Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 24. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
61Firtinasi61
30.01.2022, 13:13
Selam arkadaşlar.
Bana yardımcı olan var mı?!
Bu Maca gitmek istiyorum.
Yurt dışından geliyorum.
Kimin gilgisi var, nelere dikkat etmek gerekiyor.
Paso lig var.
Aşı, iki kez Biontec oldum.
Biletimi Stadın girişinden mi almam gerekiyor?!
Bana yardımcı olsanız çok memnun olurum.
Sağolun.
Gesendet von meinem SM-G975F mit Tapatalk
Selam arkadaşlar.
Bana yardımcı olan var mı?!
Bu Maca gitmek istiyorum.
Yurt dışından geliyorum.
Kimin gilgisi var, nelere dikkat etmek gerekiyor.
Paso lig var.
Aşı, iki kez Biontec oldum.
Biletimi Stadın girişinden mi almam gerekiyor?!
Bana yardımcı olsanız çok memnun olurum.
Sağolun.
aşıyı yurt dışında olduysanız buradaki sisteme de tanımlatmanız gerekiyor. e-Nabız'dan (https://enabiz.gov.tr/) aşı durumununuz nasıl gözüktüğünü görebilirsiniz.
eğer aşınız sistemde gözükmüyorsa bknz:
Yurt dışında uygulanan ve aşağıda isimleri belirtilen COVID-19 aşınızın/aşılarınızın e-Nabız sisteminde adınıza tanımlanması için İl Sağlık Müdürlüklerine veya İlçe Sağlık Müdürlüklerine başvurabilirsiniz.
https://covid19asi.saglik.gov.tr/TR-85155/55-yurt-disinda-covid-19-asisi-oldum-e-nabiz-sistemine-nasil-isletebilirim.html
not: bu sürecin kaç gün süreceği ile ilgili bir bilgi yok. en az 1 hafta önceden başvurunuzu yapmanız lazım. yani yetişmesi için tam şu aralar. dilekçenizi vermeniz gerek. aşılarınızın sisteme ortalama ne zaman tanımlanacağını sağlık kuruluna dilekçe verirken öğrenin.
aşılarınız sistem tarafından tanımlıysa 2. aşıyı olmanız üzerinden 6 ay geçmemişse bilet alabilirsiniz sıkıntı yok.
biletinizi tamamel sanal olarak passo.com.tr sitesinden alıp stad girişindeki turnikelere karekodu okutarak maça girebilirsiniz. bu karekod yine passo uygulaması üzerinden ediniliyor. fiziki olarak bilet almanıza gerek yok.
61Firtinasi61
30.01.2022, 14:34
aşıyı yurt dışında olduysanız buradaki sisteme de tanımlatmanız gerekiyor. e-Nabız'dan (https://enabiz.gov.tr/) aşı durumununuz nasıl gözüktüğünü görebilirsiniz.
eğer aşınız sistemde gözükmüyorsa bknz:
Yurt dışında uygulanan ve aşağıda isimleri belirtilen COVID-19 aşınızın/aşılarınızın e-Nabız sisteminde adınıza tanımlanması için İl Sağlık Müdürlüklerine veya İlçe Sağlık Müdürlüklerine başvurabilirsiniz.
https://covid19asi.saglik.gov.tr/TR-85155/55-yurt-disinda-covid-19-asisi-oldum-e-nabiz-sistemine-nasil-isletebilirim.html
not: bu sürecin kaç gün süreceği ile ilgili bir bilgi yok. en az 1 hafta önceden başvurunuzu yapmanız lazım. yani yetişmesi için tam şu aralar. dilekçenizi vermeniz gerek. aşılarınızın sisteme ortalama ne zaman tanımlanacağını sağlık kuruluna dilekçe verirken öğrenin.
aşılarınız sistem tarafından tanımlıysa 2. aşıyı olmanız üzerinden 6 ay geçmemişse bilet alabilirsiniz sıkıntı yok.
biletinizi tamamel sanal olarak passo.com.tr sitesinden alıp stad girişindeki turnikelere karekodu okutarak maça girebilirsiniz. bu karekod yine passo uygulaması üzerinden ediniliyor. fiziki olarak bilet almanıza gerek yok.
Sağlık Müdürlüğü, yurt dışından arı, baş vurabilirmiyim acaba? Yeterli midir? Bu işlemleri eposta ile halledilir mi?
Teşekkürler
Yiğit SARI
30.01.2022, 20:35
21221
emre6117
30.01.2022, 20:43
Hamsik e ne oldu boyle. 2 haftadir hafif agrilari var deniyor. Cok oynamak istiyor deniyor. Gs macinda basta oynar dendi, sonra 2.yari dendi.
2 hafta ara verildi. Hala agrilar devam ediyor.
Suana kadar tam 3 hafta oldu.kasimpasa macinda da oynamasa 4 hafta olacak.
Bu 2.derece yirtiklarda oynamama suresine denk.
Neyi var acaba.
Gökhan Balcı
30.01.2022, 20:48
Taha sıcak bir oyuncu hoca tercih edebilir ama stoperde de uyum önemli bir şeydir tercih etmezse bundan etmez. Hugo ile ahmetcan da birbiri ile ilk defa oynadı sanırım ama sonuçta antrenmanları birlikte yapıyorlar sık sık beraber oynamışlardır birbirlerini daha iyi tanıyorlardır doğal olarak. Ahmet de oynasa Taha da oynasa sonuçta yetenekli oyuncular ve taraftarın hışmına uğramış kişiler de değiller. Burada tek sorun Hüseyinin oynaması olur onu da hocanın tercih edeceğini sanmıyorum
6Şafak Aydın1
30.01.2022, 20:54
Bir cok yerde mac var bu nasil milli ara anlamadim.
Emre Çömez
30.01.2022, 21:50
61SAAT SPOR SERVİSİ
30 Ocak 2022 tarihinde Politik Güğüm köşesinde yer alan haberde şu ifadelere yer verildi;
Trabzonspor’da şu sıralar hummalı bir çalışma söz konusu.. Trabzonspor yönetimi şampiyonluğa adım adım yaklaşırken tribünleri için bir fikir geliştirdiğini öğrendik. Fikir tamamen Dortmund modeli gibi olacak.
Maç öncesi ve sonralarında Borussia Dortmund tribünleri bayrak şovları yapar ve bu durum büyük bir görsel şölen oluştururdu.
Bu durumun aynısını yapmaya hazırlanan Bordo Mavili kulüp devasa bayraklar hazırlattı.
Final maçı gibi görünen Konyaspor maçında bizzat bu uygulamanın hayata geçmesi bekleniyor. Maç öncesi devamı ve sonrasında bu bayrakları göreceğiz.
Ne diyelim bizi ilginç bir tribün şovu bekliyor olacak. İşin başında Serdar Ekrem Şirin’in olduğunu söyleyelim…,
Enaldo61
30.01.2022, 22:10
Koita sakatlanmış yine.
Maça kadar sakat/hasta oyuncu kalmamasını temenni ediyorum.
Hocayı yine kritik bir sağ stoper tercihi bekliyor. HT4-Hugo mu, Hugo-Denswil mi, Hugo-Taha mı, Hugo-Ahmetcan mı... Merak konusu gerçekten
Enaldo61
30.01.2022, 22:18
Hocayı yine kritik bir sağ stoper tercihi bekliyor. HT4-Hugo mu, Hugo-Denswil mi, Hugo-Taha mı, Hugo-Ahmetcan mı... Merak konusu gerçekten
Hugo-Taha'yı bir görmek isterim.
cakalkerem
31.01.2022, 08:07
yani 2 hafta ara var neredeyse biz sevindik ki eksikler afrika kupasındakiler ve tedavisi devam edenler döner diye..
ama neredeyse hergün yeni bir haber çıkıyor..
Yok covid pozitif..yok sakat--yok agrısı olanlar...
nedir bu kardeşim
HOPA'LI TS'Lİ
31.01.2022, 08:07
Her iki kanatta ve yardımcı forvet oynayabilen Kouassi bugün Trabzon'da olacak. Coronavirüs testine girecek olan başarılı hücum oyuncusunun Kasımpaşa maç kadrosunda olması bekleniyor. Abdullah Avcı onu kulübede başlatacak, duruma göre sahaya sürecek.
Kouassi, Wuhan, Hadjuk Split ve Shanghai'de forma giydi. 226 maçta 77 gol, 41 asistle oynadı. 118 gole direkt etkisi oldu.
cakalkerem
31.01.2022, 08:08
kasımpaşayı da yenelim artık..
Sonraki hafta Konya'ya basar şampiyonluk şarkılarının sesini bir volum daha yükseltiriz...
HOPA'LI TS'Lİ
31.01.2022, 08:09
yani 2 hafta ara var neredeyse biz sevindik ki eksikler afrika kupasındakiler ve tedavisi devam edenler döner diye..
ama neredeyse hergün yeni bir haber çıkıyor..
Yok covid pozitif..yok sakat--yok agrısı olanlar...
nedir bu kardeşim
Sezon sonu şampiyonluğu görürsek yıllardır süregelen tüm olumsuzluklar yakamızdan düşecek.
Buna yürekten inanıyorum.
HOPA'LI TS'Lİ
31.01.2022, 08:11
kasımpaşayı da yenelim artık..
Sonraki hafta Konya'ya basar şampiyonluk şarkılarının sesini bir volum daha yükseltiriz...
6 puan alabilirsek "şampiy" oluruz.
HOPA'LI TS'Lİ
31.01.2022, 08:13
Koita sakatlanmış yine.
Trondsen gibi narinoğlunarin
Giresun'a satın gitsin sezon sonu
HOPA'LI TS'Lİ
31.01.2022, 08:13
Baka yetişmeyebilir. + çıkmış Cumartesi testte
HOPA'LI TS'Lİ
31.01.2022, 08:15
61SAAT SPOR SERVİSİ
30 Ocak 2022 tarihinde Politik Güğüm köşesinde yer alan haberde şu ifadelere yer verildi;
Trabzonspor’da şu sıralar hummalı bir çalışma söz konusu.. Trabzonspor yönetimi şampiyonluğa adım adım yaklaşırken tribünleri için bir fikir geliştirdiğini öğrendik. Fikir tamamen Dortmund modeli gibi olacak.
Maç öncesi ve sonralarında Borussia Dortmund tribünleri bayrak şovları yapar ve bu durum büyük bir görsel şölen oluştururdu.
Bu durumun aynısını yapmaya hazırlanan Bordo Mavili kulüp devasa bayraklar hazırlattı.
Final maçı gibi görünen Konyaspor maçında bizzat bu uygulamanın hayata geçmesi bekleniyor. Maç öncesi devamı ve sonrasında bu bayrakları göreceğiz.
Ne diyelim bizi ilginç bir tribün şovu bekliyor olacak. İşin başında Serdar Ekrem Şirin’in olduğunu söyleyelim…,
İşte bu
Bir farkımız olsun.
38 yıl sonra gelecek ilk "resmi" şampiyonlukta bunlar güzel hareketler
Konya maçında boş yer kalmamalı
Yiğit Gayretli
31.01.2022, 08:17
Hamsik e ne oldu boyle. 2 haftadir hafif agrilari var deniyor. Cok oynamak istiyor deniyor. Gs macinda basta oynar dendi, sonra 2.yari dendi.
2 hafta ara verildi. Hala agrilar devam ediyor.
Suana kadar tam 3 hafta oldu.kasimpasa macinda da oynamasa 4 hafta olacak.
Bu 2.derece yirtiklarda oynamama suresine denk.
Neyi var acaba.
Galiba açık ara şampiyonluğa gidiyoruz diye çok konuşulmuyor ama ben doğru bildiğimi söylemekten geri durmayacağım; sene başında dağılan atletik performans ekibine "kaliteli" ve yeterli sayıda antrenör, analiz uzmanı vb. personel takviyesi yapması gerekiyor.
Bir önceki sene takımın kondisyonerinin içinden geçti taraftar. Şimdi kimsenin gıkı çıkmıyor. Daha mı az sakat veriyoruz? Hayır. O zamandan bu zamana problem aynı. Böyle devam edersek bu seneyi bile tehlikeye atabilir bu eksiklik. Seneye Avrupa fikstürü de işin içine girince yaşanacakları düşünmek istemiyorum.
Murat Keçeci
31.01.2022, 09:10
Giresun maçıyla küçük bir avantaj kaybetmiştik.gs maçiyla bu avantaji tekrar elimize aldık.Şimdi ise 2 iç saha maçı avantajımiz olacak.Bu maçları kazanarak rakiplerin guardını biraz daha düşürebilme firsatını elde edebiliriz.
Form grafiği olarak kasımpasayla en iyi döneminde karşılacağız.Ama her form grafiğinin bir doyma noktası da vardır.Biz kendimize yakışan futbolu oynadığımız sürece galibiyete yakın olan tarafız.
Taraftar desteğini yanımıza alıp kalitemizi sahaya yansıtmalıyız.Strese sebep olan unsurları minumuma düşürüp,motivasyonu maksimuma çıkarmalıyız.
Acele pas oyunuyla hızlı pas oyununu birbirine karıştırmamalıyiz.Biran önce sonuca gideyim diye acele ve zor pas denemelerinden uzaklaşmalıyiz.Hızlı paslaşmalı topu en doğru hatlar üzerinden dolaştırmalıyiz.Örneğin;Biran önce sonuç alalim diye topu her alan nwakaemeye atmaya çalışmamali.Doğru zamanda atmaya çalışmalı öncelikle onun üzerindeki baskıyı başka tarafa yönlendirecek hızlı paslasmayi yapmalıyız.Bu arada Nwakaemeye de Puchacz uyarısı yapmaliyiz.Daha önce vasat bekler ile oynadığı için onlarla çok pas içerisine girmiyordu ama Puchacz hücuma katki verebilecek bir oyuncu onunla daha fazla yardımlaşmalı.
Viscanin son maçta siftah yapması,Corneliusun her maç biraz daha fazla takımı sahiplenmeye başlaması,hastalarin sakatlarin dönecek olması bizim adimiza güzel gelişmeler.
İşin defansif bölümünde ise stoper uyumu çok önemli.Sağ stoperde kimi oynatacaksak hafta içi en çok onun üzerinde durmalıyız.Maçlarin kazanılıp kaybedilmesini küçük hatalar belirliyor.Biz bu hataları en aza indirmeliyiz.
Hamsikin kalitesine ihtiyacımiz olacak onun orta sahada organizatörlüğü ve terse hizli tek top çevirmeleri visca ile nwakaeme nin verimini arttıracaktır.
Yedek kulübesine girecek yeni isimler olacak oradan da nasil katki alacağız merak ediyorum.
Rakip her ne kadar istim üzerinde olsa da seri galibiyetler ile buraya gelecek olsa da herşeyin bir sonu vardir.Onlar son 5 haftanin lideriyse bizde 23 haftanin lideriyiz.O serilerini bitireceğiz.Allahin izniyle.
kaçarava
31.01.2022, 09:46
Hamsik ve Bakasetas'ın tam performansla oynaması çok uzak ihtimal. Orta sahada sıkıntı yaşayacak gibiyiz yine. Neyse ki bir tarafta Nwakaeme bir tarafta Visca var.
pReN@_61
31.01.2022, 09:56
Bugünü saymaz isek maça 4 gün kaldı.
:atki:
Doğukan Uçan
31.01.2022, 10:46
bu maçta hamsik ve bakasetas'ın oynamaması iyi olur. giresun maçında ikinci yarı oynadığımız futbolu oynarsak maçı alırız.
HOPA'LI TS'Lİ
31.01.2022, 11:15
Bugünü saymaz isek maça 4 gün kaldı.
Cuma akşamı Giresun Konya'dan puan veye puanlarla dönmeli
Burak Bıyıklı
31.01.2022, 11:34
Galiba açık ara şampiyonluğa gidiyoruz diye çok konuşulmuyor ama ben doğru bildiğimi söylemekten geri durmayacağım; sene başında dağılan atletik performans ekibine "kaliteli" ve yeterli sayıda antrenör, analiz uzmanı vb. personel takviyesi yapması gerekiyor.
Bir önceki sene takımın kondisyonerinin içinden geçti taraftar. Şimdi kimsenin gıkı çıkmıyor. Daha mı az sakat veriyoruz? Hayır. O zamandan bu zamana problem aynı. Böyle devam edersek bu seneyi bile tehlikeye atabilir bu eksiklik. Seneye Avrupa fikstürü de işin içine girince yaşanacakları düşünmek istemiyorum.Bu mevzuya acil cozum bulmaliyiz. Normalde avcinin basaksehirinin en sevdigim ozelligiydi az sakatlik vermesi. Demek ki bizim ekiplerde eksiklikler var. Bunu kapatmak icin yazi beklemek ne derece dogru bilemiyorum ama onumuzdeki seneye de bu halde girersek is zor. Aylardir 1 turkiye kupasi macini saymazsak tek kulvardayiz. Ama tam kadro ciktigimiz mac sayisi bir elin parmaklari kadardir ancak.
Oğuz ZEYTİN
31.01.2022, 12:48
Bir önceki sene takımın kondisyonerinin içinden geçti taraftar. Şimdi kimsenin gıkı çıkmıyor. Daha mı az sakat veriyoruz? Hayır. O zamandan bu zamana problem aynı. Böyle devam edersek bu seneyi bile tehlikeye atabilir bu eksiklik. Seneye Avrupa fikstürü de işin içine girince yaşanacakları düşünmek istemiyorum.
Çok doğru. Sağlık ekibini de atletik performans ekibini de tanımıyorum. Önceki doktor ve kondisyoner için epey eleştiri okumuştum. Yaşanan sakatlıkların ne kadarı onlarla alakalı, bilemiyorum. Kazandığımız için üstüne düşülmüyor. Allah korusun, iki olumsuz sonuçta nelerin konuşulacağını da az çok kestirebiliyoruz.
Bu sakatlıklar oyuncu yabancıysa, kontenjan açma güdüsü dışında bir şey uyandırmıyor. Ne kadar üzücü... Bizim gibi, işin duygusal yönünü abartılı yaşayan bir kitle bile böyle dönüştüysek, gerisini siz düşünün.
deepmavi
31.01.2022, 13:12
Şükürler Olsun Ocak ayını iyi ve başarılı tamamladık.Galatasaray maçı belki şampiyonluk maçıydı ve bu maçı kazanmak çok çok harika ötesi oldu.Trabzonspor'umuza Güveniyoruz sahada mücadele eden Abdullah Hocamıza Teknik Ekibe ve Futbolcularımıza güveniyoruz ve Ahmet Ağaoğlu yönetime güveniyoruz transferde çok çok iyi hamleler yapıldı ve son olarak kaliteli stoper transferi kaldı bu transferide kısa süre içinde yapmak önemli ve hepimizin verdiği bu mücadele ve emeklerin karşılığını başarısını İnşAllah ligde şampiyon olarak hep birlikte kazanacağız.Galatasaray maçı çok zordu ve bu maçı kazanarak Sivasspor maçını telafi ettik ve şimdi Kendi sahamızdaki Kasımpaşa maçını kazanacağız ve yine kendi sahamızdaki Konyaspor maçınıda kazanarak daha önce kendi sahamızda oynadığımız Giresunspor maçınıda böyle telafi ederiz.
Şubat ayı kısa çabuk geçer ve bu ayıda aynı şekilde başarılı geçerek mart ayında herşey az çok belli olur, ilk önce şubat ayını en iyi şekilde bitirmeliyiz her maça final maçı ciddiyetinde hazırlanmalıyız...
HasanTezel
31.01.2022, 13:31
Bu Haberi hiçbir yerde bulamadım, bilerek hiçbir medya organı görmemiş, Google da yok, GÜNDEMDE TUTALIM
VAR Sistemi GeldiktenSonra;
1- Trabzonspor: 71 Galibiyet, 253 Puan
2- Beşiktaş; 74 Galibiyet, 247 Puan
3- Galatasaray; 68 Galibiyet, 236 Puan
4- Fenerbahçe; 61 Galibiyet, 218 puan
VAR oldukça Anadolu takımlarının şampiyonluk şansı da hep VAR olacaktır.
Bir de adil uygulanırsa...
Burak Bıyıklı
31.01.2022, 15:09
Biletler satisa cikti. I blokta yerimizi aldik
Adem Erdoğan
31.01.2022, 15:15
İnşallah hava güneşli olur da şöyle adeta premier ligden enstantaneler izleriz.
Cumartesi 4 maçlarının tek sevdiğim yanı.
HOPA'LI TS'Lİ
31.01.2022, 15:19
1 oyuncumuzda daha + çıktı haberleri var. Ya da Bakasetas tekrar + çıktı.
Teyit edemedim henüz
HOPA'LI TS'Lİ
31.01.2022, 15:20
İnşallah hava güneşli olur da şöyle adeta premier ligden enstantaneler izleriz.
Cumartesi 4 maçlarının tek sevdiğim yanı.
Ortahisar/Trabzon
Cumartesi 16:00-18.00
Sağanak yağışlı
Doğukan Uçan
31.01.2022, 16:08
vay anasını ya maç günü yağmur gösteriyor. yine izdiham olacak anlaşılan erkenden gidip arabayı iyi yere park etmek lazım.
Dawsofield
31.01.2022, 16:24
Biletler satisa cikti. I blokta yerimizi aldik
doğu üst merkez bloklar ful kombine mi yoksa ben mi yetişemedim ya?
neyse I'dan ayırttım ben de, prag maçını da ordan izlemiştim
Adem Erdoğan
31.01.2022, 16:27
Keşke biz de gelebilsek de yağmurlu havada trafik çilesi çeksek. :D
Her hafta giden için çile, senede 1 2 defadan birşey olmaz.
HOPA'LI TS'Lİ
31.01.2022, 16:40
Sir Grandeyi yeşil zeminde izlemeyi özledik.
Sensiz olmaz.
Dön bu maçla Grande
Bi daha da bizi senden mahrum bırakma
Burak Bıyıklı
31.01.2022, 16:49
doğu üst merkez bloklar ful kombine mi yoksa ben mi yetişemedim ya?
neyse I'dan ayırttım ben de, prag maçını da ordan izlemiştimDogu ust taraftar gruplari icin rezerve her zaman. Merkez j blok ve iki yanindaki k ve i bloklarin da j bloga bakan kisimlarinin cogu kombine.
Basak macinda da i blokta izlemistim ama o zaman jye daha yakin alinabiliyordu. Simdi kombineler oralari doldurmus. Bakalim sampiyonluk macinda nereyi alabilecegiz.
vay anasını ya maç günü yağmur gösteriyor. yine izdiham olacak anlaşılan erkenden gidip arabayı iyi yere park etmek lazım.
Nereye park edersen park et, eğitilmemiş kekolar arkana ve çıkışına park edebiliyor, onun keyfini bekliyorsun. Ulan madem park ediyorsun erkenden çıksana maçtan, yine dellendim.
El Cordobes
31.01.2022, 17:11
Hamsik, Baka ve Abdüş yoksa orta sahayı yine Berat-Dorukhan (mecburen) yapıp ilerde Cornelius-Djanini gibi bir düzenle çıkabiliriz.
Risk alıp Hugo nun yanına Ahmetcan konursa orta saha Doru-Siopis de olabilir.
Doğukan Uçan
31.01.2022, 18:10
Nereye park edersen park et, eğitilmemiş kekolar arkana ve çıkışına park edebiliyor, onun keyfini bekliyorsun. Ulan madem park ediyorsun erkenden çıksana maçtan, yine dellendim.
hocam o stat otoparkına araba koymak akla mantığa sığacak bir davranış değil. biz geçen yolun üstüne tünele yakın yerde bıraktık hiç sorun yaşamadan direkt çıkıp geldik. arabayı park etmek için erken gitmek lazım yoksa yer kalmıyor çıkmak tam eziyet.
Jackdaniels
31.01.2022, 18:48
Hamsik ve Baka yoksa ideal maç kadrom şöyle : UĞURCAN-PERES-TAHA-VİTOR-PUCHACZ-SİOPİS-DORUKHAN-MALLI-WAKA-VİSCA-CORNELİUS
İl dışından kombine alan önemli bir taraftarımız var. Kulüp bu kombinelerle ilgili “ Ya bir taraftara ya da kulübüne devret” şeklinde bir çağrı yapmalı. Gereksiz yere o koltuklar boş kalmasın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hamza Yilmaz
31.01.2022, 20:13
Sakatligi ciddi mi acaba Hamsik‘in? Bu hafta oyna Grande Reis
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Çok doğru. Sağlık ekibini de atletik performans ekibini de tanımıyorum. Önceki doktor ve kondisyoner için epey eleştiri okumuştum. Yaşanan sakatlıkların ne kadarı onlarla alakalı, bilemiyorum. Kazandığımız için üstüne düşülmüyor. Allah korusun, iki olumsuz sonuçta nelerin konuşulacağını da az çok kestirebiliyoruz.
Bu sakatlıklar oyuncu yabancıysa, kontenjan açma güdüsü dışında bir şey uyandırmıyor. Ne kadar üzücü... Bizim gibi, işin duygusal yönünü abartılı yaşayan bir kitle bile böyle dönüştüysek, gerisini siz düşünün.
Futbolcu bir kulübün en büyük sermayesidir. Onunla maç kazanırsın, onunla gelirlerin artar. Milyon euroların döndüğü bir yerde bu ekibin bu kadar önemsenmemesi çok ilginç. Belli ki bir yerlerde bir hata yapılıyor. Bu yıla özgü bir durumda değil. Yıllardır sürekli futbolcularımız sakatlanıyor.
Mert Oğuzlu61
31.01.2022, 20:55
Gs macinda oynaması beklenen Hamsik hala antrenmanlara cikamadi, doğal olarak geriliyoruz. Biliyoruz yoruldun ama bu dava sensiz olmaz reis...
Senin gibi bir profesyonelin 2 haftada iyileşip düşmanı çiğ çiğ yemek için hazırlanıyor olması gerekirdi. Hadi dön artık.
----bruno---taha---hugo----puchaz
---------------doruk--hamsi
-------visca-------baka------waka
---------------------viking
Madem transfer yok, Taha'yı sahaya sürüp ona bu şansı vereceğiz.
emre6117
31.01.2022, 21:03
Sakatligi ciddi mi acaba Hamsik‘in? Bu hafta oyna Grande Reis
Hamsik ile ilgili bir aciklama yapilsin artik. Adam gs macinda oynayabilir deniyordu. 2 hafta gececek aradan hala daha kasimpasa macinda olmayabilir deniyor.
Kasimpasa macini bir sekilde gecmemiz lazim da, kinya macina artik tam takim cikip, sampiyonluk oyunu oynamaliyiz.
Emre Çömez
31.01.2022, 21:05
61SAAT SPOR SERVİSİ
Trabzonspor’da sakatlığı bulunan ve son iki maçta forma giyemeyen Hamsik, çalışmalarına salonda devam ediyor.
Henüz ağrıları geçmeyen yıldız oyuncunun çarşamba günü kendisini deneyeceği öğrenildi.
U19 takımıyla oynanan mücadelede sakatlanarak oyundan çıkan Koita’nın ise adelesinde şiş oluştuğu ve şiş indikten sonra tedaviye başlanacağı bildirildi.
Koita’nın yarın durumunun netleşmesi beklenirken oyuncudan gelecek cevaba göre MR’a da girebileceği bildirildi.
yorumsuz6117
31.01.2022, 21:38
Hamsik oyna artık reyiz sensiz olmuyor, kan damlıyor gözlerimden kan..
Cuma akşamı Giresun Konya'dan puan veye puanlarla dönmeli
bu Giresun varya Sergeni gönderdi..Terimi gönderdi..bizi şöyle bir hırpaladı..
bakalım Konyaya karşı ne yapacaklar..çok şiddetli olarak da puana ihtiyaçları var..
falcon_61_
31.01.2022, 21:55
Nereye park edersen park et, eğitilmemiş kekolar arkana ve çıkışına park edebiliyor, onun keyfini bekliyorsun. Ulan madem park ediyorsun erkenden çıksana maçtan, yine dellendim.Ben nerdeyse Medical parkin orda bırakıyorum arabayı. Değilse gitti 1-2 saat boşa [emoji16]
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
thehell61
31.01.2022, 22:27
Ya Koita Allah aşkına bir dur arkadaş. Ulan dilimi eşek arısı soksaydı da GS maçından sonra tam kadro Kasımpaşa'yla oynarız demeseydim. Bu nedir lan?
Neyse bu maç bizim. kaçarı yok.
Halil Alemdar
31.01.2022, 22:49
Bence Hamsik Ömür ve Bakasetas olmaz maçta. Eksiklere bak tövbe yarabbi.
——————Uğurcan—————
Peres—Denswill—Hugo—Puhaç
————-Doruk—Siopis————
Visca————Yunus———Waka
——————Cornelius————-
Ya da Cornelius arkasında Djaniny oynar Mallı daha geride falan filan.
yorumsuz6117
31.01.2022, 23:14
Sağlık ekibininin şutlanması lazım gerçekten, Hamsik 2 maçtır top oynamıyor ve hafif ağrısı var hala daha, rezalet..
emre6117
31.01.2022, 23:44
Bence Hamsik Ömür ve Bakasetas olmaz maçta. Eksiklere bak tövbe yarabbi.
——————Uğurcan—————
Peres—Denswill—Hugo—Puhaç
————-Doruk—Siopis————
Visca————Yunus———Waka
——————Cornelius————-
Ya da Cornelius arkasında Djaniny oynar Mallı daha geride falan filan.
H.turkmen, y.malli, yusuf erdogan, beratin ilk 11 ciktigi her mac 1 kisi eksik gibi oynariz. Hatta bu isimlere siopis bile eklenebilir.
Ama bu oyuncularin hepsi sonradan oyuna girse, hepsi katki yapabilir.
O yuzden yunus malli yerine 3.yerli olarak ahmetcan ile cikip ( gs macinda guvenip 45 dk.oynattiysak kasimpasa macinda da guvenebiliriz.) Y. Malli poziyonunda djaniny oynayabilir.
Bu o
Sağlık ekibininin şutlanması lazım gerçekten, Hamsik 2 maçtır top oynamıyor ve hafif ağrısı var hala daha, rezalet..
Edgar'ın (muhtemelen) ts kariyerinin sonlanmasına sebep olan sakatlığı anlamadı adamlar. Takımla galibiyet pozu verdi, stadyumdan yürüye yürüye ayrıldı. Bunun üstüne çıkamazlar herhalde artık.
bizde kimin testi pozitif çıkmış?
instagramda gördüm de az önce.
Enes Başkaya60
01.02.2022, 00:36
bizde kimin testi pozitif çıkmış?
instagramda gördüm de az önce.
Bakasetas'ın maalesef...
Bakasetas'ın maalesef...
hadi ya. çok kötü oldu bu. inşallah başkalarına sıçramaz.
Onur Akyüz
01.02.2022, 02:31
Biz sene başından beri her maç ortalama 4 as oyuncudsn yoksun çıkıyoruz maçlara. Bu bazı maçlar 5 bazı maçlar 6 kişi oluyor.
gs maçı: edgar-gervinho-hamsik-djaniny-ömür-koita-trondsen
giresun maçı: edgar-gervinho-tony-hamsik-djaniny-koita-trondsen
sivas maçı: edgar-gervinho-tony-djaniny-trondsen
Bu son üç maçımız.
Mesela fikstürden rastgele bir maç seçiyorum;
Bjk maçı: edgar-gervinho-peres-baka(sakatlandı)-ht4ramos(sakatlandı)
Bu saatte belki hatalı yazdığım olabilir ama hızlıca çıkardığım tablo bu şekilde. Bu ne yav??
6Şafak Aydın1
01.02.2022, 02:37
Bu mactaki en güzel sey tarihi.
Gökhan Balcı
01.02.2022, 03:22
Sakatlık meselesi ciddi anlamda can sıkıcı bir mesele. Çok geçmeden bu ekip işini ayarlamak lazım. Her şey güzel giderken gereksiz bir gündem ile uğraşmak zorunda kalıyoruz. Çünkü x oyuncu sakatlanıyor ve döndükten sonra da form tutmasını bekliyoruz. Bu sene en çok Tony hamsik ömür ve bakasetas konusunda yaşadık bunu ki dördü de yerini dolduramadığımız adamlar. Özellikle hamsik ve bakasetas. Tony için kouassinin gelişi ile bir fikir sahibi olacağız ama ligin geride kalan kısmında bu anlamda çok zorlandığımız da bir gerçek. Tam kadro bir türlü maça çıkamıyoruz. Geçen maç hamsik yoktu top ayağımızda kalamadı bir türlü. Ömür olmadı mı delip geçemiyorsun oyunu hareketlendiremiyorsun bakasetas olmadı mı şut tehditi sıfıra iniyor neredeyse nwakaeme olmadı mı da oyunu rakip alana yıkamıyorsun. Özel oyuncularımızın üzerine daha çok düşmemiz ve onları sağlıklı tutmamız gerekiyor. Tek kulvarda oynadığımız bu süreçte böyleyse seneye ne olur düşünmek istemiyor insan çünkü
cakalkerem
01.02.2022, 08:11
zaten herşeyin bu kadar iyi gitmesi normal değil di..Birşeyler olması lazımdı...
HOPA'LI TS'Lİ
01.02.2022, 08:31
Trabzonspor sağlık ekibinin derhal şutlanması lazım
Bu maçta tam kadro oluruz diye düşünüyorduk.
Koita (müzmin sakat, sezon sonu yollar ayrılmalı), Ömür (hala iyileşemedi, çok sık sakatlanıyor, değeri bulunursa satılsın sezon sonu), Baka (Covid), Hamsik (en kritik oyuncumuzun ağrıları geçmek bilmiyor, ne ağrıymış arkadaş yahu?)
2 sezon önce de şampiyonluğa çok yaklaşmışken Covid-19, sakatlık ve sakatlık dönüşü formsuzluk kaynaklı kritik oyuncu eksiklikleri yüzünden şampiyonluğu teslim etmiştik.
Allah'tan tek rakip var, onunla da bir maçı eksik 9 puan fark var.
Paşa ve Konya maçlarını kayıpsız geçmeliyiz.
pReN@_61
01.02.2022, 09:14
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1488171339940876294
En son dün güncellenmiş.
Oyuncuları sakatlıktan kurtaramıyoruz, anladık ama bu virüsten nasıl koruyamıyoruz anlamıyorum. Az da olsa burada bir zaafiyet var. Diğer takımlardan bu tip haberler neredeyse hiç gelmezken biz 3 oyuncumuzu kaybettik...
Devrim Arslan
01.02.2022, 11:40
Allah aşkına bizi kim yakalayacak bu iş bitti içerde konyayı öptük mü formaları hazırlayın
pReN@_61
01.02.2022, 11:42
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1488432364711817216
adiloş bebe
01.02.2022, 11:43
Oyuncuları sakatlıktan kurtaramıyoruz, anladık ama bu virüsten nasıl koruyamıyoruz anlamıyorum. Az da olsa burada bir zaafiyet var. Diğer takımlardan bu tip haberler neredeyse hiç gelmezken biz 3 oyuncumuzu kaybettik...
Özellikle lige verilen aralarda bu tip vakaların artacağı belliyken takımın toplanışını biraz daha erkene çekebilirlerdi. Tabii ki hocadan daha iyi bilemem ama biraz daha erken toparlanmak daha iyi olurdu. Kaldı ki bazı oyuncularımız daha dönüp idmanda bile çıkamadı.
Erkut Ay
01.02.2022, 11:48
Konyaspor'u yenmek demek ayrıca konya nın ensesinde bulunan rakiplerin ikincilik için iştahlanması demek konya ondan sonra 2 sırada bile kalamaz .
önce şu kasımpaşa yı yenmek lazım Bakasetas en azından yedek kadroda bulunmalı ayrıca Hamsik şu ağrı sızı muhabbetini bitirmeli profesyonelliğini ve isteğini bilmesek mahsusdan mı yapıyor diyeceğiz.
bize bu maçlarda orta saha ile forvet hattında bağlantı yapacak ayağı iyi oyunculara ihtiyacımız var Hamsik mutlaka oynamalı hattaevinde antrenman yapan Bakasetas da kadroda olmalı.
şu sağlık ekibinide kulüp bir gözden geçirsin artık diğer rakiplerde hiç aksaklık olmuyor ben gizlediklerini bile düşünüyorum.
bu taraftarın artık yanlışa tahammülü yok ve olamaaz..
Hamsik ve Bakasetas oynamazsa Avcı Hoca ana planın dışına çıkacaktır diye düşünüyorum.
Bu oyuncular olmadan topa sahip olmak ve pas oyunu kolay değil.
Siopis'li pres yapan orta sahanın kazanacağı toplarla Tony ve Visca üzerinden yapılacak hücumlar üzerinden sonuca gidilecek gibi görünüyor.Yine bireysel ayaklara bakacağımız bir maç bizi bekliyor.Oyunu tutarsak golü bir şekilde buluruz. Kasımpaşa maçı Konya'dan daha zor geçecek.Konya karşısında daha rahat bir galibiyet bekliyorum.
6Şafak Aydın1
01.02.2022, 12:49
Nasrettin Hoca erkenden kalkıp kapı dışarı çıkınca, bir de bakar ki kar dam boyu olmuş. Dam çöker endişesiyle telaşlanır. Kar küreğini alıp bir an önce karı temizlemek için kürümeye başlar. O anda dengesini kaybedip damdan aşağıya düşer. Nasrettin Hoca´nın sesine toplanan konu komşu, hısım akraba, 'aman nasıl olmuş, ayağı mı kolu mu kırılmış, doktora götürelim, kırıkçı çağıralım´ derken Nasrettin Hoca:” Ben doktor falan istemem bana damdan düşen birini getirin” der.
Mehmet Fatih Yavuz
01.02.2022, 12:51
Ömür ün son durumu ne? Eğer Hamsik ve Bakasetas olmaz ise merkez orta saha organizasyonunu Ömür üstlenmek zorunda. Eğer Ömür de oynamazsa Yunus kalıyor sadece...
Doğukan Uçan
01.02.2022, 12:59
Bu maçı her türlü alacaz rahat olun.
Bakasetas, hamsik olmasa da olur.
Mehmet Fatih Yavuz
01.02.2022, 13:21
https://twitter.com/tribundoldumu/status/1488437007361716233/photo/1
thehell61
01.02.2022, 14:03
Takım bu kadar iyi giderken bile Twitter da bilet alın gelin diye video yayınlıyorsa bu işte bir sıkıntı var demektir. Uzun yol ve fahiş fiyatlar olmasa her maça gideceğim ama oradaki binlerce insan 40 bin kişilik stadı dolduramıyor. Sorsan herkes Trabzonsporla yatıp kalkar.
Önümüzdeki 3 Maç 9 puan alırsak iş biter
Yusuf BALCI
01.02.2022, 14:10
Takım bu kadar iyi giderken bile Twitter da bilet alın gelin diye video yayınlıyorsa bu işte bir sıkıntı var demektir. Uzun yol ve fahiş fiyatlar olmasa her maça gideceğim ama oradaki binlerce insan 40 bin kişilik stadı dolduramıyor. Sorsan herkes Trabzonsporla yatıp kalkar.
sorma ya. ben izmirden kombine aldım mesafeden dolayı gidemiyorum. her hafta devrediyorum. devredecek adamı bile zor buluyorum.
kendim izmirdeki takımların maçlarına da gidiyorum ayrıca stada. bir kültür olmalı bu ve trabzon halkında garip şekilde yok. sorsan en iyi trabzonsporlu hepsi ama tribünleri dolduran yok.
UĞUR DURTAŞ
01.02.2022, 14:17
Maçımızı yönetecek hakem % 51 tugay kaan numanoğlu % 49 hüseyin göçek.
**
Kadir Aydın
01.02.2022, 14:22
Sikmayin caninizi, djanini reis ipleri eline alacak.
AYYILDIZ
01.02.2022, 14:26
Siopis mutlaka oynamalı. Bu adam olmadan olmuyor. Siopis-Dorukhan-Hamsik veya Ömür. Ömür ve Hamsik’in maça yetişeceğini düşünüyorum.
ilelebeTS
01.02.2022, 14:40
https://pbs.twimg.com/media/FKgi4DsXwAoGF4H?format=jpg
cakalkerem
01.02.2022, 15:29
dikkat edin lan idmanlarda birbirinizi sakatlamayın...
Durduğunuz yerde sakatlanıyorsunuz
lazminator61
01.02.2022, 15:44
bizde 1 oyuncu hafif sakatlaniyor, sonra haftalardir yok. Rakiblere bakiyorum, fazla sakat yok. Gönderdimiz Kronik sakat olan Kamil Ahmet, Hatayda, full oyniyor.. Bu isde bi gariblik var
Doğukan Uçan
01.02.2022, 15:48
bize rakipler sert oynuyor, herkes bizi yenmeye çalışıyor.
antalyaspor bizi yendi ligde 3 aydır maç kazanamıyor.
cakalkerem
01.02.2022, 15:50
antalya beter olsun daha da galibiyet alamadan küme düşsün
Halil Alemdar
01.02.2022, 17:09
Gelsin şu maç artık deliricem Trabzonsporsuzluktan
yorumsuz6117
01.02.2022, 17:17
Grande gözünü seveyim oyna artık, sensiz başı kesik tavuk gibiyiz..
—-————uğurcan
peres—hüseyin—vitor—pohaç
————doruk—yunus
visca———-djanini——-—tony
———— —cornelius
Baka-Grande yok, Ömür sakat. Sağ stoperde Tahayı görmek isterim ama hoca ilk maçtan oynatmaz. AhmetC ise sol stoper.
Nihat Güneş
01.02.2022, 18:29
Huseyin in ayagi yok.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emre6117
01.02.2022, 19:12
—-————uğurcan
peres—hüseyin—vitor—pohaç
————doruk—yunus
visca———-djanini——-—tony
———— —cornelius
Baka-Grande yok, Ömür sakat. Sağ stoperde Tahayı görmek isterim ama hoca ilk maçtan oynatmaz. AhmetC ise sol stoper.
Huseyinin bu macta ilk 11 cikmayacagina her turlu iddiaya girerim. O kadar da degil.
stadın dolması önemli değil ..bence..gelen taraftarın efektif olması önemli...
maçlarda yusuf yusuf edenler..topçularımıza saldıranlar..
ikidebir gelip rahat kazanırız modunu açmayı bıraksın..
bu ligde kolay maç yok..ve bizim de rahat kazandığımız maç yok..varsa 2 tane söyleyin..
hem rahat kazanınca ne oluyor..
önemli olan KAZANMAK..gerekirse acı çekerek olsun..
ilelebeTS
01.02.2022, 20:51
Marek oynamazsa sal 4-4-2'yi, sağlı sollu bas geç. Oyunu kontrol edeceğiz diye uyuşuyoruz.
2000/2001 sezonu s
Samsun maçı var ligtv de
Oktay ikinci golü attı rovesatayla.
Sergende bı numara yok ama:)
memozcan
01.02.2022, 21:26
arkadaşlar farkettiniz mi; lige verilen ara 35 gün sürdü!!
Ben anlamıyorum ya abi anlamıyorum. Türkiye'nin tek en büyük futbol şehri Trabzon.. Ve açık ara lider. Biletler Uygun.. Biletler karaborsa ya düşmesi lazımken zorla çağrı ile stadı doldurma peşindeyiz..
Ya ben Rize'den geliyorum işten izin alıyorum ve Rize'liyim. Ben anlamıyorum bu durumu
Fatih Solmaz
01.02.2022, 21:55
arkadaşlar farkettiniz mi; lige verilen ara 35 gün sürdü!!
arkadaşım sayı saymasını da mi bilmiyorsunuz 75 güne 35 gün diyorsunuz.
musti5576
01.02.2022, 22:03
Ben anlamıyorum ya abi anlamıyorum. Türkiye'nin tek en büyük futbol şehri Trabzon.. Ve açık ara lider. Biletler Uygun.. Biletler karaborsa ya düşmesi lazımken zorla çağrı ile stadı doldurma peşindeyiz..
Ya ben Rize'den geliyorum işten izin alıyorum ve Rize'liyim. Ben anlamıyorum bu durumu
Samsun dan geliyorum, 3.maçım. 2 de 2 yaptık 3 de olacak inş.
Doğukan Uçan
01.02.2022, 22:08
bizim ülke insanı her işi son dakikaya bırakır ondan dolayı bilet konusunu sıkıntı etmeyin stadyum full dolu olacak. deplasman tribünün bile açıyorlar.
Kim bulduysa şu milli ara illetini....
Az önce 1996da oynanan malum maç çıktı önüme ve tekrar o takım nasıl şampiyon olamadı diye kendi kendime hayıflandım. Uğurcanı o takıma koysak herhalde 20 puan fark atarlardı...Ünal, Orhan, Hami, Abdullah, Tolunay, Ogün, Şota...efsane takımdı...yine hüzünlendim ağalar, bu sefer sevinen biz, bordo mavi yürekler olur inşallah
Az önce 1996da oynanan malum maç çıktı önüme ve tekrar o takım nasıl şampiyon olamadı diye kendi kendime hayıflandım. Uğurcanı o takıma koysak herhalde 20 puan fark atarlardı...Ünal, Orhan, Hami, Abdullah, Tolunay, Ogün, Şota...efsane takımdı...yine hüzünlendim ağalar, bu sefer sevinen biz, bordo mavi yürekler olur inşallah
Uğurcan gidince olabilecek tatsızlıklar rüyalarıma giriyor.
MehmeTS_ADANA
02.02.2022, 01:06
ben o zaman 14 yaşındaydım o günde bugünde görüşüm değişmedi bizim o sene ortalama bir kalecimiz bile olsa 7-8 puan farkla şampiyonduk. rüştü malum takıma en az 5-6 maç kazandırdı o sezon, bizim kova nihat bir maç kazandıramadı
11 yaşındaydım, o gece yıkılışım hala aklımda.
Hala o maçın özetini izlemeye kalktığım zaman boğazıma bir şey takılıyor.
Burak Bıyıklı
02.02.2022, 08:13
Millete kahveden izlemek daha keyifli geliyor. Napoli gibi şehir takımıyız diye övünüyoruz. Şehir takımı halinle şampiyonluğa oynuyorsun, stadın haline bak.
Evet ulaşım zorluğu, maç sonrası çıkış rezaleti etkiliyor ama bunu bahane edip uğraşmayan da çok. Böyle bir sene yakalamışız biletlerin 1 saatte tükenmesi lazım. Yazık oluyor.
Trabzondakiler trabzonsporun büyüklüğünü, farklılığını hep orada oldukları için kavrayamıyorlar bence.
cakalkerem
02.02.2022, 08:25
neredeyse tüm belediyeler bedeva otobüs kaldırıyor...stadda yine az bucuk boşluk olsada genelde dolu oluyor..
Benim anlamadığım tribünde birlik beraberlik bir marş bir ortak ses yok...
Şimdide samanyolu modası çıktı..
uzun yıllar sonra şampiyonluğa bu denli yaklaştık...
Takım iyi ekip iyi ortam iyi...
taraftar daha iyi olmayı hak ediyor..
Malesef hani tüm taraftar grupları birleşecekti..
Hadi birleşti..
Neden ortak bir akıl çıkmıyor..
Tv den maçı izlerken ıslıktan başka birşey duyamıyoruz malesef
cakalkerem
02.02.2022, 08:34
ulan şu gs maçında bakesetasın attığı golde spikerin üzerine basa basa ba ke se tassss diye bağırmasını izledikçe daha çok zevk alıyorum....
Bu arada maçı n özetini yine izledim de Berat pimi çekilmiş el bombası gibiydi...
HOPA'LI TS'Lİ
02.02.2022, 09:08
Şb maçından 2 hafta önce şb ile 4 puan öndeyken, bir Cuma maçında Avni Aker'de son 75 dakikasını tek kale oynadığımız ve 21 %100 gol pozisyonuna girdiğimiz Van maçını Erkan'ın attığı şans eseri golle 1-0 kaybetmiştik. O maça kadar sahamızda yenilgimiz yoktu.
Ertesi gün Şb zorlu Antalya deplasmanında gündüz maçında Aykut'un eliyle düzeltip attığı haram golle 0-1 maçı kazanmış ve puan farkı 2'ye düşmüştü. Oysa son 4 haftaya girilirken TS ve şb'nin maçları aynı saatte oynatılmalıydı.
Şb başkanı Ali Şen, maç öncesi şehri germiş, çevre illerden polis ordusu Avni Aker'e yığılmıştı. 12.00'de stad kapıları kapatılmıştı. İnsanlar perişan oldular.
Abdullah Ercan'ın 19. dakikada attığı füzeyle devreyi 1-0 önde kapatmıştık.
55. dakikada Abdullah'ın ayağından seken top hafif eline çarpınca Metin Tokat adisi frikik verdi ve Oğuz Çetin Metin Mert'i avladı (Sarıyer'den gelen Müller). Oysa frikik kararı hatalıydı.
83'de soldan karbonat Erol'un yaptığı ortayı önce Tolunay sonra savunma seyredince Aykut noktayı koymuştu.
2.devre Hami'nin akıl almaz hızdaki şutlarını 23'lük Rüştü insanüstü gayretle çıkartınca maalesef son 2 hafta kala şampiyonluğu vermiştik.
O sezon ikili averaj olayı yoktu. Zaten 2 maçta da yenmişlerdi. Ancak genel averajda açık ara öndeydik.
Sonraki hafta biz ligden düşen Karşıyaka'yı İzmir'de 4-1 yenmiştik. Şb yine bir zorlu rakip İstanbulspor ile Kadıköy'de oynadı. 60 küsür dakika 0-0 giden maçta, bir anda rakibe 2 kırmızı kart ve 2-0 yendiler.
Son hafta düşen Eskişehir'i 7-1 yenmemize rağmen, DAVUL ve ZURNA eşliğinde şb'yi karşılayan Van'lıların 1-3 yenilmesiyle çok hazin bir şekilde şampiyonluğu teslim etmiştik. 6 ay kendime gelemedim.
HOPA'LI TS'Lİ
02.02.2022, 09:10
ulan şu gs maçında bakesetasın attığı golde spikerin üzerine basa basa ba ke se tassss diye bağırmasını izledikçe daha çok zevk alıyorum....
Bu arada maçı n özetini yine izledim de Berat pimi çekilmiş el bombası gibiydi...
Maç özetini Bein'den tekrar tekrar izliyorum.
Yalçın Çetin'in bakasetassssss bağırması ve bu arada top ağlarda büyük hataaa haykırışı beni benden alıyor.
GS ve BJK'yi evlerinde yıktık.
Sıra 1997'den bu yana Kadıköy'de lig maçlarında yenemediğimiz ahlaksız hırsızları yıkmaya geldi.
HOPA'LI TS'Lİ
02.02.2022, 09:14
neredeyse tüm belediyeler bedeva otobüs kaldırıyor...stadda yine az bucuk boşluk olsada genelde dolu oluyor..
Benim anlamadığım tribünde birlik beraberlik bir marş bir ortak ses yok...
Şimdide samanyolu modası çıktı..
uzun yıllar sonra şampiyonluğa bu denli yaklaştık...
Takım iyi ekip iyi ortam iyi...
taraftar daha iyi olmayı hak ediyor..
Malesef hani tüm taraftar grupları birleşecekti..
Hadi birleşti..
Neden ortak bir akıl çıkmıyor..
Tv den maçı izlerken ıslıktan başka birşey duyamıyoruz malesef
Ligdeki en kötü tribüne sahibiz.
Stad full ama etkisi bir o kadar az ve kötü
Birliktelik yok.
Bize özgü ortak seslendirilen tezahüratlar yok.
HOPA'LI TS'Lİ
02.02.2022, 09:16
Zaman geçmek bilmeyi
Şu milli araları koyanın...
TS lig tarihinin en erken şampiyonluğunu ilan etmesin, hatta strese girip Konya'ya yakalansın diye yapmıyorlarsa namerdim.
Oğuzhan Fidan
02.02.2022, 09:59
Millete kahveden izlemek daha keyifli geliyor. Napoli gibi şehir takımıyız diye övünüyoruz. Şehir takımı halinle şampiyonluğa oynuyorsun, stadın haline bak.
Evet ulaşım zorluğu, maç sonrası çıkış rezaleti etkiliyor ama bunu bahane edip uğraşmayan da çok. Böyle bir sene yakalamışız biletlerin 1 saatte tükenmesi lazım. Yazık oluyor.
Trabzondakiler trabzonsporun büyüklüğünü, farklılığını hep orada oldukları için kavrayamıyorlar bence.
biliyorlarda hep yanında dibinde olan bir varlıkla uzakta hasret çektiğin bişey aynı olmaz hocam.. adam almanyadan neden kalkıp maça geliyor sanıyorsunuz oda sürekli trabzonda olsa her maça gitmez. ama dediğin doğru bu sezon her maç 40bin kişi olmalı stadta. kasımpaşa zaten çıkamaz konyaya çimleri yedirip göndericez
pReN@_61
02.02.2022, 10:04
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1488615355681488905
Oğuzhan Fidan
02.02.2022, 10:08
Yalçın Çetin'in bakasetassssss bağırması ve bu arada top ağlarda büyük hataaa haykırışı beni benden alıyor.
Sıra 1997'den bu yana Kadıköy'de lig maçlarında yenemediğimiz ahlaksız hırsızları yıkmaya geldi.
25 yıl sonra kadıköyden galibiyetle çıkıcaz inşallah.. fenere acımak yok
Bende dün akşam bjk maçının özetini izledim. Berat'ı baya beğendim. Dorukhan ile ikisi aynı anda oynayamıyor. Hatta son bir kaç maçtır dorukhan orta alanda en az berat kadar kötü. Hamsik berat ikilisi daha üretken gibi geldi bana..
Harun CAN
02.02.2022, 10:26
Ben olsam iç sahada kalan bütün maçları İstanbul Bursa Kocaeli Sakarya'da falan oynatırım. Taraftar etkisi Trabzon'da neredeyse sıfır.
pReN@_61
02.02.2022, 10:37
2 gün kaldı maça.
Sakatlar döner inşallah kadroya.
kaçarava
02.02.2022, 10:38
Abdülkadir Ömür'ün bu maça yetişme ihtimali artmış.
ÖmürKaradeniz61
02.02.2022, 10:50
Bende dün akşam bjk maçının özetini izledim. Berat'ı baya beğendim. Dorukhan ile ikisi aynı anda oynayamıyor. Hatta son bir kaç maçtır dorukhan orta alanda en az berat kadar kötü. Hamsik berat ikilisi daha üretken gibi geldi bana..
Hocam bende dün en az 7-8 maçınızın özetini izledim tüm maçların en kötü oyuncusu Berat. Ne pas atıyor ne şut atıyor ne hücumda var ne defansta . Tamamiyle al gülüm ver gülüm Okay gibi.
Zafer Fidan
02.02.2022, 11:06
Ben olsam iç sahada kalan bütün maçları İstanbul Bursa Kocaeli Sakarya'da falan oynatırım. Taraftar etkisi Trabzon'da neredeyse sıfır.
Evet tabiki cok mantikli. Trabzon sehri 40 yildir kupa görmedi ve sen kalan maclari Istanbulda oynatmak istiyorsun. Bu kupayi bu sehir ve insanlari ve Trabzonspor taraftari hak ediyor. Destek vermek istiyorsan gidersin Trabzona ve macta etkini gösterirsin.
Fatih Özkan
02.02.2022, 11:33
Rüyanızda görürsünüz.
TV'lerde tanıklık ettiğiniz hezimetlere canlı gözlerle tanıklık etmek ne demek bilir misiniz ? Ve bütün bu hayal kırıklıklarına rağmen maçlara gitmeye devam etmek. İçinde koca bir sıkıntı taşıya taşıya...
2010 - 2011'i bile geçtim. Her sene inanç tazeleyip kombine alıp rezil bir futbola, sezona tanıklık etmek çoğu arkadaşa kolay geliyor. Burada stadın dolmamasından şikayet edenlerin %70'i yaşanan hezimetlerden sonra bırakın maça gitmedi Avni Aker'e/Akyazı'ya atım atmaya tövbe ederdi.
Size basit geliyor.
Doğukan Uçan
02.02.2022, 12:23
stat nerede dolmuyor maça daha 3 gün var biletlerin tamamına yakını bitmiş. maç günü 1 tane boş koltuk olmayacak.
Harun CAN
02.02.2022, 12:24
Evet tabiki cok mantikli. Trabzon sehri 40 yildir kupa görmedi ve sen kalan maclari Istanbulda oynatmak istiyorsun. Bu kupayi bu sehir ve insanlari ve Trabzonspor taraftari hak ediyor. Destek vermek istiyorsan gidersin Trabzona ve macta etkini gösterirsin.
Ben zaten kombine sahibiyim maçlara da gidiyorum. 40 yıldır kupa görmeyen taraftar maça gidip çay kahve çekirdek derdine düşüyor. Ayağa kalkana otur diyor neyden bahsediyosun sen. Trabzondakinin 3 katı da Trabzonspor taraftarı var Türkiye'nin 4 köşesinde. Unutma en efsane tribün İstanbul'da olmuştu neredeyse 70.000 kişiyle olimpiyatta oynadığımız maç. Neye göre Trabzondaki hakediyor da İstanbuldaki haketmiyor.
Emirhan Uludüz
02.02.2022, 12:25
Rüyanızda görürsünüz.
TV'lerde tanıklık ettiğiniz hezimetlere canlı gözlerle tanıklık etmek ne demek bilir misiniz ? Ve bütün bu hayal kırıklıklarına rağmen maçlara gitmeye devam etmek. İçinde koca bir sıkıntı taşıya taşıya...
2010 - 2011'i bile geçtim. Her sene inanç tazeleyip kombine alıp rezil bir futbola, sezona tanıklık etmek çoğu arkadaşa kolay geliyor. Burada stadın dolmamasından şikayet edenlerin %70'i yaşanan hezimetlerden sonra bırakın maça gitmedi Avni Aker'e/Akyazı'ya atım atmaya tövbe ederdi.
Size basit geliyor.
Ayrıca bu tezlere örnek olarak 2010-2011 deki maç gösteriliyor. O sene Trabzon'da eski stad bile dolmuyordu ancak İstanbul'da olimpiyat dolmuştu. Yılda bir kere gelince dolar tabi insanlarda yılların özlemi var. Ayrıca İstanbul'da yaşayan bir insanın sosyoekonomik durumuyla Trabzon'daki çok farklı. İnsanlar ucuz ekmek için kuyruğa girerken maçlara gitmek o kadar kolay olmuyor. Cumartesi 16:00 demek bir çok insanın çalıştığı saate denk gelmesi demek.
Edit: Bunların haricinde insan kahvede maç izlemek de isteyebilir en doğal hakkı. Hareket alanı istiyordur, baskı yerken kahvenin dışına çıkıp sigara yakmak istiyordur, kahvede sürekli beraber maç izlediği insanlarla daha dar bir alanda izlemek istiyordur. En önemlisi maçtan sonra sokakta eve yürürken temiz hava alıp kısa sürede eve gitmek istiyordur. Ya da stada giden de oturup rahat rahat izlemek istiyor olabilir. Futbol ve kulüp sevgisi salt stadyuma gitmek olarak algılanmamalı.
Harun CAN
02.02.2022, 12:33
Rüyanızda görürsünüz.
Size basit geliyor.
Basit gelmiyor bizzat ben de yaşıyorum bu durumu. 2002'den beri gidiyorum Trabzon'da maçlara. Bizde takımı ateşleyen taraftar yok. Ancak bizim takım, rakip takım ya da hakem ateşlerse bizde hareketlilik başlıyor.
O kadar taraftarı yönlendirecek olan taraftar gruplarından bir örnek vereyim. Samsunsporla oynanan bir hazırlık maçında " sex on the beach" diye tezahürat yaptıktan 3 dakika sonra "şehitler ölmez vatan bölmez" tezahüratına başlamıştı. Özeti budur. Biletler bitti görünen maçlarda gözle görünen büyük boşluklar oluyor. Adam kombine almış bir şekilde ama maça gitmiyor. Aktarma da yapmıyor. Bayern ve Dortmund kombinesi olup belli sayıda maça gitmeyenlerin kombinesi haklı olarak iptal ediyor mesela. 80'li yıllardaki Avni Aker Ruhuna geri dönebilirsen o zaman bişey demem. Onun haricinde iç sahada 40.000 kişinin etkisi bu kadar az olmamalı.
lazfather61
02.02.2022, 12:53
En iyi spiker trtden beri hastasıyım
HOPA'LI TS'Lİ
02.02.2022, 12:55
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1488615355681488905
%100 olmalı
Dile kolay 38 yıl sonra ilk resmi şampiyonluğumuz
HOPA'LI TS'Lİ
02.02.2022, 12:56
25 yıl sonra kadıköyden galibiyetle çıkıcaz inşallah.. fenere acımak yok
Koç'ların Ali'ye 2.kez MEGAFONU ELİNE TUTUŞTURMAK FARZ OLDU.
Oğuzhan Fidan
02.02.2022, 12:58
Koç'ların Ali'ye 2.kez MEGAFONU ELİNE TUTUŞTURMAK FARZ OLDU.
Bu sefer megafon ile başka yerinden masallar anlatacaktır sayın mali moç! Biz bu oyunları yıllardır gördük görmeyede devam edicez şampiyonluk yolu gül bahçesi değil dedi Hocamız doğru diyor tabiki.
HOPA'LI TS'Lİ
02.02.2022, 12:59
Bu sefer megafon ile başka yerinden masallar anlatacaktır sayın mali moç! Biz bu oyunları yıllardır gördük görmeyede devam edicez şampiyonluk yolu gül bahçesi değil dedi Hocamız doğru diyor tabiki.
Şu herifi sahasında morartmak en güzel duygu olur.
thehell61
02.02.2022, 13:00
3,4 tane atalım yine stadı yaksınlar istiyorum.. :D
Oğuzhan Fidan
02.02.2022, 13:02
Şu herifi sahasında morartmak en güzel duygu olur.
Stadı yine yakar bu dengesizler. Mali koç bu sefer megafonu alamadan istifa ettirilir.. her türlü pisliğe hazır olalım o gün.. sahada koyup geçsekte saha dışında ağlayan çok olacaktır
Oğuzhan Fidan
02.02.2022, 13:03
Maç maç gidiyoruz hedef kasımpaşa takımı :)
yorumsuz6117
02.02.2022, 13:15
Bakasetas oynamaz %99, Hamsik ve Ömür oynasa yine iyi..
Samet Berber
02.02.2022, 13:53
Hamsik yine yok antrenmanda, bizim sağlık ve fizyo ekibini komple yenilememiz gerekiyor Abdullah hoca umarım sezon sonu gerekeni yapar. Bu kadar muallak sakatlık yaşayan başka bir kulüp var mı bilmiyorum.
Uğurcan gidince olabilecek tatsızlıklar rüyalarıma giriyor.
ben o zaman 14 yaşındaydım o günde bugünde görüşüm değişmedi bizim o sene ortalama bir kalecimiz bile olsa 7-8 puan farkla şampiyonduk. rüştü malum takıma en az 5-6 maç kazandırdı o sezon, bizim kova nihat bir maç kazandıramadı
11 yaşındaydım, o gece yıkılışım hala aklımda.
Hala o maçın özetini izlemeye kalktığım zaman boğazıma bir şey takılıyor.
Şb maçından 2 hafta önce şb ile 4 puan öndeyken, bir Cuma maçında Avni Aker'de son 75 dakikasını tek kale oynadığımız ve 21 %100 gol pozisyonuna girdiğimiz Van maçını Erkan'ın attığı şans eseri golle 1-0 kaybetmiştik. O maça kadar sahamızda yenilgimiz yoktu.
Ertesi gün Şb zorlu Antalya deplasmanında gündüz maçında Aykut'un eliyle düzeltip attığı haram golle 0-1 maçı kazanmış ve puan farkı 2'ye düşmüştü. Oysa son 4 haftaya girilirken TS ve şb'nin maçları aynı saatte oynatılmalıydı.
Şb başkanı Ali Şen, maç öncesi şehri germiş, çevre illerden polis ordusu Avni Aker'e yığılmıştı. 12.00'de stad kapıları kapatılmıştı. İnsanlar perişan oldular.
55. dakikada Abdullah'ın ayağından seken top hafif eline çarpınca Metin Tokat adisi frikik verdi ve Oğuz Çetin Metin Mert'i avladı (Sarıyer'den gelen Müller). Oysa frikik kararı hatalıydı.
83'de soldan karbonat Erol'un yaptığı ortayı önce Tolunay sonra savunma seyredince Aykut noktayı koymuştu.
2.devre Hami'nin akıl almaz hızdaki şutlarını 23'lük Rüştü insanüstü gayretle çıkartınca maalesef son 2 hafta kala şampiyonluğu vermiştik.
O sezon ikili averaj olayı yoktu. Zaten 2 maçta da yenmişlerdi. Ancak genel averajda açık ara öndeydik.
Sonraki hafta biz ligden düşen Karşıyaka'yı İzmir'de 4-1 yenmiştik. Şb yine bir zorlu rakip İstanbulspor ile Kadıköy'de oynadı. 60 küsür dakika 0-0 giden maçta, bir anda rakibe 2 kırmızı kart ve 2-0 yendiler.
Son hafta düşen Eskişehir'i 7-1 yenmemize rağmen, DAVUL ve ZURNA eşliğinde şb'yi karşılayan Van'lıların 1-3 yenilmesiyle çok hazin bir şekilde şampiyonluğu teslim etmiştik. 6 ay kendime gelemedim.
Sene sonunda bu travmayı ihtişamlı kutlama ile tarihin tozlu raflarına kaldıracağız inşallah renkdaşlarım....bizim gibi nice taraftarlar tarih ile hesaplaşmak için sabırsızlanıyorlar, bundan adım gibi eminim
ÖmürKaradeniz61
02.02.2022, 15:05
Bakasetasın testi negatife dönmüş yarın son antrenmana katılacak.
Devrim Arslan
02.02.2022, 15:43
Yukardaki kötü anıların hiç biri bursadan gol haberi var sanıp sahaya inmeleri ve sonra ağlamalarının yerini tutamaz.
HOPA'LI TS'Lİ
02.02.2022, 15:45
Yukardaki kötü anıların hiç biri bursadan gol haberi var sanıp sahaya inmeleri ve sonra ağlamalarının yerini tutamaz.
Yüzümüzü gülümseten çok hoş bir hatırlatma oldu.
Biz Kadıköy'de Onur Recep Kıvrak, Egemen Korkmaz ve Remzi Giray Kaçar'ın gününde olmaları ve çok iyi oynamaları neticesinde Burak Yılmaz'ın orta-şut karışımı golüyle 1-1 bitirmiştik Kadıköy'de
Selçuk Bursa maçı skoru için 2-2 işareti yapmıştı :)
Yıkılmıştı şikeciler
Bursaspor fazlasıyla hak etmişti o sezon (Kadıköy'de 2-0'dan 3-2 geri dönmüşlerdi)
falcon_61_
02.02.2022, 15:47
Yukardaki kötü anıların hiç biri bursadan gol haberi var sanıp sahaya inmeleri ve sonra ağlamalarının yerini tutamaz.İşin doğrusu fenerin kaçırdığı şampiyonluklar bizimkilerden çok öte. Her birine kitap yazılır. Denizli, Bursa , Sivas[emoji16]
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HOPA'LI TS'Lİ
02.02.2022, 16:57
Çok güzel bir haber
İnşallah oynar
3 gün var
Toparlar vitamin, dinlenme vs.
pReN@_61
02.02.2022, 16:59
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1488819935421906950
pReN@_61
02.02.2022, 17:05
Son antrenman cuma günü olmayacak mı ?
Enaldo61
02.02.2022, 17:08
Tam kadro çıkabilirsek şu 2 maça her şey çok güzel olur.
pReN@_61
02.02.2022, 18:49
Satılan bilet 32.661 adet
:cool:
Bu arada bu sene ligde en yüksek seyirci ortalamasına oynayan takımmışız.
lazibere
02.02.2022, 19:48
Çok kişi belki de hatırlamaz bunları, Her saniyesini geçen haftaki GS maçından daha iyi hatırlıyorum. Hayatımda yaşadığım en büyük travma buydu.
Şikenin ağa babası yapıldı o sezon
ŞB li Aygün'nün daha maç başlamadan bir gün evvel kafasının uyduruktan sarılması ile başlayan ve olaya Askeriyenin de dahil edilmesi ile Olağanüstü güvenlik önlemleri altında , Kuvvet komutanlarının bile stadda olduğu, hakemler zaten askerdi, Düşünün işte dönen dolapları. O zamanın başkanı Ali şen, sonraki bir sürü programda orda yarattıkları algı ile şampiyonluğun sadece sahada kazanılmadığını pişkin pişkin anlatışları da kulaklarımda. İçten de satıldık, o gün sahada olan Özellikle Müller'i asla unutmadım.
O sene verdiğimiz şampiyonluk ile Başakşehire verdiğimiz şampiyonluk arasında bir fark göremiyorum. Alenen İki Başakşehir maçında resmen bizi katlettiler, Antep deplasmanında 90+ 4 de attığımız nizamı gölümüzü 5 dakka izledikten sonra vermediler. Başakşehir'e ise diğer maçlarda neler verdiler neler.
Erdoğan ve Bilal'ın sermaye devşirdiği başakşehir, kanımca bizim yöneticilerimizin de düzenin çarkına sokulması ile resmen elimizden çalındı. Yoksa Ağaoğlu'nun '' tozlu raflardan indirmeyelim '' dediği şeyin bir açıklaması yok.
Bazı şeyleri bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Bizim asla ve kat'a boşlama hakkımız yoktur. kesinlike faturası çok ağır oluyor. Şımarıırsak bu sene de Konya'ya hediye ederlerse hiç şaşırmam. Çünkü Futbolda şampiyonluk sadece kupadan ibaret değil, Anormal bir rant var bu işte ve bu rantı alıp pay almak isteyen çok kurum ve şirket var. Her türlü lobiye karşı dikkatli olmalıyız
Ve derhal ama derhal, Stoper mevkisine iyi bir oyuncu almalıyız.
Satılan bilet 32.661 adet
:cool:
Bu arada bu sene ligde en yüksek seyirci ortalamasına oynayan takımmışız.
Yalnız bu bilet sayısı loca hariç localari ilave edicek olursak 34 442 bilet satılmış 38 bini rahat bulur gibi
Yüzümüzü gülümseten çok hoş bir hatırlatma oldu.
Biz Kadıköy'de Onur Recep Kıvrak, Egemen Korkmaz ve Remzi Giray Kaçar'ın gününde olmaları ve çok iyi oynamaları neticesinde Burak Yılmaz'ın orta-şut karışımı golüyle 1-1 bitirmiştik Kadıköy'de
Selçuk Bursa maçı skoru için 2-2 işareti yapmıştı :)
Yıkılmıştı şikeciler
Bursaspor fazlasıyla hak etmişti o sezon (Kadıköy'de 2-0'dan 3-2 geri dönmüşlerdi)
Cümbür cemaat hakeme itiraz ederlerken kullandığımız serbest vuruşta Burak'ı boş bıraktıkları için golü atmıştık. Bu 3 şımarıkların futbolcularının aleyhlerine olan haklı kararlara bile kudurmuş köpek gibi itiraz etmelerine eskiden beri ifrit olurum. Bunun yüzünden şampiyonluk kaybetmeleri nasıl da yüreğimi soğutmuştu:)
Hamsik hesapta Geyse maçında oynayacaktı ama riske edilmemişti. O maçın üzerinden 10 gün geçti hala takımla idmana çıkmadı. Hem Bakasetas hem de Hamsik oynamayınca oyunda çok zorlandığımızı hoca da söylemişti. Umarım ikisi de oynar. İkisi birden oynamazsa sıkıntı büyük.
Gökhan Balcı
02.02.2022, 23:05
Hamsik yeri gerçekten dolmaz bir oyuncu. O olmadığı zaten zeka seviyemiz ciddi anlamda düşüyor. Herkes panik yapıyor. Ömür eğer bu maçta dönmüş olursa bir nebze fark yaratacaktır. Beratın işte tam da böyle zamanlarda sorumluluk alıp işleri yoluna koyması gerekiyor ama şu an onun özelliklerinde de mahrumuz. Oraya başka bir çözüm bulmamız gerekiyor. Hoca beratı kendine getirirse ki böyle önemli bir potansiyeli kaybetmeyi kimse istemez o zaman ciddi bir avantaj kazanmış oluruz.
BlackPanther
02.02.2022, 23:15
Konyaspor taraftarlarının yorumlarını okuyorum internette!
Bunlar ne kullanıyor? Hepsi şampiyon Konyaspor olacak diye yorum yapıyorlar. Trabzonsporun formu düştü falan ayakları.
Yiğit SARI
02.02.2022, 23:26
Bunlar ne kullanıyor? Hepsi şampiyon Konyaspor olacak diye yorum yapıyorlar. Trabzonsporun formu düştü falan ayakları.
Arada 20 puan farkı olan bazı takım taraftarları bile benzer şeyler yazıyordu ne ifade ediyor ki böyle yorumlar?
Aksine ben olumsuz görmüyorum bu arada. Konya taraftarı kendini böyle hissediyorsa bir takım heyecanlara sahiptirler demektir işte ne güzel. Biz sonu hüsran olan bu tarz çok heyecan yaşadık ama adamların böyle anıları da yok
emre6117
02.02.2022, 23:35
Hamsik yeri gerçekten dolmaz bir oyuncu. O olmadığı zaten zeka seviyemiz ciddi anlamda düşüyor. Herkes panik yapıyor. Ömür eğer bu maçta dönmüş olursa bir nebze fark yaratacaktır. Beratın işte tam da böyle zamanlarda sorumluluk alıp işleri yoluna koyması gerekiyor ama şu an onun özelliklerinde de mahrumuz. Oraya başka bir çözüm bulmamız gerekiyor. Hoca beratı kendine getirirse ki böyle önemli bir potansiyeli kaybetmeyi kimse istemez o zaman ciddi bir avantaj kazanmış oluruz.
Hamsik kaismpasa macinda enaz 30 dakika oynamak zorunda. Yoksa bu gidisle konya macina da ilk 11 baslayamayacak.
Ozellikle konya macinda hamsike ihtiyacimiz var.
Bu iki mac icin gerekirse riske edilmeli hamsik.
Sesonun en onemli 2 macina cikacagiz.
Ligi bitirmek icin cok buyuk bir firsat.
thehell61
03.02.2022, 00:22
Arada 20 puan farkı olan bazı takım taraftarları bile benzer şeyler yazıyordu ne ifade ediyor ki böyle yorumlar?
Aksine ben olumsuz görmüyorum bu arada. Konya taraftarı kendini böyle hissediyorsa bir takım heyecanlara sahiptirler demektir işte ne güzel. Biz sonu hüsran olan bu tarz çok heyecan yaşadık ama adamların böyle anıları da yok
Ve bu hissi yaşadıklarını, üzerlerindeki baskıyı Sivas maçını yönetemediler ve oyun kuramadan maçı kaybettiler. Şampiyonluk havasına girmeleri bence de güzel. bu onları daha çok hataya sürükler.
Sefer A.
03.02.2022, 00:59
Basit gelmiyor bizzat ben de yaşıyorum bu durumu. 2002'den beri gidiyorum Trabzon'da maçlara. Bizde takımı ateşleyen taraftar yok. Ancak bizim takım, rakip takım ya da hakem ateşlerse bizde hareketlilik başlıyor.
O kadar taraftarı yönlendirecek olan taraftar gruplarından bir örnek vereyim. Samsunsporla oynanan bir hazırlık maçında " sex on the beach" diye tezahürat yaptıktan 3 dakika sonra "şehitler ölmez vatan bölmez" tezahüratına başlamıştı. Özeti budur. Biletler bitti görünen maçlarda gözle görünen büyük boşluklar oluyor. Adam kombine almış bir şekilde ama maça gitmiyor. Aktarma da yapmıyor. Bayern ve Dortmund kombinesi olup belli sayıda maça gitmeyenlerin kombinesi haklı olarak iptal ediyor mesela. 80'li yıllardaki Avni Aker Ruhuna geri dönebilirsen o zaman bişey demem. Onun haricinde iç sahada 40.000 kişinin etkisi bu kadar az olmamalı.
tg grubu yok olmadikça düzelmez bu isler...
Aynen öyle, şımarık İstanbul takımlarından iyidir. Konyaspor taraftarı elbette şampiyonluk hayali kurabilir.
HOPA'LI TS'Lİ
03.02.2022, 08:07
Haftaya seslerini keseriz.
Adem Erdoğan
03.02.2022, 08:18
Forumun "Süper Lig" başlığına arada bir girip bakıyorsalar bu şekilde gaza gelmeleri son derece normaldir. :)
Mehmet Fatih Yavuz
03.02.2022, 08:33
https://twitter.com/tribundoldumu/status/1489071167809933318
Yiğit Gayretli
03.02.2022, 08:56
Kuracaklar tabi. Takılmamızı bekleyecekler. Dünyanın en normal şeyi bence.
CaptanBarbosa
03.02.2022, 08:58
Rüyamda bir maçta efsane bir kontra atak organizasyonu ile çok güzel paslaşmalar yapıp gol atmıştık.
Umarım o maç bu maçtır.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cakalkerem
03.02.2022, 09:02
önce paşa ardından konya 3-0 lık net galibiyetler ile ligi bitiririz...
Enes Ünal Kaya
03.02.2022, 10:25
Bizimkilerde 20 puan fark attığı fenerle kapanacak diye korkuyordu :)
Ben hala söylüyorum Konya bizim 6 Puan önümüzde olsa bile şuan favori biziz.
Takıma buna göre destek olup 6 puan geri bile düşsek ateşleyici güç olmalıyız.
Devrim Arslan
03.02.2022, 10:41
Yemişim Konyasporu ya bitti bu iş bu sene şampiyonuz ! Benim aklıma takılan tek şey olası Rusya - Ukrayna savaşında dünyanın garip bir alması. Rusya sınıra 100 binden fazla asker yığdı. Abd bu hafta Almanya ve Polanyaya asker gönderiyor. Lİgler iptal bile olur
Gökhan Balcı
03.02.2022, 10:50
Süper ligde anadolu takımlarının bir süre sonra düşmesinin tek bir bariz sebebi vardır. O da güçlü olduklarını diğerlerinin kabullenmesi ve onlara karşı oyunu geride kabul edemez hale gelmeleri. Böyle takımların kadroları geniş olmadığından set oyunundan ziyade sert bir savunma ile oynayıp fırsat bulduğunda atan oyuncular ile oynarlar. Fakat oyun sıkıştığında oyunu çözecek adamları olmazsa takılmalar başlar. Konyasporun şansının bize kıyasla az olmasının sebebi de tam olarak budur. Bizim kapalı savunmaları açacak özel oyuncularımız çok. Bizim bahtsızlığımız sakatlıkların hep bu adamların başına gelmesi. Özellikle hamsik ve nwakaeme olmadığında biz de zorlanıyoruz. Buna rağmen ömür gibi bakasetas gibi djaniny gibi hatta belki kouassi gibi bu savunmalara karşı iş yapacak adamlarımız var. Önemli olan bizim açımızdan sadece sağlık bu anlamda. Takımımız hazır bir şekilde sahaya çıktı mı ileride bir şekilde iş çözüyorlar
Şampiyonluk baskısı kolay şey değildir. Bu niyetle toplanan takımla yukarılara zorlayacağız takımı da aynı değildir. Üç takım yoksa bile dördüncü takım varsa oradan öyle kolay bere şampiyonluk çıkmaz. Süper lige yeni çıkan takım bile olsan bir kere o potaya girdin mi aşağısı başarısızlık olarak görülür ve sezon başı hedefin taraftar nezdinde değersizleşir ve baskı altına girmeye başlarsın skor gelmedikçe. Baskı da normaldir olması gerekendir. Abdullah hoca keyfine tecrübeli kadro kurdurmadı. Başlangıçta yedek olarak gördüğümüz denswill takımda en çok şampiyonluk yaşayan adam sanırım mesela. Bunlar önemli şeyler. Alanyadan kalkıp gelen bir yerli oyuncu baskı kaldıramıyor ama senden yetişen oyuncu yıllar içinde bunu özümseyebiliyor. Büyük takım oyuncusu olmak bununla baş edebilmeyi gerektiren bir şey ve biz bu anlamda gerçekten şanslı durumdayız
UĞUR DURTAŞ
03.02.2022, 11:58
Maçımızı yönetecek hakem % 51 tugay kaan numanoğlu % 49 hüseyin göçek.
**
**
(H) ZORBAY KÜÇÜK (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1385054)
(Y) ALİ SAYGIN ÖGEL (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19341)
(Y) ESAT SANCAKTAR (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20579)
(D) BAHATTİN ŞİMŞEK (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1140355)
bu sezon 1 defa yenildik o maçıda zorbay küçük yönetmişti.
inşallah adam gibi maç yönetir.
yattarinho61
03.02.2022, 12:05
**
(D) BAHATTİN ŞİMŞEK (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1140355)
Hakem makem hikaye vu saatden sonra.
Özkan Şentürk
03.02.2022, 12:05
**
geldi yine tipini s....
Avcı hoca şimdiden yedi sarı kartını.
HOPA'LI TS'Lİ
03.02.2022, 12:11
**
Çok sevimsiz, suratsız, itici bir hakem
Antalya maçında takdir haklarını rakipten yana kullanmıştı.
Son 15 maça girerken sahamızdaki maçlarda olası yanlış kararlarda taraftar devreye girmeli
Taktik maktik hakem makem yok
Bam Bam Bam
Gökhan Balcı
03.02.2022, 12:28
Zorbay ilk çıktığında daha güzel bir profil çiziyordu sanki. Şimdi barut yutmuş gibi çıkıyor maçlara. Ama vücut dili en kötü hakem değil yine de. O konuda meteden daha kötüsü gelemez. Bir onda çok rahatsız oluyorum bi de Cüneyt vardayken.
Doğukan Uçan
03.02.2022, 12:29
Süper lig tarihindeki en büyük başarısı ligde 2.sıraya çıkmak olan konyaspor camiası çok fazla havalanmaya başlamış. Öyle her takım şampiyonluğa oynayamaz bu ligde.
Haftaya trabzon'da görürler kim şampiyonluğa oynuyor.
Bu tarz takımlar bizim rakibimiz değil boş gündem arkadaşlar.
Bu konya ligi ilk 5 te bile bitiremeyecek.
Mehmet Fatih Yavuz
03.02.2022, 12:39
Konya bitirsin ligi 2. Sıkıntı yok.
Şampiyonluk hayallerinin olması da güzel arkadaşlar. İnsanların hayal kurmasına niye kızıyorsunuz? :)
Konya'nın kadrosunun nefesinin ligin sonunu getirmesi çok zor.
Hele de Ahmet Çalık'ın talihsiz kazası ve Serdar Dursun'un da Başakşehir'e gitmesinden sonra...
Ama insanı umut yaşatır.
Bu haftalarda şampiyonluk hayali kurmaları bile Konyaspor için güzel bir heyecan.
Takılmayın böyle şeylere.
2 hafta iki sonuçla ligin fişini çekebilir Trabzonspor.
Sıkıntı yok.
:D
Mehmet Fatih Yavuz
03.02.2022, 12:41
Yavaş yavaş 100-150 gidiyor biletler.
Zaten kalanlar VİP ve diğer pahalı biletler.
Maç kapalı gişe gider. :)
https://twitter.com/tribundoldumu/status/1489161767091687426/photo/1
Ahmet AYDIN-28
03.02.2022, 13:17
Konya yarın akşam puan kaybedecekkk!!!
**
Baya sıkıntı, Kasımpaşa zaten formda takım. üstüne Antalya maçındakine benzer bir yönetim sergilerse, Hamsik ve Baka da olmazsa beraberlik iyidir kıvamına gelebiliriz.
Daha da kötüsü kart sınırında topçularımız var, Konya maçı öncesi yarısını elden geçirir bu Zorbay. Çok ciddi bir sınav, umarım hoca takımı iyi hazırlamıştır. 45 dklık Hatay oyunu yeterli. Dengeli başlayalım, gidişata göre aksiyon alırız tarzı başlarsak ilk yarıda bir penaltıyla geri düşeriz. Sonra çevir çevirebilirsen.
Biz Hala Şampiyon değiliz ..BEYLER ..Uyanın..
gidin o stada rakibe ve zorbaya alanı dar edin..
Bayılıyorum bu Konuşmaya..
https://www.youtube.com/watch?v=ptlOfHmEqww
Mert Oğuzlu61
03.02.2022, 13:54
Yarin Konya Giresun'u yenerse bu maç sandiginizdan çok daha stresli maç olur ama Konya puan kaybederse resmen şampiyonluk maçına çıkıyoruz gibi bir şey olur.
Hamsik'in bu süreçte mac kacirmamasi lazim, hala antrenmana çıkamamış. Doktorlar yine bir skandal mı yarattı da söylemeye utaniyorlar bilmiyorum ama Hamsik gibi kariyerinde kolay kolay maç kaçırmayan adam hala antrenmana çıkamamışsa doktorlar ve yardımcı ekipte ciddi anlamda kalite problemi var demektir.
Hamsik lütfen iyileş ve çık şu maça. Sen winner oyuncusun sakatlanacak oyuncu değilsin kendine gel kral.
Emre Çömez
03.02.2022, 14:05
https://twitter.com/hasantuncel61/status/1489195075322228737
iyattara
03.02.2022, 14:07
şu zorbay a da uyuz oluyorum, herif saha içinde çok antipatik, ince ince işler peşinde
Sefer A.
03.02.2022, 14:24
önce paşa ardından konya 3-0 lık net galibiyetler ile ligi bitiririz...
evet yine geldi "fark atarz"ci taraftar :D Manu61 ooff ooff
https://twitter.com/hasantuncel61/status/1489195075322228737
bu zamana kadar hiç 2 testten bahsettiler mi ? yok hatirlamiyorum
bunlarin yapacagi çakma muhabirligi de gazeteciligi deee.... yok lan hasan maç günü 3. test de olacak de de tam olsun,,,fuzuli haberlerine senin......
Hamza Yilmaz
03.02.2022, 14:26
bunlarin yapacagi çakma muhabirligi de gazeteciligi deee.... yok lan hasan maç günü 3. test de olacak de de tam olsun,,,fuzuli haberlerine senin......
Siopis ve Nwakaeme de iki Test oldu. Nwakaeme‘nin ilk testi yine positiv ciktigi icin mac‘a yetisemedi. Siopis iki Test negativ cikti
Sefer A.
03.02.2022, 14:29
Siopis ve Nwakaeme de iki Test oldu. Nwakaeme‘nin ilk testi yine positiv ciktigi icin mac‘a yetisemedi. Siopis iki Test negativ cikti
pozitif oldugunda tekrar teste gireceksin tabi de, negatiflerde hatirlamiyorum 2 test olayini ben, YES'in vidyolarini dinliyorum hep, hiç duymadim
ilelebeTS
03.02.2022, 14:44
2. test sanırım maç öncesi takıma yapılan rutin test. Yoksa gününü doldurup negatif çıkmış adama bir daha teste ne gerek var.
zorunlu olmadıkça test falan yapılmamalı hiçbir kulüp umursamıyor artık neden başımıza iş açıyoruz ki. negatif çıktıysa ok işte
AYYILDIZ
03.02.2022, 14:56
Çok çok zor iki maç oynayacağız. Sezonun en önemli ve en güçlü iki takımıyla oynayacağız.
HOPA'LI TS'Lİ
03.02.2022, 14:57
Yahu Grande Marek Hamsik neden hala iyileşmedi?
Heyyy. Sağlık heyeti çözün bu işi artık
3 hafta olacak neredeyse, nerede bu adam
Bu haftalarda olmayacaksa ne zaman olacak?!
HOPA'LI TS'Lİ
03.02.2022, 14:57
zorunlu olmadıkça test falan yapılmamalı hiçbir kulüp umursamıyor artık neden başımıza iş açıyoruz ki. negatif çıktıysa ok işte
Ağzına sağlık
AYYILDIZ
03.02.2022, 15:00
Bu arada maçın hakemine de dikkat. İşimiz kolay olmayacak.
turgut kasap
03.02.2022, 15:01
Novak galiba kendini hala trabzonsporda zannediyor şampiyon olacaklarını söylüyor
emre6117
03.02.2022, 15:20
Yahu Grande Marek Hamsik neden hala iyileşmedi?
Heyyy. Sağlık heyeti çözün bu işi artık
3 hafta olacak neredeyse, nerede bu adam
Bu haftalarda olmayacaksa ne zaman olacak?!
3 hafta degil 4 hafta olacak.
Cok uzadi bu is.
Sivas maci son 10 dakika cikmak istedi galiba. Sonra giresun maci son anda riske edilmesin diye kadrodan cikarildi. Gs maci oynar dediler. Yedekti ama yine riske edilmedi. Arada 1 hafta milli mac arasi. Bugun persembe ve hala yok.
Onumuzdeki 2 mac ligin kirilma maclari.
Bu iki macta gerekirse riske edilmeli artik.
Bu 2 maci alirsak neredyse lig biter.
Tum planlar ona gore yapilmali.
emre6117
03.02.2022, 15:22
Yok ya olurmu oyle sey. Biz asiri durust klubuz. Bence hergun tum oyunculara test yapilmali. En kucuk kovid ve sakatlik riskinde oyuncu en az 1 hafta dillendirilmeli.
Riske gerek yok.
https://twitter.com/hasantuncel61/status/1487847175690371073
Hasan şöyle bir tweet atmış. bu tweete göre normalde 7. gün test yapacaksın negatifse oynayacak ama dışarı çıkabilmek için, antrenamana katılabilmek için 5. gün de test yapıyoruz muhtemelen. hep tffnin salaklığı, amatör liglerde testi kaldırmış adamlar, üst ligde sağlık bakanlığına uymuyorlar. süper ligde yabancıyı azaltıp, 1.ligde arttırıyorlar. böyle saçma bir yönetim görmedim.
David_LuiZ4
03.02.2022, 15:36
Zorbay Küçük iyi hakemdir kötü hakemdir tartışılır ama tartışılmayacak bir şey varsa o da şudur bu adamın maç esnasında futbolcularla girdiği diyaloglar, bu diyalogları monologa dönüştürmesi, jest ve mimikleri hiç hoş değil...Otorite sağlıyayım derken iticilik paçalarından akıyor..Futbol oynadığım için hakem psikolojisini de biliyorum ve bu adamın yönettiği bir maçta futbolcu olsam direkt kırmızı yerim düşüncesi aklımdan geçiyor..Ters bir adam bu Zorbay..İkinci suratsız da Mete..
3 hafta degil 4 hafta olacak.
Cok uzadi bu is.
Sivas maci son 10 dakika cikmak istedi galiba. Sonra giresun maci son anda riske edilmesin diye kadrodan cikarildi. Gs maci oynar dediler. Yedekti ama yine riske edilmedi. Arada 1 hafta milli mac arasi. Bugun persembe ve hala yok.
Onumuzdeki 2 mac ligin kirilma maclari.
Bu iki macta gerekirse riske edilmeli artik.
Bu 2 maci alirsak neredyse lig biter.
Tum planlar ona gore yapilmali.
Simdi soyle bir durum var adam agrim var diyor yillarca ust duzey futbol oynamis adam.. ee zorla oynattik yirtik olustu sonra ne olucak 2cisi kimler be kadro ile oynuyor kiy cornelius un yanina dhaniniyi at topu kanatlara iki kosan adamlada kur orta sahayi dorukhan siopis yine kazanirsin. Evet rakip 5 haftadir kazaniyor lakin umut bozok tek forvetleri alternatif yok solda ah. Et engin oynuyor solda solbekten bizma mortadha var kazaniriz kaybederiz ayri 38 bin civari taraftarinla macta bi zahmet daha cok isteyen taraf ol
Sefer A.
03.02.2022, 16:03
2. test sanırım maç öncesi takıma yapılan rutin test. Yoksa gününü doldurup negatif çıkmış adama bir daha teste ne gerek var.
garip gurebâ isler
https://twitter.com/hasantuncel61/status/1487847175690371073
Hasan şöyle bir tweet atmış. bu tweete göre normalde 7. gün test yapacaksın negatifse oynayacak ama dışarı çıkabilmek için, antrenamana katılabilmek için 5. gün de test yapıyoruz muhtemelen. hep tffnin salaklığı, amatör liglerde testi kaldırmış adamlar, üst ligde sağlık bakanlığına uymuyorlar. süper ligde yabancıyı azaltıp, 1.ligde arttırıyorlar. böyle saçma bir yönetim görmedim.
bi seyler yazay ama ne yazay... ya bugün kaçinci gün, 5 mi 6 mi 7 mi ?
bir de kimse yazmasa bu ayrintiyi vermeyecek bile, çakal yaa etkilesim manyagi... millet gelsin sorsun diye bilerek yapiyor
aklima geldi de geçende çakma muhabir goodmorning Puhacz için sol bek ama sag ayakli demisti jhghj,hjghhj,hjkhjkhj
ilelebeTS
03.02.2022, 16:11
Bakasetas oynayacak yani. Geriye kalıyor Hamsik. O da bugün belli olur. Yalnız bunların antrenman eksiği de var, bakalım o iş nasıl olacak.
Ozan Yılmaz
03.02.2022, 16:17
1489209431619522560
Emre Çömez
03.02.2022, 16:19
61Saat Spor Servisi - Trabzonspor’da Kasımpaşa mücadelesi öncesi hazırlıklar devam ediyor.
Bordo Mavililer de kritik mücadele öncesi Bakasetas, Abdülkadir Ömür ve Djaniny’den iyi haberler gelirken Hamsik’in durumu moral bozdu.
Trabzonspor’da kritik Kasımpaşa mücadelesi öncesi Abdülkadir Ömür ve Djaniny sakatlığını atlatarak takımla çalışmalarına devam etti.
Bordo Mavililler de ayrıca Bakasetas’ın da ilk test sonucu negatif çıkarken oyuncunun yarın takımla olması bekleniyor.
Trabzonspor'da hafta başından beri salonda çalışmalarına devam eden Hamsik, kendisini zorlasa da ağrıları dinmedi. Tecrübeli oyuncunun forma giyme şansı oldukça düşük görünüyor.
ilelebeTS
03.02.2022, 16:21
Zorlamanın anlamı da yok. Adam tam iyileşmeden riske atılmasın. Kadro biraz genişledi şimdi, elimiz daha rahatladı.
Hamza Yilmaz
03.02.2022, 16:26
Hamsik yine yok [emoji20]
Oğuzhan Fidan
03.02.2022, 16:28
VAY BE ! Kasımpaşa maçında full stad olacağız :) eferin eferin :)
kaçarava
03.02.2022, 16:29
Duruma bakılırsa Hamsik, Konya maçında bile zor oynar. En fazla sonradan girer. Neyse diğerlerinde sorun yok gibi.
Burak Bıyıklı
03.02.2022, 16:41
61Saat Spor Servisi - Trabzonspor’da Kasımpaşa mücadelesi öncesi hazırlıklar devam ediyor.
Bordo Mavililer de kritik mücadele öncesi Bakasetas, Abdülkadir Ömür ve Djaniny’den iyi haberler gelirken Hamsik’in durumu moral bozdu.
Trabzonspor’da kritik Kasımpaşa mücadelesi öncesi Abdülkadir Ömür ve Djaniny sakatlığını atlatarak takımla çalışmalarına devam etti.
Bordo Mavililler de ayrıca Bakasetas’ın da ilk test sonucu negatif çıkarken oyuncunun yarın takımla olması bekleniyor.
Trabzonspor'da hafta başından beri salonda çalışmalarına devam eden Hamsik, kendisini zorlasa da ağrıları dinmedi. Tecrübeli oyuncunun forma giyme şansı oldukça düşük görünüyor.Gs macinda oynadi oynayacak denen adam 2 haftadir takimla calisamadi. Ya saglik ekibi bizi yiyor ya muhabirler bizi trolluyor.
Bu is epey can sıkıcı. Hamsik olmayinca oyun kurmak cok zorlasiyor. En kotu kulubede olsun da ihtiyacimiz olursa kullanalim bari. Nasil bir sakatliktir bu bir aydir gecmedi.
Enaldo61
03.02.2022, 17:14
Yunus Mallı'ya şans versin hoca bu maç.
Mehmet Fatih Yavuz
03.02.2022, 17:21
Hamsik'e gerçekten ne oldu anlamak zor.
Gs maçında riske etmeyelim dedik. Eyvallah. Oynasaydı demek ki hepten kötürüm kalacaktı adam!
https://twitter.com/UTrabzonspor61/status/1489244218132361218
Bu kulübün sakatlıklardan çektiği nedir??
Bu kadar sakatlığın yaşanması özellikle bu sezonu mu buldu?
futbolcu da mı problem sağlık ekibinde mi
sezonu kapatanlar, 1 ay 2 ay olmayanlar, 2 hafta yok diyenler 1 ay oldu halen daha sakat. bu nedir yahu
Bizim kulübün kelime oyunları da iyice sıktı artık!
hamsik güya gs maçında kulübe de ama oynamayacağını hepsi biliyordu
1 hafta maç oynanmadı halen daha sakat
avrupanın en tempolu en hızlı ligi premier ligde bile bu kadar sakatlık yaşanmıyor
Mehmet Fatih Yavuz
03.02.2022, 17:30
Hamsik gibi bir adamın sorunu varsa futbolcuda sorun aramam.
Hayatı boyunca kaçırdığı maç sayısı belli bu adamın.
Kendine nasıl baktığı belli, dinlenmesi, beslenmesi, altetik kapasitesi.
Sorunu ya antreman zemininde, ya da sağlık ekibinde arasınlar.
Hamsik'e de kendine bakmayıp sakatlanan oyuncu demeyeceğiz herhalde!
Erkut Ay
03.02.2022, 17:32
en önemli 2 maç geldi çattı gel gör ki kulübün covid muhabbetiyle futbolcunun nazı kaprisiyle baş edemiyoruz.
aklınızı başınıza alın bu taraftarı futboldan soğutmayın.
bana bu maçlarda oynamayan hamsik ne zaman oynayacak.
yeter be yeter uyduruk bahaneler bitmiyor bu kulüpte.
denizi geçip dere de boğmayın bizi.
onazi'nin sakatlığında sağlık ekibinden rahatsız olup tekmeyi basan yönetim 2 yıldır bu sağlık ekibinin yetersizliğini ve taraftara verdiği rahatsızlığı farkedemiyor..seneye taraftar değil seyirci bile bulamazsınız.
Mehmet Fatih Yavuz
03.02.2022, 17:40
Misafir tribünü de satışa çıkmış.
Tahminen 2 güne bilet milet kalmaz. :)
https://twitter.com/tribundoldumu/status/1489207419649638402/photo/1
Onur Erçetin
03.02.2022, 18:10
Hamsik gibi bir adamın sorunu varsa futbolcuda sorun aramam.
Hayatı boyunca kaçırdığı maç sayısı belli bu adamın.
Kendine nasıl baktığı belli, dinlenmesi, beslenmesi, altetik kapasitesi.
Sorunu ya antreman zemininde, ya da sağlık ekibinde arasınlar.
Hamsik'e de kendine bakmayıp sakatlanan oyuncu demeyeceğiz herhalde!
Abi ya dediğin gibi sağlık ekibinden kaynaklanıyor ya da yaşın ilerlemesinin getirdiği fiziksel gerileme ile iyileşme süresinin gecikmesinden kaynaklanıyor olabilir.Adam 34 yaşında sonuçta.
Armağan Dere
03.02.2022, 18:37
https://beinsports.com.tr/haber/trabzonsporda-bakasetas-ve-hamsik-belirsizligi
Oğuzhan Fidan
03.02.2022, 19:17
https://www.youtube.com/watch?v=W3TMEI7xU-4
böyle maçları devamlı izletmek gerekli futbolculara. sinema tadında !
Mehmet Fatih Yavuz
03.02.2022, 19:25
Abi ya dediğin gibi sağlık ekibinden kaynaklanıyor ya da yaşın ilerlemesinin getirdiği fiziksel gerileme ile iyileşme süresinin gecikmesinden kaynaklanıyor olabilir.Adam 34 yaşında sonuçta.
Sağlık ekibi dese ki Hamsik 1 ay yok. Eyvallah.
Ama GS maçında dinlendireceğiz denilen adam 2 haftada daha kendine gelemiyorsa, ki bu adam Hamsik, ya teşhis hatalı ya tedavi.
yorumsuz6117
03.02.2022, 19:28
Sağlık ekibi doktor falan çöp bizde net, Hamsik gibi adamın 3 haftadır hafif ağrıları bitmedi maça çıkmıyor..
David_LuiZ4
03.02.2022, 19:43
Bir Ferdi Özbeğen klasiği ile sesleniyorum Hamsik'e..
Vefa arıyorum dost dost arıyorum şefkat arıyorum aşk arıyorum...
Kafası çalışan topçu arıyorum..
yorumsuz6117
03.02.2022, 19:52
Hamsik Bakasetas ikisi de oynamazsa çok zor bir maç olacak yine..
ÖmürKaradeniz61
03.02.2022, 20:13
Bu maçta Ahmet yok Mehmet yok gibi bahanelere sığınamayız kim oynarsa oynasın vurup geçeceksin çünkü önümüzde oynayacağımız deplasmanlar puan kaybı yaşayabileceğimiz deplasmanlar bu hakkımızı içerde bu tür maçlarda kullanmamamız gerekiyor. Galatasaray galibiyeti Giresun beraberliğini gölgeledi ama bence Giresun maçında kaybedilen 2 puan Alanya ,Fenerbahçe,Adana,Hatay,Antep gibi deplasmanların birinde değerlendirilmeliydi. Akyazıda puan kaybetmemiz gerekiyor eğer Akyazıdaki bütün maçları kazanırsak deplasmanda yenilmek bile çok önemli değil.
Halil Alemdar
03.02.2022, 20:17
Mallı ile başlarız ikinci yarı son 20 dk Abdüş Djaniny sahaya atılır. İdmana çıkmayan Bakasetası kullanacağını sanmıyorum.
Misafir tribünü de satışa çıkmış.
Tahminen 2 güne bilet milet kalmaz. :)
https://twitter.com/tribundoldumu/status/1489207419649638402/photo/1
Maça gelemeyecek olan kombinelilerin de biletlerini vatandaşa ya da kulübe devretmesi gerekiyor.
emre6117
03.02.2022, 22:14
Mallı ile başlarız ikinci yarı son 20 dk Abdüş Djaniny sahaya atılır. İdmana çıkmayan Bakasetası kullanacağını sanmıyorum.
Suanki durumuyla y.malli ilk 11 oynayabilecek seviyede degil. Neden bunu gormek.istemiyoruz.
Siopis, berat, yunus malli, koita, yusuf erdogan, huseyin turkmen,ismail koybasi, serkan asan hatta ahmetcan kaplan hepsi oyunun ikinci devresinden itibaren oyuna girerse siritmazlar hatta fena degillermis deriz.
Ama bu isimlerin hepsi ilk 11 ciktiklari her mac, sahanin en kotusu olup, gonderilmek istenirler.
pReN@_61
03.02.2022, 22:17
Yalnız bu bilet sayısı loca hariç localari ilave edicek olursak 34 442 bilet satılmış 38 bini rahat bulur gibi
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1489209431619522560
Hamsik'te bu sağlık ekibide iyice huylandırdı kendinden bu taraftarı artık germeyin yeter.
bir aydır geçmeyen ayak ağrısımı olur.
bu takımı sabote eden gitmek isteyen varsa defolup gitsin.
Ya Allah askina gercekten her mac 12 km üzerinde kosan, kicini yirtan, asla kötü mücadele etmeyen adamin Takimi sabote ettigini mi düsünüyorsun?
thehell61
03.02.2022, 22:59
Zehir gibi kafalar var. Hamsik de nasibini alıyor...
ffırtına
03.02.2022, 23:15
Bu denli güzel giderken her şey, sağlam bi tane albüm ihtiyacımız var, 41. Yıl albümü dışında öyle çok sağlam marşlarımız yok , bu konuya da eğilmek gerekiyor taraftarı heyecanlandırmak için ..
Mehmet BAŞ
03.02.2022, 23:33
Sakatlık futbolun doğasında var. Ancak tedbir amaçlı dinleniyor dediğiniz futbolcuyu 3-4 haftadır antremana dahi çıkartmıyorsanız orada bir sorun var demektir. Burada ya futbolcunun sakatlığı tespit edilemiyor ya da uygulanan tedavide sorun var demektir. Hamsik konusunda yaşanan tamamen budur ve can sıkıcı bir hal almaya başlamıştır. Hamsik'in olmadığı bir takımda Bakasetas olmak zorundadır! Orta sahada oyun kuracak, takıma oyun aklı katacak ikinci oyuncumuzdur. Yok idmana çıkmadı falan geçiniz. Hastalık ve izolasyon süreci bittiyse düşünmeden sahaya atmak gerekir.
pReN@_61
04.02.2022, 00:23
Maç yarın, geldi çattı.
Kazanmamız lazım.
Adem Akyüz'
04.02.2022, 00:38
Belli ki Hamsik sakat. Sakatlığın ne olduğunu açıklamak yerine haftalardır "Ağrıları var." diye uyutuyorlar milleti.
Sağ olsun gazetecilerimiz de bunu araştırma gereği pek duymuyorlar. Ne olduğu yönetimden daha söylenmedi bunlara demek ki. Ya da söylendiyse bile haber yapabilirsiniz izni çıkmadı henüz.
Takım açık ara önde gittiği için kimse dillendirmek istemiyor veya arada kaynıyor ama ciddi bir sağlık ekibi sorunumuz ve bu konuda şeffaf olmayan bir idari kadromuz var.
Nwakaeme'ye 2 gol 1 asist yazdım. Bizdeki 4 yilinin en iyi performansı bu sezon olacak.
Kemal Öztel
04.02.2022, 05:59
Maç geldi çattı heyecan tavan. Iki hafadır bugünü bekliyoruz. Elimizdeki kaliteli oyuncu grubunu düşününce Hamsik ve Bakasetas olmasa bile bu maçtan üç çıkaracağımızı düşünüyorum..
Mac kadrosundaki en buyuk sikinti Berat ve Huseyin'in oynamasi olur. Bu ikisi oynamazsa maci kazanma ihtimalimiz yuksek, Hamsik olmasa bile.
Hamsik oynamazsa su kadroyu bekliyorum:
---Ugurcan---
Peres---Denswil---Hugo---Puhac
Dorukhan---Baka---Omur
Visca---Cornelius---Waka
Hamsik oynarsa:
---Ugurcan---
Peres---Ahmetcan---Hugo---Puhac
Hamsik--Dorukhan---Baka
Visca---Cornelius---Waka
HOPA'LI TS'Lİ
04.02.2022, 07:44
Hamsik olayı morallerimizi bozdu.
3 haftadır nasıl dinmeyen bir ağrıdır bu yahu
Yoksa sorun başka bir şey mi?
Tam fişi çekeceğimiz maçlar gelmiş, adam dönemedi.
Şaka gibi
Yiğit SARI
04.02.2022, 08:48
Elimizde önceki bir kaç maçın aksine hücum alternatifleri de olacağı için oldukça keyifli ve bol gollü bi maç bekliyorum. Vurduğumuz gol olsun
1 gün daha ha gayret :D
Bu arada bugün konya - giresun maçı varmış
ÖmürKaradeniz61
04.02.2022, 08:55
Orta sahada Hamsik harici takımda üretkenlik gösterebilecek takımı pozisyona sokabilecek oyuncu yok. O yüzden Dorukhan tek orta saha oynayıp yanına Abdüşü koymak daha mantıklı şimdi Siopisi koysan ne pas atar ne şut atar Beratı koysan o da aynı al gülüm ver gülüm .İçerde oynayacağımız özellikle bu gibi maçlarda tek orta saha ile oynamak bizi daha üretken yapacaktır.
kaçarava
04.02.2022, 09:58
Hamsik ekim ayındaki sakatlığının etkisini atamamış olabilir. Sonrasında oynamış ama ufak ufak orasında zorlanma, ağrı hissetmiş olabilir. 2021 yılında çok az oynayıp Euro 2020'ye gitti. Euro 2020'de pek hazır bir görüntü vermemişti izleyenler endişeliydi hatta, unutmayın. Oradan gelip bizde başta Avrupa elemeleri derken sert bir fiktstürle başladı. Sahanın en çok mesafe kateden oyuncusu olabilir ama daha kendini yeni yeni buluyor. Bu adam kapasitesinin yarısını biie yansıtmadı, o kadar büyük oyuncu. Bir de yaş var. Yani bir mantığa oturtmaya çalışıyorum. Yalnız, gs maçındaki "riske edilmedi" durumundan sonra hayatın normal akışında bu maça hazır olmalıydı. Sorun burada.
Maça gelirsek Kasımpaşa sezonun ilk yarısındaki maçta bizi presiyle epey zorlamıştı. Hocaları değişti ama diri, koşan bir takımlar yine stilleri fazla değişmedi. Diğer her rakibimiz gibi orta sahada bize bozmaya çalışacaklardır. O presi kırıp, pas ritmini artırıp oyuncularımızın yüzünü rakip kaleye döndüremezsek Abdülkadir Ömür'e de Bakasetas'a da bilmem kime de kızarız. Rakip basıyor, sırtında oyuncu var böyle oynamak kolay değil.
Hamsik hem kontrolleri hem de iki ayağını kullanmasıyla o baskıda bizi rahatlatan oyuncu oluyordu. Aslında Berat geçen sezon 8 numarada yerden temiz paslar atan biriydi. Bu sezon ne olduysa hem tembel paslar atıyor hem de defansif açıdan zaaf oluşturuyor. Onu kullanamamız plan bakımından bizi fena boşluğa düşürüyor. Dorukhan'ın Hatay maçındaki gibi bir rol bulamazsak sıradan oyuncu gözükür. Topa dokunması, pas sayısı yanındaki oyuncuların yarısı falan oluyor maç boyu. Siopis de öyle. Baskı kurduğumuz anlarda hamle zamanlaması ve agresifliğiyle baskımızı devam ettirmemizi sağlıyor. Maç başında oynayınca genelde derinde beklediğimiz için bahsettiğim rolü sergileyemiyor. Abdülkadir Ömür de 10 numarada sadece Kayseri maçında iyi bir roldeydi. Biraz geriye gelip top taşımadan bahsediyorum. Doğrudan atak başlatıyor. Bunu oynarsa Yunus Mallı da yapabilir ama yine de endişelerim var.
Ez cümle, hoca artık rakibin orta sahayı kapatıp bastığı oyuna karşı iyi bir ana plan oluşturmalı. Bu açıdan; Kasımpaşa ve Konya maçı, gs maçının ilk yarısı ve ondan önceki 4-5 maçta yaşadığımız sıkıntılı oyundan kesinlikle farklı olmalı.
Görülen o ki Hamsik oynamayacak ve bu durum bazi arkadaslarca dillendirilirken ona mac icinde olan bagimliligimiz biraz abartiliyor gibi. evet Hamsik oynadiginda takim nefes alarak oynuyor, evet o oynadiginda oyunumuz bir kac seviye yukari cekiliyor ancak o oynamadigi zamanlarda maclar kazandik ve o oynamadigi zaman da oyunu güzellestirmek bizim elimizde. bu anlamiyla sayet dislilerden bir tanesi calismiyorsa ya o zaman alternatifler üzerinde durmak zorunda, oyunun seklini degistirmek zorundayiz. hamsik oynadiginda defanstan topla cikmak cok kolay oluyor ve top dagitiminda takim bocalamiyor.
Simdiye kadar o oynamadiginda Berat bu isi yapmaya calisti ancak cok basarili oldugu söylenemekz. bunun sebebi de Berat´in cok geriden oyun kurma ile görevlendirilmesi ve oyuncunun da bu baskiya karsi koyamamasi. bu da Berat´in bizim nezdimizde degerinin düsmesiyle sonuclaniyor.
Benim nacizane fikrim su ki, sayet Hamsik yoksa oyunu kenar defans oyunculari ile kurmaliyiz. Zatan su anda defansif kanatlarimiz bu isi yapabilecek kapasitede oyuncular. Ancak bu oyunu oynamya calisirken Bakasetas´in daha geriye gelmesinin önüne gecmeliyiz. >Cünkü Bakasetas rakip kaleden uzaklastikca verimi düsüyor. yai gecis oyunlarinda biraz daha hizlica hareket etme kabiliyetini gelistirmek zorundayiz. Bu anlamiyla Puchazc ve Perez bu defanstan cikarken oyun kurucu olarak kullanilabilir bunun icin de ortasaha oyunculari ile bunlar arasinda baglantinin kurulmasi gerekli. Kaldi ki Visca da tembel olmayan ve defansla güzel isbirligi icerisine girebilen bir oyuncu ve belki bu oyuncu Hamsiksiz oyunda bu anlamyila daha fazla islevsellestirilebilir. Ve ben Djaniny´nin bu macta mutlaka oynamasi gerektigini düsünüyorum. Ancak o oynadiginda Visca nereye konulacak cözemedim kafamda hala. Visca Djaniny oynacaksa o zaman Cornelius´u ne yapacagiz, nerede oynatacagiz Ve bir de Waka var Tabi. Yani önde herhangi bir sorun görmüyroum ben.
Trondsen ne durumda bilmiyorum ancak bu oyuncuyu geldiginden bu yana gercek yerinde oynatamadik! Belki zorunluluklar bize bunun icin bir firsat sunabilir.
O zaman Hamsik yerinde oynatilacak Trondsen bize yeni bir dizilis dahi sunabilir.
Ancak dedidim gibi bu cözüm bize önde oynaacak grubun yapisi hakkinda bir cözüm sunmuyor. Waka, Visca, djaniny, Cornelius,Bakasetas. Bu bes oyuncu , arkalarinda Dorukhan, Trondsen en arkada da Vitor, Ahmetcan, Peres ve Puchazc. Görüldugu üzere bir oyuncu kenarda beklemek zorunda ve daha Koiasi var oynamaya hazir. Trondsen isin sadece ön tarafiyla ilgilenmeyen defansif yönü de olan bir oyuncu ve sanirim Hamsiksiz bir 11´in parasi olabilir.
Ben Kadronun Djaniny yedek baslamak kaydiyla bu sekilde olacagini düsünüyorum. Trondsen yerine de Hoca muhtemelen Berat ya da Siopis ile baslayacaktir. Ancak benim düsüncem Trondsen´in Bu bölgede kullanilmasi gerektigi yönünde. Bence Trondsen Siopisten daha kullanisli bir oyuncu. Siopis´e nazaran tek eksik yani SIopis´in Yaptigi baskiyi yaparak oynamamasi.
Mehmet Fatih Yavuz
04.02.2022, 10:24
Hamsik yoksa Ömür lazım. Ama kanatta oynamayacak , orta sahada.
Hamsik'ten sonra orta sahada savunma-hücüm bağlantısını sağlayabilen, topu taşıyan, dağıtan yegane oyuncu.
Kemal Öztel
04.02.2022, 10:34
Bugün Giresun'dan galibiyet bekliyorum. Bizimkiler de yarın bu moralle maça çıkar..
mekatronik
04.02.2022, 11:26
O zaman Hamsik'siz 11 yapalım,
.........................Buffoncan................ ......
Peres......Ahmetcan.........Hugo.........Puhac
.........................Dorukhan................. ......
.................Baka................Ömür......... .....
Visca............................................. Nwaka
.........................Cornelius................ .......
Yalnız rakipleri şimdi anlıyorum, kadroyu nasıl yaparsan yap çok güzel oluyor bu ne :)
Hamsik yokken bile kadroya bak. Daha bunun Djanini'si, Koassi'si, Siopis'i, Yunus'u, Koita'sı, Berat'ı, Denswil'i vs vs var.
Yunus ilk 11 baslar yarin
Kulübün paylaştığı resmi burada paylaştım neden silindi? Sıkıntı nedir ? Maç başlığıyla alakalı mı gelmedi? AYIPTIR AYIP.
Isko6161
04.02.2022, 14:25
Hamsik yoksa Ömür lazım. Ama kanatta oynamayacak , orta sahada.
Hamsik'ten sonra orta sahada savunma-hücüm bağlantısını sağlayabilen, topu taşıyan, dağıtan yegane oyuncu.
Aynen oyle, fakat 2 haftalik sakatligin ardindan hoca muhtemelen yedek baslatir. Takimla birlikte sadece 2 antrenmana cikmis oyuncuyu ilk 11 baslatmaz bence Avci.
Muhammed Kambur
04.02.2022, 14:44
Şükür kavuşturana. Özledik. 3 puan ile devam :)
cakalkerem
04.02.2022, 15:30
Bakada durum ne
Ömür ofansif olarak iyi gibi gözükse bile defansif anlamda saman alevi gibi yanip sönen aksiyonlarin disinda defansif anlamda cok zayif kaliyor. Unutmamak gerekir ki Beratß´in da bazi maclarda bu denli zayif görünmesinin altinda yatan sebep defansif anlamda üzerine binen asiri yük. oyuncu grubunun efektif olarak kullanilabilmesi icin oyuncularin yeteneklerinin sahaya uumlu bir sekilde takim oyununa uyacak sekilde dagitilmasi gerekiyor bu da dengeli kurulacak bir onbir ile mümkün.
Hamşik , Ömür ve Bakasetas 11 de olmuyorsa , Berat ile başlamaktansa bu kadroyu tercih ederim.
................. .... Uğurcan .......................
Peres ....... Densvil ......... Hugo .... Puchaz
.............. Siopis ....... Dorukhan...............
Visca .............. Yunus ............... Nvakame
..................... Cornelyus .......................
Hamşik , Ömür ve Bakasetas 11 de olmuyorsa , Berat ile başlamaktansa bu kadroyu tercih ederim.
................. .... Uğurcan .......................
Peres ....... Densvil ......... Hugo .... Puchaz
.............. Siopis ....... Dorukhan...............
Visca .............. Yunus ............... Nvakame
..................... Cornelyus .......................
Yunus yerine djanini ile başlarım ben direk veya ouassi ile yunus ilk 11 oynayıp hiç katkı verdiğini gormedim
61Firtinasi61
04.02.2022, 15:55
Yunus yerine djanini ile başlarım ben direk veya ouassi ile yunus ilk 11 oynayıp hiç katkı verdiğini gormedimYunus çıkarıp hangi 3ü türkü oynayacaksın
3 lu oynamam 4 4 2 oynarım djaniniyi bakasetas gibi kullanır direk forvet arkası yaparım yunus un bize o anlamda bir artı katicagini düşünmüyorum veya ouassi ile başlar onu on numarada kullanırım
M.Kılıç50
04.02.2022, 16:11
Hani biz o kimsenin anlamadigi ara ile birlikte Full Kadro cikiyorduk bu maca :(
Konya maci icin mi dinlendiriliyorlar acaba?
ferhaTS87
04.02.2022, 16:15
3-1 alırız (waka-cornelus 2 atar)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.