Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 22.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 GZT Giresunspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 00:45
Haklisin. Isin icine siyaset girmis olsa bile gs basak macinda dove dove, eze eze yendiler basaki. Ben de o maci izlemistim.
Iste sampiyon oyle olunur.
En yakin rakibini evinde yeneceksin.
Misal 1996 da fbye evimizde yenildik, gitti sampiyonluk.
2011 de fb evinde bizi yenerken ,sahada tepki bile veremedik. Fb hem gaza geldi, hem de sikeye ortam olustu.
ya hocam adamlar deli gibi gol atıyo o maçta ne siyaseti allah aşkına stadı full toplamışlar oraya çıkarırlarmı. abdullah avcı istediği camiayı aldı bu sene kupayı kaldırmak kaldı. saçma sapan işlere girişilmesin.
ffırtına
19.01.2022, 00:46
Son 2 sayfayı ağzım açık okudum , boşuna demiyorlar bizim düşmana felan ihtiyacımız yok , kendimizi bitirmek için biz kendimize yeteriz.. Puan farkları almış başını gitmiş herkes de bir panik havası var, bu takım ne yapacaktı 20 maç sonunda matematiksel olarak şampiyonluğumu garantileyecekti.. Bir kez daha görüldü ki biz hiç bir zaman 3-4 puanlık farklar varken şampiyon olamayız bu yaygara bu eziklikle Allah'tan puan farkı çok .. Bu sene şampiyon olamıyorsan kulübü kapat git.. O kadar da değil bu sene ikinci bir ihtimal yok .. Şampiyonuz o kadar..
emre6117
19.01.2022, 00:49
neyi kabul ediyorum ? başakşehir gs maçını izle gs atıyor ofsayt atıyor ofsayt adamlar atmaya devam ediyor. stad full başakı çıkarmazlar ordan. çıkarmadılarda şampiyonluk böyle alınır. siyasi diyosun. abdullah hocamızın sezon sonuna doğru performansı düşüyor evet bu sıkıntıyı bu sene yaşamamak için geniş çaplı üzerine düşülmeli diyorum örtbas edilecek bir konu değil. bu sene o şampiyonluk gelecek.
camiası olan bir takımla şampiyonluğa yürümemişti şimdi o güç arkasında sonuna kadar..
Benim konya adana macini izledikten sonra bu seneye dair en buyuk korkum, konyaspor acisindan isin duygusala baglanmasi.
Basak konya macinin ertlenmesi bile bence mantikli degildi. O mac c.tesi oynanacakti. Moral bozuklugu var diye oynanmadi dogal olarak. Ama konya adana maci o mactan 3 gun sonra oynandi..yani moral bozuklugu gecmis mi oldu. Ayrica konya adana macinda konyali oyuncular oldukca performansli oynadilar, ilginctir ki adanademirlilierin daha cok morali bozuk gibiydi, bir turlu adademirlilier maca kendilerini veremediler sanki.
Konya cok da zorlanmadan kazandi maci.
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 00:55
Benim konya adana macini izledikten sonra bu seneye dair en buyuk korkum, konyaspor acisindan isin duygusala baglanmasi.
Basak konya macinin ertlenmesi bile bence mantikli degildi. O mac c.tesi oynanacakti. Moral bozuklugu var diye oynanmadi dogal olarak. Ama konya adana maci o mactan 3 gun sonra oynandi..yani moral bozuklugu gecmis mi oldu. Ayrica konya adana macinda konyali oyuncular oldukca performansli oynadilar, ilginctir ki adanademirlilierin daha cok morali bozuk gibiydi, bir turlu adademirlilier maca kendilerini veremediler sanki.
Konya cok da zorlanmadan kazandi maci.
Bunun aşağı yukarı bu şekilde sonuç vereceği zaten belliydi dediğin gibi cumartesi moral bozuk Salı günü tam kapasite kendisini maça vermiş Konyaspor ilginç daha güçlü rakibi başakşehir maçı erteleniyor Adanasporları Konya’da mağdur edebiyatı izlenerek Uyutularak mağlup ediliyor. Rahmetli Ahmet Çalık defteri kapanmıştır. Bu saatten sonra yapılacak her türlü aksiyon merhumun kemiklerini sızlatır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
lazibere
19.01.2022, 01:25
Giresun maçı, bize gelecek adına olumlu şeyler konuşup konuşamayacağımızı gösterecek. Kendi sahanda oynadığın maçlarda sağlam skorlar alıp maçı kazanamazsan sonraki her maç daha sıkıntılı geçecektir.
Giresun galibiyeti
Galatasaray beraberliği
Kasımpaşa galibiyeti
Konya galibiyeti
ile bu iş biter
4 maçtan en az 9 puan alamazsak sıkıntı var demektir. Sonrası bu arada rakiplerimizin alacağı puanlara bağlı.
Vagame gelse de Abdüşü ortaya çekebilsek.
Gökhan Balcı
19.01.2022, 01:40
Içerde kazan dışarda en kötü berabere kal mantık bu. Gs nin yıllardır deplasman performansı iyi değilken içerde puan vermiyordu da öyle şampiyon oluyordu. Giresun ya da başkası bizim stadımıza geldiğini bilmeli. Son maçlardaki puan kayıpları olabilecek puan kayıplarıydı. Başakşehir maçı iki takımın da çok ciddi taktik savaşı yüzünden tıkandı Sivas zaten en normali. Bir şey kaybettiğimiz yok yani. Tek önemli mesele şu. Nwakaeme yokken hamsikin devre dışı kalmasına müsaade etmemeliyiz. Yarın Puchaczın ilk maçı olacak muhtemelen oradan bir zafiyet de görebiliriz ama adamın bize geliş amacı zaten o tarafı işletmek. Bizim sahamızda rakip anca kontra kovalayabilir öyle olmak zorunda. Bu takımın eksikleri olmasına rağmen korkutucu bir hücum gücü var ve bizim bunu sahaya yansıtmamız gerekiyor. Kendi gücümüzün farkında olalım yeterli
Yiğit Gayretli
19.01.2022, 07:23
Bu kadar panik iyi bir şey değil.
Devrim Arslan
19.01.2022, 07:35
Onu bunu bilmem içerdeki tüm maçları alacağız başka bir yolu yok
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 07:52
Konya'nın kazanması iyi olmadı.
Rakipler bize geldi mi ağızlarından salya akacak derecede hırslı oynuyor.
Medya daha 17 maç varken bizi şampiyon ilan edip kuyumuzu kazıyor.
18 rakip+medya=19 rakibe karşı mücadele veriyoruz.
Ne demiştik hatırlayalım,
TÜRKİYE'DE FUTBOL, TRABZONSPOR'A KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR.
Kolay maç yok.
Her takım bize etten duvar örecek.
Giresun'u kazasız geçmemiz şart
İnşallah gecenin sonunda gülen biz oluruz.
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 07:53
Onu bunu bilmem içerdeki tüm maçları alacağız başka bir yolu yok
BJK hariç diğer 8 maç kolay gibi ama her takımı ciddiye almalıyız.
cakalkerem
19.01.2022, 08:02
tüm ülke bizi şampiyon ilan etmişken biz kendi aramız da bile bunun sevincini yaşayamıyoruz..
İnanamıyorum size..
evet bende de bazen tereddütler oluyor ama biz ne zaman berabere kalsak rakiplerde takılıyor..Aslında geçen hafta sivası yenebilseydik işi yarılayacaktık..
Şimdi Girsesunu düşünmek zamanı değil..
İçeride ne yapıp edip alacaksın maçı...
Alırız da sıkıntı yapmayın
Kemal Öztel
19.01.2022, 08:22
3 puanı alırız biraz olsun heveslenen rakiplerin de heyecanı kursağında kalır endişeye gerek yok sakin maç bizim..
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 08:23
Trabzon, Ortahisar/Trabzon
Çarşamba 20:00
Yağmur ve kar
Yağmurla birlikte çökelim komşuya
Erkenden fişi çekelim.
GS maçı öncesi moralimiz tavan yapsın.
5 günde 6 puan alırsak artık bu iş dönmez.
Ha bugün 3 puan, pazar da 1 puan olursa ne olur, iyi olur.
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 08:26
3 puanı alırız biraz olsun heveslenen rakiplerin de heyecanı kursağında kalır endişeye gerek yok sakin maç bizim..
En yakın rakip Konya
Diğerlerini konuşmaya bile gerek yok.
Başakşehir-Konya maçı ertelendi. Başak yenilmez.
Hafta Sonu Altay-Konya (Mert Nobre'nin ilk ciddi maçı. Altay yenilmez)
Konya'nın ilk maçları kağıt üzerinde kolay olsa da Trabzon'da işlerini bitiririz.
Fatih Özkan
19.01.2022, 08:46
Ulan bu ne karamsarlık böyle ? Çıldıracağım! Aradaki puan farkı sanki 4 ve biz ikinci sıradayız anasını satayım! Az biraz kendinize gelin! Delirdiniz mi siz ?
Not: Saati itibariyle hafif kar yağışı var.
Doğukan Uçan
19.01.2022, 08:48
bakasetas gol atacak bugün maç bizde arkadaşlar herkes rahat olsun :)
Yusuf BALCI
19.01.2022, 08:52
arkadaşlar bırakın hesap yapmayı keyfini çıkarın. yenilsek bile sorun değil. maç maç gidelim, her maça ayrı konsantre olalım ilk devre yaptığımız gibi bu yeterli. kadro kalitemiz ligde hiç bir takımda yok şüpheniz olmasın.
ÖmürKaradeniz61
19.01.2022, 08:54
Bakasetasın acil olarak gol atması gerekiyor .
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 08:59
arkadaşlar bırakın hesap yapmayı keyfini çıkarın. yenilsek bile sorun değil. maç maç gidelim, her maça ayrı konsantre olalım ilk devre yaptığımız gibi bu yeterli. kadro kalitemiz ligde hiç bir takımda yok şüpheniz olmasın.
Sahamızda yenilmememiz lazım renktaş
Sahamızda azami puan toplamalıyız.
Deplasmanda ise yenemiyorsak yenilmemeliyiz.
Yenilsek sorun olabilir. Takım panikleyebilir. Zira GS maçı var ve GS kritik bir durumdayken bizle sahasında oynayacak.
Giresun maçı bu anlamda çok önemli
Bu akşam kazanacağımızı düşünüyorum. 3 puanla İstanbul'a gidersek çok rahat ederiz.
Malum güçler bizi şampiyon yapmamak için, Konya'ya çalışabilir. Hazır duygusal bir süreçten de geçiyorlar. Olmaz demeyin. Bu ligde her şey olur.
Biz işimizi garantiye alalım.
Ertan1982
19.01.2022, 09:09
Mac mac gidiyoruz.Ne basladiniz burda Puan hesaplarina.Siz böyle kafayi yersiniz.
Yiğit SARI
19.01.2022, 09:12
Bugün geçen haftanın acısı çıkarılacak. Puchacz'a da iyi bir merhaba diyeceğimizi düşünüyorum
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 09:21
tüm ülke bizi şampiyon ilan etmişken biz kendi aramız da bile bunun sevincini yaşayamıyoruz..
İnanamıyorum size..
evet bende de bazen tereddütler oluyor ama biz ne zaman berabere kalsak rakiplerde takılıyor..Aslında geçen hafta sivası yenebilseydik işi yarılayacaktık..
Şimdi Girsesunu düşünmek zamanı değil..
İçeride ne yapıp edip alacaksın maçı...
Alırız da sıkıntı yapmayın
Sıkıntı orada başlıyor zaten şampiyon ilan edilmek şu anda en büyük problem öyle bir şey yok üç puanlık sistemde matematiksel olarak garantilemediğin sürece şampiyon falan değilsin. Maç maç bakmamız maç maç devam etmemiz gerekiyor her maç final Giresun maçının Sivas maçından bir farkı yok.
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 09:23
Sahamızda yenilmememiz lazım renktaş
Sahamızda azami puan toplamalıyız.
Deplasmanda ise yenemiyorsak yenilmemeliyiz.
Yenilsek sorun olabilir. Takım panikleyebilir. Zira GS maçı var ve GS kritik bir durumdayken bizle sahasında oynayacak.
Giresun maçı bu anlamda çok önemli
Bu akşam kazanacağımızı düşünüyorum. 3 puanla İstanbul'a gidersek çok rahat ederiz.
Malum güçler bizi şampiyon yapmamak için, Konya'ya çalışabilir. Hazır duygusal bir süreçten de geçiyorlar. Olmaz demeyin. Bu ligde her şey olur.
Biz işimizi garantiye alalım.
Abi fenerliler zaten Konya olsun başak olsun hatta Beşiktaş olsun diyorlar başladılar bile zaten biz olmayalım da Çemişgezek spor olsun derdindeler bu sene onları sevindirmeyelim.
Fatih K.
19.01.2022, 09:34
Bu fark kapanmaz kolay kolay boşa stres olmaya gerek yok. 16 maçta konyanın 8 puan geriden geleceğine inanıyorsun ama 8 puan öndeki takımın önde bitirebileceğine inanmıyorsun:)
Benim maçtan tek beklentim Viscadan istediğimiz performansı görebilmek. Sivas deplasmanında bile ikinci yarı o şartlar olmasaydı kazanacaktık muhtemelen. Bu maçı rahat kazanırız.
UĞUR DURTAŞ
19.01.2022, 09:40
Sivasta hava şartlarını göz önünde bulundurarak yorum yapmak daha doğru olur
yanlız ilk yarı zemin fena değildi buna rağmen başta hamsik olmak üzere bakasetas visca dorukhan
istenilen düzende değillerdi..
alınan 1 puan kazanç olarak baktık.iyide yaptık.
*
bugün evimizdeyiz
rakip komşu giresun
basit bir rakip değil
her takımı ciddiye alacaksın
bakasetas güzel kardeşim son maçlarda hiç bir şey oynamıyorsun
iyi niyetinle ilgili bir düşüncemiz yok
belkide çok şey yapmak istiyorsun ama varlık gösteremiyorsun
sana güveniyoruz...
illa gol atacağım diye düşünme(bencillik yapma)
mücadeleyi bırakmamanda gol attın anlamına gelir
rakipten top çalsanda gol attın anlımına gelir
güzel ortalar yapsanda gol attın anlıma gelir
kilit paslar,güzel kornerler atsanda gol attın anlamına gelir
hele hele gol asistti yapsan dahi golü atanı değil asist yapanı alkışlarız.
lütfen artık sahaya ağırlığını koyma vaktin geldi bakasetas
tekrar ediyorum o potansiyel o yetenek sende var
güveniyoruz sana.
sadece bakasetas değil akşam ki maçta dorukhandan hamsikten ömürden cornelius viscadan özelliklede oynarsa
peres ten artı bir katkı bekliyorum.
pazar günkü gs maçı öncesi güzel bir oyunla alınacak 3 puan süper olacaktır.
Samet Berber
19.01.2022, 09:42
Geriye düşüp maçı çevirecekmişiz hissiyatım var.
makbernatsu
19.01.2022, 09:50
yarın tribünler full dolmalı ve son dakikaya kadar susmamalı.. bu takımın taraftara ihtiyacı var şuan.. güzel bir galibiyetle istanbula gidip gsyi devirir geliriz. iş çözülür.
sen inanıyormusun bu dediğine renkdaş. bizim tribün ligin en kötüsü ne destek olmayı bilirler ne beraber bir şey yapabilmeyi..
Herkes lider benim havasında cıkarsa oraya her ağızdan ses gelir.Beste marş cart curt söyleme isteyen yok sadece takım ataktayken destekle top rakipteyken ıslıkla olay bu hiçbir şey beceremiyorsan bunu yap bari diyeceğim de o kafa yok o sözde tribün liderlerlerinde
Timur Bey
19.01.2022, 09:54
Abdullah hoca boşuna maç maç gidelim demiyor. Adam haklı, diğer takımlar düşünmekten stres yapıyoruz. Konya'ya Ahmet Çalık için güya her takım yatacakmış. Gerçekten buna inananlar var. Kasımpaşa, Göztepe, Giresun, Rize bu haldeyken niye yatsın? Ölüye rahmet dileriz anladık da ölenle ölünmüyor.
Allah bizim taraftara Ersin Destanoğlu'ndaki umudu versin.Adam diyor ki "bu ligde ger şey olabilir .Bu gün 3. lüğe çıktık galiba bir ya da iki basamak daha çıkabiliriz" iki basamak demek liderlik demek.Maç fazlasıyla puan farkı 15..Maç başlığında en az 20 mesaj var , yandık bittik , stres başlar , puan farkı 5'e iner diye..Adam hayal dünyasından sesleniyor , bizimkiler bunun konuşmasını okusa , şampiyonluğu elleriyle beşiktaşa teslime der..
Mehmet BAŞ
19.01.2022, 09:56
Abidik gubidik puan hesaplamaları yapmak yerine her maçı kazanmak için sahaya çıkan takımımıza destek olalım. Biz bu noktaya ligin sonunu hesap ederek gelmedik, her maçı final havasında görüp o maç için elimizden geleni yaparak geldik. Şimdi puan hesaplama sırası değil, önümüzde Giresunspor maçı var. Bu maçı almak için tüm gücümüzle saldıracağız ve maçı alacağız.
Ayrıca saçma sapan felaket senaryoları yazmak yerine gerçeklere odaklanmanızı tavsiye ederim. Ligin ikinci yarısındaki ilk maçımızı Malatyaspor ile oynadık. Bence en kritik maçımızdı, orayı kayıpsız geçerek tüm rakiplere önemli bir mesaj verdik. Sonrasında ligin en dişli ekiplerinden Sivasspor ile rezalet bir zeminde rezalet bir oyun oynayarak basit hatadan yediğimiz golle maçı berabere bitirdik. İlk iki hafta itibariyle gayet iyi gidiyoruz. Giresunspor maçı bu anlamda önemli bir dönemeç olacaktır. Bu maçı kayıpsız atlatır ardından İstanbul'dan üç puanla dönersek ligde bazı şeyler artık daha net görülür. Şu tabloya bakınca ortada moral bozacak veya panik yapacak bir durum yok. Gereksiz heyecanlar yapmayın lütfen.
Orta üçlü Flavio-Zeki-Diabate olacak. Zemin problemi yaşamazsak rahat kazanırız. Kar, çamur vs düşünerek ilk yarıdan bitecek bir maç olur umarım.
pReN@_61
19.01.2022, 10:08
https://www.youtube.com/watch?v=6zXkpzrt2jE
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 10:14
Abi fenerliler zaten Konya olsun başak olsun hatta Beşiktaş olsun diyorlar başladılar bile zaten biz olmayalım da Çemişgezek spor olsun derdindeler bu sene onları sevindirmeyelim.
Şikebahçelileri üzeceğiz kardeş
holyjoker
19.01.2022, 10:15
Giresun iyi direniyor çabalıyor ve sezonun bir bölümünde iyi skorlar da aldı ama o giresunun en iyi oyuncuları ya milli takımda ya da sakat. orta sahasında zeki ve flavio'nun oynadığı bir takımla oynayacağız. diabate ise haftalardır yokları oynuyor. ciddiyet gösterdiğimiz vakit sorun yaşamayız. hoca, hftasonu gs maçını düşünerekten tempo yapmamızı istemeyecektir. hele 2 farkla öne geçersek tamamen fişi çekecektir. bakasetas ve visca 'nın gol katkısı vererekten moral bulmalarını istediğim bir maç. ben dorukhandan pek memnun değilim doğrusu kazma gibi ayağı var top sürme ve top kontrol becerisi hiç yok sırf mücadele ediyor diye oynuyorsa ondan çok daha yetenekli olan berat'ın kendine bakıp ders çıkarması lazım. dorukhan ömür ve çakır oynadığında 3 türk sayısına ulaştığımız için bence hüseyine gerek yok hugo ve denswil her ne kadar sol ayaklı olsalar da bence sorun yaşamayız ama sanırım hoca hüseyini hala kaybetmemeyi düşünüyor. umarım takım kaybetmez.
keyifli, sakatlıksız ve stressiz bir maç olması dileğiyle.
Enaldo61
19.01.2022, 10:37
Bu maçı rahat izlemek istiyorum, takımın arkasındayım hep ama artık soru işareti bırakmamak milletin ağzına laf vermemek adına net bir galibiyet gerekiyor.
Adem Akyüz'
19.01.2022, 10:38
Tanıdığım birçok kişi hava şartlarından dolayı maça gidemiyor. Muhtemelen ben de gidemeyeceğim. Bu sezon bizim için seyirci sayısının en az olduğu maç olacak muhtemelen.
Maç saatin de az çok kar ihtimali var
İlk 25 dk da işi bitirip en iyi oynadığımız oyuna,rakibi uyutma oyununa dönmeliyiz
gurur6134
19.01.2022, 10:49
Cogu ilceden hatta merkez koylerden bile maca adam gelemeyecek kar yagisindan oturu gece saat 10 da mac cikisi yollar kapali olabilir diye ..stadin yarisi ancak dolar ..tamami dolsada hos etkisi yok, buyuk olarak nitelendirilen maclarda sehir disindan gelenler sayesinde guzel atmoafer ambiyans cosku oluyor statda o kadar..1 0 olsun bizim olsun..
İyi bir oyun ve net bir skorla kazanacağız, takımımız rakibe göre her bakımdan üstün ve motive. Strese gerek yok, rahat olun...
Arif Timurcioğlu
19.01.2022, 10:54
Son dururmumuz nedir arakadaşlar eksiklerimiz kimler?
İ. SARAL
19.01.2022, 10:57
Geriye düşüp maçı çevirecekmişiz hissiyatım var.
Maçı alalım da nasıl oluyorsa olsun. :)
Doğukan Uçan
19.01.2022, 11:04
orta sahasında zeki ve flavio olan bir takıma puan vermeyiz düşünmesi bile komik açıkçası.
Giresun galibiyeti rakipleri dağıtır.
Haftaya şampiyonluk maçına çıkarız.
Net konuşuyorum.
Harvelli61
19.01.2022, 11:07
Konudan bağımsız iç sahada mavi forma nedir ya kim seçiyor bunları :) iç sahada çubukludan başka bir forma giyilmemeli bence
Kalan maçların en kolayı.
Bize tek başına bu maçı alabilecek 5 oyuncumuz var.
Hava şartları problem olmazsa sezonun en farklı galibiyetini bekliyorum.
:)
ahamitokutan
19.01.2022, 11:11
Giresuna bakınca tehlike oluşturabilecek Sergio ile biraz da Suleymanov var, ki onlar da üst düzey adamlar değiller. Forvetleri Balde IQ seviyesi de fizik seviyesi de düşük bir oyuncu, asla bizim defansı zorlayabilecek bir oyuncu değil. orta sahaları Flavio Zeki önde Diabate, çok da yoruma gerek yok. defanslarındaki ikili de Cornelius a göre kısa ve çelimsiz. İlk yarı ciddiyetle maçı koparıp ikinci yarı rolantide girmemiz gerekiyor. Nwakaeme olmasa da zorlanmamamız gerekiyor. Ciddiyet çok önemli.
Erkan A.
19.01.2022, 11:11
Bizim stad alt yapisi isitmali degilmi yeni yapilmis isitmalidir herhalde
almanyadaki trabzon hava durumuna bakiyorum gün boyu 80% kar var diyor
4 veya 5 derece sicaklik varsada kar yagacak diyor.. isitma systemi yoksa mac net iptal olacaktir..
gelelim maca eger mac oynanirsa..giresunun ortasahasi cok kötü diyenler , sivassporun onca eksigi varken bize karsi oynatigi ortasaha giresunun oynatacagi ortasaha ile ayni boyuta..
biz son maclarda cokmu iyi oynuyoruz!!
ben hoca olaydim bakasetasi yedeklere almazdim sirf 7 gol atmis diye son üc macta sahada geziniyor sivasa bir sut atmis bunu bos gecmeyelim..
bakasetasin bügün insAllah toparlayacagini umut ediyorum zorla goller at diyen yok da biraz sorumluluk almali artik..hamsik hem ön libero hem oyun kurucu yeri geliyor stoperde oynuyor bu adama biraz yardim edilmeli sorumluluk alabilen oyuncu gerekiyor bize..
dorukhani da seviyoruz arada bir cikiyor piyasaya sonra macin büyük bölümünde kayboluyor sorumluluk sifir..
Giresun macina oyuncularimiz kardes takim diyerek duygusaliga girecekler diye endiselerim var..
bize kardes takim olaylari yaramiyor giresunspor bu kardes olayini cok iyi sekilde kulanmak isteyecektir..
ilk yarida gol veya goller atarsak kardes takim demeden 3 puan aliriz yoksa macin ikinci yarisina kalirsak mac berabere kalir…maclarin hepsi önemli fakat bu macta mutlaka üc puan almak sart oldu tekrar bir beraberlik cok kötü olacaktir..bu arada yusuf erdogani iyki aldik bu cocugun hizli oyunu oyuncularimizi girdikleri kiş uykusundan uyandirir insAllah..mac tahminim 3-1 macin yildizi yusuf erdogan .
M.Kılıç50
19.01.2022, 11:16
Sivasspor Macindan dolayi tedirgin olanlar var. Sivas cok ekstikti felan diye. Ama unutulan nokta su, Sivasin bir tek Pozisyonu bile yok ve maalesef en güvendigimiz Ugurcanimizin hatasiyla Sivasin attigi bir gol var. aninda Cevap verdik ama hava kosullari, eksi dereceler felan isimizi zorlastirdi. O yüzden Futbol disi konular olmadigi sürece bu maci garanti bir mac olarak görüyorum.
kaçarava
19.01.2022, 11:24
Son dururmumuz nedir arakadaşlar eksiklerimiz kimler?
Djaniny, Nwakaeme, Trondsen, Koita yok. Kouassi turnuvada, Gervinho da malum.
Zemin karla kaplı olmasa da ağırlaşabilir.
Forumdaslarin %90 skordan emin ve mesajları mantıklı. Allahım neden bu kadar stresliyim ve sonuçtan sizler kadar emin değilim?
cakalkerem
19.01.2022, 11:28
sen inanıyormusun bu dediğine renkdaş. bizim tribün ligin en kötüsü ne destek olmayı bilirler ne beraber bir şey yapabilmeyi..
Herkes lider benim havasında cıkarsa oraya her ağızdan ses gelir.Beste marş cart curt söyleme isteyen yok sadece takım ataktayken destekle top rakipteyken ıslıkla olay bu hiçbir şey beceremiyorsan bunu yap bari diyeceğim de o kafa yok o sözde tribün liderlerlerinde
artık samanyolunu soylüyoruzya:)
Su kadar tribinde bir sürü destek şarkısı varken 1 tane marşımızın olmaması..herkesin kafasına göre takılması...
bordo mavi bordo mavi şampiyon trabzon
bize heryer trabzon..
başka?
çok basitiz malesef---
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 11:28
Giresun galibiyeti rakipleri dağıtır.
Haftaya şampiyonluk maçına çıkarız.
Net konuşuyorum.
Haftaya dediğin 5 gün sonra :)
Ağızlar 8 puan 12 puan 17 puan demeye o kadar alıştı ki, takımın elinde tuttuğu avantajı kimse artık anlayamıyor. Bazı arkadaşlar sanıyr ki iki maç üst üste takılsak tepetaklak olacağız. Acaba ligde bu tür bir dominasyonun eşi en son ne zaman yaşandı, çok değil daha iki sene önce 8 puandan MHK'nın olağanüstü çabasıyla belediye takımını geçen istanbul takımı için imkansızı başardı deniyordu, al sana imkansızın da imkansızı...
Değil iki maç Trabzonspor sonraki beş maçtan sıfır çekse yine lider... Sıkıntı, endişe yok...
En az 4-5 maç kredimiz var, bu demek değil ki kalanlarını kazanacaksın, rakiplerin arayı kapatması için senden bu kadar fazla kazanması gerekiyor. 18 maç kaldı, geçmiş olsun...
Konya mı şampiyon olacak, güldürmeyin...
Olacağı en fazla istanbul takımlarını ittirip sıralamada avrupa bileti almalarını sağlarlar... Daha açlık oyunları başlamadı, Hatay'ın da Konya'nın da ipini bir maçta çekiverirler... Sorun şu ki artık Trabzon'un ipini çeksen de farketmiyor, atı alan Üsküdar'ı geçmiş...
son parağraf liğin şanlı tarihinin özeti.
elinize sağlık.
Yunus Emre SEYHAN
19.01.2022, 11:29
Geçen maçta verilmiş 2 puanın vereceği motivasyon ve seyirci gücü ile skoru erken alıp 3-0, 4-1, 4-0 , 6-1 gibi bir sonuç bekliyorum.
cakalkerem
19.01.2022, 11:29
Forumdaslarin %90 skordan emin ve mesajları mantıklı. Allahım neden bu kadar stresliyim ve sonuçtan sizler kadar emin değilim?
her maç sıkıntı yaşadığımızdan, rahat bir maç izleyemediğimiz, stoperimizin Hüseyin olmasından kaynaklı sanki her atak yediğimizde gol yiyeceğimiz hissiyatı uyandığından da olabilir...
Ağızlar 8 puan 12 puan 17 puan demeye o kadar alıştı ki, takımın elinde tuttuğu avantajı kimse artık anlayamıyor. Bazı arkadaşlar sanıyr ki iki maç üst üste takılsak tepetaklak olacağız. Acaba ligde bu tür bir dominasyonun eşi en son ne zaman yaşandı, çok değil daha iki sene önce 8 puandan MHK'nın olağanüstü çabasıyla belediye takımını geçen istanbul takımı için imkansızı başardı deniyordu, al sana imkansızın da imkansızı...
Değil iki maç Trabzonspor sonraki beş maçtan sıfır çekse yine lider... Sıkıntı, endişe yok...
En az 4-5 maç kredimiz var, bu demek değil ki kalanlarını kazanacaksın, rakiplerin arayı kapatması için senden bu kadar fazla kazanması gerekiyor. 18 maç kaldı, geçmiş olsun...
Konya mı şampiyon olacak, güldürmeyin...
Olacağı en fazla istanbul takımlarını ittirip sıralamada avrupa bileti almalarını sağlarlar... Daha açlık oyunları başlamadı, Hatay'ın da Konya'nın da ipini bir maçta çekiverirler... Sorun şu ki artık Trabzon'un ipini çeksen de farketmiyor, atı alan Üsküdar'ı geçmiş...
şu netlikte bir yazıyı basında göremediğim için 10 yıldır spor gazetesi sitesi açmıyorum.
forumda belli başlı adamlar var. yazdıkları mesajlar için üste para almaları lazım. :alkış:
lazminator61
19.01.2022, 11:32
renktaslar, rastgele simdi youtubta 2020-2021 Ts gollerini izledim. Serkan Asan sag taraftan en az 5 asist yapti. videoyu sonuna kadar izlemedim.
artik ordan Visca insallah güzel ortalar ve asistler yapar.
Ahh ahh keske Peres sakatlanmasaydi. adam artik korkiyor kendine riske atmiyor
ilelebeTS
19.01.2022, 11:32
Hakem atamalarını beğenmedim yine. İnşallah hiç fırsat vermeden işi bitiririz.
pReN@_61
19.01.2022, 11:40
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1483711273619574787/photo/1
Mavi forma.
lazminator61
19.01.2022, 11:49
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1483711273619574787/photo/1
Mavi forma.
artniyetlik aramak istemiyorum, ama karda kisda, bu acik amvi beyaz kombiyi oyuncular nasil görecek ? sahdan bire bir birlesecek oyuncularimiz !!! Ulan evinde deplasman forma giyen tek takimiz.
Bu maçta Hüseyin'in sarı kart görmesi halinde Gs maçına hangi isimle çıkılması planlanıyor ise bu maçta da Hüseyin'in yerine o arkadaş oynamalı.
ÖmürKaradeniz61
19.01.2022, 11:56
Var hakemi Erkan Engin müthiş yetersiz bir hakem.
Hayırlısıyla 3 puanı alıp yolumuza devam edeceğiz.
Maç saatinde yoğun kar yağışı bekleniyormuş. Ve eksi bilmem kaç derece olacakmış. Sivası yanımızda getirdik heralde Trabzona.
Burak Bıyıklı
19.01.2022, 12:19
Ya amma pesimist insan var forumda. Yeter arkadasim ya. Birakin su konya, fener, bjk bizim 10 puan onumuzdeymis gibi havalari. Rakiplerin hocalari yok hocalari. Adamlar inanmiyor, 2.lik icin yarisiyorlar. Bizimkiler her mac yaziyor puan kaybedersek stres baslar diye. Neyin stresi ya. 17/17 yapmak zorunda degiliz sampiyonluk icin. Ne bu öldük bittik mesajlari. Yazmayin abi yazmayin. Boyle yazacaksaniz yazmayin. Oyunu elestir hocayi elestir, suralar yanlis de amenna. Ama yok konya cok iyi geliyor yok bjk uzay futbolu oynuyor. Vallahi yeter ya. Mac gunu biraz forum okuyayim dedim, mesajlarin yarisina dayanamadim. Insani zorla kufur ettirirsiniz.
Bugun 1 gram inanci olmayan nisanda sampiyonluk kutlamalarina katilmasin.
Uğur Kalyoncu
19.01.2022, 12:25
Bu lig de kolay maç yok ve Giresun da ligin en devgeli topunu oynayan takımlardan. Nwakame, Djaniny büyük eksiklik ama Visca ve Puchacz li yeni kadro kazanmak için yeterli. Erken gol bulursak işler kolay olabilir ama aksi olursa çok zor maç bekliyorum.
Timur Bey
19.01.2022, 12:27
Giresun memleketimin tamamı, şehri ve takım yapısını az çok biliyorsam Giresunspor diğer takımlar kadar bize sert oynamaz. Muhtemelen ataklarımızı bozmaya dayalı bir oyun oynayacaklar. Doukhara yok, Pelupessy yok. Kanatları fena olmasa da merkezleri ve stoperleri çok vasat. Merkezden baskılarla goller bulma imkanımız daha yüksek ve Giresunspor'un bu maça ölüm kalım maçı gibi bakacağını sanmam. Görece biraz rahat olduklarından ve bizle aralarını iyi tutmak istediklerinden sakin bir maç bekliyorum. Bizi sadece hava şartları ve sakarlıklarımız engeller.
Devrim Arslan
19.01.2022, 12:33
dün konya maçını izleyenler ne demek istediğimi anlar. dakika 90 kulakları rahatsız eden bir destek vardı. istanbulun 3 kızkardeşleri şampiyon olamaz ama alttan alttan konyayı başağı destekleyecekler. biliyorlar ki Trabzon olursa 3-5 yıl daha başa bela . akşam o stad inlemeli
kaçarava
19.01.2022, 12:36
Maça gidemeyenler twitterda falan devrediyor. Gidemeyecekler devretsin mümkünse.
Enaldo61
19.01.2022, 12:49
dün konya maçını izleyenler ne demek istediğimi anlar. dakika 90 kulakları rahatsız eden bir destek vardı. istanbulun 3 kızkardeşleri şampiyon olamaz ama alttan alttan konyayı başağı destekleyecekler. biliyorlar ki Trabzon olursa 3-5 yıl daha başa bela . akşam o stad inlemeli
bizimkiler samanyolu girer, arada bir homurdanır, anca öyle olur, ilk havaya girdiğimizde çok güzel takımla hücum takımla savunma vardı, top rakipteyken tepki yuhalama vardı en etkili silah o her zaman. Son maçlarda bakıyorum çok kötü bir tribün kendi kafasına göre alakasız beste söyleyenler vs.
Enaldo61
19.01.2022, 12:50
Hakem atamalarını beğenmedim yine. İnşallah hiç fırsat vermeden işi bitiririz.
Hakem işi aleyhimize döndü çok belli artık, bizim takır takır oynayarak koz vermememiz lazım yoksa 2011'i yine yaşatırlar bize.
İlginçtir en ufak bir puan kaybında yok hocamız looser'dir falan gibisinden Istanbul ağzı kokan yakışıksız ve saygısız mesajlar görünüyor. Arkadaşlar iş oraya gidecekse çuvaldızı kendimize batıralım. Eğer bir looser'lık edebiyatı varsa en büyük looser camia, taraftar, şehir olarak biziz. Kaç kere şerefsizce şampiyonlukların elimizden, avucumuzdan çalınmasını engelleyemedik, tepki bile gosteremedik. Hatta bunlara siyasi destek veren yapıları ödüllendirdik. O yüzden yaklaşık kırk yıl sonra resmi bir şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışsak bunu en fazla eleştirmekten ve hemen yerden yere vurmaktan korkunç keyif aldığınız hocamıza borçluyuz. Sonra da özellikle hoca konusundaki hatalarından ders almasını ve mevcut hocasıyla müthiş bir iş uyumu yakalamasını bilen yönetime. Yoksa bizim vur ensesine al ağzındaki şampiyonluğu sesi çıkmayan şehir ve taraftara kalsa bir daha şampiyonluk göremezdik. Bunca puan farkına rağmen hala daha korkuyla titrememize sebep olan da bu bilinçaltımıza yerleşmiş looser'lıkdır. Sonra yok hoca looser'mış. Ne kadar çok seviyoruz böyle gereksiz kavramları bilgiclikle kullanmayı...
ÖmürKaradeniz61
19.01.2022, 12:55
10-15 puan önde olduğumuz halde bu kadar umutsuz oluyorsak Allah korusun fark 3-4 arasına inse neler olacak neler,hocanın ve takımın Allah yardımcısı olsun bu kafayla fark 10 dan aşağı olursa biz şampiyonluğu Altay’a bile kaybederiz.
Attila Durmuş
19.01.2022, 12:59
Genel olarak buradaki yorumların hemen hemen hepsini okuyorum. Çekinceleri olan insanlara fazla yükleniyor gibi geldi bana. Zira havaya girip şampiyonluk kutlamaları yapanlarada aynı gözle bakmak mümkün. Bü ülkede herkesin gözü önünde şike yapıldı. Doğrandık dağıtıldık ötekileştiridik ezildik.Siyasete bulandık kandırıldık. Ve bizim taraftarımız öğretilmiş çaresizlik yaşıyor yaşıyoruz. Puan farkının 50 olmadı bile bizim olaylara şüphe ile yaklaşmamıza engel olamıyor maalesef. Ben karamsar değilim bunca engellemelere rağmen savaşımızdan ve sevdamızdan vazgeçmedik. Onun için sonsuza dek TRABZONSPOR
Enaldo61
19.01.2022, 13:03
Genel olarak buradaki yorumların hemen hemen hepsini okuyorum. Çekinceleri olan insanlara fazla yükleniyor gibi geldi bana. Zira havaya girip şampiyonluk kutlamaları yapanlarada aynı gözle bakmak mümkün. Bü ülkede herkesin gözü önünde şike yapıldı. Doğrandık dağıtıldık ötekileştiridik ezildik.Siyasete bulandık kandırıldık. Ve bizim taraftarımız öğretilmiş çaresizlik yaşıyor yaşıyoruz. Puan farkının 50 olmadı bile bizim olaylara şüphe ile yaklaşmamıza engel olamıyor maalesef. Ben karamsar değilim bunca engellemelere rağmen savaşımızdan ve sevdamızdan vazgeçmedik. Onun için sonsuza dek TRABZONSPOR
Biz burada ne kadar konuşursak konuşalım, takımın sahada konuşması önemli, bizi şampiyon yapacak olanlar oyuncu, hoca ve yönetim. Biz her türlü yıkımı yaşadık, bizi inandırsınlar, mutlu etsinler, destek vermeye devam edelim başka çare yok, her hafta sahaya ben şampiyon olacağım dedirten bir futbolla çıkarsak kimse gölge etmez.
ilelebeTS
19.01.2022, 13:13
Taraftarda motivasyon kaybı görüyorum. Ortam buna itiyor biraz da. Tam havaya giriyoruz lige ara giriyor, sakatlık oluyor, korona falan derken mod düşüyor. Bu maçla beraber mod yükseltmemiz lazım. Puan kaybından sonra bizim takım daha istekli oynuyor genelde. Hava şartları geçen maçtan iyi olacağı kesin de zeminde sıkıntı olmaz inşallah. Giresun çok koşan bir takım, mücadele azmi üst seviyede. Bunu bol pas yaparak kırmamız lazım. Onun için de zeminde sorun olmaması gerekiyor.
İlginçtir en ufak bir puan kaybında yok hocamız looser'dir falan gibisinden Istanbul ağzı kokan yakışıksız ve saygısız mesajlar görünüyor. Arkadaşlar iş oraya gidecekse çuvaldızı kendimize batıralım. Eğer bir looser'lık edebiyatı varsa en büyük looser camia, taraftar, şehir olarak biziz. Kaç kere şerefsizce şampiyonlukların elimizden, avucumuzdan çalınmasını engelleyemedik, tepki bile gosteremedik. Hatta bunlara siyasi destek veren yapıları ödüllendirdik. O yüzden yaklaşık kırk yıl sonra resmi bir şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışsak bunu en fazla eleştirmekten ve hemen yerden yere vurmaktan korkunç keyif aldığınız hocamıza borçluyuz. Sonra da özellikle hoca konusundaki hatalarından ders almasını ve mevcut hocasıyla müthiş bir iş uyumu yakalamasını bilen yönetime. Yoksa bizim vur ensesine al ağzındaki şampiyonluğu sesi çıkmayan şehir ve taraftara kalsa bir daha şampiyonluk göremezdik. Bunca puan farkına rağmen hala daha korkuyla titrememize sebep olan da bu bilinçaltımıza yerleşmiş looser'lıkdır. Sonra yok hoca looser'mış. Ne kadar çok seviyoruz böyle gereksiz kavramları bilgiclikle kullanmayı...
Çünkü kafaları küçük, Trabzonspor kadar büyük değiller
Doğukan Uçan
19.01.2022, 13:13
bu mavi formayı mümkünsü bu seneden sonra giymeyelim hiç güzel durmuyor.
bide sürekli senelerdir aynı tarz formalar üretiliyor.
psg, west ham gibi takımları örnek alsak keşke.
Bende hayretler içinde okuyorum yorumları.
Vuruyoruz kırıyoruz. Duyanda 20 kez şampiyon olduğumuzu sanır. Bu Taraftara biri anlatmalı. Müzemize 40 yıldır şampiyonluk kupası girmiyor.
Siz neyin derdindesiniz? Bunlar birşey mi kullanıyor?
Formda değiliz Formda! Anlamak istemiyorlar.
Şampiyon olmak istiyorsan eksik meksik çıkıp sahanda Giresunsporu yeneceksin. Bunun aması maması yok!!!
kimsenin kimseden korktuğu ve korkacağı yok..ama salak gibi heyt lan ben hepinizi yenerim döverim her dediğimizde..
iki para etmeyen iki kelimeyi yanyana getiremeyen soytarı tiplerin ALGIsına yenildik..
Ahmetercanllr..serdarali...şeytan.......x y sayıları o kadar çok ki..
bide bunlar yanlarına Babası Trabzonsporlu kendisi Trabzonlu bir sığırı yanlarına aldılar..
o da camiasını ayaklandırdı..tiner çeken bu camia..şikecilerle beraber her spor programında bii hedef gösterdi..
eee nolacak demeyin..bunlara köpeklik yapacak hkemler yok mu ..tabiki var onlarda devreye girdi..
olan bu..
peki biz ne yaptık..
BAŞKANımız çıktı dediki SAKIN HA.. içi dolu mu ..tabiki hayır..
ne olacağını göreceğiz..bakalım Giresun maçında da hakem sertliğe izin verip 3 sarı yerine 1 sarımı verecek..
herşeye rağmen..
amasız fakatsız ..hakem makem demeden kazanmalıyız..sadecede bunu bilirim..
bunun için taraftar uyumayı bıraksın ..takıma destek olsun..
BAşkan ..yönetici yok mu taraftarı maça hazırlasın..
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 13:18
Maç saatinde yoğun kar yağışı bekleniyormuş. Ve eksi bilmem kaç derece olacakmış. Sivası yanımızda getirdik heralde Trabzona.
Dün akşam Malatya Gaziantep'te penaltı atarken maç bugüne ertelendi.
Tam Konya ile farkı açmaya başlamışken önce Sivas'ta şimdi de sahamızda kar engeli karşımıza çıkıyor. Covid-19'un da biz şampiyonluğa koşarken tırmanışa geçmesi çok moral bozucu ve sinir bozucu
3 sene önce de Covid-19 belası yüzünden şampiyonluğu kaptırdık.
Ya Rabbim bu sezon bizi şampiyonluğa kavuştur, gerçekten çok yıprandık yıllardır.
işte bu maç buna ihtiyaç var..
şu motivasyonun fb maçına yapılıp diğer maçlara yapılmamasına sinir oluyorum..
https://i.hizliresim.com/h1gqnqg.jpg (https://www.hizliresim.com/h1gqnqg)
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 13:20
Şikebahçelileri üzeceğiz kardeş
Sadece üzmek yetmez……
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 13:21
Taraftarda motivasyon kaybı görüyorum. Ortam buna itiyor biraz da. Tam havaya giriyoruz lige ara giriyor, sakatlık oluyor, korona falan derken mod düşüyor. Bu maçla beraber mod yükseltmemiz lazım. Puan kaybından sonra bizim takım daha istekli oynuyor genelde. Hava şartları geçen maçtan iyi olacağı kesin de zeminde sıkıntı olmaz inşallah. Giresun çok koşan bir takım, mücadele azmi üst seviyede. Bunu bol pas yaparak kırmamız lazım. Onun için de zeminde sorun olmaması gerekiyor.
Rakipleri Kasımpaşaya kaybettiler şimdi bize 11 kişi savunma yaparlar.
Kardeş takım duygusallığı yapmayız atabildiğimiz kadar atmalıyız ki erken kopsun maç
Devrim Arslan
19.01.2022, 13:22
kimin olduğu önemi yok akşam biri o sahada çıkıp maçı alacak sonraki gs maçı da 1 puan iyi
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 13:23
bu mavi formayı mümkünsü bu seneden sonra giymeyelim hiç güzel durmuyor.
bide sürekli senelerdir aynı tarz formalar üretiliyor.
psg, west ham gibi takımları örnek alsak keşke.
Evet. Maviden ziyade turkuaza çalıyor sanki
Karlı havada nasıl seçilecek kontrast açısından
İç saha forması efsane çubuklu olmalıdır. NOKTA
Enaldo61
19.01.2022, 13:26
Kardeş takım duygusallığı yapmayız atabildiğimiz kadar atmalıyız ki erken kopsun maç
İlginç olan bize Kasımpaşa'dan motive çıkarlarsa garipserim. Paşayı yenip buraya gelmek varken yani o maçta çok vasattılar.
ilelebeTS
19.01.2022, 13:32
Hocam her maçın havası farklı. Kasımpaşa maçını izlemedim ama çoğu maçlarını izlemiştim. Kasımpaşa'ya karşı 10 kişi kalmışlar. Nasıl oynadılar bilmiyorum ama 1 kişi eksiktiler sonuçta. Kötü oynasalar bile mücadeleden vazgeçmeyen bir takım. En çaresiz kaldıkları maç Başakşehir maçıydı. Orada da top koklatmadılar hiç Giresun'a. Visca ile de fişi çekmişlerdi. Şimdi biz de top göstermeden işi bitirmemiz lazım.
Harun CAN
19.01.2022, 13:36
İçerdeki 9 maçta rakipleri sahaya gömmemiz lazım diyoruz ama maçın en heyecanlı yerinde çekirdek satanlar zırt pırt koltuk aralarından bi o yana bi bu yana geçip duruyorlar. Bu kadar saçma bir tribün ortamı görmedim. Çay alıp çekirdek alıp yerine oturup keyif yapanları da anlamıyorum.
Mehmet Fatih Yavuz
19.01.2022, 13:38
Hocam her maçın havası farklı. Kasımpaşa maçını izlemedim ama çoğu maçlarını izlemiştim. Kasımpaşa'ya karşı 10 kişi kalmışlar. Nasıl oynadılar bilmiyorum ama 1 kişi eksiktiler sonuçta. Kötü oynasalar bile mücadeleden vazgeçmeyen bir takım. En çaresiz kaldıkları maç Başakşehir maçıydı. Orada da top koklatmadılar hiç Giresun'a. Visca ile de fişi çekmişlerdi. Şimdi biz de top göstermeden işi bitirmemiz lazım.
10 kişi bile gayet iyi oynadılar. Topun da hakimiydi Giresun eksik oynamasına rağmen.
Aptalca bir elle oynamanın sebep olduğu penaltıdan golü yemeselerdi maçı geri çevirecek kadar iyi oynuyorlardı.
Kasımpaşa oyun olarak giresun 10 kişi iken dahi ancak savunma yapabildi.
Yani skor sakın aldatmasın.
Gayet iyi oynadı Giresun! Son derece dinamik bir takım!
AYYILDIZ
19.01.2022, 13:43
Ortada bir maç şans yanımızda olur inşallah. Galip gelmemiz lazım.
ilelebeTS
19.01.2022, 13:44
10 kişi bile gayet iyi oynadılar. Topun da hakimiydi Giresun eksik oynamasına rağmen.
Aptalca bir elle oynamanın sebep olduğu penaltıdan golü yemeselerdi maçı geri çevirecek kadar iyi oynuyorlardı.
Kasımpaşa oyun olarak giresun 10 kişi iken dahi ancak savunma yapabildi.
Yani skor sakın aldatmasın.
Gayet iyi oynadı Giresun! Son derece dinamik bir takım!
Giresun ile mücadele üzerinden aşık atmayacaksın kesinlikle. İş fiziki mücadeleye dönerse bize ciddi kafa tutarlar. Giresun'u teknikle mat edebilirsin. Topla oynamasına müsaade etmeden top bizde kalacak şekilde 45 dakikada işi bitirebiliriz. Ama bizim takımın da bir standartı yok. Bazen baştan saldırıyor, bazen kontrollü oyunla başlıyor. Ben olsam Puchacz'ı da sahaya atıp direkt hücumla başlar ilk yarıda işi bitiririm. Hatay maçında yaptığımız şey buydu. Sivas'ta yapamadığımız şey de buydu aslında.
serdaracıl
19.01.2022, 13:45
Yıllardır şu forumdayım böyle bir yazı görmedim. Yorum diye buna derim
AYYILDIZ
19.01.2022, 13:46
İlginç olan bize Kasımpaşa'dan motive çıkarlarsa garipserim. Paşayı yenip buraya gelmek varken yani o maçta çok vasattılar.
Sosyal medyada okudum. Zeki takımı motive ediyormuş. Karşımızda sert oynayan bir Giresun takımı bekliyorum.
Mehmet Fatih Yavuz
19.01.2022, 13:46
Giresun ile mücadele üzerinden aşık atmayacaksın kesinlikle. İş fiziki mücadeleye dönerse bize ciddi kafa tutarlar. Giresun'u teknikle mat edebilirsin. Topla oynamasına müsaade etmeden top bizde kalacak şekilde 45 dakikada işi bitirebiliriz. Ama bizim takımın da bir standartı yok. Bazen baştan saldırıyor, bazen kontrollü oyunla başlıyor. Ben olsam Puchacz'ı da sahaya atıp direkt hücumla başlar ilk yarıda işi bitiririm. Hatay maçında yaptığımız şey buydu. Sivas'ta yapamadığımız şey de buydu aslında.
Sivas olayı biraz farklıydı.
GS juventus'u yenmişti benzer sahada.
Böyle zeminlerde teknik üstünlük anlamını yitiriyor.
Umarım bu akşam zemin düzgün olur.
ilelebeTS
19.01.2022, 13:51
Sivas olayı biraz farklıydı.
GS juventus'u yenmişti benzer sahada.
Böyle zeminlerde teknik üstünlük anlamını yitiriyor.
Umarım bu akşam zemin düzgün olur.
Sivas'ta ilk yarı kar yoktu, ikinci yarı zemin bozuldu. Eğer biz maçı ilk yarıdan bitirecek taktikle oynasak maçı alırdık. Biz daha dengeli oyunla başlayıp sakince işi bitirmeye çalıştık. Sonra kar bastırdı top oynatmadı. Ha, durumun öyle olacağını da bilemezsin.
Bu maçta da hava nasıl olacak bilmiyorum, öyle kar durumları varsa işi riske atmaya gerek yok. Hemen skoru bulmak gerek. Karda yağmurda iş rulete dönüyor.
mekatronik
19.01.2022, 13:51
Fikir olmayınca, zikir hakarete varıyor ister istemez.
Bu sezon mavi forma giydiğimiz bütün maçları kazandık seri bozulmaz. Uğursuz telkari formadan iyidir her türlü.
Kaan Çetin
19.01.2022, 13:58
Nefis.
Mehmet Fatih Yavuz
Sivas'ta ilk yarı kar yoktu, ikinci yarı zemin bozuldu. Eğer biz maçı ilk yarıdan bitirecek taktikle oynasak maçı alırdık. Biz daha dengeli oyunla başlayıp sakince işi bitirmeye çalıştık. Sonra kar bastırdı top oynatmadı. Ha, durumun öyle olacağını da bilemezsin.
Bu maçta da hava nasıl olacak bilmiyorum, öyle kar durumları varsa işi riske atmaya gerek yok. Hemen skoru bulmak gerek. Karda yağmurda iş rulete dönüyor.
Sabahtan akşam 6 ya kadar kar, sonra sadece 3-4 derece sıcaklık görünüyor. Şu anda yağıyor demektir bu! :)
Maça 2 saat kala temizliği yapıp koruyabilirlerse zemin sıkıntımız olmaz diye düşünüyorum.
Ama gene de kaygan olacak o kesin.
Uğur Kalyoncu
Ne yaptılar yani bilerek mi kaybettiler maçı. 10 kişi olabildiğince gayet iyi mücadele ettiler ama golü bulamayip penaltıdan 2. golü yiyince maç orada bitti. Herkes bize karşı ekstra mücadele ediyor algısı boş bir algı. İşin ilginc tarafı bütün büyük takım taraftarları bu şekilde düşünüyor. Garip vallahi.
61zeynel61
19.01.2022, 14:01
https://i.hizliresim.com/h1gqnqg.jpg (https://www.hizliresim.com/h1gqnqg)Bu sezon sahamızdaki maçların büyük çoğunluğuna gitmiş biri olarak gözlemlerim
- En kalabalık olduğumuz maçlarda bile maçın geneline hakim olacak şekilde rakibi paniğe itecek bir baskı kuramıyoruz.
- Bunun en önemli sebeplerinden biri, taraftar gruplarının bütün tribünü zinde tutacak bir önderlik üstlenememesi.
- Taraftar gruplarının tezahüratların büyük çoğunluğunu "kendi aralarında" yapıyor olması bir üstteki ifadenin en büyük sebeplerinden.
- Bir başka sebep de, tezahüratlarımız takımı ateşlemekten ziyade stadı konser alanına çevirecek cinsten olması.
- Ne "Biz dar sokaklarında" ne de 61.dakikada son zamanlarda anlamsız bir şekilde söylemeye başladığımız "Bir şarkısın sen" takımı ve tribünleri ateşlemek şöyle dursun neredeyse uyku moduna alacak cinsten. Bu ikisini 85.dakikadan sonra 2-3 fark açtığımız maçlarda söyleyebiliriz. Böylece artık maçın bittiğini rakibin zihnine de kazımış oluruz.
-Taraftar gruplarının kendi aralarında yaptığı tezahüratların çoğunu tribünün kalan kısmı bilmiyor. Bu nedenle takımı ateşleyecek, tribünleri uyandıracak yeni bestelere ihtiyaç var. Ancak bu forumda yakın zamanda açtığım Şampiyonluk Marşı başlığına olan ilgi bile tribün konusunda ne durumda olduğumuzu özetler nitelikte.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet Fatih Yavuz
19.01.2022, 14:01
Gerçi baktım kar mar yağmıyor şu anda!
https://www.trabzon.bel.tr/sehir-kameralari.aspx (https://www.trabzon.bel.tr/sehir-kameralari.aspx)
iyattara
19.01.2022, 14:02
Biz burada ne kadar konuşursak konuşalım, takımın sahada konuşması önemli, bizi şampiyon yapacak olanlar oyuncu, hoca ve yönetim. Biz her türlü yıkımı yaşadık, bizi inandırsınlar, mutlu etsinler, destek vermeye devam edelim başka çare yok, her hafta sahaya ben şampiyon olacağım dedirten bir futbolla çıkarsak kimse gölge etmez.
"Şampiyon olacağım dedirten futbol" nedir? Bu tanım ile ilgili sorun yaşıyoruz zaten. Sahada basan ezen saldıran bunaltan takım olmayınca o dediğin futbolun oynanmadığını düşünen bir kitle var. Zaten bu eleştirileri de yapan onlar. Bu kadar puan farkı olmasaydı 3-5 puan ile lider olsaydık hoca gitsin böyle futbol mu olur diyecek o kadar çok taraftar var ki. Hocanın futbol anlayış tarzını benimseyemiyoruz bir türlü. Öndeyiz şampiyon olacağız diye daha kısık çıksa da sesler bu gerçek değişmiyor maalesef.
Enaldo61
19.01.2022, 14:02
Ne yaptılar yani bilerek mi kaybettiler maçı. 10 kişi olabildiğince gayet iyi mücadele ettiler ama golü bulamayip penaltıdan 2. golü yiyince maç orada bitti. Herkes bize karşı ekstra mücadele ediyor algısı boş bir algı. İşin ilginc tarafı bütün büyük takım taraftarları bu şekilde düşünüyor. Garip vallahi.
Ben öyle bir amaçla yazmadım, paşa maçında iyi değildiler. Sahanda bastırıp almak daha kolay o manada söyledim. Lig sıralaması olarak kendi rakiplerine daha motive çıkması gerekirken takımlar üst sıradakilere daha arzulu çıkıyorlar ve bu beni şaşırtıyor.
Doğukan Uçan
19.01.2022, 14:03
Evet. Maviden ziyade turkuaza çalıyor sanki
Karlı havada nasıl seçilecek kontrast açısından
İç saha forması efsane çubuklu olmalıdır. NOKTA
kappa daha iyi forma yapıyordu.
teknoloji gelişti ama eskisi gibi kalite yok.
:D
Enaldo61
19.01.2022, 14:04
"Şampiyon olacağım dedirten futbol" nedir? Bu tanım ile ilgili sorun yaşıyoruz zaten. Sahada basan ezen saldıran bunaltan takım olmayınca o dediğin futbolun oynanmadığını düşünen bir kitle var. Zaten bu eleştirileri de yapan onlar. Bu kadar puan farkı olmasaydı 3-5 puan ile lider olsaydık hoca gitsin böyle futbol mu olur diyecek o kadar çok taraftar var ki. Hocanın futbol anlayış tarzını benimseyemiyoruz bir türlü. Öndeyiz şampiyon olacağız diye daha kısık çıksa da sesler bu gerçek değişmiyor maalesef.
Hocanın anlayışını ben benimsedim ama 1 maç öyle 1 maç böyle olmaz, hocanın anlayışını çoğu maçta yansıtabilmemiz lazım. O konuda kesinlikle problem yaşıyoruz. Mesela 3 maçta iyi oynarsın 1 maç kötü olur seviniriz ama biz 1 maç iyi 1 maç kötü oynuyoruz hadi 2 maç iyi 1 maç kötü olsun, hocanın anlayışı bu değil bazı sorunlar var ve çözmemiz gerek bence. Zaten bu kadar puan farkı muazzam bir olay, buna bir saygısızlık ben etmem. Çünkü sezon başı dense ki lider gideceksin ya da puan puana olacaksın yine kabul derdik.
61zeynel61
19.01.2022, 14:05
İlginçtir en ufak bir puan kaybında yok hocamız looser'dir falan gibisinden Istanbul ağzı kokan yakışıksız ve saygısız mesajlar görünüyor. Arkadaşlar iş oraya gidecekse çuvaldızı kendimize batıralım. Eğer bir looser'lık edebiyatı varsa en büyük looser camia, taraftar, şehir olarak biziz. Kaç kere şerefsizce şampiyonlukların elimizden, avucumuzdan çalınmasını engelleyemedik, tepki bile gosteremedik. Hatta bunlara siyasi destek veren yapıları ödüllendirdik. O yüzden yaklaşık kırk yıl sonra resmi bir şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışsak bunu en fazla eleştirmekten ve hemen yerden yere vurmaktan korkunç keyif aldığınız hocamıza borçluyuz. Sonra da özellikle hoca konusundaki hatalarından ders almasını ve mevcut hocasıyla müthiş bir iş uyumu yakalamasını bilen yönetime. Yoksa bizim vur ensesine al ağzındaki şampiyonluğu sesi çıkmayan şehir ve taraftara kalsa bir daha şampiyonluk göremezdik. Bunca puan farkına rağmen hala daha korkuyla titrememize sebep olan da bu bilinçaltımıza yerleşmiş looser'lıkdır. Sonra yok hoca looser'mış. Ne kadar çok seviyoruz böyle gereksiz kavramları bilgiclikle kullanmayı...İmzamı atıyorum. [emoji122] [emoji122] [emoji122]
Trabzon'un büyükleri siyasi ve maddi menfaatlerini Trabzonspor'un önünde görmeyi bırakmadıkça işimiz çok kolay olmayacak maalesef.
Her şeye rağmen bu sene dik oynayıp eze eze şampiyon olacağız inşallah!
CEMEFKER
19.01.2022, 14:09
Eğer maç saatinde Sivas deplasmanı havası olur, saha top sürmeye elverişsiz hale gelir puan kaybedersek...
Covid belası rakipler arasında bir tek bizi vurmaya devam ederse...
Avcı gibi kariyeri kartsız bir adam 1 maçtan fazla ceza alırsa...
( Konya maçına kadar Konya dahil puan kaybı olur, 4 olur, 5 olur...başka bir durum ve futbol gerçekleri açısından normal. Normal olmayan bircok olumsuz faktörün dar bir zaman dilimine sıkışması )
Bilin ki doğaüstü güçler ( son şampiyonluk bedduası) yine devreye girmiş, sözün bittiği noktaya varmışız demektir. Geçmiş olsun demekten başka yapacak yok.
Hayırlısı.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lazminator61
19.01.2022, 14:14
su bizim papasimiz nerde, birisi bi foto atsinda bu maci alalim. Uzun zamandir görmiyorum onu buralarda. Bakanin performansi biraz artar.
Mehmet Fatih Yavuz
19.01.2022, 14:16
su bizim papasimiz nerde, birisi bi foto atsinda bu maci alalim. Uzun zamandir görmiyorum onu buralarda. Bakanin performansi biraz artar.
https://twitter.com/futbolarena/status/1426842339029491713
lazminator61
19.01.2022, 14:19
https://twitter.com/futbolarena/status/1426842339029491713
sagol renktas simdi daha rahatim bu mac icin
ilelebeTS
19.01.2022, 14:21
Son dönemde defansif olarak bir sıkıntımız yok. Rakiplere yarım pozisyon veriyoruz en fazla. Hücumda daha etkin olmamız gerekiyor. Tony'nin yokluğu hücumu etkliyor evet ama takım halinde daha çok hücum düşünmemiz lazım. Santraforuna en az 2-3 tane net pozisyon hazırlaman gerek.
bahadır2561
19.01.2022, 14:21
Sabah Twitterda sahanın videosu vardı.
Zemin harika görünüyordu, umarım fake değildir.
Mehmet Fatih Yavuz
19.01.2022, 14:26
Yunus Emre Sel maç sırasında kar yağışı olacak diyor.
Hangi meteorolojiden aldı o bilgiyi bilemiyorum.
Hem de şiddetli kar yağışı diyor..???
4.dakika
https://www.youtube.com/watch?v=0KqhOsn8onI
Timur Bey
19.01.2022, 14:44
Burada Yunus Emre Sel ve Barış Yurduseven için takımın basın sözcüsü yorumunu yapan bir renktaş vardı. Hakikaten çok doğru bir yorum, yöneticilerden ne duyarsa ve tembihlenirse yazmaktan öte gitmiyorlar. Yağız Sabuncuoglu ve Ertan Suzgun muhtemelen menajerler aracılığıyla önden pek çok konuda bilgi alıyor. Biz ise kesinleşen olayın 5 dk öncesi bunlardan bir dey duyuyoruz. Şu yaptıkları kar haberi dahi kulüp izin verdikce söylenen sözler. Merak ediyorum onlar da normal bir taraftar olarak hiç yönetime alttan ısıtma kar anında ve maç önünde aktifleşecek mi, saha için başka bir plan var mı gibisinden soru sormuyorlar mı?
bahadır2561
19.01.2022, 14:53
Yes yönetim izin verdiği sürece konuşur yoksa gazeteci filan değil.
Yusuf BALCI
19.01.2022, 14:58
Bir daha yazayım belki birisi çıkar. Güney kale arkası kombinemi bu maçlık devredebilirim.
Burak Bıyıklı
19.01.2022, 15:00
https://i.hizliresim.com/h1gqnqg.jpg (https://www.hizliresim.com/h1gqnqg)Surada yazdiklarini bir fener macinda uyguladilar. Kalan maclarda top rakibe gectiginde arkadasim esek soyluyorlar. Bu gruplarin basina birkac gorevli lazim. Yoksa hicbir halt olmaz bunlardan.
lazibere
19.01.2022, 15:02
Açıkçası bir çoğumuzda olduğu gibi benim de çekincem şu?? Bizim bütün maçlara önce kaybetmeyelim anlayışı ile çıkmasının getirdiği geç gelen skor korkusu
Bunu çok önemsiyorum. Biz maça kazanalım diye değil, kaybetmeyelim diye çıkmayı alışkanlık haline getirdik. kaybetmeyelim diye oynarken, Etkili Hucumcularımızın ''olağanüstü güzel pasları '' ile gelen goller ile galibiyetleri aldık..Gol nasıl atılır ve ya 1-0 iken 2-0 nasıl yaparız diye bir beklentimiz olmadı. Olmuyor yani,
Hele hele ilerde usta ayaklarımızdan Wakamenin olmadığı, Janinin olmadığı maçlarda, Skor üretme noktasında eksik kalıyoruz. Biz skor üretemedikçe de rakiplerimizin direnci artıyor. Hele ki Türkmen gibi bir canlı bomba varsa sahada bu durumda da olası sürpriz puan akyıpları yaşama ihtimalimiz artıyor..
Malatya maçı örneğin? İki defa geldiler az kalsın puan veriyorduk
Sivas mesela ? İsabetli şutları yok ama hak eden onlarmış görüntüsü var.
Bu imajı silmeliyiz. Kodumu oturtan cinsten oynamalıyız. Öyel sert yumruk vuracaksın ki rakibnie, kalan dakikalarda umudu bile kalmamalı. Zira iyi takım bunu yapabilen takımdır.
Umarım ve dileğim odur ki, Açık ara lider olduğumuz ligde, Birilerinin hala şampiyon olma ihtimallerini konuşmalrına müsade vermeyecek şekilde futbolumuzla da ezer geçeriz..
Enes Başkaya60
19.01.2022, 15:21
Trabzon'da son durum ne acaba...
Yurt genelinde inanılmaz bir kar yağışı var...
Maç saati çok önemli...
Bu maçı kazasız belasız atlatmamız şart oğlu şart...
mekatronik
19.01.2022, 15:24
Bu sezon sahamızdaki maçların büyük çoğunluğuna gitmiş biri olarak gözlemlerim
- En kalabalık olduğumuz maçlarda bile maçın geneline hakim olacak şekilde rakibi paniğe itecek bir baskı kuramıyoruz.
- Bunun en önemli sebeplerinden biri, taraftar gruplarının bütün tribünü zinde tutacak bir önderlik üstlenememesi.
- Taraftar gruplarının tezahüratların büyük çoğunluğunu "kendi aralarında" yapıyor olması bir üstteki ifadenin en büyük sebeplerinden.
- Bir başka sebep de, tezahüratlarımız takımı ateşlemekten ziyade stadı konser alanına çevirecek cinsten olması.
- Ne "Biz dar sokaklarında" ne de 61.dakikada son zamanlarda anlamsız bir şekilde söylemeye başladığımız "Bir şarkısın sen" takımı ve tribünleri ateşlemek şöyle dursun neredeyse uyku moduna alacak cinsten. Bu ikisini 85.dakikadan sonra 2-3 fark açtığımız maçlarda söyleyebiliriz. Böylece artık maçın bittiğini rakibin zihnine de kazımış oluruz.
-Taraftar gruplarının kendi aralarında yaptığı tezahüratların çoğunu tribünün kalan kısmı bilmiyor. Bu nedenle takımı ateşleyecek, tribünleri uyandıracak yeni bestelere ihtiyaç var. Ancak bu forumda yakın zamanda açtığım Şampiyonluk Marşı başlığına olan ilgi bile tribün konusunda ne durumda olduğumuzu özetler nitelikte.
İzlanda balina çağırma tezahüratı bu soruna çözüm olur, bütün taraftar bir iki maç sonra adapte olur, daha etkili çok az tezahürat vardır.
Mesela itiraz edeceğin pozisyonda , penaltı, frikik, kritik kornerler son dk gibi yerinde yaparsan etki altına alamayacağın kimse olamaz. İddia ediyorum vara giden hakemi etkilersin.
61zeynel61
19.01.2022, 15:24
Trabzon'da son durum ne acaba...
Yurt genelinde inanılmaz bir kar yağışı var...
Maç saati çok önemli...
Bu maçı kazasız belasız atlatmamız şart oğlu şart...Şu an Trabzon merkezdeyim. Hava kapalı, ama kar yok. Akşama Allah kerim.
kaçarava
19.01.2022, 15:25
Eksikler olmasa son maçta hafif sıkıntılar yaşayan Abdülkadir ve Hamsik'i ağır zeminde oynatmayıp dinlendiririrdik.
61zeynel61
19.01.2022, 15:26
İzlanda balina çağırma tezahüratı bu soruna çözüm olur, bütün taraftar bir iki maç sonra adapte olur, daha etkili çok az tezahürat vardır.
Mesela itiraz edeceğin pozisyonda , penaltı, frikik, kritik kornerler son dk gibi yerinde yaparsan etki altına alamayacağın kimse olamaz. İddia ediyorum vara giden hakemi etkilersin.Fener maçındaki etkiyi hiçbir maçta görmedim. Tribün taraftarı olarak bırakın üç büyütülmüşleri bazı Anadolu takımlarından bile gerideyiz maalesef.
Doğukan Uçan
19.01.2022, 15:27
:D
Sivas ilk yarı buz gibi havada oynandı ikinci yarı ise bildiğimiz tipi altında oynandı
BlackPanther
19.01.2022, 15:28
Bugün tüm takımlar birlik olmuş Trabzonsporun puan kayıp etmesini bekliyorlar.
Eğerki puan kayıp edersek gerisi çorap söküğü gibi gelir. Dost acı söyler.
Umarım Abdullah Hocam son maçlardan ders çıkarmıştır ve takıma başka bir renk katmıştır. Ya oyun planını değiştirsin yada futbolcuların kulağını çeksin.
BU AKŞAM BU MAÇI MUTLAK ALMALIYIZ. BAŞKA YOLU YOK BUNUN!!!!!
Eğer maç saatinde Sivas deplasmanı havası olur, saha top sürmeye elverişsiz hale gelir puan kaybedersek...
Covid belası rakipler arasında bir tek bizi vurmaya devam ederse...
Avcı gibi kariyeri kartsız bir adam 1 maçtan fazla ceza alırsa...
( Konya maçına kadar Konya dahil puan kaybı olur, 4 olur, 5 olur...başka bir durum ve futbol gerçekleri açısından normal. Normal olmayan bircok olumsuz faktörün dar bir zaman dilimine sıkışması )
Bilin ki doğaüstü güçler ( son şampiyonluk bedduası) yine devreye girmiş, sözün bittiği noktaya varmışız demektir. Geçmiş olsun demekten başka yapacak yok.
Hayırlısı.
Hay yaşa şimdiden girelim bu psikolijiye
Bugün tüm takımlar birlik olmuş Trabzonsporun puan kayıp etmesini bekliyorlar.
Eğerki puan kayıp edersek gerisi çorap söküğü gibi gelir. Dost acı söyler.
Umarım Abdullah Hocam son maçlardan ders çıkarmıştır ve takıma başka bir renk katmıştır. Ya oyun planını değiştirsin yada futbolcuların kulağını çeksin.
BU AKŞAM BU MAÇI MUTLAK ALMALIYIZ. BAŞKA YOLU YOK BUNUN!!!!!
Allah böyle dostların sayısını artırsın, Giresun maçıyla havlu atarız diyorum bende
ilelebeTS
19.01.2022, 15:31
Sivas ilk yarı buz gibi havada oynandı ikinci yarı ise bildiğimiz tipi altında oynandı
Zemin oynanmayacak seviyedeyse gerisinin önemi kalmıyor. İlk yarı soğuktu ama zemin futbola müsaitti. Bu durum rakımla birleşince nefes almayı dahi etkiledi mi? Evet etkiledi. Ama sonuç olarak top dönüyordu. İkinci yarı şartlarında futbol beklemek ise hayalcilik olurdu. Top dönmüyordu artık.
BlackPanther
19.01.2022, 15:31
https://www.takagazete.com.tr/images/haberler/2021/08/patrik_trabzonsporlu_cikti_h229401_d4b19.jpg
Papaz Efendi. Akşamki maç için lütfen dua edin. Rakiplerimizi bir üfleyin :D
Zemin oynanmayacak seviyedeyse gerisinin önemi kalmıyor. İlk yarı soğuktu ama zemin futbola müsaitti. Bu durum rakımla birleşince nefes almayı dahi etkiledi mi? Evet etkiledi. Ama sonuç olarak top dönüyordu. İkinci yarı şartlarında futbol beklemek ise hayalcilik olurdu. Top dönmüyordu artık.
Zemin de iyi değildi, hatta balçık olan kısımlar vardı,
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 15:34
Fener maçındaki etkiyi hiçbir maçta görmedim. Tribün taraftarı olarak bırakın üç büyütülmüşleri bazı Anadolu takımlarından bile gerideyiz maalesef.
Ankaragücü taraftarlarının tribündeki bütünlüğü, tek sesliliği, ahengi, skordan bağımsız sürekli desteği bizde olsun her sezon şampiyon oluruz yeminlen
61zeynel61
19.01.2022, 15:34
Ankaragücü taraftarlarının tribündeki bütünlüğü, tek sesliliği, ahengi, skordan bağımsız sürekli desteği bizde olsun her sezon şampiyon oluruz yeminlenBence de! [emoji1360]
ilelebeTS
19.01.2022, 15:35
Zemin de iyi değildi, hatta balçık olan kısımlar vardı,
İlk yarı? İlk yarı saha müsaitti. Hele ki Sivas koşullarına göre iyiydi. Sivas'ta bu vakitler toprak sahada oynardık hep önceden.
ihsan candas
19.01.2022, 15:38
öyle olmaz tabi de solda puhacz, ortada hugo, denswil ve sağda dorukhan olsa iyi olurdu. Sol kanatta ise Yusuf'la çıkardım. Abdülkadir kenarda olsa daha iyi olur gibime geliyor.
BlackPanther
19.01.2022, 15:39
İlk yarı? İlk yarı saha müsaitti. Hele ki Sivas koşullarına göre iyiydi. Sivas'ta bu vakitler toprak sahada oynardık hep önceden.
Saha iyidi ama kalecimiz iyi değildi. Mental olarak sahada yoktu. Soğuktan etkilendi diyenler var. Sivasın kalecisi neden etkilenmiyor o zaman? Sivasın kalecisi robot mu?
Saha iyidi ama kalecimiz iyi değildi. Mental olarak sahada yoktu. Soğuktan etkilendi diyenler var. Sivasın kalecisi neden etkilenmiyor o zaman? Sivasın kalecisi robot mu?
Sivas’ın kalecisi hep o havada yaşayıp oynadığı için olabilir mi sadece SORU/YORUM.
ilelebeTS
19.01.2022, 15:44
Tamamen konsantrasyon kaybı. Soğukla alakası olduğunu sanmıyorum. Fazla özgüven bazen yakıyor Uğurcan'ı. Daha önce benzerini yapmamış olsa soğuktan derdim ama daha önce de yaptı. Sık sık olmadıktan sonra hatadır olur sıkıntı yok.
Bu maçı da kazanın lütfen!
Gökhan Balcı
19.01.2022, 15:49
Robot olmasa da kutup ayısı olabilir
ONUR BEKAR
19.01.2022, 15:55
Sivas deplasmanında kar yağışı ve hakem faktörü olmasaydı 3 puanı alırdık, kaldi ki bu maç da benzer maç olacak ama kendi evimizde olacak. avantaj bizde yani.
Puan kaybedemeyiz başka yolu yok demek doğru değil, bu şekilde şartlanmamak lazım..
Mağlup olursak şampiyonluğu kaybettik diye yaygara koparacak renkdaşlar var, sakin olun bence, keyifle maçı izlemeye bakın.
en az 3 maç mağlup olma hakkımız var, sakatlıklar ve pandemi derken, illaki puan kayıpları olacak, lakin yenmemiz dileğiyle...
Tek sonuç 3 puan. Çatlasalarda patlasalarda 3 puan.
61_Hasan_69
19.01.2022, 16:03
Ankaragücü taraftarlarının tribündeki bütünlüğü, tek sesliliği, ahengi, skordan bağımsız sürekli desteği bizde olsun her sezon şampiyon oluruz yeminlen
Ankaragucu'nun niye hiçbir başarısı yok o zaman ağabey ?
Ankaragucu'nun niye hiçbir başarısı yok o zaman ağabey ?
Abinin demek istedigi onlarda kadro yok, taraftar var. Biz de ise kadro var, taraftar yok.
ilelebeTS
19.01.2022, 16:06
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1483775496554901505
cakalkerem
19.01.2022, 16:07
bu maçta sanki bakasetas ile visca patlayacak gibi geliyor bana
Şahin Yılmaz
19.01.2022, 16:08
Gözlerim sağ bekte oynarsa Peres de olacak.
Kaçak güreşip her zamanki gibi al ver mi yapacak yada öne doğru bindirmelimi oynayacak.
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 16:09
Haneye gelsin 3 puan daha
Bu akşam şartlar ne olursa olsun takımdan çok iyi bir oyun ve goller bekliyorum.
Solda Abdüş yerine Yusuf ile başlardım AA yerinde olsam.
İşte benim 11'im:
Uğurcan
Peres-Hugo-Denswill-Puczhaz
Dorukhan-Grande
Visca-Bakasetas-Yusuf
Andreas
Ne i son maçlarda rahatsız eden konu Antep maçının başlangıcı gibi takım halinde ileriye çıkışı ve baskıyı yapmaz olduk. O anlamda bir durgunlugumuz var. Sakatlıklar, oyuncu değişiklikleri senkronizasyonu bozuyor. Umarım bu maçta kısa bir dönemde olsa tempo görürüz.
ihsan candas
19.01.2022, 16:10
Haneye gelsin 3 puan daha
Bu akşam şartlar ne olursa olsun takımdan çok iyi bir oyun ve goller bekliyorum.
Solda Abdüş yerine Yusuf ile başlardım AA yerinde olsam.
İşte benim 11'im:
Uğurcan
Dorukhan-Hugo-Denswill-Puczhaz
Grande
Visca-Bakasetas-Yusuf
Andreas
Abi 10 kişi oldu
61_Hasan_69
19.01.2022, 16:11
Abinin demek istedigi onlarda kadro yok, taraftar var. Biz de ise kadro var, taraftar yok.
Ben öyle düşünmüyorum bende onu diyorum. Taraftar tribünde tek ses halinde iki beste soyledi diye hiç bir oyuncu gaza gelmez tribünün tek etkisi top rskipteyken isliklamak olur onu da bizim tribün yapıyor zaten
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 16:12
Bana da renktaş
Özellikle Visca
Bizim bazı taraftar daha ilk maçta sildi adamı Sivas'ta
Edin bu akşam bombalayacak gol ve/veya asistlerle
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 16:13
Abi 10 kişi oldu
Düzelttim kardeşim, fark ettim, yine de eyvallah
Beğendin mi kadromu?
Sadece Berat-Dorukhan konusunda kararsız kaldım. Son anda Toköz yazdım.
Oğuzhan Fidan
19.01.2022, 16:14
Bu maç ile şampiyonluğunu ne kadar istediğimizi belli edeceğiz bakalım sahadaki futbolcular nasıl bir karakter koyacaklar hep birlikte göreceğiz
cakalkerem
19.01.2022, 16:15
waka da öyle zamanda gitti ki..neyse dönüşü iştahlı oluyor..
sakosako
19.01.2022, 16:16
saha ve hava şartları uygun olursa kazanırız. viscadan gol bekliyorum
ihsan candas
19.01.2022, 16:17
Düzelttim kardeşim, fark ettim, yine de eyvallah
Beğendin mi kadromu?
Sadece Berat-Dorukhan konusunda kararsız kaldım. Son anda Toköz yazdım.
Benim arzu ettiğim kadro da bu açıkcası. Ama Hüseyin ve Peres'ten vazgeçer mi bilmiyorum.
ferhaTS87
19.01.2022, 16:19
yine akıllı oyun ile az pozisyon vererelk alırız maçı.bizim kadro yapımız ilerde sürekli pres yapıp top kapıp saldırmaya uygun değil. topun ayağımızda olduğu sabırla pas yaptığımız(bizim takım için en iyi oyun sistemi) bir maç olur.birde takımdaki şutör futbolcuları düşünürsek karlakaplıolmayanama ıslak bir zemin işimize gelebilir gibi.2-0 olur bizim olur(baka-cornellus atar)
Koca sezonu Giresun maçına indirgemek
augustus
19.01.2022, 16:27
Amma abarttınız şu maçı. Sanki kaybedince şampiyonluk gidecekmiş gibi. Bu maçı kaybeder gs ı yenersek herkes burada şampiyonluk şarkılarını yeniden söylemeye başlar. Ne stresli bir camiayız. Zaten hep bundan kaybediyoruz. Bu maçı almakla şampiyon olmayacağız, kaybedince şampiyonluğu da vermeyeceğiz. Biraz sakin...
HOPA'LI TS'Lİ
19.01.2022, 16:31
Benim arzu ettiğim kadro da bu açıkcası. Ama Hüseyin ve Peres'ten vazgeçer mi bilmiyorum.
Hoca Hüseyin sevici. Türkmen'i görürsek 19.00 civarında ekranlarda şaşırmayın.
Peres'i de sağ beke oturttu. Sakat veya cezalı olmadığı sürece o oynar.
iyattara
19.01.2022, 16:36
Her maç öncesi "bu maçı mutlaka almalıyız", bu maçı alamazsak yandık bittik, kopma maçı, kader maçı, geridekiler yetişecek maçı. Travmatik bir tarihimiz var kabul ama bu kadar da olmamalı. Sahadakiler bu kafanın 10 da 1ini yaşasa 1 maç daha kazanamayız vallahi. Herkes neyin ne olduğunu biliyor, emin adımlarla gidiyoruz. Hocamıza güveniyoruz, oyun tarzı bazılarımızı tatmin etmese de ne yaptığını ne oynattığını o biliyor. Durumumuz da ortada. 1-1 buçuk ay daha pozitif olun hayata karşı gerisi kendiliğinden gelecek zaten :)
mevcut takımda ht4ün alternatifi yok arkadaşlar. boşuna zorlamayın.
orada ısrarla oynatılacak oyuncunun performansı Konya maçındaki Berat kadar olur. Nasıl bir şey olduğunu hepimiz gördük.
yine de hüseyin olmasın derseniz, gerçekten kim olduğu önemli değil.
denswil de olur hamsik de.
Sefer A.
19.01.2022, 16:47
Hobaa... YES bilgiyi değiştirdi. 5. gün testi negatif çıkarsa oynayabilecekmiş. Maç günü 7. gün olduğu için oynayamıyormuş. Ha bu uşak son zamanlar az biraz cozuttu ha.
Son dediklerine göre ise tff ve bakanligin karantina kurallari farkliymis, Siopis 7.gün negatif oldugu için kadroda her alabilecek ama Nwakaeme her türlü kadroda olmayacakti, tabi kendisinin demesine göre öyle ama ne kadar güvenilebilir bilmem, arada saçmaliyor çünkü...
Gökhan Balcı
19.01.2022, 16:47
Bakasetas'tan gol bekliyorsak kaleye yakın oynayacak bunun lamı cimi yok. Sekiz numara oynamaya devam ettiği sürece anca kavga etmeye devam eder orada. Corneliusa atılan uzun toplar yere inerken orada hiç kimse bulunmuyor o da tek başına dönüp bir iki kişiyi çalımlayıp gol atacak bir adam değil. Ha bu maç hiçbir ihtimalde Sivas maçı gibi olmaz hazırlığı da farklı olur Sivas maçının tecrübesi de var şimdi konu hava şartlarıysa. Visca ilk defa taraftar önüne çıkacak kalitesini göstereceği bir maç olur diye umuyorum. Onun savunma arkası koşularına hamsikin vereceği paslar çok belirleyici olacak. Puchacz bugün ilk defa oynayacak herhalde onun performansını çok merak ediyorum. Sonuçta altı aylığına aldığımız bir oyuncu bekleme şansımız yok fazla. Yine peresin oynama ihtimali yüksek. Çocuğu oldu onun için stresin ortadan kalkması ve işine dönmesi gerekiyor. Olumlu anlamda çok şey var yani bu maç adına. O taraftan bakmak da bana daha doğru geliyor
4 - 0 sıfır bekliyorum bugün.
Doğukan Uçan
19.01.2022, 16:54
rize de felaket kar yağıyor böyle devam ederse maç ikinci yarı tatil olur.
ferhaTS87
19.01.2022, 17:01
trabzonda kar varmı şuanda
Mehmet Fatih Yavuz
19.01.2022, 17:06
Sen yapma bari Hamsik :(
Hayrola?
şuan rize -antalya maçına bakıyorum çok yoğun bir kar yağışı var umarım trabzonda bu hava şartları oluşmaz çünkü rize sporun sahası çok kötü olmuş.
emre6117
19.01.2022, 17:08
Sen yapma bari Hamsik :(
Hamsik e ne oldu. Hamsik e birsey olursa resmen sınaniyoruz derim.
Covid diye aciklanirsa yine enayi klup olmus oluruz.
Milletin en fazla yedekleri covid cikar, bizim ise as oyuncular.
Istanbul acik ara kovidde lider ,ama hem gecen sene, hem bu sene istanbul takimlari hep aslarla oynuyor.
Nwakame sakatligi 2019 da sampiyonluguma mal oldu.
Bu sene de hep as oyuncularda sıkinti cikiyor.
Bu takim acaba herhangi bir maca en idela kadro ile cikacak.
Mehmet Fatih Yavuz
19.01.2022, 17:08
Hamsik sakatlandı mı ? Muhtemel 11 lerde yok!
kaçarava
19.01.2022, 17:09
Hamsik sakatlandı mı ? Muhtemel 11 lerde yok!
Geçen maç sıkıntı yaşadığı için çıkmış, riske edilmeyecek gibi.
Mehmet Fatih Yavuz
19.01.2022, 17:10
https://twitter.com/_arena61com/status/1483787141947740167
ahamitokutan
kar başımıza bela olacak yine sanki
ilelebeTS
Akşama kar bekleniyor. Rize'deki kar gelirse top oynanmaz. Dediğim gibi çabucak skor alıp bitirmek lazım maçı. Ne olacağı belli değil.
Ağrıları varmış. Hoca riske etmez. Yedek başlar.
emre6117
19.01.2022, 17:12
Hamsikte agru varsa yedeklerde baslasin, skora gore ikincu yari girer gerek olursa.
Bu arada umarim rize maci gibi olmaz bizim mac.
Rize antalya maci zor tamamlanir.
pReN@_61
19.01.2022, 17:14
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1483771534418317315
ilelebeTS
19.01.2022, 17:16
Rize'de oyun durdu başladı, zemin denenecekmiş 5 dakika. Ortada denenecek bir zemin de yok gerçi. İnşallah bizim oraya yağmaz.
Yine durdu. İçeri giriyorlar.
ahamitokutan
Rize maçı ertelenecek soyunma odasına gittiler.
Mert Oğuzlu61
Rize maçı erteleniyor, zemin berbat. Top hiç gitmiyor böyle futbol mu oynanır.
Bizim maçın da ertelenmesi gerekiyor. Yarin erken saatte oynansın ne olacak ? Şu havada akşam 8 de maç mı oynanır.
Doğukan Uçan
19.01.2022, 17:17
Rize-antalya maçı da yarıda kaldı.
Son dediklerine göre ise tff ve bakanligin karantina kurallari farkliymis, Siopis 7.gün negatif oldugu için kadroda her alabilecek ama Nwakaeme her türlü kadroda olmayacakti, tabi kendisinin demesine göre öyle ama ne kadar güvenilebilir bilmem, arada saçmaliyor çünkü...Yani YES saçmalasa sıkıntı değil de YES bildiğimiz papağan. Yöneticiler ne diyorsa onu tekrar ediyor. Edgar olayındaki kafa karışıklığıyla bu olaydaki kafa karışıklıkları acayip can sıkıcı. Çünkü bunu ben YES'in değil yönetenlerin kafasının karışık olduğuna yoruyorum.
Devrim Arslan
19.01.2022, 17:25
Hayde vira !!! İzmirden selam olsun Trabzona
Kalk Kazım geliyor gelmekte olan
Rize-antalya maçı da yarıda kaldı.Karın yağacağı saat belli. Aynen bizim maçta belli olduğu gibi. Maç saatini buna göre ayarlamak bu kadar mı zor. Ertelendi bu arada maç. Sivasta da aynısı oldu. Maçı 1 saate erken başlatsalar Sİvas maçı bambaşka olabilirdi mesela.
ÖmürKaradeniz61
19.01.2022, 17:28
Yahu şu kar kış kıyamette akşam 20:00 da maç mı oynanır oynat maçları saat 15:00 da veya meteoroloji ile görüş . TFF de birileri var kafalarına göre maç saati belirliyorlar.
Ozan Kara
19.01.2022, 17:32
https://twitter.com/ertansuzgun/status/1483805264063209474
Murathan
19.01.2022, 17:38
bakalım kaleye nasıl gideceğiz
Bu maçı yeneceksin başka yolu yok. Futbolcular umarım uyuşuk uyuşuk oynamazlar.
Mert Oğuzlu61
19.01.2022, 17:39
Yabancı kotası problemi varken Puchaz diye bir şey aldık getirdik, adam kadroya giremiyor.
"Hazır değil" kabul edilecek bir cevap değil, tak çalıştır adam değilse bu transferi yapmaktaki maksat tam olarak nedir ?
ilelebeTS
19.01.2022, 17:40
Hamsik oynamazsa Ömür orta saha oynar, kanatta Yusuf oynar bence. Yukarıdaki muhtemel kadro çok yavan bir 11. Bekleri oyuna sokamazsa pozisyona girmekte zorlanır.
yorumsuz6117
19.01.2022, 17:40
Hamsik büyük kayıp, golün gelmediği her dakika sıkıntı daha da büyür..
Enes Başkaya60
19.01.2022, 17:41
Puan kaybı loading...
Hamsik de yokmuş...
Timur Bey
19.01.2022, 17:42
Yalnız bu on bir zor gol atar. Her şey Ömür ve Visca'ya bakacak.
Yusuf yedek golcü moduna girmeli.
Puan kaybı loading...
Hamsik de yokmuş...
Hay yaşa,
yattarinho61
19.01.2022, 17:43
Yahu şu kar kış kıyamette akşam 20:00 da maç mı oynanır oynat maçları saat 15:00 da veya meteoroloji ile görüş . TFF de birileri var kafalarına göre maç saati belirliyorlar.
Şuan kar yok. İptal olmaz
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Muhammed Ayaz
19.01.2022, 17:45
2-0 kazanacağız inşallah.
ilelebeTS
19.01.2022, 17:46
Hamsik oynamak istiyormuş da durumu belirsizmiş de falan filan. Maça kalmış 2 saat, kadro bellidir, oynamayacak adam oynamaz zaten.
lazminator61
19.01.2022, 17:47
Berat orta sahyi gecmiyor, Dorukhan önde hic yok, Baka formsus top tutamiyor, Ömür her topu kaybediyor, Visca Sivasta 90dk belki 2 kere topa dokundu. Nasil pozisyon bulucagiz üstelik karda :)
tristram
19.01.2022, 17:48
kar yagisi engel olmazsa yener geceriz.hamsik evet buyuk kayip ama karsidaki rakip barcelona degil,giresunspor.ne abarttiniz arkadas.
Halil Alemdar
19.01.2022, 17:49
Hamsik ve Nwakaeme gibi iki sihirli ayak yok. Bana göre kolay rakip de yok. Umarım bi de üstüne kar yağmaz. Visca ve Bakasetas çözsün artık. Hamsik kötü oldu :(
Berat orta sahyi gecmiyor, Dorukhan önde hic yok, Baka formsus top tutamiyor, Ömür her topu kaybediyor, Visca Sivasta 90dk belki 2 kere topa dokundu. Nasil pozisyon bulucagiz üstelik karda :)
Bulma şansımız yok, bugün biter bu hikaye
arsinli_akrep61
19.01.2022, 17:49
Engellediğim adamların yorumlarını başka birisi alıntılayınca neden görüyorum ya buna bir çözüm yok mu?
SM-M317F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamsik ve Nwakaeme gibi iki sihirli ayak yok. Bana göre kolay rakip de yok. Umarım bi de üstüne kar yağmaz. Visca ve Bakasetas çözsün artık. Hamsik kötü oldu :(
Çözeriz bir şekilde Allah’ın izniyle
ilelebeTS
19.01.2022, 17:50
https://twitter.com/ertckm/status/1483815745964412932
CEMEFKER
19.01.2022, 17:51
Yönetim devrw arası futbolculara doğal olarak izin verdi, yabancılar elbette faşhing Noel kutlamalarına katıldı ailesi ile. Hatta Nwakaeme 1 m²'ye 10 kişinin düştüğü, geleneksel kavimler toplantısına katıldı...
Gelinen noktada 3 hastamız var. Formsuzlar, yorgunlar...
Dört hafta sonra herşeyin ters döndüğü bir tabloya doğru bir gidişat var.
Doğru oyun bir yere kadar; ezen ve ümit kıran bir oyunun başlangıci bu maç, sonrası gelecek inşaallah.
Felaket tellalı mısın kardeşim...
Gökhan Balcı
19.01.2022, 17:51
Hamsik yoksa bakasetas daha ileride oynar konu kapanır. Önemli oyuncularımız zaten yoklar ama bütün oyunun bu adamlara bağlıysa zaten hedef falan koyamazsın ortaya. Viscayı aldın bakasetas var ömür var cornelius var beklerim var yapmaktan başka çaren yok küme düşme kadrosu gibi algılanmasın. Hepsi belirli kalitenin üzerinde adamlar.
lazminator61
19.01.2022, 17:52
bakasetas sakatliktan sonra güya her mac patlama yapacak. Yapsin artik
ilelebeTS
19.01.2022, 17:53
Yağ gibi zemin var, insanın futbol oynayası geliyor. :)
Hamza Yilmaz
19.01.2022, 17:54
Onu Riske Atma bunu oynatma ooooooooo Puchacz Niye geldi ozaman? Neyse 2-0 kazaniriz
lazminator61
19.01.2022, 17:55
Yağ gibi zemin var, insanın futbol oynayası geliyor. :)
tff yazin sicakda bizim maclari öglene verir. Kisinda gecelin oynatilir. Bizim Papasimiz iyi bi üflesin, hem tff hemde rakiblerimiz birdaha kendilerine gelmesin!
Enes Başkaya60
19.01.2022, 17:56
Hay yaşa,
Sende yaşa kral...
Herkes yaşasın...
lazminator61
19.01.2022, 17:57
Onu Riske Atma bunu oynatma ooooooooo Puchacz Niye geldi ozaman? Neyse 2-0 kazaniriz
Puchacz takima isninamadi, bi 10 hafta bekleriz, ehh zaten sezon bitecek ozaman. Gitti yine 800 bin €. Wakaya verseydin bari
M.Kılıç50
19.01.2022, 17:58
Sende yaşa kral...
Herkes yaşasın...
Adam senle dalga gecmis Enes :D
Böyle maçları vura vura kazanacaksın birader. Böyle maçların bahanesi olmaz. Karmış, Hamsikmiş, Beratmış, Hüseyinmiş falan hikaye bunlar. 7 kişi de çıksak yenmekten başka çaremiz yok. Garanti puanları alamazsak sonumuz 2010-2011 gibi olur.
ilelebeTS
19.01.2022, 18:01
Yayıncı kuruluşun muhtemelinde Hamsik de Puchacz da var.
Soner Albayrak
19.01.2022, 18:03
Hamsik niye yok? Alla alla..
Enes Başkaya60
19.01.2022, 18:05
Adam senle dalga gecmis Enes :D
Biliyorum yahu :D
Ben güzel yaklaşım sergiliyorum yine de :D
asilhamsi
19.01.2022, 18:08
Çok rahatım. Kim oynamazsa oynamasın kazanacağız.
S.Seymen
19.01.2022, 18:09
yeneriz
tff şöyle yaptı böyle yaptıyı bırakmak lazım gereken söylenir
ama sürekli negatife yormak adamların ekmeğine yağ sürüyor
kadromuz yederli
Kar mar yağmaz merak etmeyin.. Giresuna yağar Rizeye yağarsa bize yağmaz.. eğer bize yağarsa onlara yağmaz.. habu kop dağları boylede değişik bir durum yaratıyor işte
LebronFan
19.01.2022, 18:13
Puan kaybı loading...
Hamsik de yokmuş...
Selam kardesim. Dikkatimi bisey cekti. Olaylara cok olumsuz bakiyorsun. Hemen karamsarliga kapiliyorsun. Umarim sadece futbol konusunda boylesindir yoksa diger turlu hayat gecmez kardesim.
Burasi Trabzonspor forumu degilmi yahu ? Bu nasil bir hava la Feneri Hamsik ve Wakayemesiz yendi bu takim az kendinize gelin sizofren oldu herkes alooooo
4 - 0 sıfır bekliyorum bugün.
Valla ben 1-0 a bile razıyım renktaş. Yeterki kazanalım
Enes Başkaya60
19.01.2022, 18:15
Selam kardesim. Dikkatimi bisey cekti. Olaylara cok olumsuz bakiyorsun. Hemen karamsarliga kapiliyorsun. Umarim sadece futbol konusunda boylesindir yoksa diger turlu hayat gecmez kardesim.
Abi totem yapıyorum belki yaw...
Bu takım Giresunu'da yenemeyecekse söylenecek birşey kalmaz zaten...
Yeneriz inşallah...
serdaracıl
19.01.2022, 18:16
Uğurcan, Peres, Hüseyin, Hugo, Denswil, Berat, Dorukuan, Bakasetas, Ömür, Visça, Cornelius
Muhtemel 11 alır bu maçı
LebronFan
19.01.2022, 18:16
Giresun kolay gol yemeyen fakat kolay gol atamayanda bir takim. Memleketimin takimi oldugu icin bi cok macini izledim. Oyle 4-5 falan olmaz. 1 yada 2-0 aliriz.
Enes Başkaya60
19.01.2022, 18:18
Hocam Hüseyin yerine Ahmetcan ile başlasak ne kaybederiz Allah aşkına sol ayaklıymış Hüseyinin oynadığını tek ayağı ile oynar bu çocuk ama güven yok işte gençlerimizi böyle kaybediyoruz...
Kimi yok , kimi belli değil. Sanırım covid takımı mahvedecek.
Sefa Alış
19.01.2022, 18:19
Rize'de hakem maçı durdurma kararı verdiğinde saha haftasonu Sivas'ta beyazladığı kadar beyazlamamıştı henüz. Tabii bizim Sivas maçını erteleseler "Trabzon'un puan kaybetmemesi için yapıldı" diye dinlerdik 1 hafta. Şu an Trabzon'da kar yağışı yok ama 7'den sonra ve maç saatlerinde kar bekleniyor.
ilelebeTS
19.01.2022, 18:21
https://twitter.com/sabahspor1/status/1483823254963998722
LebronFan
19.01.2022, 18:21
Abi totem yapıyorum belki yaw...
Bu takım Giresunu'da yenemeyecekse söylenecek birşey kalmaz zaten...
Yeneriz inşallah...
Yeneriz kardesim rahat ol. Genelde yenilecegimiz maclardan once icimde bi darlik olur. Bu Mac inanilmaz rahatim. Alicaz Allah'in izniyle. Giresunumda bizden sonraki maclarini alsin
Enes Başkaya60
19.01.2022, 18:23
Yeneriz kardesim rahat ol. Genelde yenilecegimiz maclardan once icimde bi darlik olur. Bu Mac inanilmaz rahatim. Alicaz Allah'in izniyle. Giresunumda bizden sonraki maclarini alsin
İnşallah alırız abi...
Çok çok önemli bir maç..
Olası puan kaybı bizi moral olarak baya geriye itebilir...
Çünkü gayse maçı var hafta sonu...
Enaldo61
19.01.2022, 18:25
Hamsik ağrıları nedeniyle kadrodan çıkarılmış
kaçarava
19.01.2022, 18:25
Elin muhabiri Ertan Süzgün kadroyu bizimkilerden 2 saat önce verdi.
erkankoc
19.01.2022, 18:28
Bizim her mac öncesi olan korkumuzun tek sebebi 38 yildir sampiyon olamayisimiz.güvenimiz yok.o sampiyonluk gelsin bak neler degisecek
Eyvah eyvah Hamsik yokmuş
Bu sezon herhangi bir maça korona haricinde eksiksiz çıkabildik mi? Bu kadar sakatlık tesadüfle açıklanabilir mi?
Mesela itiraz edeceğin pozisyonda , penaltı, frikik, kritik kornerler son dk gibi yerinde yaparsan etki altına alamayacağın kimse olamaz. İddia ediyorum vara giden hakemi etkilersin.
çok iyiymiş yaa..
ismini de HAMSİ çağırma bile koyabiliriz..
https://www.youtube.com/watch?v=3YdGqCzuA88
Bu sezon herhangi bir maça korona haricinde eksiksiz çıkabildik mi? Bu kadar sakatlık tesadüfle açıklanabilir mi?
Cidden soruyorum neyle açıklanabilir?
Devrim Arslan
19.01.2022, 18:32
Burasi Trabzonspor forumu degilmi yahu ? Bu nasil bir hava la Feneri Hamsik ve Wakayemesiz yendi bu takim az kendinize gelin sizofren oldu herkes alooooo
İşte aradığım taraftar :alkış:
AYYILDIZ
19.01.2022, 18:35
Bu kadroyla ileri nasıl gideceğiz acaba.
Attila Durmuş
19.01.2022, 18:37
Cidden soruyorum neyle açıklanabilir?
Bilimsel asla açıklayamayız.Çünkü adımız Trabzonspor. :D
Muhammed Ayaz
19.01.2022, 18:39
Bu kadroyla ileri nasıl gideceğiz acaba.
Koşarak…[emoji19]
sakosako
19.01.2022, 18:40
puchacz'da sıkıntı mı var? bir izleyemedik şu adamı
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.