Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 22.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 GZT Giresunspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
O yine vermişsiniz şampiyonluğu. Sakin.
Bakasetas'a sövmeler, hocaya sövmeler.
İğrenç bir grup bu Trabzonspor taraftarı. Bazen utanıyorum aynı sevgiyi paylaşmaktann.
hyasin61
19.01.2022, 21:57
Sakin olun arkadaslar sampiyonlugun gittigi falan yok . Sampiyonlugun bu mac gittigine inananlar yol alsın.
Sampiyonlugu mu kaybettik sakin yahu.
yere goge sigdiramiyorduk adamin 7 ceddine sovdunuz.
3 onemli eksik vardi goruldu ki hamsigin yeri cok baska. Boyle ortaligi atese verirsek sittin sene olamayiz az sakin.
lazminator61
Lanet olsun su adama 2 penalti verdiniz ya
odyseuys
canı sağ olsun bakasetasın. olmayınca olmuyor. ilk yarıda fişi çektiğimiz, rakiplere fark attığımız dönemde imzası var oyuncunun. haftaya gs'ye yazar, affettirir kendini. giresun takımına da helal olsun. şikecilerle olan maç dışında deplasmanda büyük takıma maç kaybetmedi adamlar. o maçta da penaltı kaçırmışlardı.
Şu bakasetasa güvenip de yola çıkan da kabahat geri zekali herif mahvetti bizi şerefsiz
Enseyi çok karartmayın. Takılı kalmayın bu geceye. Şu halimizle bile aldık sayılır maçı. Eksiklerin de dönmesiyle bambaşka bir havay bürünürüz.
Ertan1982
bu takim da yerli probleme var ugurcn biraz ömür ve Dorukhan haric diger yerliler kazandiklari para haram.Bizi bu sene yabancilarimiz Sapiyon yapacak.
deepmavi
2 tane penalti arkaya arkaya kaçmaz.büyük bir ihtimal değişik durum değişik işler var, yanlış şeyler var.Bakasetas!!!
Visca varken Bakaya penaltı kullandıran teknik ekibe selamlar, hele kaçırdıktan sonra yine kullandırmaları rezillik.
serdaracıl
bu gün oyundan çıkanlar ile beraber bakasetas bir daha forma yüzü görmemeli
sayin forum yoneticileri neredesiniz?
Soner Albayrak
Adama niye sövüyorsunuz? Siz salak mısınız arkadaşlar?
Attila Durmuş
Aynı adam aynı kaleci biri galip gelecekti oda Okan oldu. Vurdun çıkardı vurdun çıkardı. Zorlamayacaksın demek ki bu kaleciye bu maç için atamıyorsun. Bu kadar net
Böyle saçmalık görülmedi suratınıza tüküreyim hepinizin yine aynı mallık yine aynı saçma salak oyuncular yine seyreden hoca senaryo işliyor
Allah cezanızı versin hepinizin lider takıma bak be götü boklu giresunu yenemiyor.
hyasin61
Bu takım Galatasaray'a patlar pazar gunu rahat olun.
leavemealone
Neydi ne oldu Bukadarda düsülmezki. Haftalardir birsey oynamiyor. Kadro disi birakin 2 hafta kendine gelsin .
Reha Asan
19.01.2022, 21:58
Beratı sahada tutmayacaklardı abi. Hüseyin’i alıyorsan onu da hemen çekecektin sahadan.
biz orada yıkıldık. Top falan oynamadık.
Her hafta dediğimiz gibi gidin wakaya paramı veriyonuz nabıyonuz sözleşmeyi imzalatıyorsunuz
Fatih K.
Gerçekten midem bulandı. O kadar iğrenç bir maçtı.
Giresunu da bir daha yalamaz umarım başkan. Şampiyon oldu şerefsizin evlatları sevince bak.
chopper61
Hep böyle oluyor...Süper giderken tokezleye tokezleye şampiyonluk elden gidiyor.Hele ki bu farkla şampiyonluk giderse Trabzon şehri takıma küser.Taraftar sayısı yüzde 50 düşer.
Düşsün bu gereksiz ve yeteneksiz kişileri abartan.kisilere tapan kitleler her şeyi hak eder.Az biraz iyi gidence abartin herşeyi.
Onur Erçetin
Burada ana bacı söven herkes dümdüz o'dur
Yaw saçmalama.
Enaldo61
Enseyi çok karartmayın. Takılı kalmayın bu geceye. Şu halimizle bile aldık sayılır maçı. Eksiklerin de dönmesiyle bambaşka bir havay bürünürüz.
Neyi aldık ya neyi
Oğuzhan Fidan
Resmen gülünç duruma düştük. Dün burda puan farkından bahsediyordu herkes. Puan farkı isterse 30 olsun. Şampiyonluk psikoloji işidir bakasetas bugün bize şampiyonluğu elinin tersiyle itti.. işte bahsettiğim şey bu. Anlamıyosunuz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gurur6134
Bu adam molde macinda da kacirdi son dakika stresle bas edemiyor demek ki yine kacirmis ayagina sans gelmis 2.kez niye ona attirirsin sanki takimda penalti atacak adam yok abi yok ya bu kadar olmaz ya
Doğan Keskin
Bu takım şampiyon olacak ama olana kadar neler çekeceğiz kim bilir. Bunun gibi çok maç olacak belli ki. Rahat rahat şampiyon olmak vardı. Kalpten gitmezsek görürüz umarım.
Halil Alemdar
Aklım durdu sinirden stresten düşünme yetimi kaybettim. Emeği geçen herkesi Allaha havale ediyorum. Yav Bakasetas bari sen yapma birader ya offfffff.
OMERYILMAZ_TS
Memleketim giresun Giresun mücadele etti bjk yi gs yi İstanbul'da yendi evimizde oynuyoruz rakip belli berat peres baka formsuz maçı hak etmedik 70 dakka oynamadik
En kızdığım olay baka penaltı kullanıyor eyvallah kaçırıyor ona da eyvallah ama tekrarını niye aynı adama attiriyorsun aq böyle hocalık olmaz olsun
Gokhlayeh
Iyi oynayınca on(lar)dan iyisi yok. Olumsuz bir şey olunca "Allah belanı" versin. Bu lafları edenler, siz iyi gün taraftarsınız, iki yüzlüsünüz. Takım kötüye gitmiyor, bir kaşık suda fırtına koparmayın.
Yusuf BALCI
Küfür eden haysiyetsizler engellensin lütfen.
Şu rezil futbola 1-1 iyidir. Nwakaeme olmayınca bir hiçiz bunu kabul etmemiz lazım. Kurtarıcı olarak yunus'u oyuna almak, yusuf erdoğan'ı izlemek falan şampiyon takımın yapacağı işler değil.
Umarım gereken dersler çıkartılır.
Ayrıca hüseyin çıkana kadar tek hatası yoktu. Bence çok vasat bir oyuncu üzerinde konuşmaya gerek yok ama hiç bir futbolcuyu da böyle taraftarın önüne atamazsın. 30. Dakikada değiştireceğine oyuna onunla başlamasaydın.
Hep böyle oluyor...Süper giderken tokezleye tokezleye şampiyonluk elden gidiyor.Hele ki bu farkla şampiyonluk giderse Trabzon şehri takıma küser.Taraftar sayısı yüzde 50 düşer.
Böyle bir şey olsun, bir daha asla maç izlemem.
Harvelli61
Senin anani avradini sikeyim Bakasetas. Senin cibiliyetini sikeyim. Sana ikinci defa penalti attiranin serefini sikeyim Bakasetas.
Ulan Cornelius niye var. Ulan gol krali o. Sen kimsin kodumunun Yunani, satilmis serefsiz. Sampiyonluk gitti Allah cemi cumlenizin belasini versin. Galatasaray kan alacak o gotunizden kan. Yavsaklar surusu.
Rezil herif ne utanmaz ne arlanmaz adamsın şu ettiğin küfürlere bak yazık
Şb'ye 88de penaltı atan da bu adam, olur böyle şanssızlıklar.
Enaldo61
Ver ver topçularını üstüne para vererek ver
BlackPanther
Bakasetas futbolu unutmuş!
Ahmet Aksu
gs maçında peres - berat - bakasetas asla oynamamalı
2010-2011 deki eskişehir maçından sonra ilk defa bir maçtan dolayı tansiyon fırlattı bu takım bana
yazıklar olsun. son 5 maçta 1 galibiyetimiz var takımın ne oynadığı belli değil ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum
oyuncularda bi el freni var ama nedir çözemedim
ne yapıp edip gs maçını almalıyız artık puan kaybı riske atacak şampiyonluğu artık 3-4 maç üst üste kazanmamız lazım
gs maçında eski düzene geri dönelim
....................uğurcan....................
doruk....denswil.......hugo....puchacz
................hamsik..siopis................
visca..............ömür.............waakaa
................cornelius.......................
ÖmürKaradeniz61
Şu futbolcumuza küfür eden ibneleri banlarmısınız adminler ne iş yaparsınız ?
CEMEFKER
Valla maç normal şartlarda bitse yenilsek böyle travma yaratmazdi.
Avcı bu yükün altından nasıl kalkar bilemiyorum, zira stres altında olduğu belli.
Şampiyonluk gelip gelmeyeceği önümüzdeki gs maçında az çok belli olur. O maç eksiklerin girmesiyle 3 puan kaçarsa herşeye hazırlıklı olmak lazım.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Armağan Dere
19.01.2022, 21:59
berat bir de kenarda gülüyordu!!!...
ne oynadın da gülüyon olum
Başakşehir şampiyon.olsun diye şampiyonluk mücadelesini birakmistik, umarım bu sefer de Konya'ya bırakmayız. Ricalari kiramiyoruz.
Soner Albayrak
Böyle maçlar için o kadar puan farklı var zaten. Bu ne karamsarlık?
sanalalemci
Bu adamı banlayın abi, bu nasıl bi ırkçılık fışkırmasıdır.
Açın bakın futbol tarihi, 10 tane böyle örnek yoktur son dakika 2 penaltı üst üste kaçıran. Niye böyle oluyor anlamadım
2 tane penalti arkaya arkaya kaçmaz.büyük bir ihtimal değişik durum değişik işler var, yanlış şeyler var.Bakasetas!!!
Yav kaleci köşeden çıkardı, ne değişik işi
Serdar A
Burada iki gün sonra döneceğini bildiği için, bakın hiç sansürlemeden, apaçık ana bacı sövenleri 1 ay 2 ay uçurmayan bmn yönetimine de yazıklar olsun.
Visca kullanmalıydi. Bakasetas formsuz.
O pozisyonda biliyorum hangi pozisyondan bahsettiğini Sörlot alır gider gol atardı.
Evet doğru tahmin. O pozisyonu kastettim. Hatta keşke Sörloth olsaydı dedim içimden.
Enaldo61
Bu şampiyonluğu o ilk yarıyı oynayan takım verir hiç kimse de şaşırmasın.
Takim çok kötü.Hoca anti hücum.Geri düşüp bekler ileri çıkınca nasilda pozisyon geliyor.Abdullah Avcı korkak ötesi hoca.O korkak bizi buralara getirdi kardeşim. Ve adam takılı kalmıyor. Dediğim gibi, şimdi sinirliyiz ama Vakalar Caniniler Hamşikler dönsün böyle kalmaz zaten takım. Ben de üzgünüm ama yapacak bir şey yok.
chopper61
Ne gördün takımda? Anlat da bilelim
ffırtına
Transfer dönemi hazır açıkken sat Bakasetası Nwakwmeye 5 milyon ver..
adiloş bebe
Arkadaş niye sövüyorsunuz? Pişman olacağınız ifadeler kullanmayın. Bu bir oyun sonuçta. Kendi yarattığımız krediyi kullanıyoruz. Toparlayacağız merak etmeyin, millete de malzeme vermeyin. Bu takım şampiyon olacak o kadar
Hayalperestler çıkmış yine şampiyonluğu mu verdik sakin olun diyorlar. Ulan verdik işte, 2 maçta kaybedilen 4 puan. İki gün sonra Galatasaray maçında olası bir mağlubiyetle bütün avantajını bok edeceksin, daha neyin gevşekliği bu? Oynadığımız futbol belli, kaçan penaltı mı dersin koşamayan oyuncu mu dersin ne bok ararsan var takımda. Bu kadar gevşek gevşek konuşmayın ya.
Garanti puanları alamıyorsan şampiyon olamazsın! Bu kadar net. Açın 2010-2011 sezonunu izleyin. İlk yarıyı açık ara lider tamamlayıp, ikinci yarının başında saçma sapan puan kayıplarıyla kaybettik şampiyonluğu. Fener istediği kadar şike yapsın biz o puanları kaybetmeseydik dünyayı satın alsaydılar yine şampiyon bizdik.
yorumsuz6117
Bu arada penaltici değişmez
Atan atar tekrar
Bok değişmez, ilk penaltı kaçtıysa sahada da penaltı ustası Visca varsa Visca kullanır, her anlamıyla rezalet bir akşam, teknik heyet öyle böyle sınıfta kalmadı bugün, değişiklikler de geç kalarak ve 2. Penaltıyı Visca'ya kullandırmayarak..
canları sagolsun
enseyi karartmaya gerek yok
ben bu sene kaybedecegimiz hissini yaşatmadıkları icin hocaya da tum takıma da tesekkur ediyorum
Mert Oğuzlu61
Yok böyle bir travma. Ben bunu atlatamam, takim hiç atlatamaz. Dunyanin en loser takımıyız ben bunu artik kabul ettim, Konya şampiyonluğu izletecekler bize.
Harvelli61
Şampiyonluk gitti diyor herif şaka gibi şöyle asalaklarla aynı takımı tutuyoruz daha 22. Haftda şampiyonluk gitti diyor adamlar.
Gokhlayeh
Sampiyonlugu kaybettirdi serefsiz yunan. Serefsiz serefsiz serefsiz serefsiz.
Visca var ulan takimda sen kimsin penaltiya giditon pezevenk. Nefretimsin kodumunun yunani nefretim. Alanya formasiyla yetmedi Trabzonspor formasiyla da sampiyonlugumuzi caldi.
İlk fırsatta Yunan diye küfreden sensin şerefsiz. Nereye kaybettik şampiyonluğu, gerizekalı mısın sen?
Armağan Dere
19.01.2022, 22:00
Senin anani avradini sikeyim Bakasetas. Senin cibiliyetini sikeyim. Sana ikinci defa penalti attiranin serefini sikeyim Bakasetas.
Ulan Cornelius niye var. Ulan gol krali o. Sen kimsin kodumunun Yunani, satilmis serefsiz. Sampiyonluk gitti Allah cemi cumlenizin belasini versin. Galatasaray kan alacak o gotunizden kan. Yavsaklar surusu.
Yavaş Turgay!!
Uğurcan hatırlıyorum bir penaltı kurtardı. Pozisyonda kural ihlali olduğu için tekrarlandı ve gol olmuştu. İkinciyi atamamak imkansızdır ya garantinin garantisi. İki penaltıyı da kaçırmak için büyük çökük olmak lazım. Gittik onuda takımdaki en çökük adama attırdık.
ilelebeTS
Bu topu oynuyorsun işte, ne diye gol yemeyi beklersin? Maçın başında sağ sol çalıştır fişi çek. Mıy mıy beklersen böyle ortada kalırsın.
Oğuzhan Fidan
Sampiyonlugu mu kaybettik sakin yahu.
yere goge sigdiramiyorduk adamin 7 ceddine sovdunuz.
3 onemli eksik vardi goruldu ki hamsigin yeri cok baska. Boyle ortaligi atese verirsek sittin sene olamayiz az sakin.
2 defa penaltı kaçıran adam kredisini tamamen tüketti benim gözümde.. şimdi git gsyi yen bakalım bu moralle. Sana peşin söyliyim nah yenersin. Bu takımın yaşadığı travma taraftarındada var. Bugün penaltı verilmeseydi keşke. Bakasetas 10 tane penaltı kullansa hepsini kaçıracaktı bunun futbolla ilgisi yok ayrıca .
serdaracıl
takımda ciddi bir yerli problemi var.
leavemealone
Adam 5-6 haftadir yoklari oynuyor
Yeter daaa yeterr
Bakasetas napiyorsun sen yaa
Yemin ediyorum cildirmamak elde degil
lazminator61
GSyi yeneriz, ama sampiyon olurmuyuz ? Böyle devam ederse kesinlikle sampiyon olamicagiz.
yavuzbaha
bakasetas 2nci vuruşu gayet güzeldi,bunun adı kısmetsizlik..küfür eden lağım ağızlı lağım ruhlu haysiyetsizleri uzaklaştırın bu forumdan
bilgehan83
Bakatesas gitmek istiyorsa da hemen satılsın ne bu yaaa yerlisini gönderdik Kayseri’ye o kadar afra tafra yapıyordu şimdi de bu başladı bıraksana visca hem o kullansın atamadın işte o kadar şut attın atamadın neden ısrar ediyorsun
Trabzonspor iki penaltiyi atamıyorsa şampiyonluk hayal.
erenslash
hakem diye ağlamaya gerek yok
başkanın yerinde olsam bakesatası göndeiririm yerine bir stoper sağlam bir ortasaha parası çıkartırım
devre arasına iki tane sağlam oyuncu alırdım
gelelim bize:
arkadaşlar Trabzonspor şampiyon olur bu sene
ama bu kadroya takviyeleri halletmemiz şart
birde kadroya acil sağlık personeli alınması da laızm
canınızı sıkmayın
ama kendi sahamızda saçma salak puan verdik
atacaksın abi kadrona takviyeleri zamanında yapacaksın
ama buna rağmen şampiyon oluruz canınızı sıkmayın
şansla ilgisi yok Trabzonun kendi hatası
yapmamız gereken sakin olup işimize bakmamız
gereken transferşer gs maçı öncesi yetişsin bir zahmet
kanattan orta yapan oyuncular almamız lazım
Süper Golcü
Maç adına bence 2 önemli artı var, birincisi pusças baya iyi gibi duruyor, ikincisi bence yunus rotasyona kazandırılmalı, yunusun süresi arttıkça en azından şu seviyedeki bakasetasdan fazla katkı verebilir
Ahmet Aksu
şu penaltıları hami gibi ortaya yukarı abanacak bir tane yetenekli topçu yok mu ya
bir de bir oyuncu penaltı kaçırdı mı tekrarında başkasına attırmak lazım psikolojik olarak çöküyor adam
zaten bakasetas bok gibi oynuyordu bu iki penaltı bitirir lig sonuna kadar bakayı dinlenmesi lazım 3-4 maç
BlackPanther
Bakasetas ne yapıyor? Bana biri anlatsın!
Salak salak komplo teorilerinizi kendinize saklayın.
Soner Albayrak
Burada durulmuyor. Zeka seviyesi epey aşağıda. Size iyi akşamlar.
memozcan
bakasetasın üstünde papaz büyüsü falan olabilir acilen bi papaza görünmesi lazım..
Enes Başkaya60
19.01.2022, 22:01
Kalaciye bakmadan penaltı atan futbolcu felan değildir abi
Bıraksınlar yani...
2 kere üst üste penaltı kaçıran da gitsin kumda oynasın...
BlackPanther
Trabzonspor iki penaltiyi atamıyorsa şampiyonluk hayal.
Kesinlikle!!!
Ya kardeşim delirtmeyin insanı adam 2 penaltı kaçırmış hala empati yapmanın peşindesiniz babamın oğlu kaçırsa 2sini onada söverim dalga mı geçiyorsunuz
kayseriliyiz
Ne yazık ki 2010-2011senaryosu tekrarlanıyor
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
chopper61
O korkak bizi buralara getirdi kardeşim. Ve adam takılı kalmıyor. Dediğim gibi, şimdi sinirliyiz ama Vakalar Caniniler Hamşikler dönsün böyle kalmaz zaten takım. Ben de üzgünüm ama yapacak bir şey yok.
Penaltı attığı zamanlar bile kötü vuruş yapıyor baka.Hoca sandığınız kadar her şeyi bilen adam değil.İki düzgün pas yapıp ve kaça giren bizi duman eder.takim savunması da şehir efsanesi.
Sefa Murat Dokuz
Ben hala şampiyon olacağımızı düşünüyorum ama takımın bu travmayı atlatabileceğinden emin değilim.
serdaracıl
bu takım şampiyon olacak. bunan inancımız tam.
Fatih K.
Puan farkı az olsaydı tam şampiyonluk kaybedecek travma maçı yaşamıştık. Umarım bu kadar avantaj varken artık oyuncuların ayağı yere basar. Herkes bi havada geziyor sahada. Hele Berat. Yahu sen ne oldun ki neyin havasındasın?
şu penaltıları hami gibi ortaya yukarı abanacak bir tane yetenekli topçu yok mu ya
bir de bir oyuncu penaltı kaçırdı mı tekrarında başkasına attırmak lazım psikolojik olarak çöküyor adam
zaten bakasetas bok gibi oynuyordu bu iki penaltı bitirir lig sonuna kadar bakayı dinlenmesi lazım 3-4 maç
Hami de bir Fenerbahçe maçında son dakikada penaltı kaçırmıştı.
ÖmürKaradeniz61
Olur böyle şeyler formsuz olunca şanssızlıklar da üstüste gelir.89 da fenere penaltıyı atan da bakasetasdı. Eleştirelim ama oyuncularımıza küfür etmeyelim. Üstte bir gavat var ana avrat küfür ediyor oyuncumuza.
KARAGOZLUM
Bakasetascilar nerde??
bakasetas>>>>yusuf yazici
o kaleciyi top ile aglara sokardi yusuf yazici bu bakasetas sevdasini nedir
Muhammed Ayaz
Abi hadi ilkini kaçırıyorsun ikincisini nasıl kaçırırsın yaa yazık günah be.
sessizkral_1
19.01.2022, 22:02
Valla maç normal şartlarda bitse yenilsek böyle travma yaratmazdi.
Avcı bu yükün altından nasıl kalkar bilemiyorum, zira stres altında olduğu belli.
Şampiyonluk gelip gelmeyeceği önümüzdeki gs maçında az çok belli olur. O maç eksiklerin girmesiyle 3 puan kaçarsa herşeye hazırlıklı olmak lazım.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konya dışında en yakın rakibimize fark 16 puan (fener) nerdeyse 6 maç eder bu. yani biz 5 maç kaybedeceğiz ve bu süreçte fener hiç maç kaybetmeyecek gibi..
sakin olmakta fayda var.
(ha konya burdan gelip şampiyon olur mu ? konya bu kadro ve oyun yapısı ile bence mucize gibi birşey olur.)
yinede bugün kazanmamız lazımdı.
ilelebeTS
Visca. Penaltıyı zımbalar hiç şakası yoktur.
memozcan
djaninim olsa penaltıyı o vururdu.. bakasetasın yüzünde çok endişe gördüm ikinciyi vururken keşke viscaya bıraksaydı..
Serdar A
Yaw saçmalama.
Sen saçmalama.
Adam ol, terbiyeli ol, canımı ye.
Burada dümdüz küfür etmeye kimsenin hakkı yok. Babanızın ahırı değil.
kaçarava
Bakasetas heyecandan kireç gibi olmuştu. 10 penaltı olsa 10unu da atamazdı.
KARAGOZLUM
O penaltiyi cornelius kullanmaliydi onun hakkiydi
Ahmet Taşçı
İlk maçta galibiyeti hak etmemiştik ama kazanmıştık, şimdi ise eze eze oynadık ama berabere kaldık. Mukadderat başka ne denebilir ki.
erenslash
Penaltıyı başkası kullanmalıydı...
bu dangalak attı ama ilk penaltıyı atarken de yani ikinci kural gereği zaten
Ertan1982
Bizde sinirliyiz de ana baci gidilmez.
Turgay Atalay
Bu takim (takim demeye bile dilim varmiyor) patladi zaten. Buraya kadar.
Dünyanin en loser kulubudur Trabzonspor. 3.lük hayirli olsun
Arif Timurcioğlu
Beyler küfürü sözlü edin evinizde uçup gitsin paragraflar halinde burda edince üst üste olmuyor. Söz uçar yazı baki kalır.
Visca olsun abi penaltıcımız neden aldık bu adamı yararlanalım. Bakasetas istatistik kaçacak diye iğrenç penaltı vuruşlarını izlemek zorunda değiliz.
halilaziz61
Arkadaşlar sakin yahu
Olur böyle şeyler
Her maçı kazanacak değiliz ya, kaybedebilirdik de
Herkes ders çıkaracak önümüze bakacağız
Sivas maçı neyse ama bu maçta çok sağlam bir tokat yedik, eğer güçlü bir takımsak ayağa kalkar devam ederiz, diğer ihtimali zaten daha önce çok fazla yaşadık.
Haftalardır burada rehavet konusunda uyarı yapan insanlarla aklınızca dalga geçtiniz, şimdi takıma ve oyunculara küfür ediyorsunuz. İstanbul takımı taraftarlarına benzediğinizi söylüyordum ama yok abi bu çok daha farklı.
chopper61
Kalaciye bakmadan penaltı atan futbolcu felan değildir abi
Bıraksınlar yani...
2 kere üst üste penaltı kaçıran da gitsin kumda oynasın...
Bu baka yıldız ise Hami galaksidir.Top kontrolü bile sıkıntılı hep sektiriyor.
tamuğ yamtar
19.01.2022, 22:03
Çok ayıp ediyorsunuz beyler.
Sinirlenmeye, üzülmeye evet ama küfürler, şampiyonluk gittiler.
Ayıp yahu.
Böyle yazınca en büyük Trabzonspor’lu siz olmuyorsunuz.
gurur6134
75.dakikaya kadar 0 bek katkisi 0 orta giresuna 15 dakika baski yaptin afalladi macin basinda neden yapmazsin sunu berata neden bu kadar sabrettik golu yedirdi resmen seyrediyor golde ortayi murat cem oynasa daha cok katki verirdi kotu oynayabilir futbolcu ama kosmamazlik yapamaz ayip bu nasil ruhsuzluk..
erenslash
aynen öyle veya başkası valla yeni aldığımız solbeck bile atardı o penaltıyı
O penaltiyi cornelius kullanmaliydi onun hakkiydi
KARAGOZLUM
Aynen
bu adam bitik
keske 12 milyon veren olsa da alsa goturse
bilgehan83
takımda ciddi bir yerli problemi var.
Asıl konu yerli oyuncuların zeka problemleri uğurcandan Hüseyin’e Berat’tan dorukhan Yusuf’u saymıyorum bile Zeka problemi halledilmedikçe bu yerlilerle olmaz… elinde Siopis var hala dorukhanla devam etmek nasıl bir zekanın ürünü teknik heyet kendini gözden geçirsin bir zahmet sipois erken girse gol falan yemezdik dorukhan resmen sabote ediyor takımı
Enseyi karartmayın, her maç kazanılmaz. Her sezon böyle bir iki maç olur. Takım bu aralar formsuz ve çok sakat var. İşler iyi giderken herkes Avrupalı mantalitesinde, tek mağlubiyette herkes özüne dönüyor :D
sanalalemci
Şampiyonluk gitti diyor herif şaka gibi şöyle asalaklarla aynı takımı tutuyoruz daha 22. Haftda şampiyonluk gitti diyor adamlar.
Ben de az önce aynısını düşündüm, her şeyi geçtim, ırkçısıyla, küfürbaz haydosuyla, karamsarıyla, futbol cahiliyle de aynı takımı tutmak rahatsız ediyor.
Dört dörtlük şampiyonluk kaçırma alameti bir maç oldu..
2 tane penaltı kaçıran başka gerizekalı takım gördünüz mü var mı örneği ulan bakasetas sana nedesem boş laubali herif tüküreyim senin ayağına oynadığın futbola tüküreyim.
canini ve waka ileride top tutuyordu. olmayinca zorlasiyor
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yavuzbaha
Allahım ne kadar mal taraftarlar var yav…Bakasetas müthiş bir hücum gücü,elinden geleni yapıyor..Kalecileri çok iyiydi bugün..ne resil insanlarsınız yok Yunanmış yok bilerek atmamış…sizden taraftar felan olmaz
CİVELEK.61
İğneyle migneyle oynasın abi adamlar.
Kusura bakmasın teknik heyet.
Bu taraftar sağlık ekibine görev bıraktırdı eleştirmekten.
Şimdiki sağlık ekibi çok mu iyiymiş ki.
2 tane çapraz bağ koptu.
Sayısız maç kaçırdı en değerli oyuncular.
"En küçük risk almıyoruz o yüzden oynatmiyoruz" demekle olmuyo bu işler.
yorumsuz6117
Berat bir daha 11'de sahaya çıkmamalı rezil herif..
DKaraduman
Sizin gibi taraftara bu organizasyon fazla zaten, bi tükenin de rahatlayalım mk
Oğuzhan Fidan
Açın bakın futbol tarihi, 10 tane böyle örnek yoktur son dakika 2 penaltı üst üste kaçıran. Niye böyle oluyor anlamadım
Şampiyon olmamak için. Dünyada Trabzonspor kadar şampiyonluğu travmatik şekilde bırakan başka takım yok.. bugün ben çok kötü oldum inanılır gibi değil. Bu gerçek olmasın. Bakasetasta bitti bugün daha toparlayamaz onun atması iyi olmadı siopis atsa yazardı golü
ÖmürKaradeniz61
Burda bakasetasa edilen küfürleri gördükten sonra iyi ki o penaltıyı atıp bu kansızları sevindirmemişsin Bakasetas.
memozcan
bu bakasetası hangi o.ç sakatladı amk.. adam sakatlandıktan sonra soner aydoğdu gibi oldu resmen..!!
sakosako
19.01.2022, 22:04
bir olayı da abartmasanız dişimi kırcam amk. tepkilere bak şampiyonluk gitmiş allah allah geçen hafta rakipsiziz diyordu bunlar. sakin beyler ya. ya pencereyi aç bi nefes al ya. anlık sinirle tepki verme işinden vazgeçin artık
Süper Golcü
takım içi dinamikleri belli bir iletişim olması önemli işte, vişça gelmiş büyük bir heycanla, ilk golünü atabilir aç, istiyor, penaltı olmuş bırakıcan adama al at diyiceksin, bazı şeyleri an içerisinde pozitif kazanıma çevirebilmek önemli
Allahtan takımda Hamsik, Nwakaeme ve Visca gibi winner oyuncular var. Sonraki maç serinin başlangıcı olur.
leavemealone
Bakasetasda haftalardir simarik bir hava var . Sonunda patladi iste.
serdaracıl
wakayame reis solda, visca sağda bu takımı şampuyon yapacak inşallah.
puan durumuna gidin bakin biraz rahatlayin. 3 onemli eksik oldugunu unutmadan.
ikinci vurus gayet duzgundu kaleci iyi cikardi. Bu adam bize cok puan kazandirdi adami sike yapmakla suclayan var yapmayın.
burdan sampiyonluk verilirse bu bir macla sampiyonluk gitti korkusu yuzunden olacak.
hyasin61
Ne gördün takımda? Anlat da bilelim
Pazar gunu 20:45 te anlatırım
ekeser60
2020 de son saniyede Alanya deplasmanında 40 metreden şampiyonluğumuzu alan bakasetas 2022 de son saniyede 10 metreden yine şampiyonluğumuzu aldi
erenslash
haftalardır gol atamayan adama penaltı attırılmaz
keşke takım arkadaşları şey deseydi kritik durum biz atalım biri çıksaydı ordan
CİVELEK.61
Yahu elimizdeki "sürekli geriye oynayanlar" yetmiyormuydu da birde Yusuf'u aldık.
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 22:05
Dedim zaten 10 tane at deseler hepsini ya okan kurtarır ya dışarı vururdu. Bu takımın şampiyonluk ümidini böyle yitirmesine alışkınız bişey olmaz yine devam ederiz hayata
Arif Timurcioğlu
İlk maçta galibiyeti hak etmemiştik ama kazanmıştık, şimdi ise eze eze oynadık ama berabere kaldık. Mukadderat başka ne denebilir ki.
Ben ezilen bir Giresun görmedim. Adamlar iyi savaştı bizde usta ayaklar olmayınca böyle oluyor. Allahtan kenardan siopis felan girdi de maçın ritmi değişti Yunus’u felanda bedavaya vermesinler abi 1 dakika yararlanacaksakta kalsın oturduğu yerde otursun herkes koranası sakatlığı peşimizi bırakmıyor.
albatros
Hepimiz çok sinirliyiz haklı olarak. Özellikle burdaki renktaşlar için söylüyorum. Allah aşkına bir daha burada mahalle takımıyla dahi maç yapacak olsak "rahat olun, fark atarız" tarzı yorumlar yapmayın. Sahada da bu ciddiyetsizlik yaktı bizi. Rakibin gölünden önceki ve sonraki futbola bakın. Demezler mi insana madem böyle saldırabiliyordun, neredeydin gol yiyene kadar? "Rahat olun" bizim dünyamızda geçerli bir ifade değil. Bırakın bu lafı.
yavuzbaha
Ben de az önce aynısını düşündüm, her şeyi geçtim, ırkçısıyla, küfürbaz haydosuyla, karamsarıyla, futbol cahiliyle de aynı takımı tutmak rahatsız ediyor.
Aynen valla aynen…adam ırkçılık yapıyor alenen…dünyada ne kadar ırkçı varsa Abv..
KARAGOZLUM
Visca da bir varlik gosteremedi su ana kadar ona da ayri bir parantez acmali fakat penaltiyi o kullansa atardi
Bu kadar puan farkı var ..Şampiyon olacağız.Çatır çatır olacağı.zBuradaki bazı ibnelere nispet şampiyon olacağız.Ulan en yakın rakibinle puan farkın 6 başakşehir yenilmiş diğeleri ile 16 17 puan fark var..Bu itler leş kargası gibi üşüşüp can sıkıyor..Ulan kahpeler , ulan akbabalar , size inat şampiyon olacak bu takım !!! Şakir denen yavşak iyi oku bunu !!!
Okan Kocuk bu sene 6 penaltıdan 4'ünü kurtarmış penaltılarda iyi bir kaleci zaten. Yapacak bir şey yok. Daha 1 maçta enseyi karartacaksak olası İstanbul deplasmanı mağlubiyetlerinde kafayı yeriz. Hoca da dahil bir sürü eksiğimiz vardı bu maç ve formumuz düşüşte o kadar. Toparlarız.
Sakin.
Reha Asan
Biz şampiyon olacağız. Hiç endişem yok.
Son dakikalardaki baskıyı nasıl bütün maç yapamıyoruz? Nedir bu bahtsızlık arkadaş, iki kere penaltı nasıl kaçar.
Tatar Kemal
Olmayınca olmuyor işte. Kısmetten öteye yol yok.
Furkan Özdem
Allah Trabzonspor'a yardım etsin. Böyle bir taraftarla şampiyonluğa oynamak aşırı zor. Adam formsuz zaten evet ama öncesinde yaptıkları da malum. Bir maç yüzünden ne annesi kaldı ne karısı kaldı, şampiyonluk gitti, bittik mahvolduk. Ulan az ne yazdığınıza dikkat edin be. Taraftar olarak takımı silkeleyecek olan sensin ne düşene bir tekme daha atıyorsun? Adamın instagram hesabına yollanan mesajları düşünmek bile istemiyorum.
Çokda şey etmeyin gs yi yener seriye başlarız yine
chopper61
19.01.2022, 22:06
Sivas maçı neyse ama bu maçta çok sağlam bir tokat yedik, eğer güçlü bir takımsak ayağa kalkar devam ederiz, diğer ihtimali zaten daha önce çok fazla yaşadık.
Haftalardır burada rehavet konusunda uyarı yapan insanlarla aklınızca dalga geçtiniz, şimdi takıma ve oyunculara küfür ediyorsunuz. İstanbul takımı taraftarlarına benzediğinizi söylüyordum ama yok abi bu çok daha farklı.
Takim haftalardır kötü.Uyarinca ooo ne diyon.Abdullah hoca bilir işini..Top oynatmıyor adam, hücum işi bireysel.Atilan goller bireysel.Waka,hamsik, Uğurcan ve cornelius sayesinde gidiyoruz.Organizasyon diye bişey yok.temposuz oyuna saplanmış adam.Dunya futbolunu da mi izlemiyor.
Varlıbaş61
Maçın içine eden adamlar: Bakasetas ve Beratoş !
Yedek kalmalılar !! Hele Berat mümkün olduğunca süre almamalı !
Enaldo61
Dedim zaten 10 tane at deseler hepsini ya okan kurtarır ya dışarı vururdu. Bu takımın şampiyonluk ümidini böyle yitirmesine alışkınız bişey olmaz yine devam ederiz hayata
Hiçbir TSli futbol izlemez daha bu şampiyonluk verilirse
memozcan
cimbomu rahat yeneriz onda sıkıntı yok.. genelde hakeme takılmam ama zeki yavrunun rahat sekiz tane sarı kartı vardı toplamda.. ilkini verse zeki oyundan düşecekti.. oldukça yıprattılar bizimkileri..
sethfilo
visca yıda geçtim alınan sol bek inanılmaz frikik ve penaltıcı 1. kaçıran adama 2. attırılmaz çünkü adam topa gelirken daha birincinin etkisinden kurtulamamıştı . Bu maç benim gözümde sadece bakasetas veya hocaya yazmaz. ısrarla stoper derken Visca sevdasına düşüldü , golü ters ayaklı stoper ve izleyen berattan yedik. Hüseyin bu takımın alternatif stoperi bile olamaz. Gene ısrarla sol kanat alınmalı derken bana bir sürü hikaye anlatanları zaten muhattap almayacağım. Nwakame ihtiyaç varken zaten yoktu. ve bu maçı çantada keklik görüp Hamsiksiz bir 11 çıkarma mantığını çözemedim. Berat, Hüseyin, bal yapmayan arı Abdüş sezon sonu alıcısı olursa sepetlenmeli. Bu iki puanı çok arayacağımız ortada, ve Bakasetas bu travmayı kolay atlatamaz acil destek gerekiyor. Yusuf erdoğana sallayanlar keşke onun bu maçtaki hırsının yarısı abdüşde olsa. Kısacası stresli haftalara hoşgeldik. Ancak takıma inancım hala tam bu şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helalimiz
konya sampıyon olur
Kına yollayayım sana bi kilo..Bak ben Konyalıyım..Burada milletin canını sıkamazsın.Trabzonspor şampiyon olduğunda ne diyeceksin !!!
lazminator61
2 tane penaltı kaçıran başka gerizekalı takım gördünüz mü var mı örneği ulan bakasetas sana nedesem boş laubali herif tüküreyim senin ayağına oynadığın futbola tüküreyim.
Bütün mac sacma sapan vuruslar yapti, üstüne iki penalti harcadi. Ulan bu adam kendisini affetmek icin her mac gol atmasi lazim. Yoksa benim icin baka bitmistir bundan sonra. Gitsin yunanistana
erenslash
okanın penaltı kurtarması ile ilgisi yok
şansla ilgisi yok aslında
bizim kadroda yorgunluk ve güçsüzlük var takviye şart ortasahaya da lazım
wakayeme ve hamsik olmaması demek çok şey demek tabi bu bir y erde dursun
becklerden veya kanatlardan orta beslemesi ve atak çok önemli bunları yapabilen daha iyisini yapan oyuncular almak lazım işte
stoper meselesini de çözmemiz şart
bir de forvet
Armağan Dere
Gs maçı çok önemli hâle geldi!!!
serdaracıl
berat uzun süre forma yüzü görmemeli. dorukhan da en fazla sağ bek. trabzonsporun orta sahasında işi yok bu adamların
Süper Golcü
uğurcan
peres-denswill-hugo-pusças
dorukhan-hamsik
vişça-ömür-wakayeme
cornelious
gs maçı 11 im
bu arada hüseyin ve berat çok kötüydü bugün, yerli sorunu olmazsa dorukhanı da keserdim biraz dinlendirilmesi lazım, siopis-hamsik-ömür şu an tercihim
Aga ne oluyor ya hu futbolcuları felan bıraktık öillet birbirininin anasına avradına küfür ediyor ! Yönetici arkadaşlar ! La az sakin olun çıkın bir hava alın sakinleşin öyle gelin foruma.
Oğuzhan Fidan
ikinci vurus gayet duzgundu kaleci iyi cikardi. Bu adam bize cok puan kazandirdi adami sike yapmakla suclayan var yapmayın.
burdan sampiyonluk verilirse bu bir macla sampiyonluk gitti korkusu yuzunden olacak.
Ya kardeşim çok basit adam sola yattı oraya vuracağını düşündü sola yattı çıkardı.bu sefer dedi sağa yatacağım dedi ve onu da çıkardı çünkü biliyordu bu sefer sağ tarafa vuracağını. Sakin kafayla izleyin direk uçuyor baka aynı ilk vuruşunu yapsa goldü.
Penaltı kaçar eyvallah olmadı can saolsun ama ilk yarı sahada yürüdük buna kimsenin hakkı yok !!!
Serdar A
Adama hemen Yunan falan denmeye başlanmış. Bunu diyenler de Trabzonlu ha. :) Kemik testi yap şehrin yüzde 80'i Yunan çıkar. :)
Sövün sövün, hiçbir şeyi hak etmiyoruz biz. Hatta biz de değil, siz hak etmiyorsunuz.
Adamın yunanlı olması bunların içine dertti demek ki... İlk fırsatta açığa çıkıyor böyle...
Irkçılık çok ciddi bir ruhsal sorundur...
Takımın kondisyoneri ispanyol kovuldu geçen yıl böyle değildik cok sakat verdik.
avcının iç sahada saçma sapan oynatması. salsa takımı bu hali ile bir sürü gol atardı. avcı çek etsin kendini önce. sonra deriz bakesetas falan… yusuf, hüseyin, forma yüzü görmemeli. bakesetas bir zahmet 11 e almayın. kendine gelsin
Reha Asan
Pıchacz kardeşimde maşallah güSel başladı. Her yerde o vardı.
yusufuda yollayın durdun kenarda. Yine bi tane işi yok.
ilelebeTS
Rakibi hafife aldık. Çözemeyeceğimiz belliydi başlangıç kadrosuyla. 1-0 geriye düştükten sonra beklemediğim bir tepki verdik açıkçası. Tepki beklerdim de 10 dakikada maçı alıyorduk neredeyse, fırsatı elimizle teptik. Cornelius bu oyunun adamı olduğunu gösterdi. 1 gol attı 1 penaltı aldırdı.
amasya0561
19.01.2022, 22:07
Acayip bir kırılma yaşayabiliriz.
şampiyon takımın beklerini 80 dakika defansta çakılı tutmak hiç akıl işi degil. Artık bundan vazgecmeliyiz.
Golü yedikten sonra perez kaç defa çıktı ve asist yaptı demekki pereze sallamamak gerek hoca çıkmasını istemiyor. Bizim işimiz gol yeme atarsan atarsın. Kaç maç kaybedecegiz böyle bakalım
burda bu zihniyeti yazan adam sosyal medya hesaplarina irkci hakaret ana baci soven tayfa.
Alenen forumdaki troller turedi.
Sefa Murat Dokuz
Hem ilk penaltıda hemde ikinci penaltıda kaçıracağını biliyordum, sahadaki 10 oyuncu da kim olursa olsun kaçıracaktı. Kaderci birisi değilim ama bu bizim kaderimiz. Bu maç 90+8’e kalacak maç değildi. Hatamız orda.
şampiyonluk gitti muhabbetlerini bırakın ya! bu takım şampiyon olur ama asıl önemli olan bu gibi yol kazalarında takıma sahip çıkmak.
psikolojik kırılma yaşatabilir bu durum olası bir geyse mağlubiyetinde ama ne olursa olsun takıma taraftar sahip çıkmalı.
mart sonu değil de nisan ortası kutla şampiyonluğu ama yeter ki kutlatacak ruh halini takıma yansıt!
Armağan Dere
puschaz çok iyi yalnız!!..
umarım böyle devam eder
Visca da bir varlik gosteremedi su ana kadar ona da ayri bir parantez acmali fakat penaltiyi o kullansa atardi
Visca kariyerinde 4 penaltı kaçırmış, Baka ile eşit sayıda...
Yav Fener'e 15 Beşiktaş'a 16 Galatasaray'a 24 Başakşehire 17 puan fark atmışız. Şaka gibisiniz cidden. Şampiyonluk gitti diyorsunuz. Bu anormal taraftarla geçmişte bu kadar travma yaşamamız çok normal. Tekrar söylüyorum önümüzdeki maçlarda da elbette puan kaybedeceğiz rakiplerimiz de kaybedecek. Saçma sapan tepkiler verip takımın modunu düşürmeyin. Bu kadar puan farkını yakalayan oyuncuları ve teknik ekibi amatör davranarak baskı altına almayın. Futbol bu penaltı da kaçar. Bakasetas sakatlanana kadar muazzam katkılar verdi. Hüseyin bugün yuhalanıyor, Berat'a tüm stad homurdanıyor. Kendinize gelin bu ruh hali çok zarar verir kulübe.
Varlıbaş61
Visca varsa Visca penaltı kullanır !!!
yorumsuz6117
Visca var sahada Visca, akıl fukarası Orhan Ak niye vermiyorsun penaltıyı ona..
Enaldo61
Şu maçı evinde alamıyorsan herkes her şeyi der bırakın taraftara saldırmaya herkesin bir sabrı siniri var böyle bir şey olabilir mi
AlperenAltun
Gs maçına da beraberlik yazalım. Bu sezon da gidiyor sanırım. İyi gün taraftarı denmiş hep. Ama iyi gün gördüğümüz yol. Nasıl iyi gün taraftarı oluyoz anlamıyorum
SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lazminator61
Baka penaltiya gelice zaten gözlerinden anliyorsun. Adam korkarak vuriyor. Cesaret yok.
KARAGOZLUM
Her turlu sampiyonuz ama su an durum rezil valla icler acisi
avci derhal toparlamali bu takimi
son 5 mac cidden rezil durumdayiz
chopper61
Son dakikalardaki baskıyı nasıl bütün maç yapamıyoruz? Nedir bu bahtsızlık arkadaş, iki kere penaltı nasıl kaçar.
Anti hücum ve kontrol cu hocaya sor.Giresun beki hücuma çıkıyor.İnsan utanır.
Burak Bıyıklı
19.01.2022, 22:08
Ya giresun butun mac kapali oynadi. Biz neden 70 dk top cevirdik. Son 20 dakikadaki top tufek saldirmayi niye daha erkenden yapmiyoruz. Baslayacam pasina da bosluguna da. Saldir abi hata gelecek elbette.
Avucumuzun icine gelen galibiyetin icine ettin baka aferin. Mac boyu okan sadece yerden gelen toplari aldi. Bu adam asagida iyi. Yukariya vurmayi akil etmek bu kadar mi zor. Ikisini de yere vurdun ikisini de. Yazik gunah ya.
Eksiklerin acil donmesi, stoper transferinin bir dakika bile gecikmeden bitmesi gerekiyor.
erenslash
neyi alacak hocam :)) kadro belli .sağlık personelin ve masörlerin dandik önce onları değişssin başkan sen avcıya dua et onun sayesinde buralardayız
avcının iç sahada saçma sapan oynatması. salsa takımı bu hali ile bir sürü gol atardı. avcı çek etsin kendini önce. sonra deriz bakesetas falan… yusuf, hüseyin, forma yüzü görmemeli. bakesetas bir zahmet 11 e almayın. kendine gelsin
CİVELEK.61
Onde 10 dakika adam gibi bassak bu defansla boru olur Giresun.
Manava61
2010-2011 Ankaragücü. Ama sonunda biz kutlama yapacağız.
yorumsuz6117
takım içi dinamikleri belli bir iletişim olması önemli işte, vişça gelmiş büyük bir heycanla, ilk golünü atabilir aç, istiyor, penaltı olmuş bırakıcan adama al at diyiceksin, bazı şeyleri an içerisinde pozitif kazanıma çevirebilmek önemli
O kadar doğru bir yorum ki, bunu düşünecek kafa yok işte..
Berat efendi de topçu falan değil maalesef
Sefa Murat Dokuz
berat uzun süre forma yüzü görmemeli. dorukhan da en fazla sağ bek. trabzonsporun orta sahasında işi yok bu adamların
+61
lazminator61
Baka Berat Yunus öyle rezil futbolcular ki. Takimi sapote ediyorlar
KARAGOZLUM
Visca varsa Visca penaltı kullanır !!!
Yok renktas baka reis var
bu forumdada baka sevdalilari cok
adam
10 mactir rezil ve bugun de bizi rezil etti
Peres neden son 15 dakika hücuma çıkıyor.Bekleri geride hapseden hoca kendini sorgulayacak arkadaş.kaç maçtır beklerin oyuna katkısı sıfır.
Onur Erçetin
Kardeşim benim Bakasetasla şunla bunla derdim yok.Sinirlendim genel olarak küfür ettim.Özellikle adamın anasına küfür etmedim.Gelip böyle bir maçtan sonra sakin olmamızı falan beklemeyin.
adiloş bebe
19.01.2022, 22:09
Sakin düşünelim bence. Yani evet kazanmayı hak etmedik ama özellikle son 10-15 dakika beklerin bindirmesi ile oynanan oyunu beğendim ben. Nedense biz iki beki de çok çakılı kullanıyoruz. Avcı hocamın bundan vazgeçmesi lazım.
Bu takım öyle ya da böyle şampiyon olacak. Ha buna inanmayan ve nefretini kusmak için pusuda bekleyen varsa defolup gidebilirler.
Kemal Öztel
Ilk yarıdan saldırıp yardır yardır fişi çekeceksin. Kazandığımız maçlara bakın hepsi böyle, skoru almışız sonra durmuşuz. Böyle ilk 45 dakika takımı ileri çıkarma bekleri ileri çıkarma son yarım saat yüklen olmaz
2020 de son saniyede Alanya deplasmanında 40 metreden şampiyonluğumuzu alan bakasetas 2022 de son saniyede 10 metreden yine şampiyonluğumuzu aldi
Lan fenerli misin ? Kimsin , nesin ??? Nereye gitti şampiyonluk.Bir maçı eksik Konya ile puan farkı 6..Leş kargası seni !!!
Anti hücum ve kontrol cu hocaya sor.Giresun beki hücuma çıkıyor.İnsan utanır.
Sana da gün doğdu ha. Hadi bugün sizin gününüz.
emre6117
Pıchacz kardeşimde maşallah güSel başladı. Her yerde o vardı.
yusufuda yollayın durdun kenarda. Yine bi tane işi yok.
Haftalardir diyoruz bakesetas yedek kalmali. Cok cidid bir sorunu var, o kadar belli ediyor ki sahada.
Huseyin turkmen kadro disi kalmali.
Peres son 20 dakika oyunu oynayacaksa sap bek o devam etmeli.
Puchazs sol bek cok iyiydi.
Berat bir daha ilk 11 yuzu gormemeli.
Ahmet Aksu
Allahtan puan farkı fazla da 1-2 galibiyetle herşeyi unutacağız yoksa sıkıntıydı zaten
puan farkı 5-6 olsaydı şu istanbul takımlarını yarışa sokup şampiyonluğu verirdik
ne yapıp edip gs maçını almalıyız artık puan kaybına yer yok önümüzdeki konya maçı da dahil üst üste kazanmalıyız ki eski rahatlığımıza dönelim.
bugün yine işyerinde konuştuk giresun yenebilir demişlerdi dalga geçmiştim bu kadar kolay şampiyonluk mu verecekler diyorlardı inanmıyordum resmen dediklerine gidiyoruz.
hasan8861
sadece İlk yarıyı izledim.Kimse kusura bakmasın bu maç taraftara yazar.Tv nin sesini açıyorum neredeyse son ses stadtan ses gelmiyor uğultular bişeyler geliyo ama ses yok.30 bin kişi maç izlemeye gidiyor sadece.Top kalecideyken autta bir ıslık geliyor.devamı yokBu şekilde şampiyonluk çok zor.Gelen taraftar itici güç olmadıkça çok zor.bizim takım faul yapsa bile hakemin kararını en az bir dakika ıslıklıyacaksın yuhalıyacaksın.Takımı bunlar ateşler.
Hakkımızda hayırlısı bakalım
Visca maçın en iyisiydi ki daha ikinci oyunu.
İlk yarıda etkisiz gözükmesi normal. Orta sahada aynı anda Berat, Dorukhan, Abdülkadir ve sonrasında Yusuf gibi oyuncularla olmaz. Mallı ve Siopis girdikten sonra çok iyi toparladı. Bu puanı yine hoca vermiştir. Neden bu kadar geç kalıyor ve 11 tercihleri çok absürt oluyor bazen anlamıyorum.
KARAGOZLUM
Baka Berat Yunus öyle rezil futbolcular ki. Takimi sapote ediyorlar
Huseyini unutma
chopper61
Gs maçına da beraberlik yazalım. Bu sezon da gidiyor sanırım. İyi gün taraftarı denmiş hep. Ama iyi gün gördüğümüz yol. Nasıl iyi gün taraftarı oluyoz anlamıyorum
SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle.Puan farkı yüzünden simaran hocasından taraftarına kim varsa alayının.......
Bu takım buradan şampiyonluk verirse eğer bidaha bu takımın herhangi maçını izlemeyeceğim, sonsuza dek hayatımdan çıkaracağım. Forum yönetimine de söylüyorum eğer şampiyon olamazsak forumdan komple uzaklaştırın beni kafayı yedirtir bu loser cenabet herifler adama.
trabzonsevdamuz
Golü yedikten sonra perez kaç defa çıktı ve asist yaptı demekki pereze sallamamak gerek hoca çıkmasını istemiyor. Bizim işimiz gol yeme atarsan atarsın. Kaç maç kaybedecegiz böyle bakalımBizim sorunumuz kendi sahahmizdaki macta baskı kurmuyoruz kuramiyoruz. Şu son 15 dakikadaki baskiyi ikinci devre yapsak kesin iki üç fark atarız
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağlık olsun ne diyelim. :(
Haftaya Galatasaray maçını kazanmaktan başka çaremiz yok.
asilhamsi
burda bu zihniyeti yazan adam sosyal medya hesaplarina irkci hakaret ana baci soven tayfa.
Alenen forumdaki troller turedi.
Anlamadigim konu söven adamlar haftanın başından beri yenileceği diyen adamlar. İstedikleri oldu yine mutlu değiller.
Oğuzhan Fidan
Kimse darılmasın gücenmesin Bakasetas çok salakça vuruş yaptı kimseyi burda savunmaya lüzum yok şu penaltı gol olsa gs maçına vurdulu kırdılı çıkacaktık ama şimdi pustuk artık psikolojik olarak gömüldük bakasetas uçtu gitti zaten daha toplayamaz kafayı geçmiş olsun 1 futbolcuyu kaybetmeseydik iyiydi gs maçında lazımdı
nevzat61
konya sampıyon olur
Bunun şaka olduğunu söyle..yani bizim şansımız yok ama Konya'nın var.. gerçekten şaka gibisiniz
Murat KARAKURT
wakayame reis solda, visca sağda bu takımı şampuyon yapacak inşallah.
O bekleri çıkarmadan öndeki adamların sadece becerilerine bakan futbolla zor renktaş...Son 20 dakikadaki futbolla neden başlamaz evinde anlamıyorum...Rahat bırak çıksın şu bekler....Savun tamam da suyu çıktı bu işin....
hyasin61
19.01.2022, 22:10
Trabzon taraftarının futboldan anlamadıgı bır gece daha ..Yok sampiyonluk gitti yok o oldu bu oldu.. Bu takım sampiyon olacak buna inanmayan, inanmak istemeyen , futbolcusunun arkasında durmayan durmak ıstemeyen bir yol alsın. Bir mac ile ne oyuncu kaldı ne hoca kaldı bazıları icin.
CİVELEK.61
Abdusun pozisyonda bir futbolcu sakatlaniyorsa futbolu biraksin masabasi bı ise girsin.
Asla normal bı sakatlanma değil.
lazminator61
Berat forma bidaha giynmesin. Dorukhanda ancak sag bek oynar. Ortada 0‘katki veriyor
erenslash
wakayeme ve yettara tarzı oyuncularla açarsın bu tarz takımları. iki stoper zaafımız olduğu için becklerle risk alamadık gol yedikten sonra risk aldık.çünkü ortasaha ve defans çok güçlü değil.bakasetas yerine daha dinamik bir ortasaha lazım arkadaşlar.daha kaliteli.bunun dışında wakayeme ve yattara tarzı oyuncularında orta yaparısn içeri biz bunu yaptık ama wakayeme ve yattara gibi oyuncuların olmassa becklerinle yaparsın bunu yapmaya başlayınca gol geldi zaten.corneliusu besleyecek ortalar geldimi atıyor kereta.ama wakayeme tarzı oyuncun olmaması da bu tarz kapalı defansları açana kadar uğraşıyoruz.bakasetas bir daha penaltı kullanmamalı
Ya giresun butun mac kapali oynadi. Biz neden 70 dk top cevirdik. Son 20 dakikadaki top tufek saldirmayi niye daha erkenden yapmiyoruz. Baslayacam pasina da bosluguna da. Saldir abi hata gelecek elbette.
Avucumuzun icine gelen galibiyetin icine ettin baka aferin. Mac boyu okan sadece yerden gelen toplari aldi. Bu adam asagida iyi. Yukariya vurmayi akil etmek bu kadar mi zor. Ikisini de yere vurdun ikisini de. Yazik gunah ya.
Eksiklerin acil donmesi, stoper transferinin bir dakika bile gecikmeden bitmesi gerekiyor.
leavemealone
Bakasetas üstünden ölü topragi atmak icin illa golü zorladi ve patladi.. bizi yakti..
Baska bir aciklamasi yok bunun
bu sene oyle ya da boyle şampiyon olacağız
inanmayanin bu foruma girip içindeki zehri bosaltmasina anlam veremiyorum
Onur Erçetin
Forum yöneticilerinden ricam benim üyeliğimi kalıcı olarak iptal etsinler bu strese ben dayanamam daha fazla.Siz sakince izlemeye devam edin benim bünyem kaldırmıyor.Herkese iyi akşamlar.
tamuğ yamtar
İkinci penaltı da çok belli etti.
Kalecinin çıkarabileceği yere vurdu ayrıca.
Yatıramadıysan kaleciyi oraya vurulmaz.
Yatıramadıysan da ya tavana asacaksın, ya da varsa yeteneğin direk dibine bırakacaksın.
Hayırlısı.
bilgehan83
Eleştirmek tamam da küfür sövgü hiç yakışmıyor ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum ancak Antalya maçından beri takımda anlamsız bir rehavet var.. dorukhan ve Berat onbir yüzü görmemeli murat Cem bile oynasın ikisi oynamasın kesinlikle dorukhan sabote ediyor takımı inanılmaz bir şekilde sahada olumlu bir hareketi yok hadi Berat oldum havasında da dorukhan gibi bir adamın bu akşam sahadaki hareketleri benim midemi bulandırdı
Varlıbaş61
Eksiğimiz çok ama mevcut oyuncuların da reaksiyon göstermeleri lazımdı. Golü yiyerek pozisyon alınmaz. Abdullah hoca acilen müdahale etmeli, yoksa sıkıntı büyür !
Visca. Penaltıyı zımbalar hiç şakası yoktur.
Visca en fazla penaltı kaçıran topculardan biri. İkisini de kaleci çıkardı kötü vuruş değildi vuruşlar.
champions
Güzel maç oldu, ilk 10 dk kötüydük ve yenilen golden sonra tepki veremedik, buna rağmen golü bulduktan sonra kazanacak kadar oynadık, Giresun'un golü sürprizdi, kalecileri değişsek en az 3-0 olurdu.
Visca solda çok iyiydi, sağda vasattı, Puchacz savunmada değil ama hücumda ciddi fark yarattı. Düzenli oynarsa gol asist katkısı gelebilir ondan.
Cornelius yine oyunda yok ama iyi ortayı gole çevirdi, 2.sini de yapabilirdi. Beslenmesi lazım. Visca ve Puchacz kritik isimler bu anlamda.
Bakasetas maalesef kötüydü, Hamsik'i öne atıp Baka'yı birkaç hafta kenardan sokabiliriz. Ortayı da Dorukhan-Siopis yaparız.
Visca ve Puchacz 11'e oturduğunda Hamsik- Tony'nin dönüşü ve kulübeden gelecek Kouassi ile bugünden çok daha iyi olacağımız kesin.
Manava61
19.01.2022, 22:11
Ah Baka Ah
serdaracıl
ilk yarıdaki orta saha kurgusu gerçekten leşti. o ortasaha şuradan küme düşer. bir daha asla o isimler yan yana oynamamalı asla
emre6117
Ilk yarıdan saldırıp yardır yardır fişi çekeceksin. Kazandığımız maçlara bakın hepsi böyle, skoru almışız sonra durmuşuz. Böyle ilk 45 dakika takımı ileri çıkarma bekleri ileri çıkarma son yarım saat yüklen olmaz
Son 15 dakika muthis top oynadik. Ama onun harici mıy mıy futbol. Kendi sahadan giresun gibi rakibe boyle oynayamazsin.
Traftarri da arkana alip saldiracaksin.
Artik bakesetas da yedek kalsin bir zahmet. Oyunda hic yok.
2 penaltiyi da o kadar kotu kullandi ki anlatamam.
Armağan Dere
Visca en fazla penaltı kaçıran topculardan biri. İkisini de kaleci çıkardı kötü vuruş değildi vuruşlar.
ilki çok kötüydü
hyasin61
Bunun şaka olduğunu söyle
Konya en iyi 4 veya 5. bıtırırse opup baslarına koyarlar
Fatih K.
Utanmasam oturur ağlarım köşede
ilelebeTS
Puchacz kalıbının adamı çıktı. Tam tahmin ettiğim gibi herif. Fiziği falan bize uygun. Keşke maça 11 başlasaydı. Bekleri oyuna soksak maçı çoktan koparmıştık. 4-5 kişiyle hücum edersen adamları açamazsın.
lazminator61
Berat okadar yetersiz, Dorukhan 90 dk yine sahda olmiyan futbolcu, bide siper Starimiz Baka.
S.Seymen
sakin olmakta fayda var taraftarından yöneticisine hocasına ve futbolcusuna kadar
kesinlikle ist basını bu olayı işleyecektir
herkes aklıselim olmalı
herkes....
Takım tarihte ilk defa 3 istanbullunun hocalarını aynı anda kovdurtmuş hala şampiyon olamayacak cart curt yazıyorsunuz mazoşist misiniz?? Oldu olacak Ağaoğlu da megafonla çıksın taraftarın arasına... Sakin olun
Viska yerine gradel alınsaydı keşke.
BlackPanther
19.01.2022, 22:12
Sayın Abdullah Avcı. 60 Dakikayı boşa geçirdik. İşte bu yüzden Beşiktaş Taraftarı seni kovdurdu kulüpten. Hiç mi akıllanmadın hocam. 60 dakika hiç birşey yapmadık!!!!
yatmaztara
Hüseyin'in son dakikada yaptığı penaltı gol oldu Malatya ile 1-1 berabere kaldık. Bugün son dakikada Bakasetas penaltıyı gole çevirdi ve maçı kazandık. Wakeme- Hamsik - Djanini gelecek daha kuş gibiyim şu an:rolleyes::o:rolleyes:
Burak Bıyıklı
Konyasporlular, istanbul unitedsporlular, unalsporlular, sergensporlular, kocsporlular, ve diger bilumum olumsuz tayfa
Size inat bu takim sampiyon olacak.
jairzinho
Rakibi hafife aldık. Çözemeyeceğimiz belliydi başlangıç kadrosuyla. 1-0 geriye düştükten sonra beklemediğim bir tepki verdik açıkçası. Tepki beklerdim de 10 dakikada maçı alıyorduk neredeyse, fırsatı elimizle teptik. Cornelius bu oyunun adamı olduğunu gösterdi. 1 gol attı 1 penaltı aldırdı.
hafife almakla alakası yok
giresun iyi ve çok koşan bi takımdı,aynı antalya gibi
bu tarz takımlar çok zorluyor takımı,
bence gene 1 puan iyi şu oynanan oyuna göre
giresun önde iken kendi aralarında fazla pas yaptı ve ileriye zorlamadı,zorlasalardı 2. golü bulmaları işten bile değildi,takım abandone olmuştu o ara
atılan gol ? peres ortaladı cornelius vurdu,cornenius usta bi kafacı,peres te iyi bir ortacı,gol böyle geldi,organizasyon? yok
süper ligde giresun gibi takımlar(yüksek enerji ile oynayan) fazla olmadığı için telaşlanmaya gerek yok
Oğuzhan Fidan
Valla şampiyonluk bağıra bağıra gidecek sanırım. Bugünkü skor böyle travmatik puan kaybı bizi çok geriye götürdü.. böyle aptalca şampiyonluk verecek takımda bu ligde sadece biziz
Reha Asan
Haftalardir diyoruz bakesetas yedek kalmali. Cok cidid bir sorunu var, o kadar belli ediyor ki sahada.
Huseyin turkmen kadro disi kalmali.
Peres son 20 dakika oyunu oynayacaksa sap bek o devam etmeli.
Puchazs sol bek cok iyiydi.
Berat bir daha ilk 11 yuzu gormemeli.
İşte Abdullah hocaya iş düşüyor burada. Bugün boşa diretti. Umarım o taraftar gibi dağılmamıştır.
asilhamsi
Baka ikinci kez topun başına geçerek hata yaptı. Sağlık olsun. Gol yedikten sonra verdiğimiz tepki On numara
Visca,puhac müthiş iki hamle. Cornelius beni hiç yanıltmadı. Tam büyük takım santraforu.
Bu kadar eksikle normal sonuç.
Cincon maçı ile muazzam bir seri başlar.
Dorukhan Berat merkezi bir daha denenmez.
Okan penaltilarda iyi kaleci zaten. Saglik olsun. En azindan son dakikalarda baski kurduk ve toparladik. Gs yi yener kendimize geliriz. Hic stres yapmaya gerek yok
Halil Alemdar
Maçın 1-1 bitmesi falan bu kadar üzmezdi fakat 2 kere penaltı kaçırılması kısmı perişan etti kendime gelemiyorum. Penaltı kaçıran topçuya oldum olası uyuz olmuşumdur 7 metre kale ya.
Hüseyin'in son dakikada yaptığı penaltı gol oldu Malatya ile 1-1 berabere kaldık. Bugün son dakikada Bakasetas penaltıyı gole çevirdi ve maçı kazandık. Wakeme- Hamsik - Djanini gelecek daha kuş gibiyim şu an:rolleyes::o:rolleyes:
İşte aradığımız bakış açısı. :)
CİVELEK.61
İlk yarı visca sol kanatta çok iyiydi
Hayır bok mu vardı sağ tarafa geçti.
Sağ tarafa Yusuf gecseydi.
Oynamadığı yer değil hoş.
yorumsuz6117
19.01.2022, 22:13
GS'yi yenersek birşey kaybetmemiş oluruz kaldığımız yerden devam ederiz..
freedomforever
Beyler yorumlarınız hayret verici. Duygularınızla yazıyorsunuz. Malatya bjkye çelme takar, fb Sivas’ta takılır biz de yenilmeyiz. 4 gün sonra yine rakipler ağlamaya başlar. Sakin olun. Beddua etmeyin
BlackPanther
Berat okadar yetersiz, Dorukhan 90 dk yine sahda olmiyan futbolcu, bide siper Starimiz Baka.
Ona birde Penaltı attırıyorlar. Tamam birinciyi kaçırdın ikinciyi neden başkasına attırmıyorsun?
Enaldo61
Puchacz kalıbının adamı çıktı. Tam tahmin ettiğim gibi herif. Fiziği falan bize uygun. Keşke maça 11 başlasaydı. Bekleri oyuna soksak maçı çoktan koparmıştık. 4-5 kişiyle hücum edersen adamları açamazsın.
Şenol Güneş de takıntılarıyla bu takımaçok şey kaybettirdi, hoca bu maça neden Hüseyin le başlar neden puchaczı oynatmaz mesela böyle hatalar yaparsan bi daha şampiyonluk verirsin hoca o ilk yarıyı kim oynattı allah aşkına buna futbol mu diyorlar, bu Berat nasıl ilk 11 çıkıyor nasıl bu kadar sahada kalıyor, bunları görmek için bu maçıb oynanmasına gerek yoktu biz çoktan görmüştük
lazminator61
Mactan önce birisi Bakasetas bu mac patlama yapicak yazmisdi. Nerdesin :)
Peres neden son 15 dakika hücuma çıkıyor.Bekleri geride hapseden hoca kendini sorgulayacak arkadaş.kaç maçtır beklerin oyuna katkısı sıfır.
Biz pereze kızıyoruz ama perezi kısıtlayan hoca. 2 ci yarı salınca ilk geldiği zamanki gibi farkı gördük.
ya penaltı kaçar futbolda bunlar var ama 2 tane kaçmaz. bu futbolda yok bu şansızlık değil ,beceriksizlik bakasetas zaten sakatlıktan döndüğünden beri yok resmen leş atıyor bu ısrar neden birazda milletin kızgınlığı bu yüzden.
Sefer A.
Adama hemen Yunan falan denmeye başlanmış. Bunu diyenler de Trabzonlu ha. :) Kemik testi yap şehrin yüzde 80'i Yunan çıkar. :)
Sövün sövün, hiçbir şeyi hak etmiyoruz biz. Hatta biz de değil, siz hak etmiyorsunuz.
ooo üstüne pontus soykirimi oldu falan da diyelim istersen =)
Fatih K.
Abicim ilk penaltıyı kaçırdın, olur. İkinciyi vuracaksan çıkmayacak yere vuracaksın. Kaçarsa da kaçsın. İki penaltıyı da çok kötü yerlere vurdu.
Yahu her şeyi geçtim adam ilk topta soluna gitti. Vur yine soluna bitsin gitsin.
Mehmet Fatih Silik
Iyi gün taraftarları içindekileri kusmak için yer arıyormuş :)
Berat ve Yunus'a para ödediğimize inanamıyorum. Berat yerine Siopis daha erken girse maç dönerdi. Bakasetas'a penaltıları atamadığı için değil bencil oyunu için kızıyorum. Her şeye rağmen 3 puanı hakettiğimiz maçtı. Puan farkıyla lideriz, sakin olmakta fayda var. Puhaç iyi çıktı bu arada:)
chopper61
Sana da gün doğdu ha. Hadi bugün sizin gününüz.
Eninde sonunda sizin gibi gerçeklerden kopuk kişilere galip geleceğiz.Dunyayi ve futbolun gelişimini izliyoruz.Her şey hızlandı.Kosusundan paslasmasina kadar.Bu sene gider ama bu anlayışla gitmez.Daha önce de dedik şampiyonluk gitti.Hocs kendine hücum işini bilen yardımcı alsın.En büyük problemi bu. Hücum ve tempo yani hızlı paslasma işini çözemezse zaten fazla ca yol alamaz.Sergen 2 olur.
Ahmet Aksu
19.01.2022, 22:14
haklısın ama korkumuz o takımlara şampiyonluğu vermek değil ki onların mucizeyi gerçekleştirmesi lazım şampiyon olmaları için
ama konya ya şampiyonluğu verebiliriz.
başakşehirin şampiyonluğunda da aynı rahatlıktaydık gs fb bjk yok diye sonra gördük ne olduğunu
gerçi ben yine rahatım sinirim hafiften geçmeye başladı maç içindeki çöküş sonrası
ama kendi sahamızda puan kaptırmamamız gerekiyordu o kötü oldu
kendi sahamızdaki maçları alsak zaten şampiyonuz ama bu takım her an her türlü kabusu yaşatabilir şaşırmayız.
Yav Fener'e 15 Beşiktaş'a 16 Galatasaray'a 24 Başakşehire 17 puan fark atmışız. Şaka gibisiniz cidden. Şampiyonluk gitti diyorsunuz. Bu anormal taraftarla geçmişte bu kadar travma yaşamamız çok normal. Tekrar söylüyorum önümüzdeki maçlarda da elbette puan kaybedeceğiz rakiplerimiz de kaybedecek. Saçma sapan tepkiler verip takımın modunu düşürmeyin. Bu kadar puan farkını yakalayan oyuncuları ve teknik ekibi amatör davranarak baskı altına almayın. Futbol bu penaltı da kaçar. Bakasetas sakatlanana kadar muazzam katkılar verdi. Hüseyin bugün yuhalanıyor, Berat'a tüm stad homurdanıyor. Kendinize gelin bu ruh hali çok zarar verir kulübe.
Giallorossi
19.01.2022, 22:14
Ne bicim taraftar kitlemiz var yemin ederim tiksiniyorum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.