Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 26. Hafta | Alanyaspor 0 - 4 Trabzonspor | Maç Sonucu
Oğuzhan Fidan
20.02.2022, 16:39
Cornelius maç rahat skorda olduğu için iplemeden vurdu topa o yüzden bende tınlamadım normalde kaçırmaz bunu tabiki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Serdar A
İlk yarı son dakikalarda biraz gevşedik, Alanya dağılmışken 5-6 olabilirdi.
Rakibin gardını böyle düşürdün mü, atabildiğin kadar atacaksın...
ahamitokutan
yanlış maçı mı açtım ben, benim izlediğim maçta bayern münih rakibini tokat manyağı yaptı :D.
eze eze maç kazanmayı izlemeyi özlemişiz çok.
resital var resmen sahada.
Yahu yuh olsun bu takıma 6-7 lik maçtı sadece 4 attık
Eze eze oynuyoruz, sertliklerine oyle cevap verdik ki felekleri sasti
leavemealone
Penaltimizida yemis hakem
Viscaya arkadan müdahele var
6/7 olacak maç sadece 4 oldu
Bu kadar etkili oynanmasının sebebi kadronun aşırı dengeli olması bence ve takibi Alanyanın acaip saçma pas oyunu
Yıldıray Emanet
20.02.2022, 16:40
Bundan sonra hedef Türkiye Kupası. Umarım kalan maçlara as kadro çıkarız
Manava61
Wakaeme' ye bak savunma yapıyor! Ne verdiniz la buna siz?
2+1 yıllık sözleşme :D
sakosako
cornelius belki de trabzonspor tarihindeki en "verimli" forvet. ne kadar faydalı bir adam olduğunu kelimelerle anlatamıyorum, bu adamda herşey var. sorloth sadece iyi golcüydü, cornelius hem iyi golcü, hem çok daha fazlasına sahip. şu ilk yarıda yaptığı işleri ders niyetine alt yapılarda vs. genç oyunculara izletmek lazım, kusursuza yakın bir performans
buna sesli gülerim ..................
hakem Allahın yok mu maçı durdur
çok trajik bir noktaya gidiyor hakem durdurrrrrrSadece Alanya da değil tokatladığımız hepsini tokatlıyoruz :) Ne kadar ağzı yerine kı.ıyla konuşan varsa aynen böyle ver Allahım ver, ver Allahım ver :D
Koassi yi al hocam yilan yapsin sovunu
Burak Bıyıklı
Alanya çok tempolu oynuyor :) Bir de bize bak :)Valla fena tempo oldu[emoji23][emoji23]
Enaldo61
Demek ki neymiş Konya maçında stresi atmışız, bu takım artık dalga dalga gelecek.
Hadi Bakasetas o sevincin aynısını istiyorum
nevzat61
20.02.2022, 16:41
Gelde bu ilk yarı skoruna inan :)
Hemde bizden daha iyi !!! bir takım karşısında :)
ilelebeTS
Kalite kendini gösterdi ilk yarıda
thehell61
Ya arkadaş taktım şu işe... Neden duran toptan gol atamıyoruz. Buna bir çözüm bulunmalı :)
Bence sezonun en zor maçını oynayacağız, Bakasetas iki sene önce bize karşı yaptığını bu sefer Alanya'ya yapar inşallah.
Sezonun en zor maci mi demistin?
Furkan Özdem
Bu takım kendine yapılan yanlışın hesabını bir şekilde soruyor :cool:
Psikolojik olarak rahatlamış Trabzonspor oyunu.
samatyaboy
Osura osura şampiyonluk geliyor...
yorumsuz6117
20.02.2022, 16:42
Hayal edemeyeceğimiz bir 45 dakika oldu, hangi oyuncuyu öveceğini şaşırırsın, Siopis, Dorukhan canavar gibiler..
cornelius belki de trabzonspor tarihindeki en "verimli" forvet. ne kadar faydalı bir adam olduğunu kelimelerle anlatamıyorum, bu adamda herşey var. sorloth sadece iyi golcüydü, cornelius hem iyi golcü, hem çok daha fazlasına sahip. şu ilk yarıda yaptığı işleri ders niyetine alt yapılarda vs. genç oyunculara izletmek lazım, kusursuza yakın bir performans
Kesinlikle tam bir takım oyuncusu muazzam oynuyor oynatıyor
Serdar A
Bu kadar etkili oynanmasının sebebi kadronun aşırı dengeli olması bence ve takibi Alanyanın acaip saçma pas oyunu
Siopis ve Dorukhan aynı anda turboyu açtığında acayip bir pres gücü yaratıyoruz.
trbzonsporlu
dorukhan sen nesin mübarek o nasıl prestir öyle. adım attirmadi alanyaya
hava toplarinda bu kadar etkili birini super ligde hic gormedim. Yarim saat stoperden oyun kuracagina at topu rakip sahada oyun kur muazzam. Edgar sonrasi hocanin aninda plani degistirmesi de harika hakkini verelim.
hofsaale
corneliusun elestiriyordum, bize uymadigini düsünüyordum fakat bugunki gibi dominant oynayacaksak daha iyisini zor buluruz...adam her topu sakladi ve arkaslarina verdi...bir forvet bundan daha iyisini yapamaz
Skor ne olursa olsun Cornelius'un onu atması gerekirdi. Neyse yine de bu baskılı oyun çok yerinde. Tebrikeler hocam şimdiden, çok iyi hazırlanmışsın.
Muhammed Ayaz
Eziyoruz resmen eziyoruz…
Mükemmel bir futbol.Mutlu olduğum kadar bir o kadar da duygulanıyorum yaşadığımız şeylerden dolayı.
Cornelius müthiş bir fizik güce sahip maşallah.
Takım ben artık şampiyon takımım diye bas bas bağırıyor…
CaptanBarbosa
Alanya en iyi topu oynuyor yaaa cart curt.
Bakın dalganıza kardeşim.
Saplar geçeriz böyle
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilelebeTS
Cornelius zoru attı kolayı kaçırdı. Bunları atması lazım gol krallığı için.
4-0 yeniliriz diyenler utanıyor mu acaba
Kemal Öztel
20.02.2022, 16:43
Işte Trabzonspor Fırtınası...
Tüm rakip taraftarlar ağlıyor bu ne böyle diyorlar
Alanya'da Alanyaspor'a futbol oynamayi ögrettik ilk yarida.
"Trabzon'a koooyyy" diye bagiran Alanya taraftari, ne oldu Trabzon hava tahliye tipaniza tipayi tikadi mi?
Devrim Arslan
İki saat önce alanyayi barcelona yapanlara selam olsun.
MuratErdem
Rüya gibiydi canlı şahit olmak ayrı güzel oldu… daha gol atarız ikinci yarı.
nevzat61
İkinci yarı Koassi yi görürmüyüz
Taktik bu. Avci nin Plani önde basmak. Demekki Alanyanin acigi bu. Inanilmaz basiyoruz önde. Topa Sahib olan bir Trabzonspor degil, topu rakibe birakan ve hataya zorlayan bir Trabzonspor izliyoruz. Tabi erken Gol bu taktikte isimize yaradi. Harika bir ilk yariydi.
4-0 ve ilk yarı..Rüyada mıyım diye Cornelius'un kaçırdığı gol sonrası dizime vurdum , rüya değilmiş :D Eziyoruz değil resmen Alanyaspor'u imha ediyoruz.İkinci yarı da aynı ciddiyetle çıkarsak bu maç 7 veya 8'e gider.Bu arada Cornelius bize Sörloth'u unutturdu değil , sildi artık aklımızdan.Müthiş bir ileri uç performansı veriyor şu an.
Ya olm maç 8de değil miydi ya ilk yariyi kaçirdim 4 gol atmişiz ciddi mi ya bu
Nazim Can
Avcınin korkak fitbolu.......
Kemal Öztel
20.02.2022, 16:44
Cornellius 2 tane daha atsın da gol krallığını alsın. En underrated oyuncu. Takım oyununa katkısı çok büyük. Hazır bu sene gol atabilen bir oyuncu yokken gol kralı olsun. Yakışır kuzeyin yeni kralına..
Serdar A
Cornelius isterse yarısı kadar gol atsın. Oyunumuz içerisinde çok büyük rolü var. Adam modern bir pivot santrafor.
Sene sonu 18 gol civarına ulaşırsa değeri attığı gol çarpı milyon euro olur.
hamdi_61
https://i.hizliresim.com/jjbhzz8.gif (https://www.hizliresim.com/jjbhzz8)
bu çok iyi geldi :))
Halil Alemdar
Corneliusun karşı karşıya kaçırdığı gole çıldırdım ya doymuyoruz :D
odyseuys
skora aldanıp rakibi küçümsemememiz gerekiyor :D
Avcınin korkak fitbolu.......
6 olmaliydi kornerden golumuz yok, muzaffer bilazer gelmeli avci istifa
Alanya'da Alanyaspor'a futbol oynamayi ögrettik ilk yarida.
"Trabzon'a koooyyy" diye bagiran Alanya taraftari, ne oldu Trabzon hava tahliye tipaniza tipayi tikadi mi?
En son dorukhan ı alkışlıyorlardı.
Nazim Can
20.02.2022, 16:45
Guntekinin suratı 45 dakikadır tokatlanmis gibi :)
Şimdi bjk bize Avcı ve Dorukhani verdi. Sonra da mirmirmir . Dorukhan sana helal olsun.
Şimdi ne diyebiliriz ki; avcının korkak oyunu, alanyanın bizden daha takım olması, bize çok ters gelmesi vs. vs. bu sonucu doğurdu :D:D
Dün aspor'un yorumcusu Ahmet Akcan , Trabzonspor çok zorlanacak , mağlubiyet de olabilir ama beraberlik ağır basıyor dedi..Hocam bırak bu işleri git camiye teövbe et , namaza falan başla.Torunlarınla oyna..Ne bileyim bizi ağzına dolama bir daha :D Pişman ede ede gidiyoruz ..Beinsports'un devre arası yayınında 4 salakşörün yüzünden düşen bin parça :D
ben bu ilk yarıyı nasıl kaçırdım ya. Gollerin linki var mı bari onları izleyeyim :(
Cornelius zoru attı kolayı kaçırdı. Bunları atması lazım gol krallığı için.
Bizim dandik ligin çok üzerinde bir topçu. Hava topunda ezmeyi çözdü, kaleyi bulan şut atmasının gol için yeterli olacağını anladığında onu da halleder. Klas vuruş aradı orada halbuki sola dümdüz vursa gol. :)
6 olmaliydi kornerden golumuz yok, muzaffer bilazer gelmeli avci istifa
bunun gibi taraftarlari taraftarliktan men etmemiz lazim bi sekilde\
edit: senin ironi yaptigini biliyorum kardes, bunu diyenlere diyorum
adiloş bebe
20.02.2022, 16:46
acaba sınırda olanlar son dakikalara doğru kart görse nasıl olur. Fenerbahçe maçı öncesi Baka, Djanini, Siopsi gibi isimlerin kartlarını temizlemek iyi olurdu.
Bud Spencer
20.02.2022, 16:46
2010/11in Kasimpasa macini animsatiyor
Rakip defans corneliusun çocuğu gibi.:)
Kasımpaşa- Alanya maçından sonra kıt futbol bilgimle Alanya aynısını bize yaparsa Kasımpaşa gibi hata yapmayız demiştim. Tebrikler takım
Enes Başkaya60
20.02.2022, 16:47
Helal be Frtınam...
Domine ettik be Alanya'yı...
Muhteşem oyun ve ardı ardına gelen goller...
Bütün takım harika oynuyor...
Maşallah...
emre6117
Corneliusun karşı karşıya kaçırdığı gole çıldırdım ya doymuyoruz :D
Cornelius gs macindan itibaren farkli bir seviyeye cikti artik.
Stoperleri resmen eziyor.
Takimin bir anda ana karakteri oldu.
erenslash
Alanyaspor maçını rahat alırız dedim :)) dedim stress yapmayın :))
bu kadar basit yani şöyle kalecisi formsuz şu bu bunlar olmasa bile bu maçı zaten alırdık
Alanyaspor geçen sene ki kadrosu bil eolsa bu maçı alırdık merak etmeyin
Trabzon futbol dersi veriyor.
Kadromuzda zayıf yerler var var zaten bunlar biliniyor sene sonu halletmeleri lazım bunları.
Artık anlayın Eren bro diyorsa alırız maçı alırız bitti stess yapmayın artık
Trabzonspor büyük bir kluptür
odyseuys
abdullah hocanın kulüp kariyerinde ilk yarıdan 4 farklı skor almışlığı da olmayabilir.
ben bu ilk yarıyı nasıl kaçırdım ya. Gollerin linki var mı bari onları izleyeyim :(
https://twitter.com/canligoltv_18/status/1495384385968877573
https://twitter.com/canligoltv_18/status/1495390029249667072
https://twitter.com/canligoltv_18/status/1495392551712530435
https://twitter.com/canligoltv_18/status/1495393155537113094
Silinmeden yetiş :)
Mert Oğuzlu61
20.02.2022, 16:48
Konsantrasyonu bozmuyoruz 2. yari aynen devam, maç henüz bitmedi full konsantrasyon.
Erkan A.
Oley oley firtinam iste buuu
insAllah geriye cekilmeyiz daha cok atmaliyiz rakiplere korku daha cok vermeliyiz
Futbolda acimak yok duygusalik yoktur ayrica alanya bunu hak ediyor insAllah 0-14 olur
hayde firtinam devam
:)
Kalan maçların en zoru demiştim. Çok güzel yanıldım.
Harika bir skor. Tebrikler uşaklar. Siz böyle devam edin ben arada mahcup olayım.
Böyle devam. Rekorla gelsin şampiyonluk.
Turan AKYILDIZ
Ula canlar neler oliyi..dışardaydım ilkyarı takip edemedim burdan..zaten izlemiyorum maçları..ne yapmışız böyle ya..
Ya çocuklar ne yapıyorsunuz. Biz sonuna kadar heyecanlı bir 90 dakika bekliyorduk
Enaldo61
İntikam soğuk yenen bir yemek miymiş :)
MuratErdem
20.02.2022, 16:49
Seyirci döndü, çok acayip tepki oldu bu pas ve kaleciye dönme takıntısına. Alanya ikinci devre kaleci değiştirebilir Alanya Marafona’ya çok yüklendiler sövdüler devre biterken.
thehell61
Waka' nın Cornelius' a verdiği pas çok klastı. Puhaçta iyi koşup kafaları karıştırdı. Çok sağlam işler bunlar.
Enaldo61
Cornelius Viking shieldwall'a devam ediyor.
Manava61
Maç bitene kadar aynı ciddiyetle devam.
champions
20.02.2022, 16:50
Siopis-Dorukhan ortasahası terör estirdi.
1 gol 2 asist geldi osahadan.
Baka ve Visca'dan da gol gelse de ön tarafı fullemiş olsak.
Kouassi girsin, Cornelius hazır dağılmış rakibi bulmuşken 1-2 tane daha atsın.
yorumsuz6117
Kaç tane atabiliyorsak atmamız lazım bunlara, Yılan Kouassi geç girmemeli oyuna..
El Cordobes
Bu takım çeşitli sebeplerle uzun süredir ideal 11 i ile sahaya çıkamıyor ama şu an takımdaki her oyuncu bireysel anlamda form olarak en üst seviyede. Rakibi bu kadar sindirebilen bir performans bayadır görmemiştim.
Tek kelimeyle muazzam.
Nazim Can
Kayseri, Malatya, Kasımpaşa gibi takımlar daha çok zorlar bizi, böyle kendi oyununu oynamaya çalışan takımları ezer geçeriz.
Ibrahim Gaygusuz
Suan taraftardan daha keyifli biri olan varsa oda Avci dir.
Demek ki bizim de rahat bir maçımız olabiliyormuş. 25 yaşındayım ilk defa bu duyguyu tatmış gibiyim. :eek:
nevzat61
20.02.2022, 16:51
Hamsikin olmadığı bir maçta çok kolay bir galibiyet geliyor..
Avcı Alanya teknik direktörune hayatının dersini verdi :)
Yiğit Gayretli
20.02.2022, 16:51
Ön tarafta önce alan daraltıp kaleciye ya da beklere top kullandırtmaya zorluyor, sonrasında yüksek şiddetli pres yapıyoruz. Dört golün üçü böyle geldi. Dördüncü golün öncesindeki korner de baskıyla kapılan bir topla gelmişti galiba. Dorukhan ve Siopis sahadayken topu kullanmaya çalışmak işkence olabilirdi. Biz doğru işi nerdeyse kusursuz yaptık. Şimdi biraz rölantiye alıp 60-70 arası Djaniny, Kouassi ikilisi içeri atılmak suretiyle 2-3 gol daha bulunabilir geçiş oyunlarından.
Hoca maç sonu röportajında herhalde "Ne düşünüp planladıysak uyguladık." diyecek.
Ayrıca;
HORON GİBİ FUTBOL OYNAR
ŞANİ TUTTİ DÖRT BİR YANİ
Oley oley firtinam iste buuu
insAllah geriye cekilmeyiz daha cok atmaliyiz rakiplere korku daha cok vermeliyiz
Futbolda acimak yok duygusalik yoktur ayrica alanya bunu hak ediyor insAllah 0-14 olur
hayde firtinam devam
Geriye cekilecegimizi pek sanmiyorum.
Ayrica averajimizi daha iyi hale getirmemiz lazim.
Gol lazim bize.:sevinç:
CEMEFKER
20.02.2022, 16:53
Beinsport daki futbol âlimleri şu sezon bitse de gitsek havasında. Tugay "vaktimiz yok galiba.." deyip geçiştirdi...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nazim Can
Djaninin acil Form tutması gerekiyor, Kouassi de kendini göstersin biraz.
MuratErdem
Ve cornelius mükemmel bir detay…canlı canlı gözümün önünde ezdi Alanya defansını .
Cornelius isterse yarısı kadar gol atsın. Oyunumuz içerisinde çok büyük rolü var. Adam modern bir pivot santrafor.
Sene sonu 18 gol civarına ulaşırsa değeri attığı gol çarpı milyon euro olur.
İleri dikiyorsun stoper zıplıyor, bizimki göğsüyle pas atıyor asdnajdnskas haksız rekabet.
Halil Alemdar
Viscayı hiç duyamadım maçta 1-2 tane de o sallasaydı bari. Kouassi ve Djaniny girer onlar da kontradan atabilir.
nevzat61
20.02.2022, 16:54
Skor 1-6 olabilir.. tersten plakayı yazarız gibime geliyor
Dördüncü gole kadar sevinemedim yine bir Alanyaspor faciasından korktum ama 4 golden sonra rahatladım
ilelebeTS
Alanya’nın geriden oyun kurma takıntısı ekmeğimize yağ sürmüş olsa da takım ilk dakikadan beri çok özgüvenli oynuyor.
Burak Bıyıklı
Kafa olarak rahatladigimiz her halimizden belli oluyor. Bundan sonra puan kaybedebiliriz ama stresli mac gecirmeyiz bence.
Serdar A
Bir şampiyonluğu bu stadda kaybettik. İnşallah takım frene basmaz 7-8 Allah ne verdiyse atarız. Son golü de Bakasetas atsın.
Enaldo61
Cornelius demek ki form tutunca o İtalya'da en çok hava topu alan adam geri geldi. Muazzam bir şey.
Takimimizin yogun sekilde pres yaparak topa önde basmasi harikaydi.
Alanya'nin agzina eden de bu oldu zaten.
Enes Başkaya60
20.02.2022, 16:55
Harika bir skor. Tebrikler uşaklar. Siz böyle devam edin ben arada mahcup olayım.
Böyle devam. Rekorla gelsin şampiyonluk.
Stichus başkan seni bile yanılttı bu takım... ;)
Böyle yanılmalar güzel ama ...
Ama sende bizden iyi oynayan takım felan biraz yanlış konuştun...
Yıldıray Emanet
20.02.2022, 16:56
Hocasız geçen bunca yılın ardından farklı duygular
Her durumda foruma ziplayan trabzonspor gorunumlu trollerin hicbiri ortada yok.
Böyle devam. Rekorla gelsin şampiyonluk.Sana kalsa 1 puan verseler maça bile çıkmıyordun. Forumun ilk günlerinden beri nasıl hep yanılanın tarafında olabiliyorsun ilginç doğrusu.
gurur6134
20.02.2022, 16:56
Zorlu gececegini bekledigimiz macin ilk yarisi alanyanin simarikligi ve karsisinda ki rakibin kim oldugunu unutmasi nedeniyle gayet rahat gecti..ekmegimize yag surduler resmen haddini bilmeden oynarsan boyle keserler cezayi karsinda ligin acik ara lideri var. Sanarsin ingiliz ligi takimi alanya geride ceza alani icinde top cevirmeler falan simarikca
Gökhan Balcı
20.02.2022, 16:57
Siopis dorukhan ikilisi ile çıktığımız hamsik ve ömürün olmadığı bir günde topu bize bırakmayacak tek hoca belki de farioliydi. Çok genç bir hoca idealist davranıyor ve bunun bedelini ödeyecek. Abdullah hoca gerçekten çok değişti Edgar yokken bile aynı oyunu oynamıyor hamsik olmayınca hiç oynamıyor başka çözüm arıyor. Farioli ise kaliteden bağımsız bir şey oturtmaya çalışıyor ama bunun oluşmasının ihtimal dahilinde olduğunu düşünmüyorum. Kpnyayı yendikten sonra Alanya gibi bir rakiple deplasmanda bu şartlarda karşılaşmak normalde çok iyi olmazdı ama bizim için inanılmaz oldu her şey. Ha bir de bazen ne kadar uğraşırsan uğraş o top girmez bazen bu pozisyon gol olmaz dersin ama olur. Ne Tonynin vuruşu ne corneliusun o golü atması ne Siopisin şutunun asist olması aha gol diyeceğin şeyler değil ama oluyor bazen. İşin komiği de corneliusun sonda kaçırdığı oldu aha beş oldu dediğim anda gitti dışarı attı :D
Bakalım ikinci yarı tavrımız ne olacak. Tribün tamamen bize döndü. Alanya bence ikinci yarıya da aynı şekilde devam edecek. Disiplinli takımlar böyle yapar çünkü. O yüzden skor artabilir diye düşünüyorum. Kimse de oyundan çıkmak istemez bu şartlarda.
Kalan maçların en zoru.
Beraberlik iyi netice.
Oyuna hakim olmamız çok zor görünüyor.
Kendisine güveni olan ve topla ilişkisi iyi bir takımla oynayacağız. Moralimiz gayet iyi ama oyun kurucu eksiğimiz var. Ömür ve Hamsik bence çok büyük eksikler. Gol arayacağımızı sanmıyorum. Yedikten sonra atabileceğimizi de sanmıyorum.
Alanya çok iyi çıkan ve topun değerini bilen bir takım. Bizim sorunumuz bu kadar yıldıza rağmen birkaç eksiği çok fazla arayan bir yapıda olmamız. Kusursuz kadro olmadan tam manasıyla güven vermeyen tuhaf bir duruma düştük. Oysa tek başına maç alacak en fazla oyuncuya sahip takımız.
Neyse. Zor maç. Beraberlik çok iyi netice. Hiç çıkma desin versin bir puanı, sahaya çıkmazdım.
Alanya bize ters gelen bir takım değil. Bizden daha iyi oynayan bir takım. Bizden daha takım. Sorun bu.
"bizden daha iyi oynayan takım"
puhahahahahaha
Royal Heart
Bu takım bunları yapabilecek kapasitede, bunu anlatıyoruz da ısrarla farklı algılayan ve yorumlayanlar oluyor elbette her maç ve her maçın her bölümünde bu kadar baskın bir futbol oynat/yamayabilirsin ama futbolcu kadron bu oyun
karakterini göstermeye bu ligde son derece müsait. Abdullah Avcı ve ekibi Farioli takımını çok iyi analiz etmiş ve takım çok iyi çalışmış, sahada da çalıştıklarını çok iyi uyguluyor bu ortada. Böyle devam, şimdiden tebrik ediyorum bu oyunu oynatan teknik heyeti ve oynayan futbolcu kadrosunu. Bravo.
Yıldıray Emanet
Antony hat trick yapıp yerini Kouassiye bıraksın fazla yorulmasın
Doğukan Uçan
Çakma guardiola farioli'nin bu maçtan çok ders çıkarması lazım.
Enes Başkaya60
Tmm 4 gol atmış olabiliriz ama takım top falan oynamıyor .
Yol yakınken Fatih tekke gelmeli
Sadettin başkan bana laf atmadan duramıyorsun haa
Senin canın sağolsun ;)
Sefa Murat Dokuz
Zorlu gececegini bekledigimiz macin ilk yarisi alanyanin simarikligi ve karsisinda ki rakibin kim oldugunu unutmasi nedeniyle gayet rahat gecti..ekmegimize yag surduler resmen haddini bilmeden oynarsan boyle keserler cezayi karsinda ligin acik ara lideri var. Sanarsin ingiliz ligi takimi alanya geride ceza alani icinde top cevirmeler falan simarikca
Doğru tespit. Açıkcası 1. Golden sonra vazgeçerler diye düşündüm. Israrla devam ettiler.
Bir arkadaşta yazmış az önce. Kendi oyununu oynamaya çalışan takımları kalite farkıyla ezeriz diye.
Katılıyorum.
Enaldo61
20.02.2022, 16:58
Kouassi girse kesin gol atar.
Yıldıray Emanet
20.02.2022, 16:59
Aynı tarifeyi kupada Antalya maçında da uygulamak lazım
nevzat61
20.02.2022, 17:00
4-0 bize yetmiyor sanırım.. normalde Trabzonspor geri çekilir zaman öldürürdü..
Sefa Murat Dokuz
20.02.2022, 17:02
Uğurcan son 2 maçtır çok taca atmaya başladı kale vuruşlarını. Hareketli toplar da değil bunlar.
Su pozisyona nasil korner istiyor yahu? :)
Sefa Murat Dokuz
20.02.2022, 17:03
Ahmetcan hız ve çeviklik (atletizm) kazanırsa formayı kimseye vermez.
myildirim77
20.02.2022, 17:07
Uğurcan neden bütün topları taca atıyor
İlk yarıda her attığını Corne indirdi diye herhalde Uğurcan Nwakaemeye atmaya başladı.
thehell61
20.02.2022, 17:07
Nazar değmesin çok iyi...
Enes Başkaya60
20.02.2022, 17:08
Uğurcan biraz daha düzgün ve oğlum...
Sefaenes
20.02.2022, 17:09
Uğurcan ne zaman uzun Toplari nwakemeye atsa disariya gidiyor toplari yanlara degil ortaya uzun atmali orada cornelius aliyor kafala
Şu Peres kart felan görsede bir maç daha görmesek en azından sahada.
Maç sanki tam da Canini ve Kouassiyi mi çağırıyor ne.
nevzat61
20.02.2022, 17:12
Alışık değilmişiz böyle rahat maç izlemeye.. çok güzel bir duyguymuş..sakin sakin çayımı yudumluyorum :)
Semih AYDIN
20.02.2022, 17:14
Yapma şunu be
BlackPanther
Alın size Ahmetcan. Bu kadar amatörce girilir mi? Yuhh
Mehmet Fatih Yavuz
Bu da Ahmetcan'ın nazarlığı.
Acemilik... Böyle öğrenecek.
Ahmetin daha koşuşundan anladım penaltı yaptıracağını.
Sefa Murat Dokuz
20.02.2022, 17:15
Hamleye gerek yoktu, yanında dursa yeterdi. Bu da tecrübesizlik
nevzat61
Ah be Ahmet'im
trabzonsevdamuz
Ahmetcan bugün maşallah ne güzel oynadi dedim beş dakika önce
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu girişin tecrübesizlik ile alakası yok, gerzekçe bir müdahale.
ahmetcan öyle giriş mi var
Sefa Murat Dokuz
Uğurcan Bravo
Auta çıkacak adama öyle müdahale edilir mi ya.
BlackPanther
Alışık değilmişiz böyle rahat maç izlemeye.. çok güzel bir duyguymuş..sakin sakin çayımı yudumluyorum :)
Öz evlat Ahmetcanın itirazı var
trabzonsevdamuz
Ahmetin daha koşuşundan anladım penaltı yaptıracağını.Bodoslama gitti değilmi
leavemealone
Peres adami kacirdi
Ahmetcan dengesiz girdi
Mehmet Fatih Yavuz
Ozan KAbak bu şekilde 10 tane penaltı yaptırdığı sene Avrupa'ya 18 yaşında 10 milyon euroya transfer yaptı. Olacak bunlar!!
Değil abi amatörlük, bilmiyorlar futbolun zerresini Hüseyin gibi buda.
gurur6134
Yapma be ahmet
trabzonsevdamuz
20.02.2022, 17:16
Uğurcan yaa
yorumsuz6117
Oha Uğurcan..
Emirhan Uludüz
Bravo Uğurcan
Varlıbaş61
Hata yap da bu şekilde göz göre göre hata yapma da mübarek!
Aslanım Uğurcan be !
nevzat61
Öz evlat Uğurcan in söyleyeceği var :)
thehell61
Can' ım benim.
Ikinci yari oynamaya calistigimiz sistem bizim icin cok efektif degil. bence böyle bir sonucun ardindan ikinci yari ilk yarida oynadigimiz oyunu gelistirmeye zaman ve enerji harcasak cok daha faydali olabilir. sonucta skoru aldiktan sonra birseyler deneyebiliriz. bes oyuncu degistirme hakkimiz var ve birseyler denerken ilerleyen dakikalarda oyuncu degisiklikleriyle asiri efor harcamanin önüne gecebilir diye düsünüyorum.
Ayrica dakika 66. Artik oyuncu degisiklikleri gelmek zorunda. Kouasi ve Djaniny oyuna alinsin ki oynama aliskanliklari kazansinlar derken haca degisikleri gerceklestirecek sanirim.
Oğuzhan Fidan
20.02.2022, 17:17
Normal. Ahmetcanın önünde daha çok zaman var. Penaltıyı bu kadar net yaptırması çok aşırı amatörce yalnız .
Maşallah Uğurcan[emoji3478]
Enaldo61
Bravo Kaptan genç Ahmetcan'ın hatasını telafi etti.
ilelebeTS
Ahmetcan boşuna penaltı yaptı, acemi işi tam. Neyse ki Uğurcan var. :)
Sefaenes
Ahmetcan pen yapmasina hic gerek yoktu acemi bağlı bu hata oma ders olur Afferim Uğurcan
leavemealone
Ugurcan helal
Maç sanki tam da Canini ve Kouassiyi mi çağırıyor ne.:) :) :)
Enaldo61
Djaniny ve Kouassi girmesi lazım.
50 mi demiştim düzeltiyorum, Ugurcan 60 milyon, iyi ki varsın kaptan, gerçekten çok özel yeteneklisin ve iyi ki Trabzonsporlusun
Su ana kadar hatasiz oynadi, Hüseyinle alakasi yok adamin. Superligde kacinci maci adamin daha hemen linclemeye gelmissiniz ayip yahu. Oynadigi her macta hatasiz oynadi bu adam.
ugurcan abisi de hatasini telafi etti. Bir sey kucuk bir sey ters gitsin hemen damliyorsunuz pes.
AntiŞike
aslansın Uğurcanım
trabzonsevdamuz
Her seferinde wakemeye uzun atiyor rakibe veriyoruz
Burak Bıyıklı
Ugurcan ahmetcanin acigini kapatti. Daha da yemeyiz muhtemelen
hofsaale
djanini ve kouassi girsin...form tutmalari lazim
gurur6134
Bravo kaptan
Oğuzhan Fidan
20.02.2022, 17:18
Ahmetcan o şekilde girilmemesi gerektiğini altyapıda öğrenmesi gerekmiyormu??
nevzat61
Uğurcan Ahmet e penaltı yaptır biraz istatistik yapayım dedi sanırım :)
serdaracıl
Özevlat uğurcanın selamı var. Çok kasmasın diyor
Denswil de gs macinda amatörce penaltı yapmıştı. Sol ayak sag stoper mevzusu. Sol tarafta olsa o hamleyi yapmazdı muhtemelen.
Su ana kadar hatasiz oynadi, Hüseyinle alakasi yok adamin. Superligde kacinci maci adamin daha hemen linclemeye gelmissiniz ayip yahu. Oynadigi her macta hatasiz oynadi bu adam.
ugurcan abisi de hatasini telafi etti. Bir sey kucuk bir sey ters gitsin hemen damliyorsunuz pes.
Bu tarz küçük durumlar zaten kaliteli stoperliği belli ediyor. Futbolun temelini bilmiyorsa istediği kadar kafa topu alsın veya ayağı iyi olsun. Nasıl Babelin hilesini çok basit yediyse bunuda çok basit yaptı. Bunlar futbolun en temel olayları bilmesi gerekiyor bu yaşına kadar.
Denswil de gs macinda amatörce penaltı yapmıştı. Sol ayak sag stoper mevzusu. Sol tarafta olsa o hamleyi yapmazdı muhtemelen.
O hatada timing hatası vardı burda gelişinden belliydi penaltı olacağı, topa değil adama doğru dümdüz koştu çünkü.
Onur Erçetin
20.02.2022, 17:19
Taha Altıkardeşi hiç görme şansımız yok mu acaba ?
Sefa Murat Dokuz
Hoca’nın maçtan sonra ceza sahası sınır bölgelerine böyle kontrolsüz koşu yapılmamasını,
Hele hamle hiç yapılmaması rakibin önüne doğru koş oraya ayak uzak kafi zaten göstermesi lazım.
Enaldo61
Olabilir böyle hatalar önemli olan ders çıkarmak.
sakosako
ahmetcan çok savruk gitti, tamamen tecrübesizlik, böyle şeyler olur ve bunları oynayarak kazanacak. oyun bilgisi eksik genç oyuncu bundan daha doğal birşey yok, yetenek olarak hiçbir eksiği yok fazlası var. ilk maçından bu çocuğu sırf penaltı yaptırdı diye harcamaya çalışanlara da acıyarak bakıyorum. gelecek sene ilk 11 dorukhanla beraber direk yazılacak iki yerliden biri ahmetcandır. güvenin bu çocuğa.
serdaracıl
20.02.2022, 17:20
Koassi giriyor
Geç bile kalındı
Emirhan Uludüz
Berat, Koussai ve Djaniny giriyor. Waka, Conellius ve Dorukhan çıkıyor.
Mehmet Fatih Yavuz
Yahu bu nasıl bir bakış?
Her penaltı yaptırana altyapıda eksik bir şeyler var mı diyorlar?
Hamle hatası yaptı. Olacak bunlar. Çocuk 20 senedir oynamıyor bu oyunu!
Öz evlat bilmem ne!!!
Ne meraklısınız bir düşen arayıp tekme atmak için fırsat kollamaya!!
Şu penaltıyı hüseyin yapmış olsa önce hakeme 35 dakika "bir şey yapmadım hocam" diye itiraz eder sonra da gamsız gamsız takılırdı. Mikro ifadeler önemli, Ahmetcan en azından yaptığı hataya üzülüyor. Bu da bir şey.
Hoca’nın maçtan sonra ceza sahası sınır bölgelerine böyle kontrolsüz koşu yapılmamasını,
Hele hamle hiç yapılmaması rakibin önüne doğru koş oraya ayak uzak kafi zaten göstermesi lazım.
Bunu 19 yaşına gelmiş topçuya teknik direktör mü öğretecek. Kaç senedir ne eğitimi alıyor bunlar? Hocası Hasan üçüncü olan stoperede haksızlık yapmamak lazım muhtemelen sıfır eğitimle gelmiş buraya kadar. Youtubedan izlese daha faydalı olur.
leavemealone
20.02.2022, 17:21
Güzel degisiklikler zamanlamada güzel
Haydi kouassi bir gol
BlackPanther
20.02.2022, 17:21
Ahmetcana ne oldu böyle. Adam daha topa vuramıyor
forum trolleri damlamaya başlamış 19 yaşında ki adama salça oluyor hahahah
Hata yaptı ders çıkarsın, bu kadar basit. İkincisi olursa anla ki bu takımda oynayamaz.
nevzat61
20.02.2022, 17:23
Uğurcan çıkıyor sanırım
Mehmet Fatih Yavuz
20.02.2022, 17:23
Evet 19 yaşında sıfır hata ile oyun oynamayı öğrenmiş, mükemmel stoper olarak çıkmış olmalıydı alt yapıdan!
ŞAka gibi...
nevzat61
20.02.2022, 17:24
İnşaallah sakatlığı değildir
BlackPanther
Koassi mi Yattara mı?
Ts006161
Siz iyimisiniz. Bundan 2 3 hafta kadar önce Ahmetcan aşağı Ahmetcan yukarı diyordunuz. Bir hata yaptı penaltı oldu diye hemen gömmeye başladınız. Siz gerçekten iyi gün taraftarısınız.
Ts006161
Evet 19 yaşında sıfır hata ile oyun oynamayı öğrenmiş, mükemmel stoper olarak çıkmış olmalıydı alt yapıdan!
ŞAka gibi...
Millet kafayı yemiş yemin ederim. Bunlara Hüseyin gibi adamlar lazım
Emirhan Uludüz
20.02.2022, 17:25
Yahu bu nasıl bir bakış?
Her penaltı yaptırana altyapıda eksik bir şeyler var mı diyorlar?
Hamle hatası yaptı. Olacak bunlar. Çocuk 20 senedir oynamıyor bu oyunu!
Öz evlat bilmem ne!!!
Ne meraklısınız bir düşen arayıp tekme atmak için fırsat kollamaya!!
Olur böyle şeyler ya. Tecrübesiz. Tecrübeyi Trabzonspor'da kazanmaya yeterli mental durumu var mı yok mu önemli olan bu. Kaldıramazsa 1 yıl 2 yıl kiralarsın tekrar döner daha güçlü bir şekilde. Futbol bu 2,3 yıllık planlar yapmak da önemli.
BlackPanther
20.02.2022, 17:25
Hata yaptı ders çıkarsın, bu kadar basit. İkincisi olursa anla ki bu takımda oynayamaz.
Ona köşedeki topa böyle girilmemesini anlatması lazım Hoca. Yeterli olur
ŞAka gibi...
bunlar iki üç hafta önce bakasetas'a ana avrat söven tayfa. Kim hata yaparsa o topçu değildir. Oyuna bakış açıları bu.
Siz iyimisiniz. Bundan 2 3 hafta kadar önce Ahmetcan aşağı Ahmetcan yukarı diyordunuz. Bir hata yaptı penaltı oldu diye hemen gömmeye başladınız. Siz gerçekten iyi gün taraftarısınız.
Bu forumda çok farklı fikirlerde onlarca insan var. Bir kişinin söylediklerini tüm foruma bağlayamazsınız.
Sanıyorum hayatım boyunca izlediğin en stressiz maçımız bu :)
BlackPanther
20.02.2022, 17:28
İnşallah kötü birşeyi yoktur Uğurcanın
BlackPanther
20.02.2022, 17:28
Sanıyorum hayatım boyunca izlediğin en stressiz maçımız bu :)
Gerçekten öyle. :cool:
Emirhan Uludüz
20.02.2022, 17:29
Waka ikinci kaptan degil mi?
Bir maçta verilen bandı almayıp başkasına vermişti. Demek ki değişmiş ikinci kaptan.
edit: waka oyunda değil :D
gurur6134
20.02.2022, 17:30
Zorlari atiyorlar soyle pozisyonlari kaciriyorlar
Gökhan Balcı
Waka ikinci kaptan da adam oyunda değil :D
Sefa Murat Dokuz
Bunu 19 yaşına gelmiş topçuya teknik direktör mü öğretecek. Kaç senedir ne eğitimi alıyor bunlar? Hocası Hasan üçüncü olan stoperede haksızlık yapmamak lazım muhtemelen sıfır eğitimle gelmiş buraya kadar. Youtubedan izlese daha faydalı olur.
Uyarır gösterir. A takım hocasıda yapar. Tekrar ederse değerlendiririz
Emirhan Uludüz
Waka ikinci kaptan da adam oyunda değil :D
Ahahahaha doğru.
sakosako
20.02.2022, 17:31
iki de olur üç de olur mesele hata yapması değil. evet hatalarından da ders çıkaracak ama makine de değil bu adamlar, 19 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz. tabiki hatalar yapacak. bu çocukta milli takım stoperi olabilecek seviyede yetenek var, bunu işlemek lazım. bu da oynayarak olur. hüseyine 500 defa (ki hüseyin yeteneksiz bir adam, tekrar tekrar şans vermeye değmez ve stoper olarak ahmetcanla kıyaslamam bile) ilk şans verilen ortamda çocuk bir hata yaptı diye kimse yerin dibine sokamaz.
bu arada sadece size söylemiyorum. genel konuşuyorum. sadece en son bu mesajı gördüm o yüzden bunu alıntıladım. kişisel değil.
Uğurcan bizim sağlık ekibi ile en az 4-5 maç kaçırır..
iso_4939
20.02.2022, 17:32
Rehavetinin canli ornegini yasiyoruz ama olsun
ÖmürKaradeniz61
20.02.2022, 17:32
Dünya varmış ya neydi o 1-0,1-0 .
Söylemek istediğimiz çıkan her yerli topçu en basit olayları bile bilmiyor, bunu A takıma gelene kadar halletmesi gerekli. Sürekli 19 yaşında olur öyle kafasında olursak bütün alttan gelecek gençler bu şekilde gelecek.
nevzat61
20.02.2022, 17:33
Siz ne biçin insanlarsınız? Hata yapan oyuncuya hatasını söylemen lazım göstermen lazım? Yoksa nasıl insan hatalarından ders çıkaracak? Hiç mi okulda öğretmediler size?
Merak etme ona hatasını söylemek ile görevli çok kişi var takımda..
Puhaçın daha 10 fırın ekmek yemesi lazım bence.
hemen durun birsey yoktur.
trabzonsevdamuz
20.02.2022, 17:33
Ahmetcan hatası hariç iyiydi. İleriki haftalarda göreceğiz hatalarından dersmi cikaracak yoksa zatımuhterem gibi hatalarını her hafta tekrarlayacakmı
hemen durun birsey yoktur.
Gökhan Balcı
20.02.2022, 17:34
Şu garip şarkı burada da musallat oldu :D
Enaldo61
20.02.2022, 17:34
Baka niye sinirlendi çıkarken?
BlackPanther
20.02.2022, 17:35
Ahmetcan hatası hariç iyiydi. İleriki haftalarda göreceğiz hatalarından dersmi cikaracak yoksa zatımuhterem gibi hatalarını her hafta tekrarlayacakmı
Bence Hoca ve Egemen ona hatasını gösterirler ve oda bundan ders çıkarır. Gelişime açık biri Ahmetcan.
Mehmet Fatih Yavuz
Söylemek istediğimiz çıkan her yerli topçu en basit olayları bile bilmiyor, bunu A takıma gelene kadar halletmesi gerekli. Sürekli 19 yaşında olur öyle kafasında olursak bütün alttan gelecek gençler bu şekilde gelecek.
Söylediğinizin gerçekle hiçbir alakası olmadığını Ozan KAbak'ın Schalke'ye gittiği sene GS forması ile yaptırdığı penaltılardan dahi anlayabilirsiniz.
Hangi stoper mükemmel geliyor A takıma?
Avrupada en üst düzey takımlarda bile böyle anlık hatalar oluyor.
A takıma yeni girmiş bir oyuncunun bunlardan azade olmasını beklemek adlı anlamsızlığın altını doldurmaya çabalamayın.
Dolmaz.
iso_4939
Yemeden rahat etmiycez
BlackPanther
20.02.2022, 17:36
Merak etme ona hatasını söylemek ile görevli çok kişi var takımda..
Egemen Korkmaz :D
BlackPanther
20.02.2022, 17:36
Yemeden rahat etmiycez
Yemeyiz
Sefa Toyer
20.02.2022, 17:37
Yunus ve Berat bu formayı haketmiyor
Doğukan Uçan
20.02.2022, 17:37
cornelius sene başında transfer edildiğinde adama tomas jun muamelesi çekenler şuan ne yapıyor acaba merak ettim.
yavuzbaha
20.02.2022, 17:38
Ahmetcan gayet iyi..işin doğrusu ben Hüseyini de beğeniyorum
Söylediğinizin gerçekle hiçbir alakası olmadığını Ozan KAbak'ın Schalke'ye gittiği sene GS forması ile yaptırdığı penaltılardan dahi anlayabilirsiniz.
Hangi stoper mükemmel geliyor A takıma?
Avrupada en üst düzey takımlarda bile böyle anlık hatalar oluyor.
A takıma yeni girmiş bir oyuncunun bunlardan azade olmasını beklemek adlı anlamsızlığın altını doldurmaya çabalamayın.
Dolmaz.
Ozanın üstün fiziksel özellikler avrupaya attı, her futbolcu mükemmel olduğu için gitmiyor avrupaya.
A takıma her şeyi tamamlamış şekilde gelmesini beklemiyorum ama en azından topun açısına koşmayıp adama koşacak kadar mental problemli topçu görmek istemiyorum. Hüseyinde bu şekilde taraftarın beğenisiyle başladı o da bu tarz hatalar yapıyordu ama genç olduğu için sert eleştiri yapılmıyordu. Bu böyle gider eğer üstüne gidilmezse.
Stressiz mac izlemeyeli kac sene olmustu
Sefa Murat Dokuz
20.02.2022, 17:39
cornelius sene başında transfer edildiğinde adama tomas jun muamelesi çekenler şuan ne yapıyor acaba merak ettim.
O dönem eleştiren haklıydı. Ayakta duramıyordu. Top sürerken topa takılıyordu.
Her gün üstüne koydu. Toparladı, hava toplarında kimseye top göstermedi. Yerden gelişti, temposu arttı.
Cornelius gün ve gün gelişti. Bu dediğiniz örnek bu yüzden doğru değil.
BlackPanther
20.02.2022, 17:40
Onlar kendileri Tomas Jun
nevzat61
20.02.2022, 17:40
Arkadaşlar farklı rahat galibiyetin tadını çıkarın.. bırakın birbirinizin kalbini kırmayı..relax :)
ugurcan iyidir umarım hemen bakılsın dizine.
BlackPanther
20.02.2022, 17:41
O dönem eleştiren haklıydı. Ayakta duramıyordu. Top sürerken topa takılıyordu.
Her gün üstüne koydu. Toparladı, hava toplarında kimseye top göstermedi. Yerden gelişti, temposu arttı.
Cornelius gün ve gün gelişti. Bu dediğiniz örnek bu yüzden doğru değil.
Sörloth geldiğinde kale önündeki topa dokunamıyordu. Ama geliştirdi kendisini
Enaldo61
Tayfur"un ayağı iyi, rotasyonda faydalı olur pas oyununa yatkın.
Mehmet Fatih Yavuz
Ozanın üstün fiziksel özellikler avrupaya attı, her futbolcu mükemmel olduğu için gitmiyor avrupaya.
A takıma her şeyi tamamlamış şekilde gelmesini beklemiyorum ama en azından topun açısına koşmayıp adama koşacak kadar mental problemli topçu görmek istemiyorum. Hüseyinde bu şekilde taraftarın beğenisiyle başladı o da bu tarz hatalar yapıyordu ama genç olduğu için sert eleştiri yapılmıyordu. Bu böyle gider eğer üstüne gidilmezse.
Yahu buna benzer penaltıları Premier ligde bile izliyorum ben.
NE saçmalıyorsun hala daha hemşerim?
Bir git nefes al!
Saçmala saçmala doymadın. Hala aynı saçmalığın arkasına duvar örmeye çalışıyorsun.
Evet mükemmel olması lazım.
Bir yanlış pas atsa, pas atmayı alt yapıda öğrenmedi mi bunlar,
Bir hava topu alamasa, hava topuna çıkmayı alt yapıda öğrenmedi mi bunlar,
Bir zamanlama hatası yapsa, altyapıda zamanlamayı öğrenmeden mi geldi bunlar...
He anam, alt yapıda GORA daki gibi disketten yüklüyorlar.
Böyle bazı "error" vermişler de çıkıyor maalesef.
Hasbinallah yahu!
yatmaztara
20.02.2022, 17:42
Allahım sana şükürler olsun
odyseuys
63 eder. Allah bereket versin.
EkremOcal
Ayağına emeğine sağlık takım , devammm
Varlıbaş61
Takım disiplininden kopmayan takıma ve teknik heyete bravo ..
odyseuys
20.02.2022, 17:43
Tayfur"un ayağı iyi, rotasyonda faydalı olur pas oyununa yatkın.
kesinlikle. her iki beki de yedekleyebilecek, fizik kalitesi yüksek bir oyuncu.
Sefa Murat Dokuz
Sörloth geldiğinde kale önündeki topa dokunamıyordu. Ama geliştirdi kendisini
Ne alakası var, avrupa liginde attığı golde topu almadan önce rakibe doğru attığı adımdan kalitesi belliydi.
Ya da Paşa maçındaki çalımında, bitirişinde.
Sorloth zamanla fiziksel kalitesinin baskınlığının farkına vardı.
Ben cornelius’a çöp muamelesi yapan birisi değilim. Sadece o gün öyle düşünenleri öyle düşündürecek çok görüntüsü vardı. Topa takılıp düşmüştü, topu 60 cm süremiyordu.
Haftaya kimle oynuyosak onu kesinlikle yenmeliyiz
Zira sezonun en önemli maçı çünkü:)
Harvelli61
Şükürler olsun Allahım,kazasız belasız. Devam
BlackPanther
Arkadaşlar farklı rahat galibiyetin tadını çıkarın.. bırakın birbirinizin kalbini kırmayı..relax :)
Evet. Millet eleştiriyi bile saldırı olarak görüyor. Bu Forum ne hale döndü böyle?
yorumsuz6117
20.02.2022, 17:44
Ligin ilk yarısında puan kaybettiğimiz bütün takımları tokatladık, Antalya kaldı sadece, onları da kupada tokatlarız inşallah..
Enaldo61
kesinlikle. her iki beki de yedekleyebilecek, fizik kalitesi yüksek bir oyuncu.
Daha önceden de beğeniyordum şimdi denk geldi söyliyim dedim iyi yerli katkısı verir Serkan'dan iyi topçu.
Burak Bıyıklı
2.yari nasil gol atamayiz. Avci istifa[emoji23]
Bu macin bu kadar rahat gececegini dusunmezdim. Cok guzel oldu
LebronFan
20.02.2022, 17:45
Boyle bir gunde bile tartisacak bisey buluyoruz. Ligin en iyi takimlarindan birini ilk yarida 4leyip fisi cektik. Kirmayin birbirinizi hic gerek yok
yorumsuz6117
20.02.2022, 17:45
Uğurcan'ın dizinde sıkıntı olmaz inşallah..
Vay bee takıma bak :) Önüne geleni tokatlaya tokatlaya gidiyor.
nevzat61
20.02.2022, 17:46
Üç küçültülmüş takım taraftarları bu galibiyet ardından ne afkuracaklar acaba..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.