PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 28.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Enaldo61
04.03.2022, 15:05
Kadıköy'de pazar akşamı oynanacak maçta FB bizi yenemez. Hakemler bizi yenebilir.

İlk golü biz atarsak puan alamazlar.

Oyuncularımız sinirlerine hakim olmalı

Rakip ve taraftar tahrik edecektir.

Teknik ve taktik açıdan açık ara favoriyiz.

Pislik camia psikolojik savaş taktiğiyle bizi yenmeye çalışacaktır.
Hakemle de yenemezseler bu sezon şampiyonluğun net ilanı olur demek ki TS durdurulamıyor derler.

Kasketli
04.03.2022, 15:12
Gelecekten bildiriyorum arkadaşlar rahat olun :)

Osayi'nin bol bol bindirme yapıp son hareket özürlüsü olduğu için sonuç alamamasını,

hücumlarımızda kornere giden topların aut olarak kullandırılmasını,

İrfan Can, Crespo ve Pelkas'ın sürekli kendini yere bırakıp faul almaya çalışmalarını,

aynı anda sahada olurlarsa Bakasetas ile Mert Hakan'ın birbirine girmesini,

Szalai'nin Visca'ya, Tisserand'ın da Cornelius'a yapacağı fauller nedeniyle Kırmızı Kart görmelerini,

sahaya atılan maddelerin yoğunluğuna rağmen hakemin anons bile yaptırmamasını,

Crespo'nun (maalesef) Siopis'i sakatlamasını ama Sarı Kartı bile zar zor görmesini,

tribünlerin Ali Koç'a edeceği küfürler nedeniyle bein'in sürekli sesi kısmasını bekliyorum.

Sonucu yazmadım mı?

Siz deyin 0-2 ben diyeyim 1-3 net hatırlamıyorum da :)

Ama arkadaşlar hiç okumuyorsunuz ki :)

LANGARA
04.03.2022, 15:42
Ama arkadaşlar hiç okumuyorsunuz ki :)

Okuduk hocam okuduk:) Senaryonuz tam manasıyla gerçekleşmese bile maçı alırsak maç sonunda adresinizi yazarsanız şampiyonluk formanız benden:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

HOPA'LI TS'Lİ
04.03.2022, 15:56
Hakemle de yenemezseler bu sezon şampiyonluğun net ilanı olur demek ki TS durdurulamıyor derler.

Kazandığımızda malumun ilanı olur. Nedir bunlar?

1- Şampiyo. oluruz.
2- Tribünler Ali Koç'u istifaya davet eder.
3- Çıkış tünelinde oyuncularımızı taciz ederler.
4- 3.maddenin bir ötesi de sahaya yabancı madde atmak olur ki bunu sanmam. Belki Uğurcan'ın kalesine atabilirler?!

hanzale
04.03.2022, 16:02
20 puan önde gidiyoruz hala hakem filan yahu keyfini çıkarın

theo
04.03.2022, 16:35
https://youtu.be/HymhMEkrfLo

standart fenerbahçeli egosunu(!) ikinci röportajda görüyoruz. bilmeden, anlamadan, düşünmeden, bir mantığa dayandırmadan körü körüne konuşmak onların genel tavrı.

çok fazla bir şey beklememek lazım onların yorumlarından yani.
spor yorumcusu da aynı taraftarı da aynı, hocası da aynı...

Lazman
04.03.2022, 16:44
medyanin pompaladigi son takim febe kaldi. bu maci aldikmi is %99.99 bitmistir. medyanin sesi kesildimi gerisi kolay.

UYZD
04.03.2022, 16:57
Özellikle Uğurcan'ı çok fazla tahrik edecek tribünler. Beşiktaşlıların yaptığı gibi. Umarım buna hazırlıklıdır.

Kaan Çetin
04.03.2022, 17:18
Harika bir takımımız var, harika bir teknik direktörümüz var ve en ince detayına kadar planlarını yapıyor şu an eminiz.
Ligin kafasını koparmışız, 20 puan öndeyiz.

Fb bataklığa saplanmış, karamsar, bu maç özelinde fark yer rezil oluruz diye endişeli.

Keyfini çıkarmamız lazımken hala burada bir takım kaygılar okuyoruz, yok İsiyin oynarsa nolur, Uğurcan tahriklere hazır olsun vs.
Yok seyirci baskı yapcakmış, hakem bilmem n'edecekmiş. Etsinler kardeşim. Göreceğiz.

Nwakaeme-Cornelius-Visca-Bakasetas 4lüsünü nasıl durduracaklar?
Şıkır şıkır pozisyona gireceğiz, modları düşecek, sesleri kesilecek, yönetim istifalar havada uçuşacak.

İki takımın ve kulübün durumu arasındaki asimetri bir daha asla bu kadar çok olmayabilir.
Şunun keyfini çıkaralım. Biraz neşelenelim yahu.

Yenersek ayrı güzel, olmazsa Ali Koç'a kıyak yaptık diye ayrı dalga geçeriz.

Biz zaten kazandık kardeşim, sal artık kaygılarını.

Mehmet Fatih Yavuz
04.03.2022, 17:20
Medya bütün gün Fener pompalasa ne yazar?
Valencia yokken yerine koyacakları tek bir oyuncuları yok.

Rahat olunuz.

Yenilsek ne farkedecek?

Rahatlığa bak yüce rabbim! :D

ilelebeTS
04.03.2022, 17:26
Daha geçen maç 2-0 geriye düştük diye küplere biniyordu burada taraftar. O zaman da puan farkı vardı. :D Yani rahatız diye her şeyi kabullenmek bize ters. Bu maçın şampiyonlukla bir alakası yok, en fazla 1 hafta geç gelir şampiyonluk. Ama hazır böyle bir sezon yakalamışız bunları da sahaya bir gömmemiz lazım. Tadı ancak öyle çıkar.

thehell61
04.03.2022, 17:32
Çekindiğim tek adam Valencia sakat. İyi haber denebilir. Rakibin hızlı hücumcusu yok denebilir. Önde baskı yapmak bize maçı rahat kazandırabilir.

Hakemleri beğenmesem de bu sene hakemleri de yenerek gidiyoruz. Bu haftada onlardan birisi olur umarım.

Muhammed Ayaz
04.03.2022, 17:34
Böyle bir sezona Kadıköy galibiyeti yakışır.

Avni Aker’e gelip bize 3-4 attıkları maçları hatırlıyorum da kapatacak çok hesabımız var…

Dominant bir oyun ve net bir skor ile galip gelelim inşallah.

Ufuk
04.03.2022, 17:41
Puchacz kardeşim Osayi'yi çiğ çiğ yer.

HOPA'LI TS'Lİ
04.03.2022, 17:58
Özellikle Uğurcan'ı çok fazla tahrik edecek tribünler. Beşiktaşlıların yaptığı gibi. Umarım buna hazırlıklıdır.

Maç boyunca çok gol kurtardı (ki adamın işi bu, gayet normal) gerekçesiyle 90 dakika annesine küfredilen Uğurcan'a yapılan bu insanlık dışı hareketi unutmadık Kargaspor'lular

Devrim Arslan
04.03.2022, 18:40
Fenerin forumlarına bakiyorum havayi koklamak icin birinin yorumuna öldüm gülmekten

"6 Mart'a özel 6-0 veya 6-1'lik bir skor bekliyorum doğrusu. Ali Koç'un başaramadığı tek şey bu kaldı sanırım.

;)

HOPA'LI TS'Lİ
04.03.2022, 19:07
0-2 veya 1-3 maçı alırız.
1-6 olursa daha hoş olur.

David_LuiZ4
04.03.2022, 19:10
Üstat pazar günü keyifli bir galibiyet gelir mi ?
Takıma güvenim tam..Galibiyetin anahtarı da belli..Çıkacaklar sahaya teknik kapasitelerini zorlayacaklar rakibin fişini çekecekler..Teknik kapasiteden kastım bizim takımda teknik kapasitesi yüksek daha fazla oyuncu var..Topu ayağımıza yapıştıracağız sabırlı pas organizasyonları yapacağız iç sahada dolu tribünler önünde oynayacak rakibin tribünlerle pozitif iletişimini bozup negatife çevireceğiz..Gol bile atmadan sırf oynadığımız topa hakimiyetli oyunla bile rakibi ve arkasındaki tribünleri sindirirsin..Bizim takım bunu yapabilecek güçte..Tek çekincem bireysel hata..Rakibi oyuna ve skora ortak etmemek için kendi ceza sahamız ve çevresinde bireysel hata yapmamalıyız..Ahmetcan ve Denswill çok dikkatli olmalı..

2009'da 2-6 biten Real-Barça maçını stadyumdan izlemiştim Barcelona bir top çeviriyor akıllara zarar Real seyircisi yedikleri 6 golden ziyade Barca'nın oynadığı pas oyunundan ve Real'in buna karşılık verememesinden yani topu rakipden bir türlü alamamasından muzdaripti Bernabeu'da 80 bin kişi beyaz mendilleri sallıyordu..Nedense bizim yerel çapta oynadığımız pas oyunu bana o dönemin Barca'sını hatırlatıyor..Kadıköy deplasmanından ezici bir oyun ve skorla ayrılacağımızı düşünüyor Yalı çocuğunun kendi seyircisi tarafından aforoz edilmesini bekliyorum..Tarihi fırsat elimizde bu yüzsüz ve arsız fenerin medyasına taraftarına başkanına gereken dersi vermeliyiz..

Mehmet
04.03.2022, 19:35
Abdullah Hoca işini bilir
ama
ben görüşlerimi belirtmek istiyorum sadece.
Geçen salı günü kupa maçında Antalyaspor maçı için
tam kadro maça çıkmalıyız demiştim.
Bunu şuna istisna den yazmıştım.
Ligde puan durumu bakımından rahat bir konumdayız,
bir kaç maç kaybetme durumumuz olabilir ama bu şampiyonluğu etkilemez
eme zayıf takımla kupa maçına çıkarsak kupadan elenme endişemden dolayı yazmıştım.
Kupa maçı kazanıldı.
Şimdi
sırada Fenerbahçe Trabzonspor maçımız var.
Fenerbahçe ezeli ve çekişmeli rakibimiz.
fakat bu maçı kazanalım diye, Allah korusun
fazla sakatlık, fazla sarı kart, fazla kırmızı kart görmemeliyiz.
İlla maçı kazanmak için fazla gerilmemek sinir paniği olmamak
takım bütünlüğünde tahribata sebep olmamak lazım.
Sakin sıradan bir maç çıkarıp yorulmadan kırılmadan 1 puan çıkarmak
fazlasıyla bize yeter.
Trabzonspor beraberliğe oynamaz diyenler olabilir
uzun bir maraton da bazen 1 puan 4 puan kadar değerli olur.
Sadece yenilmeyelim.

theo
04.03.2022, 19:42
skor olarak geçmişin acısını çıkartacağımız bir maç olacağını düşünüyorum. defansa çok ii düşmeyecek. maç sonu balkona çıkıp çayımı içerken şikecilerin boynu bükük evin önünden geçmelerini izleyeceğim.

Tahir61
04.03.2022, 20:08
ŞİKEcilerin kaybedecek bi şeyi yokmuş..
Bizim var mı ki? 8.haftayi oynamıyoruz. Koyduk, liderliği aldık, onları karanlık bir çukura itip tur bindirdik.
En kötü senaryoda bile pazar akşamı saat 9 gibi gelip buraya "kaldı 10" yazicam.

:dansmuz::dansmuz::sevinç2:

theo
04.03.2022, 20:55
başında ismail kartal gibi bir tip olan şikecilere koymak hatta bu tipin ağlaya ağlaya maç sonunda bir şeyler anlatmaya cebelleşmesini izlemek çok büyük zevk olacak be.

lazibere
04.03.2022, 21:04
Valencia oynamayacak öyle biliyorum. Dün akşam A spor da yarım saat Valencia şöyle etkili olur böyle etkili olur diye maç konuştular. Ya gerçekten hayretler içindeyim, Millet nasıl para kazanıyor. Ulan g...t , Sizlere TV de söz hakkı verdikleri kadar Ana Muhalefete şans vermiyorlar. Bari işini doğru yap ve konuşmadan evvel bir incele , kim oynar kim cezalı v.s

Mehmet Fatih Yavuz
04.03.2022, 21:19
Valencia oynamayacak öyle biliyorum. Dün akşam A spor da yarım saat Valencia şöyle etkili olur böyle etkili olur diye maç konuştular. Ya gerçekten hayretler içindeyim, Millet nasıl para kazanıyor. Ulan g...t , Sizlere TV de söz hakkı verdikleri kadar Ana Muhalefete şans vermiyorlar. Bari işini doğru yap ve konuşmadan evvel bir incele , kim oynar kim cezalı v.s

Valencia ve Ferdi yok diye biliyorum.

B.Yiğit
04.03.2022, 21:29
Bakasetas ve Ömür aynı anda olmaz Avcı daha böyle bir tercih yapmaz. Kayserispor maçı iyi ders oldu bu manada. Berat - Siopis orta sahası olacak %90. Berat'tan artık bir 6 numara çıkmayacağını da anladık. Yanında ya saf 6 numara (Siopis) ya da Hamsik gibi oyunun 2 yanını oynayan birisi olması gerek.

rakipte valencia gibi bir oyuncunun olmayışı avantaj. Sol bekte atilla oynayacak Visca karşısında işi zor. Nwakaeme - Ossai eşleşmesi ise ilginç olacak. Nwakaeme aklıyla Ossai hızıyla oynayan biri. Ortasaha'da üstünlüğünü konusunda fb'nin nasıl bir ortasaha ile çıkacağı önemli olacak. Eğer Arda, İrfan ile çıkarlarsa üstünlük bizde olur ama ardayı oynatacağını sanmıyorum. fb kontrolsüz çıkan bir takım, atilla karşısında visca varken ne kadar ileri çıkarsa o kadar lehimize olur. özellikle Berat'tan bu maç anahtar uzun paslar bekliyorum. bu işi hamsik'ten sonra en iyi yapan oyuncumuz. topu visca ve nwakaeme'ye ulaştırmada en kilit oyuncumuz olacak.

kayl
04.03.2022, 21:36
Bakasetas ve Ömür aynı anda olmaz Avcı daha böyle bir tercih yapmaz. Kayserispor maçı iyi ders oldu bu manada. Berat - Siopis orta sahası olacak %90. Berat'tan artık bir 6 numara çıkmayacağını da anladık. Yanında ya saf 6 numara (Siopis) ya da Hamsik gibi oyunun 2 yanını oynayan birisi olması gerek.
Ömür bakasetas ve siopis üçlüsü konyaspor karşısında çok iyiydi kayseri maçından önce ömür tek idmana çıkmamıştı hastaydı o maçla baz almayın hakeza biz kayseri macini siopis djanini omurle çevirdik yani bal gibi de oynar bence de berat siopis cikicak ama ömür bakasetas çıkmada fenere basicaz

Barista
04.03.2022, 21:40
Ömür Antalya maçında da sonradan oyuna girip epey iyi oynamıştı. Bu maçta da ilk 11 oynamasını bekliyorum.

ÖmürKaradeniz61
04.03.2022, 21:41
Berat -Siopis ikilisi hücumda zayıf olsa da bu tür ateşli maçlarda işe yarar normal maçlarda kısır kalır. Hücum zenginliğimiz yüksek Corneliusun Kim ve Serdar ikilisini tokatladığını görüyorum önümde duruyor. Fener bize bir ihtimal 1 gol atabilir fakat oyun planı olmayan fenerbahçe karşısında Trabzonspor en az 3 gol bulur diye düşünüyorum. Bu maçı galatasaray maçı ile karıştırmayalım çünkü Galatasaray’ın genç,dinamik oyuncuları vardı fener öyle değil. Kadrosu iyi gibi gözüksede çoğu ıskarta oyunculardan kurulu bir takım hele hele şu gergin ortamlarında bize karşı oynamaları çok çok zor.

savas avci
04.03.2022, 22:00
Malatyadaki mustafa eskihellaç gerçekten çok yetenekli uşak devre arası bjk istemişti hemde trabzonlu viscanın yedeği olarak düşünülebilir

deepmavi
04.03.2022, 23:02
Trabzonspor'umuz Allah'ın izni ile artık Ligde Kadıköy'de şikebahçe maçını kazanacak.Kendi sahamızda oynadığımız gibi yine aynı şekilde futbol oynarsak rahat kazanırız ve Abdullah Hoca Slavia Prag şikebahçe maçlarını izlemesi önemli bir teknik analiz olur.Yine bu maçta takım yardımlaşması çok çok önemli yine şikebahçe ilk dakikalarda pres ile başlayacaktır yine bunuda ayağa paslar ile kırarız ve takım savunması ile 30 dakikayı böyle tamamlayıp hemen sonrasında skor üstünlüğünü yakalıp 70. dakikaya kadar orginize futbol ile gelirsek şikebahçe tribünlerinden şikebahçe futbolcularını ve yönetimi baskı ve istifa tezahuratları ile şikebahçe takımında panik ve baskı oluşacak bu dakikalarda baskı futbol ile rahat goller buluruz yeter ki 70. dakikaya kadar skor üstünlüğünü elde edelim...

Haydi Abdullah Hocam sana, Teknik Ekip ve Futbolcularımıza çok çok güveniyoruz artık İnşAllah Trabzonspor'umuz Ligde Kadıköy'de şikebahçeyi mağlup edecektir.Galatasaray 2 sezon ard arda Ligde Kadıköy'de şikebahçeyi mağlup etti.Yine aynı şekilde Beşiktaş'da şikebahçeyi Ligde Kadıköy'de mağlup etti.Zaten Başakşehir şikebahçeyi ligde mağlup etmenin yanında uzun zamandır da kaybetmiyor.Sivasspor yine şikebahçeyi Kadıköy'de ligde mağlup etti Sivas'da uzun zamandır Kadıköy'de şikebahçe'ye mağlup olmuyor.Anadolu Takımlarımız bile şikebahçeyi uzun zaman sonra Ligde Kadıköy'de mağlup etti(Özellikle bu konuda çok çok gururluyuz).İstediğin zaman olur Haydi Artık Şimdi Sıra Trabzonspor'umuzda İnşAllah şikebahçeyi Ligde Kadıköy'de mağlup edeceğiz ve Lig Şampiyonluğunu Kadıköy Galibiyeti ile Taçlandıralım.30 yıldır Trabzonspor çok çok haksızlığa Uğradı.Bu sevinci fazlası ile Hak Ediyor...

Nwakaeme bu maç elinden gelenin en fazlasını yapmalısın.Herkes bu maçta Nwakame'nin klasını konuşacak ve nasıl güçlü, nasıl marka, nasıl başarılı bir futbolcu olduğunu herkese göstereceksin.Özellikle Trabzonspor'umuz Şampiyonluğa oynadığı bu sezonda bu maç Nwakaeme'nin kariyerindeki önemli maçı olacak.Haydi Nwakaeme sana çok çok güveniyoruz Haydi yine futbolda yap sihir ve yine göster kendini...

Visca bu maçta en çok güvendiğimiz futbolcularımızdan birisin, sen ve takım arkadaşların bu maçta çok başarılı olacak ve İnşAllah istediğimiz sonuca ulaşacağız.Visca artık herkese nasıl önemli ve nasıl başarılı bir futbolcu olduğunu kanıtladı ve bu maçta daha da çok kanıtlayacak.İnanıyoruz Visca'mız bu maçta da gol atacak ve hep birlikte sonuna kadar mücadele ederek bu şikebahçe maçını artık kazanacağız...

:sevinç::sevinç:

Yasin Altuntas
04.03.2022, 23:31
Bu sezon rekorlarin sezonu, ve tutunduklari son dal bu kadiköy büyüsü. Onu da bozalim, hersey tam olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vkgz
04.03.2022, 23:47
defans yok muhtemelen yeniliriz.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes Ünal Kaya
05.03.2022, 00:09
yeteneksiz demek başka, kasti takımı sabote eder demek başka. Mesela benim nezdimde, sizin ilk mesajınız daha sabote edici bir mesaj. Hüseyin yeteneksizliğinden kaybediyor, siz ise "bana göre" çok daha fazla kaybediyorsunuz.

Ben gördüğümü söylüyorum.
70 maça çıkmış adama şans diyorsunuz hala.
Hüseyin kendini bu kadar savunmazdı.
Sarı kart gördü geçen maç. Hoca dışarı aldı diye tripleri görmediniz mi?
Kırmızı görüp maçın içine edeceğini hoca gördü ve dışarı aldı.
Sen adam gibi çıksana dışarı.. Adam seni oynatmayacak olsa ilk 11 de oynatmazdı zaten.
Aynı hatayı iki defa aptallar yapar.
Bizim bu kaçıncı şans verişimiz olacak. aptal oğlu aptal olduk şu adam yüzünden.
Şampiyonluğu verdik onun yeteneksizliği yüzünden. Ben nasıl güveneyim şimdi bu adama.
Ne özür dilemesini biliyor. ne pas atmasını. ne kademe almasını. ne adam savunmasını

Erkan A.
05.03.2022, 00:16
Steffan kuntz bu macta sikeciler icin stada olacaktir
steffan kuntz en son ne zaman medical park stadindaydi..
steffan kuntz 18 yasindaki ardayi izleyecek ardayi real madrid istiyormus Bayern münchen de istiyormus kaptanlik verilecekmis barcelona kulübü teslim edecekmis 500 milyon euro verenler varmis..
Tüm rekorlari alt üst eden tozu dumana katan büyük trabzonspor unutuldu gündem arda olmus ..
vay anasini beyler …bizim abdulkadir bu ardaya göre maradonaydi bu kadar gündeme düsmemisti veya yazici.. bu ardayi benda izledim abartmakta gercekten istanbul basini dünyada bir numaradir..
arda oynayacak diye biz maca cikmayalim artik Allahmuhafaza kaza bela kazaniriz arda üzülür felan ..
Aslinda ardayi bu kadar yükseltmeleri türk futbolun batisidir,milli takimin umrunda olmayan alman hoca sizlere yemin ederimki ardayi duydukca alman arkadaslariyla gülme krizine giriyorlardir..tabiki adam aldigi paraya saygi duydugu icin ardayi gök yüzüne cikaracaktir mac sonu aciklamalariyla..
maca gelince sikecilerin bekleri yok gibi bizde kanatlardan cok güclüyüz ..stoper konusu büyük olay olmayacaktir ilk 20 dk gol yersek sikeciler taraftarlariyla cosabilirler mac zora girer..ilk 20dk gol olmasa trabzonumuz maci rahat farkli sonucla alir diye tahmin ediyorum yani mac sonu tahminim 0 - 3 macin yildizi cornelius olur tahminim..

Cem Balcı
05.03.2022, 00:25
Şunları yenerek yola devam etmek çok keyifli olur tabiki.
Ne de olsa alıştık galibiyetlere.

CEMEFKER
05.03.2022, 00:29
FB orta alanda direnç ve kuvvet olarak ağır bastığı bir müsabaka olur ilk yarı Dorukhan yokluğunda. Zach,Mert ve Crespo a karşı mücadele ve topa daha fazla sahip olma nasıl olacak. Siopis sadece eşit derecede FB elemanlarına karşı. Ne Ömür ve Bakasetas ne Berat ki Berat stoper zaafımız nedeniyle daha geride oynayacak bence. Alışılagelmiş Siopis veya Dorukhan ile önde basma zaten olasılık dışı.

Ben olsam ilk yarı hızlı oyun ve dinamikliği ile Ömür, uzun top alıp atağa çıkarma konusunda 1 numara ve güçlü Cornellius ile oynar; ikinci yarı Bakasetas ve Djanini ile uzun soluklu bir takım çıkartırım. Zira 80'den sonra en az 1 golü garanti sayar, ona göre oyunu kurarım.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğukan Ş.
05.03.2022, 00:51

rakipte valencia gibi bir oyuncunun olmayışı avantaj. Sol bekte atilla oynayacak Visca karşısında işi zor. Nwakaeme - Ossai eşleşmesi ise ilginç olacak. Nwakaeme aklıyla Ossai hızıyla oynayan biri. Ortasaha'da üstünlüğünü konusunda fb'nin nasıl bir ortasaha ile çıkacağı önemli olacak. Eğer Arda, İrfan ile çıkarlarsa üstünlük bizde olur ama ardayı oynatacağını sanmıyorum. fb kontrolsüz çıkan bir takım, atilla karşısında visca varken ne kadar ileri çıkarsa o kadar lehimize olur. özellikle Berat'tan bu maç anahtar uzun paslar bekliyorum. bu işi hamsik'ten sonra en iyi yapan oyuncumuz. topu visca ve nwakaeme'ye ulaştırmada en kilit oyuncumuz olacak.

bence nazim’i sag beke koyup osayi samuel’i ileride kullanacak.

DNA-TS
05.03.2022, 00:59
Hugo hamsik Dorukhan olmayacak ama rakip zar zor ite kaka giden bi takım. Stat full çekecektir fakat bu onlar içinde sorun olabilir çünkü lehimize bir sonuç olursa yönetim protestoları olacak. aklıma getirmek istemiyorum da yenilirsek sadece 17 puanı eritiriz ama kazanırsak hem deplasmanda kazanamama laneti kalkar hemde onlar iyice karışırlar.

Oğuzhan Fidan
05.03.2022, 01:23
Çok büyük taktik zeka gerektiren bir maç. Taktiği bu güne kadar çok iyi yaptı hocamız. Bundan sonrada yapacaktır zaten şampiyon olduk. Biz kırılma maçımızı konya ile üstün bir skorla geçtik fener maçında strese gerek yok.

Tahir61
05.03.2022, 01:38
Adana XXX
Konya ...
Başak ...
ŞİKEciler ...

haydi bismillah

öne geçersek olur mu bilmem ama iki fark yaparsak maç yarıda kalır. Ya da ali koça kinleri bizi alkışlamalarına sebep olur kim bilir?
Bir de yenersek maç sonu ışıkları kapattırır mıyız merak ediyorum

Uğur Kalyoncu
05.03.2022, 08:37
Hamsik'in bu anlamsız süreci ligin bitmesine son iki hafta kala ameliyat olmasıyla tamamlanır.

HasanTezel
05.03.2022, 09:01
Nwakaeme ligde 18 farklı takıma gol attı ama 4 senedir sadece ŞİKECİLERE golü yok, zaten son 6 maçda ya sakat ya oyundan çıktı(!)…

Şayet acun söylentilerini-sözleşmesini ve saçma dedikodukarı bitirecekse O MAÇ BU MAÇ, her adımını izleyeceğiz;)

Nwakaeme isterse Fb çimlere gömülür, haa istemezse iş ortada Bakasetas Djaniny veya kouassi ye kalır…

Vkgz
05.03.2022, 09:19
yenilsekte yensekte pek önemli bir maç değil.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asilhamsi
05.03.2022, 09:30
En son Konya bizi yenecekti eksik maçını alacaktı far 3 puan olacaktı sonra biz telaş yapacaktık
Çok rahat bir maç bekliyorum. Hem taraftar hem Kartal deliye dönecekler. Çok keyifli olacak.

asilhamsi
05.03.2022, 09:33
Türkiye süper ligi için Futbol uzatmalar hariç 90 dakika süren ve sonunda Trabzonspor un kazandığı bir oyundur

hanzale
05.03.2022, 09:34
Nwakaeme ligde 18 farklı takıma gol attı ama 4 senedir sadece ŞİKECİLERE golü yok, zaten son 6 maçda ya sakat ya oyundan çıktı(!)…

Şayet acun söylentilerini-sözleşmesini ve saçma dedikodukarı bitirecekse O MAÇ BU MAÇ, her adımını izleyeceğiz;)

Nwakaeme isterse Fb çimlere gömülür, haa istemezse iş ortada Bakasetas Djaniny veya kouassi ye kalır…

Hadi diyelim berbat bir performans sergiledi Nwakaeme bu maç özelinde, ne olacak ciddi soruyorum ne düşünmeliyiz?

Veysel
05.03.2022, 09:49
Visca atlattı mı virüsü

Mehmet Fatih Yavuz
05.03.2022, 09:50
Visca atlattı mı virüsü

Visca ne ara virüslendi?

Uğur Kalyoncu
05.03.2022, 09:52

Hadi diyelim berbat bir performans sergiledi Nwakaeme bu maç özelinde, ne olacak ciddi soruyorum ne düşünmeliyiz?

Bu maçta da gol veya asist yapmazsa direkt sözleşmesi fesih edilip İstanbul'da bırakılsın bence !

Veysel
05.03.2022, 09:55
Visca ne ara virüslendi?En son olan o işte

Mehmet Fatih Yavuz
05.03.2022, 09:57
En son olan o işte

Bütün muhtemel 11 lerde vardı vallahi. Hafta içi de oynadı. Eğer corone ise oynama ihtimali zaten yokki.

Salı maç yaptı.
Arada 5 gün var.

Lakin dediğim gibi, hiçbir muhtemel 11 de eksik yazıldığını görmedim!

iso_4939
05.03.2022, 09:57
Bence biz kirilma maclarini gectik bu da siradan bir lig maci sikebahceyi yensen gidip rizeye yenilsen ne anlami var o yuzden bizim stresli olmamizlazim sikeciler saldiracaktir vurmakta bize yakisir

ÖmürKaradeniz61
05.03.2022, 09:59
Ne Viscası Köybaşı covid olan bilip bilmeden ortamı germeyin.

oguzkoc
05.03.2022, 10:01
İsmail gibi taktik fukarası hocaların bu maç için yapacağı oyunlar belli. Ortasahada dil dışarı çıkacak kadar baskılı yoğun pres(crespo Mert Hakan)
Zorbay adam gibi maç yönetirse bu maçta kesin çift sarı ya da direkt kırmızı çıkar

Mehmet Fatih Yavuz
05.03.2022, 10:03
Fener giderek bizim 2012-2018 arası vaziyetimize dönüyor.
Bir dönem bizdeki gibi, Tribün - futbolcu ilişkisi destekten çok stres üretmeya başladı, başkanları ile ilişkileri saygısızlık boyutlarına ulaştı, hocalarını bildiğin aşağılıyorlar.

Yani her türlü stres Fener'in sırtında.

Vurup geçeceğimizi düşünüyorum.
Hele ilk 25-30 dakikada bir gol bulursak bizim için tatından yenmez bir maç olabilir.

hanzale
05.03.2022, 10:09
Bu maçta da gol veya asist yapmazsa direkt sözleşmesi fesih edilip İstanbul'da bırakılsın bence !

Dünden beri 2 oldu maçı satabilecek oyuncu sayımız forumdaki yorumlara göre biri Hüseyin Türkmen diğeri Nwakaeme, takıma bak Ukranya cephesinde Rusya’ya istihbarat sağlayan ajanlardan kurulu gibi.

hanzale
05.03.2022, 10:10
İsmail gibi taktik fukarası hocaların bu maç için yapacağı oyunlar belli. Ortasahada dil dışarı çıkacak kadar baskılı yoğun pres(crespo Mert Hakan)
Zorbay adam gibi maç yönetirse bu maçta kesin çift sarı ya da direkt kırmızı çıkar

Crespo dışında dili dışarı düşecek adamları yok

ffırtına
05.03.2022, 10:17
Kadroda Berat olmasın da kim olursa olsun Hüseyini görmeye bile razıyım..

Berat demek bolca pas hatası demek, Berat demek laubali futbol demek, Berat demek dirençsiz orta saha demek..

Son maçlardan sonra bu çocuğa karşı aşırı derece önyargılıyım bir maçta 3 gol de atsa beni ikna edemez..

CEMEFKER
05.03.2022, 10:23
FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Zıytmai Cartel'in Trabzonspor maçı için hazırladığı özel planlarını açıklıyoruz:

"Arkadaşlar baskılı başlıyoruz... Rossi, Osai! sık sık ceza sahasına pır pır girip penaltı kovalayın. Serdar! hakeme bu pozisyonlarda baskı yap. Arkadaşlar! ola ki öne geçersek, 60'dan sonra yerden kalkmıyoruz. Çünkü tecavüz kaçınılmazsa..."

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lazibere
05.03.2022, 10:40
Skor ne olur bilinmez, yenilebiliriz de çünkü mağlup olma hakkımız var bu mağlubiyet bizi şampiyonluktan da etmeyecek ama esas önemli olan şu?

Sahada mağlubiyeti hak edecek bir futbol oynayacak mıyız oynamayacak mıyız?

Beni ilgilendiren de bu? Çıkıp lidere yakışan bir futbol oynarsın, Pozisyon bulursun ama olurya atamazsın ve sürpriz bir gol ile mağlup olursun. Eyvallah

O açıdan, oyun üstünlüğünü ve Şikecilerin orta sahadaki fiziken kendilerini taraftara kabul ettirmek adına extra oynayacak oyuncularına karşı dirençli oyuncular ile oynamalıyız..

Berat oynarsa tüm keyfim kaçacak, O çocukta kabul edemediğim aşırı gevşek ve fiziken zayıf oyunu beni delirtiyor. O açıdan asla Berat ile başlamamalı, Ne savunma var ne de adam takip etme, çalım yok, Tek yaptığı şey, Uzun pas atabilme ama yetmiyor kardeşim yetmiyor. Hugo gibi stoperimizin de olmadığı bir maçta Berat'ın yavaş oyununda bizim stoperler ezilir ve her gelişler pozisyon olur

Ne yapmalı??

Alanya maçı gibi, Şikecilerin hızlı ilk 25 dakka oyunlarını ezmek için, Önde pres yapan ve kapacağı toplar ile Şikecileri haoseden bir oyun oynayarak Şikecilerin direncini kırmalıyız. Bunun İçin ÖMÜR BAKASETAS VE SİOPİS ile başlamalıyız. Eğer Hamsik'de bir gelişme olursa elbette o da olacaktır ama sanmıyorum

Ömür'ün fiziken yorulacağı dakikalarda , Puschak çıkacak, Yusuf Erdoğan girecek ve Ömür'ün yerine de Janini oyuna dahil olacak , bu şekilde yerli işini de kıvırmış olacağız

Vurgu yapmak istediğim şu? Berat ile asla hucum pres oyunu oynayamayız, Berat ile zaten kendi sahanda savunma yapma oyunu da oynayamayız .. ileri atacakları her top Berat 'lı ön liberoda canlı bomba demektir. o Halde Berat'a gerek yok

Adem Erdoğan
05.03.2022, 10:47
Skor ne olur bilinmez, yenilebiliriz de çünkü mağlup olma hakkımız var bu mağlubiyet bizi şampiyonluktan da etmeyecek ama esas önemli olan şu?

Sahada mağlubiyeti hak edecek bir futbol oynayacak mıyız oynamayacak mıyız?

Beni ilgilendiren de bu? Çıkıp lidere yakışan bir futbol oynarsın, Pozisyon bulursun ama olurya atamazsın ve sürpriz bir gol ile mağlup olursun. Eyvallah

O açıdan, oyun üstünlüğünü ve Şikecilerin orta sahadaki fiziken kendilerini taraftara kabul ettirmek adına extra oynayacak oyuncularına karşı dirençli oyuncular ile oynamalıyız..

Berat oynarsa tüm keyfim kaçacak, O çocukta kabul edemediğim aşırı gevşek ve fiziken zayıf oyunu beni delirtiyor. O açıdan asla Berat ile başlamamalı, Ne savunma var ne de adam takip etme, çalım yok, Tek yaptığı şey, Uzun pas atabilme ama yetmiyor kardeşim yetmiyor. Hugo gibi stoperimizin de olmadığı bir maçta Berat'ın yavaş oyununda bizim stoperler ezilir ve her gelişler pozisyon olur

Ne yapmalı??

Alanya maçı gibi, Şikecilerin hızlı ilk 25 dakka oyunlarını ezmek için, Önde pres yapan ve kapacağı toplar ile Şikecileri haoseden bir oyun oynayarak Şikecilerin direncini kırmalıyız. Bunun İçin ÖMÜR BAKASETAS VE SİOPİS ile başlamalıyız. Eğer Hamsik'de bir gelişme olursa elbette o da olacaktır ama sanmıyorum

Ömür'ün fiziken yorulacağı dakikalarda , Puschak çıkacak, Yusuf Erdoğan girecek ve Ömür'ün yerine de Janini oyuna dahil olacak , bu şekilde yerli işini de kıvırmış olacağız

Vurgu yapmak istediğim şu? Berat ile asla hucum pres oyunu oynayamayız, ileri atacakları her top Berat 'lı ön liberoda canlı bomba demektir.

Noktası virgülüne kadar katıldığım bir yazı olmuş.

orhan42
05.03.2022, 10:48
Hepimizin ortak fikri ilk 20-25 dakika pres yapıp it gibi koşacakları yönünde.3 maçtır ama hakem ama şansa galip gelmenin verdiği "hava " (!) ile çıkacaklarmış.Öyle diyorlar.Yenilgi bizim için dünyanın sonu değil .Puan farkı 17'e iner biz yolumuza devam ederiz.Ama galip gelirsek işte o zaman 3 haftadır ligde adım adım ve üstüne koyarak ilerleyen lider takım yerine Arda denen vitaminsizi parlatmaya çalışan ezik İstanbul medyası ne diyecek ben çok merak ediyorum.Sıkıldım her spor programını açışta şu çocuğu Messi ilan etmelerinden.Ona da boyunun ölçüsünü aldıralım da bi anlasın Hanya'yı Konya'yı..

hanzale
05.03.2022, 11:09
Şikecilerin ilk dakikalardaki baskısı Visca’ya atılacak iki topa bakar,

My
05.03.2022, 11:17
Kençler raad olun. Kimseyi de iplemeyin. Bir daha böyle fantastik bir sezon yaşamayız. Her dakkasının keyfini çıkarın. fener bizi yense ne olur yenmese ne olur.

outlaws61
05.03.2022, 11:20
Bu maçı gözümüzde fazla büyütüyoruz bence.

Bu kadar konsantre olmanın anlamı yok.

Sıradan bir lig maçı kazanırız veya kaybederiz bu kadar basit.

Skor ne olursa olsun sahadakilerin bizi gururlandıran oyuncular olduğunu unutmayalım.

İmkanı olan herkes maç dönüşü takımı havaalanında karsılamalı.

pReN@_61
05.03.2022, 11:31
Türkiye Kupası çeyrek final maçımız bu maçtan daha önemliydi, kazandık şükür fakat sakat verdik üzdü.
Bu maç bu fantastik sezonda keyif alacağımız bir maç olmalı, şahsen öyle görüyorum.
Yarın için takıma başarılar dilerim. Keyifli bir müsabaka olması dileklerimle.

Enes Başkaya60
05.03.2022, 11:46
Basıp geçeriz biz rahat bir durumdayız onlar değil...

Arda'
05.03.2022, 12:11
Eşekbahçeye bu maç en az 2 gol atarız, 1 tane banko yeriz. Skor tahminim 1-2 veya 1-3

batugol
05.03.2022, 12:30
bu maçın matematiksel bir önemi yok
ama psikolojik önemi var
onları sevindirmeyelim
forumda negatiflik pompalayan arkadaslar canımızı sıkmasın
vurup geçelim
vurup geçeceğiz

aumur
05.03.2022, 12:45
Bizim için 3 puan değerinde bir lig maçı. Bu yüzden fazla anlam yüklemek manasız.

Yalnız şu var ki son haftalardaki hakem yönetimlerini göz önüne alırsak "küçük" ve VAR odası en ufak müdahalede penaltı vermek için tetikte bekliyor olacak. GS maçındaki gibi bir penaltıyla geriye düşmeyi hiç istemem. Teknik heyet ve oyuncularımız umarım bunun farkında olarak maça çıkarlar.

Son olarak sakatlık yaşamadığımız, centilmence bir mücadele olur umarım. Ayağınıza taş değmesin, vurduğunuz gol olsun çocuklar.

memozcan
05.03.2022, 12:48
adamlar pasoligdeki açıkları kapamışlar.. maalesef gidemeyeceğiz maça..

uzun zaman önce biz de fenerin sendromunun aynısını yaşıyorduk.. her fener maçına ölüm kalım maçı olarak çıkıp 15. dakikada 2-0 geriye düşüyorduk sonra maç yarıda kalıyor 3-5 maç ceza alıp ligi kapatıyorduk..

aynısını rakibimiz yaşasın isterim:)

Doğukan Uçan
05.03.2022, 13:27
wakayeme'nin trabzonspor kariyerinde en kötü oynadığı maçlar fenerbahçe'ye karşı yalnız. hiç bir katkısı yok fb maçlarında. çok ilginç bir olay bu tesadüf mü anlamadım.

Uğur Kalyoncu
05.03.2022, 13:33
wakayeme'nin trabzonspor kariyerinde en kötü oynadığı maçlar fenerbahçe'ye karşı yalnız. hiç bir katkısı yok fb maçlarında. çok ilginç bir olay bu tesadüf mü anlamadım.

Baska ne olabilir sence kardeşim.

Biz de 25 yıldır deplasmanda her takımı defalarca yendik ama feneri ligde hiç yenemedik. O mantıkla o zaman bunda da bir şeyler aranır.

Adam her maç zaten efsane top oynamıyor. Arada kötü oynadığı maçlar oluyor ve bunlardan bazıları da bu maça denk geliyor. Çok mana yuklememek lazım.

maçkali616161
05.03.2022, 13:40
tüm hesapları birer birer kapadığımız bu sezonda,bu maçı da alacağımızı düşünüyorum

ÖmürKaradeniz61
05.03.2022, 14:06
Yahu Trabzonspor fenere nazaran çok daha iyi takımlara bile yenilmedi,ezilmedi bu Fenerliler bu ıskarta topçularınla mı bizi yenecek yapmayın Allah aşkına. Alanya takımı bunlardan en az 3 gömlek iyi bir takım ama Trabzonspor ile oynadığı maçta sonuç ortada 20 dakika zor dayandılar.

BlackPanther
05.03.2022, 14:07

Kulağına pamuk tıkasın

Yiğit SARI
05.03.2022, 14:12

Tesadüf değil maçtan önce acun ve ali koç'la yemek yiyor hesabı da onlara ödetiyor, ya sakat taklidi yapıyor maç öncesinde ya da maç esnasında erken bir sakatlık geçirip ali koç'un locasına çıkıyor orda devam ediyorlar hasbihale üstüne bi de 2010-2011 şampiyonu fenerbahçe iç çamaşırı giyiyor fener maçı zamanları

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Filip Novak, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu ve Enner Valencia, bordo-mavililere karşı forma giyemeyecek.

bingolts
05.03.2022, 14:49
Fenerbahçe de bir numara yok.

bingolts
05.03.2022, 14:51
Gereksiz endişeyi kenara bırakın. Tek artıları seyirci baskısı ile Bize karşı fazla motive olabilmeleri

zaqua
05.03.2022, 14:56
Hakemler, şikecilerin gazı vs derken normal dışında bir maç olabilir. Bütün camia olarak eğlenmeli, ne olursa olsun gülüp geçmeliyiz. Her şey bu kadar güzel giderken bu at hırsızlarıyla ve onların yancılarıyla hiç muhattap olmaya gerek yok.

Sefa Alış
05.03.2022, 15:04
Şimdiden mağlubiyetlerine zemin hazırlamışlar, maçtan sonra megafonu biz verelim.

Yiğit SARI
05.03.2022, 15:15
Fenerbahçe yine bağlamı olmayan bence kendilerini bile ikna edemeyecek bir yazı yayınlamış hakemle alakalı paylaşmıcam hepsini ama mesnetsizliğiyle alakalı şu kısmı okumanız yeterlidir gayet:

Takımımız, 2021-22 Süper Lig Sezonu’nun 9. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynadığı maça, o dönemki puan tablosu, potansiyel şampiyonluk beklentisi çerçevesinde sezonun en büyük şampiyonluk favorisi olarak çıkmıştı.

Söz konusu maç haftasında, çeşitli yayın organlarında ‘7 hakemin ipinin rakibimizin başkanı tarafından çekildiği’ haberleri yer almıştı.

Takımımız bu maçta, hakem katliamıyla 10 kişi bırakılmış; adı geçen hakem tam olarak bu haberlerin etkisinde kaldığını gösteren bir maç yönetimi ortaya koymuştu.

Hala aynı terane inanamıyorum. Keşke ben de gönlümü eğleyebileceğim doğru olmadığını bildiğim fakat bilmezden gelebileceğim şeylerle günümü veya psikolojimi kurtarabilsem. Birader bırakın artık şu işleri ya öyle yürümüyor artık işte

Bir gram umrumda değil fakat yine de çok sinir bozucu

Mehmet Fatih Yavuz
05.03.2022, 15:17
Şöyle şeylere alışmış camiaya ne desek boş!

https://twitter.com/nostaljits/status/1500060138962624516

ilelebeTS
05.03.2022, 15:35
Biz yapmasak da açıklama iyi oldu. Yoksa bizi sessiz sedasız doğrayacaktı hakem. Şimdi gözler üstünde, ortaya yönetecektir.

HOPA'LI TS'Lİ
05.03.2022, 15:36
Adana DS, 17 maç sonra kazanan Malatya'ya yenildi. Koç'ların Ali Malatya'ya teşvik primi mi verdi ki Adana DS 2.liği istemiyor :)
Bu akşam Konya-GS maçı da şikecilere yarayabilecek maç.
BJK-Başakşehir maçı da aynı minvalde
Dolayısıyla hırsızbahçe bizi yenip tek hedefi kalan 2.lik için topuyla tüfeğiyle saldıracaktır.
Saplayıp kursaklarında bırakmalıyız.
Hamsik ve Dorukhan'dan bari Dorukhan bu maçta olsaydı.
Her şeye rağmen favori biziz.
29 yaşındaki Zorbay, KÜÇÜKtür ama umarım mide bulandırmaz.

Benim 11'im şöyle:

Uğurcan
Peres-Ahmetcan-Denswil-Puchacz
Ömür-Siopis
Visca-Baka-Vaka
Cornelius

Süper Lig kariyerinde 18 farklı takımın filelerini havalandıran Nwakaeme, Fenerbahçe maçlarında ne gol attı, ne de asist yapabildi. Nijeryalı oyuncu artık bu suskunluğu bitirmeyi hedefliyor, hocası da 32 yaşındaki yıldızın formuna çok güveniyor.

Emek Ege, "Trabzonspor kazanarak gövde gösterisi yapmak isteyecektir"

Teknik direktör Abdullah Avcı önderliğinde, en yakın takipçisi İttifak Holding Konyaspor'un 17 puan önünde şampiyonluğa koşan lider Trabzonspor, yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak. Karadeniz devinin yine tek hedefi galip gelmek ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak.

Avcı da tüm hazırlığını bu yönde yapıyor. Rakibe göre bir oyun anlayışı ve kadro ile sahaya çıkma düşüncesinde olan başarılı taktisyen, takıma verdiği izin gününü tesislere kapanarak geçirdi.

Günün erken saatlerinde tesislere giden bordo-mavili hoca, ekibiyle birlikte Fenerbahçe'nin sezonun ikinci yarısında oynadığı tüm karşılaşmaları detaylı bir şekilde analiz etti.

Ezeli rakiplerinin bugüne kadar istikrarlı bir 11 ile sahaya çıkmayışı üzerine alternatif planlar hazırlandı. Yarınki derbiyi dakikalara bölen ve her an için farklı bir plan ortaya çıkarmaya çalışan tecrübeli teknik adam, deplasmanda oynayacak olmalarına rağmen hücum futbolu sergiletecek.

İlk dakikadan itibaren oyun üstünlüğünü ele geçirmeyi ve baskın bir futbol ortaya koymayı düşünen Avcı, öne geçilmesi ya da geriye düşülmesi halinde neler yapacağını da planladı.

Şahsi kanaatim, ezber bir 11'i olmayan İsmail Kartal'ın takımı, seyircinin de baskısıyla bilinçsizce saldıracak ve bu onlara pahalıya mal olacak.

AA Hocamız her senaryoya göre hazırlığını yapmıştır.

Zaten ilk golü biz bulursak bu maçı döndürme şansları çok çok azalır.

Sinirlerine hakim olan kazanır.

Sonuç olarak stresli olan onlar olacak.

Tek soru işareti hakem ordusu :(

Emirhan Uludüz
05.03.2022, 15:51

Yok ya olur mu zaten süper ligde geçmişten beri ilk Galatasaray sonra Trabzonspor lobisi etkin. Trabzonspor tribünlerinin tüm agresifliğinin kaynağı TFF ve Merkez Hakem Kuruludur. Bizim gibi toplumlarda ana akım medyanın ilk manşeti hafızalarda kalır, geri kalanı ve sonradan aydınlatılmış gerçekler anlamsızdır. Min Jae'nin pozisyonuna kartlık diyenler bile hakemin bakışları kaynaklı Trabzonspor'u kolladığını iddia ediyordu. Demirkol denen adam 2011'de de aynısını yapıp, biz şampiyonluğa giderken hakemler tarafından kollandığımızı söylüyordu. Şimdi de çıkmış Visca'yı nasıl aldılar bilmiyoruz diyor. Hakem şansı da yanlarında diyor.

Fener, Galatasaray ve Beşiktaş gibi Türk futbolunun kamburu kulüpler bekler, anadolu kulüplerinin yetiştirdiği topçulara konar, ortak dağıtılmış şampiyonlar ligi katılım payını 35 yaşındaki starlara gömer ve sırayla şampiyon olur. Bu düzen yıllardır pamuk ipliğine bağlı ha koptu ha kopacak. Bu yılla beraber son 13 yılda Bursa, Trabzonspor(ŞL katılım payı bizim), Gs, Gs, Fb, Gs, Bjk, Bjk, Gs, Gs, Başak, Bjk, Trabzonspor.

Dağılıma baktığımızda; 5 x GS, 3 x BJK, 2 x TS, 1 x Fb, 1 x Bursa, 1 x Başakşehir

Sonuca bakarsak, Fenerbahçe 15 yıldır kötü yönetiliyor. Bunun farkına varmak da istemiyorlar. Çünkü Yıldırım dönemi de iyi yönetilmekten değil, Türk futbolu pastasından kendilerine en büyük payı çalabildiklerinden o kadar şampiyonluk alabildiler.

Sefa Murat Dokuz
05.03.2022, 15:55
Hamsik yok kadroda. Bu kadar fark olmasa başımız çok ağırıyacaktı. Sezon sonu bu bölgeye transfer şart oğlu şart.

Anıl C
05.03.2022, 15:57
Ahlaksız herifler. Sizin endişeniz şike yapamamaktır sadece. Bu istanbulun ilçe takımlarının alayı böyle.

Akşam merak etmeyin içinizden öyle bi geçicez ki kanarya gibi hafifleticez sizi. Endişe mendişe kalmıcak.

Anıl C
05.03.2022, 16:01

Bu maçlarda sadece hakkımızı değil mutluluklarımızı da aldı götürdü şerefsizler. Bunca yıldır yenilen haklarımız kağıda döküle roman olur.

Masiva__
05.03.2022, 16:13
Fb kadar korkak camia görmedim. Bu ne be her maçtan önce aynı terane. Allah'ım maç sonu şunların ağlamalarını görmeyi bizlere nasip eyle

ffırtına
05.03.2022, 16:14
Hamsik yok kadroda. Bu kadar fark olmasa başımız çok ağırıyacaktı. Sezon sonu bu bölgeye transfer şart oğlu şart.

Puan kaybettiğimiz 7 maç var , 6sında Hamsik sahadayız, sadece Giresun maçında sahada yoktu puan kaybettik. Bizim futbolumuz şahıslardan ziyade sistem takımı olmamız yıllarca Başakşehirde olduğu gibi. Avcı bizi sadece şampiyon yapmıyor aynı zamanda yıllarca sürecek sistem takımı olmamızı sağlıyor.. Avcı benim gözümde Trabzon efsanesi olmuştur. Şenol Güneşin efsane olduğu yerde Avcı 10 kere efsanedir..

Tahir61
05.03.2022, 16:30
ŞİKEciler bu açıklamayla yetinmesin bence 23. Dakikada sahadan çekilsinler.
Ne koymuşuz he
:dansmuz:

Enaldo61
05.03.2022, 16:37
Ya şimdi bu hakem adil maç yönetebilecek mi yani? Malum camia adil yönetilip kaybettiği maç üzerinden dünya algı yapmış, diyor ki bizim istediğimiz gibi yönetmezseniz ortalığı karıştırırız. Bu nasıl ülke be kardeşim.

orhan42
05.03.2022, 16:41
Hakemi etki altına alma çabaları bunlar.Stres basmış bunları .Rahat rahat çıkıp topumuzu oynayalım..

Barista
05.03.2022, 16:42
Demirkol denen adam 2011'de de aynısını yapıp, biz şampiyonluğa giderken hakemler tarafından kollandığımızı söylüyordu. Şimdi de çıkmış Visca'yı nasıl aldılar bilmiyoruz diyor. Hakem şansı da yanlarında diyor.

Demirkol tam bir sinsi. Trabzonspor kazandıkça içinde fırtınalar kopuyor, içten içe kuduruyor. Objektif yorum yapıyorum diye görünmek için çok kassa da içine sığmayan kininin yüz üstüne çıkmasına engel olamıyor. Şikecilerin taraftarından ne beklersin işte.

ffırtına
05.03.2022, 16:42
Başkanın yerinde olsam çıkar açıklama yaparım ,fener hakem olarak kimi istiyorsa o hakem olsun o şekilde oynayalım diye..

Tahir61
05.03.2022, 16:45
Aynen hatta hakem akoc olsun bir elinde megafonu bir elinde düdüğü istediği gibi yönetsin
arsız ŞİKEciler

ilelebeTS
05.03.2022, 16:46
Ligde 97'den beri kazanamama serisi falan, Avcı bu işlere bayılır. Adam ilklerin hastası. :D

leavemealone
05.03.2022, 17:34
Tam bir haysiyetsizler kulübü bu sikebahce.
Taraftarida mal baskanida.

ONUR BEKAR
05.03.2022, 17:44
Ezikbahçe işte ne bekliyorsunuz , ezikliklerini konuşturacaklar.

nakzo
05.03.2022, 18:24
tam motive presli baslayıp yenelim şu köpekleri gevelemeye gerek yok bas geç afkursun köpek sürüsü salyalı köpekler.

Kasketli
05.03.2022, 18:28
Fenerbahçe'nin açıklaması Ali Koç'un uzun zamandır sahnelemeye hazırlandığı ayaklanma için ön bahane arkadaşlar.

Maçtan sonra hakemle kazandığımızı iddia ederek ülke çapında ayaklanma hareketine girişecekler.

Yıl boyunca saha yanı reklam alanlarından verdikleri mesajlar da bunun hazırlığıydı...

Onur Akyüz
05.03.2022, 18:32
Senelerce sahada astsubay hakemler maç yönetirken tribünde genel kurmay başkanıyla maç izledi aziz iti.

Koskoca ordunun komutanı holigan gibi tribünlerde zıplıyordu, sahadakiler de ne gerekiyorsa yapıyordu.

batugol
05.03.2022, 18:44
korku dağları sarmış
korkunun ecele faydası yok
koyup geçeceğiz

ÖmürKaradeniz61
05.03.2022, 19:07
Adamlar yenilginin kılıfını şimdiden hazırlamış. Yıllarca şu kafayı biz yaşadık her gelen yönetim bizi böyle kandırdı ayakta uyuttu.

Sacit
05.03.2022, 19:31
Hamsik'in 2 aydır sakat olduğunu böylece öğrenmiş olduk
daha önceden bunu söylemediler!!!

2 aydır iyileşmeyen sakatlık

sen bu maçta oynamak için alındın
deplasmanda şikefb maçında olmayacaksan hangi maçta olacaksın

dorukhan da yine eski günlere döndü
size dokunmaya gelmiyor ya acayip iş

ÖmürKaradeniz61
05.03.2022, 19:34
Bence Bakasetas bu maçta olmamalı,temposu düşük olduğu için rakibin Crespo adlı oyuncusu tarafından çok rahat baskı altına alınabilir. Dönüşleri,pas dağıtımı biraz ağır Bakanın.

emre6117
05.03.2022, 19:55

Var sistemi olmasa boyle pozisyonlar devam edecekti.
Iste var bu yuzden cok onemlu. En azindan sahada boyle katliamlar yapamiyorlar. Kismen de olsa adalet geldi.
Iste istanbul takimlarinin isyani gelen bu kismen adalete.
Onlar hirsizliga kollanmaya alismislar.
Macin sonucunun hicbir onemi yok. Sadece yenilmezsek guzel olur adamlari kizdiririz biraz daha.
Ama malsef hakem baskiyi kaldiramayacak.

yorumsuz6117
05.03.2022, 19:58
Şampiyon gelecek diye stadı doldurmuşlar..

annttiigs
05.03.2022, 20:03
Bizim bazı arkadaşlarımız tedavilik derecede hastalar. Bu takım bu şehre çoook fazla.

Ts006161
05.03.2022, 20:05

Bu nasıl bir yorumdur. İnsan bu adam. Niye sakatlandı diye bir yorum yapıyorsunuz. Utanmadan dorukhana da laf söylüyorsunuz. Siz gerçekten kafayı yemiş siniz.

MEKANİK61
05.03.2022, 20:07
1997 den beri lig maçlarında yenemedik Feneri Kadıköy'de...umarım yeneriz..yenemesek de sıkıntı yok...
önde basıp feneri çıkarmamak gerek..
Valencia yok..
Mesut oynar mı bilmiyorum..
Ama tam motive başlayacaklardır..
Eğer ilk 20-25 dk gol yemezsek maçı alırız diyorum

Gökhan Balcı
05.03.2022, 20:08
Rakip kazanmak zorunda ve kazanmak için her şeyi yapacaktır. Böyle bir maçta sakin kalan taraf olmak bir numaralı yapılacak şeydir. Ben bu maça berat Siopis ile çıkacağımıza emin gibiyim. Organize şekilde üzerimize gelme şansları yok biz ise tam tersi yakaladığımızı atabilecek bir takımız. Ne diye biz basan taraf olalım? Beratı hiç beğenmeyen biri olarak söylüyorum bunu. Bırakalım enayi gibi üzerimize gelsinler. Kendileri gelmese bile taraftar baskısı ile gelmek zorunda kalacaklar biz de o fırsatları değerlendireceğiz. Hatta maça djaniny ile bile başlayabiliriz. Tek sorun şu. Gerilme olasılığı bu kadar yüksek bir maça neden maçı idare dahi edemeyecek bir hakem verilir anlamak güç. Fırat tam bu maçın hakemiydi halbuki. Sırf yenildiğimiz tek maçın hakemi diye verilmediyse bu hakem hiçbir şey bilmiyorum ben

Erkin
05.03.2022, 20:20
Yav bu yavsaklar kendilerine yontacak ne buldular yine !? Ulan Zorbay bu sene bizi 2 macta dograyan hakem, son belalimiz. Sonrasinda HUM ve Mete falan geliyor, o derece.

Kadir Aydın
05.03.2022, 20:39
Hakemin babasi tv de fenerbahce kazanmali diye aciklama yapmis diye okudum.

Var mi böyle bir sey cidden?

MEKANİK61
05.03.2022, 20:39
25.01.2009...
neler kaçırdık kadıköyde...
hatırlayan var mı?..

HOPA'LI TS'Lİ
05.03.2022, 20:42
2 haftadır hakem iteklemeleriyle (Ümit Öztürk zaten GS'li) düşme hattından biraz çıkartılan GS Konya'da 20 dakikada çözüldü.

Konya'nın son 10 hafta 6 maçı deplasmanda

Yarın Kadıköy'de 45.000 agresif taraftar önünde saplarsak şampiyonluğumuzu resmileştirmiş oluruz.

Tek kaygım hakemler

HOPA'LI TS'Lİ
05.03.2022, 20:44
Hakemin babasi tv de fenerbahce kazanmali diye aciklama yapmis diye okudum.

Var mi böyle bir sey cidden?

Konya'nın kazanması bir açıdan şikebahçelilerin 2.lik hevesinin azalması açısından iyi oldu. Zaten barut gibiler. İyice strese girerler kanımca

Yiğit SARI
05.03.2022, 20:45
Adamlar slavia maçını seyretmeye gitmediler bu maçta tribünleri dolduracaklarını düşünmüyorum. Spor kamuoyunun aksine ki bi hükmü olduğunu da düşünmüyorum maçın sakin geçeceğini düşünüyorum

HOPA'LI TS'Lİ
05.03.2022, 20:46
Yav bu yavsaklar kendilerine yontacak ne buldular yine !? Ulan Zorbay bu sene bizi 2 macta dograyan hakem, son belalimiz. Sonrasinda HUM ve Mete falan geliyor, o derece.

Üstelik Zorbay hafta içi 120 dakikalık Alanya-GFK kupa maçından yorgun çıktı.

Bu adam bize ters geliyor bu sezon

Maça dair tek endişem hakem atamalarının mide bulandırması

Erkin
Su bitik ve ezik menev gider Konya`yi gecerse bugunku Konya`ya yazik olur.

HOPA'LI TS'Lİ
Adamlar slavia maçını seyretmeye gitmediler bu maçta tribünleri dolduracaklarını düşünmüyorum. Spor kamuoyunun aksine ki bi hükmü olduğunu da düşünmüyorum maçın sakin geçeceğini düşünüyorum

Biletler tükendi diye söyledi ASPOR

HOPA'LI TS'Lİ
05.03.2022, 20:47
Su bitik ve ezik menev gider Konya`yi gecerse bugunku Konya`ya yazik olur.

Çok doğru. Bizden sonra en iyi futbolu Konya oynuyor.

Şb leş

Hamza Yilmaz
05.03.2022, 20:47
https://twitter.com/_arena61com/status/1500153196664213512?s=21

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yiğit SARI
05.03.2022, 20:51

Öyleymiş herhalde hiç soruşturmadan yazmıştım fakat kombineliler vs. durumları olacak. Bir kaç yıl önceki bize yani amaçsız hırslılar topluluğuna dönüşmüşler

HOPA'LI TS'Lİ
05.03.2022, 20:53
1997 den beri lig maçlarında yenemedik Feneri Kadıköy'de...umarım yeneriz..yenemesek de sıkıntı yok...
önde basıp feneri çıkarmamak gerek..
Valencia yok..
Mesut oynar mı bilmiyorum..
Ama tam motive başlayacaklardır..
Eğer ilk 20-25 dk gol yemezsek maçı alırız diyorum

Erman Toroğlu:

Bugün uçakta bir TS taraftarı bana dedi ki: Hocam Feneri yeter ki yenelim ama şampiyon olmayalım.

Böyle bir şey olur mu? Bu nasıl bir mantıktır.

Erman Hocaya katılıyorum.

thehell61
05.03.2022, 20:54

28 Bin koltuk satıştaydı. Tükenmesi normal. Ama kombineleri olanların hepsi gelmeyebilir. gelse de çok sorun değil. gelen Ali Koç istifa diye bağırır.

HOPA'LI TS'Lİ
05.03.2022, 20:55
Öyleymiş herhalde hiç soruşturmadan yazmıştım. Bir kaç yıl önceki bize yani amaçsız hırslılar topluluğuna dönüşmüşler

Maç başından itibaren küfür ve ıslıklama ile baskıya başlayacaklar.

Bu maçta Vakeme, Cornelius, Djaniny ve Visca Fenere saplamazsa adam değilim.

İlk 20 dakika gol yemez hatta atabilirsek taraftarın yönü istifaya döner.

Oğuzhan Fidan
05.03.2022, 20:58
bu maç berabere veya galip geliriz. fenere şu durumda yenilmeyi düşünmek bile istemiyorum ki böyle birşey mümkün değil.. stoperlere çok fazla iş düşmeden maçı koparacak hamleler belli. fenere topu bırakıp deli dana gibi koşturtmak kontralarla vurup geçmek. iler bölge abdullah avcı nın istediği her oyun formasyonunu oynayabilecek güçte ve kalitede.. topu olabildiğince ceza sahası bölgesinden uzak tutmak zorundayız..

HOPA'LI TS'Lİ
05.03.2022, 21:00
Fenerbahçe'nin açıklaması Ali Koç'un uzun zamandır sahnelemeye hazırlandığı ayaklanma için ön bahane arkadaşlar.

Maçtan sonra hakemle kazandığımızı iddia ederek ülke çapında ayaklanma hareketine girişecekler.

Yıl boyunca saha yanı reklam alanlarından verdikleri mesajlar da bunun hazırlığıydı...

Megafonları hazırlayalım o halde şimdiden

Koç'ların Ali'nin eline veririz. Yanında da Mesut :)

Sacit
05.03.2022, 21:09
Bu nasıl bir yorumdur. İnsan bu adam. Niye sakatlandı diye bir yorum yapıyorsunuz. Utanmadan dorukhana da laf söylüyorsunuz. Siz gerçekten kafayı yemiş siniz.

evet hepsi insan
ben bu kadar sakatlığın yaşanmasına hayret ediyorum

dorukhan 4-5 maç oynadı ama sonra yine sakatlandı
nedir problem niye bu adam bu kadar sakatlanıyor

hamsik 2 ay yoktu ama kimse bişe söylemiyor

en azından bjk maçında olsunlar

amasya0561
05.03.2022, 21:09
Şb yi yenmemiz şart oldu ikinci olmamalılar. Mümkünse ilk dörtte olmamalılar

thehell61
05.03.2022, 21:39
evet hepsi insan

Dorukhan bu sezon 20 maç oynadı 1450+ dakika süre aldı. 4 maç oynayıp sakatlanan başka topçularla karıştırıyor olmalısınız.

güneyli
05.03.2022, 21:41
Biz ligin ikinci yarısında Gs den yediğimiz presi hiç bir takımdan yemedik.Eeee ne oldu. Bize akllı oynadığımız 15 dakika yetti. Şikeciler maç başlar başlamaz umarım baskı yapar.25 dakika da gol atsalar dahi maçın geri kalan dakikalarında şikecilerin nefesi yetmez.Dalağı şişer hepsinin.Bu maçtan bala şansa bir galibiyet alırlarsa alırlar. Bizi bu oyunlarıyla ve beceriksizlikleriyle yenmeleri imkansız. Maç tahminim.85 e kadar 1-2 .89 da 1-3 derim.

UYZD
05.03.2022, 22:16

Yok artık :)

yatmaztara
05.03.2022, 22:49
https://i.hizliresim.com/nl0d7l3.jpg (https://www.hizliresim.com/nl0d7l3)

Maçı 1-2 kazanmışız hayırlı olsun golleri kim attı acaba?

hanzale
05.03.2022, 23:00
Erman Toroğlu:

Bugün uçakta bir TS taraftarı bana dedi ki: Hocam Feneri yeter ki yenelim ama şampiyon olmayalım.

Böyle bir şey olur mu? Bu nasıl bir mantıktır.

Erman Hocaya katılıyorum.

Vardır, face gruplarda filan bu kafa çok, yarın yenilsek şampiyonluğa sevinmeyecek yığınla insan çıkar

Ts006161
05.03.2022, 23:30
evet hepsi insan

Dorukhan 4 5 maçtan sonrası önemli değil diye okumadım. Yine çok bilmişliğinizi konuşturdunuz. Tebrikler

Onur Akyüz
05.03.2022, 23:30

Dostum iyisin hoşsun da bu oldu mu şimdi resmen saçmalamışsın

Fatih Öztürk
05.03.2022, 23:50
Içimde kötü bir his Ahmetcanla başlarsak başımıza sıkıntı gelebilir. Herşeyin iyisini hocamız bilir fakat Hüseyinin oynaması taraftarıyım. Ahmetcan çok daha iyi olacak belki fakat şuan tecrübe lazım. Ayrıca Caniniyle başlamak lazim, fener ilk 15 dakika taraftar gazıyla baskı kurmaya çalışacaktır, Canini oyunu öne yıkar, fenerin baskısının kırılması adına önemli.

Fatih Öztürk
05.03.2022, 23:55
https://i.hizliresim.com/nl0d7l3.jpg (https://www.hizliresim.com/nl0d7l3)

Maçı 1-2 kazanmışız hayırlı olsun golleri kim attı acaba?

Akşam üzeri teletexi açınca gördüm bunu, kesin bunun başında bizden biri var :D
Ya arkadaş teletexi açıp puan durumuna uzun uzun bakıyorum arkama yaslanıyorum öyle sarayki :D

objek
06.03.2022, 00:23
Biz ligin ikinci yarısında Gs den yediğimiz presi hiç bir takımdan yemedik.Eeee ne oldu. Bize akllı oynadığımız 15 dakika yetti. Şikeciler maç başlar başlamaz umarım baskı yapar.25 dakika da gol atsalar dahi maçın geri kalan dakikalarında şikecilerin nefesi yetmez.Dalağı şişer hepsinin.Bu maçtan bala şansa bir galibiyet alırlarsa alırlar. Bizi bu oyunlarıyla ve beceriksizlikleriyle yenmeleri imkansız. Maç tahminim.85 e kadar 1-2 .89 da 1-3 derim.

Bu macta rossi ve pelkasa dikkat etmek lazim hizli calimci oyuncular bizim stoperlerin isi kolay degil adamlar sezonu kurtarma macina cikiyorlar herseyi deneyip herseylerini verecekler bizim baski altinda kalacagimiz bolumlerde akilli cikislarla cezayi kesmemiz lazim dalak sismesini hesaba katmiyorum! her turlu sonuca acik bir mac

nakzo
06.03.2022, 00:28
Içimde kötü bir his Ahmetcanla başlarsak başımıza sıkıntı gelebilir. Herşeyin iyisini hocamız bilir fakat Hüseyinin oynaması taraftarıyım. Ahmetcan çok daha iyi olacak belki fakat şuan tecrübe lazım. Ayrıca Caniniyle başlamak lazim, fener ilk 15 dakika taraftar gazıyla baskı kurmaya çalışacaktır, Canini oyunu öne yıkar, fenerin baskısının kırılması adına önemli.

ahmet cana hiç ısanamadım zıplamayı bilmeyen rakibe göre posizyon alamayan adamdan stoper olmaz hüseyin çok mu iyi hayır bilakis kötü ama yinede ahmetcandan iyidir benim görüşüm.

AlperenAltun
06.03.2022, 00:51
Şu defans hattı çok canımı sıkıyor.

SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MEKANİK61
06.03.2022, 01:19
Allahtan valencia ve ferdi yok...
mesut veya irfan bakalım ne yapacak..
ileride top yapacakları bir tek serdar dursun kalıyor..
nwakaeme osai samuel kıpırdayamaz!!!
atilla-visca eşleşmesi olacak...

theo
06.03.2022, 02:16
ahmetcan ağır ve bu yüzden çok fazla zamanlama hatası yapıyor hava toplarında. bir de dar alandayken kontrolsüz hamle yapma huyu var. ama topu oyuna sokması ve basit oyunu güven veriyor. çok genç bir adam o yüzden ben oldum kafasına girmezse eksiklerini kapatacaktır.

hüseyin zaten bildiğimiz hüseyin. ne desek şu an morali bozulur, incinir. ama bu adamdaki hırs çok az adamda var. ama hırsını yönetemiyor ve de bu da onda sinir/stres yapıyor. Sonuç olarak da hata yapıyor. saha içinde düşünmesinin önüne geçiyor. futbol zekası gelişmiyor belki de ne bileyim. kitap okuyan, zeki bir adam aslında ama futbol zekası başka bir şey. bence onun yönlendirilmesi gerek belki bir mentor yardımı gerek. belki sonrasında çok daha iyi bir hüseyin karşımıza çıkar.

ben ama ahmetcandan yanayım bu maçta. fenerin kalemize geleceği pozisyon taş çatlasın 4 olacaktır.

Fatih Solmaz
06.03.2022, 08:49
Son zamanlarda bu kadar çaresiz kadro ile karşımıza çıkmadılar. Ama bunlarda öyle bir şans var ki 50 pozisyona girdiğimiz 30 isabetli şut attığımız maç 2-2 bitiyordu nerdeyse. Son 9 resmi maçta da hiç yenilmediğimiz 3 kez galip geldiğimiz ters bir ekip.

Ama bu sefer tamamen bizim insafımıza kaldılar.

iso_4939
06.03.2022, 09:04
Her nac oncesi ve sonrasi aciklama yavsak,şikeci camia

Enes Başkaya60
06.03.2022, 09:37
Bu sene bütün tabuları yıktık bunu da yıkacağız inşallah...

Seneler sonra sikebahçe'yi sahalarında bozguna uğratacağız Allah'ın izniyle....

Uğur Kalyoncu
06.03.2022, 09:39
Kaybetsek dünyanın sonu değil tabii ama bu maçı kazanıp şu 25 yıl olayının bitmesini inanılmaz istiyorum. Allah yardımcımız olsun. 1-0 olsun bizim olsun inşallah.

Varlıbaş61
06.03.2022, 10:01
Uğurcan ve Bakasetas ve Abdullah Avcı’nın kırmızı kart göreceği, Siopis’in sarı kart cezalısı olacağı, Wakayame ve Visca’nın sakatlanacağı, 5-1 kaybedeceğimiz ve bundan sonra çöküşe geçeceğimiz üzüntü verici maç olarak kayıtlarda yerini alacaktır.

Burak
06.03.2022, 10:03
Stattayım bu akşam inşallah. 3 puanla döneceğimizi umuyorum. Fenerbahçe'nin sezon maçı. Darbe vurmanın tam zamanı.

Murat Keçeci
06.03.2022, 10:08
Bu maçta özellikle dikkat etmemiz gereken hususlar;

1-Tahriklere kapılmamak.
2-Stresten uzak durabilmek.
3-Oyundan ihraç edilmemek.
4-Bireysel hata yapmamak.
5-Maçın 90 dakika olduğunu unutmamak.

Kazanirsak müthiş olur.Berabere biterse iyi olur.Kaybedersek de en fazla 24 saat üzülürüm.Çünkü fb bu sezon direk rakibimiz değil 3 puanlık maçlardan bir tanesi sadece.

Burak
06.03.2022, 10:10
Bu maçta özellikle dikkat etmemiz gereken hususlar;

1-Tahriklere kapılmamak.
2-Stresten uzak durabilmek.
3-Oyundan ihraç edilmemek.
4-Bireysel hata yapmamak.
5-Maçın 90 dakika olduğunu unutmamak.

Kazanirsak müthiş olur.Berabere biterse iyi olur.Kaybedersek de en fazla 24 saat üzülürüm.Çünkü fb bu sezon direk rakibimiz değil 3 puanlık maçlardan bir tanesi sadece.

Galatasaray maçında çok iyi uyguladık bunu. Galatasaray'ın bireysel hatalarından da yararlandık. Güzel maçtı. Umarım tekrarlarız.

stichus
06.03.2022, 10:25
Kalan maçların en kolayı. Kolaylığı bizim rahatlığımızdan da olabilir tabii.

Her hattımızla üstün olan tarafız. Stoperde sıkıntı var biraz ama onu da kalecimiz kapatacaktır.

İyi maç, güzel maç, keyifli maç.

Topu ayağında tutamayan oyuncu sayısı ikiyi geçmezse istediğimiz oyunu oynayabiliriz. Hüseyin, Ahmetcan, Serkan, Berat, Yusuf beşlisinden maksimum ikisi sahada olmalı yani.

Yusuf’la sözleşme imzalamamalıydık orası ayrı tabii.

İyi maç, güzel maç. Rahat olun.

:)

crixus_61
06.03.2022, 10:35
Var hakemi Mete Kalkavan olmuş.

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 10:50
Şb yi yenmemiz şart oldu ikinci olmamalılar. Mümkünse ilk dörtte olmamalılar

İlk maçta 3 tane saplayarak ağlattık, inlettik. Kendilerine gelemediler.

Bugün de ikincilik hedeflerini kursaklarında bırakalım.

Bu arada Konya haftaya Kayseri sonra da şikebahçe deplasmanına gidecek.

Bu bakımdan şikebahçe bugün kazanıp 2 hafta sonra Konyayı da yenmek isteyecek.

Şikebahçeli dostlarımın takımlarından ümidi yok bu maçta

Rahat olalım.

Beraberlik halinde bile son 10 maça 15 puan (5 maç) önde giriyoruz.

ERMAN TOROĞLU:

Sevgili Ender, TS kalan maçlarının tamamını kaybetse bile şampiyon olur. Çünkü geriden gelenlerin onu yakalama gücü yok.

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 10:51

Eyvahlar olsun!

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 10:53
Kalan maçların en kolayı. Kolaylığı bizim rahatlığımızdan da olabilir tabii.

Her hattımızla üstün olan tarafız. Stoperde sıkıntı var biraz ama onu da kalecimiz kapatacaktır.

İyi maç, güzel maç, keyifli maç.

Topu ayağında tutamayan oyuncu sayısı ikiyi geçmezse istediğimiz oyunu oynayabiliriz. Hüseyin, Ahmetcan, Serkan, Berat, Yusuf beşlisinden maksimum ikisi sahada olmalı yani.

Yusuf’la sözleşme imzalamamalıydık orası ayrı tabii.

İyi maç, güzel maç. Rahat olun.

:)

Ahmetcan'ı ik 11'de, Yusuf'u sonradan görmek isterim ancak özellikle HT4 ve Berat zayıf halka olur bu maçta. Serkan'a gerek yok. Peres var.

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 10:56
Uğurcan ve Bakasetas ve Abdullah Avcı’nın kırmızı kart göreceği, Siopis’in sarı kart cezalısı olacağı, Wakayame ve Visca’nın sakatlanacağı, 5-1 kaybedeceğimiz ve bundan sonra çöküşe geçeceğimiz üzüntü verici maç olarak kayıtlarda yerini alacaktır.

Dikkat ediyorum da genelde bmn forumda TS aleyhine yani insanları tahrik edecek yorumlar yazıyorsunuz.

Burada sizi birçok taraftar defeatle uyardığı halde bu tavrınıza devam ediyorsunuz.

Siz TS taraftarı olamazsınız.

Varlıbaş AVM ismini kullanarak bizi uyutamazsınız.

Forumun insicamını bozmaya hakkınız yok.

Gidin tutuğunuz takımın sayfasında ne yazacaksanız yazın.

Ha şunu diyorsanız, abi ben matrak olsun diye ironi yapıyorum diyorsanız hoşgörü ile karşılayabilirim ama o da burada bizlerin moral ve motivasyonunu bozuyor, bilesin. Lütfen ciddiyet.

Sözkonusu TS ise burası dalga geçilecek, alay edilecek gayriciddi bir ortam değildir.

hanzale
06.03.2022, 10:56

VAR’a iş düşmeden çözeriz

Timur Bey
06.03.2022, 10:58
Her iki karaktersiz hakem maça atanmış, maçın beraberliğe bağlanacağını düşünüyorum. Maksat Ali Koç yenilmedi olsun.

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 11:03
Her iki karaktersiz hakem maça atanmış, maçın beraberliğe bağlanacağını düşünüyorum. Maksat Ali Koç yenilmedi olsun.

Hakemlere rağmen saplarsak şenlik olacak bu gece

BJK ve GS'ye sahalarında sapladık, sıra 25 yıllık makus talihi değiştirmekte

ceday99
06.03.2022, 11:08
Alanya maçı gibi baskılı oynayıp ilk yarıdan fişi çekmemiz lazım.
oyunu kendi sahamızda kabul edersek, ceza sahamıza çok sokarsak bu hakemlerle mutlaka penaltı veya penaltılar alırlar. Maç zora girer.

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 11:13
Vurduğun gol
Şansın bol olsun

TRABZONSPOR'UM

Masiva__
06.03.2022, 11:20
Dikkat ediyorum da genelde bmn forumda TS aleyhine yani insanları tahrik edecek yorumlar yazıyorsunuz.

Burada sizi birçok taraftar defeatle uyardığı halde bu tavrınıza devam ediyorsunuz.

Siz TS taraftarı olamazsınız.

Varlıbaş AVM ismini kullanarak bizi uyutamazsınız.

Forumun insicamını bozmaya hakkınız yok.

Gidin tutuğunuz takımın sayfasında ne yazacaksanız yazın.

Ha şunu diyorsanız, abi ben matrak olsun diye ironi yapıyorum diyorsanız hoşgörü ile karşılayabilirim ama o da burada bizlerin moral ve motivasyonunu bozuyor, bilesin. Lütfen ciddiyet.

Sözkonusu TS ise burası dalga geçilecek, alay edilecek gayriciddi bir ortam değildir.

Adam totem yapıyor abi. İşe de yarıyor ha��

Hamza Yilmaz
06.03.2022, 11:32
Yillar sonra ilk defa bir fb maci icin heyecan yok bende. Cok rahatim, hislerim bana 0-2 alacagiz diyor.

batugol
06.03.2022, 11:41
trt spor da eski maçlar var 86 87 sezonu
hakem iki penaltımızı vermemiş
fb nin faulle attığı golü vermiş
tek kale oyanmışız
mac 1 1 bitmiş

outlaws61
06.03.2022, 11:55
İnşallah oyuncular bizim kadar düşünmüyordur bu maçı.

Ne kadar rahat olursak o kadar işimizi iyi yaparız.

Fatih Solmaz
06.03.2022, 12:09
Dünyanın en karaktersiz camiası iş başında.

Önce istedikleri hakemi atayıp, yine atadıkları hakem hakkında açıklama yayınladılar.
Sonra VAR hakemi olarak Trabzonspor'u defalarca katleden mete kalkavan'ı seçtirdiler.
Sonra 28 şampiyonluğu neden vermiyorsunuz diye tff'ye açıklama yayınladılar.

9 tane o ismi lazım değiller bir araya gelse bunlar gibisini doğuramaz.

Adem Erdoğan
06.03.2022, 12:16
https://twitter.com/bizimusaklar61/status/1500398282870304774?s=19

Barista
06.03.2022, 12:28
Adam totem yapıyor abi. İşe de yarıyor ha��
Başlarım totemine defolsun gitsin twitter'da yapsın totemini. Maç yorumu okumaya geliyoruz buraya totem okumaya değil. Böyle tipler neden banlanmıyor anlamıyorum.

iso_4939
06.03.2022, 12:35
Tek cekincem ahmetcan ve berat

iso_4939
06.03.2022, 12:37

Ali koc olsaydı

outlaws61
06.03.2022, 12:41
Sanki maç yarım kalacakmış gibi geliyor ya hayırlısı

Enaldo61
06.03.2022, 12:45
Fb işi yine saha dışına çekti, tıpkı 2011den sonra bizim sürekli yaptığımız gibi bakalım onlarınki tutacak mı...

Hakemler bizim en sevmediklerimiz atandı, bu oyunu ancak sahada bozarız.

alperrr
06.03.2022, 12:57
kazanalım ama takımı beğenmeyelim..

makbernatsu
06.03.2022, 13:03
işi ilk yarıda çözer saplar geçeriz...taraftar filan hikaye... ilk yarıdan salla 2 tane ibre ali koça ve fb ye dönsün yesinler birbirini....stoper hariç hiç biryeri bizim takımdan güçlü değil...ayakta duracak halleri yok..bizimkiler rahat çıkacak maça.ilk hatalarında golü buluruz hemen. skor tahminim 3.0 yada 4.1 alırız hayırlısı

champions
06.03.2022, 13:08
Fb takım değil, ne savunmaları ne osahaları ne de hücumları bir halta benzemiyor. Zaten maç öncesi yaptıkları açıklama ne kadar sefil bir durumda olduklarının açık bir göstergesi.
Tam kadro olsak, skor tahminim 3-0, 4-0 ya da 5-0 falan olurdu.
Fakat Hamsik sonrası Dorukhan'ın da olmaması Kayseri maçında savunmayı epey sarsmıştı.
Üstüne Hugo'nun yokluğu arka tarafta bir acaba oluştursa da ben fb'nin kötü hücumuna ve formda Uğurcan'a güveniyorum.
Kayseri maçını getiren Djaniny muhakkak sahada olmalı. Hem rakip ona çok uygun hem Baka kötü.
Ben olsam Tony yerine de Kouassi ile başlarım. Hem savunma katkısı çok daha yüksek, hem hızlı hücumda daha fazla fark yaratır.
Omurgadaki eksikleri rağmen yerleşik bir savunmaya fb'nin gol atması kolay değil.
Bizse Visca, Djaniny ve Kouassi ile çok rahat şans buluruz.
Skoru alınca da Baka ve Tony ile maçı bitiririz.
Siopis-Berat ikilisi bizim adımıza belirleyici olacak. Kötü bir osaha fb'yi maça ortak edebilir.

Peres---Denswill---AhmetCan---Puhacz
---------Siopis--------Berat--------------
Visca----------Djaniny----------Kouassi
-------------Cornelius--------------------

1 ya da 2 farklı galibiyet bekliyorum. 0-2, 1-3, 2-3, 2-4 vb.

Enaldo61
06.03.2022, 13:11
https://twitter.com/Trabzonder/status/1500393568174845952

B.Yiğit
06.03.2022, 13:11
Fenerbahçe haksızlığı hak olarak kabullenmiş bir camiadır.

Kısa ve öz çok güzel açıklamış durumu Özkan Sümer.

Ülkede Şike yapan adamları kahraman ilan edersen böyle tepene binmeye çalışırlar. Türk futbolunun kanını emen kanser hücresi gibiler. Bunlara o yüzsüzlüğü sergileme cüretini verenleri ise herkes biliyor.

Çok kişinin ahını aldılar. Belleri hiçbir zaman doğrulmayacak.

Manava61
06.03.2022, 13:15
https://twitter.com/bizimusaklar61/status/1500398282870304774?s=19

Hocam çok ciddiye almaya gelmez. Truva'dan bahsediyor da sormazlar mı Şükrü Saraçoğlu nereli diye? :)

ilelebeTS
06.03.2022, 13:19
https://twitter.com/Trabzonder/status/1500393568174845952
20:45'ten sonra statta kalmasınlar bence, onlar için sıkıntı olabilir. :DDDD

outlaws61
06.03.2022, 13:22
Meksikadaki olayları dehşetle izledim.

Bir futbol topu için bu kadar dehşet verici görüntülere gerek var mı.

İnşallah kazasız belasız biter su maç

Bütün keyfim kaçtı.

ilelebeTS
06.03.2022, 13:23
VAR hakemi de Mete olmuş. Kaç kişiye karşı oynayacağımız belli değil. Yine de terazide maçı bir türlü dengeye getiremiyorlar.

Serdar A
06.03.2022, 13:24
Fener takımı, şampiyon sahaya girerken bir koridor oluşturarak, şampiyonu tebrik etmelidir. Zaten haftalar sonra statları dolacak biraz tribün geliri elde edecekler, yönetimleri de şampiyonu tebrik eder bir pankartla takımlarını çıkarmalıdır.

:D

Serdar A
06.03.2022, 13:27
Maçta ilk yarıdan 3 gol olur. Federasyon stad içerisinde sert plastik şişeyle su satılmaması konusunda önlem almalı. Ayrıca bir kaç yüz koltuk yanabilir itfaiye ekipleri tetikte olmalı. Son olarak maç sonu polis arabalarına saldırabilirler, emniyet güçlerimiz de teyakkuzda olmalı.

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 13:46
3 yıl önce Kadıköy'de kupa yarı finalinde Sörloth Emre'ye çok konuşuyorsun, sus ayarı vermişti.

Bugün de gollerden sonra Visca'dan veya Baka'dan tribünlere susun! işareti bekliyorum. Belki Vakeme, Cornelius veya Djaniny'de yapar bunu.

Tek kaygım hakemler (aksi halde oradan mağlubiyetle çıkmamız çok zor)

zaqua
06.03.2022, 13:48
Aslında kupa maçı gibi rotasyon yapmak lazım. Tamamen yedek bir kadro ile çıkmak lazım. Güzel mesaj olur.

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 13:49
Fener takımı, şampiyon sahaya girerken bir koridor oluşturarak, şampiyonu tebrik etmelidir. Zaten haftalar sonra statları dolacak biraz tribün geliri elde edecekler, yönetimleri de şampiyonu tebrik eder bir pankartla takımlarını çıkarmalıdır.

:D

Onlarda bunu yapacak ahlak, merhamet, vicdan, hoşgörü, nezaket var mı ki yapsınlar? Onlardan bunu beklemeyi düşünmek bile hayal

Hatırlayın. 2011-2012 sezonundan itibaren seyircisiz maçlarda kadın taraftarlar maça alınıyordu. FB-TS maçında 40.000 kadın sinkaflı küfürler etmişti takımımıza

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 13:49
VAR hakemi de Mete olmuş. Kaç kişiye karşı oynayacağımız belli değil. Yine de terazide maçı bir türlü dengeye getiremiyorlar.

11+2 kişiye karşı Allah yardımcımız olsun.

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 13:51
20:45'ten sonra statta kalmasınlar bence, onlar için sıkıntı olabilir. :dddd

İnsanlıktan nasibini almamış güruh=Şikebahçe

Nasıl yani? Maçı kazanırsak muhabirlerimizi öldürecek misiniz vahşi yaratıklar?

GS'ye ışıkları söndürerek tuvalette kupa verdiren, stadı, polis otolarını yakan vandallar

Bu ülkede bir tek kendi taraftarınız seviyor sizi, bunu bir düşünün isterseniz (azıcık vicdanınız kaldıysa)

5 Mayıs 1996'da Avni Aker'de 1-2 yenildiğimiz maçta 20.000 taraftarımız acısını kalbine gömerek takımınızı ayakta alkışlayarak uğurladı. Şerefsiz başkanınız Ali Şen'in yarattığı senaryo gerçekleşmedi. Hiçbir olay çıkmadı. Aynısını siz yapabilecek kapasitede misiniz? Asla ve asla hayır.

Akıllı olun.
Alt tarafı bir spor müsabakası
Hem emek hırsızısınız hem de utanmadan üste çıkıyorsunuz.

GÜNAHLARIN TAKIMISINIZ.
2010-2011 SEZONU ŞAMPİYONU UEFA, İFM, CAS, HATTA TFF TESCİLLİ (şike yapıldı ama sahaya yansımadı?!) TRABZONSPOR'DUR.

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 14:00
Başlarım totemine defolsun gitsin twitter'da yapsın totemini. Maç yorumu okumaya geliyoruz buraya totem okumaya değil. Böyle tipler neden banlanmıyor anlamıyorum.

Ağzına ve yüreğine sağlık kardeşim

Enaldo61
06.03.2022, 14:01
Bu akşam olur da bir anda skoru yakalarsak bunlar olay çıkarabilir gibi bir his doğuyor içime.

kayseriliyiz
06.03.2022, 14:01
Bugün o bilmem kaç yıllık yenilmemezlik saçmalığına, son vereceğiz.
Bunca yıl hakem yardımıyla o yılları geçirdiler.
Şimdi hakem'de kurtaramaz şikecileri.
Alacağız ve o stat başlarına yıkılacak.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 14:03
Bu akşam olur da bir anda skoru yakalarsak bunlar olay çıkarabilir gibi bir his doğuyor içime.

Hükmen 0-3 alırız o durumda

Serdar Aziz kart görme potansiyeli çok bir oyuncu

Her maç çaktırmadan dirsek atıyor.

Şb erken 10 kişi kalırsa şaşırmam.

Kasketli
06.03.2022, 14:05
Bein muhtemel onbir de Visca yerine sağda Ömür'ü yazdı!

Visca İstanbul'a giden kadroda var!

Benim bilmediğim bir sıkıntısı mı var?

Düzeltme: Bein şimdi de Visca'yı yazdı onbir'de, 3 dakikada ne oldu anlamadım :D

thehell61
06.03.2022, 14:07
Hakemleri tek tek açıklıyorlar hepsi de bize düşman. Rakipten değil de hakemden korkuyorum. Maçı kaybetsek de sorun yok diyordum ama kazanalım abi hepsini üst üste koyup kazanlım. Bu adiler de o stadı yakıyor mu yıkıyor mu ne yaparsa yapsın. Oturup keyifle izleyeyim. Böyle adi insan topluluğu ömrümde görmedim.

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 14:08
Bein muhtemel onbir de Visca yerine sağda Ömür'ü yazdı!

Visca İstanbul'a giden kadroda var!

Benim bilmediğim bir sıkıntısı mı var?

Etma uşağum

Visca'sız olmaz

Umarım bir problem yoktur. Maç kadrosunda vardı.

Kasketli
06.03.2022, 14:10
Etma uşağum

Visca'sız olmaz

Umarım bir problem yoktur. Maç kadrosunda vardı.

Düzeltme: Bein şimdi de Visca'yı yazdı onbir'de, 3 dakikada ne oldu anlamadım :D

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 14:13
UĞUR MELEKE: "ABDULLAH AVCI VİTESİNİ KORUMALI, İSMAİL KARTAL EZBER BOZMALI"

Futbolda gözler Fenerbahçe-Trabzon maçında... İki takım nasıl oynamalı? Neleri yapmalı ya da yapmamalı? Güçlü ve zayıf oldukları yönler...

Lig artık Trabzon ve diğerleri olarak ikiye ayrıldı. Fenerbahçe, ‘diğerleri ligi’nin en üst sırasını istiyorsa ezberini bozmak zorunda. Ligin ilk yarısında Antalya’nın, Göztepe’nin, Konya’nın yaptığı gibi Trabzon’dan topu istemek, aramak, denemek zorunda. Trabzonspor ise tam anlamıyla otomatik viteste. Topu rakip kaleye kas hafızasıyla götürüyor, bisiklet kullanır gibi ezberden oynuyorlar. Abdullah Avcı’nın Kadıköy’de Fenerbahçe karşısındaki tek sınavı bence otomatik vitesinden vazgeçmemek...

Şanslı bir sporseverim, Beşiktaş’ın namağlup şampiyonluğunu, Galatasaray’ın Terim’le 4 sene ligi domine etmesini, Fenerbahçe’nin 103 gol ve 93 puan rekorunu canlı izledim. Trabzonspor’un da 2021-22 hikayesi yavaş yavaş o efsane sezonlarla birlikte anılmaya doğru yol alıyor. Kalan 11 maçta 9 galibiyet-1 beraberlik alırlarsa Süper Lig tarihinin puan rekorunu kıracaklar. 10 maç kazanabilirlerse lig tarihinin galibiyet rekorunu da kıracaklar. Mevcut sinerjilerini 2 ay daha koruyabilirlerse bu rekorlara da adaylar bence.

Trabzonspor son 15 dakikalarda kalesinde sadece 1 gol gördü

Süper Lig’de 202122 sezonunda içinde Trabzonspor geçmeyen istatistik yok adeta: En uzun süre galip oynayan (1031 dk) ve en kısa süre (258 dk) geride kalan takım konumundalar. Belki bundan da çarpıcı bir başka detaysa şu: Süper Lig’in ilk 27 haftasındaki maçların son 15 dakikalarında yalnızca 1 gol yediler. O da Cikalleshi’den gelen, neticeye etki edemeyen bir goldü. Yani kabaca şunu söyleyebiliriz sanırım: Trabzon’u yenmek istiyorsanız maça iyi başlamalısınız, müsabakanın sonuna geride girip çevirmeniz çok zor.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi flaş sözler Galibiyetin şifresi Nuri Şahinin oyununda

Uğurcan Çakır bütün sezonun hikayesini değiştirdi

Trabzon sadece skoru korumada değil, geriden gelmede de iyi. Bu sezon 9 maçta ilk golü yemişler, bu müsabakaların hiçbirinden mağlup ayrılmamışlar. 5’ini kazanıp, 4’ünü berabere bitirmişler. Tabii ki bordo mavililerin bu fantastik performansında aslan payı Abdullah Avcı’nın. Ama Avcı’nın yanına kariyer sezonlarını geçiren birkaç ismi de yazmak zorundasınız: Uğurcan Çakır, ligin ayar belirleyicisi. OPTA verilerine göre eğer Trabzon’un rakipleri sezon başından beri yarattıkları xG (gol beklentisi) kadar skor yapsalardı, 36 gol atacaklardı. Muhtemelen bütün sezon hikayesini değiştirdi Uğurcan. Uğurcan’ın yanı sıra, Süper Lig’de ikinci kez iki haneli gol/asist istatistiğine doğru yürüyen Nwakaeme, attığı gollerle bu sezon direkt 21 puan kazandıran Visca ve gol kralı Cornelius istim üstündeler. Eğer Abdullah Avcı’nın takımı Kadıköy’de oyunu domine etmek isterse, topa sahip olma oyunu oynarsa, onların bu ritmine çomak sokmak hiç kolay değil.

İsmail Kartal’lı Fenerbahçe isabetli şutta sondan ikinci sırada

Bu sezon Trabzonspor’u evinde ağırlayan takımlar içinde rakibini sadece skor olarak değil, oyun olarak da alt eden tek bir takım var: Antalyaspor. Ligin ilk yarısında Konya, Göztepe ve Adana Demirspor da Trabzonspor’a karşı dominant futbol oynadılar ama rakiplerini devirmeyi başaramadılar. Antalya ise oyununun yanına tabelayı ekleyebilen tek takım. Bence şu anda Trabzon’u yenmeyi hedefleyen her takımın da referans alabileceği maç, Antalya maçı. Peki İsmail Kartal, Kadıköy’de Trabzon’a karşı bir Nuri Şahin performansı gösterebilir mi? Kartal’ın 7 maçlık Süper Lig performansının vaat ettiğinin bu seviyede olduğunu söylemek zor: Kartal’lı Fenerbahçe, 7 karşılaşmada rakip kalelere 22 isabetli şut göndermiş. Ve bu istatistikte Süper Lig’de sondan ikinci sıradalar (Son sırada 20 ile Altay var).

HOPA'LI TS'Lİ
06.03.2022, 14:15

Yüreğume indurdun az kalsun evladum :)

Enes Başkaya60
06.03.2022, 14:18
Ali Koç zamanında yaşanmayan bir şey daha yaşatacağız inşallah akşam sikebahçe'ye...

ahamitokutan
hakem çetesi hazır. rahat olan taraf biziz onlar düşünsün. İstanbul Valiliği ve Emniyeti ne tavsiyem çevredeki binaların tepesine sniper vs varsa yerleştirsinler. ne olur ne olmaz.

Doğan BULAT
selam gençler ben yine klasik sorumu sorayım :)

bu maçı istanbul'da birlikte seyredeceğimiz yer organizasyon falan var mı?

hanzale
06.03.2022, 14:26
En yakın rakibe maç fazlasıyla 14 puan takmışız hala hakem filan ednişesine kapılmak yersiz,

abcabca
06.03.2022, 14:27
maçın en zayıf halkası berat, baskı altında çok kötü oynuyor, ilk 30 dakika çok zor olacak, o ara gol yemeksek en az beraberlik diyorum.

bilginsem
06.03.2022, 14:31
Bu maçta stresli olan tarafın onlar olduğunun bilincinde olmamız lazım. Çünkü bu maç bazı oyuncuların, hocalarının hatta başkanlarının kaderinin belli olacağı maç. Ben ömrümde kadıköye bu kadar rahat gittiğimiz bir maç hatırlamıyorum, bunu kullanmalıyız. Ne mi yapacağız:

Sakin kalacağız
Şok presleri çok yapacağız
Özellikle ilk yarı faul alıp oyunu soğutacağız ve daha çok strese sokacağız
Dirençleri kırılana kadar kritik hata yapmayacağız
Akan oyunda hatalar yapacaklar, bunları iyi değerlendireceğiz.

Maç başına 1 golden fazla yiyen bir rakibimiz var ve o fırsatlar bize fazlasıyla gelecek. İlk golü biz yesek bile maçı çevirebileceğimizi bilerek oynamalıyız. İlk golü biz bulursak ve kontrolü kaybetmezsek bu maç fenerbahçeyi kaos içinde kaosa sokacak bir maç olacak. Artık bu maç, Nwakaeme'nin de tabela katkısı yapamadığı tek ezeli rakibimize de skor katkısı yapacağını düşünüyorum.

Ömür bu maç senin maçın, saçmalayacaklar sen de doğru baskıyla top kapıp zekanı göstereceksin.

Skor tahminim 1-3.

BlackPanther
06.03.2022, 14:33
https://i.ibb.co/b5YD0J4/O.jpg

yucelazzz
06.03.2022, 14:46
selam gençler ben yine klasik sorumu sorayım :)

bu maçı istanbul'da birlikte seyredeceğimiz yer organizasyon falan var mı?

Arkadaşlar Kadıköy'de misafir edebilirim maç izlemek isteyen olursa. Rex sinamasına çok yakınım.

Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 14:48
Hakem makem. Kaybetsek ne olacak?
Keyfine bakalım.

Alanya, Kayseri 2. yarı gibi oynadığımız sürece maç kaybetsek de sorun yok.

Kasketli
06.03.2022, 14:50
21309

Uğurcan'la kıyaslama yapıyorlar :D

Doğan BULAT
06.03.2022, 14:51
Arkadaşlar Kadıköy'de misafir edebilirim maç izlemek isteyen olursa. Rex sinamasına çok yakınım.

çok teşekkürler ama o saatte karşıda olmak zor bu yakada oturduğumuz için malüm trafik vs

ince düşünceniz için teşekkürler

ozzy!
06.03.2022, 14:52
sanırım izleyeceğim en rahat fb maçı olacak. yenilsek de sorun değil. Cayimi kahvemi alip keyfine varacagim macin.

ilelebeTS
06.03.2022, 15:01
Makamele siftah yapar bu sefer.

nevzat61
06.03.2022, 15:02
sanırım izleyeceğim en rahat fb maçı olacak. yenilsek de sorun değil. Cayimi kahvemi alip keyfine varacagim macin.

Keşke ben de bu kadar rahat olsaydım :)

Şampiyonluğu garantilemiş olsaydık bile, yine şikecilere kaybetmeye tahammül edemem..

o stadın bugün kendi taraftarı tarafından yakıldığını, istifa sesleri altında inledigini duymak istiyorum.. tribünler de hep bir ağızdan bize küfür eden o taraftar bozuntularının ağladığını görmek istiyorum..

Manava61
06.03.2022, 15:05
Arkadaşlar forumda her ne kadar enteresan fikirler olsa da Trabzonspor taraftarıyla futbol konuşmak gerçekten büyük bir nimet. An itibariyle fenerbahçe sohbet odasını dinliyorum ciddi anlamda futbol bilmiyorlar :) Hepinize teşekkür ediyorum.

Arif Timurcioğlu
06.03.2022, 15:11
Alanya’da ki o muhteşem baskıyı görmek istiyor insan, şikecilerinde şansının olacağını sanmam öyle müthiş bir baskıya.

ilelebeTS
06.03.2022, 15:12
Arkadaşlar forumda her ne kadar enteresan fikirler olsa da Trabzonspor taraftarıyla futbol konuşmak gerçekten büyük bir nimet. An itibariyle fenerbahçe sohbet odasını dinliyorum ciddi anlamda futbol bilmiyorlar :) Hepinize teşekkür ediyorum.
Sosyal medyayı geçtim, tv'de spor programı bile izlemiyorum. O kadar futboldan uzak yorumlar var ki, ayar oluyorum. Zorla güzelleme yapıyorlar.

nevzat61
06.03.2022, 15:16

Yani Arda ile Visca yı kıyaslayan bir kesimden çok şey bekliyorsunuz..:)

Yiğit SARI
06.03.2022, 15:18
Benim futbolla ilgili tek etkileşimlerim yakın çevrem ve burası. Sıkıntısız

Anıl C
06.03.2022, 15:21
Başka bir zorlu maç. Bunca zamandır ya hakemler/tff yüzünden ya da saçma sapan hoca ve kadrolar yüzünden kaybettik. Bu maçta da orta sahamızda iki önemli oyuncunun olmayışının talihsizliğini yaşıyoruz.

Abdullah Avcı'ya güveniyorum. Futbolcularımızda umarım kazanma arzusu ile saha çıkar ve tüm dış etkenleri alt edip galibiyete ulaşır.

Manava61
06.03.2022, 15:24
Bu tip maçlar teknik taktikten ziyade maç içindeki ufak nüansların sonucu belirleyeceği maçlardır. Az bireysel hata yapan kazanır. İnşallah bu taraf biz oluruz.

ilelebeTS
06.03.2022, 15:31
Burada önemli olan ilk golü bizim bulmamız olacak. Şu açıdan önemli; fener geri düştüğü maçları çeviremiyor, set oyununu beceremiyorlar. Biz geri düşsek de çeviririz ama ilk golü bulursak öndeki etkili adamlarımızla hem rakibi hem taraftarını mental olarak da çökertiriz.

OMERYILMAZ_TS
06.03.2022, 15:40
Sikecilerin wakayeme visca kanatlarini izlemekten zevk aldıklarını iddaa ederim ama kanitlayamam ;)

thehell61
06.03.2022, 15:40

Ahaha aynen bu hisse kapıldım bende. Adamlar Visca ile şu yeni çıkan elemanı falan karşılaştırıyorlar. İyice kafayı yediler.

Gökhan Balcı
06.03.2022, 15:44
Şu an başka herhangi bir yerli hoca teknik direktörümüz olsaydı direkt 0 yazardım bu maça. Hakemler de ayarlanmış zaten saçma sapan bir oyun anlayışıyla rezil olur çıkardık. Şimdi içim acayip rahat. Yenilsek de zaten problem değil de kendi konumunun farkında olan ve ne yapacağını bilen bir adama güvenmekten daha güzel bir şey yok. Adamlar kazanmak zorunda hem maçı hem prestiji. elli bin kişi sahaya gelecek ve o elli bin kişi sadece eze eze galibiyet istiyor. Gol atamadıkları her dakika üzerlerindeki baskı artacak. Gol attığımız gibi de istifa sesleri yükselecek. Zaten bu olmasın diye bu iki hakem verilmiş. Nasıl Trabzon kaybetse de bir şey olmaz ortamı bari fener rezil olmasın da iyice perişan olmasınlar derdindeler şu an. Ama hocamız gereken rasyonel adımları atmış takımını ona göre hazırlamıştır. Benim tek canımı sıkan nokta oyunu geride kabul etmemizin bu maçta doğru plan olduğunu bilsem de ceza sahasına yapılan boş ortalardan yalandan penaltı çıkarmaya çalışmaları olur. Her pozisyonda düşüp bir an önce öne geçmenin hesabındalar bu tek endişem maçla ilgili

theo
06.03.2022, 15:48
21309

Uğurcan'la kıyaslama yapıyorlar :D

Haber değeri olmayan, stajyerleri boş durmasın diye iş kitlemek amaçlı hazırlatılan bir istatistiksel çalışma.

stajyere de yazık yemin ederim. çay kahve yaptırsan çocuğa daha az gücüne gider.

sanalalemci
06.03.2022, 15:48
Bu maçla alakası pek olmayan bir konu olsa da, bu maç özelinde eksikliğini hissettiğim bir durum var.
Trabzonspor TV neden hala yok? Neden bu taraftarın açıp izleyebileceği, maçın havasına girebileceği, eski golleri, maç özetlerini izleyebileceği bir oluşum yok hala? Fbtv denen gereksiz oluşumda bütün gün bizim maç üzerine programlar yapılmış. Taraftarı izleyebiliyor. Biz neden mahrum bırakılıyoruz bu konuda?

samatyaboy
06.03.2022, 16:03
Akşam Altay, bol bol içeri alacak inşallah da keyfimiz yerine gelecek.Son 10 dakika yönetim istifa, Ali Koç istifa seslerini duymak istiyorum.Bol bol kaos, bol bol aksiyonlu bir gece olsun...

sanalalemci
06.03.2022, 16:04
Sevgili renkdaşım,

Uzun uzun yazmışsın da benim mesajımda Puhacz övgüsü mü var!

yazdım yazdım sildim...

ikili tartışma yaşamaya gerek yok.

Saygılarımla.

Arkadaşın özel puchacz nefreti var hocam, o yüzden böyle. Ben engelledim geçtim, gerek yok polemiğe.

Onur Erçetin
06.03.2022, 16:08
maçın en zayıf halkası berat, baskı altında çok kötü oynuyor, ilk 30 dakika çok zor olacak, o ara gol yemeksek en az beraberlik diyorum.
Bana göre maçın 2 zayıf halkası var.Birincisi Berat,ikincisi Ahmetcan.Oynarsa eğer bir diğer zayıf halka Türkmen olur.

Dorukhanın olmaması da dezavantaj bence.Siopis ve Dorukhan ikilisi harika pres yapıyorlardı rakibe.Berat-Siopisle bunu çok iyi yapma şansımız yok.Ayrıca Dorukhan sürekli cezasahasına girip hava topları dahil her alanda tehlike yaratıyordu.

Berat ve Ahmetcanın çok dikkatli olması lazım.İnşallah ciddi bir hata yapmazlar.

Sadettin_
06.03.2022, 16:10
Mehmet ayan şöyle bı bilgi paylasti ,
Mezut Özil ve irfan yemekte aziz yildirimla karsiolar , arkadaşlar lütfen bu maça odaklanın deyip rica etmiş aziz yıldırım..
Fenerbahçe muhalif kanadıda dahil tüm hücreleriyle maça odaklanmış durumda

Hamza Yilmaz
06.03.2022, 16:12
Mehmet ayan şöyle bı bilgi paylasti ,
Mezut Özil ve irfan yemekte aziz yildirimla karsiolar , arkadaşlar lütfen bu maça odaklanın deyip rica etmiş aziz yıldırım..
Fenerbahçe muhalif kanadıda dahil tüm hücreleriyle maça odaklanmış durumda

Özil‘in cok umrunda zaten, takmamistir bile

serkanholep
06.03.2022, 16:12
Bein de eski maçları veriyorlar. Adamlara 2010 dan beri nerdeyse golümüz yok. Hele 2012 -2016 arası gerçekten gol yok. Ve içerde dışarda 3-4 atmışlar. Kabus gibi.
5 yıl sonra ilk golü bero atmış. Şike süreci bizi bitirmiş. Bunda elimizdeki oyuncuları çalan GS nin payı da var tabi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manava61
06.03.2022, 16:14
Bana göre maçın 2 zayıf halkası var.Birincisi Berat,ikincisi Ahmetcan.Oynarsa eğer bir diğer zayıf halka Türkmen olur.

Dorukhanın olmaması da dezavantaj bence.Siopis ve Dorukhan ikilisi harika pres yapıyorlardı rakibe.Berat-Siopisle bunu çok iyi yapma şansımız yok.Ayrıca Dorukhan sürekli cezasahasına girip hava topları dahil her alanda tehlike yaratıyordu.

Berat ve Ahmetcanın çok dikkatli olması lazım.İnşallah ciddi bir hata yapmazlar.
Hocam maçtaki en sıkıntı yaşayacağımız konu orta saha direnci. Rakip orta sahası yeteneksiz ama koşan oyunculardan kurulu, bizdeki 3lü siopis hariç daha teknik. Ortasaha mücadelesinden ziyade oyunu kanatlara yıkabilirsek Nwakaeme ve Visca faktörü, ayrıca beklerimizin de rakibin beklerine göre daha kaliteli olması dolayısıyla rahatlıkla üstünlük kurarız. Skoru da detaylar belirler.

Onur Erçetin
06.03.2022, 16:14
Hugo ve Dorukhan gibi hava üstünlüğü iyi olan iki oyuncumuz yok.

Hugonun savunmadaki müdahale başarısı ve hava üstünlüğü çok önemliydi.

Dorukhanın ise ortasahaya kattığı enerji,pres oyununa katkısı,top çalma becerisi ve rakip cezasahasına sık sık girişleri önemliydi.

Tüm bunlara rağmen yine Fenerbahçeden güçlüyüz ama basit hatalar yapmamalıyız.Ahmetcan son zamanlarda çok basit hatalar yaptı.Berat da çok basit çalımlar yiyebilen bir oyuncu.Berat ve Ahmetcan çok dikkatli olmalılar.

theo
06.03.2022, 16:16
bana alanya maçındaki gibi bir baskıyla başlayacağız gibi geliyor.

ismail kartal denen kişinin futbol bilgisi fazla yok. futbola dair bildiği tek şey topla oynandığı.

ilk 15 dakika golü bulursak ismail kartal denen organizma futbol dehasını ortaya koyup tarihi bir hezimete zemin hazırlayabilir.

Onur Erçetin
06.03.2022, 16:18
Hocam maçtaki en sıkıntı yaşayacağımız konu orta saha direnci. Rakip orta sahası yeteneksiz ama koşan oyunculardan kurulu, bizdeki 3lü siopis hariç daha teknik. Ortasaha mücadelesinden ziyade oyunu kanatlara yıkabilirsek Nwakaeme ve Visca faktörü, ayrıca beklerimizin de rakibin beklerine göre daha kaliteli olması dolayısıyla rahatlıkla üstünlük kurarız. Skoru da detaylar belirler.

Fiziksel kapasite anlamında ön planda oldukları için Gs gibi ilk 45 dakikada mutlaka öne geçmek isteyeceklerdir diye düşünüyorum çünkü ikinci yarıya kalırsa fiziksel olarak düşmeye başlayacaklar,bizde ise her şekilde oyunu bitirebilecek oyuncular olduğu için Fb için çok zor anlar başlayacak.

Kouassi,Djaniny ve Ömür gibi oyuna müdahale amaçlı sokabileceğimiz oyuncular olacak.Özellikle Djaniny oyunun seyrini değiştirebilecek bir oyuncu.

Fb nin iki şansı var.Birincisi maç boyu kontrollü oynamak,duran toplardan gol bulmayı denemek ve son yarım saat baskı kurmaya çalışmak.İkincisi ise ilk yarıda çok sert ve presli oyunla aşırı baskı kurarak golü bulmak ve ikinci yarı skoru korumaya çalışmak.

Devrim Arslan
06.03.2022, 16:28
Bu maci bizim kanatlar çözecek
Tam waka ve viscanin maci
Rahatim 2-1 ya da 3-1 alacagiz

Manava61
06.03.2022, 16:30
Fiziksel kapasite anlamında ön planda oldukları için Gs gibi ilk 45 dakikada mutlaka öne geçmek isteyeceklerdir diye düşünüyorum çünkü ikinci yarıya kalırsa fiziksel olarak düşmeye başlayacaklar,bizde ise her şekilde oyunu bitirebilecek oyuncular olduğu için Fb için çok zor anlar başlayacak.

Kouassi,Djaniny ve Ömür gibi oyuna müdahale amaçlı sokabileceğimiz oyuncular olacak.Özellikle Djaniny oyunun seyrini değiştirebilecek bir oyuncu.

Fb nin iki şansı var.Birincisi maç boyu kontrollü oynamak,duran toplardan gol bulmayı denemek ve son yarım saat baskı kurmaya çalışmak.İkincisi ise ilk yarıda çok sert ve presli oyunla aşırı baskı kurarak golü bulmak ve ikinci yarı skoru korumaya çalışmak.
Ben de taraftarın da gazıyla taktikten yoksun bir biçimde GS maçının ilk yarısındaki gibi bir oyun bekliyorum çünkü kapanıp bizim oynamamızı beklemeleri taraftarlarında homurdanmalara sebep olacağı gibi, Nwakaeme,Visca,Cornelius,Bakasetas gibi oyuncuları kaleye ne kadar yaklaştırırsan o kadar tehlike yaratır,bunu göze alamazlar. Biz de rakibin ilk yarıda oynayacakları muhtemel baskılı oyuna topu hızlı bir şekilde kanatlara taşıyarak karşılık vererek etkili olmaya çalışırız. Devrelerin ilk yarıları gol yemezsek ve basit hatalar olmaz ise alırız diye düşünüyorum.

Sacit
06.03.2022, 16:35
Rakip kadar koşarsak kazanırız
Bu maçta koşacaksın mücadele edeceksin

berat varken nasıl olacak bilmem!!!
Kouassi bu maçta sonradan oyuna girip fizik gücü lazım olacak

ceza sahası içinde elleri arkada saklayın
özellikle bunu unutmasınlar
avcı bunu maç bitene kadar hatırlatsın

Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 16:37
Orta saha Zajc , crespo , Mert Hakan olacak sanırım.

Koşan, basan, ama beceriksiz.

Karşısına kimi koyacağımız önemli.

Ömür ü Bakasetas ile birlikte mi, yoksa son maçta iyi oynayan Berat ı Siopis ila birlikte mi çıkaracak...

Neyse.. hoca çözer bir şekilde.
Sıkıntı yok.

ilelebeTS
06.03.2022, 16:41
Kadro böyleyse tahmin ettiğim gibi bir kadro çıkarıyorlar. Orta sahayı kalabalık tutup fiziksel olarak öne çıkmaya çalışacaklar. Çünkü teknik olarak karşılık veremezler bize.

https://twitter.com/SportsDigitale/status/1500459168016261129

theo
06.03.2022, 16:52
Kadro böyleyse tahmin ettiğim gibi bir kadro çıkarıyorlar. Orta sahayı kalabalık tutup fiziksel olarak öne çıkmaya çalışacaklar. Çünkü teknik olarak karşılık veremezler bize.

https://twitter.com/SportsDigitale/status/1500459168016261129

bu kadroyla bize pres yapacaklar orta sahada ve oyun kurarken presle beratı hataya zorlayacaklar. fakat kanat eksiklikleri bariz. visca ve nwakame hızlı oyunda çok ciddi pozisyon yaratacaktır.

OMERYILMAZ_TS
06.03.2022, 16:52
Yiilar sonra böyle bir maça çıkarken kafam rahat çünkü avcı hocaya güvenim tam eksiği görüp mudahele ediyor Ünal hoca gibi beni kabız etmiyor Allah'a şükür hocamızı bulduk
Ahmet Can ve berat kritik inşallah hata yapmazlar ayrıca hakene hiç guvenmiyorum ellerini bantlasinlar bizimkiler öyle bir maç bekliyorum
Trabzonspor TV şart şampiyonluk sürecini tekrar tekrar izleyelim tüm Türkiye izlesin..m

Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 16:53
Çok klasik, GS ne yapmaya çalıştıysa, Antalya neyi denediyse onu deneyecekler.

Yalnız bizim takım öne çıkmaya başladı.

Beceriksiz adamlarla sıkıntı çekerler. :)O

nevzat61
Orta alanda abdus ile siopis olacak sanırım..baka 10 numarada oynayacağı konuşuluyor

Adem Erdoğan
Sanırım Siopis Abdülkadir ikilisi ile başlayacağız.
Yani Berat'ın yerine Abdülkadir oynayacak Ulaş Özdemir'in dediklerine göre.

İnşallah böyle çıkarız. Berat, Ahmetcan veya Hüseyin'den daha büyük bir soru işareti.

Mehmet Fatih Yavuz
06.03.2022, 16:56
Orta alanda abdus ile siopis olacak sanırım..baka 10 numarada oynayacağı konuşuluyor
Bence de olması gereken bu.
Abdülkadir topu geriden ileri taşımaya en müsait adam bizim takımda.

Bakasetas da takımın en büyük şut tehtidi. KAleden uzak tutmak bizim dezavantajımıza olur.

İdeal kadro, 6- Siopis, 8- ABdülkadir, 10- Baksetas.

Duruma göre Djanini girer.

Wakame amcam 2 haftadır gördüğüm en iyi oyununu oynuyor. KEsilmez. :)