Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 22.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 GZT Giresunspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
solbeke bu polonyalı çocuğu klübede oturtmak içinmi aldılar neden oynamıyor .asıl mevkisi stoper olan denswil kadarda mı oynayamayacak.
Kadro açıklandı . Bol sans. Vurdugumuz gol olsun.
serdaracıl
19.01.2022, 18:42
Bu kadroyla ileri nasıl gideceğiz acaba.
Bence bu kadro beklediğimizden daha dinamik bir oyun ortaya koyacak
Hamsik umarım corona vs değildir ağrıları.
şu maçı alalım gs maçına tek eksik kalıyor o da koita.
Hamsik umarım corona vs değildir ağrıları.
şu maçı alalım gs maçına tek eksik kalıyor o da koita.
Sivas maçından çıkma sebebi de sanırım ağrılarıydı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Süper Golcü
19.01.2022, 18:46
çok ilginç bu tarz maçlara denk gelen sıkıntılar için transfer yapıp kadroyu genişletiyoruz lazım olacak diye, transferler önceden planlanıp bitiyor, şu an yedeklerde forvet yok, djaniny-koita-kouassi-wakayame, 4 adam eksik, sakat, hasta vs. bu maçta puan kaybı gelmemesi lazım, sahadaki oyuncular içinde kendini tekrar gösterme şansı, bol şans
Emre Veli
19.01.2022, 18:46
bu kulüp belalı. bu kulüp lanetli. eksiklere bak aman Allahım:) mesele giresun vs değil, yeneriz yine herhalde.
fakat sövmemek için insan kendini zor tutuyor. gervinhonun çapraz gitti nwakaeme virüslü djaniny 3 maçtır yok üstüne sakat, hamsik sakat, edgarın çaprazı yok.
gerçekten ağız dolusu küfür etmek istiyorum artık. bıkkınlık verdi. takımın sene başından as 5 oyuncusu kadroda yok:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
gurur6134
19.01.2022, 18:51
Eksiklerin ustune hamsik isi kotu oldu iyiki rakip giresun..sikintili mac olabilir gol gec gelirse ..vurdugumuz gol olsun
champions
19.01.2022, 18:52
Solbek ve sol kanat alıp sahaya solbeksiz ve sol kanatsız çıkmak acayip bir iş. Kulübeye bakıyorsun 19 yaşında 1 stoper ve 3 bek var.
Sezonun yarısı geride kalmış maçların yüzde bilmem kaçında sahaya çıkamayan yabancılar hala şutlanmamış.
Yaz döneminde bu kadronun ciddi şekilde elden geçirilmesi gerek.
Maç tahminim 1-0 ya da 0-0
Puchacz Yusuf ve Siopis için umarım 80. dk'yı beklemeyiz.
Doğukan Uçan
19.01.2022, 18:55
yedeklere bak 1 tane oyuna sokup hücumda oynatacak oyuncu yok.
CEMEFKER
19.01.2022, 18:57
Hamsik ve diğer eksikler gs ve konya maçında hazır olsun yeter. Bu maçta tedbirli olup moral bozacak extra bir sonuç görmek çok daha zarar verir gidişata.
Bu nedenle yarım Hamsik'i sezon sonuna kadar kaybetmekten iyidir. Berat,Doruk ile üretkenlik zora girdi diğer yandan. Bakasetas formsuzdu extra bekliyorum bu maçta.
"Az sakin olup dengeli ilk 20 dakika, sonraki 15 dakika Allah ne verdiyse...", " İkinci yarı skor alınamazsa son 10 dakika kontrollü oynayıp fırsat kokluyoruz, beraberlik çok da kötü değil arkadaşlar" . ( Avcı'nın Akyazı Stadı, Giresun maç önü ve devre arası Zoom bağlantılı konuşmasından- tarih:19.01.2022 Ahmet Çalık Sezonu, şampiyon Trabzonspor)...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu bile mutlu ediyor beni. Liderin maçı Bein 1 de. Şikeciler 2 ye talim.
Bir hafta da şu kadroyu tam görelim arkadaş. Waka yok derken bir de Hamsik gitti.
AKSOY_61
19.01.2022, 18:58
Eksik çok inşallah yeneriz.
Bakasetas göstersin artık kendini
Enaldo61
19.01.2022, 18:59
Puchacz hazır değil herhalde.
Bakasetas değilde Ömür den patlama bekliyorum
yatmaztara
19.01.2022, 19:01
Bakasetas değilde Ömür den patlama bekliyorum
İkisinden birisi patlamasa bugün biz patlayacağız bundan eminim
Fatih K.
19.01.2022, 19:01
Sivas maçının ikinci yarısı gibi bir ortamda oynanacağına iptal olsun daha iyi. Temiz havada paşa paşa oynarız. Yeter ki oyuna engel olmasın zemin ve hava.
6Şafak Aydın1
19.01.2022, 19:03
Webcamlere baktim, twitterden paylasilan stat ici resimlerini gördüm tek bir kar tanesi göremedim. Acaba webcamlerde yazdan kalmis videolarmi yükleyip oynatiliyor diye düsünmedimde degil o derece.
Sefaenes
Hüseyine td talimat versin asla Kaleye geri pas atmasin aut atsin ama geri pas atmasin
Burak Bıyıklı
Puchacz neden 11de degil
Ozan Yazıcı
19.01.2022, 19:07
Nwaekeme'yle Koita'nın sakatlığı biter virüsü başlar.. Zaten Waka bundan sonra iki ileri bir geri oynar ayrılana kadar.
Bizim takımda ciddi bir sağlık ekibi ve kondisyon ekibi problemi olduğu açık bu arada.
jairzinho
19.01.2022, 19:08
giresunun önde ve ortadaki koşan 6 lısına karşı koşan 4 lü ile cevap vermişiz,berat,ömür,dorukhan,bakasetas
fiziksel temaslı ve presli oyunda mantıklı,visca nın ne kadar koşacağı corneliusun en az umut nayır kadar agresif olup olmayacağını bilemiyoruz
diabete nin biraz daha az koştuğunu düşünürsek bi denge olacak koşu olayında,
visca yerine şu saba lobanizde yi alaydık harika olacaktı kesinlikle
hamsik bakasetas ömür orta saha üçlüsü
ileride vakayeme--yusuf--lobanizde üçlüsü
cornelius set hücumunda etkili daha çok,biz ise set hücumunu çok adamla yapmıyoruz,sistem gereği,
bu arada iddia iç saha maçına 1.69 vermiş galibiyete,gene yüksek bi oran,ve sonuç konusunda ciddi soru işaretleri barındıran bi oran
deplasmanda oynanan sivas maçı oranı 2.15 idi, iç saha olayını düşünürsek gene aynı zorluk demek
6Şafak Aydın1
19.01.2022, 19:09
Maç bitiminde, görselde işaretlenmiş alandaki ücretsiz otobüslerimizden faydalanabilirsiniz.
https://twitter.com/TrabzonBelTr/status/1483832409661579272
giresunun önde ve ortadaki koşan 6 lısına karşı koşan 4 lü ile cevap vermişiz,berat,ömür,dorukhan,bakasetas
fiziksel temaslı ve presli oyunda mantıklı,visca nın ne kadar koşacağı corneliusun en az umut nayır kadar agresif olup olmayacağını bilemiyoruz
diabete nin biraz daha az koştuğunu düşünürsek bi denge olacak koşu olayında,
visca yerine şu saba lobanizde yi alaydık harika olacaktı kesinlikle
hamsik bakasetas ömür orta saha üçlüsü
ileride vakayeme--yusuf--lobanizde üçlüsü
cornelius set hücumunda etkili daha çok,biz ise set hücumunu çok adamla yapmıyoruz,sistem gereği,
Senin yaba kulak Sergen Olacağıdı ki ne oynatırdı şu kadroyu
Kemal Duru
19.01.2022, 19:10
Puan kaybı loading...
Hamsik de yokmuş...
Enes Başkaya, seni hiç sevmiyorum. Ama şaka maka gerçekten hiç sevmiyorum. O derece sevmiyorum ki Mehmet Fatih Yavuz'a bile senden daha sıcağım.
Loser kişiliğini sürekli gözümüze sokmana lüzum yok. Gerçi neye şaşırıyorsak, sene başında Cornelius'un omzu zedelendi diye "Şampiyonuk gitti maalesef, bu sene de harcandı" falan yazan adamsın.
erkankoc
19.01.2022, 19:11
Yirtdisi iddia da 1,50 den 1,75 e cikti ts orani.hayirdir insallah
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yirtdisi iddia da 1,50 den 1,75 e cikti ts orani.hayirdir insallah
Hamsik etkisi
Enes Başkaya60
19.01.2022, 19:14
Enes Başkaya, seni hiç sevmiyorum. Ama şaka maka gerçekten hiç sevmiyorum. O derece sevmiyorum ki Mehmet Fatih Yavuz'a bile senden daha sıcağım.
Loser kişiliğini sürekli gözümüze sokmana lüzum yok. Gerçi neye şaşırıyorsak, sene başında Cornelius'un omzu zedelendi diye "Şampiyonuk gitti maalesef, bu sene de harcandı" falan yazan adamsın.
Ben sana bayılıyorum vallaha Nazmi ne yapacağız şimdi???
Bitiyorum, ölüyorum senin için var ya...
Mehmet BAŞ
19.01.2022, 19:15
Bu ilk 11 ile pozisyon ve skor üretmek çok zor olacaktır. Kolay maç olmayacak, olası puan kaybına hazırlıklı olmak lazım.
Yeri değil ama yoğunluk burdayken sorayım Sivas Pasoligini nasıl iptal edip Trabzonsporumuzun kombinesini alabilirim?
Kayseri başakşehir maçını seyrediyorum.
Kayseri rakip sahayı bırak kendi yarı sahasının yarısına gelemiyor.
yorumsuz6117
19.01.2022, 19:16
Çanakkale geçilmezi oynayacak Giresun, Hamsik'in yokluğu kötü..
yorumsuz6117
19.01.2022, 19:17
Kayseri başakşehir maçını seyrediyorum.
Kayseri rakip sahayı bırak kendi yarı sahasının yarısına gelemiyor.
Başakşehir iyi takım, ligi 2. Sırada bitirirler..
jairzinho
19.01.2022, 19:18
Çanakkale geçilmezi oynayacak Giresun, Hamsik'in yokluğu kötü..
giresun öyle bi takım değil
bence orta sahada ve ileride hunharca pres yapacaklar,olayları bu çünkü
Timur Bey
19.01.2022, 19:18
İçeri kat edemiyorsak bol bol uzaktan şut çekmeliyiz. Baka normalde bunu rahatça yapan birisi ama iki aydır formsuz.
Yeri değil ama yoğunluk burdayken sorayım Sivas Pasoligini nasıl iptal edip Trabzonsporumuzun kombinesini alabilirim?
Müşteri hizmetlerinden iptal edebilirsiniz hocam. Bağlanabilirseniz iki dakika sürüyor iptal ettirmek:)
Timur Bey
19.01.2022, 19:19
Giresun öyle defansa gömülmez. Önde basıp bozmaya oynar. Haftasonu on kişi de böyle oynadılar.
Mustafa ÖZDEMİR
19.01.2022, 19:19
Yedekten girip maç çevirecek adam yok. Şampiyonluğa oynayan takımın kadrosu bu olmamalı
Gs maçı öncesi puan kaybına tahammülümüz yok, önemli eksikler var ve rakip sert bir takım, ne olursa olsun kazanmalıyız.
İçerde bütün maçları kazanalım gerisi önemli değil.
Kemal Duru
19.01.2022, 19:21
Giresun'da Diabate, Flavio, Zeki ve Bilazer var. Efendi oynasınlar ki başlarını belaya sokmasınlar. Gelecekleri yer burası.
Nokta
1 senedir maça çıkmayan Abdülkadir parmak bile oynuyor bizim bek hala yedekte
Şu Parmak'ı vermesek iyi olacakmış, gayet iyi oynuyor, mücadeleci, hem de yerli.
Hamza Yilmaz
19.01.2022, 19:25
Yedekten girip maç çevirecek adam yok. Şampiyonluğa oynayan takımın kadrosu bu olmamalı
Djaniny, Nwakaeme, Kouassi, Hamsik ve Koita yok diye olabilir mi acaba?
ÖmürKaradeniz61
İddia oranına çok takılmayın,Trabzonspor’un puan kaybetmesini ümit eden Beşiktaşlısı Fenerlisi gömülüyor her hafta Trabzonspor’un rakiplerine.
nevzat61
Ben de Giresun'dan ofansif bir oyun bekliyorum..hatta zemin müsait olsa top bir o kalede, bir bizim kalede olacak bir tempolu maç bekliyorum..
Ancak hava şartları yine futbolun önüne geçebilir.. sonunda GS maçı öncesi mutlak 3 puan almış olursak çok iyi.. kötü oyuna da razıyım artık bundan sonraki maçlar için ekstradan sakatlık,eksiklik olmasın yeter..
1-0 olsun bizim olsun..
Puchaczı bekliyordum artık. İkinci yarı girer umarım.
Enes Başkaya60
19.01.2022, 19:28
Abdulkadir Parmak döktürüyor şaka gibi...
Bizden gidene bir haller oluyor başta zaten...
Ekrem D.
19.01.2022, 19:28
Foterli yine Omur'u sol kanada hapsedip cocugu yine taraftarin onune atacak.
sakosako
19.01.2022, 19:29
karamsarlığa gerek yok beyler. giresun iyi takım ama kazanırız
Beinsports 1'de bizim maç önü yayınında ara sıra şikecilerin maçından röportajlar, haberler, canlı bağlantılar yayınlanıyor. O maç 2. kanalda değil mi arkadaş? O zaman şikecilerin maçıyla ilgili yayın izlemek isteyen o kanala gitsin. Zerre umrumda değil yahu lanet olası şikecilerin maçı. Rakibimiz de değil sonuçta.
Geçen hafta tek golümüzü atan kimdi hatırlatır mısın?
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 19:31
Haydi haydi sinerji enerji… vurduğun gol olsun fırtına
Kemal Duru
19.01.2022, 19:31
Parmak'ı ben söylemeyeyim dedim, çünkü kendisine olan sevgimi farklı yorumlayanlar var burada. Ama adamın oynadığı oyun ortada, şimdi bu adam kalsa kötü mü olurdu, sorarım size?!
Kayseri attı bu arada. 1-0.
yatmaztara
19.01.2022, 19:32
Golazooo Kayseri attı
Başakşehir iyi takım, ligi 2. Sırada bitirirler..
Uğur d.ok attı:)
Parmak'ı ben söylemeyeyim dedim, çünkü kendisine olan sevgimi farklı yorumlayanlar var burada. Ama adamın oynadığı oyun ortada, şimdi bu adam kalsa kötü mü olurdu, sorarım size?!
Kötü olurdu, gittiği yerde inşallah daha da başarılı olur
Oğuzhan Fidan
Beinsports 1'de bizim maç önü yayınında ara sıra şikecilerin maçından röportajlar, haberler, canlı bağlantılar yayınlanıyor. O maç 2. kanalda değil mi arkadaş? O zaman şikecilerin maçıyla ilgili yayın izlemek isteyen o kanala gitsin. Zerre umrumda değil yahu lanet olası şikecilerin maçı. Rakibimiz de değil sonuçta.
Ama beinSport 1 daha çok izleniyor ne yapsın adamlar fenerin maçını izleyen yok ki arada sıkıştıralım diyorlar üstün yayıncılık
Ekrem D.
Geçen hafta tek golümüzü atan kimdi hatırlatır mısın?
https://productimages.hepsiburada.net/s/23/500/10057700966450.jpg
Abdullah Avcı hazretlerinin bir müridi olarak lütfen hazretlerimiz ile ilgili yakışıksız sözler kullanmamanızı rica ediyorum:)
Turgay Atalay
19.01.2022, 19:33
Ugurum Demirokum yapti guzelligini. Aferin Kayserispora
Enes Başkaya60
Ben söyledim Kemal biraz sevgini kazandım mı :D
Nazim Can
+1461:)
Abdüşü keşke ortada kullanabilseydik. Kanatta kaybolup gidiyor çocuk. Hele hele bir de geriye yaslanırsak iyice takım boyu açılıyor. Ah Edgar ah.
Bu arada takım kurma işini kimin oynayacağını hocaya bırakın gitsin ne yoruyorsunuz kafanızı Allahınızı severseniz :) Puhaç oynamıyorsa maçı çıkarabilecek gibi olmamasındandır.
MuratErdem
19.01.2022, 19:34
Kiralık verdiğimiz oyuncular için “bize karşı oynatılamaz” maddesi koydurmak ne kadar zor olabilir??? Maaşını ödediğimiz oyuncular 38 yıllık Özlem mücadelesinin en kritik dönemeclerinden birinde bize karşı saha da olacaklar. Kafam almıyor bu salaklığı !!! Maaşlarını biz ödüyoruz?!?!
ahamitokutan
19.01.2022, 19:34
genelde böyle eksiklerimizin fazla olduğu ve milletin tedirgin olduğu maçları kazanıyoruz. hadi inşallah :)
Kemal Duru
19.01.2022, 19:35
Ben söyledim Kemal biraz sevgini kazandım mı :D
Kalbimde bir hareketlenme olmadı değil.
CEMEFKER
Kayseri İBB karşısında öne geçti, rahatladım. İBB Konya'dan daha tehlikeli klüptü.
Konya ile içerde oynayacağız ve Konya erteli İBB maçını alır, final maçı 3 maç sonra.
lazboy0061
Haydeeeeeee trabzonsporum alacagiz bu maci
Kemal Duru
19.01.2022, 19:36
Kayseri İBB karşısında öne geçti, rahatladım. İvv5 Konya'dan daha tehlikeli klüptü.
Konya ile içerde oynayacağız ve Konya erteli İBB maçını alır, final maçı 3 maç sonra.
Başak Konya'yı tokat manyağı yapar. Konya kim la?
iso_4939
19.01.2022, 19:36
Hsmsik yok stad yarisi bos lidersin bari bu sene doldurun be
Kiralık verdiğimiz oyuncular için “bize karşı oynatılamaz” maddesi koydurmak ne kadar zor olabilir??? Maaşını ödediğimiz oyuncular 38 yıllık Özlem mücadelesinin en kritik dönemeclerinden birinde bize karşı saha da olacaklar. Kafam almıyor bu salaklığı !!! Maaşlarını biz ödüyoruz?!?!
Ben bunu dedim bir ara, korkak falan ilan edildim :) Bunun etik dışı olduğunu savunanlar var.
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 19:37
Güzel noktaya değinmişsin dünyanın en saçma şeyi adam şimdi bir tarafını yırtacak sonuçta onu gönderdik diye bileniyor bize karşı.. her takımda geçerli bu.
Kemal Duru
19.01.2022, 19:37
Ben bunu dedim bir ara, korkak falan ilan edildim :) Bunun etik dışı olduğunu savunanlar var.
Bence oynasınlar ama akıllı uslu oynasınlar. Gabriçliğin lüzumu yok.
https://productimages.hepsiburada.net/s/23/500/10057700966450.jpg
Anlayamıyorum anlat üstat. Aydınlat bizi.
Kayseri attı bu arada. 1-0.Parmak bu yerli kıtlığında candır. Kendisi için de iyi olacaktır değişiklik.
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 19:38
Bu taraftar nerde ????
Enes Başkaya60
19.01.2022, 19:40
Kalbimde bir hareketlenme olmadı değil.
Eyvallah kardeşim...
Saygı duyarım....
Oğuz ZEYTİN
19.01.2022, 19:40
Arda, Taha, Gervinho ve Kouassi'nin durumları belli. Fakat;
Hamsik
Trondsen
Koita
Djaniny
Nwakaeme çok çok önemli eksikler.
Kalan canlar bizim.
nevzat61
19.01.2022, 19:41
Zemin iyiye benziyor.. umarım maç saati kar yağmaz..
Doğukan Uçan
19.01.2022, 19:41
lan başakşehir yeniliyor alın şu maçı.
Ekrem D.
19.01.2022, 19:42
Anlayamıyorum anlat üstat. Aydınlat bizi.
"Taraftarin onune atmak" dedim. Sivasspor maci basligini acip Omur'e ne olcude yorumlar yapildigini gorebilirsin. Belki de orta da oynasa idi yapilan yorumlar tam tersi olacakti. Omur'u sol cizgiye hapsetmek oyuncunun yeteneklerine hakarettir. Bakasetas yokken kac mac ortada izledik, bize kac tane mac kazandirdi.
Turgay Atalay
19.01.2022, 19:43
lan başakşehir yeniliyor alın şu maçı.
Visca dan inip Emre Colaga binince adamlarin felegi sasmis. Kayseri aptalca gol yemez umarim.
giresun ve g.saray dan alınacak 4 puan benim için yeterlidir. g.saray maçından sonra 15 günlük bir ara var o esnada sakatlar iyileşir milli takımda olanlar döner geleceğe daha ümitle bakarız.
Manava61
19.01.2022, 19:43
Bu taraftar nerde ????
Hocam, şehrin köylerinde ilçelerinde deli gibi kar var. Ulaşımın sıkıntılı olduğu bir dönem. Bu nedenle anlayış göstermek lazım.
Bu maçın bahanesi yok. Vurun geçin!
Doğukan Uçan
19.01.2022, 19:45
Visca dan inip Emre Colaga binince adamlarin felegi sasmis. Kayseri aptalca gol yemez umarim.
aynen öyle valla başakşehir bu maçtan sonra düşüşe geçer. umarım konya ya çelme takıp bize güzellik yaparlar.
Mehmet Fatih Yavuz
19.01.2022, 19:45
La insanda biraz ar olur. Sene başından beri başkandan hocaya kadar küfür etmek dışında her lafı ettin. Tepeleyeceğiz, seçimde kıçına tekmeyi vuracağız, Avcıni da alıp gideceksin diye 50 mesaj attın.
Şimdi gelip milleti neye istinaden kötümserlik üzerinden sorguluyorsun?
Evet cornelius sakatlanınca Enes tüh şampiyonluk gitti dedi. La sen sampiyonluk falan inanmayı geç, kulübün tüm sorumlularına kin kusuyordun. Milletin geçmişine yorum yapmak sana mı kaldı? Vah ki vah be!!
iso_4939
19.01.2022, 19:46
Cok eksik var ALLAH buyuk hadi koclar hava guzel zemin guzel insallah
Ahmet Aksu
19.01.2022, 19:46
kolay bir maç olacağını düşünüyordum ta ki hamsik olmadığını öğreninceye kadar.
neyse zor olacak ama bu maçı yine de alacağız bence.
artık taraftarın devreye girmesi lazım türkü söylemeyi bırakıp adam gibi destek vermeleri gerekir.
bir maçı da taraftar aldırsın artık şu takıma ateşlesinler artık
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 19:47
Hocam, şehrin köylerinde ilçelerinde deli gibi kar var. Ulaşımın sıkıntılı olduğu bir dönem. Bu nedenle anlayış göstermek lazım.
Kar kış kıyamet virüs.. sakatlıklar herşeyle boğuşuyoruz.. şu takımı bu sene tam kadro görebilecekmiyiz bakalım !! 2 tane bağ kopardık tarihte varmı örneği . İnanılır gibi değil her şey üzerimize oynuyor sonu güzel olsun inşallah
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 19:48
Gelenler bari susmasa !!!
iso_4939
Kar kış kıyamet virüs.. sakatlıklar herşeyle boğuşuyoruz.. şu takımı bu sene tam kadro görebilecekmiyiz bakalım !! 2 tane bağ kopardık tarihte varmı örneği . İnanılır gibi değil her şey üzerimize oynuyor sonu güzel olsun inşallah
Aynen bukadar cenabetlik olmaz
AYYILDIZ
İnşallah şans yanımızda olur.
Enes Başkaya60
19.01.2022, 19:49
Kar var mı kar???
İlk yarı yağmazsa belki gol bulabiliriz...
İkinci yarı yağsa bile biz gol atamamış olsak, maçı iptal etmez bunlar talimat ile iş yaparlar...
Manava61
Başarının yolu dikenli olacak ki anlatacak güzel hikayelerimiz olsun :)
Oğuzhan Fidan
Hoca yok bu maç sıkıntı olmaz Ama Galatasaray maçında olur inşallah hoca
Doğukan Uçan
statta bu havaya rağmen iyi taraftar var giden herkesin ayağına sağlık. bu maça iş saati nedeniyle gelemedik ama konya ve kasımpaşa maçında oradayız :)
Kemal Duru
La insanda biraz ar olur. Sene başından beri başkandan hocaya kadar küfür etmek dışında her lafı ettin. Tepeleyeceğiz, seçimde kıçına tekmeyi vuracağız, Avcıni da alıp gideceksin diye 50 mesaj attın.
Şimdi gelip milleti neye istinaden kötümserlik üzerinden sorguluyorsun?
Evet cornelius sakatlanınca Enes tüh şampiyonluk gitti dedi. La sen sampiyonluk falan inanmayı geç, kulübün tüm sorumlularına kin kusuyordun. Milletin geçmişine yorum yapmak sana mı kaldı? Vah ki vah be!!
O ayrı, o ayrı. Ben onları özgüvensizlikten değil Başakşehir'e şampiyonluk kaybetmenin siniriyle yazdım. Ama şampiyonluk yolunda o sezon da, bu sezon da iddiamı, güvenimi her zaman ortaya koydum. Fakat eleştiri yapılması gerektiği zamanda da eleştirimizi yaparız, adamcı değiliz! Bizi iyi tanı!
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 19:50
Başarının yolu dikenli olacak ki anlatacak güzel hikayelerimiz olsun :)
Başkan ellerimiz kan içinde kalsa yine sonu güzel olacak inşallah
Furkan Özdem
19.01.2022, 19:50
O kadar eksik var çıkan 11 yine de tatmin ediyor harika bir olay. Yedekten gelebilecek Yusuf ve Siopis de var. Daha ne olsun. Visca abim bu maçı alır Allah'ın izniyle.
"Taraftarin onune atmak" dedim. Sivasspor maci basligini acip Omur'e ne olcude yorumlar yapildigini gorebilirsin. Belki de orta da oynasa idi yapilan yorumlar tam tersi olacakti. Omur'u sol cizgiye hapsetmek oyuncunun yeteneklerine hakarettir. Bakasetas yokken kac mac ortada izledik, bize kac tane mac kazandirdi.
Gervinhoyu mezardan kaldırıp sahaya mi atacaktı? Sola birini yazması gerekiyordu, mecburi yazdığı adam skora etki etti. Tek devre oynayıp sakatlıktan kenara gelen topcuyu eleştirende kabahat. Bugün de aynı durum geçerli. Oynayabilecek tek topçu Yusuf, o değil de Ömür oynuyor diye çıldıracak adam çıldırsın, önemli değil.
Ahmet Aksu
19.01.2022, 19:53
ooo başakşehir de yenilmiş alacağımız galibiyetle ilk 2 kopmuş olacak
başakşehir konya maçı berabere biter de biz hem giresun hem de gs maçını alırsak konya maçı final olabilir :D
onu da yenersek şampiy diyebileceğiz. :D
Fatih K.
19.01.2022, 19:53
En son hangi maça tam kadro çıktık hatırlayan var mı? Nwakaeme olsa Bakasetas olmuyor, Bakasetas olsa Hamsik olmuyor, Hamsik olsa Uğurcan olmuyor, Uğurcan olsa Dorukhan olmuyor, hepsi birden olsa Edgar sezonu kapatıyor.
Ben anlamadım nasıl bir bahttır bu? Oyun gibi kadro kurduk ama bir kere bir arada olmadı hepsi.
Yani şu maça çubuklu ve beyaz şort konçla çıkmamak da ilginç doğrusu. Sanki deplasman takımı biziz.
Doğukan Uçan
19.01.2022, 19:54
başakşehir yenildi.
hahahahahaha
:D
Hüseyinciim sade canım, sade oyna.
Haydi çocuklar alın bu maçı
bahadır2561
19.01.2022, 19:56
Hüseyin denen dallama yanındaki adama pas ver
Ekrem D.
19.01.2022, 19:56
Heyy gidinin Yattara'si sen ne buyuk oyuncuydun :) ...
Sefaenes
19.01.2022, 19:57
Huseyin ne one gitsin ne calim denesin nede geri pas versin en yakindakine pas versin yeter
lazminator61
Dk 1 HT4 hemen pas hatasi yapti. Ulan Mr Hunter koy denswili göbege sola da polonyali!!
Nihat Güneş
Abi yok gecmez bu adamla 90 dakika.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya şu takımda hüseyinden başka topa atacak bir adam yokmu derken sarıyıda yedi
Zafer Fidan
19.01.2022, 19:58
Ya Huseyin ya deli olacam yeter lan oynatmayin sunu
Hüseyinciim, sakin :) :) :) Sinirlerim bozuldu
trabzonsevdamuz
Ya Hüseyin bi git ya.3 dakikada iki kez rakibe verdin topu
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sefa Murat Dokuz
Hüseyin Hüseyin Hüseyin allah seni ıslah etsin Hüseyin
Sefaenes
2 pas hatasi daha 3 dakika oldu saka gibi
Ahmet Aksu
ya şu hüseyin malı yerine ahmetcan oynasa olmuyor mu adam
hüseyin gerçekten çok sıkıntı yine yakacak bizi. 2. lig de bile oynamayı haketmiyor
lazminator61
Ulan küfür edicem, HT4 ne yapiyon !!!!?!!!!
Nihat Güneş
Adamin her hareketi ofsayt
Furkan Özdem
Hüseyin neye itiraz ediyorsun abicim şaka gibi adam ya
omondoles
Üseyin showww
serdaracıl
sabır
BlackPanther
Hüseyin Türkmen maşallah yine çok formda!
ahamitokutan
neyse Hüseyin cezalı gelecek maç kurtulduk kendisinden
Varlıbaş61
Bir defans oyuncusu orta sahada nasıl sarı kart görüyor abi sakin giden oyunda. Bu adam nasıl futbolcu olmuş, inanılmaz !
yorumsuz6117
Ya Hüseyin sen futbolcuysan bende uzay gemisiyim net..
Sefaenes
Yok bu adam bizi deli edecek kirmizi almazsa iyi daha yeni basladi oyuncu
erkankoc
19.01.2022, 19:59
Bu hakem bugun bizi ikecek belli[emoji2959]
bahadır2561
Allahın cezası herif
BlackPanther
gs maçında yok ht4
Bu güzel bir haber
Enes Başkaya60
Aferin Hüseyin aferin aynen devam...
Ahmetcan diye başınıza taş düşsün emi...
Burak Bıyıklı
Aferin huseyin. Sayende gs macinda kafamiz rahat[emoji23]
Enaldo61
Hüseyin çok formda
lazminator61
Dk 3 HT4 2 ps hatasi ve sari kart :)
2. yarı çıkarsınlar şunu yakacak bizi
yattarinho61
Allahıma şükürler oldun gelecek maç hüseyin beyinsizi yok
Adamda bütün takımın konsantrasyonunu bozabilecek kapasite var.
İnanamıyorum ya, defans oyuncusu orada öyle dalar.mi ya?!??. Bir de oyun baslattiriyoruz Hüseyin'e. Olmuyor olmuyor iste
6 dakika geçti, iki pas yapamadık.
TOPA BOYLE beyinsiz bi sekilde giren kac tane topcu vardir dunyada?
fadigaTS
19.01.2022, 20:00
Arkadaşlar hüseyine sakın kızmayın.O bir öz evlat :)
CaptanBarbosa
19.01.2022, 20:00
Dk 3 HT4 2 ps hatasi ve sari kart :)Ağzımdan aldın [emoji23][emoji23] deli etti beni ya
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah bu Hüseyin’i bize musallat edenin cezasını versin. Bu adam nedir kimin torpillisidir anlamadım. Kafadan pas hatası, adama dalmayla başladı. Bu adam futbolcunun f si bile olamaz.
Hüseyin in bu maç kırmızı yiyip 10 kişi bırakacağını herkes biliyor ama söyleyemiyor
sakosako
19.01.2022, 20:01
hüseyin hüseyin hüseyin.... ya hocam tamam anladık ahmetcanı oynatmayacaksın da bari hugo denswil yap sol bekte yusuf erdoğana ismaile bile razıyım. böyle bir adam olamaz ya
CEMEFKER
Arkadaş zannedersin adam çizgiden içeri girip kesecek. Taç çizgisinde böyle giriş.
Hakem zaten sırtlan gibi bekliyor kart çıkartmak için
Furkan Özdem
Hüseyin in bu maç kırmızı yiyip 10 kişi bırakacağını herkes biliyor ama söyleyemiyor
Söylemek istemiyor :)
lazminator61
Rakib real Madrid, 1 dk topu tutamadik
oç hakem 2 metre geride, ofsayt verdi. hakem hiç iyi sinyaller vermiyor
Ozan Yazıcı
Acilen oyundan ve hatta şehirden çıkarılmalı, yakacak takımı. Ulan bir kere de şaşırt be..
ya bu hüseyin denen kazmaya ne kadar daha saberedecez çek denswili stopere al polonyalıyı.
yatmaztara
Hüseyin 4 dakikaya 2 pas hatası bir amatörce görülen kart sıkıştırdı. Trabzonspor'un stopere ihtiyacı yok diyenlere de selamlarımı gönderiyorum
Taraftar başladı tepki vermeye Hüseyine. Hepten eli ayağına dolanacak.
Ahmet Aksu
ya hüseyin 7 dk da 4 top kaybı 1 sarı kartla oynuyor maç sonuna kadar nasıl dayanacağız buna acaba tabi kırmızı yemezse
Reha Asan
Yuh lan yan hakem
Nihat Güneş
Hakemin verdigi ofsayta bak
Fatih K.
19.01.2022, 20:02
Ofsayt?
omondoles
Yuh! 2,5 metre gerideydi
Varlıbaş61
Ofsayta bak abi. Var olmasa halimiz gerçekten duman idi !!
İ. SARAL
Oha verdiği ofsayta bak.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lazminator61
Ulan HT4 ne yapiyor yeter beee
ahamitokutan
şaka mı bu Visca 1 metre geride ofsayt kaldırdı yan hakem
erkankoc
5 metre ofsaty olmayana ofsayt verdi.aga bu mac tehlikeli
Emirhan Uludüz
Ofsayta bak. Şerefsiz.
Enes Başkaya60
Bu nasıl ofsayt ulan şaka mı??
fadigaTS
Ahmetcan sağ stoperde ters ayaklı da olsa hüseyinden çok daha iyidir
Of of of yan hakeme bak beeee!!! Alem yan hakem görsün.
Mehmet Fatih Yavuz
Bakasetas ın adını ilk kez duydum..
Hüseyin 10 dakika itibari ile ayağının ayarına tüküreyim.
Visca ya ofsayt çaldı?
Var bakmıyor mu buna? Olmayan ofsaytı nasıl çalar?
Net ofsayt yok.
Giallorossi
19.01.2022, 20:03
1 metre ofsayt yok
Reha Asan
Ayrıca orada hemen ofsayt bayrağını kaldıramaz. Pozisyonun bitmesini beklemeliydi ama adam çat diye kaldırdı. Bu hakemin yaptığı normal durmuyor
odyseuys
orta sahan saklanıp top istemezse, sağ bekin pozisyon almazsa stoperin de top kaybı yapar. hani hüseyin savunuculuğu yapmak istemiyorum ama maçı bırakıp hüseyin'i izleyen gözler biraz bakış açılarına genişletmeli sanki.
trabzonsevdamuz
19.01.2022, 20:04
ya bu hüseyin denen kazmaya ne kadar daha saberedecez çek denswili stopere al polonyalıyı.Yav bu polonyaliyi Aten kiralık aldık aezon sonu gidiyor.iki hafta oldu oynatacaksan oynat toplasan 15 mac oynuyacak zaten
CEMEFKER
Hüseyin kafa olarak bitti. Maraton yüklenir zaten.
Avcı bir öngörü ve taktik değişiklik yapıp, sola Puchacz, Denwsil göbek yapmalı artık.
kaçarava
Çok geri pas yapıyoruz.
Ahmet Aksu
dorukhan-abduş-bakasetas daha fazla sorumluluk almalı
Nwakaeme ve Hamsik yok. Orta sıra Anadolu takımı gibiyiz.
berat ve hüseyini ilk 11 de görünce gözlerim kanıyor.
CEMEFKER
19.01.2022, 20:06
Yalnız hakemler pek iştahlı. Çok zor olacak.
Ofsayt ile alakası yok. Oynatması, pozisyon bitince kesmesi lazımdı normalde.
yavuzbaha
Ömür az sonra belki gol atacak bilmem ama katiyen 11 oyuncusu değil,son 30 dakka oyuncusu,hoca ne görüyor anlamıyorum
Ofsayt kurallarımı değişti.. o neydi öyle
erkankoc
5-6 milyon neyse cok saglam bir stoper lazim
serdaracıl
bu pas oyununa devam etmeliyiz
Visca'nın sağ tarafa geçmesi lazım olmuyor böyle
trabzonsevdamuz
Visca iyi bugün
Kornelyuscuum bu maç bir gol atacak bakın görün.
odyseuys
visca iyi başladı. oradan bir şeyler çıkaracak gibiyiz.
Sefa Murat Dokuz
19.01.2022, 20:07
Berat’ın afedersiniz şu kız gibi müdahelesine ne diyorsunuz?
Ayağını uzatıyor mıy mıy mıy, dokunup dokunmamak arası
Fatih K.
19.01.2022, 20:07
O dirsek değil miydi?
serdaracıl
19.01.2022, 20:08
Ayrıca orada hemen ofsayt bayrağını kaldıramaz. Pozisyonun bitmesini beklemeliydi ama adam çat diye kaldırdı. Bu hakemin yaptığı normal durmuyor
bu konuyu maçtan sonra gündeme getirmeliyiz. bu çok kötü niyetli bir hareket
Mehmet Fatih Yavuz
Peres ve Visca önceki haftalara göre fena başlamadı.
Şu anda eldeki artılar.
kaçarava
Ayağını uzatıyor mıy mıy mıy, dokunup dokunmamak arası
Yan ve çapraz bağları kopuk gibi oynuyor. Korkunç
Reha Asan
Yalnız abduşun o ofsayt pozisyonundaki pası da ne rezildi.
Fatih K.
19.01.2022, 20:09
Ha şöyle ya Viscacığım:)
serdaracıl
zekiye bak sen. adm mı oldun lan
Oğuzhan Fidan
Bir tane adam içerde yok niye orta açıyoruz biz
Mehmet Fatih Yavuz
Kesinlikle. İnanılmaz. Nasıl kaldırırsın?
Ofsayt olsa bile beklemek zorundasın...
Olamaz yani.
Ahmet Aksu
visca iyi başladı ama tek başına waka gibi olmaz ona eşlik edebilecek biri lazım abduş ya da bakasetas eşlik etmeli yoksa zor
ben visca ile bakasetasın beraber çok iyi işler yapabileceğini düşünüyordum ama bakasetas son 5 maçtır kayıp hala kendine gelemedi
Kornelyusccum da iyi bugün. Atacak, atacak :)
Reha Asan
19.01.2022, 20:11
bu konuyu maçtan sonra gündeme getirmeliyiz. bu çok kötü niyetli bir hareket
Kesinlikle. İnanılmaz. Nasıl kaldırırsın?
Ofsayt olsa bile beklemek zorundasın...
Olamaz yani.
Bunlardan artık her şeyi bekliyorum. Umarım bizimkiler de işin peşini bırakmaz. Olay normal bir ofsayt olayı değil.
Sefa Murat Dokuz
19.01.2022, 20:11
Peres allah belanı versin önün bom boş kaleciye döndün sen futbolcu felan değilsin
Denswill bu bindirmeleri daha cok yapmali. Hatay macindaki gibi
Visca çok iyi bugün, sol kanat çalışıyor, sağ tutuk.
BlackPanther
19.01.2022, 20:12
Hüseyinden top doğru taca
Nihat Güneş
19.01.2022, 20:12
Ayağını uzatıyor mıy mıy mıy, dokunup dokunmamak arasıGercekten az once de aynisi oldu Dorukhan aldi topu sert girerek. Berat yine yarim ayak uzatti.
Mehmet Fatih Yavuz
19.01.2022, 20:13
Visca çok iyi başladı. Arkasına Polonyalı lazım. Denswill çıkmıyor. Bekini oynatan adam Visca.
trabzonsevdamuz
Perez ayrı bi mal zaten
yavuzbaha
Top ezme krelı Ömür
Şikecilerde yemiş bi tane :)
Peres allah belanı versin önün bom boş kaleciye döndün sen futbolcu felan değilsin
Dogrusunu yapti. Stoperler önde oldugu icin hic riske girmedi
trabzonsevdamuz
19.01.2022, 20:14
Şikecilerde yemiş bibtane :)Ben Beşiktaş tan çekiniyorum
lazminator61
Biz burda yaziyorduk. Wakayeme bu takimin herseyi.
Burak Bıyıklı
Şu arkadasim esekci tayfa yuzunden maclari sessiz izleyecegim. Lanet olsun sizin gibi gruba. Isliklamak bu kadar mi zor. Esseginiz batsin.
kaçarava
Nwakaemenin top saklayışını arıyoruz. Digerleri yangından mal kaçırır gibi hareket ediyor.
Ahmet Aksu
Visca çok iyi bugün, sol kanat çalışıyor, sağ tutuk.
normal çünkü sağ açık yok
abduş-bakasetas-dorukhanın nasıl bir düzende oynadığı anlaşılmıyor. hepsi ortasahada dönüyor gibi
ama şuna emin olabiliriz ki takım oyununda visca mükemmel katkı sağlayacak yeterki ona bu saydığımız üçlüden biri destek çıksın
yorumsuz6117
19.01.2022, 20:15
Versene pası terbiyesiz Peres..
Sefa Murat Dokuz
Dogrusunu yapti. Stoperler önde oldugu icin hic riske girmedi
Risk yok ki önüne 30-40 metre boşluk var, rakip kaleci ile kendi arasında ona rağmen kaleciye dönüyor. Mal.
Furkan Özdem
Peres bu kadar kötü değildi ne oldu bu adama
Enes Başkaya60
Takımın şu ana kadar en iyisi Visca...
Hüseyin on hareketinden sekizi ofsayt valla yakmasa bizi bu çocuk.
bakasetas ve ömür gene leş atıyor oynayın biraz da.
ÖmürKaradeniz61
19.01.2022, 20:16
25 dakika oldu kaleye şut yok böyle futbol olmaz.
Visca çok iyi böyle devam
nevzat61
Şu arkadasim esekci tayfa yuzunden maclari sessiz izleyecegim. Lanet olsun sizin gibi gruba. Isliklamak bu kadar mi zor. Esseginiz batsin.
Yav hiç sorma..bu kadar mı kısır bir yaratıcı taraftar grubumuz var.. inanılır gibi değil
lazminator61
Baka ve Ömür yine sahda yooooook
Reha Asan
19.01.2022, 20:17
Visca yavaş yavaş uçuşa geçiyor. Bir de solda waka sağda viscayı görebilsek.
lazminator61
25 dakika oldu kaleye şut yok böyle futbol olmaz.
Berat dorukhan Ömür ve Bakadan ne bekliyon
ah wakayeme ah yıllar geçti şu takım tek adama mahkumiyetten kurtulamadı yahu şampiyon olacam diyorsun şu dakikaya kadar atacaksın 1 tane rakibin giresun .
Fatih K.
Visca-Nwakaeme oynarsa gs maçında +18 anlar yaşarız
Kemal Duru
Zeki akıllı ol gadam, sokarım senin filmlerine!
Şu kar yağmadan bir gol bulsak.
Sefa Murat Dokuz
19.01.2022, 20:18
Visca’ya ayak uyduran yok şu dakikaya kadar
Dorukhan biraz diri
Kalanlar kendini kasmıyor
Ömür ve Bakasetas bir modu açamadı gitti
Enes Başkaya60
ah wakayeme ah yıllar geçti şu takım tek adama mahkumiyetten kurtulamadı yahu şampiyon olacam diyorsun şu dakikaya kadar atacaksın 1 tane rakibin giresun .
Nwekaame yok Hamsik yok zorlanacağımız aşikardı...
İnşallah atabiliriz...
Sefa Murat Dokuz
Zeki akıllı ol gadam, sokarım senin filmlerine!
Kafasına krampon geldi ayıptır ya
Kemal Duru
Ben Beşiktaş tan çekiniyorum
Beşiktaş anca küçük Kemal'i alır. O da yan gelirse.
Varlıbaş61
Kafada saç kalmamış be Zeki’nin .. Hey gidi günler ..
Yırt kendini Zeki yırt !
kaçarava
19.01.2022, 20:19
Pas bağlantılarımız güçlü değil. Bakasetas ve Ömür topla çok geveliyor.
KARAGOZLUM
Bakasetas tek yaptigi olay aramak kavga etmek
kirmizi yiycek sonunda
Zeki senin ben filimlerine tüküreyim.
bu ömür den bişey olacak diye bekleyenler boşa beklemesin bu adamdan bir halt olmaz.
Ahmet Aksu
ikinci yarı bu düzene geçsek iyi olurdu yeni solbekimizi de görmek isteriz gs maçına hazırlık için
.................uğurcan..................
peres....denswil...hugo....puchcaz
........dorukhan....abduş..............
yusuf.........bakasetas..........visca
..............cornelius.....................
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.