Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 28.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
nevzat61
06.03.2022, 16:58
Sanırım Siopis Abdülkadir ikilisi ile başlayacağız.
Yani Berat'ın yerine Abdülkadir oynayacak Ulaş Özdemir'in dediklerine göre.
İnşallah böyle çıkarız. Berat, Ahmetcan veya Hüseyin'den daha büyük bir soru işareti.
Yanlış mı gördüm aspor da fb de waka nın savunmasını osayi yapacak diye farkettim.. yoksa ben mi yanlış gördüm
nevzat61
06.03.2022, 17:01
Bence de olması gereken bu.
Abdülkadir topu geriden ileri taşımaya en müsait adam bizim takımda.
Bakasetas da takımın en büyük şut tehtidi. KAleden uzak tutmak bizim dezavantajımıza olur.
İdeal kadro, 6- Siopis, 8- ABdülkadir, 10- Baksetas.
Duruma göre Djanini girer.
Wakame amcam 2 haftadır gördüğüm en iyi oyununu oynuyor. KEsilmez. :)
Peki savunma olarak nasıl etkiler bizi..orta alanda abdus için savunma yönünde aksama olur mu sizce
Kasketli
06.03.2022, 17:02
Ben olsam sol kanatta Kouassi'yi oynatır, Nwakaeme'yi forvet arkasına koyardım. Osayi çok bindirme yapacak çünkü...
Adem Erdoğan
06.03.2022, 17:03
Yanlış mı gördüm aspor da fb de waka nın savunmasını osayi yapacak diye farkettim.. yoksa ben mi yanlış gördüm
Szalai solbek, Osayi sağbek, Kim ve Serdar da stoperler.
Nazım yedekmiş
Manava61
06.03.2022, 17:03
Rakibi kanatlara yönlendirmekten bahsediyorsak Ömür yerine Berat ile başlamalı. Ömür siopis bakasetas ortasahası istenen kalabalığı sağlayamayabilir. Tabi hocamızın kafasında farklı bir şey varsa bilemeyiz.
Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 17:04
Peki savunma olarak nasıl etkiler bizi..orta alanda abdus için savunma yönünde aksama olur mu sizce
Bir Dorukhan dinamizmi beklemiyorum.
Ama Berat'tan eksik kalacağını da sanmıyorum.
Siopis'i yalnız bırakmadığı sürece bugün Xavi türü bir oyun patronluğu bekliyorum.
Zaten 1-2 yerde okumuştum, PL den izlemeye gelmişler Abdülkadir'i...
Çok şaşırtabilir bizi...
Kasketli
06.03.2022, 17:04
Arkadaşın özel puchacz nefreti var hocam, o yüzden böyle. Ben engelledim geçtim, gerek yok polemiğe.
Mümkün mertebe polemiğe girmem zaten renkdaşım, yine de teşekkür ederim uyarın için :)
thehell61
06.03.2022, 17:08
Berat değil de Abdüş ile başlayacakmışız galiba. Abdüş' ün oynuyor olmasını sebebi önde baskı ile başlayacak olmamız olabilir. Ama bu durumda rakip orta sahada fizik olarak üstünlük sağlayabilir. 3 orta saha da sert.
Enaldo61
06.03.2022, 17:10
Ahmetcan 11 güzel haber bravo hocam.
Adem Akyüz'
06.03.2022, 17:22
Visça? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220306/dbd588ed3db2fd6505a72d7efa4d87de.jpg
Enes Başkaya60
06.03.2022, 17:24
Visca yok diyorlar neden acaba???
Ağrıları felan var deyip Hamsik işine dönmez inşallah...
nevzat61
06.03.2022, 17:24
Bir Dorukhan dinamizmi beklemiyorum.
Ama Berat'tan eksik kalacağını da sanmıyorum.
Siopis'i yalnız bırakmadığı sürece bugün Xavi türü bir oyun patronluğu bekliyorum.
Zaten 1-2 yerde okumuştum, PL den izlemeye gelmişler Abdülkadir'i...
Çok şaşırtabilir bizi...
İnşaallah hocam..
Visça? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220306/dbd588ed3db2fd6505a72d7efa4d87de.jpg
Hocam bu muhtemel 11 sanırım..visca yedek kalmaz herhalde.. gerçi muhtemel 11 için bile olmaz
Onur Erçetin
06.03.2022, 17:25
Sanırım Siopis Abdülkadir ikilisi ile başlayacağız.
Yani Berat'ın yerine Abdülkadir oynayacak Ulaş Özdemir'in dediklerine göre.
İnşallah böyle çıkarız. Berat, Ahmetcan veya Hüseyin'den daha büyük bir soru işareti.
Vay anasını sayın seyirciler.Bir zamanların korkak denilen hocası Abdullah Avcı son derece ofansif bir oyuncu grubuyla maça çıkıyor.Puan durumunun tabiki etkisi büyük ama derbi maçı sonuçta,kimse kaybetmek istemez.Siopis-Ömür-Bakasetas üçlüsü ile maça çıkmak ben Kadıköye defans yapmaya gitmedim demektir.
Yalnız bu üçlüyü Kayserispor sert bir defansif taktikle durdurmuştu.Bakasetas merkezde,Ömür 10 no olarak başlamıştı.Özellikle Bakasetasın çok top kaybı yapması bizi zorlamıştı.45 de Bakayı çıkarıp Djaninyi oyuna alınca düzelmiştik.Aynı maçta Ahmetcanda 45 de oyundan çıkmış,yerine Denswill girince iyice rahatlamıştık.
Bu maçta Kayseri maçındaki hatanın yapılacağını sanmıyorum.Bakasetas baskı anında top kaybı fazla yapıyor.Ayrıca Baka gibi bir şut tehditi her zaman forvet arkasında oynamalı.Ömür merkeze yakın top alıp oyunu açan oyuncu olursa ciddi sorun yaşanmaz bence.Ömür Bakaya göre daha teknik ve dribbling daha iyi bir oyuncu.8 no olarak Bakadan daha iyi oynar.
Ahmetcan aşırı dikkatli olmalı.Alanya maçında basit penaltı yaptırdı.Kayseri maçında hava topunda zamanlama hatası yaptı golü yedik.İnşallah bu akşam basit bit hatayla bizi yakmaz.Genç oyuncuların kredisi her zaman çok var ama artık basit hata yapmamayı öğremeli.
Djaniny ve Kouassi ikinci yarı oyuna girecekler belliki.Berat da 60-70 arası oyuna girer muhtemelen.
Ömür de basit top kaybı yapmamaya dikkat etmeli.Kontradan basit gol yemeyelim.
Duran toplarda Denswill-Ahmetcan ikilisi ile inşallah havadan sıkıntı yaşamayız.İkisinin de hava üstünlüğü Hugo seviyesinde değil.Ayrıca orta alanda Siopis-Ömür gibi iki kısa oyuncuyla oynayacağız.Duran toplarda ve akan oyunda inşallah havadan basit bir gol yemeyiz.Dorukhanın avantajı havadan iyi olmasıydı.Peresin de havadan gelen yan toplarda sık sık hata yapması ayrıca beni korkutuyor.
Savunma dışında beni korkutan birşey yok açıkçası.Hücum gücümüz gayet iyi.
Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 17:27
Visca niye yedek olsun ki?
Bir sakatlığı mı var hayırdır?
Timur Mikhail
06.03.2022, 17:27
Bu kuşlar baya gaza mı gelmiş yoksa bana mı öyle geliyor ?
Bein de sabahtan beri altay ile Uğurcan'ı kıyaslıyor altaya piyasa yaptırıyorlar.
Akşam bir aksilik olmaz ise Türk futbolunun önündeki en büyük prangalar dan olan İstanbul şişirilmişlerinin bir takımı adeta avurpa takımı ile oynuyor olacak, Slavia Prag bile mundar etti bunları 2 gram akıllı oynarsak ki Avcı hocama güvenim büyük bu konuda, bu serçeleri evlerine 3 hayırla uğurlarız.
outlaws61
06.03.2022, 17:28
Visca var arkadaslar olmadığını nerden cıkardınız
Manava61
06.03.2022, 17:29
Uğurcan, Peres, Denswil, Ahmetcan, Puchacz, Siopis, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Visca, Nwakaeme, Cornelius
Onur Erçetin
06.03.2022, 17:31
Rakibi kanatlara yönlendirmekten bahsediyorsak Ömür yerine Berat ile başlamalı. Ömür siopis bakasetas ortasahası istenen kalabalığı sağlayamayabilir. Tabi hocamızın kafasında farklı bir şey varsa bilemeyiz.
Savunmayı aşırı dar alanda yapıyoruz zaten,bilerek kanatları boşaltıyoruz.Bu bizim taktiğimiz.Merkezdeki oyuncular değişse bile taktik olarak yine rakibi kanatlara iteceğiz.Bu nedenle rakip takımlar her maç beklerimizin arkasına uzun ters toplar atarak hücuma çıkmaya çalışıyorlar.Kanatlarımız içe doğru girerek merkezi iyice kapatıyor.
ilelebeTS
06.03.2022, 17:31
Ömür var 11de
Adem Erdoğan
06.03.2022, 17:34
Kadro ateş ediyor, sakatlık veya saçma sapan bir kart görmezsek bu gecenin ilerleyen saatlerinde Kadıköy semaları baya bir aydınlanabilir.
Manava61
06.03.2022, 17:34
Savunmayı aşırı dar alanda yapıyoruz zaten,bilerek kanatları boşaltıyoruz.Bu bizim taktiğimiz.Merkezdeki oyuncular değişse bile taktik olarak yine rakibi kanatlara iteceğiz.Bu nedenle rakip takımlar her maç beklerimizin arkasına uzun ters toplar atarak hücuma çıkmaya çalışıyorlar.Kanatlarımız içe doğru girerek merkezi iyice kapatıyor.
Bunu yapıyoruz da kayseri maçı ilk yarısı bu üçlüyle ortayı kapatamadığımız gibi kanatlardan da etkili geldiler dönen topları da karşılayamadık. Ayrıca ofansif anlamda da Bakasetas'ın rakip kaleden uzaklaştırılmasını çok doğru bulmuyorum.
ilelebeTS
06.03.2022, 17:35
Ölümcül hücum gücüyle hoca coşkuyu verecek :d
Tahmin ettigim 11 cikiyor. Berat'in olmamasi cok iyi oldu. Ahmetcan'la beraber 2 tane saatli bombamiz olacakti, simdi 1 tane var. Dorukhan iyilesince Ahmetcan'in yerine oynar, bu macta olmamasi iyi olmadi.
nevzat61
06.03.2022, 17:38
Ahmetcan dan iyi bir performans bekliyorum..denswill ile birlikte uyum içinde olurlar umarım.. Serdar çok kabiliyetli bir santrafor değil ancak hava toplarına dikkat
Visca yok diyorlar neden acaba???
Ağrıları felan var deyip Hamsik işine dönmez inşallah...
Dönmeme ihtimali yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burak Bıyıklı
06.03.2022, 17:41
Guzel 11. Berat ve huseyin guven vermiyor hicbir zaman. Ancak nasil oynayacagimizi omur ve baka belirleyecek.
kaçarava
06.03.2022, 17:41
Önde basacağız demek ki. Kayseri maçındaki gibi geçiş hücumu yemeyiz inşallah.
Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 17:42
Valencia'nın olmaması çok iyi oldu.
Geriye atılacak toplarda rakibin en önemli adamıydı.
Ferdi zaten Fenerin bu sene en iyisiydi.
Bakalım nasıl olacak...
Manava61
06.03.2022, 17:43
SON DAKİKA
Ali Koç, Trabzonspor karşılaşmasına gitmiyor.(Fanatik)
David_LuiZ4
06.03.2022, 17:44
Oyun zekası olan olan oyuncuları kadroya doldurmuş hoca iyi de yapmış..
Beklediğim ve arzuladığım 11 ile çıkıyoruz maça..Top bizdeyken 4 1 4 1 şeklinde bir dağılımla oynayacağız yani defansın önünde Siopis tek kalacak Ömür ve Baka orta 4lünün iç oyuncusu olacak top rakipde iken 4 2 3 1 düzenine geçeceğiz yani Ömür ve Siopis göbekte olacak Baka 10 numara pozisyonunda oynayacak..Bu kadroyla hocanın verdiği mesaj açık..Oyunun ve topun kontrolü bizde olacak topu biz çevireceğiz pas rekorumuzu kırabiliriz bu maçta..Burada önemli olan Ömür ve Siopis ikilisinin gölge presle maksimum derecede pas arası yapması top çalması gerekecek..Set hücumu kadar geçiş oyununu da en iyi oynayan takım biziz rakibin merkezdeki top tekniği kısıtlı oyuncularının yapacağı pas hatalarını veya bizim çalacağımız topları ne kadar hızlı bir şekilde Waka ve Visca ile buluşturursak o kadar çok pozisyona gireriz..Efendim merkeze iki kısa oyuncuyu koyarak rakibe fiziksel avantaj kozunu veriyoruz lafları safsatadan ibarettir..Xavi-Iniesta ikilisini hiç izlememiş biri bu safsatayı dile getirebilir ancak..
Bu maçta sahadaki takımlardan biri bozmaya biri oynamaya çalışacak..Oynamaya çalışacak olan biziz..Farklı skorlu bir galibiyet bekliyorum..Gol yiyeceksek bunun sebebi bireysel hatadan kaynaklanacak, takımın savunma organizasyonundaki eksikliğinden kaynaklı gol yiyeceğimizi sanmıyorum..
Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 17:44
İrfan - Rossi kanatları ile oynayacaklar.
3 lü orta saha beklediğimiz gibi.
Neyse. Kanat kabiliyetinde çok çok öndeyiz.
nevzat61
06.03.2022, 17:46
Waka nın kanadında osayi irfan ikilisi olacakmış..belli oldu..bu akşam bol gollü bir maç olacak gibi geldi bana.. çok gol atan kazanacak.. Cornelius inşaallah gunundedir
Manava61
06.03.2022, 17:47
İçimde süper lig dinamiklerinden dolayı kötü bir his var. Sadece paylaşmak istedim. İnşallah kazanırız.
leavemealone
Insallah Siopis yine yalniz kalmaz.
Bakasetas 10 numara oynamayinca pek fayda veremedi simdiye kadar.
Royal Heart
Mevcut şartlarda çıkabilecek en iyi 11 bana göre, güzel... Hakem/VAR kadrosu maçın skoruna etki edecek bir role bürünmezse şayet net bir Trabzonspor galibiyeti bekliyorum. Bakasetas da artık bu maçta ilk 11'de neden başladığını gösteren bir performans göstermeli.
ilelebeTS
Rakibin kadrosu da arkada verdiğimiz gibi. Önde baskı yaparsak rakibin çıkabilme şansı yok.
Mehmet Fatih Yavuz
Osai - İrfan sağ kanadı, Puchacz - Wakame sol kanadı karşılaşacak.
Szalai - Rossi sağ kanadı, Peres - Visca sol kanadı ile karşılaşacak.
Kağıt üzerinde aleni haksız rekabet...
İnşallah sahaya yansır.
Anormal işler olmadığı sürece 2 üzeri farkla bitmesi gereken bir maç
Ama ne olursa olsun büyük maçtır. Bakalım nasıl geçecek!
crixus_61
06.03.2022, 17:48
Apo ve Baka'nın performansı önemli orta sahada. Erken gol yemeyelim farka gideceğiz inşallah
Onur Erçetin
06.03.2022, 17:49
Xavi-İniestanın arkasında Busquets var bilader.Ezbere birşey yazacam diye kendini rezil etme :)
Orada zaten amaç hocayı eleştirmek değil,bir durum tespiti yapmaktır.Hoca çıkabilecek en iyi kadroyu çıkarıyor.Hava üstünlüğü açısından tabiki dezavantajlı noktalar var,bunların hoca dahil herkes farkında zaten.
Savunmadaki dörtlü genel olarak basit hatalar yapmazsa ve havadan sıkıntı olmazsa her türlü alırız maçı.
OMERYILMAZ_TS
06.03.2022, 17:52
Bordoooooooo
Onur Erçetin
06.03.2022, 17:52
Osai - İrfan sağ kanadı, Puchacz - Wakame sol kanadı karşılaşacak.
Szalai - Rossi sağ kanadı, Peres - Visca sol kanadı ile karşılaşacak.
Kağıt üzerinde aleni haksız rekabet...
İnşallah sahaya yansır.
Anormal işler olmadığı sürece 2 üzeri farkla bitmesi gereken bir maç
Ama ne olursa olsun büyük maçtır. Bakalım nasıl geçecek!
Hocam söylediğiniz gibi futbol bu.Fenerbahçeden daha kaliteli bir takımız,ofansif gücümüz çok fazla zaten ancak futbolun içerisinde herşey var.Bazen yenilebilecek basit bir gol takım üzerinde stres yaratabilir.Sonuçta savunma dörtlümüz çok da iyi sayılmaz.
Puchacz-Denswill-Ahmetcan-Peres dörtlüsü ile çıkacağız.Her an için bir sıkıntı olma ihtimali var.Peresin olduğu noktalar havadan atılan toplar sıkıntı olabiliyor.Ayrıca Ahmetcan da o bölgede zamanlama hataları yapabiliyor havadan.Denswill oradaki en sağlam oyuncu ama o bile havadan Hugo seviyesinde değil.Orta alanda da Siopis-Ömür ikilisi olacak.
Dediğim gibi Fenerbahçeye karşı savunmada basit hatalar yapılmaz ve havadan basit bir gol yenmezse her türlü galibiyet alırız diye düşünüyorum.
İçimde süper lig dinamiklerinden dolayı kötü bir his var. Sadece paylaşmak istedim. İnşallah kazanırız.
Süper Lig mi kaldı ki dinamiği kalsın içinden geçtik
David_LuiZ4
06.03.2022, 17:53
Şunu da belirtmekte fayda var rakibin sol beki Szalai safkan bir sol bek değil bu adam kendi milli takımında 3lü savunmanın sol stoperi olarak oynuyor bunun yanında Pereira döneminde de yine 3lü savunmanın sol stoperi olarak oynuyordu ve performansı o mevkide verimliydi..4lü savunmanın sol bekinde oynayabilecek olgunluğa erişmemiş bir adam Szalai dolayısıyla Visca'nın o kanatta madeni bulacağından kuşkum yok..O kanadı Ömür baka Visca üçlüsünün küçük üçgenler kurup paslaşmalarıyla tarumar edebiliriz özellikle set hücumunda..Hoca bu detayı mutlaka işlemiştir..
Z. Kücük en illet hakemlerden birisi. Hatta C. Cakir dan bile..fb bu kadar zayif olmasaydi 2. maglubiyete kesin gözüyle bakardim ama gercekten b.k gibi bir takim. Antalyaspor un lig macinda bize karsi gösterdigi eforu gösterirseler bugün kazansalar bile önümüzdeki bir cok maci kaybederler..Normalde Avrupa da herhangi bir takimin kolaylikla yenebilecegi bir takimi hakeme ragmen yenmemiz gerekir..
ÖmürKaradeniz61
06.03.2022, 17:56
Fenerin 11 ine bak nerde yeteneksiz biri koymuş İsmail sırf mücadele etsin rakibi bozsunlar diye. Kazanmak isteyen rakibe bak komedi. Yok gerçekten bunlara 0-1 mağlubiyet teklif et kabul eder oynamak istemezler rakibin başkanı bile cesaret edip maça gelememiş.
Onur Erçetin
06.03.2022, 17:56
Z. Kücük en illet hakemlerden birisi. Hatta C. Cakir dan bile..fb bu kadar zayif olmasaydi 2. maglubiyete kesin gözüyle bakardim ama gercekten b.k gibi bir takim. Antalyaspor un lig macinda bize karsi gösterdigi eforu gösterirseler bugün kazansalar bile önümüzdeki bir cok maci kaybederler..Normalde Avrupa da herhangi bir takimin kolaylikla yenebilecegi bir takimi hakeme ragmen yenmemiz gerekir..
Zorbay Antalya maçında bizi doğradı özellikle faullerde.Çok artniyetli bir hakem.Meteyi zaten biliyoruz.Bunların aynı anda maça verilmesi çok enteresan olmuş.
ilelebeTS
06.03.2022, 17:57
Berat ile çıksak biraz oyunu tutmaya çalışırız derdim ama sanırım hoca ilk yarıdan işi bitirecek. Şu fener kadrosuna önde basarsan zaten tek silahları Rossi'yi at gibi koşturmak olur. Onun haricinde, 5 tane hücum oyuncusuyla çıkıyoruz. Bunları karşılamaya 7 oyuncu falan lazım, çünkü Tony'i 1 kişi ile tutamazsın, aynı şekilde golcüyü de 2 stoper kontrol etmeli. Geriye 3 oyuncu kalıyor rakipte. Bizde 5 oyuncu. Bu sayısal üstünlük demek.
Arif Timurcioğlu
06.03.2022, 17:58
Visca’nın olmayışı moralimi bozdu baya.
David_LuiZ4
06.03.2022, 17:58
Xavi Iniesta'nın arkasında Busquets varmış Onur Erçetin biliyor da biz bilmiyormuşuz..Xavi ve Iniesta'nın sahne aldığı ilk yıllarda Busquets kısa pantolonla gezip misket oynuyordu..Git bari maçkolikten bu ikilinin oynadığı ilk dönemde arkalarında biri var mıymış 6 numara olarak kim oynuyor kim oynamıyor muş OKU öğren de gel ergenliğini ve toyluğunu bu kadar belli etme..Cahil cahil zırvalayıp asabımı bozma maçtan önce..
Onur Erçetin
06.03.2022, 17:59
Fenerin 11 ine bak nerde yeteneksiz biri koymuş İsmail sırf mücadele etsin rakibi bozsunlar diye. Kazanmak isteyen rakibe bak komedi. Yok gerçekten bunlara 0-1 mağlubiyet teklif et kabul eder oynamak istemezler rakibin başkanı bile cesaret edip maça gelememiş.
Gayet normal abi.Karşılarında Trabzonspor gibi ofansif gücü son derece yüksek bir takım var.Beraberlik bile iyi sonuç onlar için.Ayrıca ofansif kadro çıkarmak isteseler bile 11 e koyacakları fazla oyuncu yok.Emekli olmuş Özil falan var oynasa bizim için daha iyi olur o derece.
Sert ve çok koşan bir orta alan üçlüsü,savunmacı bir sol bek ve hızlı bir sağ bek ile merkezimize ve kanatlarımıza önlem almaya çalışmışlar.Bütün amaç belki bir gol atarım da üzerine yatıp maçı bitiririm şeklinde.
Arif Timurcioğlu
06.03.2022, 18:00
E visca varmış arka sayfada viscasız bir 11 vardı ne alaka.
Doğukan Uçan
06.03.2022, 18:01
fenerbahçe'nin kadrosuna baktım tamamen defansif ve koşan oyuncuları sahaya sürmüşler.
ilelebeTS
E visca varmış arka sayfada viscasız bir 11 vardı ne alaka.
:D Ben de kafa buluyorsun sandım.
https://pbs.twimg.com/media/FNLInS0XoAEzd0s?format=jpg
nevzat61
Visca osayi karşısında rahat geçer gibime geliyor..:)
ilelebeTS
06.03.2022, 18:03
Osayi sağ bek reis. Solda Szalai var.
kayseriliyiz
Alacağız, fakat kaybetsekte birşey fark etmiyor bizim açımızdan.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Manava61
Hocam viscanın karşısında szalai Nwakaemenin karşısında osayi
yatmaztara
Visca’nın olmayışı moralimi bozdu baya.
Ben daha çok waka'nın yerine yusuf'un olmasına şaşırdım :D
nevzat61
06.03.2022, 18:04
Osayi sağ bek reis. Solda Szalai var.
Szalai waka nın kanadında değil mi
ÖmürKaradeniz61
Abdullah hocaya bak rakip kim olursa olsun oyun planı aynı adamın,böyle bir maçta 5 tane gole yakın oyuncuyu oynatmak yürek ister. Hocayı eleştiriyorum ama bu konuda hakkını verelim tebrikler. Bugün bu Trabzonspor kadrosunun 3’ten aşağı gol atma ihtimalı sıfır.
ilelebeTS
Szalai waka nın kanadında değil mi
Yok orada Osayi var, Visca karşısında Szalai var.
yatmaztara
06.03.2022, 18:06
4 sene önce Avcı'nın Başakşehir'inin kendi evimizde bize 4 attığı maç gibi olur inşallah
leavemealone
06.03.2022, 18:07
Arap ati Iso strese girmis belli.
Genc Ardayi ilk 11 yazamamis.
Trabzonum saplamaya geliyor size
Haydi bismillah
David_LuiZ4
06.03.2022, 18:08
Siopis modern futbolun roberto carlos'u gibi bir adam..Çalım yese dönüp dolaşıp gene adamın karşısına çıkıyor pasla oyundan düşürülse gidip gene topu çalıyor..Bu adam bu akşam maçın adamı olabilir..Hele o hücum ribaundlarını toplamak için yaptığı presler bambaşka bir seviye..Tek başına kalması bence sıkıntı yaşatmaz..
Ey gidi avcı hocam
antalyaspor maçında ahmetcan'ı oynatsaydın da şimdi hugo olsaydı da
gervinho edgar hugo hamsik dorukhan bunların hepsi şimdi kadroda olacaktı
neler olurdu neler!
Kasketli
06.03.2022, 18:14
Ben daha çok waka'nın yerine yusuf'un olmasına şaşırdım :D
Yok be abi, Uğurcan'ın yerine senin oynaman daha şaşırtıcı geldi bana :D
Ahmet Kara
06.03.2022, 18:16
Maçı kazanma ihtimalimiz maalesef yok.
nevzat61
06.03.2022, 18:17
Sen de geldiğine göre.. herşey hazır.. hadi bismillah :)
fadigaTS
06.03.2022, 18:17
Profilindeki bjk li ne alaka? Burası trabzonspor forumu.
ilelebeTS
06.03.2022, 18:18
Yayıncı kuruluşta baskı işini konuşuyorlar, bize baskı yapacaklarmış. Ulan ona fırsat kalmıyor ki direkt topu dikiyoruz Cornelius ile Waka'ya. Hatta bugün Waka o konuda daha avantajlı, bütün topları toplar.
Niye ?
nevzat61
06.03.2022, 18:20
Yayıncı kuruluşta baskı işini konuşuyorlar, bize baskı yapacaklarmış. Ulan ona fırsat kalmıyor ki direkt topu dikiyoruz Cornelius ile Waka'ya. Hatta bugün Waka o konuda daha avantajlı, bütün topları toplar.
Bu baskı işini çok ciddiye almış şikeciler..iki laflarından biri önde baskı :)
Kasketli
06.03.2022, 18:22
21310
Tribündekiler duaya başlamış :D
Ey gidi avcı hocam
antalyaspor maçında ahmetcan'ı oynatsaydın da şimdi hugo olsaydı da
gervinho edgar hugo hamsik dorukhan bunların hepsi şimdi kadroda olacaktı
neler olurdu neler!
Niye müneccim değilsin ey Abdullah Avcı?
Mert Oğuzlu61
06.03.2022, 18:23
1 puan yetecektir ama kazanırsak maç sonu şampiyonluğu kutlarız.
Doğukan Uçan
06.03.2022, 18:23
Abdullah avcı 50 bin kişinin önüne tamamen kazanmaya gelmiş. Helal olsun yenilsek bile kızmam yeter ki gs maçının ilk yarısı gibi oyun olmasın.
Emre Çömez
06.03.2022, 18:24
https://twitter.com/9dokuzkh/status/1500488121556910082
farozlufatih61
06.03.2022, 18:24
Bu çok güzeldi...Tebrik ederim seni...
Hayır saydığı oyuncuların tamamı lig maçlarında sakatlandı. Bu kupa maçlarını önemsememe terör örgütü üyeleri neden böyle :rolleyes:
Soner Albayrak
06.03.2022, 18:27
Bu maçtan bizim açımızdan kötü bir sonuç çıkarsa eğer umarım burada saçma sapan yorumlar okumayız.
Oğuzhan Fidan
06.03.2022, 18:28
Hür türlü oyun stilini çalışmıştır abdullah hoca. Şikecilerin nasıl başlayacağını ne gibi oyun varyasyonu yapacaklarını biliyor.. fenerin bize karşı kağıt üzerinde ve teoride şansı yok. Şans yanımızda olsun
serdaracıl
06.03.2022, 18:29
Hayır saydığı oyuncuların tamamı lig maçlarında sakatlandı. Bu kupa maçlarını önemsememe terör örgütü üyeleri neden böyle :rolleyes:
Hocam adresi ver de size bi kutu süt göndereyim. Türkiye kupasının yerini tutmaz ama idare ediver :)
Osayi yı waka reis maymun edecek bu gün
Fatih Solmaz
06.03.2022, 18:30
Kibirinizde boğazacağız sizi. 10 dk sonra her şey nasıl değişecek göreceksiniz.
fadigaTS
06.03.2022, 18:31
Hocam adresi ver de size bi kutu süt göndereyim. Türkiye kupasının yerini tutmaz ama idare ediver :)
Şampiyonluğun yanındaki eşantiyon kupasını da istiyoruz :) Hatta işin içinde gazoz kapağı bile varsa biz kazanalım :)
serdaracıl
06.03.2022, 18:31
İnşallah.
falcon_61_
06.03.2022, 18:32
Kaybedeceğimiz hiçbir şey yok. Tek beklentim abuk sabuk gol yememek. Bir de pırpır adamlara cezaalani içinde yoktan yere penaltı aldırmamak. Sağda oynayacak oyuncu kimse problem yaşayacak muhtemelen. GS maçı denswil , Alanya maçı Ahmetcan gibi
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fadigaTS
Bunların bu halleri medya böyle oldukça bitmez.Ancak istanbul takımlarını şişirsinler.Kendilerini bir şey zannaetmeye devam etsinler :)
Maç linki var mı? İnat çok donuyor.
gurur6134
Puchaz insallah kayseri macindaki gibi defansif anlamda hatalar yapmaz keza ahmetcan da 11 de ilk yariyi 2 0 geride kapatmamizin sebebi bu 2 isimin yaptiklari hatalardi.haydi bakalim beraberlik cepte hakem faciasi yasamazsak, 11 deki ciddi eksiklere ragmen galip gelirsek sampiyonluk turunu kadikoyde atmis oluruz ...
Usta bu fiko ağzı. ;)
Oğuzhan Fidan
06.03.2022, 18:34
15-20 dkyı atlattıktan sonra fenerin havası söner. Diğer maçlardan bağımsız tamamen a.koçun fernerlileri etkilemeyi düşündüğü bir maç. Fenerin ezikliği koca sezonu boşa geçirip bizim maçlara ayrı havayla hazırlanmaları. Tek hedefleri biziz :))
El Cordobes
06.03.2022, 18:34
Yeneriz yeniliriz çok önemli değil. Mevcut durumun keyfini çıkarmak lazım.
Adamların sezon hedefi bizi yenmek haline gelmiş, staddlarını haftalar sonra doldurmuşlar, yönetimleri saçma sapan açıklamalar yayınlıyor ve bir hayli agresifler. Bi yerden tanıdık geliyor mu? Yıllarca bu pozisyona biz düştük. Bazen o haldeyken yendiğimiz de oldu ama sezon sonu başkalarının kupayı kaldırışını izlemek zorunda kaldık.
Adamları daha hafta başından soktuğumuz psikoloji ortada. Camia olarak bu duruma gelmek kolay olmadı. O yüzden de sonuç ne olursa olsun kolay harcamalara girmeyelim.
Onur Erçetin
06.03.2022, 18:35
İki endişem var sadece.
1) Savunmadaki geri dörtlünün hataya açık olması
2) Hugo ve Dorukhanın sakatlığıyla hem defansif kalite hem de hava üstünlüğünün azalması.
Bunlar haricinde Fb den tabiki çok daha iyi bir takımız.İnşallah basit bir gol yemeyiz.
serdaracıl
06.03.2022, 18:35
Yeneriz yeniliriz çok önemli değil. Mevcut durumun keyfini çıkarmak lazım.
Adamların sezon hedefi bizi yenmek haline gelmiş, staddlarını haftalar sonra doldurmuşlar, yönetimleri saçma sapan açıklamalar yayınlıyor ve bir hayli agresifler. Bi yerden tanıdık geliyor mu? Yıllarca bu pozisyona biz düştük. Bazen o haldeyken yendiğimiz de oldu ama sezon sonu başkalarının kupayı kaldırışını izlemek zorunda kaldık.
Adamları daha hafta başından soktuğumuz psikoloji ortada. Camia olarak bu duruma gelmek kolay olmadı. O yüzden de sonuç ne olursa olsun kolay harcamalara girmeyelim.
+ 61
Hocam Bakayı geride kullanmaz inşallah.
ahamitokutan
06.03.2022, 18:38
Ahmetcan ın oynamasına çok sevindim. solda oynayacak zannedersem daha dengeli oynayacaktır. Bek performansları durumu belirleyecek gibi. Peres ve Puchaz defansta saçmalamaz ise çok rahat bir maç olacağını düşünüyorum. hakem çetesi rahat durmayacaktır ama yine de güçleri yetmez kadro kalitesi bakımından çok üstünüz. Allahın izni ile vurup geçeceğiz.
Oğuzhan Fidan
06.03.2022, 18:38
Topu ceza sahasının dışında tutucaz zaten ;)
nevzat61
06.03.2022, 18:39
Denswill i ısınırken çok rahat gördüm..hatta bir ara dans ediyordu :)
CaptanBarbosa
06.03.2022, 18:40
Tansiyonum çıkacak hadi başlasın yahu heyecan yaptık
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuzhan Fidan
06.03.2022, 18:41
Topu orta sahada tutucak hatta 4-1-4-1 sistemi
Sefa Toyer
06.03.2022, 18:42
Lütfen yenilsek bile umutsuzluğa kapılmayalım. Bu sene şampiyonuz artık.
Enaldo61
06.03.2022, 18:44
Önde baskı 11i gibi geldi bana.
İşler kötü başlarsa lütfen burda yangın yapmayalım arkadaşlar, bu filmi çok gördük bu sene.
odyseuys
06.03.2022, 18:44
kazanacağız
Ya Rabbim Trabzonsporluların yüzünü bugün güldür inşallah...3 Istanbul deplasmanından 3te 3 ile çıkmayı nasip et...vira bismillah...
ÖmürKaradeniz61
06.03.2022, 18:46
İşler kötü başlarsa lütfen burda yangın yapmayalım arkadaşlar, bu filmi çok gördük bu sene.
Yahu ne kadar kötü olabilir kardeşim ikidebir yazıp durmayın çok çok yenilirsin nedir yani 17 puan öndesin sen onlar düşünsün.
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 18:46
Hamsik, Dorukan ve Hugo’yu aramayız umarım.
Hamsik’in yokluğu konusunda daha önce sistem takımı olduk felan diyenler oldu ama katılmıyorum.
Kayseri maçında şuan sahadaki kadro ile ilk yarıda perişan olduk.
Antalya maçında Uğurcan’a yatıp kalkıp dua edelim.
Abdullah Hoca risk aldı da maçı döndürdü. Öyle her maç çantada keklik gibi konuşan, disiplinden uzak, rehavet içinde konuşanlar gerçeklikten uzak konuşuyor.
kayseriliyiz
06.03.2022, 18:47
Statta kavga çıkmış galiba, bizim maça gelen taraftarlara saldırmışlar.
Arif Timurcioğlu
06.03.2022, 18:48
Şunlara vuralım da bi zevke gelelim.
fadigaTS
06.03.2022, 18:48
Trabzonspor gibi büyük bir takımı izlemeye gelmişler :) Herkese nasip olmaz
içimden ilk 20 dakika 2 0 yapacağız geciyor
hadi hayirlisi
Oğuzhan Fidan
06.03.2022, 18:49
Şunların hareketlerine bakın :) tek hedefleri biz olmuşuz :) stad full :))
ÖmürKaradeniz61
06.03.2022, 18:49
Statta kavga çıkmış galiba, bizim maça gelen taraftarlara saldırmışlar.
Bence o iş doğru değil nasıl ki biz kendi içimize sokmak istemezsek rakibin stadına girmek çok da doğru değil özellikle bu tür birbirine rakip camialarda.
kayseriliyiz
06.03.2022, 18:50
Bence o iş doğru değil nasıl ki biz kendi içimize sokmak istemezsek rakibin stadına girmek çok da doğru değil özellikle bu tür birbirine rakip camialarda.Ömür'le selfi yarışına girmişler.[emoji23]
Benim totem tamam
En kotu berabere bitirir şb maçı
Oğuzhan Fidan
06.03.2022, 18:51
Hamsik, Dorukan ve Hugo’yu aramayız umarım.
Hamsik’in yokluğu konusunda daha önce sistem takımı olduk felan diyenler oldu ama katılmıyorum.
Kayseri maçında şuan sahadaki kadro ile ilk yarıda perişan olduk.
Antalya maçında Uğurcan’a yatıp kalkıp dua edelim.
Abdullah Hoca risk aldı da maçı döndürdü. Öyle her maç çantada keklik gibi konuşan, disiplinden uzak, rehavet içinde konuşanlar gerçeklikten uzak konuşuyor.
Sakin ol çok gerginsin..
Reha Asan
06.03.2022, 18:52
En rahat izleyeceğimiz derbi bu.
kaybetsek ne olacak.
keyfini çıkarın. He yenersek daha çok keyfini çıkarın :D
Devrim Arslan
06.03.2022, 18:53
Arkadaşlar özelden yazar misiniz cok acil
Kaybedecek hiçbir şey yok. Yensek kâr. Yenilsek kârdan zarar. O kadar rahatız ki hava ne kadar güzel ya
serdaracıl
06.03.2022, 18:59
Wakayı çekiyor adam
Kornelyusun pozisyonunun tekrarını göstermiyor Bein.
Corneliusun pozisyonunun tekrarı gelmedi 3 dk oldu.
Sefaenes
06.03.2022, 19:00
Hakem iyi baslati cekmeye faul vermedi
serdaracıl
Uğurcan mükemmel
Oğuzhan Fidan
Pozisyon gösterilmedi bile !! Penaltı gibi duruyor
Turan AKYILDIZ
06.03.2022, 19:01
Uy uşaklar yine bir maç zamanı ve ben yine totemdeyim ve izlemiyorum..ha burdan takibe devam..çok rahatum çokkk..yensek ne yenilsek ne..boşverun..
Hani yakin acisi bence penaltı
Tekrar nerde onun bunun cocuklari. Bu medya tam.madyalasmis
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 19:01
Conelius’un pozisyonu net penaltı
hadi bakalim penaltiyi yediler
Nihat Güneş
06.03.2022, 19:02
Serefsiz kopekler net penalti.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÖmürKaradeniz61
Corneliusun pozisyonu net penaltı.
serdaracıl
Yakın plandsn göstermiyor çakallar
Varlıbaş61
Bu kadar karaktersizin ve herkesin bize cephe aldigi bir ortamda eze eze şampiyonluk mu?
Helal olsun sana Avcı hocA?
Enes Başkaya60
Bu gibi penaltı...
Şerefsizler yediler penaltıyı
serdaracıl
06.03.2022, 19:03
Net penaltı
megafoncularin endişesi giderildiyse işimize bakalim
Varlıbaş61
pozisyonun tekrarini izlemeye gerek yok, hakemin yüzünden penalti oldugu net belli oluyordu!!
Bu onun bunun cocuklari top ugurcana gelince niye ekstradan islikliyor
lazminator61
Penaltiyi yediler, zaten anladim. 3 dk göstermeyip, usakdan gözderdiler!!!
Babası ne ki oglu doğru olsun
omondoles
06.03.2022, 19:05
Ahmet can çok heyecanlı
lazminator61
06.03.2022, 19:05
Wakaya foul var, hakem vermiyor. Ulan onun bunun evladi
serdaracıl
06.03.2022, 19:06
Denswill müthiş
Nihat Güneş
06.03.2022, 19:07
Hekem tam bir suzme belliydi gerci. Abdus eziliyor ortada bakalim.
fadigaTS
06.03.2022, 19:07
Pozisyonu uzaydan gösteren bein siz sport :) Trabzon adamı madam yapar
serdaracıl
06.03.2022, 19:08
Şurda sarı yok mu? Ayağa basıyor
Varlıbaş61
06.03.2022, 19:08
Saldir Fener saldir, 15 dakikan kaldi..Ha gayret ..
Varlıbaş61
06.03.2022, 19:09
Spikercim çok heyecan yapiyorsun, ne gerek var :)
Sol kanadimiz sikintili nwakame osayiyi tutamiyor bindirmelerde
Arif Timurcioğlu
06.03.2022, 19:10
Net kırmızı var yok mu abi???
Sefa Murat Dokuz
Kırmızı kart
Nihat Güneş
Boyle bisey yok ya
Ekrem D.
Kirmizi yok mu burada?
TS-Tiryaki
Kırmızı lan bu
Enes Başkaya60
Kırmızı kart pozisyon faul bile çalınmadı...
İyi ayar çekmişler cidden hakemlere...
fadigaTS
Abdülkadir biraz hırslı oyna be
ilelebeTS
Senin hakem gibi gelmişini geçmişini seveyim
ÖmürKaradeniz61
Direkt kırmızı kart.
thehell61
06.03.2022, 19:11
Net kırmızı.
Çok net pozisyon bir de itiraz ediyor karaktersizler.
bu cibiliyetsizler her kötülüğü hakediyor
serdaracıl
Kırmızı
fadigaTS
Hakem iyi başladı.Yani rakibe iyi çalışıyor
Reha Asan
Mert Hakan piçine bakın
Onur Erçetin
Var devreye girmiyor ahaha :)
Wakaya yapılan fauller çalınmıyor.Penaltılar çalınmıyor.
Oğuzhan Fidan
Kırmızı direk
İsmail Kartal salağı aynisi bize oldu mu dedi :)
Arif Timurcioğlu
Lan nasıl süzme o çocuları bunlar
Enes Başkaya60
Var çağırdı...
Oğuzhan Fidan
Direk kırmızı kasıtlı basıyor
fadigaTS
06.03.2022, 19:12
İrfan hakemi tehdit ediyor :)
gurur6134
Net kirmizi neyi bekliyorsun
Mert Hakana bak Ahmetcana neler yapiyor .... Cocugu
Onur Erçetin
Kırmızı knk.İzle pozisyonu.
İ. SARAL
Ver şunlara kartı
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakem gavati, sertlige daha ne kadar göz yumacaksin
fadigaTS
Net kırmızı
ilelebeTS
Hakem süzmesi daha izlemeye gitmeden 40 izahat yapıyor
serdaracıl
06.03.2022, 19:13
İtirazlara neden kart yok
gurur6134
Irfana bak bide hakemi tehdit ediyor sizin ben
Allah Allah. Kırmızı vereceğini hiç düşünmemiştim. İlginç doğrusu.
Nihat Güneş
Aq cocuklari alisik degilsiniz adalete.
Yavuz Selim Bal
Mert hakan pi.ine bakın, karaktersiz pislik…
İsmail Kartal dorduncu hakemi itekledi
ilelebeTS
Hahahaha :D karıştı ortalık, yavşaklarrr
Oğuzhan Fidan
Artık VAR var !!! Şerefsiz adi köpek irfan can !!! Sen milli takımı haketmiyorsun !!
İ. SARAL
At 1-2 piçi daha
Arif Timurcioğlu
Çok dikkatli olmakıyız şimdi.
yatmaztara
Hele şükürrr
Varlıbaş61
06.03.2022, 19:14
Hakem çok üzüldün kırmızı verince. Birazdan da bize verirsin üzülme bu kadar, karaktersizler !!
sakosako
net penaltıyı atladığı için kırmızıyı atlayamadı. irfan köyüne dön hadi yavşak
Hakemi resmen patakladilar 1 sari kart yok
Oğuzhan Fidan
Bu şerefsiz Fenerbahçe bu maçtan sonra en ağır cezalar alması gerekiyor
Reha Asan
Hakemin yüm kontrolü gitti. Sonumuz hayrola.
ilelebeTS
Mert Hakan'a kart nerede? Hakemi dövecek neredeyse.
Arif Timurcioğlu
At 1-2 piçi daha
Cansın can :}
atlayın lan sahaya yormayın bizi
Nihat Güneş
Topa gitmiyor serefsizin evladi. Direk basmaya gidiyor. Bizim bazi mallar da var kalksin sizin de...
hakemin fb lilere yatığı açıklamadaki yüz ifadesine bakin
ne yapayım cok bariz
elimden gelen bir sey yok
KARAGOZLUM
Fenerli yavsaklarin forumuna girin bakin
kopek gibi kuduruyorlar
iso_4939
Suan daha dikkatli olmamiz lazim bizede verir
3. Dk penaltıyı atladı, kırmızıyı atladi tas düştü herhalde var çağırdı
İ. SARAL
06.03.2022, 19:15
Hakem tamamen onlara çalışacak şimdi.
mert piçine versen sarıyı
Enes Başkaya60
Neye itiraz ediyor cidden bunlar ya...
TS-Tiryaki
Ulan bir camiada a dan z ye herkes mi süzme oç olur beee… adi şikeciler kuduz köpek gibi saldırıyorlar
Muhammed Ayaz
Şerefsiz bunlar ya ne yangınları var ne yangınları var…
Kirmizi mi sizce basma var ama kasti mi?
samatyaboy
Utanmadan itiraz ediyor gavat, kırmızının ağababası lan.
Hani mert hakana sari kart serefsize bak
gurur6134
Mert hakana veremiyor sariyi..dengelemek icin bizden de atacak cok dikkatli olmaliyiz..ali koca megafon verin:)
ilelebeTS
Daha durun başlamadık bile, hiç acımayacak.
Hakemi tehdit ediyorlar resmen kaleci geldi hepsi sarı hakem laaaa
Furkan Özdem
06.03.2022, 19:16
Köpek bunlar. Allahım inşallah fark atarız.
mert başta hakeme omuz attı
Varlıbaş61
06.03.2022, 19:16
Sabirli ol Mert Hakan, sira sana da gelecek !
cibilliyet
şeref
mertlik
hak
hukuk
namus
lügatte var mi acaba
Mert hakan pi** basladi simdi de. Numunelik hepsi.
Sefa Murat Dokuz
06.03.2022, 19:17
Gooooollll
Tolga Han
Goollĺl
Arif Timurcioğlu
Saldık kral kobrayıııı
fadigaTS
Kirmizi mi sizce basma var ama kasti mi?Kırmızının babası
Uuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))) BU maç karakolda biteeeeeeeeeer
iso_4939
Gooooolllllll
yatmaztara
Goooooooooolllllllllll
Yiğit Gayretli
Nwakaemeeeeeeeeeee
ilelebeTS
Hahahah makameleeeeee :D
Giallorossi
Wagayemeeeeeee
İ. SARAL
06.03.2022, 19:18
Gooooolllll
Gooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllll
wakemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee
Öyle bir zamanda geldi ki gol :D
samatyaboy
Gooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sonunda atti febeşeeeeeeeeeee
Oğuzhan Fidan
GOOOOOOLLLLLL GOOOOOLLLL GOLLL !! Döşüyoruz ŞİKECİLEREEEE!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.