Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 22.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 GZT Giresunspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
Yusuf Erdoğan da ayakta duramıyor boş transfer
Yunus ve Murat Cem hem Berattan hem de yusufdan daha iyi futbolcular
nevzat61
19.01.2022, 22:42
Erken basladik :) mactan önce forumun 100de 80ninde bu mac icin, kolay basit mac olucak. 3:0 veya 4:0 farkli skor alicagiz diye :)
Ben Giresun maçı için kolay olacak demedim.. GS maçı için de söylemiyorum.. ancak GS karşısında şansımızı sıfır görenlerin neye dayanarak bunu söylediklerini merak ediyorum.. GS ahım şahım top mu oynuyor da biz oynayamiyoruz
Doğrudur da bana sorarsanız Cornelius'un ayakları o kadar iyi değil.
Kadro listesine bakınca bana en çok güven veren oyuncu Visca, kızacaksınız ama yine de Bakasetas.
Bugün unutulur. Bakasetas çok önemli bizim için. Bu maç öncekine nazaran iyiydi ama kendini daha hızlı toparlaması gerekiyor.
Ekrem D.
https://i.ibb.co/JvxbX0f/Durum-Vahim.jpg
Gittin bir de excel yapip ekran goruntusu mu aldin?
Sefa Murat Dokuz
Yanlız bişey söylim mi,sahaya az erken girdi diye penaltıyı tekrar ettirmek kadar saçma adaletsiz haksız bir kural yok arkadaş..oyuncun vurmuş,kaleci tutmuş..bizde böyle yemiştik o zamanda dedim,böyle şey olmaz yav,,haksızlığın babası
Hayır. Erken giren oyuncu topu uzaklaştırdı. Uzaklaştırmasa tekrar edilmezdi erken girdi diye.
yatmaztara
Bakasetas 9. haftada oynanan ve şikebahçe'nin anasını, avradını, bacısını, liderliğini, ebesini, sülalesini, yediceddini, memleketini, hayallerini, umutlarını, bu sezonunu, yarınlarını, ebesinin ayrıca nikahını belledikten sonra gol sevinci yaşayamamış...
Varlıbaş61
Şampiyonluğa 1 puan daha yaklaştık ..!
Serdar A
Erken basladik :) mactan önce forumun 100de 80ninde bu mac icin, kolay basit mac olucak. 3:0 veya 4:0 farkli skor alicagiz diye :)
Kendi adıma, ben maç öncesi bize sıfır puan yazmıştım.
Asıl bu maçlar zor...
Hele Nwakaeme dönüyorsa, Kaçak torrent'in takımını deler geçeriz.
hyasin61
19.01.2022, 22:43
https://twitter.com/farukaltmisbir/status/1483884317029896192?s=21
Bu videoyu özellikle şu adamın vatanına,anasına,avradına,haysiyetine söven arkadaşlar bi izlesin, sonrada lig başında tek başına kaç puan aldırmış onları bi hatırlasın daha konuşacak yüzleri varsa hala cevap atabilirler
Bazı cok bilmis Trabzonspor taraftarlarına anlatamazsınız bazı seyleri. Adam nasıl uzulmusse kendını tesellıye gelen takım arkadaslarına bakacak yuz bulamıyor. Bakasetas bırcok taraftardan daha cok Trabzonsporludur. Galatasaray macında bu adamı gomenleri gorecegim ben. Allahtan Abdullah Avcı gibi bir hoca var takımda yoksa taraftar mantıgına bakarsak ne Abdulkadir Omur kalmıstı ne Bakasetas kalacak ( Cok bilmis bazı Trabzonspor taraftarları Gs macında yedek kalacagını dusunecektir )
chopper61
Zor değil ya hala iyiyiz puan olarak. Çok üzülmedim bu beraberliğe.
Esiklere rağmen yenilmiyoruz.
Gs yi pazar günü aksilik olmazsa tam kadroyla parçalarız tüm kötü hava dağılır.
Bize 16 maçta 8 galibiyet yetecek
Gsyi yensende Zor maç olur.Sevmedigim yorumu yapmayın bizim takım parçalama işini yapamaz.Bu sistemle olmaz
Ahmet Kara
Bir kere hocanın oyun mentalitesi bu.
Sezon başında daha çok oyunu rulet gibi oynuyorduk.
Bundan vazgeçti ve daha kontrollü bir oyuna geçtik.
Hocanın oynattığı futbolu sevmiyorum ama adam yönetimi iyidir.
Çimşir faciası yaşamayız yani.
Oğuzhan Fidan
Şu maçı alsaydık dönecek oyuncuların aksiyonuyla geleceğe umutla bakacaktık. LOSER bir şekilde kaybedilen 2 puan oldu. Travmatik sonuçların etkileri diğer maçlarda yansır. Yenilseydik daha kötüydü ama Buda bir benzeri.. şu travmaları yaşamadan sezonu bitiremiyoruz maalesef. Alanya’da bakasetastan yediğimiz golle şampiyonluğu bıraktık. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iso_4939
Densvil hugo ikilisini denedin oldu niye degisip huseyin hogo yapiyorsun allah askina huseyun bu takimin topcusu degildir berat ayni sadeceyedek olur bunu gormeyecek beyin yoktur
emre6117
Çok kötü attı ikisini de. Tıpkı yazıldığı gibi kaleciye bakmadı.
Cornelius penaltılarda nasıl acaba.
Cornelius da iyi penaltici degil.elimizde iyi penalti atabilcek sadeve visca kaldi malesef. Ama bakesetas devam eder malesef.
Giresun maci bizim icin ya bir ders olacak.
Nedir bu ders: takim ozellikle kendi evinde isirarak oynayacak artik.(son 15 dakika gibi), iki bek olarak puchacs veya denswill ve peres gidip gelecek.
H.turkmen,berat,y.erdogan ilk 11 baslamayacak. Bakesetas biraz yedek bekleyecek.
Nwakame ve hamsik pamuklara sarilacak. Kalan tum maclarda bir sekilde oynamalari saglanacak.
Onur Erçetin
19.01.2022, 22:44
osuruktan konyadan korkuyoruz şampiyonlugu kaptıracaz diye konya ulan bu konya 2 senede bir kümeye oynayan saçma sapan bir takım bizi bu hale kim getirdi bu inançsız laubali futbolcular daha fazla sinirlenmeye gerek yok açın film izleyin bunları izleyeceginize.
Konya değil,tehlikeli olan Beşiktaş.İyi oynuyorlar.Herşey birkaç maç kaybetmeye bakar.Bu işler kolay değil.Lig uzun derken anlatmaya çalıştığım şey buydu.Öyle olmaz böyle olmaz falan demeyi bırakalım.Maç maç bakalım.
asilhamsi
Koray transfer edilsin. Yoksa yerli kuralı can sıkacak.
Enaldo61
Bir kere hocanın oyun mentalitesi bu.
Sezon başında daha çok oyunu rulet gibi oynuyorduk.
Bundan vazgeçti ve daha kontrollü bir oyuna geçtik.
Hocanın oynattığı futbolu sevmiyorum ama adam yönetimi iyidir.
Çimşir faciası yaşamayız yani.
Yani ilk 45 hocanın oyun mentalitesiydi mi diyorsun?
lazminator61
Baka adam olsa, TSyi düsünse, ikinci penaltiyi birakip, gol vurusunda deli gibi sevinirdi. O birak TSyi, kendi Egosunu yukariya cikarmak icin ikinci penaltiyi atti ve bizi yakti.
memozcan
bir de şu var.. konyaspor %100 performansla oynuyor.. biz ise %50 anca vardır.. bu böyle devam etmez..
jairzinho
19.01.2022, 22:45
Bak dostum dünyanın en iyi hücum beklerinden birisini boynunda iple bağlarsan o kadar ileri gider.Durum taktiksel.Oyuncularla alakası yok.10 kişi kaldık Konya'da ve geri düştük.Takim gol isteyip ve bekler de özgür kalınca hücumda acaip işler olabiliyor.Az daha konyayi yenecektik.Geri düşmezsek eğer,Sistem dediğimiz kontrol ve anti hücum anlayışı hakim takıma.Tamamen hocayla alakalı
:ok
son dönemde okuduğum en mantıklı yorumlardan biri
kaçarava
19.01.2022, 22:45
Son haftalardaki maçlardan sonra orta saha transferi en az stoper kadar önemli.
Bu nasıl futbol anlayışıdır?
bekler hücuma çıkacak rakibi boğacaksın
kendi evinde bu nasıl futboldur?
ilk yarı tempo yapsan golü atıp maçı bitirmiştin
Avcı ve yardımcıları berat'ı görüyordur sanırım
bu kadar da olmaz hep geriye gidiyor
Gökhan Balcı
19.01.2022, 22:46
flavio futbolcu falan değil şaka gibi yemin ediyorum övülen adamlara bak.
nevzat61
Arkadaşlar mesaj sayılarına dikkat..
Yendiğimiz maçlar 65 70 sayfa
Bu maç şimdiden 102 sayfa olmuş.. bazı arkadaşlar herhalde puan kaybını özellikle bekliyorlar..
munzevil
[QUOTE=Onur Erçetin;1921599727]Edilen hiçbir küfürün mantıklı bir açıklaması olamaz ama yaşadığımız travmalar ve hiç şampiyonluk görmemiş olmamız en küçük bir olumsuzlukta büyük bir travma daha yaşatıyor.
Dediğim gibi 2 penaltıyı da izleyemedim.İlk penaltının kaçtığını forumda görünce çok üzüldüm,sonra forumda penaltının tekrarlanacağını söyledklerinde çok sevindim,maçı yine açmadım,evin içerisinde dolaşıp durmaya başladım,5 dk sonra tekrar forumu açtığımda insanların hayal kırıklığıyla yazdığı mesajlardan sonra zaten delirdim.Orada mantıklı düşünmek imkansız zaten.Hayatta herşeyi sakince kabul edebilen birisi hiç olmadım.
Futbolculara bile ne dediğimi şuan hatırlamıyorum.Atılan mesajları üzerime alınırken bile ne dediğimi bilmeden cevap yazdım o kadar sinirliydim.Herkesten özür dilerim.Forumdan yine banlayabilirsiniz zaten Gs maçını izleyebilecek durumda değilim aşırı stresliyim 1 hafta mola verip sadece yazılanları okuyabilirim.
ilelebeTS
bir de şu var.. konyaspor %100 performansla oynuyor.. biz ise %50 anca vardır.. bu böyle devam etmez..
Konya monya bize rakip olamaz. Bizim taraftar bir triplere girdi anlamadım. Kazanamadık işte ne yapalım. Kaldı 16 maç. Bir yandan haftalar da eriyor. Şu eksikler dönsün, fabrika ayarlarına döneriz biz de.
albatros
La anlayın artık.Bu takımın kolay maçı Yok.
Bu dediğimi anladınız mı acaba :) Bence anlamadınız :)
Bir önceki mesajımda benzer bir şey söyledim zaten açın bakın. Kolay maç bence de yok. Tüm maçlar belli ölçüde zor. Ancak bazıları daha da zor. Giresun zor, akbaba gibi seni bekleyen istanbul deplasmanları daha da zor. Bizim başımızı yakan bu maçı kolay gören zihniyet oldu zaten.
Tamam mıdır renktaş :)
ÖmürKaradeniz61
Galatasaray’ı yensen bile bu ıkına sıkına felan olur öyle parçalarız 0-2,0-3 bu oyun planıyla imkansız. Hoca kimle oynarsa oynasın yenemiyorsam yenilmeyeyim kafasındadır. Hoca bugün ki beraberliğe çok üzülmemiştir. Yani Siirtsporla oynasak bile 1-0 kazanırız öyle düşünün.
Ahmet Kara
Evet iç sahada ki her maça böyle başlıyoruz zaten.
Ayrıca artık şu takım defans yapmasın. Elinde hücum kadrosu var ne defansı yapıyorsun Allah aşkına. Heleki bu rakiplere karşı. Gerçekten anlamıyorum.
chopper61
Bazı cok bilmis Trabzonspor taraftarlarına anlatamazsınız bazı seyleri. Adam nasıl uzulmusse kendını tesellıye gelen takım arkadaslarına bakacak yuz bulamıyor. Bakasetas bırcok taraftardan daha cok Trabzonsporludur. Galatasaray macında bu adamı gomenleri gorecegim ben. Allahtan Abdullah Avcı gibi bir hoca var takımda yoksa taraftar mantıgına bakarsak ne Abdulkadir Omur kalmıstı ne Bakasetas kalacak ( Cok bilmis bazı Trabzonspor taraftarları Gs macında yedek kalacagını dusunecektir )
Yedeklikle alakası yok bugün iyi oynadı ama abartılıyor.Kendi suçu değil bu.Oyunculara sallamaya gerek yok Hoca formsuz.
Trabzonspor 10 pozisyona girip 2 tanesini atardı umut Burak zamanı.Akici oyun ve hücum gücü vardı.Bakasetaslik iş değil.ceza yayında topmu alıyor adam.Sistem kötü
Serdar A
Bugün unutulur. Bakasetas çok önemli bizim için. Bu maç öncekine nazaran iyiydi ama kendini daha hızlı toparlaması gerekiyor.
Maç bitti, foruma bakayım dedim adam hakkında yazılanlara inanamadım. 2-3 dakika şok geçirdim.
Adam iki penaltı kaçırdı ve bunun izahı yok kabul de adam burada anlatıldığı kadar berbat bir oyun ortaya koymadı. Mallı'yı saymazsak ikinci yarı gol dışında 5 şut var, üçünü bu adam atmış, biri kalecinin şansıyla çıkmış. Maçtan sonra koşu mesafelerine bakmadım sinirden ama geleneksel olarak bizim takımda en çok Hamsik koşar, peşinden Baka gelir, bu maçta muhtemelen yine 11km'si var. Bu adam bazı pozisyonlarda neden bocalıyor diye sorulursa, bence en büyük etkisi Nwakaemesizlik. Takımca sorunumuz bu zaten. İki pozisyonda Visca Baka dar alanda iyi işler yaptı, bizim oyunuzun sırrı o tip pozisyonlar...
Oğuzhan Fidan
Adam kafa olarak uçtu gitti zaten kimin yüzüne bakacak o penaltıların kaçması futbolla alakalı değil.. daha iyi atan birisi olsaydı en azından bir tanesini atardı
Arif Timurcioğlu
19.01.2022, 22:47
Şu kolay maçlarda puan bırak git şimdi gs yi yeneceğim diye debelen.
emre6117
Gs macinda tabiki de yedek kalmali. Penaltiyi kacirabilirsin ama ikisini de bu kadar kotu kullanmazsin.
Hele o 2. penaltiyi o sekilde atacaksan birak baskasi kullansin. Asiri kotu bir penaltiydi ozellikle 2.si.
Bakesetas gol atamadigi her mac cekilecek bir oyuncu degil. Cunku hantal bir oyuncu. Sadece sutorlugunden dolayi oynuyor.
memozcan
ht4'ün oynadığı bir maçı kazanmmaız mucize demiştim.. naalesef gene haklı çıktım.. sayesinde ve yaptığı triple ilk yarı çöp oldu.. ligin geri kalanı için kafam rahat.. bu gece kadro dışı kalırsa şampiyonluğu garantileriz..
gurur6134
Doğrudur da bana sorarsanız Cornelius'un ayakları o kadar iyi değil.
Kadro listesine bakınca bana en çok güven veren oyuncu Visca, kızacaksınız ama yine de Bakasetas.
Son dakika sogukkanli adam atacak penaltiyi isterse kaleci olsun..olursun onde 3 kez de atsin penaltiyi kacirsada sikinti olmaz da bu bile bile ladesti..
Takımın başında hoca yok hoca. Ah Ünal Karaman ya da Hami Mandıralı olacaktı ki…
BlackPanther
Gittin bir de excel yapip ekran goruntusu mu aldin?
Bu benim mesleğim. Hataları bulup rapor ederim ben! Benim gibileri burada sevmezler. Ama serbest piyasada iyi maaş öderler ;)
Attila Durmuş
19.01.2022, 22:48
Konya yi şampiyon ilan etmiyoruz,nerenizle okuyorsunuz,son 4 maçından 1 galibiyet ve son sıradaki malatyasporu evinde tam takım zar zor 1-0 yenen trabzonspor var
Bugünkü mactada 80e kadar net pozisyonun yok,
Tamam gs ve konyayiyi yenersek lig biter ama yenebilecekmisin ???
Bugünkü maça banko 3 puan yaziyorduk,senin oynayacagin deplasmanlarina ve Konya yada diğerlerinin son 10 maçına bak
Gecen sene bjk da son 3 hafta 7 puan ondeydi
Sevgili Renkdaşım.. Gözlerimle okuyup aklımla mukayese ediyorum. Banko 3 puan maç oynanmadan yazılmaz.Kaldı ki küme düşme hattında olan takımlar maçlarına daha çok asılırlar. Gönül isterki bu maçı yenip arkamıza yaslanıp tadını çıkaralım. Olmadı becerisizdik. Az sağ duyulu olmakta fayda var. Maç boyu stresten yarım paketten fazla sigara içmiş biri olarak söylüyorum. Hayırlı gecelerin olsun renkdaşım.
Onur Erçetin
Bak hocam seninle de baya tartıştık ama Hugo-Denswill konusunda haklısın çok iyi bir ikili oldular.Tek sıkıntı yabancı oyuncu sınırında.Denswil sağ stoperde banko oynar yeni stoper gelene kadar.
Waka konusunda dediğim gibi olmadığında takım oynayamıyor.Ön tarafta adam eksiltebilen tek kişi,bir de Ömür bunu kısmen yapabiliyor.Wakanın orta,şut ve oyun zekası inanılmaz tasbiki.
chopper61
Ayrıca artık şu takım defans yapmasın. Elinde hücum kadrosu var ne defansı yapıyorsun Allah aşkına. Heleki bu rakiplere karşı. Gerçekten anlamıyorum.
Giresunspor sevdiğim takım saygısızlık olmasın ama Giresunspor a karşı şampiyonlar ligi finaline başlar gibi başlanmaz.Kontrol iyidir de işler ters gidip düzen bozulunca yemez o kontrol işi
ilelebeTS
19.01.2022, 22:49
Andreas Cornelius: "60 dakika bizim için biraz boşa harcanmış oldu. Son 30 dakikayı çok iyi geçirdik. Maçın içine kendimizi verdiğimizde pozisyonlar yakaladığımızı da gördük."
Maçın özeti.
iso_4939
Staddan geldim sinirden migdem bulanmaya basladi stres sikinti üstümü değişmeden koltukta mal gibi yatiyorum ben bu aksam nasil uyuyacagim cocugumun yuzune bile bakip sevemedim
Oğuzhan Fidan
Bu maç şimdiden 102 sayfa olmuş.. bazı arkadaşlar herhalde puan kaybını özellikle bekliyorlar..
Sorunları dile getirmek için daha fazla mesaj yazıyoruz kazandığımız maçtan sonra buraya niye geleyim ki saatlerce ? birkaç yorum yazar giderim. Bugün iyi olmadı bizim için
ÖmürKaradeniz61
Bak bu takıma yardıra yardıra futbol oynatacak bir hoca gelse önündeki ilk maçı 4,5 farklı kazanır bu takım . Abdullah hoca gitsin demiyorum ama hocanın oyun planı bu köyden uşakları toplasam 11 yapsam bize karşı bile 1-0 ancak kazanır Trabzonspor .
Fatih K.
Bence burada herkes de o şartta iki penaltıyı da Bakasetasa kullandırırdı. En fazla ikinciyi Viscaya attırırdın belki ama adam yeni gelmiş daha o topun ağzına girmez.
chopper61
19.01.2022, 22:50
Ayrıca defans yapan takımlara yüklenme ilk yarıda olur.kontrollu oyun olacaksa 70 ten sonra olur.
Berat harbiden çok kötü. Mücadele etmiyor. Koşmuyor resmen. Bir ara maçı bıraktım sadece Beratı izlemeye çalıştım. Resmen yanından top geçiyor ve Berat koşmuyor.
emre6117
Konya monya bize rakip olamaz. Bizim taraftar bir triplere girdi anlamadım. Kazanamadık işte ne yapalım. Kaldı 16 maç. Bir yandan haftalar da eriyor. Şu eksikler dönsün, fabrika ayarlarına döneriz biz de.
Sıkınti su ki bizim eksikler bir turlu donemiyor.
Ozellikle nwakame , hamsik ve cornelius bizim olmazsa olmazimiz. Bu 3 adami bir arada gormek zorundayiz. Yoksa bu takim bu ligde hickimseyi rahat yenemeyebilir.
Onur Erçetin
Aynen öyle hocam.Düşük tempolu garantici oyun bizim taktiğimiz ama bu taktikte özel oyuncuların olmazsa gol atma şansın sıfıra yakın.Özel oyuncuların sahada değilse tempo yapmadan ve hücum oynamadan golü bulamazsın.
Yenince açıyorum televizyonu mosmor olmuş suratları izleyip keyifleniyorum. Bugün ise beni forum rahatlatıyor. Hepimiz aynı yolda yürüyoruz. Birbirimize destek oluyoruz. Olay bundan ibaret. Altında bir şey aramaya gerek yok.
Ekrem D.
Bu benim mesleğim. Hataları bulup rapor ederim ben! Benim gibileri burada sevmezler. Ama serbest piyasada iyi maaş öderler ;)
Sen kendi basina, serbest takil bence. Foruma daha fazla hayrin dokunur :)
Yalnız Hamsik'in de penaltı istatistiği berbat, 18 tane atmış 10 tane kaçırmış.
chopper61
19.01.2022, 22:51
Bak bu takıma yardıra yardıra futbol oynatacak bir hoca gelse önündeki ilk maçı 4,5 farklı kazanır bu takım . Abdullah hoca gitsin demiyorum ama hocanın oyun planı bu köyden uşakları toplasam 11 yapsam bize karşı bile 1-0 ancak kazanır Trabzonspor .
Az adamla ve kanat bindirmesiz hücum.Aynen öyle olur.
Penaltı armut gibi atılmaz
bakasetas klasında bir oyuncunun böyle penaltı kullanması çok ayıp oldu
bu işin tekniği var
topa sert vur ama kaleciye baksana
bu takım antrenmandan sonra penaltı çalışsın son vuruş çalışsın frikik çalışsın
Manava61
Bir insanın yazdıklarının bende bıraktığı etki o insanın profil fotoğrafındaki gibi olur mu ya? :)
Serdar A
Takımın başında hoca yok hoca. Ah Ünal Karaman ya da Hami Mandıralı olacaktı ki…
Hah jönts yine birilerinin bam teline basıyor, :D ama hazır hoca lafı geçmiş, ben konuyu buradan alıp başka yere çekeceğim.
Bizim takımın tamamına Abdullah hoca taktik ve direktif verirken, Hüseyin sanki hala Ünal hocanın takımındaymış gibi oynamaya çalışıyor. Takım ne oynamaya çalışıyorsa taktik olarak Hüseyin tersi eğilime sahip. Yani bir futbolcunun yetenek eksikliği, stresi, heyecanı ve sair pek çok şey takım arkadaşlarıyla rekabetini güçleştirebilir, zayıf halka olmasını sağlar ama, yani bu kadar da kafana göre oynayamazsın... Muhtemelen bu maçla Hüseyin'in Trabzonspor kariyeri sona erdi.
jairzinho
bu arada denswilde sağ stoperde sırıtmadı fazla,pas açısı kapansa bile ayak tekniği iyi olduğu için sıkıntı yaşamıyor,ama şunuda gördük,denswil in sağ ayağı hiç yok,sağ ayakla pas vermeyi denemedi bile açı olmasına rağmen
ilelebeTS
Bence burada herkes de o şartta iki penaltıyı da Bakasetasa kullandırırdı. En fazla ikinciyi Viscaya attırırdın belki ama adam yeni gelmiş daha o topun ağzına girmez.
Hayır zaten topu vermedi ki. Ben kullanacağım derse kullanır. O kadar kredisi de yok değil. Ama inat etti. Maç içinde de çok şut çekti girmedi, bırak başkası atsın ikinciyi.
Onur Erçetin
Andreas Cornelius: "60 dakika bizim için biraz boşa harcanmış oldu. Son 30 dakikayı çok iyi geçirdik. Maçın içine kendimizi verdiğimizde pozisyonlar yakaladığımızı da gördük."
Maçın özeti.
Yani kızmayın ama net olarak hocaya verilmiş bir mesaj bu :)
ffırtına
Çok temposuz top oynuyoruz son 10 dakika sadece tempo yaptık .. Hep merak etmişimdir yıllardır aynı şey yapılır.. 70-80 dakika top oynama koca maçı 10 dakikaya sıkıştırmaya çalış. Maç boyunca tempo yapamazsan anlarım derimi kapasite yok, ama son 10 dakika tempo yapabiliyorsan demek ki kapasite var İstek arzu yok.
Enes Ünal Kaya
Bu sene o sene olmaz ise ne hoca ne başkan ne hüseyin türkmen ne de diğer topculardır.
30 maçta 2 kere mi ne yenilmiş hocayı eleştiriyorlar.
Yok efendim yandık bittik kül olduk tatavaları.
5 6 oyuncundan mahrumsun bu kısmı en az kayıpla geçmek için uğraşıyorsun. Rakibin değil kendi yarattıgımız algıya bakın.
Demekki haftaya yenilirsek kulübü kapatıp gidelim
Bıktık artık bu işlerden bıktık.
chopper61
19.01.2022, 22:52
Yatin kalkın cornelius için dua edin.Apo bu durumdaysa onun sayesinde.Adam tek atıyor kaç haftadır.
BlackPanther
Sen kendi basina, serbest takil bence. Foruma daha fazla hayrin dokunur :)
Bu işler analizsiz olmaz
Oğuzhan Fidan
Şuan ne tv izleyecek nede sosyal medyada takılacak halim yok. Forumdan başka biryere girmiyorum. Girmek istemiyorum daha çok üzüleceğim
Devrim Arslan
80-90 arasi oynadigimiz oyunu niye mac baslar baslamaz oynamiyoruz anlamiyorum
Maçın özeti.
Adam noktayı koymuş.
Gökhan Balcı
19.01.2022, 22:53
Puan kaybedilir.
Rakiplerimiz de kaybedecek. Sıkıntı yok.
O kadar töleransımız var.
Lakin anlamıyorum, madem beklerimizi acil durumlar dışında ileri çıkarmayacağız, niye Cornelius tipi bir santrafor seçtik?
Yahu 75 dakika sahada gezindik durduk, 15 dakika top oynadık.
Niye maçın krize girmesini bekliyoruz rakibi ileri itmek için?
Berat maçın başında ilk 11 başladı tamam.
Ama ikinci yarıda Visca'nın paasına koşmadı, golde de koşusunu kesip müdahale etmeyip yenik duruma düşmemize sebep oldu.
Orta sahada da tamamen çöktüğü ortada.
Yunus- Siopis ikilisinin yaptığına bakınca, Dorukhan-Siopis olsaydı ikinci yarıda çok daha iyi olmaz mıydı?
20 dakika grtlağım kesildi Siopis diye.
Niye bekliyoruz arkadaş? Berat'ın tükendiği belli...
Sahada 4 Türk var.
Niye bekliyoruz?
Kötü oynuyor ve saha kenarında daha iyi olabilecek alternatif var. Niye 77. dakikaya kadar bekliyoruz?
Bu iki meseleyi çöz hocam...
İlerde 3 kişi ile futbol oyanacak isen, sağdan soldan bek destekli kanat hücumları ile beslemeyacak isen, Niye 5 milyon euro verdik Cornelius'a?
Hata yapılır, puan kaybedilir.
Ama ders alın artık.
Eksikler var, eyvallah.
Ama bugün Berat'ın sahada kalması ve beklerin 75 dakika ileri çıkmamasının eksiklerle bir ilgisi yok.
Emin değilim elbette abi ama Abdullah Hoca , Orhan hocaya karışmamış olabilir. Sorumluluk almasını istemiş olması bana muhtemel geliyor çünkü o profil biri. Bunun dışında söylediklerin tamamen doğru. Gol yemezsek maçı kazanırız zaten diye düşünülüyor o gevşekliğin sebebi de bu. Bu puan kaybı bir şey değil biz yarı performansla oynamazsak bu ligin içinden geçeriz. Hem de ilk yarıdaki gibi değil eze eze geçeriz. Bir de o hiçbir şey oynamazken attığımız goller hep çok özel oyuncularımızın varlığıyla alakalıydı. Bugün onlar olmadığı halde aynı zihniyeti sürdürdük ve bugünkü sonuç ortaya çıktı. Kaybedilen bir şey bence de yok ama ders almak zorundayız.
Serdar A
Maçın özeti.
Son 30 dakikayı, gs maçında ilk 30 dakika olarak oynarsak bakın açık söylüyorum o stadı yakarlar.
kaçarava
Takım rakibin presinden rahatsız oluyor oyun hızı yavaşlıyor ama topu kaptırınca rakibin kendisine yaptığı presin çeyreğini yapamıyor. O yüzden hemen geriye yaslanıyor. Sonra da kapınca geriden top çıkarmakta zorlanıyor.
emre6117
Maçın özeti.
Iste sorunu forvetin acik acik soyluyor.
Kendi evinde , dolu tribunler onunde , giresun gibi cok guclu olmayan takima karsi neden 60 dakika bos geciyor.
Nedem o 60 dakika da cornelius gibi bir oyuncuyu kontra silahi gibi kullanmaya calisiyoruz.
Neden heo yumurta kapiya gelince veya yenik duruma dusunce aksiyon veriyoruz.
Evinde giresuna ilk 30 dakikada maci bitirmeye calisacan. O potansiyel var bu takimda.
zafer6161
Sevgili Renkdaşım.. Gözlerimle okuyup aklımla mukayese ediyorum. Banko 3 puan maç oynanmadan yazılmaz.Kaldı ki küme düşme hattında olan takımlar maçlarına daha çok asılırlar. Gönül isterki bu maçı yenip arkamıza yaslanıp tadını çıkaralım. Olmadı becerisizdik. Az sağ duyulu olmakta fayda var. Maç boyu stresten yarım paketten fazla sigara içmiş biri olarak söylüyorum. Hayırlı gecelerin olsun renkdaşım.
Eyvallah kardeşim bende sinirden hala titriyorum
Hayırlısı olsun
Halil Alemdar
Puçazı ben beğendim. Güçlü ve hırslı görünüyor. Hocanın bekleri ileri salması lazım artık. Yabancı sınırından dolayı stopere Kaan Ayhan falan çözmeleri lazım. Ya da Bakasetas kenara.
Başım çatlıyor.
ben abdullah hocanin bakadan vazgeçeceğini sanmıyorum
vazgeçmesin zaten. baka bugün iyi mücadele etti fena da oynamadı. ben bu maçı futbolculara yazmam avcıya yazarım. avcı’da iç saha maçlarında oynayacağı oyun tarzını değiştirmesi lazım. burada hüseyin güzellemesi yapanlar vardı. bu adam bir daha kadro yüzü görmemesi lazım. sen kimsin oyuna giren arkadaşın elini sıkmadan gidiyorsun. yedek kulübesine girmeden soyunma odasına gidiyorsun. tüm takımın modunu düşürüyorsun. bu adamı bir daha forma altında görürsek yazıklar olsun
ÖmürKaradeniz61
19.01.2022, 22:54
Çünkü hocanın oyun planı bu. Hücum sevmiyor adam zaten kendi açıklamaları var sabırlı oyun diye. Sabırlı oyun dediği al gülüm ver gülüm oyunu.
Hocanın Hüseyin inadını da anlamış değilim. Bu maçın hiç bir bahanesi olamaz. Artık lider gibi, şampiyonluğa giden bir ekip gibi oynamalıyız. Silkelenme zamanı...
ligin sonuncusu bile hucum yaparken beklerini ileri çıkarırken bizim yenik duruma düşene kadar çakılı bırakmamızın izahı yok. Haftalardır burada Peres'e söylenip duruyoruz. Meğersi adamı ileri yollamıyormuşuz. Hüseyin'in ısrarla oynatılması bile başlı başına teknik konsantrasyon kaybıydı.
Eksikler yorgunluk değil mesele. Takım hucumu yapmıyoruz. sorunumuz bu. Wake ve Hamsik'in bireysel yetenekleriyle gol bulmaya o kadar alıştık ki herkes tembelleşti.
Malatya maçı sinyali vermişti. Cidden acayip gerildim. Birşeyler ters gidiyor.
Ne olduğunu anlamadan 20 puan fark attık, ne olduğunu anlamadan farkı kaybedebiliriz.
chopper61
19.01.2022, 22:55
Bu sene o sene olmaz ise ne hoca ne başkan ne hüseyin türkmen ne de diğer topculardır.
30 maçta 2 kere mi ne yenilmiş hocayı eleştiriyorlar.
Yok efendim yandık bittik kül olduk tatavaları.
5 6 oyuncundan mahrumsun bu kısmı en az kayıpla geçmek için uğraşıyorsun. Rakibin değil kendi yarattıgımız algıya bakın.
Demekki haftaya yenilirsek kulübü kapatıp gidelim
Bıktık artık bu işlerden bıktık.
İlerde puan farkı kapanmasın diye hocaya sallıyorum.Bu sistem bizde gitmez.Basarili olsada gitmez.Trabzonspor hücum edemiyor.O iyi oyuncular sayesinde burada.Tüm dünyanın bildiği perezi hücum özürlüsu yaptık.
Onur Erçetin
ht4'ün oynadığı bir maçı kazanmmaız mucize demiştim.. naalesef gene haklı çıktım.. sayesinde ve yaptığı triple ilk yarı çöp oldu.. ligin geri kalanı için kafam rahat.. bu gece kadro dışı kalırsa şampiyonluğu garantileriz..
Abi çocuk 30.dakikada oyundan alındı ne yapacaktı teşekkür mü edecekti gurur diye birşey var :)
Ayrıca Denswill Türkmenden çok daha klas bir stoper ama ilk yarıdaki kötü oyun tamamen kontrolcü anlayışımız ve yetenekli oyuncularımızın olmayışından kaynaklanıyor.
sessizkral_1
Çünkü hocanın oyun planı bu. Hücum sevmiyor adam zaten kendi açıklamaları var sabırlı oyun diye. Sabırlı oyun dediği al gülüm ver gülüm oyunu.
sonuç olarak başarılımı başarılı ozaman hocanın bu anlayışına saygı duymak lazım
adamın bir oyun felsefesi var beğensekde beğenmesekte
emre6117
19.01.2022, 22:56
Yatin kalkın cornelius için dua edin.Apo bu durumdaysa onun sayesinde.Adam tek atıyor kaç haftadır.
Gercekten adam buyuk golcu cikti. Adama ceza sahasi ici de top atinca bir sekilde is yapiyor.
Ama biz bu adama uzun top atip kosmasini, sprint atmasini, calim atmasini bekliyoruz.
LebronFan
Berat harbiden çok kötü. Mücadele etmiyor. Koşmuyor resmen. Bir ara maçı bıraktım sadece Beratı izlemeye çalıştım. Resmen yanından top geçiyor ve Berat koşmuyor.
Mahalle yanarken sacini tarayan durumu. Bi kac sayfa oncede yazdim. Berat bir daha ilk 11 baslamamali. Kendini duzeltmezsede gonderilmeli. Herseye eyvallah ama mucadele etmemeye tahammulum yok
Hah jönts yine birilerinin bam teline basıyor, :D ama hazır hoca lafı geçmiş, ben konuyu buradan alıp başka yere çekeceğim.
Bizim takımın tamamına Abdullah hoca taktik ve direktif verirken, Hüseyin sanki hala Ünal hocanın takımındaymış gibi oynamaya çalışıyor. Takım ne oynamaya çalışıyorsa taktik olarak Hüseyin tersi eğilime sahip. Yani bir futbolcunun yetenek eksikliği, stresi, heyecanı ve sair pek çok şey takım arkadaşlarıyla rekabetini güçleştirebilir, zayıf halka olmasını sağlar ama, yani bu kadar da kafana göre oynayamazsın... Muhtemelen bu maçla Hüseyin'in Trabzonspor kariyeri sona erdi.
Serdar Hocam benim asıl nefretim Parmak'adır belki bilirsin. Sebebi tamamen saha dışı etmenlerdir. Hüseyin'i de her ne kadar beğenmesem de sahada en azından yetenekleri çerçevesinde elinden geleni yapıyor diye çok gömmemeye çalışırım. O yüzden yine oyun içinde yaptıkları çok gözüme batmıyor. Bir şey hariç o da kendini bilmeyip yapmaya çalıştıkları. Biliyorsun işte kendini, o ayak sende yok, atma o topu oraya. Ama yok beyefendi hem yeteneksiz hem de kibirli. Bir de üstüne bugünkü terbiyesizliği eklenince ben artık o çocuğun üstünde bu formayı görmek istemiyorum.
Hoca konusuna gelirsek. Yaşım 30. Takımın başında ilk defa hoca var bence. Evet, 2010 - 2011 sezonu da dahil.
Burada halı saha harici topa dokunmamış adamların futbol ve taktik konuşması da aslında benim çok hoşuma gidiyor. :)
kaçarava
ligin sonuncusu bile hucum yaparken beklerini ileri çıkarırken bizim yenik duruma düşene kadar çakılı bırakmamızın izahı yok. Haftalardır burada Peres'e söylenip duruyoruz. Meğersi adamı ileri yollamıyormuşuz. Hüseyin'in ısrarla oynatılması bile başlı başına teknik konsantrasyon kaybıydı.
Eksikler yorgunluk değil mesele. Takım hucumu yapmıyoruz. sorunumuz bu. Wake ve Hamsik'in bireysel yetenekleriyle gol bulmaya o kadar alıştık ki herkes tembelleşti.
Ne olduğunu anlamadan 20 puan fark attık, ne olduğunu anlamadan farkı kaybedebiliriz.
Kendi başlığında yazmıştım ben. Bekleri çıkarmıyoruz bu kesin.
KARAGOZLUM
Hocanin oyun plani bu maalesef
hyasin61
Gs macinda tabiki de yedek kalmali. Penaltiyi kacirabilirsin ama ikisini de bu kadar kotu kullanmazsin.
Hele o 2. penaltiyi o sekilde atacaksan birak baskasi kullansin. Asiri kotu bir penaltiydi ozellikle 2.si.
Bakesetas gol atamadigi her mac cekilecek bir oyuncu degil. Cunku hantal bir oyuncu. Sadece sutorlugunden dolayi oynuyor.
O kalecinin penaltı kurtarma istatistiklerine bakın.
amasya0561
Beyler yorumlarınız hayret verici. Duygularınızla yazıyorsunuz. Malatya bjkye çelme takar, fb Sivas’ta takılır biz de yenilmeyiz. 4 gün sonra yine rakipler ağlamaya başlar. Sakin olun. Beddua etmeyin
Şampiyon olacagımıza eminim ama burda şu var. Şb bjk gs hiç gale alınacak takımlar değil bu yıl eğerki bu ve diğer takımlar vede tff Konya ya yol vermeye çalışırsalar malum birde Ahmet Çalık :( olayı var. Tek korku o sanırım
albatros
Son 30 dakikayı, gs maçında ilk 30 dakika olarak oynarsak bakın açık söylüyorum o stadı yakarlar.
Katılıyorum
CİVELEK.61
19.01.2022, 22:57
Yani elinde wakame yok,
Onun içeri katederek yaptığı faydali işlere en yakın işleri (stili onun gibi olmasa da)gene en benzer şekilde yapacak adam Viscaydi.
Neden doğru bişey yaparken bozduk ki,
Yahu zaten iyi kapanıyor Giresun.
Visca solda başladın bı ışık yakaladın
Sonra kendi ışığını söndürdün
Yani kusura bakmayın benim kanıma çok dokundu bu tercih.
Reis sana inat şampiyon olacak bu takım. :) Hocanın da heykelini dikeceğiz. :)
abi bu takım insanları sürekli hayal kırıklığına uğratıyor ulan lidersin LİDER beyinsiz sığır sürüsü inanmasanızda lidersiniz ulan stad dolu rakibin köy takımı be yüzsüzler becerip şu maçı alamıyorsunuz sokayım penaltısına penaltıya kalmadan bitireceksein işi o coşkuyla heyecanla. Neyi kazanacaksınız hemşerim neyi benim ümidim çok azaldı biz kendimiz şampiyon olamayız ancak rakibin puan kayıpları devam ederse olabiliriz düşünsene lider takım tek bir adam üzerinden yürüyor waka onun yedeğini alıyor yönetim güyaaaa hiç oynatmadan afrika kupasına yolluyor 5 hafta yok tam bir Şaban komedisi adam gelecekte alışacakta yaptıgiınız transfere tüküreyim.
Oğuzhan Fidan
vazgeçmesin zaten. baka bugün iyi mücadele etti fena da oynamadı. ben bu maçı futbolculara yazmam avcıya yazarım. avcı’da iç saha maçlarında oynayacağı oyun tarzını değiştirmesi lazım. burada hüseyin güzellemesi yapanlar vardı. bu adam bir daha kadro yüzü görmemesi lazım. sen kimsin oyuna giren arkadaşın elini sıkmadan gidiyorsun. yedek kulübesine girmeden soyunma odasına gidiyorsun. tüm takımın modunu düşürüyorsun. bu adamı bir daha forma altında görürsek yazıklar olsun
Aynen öyle üzüldüm oyuna giren arkadaşının yüzüne bakmadı bile bu hainliktir. Başka açıklaması yok
emre6117
Cidden peres son 10 dakika ne oynadi oyle. Visca oynayamaz peresin o son 10 dakika oyununu. Ama adami dediginiz.gibi hapsediyoruz kendi sahamiza.
Attila Durmuş
19.01.2022, 22:58
Eyvallah kardeşim bende sinirden hala titriyorum
Hayırlısı olsun
İnşallah bizim farkımızda bu işte hayatımızın tam ortasında TRABZONSPOR var. Hayat mativasyonumuz ona endeksli.
[KAPLAN]
Abdullah Avcı oyunun sadece defansif kurgusunda var. Ofansif anlamda sorumluluğu oyuncuların bireysel yeteneklerine bırakıyor. Sahadaki yetenek sayısı azalınca Avcı'nın defansif oyunu yetmiyor.
İşin acı tarafı oyun olarak reaksiyonu 1-0 gerideyken değil, 1-1 beraberliği yakalayınca vermiş olmamız. Neredeyse mağlubiyeti kabullenmişti oyuncular. Uzuuuun bir orta, içerde yine yalnız kovboy Cornelius ve yaptığı harika kafa vuruşuyla gelen golümüz. Baskıyla ya da organizasyonla atılan bir gol değildi. 1-1'den sonra baskı kurmaya çalıştık ve mücadele dozunu arttırdık ama dakikalar artık 80 olmuştu bile.
Boşu boşuna oynanmış bir 80dakika izledik. Buna gerek yok. Oyunun en azından belli bölümlerde farklı aksiyonlar denemeliyiz. Bence bu konuda en büyük sorumlu Abdullah Avcı.
Nwakayeme, Djaniny ve Hamsik dönünce Avcı'nın da bizim de işimiz kolaylaşacak. Umarım çabucak dönerler.
ilelebeTS
Maç başı oyunun iş yapmamasının nedeni tamamen oyuncu kalitesi ve tiplemeleri. Sen Hamsik ve Tony ile aynı oyunu farklı oynuyorsun, diğerleriyle farklı oynuyorsun. Hamsik'in zehir paslarını atacak adamın yok. Tony gibi 2 kişiyi yürüyerek geçen adamın yok. O zaman sistem işlemiyor. Farklı şey denemen lazım. O da nedir? Bol dinamizm ve sahada hareket. 1-0'dan sonra onu yaptık. Ben sahada sabit birini görmedim ondan sonra. Rakibi de bayağı hırpaladık.
Oğuzhan Fidan
Cidden peres son 10 dakika ne oynadi oyle. Visca oynayamaz peresin o son 10 dakika oyununu. Ama adami dediginiz.gibi hapsediyoruz kendi sahamiza.
Ben perese hiç yüklenmedim biliyorum kapasitesini adamın burda astılar kestiler..
KARAGOZLUM
Bugun bakasetas yerini hamsik olsaydi
berat yerine siopis baslasa
ve su mal huseyin yerine denswill stoperdede puhacsz da sol
bek oynasa 3-4 fartk atardik
gurur6134
Maçın özeti.
Vikingin dediklerine imza atiyorum bu takim defans yapamiyor arkadas oyuncular hucum oynarsa bekler ileri cikarsa is yapar sahada waka gibi bir sihirbaz olmadigi surece bu boyle.. 3 4 mactir ayni sey oluyor oyun sistemimizi degistirmemiz gerekti waka djanini gibi adamlar yokken ama yapmadik..berati tercih edebilirsin 11 de saygi duyarimda 75 dakika kosmayan adama tahamul edilmez golde de en buyuk hata onda topa hareketlense kesecek topu ama seyrediyor bildigin
Serdar A
Takım rakibin presinden rahatsız oluyor oyun hızı yavaşlıyor ama topu kaptırınca rakibin kendisine yaptığı presin çeyreğini yapamıyor. O yüzden hemen geriye yaslanıyor. Sonra da kapınca geriden top çıkarmakta zorlanıyor.
Bence rakip presinden ziyade, burada diğer pek çok arkadaşın yazdığı gibi Doruk, Berat ve Baka'nın topu hızlı çeviremiyor olması daha büyük etken. Maçları tele kameradan izliyoruz, yani rakip bizim pas alan oyuncuya bastığında biz tv başından pas opsiyonlarını gayet net görüyoruz aslında %70-75 sahaya iyi yayılıyoruz; ama Hamsik bu tip topları sanki halı sahada gibi rahatça oynayıp oyun trafiğini genişletirken diğer oyuncularımız daha tereddütlü oynuyor. Belki burada hocanın kesin talimatı vardır, çünkü mümkün mertebe pas kaybı yapmamaya da oynuyoruz ama tüm bu garantici oyun dolaylı olarak tempomuzu da aşağı çekiyor.
thehell61
Puan kaybı dert değilde ikinciyi vermeseydi keşke hakem. Baka' nın travması kötü oldu. Tamda kendine geliyor derken..
Ben Cornelius bekliyordum ama Bakasetas geldi. Cornelius moralliydi atardı. Baka' yı görünce bi korkmadım değil. Penaltı istatistiğimiz kötüydü dün Row-Z'de görmüştüm baya da incelemiştim falan. İçime doğdu demek.
Neyse yeni sol beki beğendim. Hüseyin'i hep destekledim ama bu kadar da olmaz be kardeşim.
Yiğit SARI
19.01.2022, 22:59
Canları sağolsun aşırılığa gerek yok bizi ihya eden de bu oyuncu grubu. Nasıl belki de tatsız canınız sıkkın bir gününüzde bir galibiyetle kendinize geldiyseniz bu durumda da desteğinizi vereceksiniz
90'dan sonra gerildik sinirlendik belki küfür ettik de kalsın orda o platformdan platforma yaymaya gerek yok bu nefreti. Ben inanıyorum oyuncularımıza 3-4 maçlık bir seriye bakar sadece
Fatih K.
Hayır zaten topu vermedi ki. Ben kullanacağım derse kullanır. O kadar kredisi de yok değil. Ama inat etti. Maç içinde de çok şut çekti girmedi, bırak başkası atsın ikinciyi.
Abi orda bence çoğu oyuncu vermezdi. Ha gelir arkadan Visca ben vurayım derdi o zaman tamam. Ama ben şahsen niye Bakasetas kullanıyor diye sorgulamadım.
Tek sıkıntı kaleciyi bozmadı. Bir kere kalecinin gözüne baksa Okan o kadar rahat olamazdı. Tolga Zenginin bir yorumu vardı oyuncu topu nereye vuracaksa destek ayağı her zaman o yöne bakar diye. Bakasetas kalecinin ona odaklanmasına hiç engel olmadı. Bir kere kafanı kaldırsan kaleci bozulacak zaten.
Manava61
Hoca umarım son 3 maçta yapıtığı hatanın aynısı Gs maçında tekrarlamaz. Dorukhan ortada oynayacaksa 6 no oynayacak nokta. Bu takımın altın kuralları vardır. Baka 10 waka sol kanat oynar. Bu ikisinin yerleri değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
chopper61
Iste sorunu forvetin acik acik soyluyor.
Kendi evinde , dolu tribunler onunde , giresun gibi cok guclu olmayan takima karsi neden 60 dakika bos geciyor.
Nedem o 60 dakika da cornelius gibi bir oyuncuyu kontra silahi gibi kullanmaya calisiyoruz.
Neden heo yumurta kapiya gelince veya yenik duruma dusunce aksiyon veriyoruz.
Evinde giresuna ilk 30 dakikada maci bitirmeye calisacan. O potansiyel var bu takimda.
Avcı effect...Hep böyleydi..Bu sene inşallah şampiyon oluruz.Aksi durum travma olur.Hoca ya fazla yüz vermeyin.Tarih koltuğu sisenlerin sonradan yaptığı aptalliklari yazar.
BlackPanther
Perez hırs yapınca çok iyi oynuyor!
KARAGOZLUM
İnşallah bizim farkımızda bu işte hayatımızın tam ortasında TRABZONSPOR var. Hayat mativasyonumuz ona endeksli.
Maalesef hepimiz cok uzgunuz
disari ciktim dolasiyorum
biri karsima ciksa da dovsem
diyorum o kadar sinirliyim
Serdar A
Vikingin dediklerine imza atiyorum bu takim defans yapamiyor arkadas oyuncular hucum oynarsa bekler ileri cikarsa is yapar sahada waka gibi bir sihirbaz olmadigi surece bu boyle.. 3 4 mactir ayni sey oluyor oyun sistemimizi degistirmemiz gerekti waka djanini gibi adamlar yokken ama yapmadik..berati tercih edebilirsin 11 de saygi duyarimda 75 dakika kosmayan adama tahamul edilmez golde de en buyuk hata onda topa hareketlense kesecek topu ama seyrediyor bildigin
Peres'in ve Puhacz'ın son 30 dakika oyunları umut vericiydi. Bu topçuların süratlerinden faydalanabilirsek, oyunumuz anında hızlanıyor.
Pozitif şeyler var. Yediğimiz gol iyi uyuttular.
devam oynamaya devam. Moral bozmaya gerek yok.
jairzinho
19.01.2022, 23:00
şunuda düşünmüyor değilim,ama olması oldukça zor tabi yönetim açısından
yakın geçmişte real madrid capello ile şampiyon oldu,hatırlayan hatırlar,şampiyon olduktan sonrada hemen kovuldu,sebeb? kötü futbol oynattığı için
avcı ya bu yapılır mı? yapılamaz tabi,süper ligde skorlar oynanan oyunun önündedir her zaman,tabi yıllar sonra gelen şampiyonluğunda bir kredisi olacaktır,
yalnız bu kredininde çok uzun süreceğini sanmıyorum,2022-2023 sezonunu tamamlaması oldukça zor avcı nın, 1,5 yıldır oynattığı futbol ortada aga,herkes bunu görüyor,ama skorlar iyi gittiği için bişey diyemiyor,baya bir zaman oldu ve futbolda bir ilerleme olmadı,neden? çünkü avcı nın sistemi bu hocam,yani 2025 yılına gelsek oynanan oyun değişmeyecek,
özetle oyuncuları eleştirmeyi ve futbolu eleştirmeyi bırakalım,olay tamamen skor,bu açılan farkın kapanması imkansız,
emre6117
abi bu takım insanları sürekli hayal kırıklığına uğratıyor ulan lidersin LİDER beyinsiz sığır sürüsü inanmasanızda lidersiniz ulan stad dolu rakibin köy takımı be yüzsüzler becerip şu maçı alamıyorsunuz sokayım penaltısına penaltıya kalmadan bitireceksein işi o coşkuyla heyecanla. Neyi kazanacaksınız hemşerim neyi benim ümidim çok azaldı biz kendimiz şampiyon olamayız ancak rakibin puan kayıpları devam ederse olabiliriz düşünsene lider takım tek bir adam üzerinden yürüyor waka onun yedeğini alıyor yönetim güyaaaa hiç oynatmadan afrika kupasına yolluyor 5 hafta yok tam bir Şaban komedisi adam gelecekte alışacakta yaptıgiınız transfere tüküreyim.
Ben bu sene de sampiyonluk kesin diyemem, konyaya bile smapiyonluk verirsek sasirmam.
90+5 de iki defa penalti kacirma beceresini basarabilen her takim, her turlu puan farkinda sampiyonluk verebilir.
En kritik maclarda nwakame gibi bir silahtan yoksun cikabilir.
En onemli oyuncun olan nwakame ile sozlesme uzatamadan ligde sampiyon olabilmemiz cok zor.
Bakin yaziyorum bizim sampiyonluk Nwakamenin bu sampiyonlugu ne kadar istedigiyle orantili.
O olmayinca veya kendini vermeyince kolayina mac kazanamayiz.
ÖmürKaradeniz61
sonuç olarak başarılımı başarılı ozaman hocanın bu anlayışına saygı duymak lazım
adamın bir oyun felsefesi var beğensekde beğenmesekte
Beğenmiyoruz işte sorun orda zaten kimsenin hesap edemediği fark atıldığı için herkes kafayı kuma gömmüş ses etmiyor, bu takım bu kadar fark atmasaydı hocayla devre arasında yollar ayrılırdı. Fenerle felan eşit olsaydık veya 5-6 puan geride olsaydık bu kısır futbolla hoca kalmazdı. Abdullah hocayı seviyoruz sayıyoruz ama sevmiyorum bu futbolu cinlerim tepeme çıkıyor evinde Giresun’la oynuyorsun kardeşim şampiyonlar ligi maçına çıkmıyorsun.Stoperlerin ortasahada olması gerekiyor baskılı oyun için ama sen Giresun’a ilk şutunu 40. dakikada çekiyorsun gerisini siz düşünün.
BlackPanther
Cornelius Adam Adam. Ne güzel dedi! Hocayı eleştirdi! Avcı hep ilk yarıyı çöpe atıyor! Gol yiyince panik başladı. O zaman atak yaptırıyor. Böyle olmaz!
tanjugunduz
Ya Hüseyin'e cok yüklenmeyin derdim hep savunurdum.onu o oyun kurmak isterken kimse top istemiyor hatasi ondan derdim ancak denswill ondan daha iyi stoper olduğunu görünce gerçekten siz haklısınız bu Hüseyin bizim takim seviyesinde stoper değil artık emin oldum. iyi bir paraya sezon sonu satilmali
Mahalle yanarken sacini tarayan durumu. Bi kac sayfa oncede yazdim. Berat bir daha ilk 11 baslamamali. Kendini duzeltmezsede gonderilmeli. Herseye eyvallah ama mucadele etmemeye tahammulum yokTamam ayağı düzgün, iyi pas atıyor felan da gencecik çocuk, o kadar idman yiyorsun; senin sahanın çimlerini kazıman lazım be kardeşim. Adamın peşinden koşmaya başlarken daha hay başlıcam sizin futbolunuza koşturmayın beni lan der gibi bir hali var.
KARAGOZLUM
19.01.2022, 23:01
Hoca umarım son 3 maçta yapıtığı hatanın aynısı Gs maçında tekrarlamaz. Dorukhan ortada oynayacaksa 6 no oynayacak nokta. Bu takımın altın kuralları vardır. Baka 10 waka sol kanat oynar. Bu ikisinin yerleri değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
Renktas zaten gs a karsi defansif oynamasi daha avantaj
gs macindan cok korkmuyorum
ama
bu oyun plani ike daha cok puan gider
konyadan bir cacik olmaz ranat olun
chopper61
Canları sağolsun aşırılığa gerek yok bizi ihya eden de bu oyuncu grubu. Nasıl belki de tatsız canınız sıkkın bir gününüzde bir galibiyetle kendinize geldiyseniz bu durumda da desteğinizi vereceksiniz
90'dan sonra gerildik sinirlendik belki küfür ettik de kalsın orda o platformdan platforma yaymaya gerek yok bu nefreti. Ben inanıyorum oyuncularımıza 3-4 maçlık bir seriye bakar sadece
Hep destek tam destek... travma olmasın tek derdim bu.seneye böyle oynatsin kimse tutamaz beni.
Ekrem D.
Orhan Ak hocamiz adina forumda baslik acilmayacak mi? Iki kelam da orada edelim.
https://www.youtube.com/watch?v=s0EcWfkvuKI
ersn.alparslan
Haftasonu istanbulda yogun kar var. Gs ne kadar kotu olsada bu macta herseylerini ortaya koyacaklar.
Bir de haftalardir hakemleri nasil baski altina aldiklarini dusununce bu mactan cokta umitli olmayin derim.
Konya basagi ve haftasonu macini alirsa trabzondaki maca kafa kafaya cikicaz
KARAGOZLUM
Cornelius Adam Adam. Ne güzel dedi! Hocayı eleştirdi! Avcı hep ilk yarıyı çöpe atıyor! Gol yiyince panik başladı. O zaman atak yaptırıyor. Böyle olmaz!
Ne dedi kral?
emre6117
19.01.2022, 23:02
O kalecinin penaltı kurtarma istatistiklerine bakın.
O kalecinin penalti cikarma istatistikleri cok yuksek biliyorum ancak vurulan iki penaltida asiri kotu penalti.
2.penaltiyi atabilecek enerjiyi kendinde bulamiyorsan, baska arkadasina birakacaksin.
memozcan
Ya Hüseyin'e cok yüklenmeyin derdim hep savunurdum.onu o oyun kurmak isterken kimse top istemiyor hatasi ondan derdim ancak denswill ondan daha iyi stoper olduğunu görünce gerçekten siz haklısınız bu Hüseyin bizim takim seviyesinde stoper değil artık emin oldum. iyi bir paraya sezon sonu satilmali
son cümleye kadar iyi gidiyordun:)
LebronFan
Abdullah hocanin sistemi Geri cekilen takimlara karsi zorlaniyor. Gs baski kurmak isteyecektir ve bu bizim isimize gelir. Onumuzdeki 2 Maci alirsak zaten fisi cekeriz
chopper61
Beton yetmez derler ya.. Helal olsun bu adama.hamsik de röportaj da daha hızlı oynamaliyiz demişti.Adam görüyor açık seçik ortada her şey
KARAGOZLUM
19.01.2022, 23:03
Orhan Ak hocamiz adina forumda baslik acilmayacak mi? Iki kelam da orada edelim.
https://www.youtube.com/watch?v=s0EcWfkvuKI
En koru hali turkmen huseyin den iyidir
en azindan gereksiz penalti yaptirip sari kart kirmizi kart yemezdi
kaçarava
19.01.2022, 23:03
Bence rakip presinden ziyade, burada diğer pek çok arkadaşın yazdığı gibi Doruk, Berat ve Baka'nın topu hızlı çeviremiyor olması daha büyük etken. Maçları tele kameradan izliyoruz, yani rakip bizim pas alan oyuncuya bastığında biz tv başından pas opsiyonlarını gayet net görüyoruz aslında %70-75 sahaya iyi yayılıyoruz; ama Hamsik bu tip topları sanki halı sahada gibi rahatça oynayıp oyun trafiğini genişletirken diğer oyuncularımız daha tereddütlü oynuyor. Belki burada hocanın kesin talimatı vardır, çünkü mümkün mertebe pas kaybı yapmamaya da oynuyoruz ama tüm bu garantici oyun dolaylı olarak tempomuzu da aşağı çekiyor.
Her oyuncumuza basıyorlar. Sırtında adam oluyor her oyuncumuzun. Her anında olmasa da pası aldığı an basıyorlar ve oyuncumuz bozuluyor. Top yavaş dönüyor sahada böylece. Bağlantılar yavaş ve çok güçsüz.
Orta saha felç zaten. Dorukhan yavan. Berat hantal. Bakasetas hantal.
Baskı altında tek pas ve kontrollerde Visca iyi gibiydi. O da sadece ilk yarı.
Pas bağlantılarını hızlandırmazsak işimiz var. Çok zor geçer maçlar.
nevzat61
19.01.2022, 23:04
Puan kaybı dert değilde ikinciyi vermeseydi keşke hakem. Baka' nın travması kötü oldu. Tamda kendine geliyor derken..
Ben Cornelius bekliyordum ama Bakasetas geldi. Cornelius moralliydi atardı. Baka' yı görünce bi korkmadım değil. Penaltı istatistiğimiz kötüydü dün Row-Z'de görmüştüm baya da incelemiştim falan. İçime doğdu demek.
Neyse yeni sol beki beğendim. Hüseyin'i hep destekledim ama bu kadar da olmaz be kardeşim.
Aynen öyle..bu ikinci penaltıyı keşke vermesiydi..
memozcan
takım eksikken maç takvimi üst üste geldi.. ve bu esnada 4 puan bıraktık.. bu da ciddi şanssızlık..
KARAGOZLUM
şunuda düşünmüyor değilim,ama olması oldukça zor tabi yönetim açısından
yakın geçmişte real madrid capello ile şampiyon oldu,hatırlayan hatırlar,şampiyon olduktan sonrada hemen kovuldu,sebeb? kötü futbol oynattığı için
avcı ya bu yapılır mı? yapılamaz tabi,süper ligde skorlar oynanan oyunun önündedir her zaman,tabi yıllar sonra gelen şampiyonluğunda bir kredisi olacaktır,
yalnız bu kredininde çok uzun süreceğini sanmıyorum,2022-2023 sezonunu tamamlaması oldukça zor avcı nın, 1,5 yıldır oynattığı futbol ortada aga,herkes bunu görüyor,ama skorlar iyi gittiği için bişey diyemiyor,baya bir zaman oldu ve futbolda bir ilerleme olmadı,neden? çünkü avcı nın sistemi bu hocam,yani 2025 yılına gelsek oynanan oyun değişmeyecek,
özetle oyuncuları eleştirmeyi ve futbolu eleştirmeyi bırakalım,olay tamamen skor,bu açılan farkın kapanması imkansız,
Valla haklisin
kaçarava
19.01.2022, 23:05
Maç başı oyunun iş yapmamasının nedeni tamamen oyuncu kalitesi ve tiplemeleri. Sen Hamsik ve Tony ile aynı oyunu farklı oynuyorsun, diğerleriyle farklı oynuyorsun. Hamsik'in zehir paslarını atacak adamın yok. Tony gibi 2 kişiyi yürüyerek geçen adamın yok. O zaman sistem işlemiyor. Farklı şey denemen lazım. O da nedir? Bol dinamizm ve sahada hareket. 1-0'dan sonra onu yaptık. Ben sahada sabit birini görmedim ondan sonra. Rakibi de bayağı hırpaladık.
Bu doğru aslında. Liverpooldan Salah ve Maneyi çıkar ne hâle gelirler. Ama insan sinir oluyor işte.
chopper61
Abdullah hocanin sistemi Geri cekilen takimlara karsi zorlaniyor. Gs baski kurmak isteyecektir ve bu bizim isimize gelir. Onumuzdeki 2 Maci alirsak zaten fisi cekeriz
Yemezsek eğer iyi olur bizim için.Avci büyük takım hocası değil.Bu günden söyleyim not olsun.Ha araştırma yapıyormuş.Eksikleri görüp ona göre adım atar gelişim sağlarsa o zaman komple hoca olabilir.
Ben perese hiç yüklenmedim biliyorum kapasitesini adamın burda astılar kestiler..
O yüzden kızıyoruz zaten. Boş adam olsa kimse umursamaz, isteyince oynuyor. Roma maçında intikam için oynadı. Bu maçta ileri çıkmak zorunda kaldı, orta kesti gol oldu. Asist sonrasında top kontrolü, pas verişi bile değişti. Yeteneklerini inatla kullanmıyor, al ver sürekli geri. Hocanın ileri çıkma dediğini falan savunanlar var ama hikaye. Denswil, Hugo bile topla ileri çıkarken hocanın beke sen ileri çıkmayacaksın, sorumluluk almayıp sürekli geri oynayacaksın diyeceğine kimse inandıramaz beni. Yeteneğini bir kez görüp şahit olduğumuz için de sürekli istiyoruz doğal olarak.
zafer6161
Beyler dua edinde bu maç ligin son ve sampiyonluk maçı degildi
Düşünemiyorum olacaklari
AKSOY_61
Hüseyin berat bu takımın oyunculari değiller
Gel görki yerli kısıtlaması var
Hadi Hüseyin yeteneksiz berattaki isteksizlik beni çıldırtıyor
Beton yetmez derler ya.. Helal olsun bu adama.hamsik de röportaj da daha hızlı oynamaliyiz demişti.Adam görüyor açık seçik ortada her şey
bu oyunu hızlı oynayan kazanıyor zaten
Avcı bunu bilmemesi komik olur
bu oyunu daha hızlı daha tempolu oynayan kazanıyor
önce skoru lehine çevir golü at
sonra hamle yap
ts_tuncay_ts
19.01.2022, 23:06
Edin visca geldikten sonra takımın dengesi bozuldu.Bize pek yaramadı galiba...
LebronFan
19.01.2022, 23:07
Acilen hocanin dorukhani ilerde oynatma sevdasindan vazgecmesi gerek. Rakibin rahat cikmasini engellemek icin Dorukhanin dinamizmini kullanmak istiyor fakat Dorukhanin ofansif katkisi sifir.
Manava61
19.01.2022, 23:08
Renktas zaten gs a karsi defansif oynamasi daha avantaj
gs macindan cok korkmuyorum
ama
bu oyun plani ike daha cok puan gider
konyadan bir cacik olmaz ranat olun
Hocam herhangi bir rakipten çekinmiyorum zaten, her takımın böyle dönemleri olur. Bizim kötü dediğimiz bu dönemde mağlubiyetimiz yok. Biz yeter ki avcının dediği gibi oyunda doğruları yapalım. Son 3 maçtır oyun olarak yanlışları yapıyorduk. İlk devre prime dönemimizde sahada oyunu rakip sahaya taşıyabilen Edgar,Hamsik,Berat olmak üzere 3 opsiyonumuz vardı dolayısıyla engellenmesi zor bir takım olmuştuk.İkinci devre gerek sakatlıklar gerek yanlış oyun tercihleriyle artık topu rakip sahaya taşıyabilecek tek bir futbolcumuz kaldıydı o da defansın önündeki futbolcu normalde Hamsik bugün Berat.Onu kitleyince takımın sistem çöktü.Bu maçın ikinci yarısı dorukhanın beratın yanına gelmesiyle ve denswillin de bir tık ayağının iyi olması sebebiyle opsiyonlarımızı 3 e çıkardık ve yeniden oyun üstünlüğünü elimize aldık, fırsatlar bulduk. Maçı penaltıyla kaybettik.
Haftasonu istanbulda yogun kar var. Gs ne kadar kotu olsada bu macta herseylerini ortaya koyacaklar.
Bir de haftalardir hakemleri nasil baski altina aldiklarini dusununce bu mactan cokta umitli olmayin derim.
Konya basagi ve haftasonu macini alirsa trabzondaki maca kafa kafaya cikicaz
altay giresun ve arada başak maçları var.
anca şimdi mi anladın bu takım seviyesinde stoper olmadığını :)
alemsin
Oğuzhan Fidan
Başakşehirin yenildiği haftadada kazanamamak ne biliyim geçen haftaki beraberlikten daha çok üzüldüm. Neyse iyi geceler herkese
BlackPanther
Ne dedi kral?
Biz sadece son 30 dakika top oynadık. Bu ama yeterli değil. 60 dakikayı boşa harcadık.
nevzat61
son cümleye kadar iyi gidiyordun:)
:)
ilelebeTS
19.01.2022, 23:09
Bugün ilk yarıda Berat yerine Siopis olsa yine fark eden bir şey olmayacaktı. Çünkü 3-4 oyuncuyla hücum ettiğin yerde senin orta saha oyuncuların bu tip oyuncularsa iş yapamazsın. Bu iki adamı koyduğunda bekleri vızır vızır çalıştırman lazım, boşlukları bu ikisi kapatır. Yoksa bu ikisinden hücum bekleme. Oyunu yanlış yerden okumayalım. Kaldı ki maç önü de dedik bu takım hücuma giderken sıkıntı yaşar diye. Çünkü daha önce örneklerini gördük sezon içinde.
Edgar, Nwakaeme, Hamsik olmadığı için bozulmuş olabilir mi Tuncay?
Bu arada yediğimiz gol çok kötüydü.
Takıma yazdım.
Sefa Murat Dokuz
Peres’in kapasitesi beni zerre ilgilendirmiyor. O kapasiteyi sahaya yansıtmıyorsan istersen Messi yeteneğinde ol banane, oynadığın oyun Sabri’den hallice. O da arada iyi bir orta kesip asist yapıyordu.
10-15 dk top oynadı diye savunulacak tarafı yok.
Geçen hafta tüm maç bu maçta 75 dk sahada gezindi.
jairzinho
Avcı effect...Hep böyleydi..Bu sene inşallah şampiyon oluruz.Aksi durum travma olur.Hoca ya fazla yüz vermeyin.Tarih koltuğu sisenlerin sonradan yaptığı aptalliklari yazar.
avcı zaten uluslararası bir teknik adam hiç olamadı,olmasıda zor,
avcının bence en önemli avantajı emekliler liginde hocalık yapması,kaliteli emekli oyuncularla skor almayı biliyor , bu futbolun avrupada esamesi okunmaz,
düşük tempo ile yapılan ve uyutan pas futbolunu büyük bir taktikmiş gibi önümüze getiriyorlar,oysa antalya ve giresun maçı gösterdiki yüksek presle oynayan takımlar bizi bozuyor,
hatta giresun gibi düşük bütçeli ve düşük kaliteli bir takımın maç 1-0 iken çok rahat paslaşmalarına inanamadım,reaksiyon verilemedi resmen,neden abi?takımda az koşan oyuncular var hocam,pres yapmaya çalışıyorsun,giresun 2 pas yapıp presi kırıyor,pres in güçlü olması için toplu halde yapmak gerekiyor
eeee emekliler takımı olursan presini kırıyorlar senin hocam
LebronFan
Yemezsek eğer iyi olur bizim için.Avci büyük takım hocası değil.Bu günden söyleyim not olsun.Ha araştırma yapıyormuş.Eksikleri görüp ona göre adım atar gelişim sağlarsa o zaman komple hoca olabilir.
Abdullah hocanin sistemi bu. Degismez.
KARAGOZLUM
Biz sadece son 30 dakika top oynadık. Bu ama yeterli değil. 60 dakikayı boşa harcadık.
Bu adami harciyorlar
adama 3 top geldi ceza sahasinda
1 gol
1 penalti
1 kafa kaleci tuttu
yorumsuz6117
Oyunu rakip sahada baskılı oynadığın zaman Cornelius altın değerinde futbolcu altın..
Biz hüseyini eleştirdikçe birileri onu kollamak için kendini yırttı. Beş para etmez, onu koruyanlarda takıma zarar verdikleri için beş para etmezler.
Serdar A
19.01.2022, 23:10
Visca büyük silah. Onunla oynamayı öğrendiğimizde çok aşama kaydetmiş olacağız. Umuyorum mevcut durum geçici bir evredir.
Bir de şuna dikkat çekmek isterim; Visca'yı etkili kılan özelliklerden biri beklenmedik anda çıkardığı kontra, derin paslar. Ya da dripling kısa pas kombinasyonuyla rakibi kenardan deldiği hücum varyantları. Bunlar için sahada seri atlet hücumculara da ihtiyaç var.
yatmaztara
Waka-Hamsik- Djanini ezberi bu takımın hücüm gücünün %82'siydi! Visca şu an nerede ve kimle oynayacağını bilmeden takılıyor 5 maç sonra bizi bayağı rahatlatacaktır.
sakosako
https://i.ibb.co/JvxbX0f/Durum-Vahim.jpg
o bizi yener, mahveder dediğin takımın 24 (YİRMİ DÖRT) puan önündeyiz. heralde sana bu istatistik yeterli olur. arada sırada o tabloya da bak. gerçi oraya bakarsan tsnin en yakın rakibiyle 9 (DOKUZ), en ciddi rakibiyle 15 (ON BEŞ) puan fark yaptığını göreceksin, ki bu muhtemelen seni üzer. yani bakmama sebeplerini anlıyorum. bu takım şampiyon olacak, herşeye ve herkese rağmen. maç günü lütfen burada ol.
Fatih K.
19.01.2022, 23:12
Visca olmasaydı muhtemelen kaleye bile gidemezdik. Tüm pozisyonların içinde Visca var. Ya alıp oyunu açacak bir pas attı ya top sürüp rakibi bozdu ya da koşularla bozdu. Zannediyorum Viscanın içinde olmadığı bir tek atağımız yoktur.
BlackPanther
Bu adami harciyorlar
adama 3 top geldi ceza sahasinda
1 gol
1 penalti
1 kafa kaleci tuttu
Beşiktaşlılar zaten bana diyor. Sizin Cornelius bizde olsaydı biz hem şampiyonlar liginde başarılı olurduk hemde ligde açık ara şampiyon olurduk. Siz bu adamı bu futbolla harcıyorsunuz diyorlar.
chopper61
Berat bile gençler de hep gol atardı.Anti hücum Trabzonspor da skoru varmı bilmiyorum.
ilelebeTS
Alakası yok. Visca'yı Tony gibi kullanmaya kalkarsak böyle olur. Öyle 2 kişiyi geçip çarşı pazar karıştıracak bir oyuncu değil. Visca ilk yarı solda faydalı oldu. Sağa geçince durdurdular, çünkü ona çalışmış rakip zaten. Ama Golden sonra Peres'e müthiş alanlar açtı, orayı kevgire çevirdiler. İşte Visca'dan fayda görmek istiyorsan öyle kanat oyunları lazım. Veya geniş alan lazım.
lazfather61
Bize yakısmıyor sampiyonluk, adam 15, 16 puan geride hala sampiyonu olabiliriz diyor ( tabi tabi) bizim taraftarda sampiyonluk gitti diyor ( saka gibi) sampiyon olacagiz olmasınada, ama hakikaten bizim taraftara sampiyonluk yakışmıyor, her futbolcudan her takımda inişler cıkışlar olur gelecek hafta bakasetasın veya burda hakaret edilen topculardan biri Macı alır bu sefer kral olur o futbolcu. Bu kadar kin ve nefret kusacak durum yok ortada, ben 2. Yarıdaki futboldan keyif aldım, cogu kazandığımız mactan daha iyi oynadık.
serdaracıl
19.01.2022, 23:13
Yardıra yardıra oynadığımız zamanları da biliyoruz. Hocalık bi durum yok. Oyun sistemimiz de gayet iyi
LebronFan
altay giresun ve arada başak maçları var.
Altay macini kazanamaz Konya. Giresunu yenerler sonrada basaksehire tekrar puan kaybederler. Acikcasi Ben bize cok guvenemiyorum ama rakiplerin kotu olmasi rahatlatiyor beni. Bi besiktas var derli toplu fakat onlarda cok geride o yuzden rahatim
Serdar A
Acilen hocanin dorukhani ilerde oynatma sevdasindan vazgecmesi gerek. Rakibin rahat cikmasini engellemek icin Dorukhanin dinamizmini kullanmak istiyor fakat Dorukhanin ofansif katkisi sifir.
Geçen sene de bir kaç maçta Flavio'yu aynı bu şekilde oynatmıştı. Hatta defansif 10 numara diye geyiğini yapıyorduk. Rakibi karşılarken tamam, ama top bizdeyken bu oyuncuların ce zahasını kalabalıklaştırmasından ziyade topun arkasında olmalarına ihtiyaç duyuyoruz. Bilhassa Hamsik'in olmadığı bu tip bir maçta.
Manava61
19.01.2022, 23:14
İnsanlar Visca'yı neden beğenmiyor anlamıyorum. Visca bu arkadaşlar. Basit ve zeki oyunun ligimizdeki kralı. Maç içerisinde attığı 3-4 pas oyunu çözebilecek nitelikteydi. Visca öyle Waka tarzı alıp çalımlarla ilerleyen biri değil ki. Waka hamsik dönsün, hoca doruku 10 oynatma sevdasından vazgeçsin Viscayı da Puhaçı da doya doya izleyeceğiz.
nevzat61
19.01.2022, 23:14
o bizi yener, mahveder dediğin takımın 24 (YİRMİ DÖRT) puan önündeyiz. heralde sana bu istatistik yeterli olur. arada sırada o tabloya da bak. gerçi oraya bakarsan tsnin en yakın rakibiyle 9 (DOKUZ), en ciddi rakibiyle 15 (ON BEŞ) puan fark yaptığını göreceksin, ki bu muhtemelen seni üzer. yani bakmama sebeplerini anlıyorum. bu takım şampiyon olacak, herşeye ve herkese rağmen. maç günü lütfen burada ol.
Keşke GS da istastigini cikarsaydi arkadaş..o ne yapmış
ÖmürKaradeniz61
19.01.2022, 23:15
Peres 10 dakikalık futbolunu 90 dakika oynamıyorsa bundan suç hocanındır muhtemelen hoca çıkma diye tembihliyordur.
Sefa Murat Dokuz
Berat bile gençler de hep gol atardı.Anti hücum Trabzonspor da skoru varmı bilmiyorum.
Ne gol ne asisti var. Geçen sene oynadığı şeyin bir izahı vardı. Paşamız kendini çok teknik yumuşak felan sanıyor sahada angarya işleri daha düşük kapasiteli adamların yapmasını bekliyor.
Sahadaki diğer arkadaşlarının suratına tükürmesi lazım.
Varlıbaş61
Son 4 maç, 3 beraberlik ..
Can sıkıcı ama yenilmemek de önemli !
BlackPanther
Takımın Form grafiği düşüşte olduğunu göremiyorsan sana istatistikte yardım edemez! Eğer Hoca bugünkü gibi oynatırsa kesinlikle mağlup oluruz. Burada olacağım. Şayet benim gibi taraftarları dinlerse ve doğru dürüst futbol oynatırsa o zaman başka. Galatasaraydan tabiki daha güçlüyüz biz. Bizim problemimiz oynadığımız veya hocamızın oynattığı futbol! Anlatabildim mi?
Beşiktaşlılar zaten bana diyor. Sizin Cornelius bizde olsaydı biz hem şampiyonlar liginde başarılı olurduk hemde ligde açık ara şampiyon olurduk. Siz bu adamı bu futbolla harcıyorsunuz diyorlar.
Adam çakılı santrafor. İlacı orta, visca ve wakame besleyecek onu. Onların arkasından da Hamsik top dağıtacak.
chopper61
Abdullah hocanin sistemi bu. Degismez.
Şampiyonluk sevinci ütopya mız var.Onu atlatirsak kimse susmaz.suan sadece mecburuz.
kaçarava
19.01.2022, 23:16
İnsanlar Visca'yı neden beğenmiyor anlamıyorum. Visca bu arkadaşlar. Basit ve zeki oyunun ligimizdeki kralı. Maç içerisinde attığı 3-4 pas oyunu çözebilecek nitelikteydi. Visca öyle Waka tarzı alıp çalımlarla ilerleyen biri değil ki. Waka hamsik dönsün, hoca doruku 10 oynatma sevdasından vazgeçsin Viscayı da Puhaçı da doya doya izleyeceğiz.
Valla ilk yarı onu da yaptı. Ben gayet memnunum Viscadan. İkinci yarı biraz sönüktü kabul.
serdaracıl
Bu takım waka, vşsca ve hamsik’in oynadığı maçların tamamını alır. Ben çok rahatım
yatmaztara
Berat ceza sahamıza her girdiğinde gol yiyoruz! Konya maçında 2-1 geride ve 10 kişiyken bu çocuk çıksın 9 kişi kazanma şansımız var ama bu şekilde kazanma şansımız yok demiştim. Çıktıktan sonra 2-2 olmuştu
jairzinho
bu arada şu pas oyununuda abartmayalım lütfen, sanki dünyada bitek pas yapan takım bizmişiz gibi
buyur giresun,
maç 1-0 adamlar takır takır paslaşıyorlar kendi aralarında,hakan keleş acaba yakın dönemde city de guardiola nın yardımcısı falan mı oldu? efenim?
abartmayın abi,takım pas oyunu oynuyor tamam eyvallah,paslaşmayı avcı keşfetmiş gibi yapmayalım abi
Özellikle Trabzon’daki maçlara böyle aheste aheste başlamak, bal yapmayan arı misali faydasız top çevirmek hem rakibi cesaretlendiriyor hem izleyenleri aşırı derecede yoruyor. Rakibin üzerine gitmek için bu kadar beklememize gerek var mı? Ya da gol yememiz mi gerekiyor illa?
Bu takım waka, visca ve hamsik’in oynadığı maçların tamamını alır. Ben çok rahatım
Aynen katılıyorum.
Hamza Yilmaz
19.01.2022, 23:17
https://twitter.com/batiyorum_/status/1483896212688449542?s=21
[emoji41][emoji41]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
chopper61
Bu takım doğru düzgün pas oyunu oynasin Ünal dönemi gibi.Gelen geçene 3 atar.Unal da tsktisyen değildi.
Enes Ünal Kaya
İlerde puan farkı kapanmasın diye hocaya sallıyorum.Bu sistem bizde gitmez.Basarili olsada gitmez.Trabzonspor hücum edemiyor.O iyi oyuncular sayesinde burada.Tüm dünyanın bildiği perezi hücum özürlüsu yaptık.
Hamsik, Waka, Djanini yok
En önemli stoperini yeni kaybettin.
Futbolunu beğen ya da beğenme bu takım bi sistem üzerine işliyordu. bugun dikkat ettim yeni solbek ve yusuf bile sisteme adapte olabiliyor.
Oyun kurgusuna dahil olabiliyor. 30 maçtır deli gibi hucum yaparak kazanmıyoruz zaten..
Eğer destek verirsek 2 3 hafta içerisinde takım tekrar kendini bulacaktır.
LebronFan
Bu arada takim sampiyonluga giderken huseyinin yaptigi terbiyesizliktir. Oyuna girenin yuzune bakmamak, direk soyunma odasina gitmek. Bir de bu tripleri yapanlar sozde bizden icimizden olanlar. Ayiptir ya!
kaçarava
bu arada şu pas oyununuda abartmayalım lütfen, sanki dünyada bitek pas yapan takım bizmişiz gibi
buyur giresun,
maç 1-0 adamlar takır takır paslaşıyorlar kendi aralarında,hakan keleş acaba yakın dönemde city de guardiola nın yardımcısı falan mı oldu? efenim?
abartmayın abi,takım pas oyunu oynuyor tamam eyvallah,paslaşmayı avcı keşfetmiş gibi yapmayalım abi
Rakibe basmazsan paslaşır tabii. Gol ve sonrasında prime Barca yaptık adamları.
Varlıbaş61
19.01.2022, 23:18
Taraftar da aşırı kötü ..!
Yıllardır süregelen takımı coşturamama sıkıntısı devam ediyor ..!
serdaracıl
Takımın Form grafiği düşüşte olduğunu göremiyorsan sana istatistikte yardım edemez! Eğer Hoca bugünkü gibi oynatırsa kesinlikle mağlup oluruz. Burada olacağım. Şayet benim gibi taraftarları dinlerse ve doğru dürüst futbol oynatırsa o zaman başka. Galatasaraydan tabiki daha güçlüyüz biz. Bizim problemimiz oynadığımız veya hocamızın oynattığı futbol! Anlatabildim mi?
Bizim problemimiz öz güvensiz, korkak camiya
David_LuiZ4
Bu takım doğru düzgün pas oyunu oynasin Ünal dönemi gibi.Gelen geçene 3 atar.Unal da tsktisyen değildi.
Dilinin altındaki baklayı sonunda çıkardın..Ünal ha!
Bazi yorumlari okudukca diyorumki bu ego ya birde sampiyonluk ego su eklenirse cekilmez bir hal alir. Oyle oluncada sampiyon olamadigimiza hic uzulmem.
Yazik be, sacina sakalina kufur ediliyor adamlarin acaba kufur edenler kendi evlatlarina ne kadar laf gecirebiliyor.
çok güzel ve katıldığım bir yorum..
BMN yönetimi buraya gelip futbolcularımıza küfür eden..zehir saçan..üyelere esaslı bir ceza bekliyorum sizden..
aslında hep dediğim birşey daha vardı..rakibi küçümseyen ve fark atarız diyenlere de ceza verin diye de sizde o bilinç yok..
bari hakedenlere şöyle 1 ay falan ceza verinde onlarda rahatlasın..bizde..
thehell61
Kornerde rakibin 2 numarası Hugo'yu itiyor, Hugo önündeki Giresunluya çarpıyor ve hakem Hugo'ya faul çalıyor. Açık ve net bir şekilde Penaltı var pozisyonda. Hakemler çok fazla manipüle olmuş durumda. Bize kolay kolay penaltı çalmazlar. Kolay kolay rakibimize kart vermezler. İşimiz zor. Bu yüzden hakemi de yenecek kadar oynamamız şart oğlu şart....
serdaracıl
19.01.2022, 23:19
Bu arada takim sampiyonluga giderken huseyinin yaptigi terbiyesizliktir. Oyuna girenin yuzune bakmamak, direk soyunma odasina gitmek. Bir de bu tripleri yapanlar sozde bizden icimizden olanlar. Ayiptir ya!
Bu akşam eline valizini verip yollayacaksın
Ekrem D.
19.01.2022, 23:19
Baskanin cikip "bekleri ileri cikarmak zor olmasa gerek" diye demec vermesi lazim. Sonrasini biliyoruz zaten...
şu berat denen yeteneksizi şu takımdan kesin artık bu herifin oynadığı hermaç bela hermaç kayıp .
nevzat61
19.01.2022, 23:21
Bizi yener dediğin takım sırasıyla
içeride Altay ile berabere kalmış
Sivas'a yenilmiş
İçeride Başak ile berabere kalmış
Adana'ya yenilmiş
Antalya'yi içeride yenmiş
Denizli'ye kaybetmiş
İçeride Giresun'a yenilmiş
Deplasman da Hatay'dan 4 yemiş..
:) Evet rakibimiz gerçekten çok iyi durumda
Hocaa artık vurdumduymaz sekilde saga sola bir daha saga sola pas verip duran şu takımı bir silkele kendi sahanda zayıf rakiple oynuyorsan ilk yarı işi bitireceksin.
Cem Balcı
https://i.hizliresim.com/p137jtj.png
İnanılmaz derece kötü mesajlar gördüm,ırkçı mesajlara varana kadar.
Akıl alır gibi değil.Şu puan tablosunda hala takıma çok şey katmış adamlara ırkçılık ve küfür içeren mesajlar yazmak tam bir rezalettir.
Fener'in şu rezil halinde sosyal medyasından '' iyi günde kötü günde yanındayız'' diye gururla hikaye paylaşan arkadaşlarım var.Biz ise şu gurur tablosunda ''şampiyonluğu verdik'' diye hayıflanıyoruz.
Yazık,gerçekten yazık.
Murat KARAKURT
Visca olmasaydı muhtemelen kaleye bile gidemezdik. Tüm pozisyonların içinde Visca var. Ya alıp oyunu açacak bir pas attı ya top sürüp rakibi bozdu ya da koşularla bozdu. Zannediyorum Viscanın içinde olmadığı bir tek atağımız yoktur.
Ve çok iyi tek topla topu öne oynuyor....O pasla da bir anda 2-3 kişi oyundan düşüyor...Ama malesef sonrası gelmiyor bir türlü....
Yiğit SARI
19.01.2022, 23:22
Bu arada küfredenlere küfredenler yani haklıyken haksız duruma düşenler, kısaltımlar yaparak küfredenler de küfretmiş oluyor ve onları da bi süre dinlenmeye alıyoruz. Nefret saçmaya gerek yok
Bazılarınız beni çok utandırdı açıkçası. Hele takımın mevcut durumunda. Umarım şampiyon olunduğunda da kutlamazsınız
chopper61
Hamsik, Waka, Djanini yok
En önemli stoperini yeni kaybettin.
Futbolunu beğen ya da beğenme bu takım bi sistem üzerine işliyordu. bugun dikkat ettim yeni solbek ve yusuf bile sisteme adapte olabiliyor.
Oyun kurgusuna dahil olabiliyor. 30 maçtır deli gibi hucum yaparak kazanmıyoruz zaten..
Eğer destek verirsek 2 3 hafta içerisinde takım tekrar kendini bulacaktır.
Hücum düşünmeden bulamaz.1 gol zor atıyoruz.Oyuncu eksikliği mazeret değil.sivas vs Giresun da da eksik çok.Hoca maç maç düşünmüyor.Toptan puan koruma gudusune geçti.Giresuna Real Madrid gibi kontrollü oyun oynanmaz
Muhammed Ayaz
Abdullah hoca Geyse maçında kulübede mi ?
Enes Başkaya60
Çok kötü bir akşam...
Son 15 dakika hariç top felan oynamadık, ama baka 2 penaltıdan birini atsa yine maçı kötü oynamamıza rağmen almış olacaktık...
Kendi sahamızda puan kaybetmek kötü oldu...
Bu maçı unutturacak tek şey hafta sonu oynanacak olan ve galip geleceğimiz gayse maçı olur...
İnşallah kazanırız ve artık üzerimizdeki ölü toprağı atarız..
Ama olası gayse yenilgisi ve ardından konya maçında da puan kaybedersek işler tersine dönebilir...
şu berat denen yeteneksizi şu takımdan kesin artık bu herifin oynadığı hermaç bela hermaç kayıp .
Temsili Berat'ın maç içerisindeki hali.
21173
BlackPanther
19.01.2022, 23:23
Bizi yener dediğin takım sırasıyla
içeride Altay ile berabere kalmış
Sivas'a yenilmiş
İçeride Başak ile berabere kalmış
Adana'ya yenilmiş
Antalya'yi içeride yenmiş
Denizli'ye kaybetmiş
İçeride Giresun'a yenilmiş
Deplasman da Hatay'dan 4 yemiş..
:) Evet rakibimiz gerçekten çok iyi durumda
Konu büyük maç. Ve böyle büyük maçlarda kötü giden bir camiya böyle maçları gurur meselesi yapıyor. Anlatabildim mi?
memozcan
19.01.2022, 23:23
vşsca geçen maç rezildi evet ama bu maç çok iyiydi.. siz onu bir de nwakemeyle görün..
Taraftarın gol olunca aklına geliyor hep birlikte bağırmak ıslıklamak. Tr’nin en kötü tribünü bizde. Lider takımın taraftarı böyle olmaz.
Mustafa ÖZDEMİR
19.01.2022, 23:24
Djaniny, Nwakaeme, Kouassi, Hamsik ve Koita yok diye olabilir mi acaba?
Demekki kadromuz yeterli değil
Sefa Murat Dokuz
19.01.2022, 23:24
Son 10 yıldır aynı mesajı yazmaktan bıktık.
2010’da 2011’de 2019’da 2021’de 2022’de yazdık anlaşılan biz yazmaya ama bize gelen hocalar aynı şeyleri uygulamaya devam edecek. İç sahada maç başında oynadığımız mıy mıy oyun rakiplerin direncini, umudunu artırıyor. 30 dk kaleyi yoklamadan geçersen rakibin puana inancı artıyor. Kalesine boğulmuş takımlar ise bir noktada golü de yiyince erkenden teslim oluyor. Özellikle o golü yedikten sonra da golün akabindeki ilk dakikalarda psikolojik olarak gardı düşüyor.
60 dk uyuduk, 68’de gol yedik. Oynamaya başladık rakip boğuldu. Baka’nın şutları, Cornelius’un kaçırdığı, Visca’nın arka direkte kaçırdığı (neden direk gelişine vurmadı anlamadım), sağdan soldan mala döndü rakip.
11 kişi 25 metreye gömüldüler. Bu küçük takımların canları bu kadar, işimizi maçın son dk’larına kadar rolanti oynayarak şansa bırakmamız, yeteneğimize ihanet rakiplere ödüldür.
Yanlız bişey söylim mi,sahaya az erken girdi diye penaltıyı tekrar ettirmek kadar saçma adaletsiz haksız bir kural yok arkadaş..oyuncun vurmuş,kaleci tutmuş..bizde böyle yemiştik o zamanda dedim,böyle şey olmaz yav,,haksızlığın babası
Erken giren oyuncu topa vurursa tekrar ediliyor. Bence doğru böyle olması. Yoksa hepsi girer erkenden
BlackPanther
19.01.2022, 23:25
Taraftarın gol olunca aklına geliyor hep birlikte bağırmak ıslıklamak. Tr’nin en kötü tribünü bizde. Lider takımın taraftarı böyle olmaz.
Şimdi suçlu soğukta tribüne gelen taraftarlar mı? Yapmayın! Abdullah Avcı ne oynattı koskoca 60 dk?
galatasaray galatasaraydır yok şöyle kötü yok şöyle zayıf diye bir hikaye yok futbolda ciddi oynayacaksın ve seve seve kazanmaya gideceksin bugünkü bu rezaletten sonra HOCAAAAAMM başka yolun yok bunuda oyuncuya empoze edeceksinki götünü başını sallayarak oynamasın.
Manava61
Berat ceza sahamıza her girdiğinde gol yiyoruz! Konya maçında 2-1 geride ve 10 kişiyken bu çocuk çıksın 9 kişi kazanma şansımız var ama bu şekilde kazanma şansımız yok demiştim. Çıktıktan sonra 2-2 olmuştu
Hocam futbolcu değerlendirirken futbolcunun özelliklerine göre değerlendirme yapmak gerekir. Futbolu takım oyunu yapan şey de herkes her şeyi yapamadığı için birbirini tamamlayan insanlar ile oynanmasıdır. Berat diğer tüm özelliklerini bir kenara bıraktığımızda oyun karakteri olarak rahat ve hırpalanmaya çok gelemeyen bir oyuncu. Beratın bu özelliği dolayısıyla kendisi asla taraftarın kafasına kodladığı bir safkan 6 no olamaz. Berattan beklenmesi gereken defanstan topu rakip yarı sahaya etkili paslarla taşıması ve yanında oynadığı kişiyle beraber top kapma işini paylaşmasıdır, tek başına yüklenmesi değil.
Eğer futbolculardan özelliğine göre performans beklersek hepimiz rahat ederiz diye düşünüyorum.
Ortasaha yapımızla ilgili olarak da Bakasetas önde Hamsik 8 ve yanına Dorukhan-Siopis ve Berat değişmeli olarak rakibe göre geçmelidir.
Bakasetas nasıl toparlar bilmiyorum ama hepimiz çok üzüldük yarından itibarende penaltıcımız kesinlikle değişmeli
memozcan
bazı arkadaşlar konuyu eviriyor çeviriyor ünala bağlıyor..
Mustafa ÖZDEMİR
Bütün aksilikler üstüste gelirmi arkadaş
chopper61
19.01.2022, 23:26
Dilinin altındaki baklayı sonunda çıkardın..Ünal ha!
Anti Ünalci olarak linç yemiştim.Sen bilmezsin.İcerde ki maçların tadı baskaydi.Bjk GS demeden dağıtıyorduk.Ama Şenol gibi defans ve taktik sıkıntısı vardı.Adamcilik ezikliktir.
nevzat61
19.01.2022, 23:26
Konu büyük maç. Ve böyle büyük maçlarda kötü giden bir camiya böyle maçları gurur meselesi yapıyor. Anlatabildim mi?
İyide aynı şey bizim için de geçerli..yani tamam kesin yeneriz diye bir iddiam yok ama içimizden gecmeyecegine iddia ederim..
İlk yarı gol yemedigimiz takdirde 3 puanı alırız.. GS bizden daha kötü..
Ayrıca şu kovit denen saçmalıga takımda bir önlem al vede her sakatım diyeni en kritik haftalarda kesmeyide bırak .
Hiç oynamadan milli takıma giden arkadas lig bitmeden takıma katılacak mı.
chopper61
19.01.2022, 23:28
bazı arkadaşlar konuyu eviriyor çeviriyor ünala bağlıyor..
Biri gelir çok iyi hücum yapar savunma bilmez.Biri gelir iyi taktisyen ama hücum sıkıntılı.Hic birşey tam değil bizde.
lazibere
19.01.2022, 23:29
Güzelleme yapıp durulacak bir akşam değil.
Bu akşam sahada ruhsuz oynamayı kendine alışkanlık edinmiş bir kadro vardı. Top oynamadan maç kazanacağım diyorsan takımda iş bitirici adamların olacak, onlar yok ise Berat ile Huseyin ile, Dorukhan ile v.s ile ancak böyle salak salk top çevirirsin ve pozisyon vermediğin maçta yine berabere kalırsın
Hocam futbolcu değerlendirirken futbolcunun özelliklerine göre değerlendirme yapmak gerekir. Futbolu takım oyunu yapan şey de herkes her şeyi yapamadığı için birbirini tamamlayan insanlar ile oynanmasıdır. Berat diğer tüm özelliklerini bir kenara bıraktığımızda oyun karakteri olarak rahat ve hırpalanmaya çok gelemeyen bir oyuncu. Beratın bu özelliği dolayısıyla kendisi asla taraftarın kafasına kodladığı bir safkan 6 no olamaz. Berattan beklenmesi gereken defanstan topu rakip yarı sahaya etkili paslarla taşıması ve yanında oynadığı kişiyle beraber top kapma işini paylaşmasıdır, tek başına yüklenmesi değil.
Eğer futbolculardan özelliğine göre performans beklersek hepimiz rahat ederiz diye düşünüyorum.
Ortasaha yapımızla ilgili olarak da Bakasetas önde Hamsik 8 ve yanına Dorukhan-Siopis ve Berat değişmeli olarak rakibe göre geçmelidir.
Beratın özelligi felan yok laubali yeteneksiz bir herif hicbir halt olmaz.
Bu arada hakemin tavırları çok iticiydi
yatmaztara
19.01.2022, 23:31
Ceza sahasında olduğunda birşey yapamayacağını biliyorum. Orası rahat ve yavaş hareket edilecek yer değil Berat kişilik olarak oralarda asla olmamalı. Arkadaşlarını paralize eden birisi. Ceza sahamızın yakınlarında olabilir ama içine girdiğinde sıkıntı
Gökhan Balcı
19.01.2022, 23:32
Dünyanın en kötü tribünü bizde çünkü mantığı ters işliyor. Dünyadaki bütün tribünlerin gayesi takımı ateşleyip kazanmakken bizim takımın görevi tribünleri gaza getirmek eğlendirmek nedense. Gol attığımız anda bir şeyler oluyor adamlara bağırmaya başlıyorlar.
Bir de küfür edeceğim edemiyorum şu samanyolu denen allahın cezasını kim musallat etti bize? maç sıfır sıfır oyunda zerre hareket yok dakika altmış deli gibi basıp gol atacağımız yerde samanyolu söylüyorlar deli olmamak elde değil. Sonra da maç bitince ana avrat sövüyor herkes.
Hamza Yilmaz
Aramizdaki Looserlere gelsin [emoji41][emoji41]
https://twitter.com/61yakreb/status/1483901742123204611?s=21
Visca büyük silah. Onunla oynamayı öğrendiğimizde çok aşama kaydetmiş olacağız. Umuyorum mevcut durum geçici bir evredir.
Bir de şuna dikkat çekmek isterim; Visca'yı etkili kılan özelliklerden biri beklenmedik anda çıkardığı kontra, derin paslar. Ya da dripling kısa pas kombinasyonuyla rakibi kenardan deldiği hücum varyantları. Bunlar için sahada seri atlet hücumculara da ihtiyaç var.
Canini/ömür
samatyaboy
Sosyal medyada inanılmaz bir algı oluştu: TS'nin maçlarında penaltılar tekrarlatılıyor vs.keşke tekrar etmesiydi, ikinciyi kaçırınca iyice sıçtı.
Ekrem D.
Biri gelir çok iyi hücum yapar savunma bilmez.Biri gelir iyi taktisyen ama hücum sıkıntılı.Hic birşey tam değil bizde.
Nba'de koc'un altinda savunma ve hucum koclari vardir ayri ayri. En bilineni 2008 yilinda Boston Celtics'te Doc Rivers'in altinda savunma kocu olarak gorev yapan Tom Thibodeau'dur. Daha sonra Chigago'nun koclugunu yapmisti.
Hep merak etmisimdir, bizim futbol takimimiz neden ayni sekilde calistirilmiyor diye.
nevzat61
19.01.2022, 23:33
Adam lige noktayı koymuş :)
Ekrem D.
19.01.2022, 23:34
Hayirdir, aktif kullanicilarin arasinda fotr'lu birini mi gordun?
Manava61
https://i.hizliresim.com/p137jtj.png
İnanılmaz derece kötü mesajlar gördüm,ırkçı mesajlara varana kadar.
Akıl alır gibi değil.Şu puan tablosunda hala takıma çok şey katmış adamlara ırkçılık ve küfür içeren mesajlar yazmak tam bir rezalettir.
Fener'in şu rezil halinde sosyal medyasından '' iyi günde kötü günde yanındayız'' diye gururla hikaye paylaşan arkadaşlarım var.Biz ise şu gurur tablosunda ''şampiyonluğu verdik'' diye hayıflanıyoruz.
Yazık,gerçekten yazık.
Allah razı olsun Cem Bey.
Son 5 maçta bizim ve rakiplerimiz puan kayıpları:
Trabzonspor:6
Konya:3
Fenerbahçe:5
Beşiktaş:4
Hatay:9
Başakşehir:6
Son 16 hafta kaldığını göz önünde bulundursak ve bizim bu "kötü" formumuza devam ettiğimizi varsayarsak:
Konya ile 15 hafta sonunda eşit puanda oluyoruz.(Başakşehire yenildiğini varsayarak)
Fenerbahçenin 12 puan önünde oluyoruz
Beşiktaş'ın 10 puan önünde oluyoruz.
Hatay'ın 25 puan önünde oluyoruz.
Başakşehir'in 17 puan önünde oluyoruz.
Bu tabloda bizim matematiksel olarak tek rakibimiz Konya. Onların son 5 maçta formda ve bizim formsuz olduğumuzu düşünürsek buradan "normal şartlar altında" şampiyonluk dönmez.
Gökhan Balcı
Hiç oynamadan milli takıma giden arkadas lig bitmeden takıma katılacak mı.
Katılamaz çünkü daha lisansı çıkmadı. Önce bir yabancıyı postalayacağız ki kendisinin lisansı çıksın. Sonra artık elenmelerini mi bekleriz turnuvanın bitmesini bilmiyorum ama önce adamı yazdırmak gerekiyor
taraftarlık hicbir durum yok kombine aldımı aldı maçlara en çok giden seyircimi seyirci bitti sahadaki Sığır köy takımını yenmiyorsa bahane üretmeyin basaksehir şampiyon oldu bu ligde 10 tane sayı ile 10 tane seyircisi var .
Adam lige noktayı koymuş :)
Mazoşistler, Ünalistler, Sergenistler anlamaz maalesef. Eksik oyuncuların dönüşüyle birlikte Konya'yı içeride yener, 3-4 maçlık seri de yaparsak fişi çekeceğiz zaten.
lazibere
19.01.2022, 23:35
70 dakka adeta top çevirdik, ne bir gol denemsi ne bir şut ne bir adam kaçırma ne de orta. gerizekalı gibi top kendinden kalınca kalacak sanan, başında amiri olmadığında ne yapacağını bilmeyen bir şımarıklar sürüsü izledik. Ondan sonra neden hamsik fazla kazanıyor neden wakame neden para istiyor diye konuşup dururuz. Bizim takımda Wakame olmasın hamsik olmasın, Şu farkla onde olmamıza rağmen ligi 3. bitiririz. bu kadarnet..
Ömür denen futbol cahili
Hüseyin denen angut
Berat denen instagram güzeli
Yazıktır ya hak etmiyorlar bu 11 oyuncusu olmayı
Perez???? 85 dakka bir kere ileri çıkmadı, Bir tane ortası yok. Hoca söylüyorsa habire yerden oynayın diye ona da yuh.. Bu nasıl oyun anlayışı
Bir tane orta yaptık ve gol attık.. Maç sıkışmış, göbekten giremiyorsun içeriye, Neden kanat atağı denemezsin. Bunu görmek için kör olmak lazım
Berat ( kusura bakmayın ) ş, ne yaptı sahada ya, Herif yürüyor a.k ya.. orta sahada resim çektirip instagrama koyacak halde bekliyor, hız yok, teknik yok, adam geçme yok, kaptığı top yok, kaptırdığında yürüyerek geri geliyorsun. Sen kimsin lan dümbük.. Hangi akla Trabzonspor forması giyersin.
Bir zamanlar Aytaç için demiştim bu lafı. Şimdi bir tane daha başımıza bela oldu. Oynatmayın lan bu yeteneksizleri, sahaya bir kişi eksik çık ama o yav..şağı oynatma . tiksiniyorum onu gördüğümde,, Küfür etmekten sinirlerim alt üst oldu..
Katılamaz çünkü daha lisansı çıkmadı. Önce bir yabancıyı postalayacağız ki kendisinin lisansı çıksın. Sonra artık elenmelerini mi bekleriz turnuvanın bitmesini bilmiyorum ama önce adamı yazdırmak gerekiyor
çok akıllı bir transfer politikamız var Vallahi gurur duyuyorum.
Manava61
19.01.2022, 23:36
Ceza sahasında olduğunda birşey yapamayacağını biliyorum. Orası rahat ve yavaş hareket edilecek yer değil Berat kişilik olarak oralarda asla olmamalı. Arkadaşlarını paralize eden birisi. Ceza sahamızın yakınlarında olabilir ama içine girdiğinde sıkıntı
Dediklerinize Berat Ortasaha olmamalı kısmı hariç katılıyorum. Berat Defansif aksiyonların kendisine yüklendiği ortasaha olmamalı.
jairzinho
yalnız ünal hocaya verilen maaş bütçesi ve kadro
avcıya verilen maaş bütçesi ve kadro
karşılaştırma yapmak için bunlara da bakmak gerekiyor,
ünal hoca feda sezonunda görev aldı,avcı ise sefa sezonunda,devre arasında 4 tane transfer oluyor aga,5. side yolda,stoper,lükse bak abi
haliyle 2 dönemi karşılaştırmak doğru olmaz
ha ünal hoca büyük taktisyendi demek istemiyorum,ama oynattığı oyun keyif veriyordu,orası ayrı,büyük bütçe verilseydi ne olurdu? bilemeyiz tabi,belkide defans hücum dengesini kuracaktı,
ayrıca avcının iyi bir taktisyen olduğunu düşünmüyorum,türkiye süper emekliler liginde skor alıyor,bu onu iyi taktisyen yapmaz,avrupada bişeyler yapacak aga,adamı presle ezerler üzerinden silindir gibi geçerler,neden bahsediyorsun,işlemez bu taktik avrupa maçlarında
nevzat61
Sosyal medyada inanılmaz bir algı oluştu: TS'nin maçlarında penaltılar tekrarlatılıyor vs.keşke tekrar etmesiydi, ikinciyi kaçırınca iyice sıçtı.
Adam 90 dk kötü yönetim gösterdi..bana göre bize Karşı art niyetli bir hakemlik yaptı..o penaltıyı niye tekrar ettiriyorsun be adam.. şimdi bizi kollamismi oldu..yav yemin ederim beraberlikten çok buna taktım.. kafayı yiyeceğim
turkeyteam
Bu Berat ısrarı neden hala devam ediyor? Ben gerçekten anlayamıyorum. Adam sahada yok. Sadece dolanıyor.
Keşke penaltı tekrarlanmasaydı.
Her yerde inanılmaz bir tepki oluştu.
Hadi hakem verdi ikinciyi penaltıyı atamayanı ben daha hiç görmedim. İnternetten de bakıyorum bulamıyorum.
Bu kadar olmaz cidden. Haftasonu GS maçı çok önemli.
Gökhan Balcı
19.01.2022, 23:37
çok akıllı bir transfer politikamız var Vallahi gurur duyuyorum.
Yunus'u vatandaşlıktan çıkarsak sonra da takımdan göndersek kontenjanda azalma oluyor mu ?
David_LuiZ4
19.01.2022, 23:38
Anti Ünalci olarak linç yemiştim.Sen bilmezsin.İcerde ki maçların tadı baskaydi.Bjk GS demeden dağıtıyorduk.Ama Şenol gibi defans ve taktik sıkıntısı vardı.Adamcilik ezikliktir.
Ünal'ı zerre metheden birinin Anti Ünalcı olması mümkün değil hiç kıvırma..Ünal'ın zamanında onu bunu dağıtıyordun da neden ligi kıç zoruyla 4. bitiriyordun? Seni az daha zorlasak eteklerinden kim bilir ne taşlar dökülecek..Mesela kesin içinden geçiriyorsundur "ah şu kadro Ünal'ın elinde olsaydı da ligi domine ederdik" gibisinden..Di mi?
serdaracıl
19.01.2022, 23:39
Densvil- hugo tandemiyle devam etmeliyiz. Stoperlerle oynayıp durmanın anlamı yok
kaçarava
19.01.2022, 23:40
Bu Berat ısrarı neden hala devam ediyor? Ben gerçekten anlayamıyorum. Adam sahada yok. Sadece dolanıyor.
Keşke penaltı tekrarlanmasaydı.
Her yerde inanılmaz bir tepki oluştu.
Hadi hakem verdi ikinciyi penaltıyı atamayanı ben daha hiç görmedim. İnternetten de bakıyorum bulamıyorum.
Bu kadar olmaz cidden. Haftasonu GS maçı çok önemli.
Geriden top çıkarmada fayda sağlar diye düşünüldü. Dorukhan ya da Siopis yetersiz o konuda. Ama aman aman...Bir daha Berat asla ama asla oynamasın diyorum. Bıkmadan yazıcam bu takıma orta saha lazım. Yabancı hakkı sorun olmasa yaşlı maşlı Biglis gelsin derdim.
thehell61
16. Haftada Antalyaspor'a kaybettiğimizdeki rakiplerle olan puan farkları
Konya:9
FB:12
BJK:15
Başakşehir:11
22. Haftada Giresunspor beraberliği sonrası rakiplerle olan puan farkları
Konya:9
FB:15
BJK:16
Başakşehir:17
O gün şampiyonuz diyenler şimdi herkese sövüyor.. Siz kafayı mı yediniz ya? Takımda eksikler var. Wakame, Hamsik, Djanini hatta Kaussi ve Ömür..... Az bi durun ya!
Muhammed Kambur
Çok üzgünüm ve herkes gibi moralim bozuk. Ama mantıklı düşünmek gerekiyor. Evet ikinci penaltıyı atabilirdi ki kötü de vurmadı kaleci çok iyi kurtardı. Olmayınca olmuyor işte. Bakasetas sayesinde nice puanlar aldık. Sağlık olsun. Elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyon olmayı beklemiyorduk zaten. Bu hikayenin sonu mutlu bitsin gerisi önemli değil.
freedomforever
Valla onlardan çok konya rakibimiz gibi. Puan kaybetmiyor adamlar.
Tek rakibimiz Konya olsun :)
Fanatik34
Ligin basindan beri diyoruz, bu takimin kapasitesi cok daha fazlasina müsait. Gercekten alternatifli bir kadro elinde Abdullah Avci´nin. Üstüne 3 Oyuncu daha alindi, alinmaliydi zaten. Macla ilgili sonra yazacagimda, tek merakim, sayin Abdullah Avci, özel hayatinda da mi böyle garanti bir hayat sürüyor? bu takintidan kurtulmazsa, isimiz gercekten zor. Yani Taraftarin, bu sampiyonluk yolunda bu stres cekilmez vallahi
ilelebeTS
19.01.2022, 23:41
Bu arada Puchacz'ın da Cornelius'i iyi bir ortası vardı, Cornelius sektirerek vurdu kaleci çıkardı. Mesela o pozisyonda çift forvet oynasak 2. adam dönen topu tamamlardı. Ama kulübede öyle biri yoktu.
sakosako
19.01.2022, 23:41
sağol son maçların sonuçlarını attığında anlayamamıştım takımın form grafiğinden bahsettiğini açıklaman iyi oldu, bu takım bu attığın periyotta kaç maçına tam kadro çıkabildi? hadi kadro problemlerini bir kenarı koyuyorum kaç maçına herhangi bir problemi olmadan çıktı? genel düşün. sivas maçının ikinci yarısı neredeyse kardan oynanmadı. kilit oyuncuların ya sakat ya covid ya afrika kupasında ya başka sebeplerden dolayı yok. bunca şeyden sonra sence bu attığın istatistik bir anlam ifade ediyor mu? biz bu kadar puan farkını bu günler için yapmadık mı? "anlık" form durumu üzerinden bir kıyaslamaya gideceksen bizi yeneceğini söylediğin takım bir iki hafta önce giresuna yenildi, bugün maçı izlediysen son anda galibiyeti kaçırdın 2 penaltıdan yararlanamadın. onu geçtim adamlar bir kere kalene geldi o da şansa gol oldu, yani oyun olarak vs genel konuşuyorum sadece giresun maçı özelinde değil rakipler kalene bile gelemiyor. bunun ne demek olduğunun farkında mısın? ajitasyona gerek yok. kötü oynuyor dediğin takım ligin en çok gol atan en az gol yiyen takımı. iyi top oynasa ne olacak kim bilir. şu tabloyu hayatında görmemişsindir ama burada kötü oynuyoruz diyebiliyorsun. anlamadığın şey şu, "form" durumun kötü olabilir ki bu kadar eksikle bu kadar olumsuzlukla normaldir, böyle zamanların olacağını zaten biliyorduk. ama bunu "genel bir problem"miş gibi göstermeye çalışırsan sadece komik duruma düşersin bilmem anlatabildim mi. ayrıca senin gibi taraftarlar dinlenmediği için bu kadar iyi olduğumuza eminim, yani aynen devam. bu ortalığı karıştırma çabalarını sadece komik buluyorum. büyük fontta resim halinde yazmalar falan. sanki gs kazansa sevinecekmiş gibi. aynen gel izleriz maçı.
1 kadroyu sürekli degistirmeyeceksin 2 takımda ciddiyeti ve hırsı yeniden sağlayacaksın.
emre6117
19.01.2022, 23:42
Yahu neyi anlamiyorsunuz.
Rakibimiz fb,bjk,gs degil. Hatta basak da degil.
Rakibimiz konya.
Gorun artik bunu.
Sakin de olmak lazim.
Simdi gs macinda yenilmeyip sonraki kasimpasayi evimizde yenip (artik tam takim olup miy miy futbolu birakiriz herhalde), denizli (bilerek elenmemiz lazim full yedek kadro ile;yoksa bu sene de sampiyonluk kacarsa cokus buyuk olur), sonra da evimizde konyayi eze eze yenip ligi hala bitirebilirz.
Kimse gs macini final olarak gormesin, beraberlik iyi sonuctur istanbulda.
Bizim sonraki kasimpasa ve konya maclairni almamiz lazim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.