Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 24. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
Adem Köse
06.02.2022, 16:58
Şimdi sizler Kasımpaşa o pozisyonları degerlendirseydi yenilmiştik diyorsunuz ama o zaman farklı bir senaryo olabileceginden bahsetmiyorsunuz.
Evet bizim takım öne geçince belki kotu bir futbol oynuyor ama berabere ya da geriye düştüğümüz anlarda iyi aksiyon verdiğini kabul edelim.
Ayrıca Kasımpaşa macini daha farklı bir bakış acısıyla değerlendirebilirsiniz. Mesela ya cornelius un topu girseydi, ya 2 ye 1 de ömür o pası düzgün verseydi, ya nwakaeme birkaç saniye erken pası verseydi, ya hugo nun kafası içeri girseydi vs vs...
Aslinda bütün mesele ikinci golü atamamakla ilgili... Rakibe bu direnci sen vermissin. Öne geçmişsin, rakip elbette saldıracak üstüne gelecek. Senin sahanda oynamak isteyecek. Işte o anda buna aksiyon verebiliyor musun? Rakip bu cesareti nereden buluyor. Demek ki kontraya çıkmayı beceremiyorsun. Ya oyun planında ya da oyuncu seçimlerinde bir problem var.
Bence öne geçtiğimizde asıl oyun planımız kontra atak değil. Rakip bizim sahaya yerleştikten sonra topu kaptiginda, topu ileriye taşı ve ileride tut... rakip geriye koşsun ve yorulsun. Son dakikalara doğru baskı yemeyelim.
Skoru korumaya calisirken takim 2 pasi ustuste yapamiyor. Ayagimizdaki topu aninda rakibe veriyoruz. Insanlari delirten bu. Baski yerken "aha top bize gecti" diye tam rahatlayacakken hooop top yine rakibe geciyor. Saniye surmuyor. Sonra yine stres. Bu yuzden mac izlerken dayak yemise donuyoruz. Kazanirken bile insanlarin tepki gostermesi bu yuzden. Bir de boyle aciz bir sekilde kaybedersek insanlarin verecegi tepkileri hayal bile edemiyorum.
2 pas yapamayacak kadar dandik mi yahu futbolcularimiz? Sadece Kasimpasa maci degil. Bir cok macta oldu bu sacmalik.
Bunun garantisi varsa zaten sorun yok. gerekirse 30 pozisyon verelim kimsenin bişey diyeceği yok. Ama kazın ayağı öyle olmuyor . Savunma yapmak riskli iş. Anlık dikkatsizliğe bakar.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Savunma yapmıyoruz işte, olayın güzelliği orada :) Ünal dönemi gibi değil. Ünal zamanında bir gol atıp geri çekiliyorduk. Şimdi oyun taktiğimiz bol pas üzerine kurulu. Öyle çok pozisyon da vermiyoruz. Her maç 1-2 tane..
Bu Alanya da kırmızı gören çocuk ceza olarak 2 maç mı alıyor? Öyleyse bizim maça da yansır.Juan fran iyi oyuncu.Alanya tam takım olmuş.Konya ve Alanya maçları çok zorlu ve güzel geçecek.Lehimize olsun diyelim.
Oylamaya baktım da serkan asan’a 3 kişi oy vermiş. Hadi biri serkan diyelim, diğer iki kişi kim? Çıksın ortaya söz bişey demicem :)
biri benim;)
klas oyunculardan birine verirsem ve şanssızlık yaşarsa..kendimi sorumlu hissederim..;)
totem yaniii..
ikinci sebep..her ne kadar çok kızsamda yerli oyuncular ..garip kalmasın..
............................
La 40 yıldır Şampiyon olmamışız..yok oyundu..yok Hocaydı..
bi durun ya..bi uzaklaşın şu kulüpten..dışardan 1-2 değil binlerce algıcıyla uğraşıyor kulüp..
bu kadar Şampiyonluğa yakınız ..Hocanın dediği gibi gidin stada türkü değil..destek verin..
bu sene olamazsak 100yıl daha olamayız ..binlerce taraftar bu takımı bırakır..
düşmanlar nasıl fırsat kolluyor..göremiyormusunuz..
Son zamanlarda o kadar irite olmuşumki şu top rakipteyken aptal aptal laylaylom şarkı söyleyenlere,her şarkıya başladıklarında bunlara kitlenmekten maçı izleyemiyorum,ya arkadaş o bağırtan sözde tribün lideri kekolar zaten sığırın önde gidenide,ya top rakipte ıslık çalıcaksın yuhlayacsksın hakemi baskı altına alıcaksın bu kadar basit,sırf bedava bilet alıyosun diye koyun gibi denileni yapmak zorundamısın???
Bir tane yönetici şu sığırları toplayıp lan adam gibi tezahürat yapın mal mal besteler söylemeyin diyemiyomu,maç 2-0,3-0 olur yaparsın eyvallah ama 0-0;1-0 da yapmayın şunu vallahi kanser oluyorum izlerken
eğer bedava bilet alıyorlarsa ve koyun gibi denileni yapıyorlarsa...Ki YAPIYORLAR..
parayı veren niye bunlara
top rakipte ıslık çalıcaksın yuhlayacsksın hakemi baskı altına alıcaksın bu kadar basit
diye demiyor..
gerçekten inanılmaz..
cyberentalpi
06.02.2022, 19:55
Edin visca ve denswill ve siopis müthiş oynadılar. Visca parasını sezon sonuna kadar haydi haydi çıkarır. Şimdiden 4 puan aldı
İyi mi oynadık hayır. Çok gol kaçırıyoruz. Gol atınca 2 yi de aynı disiplinle atabilmeliyiz
Muhammed Kambur
06.02.2022, 22:28
Kasimpasa maci icin profesyonel bir analiz.
https://twitter.com/KFE_Futbol/status/1490405890922627082
memozcan
06.02.2022, 22:57
maçta rakip 2. yarı üstün oynadı.. ancak benim en çok korktuğum pozisyon yaylacı pigmenin ıska geçtiği pozisyon oldu..
cakalkerem
07.02.2022, 08:18
skoru 2 ye getiremediğimiz zaman bu sıkıntılar devamlı yaşanacak malesef...
Hamsik'in eksikliği fazlasıyla hisediliyor..
Waka da çok kötü
UĞUR DURTAŞ
07.02.2022, 09:44
devre arası ve maç bitiminde ınstagram da takip etiğim değer verdiğim 5-6 site için şunu yazdım.
sadece 3 puan oyun koskoca sıfır.
**
solda makayeme
sağda visca
ilerde coornelius
10 numara ömür
orta saha dorukhan siopis
vs vs
neyse ....
yazacak çok şey varda
kısaca lideriz açık ara
elimizdeki oyuncularla
kendi evimizde 40 seyirciyle
moralli bir takımınla
iyi oyun baskılı oyun hakkımız değilmi?
**
denswil,viska siopis dorukhan diğer takım arkadaşlarından bir tık daha iyilerdi.
makayeme şu pasları daha hızlı ver be güzel kardeşim bekletme ayağında
cornelius sol ayaklısın kale boş ciddi baskıda yok kalecide çıkmış gol yap be gol yap nasıl bir vuruş o ya yakıştımı?
5 yaşında ki bir çocuğun bile bildiği düşündüğü şeyi peres düşünemiyorsa
ciddi anlamda cezalandırılması şarttır.
hakem haklı veya haksız sarı veriyor hakemin yüzüne karşı ALKIŞLARSAN ikinci sarıdan atılırsın
beyinsiz peres.
Faik Yılmaz
07.02.2022, 13:19
Efendim Trabzonspor iyi oynamıyormuş, vasat oynuyormuş filan bir sürü şey okuyorum , dinliyorum medya mecralarında....
Trabzon kötü oynuyorda Konya Barcelona gibi mi oynuyor ? 3-5 pas yapıp 1 gol atıp üzerine yatıyorlar....
Sonra 90 lı yılların sonunda bir Beşiktaş maçı hatırlıyorum topla oynama oynama oranımız%78 'e 22 lehimize idi. skor ise 2-0 aleyhimize...
O meşin yuvarlağın tamamını değil %60 ını çizgiden öteye taşıyalım her maçta yeterde artar bile. 1-0 değil olabiliyorsa 0,5-0 olsun bizim olsun maçlar şükrederim şahsen...
iyi oyun ve bol skora şampiyonluktan sonra bakarız. önce bir şampiyon olalım...
Kurdun yere düşmesini bekleyen çok çakal var ortalıkta zira.
Oğuz ZEYTİN
07.02.2022, 14:34
(Erman Özgür hariç) Trabzonsporlu olarak bilinen yorumcular dahil "Trabzonspor kötü oynuyor" diye bir türkü tutturulmuş. Tamam, biz de yeri geliyor kızıyoruz, oyunu beğenmediğimiz bölümler oluyor fakat on dakikada 3-0'ı kaçıran, Hatay'ı bir devre boyunca yarı sahasına geçirmeyen, Gs deplasmanını 1-0'dan çeviren takımı anlatırken ilk cümleniz "Trabzonspor kötü oynuyor" ise iki seçenek vardır:
1) Kötü yorumcusunuz.
2) Bilinçli ya da bilinçsiz bir kampanyanın taşeronusunuz.
Olumsuzluk yarıştırılmaz ancak kötü oyun görmek isteyen geçen sene Konya'da dökülen Beşiktaş'a baksın. Dün akşam sevdiğimiz abilerimizden bir yorumcu, Beşiktaş'ın iştahına bayıldığını anlatıyordu. Allah aşkına, ne iştahı ya? Kendi yarı sahasından çıkamadılar ilk yarıda. Ama bakın ki, Trabzonspor kötü oynayıp kazanmış. Bu kötü oynayıp kazanma tezinin ardına tesadüfler, şanslar, siyaset, hakem vs. sıralamayanı dövüyorlar sanki.
HOPA'LI TS'Lİ
07.02.2022, 14:35
Efendim Trabzonspor iyi oynamıyormuş, vasat oynuyormuş filan bir sürü şey okuyorum , dinliyorum medya mecralarında....
Trabzon kötü oynuyorda Konya Barcelona gibi mi oynuyor ? 3-5 pas yapıp 1 gol atıp üzerine yatıyorlar....
Sonra 90 lı yılların sonunda bir Beşiktaş maçı hatırlıyorum topla oynama oynama oranımız%78 'e 22 lehimize idi. skor ise 2-0 aleyhimize...
O meşin yuvarlağın tamamını değil %60 ını çizgiden öteye taşıyalım her maçta yeterde artar bile. 1-0 değil olabiliyorsa 0,5-0 olsun bizim olsun maçlar şükrederim şahsen...
iyi oyun ve bol skora şampiyonluktan sonra bakarız. önce bir şampiyon olalım...
Kurdun yere düşmesini bekleyen çok çakal var ortalıkta zira.
İnönü'de oynadığımız maçtı. 86. dakikaya kadar 0-0
Rakibi ezmiştik. Son 2 dakika 2 golle yenilmiştik.
Dobi Hasanların oynadığı kadroydu (B. Hasan-HASAN ŞENGÜN)
Doğrusunu Faik Yılmaz yazar ama bence ikisi ayrı maç. Sizin dediğiniz İstanbul'da ve 80'li yılların sonu ya da 90'lı yılların başıydı. Faik'in dediği ise Trabzon'da oynanmıştı ve sanki 96-97 gibi olmalı.
Her iki maçta da 2-0 yenilmiştik.
Ben böyle hatırlıyorum.
halilaziz61
07.02.2022, 15:02
Hoca da bu futboldan çok rahatsızdı bence
Konya maçında böyle olacağını düşünmüyorum.
Ancak özellikle edgar'ın yokluğu geriden oyun kurma açısından büyük sıkıntı.
Adam resmen takımı bir kişi fazla oynatiyordu.
Hamsik gelecek ama edgari acayip arıyoruz ariycaz :(((
Mehmet Fatih Yavuz
07.02.2022, 15:08
Doğrusunu Faik Yılmaz yazar ama bence ikisi ayrı maç. Sizin dediğiniz İstanbul'da ve 80'li yılların sonu ya da 90'lı yılların başıydı. Faik'in dediği ise Trabzon'da oynanmıştı ve sanki 96-97 gibi olmalı.
Ben böyle hatırlıyorum.
Daum'u dahi ilan ettikleri, 2 kontra atakla vasıfsız Sertan'dan ilk golü yediğimiz maç . 1994-1995 sezonu.
BJK ligi 1. biz 2. bitirdik.
Daum'u dahi ilan ettikleri, 2 kontra atakla vasıfsız Sertan'dan ilk golü yediğimiz maç . 1994-1995 sezonu.
Bu, Trabzon'daki maç, değil mi?
Faik Yılmaz
07.02.2022, 15:20
Ben böyle hatırlıyorum.
Dobi Hasanlara yetişemedik biz....
Hami'li Orhanlı dönemi hatırlıyoruz....
Onlarıda araştırıp yazıyorum sosyal medyada ama...
Fatihin dediği gibi 1994-95 sezonundaki maç idi... Hatta hakemde baağı bir yanlı davranmıştı.
Tek kale maç oynaıp 2-0 yenilmiştik...
Vanspor Maçı birde Fenerbahçe maçı...
Bu 3 maçtan sonra özellikle hedefe ulaşmak için çok iyi futbolun yeterli olmadığını iyi anladım.
Topu o 3 direğin arasına rakipten daha fazla bir kere soksak yeter....
2. bir hususta şu. Bakın Giresun olağaüstü istekli oynadı bize karşı. Antalya'da mesela aynı şekilde.
Ama Giresun yata yata yeniliyor 2 haftadır...
Antalya 5-6 haftadır galip gelemdi bizim maçtan sonra...
adamlar ekstra ekstra motivasyonlu , istekli savaşarak oynuyor bize karşı...
Onunda etkisi var. Hoca bir tane atıp daha sonra garantili oynuyor. Bugüne kadar tuttu bu teorisi. 2-3 maç daha tutar ise zaten ligi koparır gideriz.
ha bu sene inşallah şampiyon olursak önümüzdeki yıl daha güzel bi futbol bekleyebiliriz. Ama önce heybemizi bir dolduralım bakalım
Mehmet Fatih Yavuz
07.02.2022, 15:31
Bu, Trabzon'daki maç, değil mi?
Evet Hocam..
Vanspor maçına benzer, net tek kale oynadığımız bir maçtı.
Yani o kadar delirmiştim ki o yaşımda, unutmam mümkün değil Faik'in saydığı o 3 maçı.
Dahi Daum diye başlık attı Fanatik, Fotomaç...
Tahminen bizim yarı sahamıza 3 ya da 4 kere geçmişti BJK...
pReN@_61
08.02.2022, 01:53
İzlerken strese girdim birkaç yaş daha yaşlandım lakin maçlarda son 15 dakikalık bölümlerde gol yememe istatistiği de enteresan.
3 puan için tebrikler :ts2:, darısı Konya maçına.
Mollasalihoğlu
08.02.2022, 11:59
Maçın yıldızı tribünden izleyen biri olarak net söylüyorum Cornelius'tu.
İnanılmaz mücadele etti. :alkış:
talsuv61
08.02.2022, 12:06
Ben böyle hatırlıyorum.
80lerin sonuydu, çok iyi hatırlıyorum Samsundaydik o zamanlar çünkü
Doğukan Uçan
08.02.2022, 15:02
adamlar oyuna ikinci yarı mamadou fall diye bir oyuncu soktu sol kanadı felç ettiler. wakayeme hiç yardım etmedi sürekli sahada boş boş yürüdü fall ile kanat oyuncuları sürekli hücuma çıktı puhaş teke tek kaldı kaç kere. wakayeme oyunda çok fazla kaldı çıkması lazımdı.
bu kasımpaşa nın kondisyoneri kim acaba adamlar yorulmak bilmedi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.