PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 25. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Konyaspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

cakalkerem
11.02.2022, 08:17
birde bu Hamsik'e ne oldu ki..
hafif ağrıları var riske girilmedi dendi bu 4 hafta oda yaklaşık 1 ay ediyor..
bacağı kopsa yeniden çıkardı

HOPA'LI TS'Lİ
11.02.2022, 08:19
pazar günü bu lig biter...
bu arada Hamsik bacağı kopsa bile bu maçta oynatılmalı...en yakın rakibinle evinde oynuyorsun..yen at aşağıya tüm türkiye'nin beklediği puan kaybetme olayını bitir....

Herkesin ağzını kapat...
kim ne oynuyorsa 2 kat efor sarfetmeli bu maç

Yahu 1 aydır neden iyileşemedi bu arkadaş

Tam fişi çekme maçında ve en zor maçların başladığı periyotta lazımken ne geçmez bir ağrıymış bu

HOPA'LI TS'Lİ
11.02.2022, 08:20
birde bu Hamsik'e ne oldu ki..
hafif ağrıları var riske girilmedi dendi bu 4 hafta oda yaklaşık 1 ay ediyor..
bacağı kopsa yeniden çıkardı

Sağlık kurulu bu konuda açıklama yapmalı

Sezon sonu bu sağlık kurulu ile yollar ayrılmalı (her halükarda)

Barista
11.02.2022, 08:23
Huseyin, Serkan ve Berat. Bu 3 futbolcudan hangisi oynarsa oynasin 10 kisi oynariz. Geyse macinda Hamsik yoktu Berat basladi, onune gelene yenilen Geyse ilk yarida paspas etti bizi. Ikinci yarida Berat cikti Siopis girdi de orta sahayi geri aldik.

Geyse macinda Omur sakatti, bu macta saglam. Yerli oyuncu kontenjanindan oynamasi en mantikli futbolcu o. Omur en azindan futbolcu. Huseyin, Serkan ve Berat futbolcu filan degil.

HOPA'LI TS'Lİ
11.02.2022, 08:33
Huseyin, Serkan ve Berat. Bu 3 futbolcudan hangisi oynarsa oynasin 10 kisi oynariz. Geyse macinda Hamsik yoktu Berat basladi, onune gelene yenilen Geyse ilk yarida paspas etti bizi. Ikinci yarida Berat cikti Siopis girdi de orta sahayi geri aldik.

Geyse macinda Omur sakatti, bu macta saglam. Yerli oyuncu kontenjanindan oynamasi en mantikli futbolcu o. Omur en azindan futbolcu. Huseyin, Serkan ve Berat futbolcu filan degil.

Çok doğru tespitler
Oysa Beratı çok büyük ümitlerle 3 büyükler de peşindeyken almıştı Başkanımız
Parmak son Kayseri maçında %87 olumlu pas yüzdesiyle oynadı.
Ömür ve Parmakta futbolcu kumaşı var.
Ama Türkmen ve Asan bu takımın topçusu olamazlar.
Berat ise düzelebilir. Potansiyeli var. Umut var.

orhan42
11.02.2022, 09:01
Çok doğru tespitler
Oysa Beratı çok büyük ümitlerle 3 büyükler de peşindeyken almıştı Başkanımız
Parmak son Kayseri maçında %87 olumlu pas yüzdesiyle oynadı.
Ömür ve Parmakta futbolcu kumaşı var.
Ama Türkmen ve Asan bu takımın topçusu olamazlar.
Berat ise düzelebilir. Potansiyeli var. Umut var.
Ağabey Parmak'ı biz acele defterden sildik.Bu sezon doğru düzgün forma şansı vermeden Kayseri'ye kiraladık ki 3 maçtır banko oynuyor bildiğim kadarıyla.Berat'ın şu ölü haline göre Parmak işimize yarardı..

Burak Bıyıklı
11.02.2022, 09:09
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1491702988364259329

Maçtan sonra hepsi zortlayacak. Hayallere bak.

Dediği saatte puan farkı minimum 10 olacak. Hayallere dalsınlar.

cubido
11.02.2022, 09:10
.................................................. ...............UĞURCAN............................ ......................
...DORUKHAN...................DENSWIL............. ...........................HUGO..............PUCHA CZ..
.................................................. ...............SIOPİS............................. .........................
....................................ÖMÜR.......... ................................BAKA.............. .....................
.............VISCA................................ ............CORNELIUS...........................NW AKAEME...

Kadro bu olur.
Önde olursa 60'tan sonra Nwakaeme/Kouassi,Cornelius/Djaniny değişiklikleri olur tahminim.
Maça gidiyorum uzun süre sonra.
İnşallah galibiyet alırız da keyfini çıkartırım doya doya.

Barista
11.02.2022, 09:10
Biz sezonun en iyi futbolunu Hatay maçının ilk yarısında değil, Giresun maçının 78. dakikası sonrasında oynamıştık. 78. dakikada Dorukhan'ın yerine Yunus, Berat'ın yerine ise Siopis girmişti. Beklerimiz ileri çıkınca Yunus'la bile baskı kurabilmiştik.

Konya maçında Peres yok. Dorukhan sağ bekten bindirebilir, Puchacz soldan. Yunus'un yaptığını Ömür daha iyi yapar. Sol açıkta da Yusuf Erdoğan değil Nwakaeme olacak.

Gole ihtiyacımız olduğu anlarda şu kadro Giresun maçının 78. dakikası sonrasında oynanan futbolun daha iyisini bile oynayabilir:

-------------------Uğurcan--------------
Dorukhan---Denswill---Hugo---Puchacz
----Siopis (6)---Bakasetas (8)---Ömür (10)
Vişça------------Cornelius---------Nwakaeme

Yedeklerde de Kouassi ve Djaniny olacak oyuna sonradan girip katkı verebilecek.

Konyaspor Giresunspor'dan daha kuvvetli bir takım elbette ama bizim kadro halen onlarınkinden daha üstün. Ayrıca içeride oynuyoruz. Konyaspor'un deplasman performansı o kadar parlak değil.

Burak Bıyıklı
11.02.2022, 09:17
Şu maçta bir devre dahi oynayamayacak halde mi hamsik merak ediyorum. At ilk devre ortaya. Kopartalım ilk yarıda maçı. Sonra çıkar kulübede dinlensin. Güya gs maçında oynayacaktı. Şimdi oynamaycaksa ne zaman oynayacak bu adam?

HOPA'LI TS'Lİ
11.02.2022, 09:21
Ağabey Parmak'ı biz acele defterden sildik.Bu sezon doğru düzgün forma şansı vermeden Kayseri'ye kiraladık ki 3 maçtır banko oynuyor bildiğim kadarıyla.Berat'ın şu ölü haline göre Parmak işimize yarardı..

Ah ah hem de nasıl yarardı, seneye artık

HOPA'LI TS'Lİ
11.02.2022, 09:24
Dediği saatte puan farkı minimum 10 olacak. Hayallere dalsınlar.

Melekelerini yitirmişsin sen Uğur efendi
Yırt bir taraflarını
Çiftli hanelerde olacak o saatte fark
Bitmediniz gitti arkadaş
TS şampiyon olmasın da kim olursa olsun diye söz birliği mi ettiniz adiler

Murat Keçeci
11.02.2022, 09:37
Önemli bir rakiple 3 puan mücadelesine çıkacağız.Taraftar desteğini yanımıza alıp bu iç saha maçindan da 3 puan ile ayrılmalıyız.

Rakip bu sezon önemli bir iş başardı.Kadro kalitesine göre çok iyi puan topladılar.Ne sihir ne keramet takım oyununda marifet derler ya biraz o hesap oldu.Bizim maçta da yine kontrollü oynayacaklarını düşünüyorum.Öyle puan lazım saldıralim diyeceklerini sanmıyorum en iyi yaptıkları iş neyse yine o işi disiplinli bir şekilde uygulamaya çalışacaklardır.

Bu maçı neden kazanmalıyız.Çünkü 6 puanlık maç hemde yarıştaki en ciddi rakibimize şampiyonluğu ne kadar istediğimizi sahada gösterme fırsatı yakalayacağız.Bunu başarırsak rakibin direnci iyice azalacak.Beraberlik de bize yarar.Kaybedilse de stres yapılacak bir durum olmayacak ama biz işin o taraflarinı düşünmeyeceğiz.Bu sezon şampiyonluk için çok emek verdik önumüzdeki yemeğimize elini uzatan kim olursa olsun çıkıp sahada parçalayacağız.

İşin teknik taktik tarafına değinirsek hamsik durum nedir bilmiyoruz yokmuş gibi planı yaparsak daha kora kor mücadeleci bir takımla sahaya çıkabiliriz.Taraftar desteğini de yanimiza alıp topa karşı tatlı sert oynayarak rakibi sindirebiliriz.Takim savunmasını sağlam şekilde yapıp gerisini hücumdakı yıldızların becerisine bırakabiliriz.Visca formda,Bakasetas iyi durumda,Cornelius son derece faydalı birde son maç kötü oynayan Nwakaeme de reaksiyon gösterip ön plana çıkmak isteyecektir.Bunlara ek olarak ömür,djaniny ve kouasisi de var.Işin özü takım savunmasını iyi yaparsak maçı kazanmaya yakın olan taraf biziz.

Bu maç savunma bloğunun uzerinde ekstra zaman harcamalıyız.Sağ stoper ve sağ bek uyumunu biran önce takıma yakalatmalıyız.

Rakibin tahriklerine kapılmamalıyız.Özellikle skubice bu konuda dikkat etmeliyiz.Zayif karınları stoper Adil topu oyuna sokmakta zorlanıyor.Bunun üzerine birşeyler deneyebiliriz.

Gücümüzü tüm 90 dakikaya yayacak şekilde oynamalıyiz.Nwakaemeden ekstra sorumluluk almasıni bekliyorum.Viscadan ve Bakasetas dan topun olduğu yerlere daha fazla yaklaşmasini ve dönen toplara etkili şutlar atmalarıni bekliyorum.Cornelius dan son maçtakinden daha iyi gol vuruşlari bekliyorum.Djaniny de önemli bir silah yedek veya as onu da maça çok iyi motive etmeliyiz.Uğurcan ve Dorukhandan yüksek motivasyon bekliyorum.Puchacz dan da sağlam bir oyun bekliyorum.

Önümüzde zorlu deplasmanlar olacak.Bu maçtan alacağımiz 3 puan elimizi biraz daha rahatlatır.Örnegin antep deplasmani olsun adana deplasmani olsun alanya deplasmani olsun bu takimlar evlerinde iyi oynuyorlar.İç sahadaki maçlarda yüzde 51 oran bizde ama deplasmanda yüzde 50 yüzde 50 durum.Bu sebeble içerde hata yapmamalıyız.Icerde alacağımız her 3 puan rakiplerle olan dirsek mesafesini korurken deplasmandan alacağımız puan veya puanlar ise bu işin kaymağı olacaktir.

61zeynel61
11.02.2022, 09:42
Medyada salyalarını akıta akıta Trabzonsporumuzun Konya'ya kaybetmesini bekliyorlar. Bu zamana kadar beklentileri boşa çıktığı için riv riv edip durdular. Daha yakın zamanda bunların ele başı şeytan Rıdvan sezon sonuna kadar yorumculuğu bıraktı. [emoji2]

Bizim köyde bir büyüğümüz vardı. Okey oynarken yendiği rakipleri yok şöyle oldu, yok böyle oldu diye çırpınırlarken onlara "ben avımın etine değil sesine havasım" der bizi güldürürdü. [emoji2]
Ben de bu sezon çok maçtan sonra sosyal medya, ekşi sözlük gibi platformlarda rakiplerin maç boyu yorumlarını okuyup gülüyorum. Onların sesi hoşuma gidiyor. [emoji16]

ÖmürKaradeniz61
11.02.2022, 09:43

Parmak kötü oyuncu değil bence Berat’tan daha iyi ama Trabzonspor taraftarı ile yıldızı pek barışmadı,boyunu aşan hareketleri de sonunu hazırladı. Ayrılması doğruydu çünkü ok yaydan çıkmıştı bir kere. Birkaç seneye Galatasaray alır Parmak’ı.

Doğukan Uçan
11.02.2022, 09:54
elde çok fazla hamle oyuncusu var. bundan sonra maçlarda ikinci yarılar çok gol atacağımızı düşünüyorum.

AYYILDIZ
11.02.2022, 10:02
Lige ayar verilsin diye hakem ataması yapılmış. İşimiz çok zor. Hakemi de yenmek gerekecek.

lazminator61
11.02.2022, 10:04
berat asla ilk on bir bu sezon oynamasin. Performansi öyle kötüki, 2. Lig Takimi bile onu ezdi. Kupa macinda yine pas hatalari, sürekli geriye oynamasi, kosmamasi, mücadele etmemesi, hava toplara cikmamasi. Bunu bazi arkadaslar galiba görmiyorlar.

Timur Bey
11.02.2022, 10:21
Ya yönetim her şey güzel diye hakem konusunda niye bu kadar sessiz kalıyor? Üç hafta önce bizi doğrayan adam yine bizim maça veriliyor. Utanmadan sıkılmadan bunu her maçta da yapabiliyor. Yönetim artık bu konuda harekete geçsin. Bir iki tetikçi yüzünden taraftar sinir strese girdiği gibi süreç de uzuyor. Bir Rize başkanı kadar olamıyor muyuz?

gurur6134
11.02.2022, 10:31
Sakatligi yoksa kas agrisiysa onceden adamlari igneyle falan oynatilirlardi boyle kritik maclarda.sakatligi yok deniliyor kas agrisi deniyor 1 aydan uzun suredir yok birsey anlamadim ben bu durumdan.kroniklesirse bu olay isimiz var yillar sonra geldigi ilk gunden bu yana oyunun 2 yonunude oynayabilen tam bir profesyonel maestro bulduk hamsik asagi hamsik yukari herkesin dilindeydi nazar mi degdi buyumu yaptilar ne oldu adama

UĞUR DURTAŞ
11.02.2022, 10:36
https://forum.bordomavi.net/images/misc/quote_icon.png UĞUR DURTAŞ Nickli Üyeden Alıntı https://forum.bordomavi.net/images/buttons/viewpost-right.png (https://forum.bordomavi.net/showthread.php?p=1921611787#post1921611787)
çok kritik çok önemli bir maç
% 100
maçın hakemi
halil umut meler olacak.

**
Bu hafta halil umut melere maç verilmeyecek.

maçın hakemi büyük ihtimal mete kalkavan olacak.

**
(H) METE KALKAVAN (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18972)
(Y) CEYHUN SESİGÜZEL (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20578)
(Y) ALPASLAN DEDEŞ (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18638)
(D) HÜSEYİN GÖÇEK (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19493)

angraf
11.02.2022, 10:40
Adanademirspor maçı gibi bir maç bekliyorum.

skor tahminim 2-0

ÖmürKaradeniz61
11.02.2022, 10:41
Mete Kalkavan Sivas maçında yaptıklarını bu hafta yapamaz kimsenin şüphesi olmasın,biz sahaya odaklanıp işimizi yapalım zaten maçı Konya teknik direktörü yönetse bile kazanırız. Sahaya odaklanalım oyuna gelmeyelim.

makbernatsu
11.02.2022, 10:42
Trabzonspor mevcut oyun yapısı ile hiçbir takıma baskı kuramayacağı için bu maçta kısır geçer haaa kazanırmıyız bence 1-0 serisini devam ettirip kazanırız. Ama kimse öyle ezeriz,parçalarız gibi hayal aleminde yaşamasın. Trabzonspor haftasonu Amedspor ile oynasın yine ezemez,parçalayamaz zaten ezme,parçalama oyununu Abdullah hoca sevmez.

malesef doğru...sezon başından beri hangi maçı çok rahat kazandık biz...sadece ilk haftadaki malatya maçı hariç.

Mehmet BAŞ
11.02.2022, 10:56
Hamsik'in olmayacağı bu maçta Abdullah Hoca önemli bir tercih yapacak.
Ömür ile başlayıp oyuna hakim olmak mı isteyecek yoksa Berat ile başlayıp kontrollü oyun mu isteyecek?
Bence hocamız maça Ömür ile başlayacak, Siopis ve Bakasatas'ı 6 ve 8 numara oynatacaktır.
Dorukhan'ın sağ bek oynadığı senaryoda orta saha ve defansif direncimiz zaten çok daha iyi olacaktır.
Maçın gidişatına göre de Djaniny, Kouassi ve Berat hamleleri yapabiliriz. Allah yardımcımız olsun.

Mehmet BAŞ
11.02.2022, 10:58
Maçımıza TFF'nin en sinsi ve tetikçi hakemi atandı. Sivasspor maçında sinsi sinsi takımımızı ezmişti.

ÖmürKaradeniz61
11.02.2022, 11:02
Ben olsam Kouassiyi oynatıp forveti çiftlerim,adam sıcak,zehir gibi .

Adem Erdoğan
11.02.2022, 11:08
Kupa maçını izleyemedim, sonradan sosyal medyada Kouassi özelinde hazırlanmış videoyu izledim, adam gerçekten tabanca gibiymiş.

Ahmet Taşçı
11.02.2022, 11:08
İlk olarak oyunu tutacak 11 ile başlayacaktır hoca. Maçın gidişatına göre değişir. Beklediğim 11 şu şekilde...

Dorukan-Denswil-Hugo-Pouach
---------------------Siopis------------------
Visca-----Ömür - Baka-----Waka
------------------Cornelius ---------------...

İlk defa klübede güçlüyüz (Djaniny, Kouassi, Koita vs.)

angraf
11.02.2022, 11:09
maç bizdeeeeeeeeee

UĞUR DURTAŞ
11.02.2022, 11:09
Son maçlarda istenilen oyunu oynayamayan makayeme'nin gerçek performasını gösterirse,
cornelius un son vuruşlarını sağlıklı en önemlisi gelen topları rakibe kaptırmadan iyi kullanması
bu yönü çok zayıf corleusun güzel kardeşim;
1.93 boyun
kilo 91
vucüdu koy be rakiple arana o fiziğini iyi kullan verme topu rakibine
vicka bizim bildiğimiz vicka gibi oynarsa
dorukhana ciddi anlamda çok güveniyorum.
bakasetas kendini bulmaya başladı çok net.
ömür varını yoğunu koy ortaya çok hareketli olmalısın
hamsik oynarsa bir şey yazmaya gerek yok zaten
hugo denswil uyum sorununu atlattılar.
puchacz ciğerden çok şey yapmak istiyor ama çoğu zaman istediklerini yapamıyor
daha sade daha garanti oynarsa verimi artar
serkan heyacan yapma riskli hareket hiç yapma özellikle ceza sahası içi ve dışında

yukarıdaki ismi geçen arkadaşlarımız %90-100 kapasitelerini değil
%60-70 özelliklerini sahaya yansıtsınlar bize yetecektir.

**
hamsik oynamazsa yerine siopisi oynatır avcı hoca.

uğurcan
serkan-denswil-hugo-puchacz
hamsik(siopis)dorukhan
viska -ömür makayeme
cornelius

ÖmürKaradeniz61
11.02.2022, 11:16
Savunmayı ortasahayı bilmem ama ilerde Bakasetas,Visca,Nwakaeme,Kouassi,Cornelius beşlisi oynasın en az 3 golü var. Hoca bırak takımı stoplamayı at bu beşliyi sahaya 20 dakikada fişi çeksinler özellikle Kouassi tam bu ligin katili özellikleri var o süratle perişan edemeyeceği savunma yok bu ligde.

Arif Timurcioğlu
11.02.2022, 11:17
Ben olsam Kouassiyi oynatıp forveti çiftlerim,adam sıcak,zehir gibi . Kesinlikle ilerleyen dakikalarda zehri salacaktır.

Onur Akyüz
11.02.2022, 11:20
Visca-Dorukhan sağ kanadı rakip için çok dirençli olur
Ben rakip olsam tüm hücum planımı puhac-Wakame kanadına göre yaparım
Avcı buna önlem alacaktır.
Konya'nın agresif stoperleriyle Cornelius'un mücadelesi kritik.
Bakasetas orta sahada savunma katkısı verirse pekala siopis'in önünde baka-Abdüş ikilisi uygun.
Siopis’i sola kaydırır yardım için daha önce yapmıştı bunu.

B.Yiğit
11.02.2022, 11:21
İlk olarak oyunu tutacak 11 ile başlayacaktır hoca. Maçın gidişatına göre değişir. Beklediğim 11 şu şekilde...

Dorukan-Denswil-Hugo-Pouach
---------------------Siopis------------------
Visca-----Ömür - Baka-----Waka
------------------Cornelius ---------------...

İlk defa klübede güçlüyüz (Djaniny, Kouassi, Koita vs.)Belli ki bu kadroyla çıkacağız. 60'a kadar gol gelmezse Djaniny ve Kouassi girer, Cornelius ve duruma göre Nwakaeme veya Ömür çıkar.

Visca, Bakasetas ve Siopis 90 dakika sahada olmalı.

Faik Yılmaz
11.02.2022, 11:28
İsterlerse fb başkanını koysunlar hakem olarak....

Bu hafta yeneceğiz inşallah...

Onur Akyüz
11.02.2022, 11:31
Mete Kalkavan’ın yönettiği maçlarda 3g almışız gerisinde puan kaybetmişiz gibi şeyler okudum ama gerçekçi gelmedi.

Bununla ilgili sağlam bir bilgi var mı acaba? Bir hakem bir takımın maçlarına bu derece etki edemez yani istatistiğe aykırı bir şey.

Uğur Kalyoncu
11.02.2022, 11:34
--------------Uğurcan----------
Serkan-Denswil-Hugo-Puhacz
---------Siopis----Dorukhan--------------
Visca----------Baka-----Nwakame
-------------Cornelius --------------------

Serkan yerine Dorukhan olup mecburen Berat'da kullanılabilir.

Top ile oynamaktan ziyade önde yapacağımız baskı ile rakibi zor duruma düşüreceğimizi düşündüğümden Abdül-Baka dan ziyade Siopis- Dorukhan yazdım. Ömür, Djaniny,Kouassi , Koitada hamle oyuncuları olur.

CaptanBarbosa
11.02.2022, 11:34
Azılı düşmanımız mete kalkavan atanmış maça.
Güler misin ağlar mısın?
Bu adamı bizim maça nasıl atayabiliyorlar. Fahiş göz göre göre direkt sonuca etki eden onlarca hata(!) yaptı bizim maçlarda.
Hazır olun doğranmaya.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manava61
11.02.2022, 11:45
Arkadaşlar merhabalar. Maç için Ankara'dan Trabzon'a bugün yarın gitmeyi düşünenler var mı?

kaçarava
11.02.2022, 11:48
Siopis’i sola kaydırır yardım için daha önce yapmıştı bunu.
Genellikle yazılan Siopis-Baka-Ömür olursa bunu yapamaz. O maçlarda 3-4-3 gibi pozisyon aldığımız bile oluyordu. Solda Siopis oluyordu.

Geçmiş maçlarda dönen topları aldığımız kısımlarda Siopis, Dorukhan ve Berat'tan ikisi oynadı. Baka ve Ömür "pozisyon al, fırla topa bas" oyununu sürekli yapamaz. Siopis de tek kalacağı için o riske giremez. Baskı kurabildiğimiz Hatay maçının ilk yarısında Dorukhan kadar Berat da iyiydi ama son maçlarda cidden çok kötü. Son maçın ilk yarısında, özellikle ilk 20-25 dk Siopis ve Dorukhan öne baskıya gitti ve çıkan adamları iyi bozabildiler.

Bu, oyunun başka boyutu. Rakibin orta bloku çok adamla kapattığı geriden oyun kurma aşamasındaysa Hamsik'in tek alternatifi bile yok. O kalabalık ve yavaş oyunda sırtındaki presten kurtulacak oyuncu belki Abdülkadir Ömür olabilir ama o da bunu daha çok geçiş oyununa uygun anlarda yapabiliyor.

blues
11.02.2022, 11:49
Konyaspor macinda hamsik oynamaz ise defansta Dorukhan ortada acikcasi istemeyerek de olsa Berat ile baslayaagiz ve böylece önde daha kuvvetli bir takim olabiliriz
Sagda visca solda Waka ortada Baka ortasahada ise Berat Siopis ikilisinin arkasinda Vitor Densvill ikilisinin yaninda da Puchacz oynar. Ancak bu diziliste yerli oyuncular sahada doksan dakika kalacaklar ya da kalmak zorundalar gibi. en fazla Berat Abdulkadir degisikligi ya da berat Malli degisikligi olabilir. yabanci oyuncularda durum biraz daha farkli. Orada kenarda bekeleen Djaniny ve KUoasi var ki bu bizim elimizi güclendiren positif bir durum. Keske YUsuf >Erdogan yerine Efecan´i alabilseydik. Umarim hoca bir hata yaparak yusufile baslamaz oyuna!
Bu 8+3 kuralini kim getirdiyse onun aklina essekler isesin ABdullah hocanin da belirttigi üzere Kafamizi oyuna vermek yerine Matematikle ugrasiyoruz.Bu sistem gelecek yil daha da katilasarak devam edecek! Olacak is degil.
Benim icin bir tek soru isareti var! Djaniny mi Visca mi? Djaniny bizim takim icin cok önemli bir oyuncu ve ilk devre büyük katki verdi. Visca ise geldiginden bu yana iki gol katkisi verdi ve defansiff olarak cok iyi isler yapiyor. ikisini ayni anda sahaya sürebilmek su an icin imkansiz.en fazla verimsiz bir Waka olursa sahada o zaman Djaniny onun yerine oyuna girebilir. Mücadeleci yönü nedeniyle Viscayi sahada tutmak mantikli gibi duruyor.

Benim öngörüme göre bu yil lig ikincisi adanaspor olacak gibi. adamlar her mac üstüne koyarak ilerliyorlar ve benim kanimca Knyanin hocasi palu ile birlikte hocalari ligin en iyi hocalarindan biri. futbol oyununu biliyor, takim yönetmeyi, oyuncularla iletisimi mükemmel ve anladigim kadariyla da cok akilli bir hoca.

Türkiye Lig´i bundan sonra baska derbilere sahne olacak gibi. artik üc istanbullularin devri kapanmak üzere.
BU mac trabzon lehine galibiyetle biterse arkadan adana geliyor ve adana KOnyayi lig sonuna kadar gecebilir ve acikcasi ben bunu istiyorum. böylece lig KOnyaspordan sonra bir baska iyi takim kazanmis olur ki bu ligin su anda buralara gelmis olmasinin, üc istanbullularin bu denli gerilerde kalmis olmasinin sebebi tam da bir kac iyi tkaimin bunlara disgecirebilmeleri.

İ. SARAL
11.02.2022, 11:50
http://www.footballuser.com/formations/2022/02/1877386_Trabzonspor.jpg

Kadro bu olur.

ilelebeTS
11.02.2022, 12:01
Oo hakem yine operasyon çocuklarından. Fırsatını bulursa değerlendirir.

Yusuf BALCI
11.02.2022, 12:02
Orta sahamızın en zayıf hali berat ve siopisli kadroda oluyor. Konya aşırı kapanacağı için berat yerine abdüş tercihi daha doğru olur gibi geliyor.

Mehteroğlu
11.02.2022, 12:14
bu maça en değerli hakemi vermen gerekirdi, kalkavan nedir ?!

falcon_61_
11.02.2022, 12:20
http://www.footballuser.com/formations/2022/02/1877386_Trabzonspor.jpg

Kadro bu olur.Abdus varken Beratin oynaması düşünülemez bile. Pas kalitesi vs geçtim , Abdusun savunma yönü , mücadelesi, hızı hepsi Beratin önünde. Beratin tek farkı boyu ve fiziği var ama hiçbir işe yaramıyor. Hava topunda bile Abdus ondan çok daha iyi.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mawro61
11.02.2022, 12:21
Peresin olmayışı viscanin oyununu da etkiliyor bence.
Hamsikte yok ise orta alanda da sıkıntı yaşayacağız.
Bu durumda kazanmamız için tek belirleyici nwakemenin performansı olacak.
Aksi halde berbat sıkıcı, giresun maçı gibi birşey bekliyorum

Mehmet Fatih Yavuz
11.02.2022, 12:21
Hamsik oynayacak durumda değilse Siopis-Abdülkadir-Bakasetas orta saha üçlüsü ile oynamak lazım.
Siopis Berat ikilisi sıkıntı.
Sağ bekte şu anda mecbur Dorukhan oynayacak!

güneyli
11.02.2022, 12:22
Kalkavanın yanında var hakemi esas önemli.Kalkavan yaptıklarına tüy dikmek isterse bizi gerer.Normal şartlarda etkilenmeye müsait biri.Seyirci ve oyuncu baskısını hissetmeli. Tetikçi mi tetikçi.. Bu bizi germemeli.Belki de lehimize çok açık hatalar yapıp yine bize kötülüğü olacak.Keşke adaletli olmayı denese.

ANIL
11.02.2022, 12:40
Cornelius-JEK ikilisi çok can yakar. Aynı Sorloth-Eku gibi.

Erkut Ay
11.02.2022, 12:47
bu maçta benim sahada görmek istediğim isimlerden biride djaniny'dir

Burçak
11.02.2022, 12:52
Operasyonu başlattılar. ama hakemi de federasyonu da o sahaya gömeceğiz

Trabzonspor, Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı 16 maçta sadece 3 galibiyet alabildi. (7B, 6M)

Manava61
11.02.2022, 13:11
Maçımıza TFF'nin en sinsi ve tetikçi hakemi atandı. Sivasspor maçında sinsi sinsi takımımızı ezmişti.
Tribünlerde oluşacak baskıyı kaldırabilirse ezer.

Onur Akyüz
11.02.2022, 13:12
Bahsettiğim şey buydu;

21248

Bir hakemin yönettiği maçlar, bir takımın tüm zamanların galibiyet ortalamasına yakın oranlarda bitmesi gerekiyor.

Mete; matematiği ve istatistiği bükmüş resmen.

Bu çok absürd bir sonuç.

batugol
11.02.2022, 13:23
bu istatistiği gördükten sonra ben hırslandıysam takim da ayrı bir motive olur diye dusunuyorum

Burçak
11.02.2022, 13:23
Ahmed hassan bizim maçta olmayacakmış

Doğukan Uçan
11.02.2022, 13:28
operasyon çocuğu bizim maça verilmiş ben şaşırmam.
bu senaryo yu yaklaşık 2 ay önce başakşehir maçında gördük.
lig kopmasın diye penaltımızı vermediler maç berabere bitti.

şimdi de yine aynı senaryo var.
trabzonspor kazanıp martta şampiyonluk turu atmasın diye çeşitli planlar devreye sokulmuş.
bakın bu maça mete kalkavan'ın verilmesi kesinlikle art niyettir.
normal kabul edilebilecek bir şey değil.

Kenshi
11.02.2022, 13:31
.................................................. ...............UĞURCAN............................ ......................
...DORUKHAN...................DENSWIL............. ...........................HUGO..............PUCHA CZ..
.................................................. ...............SIOPİS............................. .........................
....................................ÖMÜR.......... ................................BAKA.............. .....................
.............VISCA................................ ............CORNELIUS...........................NW AKAEME...

Kadro bu olur.
Önde olursa 60'tan sonra Nwakaeme/Kouassi,Cornelius/Djaniny değişiklikleri olur tahminim.
Maça gidiyorum uzun süre sonra.
İnşallah galibiyet alırız da keyfini çıkartırım doya doya.

Ağzın bal yesin. Kadro güzel, Hamsik olsaydı cok daha tatlı olurdu ancak bu kadro konyayı zıplatır bence.

Oğuz B.
11.02.2022, 13:33
Düşerse bu sene alır.
Parmak kötü oyuncu değil bence Berat’tan daha iyi ama Trabzonspor taraftarı ile yıldızı pek barışmadı,boyunu aşan hareketleri de sonunu hazırladı. Ayrılması doğruydu çünkü ok yaydan çıkmıştı bir kere. Birkaç seneye Galatasaray alır Parmak’ı.

alper*
11.02.2022, 13:41
Tam 0-0 maçı.

AYYILDIZ
11.02.2022, 13:51
Ahmed hassan bizim maçta olmayacakmış

Oynayacakmış. Ciddi birşeyi yokmuş.

Burçak
11.02.2022, 13:52
Şikebahçelilere sor bu hafta kiminle oynayacaklar haberleri yoktur.
Trabzonspora çelme taksın diye bu hafta da Konyasporlu oldu Bukalemunlar :))

Mert Oğuzlu61
11.02.2022, 14:07
Oynayacakmış. Ciddi birşeyi yokmuş.

Bizim oyunculardan ödem haberi geldiği an sakatlık sureci 1 aydan başlıyor, bu adam bizim maçta oynayacaksa doktorları gelsin bizimkilere ders versin, 1 ay oldu Hamsik'i düzeltmeyi geçtim teşhis koyamadılar utanclarindan tepki oluşmasın diye söyleyemiyorlar. Konya doktorlari cidden iyi, Altay maçında sahayı sedyeyle terk eden Adil sonraki hafta sahadaydı :) Takımlarında sakatlık olmuyor, hepsi robot gibi

Bizim kulüp doktoru galiba Yattara ve Szymkowiak'in futbol hayatlarını bitiren doktor, böyle bir haber okumuştum ama emin değilim. Eğer aynı kişilerle calisiyorsak sadece rakiplere karşı değil bunlara karşı da mücadele veriyoruz.

Mehteroğlu
11.02.2022, 14:22
rakip konya'da oynamayacak kimler var bilen var mı? dendiği gibi robot gibi dar kadroyla devam ediyorlar şaka gibi... üstelik çok üzüldüğümüz bir vefat ve serdar gürler eksiklerine rağmen tempo düşürmediler...

Ertan1982
11.02.2022, 14:24
Bizim oyunculardan ödem haberi geldiği an sakatlık sureci 1 aydan başlıyor, bu adam bizim maçta oynayacaksa doktorları gelsin bizimkilere ders versin, 1 ay oldu Hamsik'i düzeltmeyi geçtim teşhis koyamadılar utanclarindan tepki oluşmasın diye söyleyemiyorlar. Konya doktorlari cidden iyi, Altay maçında sahayı sedyeyle terk eden Adil sonraki hafta sahadaydı :) Takımlarında sakatlık olmuyor, hepsi robot gibi

Bizim kulüp doktoru galiba Yattara ve Szymkowiak'in futbol hayatlarını bitiren doktor, böyle bir haber okumuştum ama emin değilim. Eğer aynı kişilerle calisiyorsak sadece rakiplere karşı değil bunlara karşı da mücadele veriyoruz.

Büyük ihtimal ignelylen oynuyorlardir.Oyniya bilirler ama cok tehlikeli bu.Konyanin umrunda degildir oyuncular sakat kalaiyorlar mi kalmiyorlar mi.Bu maci Taraftar almali hakemi etki altina almalilar.Laylay lom zamani degil.Yapamiyorsalar bu cakma taraftar gruplari Takimdan uzaklastirimlai bedava bilet vs verilmemeli artik.

Ufuk
11.02.2022, 14:27
Tribünler Ali Şansalan'a penaltıyı zorla verdirtti. Aynı performansı gösterelim isterse Konyaspor başkanı yönetsin, oradan kimse çıkamaz.

Deplasmandaki maç gibi başlarsak zaten darma duman ederiz. O maç Hugo kırmızı yemese çok farklı şeyler olabilirdi.

Maçtan önce twitterda gündem şart, nereye geldiğini bilsin Mete :)

M.Kılıç50
11.02.2022, 14:27
Mete Kalkavan olayından Konya da memnun değil. Onların çok maçını izlemedim ama bizle alakali 3-4 skandal NET kararlar geliyor aklıma.
- Quaresma'nın Yusuf Erdoğanın bacağını kırma niyeti ve Sarı Kart
- skrtel'in Nwakaemeyi Şampiyonluk maçında ceza sahasında çekip düşürmesi (VAR hakemiydi)
- Pedro henrique en son Sivas maçında 1 tane ner Kırmızı, 3 tane de Sarı Kartı es geçildi.

Yani daha neler varda bunlar aklımdan çıkmayan skandal olaylardır ama haala bu Şerefsiz hakemi bize verebiliyorlar. Tekrar ediyorum. Konyanın istatistiği de doğruysa eğer onlar da biz de karşı çıkmamız lazım ve bu torpilli güya Hakem kişisini Türk Futbolundan uzak tutmamız lazım.

Enes Başkaya60
11.02.2022, 14:52
Hamsik oynayacak....

yusufdinyo
11.02.2022, 14:54
Hamsik oynayacak....

Kaynak kim başkan ?

hanzale
11.02.2022, 15:08
Ben olsam Ömür Berat oynayacağına Ahmetcan’ı denerim, Ömür hamle oyuncusu olur, Berat bizim gibi izliyor maalesef sadece

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ihsan candas
11.02.2022, 15:25
Biraz kasveti atmak lazım. Beraber oynadığında durdurulması zor çok fazla silaha sahibiz.

Tahir61
11.02.2022, 15:29
Kaynak kim başkan ?

Ulaş Uğraş bey Hamsik ile Zorlu otelden -galiba yeni- foto paylaşıp bugün kendisini deneyecek demiş instagramdan

Tahir61
11.02.2022, 15:32
10.02.2022 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu’nun almış olduğu karar neticesinde 5 Şubat tarihinde oynanan Trabzonspor- Kasımpaşa karşılaşmasını Medical Park Stadyumu Batı Alt Tribün VIP Platinum B Blok’ta izleyen taraftarlarımızın elektronik bilet kapsamındaki kartları 1 maç süreyle bloke edilmiştir.
Buna bağlı olarak ilgili müsabakada ceza alan taraftarlarımız Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında sahamızda oynayacağımız İttifak Holding Konyaspor müsabakasını tribünde izleyemeyecektir. VIP Platinum B Blok’ta bilet veya kombine sahibi olmasına karşın cezalı olan taraftarlarımız bilet veya kombinelerini devredebilecektir.

https://www.trabzonspor.org.tr/tr/taraftarlarimizin-dikkatine-11-2-2022

Girebi
11.02.2022, 15:39
operasyon çocuğu bizim maça verilmiş ben şaşırmam.
bu senaryo yu yaklaşık 2 ay önce başakşehir maçında gördük.
lig kopmasın diye penaltımızı vermediler maç berabere bitti.

şimdi de yine aynı senaryo var.
trabzonspor kazanıp martta şampiyonluk turu atmasın diye çeşitli planlar devreye sokulmuş.
bakın bu maça mete kalkavan'ın verilmesi kesinlikle art niyettir.
normal kabul edilebilecek bir şey değil.

90 dakika boyunca isliklanmali. 40 bin taraftar onunde kolay kolay dograyamaz, dograyamamali.

ffırtına
11.02.2022, 15:39
Yıllardır bu formu takip ederim yüzlerce maç başlığı görmüşümdür ve hiç birinde de iyiki bu hakem atandı denmemiştir. Tüm maçlarımıza azılı düşmanımız atanıyor.. Ali Mehmet Hasan fark etmez tüm hakemler kötü önemli olan hakemi de yeneceksin, öyle bir top oynarsın ki hakem müdahale edecek fırsatı dahi bulamaz, biz iyi top oynayalım yeter hakem felan hikaye..

thehell61
11.02.2022, 15:49
Gs maçında hakemi de yendik yine yeneceğiz.. Ben bu maç için rahatım.. Kazanacağız.

CEMEFKER
11.02.2022, 15:53
Kalkavan neresinden bakarsanız bakın art niyetli ve provakatif bir atamadır.
Tff ve Mhk ne düşünmüş olabilir bu atamayla. Konyaspor'un maçlarındaki performansı nedir, Konyaspor düşmanlığı var mıdır ( neden olsun Trabzonspor dururken) sorularını bir kenara koyarsak. Zihin jimnastiği yapalım.

(1)
Adam fazla değil 3 maç önce Avcı' ya tereddüt etmeden, şampiyonluk oynayan takımın evinde uyarmadan, zevkle kart verip Giresunspor maçında puan kaybına ortam hazırladı.

Geçmişine bakıldığında aklımda kalan ve ömrüm boyunca unutmayacağım bir maç yönetimi var. Bjk'nin stad yapımı nedeniyle Konya stadinda ( o zamanki Trabzonspor yönetiminin de jesti, oluruyla) oynanan maçta takdir haklarını şampiyonluk yolunda ilerleyen bjk lehine kullandığı gibi Sosa'nın taç çizgisinde Trabzonsporlu bir futbolcumuza sert hareketine ( tabanla bileğe) kırmızı kart vermeyerek olası bir bjk aleyhine puan kaybına önleme gayretini asla unutmam. Daha yakın tarihte Nwakaeme'nin sırtından çekildiği İBB maçı.

Bu adam sisteme sırtını dayamasınin güveniyle sahadaki duruşu, psikolojik hali, maç öncesi, içi ve dışındaki güven, mimik jest ve tavırlarıyla " tetikçi" sıfatının hakkını veriyor. Bu tip güzide bir hakemimiz de Çakır.

(2)Perdenin öbür tarafına gelirsek, yani bizim için daha pozitif, diğer yandan sistemi rahatlatacak bir atama nasıl olabilirdi, kim olurdu, hangi motivasyonla sahaya çıkartılırdı?
Sistem adına sesli düşünürsek Tff, Mhk bu maça mutedil, ne şiş ne kebap yansın kafasında biri, mesela Aydunus atansa, olası Trabzonspor lehine bir karar çok eleştirilirdi. Çakır dahi bu maçın altından zor kalkar. Bu maça marjinal biri olmalıydı. Sistem Trabzonspor düşmanı, en azından yönettiği maçlarda Trabzonspor'un daha az kazandığı bir hakem atayarak kendini şimdiden kurtarmış oldu. Yani Kalkavan Konyaspor'dan 3 kişiye kart verip dışarı atsa, maç sonu değerlendirmesinde takdir haklarını hep aleyhlerine kullansa kimse çıkıp açık yüreklilikle şunu diyemeyecek. Trabzonspor hakemlerle şampiyon yapılmak isteniyor !

Bu soruların cevabını maç esnasında az çok anlayacağız. Birinci (1) seçenek mi, İkinci (2) seçenek mi ?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan Yılmaz
11.02.2022, 15:55
Yıllardır bu formu takip ederim yüzlerce maç başlığı görmüşümdür ve hiç birinde de iyiki bu hakem atandı denmemiştir. Tüm maçlarımıza azılı düşmanımız atanıyor.. Ali Mehmet Hasan fark etmez tüm hakemler kötü önemli olan hakemi de yeneceksin, öyle bir top oynarsın ki hakem müdahale edecek fırsatı dahi bulamaz, biz iyi top oynayalım yeter hakem felan hikaye..

art niyetlerle maça çıkan bir hakemin maça etkisi en az %50'dir, yani hikaye falan değil net gerçeklik olarak yıllardır karşımızda durdular, bunu görmek zor değil, tarihimiz hakem katliamı yaşadığımız maçlarla dolu maalesef.

lazminator61
11.02.2022, 16:06

hak veriyorum sana ama iki sorum var, neden sürekli BIZ hakemi yenmemiz lazimiz ?
Ikincisi, bi hakem her ikili mücadelede sana karsi faul caliyorsa, rakip sert girip sana foul vermiyorsan bunun bi aciklamasa olamaz ozaman!

Türkiyede ilk defa, cok yüksek ve dogru karar veren Hakem, TS-sb macindaydi. Ayni pozisyonlar bize karsi olsaydi bile bu sözü derdim.

B.Yiğit
11.02.2022, 16:23
Konyaspor'a önlem alınabilecek tek şey duran top. Ceza sahası çevresinde faul yapmazsak gol atma ihtimalleri %60 azalıyor. Bu maçın en önemli noktası bu. Yarı sahamızın ortasını geçince faul yapmayacaksın. Konyaspor'un duran toptan başka numarası yok. Hocamız futbolculara özellikle bu noktada uyarı yapacaktır. Bu tehlikeyi o da görüyor.

Göreceksiniz devamlı kendilerini yere atıp faul almaya çalışacaklar.

Arif Timurcioğlu
11.02.2022, 16:30
Baskılı başlayıp golü bulacağımıza eminim, golden sonra geri çekilmemeliyiz.

thehell61
11.02.2022, 16:30
Konyayla son 10 maçımızın 5' i berabere bitmiş. 3 Maçı biz kazanmışız 2 maçı da onlar. Geçen sezon sahamızdaki maçı 3-1 kazanmışız.(Abdüş' ün sakatlandığı maç. ) Sahamızda bir önceki maçta Sorloth' lu kadroyla oynadığımız maçı 4-3 kaybetmişiz.

Maçın özeti burda.. Bu sezon Edgar' a elden dolayı penaltı verilen pozisyonun aynısı burada olmuş ama penaltı vermemişler. Standardı olmayan bir lig.

https://beinsports.com.tr/mac-ozetleri-goller/super-lig/ozet/2020-2021/20/trabzonspor-3-1-ittifak-holding-konyaspor-mac-ozeti

Yunus Emre SEYHAN
11.02.2022, 17:41
Genelde ligin 2. yarılarında can çekişen takımlar veya hedefe yoğunlaşan belirleyici maçlar oynandığından puan kayıpları daha fazla yaşanır.

Ligin 2. yarısını değerlendirecek olursak;

Malatya 3
Sivas(D) 1
Giresunspor 1
Galatasaray(D) 3
Kasımpaşa 3

5 maçta 11 puan toplamışız. Ligin ilk yarısında 5 haftada 13 puan toplamışız. 2 puan eksik. Ocak ayında Sivas deplasmanı için 1 puan kağıt üzerinde kötü değil.

Bu süreç içerisinde büyük oranda Hamsik,Bakasetas,Nwaekeme gibi oyunculardan yoksun idik.

Kısacası puan anlamında ligin 2. yarısı itibariyle bir düşüş söz konusu değil. Konyaspor, Alanyaspor maçlarında ligin ilk yarısında olduğu gibi alınacak 2 puan kağıt üzerinde kötü değil. Ancak ligin 2.yarısında bu 2 maçı 10 kişi tamamlamıştık.

Fikstur biraz daha zorlu. Alanya,Gaziantep,Rize,Fenerbahce,Adana Demirspor gibi kağıt üzerinde zor deplasmanlar var. Konyaspor maçından alacağımız 3 puan bizi çok rahatlatır.

Bizim kalan maçlarımız:
Konyaspor
Alanyaspor(D)
Kayserispor
Fenerbahce (D)
Göztepe
Rizespor(D)
Beşitaş
Gaziantep(D)
Karagümrük
Adana DemirSpor(D)
Antalyaspor
Hatayspor(D)
Altay

Başakşehir(D)

Başakşehir, Hatay deplasmaları formalite maçı olacağından bu konuda avantajımız var.

Konyaspor'un kalan maçları:
Trabzonspor(D)
Kasımpaşa
Başakşehir(D)
Alanya(D)
Galatasaray
Kayseri(D)
Fenerbahce(D),
Göztepe,
Rize(D),
Gaziantep,
Malatya(D)
Karagümrük
Antalya(D),
Hatay,
Beşiktaş(D)

Nisan ayına gelmeden bu işin biteceğini düşünüyorum. Konyaspor'un da ligi 2. sırada bitirebileceğini düşünmüyorum.

kaçarava
11.02.2022, 17:49
Hamsik, sahada takımdan ayrı çalışmış. Yarın yine deneyecekmiş kendini. Kaynak Safa Can Konuksever(Fanatik).

Hasan Tüncel'in haberine göre yine ağrı hissetmiş. Geçmiş olsun.

Doğukan Uçan
11.02.2022, 18:18
hamsik pazar günü oynamıyor kesinleşti artık.

bari alanya, fener deplasmanlarına yetişse.

Devrim Arslan
11.02.2022, 18:18
Hamsik sezonu kapattı moral bozukluğu olmasın diye mi söylemiyorlar. Bir aydır ne ağrısı ya

Halil Alemdar
11.02.2022, 18:31
Allah Allah noldu bu adama ya

Mert Oğuzlu61
11.02.2022, 18:37
Hamsik, sahada takımdan ayrı çalışmış. Yarın yine deneyecekmiş kendini. Kaynak Safa Can Konuksever(Fanatik).

Hasan Tüncel'in haberine göre yine ağrı hissetmiş. Geçmiş olsun.

Allah kitap aşkına şu adamı dünyaca ünlü cv si sağlam bu işi liyakatla yapan doktorlara göstersinler, Trabzon'da kırık çıkıkçılara emanet ettiler kariyerinde sakatlık olmayan adamı müzmin sakata çevirdiler, ligde de en kritik döneme girdik en iyi oyuncumuz göz göre göre sanki ihanet edercesine harcandı.

Bu işin sonunda uzun süreli sakatlık çıkarsa ki belli yani sinyaller kötü, durum vahim. Yönetim hala kulüp doktoru olan kırık çıkıkçılara güveniyor başka kulüp olsa dünyadaki bütün doktorları devreye sokardı. Adama teşhis koyamadiklarina eminim, defalarca yaşadık bizim doktorlar ülkenin en kötü doktorları.

Tahir61
11.02.2022, 18:48
Ulan bu adam gs maçında oynayabilir diye kulübede değil miydi?

sonra iki hafta tatil yaptı adam, geldiğimiz yere bak, oynamayı bırak, kulübede yok, krampon dahi giymiyor

:mad:

Masiva__
11.02.2022, 18:53
Kulüp de açıklama yapmadığına göre ağrılarının sebebi psikolojik herhalde

yatmaztara
11.02.2022, 19:20
Hamsik sadece türk futbolu için değil dünya futbolu içinde önemli birisiydi çok üzüldüm umarım 2,3 seneye toparlar

Devrim Arslan
11.02.2022, 19:21
Hadi evlat kouassi ! Bu maçta da iyi işler yapacaksın. Maç 1-1 giderken 80 den sonra oyuna girip fişi çekeceksin

Arif Timurcioğlu
11.02.2022, 19:53
Hadi evlat kouassi ! Bu maçta da iyi işler yapacaksın. Maç 1-1 giderken 80 den sonra oyuna girip fişi çekeceksin

Hocam dur hayalin bile hayırlısı madem hayal ediyosun 2-0 ken girsin 3-0 yapasın.

ÖmürKaradeniz61
11.02.2022, 20:07
Yahu adamın ağrısı varsa sağlık ekibi ne yapsın ayrıca Trabzonspor sağlık ekibi alanında uzman kişiler bilip bilmeden konuşuyorsunuz burda. Adam ağrım var diyor üfleyerek mi geçirsinler ağrısını adamın.

ÖmürKaradeniz61
11.02.2022, 20:07
Bizi öldürmeyi kafaya koydunuz galiba.

M.Kılıç50
11.02.2022, 20:12
Genelde ligin 2. yarılarında can çekişen takımlar veya hedefe yoğunlaşan belirleyici maçlar oynandığından puan kayıpları daha fazla yaşanır.

Ligin 2. yarısını değerlendirecek olursak;

Malatya 3
Sivas(D) 1
Giresunspor 1
Galatasaray(D) 3
Kasımpaşa 3

5 maçta 11 puan toplamışız. Ligin ilk yarısında 5 haftada 13 puan toplamışız. 2 puan eksik. Ocak ayında Sivas deplasmanı için 1 puan kağıt üzerinde kötü değil.

Bu süreç içerisinde büyük oranda Hamsik,Bakasetas,Nwaekeme gibi oyunculardan yoksun idik.

Kısacası puan anlamında ligin 2. yarısı itibariyle bir düşüş söz konusu değil. Konyaspor, Alanyaspor maçlarında ligin ilk yarısında olduğu gibi alınacak 2 puan kağıt üzerinde kötü değil. Ancak ligin 2.yarısında bu 2 maçı 10 kişi tamamlamıştık.

Fikstur biraz daha zorlu. Alanya,Gaziantep,Rize,Fenerbahce,Adana Demirspor gibi kağıt üzerinde zor deplasmanlar var. Konyaspor maçından alacağımız 3 puan bizi çok rahatlatır.

Bizim kalan maçlarımız:
Konyaspor
Alanyaspor(D)
Kayserispor
Fenerbahce (D)
Göztepe
Rizespor(D)
Beşitaş
Gaziantep(D)
Karagümrük
Adana DemirSpor(D)
Antalyaspor
Hatayspor(D)
Altay

Başakşehir(D)

Başakşehir, Hatay deplasmaları formalite maçı olacağından bu konuda avantajımız var.

Konyaspor'un kalan maçları:
Trabzonspor(D)
Kasımpaşa
Başakşehir(D)
Alanya(D)
Galatasaray
Kayseri(D)
Fenerbahce(D),
Göztepe,
Rize(D),
Gaziantep,
Malatya(D)
Karagümrük
Antalya(D),
Hatay,
Beşiktaş(D)

Nisan ayına gelmeden bu işin biteceğini düşünüyorum. Konyaspor'un da ligi 2. sırada bitirebileceğini düşünmüyorum.Güzel bir analiz olmuş ellerine sağlık

batugol
11.02.2022, 20:14
bende de geçmeyen bir baş agrisi var bir aydır
foruma girince anladim sebebini

orhan42
11.02.2022, 21:10
Konyaspor'a önlem alınabilecek tek şey duran top. Ceza sahası çevresinde faul yapmazsak gol atma ihtimalleri %60 azalıyor. Bu maçın en önemli noktası bu. Yarı sahamızın ortasını geçince faul yapmayacaksın. Konyaspor'un duran toptan başka numarası yok. Hocamız futbolculara özellikle bu noktada uyarı yapacaktır. Bu tehlikeyi o da görüyor.

Göreceksiniz devamlı kendilerini yere atıp faul almaya çalışacaklar.
Sonuna kadar katılıyorum.Son kupa maçında da benzer şekilde gol atıp pozisyon buldular.Özellikle Musa Çağıran'ı iyi marke etmek lazım bu tür pozisyonlarda.KAragümrük maçında Musa 3 kez topa vurdu birisi gol oldu diğerleri de epey tehlikeliydi.Bize en fazla 1 gol atarlar atabilirlerse.İlk golü biz atarsak çözüürler.Bu arada Amilton'a da dikkat diyorum..

OrkHun
11.02.2022, 21:21
hamsik kendini deneye deneye futbolu bırakacak bu gidişle. doktor diye baytar mı çalıştırıyoruz acaba ucuz olsun diye..

Mert Oğuzlu61
11.02.2022, 21:26
Yahu adamın ağrısı varsa sağlık ekibi ne yapsın ayrıca Trabzonspor sağlık ekibi alanında uzman kişiler bilip bilmeden konuşuyorsunuz burda. Adam ağrım var diyor üfleyerek mi geçirsinler ağrısını adamın.

Ne demek bilip bilmeden konusmayin, sen ne biliyorsun da bunu söylüyorsun sağlık heyeti yüzünden kaç defa ciddi sakatliklar yaşandı, bunlar yaşanmamış gibi doktorları mı övecegiz burada ? Konya'da Ahmed Hassan için bile oynayacak diyorlar biz 1 aydır Hamsik'in ağrılar geçsin diye bekliyoruz.

thehell61
11.02.2022, 21:35
Nisan ayına gelmeden bu işin biteceğini düşünüyorum. Konyaspor'un da ligi 2. sırada bitirebileceğini düşünmüyorum.

Bugün arkadaşlarla sohbet ederken bende aynısını söyledim. Ben de Konya' nın ligi 2. sırada tamamlayacağına inanmıyorum. Diğer yorumlarınıza da katılıyorum.

yorumsuz6117
11.02.2022, 21:39
Hamsik'le ilgili haftalardır bir tane açıklama yapmamaları büyük fiyasko, adamın haftalardır ağrısı var bu nasıl iş..

BlackPanther
11.02.2022, 21:42
https://resim.haber61.net/haberler/2022/02/11/trabzonspor_konyaspor_macinin_hakemi_aciklandi_h44 5156_a79e0.webp

Bu Operasyon Çocuğunu bilerek mi durmadan bizim maçlarımıza veriyorlar?

Bunların niyeti ne? Bizim doğranmamızı mı istiyorlar.

Biz bu OÇ Mete Kalkavanla maç kazanamıyoruz. Bizim Yönetim uyumasın! Birdaha bu OÇ Mete Kalkavanı bizim maçlarımızda istemiyoruz!

DURAS
11.02.2022, 21:56
hamsik yoksa viscayı oraya kaydırsak nasıl olur acaba? oyun zekası tekniği hayli yeter

ilelebeTS
11.02.2022, 22:08
Hamsik olmadan da kadro gücümüz yeterli. Tony-Visca günlerinle olsun yeter. Bunlara Baka da katılırsa istediğimiz sonucu kolay alırız. Ama burada önemli olan bu oyuncuların ne kadar istekli olacakları. Bu 3 adam gününde olursa ligdeki her takımı dağıtır.

kaçarava
11.02.2022, 22:11
Yunus Emre Sel'in antrenmanları izleyip bugün itibarıyla verdiği kadro, burada ekseriyetle yazılan kadronun aynısı. Yani Siopis-Baka-Abdülkadir.

Düşük ihtimal de olsa Cornelius'un yerine Djaniny olabilir diyor.

Enaldo61
11.02.2022, 22:12
TS sağlık ekibine teşekkürler.

ilelebeTS
11.02.2022, 22:14
Yunus Emre Sel'in antrenmanları izleyip bugün itibarıyla verdiği kadro, burada ekseriyetle yazılan kadronun aynısı. Yani Siopis-Baka-Abdülkadir.

Düşük ihtimal de olsa Cornelius'un yerine Djaniny olabilir diyor.

Djaniny olma ihtimali yok bence. Adam geçen maç uzatmalarda oyuna girdi, kupa maçına götürülmedi. Hazır değil bence, en fazla 30 dakika oynayabilir. Taktik olarak da muhtemelen sert defans yapacak bir takıma karşı fit duruma gelen Cornelius daha doğru olur.

Tahir61
11.02.2022, 22:19
----Siopis----

Abdüş---Baka

şu üçlünün daha önce bir arada oynadığı maç varmıydı?
Daha doğrusu Abdüş ve Bakanın beraber göbekte oynadığı oldumu?

amasya0561
11.02.2022, 22:20
hamsik pazar günü oynamıyor kesinleşti artık.

bari alanya, fener deplasmanlarına yetişse.

Her hafta sonraki maça diye diye ligi bitirecegiz galiba.Allah korusun Sezonumu kapattı bu adam böyle agrı olmaz.

kaçarava
11.02.2022, 22:26
----Siopis----

Abdüş---Baka

fb maçı var en yakın, Berat-Abdülkadir-Baka.

Tahir61
11.02.2022, 22:36
fb maçı var en yakın, Berat-Abdülkadir-Baka.

eyvallah dostum.

o maçı bir hatırlayayım, bir özetini izleyeyim tekrar

Konya ilerde en az basan takım şeklinde bir yoruma denk geldim demin. Amilton bela olmazsa maç başında sağlam boğarız gibi bunları. oradan gol çıkarmak lazım

Fatih Öztürk
11.02.2022, 22:54
Hamsik yoksa Visca'yı yedeğe çekip Canini Cornelius ikilisiyle önde baskı kurup fazlasıyla sabırlı oynayan Konya'nın direncini erken kıralım. Ortada Abdüş'ün dağınıklığına katlanacak zaman değil. Tabi en iyisini hoca bilir, kazanalım kâfi.

emre6117
11.02.2022, 22:56
Her hafta sonraki maça diye diye ligi bitirecegiz galiba.Allah korusun Sezonumu kapattı bu adam böyle agrı olmaz.

Bence isin arka boyutunda ciddi bir sakatlik var.
Moraller bozulmasin diye aciklanmiyor. Yoksa tam 5 hafta boyunca hafif agri var, riske atmiyoruz deyip olay gecistirilmez.
Konyayi yenersek isi bitirecegiz zaten.
Soyle dusunmek lazim belki de 5 hafta once hamsik sezonu kapatti deseler, hepimiz karalar baglardik. Ama suan pazar gunu yenersek %90 sampiyonuz.
Yoksa 5 haftadir hicbir aciklama yapmadan oyuncunun oynamamasi com garip bir olay.

Enaldo61
11.02.2022, 22:56
Bu maça bu hakemi vermeleri niyetlerini belli etti, Konya'yı kazandırmak istiyorlar.

emre6117
11.02.2022, 22:57
Hamsik yoksa Visca'yı yedeğe çekip Canini Cornelius ikilisiyle önde baskı kurup fazlasıyla sabırlı oynayan Konya'nın direncini erken kıralım. Ortada Abdüş'ün dağınıklığına katlanacak zaman değil. Tabi en iyisini hoca bilir, kazanalım kâfi.

Visca gibi adami yedege cekmek mi, neden aldik o zaman biz viscayi. Son iki macta 4 puan aldirdi bize visca.

emre6117
11.02.2022, 22:59
Konyayla son 10 maçımızın 5' i berabere bitmiş. 3 Maçı biz kazanmışız 2 maçı da onlar. Geçen sezon sahamızdaki maçı 3-1 kazanmışız.(Abdüş' ün sakatlandığı maç. ) Sahamızda bir önceki maçta Sorloth' lu kadroyla oynadığımız maçı 4-3 kaybetmişiz.

Maçın özeti burda.. Bu sezon Edgar' a elden dolayı penaltı verilen pozisyonun aynısı burada olmuş ama penaltı vermemişler. Standardı olmayan bir lig.

https://beinsports.com.tr/mac-ozetleri-goller/super-lig/ozet/2020-2021/20/trabzonspor-3-1-ittifak-holding-konyaspor-mac-ozeti

O pozisyin net penaltiydi. Ama bzimkiler macta 3.1 onde olduklari icin itiraz bile etmemislerdi, tabi hakemler de bu firsati kacirmamislardi.

Fatih Öztürk
11.02.2022, 23:01
Visca gibi adami yedege cekmek mi, neden aldik o zaman biz viscayi. Son iki macta 4 puan aldirdi bize visca.

Konya ligin en az pozisyon veren takımı, Visca'ya alan bırakmayacak kadar da sabırlılar. Iyi oynayıp oyunu önde tutup rakibi sürkalise ettiğimiz maçların tümünde çift forvetle ve özellikle Canini'nin ekstra baskılarıyla maçlar kazandık. Iyisini elbet hoca bilir fakat Canini hazırsa Canini maç kazandırır.

emre6117
11.02.2022, 23:03
Sonuna kadar katılıyorum.Son kupa maçında da benzer şekilde gol atıp pozisyon buldular.Özellikle Musa Çağıran'ı iyi marke etmek lazım bu tür pozisyonlarda.KAragümrük maçında Musa 3 kez topa vurdu birisi gol oldu diğerleri de epey tehlikeliydi.Bize en fazla 1 gol atarlar atabilirlerse.İlk golü biz atarsak çözüürler.Bu arada Amilton'a da dikkat diyorum..
Konyanin duran top organizasyonlarindaki temel oyuncu abdulkerum bardakci. Asiri hirsli bir oyuncu ve cok sert.
Hakemin bu oyuncuya karsi tavri oyun seklini belli edecek.
Ayrica topla beraber kontrolsuz cikislari da var. Bu dezavantajini kullanmaliyiz.

emre6117
11.02.2022, 23:04
Konya ligin en az pozisyon veren takımı, Visca'ya alan bırakmayacak kadar da sabırlılar. Iyi oynayıp oyunu önde tutup rakibi sürkalise ettiğimiz maçların tümünde çift forvetle ve özellikle Canini'nin ekstra baskılarıyla maçlar kazandık. Iyisini elbet hoca bilir fakat Canini hazırsa Canini maç kazandırır.

Visca kendi kendine alan veya bosluk olusturabilecek bir zekaya sahip. Yeterki boslugu gorsun, tekte bitirir isini.
Visca bizim suanda en buyuk kozumuz, ne yedegi.
Ayrica djaninynin de hala hazir olmadigini dusunuyorum, en fazla 30 dakika oynar.

mekatronik
11.02.2022, 23:09
----Siopis----

Abdüş---Baka

Geride oyun kuran stoper olmadan siopis tek başına orada oynayamaz. O bölgeyi ne Ömür ne de Baka oynayabiliyor. Peresin cezası o bölge için Dorukhanı kaybetmemize sebep olacak. Ya da üzülerek söyleyeyim Serkan’ı sağ bekte izleyeceğiz.

Fatih Öztürk
11.02.2022, 23:17
Visca kendi kendine alan veya bosluk olusturabilecek bir zekaya sahip. Yeterki boslugu gorsun, tekte bitirir isini.
Visca bizim suanda en buyuk kozumuz, ne yedegi.
Ayrica djaninynin de hala hazir olmadigini dusunuyorum, en fazla 30 dakika oynar.

Valla Konya'yı biraz izlediysen ve özellikle verdiği pozisyonları takip ettiysen kesinlikle geniş alanda yakalanmayacak kadar stabiller, Visca'da malûm "genelde" geniş alan oyuncusu. Rakibi erken bozamazsak Visca'da düşer, çakılı 2 blokla mücadele etmek fazlasıyla zor iş ve rakibin şampiyonluktan çok dertleri yerini korumak, şampiyon olacaklarına ne inanıyorlar ne de öyle bir baskı altındalar. Allah muhafaza sürprizlere yer yok diyelim, onun için Canini hazır olup 18'e alınacaksa oyunun şablonu ve gidişatına göre muhakkak düşünülür.

mekatronik
11.02.2022, 23:20
Şeytanın avukatlığını yaparsak; sakatlanan adamın sözleşmesini haftasında feshedersen ( ben Başkan olsam ben de feshederdim ) adam da profesyonel sonuçta, en ufak riski almaz. Gerçekten ağrısı vardır ve oynamak istemiyordur daha büyük bir sakatlık olmasın diye.

Nihat Güneş
11.02.2022, 23:53
Valla Konya'yı biraz izlediysen ve özellikle verdiği pozisyonları takip ettiysen kesinlikle geniş alanda yakalanmayacak kadar stabiller, Visca'da malûm "genelde" geniş alan oyuncusu. Rakibi erken bozamazsak Visca'da düşer, çakılı 2 blokla mücadele etmek fazlasıyla zor iş ve rakibin şampiyonluktan çok dertleri yerini korumak, şampiyon olacaklarına ne inanıyorlar ne de öyle bir baskı altındalar. Allah muhafaza sürprizlere yer yok diyelim, onun için Canini hazır olup 18'e alınacaksa oyunun şablonu ve gidişatına göre muhakkak düşünülür.Hocam Visca genis alan oyuncusu falan degil. Biraz ezber olmus. Basaksehir zaten son senelerinde topa hakim olan takimdi. Maclarinin cogunda kapali savunmalara karsi oynadilar Visca da o kapali savunmalari bi sekilde acan oyuncuydu.

Zaten bunu bizde de gorduk gecen hafta attigi gol. Buldugu boslugu aninda degerlendirip cezayi kesti dar alanda. Ozetle Visca hem dar hem genis alanda etkili oyuncu. Cunku cok zeki. Hamsikle beraber oyun zekasi en yuksek oyuncu..

Bence de ilk tahtaya yazilacak adam.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DNA-TS
11.02.2022, 23:58
Hamsik sezonu kapadı galiba :)
Uğurcan 1 sağbek Dorukhan 2 peki 3 kim berat mı ömür mü.
Baya yorum okudum izledim dinledim.
Bakasetas siopis önlerinde ömür mü
Berat siopis önlerinde bakasetas mı.
geri kalanlar belli.
Maçın gidişatına göre kulübe zengin ilerisi için alternatif çok sadece beklerin alternatifleri zayıf.

sakosako
12.02.2022, 00:03
herşeyden bu kadar tırsmayın ya. sahaya çıkacağız vura vura kazanacağız. o kadar.

Kadir Aydın
12.02.2022, 00:05
Var hakemi ne zaman aciklaniyor? Mete‘yi gecin olay onda bitiyor cünkü.

orhan42
12.02.2022, 00:14
Allah'ın izni ile 2-0 alacağız.Normalde 15 senedir üye olduğum bu güzel forumda skor tahmini yapmadığımı hatırlıyorum.Ama bu sefer iddialıyım 2-0..Konyaspor sabırlı vs. ama kısıtlı kapasitesi olan bi takım.İlk maçı bi hatırlayın.Hugo o kırmızı görmese maç bana göre farka giderdi ki , 10 kişi kaldıktan sonra dahi çok net en az 3 pozisyonumuz var.Edgar'ın direkten dönen topu , Gervinho'nun kaleci ile karşı karşıya kaçırdığı yüzde yüzlük gol pozisyonu..Sehiç'in kurtardıkları da var uzaktan atılan şutlarda.Bizim o maçta bol pozisyon vermemizin temel nedeni Berat'ın stoperde oynamasıydı on kişi kaldıktan sonra.Konyasporlu müptezeller o maçı hatırlatıyor da biz de kör değiliz veya daha bunamadık..

demir61
12.02.2022, 00:15
herşeyden bu kadar tırsmayın ya. sahaya çıkacağız vura vura kazanacağız. o kadar.
İnşallah dediğin olur.

blues
12.02.2022, 01:29
Sanirim bazi arkadaslar su anda icinde bulundugumuz durumun farkinda degiller ya da heyecandan mutluluktan muhakeme yetileri biraz köreldi!
Sayet bu maci alir ardindan deplasmanda bir mac kazanirsak ve konya basaksehir engeline takilirsa muhtemelen fenerbahce macina kadar olan sürecte kazanacagimiz puanlarla fenerbahce macindan sonra sampyionluk gelebilme ihtimali dahi mevcut!
Bu mac benim icin bu anlamiyla cok önem tasiyor ve umarim oyuncularimiz da bu macta oyunun hakkini verirler ve mac bizim olur....

Artik geldigimiz noktada her oyuncunun, tribünde yeralan her bireyin bu düsünceyle rahat ve kendinden emin bir sekilde maclari oynamsi, maclari seyretmesi gerekiyor.
Rahatlayin biraz. sampiyonluga gidiyoruz, acik puan parkiyla, inanilmaz güen veren bir takim ve olaganüstü isler yapan bir yönetimle...

Fatih Öztürk
12.02.2022, 01:46
Hocam Visca genis alan oyuncusu falan degil. Biraz ezber olmus. Basaksehir zaten son senelerinde topa hakim olan takimdi. Maclarinin cogunda kapali savunmalara karsi oynadilar Visca da o kapali savunmalari bi sekilde acan oyuncuydu.

Zaten bunu bizde de gorduk gecen hafta attigi gol. Buldugu boslugu aninda degerlendirip cezayi kesti dar alanda. Ozetle Visca hem dar hem genis alanda etkili oyuncu. Cunku cok zeki. Hamsikle beraber oyun zekasi en yuksek oyuncu..

Bence de ilk tahtaya yazilacak adam.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başakşehir Aykut'un oyunu geride kabul edip Visca'yı cizgiye hapsedip kısır futbol oynattığı dönemler hariç topun arkasına geçen, hızlı çıkıp rakibi eksik yakalayan takım huviyetindeydi ve Visca sadece Aykut'un döneminde tökezledi. Visca klasik geniş alan oyuncusu değıl fakat geniş alan bulunca etkisini hissettiren oyuncudur ve bunun ekmeğini bu ligde 10 yıldır helaliyle yiyor, burada ezberlik bir durum yok. Ben de net olarak görüşümü belirttim, Caniniyle oynayan takım hem skoru rahat koparır hem de görsel zevk verir, bunu ilk yarıda fazlasıyla yaşadık. Şüphesiz hoca iyisini bilir.

Murat61
12.02.2022, 01:54
Konya bu maçta muhtemel yorgun gelecek 60 70 aonrası düşerler umarım. Tahmin ediyorum ilk 20 dakika bize cahil gibi saldırıp sonra oyun sogutup yatacaklar. Hakem eğer güzel etkilenirse bence de sert takım kart göstertirebiliriz belki. Bizden sonra yprulmuş olarak giderse konyanın da şu 4 5 haftalık periyodu çok zorlu

jairzinho
12.02.2022, 02:12
tarihi bir maç ve bence son kırılma maçı (tabi kazanırsak,kazanamazsak gene soru işaretleri kırılma haftaları görebiliriz)

ilk kırılma maçı başakşehir idi ve berabere kalarak başakşehiri yarıştan kopardık

ikinci kırılma maçı konyaspor

kötü senaryoda konya bizi yendi ve eksik maçı olan başakşehir maçınıda kazandı,puan farkı 3

iyi senaryo,konyayı yendik ve konya başakşehire kaybetti,puan farkı 12, yani lig bitti

3 puan fark ve 12 puan fark, çoh enteresan durumlar,zaten bundan dolayı kırılma maçı oluyor hocam

saha içine gelirsek ...

peres in yokluğu olumsuz oldu,çünkü visca ile uyumlu bir ikili olmuşlardı sağ kanatta,dorukhan visca ikilisi nasıl olacak bilemiyoruz,tahminim gene hücum vakayeme kanadına mahkum kalacak,bu arada dorukhanı sağbekte defansif kullanıp-adeta gizli bir üçlü savunma gibi,hücumcu puhaça daha fazla hücum bindirmesi yapma durumu ortaya çıkabilir,dorukhan da zaten defansif olarak güvenilir bir oyuncu kesinlikle

peres in yokluğunun tek avantajı siopis i merkeze koyabilmek,3 yerli kuralında,yani merkez siopis,ömür ve bakasetas olur,

visca cornelius vakayeme ileri üçlüsü değişmez

hala 2 tehlike var ilk 11 için,umarım avcı bu 2 tehlikeyi ilk 11 e koymaz,türkmen ve serkan asan,
konyaspor gibi bir rakibe karşı 2 lik 3. lig topçusunu oynatmak büyük risktir,
yani serkan asanı sağbeke koyup dorukhanı 8 numaraya çekmek hatadır,zaten siopis deli danalar gibi koşan oyuncu ,ayrıca bakasetas ve ömür de iyi koşucular,orta saha üstünlüğü fiziksel olarak olacaktır,haliyle sağbeke garanti oyuncu dorukhanı oynatmak mantıklı bi hamle olur

orhan42
12.02.2022, 07:30
Maçlarla ilgili rüya görmem .Gördüysem de hatırlamıyorum.Az evvel sabah namazına kalkmadan önce yarın oynanacak maçın rüyasını gördüm.Maç kadroları açıklanırken ben de sahadayım.Oyuncuların arasında :) sağ bek Serkan'dı .Onun önünde ne alakaysa puhaç oynuyordu.Sol taraf da benzer şekilde alakasız bi durumdaydı.Hoca ile göz göze geldik , bana tribünü gösterdi , 39. maç bittiğinde kupayı aldığımda seni de orada göreceğim , kupayı tüm Trabzon'la beraber kaldıracağız dedi.Maçı da Visca ve adını bilmediğim yeni transfer siyahi bi futbolcumuzun golü ile 2-0 kazandık.İkinci golde öyle büyük bir hata yaptılar ki kaleci geri pası doğrudan bizim oyuncuya verdi o da tabelaya yazdı.Kalktığımda hala rüynanın tesirindeydim.Bu gün çalıştığım lisenin yurdunda belletmenlik yani nöbet görevim var ve bu 24 saat sürecek.Komple bir cumartesi gününü yurtta geçirmek kadar berbat bir durum yok.Ama inanın o rüyanın sarhoşluğu ile neşe ile kalktım.Rabbim yanıltmasın , inşaallah bu maçı kazanacağız..

ÖmürKaradeniz61
12.02.2022, 08:21
Var hakemi ne zaman aciklaniyor? Mete‘yi gecin olay onda bitiyor cünkü.

Maç günü öğle saatlerinde açıklanır.

crixus_61
12.02.2022, 08:44
Egemen antrenmanlarda hep takımla oynuyor. Futbola dönsün yarım sezon idareten oynasın diyecem de o da sol stoper. Tarihimizde bu kadar sol stoperin bir araya geldiği görülmemiştir herhalde :F

Varlıbaş61
12.02.2022, 09:05
Ooo, meşhur belalımız Mete Efendi atanmış bu maça. Katliama hazırlanın diyor Tff !

Süper Golcü
12.02.2022, 09:50
Bu maç rating bekliyor biensports, medya, sosyal medya, tüm türkiye. Böyle maçlarda hakem hatasıda olur, tartışmalı pozisyonları olur. sadece birlik olup kazanılabilecek maçlar bunlar, kadromuz zaten yeterli taraftar desteğiyle de 3 puanı koparırız gibime geliyor

alperrr
12.02.2022, 10:02
Konyanin duran top organizasyonlarindaki temel oyuncu abdulkerum bardakci. Asiri hirsli bir oyuncu ve cok sert.
Hakemin bu oyuncuya karsi tavri oyun seklini belli edecek.
Ayrica topla beraber kontrolsuz cikislari da var. Bu dezavantajini kullanmaliyiz.

Hakemin hiçbir tavrı olmaz Hocam..
3 tane net sarı karta 1 tane veren adamdan ne beklersin..
AVCI'yı aynı maçta mı attı bu acaba..oyuncuya 3 tane hak ..TS'a Hocasına ilk ihlal ve ceza..

mete mete koyarlar sepete..diyordu ROK 'ta ayıp diyordum..

bu Mete haysiyetsiz..tasmalı aynı zamanda da çok zeki ve cesur biri..
tarafını Hasan ali kaldırımın tüm Türkiye şey yapar dediği taraftan seçmiş..yani bizi adam yerine koymuyor..

maalesef Hakem maça etkiyemez diyenlerde yanılıyor..
hakemin maça hiç büyük etkisi olmasa dahiiii..puan aldırmak istediği takım pozisyon şansıda çok yaşıyor..

altugoguzhan
12.02.2022, 10:08
Mete Kalkavan ile Trabzonspor doğranır ve kazanamazsa muhtemelen devamı içinde yol olacak.
Konyaspor'un 100. yılı olduğunu da düşününce insan tedirgin olmuyor değil.
Ama bu ihtimallerin dillenmesine müsaade etmeyecek olanda yine biziz, çıkıp kazanalım önümüz açılsın, herkeste sussun.

ÖmürKaradeniz61
12.02.2022, 10:23
Konya içerde yendiğimiz Hatay ve Adana takımlarından daha kötü takım.

Larking
12.02.2022, 10:54
Kasımpaşa maçından daha kolay geçecek.

Hatta bu maçtan sonraki Alanya-Kayseri maçları bizim için daha zor geçecek.

Net oyun ve net skor olacak.

2-0

makbernatsu
12.02.2022, 10:56
Tribünlerde oluşacak baskıyı kaldırabilirse ezer.

öyle bir baskı yapamıyor bizim taraftar malesef

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 12:03
Karadeniz devi pazar günü takipçisi Konyaspor'u ağırlayacak. Bu kritik karşılaşma öncesi Marek Hamsik'in durumu belirsizliğini koruyor. Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Sivas ile 1-1 berabere kalınan maçta sakatlanan ve ardından Giresunspor, Galatasaray ve Kasımpaşa sınavlarında forma giyemeyen 34 yaşındaki süper yıldızbugün idmanda denenecek. 1.83 boyundaki futbolcu kendini iyi hissederse pazar günü sahada yer alacak

ONUN YERİ AYRI
Teknik direktör Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, "Onunla başka, onsuz başka bir oyun oluyor. Oyun içindeki detayları bazen futbolcular belirliyor" diyerek Hamsik'in oyun içerisindeki önemini vurgulamıştı.

Sensiz olmuyor Grande
Dön artık sahaya

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 12:12
Serkan ve Hüseyin'i ilk 11'e koymak harakiri olur.

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 12:23
Şu an aldığım bilgiye göre Grande Marek Hamsik, 45 dakika oynayabilirmiş. İlk devre fişi çeksin. Sonra yat aşağa :)

Enaldo61
12.02.2022, 12:23
İletim neden silinmiş?

Siopis-Ömür-Baka olur orta saha.

Adem Erdoğan
12.02.2022, 12:48
4-0 gibi net bir skor bekliyorum, sonunda herkes susacak ve artık sadece Trabzonsporlular konuşacak.

Enaldo61
12.02.2022, 12:49
4-0 gibi net bir skor bekliyorum, sonunda herkes susacak ve artık sadece Trabzonsporlular konuşacak.

Ben de net tertemiz bir skor istiyorum, zor ama imkansız değil. 3-0 kazansak keşke.

Uğur Kalyoncu
12.02.2022, 12:54

İşte burada ufak bir sorunumuz var. Geçen haftaki 5 dk yı saymazsak son resmi maçına yaklaşık 2 ay önce çıkıp sakatlıktan da yeni çıkan bir Djaniny var. Onun dışında son iki maçı kazandırmış ve özellikle 2.maçın en iyi oyuncusu olan Visca'yı da dünyanın hiçbir yerinde hiçbir teknik adam yedek bırakmaz. Ama Djaniny hazır olsa kesinlikle Cornelius yerine düşünülebilirdi. Çünkü bir Coneliusa uygun top oynamıyoruz.

Harvelli61
12.02.2022, 12:59
———————-Uğurcan
Dorukhan—-Denswil——Hugo—-Puchacz
———————-Berat
————Bakasetas——-Siopis
Visca————-Cornellius———Nwakaeme

Benim tahminim hoca böyle çıkacaktır, Waka nın defansif zaafını Siopisle kapatmak isteyecektir, ikinci yarı duruma göre Ömürü alır(Berat son haftalardaki gibi saçmalamazsa daha geçte alabilir)

Skor tahminim 2-1

TS-Tiryaki
12.02.2022, 13:15
——————————-ugurcan—————————
dorukhan——-Ahmet———Hugo———denswill
——————————-siopis——————————
——————baka——————hamsik—————-
Visca——————————————————waka
——————————-corne——————————

benim kadrom

sethfilo
12.02.2022, 13:16
Mete Kalkavan ve Berat Özdemir rakipten çok korktuğum iki faktör, gene de yenilmeyiz

CEMEFKER
12.02.2022, 13:26
Top rakipteyken 4'lü defans;

------------- Uğurcan---------

Huseyin--Denswill-Hugo-Puchaz

-------------------Doruk-----------
---------Bakasetas-----A.Omur----------

Visca----------Djanini--------Nwakame

yapar,

Top bizdeyken defansta 3'lüye dönerek kanatları çıkartıp;

------------------Ugurcan------------------

-------Huseyin-Denswill-Hugo-----

Dorukhan--Baka---A.Omur----Puchaz

--------Visca--------------Nwakame--------

-----------------------Djanini--------------

İlerde 5'li hatta geçerdim.

Siopis, Cornellius, Kouassi hamlelerim olurdu. ( Djanini formda ise hareketli oyunu Konya defansını karıştırır)

Devrim Arslan
12.02.2022, 13:26
Bakın vurup parcalamak bize gore degil 96 yılında hem vana hem sikebahceye yenildik oysa bize bir puan yetiyordu. Bu macta da 1 puan kotu degil rakibi bizden uzak tutariz .yenersek ne ala ama kaybetmemek onemli .

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 13:29
——————————-ugurcan—————————
dorukhan——-Ahmet———Hugo———denswill
——————————-siopis——————————
——————baka——————hamsik—————-
Visca——————————————————waka
——————————-corne——————————

benim kadrom

Ahmetcan'ın soğukkanlığı ve özgüveni kendini belli ediyor. Bu çocuk bana çok güven veriyor.
Ancak Berat, HT ve Asan'a her top geldiğinde yüreğim hopluyor.

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 13:32
Bakın vurup parcalamak bize gore degil 96 yılında hem vana hem sikebahceye yenildik oysa bize bir puan yetiyordu. Bu macta da 1 puan kotu degil rakibi bizden uzak tutariz .yenersek ne ala ama kaybetmemek onemli .

Çok çok doğru bir tespit
Beraberlik dünyanın sonu değil
Kazanamıyorsan kaybetme
Kazanacağımızı düşünüyorum. Çünkü stresli olan biz değil, rakip. Zira öncelikle kaybetmemek için oynayacaklar ara açılmasın diye
Hafta içi yaptıkları edepsizlik de bence onları daha da gerecek maç içinde
41.461 taraftar onların ve hakemlerin aklını alacak.

En büyük endişem, sırasıyla Kalkavan, Da-VAR'lar, HT, Asan ve Berat

Halil Alemdar
12.02.2022, 13:38
3-0 4-0 lar imkansız gibi bu maç. Hoca zaten 1-0 ı alınca rölantiye dönüyor. Gerçi geçen maçlarda çok gol kaçırmasak 3-4 atabilirdik ama Konya daha kompakt takım. 2-1 falan biter diye düşünüyorum.

Manava61
12.02.2022, 13:54
öyle bir baskı yapamıyor bizim taraftar malesef

Hocam bu maç tribündeyiz :)

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 14:07
Ligin en az gol yiyen takımlarının maçı

Murat GENEL
12.02.2022, 14:35
Yenersek kalan 13 maçta 5 galibiyetin falan yeterli olacağını bilmek uykularımı kaçırıyor heyecandan.

Halil Alemdar
12.02.2022, 14:57
——————Uğurcan——————
Doruk—Denswil—Hugo—Puhaç
———————Berat——————-
Visca——Abdüş——Baka—Waka
——————Cornelius————

1-0 2-0 ı aldıktan sonra 2.yarı

——————Uğurcan——————
Doruk—Denswil—Hugo—Puhaç
———————Siopis——————-
Visca——Abdüş——Baka—Kouassi
——————-Djaniny————

Bu şekil oynanabilir. Berat kötü evet ama Hatay maçındaki gibi oynarsa geriden daha rahat çıkabiliriz. Siopis de 2.yarı orta sahayı parçalar.

ÖmürKaradeniz61
12.02.2022, 15:18
Yenersek kalan 13 maçta 5 galibiyetin falan yeterli olacağını bilmek uykularımı kaçırıyor heyecandan.

Hocam 72 puan bizi şampiyon yapacaktır.

Yunus Emre SEYHAN
12.02.2022, 15:40
Hocam 72 puan bizi şampiyon yapacaktır.

En yakın takipçimiz Konyaspor'un maç başı puan ortalaması 2.08 Konyaspor'un 15 maçı daha var aynı maç başı ortalama ile giderseler 31 puan yapar. 48+31= 79

Evet muhtemelen aynı ortalama ile gidemeyecekler. ancak 72 puan çok riskli olur. Tahminen 82-85 puan arasında ligi bitiririz

Emre Özyanık
12.02.2022, 15:44
Rakibi üzerimize çeken sabırlı set oyunu oynayacağız. Abdullah hocam bu oyunu çok iyi yapıyor. Visca ve Nwakaeme gibi şutör oyuncuları Bakasetas ile destekleyeceğiz. Bu maçı şutu bol bir oyun sistemi ile kazanacağız. Rehavete kapılmaya gerek yok . İki türlü sonucun bize fazlasıyla yarayacağını, yenilgi dışında her türlü skoru kabul ettiğimizi unutmayacağız.

alperrr
12.02.2022, 15:50
3-0 4-0 lar imkansız gibi bu maç. Hoca zaten 1-0 ı alınca rölantiye dönüyor. Gerçi geçen maçlarda çok gol kaçırmasak 3-4 atabilirdik ama Konya daha kompakt takım. 2-1 falan biter diye düşünüyorum.

katılıyorum..
beraberlik bile kötünün iyisi..

keşke kötü oynasak ama sonuçta kazansak..

aslında gsnin başağa yaptığı gibi yapmalıyız..hem dövüp hem yenmeliyiz..
ama gs ye geçilen kıyaklar bize geçilmez..(Hoca 1 adım atmış içeri cart ..kırmızı...vs.)
onun için olumsuzuda düşünmek lazım..

taraftar legal tavırlarla çok net olarak hakemi ve rakibi baskı altına almalı..

Kenshi
12.02.2022, 16:08
Şu maçı farkla kazanmak istiyorum.

Kenshi
12.02.2022, 16:10
——————Uğurcan——————
Doruk—Denswil—Hugo—Puhaç
———————Berat——————-
Visca——Abdüş——Baka—Waka
——————Cornelius————

1-0 2-0 ı aldıktan sonra 2.yarı

——————Uğurcan——————
Doruk—Denswil—Hugo—Puhaç
———————Siopis——————-
Visca——Abdüş——Baka—Kouassi
——————-Djaniny————

Bu şekil oynanabilir. Berat kötü evet ama Hatay maçındaki gibi oynarsa geriden daha rahat çıkabiliriz. Siopis de 2.yarı orta sahayı parçalar.

Beratlı kadrolar resmen ihanet kadroları. Trabzonun şampiyonluğunu isteyenler bu beratı kadroda istemez. Konya maçında eli cebinde gezen bir berata katlanamam.

Barista
12.02.2022, 16:36
10 kişiyle Konya'yı yenme ihtimalimiz neyse Berat'lı bir kadroyla Konya'yı yenme ihtimalimiz odur. Geyse ve Giresun maçlarına Berat'la başlayıp iki maçın da Berat'la oynadığımız bölümlerini çöpe attık.

Geyse maçında Berat 45. dakikada oyundan çıktı, o çıktığında 1-0 mağlup durumdaydık, 2. yarıda 2 gol atıp maçı kazandık.

Giresun maçında Berat 78. dakikada oyundan çıktı, o çıktığında 1-0 mağlup durumdaydık, son 12 dakikada 1 gol attık, 2 penaltı kaçırdık ve 1 puana razı olduk.

Konya maçında Berat'lı bir kadroyla çarçur edeceğimiz 1 dakikamız bile yok. Hatta Giresun maçında Berat oynamasaydı o maçı da güle oynaya kazanır, Konya maçına stressiz çıkardık.

Sezonun geri kalanında Berat, Hüseyin ve Serkan'ın topa bile değmemeleri lazım. Alt ligde küme düşmeme mücadelesi veren takıma karşı bile dökülen bu arkadaşlar kalan lig ve kupa maçlarında ne katkı verecek?

Armağan Dere
12.02.2022, 16:45
şampiiiyooonnn...

olcay_61
12.02.2022, 16:46
Rahat olun
6 tane sallar geçeriz

yorumsuz6117
12.02.2022, 16:51
Konya'nın fikstürü çok zor, tepetaklak olacaklar bence..

hanzale
12.02.2022, 17:01
Hamsik iyileşmiş diyor ajanslar

Barista
12.02.2022, 17:04
Trabzonspor'a Hamsik müjdesi (https://www.61saat.com/futbol/trabzonspor-a-hamsik-mujdesi-h1051025.html)Trabzonspor'da Marek Hamsik takımla çalıştı. Oyuncunun ağrılarının geçtiği ifade edildi.

kaçarava
12.02.2022, 17:06
Şükür.

Haftalardır takımla birlikte çalışmayan bir oyuncu ne kadar verimli oynayabilir bilmiyorum. En azından gelecek haftalarda oynama ihtimali sevindiriyor.

Arda'
12.02.2022, 17:08
Konya bu maçla beraber kalan 15 maçta (1 maçı eksik) 9 deplasmana gidiyor. Bu maç berabere bitse bile kötü sonuç olmaz öyle 3-0, 4-0 yazanlar hayal görüyor bu takımın ligin ikinci yarısında 2 gol attığı tek maç gs maçı o da rakibin ikramları sayesinde. Net bi şekilde gol atma sıkıntısı çekiyoruz.

BlackPanther
12.02.2022, 17:09
Trabzonspora karşı ceza sahasından çıkmayan Giresunspor Fenerbahçeye karşı arkasını açarak Golü bekledi

Barista
12.02.2022, 17:10
Eğer haber doğruysa Hamsik 28 gün sonra ilk defa krampon giymiş olacak. Öyle hemen ilk 11 oynayabilecek forma kavuştuğunu zannetmiyorum. Yeter ki dönecek olsun da 2-3 hafta sonra dönsün. Hiç yoktan iyidir. Ciddi ciddi sezonu kapattığından şüphelenmeye başlamıştık.

talsuv61
12.02.2022, 17:13
Trabzonspora karşı ceza sahasından çıkmayan Giresunspor Fenerbahçeye karşı arkasını açarak Golü bekledi

Aynen pelkas ile koşmaktan başka bise yapmadılar.2 penaltı kurtaran kahraman kaleci de güzel serett8

BlackPanther
12.02.2022, 17:15
Hakan Kutlu bakalım şimdi ne diyecek?

Barista
12.02.2022, 17:15
Nwakaeme Kasimpasa macinda oldugu gibi bu macta da kotu oynarsa en azindan yerine giren kisi Yusuf Erdogan degil Kouassi olur bari. Denizlispor macinin en onemli kazanimi bu oldu bizim icin.

Ertan1982
12.02.2022, 17:18
Gene ucmalar basladi burda taraftar bu mac net 0:0 veya 1:0 bitecek mac.Iki takim da öyle yada böyle zor gol yiyor ve bizde öyle 3-4 atacak Planimiz yok.
1:0 yapip kontrat becerbilirsek 2:0 atariz ama ilk önce golü atmaliyiz.
Mac beraberlik kokuyor.

AntiŞike
12.02.2022, 17:22
Dostlar bir sorum olacak;
Başakşehir Passolig ile bu maça girebiliyorum, bunu biliyorum . Ancak Loca veya VIP olması bir sorun yaratmaz değil mi?
Kesin bilgisi olan varsa özelden yazabilirse sevinirim.

El Cordobes
12.02.2022, 17:22
Aynen pelkas ile koşmaktan başka bise yapmadılar.2 penaltı kurtaran kahraman kaleci de güzel serett8

Giresun da zeki diye bir futbolcu var. Müthiş saygılı, müthiş sportmen. Rakip oyuncuyla veya hakemle kesinlikle diyaloğa girmiyor. Hatta rakip oyuncularla samimi görüntüler de verdi. Takımın kaptanı ama hiç bu işlere bulaşmıyor. Bizde kaptanlık hep yanlış anlaşılıyor ama o sahada hakkını veriyor. Helal olsun vallahi, sahada böyle sadece işine odaklanıp futbolunu oynayan oyuncuları görmeyi özlemişiz.

BlackPanther
12.02.2022, 17:27
Giresun da zeki diye bir futbolcu var. Müthiş saygılı, müthiş sportmen. Rakip oyuncuyla veya hakemle kesinlikle diyaloğa girmiyor. Hatta rakip oyuncularla samimi görüntüler de verdi. Takımın kaptanı ama hiç bu işlere bulaşmıyor. Bizde kaptanlık hep yanlış anlaşılıyor ama o sahada hakkını veriyor. Helal olsun vallahi, sahada böyle sadece işine odaklanıp futbolunu oynayan oyuncuları görmeyi özlemişiz.

Trabzondaki maçta penaltı verdi diye hakeme saldıran zeki ;)

LANGARA
12.02.2022, 17:27
Giresun’a o maçta cesaret veren golü yiyene kadar gereksiz davranışlarımız ve 0,5x oynama hızımızdı. Bu gibi takımları içeride maç başlar başlamaz boğmazsan her geçen dakika başına bela olma ihtimalleri artar. Sağlık olsun. Yarın galibiyet bekliyorum takımdan

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 17:35
Trabzonspor'a Hamsik müjdesi (https://www.61saat.com/futbol/trabzonspor-a-hamsik-mujdesi-h1051025.html)Trabzonspor'da Marek Hamsik takımla çalıştı. Oyuncunun ağrılarının geçtiği ifade edildi.

Hamdolsun. Oh be. Rahatladuk.
Grandesiz olmazdı.

zaqua
12.02.2022, 17:37
şikecilerin maçını izliyorum. biz bu flavio ve diabete'den kolay bir şekilde kurtulursak şanslıyız.

BlackPanther
12.02.2022, 17:41
şikecilerin maçını izliyorum. biz bu flavio ve diabete'den kolay bir şekilde kurtulursak şanslıyız.

Flavio yu beğenen hadsizler vardı Forumda? Nerdeler?

Biz Flavio ve Diabate gibi futbolculardan kurtulacağımıza böyle taraftarlardan kurtulalım. İsterse Trabzonlu olsun. Gitsin Fenerbahçe yi desteklensinler.

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 17:43

2.dakikada öne geçmişsin. Rakip her açıdan bitik
Sen can çekişiyorsun.
Üstelik 84'de 10 kişi kalıyorsun.
Yahu Antalya ve Giresun bizimle oynadıktan sonra maç kazanamadı.
Giresun'a kaptırdığımız 2 puana çok yanıyorum.

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 17:44
Flavio yu beğenen hadsizler vardı Forumda? Nerdeler?

Biz Flavio ve Diabate gibi futbolculardan kurtulacağımıza böyle taraftarlardan kurtulalım. İsterse Trabzonlu olsun. Gitsin Fenerbahçe yi desteklensinler.

İkisi de 1 topçu etmez. Çöp

Barista
12.02.2022, 17:52
Giresun'a kaptırdığımız 2 puana çok yanıyorum.
Berat ve Huseyin'le basladigimiz macta 1 puani yine iyi kurtardik. Onlar oyundan cikmasaydi o bir puani bile kurtaramazdik.

olcay_61
12.02.2022, 17:52
Yahu bırakın alt sıraları takip etmeyin :D

Barista
12.02.2022, 17:55
Yahu bırakın alt sıraları takip etmeyin :D
Aynen hic gerek yok. Bundan sonraki haftalarda maclara hic cikmasak bile şikeciler puan olarak bizi geçemez büyük ihtimalle:D

gurur6134
12.02.2022, 18:00
Antalya altay giresun rakipler son kuraunlarini bize atip ondan sonra yatisa geciyorlar..

Larking
12.02.2022, 18:03
Sezon başından bu yana tek hazmedemediğim puan kaybı Giresun'a karşı olan.

Hem de vasat altı bir kaleciye 2 penaltı atamayarak.

Bu arada bizim kiralıklar ile Trabzon'lu Zeki Yavru bizim maçtaki gibi her maçta bugün de fb'ye karşı sahada her şeylerini vererek (!)harika(!)oynadılar.

Bugünkü maç 1-10 bitmediyse fb'li oyuncuların beceriksizlikleri yüzünden.

Bu gidişle Giresun'u bizden aldığı 1 puan da kurtaramayacak.

mirac61
12.02.2022, 18:05
--------------------Uğurcan
Dorukhan---Ahmetcan---Hugo----Denswil
--------------------Siopis--------------------
----------Bakasetas-----Hamsik------------
Visca-----------------------------Nwakaeme
-------------------Cornelius-----------------

Hamsik eğer ilk 11 başlarsa hocanın böyle bir 11 ile başlaması gerektiğini düşünüyorum. Konya'nın en efektif özelliği kanat organizasyonları ve hızlı hücumlar bilindiği üzere. Puchacz her ne kadar hücumda zaman zaman iyi işler yapsa da arkasında birçok defa boşluk bıraktığı için sıkıntı yaşayabiliriz. Denswill'i oynatıp hücumdayken 3'lüye döneriz ve Dorukhan'ı da bu sayede ileride daha efektif bir şekilde kullanabiliriz.

Gürsoy61
12.02.2022, 18:10
Antalya altay giresun rakipler son kuraunlarini bize atip ondan sonra yatisa geciyorlar..
Ligin en formsuz takımları bunlar. Antalya’nın bizim maçtan sonra galibiyeti yok. Giresun’un 5 maçta aldığı tek puan bizden. Altay son 10 maçta 3 puanla gelmişti karşımıza. 4 puanı zor çıkardık şuradan. Zor diyorum zira Altay maçı malum. Sıkıntı şu, baskı kurmuyoruz, rakibi cesaretlendiriyoruz. Özellikle son haftalar çok sıkıntı yaşarız taraftar olarak, o yüzden heyecana mahal yok şu Konya’yı yenelim.

Erkan A.
12.02.2022, 18:13
Anlamadigim senin golcün sakatlaniyor ilk yarida golcü oyuna alacagina ortasaha aliyor oyuna giresunun böyük hocasi..
hakem de koyu sikeci olunca yapacak fazla birsey olmuyor
giresunsporda canla basla oynayan bizim diabate vardi gerisi bos ..
giresunspor süperlige cikti cikali hayatlarinin maclarini trabzona karsi oynadilar
hakan kutlu mac sonunda sikecilere yenildik sorun yok diyecektir
sikeciler ikinci golü atinca top toplayici cocuklar veya alt yapi oyunculari yüzlerindeki mutluluk tebesümleride cok ilgincti..giresunun stadini dolduranlar giresun taraftarlari komsu ilerden gelmislerdir , giresun sehrinde giresunsporlu varmi „ süphe ediyorum..
arkadas rakibinizden ne kadar korktunuz bu ne büyük saygi duymak böyle yazik gercekten yazik gercek giresunsporlular cildirmislardir..hele istanbulu giresunun kalecisi varya nerde trabzonspora karsi panter kesilen herif.. hakan kutlu istifa etmeli giresunsporlular neden ayaklanmiyor ..
sikecilerin atigi ikinci golde giresunun kalecisini tekrar takip edin elini uzatsa o topu cikarirdi..
giresunda simdik sikecilerin bayraklari her yerde asili olur , havalimanina akin ederler simdik sikecileri yolcu etmeye..yazik sizlere yazik

Mehmet Fatih Yavuz
12.02.2022, 18:17
Bu takımların hepsi bize karşı puan alabilir oyunu oynar... Çünkü kondüsyon olarak bizden öndeler. Yani bize deli gibi oynadılar, başkalarına yattılar. Hayır.
Biz,.fizik gücü ile oynayan her rakibe karşı zayıfız.

Haftalarca bizden evvel de sonra da doğru dürüst futbol oynayamayan GS, bize karşı ligde oynadığı en iyi oyunu oynadı.
Sebebi gene aynı.

Bu şekilde kazanıyoruz. Kazandığımız sürece söyleyecek bir şey yok.
Ama bu tarz, fizik kondüsyonu iyi takımlar niye bize karşı iyi görünüyorlar, şaşırmayın.
Biz bu konuda eksik oyunculara sahibiz.
Rakip de deli gibi koşuyor.

Konya bizim stilimize daha uygun rakip.

Bu tarz bir sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum.

DURAS
12.02.2022, 18:20
hamsik varsa hamsik oynar.

Yunus Emre SEYHAN
12.02.2022, 18:24
1 aydır takımla çalışmayan maç temposu olmayan oyuncuyu Abdullah Avcı ertesi gününde sahaya sürmez.

Ancak bir üsteki yoruma katılıyorum. Hamsik varsa Hamsik oynar.

---

Giresun - Fb maçını izledim. Hala bıraktığımız 2 puana yanıyorum sinirleniyorum.

Sefa Murat Dokuz
12.02.2022, 18:31
Hamsik’in ilk 11 oynayacağını sanmıyorum adam 1 aydır sahaya ayak basmadı.

Konyaspor tempolu takım. Bariz öne çıkan oyuncusu da yok. 2 forveti birden yok.

Beraberlik iyi sonuç diyen var. Bu korkak kişiler gerçekten başka takım tutsun.
1/4 bütçenle kurulmuş Konya’dan kendi sahanda çekiniyorsun.
Elinde Djaniny, Bakasetas, Wakaeme, Koussi, Visca…felan var.

2-0 3-1 gibi net galibiyet bekliyorum.

Enaldo61
12.02.2022, 18:34
Hamsik son 15 dakika girer.

Burak Bıyıklı
12.02.2022, 18:40
Hamsik 5 dk bile olsa oynamali. O oynadigi zaman ileride bambaska oynuyoruz. Sahada bir beyin oluyor resmen.

demir61
12.02.2022, 18:46
Hamsik’in ilk 11 oynayacağını sanmıyorum adam 1 aydır sahaya ayak basmadı.

Konyaspor tempolu takım. Bariz öne çıkan oyuncusu da yok. 2 forveti birden yok.

Beraberlik iyi sonuç diyen var. Bu korkak kişiler gerçekten başka takım tutsun.
1/4 bütçenle kurulmuş Konya’dan kendi sahanda çekiniyorsun.
Elinde Djaniny, Bakasetas, Wakaeme, Koussi, Visca…felan var.

2-0 3-1 gibi net galibiyet bekliyorum.

Gerçekten iki forveti de sakat mı?

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 18:59
Berat ve Huseyin'le basladigimiz macta 1 puani yine iyi kurtardik. Onlar oyundan cikmasaydi o bir puani bile kurtaramazdik.

Kesinlikle katılıyorum.

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 19:02
Anlamadigim senin golcün sakatlaniyor ilk yarida golcü oyuna alacagina ortasaha aliyor oyuna giresunun böyük hocasi..
hakem de koyu sikeci olunca yapacak fazla birsey olmuyor
giresunsporda canla basla oynayan bizim diabate vardi gerisi bos ..
giresunspor süperlige cikti cikali hayatlarinin maclarini trabzona karsi oynadilar
hakan kutlu mac sonunda sikecilere yenildik sorun yok diyecektir
sikeciler ikinci golü atinca top toplayici cocuklar veya alt yapi oyunculari yüzlerindeki mutluluk tebesümleride cok ilgincti..giresunun stadini dolduranlar giresun taraftarlari komsu ilerden gelmislerdir , giresun sehrinde giresunsporlu varmi „ süphe ediyorum..
arkadas rakibinizden ne kadar korktunuz bu ne büyük saygi duymak böyle yazik gercekten yazik gercek giresunsporlular cildirmislardir..hele istanbulu giresunun kalecisi varya nerde trabzonspora karsi panter kesilen herif.. hakan kutlu istifa etmeli giresunsporlular neden ayaklanmiyor ..
sikecilerin atigi ikinci golde giresunun kalecisini tekrar takip edin elini uzatsa o topu cikarirdi..
giresunda simdik sikecilerin bayraklari her yerde asili olur , havalimanina akin ederler simdik sikecileri yolcu etmeye..yazik sizlere yazik

Hakan Kutlu değil renktaş Hakan Keleş

CEMEFKER
12.02.2022, 19:05
Hamsik ile ilgili güzel haberler malumunuz. Bu durum Avcı'nın elini kuvvetlendirdi.

Havaya girmeden, oyuna dengeli başlayıp, Konyaspor'un hamleleri beklenmeli, fırsat illa ki gelecek.

2.yarı 60'dan sonra Hamsik'i oyuna atıp bol paslı uyutma oyununda araya atılacak ( defansları ağır) paslarla 1-0 alırız diyorum.

İlk golü biz yersek farklı stratejiler ortaya çıkar ki düşünmek dahi istemiyorum.

Sefa Murat Dokuz
12.02.2022, 19:08
Gerçekten iki forveti de sakat mı?

Ahmet Hassan ve Cikalleshi

Barista
12.02.2022, 19:12
Bizim takımda oyun kurma işini Edgar ve Hamsik üstleniyordu. Normalde 6 numaralı oyuncunun yapması gereken işi Edgar'a kösmüştük çünkü 6 numarada oynayan arkadaş (Berat) futbolcu bile değil.

Edgar üzerine yıkılan çift kişilik işi yapmak için kendini parçalarken sonunda vücudu o yükü daha fazla taşıyamadı ve sigortaları attı.

Edgar sakatlandıktan sonra oyun kurma yükü sadece Hamsik'in üzerine kaldı. Hamsik de tüm iyi niyetiyle o yükü omuzlamaya çalışırken onun sigortaları da attı ve 1 aydır yok.

Hamsik geri döner ve hazır olmadan oynarsa üzerine binen korkunç yükü nasıl taşıyacak onu bilmiyoruz. Tekrar sakatlanmaz umarım.

Dorukhan sağ beke geçse ve orta sahayı Siopis-Hamsik-Bakasetas olarak kurarsak belki orta sahada Siopis'in enerjisi Hamsik'in yükünü azaltır. Koşmayan Nwakaeme'nin yerine geriye yardım eden bir Kouassi de düşünülebilir.

Doğukan Uçan
12.02.2022, 19:18
dün ahmed hassan oynayacak diyorlardı kesin mi bu bilgi?

sethfilo
12.02.2022, 19:26
Fb bizim rakibimiz değil biz kendi maçlarımıza bakacağız, Trabzonsporun en büyük rakibi hep kendisi olmuştur kaybedilen şampiyonluklar dahil bu sene daha dikkatli gidiyoruz bu maçtan alınacak 3 puan önümüzü açar ama beraberlik bile rakibin ivme kazanmasını engeller yeterki erken saçma gol yemeyelim

Tahir61
12.02.2022, 19:26
dün ahmed hassan oynayacak diyorlardı kesin mi bu bilgi?

Konyasporun paylaştığı Trabzon yolculuğu fotolarında da var gözüküyor

yavuzbaha
12.02.2022, 19:39
Bu takımların hepsi bize karşı puan alabilir oyunu oynar... Çünkü kondüsyon olarak bizden öndeler. Yani bize deli gibi oynadılar, başkalarına yattılar. Hayır.

Haftalarca bizden evvel de sonra da doğru dürüst futbol oynayamayan GS, bize karşı ligde oynadığı en iyi oyunu oynadı.
Sebebi gene aynı.

Ama bu tarz, fizik kondüsyonu iyi takımlar niye bize karşı iyi görünüyorlar, şaşırmayın.

Aynen öyle..

Onur Erçetin
12.02.2022, 19:45
Maçın yıldızı Jean Evrard Kouassi olacak.

ÖmürKaradeniz61
12.02.2022, 19:48
Yahu Hamsik varsa oynar antrenmana çıksa ne olur çıkmasa ne olur sağlamsa koyarsın oynar birşey olmaz.

Doğukan Uçan
12.02.2022, 19:51
Konyasporun paylaştığı Trabzon yolculuğu fotolarında da var gözüküyor
aynen baktım oynar bu.

bizde hamsik haftalardır oynamıyor.

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 19:51
Heyecan basti
Gelsun artuk maç saati
Maç soni Kouassi santrada 3'li çektursun
Pen şimdiden hazurum uşaklarum

Sacit
12.02.2022, 20:01

Sebebi gene aynı.

konyaspor fizik güç kondüsyon konusunda sahada bizden daha iyi olursa avcı başta olmak üzere bütün takım çok ayıp eder çok fazla ayıp eder

şu mevzu lig başından beri devam ediyor
bizden başka her takım at gibi güçlü sahada koşuyor
ama biz o seviyeye gelemedik gelemiyoruz!!!

Barista
12.02.2022, 20:12
konyaspor fizik güç kondüsyon konusunda sahada bizden daha iyi olursa avcı başta olmak üzere bütün takım çok ayıp eder çok fazla ayıp eder

şu mevzu lig başından beri devam ediyor
bizden başka her takım at gibi güçlü sahada koşuyor
ama biz o seviyeye gelemedik gelemiyoruz!!!
Sürekli frene basan bir araç nasıl mesafe katedemezse, sürekli frene basan bir takım da oyunu yavaşlatır. Hocanın oyun planı böyle. Puanları topladığımız için hocanın bir bildiği vardır deyip geçiyoruz.

Sacit
12.02.2022, 20:19
Sürekli frene basan bir araç nasıl mesafe katedemezse, sürekli frene basan bir takım da oyunu yavaşlatır. Hocanın oyun planı böyle. Puanları topladığımız için hocanın bir bildiği vardır deyip geçiyoruz.

şu hocanın bir bildiği var cümlesi her maç doğru olmaz

bu takımın hücum gücü başka hiçbir takımda yok
bunu da bir zahmet kullansın

1-0 öndesin geri çekilmek olmaz
rakibi boğacaksın baktın ki yorgunluk var geri çekil ama uzun süreli çekilmek olmayacak

Barista
12.02.2022, 20:33
şu hocanın bir bildiği var cümlesi her maç doğru olmaz

bu takımın hücum gücü başka hiçbir takımda yok
bunu da bir zahmet kullansın

1-0 öndesin geri çekilmek olmaz
rakibi boğacaksın baktın ki yorgunluk var geri çekil ama uzun süreli çekilmek olmayacak

Katılıyorum ama hocayı değiştirmek yanlış olacağı için yapacak bir şey yok.

yorumsuz6117
12.02.2022, 21:09
Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius ile skoru korumaya yönelik oynamak saçmalıktır, bu oyuncular sahadaysa maç bitene kadar boş yere ecel terleri dökeceğine 2'yi Atıp maçı bitireceksin, senin hücum hattın yetersizdir bir tane gol buldum üstüne yatayım dersin anlarım ama bu kadro 1-0'ın üstüne yatacak kadro değil, birçok maçta şanslıydık golü yemediğimiz için..

Tahir61
12.02.2022, 21:18
Maçı kim anlatacak belli mi?

jairzinho
12.02.2022, 21:23
Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius ile skoru korumaya yönelik oynamak saçmalıktır, bu oyuncular sahadaysa maç bitene kadar boş yere ecel terleri dökeceğine 2'yi Atıp maçı bitireceksin, senin hücum hattın yetersizdir bir tane gol buldum üstüne yatayım dersin anlarım ama bu kadro 1-0'ın üstüne yatacak kadro değil, birçok maçta şanslıydık golü yemediğimiz için..

yüksek tempo yapamayan bir mühendislik bu,

haliyle 2. golü aramak farka gitmek bunlar bu kadro mühendisliğinde biraz zor,pres gücümüz düşük,sprint atan oyuncu sayısı da düşük,kouassi var yeni gelen,o da yedek olacak muhtemelen

düşük tempo,bol yana pas,oyunu soğutma,ve araya bir gol sıkıştır,taktik bu aga

yüksek pres yapan her takım bizi zorluyor,gs ilk yarı,giresun,antalyaspor

peki en rahat maç neydi? hatayspor, hatayspor düşük tempo ile koşunca işimize geldi

bu arada 4 isim yazmışsın,visca,vakayeme,cornelius deli danalar gibi pres yapmaz,ve sprint atmaz,bunlarla skoru korumaya ve tempoyu düşürmeye çalışırsın

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 21:25
GS iyiden iyiye küme hattına yaklaştı. 6 maçtır kazanamıyor.

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 21:26
Maçı kim anlatacak belli mi?

Ali Ferahbot anlatmasın da kim anlatırsa anlatsın.

Yalçın Çetin anlatsın. Bakasetasssss.

kaçarava
12.02.2022, 21:29
https://twitter.com/ertansuzgun/status/1492567809859239942

HOPA'LI TS'Lİ
12.02.2022, 21:32
https://twitter.com/ertansuzgun/status/1492567809859239942

Oh be!
Nihayet Grande

Barista
12.02.2022, 21:40
Hamsik Galatasaray maci kadrosuna da alinmisti ama sonrasinda ne oldugunu hep beraber gorduk. Bu macta sure almazsa sov yapmak icin kadroya almis olacaklar yine.

Doğukan Uçan
12.02.2022, 21:40
Beşiktaş maçına kadar acayip zor fikstüre giriyoruz. Öyle direkt rahat yeneriz diyebileceğimiz bir takım da yok. Şu zor maçları bir an önce sakatsız, cezalı oyuncu olmadan atlatırsak önümüz çok açılacak.

Tahir61
12.02.2022, 21:50
"Maça telefon getirmek yasaktır" gibi şeyler düşünülmeli.
Dortmund muydu stadyumda internet hızını düşüren.
Koltuklar ıslatılmalı, çekirdek içecek satışı olmamalı.

Barista
12.02.2022, 22:02
Öyle direkt rahat yeneriz diyebileceğimiz bir takım da yok.

Böyle bir takım dünya üzerinde yok. Kadrosu dağılmış, lig sonuncusu Malatya'yı bile kendi sahamızda büyük zorluklarla yendik. Hüseyin'in son dakikadaki pozisyonuna penaltı çalınsa berabere bile kalacaktık hatta.

Gelene geçene yenilen Giresun'u sahamızda yenemedik. Yine gelene geçene yenilen Geyse'yi son dakika şans golüyle anca yendik. Vs. Saydıklarım ligin en zayıf takımları zaten.

Enaldo61
12.02.2022, 22:09
Evet her takımı zar zor yenerek dünya fark attık ve şampiyonluğa gidiyoruz...

Avcı hocam haydi bak kasketi de aldım, yarın bitir bu işi!

ilelebeTS
12.02.2022, 22:37
Hocanın dediği gibi pozitif düşüneceğiz. Hızlı başlangıç ile erken bir gol bulmaya çalışacağız büyük ihtimalle. O gol rakibin direncini kıracaktır. Ardından 2'yi de bulursak, sabaha kadar topla oynayabilirler.

Arif Timurcioğlu
12.02.2022, 22:45
Konyalı oyuncuların yarın ki atmosferi kaldırabileceğini düşünmüyorum, farklı yenersek şaşırmam.

hanzale
12.02.2022, 22:47

Sebebi gene aynı.

Bir şekilde kazanıyoruz, yani yoksa bir sistem filan yok 57 puanı bir şekilde aldık

Mehmet Fatih Yavuz
12.02.2022, 22:50
Bir şekilde kazanıyoruz, yani yoksa bir sistem filan yok 57 puanı bir şekilde aldık

Bir şekilde kazanıyoruz ile bu şekilde kazanıyoruz arasında çooook kalın bir anlam farkı vardır.
Sistem falan yok diyen birini de görmedim.

İroni üzerine kurduğun düdük makarnası yazıların muhattabı ben değilim.
Yazmadığım şeyleri yazmışım gibi davranma, ya da git biraz okuma yazma üzerine eğitim al.

hanzale
12.02.2022, 22:50
Katılıyorum ama hocayı değiştirmek yanlış olacağı için yapacak bir şey yok.

Niye yanlış olsun tempolu oynatıp şu anki durumun 9-10 puan önüne taşıyacak yığınla hoca var

iyattara
12.02.2022, 22:52

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBaşkan yorumları okudukça sana hak vermeye başladım. Başka türlü bu arkadaşların dramlari çekilmiyor :)

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mert Oğuzlu61
12.02.2022, 22:58
---doruk---dens---hugo---puchaz
--------------------berat
---------------baka----hamsi
-------visca--------------------waka
---------------------viking

Çok zor maç ama bir şekilde :) kazanırsak varya ortalık alev alır.

TS-Tiryaki
12.02.2022, 23:08
Güzel ve dominant futbol ile gelecek Galibiyetin tek formülü Berat ile Hüseyin’in oynamaması.

Anıl C
12.02.2022, 23:19
Bu kadro Hamsik olmadanda şampiyon olur. Yeter ki inansınlar.

hanzale
12.02.2022, 23:22
---doruk---dens---hugo---puchaz
--------------------berat
---------------baka----hamsi
-------visca--------------------waka
---------------------viking

Çok zor maç ama bir şekilde :) kazanırsak varya ortalık alev alır.

Berat en zayıf halka gibi duruyor, Ahmetcan’ı koyup Siopisi sahaya atmak da iyi olur sanki

David_LuiZ4
12.02.2022, 23:40
Burası gene "futbolu maraton koşusu zanneden aklıevveller" tarafından işgal edilmiş..Bir şey bildikleri yok ya işte boş boş konuşuyorlar..

AntiŞike
12.02.2022, 23:51
Sabah 09:00 itibari ile kutsal topraklardayız inşallah...
Trabzon'da seyredeceğim ilk maçım.. İnşallah kazanıp geleceğiz :tsbayrak:

jairzinho
13.02.2022, 00:05
dün liverpool lestır maçını izledim

futbolun nasıl tempo ile oynanması gerektiğini birkez daha gördüm,

katar arabistan ligi seviyelerine düştüğümüz için oynanan oyun normal karşılanıyor,avrupaya çıkınca haşat ediyorlar,moldeyi penaltılarla geçiyorsun vs

giresun ve antalyaspor ve buna benzer çok koşan takımlara karşı zorlanıyoruz aga,güzel oyunu zaten geçtik,2 farklı skor bile alamıyoruz

iddialı olacak ama şu takımı olduğu gibi (avcı ile birlikte) fransa italya ligine koy,çok net küme düşeriz hocam,şansımız süper ligin katar arabistan liginden hallice olması ,bol bol yan pas,2 saatte üçüncü bölgeye geç,pres yapma,hızlı oynama,avrupada ne yan pas yaptırır takımlar ne de üçüncü bölgeye geçmene izin verirler yaptıkları pres ile,

günümüz futbolunda böylesine uyutan bi sistem kalmadı aga,ha arabistan katar ve süper ligde var halen,

önce koşuyorlar abi,bu koşuya bazı zengin takımlar kalite ekliyor,yani koşan kalite,ama hepsi koşuyor önce

ANIL
13.02.2022, 00:11
3 puan demek şampiyonluk demek çünkü, rakibin yenilmesi ile şampiyonluk umudu biteceği için sonraki maçlarada bu durum yansıyacak. Bu sayede puan farkı ikinci ile 15-20 lere çıkacak. Bu yüzden sezonun maçı olarak bakıyorum.