Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 22.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 GZT Giresunspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 20:47
Cornelius ilerde öldü resmen 1 tane etkili şutu bile yok resmen 10 kişi oynuyoruz hiç etkili değiliz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Manava61
Dorukhan rezalet oynuyorsun! Ne pres var ne pas oyunu var. Hiçbir şey yapmadan öylece takılıyorsun. Takım kafası, kesik horoz gibi sahada dolanıyor. Oyun aklı yok, yetenek yok, istek yok! Hiçbir şey yok!
Hocam mesele tamamen oynatıldığı pozisyon. Dorukhan defansif ortasaha oyuncusudur. Adamı 10 numara oynatıyoruz biz. Tüm takımı etkileyen bir değişiklik bu.
Avcı nın yerinde olsam bir daha hüseyini takıma değil kulübeye koymam stata sokmam
o herif bi sekilde girer yinede. kesin korunuyor falan. yoksa bu futbol kasabi herif nasil bu kadar sene bariniyor bizim kadrodada anlam veremiyorum ..
thehell61
Önde basmak yerine oyunu geride kabul ederek hata ediyoruz. Adamlarda top yapacak hiçbir oyuncu yok. İki baskıyla topu kaptıracaklar ama biz geride bekliyoruz. Takımda bir bovermişlik havası var.
Ayrıca iki sol ayaklıyla olmuyor stoperde. Net belli oluyor Denswil sağ ayağıyla denedi ama hatalı pas verdi. oraya kesinlikle sağ stoper şart.
Burak Bıyıklı
Biraz uzun topa girip corneliusun indirecegi toplari kazanmak lazim. Onde baska turlu topla bulusmak zor.
bilgehan83
hüseyini çıkaracaksan devre arası çıkarabilirdin.. gereksiz bir değişiklikti denswill ondan sakar sağ stoper olarak.. berat anlamsız bir vurdumduymazlık içinde.. baka kaç haftadır sahada yok.. yusuf ve visca kanatları değişip ters kanattan devam etmeli ömür olduğu anlardaki gibi... dorukhan biraz daha oyuna girmeli sorumluluk almalı 8 numara benim diyorsa... oyunu karanbol falan ceza alanına yıkmalıyız ancak öyle gol gelir... yavaş oynuypruz zaten orta yapmalıyız bolbol..
adiloş bebe
Berat + Dorukhan orta sahası ile maalesef üretken olamayız. Rakip zaten bizi kitleme derdinde ve Berat arkadaş ne top alır ne top dağıtır ne top kazanır, ben anlamadım bu nasıl bir iş
Yedekten de çözecek bir adam yok maalesef. Hadi Sivas maçı hava şartları falan dedik ama bu maç puan kaybını kimse savunamaz.
Mehmet Fatih Yavuz
Sanmam.
İki ağır stoperle oynarken bekleri çıkaracağını sanmıyorum.
BlackPanther
Ne izledik la biz?
Aynı tas aynı hamam
A. Aydın
Dorukhan onde olmuyor. En faydali oldugu bolge sag bek.
Skoru aldigimizda one atilabilir baski icin.
Dorukhan ya da peres cikip malli girebilir.
[KAPLAN]
Yine kötü oynuyoruz. Kimse kusura bakmasın. Bir hücum planımız yok. Nwakayeme uçsun, Hamsik kaçsın. Onlar yoksa hücumda işimiz şanşa ve durak toplara kalıyor. 5-10dk da olsa belli bölümlerde baskılı oynamalıyız.
lazminator61
Malatyayi sar sor yendik, ordada yine waka sapkadan tavsan cikardi. Kimse yok. Berat Dorukhan BAKA futbol oynamiyorlar
Arif Timurcioğlu
Sezon başında kimsenin beğenmediği göndermek istediği Nwakaeme takımda olmayınca sonuç böyle bir de üzerine grande tuzu biberi oldu.
emre6117
Puchacz salın koşayım der gibi. Berat ne istiyor emin değilim.
Malesef nwakame oynamayinca oyuna hic hukmedemiyoruz.
Cornelius agir adam ama neredeyse adami kontraatakta kullanacagiz.
Y.erdogan mecburen girdi ama giresun kapandigi icin y.erdoganlik bir oyun yok.
Visca diger kanada gecince durdu.
Bakesetas haftalardir ne oynuyor ben anlamadim.
Berat her zamanki gibi uyusuk ve sertlik koyamiyor oyuna, dibate bile beratttan hava topu alabiliyor.
yorumsuz6117
19.01.2022, 20:48
Visca ilk yarının en iyisiydi, golü de atacaktı Peres adam olsaydı..
Hücumda bariz çoğalamıyoruz. Berat inanılmaz durağan oynuyor. O kadar durağan ki hadi hücuma katılmıyor atak yiyoruz paşam tırıs adım koşmaya devam ediyor. Bir şekilde maçı almamaız lazım.
Attila Durmuş
şu bir gerçekki
hamsik + nwakame bu takımın YARISI !!!
Özellikle bugün ortasahada ileri top taşımada Hamsik'in yokluğunu inanılmaz arıyoruz !
takım biraz daha risk almalı.
Yarısından çok fazla renkdaşım. Takımın beyni ve kalbi yok
leavemealone
Ister puan farki 30 olsun ister 2 sampiyonluk isteyen takim böyle oynayamaz.
Bu nasil bir rezillikdir gecen haftadan beri ya .
yattarinho61
Bak bak HT4 tavirlara bak sen..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Burak Bıyıklı
Peresin de bir kere dribbling attigini, adam gectigini gorebilecek miyiz acaba
memozcan
peres- koita değişikliği şart.. dorukhan sağ beke geçer.. ortada bakasetas daha geride topla buluşur..
Furkan Özdem
Hüseyin’i zerre sevmem ancak bu taktik anlayış içerisinde top çıkartamamaktaki sıkıntı Hüseyin’de filan değil.
Sarısı olmasa çıkarılmazdı bence.
Mehmet Fatih Yavuz
0.31 gol beklentisi. Sanırım bu sene en kötü değerimiz.
ilelebeTS
Devrede gerekli uyarılar yapılıp daha hareketli oynamalıyız. Biraz daha risk almak gerekiyor hücumda.
falcon_61_
;1921598310']Yine kötü oynuyoruz. Kimse kusura bakmasın. Bir hücum planımız yok. Nwakayeme uçsun, Hamsik kaçsın. Onlar yoksa hücumda işimiz şanşa ve durak toplara kalıyor. 5-10dk da olsa belli bölümlerde baskılı oynamalıyız. 1 şut nedir yaÖyle deme kızıyorlar. Uçuyoruz kaçıyoruz her maç
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
chopper61
Allah rızası için sal şu bekleri............
Aynen öyle futbol profu anti hücum hocamız var.Sivas maçında sivas bekleri sürekli geldi.Bizimkiler?..Yanpas geripas
Maç içerisinde çok fazla mevki değişikliği oldu. Bir diğeri için işleyen çarkı bozdu hoca. İkinci yarı düzelir umarım.
Arkadaşlar oyunu çok sorgulamaya gerek yok.
Nwakaeme - Yusuf
Hamsik - Berat
Edgar - Hüseyin yada sola Denswil geçse Puşcak
Gervinho - Visca (şimdilik en azindan)
Yukarıdaki karşılaştırma zaten oyunun da seviyenin de düşüşünün açıklaması.
İyi futbol iyi oyuncuyla oynanır.
Timur Bey
19.01.2022, 20:49
Peres'i en yakın zamanda bu takımdan sepetleyelim. Böylesine kaçak güreşen bir adam bizi kanser ediyor.
Orhan Ak'a helal olsun halı saha maçı kıvamında oynayan Hüseyin'e iyi ayar verdi.
Cornelius ise bu kadar mi kalas olur bir insan? Kaldır kıçını bir tane pozisyonu git at yahu at!
koca 45 dk yı çöpe attık. maç öncesi golü ne kadar erken atarsak o kadar rahat oynarız ,gol ne kadar gecikirse giresun takımının direnci artar diye söylemiştim . malesef 2. şık oldu gol gelmedi giresun takımı 2. devra dahada dirençli olacak . ve takım acı ama gerçek hiç de gol atacak gibi oynamıyor şuan takımda kriatif adam eksikliğini çok fazlaca yaşıyoruz. ben beratı çok defa eleştirdim zaten berattan benim çok bir beklentim yok sizde beklentiye giripte kendinizi üzmeyin derim.
Ertan1982
perez kesilmeli.Dorukhan gecsin.Bir halt yaptigi yok.öyle yanpas geri pas baslarim artik.Defans olarak berbat zaten.
İkinci yarıda atarız.
Bu maçı bir şekilde kazanacağımıza inanıyorum ama takım iyi durumda değil, çok eksiğiz bunun payı büyük. Gs maçını kazanamaz bu takım.
lazminator61
Berat cikip siopis girmesi lazim. Giresunu ancak presle yeneriz. Pres Pres Pres.
BlackPanther
Tugay: Trabzonsporun sorunu ortasahada
Onur Erçetin
İnanılmaz ya Hamsik Nwakame effect ile bu leş oyunu hareketlendiriyorduk ikiside olmayınca saçma sapan birşey oldu.
Ben burda anlatınca kendi kendine triplere girip sen bizim takıma kötü takım mı demek istiyorsun diyen arkadaşlar vardı.Futbol yetenekli adamlarla oynanır,yardımcı oyuncular tek başına takımı kurtaramaz.İsabetli şutumuz yok rakip kaleye.
Enaldo61
Demek ki Hamsik ve Tony bu takımın en az yüzde 61i.
Hüseyin kötüydü. Üzerine sarı kartı vardı.
Tribün üzerine homurdanmaya başlamıştı.
Gayet doğru bir değişiklik.
Kriz olduktan sonra mı, yani kırmızı kart veya bir sonraki hatasında tribünden yuhalama başlayınca mı değiştirmek lazım.
Doğru değişiklik.
yok ya bence elimizdeki en iyi defans oyuncusu , daha iyi sag stoperimiz yok bence o oynamali......
Sol bek umarım bundan daha iyidir.
emre6117
Sezon başında kimsenin beğenmediği göndermek istediği Nwakaeme takımda olmayınca sonuç böyle bir de üzerine grande tuzu biberi oldu.
Nwakame trabzonsporun acik ara en iyi oyuncusudur. O olmayinca ileride hic uretemiyoruz, hatta top bile tutamiyoruz ileride.
Sağ kanat calismiyordu. Sol kanatta Denswill Visca iyi uyum yakalamıştı. Sol kanatta düştü.
Bir karmaşa yaşanıyor. Ne olursa olsun kalabalık hücum yapmalıyız. ¹
lazboy0061
peres- koita değişikliği şart.. dorukhan sağ beke geçer.. ortada bakasetas daha geride topla buluşur..
Koita yok positif
yatmaztara
19.01.2022, 20:50
Bu yıl şampiyon olduktan sonra 30-40 yıldır Trabzonspor'u yazan tüm trabzonlu gazetecilerin kafasını koparmalıyız. Stopere gerek yokmuş. Zannedersin her yıl şampiyon oluyoruz.
Alt yapıda hiç mi sağ ayaklı biri yok at o oynadın yeterda. Valla bunaldık. Takım top oynamıyor kendi taraftarımız önünde az baskı yapda yok cornelıuse ara psı verıyorlad adam orta sahada adam zaten dönüp gidene kadar 5 metre gerdeki adam yakalıyor
Berat daki tip bende olsa manken olurdum. Topçu olmazdım. Niye topçu olmuş acaba
Ertan1982
Visca haric kimse kaleyi düsünmüyor.Yanpas geri pas.Bu ne be.
chopper61
Takım hücum ve baskı kuramıyor,tampo yok ama derdiniz Hüseyin.En çok sallayan benim Hüseyin'e ama gerçek problem bu değil.
yavuzbaha
Parmak Beratı 3 kere cebinden çıkarır…
Türkmen bence iddia ediyorum .gayet üst düzey bir stoper..
Birkaçtane arapası hedefine gitmedi diye adamı dışarı aldı hoca
Dorukhan bu maç kötü..
Takımda takımı ateşleyecek hırs dolu adam yok..rolantide oynuyor herkes
zafer6161
Corni ye top atamıyoruz,topu bulan kaleye vuruyor
omondoles
Ekseriyetin aksine ben beratı uzun zaman sonra beğendim.
Manava61
Tugay: Trabzonsporun sorunu ortasahada
Dilimde tüy bitene kadar anlatacağım: Dorukhandan 10 numara olmaz. Berat Hamsik ortasahasına geri dönülmeli.Dorukhan oynayacaksa ortada geride oynamalı
memozcan
ht4 için bundan sonraki kariyerinde başarılar dilerim.. rizespora verelim bence.. bizle maçları var 3 puanı garantilemiş oluruz..
BlackPanther
Berat cikip siopis girmesi lazim. Giresunu ancak presle yeneriz. Pres Pres Pres.
Katılıyorum
serdaracıl
peres'i çıkarıp dorukhanı sağ beke çekerek siopisi mi alsak acaba
lazminator61
Waka lazim degil.
Mert Oğuzlu61
Dorukhan'ı bir daha orta sahada izlemek istemiyorum, sağ beke geçsin ya da yedek kalsın. Bu adam sağ bekte iyiydi orta sahaya geçtiğinden beri takımın hücum gücü çok zayıfladı merkezden oyun kuramiyoruz.
Dorukhan sağ beke geçsin orta sahaya çözüm lazim ama ne yazsak boş yine puan kaybedeceğiz takim kazanmak için oynamıyor.
Oğuzhan Fidan
Takımda gol atacak durum yok şu an ileride çok kötüyüz adamlar adım attırmıyor hepsi canla başla koşuyorlar sadece koşuyorlar. İşimiz ciddi sıkıntı Onların gol atmaya ihtiyacı yok sadece defans yapsalar kontra çıksalar yeterli Gol atmaya çalışan biziz durum kritik bu maç böyle gitmez
3-0 4-0 yazanlar çıksın bakalım bir meydana...
Bu takımda Nwekaame olmadan yüzde 50 eksik oynuyorduk zaten, birde üstüne Hamsik gitti
Pozisyonun var mı ?? Yok...
Herhangi bir organizasyon'un var mı yok...
Duran toptan belki...
Yoksa 1 puan iyidir...
3 4 değil de rahat maç bekliyordum, oyun organizasyonu yöneten Hamsik olmayınca oyun da bozuldu. Millet buna göre tahmin yaptı.
Onur Erçetin
19.01.2022, 20:51
Bu güntekin şerefsizi mükemmel oynadığımız maçlarda Ts iyi oynamıyor diyordu,şimdi berbat oynuyoruz Ts Giresunu kendi yarısahasına hapsetti diyor :)
Şerefsiz içten içe seviniyor.
Giresunsporun ortasahasi bizim ortasahayi ezdigi icin bu haldeyiz. Siopis falan lazim. Berat hayalet gibi dolaniyor. Onun oynadigi futbolu allah belamiv ersin ben deoynarim
Muhammed Ayaz
Çok kötü oynuyoruz.
Berat-Dorukhan olmadı maalesef.Özellikle Berat bu kafayla giderse sonu parmak gibi olur.
Acil birşeyler yapmalıyız acil…
trabzonsevdamuz
Dilimde tüy bitene kadar anlatacağım: Dorukhandan 10 numara olmaz. Berat Hamsik ortasahasına geri dönülmeli.Dorukhan oynayacaksa ortada geride oynamalıDoğru
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BlackPanther
Corni ye top atamıyoruz,topu bulan kaleye vuruyor
Kesinlikle doğru
Hüseyin degisiligi dogru diyoruz ama Denswill Sol bekten ciktiktan sonra öldü o taraf. Belki biraz risk alinabilirdi. Hüseyin ilk yari kalabilirdi, Denswill bekte kalirdi ve Visca önunde olurdu. Degisilikten sonra Viscada cöktü
Cornelıus gibi bir forvetin varsa abi kenarlardan oynayacaksın orta keseceksin yada adamı ceza sahası içinde topla buluşturacaksın adam top indirecek yanında adam yok adamın önüne top atıyoruz. Basıl alsın zaten adam ağır. Ahhhh djanini ah nerelerdesin gözlerimi arar oldu seni
Mehmet BAŞ
Bruno Peres sezon başından bu yana rezil oynuyor. Üç tane maçta vasat yaklaştı, gerisi rezalet! Ne hücumda var ne savunmada var. Oyun kurmaya yardım etmiyor, topu yana ve geriye oynuyor. Bindirme yok! Rezillik!
kaçarava
Bu takıma iyi bir 6 numara lazım. Oyun kurabilen.
BatuhanB
19.01.2022, 20:52
Galatasaray maçında Enis Destan'ı stoper pozisyonunda izlemek için sabırsızlanıyorum.
ÖmürKaradeniz61
Sene başından beri bu oyunu oynuyoruz zaten,şu maçta çok iyi oynadık diyeceğimiz 2 tane maç yok. Yatıp kalkıp puan farkına dua edelim fakat 3-4 maç içinde acil olarak toparlanmazsak bu puan farkı eriyecek.
Onur Erçetin
Takımda gol atacak durum yok şu an ileride çok kötüyüz adamlar adım attırmıyor hepsi canla başla koşuyorlar sadece koşuyorlar. İşimiz ciddi sıkıntı Onların gol atmaya ihtiyacı yok sadece defans yapsalar kontra çıksalar yeterli Gol atmaya çalışan biziz durum kritik bu maç böyle gitmez
Santraforun beslenmesi gereken bir adam,tek başına oynayamaz.Arkasında çok düz isimler var,pas yapıp duruyorlar.Adam eksiltebilen bir kişi bile yok.Bu şekilde maç bitmez tabiki.
Hüseyin degisiligi dogru diyoruz ama Denswill Sol bekten ciktiktan sonra öldü o taraf. Belki biraz risk alinabilirdi. Hüseyin ilk yari kalabilirdi, Denswill bekte kalirdi ve Visca önunde olurdu. Degisilikten sonra Viscada cöktü
Puchas sanırım bu lig boktan bir yer alıp dümdüz koşsam olur diyor. O kadar gereksiz koşular yaptı ki topla hepsini kaptırdı. Umarım böyle gerizekalı değildir.
ihsan candas
Siopis+Yunus/ Berat+ Peres
yavuzbaha
10 numara tesbit aynen öyle oldu,Denswill devamlı geliyordu oradan,resmen rakibi rahatlattık
champions
2 değişiklik de yerinde, fazla gecikmemiş olmamız da güzel, zaten kenardan başka hamle şansı yok gibi bir şey.
Skoru alırsak Siopis girer, Berat sahanın en iyisi olabilir enteresan şekilde.
Visca solda gayet iyiydi, sağa geçince söndü tuhaf şekilde.
Baka'yı kenara alıp Visca'yı Cornelius'a yakın ön tarafa atmayı deneyebiliriz bence skor gelmezse.
Hamsik, Tony ve Djaniny bu takım için kilit topçular onu anladik şu ilk yarida
Kim beğenmemiş? Bu takımın taraftarı çok büyük oranda wakaeme hayranı?
Gokhlayeh
Oyuncu değişikliklerine bugün Abdullah Avcı mı karar veriyor Orhan Ak mı?
Berat daki tip bende olsa manken olurdum. Topçu olmazdım. Niye topçu olmuş acaba
Şimdi bu mu derdimiz reis?
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 20:53
Sivas’ta aynı şeyi yaptı topu bize verdi çekildi. Şu an etkimiz sıfır bu şekilde gol atacağımızı zannetmiyorum Kaliteli ayak yok gibi sanki
Onur Erçetin
Stoper ne alaka abi hücumdaki adamların hiçbir şey yapamıyor şuan.Rakip zaten üzerine gelmiyor.İsabetli şut çekmemişiz.Bu maçın stoperle falan bir alakası yok.
memozcan
Koita yok positif
yav bu adamdan ne zaman hayır gelecek?
peres- siopis ya da yunus değişikliği de olabilir..
KARAGOZLUM
Dorukhan'ı bir daha orta sahada izlemek istemiyorum, sağ beke geçsin ya da yedek kalsın. Bu adam sağ bekte iyiydi orta sahaya geçtiğinden beri takımın hücum gücü çok zayıfladı merkezden oyun kuramiyoruz.
Dorukhan sağ beke geçsin orta sahaya çözüm lazim ama ne yazsak boş yine puan kaybedeceğiz takim kazanmak için oynamıyor.
Aynen dogru tespit
trabzonsevdamuz
Cornelıus gibi bir forvetin varsa abi kenarlardan oynayacaksın orta keseceksin yada adamı ceza sahası içinde topla buluşturacaksın adam top indirecek yanında adam yok adamın önüne top atıyoruz. Basıl alsın zaten adam ağır. Ahhhh djanini ah nerelerdesin gözlerimi arar oldu seniCornelius yanlız kaliyor bakasetas cok geride aliyor topu. Cornelius a yakin oynamasi lazım
Waka, Canini ve Koita yok. Hamsik de olmayınca hücumda tutuk olmamız normal. Duran toptan ya da uzaktan şutla çözülecek maç. Ya da düğüm şeklinde kalacak. Bakalım
leavemealone
19.01.2022, 20:54
Bakasetas amatör lig futbolcusu gibi sakatligindan beri..
Nezaman geri dönecek lig bittikden sonrami anlamadim..
Ertan1982
kaleye gitmeye korkuyo bizimkiler.Siopis girmeli peres disari dorukhan bek.
Cornelius'un top kontrolü sıfır
Sefa Murat Dokuz
Stoperleri ve defans hattını orta sahada kur, yenileceksek de yenilelim. İç sahada oynuyoruz gol pozisyonumuz yok. Herkes yana oynuyor, aynı paslaşma tam ters istikamete bir tur daha dönüyor. Ömür çıktıktan sonra paslaşma kapasitesi daha da düştü. En ufacık preste stopere atar hale geldik. Bizim orta sahalarımız pozisyona çakılı oynuyor. Berat top aldığında düzeltene kadar zaten akşam oluyor rakip basıyor. Dorukan işin pas yönünde aşırı pasif. Bakasetas kendisiyle paslaşamaz. Yusuf’a 2 pas attı, sol bek oyuna giren Puchacz ikisinde de bindirme yapmadı Yusuf kendisine dönsün diye arkasında bekledi. Böyle saçma futbol olmaz.
KARAGOZLUM
Oyuncu değişikliklerine bugün Abdullah Avcı mı karar veriyor Orhan Ak mı?
Avci
Oğuzhan Fidan
Teknik heyet kısmında burada yazılanları gören yok mu acaba şu an sahada ne oynuyor takım bu şekilde kazanabileceğimizi düşünüyor musunuz soruyorum!!!! Bu nasıl futbol!!!
yatmaztara
Hücümda ezber bozuldu bence bu tutukluk çok normal. Duran top omuz momuz bi tane tıkmamız lazım
Malesef nwakame oynamayinca oyuna hic hukmedemiyoruz.
Cornelius agir adam ama neredeyse adami kontraatakta kullanacagiz.
Y.erdogan mecburen girdi ama giresun kapandigi icin y.erdoganlik bir oyun yok.
Visca diger kanada gecince durdu.
Bakesetas haftalardir ne oynuyor ben anlamadim.
Berat her zamanki gibi uyusuk ve sertlik koyamiyor oyuna, dibate bile beratttan hava topu alabiliyor.
Nwakaeme değil de Hamsik arıyor oyun bence. Topu ileri tanıyamadık bir türlü. İki saat top çevirip sahanın diğer tarafında sayısal üstünlük yakalıyoruz, Hamsik olsa tekte atacak Berat geri dönüyor. :(
Mehmet BAŞ
Böyle orta saha kurgusu olmaz. Dorukhan ne yapıyor belli değil, Bakasetas forvete yakın değil, Berat da formsuz görünüyor.
memozcan
bari duran top felan kazanalım.. doldur boşalt yapalım 3-5 dakika.. topu rakibe bırakıp onların da hata yapmasını bekleyelim.. sürekli geride al ver yaparak 45 dk tükettik..
Manava61
Bu maçın oyuncu ismiyle hiçbir alakası yok. Tamamen taktiksel yanlışlık. İkinci yarıdaki üç maçımızda da dorukhan 10 no oynadı. Üçünde de oyun kuramadık.
sakosako
19.01.2022, 20:55
hüseyine 30 dk çok bile dayandık. oyundan çıkarken yaptığı hareketle zaten bizim takım seviyesinde bir adam olmadığını gösterdi, saçları uzatmakla ramos olunmuyor. umarım hoca da ondan umudu kesmiştir de artık bu işkenceye maruz kalmayız. yusuf puchacz dinamizm getirdi, puchacz kafasında dikine gitme fikri olan tek adam, çok azimli görünüyor bayıldım bu adama bundan sonra hep o oynamalı. ikinci yarı daha çok dikine gitmeyi denemeliyiz. beratın paslar full ezber paslar, bu çocuğa ne oldu böyle anlamak mümkün değil. hamsik bu takımın oynadığı oyunun tek başına %50si. hamsikin yokluğunda pasla kaleye gidip en iyi pozisyonu bulup atmak çok daha zor, eski maçlar gibi net 3 şut pozisyonu buluyoruz 2si gol oluyor gibi birşey bu maçta düşük ihtimal. daha çok uzaktan şut denemeliyiz. bu maç bireysel yeteneklere bel bağlamalık bir maç gibi görünüyor yani normal oyunumuzla birşeyler elde etmemiz zor. umut var. bir tane atar maçı alırız. sadece daha çok çabalamamız lazım, takım olarak. sadece puchacz değil
Berat 1 sene oldu hala öne dikine oynayamıyor. Az biraz cesaretin olsun artık yeterda nedir sürekli yana gerye biraz dikine oyna artık. Peres senden bir cacık olmaz al bavulunu topla sevdiğin ülkeye italyaya git alın şuraya bır yerlı sag bek al antalyadan bünyamini al bir sağlam yabancı bir sağ stoper de bitsin bu iş
Ertan1982
sol taraf öldü sag tarafta birbirinin ayagina basiyorlar.
Burak Bıyıklı
bari duran top felan kazanalım.. doldur boşalt yapalım 3-5 dakika.. topu rakibe bırakıp onların da hata yapmasını bekleyelim.. sürekli geride al ver yaparak 45 dk tükettik..Bence gol boyle gelecek.
OMERYILMAZ_TS
Dorukhan sağ geçmeli siopis ortaya gelmeli visca Yusuf sıfıra inip corneliusa orta açmalı visca arada çekip vurur bakasetas uzaktan daha fazla denemeli biraz tempo artirsak çözeriz inanıyorum
bu arada hüseyine ayıp edildi diyen arkadaşlar. diyorlarki ilk yarı bittiğinde çıkarılmalıydı 30.dk da çıktı hüseyin bey kalan 15 dk da kırmızı yese kim hesabını verecek ve hüseyin kazmasında bu kırmızı kart potansiyeli her zaman var boş boş konuşmayın.
Hüseyin kızmış ..alınmış bilmem ne ..
LAAAA biz Şampiyonluk istiyoz Şampiyonluk...hiçkimsenin egosunu çekecek durumda değiliz..
adama bak ya o da takımı düşünmeliii hatta..
bu maç çok önemli ve hiç pozisyonumuz yok..OKan kocuk yan toplarda aslında çok hata yapan bir kaleci ortamız yok..
ahamitokutan
Bu şekilde sabaha kadar oynasak gol atamayız. Peres dışarı Dorukhan onun yerine. Ortaya da Siopis ya da Yunus.
Oğuzhan Fidan
Cornelius'un top kontrolü sıfır
O pozisyonda biliyorum hangi pozisyondan bahsettiğini Sörlot alır gider gol atardı.
gurur6134
Peres 11 oynamaya basladigindan beri takimin kotu olmasi tesaduf olamaz dorukhan sag beke gecsin acilen..
Böyle orta saha kurgusu olmaz. Dorukhan ne yapıyor belli değil, Bakasetas forvete yakın değil, Berat da formsuz görünüyor.
Dorukhan - Berat - Bakasetas üçlüsü zaten doğru bir kurgu değil bence, Siopis olmalıydı.
Parmak Berat'ı 3 kere cebinden çıkartır mı yazıyor yukarıda?
Bir de Hüseyin üst düzey stoper mi yazıyor?
Eğer yazıyorsa bu artistler bunları yazan ve söyleyenlerden gaz alıp bu triplere giriyor işte. Fındığa yevmiyeye gidip karnını doyurması gereken adamlar sırf kimliklerinden ve bazı dayılarından dolayı milyonlar kazanıyor, sonra gelip o kaba pisliyor. Siopis bunların hepsinden daha özevlat, alayından daha bizden bir adam.
Sefa Murat Dokuz
19.01.2022, 20:56
Berat 1 sene oldu hala öne dikine oynayamıyor. Az biraz cesaretin olsun artık yeterda nedir sürekli yana gerye biraz dikine oyna artık. Peres senden bir cacık olmaz al bavulunu topla sevdiğin ülkeye italyaya git alın şuraya bır yerlı sag bek al antalyadan bünyamini al bir sağlam yabancı bir sağ stoper de bitsin bu iş
Orta sahanın atak yönüne doğru sağ tarafında bir top aldı, bire bir kaldı sürmeye kalktı ilk dokunuşunda top taca çıktı. Taç çizgisine mesafesi de 5 metreydi minimum. Çapı bu kadar.
Hamsik+waka+djaniny = takımın kalanı. Yani %50 ile oynuyoruz.
Djaniny öok iyi anlaşıyordu cornelius ile oda sakat. Bu maçı alacağız zorlada alacağız.
ilelebeTS
Muhtemel kadro geldiğinde bu takım hücum yapamaz demiştik, yanılmadık. Beklerle beraber oyuna gireceksin sağlı sollu yoksa açamazsın rakibi. Hamsik gibi adam da yok hem de.
Ekrem D.
Galatasaray maçında Enis Destan'ı stoper pozisyonunda izlemek için sabırsızlanıyorum.
Kuzenin mi yazdi bunu Batuhan?
Serdar A
Ya topu hızlı çevireceksiniz; çeviremiyorsanız kenarlarda Djaniny, Nwakaeme gibi gole yakın isimler olacak.
Bjk'yi ve sair delik deşik eden Giresun'un tek uzun paslarla etkili çıkabildiği aşikar, orta alanı boşaltamazsın. Ama statik bir görüntü çizen Berat yerine belki Siopis hamlesi oyunu daha dinamik hale getirebilir.
KARAGOZLUM
Bir sekil gol atar 1-0 bitiririz insallah
ama huseyin in trabzonspor kariyeri bitti diyebilir miyiz?
Turgay Atalay
19.01.2022, 20:57
Ortasahadaki geberik yuruyen topcularin topu aldiginda ekstra bir hareket yapmayip hemen geri pasi verirse takimindan bir halt olmayacagi kabak gibi ortaya cikar. Ortasaha ne top yapiyor ne top tutuyor ne oyun aciyor ne de kapanabiliyor.
Trabzonsporun bu aksam ki ortasahasi suan ligde oynayan takimlar icindeki en pasif ve bir boka yaramayan ortasahadir.
Bu macta puan veya puanlar alacagimiza gercekten inancim yok. Galatasaray handikap yapar onu da soyleyeyim.
Onur Erçetin
Hamsik, Tony ve Djaniny bu takım için kilit topçular onu anladik şu ilk yarida
Öyle zaten.Bu tarz garanti pasa dayalı,düşük riskli topa sahip olma oyunlarında bireysel beceriler çok önemlidir.İki saatte bir atak yapıyoruz zaten onu da sonuçlandıramadan geri dönüyoruz.Waka olsa da bir orta yapsa,bir çalım atsa diye bekliyoruz işte.
Berat,Dorukhan,Bakasetas,Visca,Yusuf,Cornelius,Ömü r,Djaniny = Yardımcı Oyuncular
Nwakeame,Hamsik = Yıldız,Kilit Oyuncular
Djaniny kilit oyuncu olmasa da diğer yardımcı oyunculardan çok daha fazla faydası olan bir oyuncu.
Timur Mikhail
Türkmen duygusallığı bir kenara bırakmalı, orta sahamız üretmiyor hamsik i arıyor takım, bir kanadımız eksik waka bizim için çok şey hem topu ileride tutup oyun kurabiliyor hem gol ve asist yapabiliyor, rakip sahaya oyunu yıkamadığımız için cornelius baya etkisiz kalıyor.
Berat peres hüseyin bunların bu takımda yeri yok net.
ÖmürKaradeniz61
Ahmetcan Hüseyin’i top diye oynar .
iyattara
Hayır yedekten hucum hattını değiştirecek adam da kalmadı. Ne yapacaksa iceridekiler yapacak. Cok iyi kapatıyor adamlar, biz de eksikler yüzünden oyun ezberi olmayan bir kurgu ile oynuyoruz. Bakalım ne olacak.
Bu arada o nasıl ofside pis herif.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sefa Murat Dokuz
Önceki haftalarda Visca solda olmaz demiştim ama Visca solda oynasın. Sağa geçince bitti. Solda çok daha etkili oldu.
Gokhlayeh
Çok çabuk harcıyorsunuz. Hüseyin kadroda bize lazım. Sezon sonu ayrılır büyük ihtimalle, ama takımda olduğu sürece sahip çıkılması, desteklenmesi gerekiyor. Bugün oyundan çıkarken soyunma odasına giderek hata yaptı, ama o anın duygusu, olabilir böyle şeyler, abartmayalım.
Mehmet Fatih Yavuz
yok ya bence elimizdeki en iyi defans oyuncusu , daha iyi sag stoperimiz yok bence o oynamali......
İroni mi yaptın? Elinizdeki en iyi stoper olduğunu kimse bugüne kadar iddia etmedi. Hatta ileri gideyim, iyi stoper olduğunu bile kimse söylemedi. Önceki maçın en iyi oyuncusu olması başka, bu başka.
İyi iken iyi, kötü iken kötü diyebilecek feraset lazım.
KARAGOZLUM
Hamsik+waka+djaniny = takımın kalanı. Yani %50 ile oynuyoruz.
Cornelius ve ugurcan katarsan 100%
Enes Başkaya60
Yenilmemek lazım...
İkinci yarı kontralara dikkat...
Bizde birşey olmadığını anlayan Giresun baskıyı artırabilir...
gurur6134
gol buluruz insallah 2.yari maci aliriz gece rahat uyumak istiyorum sabaha kadar uyku yok aksi taktirde..
HasanTezel
19.01.2022, 20:58
Peres 11 oynamaya basladigindan beri takimin kotu olmasi tesaduf olamaz dorukhan sag beke gecsin acilen..
Lig çöp
Defansı öğrenmiş hocalarımız, kapan babam nasılsa Nwakaeme Bakasetas olağanüstü bi gol atıyor, hoop 1 veya 2-0
Bizi de çözdüler, acil çift forvete dönmeli, yoksa 5 maçta 3 gol attık ve 2 beraberlik, Uğurcan yere yatmıyor ama hücumda SIFIRIZ…
Ertan1982
Bir sekil gol atar 1-0 bitiririz insallah
ama huseyin in trabzonspor kariyeri bitti diyebilir miyiz?
Bitti.simdi yolanmaz ama sezon sonu yolcu.
Dorukhan - Berat - Bakasetas üçlüsü zaten doğru bir kurgu değil bence, Siopis olmalıydı.
O da farklı değil ki. Ömür çıkmasa onu çekerdik geri.
sakosako
dorukhanı çok seviyorum orta sahada da fena değil ama sanki sağ bekte daha iyi katkı veriyordu ya. neden vazgeçtik bu işten anlayamadım
ilelebeTS
Devre arasında takıma biraz gaz verilmiştir umarım. Coşku lazım. Hızlı oyun lazım.
Hüseyin-Siopis degisikligide olabilirdi. Puscaza sanki gerek yoktu simdilik. Berat stopere, Siopis Orta sahaya. Geri yerler ayni kalirdi
OMERYILMAZ_TS
Bu şekilde sabaha kadar oynasak gol atamayız. Peres dışarı Dorukhan onun yerine. Ortaya da Siopis ya da Yunus.
Yunusun yerine ben oynasam daha iyi :)
kaçarava
Cornelius orta yapın diyorsunuz 5 kişinin arasında adam. Ceza sahasına girmiyor kimse.
Manava61
19.01.2022, 20:59
Avcı hocamın taktisyenliğini göstermesi gereken bir 2.yarı
Oğuzhan Fidan
İkinci yarıda nasıl aksiyon alınacak göreceğiz. Bakalım hoca müdahale etmiş mi. Maçta etkimiz sıfırdı. Sezonun en kötü maçı olabilir
Hasan Habip Özbay
şu da bir gerçek Trabzonspor Trabzon a çok fazla bu taratftar anlayışı kabul edilemez
OMERYILMAZ_TS
Hüseyin-Siopis degisikligide olabilirdi. Puscaza sanki gerek yoktu simdilik. Berat stopere, Siopis Orta sahaya. Geri yerler ayni kalirdi
Berat stopere geçerse saçları bozulur topa çıkamaz gölü yeriz :)
serdaracıl
bu maç bir şekilde 3 puanı alsak gerisi gelecek.
BatuhanB
Kuzenin mi yazdi bunu Batuhan?
https://media1.giphy.com/media/H3U4DrXzz3VqdJlvN5/giphy.gif?cid=790b76115a2946cb6b1949ac2ff75cb43ee4 9396b299c90f&rid=giphy.gif&ct=g
CEMEFKER
Yunus İN, Dorukhan OUT.
Top yapamıyor gerisi. Siopis maçı değil. Skor alınırsa girebilir.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serdar A
Giresun 1 puana dünden razı, stoperler ve önündeki libero çakılı oynuyor. Bekleri de çıkarmıyorlar.
Visca sağa geçince ortalıktan kayboldu.. bir hamleyle adam sahada görünmez oldu. Çok enteresan
şu da bir gerçek Trabzonspor Trabzon a çok fazla bu taratftar anlayışı kabul edilemez
Haklısınız da bu kadar sıkıcı oynarken takım tezahürat yapmak da zordur.
serdaracıl
19.01.2022, 21:00
Avcı hocamın taktisyenliğini göstermesi gereken bir 2.yarı
aynen
Bu spiker iyi. Hep bunu verseler bize
Ertan1982
orta degil ceza sahasina ara pa veya sifira inip arkaya yerden cikartmaliyiz.Sut cekin artik.
Hasan Habip Özbay
bu maçı bir duran top organizasyonu ile alacağız çare yok
CaptanBarbosa
Hocanın bekleri geride bekletme huyunu biraz değişmesi lazım, en azından atak yaptığımız kanattaki bekin çizgiye koşu yapması şart. Kaçtır dikkatimi çekiyor peres koşu atmıyor puhaç da öyle. Bekliyorlar geride. Haliyle kanattaki adam yalnız kalıyor ortadaki kalabalığa top atmak zorunda kalıyor ya da geriye dönüyor. Kısır bi döngü bu. Okey savunma güvenliği ama bu kadar da olmaz ki liverpool ile oynamıyoruz yahu
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onur Erçetin
Bu kadro pas falan yapamaz.Bu kadronun gol bulması için tempo yapması lazım.Çok düz oyuncu var sahada.Teknik kapasitesi vasat bir kadro var
O da farklı değil ki. Ömür çıkmasa onu çekerdik geri.
Bu maçta dövüşmek gerekiyor tam Siopis'in istediği ortam var kazandığı toplar golü getirebilir, Yusuf ve Visca ortaklığıyla bekliyorum golü bakalım
bilgehan83
bu arada hüseyine ayıp edildi diyen arkadaşlar. diyorlarki ilk yarı bittiğinde çıkarılmalıydı 30.dk da çıktı hüseyin bey kalan 15 dk da kırmızı yese kim hesabını verecek ve hüseyin kazmasında bu kırmızı kart potansiyeli her zaman var boş boş konuşmayın.
maçta stoperlere düşen bir şey yok.. sadece oyun kurdu stoperlerimiz ilk yarı.. adam gibi oyun kurucu orta saha oyuncumuz olmadığı için top yapamıyoruz.. bu takıma 6 no şart oğlu şart.. dorukhan berat kumda oynar ancak... hamsik olmayınca ikisi de kafası kesilmiş tavuk gibi hüseyin özevlat ona kıymak kolay...
Sefa Murat Dokuz
19.01.2022, 21:01
Berat’ın Cornelius’a attığı pasa bakın :)
Krize gircem. Adam pozisyon almaya çalışıyor, senin önün boş sen direk adama atıyorsun.
Hasan Habip Özbay
visca alacak maçı almalı
Varlıbaş61
Acaba dünyada iyi sol bek mi yok, yoksa bize mi denk gelmiyor ?
Ertan1982
visca alacak maçı almalı
Umudum sadece o.
Ahmet Aksu
beratla peres çıkmalı
yerine mecburen siopis ve mallı girebilir başka oynayacak da yok zaten
thehell61
19.01.2022, 21:02
Bu hakemler iyice bokunu çıkardı yeter da ya..
Ertan1982
19.01.2022, 21:02
beratla peres çıkmalı
yerine mecburen siopis ve mallı girebilir başka oynayacak da yok zaten
Malli girecegine 10 kisi oyniyalim.Onun miymiylini cekemem.
Hay aklimiza bu bitige o kontrati verdimize.
Berat yine parmağıyla talimat vermeye başladı
Varlıbaş61
19.01.2022, 21:03
Berat’taki rahatlığa hayranım !
bekler destek vermeden bu iş zor
Ekrem D.
On numarada oynattigimiz oyuncu pas atamiyor, tek pas yapamiyor, adam gecemiyor, bitiricilere pozisyon hazirlayamiyor. Tek olayi uzaktan sut ve baskasinin hazirladigi pozisyonlara kosmak.
Oğuzhan Fidan
Ulan Berat salağı 1 tane top kap be adam sen nasıl oynuyorsun bu takımda ya !! Rezil
Hüseyin ne kadar bu takım için problem ise Beratta öyle. El freni resmen
bakasetas topa vurmayıda unutmuş
Varlıbaş61
19.01.2022, 21:04
Bakasetas şu haliyle takımı sabote ediyor istemeden de olsa !
BlackPanther
Bakasetasa ne oldu böyle?
Sefa Murat Dokuz
Şu topu kontrol edemiyor peres ya delirecem çıkar şunu artık be
Ahmet Aksu
biraz coşkuyu artırsak atacağız ama ruhsuz futbol var sahada
Fatih K.
19.01.2022, 21:05
Beratın meselesi kötü oynamak değil adam bildiğin mücadeleden kaçıyor. Böyle futbol mu oynanır kardeşim?
serdaracıl
hadi visca hadi aslanım as bi tane
Sefa Murat Dokuz
Alper ulusoy satılık köpek
kaçarava
Corneliusun bağlantı pasları berbat.
Hakem tetikçi net
Onur Erçetin
Haydi olm yüklenin.
Sefer A.
19.01.2022, 21:06
Yeri değil ama yoğunluk burdayken sorayım Sivas Pasoligini nasıl iptal edip Trabzonsporumuzun kombinesini alabilirim?
iptal etmene gerek yok sanirim ama emin degilim...
maça gelirsek Hüseyin'e iyi oldu hiç kusura bakmasin kimse...
Tg grubunun da isminin degismesini öneriyorum, onlardan anca anca Trabzonlu g.tler olur.... geri zekâli berbat taraftar grubu, laylaylomcu reziller
Emre Veli
.
Furkan Özdem
Ulan bu hakem napıyo? Bu kadar belli edilmez.
bakasetasda topa vurmak dışında yaratıcılık masesef sıfır
Senin o leş hakemliğinin içine edeyim vasat insan
BlackPanther
Hakemler iki maçtır inceden doğruyor bizi
serdaracıl
hakmein yaptığı resmen ahlaksızlık
Onur Erçetin
19.01.2022, 21:07
Alper Ulusoy = O.Çocuğu
Çok geri yaslanıyoruz. İyice öne doğru yaslanıp alanı daraltmamız gerekiyor. Bu şekilde çok büyük alan bırakıyoruz adamlara.
Reha Asan
Senin hakemliğini
BlackPanther
Hakem bilerek ele sarı kart vermedi!
Sefa Murat Dokuz
Ya hakemin şu tavrı sahada olan adama bile hırs verir bu şerefsizlere inat oynar insan
Şuna nasıl faul çalmıyorsun ya top nerde adam ayağını nereye sokuyor kör müsün tetikçi misin?
ahamitokutan
ya hazır kıta gelmiş onun bunun çocuğu ulusoy. hepsini üstüste koyup alın şu 3 puanı Allahınız var ise
Varlıbaş61
Adam kasten elle oynuyor, sarı kart yok. Çok çok enteresan !!
Tetikçi alper ulusoy iş başında.
BlackPanther
19.01.2022, 21:08
Hakemin a.. a… çak…
Hakem kontrolü komple kaybetti. Iki taraf icinde
kaçarava
Taraftar coşuyor bizimkiler geri yaslanıyor. La biraz hırs ya biraz.
Sarı kartta vermedi ya şerefsiz herif
Sefa Murat Dokuz
Berat güzel bacak ara yiyorsun
Furkan Özdem
Ha şöyle Baka. Senin ayağın bu.
BlackPanther
Berat. Nerde kaldı senin hırsın?
hamdi_61
Hakemin de şerefsiz olanı her hafta bize denk gelmek zorunda mı ?
Ertan1982
19.01.2022, 21:09
Bu taraftar ne yapiyor kendi oyuncularina baski kurmayin rakip ve Hakem üzeri kurun.
Ahmet Aksu
berat yerine siopis girse bari berat topa bile müdahale edemiyor ruhsuz herif
baratın yerine su damacanası koysak daha yararlı olur top felan çarpar en azından.
Berat az önce flavio'dan çalım yedi :)
Nwakame’siz biz koca bir bal yapmayan arıyız. Salak salak topa vuruyoruz pas veriyoruz. Sonuç koca bir sıfır. Gelecek sezon bu adam olmayınca bütün sezon böyle geçecek. Düşüncesi bile çok kötü.
Reha Asan
Bizi sami yende çok feci doğrar bunlar.
Sefa Murat Dokuz
19.01.2022, 21:10
Başkan sustukça her maç bunun dozu artarak devam eder
Böyle birşey yok ya hakem iyice bokunu çıkardı artık
serdaracıl
19.01.2022, 21:10
bu hakem tam şerefsiz amk
Kazım Bostan
19.01.2022, 21:11
hakem hem bizi germeye hem de tempomuzu düşürmeye çalışıyor
Ahmet Aksu
biraz coşkuyu artırınca rakip affalıyor yani şurda 15-20 dk coşkulu oynasak maçı alacağız ama takımda hala o hırs yok
serdaracıl
visca kullansın kornerleri
İ. SARAL
Gol geliyor.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Flavionun iki sarısını atladı yine.
serdaracıl
19.01.2022, 21:12
yine noldu arkadaş ya
Siopis oynayacak gibiyse al hocam Beratın yerine .
CaptanBarbosa
Hakemmm adam ol ulan şerefsiz ince ince doğruyor bizi
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sefaenes
Hakem. Sari lari tek bizim için getirdi anlasilan ama biz hakemide yenmeliyiz
Baka 35dk boyunca ayağına geleni kaleye vursa set hücumunda gol atma şansımızdan daha yüksek şansımız olur
thehell61
19.01.2022, 21:13
Şerefsiz adi herif faul verdiği yere bak.
Yusuf, Dorukhan ve Uğurcan var işte. Neden eksik oynuyoruz çıkarın Beratı
kaçarava
Bunu kolay kolay yazmam ama Berat iğrenç oynuyor.
trabzonsevdamuz
Yusuf, Dorukhan ve Uğurcan var işte. Neden eksik oynuyoruz çıkarın BeratıAdamda hırs yok
AlperenAltun
19.01.2022, 21:14
Berat çıksın yerine kimse girmese de olur
SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
serdaracıl
bakesatasın ayağının gücü azalmış sanki
Ahmet Aksu
maç sonunda mücadele işine döndü acil siopis girmeli berat yerine
lazminator61
Pres yapin artik. Berat cok kötü siopis girmesi lazim
trabzonsevdamuz
Berat çek git lan
Zeki hayatının oyununu oynuyor.
AKSOY_61
19.01.2022, 21:15
Şu berat yerli olamasa hamsikin yanında oynayacak adam değildi zaten
tamuğ yamtar
Bunu kolay kolay yazmam ama Berat iğrenç oynuyor.
Berat’ın sorunu tepkileri çok geç vermesi.
Kadir Aydın
Berat kosacagi yeri gösterip kosmuyor [emoji16]
Sefa Murat Dokuz
Peres içerde 1 kişi yok orta açıyorsun. Nefret ediyorum senden ya
Ozan Yazıcı
Beratınki gamsızlık falan değil ihanet
sethfilo
Bu hakemlerden şikayet edince millete laf yetiştiren çok bilmişler nerde? hakemide yeneceksin geyiğini kendinize saklayın ufak ufak operasyon başlamış net olarak
serdaracıl
adam gösterip koşmuyor arkadaş ya
Mental olarak koşu atıyor.
Hakikaten ya. Hayatinda kac kere o koşuyu yapmış acaba bir de gösteriyo
Yusuf n'aptın abicim öyle ya.
Mehmet Fatih Yavuz
19.01.2022, 21:16
Uğurcan , Dorukhan, Yusuf.
Çıkar beratı artık.
Siopis en azından oraya hareket getirir.
Berat çok yavaş kaldı...
Turgay Atalay
Senin olmayan beynini ....Yusuf
tamuğ yamtar
Yusuf’un da bu işleri var maalesef.
Koordinasyon filan hak getire.
İlk yarıda da anlamsız bir kafa topuna girmişti mesela böyle.
Yusuf biçmiş adamı resmen
tristram
basaksehirin takildigi haftada maci almak sart.konya ile basbasa kalicaz.2011 ankaragucu maci gibi olmaz umarim
Sefa Murat Dokuz
Son 4 maçta attığımız gol 2 hatırlatayım da
ahamitokutan
45 dakika neden yattınız da bu şekilde basmadınız diye sorsak ayıp etmiş olur muyuz?
Eğer siopiste sorun yoksa at lütfen beratın yerine
Bizim taraftar salak mı dk 60 maç 0-0 samanyolu söylüyor adamlar
Kazım Bostan
19.01.2022, 21:17
fena çarpıştılar be :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.