PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 28.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 09:11
Dün 2.devre Puchacz yerine Yusuf'u almalıydı Hoca

Puaş'ın savunma özelliği çok kötü

cakalkerem
07.03.2022, 09:13
yenebilirdik özellikle ikinci yarı gol dışında neredeyse orta sahayı geçemeyen bir şikebahçe..

waka nın bomboş kale yerine direğe nişanlaması..
Olamayan bir faul uydurup golu yememiz( ki bence faulle alakası yok)

baka nın verimsizliği..

takım topu alınca waka yı beklemekten ileri çıkamıyor

Baka 'yı oyunda tutma arzusu bence pahallıya patladı..
son 4-5 haftadır formsuzdu...Nitekim golü yerken de adamı takip etmeyen bakaydı...

Neyse yenebileceğimiz bir maçtı..
10 kişi kaldıktan sonra adamlar hırslı biz akılcı oynadık..

Faik Yılmaz
07.03.2022, 09:17
1995-1996 sezonunda Trabzonspor Vanspor ve Fenerbahçe maçlarında 40 'tan fazla net pozisyon buldu....

iki maçtada yenildi.

Bazen sadece skorlar önemlidir...

en yakın rakibimizin 15 puan önündeyiz. Fenere ve diğer İstanbul takımlarına en az 20 puan fark attık....

Kalan 10 maçtan 5 tanesini kazanırsak bbir sonraki takım tüm maçlarını kazansa bile yinede şampiyon oluyoruz

Horozun dediği gibi " biz işimize bakalım " onlar konuşşun dursun

nakzo
07.03.2022, 09:21
fb konyayı yenmek zorundaki yenecektir bu da bize 4 maglubiyet 3 beraberlik hakkı doğurur.

Adem Erdoğan
07.03.2022, 09:23
Yedikleri haltın farkında oldukları için hakemin VAR'a gitmesini engellemeye çalıştılar. Kendileri de it gibi biliyordu pozisyonun direk kırmızı olduğunu.

Bu ahlaksız namussuzlara karşı senelerdir mücadele veriyoruz. VAR geldi kel göründü.

iso_4939
07.03.2022, 09:25
Istedikleri olmayinca şike yapamayinca delirdi babasi olmayanlar

iyattara
07.03.2022, 09:28
adam yerinde oynamıyor adam hamsiğin yerinde oynuyor ve olmuyor hamsik geri dönmeyecekse seneye yollar ayrılmalı agrım var diyerek 6 haftaddır piyasada yok adam böyle bir lüksümüz yok.

Bence de Baka 10 numara oynamayacaksa oynamasın yedek beklesin sonradan girsin. 8 gibi oynamanın sorumluluklarını yerine getiremiyor adam. Gereksiz yere oyunu düşüyor, duyguları ile oynayan adam moral olarak da düşüyor.

Adem Erdoğan
07.03.2022, 09:32
https://twitter.com/stipanovic31/status/1500516828187140108?s=19

Yine Siopis. :)

DURAS
07.03.2022, 09:34
Türkiye ligitarihinin en rahat en dominant şampiyonu oldu Trabzon. bunu düşündüm ve dün maçta sonra üzerimdeki negatif enerjiyi attım. suratımda anlamsız bir tebessümle ortada dolanıyorum.

Murat Keçeci
07.03.2022, 09:34
Öncelikle Ahmet Agaoğluna ve Abdullah Avcı ya teşekkür ediyorum.Neden ettiğimi söyleyeyim yıllardır sezonun ortasinda lige havlu atar sonrasinda ise ikinci yarıdaki derbi maçlarını kazanmaya çalışarak züğürt tesellisi bulmaya çalışırdık.Bugün ise tam tersi bir durum yaşıyoruz züğürt tesellisi kovalayan fb,gs ve bjk gerçek hedefe yani şampiyonluğa giden ise Trabzonspor.Birçok takım artık kendisini Trabzonsporun uzerinden test etmeye çalışiyor.Bircok takimin hocası örnekleme yaparken Ts maçlarinda iyi yaptıklari şeylerden örnek vererek ilerleyen maçlara ışık tutmaya çalışiyorlar.Bu durum gosteriyor ki birçok kulübün futbol olatak hedeflediği yer Trabzonsporun futbolu.

Gelelim fb maçına artılarımız kadar eksilerimizinde olduğu bir maç oldu.Skor koruma odakli oyunu abartınca rakibin eksikliğini yeterince değerlendiremedik.1-0 kazandıgimiz malatya maçı gibi golü attık avantajı kaptık şimdi maçın bitmesini bekleyelim mantiğinda olunca oyun ritmimizi bulamadık.Yapmamiz gereken şey en az 60 dakka skordan bagımsiz kendi oyunumuzu oynamaktı.O zaman diliminde muhtemelen 2yi 3 ü bulup fbli taraftarlar ile futbolcuları birbirine kırdırabilirdik.Elimize geçen bu firsati değerlendiremedik.Ama şampiyonluk yolunda alinan bu 1 puanda çok değerli onu da belirtmek gerekiyor.Taraftari olan deplasmanlar her zaman tehlikelidir.Bizde bu deplasmandan +1 puanla çıkarak güzel iş başardık.Oyuncularimizin ayaklarina sağlık.Herşey plana prosedüre uygun şekilde devam ediyor.

Maçın en iyileri Abdulkadir ve Ahmetcan idi.Ikisi de 10 üzerinden 8 lik maç çıkardilar.İkisininde sadece 1 er hatası oldu.Abdulkadirin hatası rakibi dengesiz yakaladigimiz bir pozisyonda hücumda sayisal olarak da iyi durumda iken 25-30 metreden şut denedi orda hatalıydı.Onun disında top taşıma yeteneğiyle takıma büyük güç katti.Ahmetcan ise 1-0 ikende iyi oynadı kale icinden top cıkardı ama 1-1 iken müthiş oynadi.Sorumluluk alıp önündeki boşluklara girdi ve bizi hücumda ekstra 1 kişi arttirdi.Onun tek hatali olduğu pozisyon ise topa eliyle dokunmakla dokunmamak arasinda kaldıği pozisyondu.Topa hamle yaparken zamanlama hatasi oldu.O da zaten bunu hemen farketti o yuzden elimle mi durdursam yoksa biraksam mı diye tereddüte düştü.Birde bir pozisyon vardi alanya daki penaltı pozisyonuna benzer şekilde olan.Bu kez kontrollu gidip rakibin karşısinda kendini frenledi.Bu pozisyon onun hatalarindan ders alabildiğini ve gelişime açık olduğunu gösteriyor.Aferim sana Ahmetcan şimdi yapmasi gereken şey bu oyunu her maç istikrarlı hale getirip bir standart yakalamak.

Maçin kötüleri Bakasetas ve Puchacz idi.Ama ikisininde kendi çapında haklı gerekceleri de var.O sebebten çok eleştirilecek bir durum yok.Bakasetasin gerekcesi iki yönlü oyundan daha cok ofansif ozellikleri olan bir oyuncu olmasi ama sakatlardan dolayi mecburen böyle oynatiyoruz.Puchaczin gerekcesi ise Nwakaeme ile oynuyor olması.Bu maçta da sol tarafta yine çok boşluk verdik defanstan topu hizlica çikarabilen her takım Nwakaemenin arkasına topu taşıyor ve dengemizi bozuyor.Ama Nwakaeme nin hücum yönü o kadar güçlü ki bizi bu riski almak zorunda birakiyor.Puchaczla birlikte daha fazla şey denemesi lazim.Mesela bir pozisyonda Puchacz soldan bomboş cikti ama Nwakaeme topu markajdaki Cornelius a verdi.Yine başka bir pozisyonda Puchacz boşluğa çıkıp uzun top istedi aldı topu yere indirdi Nwakaeme gelip ayagindan topu aldi.Böyle şeyler oyuncular üzerinde özgüven kaybına sebeb olur.Ozgüven kaybi da konsantrasyon bozukluğuna ve bu durumda bireysel hatalara yol açar.

Sonuç olarak istedigimiz bir puanı aldık.Daha fazlasını alabilir miydik.Kesinlikle alabilirdik.Mesela avrupali takimlar böyle fırsatlari asla affetmiyor. Yeterince soğukkanlı kalamamanin sıkıntısını yaşadık ve galibiyet fırsatını kaçırdık.Ama üzüntü duyulacak bir durum yok.Hanemize 1 puan daha koyduk ve kalan maç bakiyesinden bir çeltik daha karaladık.Şimdi hedef göztepe zaman Akyazi zamanı.

ÖmürKaradeniz61
07.03.2022, 09:38
Ayrıca maçın hakemi Zorbay ve Var hakemi Mete ikilisinin verdikleri kararlardan ötürü tebrik ediyorum gayet iyi maç yönettiler. Sadece kırmızı karttan sonra bütün takdir haklarını fenerden yana kullandı zorbay çünkü gerçekten dağıldı orda.

sethfilo
07.03.2022, 09:40
Çok fazla üzerinde durulmayacak bir maç oldu, biz tam olarak ne istediğimizi ortaya koyamadık/koymadık, maç içinde gelgitler olmadı, avcının artık bir kredisi var. Bu yüzden çok fazla yüklenmek gereksiz, ancak bu maç ile başlaması olası tutuk oyunlar bekliyorum, lig bitti benim için yarım puan ile de olsa şampiyon olacağız bu tartışmasız. Benim için şu an birinci hedef kupadaki Kayseri maçı çünkü her maç üzerine koyan bir rakiple oynayacağız ve her maç kaybedilen oyuncularla birlikte durağanlığa geçme sinyalleri veren bir takım . Hamsik değil ama Dorukhan inanılmaz eksikliği hissedilen konumunda

alperrr
07.03.2022, 09:41
bana göre rezil bir sonuç..yenmeliydik..
20küsür yıldır yenemiyoruz..
fırsat düşmüş eline..

vur geç da..
şu önce rahat maç ..falana diyenlerde ..size yalan söylüyor..hemde yıllardır..
maç sonu çıkıp konuşsana..yok..ver gazı maç sonu kaybol..

temkinli konuşansa loser oluyor..enteresan..
elimize fırsatın fırsatı geçmişti..şikecierden alacağımızın bi kısmını tahsil etmiş olacaktık..
neyseki şampiuon oluyoruzda öfkem az bişey azalıyor..

Mehmet BAŞ
07.03.2022, 09:45
Ligin bitmesine 10 maç var ve toplanması gereken 30 puan var. İkinci sıradaki takımla 15 puan fark var.
Önümüzdeki üç maçta Konyaspor puan kaybetmesi ve bizim kazanmamız halinde şampiyonluğu garantiliyoruz.
Tabi burada derdim şampiyonluğu garantileme değil, zamanını kestirmek için bu hesapları yapıyorum.
Yoksa ligin şampiyonu artık belli...

ONUR BEKAR
07.03.2022, 09:47
Ömür şimdiye kadar ki en iyi topunu oynadı,
Hele Ahmetcan süperdi, inşallah üstüne koyarak devam eder..
İkinci yarının başında Djanyy alınsaydı farklı olurdu..

Gökhan Balcı
07.03.2022, 09:48
Dün hocamız da formsuzdu bence. Kendi sahamızda olsa daha cesur hamlelerde bulunurdu bana biraz da gerek görmedi gibi geldi. Gerekirse beraberlik ile ayrılalım kaza bela olmadan şuradan gidelim üç puan olursa ne ala diye düşündü ki hem galibiyeti getirecek pozisyonları yakaladık hem de bir tane pozisyon verdik sadece. Yani rezil rüsva denilen takım bile kazanmaya yakın olan taraftı. Benim canımı sıkan nokta şu oldu sadece. Dün orta sahada başka bir alternatif olsa hoca bakasetası ikinci yarı çıkarırdı. Ama ne murata ne yunusa ne de berata güvenemedi. Üçü de teknik oyuncular ama hiçbiri tempolu oyuncular değil. Ha savunma önüne berat hamlesi mantıksız mı olurdu? İlk bakışta hayır ama hoca güvenemedi savunma önünde saçmalar diye korktu bence. Yoksa bizim sene başında en kıymetli oyuncumuzdu bu hale nasıl geldi onu konuşmak gerek. Berat Siopis ömür orta sahası ile oyunu tutabilirdik gibi düşünüyor insan ama oynanmadan da bilemiyorsun. 11-11 oyun elbette bizim daha fazla işimize gelirdi ama işin garibi şu ki hoca tam değişikliği yapacağı sırada gol yedik. Futbol tam bir anlar oyunu başka ne denilebilir ki...

Bunun dışında seneye orta saha rotasyonunu daha modern oyuncular eklememiz gerekiyor. İş kora kor oyuna geldiğinde yumuşak kalabiliyoruz. Süper ligden de olabilir yerli dorukhan gibi oyuncular bulmamız lazım.

Kasketli
07.03.2022, 09:49
Allah forum yöneticilerimizin yardımcısı olsun,

Ben bazılarını engellemektense "raporlamayı" tercih ettim ve saatler sürdü.

Klavye başından saygısızca, hakaretlerle kendini ifade eden kişileri lütfen sizler de engellemek yerine "raporlayın"

Saygılarımla.

ahamitokutan
07.03.2022, 09:55
https://twitter.com/stipanovic31/status/1500516828187140108?s=19

Yine Siopis. :)

demek böyle pozisyonda kırmızı görseler stadı yakacaklardı. utanmazlar.

makbernatsu
07.03.2022, 10:06
kazanmalıydık vurup geçmeliydik ama herşeyi bir kenara bırakalım koca sezonda 1 mağlubiyetimiz var bu 1...

2.si avcıya sallayanlara söylüyorum açın puan taplosunu ve rüyanızda bile göremeyeceğiniz bu tabloya bir daha bakın..

maçın sonucundan bağımsız olarak söylüyorum işler tam tersine döndü..sahaya atılan yabancı maddeler..sahaya atlayan futbol teroristi...küfürler vs vs...

tıpkı bizim geçmiş senelerdeki şb maçlarında olduğu gibi... Ben sadece bu görüntülere bile sevinir avcının arkasında dururum...

Yiğit SARI
07.03.2022, 10:10
kazanmalıydık vurup geçmeliydik ama herşeyi bir kenara bırakalım koca sezonda 1 mağlubiyetimiz var bu 1...

2.si avcıya sallayanlara söylüyorum açın puan taplosunu ve rüyanızda bile göremeyeceğiniz bu tabloya bir daha bakın..

maçın sonucundan bağımsız olarak söylüyorum işler tam tersine döndü..sahaya atılan yabancı maddeler..sahaya atlayan futbol teroristi...küfürler vs vs...

tıpkı bizim geçmiş senelerdeki şb maçlarında olduğu gibi... Ben sadece bu görüntülere bile sevinir avcının arkasında dururum...

Bu konuda ne yapılacağını bir hayli merak ediyorum

lazminator61
07.03.2022, 10:15
Crespo da 2.sarıdan atılmalıydı. Ahmetcan'a attığı şamar vardı. Bunu konuşmaz Gürcan gibi fanatik zavallılar

Bolu-Bursa maçında ev sahibi Bolu son 30 dakikayı 9 kişi tamamladı. HAKEM DEDİĞİN KORKMAYACAK İŞTE BÖYLE. Dün şikebahçe de 9 kişi tamamlamalıydı. Zorbay kırmızının etkisinde kadı.

Mert Hakan, VAR'a giden hakeme işaret parmağıyla ayar veriyor. Bunu da söyle Eyy Gürcan BİLGİSİZ

Erman Toroğlu: Mete Kalkavan'ın VAR performansı orta hakemliğinden daha iyi

onu gectim, hakeme saldiri var, mactan önce ve macin icinde ana afrat küfür etti sehirci.

Bu arada Corneliusa yapilan penaltimiydi? Onuda mi görmediler?

bordoylamavi
07.03.2022, 10:22
dün bayağı canım sıkıldı. şu feneri 1 0 dan sonra dağıtacağımza saçma sapan bir rölantiye girdik. ve saçma bir gol yedik. neyse sonuçta 15 puan fark var hala. ama bir an önce şampiyonluğun garantilenmesini istiyorum ben. o yüzden böyle puan kayıpları can sıkıyor.

UĞUR DURTAŞ
07.03.2022, 10:29
11 yıl sonra tekrar şampiyon yapıyor avcı hocamız bizi
10 maç kaldı çok ama çok ciddi bir şeyler olmadığı sürece bu sene şampiyonuz.
nokta.
**
rakip 10 kişi kalmış
1-0 öndeyiz
2.golü bulamama hastalığımız nüks etti.

avcı hocam hakkını yukarıda VERDİM.
ama bu maç üzerinden eleştireceğim.

bakasetasın oyundan çıkana kadar takımı eksik oynattığını görmene rağmen
niçin 90 dakika sahada tuttun be hocam hiç çıkarmasaydın 3-4 dakika kala niçin yaptık ki oyuncu değişikliğini
anlamadım.

ekinci yarı başya canini ile başlasaydın çok ama çok farklı olurdıu skor...

**

futbolculara kızacağım ama onlar avcı hocamızın dediklerini yaptılar dün akşam.

rakip 10 kişi

güzel

devamlı top yaptık ayağa buda güzel

çoğu zaman ince paslarla rakibi düşürdük

bi anda 3 fb li oyuncu arkamızda kaldı

1 kişide eksikler oldu mu sana 4 kişi

önünde 5 fb li oyuncu var HIZLI hucum etsek ikiyi üçü hatta ve hatta dördü bulacağız.

yokkkkkkkkk biz ne yaptık hızlı hucum yerine orta sahadn o topu tekrar denswile ahmet cana verdik arkamızdaki

3 rakip oyuncu önümüze geçmesine her seferinde izin verdik.

golü yiyin ce bizimkiler canlandı geçmiş olsun kardeşim.

yıllardır lig maçlarında yenemiyorsun kafamız rahat

rakip eksik oynayın be kardeşim oynayın

puchucz kesinlikle seneye bizimle olmamalı
garip işlere imza atıyor
karşısındaki oyuncu orta yapmak için çırpınıyor orta yapamıyor
yanlamasına geriye doğru giden rabinin elinden çekiyor
dur dur diyor sen orta yapamadın ben sana ortalık yerden faul yapayım da zorlan ma diyor
mücedeleci kanı yerinde durmuyor hareketli eyvallah ama bizim sol kant oyuncusu olamaz.

her zaman yazdım çizdim yine yazıyorum.
canini varken cornelius yedek beklemeli.
cornelius bir tane olumlu hareket yap be kardeşim o boya o posa ne oynuyorsun belli değil.

visca ne oldu sana dün çok verimsiz isteksiz oynadın.
sanada yakıştıramadım

makayeme dün tam konsantre olamadı maça
bir şeyler eksikti kendisinde
boş kale makayeme boş kale güzel kardeşim.

ahmet can adına çok sevindim.
denswil iyidi
siopis ömür iyidi

koita dan BAHSETMEYECEĞİM.

El Cordobes
07.03.2022, 10:44
38 de 38 yapsak da mutlu olmayacak bir kesim var. Hataları söylemek ayrı, işi farklı boyutlara taşımak ayrı. Neyse...

Yeteneksiz veya bir şekilde yetersiz olan oyuncuya tahammülüm var da zeka anlamında sıkıntılı olana gerçekten tahammülüm yok. Dün Abdüş ün Koita ya kestiği topta Koita nın önünde üç tane fenerli var, gözünün önünde o üç adam ve hepsinin hiza olarak
arkasında. İki metre ofsaytta olduğunun farkında bile değil, bir de o halde elini kaldırmış top istiyor. Çıldırmamak elde değil. Şu adama verilen kuruşun dahi izahı yok hakikaten.

Courage
07.03.2022, 10:48
Dün akşam net galibiyet beklentisiyle izledim maçı. Ahlaksız utanmaz güruhun "ne var bunda" diyebildiği %100 haklı kırmızı kartın çıkmasından sonra oyun dengemiz her nedense Nwakaeme'nin golüyle bile yerine oturmadı. Halbuki 10 kişi kalmış , haftalardır kaosun içinde, kadro kalitesi ve camia psikolojisi yerlerde olan bir takımı sürklase edip maçı koparmalıydık. Niye kendimizi geri çekip o gerekli ceza sahası koşularını, al-ver işlerini , şut denemelerini,kenar organizasyonlarını yapmadık anlayamadım. Abdullah Hocanında böyle bir taktiğinin olduğunu sanmıyorum bu maç özelinde.Anlamsız bir halimiz vardı ta ki faul olmayan bir pozisyondan golü yiyene kadar. Kale diplerinde kaçırılan mucizevi fırsatlar ligde 25 yıldır süren galibiyet hasretini seneye erteletse de ... bu kadar hafta hatta aydır bu maça bilenen güruhun hevesini söndürüp artık istemeselerde Şampiyon olduğumuzu söyletmemiz yetti.Kafalarına vura vura yani. İstediğimizi aldık sayıyor bir kayıp olarak değerlendirmiyorum.

...

Muhteşem oynayan Ahmetcan ve bütün takımı ayrıca teknik heyeti tebrik ederim.

UĞUR DURTAŞ
07.03.2022, 10:51
Belki çoğu arkadaşımız bunu okuyunca şaşıracaktır.

attığımız golün dışında

eksik fb ye karşı keleyi bulan 2.topumuz YOK.

chener
07.03.2022, 10:51
Bu maçtan sonra yapılan oluşturulmaya çalıştırılan olumsuz havayı görünce iyiki yakinlarda rakibimiz yok diyorum. Demekki biz Başakşehire şampiyonluğu böyle atmosferle kaybettik.

Gelecek sezonlarda şampiyonluk mücadelesinde yakın puan olması durumunda işimiz zor .

Şampiyon olduk halen "o gitsin, bu gitsin, onun işi değil, böyle olmaz" söylemleri. Üzülüyor insan bunları okuyunca.

Mutlu olmayı beceremeyen insanlara her zaman acımışımdır. Kendisine mutluluk yaratamayanin hickimseye faydası olamaz.

HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 10:53
Dün hocamız da formsuzdu bence. Kendi sahamızda olsa daha cesur hamlelerde bulunurdu bana biraz da gerek görmedi gibi geldi. Gerekirse beraberlik ile ayrılalım kaza bela olmadan şuradan gidelim üç puan olursa ne ala diye düşündü ki hem galibiyeti getirecek pozisyonları yakaladık hem de bir tane pozisyon verdik sadece. Yani rezil rüsva denilen takım bile kazanmaya yakın olan taraftı. Benim canımı sıkan nokta şu oldu sadece. Dün orta sahada başka bir alternatif olsa hoca bakasetası ikinci yarı çıkarırdı. Ama ne murata ne yunusa ne de berata güvenemedi. Üçü de teknik oyuncular ama hiçbiri tempolu oyuncular değil. Ha savunma önüne berat hamlesi mantıksız mı olurdu? İlk bakışta hayır ama hoca güvenemedi savunma önünde saçmalar diye korktu bence. Yoksa bizim sene başında en kıymetli oyuncumuzdu bu hale nasıl geldi onu konuşmak gerek. Berat Siopis ömür orta sahası ile oyunu tutabilirdik gibi düşünüyor insan ama oynanmadan da bilemiyorsun. 11-11 oyun elbette bizim daha fazla işimize gelirdi ama işin garibi şu ki hoca tam değişikliği yapacağı sırada gol yedik. Futbol tam bir anlar oyunu başka ne denilebilir ki...

Bunun dışında seneye orta saha rotasyonunu daha modern oyuncular eklememiz gerekiyor. İş kora kor oyuna geldiğinde yumuşak kalabiliyoruz. Süper ligden de olabilir yerli dorukhan gibi oyuncular bulmamız lazım.

Aspor'da Ulaş Özdemir, Berat milli takıma seçildikten sonra ilginçtir ki performansı düşmeye başladı dedi. Bir de GB'de 6 numara oynuyordu. Trabzonspor'da 8 numara oynaması onun performansını etkiledi dedi.

Yazınızdaki tam oyuncu değişikliği olmadan önce golü yememiz maçın berabere bitmesine yol açtı. Çok doğru. Baka-Djaniny değişikliği daha önce hatta 2.devre başı olabilirdi.

Sensiz olmaz.
Çabuk dön Grande (en azından Dorukhan için de bunu söyleyelim)

Enaldo61
07.03.2022, 11:03
Cornelius ilk pozisyon penaltı, serdaf aziz el penaltı ve puchacz mert hakan faul yok, normalde dün ts doğrandı. Ama güçlünün hukuku işleyen tr'de normal.

Kasketli
07.03.2022, 11:03
Aspor'da Ulaş Özdemir, Berat milli takıma seçildikten sonra ilginçtir ki performansı düşmeye başladı dedi. Bir de GB'de 6 numara oynuyordu. Trabzonspor'da 8 numara oynaması onun performansını etkiledi dedi.

Yazınızdaki tam oyuncu değişikliği olmadan önce golü yememiz maçın berabere bitmesine yol açtı. Çok doğru. Baka-Djaniny değişikliği daha önce hatta 2.devre başı olabilirdi.

Sensiz olmaz.

Aylardır ben de söylüyorum, milli takım kampından dönüşte Berat da Yusuf Sarı da aşırı kötü oynamaya başladılar.

Kampta İstanbul takımı futbolcuları ile ne yaşandıysa artık...

agahozlu
07.03.2022, 11:07
Puan farkının, mevcut durumun keyfini çıkartın.

Daha iyi olmak için elbette eleştiri yapacağız, yapalım da. Ama bir zahmet puan tablosuna da bakalım.

Ahmetcan beklediğimden çok daha iyi oynadı. Maçı çok rahat alabilirdik, eksik yakaladığımız pozisyonlar oldu ama basit oynayamadık. Mesela son pozisyon.

Bize bu güzel anları şimdiye kadar yaşatan, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

ccd6167
07.03.2022, 11:08
İsimlere ve takımlara bu maç özelinde laf demeyeceğim.

fakat artık Ahmetcan gibi bir stoperimiz var diyebiliyoruz 18 yaşında hiç sırıtmadan oynadı. Şöyle 1-2 rotasyon oyuncusu daha çıkarsak çok güzel olur.

HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 11:16
İsimlere ve takımlara bu maç özelinde laf demeyeceğim.

fakat artık Ahmetcan gibi bir stoperimiz var diyebiliyoruz 18 yaşında hiç sırıtmadan oynadı. Şöyle 1-2 rotasyon oyuncusu daha çıkarsak çok güzel olur.

Maçın adamı Ahmetcan. Yaşına rağmen soğukkanlılığı, özgüveni beni büyüledi.

Kim Min Jae de çok iyi oynadı. Çok kritik müdahaleler yaptı.

gudoz81
07.03.2022, 11:17
"MEDİA" meslek icabı boş laf yapmak zorunda
akıllarınca şb yi yok onurlu duruş yok şu yok bu diye övmeleri tamamen
"RAİTİNG" meselesi
seyrettik maçı kendi aklımız kendi fikrimiz olmasa
kanacağız anlattıklarına
sizde kanmayın
hatırlayın 2011 operasyonu medya da başladı
cenk tosunu bizim maç öncesi antepteyken tosun paşa diye manşete çektiler
sonra "küçümen" rakibimize kolay penaltı çalınıyor dedi
fark 9 değil 6 puan diye koca koca manşetler vb.
kanmayın media ya, her konuda hem de.

tamuğ yamtar
07.03.2022, 11:18
Bu maç sırasında ve sonrasında okuduklarımdan anladım ki, çoğu kişi Avcı’yı anlamamış.

Daha önce de yazmıştım.

Avcı, burada veya maç esnasında geriye verilen paslara homurdanan veya tepki gösteren insanların tam tersine futbolcularını hep alkışlayıp teşvik ediyor.

Açık bulamadıysan, baştan oyunu kur diyor adam.

Bu bir.

İki; Trabzonspor daha önceki sezonlarda birçok travma yaşadı.

Ben bu sezon garanti oyun oynayacağım diyor.

Bu da çok net.

Kayseri maçı gibi geriye düşersem de alırım riski yüklenirim zaten diyor.

Trabzonspor’un bu oyun yapısı ve ezberiyle maç kaybetmesi çok ama çok zor ayrıca.

Şampiyonluğu matematiksel olarak garantileyene kadar puan farkı kaç olursa olsun, bu sezon böyle.

20 küsür yıldır yenememek gibi konulara bu kadar takılmaya da hiç ama hiç gerek yok.

38 maç var koca sezonda, rakibimizle yaptığımız maç sayısı bunlardan sadece 2’si yav.

Son olarak dünyanın en ama en temiz şampiyonluğunu kazanalım (ki şampiyon olduğumuz her sezon öyle zaten) rakip takım taraftarları, yorumcular alakasız alakasız şeyler elbet söylecektir.

Sorun şurada; nasıl oluyor da aklı başında insanlar özellikle “yorumcu” denilen insanların söylediklerini bu kadar ciddiye alıyorlar?

Ya arkadaşlar kalitenizi yüksek tutun Allah aşkına.

Bakın keyfinize.

Bırakın O ne demiş bu ne demiş.

O’nlar ne yaparsanız yapın söyleyecekler zaten.

Esas sorunun bu tarz kişileri izleyen veya ciddiye alanlar insanlarda olduğunu düşünüyorum.

Daha çok işimiz var bizim.

Bırakın kendi çaresizlikleriyle uğraşıp, debelensinler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onur Akyüz
07.03.2022, 11:32
Değil 25 sene isterse 125 sene kadıköyde kazanmayalım hiç umrumda değil şampiyon oluyoruz uğraştığımız işlere bak. :)

Merak etmeyin seneye yeneriz bu maç elimizden kurtuldular boş kaleye atamadık olur böyle şeyler.

Sadece Dj-Baka değişikliği yapabilirdik Corne arkasında Dj oynasa kayseri maçı gibi, daha etkili olabilirdik.

Neyse sağlık olsun 3 hafta sonra şampiyonluğu ilan ederiz diye düşünüyorum.

Şampiyonluk heyecani vurdi bizzeeğ..

HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 11:35
İsmail Kartal i.nesinin hakemi ittiğini de unutmayalım. Erman hoca söyledi akşam

Gökhan Balcı
07.03.2022, 11:38

Sensiz olmaz.

Ben bunu biraz Hamsik sendromu olarak yorumluyorum. Ciddi anlamda hayranlık besliyor hamsik'e ve onun gibi olmak istiyor ama temelde yapması gereken şeyleri henüz bilmediği için kabullenemiyor rolünü. Berat vücut yapısı gereği çift yönlü modern bir orta saha olamaz. Ciddi anlamda ağır bir oyuncu. O yüzden de hoca sene başında savunmanın önünde görev verdi ona. Düşünün yaşı ondan çok çok fazla olan hamsik sekiz oynamak zorunda kaldı. Berat bu denli çift yönlüye uygun olmayan bir adam. Yani bizde sekiz numara değil tam tersi altı numara oynadı ama bence bu rolü kabul edemedi. Halbuki hoca savunmanın önünden oyun kurdurmak gibi kıymetli bir görev vermişti ona biraz da sertlik katması gerekiyordu ama o bunu yapamadı. Alayım topu iki döneyim bi altmış metre pas atayım... Hamsik böyle değil ve bunu anlaması lazım. Tabii daha çok genç isterse büyük futbolcu olacak yeter ki kendine inansın

HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 11:39
3 veya 4 maç kazandığımızda garantileriz.

O büyük akşamı heyecanla bekliyorum.

25 yıldır Kadıköy'de yenemedik değil (3 sene önce yari finalde 3 tane sapladığımızı unutmayın. Elbet ligde de yeneceğiz bir gün. Mühim olan şampiyonluk.Hiç derbi kaybetmeden ilerliyorsun ey TS taraftarı ve 28 maçta sadece 1 kez yenilmişsin)

Keyif beni boğayi ula

tristram
07.03.2022, 11:44
yenseydik iyi olurdu ama yine de ali koc ve ekibinin selameti icin sonuca cok uzulmedim cunku olasi bir maglubiyette ali koc tartisilip gercekleri gorme sanslari olacakti.simdi bu muptezeller hakem yaygarasi ile kendilerini gazlayacaklar.umarim gs derbisini bunlar kazanir uyumaya devam ederler.ilk macin sonucunda da megafonla ayni seyi yapmislardi.bu ulkede uyutmasi cok kolay ki kitle var.biri fenerliler digeri her olayda buyuk resmi goren cehalet icinde yogrulmuslar.bunlarin onune ne koyarsan koy sorgulamadan yerler.fanatikligin en uc noktasi.takim sevgisi falan degil dupeduz bildigin salaklik.adamlar ciddi ciddi mevut kadrolariyla sampiyon olabileceklerini dusunuyorlar.onlara gore sezonun tum sorumlusu hakemler.iste ali koc'un bu ozelligini seviyorum.takimin icine edip ustune taraftara bunlari yedirebiliyor..

bu arada kirmizinin net oldugunu dusunuyorum ama bu mac 11-11 oynansa daha iyi olurdu.avci'nin plani her turlu daha iyi tutardi.kirmizinin gazyla fbli futbolcular sezon boyunca gostermedigi mucadeleyi gosterdi.
maksimum 3-4 hafta icinde sampiyonlugu ilan ederiz avcinin hakki odenmez ama bu muhtesem sezonu febe deplasman galibiyetiyle taclandirsaydik efsane olurdu.

son olarak futbolda VAR sisteminin onemini bir kez daha gorduk.son 20 yilda bu sistem uygulanmis olsaydi en az 3-4 sampiyonlugumuz daha vardi.yillarca soyle buyuk takimiz boyle buyuk takimiz diye gezenler aslinda buyuk olanin kendileri degil hakem cetesi oldugunu gorduler.hakem yardimi olmadan pek de bir numaralarinin olmadigi goruldu.
simdi bu cete bize artik neden calismiyor diye agliyorlar.bunlarin istedigi adalet degil ayni cetenin tekrar kendilerine calismasi.boyle giderse yakin zamanda VAR sistemini kaldirmaya calisacaklardir.

Aldemir
07.03.2022, 11:53
Kuşku yok ki Avcı büyük hocadır,

Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer’den sonra Trabzonspor tarihine geçmiş 3. hocadır bana göre.
Bu vesileyle, stadımızın adını “Ahmet Suat Özyazıcı” olarak tescillemeyenleri bir kez daha lanetle anıyorum.

Dünkü maç,

Sondan başlayalım.
Maç sonunda karşı takımın hocası ne dedi : “ Bu 1 puanı taraftarımıza armağan ediyorum”
Bu kulaklar duydu bunu.
Nedir bu ifadesinin meali “ Şampiyona karşı bu kadar yapabildik”
Kendi sahasında, tamamen dolu tribünler önündeki maçtan sonraki beyanları.
Ne sayıklaya geliyor bunlar yıllardır “ efendim, bizim büyüklüğümüz şey büyüklüğü değil, öyle şey değil yanem”
Sonuç: Trabzon, böyle diyenleri aldıkları 1 puana şükrettirir.

Denebilir ki, onlar 10 kişi de biz 11 kişi.. filan.
10 kişi kalmış takımın hücum bölgesinden birini geriye çektin mi oldu sana 11-11 zaten.
Kırmızı kart gören oyuncu savunma hattından değilse çok çok büyük farklar oluşmaz.
Bunlar değil miydi, 70 dakika 9 kişi oynayan Karagümrük’e gol atamayan.

Biri eleştiri varsa, bizim oyun kalitemizin karşılığının galibiyet olması gerektiği yönünde olmalı.
Oyun kalitemiz de bir gerileme görmedim.
Wakayeme’nin direğe nişanladığı şut. Gol olsaydı ne olacaktı, olmadı da ne oldu ?
Baskı mı yedik ? sağlı sollu ataklarla mı geldiler ? kalemizi abluka altına mı aldılar ?
Galibiyetin getireceği bir tek sonuç olacaktı: Oradaki 50.000 kişi ağlaya ağlaya gidecekti evlerine.
Onlarda memleketimin insanları.
Eminim onlar da istemezlerdi, başkalarının emeklerini çalan, hak yiyen, şike yapan alçaklar tarafından temsil edilmek.

Ortada sıçan tadında bir maç oynadık.
Sakatlanma riski almaya değmeyecek , aşırı yıpranmaya değmeyecek sıradan bir lig maçı.

batugol
07.03.2022, 11:56
afkurmaya devam etsinler
biz şampiyonlar liginde oynarken anaların liginde oynasınlar sadece
dun iyiki stadı doldurmuşlar
bir daha şampiyonu izlemek için 1 sene bekleyecekler

Kasketli
07.03.2022, 12:00
Kuşku yok ki Avcı büyük hocadır,

Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer’den sonra Trabzonspor tarihine geçmiş 3. hocadır bana göre.
Bu vesileyle, stadımızın adını “Ahmet Suat Özyazıcı” olarak tescillemeyenleri bir kez daha lanetle anıyorum.

:alkış::alkış::alkış:

iso_4939
07.03.2022, 12:00
İsmail Kartal i.nesinin hakemi ittiğini de unutmayalım. Erman hoca söyledi akşam

Evet bana dokunma diyor arizona kertenkelesi kendi itiyor hakemi bu sigirida getirdiler hoca diye sezon sonu g.tune tekmeyi basacaklar

ccd6167
07.03.2022, 12:01
Bu maç sırasında ve sonrasında okuduklarımdan anladım ki, çoğu kişi Avcı’yı anlamamış.

Daha önce de yazmıştım.

Avcı, burada veya maç esnasında geriye verilen paslara homurdanan veya tepki gösteren insanların tam tersine futbolcularını hep alkışlayıp teşvik ediyor.

Açık bulamadıysan, baştan oyunu kur diyor adam.

Bu bir.

İki; Trabzonspor daha önceki sezonlarda birçok travma yaşadı.

Ben bu sezon garanti oyun oynayacağım diyor.

Bu da çok net.

Kayseri maçı gibi geriye düşersem de alırım riski yüklenirim zaten diyor.

Trabzonspor’un bu oyun yapısı ve ezberiyle maç kaybetmesi çok ama çok zor ayrıca.

Şampiyonluğu matematiksel olarak garantileyene kadar puan farkı kaç olursa olsun, bu sezon böyle.

20 küsür yıldır yenememek gibi konulara bu kadar takılmaya da hiç ama hiç gerek yok.

38 maç var koca sezonda, rakibimizle yaptığımız maç sayısı bunlardan sadece 2’si yav.

Son olarak dünyanın en ama en temiz şampiyonluğunu kazanalım (ki şampiyon olduğumuz her sezon öyle zaten) rakip takım taraftarları, yorumcular alakasız alakasız şeyler elbet söylecektir.

Sorun şurada; nasıl oluyor da aklı başında insanlar özellikle “yorumcu” denilen insanların söylediklerini bu kadar ciddiye alıyorlar?

Ya arkadaşlar kalitenizi yüksek tutun Allah aşkına.

Bakın keyfinize.

Bırakın O ne demiş bu ne demiş.

O’nlar ne yaparsanız yapın söyleyecekler zaten.

Esas sorunun bu tarz kişileri izleyen veya ciddiye alanlar insanlarda olduğunu düşünüyorum.

Daha çok işimiz var bizim.

Bırakın kendi çaresizlikleriyle uğraşıp, debelensinler.

Katılıyorum hocam.

avcı şehir kulüp yapısını bildiği için risk almadan sakin takıma ne yaptırdığını bilerek sahaya sürüyor.

avrupa liginde bu sistemin ne işe yarayacağını düşünüyorum. Fakat sene başında biz sürekli hücum oynadığımız Molde maçında geride saçma sapan açıklar vererek 3 gol yemiştik.

avcı dünya futbolunu çok iy biliyor. City Liverpool gibi domine takımlar aynen bizim oynadığımız gibi oynuyor. Çok zor bir oyun evet zaman alıyor takımın uyum sağlaması fakat takım oturunca domine ediyorsun fakat bu sistemde kadroda küçük bir aksaklığa yol açmaman lazım ve hücum ve bekler üst seviyede olması lazım.

ben hocanın seneye bu oyunu biraz daha ileriye taşıyacağını düşünüyorum. Fakat kadro maliyeti çok önemli.

serdaracıl
07.03.2022, 12:04

attığımız golün dışında

50 tane net pozisyonumuz var

tamuğ yamtar
07.03.2022, 12:07
Katılıyorum hocam.

avcı şehir kulüp yapısını bildiği için risk almadan sakin takıma ne yaptırdığını bilerek sahaya sürüyor.

avrupa liginde bu sistemin ne işe yarayacağını düşünüyorum. Fakat sene başında biz sürekli hücum oynadığımız Molde maçında geride saçma sapan açıklar vererek 3 gol yemiştik.

avcı dünya futbolunu çok iy biliyor. City Liverpool gibi domine takımlar aynen bizim oynadığımız gibi oynuyor. Çok zor bir oyun evet zaman alıyor takımın uyum sağlaması fakat takım oturunca domine ediyorsun fakat bu sistemde kadroda küçük bir aksaklığa yol açmaman lazım ve hücum ve bekler üst seviyede olması lazım.

ben hocanın seneye bu oyunu biraz daha ileriye taşıyacağını düşünüyorum. Fakat kadro maliyeti çok önemli.

Son da dediğiniz gibi.

Oyuncu kalitesi de önemli tabi bu oyun için.

Türkiye’yi bu oyuncularla, bu oyun ezberiyle domine ettik zaten.

Avrupa’yı seneye göreceğiz artık.

Kendi adıma en sevdiğim, sistemi ve ezberi olan takımları izlemek.

O yüzden ben şampiyonluğa gitmemiz dışında, oyuna kafa yoran bir hocamız ve ezberi olan bir takımımız olduğu için de ayrıca mutluyum.

kaçarava
07.03.2022, 12:08
Risk almak, 95-96 falan bunlarla zerre alakası yok.

1-0 öndesin. Rakip 10 kişi. Stoper çıkar forvet al ya da takımı öne yığ demiyoruz ki. Sorunlu noktalara müdahale etmek ne zaman risk oldu? Karşında ilk yarıya göre pasif ve skoru yavaş yavaş kabullenen bir rakip var. Üçüncü bölgede olmasa da ikinci bölgede paşlasmaya başlamıştık
Siopis rahat top çıkarıyordu. Üçüncü bölgede net pas yapamıyorduk, Nwakaeme çok geride top almak zorunda kalıyordu, adam menzili dışında oynuyordu. Kötü oynayan oyuncuları çıkarsak maç biterdi zaten. Bakasetas o oyunla 86 dk sahada durmaz. Şut çekemez adam tank gibi ağırlaşmış, boşluk bulsa da hemen açısını kapatırlar. Anca geri pas yapıyor, o hengamenin içinde net bir hareket ya da oyunu açan pas yapamıyor.

Pisi pisine maç gitti. Stat yanacakken alkışlarla çıktılar. Buna kızıyorum.

Zafer Fidan
07.03.2022, 12:14
Risk almak, 95-96 falan bunlarla zerre alakası yok.

1-0 öndesin. Rakip 10 kişi. Stoper çıkar forvet al ya da takımı öne yığ demiyoruz ki. Sorunlu noktalara müdahale etmek ne zaman risk oldu? Karşında ilk yarıya göre pasif ve skoru yavaş yavaş kabullenen bir rakip var. Üçüncü bölgede olmasa da ikinci bölgede paşlasmaya başlamıştık
Siopis rahat top çıkarıyordu. Üçüncü bölgede net pas yapamıyorduk, Nwakaeme çok geride top almak zorunda kalıyordu, adam menzili dışında oynuyordu. Kötü oynayan oyuncuları çıkarsak maç biterdi zaten. Bakasetas o oyunla 86 dk sahada durmaz. Şut çekemez adam tank gibi ağırlaşmış, boşluk bulsa da hemen açısını kapatırlar. Anca geri pas yapıyor, o hengamenin içinde net bir hareket ya da oyunu açan pas yapamıyor.

Pisi pisine maç gitti. Stat yanacakken alkışlarla çıktılar. Buna kızıyorum.
Haftaya yine dümdüz küfür ederler fb takimina. Alkislasalar ne olur

mawro61
07.03.2022, 12:14
Avcıyı hep desteklemisimdir.
Ama bu maç Bakasetas ve avcı işbirliği ile 2 puan verdik.
Önemli mi ? değil.
Sonuçta rakip fb, dolu turibin, motive bir rakip ve deplasmandasin.
Kaybet bile normalken 1 puan aldık da diyebiliriz.
60 da canini-bakasetas, 80den sonra tony-berat değişiklikleri ile maçı rahat alabilirdik.
Sağlık olsun.

adiloş bebe
07.03.2022, 12:19
Sahi, bugün hiçbir gazetenin köşe yazarı "Saraçoğlu tellerine elektrik verilsin!" başlıklı bir yazı yazmadı mı?

Pardon ya benimki de soru işte. Olur mu ama İstanbul burjuvazisi ve şımarıklığı cici, Trabzon barbarlığı ise bu ülkenin geri kalma sebebi...

HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 12:20
Sevgili dostlar, sezon sonu ligi 1.bitirene şampiyon diyorlar. Bunun içerisindeki teferruatlar çok önem arz etmiyor. Dün geceyi bu minvalde düşünmenizi ve şu andan itibaren Göztepe maçına kanalize olmanızı salık veririm.

Zira 3-4 galibiyet bizi 11 yıl sonra ve 8. kez şampiyon yapacak.

Artık şehir, taraftar, TD ve teknik ekip, futbolcular olarak 5 gün sonra oynayacağımız Göztepe maçına odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum. Lütfen dünkü maçı unutalım.

bordoylamavi
07.03.2022, 12:24
38 de 38 yapsak da mutlu olmayacak bir kesim var. Hataları söylemek ayrı, işi farklı boyutlara taşımak ayrı. Neyse...

Yeteneksiz veya bir şekilde yetersiz olan oyuncuya tahammülüm var da zeka anlamında sıkıntılı olana gerçekten tahammülüm yok. Dün Abdüş ün Koita ya kestiği topta Koita nın önünde üç tane fenerli var, gözünün önünde o üç adam ve hepsinin hiza olarak
arkasında. İki metre ofsaytta olduğunun farkında bile değil, bir de o halde elini kaldırmış top istiyor. Çıldırmamak elde değil. Şu adama verilen kuruşun dahi izahı yok hakikaten.

evet bu koita nasıl oluyor da kadroda kalabiliyor anlamak mümkün değil. o orta da saniyelerce 1 metre ofsaytta bekledi top istedi. bi de vurduğu kafa da kafa olsa saçma sapan bi vuruş yaptı. yani yazık günah şu adama verilen paralara. bi faydası olmadığı gibi sırf zarar her açıdan

Sadettin_
07.03.2022, 12:26
her sezon dilimize dolanan "ilk 5 başarıdır" lardan
açık ara farkla lider olup, 50 bin kişi onunde sayısız gol pozisyonunu degerlendıremeyıp berabere biten mac sonucu "hoca defol git" lere gelen bir yükseliş .
işte Abdullah avcı böyle büyük bir hocadır .

Sefa Alış
07.03.2022, 12:28
Futbol medyası, olayı yine "3 İstanbul takımının sistemli bi şekilde doğranmasına" bağladı. 2 sezon önce de böyle diyorlardı, geçen sene yarışta sadece 3'ü olunca memnundular. Dün akşam herkes harekete kırmızı kart dememenin yollarını aradı.

muratt
07.03.2022, 12:28
tarih skorları değil , şampiyonları yazıyor
bence artık keyif almaya bakın
imkanı olan maçlara gitsin , çay içsin , gezsin , marşlar söylesin ve izlesin maçını

Tarih skorları da yazar. Trabzon beşiktaş'tan 7 yerken kim şampiyon oldu, kim hatırlıyor google'a bakmadan ? Veya gs fenerden 6 yediği sezon kim şampiyon olmuştu ? Dün akşamki maç 5-0'lık maçtı, fener darmadağan olacaktı, yıllarca konuşacaktık bunu. Bu iş hocaya yazar.

20 puan önde şampiyon olmak ne kadar hocanın başarısı ise, dün akşamki fırsatı kaçırmak da bir o kadar hocanın korkaklığı sonucu. Dün akşam kazanamadı diye hoca kötü diyecek değiliz, takımı 20 puan önde şampiyon yapan hocadır. Ama hoca başarılı diye de dün akşamki saçmalığı kabul etmemizi kimse beklemesin.

Oğuz B.
07.03.2022, 12:31
Hoca mı dedi oğlum Tony boş kaleye atama, yeğenim Visca içeride üç kişi boşken kaleye vur diye.

Oyuncular dün kazanmayı yeterince istemedi. Olay bu.

Bırakın hocanın yakasını.

HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 12:37
Futbol medyası, olayı yine "3 İstanbul takımının sistemli bi şekilde doğranmasına" bağladı. 2 sezon önce de böyle diyorlardı, geçen sene yarışta sadece 3'ü olunca memnundular. Dün akşam herkes harekete kırmızı kart dememenin yollarını aradı.

Stadyumda yaşanan Vandalizmi konuşmazlar tabi

Baka'nın kafasının yaralandığı ve maçın durduğu anı bile göstermedi şerefsiz yanlı yayıncı kuruluş. Bastım kalayı. Şikecilerin gol görüntülerini ve sevincini paylaştı maç başlayana kadar

Mehmet Fatih Yavuz
07.03.2022, 12:41
Hocanın oyun usulüne karşı sitayişe gerek yok.
O oyun tarzı ile bugüne geldik.

Şikayet edilecek şey bugüne kadar hiç görmediğimiz şekilde, eksik rakibe karşı, oyunda hiç olmayan, kenarda da hem defansif hem ofansif alternatifleri olan Bakasetas ın maç sonuna kadar oyunda kalması.

Yerine Berat ı alıp defansif hamle, Djanini yi alıp ofansif hamle yapma şansımız aşikârdı. Hoca yapmadı.
Sebebini bilmiyorum. Anlamıyorum da.

Ayrıca, maçın sonunda en son çıkacak adam Wakame.
Erken çıkarılsa anlarım.
Maç sonlarını nasıl oynadığı belli.

Hocanın oyun anlayışı değil, oyuna müdahaleleri hem geç hem de yanlıştı.

Lakin başa dönelim...
Bizi bu konuma bu adam getirdi. Bunca maçta bir kere iki kere hatalı, formsuz maçı olacak.
Önemli olan hatalardan ders alıp üzerine koyarak devam etmesi.

Abdullah Avcı yı önemli yapan organizasyon dışında gelişim kabiliyetidir.

Enaldo61
07.03.2022, 12:43
Şu an medyada sağda solda yaşananları konuşulanları gördükçe sanırım bu camianın tek yumruk olması gerektiğini herkes anlamıştır, burada birbiriyle saçma sapan tartışmalara giren arkadaşlara ne diyim ki. Bizi bu ülkede bu şartlarda şampiyon yapacak yönetimi hocası futbolcusu en küçük katkısı olan adamı alnından öpeceğim helal olsun hepsine, şu düzende Trabzonspor'un şampiyon olması imkansızmış ve bunu başarmak üzereyiz. Karşımızda öyle bir güruh var ki TS şampiyon olmasın diye ülkede iç savaş çıkarabilirler önce bunun bir farkında olalım artık.

kaçarava
07.03.2022, 12:49
Hocanın oyun usulüne karşı sitayişe gerek yok.
O oyun tarzı ile bugüne geldik.

Şikayet edilecek şey bugüne kadar hiç görmediğimiz şekilde, eksik rakibe karşı, oyunda hiç olmayan, kenarda da hem defansif hem ofansif alternatifleri olan Bakasetas ın maç sonuna kadar oyunda kalması.

Yerine Berat ı alıp defansif hamle, Djanini yi alıp ofansif hamle yapma şansımız aşikârdı. Hoca yapmadı.
Sebebini bilmiyorum. Anlamıyorum da.

Ayrıca, maçın sonunda en son çıkacak adam Wakame.
Erken çıkarılsa anlarım.
Maç sonlarını nasıl oynadığı belli.

Hocanın oyun anlayışı değil, oyuna müdahaleleri hem geç hem de yanlıştı.

Lakin başa dönelim...
Bizi bu konuma bu adam getirdi. Bunca maçta bir kere iki kere hatalı, formsuz maçı olacak.
Önemli olan hatalardan ders alıp üzerine koyarak devam etmesi.

Abdullah Avcı yı önemli yapan organizasyon dışında gelişim kabiliyetidir.

Berat girse ortada ikili kalsak yeterdi. Topu kaptırınca eksik yakalanamazdık ve kanatlara daha iyi destek verirdi ön liberolardan birisi. Doğru düzgün ikili sıkıştırma yapamadık.

HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 12:52
Şu an medyada sağda solda yaşananları konuşulanları gördükçe sanırım bu camianın tek yumruk olması gerektiğini herkes anlamıştır, burada birbiriyle saçma sapan tartışmalara giren arkadaşlara ne diyim ki. Bizi bu ülkede bu şartlarda şampiyon yapacak yönetimi hocası futbolcusu en küçük katkısı olan adamı alnından öpeceğim helal olsun hepsine, şu düzende Trabzonspor'un şampiyon olması imkansızmış ve bunu başarmak üzereyiz. Karşımızda öyle bir güruh var ki TS şampiyon olmasın diye ülkede iç savaş çıkarabilirler önce bunun bir farkında olalım artık.

Dün oradan galibiyetle çıksaydık hiç tahmin edemeyeceğimiz olaylar yaşanabilirdi.

Her şerde bir hayır vardır.

Son sözüm 2011 yılında Trabzon'da katıldığı bir panelde 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'dur diyen dansöz Ahmet Çakar'a. Sen kimin uşağı ya da maşasısın, söyle bakiyim. Çıkmış artist artist kırmızı kartı ve arkasında yatanları iğneli bir şekilde yorumluyorsun. Sen ki 1994'de oynanan GS-TS maçında bizi doğradığında ertesi gün Trabzon sokakları senin yüzünden isyanları oynadı. Ne oldu da 2011 yılından sonra şikecileri savunma cihetine girdin. Hadi oradan. Allah sana bir hastalık vermişti, imhan etmişti. Ama sen hala akıllanmamışsın. Hala aynı kibirli hareketler

HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 12:55
Dün akşam bir kez daha gördük ki, Türkiye'de futbol gündemi şikebahçe denilen iğrenç camianın mutlu mesut yani başarılı olması üzerine kurulu. GS ve BJK onların yanında piyon. Hatta konu mankeni

Şunu da hatırlayalım:

TÜRKİYE'DE FUTBOL TRABZONSPOR'A KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR.

serdaracıl
07.03.2022, 12:55
Tarih skorları da yazar. Trabzon beşiktaş'tan 7 yerken kim şampiyon oldu, kim hatırlıyor google'a bakmadan ? Veya gs fenerden 6 yediği sezon kim şampiyon olmuştu ? Dün akşamki maç 5-0'lık maçtı, fener darmadağan olacaktı, yıllarca konuşacaktık bunu. Bu iş hocaya yazar.

20 puan önde şampiyon olmak ne kadar hocanın başarısı ise, dün akşamki fırsatı kaçırmak da bir o kadar hocanın korkaklığı sonucu. Dün akşam kazanamadı diye hoca kötü diyecek değiliz, takımı 20 puan önde şampiyon yapan hocadır. Ama hoca başarılı diye de dün akşamki saçmalığı kabul etmemizi kimse beklemesin.

Tarihin ne yazdığı umrumda değil. Benim için tek gerçek cl’den gelecek avrolar

gurur6134
07.03.2022, 12:57
Icerde ki hangi macti hatirlamiyorum goztepe yada hatay olabilir ama pozisyon dun gibi aklimda a.parmakin rakibine benzer bir pozisyon da yaptigi hareket dun kirmizi demeyenlerin cogu tarafindan net kirmizi denmisti top orda da ortadaydi parmak topa vuramayinca zamanlama hatasi yapip adamin ayak bilegine taban ile basmisti ve atilmisti argumanlari da kasit yok ama rakibi sakatlayabilecek kontrolsuz hareket olduguydu oyuncu dikkat etmeli denmisti basta trt deki saklabanlar olmak uzere e dun ne degisti ayni argumanlar burda da gecerli siopis o pozisyonda sakatlanmadiysa buyuk sans..sahaya atilan yabanci maddeler dalan seyirciler icin 3 maymunu oynayip nabza gore serbet vermeye devam etsinler statukonun usaklari ustune koya koya gidiyoruz!!

Enaldo61
07.03.2022, 12:59
Icerde ki hangi macti hatirlamiyorum goztepe yada hatay olabilir ama pozisyon dun gibi aklimda a.parmakin rakibine benzer bir pozisyon da yaptigi hareket dun kirmizi demeyenlerin cogu tarafindan net kirmizi denmisti top orda da ortadaydi parmak topa vuramayinca zamanlama hatasi yapip adamin ayak bilegine taban ile basmisti ve atilmisti argumanlari da kasit yok ama rakibi sakatlayabilecek kontrolsuz hareket olduguydu oyuncu dikkat etmeli denmisti basta trt deki saklabanlar olmak uzere e dun ne degisti ayni argumanlar burda da gecerli siopis o pozisyonda sakatlanmadiysa buyuk sans..

Parmakla bununki aynı değil bana kalsa, bu topa hamle yapıyor ama adamın ayağına basıyor, Parmak topa dokunarak ayağını çekemeyerek adama müdahale yapıyor. Bu hareket ondan çok daha sertti.

hanzale
07.03.2022, 13:00
Her yıl 102 puan alan takıma yakışmıyor bu oyun bu sıralama Avcu İstiğfa

ffırtına
07.03.2022, 13:03
Çoğu spor programı taraflı ancak şu Beyaz Futbol programının Trabzonspor düşmanlığını anlamadım gitti, her hafta sonu diğer takımların maçları konuşulur Trabzon en fazla 2 dakika konuşulur onu da kaynatırlar dün de yine hp fener üzerinden konuşmuşlar.. Çekememezlikte son nokta..

Enaldo61
07.03.2022, 13:04
Çoğu spor programı taraflı ancak şu Beyaz Futbol programının Trabzonspor düşmanlığını anlamadım gitti, her hafta sonu diğer takımların maçları konuşulur Trabzon en fazla 2 dakika konuşulur onu da kaynatırlar dün de yine hp fener üzerinden konuşmuşlar.. Çekememezlikte son nokta..
5 sene üst üste şampiyon olacaksın bakalım o zaman ne konuşacaklar işte ah ah ama bu sezondan sonra işimiz çok zor bunlara karşı.

nakzo
07.03.2022, 13:07
yahu hemserim siz hastamısınız nedir bu fb takıntınız bu camiaya 10 yıl kaybettirdi bu fb takıntınız 96 daki şampiyonlugu kaybettirdi bu fb takıntınız geçen sene bjk 2.devre yenile yenile tek bir avarajla şampiyon oldu hiç dedimi taraftarı sergen şöyle kötü hoca böyle yetersiz hoca çılgınca şampiyonluk kutladı direk göztepe maçına odaklanın baskılı oyunla göztepeyi yenelim devam edelim.

musti5576
07.03.2022, 13:13
Bu maçtan sonra yapılan oluşturulmaya çalıştırılan olumsuz havayı görünce iyiki yakinlarda rakibimiz yok diyorum. Demekki biz Başakşehire şampiyonluğu böyle atmosferle kaybettik.

Gelecek sezonlarda şampiyonluk mücadelesinde yakın puan olması durumunda işimiz zor .

Şampiyon olduk halen "o gitsin, bu gitsin, onun işi değil, böyle olmaz" söylemleri. Üzülüyor insan bunları okuyunca.

Mutlu olmayı beceremeyen insanlara her zaman acımışımdır. Kendisine mutluluk yaratamayanin hickimseye faydası olamaz.

garip bir taraftar grubumuz var. bu maç sonrası bizim yapacağımız iş gülüp geçmek ve göztepe maçını konuşmak. ama hocaya ayar veren mi ararsın, ömür e ahmetcan a laf sokan mı... göztepe ve ç.rize yi yenersem ki küme düşmemek için son kozlarını oynayacak bu takımlar, kalan 8 maçın hepsine şampiyonluğu ilan etme maçı olarak çıkacam. bundan daha güzel ne olabilir. yemişim baka kötü oynamış puchacz acemi gibiymiş hoca korkak oynatmış...

ilelebeTS
07.03.2022, 13:18
Spor programı falan izlemeyin 1 hafta. Boş yere siniriniz bozulur. Futbol konuşmuyorlar, amigoluk yapıyorlar. Akşamdan beri hiç bakmadım, kafa rahat. Bu maçtan daha önemli meselelerimiz var bizim. Hedef Göztepe maçı. Ufukta şampiyonluk var.

ilelebeTS
07.03.2022, 13:24
5 sene üst üste şampiyon olacaksın bakalım o zaman ne konuşacaklar işte ah ah ama bu sezondan sonra işimiz çok zor bunlara karşı.

10 sene de olsan bunlarda malzeme bitmez. Nasıl başarısız olduklarını konuşurlar o zaman da. Çünkü çark bunlara göre işliyor. Kökten değişim lazım. Bu değişimi de ancak Anadolu güçlü olursa yapabilir. Ama Anadolu takımları da yalakalık peşinde. Bu ligde Konya, A.Demir, Alanya ve hatta son dönemdeki Kayseri gibi takımlar çoğaltılmalı ve bunlar da savaşarak kendi yolundan gitmeli.

Enaldo61
07.03.2022, 13:24
bu arada kırmızı kartta futbolcuların teknik ekiplerinin taraftarlarının anormal tepkileri ortamın çok anormal şiddetli hale gelmesi bizim oyuncuları çok kötü etkiledi, yani bu kadar ne oldu bu pozisyonda durumuna geldi bizimkiler de, bu kırmızı kart olayı yaşanmasaydı biz bu maçı çok daha rahat oynardık. Yaşananlar aslında tamamen fenerbahçe lehine sonuçlar doğurdu.

10 sene de olsan bunlarda malzeme bitmez. Nasıl başarısız olduklarını konuşurlar o zaman da. Çünkü çark bunlara göre işliyor. Kökten değişim lazım. Bu değişimi de ancak Anadolu güçlü olursa yapabilir. Ama Anadolu takımları da yalakalık peşinde. Bu ligde Konya, A.Demir, Alanya ve hatta son dönemdeki Kayseri gibi takımlar çoğaltılmalı ve bunlar da savaşarak kendi yolundan gitmeli.

Anadolu takımları doğru yolun bizimle beraber savaşmak olduğunu anladıklarında başarılı olup bu bizanslılara rakip olacaklar, ama bunu ne zaman anlayacaklar bakalım. Onlar sanıyorlar ki güçlünün yanında olursak bize bir şey koklatırlar ama yıllardır hiçbir şey başaramadıklarının hep önlerinin kesildiğinin farkında değiller. Kaybedeceksen savaşarak kaybet. Konya camiası umarım uyanır.

orhan42
07.03.2022, 13:26

7 yediğimiz maçın oynandığı sezon Galatasaray , 6-0'lık maçın olduğu sezon Beşiktaş oldu..
Ben şampiyon olayaım kardeş , umurumda değil 5-0'lık maç.Sizin gibilere bu şampiyonluk fazla.
Yıllarca konuşacağım şey bu sezon bu kadar puan farkla adım adım , eze eze seve seve kanırta kanırta tertemiz şampiyonluğa ulaşacağımız olacak.
Siz fenerbahçe galibiyetleri ile avunabilir , yıllarca o kaçırdığımız 5-0'ı konuşabilirsiniz.
Ömrü hayatımda görüp görebileceğim belki de tek "resmi" şampiyonluğu bu şekilde küçümseyemezsiniz beyefendi !!!!

Enaldo61
07.03.2022, 13:31
bu arada kanıtlayamam ama şunu da düşünün bence dünkü ortamdan prime gs bile galip çıkamazdı hiç zannetmiyorum ki yıllardır çıkamadılar. gs camiasının gücünü düşünün.

Şu da çok netleşti ki fener-ts maçları her şeyin üstüne çıktı ligde dünya derbisi falan hikaye oldu. Hamsi hamsi diye sürekli dalga geçtikleri takımın yükselişini izliyorlar sürekli yazık bunlara. yalı çocuğu megafonun nerde domatesssss

musti5576
07.03.2022, 13:35
Icerde ki hangi macti hatirlamiyorum goztepe yada hatay olabilir ama pozisyon dun gibi aklimda a.parmakin rakibine benzer bir pozisyon da yaptigi hareket dun kirmizi demeyenlerin cogu tarafindan net kirmizi denmisti top orda da ortadaydi parmak topa vuramayinca zamanlama hatasi yapip adamin ayak bilegine taban ile basmisti ve atilmisti argumanlari da kasit yok ama rakibi sakatlayabilecek kontrolsuz hareket olduguydu oyuncu dikkat etmeli denmisti basta trt deki saklabanlar olmak uzere e dun ne degisti ayni argumanlar burda da gecerli siopis o pozisyonda sakatlanmadiysa buyuk sans..sahaya atilan yabanci maddeler dalan seyirciler icin 3 maymunu oynayip nabza gore serbet vermeye devam etsinler statukonun usaklari ustune koya koya gidiyoruz!!

2019-2020 de ts-alanya maçı ama yanlış hatırlıyorsun renktaş, orda parmak topa vurmuş sonra ayağının tabanı siopis e gelmişti(alanya da idi o zaman) bence kırmızı değildi ama tüm yorumcular kırmızı demişti. emin ol dün akşamki pozisyonda basan siopis olsaydı hepsi net kırmızı diyecekti.

Enaldo61
07.03.2022, 13:41
Takımımızı ayrıca şunun için tebrik ederim futbol oynamaktan başka bir yola sapmadılar hiç tribünlere ya da rakibe hiçbir şekilde provake edici hareketler yapmadan çıktılar oradan.

Faik Yılmaz
07.03.2022, 13:42
Tv yorumcularına bakmayın siz...

önümüzdeki hafta fblinin ayağına aynı pozisyonla basılsa hiçte utanmadan arlanmadan "direkt kırmızı kart verilmeliydi" derler....

Yiğit SARI

önümüzdeki hafta fblinin ayağına aynı pozisyonla basılsa hiçte utanmadan arlanmadan kırmızı kart verilmeliydi derler....

Pozisyonu seyretmedim fakat geçen hafta aynı şeyi yaşadıklarını savunuyorlar

Kırmızı verilmemiş

Enaldo61

önümüzdeki hafta fblinin ayağına aynı pozisyonla basılsa hiçte utanmadan arlanmadan kırmızı kart verilmeliydi derler....
bu sefer şunu derler, aslında kırmızı kart değil ama TS maçında verilirse buna da verilmeli derler :)

Faik Yılmaz
07.03.2022, 13:44
bu sefer şunu derler, aslında kırmızı kart değil ama TS maçında verilirse buna da verilmeli derler :)

yok yok direkt kırmızı vrilmeli derler....

sahaya giren adam için kimse bir şey dedimi. demedi....

Onur Akyüz
07.03.2022, 13:46
Sahaya giren lavuk ve diğer olan şeyler için tff söylenmesi gerekeni söyler diye düşünüyorum.

Bunların bu kadar arsızlaşması illa ki yöneten kurumları da rahatsız ediyordur. Eagle İsmayil 4. hakemin yakasına yapılıyor o da ceza almalı.

En az 5 maç ceza bekliyorum sonra tahkim mahkim 3 maç olur.

Enaldo61
07.03.2022, 13:47
yok yok direkt kırmızı vrilmeli derler....

sahaya giren adam için kimse bir şey dedimi. demedi....

Bizim yapmamız gereken bir şekilde tvlere medyaya daha çok TSli yerleştirmek başka çözüm yok, çoğu zaman tvdeki TSliler bile yuvarlak konuşmak zorunda kalıyor bunların gücü yüzünden.

Mehteroğlu
07.03.2022, 13:48
Hoca mı dedi oğlum Tony boş kaleye atama, yeğenim Visca içeride üç kişi boşken kaleye vur diye.

Oyuncular dün kazanmayı yeterince istemedi. Olay bu.

Bırakın hocanın yakasını.

benzer düşünüyorum, bu işi abartmamak lazım, ben fenerli bir arkadaşımla birlikte izledim, o bile farketti, trabzon kendini kasmıyor, konsantre değil şampiyon havasında...10 kişi kalınca fener, bunu efor alanı yerine konfor alanı olarak belirledi... sonuç olarak da golü öyle böyle yedi.
şimdi dönelim bir de kadro eksikliklerini tekrar düşünelim, fark açılmış, şampiyon oluyorsun, rakip 10 kişi golü de attın. onun üzerine orijinal göbeğin ne orta sahanda var ( hamsik - dorukhan ) ne de geri 4lünde( edgar - hugo )... fener öyle çılgınca bir eforla oynadı ki dolu tribünlerde oyunda psikolojik üstünlüğü bir türlü sağlayamadık. olur böyle şeyler... yenilmeden en zor deplasmanımızı atlattık diye bakalım...

Enaldo61
07.03.2022, 13:53
benzer düşünüyorum, bu işi abartmamak lazım, ben fenerli bir arkadaşımla birlikte izledim, o bile farketti, trabzon kendini kasmıyor, konsantre değil şampiyon havasında...10 kişi kalınca fener, bunu efor alanı yerine konfor alanı olarak belirledi... sonuç olarak da golü öyle böyle yedi.
şimdi dönelim bir de kadro eksikliklerini tekrar düşünelim, fark açılmış, şampiyon oluyorsun, rakip 10 kişi golü de attın. onun üzerine orijinal göbeğin ne orta sahanda var ( hamsik - dorukhan ) ne de geri 4lünde( edgar - hugo )... fener öyle çılgınca bir eforla oynadı ki dolu tribünlerde oyunda psikolojik üstünlüğü bir türlü sağlayamadık. olur böyle şeyler... yenilmeden en zor deplasmanımızı atlattık diye bakalım...
fenere acıdık olaylar büyümesin istedik belki de...

Selim Çoban
07.03.2022, 14:28
Şu tablo hala bu forumda bazılarının zoruna gidiyor pes artık

https://i.hizliresim.com/gf6izli.png (https://www.hizliresim.com/gf6izli)
https://imgyukle.com/f/2022/03/07/Ec88i0.png (https://imgyukle.com/f/2022/03/07/Ec88i0.png)

yatmaztara
07.03.2022, 14:29
1 şampiyonluk kesmez bizi ülkenin kendini yok etmesi için 2,3 yıl üst üste şampiyon olmalıyız.

kaçarava
07.03.2022, 14:38
İkili mücadeleler

Abdülkadir: 3 kazanmış, 3 kaybetmiş.

Bakasetas: 4 kazanmış, 4 kaybetmiş.

Nwakaeme: 3 kazanmış, 8 kaybetmiş.

Cornelius: 1 kazanmış, 6 kaybetmiş.

Visca : 1 kazanmış 4 kaybetmiş.

Siopis : 10 kazanmış, 4 kaybetmiş.

Bunlar en kritik adamlar. Her maç bakarım. Bariz üstünlük verdiğimiz anlamına gelmiyor ama korakor oyunda zorlandığımız çok açık. Maçı o düzlemden çıkaramadık. Dün tek yapmamız gereken risk alarak pres yapan rakibin açıklarını ortaya çıkarmaktı.

Girebi
07.03.2022, 14:46
İkili mücadeleler

Abdülkadir: 3 kazanmış, 3 kaybetmiş.

Bakasetas: 4 kazanmış, 4 kaybetmiş.

Nwakaeme: 3 kazanmış, 8 kaybetmiş.

Cornelius: 1 kazanmış, 6 kaybetmiş.

Visca : 1 kazanmış 4 kaybetmiş.

Siopis : 10 kazanmış, 4 kaybetmiş.

Bunlar en kritik adamlar. Her maç bakarım. Bariz üstünlük verdiğimiz anlamına gelmiyor ama korakor oyunda zorlandığımız çok açık. Maçı o düzlemden çıkaramadık. Dün tek yapmamız gereken risk alarak pres yapan rakibin açıklarını ortaya çıkarmaktı.

Dorukhan bu maçın kaderini değiştirirdi, çok net. Sahi, Hamsik ve Dorukhan ne zaman dönecek?

Kasketli
07.03.2022, 14:51
Trabzonspor hükmen yenik sayılmıştı: TFF Fenerbahçe'ye ne ceza verecek?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Fenerbahçe-Trabzonspor maçında sarı-lacivertli taraftarların neden olduğu saha olaylarıyla ilgili detaylı rapor istediği öğrenildi.

https://www.yenisafak.com/spor/trabzonspor-hukmen-yenik-sayilmisti-tff-fenerbahceye-ne-ceza-verecek-3768392

gudoz81
07.03.2022, 14:52
gelişi faul diye 2. sarıdan (uğur demirok olabilir) attı cüneyt efendi.
hatta gökhan gönül vardı pozisyonda hocam faul yok bile demişti.
gelişi faul diye yahu...
takılmayın "mediaya" "raiting" kurbanı ederler sizi.
a.çakar efendi de cüneytin kararını savunmuştu. doğru karar diye
kimin havladığına takılmayın boşverin
keyfini çıkarın şampiyonluğun/şampiyonluğumuzun.

lazibere
07.03.2022, 14:55
Yorumları okuyorum da bazan ne kadar dar yaklaşıyorsunuz meseleye gerçekten hayretler içindeyim

20 puan farkla öndeyiz, neden futbolu ve hocayı eleştiriyorsun diyor bazıları, Şampiyon olduk tamam, Seneye sil baştan başlayacağız değil mi? rakiplerimiz bu sene olduğu gibi gelecek sene de başarısız olacak diye bir kaide mi var? 9 kişilik karabükspor'u yenemeyen fener seneye de yenemeyecek mi? ya da 90+5 de rakibin hatası ile bulduğumuz GS galibiyeti veya 90+4 yakaladığımız bir kontra atak ile aldığımız Beşiktaş galibiyeti, Ya da tek şut çekerek aldığımız Göztepe galibiyeti, ya da kalemizde 58 tane şut çekmiş konya deplasmanında kendi kalelerine attıkları gol ile aldığımız beraberlik ?

Her zaman böyle şanslı mı olacağız??

Evet şampiyonluk geldi, tamam bunun tadını çıkartalım da , Dün akşam 10 kişi kalmış Şikeci takımı, 1-0 öndeyken, 2.bulamayıp rolantide maçı bitirmeye çalışmayı bana büyük takım refleksi olarak anlatmanıza da gerek yok. şampiyon olmak bütün kusurları örtmüyor.

Kımse burda Avcı veya takım karşıtı değil, Sorgulamayan, daha iyisini istemeyen kişi Trabzonspor konuşmasın. 70. dakikada 1 gol yedin berabere kaldık, Ya 90+2 de de bir gol daha atsalar ve 2-1 yenilseydik de o zaman sadece aradaki puan farkına bakacakmıydınız..Görmemişin şampiyonluğu oldu havasına girmeye gerek yok

Futbolun evrensel doğruları vardır. Biz taraftarız, Ne prim ile çalışıyoruz ne de maaş ile. Oyuncu istediğini alacaktır primleriyle beraber ama ben bu alemde en mutlu edecek olan da Şikeciyi kendi sahasında 50 bin kişi karşısında madara etmektir. O yavşaklar bizi sahamızda yakaladıklarında asla affetmediler, beraberlik veya 1 fark galibiyet yeter demediler. Attılar. bakın Sahamızda oynanan son 10 lig maçına en çok onlar kazanmış. O halde sende yakaladıysan rakibini hem de eksik yakaladıysan, oyuncun vuracak atacak, Top o kalede olacak ve 20 puan önde olmanın veridiği avantajla gömeceksin gömebildiğin kadar, Seyircisi infiale uğrayacak ve takım dağılacak, darbe vurmak böyle bir şeydir. Rakibini ligde 2. olacak pozisyona sokmayacaksın.

Büyük takım bunu yapar bizim gibi skora yatıp uyduruk bir gol ile maçı berabere bitirmez

maç başlamadan 1-1 razımısın deseler razıyım derdim ama maç içindeki gelişmelere göre bu maçta Feneri madara edememek ve herifleri hakem konuşturttuğumuz için ben de öfkelenmemek elde değil.

O bakımdan eleştirilere lütfen sağlıklı cevap verin, Kimse kimsenin düşmanı değil burda

kaçarava
07.03.2022, 14:58
Dorukhan bu maçın kaderini değiştirirdi, çok net. Sahi, Hamsik ve Dorukhan ne zaman dönecek?

Çok katkı sağlardı tabii. Siopis ve önlerinde Abdükadir-Baka varken önde basarak iyi oynarız. Maça da öyle başladık. İlk 5-10 dk önde iyi konumlandık. Sonra oyun farklı yere gitti biz baskı yedik. Bu orta saha derinde pozisyon alarak oynayamıyor. Konya maçı da öyle olmuştu. Temaslı oynacaksın döndürmeyeceksin ama yapamadık, rakip kolayca paslaşarak geçiş hücumu yaptı. Erken kırmızı kart ve golü atınca komik gelebilir ama ana planımız bozuldu gibi geliyor bana. Cornelius direkt boşa çıktı. İkili mücadelelerde üstünlük kuramadı ve hızlı atakları baltaladı. Djaniny ve orta sahada Berat gerekti ama geç yapıldı.

Girebi
07.03.2022, 15:07
Çok katkı sağlardı tabii. Siopis ve önlerinde Abdükadir-Baka varken önde basarak iyi oynarız. Maça da öyle başladık. İlk 5-10 dk önde iyi konumlandık. Sonra oyun farklı yere gitti biz baskı yedik. Bu orta saha derinde pozisyon alarak oynayamıyor. Konya maçı da öyle olmuştu. Temaslı oynacaksın döndürmeyeceksin ama yapamadık, rakip kolayca paslaşarak geçiş hücumu yaptı. Erken kırmızı kart ve golü atınca komik gelebilir ama ana planımız bozuldu gibi geliyor bana. Cornelius direkt boşa çıktı. İkili mücadelelerde üstünlük kuramadı ve hızlı atakları baltaladı. Djaniny ve orta sahada Berat gerekti ama geç yapıldı.

Hahaha ben de "erkenden attığımız gol planlarımızı bozdu" esprisi yaptım dün :)) Şaka bir yana, Süper Lig'de girdiği pozisyonları en iyi değerlendiren takım olduğumuzu düşünüyorum, öndeki üçlünün de bu kadar formda olduğu bir dönemde net pozisyonları değerlendirememek çok garip. Sakatlıklar da oyunu sekteye uğrattı kabul ama Nwakaeme'nin direğe nişanladığı pozisyon gözümün önünden gitmiyor, sonra Karagümrük maçında kaçırdığı golü hatırlıyorum :D
Neyse, 10 maç kaldı artık, hocanın yapması gereken 4-5 hafta kala şampiyon olmak, kalan süreçte de birkaç genç oyuncuyu kazanmak. Rekor puan farkı veya rekor puanla şampiyon olmak vs. bunlar anca laf benim gözümde. Önümüzdeki yılları kazanmak daha önemli. Yabancı sınırı kulüplerin üzerinde Damokles'in kılıcı gibi sallanırken, Ahmetcan gibi oyuncuları kazanmak çok önemli. Eğer Ahmetcan-Taha gibi bir tandem oluşturabilirsek sınırı hepten kaldırabilirler :D
Bu arada Puchacz için seneye girişim olacağını sanmıyorum. Waka'nın arkasında oynadığı için sırıtıyor kabul ama defansif meziyeti bu kadar kötü bir bek as oyuncu olmamalı bence, keşke sol beke de bir yerli monte edebilsek.

arda.61
07.03.2022, 15:21
Korkak olmayan bir teknik direktörümüz vardı hani şu çok sevdiğiniz açında onun dönemindeki fb maçlarını gözden geçirin. Maç boyu kalesinden pozisyon eksik olmayan Uğurcan sayesinde 1 puana razı olduğumuz maçları. Bu korkak hoca sayesinde rakiplerin tümünü rezil rüsva etmişsek tarihi rekorlarla dolu bir sezon geçiriyorsak keşke hep başımıza bu korkak hoca kalsın ve korkak futbolunu oynatmaya devam etsin. Dün kötü oynamadık. Aksine Wakaeme’nin direğe nişanladığı pozisyon gol olsa keyfimiz dört köşeydi. Sadece fenerle daha az eğlenebildiğimiz için üzüldüm. Avcı hocanın defalarca futbol dersi verdiği bir sezonda 1 maç üzerinden bazılarının eski uhdeleri ve hesapları yüzünden gün yüzüne çıkan eleştirilerini doğru bulmuyorum.

ilelebeTS
07.03.2022, 15:22
Yalnız, maçtan önce Ahmetcan yerine Hüseyin yazan arkadaşlar da cevabını almıştır umarım. Ahmetcan hata da yapsa artık o oynayacak, kredisi daha yeni başladı. Ki bence sezon sonuna kadar oynarsa iyi bir stoper kazanmış olacağız. Sadece maç oynamaya ve tecrübeye ihtiyacı var.

gudoz81
07.03.2022, 15:26
bu arada VAR ekranına giderken hakeme toslayan mert e kırmızı verilmeliydi dedimi hiç biri
demezleeerrrr raiting canavarları
hatta bitanesi geçenlerde VAR kaldırılsın dedi
yemiyo tabi çıkıp oynayıp haketmek
"geliş faul" deyip atamıyolar artık

HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 15:48
Bizim yapmamız gereken bir şekilde tvlere medyaya daha çok TSli yerleştirmek başka çözüm yok, çoğu zaman tvdeki TSliler bile yuvarlak konuşmak zorunda kalıyor bunların gücü yüzünden.

En cesur ve sert Selahattin Kınalı ve Zeki Uzundurukan konuşuyor bizi savunmak için. Bu aralar Zeki piyasada yok.

Aspor'un yeni transferi Ulaş Özdemir de fena değil

Diğerleri Hamdiymiş, Mehmetmiş etliye sütlüye karışmayan bir havada

Ufuk
07.03.2022, 16:20

önümüzdeki hafta fblinin ayağına aynı pozisyonla basılsa hiçte utanmadan arlanmadan "direkt kırmızı kart verilmeliydi" derler....

https://twitter.com/OnurNizamoglu_/status/1500719032219099136

Bunlar Allah bir dese, ne oluyor derim.

Ufuk
07.03.2022, 16:25
Sahaya giren lavuk ve diğer olan şeyler için tff söylenmesi gerekeni söyler diye düşünüyorum.

Bunların bu kadar arsızlaşması illa ki yöneten kurumları da rahatsız ediyordur. Eagle İsmayil 4. hakemin yakasına yapılıyor o da ceza almalı.

En az 5 maç ceza bekliyorum sonra tahkim mahkim 3 maç olur.

https://twitter.com/omerkarakastv/status/1500766426046648325?t=SSdNdFeJAd1fWBcSe6I5Mw&s=19

https://twitter.com/gkhndinc/status/1500534569577205768

Bu adam bizim kulüpte görev aldı bir de :)

yorumsuz6117
07.03.2022, 16:28
Kırmızı kart değil diyen onur, şeref yoksunları intihar etsin, bu dünyada boşuna yaşayıp götlerini kaşıyorlar..

Gökhan Balcı
07.03.2022, 16:33
Ne kadar iyi futbol oynarsak oynayalım medya gücü çok başka bir şey. Ben dün sahada pozisyonu olmayan bir fenerbahçe gördüm başka bir şey değil
On kişi diyorlar devamlı olarak da bunun altı çiziliyor ne direniş falan diye ama ben gülüyorum. Bu kafada devam ederlerse biz yıllar boyu götürürüz bu ligi. Yeter ki bu kadar gerizekalı olmaya devam etsinler her sene aynı farkları yerler. İyi mücadele ettik falan midem bulanıyor artık şu açıklamaları görünce. Sahada kalite anlamında hiçbir şey vadetmeyen ne oynadığı oyun hakkında ne rakibi hakkında hiçbir şey bilmeyen tiplerin açıklamaları ve savunmaları bunlar. Ulan sen dokuz kişi karagümrüke gol atamamış takımsın 11-11 olunca niye götün kalkıyor da yeneceğini düşünüyorsun?

Onur Akyüz
07.03.2022, 16:35
Bu adam bizim kulüpte görev aldı bir de :)[/QUOTE]

Ona bu kulüpte ekmek yedirenler Allahından bulsun biz de geçtik karanlık yollardan ne diyelim.

HOPA'LI TS'Lİ
07.03.2022, 16:35
LÜTFÜ ÖZEL (TRT SPOR):

Bu maçta 2 kırmızı kart daha olmalıydı. Mert Hakan ve İsmail Kartal da atılmalıydı.

emre6117
07.03.2022, 16:41
https://twitter.com/OnurNizamoglu_/status/1500719032219099136

Bunlar Allah bir dese, ne oluyor derim.

Deniz coban, bulent yildirim, ahmet cakar, lig tv trio hepsi duzenin adamlari. Mahalle baskisindan korkan ,cesaret olmayan istanbul sevici tipler.
Hakem yorumcularindan sadece Erman toroglu duzenin disinda kalan kisidir.
Trabzonsporun bu sene yapmis oldugu is bu medyaya ragmen cok buyuk bir olaydir.

emre6117
07.03.2022, 16:43
https://twitter.com/omerkarakastv/status/1500766426046648325?t=SSdNdFeJAd1fWBcSe6I5Mw&s=19

https://twitter.com/gkhndinc/status/1500534569577205768

Bu adam bizim kulüpte görev aldı bir de :)

Simdi bunlara nasil cevap vermek lazim. Gercekten insanlik namina hicbir nasibi olmayan bireyler, tvlere cikabiliyor.

emre6117
07.03.2022, 16:48
Ne kadar iyi futbol oynarsak oynayalım medya gücü çok başka bir şey. Ben dün sahada pozisyonu olmayan bir fenerbahçe gördüm başka bir şey değil
On kişi diyorlar devamlı olarak da bunun altı çiziliyor ne direniş falan diye ama ben gülüyorum. Bu kafada devam ederlerse biz yıllar boyu götürürüz bu ligi. Yeter ki bu kadar gerizekalı olmaya devam etsinler her sene aynı farkları yerler. İyi mücadele ettik falan midem bulanıyor artık şu açıklamaları görünce. Sahada kalite anlamında hiçbir şey vadetmeyen ne oynadığı oyun hakkında ne rakibi hakkında hiçbir şey bilmeyen tiplerin açıklamaları ve savunmaları bunlar. Ulan sen dokuz kişi karagümrüke gol atamamış takımsın 11-11 olunca niye götün kalkıyor da yeneceğini düşünüyorsun?

Maci gercekten nereleriyle izliyorlar belli degil. Sozde kirmiziya kadar fb muthis baski kurmus. ( gercekte olan nwakameye osayi net sarilik faul yapti ,kritik bolgede sari kart ve faul atlandi. Cornelius cexa sahasina girerken crespo tarafindan indirildi hakem devam edi. Fb ise kirmizi karta kadar ortada yoktu.).
Sonra cok hakli kirmiz var uyarisiyla geldi.(asil hata hakem orada bircok kisiye kart vermeli, ve fb hocasini atmaliydi ama hakem korktu).
Kirmizi sonrasi fbnin 1 tane net pozisyonu var. Onun harici sadece mudadele ettiler..ugurcanin o pozisyon harici net bir kurtarisi yok.
Ama fb ezmis. Yersen. Medyada nasil fblilerin gazini alacaklar baska.
Ama aynen boyle devam etsinler. Boyuna gaz alsinlar. Hakemlerle asagida kaldiklarina inansinlar.
Avrupada da ondan fark yiyorlar yunan takimlarindan, hirvat takimlarindan.
Ama sadece ve sadece var sistemine dokunmasinlar.
O var olmasa idi dunki %100 kirmizi atlanacakti.
Emin olun mac sonrasi da simdi kirmizi demeyenlwr lag arasinda irfana kirmizi verilebilirdi deyip gecistireceklerdi.

AyhanPe
07.03.2022, 16:56
Önemli degil yahu. Su durumda bu mactaki beraberligin Giresunspor beraberliginden farki yok..

AyhanPe
07.03.2022, 16:58
Simdi bunlara nasil cevap vermek lazim. Gercekten insanlik namina hicbir nasibi olmayan bireyler, tvlere cikabiliyor.

Yahu ne önemi varki? Alanyaspor haftaya carpar bunlara uyanirlar sonra..Bu sene böyle bir yil bunlar icin..

Devrim Arslan
07.03.2022, 17:04
ya Allah aşkına yiyim fenerinizi 40 yaşına geliyorum doya doya yaşayacağımız şampiyonluk geliyor seneye fenerle içerde dışarda yine oynayacağız ama şampiyonluk garanti mi ? şu zamana odaklanan keyfini çıkarın
götleri korkudan titriyordu fark yiyeceğiz diye 1-1 deli gibi seviniyorlar

Kaan Çetin
07.03.2022, 17:09
İstanbul medyası ve FB-GS-BJK taraftarından hakkaniyet bekliyoruz içten içe.
Başarımızı kabul etsinler, ulan helal olsun Trabzon'a, adamlar hakediyorlar desinler istiyoruz.
Olmayınca kızıyoruz, dert ediyoruz. Haksızlıklarını ve çirkinliklerini afişe etmeye çalışıyoruz forumda, twitter'da, kırmız kart neden doğruydu anlatmaya çalışıyoruz falan.
Anlamazlaaaar.

Alternatifimiz var mı?
Bunların haksızlık ve çirkinliklerini hiç görmeyelim, canımız sıkılmasın demek twitter'a youtube'a girmeyelim, televizyon açmayalım demek oluyor, gerçekçi değil. Kaçış yok.

En makul seçim, işimize bakalım. Bu arada bol bol TAŞAK geçelim. Ters manyel yapalım. 'Su faturanı öde kardeş, sol bek alıcaz' diyelim.

İrfan Can'ın pozisyonu kırmızı değil abi diyen arkadaşa İrfan Can da biraz dikkat edecek, Ali Koç'a ihanet etti kardeşş diyeceksin.
Sahaya atlayan taraftarınızın emeğine yazık diyeceksin.
Serdar Dursun'un mücadelesini, Berisha'nın potansiyelini öveceksin.
İsmail Kartal'ın Fenerbahçeliliğini abartacaksın, çok büyük seviyor abi bu adam Feneri diyeceksin.
Siopis tam bir çakal, nasıl da bacağını kürek gibi İrfan'ın ayağının altına soktu diyeceksin.
Devlet arkamızda abi, Bayındırlık İskan bakanı ile Karayolları 5nci şube müdürü sayesinde FB'ye 20 puan fark attık, yoksa halimiz haraptı diyeceksin.

Trabzonspor'a hakkını veren bir fenerli istemem ben şahsen. Çıldıran, deliren, bahane arayan fenerli severim.

Kör karanlıkta debelenen İstanbul taraftarıyla taşak geçmekten daha keyifli ne var 2022 Türkiye'sinde? :)

Gökhan Balcı
07.03.2022, 17:20
Maci gercekten nereleriyle izliyorlar belli degil. Sozde kirmiziya kadar fb muthis baski kurmus. ( gercekte olan nwakameye osayi net sarilik faul yapti ,kritik bolgede sari kart ve faul atlandi. Cornelius cexa sahasina girerken crespo tarafindan indirildi hakem devam edi. Fb ise kirmizi karta kadar ortada yoktu.).
Sonra cok hakli kirmiz var uyarisiyla geldi.(asil hata hakem orada bircok kisiye kart vermeli, ve fb hocasini atmaliydi ama hakem korktu).
Kirmizi sonrasi fbnin 1 tane net pozisyonu var. Onun harici sadece mudadele ettiler..ugurcanin o pozisyon harici net bir kurtarisi yok.
Ama fb ezmis. Yersen. Medyada nasil fblilerin gazini alacaklar baska.
Ama aynen boyle devam etsinler. Boyuna gaz alsinlar. Hakemlerle asagida kaldiklarina inansinlar.
Avrupada da ondan fark yiyorlar yunan takimlarindan, hirvat takimlarindan.
Ama sadece ve sadece var sistemine dokunmasinlar.
O var olmasa idi dunki %100 kirmizi atlanacakti.
Emin olun mac sonrasi da simdi kirmizi demeyenlwr lag arasinda irfana kirmizi verilebilirdi deyip gecistireceklerdi.

Adam orta hakem karar vermiş var niye çağırıyor diyor. Bu utanmazlığın kaçıncı seviyesi ben anlamıyorum. Penaltı pozisyonu oldu mu var nerede niye çağırmıyor diyorlar başkasına olunca niye çağırdı. Trabzon'daki maçta da aynı boku yediler. Fenerin attığı golde mesut topu elle indirdi tek bir kişinin bile konuştuğunu görmedim ulusal medyada ama bugün hala kim min jae kırmızı kart yemeseydi de falan filan diyorlar. Dün de aynı şey oldu. Attıkları golde faul falan yok ama yine konuşulan bu değil. Ya hakemlerle katlettikleri ne maçları gördük medyada bayram yerine dönüyordu stüdyolar. Bizi bir savunuyorsa o zaman da Erman savunuyordu. Gazeteler çarşaf çarşaf zafer naraları atıyordu. Bir gram bile değişim olmadı o zamandan bu zamana. Sadece tek fark var artık biz akıllı yönetiliyoruz.

Kaan Çetin
07.03.2022, 17:26
İrfan Can'ın pozisyonu kırmızı değil diyene aslında başkan Zorbay Küçük'ü mahkemeye vermeli, bu ülkede adalet ölmedi kardeş diyeceksin.
Hatta gerekirse dövdürmeli.. Fener otobüsüne kurşun sıktıranı azmettiren kişinin Oscar Rene Cardozo ve Paolo Henrique olduğu ortaya çıkmadı mı sonuçta Wikileaks'te diyeceksin.

Sahaya atlayan taraftar tüm bu oyunlara karşı muazzam bir çığlıktı, yoğurtçu parkında heykeli dikilmeli diyeceksin. Heykel Alex'in heykelinden bi tık daha büyük olmalı haaa diyeceksin.

Aslında Fener'in tek çıkışı var abi.. Aziz Yıldırım'la Ali Koç bir odaya girecek, helalleşecek, odadan kolkola çıkacak... Ondan sonra oturup Fener'i izleyeceksin aaaabi diyeceksin.

Ben U14 Avrupa Masa Tenisi şampiyonu Fenerbahçe'yi özledim bir Türk vatandaşı olarak diyeceksin.

Löw geliyomuş hem de U12'ye kadar tüm yetkiyi alacakmış, işte o zaman biteriz abi diyeceksin... En az 10 sene ambargo yeriz..

Çayından yudum alırken hafif höpürdeteceksin.

Salih Kara
07.03.2022, 17:30
Deniz coban, bulent yildirim, ahmet cakar, lig tv trio hepsi duzenin adamlari. Mahalle baskisindan korkan ,cesaret olmayan istanbul sevici tipler.
Hakem yorumcularindan sadece Erman toroglu duzenin disinda kalan kisidir.
Trabzonsporun bu sene yapmis oldugu is bu medyaya ragmen cok buyuk bir olaydir.

Dün biraz bakayım dedim ama şov yaparak hakemliği bırakan ve yetersizliğini örtmeye çalışan adam hakem otoritesi olmuş da yorum yapmaya başlamış. Adamların suratlarını (çok komiklerdi) nefretlerini ve zorlarına gitmesini geçtim de iki tane yorumu dikkatimi çekti. Birincisi Zorbay Küçük'ün ilk yarısını bitirdiğindeki gülmesi bu hakem hocasının! zoruna gitmesi ve yıllarca fenerin golünü iptal ederken gülen hakem olarak anılacak demesi gibi saçma yorum yapması. Ki bu yorumu Bahattin Duran'ın topu oyuna soktuğu pozisyonla benzeştirmesi. Böylelikle o aklıyla o skandal pozisyonu yumuşatmaya çalışıyor ve topu oyuna sokan hakem olarak anılmasından rahatsız olmasını belirtiyor. 2. si ise futbolcuların iyi niyetlerini söylerken Emre, Caner ve Volkan gibi futbolcular sahada olsaydı hakem maçı zor bitirirdi şeklinde yorum yapmaları. Aslında bunları söylerken futbolcuların iyi niyetlerinden rahatsız olmaları mimiklerinden hissediliyordu. Daha iğrenci ise yıllarca bu tür futbolculara karşı hakemlik yapmalarına rağmen sanki o futbolcular keşke sahada olsaydı gibi hal, hareket ve yorumları vardı. Zaten sonra da kapattım izlemedim.

Sacit
07.03.2022, 18:15

attığımız golün dışında

yok artık

avcı hocam şunun izahı nedir yahu
tamam çok muazzam işler yapıyorsun da rakip on kişi kalmışken bu hiç olmadı

bir de diyor kazanmayı planladık
kazanmayı planlayan dk 85 de oyuncu değişmez
daha önce hamle yapacaktın

avcı hocam cidden bazı maçlarda tutuluyor
üstelik rakip on kişiyken tutulması çok garip durum

Murat'
07.03.2022, 18:24
Şu maç 11-11 olsaydı da maçtan en az beraberlikle ayrılırdık. Kırmızı kartın hemen ardından golü bulmamız bence kimyamızı bozdu.

ccd6167
07.03.2022, 18:26
yok artık

avcı hocam şunun izahı nedir yahu
tamam çok muazzam işler yapıyorsun da rakip on kişi kalmışken bu hiç olmadı

bir de diyor kazanmayı planladık
kazanmayı planlayan dk 85 de oyuncu değişmez
daha önce hamle yapacaktın

avcı hocam cidden bazı maçlarda tutuluyor
üstelik rakip on kişiyken tutulması çok garip durum
Oyuncu değişikliği yaptık da başarılı olmadı. Hoca bakayı çıkarıp kouasiyi alıp tony-djnaniny yapsaydı çok farklı olurdu bence. Baka dün en verimsiz oynunu oynadı. Fb nin de hakkını verelim sezonun en iyi oynunu oynadı adamlar.

4 tane as oyuncudan yoksun oynadık sahada. Ben skora takılmıyorum ama oyun da daha iyi olmalıydı.

Ufuk
07.03.2022, 18:39

attığımız golün dışında

https://i.hizliresim.com/9afqvq5.png

Maçtaki iki golden de net pozisyon ama istatistik bilimi tarafından isabetsiz şut olarak sınıflandırılıyor.

amasya0561
07.03.2022, 18:44

Her iki maçta ve ilk yarıdaki konya maçında hügonun gördüğü kırmızı pozisyonlarını yanyana koyup bu dengesizlerin her pozisyonda ne demişler nasıl taraflı yorumlar yapmışlar videolarını bulup yayınlayacaksın suratları kızarırmı acaba. Benim yapma yeteneğim yok😩

amasya0561
07.03.2022, 18:54
Anadolu takımları doğru yolun bizimle beraber savaşmak olduğunu anladıklarında başarılı olup bu bizanslılara rakip olacaklar, ama bunu ne zaman anlayacaklar bakalım. Onlar sanıyorlar ki güçlünün yanında olursak bize bir şey koklatırlar ama yıllardır hiçbir şey başaramadıklarının hep önlerinin kesildiğinin farkında değiller. Kaybedeceksen savaşarak kaybet. Konya camiası umarım uyanır.
Şuan ligde 6 istanbul takımı var seneye ümraniye belkide biri daha gelecek öbür senede yarı yarıya olur sanırım anadolu istanbul takımı sayısı. Bunlar ligde bir semt takımları karşısında kalmayı öğrenseler. Yöneticileri istanbul takımları üyeleri olmaktan çıksalar onada razıyız

Barista
07.03.2022, 19:11
Maçtaki kırmızı kart pozisyonunda formalar değişse ve kırmızı kart verilmese bu sefer de 6 ay "niye kırmızı kart verilmedi, Trabzonspor kollanıyor" diye ağlayacaklardı. Sahada başarısız olmalarının sebebi de sorunu sürekli saha dışında aramaları zaten. Bu kafayla saha dışından yardım almadan başarılı olmaları imkansız. Bırakalım kendi salaklıklarında boğulsunlar.

Bizim bu maçtan çıkaracağımız ders, gevşek tükürüğün sakala zararının olduğudur. Gerekli dersleri çıkarıp önümüze bakalım.

61zeynel61
07.03.2022, 19:17
Dün 2.devre Puchacz yerine Yusuf'u almalıydı Hoca

Puaş'ın savunma özelliği çok kötüBiz de buna içerledik zaten.
Puchacz -Yusuf, Abdülkadir - Djaniny değişikliklerini bekledim ikinci yarının başında. Bu yapılsaydı, alacağımız farklı skordan kaynaklı çıkabilecek taraftar olayları nedeniyle hükmen galibiyete bile giderdi iş.
Sağlık olsun. Kalan 10 maçın 5ini kazansak da bu iş matematiksel olarak garantileniyor. Bunun için de geridekilerin bütün maçları kazanmahahaha... Yazarken bile beni bir gülme alıyor. [emoji2]

David_LuiZ4
07.03.2022, 19:32
Korkak bir hoca Siopis'i merkezde tek başına bırakıp Ömür ile Baka'yı orta 4lünün iç oyuncusu olarak sahaya sürmez..Çıkardığı 11'den hocanın korkak olmadığını anlayabilirsiniz o halde neden boş boş konuşuyorsunuz anlamıyorum..

Çıkardığı 11'de rakibi bozacak tek oyuncu Siopis..Ne Waka ne Ömür ne Visca ne Baka ne de Cornelius rakibi bozacak oyuncular..5 tane oyuncu saydım takımın neredeyse yarısı oyunu oynayan tipte oyuncular oyunu bozan değil..Bu minvalde hoca ofansif ve teknik kapasitesi iyi olan oyuncuları sahaya sürerek topun ve oyunun kontrolünün bizde olmasını amaçladı..Kaliteli pas organizasyonunu bu oyuncularla yapabilirdik..Yani hoca doğru kadro ile sahaya çıktı fakat rakip 10 kişi kaldıktan sonra strateji hatası yaptı oyuna hiç müdahale etmedi akışına bıraktı desek yeridir..Hocaya göre rakip maçın son çeyreğinde aşırı efordan yorulacaktı biz de son darbeyi son çeyrekte vuracaktık..Öyle olmadı..

Sahada kaleciyi saymazsak 9 kişi oynayan takıma karşı sahayı genişlemesine kullanmalıydık..Geride sadece iki stoperi bırakıp bekleri rakip sahanın taç çizgisinde konumlandırmalıydık..Taç çizgisine kadar oyunu açtığınızda zaten eksik olan rakibin sahasında muazzam boşluklar bulacaktık..Boş alan bulmayı geçtim rakip, alanı kapatmak için daha çok koşacak ve yorulacaktı..Biz tam tersini yaptık merkezi halihazırda 3 oyuncuyla kapatan rakibin presi karşısında topu kendi stoperlerimiz beklerimiz ve Siopis arasında dolaştırdık..Bakasetas'ın vurdumduymazlığı Ömür'ün her ne kadar topu rakip sahaya taşıyan merkezdeki tek oyuncumuz olmasına rağmen final paslarındaki hatalarıyla bol top kaybettik..Visca'nın kanadında da Peres'den yeteri kadar destek gelmeyince Visca içe kat etmek yerine çizgide kaldı..Halbuki rakip sahada iken Peres taç çizgisinde kalıp visca içeri girmeliydi..O bölgede de çok top kaybettik..Yani sayısal olarak rakipten fazla olmanın ekmeğini yiyemedik desek yeridir..

Geçiş oyunu oynarken atağı sonlandıramıyorsan topa basıp arkadaşlarının gelmesini bekleyip sete dönersin..Biz geçiş oyunu oynarken topu kaptırıp rakibin de geçiş oyunu oynamasına sebep olduk..Bu yüzden maç bir o kalede bir bu kalede oynandı..Rakip sahada bol top kaybı yaşamamızın sebebi paslarımızın kalitesizliği ve oyuncular arasındaki uyumsuzluktu..Birbirini ezberlemiş adamlar rakip sahada böylesine niteliksiz paslaşmaz..O açıdan hocadan ziyade oyuncularda bir isteksizlik bir tutukluk gördüm ben..

1 saatten fazla 10 kişi oynayan bir takım 14 başarılı top kapma ile 12 pas arası ile 25 orta ile 23 rakip ceza sahasında topla buluşma ile oynuyorsa üstelik 11 kişi oynayan takımın top uzaklaştırma tehlike savuşturma sayısı 17 ise yani 10 kişi kalan takımın uzaklaştırdığı top sayısından fazlaysa burada bizim kurmaylar tarafından stratejik olarak bir hata yapılmıştır demektir..

Rakibe top kapma pas arası yapma şansı vermek demek rakibe yakın oynamak demektir..Tam aksine bu maçta rakibe uzak formatta top çevirsek ne pas arası yapabilirlerdi ne de top çalma..Bu argümanı destekler mahiyette bir başka istatistik verirsek yine topu kaliteli paslarla çevirip mesafeyi genişletmediğimiz için ikili mücadele kazanma sayımızda rakiple eşit sayıda yani 46..Eksik rakiple aynı sayıda ikili mücadele kazanıyorsan maç boyu rakibe yakın yerlerde top çevirmişsindir demektir..

Uzun lafın kısası ben Avcı'dan ilk yarı bitmeden bir değişiklik beklerdim en azından forveti çiftlemesini bekleri ileri çıkarmasını topu enlemesine dolaştırıp rakibi yormasını beklerdim..Çünkü Avcı'nın ilk yarıda değişiklikler yapıp ya da strateji değiştirip kazandırdığı çok maç var..

kaçarava
07.03.2022, 20:06
Biz de buna içerledik zaten.
Puchacz -Yusuf, Abdülkadir - Djaniny değişikliklerini bekledim ikinci yarının başında. Bu yapılsaydı, alacağımız farklı skordan kaynaklı çıkabilecek taraftar olayları nedeniyle hükmen galibiyete bile giderdi iş.
Sağlık olsun. Kalan 10 maçın 5ini kazansak da bu iş matematiksel olarak garantileniyor. Bunun için de geridekilerin bütün maçları kazanmahahaha... Yazarken bile beni bir gülme alıyor. [emoji2]

En iyi oynayan adamı mı çıkaracaktın hocam :D Abdülkadir ve kısmen Nwakaeme hariç yan pas geri pas yapmayan yoktu. Bir de kısmen Peres ve ikinci yarı Siopis direndi prese karşı. Diğerleri sindi. Visca dâhil. Bu kadar geri pas yapılmaz. Kontrol oyunu falan bahane.

Geçişleri acele etmeden sonlandırmayıp sakince paslaştığımız da oldu. Aynı kadroyla geçen hafta geçiş manyağı olduk, önlem alınsaydı o zaman. Geçiş olmadan da rakip normal ataklarında sıkıntı yaşadık orta sahadaki oyuncu profili yüzünden. Bizim takımın sorunu top rakipteyken çok kolay pas yaptırıyor, tek paslar bomboş top sürmeler oluyor. Sen ise sırtında adam varken pas yapmaya çalışıyorsun. Tam tersi bir boyutta mücadele ediyorsun. Daha fazla yıpranıyorsun. Teknik ekip sınıfta kaldı bu maç. Fizik kalitemiz de sırıttı bu arada.

Şampiyonluk yarışından şüpheyle bahseden psikiyatriste gitsin. 15 puan öndeyiz ve alınacak maksimum 30 puan var :D

Fanatik34
07.03.2022, 20:07
Bu sezon ikinci izleyemedigim mac. Görüntüler ile burada konusulanlari dikkate aldigimda, elimizden kaciridigimiz sikeciler gibi duruyor bu mac. 1:0 önde olmamiz muhtemelen Oyuncu degisikligini geciktirdi, Abdullah Avci´yi az cok tamiyoruz artik. Eger 1:0 geride olsak, bu maci kesinlikle kazanacagimizi da biliyoruz degil mi? Aslinda Taraftarin elestirisi büyük ihtimal bu yönde. Her iste bir hayir vardir. Belki birkac arkadasin yazidigi gibi, kazanmis olsak, cok baska seyler olacakti o stadda! Dün macta Waka ve Visca´nin kacirdigi goller de kismetsizlik. Beraberlik sadece su anlamda önemli, Konya ile fark 15 Puan. Kazanmamiz gereken sadece 5 mac var ve bu galiybetlere bu hafta Göztepe ile baslarsak, hersey yine unutulur, farkli bir havaya gireriz.

Diger konu, Visca´nin alinmasindan sonra onu, Hamsik ile izleyemedik bir türlü, tek ona yaniyorum..

61zeynel61
07.03.2022, 20:19
En iyi oynayan adamı mı çıkaracaktın hocam :D Abdülkadir ve kısmen Nwakaeme hariç yan pas geri pas yapmayan yoktu. Bir de kısmen Peres ve ikinci yarı Siopis direndi prese karşı. Diğerleri sindi. Visca dâhil. Bu kadar geri pas yapılmaz. Kontrol oyunu falan bahane.

Geçişleri acele etmeden sonlandırmayıp sakince paslaştığımız da oldu. Aynı kadroyla geçen hafta geçiş manyağı olduk, önlem alınsaydı o zaman. Geçiş olmadan da rakip normal ataklarında sıkıntı yaşadık orta sahadaki oyuncu profili yüzünden. Bizim takımın sorunu top rakipteyken çok kolay pas yaptırıyor, tek paslar bomboş top sürmeler oluyor. Sen ise sırtında adam varken pas yapmaya çalışıyorsun. Tam tersi bir boyutta mücadele ediyorsun. Daha fazla yıpranıyorsun. Teknik ekip sınıfta kaldı bu maç. Fizik kalitemiz de sırıttı bu arada.

Şampiyonluk yarışından şüpheyle bahseden psikiyatriste gitsin. 15 puan öndeyiz ve alınacak maksimum 30 puan var :DBakasetas - Djaniny değişikliği zaten yalnız kalan Siopis'i hepten bitirirdi. Cornelius'u çıkarmadan Djaniny alsak yine ezerdik feneri. Sağlık olsun. 2 puan daha az rekorla şampiyon oluruz biz de.

serdaracıl
07.03.2022, 20:33
Başarımızı kabul etsinler, ulan helal olsun Trabzon'a, adamlar hakediyorlar desinler istiyoruz.
Olmayınca kızıyoruz, dert ediyoruz. Haksızlıklarını ve çirkinliklerini afişe etmeye çalışıyoruz forumda, twitter'da, kırmız kart neden doğruydu anlatmaya çalışıyoruz falan.
Anlamazlaaaar.

Alternatifimiz var mı?
Bunların haksızlık ve çirkinliklerini hiç görmeyelim, canımız sıkılmasın demek twitter'a youtube'a girmeyelim, televizyon açmayalım demek oluyor, gerçekçi değil. Kaçış yok.

En makul seçim, işimize bakalım. Bu arada bol bol TAŞAK geçelim. Ters manyel yapalım. 'Su faturanı öde kardeş, sol bek alıcaz' diyelim.

İrfan Can'ın pozisyonu kırmızı değil abi diyen arkadaşa İrfan Can da biraz dikkat edecek, Ali Koç'a ihanet etti kardeşş diyeceksin.
İsmail Kartal'ın Fenerbahçeliliğini abartacaksın, çok büyük seviyor abi bu adam Feneri diyeceksin.
Siopis tam bir çakal, nasıl da bacağını kürek gibi İrfan'ın ayağının altına soktu diyeceksin.
Devlet arkamızda abi, Bayındırlık İskan bakanı ile Karayolları 5nci şube müdürü sayesinde FB'ye 20 puan fark attık, yoksa halimiz haraptı diyeceksin.

Trabzonspor'a hakkını veren bir fenerli istemem ben şahsen. Çıldıran, deliren, bahane arayan fenerli severim.

Kör karanlıkta debelenen İstanbul taraftarıyla taşak geçmekten daha keyifli ne var 2022 Türkiye'sinde? :)

+ 61

Anıl C
07.03.2022, 22:51
Anlamazlaaaar.

Alternatifimiz var mı?

Kalemine saglik Kaan abi, seviliyorsun. Keyifle okuyorum yazilarini.

Onur Akyüz
07.03.2022, 22:57
Fazlı Sya bile küfürlü paylaşım yapıyor bunlar insan değil yemin ederim. Adam sanatçı değil holigan resmen.

Adem Erdoğan
07.03.2022, 23:07
İstanbul'daki kutlamada öyle bir konvoy yapmalıyız ki önce Beşiktaş sonra Bağdat caddesinde binlerce araçlık konvoy la geçmeliyiz. İyice bir kudurmalılar.

DNA-TS
07.03.2022, 23:13
Fazlı Sya bile küfürlü paylaşım yapıyor bunlar insan değil yemin ederim. Adam sanatçı değil holigan resmen.
Bizimkilerde konuşursam febelikerin kalbini kurarım diye susuyorum diyor.
Diğeri son ofthe north da o işlere ben giripte febeli sevenlerimi üzemem diyordu.

Onur Akyüz
07.03.2022, 23:36
Bizimkilerde konuşursam febelikerin kalbini kurarım diye susuyorum diyor.
Diğeri son ofthe north da o işlere ben giripte febeli sevenlerimi üzemem diyordu.
Adamın bu paylaşımının altına mavi tikli bir ünlümüz gereğini yazsa eminim etkisi olur ama o cesarette biri çıkmıyor maalesef. İğrenç bi adam bu fazlı daha önce de görmüştüm salyalı fanatiğin teki.

emre6117
08.03.2022, 00:20
Adamın bu paylaşımının altına mavi tikli bir ünlümüz gereğini yazsa eminim etkisi olur ama o cesarette biri çıkmıyor maalesef. İğrenç bi adam bu fazlı daha önce de görmüştüm salyalı fanatiğin teki.

Bircok fbli holigan seviyesinde. Ne adalet, ne hak, ne durustluk umurladinda. Kazanalim gerisinin hicbir onemi yok moduna.
Gercekten cok yorucu ve bir o kadar da itici bir camia fb.
Asiri simarikliklar, bircok guce sahip olup basarili olamayinca da insanliktan cikiyorlar.
Ali kocu fazlasiyla hak ediyorlar.
Fb camia olarak yali cocugu tanimina cok iyi oturuyor.
Ama daha bunlar yaptiklari adaletsizlikleri fazlasiyla odeyecekler.
Hicbir ah yerde kalmazmis.

6Şafak Aydın1
08.03.2022, 04:56
https://i.hizliresim.com/9afqvq5.png

Maçtaki iki golden de net pozisyon ama istatistik bilimi tarafından isabetsiz şut olarak sınıflandırılıyor.

isabetsiz bir sut ve isabetsiz bir mac oldu sonucta. yakalamisken 3,5 atmaliydik bence ama söylemesi kolay tabi.
o kirmizi pozisyonunda fenerliler hakli, siopisin iki bacagi var neticede ikisinede basmadiya nedir yani tek bacak ile güzel güzel yasanabilir.

Devrim Arslan
08.03.2022, 07:18
Beraberlik feneri bu sene ve gelecek yil yine ali koca emanet etti yani eğlence devam ediyor bu yonuyle de bakin. Biz kazansak alinin yerine aziz amca gelecekti. Bu kafayla devam etsinler. İsimize gelir

Son olarak ruhsuz ve mutsuz dolasan Trabzon taraftari kaldir basini ve puan tablosuna bak istanbula attigin 20 puani bir daha belki hic goremeyeceksin. İste bu zamanin tadini cikar

HOPA'LI TS'Lİ
08.03.2022, 07:41
Dün akşam evde 6 dakikalık özeti 2 kez izledim.

Şike medyasının yaygara kopardığı gibi değil durum. Durum şu, onların 2 katı ve daha net pozisyonlarımız var. Yok 10 kişi ile ezdik falan. Geçin bunları anam babam

Mert Hakan Var'a giden hakemin tehditvari şekilde işaret parmağını ağzına sokuyor ve sonrasında itiyor. Zorbay sarı kart bile çıkaracak cesareti gösteremedi.

Crespo Ahmetcan'a şamar atıyor. Nerede sarı kart? Çift sarısı olup atılmalıydı.

Crespo'nun Cornelyus'a yaptığı hareket net penaltı. Cornelyus topa değerek yönünü değiştirmiş.

Son olarak attıkları golde ofsayt gördüm. Yayıncı kuruluş golden sonra çizgi çekmedi, dikkat ettiniz mi?

HALA KIRMIZI KARTI KONUŞUYORLAR.
2007'de 1-0 öde olduğumuz ve son 22 sn kala bir taraftarın girdiği Sivas maçı sonrası 5 maç ceza almıştık.
ADALET İSTİYORUM.

HOPA'LI TS'Lİ
08.03.2022, 07:42
Yayın ihalesi SARAN A.Ş. ve TRT'ye kalmış. Decoder almayı düşünmüyorum.

Yiğit SARI
08.03.2022, 09:44
HOPA'LI TS'Lİ

Attıkları golde net bir şekilde ofsayt yok bizimkiler uyudu. Sanıyorum bakasetas'ın adamıydı zajc

thehell61
08.03.2022, 10:04
HOPA'LI TS'Lİ

Attıkları golde net bir şekilde ofsayt yok bizimkiler uyudu. Sanıyorum bakasetas'ın adamıydı zajc

Bakasetas ve Puhaç' ın arasından çıkıp vuruyor.

pReN@_61
08.03.2022, 10:28
Yazık oldu kazanabilirdik. Bu sefer futbol şansı yanımızda değildi diyebiliriz.
Çok fantastik bir sezon geçiriyoruz, vallahi ben birkaç maçtır keyif almaya bakıyorum.
Bu arada saha olaylarından dolayı fenere gelecek cezayı çok merak ediyorum.
Bir ufak kırgınlığım da Hunter Hocaya, neden 70-75 civarı yapmadık değişiklikleri? 85 geç olmadı mı ? Yine de bir bildiği vardır der geçerim hayırlısı olsun...

ahamitokutan
08.03.2022, 10:57
borazan istanbul medyası klasik algı çalışmasını yapıyor. maçın ilk yarısının 10 dakikasında gücünün son damlası ile birşeyler yapmaya çalışıp 1,5 pozisyon bularak şikebahçe bizi ezmişmiş. ikinci yarı pozisyonları yok bizim en az 3-4 tane net pozisyon var biri direkten dönmüş. sanırım 10 kişi kalmaları sebebiyle 5-0 yenilmedikleri için kendilerini ezdik şeklinde teselli ediyorlar. ki o değişiklikler biraz daha düzgün ve erken yapılsa idi en az 3-0 ı vardı maçın. neyse vardır her işte bir hayır. itler ürüsün biz devam.

Kasketli
08.03.2022, 11:36
Fotomaç Gazetesi yazarı HAKKI YALÇIN - VİCDAN SPAZMI!

Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşısında 10 kişiyle verdiği mücadeleye saygılarımı sunarım. Ama Fenerbahçe yönetiminin maçtan önce hakeme verdiği mesajın altındaki gerçeklere aynı saygıyı gösteremem.

Bunun öznesi hakemin bilinçaltına yükleme yapmaktı çünkü. Maçın başında Cornelius'a yapılan penaltılık hareket Trabzonspor ceza alanı içinde Fenerbahçeli bir futbolcuya yapılsa yer yerinden oynardı.

Çünkü İrfan Can Kahveci'nin atılmasından sonra bütün takdir haklarını Fenerbahçe lehine kullanan Zorbay Küçük'ün mesajı aldığı ortadaydı.

Bu hakemi maçtan önce "endişe verici" olarak taraftarların önüne atan Fenerbahçe yönetimine ve Trabzon'daki ilk maçın hafta arasındaki "garip olaylar zincirinden" bahsedenlere bir hatırlatma da biz yapalım.

Trabzonspor'un dibine kadar hak ettiği o maçın ardından aklımda kalan Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığını karikatürize ettiği megafonudur!

Gelelim İrfan Can Kahveci'nin gördüğü kırmızı karta. O pozisyona VAR'a bile gitmeden direk kırmızı kart gösterilmesi gerekirdi. Bu sezon Ahmet Çalık Sezonu. Ahmet Çalık genç yaşında hayatını bir trafik kazasında kaybetti.

İnsan canına verilen değere ithaf edilen bir sezonda İrfan Can, Trabzonsporlu Siopis'in futbol hayatına son vermek için insafsızca bileğine bastı. "Canın çıksın" der gibi sağ ayağıyla basarken sol ayağını da ağırlık olarak kullandı. Bu pozisyondaki kırmızı karta itiraz edenler vicdanlarını sorgulasın diyeceğim ama vicdanlar "renk spazmı" geçiriyor da cüzdanlar vicdanlardan değerli artık!

İşin hüzün verici yanı; Lefter gibi, Alpaslan Eratlı, Cemil Turan gibi zarif adamların tarihe geçtiği kulüpte şimdi İrfan Can gibileri forma giyiyor. Bu şımarık zalim aynı hareketi geçen sezon İstanbul'daki Gaziantep maçında da yapmış ve elini uzatması gereken rakibine alaycı bir bakış atıp pis pis sırıtmıştı.

Not: Terbiye yetenekten değerlidir.

Maçtan sonra İsmail Kartal'ın konuşmalarına baktım da küçük insanlar bazen büyük koltukları kaparlar. O yüzden onların konuşmalarında adalet ve asalet aranmaz. Ben İsmail Kartal'dan hiçbir zaman yürekli bir cümle duymadım zaten.

Sonra Abdullah Avcı'ya baktım, verilmeyen penaltısı ve başına taş yiyen Bakasetas için tek kelime etmedi, verdiği mücadeleden dolayı Fenerbahçe'yi tebrik etti. Adamlık böyle bir şey, o da "teknik adam" denmekle elde edilen bir şey değil.

https://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/2022/03/08/fenerbahce-haberleri-hakki-yalcindan-irfan-can-kahveciye-sert-elestiri?paging=8

HOPA'LI TS'Lİ
08.03.2022, 12:32
Fotomaç Gazetesi yazarı HAKKI YALÇIN - VİCDAN SPAZMI!

Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşısında 10 kişiyle verdiği mücadeleye saygılarımı sunarım. Ama Fenerbahçe yönetiminin maçtan önce hakeme verdiği mesajın altındaki gerçeklere aynı saygıyı gösteremem.

Bunun öznesi hakemin bilinçaltına yükleme yapmaktı çünkü. Maçın başında Cornelius'a yapılan penaltılık hareket Trabzonspor ceza alanı içinde Fenerbahçeli bir futbolcuya yapılsa yer yerinden oynardı.

Çünkü İrfan Can Kahveci'nin atılmasından sonra bütün takdir haklarını Fenerbahçe lehine kullanan Zorbay Küçük'ün mesajı aldığı ortadaydı.

Bu hakemi maçtan önce "endişe verici" olarak taraftarların önüne atan Fenerbahçe yönetimine ve Trabzon'daki ilk maçın hafta arasındaki "garip olaylar zincirinden" bahsedenlere bir hatırlatma da biz yapalım.

Trabzonspor'un dibine kadar hak ettiği o maçın ardından aklımda kalan Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığını karikatürize ettiği megafonudur!

Gelelim İrfan Can Kahveci'nin gördüğü kırmızı karta. O pozisyona VAR'a bile gitmeden direk kırmızı kart gösterilmesi gerekirdi. Bu sezon Ahmet Çalık Sezonu. Ahmet Çalık genç yaşında hayatını bir trafik kazasında kaybetti.

İnsan canına verilen değere ithaf edilen bir sezonda İrfan Can, Trabzonsporlu Siopis'in futbol hayatına son vermek için insafsızca bileğine bastı. "Canın çıksın" der gibi sağ ayağıyla basarken sol ayağını da ağırlık olarak kullandı. Bu pozisyondaki kırmızı karta itiraz edenler vicdanlarını sorgulasın diyeceğim ama vicdanlar "renk spazmı" geçiriyor da cüzdanlar vicdanlardan değerli artık!

İşin hüzün verici yanı; Lefter gibi, Alpaslan Eratlı, Cemil Turan gibi zarif adamların tarihe geçtiği kulüpte şimdi İrfan Can gibileri forma giyiyor. Bu şımarık zalim aynı hareketi geçen sezon İstanbul'daki Gaziantep maçında da yapmış ve elini uzatması gereken rakibine alaycı bir bakış atıp pis pis sırıtmıştı.

Not: Terbiye yetenekten değerlidir.

Maçtan sonra İsmail Kartal'ın konuşmalarına baktım da küçük insanlar bazen büyük koltukları kaparlar. O yüzden onların konuşmalarında adalet ve asalet aranmaz. Ben İsmail Kartal'dan hiçbir zaman yürekli bir cümle duymadım zaten.

Sonra Abdullah Avcı'ya baktım, verilmeyen penaltısı ve başına taş yiyen Bakasetas için tek kelime etmedi, verdiği mücadeleden dolayı Fenerbahçe'yi tebrik etti. Adamlık böyle bir şey, o da "teknik adam" denmekle elde edilen bir şey değil.

https://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/2022/03/08/fenerbahce-haberleri-hakki-yalcindan-irfan-can-kahveciye-sert-elestiri?paging=8

Mükemmel bir yazı
Vicdan spazmı!

ilelebeTS
08.03.2022, 12:47
Maalesef memlekette güdülenmeye müsait çok kişi var. Ortamı gerip gerip bu avellere verdiler gazı, maç anında da psikolojik patlamalar yaşandı. Bunların bazıları daha önce 2011 psikolojisinin dışa vurumuyla bizim taraftarlar arasında da yaşandı ama bu kadar alçalmadı hiç kimse. Avni Aker ne alaka yani? Meydanlarda Uğurcan'a sövmek ne alaka? Tam bir embesil ordusu.

Enaldo61
08.03.2022, 12:51
Maalesef memlekette güdülenmeye müsait çok kişi var. Ortamı gerip gerip bu avellere verdiler gazı, maç anında da psikolojik patlamalar yaşandı. Bunların bazıları daha önce 2011 psikolojisinin dışa vurumuyla bizim taraftarlar arasında da yaşandı ama bu kadar alçalmadı hiç kimse. Avni Aker ne alaka yani? Meydanlarda Uğurcan'a sövmek ne alaka? Tam bir embesil ordusu.
Demek ki bunların şampiyonluğu çalınsa ülkeyi yakıp yıkacaklar öyle bir camia. İnsan değil bunlar. Umarım en iyi günleridir bunlar.

ilelebeTS
08.03.2022, 12:55
Demek ki bunların şampiyonluğu çalınsa ülkeyi yakıp yıkacaklar öyle bir camia.
Çalınmasına gerek yok, Bursa şampiyon olduğunda Kadıköy'de polis aracı bırakmadılar. Hepsini ters çevirip yaktılar. Sonra bizim taraftara terörist derler. Avrupa'da Türkiye'ye yapılanlar, Türkiye'de Trabzonspor'a yapılıyor. Bu dünyada adalet diye bir şey yok. Güçlü olan daima haklı oluyor. O nedenle biz de artık daha güçlü olmalıyız. Akıllı hareket edersek hepsini alt ederiz. Önümüzdeki 1-2 transfer dönemi kritik olacak mesela.

HOPA'LI TS'Lİ
08.03.2022, 12:55
Demek ki bunların şampiyonluğu çalınsa ülkeyi yakıp yıkacaklar öyle bir camia. İnsan değil bunlar.

Şikebahçe güruhunun okumuşu da aynı cahili de
Hepsini vurun birbirine
İnsanlığın İ'si yok bunlarda.
Embesil müptezeller

Enaldo61
08.03.2022, 12:56
Çalınmasına gerek yok, Bursa şampiyon olduğunda Kadıköy'de polis aracı bırakmadılar. Hepsini ters çevirip yaktılar. Sonra bizim taraftara terörist derler. Avrupa'da Türkiye'ye yapılanlar, Türkiye'de Trabzonspor'a yapılıyor. Bu dünyada adalet diye bir şey yok. Güçlü olan daima haklı oluyor. O nedenle biz de artık daha güçlü olmalıyız. Akıllı hareket edersek hepsini alt ederiz. Önümüzdeki 1-2 transfer dönemi kritik olacak mesela.

Bunlar t'nin kralı, gerçekten de öyle. Bizim yapacağımız tek şey birlik olmak. Bir şekilde Anadolu takımlarını da etrafımızda toplamalıyız.

Şikebahçe güruhunun okumuşu da aynı cahili de
Hepsini vurun birbirine
İnsanlığın İ'si yok bunlarda.
Embesil müptezeller

Üstelik futboldan anlama oranı açık ara en düşük taraftar topluluğu, TS'yle kıyaslanamazlar bile.

Arif Timurcioğlu
08.03.2022, 13:00
Keşke kilit vurulsa şu şikecilerin başlığına, sıradan bir maçtı önümüzdeki maçlara bakalım.

ilelebeTS
08.03.2022, 13:06
Keşke kilit vurulsa şu şikecilerin başlığına, sıradan bir maçtı önümüzdeki maçlara bakalım.
Futbol olarak konuşulacak bir şey yok. Futbol dışını konuşmalıyız. Cezalar ne olacak mesela. Cezalar gelene kadar olay gündemde tutulmalı. Hakeme saldırı var, futbolcumuza yabancı madde atmak var. O stat kapanmalı, kolay kolay yırtmamalılar. Bize rahat rahat 5 maç cezayı çakıyorlardı zamanında.

Yiğit SARI
08.03.2022, 13:07
Normal zamanda geçmiş maç konularını kitlemiyoruz zaten

Enaldo61
08.03.2022, 13:08
neyse.

Arif Timurcioğlu
08.03.2022, 13:10
Normal zamanda geçmiş maç konularını kitlemiyoruz zaten

Şikecilere özel bir durum olsa keşke.

ilelebeTS
08.03.2022, 13:10
1 maç ceza yeseler bile ilk maç Konya olacak. O zaman Konya bunları öper. Konya olsun ikinci, bunlar olacağına. Önce Alanya öpsün, sonra Konya, hadi güle güle. :D

Yiğit SARI
08.03.2022, 13:11
Şikecilere özel bir durum olsa keşke.

Ne gerek var ki? Hem alacakları(?) olası cezaları merakla takip ediyoruz bakalım ne şekillerde örtmeyi çalışacaklar üzerlerini

Arif Timurcioğlu
08.03.2022, 13:16
Ne gerek var ki? Hem alacakları(?) olası cezaları merakla takip ediyoruz bakalım ne şekillerde örtmeyi çalışacaklar üzerlerini

Adamlar kupamızın üzerine yattılar bunları mı kapatamacaklar aynı şeyleri biz yapsak çoktan cezalar kesilmişti.

Tahir61
08.03.2022, 13:56
https://pbs.twimg.com/media/FNUOd-0XsAE2ME2?format=jpg&name=large

şurda çektik bu salak ŞİKEcilerin fişini.
Hafta sonu, 17-20 puan farkla geldiğimiz, eksik kalmış rakip karşısında öne de geçince zaten formalite maçı iyicene boşladık. bu zavallılar da top oynadıklarını sanıp her yerde ağızlarını akıta akıta övünüyorlar. İsmail Kartal ve Ali koç önderliğinde ilk beş yolunda başarılar.

bize siyaset üzerinden vurmaya çalışanlar dönüp kirli geçmişlerine baksınlar:
2011 sonrası süreçte, samandıradan daha çok ankaraya siyasetçilere vs. giden, haksızlığı, kayrılmayı hak, adalet olarak gören bir camia "hükümetin kaşarı ŞİKEbahçe!"

HOPA'LI TS'Lİ
08.03.2022, 13:58
1 maç ceza yeseler bile ilk maç Konya olacak. O zaman Konya bunları öper. Konya olsun ikinci, bunlar olacağına. Önce Alanya öpsün, sonra Konya, hadi güle güle. :D

Şikebahçe ilk 4'e giremesin. 2.lik Konya'nın hakkı. Konya olamayacaksa Alanya olsun 2.

Alanya bunlara 3-4 atarsa şaşırmam. Ne güzel olur değil mi?

HOPA'LI TS'Lİ
08.03.2022, 14:04
Bu sezon şikecilerin fabrika ayarlarını bozduk. Nasıl mı?

İlk maçta lider geldiler. 10 kişi kaldılar. 3 tane sapladık. Bi daha doğrulamadılar.

2.maçta yine 10 kişi kaldılar. Olay üstüne olay çıkardılar. 2.liği de büyük ihtimalle kaybettiler. Çıldırttık.

2012-2018 arası bize yaşattıkları travmaları şimdi kendileri yaşıyor.

Loserbahçe
Günahbahçe
Harambahçe
Şikebahçe

HOPA'LI TS'Lİ
08.03.2022, 14:14
TRT SPOR: Levent Özçelik

"42.000 taraftarın önünde bize kırmızı kart çıkarılamaz düşüncesi" çok yanlış ve sağlıksız bir düşüncenin tezahürüdür. Böyle bir şey olamaz.

Adem Erdoğan
08.03.2022, 14:23
TRT SPOR: Levent Özçelik

"42.000 taraftarın önünde bize kırmızı kart çıkarılamaz düşüncesi" çok yanlış ve sağlıksız bir düşüncenin tezahürüdür. Böyle bir şey olamaz.

Valla helal olsun, anca bu kadar kısa bir şekilde özetlenebilirdi.
O pozisyonda Siopis'in bacağı kırılsaydı bu it sürüsü yine aynı davranacaktı.
Mevzuları tamamen "bize kırmızı kart verilemez, hele ki Trabzon'a karşı"

TV'lerde mamalanan şarlatan sürüsü ise tam tersi olsaydı veya herhangi bir Anadolu kulübü bu karta maruz kalsaydı, net kırmızı diyip 10 saniye bile konuşmayacaklardı.

Bu yüzden oyna devam. Ayarlarını bozmaya devam.

Onur Akyüz
08.03.2022, 14:31
Nihat Kahveci neredeyse Siopis’i suçladı tekmeliği küçükmüş filan diye. Bu herifler işin kolayını bulmuş trt’de böyle rezilce konuşup sosyal medyada bize yalakalık yapıp yolunu buluyorlar.

Bizim eski futbolcumuz Ogün de izliyor bunlar pozisyona kırmızı değil derken. Ya ben anlamıyorum insanda biraz onur haysiyet olmaz mı?

Kasketli
08.03.2022, 14:33
Nihat Kahveci neredeyse Siopis’i suçladı tekmeliği küçükmüş filan diye. Bu herifler işin kolayını bulmuş trt’de böyle rezilce konuşup sosyal medyada bize yalakalık yapıp yolunu buluyorlar.

Bizim eski futbolcumuz Ogün de izliyor bunlar pozisyona kırmızı değil derken. Ya ben anlamıyorum insanda biraz onur haysiyet olmaz mı?

İstanbul'a ayrılan Onur kapasitesini sen doldurmuşsun üstad, onlara da Onursuzluk kalmış :)

Onur Akyüz
08.03.2022, 14:52
İstanbul'a ayrılan Onur kapasitesini sen doldurmuşsun üstad, onlara da Onursuzluk kalmış :)

Eyvallah üstad teveccühhünüz. Biz camia olarak bunu misyon edinmişiz ve bunun karşılığı da hep haksızlığa uğramak olmuş ne yapalım, alışkınız. :)

Kasketli
08.03.2022, 14:59
21321

Makus talihimizi çeviren Başkan, Yönetim, Teknik Ekip, Takım, hatta Sağlık Ekibini bile ne kadar tebrik etsek az.

Çok şükür Allah'ım, Trabzonspor'um hak ettiği konumda...

HOPA'LI TS'Lİ
08.03.2022, 15:54
Valla helal olsun, anca bu kadar kısa bir şekilde özetlenebilirdi.
O pozisyonda Siopis'in bacağı kırılsaydı bu it sürüsü yine aynı davranacaktı.
Mevzuları tamamen "bize kırmızı kart verilemez, hele ki Trabzon'a karşı"

TV'lerde mamalanan şarlatan sürüsü ise tam tersi olsaydı veya herhangi bir Anadolu kulübü bu karta maruz kalsaydı, net kırmızı diyip 10 saniye bile konuşmayacaklardı.

Bu yüzden oyna devam. Ayarlarını bozmaya devam.

Gürcan denilen zavallı, sarı kart bile değil dedi gözünden fışkıran ateşle

HOPA'LI TS'Lİ
08.03.2022, 15:55

Selahattin Kınalı ve Ulaş Özdemir'i izleyin yeter. Ha bir de Erman Hoca'yı

ÖmürKaradeniz61
08.03.2022, 16:02
Maç formaliteye döndüğü için biraz rehavet oluştu istemeyerek. Bazen bazı şeyler istemesen de olur olmayacak diye bir şey yok popodan sallamak kolay. 15 puan fark yapmışsın futbolcu da doğal olarak bu maçı yenilsem ne olacak havasında.

HOPA'LI TS'Lİ
08.03.2022, 16:09
Maç formaliteye döndüğü için biraz rehavet oluştu istemeyerek. Bazen bazı şeyler istemesen de olur olmayacak diye bir şey yok popodan sallamak kolay. 15 puan fark yapmışsın futbolcu da doğal olarak bu maçı yenilsem ne olacak havasında.

Şunu da ekleyelim. 1 .devre kırmızıdan sonra ve 2. devre golden sonra taraftarın vandallığı da etkiledi oyun kalitemizi

mancester
08.03.2022, 16:17
Hakemlik bir sey yokdu macda bence fenerli oyuncularida atmosfer daha kotulesmesin diye oyunda tuttu yani posisyon sonrasinda kirmizi kart verildikden sonra sari kart lari mert hakana verebilirdi vs ama macda bence dikkatimi ceken sey macla ilgili hic yorum yok biz set hucumlarinda posisyon uretemedik vs ama 11 e 10 kisi nerdeyse benzer kosu mesafelerine sahibiz takim az kosuyor teknik vs ama bence sampiyonlar ligi seviyesinden dusuguz seneye bunu mutlaka artirmamiz gerek mucadele edecegimiz takimlar en az o kadar kosup cok daha kabiliyetli olacaklar.

pReN@_61
08.03.2022, 17:53
Ömrümüzde bir kez daha 20 puan farkla halay çekerek Kadıköy'e gitmeyi görür müyüz bilemem :)

ÖmürKaradeniz61
08.03.2022, 19:01
Şunu da ekleyelim. 1 .devre kırmızıdan sonra ve 2. devre golden sonra taraftarın vandallığı da etkiledi oyun kalitemizi
Evet kırmızı olunca hem rakibin seyircisi hem de futbolcuları gerildi ve oyuna girdiler. Rakip kırmızı yemeseydi güle oynaya kazanırdık.

alperrr
08.03.2022, 19:26
şimdi size bein trionun satılmış olduğunu ispat edecem..
zaten 3 ünü toplasan 1 insan elde edemezsin..
çünkü vicdan ..adalet ve haysiyet kavramınlarından yoksun 1 insan olurdu..

şu pozisyonlarda bide vekleme süresi var..aleksiçinki ..irfanın 1/10 u gibi..

Aleksic´in Alex Teixeira´ya müdahalesi

Bülent Yıldırım: "Kırmızı kart."
Deniz Çoban: "%100 kırmızı kart. %100 VAR devreye girmeliydi."
Lale Orta: "Kırmızı kart."

https://i.hizliresim.com/33d5wwi.png (https://www.hizliresim.com/33d5wwi)

İrfan Can´ın gördüğü kırmızı kart

Deniz Çoban: "Yanlış karar."
Bülent Yıldırım: "Yanlış karar."
Lale Orta: "Yanlış karar."

https://i.hizliresim.com/h09qpmy.png (https://www.hizliresim.com/h09qpmy)

ilelebeTS
08.03.2022, 20:36
2- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 06.03.2022 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve 06.03.2022 tarihinde kulüp resmi twitter hesabındaki paylaşımda yer alan açıklama suretiyle "sportmenliğe aykırı hareket" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü Başkanı YILDIRIM ALİ KOÇ'un 06.03.2022 tarihinde kulüp resmi twitter hesabındaki paylaşımda yer alan açıklama suretiyle "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü idarecisi SELAHATTİN BAKİ'nin aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 08.03.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu MERT HAKAN YANDAŞ'ın aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 08.03.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu İRFAN CAN KAHVECİ'nin aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 07.03.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

3- TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü futbolcusu TYMOTEUSZ PUCHACZ'nin 06.03.2022 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 08.03.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Puhaç ne ara kime sövmüş ;d

ÖmürKaradeniz61
08.03.2022, 20:58
Puhac kime sövdü bilmiyorum ama muhtemelen fenerli oyuncuları tek başına yollamamak için yanına bir Trabzonsporluyu sıkıştıralım demişlerdir.

Emre Çömez
08.03.2022, 22:18
https://twitter.com/fbtv/status/1501269961112580096

Anıl C
08.03.2022, 22:21

Yav hakikaten ahlaktan yoksun bir topluluk bunlar. Ve bu ahlaksizligin pesinden giden, bunlara alkis tutan milyonlar var. Sonra diyorlarki neden memleket bu halde. Al iste bunlar yuzundan bu halde.

adiloş bebe
08.03.2022, 22:58

ilk Trabzon maçından sonra yaşadıklarından ders almışlardır diye ödüm patlıyordu. Şunu görünce mutlu oldum. Bu avanakların, bu yoldan çıkmamaları bizim için iyi bir haber bence. :)

Doğukan Uçan
08.03.2022, 23:02
Kurtuluş savaşında kazandığı kupaları istemeye başlarlar yakında.

:) :)

Cem Balcı
08.03.2022, 23:06
şimdi size bein trionun satılmış olduğunu ispat edecem..
zaten 3 ünü toplasan 1 insan elde edemezsin..
çünkü vicdan ..adalet ve haysiyet kavramınlarından yoksun 1 insan olurdu..

şu pozisyonlarda bide vekleme süresi var..aleksiçinki ..irfanın 1/10 u gibi..

Aleksic´in Alex Teixeira´ya müdahalesi

Bülent Yıldırım: "Kırmızı kart."
Deniz Çoban: "%100 kırmızı kart. %100 VAR devreye girmeliydi."
Lale Orta: "Kırmızı kart."

https://i.hizliresim.com/33d5wwi.png (https://www.hizliresim.com/33d5wwi)

İrfan Can´ın gördüğü kırmızı kart

Deniz Çoban: "Yanlış karar."
Bülent Yıldırım: "Yanlış karar."
Lale Orta: "Yanlış karar."

https://i.hizliresim.com/h09qpmy.png (https://www.hizliresim.com/h09qpmy)

Şu soytarıları da hakemler gibi tv'lerden men etseler ya.

deepmavi
09.03.2022, 00:49
Bu maçı kazanmak Lig Şampiyonluğu kadar önemliydi.Trabzonspor'un deplasmanda Kadıköy'de şikebahçeyi artık mağlup etmesi gerekiyordu.Gelen giden Ligde Kadıköy'de şikebahçeyi adeta follofoş etmiş yani artık şikebahçeyi mağlup etmeyeni dövüyorlar.Bu konuda halen çok çok öfkeliyim.3 gündür öfkem, nefretim, sinir krizim geçmedi.3 gündür sinirden ve öfkeden uyuyamıyorum.Aylar öncesinden bu maça hazırlandık ama sonuç böyle olmamalıydı.düşman maçta uzun süre eksik oynamasına rağmen Trabzonspor'umuz 1-0 yaptı maç sonuna kadar artık herhalde 3-0 yapar diye beklerken, Kadıköy'de uzun sure eksik şikebahçe karşısında maç 1-1 bitiyor.Gerçekten çok yazık oldu.Trabzonspor'un 24 senedir deplasmandaki Kadıköy maçlarında artık galip gelmesi gerektiğini ve çok çok haksızlığa uğradığını hep anlattık.Demek ki sadece anlatmak yetmiyor.İnsanların tam anlaması için görseller ile anlatmak lazım...

21326

şikebahçeyi ligde Kadıköy'de herkes mağlup etti.Galatasaray,Beşiktaş,Başakşehir ve Sivasspor bile son 2 sezondur şikebahçeyi ligde Kadıköy'de 2 kez mağlup etti ve 7 maçtır şikebahçeye mağlup olmuyorlar.
Trabzonspor'umuza Ligde Kadıköy deplasmanında bu maç istatistikliği yakışmıyor...

hanzale
09.03.2022, 01:14
Bu maçı kazanmak Lig Şampiyonluğu kadar önemliydi.Trabzonspor'un deplasmanda Kadıköy'de şikebahçeyi artık mağlup etmesi gerekiyordu.Gelen giden Ligde Kadıköy'de şikebahçeyi adeta follofoş etmiş yani artık şikebahçeyi mağlup etmeyeni dövüyorlar.Bu konuda halen çok çok öfkeliyim.3 gündür öfkem, nefretim, sinir krizim geçmedi.3 gündür sinirden ve öfkeden uyuyamıyorum.Aylar öncesinden bu maça hazırlandık ama sonuç böyle olmamalıydı.düşman maçta uzun süre eksik oynamasına rağmen Trabzonspor'umuz 1-0 yaptı maç sonuna kadar artık herhalde 3-0 yapar diye beklerken, Kadıköy'de uzun sure eksik şikebahçe karşısında maç 1-1 bitiyor.Gerçekten çok yazık oldu.Trabzonspor'un 24 senedir deplasmandaki Kadıköy maçlarında artık galip gelmesi gerektiğini ve çok çok haksızlığa uğradığını hep anlattık.Demek ki sadece anlatmak yetmiyor.İnsanların tam anlaması için görseller ile anlatmak lazım...

21326

şikebahçeyi ligde Kadıköy'de herkes mağlup etti.Galatasaray,Beşiktaş,Başakşehir ve Sivasspor bile son 2 sezondur şikebahçeyi ligde Kadıköy'de 2 kez mağlup etti ve 7 maçtır şikebahçeye mağlup olmuyorlar.
Trabzonspor'umuza Ligde Kadıköy deplasmanında bu maç istatistikliği yakışmıyor...

Feneri yenmek daha önemli değil miydi şampiyonluktan,

Courage
09.03.2022, 01:52

;) ne zaman bir kulüp daha ne kadar alçalabilir diye düşünsem eksik olmasın hemen uygulamalı gösteriyorlar.

deepmavi
09.03.2022, 04:04
Feneri yenmek daha önemli değil miydi şampiyonluktan,

bi yazdığımı tam oku öyle yorum yap bak büyük harfler ile yazıyorum.şikebahçeyi DEPLASMANDA KADIKÖY'DE MAĞLUP ETMEK ŞAMPİYONLUK KADAR ÖNEMLİ.bak şampiyonluktan önemli demiyorum tabi ki şampiyonluk daha önemli ama bir de böyle önemli bir konumuz var malesef LİGDE DEPLASMANDA 24 yıldır mağlup edemiyoruz madara olduk!

HOPA'LI TS'Lİ
09.03.2022, 07:35
Günaydın sevgili dostlar

Bu andan tezi yok lütfen şu maçın havasından çıkalım.

3 gün sonra belki de şampiyonluğun gelmesinin yolunu büyük oranda açacak bir maç oynayacağız. Ona odaklanalım.

Gönül isterdi ki Kadıköy'den zaferle çıkalım ama olmadı. Kendimizi paralamanın ne bize ne de camiamıza yararı var.

Sezon sonu ŞAMPİYON unvanı almak her şeyin önünde gelir.

pReN@_61
09.03.2022, 10:26
https://twitter.com/HkaLemdarTS/status/1501455433738993666

thehell61
09.03.2022, 10:55
bi yazdığımı tam oku öyle yorum yap bak büyük harfler ile yazıyorum.şikebahçeyi DEPLASMANDA KADIKÖY'DE MAĞLUP ETMEK ŞAMPİYONLUK KADAR ÖNEMLİ.bak şampiyonluktan önemli demiyorum tabi ki şampiyonluk daha önemli ama bir de böyle önemli bir konumuz var malesef LİGDE DEPLASMANDA 24 yıldır mağlup edemiyoruz madara olduk!

Sezon sonunda Kadıköyde galip gelene değil en çok puan toplayana şampiyonluk veriliyor. Bırakın bu Fener çok önemliymiş gibi davranmayı. Biz her yıl şampiyon olalım isterse her yıl yensinler bizi orada zerre umurumda değil. Ayrıca o deplasmanda bizim maç kazanamama sebebimiz onların iyi olması değil, hakemlerin onları koruması. Aç izle Ekuban faul yapmamasına rağmen faul diye bayrak kaldıran ve zaman kaybolmasında diye topu sahada tutan yan hakemler yönetti bu maçları. Unutmadan, gs ve bjk de fb gibi kollanan takımlar olduğu için kadıköyde galibiyet alabiliyor.

iso_4939
09.03.2022, 11:07
Sikebahceli adiler sezon sonu sampiyon birtek bizi yenemedi sahamizda diye hava atacak la adamlar berabere kaldi diye bir haftalik futbolcularinin baskaninin anasina avradina sovmedi bir dahaki maca kadar

iyattara
09.03.2022, 11:30
feneri yenmenin hiç ama hiç önemi yok :) büyük yazayım mı öyle daha etkili ise :) UMRUMDA DEĞİL. Bir haftalık meze konusu sadece. 2 gün sonra bitti gitti. Görülmemiş bir şampiyonluğun eşiğinde olan taraftar davullarla zurnalarla kutlama peşinde olmalı. İtle köpekle işimiz yok, yesinler birbirlerini dursunlar :)

Şampiyon Trabzon'um ne istersen iste benden!

Mehmet BAŞ
09.03.2022, 11:40
https://twitter.com/HkaLemdarTS/status/1501455433738993666

Ulusal basında Ulaş Bey gibi 3-4 tane spor adamımız olsa yeter de artar bile.
İstanbul merkezli algı oyunlarının farkında, cesur ve hitabeti kuvvetli böyle isimleri desteklememiz lazım.

alperrr
09.03.2022, 13:01
İstanbul merkezli algı oyunlarının farkında, cesur ve hitabeti kuvvetli böyle isimleri desteklememiz lazım.

Ulaş Özdemir de çok donanımlıymış...
biz niye sümsük sümsük adamlara mahkumuz yaaaa..
Mehmet yılmaz en ufak kendi fikri olmayan ..top kare deseler ispet eder..;)örneği çok iyiydi..
küçük Hamdi ..ehhhh te boyna lafı dolandırıyor..karnından konuşuyor..
Hayri Beşer devrik cümle uzmanı vıd vıd konuşur ortada bişey yok..

Serdar Bali de tam buraların oyuncusudur..bilgili ve objektif yorum yapar ve sözünü dinlettirir..

https://www.youtube.com/watch?v=58ky6B5XEdU

Enaldo61
09.03.2022, 13:23
https://twitter.com/akfgr/status/1501505473811525633

ozzy!
09.03.2022, 13:30
bitik fb'nin kayıp sezonunda bu tür şeylerle başarısızlığını gizlemeye çalışması normal. istediğimizi aldık döndük.

bırakın ağlasınlar.

HOPA'LI TS'Lİ
09.03.2022, 13:45

Ulaş Özdemir'i dinlemek büyük zevk

Adam her yönüyle kalite kokuyor.

Helal olsun Aspor'a transfer edene

HOPA'LI TS'Lİ
09.03.2022, 13:48
Ulaş Özdemir de çok donanımlıymış...
biz niye sümsük sümsük adamlara mahkumuz yaaaa..
Mehmet yılmaz en ufak kendi fikri olmayan ..top kare deseler ispet eder..;)örneği çok iyiydi..
küçük Hamdi ..ehhhh te boyna lafı dolandırıyor..karnından konuşuyor..
Hayri Beşer devrik cümle uzmanı vıd vıd konuşur ortada bişey yok..

Serdar Bali de tam buraların oyuncusudur..bilgili ve objektif yorum yapar ve sözünü dinlettirir..

https://www.youtube.com/watch?v=58ky6B5XEdU

Cansın Serdar abim

Taktik maktik yok

Bam Bam Bam

Mert Acar
09.03.2022, 14:08
Ulaş Özdemir kesinlikle büyük kazanç bizim için. Medyada çok güzel temsil ediyor Trabzonsporu.
Hitabetiyle, bilgisiyle.
Keşke bu sayıları arttırabilsek medyada.
3 büyütülmüşlerin holiganları her türlü algıyı yaparak Trabzonspora tahammülsüzlüklerini saygısızca kusuyorlar.
Biz hakkımızı koruyamıyoruz. Çünkü medya yüzümüz yok. Olanlar da ne tarafa oynayacaklar onların hesabındalar.
Gerçekleri anlatmak bunlara hadlerini bildirmek için Ulaş Özdemir gibilerin sayısı artmalı.

orhan42
09.03.2022, 20:33
Vay canına..Ya hu 38 senedir görmediğimi "resmi" şampiyonluk kadar önemli değil mi bu şeref yoksunu kulübü mağlup etmek !!! Bu kafa yapısı aynen şikecilerde de varç..galatasaray kaç yıl yenemedi de şampiyon oldu ligde..Vallahi umurumda değil.Bu köpekleri isterseniz bi 24 sene daha deplasmanda yenemeyelim ama her sene şampiyon olalım..

Fatih Solmaz
09.03.2022, 21:05
Ulaş Özdemir kesinlikle büyük kazanç bizim için. Medyada çok güzel temsil ediyor Trabzonsporu.
Hitabetiyle, bilgisiyle.
Keşke bu sayıları arttırabilsek medyada.
3 büyütülmüşlerin holiganları her türlü algıyı yaparak Trabzonspora tahammülsüzlüklerini saygısızca kusuyorlar.
Biz hakkımızı koruyamıyoruz. Çünkü medya yüzümüz yok. Olanlar da ne tarafa oynayacaklar onların hesabındalar.
Gerçekleri anlatmak bunlara hadlerini bildirmek için Ulaş Özdemir gibilerin sayısı artmalı.
Ulaş Özdemir iyi gerçekten. ses tonuyla mimikleriyle vurgularıyla maşallahı var. bazı sabun köpükleri gibi değil.

Girebi
09.03.2022, 21:16
Vay canına..Ya hu 38 senedir görmediğimi "resmi" şampiyonluk kadar önemli değil mi bu şeref yoksunu kulübü mağlup etmek !!! Bu kafa yapısı aynen şikecilerde de varç..galatasaray kaç yıl yenemedi de şampiyon oldu ligde..Vallahi umurumda değil.Bu köpekleri isterseniz bi 24 sene daha deplasmanda yenemeyelim ama her sene şampiyon olalım..

Bunlari kupada Kadikoy'de 3-1 yeneli 2 yil ya oldu ya olmadi. Yillardir ligde Kadikoy'de yasanan hakem facialari da ortadayken (Gokdeniz'in meshur ofsayt (!) pozisyonunu herkes hatirlayacaktir) oyunculari, hocayi, oyunu vs. elestirmek bence gereksiz.
Yahu adamin teki sahaya girdi hakeme saldirdi, FBli oyuncular hakli bir kirmizi kartta hakemin etrafini sardi (hicbiri kart gormedi), hakemin ikinci yari butun takdir haklarini FBden yana kullanmasinaysa hic deginmeyecegim

Mehmet Fatih Yavuz
09.03.2022, 21:19

Asla....
Şampiyonluğun ilk harfi ş kadar dahi kıymeti yok.
Sadece 1 maç.

deepmavi
09.03.2022, 21:24
Asla....
Şampiyonluğun ilk harfi ş kadar dahi kıymeti yok.
Sadece 1 maç.

40 sene daha bekliyelim diyorsun yani o zaman Trabzonspor ligde şampiyon olacak diye garanti mi var veya bizim haberimiz mi yok şikebahçeyi kadıköy'de mağlup etmeyince şampiyonluk mu dağıtıyorlar...

deepmavi
09.03.2022, 21:27

Benim bir Trabzonspor taraftari olarak şikebahçeyi hem deplasmanda kadıköy'de mağlup edip hem de Lig de Şampiyon olmayı istemek diye bir hakkım yok mu.Ben Trabzonspor'un hem deplasmanda şikebahçeyi mağlup edip hemde Şampiyon olmasını istiyorum.Çok mu şey istedik acaba...

Mehmet Fatih Yavuz
09.03.2022, 21:33
40 sene daha bekliyelim diyorsun yani o zaman Trabzonspor ligde şampiyon olacak diye garanti mi var veya bizim haberimiz mi yok şikebahçeyi kadıköy'de mağlup etmeyince şampiyonluk mu dağıtıyorlar...

Fener galibiyetinin şampiyonluğun ş harfi kadar kıymeti yok tekrar diyeyim.

Bu sene şampiyonluk aşağı yukarı garantilendi.

Kadıköy'de galibiyet alınca kimseye kupa da vermiyorlar,
Benim için basit bir istatistikten öte bir kiyemeti de yok.

deepmavi
09.03.2022, 21:39
Sezon sonunda Kadıköyde galip gelene değil en çok puan toplayana şampiyonluk veriliyor. Bırakın bu Fener çok önemliymiş gibi davranmayı. Biz her yıl şampiyon olalım isterse her yıl yensinler bizi orada zerre umurumda değil. Ayrıca o deplasmanda bizim maç kazanamama sebebimiz onların iyi olması değil, hakemlerin onları koruması. Aç izle Ekuban faul yapmamasına rağmen faul diye bayrak kaldıran ve zaman kaybolmasında diye topu sahada tutan yan hakemler yönetti bu maçları. Unutmadan, gs ve bjk de fb gibi kollanan takımlar olduğu için kadıköyde galibiyet alabiliyor.

Ben bütün maçları kaybedelim sadece şikebahçeyi deplasmanda mağlup edelim diye bir kelime ve söz söylemedim.şikebahçeye ne önem vereceğim ne de değer vereceğim bizim için amatörler ligler takımlar bile şikebahçeden daha değerli ama şöyle bir gerçek bu şikebahçe sana düşman kardeşim sen onu mağlup etsen, etmesende bu şerefsizler Trabzonspor'un varlığına birliğine göz koymuşlar elinden gelse bir kaşık suda boğarlar ve biz böyle bir düşmanı kadıköy'de mağlup etmek istiyoruz.Biz hem deplasmanda şikebahçeyi mağlup etmek istiyoruz VE Hemde LİGDE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ.

Biz bunu her yerde söylüyoruz deplasmanda maç kazanamama nedeni aynen öyle hakem şikeleri yapmaları bu neden dolayı böyle ve unutmadan sadece gs ve bjk şikebahçeyi kadıköy'de mağlup etmedi sivas mağlup etti, başakşehir mağlup etti, diğer Anadolu takımlarımız mağlup etti...

deepmavi
09.03.2022, 21:45
Fener galibiyetinin şampiyonluğun ş harfi kadar kıymeti yok tekrar diyeyim.

Bu sene şampiyonluk aşağı yukarı garantilendi.

Kadıköy'de galibiyet alınca kimseye kupa da vermiyorlar,
Benim için basit bir istatistikten öte bir kiyemeti de yok.

Bizim içinde öyle şikebahçenin gözümüzde hiç bir değeri yok ama yok diye de şikebahçeyi deplasmanda mağlup etmeyelim mi.Biz istiyoruz ki Hem ligde Şampiyon Olalım Hemde şikebahçeyi deplasmanda mağlup edelim...

Mehmet Fatih Yavuz
09.03.2022, 21:48
Bizim içinde öyle şikebahçenin gözümüzde hiç bir değeri yok ama yok diye de şikebahçeyi deplasmanda mağlup etmeyelim mi.Biz istiyoruz ki Hem ligde Şampiyon Olalım Hemde şikebahçeyi deplasmanda mağlup edelim...

Her maçı kazanmayı isterim. Feneri yenmeyi de isterim.
Ama asla fener ile oynanan maçı nihai hedef olan şampiyonluk ile karşılaştırmam.
Kazanırsak seviniriz, kazanamazsak devam.

Tabu haline getirmemek lazım.

deepmavi
09.03.2022, 21:52
feneri yenmenin hiç ama hiç önemi yok :) büyük yazayım mı öyle daha etkili ise :) UMRUMDA DEĞİL. Bir haftalık meze konusu sadece. 2 gün sonra bitti gitti. Görülmemiş bir şampiyonluğun eşiğinde olan taraftar davullarla zurnalarla kutlama peşinde olmalı. İtle köpekle işimiz yok, yesinler birbirlerini dursunlar :)

Şampiyon Trabzon'um ne istersen iste benden!

Ne yalan söyleyeyim benim için önemi var şikebahçeyi mağlup etmek önemli.Hem Ligde Şampiyon olmayı istemek Hemde şikebahçeyi deplasmanda mağlup etmeyi istemek diye bir hakkım yok mu?

iyattara
09.03.2022, 21:54
Ne yalan söyleyeyim benim için önemi var şikebahçeyi mağlup etmek önemli.Hem Ligde Şampiyon olmayı istemek Hemde şikebahçeyi deplasmanda mağlup etmeyi istemek diye bir hakkım yok mu?Var dostum sonuna kadar iste. Ama olmayınca üzülme takılma. Canımız sag olsun nazar boncuğu olsun. Yıllardır beklediğimiz şampiyonluk geliyor. 1 mac ile denk tutma keyfini çıkartalım. Bu yani dedigim.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barista
09.03.2022, 21:57
Şikeciler bu maçı ölüm kalım maçı olarak görüp ilk maçta olduğu gibi büyük kayıplar vererek ayrıldılar sahadan. Bunlar yetişkin bedeninde şımarık çocuklar. Biz onlara uyup çocukla çocuk olmaktansa normal maç gibi takılıp yürüyerek puanı alarak yolumuza devam ediyoruz. 15 puan farkla lideriz.

Saçma sapan bir maç için travma yaşayıp sezonun geri kalanını riske atmayarak çok akıllıca bir iş yaptık. Sakat veya cezalı futbolcumuz da yok maçtan geriye kalan. Ellemeyin gebersin şikeciler biz niye durduk yerde kendimizi geriyoruz?

Dış sahada çok daha zorlu maçlar oynayıp puan kaybettiğimiz oldu bu sene. Antalya ve Konya maçlarında kötü oynayarak puan kaybettik de ne oldu? Göztepe bile daha çok zorlamıştı bizi. Antalyaspor kupa maçı başlığına yazmıştım, o maçın telafisi yok, şikecilerle oynanacak maçın telafisi var, rotasyon yapacaksak şikecilerle oynayacağımız maçta yapalım diye. Antalya'yı eledikten sonra şikecilerle oynadığımız maçın pek bir önemi yoktu. Önemli olan maçı kazanmıştık ve şu an %99.9 ihtimalle şampiyonuz. Yemişim şikebahçe maçını. Şu şikeci, ahlaksız, iğrenç takımı gözünüzde fazla büyütüyorsunuz.

nakzo
09.03.2022, 22:54

21326

Zerre umrumda değil fb maçı göztepe maçını ölümüne oynayıp kazanmalıyız.

deepmavi
10.03.2022, 00:05
Zerre umrumda değil fb maçı göztepe maçını ölümüne oynayıp kazanmalıyız.

Bütün Trabzonspor düşmanları rahat durmuyacak bu belli oldu, bütün yavşaklıklarını ve hainliklerini yapacaklar, bütün kozlarını kullanacaklar.Bir an önce 4 veya 5 maçlık galibiyet serisi ile artık Lig Şampiyonluğunu İlan Etmeliyiz...

erenslash
10.03.2022, 00:24
bunlara zaten Trabzonda koyduk

burda berabere kaldık

kendi sahalarınd ada yenemediler zten bizi

20 puan bitmiş zaten lig şampiyonuz beyler

kafayı yedi adamlar

hakemleri dğeiştirip hakem kararlarıyla şampiyonluğumuzu engelleyecekler güya kıçımla gülüyorum sadece

kanırta kanırta şampiyonuz

HOPA'LI TS'Lİ
10.03.2022, 08:06
bunlara zaten Trabzonda koyduk

burda berabere kaldık

kendi sahalarınd ada yenemediler zten bizi

20 puan bitmiş zaten lig şampiyonuz beyler

kafayı yedi adamlar

hakemleri dğeiştirip hakem kararlarıyla şampiyonluğumuzu engelleyecekler güya kıçımla gülüyorum sadece

kanırta kanırta şampiyonuz

Lig bitmeden hakemlerin revize edilmesi olsa olsa bizde olur. Yahu 10 maç kalmış. Bu neyin kafasıdır?

Amaç belli

TS'nin şampiyonluğuna leke sürmek, gölge düşürmek

Yemeyiz.

erenslash
10.03.2022, 16:23
o işler bitti. seneye de bunları hırpalarız ligde başarılarımızla. ayvayı yediler haberi yok bunların. şöyle bir beş sene ligi domine edelim aklı başına gelsin bunların
Lig bitmeden hakemlerin revize edilmesi olsa olsa bizde olur. Yahu 10 maç kalmış. Bu neyin kafasıdır?

Amaç belli

TS'nin şampiyonluğuna leke sürmek, gölge düşürmek

Yemeyiz.

Emre Çömez
10.03.2022, 21:45
De Marke Sports Demarkesports
Hikmet Karaman - 1 maç
Beşiktaş - 250 bin TL
Fenerbahçe - 196 bin TL
Selahattin Baki - 15 gün hak mahrumiyet, 17.500 TL

Enaldo61
10.03.2022, 21:49
Cezalara bak skandal. Puchacz 2 maç almış.

Oğuz B.
10.03.2022, 21:57
İrfan Can Kahveci - 1 maç
Puchacz - 2 maç

Ulan ya. İrfan'a 45 dk verseydiniz bari alçak herifler.

Uğur Ö.
10.03.2022, 22:08
Cezalar skandal ötesi, mide bulandırıcı.

Yönetimin ateşi yakması gerekiyor karşımızda bildiğin dalga geçen bir düzenbaz ordusu var

ilelebeTS
10.03.2022, 22:11
Cezalar komedi. Az kalsın üste biz ceza yiyecektik.

emre6117
10.03.2022, 22:40
Cezalar komedi. Az kalsın üste biz ceza yiyecektik.

Cezalar saka gibi. Iyi baksinlar trabzonspora da para cezasi filan versinler.
O stati kapatmaya tff mesru degildir.
Bu sene tum ayarlarini bozduk.
Helal olsun sana Abdullah avci.
Yediremiyorlar.
Oyle bir sampiyonluk kutlamalari yapmaliyiz.ki tum ulkede ,bu kadar trabzonsporlu var mi desinler.

Steril61
11.03.2022, 16:23
Pfdk "fb yi nasıl kollayabilirim" üzerine çok iyi çalışmış. Şikecileri çok iyi ödüllendirmişler. Puchacz 2 maç ceza almış. Direkt kırmızı kart gören Kahveci sadece ama sadece 1 maç ceza almış. Tiyatroya bakın! Taraftarın saha içerisine girmesine saha kapatma cezası gerekirken 96 bin TL ceza vermişler. İyimiş ya. Avni Aker de galip götürdüğümüz sivas maçının son dakikalarında sahaya taraftar girdi diye maçı tatil edip üç puanı 0-3 skoruyla sivasa ver. Üstüne de tam 5 maç sahayı kapat. Para cezalarını yazmıyorum bile. Böyle adalet olur mu yahu!.. Allah başlarına en büyük musibetleri versin inşallah bu kararları alanların. ŞAMPİYON TRABZONSPOR.

Doğukan Uçan
11.03.2022, 17:07
https://twitter.com/demarkesports/status/1502283233010012166

nevzat61
11.03.2022, 19:10
https://twitter.com/demarkesports/status/1502283233010012166

Bu haberi bugün bende gördüm.. gözlerime inanamadım.. gerçekten böyle konuşmuş mu diye videoyu dinledim gerçekten söylemiş..

fb taraftarlarının bu sözlere olan öfkesini gördükçe kahkaha atıyorum :)

Sefer A.
11.03.2022, 19:13
Ya beyler abartmayin hemen, herif onu dedi ama "hak ettiler demedim" de dedi... sokarim alikoçun konusmasina yaa övgüsüne de ihtiyâcimiz yok...
Bu kadar saf olmaya da gerek yok

nevzat61
11.03.2022, 19:24
Ya beyler abartmayin hemen, herif onu dedi ama "hak ettiler demedim" de dedi... sokarim alikoçun konusmasina yaa övgüsüne de ihtiyâcimiz yok...
Bu kadar saf olmaya da gerek yok

Sen abartma kardeşim..ben abartabilirim.. etrafımda bulunan FB li taraftarlarının bu sözlere olan öfkesini görüyorum.. şahsen benim beklemediğim bir konuşma oldu..yoksa koç un zerre değeri yok..

Sefer A.
11.03.2022, 19:27
Sen abartma kardeşim..ben abartabilirim.. etrafımda bulunan FB li taraftarlarının bu sözlere olan öfkesini görüyorum.. şahsen benim beklemediğim bir konuşma oldu..yoksa koç un zerre değeri yok..
O zaman sorun yok =) simdi 2 güzel söze alikoça kizginligi azalanlar falan olur bizim tayfada, olmasin...

nevzat61
11.03.2022, 19:31
O zaman sorun yok =) simdi 2 güzel söze alikoça kizginligi azalanlar falan olur bizim tayfada, olmasin...

Bizim tayfada bu adama olan kızgınlık kolay kolay azalmaz merak etme ..:)

Düne kadar söyledikleri, yaptıkları unutulmaz...

Oğuz ZEYTİN
12.03.2022, 11:51
Başlığı hortlatma niyetinde değilim, iki haftadır foruma giremedim. O sebeple şimdi yazabiliyorum.

Rencide edecek sonucu alabilecekken 1-1 biten maça tabii ki üzüldüm. Takım ilk dakikadan itibaren aşırı sakindi. Hani sabırlı oyun dediğimiz şey bu değil. Çizgiden top çıkarıyoruz, kimsenin umrunda değil. Karşı karşıya kaçırıyoruz, çok da fifi... Nwakaeme'nin veremediği paslar, cılız şutlar... "Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey" tadında oynadık.

Uzun zaman sonra duran toptan gol yedik galiba. Edgar - Hugo ikilisinin en iyi yaptığı şey yüksek topları karşılamadıydı. Denswill çok geride kaldı pozisyonda zaten, o yüzden etiketler üzerinden okuyamam gölü.

Hakem ve olaylara değinmiyorum. Direkt kırmızıyı ve Cornelius'a penaltıyı atlayan adam tabii ki kendisine vuran Mert Hakan'ı atamaz.

Sefer A.
12.03.2022, 17:41
Bizim tayfada bu adama olan kızgınlık kolay kolay azalmaz merak etme ..:)

Düne kadar söyledikleri, yaptıkları unutulmaz...
Ya baskan olduktan sonra ilk Trabzon deplasmaninda protokolde taraftarlarla foto çektiriyordu ya, sinir olmustum foto çektiren bizim saflara...
Neyse...
Bu arada Cornelius'u pozisyonu penalti degildi, ilk temasi da bizimki yapiyor