PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 25. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Konyaspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

hanzale
13.02.2022, 00:12
dün liverpool lestır maçını izledim

futbolun nasıl tempo ile oynanması gerektiğini birkez daha gördüm,

katar arabistan ligi seviyelerine düştüğümüz için oynanan oyun normal karşılanıyor,avrupaya çıkınca haşat ediyorlar,moldeyi penaltılarla geçiyorsun vs

giresun ve antalyaspor ve buna benzer çok koşan takımlara karşı zorlanıyoruz aga,güzel oyunu zaten geçtik,2 farklı skor bile alamıyoruz

iddialı olacak ama şu takımı olduğu gibi (avcı ile birlikte) fransa italya ligine koy,çok net küme düşeriz hocam,şansımız süper ligin katar arabistan liginden hallice olması ,bol bol yan pas,2 saatte üçüncü bölgeye geç,pres yapma,hızlı oynama,avrupada ne yan pas yaptırır takımlar ne de üçüncü bölgeye geçmene izin verirler yaptıkları pres ile,

günümüz futbolunda böylesine uyutan bi sistem kalmadı aga,ha arabistan katar ve süper ligde var halen,

önce koşuyorlar abi,bu koşuya bazı zengin takımlar kalite ekliyor,yani koşan kalite,ama hepsi koşuyor önce

Bir Sergen Hocam vardı tempo yaptıran onu da yediler,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Royal Heart
13.02.2022, 00:13
Medyadaki son gelişmelere bakılırsa Hamšík'in ilk 11'de çıkması sürpriz olacak gibi duruyor, şu şartlarda beklenen başlangıç 11'i (ki bence de ideal olanı):

________________UĞURCAN
__DORUKHAN__DENSWIL__HUGO__PUCHACZ
_________BAKASETAS___SIOPIS_____
____VISCA_______ABDÜLKADİR____NWAKAEME
_______________CORNELIUS

Kulübede Hamšík gibi oyun temposunu ayarlayabilecek bir veteran; Kouassi, Djaniny, Yusuf gibi (Bu arada bence Batuhan Kör de bu seçeneklere katılabilirdi) hücum alternatiflerinin de olacağını düşünürsek kazanmamak için olağan bir sebep yok. Konyaspor'un oynadığı oyun, form durumu, bulunduğu konum kadro kalitesine göre saygıyı hakkediyor ama bu maç artık onlar için ikincilikte tutunmanın kesin hedef olacağı bir maç olacaktır diye düşünüyorum.

Bir golden fazlasını atabilecek ve yemeyecek bir kadro kalitesi farkı olduğunu, net skorlu bir galibiyetin olağan olduğunu düşünüyorum. Tribünler de "Beraber hücum, beraber savunma" vurgusunu artık tam anlamıyla somut bir davranış biçimine dönüştürmeli ve takımın işini kolaylaştırmalı, rakibe şampiyon takımın deplasmanında olduğunu hissettirmeli. Başarılar Trabzonspor.

Halil Alemdar
13.02.2022, 00:17
Hocayı biraz tanıyosak uzun zamandır oynamayan Hamsiki direkt sahaya atmaz. Son 30 dk izleyebilsek bile bir şeydir tabii. Umarım sonraki maçlarda tamamen sağlıklı şekilde aramızda olur.

David_LuiZ4
13.02.2022, 00:20
Avcı Konya'yı da iyi analiz etmiştir ve Hamsik olmadan yani pas organizatörü olmadan Konya'yı baskı altına alamayacağımızı kendisi de iyi biliyor..Konya hava toplarında etkili bir takım beklerinin kalitesi ve kanat organizasyonları da etkili ve iyi..Topu şişirerek oynuyorlar ve fizikliler..O yüzden stoper tandemini bozmamalıyız bunun için de Berat'ı riske etmeliyiz..Zaten dediğim gibi Konya'nın merkezden delici bir özelliği yok yan toplar duran toplar ve özellikle Skubic'in bindirmeleri ters hava toplarıyla etkili oluyorlar..

Stoperlerimiz çok dikkatli olmalı Uğurcan kesilen ortalara çıkmalı..

Merkez ortasaha Hamsik varsa Hamsik-Berat ikilisinden oluşmalı Hamsik yoksa Berat-Siopis ikilisiyle çıkılmalı..Yani Berat ne kadar formsuz olursa olsun Dorukhan'ın merkezden beke kayışıyla formayı alması daha pragmatist bir tercih olacaktır..Kasımpaşa maçında iyi sinyaller veren stoper tandemi bu sayede bozulmayacaktır..Ehh Ömür'ü de ben olsam Konya'nın fizikli topçularının arasına salıp yıpratmam..

Waka ve Visca özel işler yaparsa maçı alırız bu ikisi Konya'nın fizikli elemanları arasında kaybolursa uzun süre skoru değiştiremeyiz maç boyunca bence..O noktadan sonra da Avcı'dan taktik hamle taktik değişiklik gelirse maçın sonlarına doğru skoru bulabiliriz..

Farklı kazanmamız için özel oyuncularımızın özel işler yapması lazım...

Rakibin oyun niteliği oyun özelliği bu maçtan kabız bir futbol ortaya çıkacağını gösteriyor umarım yanılırım..

UYZD
13.02.2022, 00:23
Avcı Konya'yı da iyi analiz etmiştir ve Hamsik olmadan yani pas organizatörü olmadan Konya'yı baskı altına alamayacağımızı kendisi de iyi biliyor..Konya hava toplarında etkili bir takım beklerinin kalitesi ve kanat organizasyonları da etkili ve iyi..Topu şişirerek oynuyorlar ve fizikliler..O yüzden stoper tandemini bozmamalıyız bunun için de Berat'ı riske etmeliyiz..Zaten dediğim gibi Konya'nın merkezden delici bir özelliği yok yan toplar duran toplar ve özellikle Skubic'in bindirmeleri ters hava toplarıyla etkili oluyorlar..

Stoperlerimiz çok dikkatli olmalı Uğurcan kesilen ortalara çıkmalı..

Merkez ortasaha Hamsik varsa Hamsik-Berat ikilisinden oluşmalı Hamsik yoksa Berat-Siopis ikilisiyle çıkılmalı..Yani Berat ne kadar formsuz olursa olsun Dorukhan'ın merkezden beke kayışıyla formayı alması daha pragmatist bir tercih olacaktır..Kasımpaşa maçında iyi sinyaller veren stoper tandemi bu sayede bozulmayacaktır..Ehh Ömür'ü de ben olsam Konya'nın fizikli topçularının arasına salıp yıpratmam..

Waka ve Visca özel işler yaparsa maçı alırız bu ikisi Konya'nın fizikli elemanları arasında kaybolursa uzun süre skoru değiştiremeyiz maç boyunca bence..O noktadan sonra da Avcı'dan taktik hamle taktik değişiklik gelirse maçın sonlarına doğru skoru bulabiliriz..

Farklı kazanmamız için özel oyuncularımızın özel işler yapması lazım...

Rakibin oyun niteliği oyun özelliği bu maçtan kabız bir futbol ortaya çıkacağını gösteriyor umarım yanılırım..

Burada yorumlarını en çok sevdiğim kişi David Luiz. Söylediği her şey hemen hemen doğru çıkıyor. Her zaman doğru analiz yapıyor.

Umarım kazanırız.

memozcan
13.02.2022, 00:26
hamsik sakat değilse oynar.. yok öyle maç temposu felan sıradan topçular için geçerli.. adam zaten tempoyu ayarlayan oyuncu..

David_LuiZ4
13.02.2022, 00:27
Burada yorumlarını en çok sevdiğim kişi David Luiz. Söylediği her şey hemen hemen doğru çıkıyor. Her zaman doğru analiz yapıyor.

Umarım kazanırız.

Teşekkürler dostum..Umarım kazanırız..

hofsaale
13.02.2022, 00:38
dün liverpool lestır maçını izledim

futbolun nasıl tempo ile oynanması gerektiğini birkez daha gördüm,

katar arabistan ligi seviyelerine düştüğümüz için oynanan oyun normal karşılanıyor,avrupaya çıkınca haşat ediyorlar,moldeyi penaltılarla geçiyorsun vs

giresun ve antalyaspor ve buna benzer çok koşan takımlara karşı zorlanıyoruz aga,güzel oyunu zaten geçtik,2 farklı skor bile alamıyoruz

iddialı olacak ama şu takımı olduğu gibi (avcı ile birlikte) fransa italya ligine koy,çok net küme düşeriz hocam,şansımız süper ligin katar arabistan liginden hallice olması ,bol bol yan pas,2 saatte üçüncü bölgeye geç,pres yapma,hızlı oynama,avrupada ne yan pas yaptırır takımlar ne de üçüncü bölgeye geçmene izin verirler yaptıkları pres ile,

günümüz futbolunda böylesine uyutan bi sistem kalmadı aga,ha arabistan katar ve süper ligde var halen,

önce koşuyorlar abi,bu koşuya bazı zengin takımlar kalite ekliyor,yani koşan kalite,ama hepsi koşuyor önce
bizim takimilar 4 büyük ligte düsmemeye oynar...bizim lig almanya ikinci ligi seviyesinde bile degil....cogu topcumuz orda bile siritir....

jairzinho
13.02.2022, 00:49
konyasporun giresunspora attığı gol,gayet organize kanat atağından golü buldu,solbekleri cilerme nin bindirmesi verkaçlar vs

https://beinsports.com.tr/mac-ozetleri-goller/super-lig/goller/2021-2022/24/ittifak-holding-konyaspor/zymer-bytyqi-27526

skubiç ve cilerme,iki hücumcu bek,

golde görüldüğü üzere bek oyuncusu iç oyuncusuna evrilmiş,çizgide kalmamış,bu bizde peres visca ile olan bişey,gs maçında visca tekte pasını verdi peres ceza alanı içinde şutunu çıkardı,misal

maçta şu avantaj olabilir,konyaspor hunharca pres yapan bir takım değil,izlediğim kadarıyla rölantide alanları savunuyorlar,birebirde rakibin ensesinde olmuyorlar,bu bi avantaj ,bizim için,yani antalyasporun yada giresunsporun yaptığı presi konyasporun yapacağını sanmıyorum,koşu mesafelerini bilmiyorum tabi bu arada,ama izlediğim maçlarda anormal bi pres yaptıklarını görmedim,yanılıyorda olabilirim tabi bu konuda

yetenek kapasiteleri düşük bir takım ayrıca,düşük presli sistem takımı diyebiliriz,bizim farkımız ne? bizde düşük presli sistem takımıyız ama yetenek kapasitesi yüksek oyuncular var,
sistem takımı derken yanlış anlaşılmasın ,katar arabistan tarzı bir sistem yüklenmiş durumda,maçın düşük tempoda oynanması işimize gelecektir,ki ben futbol olarak uyutan bir maç bekliyorum,buda skor almak için önemli bi detay lehimize

ilhan palutu hatay döneminden beri izlerim,takımları şaşırtıcı ölçüde iyi pas yapar,lakin ilhan palut tempo ve gegenpressing olayını henüz keşfetmiş değil

özetle biz 2. bölgede(orta sahada) al gülüm ver gülüm pasları yaparken rakip sadece alanlara kayarak bizi karşılıyorsa bu pasları seyrediyorsa,bu bizim için mükemmel bişey,hatay maçıda böyle olmuştu,ama rakip hunharca ileride baskıya çıkarsa oyuncuları döndürmezse sıkıntı olur aga,ya uzun vururuz bu durumda,yada top kaybı yaparız,farioli tarzı bir sistemde yok bizde hocam,tık tık tık paslaşarakta çıkamıyoruz genelde

Fanatik34
13.02.2022, 00:54
Hatay macindaki Trabzonspor´u görmek isterdim ama Hamsik´in yoklugunda bu imkansiz. Rakipte bizim gibi eksik ama istahli. Taraftar gazi olsa, cok rahat diyecegimde, o anlamda bir destek yok maalesef, kuru kalabalik! Gerci taraftara hakta vermiyor degilim, keza bu kabiz futbola, destek cikmaz!

Gecen senenin Lille takimi gibi oynuyoruz. Cok maclarini izledim gecen sezon, hep sIkicIydi..Yildiz isimlerin katkisiyla, arti PSG, Lyon ve diger takimlarin kötü olmasi ile sampiyon oldular. Bu sezonda hersey ortada. Bizde bu futbolla devam edersek, belki sampiyon oluruz ama sonumuz aynen öyle olacak gibi duruyor!

Yarini bilmem ama insallah Hamsik döndügünde istahli bir futbol görmek istiyorum artik..

Yarina gelince, 9 puanlik bir mac. Kazanirsak, müthis bir Avantaj yakalayacagiz, kaybedersek moralmen cöküs olabilir. Beraberlik her halikarda isimize gelecegi icin, yarin ona göre cikacagiz yine...

Halil Alemdar
13.02.2022, 01:04
Maçtan önce şöyle bayrak atkı falan dağıtsalar da güzel bi ambians olsa keyifli olurdu. Taraftar hiç oturmamalı.

fadigaTS
13.02.2022, 01:11
Maçtan önce şöyle bayrak atkı falan dağıtsalar da güzel bi ambians olsa keyifli olurdu. Taraftar hiç oturmamalı.

Bayrak gösterisi olabileceğini duydum.Doğruysa güzel olur

kaçarava
13.02.2022, 01:11
konyasporun giresunspora attığı gol,gayet organize kanat atağından golü buldu,solbekleri cilerme nin bindirmesi verkaçlar vs

https://beinsports.com.tr/mac-ozetleri-goller/super-lig/goller/2021-2022/24/ittifak-holding-konyaspor/zymer-bytyqi-27526

skubiç ve cilerme,iki hücumcu bek,

golde görüldüğü üzere bek oyuncusu iç oyuncusuna evrilmiş,çizgide kalmamış,bu bizde peres visca ile olan bişey,gs maçında visca tekte pasını verdi peres ceza alanı içinde şutunu çıkardı,misal

maçta şu avantaj olabilir,konyaspor hunharca pres yapan bir takım değil,izlediğim kadarıyla rölantide alanları savunuyorlar,birebirde rakibin ensesinde olmuyorlar,bu bi avantaj ,bizim için,yani antalyasporun yada giresunsporun yaptığı presi konyasporun yapacağını sanmıyorum,koşu mesafelerini bilmiyorum tabi bu arada,ama izlediğim maçlarda anormal bi pres yaptıklarını görmedim,yanılıyorda olabilirim tabi bu konuda

yetenek kapasiteleri düşük bir takım ayrıca,düşük presli sistem takımı diyebiliriz,bizim farkımız ne? bizde düşük presli sistem takımıyız ama yetenek kapasitesi yüksek oyuncular var,
sistem takımı derken yanlış anlaşılmasın ,katar arabistan tarzı bir sistem yüklenmiş durumda,maçın düşük tempoda oynanması işimize gelecektir,ki ben futbol olarak uyutan bir maç bekliyorum,buda skor almak için önemli bi detay lehimize

ilhan palutu hatay döneminden beri izlerim,takımları şaşırtıcı ölçüde iyi pas yapar,lakin ilhan palut tempo ve gegenpressing olayını henüz keşfetmiş değil

özetle biz 2. bölgede(orta sahada) al gülüm ver gülüm pasları yaparken rakip sadece alanlara kayarak bizi karşılıyorsa bu pasları seyrediyorsa,bu bizim için mükemmel bişey,hatay maçıda böyle olmuştu,ama rakip hunharca ileride baskıya çıkarsa oyuncuları döndürmezse sıkıntı olur aga,ya uzun vururuz bu durumda,yada top kaybı yaparız,farioli tarzı bir sistemde yok bizde hocam,tık tık tık paslaşarakta çıkamıyoruz genelde

Değil Konya, Çemişgezeksporla bile oynasak pres komusunda o dediğin iyi senaryo olmaz artık. Bu presin çok üst düzey olmasına gerek yok. Orta saha oyuncuları döndürmedikleri zaman direkt sıkıntı yaşıyoruz.

Ki Konya da öyle yumuşak bir takım değil. Cikaleshi epey basıyor oynadığı zaman. Michalak falan da öyle. Genelde fizikli oyuncu orta sahaları var. Onlar da öyle yumuşak değil pres konusunda. Oyuncu boyları uzun bu arada. Bu yüzden Siopis ve Abdülkadir'i bir arada oynatmamayı bile düşünebilir hoca.

Bizim iki temel sorunumuz var. Bu da hakikaten oyunun en temel noktaları yani.

1) Özellikle son zamanlarda orta saha paralize oluyor. Oyun kurmakta çok zorlaşıyoruz. Sivas, GIresun maçlarının çok büyük bir bölümü, gs maçının ilk yarısı presi kıracak paslaşmayı bir kere bile yapamadık. Giresun maçında son 10 dk nasıl rakip sahaya yayıldık mesela çok iyiydi. Ama öncesi berbattı.

2) Top rakipteyken biz öne yerleşince fena bozmuyoruz ama devamlılığımız çok az. Geri yaslanmada da ayarı tutturamıyoruz. Rahat orts yaptırıp rahat şut attırıyoruz. Rakip topu yüzü dönük alıp rahatlıkla gelebiliyor. E rakip sahamıza yerleşimce de çıkmam zor oluyor, oyun krize giriyor.

Bu takım savunma hattını öne çıkarıp gegenpressing falan oynayamaz. Hele hele Nwakaeme Hamsik-Baka ile falan hiç oynayamaz. Oralarda haksız beklentilere giriyorsun. Biz kendi oyun planımızı daha tutarlı oynayalım ona razıyım.

B.Yiğit
13.02.2022, 01:19
atkıdan önce düdük dağıtılmalı. herkes ıslık çalmayı bilmiyor. yok mu bir işadamı maçtan önce 3-5 bin tane düdük alıp taraftara dağıtacak. hatta kulüp desteklesin bunu. bu maçı sadece taraftarla almalıyız. bizim taraftar maç seçtiği için kimse kasımpaşa maçıyla karıştırmasın, inanıyorum çok baskılı olacağız bu maçta. oturup izlenecek maç değil bu.

Kaan Çetin
13.02.2022, 01:19
Kimine gore tempo yapmaliyiz, kimine gore 2yi 3u atip isi ilk yaridan bitirmeliyiz, kimi fizik mucadele ister kimi keyifli futbol.. Liverpool macini izledim, ne tempo yapiyolar diyen bile var :)

Trabzonspor’un ACİL bir ihtiyaci var: SAMPİYONLUK KUPASİ.
SADECE VE SADECE SAMPİYONLUK KUPASİ.

1996, 2005, 2011, 2020.
keyifli futbol oynadik, tempo da yaptik.
n’oldu? Oyle veya boyle, o kupayi elimizden aldilar kardesim, unuttun mu?
İcinde kalmadi mi? Yutkunmadin mi? Hep bugunleri beklemedin mi?

Bir hoca cikmis lig tarihinde gorulmemis sekilde ligin kafasini koparmis.
20ser 30ar puan fark atmis. İstanbul’u kaosa suruklemis. Adamlara şike yollarini bile kapatmis.

İnsan biraz utanir ya tempo derken. 2yi 3u atalim abi derken.

Yok kardesim tempo, keyifli futbol yok. Oyle bir hedef yok.
TEK BİR HEDEF VAR. Ve o hedefe EN KESTİRME YOLDAN yuruyoruz.

Konyaspor’a fizik olarak ezilir miymisiz.. Bak bakalim mac sonu nasil aglaya aglaya gidecekler. Bu kadar korkmayin, mizmizlanmayin ya. Hocaniza bir bakin. Rahat olun. Vakur olun.

Yunus Emre SEYHAN
13.02.2022, 01:31
Maç günü geldi çattı.

Kazanırsak Şampiyo
Berabere kalırsak Şampiy
Yenilirsek Şampi

Sene sonu her türlü şampiyonuz.

Vurduğumuz gol olsun

objek
13.02.2022, 01:32
konyaspor fizik güç kondüsyon konusunda sahada bizden daha iyi olursa avcı başta olmak üzere bütün takım çok ayıp eder çok fazla ayıp eder

şu mevzu lig başından beri devam ediyor
bizden başka her takım at gibi güçlü sahada koşuyor
ama biz o seviyeye gelemedik gelemiyoruz!!!

Sezona baslarken oyun icersinde ileriye donuk ( waka baka hamsik gervinho omur ) iyi isler yapacagindan emindik ancak geriye donuslerde aksakliklarin olacagindan bahsetmistik
kora kor mucadalelerde orta sahada top bizdeyken iyi pas yapip topun bizde kalmasini sagladigimiz maclarda zorlanmadik ancak kasimpasa antalya gs birinci devresinde pas oyununu tutturamadigimiz anlarda top rakipteyken orta sahamiz biraz pasif kaldi

Kaan Çetin
13.02.2022, 01:51
Malatya, Giresun, GS, Kasimpasa. Futbolumuz cok kotuymus.
Hatta GS ve Kasimpasa bizi ezmis.

5te 5 yaparken 13 gol atan Kasimpasa’nin kac tane pozisyonu var? GS’nin kac net pozisyonu var?
İyi futbol sonuç vermeyen, pozisyona dönüşmeyen yaldır yaldır ataklar yapmak mıdır?
Giresun bi kez geldi gol oldu, Malatya kaleyi goremedi.
EFEKTİF oynuyoruz kardesim. AKILLI oynuyoruz. Bir PLANİMİZ var.
Merkezi kapatiyoruz, dogru pozisyon aliyoruz, iyi savunuyoruz ve KALİTELİ pozisyona girip isi bitiriyoruz. BECEREBİLEN YAPSİN AYNİSİNİ.

Kimse gumbur gumbur top oynayacagiz demedi ki? SAMPİYON OLACAGİZ. Bu kadar.

Ulusal medyaya gore cok sansliyiz :)
25 mac olmus, ne sansi? Biz 3ncu hafta Giresun’u da boyle yendik, deplasmanda Goztepe’yi de, disarida ve iceride Kasimpasa’yi da.

Yahu bu hoca bunu nasil basariyor? Bunun sirri ne? diye sorup detaylari konusmak yerine ‘Kasimpaza ezdi abi cok sansliyiz’.

Gs cikiyor, yarinlar yokmus gibi saldiriyor, vasat zekalar hemen ‘gs sezonun en iyi futbolunu oynadi’
Ulusal medyanin sozde en iyi yorumculari dahil.
İkinci yari neredeydi GS? Yoksa cok mu yorulmuslardi acaba? Yoksa o tempo surdurulebilir, gercekci degil miydi?

Yoksa tempodan daha onemli seyler de mi var? Sahaya yerlesim, savunma ezberi, oyun planina sadakat gibi mesela?

Ortalama Turk futbol izleyicisinin ve ortalama BMN forumcusunun iyi futboldan anladigi sagdan soldan merkezden rakibi ablukaya alip bombalamak. Bunu kac mac yapabilirsin, mac icinde kac dk yapabilirsin, sen bunu yaparken rakipler ne yapabilir soran cok az. Sergen gecen yil yarinlar yokmus gibi hucum yaptirdi, ilkel oyun planiyla, nerede simdi? Nerede abi Sergen? Nerede SURDURULEBİLİRLİK? Tas ustune tas koymamis, takim savunmasi sifir, cikin oynayin beylerden oteye gecememis bir hocaydi, nerede simdi?

Kaan Çetin
13.02.2022, 02:02
Yarin 5-0 istemiyorum.

Temposuz, rolanti bir 1-0 istiyorum.
Ozellikle istiyorum. Nasil oluyor ya, bu Trabzon nasil hic top oynamadan kazaniyor gerizekaliliginda debelenip dursun istiyorum Guntekin Onay, Serdar Ali Celikler, Feyyaz Ucar, Mehmet Demirkol.

Canlarini sıkıyoruz. Yine sıkacagız.

objek
13.02.2022, 02:06
Hatay macindaki Trabzonspor´u görmek isterdim ama Hamsik´in yoklugunda bu imkansiz. Rakipte bizim gibi eksik ama istahli. Taraftar gazi olsa, cok rahat diyecegimde, o anlamda bir destek yok maalesef, kuru kalabalik! Gerci taraftara hakta vermiyor degilim, keza bu kabiz futbola, destek cikmaz!

Gecen senenin Lille takimi gibi oynuyoruz. Cok maclarini izledim gecen sezon, hep sIkicIydi..Yildiz isimlerin katkisiyla, arti PSG, Lyon ve diger takimlarin kötü olmasi ile sampiyon oldular. Bu sezonda hersey ortada. Bizde bu futbolla devam edersek, belki sampiyon oluruz ama sonumuz aynen öyle olacak gibi duruyor!

Yarini bilmem ama insallah Hamsik döndügünde istahli bir futbol görmek istiyorum artik..

Yarina gelince, 9 puanlik bir mac. Kazanirsak, müthis bir Avantaj yakalayacagiz, kaybedersek moralmen cöküs olabilir. Beraberlik her halikarda isimize gelecegi icin, yarin ona göre cikacagiz yine...

Konya beraberlige dunden razi onlar icin ikincilik sampiyonluk gibi basari olur bu macta sabirli olmakta fayda var hovardaca saldirip bir an once 3 puani alip sampiyon olalim boyle bir oyun anlayisina A. avci izin vermez once oyun kontrolunu saglayip sonrada rakibin yapacagi hatalari iyi deyerlendirmek lazim asiri gerilmeden maci olum kalim maci havasina sokmadan akil dolu bir galibiyet almak guzel olur

Kaan Çetin
13.02.2022, 02:28
Tempomuz düşük aaaabi. Pres yapamıyoruz aaaabi.

Cornelius gibi bize gelene kadar harcadığı pozisyonlarla nam salmış bir adam nasıl oldu da bu kadar yüksek yüzdeli bir bitiriciye dönüşebildi?
Salt Türkiye liginin kalitesizliğinden idiyse, Batshuayi neden bitiremiyor?

Nasıl oluyor da Trabzonspor'lu futbolcular bu kadar yüksek yüzde ile gol buluyor? Acaba girilen pozisyonların KALİTESİ ve oyuncuların pozisyona girdiğinde DİRİ KALMASI ile de bir alakası olabilir mi?

Nwakaeme gibi defansif bir zaafa, merkezde net 6 numara olmadan ofansif oyuncularla oynamasına rağmen nasıl oluyor da ligin en az gol yiyen takımı oluyor Trabzonspor?

Nasıl oluyor da Uğurcan %83lük kurtarış yüzdesine ulaşıyor? Belki Uğurcan'nın muazzam bir kaleci olmasının yanında biraz da Trabzonspor'un rakiplere verdiği pozisyonların kalitesiyle alakalıdır.

Nasıl oluyor da 25 maçta 54 puanla 2.375 ortalama yakalayan takımın başarısı 'kötü oynarken şansla kazanıyorlar' la açıklanabiliyor? Belki şansın ötesinde çok iyi yapılan bazı şeyler vardır ve onları konuşmalı, tespit etmeli ve kalıcılığını sağlamalıdır.

Forumda bunların farkında olan bolca renktaşım var, biliyorum, hepsine benden çay :)

Kaan Çetin
13.02.2022, 02:42
Nasıl oluyor da Trabzonspor-Kasımpaşa maçının 4 dakikalık özetindeki pozisyonların çoğunluğu Trabzonspor'un iken Kasımpasa'nın gol beklentisi daha yüksek çıkıyor?
Belki de xG denen istatistiğin hesaplanma algoritması henüz olgunlaşmamıştır, gelişmesi gerekiyordur.

Nasıl oluyor da fizik olarak düşük bulunan bir takım 25 hafta boyunca maçların son 15 dakikasında SIFIR gol yiyor?
Belki de rakipler maç başlarında yarınlar yokmuş gibi pres yaparken Trabzonspor gücünü 90 dakikaya yayıyordur ve yeteneklerini diri tutuyordur.

Nasıl oluyor da Trabzonspor hücumda üretemeyen bir takım olarak tanımlanıyorken Nwakaeme, Bakasetas, Cornelius, Djaniny'nin her biri sezonun 11ine aday olabilecek kadar iyi gözüküyor? Belki de hepsini en EFEKTİF şekilde kullanan bir ekip ve plan vardır.

Yorumcular ve forumcular ezberden uzak iyi sorular sorarsa haftada belki 30 saat ayırdığımız şu futboldan daha çok keyif alırız.

GencTurk6161
13.02.2022, 03:27
Nasıl oluyor da Trabzonspor-Kasımpaşa maçının 4 dakikalık özetindeki pozisyonların çoğunluğu Trabzonspor'un iken Kasımpasa'nın gol beklentisi daha yüksek çıkıyor?
Belki de xG denen istatistiğin hesaplanma algoritması henüz olgunlaşmamıştır, gelişmesi gerekiyordur.

Nasıl oluyor da fizik olarak düşük bulunan bir takım 25 hafta boyunca maçların son 15 dakikasında SIFIR gol yiyor?
Belki de rakipler maç başlarında yarınlar yokmuş gibi pres yaparken Trabzonspor gücünü 90 dakikaya yayıyordur ve yeteneklerini diri tutuyordur.

Nasıl oluyor da Trabzonspor hücumda üretemeyen bir takım olarak tanımlanıyorken Nwakaeme, Bakasetas, Cornelius, Djaniny'nin her biri sezonun 11ine aday olabilecek kadar iyi gözüküyor? Belki de hepsini en EFEKTİF şekilde kullanan bir ekip ve plan vardır.

Yorumcular ve forumcular ezberden uzak iyi sorular sorarsa haftada belki 30 saat ayırdığımız şu futboldan daha çok keyif alırız.Maçı seyrettiysen gol beklentisi neden rakibin daha yüksek olduğunu anlaman lazım..

Uğurcan çok kaliteli kaleci bir çok maçta bizim puan almamıza katkısı oldu ancak rakiplerimizin çektiği şutları çoğunun kalitesi çok düşük tabi bunda rakibe rahat şut açısı vermememizden kaynaklanıyor..

İleri uç oyuncularımız çok kaliteli ayaklar her takımda oynayabilirler.. 5 dk da maçı çevirecek yetenekteler ama 90 dakikaya bakınca sorunlar var.

Bence takımın en büyük sorunu oyun kurmada ve defanstan çıkışta ortasaha oyuncularının defans bloğundan çok uzak yer tutması... Takım halinde çıkmıyoruz ileri üçlü ile defans bloğu arasındaki mesafe bu kadar uzak olunca oyun kurmak ve pozisyon bulmak zorlaşıyor. Çoğu atakta Yerleşik hucüm düzeninde olduğumuzdan rakip bizi kolay savunuyor. Ama yetenekli ayaklar farkını ortaya koyup skoru alıyor ve ilerliyoruz. Benim gördüğüm bu.

mawro61
13.02.2022, 03:42
Kadro kalitemiz çok daha iyi, ev sahibiyiz, mantık olarak çok daha fazla motive olmalıyız.
Rakip nasıl bizi yenmek için bütün enerjisini harcıyorken, bunu neden biz yapmayalım veya neden yapmıyoruz bunu da anlamıyorum.
Konyanın şu an Trabzondan fark yemeden nasıl döneriz diye kara kara düşünmesi gerekirken, biz her maçta acaba kazanabilir miyiz modundayız.
Neden kaynaklanıyor?
Kalite var, ev sahibisin, formanın ağırlığı var, ismin de var, ama korku bizde daha çok.
Mesela Giresun maçında zekiye hakaretler ediliyor kendini yırtıyor diye. Peki neden senin Beratın, abdulkadirin fln kendini yırtmıyor?
Ya da iki taraf tüm gücünü kullanınca ev sahibi olmana rağmen skor denk geliyorsa, Giresun bizden iyi takım o zaman. Zeki berattan da abdulkadirden de iyi topçu.
Her neyse, gerekirse kendi kendimize teşvik vermeli, sahaya kusmalı, oyunu çirkinleştirmeli bir şekilde maçı almalıyız.
Şampiyonluk adayı, lider ve büyük takım isek eğer Konyayı perişan etmeliyiz.

Ibrahim Gaygusuz
13.02.2022, 07:37
Ugurcan
Dorukhan Denswil Hugo Puhacz
Siopis
Abdülkadir Bakasetas
Visca Cornelius Nwakaeme

Bu kadroyu bekliyorum. Hamsiki izlemek isterdim ama oyuna hemen sürmez Avcı. Yoksa Serkan sağ bek, dorukhan merkezde Hamsik ile beraber dahada güzel olurdu.

Oyun gücümüzü göstereceğimiz maçlardan biri. Allahın izni ile 3 puan bizde.

Kadroya çok güveniyorum

deepmavi
13.02.2022, 08:22
Haydi İnşaAllah Trabzonspor'umuz kendi sahasında Trabzonspor'a yakışır mücadele ve futbol ile Konyaspor'u mağlup edecektir.Haydi Konyaspor'u mağlup ederek 60 puana ulaşıp büyük avantajı kazanalım.Trabzonspor 30 yıldır çok çok haksızlığa uğradı ve artık bu lig şampiyonluğunu fazlası ile hak ediyor.Konyaspor endişelenmesin bu ligde 2. olur ve Uefa Avrupa Liginde direk katılma hakkını elde eder.Bizde Trabzonspor Olarak Şampiyonlar Liginde Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz...

Yiğit SARI
13.02.2022, 08:36
Hadi bakalım geldi çattı sonunda

Bayram havasında geçsin

Uğur Kalyoncu
13.02.2022, 09:25
Konyaspor'u abartilacak bir takım değil ama başarı tesadüf değildir mantığından bakarsak hafife alınacak takımda değiller.

Kapasitelerini bilip doğru oyun oynuyorlar. Btcygi denilen arkadaş birebir de özellikle yetenekli. Amiltonu ben oldum olası beğenirim. Çekici ve Michalakta geniş alanda yine iyi topçular.

Topun arkasına geçip bu topcularla iyi kontratak yapan bir takım Konya.

Öne geçsek kolay olabilir diyeceğim ama Nwakame ve Cornelius ile kontra da yapamıyoruz.Nereden bakarsak bakalım zor maç olacak. 1-0 olsun bizim olsun inşallah.

arda.61
13.02.2022, 09:49
Bu maç için beraberlik kötü sonuç olmaz normalde. Ama ben en yakın rakibi ile oynadığının bilincinde sadece kazanmaya odaklı bir takım görmek istiyorum.

S.ÖZKAN
13.02.2022, 09:56
Kazanacağımızı düşünüyorum, beraberlikte kötü sonuç değil bizim için. Kaybedersek de problem değil öyle ligin finali falan değil bu maç

Harvelli61
13.02.2022, 10:09
Kimine gore tempo yapmaliyiz, kimine gore 2yi 3u atip isi ilk yaridan bitirmeliyiz, kimi fizik mucadele ister kimi keyifli futbol.. Liverpool macini izledim, ne tempo yapiyolar diyen bile var :)

1996, 2005, 2011, 2020.

20ser 30ar puan fark atmis. İstanbul’u kaosa suruklemis. Adamlara şike yollarini bile kapatmis.

Konyaspor’a fizik olarak ezilir miymisiz.. Bak bakalim mac sonu nasil aglaya aglaya gidecekler. Bu kadar korkmayin, mizmizlanmayin ya. Hocaniza bir bakin. Rahat olun. Vakur olun.
+61 eline sağlık

Laziobass
13.02.2022, 10:17
Maç içinde burada her maç sövenlerin yoğun presinde 'gitti şampiyonluk, küme düşmesek iyi' yorumları olacak.
Maç sonu da bunu da yendik artık şampiyonuz naraları atılacak bir gün olur..

Varlıbaş61
13.02.2022, 10:25
Uğurcan ve Bakasetas'ın sart kart cezalısı olacağı, Wakayame ve Cornelius'un kırmızı kart göreceği ve 1-3 kaybedeceğimiz hakem katliamlarıyla anılacak, üzüntü verici maç olarak tarihte yerine alacak maçtır.

Doğukan Uçan
13.02.2022, 10:43
beyler batı alt vip tribün vip silver a 1 adet bilet var elimde hasta olduğumdan gidemiyorum. uygun fiyata bırakırım bileti almak isteyen olursa.

Oğuz B.
13.02.2022, 10:50
Ses kesme maçı.

altugoguzhan
13.02.2022, 10:54

1996, 2005, 2011, 2020.

+1 :alkış::alkış:

outlaws61
13.02.2022, 11:10
Askerden yeni geldim ve bu hafta ilk defa bir maçı tam izleyeceğim.

Askerdeyken Trabzonsporlu olan sadece 3 kişi vardık. Koca bölüğe 3 kişi direnmeye çalışmıştık :)

Takımı o kadar iyi takip edemedim. Bu maçla mesaiye baslıyorum.

İnşallah kazanan biz oluruz.

deepmavi
13.02.2022, 11:10
Haydi bu avantajı kullanmalıyız ve Kendi sahamızdaki, Kendi kalemizdeki, kendi Evimizdeki maçı kazanmalıyız.Hırslı olmak önemli, Maçı kazanma inancı önemli, Azimli olmak önemli Ve Sonuna Kadar Mücadele Etmek Çok Çok Önemli Bu maçı kazanarak Trabzonspor düşmanlarının heveslerini kursaklarında bırakacağız.Ligde 15 puan fark yapabiliriz ve 15 puan fark demek ligin 1 buçuk ay erken bitmesi demek ve İnşaAllah Trabzonspor'umuz Ligde Şampiyonluğu Nisan ayında ilan edecek ve ligin son maçından sonra Allah'ın izni ile Trabzonspor yakışır çok görkemli bir Şampiyonluk Kutlamasını hep birlikte kutlacağız.Haydi bütün Türkiye bu yıl BordoMavi olacak.Bütün caddeleri Bütün sokakları BordoMavi Yapacağız...

crixus_61
13.02.2022, 11:11
Var Hakemi Alper Ulusoy olmuş. İNŞALLAH firesiz geçeriz şu maçı.

HOPA'LI TS'Lİ
13.02.2022, 11:17
Trabzon
Pazar 19:00
Sağanak yağışlı

HOPA'LI TS'Lİ
13.02.2022, 11:19
Konya çok şişirildi. Bu bizim için avantaj
Çok şımardı ukala hadsizler
Sahada derslerini vereceğiz.
Takımla birlikte hücum ve takımla birlikte savunma
Konya az gol yiyen, kadrosu çok daralan, abartılmış bir takım
Kasımpaşa maçından daha kolay olacağına inanıyorum.
Haftaya Konya-Kasımpaşa maçıyla artık puan kaybedecekleri zor periyoda girecekler.

fadigaTS
13.02.2022, 11:20
https://www.youtube.com/watch?v=VC4C2GFIlLc

Abdullah Avcı hocam az kaldı diyor :) Helal olsun.

HOPA'LI TS'Lİ
13.02.2022, 11:21
+1 :alkış::alkış:

Mehmet Üründül (TRT SPOR):

Trabzonspor 1-0'ı korumayı ve takım halinde savunmayı çok iyi uyguluyor ve bence bu çok doğru

HOPA'LI TS'Lİ
13.02.2022, 11:23
https://www.youtube.com/watch?v=VC4C2GFIlLc

Abdullah Avcı hocam az kaldı diyor :) Helal olsun.

Bu takım be sene eze eze şampiyon
Az kaldı

HOPA'LI TS'Lİ
13.02.2022, 11:24
Ses kesme maçı.

veeeee

Sezonu %90 bitirme maçı

Hala medyada ve sosyal medyada, Konya bu maçı ve erteleme maçını alırsa fark 3'e düşer hesapları yapanları görünce çok mutlu oluyorum.

Göreceksiniz alayınız bu akşam

ahamitokutan
13.02.2022, 11:25
mhk nin çetesi tam takım hazır. hakemleri de yenecek topu oynamamız lazım, yoksa bu mete kalkavan - alper ulusoy bize 3 puan göstermez. vurduğumuz gol olsun uşaklar.

Enaldo61
13.02.2022, 11:26
Kazanamazsak diye bir sonuç yok, beraberlik de iyi diye bir sonuç yok, evinde bu maçı alacaksın rakibini bitireceksin yoksa her hafta stres yaşamaya devam ederiz.

Sezon başından beri vura vura olmak dışında başka çaremiz yok, aksi halde yedirmezler bir şekilde elimizden alırlar demiştim, bugün bu maçı ne şartta olursa olsun kazanamazsak bu senaryoyu yaşatabilirler bize. O yüzden futbolcular %100'den fazlasını ortaya koymalılar. Biz her türlü şampiyonluk kaybettik, hocamız da kaybetti vaktiyle. Çıkıp almazsak yine kaybedebiliriz, bunun bilincinde olmak lazım. Sağda solda görüyorum, önceki haftalarda hele yok Konya götüremez Konya şu fikstürden en fazla 3 maç kazanır bilmem neler. Haftalar önce de böyle deniyordu, 1-0 1-0 her maçlarını kazandılar. Bugün bu maçı almazsan onlara sen rakibim değilsin demezsen yarın kazanmaya devam ederler izleyip görürüz hep beraber.

Bugün hakem rakibin sert oyununa çok müsamaha gösterecektir, hakemi de rakibi de Bizansı da mağlup etmek zorundayız, yoksa 8. kuşatma diye diye ömrümüz gider.

Gökhan Balcı
13.02.2022, 11:26
Benim açımdan geçen haftaki maç gayet iyiydi. Giresun maçı ise rezaletin en dibiydi. Neden öyle diyorum çünkü rakip gol atana kadar en ufak çaba sarf etmedik maçı kazanmak için. Takım biz nasılsa gol atarızın ve kolay gol yemiyor oluşumuzun rahatlığını yaşıyor. Bu pek çok açıdan iyi bir şey ne yaptığını bilen adamlardan da kurulu olunca işler iyi gidiyor çoğu zaman. Sadece bazı zamanlarda lakaytlık oluyor ve önüne geçilmesi gereken şey de bu. Geçen hafta niye iyi dedim? Çünkü ilk yarı skoru artırmak için uğraştık. İkiyi bulmamız gerekiyordu denedik de olmadı ama. Konya maçından da beklentim bu. Her dakika pozisyon peşinde olalım demiyorum ama zaten az sayıda yakaladığımız pozisyonları da heba etmememiz lazım. Visca'nın attığı gol ekstra bir goldü ama biz bu ekstra golleri bu sene çok attık. Özel oyuncuların var olmasının önemli bir getirisi de bu. Bazen hiç gol atacakmış gibi durmasan da biri çıkıp işi çözebiliyor. Bunlara yine ihtiyacımız olacak ama çok daha kolay pozisyonları harcamamak bizim için çok önemli. İki sıfırı bulduk mu süper ligde maçın bitmemiş ihtimali çok düşük çünkü.

Bu maç özelinde de Konya kazanmak isteyecektir ama halfır huldur saldırmak önceliği olmaz. Onlar da skoru bulunca iyi kapanan bir takım ama bu ligde geriye düşmek istemeyecekleri takımların başında da biz geliyoruz. Bu yüzden başakşehir maçı gibi bir maç izleyebiliriz. Kontrolün bir an olsun bırakılmadığı taktiksel bir maç olacağı bariz.

Son olarak aşırı kötü bir hakem tercihi yapılmış. Bu adam hangi maça verilse böyle düşünürüm çünkü bariz şekilde kötülük yayıyor herif. Daha yakın zamanda bu kadar canımızı sıkmışken tekrardan maça verilmesi bir anlamda puan farkının açılmasını önlemek. O yüzden en önemli şey gereksiz polemiklere girip hakemin eline koz vermemektir. Özellikle bakasetasın çok dikkatli olması lazım haftaya cezalı olmamak için.

HOPA'LI TS'Lİ
13.02.2022, 11:40
mhk nin çetesi tam takım hazır. hakemleri de yenecek topu oynamamız lazım, yoksa bu mete kalkavan - alper ulusoy bize 3 puan göstermez. vurduğumuz gol olsun uşaklar.

Sevgili renktaş, bu iki hakem de daha önce yönettiği maçlarda verdikleri kararlarla hiç güven vermiyor. Umarım bir yanlış olmaz. Bula bula en kritik maça bu ikisini neden verdiler diye endişeyle bakıyorum.

Hakemleri de yeneceğiz inşallah

Armağan Dere
13.02.2022, 11:41
https://www.fanatik.com.tr/trabzonspor-konyaspor-macinin-kader-adamlari-ugurcan-cakir-sehic-2266460

https://www.fanatik.com.tr/konyaspor-maci-oncesi-trabzonsporda-son-dakika-2266464

AlperenAltun
13.02.2022, 11:51
Hamsik yoksa kaybedeceğimiz kesin

SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak Bıyıklı
13.02.2022, 11:54
Sabah ankaradan geldim. Ucak tribun gibiydi. Herkeste forma, atki [emoji2]

Seviyoruz bu takimi.

İ. SARAL
13.02.2022, 11:57
Farklı yenme gibi bir ihtimal yok. 1-0 olsun yenelim, futbol falan umrumda değil.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bahadır2561
13.02.2022, 12:07

Bu sene 1 maç kaybettik. Onda da Hamsik sahadaydı.

Hatta 6 beraberliğin 5’inde de sahadaydı.

Başka takım mı izliyorsunuz?

Maçı çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

AlperenAltun
13.02.2022, 12:21
Bu sene 1 maç kaybettik. Onda da Hamsik sahadaydı.

Hatta 6 beraberliğin 5’inde de sahadaydı.

Başka takım mı izliyorsunuz?

Maçı çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum.Hocam bu benim totemim ne zaman böyle yenilecez ah vah yazsam yendik.

talsuv61
13.02.2022, 12:23

Konya'daki Hamsik var mı ? Tüm Konyalilar yeneceğiz derken bizim taraftarın, böyle güvensiz olması rezilliktir

stichus
13.02.2022, 12:25
Kalan maçların en kolayı.

Bu tip maçları tek başına alabilecek (waka, visca, bakasetas) gibi oyuncularımız birlikte sahada olacak. Konyaspor’un direnmesi mümkün değil. Erken bulacağımız bir golle farka da gidebiliriz.

İyi bir oyun ve temiz bir skor bekliyorum.

bahadır2561
13.02.2022, 12:29
Hocam bu benim totemim ne zaman böyle yenilecez ah vah yazsam yendik.

Pardon o zaman. Toteme devam:)

AYYILDIZ
13.02.2022, 12:32
Galip gelirsek mesajımı ilk alıntılayan arkadaşa forma hediye edeceğim. Çok zor maç. Allah yardımcımız olsun.

Enaldo61
13.02.2022, 12:33
Galip gelirsek mesajımı ilk alıntılayan arkadaşa forma hediye edeceğim. Çok zor maç. Allah yardımcımız olsun.
:)) Hadi inşallah

kayseriliyiz
13.02.2022, 12:35
Allah'ın izniyle bu maç bizim, an itibariyle, tarihimizin en önemli maçı bu maç.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

ekeser60
13.02.2022, 12:35

İnşallah bendirim :)

Doğan BULAT
13.02.2022, 12:39
merhaba arkadaşlar. Bu maçı istanbulda toplu olarak seyrettiğiniz bir yer var mı? Yada organizasyon falan ?

tanjugunduz
13.02.2022, 12:57
S.a dostlar beni bir heyecan sardı 3 gündür bugün el titremeleri başladı yeneceğiz bu aksam dimi sıkıntı yok değil mi dostlar ?

tanjugunduz
13.02.2022, 12:59
Galip gelirsek mesajımı ilk alıntılayan arkadaşa forma hediye edeceğim. Çok zor maç. Allah yardımcımız olsun.Formami isterim :)

AntiŞike
13.02.2022, 13:01
İstanbul da aynı şekilde:) sabah Sabiha Gökçen bordomaviydi .

şu an meydandayız, trabzon dışı çok kişi var

Sabah ankaradan geldim. Ucak tribun gibiydi. Herkeste forma, atki [emoji2]

Seviyoruz bu takimi.

Orhan Aydın
13.02.2022, 13:03
1.5 sene sonra forumdaki ilk mesajım herkese selamlar. şampıyonluk sezonumuz...

Armağan Dere
13.02.2022, 13:06
Bordo-mavili ekipte zorlu mücadele öncesinde Uğurcan Çakır, Siopis, Bakasetas ve Djaniny sarı kart sınırında bulunuyor.
Peres kırmızı kart cezalısı

Kirsehirli_ts
13.02.2022, 13:08
Arkadaşlar yine olmadı yine gelemedim stada. Inşallah birgün nasip olacak o stadda Trabzonsporumu desteklemek. Stada olan arkadaşlardan tek ricam lüften sonuna kadar destek verin. Işler istediğimiz gibi gitmese bile sabirla destek olun. Inanıyorum ki kazanacağız.

Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk

iyattara
13.02.2022, 13:09
Bordo-mavili ekipte zorlu mücadele öncesinde Uğurcan Çakır, Siopis, Bakasetas ve Djaniny sarı kart sınırında bulunuyor.
Peres kırmızı kart cezalısıDiğerlerini bilmem de siopisin kart görmemesi mucize :)

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes Ünal Kaya
13.02.2022, 13:13
merhaba arkadaşlar. Bu maçı istanbulda toplu olarak seyrettiğiniz bir yer var mı? Yada organizasyon falan ?

şunu bir türlü yaptıramadık.

Evde beinsportum var. ama dışarıda hep beraber izleyelim istiyorum. o çoşkuya o havaya hep beraber girmek güzel olurdu

alperrr
13.02.2022, 13:18
atkı..bayrak falan gereksiz işler bence..lay laylom işleri..

laylayloma gerek yok..
illegale düşmeden ağır baskı ..çirkeflik..hatta pisliğe ihtiyaç var ..
çünkü adamlar istanbulu ve hakemleri yanlarına aldılar ..alacaklar..
ve futbolcularıda piçlik yapmayı eminim bizimkilerden iyi biliyordur..

ne oldu sakat olan ahmet hassan kadroda..sehiç kadroda..
skubiç kadroda..dinlendirilmiş abdülkerim kadroda..

uyanın beyler..kolay bir rakip yok karşımızda..
beraberliğede burun kıvırıp takımı strese sokmayın..
çünkü biz kazandığımız fb-bjk ve gs maçlarını sabırla yendik..

sakosako
13.02.2022, 13:29
günaydın dostlar. bu sene kritik dönemeçlerin hepsinde vurduk geçtik. bjk, gs, şimdi sırada konya var. yenilmediğimiz her senaryo iyidir. bugün kazanacağız. rahatta kalın, stres yapmayın. vurduğumuz gol olsun inşallah.

trbzonsporlu
13.02.2022, 13:47
atkı..bayrak falan gereksiz işler bence..lay laylom işleri..

laylayloma gerek yok..
illegale düşmeden ağır baskı ..çirkeflik..hatta pisliğe ihtiyaç var ..
çünkü adamlar istanbulu ve hakemleri yanlarına aldılar ..alacaklar..
ve futbolcularıda piçlik yapmayı eminim bizimkilerden iyi biliyordur..

ne oldu sakat olan ahmet hassan kadroda..sehiç kadroda..
skubiç kadroda..dinlendirilmiş abdülkerim kadroda..

uyanın beyler..kolay bir rakip yok karşımızda..
beraberliğede burun kıvırıp takımı strese sokmayın..
çünkü biz kazandığımız fb-bjk ve gs maçlarını sabırla yendik..

katılıyorum.atkı şovun kralını bursa taraftari yapardı ama gel gelelim atkı şovun sahaya etkisi sıfırdır atki şov yapiliyor diye hicbir oyuncunun enerjisi yükselmez ya da hakem bu faulu vermeliyim diye dusunmez rakip oyuncular baski altina girmez.

geçen hafta goztepe altay macindaki tribunün gorsel sovunu görmüstür herkes kareografiler atki şovlar tüm tribün aynı anda destek ama ne yapiyorlar altay atak yapıyor tüm tribun haydi bastır şanli goztepe, altay penaltı bekliyor tüm oyunculari hakemi cevirmiş yine tüm tribün haydi bastır sanli göztepe bagiriyor yani sahaya rakibe hakeme etkileri sıfır

kasımpasa macımizda peres atildıktan sonra 5 dakika süren sahada oyunu yaşayan taraftarı 90 dk sahada gormek lazım

ha skor 3-0 olur ondan sonra istedigin kadar tezahurat ve görsel şov yap

sanalalemci
13.02.2022, 13:48
1.5 sene sonra forumdaki ilk mesajım herkese selamlar. şampıyonluk sezonumuz...
Hoşgeldin renktaş :)

Tahir61
13.02.2022, 13:54
Rakibin en iyi yaptığı şey bizim neredeyse hiç yapmadığımız ve savunmada çokça çaresiz kaldığımız çizgiye inip özellikle dışarıya çıkarma. İlk maç böyle bir gol yemiştik. Taraftar bizim beklerle savunmalı onların beklerinin ensesinde olmalı

ffırtına
13.02.2022, 13:54
İstanbulda bu kadar çok taraftarımız olmasına rağmen neden toplu olarak bu maçları izlemiyoruz.. Ya da toplu olarak izlenen bi yer var da bizim mi bilgimiz yok ..

Tahir61
13.02.2022, 14:01
Trtkurdi de 1461in maçı var şu anki skorlarla liderliğe yükseliyor iilgilenenlere..

My
13.02.2022, 14:21
Bu maçı kazanmakla şampiyon olmayacağımız gibi her hangi bir puan kaybında da bir şey bitmeyecek. Sanki final maçı gibiymiş gibi bir hava var.

Halil Alemdar
13.02.2022, 14:35
Bu maçı kazanmakla şampiyon olmayacağımız gibi her hangi bir puan kaybında da bir şey bitmeyecek. Sanki final maçı gibiymiş gibi bir hava var.

Final maçı değil tabii de çok çok büyük bir artı olur kazanmak. Beraberlik beni çok üzmez ama yenilmemeliyiz.

Halil Alemdar
13.02.2022, 14:36
Hamsik baba 45 dk oynasa çözer işi

SALDIRAY
13.02.2022, 14:46
Kazanıp üstümüzdeki baskıyı kıralım

Ts006161
13.02.2022, 14:51

Yazayım da ortamı gereyim derdindesin

UYZD
13.02.2022, 14:56
maçın ilk yarısını izleyemeyeceğim :( yani telefondan izleyebilirdim ama İnternetim de 1.3 gb kalmış. ilk yarısını izlesem ne kadarı gider?

Enaldo61
13.02.2022, 15:04
maçın ilk yarısını izleyemeyeceğim :( yani telefondan izleyebilirdim ama İnternetim de 1.3 gb kalmış. ilk yarısını izlesem ne kadarı gider?

Maçın tamamı 1 gb tutar en fazla bence.

Soner Albayrak
13.02.2022, 15:05
Sıradan bir lig maçı bizim için. Neden bu kadar anlam yüklendi ki?

OMERYILMAZ_TS
13.02.2022, 15:23

Çünkü Trabzonspor hariç bütün ülke Konyasporlu bugün herkes kaybetmemizi bekliyor elin şeyiyle diye bir tabi rvar ya onun gibi
Ve bugün kaybedersek konya havaya girecek lig sonuna kadar yine şampiyon oluruz ama baskılı sancılı olur
Kazanırsak çok rahatlariz konya basaksehirr gecilir 2. Bile bitiremezler benim için en önemlisi kazanırsak geriye kalan maclarda ahmetcani koassiyi omuru daha çok oynatır geliştiririz ayrıca Enis Emirhan da öyle ...

Mehmet BAŞ
13.02.2022, 15:35
Bu maçı kazanınca sezon bitmiyor. Bu maçtan sonra tam 13 tane maça çıkacağız. O nedenle bu maç için yaratılan havayı doğru bulmuyorum. Evet, önemli bir maç ancak sezonun maçı değil. Bugün sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sonraki maçlarda da aynı ciddiyetle üç puan kovalayacağız. İnşallah bu akşam kazanırız ve kafamız daha rahat şekilde yolumuza devam ederiz.

nevzat61
13.02.2022, 15:53
Etrafımda ne kadar İstanbul takımlarının taraftarları varsa bugün hepsi Konyasporlu..ne kadar güzel bir gün :)

Yenersek hepsini birden yenecegiz..

ÖmürKaradeniz61
13.02.2022, 15:53
Bizde tek farklı kazanıyoruz ama Konya’nın tek farklı kazanmasıyla aynı şey değil bizim hocamızın oyun planı bu. Saldıran futbol oynasak ortalama her maç en az 2 gol buluruz . Konya yetersiz oyuncu kadrosuna rağmen bir şekilde golü bulup maç kazanıyor ama Trabzonspor zaten kolay gol yemiyor. Konya bize zor gol atar biz ise en az 2 tane atarız. 2-0 gibi net bir galibiyet bekliyorum.

Cem Balcı
13.02.2022, 15:56
Sıradan bir lig maçı.
Kazanırsak sadece havalara giren bazı kesimlerin havası sönüyor olacak.Abilerini bir kez daha tanıyacaklar.

hanzale
13.02.2022, 16:03

Kesinlikle böyle bakıp fazla anlam yüklememek lazım,

Varlıbaş61
13.02.2022, 16:05
herkes maça gitti herhalde, buralar sakin :)

Arif Timurcioğlu
13.02.2022, 16:06
Şampiyonluk yolunda fişi çekme virajımız. Sıradan bir lig maçı olsaydı biletler 3 saat içinde tükenmezdi. Yendiğimiz anda ligi alt üst etmiş olacağız.

yorumsuz6117
13.02.2022, 16:11
Bu maçı alıp çok zor fikstürü olan Konya'nın direncini kırmalıyız, bizim de fikstürümüz zor..

My
13.02.2022, 16:18
Kazanırsak çok büyük moral olacak. Rakiplerin de çenesini az da olsa kapamış olucaz. Yarınlarımıza da daha güvenli bakıcaz.

Berabere kalırsak üzülürüz ama hiç değilse en yakın rakibimizle aramızdaki puan farkını korumuş oluruz. Züğürt tesellisi diğelim :)

Kaybedersek hemen herkes karalar bağlayacak. İki maç berabere kaldık taraftarın halini gördük. Resmen depresyona girdiydi millet. Ölenler, bitenler, kendi yerden yere vuranlar... :)

yorumsuz6117
13.02.2022, 16:28
Başakşehir ligi 2. Bitirir..

alikk
13.02.2022, 16:30
Net galibiyet maçı, konya nin böyle iddialı maçları kaldıracak yapısı yok, full seyirci ile deyim yerindeyse bogariz onları

alperrr
13.02.2022, 16:35
Etrafımda ne kadar İstanbul takımlarının taraftarları varsa bugün hepsi Konyasporlu..ne kadar güzel bir gün :)

Yenersek hepsini birden yenecegiz..

onların hepsinin haysiyetini ve karakterini seviyim;)

niye biliyormusunuz..
geçen yıl bizi ilgilendirmiyordu..
ve bizi ilgilendirmeyen bir sezonda bizim taraftar ne algı yaptı ne fikir belirtti..
hemde şikecilere karşı dahi..
onlar ise alçaktanda düşükler bize karşı en ufak fitne imkanları varsa bunu kullanıyorlar..(tinercilerde onlara aktif olarak katıldı)

samway
13.02.2022, 16:37
An itibaren stad çevresi çok kalabalık arabalara yer bulmak imkansızlaşmaya başladı bile herkes maçı konusuyor final maçı gibi haydi hayırlısı

nevzat61
13.02.2022, 16:40
onların hepsinin haysiyetini ve karakterini seviyim;)

niye biliyormusunuz..
geçen yıl bizi ilgilendirmiyordu..
ve bizi ilgilendirmeyen bir sezonda bizim taraftar ne algı yaptı ne fikir belirtti..
hemde şikecilere karşı dahi..
onlar ise alçaktanda düşükler bize karşı en ufak fitne imkanları varsa bunu kullanıyorlar..(tinercilerde onlara aktif olarak katıldı)

GS ve şikecileri anladık ,şaşırmam da.. bu sene BJK'liler daha bir çirkefleşmiş ona şaşırdım.. İstanbul daki galibiyet çok goymuş onlara .. normalde biz şampiyonluk yarışında iken bu kadar agresif olmazlardı..

Timur Mikhail
13.02.2022, 16:42
Şimdi Trabzon cibildir orada olmak maçı beklemek çok güzel olsa gerek. İnşallah hayal kırıklığı yaratacak bir sonuç çıkmaz.

Ertan1982
13.02.2022, 16:49
Ben mac izlemyecegim bu sezon bitene kadar.
Strese felan giremem iste zaten bu ara yeteri kadar stres var.
En kötü ihtimal yenilmeyelim.
1:0 olsun bizim olsun.

Bud Spencer
13.02.2022, 17:06
Skor ne olursa olsun sampiyon biz olacagiz
Strese girmeye gerek yok

Enes Başkaya60
13.02.2022, 17:08

İnternet atayim başkan sana hemen ;)

Doğukan Uçan
13.02.2022, 17:17
ortam çok iyiymiş hasta olduk şansa maça gidemiyorum olacak iş değil :D

Ahmet Kara
13.02.2022, 17:20
Maalesef maçı kazanma ihtimalimiz yok.

demir61
13.02.2022, 17:22
Hangi sebeple?

Barista
13.02.2022, 17:24
Bu maçtaki en büyük rakibimiz Konyaspor değil Mete Kalkavan ve VAR ortaklığı olacak. Geyse maçında hakemleri de yenmiştik. Bu maçta da taraftar desteğini de arkamıza alarak hakemleri de yeneceğiz inşallah.

Ts006161
13.02.2022, 17:24

Geldi yine şerefsiz. Sen nasıl bir insansın lan. Her maç öncesi çıkıp ortaya ortamı geriyorsun. Maçtan sonra da ortadan kayboluyorsun

MetehanS
13.02.2022, 17:26
Şehir çok bilendi, umarım futbolcular da çok bilenmiştir.

Hakeza konya tarafı da öyle.

Bu maçta kazanır mıyız bilmiyorum, fakat seyir zevki yüksek bir oyun bekliyorum.

Barista
13.02.2022, 17:28
Beklenen 11 ile cikiyoruz maca:
https://twitter.com/sabahspor1/status/1492869903652691976?s=20

Ufuk
13.02.2022, 17:30
İlk andan beri kazanacağımızdan çok emindim ama sabahtan beri çok yükseldim maça :)

Sacit
13.02.2022, 17:31
Trabzonspor taraftarının nasıl bir atmosfer oluşturacağını bu akşam göreceğiz

Bu konuda ligin en kötü karnesine sahipler
tezahürat yapmayı bilmeyen veya ders almayan bir topluluk

bu akşam organize olmayı başarırsak boğucu bir atmosfer oluşur!

bahadır2561
13.02.2022, 17:32
Hamsik yok 11’de

Siopis-Baka-Abdülkadir orta saha

hanzale
13.02.2022, 17:33
Hangi sebeple?

Konya’da kim var yayla çocuklarından onların biri üzülmesin diye yenilmek istiyordur

Halil Alemdar
13.02.2022, 17:33
Beklenen kadro. Yedek kulübemiz güçlü. Kouassi Djaniny Hamsik hamle olarak kullanılabilir.

Barista
13.02.2022, 17:34
Hüseyin ve İsmail yedeklerde yok çok şükür:

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1492870731541237765?s=20

Barista
13.02.2022, 17:40
Hafta içi 120 dakika kupa maçı oynayan Karagümrük Antalya karşısında patates oldu:) Aynı performansı Konya'dan da bekliyoruz:)

Sacit
13.02.2022, 17:41
1 ay oldu hamsik sakat koita sakat

daha ne söyleyelim artık
bu kadar sakatlık bu kulübün tarihinde hatırlamıyorum

t.gokce
13.02.2022, 17:47
Maalesef maçı kazanma ihtimalimiz yok.Bi Si.. git ya..

Burak Bıyıklı
13.02.2022, 17:51
Atmosfer inanilmaz iyi. Stadin ici, disi, yollar her yer kayniyor.

umut22
Ben mac izlemyecegim bu sezon bitene kadar.
Strese felan giremem iste zaten bu ara yeteri kadar stres var.
En kötü ihtimal yenilmeyelim.
1:0 olsun bizim olsun.

Bu maç izlenmezmi be kardeş. Tüm Türkiye izleyecek.

yatmaztara
Rüyamda Nadal'ı gördüm. Bu demek oluyor ki ıslanmayacak yerimiz kalmayacak :D

yavuzbaha
13.02.2022, 17:52
Ömür son 20 dakika oyuncusu bence…direk 11 ömür e uygun değil..takımı eksik bırakıyor,teknik felan var ama salon topçusu…günümüz futbolunun sertliğine uygun değil takımı 10 kişi oynatıyor

vuralkara
13.02.2022, 17:53

Senin de Trabzonsporlu olma ihtimalin yok

yavuzbaha

Sen nasıl bir malsın arkadaş..

6Şafak Aydın1
ŞAMPİYON TRABZONSPOR https://www.youtube.com/s/gaming/emoji/828cb648/emoji_u2764.svghttps://www.youtube.com/s/gaming/emoji/828cb648/emoji_u1f499.svg

BlackPanther
https://i.ibb.co/1R1H61M/ECE81-DF9-A6-E1-47-F5-BC79-305557-FA613-D.jpg

Trabzonspora karşı Zeki Yavru

https://i.ibb.co/B3ZR47D/75363-D90-32-D5-4233-B15-E-2-D2353-F6968-C.jpg

Fenerbahçe maçında Zeki Yavru

Tahir61
1 ay oldu hamsik sakat koita sakat

daha ne söyleyelim artık
bu kadar sakatlık bu kulübün tarihinde hatırlamıyorum

Koita transfer dönemi öncesi kovulmamak için oynar gibi yaptı taraftara bir umut verdi maç ta kazandırdı Allah razı olsun kalacağı kesinleşti kulüp transferi kapattı tekrar yatisa geçti. Bir maç daha kazandırsin yatsın paşam yine

Ertan1982
13.02.2022, 17:58
Bu maç izlenmezmi be kardeş. Tüm Türkiye izleyecek.

Su aralar gercekten cok stres altindayim Tansiyon cikti bende onun icin fazla heycana gelemiyorum.
Su sezon ve isteki projeler bitsin meditasyon ve spora tekrar basliyacagim tekrar saglima kavusmak icin.

sakosako
13.02.2022, 17:58
hamsik yok. onun dışında beklenilen kadro. kazanırız. bugün günlerden 3 puan. sakatlık, kırmızı kart vs olmasın, vurduğumuz gol olsun.

umut22
13.02.2022, 18:01
Herkesin aksine içimden bir his çok kolay bir maç olacak diyor.

umut22
13.02.2022, 18:02
Su aralar gercekten cok stres altindayim Tansiyon cikti bende onun icin fazla heycana gelemiyorum.
Su sezon ve isteki projeler bitsin meditasyon ve spora tekrar basliyacagim tekrar saglima kavusmak icin.

Allah şifa versin. Önce sağlık tabiki.

BlackPanther
13.02.2022, 18:03
Herkesin aksine içimden bir his çok kolay bir maç olacak diyor.

Ben hep burada tehlike var diyordum.

Ama herkesin içi rahat olsun. İki farkla kazanacağız. Belkide daha fazla.

leavemealone
13.02.2022, 18:03
Mac 2-0 bizde rahat olalim
Cornelius 20-30 dk arasi
bakasetas 50-60 dk arasi

Haydi bismillah

Nazim Can
13.02.2022, 18:04
Hugo patlatacak bir tane bence.

BlackPanther
13.02.2022, 18:05
Geldi yine şerefsiz. Sen nasıl bir insansın lan. Her maç öncesi çıkıp ortaya ortamı geriyorsun. Maçtan sonra da ortadan kayboluyorsun

Hahahahaha

BlackPanther
13.02.2022, 18:05
Mac 2-0 bizde rahat olalim
Cornelius 20-30 dk arasi
bakasetas 50-60 dk arasi

Haydi bismillah

İki farkla maçı alacağız.

gudoz81
13.02.2022, 18:06
Ütücüye dikkat
Gerisi kolay

BlackPanther
13.02.2022, 18:07
Sen nasıl bir malsın arkadaş..

https://4.bp.blogspot.com/-P9Bzf1j5oCw/VhRKPa_qbmI/AAAAAAAAbWo/OVdUPJfvHMM/s1600/okuz.jpg

ÖmürKaradeniz61
13.02.2022, 18:08
Ütücüye dikkat
Gerisi kolay
Kim o hocam.

AKSOY_61
13.02.2022, 18:10
Başakşehir maçı gibi bir maç olabilir kaliteli ama golsüz maç.
Bize beraberlik de yarar yenmesi gereken konya.
Kotu oynuyoruz bu maça daha motive çıkıp farklı oynayacagimizi düşünüyorum. Maçın genelinde kontrollü futbol oynanan her iki hocanın da araya bı tane gol sikistirirsam tamam diyecegi bir maç.

Kazanırsak şampiyon olacak halimiz yok daha bir dolu maç var yalnız iyi rahatlariz orasi kesin. Kaybedersek de dünya sonu değil ama bundan sonraki maçlarımız biraz gergin geçebilir

Gümüshane
13.02.2022, 18:11

coktandir yorum yapmiyordum sadece sana küfür etmek icin girdim. Insallah totem yapiyosundur.

ysngmz
13.02.2022, 18:11
En kotu beraberlik olsun fırtınam

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

My
13.02.2022, 18:13
Kornelyuscuuma yazın 1 gol arkadaşlar kaçarı yok kafayla çakacak :)

BlackPanther
coktandir yorum yapmiyordum sadece sana küfür etmek icin girdim. Insallah totem yapiyosundur.
Küfür etmedin ama :D

BlackPanther
Kornelyuscuuma yazın 1 gol arkadaşlar kaçarı yok kafayla çakacak :)

İki farkla kazanacağız

Yiğit SARI
13.02.2022, 18:17
Hadi bakalım 35 dakika

Lütfen küfrünüzü hakaretinizi reelde edin öyle gelin buraya ceza yağdırmak istemiyorum :D

orhan42
13.02.2022, 18:18
Maç başlamadan bu maçı kaybedeceğiz diyen tiplere müsaade edilmesin.kazansak "totem" yaptım diyecek.O totemle seni üst üste koyup günde 1461 kere ...Sıradan bir maçı ölüm kalım meselesine dönüştürdük.maç eksiği ile de olsa 9 puan farkla önünde olduğumuz takımı 5 Mayıs 96'daki Şikebahçe mesabesine getirdik.Kaybedersek ,ki olabilir daha 13 maç var önümüzde , Konyaspor'un 13'te 13 yapacağınız zannedenler forumu yakacaklar.Kaybetmek değil de bu tür müptezellerin biz demedik mi mavraları , hocaya sallamaları vs. beni kahredecek.Kazanacağız.Kazanamazsak da dünyanın sonu değil.Şampiyon olacağız Allah'ın izniyle .İnşaallah futbolcularımız buradaki gamlı baykuşlar gibi sinir stres yapmıyorlardır.

gudoz81
13.02.2022, 18:18
Kim o hocam.

Telafuzu kolay diye öyle yazdım
Bütici diye bı oyuncuları var dikkat etmek lazim

BlackPanther
13.02.2022, 18:19
Az önce iddia oynadım.

maçı en az iki farkla kazanacağız!

CaptanBarbosa
13.02.2022, 18:22
Hadi inşallah kazanacağız vurduğumuz gol olsunn

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iso_4939
Hamsik yedek hayirlisi vira bismillah

ÖmürKaradeniz61
Telafuzu kolay diye öyle yazdım
Bütici diye bı oyuncuları var dikkat etmek lazim

İtici değil miydi o ?

Sacit
Kouassi'ye 2.yarı ihtiyacımız olacak
Dinamik kuvvetli oyuncu maçı koparır

CEMEFKER
13.02.2022, 18:23
Konya full kadro. Sağda Amilton'u bekliyordum paslı oyuna yatkın, teknik Bituci, ileride A.Hassan var.

Şu şartlarda Nwakaeme, Bakasetas iyi koşmazsa maç zora girer. Adamlar fizik ve koşu olarak bizden önde.

1 puana oynayıp 65-70'den sonra 1-2 hamle ile 3 puanı zorlar, olmazsa 80 sonrası rölanti yapardım.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Taşçı
13.02.2022, 18:24
Hadi bakalım 35 dakika

Lütfen küfrünüzü hakaretinizireelde edin öyle gelin buraya ceza yağdırmak istemiyorum :D

Reis bu maç için atış serbest olsun 🤣

yorumsuz6117
13.02.2022, 18:27
Hamsik hazır olsaydı çok rahat maç izlerdik bugün, Ömür'le falan işimiz zor fizik olarak düşük..

nevzat61
13.02.2022, 18:27
Kazanacağımıza dair ümidi olmayan Mazoşizm üyeler bu akşam foruma girmesin.. içindekini kendine akıtsın..

Doğukan Uçan
13.02.2022, 18:31
ilhan palut'Un yüz ifadesine baktım sıçtık der gibi :D

iso_4939
13.02.2022, 18:32
Konya full kadro. Sağda Amilton'u bekliyordum paslı oyuna yatkın, teknik Bituci, ileride A.Hassan var.

Şu şartlarda Nwakaeme, Bakasetas iyi koşmazsa maç zora girer. Adamlar fizik ve koşu olarak bizden önde.

1 puana oynayıp 65-70'den sonra 1-2 hamle ile 3 puanı zorlar, olmazsa 80 sonrası rölanti yapardım.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A.hassan oynamasi zordu ne oldu

iso_4939
13.02.2022, 18:33
Hamilton ve buticiyi kitle maci al

GencTurk6161
13.02.2022, 18:34
Az önce iddia oynadım.

maçı en az iki farkla kazanacağız!Kesin kaybederiz...

Kenshi
13.02.2022, 18:34
Ömür neden kadroda diyoruz da alternatif türk yok maalesef. Berat yerine ömür takılsın sahada, hiç değilse şapkadan tavşan çıkartma şansı olur. Beratla olcak iş değil. Duruma göre Cornelius - Kouassi değişikliği bekliyorum.

kayseriliyiz
13.02.2022, 18:35
Su sezon ve isteki projeler bitsin meditasyon ve spora tekrar basliyacagim tekrar saglima kavusmak icin.Herşey den önce sağlık Ertan abi Allah şifa versin

UYZD
13.02.2022, 18:35
Eve gitmeye çalışıyorum maçı izlemek için. Umarım çok bir şey kaçırmam. Stadyum nasıl? Atmosfer iyi mi?

köprüde trafik var.. ulan..

Enes Başkaya60
13.02.2022, 18:38
Haydi Fırtınam Al şu maçı...

ahamitokutan
13.02.2022, 18:40
zor maç. kolay kazanacağız inşallah. vira bismillah

thehell61
13.02.2022, 18:41
Saldır Trabzon'um...

Onur Erçetin
13.02.2022, 18:42
https://resmim.net/i/20220213-184718.m2TI7

kayseriliyiz
Zor olacak ama alacağız Allah'ın izniyle

Mehmet Fatih Yavuz
Son saniye golü ile 1-0 a razıyım.
Maç 3 puanla bitsin inşaallah.

Haydi bakalım...

serdaracıl
Konyanın en büyük özelliği maçların son 15-20 dakikasında diri kalması. Bu dakikalarda biz de diri bir takımla sahada olmalıyız. Değişiklikler çok önemli

Onur Erçetin
13.02.2022, 18:43
Stadyumdaki yerimizi aldık.Atmosfer çok iyi.Çok sakinim nedense.

BlackPanther
13.02.2022, 18:44
Stadyumdaki yerimizi aldık.Atmosfer çok iyi.Çok sakinim nedense.

Sesiniz gür çıksın

Kenshi
13.02.2022, 18:45
Güle oynaya kazanacağız muhtemelen,içime doğuyor. Goller Cornelius, Wakame, Kouassi.

BlackPanther
13.02.2022, 18:46
Kesin kaybederiz...

Sen avucunu yalarsın!

Sefa Murat Dokuz
Kadromuz 3 gömlek üstün, başka bir şey demicem

juliant
bu mac 1 0 a yatilacak mac degil...kazsnmak istiyorsak 70 den once 2 fark yapmamiz lazim veya mac 0 0 ken 70den sonra one gecmemiz gerekir

Uğur Kalyoncu
Dorukhan defansif olarak sıkıntı yaratmaz ama Puhacz hür general bir arkadaş. O da Michalak'a geniş alanlar bırakmazsa Konyaspor hücum etkinliği iyiden iyiye azalır.

Allah yardımcımız olsun, şansta yanımızda olsun. 1-0 olsun bizim olsun inşallah.

BlackPanther
13.02.2022, 18:47
Kadromuz 3 gömlek üstün, başka bir şey demicem

Nokta

Cihan Ince
13.02.2022, 18:47
Çayır biçiyom bilmem ne ediyorum. Böyle saçma birşey ya

Doğukan Uçan
13.02.2022, 18:50
erkan ocaklı çalıyor yine şaka gibi :D

deepmavi
Haydi Allah'ın izni ile kazanacağız ve İnşaAllah Trabzonspor'umuz Kolay Galibiyet alır...

Kemal Öztel
Son 30 yılın en önemli maçı belki de..

İnşallah kazanacağız :tsbayrak:

Kazım Bostan
bu ne bktan bi giriş ya. bi erkan ocaklı çalıyor, sonra takımlar çıkarken temposu düşük aptal bir müzik.. başlamadan sinirlendim kim yönetiyor bunu??

AKSOY_61
13.02.2022, 18:51
Peres dengesizi kırmızı gormeseydi Doğukan elimizi acsyip rahatlatırdi ortasaha direcli olurdu. Doğukan çok değerli bir oyuncu bizim için.
Konya'nın bize karşı tek bir avantajı var fizik güç. Yoksa oyun zekası bitiricilik ve teknik olarak ceyregimiz etmezler.
Fizik konusunda çok iyi oldukları için 1-0 ci olarak buraya kadar geldiler.

ÖmürKaradeniz61
13.02.2022, 18:51
Dayanamıyorum.

Yiğit SARI
13.02.2022, 18:52
Başarılar Trabzon'um

Vurduğumuz gol olsun

Şakir
Bu Turkovac reklamı nereden çıktı? Bu ne saçmalık? Vestel ile sponsorluk anlaşmamız yok mu?

Aşı reklamı yapmak bize mi kaldı.

serdaracıl
Kendimizi baskı altına almakta üstümüze yok. Sakin kalmalıyız. İpler tam anlamıyla bizim elimizde

Turan AKYILDIZ
13.02.2022, 18:58
Totem yapıp yine maçı izlemiyorum..başarılar sevdam..

serdaracıl
13.02.2022, 18:59
Sptoperlerimizin oyun kurmasını engelliyorlar aralara adam sokup

yavuzbaha
13.02.2022, 19:00
Yakarsa bizi Puhaç yakar,çok sakat bir adam

My
13.02.2022, 19:01
Taraftar baya aktif.

kaçarava
13.02.2022, 19:04
Geriden oyun kurarken orta saha yine top alamıyor

drose61
baya istahli basladik, haydi bakalım

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ufuk
Sag ayakla vur işte be abdus.

Kenshi
Ah ömür az yön versen topa gol.

yavuzbaha
Milyon dolarlık oyuncusun Ömür o topu yumuşatacaksın

serdaracıl
Abdüş tek dokunsa goldü

odyseuys
13.02.2022, 19:05
goooooooooooollllll

drose61
13.02.2022, 19:05
ggooolllll

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ufuk
13.02.2022, 19:06
Golllllll viscaaaaaaa yavrum corne

umut22
Golllll

leavemealone
Golll bee golllll

batugol
cornelius
cornelius
cornelius

Sefa Murat Dokuz
GOOOOOOLLLL

cornelius adamsın

İ. SARAL
Yeeeeee

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazım Bostan
bu gol cornelliusa yazar :))) süper bbeeee

Kenshi
Bu visca adam adam, sakinliğe bak. Sana da bravo Cornelius.

My
Vişçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D

serdaracıl
Golllll

Yiğit SARI
Goooooooooooooooooooooool

Nihat Güneş
Topcunun Krali :)

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bahadır2561
13.02.2022, 19:07
Gooooollllll

kaçarava
Corneliussssss

Aman Allah'ım

O neydi öyle!?!?!?!?!?

t.gokce
Gol geliyorum diyordu zaten.Konya korkak oynuyor..

Sefa Murat Dokuz
Aynı oyun devam hiç geri çekilmeyin, önde basmaya devam

gurur6134
Viscaaaa

MA291
Cornelius Adam adam

My
Daha Kornelyuscuumun golü var durun :D

Kenshi
Abdusun yerinde Berat olsa o topu tribüne zımbalardı. Ömüre de bravo.

ÖmürKaradeniz61
13.02.2022, 19:08
Tam gol 5 dakikaya gelir yazacaktım geldi.

Girebi
Simdilik Abdus'un yaptigi en iyi sey topu Visca'ya birakmasi oldu. Haydi Abdus bir tane de sen yaz.

Nihat Güneş
MVP diye yazilir VISCA diye okunur.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sakosako
13.02.2022, 19:09
Viscaaaaaaa :))) iyi oynuyoruz, rahatlamamak lazim, ayni ciddiyetle devam

Sefa Murat Dokuz
13.02.2022, 19:09
Rakip stoperlere sürekli baskı yapsak fark yaparız.

Hoca gör şunu, boşuna geri çekme şu takımı

AKSOY_61
13.02.2022, 19:10
İştahlı oynayınca bu tskim bir başka oluyor inşallah geri cekilmeyiz

Girebi
13.02.2022, 19:10
Cornelius formunu arttirdi. Son 10 macta pas oyununu da gelistirdi diyebiliriz.

yavuzbaha
13.02.2022, 19:11
Ömür ün 2 adımı normal adamın 1 adımı..kaybettiği pozisyona bak

My
13.02.2022, 19:11
Abdüş ve ya Bakadan en azından biri daha oyuna katılsa her şey çok daha kolay olacak.

Kazım Bostan
13.02.2022, 19:12
elleri ayaklarına dolanıyor konyalıların

batugol
13.02.2022, 19:12
corvisca

Kenshi
13.02.2022, 19:13
Wakame ve Bakasetas biraz daha aktif olmalı.

Uğur Ö.
Waka gir artık şu oyuna

sethfilo
golün %75 Cornelıusun

kaçarava
Nwakaeme çok aksıyor ya

MehmeTS_ADANA
bu puchaza allahtan opsiyon koydurmamış takımı

Ufuk
Siopis sahadaki en akıllı topcu ya şeytan :)

Sefa Toyer
13.02.2022, 19:14
Şu vitaminsiz 10 no oynayacak diye Bakasetas gibi bir silahı kaleden uzak görevlendirmek de nebileyim...

trabzonsevdamuz
13.02.2022, 19:15
Abduşu ikinci yarı alır tahminim

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

leavemealone
13.02.2022, 19:16
Ahh bee direk
Cornelius

sethfilo
Ömürcüğüm biraz canlan

ÖmürKaradeniz61
Cornelius ateş gibi yanıyor adam.��

My
Aaaahhhhh Kornelyuscuum çakıyordu. Ama çakacak kaçarı yok :)

Sefa Murat Dokuz
Cornelius olağanüstü oynuyor

serdaracıl
Direk

Kenshi
13.02.2022, 19:17
Ah be cornelius yazacaktı.