Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 26. Hafta | Alanyaspor 0 - 4 Trabzonspor | Maç Sonucu
alpermazz
18.02.2022, 13:22
Seneye bu sağlık kurulu ile devam edilince gör sen.. Şu an 3 kulvarda da yarışan takımlarda bile bu kadar sakatlık olmuyor. Giden geri gelmiyor. Kamil Ahmet bizde 2 maç üstüste çıkamazken adam gittiği takımda maç kaçırmıyor.. Bizim taraftar da hala "şanssızlık :(" zannetsin.. 2017-2018 sezonundan beri baksınlar, bizim takım kadar sakat veren var mı ..
Sözüm ona muhabir geçinenler de sağlık kurulunun hiçbir sakatlık süresini tutturamamasını, nebileyim 2 hafta denilen adamın 2 aydan aşağı iyileşememesini falan irdelemesin..Varsa yoksa transfer haberi.. Yok efendm dovbyk bilmemne..Aynen aynen dovbyk..
Sağlık ekibi, kondisyoner, performans antrenörü ve ölçüm yaptıkları cihazlarda sorun var galiba.
Sakatlarımız hiç sıradan değil.
Direk oyuncunun bir yerleri kopuyor ve sezon boyu yok.
Trondsen, edgar, gervinho, abdus, hamsik, Bakasetas, canini, peres.
2 aydan önce dönebilen yok.
Bu normal mi, bana mi garip geliyor.
Kadro genişliğinden bunu farkedemiyorlar galiba.
Avrupada devam etseydik takımda 1 kişi bile kalmayacakmış.
Şahin Yılmaz
18.02.2022, 13:32
Abdülkadir Ömür ün kaç yıldır 5 maç üst üste oynadığını gören var mı? Ağır Sakat, sakat covid movid.
Bir türlü istikrar yakalayamadı bu çocuk.
Tamam yetenekli iyi hoş ama şut vs. gibi eksiklerini de bir gram geliştiremedi.
Şahin Yılmaz
18.02.2022, 13:36
Ahmetcan onbir başlarsa onun içinde tam bir test maçı olacak.
Burda çok övülmesine karşın ben hala emin değilim.
Şampiyonluğa yürüdüğümüz bu günlerde, Okullara, Kreşe, Avm'ye, her yere girişleri serbest olan çocuklarımız neden hala stadyumlara giremiyor?
Bunu gündeme getirmek için ne yapmamız gerek. Takımın coşkusunu stadyum atmosferini yaşamalarına neden engel oluyorlar?
Zamanında alınmış bir karar, unutulmuş öylece kalmış gibi duruyor. Bunu acilen düzenlemeleri gerek.
cakalkerem
18.02.2022, 13:46
abduş oynamasa da olur sıkıntı yok..
oynadığında verimi yok zaten
lazminator61
18.02.2022, 13:49
abduş oynamasa da olur sıkıntı yok..
oynadığında verimi yok zaten
katiliyorum abdüs verim vermiyor zaten.
Denswil yazik oldu
cakalkerem
18.02.2022, 13:50
ya bu cocuk nasıl şut çekiyor vurduğu top kaleye gideym mi diye düşünüyor...Messi 'de aynı boyna adam mermi gibi şut çekiyor..bizimkisinin ayakları birbirine dolaşıyor..
sadece hızı var o da yerse
Mehmet Fatih Yavuz
18.02.2022, 14:07
Takımın rakip yarı sahada yaptığı baskının temel kaynağı Abdülkadir!
Orta sahada topu alıp rakip sahaya passız taşıyabilen tek adam gene Abdülkadir.
Hamsik yokken orta sahadan takımın hareketine akıl koyabilen tek adam da Abdülkadir.
Yokluğunda, eğer Hamsik de yoksa, orta sahanın kafası kesik tavuk gibi iyi koşup kötü top kullanması çok muhtemel.
Sadece nasıl hızı var?
İlerideki baskının en temel kaynağı bu çocuk. Yani Abdülkadir'in toplu oyundan çok daha fazla etkisi topsuz oyunda var.
Abülkadir olmasa da olur mu?
Verim dediğiniz şey nedir?
Sadece gol ile mi ölçüyorsunuz verimliliği?
Şut kalitesinin gelişmesi dışında çocuğun hiçbir eksiği kalmadı.
ÖmürKaradeniz61
18.02.2022, 14:23
Abdülkadir Ömür ün kaç yıldır 5 maç üst üste oynadığını gören var mı? Ağır Sakat, sakat covid movid.
Bir türlü istikrar yakalayamadı bu çocuk.
Tamam yetenekli iyi hoş ama şut vs. gibi eksiklerini de bir gram geliştiremedi.
Çalışmıyor ki adam.
nevzat61
18.02.2022, 14:26
Kasımpaşa konyayı 3 ler.
Geçen hafta Alanyaspor maçında ki gibi oynarsa.. evet 3 ler..ileri uç elemanları umarım bugün gününde olur..
Kaan Çetin
18.02.2022, 14:43
Abi şöyle cahilce yazılar yazmayın,kendinizi küçük düşürüyorsunuz.Sağlık personeliyim.Kendi gördüğüm vakaları bir tarafa bırakıyorum,babamdan size bahsedeyim.
Babam 60 yaşlarında bir insan.Kronik bir rahatsızlığı yok.Hayatı boyunca hasta olduğunda bile grip ilacı kullanmayan,olağanüstü bir durum olmazsa parol bile kullanmayan birisi.
Sabah 6 da uyanır.Akşama kadar tarlada bahçede çalışır.O kadar dirençli ve çalışkan birisi.
8 ay önce Covide yakalandı.O zamanlar aşı sırası kendisine gelmemişti.Akciğerlerin neredeyse yüzde 60 ı enfeksiyon kaptı.Nefes almakta zorlanıyordu.Hayatında bayılmamış adam bayılıp iki kere yere düştü.Sürekli öksürdü.Oğlum yoğun bakımlık bir durum olur mu diye soruyordu.Korku içinde günlerimiz geçti.10 gün Covid ilacı kullandı,yataktan kalkamadı,birşey yiyemedi.Tüm desteklere rağmen enfeksiyon tamamen bitirilemedi.Onun üzerine akciğerlerdeki problemi çözebilmek için Prednol denilen çok güçlü bir ilacı 40 gün boyunca kullandı,ancak iyileşebildi.
Yani demek istediğim bir şey bilmeden götünüzden atıp tutmayın abi.Şimdi sen bana kızacaksın bu ne biçim üslup diye ama bu tarz ciddi konularda böyle konuşursanız mecburen buna bir tepki göstermek zorundayım.Kusura bakma.
Babana geçmiş olsun. Covid-19 yalan değil, bir gerçek.
Ama babam aşı olsaydı kesinlikle bunu yaşamazdı diyebilir misin? Cevabın hayır yaşamazdı ise, 3 biontech olup ölen binlerce insana ne diyeceğiz?
Hepsi bir tarafa şunu anlamıyorum.
20 yaşında, covid'i zaten asemptomatik ya da hafif/orta şiddetle atlatmış bir gence 3 aşı yapmanın, sonra hatırlatma aşılarına zorlamanın zerre kadar bir anlamı var mı? Belli işte, covid bir risk değil bu tarz profiller için.
30 yaş altındaki 40 milyon çocuk ve gençten bahsediyoruz.
Neyse uzatmayayım. Babanın iyi olduğuna gerçekten sevindim, sağlık çalışanı olarak sana da emeklerin için kendi adıma teşekkür ederim.
kaçarava
18.02.2022, 14:52
Abdülkadir Ömür etkili pres yapabilen ender oyuncularımızdan biri. Bunu Konya maçının ilk 70 dakikası gibi takım olarak öne baskıya gittiğimizde daha faydalı şekilde yapabiliyor. Zaten Siopis-Baka-Abdülkadir ile geriye yaslandığınız anda sıkıntı yaşarsınız ki yaşadık da. Farioli'nin takımına Abdülkadir ve bu önde baskı oyunu gerekli mi, evet fazlasıyla gerekliydi. Topla yapabildikleri ise son iki maçta beklediğimden azdı yine. Top taşıma olsun, pas olsun topa daha fazla hükmetmeliydi.
Peres sağ beke geçince Dorukhan, Abdülkadir yerine oynayabilir. Zaaf ne olur, Dorukhan topla fazla haşır neşir olmuyor. Pas sayısı çok düşük kalıyor. Ve baskı yapmayıp baskı yediğimiz oyunda Dorukhan tamamen boşa çıkıyor. Berat oynasa desem tansiyonunuz daha okurken düşecek. Yine de Siopis-Dorukhan-Baka fena durmuyor. Stoper yerli olacağı için yine 3'ü rahat buluyoruz.
Mehmet Fatih Yavuz
18.02.2022, 14:56
Abdülkadir Farioli takımına karşı takımda ilk yazılması gereken 3 adamdan biri.
Diğer ikisi de Dorukhan ve Visca.
İleride alan kapatarak pres ve savunma yapabilen başka adam mı var takımda?
Bu oyuncular içinde oyunu yönlendirebilen, topla alan kat edebilen, adam eksiltebilen oyuncu da Abdülkadir.
Şu maç için en önemli adamların başında...
iso_4939
18.02.2022, 14:58
Şampiyonluğa yürüdüğümüz bu günlerde, Okullara, Kreşe, Avm'ye, her yere girişleri serbest olan çocuklarımız neden hala stadyumlara giremiyor?
Bunu gündeme getirmek için ne yapmamız gerek. Takımın coşkusunu stadyum atmosferini yaşamalarına neden engel oluyorlar?
Zamanında alınmış bir karar, unutulmuş öylece kalmış gibi duruyor. Bunu acilen düzenlemeleri gerek.
Aynen sinirimi bozuyor bu mesele heryer acik okullar avmler stad yasak
Ceyhun Öncü
18.02.2022, 15:00
Hamsik yokken orta sahadan takımın hareketine akıl koyabilen tek adam da Abdülkadir.
Yokluğunda, eğer Hamsik de yoksa, orta sahanın kafası kesik tavuk gibi iyi koşup kötü top kullanması çok muhtemel.
Sadece nasıl hızı var?
İlerideki baskının en temel kaynağı bu çocuk. Yani Abdülkadir'in toplu oyundan çok daha fazla etkisi topsuz oyunda var.
Birde yok yere kanat olmayan cocugu sirf driblingi var diye kanat oynattirdilar yillardir.
Abdulkadir gayet verimli bir futbolcu, sut özelligi yoksa sebebi cok sevdigim Ünal dahil capsiz tdler
emre6117
18.02.2022, 15:04
Sağlık ekibi, kondisyoner, performans antrenörü ve ölçüm yaptıkları cihazlarda sorun var galiba.
Sakatlarımız hiç sıradan değil.
Direk oyuncunun bir yerleri kopuyor ve sezon boyu yok.
Trondsen, edgar, gervinho, abdus, hamsik, Bakasetas, canini, peres.
2 aydan önce dönebilen yok.
Bu normal mi, bana mi garip geliyor.
Kadro genişliğinden bunu farkedemiyorlar galiba.
Avrupada devam etseydik takımda 1 kişi bile kalmayacakmış.
Aynen dediginiz gibi avrupada Allahtan roma geldi de elendik. Kesinlikle 2 kulvari goturemezdi takim.
Seneye bu sakatliklar konusunda bir degisiklik olmasi lazim, bir yerlerde cok ciddi bir problem var.
Bu kadar sakatlik hic normal degil
Enaldo61
18.02.2022, 15:07
Anormallik olduğu kesin de nasıl düzelecek...
gurur6134
18.02.2022, 15:09
Kotu oldu bu is hamsik zaten son yarim saat oynardi en fazla simdi omur denswil yok 11 den direkt 3 isim ..cok zorlu bir mac olacak yenemiyorsak yenilmeyelim..icerdeki maclari alalim yeter zaten..
Mehmet Fatih Yavuz
18.02.2022, 15:11
Sağlık ekibini Abdülkadir'in ilk diz sakatlığında komple değiştirmişlerdir diye biliyorum.
Trondsen, Abdülkadir, Edgar, Gervinho çapraz bağ kopardı. 2-3 sene içinde bu kadar ağır diz sakatlıklarını Avrupa maçları oynamadan vermek garip.
Tesislerin zemininde mi bir sıkıntı var anlamadım.
Dağlar denize paralel, çok mu dik, fazla yokuş mu çıkıyorlar yürüme?
Bir saçmalık var!
Samet Berber
18.02.2022, 15:15
Ben onları pek dikkate almıyorum maalesef, doğru habercilik yaptıklarını düşünmüyorum yarın söyler muhtemelen bu hafta dinlendirilecek vs diye.
Evet dün bahsettiğim gibi Yunus Emre Sel Hamsik için bu hafta dinlendirilecek demiş. Bu arkadaşlar ne iş yapıyor ben gerçekten merak ediyorum. Bir de videoda sağlık ekibine veryansın ediyor bir açıklama yapmaması sebebiyle. Kardeşim sağlık ekibi açıklama yaptıktan sonra ben o habere zaten ulaşmış oluyorum sen ne iş yaparsın ? Bu adamın ne sakatlığı var bir araştırma yaptın mı mesela ? Oyuncu tarafı olur kulüp tarafı olur bu bilgiye ulaşmak için bir çaban oldu mu ? Hayır tabi ki. Bunu kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum ama bu arkadaşların çok acil kulüp sözcüsü gibi davranmayı bırakıp gerçek bir gazeteci gibi mesleğini yapması gerekiyor diye düşünüyorum. Ertan Süzgün, Yağız Sabuncuoğlu bile bunlardan daha çok bilgi alabiliyor kulüpten ya bilgi alamıyorlar ki o zaman bu mesleği yapmayacaklar ya da bilgi almalarına rağmen bizlere aktarmıyorlar yani mesleklerine ihanet ediyorlar her iki durum da birbirinden kötü.
Timur Bey
18.02.2022, 16:11
Trabzonsporlu gazeteciler ne şiş yansın ne kebap hareket ettikleri için doğru düzgün bilgi sunmamaları da gayet normal. O yüzden artık bu adamların dediklerini çok dikkate almamak gerek. Onların bilgilerini diğer ulusal basında da veriyor zaten.
mekatronik
18.02.2022, 16:26
Tam Ömür'lük maçtı, Alanya'yı çıkarmayacaksak Ömür olmalıydı. Koassinin ve Djaninin sızma koşularına çok ihtiyacımız olacak. Bu ikiliye Yusuf'u da ekleyecektim ama vazgeçiyorum :)
HOPA'LI TS'Lİ
18.02.2022, 16:34
Bol alternatifli kadromuz var. Sıkıntı etmeyin ula
Bu akşam KASIMPAŞA vurup geçecek inşallah.
Yunus Emre SEYHAN
18.02.2022, 16:36
Hamsik'in olayı nedir? Kulup neden açıklama yapmıyor?
İ. SARAL
18.02.2022, 17:17
5 maç daha kazanırsak matematiksel olarak şampiyon olmuş oluruz.Aynen öyle.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
thehell61
18.02.2022, 17:20
Abdülkadir Farioli takımına karşı takımda ilk yazılması gereken 3 adamdan biri.
Diğer ikisi de Dorukhan ve Visca.
İleride alan kapatarak pres ve savunma yapabilen başka adam mı var takımda?
Bu oyuncular içinde oyunu yönlendirebilen, topla alan kat edebilen, adam eksiltebilen oyuncu da Abdülkadir.
Şu maç için en önemli adamların başında...
Ama bu maç yok... Kötü oldu onun olmaması.
Yine de karamsar olmayacağım. Abdüş ve Denswil olmasa da kazanacağız. Yeter ki rakibe baskı yapalım. Geçen hafta Kasımpaşa çok rahat top kapıp pozisyon buldu 5^lik maçtı berabere bitti ama biz o kadar kaçırmayız.
Onur Erçetin
18.02.2022, 17:35
Sadece nasıl hızı var?
Stadyumda izledim.Rakibe çok yoğun pres yaptı,çok koştu ve mücadele etti.Dribbling kaliteside iyi.Top kontrolü gayet iyi.
Eksikleri bitirici özelliklerinin olmaması.Nedir bunlar.Selçuk İnan tarzı bir uzun pas veya orta açma özelliği yok.Colman tarzı bir şut özelliği yok.Ortasaha orjinli ama bu konularda eksik kalınca doğal olarak beklentinin altında kalmak normal oluyor.
Ömürü illaki çok büyük paralara satacağız diye düşünmek zorunda değiliz.Yabancı oyuncu sınırının olduğu bir yerde 15 milyon ve üstü bir teklif gelmediği müddetçe takımda kalması taraftarıyım.
Geçen hafta Siopisin önünde Bakasetasla ikili oynadı.Fena da değillerdi.Acaba kariyerine 8 no olarak devam etse nasıl olur düşüncesindeyim.Gerçi Hamsik de var o yüzden bilemiyorum.10 no olarak devam etmesi imkansız,sağ kanatta da olmuyor.Olabileceği en iyi yer merkez ortasaha olarak oynaması olur.
Uğurcan gidecek muhtemelen.Seneye Dorukhan ve Ömüre çok ihtiyacımız olacak.
Konyaspor maçını izlerken maçın heyecanıyla 60. dakikadan itibaren yapılan değişikliklere ben de dahil kızanlar olmuştu çünkü takımın ilerideki 5 futbolcusunu değiştirince Konyaspor üzerimize gelme cesareti gösterebilmiş ve dakikaları saymıştık maç bitsin diye.
Sakin kafayla düşününce farkettim ki Abdullah hoca Alanyaspor maçını düşünerek yaptı bu değişiklikleri. Çıkan oyuncular maçın önemiyle paralel olarak aşırı efor sarfetmişlerdi ve bir sonraki maçta muhtemelen döküleceklerdi. Ama hoca skoru alınca bu oyuncuları çıkararak Alanya maçına daha diri çıkmalarını sağlamış olacak. Gerçekten çok akıllı bir hocamız var, ne kadar takdir etsek azdır.
Ama bazen ne kadar akıllıca hareket etsek de elimizde olmayan sebeplerden dolayı dezavantaj yaşıyoruz. 2 tane ilk 11 oyuncumuzu daha covid tiyatrosuna kurban verdik. Nasıl ölümcül bir virüsse covid olan bütün futbolcular 5 günde negatife dönüp haftaya turp gibi sahaya çıkıyorlar. Bu hastalık yaşlı veya hali hazırda başka hastalıkları olan insanların hastalığı işte, sporcular ve gençler için bu kadar zorlamanın ne anlamı var? Ama yoook, illa tiyatroya zeval gelmesin. Tiyatro kritik.
Kasımpaşa dalga geciyor konyayla.
Doğukan Uçan
18.02.2022, 20:05
Umut bozuk seneye koita'nın yerine transfer edilmeli.
CEMEFKER
18.02.2022, 20:06
Konya geride dakika 10 itibariyle. Bu maçta kayıp olursa Pazar günü Alanya maçında bol gol olur.
Paşa iyi başladı, konya ısrarla geriden pas yapıp risk alıyor.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÖmürKaradeniz61
18.02.2022, 20:11
Konya kendi ayağına sıktı geçen hafta çıkıp biz Trabzonspor’un rakibi olamayız biz kendi oyunumuzu oynayıp alabileceğimiz kadar puanlar almayı istiyoruz deseydiler bugün böyle dağılma yaşamazdılar,muhtemelen 2 mağlubiyet 1 beraberlik serisi başlar.
Konya geride dakika 10 itibariyle. Bu maçta kayıp olursa Pazar günü Alanya maçında bol gol olur.
Paşa iyi başladı, konya ısrarla geriden pas yapıp risk alıyor.
Yok kardeşim bizim maçlarda bol gol olmaz artık iyice anladık.
Bu Ertugrul denen zibidi bizim mactan sonra sacma sapan konusuyordu, mal gibi kaleyi bosaltip golu yedi. Lanet herif.
iso_4939
18.02.2022, 20:35
K.pasa kalecisi Guzel satti maci
ÖmürKaradeniz61
18.02.2022, 20:37
Kasımpaşa yenilmez o maçı.
CEMEFKER
18.02.2022, 20:39
Ertuğrul Fenerbahçe altyapılı. Özellikle baktım kornerlerde hava topuna çıkmadı. İlk golde takım arkadaşı varken topa çıktı ceza sahası dışına yerden süründü Amilton aldı attı. İkinci golde özürlü gibi hareketlerle golü yedi.
Şimdi demem şu ki Giresunspor gibi takımlarda oynayan Trabzonspor altyapıdan çıkmalar nefeslerinin son damlasına kadar çarpışsınlar Trabzonspor'a karşı.
Trabzonspor öyle büyük takım ki yedi düvele karşı, kahpelere karşı mücadele veriyor.
ahamitokutan
18.02.2022, 20:44
Konya monya hikaye, herkes kendi fıtratına uygun şekilde hareket ediyor. Tek dileğim bu kasımpaşa denen orası burası oynak takımın bu sattığı puanlara ihtiyaç duyup ikinci ligi boylamaları.
Uğur Kalyoncu
18.02.2022, 20:59
Konya monya hikaye, herkes kendi fıtratına uygun şekilde hareket ediyor. Tek dileğim bu kasımpaşa denen orası burası oynak takımın bu sattığı puanlara ihtiyaç duyup ikinci ligi boylamaları.
İlk 10 dk da maç 3-0 oluyordu. Kasımpaşa niye satsın maçı hocam.
Eksikler var belki fakat bu moralle artık kolay kolay puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum, yeter ki oyun planından taviz vermeyelim, usta ayaklara güvenim sonsuz. 2 kelam da gs için söyleyelim: heriflerin şansına altta ki takımlar sürekli puan kaybediyorlar. Düşünse: son 14 maç olması gerekiyor ve sadece 1 maç kazanmış bir takım fakat halen dibi görmemiş, inanılır gibi değil. Biz olsaydık olacakları düşünmek bile istemiyorum
ahamitokutan
18.02.2022, 21:10
İlk 10 dk da maç 3-0 oluyordu. Kasımpaşa niye satsın maçı hocam.
Komple takım maçı sattı demedim. yedikleri gollere bakarsanız demek istediğimi anlarsınız. ayrıca bu maç özelinde değil Kasımpaşa nefret ettiğim takımlardan biri. inşallah küme düşerler.
Oğuzhan Fidan
18.02.2022, 21:22
Kasımpaşa saçma sapan goller yedi. Bu maçı net kazanan taraf olmalı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oğuzhan Fidan
18.02.2022, 21:24
Komple takım maçı sattı demedim. yedikleri gollere bakarsanız demek istediğimi anlarsınız. ayrıca bu maç özelinde değil Kasımpaşa nefret ettiğim takımlardan biri. inşallah küme düşerler.
Satma matma onlar çok mazide kaldı artık. Her takım çıkıp maçını kazanmak için oynuyor. Kasımpaşa tamamen beceriksizlikten yedi golleri. Ama yine öne geçeceğini düşünüyorum
mekatronik
18.02.2022, 21:24
Yalnız bize rakip gösterilen takımların oynadığı futbola bakıyorum da ülke futbolu olarak 80’lere döndük. Futbolu doğru oynayan bizden başka takım yok. Oynamayı bırak çalışan da yok. Abdülkerim slalom yapa yapa kaleye gitmeye çalışıyor. Transfer etseydik A. Avcı sabaha kadar döverdi bunu.
Oğuzhan Fidan
18.02.2022, 21:25
Ertuğrul’da sıkıntı var.doğru.
AYYILDIZ
18.02.2022, 21:26
Kasımpaşa her geleni yiyor.
Oğuzhan Fidan
Var olmasa çok büyük sıkıntı şu şerefsiz kaleciyi değiştirmeliler
Oğuzhan Fidan
Kasımpaşa her geleni yiyor.
Kalecide ciddi sıkıntı var takip edilmeli. İnanamadım hareketlerine bakın.
Oğuzhan Fidan
18.02.2022, 21:28
Elle oynadı penaltı çıkar
Oğuzhan Fidan
18.02.2022, 21:28
Net Konyalı elle oynuyor :))))
Oğuzhan Fidan
18.02.2022, 21:30
Bu pozisyon penaltı değilmi şimdi :) gülüyorum sadece adam net eliyle eğilerek aldı bide şaka gibi pozisyon :)
Arif Timurcioğlu
18.02.2022, 21:38
Bu pozisyon penaltı değilmi şimdi :) gülüyorum sadece adam net eliyle eğilerek aldı bide şaka gibi pozisyon :)
Ağlasınlar maçtan sonra şimdi hakem diye.
Oğuzhan Fidan
18.02.2022, 21:40
Yuh artık kasımpaşalıyı çekti indirdi sarı görmesi gerekirken faul bile çalmadı hakem
Oğuzhan Fidan
18.02.2022, 21:41
Ağlasınlar maçtan sonra şimdi hakem diye.
Hakem olmasa Konya bedavadan maç kazanacaktı. 1 metre içerdeki adama ofsayt bayrağı kaldırdılar buz gibi golü yediler. Penaltıda kaleci nerdeyse gelip topa dokunacak vardan uyarı gelmese tekrarlatmıcaktı :)
memozcan
18.02.2022, 21:44
kasımpaia ertuğrulu tutabilirse maçı alır..
memozcan
18.02.2022, 21:45
hahaa.. şimdi sıra ertuğrulu tutmada..
Arif Timurcioğlu
18.02.2022, 21:46
O değilde arkadaşlar bizim vurduğumuz bir daha iflah olmuyor.
Oğuzhan Fidan
18.02.2022, 21:46
Hahahahahahhaa :))))
Maç amma da sardi be. Kasimpasa salladi 4. golü.
haydi yenelim şu alanyayı ne olur 15 puan fark!!
Oğuzhan Fidan
18.02.2022, 21:49
Net ofsayt :))) hahahaa
Oha be son saniyede penaltı. Hahahaha ne maç ya.
Arif Timurcioğlu
18.02.2022, 21:56
Sonunda attırdı şimdi maçı bitirebilir.
90+11 :)) ulan hakem baya zorladın be.
Böylesi şerefsizi de az bulunur. 90+11 :)
Oğuzhan Fidan
18.02.2022, 21:57
Yazlıklar olsun şöyle bi akşam olmamalıydı. Bu ne rezillik ya. Ben hala 1 metre gerideki adama nasıl ofsayt bayrağı kaldırdılar onu anlamaya çalışıyorum . Bu kadar kolaymı bu işler ya
gurur6134
18.02.2022, 21:58
Bitmis maca ekstradan oynatarak 1 puan hediye etti resmen hakem sıkıntı yok konyanin gucu bu kadar iste.bakalim mactan sonra k.pasa bu seferde hakliyken hemde hakem diyebilcekmi
Oğuzhan Fidan
18.02.2022, 21:58
Kasımpaşa zorla attı kolay yedi.
Sefa Toyer
18.02.2022, 21:59
Konya atana kadar oynattı süzme genelev çocuğu...
ÖmürKaradeniz61
Cornelius Konya savunmasını öyle bir patakladı ki adamların bütün dengelerini bozdu paramparça etti. Nasıl dövdüysek adamlar daha toparlanmaz bunlar kalan maçlarda en fazla 4 tane maç kazanır .
ahamitokutan
hayatımda izlediğim en saçma maçlardan biri olabilir konya kasımpaşa maçı.
gurur6134
18.02.2022, 22:00
K.pasanin 40 no uleyumudur nedir cok iyi adam ekmek yer pasa ondan sonra da iyi fiyata okutur
crixus_61
18.02.2022, 22:01
Trabzon kollanıyor diye YA*ŞAKLAR var mı hala. GOL ATANA KADAR DEVAM.
Oğuzhan Fidan
18.02.2022, 22:02
Kasımpaşa’ya yazık oldu . İzleyin şimdi yorumcuları.
memozcan
18.02.2022, 22:04
ryan donk'u beğendim.. adam gamsız ama çok soğuk kanlı.. bir tane hava topu bırakmadı..
Doğukan Uçan
18.02.2022, 22:07
abdülkerim bardakçı 3 kere net faul var sarısı olduğu halde kart görmüyor.
diğer yandan hakem ikinci yarı penaltıdan sonra konya ya pek çok pozisyonda kıyak geçti.
ÖmürKaradeniz61
18.02.2022, 22:08
K.pasanin 40 no uleyumudur nedir cok iyi adam ekmek yer pasa ondan sonra da iyi fiyata okutur
Muleka zaten potansiyelli bir oyuncuydu ,Paşa’da tutarsa Trezequet gibi en az 10 milyon Euro eder.
Konya ligi ilk 3 ‘te bitiremez, hatta Başakşehir ikinci olur diye tahmin ediyorum. Başak ile son hafta oynayacak olmamız -lig artık bitmiş olur- bizim fikstür avantajımız diye değerlendirmek lazım.
Fatih Solmaz
18.02.2022, 22:10
konyaspor kasımpaşa maçı 4-4 bitti.
Salı Başakşehir deplasman
Pazar Alanya deplasman
Sonra galatasaray içerde
Kayserispor deplasman
fenerbahçe deplasman
süperlig biraz lig ise konyanın içinden geçer. hazırlan konya sende diğer üç kız kardeşin yanına gidiyorsun.
Konya kazansa da kaybetse de bundan sonra bizi pek ilgilendirmez. Fakat hakem son 20 dakikada Kasımpaşayı buldozer gibi ezdi. Abdulkerim 2 kere atılmalıydı. Ofsaytla iptal edilen penaltı ofsayt olmasa da penaltı değildi. Ondan daha sert mudahelelere faul bile çalmadı. Yarım dakika duraklaması olmayan duraklamaları bir dakika uzattı. Maçı nerdeyse kasimpaşadan alıp konyaya veriyordu.
Devrim Arslan
18.02.2022, 22:14
Konya macinin son 30 dakika izledim tum kritik kararlari konyadan yana verdi. En komik olani +7 verdiler tam 7 oldugunda bitirmedi +9 penalti oldu . Ulan hangi yuzle yorum yapacaklar merak ediyorum
Mikrofonlarımız Ertuğrul’da:) Maç anında neler hissetmiş anlatsa da dinlesek:) Bu bir puan Konya’nın hiçbir işine yaramaz ama aşağıdaki takımların kaderini doğrudan etkileyecek. Var diye bir olay varken, pozisyonun sonuçlanması beklenmesi gerekirken o bayrağı kaldırmak hiç iyi niyetli bir davranış değil. Hiç sanmıyorum ama umarım bu adamın hakemliğini bitirirker. İnşallah pazar günü yeneceğiz, salı günü de Başak ikinci olmak için gerekeni yapacak:)
bu kasımpaşa ne boş takım sinir etti
hakem zaten yer arıyor konyanın neferi gibi kaç tane pozisyonu heba etti
gurur6134
18.02.2022, 22:36
Ugurcan
Dorukhan huseyin(ahmet) hugo puchaz
Siopis
Visca baka djaniny waka
Cornelius
emre6117
18.02.2022, 22:43
Konya kasimpasa macinda bircok skandala imza atildi.
Hadi ciksin yorumcular konussunlar bakalim
1. Kasimpasa kalecisi hic normal degildi.
2. Abdulkerim sarisi varken, iki kez yuzde yuzluk sari kartlik faul yapti. Ikisinde de faul bile veremedi korkudan.
3. Gelelim yan hakeme. Once kasimpasa 2. Golde ofsayt kaldirdi.
4. 97.37 de 1 metre gerideki adama ofsayt kaldirdi hem de var diye bir nimet varken.
5. Macta 7 dklik bir durum varmiydi bilemem ama 7 dakika verilen macta 97.37 de sacma bir ofsayt karari. 98.17 de penalti karari. Mac bitisi 101.06 idi saka gibi.
6. Son 15 dakika kasimpasa lehine faul bile veremedi, ozellikle tekrarlanan kasimpasa penaltisi sonrasi hakem cok gariplesti.
Bir macta daha ne olabilir ki.
emre6117
18.02.2022, 22:45
Mikrofonlarımız Ertuğrul’da:) Maç anında neler hissetmiş anlatsa da dinlesek:) Bu bir puan Konya’nın hiçbir işine yaramaz ama aşağıdaki takımların kaderini doğrudan etkileyecek. Var diye bir olay varken, pozisyonun sonuçlanması beklenmesi gerekirken o bayrağı kaldırmak hiç iyi niyetli bir davranış değil. Hiç sanmıyorum ama umarım bu adamın hakemliğini bitirirker. İnşallah pazar günü yeneceğiz, salı günü de Başak ikinci olmak için gerekeni yapacak:)
Umit ozturk hakemlige devam etmemeli. Boyle bir hakem yok. Yakacak birilerini daha. Adamin her maci garip olur mu.
Arif Timurcioğlu
18.02.2022, 23:08
Konya burda tartışılacak takım değilde işte bize küfür etmeleri, sanki puan farkıyla lidermişler gibi şampiyonluk naraları, antipatimizi kazandılar. Gereğini en güzel şekilde yaptık. 4. lük için yarışsınlar şimdi o leş kadrolarıyla.
Alanya maçında da gereğini yapacağımızı düşünüyorum.
yorumsuz6117
18.02.2022, 23:13
Bu sezon hangi takıma çaktıysak şirazelerini kaydırdık..
MetehanS
18.02.2022, 23:26
covid moralimi bozdu
ama kulübemiz zengin hamdolsun
bu maçı alırız inş
Pozisyonda ofsayt yok ofsayt bayrağı kaldırıyor şerefsiz yan hakem !! Ulan adam 1 metre geride gözünü s…tiğim zorla Konya’ya puan aldırmaya çalıştılar
kasımpaşının attıgı 2.goldede aynı 2 metre gerideki adama ofsayt kaldırdı var uyardıda golü verdi sokaktan adam getirsen bundan iyi hakemlik yapar resmen komedi .
maç çok zor maç deplasman alanya 1 puan iyi gibi gözüküyor çok çekilirsek mutlaka yeriz baskılı ve presle başlayıp sindirmeliyiz alanyayı.
Erkan A.
18.02.2022, 23:32
Bölüm bölüm rize basaksehiri ve kasimpasa konyayi izledim
Madem iki mac var cuma günü oynatin birini 16:00 da birinide 18:00 de millet rahatca iki mac izlesin doya doya .. Bein spor umarim ihaleyi kaybeder bunlarin gercekten kafalari calismiyor..ayrica mac anlatacak adam gibi maca heycan verebilecek bir tane spikerleri yok..
cogunuz cogumuz diyelim alistik bu spikerlere bu yüzden farkina varamiyor kimse,arap spikerleri maclarini daha heycanli anlatiyor .. dünyanin hic bir yerinde bein spordaki gibi berbat spikerler yoktur nerden bulurlar bunlari cok ilginc sanki kenefte otururken mac anlatiyorlar ..
Abdulkerim bardakci kirmizi görmeliydi diyenlere bardakci sari kart görerek cezali duruma düsmüstür basaksehir macinda oynamayacak..basaksehirin aldigi trezeque eskiden kasimpasada yaptiklarini basaksehirde sürdürecek inanilmaz bir oyuncu kasimpasa zamaninda cok istiyordum biz alalim diye malesef bu rüya olmaz artik..basaksehir stopersiz oynayacak konyayi perisan eder..simdik birde ikinclik sanslarida varken banko basaksehir konyayi yener diyorum..
ve rizeyide El birligi ile kümeye düsürmeye basardilar sonunda rize daha toparlanmaz ..
Doğukan Uçan
18.02.2022, 23:46
bu saatten sonra yenilmeden alacağımız her sonuç bizi hedefe götürür.
abdullah avcı bu maçta alanya yı kitleyip 1 puan alacağımıza inanıyorum.
her maçı kazanacağız diye kural yok.
deplasmanlarımız çok zor.
amasya0561
19.02.2022, 00:15
Arkadaşlar içerdeki beşiktaş maçında resmi olarak şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz o gece hazır olun
Arkadaşlar içerdeki beşiktaş maçında resmi olarak şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz o gece hazır olun
İstatistik sitesi Euro Club Index bizim 86 puanla şampiyon, Konyaspor'un 69 puanla ikinci olacağını öngörüyor. İçerideki Beşiktaş maçı veya Gaziantep deplasmanında şampiyonluğu ilan etmemiz olası. Mevcut form durumlarına bakılırsa bana mantıklı geldi.
Ama önce önümüzdeki şu maçı kazanalım. Alanya bize ters gelen bir kulüp. Bir tabuyu daha yıkma zamanı.
Yasin Altuntas
19.02.2022, 01:19
21 puan fark diyorsun ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali Bektaş
19.02.2022, 02:04
İstatistik sitesi Euro Club Index bizim 86 puanla şampiyon, Konyaspor'un 69 puanla ikinci olacağını öngörüyor. İçerideki Beşiktaş maçı veya Gaziantep deplasmanında şampiyonluğu ilan etmemiz olası. Mevcut form durumlarına bakılırsa bana mantıklı geldi.
Ama önce önümüzdeki şu maçı kazanalım. Alanya bize ters gelen bir kulüp. Bir tabuyu daha yıkma zamanı.
Şampiyonluğu garantiledikten sonra gençleri oynatır, heyecan kaybolur v.s sebeplerinden dolayı çok puan kaybedebiliriz diye düşünüyorum. Yanı o kadar puan farkı olacağını hiç sanmıyorum
lazibere
19.02.2022, 02:15
Her şey istediğimiz gibi gidiyor. ben şampiyonluk konuşmaktan ziyade, kaç puan farkla şampiyon oluruzun derdindeyim. O bakımdan her maç galibiyet alırsak şahane olur. Biz kazandıkça rakiplerimizin şirazesi kayamaya devam edecek. Konya'nın fişini çektik. Esas Başakşehir takımı bana daha ciddi rakip olarak geliyor. Bu Başakşehir Konya'yı geçer. Konya - Başakşehir maçının berabere bitmesi bizim için daha güzel skor olur.
Alanya, bize ters gelen bir takım, Beraberliğe oynayıp kazanacağımızı düşünüyorum.
Kazanırsak da bence tek farklı bir galibiyet olmayacak. Sanırım uzun zaman aradan sonra 3 gol atacağımız bir maç görüyorum
BlackPanther
19.02.2022, 02:22
https://i.ibb.co/HDxncLm/Operasyon-ocu-u.jpg
Bu Ümit Öztürk tam bir Operasyon Çocuğu. OÇ 7 dakika uzatıyor ama Konya gol atamayınca gol atana veya penaltı kazanana kadar devam oynatıyor. Penaltı pozisyonundan önce ofsayt pozisyonunda penaltıyla alakası olmayan pozisyonda tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Tam bir OÇ bu Ümit Öztürk. Kasımpaşanın 2 puanını çaldı.
BlackPanther
19.02.2022, 02:23
Trabzon kollanıyor diye YA*ŞAKLAR var mı hala. GOL ATANA KADAR DEVAM.
Trabzonspor kollanıyor diyen İstanbul taraftarları ve yorumcuları hepsi operasyon çocukları! NOKTA!!!
deepmavi
19.02.2022, 07:45
Bu Ümit Öztürk tam bir Operasyon Çocuğu. OÇ 7 dakika uzatıyor ama Konya gol atamayınca gol atana veya penaltı kazanana kadar devam oynatıyor. Penaltı pozisyonundan önce ofsayt pozisyonunda penaltıyla alakası olmayan pozisyonda tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Tam bir OÇ bu Ümit Öztürk. Kasımpaşanın 2 puanını çaldı.
Kasımpaşa kalecisinde kesinlikle tuhaflık vardı, televizyondan bile çok net belli oluyordu ve kim bilir statta nasıl açık açık belli olur.Zaten hakemi anlatmaya gerek yok.Yazık gerçekten çok yazık Konyaspor böyle 2. olacağına 5. sırada ol daha iyidir.Şöyle bir durum olur şikebahçe gibi bir düşmanın olur en az 30 yıl hakkını çalar 4 veya 5 tane şampiyonluk kupanı çalar.Sonra dersin ki adamlara 30 yıl çok haksızlık yaptılar. 4 - 5 tane kupalarını çaldılar onlarda böyle karşılık veriyor dersin.Konyaspor yapma gerçekten bir Anadolu takımına bu durum yakışmıyor...
Burak Bıyıklı
19.02.2022, 08:41
Maç günü hala gelmedi mi ya. Şu kalan haftaları x2 hızda oynatamıyor muyuz :)
deepmavi
19.02.2022, 09:07
Haydi işi biraz sağlama alıp bir buçuk ay sıkı çalışıp daha çok emek verip, gerekirse daha çok gece ve gündüz zaman ayırarak yorulmak bilmeden Allah'ın izni ile Nisan ayında Lig Şampiyonluğunu ilan edelim ve mayısta maçlara rahat bir şekilde çıkalım ligin son maçından sonra görkemli Lig Şampiyonluğu kutlaması yapalım.Trabzonspor'umuza güveniyoruz Allah'ın izni ile Alanyaspor maçını kazanacak ve şampiyonluk yolunda emin adımlar ile daha sağlam ve kararlı ilerleyecek...
Jackdaniels
19.02.2022, 09:39
UĞURCAN-PERES-AHMETCAN-VİTOR-PUHACZ-DORUKHAN-HAMSİK-BAKASETAS-WAKA-VİSCA-CORNELİUS Maç kadrosu böyle olacak muhtemelen eğer Hamsik yine riske edilmeyecekse yerine Siopis yazılır.
Hasan Habip Özbay
19.02.2022, 09:41
benim için bu maç skoru hangi sonuçla biterse bitsin çok üzülmem ama şuna artık eminim ŞAMPİYON gibi oynuyoruz te tepki veriyoruz onun için yenilmeyiz o da bize yeter yenersek ballı kaymak olur zaten
Arif Timurcioğlu
19.02.2022, 09:47
Alt tarafı alanya herkes beraberliğe razı kaç puanla lider olan biziz, illa beraberlik opsiyonu kullanacaksak şikebahçe maçı olsun. Ne kadar kötü durumda olursa olsun derbi derbidir.
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 10:15
Şerefsiz hakem.
+7 vermişsin. Neden 101 dakika oynatıyorsun.
Tamam 2 puan kaybettiler, güzel oldu da, gol atsınlar diye uzattıkça uzatmanın alemi nedir?
Yarın yenersek lig biter.
ÖmürKaradeniz61
19.02.2022, 10:15
Ben 1-2 tarifesiyle kazanacağımızı düşünüyorum çünkü Alanya’nın hocası göze hoş gelen pas oyunu oynuyor enerjisiyle değil. Bizi bozabilecek takımlar sadece enerjisi yüksek takımlar. Bu maçta Djaniny hamlesi işe yarabilir.
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 10:18
Her şey istediğimiz gibi gidiyor. ben şampiyonluk konuşmaktan ziyade, kaç puan farkla şampiyon oluruzun derdindeyim. O bakımdan her maç galibiyet alırsak şahane olur. Biz kazandıkça rakiplerimizin şirazesi kayamaya devam edecek. Konya'nın fişini çektik. Esas Başakşehir takımı bana daha ciddi rakip olarak geliyor. Bu Başakşehir Konya'yı geçer. Konya - Başakşehir maçının berabere bitmesi bizim için daha güzel skor olur.
Alanya, bize ters gelen bir takım, Beraberliğe oynayıp kazanacağımızı düşünüyorum.
Kazanırsak da bence tek farklı bir galibiyet olmayacak. Sanırım uzun zaman aradan sonra 3 gol atacağımız bir maç görüyorum
Başakşehir eze eze yenecek Konya'yı
2.olmak için çok motiveler şu an
Konya balon
O balonun geçen hafta havası indi, dün akşam da Ümit itine rağmen söndü.
başakşehir yeni transferlerini oynatamayacak o maç beraberlik kokuyor. bizim için böylesi daha iyi olur sanki.
bu maçı ise kazanacağız. hislerime güvenirim. en son giresunspor maçında kuvvetli puan kaybedeceğiz hissine kapılmıştım bu maçta da tam tersi, kazanacağımızı düşünüyorum.
Uğur Kalyoncu
19.02.2022, 11:01
Başakşehir eze eze yenecek Konya'yı
2.olmak için çok motiveler şu an
Konya balon
O balonun geçen hafta havası indi, dün akşam da Ümit itine rağmen söndü.
Basaksehirde takımın yarısı yok kiminle ezecek abi. Konya da balon falan değil. Takımın hocası tırnaklarıyla kazıyarak top oynatarak hak ettiği yere geldi. Bizim rakibimiz olmasi ayrı gerçekleri görmek ayrı.
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 11:01
Operasyon Çocuğu
Süper Ligin en rezil, en vasıfsız hakemi
Bir GS-TS maçında bizi doğramıştı.
Maç sonu çakma İmparator Terim ile fotoğraf çektirmişti.
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 11:03
Basaksehirde takımın yarısı yok kiminle ezecek abi. Konya da balon falan değil. Takımın hocası tırnaklarıyla kazıyarak top oynatarak hak ettiği yere geldi. Bizim rakibimiz olmasi ayrı gerçekleri görmek ayrı.
Yorumunuza samimiyetimle saygı duyuyorum.
Beraberlik de bize yarar.
Alanya'yı yendiğimizde bence lig bizim açımızdan %99 biter.
Şampiy... oluruz
Olur da yenersek Konya'nın işi bitmiş olur çünkü Başakşehir erteleme maçını alınca Konya ile fark 3'e iniyor hakem desteği yön değiştirir artık..
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 11:12
Olur da yenersek Konya'nın işi bitmiş olur çünkü Başakşehir erteleme maçını alınca Konya ile fark 3'e iniyor hakem desteği yön değiştirir artık..
Evet. Başakşehir 2.lik hedefi için bu maçı almaya odaklanacak. Bu bizim için büyük avantaj
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 11:53
Yarın kazanırsak ilk kez 2.ile aramızdaki puan farkı, kalan maç sayısından fazla olacak.
Konya önündeki 6 maçta bozguna uğrayacak.
Puan farkı 15-17 civarına çıkacak.
TS ....olursa Konya yakalar... safsataları ve hayalleri son bulacak.
Mehteroğlu
19.02.2022, 11:55
ben açıkçası B.şehir'in 2.olacağını düşünüyorum, bu vesileyle 6 misli fırsatını boşa çevirmedim:)
ÖmürKaradeniz61
19.02.2022, 11:57
Haledaha Konya’yı kendine rakip olarak gören Trabzonspor taraftarı var inanılır gibi değil. Yok ya bu kafayla şampiyonluk imkansız allahtan 10-15 puan öndeyiz de rahatız yoksa eşit puanlı gitsek mümkün değil sonunu getiremezdik.
kasımpaşadan 4 tane gol yiyen takımın şampiyonlugu agzına almaya hakkı dahi yok şampiyonluga oynuyormuş dün stadlarında bir avuç seyirci var her haliyle rezil bir durum.
konyaspor'daki abdülkerim'in ne kadar şişirildiğini kasımpaşa maçını izleyenler görmüştür. çok yanlış pozisyon alıyor, biraz hızlı adamlara kolayca geçiliyor, takım oyunundan yoksun ara ara mevkisini unutup bir forvet oyuncusu olduğunu sanıyor vs. saymakla bitirilemeyecek büyük hatalar yaptı.
Uğur Kalyoncu
19.02.2022, 12:18
kasımpaşadan 4 tane gol yiyen takımın şampiyonlugu agzına almaya hakkı dahi yok şampiyonluga oynuyormuş dün starlarında bir avuç seyirci var her haliyle rezil bir durum.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun hocam.
Konya şampiyon mu olacak dedik ?
Adamlar alinteri ile top oynayarak belli noktaya kadar geldiler. Buna saygı göstermek lazım dedik.
Enaldo61
19.02.2022, 12:26
konyaspor'daki abdülkerim'in ne kadar şişirildiğini kasımpaşa maçını izleyenler görmüştür. çok yanlış pozisyon alıyor, biraz hızlı adamlara kolayca geçiliyor, takım oyunundan yoksun ara ara mevkisini unutup bir forvet oyuncusu olduğunu sanıyor vs. saymakla bitirilemeyecek büyük hatalar yaptı.
En fazla bi caner osmanpaşa olur ondan. He ayağı daha iyi hakkını yemiyim.
Bu arada Djaniny bu maç atar.
Mehmet Fatih Yavuz
19.02.2022, 12:33
Konuşacak mevzu olmayınca Konya'ya sarmış forum.
İstanbul ezikleri de olmayınca.
Konya burayı meşgul edecek kalibrede bir takım değil. Bu yarışı kaldıracak ne kadrosu, ne camiası vardı.
Olmayınca çöktü zaten.
Lakin İlhan Palut a son derece saygı duyuyorum.
O kadroya bu performans... Tam bir teknik adam takımı Konya.
Zirve yarışlarına alışmak kolay değil. Bu psikolojiyi kaldırmak için camia tecrübesi gerekli.
Zamanla inşaallah Anadolu takımları olur zirve yarışlarında.
İstanbul büyütülmüşlerinden ise Anadolu takımları oynasın zirveye.
Alanya maçında rakip tam takım mı?
Bukalemungillerin tutacağı takım bir iki haftaya çok yüksek ihtimalle Başakşehir olur. Arkadaşların da dediği gibi Beşiktaş maçıyla tur atabiliriz ama bence çok çok düşük bir ihtimal bu. Konya altı maçta 2 g 2 b almalı en fazla. Başakşehir de en az bir mağlubiyet bir beraberlik almalı. Yenip ligin boyunu iyice kısaltacağız inşallah
ÖmürKaradeniz61
19.02.2022, 12:48
Bukalemungillerin tutacağı takım bir iki haftaya çok yüksek ihtimalle Başakşehir olur. Arkadaşların da dediği gibi Beşiktaş maçıyla tur atabiliriz ama bence çok çok düşük bir ihtimal bu. Konya altı maçta 2 g 2 b almalı en fazla. Başakşehir de en az bir mağlubiyet bir beraberlik almalı. Yenip ligin boyunu iyice kısaltacağız inşallah
Muhtemelen Karagümrük maçında şampiyonluk kupasını almış olacağız hocam.
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 12:59
Her sezon duyduğumuz klişe cümle:
Trabzonspor bu sezon şampiyon olamazsa bir daha olamaz.
Unutmasın birileri!
Trabzonspor her sezon zirveye oynar, zirveyi zorlar.
Trabzonspor şampiyon olamaz değil, şampiyon edilmez. Şampiyonluğu engellenir.
Bu sezon tarihi farklar ve rekorlarla gümbür gümbür şampiyonuz alimallah.
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 13:00
Muhtemelen Karagümrük maçında şampiyonluk kupasını almış olacağız hocam.
1984'de son maçta Avni aker'de Karagümrük'ü 2-0 yenerek 6.şampiyonluğa ulaşmıştık. Siyah beyaz TRT maçı vermişti.
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 13:01
Ömer Üründül (TRT SPOR):
Konyaspor'lu Abdülkerimde çok bariz performans düşüşü görüyorum.
Enaldo61
19.02.2022, 13:02
5 hafta kala ilan ederiz gibi geliyor bana. Evet baktım Karagümrük maçıymış, aynı düşüncedeyiz.
Arif Timurcioğlu
19.02.2022, 13:12
Ne kadar erken halledersek genç oyuncular için o kadar iyi bir ortam ortaya çıkar. Fazla değil şöyle iki tane daha tuttursak sırtımız yere gelmez. Bu arada kaleci Arda’ya da ciddi süre verilmeli formelite maçlarda.
Enaldo61
19.02.2022, 13:31
Ne kadar erken halledersek genç oyuncular için o kadar iyi bir ortam ortaya çıkar. Fazla değil şöyle iki tane daha tuttursak sırtımız yere gelmez. Bu arada kaleci Arda’ya da ciddi süre verilmeli formelite maçlarda.
Şampiyonluk ilan edildikten sonra Uğurcan'ın yerine kimi düşünüyorsalar bence de onla çıkılmalı maçlara. Adam gidecek bir anda al sen oyna demek seneye bizi hüsrana uğratabilir.
Oğuzhan Fidan
19.02.2022, 13:35
Her sezon duyduğumuz klişe cümle:
Trabzonspor bu sezon şampiyon olamazsa bir daha olamaz.
Unutmasın birileri!
Trabzonspor her sezon zirveye oynar, zirveyi zorlar.
Trabzonspor şampiyon olamaz değil, şampiyon edilmez. Şampiyonluğu engellenir.
Bu sezon tarihi farklar ve rekorlarla gümbür gümbür şampiyonuz alimallah.
30 değil 300 sene geçsede şampiyonluğa oynarız. Bizde böyle bir camiayız :)
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 13:42
Yüreğine, ağzına sağlık kardeşim.
İşte olay tam da bu
ÖmürKaradeniz61
19.02.2022, 13:58
Kesinlikle hocam ama bu sene gelecek olan şampiyonluktan dolayı önümüzdeki senelerde her şey o kadar rahat olacak ki biz bile şaşıracağız.Yıllardır kutlayamadığımız şampiyonluğun gerginliği hepimizin üstünde önce o yılların verdiği gerginliği atmamız lazım.Camia sabırlı,saygılı,sevgili bir yapıya bürünecek birden, misal seneye kafa kafaya bile gitsek bu sene ki maçlar kadar gerilmeyiz hiçbirimiz niye çünkü şampiyonluğun verdiği bir rahatlama,boşalma olacak hepimizde.Uzun lafın kısası bu seneki şampiyonluk sadece bu seneyle alakalı değil önümüzdeki 6-7 senede en az 3-4 şampiyonluk demek.Ölmez de yaşarsak burdayız hep birlikte göreceğiz.
nevzat61
19.02.2022, 14:08
Ömer Üründül (TRT SPOR):
Konyaspor'lu Abdülkerimde çok bariz performans düşüşü görüyorum.
Ömer Üründül'e hastayım ya ! Özellikle bu hafta içi oynanan şikecilerin Prag maçında çok garipti..kendisinde de form düşüklüğü var :)
BlackPanther
19.02.2022, 14:08
kasımpaşadan 4 tane gol yiyen takımın şampiyonlugu agzına almaya hakkı dahi yok şampiyonluga oynuyormuş dün stadlarında bir avuç seyirci var her haliyle rezil bir durum.
Dün Konyaspor 12 ye 11 oynadı ve maçı yine kazanamadı.
Oğuzhan Fidan
19.02.2022, 14:12
Konyanın amacı lige renk katmaktı zaten bunu kendileride dile getirdi. Hocaları nasıl bir takım olduğumuzu açıkladı. Keza bundan sonraki maçlara biz yine 3 puan almak için çıkmak istiyoruz dediler. Adamlar gidebildikleri yere kadar gitmek isteyecektir ama ben ligi Başakşehir 2. Bitirir diye düşünüyorum
olcay_61
19.02.2022, 14:26
Konyayı Ünal Karamanlı Trabzonspora benzetiyorum
Sadece okadar
Enaldo61
19.02.2022, 14:31
Hamsik'in sağlık durumunun haftalardır netleştirilememesi iyi bir durum değil.
emre6117
19.02.2022, 14:40
Hamsik'in sağlık durumunun haftalardır netleştirilememesi iyi bir durum değil.
Hamsik boyle devam ederse seneye olmayabilir. Bu sene haftada 1 mac temposunda bu hale geldiyse, seneye avrupada da olacagimiz icin kadro da genc ve yetenekli isimler de olmali. Tabi bu isimler oyle bursasporlu, altinordulu gencler degil. Daha net isimler, hamsikin boslugunu doldurmaya yaklasabilevek isimler.
Burak Bıyıklı
19.02.2022, 14:49
Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 25. haftasında oynadığımız İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasının ardından ağrıları artan ve tedavisi halen sürmekte olan oyuncumuz Marek Hamsik, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında yer almayacaktır.
Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın izniyle ülkesi Slovakya’ya giden futbolcumuz, Pazartesi günü Trabzon’a dönecek ve tedavisine burada devam edilecektir.
2 aydır 10 dakika oynadın be abicim. Yeter artık ağrıyor ağrıyor.
Şu sağlık ekibi ne halta yarıyor. Açıklamaya bak. Haftalardır ağrısı var. Nereden geliyor bu ağrı söyleyen yok.
crixus_61
19.02.2022, 14:50
Ne ağrıymış arkadaş 2. yarı görmedik adamı.
Enaldo61
19.02.2022, 14:51
Hamsik boyle devam ederse seneye olmayabilir. Bu sene haftada 1 mac temposunda bu hale geldiyse, seneye avrupada da olacagimiz icin kadro da genc ve yetenekli isimler de olmali. Tabi bu isimler oyle bursasporlu, altinordulu gencler degil. Daha net isimler, hamsikin boslugunu doldurmaya yaklasabilevek isimler.
Daha önce Ömür ve Tony'de yaşadığımız sakat sakat(tam iyileşmeden) oynatma durumu Hamsik'te de yaşandı bence. O nedenle süreç uzadı. Buna sebep olan yetkililere sormak lazım.
Gürkan Asma
19.02.2022, 14:52
Bunların bi cacık anlayacağı yok, kendim gidip baktırayım şu bacağa demiş diye yorumladım..
https://pbs.twimg.com/media/FL9RNZFXEAMa0AQ?format=jpg&name=large
ilelebeTS
19.02.2022, 15:08
Hamsik bu sefer oynamayacak bence. Geçen maç ısrarla oynamak istemiş olmalı ki oyuna alındı. Zaten işi bitirmiştik. Orada oynamasa bu maçta oynardı. Hafta boyu tam antrenmana çıkmadan oynamasın artık.
Evet dün tahmin etmiştim. Adam iyice dinlendirilmeden oynamamalı. Hele ki hafta boyu antrenmana çıkmadan hiç oynamamalı. Sezon başından beri adelelere nasıl yük bindiyse artık adam bir türlü toparlayamıyor.
Burak Bıyıklı
19.02.2022, 15:14
Slovakyaya kendi doktoruna görünmeye gitmiş. Abi kovun şu sağlık ekibini de düzgün birilerini getirin. Yıllardır sakatlıktan kurtulamıyoruz. Normal değil bunca şey. Yazık ya şu kurulan kadrolara. Bir tane sıradan yerli topçu maliyetine tertemiz sağlık ekibi kurarsın en kralından. Kıyın paraya da değiştirin şu ekibi baştan.
Umarım ciddi bir şey çıkmaz kendi görüneceği doktordan.
TS-Tiryaki
19.02.2022, 15:24
Trondseni bitirdik. Sırada Hamsik var anlaşılan
Timur Bey
19.02.2022, 15:28
O halde böyle çıkalım:
----------------Uğurcan
----Peres-Ahmetcan-Hugo-Puschaz
---------------Dorukhan-Siopis
--------Visca-Bakasetas-Nwakaeme
------------------Cornelius
Berat'la başlamayalım yeterli.
Benchten Djaniny, Yunus, Koita, Kouassi girer artık.
emre6117
19.02.2022, 15:28
Slovakyaya kendi doktoruna görünmeye gitmiş. Abi kovun şu sağlık ekibini de düzgün birilerini getirin. Yıllardır sakatlıktan kurtulamıyoruz. Normal değil bunca şey. Yazık ya şu kurulan kadrolara. Bir tane sıradan yerli topçu maliyetine tertemiz sağlık ekibi kurarsın en kralından. Kıyın paraya da değiştirin şu ekibi baştan.
Umarım ciddi bir şey çıkmaz kendi görüneceği doktordan.
Hamsik olayiyla birlikte artik bu is kangren olmustur.
Boyle olmaz. Acilen bir aciklama yapilmasi lazim.
Saglik ekibi konusunda asiri amatorluk var.
Allahtan kadro genis, ve farki actik.
Yoksa visca olmasaydi, bu konunun zor hesabi verilirdi.
emre6117
19.02.2022, 15:31
Trondseni bitirdik. Sırada Hamsik var anlaşılan
Once onazi olayi, kamil ahmet konusu. Sonra a.omur konusu. Sonra cok ciddi olmadigi dusunulen mactan yuruyerek cikan edgar olayi. Sonra trondsen olayi.
Sonra koita olayi.
Simdi de hamsik olayi.
Cok ciddi bir amatorluk var. Acilen bir duzenleme ve degisiklik lazim.
Milyon euroluk oyuncular boyle amatorluklere birakilmamali.
Hamsike de rezil olduk. Adam bir sampiyonluk yasayamayacak agiz tadiyla, belki de futbolu birakmak zorunda kalacak.
Cok kotu bir imaj olur.
Milyonluk araba alıyorsun ama bakımlarını servisinde değil de sanayideki Ayhan emmiye yaptırıyorsun yetmiyor kaçak yakıt kullanıyorsun. Kaç yıldır bu kadar yoğun salatlık yaşanması tesadüfle açıklanamayacak bir durum. Sağlık ekibi mi yetersiz tesislerin ve stadın zemininde mi bir problem var? Problem her ne ise bunun tespiti için çalışma yapıldı mı yapıldı ise düzeltme yoluna gidildi mi?
ahamitokutan
19.02.2022, 15:38
Hamsik olayı gerçekten skandal boyutuna geldi artık. sorumlu kim ise hesabını vermeli. Hamsik'in açıkçası Trabzonda uzun süreli kalacağını da düşünmüyorum. Napoli vari bir şehirde son senelerinde romantik ve efsane bir şampiyonluk kazanıp kendi futbol okulu ile ilgilenmeye dönecek diye tahmin ediyorum. Gönül isterdi ki yıllarca burda kalsın izleyelim kendisini. Neyse ki artık şampiyon sayılırız ve kadromuz da çok geniş. Eksikliğini çok da hissetmeyiz. Ama tabi seneye olmayacaksa yerini dolduracak birini bulmamız lazım.
Alanyaya karşı ortada sağlam durup Djaniny-Kouassi-Bakasetas-Wakaeme dörtlüsü ile hızlı hucüm yapıp fişi çekebiliriz diye düşünüyorum. Zor maç olacak. Beraberlik de kötü sonuç değil ama. Çok ters bir durumla karşılaşmadıkça ben artık yenileceğimizi sanmıyorum.
ilelebeTS
19.02.2022, 16:01
https://pbs.twimg.com/media/FL9gw6yXwAEb17D?format=jpg
Peres_Ahmetcan_Hugo_Puchacz
__________Siopis
Visca_Dorukhan_Bakasetas_Tony
________Cornelius
Böyle çıkacağız muhtemelen. Djaniny sürprizi gelebilir belki.
Hamsik ve Ömür'ün yokluğunda kulübede Djaniny, Kouassi, Koita, Berat, Yunus, Yusuf gibi isimler olacak. Fena bir kulübe değil.
Burak Bıyıklı
19.02.2022, 16:11
__________Siopis
________Cornelius
Hamsik ve Ömür'ün yokluğunda kulübede Djaniny, Kouassi, Koita, Berat, Yunus, Yusuf gibi isimler olacak. Fena bir kulübe değil.
Rakibi sio ve dorukhanla karşılamak elimizi epey güçlendirecektir savunma anlamında. Bence de kadro böyle olacak.
ilelebeTS
19.02.2022, 16:25
Rakibi sio ve dorukhanla karşılamak elimizi epey güçlendirecektir savunma anlamında. Bence de kadro böyle olacak.
Evet durdurma konusunda iyi olacak ama oyun kurma konusunda sıkıntı olacak. Yine uzun toplarla Cornelius'a oynayabiliriz. Veya oyun tamamen kanatlardan oynanacak.
gurur6134
19.02.2022, 16:35
Hamsik muhtemelen milli takimdaki doktoruna gitti gorunmeye..kroniklesirse bu olay hamsike doyamadan yalan olur..surekli agrilari var adamin ve sebebimi bulunamiyor anlamadim mekanik bir sebepden kaynaklanmiyorsa buyuk sıkıntı futbolu birakmaya kadar gider insallah oyle birsey yoktur..
Murat GENEL
19.02.2022, 16:35
Ümit Öztürk denen arkadaşın derdi Konya,Kasımpaşa,Ts falan değil direk tutkusu Gs.Paşa’nın kaybetmesi için her şeyi yaptı yoksa canından çok sevdiği takımı düşer falan mazallah.
yorumsuz6117
19.02.2022, 17:09
Trabzonspor'un sağlık ekibi Hamsik'i de bitirdi net..
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 19:13
__________Siopis
________Cornelius
Hamsik ülkesine gitmiş tedavi için.
Şikebahçe maçına yetişse bari
Sağlık ekibimiz sınıfta kaldı.
Hamsik'in yokluğunu aramayız umarım.
Koita sakat değil miydi, kadroya girmiş?
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 19:13
trabzonspor'un sağlık ekibi hamsik'i de bitirdi net..
sözün bittiği yer!!
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 19:14
Ümit Öztürk denen arkadaşın derdi Konya,Kasımpaşa,Ts falan değil direk tutkusu Gs.Paşa’nın kaybetmesi için her şeyi yaptı yoksa canından çok sevdiği takımı düşer falan mazallah.
Çok makul bir tespit
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 19:15
O halde böyle çıkalım:
----------------Uğurcan
----Peres-Ahmetcan-Hugo-Puschaz
---------------Dorukhan-Siopis
--------Visca-Bakasetas-Nwakaeme
------------------Cornelius
Berat'la başlamayalım yeterli.
Benchten Djaniny, Yunus, Koita, Kouassi girer artık.
Berat, Serkan ve HT4 ile başlamasın aman.
Armağan Dere
19.02.2022, 19:45
içerdeki kayseri maçını koita ile oynayalım..
cornelius azcık dinlensin kardeşim..
makine değil ya bu
insan da:)
HOPA'LI TS'Lİ
19.02.2022, 20:35
içerdeki kayseri maçını koita ile oynayalım..
cornelius azcık dinlensin kardeşim..
makine değil ya bu
insan da:)
Ne dersun uşağum :)
Mehmet BAŞ
19.02.2022, 20:51
Sağlık ekibinin saçmalıkları ne zaman son bulacak merak ediyorum. Bu kaçıncı vukaat bilmem.
ahamitokutan
19.02.2022, 20:52
bjk yi ittire kaktıra 3 maç sonra zorla kazandırdılar. tir tir titremeye başladık :D.
altayın bizim maçtaki hırsının yarısını göremedik. çıktıklarında sevinmiştim ama böyle takımlar lige lazım değil ya. düşsünler bir daha çıkmasınlar bi zahmet.
Doğukan Uçan
19.02.2022, 21:40
2 aydır geçmeyen ağrı mı olur adam kanser mi oldu ne oldu arkadaş şaka mı bu sağlık ekibi.
demek ki bir sorun var iyileşemiyor.
lig bitti zaten tekrar maç formuna ulaşamaz.
amasya0561
19.02.2022, 21:41
Hamsik muhtemelen milli takimdaki doktoruna gitti gorunmeye..kroniklesirse bu olay hamsike doyamadan yalan olur..surekli agrilari var adamin ve sebebimi bulunamiyor anlamadim mekanik bir sebepden kaynaklanmiyorsa buyuk sıkıntı futbolu birakmaya kadar gider insallah oyle birsey yoktur..
Seneye şl de oynayacağımızdan enaz hamsik kadar büyük bir futbolcu daha bulmamız gerek zira öyle top dağıtacak başka topcumuz yok. Hamsik bir var bir yok olacaksa işimiz zor. Bu seneyi atlattık seneye diyorum
Ahmet Taşçı
19.02.2022, 21:48
Evet durdurma konusunda iyi olacak ama oyun kurma konusunda sıkıntı olacak. Yine uzun toplarla Cornelius'a oynayabiliriz. Veya oyun tamamen kanatlardan oynanacak.
Oyun kurmaya gerek yok Farioli geriden pasla çıkmaya çalışan bir hoca. takım aynı maçta 5 yese bile aynı sisteme devam ettiriyor Farioli. O nedenle Dorukhan ve Siopis ilerde baskı yapıp topu dikine kat eden Visca, Waka ve Djaniny ile bulultursalar istediğimiz skoru ilk yarında alırız.
ÖmürKaradeniz61
19.02.2022, 21:51
Hamsik bence yapacağını yaptı en az 10-12 maç,zaten lig üç aşağı beş yukarı bitti bizim için. Hamsik için şimdiden önümüzdeki sezonun hazırlığı başlamalı.
AYYILDIZ
19.02.2022, 21:53
Yarın karlı bir Sivas deplasmanından sonra ki en zor deplasman maçımıza çıkacağız. Şansımız tutmuyor Alanya’ya. Konya’da puan kaybetmişken 1 puan fena olmaz. Yenilmemek öncelik olmalı.
amasya0561
19.02.2022, 22:21
Uğurcan kart sınırında maç sonu kart görsede kayseri maçı çekse cezasını yoksa mazallah kayseri maçında kart görürse şb maçı var.
kayseriliyiz
19.02.2022, 23:23
Alacağız, alıp puan farkını maç sayısından fazla yapacağız.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
deepmavi
19.02.2022, 23:35
Haydi Abdullah Hoca Haydi Futbolcularımız İnşAllah Trabzonspor'umuz Alanyaspor maçını kazanacaktır...
Arif Timurcioğlu
19.02.2022, 23:43
Hamsik’in yokluğunda Ömür’ün de olmaması kötü oldu. Göbekte pas trafiğini yönetecek oyuncu maalesef yok.
——————Uğurcan—————
Dorukhan—Ahmetcan—Hugo—Puchacz
—————Siopis——Yunus————
Visca————Bakasetas———-Tony
———-———-Cornelius——————
Savaşan bir takıma ihtiyaç var Yunus beklentiyi karşılayabilir mi bilemiyorum hocanın da oynatacağını sanmam.
siopis bu maçta %90 kart görür. Fenerbahçe maçında kesinlikle olmalı.
deepmavi
20.02.2022, 03:43
Trabzonspor'umuz İnşAllah Alanyaspor ve Kayserispor maçlarını kazanacak.Haydi şikebahçe maçına avantajlı çıkalım.Trabzonspor Abdullah Hoca ve Futbolcularımız İnanıyoruz bunu başarır...
Uğur Kalyoncu
20.02.2022, 09:23
Ahmetcan için önemli bir bir gün.
Boy, pos ,teknik hepsi güzel ama topla oynamayi fazla seviyor. Gereksiz topla çıkışları var. Basit ve hatasız oynadığı bir maç olur ve hem onu hem de maçı kazanırız inşallah.
Zor maç. Konya maçının ilk 70 dakikası gibi oynamalıyız.
Ts006161
20.02.2022, 10:25
Yemin ederim şaka gibisiniz. Sağlık ekibine burada sallıyorsunuz neymiş Hamsik'in futbol hayatını bitirmişler. Siz iyimisiniz Allah aşkına.
Diğer konu niye bizim takım korona testini açıklıyormuş. Diğer takımlar açıklamıyormuş. Hile hurdaya meraklıysanız eğer gidin başka takım tutun. Trabzonspor'un adını böyle şeylerle lekelemeyin.
David_LuiZ4
20.02.2022, 10:37
Ahmetcan için önemli bir bir gün.
Boy, pos ,teknik hepsi güzel ama topla oynamayi fazla seviyor. Gereksiz topla çıkışları var. Basit ve hatasız oynadığı bir maç olur ve hem onu hem de maçı kazanırız inşallah.
Ahmetcan bu sezon bir Kayseri maçında bir de sonradan oyuna dahil olduğu Gs maçında oynadı bu iki maçın haricinde yanlış hatırlamıyorsam forma şansı bulamadı hatalıysam düzeltiniz lütfen..Merakımdan soruyorum hangi maçta ne zaman gereksiz topla çıkışını gördünüz..
Bir stoperde olması gereken özelliklerden biri de topla çıkıştır..Bunun için söz konusu oyuncuda özgüven, soğukkanlılık ve top tekniği olmak zorundadır..Ahmetcan bu 3 özelliği de bünyesinde barındıran bir stoper gerekli veya gereksiz topla çıkışları, rakip sahadaki boşluğa topla dalışı ve tekniğinden kaynaklı dikine pas atması, bütün bunları o yaşta denemesi takdire şayan bir hadisedir..Bahsettiğim özellikleri taşımadığın halde zorlama işler yaparsan Hüseyin Türkmen oluverirsin...Saha içinde gereksiz denemeler yaptığı için insanlardan tepki alıyor Türkmen..
Ahmetcan bugün gol de yedirebilir çok iyi bir maç da çıkarabilir mesele o değil mesele 100 150 dakika süre almış bu çocuğun defalarca forma giymiş Türkmen'e göre futbol otoritelerince daha net bir stoper olduğunun belirtilmesidir..O bahsettiğiniz gereksiz topla çıkışlar olmazsa bu çocuk bir şey öğrenemez...Nerede ne zaman topla çıkacağını kavrayamaz..Bu minvalde oyuncunun "aman hata yapma aman basit oyna" şeklindeki talimatlarla ayağına pranga vurulmamalı aksine hocanın talimatıyla driblingi top sürmeyi rakip sahaya topla girmeyi sürekli denemeli bunları geliştirmeli..
Fiziksel olarak hiçbir eksikliği yok Ahmetcan'ın topu oyuna sokmada da problem göremedim aldığı sürelerde..Sadece hamlelerini merak ediyorum topa ve rakibe hamleleri nasıl bunları bu akşam göreceğiz..
HOPA'LI TS'Lİ
20.02.2022, 10:46
Ahmetcan bu sezon bir Kayseri maçında bir de sonradan oyuna dahil olduğu Gs maçında oynadı bu iki maçın haricinde yanlış hatırlamıyorsam forma şansı bulamadı hatalıysam düzeltiniz lütfen..Merakımdan soruyorum hangi maçta ne zaman gereksiz topla çıkışını gördünüz..
Bir stoperde olması gereken özelliklerden biri de topla çıkıştır..Bunun için söz konusu oyuncuda özgüven, soğukkanlılık ve top tekniği olmak zorundadır..Ahmetcan bu 3 özelliği de bünyesinde barındıran bir stoper gerekli veya gereksiz topla çıkışları, rakip sahadaki boşluğa topla dalışı ve tekniğinden kaynaklı dikine pas atması, bütün bunları o yaşta denemesi takdire şayan bir hadisedir..Bahsettiğim özellikleri taşımadığın halde zorlama işler yaparsan Hüseyin Türkmen oluverirsin...Saha içinde gereksiz denemeler yaptığı için insanlardan tepki alıyor Türkmen..
Ahmetcan bugün gol de yedirebilir çok iyi bir maç da çıkarabilir mesele o değil mesele 100 150 dakika süre almış bu çocuğun defalarca forma giymiş Türkmen'e göre futbol otoritelerince daha net bir stoper olduğunun belirtilmesidir..O bahsettiğiniz gereksiz topla çıkışlar olmazsa bu çocuk bir şey öğrenemez...Nerede ne zaman topla çıkacağını kavrayamaz..Bu minvalde oyuncunun "aman hata yapma aman basit oyna" şeklindeki talimatlarla ayağına pranga vurulmamalı aksine hocanın talimatıyla driblingi top sürmeyi rakip sahaya topla girmeyi sürekli denemeli bunları geliştirmeli..
Fiziksel olarak hiçbir eksikliği yok Ahmetcan'ın topu oyuna sokmada da problem göremedim aldığı sürelerde..Sadece hamlelerini merak ediyorum topa ve rakibe hamleleri nasıl bunları bu akşam göreceğiz..
Ahmetcan>>>Türkmen
HOPA'LI TS'Lİ
20.02.2022, 10:48
Hamsik’in yokluğunda Ömür’ün de olmaması kötü oldu. Göbekte pas trafiğini yönetecek oyuncu maalesef yok.
——————Uğurcan—————
Dorukhan—Ahmetcan—Hugo—Puchacz
—————Siopis——Yunus————
Visca————Bakasetas———-Tony
———-———-Cornelius——————
Savaşan bir takıma ihtiyaç var Yunus beklentiyi karşılayabilir mi bilemiyorum hocanın da oynatacağını sanmam.
Mallı kupa maçında çok kötü oynayarak son şansını kaybetti diyorum.
Tabi ki Hocaların Hocası Abdullah Avcı bilir.
Fatih Solmaz
20.02.2022, 10:49
Ahmetcan'ı gs maçında kaçırdığı gol için suçlaması gerekenler gelir birazdan : ))
sethfilo
20.02.2022, 11:08
Bu maçta Taha veya Hüseyini görürsem şaşırmam, Özellikle Hüseyin kumarını oynamasını bile bekleyebilirim maçın deplasmanda olması ve İç saha seyirci baskısının olmaması Avcıya tercih şansı bırakabilir. Hugo sağ stoper oynarken ve hep bir tık doğal olarak sola kaçıyor. Bu yüzden sağ ayaklı stoper sıkıntımız ortada ancak Avcı hiç şikayet etmeden içerden çözümler bularak sonuca ulaştı. Ahmetcan kardeşim kesinlikle bize uzun yıllar hizmet edecek ve üzerinde ısrar etmeliyiz. ilk yazdığım düşünceye gitmemi Avcının sağlamcı oyun mantığı sağlıyor, umarım yanılırım. Bizim için kalan maçlarda Alanya veya Fb fark etmiyor sonuçta 3 puan bu yüzden hep önümüzdeki ilk maçı düşünerek oynayacaktır Avcı bu maçtan alınacak her puan bize artıdır.Bu sezon rakibimiz ne Konya ne B.şehir nede 3 ıstanbul, alınacak her puana talibiz ve bunu fenerin rekorunu kırmak gibi saçma hedefler için değil hem ekonomik hemde gelecek sezonun yapılanmasını düşünerek söylüyorum. Kouasi için en ideal maçlardan biri olabilir. 2. yarı küstürmemek için yapılan Djaniny hamleleri yerine Kouasi oyuna bir şekilde atılmalı. Kalan maçlardaki 5 galibiyet bize yeter ancak Trabzon taraftarına hazırlık maçı beraberliği bile yetmez
ÖmürKaradeniz61
20.02.2022, 11:08
Ahmetcan bu takımın şuan en iyi stoperidir,kendisini alt yaş kategorilerinden takip eden bir abisi olarak söylüyorum.Topla ilişkisi harikadır,havadan da Hugo ile üç aşağı beş yukarı aynı kalitededir,özgüveni yerinde gayet kaliteli Avrupa çapında bir stoperdir.
sethfilo
20.02.2022, 11:15
Ahmetcan bu takımın şuan en iyi stoperidir,kendisini alt yaş kategorilerinden takip eden bir abisi olarak söylüyorum.Topla ilişkisi harikadır,havadan da Hugo ile üç aşağı beş yukarı aynı kalitededir,özgüveni yerinde gayet kaliteli Avrupa çapında bir stoperdir.
Biraz iddialı olmuş, " en iyi stoperi " cümlesi için söyledim. Diğerlerine katılıyorum
Gökhan Balcı
20.02.2022, 11:26
Dorukhan bakasetas djaniny üçlüsü ile çıkabilir miyiz acaba. Dorukhan Siopis ikilisi banko gibi gerçi ama merak ettim. Djaniny serbest adam rolünde çok faydalı olabilir bize
Uğur Kalyoncu
20.02.2022, 11:29
Estağfurullah hocam.
Kayseri ve GS maçı dışında geçen sene 1-2 hazırlık maçımizda oynadı ve onu dışında da bu gençlerin şampiyon olduğu turnuvada izledim.
Evet büyük takım stoperi topla çıkar ve çıkmalı da. Ama tadında olunca güzel oluyor. Teknik stoperler biraz fazla rahat oluyor Ahmetcanda da bu durumu sezdigim için bunu ifade ettim.
Yanlış anlaşılmasin olumsuz değilim. İlk izlediğimde üzerine düşülmesi gerektiğini de yazmıştım. Sadece birden bu kadar abartilmamasi ve çocuğa gereksiz yük bindirilmemesini istiyorum. Bugün beğenilmeyen Hüseyin bir aralar Ozan ile kiyaslanip milli takıma alınmadığı için hocalara kufrediliyordu. Bu çocuk o duruma düşmesin. Müsadee edelim gelişimini tamamlasin.
ÖmürKaradeniz61
20.02.2022, 11:37
Biraz iddialı olmuş, " en iyi stoperi " cümlesi için söyledim. Diğerlerine katılıyorum
Evet iddialıyım hocam hata yapabilir o ayrı ama Türkmen 4 senedir bu takımda oynuyorsa Ahmetcan çok daha fazlasını hakediyor.
thehell61
20.02.2022, 11:45
Sınırdaki birkaç önemli isim sarı görüp cezalarını kayseri maçında çekseler mi acaba... Hamsik olmazsa ve Bakasetas sarı kartı kayseri maçında görüp fener maçında cezalı olursa fener deplasmanında orta saha kurgumuz zayıf olur oyun kurmakta zorlanabiliriz.
David_LuiZ4
20.02.2022, 11:52
Estağfurullah hocam.
Kayseri ve GS maçı dışında geçen sene 1-2 hazırlık maçımizda oynadı ve onu dışında da bu gençlerin şampiyon olduğu turnuvada izledim.
Evet büyük takım stoperi topla çıkar ve çıkmalı da. Ama tadında olunca güzel oluyor. Teknik stoperler biraz fazla rahat oluyor Ahmetcanda da bu durumu sezdigim için bunu ifade ettim.
Yanlış anlaşılmasin olumsuz değilim. İlk izlediğimde üzerine düşülmesi gerektiğini de yazmıştım. Sadece birden bu kadar abartilmamasi ve çocuğa gereksiz yük bindirilmemesini istiyorum. Bugün beğenilmeyen Hüseyin bir aralar Ozan ile kiyaslanip milli takıma alınmadığı için hocalara kufrediliyordu. Bu çocuk o duruma düşmesin. Müsadee edelim gelişimini tamamlasin.
Evet dediğin doğru teknik stoperler biraz daha rahat oluyorlar sahada bunun dezavantajlarını da yaşıyorlar bazen..
Kalan maçların en zoru.
Beraberlik iyi netice.
Oyuna hakim olmamız çok zor görünüyor.
Kendisine güveni olan ve topla ilişkisi iyi bir takımla oynayacağız. Moralimiz gayet iyi ama oyun kurucu eksiğimiz var. Ömür ve Hamsik bence çok büyük eksikler. Gol arayacağımızı sanmıyorum. Yedikten sonra atabileceğimizi de sanmıyorum.
Alanya çok iyi çıkan ve topun değerini bilen bir takım. Bizim sorunumuz bu kadar yıldıza rağmen birkaç eksiği çok fazla arayan bir yapıda olmamız. Kusursuz kadro olmadan tam manasıyla güven vermeyen tuhaf bir duruma düştük. Oysa tek başına maç alacak en fazla oyuncuya sahip takımız.
Neyse. Zor maç. Beraberlik çok iyi netice. Hiç çıkma desin versin bir puanı, sahaya çıkmazdım.
Alanya bize ters gelen bir takım değil. Bizden daha iyi oynayan bir takım. Bizden daha takım. Sorun bu.
Saint Castillo
20.02.2022, 12:16
Kalan maçların en zoru.
Beraberlik iyi netice.
...
Alanya çok iyi çıkan ve topun değerini bilen bir takım. Bizim sorunumuz bu kadar yıldıza rağmen birkaç eksiği çok fazla arayan bir yapıda olmamız. Kusursuz kadro olmadan tam manasıyla güven vermeyen tuhaf bir duruma düştük. Oysa tek başına maç alacak en fazla oyuncuya sahip takımız.
Neyse. Zor maç. Beraberlik çok iyi netice. Hiç çıkma desin versin bir puanı, sahaya çıkmazdım.
Alanya bize ters gelen bir takım değil. Bizden daha iyi oynayan bir takım. Bizden daha takım. Sorun bu.
Koyu yeri sağda solda söylemeye korkuyor insan. Duyan insan derhal 20 puanla lideriz bizden iyi takım mı var savunmasına geçiyor. Ne yazık ki bizden daha takım gibi duran 2 veya 3 takım daha var ligde.
Enaldo61
20.02.2022, 12:26
Daha iyi takım mı? 25 maç 60 puan +26 averaj yaptık yine yaranamıyoruz.
Bu takım 100 puan yapsa yine eleştirecek insanlar var.
nevzat61
20.02.2022, 12:36
Foruma girdiğimde liderin bir an Alanyaspor olduğunu zannettim..
Tabii ki Alanyaspor zor deplasman.. ancak bizden iyi takım olduğuna inanmıyorum :)
Manava61
20.02.2022, 12:36
Daha iyi takım mı? 25 maç 60 puan +26 averaj yaptık yine yaranamıyoruz.
Bu takım 100 puan yapsa yine eleştirecek insanlar var.
Eski futbolcumuz Teofilo Gutierrez bu konuda gerekli sosyolojik tespiti zamanında yapmıştı:''Hayatımda anlamadığım tek taraftar Trabzonspor taraftarı. 4-2, 4-3 yendiğimiz maçlarda bile yüzü asık gidenler vardı. Trabzonspor taraftarı sadece galibiyet değil, ezici üstünlük istiyordu.''
David_LuiZ4
20.02.2022, 12:38
Bir şey iddia ediyorsan ya da ortaya argüman koyuyorsan bunun altını dolduracaksın futbol bilginle..
Adamın yazdığı yorum şu "Alanya bizden daha iyi top oynuyor daha takım gibi takım Alanya çok iyi çıkan topla ilişkisi iyi takım."
Bunu neye istinaden yazıyorsun?
Hangi verileri baz aldın da bunu iddia ediyorsun?
Alanya iyi çıkıyor ne demek?
Alanya'nın topla ilişkisi iyi derken neyi kastediyorsun detaylı analiz yazın da bilgi sahibi olalım..
Boş konuşmaktan başka işe yaradığınız yok..
Her hafta kimle oynasak bizim takıma şans vermiyorsunuz sıktı artık yeter..
Devrim Arslan
20.02.2022, 12:44
Trabzon istesin bu ligde yenemeyeceği takım yok. Hangi kafayla alanya daha iyi diyorsunuz cidden anlamıyorum. Trabzon bunca sene niye sürekli içten içe hep kaynadı kaynıyor taraftarımızın profilinden belli. Gelelim maça konya maçından sonra bu is bitti dedim stres bitti en kotu beraberlik ama bence alacağız
Görüşümü yazdım.
Veri isteyen aramızdaki maçların tüm istatistiklerine bakabilir.
Beni boş konuşmakla itham eden arkadaşımızla aynı takımı tutuyoruz.
Mehmet Fatih Yavuz
20.02.2022, 12:59
Konyaspor'a karşı oynadığımız kalitede oynarsak Alanya maçı çok sıkıntılı geçmez.
Ama tutup Kasımpaşa maçı gibi oynarsak, sıkıntı çekmememiz mümkün değil.
KAsımpaşa, Göztepe, Altay gibi mücadelelerde sıkıntı çektik.
Alanya ilk yarı biz 10 kişi oynarken de bize yukarıdaki takımlar kadar sıkıntı çıkarmadı.
Davidson Çin'e gitmiş.
Efecan ve Emre Akbaba oynasalar bile sakatlık veya hastalıktan dönmüş olacaklar.
Yani ben bizim kadromuzun oyun kurulumu sıkıntısını çözmesi halinde büyük sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. (Geçen hafta uzun toplarla çözdük bu sıkıntıyı)
Doğukan Uçan
20.02.2022, 13:00
efecan savunma arkasına çok koşu yapıyor ve onun olduğu kanadı çok aktif kullanıyorlar.
geçiş hücumunu iyi yapıyorlar.
kesinlikle kontraya yakalanmamalıyız.
Devrim Arslan
20.02.2022, 13:02
İç sahada Trabzon 31 puan +14 averajla lig lideri.
Alanya 19 puan +8 averajla ligde 13 sırada. Dış sahada Trabzon 29 puan 12 averajla farklı lider. Şimdi gelelim istatistik durumuna.
Dışarda farklı lider Trabzon ile içerde 13. sırada olan bir takımla oynayacağız
David_LuiZ4
20.02.2022, 13:05
Türkiye'de bir hastalık var..
Bir konu yada meşgale hakkında ters laflar edeyim de şimşekleri üzerime çekip aykırı bir adam olduğumu cümle aleme göstereyim hastalığı..
Türlü örnekleri mevcuttur bunun..
Seninle biz aynı takımı tutmuyoruz bence..Bir Trabzonsporlu kalkıp da lig içindeki bir takım için beraberliğe razıyım demez hatta saçmalayıp maçtan önce 1 puan verseler maça çıkmam kepazeliğini yorum olarak paylaşmaz..Yani geçtim Alanya'nın bizden daha iyi takım olduğunu iddia etmeni ayriyetten bariz bir korkak olduğunu ilan ederek tüy diktin..
Ne demek 1 puan verseler maça çıkmam?
ÖmürKaradeniz61
20.02.2022, 13:20
efecan savunma arkasına çok koşu yapıyor ve onun olduğu kanadı çok aktif kullanıyorlar.
geçiş hücumunu iyi yapıyorlar.
kesinlikle kontraya yakalanmamalıyız.
Efecan yok galiba bugün .
kötü oynayalım ama kazanalım..
Mağlup oluruz. Camiamızın bir kısmı açık söylemek gerekirse şımardı.
Yiğit SARI
20.02.2022, 13:30
Mağlup oluruz. Camiamızın bir kısmı açık söylemek gerekirse şımardı.
Bense aksine temkin okuyorum daha çok
Trabzon'umuzun günü olsun
Varlıbaş61
20.02.2022, 13:37
Bakasetas ve Siopis’in sarı kart cezalısı olacağı, Wakayeme ve Dorukhan’ın kırmızı kart göreceği, Visca, Uğurcan ve Hugo’nun sakatlanacağı ve 4-0 kaybedeceğimiz en acı maçımız olarak kayıtlara geçecek maçtır.
nevzat61
20.02.2022, 13:48
Bugün saat 16:00 ile 18:00 arası foruma giremeyeceğim bir gün daha !
Forumda ne zaman şöyle rahat rahat, gerginlik olmadan maç atmosferini yaşayacağız..
sethfilo
20.02.2022, 13:48
Evet iddialıyım hocam hata yapabilir o ayrı ama Türkmen 4 senedir bu takımda oynuyorsa Ahmetcan çok daha fazlasını hakediyor.
Hüseyin ile kıyaslama zaten abes olur, bende ona daha fazla şans verilmesi taraftarıyım. yanında Hugo varken ondan öğreneceği çok şey olmalı bu durumlar büyük avantajdır. Gerekirse yediğine içtiğine bile bakacaksın . Hüseyin gibi hemen oldum dersen daha çok el sıkmadan soyunma odasına gidersin. Trabzon seyircisi ya öldürür ya güldürür ayarımız çok yok
Yanlış forumamı girdim. Hayret. Yorumlara bak arkadaş. Bu yorumları yapanlar maç sonunda utanmazlar
Devrim Arslan
20.02.2022, 13:50
Allah aşkına alanyada sizin görüp benim göremediğim ne var . Alanya içerde 12 maç yapmış 5 galibiyet 4 beraberlik 3 yenilgi. Biz disarda 9 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgimiz var. Bildigin siradan bir mac .
Enes Başkaya60
20.02.2022, 13:55
Alanya maçı bu sezon oynayacağımız en zevkli maçlarımızdan biri olabilir...
İnşallah kazanan taraf oluruz...
Bir konu yada meşgale hakkında ters laflar edeyim de şimşekleri üzerime çekip aykırı bir adam olduğumu cümle aleme göstereyim hastalığı..
Seninle biz aynı takımı tutmuyoruz bence..Bir Trabzonsporlu kalkıp da lig içindeki bir takım için beraberliğe razıyım demez hatta saçmalayıp maçtan önce 1 puan verseler maça çıkmam kepazeliğini yorum olarak paylaşmaz..Yani geçtim Alanya'nın bizden daha iyi takım olduğunu iddia etmeni ayriyetten bariz bir korkak olduğunu ilan ederek tüy diktin..
Hayırdır yahu görüşlerimizi yazamayacak mıyız?
Kepazelik, tüy dikmek falan bunlar nedir?
İlla hakaret mi edelim yani?
Edebinle otur maçını izle ayarsız arkadaş. İstatistiklere bak diyorum işte. Alanya ile oynamışızdır burada daha evvel herhalde. Onlara baktın da mevzuyu anlayamadın mı?
Evet ilgi çekmek için aykırı konuşanlar vardır bu tespitine katılıyorum da benim öyle bir derdim yok. Ben her maça bir tahminde bulunur kenara çekilirim. Bu maçı da sıkıntılı görüyorum. Kazanırsak da çok sevinirim.
Memlekette bir kısım adam da tanımadığı bilmediği insanlara anlamadığı konuların hem detek uzmanıymış gibi cahil cesaretiyle edepsizlik yapıyor internet üzerinden. Bu da benim tespitim.
:)
Ahmet Kara
20.02.2022, 14:07
Maalesef maçı kazanma ihtimalimiz yok.
Ben her maç günü buraya gelip o maçla ilgili tahminde bulunuyorum. Genelde de eleştirilirdim uçmakla, kaçmakla.
Bugün sıkıntılı maç var diyorum. Antalya maçında da sıktıntılı dedim, Sivas maçında da.
Karamsar bir tablo çizip yandım diyen tiplerle karıştırmayın, gayet gerçekçi yaklaşırım maçlara. Alanya burada bizi düzenli olarak zorlamış bir takım. Oynadığında bizden iyi oynayan bir takım. Bunlar benim görüşlerim.
Takımın ve forum ahalisinin moralini bozmak gibi bir amaçla yazılmıyor ki bunlar.
Ha tahminde de bulunamıyoruz takımı da değerlendiremiyoruz yani öyle mi?
Bana öyle bir bilgi gelmedi. İstediğim gibi değerlendirmemi yazıyorum. Hakaret eden olursa da uyarıyorum.
:alkış::alkış::alkış:
vuralkara
20.02.2022, 14:15
Bakasetas ve Siopis’in sarı kart cezalısı olacağı, Wakayeme ve Dorukhan’ın kırmızı kart göreceği, Visca, Uğurcan ve Hugo’nun sakatlanacağı ve 4-0 kaybedeceğimiz en acı maçımız olarak kayıtlara geçecek maçtır.
Tebrikler
grigandalf1967
20.02.2022, 14:16
Her takımı yeneceğiz diye bişey yok, bugün beraberlik yederli, yenersek ne ala
Ts006161
20.02.2022, 14:20
Totem mı yapıyorsun, milletimi geriyorsun bilmiyorum ama. Bildiğim tek şey profil fotondaki adam bu takimin başına bir daha gelmeyecek. İnşallah sende burada gelip ağlayıp durmazsın
Uğur Kalyoncu
20.02.2022, 14:21
Arkadaşlar felaket tellalligi yapmadan herkes elestirebilir, herkes farklı bir takımın oyununu övebilir.
Dün Konya hak ederek geldi saygı göstermek lazım dedim olay oldu.
Biz Hamsik olmayinca o göze hoş gelen etkili oyunu oynayamiyoruz. Mesala Adana Demir bize nazaran göze daha hoş gelen top oynuyor. Ne bileyim gs maçında izlediğim Alanya ilk yarida çok etkiliydi.
Biz oyun planına sadık ve sabırlı kalarak etkili oyuncularımız ile skor aliyoruz.
Bakın bunları yazarken memnuniyetsizlik veya felaket tellalligi yapmıyoruz.
Bu görüşün aksini iddia ediyorsan tepki göstermek yerine görüşünü yazarsın.
Düşüncelerini yazanlar ile her fırsatta olumsuzluk yaratıp motivasyonu düşüren insanları ayırın lütfen.
vuralkara
20.02.2022, 14:22
Futbol bu herşey olabilir fakat tarihi puan farkları ile şampiyonluğa koşan bir takım var ortada ve maçtan önce kazanma ihtimalimiz yok diyen, tarihi bir maç olur 4 yeriz isim isim sakatlanacakları kart görecekleri sıralayan kara senaryolar çizenler var. Siz bu takımı tuttuğunuza emin misiniz. Yazıklar olsun böyle taraftar olmaz olsun. Dedikleriniz çıkarsa bana yazın. Söz kınalarınız benden
vuralkara
20.02.2022, 14:25
Totem mı yapıyorsun, milletimi geriyorsun bilmiyorum ama. Bildiğim tek şey profil fotondaki adam bu takimin başına bir daha gelmeyecek. İnşallah sende burada gelip ağlayıp durmazsın
Konya maçından önce de aynı cümleyi koymuştu buraya. Resmen bilerek yapıyor. Hatta ben de cevap yazmıştım senin de trabzonsporlu olma ihtimalin yok diye.
ilelebeTS
20.02.2022, 14:26
Benim tek çekincem Alanya'nın her zaman bize ters gelen bir takım olması. Genelde her maçımız vukuatlı oluyor. Avcı ile bunu da kırmamız lazım.
Mehmet Fatih Yavuz
20.02.2022, 14:26
Varlıbaş buranın yenisi değil beyler.
Totem motem yapıyordur. Forumun en eski üyelerinden biri.
Ya da aykırı fikir verilenlere tepkilere reaksiyon göstermek için yazıyordur.
Adama küfür etmek nedir?
Allah rızası için saçmalamayın!
nevzat61
20.02.2022, 14:27
Hah !! Tam saatinde..sende geldiğine göre eksiğimiz kalmadı :(
ilelebeTS
20.02.2022, 14:29
https://twitter.com/sabahspor1/status/1495360671193649157
Beklenen kadro.
Yiğit SARI
20.02.2022, 14:29
Arkadaşların çoğu totem yapıyor "dipnot: totem" şeklinde not düşseler belki de iyi olacak da siz niye küfrediyorsunuz anlayamıyorum?
Güle güleee
nevzat61
20.02.2022, 14:30
Ahmet Can dan bugün gol bekliyorum..
Oğuzhan Fidan
20.02.2022, 14:30
Hamsik’in kas içinde mini yırtık olduğunu düşünüyorum ben. Ödemi geçmiyor muhtemelen. Önceden yırtmış sanırım orayı ve sürekli nükseden bir sakatlığı var oradan. . Sert bi kas ve yük çok biniyor o bölgeye. Bence en az 2-3 hafta daha dönemeyecek
Onur Akyüz
20.02.2022, 14:32
Vay be alanya neymiş ya böyle de haberimiz yokmuş :D
MuratErdem
20.02.2022, 14:34
21264
Onur Akyüz
20.02.2022, 14:35
O da bu şekilde yolunu buluyor.
Hamsik’in kas içinde mini yırtık olduğunu düşünüyorum ben. Ödemi geçmiyor muhtemelen. Önceden yırtmış sanırım orayı ve sürekli nükseden bir sakatlığı var oradan. . Sert bi kas ve yük çok biniyor o bölgeye. Bence en az 2-3 hafta daha dönemeyecek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHamsikin sakatlığı zaten alt baldırındaki yırtık. Bunu Yunus olsun, Hasan olsun dillendiriyor zaten.
munzevil
20.02.2022, 14:39
Arkadaşların çoğu totem yapıyor "dipnot: totem" şeklinde not düşseler belki de iyi olacak da siz niye küfrediyorsunuz anlayamıyorum?
Güle güleee
Mesajlarının sonuna ünlem işareti koysalar böyle yorumlar yapılmaz herhalde.
https://twitter.com/sabahspor1/status/1495360671193649157
Beklenen kadro.
Ben Taha'yı bekliyordum aslında ama bu da olumlu.
"Trabzonspor’un Alanyaspor karşısnıdaki 11’i belli oldu: Uğurcan - Peres, Ahmetcan, Hugo, Puchacz - Dorukhan, Siopis, Bakasetas- Visca, Nwakaeme- Cornelius"
Doğukan Uçan
20.02.2022, 14:40
Efecan yok galiba bugün .
cezalı mı
Hamsik yok, Ömür yok ama kadro hala iyi :) Bakanın önde oynayacak olması Bakayı da daha etkili yapacaktır.
Doğukan Uçan
20.02.2022, 14:41
21264
hava güzel gözüküyor 3 puanı alıp yola devam.
MuratErdem
20.02.2022, 14:42
21265
Mesajlarının sonuna ünlem işareti koysalar böyle yorumlar yapılmaz herhalde.
Bazı mimli arkadaşlar mesajının sonuna "İronidir" notu düşse bile kurtulamaz o yorumlardan :)
Yiğit SARI
20.02.2022, 14:43
21266
Vurduğumuz gol olsun
MuratErdem
20.02.2022, 14:44
21267
MuratErdem
20.02.2022, 14:44
Şimdi içeri gireceğiz, hava bu mevsim için çok iyi.
Yiğit SARI
20.02.2022, 14:45
21267
Aslında deneyimlerinizi-
https://forum.bordomavi.net/showthread.php/58728-bordomavi-net-2021-2022-Sezonu-quot-Almanak-quot-ını-Oluşturuyor!
-bizimle paylaşmanız muazzam olurdu
Uğur Kalyoncu
20.02.2022, 14:46
Ben Taha'yı bekliyordum aslında ama bu da olumlu.
Taha kupa maçında oynamış olsaydı belki de takimla hiç maca çıkmamış çocuğu bu maçta oynatma riskine giremezdi hoca. Keza yedeklerle dahi koymamış haklı olarak.
Manava61
20.02.2022, 14:47
21267
İyi seyirler hocam :) Bu arada yüzünüz Yunus Emre Sel'i andırıyor :)
thehell61
20.02.2022, 14:48
Güzel kadro, vurduğunuz gol olsun canlarım.
Şu stadı da hiç sevmiyorum bi burası bi de Rize stadı.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.