PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 24. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

ÖmürKaradeniz61
05.02.2022, 19:46
Muhtemelen Karagümrük maçında şampiyonluk maçına çıkacağız belki de şampiyon olmuş olarak maça çıkacağız. Ama ben Volkan ayısının takımını yenip şampiyon olmak isterim.

yorumsuz6117
05.02.2022, 19:47
Hamsik Konya maçında sahada olmazsa sağlık ekibi direk istifa etsin..

emre6117
05.02.2022, 19:48
Ama hakemi unutmayalım ş e refsizin niyeti o kadar kötü ki önce perese kart gösteriyor pereste tepki gösterince onu atıyor hâlbuki ilk.topu kim attı rakip önce ona gösterip atsa belki peres kart görünce gülüp geçecek ama soy suz önce bizimkini atıyor aklınca maçı dengeliyor bunların hepsini üst üste koyup şampiyon olacağız kimse salağa yatmasın..

Ayrica tum bu haksizliklarin sezon sonu beglesel yapılıp sosyal medyada paylaşılmasını istiyorum kimleri üst üste koymuşuz çetelesi lazım bize...

Aynen dediginiz gibi once kasimpasaliyi atsa, peres e sonr asari verse olay orada biterdi.
Ama hakem peresin uzerine oynadi. Peres gibi oyuncu orada uyanik olmqliydi yine de.

Attila Durmuş
Hamşik olmadan orta saha evlere şenlik. Grande dön artık... Bu saatten sonra güzel futbol falan umrumda değil kazanalım yeter. Bu maç özelinde Denswil bence güzel bir oyun oynadı beğendim. Berata gelince iki çift sözüm olacak bir futbolcu kötü pas atar iyi oynayamaz ama kötü koşamaz. Böyle giderse asla forma yüzü göremez. Son olarak Peres sen bu kafayla ancak amatör külüp topçusu olursun azcık kafayı kullansa kasımpaşa 10 kişi kalmıştı.3 puan devam konyayı yen sonrası çorap söküğü gibi gelir.

serdaracıl
Bu kadroyu da böyle kötü oynatmakta başka bir başarı herhalde

Hangi kadroyu hocam? Serkan vardı bugün sahada. Ne kadrolarla nal topladı bu takım. Alanyadan aldığımız topçularla şampiyonluğa gidiyoruz. Bu takımda hsmşik hariç üst düzey topçu yok

emre6117
İnşaallah Koassi bir sol kanat Visca sıdır.
Şu anda bize sol kanatta bir Visca lazım.

Visca ayri bir seviye. Kouassi gervinho tarzi ama onun 1 tik alti bence, tabi daha genci.

ilelebeTS
05.02.2022, 19:50
Bizim takım uyanık olsa orada rakip oyuncu atılır da Peres sarı bile görmezdi. Hiç etliye sütlüye karışmıyor bizimkiler. Orada Bakasetas olsa bakın ne oluyordu.

emre6117
Kasımpaşa cephesinden sert tepki: "Böyle hakemlik olmaz" https://beinsports.com.tr/haber/kasimpasa-cephesinden-sert-tepki-boyle-hakemlik-olmaz

Hakem uzerine konusacak bir takim varsa o da biziz. Ne oluyor bu kasimpasaya.
Bizimle oynayan takim neden hep boyle yapiyor.
Sirf algi amacli.
Cok pis bir ligimiz var.

Oğuz B.
Peres olayı ile ilgili okuduğum en açıklayıcı yorum şudur:

" kasımpaşa futbolcusu eysseric trabzonspor futbolcusu peres'in yüzüne top attı. 53. dakikada ilk kartını gören bu futbolcunun ikinci sarı kart görerek atılması gerekirdi.

eyyamcı zorbay küçük kartı vermedi ve oyuna devam edilmesini istedi, peres itiraz etti ve ısrarcı oldu. ısrar sebebiyle üstüste iki sarıkart vererek peres'i oyundan attı. bu 15 saniyede herhangi farklı hareket yapmayan eysseric'e dönüp ikinci sarıyı verdi. adama demezler mi ulan madem verecektin neden peres'i itiraza sürükleyip oyundan attın diye?

türk hakemliği ülkedeki en tehlikeli oluşumdur. "

hanzale
05.02.2022, 19:51
Bunlara Tolunayı vereceksin, Ateşle barut birleşecek patlayacak filan, en son ne zaman böyle puan durumu gördünüz? Ulan hazmedin şu adamı artık be evet hataları da oluyor insan neticede ama en yakın rakibine 9 puan takmış adama saygı duyun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oğuz B.
05.02.2022, 19:53
Ki takım kötü de değil sadece fazla dengeli. Deli gibi açık oynayıp iki atıp üç yemeyi özlüyorlar. Öyle ya da böyle takım haftalardır eksik mücadele ediyor. Saygıyı hak ediyorlar.
Bunlara Tolunayı vereceksin, Ateşle barut birleşecek patlayacak filan, en son ne zaman böyle puan durumu gördünüz? Ulan hazmedin şu adamı artık be evet hataları da oluyor insan neticede ama en yakın rakibine 9 puan takmış adama saygı duyun

ilelebeTS
05.02.2022, 19:54

" kasımpaşa futbolcusu eysseric trabzonspor futbolcusu peres'in yüzüne top attı. 53. dakikada ilk kartını gören bu futbolcunun ikinci sarı kart görerek atılması gerekirdi.

eyyamcı zorbay küçük kartı vermedi ve oyuna devam edilmesini istedi, peres itiraz etti ve ısrarcı oldu. ısrar sebebiyle üstüste iki sarıkart vererek peres'i oyundan attı. bu 15 saniyede herhangi farklı hareket yapmayan eysseric'e dönüp ikinci sarıyı verdi. adama demezler mi ulan madem verecektin neden peres'i itiraza sürükleyip oyundan attın diye?

Olay bundan ibaret. Yalnız ikinci sarıyı alkıştan gördü. Ama hakem en başta rakip oyuncuyu atsa iş buralara gelmeyecekti. Sonra bizimkini atınca onu da atıp aklınca dengeleme yaptı. Bu hakemlik kafası işte futboldaki virüstür.

My
05.02.2022, 19:54
Ohhhh çok şükür langırt köy sandığı. 3 puan daha cepte, Allah bereket versin :)

Süper Golcü
05.02.2022, 19:56
Peki ilk kartı neden gördü. Profesyonel yorumunuz nedir?
ilk kartı da gereksizdi elbette ama saha içindeki tansiyondan biraz da olsa anlayışla karşılanabilir, bu tecrübedeki oyuncuların böyle konularda daha dikkatli olması lazım

serdaracıl
05.02.2022, 19:56

+ 61

emre6117
05.02.2022, 19:57
Hamsik Konya maçında sahada olmazsa sağlık ekibi direk istifa etsin..

Hamsikin konya macinda ilk 11 olmayacagini hepimiz biliyoruz zaten.
Acaba 3 hafta sonra ilk 11 cikar mi onu sormak lazim.
Adamda kirik olsa 1 aya donerdi. Hala daha aciklama bile yok.
Sezonu kapatti da saklaniyor mu acaba.

Bud Spencer
05.02.2022, 20:01
wakaeme gitsin de herkes rahat etsin. sahada tek sorunlu adammış gibi yorumlar !!!

futbolu, Trabzonspor gerceklerini bilmeyen, bos beles konusan insanlar iste...ligin en iyi kanat oyuncusu (visca dahil)
takma kafana renkdas...bunlara aslinda castillo, bitmis malouda/sturridge ve basacikoglular müstehak...ama cabuk unutuyorlar

MetehanS
05.02.2022, 20:10
futbolu, Trabzonspor gerceklerini bilmeyen, bos beles konusan insanlar iste...ligin en iyi kanat oyuncusu (visca dahil)
takma kafana renkdas...bunlara aslinda castillo, bitmis malouda/sturridge ve basacikoglular müstehak...ama cabuk unutuyorlar

ne alakası var?

Nwakamenin kalitesinden kimsenin şüphesi yok. Fakat topları eziyor, atağa kalkan takıma fren yapıyor.

Koşamıyorsun, dripling yok sende, ondan tamamız, fakat topu tutma kardeşim ya! Ver topu birine atak yürüsün, onu da yapmıyor.

Wakame eleştirilmez değildir, kendisine uyarılarda bulunulmalı.

gurur6134
05.02.2022, 20:14
Hakem uzerine konusacak bir takim varsa o da biziz. Ne oluyor bu kasimpasaya.
Bizimle oynayan takim neden hep boyle yapiyor.
Sirf algi amacli.
Cok pis bir ligimiz var.

Bizim baska bu klubun sampiyonlugunu isteyen tek bir klup olamaz.. sistem ve statuko bunun uzerine kurulu 3 ezikler ve avaneleri.cok pis hepsine kapak olacak bu sene oyle boyle degil..

güneyli
05.02.2022, 20:16
Sen kurulda Trabzonsporu gündem yaparsan 61 de golü yersin.Afiyet olsun(Bu not şikecilere yazılmıştır)

MetehanS
05.02.2022, 20:17
hakem "ts kollanıyor" baskısından dolayı peresi de attı. karaktersiz, korkak.

ilelebeTS
05.02.2022, 20:19
Bir form düşüklüğü vardır bir de kondisyon, güç eksikliği vardır. Waka'nın fizisel eksiği var, hastalık sonrası tam toparlayamadı. Sahada net belli oluyor bu. Oyuncunun maçlık performans değerlendirmesi başka şey genel değerlendirme başka şey. Bizim taraftardaki olay tamamen son maç endeksli olduğundan işin ortası bulunamıyor.

Süper Golcü
hakem "ts kollanıyor" baskısından dolayı peresi de attı. karaktersiz, korkak.

zaten maçtan önce zorbay küçüğü görünce içim titredi benim. puan kaybedelim ataması yapmışlar dedim, oyundan bağımsız bu hakemle maçı kazandığımız için de mutluyum, cidden problemli bir hakem

nakzo
kasımpaşanın avarel kalecisine çok koymuş visca heralde ulan kakalak hakem hicbir sucu yokken attı bizim adamı hangi posizyonda sizin aleyhinize karar verdide Trabzonsporu tutuyor sana çok kötü söverdimde değmezsin.

yatmaztara
05.02.2022, 20:21
https://www.youtube.com/watch?v=pKazWXHq-PQ

Uzun özet

Kemal Öztel
05.02.2022, 20:23
Bence umarsız değil,adamın stili bu,rakipler artık daha çok önlem alıyor ona,etkisini azaltıyorlar…waka gibi adamın varsa kötü de oynasa her an her şey yapabilir,büyük silah

Ilk kez Nwakaeme'nin çıkmasına dair bir yorum yaptım hocam. Genelde ben de aynı sizin gibi düşünürüm Waka kötü olsa da çıkmamalı her an şapkadan tavşan çıkarabilir derim ama bugünkü başka bir şeydi bilerek oynamadı.

Hayır biz seni çok seviyoruz Nwakaeme. Araplardan varsa 3.5 m euroluk yıllık teklif tamam tabi ki gidebilirsin sonuçta 2 3 sene daha top oynayacak doğru fakat biz seni israilden aldık muhtemelen 300 bin euro alıyordun bak dünyayı kazandın burda. Sadece maddi de değil burada Nwakaeme oldun kaç yaşından sonra. Şimdi sana diyorlar ki 6 ay daha dişini sık şampiyon olması lazım bu takımın biraz kendini ver sen de biraz toparla da

ahamitokutan
05.02.2022, 20:23
şikeci bozuntusu ertuğrul hangi hikayeyi anlatmış öyle ya kendi paralel evreninde değişik şeyler yaşamış galiba. bir de eren elmalı nın maç içerisinde bir karar sonrası kendini parçalaması vardı. belli ki o da şikecilerden. sol bek için bazen adı falan geçiyor da aman aman şikeci futbolcu istemez kalsın.

halilaziz61
05.02.2022, 20:24
Katılıyorum, profosyonellik bunu gerektirmez ama realite bununla uyuşmuyor malesef. Sorunuza cevap olarak, piyasadaki, ülkedeki pozisyonumun en iyi çalışanı olsam, şirket benimle devam etme konusunda net ve hızlı adamlar atmıyorsa, işimi savsaklamam belki ama motivasyonumu kaybeder ve diğer seçeneklerimi öncelik yaparım, bu da profosyonelliktir, wakayeme yarın bir gün fenerbahçeye ya da başka bir kulübe gitse, adama edilmedik laf kalmaz ama hakkıdır, yönetim hatası olur, ben uçuk ücret talebinde bulunduğunu da düşünmüyorum, mutlaka sözleşme imzalanacaktır fakat şampiyonluğa gidilen bu yolda çok daha önce halledilmesi gereken bir konu

ek: sırf şampiyonlar liginde 6 maç oynasın diye bile sözleşme imzalanabilir, sırf 70 den sonra oyuna girer bir şeyler yapar takıma tecrübesini katar diye 2 yıllık sözleşme imzalanır hakettiği para verilir

Wakamenin yaptığı bugün işini savsaklamaktir

Kaldı ki bugün wakmeyele sözleşme imzalansin diyenler 6 ay sonra adama en ağza alinmayacak küfürler edecek.

Yahu bu ada yaşlanıyor şirket degilki yıllar geçtikçe daha iyi olsun.
3 milyonların 2 buçuk milyon eurolarin konuşulduğu türk parası ile 46.5 milyon bir adama yıllık verilecek para

Waka kalacaksa 1 buçuk milyondan fazlası zarar.

Süper Golcü
05.02.2022, 20:28
Wakamenin yaptığı bugün işini savsaklamaktir

Kaldı ki bugün wakmeyele sözleşme imzalansin diyenler 6 ay sonra adama en ağza alinmayacak küfürler edecek.

Yahu bu ada yaşlanıyor şirket degilki yıllar geçtikçe daha iyi olsun.
3 milyonların 2 buçuk milyon eurolarin konuşulduğu türk parası ile 46.5 milyon bir adama yıllık verilecek para

Waka kalacaksa 1 buçuk milyondan fazlası zarar.

valla hocam bilemiyorum ne kadar ister, ne kadar verilir ama benim görüşüm waka nın ölüsü 2 sene daha oynar bu ligde. zaten gelecek sezonun kadrosu kuruldu sayılır, wakayla yolları ayırdık diyelim yeni bir oyuncu alınacak ona kaç para verilecek sanki ne kadar fark olcak, hiç riske girmeye değmez, bence bu takımda kalmayı hakediyor, çok büyük kayıp olur. şu kemik kadroyu kaybetmeden ferdiyi alabilsek stoperede hugo kalitesinde bir yabancı alsak seneye yine şampiyonluğun 1. adayıyız

iso_4939
05.02.2022, 20:28
Sen kurulda Trabzonsporu gündem yaparsan 61 de golü yersin.Afiyet olsun(Bu not şikecilere yazılmıştır)

Hakkat 61 yedi golü sikebahce

iso_4939
05.02.2022, 20:29
valla hocam bilemiyorum ne kadar ister, ne kadar verilir ama benim görüşüm waka nın ölüsü 2 sene daha oynar bu ligde. zaten gelecek sezonun kadrosu kuruldu sayılır, wakayla yolları ayırdık diyelim yeni bir oyuncu alınacak ona kaç para verilecek sanki ne kadar fark olcak, hiç riske girmeye değmez, bence bu takımda kalmayı hakediyor, çok büyük kayıp olur. şu kemik kadroyu kaybetmeden ferdiyi alabilsek stoperede hugo kalitesinde bir yabancı alsak seneye yine şampiyonluğun 1. adayıyız

Aynen öyle +1

Barista
05.02.2022, 20:35
Nwakaeme sozlesme uzatmaya karar vermis Hasan Tuncel'in dedigine gore. Yillik 1,5 milyon + bonus verilecekmis.

https://www.61saat.com/futbol/nwakaemede-sicak-gelisme-adim-adim-imzaya-h1050579.html

Visca'nin soktugu boru Ertugrul'u cok acitmis herhalde, cenesine vurmus zibidinin.

Süper Golcü
05.02.2022, 20:41
Nwakaeme sozlesme uzatmaya karar vermis Hasan Tuncel'in dedigine gore. Yillik 1,5 milyon + bonus verilecekmis.

https://www.61saat.com/futbol/nwakaemede-sicak-gelisme-adim-adim-imzaya-h1050579.html

Visca'nin soktugu boru Ertugrul'u cok acitmis herhalde, cenesine vurmus zibidinin.
Waka 1,5 milyona takımda kalmayı kabul ediyorsa, başımızın üstünde taşımamız lazım. İnş gerçekleşir, ben Ferdi ye çok taktım özellikle şu yabancı sınırlamasında fenerden çalarsak, hem prestij hem kadro rahatlığı açısından çok seviye atlatır, koy sağ beke oynasın koy sol beke oynasın, stoper transferini de rahatlatır

Ahmet Aksu
05.02.2022, 20:44
şikeciler de yeniliyor ne güzel gündü bugün ya :D

Barista
05.02.2022, 20:46
Bonuslar 1 milyonu buluyor deniyor ama bu iyi bir sey olabilir elbette. O 1 milyonu kazanmak icin var gucuyle oynayacaktir. Ilk geldigi sezon gol + asist sayisi 19'u bulursa 100 bin euro bonus kazanacakti. 19'u bulup bonusu haketti, sonra da performansi dustu. 100 bin euro icin 19 gol+asist yapabilen biri bu adam. Kolay vazgecilecek degil.

BlackPanther
05.02.2022, 20:46
https://i.ibb.co/M7m46rg/Ahmet-Nur-Cebi-Mal.jpg

Barista
05.02.2022, 20:49
Ahmet Nur Cebi Besiktas sampiyon olduktan sonra Playstation'i kapatmayi unutmasin. Elektrik pahali bu aralar:)

HOPA'LI TS'Lİ
05.02.2022, 20:51
Başakşehir 61'de Kadıköy'de sapladı. Ne güzel bir gece oluyor.

Kadıköy'de saplama sırası bizde

Yarın Alanya-GS maçından da beraberlik çıkarsa 3.Alanya ile de arayı iyice açarız. GS yenerse şaşırmam :)

Süper Golcü
05.02.2022, 20:51
Bonuslar 1 milyonu buluyor deniyor ama bu iyi bir sey olabilir elbette. O 1 milyonu kazanmak icin var gucuyle oynayacaktir. Ilk geldigi sezon gol + asist sayisi 19'u bulursa 100 bin euro bonus kazanacakti. 19'u bulup bonusu haketti, sonra da performansi dustu. 100 bin euro icin 19 gol+asist yapabilen biri bu adam. Kolay vazgecilecek degil.

Ya zaten sözleşme böyle yapılır koyucaksın bonusları adamın saha içinde ek motivasyon kaynağı olsun, burda bence önemli konu wakanın kalmak istemesi, çok daha yüksek rakamlarla kendine takım bulabilir

gudoz81
05.02.2022, 20:55
TV lerdeki profesyonel cakallara kanmayın
İyi oyun istemiyorum kazanmak istiyorum ben
Bugünkü gibi.

Antonio
05.02.2022, 20:57
Wakayeme bizi seviyor bu sevgiyi basja yerde bulamaz. Futbol para dışında duygusal aidiyetle ilgili. Çine gitse ne yapacak Arabistanda parasını alur yatar sıkılır. Trabzonspora bunu yapamam diyen de bir adam sikecilere gitmedi ayrıca.

Barista
05.02.2022, 20:57
Sezon basinda kamp doneminde soylemisti kalmak istedigini. Araplar cok yuksek para teklif edince kafasi karisti muhtemelen ama o Trabzon'u seviyor, taraftar da onu. Bir ara yol bulundu takimda kaldi gorunen o ki.

HOPA'LI TS'Lİ
05.02.2022, 21:11
şikeciler de yeniliyor ne güzel gündü bugün ya :D

Yarın

ALANYA-GS
RİZE-ADANA DS

maçlarında GS ve Rize'nin alacağı puan veya puanlar sonucu haftaya Konya'yı yenmemiz durumunda ligin boyu hayli kısalmış olacak.

ÖmürKaradeniz61
05.02.2022, 21:13
5 yaşındaki oğlumla ya tribüne gidiyoruz ya evden izliyoruz yorgun olduğumda zorla kolumdan tutup maça götürüyor beni,bitmez bu sevda damarlarımız da kan başka akıyor. Allahım sen evlatlarımıza şampiyonluk yüzü göster fanatiklikleri daha da pekişsin istanbul takımları düşmanlığı,nefreti bürüsün içlerini.

Doğukan Uçan
05.02.2022, 21:14
maçtan yeni geldim ilk 20 dakika 4-0 olacak maç az kalsın berabere bitiyordu.

Yiğit SARI
05.02.2022, 21:14
Anketimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hadi kim açıyor yeni maç konusunu?

Attila Durmuş
05.02.2022, 21:17

Denswil bugün süperdi... Totemi ballı olan bir renkdaş açsın

Yiğit SARI
05.02.2022, 21:18
Denswil bugün süperdi... Totemi ballı olan bir renkdaş açsın

Telonyus

Tahir61
05.02.2022, 21:19
Şeytan nerde havlamiyor bu hafta. Cimere şikayet ettim bunu kovdular mı acep :dansmuz:

emre6117
05.02.2022, 21:19
Olay bundan ibaret. Yalnız ikinci sarıyı alkıştan gördü. Ama hakem en başta rakip oyuncuyu atsa iş buralara gelmeyecekti. Sonra bizimkini atınca onu da atıp aklınca dengeleme yaptı. Bu hakemlik kafası işte futboldaki virüstür.

Olay boyle olmadi.
Bakin yine algilara kurban gidiyirsunuz, biraz dikkatli izleyin maclari.
Hakem basta devam ettirecekti oyunu. Sonra iki oyuncu arasinda gerilim devam edincr ikisini de sari vermek icin cagirdi.
Once perese verdi. Peres alkislayinca ikinci sariyi verdi arka arkaya. Zaten kasimpasali oyuncuya sari verecekti, perese verilen kirmizidan bagimsiz. Sonra da kasinpasaliyi atti.
Yani dediginiz gibi peresi attigi icin atmadi kasimpasaliyi.
Peres burada ise uyanamadi.
Avantaj bize geciyordu, peres bu duruma sevinecegine bizi de gereksiz 10 kisi birakti.
Sizin dediginiz gibi olsaydi emin olun, kasimpasa feryat figan hala daha agliyordu.

Attila Durmuş
05.02.2022, 21:21
Maç başlıklarında 6/6 ile geliyorum hadi bakalım.

Telonyus

İnşallah 7 olur

ilelebeTS
05.02.2022, 21:32
Olay boyle olmadi.
Bakin yine algilara kurban gidiyirsunuz, biraz dikkatli izleyin maclari.
Hakem basta devam ettirecekti oyunu. Sonra iki oyuncu arasinda gerilim devam edincr ikisini de sari vermek icin cagirdi.
Once perese verdi. Peres alkislayinca ikinci sariyi verdi arka arkaya. Zaten kasimpasali oyuncuya sari verecekti, perese verilen kirmizidan bagimsiz. Sonra da kasinpasaliyi atti.
Yani dediginiz gibi peresi attigi icin atmadi kasimpasaliyi.
Peres burada ise uyanamadi.
Avantaj bize geciyordu, peres bu duruma sevinecegine bizi de gereksiz 10 kisi birakti.
Sizin dediginiz gibi olsaydi emin olun, kasimpasa feryat figan hala daha agliyordu.

Yahu hakem, haklı adamı haksız duruma düşürdü oyundan attı daha neyi konuşuyoruz? Yok öyle olmuş yok böyle olmuş. Adam hakkını istiyor. İlla yalandan yerlere yatması mı lazım kart aldırmak için? O hareketin sarı kart olduğunu Peres de biliyor hakem de biliyor rakip oyuncu da biliyor. Sen birine topu öyle vurursan sarı kart, ayakla vursa kırmızı kart olur. Hakem ne yaptı? Önce Peres'e kart gösterip adamı çıldırttı, önce ötekine gösterse Peres 2. kartı görmeyecekti.

emre6117
05.02.2022, 21:34
Yahu hakem, haklı adamı haksız duruma düşürdü oyundan attı daha neyi konuşuyoruz? Yok öyle olmuş yok böyle olmuş. Adam hakkını istiyor. İlla yalandan yerlere yatması mı lazım kart aldırmak için? O hareketin sarı kart olduğunu Peres de biliyor hakem de biliyor rakip oyuncu da biliyor. Sen birine topu öyle vurursan sarı kart, ayakla vursa kırmızı kart olur. Hakem ne yaptı? Önce Peres'e kart gösterip adamı çıldırttı, önce ötekine gösterse Peres 2. kartı görmeyecekti.

Hakem olayi kasidi dediginiz gibi, belki de peresin tepki verebilecegini dusunerek once perese verdi. Yoksa son 10 dakika kaismpasanin 10 kisi gardi tamamen duserdi.
Ancak peres de uyanik olmak zorunda.
Ben hakem ikisini de yanina cagurunca sevindim, oh kasimpasa 10 kisi kaldi diye. Ama peres uyanamadi ise o stres ile.

matalar
05.02.2022, 21:37
Nwakame çok kötü. Zannedersem sözleşme yenilemediği taktirde böyle devam eder
Sosa da Aynı şeyi yaşadık. Bunlar olaya profesyonel gözle bakıyorlar.
Seneye imzalayacakları milyonları düşünüyorlar. Zaten son kontratları ya sakatlanırsak diyorlar. Vurmuşlar Trabzonspor’un dinine

ilelebeTS
05.02.2022, 21:38
Hakem olayi kasidi dediginiz gibi, belki de peresin tepki verebilecegini dusunerek once perese verdi. Yoksa son 10 dakika kaismpasanin 10 kisi gardi tamamen duserdi.
Ancak peres de uyanik olmak zorunda.
Ben hakem ikisini de yanina cagurunca sevindim, oh kasimpasa 10 kisi kaldi diye. Ama peres uyanamadi ise o stres ile.

Hakem tam çakal. Hakeme top atmanın cezası nedir? Direkt kırmızı kart verir hakeme atılsa o top. Futbolcuya atılınca devam. Öyle bir dünya yok. Bu hakem Antalya maçında da bizi kıyma edip bırakmıştı. Bunun boş bırakılmaması lazım. Bizi bir yerde yakacak yine.

keles76
05.02.2022, 21:41
Elhamdulillah çok sıkıntılı bir maçı aldık takımımızın neredeyse yarısı formundan çok uzaktı ve biz yine puan aldık hemde çok istekli bir takıma karşı. Bu takıma formda abdulkadir wakame djanini bakasetas hamşik birde bayadır dökülen berat gelince özlenen futbol gelecektir. İlk maçı berbat ikinci maçı biraz umutlandıran viscanın girdiği form ve aldığı sorumluluk çok hoşuma gitti. Bence bu maçın farklı bitmemesinin bir nedeni Cornelius ve brunonun şansız bir günlerinde olmasıydı.

Mert Pasa
05.02.2022, 21:41
Ahmet Nur Cebi Besiktas sampiyon olduktan sonra Playstation'i kapatmayi unutmasin. Elektrik pahali bu aralar:)

Epeydir bir yoruma bu kadar gulmemisdim bravo

Enaldo61
05.02.2022, 21:42
Hakem tam çakal. Hakeme top atmanın cezası nedir? Direkt kırmızı kart verir hakeme atılsa o top. Futbolcuya atılınca devam. Öyle bir dünya yok. Bu hakem Antalya maçında da bizi kıyma edip bırakmıştı. Bunun boş bırakılmaması lazım. Bizi bir yerde yakacak yine.
Çok kötü hakem, maçlarımızı hep kötü yönetiyor.

HOPA'LI TS'Lİ
05.02.2022, 21:42
Sevgili kardeşlerim, bir düzeltme yapmam gerekiyor.

Peres Konya maçında oynayamayacak. Kupa maçında oynayabilir.

Kural değişmiş.

Dorukhan sağ bek oynarsa, Hamsik ve Bakasetas kadroya girebilir.

HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.

Umarım AA sağ bekte Serkan Asan hatası yapmaz.

Doğukan Uçan
05.02.2022, 21:46
wakayeme bugün çok kötüydü hele ki ilk yarıda bir pozisyonda bomboş ceza sahası içinde ne kaleye vurabildi ne de pas verebildi. normalde oradan atardı ama yok özgüveni gitmiş.

HOPA'LI TS'Lİ
05.02.2022, 21:47

Denswill ile Visca çekişiyor.

Visca biraz önde

erenslash
05.02.2022, 21:47
bu forumda dedim aynen şu şekilde : gs maçı 2-1 veya 3-1 bizim olur dedim oldu.

bu maçı ıkınarak alırız dedim aldık.

şimdi kimse benle münakaşa eden cahiller benim analizlerimi trollemesn.

bu takım zayıf ortasahası vee deafansı zayıf bir klup.

zayıf bu kadro ama çok net

ortasaha derken göbek kısmı zayıf

defansın solu ve sağ tarafı ve ortsası da berbat

seneye geri dörtlü komple yenilenmeli
ortasahaya ve kanada ve forvet de yeni transferler yapılarak kadro kurulmalı

corneliusa kanattan top gelmedi bu maç kanatlar iyi çalışmadı

cornelius ağır ve yavaş bir oyuncu

bu kadar basit.

ıkınarak maç alma sebemimiz bu

kasımpaşa maçı aslında gerçek Trabzonsporun bu kadroyla zorlandığını gösterdiği. eksik veya tam farketmez.

zrolanma sebebi ortasahanın göbeğine cidden a kalitelili adam almak şart.

solbeckte ve göbek dfefans bölgesinde bir hayli zorlandık

kasımpaşanın ortasahası bizden daha iyidi ama beceriksiz bir takım kasımpaşa

galibiyete seviniyorum ama sürekli ıkınarak maç alacağız bilginiz olsun

Trabzondaki taraftarı beğenmiyorum böyle taraftarlık olmaz uyuyan bir seyirci

HOPA'LI TS'Lİ
05.02.2022, 21:48
wakayeme bugün çok kötüydü hele ki ilk yarıda bir pozisyonda bomboş ceza sahası içinde ne kaleye vurabildi ne de pas verebildi. normalde oradan atardı ama yok özgüveni gitmiş.

Skor 1-0 iken, Cornelius'a verdiği pas kısa düştü. Krala gelse yazacağından emindim. Vakeme o pası atabilse fişi erken çekerdik. Klasına yakışmadı.

Bir de Ömür'ün veremediği bir pas vardı ki akıllara zarar

OMERYILMAZ_TS
05.02.2022, 21:50

Sevgili kardeşlerim, bir düzeltme yapmam gerekiyor.

Peres Konya maçında oynayamayacak. Kupa maçında oynayabilir.

Kural değişmiş.

Dorukhan sağ bek oynarsa, Hamsik ve Bakasetas kadroya girebilir.

HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.

Umarım AA sağ bekte Serkan Asan hatası yapmaz.

Serkan Hüseyin abisiyle playstasion oynasin gelen elektrik faturasını da memleketi Trabzon olan jimnastik kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi mıdır Çelebi mıdır ne karın agrisiysa ona yollasın :)

HOPA'LI TS'Lİ
05.02.2022, 21:52
5 yaşındaki oğlumla ya tribüne gidiyoruz ya evden izliyoruz yorgun olduğumda zorla kolumdan tutup maça götürüyor beni,bitmez bu sevda damarlarımız da kan başka akıyor. Allahım sen evlatlarımıza şampiyonluk yüzü göster fanatiklikleri daha da pekişsin istanbul takımları düşmanlığı,nefreti bürüsün içlerini.

TV ve sosyal medyadaki 3 Bizans uyruklu takımın sözüm ona spor yorumcusu taraftarları, TS iyi oynamıyor diyerek yırtınıyor. Eee kötü oynadığında da kazanmayı biliyorsan lider olursun beyler. Oysa ilk devre 3-0 veya 4-0 olacak maç, ikinci devre skorun artmaması ve buna bağlı diri ve dirençli rakibin de iştahının kabarması nedeniyle zoraki 1-0 bitti. Beyler iyi oynayana değil, kazanana 3 puan veriyorlar. Çıldırın. Kudurun.

GELİYOR GELMEKTE OLAN.

HOPA'LI TS'Lİ
05.02.2022, 21:54
Serkan Hüseyin abisiyle playstasion oynasin gelen elektrik faturasını da memleketi Trabzon olan jimnastik kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi mıdır Çelebi mıdır ne karın agrisiysa ona yollasın :)

Son dakikalarda sektirdiği top ve devamında eyvah HTvari penaltı yaptırmasa diye nefesimi tuttum.

Mehmet Fatih Yavuz
05.02.2022, 22:00
bu forumda dedim aynen şu şekilde : gs maçı 2-1 veya 3-1 bizim olur dedim oldu.

bu maçı ıkınarak alırız dedim aldık.

şimdi kimse benle münakaşa eden cahiller benim analizlerimi trollemesn.

bu takım zayıf ortasahası vee deafansı zayıf bir klup.

zayıf bu kadro ama çok net

ortasaha derken göbek kısmı zayıf

defansın solu ve sağ tarafı ve ortsası da berbat

seneye geri dörtlü komple yenilenmeli
ortasahaya ve kanada ve forvet de yeni transferler yapılarak kadro kurulmalı

corneliusa kanattan top gelmedi bu maç kanatlar iyi çalışmadı

cornelius ağır ve yavaş bir oyuncu

bu kadar basit.

ıkınarak maç alma sebemimiz bu
Takımı komple Avcı kurdu. Bütün başarı Avcı'nın diyordun?
Madem berbat kadro, o zaman berbatlığın sebebi Avcı???

Zayıf orta sahayı sayalım :

Hamsik, Bakasetas, Ömür, Dorukhan, Siopis, Berat, Yunus...
Rakibin orta sahasını saysanıza?
Hatta rakibin değil, rakiplerin orta sahalarını sayın bakalım.

Şu orta saha ile oyunun kontrolünü alamıyorsan, burada başka sebepler vardır.
Hani sizin 3,5 m euroya imza atılsın diye yırtındığınız bazı oyuncular, rakip 125 km koşmuşken yerinden kımıldayamadığı, hiçbir şekilde takım savunmasına destek vermediği için ıkınıyor bu takım.

Bu takımın ihtiyacı olan tek şey, sol kanada bir Visca...

Santraforun, oyunu rakip sahaya yıkarsan iş görecek bir santrafor.
Bu takım Wakamesiz oynamaya alıştığı zaman, ki zaman alacak, ıkınmamaya başlar.

Sacit
05.02.2022, 22:00
1-0 öndesin ve haddinden fazla geri yaslanıyorsun

şu problemi çözecek kim varsa rica ediyorum gelsin yardım etsin

Trabzonspor kendi evinde böyle oynayamaz oynamaz

2-3-4 atmak için gol yemeyi mi bekliyorsun
atacak mısın o da garanti değil

deplasmanda maçtan sonra rakibin baskılı başlayacağını biliyorduk
kendi evimizde anlamsız geri çekiliriz
ne oluyor yahu bu nedir

Avcı hocam bu işe çözüm bul acil çözüm bul

vakayeme sende canımı sıkıyorsun
ya kendine gel ya da sezon sonu git

HOPA'LI TS'Lİ
05.02.2022, 22:03
Kasımpaşa'nın sağ beki çok iyiydi. Adam adama markaj yaptı.

A. Aydın
05.02.2022, 22:04

Bonus 1 milyon euro.
Maasi 2.5 milyon euro .

iyattara
05.02.2022, 22:08
Şimdi Kasımpaşa kalecisinin maç sonu açıklamalarını okudum. Normalde hiçbir rakip teknik adam ya da futbolcu için maç sonu açıklamalarına kızmam ya da sinirlenmem ama bu arkadaş acayip sinir etti beni. Neymiş hakem öyle bir maç yönetmiş ki maçın içinde anlamış ne olduğunu bla bla... aklınca bakın evet Trabzonspor cidden kollanıyor demeye getiriyor lafı. Bu açıklamalar senin ne haddine çapsız eldiven. PTT'de kaleci olamayacak becerin ve kaleciliğin ile bu ligden ekmek yiyip birilerine şirin gözükmeye ve gündem tazelemeye çalışma, seni yürüdüğün yolda çarparlar. Daha ağır laflar ederdim de bugüne kadar ceza almadım, almak da istemiyorum.fenerli çünkü:) Karaktersiz olmasına yetecek nedenleri var. O camiada yetişmiş yıllar Trabzon düşmanlığı ile beslenmiş bir tipitip.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arif Timurcioğlu
Günümüz fulbolunda 1 kişi bile çok önemli, o 1 kişi tüm oyunun içine edebiliyor.

Enaldo61
Visça çok iyi oynadı ya. Takım lideri gibiydi.

Mehmet Fatih Yavuz
05.02.2022, 22:09
Kasımpaşa 125 km koşmuş bugün. Bu Şampiyonlar Ligi rakamıdır.
Buna orta saha üçlüsü cevap verdi bugün.
Visca da verdi.
Takımda bu tempoyu yapamayan oyuncu belli.

Bu kadar tempo yapan bir takıma karşı temposuz oyuncu varsa sahada ancak böyle kazanırsın.
Şu anda sadece temposuz değil, formsuz olduğu için topla da bir icraatı yok.

Şu maçta takımın en kötü oyuncusu Wakame iken orta saha oyuncularına laf eden, bir de sağı solu cahil ilan tipler var.

OMERYILMAZ_TS
05.02.2022, 22:11
Valla wakayeme iyi güzel de defansı yardımı az gününde değilse takım bir kişi eksik oynuyor oyun tarzı durağan takım yavaşlıyor yaşı da geliyor koassi yada djanini yerine monte olsa vızır vızır iki kanat makine gibi işlese her maç en az 2 farki bulup şöyle arkaya yaslana yaslana maç izlesek çok mu be

6Şafak Aydın1
05.02.2022, 22:12
Agrilari olan varsa ilacimiz geldi.

erenslash
05.02.2022, 22:12
evet para ölçüsünde bütçe ölçüsünde kurdu malesef. ama o kadar nokta atışı yapılmadı.scoutlarında aldığı oyuncular bu.napsın avcı? yani avcı aslında takımı kurmadı bir nevi olduğu kadar alındı ona ama herşey eksik tam olmadı.yani avcının eksiklere rağmen başarısı bu işte anla ne kadar iyi bir hoca olduğunu.kritik eksikler bunlar ve bunların bir kısmı avcı gelemeden önce de takımdaydı zaten.

sırf yazmak için yazıyorsun.Mehmet kardeş çok boş konuşuyorsun.benim dediklerime herkes laflarıma gelecek. bu kadar basit .

benim dediğim olacak.ve herkes buna şahit olacak.yapılmayan transferlerin acısını yaşıcaz bazen ama ıkınarak da olsa alacağız.konya maçı kasımpaşadan daha kolay geçecek.bunu da yaz eren demişti dersin :) maçları bana sorun çekirgeler sizi.

Trabzonsporun ortasahası zayıf kardeşim.göbek kısmı 8-10 numara lazım oraya.dirençli değil.özellikli oyuncular lazım oraya çalım atan teknik adamlar.bizde bir tane düzgün ortasaha var o da hamsik o kadar. bakasetas ve dorukhan çok iyi bir yedek olur.gerisi tırt. şampiyonlar ligi ve süpr ligde ikisi dahil bu ortasaha dökülür zaten ligi de zor çıkarıyor farkettiyseniz.ıkınıyoruz.oyuncu kaliten çalım düzeyi üst düzey oyuncuların az ve çok az Trabzonsporun oyun anlayışına ters.avcı buna rağmen bizi buralara iyi getirdi.bunun sorumlu ahmet ağaoğlu avcı değil.

kadro kalitende ısıran oyuncu sayın az .corneliusa gelince kötü forvet değil ama yeterli değil ağır bir forvet asist atarsan faydalı forvet .tekniği üst düzey değil.bizim tam aradığımız forvet değil cornelius.ancak yedek olur.oyunu rakip sahaya yıkamama nedenimiz stoper bölgesinin zayıf ve solbeckin zayıf olmasından dolayı avcı oyuncuları fazla ileriye yıkamıyor bir tık geriydik bugün bakesetas ve hamsik yoktu bugün sonradan bakesetas girdi ama tırt işte ona rağmen.geri dörtlük zayıf defansif olarak bunun sebepleri oyuncu gurubu yanlış.bunu ileride herkes anlıcak zaten :)).elinde defans gücü zayıf bir kadron olursa teknik adam seni bir yere taşıyorsa işte avcının farkı bu hocam.çözüm :ortasahada teknik düzey üst düzey zeki oyuncu gurubu lazım.defansa sağlam bir geri dörtlü şart ileri de sağlam forvet seney çözerler artık
Takımı komple Avcı kurdu. Bütün başarı Avcı'nın diyordun?
Madem berbat kadro, o zaman berbatlığın sebebi Avcı???

Zayıf orta sahayı sayalım :

Hamsik, Bakasetas, Ömür, Dorukhan, Siopis, Berat, Yunus...
Rakibin orta sahasını saysanıza?
Hatta rakibin değil, rakiplerin orta sahalarını sayın bakalım.

Şu orta saha ile oyunun kontrolünü alamıyorsan, burada başka sebepler vardır.
Hani sizin 3,5 m euroya imza atılsın diye yırtındığınız bazı oyuncular, rakip 125 km koşmuşken yerinden kımıldayamadığı, hiçbir şekilde takım savunmasına destek vermediği için ıkınıyor bu takım.

Bu takımın ihtiyacı olan tek şey, sol kanada bir Visca...

Santraforun, oyunu rakip sahaya yıkarsan iş görecek bir santrafor.
Bu takım Wakamesiz oynamaya alıştığı zaman, ki zaman alacak, ıkınmamaya başlar.

bordoylamavi
05.02.2022, 22:15
6 maçtır kazanan ve maç başı 1 yada 0 gol yiyen maç başı 2 3 gol atan bir takımı yenmek önemliydi. öyle veya böyle kazandık. hepimiz daha rahat kazanmak istiyotruz şov istiyoruz ama işte her zaman istediğimiz gibi olmuyor. şimdi sırada konya maçı var.
bu arada benim gözümde maçın yıldızı denswil di. çok iyi oynadı hugoyla uyum içindeydi. yabancı stopere gerek yok

yorumsuz6117
05.02.2022, 22:15
24 maçta 1 mağlubiyet çok değerli bir iş, Avrupa'nın 5 büyük liginde 2'den aşağı mağlubiyeti olan takım yok..

munzevil
05.02.2022, 22:16
Puhac makameleyi dovse yeridir

Adam tren gibi koşarak sıfıra iniyor

Makamele reis pas atmıyor

erenslash
05.02.2022, 22:17
buraya tekrar yazıyorum Konya maçı bu matan daha kolay geçecek

ıkınarak alacağımız maçları ileride tek tek yazıcam

bazı maçlarda puan kaybı yaşıyacağız onları söyleyeceğim sonra bir ara

beraberlik olabilir bazı maçlarda iki üç beraberliğimiz olma ihtimali var ama şimdi değil sonra olacak bunlar

bazı yapılmayan transferler yüzünden iki üç maçta puan kaybı yaşayabiliriz.

ama şampiyon olacağız buna kimsenin şüphesi olmasın

Mehmet Fatih Yavuz
05.02.2022, 22:18
evet para ölçüsünde bütçe ölçüsünde kurdu malesef. ama o kadar nokta atışı yapılmadı.scoutlarında aldığı oyuncular bu.napsın avcı? yani avcı aslında takımı kurmadı bir nevi olduğu kadar alındı ona ama herşey eksik tam olmadı.yani avcının eksiklere rağmen başarısı bu işte anla ne kadar iyi bir hoca olduğunu.kritik eksikler bunlar ve bunların bir kısmı avcı gelemeden önce de takımdaydı zaten.

sırf yazmak için yazıyorsun.Mehmet kardeş çok boş konuşuyorsun.benim dediklerime herkes laflarıma gelecek. bu kadar basit .

benim dediğim olacak.ve herkes buna şahit olacak.yapılmayan transferlerin acısını yaşıcaz bazen ama ıkınarak da olsa alacağız.konya maçı kasımpaşadan daha kolay geçecek.bunu da yaz eren demişti dersin :) maçları bana sorun çekirgeler sizi.

Trabzonsporun ortasahası zayıf kardeşim.göbek kısmı 8-10 numara lazım oraya.dirençli değil.özellikli oyuncular lazım oraya çalım atan teknik adamlar.bizde bir tane düzgün ortasaha var o da hamsik o kadar. bakasetas ve dorukhan çok iyi bir yedek olur.gerisi tırt. şampiyonlar ligi ve süpr ligde ikisi dahil bu ortasaha dökülür zaten ligi de zor çıkarıyor farkettiyseniz.ıkınıyoruz.oyuncu kaliten çalım düzeyi üst düzey oyuncuların az ve çok az Trabzonsporun oyun anlayışına ters.avcı buna rağmen bizi buralara iyi getirdi.bunun sorumlu ahmet ağaoğlu avcı değil.

kadro kalitende ısıran oyuncu sayın az .corneliusa gelince kötü forvet değil ama yeterli değil ağır bir forvet asist atarsan faydalı forvet .tekniği üst düzey değil.bizim tam aradığımız forvet değil cornelius.ancak yedek olur.oyunu rakip sahaya yıkamama nedenimiz stoper bölgesinin zayıf ve solbeckin zayıf olmasından dolayı avcı oyuncuları fazla ileriye yıkamıyor bir tık geriydik bugün bakesetas ve hamsik yoktu bugün sonradan bakesetas girdi ama tırt işte ona rağmen.geri dörtlük zayıf defansif olarak bunun sebepleri oyuncu gurubu yanlış.bunu ileride herkes anlıcak zaten :)).elinde defans gücü zayıf bir kadron olursa teknik adam seni bir yere taşıyorsa işte avcının farkı bu hocam.çözüm :ortasahada teknik düzey üst düzey zeki oyuncu gurubu lazım.defansa sağlam bir geri dörtlü şart ileri de sağlam forvet seney çözerler artık
Boş konuşma boş..
Cornelius Avcı'nın 1. santrafor tercihi idi. Yönetim kendini paraladı alınması için.
Berat ve Bakasetas'ı geçen sene direk Avcı'nın talebi ile aldı bu yönetim.
Dorukhan ha keza direk Avcı'nın talebidir.

Tırt dediğin adamlar direk Avcı'nın 1. sıra tercihleri.
Takımında 12 m euro değerinde Bakasetas var.
LAfa bak, tırt.
Senden daha tırt bir beyin var mı la buralarda?

Trabzonspor'un eti ne budu ne 12 m euroluk topçusu varken onu tırt ilan edecek?
Edepsiz hadsiz tiplere bak!

Daha oyuncuların transfer sürecinden haberi yok.
Avcı güzellemesi yapıp yöneticilere çamur atmak için girdiği şekle bak hele.
Tamamı hocanın 1. sıra listesi olan adamlar sahada.
Başarıda da başarısızlıkta da başkanla beraber 1. sorumludur Hoca.
İyi oyunda da kötü oyunda da!
Sahada gezinen Wakame'ye laf etmemek için az daha kıvır.
Belki belin bükülür.
Boş kardeş...

Sacit
05.02.2022, 22:18
Kasımpaşa 125 km koşmuş bugün. Bu Şampiyonlar Ligi rakamıdır.
Buna orta saha üçlüsü cevap verdi bugün.
Visca da verdi.
Takımda bu tempoyu yapamayan oyuncu belli.

Bu kadar tempo yapan bir takıma karşı temposuz oyuncu varsa sahada ancak böyle kazanırsın.
Şu anda sadece temposuz değil, formsuz olduğu için topla da bir icraatı yok.

Şu maçta takımın en kötü oyuncusu Wakame iken orta saha oyuncularına laf eden, bir de sağı solu cahil ilan tipler var.

bu işleri ben mi anlamıyorum yoksa kimse işini yapmıyor mu??

ligin en sidikli takımları buraya gelir hepsinin fizik gücü bizden iyi olur

bir başkası gelir 125 km koşar
başkası gelir önde basar
başkası gelir inanılmaz tempo yapar

peki biz nerdeyiz?
biz ne yapıyoruz

bize sıra gelince ne fizik gücü var ne koşmak var ne mücadele var

bu nedir yahu

anasını sattığım tempoyu sadece biz mi yapamıyoruz
sadece bizde mi fizik gücü olmuyor niye olmuyor

şikayetim genel anlamda fatih :)

iyattara
05.02.2022, 22:21
İstikrarlı bir şekilde mac esnasında ve sonrasında takımı hunharca eleştiriyorsunuz. İstanbul takımlarından 10 puan geride ligi bitirmeyi hak ediyorsunuz. Avcı ya sallaman için son yüzyılda onun yanından geçen bir hocayı Trabzon da görmüş olman lazım. Sırf adamın kafasına uymuyor diye atıp tutuyor. 2 mac kaybetsek istifa etsin şampiyon olamayız bununla derler. Bu kadro çok daha iyisini oynarmis. Daha ne oynasın daha kime ne kadar fark atsın? 1 golden fazla atamıyorumusuz. Ligde en çok gol atan takım kim? 30 mac geçti hala oyun anlasimizi kabullenemediniz mi? Sakın olun yıllar sonra gelen şampiyonluğun tadını çıkartın.

Mehmet Fatih Yavuz
05.02.2022, 22:21
Kalk git !!
De hayde...
Maç boyu hiçbir şey yapmamış, önemli 2 pozisyonu eline yüzüne bulaştırmış adam Wakame bugün.
Bak bak bak. LAfa bak.
Hadi ordan...
Adamcı tipler...

alperrr
05.02.2022, 22:22
Şeytan nerde havlamiyor bu hafta. Cimere şikayet ettim bunu kovdular mı acep :dansmuz:

gerçekten nerde..
algı çıkarmak için çabaladı çabaladı tutmayınca ..kaçtı mı acaba..

birde oklar kendine döndü onu da söyliyim..
şikeciler ondan nefret etmeye başladı..

........................................

birde şu senaryo değişsin ya...maçtan önce ..rahat maç..fark atarız..
maç esnasında Hoca bu nasıl takım..x oyuncusu bu nasıl oyun..

erenslash
05.02.2022, 22:23
<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->Mehmet Yavuz ve bazı arkadaşlarımız futbol cahilliği yapıyorsunuz yazmıcam sana daha :)) herkes benim lafıma gelecek ama

ben çoğu zaman haklı çıkarım evet bir çoğunuzdan daha iyi biliyorum bazı şeyleri

futbol da buna dahil

bu bir kısım cahil taraftarlara ve Ahmet Ağaoğluna rağmen Avcı bizi şampiyon yapacak.

Trabzondaki o suskun seyirciye de yazıklar olsun

Mehmet Fatih Yavuz
05.02.2022, 22:24
İstikrarlı bir şekilde mac esnasında ve sonrasında takımı hunharca eleştiriyorsunuz. İstanbul takımlarından 10 puan geride ligi bitirmeyi hak ediyorsunuz. Avcı ya sallaman için son yüzyılda onun yanından geçen bir hocayı Trabzon da görmüş olman lazım. Sırf adamın kafasına uymuyor diye atıp tutuyor. 2 mac kaybetsek istifa etsin şampiyon olamayız bununla derler. Bu kadro çok daha iyisini oynarmis. Daha ne oynasın daha kime ne kadar fark atsın? 1 golden fazla atamıyorumusuz. Ligde en çok gol atan takım kim? 30 mac geçti hala oyun anlasimizi kabullenemediniz mi? Sakın olun yıllar sonra gelen şampiyonluğun tadını çıkartın.

Ben Avcı'yı eleştirmiyorum bana diyorsanız bunu.
O arkadaş Avcı süper yönetim rezil iddiası üzerinden yürüyen bir arkadaştır da.
Ona özel.
Yoksa bana göre Avcı ile direk 5 yıl sözleşme imzalasın... :D

iyattara
05.02.2022, 22:24
Ben Avcı'yı eleştirmiyorum bana diyorsanız bunu.
O arkadaş Avcı süper yönetim rezil iddiası üzerinden yürüyen bir arkadaştır da.
Ona özel.
Yoksa bana göre Avcı ile direk 5 yıl sözleşme imzalasın... :DYok ustad 20 30 sayfa okudum genel bir şeyler yazmak istedim.

ilelebeTS
05.02.2022, 22:27
O kadar puan farkı bünyeye fazla geliyor galiba :)

OMERYILMAZ_TS
05.02.2022, 22:36
Bu ligde var sistemi olduğu sürece
3 büyütülmüş klupler bu maddi batakta kaldiklari sürece
Bizde de avcı gibi disiplinli hırslı türk futbolundan alacakli bir hoca olduğu sürece
Biz bu lige inşallah yillarca damga vuracağız yeni doğan çocuklar rahatlıkla Trabzonspor luyum diyecekler başları dimdik yürüyecekler bordo mavi renkleri güle oynaya giyecekler
Evet avcı oyunu goze çok hoş gelmiyor bizim dik oyna felsefesine ters ama bu pis ligde güzel oyuna puan da yok bazen kupani bile vermiyorlar o yüzden bosverin şöyle 3 yıl şampiyon olalım şahsen ben ondan sonra güzel oyun arayabilirim böyle düzene böyle sistem ...

My
05.02.2022, 22:38
İyiymişiz kötüymüşüz yeminlen zerre kadar önemli değil benim için. 96 kadrosu ligin içinden geçiyordu mesela her biri ayrı bir yıldızdı. Sonuç ? Vakame sürünüyormuş. İsterse sahanın ortasına yatsın. Geriye çekiliyomuşuz isterlerse kalenin önüne kamyon çeksinler. Güzel futbolmuş dominant oyunmuş felan hepsi hikaye. En azından bu sezon için zerrece önemli değil. Menzile ama öyle ama böyle ilerliyor muyuz ? O zaman devam zevkini çıkarın bu sezonun. Hele bir de ipi göğüsleyebilirsek var yaa... :)

alperrr
05.02.2022, 22:38
maçı izlemedim ama şunu kimse unutmasın..YILLARCA bu tip maçlarda hemde kendi evimizde
puan kaybedip Şampiyonluk potasından uzaklaştık..
hemde bu haftalarda..

her maçın kendine göre zorluğu var diyoruz ..anlatamıyoruz..
tutturmuşlar bi rahat yeneriz..
2.yarı niye baskı yiyoruz....kötü oynuyoruz..psikolojik..skoru koruma içgüdüsü..

ayrıca burada insanlar çok kolay konuştuğuna göre kaybedecekleri bişey yok..Oysa oyuncuların kaybedecek çok şeyi var onun için de stres normal..
aynı şey stresli..gergin ve temkinli taraftar içinde geçerli olabilir..
diğerleri için farketmezki bu sene Şampiyon olamasak seneye oluruz..iyi oynayalım ..göze hoş gelsin..renk katalım..

orhan42
05.02.2022, 22:40
57 puan toplamış takım.24 maç 1 mağlubiyet.Hala kötü oynadık diyen tipler var..Bunlara vereceksin deli dana gibi saldıran , ama maç sonu tabelada 1-6 , 3-4 gibi abuk skorları gösteren futbol cahili teknik adamları , ondan sonra bakacaksın hallerine.Kasımpaşa baskılı oynamış gibi göründü ama kaç tane yüzde yüz diyeceğimiz pozisyonları var ? Sağdan soldan bolca orta yaptılar ama bizim takım en son ne zaman kenar ortalarından direkt gol yedi biri bana izah etsin.Son maçlarda yediğimiz gollere bakın , bu takım rakiplerine pozisyon vermiyor kolay kolay.Size - çok severim- Ünal Karamanvari bi adam lazım , bolca hamaset , sıfır taktik , strateji , akın üstüne akın yapan ama bolca kontra golü yiyen Trabzonspor lazım..

Enaldo61
Puchacz kaçıyor çizgiye, Tony verse ona kesecek tehlike belki de gol, vermiyor bekliyor duruyor...

Cenkhan
Yerli kuralından bihaber olduğu için stoperde yabancı futbolcu oynatan Sayın Avcı Hocamı kınıyorum. Bu maç ona yazar.

Wakaeme'ye de yıllık 5 verelim, sulh ile çözülsün bu iş.

ÖmürKaradeniz61
Neydi 3-4 sene önce şu mal mal takımlardan leblebi gibi goller yerdik. Saçma sapan işler Abdullah hocanın da hakkını verelim mevcut halimizle herhangi bir takımdan 2 gol yememiz 20 maçta bir olur nerdeyse .

serdaracıl
05.02.2022, 22:43
Oylamaya baktım da serkan asan’a 3 kişi oy vermiş. Hadi biri serkan diyelim, diğer iki kişi kim? Çıksın ortaya söz bişey demicem :)

serdaracıl
05.02.2022, 22:43
Neydi 3-4 sene önce şu mal mal takımlardan leblebi gibi goller yerdik. Saçma sapan işler Abdullah hocanın da hakkını verelim mevcut halimizle herhangi bir takımdan 2 gol yememiz 20 maçta bir olur nerdeyse .

+ 61

OMERYILMAZ_TS
05.02.2022, 22:47
Oylamaya baktım da serkan asan’a 3 kişi oy vermiş. Hadi biri serkan diyelim, diğer iki kişi kim? Çıksın ortaya söz bişey demicem :)

Biri kendisi biri akrabası diğeri de komşusu olabilir :)))

Fanatik34
Vay beee yine Waka gündem olmus...Waka´yi anlamak icin bilmek lazim. Ne güzel dünya be..sen takim olarak berbat oyna, ama Waka gelsin iki hareketle sana mac kazandirsin, sende lütfet ona 2-3 milyon € yu cok büyük paraymis gibi lanse et.
Waka´yi anlayabilmek dedim cünkü hala daha anlayamayan Insanlar görüyorum. Yattara´ya da bunlar yapildi, söylendi. Söyleyenler gayet mutlu oldular, cünkü takimdan koparmayi basardilar.
Waka´yi anlamak..söyle diyelim; elin sikecileri, sahada Waka kadar kosan Alex de Souza ile nerdeyse Sampiyonlar ligini kazanacaklardi!! Sadece bugün macin sonlarina dogru iki kez Waka ile kontraya ciktik. 5 Kasimpasali hizla geriye kosarken, senden kac kisi ilerideydi? 1 kisi..takim olarak defans yapmaya o kadar sartlanmisiz ki, ileride bir SIhirbaz ariyoruz devamli. Waka kismen bunu yapiyor. Ister geride ister ileride, alan ne kadar dar olursa olsun, verkaca giren her arkadasini o kadar rahatlikla topla bulusturuyor ki ama biz bunu mac icinde kackez deniyoruz? Veya niye oyun akisimizda sikca yapmiyoruz? Waka ileride topu alinca, cezasaha icinde veya etrafinda bosta olan arkadaslarini görmüyor mu, onlara oynamiyor mu? Evet..kosmuyormus!!!
Senin Teknik Direktör´ün buna göre bir taktikle oyuna baslasa, yani Waka´yi daha sik topla bulusturabilecek, cok daha rahat bir izlerdik. Ama sen defansi ileride kuracagina, oyunu devamli geriden yönlendirirsen, takimboyu uzar, kosmayan Waka´da göze batar degil mi?

Yahu acin Giresun macini izleyin bir daha, yakin gecmiste oldugu icin yaziyorum. Mac 1:1 oluncaya ne oynadik, ondan sonra bir sihir mi oldu da, ileride costuk? Waka yoktu macta belki ama onun oldugu benzer maclarda ayni görüntü vardi. Bizim sorunumuz Waka degil, buna uygun bir taktikle oynamamamiz maalesef!

Sacit
Puchacz kaçıyor çizgiye, Tony verse ona kesecek tehlike belki de gol, vermiyor bekliyor duruyor...

bu futbolun kuralı hızlı oynayacaksın

burada hedef bir an önce kaleye ineceksin

vakayeme bunu çok yapıyor dur bekle
bir an önce topu kaleye taşıyacaksın ama bekliyor

o anda yanında olsam ağzına bitane vuracaksın oğlum neyi bekliyorsun???

insanı çıldırtıyor

61zeynel61
05.02.2022, 22:48
Peres kontrolsüz hareketleriyle trip Hüseyin'e benzemeye başladı. Yazın o tarafa da bir çözüm bulmamız lazım.

orhan42
05.02.2022, 22:48
Bilmiyorum , en son resmi şampiyonluğumuzda 4 yaşındaydım.Hatırlamam mümkün değil.Ama o günleri görmüş geçirmiş babamdan ve başka büyüklerimden duyduğum şey Trabzonspor'un yıllarca defans oyunu ileşampiyon olduğuydu.Öyle harala gürele hücum eden bir takım değildi bildiğim kadarıyla.Dik oyna diye bi şey çıkardık , yıllarca allah ne verdiyse hücum eden Trabzonsporlar izledik ama abuk subuk yerlerde puan kaybeden Trabzonspor'u yıllarca seyrettik.Ben geçen seneden beri seyrettiğim hemen hemen tüm maçlarda bu takım gol yemez , bu takım yenilmez diyorum.Bu günde o kadar rahattım gol yemeyeceğimiz konusunda..

serdaracıl
05.02.2022, 22:50
İyiymişiz kötüymüşüz yeminlen zerre kadar önemli değil benim için. 96 kadrosu ligin içinden geçiyordu mesela her biri ayrı bir yıldızdı. Sonuç ? Vakame sürünüyormuş. İsterse sahanın ortasına yatsın. Geriye çekiliyomuşuz isterlerse kalenin önüne kamyon çeksinler. Güzel futbolmuş dominant oyunmuş felan hepsi hikaye. En azından bu sezon için zerrece önemli değil. Menzile ama öyle ama böyle ilerliyor muyuz ? O zaman devam zevkini çıkarın bu sezonun. Hele bir de ipi göğüsleyebilirsek var yaa... :)

+ 61

lazboy0061
05.02.2022, 22:50
57 puan toplamış takım.24 maç 1 mağlubiyet.Hala kötü oynadık diyen tipler var..Bunlara vereceksin deli dana gibi saldıran , ama maç sonu tabelada 1-6 , 3-4 gibi abuk skorları gösteren futbol cahili teknik adamları , ondan sonra bakacaksın hallerine.Kasımpaşa baskılı oynamış gibi göründü ama kaç tane yüzde yüz diyeceğimiz pozisyonları var ? Sağdan soldan bolca orta yaptılar ama bizim takım en son ne zaman kenar ortalarından direkt gol yedi biri bana izah etsin.Son maçlarda yediğimiz gollere bakın , bu takım rakiplerine pozisyon vermiyor kolay kolay.Size - çok severim- Ünal Karamanvari bi adam lazım , bolca hamaset , sıfır taktik , strateji , akın üstüne akın yapan ama bolca kontra golü yiyen Trabzonspor lazım..

100% katiliyorum sana

Enaldo61
05.02.2022, 22:51
Peres kontrolsüz hareketleriyle trip Hüseyin'e benzemeye başladı. Yazın o tarafa da bir çözüm bulmamız lazım.

Bir dakika düşünmem Peres'i gönderirim sezon sonu.

Gokhlayeh
05.02.2022, 22:52
Oyumu Siopis'e verdim.

serdaracıl
05.02.2022, 22:53
Bu maç 1-0 bitti bile

Maçın 70. dakikalarında yazmışım :)

A. Aydın
05.02.2022, 22:55
Dorukhan sag bek olarak oynamali.
Peres in olmadigi 2 mac bu acidan bence avantaj.
Orta sahada pas yapan adam eksikligi olunca rakip uzerimize kolay geliyor.

Sacit
05.02.2022, 22:57

peki kötü oynuyorsun ve üstüne mağlup duruma düştün
maçı nasıl çevireceksin veya nasıl puan alacaksın

kötü oynamak sana her zaman maç kazandırmaz
geriye çekil ama skoru eline al öyle çekil

1-0 da sen bütün ipleri rakibe veriyorsun
bu olacak iş değil

maçın hakimi sen olacaksın

serdaracıl
05.02.2022, 23:00

bu olacak iş değil

1 Trabzonspor TS 24 17 6 1 +25 57

Tüm ipleri rakibe vermiş halimiz buysa, bırakın verelim ipi

ÖmürKaradeniz61
05.02.2022, 23:05
Şöyle birşey de var Kasımpaşa baskılı oynadı diyoruz da net pozisyonu var mı ben hatırlamıyorum Uğurcanı yere yatarken görmedik ki.

objek
1-0 öndesin ve haddinden fazla geri yaslanıyorsun

şu problemi çözecek kim varsa rica ediyorum gelsin yardım etsin

Trabzonspor kendi evinde böyle oynayamaz oynamaz

2-3-4 atmak için gol yemeyi mi bekliyorsun
atacak mısın o da garanti değil

deplasmanda maçtan sonra rakibin baskılı başlayacağını biliyorduk
kendi evimizde anlamsız geri çekiliriz
ne oluyor yahu bu nedir

Avcı hocam bu işe çözüm bul acil çözüm bul

vakayeme sende canımı sıkıyorsun
ya kendine gel ya da sezon sonu git

Oyunu rakip sahada tutmak icin waka,nin iyi gununde olmasi lazim hamsik,de olmayinca orta sahadaki pas trafigi sekteye ugradi gelecek maclarda hamsik omur visca iyi bir berat ve baka birlikte oynarsa hatay macinda oldugu gibi topun bizde kalma suresi cok daha fazla olur

Mehmet Fatih Yavuz
Wakameyi anlamak nedir yahu?
Alex ile mi karşılaştırıyorsunuz?

Hiçbir İstanbul takımında bir oyuncu, takımı bu kadar eksik bırakmasına rağmen oyunda sürekli kalamaz.
Bizde Wakame'ye verilen "yatma" lüksü İstanbul'da hiçbir oyuncuya verilmedi bugüne kadar, verilmez de.
Alex'in oyun içinde bu kadar takımı eksik bıraktığı mevzu bahis bile olmamıştır.
Eksik bırakmaya başladığı zaman kovdular. Bak Alex'i bile kovdular.
Fener tarihinin en önemli yabancısıdır.
Takım savunmasında takımı 10 kişi bıraktığı için gönderildi.

Wakame Gs maçının da, Kasımpaşa maçının da en kötü oyuncusu.
Hiç birşey yapmadı. Ne savunmada, ne hücumda.
Formsuzken de oynuyor.
Bunun sıkıntı yaratmaması mümkün değil.

Bir takımın savunmacıları ile birlikte ileri çıkması için hem topu doğru kulllanan hem de topu kaptırdığında alanı daraltan oyuncuların olması lazım.
Bunlardan bir tanesini bile yapamayan birileri varsa takım sürekli tehlikeli kontra atak yer ileri çıktığı zaman.
Wakame eskisinden çok daha az yapıyor savunma katkısını.
Ona rağmen hücum etkinliği de düştü.

Bugün 2 pozisyonda bomboş Visca ve Cornelius'a ayağındaki topları veremedi.
Yani eski hücum etkinliği de yok artık.

Neyini anlayacağım bunun?
10 kişi oynuyor takım.

Tekrar edeyim, bu takıma sol kanatta bir Visca lazım.
Koassi o mudur bilmiyorum.
Djanini bile kullanılabilir.
Ama Wakame bu hali ile her maç bu oyunun sebeplerinden biri olmaya devam eder!

Mehmet Fatih Yavuz
05.02.2022, 23:06
Şöyle birşey de var Kasımpaşa baskılı oynadı diyoruz da net pozisyonu var mı ben hatırlamıyorum Uğurcanı yere yatarken görmedik ki.

Çok kötü vurdular toplara.
Yoksa tehlikeli 3 pozisyon var ilk yarıda.

serdaracıl
05.02.2022, 23:09
Alex ile mi karşılaştırıyorsunuz?

Hiçbir İstanbul takımında bir oyuncu, takımı bu kadar eksik bırakmasına rağmen oyunda sürekli kalamaz.
Bizde Wakame'ye verilen "yatma" lüksü İstanbul'da hiçbir oyuncuya verilmedi bugüne kadar, verilmez de.
Alex'in oyun içinde bu kadar takımı eksik bıraktığı mevzu bahis bile olmamıştır.

Formsuzken de oynuyor.

Bir takımın savunmacıları ile birlikte ileri çıkması için hem topu doğru kulllanan hem de topu kaptırdığında alanı daraltan oyuncuların olması lazım.
Bunlardan bir tanesini bile yapamayan birileri varsa takım sürekli tehlikeli kontra atak yer ileri çıktığı zaman.

10 kişi oynuyor takım.

Ama Wakame bu hali ile her maç bu oyunun sebeplerinden biri olmaya devam eder!

Hocam ne dramatize ettin ya. Her oyuncunun oluyor böyle zamanları. İki maçta gömelim mi adamı. Haftaya toparlar

Sacit
05.02.2022, 23:09
1 Trabzonspor TS 24 17 6 1 +25 57

Tüm ipleri rakibe vermiş halimiz buysa, bırakın verelim ipi

inadına mı yazıyorsun yoksa sabrımı mı deniyorsun

sen bunu mu anladın

buradaki herkes puan durumunu örnek versin problemi çözelim ne güzel
problem çözülmüyor sadece üstünü örtüyorsun

kötü oynuyoruz diyoruz
her zaman böyle kazanamazsın
maç bitene kadar başka yerden nefes alıyor insanlar

ilelebeTS
05.02.2022, 23:10
Kasımpaşa'nın bulduğu 3 pozisyon öncesi hakemler ofsaytı kaldırmadı. 1'i korner oldu. Gol olsa ofsayt kornerden gol yemiş olacaktık. Ortalı kenarlı iyi çalıştı hakemler.

serdaracıl
05.02.2022, 23:11
inadına mı yazıyorsun yoksa sabrımı mı deniyorsun

sen bunu mu anladın

buradaki herkes puan durumunu örnek versin problemi çözelim ne güzel
problem çözülmüyor sadece üstünü örtüyorsun

kötü oynuyoruz diyoruz
her zaman böyle kazanamazsın
maç bitene kadar başka yerden nefes alıyor insanlar

Hocam ben skor taraftarıyım. Size de tavsiye ederim. Çok keyifli. Ayrıca kötü falan oynamıyoruz. Gayet güzel oynuyoruz. Kasımpaşa maçı da gayet dengeliydi

LANGARA
05.02.2022, 23:11
Konya’yı yendiğimiz an son 13 hafta çok heyecanlı bir ikincilik yarışına tanık olabiliriz. Kafeler, kahveler hınca hınç dolar; yayıncı kuruluş binlerce kutu satar:)

Mehmet Fatih Yavuz
05.02.2022, 23:14
Hocam ne dramatize ettin ya. Her oyuncunun oluyor böyle zamanları. İki maçta gömelim mi adamı. Haftaya toparlar

Gömmeyelim de 1,5 milyonluk oyuncuya da 3 milyon vermek için ortalığı kaldırmayalım.
Wakame'nin savunma katkısındaki sorun oluyor böyle zamanlar türünde bir eksiklik değil.
Sürekli böyle zaten...

Kaldı ki dramatize ettiğim birşey yok!
Ben geçen sene de aynı şeyi söylüyordum.
3,5 m euro verelim diyen arkadaşlara istinaden de özel olarak yazıyorum zaten.

Artık ligde fiziki kalitesi zayıf takım yok.
Her maç böyle fiziken ezilirsin.

Takımın bu anlamdaki eksiği araştırılıyor.
Bu eksiğin en önemli sebeplerinden biri temposu olmayan Wakame.

Ne diyeceğiz, Wakame sebep ama boşver konuşmayalım mı?
KAbahatli olarak Bakasetas'ı mı seçmeliyim, tırt diyerek mesela?
BElki dramatize etmemiş oluruz!

Muhammed Ayaz
05.02.2022, 23:16
Ben takımı ilk kez bugün ve özellikle de ikinci yarıda psikolojik olarak skoru korumaya yönelik bir oyun oynadığını ve ufakta olsa yavaş yavaş şampiyonluk baskısını yaşadığını düşünüyorum.Bu da gayet doğal birşey sonuçta bu oyuncular da insan.

Bu maç bana 2010-11 yılında ki İzmit de oynadığımız ve Jaja nın müthiş klas golüyle 1-0 kazanıp Onur u kaybettiğimiz Kasımpaşa maçını hatırlattı.

Benzer haftalar benzer oyun ve aynı sonuç yaşandı.

Sacit
05.02.2022, 23:19
Hocam ben skor taraftarıyım. Size de tavsiye ederim. Çok keyifli. Ayrıca kötü falan oynamıyoruz. Gayet güzel oynuyoruz. Kasımpaşa maçı da gayet dengeliydi

ha tamam o zaman
sen keyfine bak

maç kaybedersen bir bahane bulursun

serdaracıl
05.02.2022, 23:22
Gömmeyelim de 1,5 milyonluk oyuncuya da 3 milyon vermek için ortalığı kaldırmayalım.
Wakame'nin savunma katkısındaki sorun oluyor böyle zamanlar türünde bir eksiklik değil.
Sürekli böyle zaten...

Kaldı ki dramatize ettiğim birşey yok!
Ben geçen sene de aynı şeyi söylüyordum.
3,5 m euro verelim diyen arkadaşlara istinaden de özel olarak yazıyorum zaten.

Artık ligde fiziki kalitesi zayıf takım yok.
Her maç böyle fiziken ezilirsin.

Takımın bu anlamdaki eksiği araştırılıyor.
Bu eksiğin en önemli sebeplerinden biri temposu olmayan Wakame.

Ne diyeceğiz, Wakame sebep ama boşver konuşmayalım mı?
KAbahatli olarak Bakasetas'ı mı seçmeliyim, tırt diyerek mesela?
BElki dramatize etmemiş oluruz!

Hocam 1,5-3 bunlar benim derdim değil. Yönetim düşünsün. Ben şampiyonluğa giden yolun keyfini çıkarıyorum. Wakaya 3 verilmiş, 5 verilmiş umrumda olmaz. Formsuz adamı oynatmaz hoca. Oynatıyorsa vardır bi nildiği

serdaracıl
05.02.2022, 23:22
ha tamam o zaman
sen keyfine bak

maç kaybedersen bir bahane bulursun

Aynen, keyfini çıkarıyorum

objek
05.02.2022, 23:23
Waka bugun iyi gununde degildi ancak rakipler cekindigi icin uzerine iki kisi birlikte basiyorlar yanindaki arkadasi serbest kaliyor adam iyi gunundeyse tek basina bir takim gibi ogle hareketleri oluyorki rakibin pisikolojisini bozuyor takimada guven veriyor waka,nin dususunde sakatlik corona ve yeni solbekimizin etkisi olabilir

ilelebeTS
05.02.2022, 23:23
Asla oyunu bırakmayan, fiziken ve mental anlamda güçlü bir takımımız var. Dakika 80 sonrası Kasımpaşalıların dili dışarı çıktı. Bizim takım son saniyeye kadar disiplinliydi. Bunu destekleyecek istatistik de ligde 75. dakika sonrası gol yemememizdir. O periyotta attığımız gol ise bir hayli fazla.

MetehanS
05.02.2022, 23:24

+1

Sacit
05.02.2022, 23:24
Demek ki yanlışlıkla şampiyonlar ligine gitsek bizim ağzımızı burnumuzu kırarlar bir güzel dayak yeriz

sonra da eve gönderirler

serdaracıl
05.02.2022, 23:26
Demek ki yanlışlıkla şampiyonlar ligine gitsek bizim ağzımızı burnumuzu kırarlar bir güzel dayak yeriz

sonra da eve gönderirler

Önce bi şampiyon ol da, şampiyonlar ligi sonraki iş

Telonyus
05.02.2022, 23:26
<!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Telonyus (https://forum.bordomavi.net/member.php?u=52254)<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->
valla açan olmadıysa alayım devam edelim toteme :D

serdaracıl
05.02.2022, 23:27
Asla oyunu bırakmayan, fiziken ve mental anlamda güçlü bir takımımız var. Dakika 80 sonrası Kasımpaşalıların dili dışarı çıktı. Bizim takım son saniyeye kadar disiplinliydi. Bunu destekleyecek istatistik de ligde 75. dakika sonrası gol yemememizdir. O periyotta attığımız gol ise bir hayli fazla.

Bu detayları görmüyor kimse. Ezberlemişler bi cümle, kötü oynuyoruz.

Mehmet Fatih Yavuz
05.02.2022, 23:30
Hocam 1,5-3 bunlar benim derdim değil. Yönetim düşünsün. Ben şampiyonluğa giden yolun keyfini çıkarıyorum. Wakaya 3 verilmiş, 5 verilmiş umrumda olmaz. Formsuz adamı oynatmaz hoca. Oynatıyorsa vardır bi nildiği

Ben tadını çıkarıyorum zaten.
Oyun kalitesinin artması için konuşuluyor.
Yok lay lay lay dışında bir şey konuşmayacaksak forumun da bir anlamı yok zaten.

serdaracıl
05.02.2022, 23:30
-Kötü oynuyoruz
-Çok kötüyüz
-Felaket fötü oynuyoruz
-Abi çok kötüyüz
-öyle böyle değil çok kötü
….

bi bitmediniz

Sacit
05.02.2022, 23:31
Önce bi şampiyon ol da, şampiyonlar ligi sonraki iş

evet doğru ama zihniyet değişmezse, buradaki futbolu orada da oynarsan sonuç çok ağır olur. sonraki iş dediğimiz bugün yapılan iştir

Fanatik34
05.02.2022, 23:31

Formsuzken de oynuyor.

10 kişi oynuyor takım.

Ama Wakame bu hali ile her maç bu oyunun sebeplerinden biri olmaya devam eder!Alex ile mi karşılaştırıyorsunuz?Sikecilere sor o zaman, Alex´i kovduklarina pismanlar mi, degiller mi? kiyasa gelince, Alex´in kötü oynadigi cooook mac var, sükür hafizamiz yerinde.

Elinde defansi ileride kuracak oyunculara sahip degiliz öyle mi? Fazlasiyla mevcuttu, mevcut.

El insaf diyecegim de, bunu istatistiklerle yapayim. Bugün 17 macta 6 gol, 7 asistle oynayan bir Oyuncudan mi bahsediyoruz? Hele ki gecen yil sonunu sakatlik yüzünden 3 mac kacirmis bir Oyuncu!!! Sonrasinda ciktigi Malatya macinda sihirbazlik yapip, sana maci kazandiran Oyuncu, hani berbat oynadigin maccc. Ondan sonra iki hafta Corona yüzünden oynamamis, ama dönüsünde iyi oynamamista, cekilmezmiste, geciniz! Evet formsuz olabilir ama ritmini bulmasi icin oynamasi gereken bir Oyuncu cünkü senin en Winner oyuncun Wakayeme.

Hatirlatayim, 2 sezon önce ALanya ve Ankaragücü maclarini sakat geciren Wakayeme yüzünden sampiyonluk gitti, ki o sezonda 29 macta gole direkt katkisi 20!!

Visca konusuna gelince, evet solkanata bir Visca bulabilirsek, katilirim ama böyle bir futbolcunun maliyeti de belli yani, hayal!

Oğuz B.
05.02.2022, 23:32
Usta takım şampiyonluğa doğru giderken mücadeleye saygı duymadan hocanın/takımın ağzını burnunu kırmaya çalışmak daha saçma değil mi?

sonra da eve gönderirler

OrkHun
05.02.2022, 23:34
Waka bugun iyi gununde degildi ancak rakipler cekindigi icin uzerine iki kisi birlikte basiyorlar yanindaki arkadasi serbest kaliyor adam iyi gunundeyse tek basina bir takim gibi ogle hareketleri oluyorki rakibin pisikolojisini bozuyor takimada guven veriyor waka,nin dususunde sakatlik corona ve yeni solbekimizin etkisi olabilir

iki kişi falan basmadılar bugün. iki kişi basılan adam arıyorsan cornelius'a bak. adama 3 kişinin arasında hava topu atıp durduk habire. kaç kişiyle havada çarpıştı, güreşti saymadım.
nwakeme karşısındaki adamın kademesine biri gelene kadar kendisiyle bakıştığı için öyle oluyor.

Arif Timurcioğlu
05.02.2022, 23:34
-Kötü oynuyoruz
-Çok kötüyüz
-Felaket fötü oynuyoruz
-Abi çok kötüyüz
-öyle böyle değil çok kötü
….

bi bitmediniz

Kötü oynayan takım açık ara lider olmaz.

serdaracıl
05.02.2022, 23:35
Ben tadını çıkarıyorum zaten.
Oyun kalitesinin artması için konuşuluyor.
Yok lay lay lay dışında bir şey konuşmayacaksak forumun da bir anlamı yok zaten.

Bu sene taraftarı moyive etmek, şampiyonluğa inandırmak… forumun anlamı bu

HOPA'LI TS'Lİ

Malatya maçında rakibe de dirsek atmıştı.
Hırçınlaştı bu çocuk
Oysa biraz sakin kalabilse son haftalarda sağ açık gibi iyi bindirmelerle asistler yapıyordu.
Yahu Roma'da oynamış adamsın. Bu kadar kolay atılmamalısın.

serdaracıl
Kötü oynayan takım açık ara lider olmaz.

Hocam öyle deme buradaki hocalar alınacak şimdi. Çok kötü oynuyormuşuz. Öyle diyorlar

OMERYILMAZ_TS
05.02.2022, 23:38
Arkadaşlar bana göre bu takimin başına gelen en güzel şey avcı hocadır kurduğu sistemdir yaptırdığı savunmadir bu ligde gol yeme ilerde kaliteli ayaklarla gölü bir şekilde buluyorsun orda sorun yok
Biz wakayemenin düşen formunu savunmaya katkısının az olmasını solbeki de zor duruma dusurmesini oyun tarzıyla oyununuzu yavaslattigini konusuyoruz bu onu sevmediginiz bize bugüne kadar katkı vermedigi anlamına gelmiyor tabi ki heykeli dikildi bu adamın 3 kişilik asansörde 4 kişiye çalım atıyor gunundeyse oralar ayrı konular
Ama bakıyorsun viscaya adam 10 yıldır makine gibi hucumuda yapiyor leblebi gibi asist yeri geliyor çekip vuruyor bak iki maç iki gol 6 puan adam savunmayı da yapıyor bence avcı da görüyor bunu en doğru kararı verecektir
Ben avcıya güveniyorum biz wakayemesiz de oynayabilmeliyiz ona muhtac kalmamaliyiz hamsik de aynı çünkü biz bu ligi domine etmek istiyoruz 1 şampiyonluk yetmez bize bu 2011 in karşılığı daha başlangıç fragman ...

Sacit
05.02.2022, 23:38
Usta takım şampiyonluğa doğru giderken mücadeleye saygı duymadan hocanın/takımın ağzını burnunu kırmaya çalışmak daha saçma değil mi?

:) yok usta kimsenin ağız burun kırmıyorum da
kendi evinde daha dominant futbol oynamak lazım

skoru 2-3 yapmalıyız
rakip takıma cesaret vermeyeceksin

anlamsız geri çekilme olayına kızıyorum
cornelius gibi bir forvetin var bunu kullanacaksın

61zeynel61
05.02.2022, 23:39
Malatya maçında rakibe de dirsek atmıştı.
Hırçınlaştı bu çocuk
Oysa biraz sakin kalabilse son haftalarda sağ açık gibi iyi bindirmelerle asistler yapıyordu.
Yahu Roma'da oynamış adamsın. Bu kadar kolay atılmamalısın.İyi, hoş ama canlı bomba gibi. Ne zaman saçmalayacak diye bekleyemeyiz.
Haftaya ligin final maçı var, maç öncesi yaptığı harekete bak! Bu maçı da berbat edebilirdi. Bu seneyi atlatalım, yazın fişini çekerler büyük ihtimalle.

iso_4939
05.02.2022, 23:43
Perez waka kadar konuşulmadı

Mehmet Fatih Yavuz
05.02.2022, 23:44
Bu sene taraftarı moyive etmek, şampiyonluğa inandırmak… forumun anlamı bu

Daha iyi oyun için konuşmanın motivasyon kaybı ile bir ilgisi yok.
Şampiyonluğa inanmamak ile zaten bir ilgisi yok. Çünkü ben takımın şampiyonluğunun ilk yarı sonu itibari ile kesinleştiğine inananlardanım. Konya'nın falan da rakibimiz olmadığını 20 kere yazdım.

LAy lay lom sizin için forumun anlamı olabilir.
Benim için olanı ileri taşımak için bir platformdur. Bunun için konuşulur.
Kimse de motivasyonunu falan kaybetmez.
Sizin motivasyonunuz pamuk ipliğine bağlı ise kendinizi kontrol edin bence.

Mehmet Fatih Yavuz
05.02.2022, 23:45
Alex ile mi karşılaştırıyorsunuz?Sikecilere sor o zaman, Alex´i kovduklarina pismanlar mi, degiller mi? kiyasa gelince, Alex´in kötü oynadigi cooook mac var, sükür hafizamiz yerinde.

Elinde defansi ileride kuracak oyunculara sahip degiliz öyle mi? Fazlasiyla mevcuttu, mevcut.

El insaf diyecegim de, bunu istatistiklerle yapayim. Bugün 17 macta 6 gol, 7 asistle oynayan bir Oyuncudan mi bahsediyoruz? Hele ki gecen yil sonunu sakatlik yüzünden 3 mac kacirmis bir Oyuncu!!! Sonrasinda ciktigi Malatya macinda sihirbazlik yapip, sana maci kazandiran Oyuncu, hani berbat oynadigin maccc. Ondan sonra iki hafta Corona yüzünden oynamamis, ama dönüsünde iyi oynamamista, cekilmezmiste, geciniz! Evet formsuz olabilir ama ritmini bulmasi icin oynamasi gereken bir Oyuncu cünkü senin en Winner oyuncun Wakayeme.

Hatirlatayim, 2 sezon önce ALanya ve Ankaragücü maclarini sakat geciren Wakayeme yüzünden sampiyonluk gitti, ki o sezonda 29 macta gole direkt katkisi 20!!

Visca konusuna gelince, evet solkanata bir Visca bulabilirsek, katilirim ama böyle bir futbolcunun maliyeti de belli yani, hayal!
Wakame'ye yılda 3 milyon civarı para verileceğini düşündüğüm zaman ne hayali?
Bu takım Kaan için 5,5 milyona çıktı...

HasanTezel
Aslında maçta yazılması gerekenler(mutsuz polemikçilere reddiye):

1. Visça gördüğüm en akıllı kanat, Nwakaeme diyorduk ama ben akıl-katkı-hızı görünce Visça ağır ezermiş bizim kralı dedim…

2. Nwakaeme nin kafa karışık, %99 kalmayacak bizde ama kime gideceğine karar verememesi bize zarar vermeye başladığı İLK MAÇ İDİ bugün, Avcı çıkardı

3. Avcı Hocam, 100. Kez yazıyorum ligi sürklase ediyorsun-aldığın puan REKOR, ama kontrol futboluna az ara ver da ballim, Bakasetas Djaniny 75 de girse kesin 2-0 idi

4. ÇILGINLAR GİBİ EĞLENİYORUZ ALOOOOOOO:tr:

objek
Bu detayları görmüyor kimse. Ezberlemişler bi cümle, kötü oynuyoruz.

Yillar sonra onemli olan ilk etapta sampiyon olmak bu saatten sonra kontrollu futbolla hedefe kilitlenmek lazim gelecek sezondaki hedef herkesin begendigi goze hos gelen futbolla sampiyon olmak olsun

Fanatik34
05.02.2022, 23:49
Cok sükür evde tek Trabzonsporluyum, kalp sorunumda yok. Ama kalp sorunu olup, Anasi babasi da Trabzonsporlu olan varsa, maclari izletmesin. Hani cok iyi oynuyoruz ya ondan!!

Ugurcan yere yatti mi diye mesajda gördüm:alkış: adamlarin net o kadar pozisyonu var ki, neyse mac 1:1 olsa, arzu ettigimiz oyunla zayif Kasimpasa defansina bir tane sallardik yine

Sacit
05.02.2022, 23:52

onun çözümü teşekkür edip göndermek ki öyle olacak
sağ bek transferi ihtiyaç

serdaracıl
05.02.2022, 23:55
Daha iyi oyun için konuşmanın motivasyon kaybı ile bir ilgisi yok.
Şampiyonluğa inanmamak ile zaten bir ilgisi yok. Çünkü ben takımın şampiyonluğunun ilk yarı sonu itibari ile kesinleştiğine inananlardanım. Konya'nın falan da rakibimiz olmadığını 20 kere yazdım.

LAy lay lom sizin için forumun anlamı olabilir.
Benim için olanı ileri taşımak için bir platformdur. Bunun için konuşulur.
Kimse de motivasyonunu falan kaybetmez.
Sizin motivasyonunuz pamuk ipliğine bağlı ise kendinizi kontrol edin bence.

Hasılı hocam, bu takım size rağmen şampiyon olacak.

Fanatik34
05.02.2022, 23:57
Wakame'ye yılda 3 milyon civarı para verileceğini düşündüğüm zaman ne hayali?
Bu takım Kaan için 5,5 milyona çıktı...Niye, direk 3 milyon mu verecegiz? Bonuslarla 3,5 milyon bile veririm. Yeter ki 25 gole direkt katki saglasin. Senebasinda cok yazdim, 6 numaraya lazim olani alabilsek, bugün cok baska seyler konusuyor olacaktik. Kaan 3 milyon € bile edecek topcu mu? Yerli merli hikaye, dogru kadro planlamasi yapmis olsan...

Mehmet Fatih Yavuz
05.02.2022, 23:58
Hasılı hocam, bu takım size rağmen şampiyon olacak.

Ben bu takımın şampiyonluğuna inanıyorum diyorum. İlk yarının sonunda zaten bence bu iş bitmişti diyorum.
Hoca ile 5 sene sözleşme imzalanmalı diyorum.
Yönetim bu başarının en önemli mimarlarından biridir diye her sayfada yazı yazıyorum.

Bana rağmen??

Hadi ordan.
Haydeee..

serdaracıl
05.02.2022, 23:59
Ben takımdan da oyun anlayışından da oynadığımız futboldan da çok memnunum. Kimsenin sureti haktan görünüp takımı baskı altına almasına tahammülüm yok. Kötü oyunmuş, trabzon oyunu domine etmeliymiş falan geçin bu ağızları. Trabzon bu futbolla, bu oyun anlayışıyla şampiyon olacak. Sahada en küçük baskıda eli ayağına dolanan, helva gibi dağılan eski Trabzonspor yok. O yüzden ne yapsanız nafile
Kalın sağlıcakla

Mehmet Fatih Yavuz
06.02.2022, 00:01
Niye, direk 3 milyon mu verecegiz? Bonuslarla 3,5 milyon bile veririm. Yeter ki 25 gole direkt katki saglasin. Senebasinda cok yazdim, 6 numaraya lazim olani alabilsek, bugün cok baska seyler konusuyor olacaktik. Kaan 3 milyon € bile edecek topcu mu? Yerli merli hikaye, dogru kadro planlamasi yapmis olsan...

Bonuslarla birlikte verince maliyet olmuyor mu?
Maçların tamamında sadece hücum tarafında oynayıp skor katkısı verilmesine niye eyvallah diyeceğiz anlamadım ki?

Bu maaşı Wakame'ye verececeğime Visca türü bir sol açığa para harcarım. Niye takım savunmasına yardım etmeyeceğini bildiğim, özellikle avrupa maçlarında hiçbir etki etmeyeceği ve çok büyük sıkıntı olacağı kesin bir oyuncuya o paraları vereceğim?

3-3,5 milyon euro maaşa çok iyi oyuncular bulursunuz.
Rakamlar oyun gibi geliyor zannımca!

CEMEFKER
06.02.2022, 00:02
Avcı'nın takıma kattığı en büyük değer defans. Takım top kaybedince hemen geriye koşup alanı kapatıyor, rakibe şans vermiyor. Bu özellik bir takıma kolay kolay oturtulamaz. Dorukhan, Siopis ile bu bariz ortaya çıkıyor. Hamsik varken de geriye koşuyordu ki koşu mesafesinden belli zaten.

Ayrıca duran toplarda adam ve alan paylaşımı da rakiplere fırsat vermiyor.

Tebrik ediyorum, nazar değmesin. [emoji106]

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Fatih Yavuz
06.02.2022, 00:03
Ben takımdan da oyun anlayışından da oynadığımız futboldan da çok memnunum. Kimsenin sureti haktan görünüp takımı baskı altına almasına tahammülüm yok. Kötü oyunmuş, trabzon oyunu domine etmeliymiş falan geçin bu ağızları. Trabzon bu futbolla, bu oyun anlayışıyla şampiyon olacak. Sahada en küçük baskıda eli ayağına dolanan, helva gibi dağılan eski Trabzonspor yok. O yüzden ne yapsanız nafile
Kalın sağlıcakla

Tahammülün yoksa kapatırsın interneti.
Senin tahammül sınırlarına göre yaşamak zorunda değiliz.

Saint Castillo
Şampiyon oluyoruz aksi iddia edilemez ancak bugün kasımpaşa yerine sherif tiraspol olsaydı karşımızda ilk yarı en az 2 gol yerdik.

Fatih K.
Ben hocanın takımı gereksiz bir şekilde dizginlediğini düşünüyorum. Takım hücum yapmaya mecbur kaldığı her an potansiyelini gösterdi. Şu kadroya savunma yaptırmak çok yanlış bana göre. Şu takıma dengeyi bozmadan hücum yapmayı öğret ligde yarım saatten fazla dayanabilecek bir tane takım çıkmaz.

En büyük sıkıntı da bu zaten. Kadroya bakınca beklenen oyun sahada oynanmıyor. Mesela geçen seneki kadrodan ben bundan fazlasını beklemiyordum ama şu an sahaya çıkan takıma bir bakınca aciz bir takım görmek istemiyorum.

Sabredeceksek yine sabredelim ama sabrederek savunma değil sabrederek hücum yapalım.

serdaracıl
06.02.2022, 00:04
Tahammülün yoksa kapatırsın interneti.
Senin tahammül sınırlarına göre yaşamak zorunda değiliz.

Yorumu beğenmezsen okumazsın

Mehmet Fatih Yavuz
06.02.2022, 00:05
Yorumu beğenmezsen okumazsın

İstediğim yorumu okurum.
İstediğim yorumu beğenirim, istediğimi beğenmem, istediğime cevap veririm, istediğime vermem.

Takımın herşeyine destek veren bir insana "sana rağmen bu takım şampiyon olacak" diyen zihniyetin tahammül zırvalarına da gereken cevabı veririm.

lazibere
06.02.2022, 00:06
Avcının oyun felsefesi , önce kaybetmeyelimdir. Çirkin futbolumuzun nedeni de budur. Puan almak için yeterli mi yeterli ama kaliteli oyun için asla. Özellikle deplasman maçlarına hep beraberlik için çıkar ve çıkar wakame akıl dışı bir pas atar ve ya Hamsik olağanüstü bir pas atar maçı alırız. Tek şut atıp 1-0 kazandığımız maçlar var, şut çekmeden puan aldığımız bile var,

Önümüzdeki maçların kilit oyuncusu da VİSÇA olacak

Başka yorum yapmama gerek var mı?

Kaybetmeyelim oyunun sonucu yine tek farklı kazanmak, Kimle kazanırsın, Wakame gününde değilse, VİSÇA ile

Kazandığın müddetçe eleştirilere kimse kulak vermiyor.

Bu kadro , Bu kadar seyirci ile sahasında oynarken, Rakibine oyun olarak boyun eğmez eğmemeli. Bence Futbolcular değil ama Avcı paniklemeye başladı. Bu kadar yaslanarak oyun canlı bombadır. Gol yemeden bitirmek elbette güzel ama ya o direkten dönen top girseydi ?? Allah Muhafaza. haretler içindeyim, Bu kadro nasıl bu kadar kötü futbol oynamayı başarıyor gerçekten inanılacak gibi değil.

Hamsik yok diye bu kadar kötüysek, O zaman kadro yapılanması v.s hepsini unutun. Hamsik yerine Hamsik kadar iyi birini bulun, yedek beklesin, sakatlanırsa girsin , başka kimseyi almanıza gerek yok.

serdaracıl
06.02.2022, 00:13
Ben sahada ne yaptığını bilen, gayet soğukkanlı ve aklı başında bi takım gördüm. Rakibin tek pozisyonu uzaktan çekilen şut ve serkanın saçms hareketi sonrası kazandıkları pozisyon. Biz ise 2-3 tane karşı karşıya kaçırdık. İlk yarı rakipten üstündük. İkinci yarı ise dengeli bir oyun vardı. Takımın soğukkanlı ve sabırlı oyununa hayranım

HasanTezel
Evinde oynadığı son 18 Süper Lig maçını kaybetmeyen @Trabzonspor (https://mobile.twitter.com/Trabzonspor)
(12G 6B), daha uzun bir seriyi en son Ekim 1994-Nisan 1996 arasında yakaladı (28 maç).

Beyler 1994-2022 yani 30 senede bir olan bir tarihe şahitlik ediyoruz.

Salın az EĞLENELİM DA UŞAKLAR:sevinç:

Fanatik34
Bu maaşı Wakame'ye verececeğime Visca türü bir sol açığa para harcarım. Niye takım savunmasına yardım etmeyeceğini bildiğim, özellikle avrupa maçlarında hiçbir etki etmeyeceği ve çok büyük sıkıntı olacağı kesin bir oyuncuya o paraları vereceğim?
3-3,5 milyon euro maaşa çok iyi oyuncular bulursunuz.
Rakamlar oyun gibi geliyor zannımca!Bonuslarla birlikte verince maliyet mi olmuyor ?
Bende direkt 3 milyon verelim mi dedim, onu anlamadim? 1,5 milyon Maas arti bonuslara mi hayir diyeceksiniz? Prim detaylarini da yazayim, anlamadim ki!! 3 milyon € verip, kimi alacaksiniz mesela? arti bu Oyuncular sana bu katkiyi verebilecek mi? Özellikle Istanbul´da bu paraya oynayip, katki veremeyen Oyuncularla dolu. Arti bunun üstüne, Waka´yi Istanbul´a kaptirma gibi risk var, bunu düsüdünümüz mü hic???

Mehmet Fatih Yavuz
06.02.2022, 00:16
Evinde oynadığı son 18 Süper Lig maçını kaybetmeyen @Trabzonspor (https://mobile.twitter.com/Trabzonspor)
(12G 6B), daha uzun bir seriyi en son Ekim 1994-Nisan 1996 arasında yakaladı (28 maç).

Beyler 1994-2022 yani 30 senede bir olan bir tarihe şahitlik ediyoruz.

Salın az EĞLENELİM DA UŞAKLAR:sevinç:
Yalnız bu konuda tüm zamanların rekorunu biliyor musunuz?
1975-1982 arası, 90 maç, 2304 gün.. Trabzonspor...:D

Yani bu rekor kırılabilecek bir rekor değil.
Takım yarmış geçmiş o dönem.

Salih Kara
06.02.2022, 00:18
Şu maçta bile hakem diyen aklı evveller var. Niyeyse bizim maçlarda herkes bir hakem niyeti ölçme peşinde oluyor. Kafayı yiyecem

Mehmet Fatih Yavuz
06.02.2022, 00:18
Bonuslarla birlikte verince maliyet mi olmuyor ?
Maçların tamamında sadece hücum tarafında oynayıp skor katkısı verilmesine niye eyvallah diyeceğiz anlamadım ki?Bende direkt 3 milyon verelim mi dedim, onu anlamadim? 1,5 milyon Maas arti bonuslara mi hayir diyeceksiniz? Prim detaylarini da yazayim, anlamadim ki!! 3 milyon € verip, kimi alacaksiniz mesela? arti bu Oyuncular sana bu katkiyi verebilecek mi? Özellikle Istanbul´da bu paraya oynayip, katki veremeyen Oyuncularla dolu. Arti bunun üstüne, Waka´yi Istanbul´a kaptirma gibi risk var, bunu düsüdünümüz mü hic???
Görürüz, Wakame İStanbul'a gitsin bakayım kaçıncı dakikada ıslık yemeye başlıyor.
Siz bizim tribünlerimizdeki gibi sabırla destek göreceğini falan mı sanıyorsunuz maçta 60-70 dakika yürüdüğü zaman?
1,5 artı bonuslara 2,3 sanırım teklif edilmişti.
Buna kimse itiraz etmez. Oynuyorsa oynasın.
Defoları ile birlikte ederi budur.

Hiç öyle İStanbul ile falan tehdit ettirmeyin kendinizi.
Giden gider, bakalım İstanbul Trabzon'a benziyor mu!

lazibere
06.02.2022, 00:20
MAÇ ANALİZİMİ de yazayım

UĞURCAN : Çok fazla iş düşmedi,

HUGO : İşini gayet iyi yaptı, Duran toplardaki vuruşlardakı şansızlığını kıramadı. Bir gol atarsa daha fazla atacak

DENSVİL : Mükemmel oynadı, Öz evlatlara inat, Kiralık oynamasına rağmen aidiyet duygusunu hisseden tam bir profesyonel

PEREZ : oldum olası Portekizli oyunculara asla güvenmedim. Kendini attırmak için elinden geleni yaptı, BU MAÇTA KIRMIZI olur bahsi mi oynadı diye de geçmiyor değil aklımdan. Sarı kart yemişsin, rakibine de verecek ve atacak oyundan ama salak gibi olmayan bir pozisyonda takımı 10 kişi bırakan oyuncunun iyi niyetini tartışırım

DORUKHAN : iyi niyetiyle mücadele ediyor ama orta saha da sadece mücadele etmek kafi değil. O kadar oyuncu varken o mevkide de onun sorumluluk alması taktirle karşılanmalı ama orda iyi değilsin. Bir takımda iki tane Siopis tipi oyuncu olmaz

SİOPİS : Hamsik yoksa, Siopis gibi oyuncunun fıldır fıldır koşması gayet güzel ama pas oyununda yoklar ve bu da bizim orta sahamızı 18 çizgimize kadar çekmemize neden oldu

WAKAME : bugun formsuz günüdeydi ama yine de takımın önemli ataklarında pasları ile takımı pozisyona sokan oyuncu oldu ama savunmaya gelmedeki etkisizliği ve bence Puscak 'ın gelişi ile onun düzeni bozuldu gibime geldi

PUSHAK : bence takımın oyun ezberi bozuldu, ileri çıkışları güzel ama kontrolsuz olduğunda kanatta açık vermemize neden oldu. Wakame ile uyum sıfır, Wakame de sanki onu sevmedi gibime geldi

CORNELİUS : Sahanın en çalışkan oyuncusuydu , beğendim ama yanlız kaldı

VİSÇA : Eleştiri yapacak durumda değilim adam her yerde işini gayet iyi yapıyor

ÖMÜR : Hızlı çıkışlarda bir ıkı defa başarılı oldu ama takım oyununda yanında oynadığı oyuncular ile hiç bir ilişkisi yok ve kötü oynamaya devam ediyor. Top ömür'e geldiğinde asla heyecanlanmıyorum

HasanTezel
06.02.2022, 00:22

O ne beeeeee:N
Istanbul çetesinin ÖLÜMÜNE Trabzonspor olmasın da ne olursa olsun psikolojisi ordan demek, valla bizim ora bişeye sararsa dünya gelse elinden alamaz, o dönem bitirmiş adamları Hababam filmimden de belli…

Cornelius, Bakasetas, Vişça, Nwakaeme 31 Galatasaray takımı 28 Gol attı, yahu bir geyik dönüyor sosyal medyada ölürsünüz gülmekten, gece yatmayanlar varsa, YENİ BAŞLIK ÖNERİM ŞU; GALİBİYET SONRASI EN KOMİK ALINTILAR, aha dur açayım yahu:alkış:

Sacit
06.02.2022, 00:22
Ben hocanın takımı gereksiz bir şekilde dizginlediğini düşünüyorum. Takım hücum yapmaya mecbur kaldığı her an potansiyelini gösterdi. Şu kadroya savunma yaptırmak çok yanlış bana göre. Şu takıma dengeyi bozmadan hücum yapmayı öğret ligde yarım saatten fazla dayanabilecek bir tane takım çıkmaz.

En büyük sıkıntı da bu zaten. Kadroya bakınca beklenen oyun sahada oynanmıyor. Mesela geçen seneki kadrodan ben bundan fazlasını beklemiyordum ama şu an sahaya çıkan takıma bir bakınca aciz bir takım görmek istemiyorum.

Sabredeceksek yine sabredelim ama sabrederek savunma değil sabrederek hücum yapalım.

ağzına sağlık dostum

sonunda bizi anlayan çıktı

Saint Castillo
06.02.2022, 00:23

Bey abi o takımın tamamına yakını futbolu kumsalda öğrenmiş kumsalda oynamaya alışmış oyuncularmış. Çim sahada rakipler yürürken onlar istedikleri gibi süzülürlermiş. 10 yıllık başarı süreci akabinde gelmiş.

Bugün on yıllık başarı yakalarsak bu farklı etkenler sonucunda olacak. Ve en önemlisi bahsettiğimiz 10 yıl sona erdiğinde Trabzon Spor tekrar 40 yıllık karanlık bir sürece girecek mi?

Mehmet Fatih Yavuz
06.02.2022, 00:23
PUSHAK : bence takımın oyun ezberi bozuldu, ileri çıkışları güzel ama kontrolsuz olduğunda kanatta açık vermemize neden oldu. Wakame ile uyum sıfır, Wakame de sanki onu sevmedi gibime geldi

Her sol bek ile ilgili bunların yaşanması garip gelmiyor mu? :D
Bak bu adam Polonya milli takımının sol beki.
NOvak da demesin kimse, savunmada o kanattan yediğimiz gollerden dünya kadar laf edildi zamanında adama. (Sanki tek başına kabahatliymiş gibi)

HasanTezel
06.02.2022, 00:25
NOvak da demesin kimse, savunmada o kanattan yediğimiz gollerden dünya kadar laf edildi zamanında adama. (Sanki tek başına kabahatliymiş gibi)

Ben seni anlıyorum ve hayatımda izlemekten en çok zevk aldığım adam Nwakaeme yi Vişçayı görünce sorgular oldum, futbol komple oyun, hücum-defans-mental hazırlık

Dikkate alınmayacak bir acaba değil

Cenkhan
06.02.2022, 00:26
Takım uzun süredir aynı topu oynuyor, rakipleriyle olan puan farkı da devamlı artıyor. Takımın bunca süredir kötü oynayıp şansına puan topluyor olma ihtimali yok.

"İyi futbol, benim keyif aldığım futboldur." mantığını terk etmek lazım.

Furkan Özdem
06.02.2022, 00:48
Forumda konuşuldu mu bilmiyorum ama beinin k*pek gibi şu maçı kaybetmemizi istemesi dikkatten kaçmadı. Maç öncesi hoca konuşmadan önce "kötü maç bekliyoruz" gafı, maç esnasında spikerin "ordan iyi vurur" gibi sözleri kasımpaşa ataklarında saçma sapan pozisyonlarda aşırı heyecanlanması, kaleci ertuğrul duran topta ileri çıksın diye gönlünden geçenin diline vurması. Bildiğimiz şeyler zaten ama bu maç biraz abarttılar.

Gürkan Asma
06.02.2022, 01:09
Sonradan oyuna Yusuf Erdoğan, Serkan Asan ve formunun dibinde bi Berat girince sahadaki oyunun geriye gitmesi kaçınılmazdı. 3 puan muazzam iş.

Kenshi
06.02.2022, 01:14
Üçüde birbirinden leş oyuncular girdi oyuna. Serkan o hatasinda golü yedirebilirdi. Berat’ın tek olumlu hareketi olmadı, Yusuf’un ise biraz daha kredisi var ama o da verimsiz görünüyor.

sasort
06.02.2022, 01:18
KAZANDIK MUTLUYUZ ANCAK PERES GİBİ BİR OYUNCUNUN BU HALLERİ ARTIK CAN SIKMAYA BAŞLADI. AÇIKÇA BURNUMA KÖTÜ KOKULAR GELİYOR. BAŞKA BİR PROBLEMİ VARSA BİLMEM AMA BU SENE HATA SENESİ DEĞİL GEREKİRSE DORUKAN SERKAN OYNASIN PERES ARTIK HADDİ AŞTI

Takımda bolluk olunca hele kouassi birde etkin olursa nwakame daha çok konuşulur. Nwakame çok değişik bir bünye hiç bir td yaramaz kesinlikle kadromda istemiyorum demez. Adam bazı özellikleri nerde ise insan üstü iken bazı noktaları mesela hızlanma çok vasat ama bizim gibi takımlar için çok büyük kazanç kalması taraftarıyım

gelelim orta sahaya hamsik gibi yaratıcı oyuncumuz yok malesef olmaması çok etkiliyor takımı yunus mallı diyecem ama ondada hamsik gibi beceri yok

orta saha dorukan hamsik ömür bence yok etkili olur diyorum

maçın özeti peres

Harvelli61
06.02.2022, 01:30
Bugün bu sezon ilk kez maça gittim. Maratonda taraftar cidden 90 dakika bağırıyor ama çok anlamsız bağırışlar. Örneğin top rakipte, stadyumun geri kalanı ıslıklıyor bizim taraftar grupları "trabzonum sen çok yaşa" diye bağırıyor. Islıklayanlara da laf ediyorlar besteye katılın diye.

Bir de en anlamsız şey de 61.dk kutlamasında "i*ne galatasaray" diye bağırdı taraftar grupları, ne alaka? Maçın son dakikaları top rakipte ıslık çalmak yerine adamlar ararım sorarım falan diye beste söylüyor. Maçın içine girmiyor taraftar grupları. Beste söylerken hep uyutan besteler. Önceden bordo gol gol mavi gol gol falan vardı takımı da gaza getiren enerjik bir olaydı. bir kere bile yapılmadı.

Son zamanlarda o kadar irite olmuşumki şu top rakipteyken aptal aptal laylaylom şarkı söyleyenlere,her şarkıya başladıklarında bunlara kitlenmekten maçı izleyemiyorum,ya arkadaş o bağırtan sözde tribün lideri kekolar zaten sığırın önde gidenide,ya top rakipte ıslık çalıcaksın yuhlayacsksın hakemi baskı altına alıcaksın bu kadar basit,sırf bedava bilet alıyosun diye koyun gibi denileni yapmak zorundamısın???

Bir tane yönetici şu sığırları toplayıp lan adam gibi tezahürat yapın mal mal besteler söylemeyin diyemiyomu,maç 2-0,3-0 olur yaparsın eyvallah ama 0-0;1-0 da yapmayın şunu vallahi kanser oluyorum izlerken

lazibere
06.02.2022, 01:42

Sanırım siz sorunu wakame'de buluyorsunuz ama bence değil. Wakame bugun verimsiz bir oyun oynadı evet ama Wakame'nin defansıf anlamda ne kadar yerinde müdahaleler yaparak takımı diri tuttuğu onlarca maç var. Wakame hem hucumda hem de savunmada zekasıyla oynayan bir oyuncu. Bakasetas sakatlığı sonrası haftalardır korkarak mücadele etti ve oyunumuz etkilendi ve bence Wakame'de yaşadığı sakatlığın etkisini hissediyor ve cesaretini kaybetti. Sözleşme konusunda da kafası takılı elbette.

lazibere
06.02.2022, 01:55
Zorlu maçlara çıkıyoruz arkadaşlar, Takımın ve hocanın üstünde baskı olmaması mümkün mü. Elbette şampiyonluğun en büyük adayı biziz ve biz olacağız. ben 33. hafta maçları sonrası artık matamatiksel olarak da bunu garantileyeceğimizi düşünüyorum.

Bu süreçte oynadığımız oyundan keyif almayışımız bizi elbette geriyor ve şüpheye sokuyor ama rakiplerimiz de aynı şekilde bu riskli maçları oynayacak ve oynuyorlar. O bakımdan takımın stresini anlayarak yorumlar yapmakta fayda var.

Bu yorumum kötüye iyi diyelim sonucunu çıkarmaz. Takımda aksayan çok nokta var, Oyuncularımızın mutlak kaliteli olduklarını söylemek mümkün değil. Bizim istediğimiz oyunun olabilmesi için orta sahada 6 numarada oynayan oyuncunun sert ve fizikli ve olması lazım ama yok elimizde . Bugünkü kadroya bakar mısınız. 1,50 boyunda 3 tane orta saha oyuncusu ile çıktık maça, Siopis, Ömür ve Dorukhan, hepsi de fizik olarak orta sahada topa hükmetme ve topla ilerleme sorunları olan oyuncular. Bakasetas ve Janini ve Hamsik yoksa bunlar gayet normal, Wakame'nin de etkisiz olduğunu düşünürseniz bence bu halimizle bile Kasımpaşa ya bariz üstünlük vermedik.

Avcı'nın açıklamalarına baktığımız da stoper almayacağız sonucu çıkıyor.

Perez yedeğe çekilecek ve sanırım bundan sonra da hep yedek kalacak ve Dorukhan sol bekte oynamaya başlayacak. Hocamız, Dorukhan'ı kesmek istemiyordu ve onun mücadelesinden keyif alıyordu şimdi önüne bir fırsat daha geldi ve onu sol beke monte ederek, Orta sahada yerli hakkını yabancıya çevirmiş olacak.

Kasımpaşa maçını ben bu sezon sahamızda oynayacağımız ve olası puan kaybı yaşayacağımız son maç olarak öngörmüştüm ve kaybetmedik.

Az daha sabır

Her şey çok güzel olacak

Onur Akyüz
06.02.2022, 02:06
Erken gol bulunca merkezi kapatıp rakibi sürekli orta yapmaya mecbur bırakıyoruz işte anlayın artık şunu maç başlığını okurken valla kafam şişti.

İlk yarı 2. golü de bulabilirdik, bulsaydık güle oynaya bitirecektik maçı. Verdiğimiz tek pozisyon ilk yarının sonunda verdiğimiz ve bir de direkten dönen uzaktan şut.

Emin olun onlardan biri girseydi tekrar baskı kurup 2.golü atardık.

Merak etmeyin bu takım her şekilde gol bulur, sürekli taktik maktik diye söylenip durmaya gerek yok. Bir değil iki değil 10’dan fazla maçı böyle kazandık bunun tesadüfen olduğunu düşünüyorsanız diyecek bir şey yok loser avcı, taktik yok bu ne vs diye söylenmeye devam edin.

Neyse. Allah bereket versin.

My
06.02.2022, 02:29

bu olacak iş değil

maçın hakimi sen olacaksınKardeşim yanlış anlama ama senin dediğin mevzu hikaye. 96 kadrosunu hatırlıyor musun bilmiyorum ama o takım terminatör gibiydi. En son maçta Apo 1:0 yaptı ama kenardan cesur yürek Şenol Güneş hala futbolculara ileri ileri diye işaret ediyordu. İstanbul takımları sahamıza gelir 90 dakka sahasına gömülür bir kontradan golü atar ve giderdi. Maç sonuda hiç öyle maça hükmettik, ne de güzel oynadık felan demezdik. Sinirden sandalye kemirirdik.

Oyuna hükmetmek, güzel oyun, dominant oyun felan zerre kadar önemli değil bu sezon. Önemli de önemli değil. Direkt sonuç odaklı. 3 puanı al da nasıl alırsan al. Ne oyunlar oynadık da hepsi tırı vırı. Adam (Avcı) bir şekilde şasnla mansla taktikle hamlelerle felan oyunu hemen hemen her seferinde döndürüyor mu ? Gerisi hikaye. Makina değil ya bu takım sürekli de galip gelecek değil anasını satayım. Belki de Konya maçında tökezleyedebiliriz. O zaman da ahlar vahlar edip karalar bağlamak yerine taraftar da takıma destek olacak. Destek olmamanın, arıza çıkarmanın bahanesi yok bu sezona o kadar diyeyim.

My
06.02.2022, 02:32
Aynen öyle Sefer A. (https://forum.bordomavi.net/member.php/24081-Sefer-A)

6Şafak Aydın1
06.02.2022, 03:11
Denswilin ic sahada formda bir rakibe karsi güven vermesi stoper meselesini rafa kaldirdi benim icin. Zaten almadik beles Spajici keske oynasaydida onuda görseydik, iyiki almamisiz dedirtseydi tam net olacakti cevap. Ic sahada tamam deplasmanda ise sorun olmaz insallah. Fikstürümüz zor öyle Konyayi yenip ligin falan bittigi yok.

Emre.
06.02.2022, 03:26
Ya ben iki sene önce bi denizli maçı hatırlıyorum, iyi ilk yarı oynadık rodallega iki tane attı gitti küme düşen takıma üç puan verdik içerde. Bugünkü takıma bakıyorum, belki potansiyelinin altında hücum performansı gösterse dahi kolay gol yer havası vermiyor bana. Ezildik büzüldük denen ikinci yarı uzaktan tek şut kaldı aklımda benim. Ayrıca rakipler de kenar ortalarına mecbur kalıyor çoğu zaman.

Ligin başından beri kamuoyunda Trabzonspor kötü oynuyor algısı var ama ben çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Ortada bir plan var, başarılı ilerliyor puan durumuna bakınca. Belki istediğimiz farklı bi oyundur, olabilir ben de tempolu oyunu severim. Ama başarının tek yolu olacak diye kaide yok değerli renktaşlarım. Atletico Madrid güzel bir örnek olabilir sanırım.

Ayrıca bizim takımın istenen hücum futbolunu eldeki kadronun önde şiddetli pres konusunda zorlanacağından ötürü oynamasını kolay görmüyorum. Atak sıklığı için düzenli ve yoğun pres yapmak, rakibi sürekli hataya zorlamak dönen topları da almak gibi parametrelerde zorlanacağımız kanısındayım. Siz neler dersiniz?

TS61_NL
06.02.2022, 04:02

Aynı jenerasyondan olduğumuz o kadar belli ki....1996da takımımız gerçekten muhteşem oynuyordu fakat sonuç? Keza 2004-2006 arası + 2011 + 2019? Sonuç....biz şöyle kötüymüşüz böyle kötüymüşüz öyle mi? Rakipler onu da beceremiyor? Şampiyon olmuş takımlara 20, 20, 21 ve sözde Avrupa Fatihine, ligin bitmesine halen 14 maç var iken 30 puan fark takmışsın! Belki farkında değiliz tam anlamıyla ama Türk futbol tarihinin en dominant şampiyonluğuna doğru hızla ilerliyoruz, tarih bunu da yazacak sezon sonu: Trabzonsporun Istanbulun 3üzlerine attığı tarihi farkı!

Varlıbaş61
06.02.2022, 04:54
Gümüşdağ Beyefendi konuşmuş. Hakem katliamlarına hazırlanalım ..

Şahin Yılmaz
06.02.2022, 08:56
Maçı kazandık an itibariyla benim için yeterli.

Peres Peres Peres diyorum. Bu adam olmayacak. Kart için kartı da geçtim kırmızı için
Kaşındı. Tonla para alıp bu performans ve ciddiyetsizlik olacak iş değil.

Sezon sonu acilen kurtulmamız lazım bu lakayıtsızdan.

Visca iki gol net dört puan getirisi. Oyun içi liderliği. Aslanım benim.

Murat Keçeci
06.02.2022, 08:56
Çok değerli bir üç puan kazandık.Hem hedefte bir basamak daha ilerledik hemde konya ile aradaki farkı koruduk.Tüm oyuncularımıza tebrikler.

Maçı analiz edersek her zaman oyunun kontrol merkezleri orta sahalardır.Oradaki oyuncuların özellikleri senin oyun şeklini belli eder.Örneğin hamsik,bakasetas,dorukhan üçlüsü olsa daha fazla topa sahip olan,rakibi geriye daha çok yaslayan ve daha çok oyunu kanada çeviren bir görüntü verecektik.Siopis,dorukhan ve ömür üçlüsunun vaad ettiği ise daha çok temasli oyun ve kazanılan toplar ile rakibi geride dengesiz yakalayarak sonuca gitmek olurdu.Nitekim ilk yarı da bu durum gerçekleşti.Siopis,dorukhanin temasli oyunu ve kazanılan topların Ömür ile rakip yarı sahaya hızlı taşınması ile pozisyonlar bulduk.Maçı daha erken kopartabilirdik ama son finallerde gerekeni yapamadık.Dolayisiyla rakip sürekli maçın içinde kaldı.Golü de bulabilirdi.Bu konuya daha çok dikkat etmeliyiz. Yakaladığımız firsatlarda bu kadar cömert olmamalıyız.

Oyuncularin motivasyonu iyi idi.Ama herkesin verimi ayni değildi.Visca ve Denswill maçın en iyileriydi.Dorukhan ve Cornelius da çok çalışkandılar.

Maçın hayal kırıklığı Nwakaeme idi.Onun oyuna tam anlamıyla girememesi skoru arttırma ihtimalimizi azalttı.

Genel olarak motive bir defans yaptık fakat bir iki tane de anlık konsantrasyon kaybi da yaşadık.Mesela faul atışını hızli kullanarak pozisyona girdikleri bir an vardı.O pozisyonu vermek bize yakışmadı.

Bruno Peresin pozisyon icabı olmayıp keyfi şekilde atılması da bizim adımıza ceza tahtasina yazılmasi gereken başka bir detaydı.Her maçın el yaktığı dönemlerde böyle işler yapmak öncelikle takim arkadaşlarının emeğine saygısızlık.

Sonuç olarak iç saha da bize birçok kez terslik çıkartmış bir rakibi bu kez kazasız geçmek güzel oldu.

Sonradan oyuna girenlerden Serkanin ortasi güzeldi.Berat ise görevini yaptı.Son dönemde çok iyi olmadığı doğrudur fakat unutulmamali ki o da etten kemikten bir insan önce milli takımda verilen şansı iyi kullanamayip yedekliğe düşmesi daha sonra da kulüp takimında yedekliğe düşmesiyle mental açıdan biraz boşluğa düşmüş gibi oldu zamanla toparlayacaktır.Berat türk defansif orta sahalar arasında en iyilerden biridir.Enerjisi yüksek,dinamik bir oyuncudur ve defansif orta sahalar arasında pas yüzdesi de iyidir.Her düşüş gösterene çöp damgasi vuracaksak bu işi yönetemeyiz.Bize düşen sırtını sıvazlamak destek olmaktır.

hanzale
06.02.2022, 09:31

bu olacak iş değil

Daha nasıl çevireceğiz, ilk aklıma gelen maçları yazayım GS iki maç, FB maçı, Alanya maçı, Rize maçı, Konya maçı 2-1 gerideydik 10 kişi

Adem Akyüz'
06.02.2022, 09:41
Takım uzun süredir aynı topu oynuyor, rakipleriyle olan puan farkı da devamlı artıyor. Takımın bunca süredir kötü oynayıp şansına puan topluyor olma ihtimali yok.

"İyi futbol, benim keyif aldığım futboldur." mantığını terk etmek lazım.Katılıyorum. Herkes kendi istediği şekilde oynansın istiyor.

Dünkü oyundan hiç memnun değilim. Ama sonuç benim için çok daha önemli. Bu takım en iyi oyununu oynadığı Vanspor ve Fb maçlarıyla şampiyonluk verdi. Kaldı ki kötü oyunla bu kadar kazanmak da tesadüf değil.

Adem Akyüz'
06.02.2022, 09:44
Dünkü oyuncu değişiklikleri felaket oldu gerçekten. Hocayı bu konuda net eleştirebiliriz. Dorukhan'ın kartından dolayı Berat'ı hadi anladık ama Djaniny, Kouassi veya Bakasetas varken oyuna Yusuf'un girmesi felaket bir karar. Hâlâ Yusuf'tan fayda uman birileri varsa biraz futboldan uzaklaşmalarını öneriyorum. Djaniny'nin bu kadar geç girmesi de yine hocaya eksi yazar bence.

ÖmürKaradeniz61
06.02.2022, 10:09
İçerdeki 6 maçı kazanmak bize yetiyor Konya çok zor bir sürece giriyor.

alper*
06.02.2022, 10:12
38 haftalı ligi 25. haftadan koparıyorsak, ne hoca ne oyuncu ne yönetim tartışmaya hakkımız yok.

Üzerimize düşen tek şey destek olmak.

bahadır2561
06.02.2022, 10:15
Bazı taraftarlar cidden şampiyonluğu hak etmiyor.

Hâla yok oyun yok bilmem ne. Şb’ye 20, gs’ye 30 puan fark atmışsın. En yakın rakibinin 9 puan önündesin, sıradaki maç onunla. Yendiğin an şampiyonsun. Bunu bile idrak edemeyenler var.

Sen ilk önce şampiyon ol. Ne oyunundan bahsediyorsun?

Ayrıca dün Kasımpaşa’nın toplasan 3 pozisyonu vardır.

Sen %100 Cornelius ile kaçırdın, Abdülkadir kontrada pası atabilse bir tane daha %100, Wakayeme keza Corne’ye pası veremedi kale boşken.

Corne’nin kafa vurusu, Abdülkadir’in Yusuf’a ara pasındaki pozisyonu saymıyorum bile.

Varlıbaş61
06.02.2022, 10:17
Şu bir gerçek ki, takım dün hangi skoru almak isteseydi alırdı.

3-0 gerekli olsaydı onu da alırdık.

Oyun kötü ve riskli gözüküyor doğru, ama oyunum hep bizim kontrolümüzde olduğunu atlamayalım.

hanzale
06.02.2022, 10:24

Hâla yok oyun yok bilmem ne. Şb’ye 20, gs’ye 30 puan fark atmışsın. En yakın rakibinin 9 puan önündesin, sıradaki maç onunla. Yendiğin an şampiyonsun. Bunu bile idrak edemeyenler var.

Sen ilk önce şampiyon ol. Ne oyunundan bahsediyorsun?

Ayrıca dün Kasımpaşa’nın toplasan 3 pozisyonu vardır.

Sen %100 Cornelius ile kaçırdın, Abdülkadir kontrada pası atabilse bir tane daha %100, Wakayeme keza Corne’ye pası veremedi kale boşken.

Corne’nin kafa vurusu, Abdülkadir’in Yusuf’a ara pasındaki pozisyonu saymıyorum bile.

Dolunay hocanın coşkulu oyununu arıyor taraftar

MetehanS
06.02.2022, 10:25

Konya'nın maç eksiği var. Eksik maçını alırsa 6 puan fark kalır, bizimle olan maçını alırsa 3 puan fark kalır, yani 1 kere daha kaybetmemize bakar. Durum sandığın kadar rahat değil...

Eleştirilen yerler de bunlar zaten. Şampiyonluk yolundasın, %100ü kaçırmamalısın, kontrada pası atabilmelisin, boş arkadaşına pası vermelisin...
Başakşehire kaptırdığımız şampiyonluk hala hafızamızda, artık böyle basit hataları tolere edecek durumumuz yok.

bordoylamavi
06.02.2022, 10:27
Şu bir gerçek ki, takım dün hangi skoru almak isteseydi alırdı.

3-0 gerekli olsaydı onu da alırdık.

Oyun kötü ve riskli gözüküyor doğru, ama oyunum hep bizim kontrolümüzde olduğunu atlamayalım.

evet o güveni veriyor ama işte şanssızlıklar veya beklenmedik hatalarda bunu sağlayabilecek zaman kalmayabilir. giresun maçı buna bir örnek

Mehmet BAŞ
06.02.2022, 10:31
Kasımpaşa'nın direkten dönen şutu gol olsa ve maçı çeviremesek şurada ana avrat dümdüz kayacak tuhaf herifler var. Giresunspor maçında neler söylediklerini zaten gördük. Ancak takımın yaptığı puan farkına bakıp her şey çok güzel gidiyormuş imajı çizen arkadaşları da fazlasıyla hayalci buluyorum. Dün akşam hiçbir sıkıntı yokmuş gibi yapılan eleştirileri inkar etmek hiç de mantıklı değil. Takımın farkı ikiye çıkartamaması bence bir sorundur. İkinci yarıda oynanan oyun bir sorundur. Kaldı ki hocamız bile maç sonunda ikinci yarıda iyi oynayamadığımızı söyledi. Hocanın bile itiraf ettiği durumu inkar etmek nedendir? Buradaki bazı arkadaşlar kraldan çok kralcılık yapıyor ve gerçeklerden kopuyorlar.

alperrr
06.02.2022, 10:34
Trabzonspor taraftarının büyük bir kısmı...oyunu seviyor..

kazanmayı ..hemde TRABZONSPOR'un kazanmasını hiç istemiyor..

hatta büyük çoğunluk taraftarda değil..SEYİRCİ..

Şampiyon olmuş olmamış umrunda değil..
Şu haldeyken Hocaya ..Takıma edilen laflar ...az buz şey değil de..neyse..

çok net birşey var bu taraftar değil seyirci kısmıyla yola çıkılmaz..
kendi içimizde bi eleminasyon olsada daha saf ..duru..temiz ve akıllı bir toplulukla devam etsek..

bahadır2561
06.02.2022, 10:39
Konya'nın maç eksiği var. Eksik maçını alırsa 6 puan fark kalır, bizimle olan maçını alırsa 3 puan fark kalır, yani 1 kere daha kaybetmemize bakar. Durum sandığın kadar rahat değil...
.

Eleştirilen yerler de bunlar zaten. Şampiyonluk yolundasın, %100ü kaçırmamalısın, kontrada pası atabilmelisin, boş arkadaşına pası vermelisin...
Başakşehire kaptırdığımız şampiyonluk hala hafızamızda, artık böyle basit hataları tolere edecek durumumuz yok.

Eksik maçı olsa ne olur olmasa ne olur? Puanlar şuan eşit olsun kalna haftalarda 10 puan fark atarsın. Kendi kendinizi sıkıntıya sokarak motive olmayın. Konya’nın şampiyon olacağını düşünüyorsan boşa laf anlatmaya gerek yok. Öyle bir ihtimal yok. Bizim oyunumuza kötü diyenler açsın Konya’nın maçlarını izlesin sonra yazsın

Oyuncu kaçırıyorsa bunlara hoca ne yapsın?

Dün müptezelin birisi burda derhal hoca değişikliği yapılmalı diye yazı yazıyordu.

Mehmet BAŞ
Peres konusunda Malatyaspor maçında attığı yumruğun hiç de masum olmadığını, maçtan iki gün sonra doğum yapan karısının yanında kalmak için kasti olarak yapmış olabileceğini söylemiştim. Bazı arkadaşlarımız da niyet okuduğumu ve doğru olmadığını söylemişlerdi. Ben de peki diyerek zamana bırakalım demiştim. Dün akşam yaşananlar da ikinci saçmalığı oldu. Beyefendi ortada gerginlik çıkartacak önemli bir sebep yokken gidip aptalca bir hareket yaparak hakemi alkışlayıp kendini attırdı. Konyaspor maçı öncesinde böylesine bir hareket yapmak gerçekten tahammül edilir gibi değil! Peres'in bir karın ağrısı var ama nedir bilemiyorum!

mekatronik
Konya'nın maç eksiği var. Eksik maçını alırsa 6 puan fark kalır, bizimle olan maçını alırsa 3 puan fark kalır, yani 1 kere daha kaybetmemize bakar. Durum sandığın kadar rahat değil.
konya 9 puan önde olsa bile şampiyon olamaz, fakat bilinç altındaki korkularımız gerçekleri görmemize engel oluyor.

Adem Erdoğan
06.02.2022, 11:10
Konya'nın oynadığı futbola da verdiği mücadeleye de saygım var fakat onların oynadığını biz oynadığımız zaman korkuya kapılıp şampiyon olabileceklerini düşünmek çok büyük bir çelişkidir.

hanzale
06.02.2022, 11:11

Aynı durumda biz olsak, maçımız eksik 3 ordan indiririz rakibi de yendik mi iş biter diye düşünür müydün?

Nazim Can
06.02.2022, 11:53

"İyi futbol, benim keyif aldığım futboldur." mantığını terk etmek lazım.

Bizim taraftarin istediği şu, iyi oynayalım şampiyon olmayalım, ÜK başımızda olsun, ondan sobra 3 ist takımı şerefsiz, hakemler hain, tff satılmış, diye ağlayıp burda birbirimizi yiyelim.

demir61
06.02.2022, 12:09
Peres'e top atıldığında kulübeden biri gelip sakin olması yolunda onu uyarmasına rağmen peş peşe iki sarı kart görmesi affedilir gibi değil, hakem rakib oyuncuya ikinci sarıyı göstermeseydi ki başta niyeti öyleydi ne olacaktı?

falcon_61_
06.02.2022, 12:14
Bizim taraftarin istediği şu, iyi oynayalım şampiyon olmayalım, ÜK başımızda olsun, ondan sobra 3 ist takımı şerefsiz, hakemler hain, tff satılmış, diye ağlayıp burda birbirimizi yiyelim.Kimse şampiyon olmayalım demiyor. Bu oyun taraftarın %90ina güven vermiyor. 1-0 her an patlayacak skor. Anlık hatana bakıyor. En basitinden Serkanin yaptığı iş mesela. Veya Fallin iskaladigi pozisyon. Bunlardan biri gol olsa ne yapacaksın. Koca bir yarı yattığın dakikalari yana yakıla ararsın. Olmayacak afaki şeyler değil. At 2yi sonra naparsan yap

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozturk
06.02.2022, 12:17
Skor almak ve sakat, cezalı vermemek önemli. Gerisi hikaye. Oyun kötüymüş, organize atağımız yokmuş, maç stresli geçmiş, maç bitince 3 puanı alıyorsak hiçbir önemi yok..

falcon_61_
06.02.2022, 12:25
Skor almak ve sakat, cezalı vermemek önemli. Gerisi hikaye. Oyun kötüymüş, organize atağımız yokmuş, maç stresli geçmiş, maç bitince 3 puanı alıyorsak hiçbir önemi yok..Bunun garantisi varsa zaten sorun yok. gerekirse 30 pozisyon verelim kimsenin bişey diyeceği yok. Ama kazın ayağı öyle olmuyor . Savunma yapmak riskli iş. Anlık dikkatsizliğe bakar.

hanzale
06.02.2022, 12:26
Bunun garantisi varsa zaten sorun yok. gerekirse 30 pozisyon verelim kimsenin bişey diyeceği yok. Ama kazın ayağı öyle olmuyor . Savunma yapmak riskli iş. Anlık dikkatsizliğe bakar.

Bu nasıl kazsa sağolsun ayağı hep aynı

Doğukan Uçan
06.02.2022, 12:33
Kasımpaşa ikinci yarı felaket iyi top oynadı orta sahayı geçip 3 pas yapamadık. Cornelius'un kafası dışında pozisyonumuz yok.

Enaldo61
06.02.2022, 12:35
Paşa'nın 2. yarı kaç tane net gol pozisyonu var?

Avatarımdaki arkadaşa da teşekkürler yüzümü kara çıkarmadı, umarım takımda kalır seneye de.

Selim Çoban
06.02.2022, 12:36
Burada yazılanları okuyunca inanamıyorum. Bu takımı haketmiyor bu taraftar. Takım bu planlı hocayla, kontrollü futbol ile puan farkı yapmış gidiyor daha zırvalayanlar var. Hala hocaya giydirenler var. 20 puan geride müthiş top oynadığınız günlere dönün izleyin kardeşim bırakın
Düşün yakamızdan

güneyli
06.02.2022, 12:44
1-Abdullah hoca pereze bu saatten sonra kolay kolay güvenmez
2-Visca 11 yıldır Türkiye de.İlk defa attığı gole kendinden fazla sevinen taraftar kalabalığını gördü.
3-3-4 kişiyle maç alındı dün.Visca- Denswel-Dorukhan
4-K.paşa 125 km koşmuş.Paslı oyun oynamadığımız halde bununla baş gelmek önemli
5-Şampiyonluğu kaybettiğimiz 96 sezonu Trabzonsporun 28 kaleye şutu var. Vanspor 1 sonuç Trabzonspor:0 Vanspor.1,birsonraki şikecilerle maç 12 kaleyi bulan şut çatallardan çıkan toplar sonuç şikeciler galip
6-Artık eksiklerin gelmesiyle de seri gs maçından itibaren başlamıştı.Devam edecek. Alanya maçına 1 puan yazarım.Bjk ile kendi evimizdeki maçta büyük ihtimal şampiyonluğu garantileriz.
Takımına güven.Hocana güven.Travmalarını yeneceğin bir yılın tadını çıkar. Kendine eziyet etmeyi seviyorsan Allah şifa versin derim.

yavuzbaha
06.02.2022, 13:12
Eleştiri yapan insanlar niye bu kadar hakarete uğruyor anlamış değilim,herkes kendine göre gördüğü eksiği söylüyor,insanlar korkuyor,bu müthiş fırsat her zaman ele geçmez,olur da bir terslik çıkarsa bu camia bunu kaldıramaz,dolayısıyla eksik ve hatalı yönler dile getiriliyor,ne var bunda ???
Ben açık ve net konuşayım çok ama çok kısmetli nasipli 3 puanlarımız oldu…efendim eskiden iyi olduğumuz seneler şampiyon olanadık,2 faktör var bence o zamanlarda Var olsaydı yine olurduk…rakipler de bu kadar kötü değildiler..
Her neyse mevzuyu uzatmayayım,eksik yanları dile getirenler aslında güzel uyarıcılardır

emre6117
06.02.2022, 13:18
Denswilin ic sahada formda bir rakibe karsi güven vermesi stoper meselesini rafa kaldirdi benim icin. Zaten almadik beles Spajici keske oynasaydida onuda görseydik, iyiki almamisiz dedirtseydi tam net olacakti cevap. Ic sahada tamam deplasmanda ise sorun olmaz insallah. Fikstürümüz zor öyle Konyayi yenip ligin falan bittigi yok.

Konyayi yenersek lig biter. Cunku ikili averajda bize geciyor. Ve puan farki enaz 9 oluyor. Ikili averajdan dolayi da enaz 4 mac puan kaybetme hakki kazaniyoruz.
Kalan 14 haftada 4 maclik fark cok ama cok onemli bir avntaj olur.
Bizim oynayacagimiz zor maclar varsa, konyanin da cok zor maclari var.
Yenersek bu is biter, konya da umudunu yitirir.
Cok ama cok ozel bir maca cikacagiz.

Mehmet Fatih Yavuz
06.02.2022, 13:19
Yahu sen 7 şut çekmişsin, rakibin 15 şut çekmiş.
Kendi sahanda, 40 bin kişinin önünde oynuyorsun.

Verilen pozisyonlar da öyle amaaan, basit pozisyon denilecek pozisyonlar değildiler.
Oyunu soğutup sıkıcı oyun oynayalım... Ama biz bu oyunu oynarken rakip, hele de benim sahamda bu kadar(benden fazla) net pozisyona girmemeli.

45+3 te bir pozisyon var altı pasın üzerinde...
Bu kontrollü oyunda birşeylerin iyileştirilmesinin gerektiği anlamına gelir.

Bunu söyleyen hiç kimse hoca gitsin demiyor.

Ben 5 yıllık sözleşmesini sene bitmeden yapmalılar diyorum.

emre6117
06.02.2022, 13:27
Peres'e top atıldığında kulübeden biri gelip sakin olması yolunda onu uyarmasına rağmen peş peşe iki sarı kart görmesi affedilir gibi değil, hakem rakib oyuncuya ikinci sarıyı göstermeseydi ki başta niyeti öyleydi ne olacaktı?

Yahu dunden beri ayni seyleri yazan cok var.
Herkes maci yanlis izlemis.
Boyle yaparak sanki peresi attigi iicn kasimpasaliyi da atti algisina malzeme veriyorsunuz.
Azicik uyanik olun.
Pozisyonu acin tekrar tekrar izleyin.
Hakem oyunu devam ettirecekti. Peres ile kasimpasalinin sozel munakasasi devam etti. Hakem de ikisini de sari kart vermek iicn yanina cagirdi.
Bakin bu cumleyi tekrar yaziyorum.
Hakem ikisine de sari kart vermek iicn yanina cagirdi.(yani kasimpasaliya kirmizi).(trt1 de bunyamin gezer bile bu konuyu bilerrk dile getirmedi, cunku algi lazim).
Peres de bu ise sevinecegine (cunku kasimpasa 10 kisi kaliyordu), gitti kizip alkisladi.
Tabi burada hakem basta kasimpasaliyi atip, sonra perese sari verseydi alkislamazdi herhalde.
Ayrica peresin nedne kizdigini da aciklayayim. Buyuk olasilikla sari kart sinirinda olan oyunculara mac oncesix aman dikkat konya maci var, kart gormeyin denmistir.
O pozisyonda hakem perese sari verince, haftaya cezali oldugunu bildiginden daha fazla kizdi olaya.

emre6117
06.02.2022, 13:34
Dunki macin ilk 30 dakikasi nefes aldirmadik. Enaz 3.0 olmasi gereken macti.
Ama bircok macta oldugu gibi, biranda oyunu birakiyoruz.
Bunun nedeni ne bilmiyorum.
Mac icerisinde cok ciddi ibis cikislar oluyor.
1.Alanya maci 10 kisi kaldik, sonra tum mac rahat takilan takim 10 kisi muthis baski kurdu.
2. Hatay maci ilk 30 dakika muthis bir oyun, sonrasi kotu.
3. Gs maci ilk yari mahkum olan, ama ikinci yari 20 dakikq muthis bir baski.
4.giresun maci ilk 75 dakika uyutan oyun, golu atinca muthis bir baski.
Bu sekilde cok mac var.
Ilk 30 dakikadaki futbolu oynayacak baska takim yok bu ligde. Ama neden biranda hersey tersine donuyor.
Buyuk olasilikla enerjimizi maclarin belli bolumlerinde kullanmka istiyoruz.
Ancak maci skor olarak bitirmeden , oyun modumuzu degistirmek bana dogru gelmiyor.
Dun direkten donen top gol olsa, maci donduremeyebilirdik.
Ayrica medya ve neredyse hepimiz ilk 30 dakikadaki avrupai oyunu konusmuyoruz. Trabzonspor kotu oynadi ama sansiyla kazandi diye konusluyor.
Dedigim gibi ilk 12 dakikada bile mac 3.0 olabilirdi.

kaçarava
06.02.2022, 13:34
İstatistiklere baktım.

Siopis ve Dorukhan'ın pas sayıları çok düşük. Abdülkadir Ömür de çok düşük. Üçü 24-25 pas falan yapmış. Rakibin sağ beki bile 65 pas yapmış. Bu ne abi? Avcı takımında korkunç bir şey bu. Biz pasla rakibi uyutmalıyız, böyle nasıl uyutacaksın adamı. Hamsik dön Reis, dön Grande. Berat'ı sokuyorsun zart diye rakibin ayağına atıyor topu.

Dorukhan ve Siopis dâhil ikili mücadele bakımından üstün olan oyuncu sayımız az. Nwakaeme ve Visca iyiler.

emre6117
06.02.2022, 13:38
Bu arada yendigimiz takim ligin en formda takimiydi , bu da unutulmasin.
6 mac 5g 1b 16 puan.(son 6 haftada en cok puan alan takim).
Tabi siradaki iki rakip olan konya ve alanya da formdalar.
Biz de oyle denilen kadar kotu degiliz.
Son 6 mac 3g 3b (12 puan).

Sacit
06.02.2022, 13:43
Yahu sen 7 şut çekmişsin, rakibin 15 şut çekmiş.
Kendi sahanda, 40 bin kişinin önünde oynuyorsun.

Verilen pozisyonlar da öyle amaaan, basit pozisyon denilecek pozisyonlar değildiler.
Oyunu soğutup sıkıcı oyun oynayalım... Ama biz bu oyunu oynarken rakip, hele de benim sahamda bu kadar(benden fazla) net pozisyona girmemeli.

45+3 te bir pozisyon var altı pasın üzerinde...
Bu kontrollü oyunda birşeylerin iyileştirilmesinin gerektiği anlamına gelir.

Bunu söyleyen hiç kimse hoca gitsin demiyor.

Ben 5 yıllık sözleşmesini sene bitmeden yapmalılar diyorum.

45+ yaşanan pozisyonu veya bunun gibi rakibin bulduğu pozisyonları eleştirince suçlu biz oluyoruz

maçın bitmesine yarım saatten fazla var ama cornelius rakip kaleye 1 saat mesafede duruyor. 2.golü 3.golü atarsın ona göre kontraya geçersin veya tempoyu sen belirlersin

ama yok skor 1-0 geride bekle rakip gelsin üstüne
cornelius'a yazık oluyor

demir61
06.02.2022, 13:55
Konya'nın kupada rakibi Karagümrük ve maç İstanbul'da. Bize göre dar kadrolarında fazla rotasyon yapacaklarını zannetmiyorum. Bizim için olumlu olur kanaatindeyim

trbzonsporlu
06.02.2022, 14:02
viscanın top rakipte iken eli belinde gezmedigini herkes görmüştür umarım

5-6 yıllık gecikmeyle de olsa kavuştuk viscaya
daha cok maç alacak bize visca
dorukhanla performansini merak ediyorum haftaya

ilelebeTS
06.02.2022, 14:22
Kasımpaşa bizi acayip ezmiş ya. İkili mücadelelerde %41 kazanma oranı yakalamışlar. :D Burada tribüne giden şutları, rastgele sallanan boşa ortaları sayın siz.

ilelebeTS
06.02.2022, 14:26
Rakibin 15 şutu var, yarısı tribüne gitti. Kaç tane etkili şut var ona bakmak lazım. 1 tane direkten dönen var, 1 tane Peres'in kafasından sıyırtıp adamın ayağına oturtamayıp çaprazdan ayak yerine bacağıyle vurduğu etkisiz top, 1 de Denswil'in kestiği top var, bence en tehlikelisi buydu. Çabuk başlattıkları pozisyon ofsayt, hakemler vermedi. Öyle 2 tane daha verilmeyen ofsayt var.

Mehmet Fatih Yavuz
06.02.2022, 15:02
Dağlara taşlara vurulan top ceza sahası dışından olursa tamam.
Ama adam ceza sahası içinden kötü vurdu diye bu bizim savunma hatası yaptığımız gerçeğini değiştirmez.
Topun içeri girip girmediği, ya da rakibin etkili vuruş yapıp yapmadığı konuşulmuyor burada.
Rakibe topu da, pozisyonu da verdik. Kötü bir tecrübe oldu bu maç.
Pozisyonlar da önceki maçlarda olduğu gibi uzaktan çekilen şutlar değildi.
İkinci yarıda sağ kanatlarına giren siyahi oyuncunun beceriksizlikten pozisyona dahi çeviremediği iki tane de pozisyon son 15 dakikada var.
İkisi de altı pasın köşesinden bomboş çıkaramadığı toplar!!

okytrb
06.02.2022, 15:08
Dünkü maçın ilk 11'inde oynayan 2 oyuncu devre arası alındı. 5 oyuncu ise bu sezon başında takıma katıldı. Geçen sezondan devam eden oyuncular; Uğurcan Çakır, Vitor Hugo, Abdülkadir Ömür ve Anthony Nwakaeme.
Söylemeye çalıştığım; iyi oyun, iyi sonuç ve bunun tüm sezona yayılması zaman isteyen, uzun süreli çalışma gerektiren bir süreçtir. Oyun ezberi ve oyunun evrilmesini gerektirir. Şu an için önceliğimiz iyi sonuçtur ve çok şükür bunu da elde ediyoruz. Teknik ekibin arkasında durabilirsek zamanla kadro istikrarı sağlandığında gelecek sezonlarda çok daha iyi oyunlar izleyebileceğimizi düşünüyorum.
O yüzden şu anki Trabzonspor'u büyümeye çalışan çocuğunuz gibi düşünün. Her yanlışında bağırıp çağırmaya, kızıp dövmeye çalışmayın. Hata yapsa da yanında olun ki özgüveni gelişsin. Hatalarından ders çıkarsın ve kendini geliştirsin.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdaracıl
06.02.2022, 15:11
İstatistiklere baktım.

Siopis ve Dorukhan'ın pas sayıları çok düşük. Abdülkadir Ömür de çok düşük. Üçü 24-25 pas falan yapmış. Rakibin sağ beki bile 65 pas yapmış. Bu ne abi? Avcı takımında korkunç bir şey bu. Biz pasla rakibi uyutmalıyız, böyle nasıl uyutacaksın adamı. Hamsik dön Reis, dön Grande. Berat'ı sokuyorsun zart diye rakibin ayağına atıyor topu.

Dorukhan ve Siopis dâhil ikili mücadele bakımından üstün olan oyuncu sayımız az. Nwakaeme ve Visca iyiler.

+ 61 şu an üzerinde konuşulması gereken en önemli konu bu

ilelebeTS
06.02.2022, 15:23
Dağlara taşlara vurulan top ceza sahası dışından olursa tamam.
Ama adam ceza sahası içinden kötü vurdu diye bu bizim savunma hatası yaptığımız gerçeğini değiştirmez.
Topun içeri girip girmediği, ya da rakibin etkili vuruş yapıp yapmadığı konuşulmuyor burada.
Rakibe topu da, pozisyonu da verdik. Kötü bir tecrübe oldu bu maç.
Pozisyonlar da önceki maçlarda olduğu gibi uzaktan çekilen şutlar değildi.
İkinci yarıda sağ kanatlarına giren siyahi oyuncunun beceriksizlikten pozisyona dahi çeviremediği iki tane de pozisyon son 15 dakikada var.
İkisi de altı pasın köşesinden bomboş çıkaramadığı toplar!!

Hocam ceza sahası dediğin yerin de neresi olduğu önemli. Adam köşeden girince de ceza sahası oluyor. Yalnız Kasımpaşa'nın bu maçına bakma, önceki maçlarına da bakmak gerek. Adamların oyunu o zaten. Ceza sahasına sürekli giriyorlar. Çıkaramadığı top diyorsun, e bizim de öyle kaç pozisyon var. Tony pas vermedi zamanında, sonra da saçma bir pas verdi mesela. Cornelius karşı karşıya atamadı. Peres arkaya sarktı şut atmadı saçmaladı. Daha maç ilk yarı 3-0 olabilirdi. Bütün bunları es geçip sadece Kasımpaşa'nın farazi rakamlarını sayıyorsun. Daha dün Kasımpaşa bizi fizik olarak ezdi dedin. İkili mücadele kazanma yüzdeleri; TS %59 -%41 Kasımpaşa. Bu nasıl fiziki ezilmek?

ilelebeTS
06.02.2022, 15:37
Burada yorum yaparken sanki karşında bir rakip yokmuş gibi yorumlanıyor. Senin karşında son 6 maçta 16 puan toplamış bir takım var. Yapılan yorumun maç önü 3 atarız 5 atarızdan farkı yok. Pozisyon da vereceksin, şut da çektireceksin, korner de vereceksin. Sonuç olarak gol yemedin. Ve bu maç Uğurcan'a yazmıyor, gs maçının aksine. Demek ki iyi maç çıkardın.

Fanatik34
06.02.2022, 15:42
Vay be elestirmekte suc olmus artik. Neyse bugün elestirenleri elestirenler, eger yarin sampiyonluk kacarsa, en cok bagiranlar olacaklar, biliyoruz.

96 yilini kiyas yapanlarda gördüm. Ben bugün yine ayni futbolu oynardim. Her mac kanser olacagima, en azindan zevkli futbol izlerim. Ki o futbolla bir olamazsin, ikinci sezonunda sampiyonlugu mutlak alirsin. Yok iki macta 30-40 sut cekmisiz, gol atamadigimiz icin sampiyonluk gitmis. Eger dün Kasimpasa yakaladigi sadece 3 pozisyonu degerlendirse, yenilmistin degil mi?
Rakipler senden fazla pozisyona girmeye basladi degil mi? Dün atamadilar ama yarin iki mac ardarda atarlarda yenilirsen ne olur? Hani cok övündügün puan farki erir, panik baslar, sampyionluk zora girer degil mi? Aslinda olmamasi gereken, hele ki Konya haric, en yakin rakibine 16 puan fark atmisken..Hoca´da sampiyonluk stresi erken basladi. Sakatliklarda cansIkIcI ama biz takimin eksiklere ragmen potansiyelini görüyoruz.
Yoksa ligte en cok kurtaris yapan Ugurcan diye övünmek size dogru geliyor mu?

Misal bundan önceki sayfalarda, 70 li80 li yillarda da benzer skorlarla kazaniyorduk deniyordu. Ama tek farkla, o dönem Senol Günes´in yere dahi yatmadigi cok mac olmustur. Seytan´in dedigi, hani Trabzonspor sikintisinin sebeb oldugu o yillarda, santrayi dahi gecemediklerini bugün halen anlatmiyor mu? Ha dün Ugurcan´in hic yere yatmadigini da duyduk ya...;);)

CEMEFKER
06.02.2022, 15:48
"Ama güzel futbol oynamıyor..."

YouTube, Twitter vs. sosyal medyada nam salmış hesaplara bakıyorum genelde bir uhulet hali hâkim. Yani eleştirmekten çekinme halinde çoğunluk. Fincancı katırları ürküp mal ziyan olmasın maksat. Güzel; niyetler halis.

Diğer yandan (başta kendim) maçları izlerken içlerinden Avcı'nın sabır oyunu, bazı vurdumduymaz futbolculara sabredemeyip singaf ettiklerine eminim.

Avrupa futbolundan gerideki koşu mesafeleri, taktik disiplin, alt yapı eğitimi eksikliği bizi bu noktada bırakıyor. Kimine göre "kalitesiz", kimine göre "doğru futbol" denilen şey.

Yapacak birşey yok. Ülkemizde futbol kalitesi ve şeklinin ortaya koyduğu gerçek çerçevesinde başarıya giden yol atan-tutan şifresinde gizli. Diğer manada "ofansif futbol evet ama defans vazgeçilmezimiz" minvali sözleri ile Avcı bunu defalarca maç sonu açıklamalarında söylüyor. Avcı futbolu basitlestirerek bunu saha içinde uyguluyor.

" A.Suat'dan miras şapka ve içindeki sır..."

Avcı futbolda moda ikonu olma peşinde değil ama bir mesaj veriyor haftalardır. (Dün bir istatistik paylaşıldı Tv'de "en çok berabere kalan hocalar" diye. A.Suat Hoca 78 maç ile zirvedeydi) Her maç önü ve sonu bunu futbol camiasının gözüne sokuyor görebilene. Medyadaki bu çekememezlik, içten içe kıvranma dozu bu sırrı görebilende daha fazla ve dillere " iyi oynamıyor ama bir şekilde kazanıyor" veya " bir iki maç kaybetseler arkası gelebilir" sözleri ile yansıyor.

"Maç anları..., anları doğru oynama" denilen şey bu. Örnek vermek gerekirse Ünal Hoca döneminde keza Hüseyin Hoca döneminde bu şifre çözülse +1 şampiyonluk vardı ne var ki o dönem kadrosunun 1-2 bölgesindeki kilit adam eksikliği de vardı hak teslim etmek gerekirse. Son 10 dakikalarda yenilenen goller ve kaybedilen puanlar çok iyi analiz edilip hem saha içi ( taktik, sistem, antrenman) hem saha dışı ( doğru transferler) tedbirler alındı Avcı ile.

Bu anlayış ve disiplin içinde hareket edilip, sahada ve saha dışında eksik kalınmadığı, ekstra şeyler olmadıkça başarı çok uzak değil. Kış uykusu uzun oldu ancak ilkbahar yeniden doğuştur, doğanın canlanması yakındır.

Bu saatten sonra iyi futbol bir süre daha rafta. Futbolun bir taktik disiplin içinde kalitenin ve futbol seyir zevkinin örselendiği tansiyonu yükselten dakikalardan bir süre uzak kalıp maç skorları ile yetinmek benim yaştaki en son şampiyonluğu bilfiil görenlerin ruh ve beden sağlığı için iyi olacaktır.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kenshi
06.02.2022, 15:57
Yere batsın güzel futbol, ben 3 puana bakarım. Yeni transferler umut verici, Leverkusenden gelen gedikli mesela iyi bir forvete benziyor. Bu sene şampiyon olursak bir kaç nokta transferle bir kaç sene daha zirveye oynarız.

serdaracıl
06.02.2022, 16:00
Burada yorum yaparken sanki karşında bir rakip yokmuş gibi yorumlanıyor. Senin karşında son 6 maçta 16 puan toplamış bir takım var. Yapılan yorumun maç önü 3 atarız 5 atarızdan farkı yok. Pozisyon da vereceksin, şut da çektireceksin, korner de vereceksin. Sonuç olarak gol yemedin. Ve bu maç Uğurcan'a yazmıyor, gs maçının aksine. Demek ki iyi maç çıkardın.

Aynen

iyattara
06.02.2022, 16:02
Bu kadro daha fazlasını yapar. Rakibi bunaltır. 30dk da fişi çeker tek kale oynar. Yuruu Bee. Sonra kontradan yer 2 0 dan 2 2 biter puan kaybeder. Millet şampiyon olur. Biz ? Gönüllerin şampiyonu:)) Yok kardeşim o devir kapandı, alışın artık bu oyuna, Trabzonspor taraftarının en mutlu olacağı dönemde daralmayın kimseyi. Bayrakları çıkartın hazırlayın, keyfini çıkarın.

Mehmet Fatih Yavuz
06.02.2022, 16:04
Hocam ceza sahası dediğin yerin de neresi olduğu önemli. Adam köşeden girince de ceza sahası oluyor. Yalnız Kasımpaşa'nın bu maçına bakma, önceki maçlarına da bakmak gerek. Adamların oyunu o zaten. Ceza sahasına sürekli giriyorlar. Çıkaramadığı top diyorsun, e bizim de öyle kaç pozisyon var. Tony pas vermedi zamanında, sonra da saçma bir pas verdi mesela. Cornelius karşı karşıya atamadı. Peres arkaya sarktı şut atmadı saçmaladı. Daha maç ilk yarı 3-0 olabilirdi. Bütün bunları es geçip sadece Kasımpaşa'nın farazi rakamlarını sayıyorsun. Daha dün Kasımpaşa bizi fizik olarak ezdi dedin. İkili mücadele kazanma yüzdeleri; TS %59 -%41 Kasımpaşa. Bu nasıl fiziki ezilmek?

Kondisyondan bahsediyoruz. İkili mücadeleden değil. Neyi konuştuğumuz belli. Savunmaya katılmayan oyuncular sebebi ile de bu eksiklik yaşandı dediğimi de net hatırlıyorum. Bunun ikili mücadele kazanma verisi ile ne ilgisi var.
Wakame in bahsedilen pozisyonları ceza sahasına dahi girmeden kaybedilmiş pozisyonlar.
Bizim son dakikalarda rakibe verdiklerimiz altı pasın köşesinde. Ceza sahası demiyorum. Kalenin ağzında.
Kasımpaşa'nın oyun tarzını bilmek demek, kendi sahamda benim hem top, hem de pozisyon üstünlüğünü rakibe vermeme bahane değil .
Oyuncuları sağdan sola bir yazıp karşılaştırın.
Kendi sahamızda bu oyunun sebebini bulup çözmek lazım.

Rakibi boğalım, gömelim ezelim demiyorum.
Kontrollü oynayacaksak da top hele de iç sahada benim kontrolümde olur. Pas pas pas oyunu sogutursun.
Topu rakibe vermek benim en nefret ettiğim oyun tarzıdır.

Mehmet Fatih Yavuz
06.02.2022, 16:23
Bu arada şu çarpıtmaya yapılıyor, sanki sabır oyununa, yani hocanın Başakşehir de falan oynattığı oyuna reaksiyon var.
Yoo...
O oyunda Başakşehir golü atar, sonra pas pas pas rakibi de tribünü de uyutup maçı kontrolünde bitirirdi.
Biz böyle birşey yapmıyoruz.

Rakip bizi kondisyonu ile kalemize doğru itiyor, bunancevap veremeyince topu rakibe teslim edip kontra toplarla gole gitmeye çalışıyoruz...
Elimizdeki oyuncuların Visca dışında nerdeyse hiçbiri kontraya uygun değil.
Çıkıyoruz kontraya, atak sonlandırmadan top dönüyor rakibe.

Bu oyunun sabır oyunu ile ilgisi yok.

ilelebeTS
06.02.2022, 16:26
Bir maçta defansif olarak önemli rakamlar: İkili mücadele, top kapma sayılarıdır. Rakip çok koşmuş, e koşsun sabaha kadar. 90 dakikalık enerjisini erken bitirir. gs de koştu koştu sonra patladı. Kasımpaşa da 80 sonrası ruhunu teslim etti.

20 defa ceza sahasına girmişler, Uğurcan'ın çıkardığı 1 tane pozisyon yok. İsterse ceza sahasına sandalye atsınlar.

Topa sahip olma, pas yapma dediğin olay da ona uygun oyuncuyla yapılır. Hamsik olmazsa o iş olmaz, bunu artık anlamış olmamız gerek. Siopis-Dorukhan ile direkt hücum yapabilirsin.

Tony'nin defansif eksiklerini konuşmaya gerek yok, adam bu zaten. İlk defa defansa yardım etmiyor değil. Bu adamı böyle kabul edeceğiz.

My
06.02.2022, 16:33
https://twitter.com/OlcayCakirr/status/1490313589537882118?s=20&t=8gvQlH7T_Qe7fvTZB8N2Yg

Mehmet Fatih Yavuz
06.02.2022, 16:38
Bu maç en önemli şansımız rakibin berbat şekilde pozisyon kullanması.
Uğurcan ın performans göstermesine gerek kalmadı.
Tek oyuncuya bağlı pas oyunu olmaz.
Hamsik yoksa bütün oyun planı çöküyorsa zaten o bambaşka bir yanlışlık olur.
Zaten inanmam da öyle bir şeye.

Barista
06.02.2022, 16:50
Bonus 1 milyon euro.
Maasi 2.5 milyon euro .

Cok fazla. Visca yillik 1,5 milyon aliyor, gol ve asist katkisi Nwakaeme kadar iyi, ayrica defansa da katki yapiyor. Nwakaeme'nin hakki maksimum 1,5.

Barista
06.02.2022, 16:55
Mactan sonraki basin toplantisinda hocanin yuzunden dusen bin parcaydi. Maci kazandik ama mac bittiginde dayak yemis gibiydim. Eminim bir cok taraftar da ayni sekilde hissediyordu. Hoca da basin toplantisinda sanki dayak yemis gibi duruyordu. Kuyrugu dik tuttu mecburen ama bizim icin gercekten berbat bir macti.