PDA

Orijinalini görmek için týklayýnýz : Süper Lig 22.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 GZT Giresunspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]

Arif Timurcioðlu
19.01.2022, 23:44
yalnýz ünal hocaya verilen maaþ bütçesi ve kadro

avcýya verilen maaþ bütçesi ve kadro

karþýlaþtýrma yapmak için bunlara da bakmak gerekiyor,

ünal hoca feda sezonunda görev aldý,avcý ise sefa sezonunda,devre arasýnda 4 tane transfer oluyor aga,5. side yolda,stoper,lükse bak abi

haliyle 2 dönemi karþýlaþtýrmak doðru olmaz

ha ünal hoca büyük taktisyendi demek istemiyorum,ama oynattýðý oyun keyif veriyordu,orasý ayrý,büyük bütçe verilseydi ne olurdu? bilemeyiz tabi,belkide defans hücum dengesini kuracaktý,

ayrýca avcýnýn iyi bir taktisyen olduðunu düþünmüyorum,türkiye süper emekliler liginde skor alýyor,bu onu iyi taktisyen yapmaz,avrupada biþeyler yapacak aga,adamý presle ezerler üzerinden silindir gibi geçerler,neden bahsediyorsun,iþlemez bu taktik avrupa maçlarýnda
Kardeþim zorun ne beþiktaþtan girdin patladý þimdi sýra ünala mý geldi vizyonun þu profil fotosu yaptýðýn düþük seviye futbolcular kadar deðil uzun uzadýya yazýyosun içinde tutar dalý olan hiç bir þey yok. Zaten haybeye puan vermiþiz sinirlerimiz gergin bir de sen germe bizi.

freedomforever
Biraz rahatlayýn.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220119/9ca04b37c0b8d3eb53e44670e4f486ee.jpg

serdaracýl
Yahu neyi anlamiyorsunuz.
Rakibimiz fb,bjk,gs degil. Hatta basak da degil.
Rakibimiz konya.
Gorun artik bunu.
Sakin de olmak lazim.
Simdi gs macinda yenilmeyip sonraki kasimpasayi evimizde yenip (artik tam takim olup miy miy futbolu birakiriz herhalde), denizli (bilerek elenmemiz lazim full yedek kadro ile;yoksa bu sene de sampiyonluk kacarsa cokus buyuk olur), sonra da evimizde konyayi eze eze yenip ligi hala bitirebilirz.
Kimse gs macini final olarak gormesin, beraberlik iyi sonuctur istanbulda.
Bizim sonraki kasimpasa ve konya maclairni almamiz lazim.

Konya rakip falan deðil.

ilelebeTS
19.01.2022, 23:46
2 puan ortalamasý bizi güle oynaya þampiyon yapar bundan sonra. O iþlere çok takýlmayalým yine. Biz bu kadar farký maç maç giderek açtýk. Þampiyonluk hesaplarý bizde hep ters tepiyor. Tamam olacaðýz ama tek tek gidelim. gs maçýna odaklanalým þimdi.

lazibere
Oynamak isteyince oynanýyormuþ deðil mi??

75 den sonra neden koþmaya baþladýn??

Maçýn baþýndan kursan bu baskýyý ve atsan bir tane gol maçý bitireceksin.. Ýlla gol yememiz mi gerekiyor..

O zaman þu sonuç çýkýyor

m.a.ç.ý c.i.d.d.i.y.e. a.l.m.ý.y.o.r.su.n

Halbuki, maça gelmek için kýçýný yýrtan taraftarýn var, Seneler sonra yakaladýðýn fýrsat var, Öndesin ama sen hala aman bir yerim acýr diyerek isteksizsin hakkýn yok arkadaþ yok

75 den sonra baský kurabiliyorsan bunu yapabiliyorsun demektir. o zaman niye yapmýyorsun...

15 puan farkla önde olmamýza raðmen Hatay maçý haricinde þöyle galibiyetin keyfni çýkardýðým bir tane maç yok.. Buna hakkýn yok eyyyy berat eyyyy huseyin.... eyyyyyy bilmem ne

Yaratttýðýn tek tehlike o da penaltý atýþý ve onu da atamýyorsun hemde iki defa atamýyorsun...

Acayip sinirliyimm

Þu takýmda HAMSÝK yoksa sorumluluk alacak bir tane orta saha oyuncusu çýkmadýya ya yazýklar olsun size, Sorsan Trabzonspor'un þampiyonluk yoluna giden oyuncusu olacaksýnýz..

Visça gibi bir adamýn var, adamý topla buluþturamýyoruz.. berat dorukhan oynuyor, o da densvile oynuyor, o tekrar dorukhana, o da tekrar hüseyin'e

Bu ne lan , 4 metre yanýna pas atarak atak yapýlýr mý??????

Mert Oðuzlu61
Yemin ediyorum dünyam yýkýldý, psikolojim iyi deðil. Acayip bir koyvermiþlik var.

Gs maçýný kazansak belki hayata geri dönerim ama þu an baþka boyuttayim. Bu futbolla nasýl kazanacaðýz bilemiyorum o da ayrý konu.

Devrim Arslan
16. Haftada Antalyaspor'a kaybettiðimizdeki rakiplerle olan puan farklarý

Konya:9
FB:12
BJK:15
Baþakþehir:11

22. Haftada Giresunspor beraberliði sonrasý rakiplerle olan puan farklarý

FB:15
BJK:16
Baþakþehir:17

O gün þampiyonuz diyenler þimdi herkese sövüyor.. Siz kafayý mý yediniz ya? Takýmda eksikler var. Wakame, Hamsik, Djanini hatta Kaussi ve Ömür..... Az bi durun ya!

Þu mesajý foruma sabitleyin !!

serdaracýl
Bugün viscayý çok beðendim

Gökhan Balcý
19.01.2022, 23:47
Bu arada Puchacz'ýn da Cornelius'i iyi bir ortasý vardý, Cornelius sektirerek vurdu kaleci çýkardý. Mesela o pozisyonda çift forvet oynasak 2. adam dönen topu tamamlardý. Ama kulübede öyle biri yoktu.

Okan bugün ekstra iyi performans gösterdi helal olsun adama. Biz uðurcan'a alýþtýðýmýz için garipsiyoruz biraz da gs acayip hayýflanýyordur þimdi. Çünkü ismail olsaydý bugün kalede bakasetasýn þutlarýndan ikisi girerdi kesin :D

M.Kýlýç50
19.01.2022, 23:47
Paylaþýldýmý bilmiyorum ama;

Trabzonspor'un

16. Haftada Antalyaspor'a kaybettiðinde rakipleriyle olan puan farklarý

FB:12
BJK:15
Baþakþehir:11

22. Haftada Giresunspor beraberliði sonrasý rakipleriyle olan puan farklarý

Konya:9 ( bir maç eksik/Baþakþehir)
FB:15
BJK:16
Baþakþehir:17 (bir maç eksik/Konyaspor)

emre6117
19.01.2022, 23:48
Konya rakip falan deðil.

Konya neden rakip olamiyirmus. Gayet iyi bir oyunlari, kotu olmayan takimlari ve iyi bir hocasi var.
Umarim Abdullah hoca ve takim da konyayi sizin gibi gormuyordur.
Yoksa cok buyuk dram olur.

David_LuiZ4
19.01.2022, 23:48
Benim için bir hocanýn iki özelliði olmalý birincisi taktik dehasý ve zeka ikincisi transfer listesi..Ýkisi de Avcý'da var..Adamýn aldýrdýðý hemen hemen her oyuncuda iþ var kadife cinsinden kumaþ var..Yani bir hoca hiç teknik taktik bilmeden sýrf transfer hamleleri ve kadro mimarlýðý yaratarak bir takýmý þampiyon yapabilir..Netekim þampiyonuz da..Daha ne istiyorsunuz ki?

Haa ileride Avcý'dan daha zeki daha donanýmlý daha üst seviye futbol oynatan bir hoca bulursak Avcý ile de yollarý ayýrýrýz..Avcý dediðiniz adam yýllardýr Trabzonspor'u yöneten beceriksizlerin saltanat ve hilafet makamý gibi takýmýn baþýna sýrf bir dönem Trabzonspor'da top oynamýþ diye vasýfsýz eski topçu getirme geleneðini yýkmýþ adamdýr..Trabzonspor'un önünü açan adamdýr..Devrimci hocamýzdýr..Bundan sonra bu kulübün kapýsýndan içeri eski topçular giremeyecektir..Avcý teknik direktörlük konusunda Trabzonspor'u yönetenlerin ve kafasý çalýþan taraftarlarýn ufkunu açmýþtýr..Trabzonspor'u baþarýsýzlýða sevk eden eski topçudan teknik direktör yaratma furyasýna son vermiþtir..

Yerine daha bilimsel daha donanýmlý bir adam gelene kadar Avcý ile yola devam..

Gokhlayeh
19.01.2022, 23:49
Konya rakip falan deðil.

Sebep?

serdaracýl
Dorukhan ve berat ikilisini umarým bir kez daha yan yana görmeyiz. Kabus gibiydi

Fatih Solmaz
Az bi durun ya.

:D

ilelebeTS
19.01.2022, 23:50
Çok pis alýþtýrdý bizi bu takým. Her maçý kazanmak istiyoruz, kazanamayýnca krize giriyoruz. :D Bir takým her maçýný kazanamaz tabi, genele bakmak lazým.

serdaracýl
19.01.2022, 23:52
Konya neden rakip olamiyirmus. Gayet iyi bir oyunlari, kotu olmayan takimlari ve iyi bir hocasi var.
Umarim Abdullah hoca ve takim da konyayi sizin gibi gormuyordur.
Yoksa cok buyuk dram olur.

Ýlk üçte bile olamayacaklar sene sonu. Beþiktaþýn ve fenerin arkasýnda bitþrecrkler

M.Kýlýç50
19.01.2022, 23:53
Bugün Dorukhan bizdeki en kötü Futbolunu oynadý.
Hüseyin'in bugünkü hareketi ile Trabzonspor defteri sonsuza dek kapanmalý.
Onu oyundan alýp GS maçýndaki Savunma dörtlüsünü oynatýp birbirine alýþtýrmak güzel bir hamleydi.
Penaltý olayýný hayra yoruyorum. Deliler gibi sevinip belki de aðlaya aðlaya sevinecektik ama olmadý, saðlýk olsun. Bundada vardýr bir hayýr diyerek geçiþtiriyorum. Yapacak bir þey yok olmayýnca olmuyor. Ilk yarýdaki müthiþ performansýmýz sayesinde 3 Ýstanbullulara kök söktürmüþ Giresunspor'a puan kaybetmek bana koymaz. Böyle günlerde karakterler, kim iyi gün kim kötü gün taraftarý ortaya çýkýyor. Býrakýn elalem ümitlensin, biz iþimize dönelim ve Kazanmaya/Kaybetmemeye devam edelim.
Dik durun! Bir maçla yýkýlmayýz!

sakosako
19.01.2022, 23:54
konya baþakþehiri yenerse artýk resmi olarak bir rakibimiz var diyebiliriz. diðer her sonuçta bu takým þampiyonluðu anca kendi içinden bir takým sorunlardan dolayý verir. o noktalarýn en ufak tökezlemelerde bile bilerek kaþýndýðýnýn farkýndayým. çünkü baþka çareleri yok. bizim birbirimize düþmemizden baþka çareleri yok. o kadar çaresizler. ama o topa gelmememiz lazým. herþey bizim elimizde. sonuna kadar birlik sonuna kadar el ele sezon sonunda þampiyonluðumuzu kutlayacaðýz beyler. buna inanalým ve birliðimizi bozmayalým.

falcon_61_
19.01.2022, 23:54
Bugünleri görerek önlem alýnmasýný istemiþtik. Þimdi son dk penaltýyý atsak sonuca bakýp uçtuk, kaçtýk diye naralar atacak bir sürü insan çýkacaktý. Yav hemþerim her hafta neredeyse benzer oyunu oynuyoruz. Koca sezonda 2 farklý galibiyetimiz yok nerdeyse. Ýyi oyun istenmesinin sebebi de bizi þampiyon yapardan ziyade iþi garantiye almak için. Sivas pozisyonu yok ama 1 puan, Giresun pozisyonu yok yine 1 puan. Demek ki papaz pilav yemiyor hep. Bu oyun bizi þampiyon yapar mý bilemem ama stres yaratýyor. Hatay maçýnýn ilk yarýsý gibi hiç deðilse 15-20 dk de mi oynayamaz takým. Hem uyu , hem uyut. Sonra gel saçma sapan gol ye çýkarmaya uðraþ. Olayýn hücum yönüyle ilgili ciddi çalýþma gerekiyor

Mi A1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

erenslash
19.01.2022, 23:56
Þampiyon oluruz bro ancak bakesetas ikinciye penaltý kullanmamalýydý.ben kural gereði ayný topçu atmak zorunda zannediyordum. sanýrým öyle dðeilmiþ atabiliyormuþ baþkasý. senin söylediklerine gelince haklýsýn ancak bizim ortasahada biraz sýkýntýmýz var kanat topçularý olmadýðý zaman kapanan takýmlara zorlanýyoruz. þampiyon olaaðýz ama strest yaþayarak olacaðýmýz kesin.bakesetasa bir daha penaltý attýrýlmamalý bence.maç zevkliydi kanattan beckler topu taþýyýnca aldýk keyif. ancak becklerin bindirmesini geç yaptýk belki risk almamak için yaptýk bilmiyorum belki stopere geri planda güvenemediði için beckleri çok çýkarmadýk kanatlar biraz zayýf wakayeme olsa daha çok açardýk öne atardýk takýmý erkenden.neyse ki avcýnýn oturttuðu sistem sayesinde takým eksiklere raðmen mücadele ediyor.bakesetasýn neyi var bilmiyorum ama çok kötü.iþte oraya bir acil ortsaha þart aslýnda bir saðlam adam geöen iyi pas yapabilen göbeðe 8 veya 10 numara þart bence
Yýllardýr forumda yazdýðým teorimi bir kez daha tekrarlayayým..

Trabzonspor taraftarý ve Trabzonlular 3'e ayrýlýr..Birinci kesim futbolun teknik taktik yönünü gerçekten çok iyi bilen kesimdir Türk futboluna sayýsýz futbolcu ve hoca kazandýrmýþlardýr fakat bunlarýn sayýsý çok azdýr..Ýkinci kesim trol Trabzonlulardýr trollük yapmayý çok severler ortalýðý birbirine karýþtýrýp milleti birbirine katan, mýzmýz ve karamsar tayfadýr bu kesim yaydýklarý negatif enerji Trabzonspor'un uzun yýllardýr þampiyonluk elde edememesinin ana sebeplerinden biridir..Üçüncü kesim ise karakterine kuru inatlýk iþlemiþ çeyrek cahil kesimdir bu kesim de "ben demiþtim" "ben haklýydým" demenin Trabzonspor'un þampiyonluðundan daha önemli olduðunu içinden geçirerek ortak paydada buluþmaz onlar için en önemli þey ego ve inattýr..

Hiçbir Avrupa takýmý ve taraftarý en yakýn rakibine 8 10 puan fark attýðý bir dönemde yaþanan bir puan kaybý için þampiyonluk gitti psikolojisine girmez hele hele arkadan gelenlerin içinde þampiyonluk vaad eden bir futbol oynayan veya o sinerjiyi yakalayabilecek çapta bir takým yokken karalar baðlamaz...

Maç izlemeyi maçtan zevk almayý eðlenme kültürünü sosyalleþmeyi bilmeyen ve puan durumuna bakmadan yorum yazarak negatif enerji yayan eþþekleri tek tek not alýyorum..Sezon sonu þampiyon olduðumuzda ortada sýçan oynayacaðým bunlarla..

crixus_61
19.01.2022, 23:58
Kiralýk verdiðin futbolcuyu kendine karþý oynatma yasaðý koymuyorsun yetmiyor adamýn maaþýnýn yarýsýný ödüyorsun haliyle o da geliyor senin yoluna taþ koyuyor. Yeminle adam olmaz bu kulüp.

lazibere
20.01.2022, 00:00
Burda futbol konuþuyoruz. Þampiyonluk gitti mi gidecek mi konuþmuyoruz. Ýkide bir puan durumunu verip ne yapmaya çalýþýyorsunuz
7. hafta Fener lider di?? Bize bir kaybettiler gidiþ o gidiþ, 15 puan nasýl geriye düþtülerse, biz de 15 puan alamayabiliriz. Bu kafa ile devam edersek de alamayacaðýz..

Rakiplerin kötü oynamasý bizim iyi olduðumuz sonucunu doðurmuyor. Puan olarak iyiyiz. Ýstanbul takýmlarý farký 10 puanýn altýnda düþürürlerse görürsünüz o zaman stresi siz. lay laylom ile olmuyor bu iþler..

Trabzonspor takýmýnýn hemde lider bir takýmýn 70 dakka kendi sahasýnda Giresun'a karþý atak geliþtirememesi kabul edilemez. bunun kötu günde olmakla alakasý yok. haftalardýr kötü oynuyoruz. kazansak da kötü oynuyoruz.. Çekirge bir sýçrar iki sýçrar ama üçüncüde çakýlýr.

Koþmadan ve yan pas yaparak oynadýðýn oyunda , kadronda olaðanüstü asistler yapan wakame hamsik gibi oyuncularýn var. onlar yoksa o zaman daha fazla koþacak ve daha fazla gol arayacaksýn. Þimdi onlar sakat , iyileþseler bile nasýl geri dönecekleri meçhul ama biz bakasetas'ýn çekeceði þut ile gelecek golden baþka atak geliþtiremiyoruz. Ceza sahasýna giremiyoruz bile. Eee nasýl olacak..

Malatya maçý farklýmýydý?? Wakame aldý inisiyatifi aldý maçý ve gitti yine. Ya kalanlar???

15 puan farkla öndeyiz ama en çok gol atan takým olmamýza raðmen en yakýn rakibimizden sadece 4 gol fazla atmýþýz??

aldýðýmýz galibiyetlerin 10 tanesii 1 farkla kazanmýþýz

bunlar tehlike çanlarýdýr..

Ben 96 senesini yaþamýþ birisi olarak bir travma daha kaldýracak durumda deðilim. Yeter ya

idman yapmak deðil, bu topçulara askerdeki gibi idman sonra 5 saaat eski maçlarý izletip nasýl þampiyonluklar hediye ettiðimizi anlatsýnlar..

Yoksa harbiden söylüyorum durum parlak deðil

Bugun Giresun'u yenecek kadar top oynamayan takýmýn

GS kasýmpaþa ve Konya maçlarýndan kaç puan çýkartacaðýný tahmin etmek çok zor...

61_Hasan_69
20.01.2022, 00:01
Keþke bugün bana araba carpsaydi da bu maça gitmeseydim çok büyük bir travma oluþturdu o penaltýlar bende

6Þafak Aydýn1
20.01.2022, 00:04
Forum kurallarinin uygulanmasi icin okunmasi lazim. Zannediliyorki herseye müsaade var. Bu sekilde burda düzgün adam durmaz.

erenslash
20.01.2022, 00:04
wakayeme+hamsik + yeni stoper olacak. bunu da unutma. bu yüzden puan kaybý sandýðýn gibi olmayacak.kazaným olacak
Burda futbol konuþuyoruz. Þampiyonluk gitti mi gidecek mi konuþmuyoruz. Ýkide bir puan durumunu verip ne yapmaya çalýþýyorsunuz
7. hafta Fener lider di?? Bize bir kaybettiler gidiþ o gidiþ, 15 puan nasýl geriye düþtülerse, biz de 15 puan alamayabiliriz. Bu kafa ile devam edersek de alamayacaðýz..

Rakiplerin kötü oynamasý bizim iyi olduðumuz sonucunu doðurmuyor. Puan olarak iyiyiz. Ýstanbul takýmlarý farký 10 puanýn altýnda düþürürlerse görürsünüz o zaman stresi siz. lay laylom ile olmuyor bu iþler..

Trabzonspor takýmýnýn hemde lider bir takýmýn 70 dakka kendi sahasýnda Giresun'a karþý atak geliþtirememesi kabul edilemez. bunun kötu günde olmakla alakasý yok. haftalardýr kötü oynuyoruz. kazansak da kötü oynuyoruz.. Çekirge bir sýçrar iki sýçrar ama üçüncüde çakýlýr.

Koþmadan ve yan pas yaparak oynadýðýn oyunda , kadronda olaðanüstü asistler yapan wakame hamsik gibi oyuncularýn var. onlar yoksa o zaman daha fazla koþacak ve daha fazla gol arayacaksýn. Þimdi onlar sakat , iyileþseler bile nasýl geri dönecekleri meçhul ama biz bakasetas'ýn çekeceði þut ile gelecek golden baþka atak geliþtiremiyoruz. Ceza sahasýna giremiyoruz bile. Eee nasýl olacak..

Malatya maçý farklýmýydý?? Wakame aldý inisiyatifi aldý maçý ve gitti yine. Ya kalanlar???

15 puan farkla öndeyiz ama en çok gol atan takým olmamýza raðmen en yakýn rakibimizden sadece 4 gol fazla atmýþýz??

aldýðýmýz galibiyetlerin 10 tanesii 1 farkla kazanmýþýz

bunlar tehlike çanlarýdýr..

Ben 96 senesini yaþamýþ birisi olarak bir travma daha kaldýracak durumda deðilim. Yeter ya

idman yapmak deðil, bu topçulara askerdeki gibi idman sonra 5 saaat eski maçlarý izletip nasýl þampiyonluklar hediye ettiðimizi anlatsýnlar..

Yoksa harbiden söylüyorum durum parlak deðil

Bugun Giresun'u yenecek kadar top oynamayan takýmýn

GS kasýmpaþa ve Konya maçlarýndan kaç puan çýkartacaðýný tahmin etmek çok zor...

ilelebeTS
20.01.2022, 00:05
Rakipler kamyon çekiyor. Çekiyorlar da nereye kadar çekecekler? Hele bir eksikler dönsün o zaman göreceðim o kamyonlarý. Bu hafta Hamsik-Tony gelsin önce.

KARAGOZLUM
20.01.2022, 00:09
Konya rakip falan deðil.

Bencede

lazibere
20.01.2022, 00:10
Kötü oyunu eleþtirenlere eþþek diyen taraftarý da burda not ediyorum..
Burasý bir forum sayfasý
Kaybedilen maç sonrasý, sen eðer , hala lideriz , nasýl olsa bize yetiþemezler diye düþünüp kötüye kötü demiyorsan, Þampiyonluk yarýþýnda olmadýðýmýz zamanlarda da hiç umurumda deðil modundaydýn ben iþime gidip gelirim demek oluyor

Trabzon taraftarý , futbolu konuþur. Neden konuþur? daha iyi olalým diye konuþur. Güzel olana nasýl alkýþ tutuyorsak, yanlýþa yanlýþ demesini de bilir ve konuþur. Futbol taraftarlýðý da budur iþte. Bu senin takýmý daha fazla sevdiðin benim daha az sevdiðim anlamýný çýkarmaz. Yaptýðýn taraftarlýk tanýmýna bunu da ekle daha doðrusu kendini de ekle yani ben sadece puan sýralamasýna bakarým diyen taraftarým de de tam olsun

stichus
20.01.2022, 00:10
Kalan maçlarýn en kolayý demiþtim, yanýldým. Golü yiyene kadar hiçbir þey yapamadýk.

Elbette eksikler var, Hamsik ve Ömür gibi hesapta olmayan eksikler de var ama rakip zayýf bir takým, rahatlýkla fark atabilmeliydik.

Yukarýda birçok arkadaþ da yazmýþ, golden sonraki oyunu maçýn baþýnda oynaman ve ilk yirmi dakikada skoru koparman lazým. Þanssýzlýk olur ama yüklenmezsen, kaleye isabetli þutun yoksa bunun izahý gerekir.

Liverpool ve City ile kýyaslamayalým tamam onlar bizden çok baþka seviyede takýmlar ancak rakipleri de bizim rakiplerimizden bu takýmlarýn bizden üstünlüklerinden bile fazla üstünler, güçlüler. Böyleyken biz City ve Liverpool'un içerde oynadýklarý maçta müthiþ bir baskýyla baþladýklarýný görüyoruz.

Bize anlatýlan þey basit, sabýrlý olmalýyýz ve plana sadýk kalan takýmý desteklemeliyiz. Tamam, sabýrlý olalým ve takýmý destekleyelim ama atak oynayalým, dik oynayalým. Topu dolaþtýrarak Flavio'yu mu yoruyoruz? Zeki'nin kafasýný mý karýþtýrýyoruz? Giresun bizimle aþýk atacak bir takým deðil ki?

Ben size sorunu söyleyeyim.
Takýmda topu iyi kullanan oyuncu sayýsý (yine de rakipten fazladýr ama) az. Bizim takýmýmýzda tüm oyuncularýn ki buna kaleci de dahildir topla iliþkilerinin iyi olmasý gerekir. Topa hakim olacak, pas verebilecek, sýkýþýnca adam geçebilecek ve þut çekebilecek.

Bunlarý yapamayan iki oyuncun varsa takým aksar. Bizim takýmda Yusuf'un biri gidiyor öbürü geliyor. Böyle olmaz. Bu beceriksizlik sütün içindeki bir damla pislik gibi takýmý bozar, bozuyor da. Sorunun en önemli kýsmý budur. Topu taça ancak atabilen kaleciler, taç kullanamayan bekler, topla auta çýkan kanatlar vs. yýllarca bizi kilitleyen unsurlar oldu.

Þimdi iyiyiz. Rakibi ciddiye almak gerektiðinde alýrsýn, evinde City ile oynarken yaparsýn bunlarý, ben de anlarým. Sen Giresun'u küçümseme ama onu küçümsemen inan City yerine koymandan iyidir. Giresun tartýlacak veya yorulacak takým deðil yahu, ona atak yapýp gol atacaksýn.

Ýki kez penaltý kaçýrmak da var futbolda tek pozisyondan gol yemek de, bunlar sýkýntý deðil ama son saniye olursa etkisi fazla olur. Penaltý atýlýrken kaleciden dönen topa vuran Balde vuruþ esnasýnda yayýn içinde olduðu için avantaj temin etmiþ ve ihlalden dolayý tekrar edilmesi gereken bir penaltý olmuþ bu. Yukarýda bu durumu 'baþkalarýnýn konuþmasýna zemin hazýrlayan bir olay' olarak görüp rahatsýzlanan arkadaþlar gördüm. Yapmayýn bunu arkadaþlar, özgüveniniz olsun biraz. Benzer pozisyonda Edgar kalecimizden dönen penaltýyý uzaklaþtýrýnca bize de tekrar atýldý penaltý mesela. Kuralý bile savunamaz bir ruh halindeyseniz etrafýnýza da olumsuzluk verirsiniz. Bu iþ hayýrla bitecektir yeter ki doðrularý yapalým.

Yusuf mesela oynamasýn, belki garantiledikten sonra oynatýlabilir, belki.
Hüseyin oynatýlmasýn, garantiledikten sonra o da oynayabilir eðer bugünkü hareketinden dolayý özür dilerse tabii.
Polonyalý solbek iyi, hareketli, beðendim.

Hesapta olmayan bir puan kaybý oldu ama enseyi karartmamak lazým. Bu iþ hayýrla bitecektir ben yürekten inanýyorum.

Bir sözüm de yazar arkadaþlara olacak.
Küfür etmeyin, hakaret etmeyin. Herkesin rahatlýkla eriþebildiði bir mecrada küfür etmek acizliktir. Hele bu küfür ve hakaret sizleri bu noktaya taþýyan oyunculara ve emek verenlere ise bu acizlikten de öte haysiyetsizliktir, onursuzluktur. Bizleri utandýrmayýn.

Hafta sonu deplasmandan puan alýrsak içeride iki maçýmýz var. Tam takým çýkar ve Liverpool gibi City gibi yüklenir erkenden maçý koparýrýz diye umuyorum.

Ya nasip!
:)

Burak Býyýklý
20.01.2022, 00:11
Gs macina waka hamsik doner. Puhac 11de baslar. Bu mactan cok cok daha rahat bir mac geciririz.

Pasa macina kadar stoper isini cozeriz.

Huseyin ramos da bugunku hareketinden sonra umarim bir daha forma yuzu gormez.

lazibere
20.01.2022, 00:12
wakayeme+hamsik + yeni stoper olacak. bunu da unutma. bu yüzden puan kaybý sandýðýn gibi olmayacak.kazaným olacak

Ben bu akþamý konuþuyorum. Bu baþlýk Trabzonspor- Giresunspor maçý baþlýðý. Bu baþlýkta , nasýl yenemediðimiz konumayacaksak neyi konuþacaðýz. kapatsýnlar o zaman baþlýðý ve hep kazandýðýmýz maçlarda yýldýz seçelim:)

Wakayeme ve hamsik yokken, takým sahada tel tell dökülemez, Bir puan iyidir diyerek maça baþlayamaz diyorum iþin özü bu

jönts
20.01.2022, 00:13
yalnýz ünal hocaya verilen maaþ bütçesi ve kadro

avcýya verilen maaþ bütçesi ve kadro

karþýlaþtýrma yapmak için bunlara da bakmak gerekiyor,

ünal hoca feda sezonunda görev aldý,avcý ise sefa sezonunda,devre arasýnda 4 tane transfer oluyor aga,5. side yolda,stoper,lükse bak abi

haliyle 2 dönemi karþýlaþtýrmak doðru olmaz

ha ünal hoca büyük taktisyendi demek istemiyorum,ama oynattýðý oyun keyif veriyordu,orasý ayrý,büyük bütçe verilseydi ne olurdu? bilemeyiz tabi,belkide defans hücum dengesini kuracaktý,

ayrýca avcýnýn iyi bir taktisyen olduðunu düþünmüyorum,türkiye süper emekliler liginde skor alýyor,bu onu iyi taktisyen yapmaz,avrupada biþeyler yapacak aga,adamý presle ezerler üzerinden silindir gibi geçerler,neden bahsediyorsun,iþlemez bu taktik avrupa maçlarýnda

Uðurcan

JP - Hüseyin - Campi - Novak

Mikel - Sosa

Nwakaeme - Ekuban - Ömür

Sörloth

Önceki sezon ise Onazi ve Yusuf da var.

Bütçe yok he mi? Kadro kötü he mi? Leblebi gibi gol atan Sörloth olmasaydý görürdüm ben o hücum takýmýný.

forsa61
20.01.2022, 00:13
80 hedef puan=> 8g 5b 2m.
sabredin laaa, olumsuz olup da kotuyu cagýrmayýn.
bizim kadar saf ve tez canlý taraftar yoktur.
Ýlk 10 hafta max 21 puan alýrýz tahminim vardý; 3 haftada 5 puan oldu (2 puan gerideyiz).
kalan 7 haftada 14 puan mis gibi olur.
enseyi karartmayýn, saf ayagý yapmayýn, ÞAMPÝYON OLACAGIZ !!!

batu94
20.01.2022, 00:15
Þampiyonluða oynayan takým hýrstan topu yemeli .. bizimkiler bitse de gitsek kafasýnda. Ya zeki yavru gibi futbol cahili birisi kadar hýrsý yoktu bizim takýmýn.

Zeka da eksikti doðal olarak. Beyin taþýyabilen iki oyuncumuz olmadýðý için. Korkarým ki Nwakaeme gidince seneye hep böyle maçlar izleriz.

erenslash
20.01.2022, 00:18
zorlanma sebebi þu : sebebi tamamen kadro yapýsý ve eksikler. öncelikle saðlýk ekibi týrt bu kesin bunu bir yere koyalým. wakayeme,hamsik yok ki takýmýn en önemli silahlarý.visca var yeni geldi çocuk. zamanla daha iyi olur.Trabzonsporun ortasahasý iyi çalýþmama sebebi oraya 8-10 þart. stoper edgar sakat ve gitti. bu defansta boþluklar yaratýyor.beck solbecksiz oynayan takýma yeni solbeck kiralandý.buradaki olay yönetimin transfer iþlerini aksatmasýndan kaynaklý.hoca bizi baya iyi götürdü buraya kadar sðaolsun. hoca olmasa iþimiz bitmiþti. hoca sistemli oyunu sayesinde maçý kazanýyorduk zatenki kapanan takýmý boðduk.hoca neden beckleri geç oyuna soktu? çünkü defansta ve hucumda bazý zaaflarýmýz var. özellikle defansta.savunma hattý zayýf öyle olunca gol yememiz daha kolay olur.diðer bir konu hoca saha kenarýnda deðildi bu etkiler mi? az da olsa etkiler. peki asýl soruya gelelim : bu takým þampiyon olur mu? olur hem de eze eze. biraz sabret ama bazen stres yaþýcaz.bu takým geriye düþmesine raðmen gol atýyor zaten. bakesetas yaktý bizi bugün.bu adama penaltý atma demesi gereken bir oyuncu da çýkmadý.hoca belki saha kenarýnda olsa atma olm sen derdi.bugün wakayeme veya hamsik sahada olsa o penaltýya gerek kalmadan maç bitmiþti zaten. zaten hamsik veya wakayeme atardý penaltýyý.bakesetas yerine cornelius atmalýydý penaltýyý hatayý orda yaptýk.
Ben bu akþamý konuþuyorum. Bu baþlýk Trabzonspor- Giresunspor maçý baþlýðý. Bu baþlýkta , nasýl yenemediðimiz konumayacaksak neyi konuþacaðýz. kapatsýnlar o zaman baþlýðý ve hep kazandýðýmýz maçlarda yýldýz seçelim:)

Wakayeme ve hamsik yokken, takým sahada tel tell dökülemez, Bir puan iyidir diyerek maça baþlayamaz diyorum iþin özü bu

sakosako
20.01.2022, 00:19
Bugünleri görerek önlem alýnmasýný istemiþtik. Þimdi son dk penaltýyý atsak sonuca bakýp uçtuk, kaçtýk diye naralar atacak bir sürü insan çýkacaktý. Yav hemþerim her hafta neredeyse benzer oyunu oynuyoruz. Koca sezonda 2 farklý galibiyetimiz yok nerdeyse. Ýyi oyun istenmesinin sebebi de bizi þampiyon yapardan ziyade iþi garantiye almak için. Sivas pozisyonu yok ama 1 puan, Giresun pozisyonu yok yine 1 puan. Demek ki papaz pilav yemiyor hep. Bu oyun bizi þampiyon yapar mý bilemem ama stres yaratýyor. Hatay maçýnýn ilk yarýsý gibi hiç deðilse 15-20 dk de mi oynayamaz takým. Hem uyu , hem uyut. Sonra gel saçma sapan gol ye çýkarmaya uðraþ. Olayýn hücum yönüyle ilgili ciddi çalýþma gerekiyor

Mi A1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

hocam haklýsýn kaygýlarýný anlýyorum. edgarýn sakatlýðýndan itibaren stoperde problem yaþýyoruz, çözülecektir transfer sezonu içinde. sivas maçýný saymýyorum futbola uygun þartlarda oynanmadý o maç, ama sadece bu maç özelinde bu yorum doðru mu bilmiyorum. istisna bana göre. bu maç takýmýnýn en kilit iki adamý hamsik, nwakaeme yok, djaniny en iyi olarak saymam ama o da as oyuncun. önlem alýnsýn diyorsunuz burada bence hepimiz hemfikiriz. ama daha kouassiyi vs görmedik bile.
bu takýma takviyeler gelecek, bu takým oyun olarak da geliþecek. abdullah hocanýn baþakþehir kariyerini düþünelim ilmek ilmek iþledi her sene baþka bir yenilik bir sene içinde defansý oturttu diðer sene geçiþleri ve baðlantýlarý halletti diðer sene hücum varyasyonlarýnda çok iyileþti en sonunda makine gibi takým ortaya çýkardý ve bu takým senelerdir þampiyonluða oynayan bir takýma dönüþtü. bize geldi ilk sezonla þuan arasýnda defansif oyun anlamýnda daðlar kadar fark olduðunu görüyoruz. bu tarz problemler zaman içinde ve bir sistem dahilinde çözülür. katýlýyorum hücum anlamýnda eksik olduðumuz noktalar var ama bir anda olacak þeyler deðil bunlar. oyun olarak belli bir aþama kaydedebilmek en nihayetinde bir süreç iþidir. ve bu þampiyonluk yolu gül bahçesi deðil be abi, manchester city deðilsen :) yani stresli anlar elbette yaþayacaðýz. neyseki ne yaptýðýný bilen daha önce de yapabilmiþ sistemli ve planlý bir hocamýz var ki bu günleri görebildik. çok daha iyi olacaðýz, buna yürekten inanýyorum.

lazibere
20.01.2022, 00:24
Hüseyin maça baþladýðýnda þaþýrdým? Pushak yedek, Densvil kenarda, Visça sol açýkta ?

Ömür sað veya sol kenar olmamasýna raðmen, Ömür'e yer açmak için Visça'yý sola aldýk, Ömür'ü sað açýk yaptýk. Oysa Ömür'ün sað açýkta da verimsiz olduðunu denedik, hatta geçen hafta sivas maçýnda sol açýkta olmayýnca sakatlandý ayaðýna oyundan da çýkardýk..

Velhasýlý? Taþlar yerinden oynadý

Oysa Wakame takýmda yoksa ve janini de yoksa, Sað açýkta Hüseyin varsa o oynar? Puscak sal bek olur, Densvil stoper olur diye düþündük

30. dakkada kafalarý bastý ve birden bire iki oyuncu deðiþikliði yaptýk ve kocaaa yarým saat boþa heba oldu

bir diðer husus, Berat ve Hüseyin ayný anda 11 de baþlamaz, Ýkisininde savunmasý kötü ve uzun atýlan toplarda yer tutamýyorlar ve adam kaçýrýyorlar. Berat, 11 baþlayýnca, Hamsik'inde olmadýðý maçta, Dorukhan'nýnda topla oynama yeteenði zayýf kaldýðýndan, ne yaptýysak topu göbekten bir türlü oyuna sokamadýk..

Hüseyin'nin , 3 tane derin pas denemesinin tamamý da rakibe gidince, Kestiði toplarý taca atmaktan baþka bir þey üretmeyince, birde üstüne üstlük, Anlamsýz bir kart yiyince, tamamen topal ördeðe döndük ve 10 kiþi kalma ihtimaline karþý oyundan çýkardýk.

Dediðim gibi baþýndan beri hiç baþlamamýþ olsaydýk Hüseyin'le bu dakikalarý da boþuna heba etmeyecektik

Siopis girene kadar?? Ondan sonra oyun hareketlendi, Berat çýktýktan sonra dikine oynamaya baþladýk, Siopisin girmesiyle, Peres daha fazla ileri çýkmaya baþladý. Hele ki Pushak'ýn atak yönü fevkalade iyiydi..( BU AKÞAMIN BANA BIRAKTIÐI TEK GÜZEL ÞEY, PUCHACK'ýn verimliliðiydi

Fatih K.
20.01.2022, 00:26
Ve çok iyi tek topla topu öne oynuyor....O pasla da bir anda 2-3 kiþi oyundan düþüyor...Ama malesef sonrasý gelmiyor bir türlü....

Abi onun için eþ zamanlý aksiyonlar lazým. Ýlk pasý Visca atarken ikinci pasý alacak oyuncunun koþuya baþlamýþ olmasý gerekiyor. Ha ya da Nwakaeme gibi tek baþýna oynayan oyuncun olacak. Biz iki maçtýr hem Nwakaemesiz hem de maçlarýn çok büyük bir kýsmýný hareketsiz oynadýk.

Hele ki Berat. Aklýma geldikçe tadým tuzum kaçýyor. Yahu bir insan 1 metre önünden geçen topu seyreder mi ya? Vallahi pes billahi pes. Kötü oyna, pas hatasý yap, gol kaçýr, kendi kalene at ama o hareketleri yapma. Ne hata yaparsan yap yeter ki mücadele et.

yorumsuz6117
20.01.2022, 00:31
Siopis - Berat deðiþikliðini 60'da falan yapsaydýk kazanmýþtýk..

sakosako
20.01.2022, 00:40
bu maça dair gördüðüm net sýkýntý diyebileceðim tek þey hamsik'in yokluðunda orada oynayan adamlar çok bocaladý. bu takýmda sahadaki akýl diyebileceðin 2-3 kiþi var. ve en önemli ikisi bugün oynamadý. yani bu iþi ligde en iyi yapan adam oynamýyor, ve onun boþluðunu doldurmaya çalýþtýlar ve doðal olarak çok fazla sýrýttý. hamsik yedeði olan bir oyuncu deðil. bazý oyuncularýn oyun içindeki yokluðu, yaptýklarý vs kolay dolmaz. gerrard sonrasý lallana izlemek gibi, veya suarezden sonra benteke balotelli vs izlemek gibi. dolayýsýyla beratta alýþtýðý oyunu oynadý ve ezber paslarýna devam etti. hamsikin yokluðunun yarattýðý bocalamadan dolayý merkezi alamadýk kenarlardan gelmeyi denedik o da olmadý çünkü kanatlarýmýzda zaten son dönemlerde bir olmamýþlýk hali var, yani bir netlik yok solda kim oynayacak yeni gelen oyuncular, dorukhanýn merkeze çekilmesi peresin form durumu özel hayatýndaki þeylerden etkilenmesi vs. kanatlarda bir kaos ve oturmamýþlýk hali var. dolayýsýyla oyunumuzu yansýtamýyoruz ve bireysel becerilerle birþey arýyoruz. ve karþýndaki takým tamamen kapanayým kontradan birþey bulursam iyidir derdinde, beraberliðe fazlasýyla razý olarak buraya gelmiþ bir takým. ilk 60-70 dkdaki bu kýsýrlýðýn sebebi bence buydu. hamsikin yokluðunda bu iþleri yapacak yetenekte birisi yok evet ama en azýndan berat defansýn önünde durayým ezber paslar yapayým yerine hamsiki daha fazla izlemesi ve bu rolde kendini geliþtirmeye çalýþmasý lazým

lazibere
20.01.2022, 00:47
Berat , milli takýma seçildiðinden bu yana, Trabzonspor ile alakasýný kesti. Bu kadar isteksiz ve hýrstan yoksun bir oyuncu hangi kriterlere göre takýmda yer alabiliyor þaþýrýyorum. Bu oyuncunun idman performans deðerlerini merak ediyorum. Sanýrým idmanlarda resim çekmekten baþka birþey yapmýyor

amour_61
20.01.2022, 00:47
Konya rakip falan deðil.
Niye deðil acaba , çok büyük konuþuyorsunuz. Bu maç içinde konuþuldu bakýn ne oldu. Hiç bir maç oynanmadan kazanýlmýyor.

kaçarava
20.01.2022, 00:48
Rakip seni bozmak istedikten sonra ne kadar eksik oyuncusu var falan bunun önemi yok. Sivas maçýndan sonra bir kez daha gördük. Adam xeki flavio ile orta saha kurdu. X ve y olsa da basacak bozacak. Bu lig korakor oynanan bir lig. Yaþlý ligi falan hikâye. Adam ensene basýykr topla dönme diye.

lazibere
20.01.2022, 00:51
Rakip seni bozmak istedikten sonra ne kadar eksik oyuncusu var falan bunun önemi yok. Sivas maçýndan sonra bir kez daha gördük. Adam xeki flavio ile orta saha kurdu. X ve y olsa da basacak bozacak. Bu lig korakor oynanan bir lig. Yaþlý ligi falan hikâye. Adam ensene basýykr topla dönme diye.

Katýlýyorum. Bizde eksik var diye mazaret arýyoruz da , Giresun da 3 tane as oyuncusu yoktu. Onlar da diyorlardýr ki, tam kadro olsaydýk yenerdik diye
orta sahada adamlarda Zeki oynadý ya Zeki..

Sivas maçýnda da adamlarýn 5 tane as oyuncusu yoktu ve ilk defa forma giyen 3 tane genç oyuncu ile çýktýlar maça ve yenemediðimiz gibi oynayamadýk da

Velhasýlý, Rakiplerin hangi kadroyla çýktýklarýndan ziyade biz nasýl oynuyoruz bunu irdelemek lazým

lazibere
20.01.2022, 00:55
Niye deðil acaba , çok büyük konuþuyorsunuz. Bu maç içinde konuþuldu bakýn ne oldu. Hiç bir maç oynanmadan kazanýlmýyor.

Hayat skorbordan ibaret sanýyorlar ya bazan gerçekten ifrit oluyorum..2 maç daha puan kaybedelim, Erkenden þampiyonluk narasý atan arkadaþlar en çok onlar bela okuyacaklar biliyorum. Sadece futbol mu, her alanda ayný deðilmiyiz. Tehlike gelirken uyarýrsýn yapma etme arkadaþ dersin laf dinletemezsin ama sonra senden çok o feryat etmeye baþlar.

Murat61
20.01.2022, 01:01
Wakayeme ve hamsik döndü diyelim 3. Türk kim olacak

Uðurcan ve Dorukhan 2 3. Türkte sorun yaþýyoruz hepsi formsuz ona raðmen berat oynasa o grubu 90 dakika oynatacaksýn yerine adam yok türk sokacak. Var olan yedek bekleyen türk kalitesini arttýrmalýyýz baþka yolu yok yusuf iyi bir alternatif þuan ama bak oda cezalý olunca geriye kimse kalmadý

Ufuk
20.01.2022, 01:05
Hakemin 66. dkda Hugo'nun faul yaptýðýna karar verdiði pozisyona Bünyamin penaltý demiþ. Ben Cornelius'un omuzu çektiðini görmüþtüm ama Hugo'yu ittiðini görmemiþtim. Cornelius'u çekiyor. Ýkisi de penaltý için yeterli demiþ.

Bünyamin'in penaltý dediði pozisyona þeytan üçlüsünün yorumunu açýn da izleyin Allah aþkýna :D Hugo'yu arkadan Giresunlu itiyor, evet iten Hugo diyorlar :D Ekranda gördüðü þeyi bile inkar ediyor adamlar.

Þeytan üçlüsü trio maç 3 dk eksik oynandý dedi bu arada ki doðru.

serdaracýl
20.01.2022, 01:26

Lig trabzon-giresun maçýndan ibaret deðil

DeAgLeMaNyAq
20.01.2022, 01:55
Serdar Ali Çelikler penaltýnýn tekrarlanmasý hatalý diyip bize kýyak yapýldýðýný iddia etmiþ. Kaleciden dönen topu kurtaran oyuncunun güya ihlali yokmuþ. Yahu adam vuruþ sýrasýnda ceza yayýndaydý nasýl ihlal yok. Kurallarý bilmiyor galiba...

Arda'
20.01.2022, 01:59
Serdar Ali Çelikler penaltýnýn tekrarlanmasý hatalý diyip bize kýyak yapýldýðýný iddia etmiþ. Kaleciden dönen topu kurtaran oyuncunun güya ihlali yokmuþ. Yahu adam vuruþ sýrasýnda ceza yayýndaydý nasýl ihlal yok. Kurallarý bilmiyor galiba...

Sadece o degil kalecinin ayaklarý da çizgide deðildi bence

Yiðit SARI
20.01.2022, 01:59

Tekrarlarý izleyemedim gönlüm el vermiyor daha doðrusu fakat sanýrým þu iki durumdan birini saðlýyor olsa gerek:

-Ýçeri erken giren savunma oyuncusunun topa müdahale etmesi
-Ýçeri erken giren savunma oyuncusu topa müdahale etmese bile içeri erken giren bir hücum oyuncusu olmamasý

Mehmet BAÞ
20.01.2022, 02:01
Bu akþam kaçan iki penaltýdan sonra ciddi bir hayal kýrýklýðý yaþadým diyebilirim. O hayal kýrýklýðý ile birlikte forumda okuduðum iðrenç küfürlerden sonra burada bir þeyler yazmak istemedim ve sakinleþmek için baþka þeylerle ilgilendim. Her neyse, bu akþam þampiyonluk yolunun dikensiz gül bahçesi olmadýðýný hepimiz anlamýþýzdýr umarým.

neksilmez
20.01.2022, 02:05
Trabzonspor bugün kötü oynadý, ama son zamanlarda izlediðim güzel maçlardan biriydi, heyecan güzeldi kazansak daha güzeldi, saldýrmak, kanat bindirmeleri falan fakaaaat... Bugün izlediðimiz yerlilerden sonra klasik olan yerli oyuncu sorununu açmak lazým.
Bizim kulüp yerli oyuncu konusunda yanlýþ yapýyor gibi. Yýllardýr yerli diye diye gittik ürettiðimiz 2 as oyuncu var, giden Yusuf, kaleci Uðurcan ? Bu mudur yani, Trabzonspor'da forma giyemeyen oyuncu gittiði yerde as olacak as...Kimi ürettik, gittiði yerde evet ya tüh dediðin oyuncu var mý?
Mesela Hüseyin Konya'da as olarak forma giyer mi? Serkan, Berat Yusuf Sarý say say bitmez... ömür zaten bal yapmayan arý... þuan büyük takým oyuncusu diyeceðin tek yerli dorukhan ve kaleci uðurcan... 40 tane kiralýk yerlimiz var transfer dönemi yerli sitelerin son dakika haberlerini süsleyen, süper ligde kiralýk oyuncumuz tek parmak sanýrým ! Hatýrlar mýsýnýz Gökdeniz satýlýrken Sadri Þener Barýþ Memiþ var Gökdeniz'den daha iyi falan demiþti... Fatih Tekke Gökdeniz Yusuf Uðurcan 20 senedir bu iþte dediðin yerli var mý baþka...

neyse ki karakterli hedefi olan yabancýlar var da kotarýyoruz... Ayný anda hamsik, bakasetas, visca, peres,cornelius,hugo wakayeme izlemek her sene denk gelmez kýymet bilelim...yerlilere kalsak tuzlasporuz

lazibere
20.01.2022, 02:09
Lig trabzon-giresun maçýndan ibaret deðil

Trabzon Giresun maçýný konuþuyorum diyor arkadaþ lig bu maçtan ibaret deðil diyor.. Teþekkür ediyorum bilgilendirdiði için

serdaracýl
20.01.2022, 02:15
Trabzon Giresun maçýný konuþuyorum diyor arkadaþ lig bu maçtan ibaret deðil diyor.. Teþekkür ediyorum bilgilendirdiði için

Rica ederim. Sizi bilgilendirmek zevkti

Gökhan Balcý
20.01.2022, 02:19
Biz sene boyunca dev gibi bir adamýn boy avantajýndan adam gibi yararlanamadýk ya ona üzülüyorum. Ama bence iþler artýk deðiþecek. Rakipler amele gibi orta sahayý kazmalardan kurup senin oyun kurmaný engelliyor çünkü biliyor ki sen kenardan çýkýp tehlike yaratmýyorsun. Hamsike baský yap Tony ye üç kiþi bas hop kilit. Ýþte bu devrin kapanacaðýný düþünüyorum bundan sonraki maçlarda. Nwakaeme geçmeye çalýþacak geçemezse Puchacz girecek kesecek ortayý. Ayný þekil visca peres. Ortadan yine delici uzun toplar. Oyunun üç tarafýný da etkin kullanmaya baþlayýnca bakalým kim durduracak bu takýmý. Kendimize gelmemiz için amerikayý yeniden keþfetmeyeceðiz. Sadece yapabileceðimiz en basit þeyi yapýp kazanýp geleceðiz bundan sonra. Ben bu maçýn önemli bir eþik olduðuna inananlardaným

sasort
20.01.2022, 02:27
arkadaþlar karalarý baðlamýþ hemen bu üzün süreç içeren çileli bir yol illaki kayýplar olacak

öenmli olan bu yolda üzerine katarak gitmek ben bu maöta güzel bir oyun ortaya koyduðumuzu düþünüyorum

orta sahada hamsik olmayýþý iki tane ön libero tipli oyuncu olmasý üretkenliðimizi düþürdü. Topa doðru yön verme noktasýnda bizii etkiledi.

ancak sol bekte yeni transferin etkili oyunu farketmiþsinizdir peresin etkinliðini de artýrdý

gs maçýnda inþallah nwakamenin geliþi ile birlikte visca iki kanat daha da güçlü oluruz

ben bacasetasýn bu dönemde sonradan oyuna girmesi ömürün hamsikin önünde oynamasý gerektiðini düþünüyorum

bacasetas bu maçta da denedi ama o istediði þut boþluðunu vermedi rakip

penaltý ise bacasetas panik yaptý. ilk þutta ortaya vurdun ikincidede ortaya vuracaksýn

hami bir fb maçýnda her zaman abanan adam plase vurdu rüþtüye kurtarmýþtý ayný pozisyonu andýrdý

NEYSE CAN SIKACAK BÝR DURUM YOK DAHA MÝLLÝ MAÇLARINA GÝDEN TOPÇULARIMIZ GELÝNCE ÇOK DAHA GÜÇLÜ OLACAZ ÝNÞALLAH

Süper Golcü
20.01.2022, 05:16
Bu arada peres geldiðinden beri en iyi katkýsýydý bence, koþusu ve ortasý çok iyiydi, bunlarý yapmasý için geldi buraya zaten

Berat çok kötüydü, hayal kýrýklýðý olmaya baþladý, giresunun golündep pas atýldýktan sonra kayarak müdaheleyle topu kesebilirdi, hüseyin ilk 15dk faciaydý, bir insan nasýl bu kadar dikkatsiz olabilir, sanýrým bir daha oynamayacaktýr. Dorukhan ve beratla maça baþlamak çok kötü bir fikirdi

Olur bu penaltýda kaçar sorun deðil, bizim amacýmýz þampiyon olmak 20 puan farkla da olur 3 puan farklada, hatalardan ders çýkarýlsýn yeterli o puan farký kapanmaz, sabýrlý olmak lazým. ayrýca taraftar hep isyan ediyor ama gs giresun maçýnda gs nin bu durumunda gs daha çok taraftar toplamýþtý stada, biz þampiyonluða giderken bile maç seçiyoruz

kaçarava
20.01.2022, 07:18
Umut Nayir: "Trabzonspor'un merkez opsiyonlarýný kapatýp, stoperlerin birini oyuna sokup kenara yönlendirmeyi planladýk. Trabzonspor'u dýþ þutlara yönlendirdik. Planýmýz tuttu."

Karþýmýza U-11 takýmýný koysalar böyle oynayacak. Herkes bizi çözdü. Çözüm üretmek lazým.

ccd6167
20.01.2022, 07:35
Umut Nayir: "Trabzonspor'un merkez opsiyonlarýný kapatýp, stoperlerin birini oyuna sokup kenara yönlendirmeyi planladýk. Trabzonspor'u dýþ þutlara yönlendirdik. Planýmýz tuttu."

Karþýmýza U-11 takýmýný koysalar böyle oynayacak. Herkes bizi çözdü. Çözüm üretmek lazým.
Ligde artýk en opsiyonlu takým biziz þu maç özelinde konuþmuyorum sadece fakat tam kadro olmak þart.

Öncelikle peres hücumda artýk rol almalý. Gerekirse oyunu sað bekten kurmak þart. Tony-puhazs visca-peres kanatlarý iþlediði taktirde kanatlarý iþlemezse baka hamsik ile göbekten her türlü deleceðiz. Bize biraz zor önlem alacaklar.

ek olarak son attýðýmýz 3 golün 2 si kanattan 1 göbekten deldik.

umutýn söylediklerinin hiç bir karþýlýðý yok çünkü son 15 dk oynanan oyunu 30 dk bölüme yaysaydýk zaten içlerinden geçmiþtik.

ben giresun maçýný kazandýk gözüyle bakýyorum sadece 2 puan eksik hanemize yazýldý. Normal þey bunlar.

ömür
tony
hamsik
edgar
djaniny

bu 5 li öyle ya da böyle oyun kuran 5 li. Konuþacak çok þey var bu maça dair ama sivas ve Giresun maçlarýnda pozisyon vermeden goller yedik.

erenslash
20.01.2022, 07:35
Alakasý yok saçma sapan konuþmuþ. Eksiklerimiz vardý tamamen bundan kaynaklý.Olur böyle þeyler. Bundan sonra farklý olur kafanýzý takmayýn.Kendilerini gereksiz kahraman ilan eden küçük takým topçusu. Küçük diyorum çünkü büyük takým yani biz karþýsýnda plan yaptýklarýný sandýlar ama tutmadý. Ne zaman kanatlarý kullandýk daðýttýk adamlarý. ve hiç bir þey yapmadýlar. Tamamen kapanan sýrf defans yapan sýradan bir anadolu klubuyduler. Bunu söylememiþ kereta. Ve kalecileri de kahraman ilan edilme sebebi istanbul basýný þiþirmesi kalecinin bir halt yaptýðý yok sadece üzerine gelen toplarý çýkardý.cornelius çakýnca kafayý çýkarabildi mi? bakesetaasýn penaltýsýný çoðu kaleci kurtarýr kýz gibi vurdu eleman topa. öyle penaltý kullanýlmaz.Trabzonspor olduðu için abartýyor basýn çünkü taraflý adamlar Trabzondan korkuyorlar. Olacaðýz þampiyon arada böyle þeyler olur.

zaqua
20.01.2022, 07:41
Bizim bildiðimiz Trabzonspor bu maçý 89'da yiyeceði bir golle 2-0 kaybederdi.

Böyle maçlar elbet olacak. Hele bi hamsik, wakaeme, djaniny gelsin, sonra görüþürüz yaygara koparanlarla.

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 07:52
Hüseyin Türkmen’in bugünkü hareketinin Parmak’ýn yaptýðý hareketten bir farký olduðunu düþünmüyorum.
3.dakikada sarý kart
ilk 7 dakikada kritik 3 pas hatasý
Eeee sonra direkt soyunma odasý
Yallah nereye gidersen git
Bu olaydan sonra takýmla iliþkisi kesilmeli

Yiðit Gayretli
20.01.2022, 07:55
Dün akþam bilerek girmedim buraya. Taraftar kendini stresini kontrole edemiyor. Arkadaþlar, yapmayýn! Cidden yapmayýn. Çok üzücü, çok dramatik bir maç sonu ama yapmayýn!

Bu takýmýn önündeki 4 maçta seri yapsa ligin geri kalaný formalite oluveriyor. Sakin lütfen.

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 07:56
2010-2011 Avni Aker
TS-FB maçý skor 3-2, penaltýyý Colman Mert'e niþanladý.
O gün bu gündür penaltýcý bulamadýk.
Kaçan penaltý tekrar edilince de kaçýran bir takým/oyuncu var mýdýr acaba dünyada örneði olan?
Madem kaçýrdýn. Býrak Visca veya Cornelius atsýn. Çünkü stres düzeyin artmýþ oluyor ilk kaçýrdýðýnda. Kaleci de uyandý her 2 vuruþta nereye atacaðýna
Antrenmanda mýsýn, çocuk oyuncaðý mý? Boþ yere 2 puan verdik senin yüzünden Baka. Yahu niye ýsrar edersiniz bazý konularda?
Baka artýk penaltý atmasýn.
Sinirden ve üzüntüden uyku tutmadý.

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 07:59
Bu arada peres geldiðinden beri en iyi katkýsýydý bence, koþusu ve ortasý çok iyiydi, bunlarý yapmasý için geldi buraya zaten

Berat çok kötüydü, hayal kýrýklýðý olmaya baþladý, giresunun golündep pas atýldýktan sonra kayarak müdaheleyle topu kesebilirdi, hüseyin ilk 15dk faciaydý, bir insan nasýl bu kadar dikkatsiz olabilir, sanýrým bir daha oynamayacaktýr. Dorukhan ve beratla maça baþlamak çok kötü bir fikirdi

Olur bu penaltýda kaçar sorun deðil, bizim amacýmýz þampiyon olmak 20 puan farkla da olur 3 puan farklada, hatalardan ders çýkarýlsýn yeterli o puan farký kapanmaz, sabýrlý olmak lazým. ayrýca taraftar hep isyan ediyor ama gs giresun maçýnda gs nin bu durumunda gs daha çok taraftar toplamýþtý stada, biz þampiyonluða giderken bile maç seçiyoruz

Yenilen golde Berat'ýn %99 ihmali ve kusuru var.

kaçarava
20.01.2022, 08:03
Yabancý kuralý varken, orta saha bu kadar formsuzken Parmak'ý yolluyorsun. Belki kendi gitmek istedi ama olacak iþ deðil. O zaman koyacaksýn genç Murat'ý oynayacak. Berat'ýn þu rezil oyununu Parmak oynasaydý lisansý yýrtýlmýþtý. Çabukluðuyla top taþýrdý en azýndan o týkanýk orta sahada.

Eli kolumuz baðlanýr artýk demiyorum ama maçýn sonundaoynamak ile 0-0 giden maçýn ilk yarýsýný oynamak farklý. Ýkincisi daha zor. Elbette eksikler dönünce böyle olmicaz. Merkezden oyun kuramayýnca Nwakaeme ile direkt oyun kurabiliyorsun zaten.

Oðuz B.
20.01.2022, 08:04
Akli dengesini seven zaten bizimle deðildir. Yapacak bir þey yok. Tatmadýðýmýz bir duygu deðil dün yaþanan. Dejavu olduk gece gece.

Bakalým neler olacak.

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 08:05

Eee adamlarýn aðzýna malzeme vermeyeceksin. Fýrsat kolluyorlar zaten
Garanti kullanacaksýn, atacaksýn.
Ha kendine güvenemiyorsan býrakacaksýn baþka arkadaþýn atacak.
Visca gibi adam varken o atmalý bundan sonra penaltýlarý
Yazýk oldu.
Yok yere Konya'yý ümitlendirdik. Bence tek rakip Konya
Pazar günü bizden 3 saat önce Ýzmir'de Altay ile oynayacaklar.
Mert Nobre dün öne geçtiði maçý tutamadý. Altay son 7 maçýný kaybetti.
Nasýl puan alacaksa artýk Konya'dan. Beraberlik de bizim için iyi olur Ýzmir'den

cakalkerem
20.01.2022, 08:06
dün akþamdan beri tweeter ve instagramda yazýlýp çizilenlere bakýyorum..
ne oldu
evet yenebileceðimiz maçý berabere bitirdik...
Takým 4-5 haftadýr kötü ama biraz rehavet var...
Topta girmeyince girmiyor
2 penaltý kaçýrýyorsun..
penaltýyý izlemedim bile sigaramý yaktým dýþarýya çýktým...
bazý oyuncularda form düþüklüðü var
þunu anladýk ki waka olmayýnca hucumde üretken olamýyoruz
üstüne hamsik sakatlýðý
abdus(hiö tutmasamda) sakatlýðý
cornelus denen adama 1 tane orta gelmiyor kanatlardan..
1 tane geldi gereðini yaptý 2. cisinde direkte kaleci çýkardý..
maç boyunca orta yok..

yeni transfer kaliteli gibi..

Sonuç itibari ile sýkýntý yapmaya hala gerek yok...
Puan farký devam ediyor..
Dün þikeciler 15 puana düþtü diye seviniyorlar...
Konyanýn 1 oyanmamýþ maçý var sanýrým baþakþehirle idi..
kolay maç deðil...
herkes karþýmýzda aslan kesiliyor
ama sen þampiyon olacaksan hepsini ese eze yeneceksin

Varlýbaþ61
20.01.2022, 08:13
Gel de þimdi hafta sonunu bekle iþin yoksa. Bir de kar yaðar ve maç ertelenirse þaþýrmam ..

Faik Yýlmaz
20.01.2022, 08:15
bedava maç yok ,

puanda yok ,

oynayacaksýn kardeþim.....

yinede kazanabilirdik Bakasetas penaltýyý kaçýrmasa idi. Ama 1-2 maç ile Bakasetasý ipe çekmeyelim. Çokta maç kazandýrdý bu adam bize

Varlýbaþ61
20.01.2022, 08:18
Bu arada Zeki Yavru müthiþ profesyonel. Çok takdir ediyorum (!)

Ayný profesyonelliði A. Parmak’tan da bekliyorum ..!

nakzo
20.01.2022, 08:20
umut nayýr denenen yeteneksiz kazmayada malamat oldukya ulan kazma kürek sadece 15 dakika oynadýk buna raðmen bakasetas laubalisi atsa kazamýþtýk sadece 15 dakika oynayýp içinizden geçtik ah avcý ah saga sola palaþacam diye mýy mýy mýy 60 dakikamýzý yedin 60 bu sýðýrda kerameti kendinden biliyor bu kadar salaklýðý biz yapardýk sagolsun yanýltmadýk biz yaptýk.

HasanTezel
20.01.2022, 08:27
Dün akþam bilerek girmedim buraya. Taraftar kendini stresini kontrole edemiyor. Arkadaþlar, yapmayýn! Cidden yapmayýn. Çok üzücü, çok dramatik bir maç sonu ama yapmayýn!

Bu takýmýn önündeki 4 maçta seri yapsa ligin geri kalaný formalite oluveriyor. Sakin lütfen.
Þampiyonluk kolay deðil,ben de yazmadým dün bilerek, hep destek lazým, Bakasetas az maç kazandýrmadý, Uðurcan da. 6 ayda ikisi birer hatadan 4 puan verdi

Ama, anlaþýlmasý gereken þu, HOCANIN TAKTÝÐÝ kontrol futbolu, bekler asla çýkmýyor berabere ise, 80 e kadar bekletiyor maðlup deðilse…

Bu muhakkak golü bulduruyor geçen sene o çok daha kötü kadroyu hatýrlayýn kaç maç berabere bitti

Þimdi konu þu, hoca en iyi bildiðine devam mý edecek Þenol Hoca gibi gaza gelip Gs den de çelme mi yiyecek?

Mert Acar
20.01.2022, 08:32
Takýmýn eksikleri fazla kabul fakat ne olursa olsun bu maç 90+4 deki penaltýya kalmamalýydý.
Ýlk yarý Berat-Dorukhan kontrolu ele alamadý. Gerçekten kötülerdi. Bakasetas da maalasef sakatlýk sonrasý dönüþ yapamadý. Penaltýdýr,kaçar caný saðolsun. Ama oyun içinde toparlamasý gerekiyor.
Trajik þekilde bitmesi psikolojik açýdan kötü oldu. Umarým yine ayný döngüye girmeyiz.

Bir parantez de taraftara açýyorum. Gerçekten RE-ZA-LET. Ýnanýn bir Ýstanbul takýmý bizim durumumuzda olsa o stad da bilet bulamýyordun. Üstelik rakip takým da sahaya titreyerek çýkardý baskýdan.
Bizim avanaklar izliyor anca. Ben bunu kabullenemiyorum. Göztepe,Adana,Kocaeli,Bursa vs. tribün kültürleri filan bizim kat kat kat üstümüzde.

iso_4939
20.01.2022, 08:34
Dediler dediler takýmý rehavete soktular daha var 20 hafta 60 puan neyin kafasi bu keske o penalti olmasaydi daha az üzülürdük yikti bizi bakasetas birak lan 2.yi cornelyus atsin adam bile istedi yok yapýþ topa ben atacagim diye 2.cayni la birakta atamayacaksin belli hala ego pesindesin yazik etti

cakalkerem
20.01.2022, 08:35
hiç pozisyon vermeden maçý kaybediyorduk..
attýk..
son 20 dk da inanaýlmaz oynadý...baský tepki kaçan goller penaltý..
çokta kötü olduðumuzu düþünmüyorum..
bu kadar eksiðe raðmen

ama yinede yenmeliydik...

iso_4939
20.01.2022, 08:37
Takýmýn eksikleri fazla kabul fakat ne olursa olsun bu maç 90+4 deki penaltýya kalmamalýydý.
Ýlk yarý Berat-Dorukhan kontrolu ele alamadý. Gerçekten kötülerdi. Bakasetas da maalasef sakatlýk sonrasý dönüþ yapamadý. Penaltýdýr,kaçar caný saðolsun. Ama oyun içinde toparlamasý gerekiyor.
Trajik þekilde bitmesi psikolojik açýdan kötü oldu. Umarým yine ayný döngüye girmeyiz.

Bir parantez de taraftara açýyorum. Gerçekten RE-ZA-LET. Ýnanýn bir Ýstanbul takýmý bizim durumumuzda olsa o stad da bilet bulamýyordun. Üstelik rakip takým da sahaya titreyerek çýkardý baskýdan.
Bizim avanaklar izliyor anca. Ben bunu kabullenemiyorum. Göztepe,Adana,Kocaeli,Bursa vs. tribün kültürleri filan bizim kat kat kat üstümüzde.

Yine is dondu dolandi taraftara geldi daha neyapacak cirilciplak soyunup oylemi destek verecekti sacma yorumlarinizi baska yerde yapin

angraf
20.01.2022, 08:39
þampiyonluk falan gitmedi
boþ yere böyle puan farký açmadýk.
Gerekeni yapacaðýz sakin olun ya
yenilmedik sonuçta
Galatasarayý yener yolumuza devam ederiz.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 08:41
Yine is dondu dolandi taraftara geldi daha neyapacak cirilciplak soyunup oylemi destek verecekti sacma yorumlarinizi baska yerde yapin

Tribün de aynen son 15 dakika hariç tiyatro izler gibi izliyordu.
Ne bir reaksiyon, ne bir ýslýk.

Takým kötüyken ateþlemesi gereken tribün orada yok.

Dün Göztepe maçýna da baktým, takýmlarýnýn durumu ortada. Tribün kapasiteleri ortada.

Ama destek var.

Trabzon'daki þeyin adý taraftar deðil. Seyirci.
Hocaya da takýma da giydiriyoruz deðil mi hata yapýnca?
Taraftar almayacak mý payýný?

LANGARA
20.01.2022, 08:46
Ýki haftadaki kayýp puanlara raðmen þampiyon olacaðýmýzý düþünüyorum. Yeter ki hatalardan ders çýkarýlsýn. Tabi bu þampiyonluk güle oynaya gelmeyecek gibi duruyor. Þampiyon olursak her þeyi unutur sabaha kadar çýlgýn gibi kutlarým çünkü bunu hak ettim. Hayat bu ya olur da þampiyonluk kaçarsa da karalar baðlayýp aðlayamam. Bir iki saat üzülür hayatýma devam ederim. Böyle bir durumda asýl üzülmesi gereken ben olmam çünkü. Futbolcular oturup aðlasýn. Yýllar önce Besim Tibuk’a aldýðý oy oranýndan dolayý üzgün müsünüz diye sorulduðunda “Ben niye üzüleyim halkýmýz üzülsün.” demiþti. Benimki de o hesap. Ben niye üzüleyim, Taraftar niye üzülsün?

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

Mert Acar
20.01.2022, 08:53
Yorum yapýyoruz burada. Herkes farklý düþünebilir. Saçma sapan olan yorumum deðil taraftar.
Siz kabullenebilirsiniz. Ben kabullenemiyorum.

Bu taraftarýn tek yapabildiði;
61. dk. samanyolu.
Ha bir de futbolcuyla taraftar el ele versin, þampiyonluk kupasý Trabzona gelsin :)

Bir de þu var mesela : https://www.youtube.com/watch?v=AhcIRr1B3Y4

https://www.youtube.com/watch?v=AhcIRr1B3Y4

Togrul
20.01.2022, 08:59
Çýkan kadroya raðmen oyunumuz çok da kötü deðildi. Hemen hemen hiç pozisyon da vermedik. Bakasetas penaltý kullanirken aslýnda sakindi. Fakat anlaþýldý ki, bu sakinlik özgüvenden deðil sorumsuzluk kaynaklýymýþ. Viskanýn yarýsý bile edemez. GS maçý ortada bir maç. Her sonuç kabül. Fakat sonraký maçlarda sakatlýktan dönenlerle beraber oyun kalitemizi artýrarak maçlar kazanmamýz lazým.

Doðan BULAT
20.01.2022, 08:59
nwakeme bu takýmýn herþeyi . o olmadan takým da kim ne yapýyor belli deðil. Bir an önce sözleþme imzalasýnlar þunla

Giresun'un kalecisi bu hafta sonu en az 2 gol yemezse baþka iþey bilmiyorum.

Millet bize gelince ölümüne oynuyor. Hele o Zeki neydi öyle çimi yiyecek nerdeyse.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 09:01
Tribün bir kültürdür. Maçýn önemine göre destek vermek-vermemek diye birþey olmaz.
Bizde takým tribünü gaza getirecek ki tribün hareketlensin.

Ýþin aslý tam tersidir.

Yani tribün takýmý ateþler.
Bu bizde tam anlamý ile ters çalýþýyor.
Deðiþmeyecek de!
Ben çok kavga ettim Avni Aker'de maratonda çekirdek izleyip oturan, kalkýp destek vermeye çalýþanlarý da oturtmaya çalýþan dayýlarla.

alper*
20.01.2022, 09:04
Ýyi ders oldu bize. Gerçekten iyi oldu.

Sadece iki kelimeyle özetleyeceðim,

Seyircisiyle, yönetimiyle, futbolcusuyla ÇOK ÞIMARDIK.

Kusura bakýlmasýn.

Doðan BULAT
20.01.2022, 09:05

Yýllar önce Trabzon Ýnter maçý . Avni Akerde þampiyonlar ligi maçý oynanýyor. Ýstanbul'dan kalabalýk bir grup arkadaþla maça geldik maç baþladý. Bizde baþladýk güya tezahürat yapýcaz. Yerimizde duramýyoruz. Ýnter maçý þampiyonlar ligi maçý bir de yoldan gelmiþiz düþün.. Kalktýk TRABZON diye baðýrýyoruz. Arkadaki amcalar bizi dürtüyor. " uþaðým ha bi otur maç seyredemeyruk " :)

Enes Ünal Kaya
20.01.2022, 09:06
nwakeme bu takýmýn herþeyi . o olmadan takým da kim ne yapýyor belli deðil. Bir an önce sözleþme imzalasýnlar þunla

Millet bize gelince ölümüne oynuyor. Hele o Zeki neydi öyle çimi yiyecek nerdeyse.

Zeki Yavru. o stadyumda homurdananlarýn öz evlatý iþte.

Yarýn aynýsýný hüseyin türkmen'de yapacak. Profesyonel falan deðiller. Egolu kendini beðenmiþ insanlar bunlar.

Çýk adam gibi topunu oyna ama ekstra motivasyon nedir.

Bu kulüp sana ekmek verdi emek verdi. Saða sola saldýra saldýra oynamak nedir.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 09:06
Yýllar önce Trabzon Ýnter maçý . Avni Akerde þampiyonlar ligi maçý oynanýyor. Ýstanbul'dan kalabalýk bir grup arkadaþla maça geldik maç baþladý. Bizde baþladýk güya tezahürat yapýcaz. Yerimizde duramýyoruz. Ýnter maçý þampiyonlar ligi maçý bir de yoldan gelmiþiz düþün.. Kalktýk TRABZON diye baðýrýyoruz. Arkadaki amcalar bizi dürtüyor. " uþaðým ha bi otur maç seyredemeyruk " :)

Hah bak onlardan çok var... :)
O yüzden de orasý asla bir tribün olmayacak!
Onlar oraya kahvede maç izler gibi izlemeye gitmiþler. Etrafta gürültü de istmiyorlar. :)

7can61
20.01.2022, 09:10
Hamsik oynayabilirim derse oynatacaksýn hoca bu bir,

Orta sahan karý gibi kývýrtýyor, özellikle beratý ikinci yarýnýn baþýnda çýkaracaktýn bu iki,

Burada dilimde tüy bitti, Visca gereksiz transfer, pahalý olur yaþlý olur onun yerine Serdar Gürleri alýn dedik bu üç,

Sarýyý gönderiyorsun, Erdoðaný alýyorsun, daha önce denenmiþ kangren olmuþ adamdan takýma fayda gelmez, topu alýp bekine pas verme iþini Sarý da pek ala yapardý bu dört,

Son dakikada penatlý kaçýran adama bir daha penaltý attýrýlmaz, Ronaldo olsa atmaz, bu beþ,

Þimdi krediler bitti, þýmarýklýklar bitti, hak eden oynayacak, buradan dönüþ yok, buradan þampiyonluk giderse kulübü kapatýn, bu altý.

makbernatsu
20.01.2022, 09:11
biz bu oyunu oynamaya devam edelim þampiyonluðu çok rahat veririz.

çok yana pas geri pas yapýyoruz sonucu almak için hiçbirþey yapmýyoruz.
böyle devam ederse biz gs den fark yeriz yazýyorum buraya.

giresunun en iyi adamlarý yoktu sivas gibi hiç beklemediðin rakipten kayýp olan 2 puan daha

þimdi zor maçlar baþlýyor bizim takým muhtemelen 5 haftalýk fikstürde ancak 7 8 puan toplar diye düþünüyorum bu vurdum duymaz oyunla

hüseyine gelirsek bu bu adam tam bir zeka geriliðine sahip.hala þunu öz evlat diye savunan çýkarsa onun vatanýndan kanýndan þüphe duyarým..terbiyesiz adam oyundan çýkýyorsun direk soyunma odasýna gidiyorsun istersen stad dýþýna köyüne git hiçbirimizin umrunda olmaz ama cýkarken arkadasýnla tokalasacaksýn beceriksizliðinin yanýna birde terbiyesizliðini eklersen olaylar baþka yere gider.

çoðu kiþinin basit maçlarda endiþelerini umarým anlamýþýzdýr. Nekadar fark olursa olsun malesef gereksiz maçlarda kaybedilen puanlar ve oyunu kazanmak adýna birþey yapmaman bu taraftarda acabalara neden oluyor..

týpký pandemi arasý kalan son 8 maç gibi.ozamanda hiç kazanmaya hevesli deðildin

hiç þampiyon olmaya hevesli deðildin

hiçbir futbolcumuz birþey yapmadý ve þampiyonluk baþakþehire gitti.sonra vay efendim lobi o bu þu.. çýk sahada oyna önce... önce sen iste lobiyi sonra konusuruz.malesef sivas macý ve dünkü maçta çoðu kiþiyi isteksiz gördüm... iþte çoðu kiþideki acabalarda bu yüzden..geçmiþ olsun

Doðan BULAT
20.01.2022, 09:11
Hah bak onlardan çok var... :)
O yüzden de orasý asla bir tribün olmayacak!
Onlar oraya kahvede maç izler gibi izlemeye gitmiþler. Etrafta gürültü de istmiyorlar. :)

Kritik maçlarý Ýstanbul'da oynasalar keþke :) Seyirci gitmez taraftar gider iþte o zaman :)
neyse sustum birazdan linç yerim þimdi.

7can61
20.01.2022, 09:15
Bir parantez de Zeki alçaðýna, hareketleri jestleri mimikleri, takýmdan intikam alma hýrsýyla yanan bir alçal müptezel.

Tarihin gördüðü en yeteneksiz topçulardan biriydin, yine de ekmek yedin, anadolu kulüplerinde top oynuyorsun, Trabzon bandrolün olmasa kim oynatýrdý lan seni oralarda?

Karaktersizin everest görmüþ hali, hangi yüzle geleceksin Trabzona memleketine?

Penaltýya haksýz itiraz, hakemi baský altýna almaya çalýþýyor, bir de kaçan penaltýdan sonra gidip piþmiþ kelle gibi sýrýtýyor hakemin yüzüne, kýrmýzý görmek için elinden geleni yaptý vermedi hakem.

Bir parantezde Giresuna, acýma yetime döner koyar götüne.

iso_4939
20.01.2022, 09:19
Yorum yapýyoruz burada. Herkes farklý düþünebilir. Saçma sapan olan yorumum deðil taraftar.
Siz kabullenebilirsiniz. Ben kabullenemiyorum.

Bu taraftarýn tek yapabildiði;
61. dk. samanyolu.
Ha bir de futbolcuyla taraftar el ele versin, þampiyonluk kupasý Trabzona gelsin :)

Bir de þu var mesela : https://www.youtube.com/watch?v=AhcIRr1B3Y4

https://www.youtube.com/watch?v=AhcIRr1B3Y4

Kadro yanlis oyun sifir 2 penaltiyi kacir ama taraftar hatali guzel

7can61
O zaman bir parantezde hüseyine açalým.

Hüseyin oðlum sende Zekinin geçmiþini geleceðini görüyorum.

Top sana geldi mi kalptan gidecek oluyor bu taraftar, attýðýn paslarýn yarýsý hatalý, stoperdeki adam hatalý pas oynayamaz lan gevþek.

5. dakikada taç çizgisinde adamý biçiyorsun, biraz daha ileri gitsen kýrmýzý kart.

Birde oyundan alýnca trip atýyosun hadi anladýk, adamýn elini neden sýkmýyosun lan gevþek!

Babanýzýn malý mu lan bu kulüp? Futbolcu adamsýnýz, parasýyla oynuyorsunuz, yeri gelince maçtan eþþekler gibi çýkacasýnzý adam gibi efendi gibi yerinize oturacaksýnýz.

Yok adam olmayacaðým diyorsun yallah giresuna, gevþek seni.

Harun CAN
Ders çýkarýrsak iyi. Böyle devam edersek hüsran.

Enes Ünal Kaya
20.01.2022, 09:21
Bir parantez de Zeki alçaðýna, hareketleri jestleri mimikleri, takýmdan intikam alma hýrsýyla yanan bir alçal müptezel.

Tarihin gördüðü en yeteneksiz topçulardan biriydin, yine de ekmek yedin, anadolu kulüplerinde top oynuyorsun, Trabzon bandrolün olmasa kim oynatýrdý lan seni oralarda?

Penaltýya haksýz itiraz, hakemi baský altýna almaya çalýþýyor, bir de kaçan penaltýdan sonra gidip piþmiþ kelle gibi sýrýtýyor hakemin yüzüne, kýrmýzý görmek için elinden geleni yaptý vermedi hakem.

Emre Belözoðlu'nu gördüm sahada resmen.
Onun annemde trabzonlu demesi geldi aklýma.

iso_4939
20.01.2022, 09:22
Tribün de aynen son 15 dakika hariç tiyatro izler gibi izliyordu.
Ne bir reaksiyon, ne bir ýslýk.

Takým kötüyken ateþlemesi gereken tribün orada yok.

Dün Göztepe maçýna da baktým, takýmlarýnýn durumu ortada. Tribün kapasiteleri ortada.

Ama destek var.

Trabzon'daki þeyin adý taraftar deðil. Seyirci.
Hocaya da takýma da giydiriyoruz deðil mi hata yapýnca?
Taraftar almayacak mý payýný?

Giresun rize ve trabzon koylerinde yollar kapali seyirci eksikligi bu yuzdendi her mac o sogukta 90 dakika bagirmak tezahurat yapmak her babayigidin isi degil

iso_4939
20.01.2022, 09:22
Dediler dediler takýmý rehavete soktular daha var 20 hafta 60 puan neyin kafasi bu keske o penalti olmasaydi daha az üzülürdük yikti bizi bakasetas birak lan 2.yi cornelyus atsin adam bile istedi yok yapýþ topa ben atacagim diye 2.cayni la birakta atamayacaksin belli hala ego pesindesin yazik etti

7can61
20.01.2022, 09:23
Emre Belözoðlu'nu gördüm sahada resmen.
Onun annemde trabzonlu demesi geldi aklýma.
Emre yine topçuydu, bu kara lahanada hallice. Türkiye dýþýnda bunu amatörde oynatmazlar, Grekoromen tipi türk topçusu, teknik taktik hak getire, karga tulumba rakibi boz, indir yere güreþ oyna.

7can61
20.01.2022, 09:26
Takým önde olsa 3. yü de at, dakka doksan herkes gergin, puan farký eriyor, sen nasýl bir daha atarsýn ya nasýl? Zaten tipinden belli atamayacaðýn, kenardaki hocalardan biri atma lan gel buraya diyemedi mi? Nasýl bir aymazlýk. Lan bize bunlarý yaþatmaya ne hakkýnýz var?

Mehmet BAÞ
20.01.2022, 09:26
Bu maç nedeniyle Abdullah Avcý konusunda da bir eleþtiri yapmak istiyorum.
Tamam hoca kontrol futbolu oynatýyor ve beklere hücum özgürlüðü vermiyor ama bu iþi artýk abartýyor!
Giresunspor maçýnýn ilk yarýsý boyunca takým resmen oyunu kilitlemek adýna oynayýp hiç hücum yapmadý.
Ýkinci yarý baþýnda kýsmen hücum eder olduk, golü yedikten sonra da topyekun saldýrmaya baþladýk.

Trabzonspor evinde rakibi ilk dakikadan itibaren boðacak! Kaybedecek 1 dk. bile olamaz!
Ama biz koca bir ilk yarýyý kontrol futbolu adýna çöpe atýyoruz. Hadi 10-15 dk. oynadýn sonra saldýracaksýn.
Hoca bu konuda özeleþtirisini yapsýn. Bu takým çoþkulu oynamak istiyor, kontrol kontrol bir noktaya kadar...
Peres'i hücuma çýkmýyor diye yerden yere vuruyorum meðer çocuk hoca yüzünden çýkmýyormuþ!
Disiplin, kontrol, sabýr vb. tamam ancak bu ligin ikinci yarýsýnda yalnýzca bunlar sökmez!

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 09:27
Giresun rize ve trabzon koylerinde yollar kapali seyirci eksikligi bu yuzdendi her mac o sogukta 90 dakika bagirmak tezahurat yapmak her babayigidin isi degil

30 Bine yakýn insan vardý.
Nicelik deðil, nitelik ile ilgili sýkýntý var.

Son 15 dakika nasýl baðýrdýlar? :)

Bunun seyirci profili ile ilgisi var.
Herkes nasýl baðýrýyor?
Milletin boðazýnda ekstra ses teli yok.
Tribüne gitmemiþ insanlar deðiliz.

alper*
20.01.2022, 09:28
Hamsik

Edgar

Waka

Djaniny

Gervinho

*

Ýlk 11'den net 5 adam yokken puan farký +-1, 2 korumayý baþardýk.

Bir de buradan bakýn.

MetehanS
20.01.2022, 09:29
Maç notlarým:

djaniny ve wakamenin takým için ne kadar önemli olduðunu görmüþ olduk.

orta alan Hamþiksizlikten aðlýyordu.

Puchacz, nokta atýþý transfer. Çok beðendim.

HT, gözünü seveyim, cebimizden verelim bizi sal.

Yusuf Erdoðan bence iyiydi, istekli ve dinamik oynadý.

Þu cornelius bir koþabilse... adam gol attýktan sonra gol sevincinde bile koþamýyor :)

Bakasetas sakatlýk sonrasý yoklarý oynuyor. "Bir gol atýp seriyi baþlatayým" istiyor ama olmuyor.

Peres maçýn en iyilerindendi. Her türlü oynadý adam.

Visça, nedense bir uyumsuzluk var. Daha ilk maçlar olur öyle diyeceðim ama mevcut eksik kadrodan sonra kendisinden +1 bekliyoruz.

ersn.alparslan
20.01.2022, 09:29
Ben bu bize karþý herkes kendini yýrtýyor lafýný anlamýyorum. Ne yani sen giresuna karþý kendi evinde kasýmpaþa kadar bile karakterli bir duruþ sergileyemiyorsan, 70 dakika sahilde gezmeye çýkmýþ gibi top oynuyorsan, önünden geçen topa ayaðýný uzatmýyorsan, maça yanlýþ kadroyla baþlayýp, oyuncularýn mevkilerile saçma sapan oynuyorsan bu giresunun ya da zeki yavrunun suçu mu ?

Býrakýn bu iþleri o sistemi var dediðiniz o halleder dediðiniz abdullah avcý hamsik olmadan hiç bir þey yapamaz.

Ya beþiktaþta basutsyhi diye bir kazma var adam maç içinde 10 defa pozisyona girip birini atýyor senin forvetin ayaðýna kafasýna deðeni atýyor ama adamý topla buluþturamýyorsun.

Bu beratýn kadro dýþý kalmasý için ne yapmasý lazým daha ? Formayý mý yere atsýn gözümüzün içine baka baka küfür mü etsin ?

federer61
20.01.2022, 09:32
4.maddede belirttiðin daha önce denenmiþ kangren olmuþ adamdan takýma fayda gelmez tezin 3.madde için geçerli deðil mi ? Serdar Gürler de boþ topçudur Y32 nin bi týk üstüdür fazlasý deðil.
Visca yý tartýþan adam Süper ligde onun kadar gol asist katkýsý yapan baþka bir adam gösterecek. Týpký Bakasetas ýn geçen devre arasý gelip verdiði katkýyý verecek merak etmeyin.
Kredinin bittiði falan yok az bi sakin olun. Konyaspor un gerek kadro geniþliði gerek bünyesinde futbolcu kalitesi ile kalan maçlarý götürebileceðini sanmýyorum. Gs ye yenilsek bile 2 haftalýk aradan sonra toparlanmýþ bir takýmla önce Kasýmpaþa ya ardýndan da en yakýn rakibimizi evimizde þamarlayarak güçlü þekilde devam ediyoruz. KORKMAYIN, Abdullah hocaya güvenin.

Hamsik oynayabilirim derse oynatacaksýn hoca bu bir,

Orta sahan karý gibi kývýrtýyor, özellikle beratý ikinci yarýnýn baþýnda çýkaracaktýn bu iki,

Burada dilimde tüy bitti, Visca gereksiz transfer, pahalý olur yaþlý olur onun yerine Serdar Gürleri alýn dedik bu üç,

Sarýyý gönderiyorsun, Erdoðaný alýyorsun, daha önce denenmiþ kangren olmuþ adamdan takýma fayda gelmez, topu alýp bekine pas verme iþini Sarý da pek ala yapardý bu dört,

Son dakikada penatlý kaçýran adama bir daha penaltý attýrýlmaz, Ronaldo olsa atmaz, bu beþ,

Þimdi krediler bitti, þýmarýklýklar bitti, hak eden oynayacak, buradan dönüþ yok, buradan þampiyonluk giderse kulübü kapatýn, bu altý.

Mehmet BAÞ
20.01.2022, 09:32
Nwakaeme, Hamsik, Djaniny, Koassi ve hatta Ömür gibi bireysel becerisi yüksek ve sürpriz iþler yapacak oyuncularýn sahada olmadýðý bir maçta kontrol oyunu oynayýp sabýr edeceðim dersen iþi son dakikaya býrakýr dün akþamki gibi bir hayal kýrýklýðý yaþarsýn. Yaratýcý oyuncularýn sahada olduðu noktada kontrol oyunu tercih edebilirsin zira bu oyunculardan birisi çýkar bir top atar golü bulursun. Nitekim bu zamana kadar hep böyle kazandýk. Ancak bu oyuncular sahada yokken koca bir ilk yarýyý çöpe atarsan son 20 dk. ecel terleri döker kaçýrdýðýn son dakika penaltýsý ile herkesi hayal kýrýklýðýna uðratýrsýn. Abdullah hoca da þapkasýný çýkartýp önüne koysun! Trabzonspor evinde koca bir ilk yarýyý hiçbir þey yapmadan harcayamaz! Burasý Trabzon, rakipleri evindeki maçlarda sindireceksin. Bitti.

kaçarava
20.01.2022, 09:37
Taraftarý beðenecek hâlim yok. Taraftarla coþacak, taraftarýn iteceði bir oyun yapýmýz yok onu da söylemek lazým. En azýndan rakibe baský kursunlar. O da yok.

Hoca bu kadar kontrollü oynatmaz. Takým öne gidemiyor. Bizim yaptýðýmýzý rakip bize yapýyor artýk. Merkezi kapatýp kanada itiyorlar. En büyük sorunlarýmýzdan biri takým olarak hücuma veya savunmaya kolektik olarak hýzlý hareket etmememiz. Ýlk yarý soldan gelen toplarda arka direkte biri olsa 2 gol atardýk.

Hocanýn hep bahsettiði sabýrlý pas oyunu, son 10 dakikadaki hatta uzatmalardaki pas oyunu. Rakibi kalesine doðru itince oyunun merkezi rakip kaleye çok yaklaþtý, merkezden kanadan kanattan merkeze pas yaparak rakibi çalkalayabildik. Maçýn harici bölümünde ise bu yapamadýk.

Rakip ne kadar derinde beklerse beklesin araya top atabilirsin. Ýkinci yarý dikkat ettim Cornelius bile araya koþu gösteriyor ama atan olmuyor.

jeepeers
20.01.2022, 09:38
Umarım dün akşamki netice hayırlı puan kaybı olarak anılır sene sonunda.
Ben de birçoğumuz gibi akşam inanılmaz sinirliydim. Sonra bir puan tablosuna baktım. Trabzonspor'lu olmanın ne demek olduğunu daha iyi anladım :D
Haddinden fazla gerilmenin ve sinirlenmenin manası yok. Hayallerimizin ötesi bir durumdayız şu an hala. O yüzden yıkıcı eleştiri yapmaya gerek görmüyorum. Biz camia olarak malesef stres yönetimi konusunda hep sınıfta kaldık. Umarım bu sene farklı olur bizim açımızdan.
Gelelim birazcık maçla ilgili konuşmaya.
Öncelikle bu takımın iç saha maçlarına rölanti başlama hakkı falan yok bunu Abdullah hocanın kanıksaması gerekiyor.
Maç maç gideceğiz stratejisi iyi güzel ama tempo kontrolü ligin orta alt sıra takımlarına her geçen dakika moral olarak döner ikinci yarı.
Artık hedef takımız, amaçsız takımlar bile bizden puan almak için her şeylerini sahaya yansıtacaklar. Bu yüzden en erken şekilde amiyane tabirle kafalarını ezip hadlerini maçın başında bildireceksin. Oyununla bugün fark yemezsek iyidir hissiyatını vereceksin rakiplere.
Bu maçtan sonra artık şahsi kanaatim biz yıldızlarımız olmadan oldukça sıradanlaşıyoruz ve diğer arkadaşlar fazla gevşemişler nasıl olsa Hamsik ya da Waka işi halleder diye. (Waka ne istiyorsa versin başkan, adamın kafası rahat etsin. 38 yıllık özlem söz konusu yemişim artık seneye ne yapacağımızı kimse kusura bakmasın!)
Hüseyin kardeşimizi ben olsam dün akşam tesislerden kovardım. Hem öz evlat kontenjanından takımda olacaksın, hem yıllardan beri bir çok defa sana fırsat verilmiş olacak ama sen saçının şekliyle ilgilendiğin kadar futbolculuk özelliklerin ile ilgilenmeyeceksin. Alışık olduğumuz altyapıdan çıkan yıldız adayı gelişimsizliği malesef. Sayısız örneği aklımıza geliyor sanırım.
Berat kardeşimiz ise ayrı bir vaka. Yeteneklerine ne kadar ihanet ettiğinin farkında mı bilmiyorum. İlk geldiğinde şu anki halinden daha dinamik, hareketli ve isabetli yüzdelerle oynayan çocuk şu sıralar bir Pirlo özgüveninde ama faydasız. Sanırım kendisi şu anki durumundan oldukça tatmin olmuş ve futbolcu olarak kariyer hedeflerine ulaşmış. Gelişim adına onda da hiç birşey göremiyorum.
Peres ağzımıza sene başında bir parmak bal çaldı sonra son maçın son 20 dakikasına kadar ortalıkta gözükmedi. Çocuk beklemenin stresine vermek istiyorum bu dönemi. Umarım rahatlamıştır ve düzenli olarak belli bir seviyede performans verir. Beklerden gelen hücum katkısı bizim için çok ama çok önemli. Kanat oyuncularımıza çok oyunculu karşılama yaptırmamak pozisyon üretkenliği için kritik öneme sahip. Waka'nın sihirbazlığı ile bir yere kadar. Vişça'dan aynı performansı kimse beklemesin çok üzülür. Biri sistem içindeki bug diğeri sistem içindeki önemli bir dişli.
Son zamanlardaki şanssızlığımızı aşabilip tam kadro olarak maçlara çıkabilirsek daha net göreceğiz tabi takımın işleyip işlemediğini. Umarım ilk yarıdaki gibi şans yüzümüze gülmeye başlar yakında. Başkanımıza ve hocamıza güvenim tam. Sonuçta bizi bu duruma getirenler onlar.
Şahsi kanaatim şikebahçe maçı sonunda ya toplu bir rahatlama yaşarız ya da Hüseyin hoca dönemindeki şampiyonluğa inancı kalmamış stresin altında ezilmiş takım otobüsü portresi sunarız etrafımızdakilere. Ne diyelim Allah yardımcımız olsun.

7can61
20.01.2022, 09:39
4.maddede belirttiðin daha önce denenmiþ kangren olmuþ adamdan takýma fayda gelmez tezin 3.madde için geçerli deðil mi ? Serdar Gürler de boþ topçudur Y32 nin bi týk üstüdür fazlasý deðil.
Visca yý tartýþan adam Süper ligde onun kadar gol asist katkýsý yapan baþka bir adam gösterecek. Týpký Bakasetas ýn geçen devre arasý gelip verdiði katkýyý verecek merak etmeyin.
Kredinin bittiði falan yok az bi sakin olun. Konyaspor un gerek kadro geniþliði gerek bünyesinde futbolcu kalitesi ile kalan maçlarý götürebileceðini sanmýyorum. Gs ye yenilsek bile 2 haftalýk aradan sonra toparlanmýþ bir takýmla önce Kasýmpaþa ya ardýndan da en yakýn rakibimizi evimizde þamarlayarak güçlü þekilde devam ediyoruz. KORKMAYIN, Abdullah hocaya güvenin.

Serdar Gürler kaç maç oynadý be Trabzonda, ayrýca adam kendini belirgin þekilde geliþtirmiþ izledin mi hiç bilmiyorum, maliyet performans açýsýndan uygun olacaktý.

Viscanýn daðlara taþlara giden þutlarýný izleyeme devam edeceðiz. Adamýn istatistiði belli 10 þutta bir gol. Katlanabilirseniz devam.

iso_4939
20.01.2022, 09:41
Takým önde olsa 3. yü de at, dakka doksan herkes gergin, puan farký eriyor, sen nasýl bir daha atarsýn ya nasýl? Zaten tipinden belli atamayacaðýn, kenardaki hocalardan biri atma lan gel buraya diyemedi mi? Nasýl bir aymazlýk. Lan bize bunlarý yaþatmaya ne hakkýnýz var?

Ikinciye bakmadim oturdum koltuga anladým atamayacagini bakasetas bile anladi ama egosu agir geldi birak visca veya cornelyus atsin zaten yeltendi bakasetas yapisti topa birak baskasi atsin senin degerin bir okadar daha artardi

Uður Kalyoncu
20.01.2022, 09:42
https://youtube.com/shorts/AEBuFsNpY70?feature=share

Bakasetas'in penaltýyý kaçýrdýðý andaki hissettiðim duygu.

Penaltý olmadan berabere bitse bu kadar üzülmezdim.

Neyse Nwakame, Djaniny, Hamsik ve Kouassi gelince çok büyük bir aksilik olmazsa güle oynaya þampiyon olacaðýz inþallah.

ÖmürKaradeniz61
20.01.2022, 09:42

Herkes nasýl baðýrýyor?
Baðýrma iþi boþ iþ sen topunu oynarsan zaten insanlar hareketlenecek. Sen sahada hayalet gibi dolan ben bu soðukta senin peþine baðýrayým baþka iþim yoktu.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 09:43
Ne Serdar Gürler'i Allah aþkýna? :)

Yusuf Erdoðan'dan bir týk yukarýda. Karþýlaþtýrdýðýnýz adam da Visca!

iso_4939
20.01.2022, 09:44

Herkes nasýl baðýrýyor?

Renktas seyirci tabiki onemli bir faktor ancak en son suclu taraftar olur...galibiyet olunca takim futbolcu yenilince taraftar kötü basaksehir maçýnda 40 bin kisi vardi susmadi ne oldu olmadi

ÖmürKaradeniz61
20.01.2022, 09:45
Hocamýzý seviyoruz ama birisi çýkýp hocam burasý Trabzon yardýrarak oynamamýz gerekiyor diye söylemesi lazým. Bu kadro bu oyunu oynayacak güçte ama mantýksýz bir þekilde o kadar gömülü oynuyor ki Trabzonspor 2-3 tane özel oyuncunun ayaðýna bakýyor. Bugün onlar da olmayýnca takke düþtü kel göründü misali oldu.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 09:46
Baðýrma iþi boþ iþ sen topunu oynarsan zaten insanlar hareketlenecek. Sen sahada hayalet gibi dolan ben bu soðukta senin peþine baðýrayým baþka iþim yoktu.

Ona seyirci diyorlar iþte.
Fazlasý deðil.
15 puan öndeki takýmýn tribünüsün sen. Ona göre davranacaksýn.

Tribün sahadaki oyuna göre hareketlenmez.
Tribün zaten hareketlenmek için oradadýr.
Takýmý yürüyemezken bile iter.
Ýtemiyorsa kuru kalabalýktan fazlasý deðildir.

Baþka iþin yoksa tribünde kuru kalabalýða ihtiyaç yok.

Gidin biraz Bursa'nýn, Göztepe'nin, A.gücü'nün tribünlerini falan kontrol edin.
Ýstanbul takýmlarýný hiç saymadým.

Tribün destek için takýmýn iyi oynunu mu beklermiþ?
Evden izle o zaman!
Zaten iyi olan takýmý desteklemek dýþýnda maharetin yok demek ki!

iso_4939
20.01.2022, 09:49
Oyle veya boyle bu takim þampiyon olacak yeterki rehavete kapilmayalim bizi zorlayacak takim suan yok birakin konya ibb filan

UÐUR DURTAÞ
20.01.2022, 09:52
Þampiyonluðun en büyük adayý biziz
takýma sahip çýkacaðýz ve yanýnda olacaðýz
bu demek deðildir ki hakaret etmeden takýmý hocayý eleþtirmeyeceðiz
tabiki eleþtireceðiz.

**
peres malatya maçýndaki kýrmýzý kartlýk harekettin dolayý çok eleþtirdik
emin olun avcý hocada perese gerekli uyarýlarý yapmýþtýr
hemde ciddi anlamda yapmýþtýr.

ee avcý hocam aynýsýný sen yaptýn sahaya girdin kýrmýzý gördün ve
dün sahada bizi yanlýz býraktýn
ne farkýn var peres den
sende dikkat edeceksin avcý hocam hareketlerine kýrmýzý görmeyeceksin
takýmý eksik býrakmayacaksýn

takdik ve rakip analiz konusunda dün çok yetersizdik
buna birde sizin sahada olmayýþýnýz eklenince galip gelemedik

ilk yarýdaki kiþiliksiz oyunu sindiremedim hala
ne demek puan farkýný açmýþ bir takým kendi sahasýnda
koskoca bir ilk yarýyý rezil bir oyunla bitirmek
olmadý avcý hocam
bu oyun bize yakýþmýyor

elimizde ciddi yetenekli hucüm oyuncularý varken kendi alanýmýzda devamlý al gülüm ver gülüm
bir yere kadar 80.dakikadan sonra rakibi nasýl 1.bölgeye hapis ettik yasladýk
demek ki bu oyunu oynayabiliyoruz

bizim kendi sahamýzda bu oyunu oynamamýz rakiplere cesaret veriyor
þu tempoyu istekli presli oyunu oyun baþlarken yapsak ne olur avcý hocam?

gözlerden kaçmýyor son maçlarýmýzda rakip hocalarý bizi daha iyi analiz ediyor ve baþarýlýda oluyor

dün maça tekrar dönersek net olarak göründü
psikolojik olarakta iyi hazýrlanmamýþ takým

giresun 3 gün önce 10 kiþi kaldý ve 1 saat 10 kiþi mücadele etti
maç öncesi içimden düþündüm 10 kiþi mücadele ettiler bizim maça biraz durgun yorgun isteksiz baþlarlar dedim
nerdeyse son 10 dakika hariç oyunun hakimi giresunspordu

bu durumu sindiremedim þu saate kadar

**

visca deðerli klas bir oyuncusun
2 maçtýr oynuyorsun(sivas-giresun)
ve 2 maçtýr takýma gr katkýn olmadý
benim gözümde takýmý eksik oynattýn
lütfen devreye gir artýk
ihtiyacýmýz var sana

**
peres geldiði günden bugüne kadar bizi uyutan aldatan bir oyunu var
oynamadýðý gibi malatya mçýnda kýrmýzý kartý dünde sarý kartý vardý hoca göstermedi veya görmedi..
dünkü gol asisti süperdi
eeee onun dýþýnda etliðe sütlüðe karýþmadan sahada bir duruþu var
ben kabul etmiyor
2 maç güzel oynadýðýna tanýk olmadým daha

dorukhan ne oldu kardeþim sana
umarým sana olan güzel söylemlerimizden dolayý þýmarmamýssýndýr
güçsüzleþtin,o kadar net olarak gürünüyor ki formsuzluðun isteksizliðin

dün buradan bir yazý yazmýþtým
aðýrlýklý basetasý yazmýþtým.
gol atacaðým diye bencillik yapma dedim
asist yap gol ataný deðil seni alkýþlarýz diye
keþke 2.penaltýyý atmasaydýn
yine bencillik yaptýn.

en tepede yazdýðým gibi
takýma sahip çýkacaðýz ve þampiyon olacaðýz.

federer61
20.01.2022, 09:59
Yine ayný durum olsun yine Serdar Gürler i almazdým. Edin Visca bu ligin tartýþmasýz en iyi sað açýðýdýr o istatistikleri yapan bir adamý ayný maliyetlere alabilir miydin ? Haftada bir sakatlanan Serdar Gürler le Visca yý kýyaslama hatasýna düþmem asla .

Visca uzun yýllardýr oynadýðý klüpten ayrýlýp bambaþka bir þehre ve takýma geldi, birkaç maç toleransý olacaktýr. Visca kendini bulacaktýr.

Serdar Gürler kaç maç oynadý be Trabzon da, ayrýca adam kendini belirgin þekilde geliþtirmiþ izledin mi hiç bilmiyorum, maliyet performans açýsýndan uygun olacaktý.

Viscanýn daðlara taþlara giden þutlarýný izleyeme devam edeceðiz. Adamýn istatistiði belli 10 þutta bir gol. Katlanabilirseniz devam.

Turan AKYILDIZ
20.01.2022, 10:03
merhaba arkadaþlar..uzun zaman sonra isimle giriþ yaptým..hep yandan takip ediyordum forumu...benim kadar karamsar kimse olmaz Trabzonsporumuz söz konusu olunca ama bu sene o kadar rahatým ki hiç bir þey olmayacak merak etmeyin..þu maçta tek pozisyon vermeden gol yedik bir sürü gol kaçýrdýk..býrakýn düþmanlarýmýz az sevinsin bir tutam bal sürelim dudaklarýna heveslensinler..sadece þansýmýz yaver gitmiyor bu ara o kadar..rahat olun ve þampiyon olacaðýmýz günü bekleyin..yýkacaðýz ortalýðý Allah'ýn izniyle...

cem1990
20.01.2022, 10:12
Ne tantana ettiniz be
Oyuncuyu sövmeyi geçtim anasýndan bacýna kadar sövdünüz
Ýki koyun güdemeyecek adamlar forumun verdiði güçle artislik peþinde
Öfkeciklerini kusuyorlarmýþmýþ
Çok delikanlý iseniz twitter da aleni sövün

UÐUR DURTAÞ
20.01.2022, 10:21
Þampiyonluðun en büyük adayý biziz
takýma sahip çýkacaðýz ve yanýnda olacaðýz
bu demek deðildir ki hakaret etmeden takýmý hocayý eleþtirmeyeceðiz
tabiki eleþtireceðiz.

**
peres malatya maçýndaki kýrmýzý kartlýk harekettin dolayý çok eleþtirdik
emin olun avcý hocada perese gerekli uyarýlarý yapmýþtýr
hemde ciddi anlamda yapmýþtýr.

ee avcý hocam aynýsýný sen yaptýn sahaya girdin kýrmýzý gördün ve
dün sahada bizi yanlýz býraktýn
ne farkýn var peres den
sende dikkat edeceksin avcý hocam hareketlerine kýrmýzý görmeyeceksin
takýmý eksik býrakmayacaksýn

takdik ve rakip analiz konusunda dün çok yetersizdik
buna birde sizin sahada olmayýþýnýz eklenince galip gelemedik

ilk yarýdaki kiþiliksiz oyunu sindiremedim hala
ne demek puan farkýný açmýþ bir takým kendi sahasýnda
koskoca bir ilk yarýyý rezil bir oyunla bitirmek
olmadý avcý hocam
bu oyun bize yakýþmýyor

elimizde ciddi yetenekli hucüm oyuncularý varken kendi alanýmýzda devamlý al gülüm ver gülüm
bir yere kadar 80.dakikadan sonra rakibi nasýl 1.bölgeye hapis ettik yasladýk
demek ki bu oyunu oynayabiliyoruz

bizim kendi sahamýzda bu oyunu oynamamýz rakiplere cesaret veriyor
þu tempoyu istekli presli oyunu oyun baþlarken yapsak ne olur avcý hocam?

gözlerden kaçmýyor son maçlarýmýzda rakip hocalarý bizi daha iyi analiz ediyor ve baþarýlýda oluyor

dün maça tekrar dönersek net olarak göründü
psikolojik olarakta iyi hazýrlanmamýþ takým

giresun 3 gün önce 10 kiþi kaldý ve 1 saat 10 kiþi mücadele etti
maç öncesi içimden düþündüm 10 kiþi mücadele ettiler bizim maça biraz durgun yorgun isteksiz baþlarlar dedim
nerdeyse son 10 dakika hariç oyunun hakimi giresunspordu

bu durumu sindiremedim þu saate kadar

**

visca deðerli klas bir oyuncusun
2 maçtýr oynuyorsun(sivas-giresun)
ve 2 maçtýr takýma gr katkýn olmadý
benim gözümde takýmý eksik oynattýn
lütfen devreye gir artýk
ihtiyacýmýz var sana

**
peres geldiði günden bugüne kadar bizi uyutan aldatan bir oyunu var
oynamadýðý gibi malatya mçýnda kýrmýzý kartý dünde sarý kartý vardý hoca göstermedi veya görmedi..
dünkü gol asisti süperdi
eeee onun dýþýnda etliðe sütlüðe karýþmadan sahada bir duruþu var
ben kabul etmiyor
2 maç güzel oynadýðýna tanýk olmadým daha

dorukhan ne oldu kardeþim sana
umarým sana olan güzel söylemlerimizden dolayý þýmarmamýssýndýr
güçsüzleþtin,o kadar net olarak gürünüyor ki formsuzluðun isteksizliðin

dün buradan bir yazý yazmýþtým
aðýrlýklý basetasý yazmýþtým.
gol atacaðým diye bencillik yapma dedim
asist yap gol ataný deðil seni alkýþlarýz diye
keþke 2.penaltýyý atmasaydýn
yine bencillik yaptýn.

en tepede yazdýðým gibi
takýma sahip çýkacaðýz ve þampiyon olacaðýz.

**
Sivasta hava þartlarýný göz önünde bulundurarak yorum yapmak daha doðru olur
yanlýz ilk yarý zemin fena deðildi buna raðmen baþta hamsik olmak üzere bakasetas visca dorukhan
istenilen düzende deðillerdi..
alýnan 1 puan kazanç olarak baktýk.iyide yaptýk.
*
bugün evimizdeyiz
rakip komþu giresun
basit bir rakip deðil
her takýmý ciddiye alacaksýn

bakasetas güzel kardeþim son maçlarda hiç bir þey oynamýyorsun
iyi niyetinle ilgili bir düþüncemiz yok
belkide çok þey yapmak istiyorsun ama varlýk gösteremiyorsun
sana güveniyoruz...
illa gol atacaðým diye düþünme(bencillik yapma)
mücadeleyi býrakmamanda gol attýn anlamýna gelir
rakipten top çalsanda gol attýn anlýmýna gelir
güzel ortalar yapsanda gol attýn anlýma gelir
kilit paslar,güzel kornerler atsanda gol attýn anlamýna gelir
hele hele gol asistti yapsan dahi golü ataný deðil asist yapaný alkýþlarýz.
lütfen artýk sahaya aðýrlýðýný koyma vaktin geldi bakasetas
tekrar ediyorum o potansiyel o yetenek sende var
güveniyoruz sana.

sadece bakasetas deðil akþam ki maçta dorukhandan hamsikten ömürden cornelius viscadan özelliklede oynarsa
peres ten artý bir katký bekliyorum.

pazar günkü gs maçý öncesi güzel bir oyunla alýnacak 3 puan süper olacaktýr.

drose61
20.01.2022, 10:21
Ona seyirci diyorlar iþte.
Fazlasý deðil.
15 puan öndeki takýmýn tribünüsün sen. Ona göre davranacaksýn.

Tribün sahadaki oyuna göre hareketlenmez.
Tribün zaten hareketlenmek için oradadýr.
Takýmý yürüyemezken bile iter.
Ýtemiyorsa kuru kalabalýktan fazlasý deðildir.

Baþka iþin yoksa tribünde kuru kalabalýða ihtiyaç yok.

Gidin biraz Bursa'nýn, Göztepe'nin, A.gücü'nün tribünlerini falan kontrol edin.
Ýstanbul takýmlarýný hiç saymadým.

Tribün destek için takýmýn iyi oynunu mu beklermiþ?
Evden izle o zaman!
Zaten iyi olan takýmý desteklemek dýþýnda maharetin yok demek ki!hocam tribünlerde maç izleyince tüm stadlarda fark anlasiliyor. biz tribün kültürü olusturamadik malesef. þu konuda haklýsýn, senin takýmýn 15 puan fark atmýþ, maçýn baþýndan sonuna kadar coþkulu olman gerek, illa hareketli oyuna gerek yok ki sana zaten dünya kadar fark atarak o coskuyu verdi takým. bir maçta kötü oynayinca tribünun coskuyu kaybetmesi çok garip.

SM-G780G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Doðukan Uçan
20.01.2022, 10:23
Aga geceden beri düþünüyorum da bu maç için takýma kýzmak saçma olur.
Ýlk yarý top oynamadýk evet doðru.
Ama ikinci yarý oynanan oyunu çoðu maçta oynasak zaten ligin içinden geçeriz.
Dün oynanan maçýn berabere bitmesi futbol mucizesiydi.
Bu kadar eksiðe raðmen rakibi domine ettik.
Baþta konyalýlar olmak üzere istanbul'un semt takýmlarýnýn taraftarlarý neye seviniyor tam olarak anlayan var mý?
1 maðlubiyetimiz var adamlar 6 7 maðlubiyet almýþ.
Maçýn siniriyle herkes kötü yorumlar yaptý fakat maçtan sonraki tabloya baktým þu maçý abartýsýz ikinci yarýdaki oyunla en az 2-3 farkla almamýz gerekirdi.

Cenkhan
20.01.2022, 10:25
Sakin olun.

Bu takým maç kaybetmiyor iþte, kadronun yarýsý yokken, dünyalarý kaçýrýp üzerine penaltýyý da deðerlendirememiþken bile beraberlik alýyor en kötü. Geriye kaldý 16 maç, en muhtemel rakip ile aramýzda 15 puan var. Biz kalan maçlarýn yarýsýndan beraberlik alacaðýz da, onlar tüm maçlarýný kazanacaklar da...

Kendi evlerinde bizi yenseler bile olmaz o iþ.

Tekke
20.01.2022, 10:27
Trabzonspor neden büyüktür?

Diðer 3 büyütülmüþ gibi büyütülen sahte kupalardan deðil, sporu mertçe yaptýðý için büyüktür. Dün Flavio-Diabate-Zeki ölümüne oynadý, 2 sinin tapusu hala Trabzonda, imperetör gibi seni alacaðýz ya da federasyon bizim milli takýma yollarýz gibi ayartma-þike-teþvik Trabzonda olmaz.

Giresun açýk ara Trabzonun iliþkisi en iyi takýmdýr, dün kardeþçe savaþtýlar BU SEBEPLE TRABZONSPOR tektir büyütülmüþler içinde...

Þike Teþvik hakemler fikstür medya þeytanlarý baronlar bahisçiler sevmez Trabzonsporu, korkudan bunlarý konuþamazlar bile Trabzonspor ile, kendi aralarýnda sahte kupalarý kadehlerle kutlarlar...

Bize lazým deðil, aslanlar gibi 35 yýldýr zevkle izleriz, kaçamazlar, birgün yýkýlýr o bozuk düzen ve o sene bu sene...

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 10:30
hocam tribünlerde maç izleyince tüm stadlarda fark anlasiliyor. biz tribün kültürü olusturamadik malesef. þu konuda haklýsýn, senin takýmýn 15 puan fark atmýþ, maçýn baþýndan sonuna kadar coþkulu olman gerek, illa hareketli oyuna gerek yok ki sana zaten dünya kadar fark atarak o coskuyu verdi takým. bir maçta kötü oynayinca tribünun coskuyu kaybetmesi çok garip.

SM-G780G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Tribün rakip seçiyor. Fener maçýnda, Baþakþehir maçýnda gayet coþkulu tribün vardý.
Uyuduklarý 10-15 dakika var. Olur o kadar.

Baþakþehir maçýnda müthiþ mi oynadýk? Yoo!!

Maç seçiyorlar.

Takým maç seçince kýzýyoruz.
Taraftar niye seçiyor?

Olmadý.
Bizim tribün gücümüz 3-5 maç dýþýnda kuru kalabalýktan ibaret.
Maalesef.

Murat Keçeci
20.01.2022, 10:37
Kaçan 2 puan üzücü olsa da zaman zaman böyle dönemler olur.ideal kadrodan çok eksik vardý.Elimizdekilerde kaliteli oyuncular fakat oyunun güçlü olmasý için oyuncularýn birbirini daha iyi anlamasý gerekiyor bunun tek ilacý da pratik yapmaktan geçiyor.

Maçýn detaylarýna gelirsek maçýn kilit oyuncularý berat ve dorukhan idi.Maç baþlarken maçý izlediðim arkadaþlara þöyle yorum yaptim.Merkezdeki bu ikili iki yönlü oynayabilirseler zoru kolaya çeviririz yok baþaramaz iseler o zaman zor bir maç bizi bekliyor dedim.Malesef ikinci olasýlýk gerçekleþti.Bu ikili top rakipteyken iyi olsalarda top bizdeyken üretken deðildiler ve dolayýsýyla hücumda yeterli kaliteye ulaþamadýk.Nwakaeme,Djaniny gibi bireysel oyuncularimiz olsaydý.Yine bi þekilde onlarin becerisiyle sonuca giderdik ve o zaman orta göbekteki berat-dorukhan ikilisi sýrýtmazdý.Ama bu maçta daha çok takým oyuncusu özelliðindeki bakasetas,visca,ömür ve cornelius ile oynadýðýmýz için onlarýn merkezden ve kanat beklerinden desteklenmesi gerekiyordu.Bunu yapamayýnca maç kilitlendi.Ne zaman bunu baþardýk 10 dakka da maçý kazanabilecek seviyeye getirdik.

Hüseyinin oyundan alýnmasý doðruydu.Her an takimý 10 kiþi býrakabilecek hareketleri olabilen bir oyuncu ve atýlsaydý maç daha da zora girerdi.Çok basit ve erken sarý kart gördü.Rakip oyuncu taç çizgisi üzerinde ve kaleden çok uzakta iken yapacaðý tek þey koþu yolunu kapatmaktý kayarak rakibe gitmesine gerek yoktu.Oyundan çikarken verdiði tepki çok yanlýþtý.Taraftara veya hocaya kizarak soyunma odasina gidiþini hýrsýndan oynama isteðinden dolayý affedebilirim ama oyuna giren arkadaþýný hiç iplemeden geçip gitmesi çok ayýp bir hareket idi.Derhal takim arkadaþlarindan özür dilemeli eðer böyle bir niyeti yoksa da hazýr transfer süreci açýkken sað stopere gerekeni yaparak onu elden çýkartabiliriz.

Visca elinden geleni yaptý.Paslarý son derece kaliteydi.Bakasetas çok istekliydi.Takimin önemli isimleri olmayinca sahadaki sorumluluðun ona kaldýðýný biliyordu çok þey yapmak istedi ama yapamayinca stresin altýnda ezildi ve son dakkada kaçýrdýðý iki penaltý vuruþuyla olumsuz anlamda maçin önüne gecti.

Yeni sol bek Puchacz güzel futbol oynadý.Onu izlerken uzun süredir sol beksiz oynadýðimiz daha da gözler önüne çýktý.

Gelelim puan kaybýna ve ligdeki duruma iki puan kaybettik doðrudur fakat yariþtaki diger takimlarinda bizden farký yok.Mesela en yakin takipçi konya da bizim gibi baskýlý oynamasina raðmen rakibi çözemedi.Duran top golüyle maçý kazandý.basaksehirde yine bize benzer bir sendrom yaþadý.bjk,fb kazandý ama öldü öldü dirildiler.Kisacasi bu dönemde maç kazanmak üst gruptaki tüm takimlar için zor çünkü ilk yarýda yatýþta olan alt gruptaki takimlar artik daha fazla maçlara asýlmaya baþladi.Herkes pabucun pahali olduðunun farkýnda.

Biz kaliteli takýmýz yakýn zamanda Allahin izniyle iþleri yine rayýna oturtacaðýz.Burada en önemli sorumluluk taraftara düþüyor.Pozitif desteðimizi her þartta sürdürmeliyiz.Her maçý birbirinden baðýmsýz final macý gibi görmeliyiz.Bir önceki maçin ruh halini bir sonra ki maça taþýmamalýyýz.giresun maçýnda 2 puan kaybettik.Son dakka da elimize geçen galibiyeti kaçýrdýk üzüldük hatta bazýlarimýz gece uyumadý ama bugün yeni bir gün ve yeniden baþlýyoruz.Sonuç ne olursa olsun her maçtan sonra mental açýdan kafayý boþaltýp diðer maça odaklanmaliyýz.

Ikinci yari puan durumunda 3 maç sonunda bizimle yarýþtaký üst gruptan en fazla puan toplayan 7 puan toplamýþ bizimde 5 puanimiz var yani herkes birbirine yakin sýfýrlayarak baþladýðýmýz ikinci yarý puan durumunda Allahýn izniyle yine zirveye cýkacaðýz.ilk yarýda giresunu yenip gs ile berabere kalmýþtýk.Simdi giresunla berarabere kaldiysak o zaman bizde gider gs yi yeneriz daha önce nasýl yaptýysak yine yaparýz.

Harun-61
20.01.2022, 10:42
Rabbim af etsin. aradan 12 saat geçmiþ. Sabah Namazýnda bile penaltý pozisyonu geliyor aklýma.

Delirmemek elde deðil...

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 10:45
Ýyi ders oldu bize. Gerçekten iyi oldu.

Sadece iki kelimeyle özetleyeceðim,

Seyircisiyle, yönetimiyle, futbolcusuyla ÇOK ÞIMARDIK.

Kusura bakýlmasýn.

Evet. Çok haklýsýnýz.

Giresun leþ, 3-0, 4-0 diyenlerle doluydu burasý

Þimdi de GS için aynýsýný söyleyenler var.

2.penaltýda þampiyonluðu kaçýrmýþýz kadar yýkýldým. Uyku tutmadý.

Penaltý kaçýrýlýr ama 2.kez kaçýrýlmaz. Ya da baþka birine býrakýrsýn o atar, beceremedim, hakkýmý saldým dersin. Penaltý olmasaydý ve 1-1 bitseydi bu kadar kahrolmazdým.

Yahu ilkini kaçýrdýn ikincide neden ýsrar ediyorsun Baka efendi. Býktýk sizin bu inat ve egolarýnýzdan

Malatya maçýndan beri pozisyon üretmekte zorlanýyoruz. Hatta Baþakþehir maçý da dahil

Yenmeyecek goller yiyoruz ki adeta ikram bunlar

Aklýma getirmek istemiyorum ama 2010-2011 2.devresinde peþ peþe beraberlikler aldýðýmýz travmayý tekrar yaþamayýz.

Gerçekten güne büyük üzüntü ve moral bozukluðu ile baþladým.

GS'yi yensek bari

tristram
20.01.2022, 10:50
nwaekeme,hamsik,djaniny,abdulkadir..bu adamlarin ayni anda sahada olmadigi tum maclarda benzer zorluklari yasariz.hepsi hem oyun hem kalite anlaminda bize sinif atlatiyorlar.bunlara cornelius ve sakatlanan gervinho'yu da ekleyebiliriz..umarim visca'da bu gruba katilir.

bu sene dunku mactan cok daha kotu oynadigimiz bir cok mac oldu ama kaliteli ayaklar sayesinde maci bir sekilde kopardik.penaltilari atsaydik yine bir sekilde kazanmis olacaktik ama takimda kalite eksikligi bariz hissediliyor.umarim eksikler kisa surede takima geri doner.

bu arada zeki yavru denen kansiz herife iki cift lafim var.yillarca buradan ekmek yedin,bu takimin markasi sayesinde anadolu'da hala sozum ona topculuk yapiyorsun.trabzon meydaninda butun sulalenin irzina mi gectiler?nedir bu kin nedir bu alcaklik?son 25 sene izlemedigim mac sayisi bir elin parmaklarini gecmez. bize karsi bu kadar hirsli olan bir 2011'de hirsindan yorgunluktan sahaya kusan sikeci doga kaya'yi gordum bir de dun zeki yavru'yu.bu ne dusmanliktir kardesim..bu adamin ailesi trabzon'lu degil mi?onlarin yuzune nasil bakacak..kimse profesyonellik demesin cunku zeki denen sevimsiz kazma baska bir evrede.

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 10:53
Rabbim af etsin. aradan 12 saat geçmiþ. Sabah Namazýnda bile penaltý pozisyonu geliyor aklýma.

Delirmemek elde deðil...

Al benden de o kadar

Penaltýnýn gole çevrilmemesi için ne gerekiyorsa yaptýk.

Füzeci Hami'den sonra penaltýcý yetiþtiremedik.

Yazýk deðil mi bu soðukta stadyuma gelen insanlara ve biz gurbette TS hasreti ile yanýp tutuþanlarýn hayaline

Þampiyonluða bu kadar yakýnken böyle lakayt tavýrlar olmamalý

Penaltýyý Ha Baka atmýþ ha baþka biri atmýþ. Mühim olan gole çevrilmesi deðil mi arkadaþ

Bakasetas nolur bir daha penaltý atma!

Gecemiz zehir oldu.

Sezon sonu umarým bu 2 puaný aramayýz.

Sezon sonlarýna doðru stres artacak ve biz finalleri kaldýramýyoruz. Bu yüzden böyle maçlarý geçip yolu kýsaltacaksýn.

Kimse çýkýp bana, penaltýdýr kaçar demesin. Hele Orhan AK hiç demesin.

Saygýsýz, þýmarýk HT4 de bir daha bu takýmýn formasýný giymesin. Hekimoðlu veya baþka bir takýma verilsin. Uzatýlan eli tutmamak nedir yahu? Adam gibi oyna o zaman. 3.dakikada adam biç. Ýlk 7 dakikada 3 kritik pas hatasý yap. Eee bir de senin kaprisini mi çekeceðiz embesil. AA Parmak'a yaptýðý operasyonu ona da yapmalý. Dünkü olaydan sonra o stadda saðlýklý top oynayamaz. Kapasite bu kadar.

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 10:58
Sakin olun.

Bu takým maç kaybetmiyor iþte, kadronun yarýsý yokken, dünyalarý kaçýrýp üzerine penaltýyý da deðerlendirememiþken bile beraberlik alýyor en kötü. Geriye kaldý 16 maç, en muhtemel rakip ile aramýzda 15 puan var. Biz kalan maçlarýn yarýsýndan beraberlik alacaðýz da, onlar tüm maçlarýný kazanacaklar da...

Kendi evlerinde bizi yenseler bile olmaz o iþ.

9 puan var (1 maçý eksik olarak)

uranyum6113
20.01.2022, 10:59
Selamun Aleyküm herkese..
Çok uzun zamandýr sadece okuyordum
Dün gece birçoðunuz gibi bende uyuyamadým
Tabiki eleþtirelim ve tabiki sorgulayalým ÝnþaAllah
bunlarda Bizlere çok deðerler katacak.
Ama bugün ve bugünden sonra hiç desteklemediðimiz
kadar DESTEKLEYELÝM.
Hepimizin umutlarý yemyeþil kalsýn
hepimiz ÞAMPÝYONLUÐA uyandýðýmýz
sabahý hayal edelim 2 maç ile bu puanlar
toplanmadý 2 maç ilede kaybetmeyiz.
Trabzonsporu çok Seviyorum ve de burada benim
gibi gönül vermiþ olanlarýnda üzgün olduðunu biliyorum
Lütfen bugün DÝK OYNA dediðimiz gibi DÝMDÝK duralým.
Hepinize Saygýlarýmla

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 11:00
Tekrar edilen penaltýdan sonra bana gelen mesajlar (en yakýn akrabalarým da dahil buna)

Hakemler sizi zorla þampiyon yapacaklar.

Ah Baka ah, ne hallere düþürdün bizi

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 11:04
Selamun Aleyküm herkese..
Çok uzun zamandýr sadece okuyordum
Dün gece birçoðunuz gibi bende uyuyamadým
Tabiki eleþtirelim ve tabiki sorgulayalým ÝnþaAllah
bunlarda Bizlere çok deðerler katacak.
Ama bugün ve bugünden sonra hiç desteklemediðimiz
kadar DESTEKLEYELÝM.
Hepimizin umutlarý yemyeþil kalsýn
hepimiz ÞAMPÝYONLUÐA uyandýðýmýz
sabahý hayal edelim 2 maç ile bu puanlar
toplanmadý 2 maç ilede kaybetmeyiz.
Trabzonsporu çok Seviyorum ve de burada benim
gibi gönül vermiþ olanlarýnda üzgün olduðunu biliyorum
Lütfen bugün DÝK OYNA dediðimiz gibi DÝMDÝK duralým.
Hepinize Saygýlarýmla

Yüreðine saðlýk
TS düþmanlarý Konya þampiyon olsun derdindeler.
18 düþmana karþý+medya=19 düþmana karþý kazanýlmýþ bir þampiyonluk hikayesi yazýlýyor.
Geliyor gelmekte olan
GS maçýndan baðýmsýz yazýyorum. Ýçerideki Kasýmpaþa ve Konya maçlarýna 6 puan yazýyorum.
GS maçýndan ümitsiz deðilim. Vaka ve Marek dönerse avantajlý oluruz. Djaniny de dönsün artýk
Pucaþ iyi kumaþ. Onunla baþlasaydý daha iyi olurdu.
HT4 takýntýsý pahalýya mal oluyordu az kalsýn. Ders çýkarýrlar artýk

mmert
20.01.2022, 11:10
Mental yorgunluk, eksikler ve eksikler nedeniyle bir planýn olmamasý ana sorunumuz.

Takým olarak çok yavaþ oynamamýz genel manada rakibin iþini kolaylaþtýrýyor.

Hüseyin iyidir kötüdürden baðýmsýz artýk rakipler de Hüseyin'i býrakarak savunmada +1 avantaj yakalýyor.

Abdüþ - Dorukhan - Bakasetas daha iyi bir üçlü. Berat gerçekten rezil durumda.

Ben puan kaybý bekliyordum. Çok kötü bir maç oynadýk. Yenilebilirdik de ama 1 puan da önemli. Psikolojik olarak yenilmiþ gibi de olsak (penaltýlar) 1 puan da kötü zamanýmýzda iyidir.

Milli aradan sonra Nwakaeme ve Djaniny'nin katýlmasý; Hamsik'in dönüþü; Abdüþ'ün hafif sakatlýðýnýn düzelmesi; Dorukhan, Bakasetas ve Visca'nýn formunu artýrmasý; Kouassi ve Puchacz'ýn adaptasyonu bizi rahatlatacaktýr.

Milli aranýn ardýndan iki maçýn da evimizde olmasý avantajýmýz. Galatasaray maçýnda maðlup olmadan o maçlarý (Kasýmpaþa - Konya) coþkulu oynayýp kazanýrsak Allah'ýn izniyle þampiyonluk turuna döneriz.

Bu dönemde medya ve dahili ortaklarý karýþýklýk çýkarmaya çalýþacaklar. Oyuna gelmemek lazým. Bizi en çok etkileyen Edgar'ýn sakatlýðý oldu.

uranyum6113
20.01.2022, 11:12
Abi senin yazýlarýnýda ilgiyle okuyordum.
Cevapladýðýn için teþekkür ederim.
Bu sabah hergün gittiðim çay ocaðýndaki
Trabzon sevdalýlarýnada aynýsýný söyledim
Bu zamanlar DÝK durma zamanlarý..
Antrenörlerimiz hatalarýnda çokda ýsrarcý
olmuyorlar Onlarda kendilerini geliþtirmeye
çok açýklar ve de dediðin gibi takýmýmýzýn
ana taþlarý geri geldiðinde çok daha iyi
olacaðýz ve nasipse hepimiz TRABZONDA
buluþacaðýz kýsa bir süre sonra.

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 11:12
Zeki Yavru kadar itici bir tip görmedim.
Bu ne kin, bu ne hýrs
Ekmek yediðin takým ve memleketine ne bu tavýrlar?
Trabzon meydanýnda utanýrsýn bak. Akýllý ol.

Turan AKYILDIZ
20.01.2022, 11:13
Trabzonspor neden büyüktür?

Diðer 3 büyütülmüþ gibi büyütülen sahte kupalardan deðil, sporu mertçe yaptýðý için büyüktür. Dün Flavio-Diabate-Zeki ölümüne oynadý, 2 sinin tapusu hala Trabzonda, imperetör gibi seni alacaðýz ya da federasyon bizim milli takýma yollarýz gibi ayartma-þike-teþvik Trabzonda olmaz.

Giresun açýk ara Trabzonun iliþkisi en iyi takýmdýr, dün kardeþçe savaþtýlar BU SEBEPLE TRABZONSPOR tektir büyütülmüþler içinde...

Þike Teþvik hakemler fikstür medya þeytanlarý baronlar bahisçiler sevmez Trabzonsporu, korkudan bunlarý konuþamazlar bile Trabzonspor ile, kendi aralarýnda sahte kupalarý kadehlerle kutlarlar...

Bize lazým deðil, aslanlar gibi 35 yýldýr zevkle izleriz, kaçamazlar, birgün yýkýlýr o bozuk düzen ve o sene bu sene...

hay aðzýna saðlýk renktaþ..ne güzel bir yazý yazmýþsýn...

Fatih K.
20.01.2022, 11:24
Gece en az 600-700 kere penaltý kullandýk rüyamda bir tanesi bile girmedi kaleye. Þerefsiz Okan hepsini çýkardý.

Sabah sabah moralim bozuldu yine.

Telonyus
20.01.2022, 11:28
Oyuncu oynadýðý takýmýn ekmeðini yiyor abiler ne yapsýn sýrf biz kazanacaðýz diye mücadelesini mi esirgesinler, istanbul takýmý gibi kazanýlanacak baþarýdan ne hayýr gelir. Çirkeflikte yapacak, puan kazanmak için elinden geleni de yapacak adamlar asýl derdimiz bizim kadrodaki yerlilerin ruhsuzluðu olmalý. Sen bu takýmýn 1 tane þampiyonluðunu Campi adlý kardeþle birlikte ortak bir þekilde elinden almýþsýn hala oyundan çýkarken trip atýyorsun.

ÖmürKaradeniz61
20.01.2022, 11:30
Gerginliðim bitti,þampiyonluða giden takýmlarda 3-4 haftalýk metal yorgunluk olabiliyor puan kayýplarý normal önemli olan tekrardan bir seri baþlatmak. Abdullah hocanýn oyun felsefesi deplasmanlarda oynanan önemli maçlarda daha çok iþe yarar bakýn görün Galatasaray maçý Giresun maçýndan kolay olacak.

munzevil
20.01.2022, 11:38
Ne Serdar Gürler'i Allah aþkýna? :)

Yusuf Erdoðan'dan bir týk yukarýda. Karþýlaþtýrdýðýnýz adam da Visca!

Viscayida sahneye davet ediyoruz artýk

Misafirliði bitmedimi hala :D

Cenkhan
20.01.2022, 11:40
9 puan var (1 maçý eksik olarak)

Konya bizim 15 puan önümüzde olsa dahi þampiyon olamaz.

serdaracýl
20.01.2022, 11:42
Oyuncu oynadýðý takýmýn ekmeðini yiyor abiler ne yapsýn sýrf biz kazanacaðýz diye mücadelesini mi esirgesinler, istanbul takýmý gibi kazanýlanacak baþarýdan ne hayýr gelir. Çirkeflikte yapacak, puan kazanmak için elinden geleni de yapacak adamlar asýl derdimiz bizim kadrodaki yerlilerin ruhsuzluðu olmalý. Sen bu takýmýn 1 tane þampiyonluðunu Campi adlý kardeþle birlikte ortak bir þekilde elinden almýþsýn hala oyundan çýkarken trip atýyorsun.

Bizim ekmeðimizi yediði dönemde götü baþý ayrý oynayanlar gittikleri takýmda birden hýrs küpü oluyorlar. Malum kiþinin kaçan penaltýdan sonraki sýrýtýþýný unutmayacak Trabzon halký. Hiç merak etmesin. Hayatýn ne getireceði belli olmaz

alperrr
20.01.2022, 11:47
Bu arada küfredenlere küfredenler yani haklýyken haksýz duruma düþenler, kýsaltýmlar yaparak küfredenler de küfretmiþ oluyor ve onlarý da bi süre dinlenmeye alýyoruz. Nefret saçmaya gerek yok

Bazýlarýnýz beni çok utandýrdý açýkçasý. Hele takýmýn mevcut durumunda. Umarým þampiyon olunduðunda da kutlamazsýnýz

Yiðit Bey niye dürüst davranýp..

ADÝL OLMUYORSUNUZ..

bu Topicte hem ýrkçýlýk yapan ..
hem de küfür eden bir üye nasýl ceza almadan yýrtabiliyor..

mesajlarýný silmeye çalýþmýþsýnýz ama alýntý yapýlmýþ çok net belli..
yesin cezayý ..ne olacak..çok mu önemli ceza yememesi..

........................

maalesef eþ dost iliþkisi ve kiþisel egolar vs Forumda üstün tutuluyor..
bana ve sözlerimede gayet Hoþgörülü davranýldýðýný biliyorum
fakat KULÜP önplanda tutulup reaksiyon gösterilmiyor..kesinlikle..

Telonyus
20.01.2022, 11:52
Bizim ekmeðimizi yediði dönemde götü baþý ayrý oynayanlar gittikleri takýmda birden hýrs küpü oluyorlar. Malum kiþinin kaçan penaltýdan sonraki sýrýtýþýný unutmayacak Trabzon halký. Hiç merak etmesin. Hayatýn ne getireceði belli olmaz
hocam sorun Trabzonspor ayarýnda olmayan bu arkadaþý 3 kere bu takýmý getirenlerde, her geliþinde destek olalým diyenlerde. Bir oyuncu burasý için yetersiz olabilir normal olarak buradan dýþlanýnca hýrslanýyor. Bu arkadaþ ayarýnda yeteneksizleri a takýmda hiç deðenlendirme, hemen ver bonservisini eline yolla o da böyle kendini nimetten sanmasýn. Senin yöneticilerin bu adama 3 kere umut baðladýysa o da kendini deðerli sanmakta haklý. Aynýsý 1 hafta önce getirdikleri arkadaþta da olacak göreceksiniz sezon sonu yollandýðýnda kendini nimetten sanýp ilk maçýnda bize karþý gol atmaya çalýþacak. Bunlarý yazdýk diye forumun yarýsý linç etti. Bu adamlar bu formaya kolay ulaþýyorlar o yüzden bizde oynarken böyle lakayýtlar. Ne zaman bizim köyün çocuðu oynasýn düzeni son bulursa o zaman bende çýkar her gelen adama umut beslerim.

Yiðit SARI
20.01.2022, 11:53
Yiðit Bey niye dürüst davranýp..

ADÝL OLMUYORSUNUZ..

bu Topicte hem ýrkçýlýk yapan ..
hem de küfür eden bir üye nasýl ceza almadan yýrtabiliyor..

mesajlarýný silmeye çalýþmýþsýnýz ama alýntý yapýlmýþ çok net belli..
yesin cezayý ..ne olacak..çok mu önemli ceza yememesi..

........................

maalesef eþ dost iliþkisi ve kiþisel egolar vs Forumda üstün tutuluyor..
bana ve sözlerimede gayet Hoþgörülü davranýldýðýný biliyorum
fakat KULÜP önplanda tutulup reaksiyon gösterilmiyor..kesinlikle..

Merhabalar

Takdir edersiniz ki bizler de 24 saat forumda bulunamýyoruz mesela ben dün maçýn ilk yarýsýný seyredemedim konfor alanýmda deðildim ikinci yarýyý da telefondan falan saðdan soldan bir þekilde bakmayý çalýþtým. Arkadaþlarým maç saatinde bakadurmuþ bakabildikleri kadarýyla. Þu da var sýkýntýlý bulduðunuz mesajlarý rapor edebiliyorsunuz ve kontrol ettiðimde raporlanmýþ bütün mesajlara geri dönüþ yapýldýðýný ve cezalarýn verildiðini görüyorum. Konu özelinde gözden kaçan mesajlar olabilir, mutlaka tolere ettiðimiz veya aþýrý bulduðumuz durumlar oluyor onlarý da býrakýn biz deðerlendirelim. Sizler sýkýntýlý bulduðunuz mesajlarý raporlamaktan çekinmeyin

emre6117
20.01.2022, 12:10
Ýki haftadaki kayýp puanlara raðmen þampiyon olacaðýmýzý düþünüyorum. Yeter ki hatalardan ders çýkarýlsýn. Tabi bu þampiyonluk güle oynaya gelmeyecek gibi duruyor. Þampiyon olursak her þeyi unutur sabaha kadar çýlgýn gibi kutlarým çünkü bunu hak ettim. Hayat bu ya olur da þampiyonluk kaçarsa da karalar baðlayýp aðlayamam. Bir iki saat üzülür hayatýma devam ederim. Böyle bir durumda asýl üzülmesi gereken ben olmam çünkü. Futbolcular oturup aðlasýn. Yýllar önce Besim Tibuk’a aldýðý oy oranýndan dolayý üzgün müsünüz diye sorulduðunda “Ben niye üzüleyim halkýmýz üzülsün.” demiþti. Benimki de o hesap. Ben niye üzüleyim, Taraftar niye üzülsün?

Ama emin olun cok uzulecegiz. 1996yi 2011i hala unutamadik, bazi maclarin sahneleri gozumuzun onunden geciyor.
Sahsen ben bu sene de sampiyon olamazsak bu takimi birakirim artik. Yeter bu kadar stres sýkinti.
Trabzonspor bu sene de smapiyon olamazsa dagilip gider, bunu unutmayin. Zaten borc giderek artiyor, bir daha traftari o stada cekemezsin.
O yuzden yonetum acilen kaan isini cozecek.
Nwakameyi de cagiracak yanina kac istiyorsun sen diyecekler, ama bu takimi bu sene sampiyon yapmak icin varini yogunu ortaya koyacaksin diyecekler.
Yoksa sezon sonu ne baskan, ne hoca, ne oyuncular kalir.
Muhasebeciler de biraz uzak dursun bu takimdan.
Yok nwakameye o kadar para verilirmiymis.
Sampiyonluk giderse gorurum ben onlari.
Bu seneki sampiyonluk para ile olculemeyecek bir boyutta.
Ona gore tum planlar yapilmalidir.

Yiðit Gayretli
20.01.2022, 12:12

Bir parantezde Giresuna, acýma yetime döner koyar götüne.
Yetersiz olduðu için her gönderdiðin adama sýrf yetersiz olduðu için zulmedersen böyle her maçta bir tarafýný yýrtar.

Devrim Arslan
20.01.2022, 12:13
yahu arkadaþ istanbula 15 puan atmýþsýn en yakýnana 9 puan var ve onunla içerde oynayacaksýn zaten onu içerde yenemiyorsan þampiyonluktan bahsetme

emre6117
20.01.2022, 12:17

Aslinda bu rehavet degil sadece bu duruma dusmemizde iki etken var.
1.bir turlu as kadroyla cikamiyoruz.
2.rakip kim olursa olsun,ister evimizde ister deplasmanda hep ayni garantici oyunu oynuyoruz.(hatirlayin bjk, kayseri,kasimpasa,goztepe,sivas,altay,antalya, malatya maci).
Hep ayni oyun. Oyunu tutabildigin kadar tut, bir sekilde yildiz oyuncun oyunu cozsun.
Bu takim bazi maclari ,mac basinda yuksek baski ile cozebilmeli artik.
Yoksa sampiyonluk yolunda gol atamadigin her dakika stres yaparsin, uzerine bir de gol yersen cikartamayabilirsin.
Biz giresuna oynadigimiz son 10 dakikayi neden ilk 30 dakika oynamadik. Bunu biri izah etmek zorunda.
30 dakika o baski ile gol yesen bile cikarabilrisin. Ama 80 dakika uyusuk oyunla gol yersen bu duruma dusuyorsun.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 12:29
Yetersiz olduðu için her gönderdiðin adama sýrf yetersiz olduðu için zulmedersen böyle her maçta bir tarafýný yýrtar.

Ýnsanýn kalitesi tanýþýrken, evlenirken deðil, iþe alýrken deðil,
Boþanýrken, ayrýlýrken, iþten çýkarýrken belli olur.

Bizim insanýmýzýn acayip boyutlara varan aþaðýlama hastalýðýnýn sonuçlarý ile yüzleþtiði zaman bunu garipseme huyu da var.

bordoylamavi
20.01.2022, 12:30
Aslinda bu rehavet degil sadece bu duruma dusmemizde iki etken var.
1.bir turlu as kadroyla cikamiyoruz.
2.rakip kim olursa olsun,ister evimizde ister deplasmanda hep ayni garantici oyunu oynuyoruz.(hatirlayin bjk, kayseri,kasimpasa,goztepe,sivas,altay,antalya, malatya maci).
Hep ayni oyun. Oyunu tutabildigin kadar tut, bir sekilde yildiz oyuncun oyunu cozsun.
Bu takim bazi maclari ,mac basinda yuksek baski ile cozebilmeli artik.
Yoksa sampiyonluk yolunda gol atamadigin her dakika stres yaparsin, uzerine bir de gol yersen cikartamayabilirsin.
Biz giresuna oynadigimiz son 10 dakikayi neden ilk 30 dakika oynamadik. Bunu biri izah etmek zorunda.
30 dakika o baski ile gol yesen bile cikarabilrisin. Ama 80 dakika uyusuk oyunla gol yersen bu duruma dusuyorsun.

çok doðru tespitler katýlýyorum

7can61
20.01.2022, 12:37
Ne zulmü yapmýþlar anlamadým, saha içinde protesto evet bende karþýyým, þimdi Hüseyin mesela, arkadaþým naptý bu hoca sana, bu takým sana, þans ise iþte ayaðýna geldi, her maç ayrý bir hata, her maç daha kötüsün.

Çýkarken yaptýðýn hareketlere bak hele.

Zekiye ne zulüm yapýlmýþ, parasý mý verilmemiþ, yerleri mi süpür demiþler?

Yeteneðin yetersizse baþka takýma gidersin bu kadar basit. Bunda kin tutacak bir þey yok. Sen kin tutarsan bu taraftarda sana kin tutar.

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 12:44
Ne zulmü yapmýþlar anlamadým, saha içinde protesto evet bende karþýyým, þimdi Hüseyin mesela, arkadaþým naptý bu hoca sana, bu takým sana, þans ise iþte ayaðýna geldi, her maç ayrý bir hata, her maç daha kötüsün.

Yeteneðin yetersizse baþka takýma gidersin bu kadar basit. Bunda kin tutacak bir þey yok. Sen kin tutarsan bu taraftarda sana kin tutar.

Yavru Zeki, bizde oynarken çýkan kramponunu baðlarken rakip güle oynaya gol atmýþtý. Unutmadýk.
HT yaptýðý hareketle süresiz kadro dýþý býrakýlmalý (Parmak'ýn AA Hocamýza yaptýðý hareketten farký yok)

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 12:50

Parmak da Hüseyin de gitmek için izin istedi.
Hüseyin Yunanistan'a gidiyordu, Parmak'ýn zaten tonla talibi vardý.

Lazýmsýnýz deyip göndermeyen yönetim ve hoca.

Bir kininiz varsa onlara yönlendirin.
Bu iþte günahý olmayan oyunculara deðil.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 12:51
https://twitter.com/1967Forza/status/1484070079801311238

ilelebeTS
20.01.2022, 12:51
Bizim taraftar ne ara bu kadar doldu anlamadým. Sanýrým tv'deki yorumcularý dinleyip kendi kendinize dolmuþa geliyorsunuz. Boþa stres var taraftarda. Þampiyonluk stresi genelde takýmda olur, bizim ise taraftarda var o stres.

Ahmet Kara
20.01.2022, 12:57
https://twitter.com/1967Forza/status/1484070079801311238

Birçok kiþi Instagram'a story atmak için gidiyor maça.

Yiðit Gayretli
20.01.2022, 13:19

Konunun Hüseyin'le ilgisi yok þu an ama yakýn gelecekte olabilir de...

Zeki'yi kovmaktan beter ettik. Dalga geçtik. Örseledik. "Zeki kardeþim, sen maalesef Trabzonspor seviyesinde deðilsin. Emeklerin için teþekkürler." diyemedik basit þekilde. Tribün sürekli üstüne gitti. Zeki burada örnek isim. Baþkalarý da sayýlabilir. Yeteneksiz adama deðil, oynatana kýzýlýr. Bu böyledir. Sonra adam sana karþý hýrs yapýnca karaktersiz dersin. Öyle deðil maalesef.

7can61
20.01.2022, 13:24
Hüseyin yunanistana tatile gidebilir bunun için yönetimden izin istemesine gerek yok.

Kulüpler tabi ki de menfaatlerini düþünerek hareket edecek, sözleþmesi var, öyle istediðim gibi giderim demek var mý?

Benim ne kinim olacak futbolcuya, kini olan sahada belli ediyor hareketlerinden, öyle bir konuþuyorsunuz ki sanki bu adamlara haksýzlýk edilmiþ gibi, çok iyi oyun oynadýlarda kesik yediler haklarý yenmiþ gibi.

Gereksiz duyar kasmayýn, sanki buradan gidenler öyle top oynadýlarda piþman ettiler bizi.

Maç esnasýnda futbolcuya küfür yuhalama protesto bunlara sonuna kadar karþýyým. Bu kültürle alakalý bir durum. Futbol izleyen kitlenin genel kültür seviyesi bu, ülkenin her yerinde böyle. Futbolcularda bunu bilecek

alýþacak, hareketlerini buna göre ayarlayacak. Ya da bu ülkede bu iþi yapmayacak. Bu kadar basit.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 13:26
Hüseyin yunanistana tatile gidebilir bunun için yönetimden izin istemesine gerek yok.

Kulüpler tabi ki de menfaatlerini düþünerek hareket edecek, sözleþmesi var, öyle istediðim gibi giderim demek var mý?

Benim ne kinim olacak futbolcuya, kini olan sahada belli ediyor hareketlerinden, öyle bir konuþuyorsunuz ki sanki bu adamlara haksýzlýk edilmiþ gibi, çok iyi oyun oynadýlarda kesik yediler haklarý yenmiþ gibi.

Gereksiz duyar kasmayýn, sanki buradan gidenler öyle top oynadýlarda piþman ettiler bizi.

Maç esnasýnda futbolcuya küfür yuhalama protesto bunlara sonuna kadar karþýyým. Bu kültürle alakalý bir durum. Futbol izleyen kitlenin genel kültür seviyesi bu, ülkenin her yerinde böyle. Futbolcularda bunu bilecek

alýþacak, hareketlerini buna göre ayarlayacak. Ya da bu ülkede bu iþi yapmayacak. Bu kadar basit.

O zaman küfür edip aþaðýladýðýn adam dönüp sana hýrs yaptýðý zaman sýzlanmayacaksýn.

Ülkenin kültürü bu demek ki!

7can61
20.01.2022, 13:28
Konunun Hüseyin'le ilgisi yok þu an ama yakýn gelecekte olabilir de...

Zeki'yi kovmaktan beter ettik. Dalga geçtik. Örseledik. "Zeki kardeþim, sen maalesef Trabzonspor seviyesinde deðilsin. Emeklerin için teþekkürler." diyemedik basit þekilde. Tribün sürekli üstüne gitti. Zeki burada örnek isim. Baþkalarý da sayýlabilir. Yeteneksiz adama deðil, oynatana kýzýlýr. Bu böyledir. Sonra adam sana karþý hýrs yapýnca karaktersiz dersin. Öyle deðil maalesef.
Zekiye Trabzonspor çok þans verdi, iyi para kazandýrdý, kariyerini yaptý, baþka bir kulüpte olsa þimdi 2. ligde tofaþ biniyor olacaktý. Alay etme örseleme bunlarý kim yaptýysa ayýp etmiþtir ona bir þey diyemem. Genel ahlak kurallarý boyutunda bir þey diyemem. Ama abarttýðýnýz kadar bir seviyede olduðunu düþünmüyorum. Emekleri için teþekkür edilmemesi bir ayýp olabilir, bilemiyoruz ikili iliþkilerini fakat bu neden kulübe kin gütmek akýllýca bir davranýþ deðil. Karaktersizlik mi evet karaktersizlik.

ilelebeTS
20.01.2022, 13:33
O zaman küfür edip aþaðýladýðýn adam dönüp sana hýrs yaptýðý zaman sýzlanmayacaksýn.

Ülkenin kültürü bu demek ki!

Dünkü maçta sorun sadece hýrs yapmak deðildi ki. Zeki sanki düþmanýna karþý oynuyordu. Hýrs ayrý bir þey. Net faul yapýyor hakeme itiraz ediyor. Her pozisyonda itiraz ediyor. Tabi kafasýna göre hakemi de buldu, kart yok bir þey yok. Penaltýyý zorla verdi hakem. Gözünün önündeki penaltýyý vermiyordu yoksa. Ha bunlara biz müsaade ettik tabi. Maçýn baþýnda sað sol delik deþik et, 2/3-0 yap. Ondan sonra kim neresini yýrtýyorsa yýrtsýn.

cakalkerem
20.01.2022, 13:34
wakaaaa...

cakalkerem
20.01.2022, 13:36
penaltý pozisyonuna takýmýn yarýsý neredeyse tepki verdi ki hakemin etrafýnda hýrsla toplanmalarý kazanma arzuzunu belli ediyordu..
Tek kazanmak istemeyen 2 penalý kaçýran BAkA oldu malesef...

Soner Albayrak
Lan oðlum ligin en iyi 3-5 takýmýndan birisiyle oynadýk. O kadar eksiðe raðmen galip gelebilirdik. Biz nasýl yorumlar okuyoruz böyle ya?

O penaltýyý kaçýrdýðý için ana bacý gittiðiniz adam maç boyu en çok didinen adamdý sahada.

Son 15 dakika kurduðumuz baskýyý ligde baþka yapabilecek takým yok, bunu da farketmemiþ olabilirsiniz.

7can61
Dünkü maçta sorun sadece hýrs yapmak deðildi ki. Zeki sanki düþmanýna karþý oynuyordu. Hýrs ayrý bir þey. Net faul yapýyor hakeme itiraz ediyor. Her pozisyonda itiraz ediyor. Tabi kafasýna göre hakemi de buldu, kart yok bir þey yok. Penaltýyý zorla verdi hakem. Gözünün önündeki penaltýyý vermiyordu yoksa. Ha bunlara biz müsaade ettik tabi. Maçýn baþýnda sað sol delik deþik et, 2/3-0 yap. Ondan sonra kim neresini yýrtýyorsa yýrtsýn.
Diyorum ya adam top filan oynamýyor, güreþ yapýyor, çirkeflik yapýyor, elinden gelse gol atýp 3 lü filan çektirecek, bildiðin çamur, kin küpü, karakterslizlik.

Ayrýca þunu da ekleyim, Hüseyin deðiþikliðinden sonra takým hiç bir þey oynamadý yarý bitene kadar. Çünkü çok bariz bir gerginlik yarattý, takýmýn havasýný bozdu, takýma büyük zarar verdi.

Bu þimdi nedir? Elin yabancýsý çýkarken tepki gösteriyor ama senin gibi yapmýyor, sen kente aidiyetin var kentin çocuðusun yaptýðýn hareketlerle takýmýn havasýný bozuyorsun.

Ufuk
20.01.2022, 13:41
https://twitter.com/RowzReport/status/1483883973000454147

Nwakaeme'nin, Hamsik'in yokluðunda, iyi oynamadýðýmýz bir maçý yine 3 atýp bitirebilirdik aslýnda. Kýsmet deðilmiþ. Kaçan penaltýya takýlmanýn manasý yok. Ýkinci yarýdaki oyunu maçýn baþýndan itibaren nasýl oynayabiliriz, son 10-15 dkdaki etkinliði daha geniþ zaman dilimine nasýl yayabiliriz bunu düþünmeliyiz. Tüm maç iki bekin de ileri geri çalýþtýðý yüksek tempo bana pek mümkün gelmiyor. Maçýn ilk yarýsýnda 15 dk, ikinci yarýsýnda 15 dk yapsak ligin kalanýnda puan farký daha da açýlýr zaten. Puchacz'ýn performansý, Peres'in son 15dklýk performansý etkiledi beni. Ýlk defa iki bek de oyuna girdi ki Yusuf Erdoðan'ýn arkasýnda bunu yapýyorsa Nwakeme'yle daha da etkili olur herhalde.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 13:43

Bence de normal deðil reaksiyonu!

Niye acaba?
Bir araþtýrmak lazým!

Acaba adýna "kültür" dediðimiz þeyin de normal olmamasý sebebi ile olabilir mi?

nakzo
20.01.2022, 13:45
Zeki yavru denen kazma bu maçýn kazanýlamamasýnda etkencik bile deðil en ufak þeyde Biz adamýmýzý oynatmýyoruz Abi bu maçta niye oynamýyor hamsik. abi neden oynamýyor Abi hamsik bu maçta bu adam da bir þey yoktu birden mi sakatlandý Abduþ sakat hamsik sakat wakayeme hasta yeni adam alýrýz afrikadamilli takýmda da böyle bir yönetim þekli olmaz kardeþim böyle takým Vallahi þampiyon olamazsýn ya yemin ediyorum böyle þampiyon olamazsýn ya Sen dua edelim de diðerleri kaybetmeye devam etsin ben böyle þampiyon olan takým görmedim aðabey biz Þampiyon olursak gerçerkekten Allah istediði mucize diye þampiyon olacaðýz ya inþallah

Ahmet AYDIN-28
20.01.2022, 13:45
Zeki ne hýrsý yapmýþ? Normal bir futbolcunun her maçta yapacaðý jest, mimik, hareketten fazla yaptýðý ne? Ne yapmasýný bekliyordunuz? Gerçekten çok ilginç bir taraftar kitlemiz var. Adam "kaptaný" olduðu takým için mücadele etmesin mi? Pozisyonlara itirazýný yapmasýn mý? Takým gol atýnca sevinmesin mi? Kalecisi penaltý kurtarýnca üzülsün mü? Anlayamadým tam olarak beklediðiniz ne? Açýkcasý abartýlý hiç bir tavrýný görmedim dün gece. Diðer maçlardan daha az duygularýný gösterdiðini bile söyleyebilirim.

Antalya yenilgisinden sonra yine buralarda felaket senaryolarý yazýlýrken, önümüzdeki 4 maçta -ki içinde Hatay ve Baþakþehir maçlarý vardý- puan kaybý beklemediðimi yazmýþtým. Sadece bariz penaltýmýzýn verilmediði maçta Baþakþehir'e puan kaybettik. Ama ondan sonraki 3 maçta 0 puan bile alabileceðimizi, bu 3 maçta ne kadar alabilirsek kar olduðunu yazmýþtým. ilk ikisinde iki puan aldýk. Gs maçýndan da 1 puan dahi alsak kardýr.

Yine bir iddiada bulunuyorum. sonraki süreçte yine ligin en az puan kaybeden takýmý olacaðýz ve puan farkýný daha da açarak yine ramazanda þampiyonluk kutlamak zorunda kalacaðýz.

Umarým yeni bir beddua sürecine girmeyiz :)

Arkanýza yaslanýn ve þampiyonluðu bekleyin .

DON'T PANÝC...

ilelebeTS
20.01.2022, 13:49
Bence de normal deðil reaksiyonu!

Niye acaba?
Bir araþtýrmak lazým!

Acaba adýna "kültür" dediðimiz þeyin de normal olmamasý sebebi ile olabilir mi?

Ne araþtýracaðým, bunlar sayýyla bitmez. Akþam Hüseyin'in hareketlerini görmedik mi? Aldýðý her topu rakibe verip 0 pozisyon olacak maçta kontra yedirdi, üstüne kýrmýzý kart görme riski varken dýþarý alýndý diye kulübeye gitmeyip soyunma odasýna gidiyor. Ondan sonra kültür diyelim. Bu iþler karþýlýklý. Saygý istiyorsan önce saygý duyacaksýn. Bunlarýn ne kendine, ne iþine ne de kulübe saygýlarý yok. O yüzden kimse de bunlara saygý duymuyor.

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 13:51
Bir maçta Djaniny tekrar edilen penaltýyý gole çevirmiþti. Baka ona özendi galiba.
Lütfen bir daha böyle travmalar yaþatmasýnlar bize
Orhan AK da oyuncuyu kazanalým diye düþünerek 2 puanýmýzý kaybetti.
Hala penaltý gözümün önüne geliyor.
Diyelim ki o penaltýyý atmak þampiyonluða mal olsaydý?
Bu yüzden her zaman en kötü senaryoya göre hazýrlýðýný yapacaksýn Orhan Hocam
LÜTFEN DÜN GECEDEN DERS ÇIKARIN ey Orhan Hocam.

tristram
20.01.2022, 13:52
buyuk takimlarda kotu oynarsan elestirilirsin.bu kadar basit.zeki'nin dunku hareketini yumusatmaya calismayin.2011'de eskisehirli doga kaya nasil oynadiysa zeki'de oyle oynadi.karsida dusman varmis gibi oynadi.bu adamlarin tamami bu marka sayesinde ekmek yerken neyin tribidir anlamadim.bu takimda nice yildiz denilen adamlar isliklandi, zeki kim huseyin kim allah askina?bu adamlarin karaktersizligi neden taraftarin sucu olsun.cikip efendi gibi topunu oynarsin kimse sana tepki gostermez ama sen kalkip bilincli bir sekilde sirf taraftari tahrik etmek icin mac boyu trabzonspor futbolcularina satasirsan,hakemle surekli tartismaya girersen tabii ki tepki gorursun..zeki'nin bunlari yapmasinin nedeni gecmiste isliklanmasi ve kufur edilmesi degil tamamen kendi kansizligi.onun icin bu luzumsuzu savunmayin.

huseyin icinde ayni sey gecerli.kardesim sen cok kotu bir stopersin.tabii ki tepki goreceksin.herseyi gectim ilk defa trabzonspor formasi giyecek takim arkadasinin elini sikmayacak kadar kinlenen adam kim olursa olsun defolup gitmeli.

7can61
20.01.2022, 13:56
Hüseyin tecrübeli diye onu oynatýyordu saðlam gidelim diye hoca ama artýk yedek stoper Ahmetcan olacak.

Ufuk
20.01.2022, 13:59
Baþka takýmlar profesyonel maça bile çýkarmadan tekmeyi basýp gönderiyor, adamlar altyapýsýnda çýktýðý üç beþ maçla o aidiyeti hissediyor ve ona göre davranýyor. Biz hak ettiðinden çok daha fazla þans veriyoruz çoðuna, olmayýp gidince intikam yeminleri ediliyor, ispat maçýna dönüþüyor. Ýyi oynasýn, diðerleri gibi maç satmasýn zaten bunu isterim ama sürekli hakeme itiraz etmesi, bariz eli izlemeye giderken hakemin üstüne koþmasý, penaltý tekrarýnda "bu delirmiþ" gülüþü bu takýmýn ona verdiklerinin karþýlýðý olmamalý. Savunulacak eþiði çoktan geçti bu adamlar.

Yiðit Gayretli
20.01.2022, 14:08
Baþka takýmlar profesyonel maça bile çýkarmadan tekmeyi basýp gönderiyor, adamlar altyapýsýnda çýktýðý üç beþ maçla o aidiyeti hissediyor ve ona göre davranýyor. Biz hak ettiðinden çok daha fazla þans veriyoruz çoðuna, olmayýp gidince intikam yeminleri ediliyor, ispat maçýna dönüþüyor. Ýyi oynasýn, diðerleri gibi maç satmasýn zaten bunu isterim ama sürekli hakeme itiraz etmesi, bariz eli izlemeye giderken hakemin üstüne koþmasý, penaltý tekrarýnda "bu delirmiþ" gülüþü bu takýmýn ona verdiklerinin karþýlýðý olmamalý. Savunulacak eþiði çoktan geçti bu adamlar.
Ben anlatamýyorum galiba. Giden/gidecek olan kimse kulübe, taraftara, camiaya vs direkt olarak terbiyesizlik yapmadýysa bu adamý düþman edinmek anlamsýz diyorum.

Bu konuda da üstümüze yok.

Yoksa tabi ki Trabzonspor çok büyük. Birçoklarýna hayalinde dahi göremeyeceði þeyler verdi. Veriyor. Verecek de...

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 14:08
Hüseyin tecrübeli diye onu oynatýyordu saðlam gidelim diye hoca ama artýk yedek stoper Ahmetcan olacak.

HT4'ü artýk bu takýmda ÝSTEMÝYORUZ.
iLK 7 DAKÝKADA 3 KRÝTÝK PAS HATASI KÝ GOLE NEDEN OLUYORDU.
3.DAKÝKADA RAKÝBÝ BÝÇME
OYUNDAN ÇIKARKEN PUÇAÞ'A ELÝNÝ UZATMAMA
DOÐRUDAN SOYUNMA ODASINA GÝDÝP HOCAYA HATTA TARAFTARA POSTA KOYMA
OLMADI HT. OLMAZ KARDEÞÝM.
PARMAK'IN YANINA, ZEKÝ'NÝN YANINA, YA DA YUMLU'NUN YANINA YALLAH

ilelebeTS
20.01.2022, 14:09
Arkadaþlar duyan da diyecek ki bunlar hayrýna oynuyor. Ömürlerinde göremeyecekleri parayý kazanýyorlar Trabzonspor sayesinde. Acýtasyon iþini geçelim. Parayý alýyorsan karþýlýðýný vereceksin. Veremiyorsan istifa et git baþka yerde çalýþ. Silah zoruyla tutmuyoruz seni. Ýlla burada çalýþacaksýn diye bir þey yok.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 14:09
Ne araþtýracaðým, bunlar sayýyla bitmez. Akþam Hüseyin'in hareketlerini görmedik mi? Aldýðý her topu rakibe verip 0 pozisyon olacak maçta kontra yedirdi, üstüne kýrmýzý kart görme riski varken dýþarý alýndý diye kulübeye gitmeyip soyunma odasýna gidiyor. Ondan sonra kültür diyelim. Bu iþler karþýlýklý. Saygý istiyorsan önce saygý duyacaksýn. Bunlarýn ne kendine, ne iþine ne de kulübe saygýlarý yok. O yüzden kimse de bunlara saygý duymuyor.
Sonucu sebep gibi bana mý gösteriyorsun?
4 senenin sonunda gelinen nokta bu iþte!

Bu saatten sonra o saygý dediðin þey kalmadý ki zaten.

Ben onun sebebinden bahsediyorum. Sen bugün ortaya çýkan durumu anlatýyorsun.

Ýyi araþtýrma.
Ezberden devam!

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 14:11
Arkadaþlar duyan da diyecek ki bunlar hayrýna oynuyor. Ömürlerinde göremeyecekleri parayý kazanýyorlar Trabzonspor sayesinde. Acýtasyon iþini geçelim. Parayý alýyorsan karþýlýðýný vereceksin. Veremiyorsan istifa et git baþka yerde çalýþ. Silah zoruyla tutmuyoruz seni. Ýlla burada çalýþacaksýn diye bir þey yok.
Adam sözleþmeli futbolcu yahu!
Gideyim dedi elli kere göndermedi yönetim ve hoca!
Siz hepten kafayý yediniz...
Ýstifa nasýl oluyor bu iþte bir anlatsana?
Gönderin dedi iþte.

Göndermeyene deðil de gitmek isteyip kalmak zorunda kalaný eleþtiriyorsunuz.
E tabi kolay olaný bu! :)

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 14:14
Sn. Abdullah AVCI Hocam, ne olur bundan sonra HT'yi taraftarýn önüne atma
Dünkü olaydan sonra vereceði bir þey kalmadý bence

ilelebeTS
20.01.2022, 14:14
Sonucu sebep gibi bana mý gösteriyorsun?
4 senenin sonunda gelinen nokta bu iþte!

Bu saatten sonra o saygý dediðin þey kalmadý ki zaten.

Ben onun sebebinden bahsediyorum. Sen bugün ortaya çýkan durumu anlatýyorsun.

Ýyi araþtýrma.
Ezberden devam!

Hüseyin'in soyunma odasýna gitmesi ile taraftar tepkisinin alakasý ne? Þimdiye kadar onu taraftar mý oynatýyordu? Bu hocasýna yaptýðý saygýsýzlýktýr. Karakterinin zayýf olduðunu gösterir. Zaten hoca biletini kesmiþtir. Masal anlatmaya devam.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 14:16
Hüseyin'in soyunma odasýna gitmesi ile taraftar tepkisinin alakasý ne? Þimdiye kadar onu taraftar mý oynatýyordu? Bu hocasýna yaptýðý saygýsýzlýktýr. Karakterinin zayýf olduðunu gösterir. Zaten hoca biletini kesmiþtir. Masal anlatmaya devam.

Hocaya saygýsýzlýk nerden çýktý þimdi?

Buradan giden oyuncularýn niye bize karþý ekstra hýrsla oynadýðýný sorguluyoruz!

Bunun sebebini araþtýr diyorum dönüp bana hocaya yaptýðý saygýsýzlýktan bahsediyorsun.

Ya anlamýyorsun, ya anlatamýyorsun!

yatmaztara
20.01.2022, 14:17
1 aydýr galibiyeti unuttum. Malatya maçýnda Hüseyin'in yüzünden galip geldiðimizi bile hissedemedim yanýyorum ulaaaannnnn.

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 14:17
Herkes üçüzlere 15-20 puan fark attýk diyor da yahu senin tek rakibin kaldý zaten.
O da Konya ve sessizce yaklaþýyor.
Yanarým yanarým dün gece bile-isteye verdiðimiz 2 puana yanarým.

ilelebeTS
20.01.2022, 14:21
Hocaya saygýsýzlýk nerden çýktý þimdi?

Buradan giden oyuncularýn niye bize karþý ekstra hýrsla oynadýðýný sorguluyoruz!

Bunun sebebini araþtýr diyorum dönüp bana hocaya yaptýðý saygýsýzlýktan bahsediyorsun.

Ya anlamýyorsun, ya anlatamýyorsun!

Hocam o konuyu geçtik artýk. Ayan beyan ortada olan bir þeyi ne diye araþtýracaðým. Kendini göstermek istiyor hýrslý oynuyor. Bu Zeki veya baþka bir isim özelinde deðil zaten. Caner Osmanpaþa da hýsrlý oynar bize, Yumlu da. Ben onlara takýlmam. Ama akþam Zeki'nin bazý hareketleri hýrs deðil çirkeflikti. Yoksa istediði kadar hýrslý oynasýnlar umurumda olmaz.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 14:23
Hocam o konuyu geçtik artýk. Ayan beyan ortada olan bir þeyi ne diye araþtýracaðým. Kendini göstermek istiyor hýrslý oynuyor. Bu Zeki veya baþka bir isim özelinde deðil zaten. Caner Osmanpaþa da hýsrlý oynar bize, Yumlu da. Ben onlara takýlmam. Ama akþam Zeki'nin bazý hareketleri hýrs deðil çirkeflikti. Yoksa istediði kadar hýrslý oynasýnlar umurumda olmaz.
Ýnsanlar bundan þikayetçi.
Niye Yumlu bize ekstra motive, niye Zeki bize karþý berserk modunu açýyor, niye Caner Hulk oluyor...

Bundan þikayetçi deðilsek zaten sorun yok.
Þikayetçi isek, sebebini biraz da kendimizde arayalým diyorum.

Hocaya saygýsýzlýk yapan Hamsik olsa fark etmez.
O otoriyeti sarsan hakkýný alýr.

nakzo
20.01.2022, 14:24
Lan oðlum ligin en iyi 3-5 takýmýndan birisiyle oynadýk. O kadar eksiðe raðmen galip gelebilirdik. Biz nasýl yorumlar okuyoruz böyle ya?

O penaltýyý kaçýrdýðý için ana bacý gittiðiniz adam maç boyu en çok didinen adamdý sahada.

Son 15 dakika kurduðumuz baskýyý ligde baþka yapabilecek takým yok, bunu da farketmemiþ olabilirsiniz.

giresun ligin en iyi 3-4 takýmýndan biri giresun köy takýmýla köy köy köy takýmýný yenemedin 35.000 taraftarýn önünde köy takýmýn yenemedin kabul edeceksin kardeþim bunu.

ilelebeTS
20.01.2022, 14:25
Gözden kaçan nokta þu: Sahadaki adam tribünde olsa sahada baþka biri olsa o da sahadakine sövecek kiþiliðe sahip. Yani toplumun geneli öyle. Kültür dediðiniz olay bu. Adam sahadan çýkarken yaptýðý hareketlere bakýn, o kültürün yansýmalarý iþte.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 14:25
giresun ligin en iyi 3-4 takýmýndan biri giresun köy takýmýla köy köy köy takýmýný yenemedin 35.000 taraftarýn önünde köy takýmýn yenemedin kabul edeceksin kardeþim bunu.
Giresun son 10 haftanýn en iyi 4-5 takýmýndan biri.
Beþiktaþ ve Gs nin ikisini de Ýstanbulda yenip hocalarýnýn kovulmalarýna sebep oldu.
Teknik olarak kýsýtlý, ama çok dinamik bir takým.

Köy takýmý falan... Yanlýþ...
Gayet iyi oynuyorlar son dönemde.

nakzo
20.01.2022, 14:27
Hocam haftalardýr piyasada yoksun Sayýn Abdullah hocam çýk bir basýn toplantýsý yap Sergen Yalçýn nasýl beþiktaþ puan kayýplarý da baþladýðý zaman puan kayýplarýna diðer rakipleri ile kafa kafaya geldi puan ne dedi biz þampiyon olacaðýz dedi beþiktaþ þampiyon oldu çýkýp bir kere ben þampiyon olacaðýz dediðini duymadým ya senin tekrar ba baþakþehir'deki haline mi evriliyorsun ben anlayamadým çýkacaksýn diyeceksin kardeþim biz kendi sahamýzdaki bütün maçlarýmýzý kazanacaðýz buna talibiz oyunlarýmýzda bu yönde talimat verdik bilgi verdik motive ettik vesaire vesaire çýkýp konuþacaksýn ya.

7can61
20.01.2022, 14:29
GS maçýnda hoca Abdülkadir ile Ýsmaili 30. dakikada aldý oyundan. Ne oldu? Abdülkadir ýslýklanmadý mý? Abdülkadir neden ters hareketler yapmadý? Hüseyinden kötü topçu olduðu için sanýrým!

Karakter meselesi beyler karakter!

Ufuk
20.01.2022, 14:30
Ben anlatamýyorum galiba. Giden/gidecek olan kimse kulübe, taraftara, camiaya vs direkt olarak terbiyesizlik yapmadýysa bu adamý düþman edinmek anlamsýz diyorum.

Bu konuda da üstümüze yok.

Yoksa tabi ki Trabzonspor çok büyük. Birçoklarýna hayalinde dahi göremeyeceði þeyler verdi. Veriyor. Verecek de...

Sen anlatýyorsun da ben þunu anlamýyorum. Normal þartlarda 10-15 maçta ne olduðun anlaþýldý, takýmdan gönderilmen lazým. Sýrf Trabzonlusun bizim çocuksun diye kredin var. Kredini tüketiyorsun ve gidiyorsun. Biri gidiyor ilk fýrsatta bizim çocuk diye taraftara raðmen geri getiriyor. Olmayýnca tekrar gidiyorsun. Burada biz mi düþman edindik. Diðer kulüplerin aksine sýrf Trabzonda belli sayýda maça çýktýðýn için 2. liglerde sürünmek yerine Süper Ligde top oynuyorsun, þükredeceðine gelmiþ kin besliyor. Çiçekle mi uðurlamalýydýk ne yapmalýydýk. Genel olarak çoðunda var bu durum ve uðurlanma þekliyle alakasý yok. Yakýndan takip etmeyenler Caner Osmanpaþa'nýn bu takýmda oynadýðýný bilmez bile belki, nasýl gitti hiç hatýrlamýyorum. Her maç bacaðýný býrakana kadar savaþ veriyor adam. Kadir Keleþ maç 5 olmuþ 6. golü atmak için deli gibi yýrtýyor kendini. Bu adamlarý biz düþman edinmiyoruz, kendileri düþman belliyorlar.

Bu takýmdan bir sürü yerli gitti. Kötü ayrýlan da oldu, þans bulamadan giden de oldu. Bize karþý kendini bahsi geçen grup kadar yýrtan oyuncu hatýrlamýyorum.

tristram
20.01.2022, 14:32
Herkes üçüzlere 15-20 puan fark attýk diyor da yahu senin tek rakibin kaldý zaten.
O da Konya ve sessizce yaklaþýyor.
Yanarým yanarým dün gece bile-isteye verdiðimiz 2 puana yanarým.

bence tek rakip degiller.gerideki istanbul kulupleri daha tehlikeli.son 4 macta 6 puan kaybettik.biz kaybederken rakiplerinde kaybetmesi sansimiz oldu yoksa es kaza bir seri yakalasalardi su an puan farki tek haneye inmis olurdu
konya'nin yarista olmasiyla istanbul'un herhangi bir takiminin yarista olmasi ayni sey degil.konya'nin nefesi bir yere kadar yetecek.bizi birazcik taniyorsam istanbul takimlariyla fark tek haneye inerse biz bir sekilde sampiyonlugu veririz.tarihte hep boyle oldu.gider gs'i deplasmanda yeneriz gelir kasimpasa'ya evimizde mac veririz.daha oynanacak cok mac var, su an icin gs haricindeki tum istanbul takimlari hala rakibimiz.

nakzo
20.01.2022, 14:33
Giresun son 10 haftanýn en iyi 4-5 takýmýndan biri.
Beþiktaþ ve Gs nin ikisini de Ýstanbulda yenip hocalarýnýn kovulmalarýna sebep oldu.
Teknik olarak kýsýtlý, ama çok dinamik bir takým.

Köy takýmý falan... Yanlýþ...
Gayet iyi oynuyorlar son dönemde.

Hangi beþiktaþý yendi giresun þimdiki beþiktaþ'ý yenebilir mi giresun dediðin takým Geçen hafta kasýmpaþaya yenildi kümedeki en büyük rakibine kendi sahasýnda yenildi biz 60 dakika bu köy takýmýna 35 bin taraftarýmýz önünde posizyon bulamadýk ayýptýr ayýp .Gider konyadan 3 tane yer gelir köy takýmý bizde açarýz elleri dua ederiz konya puan kaybetsin diye 2 senede bir kümeye oynayan asansör konyadan korkuyoruz yahu konyaspor þampiyon olacak diye bu tarihi belli geçmiþi belli camiasý yok vs vs.bundan korkar hale geldiysek ben herseyi sorgularým .

ilelebeTS
20.01.2022, 14:33
Herifler akþam Bakasetas'a dümdüz gidiyordu. Bakasetas'a öyle söven adam, Zeki-Hüseyin falan affetmez. Küfürü tasvip etmiyoruz hiçbir zaman tabii ki. Ama insanlar da bir yerde patlýyor. Adamlar kim bilir günlük yaþamlarýnda ne sýkýntýlar yaþýyor. Stres attýklarý tek etkinlik futbol. Trabzonspor taraftarý ve Trabzon insaný zaten çok stresli olduðu için o patlamalar normal. Hani diyorlar ya aslýnda çok iyi insan gerçekte, bir tanýsan çok seversin. O hesap. :D

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 14:37
Hangi beþiktaþý yendi giresun þimdiki beþiktaþ'ý yenebilir mi giresun dediðin takým Geçen hafta kasýmpaþaya yenildi kümedeki en büyük rakibine kendi sahasýnda yenildi biz 60 dakika bu köy takýmýna 35 bin taraftarýmýz önünde posizyon bulamadýk ayýptýr ayýp .Gider konyadan 3 tane yer gelir köy takýmý bizde açarýz elleri dua ederiz konya puan kaybetsin diye 2 senede bir kümeye oynayan asansör konyadan korkuyoruz yahu konyaspor þampiyon olacak diye bu tarihi belli geçmiþi belli camiasý yok vs vs.bundan korkar hale geldiysek ben herseyi sorgularým .
Adamlar 65 dakika 10 kiþi oynadý Kasýmpaþa maçýnda.
Hem de 10 kiþi iken bile tek kale oynadýlar, rakibi kendi yarý sahasýndan çýkarmadýlar.
Bizim Edgar'ýn penaltýlarý gibi aptal bir elle oynama ile penaltý ve ikinci golü yediler.

Þu yorum, maçý izlemediðinizin net ispatý zaten.

Benim Konya'dan falan korktuðum yok.

Þampiyonluða dair zerre þüphem de yok.
Ondan þüphesi olan kendinde arasýn sorunu...

nakzo
20.01.2022, 14:41
Bir takýmýn penaltýcýsý bellidir bu takýmda visca oynuyorsa penaltýlarý viska atar son dakika olmuþ Ey gidi Orhan Ak Altýntepsi ile 3 puan gelmiþ Normalde Trabzon düþmaný Hakemler O penaltýyý vermez verse de tekrar ettirmez Sen daha neyin derdindesin Orhan Ak amatör hoca orhan ak.

nakzo
20.01.2022, 14:43
Herifler akþam Bakasetas'a dümdüz gidiyordu. Bakasetas'a öyle söven adam, Zeki-Hüseyin falan affetmez. Küfürü tasvip etmiyoruz hiçbir zaman tabii ki. Ama insanlar da bir yerde patlýyor. Adamlar kim bilir günlük yaþamlarýnda ne sýkýntýlar yaþýyor. Stres attýklarý tek etkinlik futbol. Trabzonspor taraftarý ve Trabzon insaný zaten çok stresli olduðu için o patlamalar normal. Hani diyorlar ya aslýnda çok iyi insan gerçekte, bir tanýsan çok seversin. O hesap. :D

Burada kimse Hüseyin'e üzülecek deðil o kazmaya kimse üzülmüyor gitsin kumda oynasýn Abdullah Hoca ona kimsenin veremeyeceði þansý verdi O artýk bu camiada forma giyip giymeymesin kardeþim istemiyorum Bir taraftar olarak onu forma giymesini.

nakzo
20.01.2022, 14:48
Camiada korku var panik var moral bozukluðu var Abdullah hoca çýkýp konuþacaksýn kardeþim tak tak tak konuþacaksýn gerekirse Yalandan da Olsa konuþacaksýn Biz þampiyon olacaðýz diyeceksin bunu yapmak mecburiyetindesinkardeþim Ýsmail Kartal bile kendinden emin basýn toplantýsý yapmaya baþladý kasýla kasýla Ýsmail Kartal kimdir ya sen Lider takým hocasýn piyasada yoksun ya þampiyon olacaðýz demeye korkuyorsun futbolcunun umrunda olur mu böyle bir durumda bu iþ.

Mehmet Fatih Yavuz
20.01.2022, 15:07
https://twitter.com/AksalYavuz/status/1484104631995219968
https://twitter.com/AksalYavuz/status/1484107162884485123

Ahmet AYDIN-28
20.01.2022, 15:10
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak...

En çok yazýp yorum yapanlarýn, yazdýklarý her þeyi ezbere yazdýklarý o kadar açýk ki. Hiç izlemediði, hakkýnda en ufak bilgi sahibi olmadýðý takým hakkýnda "kesin þöyledir" diye yorum yapmak mý dersin, kendisi Konya'dan korkuyor diye herkesi korkuyor zannedip bu korkuyu sorgulamak mý dersin...

Aklý baþýnda her taraftar 1-2 maçla þampiyonluðun gitmediðini hesap edebilecek kapasitede. Týpký 1-2 maçla þampiyonluk ilan edilmeyeceðini hesap ettiði gibi..

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 15:20
Bir takýmýn penaltýcýsý bellidir bu takýmda visca oynuyorsa penaltýlarý viska atar son dakika olmuþ Ey gidi Orhan Ak Altýntepsi ile 3 puan gelmiþ Normalde Trabzon düþmaný Hakemler O penaltýyý vermez verse de tekrar ettirmez Sen daha neyin derdindesin Orhan Ak amatör hoca orhan ak.

Dünkü maç Orhan Ak'a yazar.
Penaltý tekrar kararý verildiðinde (2.vara gidildiðinde) kenardan uyarýp ne yapýp edip penaltýyý Bakaya attýrmayacaktý.
Son dakikada elimize gelen 3 puan fýrsatýný haybeye verdin Orhan Hoca, yakýþmadý.
Oyunculara karþý otorite boþluðun yoktur umarým.

BlackTea
20.01.2022, 15:40
iki puani insallah sezon sonu aramayiz

HOPA'LI TS'LÝ
20.01.2022, 15:43
Ýyi tarafýndan bakmak istersek,

Giresun ve GS maçlarýndan en az 4 puan bekliyorduk.

Bu durumda GS deplasmanýnda kazanýp milli araya girersek harika olur.

tamuð yamtar
20.01.2022, 16:07
Bir çok arkadaþ yazmýþ gerçi ama ilk yarý da oynanan oyun, beklerin sabit kalmasý filan hocanýn tercihi.

Kaleciye, stopere dönmeler filan da oyunu tekrar kuralým mantýðý.

Ekrana doðal olarak yansýmýyor ama Abdullah Avcý bu dönüþleri sürekli onaylayan hareketler yapýyor zaten.

chopper61
20.01.2022, 16:30
Bir çok arkadaþ yazmýþ gerçi ama ilk yarý da oynanan oyun, beklerin sabit kalmasý filan hocanýn tercihi.

Kaleciye, stopere dönmeler filan da oyunu tekrar kuralým mantýðý.

Ekrana doðal olarak yansýmýyor ama Abdullah Avcý bu dönüþleri sürekli onaylayan hareketler yapýyor zaten.

Bu taraftar kalýn kafalý.Acikca hoca tercihi olan birþeyi görmüyor.Sonrada neden perez ileri gitmiyor,neden þöyle neden böyle.Tranzospor hücum etmekten korkmaz.Hoca isterse þampiyonlar ligini kazansýn,isterse en büyük efsaneniz olsun umrumda deðil.O kadar eksikle Sivas bekleri takir takir hücuma çýkýyor.Bizim takým kabýz halinde stoperler al ver.Giresun bile geldimi bekleri ile geldi.Bu iþ artýk heryerde böyle.Trabzonspor hücum etmekten korkmaz.Bugun gol yemekten korkan yarýn þampiyonluk kaybetmekten korkar..

chopper61
20.01.2022, 16:38
Bakýn taraftar ne ara bu kadar doldu demeyin.Yaklasik 10 haftadýr kötü oynuyoruz.Sonuclar kötü olmadýðýndan kimse biþey demiyor.Ama sonuçlar kötü olursa durum çok aðýrlaþýr.Sergen geçen sene reaksiyon demiþti ya hani .Takým ve hoca reaksiyon vermeli.Sampiyon olacaksa o psikoloji ile olmalý.Nefret ettiðim þey korku.Hoca korkma yeter. O kadar fark var odaklan Takým ölü topraðý atýlmýþ gibi.

chopper61
20.01.2022, 16:40
Panik hoca ile alakalý bizle ilgili deðil.

chopper61
20.01.2022, 16:42
70 dakikayý çöpe atmaz Trabzon.Evinde gol için yüklenir.Ýlk yarý iþi bitirir.her takýma defans mu olur.Fener ve GS ile Giresun ayni taktik mi olur.

chopper61
20.01.2022, 16:47
Nba'de koc'un altinda savunma ve hucum koclari vardir ayri ayri. En bilineni 2008 yilinda Boston Celtics'te Doc Rivers'in altinda savunma kocu olarak gorev yapan Tom Thibodeau'dur. Daha sonra Chigago'nun koclugunu yapmisti.

Hep merak etmisimdir, bizim futbol takimimiz neden ayni sekilde calistirilmiyor diye.

Oooo ego sahibi hocalar kabul eder mi.En iyi hücum ve taktiði kendileri bilir çünkü.Yanina da yardýmcý deðil asistan alýrlar yetiþtirme için.Fatih terim mantýðý.

erenslash
20.01.2022, 16:52
bakasetasa hepimiz kýzdýk haklýydýk da. ama küfür etmeye gerek yok adamýn ailesine veya þahsýna. ama hýyar gibi vurdu topa bu da gerçek . yani hýyarlýk yaptý madem kendini iyi hissetmiyordu arkadaþlarýna söyleyebilirdi. yani bu hýyar kelimesini haketti. bu kadar. baþka laf demeye gerek yok çocuða. bencilce davrandý egosuna yenik düþüp. sadece olay bu.

þampiyon oluruz ama böyle özgüvensiz oynayan adamlarýn kendini rabýtaya çekmesi lazým. kendi sahamýzda gereksiz puan verdik ama dünyanýn sonu deðil eninde sonunda þampiyonluk bizim kafanýzý takmayýn bu konuda..

korkmayýn yani þampiyon biziz

alperrr
20.01.2022, 16:54
Merhabalar

Takdir edersiniz ki bizler de 24 saat forumda bulunamýyoruz mesela ben dün maçýn ilk yarýsýný seyredemedim konfor alanýmda deðildim ikinci yarýyý da telefondan falan saðdan soldan bir þekilde bakmayý çalýþtým. Arkadaþlarým maç saatinde bakadurmuþ bakabildikleri kadarýyla. Þu da var sýkýntýlý bulduðunuz mesajlarý rapor edebiliyorsunuz ve kontrol ettiðimde raporlanmýþ bütün mesajlara geri dönüþ yapýldýðýný ve cezalarýn verildiðini görüyorum. Konu özelinde gözden kaçan mesajlar olabilir, mutlaka tolere ettiðimiz veya aþýrý bulduðumuz durumlar oluyor onlarý da býrakýn biz deðerlendirelim. Sizler sýkýntýlý bulduðunuz mesajlarý raporlamaktan çekinmeyin

sayfa 82 ve 83 te arkadaþýn sözleri alýntýlarýyla duruyor..

çok net küfürler..
belki ve hatta kendisi bile ceza almayý talep edebilir o derece..
belki kýzgýnlýkla falan bilemem..biþey diyemem ama bu kadar kiþi bu konuda ceza alýyorsa ..
bence çok çok büyük haksýzlýk oluyor...

ayrýca rapor olayý var ama ne bileyim bu bana pek uygun deðil..
yapacaðýmý açýk ve net yapmalýyým ..
ama olaylarýda kiþiselleþtirmek istemem açýkçasý..

..Kolay gelsin..
bir eleþtirimde bu konu çok kabul edilmeyebilir kabul ediyorum..
aslýnda bence bazen Hocaya..futbolculara küfür olmadan eleþtiri adý altýnda hakaret vs..oluyor
bunlarda cezalandýrýlmalý ..
hatta fark atarýz ve rakip çok zayýf gibi kulüpe zarar veren yorumlar bile cezalandýrýlmalý..
(en az ceza kaç gün bilmiyorum ama atýyorum hafif ceza olduðu için 2 gün 1 gün cezalar çýksýn ondan verilsin)

chopper61
20.01.2022, 16:55
Ünal'ý zerre metheden birinin Anti Ünalcý olmasý mümkün deðil hiç kývýrma..Ünal'ýn zamanýnda onu bunu daðýtýyordun da neden ligi kýç zoruyla 4. bitiriyordun? Seni az daha zorlasak eteklerinden kim bilir ne taþlar dökülecek..Mesela kesin içinden geçiriyorsundur "ah þu kadro Ünal'ýn elinde olsaydý da ligi domine ederdik" gibisinden..Di mi?

Az daha zorla o zaman beyin geliþimini tamamlanana yardýmcý olurum.Sizin gibileri her yerden kovalayacagim.Oz evlatci veletler de sizsiniz.Git mesaj geçmiþine bak.Oyunun hücum kýsmýný Þenol ve unaldan sonra iyi yapan hoca gelmedi bize Bak laf anlamaz eðitilmez insan.Duygulari ile hareket eden toptancý seni.Bir þey kötü giderse içindeki her þey kötü deðildir.Ýyi giderken de her þey mükemmel olmayabilir.Avciyi eleþtiriyorum çünkü iyi giden ortamda eksik þeyler var.Adamcilik Ünalci, Abdullah ci sizlersiniz.Realist düþünemez uçlarda yaþar.Bugun Abdullah Avcý gitse onu ben savunurum yine.Egitilmez kitle ise düþman kesilir.Bu çaðda cehalete yer yok.Zorla egitecegiz.

Oðuzhan Fidan
20.01.2022, 17:00
bakasetasa hepimiz kýzdýk haklýydýk da. ama küfür etmeye gerek yok adamýn ailesine veya þahsýna. ama hýyar gibi vurdu topa bu da gerçek . yani hýyarlýk yaptý madem kendini iyi hissetmiyordu arkadaþlarýna söyleyebilirdi. yani bu hýyar kelimesini haketti. bu kadar. baþka laf demeye gerek yok çocuða. bencilce davrandý egosuna yenik düþüp. sadece olay bu.

þampiyon oluruz ama böyle özgüvensiz oynayan adamlarýn kendini rabýtaya çekmesi lazým. kendi sahamýzda gereksiz puan verdik ama dünyanýn sonu deðil eninde sonunda þampiyonluk bizim kafanýzý takmayýn bu konuda..

korkmayýn yani þampiyon biziz

Ailesine veya þahsýna küfür yüzeyseldir. Atýyorum ananý avradýný bilmem ne dediðimizde aslýnda kimse þahsýn annesine vs küfür etmiyor evrensel küfürler genelde ana bacýya sövülecek yapýlýyor . Ýlk1 saat içinde herkesin travma geçirdiðini düþünürsek bu gayet doðal.. devamýný getirmemek þartý ile. Yalnýz en kötü ve üzerine düþülmesi gereken olay ýrkçý bir yaklaþým ile küfür etmek bu inanýlmaz derecede kötü ve toplumdaysa büyük tepki çeken bir durum. Bakasetas benim oyuncum benim için Uðurcan neyse bakasetas ta aynýdýr her ikisinede kendimce küfür ederim onlarda ediyordur herkes eder ama ýrkçýlýk vs aðzýma bile almayacaðým o an bile aklýmdan geçirmeyeceðim son derece mesnetsiz ve aðýr bir olaydýr.. ben o yazýlanlarý sonradan gördüm üzüntüm 2 kat arttý . Bizden birisi bakasetas çok biliyorsak çýkýp biz atalým penaltýyý geçin bu iþleri.. Ayrýca Yunanistan’ýda seviyorum iki geçinemeyen kardeþiz olay bu.

chopper61
20.01.2022, 17:04
Kalan maçlarýn en kolayý demiþtim, yanýldým. Golü yiyene kadar hiçbir þey yapamadýk.

Elbette eksikler var, Hamsik ve Ömür gibi hesapta olmayan eksikler de var ama rakip zayýf bir takým, rahatlýkla fark atabilmeliydik.

Yukarýda birçok arkadaþ da yazmýþ, golden sonraki oyunu maçýn baþýnda oynaman ve ilk yirmi dakikada skoru koparman lazým. Þanssýzlýk olur ama yüklenmezsen, kaleye isabetli þutun yoksa bunun izahý gerekir.

Liverpool ve City ile kýyaslamayalým tamam onlar bizden çok baþka seviyede takýmlar ancak rakipleri de bizim rakiplerimizden bu takýmlarýn bizden üstünlüklerinden bile fazla üstünler, güçlüler. Böyleyken biz City ve Liverpool'un içerde oynadýklarý maçta müthiþ bir baskýyla baþladýklarýný görüyoruz.

Bize anlatýlan þey basit, sabýrlý olmalýyýz ve plana sadýk kalan takýmý desteklemeliyiz. Tamam, sabýrlý olalým ve takýmý destekleyelim ama atak oynayalým, dik oynayalým. Topu dolaþtýrarak Flavio'yu mu yoruyoruz? Zeki'nin kafasýný mý karýþtýrýyoruz? Giresun bizimle aþýk atacak bir takým deðil ki?

Ben size sorunu söyleyeyim.
Takýmda topu iyi kullanan oyuncu sayýsý (yine de rakipten fazladýr ama) az. Bizim takýmýmýzda tüm oyuncularýn ki buna kaleci de dahildir topla iliþkilerinin iyi olmasý gerekir. Topa hakim olacak, pas verebilecek, sýkýþýnca adam geçebilecek ve þut çekebilecek.

Bunlarý yapamayan iki oyuncun varsa takým aksar. Bizim takýmda Yusuf'un biri gidiyor öbürü geliyor. Böyle olmaz. Bu beceriksizlik sütün içindeki bir damla pislik gibi takýmý bozar, bozuyor da. Sorunun en önemli kýsmý budur. Topu taça ancak atabilen kaleciler, taç kullanamayan bekler, topla auta çýkan kanatlar vs. yýllarca bizi kilitleyen unsurlar oldu.

Þimdi iyiyiz. Rakibi ciddiye almak gerektiðinde alýrsýn, evinde City ile oynarken yaparsýn bunlarý, ben de anlarým. Sen Giresun'u küçümseme ama onu küçümsemen inan City yerine koymandan iyidir. Giresun tartýlacak veya yorulacak takým deðil yahu, ona atak yapýp gol atacaksýn.

Ýki kez penaltý kaçýrmak da var futbolda tek pozisyondan gol yemek de, bunlar sýkýntý deðil ama son saniye olursa etkisi fazla olur. Penaltý atýlýrken kaleciden dönen topa vuran Balde vuruþ esnasýnda yayýn içinde olduðu için avantaj temin etmiþ ve ihlalden dolayý tekrar edilmesi gereken bir penaltý olmuþ bu. Yukarýda bu durumu 'baþkalarýnýn konuþmasýna zemin hazýrlayan bir olay' olarak görüp rahatsýzlanan arkadaþlar gördüm. Yapmayýn bunu arkadaþlar, özgüveniniz olsun biraz. Benzer pozisyonda Edgar kalecimizden dönen penaltýyý uzaklaþtýrýnca bize de tekrar atýldý penaltý mesela. Kuralý bile savunamaz bir ruh halindeyseniz etrafýnýza da olumsuzluk verirsiniz. Bu iþ hayýrla bitecektir yeter ki doðrularý yapalým.

Yusuf mesela oynamasýn, belki garantiledikten sonra oynatýlabilir, belki.
Hüseyin oynatýlmasýn, garantiledikten sonra o da oynayabilir eðer bugünkü hareketinden dolayý özür dilerse tabii.
Polonyalý solbek iyi, hareketli, beðendim.

Hesapta olmayan bir puan kaybý oldu ama enseyi karartmamak lazým. Bu iþ hayýrla bitecektir ben yürekten inanýyorum.

Bir sözüm de yazar arkadaþlara olacak.
Küfür etmeyin, hakaret etmeyin. Herkesin rahatlýkla eriþebildiði bir mecrada küfür etmek acizliktir. Hele bu küfür ve hakaret sizleri bu noktaya taþýyan oyunculara ve emek verenlere ise bu acizlikten de öte haysiyetsizliktir, onursuzluktur. Bizleri utandýrmayýn.

Hafta sonu deplasmandan puan alýrsak içeride iki maçýmýz var. Tam takým çýkar ve Liverpool gibi City gibi yüklenir erkenden maçý koparýrýz diye umuyorum.

Ya nasip!

Topla iyi olmayan oyuncu yok bizde.Biresysel olarak çok iyiyiz.Yine taktik ve hoca ile alakalý.Top tasima çok az,oyun duraðan,tempo hep düþük.Pas veren veya top alan pas atacak adam arýyor.Ucgen vb..pas sisteminde ciddi sýkýntý var.Bu takým biraz pas yapmayý bilse çok rahat 3-4 atar.Bu takýmýn hakký 1 gol deðil.Cornelius un bireysel becerisi kötü olsa ne olurdu.Nolur cevap verin.Cornelius umut bulut olsaydý halimiz nolurdu.

chopper61
20.01.2022, 17:05
Ýnsanlarý eleþtirmek hakkýmýz ama küfür etmek þerefsizliktir.

alperrr
20.01.2022, 17:31
bu serdar ali ..þeytan falan baya güzel bi aleyhimize yüzde yüz haklý olduðumuz pozisyonda dahi ALGI yapabiliyorlar..

nasýl bir kulübüz nasýl bir camiayýz ki bu gibi insanlara tek bir cevap bile vermiyoruz..bunu illa yönetici yapmaz..1 tane gazeteci çýkar derki öyle deðil..böyle sonrada bu kiþiler emin olun kendisine çeki düzen verir..

mesela geçen yýl gs li levent tüzemen ne iþ rýdvan ..rýdvan sezonu diyorlar dedi..
þeytan sadece bu laftan sonra daðýldý ..psikolojisi bozuldu..1 cümle ile..

Camia olarak..medyanýn 5. güç olduðunu anlayýp..ona göre tavýr takýnýrsak çok yol katederiz..

neyse bu sene için demiyorum bunlarý ..bu sene ite köpeðe bulaþmadan þampiyon olabilsek yeter..

Barista
20.01.2022, 17:38
Bence cevap vermemek daha doðru strateji olabilir. Bizi sahada yenemedikleri için saha dýþýna çekmeye çalýþýyorlar. Cevap verirsek bu oyuna gelmiþ olabiliriz. "Hakemler Trabzonspor'u kolluyor" algýsý yaratmaya çalýþmalarý diðer taraftan bakarsak Trabzonspor'u saha dýþýnda güçlü gösterdiði için iþimize bile geliyor olabilir. Zaten amaçlarýnýn adalet filan olmadýðýný 5 yaþýndaki çocuklar bile görüyordur muhtemelen. Býrakalým biz cevap vermedikçe kudursun itler. Yanlýþ da düþünüyor olabilirim, farklý bir perspektif getireyim dedim konuya:)

TS61_NL
20.01.2022, 23:14
Bizim penaltýnýn tekrarý millete dert olmuþ ulan daha 8 ay önce, yine son dakikada hemde 1-0 öndeyken Hatay aynýsýný bize attý. Arada ki tek fark herifler bizden akýllý davrandý lakin Dioufun penaltýsýný Uðurcan kurtardý tekrarýný Boupendza gole çevirdi ve maç uzatma dakikalarýnda 1-1 berabere bitti. Maç sonunda kimse bu ne saçma karar diye de hakeme yüklenmedi tabii ki çünkü maðdur olan Trabzonspordu

AntiÞike
21.01.2022, 01:15
beyler,
- son zamanlarda takým çok iyi top oynamýyor EVET
- Özellikle bazý bölgelerde çok formsuzluk var EVET
- minimum 3 yerli kalitesi genel anlamýyla düþük EVET
- Hüseyin, Berat, Serkan, Yunus þampiyonluk için yetersiz EVET,
- üzerine Abdüþ, Dorukhan ýn form düzeyleri son haftalarda düþük, EVET;
- Baka çok uzun süredir (sakatlýktan sonra) hala eski günlerini arýyor EVET,
-Baka nýn attýðý iki penaltýnýn ikisi de iyi deðildi (2. de dahil) EVET
- Yeni transferlerden de henüz verim saðlayamadýk, baþta Visca EVET

ancak,
Unutulmamalýdýr ki bu farký bu futbolcularla yaptýk,
ve bu takýma Marek katýlacak, Waka katýlacak, Djanini katýlacak, Kouassi katýlacak,
+ baka, ömür, Dorukhan gibi düþük formda olanlar forma girecek,
kaçýrdýðý iki penaltýya raðmen (bana göre ikisini de kötü atsa da) Baka dahil, yüklenmenin ,þu anda sýrasý deðil.
Baka deðil Visca atýp ikisini de kaçýrsa ayný þey Visca için söylenecek, Baka neden atmadý denilecekti.
Þuanda en son yapýlacak þey, moral bozmak, ve daðýlmak.
Evet büyük bir avantaj kaybettik, Ancak hala arada çok büyük puan farký var.
avantajýmýz, biz kötü bile olsak bu farký kolay kolay kapatabilecek bir takým yok.

iþte bunun için sonrasýnda piþman olmamak için, Takýma destek zamaný,
Bir , beraber olma zamaný,

8. kuþatma için inançlý , azimli ve inatçý olduðumuzu gösterme zamanýdýr,

yýlgýnlýk, küskünlük, bölünme ve ayrýþmanýn zamaný deðil,

birlik olup sinerji oluþturup, arka arkaya yenilsek te dimdik ayakta olacaðýmýzý, bu þampiyonluðu alacaðýmýzý, kolay kolay kimsenin bizim elimizden alamayacaðýný hissettirmenin zamanýdýr.

yýkýlma deðil, ayaða kalkma zamanýdýr... HAYDÝ AYAÐA KALK...!!!

pReN@_61
21.01.2022, 09:50
Ýlk yarýda yüklenip maçý çözmedik sonrasýnda strese girip tek kale maç oynadýk, aklýmýz baþýmýza geldi ama yetmedi.
Son dakikada çift penaltý kaçýrmak üzdü ama bu hüznü hemen atýp pazar gününe odaklanmamýz lazým (KAR MUHALEFETÝ MÜSAADE EDERSE)

Cenkhan
21.01.2022, 13:08
Maçta 2 puan kaybettik belki ama Hüseyin'i de kaybederek ileride kaybý muhtemel puanlarý kazanmýþ olduk.

BlackPanther
21.01.2022, 16:55
Bizim penaltýnýn tekrarý millete dert olmuþ ulan daha 8 ay önce, yine son dakikada hemde 1-0 öndeyken Hatay aynýsýný bize attý. Arada ki tek fark herifler bizden akýllý davrandý lakin Dioufun penaltýsýný Uðurcan kurtardý tekrarýný Boupendza gole çevirdi ve maç uzatma dakikalarýnda 1-1 berabere bitti. Maç sonunda kimse bu ne saçma karar diye de hakeme yüklenmedi tabii ki çünkü maðdur olan Trabzonspordu

Hakemler sizi destekliyor diyen ... ben zaten o Hatay pozisyonunu gösterdim. Evet Trabzonsporu destekleyen hakemler burada o zaman ayný pozisyonda Trabzonsporun aleyhine karar verdi diyorum.

O zaman susuyorlar yada he he diyorlar!

objek
21.01.2022, 18:26
Maçta 2 puan kaybettik belki ama Hüseyin'i de kaybederek ileride kaybý muhtemel puanlarý kazanmýþ olduk.

Huseyin giresunun golunde sahada yoktu olsaydi zaten fatura huseyine cikacakti enterasan olan durum golde hic kimsenin sucu yok gozukuyor !

Fanatik34
22.01.2022, 01:51
Su mac yazulacak tek sey, taktik dehasi Abdullah Avci´nin patladigi´dir. Bu kacinci mac, yanlis onbirle cikip, 30. dk. da düzeltmeye basladigi..arti Oyuncu degisikleri yine o kadar gec yapildi ki..penalti konusuna hic girmeyelim!

Hakemler bakimindan en iyi sezonumuzu yasiyoruz, aleyhimize bircok karar olmasina ragmen. Haftalardir diyorum, Abdullah Avci´nin garanti futbolu yüzünden, bekler futbol oynamayi unuttu. Hatay macinda sahanin en iyisi Berat, tel tel dökülüyor artik..Gecen sezon Ekuban harikalar yaratirken, Abdullah Avci ile dibe vurdu ve muhtemel bu yüzden kacti gitti.

Trabzonspor tarihinin acikara en genis, en iyi kadrosu, sadece Cornelius´un manyak istatistikleri sayesinde acikara lider. Bugüne kadar rakiplerin bayagi eksik karsimiza cikmis olmalarini avantaja cevirdik. Arti rakiplerimiz kötü iken, belki de Anadolu takimlari bu sezon cok daha iyiyken bir firsat yakaladik. Artik bu korkak futboldan arinip, gercek kimligimize bürünme vakti, yoksa olasi puan kayiplari ve eriyen puan farki ile karsi karsiya kalacagiz.

Bu macta özellikle Puchazs cok iyi izlenim verdi, defansta 4 yabanci ile devam ve hücumda Yunus Malli bile isik vermeye basladi. Bu da Hoca´nin artilari

Courage
22.01.2022, 02:05
Olanýyla olmayanýyla ne maçtý ama. En az sahadaki 90 dk kadar sürükleyici, þaþýrtýcý hatta bazý küfürlü yorumlar yüzünden can sýkan ama geneli maçý hiç izlemeyene maçý oynamýþ gibi yaþatan 120 sahife :)

Sonucu önemsemiyorum ikinci yarýya neredeyse 15-20 yýldýr hiç bir takýmýn elinde olmayan kredi ile girdik. Bu kadro ve bu yönetim ile hedefimizden sapmayacaðýz evvelAllah.

Oðuz ZEYTÝN
22.01.2022, 08:14
Bu maça takýlýp kalmayacaðým tabii... Öyle yorumlar dinliyorum ki, þaþýrmamak elde deðil.

Son iki maçýný, iki zayýf takýma karþý, iki penaltý golüyle almýþ Beþiktaþ'ý favori gösterenler mi dersin... "Fener þaha kalktý, artýk durmaz" diyenler mi dersin... Baþakþehir eksik maçýný kazanýrsa (O durumda en yakýn takipçimiz kaybedecek) Trabzon titrer" diyen mi...

Kimsenin titrediði, titreyeceði yok. Maç bu, kazanýrsýn, kaybedersin.

Öyle bir ilk devre geçirdik ki, kendimiz bile inanamadýk galiba. Bence herkes hâlâ þokta. O kadar puan farkýný ben hatýrlamýyorum. Bunu yönetmek ayrý beceri. Puan farkýný 18'den 17'ye düþüren heyecanlanýyor!

Arkadaþlar, bu durum rakip on dokuz takým için ciddi bir travma, farkýnda mýsýnýz?

Hatýrlayýn Beto'nun kahraman olduðu Göztepe maçlarýný. Birinde Burak da penaltý kaçýrmamýþ mýydý? Neler neler kaçýrýyorduk... Giresun maçýndadaöyle oldu. Penaltý olmasa da Okan maçýn yýldýzý. Yani öyle dedikleri gibi sefil bir Trabzonspor yok. Ha, biz daha üretken, daha hýrslý bir takým bekliyorduk. O beklenti karþýlanmadý. Sivas deplasmaný, hava koþullarý...

Kaldý ki; sene baþýndaki on birden Hamsik, Nwakaeme, Edgar, Gervinho, Djaniny, Trondsen ve hatta Ömür yok. Yedi as futbolcu!

Bahane benim iþim deðil. Yapýsal olarak da, neden baþarýlý olunmadýðýný sorgulamaya meyilliyimdir. Fakat þu iki gündür içeriden - dýþarýdan körüklenen yangýný söndürelim.

Beþiktaþ'ta biri grip olsa kadroda ciddi eksik var diyorlar. Þu saydýðým yedi adam olmadan hangisi, hamgi maçý kazanmýþ?

Önümüz açýk. Ýnþallah bu maçýn sonucunu unutturacak þekilde ilerleriz.

Kemal Duru
22.01.2022, 13:35
Bu maça takýlýp kalmayacaðým tabii... Öyle yorumlar dinliyorum ki, þaþýrmamak elde deðil.

Son iki maçýný, iki zayýf takýma karþý, iki penaltý golüyle almýþ Beþiktaþ'ý favori gösterenler mi dersin... "Fener þaha kalktý, artýk durmaz" diyenler mi dersin... Baþakþehir eksik maçýný kazanýrsa (O durumda en yakýn takipçimiz kaybedecek) Trabzon titrer" diyen mi...

Kimsenin titrediði, titreyeceði yok. Maç bu, kazanýrsýn, kaybedersin.

Öyle bir ilk devre geçirdik ki, kendimiz bile inanamadýk galiba. Bence herkes hâlâ þokta. O kadar puan farkýný ben hatýrlamýyorum. Bunu yönetmek ayrý beceri. Puan farkýný 18'den 17'ye düþüren heyecanlanýyor!

Arkadaþlar, bu durum rakip on dokuz takým için ciddi bir travma, farkýnda mýsýnýz?

Hatýrlayýn Beto'nun kahraman olduðu Göztepe maçlarýný. Birinde Burak da penaltý kaçýrmamýþ mýydý? Neler neler kaçýrýyorduk... Giresun maçýndadaöyle oldu. Penaltý olmasa da Okan maçýn yýldýzý. Yani öyle dedikleri gibi sefil bir Trabzonspor yok. Ha, biz daha üretken, daha hýrslý bir takým bekliyorduk. O beklenti karþýlanmadý. Sivas deplasmaný, hava koþullarý...

Kaldý ki; sene baþýndaki on birden Hamsik, Nwakaeme, Edgar, Gervinho, Djaniny, Trondsen ve hatta Ömür yok. Yedi as futbolcu!

Bahane benim iþim deðil. Yapýsal olarak da, neden baþarýlý olunmadýðýný sorgulamaya meyilliyimdir. Fakat þu iki gündür içeriden - dýþarýdan körüklenen yangýný söndürelim.

Beþiktaþ'ta biri grip olsa kadroda ciddi eksik var diyorlar. Þu saydýðým yedi adam olmadan hangisi, hamgi maçý kazanmýþ?

Önümüz açýk. Ýnþallah bu maçýn sonucunu unutturacak þekilde ilerleriz.
Akýllý adamýn hali baþka oluyor. Bravo Zeytin Reis.

mete61bordomavi
22.01.2022, 14:27
Valla kahkaha attým. Stratejik olarak doðru.
Hüseyin'e destek vermek isterdim ama, Beþiktaþ maçýnda o golü yedirmesi yetmezmiþ gibi bir de direðe çarpýp sakatlanmasý var ya...
Olmayan pozisyonlarý rakip lehine gol pozisyonuna kaþla göz arasýnda çevirmesi efsane bence.

David_LuiZ4
22.01.2022, 20:54
Az daha zorla o zaman beyin geliþimini tamamlanana yardýmcý olurum.Sizin gibileri her yerden kovalayacagim.Oz evlatci veletler de sizsiniz.Git mesaj geçmiþine bak.Oyunun hücum kýsmýný Þenol ve unaldan sonra iyi yapan hoca gelmedi bize Bak laf anlamaz eðitilmez insan.Duygulari ile hareket eden toptancý seni.Bir þey kötü giderse içindeki her þey kötü deðildir.Ýyi giderken de her þey mükemmel olmayabilir.Avciyi eleþtiriyorum çünkü iyi giden ortamda eksik þeyler var.Adamcilik Ünalci, Abdullah ci sizlersiniz.Realist düþünemez uçlarda yaþar.Bugun Abdullah Avcý gitse onu ben savunurum yine.Egitilmez kitle ise düþman kesilir.Bu çaðda cehalete yer yok.Zorla egitecegiz.
Hezeyana varan ifadelerini okuyunca epey güldüm..Klasik Trabzonlulardansýn sen notunu verdim..Muhabbet kuþu gütmeye bile çapý yetmeyecek bir adamdan eðitim tavsiyesi alacak deðilim..Ýlle de diploma diploma diye tutturursan o zaman da þöyle derim "tahsil cehaleti alýr eþþeklik baki kalýr"..

Klasik trabzonlunun hamurunda olur olmaz yerde olur olmaz þeye muhalefet etmek, karamsarlýk, negatif enerji yayma, laf kalabalýðý, hamaset ve bilgi sahibi olmadýðý konularda argümanlarýný kuru inatla savunmak gibi özellikler vardýr..Bütün bu özellikleri bünyende barýndýrýyorsun anladýðým kadarýyla..

Sapýna kadar Ünalcýsýn hem de kallavisinden..Kafasý çalýþan biraz gözlem yeteneðine sahip futbol bilen aklý baþýnda hiçbir Trabzonsporlu taktik fukarasý Ünal'ýn Trabzonspor'a 10 numara top oynattýðýný oyunun hücum kýsmýnda bugünden daha iyi olduðunu ima etmez etmediði gibi eski günleri yad edip bugünkü hocayý sopalayarak geçmiþe özlem ve minnetle bakmaz..

30 küsür yýldýr þampiyonluk kupasý kaldýramayan þu kulübü rakiplerine açýk ara fark atarak þampiyonluða koþturan adamý kusura bakma da Ünal ile kýyaslamam bile..Kýyaslamak Avcý'ya hakarettir..Ünal top oynatýyormuþmuþ..Sorduðum soruya cevap ver bakalým top oynatan Ünal ile neden 4.lüðü ancak kýç zoruyla yakalayabiliyorduk? Neden bu takýma TD olarak eski topçu diye getirilen adamlar Hamiler Tolunaylar Ünallar yaraya merhem olamadý? Neden?

Bugün taraflý tarafsýz olarak senin gibi arabesk tiplerden baþka kim Ünal'ý hatýrlýyor..Hangi dereceyi elde etmiþ Ünal? Evet çok iyi top oynuyorduk Ümraniye fatihi Ümraniye Mareþali Ünal ile di mi? Güldürmeyin efendim..

Senin Ünal dediðin adamýn kendi kafasýna göre oluþturduðu bir taktik diziliþ bir taktik felsefe ve bu felsefeye göre oluþturduðu transfer listesi ya da oyuncu havuzu var mý kafasýnda?

Bir üstte yazdým bir TD'nin geçtim taktik deha olmasýný transfer listesi bile onun çapýnýn ne olduðunu, tadýný damaðýmýzda býrakacak kadronun mimarlýðýný kurup kuramayacaðýnýz kýsacasý yemeði yapýp yapamayacaðýný kestirmeden kýsa yoldan bize gösterir..

Ýþte sana kurulan kadro ön tarafa bak..Waka Baka Cornelius Visca Hamsik...Adam yönetimle dirsek temasýnda bulunup dikte ettirerek kaliteli topçularý senin kadrona katmayý baþarýyor..Sýrf bu bile Avcý ile Trabzonspor'un yýllarca çalýþmasýna olanak saðlýyor..

Loser bir takýmý Avcý ile winner bir takým haline dönüþtürdük..Evet ADAMCIYIM ama hangi ADAMCI? Bilimsel verilerle çalýþan modern antreman metodlarýný teoride ve pratikte uygulamaya çalýþan kadro kalitesini yükseltecek nokta atýþý transfer havuzu bulunan kendince bir taktik felsefesi olan ve kasket takýp camianýn duygu bütünlüðünü saðlayan adamýn adamcýsýyým..O kiþi de Avcý..Haaa Avcý'dan daha zeki daha donanýmlý bir TD bulup hedef konusunda çýtayý arþa çýkarmak istediðimizde de gerekli operasyonun yapýlmasý taraftarýyým yani yollarýn ayrýlmasý ama þimdi deðil en az 5 sene Avcý ile çalýþýp ligin rakip analizi kýsmýnda en iyi hocasý Avcý ile kupalara ambargo koymanýn zamaný..Zaten Avcý kendi takýmýnýn oyunundan çok rakibin oyununu stratejik hamlelerle bertaraf etmeye çalýþan rakibin oyun tarzýna göre oyun þekillendiren bir hoca ve bu tarzýnýn yüzünden de oyunun hücum kýsmýnda istenen akýþkanlýk saðlanamayabiliyor..Rakip analizine daha fazla ehemmiyet vermek ve transferde nokta atýþý oyuncu seçimleri kulübün bir an önce þampiyonluðu yakalamasý gerektiðine inancýndan kaynaklanýyor..Seneler geçtikçe oyunun hücum ve savunma kýsmý da daha oturaklý olacaktýr..Klasik Trabzonlular gibi tezcanlý aceleci olmayýnýz..

Ýþin teknik detayýna girip takýmýn lig sýralamasýnda elde ettiði rakamlarý buraya yazarak ufkunu açýp beynini aydýnlatabilirdim ama yapmadým uzatýrsan o konulara da gireriz..

objek
22.01.2022, 21:59
[QUOTE=David_LuiZ4;1921602377]Hezeyana varan ifadelerini okuyunca epey güldüm..Klasik Trabzonlulardansýn sen notunu verdim..Muhabbet kuþu gütmeye bile çapý yetmeyecek bir adamdan eðitim tavsiyesi alacak deðilim..Ýlle de diploma diploma diye tutturursan o zaman da þöyle derim "tahsil cehaleti alýr eþþeklik baki kalýr"..

Klasik trabzonlunun hamurunda olur olmaz yerde olur olmaz þeye muhalefet etmek, karamsarlýk, negatif enerji yayma, laf kalabalýðý, hamaset ve bilgi sahibi olmadýðý konularda argümanlarýný kuru inatla savunmak gibi özellikler vardýr..Bütün bu özellikleri bünyende barýndýrýyorsun anladýðým kadarýyla..

Sapýna kadar Ünalcýsýn hem de kallavisinden..Kafasý çalýþan biraz gözlem yeteneðine sahip futbol bilen aklý baþýnda hiçbir Trabzonsporlu taktik fukarasý Ünal'ýn Trabzonspor'a 10 numara top oynattýðýný oyunun hücum kýsmýnda bugünden daha iyi olduðunu ima etmez etmediði gibi eski günleri yad edip bugünkü hocayý sopalayarak geçmiþe özlem ve minnetle bakmaz..

30 küsür yýldýr þampiyonluk kupasý kaldýramayan þu kulübü rakiplerine açýk ara fark atarak þampiyonluða koþturan adamý kusura bakma da Ünal ile kýyaslamam bile..Kýyaslamak Avcý'ya hakarettir..Ünal top oynatýyormuþmuþ..Sorduðum soruya cevap ver bakalým top oynatan Ünal ile neden 4.lüðü ancak kýç zoruyla yakalayabiliyorduk? Neden bu takýma TD olarak eski topçu diye getirilen adamlar Hamiler Tolunaylar Ünallar yaraya merhem olamadý? Neden?

Bugün taraflý tarafsýz olarak senin gibi arabesk tiplerden baþka kim Ünal'ý hatýrlýyor..Hangi dereceyi elde etmiþ Ünal? Evet çok iyi top oynuyorduk Ümraniye fatihi Ümraniye Mareþali Ünal ile di mi? Güldürmeyin efendim..

Senin Ünal dediðin adamýn kendi kafasýna göre oluþturduðu bir taktik diziliþ bir taktik felsefe ve bu felsefeye göre oluþturduðu transfer listesi ya da oyuncu havuzu var mý kafasýnda?

Bir üstte yazdým bir TD'nin geçtim taktik deha olmasýný transfer listesi bile onun çapýnýn ne olduðunu, tadýný damaðýmýzda býrakacak kadronun mimarlýðýný kurup kuramayacaðýnýz kýsacasý yemeði yapýp yapamayacaðýný kestirmeden kýsa yoldan bize gösterir..

Ýþte sana kurulan kadro ön tarafa bak..Waka Baka Cornelius Visca Hamsik...Adam yönetimle dirsek temasýnda bulunup dikte ettirerek kaliteli topçularý senin kadrona katmayý baþarýyor..Sýrf bu bile Avcý ile Trabzonspor'un yýllarca çalýþmasýna olanak saðlýyor..

Loser bir takýmý Avcý ile winner bir takým haline dönüþtürdük..Evet ADAMCIYIM ama hangi ADAMCI? Bilimsel verilerle çalýþan modern antreman metodlarýný teoride ve pratikte uygulamaya çalýþan kadro kalitesini yükseltecek nokta atýþý transfer havuzu bulunan kendince bir taktik felsefesi olan ve kasket takýp camianýn duygu bütünlüðünü saðlayan adamýn adamcýsýyým..O kiþi de Avcý..Haaa Avcý'dan daha zeki daha donanýmlý bir TD bulup hedef konusunda çýtayý arþa çýkarmak istediðimizde de gerekli operasyonun yapýlmasý taraftarýyým yani yollarýn ayrýlmasý ama þimdi deðil en az 5 sene Avcý ile çalýþýp ligin rakip analizi kýsmýnda en iyi hocasý Avcý ile kupalara ambargo koymanýn zamaný..Zaten Avcý kendi takýmýnýn oyunundan çok rakibin oyununu stratejik hamlelerle bertaraf etmeye çalýþan rakibin oyun tarzýna göre oyun þekillendiren bir hoca ve bu tarzýnýn yüzünden de oyunun hücum kýsmýnda istenen akýþkanlýk saðlanamayabiliyor..Rakip analizine daha fazla ehemmiyet vermek ve transferde nokta atýþý oyuncu seçimleri kulübün bir an önce þampiyonluðu yakalamasý gerektiðine inancýndan kaynaklanýyor..Seneler geçtikçe oyunun hücum ve savunma kýsmý da daha oturaklý olacaktýr..Klasik Trabzonlular gibi tezcanlý aceleci olmayýnýz..

Ýþin teknik detayýna girip takýmýn lig sýralamasýnda elde ettiði rakamlarý buraya yazarak ufkunu açýp beynini aydýnlatabilirdim ama yapmadým uzatýrsan o konulara da gireriz..

Hoca islerine girmeden birde soyle dusunelim basaksehir 2 sezon once son haftalarda bir mac kaybetse sampiyon biz oluyoruz hocasida h cimsir olacakti kisaca rakiplerin ne yaptigida onemli bu sezon su ana kadar rakiplerin bu kadar dagilacigi pek tahmin edilmiyordu dileriz boyle devam ederler

Türkiye Süper Lig, 2019/2020 - Puan Durumu - Mackolik.comhttps://www.mackolik.com › 2019-...
Vertaal deze pagina
# Takým O +/‑ G B M A Y Av P Son 5
1 1 Baþakþehir ÝBA 34 31 20 9 5 65 34 +31 69 G G M G M
2 2 Trabzonspor TS 34 34 18 11 5 76 42 +34 65 G B M M G
3 3 Beþiktaþ BJK 34 19 19 5 10 59 40 +19 62 M G G G G

deepmavi
23.01.2022, 13:28
Trabzonspor'umuz Allah'ýn Ýzni Ýle Giresunspor maçýný Kendi Evimizde, Kendi Sahamýzda, Kendi Kalemizde oynacaðýmýz Trabzon'daki Konyaspor maçýný kazanarak ÝnþAllah telafi edecek...

Nihat Güneþ
23.01.2022, 20:23
Yeteneksiz herif bir kez de kaleyi tuttur.

CLT-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

freedomforever
23.01.2022, 21:03
Beyler yorumlarýnýz hayret verici. Duygularýnýzla yazýyorsunuz. Malatya bjkye çelme takar, fb Sivas’ta takýlýr biz de yenilmeyiz. 4 gün sonra yine rakipler aðlamaya baþlar. Sakin olun. Beddua etmeyin

[emoji57]

okytrb
23.01.2022, 22:33
[emoji57]

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi[emoji457]

MI 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Doðan BULAT
24.01.2022, 12:31

Okan maçtan sonra o kadar artist konuþmana deðdi mi? Bu hafta da 3 yemiþsin en az 2 yer diye boþuna dememiþim.

Sýf þunu yazayým istedim :)

HOPA'LI TS'LÝ
24.01.2022, 13:51
Okan maçtan sonra o kadar artist konuþmana deðdi mi? Bu hafta da 3 yemiþsin en az 2 yer diye boþuna dememiþim.

Sýf þunu yazayým istedim :)

Çok doðru. Antalya ve Altay bizim maçtan sonra yelkenleri indirdi.

Hele Giresun'a ne demeli, sahanda ilk 6 dakikada 2 gol yiyorsun.

Bize geldiniz mi kendi sahanýzda 11 kiþi savunma

Böyle vururlar iþte 3 golle Okan efendi

Penaltý kurtarmakla iyi kaleci olmak ayný þey deðil demiþtim geçen hafta

Uðurcan penaltýlarda hep ters köþeye yatýyor ama çok iyi kaleci.

NOKTA