 1 oyuncu düşer. 10 kişi ounayan takımda ise 90m2’ye bir oyuncu düşer. Haliyle bulabileceğin boşluk azdır. Kısa mesafeye kısılan oyunda oyuncu eksikliğinin etkisi azalır. Ama 40x50m de oynarsan= 2000m2 olur. 10 kişi oynayan takımda 200m2 ye 1 oyuncu düşer, 11 kişi oynayan takımda 181 m2 ye 1 oyuncu düşer.
Bulduğun 9m2’lik alan birden 2 katına çıkar.
Bu nedenle de rakip eksik ise pas boyunu uzatırsın. Mesafeyi açarsın. Biz 50cm lik paslar attık yahu. Ne zaman kısa pas yapsak hemen baskı ile kaybettik zaten. Bir pozisyon var 1-0 iken sağ taç çizgisine yakın, kendi kendimize 1 metrelik 6-7 kez pas yaptık. Hemen pres geldi ve kaybettik.
Sahadaki oyuncuya ne doğru taktik verildi, ne 86. Dk ya kadar takıma kenardan müdahele edildi.
Ezeli rakibini böyle zayıf bulmuşken acımayacaksın. Hemde kafa olarak en rahat maçımız, yensek de yenilsek de takımın arkasında herkes.
yatmaztara
Benim anlamadığım şikebahçe'liler neden üzgün yoksa bizi yenmeyi mi düşünüyorlardı?
fadigaTS
Korkudan titreyen falan yoktu. 97’den beri yenemiyormuşuz. Eee nolmuş? Ben sene sonu şampiyonluğa ve cl’den gelecek avrolara bakarım. Gerisi boş.
Bunlar küçük düşünen taraftarımız.Böyle ufak şeylere takılmak bizim gibi büyük takımlara göre değil :)
HOPA'LI TS'Lİ
AA yine güzel konuştu.
Bitim kadar sevmem ama bizim stadda hiç şu atmosferi oluşturamıyoruz. Adamlar resmen seyirciyle oynadı. Baskısı hep beraber tezahürat yapmaları vs bizimde bunu sağlamamız lazım
gurur6134
06.03.2022, 21:38
Hakem korneri de kullandirmadi korkudan son saniye bitirdi maci onu da atlamayalim
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 21:38
Yok onun gazına gelmiyorum. O kepaze heriflerin diline maskara olmamıza kızıyorum.
HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 21:39
Bunlar küçük düşünen taraftarımız.Böyle ufak şeylere takılmak bizim gibi büyük takımlara göre değil :)
3 sene önce kupada 1-3 yendik.
Ligde yenememek çok da takılacak bir istatistik değil
Sezon sonu şampiyon olmamız tek realite
Gecenin keyfini çıkartın.
fadigaTS
Bitim kadar sevmem ama bizim stadda hiç şu atmosferi oluşturamıyoruz. Adamlar resmen seyirciyle oynadı. Baskısı hep beraber tezahürat yapmaları vs bizimde bunu sağlamamız lazım
Bu foruma bakarsan neden olmayacağını anlarsın.Avcı şampiyon yapıp gitsin diyenler bile oldu.Bu fitnecilerle çok zor
Onur Erçetin
hoca fbnin yenilmesini istemedi yorumun için yazdım.
O konuda haklısın ya daha yeni sakinleştim :)
Sinir etti beni yahu kenardan sakin sakin izledi maçı.96 dan beri yenememişiz adamları deplasmanda,ona da sinirlendim.Çok rahat kazanacaktık maçı.Rakip 10 kişi nasıl olsa atarız,biraz daha bekleyeyim,sakin oynayalım şu bu derken basit bir gol yedik.Ciddiyet önemli işte abi.Puan farkı çok olunca böyle oluyor sanırım.Kötü oynayanı anında çıkaracaksın,üzülür mü diye bakmayacaksın.
Ortahisar61
06.03.2022, 21:40
Kesinlikle ama korkunun ecele faydasi yok tribunlerden baya baya korktular gercekleri konusalim birazda. Biz bu hucum hattiyla bu maci fark yapmamiz lazimdi. Ilk macta bu macta elimizdeydi bu...yanarim ona yanarim...kepaze etmek varken simdi 10 kisi sampiyon takimi ezdiler naralari dinliyoruz
emre6117
Var'a giderken hakeme işaret parmağı gösterip ayar vermeler, tartaklamalar
Bakalım tribünlere ne ceza verecekler?!
Şerefsizler
Net kırmızıya bile itiraz, isyan.
Hakem harika maç yönetti.
Mete'ye de helal olsun.
Hakemler endişelerimizi boşa çıkardı.
Reha Feneri övüyor :)
Maci izlemeyen yorumlqri izlese herhalde fb galibiyeti kacirdi zanneder.
Fbnin sadece 1 pozisyonu var. Ikinci yari kalemize bile gelemediler.
Biz oyunu fazla rolantide oynadik. Fb galibiyeti filan kacirmadi.
Fb sadece mucadele etti. Biz de oyunu riske etmedik sadece.
1 puan da iyidir enazinda fb gaza gelemedi.
Malesef futbol medyamiz istanbul camilarindan asiri tirsiyor ve cok les bir spor medyasi var.
Gurcana bir akilli cikip dieyemedi mi, hadi super ligde sizi tff engelledi. Sportingi eleseydin bari. Orada kim engelledi.
HOPA'LI TS'Lİ
Hakem korneri de kullandirmadi korkudan son saniye bitirdi maci onu da atlamayalim
Evet Berat ona itiraz etti.
Korkak herif ne şiş yansın ne kebap düşüncesiyle korner'i attırmadı.
fadigaTS
06.03.2022, 21:41
Rakiplerin yorumlarına bu kadar takılmayın.Şu eziklik psikolojisini artık kenara bırakın.Konuşana puan tablosunu gösterin :)
Bu foruma bakarsan neden olmayacağını anlarsın.Avcı şampiyon yapıp gitsin diyenler bile oldu.Bu fitnecilerle çok zor
Ezkaza yenilsek neler olacak demek.
emre6117
06.03.2022, 21:42
Senin oyuncuların sahada mücadele etmedi, galibiyeti istemedi, 0-1 üstüne yatmak istedi, Hoca desen uyudu sahada resmen, hala da hakem diye ağlıyor bizim taraftar, napsin hakem, yıllardır bu hakem tff mhk takıntısı yüzünden başarı gelmedi işte.
Bunun cevabi ustte verildi. Hakem bedavadan kart ve fauller vermesin diye bizim takim mucadeleden kacindi dogru olarak.
Bağıracaklar çağıracaklar Ali Koç nefes alacak. Bütün takdir hakları şikecilere çalındı. Takım bugün kazanmayı değil kaybetmemeyi istedi. Ne zaman atağa kalkacak olduk bizim 2 oyucumuz geriye işareti yaptı.Son 15 dakika pili bitmiş şikecilere bir gol sıkıştırırım dendi. Olmadı. Sağlık olsun.
Zafer Fidan
06.03.2022, 21:43
Ya bu salaklar her macimiz sonra yaygara yapiyorlar Sanirim bizi yenip sampiyon olacaklarini sandilar kus beyinliler.
HOPA'LI TS'Lİ
Kesinlikle ama korkunun ecele faydasi yok tribunlerden baya baya korktular gercekleri konusalim birazda. Biz bu hucum hattiyla bu maci fark yapmamiz lazimdi. Ilk macta bu macta elimizdeydi bu...yanarim ona yanarim...kepaze etmek varken simdi 10 kisi sampiyon takimi ezdiler naralari dinliyoruz
Ezme falan yok.
Trol yorumcuların uydurması bu
2.devre uydurma faulle gelen gol haricinde ciddi atakları yok.
Vakeme ve Visca ile galibiyeti kaçırdık.
Vakeme bir maçta daha böyle boş kaleye atamamış, direğe nişanlamıştı.
hikmet karamanın açıklamsını dinledin mi Trabzon taraftarını övüyor ,baba ogul gs li fb li Trabzonspor maçına giden youtuber var aç izle ben böyle atmosfer görmedim kulağım sağır olacak diye korkuyorum diyor çocuk .Ezbere yorum yapmayın fb nin salyalı köpeklerinin etkisi olsa 8 senedir şampiyon yaparlardı takımlarını.
albatros
Öyle demeyin hocam hakemi eleştirdik diye oturup ağlar bazılarımız şimdi
Varlıbaş61
9 kişi kalmış takımları yenemeyen Fb’yi 10 kişi kalmışken yenememek iyi olmadı ama bizim amacımız bu sene şampiyon olmak. Diğer konulara önümüzdeki sezon bakarız.
Gencler 20 puan ondeyiz��
Hadi simdi sakin olun
Fenerbahçe dokuz kişi kalan rakibine bile gol atamamış bir takım. Böyle bir takımı 10 kişi bulmuşsun, one geçmişsin, yan top yapıp duruyorsun. Bunun kabul edilebilir bir tarafı yok.
fadigaTS
Ezkaza yenilsek neler olacak demek.
Gol yediğimizde sevinen sözde taraftar da vardır.Yazık bu kafalara.Neyse biz işimize bakalım.Şampiyonluk kutlaması gibi konular var :)
Bjk maçında tüm stad küfür etti . Normalde kapatma olması gerekmez miydi?
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Veremezlerki. Kasimpasa macinda tartisma yasindi diye yedek kulübesiyle blogumuzu kapatmasini biliyorlar.
HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 21:44
Bunun cevabi ustte verildi. Hakem bedavadan kart ve fauller vermesin diye bizim takim mucadeleden kacindi dogru olarak.
Evet. İlk yarı sonunda Erman Hoca da aynı tespiti yaptı ki ben de bu teze katılıyorum sevgili kardeşim.
yavuzbaha
06.03.2022, 21:44
Puhaç mı puçaz mı nedir topçu felan değil,denswill oynasın..hüseyin ahmet tandemine razıyım ben…isteyen hakaret etsin topta oynadım,ömrüm futbol izlemekle geçti irfanın pozisyonu bana göre kırmızı deği,siopis çok hızlı soktu bacağını oraya mecburi bir basış oldu,belki de kırmızı olmasaydı bu maçı daha iyi oynardık net bir galibiyet alırdık…az şanssız olsak nerdeyse yenilecektik..fb hırs koyuyorsa 2 katını da sen koyacaksın kardeşim,oyunu rolantiye almak ta nedir.
Enaldo61
06.03.2022, 21:45
Onların golden önceki pozisyon faul değil. Kendini bırakmış.
Enes Başkaya60
Sikebahçe maçı nereye domine etmiş ya..
İlk yarı kırmızı karttan sonra 30 ile 45 arası biraz baskı yaptılar szalai'nin pozisyonu dışında başka pozisyonları yok...
İkinci yarı pozisyonları yok salakça bir duran toptan golü yedik...
Nwekaame boş kaleye atsa maç bizimdi...
Visca'nın pozisyonu da öyle top girmedi...
Yapacak birşey yok sikebahçe deplasmanında 1 puan iyidir...
Gökhan Balcı
Yalnız hoca yönetimi sağlam oyuncular almaya zorlamak ile ne kadar doğru bir karar verdiğini şu an anlıyoruz. Demek ki biraz bocalasa hücum oyuncularımız buralar yangın yerine dönerdi. İlk defa bu maç böyle bocaladılar ve ortam bu hale döndü
hikmet karamanın açıklamsını dinledin mi Trabzon taraftarını övüyor ,baba ogul gs li fb li Trabzonspor maçına giden youtuber var aç izle ben böyle atmosfer görmedim kulağım sağır olacak diye korkuyorum diyor çocuk .Ezbere yorum yapmayın fb nin salyalı köpeklerinin etkisi olsa 8 senedir şampiyon yaparlardı takımlarını.
Renktaşım o adamları övmek en son isteyeceğim şey benimde lakin bende o statta bir çok maçı izledim ve youtuber bloger vs değil tamamen kendi görüşümü yansıttım. Trabzonumun sahasında fb maçı izleyene kadar Sende haklı olabilirsin tabi. Herneyse. Tadını çıkaralım bu senenin . Hayırlı akşamlar diliyorum
Puhaç mı puçaz mı nedir topçu felan değil,denswill oynasın..hüseyin ahmet tandemine razıyım ben…isteyen hakaret etsin topta oynadım,ömrüm futbol izlemekle geçti irfanın pozisyonu bana göre kırmızı deği,siopis çok hızlı soktu bacağını oraya mecburi bir basış oldu,belki de kırmızı olmasaydı bu maçı daha iyi oynardık net bir galibiyet alırdık…az şanssız olsak nerdeyse yenilecektik..fb hırs koyuyorsa 2 katını da sen koyacaksın kardeşim,oyunu rolantiye almak ta nedir.
net kırmızı kart bin kere kırmızı kart yüz bin kere kırmızı kart.
Bu arada cornelyusa yapılan penalti
kaçarava
Pres yap, korakor oyna, kanada ters uzun top at. Herkes aynı şeyi oynayıp zorluyor bizi. Yeniyor yeniliyor ama bunuboynayan her takım zorluyor ve Hamsik hariç net bir planımız yok.
Ekrem D.
06.03.2022, 21:46
Gencler 20 puan ondeyiz��
Hadi simdi sakin olun
20 degil, 15 puan.
Huseyin Turkmen'in ilk 11 baslayacagi gunler, Denswil'in bir ters basmasina bakar bunu unutmayin.
Ligin bitmesine daha 10 mac var, unutmayin.
gurur6134
06.03.2022, 21:47
Ozetler de ne sahaya giren herif var ne bakanin kafasinin yarilmasi trabzonda olsa gozunun icine icine sokarlar milletin yaziklar olsun serefsizler
ilelebeTS
Ligin boyu 1 maç daha kısaldı. Geçiniz. Önümüzdeki haftaya bakalım.
Manava61
86. Dk’da
Puchacz’a nasıl sabretti bu kadar. Mahvetti ya takımı. Mert Hakan’dan 5 kez çalım yedi. Adam hızlı bir adam da değil hani. Yediğimiz golden önce sırtı dönük oyuncunun formasını çekip boşuna faul yaptı.
matematik diye bir gerçek var. Eğer rakip 1 kişi eksik ise, örneğin sahada 30x30m de oyun oynuyorsan. Açıkca zeka problemin vardır. 30x30 = 900m2 yapar. 11 kişi oynayan takımın 81m2 ye 1 oyuncu düşer. 10 kişi ounayan takımda ise 90m2’ye bir oyuncu düşer. Haliyle bulabileceğin boşluk azdır. Kısa mesafeye kısılan oyunda oyuncu eksikliğinin etkisi azalır. Ama 40x50m de oynarsan= 2000m2 olur. 10 kişi oynayan takımda 200m2 ye 1 oyuncu düşer, 11 kişi oynayan takımda 181 m2 ye 1 oyuncu düşer.
Bulduğun 9m2’lik alan birden 2 katına çıkar.
Bu nedenle de rakip eksik ise pas boyunu uzatırsın. Mesafeyi açarsın. Biz 50cm lik paslar attık yahu. Ne zaman kısa pas yapsak hemen baskı ile kaybettik zaten. Bir pozisyon var 1-0 iken sağ taç çizgisine yakın, kendi kendimize 1 metrelik 6-7 kez pas yaptık. Hemen pres geldi ve kaybettik.
Sahadaki oyuncuya ne doğru taktik verildi, ne 86. Dk ya kadar takıma kenardan müdahele edildi.
Ezeli rakibini böyle zayıf bulmuşken acımayacaksın. Hemde kafa olarak en rahat maçımız, yensek de yenilsek de takımın arkasında herkes.
Hocam oyunu gerçekten dar alanda oynadığımızı mı izlediniz maçta? Sürekli kanat organizasyonu yapıp oyunu genişlettik. Puchacz noktasında tamam kötü eyvallah da napsın Yusuf'u mu alsın ? Sol bek mi var takımda?
Oğuzhan Fidan
06.03.2022, 21:48
Son 2 net %100 lük gol pozisyonu içeri atsak bitmişti
20 degil, 15 puan.
Huseyin Turkmen'in ilk 11 baslayacagi gunler, Denswil'in bir ters basmasina bakar bunu unutmayin.
tabi konya 10 10 yapar sende konyaya şampiyonluk verirsin konya madrid
net kırmızı kart bin kere kırmızı kart yüz bin kere kırmızı kart.
Yumruk atsa yumruğa suratını koyuyor diyecek insan var. Anlamak zor.
fadigaTS
06.03.2022, 21:48
Avcı düşmanları 15 puan farkın 10 maçta kapanabileceğini düşünüyor.Boşuna kasmayın.Zevk almaya bakın :) :)
KARAGOZLUM
06.03.2022, 21:49
20 degil, 15 puan.
Kim gececek bizi allah askina
konya mi?
yapmayin
6 mac 5 galibiyet 1 beraberlik
10 macta 5 maglubiyet mi alacagiz? Ve konya butun maclarini alacak:)
nevzat61
Hakemleri beğenmedim..
Maçtaki tek doğru kararı kırmızı kart oldu..onu da var verdi..
Yediğimiz gol de faulü g..t ünden uydurduğu faul ile yedik..
Waka nın maçın başında formasından çekilmesi olayına hiç girmiyorum..
Bu maç 1 puan ve ahmetcan ı kazandık..
FB yönetimi de taraftarlarının gözüne şirin gözükerek sezon sonuna kadar zaman kazandı..
Biz ise şampiyon oluyoruz.. Türkiye kupasını alıyoruz..
Yunus Emre SEYHAN
Rakip 10 kişi kalmışken kazanmamız gereken bir maçtı.
Bakasetas ile bizde eksik oynadık. Ancak maç içini çok konusmaya gerek yok. Genel çerçeveye bakalım ligin bitmesine 10 maç var iken 15 puan öndeyiz. Bunun sevincini yaşayalım
BlackPanther
Röportajını dinledim. 85 den önce maçı kazanmak için hamle yaptım dedi.
Ya ben yanlış maçı izledim yada bizim hocamızın kafası iyi
serdaracıl
Pres yap, korakor oyna, kanada ters uzun top at. Herkes aynı şeyi oynayıp zorluyor bizi. Yeniyor yeniliyor ama bunuboynayan her takım zorluyor ve Hamsik hariç net bir planımız yok.
Takımın bir (1) mağlubiyeti var.
Ezilme falan olmadı sadece rakibin 10 kişi kaldığını hissedemedik maç hala ortada geçti. Bu maçı 2. yarı izleyen biri rakibin 10 kişi olduğunu bilmese farketmezdi eksik olduğunu. Oyuncularda da bi tutukluk vardı 1-1e kadar. Ondan sonra kendilerine geldiler şanslar bulduk ama atamadık.
yavuzbaha
Waka zoru yapıp kolayı yapamadı arkadaş…bugün kaçırdığı olacak iş değil adamın boş kalelere karşı sıkıntısı var
Oğuzhan Fidan
Adam zaten ayağını çekebileceği pozisyonda abanarak ayağına basmaya devam etti. Hatta o pozisyona federasyondan en az 3 maç ceza gelmelidir. Sportmenlik dışı fauldür.
1 puan iyidir, bırakın gerisini. Sonuçta onlarda kazanmadı. Hemde deplasmanda oynadık. Geriye sayım başladı. Haydi.
fadigaTS
Hakemin kırmızı verdikten sonraki üzgün ifadesi ahahahaha :)
HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 21:50
Ahhh vaka o direkkkk senin klasinda bir topcu yakisirmiydi...
Bu arada koita tam bir sigir
28 maçta 16 kez direğe çakmışız.
Son saniyede fenerin pozisyonu kornere çıksa hakem bitirir miydi, sanmam.
Kim gececek bizi allah askina
konya mi?
yapmayin
6 mac 5 galibiyet 1 beraberlik
10 macta 5 maglubiyet mi alacagiz? Ve konya butun maclarini alacak:)
5 malubiyet bile alsak 2 li avarjda öndeyiz.
outlaws61
06.03.2022, 21:50
Rakip 10 kişi kalmışken kazanmamız gereken bir maçtı.
Bakasetas ile bizde eksik oynadık. Ancak maç içini çok konusmaya gerek yok. Genel çerçeveye bakalım ligin bitmesine 10 maç var iken 15 puan öndeyiz. Bunun sevincini yaşayalım
15 puan öndeyiz ama temkinli olmak lazım.
18-19 sezonunda basaksehirle son 8 haftada 1 galibiyet alıp şampiyonluğu verdi hocamız.
Kimi yakalarsak yenip geçmemiz lazım
iso_4939
06.03.2022, 21:51
Goztepeye vurdunmu hersey unutulur bizim taraftar bir naclik taraftar maalesef bende dahil o sinirlen kizip yaziyoruz sakin kafayla farkli yorum yapiyoruz arkadaslarin dedigi gibi sampiyonluk kutlamalarini dusunelim
18-19 sezonunda basaksehirle son 8 haftada 1 galibiyet alıp şampiyonluğu verdi hocamız.
basak sehirle aranda 2 puan vardı sadece 2.2.2.ve Trabzonspor son 8 hafta 3 galibyet aldı o kötü hoca ve kötü kadroya rahmen
ilelebeTS
06.03.2022, 21:52
Hocanın taktiği tuttu aslında da atamadık. Orada boş kaleye topu yuvarlayacaksın artık. Waka boş kale sevmiyor. Bir tane yine sanırım Kayseri maçıydı deplasmanda, orada da atamamıştı. Bu maçta başka pozisyonlar da var.
BlackPanther
Yumruk atsa yumruğa suratını koyuyor diyecek insan var. Anlamak zor.
İlker Yağcıoğlu yani Yağcıpiçi Siopis İrfancanın ayağının altına kaydı diyor.
Bu takım matematik olarak şampiyon olmadı ancak sahada gördüğüm sahne şunu diyor. Matematiğin yan dalı olan istatislik bu takım şampiyon oldu diyor
10 maç 30 puan
15 puan fark var
Rakipler de 10 maçta 15 puan alacak potansiyel yok en basta
Mehmet BAŞ
Bakasetas bugün kötü bir oyun çıkarttı. Takım 1-0 öne geçtikten sonra ikinci golü bulmak için yeterince baskı yapmadı. Rakibi biraz zorlasak ikinci ve üçüncü golü bulabilirdik ancak olmadı. Her neyse nasip diyip geçelim. Abdullah hoca bugün değişiklikler konusunda sınıfta kaldı. Bakasetas bu denli kötü oynarken Djaniny'i sahaya atmak için bu kadar beklememeliydi. Ve ayrıca Nwakaeme'yi kenara almamalıydı.
Enaldo61
VAR olmasa şu maç eskilerin tekrarı olurdu hakem kırmızı vermedi bizi fena harcardılar bu VAR olması biz 100 sene daha şampiyon olamazdık çok kötü bir sistemin içerisindeyiz bunlar VAR'ı kaldırmak isteyeceklerdir...
61zeynel61
Rakip 10 kişi kaldığında ve golü bulduğumuzda maç rahat geçer demiştim ama seyircinin de ateşlemesiyle iyi oynadı gözüktüler. 2.devre iyi pas yaparak gole kadar maçı iyi götürdük.
Şunu da unutmayın. Sonuçta rakip büyük takım. 47.000 kişi önünde oynadık. Artık futbolda 10 kişi kalmak çok da büyük eksiklik değil. Biz 10 kişi ile Alanya'yı yenmiştik 2 yıl önce ve o maçta 72 dakika 10 kişi oynamıştık.
1-1'den sonra iyi pozisyonlar yakaladık.
Vakeme'nin direğe takılması büyük talihsizlik
Bence çok büyütülecek bir durum yok.
Tek üzüntüm 25 yıllık hasreti bitiremedik. Ha çok daha önemlisi benim için şampiyon olmaktır ve Nisan ortasında olacağız inşallahBu maçla ilgili yapılan olumsuz eleştirilerin şampiyon olamayacağımız fikri yönünde olmadığını tahmin edersiniz. Ancak toplamda 80 dakika 10 kişi oynayan bir takımı, geriye pas yaparak yenemeyeceğimizi de biliyor olmalıyız. Avcı, Kayseri maçındaki kadar hırslı olsaydı bu maçı alırdık. Aşırı tedbir ile yenersek iyi, yoksa yenilmeyelim futbolu oynadık.
Feneri içeride ve dışarıda yendiğimiz bir sezonun şampiyonluğu lahananın yanında gelen mısır ekmeği gibi olacaktı. Sağlık olsun. Şampiyonluk ilanını 1 hafta ertelemek durumunda kalacağız sadece.
fadigaTS
Goztepeye vurdunmu hersey unutulur bizim taraftar bir naclik taraftar maalesef bende dahil o sinirlen kizip yaziyoruz sakin kafayla farkli yorum yapiyoruz arkadaslarin dedigi gibi sampiyonluk kutlamalarini dusunelim
Buna biz skor yorumcusu diyoruz.En kolay iş
Ezilme falan olmadı sadece rakibin 10 kişi kaldığını hissedemedik maç hala ortada geçti. Bu maçı 2. yarı izleyen biri rakibin 10 kişi olduğunu bilmese farketmezdi eksik olduğunu. Oyuncularda da bi tutukluk vardı 1-1e kadar. Ondan sonra kendilerine geldiler şanslar bulduk ama atamadık.
Crespo 13km koşmuş. Osayi ve Crespo maçın kopmasını engelleyen topçular oldu.
Biz yaklaşık 4-5 kere 3 e 3, 3 e 2 geldik. Bunları niyeyse bir türlü yazamıyoruz.
https://i.hizliresim.com/9afqvq5.png
Takımın gerginlik çıkmasın diye rölantide oynadığı kanaatindeyim
myildirim77
Ya arkadaş yemişim istatistikini 10 kişisini. 25 yıldır lig galibiyeti yokmuş falan bunlar boş işler. Önemli olan puan. Nisan’da şampiyonluk ilanı gelir
outlaws61
06.03.2022, 21:53
basak sehirle aranda 2 puan vardı sadece 2.2.2.
Ondan bahsetmiyorum Abdullah Avcı başakşehirdeyken son 8 haftada 1 galibiyet almıştı.
Fatih Terimin 8de kapanır 18de dediği yıl.
Yani hocamız son virajları biraz zor dönüyor.
O yüzden temkinli olalım diyorum.
iso_4939
28 maçta 16 kez direğe çakmışız.
Son saniyede fenerin pozisyonu kornere çıksa hakem bitirir miydi, sanmam.
Hakjatten bizde bi cenabetlik var aga her maç direk yani waka onerden nisanladin
Muhammed Ayaz
Ahmetcan çok temiz oynadı bugün.
İnşallah üzerine koyarak devam eder.
fadigaTS
06.03.2022, 21:54
Hep 12 den vurmuşsun.Biri gelip diyor ki bu sefer neden vuramadın? Gel de sinirlenme
Ben hala buradayım çok yaklaşmıştık can sıktı artık bu galibiyet alamama(ligde)
Enaldo61
Serdar Aziz corneliusun vuruşunu yer düşüp elini koyarak karşılıyor orada penaltı tartışması olur, maç başı pozisyon penaltı tartışması olur, bizim aleyhimize daha çok karar var çok ilginç bir ülke.
BlackPanther
Biz maç başından beri 10 kişi oynadık. Bakasetas sahada yoktuki!
Ne lüzumsuz yorumlar ya bu Hoca size ne etti ciddi soruyorum? Size şöyle Yaylalarda semirmiş ateşli adamlar lazım nenize Avcı gibi adam
iso_4939
06.03.2022, 21:55
Buna biz skor yorumcusu diyoruz.En kolay iş
Maalesef oyle renktas son 45 dakka yarim paket sigara bityi cigerime yazik daa
Göztepe ve Rizeyi yenersek puan farki 17-18 olur. O zaman bu is biter. Sakin. Son 6 zorlu (GS, FB, Alanya, Konya, hatta Kasimpasa ve Kayseride formda takimlar) macta 16 puan toplamisiz. Sakin ya
HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 21:55
Ozetler de ne sahaya giren herif var ne bakanin kafasinin yarilmasi trabzonda olsa gozunun icine icine sokarlar milletin yaziklar olsun serefsizler
Kaypak BeinSports Baka'nın kafasının yarıldığı anı göstermek yerine şikecilerin gol sevincini yayınladı.
Allah hepinizin cezasını versin.
Furkan Özdem
06.03.2022, 21:56
Şu pozisyon olmasa bu kadar üzülmezdim. Nwakaeme'nin 2 oldu bu. Önceki daha inanılmazdı tabi.
Ahmet Hamza
Bu kadar ezik futbolu yine fb’nin 10 kişi oynayıp son saniye gol attığı maçta izlemiştim en son. Yine aynı senaryo oldu. Büyük rezillik cidden.
Ahmetcan dışında kafası maçta olan yoktu.
Salih Kara
1 puan iyidir. Bırakın kırmızıydı, on kişi ezdiydi falan bunlar boş iş. Yıllardır biz de kendimizi böyle avuttuk. Adamlar sahaya falan girdi. Eğlenceli değil mi? Yensek güzel olacaktı ama olmadı ne yapalım. Puan tablosuna bakın. İkinciye 15 puan fark atmışız bugünkü küçük takıma 20 puan fark atmışız ve ligin bitmesine 10 hafta var. Kim ne konuşursa konuşsun. Hepimiz biliyoruz ki aynı kart bize verilse bu kadar konuşulmazdı. Eze eze şampiyon oluyoruz olacağız. Tek üzüntü ligde uzun zamandır yenememiş olmamız. Evet kadıköyde yenemiyoruz ama kolay kolay da yenilmiyoruz. Elbet birgün orada da yeneceğiz.
outlaws61
Ne lüzumsuz yorumlar ya bu Hoca size ne etti ciddi soruyorum? Size şöyle Yaylalarda semirmiş ateşli adamlar lazım nenize Avcı gibi adam
Ben avcıya bişey mi demişim.
Aç eski yorumlara bak Avcı geldiği günden beri hep arkasındayım.
Sadece temkinli olmakta fayda var diyorum yanlış mı söylüyorum.
Hem kulübümüz hem hocamız son virajları dönemiyor.
Söylediğimde ne yanlış var?
Varlıbaş61
Canini de normalde pas vermez, bu maç vereceği tuttu. O da çok rahat vurabilirmiş.
şunu atamadık yahu şunu fb domine etmiş osuruklar.
Bu trt 3 karaktersizleri izlenmez.Siopisin ayağı İrfancanın ayağının altına kaymış.İkili mücadele normalmiş..
Ondan bahsetmiyorum Abdullah Avcı başakşehirdeyken son 8 haftada 1 galibiyet almıştı.
Fatih Terimin 8de kapanır 18de dediği yıl.
Yani hocamız son virajları biraz zor dönüyor.
O yüzden temkinli olalım diyorum.
Aç bir izle bakalım 8 de kapanır 18’de sözünden sonra neler olmuş, özellikle içerde Başak’ı yendikleri maça filan bak adamları bir dönmedikleri kalmıştı, ha bir da Albayrak’ın tehditleri filan ama Avcı’ya laf sokmak daha konforlu
fadigaTS
06.03.2022, 21:57
Bu trt 3 karaktersizleri izlenmez.Siopisin ayağı İrfancanın ayağının altına kaymış.İkili mücadele normalmiş..
Zorla adamı günaha sokuyorlar.
Canini de normalde pas vermez, bu maç vereceği tuttu. O da çok rahat vurabilirmiş.
Ne alaka aga? Alda at dedi napsin yani? Pas vermek en iyi tercihdi orda
Ben avcıya bişey mi demişim.
Aç eski yorumlara bak Avcı geldiği günden beri hep arkasındayım.
Sadece temkinli olmakta fayda var diyorum yanlış mı söylüyorum.
Hem kulübümüz hem hocamız son virajları dönemiyor.
Söylediğimde ne yanlış var?
Viraj miraj kalmadı kalan 10 maçı kaybetsen bugünkü puanımıza ulaşabilecek takım yok ya keyfini çıkarın kasmayın kendinizi
Enaldo61
06.03.2022, 21:58
Ahaah gürcan ahaha
HOPA'LI TS'Lİ
Hakjatten bizde bi cenabetlik var aga her maç direk yani waka onerden nisanladin
Vakemeye o top geldiğinde gol diye zıplamaya hazırdım. Yıkıldım. En zor olan kaçırmaktı.
Nihat Kahveci de trol Alp gibi kırmızı değil diyor. Alayınızın....
serdaracıl
Onlar istatistik hesaplasın, biz avroları sayalım
outlaws61
Aç bir izle bakalım 8 de kapanır 18’de sözünden sonra neler olmuş, özellikle içerde Başak’ı yendikleri maça filan bak adamları bir dönmedikleri kalmıştı, ha bir da Albayrak’ın tehditleri filan ama Avcı’ya laf sokmak daha konforlu
Sen okuduğunu anlamak istemiyorsun ya da anlamak istediğin gibi anlıyorsun.
Arkadaşım diyorum ki önümüzdeki maçlarda temkinli olup kazanmamız şart lig bitmiş havasına girmemek lazım.
Sen avcıya laf söylediğimi iddaa ediyorsun.
HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 21:59
Zorla adamı günaha sokuyorlar.
Sadece Erman Hoca'yı dinleyin.
fadigaTS
Trabzonspor rakiplerin psikolojisini bozdu :) Ben maçları çok rahat izliyorum
Sefa Alış
Kazandığımız maçların hocaya yazdığı gibi bu maç da hocaya yazar. İkinci yarıya girerken Djaniny değişikliği beklerdim. Fenerbahçe'nin golüne kadar yan pas - geri pas oynadı takım. Son 10-15 dk'nın oyununu daha erken oynayabilirdik. Tabii yine de Nwakaeme o golü atsa, Avcı'nın ikinci yarıdaki başlangıç oyunu "işe yaramış" olacaktı. Şans da yanımızda olmadı.
ilelebeTS
Bugün ne pozisyon tekrarı izleyebildik ne bir şey. Maça sağlam hazırlanmışlar. Hakem zaten kırmızı karta kadar doğruyordu bizi, sonrasında da devam etti. 2 sene önce topu içeri atan yardımcı hakem Uğurcan'ın çizgide tuttuğu topa korner verdi mesela. Yani biz 10 kişiye karşı falan oynamadık sadece. Kırmızıyı da Mete verdi, normalde vermez, bize düşmandır. Şaşırttı.
Varlıbaş61
Ne alaka aga? Alda at dedi napsin yani? Pas vermek en iyi tercihdi orda
Zaten ben de pas vermesi kötü tercihti dedim. La havle ..
David_LuiZ4
06.03.2022, 22:00
Maçtan önce pas oyununu oynarsak oyunun ve topun hakimi biz oluruz demiştik ama bu paslaşma genellikle Siopis Ahmetcan Denswill Peres Phac arasında yani geri dörtlümüzle 6 numaramız arasında gerçekleşti..Stoperler arası paslaşma olayını abarttık..Ha rakip özellikle merkezde pres yaparak bizi buna zorladı da diyebiliriz ama topu daha dikine daha derine oynayıp ya da kanatlara açıp presi kırmalıydık..Kırdığımız anlarda zaten pozisyona girdik..Bunu daha çok pratiğe dökmemiz lazımdı..Topu göbekte alıp kanatlara açma ya da dikine oynaması gereken iki oyuncumuz Ömür ve Baka idi..Baka sahada yoktu pası verdiğin zaman rakip sahada birkaç metre öne atılıp istasyon olacaksın Baka bunları yapamadı Ömür'e gelirsek topla dribling işini iyi yaptı topu rakip sahaya getirdi ama nihai pasları atamadı ilk yarı bitmeden yardımcı forveti alıp forveti çiftleseydik Visca da çizgiden kurtulup içe girseydi golleri rahatlıkla bulabilirdik..
Bizim takımda bu akşam gördüğüm şey topu rakip sahada alanın geriye dönmesi..Takımda Siopis dahil bütün öndeki oyuncular pası yanındakine verdikten sonra savunma arkasına merkezden olsun kanattan olsun sızması lazım Avcı'nın bunu çalıştırması lazım..Durarak oynarsan rakibin ceza sahasına dikine derine koşu atmazsan Ömür gibi pasör oyuncuların da bi işe yaramaz..10 kişi kalmış rakibin ki kaleciyi sayma 9 kişi oynayan rakibin oyuncuları arasındaki mesafeyi açamadık..Sahada boşluk bulmamıza müsait bir ortam vardı buna rağmen geriye yana al ver yaptık..
Yunus Emre SEYHAN
06.03.2022, 22:01
Başakşehir ile biz bir miyiz? Trabzon'da maç kaybetme ihtimali görmüyorum artık.
Panik yapacak durum yok. Ligin ilk yarısında ilk 9 haftada 21 puan toplamışız. Ligin ikinci yarısında da 9 hafta da 21 puan almışız. Sivas,Gs,Alanya,Fb gibi deplasmanlari da atlatarak.
Onca sakata rağmen aynı oranda puan topluyoruz. Sistem takımıyız
Enaldo61
5 maç mı puan farkı? 5 daha kazanırsak şampiyonuz demek.
serdaracıl
İsfancan’ın başakşehirde oynarken fb maçından sonra attığı ve adalet istediği tivit’i resmi sayfaya koymuş şikeciler. Tam mal bunlar ya. Zorla güldürecekler insanı
outlaws61
06.03.2022, 22:02
Başakşehir ile biz bir miyiz? Trabzon'da maç kaybetme ihtimali görmüyorum artık.
Panik yapacak durum yok. Ligin ilk yarısında ilk 9 haftada 21 puan toplamışız. Ligin ikinci yarısında da 9 hafta da 21 puan almışız. Sivas,Gs,Alanya,Fb gibi deplasmanlari da atlatarak.
Valla ben o şampiyonluk kupası garanti olana kadar bu sekildeyim.
Biz nerelerden ne şampiyonluklar verdik.
O yüzden rahat olamıyorum.
Enaldo61
İsfancan’ın başakşehirde oynarken fb maçından sonra attığı ve adalet istediği tivit’i resmi sayfaya koymuş şikeciler. Tam mal bunlar ya. Zorla güldürecekler insanı
Bunlar şu an 5 yaşındaki çocuk beyniyle hareket ediyorlar.
Enes Başkaya60
6 maç sayılır...
Hala şampiyonluk sıkıntı diyen arkadaşlar var...
Şaka mı abi bu..
serdaracıl
Onca sakata rağmen aynı oranda puan topluyoruz. Sistem takımıyız
+ 61
Erman hoca ders veriyor..
Sson haftalarda formda olan hoca bu akşam formsuzdu bu kadar fazlasına gerek yok sağlık olsun evet şunları rezil edebilirdik ama olmadı. Hocanın oyun anlayışının da Avrupa'da tam tersine çok işimize yarayacağını düşünüyorum.
Ahmetcan ve Ömür e odaklanalim bu maçlık. Artık kafa olarak da rahatiz performansları artarak devam edecektir inşallah. Şampiyonluğun bu taraftarın futbola futbocuya bakışını değiştireceğini düşünüyorum. Güzel seneler bizi bekliyor
10 hafta kaldı geri sayım
ilelebeTS
06.03.2022, 22:03
Konya'nın durumuna göre artık. Belki daha erken. Konya'nın zor fikstürü devam ediyor herhalde. bjk maçı şampiyonluk maçı olur diyordum ama 1 hafta sekmiş olabilir bu maçtan sonra.
gurur6134
Bu gulcan amigo falan degil bildigin mal..
Varlıbaş61
Bu sene şampiyon olarak yıllardır gelen stresi atmış olacağız. Seneye şov maçları yaparız demek isterdim ama boşuna beklemeyelim Avcı Hoca garanticidir. O yüzden seneye de böyle kudurta kudurta şampiyon olacağız.
HOPA'LI TS'Lİ
GÜRCAN BİLGİSİZ: Sarı bile değil
REHA KAPSAL: İrfan Can'ın hareketi net kırmızı kart
MEHMET YILMAZ: Net kırmızı kart
ERMAN TOROĞLU: Sağ ayağı yerde. Bastıktan sonra sağ ayağını kaldırıyor. Kesinlikle kırmızı kart
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 22:04
Uğurcan 7, İlk yarıdaki uzun topları çok güzeldi. Szalai’nin kafasını da iyi çıkardı. Tebrikler kaptan.
Peres 5 Tank gibi, onun kanadından hiç hücum yapmadı rakip buna rağmen, sıfır bindirme. Tek artısı önceki maçlar gibi arkasına fazla adam kaçırmadı. Umarım sezon sonu kurtuluruz.
Denswill 7, Bonservisi alınmalı. Standartı olan bir oyuncu ve o standart ortalamanın oldukça üstünde.
Ahmetcan 5.5, İlk yarı çok kötüydü. İkinci yarı daha sakindi. Derken gitti elle oynadı. Değmedi diyenler izlesin parmaklarına değdikten sonra topun havada dönüşü değişiyor. Büyük Amatörlük.
Puchacz 4, Evet Wakaeme çok destek vermiyor ancak. İlk yarıda Osayi’nin bir orta pozisyonu var, onu kapatmaya doğru gidiyor uyuşuk uyuşuk. Koşsana son gücünle topa felan atla. Yarım yamalak koştu. Adam güle oynaya orta açtı. Omuz omuza mert hakan ile, mert hakan orta yapıyor rahatça. Golden önce de saçma sapan faul yaptı. Wakaeme arkasında oynamak çok zorda, bu adam ciğersiz. Oraya ciğerli birisi lazım.
Siopis 5, ilk yarı korkunç kötü oynadı. Osayi’den kaptığı topu 5 saniyede tekrar kaptırdı. Sürekli pas atacağı veya pas alacağı kişiye doğru koşuyor. Zaten çok yakındasın, pası sana atacak kişiye pres yapan kişi sen o adama yaklaşınca kolayca sana prese başlıyor. Çok kötüydü. Gördüğüm en kötü Siopis performansı.
Bakasetas 5, Yerinde oynamadı ama mücadele de etmedi. Golde izledi. Maçı istese 2-3 şut çıkarırdı. Bir kaç pozisyonda Siopis Bakasetas’ın şut açısı varken vermedi pas. İkisi birden kötüydü bugün.
Abdülkadir Ömür 8, Bizim en iyimizdi. Topla çıkışları çok kritikti. Wakaeme’ye boşken çıkarmadığı ve atamadığı bir ara pası toplam 2 kritik hata hariç çok iyi performans gösterdi.
Visca 6.5, Peres’den hiç destek alamadı. Ayrıca önü hep tıkalıydı. Golle süslese iyi olurdu o pozisyonu. Sağlık olsun.
Wakaeme 7, En iyi fener maçıdır. Osayi çabukluğu ile zorladı. Golünü attı, kaçırdığı daha kolaydı.
Cornelius 5.5, Kayboldu. Normal, 10 kişi kalan rakip defansını 40 metreye kurdu. Orta saha boğuşmalarıyla geçirdi sahadaki süresini. Visca’nın bir orta pozisyonunda pozisyon alamadı.
Djaniny 6, Beklediğimiz gibi oynamadı. Çünkü atıp gitmeyi denemedi. Bir asisti güm oldu yinede.
Koita 1, saçma sapan attığı son şut ve düştüğü ofsaytta vurduğu kafa rezalet. Köyüne dön.
Berat ?
Kouassi ?, Daha erken girmeliydi. Savrukluğu var biraz, Abdullah Avcı bu yüzden mi tercih etmiyor acaba?
Abdullah Avcı 2, Kusura bakma hocam. Sezonun en kötü 3 maçından birisi.
Enaldo61
Konya'nın durumuna göre artık. Belki daha erken. Konya'nın zor fikstürü devam ediyor herhalde. bjk maçı şampiyonluk maçı olur diyordum ama 1 hafta sekmiş olabilir bu maçtan sonra.
Ben 33. Hafta demiştim oraya gidiyor bence fark açılmaz pek.
HOPA'LI TS'Lİ
Üst üste 2 deplasmana gidiyorlar. Önce Kayseri sonra Kadıköy
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.