PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 28.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

Oğuzhan Fidan
02.03.2022, 11:17
20 milyon euroyu masaya koyduklarıan Uğurcan Avrupa hayaline kavuşur. 5-6 sene sonra gelir efsane olur o ayrı.

Yusuftan da 17 milyon gelmişti 17.5 Abdullah avcı gelmeseydi Yusuf’un yerini bile dolduramıycaktık kadro planlamasını bozduktan sonra uğurcan buraya geri dönmesin kardeşim efsane değil kestane olur o zaman. Birkaç yıl daha oynayıp daha hazır ve daha güçlü bir şekilde birkaç şampiyonluk aldıktan sonra gidebilir. Bu kafayla giderseniz kusura bakmayın hiçbir zaman Galatasaray Fenerbahçe gibi başarıları yakalayamazsın. İyi ortam iyi takım iyi hoca iyi başkan olduktan sonra başarı da süreklilik gerekir. Bu sene şampiyon oldun eee tamam mı??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ahamitokutan
02.03.2022, 11:19
Kadro kurmak zor açıkçası. Zaten Hamsik in haftalardır olmamasına alışmıştık ama üstüne Dorukhan ve Hugo nun da olmayacak olması bizi baya zorlayacak.
Uğurcan - Peres - Hüseyin - Denswil - Puchacz - Siopis - Ömür - Visca - Bakasetas - Wakaeme - Cornelius. Başak maçında Hüseyin Denswill fena değillerdi. Denswill de solda daha dengeli. en iyisi bu galiba, Denswil kendi yerinde patron Hüseyin yardımcı. Berat dün akşam iyi idi ama yine de bu maç için Siopis ile beraber oyun kurmada sıkıntı yaşarlar. orda belki Berat Ömür de olabilir Siopis sonradan girer. Bakasetas ın formsuzluğu beni çok düşündürüyor olsa da bu maç özelinde belki daha değişik oynar. Olmaz ise yine Djaniny ile değişir.

yorumsuz6117
02.03.2022, 11:46
Kaybetmesekte iyi..

zaqua
02.03.2022, 11:53
Dün takımın nasıl önde bastığını görmediniz tanırım. Nerede korkak futbol. Şu ezberlerden kurtulun artık

korkak futbol tabi. tam 2 tane stoperle çıkıyoruz maçlara. korkmasak neden stoper oynatalım? kaleci oynatmamız konusuna hiç girmiyorum bile...

Uğur Kalyoncu
02.03.2022, 11:55
Yusuftan da 17 milyon gelmişti 17.5 Abdullah avcı gelmeseydi Yusuf’un yerini bile dolduramıycaktık kadro planlamasını bozduktan sonra uğurcan buraya geri dönmesin kardeşim efsane değil kestane olur o zaman. Birkaç yıl daha oynayıp daha hazır ve daha güçlü bir şekilde birkaç şampiyonluk aldıktan sonra gidebilir. Bu kafayla giderseniz kusura bakmayın hiçbir zaman Galatasaray Fenerbahçe gibi başarıları yakalayamazsın. İyi ortam iyi takım iyi hoca iyi başkan olduktan sonra başarı da süreklilik gerekir. Bu sene şampiyon oldun eee tamam mı??

Hangi kafa neyin kafası ?

20 milyonu masaya koyduklarında ülkede gönderilmeyecek topçu yok.

Çocuk 2 senedir hayallerini erteliyor. Bu sene 20 milyon euro geldiği an teşekkür edilip omuzlarda gönderilir.

Sezon başında çocuğa yapılanları hepimiz hatırlıyoruz. Yarın 2-3 hatalı gol yediğinde aynı şeylerin olmayacağının garantisini kim verebilir.

İnşallah 20 ve üzeri teklif gelir de iyi bir takıma gider. Allah yolunu açık etsin inşallah.

Larking
02.03.2022, 11:55
Hüseyin Türkmen her anlamda kötü bir sezon geçiriyor,taraftarın da büyük kısmı onu istemiyor.Giresun maçında yaptığı davranış da çok tepki gördü ve bu tepki haklıydı.

Ama konu Trabzonspor'un menfaati olunca bazı şeyler sezon sonuna kadar mecburen unutulacak ve Hüseyin'e destek verilecek.Denizli maçından sonra özür de diledi hem de iki kez bazı hesaplar sezon sonuna ertelenmeli.

Özellikle bu maç Denswill-Hüseyin maçı.

Hüseyin iyi bir sezon geçirmese de büyük maç tecrübesiyle bu maçı oynamalı.Ayrıca fb ne kadar formsuz olursa olsun kötü oynar ve maçta ters bir skor çıkarsa bu Ahmetcan'ı çok olumsuz etkileyebilir.Onu kaybedemeyiz.

hanzale
02.03.2022, 12:05
dün hugo ciktinda ve ahmetcan oyuna girdinde, Antalya havadan cok net pozisyonlar buldu. Artik gerisini siz düsünün.

Düşündük işimiz zor FB acır inşallah bize

yorumsuz6117
02.03.2022, 12:11
Ahmetcan çok sıkıntılı, çok hata yapıyor ve hava toplarını alamıyor, gol yedirmeye çok müsait, Hüseyin'de baş belası ama Ahmetcan'a göre daha önde şu anda, onun kadar basit hata yapmaz..

Ibrahim Gaygusuz
02.03.2022, 12:12
Abdullah Avci varken sikinti etmiyorum ki rakibin bu sezon teselli bulabilecegi tek sey sampiyonu yenmek olabilir :) yenilirsek uzulmem, yenersek sevincime sevinc katarlar.

Enaldo61
02.03.2022, 12:12
Hüseyin mi önde şaka herhalde, isterse önde bayrak tutan olsun bu saatten sonra ona 11 forması vermeyecektir hoca umarım!

Sezon sonu da gönderilir inşallah.

Soğuk algınlığı belirtileri gösteren bir oyuncumuzun yapılan Covid-19 PCR kontrolünde testi pozitif çıkmıştır. Oyuncumuzun sağlık durumu iyi olup tedavi ve izolasyon süreçleri başlamıştır.

Larking
02.03.2022, 12:15
fb'nin bizim stoperleri zorlayacak tek oyuncusu Valencia o da sakat.

Ne Berisha ne de Serdar Dursun stoperlerimizi zor duruma düşürecek oyuncular.

fb defansı ağır ve son haftalarda çok pozisyon veriyor, bjk maçında yediğimiz gibi saçma bir gol yemezsek kazanarak döneriz.Beraberlik de yeter.

Oğuzhan Fidan
02.03.2022, 12:15
Hangi kafa neyin kafası ?

20 milyonu masaya koyduklarında ülkede gönderilmeyecek topçu yok.

Çocuk 2 senedir hayallerini erteliyor. Bu sene 20 milyon euro geldiği an teşekkür edilip omuzlarda gönderilir.

Sezon başında çocuğa yapılanları hepimiz hatırlıyoruz. Yarın 2-3 hatalı gol yediğinde aynı şeylerin olmayacağının garantisini kim verebilir.

İnşallah 20 ve üzeri teklif gelir de iyi bir takıma gider. Allah yolunu açık etsin inşallah.

Seneye ve şampiyonlar liginde oynayacak kaleci adayını yazarmısın. Uğurcan çakır kalitesinde ve bizi şampiyonluğa götürecek isim bekliyorum senden.. çalışma yapmışsındır sattığına göre evet cevabını alayım?

lazminator61
02.03.2022, 12:22
Düşündük işimiz zor FB acır inşallah bize

renktas senin psikolojin baya gitmis olmasi lazim. Nerden nereye getirdin :D

Benim demek istedim, artik sezon sonuna kadar rahat degilis. Yine absürt goller olucak, Ahmetcan/Türkmen. Bak Kayseri macina, Ahmetcan topu havadan alamadi, sacma sapan gol geldi, Ugurcan bile ne yapcani bilemedi (absürt)

Kadir
02.03.2022, 12:26
Taha sağ ayak değil mi? Taha-Denswil yapalım. Olmaz mı?

Uğur Kalyoncu
02.03.2022, 12:28
Seneye ve şampiyonlar liginde oynayacak kaleci adayını yazarmısın. Uğurcan çakır kalitesinde ve bizi şampiyonluğa götürecek isim bekliyorum senden.. çalışma yapmışsındır sattığına göre evet cevabını alayım?

O sorunun muhatabı ben değilim.

Benim tek bildiğim futbolda değerini bulan satılır ve iyi bir teklif gelmesi durumunda Uğurcanın gitmek istediği.

Paris, City, Madrid olursun satmazsın o ayrı.

Ömür iki sakatlık yaşadı ve çocuğun Avrupa hayali suya düstü.

Uğurcanın aynı şeyi yaşamayacağının garantisi yok.

yorumsuz6117
02.03.2022, 12:31
Yine covid açıkladık, şaka gibi..

Oğuz B.
02.03.2022, 12:32
İlk etapta olmayacaktır ama yolun sonu orası.

Hatta Taha'nın alınma sebeplerinden bir tanesi de Ahmetcan-Taha ikilisinin uzun vadede hayal ettirdikleri. Hugo'ya hepimiz çok üzüldük ama belki de yeni bir oyuncu kazanacağız. Tarih boyunca bu hep böyle olmuştur.

Umarım ani gelişen bu kötü olaydan sonra her şey planlanan doğrultuda ilerler.

Taha sağ ayak değil mi? Taha-Denswil yapalım. Olmaz mı?

Oğuzhan Fidan
02.03.2022, 12:34
O sorunun muhatabı ben değilim.

Benim tek bildiğim futbolda değerini bulan satılır ve iyi bir teklif gelmesi durumunda Uğurcanın gitmek istediği.

Paris, City, Madrid olursun satmazsın o ayrı.

Ömür iki sakatlık yaşadı ve çocuğun Avrupa hayali suya düstü.

Uğurcanın aynı şeyi yaşamayacağının garantisi yok.

Satan sensin şuan yönetim değil. O sorunun muhatabıda sensin burda satılır edilir yazıyorsan sorumluluk alıp yerinede planlamayı yapacaksın. Hiçbir futbolcuyu yönetim ve hoca satmak istemez heleki bu isim uğurcan gibi seni doğrudan şampiyon yapan şampiyonlar liginde gruptan çıkmana vesile olacak bir isimse. Uğurcan gitmek istemiyor uzun yıllar burada camiaya hizmet etmek istiyorum dedi sonrasındada hayallerimde var dedi. Sana göre selçuk inanda haklıydı yusuf yazıcıda ekubanda vs vs. Uğurcan satılırsa bu kendi istediği için olur ve yönetim hoca planlamasını yapar. Sen büyük takım taraftarı değilsin kardeşim kusura bakma ama sizin gibi zihniyettekilere şampiyonluk felan fazla adana demiri tutun veya bursayı figüran olmaya devam edin bu ligde.

Uğur Kalyoncu
02.03.2022, 12:36
Satan sensin şuan yönetim değil. O sorunun muhatabıda sensin burda satılır edilir yazıyorsan sorumluluk alıp yerinede planlamayı yapacaksın. Hiçbir futbolcuyu yönetim ve hoca satmak istemez heleki bu isim uğurcan gibi seni doğrudan şampiyon yapan şampiyonlar liginde gruptan çıkmana vesile olacak bir isimse. Uğurcan gitmek istemiyor uzun yıllar burada camiaya hizmet etmek istiyorum dedi sonrasındada hayallerimde var dedi. Sana göre selçuk inanda haklıydı yusuf yazıcıda ekubanda vs vs. Uğurcan satılırsa bu kendi istediği için olur ve yönetim hoca planlamasını yapar. Sen büyük takım taraftarı değilsin kardeşim kusura bakma ama sizin gibi zihniyettekilere şampiyonluk felan fazla adana demiri tutun veya bursayı figüran olmaya devam edin bu ligde.

Tamam...

yorumsuz6117
02.03.2022, 12:36
Visca değildir inşallah..

falcon_61_
02.03.2022, 12:43

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiGS FB kim olursa olsun artık 20m teklif gelen oyuncusu olursa reddedemez. Eskiden de öyleydi. Bu paralar şaka değil. Sakatlığı var , formsuzlugu var. Değerini bulunca satacaksın. Yerine adam bulamiyorsan zaten uzun vadede kaybetmeye mahkumsun. 20 ye satıp yerine 1-2 milyonluk oyuncu almayacaksin ama. Hep öyle yapıldığı için problem oluyor zaten.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

falcon_61_
02.03.2022, 12:44
korkak futbol tabi. tam 2 tane stoperle çıkıyoruz maçlara. korkmasak neden stoper oynatalım? kaleci oynatmamız konusuna hiç girmiyorum bile...Peki maçlara 11 kişi çıkmamıza ne demeli. Olacak iş değil [emoji16]

Fatih Özkan
02.03.2022, 12:45
Korona İsmail mi arkadaşlar?

Enaldo61
02.03.2022, 12:45
Köybaşı covid olmuş geçmiş olsun.

ÖmürKaradeniz61
02.03.2022, 12:46
İsmail köybaşı covid.

Mehmet Fatih Yavuz
02.03.2022, 12:47
İlk defa covid karavana attı...
Halbuki 12 den vurmaya alışmıştı.

yattarinho61
02.03.2022, 12:47
Köybaşı covid olmuş geçmiş olsun.

Neyse köybasi, hüseyin vs gibileri covid olarak aciklamak mantinki [emoji1] bidahaki covid hüseyin olur

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Enaldo61
02.03.2022, 12:48
Şu geniş kadroyu kurmasak başımıza neler gelirdi var ya çok şükür, demek ki Kaan Ayhan'ı da alabilseydik cuk oturacaktı bir eksik o kaldı şimdi orada problemli görünüyoruz.

Oğuzhan Fidan
02.03.2022, 12:50
GS FB kim olursa olsun artık 20m teklif gelen oyuncusu olursa reddedemez. Eskiden de öyleydi. Bu paralar şaka değil. Sakatlığı var , formsuzlugu var. Değerini bulunca satacaksın. Yerine adam bulamiyorsan zaten uzun vadede kaybetmeye mahkumsun. 20 ye satıp yerine 1-2 milyonluk oyuncu almayacaksin ama. Hep öyle yapıldığı için problem oluyor zaten.

Şu andan bahsetmiyorum fenerin kadrosu 20 milyon etmez bana göre !! O ayrı konu. Zamanında başarısına başarı katarken bu takımlar kadro kalitesini korudu. Uğurcanı satıyorsan yerine avrupadan 20 milyonluk oyuncu almak ZO-RUN-DA-SIN . Trabzon tarihine şampiyonlukları getiren kaleci şenoldur. Atanı ve tutanı ligin üzerindeydi. Domine etti. 20 milyona sattığın kalecinin yerine 20 milyonluk kaleci almazsan başarıyı unutun. O yüzden hazır düzende uğurcan satılmayacak

memozcan
02.03.2022, 12:55
ht4 covid olsa da bari öyle kurtulsak 2-3 maç..

memozcan
02.03.2022, 12:57
dorukhan stoper oynar arkadaşlar.. tabi önce iyileşmesi lazım.. mevcut alternatifler içinde( ht4, ahmetcan, berat) hava hakimiyeti dorukhanın daha iyi..

taha için hiç fikrim yok..

Sacit
02.03.2022, 12:57
Avcı bazı kararların cidden canımı sıkıyor aşırı saçmalıyorsun

sokayım kupasına ya daha az süre alan oyuncuyu oynatmak varken bu yaptığın hiç olmadı
kupa maçında çocukları oynat ki deneyim kazansın

avcı ne diyeyim sana

ocak transferinde kiralık stoper alın dedik

tristram
02.03.2022, 12:58
ugurcan lig seviyesinin cok cok ustunde.kalsin efsane olsun gibi gazlamalarla adami burada tutmak en basta kendisine sonra trabzonspor'a haksizlik..adamin seviyesi burasi degil niye kalsin?en yuksek seviyelerde oynamak hakki.tum dunyanin takip ettigi arenada kendini gostermek daha buyuk paralar kazanmak vss tonla etken var..ugurcan coktan efsane olmus durumda.bunca yildan sonra trabzonspor kaptani olarak sampiyonluk kupasini kaldiracak,daha ne olsun.ustelik adam sampiyonlugun ana mimarlarindan.ulkemizde elde edebilecegi maksimum basari bu zaten.diger yanda trabzonspor yuksek bonservisten niye vazgecsin?onu satma bunu satma sonra yok olup gitsinler.
son donemde yusuf,sorloth gibi adamlari sattik kurulan kadro ortada.is bilen yonetim is bilen hoca olduktan sonra bir sekilde yurumeye devam ederiz.keske abdulkadir'i de 20 civari verdiklerinde satsaydik.
bu ekonomik kosullarda 20 ve ustu rakamlara hayir diyebilecek bir babayigit yok.

kudu_89
02.03.2022, 13:02
Avcı bazı kararların cidden canımı sıkıyor aşırı saçmalıyorsun

sokayım kupasına ya daha az süre alan oyuncuyu oynatmak varken bu yaptığın hiç olmadı
kupa maçında çocukları oynat ki deneyim kazansın

avcı ne diyeyim sana

ocak transferinde kiralık stoper alın dedikBeyfendi Ahmetcan ile Kayserispor maçı gibi 2 gol yesek yine hocayı suçlayacaktınız.
Ne kadar kolay yorum yapmak.

falcon_61_
02.03.2022, 13:02
Şu andan bahsetmiyorum fenerin kadrosu 20 milyon etmez bana göre !! O ayrı konu. Zamanında başarısına başarı katarken bu takımlar kadro kalitesini korudu. Uğurcanı satıyorsan yerine avrupadan 20 milyonluk oyuncu almak ZO-RUN-DA-SIN . Trabzon tarihine şampiyonlukları getiren kaleci şenoldur. Atanı ve tutanı ligin üzerindeydi. Domine etti. 20 milyona sattığın kalecinin yerine 20 milyonluk kaleci almazsan başarıyı unutun. O yüzden hazır düzende uğurcan satılmayacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiGüzel diyorsun da yarın banka kapına dayaninca ben büyük takımın demeyle ödeme yapılmıyor. Eşek yüküyle borç var. Seneye ödemeler de başlıyor. Satış yapmak zorundasın kaçarın yok yani. Para eden her adam kadro için değerli. Kadroyu koruyalım da nasıl? Kimse ismaile , serkana , hüseyine para vermiyor. Kouassi, Taha ,Ahmetcan , Enis ,Arda bu günler için önemli işte. Bunlar olası satışlarda normalde 11e girmesi gereken oyuncular. Bu sebeple alındılar. Böyle böyle gidenin yeri dolabilir ama şans vermeyince ve as oyuncun gidince ortada kalıyorsun. Normal şartlarda gitmesi muhtemel oyuncuların yerine her zaman biri hazırlanır. Yeni sezonda ona göre planlama yaparsın. Biz adamları şuan bilemiyoruz mesela seneye iş yapabilecekler mi

musti5576
02.03.2022, 13:04
uğurcan trabzonspor'da futbolu bırakmalıdır. totti nasıl roma'dan başka bir takıma gitmediyse uğurcan'da aynısını yapmalı. avrupa da oynasan ne olacak güzel kardeşim. trabzonspor da kariyerini tamamla kulübün tarihine geç işte.
tavan ücretten yeni sözleşme yapılmalı kendisine. kap ta bildirilen ücreti 9 milyon tl., imzalarken bile yazmıştım bu rakam büyük bir fedakarlık bunu ancak fanatik ts li biri imzalar diye. şimdi daha düştü o paranın alım gücü. 600 bin euro civarı.yeni sözleşme ile onore edilmeli. klübü cezbeden bir teklif gelirse gönderir zaten klüp aksi halde de iyi bir sözleşme ile biz de devam eder.

trbzonsporlu
02.03.2022, 13:06
Beyfendi Ahmetcan ile Kayserispor maçı gibi 2 gol yesek yine hocayı suçlayacaktınız.

kaldı ki oynadigi 5 dakikada verilen hava topları, ceza sahasında topun eline carpması v.b.
5 dakikada yine yakiyordu takımı

Sacit
02.03.2022, 13:10
Beyfendi Ahmetcan ile Kayserispor maçı gibi 2 gol yesek yine hocayı suçlayacaktınız.

ahmetcan oynasın da hata yapsın ki böyle öğrenecek
kupa maçlarında arda oynasın ahmetcan oynasın

en fazla elenirdin yemişim kupasını çok da önemli değil
senin için lig maçı daha önemlidir

kolayı basiti yok bunun
bu çocukların oynaması lazım ki öğrensin
bunu daha öncede söyledim

hugo da sakatlanmazdı

crixus_61
02.03.2022, 13:12
Hamsik şüpheli, Dorukhan fb maçında yokmuş

ilelebeTS
02.03.2022, 13:16
Herkes fikrini söyleyebilir de kadro kurma konusunda hocaya artık saygı duymak gerek. Bu adam daha ne yapmalı saygı duyulması için? Ben de burada kendi kadromu yazıyorum ama hocanın çıkardığı kadroya, o niye oynadı bu niye oynamadı demiyorum. Çünkü adamın kafasında kurguladığı futbol farklı bir şey, bizimki farklı bir şey. Adam sonuca ulaşıyor bir şekilde, benim için gerisi önemli değil. Ben taraftar olarak "maç kazanıyor muyum, kupalar alacak mıyım" ona bakarım.

Bu maçta da kimin oynadığıyla ilgilenmiyorum. 3 puan alalım gerisi önemli değil.

trbzonsporlu
02.03.2022, 13:18
şu fenere karşı
merkezde hamsik dorukhan
geride hugo edgar

hucumda nwakeme bakasetas visca cornelius ile oynamak vardi

Someone
02.03.2022, 13:19
Taha oynayabilecek seviyedeyse taha-denswil değilse Hüseyin-denswil oynamalı ahmetcan sol ayaklı olmuyor sağda riske atamayız Hüseyin 11 lig maçı ve kupada da idare etsin artık o kadarlık oynasın

Sacit
02.03.2022, 13:22
Hamsik 2 ay oldu yok vay be
dorukhan yine eski günlere döndü sanırım

Bu takımda 50 tane oyuncu olsa yine sakatlanırlar

Bu sezon yaşananlar tarihte görülmemiştir gerçekten inanılmaz

Bu kadar sakatlık ne desem boş!!!
akıl almaz bir durum

sağlık personeli bu kulüp de ne iş yapıyor kimse bilmiyor

Kasketli
02.03.2022, 13:23
Herkes fikrini söyleyebilir de kadro kurma konusunda hocaya artık saygı duymak gerek. Bu adam daha ne yapmalı saygı duyulması için? Ben de burada kendi kadromu yazıyorum ama hocanın çıkardığı kadroya, o niye oynadı bu niye oynamadı demiyorum. Çünkü adamın kafasında kurguladığı futbol farklı bir şey, bizimki farklı bir şey. Adam sonuca ulaşıyor bir şekilde, benim için gerisi önemli değil. Ben taraftar olarak "maç kazanıyor muyum, kupalar alacak mıyım" ona bakarım.

Bu maçta da kimin oynadığıyla ilgilenmiyorum. 3 puan alalım gerisi önemli değil.

Altına imzamı atıyorum.

Kasketli
02.03.2022, 13:25
Hamsik 2 ay oldu yok vay be dorukhan yine eski günlere döndü sanırım Bu takımda 50 tane oyuncu olsa yine sakatlanırlar Bu sezon yaşananlar tarihte görülmemiştir gerçekten inanılmaz Bu kadar sakatlık ne desem boş!!! akıl almaz bir durum sağlık personeli bu kulüp de ne iş yapıyor kimse bilmiyor
Gerçekten de bu sezon yaşanan BAŞARI tarihte görülmedi ve bir daha görülür mü bilinmez.

Enaldo61
02.03.2022, 13:25
Hamsik ne kadar oldu bilmiyorum ama hala kendini deneyecek şeklinde servis edilen haberler insanı rahatsız ediyor.

"Sakatlığı nedir ne kadar sürer nasıl iyileşir" 2022 yılında hala belirlenemiyorsa bu konuda yetkinlik sorgulaması yaparım sağlık ekibi için.

lazminator61
02.03.2022, 13:27
sakatlanan geri dönmiyor, Ey saglik Ekibi, hic biseyden anlamiyorsun. Koita, trondsen, Gervinho, Edgar yetmemis gibi Dogukhani Hamsikide aldin. Simdi Hugoda katilidi sakatlik ordusuna. Giden geri dönmiyor. 7 Futbolcu, bundan 5-6si ilk on bir oyuncusu.. fazla söze gerek yok

Kaan Çetin
02.03.2022, 13:30
İlk etapta olmayacaktır ama yolun sonu orası.

Hatta Taha'nın alınma sebeplerinden bir tanesi de Ahmetcan-Taha ikilisinin uzun vadede hayal ettirdikleri. Hugo'ya hepimiz çok üzüldük ama belki de yeni bir oyuncu kazanacağız. Tarih boyunca bu hep böyle olmuştur.

Umarım ani gelişen bu kötü olaydan sonra her şey planlanan doğrultuda ilerler.

Aynen. Lahmacunun kıtlık dönemlerinde doğduğu söylenir mesela.
Löp et yokluğunda bizim geliştireceğimiz lahmacun Ahmetcan mı olur, bardaklaltı lahmacun Taha mı olur göreceğiz.

Zaten Apo Hocam takım savunması tedbirlerini bir tık artırır, ön taraf daha dikkatli ve disiplinli oynar, sorunu büyük oranda çözeriz.

Bir de Apo Hocam tandemi İsiyin-Denswil yaparsa 'auuuuwww' yapmamak hocaya saygının gereğidir.
Hocam sen oynatıyorsan eyvallah diyelim, sineye çekelim.

Sacit
02.03.2022, 13:34
Gerçekten de bu sezon yaşanan BAŞARI tarihte görülmedi ve bir daha görülür mü bilinmez.

evet sahada kazandığın gibi yaşanan sakatlıklarda tarihte görülmedi
bu kadar sakatlık da bir daha olmaz sanırım

üç tane as oyuncu sezonu kapattı
başka örneği yok!

matalar
02.03.2022, 13:35
Yine korona vakası.
Kim oldu acaba

lazminator61
02.03.2022, 13:40
konu disi, profilime nasil resim yükliyebilirim? Hic bir yerde bulamadim.

AYYILDIZ
02.03.2022, 13:40
Hüseyin-Denswill ikilisi Başakşehir maçında hatasız oynamıştı. Bu şekilde devam etmeliyiz.

Enaldo61
02.03.2022, 13:41
konu disi, profilime nasil resim yükliyebilirim? Hic bir yerde bulamadim.
üye kontrol paneli avatarını değiştir, orada verilen boyut ve piksel şartlarına göre yükleyebilirsin.

lazminator61
02.03.2022, 13:43
üye kontrol paneli avatarını değiştir, orada verilen boyut ve piksel şartlarına göre yükleyebilirsin.

sagol renktas

Cem Balcı
02.03.2022, 13:44
sagol renktas

Halledemezseniz resmi bana iletin ben de yüklerim.

B.Yiğit
02.03.2022, 13:44
Ömür ve Bakasetas aynı anda olmuyor. Evimizdeki maçta bile Kayseri ortasahayı rahat geçti. Ortasahada Berat - Siopis oynamalı bana göre.

Uğurcan
Peres - Denswill - Ahmetcan - Puhacz
Siopis - Berat
Visca Ömür Nwakaeme
Djaniny

Baka/Ömür ve Cornelius/Djaniny tercihleri değişebilir. Bence ince işleri daha iyi yapan Djaniny forvet başlamalı.

Yunus Emre SEYHAN
02.03.2022, 13:47
Sağlık ekibinde torpil mi dönüyor? yoksa kaliteli doktor bulamıyor muyuz?
Abdülkadir Ömür yırtık bağları ile oynatıldı. Edgar 'da aynı şekilde yırtık çapraz bağlarla staddan yürütülerek otobüse bindirildi. Hamsik 2 aydır kas ağrılarından dolayı oynayamıyor. Kas yırtılması bile olsa maksimum 1 ayda dönmesi lazım. Bakalım Dorukhan ne zaman dönecek? diğer takımlara bakıyorum kas yırtığı denilip 1-2 hafta sonra maçlara çıkartıyorlar

Stoper konusuna gelecek olursak Denswill-Hüseyin 'den başka bir çare yok. En azından Hüseyin'in 100'e yakın profesyonel maçı var. Ahmet Can'a iyilik yapmış olmayız bu kadar sorumluluk yükleyerek. Taha'da süre alabilir

gudoz81
02.03.2022, 14:03
abartısız ve içten söylüyorum
vurur geçeriz

lazminator61
02.03.2022, 14:09
Halledemezseniz resmi bana iletin ben de yüklerim.
hal oldu, yinede tskler.

Doğukan Uçan
02.03.2022, 14:10
sizce bu defans hattıyla türkiye kupasını kazanabilir miyiz?

kudu_89
02.03.2022, 14:11
ahmetcan oynasın da hata yapsın ki böyle öğrenecek
kupa maçlarında arda oynasın ahmetcan oynasın

en fazla elenirdin yemişim kupasını çok da önemli değil
senin için lig maçı daha önemlidir

kolayı basiti yok bunun
bu çocukların oynaması lazım ki öğrensin
bunu daha öncede söyledim

hugo da sakatlanmazdıLigin önemli olduğunu söylüyorsunuz puan kaybettirecek adam oynasın diyorsunuz. O zaman ligde de sakatlık çıkmasın as kadroyu kes tüm yedekler oynasın. İsmail, Yunus, Yusuf, Murat Cem de olur. Hata yapabilirler. Aynı toleransı göstereceğinize eminim. Böyle böyle öğrenirler, gelişirler.

memozcan
02.03.2022, 14:13
dorukhan da yok diyorlar.. böyle bir ortamda feneri yenersek çok iyi derim..

uğurcan
peres- allahım sen yardım et- densvil-puchaz(yusuf)
siopis(hamsik)-berat
wisca-baka-waka
cornelius

nakzo
02.03.2022, 14:23
dorukan niye yok abi niye sakatlanan geri gelmiyor ben sadece saglık ekibinin hatası oldugunu düşünmüyorum en büyük sorumluluk oyuncularda.

demir61
02.03.2022, 14:27
"Sağ dizimdeki çapraz bağları incitmekten çok korktum. Bu en kötü sakatlıklardan biri. Oyuncu değişikliği istedim. Tanrıya şükür, çok dua ettikten ve MR çekildikten sonra doktor bunun bağlarla ilgili olmadığını belirledi ve bu yüzden ameliyata ihtiyacım olmayacak. Kaval kemiğimde bir çatlak var ve iyileşmek için bir süre işten izin almam gerekecek. Ama iyi ki Tanrı dualarımı duydu ve daha kötü bir şey vermemiş. Size de dualarınız için teşekkür ederim. Daha da güçlü bir şekilde geri dönmek için kendimi sonuna kadar adayacağıma söz veriyorum. Bana sevgi ve cesaret mesajları gönderen herkese çok teşekkür ederim"
Hugo'nun açıklaması..

Erkut Ay
02.03.2022, 15:01
Sönmez Sağlam <ytd-expander id="expander" max-number-of-lines="4" class="style-scope ytd-comment-renderer x-scope ytd-expander-6" collapsed="" should-use-number-of-lines="" style="display: block; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 10px; white-space: normal; background-color: rgb(249, 249, 249);"><yt-formatted-string id="content-text" slot="content" split-lines="" class="style-scope ytd-comment-renderer x-scope yt-formatted-string-8" style="white-space: pre-wrap; font-size: 1.4rem; line-height: 2rem;">Ortopedi doktoru olarak söyleyim: nondeplese kiriklar cam çatlağı gibidir. 3 hafta basamaz sonra hafif antrenmana çıkar. 6-8 hafta sahalardan uzan kalir.</yt-formatted-string>
</ytd-expander>

Hakan
02.03.2022, 15:03
Ligin önemli olduğunu söylüyorsunuz puan kaybettirecek adam oynasın diyorsunuz. O zaman ligde de sakatlık çıkmasın as kadroyu kes tüm yedekler oynasın. İsmail, Yunus, Yusuf, Murat Cem de olur. Hata yapabilirler. Aynı toleransı göstereceğinize eminim. Böyle böyle öğrenirler, gelişirler.

Marjinal beyimiz yeni konusunu da bulmuş. Konya maçının devre arasından beri Nwakaeme konusunda görünmüyordu, ee o cephe de düştüyse demek.
İroni eksik bu aralar, arada sıkıştırmak lazım.

Tahir61
02.03.2022, 15:05
Şayet Hüseyin'in bir disiplin problemi yoksa yani Avcının son maçlarda tercih etmeme sebebi Hüseyin'in form-kafa olarak kötü durumda olması ise, hocaya-takıma karşı görünenlerden başka bir tavrı söz konusu değilse

şu durumda deplasmanlarda Hüseyin, içerdeki maçlarda Ahmetcan denenebilir gibi.

Avcı bilir işini. Tam rehavete girecekken motive olmak zorlaşacakken ekstra mesai yapıp halledecektir bunu da

Her haliyle unutulmaz bir sezon olma yolunda ilerliyor. Kalan haftalarda çok daha anı biriktiririz

Koymuşum şikecilerle olan balon maça.
Üzüldüğüm iki şey var: Edgar ve Hugo'nun kariyerlerinin sekteye uğraması, belki de bu yaz onlara çok başka kapılar açılacaktı
ikincisi de Avcı geldiğinden beri harika transferler yapıyoruz. Ama yaza yine büyük iş var. özellikle savunma kısmı baştan kurulacak

murmut
02.03.2022, 15:05
En yakin rakibimize 17 puan fark atmisiz, nedir hala bu korku anlamiyorum.

TS-Tiryaki
02.03.2022, 15:17
Peres————-Ht4—————-Denswill————Puhaç
——————-Berat———————-Siopis——————
——————————Baka—————————————
Visca———————————————————-Waka
—————————Cornelius———————————

bu maç bizim… raad olun kençler

M.Kılıç50
02.03.2022, 15:25
ht4 covid olsa da bari öyle kurtulsak 2-3 maç..Dostum şu yazdığın hiç güzel birşey değil.
Sevmeyebiliriz, kızabiliriz ama birinin covid olmasını istemek çok yanlış ve beni üzdü şahsen. Sende istemezsin birileri senin ve sevdiklerin için aynı dilekte bulunmasını.

miaksoy
02.03.2022, 15:34
Yine korona vakası.
Kim oldu acaba

İsmail Köybaşı

Kasketli
02.03.2022, 15:40
Gelecekten bildiriyorum arkadaşlar rahat olun :)

Osayi'nin bol bol bindirme yapıp son hareket özürlüsü olduğu için sonuç alamamasını,

hücumlarımızda kornere giden topların aut olarak kullandırılmasını,

İrfan Can, Crespo ve Pelkas'ın sürekli kendini yere bırakıp faul almaya çalışmalarını,

aynı anda sahada olurlarsa Bakasetas ile Mert Hakan'ın birbirine girmesini,

Szalai'nin Visca'ya, Tisserand'ın da Cornelius'a yapacağı fauller nedeniyle Kırmızı Kart görmelerini,

sahaya atılan maddelerin yoğunluğuna rağmen hakemin anons bile yaptırmamasını,

Crespo'nun (maalesef) Siopis'i sakatlamasını ama Sarı Kartı bile zar zor görmesini,

tribünlerin Ali Koç'a edeceği küfürler nedeniyle bein'in sürekli sesi kısmasını bekliyorum.

Sonucu yazmadım mı?

Siz deyin 0-2 ben diyeyim 1-3 net hatırlamıyorum da :)

Sefa Alış
02.03.2022, 15:59
Hamsik'in de oynaması zor gözüküyor. Savunmadaki problemden dolayı Berat - Siopis ile başlar hoca bence. Dün bu ikili sırıtmadı ama Altay maçında da ikisi ile başlayıp devre arasında ikisini birden oyundan almıştı. Bakalım bu maç ne olur

Kaan Çetin
02.03.2022, 16:00
sizce bu defans hattıyla türkiye kupasını kazanabilir miyiz?
____a bile ____z. :D

Enaldo61
02.03.2022, 16:03
Hamsik ve Dorukhan %100 iyileşmeden sahaya sürülmesi daha 10 hafta var kupa maçları var, idare edeceğiz 1 ay daha sürse yapacak bir şey yok.

yigits
02.03.2022, 16:11
Bu sezon tam kadro olduğumuz tek bir müsabaka yok, şaka gibi..

Onur Erçetin
02.03.2022, 16:19
Ligde ve kupada geride kalan maçlarda hava üstünlüğü konusunda sorun yaşıcaz gibi duruyor.Bakalım neler olacak.Edgardan sonra Hugonun sakatlığı çok büyük talihsizlik oldu.

Elimizde Denswill,Hüseyin ve Ahmetcan kaldı.Üçü de havadan Hugo kadar başarılı değil.İnşallah baskı yediğimiz anlarda akan oyunda yapılan ortalarda veya duran toplarda sıkıntı yaşamayız.

gurur6134
02.03.2022, 16:21

:) sene basindan beri olumsuz yaza yaza bir hal oldu arkadas baska sıkıntılari var belli rüya sezonun keyfini cikarmek varken hep bardagin bos tarafina bakanlari anlamiyorum elestiri iyidir olacakta hem olumsuz hep negatif nereye kadar su tarihi sezonda iyi giden hic mi birsey yok saka gibi gercekten

thehell61
02.03.2022, 16:42
Kayseri maçında da zaman zaman 4-4-2 olabilecek bir kadro ile oynayalım istemiştim ama maça yine 4-2-3-1 varyasyonu ile başlamıştık. Sonra yapılan değişikliklerle benim istediğim isteme geldik ve maçı kopardık.

Djanini' nin yükselen performansından faydalanmalıyız. Bu nedenle Bakasetas yerine ortada Djanini ile başlamalıyız. Bu şekilde başladığımızda Djanini, Wakaeme ile yer değiştirerek oynayabiliyor. Wakaeme orataya geçince iyi ikili paslaşmalar yapıyor. Hücumda alternatifler çoğalıyor.

Uğurcan-Peres-Hüseyin-Denswil-Puhaç-Berat-Siopis-Djanini-Wakaeme-Visça-Cornelius 11'i benim için ideal 11.

Hakem olarak da Yaşar Kemal' i verirler maça.

B.Yiğit
02.03.2022, 16:42
Ahmetcan oynatacaksın, hata da yapacak ki tecrübe kazansın. Ayrıca Hüseyinin her yeri tecrübe olsa ne olur. Ayağındaki topu rakibe atma olasılığı daha fazla olan oyuncudan bahsediyoruz. Ahmetcan en azından pas yapmasını biliyor. 1 milyon euro yatırım yaptığımız taha oynar o yine oynamaz.

Hüseyin oynadığı gol attığı Denizlispor maçında bile berbattı. Ligde ise oynadığı 2-3 maçta rakipler topu ona yönlendirip onun oyun kurmasını istiyordu. Daha önce hiç böyle bir şeye şahit olmamıştım. Adam tek başına surdaki gedik gibi. Onu 11'e yazanları gördükçe sinirim bozuluyor. 3-4 hafta oynatılmayınca vasatlığı unutulmuş. Ülkenin genel problemi de bu zaten. Bu noktada Ahmetcan çıksın 3 gol yedirsin yine onu savunurum. Çünkü Hüseyin ümitsiz vaka. Onun hakkında çok ağır şeyler yazarım da kendime yakıştıramıyorum.

emre6117
02.03.2022, 16:48
Kayseri maçında da zaman zaman 4-4-2 olabilecek bir kadro ile oynayalım istemiştim ama maça yine 4-2-3-1 varyasyonu ile başlamıştık. Sonra yapılan değişikliklerle benim istediğim isteme geldik ve maçı kopardık.

Djanini' nin yükselen performansından faydalanmalıyız. Bu nedenle Bakasetas yerine ortada Djanini ile başlamalıyız. Bu şekilde başladığımızda Djanini, Wakaeme ile yer değiştirerek oynayabiliyor. Wakaeme orataya geçince iyi ikili paslaşmalar yapıyor. Hücumda alternatifler çoğalıyor.

Uğurcan-Peres-Hüseyin-Denswil-Puhaç-Berat-Siopis-Djanini-Wakaeme-Visça-Cornelius 11'i benim için ideal 11.

Hakem olarak da Yaşar Kemal' i verirler maça.

Yazdiginiz kadro fena degil. Mecburen bende huseyin oynasin diyorum. Ama hoca ahmetcani oynatacaktir. Sadece puhac yerine ben olsam yusuf erdogani oynatirim. Ikinci yari da da skora gore a.omur, kouassi,koita hamlelerini dusunurum.

Uğur Kalyoncu
02.03.2022, 16:57
Uğurcan
Peres Hüseyin Denswill Puhacz
Berat Siopis
Visca Bakasetas Nwakame
Djaniny.

Defans arkasına top attırmamak için stoperde tercih Hüseyin ön tarafta ise defans arkasına koşular için Djaniny.

Mantığım Hüseyin derken gönlümden Ahmetcanın oynaması geçiyor. Hocanın kararına saygı duyacağız artık.

sethfilo
02.03.2022, 17:02
Kim oynarsa oynasın, sonuç ne olursa olsun bu maçla şampiyon olmayacağız bu maçla şampiyonluğu kaybetmeyeceğiz, Hugo tabiki ciddi bir kayıp ancak bu maç özelinde ortasahada Dorukhanı çok isterdim. Genede bu takıma ve hocaya sonuna kadar destek sonuç önemli değil

mekatronik
02.03.2022, 17:02
Kalan maçlara 10 kişi çıksak bile şampiyon oluruz, 11 maçtan 4'ünü kazanamaz mıyız 10 kişiyle ?
O yüzden Hüseyinmiş Ahmetcanmış Mehmetberkmiş fark etmez kimin oynadığı.

yorumsuz6117
02.03.2022, 17:11
Kalan maçlara 10 kişi çıksak bile şampiyon oluruz, 11 maçtan 4'ünü kazanamaz mıyız 10 kişiyle ?
O yüzden Hüseyinmiş Ahmetcanmış Mehmetberkmiş fark etmez kimin oynadığı.

Lig bitti de 2 kupayla kapatmak için sezonu Hugo önemliydi, kupa maçlarında oynasa yeterdi..

MetehanS
02.03.2022, 17:17
FB bilet fiyatlarını düşürmüş [emoji16]

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220302/a1462e184ab37b6bedf60bda605c1f42.jpg

gurur6134
02.03.2022, 17:50
Dorukhan hamsik hugo lu 11 acik ara macin favorisi olurdu butun bu eksiklere ragmen yine de yenilmeyiz diyorum.puchaz yerine yusuf baslayabilir surpriz olmaz bu mac icin, hoca son mac ustu kapali elestirdi puchazi..

Ts006161
02.03.2022, 18:02
Bu saatten sonra şampiyonluğun gideceğini düşünen varsa. Defolup gitsin. İster Ahmetcan oynasın, isterse Taha oynasın. Bu sene şampiyonuz.

Hugo keşke olsaydı onun için çok üzüldüm, üzüldük. Ama daha iyi dönecektir kendisi.

HasanTezel
02.03.2022, 18:11
Klişe olacak ama;

1. Yenilmemeliyiz

2. Kayseri maçında 0-2 de alırız demeyen duymadım, takıma ve hocaya güvenimiz tam

3. Derbi derbidir, ölü GS maçında gördük, iy hazırlanan/motive olan alır

4. Mütiş eğleneceğuk:cool:

Doğukan Uçan
02.03.2022, 18:40
____a bile ____z. :D

aynen öyle renktas :D

CEMEFKER
02.03.2022, 18:53
Hüseyin varsa Hüseyin oynar. Avcı silmiş olsa Denizli maçında oynatmazdı. Akıllarda Alanya maçı var gerçi.

Ahmet bir kritik hata daha yaparsa toparlaması zor olur. Hüseyin mimli zaten her türlü gideri var.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enaldo61
02.03.2022, 19:08
fenerin tek tutar dalı bu maç o nedenle sıkı başlayacaklardır önde baskıyla dirençlerini kırmak lazım bence, top oynamalarına müsaade etmemek lazım. Gevşek futbol onları cesaretlendirir.

falcon_61_
02.03.2022, 19:17
FB bilet fiyatlarını düşürmüş [emoji16]

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220302/a1462e184ab37b6bedf60bda605c1f42.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYuh düşmüş hali bu mu[emoji16]

Murathan
02.03.2022, 19:36
ne kaybetmesi ne beraberliği beş atazaz beş

MetehanS
02.03.2022, 19:48
Atmasına atarız

ama yeme konusunda hugo dan sonra şüphelerim var

ne kaybetmesi ne beraberliği beş atazaz beş

UYZD
02.03.2022, 20:07
Atmasına atarız

ama yeme konusunda hugo dan sonra şüphelerim var

Campi ve Hüseyin ikilisiyle iki sene önce bunları Kadıköyde 3-1 yendik. Denswill baba tek başına yeter. Rahat olalım.

Ayrıca not: şu anda 46 puanda olan takımlar tüm maçlarını kazanırlarsa en fazla 79 puanda oluyorlar. Konya ise tüm maçlarını kazanırsa 82 puan oluyor. Tüm maçlarını kazanmalarına imkan yok. 75 puan bile bizi çok rahat şampiyon yapar.

Yani şampiyonluk gider mi korkusu yaşayan varsa aramızda 9 puana şampiyon oluruz merak etmeyin.

ÖmürKaradeniz61
02.03.2022, 20:16
Serbest statüde bulunan oyuncularla transfer tarihleri haricinde sözleşme imzalanabiliyor diye biliyorum Rusya’da çok kaliteli oyuncular serbest kalıyor adım atılabilir mi acaba ?

Doğukan Uçan
02.03.2022, 20:30
rus oyuncular transfer olabiliyor mu ki fifa izin verdi mi

asilhamsi
02.03.2022, 20:41
-----------ugurcan------------
perez---denswil----ahmetcan-----yusuf

-----------berat----------siopis---------

visca-------------bakasetas----------waka

---------------cornelius-------------------

belki baka yerine canini başlar. kouassi cok buyuk güç.

ben olsam tahayı denerdim. trondsen maç eksiği olmasa direk sol bekte 11 başlasa şahane olurdu.

thehell61
02.03.2022, 21:05
Neden herkes Pohaç' ı sildi? Yusuf' u beke yazmak nerden çıktı?

Yiğit SARI
02.03.2022, 21:07
Neden herkes Pohaç' ı sildi? Yusuf' u beke yazmak nerden çıktı?

Türk oyuncu kıtlığı

orhan42
02.03.2022, 21:12
Vuralım geçelim inşaallah.Alırsak kalır 4 maç.

thehell61
02.03.2022, 21:15
Türk oyuncu kıtlığı

Berat, Uğurcan ve stoper'le yerli sorunu çözülür. Berat son zamanlarda kötüydü ama Antalya maçı performansıyla oynayabilir dedirtti. Golünü de attı morali yerine gelmiştir. Ayrıca orta sahada Siopis -Baka-Abdül olmuyor.

Yiğit SARI
02.03.2022, 21:17
Berat, Uğurcan ve stoper'le yerli sorunu çözülür. Berat son zamanlarda kötüydü ama Antalya maçı performansıyla oynayabilir dedirtti. Golünü de attı morali yerine gelmiştir. Ayrıca orta sahada Siopis -Baka-Abdül olmuyor.

Gs maçındaki berat'ın etkisinden çıkamadığım için olumlu bakamıyorum ben de pek ya

Kitlendik biraz. Göbeği güçlendirmek için siopis'in yanına birini koymak durumunda kalıyoruz ama hamsik ve dorukhan yoklar. Hamsik'in durumunu bilmiyorum gerçi
Stoper tecrübesiz veya tecrübeli ama vasat çocuklar kaldı ama her koşulda bir türk orda kullancaz
+ Uğurcan
3.de ister istemez berat veya yusuf oluyor. Abdulkadir'li orta saha biraz zayıf kalır bu maça

thehell61
02.03.2022, 21:21
Gs maçındaki berat'ın etkisinden çıkamadığım için olumlu bakamıyorum ben de pek ya

Kitlendik biraz. Göbeği güçlendirmek için siopis'in yanına birini koymak durumunda kalıyoruz ama hamsik ve dorukhan yoklar. Hamsik'in durumunu bilmiyorum gerçi
Stoper tecrübesiz veya tecrübeli ama vasat çocuklar kaldı ama her koşulda bir türk orda kullancaz
+ Uğurcan
3.de ister istemez berat veya yusuf oluyor. Abdulkadir'li orta saha biraz zayıf kalır bu maça

Savunmanın ortasında bir tane tecrübesiz oyunu oynayacağı için sol beki de zayıflatmak çok riskli. Savunmada Hüseyin ve Yusuf' un aynı anda oynamasındansa Berat'ın takviye orta saha olmasını tercih ederim :)

Yiğit SARI
02.03.2022, 21:29
Savunmanın ortasında bir tane tecrübesiz oyunu oynayacağı için sol beki de zayıflatmak çok riskli. Savunmada Hüseyin ve Yusuf' un aynı anda oynamasındansa Berat'ın takviye orta saha olmasını tercih ederim :)

Bu denklemde öyle gözüküyor. Umarım üstün bir performans gösterir oynarsa

oguzkoc
02.03.2022, 21:49
Hamsik oynamazsa bu maçta 4 Türk bekliyorum ilk 11 de
Uğurcan, ahmetcan, Berat, ömür

Muhtemelen bakasetas yedek başlayacak

yorumsuz6117
02.03.2022, 22:19
Parmak çok iyi oynadı yalnız, 2. Golde de topu kapan oyuncu..

Derken golü yedi.. :)

yorumsuz6117
02.03.2022, 22:20
Batshuayi dünyaları kaçırdı.. :D

yavuzbaha
02.03.2022, 22:21
Parmak çok iyi oynadı yalnız, 2. Golde de topu kapan oyuncu..

Derken golü yedi.. :)
Parmak sahanın en kötüsü gibi geldi bana

yorumsuz6117
02.03.2022, 22:23
Batshuayi turu verdi diyebiliriz bugün, bitiricilik rezil adamda..

yigits
02.03.2022, 22:36
Batshuayi’de Umut Bulut sendromu var. Maç içerisinde çok efor sarf etmesi nedeniyle son vuruşlara enerjisi yetmiyor bence.

Fanatik34
02.03.2022, 22:55
Kayseri´yi bizim macta begendigim icin biraz izleyeyim dedim..takimin en cok siritan ismi Parmak :D Neyse Kayseri ile zevkli maclar oynayacagiz.

Sikecilere karsi, ilerideki vurucu timimiz cok is düsecek

kudu_89
02.03.2022, 23:20
Marjinal beyimiz yeni konusunu da bulmuş. Konya maçının devre arasından beri Nwakaeme konusunda görünmüyordu, ee o cephe de düştüyse demek.
İroni eksik bu aralar, arada sıkıştırmak lazım.Kralı Fenerbahçe maçında bekliyoruz. Önceki maçlarda olduğu gibi esecek yine kraaallll.

trbzonsporlu
02.03.2022, 23:32
lami cimi yok o 3 kupada gelecek.

Mert Acar
02.03.2022, 23:44
Eksikler can sıkıyor.şb sezonu kurtarma maçı olarak görüyor. bizim eski günlerimizdeki gibi. roller değişti.
Ama cidden Hugo kritik eksik onsuz nasıl olacak kestiremiyorum.

Adem Akyüz'
03.03.2022, 00:05
Fenerbahçe tarafında müthiş bir bilenme ve kenetlenme var. Bu maçı alalım da sezonun geri kalanı önemli değil kafasında hepsi. Aynı bizim 2011 sonrası süreç gibi.

Biz de bütün hafta kendimizi şartlandırıyorduk. Sonra maçta ilk 10 dakikada fişi çekip gidiyorlardı. Tam kadro olsaydık şov yapacağımız bir maç olurdu ama şu an beraberlik çok uzak gelmiyor bana. Kaybetmeyeceğimize eminim.

Tahir61
03.03.2022, 00:22
https://www.fotospor.com/haber-fenerbahce-saracoglu-yanindayiza-trabzonsporlu-akini-491886

B.Yiğit
03.03.2022, 00:39
Şikeciler bu maça çok fazla anlam yüklemeye başlamış. Her şey tam istediğimiz gibi. Bu sefer onlar stresli biz rahat taraf olacağız. [emoji846]

lazibere
03.03.2022, 02:44
Hüseyin eğer takımda ise bu maçta Hüseyin'i oynatacaktır. Hüseyin , Beğeniriz beğenmeyiz bizim takımda 100 maça çıkmış bir oyuncudur. Keşke daha iyisi olsa ama mevcut şartlara baktığımızda , Hüseyin'i oynatacaktır, Dua edelim, Hüseyin'in de yedeği var. Transfer döneminde yazmıştım, İnşallah stoper almadan kapatmazlar diye kapattılar maalesef, Hugo da gitti ve kaldık bu yetenek yoksunlarına. Mecburuz oynatmaya

Berat, Bir maçta 3 gol da atsa maalesef benim gözüme giremeyecek. Berat gerçekten takımın enerjisinden bağımsız ve asla ve kat'a performansımı arttırayım diye beklentisi olmayan 2. lig topçusu gibi duruyor sahada, Hele hele o el hareketleri ile millete komut vermesi sanki virtiöz müş gibi davranması beni uyuz ediyor. Savunması sıfır , Fiziği sıfır ve yavaş bir oyuncudan bahsediyoruz. Taraftarın enerjisinden etkilenmeyen ve sürekli aynı şeyi yapan ve bence de eksik yapan bir oyuncu. Antalya maçında evet biraz biraz oynadı gibi ama yetmez. Uzun top atıyor evet, Ama adam geçmiyor. Riskli çalımlar atıyor ve kaptırdığı her top sonrası geri kazanmak için acelesi olmadığı gibi gücü de yok. Kusura bakmayın ben bu oyuncuyu beğenmiyorum

Bizim takımın esas problemli yeri Puszhak , Hele ki arkasını dolduracak Hugo gibi oyuncu da sakatlandıysa bu Puschak resmen takımı yakacak gibi duruyor sahada ve iyi ki de bonservisini almamışız diyorum. Evet hucuma çıkmasını biliyor ama ben hucuma çıkarken arkasını gereksiz boşaltan savunmacı istemiyorum. Antalya maçında da çok hata yaptı. Keser mi bilemem, Karşısında İrfancan oynayacaksa oynasın ama Samuel gibi birisi çıkacaksa bence yedek soyunsun..

lazibere
03.03.2022, 02:48
Bizim için puan olarak önemli bir maç değil ama prestij için çok önemli, Trabzon'dakı maçı sabote eden Ali Koça ve avanelerine vereceğimiz en güzel cevaplardan birisi olur galibiyet.

Ben sakin ve ayağa pas yaparak oynayacağımız bir oyun bekliyorum. Oyun üstünlüğü beklemiyorum ama geçiş oyunu ile çok daha fazla pozisyon bulacağımızı düşünüyorum

Hoca, Bundan önceki Konya ve Alanya maçındaki gibi ilk 30 dakika agresif bir oyun ile skor alarak sonra oyunu tutma gibi bir sistem deneyebilir

Her şartta ve koşulda kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum

Erken bulacağımız bir gol olursa maçı 3-1 kazanacağımızı düşünüyorum

Devrim Arslan
03.03.2022, 08:13
Ulan bu sikeciler ne sansli. Defansta hugo,edgar yok orta sahada hamsik,dorukan. Ve bu maç pazarcı ali kocun belkide tamam devam maci. Onlarda biliyorlar ki kaybederlerse o stadi yakacaklar. Son ümitleri. Bu atmosferde mac beraberlige kayiyor gibi

cakalkerem
03.03.2022, 08:41
hep biz stresliydik şimdi onlar düşünsün..
Stres bizim takıma ve taraftara ters geliyordu..
adamlar oynamadan maç kazanıyordu..
şimdi roller değişti..
Sonuna kadar oyunun içinde kalarak akıllı mantıklı bir oyun anlayışımız olmalı...

cakalkerem
03.03.2022, 08:44
kalan maçlardastoperleri de düşünürsek yediğimizden daha çok atmamız gereken haftalar..
dolayısı ile Cornelius..Danajjay,Visca,Waka,Baka...
Gerekirse Hamsik.
Hepsinden kalan maçlarda en az 20 gol Bekliyorum....

cakalkerem
03.03.2022, 08:45
uğurcana birşey olmasın mümkünse...

Sadettin_
03.03.2022, 08:52
mevcut stoperler sakatlanmasın gerisi sıkıntı değil.
hüseyin biraz daha dikkatli olacak hepsi bu .
süper ligi cok buyutmeyın . Zeki yavrunun kaptan oldugu ve muhtemelen kume dusecek takım geldı bizden puan aldı .

Enes Ünal Kaya
03.03.2022, 09:16
Hüseyin bile bile takımı yakar mı düşüncesine giriyorum. Türkiye Kupası'nda kadroya alınmadı sonuçta. Sahada bana muhtaç oldunuz triplerine girer.

Bence başka biri oynasın ya da boş kalsın daha iyi

Murat Keçeci
03.03.2022, 09:19
Önemli bir deplasman maçına çıkacağız.Rakip bu maça diğer maçlara göre daha motive çıkacaktır.Takim oyunu konusunda eksikleri olsa da kaliteli bireysel oyuncuları var.

Bu hafta ki dersimiz yeni savunma bloğumuzu oturtmak olmalı.Hugo nun yokluğunda özellikle hava toplarında zorlanacağız.Bu eksikliğimizi gidermek adına özel çalışmalar yapmalıyız.

Stoper pozisyonu bir takım için en önemli pozisyonlardan biri.Oradaki oyuncularımızı koruma altına almalıyız.Özellikle stoperleri çevreleyen mevkiler olan bekler,kaleci ve merkez orta sahadaki oyunculardan her zamankinden fazla sorumluluk almasını bekliyorum.Mesela Hugonun yokluğunda Uğurcanın daha fazla yan top çıkıp almasını,beklerin daha az ortaya izin vermesini ve merkez orta sahaların geri dönüşlerde daha fazla yardımci olmasini bekliyorum.

Gelelim stoperlerden beklentilerime Denswil den savunmaya liderlik etmesini bekliyorum.Özellikle yanında oynayacak partnerine tecrübesini aktarmasini bekliyorum.
Hüseyin ve Ahmetcandan beklentilerim ise hangisi oynarsa oynasın yüksek motivasyon bekliyorum.Ceza saha içi paylaşımında uyanık olmalarını,adam alan paylaşımıni iyi yapmalarını hem yanlardan hem de orta saha dan gelen doldurma şeklinde topları yere düşmeden ilk anda karşılamalarini bekliyorum.Topu oyuna sokarken de en basit olan tercihi yapmalarını bekliyorum.Bu konu da orta saha ve beklerinde hareketli olmasını ve onlara pas opsiyonu olmasını bekliyorum.Ahmetcan,Hüseyin,Taha hadi çocuklar inanırsanız başarırsınız.

Rakibin kadrosunu ele alırsak.En kaliteli bölgesi orta sahaları bu bölgedeki her oyuncuyu tek tek analiz etmeliyiz.Son maclarindan yola çıkarsak crespo-zajc-irfan tercih edilmiş.crespo bayağı hareketli sahadaki pozitif enerjisi en yüksek oyuncuları,zajc son maçlarda sürpriz golleri var ceza sahasi koşularına dikkat etmeliyiz.irfan ise ayağı en düzgün türk orta sahalardan biri.mesut özil pas ustası.Bunun yaninda oyuna girme ihtimali olan sosanın oyun görüşü yüksek,pelkasın golcülük sezgileri iyi,mert yandasın da şutları iyi ve ozan tufan da iki yönlü iyi oyuncu.

Rakipten valencia ve ferdi oynamayacak galiba bu bizim icin iyi oldu.Rakipten oynamasını istemeyecegin 3 kişi söyle deseler ilk iki sirada ferdi ve valencia yi sayardim.

Son maçlarda arda güler diye genç bir yetenek de şans buluyor.Teknigi iyi bir oyuncu dikkat etmeliyiz.Tatli sert futbol ile etkisiz hale getirebiliriz.

Berisha ve Serdar Dursun da değişik oyuncular.Özellikle Serdar Dursun ilginc futbolcu bazen bu adam futbolcu mu diyorsun bazen evet futbolcuymuş diyorsun.Ikisi de uzun boylu forvet dikkat etmeliyiz.

Duran toplarda serdar aziz,serdar dursun,szalai ve tisserand a dikkat.

Bizim hücum gücümüz son maçlarda iyi durumda biz yine kendi bildiğimiz işi yapmaliyız.Nwakaeme yi genelde fb iyi durduruyor ona özel bir oyun çizmemiz gerekebilir.Cornelius dan önemli katkı bekliyorum.Ilk fb maçında oyuna girip defansın dengesini bozmuştu yine yapabilir.Visca zaten müthiş oyuncu onu da markajdan uzaklastirarak daha etkili hale getirmeliyiz.Abdulkadir Ömürün de top taşıma becerisinden faydalanmalıyiz.Bakasetasin yüksek kaliteli şutlarını ön plana çıkarmalıyız.Sağbek Peresin de tecrübesini konuşturmasını bekliyorum.Djaniny silahını da unutmamak lazım.

konya ve alanya maçlarindaki ulaştığımız sertliğe yine ulaşmalıyız.

Bu maçı alıp Vitor Hugo ya armağan edelim.basaksehir maçını alıp Edgar a armağan edecektik ama o gün nasip olmamıştı.Bu kez kazanmak ve Hugo ya armağan etmek nasip olur inşallah.

Uğur Kalyoncu
03.03.2022, 09:40
Hugo nun sakatlığı moralleri bozdu ama 17 puanlık fark, kupadan Beşiktaşın elenmesi ve orada da en iddialı takım olmamız hala motivasyonumuzun çok yüksek olmasını sağlıyor. Şu saatten sonra bize sıkıntı stres yapmadan şampiyonluğu beklemek düşer. Ama bu maçı da kazanırsak Türkiye kupasından fazla sevineceğim gerçeğini de inkar edemem. Şu 30 yıldır deplasmanda yenememe muhabbbeti bitsin gitsin artık.

annttiigs
03.03.2022, 09:58
Hüseyin bile bile takımı yakar mı düşüncesine giriyorum. Türkiye Kupası'nda kadroya alınmadı sonuçta. Sahada bana muhtaç oldunuz triplerine girer.

kesinlikle bir doktora görünün

Murat GENEL
03.03.2022, 10:23
Hüseyin’in doktora görünmesi daha faydalı olacaktır ki tecrübelerimiz kendisinin mental olarak sıkıntılı bir arkadaş olduğunu gösteriyor.En son oynadığı maçtan sonraki hareketleri,iki sene önceki demekki en iyisi benim açıklamaları vs. Her defasında takıma ihanet etmeyi sorun etmemiş,egosundan taviz vermeyen yapısıyla bu ihtimal uçuk mu uçuk ama ihtimal işte.

gurur6134
03.03.2022, 11:10

Ayiptir yahu okuz altinda buzak aramayi birakin artik kisi kendinden bilir isi

Ts006161
03.03.2022, 11:32
Muhabbetlere bak Allah'ım ya. X takımlar 20 puan 23 puan gerideler acaba Trabzonspor takılır da şampiyon olur muyuz diye düşünüyorlar ve hâlâ umutları var ama bizim çok bilmiş taraftarımız Hüseyin takımı satar mı? Acaba şampiyonluk gider mi derdinde. Allah aşkına ne kullanıyorsunuz?? Bu kafaya nasıl sahip oluyorsunuz???

ffırtına
03.03.2022, 11:39
Önümüzdeki 3 maçı alalım 75 eder. Beşiktaş maçı şampiyonluk maçı olur o maçı alıp 78 puanla şampiyonluk garantilenir. Geriye 7 hafta yani 21 puan kalır.. İkinci 56 Puanda kalırsa Beşiktaş Maçı şampiyonluk maçı olur..

Dawsofield
03.03.2022, 11:44

denswil ahmetcan yok mu?

hiç uğraşmayalım hüseyinle falan

Mehmet BAŞ
03.03.2022, 12:17
Arkadaşlar sakatlıklar konusunda takımın sağlık ekibine kızıyorsunuz ancak bu adamların yapabileceği şeyler bellidir. Kulüp bu konuda teknolojik imkanları sonuna kadar kullanıyor. Bu noktada sağlık ekibinin de yapabileceği her şeyi yaptığını düşünüyorum. Geriye tek bir şey kalıyor, o da TFF'nin sıkışık maç fikstürü! Korona virüs nedeniyle önceki yıl dinlenemeyen oyuncular 20 takımlı ligimizde zorluk yaşıyorlar. Var olan sakatlıkları biraz da buradan okumak gerektiğini düşünüyorum.

Mehmet BAŞ
03.03.2022, 12:26
Bu maçta savunmada Denswil & Ahmetcan ikilisini görmek istiyorum. Ahmetcan her ne kadar genç bir oyuncu olsa da böyle maçlarda pişecek! Hüseyin'in adının dahi geçmesini doğru bulmuyorum. Sakat veya cezalı oyuncu olursa takıma girsin. Diğer türlü gerek yok.

crixus_61
03.03.2022, 13:13
forvete bakıyorsun Yeşil Türbe, defansa bakıyorsun Estağfurullah tövbe :D

demir61
03.03.2022, 13:15
Hafta sonu anlamlı ve önemli bir maça çıkacağız. Bırakın şu Hüseyin'e yüklenmeyi, moral verin, motive edin, ligi onlarla bitircez yav..

Enes Ünal Kaya
03.03.2022, 13:22
Ayiptir yahu okuz altinda buzak aramayi birakin artik kisi kendinden bilir isi

kesinlikle bir doktora görünün

"Takımdan ve camiadan özür dilerim, dilemiştim de zaten " diyen adamımı savunuyorsunuz

Dilemiştim de zaten. Kendisi egoları yüzünden bi doktora gözüksün.
Her oynadığı maçta 4 5 gol pozisyonuna sebep veriyor.
Savunma ya da kademe hatası olarak da değil. ayağındaki topu vererek

adiloş bebe
03.03.2022, 13:27
Galatasaray maçında Galatasaray müthiş başlamıştı maça ve o baskıda golü bulmuştu. Pazar günü bence Fenerbahçe de benzeri bir baskı ile başlar. Burada bizim orta sahaya büyük görev düşüyor. Baskıyı kırmak orta sahadan başlar. Rakibi sert karşılayıp ayağa paslarla kısa ve hızlı çıkarsak Fenerbahçe neye uğradığını şaşırır. Benim umudum var. Başarılar Fırtına!

Özkan Şentürk
03.03.2022, 13:48
Uğurca, Peres, Denswill, Ahmetcan, Puhacz, Berat, Siopis, Bakasetas, Visca, Waka, Cornelius

Kaan Çetin
03.03.2022, 13:48
Galatasaray maçında Galatasaray müthiş başlamıştı maça ve o baskıda golü bulmuştu. Pazar günü bence Fenerbahçe de benzeri bir baskı ile başlar. Burada bizim orta sahaya büyük görev düşüyor. Baskıyı kırmak orta sahadan başlar. Rakibi sert karşılayıp ayağa paslarla kısa ve hızlı çıkarsak Fenerbahçe neye uğradığını şaşırır. Benim umudum var. Başarılar Fırtına!
GS yetenek sorunu olsa da yüksek tempoda oynayabilen genç bir takım. Bizim maçta Kerem, Emre Kılınç, Halil ekstra hareketliydi.
Fb hem yetenek fakiri hem oyun hızı düşük. Uzun süre baskı kuramazlar.
Ayrıca Kartal geldikten sonra takım savunmaları daha da düştü.
Bariz bireysel hata golü yemezsek (Ahmetcan'ın Alanya penaltısı gibi) kaybetme ihtimalimiz yok gibi bir şey.

Yiğit SARI
03.03.2022, 13:52
Fenerbahçe'yi neye uğratacağını şaşırtacak yegane adam bu maçta Siopis'tir fakat kimden ve nasıl destek alacak o çok önemli. Dorukhan olsa mükemmel olurdu

Kaan Çetin
03.03.2022, 13:57
İsmail Kartal:

Trabzonspor'u 3ncü bölgede baskı kurarak yenemem.
Trabzonspor'u savunmada bekleyerek yenemem.
Trabzonspor'u orta sahada kora kora savaşarak durdurayım, yakalarsam atarım dersem belki beraberlik koparırım.
Trabzonspor'u geriden ayağa pasla oyun örerek çıkıp yenemeyeceğimi 2 hafta önce uygulamalı olarak görmüştüm.

Belli ki ben bu Trabzonspor'u yenemem.
E madem yenileceğim? O zaman taraftarın istediği şekilde yenileyim ulan, a şıkkı.

Sonuç FB 1:3 TS.

memmedaga
03.03.2022, 13:59
eksikler fazlasıyla etki edecektir
beraberlik iyidir

Şahin Yılmaz
03.03.2022, 14:00
Yanlız Djanny son maçlarda çok formda.

Bir şekilde onun üzerine oyun kurmamız lazım.

ilelebeTS
03.03.2022, 14:02
İlk 11'in 9 tanesi belli, 2 oyuncu belirsiz. Bana göre stoper de belli gerçi, Denswil-Ahmetcan oynar diyorum, çünkü son dönemde stoper rotasyonu Hugo-Denswil-Ahmetcan'dı, Ahmetcan takımın 3. stoperiydi. Orta sahada ise Berat mı Ömür mü ona hoca karar verecek artık.

Enaldo61
03.03.2022, 14:10
Ben olsam Djaniny-Cornelius beraber başlatırım.

ÖmürKaradeniz61
03.03.2022, 14:10
İsmail Kartala bugün skor 0-1 Trabzonsporun lehine olsun maça çıkma de yemin ediyorum kabul eder itiraz etmez.Fener camiasında kazanacağına inanan bir tane adam yok ama işte prosedür gereği şöyle yeneriz böyle yeneriz diye konuşuyorlar,yok yenemezsin kardeşim mümkünatı yok.

LANGARA
03.03.2022, 14:13
Cumartesi oynanacak olan Konya- Galatasaray maçı da inşallah şampiyonluk yolumuzu kısaltacak. Şu anda almamız gereken puan maksimum 16. O maç sonunda inşallah 13 artı 1 e bizim maç sonunda da 10 a düşecek:) Bu hafta sonundan beklentimiz budur:)

yorumsuz6117
03.03.2022, 14:21
Bakasetas'ı özellikle bu maçta yedeğe koymak ahmaklıktır, adamın direkten dönen topları gol olsa şimdi eleştirenler kral ilan edecekti, Bakasetas Fener'e ateş eder net..

erenslash
03.03.2022, 15:11
fenerin bilenmesi önemli değil fenerin ikincilik şansı var onun için yükleniyorlar sebep o :D

ama bizde defans yok gibi hafta içi antalyayla oynadık kadoda derinlik yok sallamasyon var bu maçın havası farklı geçer diyenlere cavabım :

yani açıkça bir şey diyim antalya kadar bile zorlamaz bunlar bizi gerçi şu var antalyanın zorlama nedeni tamamen bizim bazı topçuların gevşekliği

ama defansın olmaması önemli evet ancak lig de bitiyor. işte bunlar ince ayrıntı basar geçeriz

yenildik şansa mansa fener aldı diyelim bir şey olmaz

ama bu takım gs ı yendi daha diri takım seyirci gerer tahrik etmeye çalışır bir halt olmaz

gs dan daha dandik bir takımları var sadece hırs yapacaklar çakar geçeriz

Attila Durmuş
03.03.2022, 15:11
Maç kilitlenir 70nci dakikalara kadar rölantide giderse biz bu şikecileri son 20 dakikada dağıtırız.Umarım iddia şikecileri favori gösterir.

Edit:İddia şikecileri favori göstermiş

erenslash
03.03.2022, 15:14
hata yapar malesef

yatmaztara
03.03.2022, 15:41
Alanya'ya 4 attıktan sonra altan tanrıkulu'ndan başlayan korku durumu çoğu şikebahçe'liye sirayet etmiş. Şu an çoğu şikebahçeli bu maçın bir an önce geçip bitmesini bekliyor. Önce de yazmıştım 25 yıldır ilk defa şikebahçe bu maça bizden daha fazla önem ve anlam yükleyecek. Maalesef önemli isimlerimiz sakat olduğu için ben de beraberlik çıkacağını düşünüyorum.

kaçarava
03.03.2022, 15:59
Böyle maçların kolay olmadığını herkes biliyor. En basitinden son gs maçında ilk yarı nefes alamadık. Yusuf Yazıcı'nın gol attığı 1-1 biten Kadıköydeki maç da var. 10 kişilerdi ama baskı yemiştik. O maçta fb şimdikinden daha kötüydü.

fb geçiş hücumu da deneyebilir ama yine de önde-orta alanda baskıyla oynayacaklarını düşünüyorum genel kanı gibi. Berat topu alıp dönene kadar boğuluyor, top almadan önce kendini boşa çıkaracak hareketliliği gösteremiyor. Yine de ona mecburuz. Formdayken ayırt edici özelliği olan yerden net paslarını vermesini bekleyeceğiz. Bakasetas kalabalık ve basan orta sahada dribling ve tek paslarda başarılı olamıyor genelde. Sorun bu. Hemen basıyorlar ve frene basıyor. Şutları söyleniyor da sağlam 2 tane çakması lazım o zaman. O hengamede oyunu açacak biri değil, yine iyi oynamayınca kızmamak lazım. Adam bu yani, oyun stili belli. Abdülkadir Ömür daha iyi top taşıyor o bölgede. Stoper konusundaysa olumlu düşünelim; sol stoperde Ahmetcan oynarsa asıl yerine geçer ve daha rahat oynar, sağda Hüseyin oynarsa Denswil kendi yerine geçer ve geriden iyi çıkarız. Fazla derin düşünmeden geçin bu konuyu :D

Forvette Cornelius'u hava topları için son maçlarda hiç olmadığı kadar kullanıyoruz. Geriden çıkmada sorun olunca iyi bir çözüm oluyor. Djaniny'yi de hiç göz ardı etmem bu maç. Cornelius, Szalai'nin türevini almıştı ama Kim'le eşleşirse ve bozulursa sorun olabilir. Djaniny denge bozan bir adam. Kim'i attıran oydu, öyle faul almakla veya hinlikle falan değil yetenekle yaptı. Bunu sindiremeyen gebeşlerin hakem diye zırlamalarına bakmayın. Kim'i Djaniny kadar zorlayan kimse olmadı.

Ferdi ve Valencia yoksa ciddi eksikler onlar için. Beklerinden yıkacaksın bunları.

wakaeme
03.03.2022, 16:05
tribünler dolu olacak baskılı başlayacaklardır. ilk 20 dakikada bu baskıyı kırabilirsek maç bize dönebilir

Onur Erçetin
03.03.2022, 16:13
Hüseyin-Denswill ikilisi hava toplarında çok sıkıntı yaşıcakmış gibi duruyorlar.İnşallah problem yaşamayız.

atillati
03.03.2022, 16:21
Hüseyin falan oynamamalı. Tartışmasız Ahmetcan-Denswill olmalı.

kayl
03.03.2022, 16:38
Hüseyin-Denswill ikilisi hava toplarında çok sıkıntı yaşıcakmış gibi duruyorlar.İnşallah problem yaşamayız.

visca gulbrandsen okaka 3 lusune karşı huseyin denswil oynamıştık fenerde valencia yok osayi bek ne berisha ne de seerdar hızlı değil konya berabere kalır veya yenilirse bnen olsam önde basarım alanyaya o presi yaptıysak fenere cok daha rahat yaparız

Gökhan Balcı
03.03.2022, 16:39
Ahmetcan oynasın ama solda oynasın. Geçen maçtı sanırım sırf sağ ayaklı olmadığı için kanattan gelen bir pozisyonda müdahale edememişti. Şu an sağ stoperde oynayabilecek en iyi oyuncumuz denswill. Bir de Taha var tabii ki ama oynayabilir mi oynayamaz mı bilmiyorum. Türkiye kupasında deneyebilseydik keşke.

DURAS
03.03.2022, 17:47
Avcı hoca tuzağı kurmuş bekliyordur. Bu sene seviye atladı hocamız. Bana kaldırsa dünya çapında oldu. O yüzden o oynasın bu oynasın o yedek kalırsa ahmaklıktır yazarak strese sokmayın kendi kendinizi :) . Benim gönlümden geçen Djaniny ve cornellıusun aynı anda sahada olması. Ama hocamın aklında ne varsa ben kabulüm

ÖmürKaradeniz61
03.03.2022, 17:52
tribünler dolu olacak baskılı başlayacaklardır. ilk 20 dakikada bu baskıyı kırabilirsek maç bize dönebilir

Tribünlerin dolu olması işimize gelir şu maç seyircisiz olsaydı fener bir ihtimal beraberlik alabilir derdim.

ÖmürKaradeniz61
03.03.2022, 17:53
Yok hocam Hugo kadar olmasa da Denswill de havadan fena sayılmaz.

Burak Bıyıklı
03.03.2022, 18:08
Tertemiz 2 - 0 galibiyet yaziyorum.

Ufuk
03.03.2022, 18:46
sofascorea göre Denswil maç başı 1.8 hava topu alıyor (%81 başarı). Hugo da 1.8 hava topu kazanıyor ( %66 başarı). Denswil Hugo'yu aratmaz da yanında oynayacak adam sıkıntı.

Barista
03.03.2022, 19:16
Alanya'ya yaptığımız gibi ilk yarıda 4 tane tıkadığımız bir maç olmasını diliyorum.

Enes Başkaya60
03.03.2022, 19:19
Denswill'in Abdullah hoca takımda kalmasını istiyormuş...

Sevindim buna...

nakzo
03.03.2022, 19:23

Sevindim buna...

kalmalı

Sefa Alış
03.03.2022, 19:45
Hüseyin'in adı geçiyor ama Türkiye Kupası maçında yedeğe bile almadığı adamı Kadıköy deplasmanında 11 başlatmaz Avcı. Denswil - Ahmetcan olur büyük iht.

Mustafa ÖZDEMİR
03.03.2022, 19:46
3-1 gibi net bir skorla yeneriz

B.Yiğit
03.03.2022, 19:54
sofascorea göre Denswil maç başı 1.8 hava topu alıyor (%81 başarı). Hugo da 1.8 hava topu kazanıyor ( %66 başarı). Denswil Hugo'yu aratmaz da yanında oynayacak adam sıkıntı.Denswill Edgar'dan daha iyi performans verdi bana göre. En az Edgar kadar iyi oyun kuruyor ve ondan daha az sakar. Oyun kurma konusunda Hugo dan daha iyi. Bence yeni sözleşmeyi hak ediyor.

David_LuiZ4
03.03.2022, 19:57
Zaten Denswill'i yolda görsen stoper olduğunu anlarsın Edgar için bunu diyemeyiz..Fizik meselesi..

Arif Timurcioğlu
03.03.2022, 19:57
Eğer Hüseyin’i oynayırsa hiç oyun kuracam diye maceraya giripte abuk sabuk top kayıpları yapmasın, direk cornelius krala şişirsin o zaten gereğini yapar ilerde.

theo
03.03.2022, 20:07

Sevindim buna...

o paraya ve o kadar uyumlu hem de bonservis ücreti olmayan bir adam. iç transferin en doğru hamlelerinden biri olur.

kayl
03.03.2022, 20:11
Davidluiz senin futbol bilgi ne çok güveniyorum fenerin mevcut kadrosu valencia olmadan önde baskı yapsak crespo zajc irfan önde rossi pelkas B erisha geçiş hucumunu iyi yaparmi bu kadroları eğer ilerde cornelius oynucaksa ben önde baskıyla rahat skor buluruz diyorum senin fikrini merak ettim

David_LuiZ4
03.03.2022, 20:49
Davidluiz senin futbol bilgi ne çok güveniyorum fenerin mevcut kadrosu valencia olmadan önde baskı yapsak crespo zajc irfan önde rossi pelkas B erisha geçiş hucumunu iyi yaparmi bu kadroları eğer ilerde cornelius oynucaksa ben önde baskıyla rahat skor buluruz diyorum senin fikrini merak ettim

Öncelikle teşekkürler sevgili dostum..

Maçı kazanmamız için önde baskı şart..Tabii rakibin savunma dörtlüsü ve kalecisi, Alanya'nın geri dörtlüsüyle kalecisinin yaptığı hatalar silsilesini yapmayacaktır sıkıştıkları zaman uzun oynayacaklardır..Bu minvalde takım önde basarken merkezdeki ikilinin ne yapacağı çok önemli..Siopis görev adamı hücum ribaundlarını toplayan pres yapan pasla veya çalımla oyundan düşürülse bile rakibin karşısına yeniden çıkan farklı mevkinin adamı olsa da modern roberto carlos gibi bir adam..Mühim olan öndeki dörtlü Waka Baka Visca Cornelius pres yaparken merkezdeki oyuncularımızın göbekte kapacağı toplar..Merkezde kaç oyuncu oynayacak Berat oynayacak mı bunlar soru işareti ama ben olsam 4 1 4 1 gibi dizilişle sahaya çıkardım..Siopis'i savunmanın önünde tek bırakırdım..Ömür ve Bakasetas'ı iç oyuncusu oynatırdım orta 4'lüde..Rakipten daha üstün olduğumuz en önemli taraf pas oyunumuz..

Uğurcan

Peres Ahmetcan Denswill Puço

Siopis

Visca Ömür Baka Waka

Cornelius

Bu 11'le maça çıkar alışılmış paslı oyun kültürümüzü sahaya yansıtırız..Golü veya golleri ise ani preslerle top kapıp hızlı oynayarak atarız..İrfancan dışında bizim baskımızı kıracak pasları atacak oyuncuları yok bir de Mesut vardı..O yüzden maçın ve topun hakiminin biz olacağından kuşkum yok..Fakat bidaha yineleyeyim Merkezde oynayacak Ömür Baka Siopis gibi oyuncular iyi pres yapmalılar Alanya maçında Siopis ile Dorukhan merkezi çok iyi kapatmıştı Dorukhan olsa güzel olacaktı..Siopis' desteği olması lazım Baka ve Ömür'ün..

Takım boyunu da kısa tutmalıyız önde basarken stoperler bekler rakip sahaya yerleşmeli..Çünkü geniş alan seven Rossi ve Pelkas gibi pırpır oyuncuları var rakibin..Fizik olarak ezilmeyeceğimiz bir maç olmanın yanısıra topun hakimi de biz olacağız..Önemli olan presden ve ön alan baskısından kaptığımız topları hızlı oynamak..Rakibe ani top kaybı yarattığınız zaman savunmada yerleşim hataları yapıyor rakibin savunması..Set hücumuyla oynayacağız çünkü rakipden daha fazla teknik oyuncu bizde..Topa hakim olacağız..Tam bu noktada şunu vurgulamak lazım set hücumuyla oynadığımız halde golleri çoğunlukla geçiş oyunuyla buluyoruz..Çünkü top rakibe geçince kaliteli press yapıyoruz rakip çıkarken top kaptırıyor önde yakalanıyor ya da dengesiz yakalanıyor.. Uğurcan bile rakip üstümüze geldiğinde nokta atışı uzun top atıyor..Böyle bir takımın şikecilere yenilme ihtimali yok..Kalbinizi ferah tutunuz..

David_LuiZ4
03.03.2022, 20:57
Umarım Bakasetas-Siopis merkez ikilisi gibi bir düşüncede değildir hoca..Baka merkezde çok top kaybeder..Önde yapacağımız baskıda gölge presle takıma faydası olur en azından o yüzden mevkisinde oynatılmalı..Ayrıca Baka'nın kendi mevkisinde yapacağı top kayıpları pahalıya mal olmaz ama daha geride Siopis'in yanında oynatıldığında orada yapacağı pas hatası topla çıkış hatası golü yememize sebep olabilir..

Hiç taktik analizi yazmaya bile gerek yok Visca ve Waka ile ne kadar çok top buluşturursak o kadar farklı skorla maçı kazanırız diyor bitiriyorum..

Enaldo61
03.03.2022, 21:15
Tazı gibi saldırmamız önde basmamız çok koşmamız lazım, günümüzde olursak erkenden skoru bulup kontrollü oyuna dönebiliriz.

ffırtına
03.03.2022, 21:31
Djinany forvet arkası oynar gibi ayağında da top tutuyor top indiriyor, farklı bir dizilişle çıkabiliriz bence

â€---â€-------------- Uğur ---â€-----------------------------

-- Peres-- Ahmetcan-- Denswil-- Yusuf--

---â€â€------- Siopis -------- Bakasetas -----------

---- Visca ----------- Djanini --------- Nwakame--

----â€--------------------Cornelius --------------------------

Fatih Solmaz
03.03.2022, 21:57
Teknik yorum yapmayacağım, bu takımın bir bacağını bir kolunu bağlasan yine gol atar. Durum böyle iken yapacağımız tek şey rakipten bir tık fazla koşu ve mücadele etmek. Hele hele ritmi biz ayarlarsak top bizde olursa var ya, seyreyleyin cümbüşü.

gurur6134
03.03.2022, 22:00
"Takımdan ve camiadan özür dilerim, dilemiştim de zaten " diyen adamımı savunuyorsunuz

Huseyini savunmuyorum, huseyin mac satar bile bile sabote eder takimi diyen adami kiniyorum aradaki fark bu kimsenin gunahini almayin bosuna

hanzale
03.03.2022, 22:20

Tribe girecek kapasitesi var ama maç satmakla itham etmek akla getirmek doğru değil, bu yetenek düşmanını oynatmak yerine gençleri denemek lazım

Arif Timurcioğlu
03.03.2022, 22:53
Denswil Hüseyin kaçınılmaz son.

wien_ts
03.03.2022, 23:02
Hamsik antrenmana çıktı mı bugün?

Sefa Alış
03.03.2022, 23:12
Hamsik antrenmana çıktı mı bugün?

Bugün takım izinliydi ancak Hamsik yok kesin maçta.

DURAS
03.03.2022, 23:42
hiç hakem atamaları hakkında konuşmam ancak zorbay küçük ; çok kötü bir hakem aynı zamanda federasyonun kadrolu tetikçi hakemidir. çok dikkatli olmalıyız kırmızı kart ve penaltı konularında

ilelebeTS
03.03.2022, 23:52
fenerli hakem vermişler

Onur Akyüz
04.03.2022, 01:13
22 yıldır kadıköyde penaltı almamışız. Bu tip şeyler beni hasta ediyor resmen. Kadıköyde büyü var ağbiii yeaa

BlackPanther
04.03.2022, 01:26
https://i.ibb.co/vzDL2xR/OC.jpg

Mustafa ÖZDEMİR
04.03.2022, 01:34
Fb logosuz kartlara hiçbir şekilde bilet satılmayacak. Korktular içeri gireceğiz diye

lazibere
04.03.2022, 02:23
Bu maçın kilit oyuncuları Pushcak ve Siopis bölgesidir.

Pushcak eğer kontrolsuz çıkışlar yaparsa takımı yakar

Siopis de gününde olmasa orta saha hakimiyetini veririz

Şikecilerde bu maçta en iştahlı oyuncu Mert hakan olacaktır. Orta sahada pres oyunuyla rakibi hataya sevkedersek ligin en rahat maçını oynayabiliriz. Golu bulduktan sonra da kontrollu ama 2 bölgeye çekilmeden oynarsak da farkı açarız

Kazanırsak işi bitirmekle kalmaz , Şikecilerin de işini bitiririz

O bakımdan maça çıkacak her oyuncumuz bu ruhla ve bilinçle hareket edecektir.

Wakame'nin extra oynayacağını düşünüyorum ve Visça ile birlikte maçı kopartacağımızı düşünüyorum

Umarım basit bir top kaybı ile bedava bir gol yemeyiz. Tek korkum bu

Royal Heart
04.03.2022, 05:47
Trabzonspor'un bu sezon ligde mağlubiyet aldığı tek maçın hakemini bir gece vakti bu maça atamaları oldukça manidar. Maçın ilk düdüğünden itibaren tüm pozisyonlarda kulübe dahil takım halinde hareket eden ve hakkını sahada yedirmeyen bir takım görmek istiyorum, bu halde maçın net favorisi Trabzonspor olacaktır. Başarılar Trabzonspor.

erenslash
04.03.2022, 07:41
hakem ataması beni düşündürmüyor çünkü var işini yaparsa hakemin etkisi olmaz penaltıysa verirler kafanızı takmayın

fenerin ikincilik şansı var diye pislik yapabilirler ancak oyuncularımız kendisinden beklenen oyununu oynarsa sorun olmaz bu da durduramaz bizi.

Bizi zorlayacak-motivasyon anlamındaki takımlar belliydi .alt sıradaki takımlar veya ligin 10,11 inci sırasından başlayarak aşağıya giden takımlar

kayseri bunlardan biriydi misal tabi ama aldık bir maçı bir şeilde geri dönüşlerimiz çok o yüzden sorun yok

erenslash
04.03.2022, 07:46
Klavyene sağlık.Bro farkında olduğunu biliyorum ama Trabzonsporun ortasaha transferi yapması şart. Bu sene iyi götürdük bu şekilde.Berat berbat oynuyor misal.Birde sol tarafta top kaybeden Polonyalı vatandaşımız var.Orası felç hep.Baka bir iyi bir kötü.Bakanın aklı avrupada performansı düşmüş sakatlıktan sonrada bir haller oldu elemana.
Umarım Bakasetas-Siopis merkez ikilisi gibi bir düşüncede değildir hoca..Baka merkezde çok top kaybeder..Önde yapacağımız baskıda gölge presle takıma faydası olur en azından o yüzden mevkisinde oynatılmalı..Ayrıca Baka'nın kendi mevkisinde yapacağı top kayıpları pahalıya mal olmaz ama daha geride Siopis'in yanında oynatıldığında orada yapacağı pas hatası topla çıkış hatası golü yememize sebep olabilir..

Hiç taktik analizi yazmaya bile gerek yok Visca ve Waka ile ne kadar çok top buluşturursak o kadar farklı skorla maçı kazanırız diyor bitiriyorum..

Salih Kara
04.03.2022, 07:51
hiç hakem atamaları hakkında konuşmam ancak zorbay küçük ; çok kötü bir hakem aynı zamanda federasyonun kadrolu tetikçi hakemidir. çok dikkatli olmalıyız kırmızı kart ve penaltı konularında

Yan hakem Bahattin Duran'mış. Bu adam Cüneyt Çakır'ın yardımcısı değilmiydi? Hatta deplasmanda bunlarla 1-1 berabere kaldığımız maçta son saniyelerde taç çizgisinde Ekuban'a faulu es geçip ayağıyla topu oyuna sokan yan hakem Bahattin Duran değil miydi?

UĞUR DURTAŞ
04.03.2022, 08:11
maçın hakemi cüneyt çakır olacak.
en son fb maçını 7 kasım da yönetmiş.(fb-kayseri 2-2)
bizim maçı da 28 kasımda yönetmiş.(k.gümrük biz 0-2)

**
Süpriz bir atama diye düşünüyorum,bahattin duran yan hakem gb bir an önce gol atsın diye taça çıkan topu çıkmadan ayağıyla durduran kişiliksiz.

Dün öğlen miçin bizim maçın hakemi açıklanmadığı belli oldu.

alanya antep maçında ciddi hata yapsaydı bizim maça verilmeyecekti.
hatasız maç yönettiği için atadılar gece

(H) ZORBAY KÜÇÜK (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1385054)
(Y) BAHATTİN DURAN (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18630)
(Y) DENİZ CANER ÖZARAL (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1140770)
(D) KADİR SAĞLAM (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20668)

Kasketli
04.03.2022, 08:16
Futbolcularımız hakkında olumsuzluk barındıran yorum yazmıyorum.

Bu da ilk ve umarım son olur.

Tüm mesajları okuyorum ama gerçek sıkıntımızı kimse dile getirmiyor nedense!

Herkes sol bekte kim olursa (İsmail, Trondsen, Puhacz...) ona saydırıyor.

Önünde Nwakaeme varken bu adamların ne yapmasını bekliyorsunuz cidden anlamıyorum!

Lig boyunca, sağ beki biraz hızlı olan tüm takımlar bize sıkıntı çıkardı!

Dünyanın en iyi sol bekini getirin, 90 dakika boyunca 2 kişiyle mücadele edipte hepsini kazanamaz arkadaşlar!

Madem herkeste Nwakaeme fetişi var! onun hatırına sol beklere ses çıkarmamanız lazım ama o da yok!!!

Osayi neyse ki son hareket özürlüsü de sonuca etki edemeyecek diye düşünüyorum ama bu, maç boyunca tek kişi kalacak olan sol kanadımızdan yüklenecekleri gerçeğini yok etmiyor!

MetehanS
04.03.2022, 08:41
Önünde Nwakaeme varken bu adamların ne yapmasını bekliyorsunuz cidden anlamıyorum!
Dünyanın en iyi sol bekini getirin, 90 dakika boyunca 2 kişiyle mücadele edipte hepsini kazanamaz arkadaşlar!
Madem herkeste Nwakaeme fetişi var! onun hatırına sol beklere ses çıkarmamanız lazım ama o da yok!!!
Osayi neyse ki son hareket özürlüsü de sonuca etki edemeyecek diye düşünüyorum ama bu, maç boyunca tek kişi kalacak olan sol kanadımızdan yüklenecekleri gerçeğini yok etmiyor!

:sevinç2:

Benim Puchacz başlığı altındaki mesajım:

Kötü oynamıyor. Şanssızlığı nwakamenin arkasında oynamak.

Nwakaemenin arkasında oynayan kişinin x2 performans göstermesi gerekiyor.

Adamın eski takımındaki maçlarına baktım, bu adam ileri çıkmayı, son çizgiye inmeyi, uzaktan şutları seven bir adam. Fakat bunun için önünde visca gibi yeri geldiğinde boşalan savunmayı doldurabilecek, geri dönebilecek birisi oynamalı.

Nwakaeme sebebiyle şu anda puchaczın sadece savunma yeteneklerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Dediğim gibi onu da x2 performansla yapmak zorunda kalıyor.

Kasketli
04.03.2022, 08:44

Saygılar üstad :)

Özkan Şentürk
04.03.2022, 08:47
Hakem atamasına en çok serdar aziz kasabı sevinmiştir. Krampon çivilerini yağlıyordur şu anda. Bütün gece dayak atıp uyarı bile almadan maçı bitirecek kasap.

batu94
04.03.2022, 08:50
Hamsik’e ne olduğunu açıkladılar mı ben mi kaçırdım? Kurşun mu yedi araba mı çarptı ne oldu abi bu adama?

Devrim Arslan
04.03.2022, 09:08
Fener acınacak bir halde. Fark yesek de koç gitse modundalar.

pReN@_61
04.03.2022, 09:28
Zaten Denswill'i yolda görsen stoper olduğunu anlarsın Edgar için bunu diyemeyiz..Fizik meselesi..Üstat pazar günü keyifli bir galibiyet gelir mi ?

makbernatsu
04.03.2022, 09:32
biz yenilirsek eğer hiç bir şey kaybetmiyoruz ama fener 2. olmak için saldıracaktır maçı kazanmak isteyecektir...vaka canını ve vişça işi çözer diye düşünüyorum..ama şöyle rahat rahat maç izlesek fena olmaz..ilk yarı alanya tarifesi gibi..yıkılır stad :D

Yıldıray Emanet
04.03.2022, 09:32
Rüyamda Hamsik penaltıdan atıyordu

Devrim Arslan
04.03.2022, 09:40
Rüyamda Hamsik penaltıdan atıyordu

güzel rüyaymış neredeyse 20 yıldır sahalarında penaltımız yok
en net penaltıyı fatih tekke döneminde hatırlıyorum vermemişti

CaptanBarbosa
04.03.2022, 09:44
Bahattin duran ve zorbay küçük demek...
Hakem katliamı var pazar günü.
Bu sefer hakem de kurtaramayacak sizi o sahaya gömeceğiz!

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nevzat61
04.03.2022, 09:47
Şikeciler kanatlarımız için özel önlemler alıyormuş, Mesut abimiz bu maç benim maçım olacak oynamak istiyorum diyormuş..adamlar bizim maça olüm kalım maçı olarak bakıyorlar..bizim için ise geçen hafta ki Kayseri maçından daha önemli değil..ancak bunların hezeyanlarını görmek güzel olurdu..

Abdullah Avcı'ya ve dahası takıma güveniyorum.. umarım biz taraftarlarda bulunan bu gevşeklik takımımızda yoktur ..

ONUR BEKAR
04.03.2022, 09:54
Avcı pusuya yattı bekliyor, Hiç sıkıntı etmeyin.. yenilsek de problem yok..

Devrim Arslan
04.03.2022, 10:16
İçeride ve dışarıda Fenerbahçe (https://www.fanatik.com.tr/haberleri/fenerbahce), Galatasaray ve Beşiktaş’ı üst üste 3 maçta da yenen Avcı’lı Trabzonspor, tarihinde ilk kez 3 büyüklere karşı üst üste 4 maçlık galibiyet serisine ulaşabilir.

Öte yandan Karadeniz ekibi, ilk ve son kez ligde aynı sezonda 1990-1991’de Fenerbahçe’yi her iki maçta yenmişti. Abdullah hoca, Özkan Sümer’in bu başarısını yıllar sonra tekrarlamak istiyor. Avcı, Trabzonspor’un başında ilk kez Kadıköy’e çıkıyor. Akyazı’da geçen sezonki Fenerbahçe derbisi 1-0 kaybedilmiş, bu sene ilk yarıdaki maç ise 3-1’lik skorla kazanılmıştı.

tamuğ yamtar
04.03.2022, 10:20
Fener kötü takım.

Hem oyuncu anlamında, hem de takdik ve disiplin anlamında.

Yenilirsek süpriz olur.

Sadettin_
04.03.2022, 10:21
beraberliğe bağlayacaklar maçı .
yapacak bir şey yok

lazminator61
04.03.2022, 10:24

halen forumda bunu öven insanlar var. INANILMAZ. Siz mac izlemiyormusunuz? Her mac sacma sapan drippling denemeleri, bunlardan birisi bile tutmadi. Sacma sapan paslari, ikili mücadele girmiyor, sürekli rakipe orta actiriyor, bunlari neden görmiyorsunuz????????

ÖmürKaradeniz61
04.03.2022, 10:41
Yahu çok çok yeniliriz ya dert ettiğiniz şeye bakın şampiyonluğu 1 hafta geç kutlarız. Hee bana göre yenilme şansımız sıfır da o ayrı ,siz dert ettiğiniz için söylüyorum.

annttiigs
04.03.2022, 10:48

yeteneksiz demek başka, kasti takımı sabote eder demek başka. Mesela benim nezdimde, sizin ilk mesajınız daha sabote edici bir mesaj. Hüseyin yeteneksizliğinden kaybediyor, siz ise "bana göre" çok daha fazla kaybediyorsunuz.

Onur Akyüz
04.03.2022, 10:52
Avcı istanbul’da yenilmedi ve bunu önemsiyor. Yine yenilmeyeceğine eminim.

cubido
04.03.2022, 10:56
.................................................. .............UĞURCAN.............................. ....................
...Peres..................Hüseyin/Ahmetcan...................................Denswil ...........Puchacz.....
.................................................. ...Berat......................Siopis.............. .......................
.......Visca...................................... ................Ömür.............................. ......Nwakaeme..
.................................................. ............Cornelius............................. ........................

Ben böyle çıkacağımızı düşünüyorum.
Hugo varken Serdar Dursun gibi kalıplı santraforlar sorun olmuyordu.
Şimdi özellikle de Hüseyin oynarsa hava toplarında sorun yaşayabiliriz.Denswil'in yanında kim oynar bilmiyorum ama kesinlikle Denswil sol stoper oynamalı.
O zaman topla çıkışları çok daha iyi oluyor.
Önünde Berat da oynayınca defanstan top çıkarma konusunda sorun yaşamayız diye düşünüyorum.
Bakasetas'ın form durumunda ciddi bir düşüş var.
Ömür daha etkili bu aralar.
Fakat Baka da lider karakterli, büyük maçlarda böyle oyuncular da takıma direnç katıyor.
Önde Cornelius oynar diye tahmin ediyorum.
Fakat olur da Djaniny oynarsa çok daha hareketli bir takım haline dönüşürüz.
Gergin maç olur özellikle fb açısından.
Stadın full olması dezavantaj gibi gözükse de bizim atacağımız bir golle 50 bin kişi terse dönüp takımlarına zarar verebilir.
Yıllarca Trabzona'da fb maçlarında aynı şeyi biz yaşadık.
Şampiyonluk yolculuğumuzu çok etkilemeyecek ama hem bizi(üste) hem de rakibi(alta) farklı seviyelere çekebilecek önemli bir maç

hanzale
04.03.2022, 10:58
Yenilsek çok üzülmem, Ali Koç kendini başarılı bulur devam eder. Ama işte rakibin adı Şikebahçe olunca da mecmur yenmek gerekiyor

Yiğit SARI
04.03.2022, 11:19
Arkadaşlar oyuncularımız beceriksiz olabilir göreceli olarak hal ve tavırlarını da beğenmeyebilirsiniz fakat hiç biri "maç satmak" eylemini yapmaz merak etmeyin

Bence şöyle bir 11 okeydir:

--------------Uğurcan
Peres -- Ahmet -- Denswill -- Puchacz
-----------Berat - Siopis
Visca ----- Bakasetas ----- Wakaeme
-------------Cornelius

İdealdir. Asla kötü değil sadece Berat, Ahmet gibi oyuncuların ekstra performans göstermesi gerekiyor mevcut formlarına göre. Djaniny de bu maçta iyi bir tercih olabilir fakat olmasa bile kenarda Djaniny, Ömür ve Kouassi olarak doğrudan maç alabilecek 3 oyuncu bulunacak. Neden bu kadar olumsuzluğa kapılıyorsunuz ki hoca uzun süre edgar, hamsik gibi yapıtaşı adamlardan faydalanamayarak son 5 maçta özellikle harikalar yarattı

Edgar da dahil Hugo, Hamsik, Doruk, Gervinho falan faydalanamadığımız isimlere bakın. Buna rağmen takımın güven veriyor olması çok iyi bir hismiş

B.Yiğit
04.03.2022, 11:33

Osayi neyse ki son hareket özürlüsü de sonuca etki edemeyecek diye düşünüyorum ama bu, maç boyunca tek kişi kalacak olan sol kanadımızdan yüklenecekleri gerçeğini yok etmiyor!Antalyaspor maçında da mı nwakaeme vardı? Adam savunmayı yapamıyor. Kayserispor'un bulduğu 2. golü izle bir daha, sağ bek ve açık arasında pozisyon alıyor. Normalde ya beke basarsın rahat pas vermesini engellersin ya da kanat oyuncusuna yakın durursun. Bu ikisi arasında saçma sapan pozisyon alıyor. Her maç rakipler maden bulmuş gibi oradan orta açma girişiminde bulunuyor. En son oynadığımız Antalya maçında da aynı senaryo yaşandı. Antalyaspor cezasahası içinde şutu var. Hugo rakibe yapışmış döndürmemeye çalışıyor Pucaz ise çok çok hatalı hamle yaparak mevkisini boşaltıp oyuncuya önden basmaya çalışıyor. Rakip de onun boşalttığı yere ara pas atıyor. Karşı karşıya caprazdan şut çekme imkanı doğuyor. Kimin yüzünden yine puchacz.. Adam saatli bomba. Futbolu yeni öğrenmiş gibi. Nerede ne yapması gerektiğini bilmiyor. Hucümda saçma sapan toplar kaybediyor. Halı saha maçı gibi alıp gitmeye çalışıyor. Bu adamı beğenen futboldan gram anlamıyordur. Yabancı sınırlaması nedeniyle kesinlikle ilk kesik yemesi gereken oyuncu puchacz. Trondsen bile bu savunma işini daha iyi yapıyordu. Trondsen'in oyun ve pozisyon bilgisi Puhacz'dan kat kat iyi. İyi savunma yapmanın birinci şartı iyi pozisyon almaktır. Top rakipteyken duracağın yeri bilmektir. Ve göreceksiniz Yakında 11'den kesik yiyecek. Abdullah hoca güvendiği için bu kadar şans verdi ama herkesin bir sınırı var. Hugo sakatlanmasa Fenerbahçe maçında bile oynamayabiliridi.

BlackPanther
04.03.2022, 11:58
Devrim Zengi: Altay Bayındır şu anda Türkiyenin en iyi kalecisi.

dakika 30

https://youtu.be/M_r8zUG3Gn0

ÖmürKaradeniz61
04.03.2022, 12:00

Boş işler hocam onlar 20 puan farkı atarken de hakemler bunlardı. Saha dışına çıkmayalım kazanırız inşallah.

HOPA'LI TS'Lİ
04.03.2022, 12:03

Hakem seçimleri endişe verici
Zorbay zaten bizi adı gibi hep zorluyor.
Her şeye rağmen Kadıköy'den yenilmeden döneceğimize inanıyorum.
Favori açık ara biziz.

Yiğit SARI
04.03.2022, 12:05
Devrim Zengi: Altay Bayındır şu anda Türkiyenin en iyi kalecisi.

dakika 30

https://youtu.be/M_r8zUG3Gn0

Böyle şeyleri niye önemsiyorsunuz yahu bu kadar? :D

çöp yayınlar gereksiz insanlar

Kasketli
04.03.2022, 12:06
Antalyaspor maçında da mı nwakaeme vardı? Adam savunmayı yapamıyor. Kayserispor'un bulduğu 2. golü izle bir daha, sağ bek ve açık arasında pozisyon alıyor. Normalde ya beke basarsın rahat pas vermesini engellersin ya da kanat oyuncusuna yakın durursun. Bu ikisi arasında saçma sapan pozisyon alıyor. Her maç rakipler maden bulmuş gibi oradan orta açma girişiminde bulunuyor. En son oynadığımız Antalya maçında da aynı senaryo yaşandı. Antalyaspor cezasahası içinde şutu var. Hugo rakibe yapışmış döndürmemeye çalışıyor Pucaz ise çok çok hatalı hamle yaparak mevkisini boşaltıp oyuncuya önden basmaya çalışıyor. Rakip de onun boşalttığı yere ara pas atıyor. Karşı karşıya caprazdan şut çekme imkanı doğuyor. Kimin yüzünden yine puchacz.. Adam saatli bomba. Futbolu yeni öğrenmiş gibi. Nerede ne yapması gerektiğini bilmiyor. Hucümda saçma sapan toplar kaybediyor. Halı saha maçı gibi alıp gitmeye çalışıyor. Bu adamı beğenen futboldan gram anlamıyordur. Yabancı sınırlaması nedeniyle kesinlikle ilk kesik yemesi gereken oyuncu puchacz. Trondsen bile bu savunma işini daha iyi yapıyordu. Trondsen'in oyun ve pozisyon bilgisi Puhacz'dan kat kat iyi. İyi savunma yapmanın birinci şartı iyi pozisyon almaktır. Top rakipteyken duracağın yeri bilmektir. Ve göreceksiniz Yakında 11'den kesik yiyecek. Abdullah hoca güvendiği için bu kadar şans verdi ama herkesin bir sınırı var. Hugo sakatlanmasa Fenerbahçe maçında bile oynamayabiliridi.
Sevgili renkdaşım,

Uzun uzun yazmışsın da benim mesajımda Puhacz övgüsü mü var!

yazdım yazdım sildim...

ikili tartışma yaşamaya gerek yok.

Saygılarımla.

BlackPanther
04.03.2022, 12:09
https://youtu.be/HymhMEkrfLo

Oğuzhan Fidan
04.03.2022, 12:18
Fenerbahçe her zamanki gibi Trabzonspor maçlarında olduğu gibi her türlü pisliği yapacaklar. Ferdi ve sosanın oynamayacak olması bizim için iyi.
Hakem faktörü ve seyirci faktörünü yıkıp kendi lehimize çevirmemiz gerekiyor psikolojik ve stratejik bir maç bu sene böyle maçların hepsinden galip çıktık pazar günü akşam şampiyonluğu koparacağımz maç

BlackPanther
04.03.2022, 12:19
https://youtu.be/mzd1J2t8M-w

Oğuzhan Fidan
04.03.2022, 12:20
Her türlü algıyı yaratıp bizi saha dışına çekip daha sonra saha içersinde de her türlü haksızlık ve pisliğe uğrayacağız bunların kanında var. Hiçbir şeye kulak asmayıp futbolumuzu oynayarak Kadıköyden çıkacağız. Saha içersinde sinirlerimize hakim olmak zorundayız. Maçı gerip bizi oyundan düşürecekler. Hakemi zaten fener lobisi atadı.

Oğuzhan Fidan
04.03.2022, 12:22
İkili münakaşalara girmeden ceza sahası içerisine onları sokmadan maçı bitirmemiz lazım hakemin ve var sisteminin ceza sahası içindeki en ufak bir şeyde penaltı çalacağını tüm futbolcularımıza aktarmamız gerekli.

Oğuzhan Fidan
04.03.2022, 12:23
Yöneticiler maç saatine kadar ciddi lobi yapmalılar. Bu hakem neden bizim maça atandı ? Tek kaybettiğimiz antalya maçının hakemi !! Oynadıkları oyunun farkındayız !!

Arif Timurcioğlu
04.03.2022, 12:33
Adamlar adeta şampiyonluk maçına çıkıyor :] la bizi yenmeyi başarabilseniz ne olacak puan farkı 17 olacak bravo.

Mehmet Fatih Yavuz
04.03.2022, 12:35
Trabzonspor düşmanlığından dolayı vuralım kıralım diyen fenerli kadar da Ali Koç gitsin diye Trabzonspor ezsin geçsin diyen de var.

Fener karışık...

Mehmet Fatih Yavuz
04.03.2022, 12:36
https://twitter.com/mhcelebi/status/1499508783747416064

B.Yiğit
04.03.2022, 12:41
İçerideki maçlarında hep saçma sapan penaltı çalınıyor FB'ye. Yine hakemin üzerine oynayacaklar. Kendilerini yere atıp penaltı kovalaycaklar. oyuncularımız en ufak şeyde penaltı çalınacağını bilmeli. Başka türlü puan alma ihtimalleri yok. Bunu kendileri de biliyor.

Arda'
04.03.2022, 13:03

https://media06.ligtv.com.tr/img/news/2009/12/21/0e_ofsayt.jpg

Bu pozisyon daha büyük rezillikti bence canlı izlerken ofsayt değil demiştim tekrardan da 2 metre geriden çıkan adama ofsayt vermişti orman çocuğu yardımcı

Kemal Öztel
04.03.2022, 13:08
Var olsaydı 5-6 lig 3-4 türkiye kupası şampiyonluğumuz daha vardı

ilelebeTS
04.03.2022, 13:23
O efelenmeleri Oly maçında da yaptılar, rezil olup döndüler. İsmail'in kafa, klasik Türk teknik direktör kafası. Verecek gazı, sahaya sürecek takımı. Gelişine 1-2 tane çaktık mı dağılıp giderler. gs maçının benzerini yapmak isteyeceklerdir. Ama maç 90 dakika. Erken bir gol bulursak da Alanya tarzı maç olabilir.

kayl
04.03.2022, 13:34
O efelenmeleri Oly maçında da yaptılar, rezil olup döndüler. İsmail'in kafa, klasik Türk teknik direktör kafası. Verecek gazı, sahaya sürecek takımı. Gelişine 1-2 tane çaktık mı dağılıp giderler. gs maçının benzerini yapmak isteyeceklerdir. Ama maç 90 dakika. Erken bir gol bulursak da Alanya tarzı maç olabilir.

Galatasaray maçıyla bu maç bir olmaz nedenini söyleyeyim bizim o maçtan önce 2 beraberliğimiz vardı ve alt ayi yenmişti konya avciya puan farkı azaldı diye daha kontrollü oyunu tercih etti ama alanya ve kayseri maçlarında puan farkı 17 lere çıkınca önde bastırdı yani biz fenere karşı bekleyerek oynamayiz bence en az 2 gol buluruz kasimpasa macini canlı izledim en az 6 net pozisyonu vardı pasanin bizde slaviadan iyi takımız seneye şampiyonlar ligindeki takımlar fenerden çok daha güçlü bence gövde gösterisi yapi caz he hakem alır iki kırmızı iki penaltı verir ona bisi diyemem

ilelebeTS
04.03.2022, 13:42
Galatasaray maçıyla bu maç bir olmaz nedenini söyleyeyim bizim o maçtan önce 2 beraberliğimiz vardı ve alt ayi yenmişti konya avciya puan farkı azaldı diye daha kontrollü oyunu tercih etti ama alanya ve kayseri maçlarında puan farkı 17 lere çıkınca önde bastırdı yani biz fenere karşı bekleyerek oynamayiz bence en az 2 gol buluruz kasimpasa macini canlı izledim en az 6 net pozisyonu vardı pasanin bizde slaviadan iyi takımız seneye şampiyonlar ligindeki takımlar fenerden çok daha güçlü bence gövde gösterisi yapi caz he hakem alır iki kırmızı iki penaltı verir ona bisi diyemem
Bizim açımızdan aynı olmaz da onlar tempo yaparak, fiziksel olarak bizi yıpratmaya çalışacaklardır. Bunu da gazla yapacaklar işte. Onu da en fazla 45 dakika yapabilirsin. Yoksa teknik anlamda bize üstün gelme şansları yok.

kayl
04.03.2022, 13:47
Tempo yapılacak zajc crespo irfan yapamaz çabuk yoruluyor rossi yapamaz serdar yapamaz pelkas çok formsuz yani tempo yapayım derlerse dediğin gibi ikinci yArı hepsi dökülür ole bir kadroları yok bizim kenardan ömür kouassi djanini kızlarımız var onlarda bitmek B erisha bide arda gerisi yok

lazminator61
04.03.2022, 14:07
20 Puan farkla gidiyoruz Kadiköye, stres varsa, oda sbde.. Tarihde görülmiyen ve bidaha görülmicek bisey yapdik, CÜNKÜ BIZ TRABZONSPORUZ!

Burçak
04.03.2022, 14:14
Şikeci emek hırsızlarını yenebiliriz.
Ha oldu da kaybettik:. hiç bir şey olmaz. 20 puan fark böyle günler için.
Yenilirsek Ali Koç kalır . Gelecek sene de sürünmeye devam ederler. Gerçi başkası da gelse bunlar bu akılla sürünürler.
İnşallah daha beter olurlar.

crixus_61
04.03.2022, 14:32
1499705420067266562

puhahahaa sen nasıl bir kralsın :D

Girebi
04.03.2022, 14:42
Hakem elinden geleni yapacaktir. Defansta konsantrasyon tam olmali. Ceza sahasinin hemen disindan fauller uydurma vs. Bunu Kadikoy'deki her macta yapiyorlar.
İlk yaridan gol bulmak onemli, ilk biz one gecersek sahane olur. Tribunler destekten protestoya doner.
FB'nin formda tek bir oyuncusu bile yok. Bizim on hat yine gununde olursa kazanmamiz lazim, cekinmeden oynayalim, onde basalim, kazanalim..

amasya0561
04.03.2022, 14:48
En azından yenilmemek gerek. Bunların bu sezon en büyük başarıları bizi yenmek olacak. Eğerki kaybedersek ilk maça be hakemlere çok vurgu yapacaklarki ağızlarını kapatmamız gerek.

HOPA'LI TS'Lİ
04.03.2022, 14:50

Top son oynandığı anda kendini iyi saklayarak 2 m geriden çıkan Gökdeniz'e çalan ofsayt

Şerefsiz hırsızlar

HOPA'LI TS'Lİ
04.03.2022, 14:53
Kadıköy'de pazar akşamı oynanacak maçta FB bizi yenemez. Hakemler bizi yenebilir.

İlk golü biz atarsak puan alamazlar.

Oyuncularımız sinirlerine hakim olmalı

Rakip ve taraftar tahrik edecektir.

Teknik ve taktik açıdan açık ara favoriyiz.

Pislik camia psikolojik savaş taktiğiyle bizi yenmeye çalışacaktır.