Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 22.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 GZT Giresunspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
Hüseyin'in son dakikada yaptığı penaltı gol oldu Malatya ile 1-1 berabere kaldık. Bugün son dakikada Bakasetas penaltıyı gole çevirdi ve maçı kazandık. Wakeme- Hamsik - Djanini gelecek daha kuş gibiyim şu an:rolleyes::o:rolleyes:
Güzel bir bakış açısı. :)
erenslash
19.01.2022, 22:14
vuruşlar çok kötü. kalecinin becerisiyle ilgisi yok. zayıf ve çelimsiz vurdu. güçsüz vurdu topa. kaleci uzun boylu ona göre vurursun topa zımbalarsın veya daha farklı kullanırsın.hatalı vuruş .öyle topa gevşek gevşek vıurulmaz. cornelius nasıl koydı kafayı okana.işte öyle ölü noktaya atacaksın topu.okanın üzerine geldi toplar kahraman değil bizimkiler beceriskiz olduğu için okan kahraman oldu
Visca en fazla penaltı kaçıran topculardan biri. İkisini de kaleci çıkardı kötü vuruş değildi vuruşlar.
ilelebeTS
Visca en fazla penaltı kaçıran topculardan biri. İkisini de kaleci çıkardı kötü vuruş değildi vuruşlar.
2. vuruşu garanti yapacaksın, yapamıyorsan kullanmayacaksın. Gol atacağım diye inat etti maçın başından beri. Kaleciyi milli etti.
BlackPanther
Beyler yorumlarınız hayret verici. Duygularınızla yazıyorsunuz. Malatya bjkye çelme takar, fb Sivas’ta takılır biz de yenilmeyiz. 4 gün sonra yine rakipler ağlamaya başlar. Sakin olun. Beddua etmeyin
Sen yenebilecekmisin bu futbolla? Bu futbolla Galatasarayı bu takım yenemez!!!! 60 dakika sağdan sola pas soldan sağa pas. Bu ne biçim futbol???
ilki çok kötüydü
Ortaya sert vurdu. Ayağıyla çıkardı. Kaleciyi tebrik etmek lazım. Maçta da güzel kurtarislari vardi, yapacak bir şey yok.
ooo üstüne pontus soykirimi oldu falan da diyelim istersen =)
Ya Sefer ne alakası var güzel kardeşim?
Herkes safkan Türkmen zaten bu memlekette. :)
Doğan Keskin
Bu takımın buradan şampiyonluğu vereceğini düşünen var mı? Bence yoktur...
Ertan1982
Ne yazik ki hoca da formsuz.Önemli oyuncular sakat ama ona göre bir plan yapmali.400-500 yanpas geri pas olmaz bu is.2. yri sadece kazanmak önemli her takim icin.Umarim eksikler cabuk döner.
ffırtına
Bakasetas sakatlandıktan sonra hiç bir şey oynamadı biz de sürekli ısrar ediyoruz olacağı buydu bugün de patladı.. Takım çok kötü top oynuyor çok.. Allah'tan aradaki puan farkı çok fazla hafta sonu gsyi deplasmanda yen işi bitir.. Bu takım bu sene şampiyon olur ama daha da olamaz çünkü hiç bir zaman 15-20 puan farklar oluşmayacak..3-4 puan farkında bu takım sahaya çıkarken dizlerinin bağı çözülür.. Bu sene şampiyonuz merak etmeyin..
asilhamsi
Uğurcan
Perez denswil Hugo puhac
Dorukhan hamsik
Visca omur waka
Cornelius
Kemerlerinizi bağlayın, haftaya seriye başlıyoruz.
Sefer A.
Adamın yunanlı olması bunların içine dertti demek ki... İlk fırsatta açığa çıkıyor böyle...
Irkçılık çok ciddi bir ruhsal sorundur...
son mesajimdan sonraki mesajlara bakmadim kim ne yazdi görmedim ama hayretle okuyorum su an bâzi yazilari, irkçilik falan bir seyler ne oluyor yaa ?
haydi söv say ana avrat da söv ama bu ne yau :/
BlackPanther
Ortaya sert vurdu. Ayağıyla çıkardı. Kaleciyi tebrik etmek lazım. Maçta da güzel kurtarislari vardi, yapacak bir şey yok.
Penaltı kurtarılmaz. Ancak kaçırılır!!!!!!!
hyasin61
Ulen ısın ılgınc yanı bugun takımı gomenler bu takım sampıyon oldugunda ne yapacak acaba merak etmıyor degılım.
chopper61
19.01.2022, 22:15
Bakasetas çok iyi şutör.Onun dışında bir yildizligi yok
deepmavi
Giresunspor 2 hafta sonra konyaspor ile oynuyorsun.İnşAllah konyaspor'ada aynen böyle ölümüne oynarsınız!!!
Bu takımın şuradan şampiyonluğu vereceğini düşünen var mı? Bence yoktur...
Ben garanti görmüyorum şampiyonluğu..
Oğuzhan Fidan
Maçın 1-1 bitmesi falan bu kadar üzmezdi fakat 2 kere penaltı kaçırılması kısmı perişan etti kendime gelemiyorum. Penaltı kaçıran topçuya oldum olası uyuz olmuşumdur 7 metre kale ya.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakasetasın durumunun futbolla alakası yok renkdaş penaltı kullanmadı orda ağır ama çok ağır şampiyonluk baskısı.çok büyük travma yaşadık bugün yine. Bakalım nasıl aksiyon alınacak bu duruma. Hüseyin salağıda oynamaz artık zaten iyi oldu. Bu maçı alsaydık. Benim ümidim yok artık biz bunuda veririz
Beyler yorumlarınız hayret verici. Duygularınızla yazıyorsunuz. Malatya bjkye çelme takar, fb Sivas’ta takılır biz de yenilmeyiz. 4 gün sonra yine rakipler ağlamaya başlar. Sakin olun. Beddua etmeyin
Valla onlardan çok konya rakibimiz gibi. Puan kaybetmiyor adamlar.
iyattara
Vay be sol bek izlemek ne güzelmiş ya. Bu çocuk çok iyi. Bonservisini almak lazım ne kadar isterler bilemem ama.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erenslash
adam gibi ortasaha transferi yapmamız lazım.sağlık ekibi de berbat zaten.
Bakasetas sakatlandıktan sonra hiç bir şey oynamadı biz de sürekli ısrar ediyoruz olacağı buydu bugün de patladı.. Takım çok kötü top oynuyor çok.. Allah'tan aradaki puan farkı çok fazla hafta sonu gsyi deplasmanda yen işi bitir.. Bu takım bu sene şampiyon olur ama daha da olamaz çünkü hiç bir zaman 15-20 puan farklar oluşmayacak..3-4 puan farkında bu takım sahaya çıkarken dizlerinin bağı çözülür.. Bu sene şampiyonuz merak etmeyin..
lazminator61
Ona birde Penaltı attırıyorlar. Tamam birinciyi kaçırdın ikinciyi neden başkasına attırmıyorsun?
Kafayi yememek mümkün degil.. Bu olay tek bizde olur.
Serdar A
Milyonlarca lira kazanan adamları savunma bana Serdar.Adam gibi çıkıp top oynasınlar.Biraz popüler olan basıp gidiyor bu kulüpten.Herkes işini iyi yapsın.
Ayrıca ben futbolculara küfür ettim,sen direkt bana ettin.O yüzden söylediğin lafın aynısını sana iade ediyorum.Küfür sana ediliyorsa aynı şekilde karşılık verirsin,başkasına edilen küfür seni bağlamaz.Sonradan değiştirdiğin o ifadeni görmedin sanma.Millete terbiye dersi verme.Sinirlendiğin zaman bana küfür etme hakkın doğuyorsa o zaman bende sinirlendiğimde başkalarına küfür etme hakkı doğar bana.O ettiğin küfrü senin dötüne sokarım.Bu da son mesajımdır.
O.çocuğu yazıp sonra o yazınca herşey düzelmiş mi oluyor lan yavşak.
Galiz küfürle yazılmış en az 50 mesaj okudum, forum forumluktan çıktı diye bir sinirle bir şey yazdık, saniyesinde sildim. Tam olarak eleştirdiğim şeyi yaptığım için utandım. Ama gerek yokmuş.
Ya burada Bakaya kızan da olur söven de olur bundan doğal bişey mi var anlamadım, sövene verirsin cezayı olur biter insanlar zaten sinirli adam 90+da 2 tane penaltı kaçırıyor ne yazmasını bekliyorsunuz aferin oğlum, olsun oğlum falan mı yazacaklar milyon eurolar kazanan adama. Bu taraftar 40 yıldır şampiyonluk kutlamadı bi tane adamın gönlü hoş olsun diye uğraşamaz kimse kusura bakmayın. Bakaya sövülmesini savunmuyorum sadece doğal bi tepki gereken ceza neyse de verilir yapana.
Acayip moralim bozuk.
Korkmaya başladım. Bu maçı kazanıp gs.ye yenilsek sorun yoktu.
Ritmimiz bir bozulursa daha da toparlayamayiz.
Ahmet Ocak
19.01.2022, 22:16
Üzülmeyin Konya da Anadolu takımı bırakın şampiyon olsunlar bizden bir bok olmaz
Oğuzhan Fidan
Ulen ısın ılgınc yanı bugun takımı gomenler bu takım sampıyon oldugunda ne yapacak acaba merak etmıyor degılım.
Olsun da biz mezara girmeye de razıyız ama benim ümidim yok artık bugün belli oldu
Korktuğum Bakasetas'ı küstürmemiz. Futbolda kazanmakta var kaybetmekte, ama bir futbolcuya Yunan demek, anasına bacısına küfür etmek bize yakışmaz. Bir futbolcu böyle kaybedilir. Umarım tepkiler fazla büyümeden durulur.
Bizim için en büyük kayıp Bakasetas olur.
kaçarava
Penaltı falan filan ama 80 dk rezil top oynadık ya. Oyunun ritmini artıracak ne varsa yapmalı hoca. Bu ritim bizi mahveder.
son mesajimdan sonraki mesajlara bakmadim kim ne yazdi görmedim ama hayretle okuyorum su an bâzi yazilari, irkçilik falan bir seyler ne oluyor yaa ?
Vallahi utanıyorum bu rezil insanlarla aynı safta bulunmaktan ya. Adamlar kalkmış ırkçılık yapıyor, çeyrek akıllılar.
lazminator61
Bakasetasın durumunun futbolla alakası yok renkdaş penaltı kullanmadı orda ağır ama çok ağır şampiyonluk baskısı.çok büyük travma yaşadık bugün yine. Bakalım nasıl aksiyon alınacak bu duruma. Hüseyin salağıda oynamaz artık zaten iyi oldu. Bu maçı alsaydık. Benim ümidim yok artık biz bunuda veririz
2019-2020 de bizi Sampiyonluktan etdi, bide simdi 2021-2022
memozcan
19.01.2022, 22:17
beyler az sakin.. biz bu kadar puan farkını bu günler için açtık.. daha bu takıma nwakeme, djaniny, hamsik, koita gelecek.. koita gele.. nah gelecek!!
yorumsuz6117
Yalnız Puhaç'ın kumaşı belli iyi oyuncu, GS maçında net 11'de olmalı..
hyasin61
Bugun gomdugunuz Bakasetas gun gelır oyle bır mac koparır inanamazsın. Bıraz takımın ve oyuncuların arkasında durun. Ha sampiyon olmayacagına ınanıyorsanız bu takımın o zaman yol alın cunku olacak.
Bu arada Mükemmel bir sol bek aldığımızı konuşamadık penaltlar yüzünden
Timur Mikhail
Galibiyeti hak ettiğimiz bir ikinci yarı oynadık ama maçı ilk yarıda çözmemiz gerekirdi. Tam bir atamayana atarlar golü yedik zaten. Tek atak tek gol ve 2 penaltı peş peşe kaçması insanın sınırını bozuyor gerçekten.
ilelebeTS
Oyuna atacak hücum oyuncusu da yoktu kulübede. Çok ters zamanda yakalandık. Yapacak bir şey yok. Sövmeyle saymayla olmaz bu işler. Puan farkı bu günler için gerekliydi.
asilhamsi
Canini,waka,hamsik,omur,Edgar.
Yahu az sakin olun.
Daha kouassi gelecek.
freedomforever
Sen yenebilecekmisin bu futbolla? Bu futbolla Galatasarayı bu takım yenemez!!!! 60 dakika sağdan sola pas soldan sağa pas. Bu ne biçim futbol???
Hamsik, Wakaeme, Djanini…En önemli oyuncuların eksik. Bu adamlarla mevcut oyuncularının performansı üste çıkıyor. Berat leş, Dorukhan en kötü oyununu oynamış, Baka formsuz. Kaleci en çok penaltı tutan kaleci. Sivas gibi ağır bi deplasmandan dönmüşsün. Mazereti çok maçın.
CİVELEK.61
Visca 90 dakika sol kanatta oynasaydi ve arkasına puhaç girmiş olsaydı iddia ediyorum rahat kazandırdık.
Yusuf solda etkili değil ki orda etkili olan viscadan da olduk saga geçince.
Maçın en vahim hatası buydu.
Puhac-Yusuf'tansa,Puhac-Visca çok üretken oynardı.
ersn.alparslan
Abdullah kendi stresini takimada yansitmis. Ayrica bu takimin tum oyunculari neden bu kadar formsuz yikik dokuk ?
Haftalardir surunen bakasetas neden kadroda ?
Bu berat denen soytarida ne varda formayi aliyor ?
Bu abdullaha hic bir hocaya verilmeyen imkanlar verildi tum transferler kampa yetistirildi.
Bu saatten sonra bu takimi sadece hamsikin yetenegi ve tecrubesi goturur.
Abdullahin zerre katki verecegini sanmiyorum
kayseriliyiz
19.01.2022, 22:18
Ayakların artık yere basması lazım.
Yok biz şampiyon olduk, yok olacağız.
Yok öyle bir dünya, oynamazsan hiçbir şey olamazsın.
Bu maç telafi edilmez, eğer sen kendi sahanda oynuyorsan, zayıf rakipleri yeneceksin.
Pazar günü gs'yi yenemzsen, ortalık alev alır.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
LebronFan
Arkadaslar benimde sinirden elim ayagim titriyor. O yuzden hemen yazmadim. Konyayi cikin diger en yakin rakibimiz 15 puan geride. Uzgunuz hepimiz ama enseyi karartmayin. Nwakame Hamsik Djaniny gelsin yine bi seri yapariz. Konya zaten gelemez pesimizden. Bu Mac ozelinde inanilmaz bi hayal kirikligi icindeyim ama yapacak bisey yok. Artik gs macinda kaybetmeyip konyayi kesin yenmemiz lazim. Olay bu
chopper61
İyiye iyi kötüye kötü denir.Kac haftadır kötü futbol var.uyarmak lazım.Sevgi veya nefret edip kötüleme değil bu.Cok iyi oynarsın ama puan kaybı olur gayet normal.Haftalardir kötü oynuyorsun ve puan kayıplari başlıyor.
lazminator61
Ben garanti görmüyorum şampiyonluğu..
Bende garanti görmiyorum. Takim son 3 mactir cok kötü gidiyor
beyler az sakin.. biz bu kadar puan farkını bu günler için açtık.. daha bu takıma nwakeme, djaniny, hamsik, koita gelecek.. koita gele.. nah gelecek!!
Koita yı saymadığın iyi olmuş
neyi alacak hocam :)) kadro belli .sağlık personelin ve masörlerin dandik önce onları değişssin başkan sen avcıya dua et onun sayesinde buralardayız
ben avcıya dua niye edeyim . benimki eleştiri. iç sahada hep böyle saçmasapan oynuyoruz. 70 dakika mıy mıy oynadık. rakibin giresun ondan bile korkuyorsun. beklerin çakılı oynuyor. o bekler çıksa tüm takımların nevri döner. ben iç saha oyununa eleştiride bulunuyorum. avcı rezil hoca falan demiyorum. aksine destekliyorum avcıyı. bu eleştiriyi de mi yapmayalım
Ertan1982
nasi kaybetmiyor.Sivasa yenildi.Adana maci ortada ecti adana akilli lsa alacakti maci.Klasik anadolu takimi gibi oynuyor.Oyunu kuramiyorlar.gelecek maclarda daha cok puan kaybetcekler bu oyunla.Sadece kontra ile olmuyor bu is.Senin silahini sana karsi kulanacaklar.
memozcan
bu konya aykut kocamanı neden bıraktı ki? gayet de güzel top oynatıyordu adam:)
BlackPanther
https://i.ibb.co/zRM4jc3/Yener.jpg
Eninde sonunda sizin gibi gerçeklerden kopuk kişilere galip geleceğiz.Dunyayi ve futbolun gelişimini izliyoruz.Her şey hızlandı.Kosusundan paslasmasina kadar.Bu sene gider ama bu anlayışla gitmez.Daha önce de dedik şampiyonluk gitti.Hocs kendine hücum işini bilen yardımcı alsın.En büyük problemi bu. Hücum ve tempo yani hızlı paslasma işini çözemezse zaten fazla ca yol alamaz.Sergen 2 olur.
Sana sabaha kadar futbol devrimini anlatırım, hem de geçmişten isim isim örnekler ve felsefeler sunarak ama mesele bu değil.
Siz önce hangi ülkede futbol oynadığınızın bir farkına varın. İçinde bulunduğunuz gerçekliği bir düşünün bana gerçeklerden kopuk demeden önce. Sürekli kendinizi PSG falan zannediyorsunuz. Bir tempo tartışmasıdır gidiyor, temponun ne olduğundan bihabersiniz.
Oyunu bilmiyorsunuz, üzgünüm.
CİVELEK.61
Herşey bir yana bu takımın en iyi oyuncuları wakame-Hamsik-Edgar'mış
nevzat61
Bu forumdaki bazı üyeler var.. öyle kenarda bekliyor..sonra bir bakmışsın çıkıp gelmiş.. zamanını iyi ayarlıyorlar..
Şampiyonluk gitti falan diyenin aklından yâda sevdasından şüphe ederim.. kötü oynadık ve oynuyoruz.. ama diğer takımların da durumu ortada iken bu cümleyi kurmak art niyetli insanların işidir..
şimdi işte takıma destek zamanı..
Aslar gelince daha iyi olacaz..
bundan sonra rakibi küçümseyeninde aklına tüküreyim..
hadi1. penaltı kaçtıda trajedi yaşamazsak olmaz dimi
Visca 90 dakika sol kanatta oynasaydi ve arkasına puhaç girmiş olsaydı iddia ediyorum rahat kazandırdık.
Aynen öyle. İşleyen çarkı bozduk. Amaç neydi gerçekten anlamadım.
hyasin61
19.01.2022, 22:19
Bazı Trabzonspor taraftarları ( futbolu bilen ) var
Oğuzhan Fidan
Abi daha ne olacak ya tamam baskı kuracaksın gol atacaksın ama kardeşim iki defa penaltı kaçırılmaz ya olmaz abi yani şampiyonluğa giden takım olmaz böyle olmaz. Şimdi Bakasetas zaten tam yoktu hepten yok oldu gerçekten yazık oldu keşke maç 1-1 böyle bitseydi tüküreyim penaltısına
freedomforever
Hocam kendi sahamızda Konyayı yeneriz.
Varlıbaş61
Abdullah hocanın cezası ne zaman bitiyor ?
Beratoş denen artiste bu kadar nasıl dayandın Orhan hoca, anlaşılmaz !
Rahmi Akkurt
Penaltıdan bağımsız..
Bakasetas haftalardır top oynamıyor,
ya hakemle ya oyuncuyla didişiyor bugünki gibi
Korktuğum Bakasetas'ı küstürmemiz. Futbolda kazanmakta var kaybetmekte, ama bir futbolcuya Yunan demek, anasına bacısına küfür etmek bize yakışmaz. Bir futbolcu böyle kaybedilir. Umarım tepkiler fazla büyümeden durulur.
Takımdan vs bağımsız olarak adamın milliyetine küfür eden, ırkçılık yapan kim varsa mahkemeye falan verilmeli.
Irkçılık en büyük ahlaksızlıklardan biridir.
Sanki sezon sonuna kadar biz hep kaybedeceğiz de 15-16 puan farkla arkadan gelenler kazanacak !!! Bu takım neden şampiyon olamadı belli..Taraftarı bu haldeyse takım ne hale gelir düşünemiyorum.Şu puan farkını şikeciler atsa , adamlar sezon sonuna kadar şampiyonluğu kutlar.Ha ilk penaltıyı kaçıran adama ikinciyi attırmak ne demek ? Son 20 dakikadaki baskıyı 90 dakikanın en azından 45-50 dakikasına yayamamak ne demek ?? Bu arada Hamsik temposuz diyenler vardı ..Onlar nerede ??
Manava61
19.01.2022, 22:20
Abi sence buradaki dengesizleri Bakasetas ne kadar takıyor? Adam penaltı kaçırdı diye asacak halimiz yok. Maç özelinde de ilk yarı berbat bir taktik berbat bir oyun. İkinci yarı hoca akıllamıp doruku geri çekti ve ard arda gol pozisyonlarına girdik. Şubatta martta şampiyonluk hikayelerini bırakıp gerçek bir şampiyonluk hikayesi yazdığımızı düşünüyorum.
nalagasıvar
penaItı kaçar goI kaçar şans yoktu oImadı deriz ... ama beratın önünden geçen o topa ayak uzatıp kornere atamamasını affedemem arkadaşım
Tatar Kemal
Sağlık olsun, söylenecek bir şey yok.
chopper61
Ben hiç Garanti görmüyorum.Kirilma anı penaltı idi.Bakasetas penaltici değil. O kadar dejavu yaşandı ki .Hala bu taraftara iyi gün kötü gün edebiyatı yapıyor sunuz.
zafer6161
Şubat,mart,Nisan sampiyonluk hayallerini gecin bence
Takim ikinci yarıya lider gibi baslamadi
Malatya maçında tam kadro oynadık ne oldu zar zor yendik
Sivas maçında 2.yari yusuf haric pozisyonun yok
Bu maç takim 80 den sonra oynamaya başladı,1-0 yenikken bile Giresun golden sonraki ilk 10 dk top göstermedi bize
Bu işin şakası kalmadı artık
Kağıt üzerinde nwakeme visca bakasetas hamsik Abdülkadir corni mac öncesi çok iyi gözüküyor ama oyuna veremiyorlar kendilerini,rakiplerle arayı acacagimiza kapatıyoruz ,devre arasındadır yazmıştım, kopyayı hafife alıyorsunuz,gs ve Konya maçın da yenildiğin anda lider Konya oluyor ve arkadan bjk fb puan farkını tek haneye indiriyor
Bizim yapmamız gereken ilk 30 dk da deliler gibi saldırıp gol bulmamız ,ha birde kopyanın son 10 mac fikstürü ne bakın,kimlerle oynuyor,
Konyadan çekindiğim için değil bizimkiler güven vermemeye başladı
Allah göstermesin bu sene bu durumda sampiyonluk verirsek çok can yanar 96 dan bile beter olur,
asilhamsi
İşin komik tarafı adam milyon kazanıyor diye ya da yunan diye sövmeyi hak ediyor denilecek neredeyse.
Ayıptır yahu
Oğuzhan Fidan
Bakasetas neden kaçırdı abi iki tanesini birden ya hala inanamıyorum ya yerimden kalkamadım. Çok garip çok
lazminator61
GSye karsi puanlar yine kaybedersek bakcam forum bu sefer nasil olucak. Su an bi cok kisi daha rahat ama cok erken puan farkimisi yediriyoruz!!!
mete61bordomavi
Ulan ağır konuşacağım.
Takım şampiyonluğa gidiyor. En önemli yıldızları ya sakat ya hasta!
Bu sağlık ekibi ne boka yarıyor biri bana söylesin!
İş ahlakı, iş disiplini denen kavramlar var.
İstanbul'un göbeğinde toplu taşıma kullanan ben korona olmuyorum da bunlar nasıl oluyor?
Takım fiziksel olarak çok kötü,ikili mücadelelerde top kapamıyoruz, az darbe alan sakatlanıp oyundan çıkıyor da, antrenmanlarda bunlar tavla mı oynuyor?
Yeter ulan aklınızı başınıza alın!
2 sene evvel şampiyonluğu satmaya benzemez bu sefer, taraftarla oynamayın!
O şampiyonluğun neye niye satıldığını vicdanı karlar gibi beyaz olan herkes biliyor!
yatmaztara
Trabzonspor'un stopere ihtiyacı yok diyenler şu an bunu düşünüyor olabilir...
freedomforever
İlk yarı bittikten sonra yazdık bunu. Visça sol Yusuf sağda olunca tahmin edilmesi zor oluyordu. Hoca/lar düşünemedi
GS taraftarı biraz ışık görse şampiyonluğa inanacak. FB zaten kendinden emin. BJK desen tiner...
Bir de bizimkilere bak, bir maçta verdik şampiyonluğu.
Hamsik inşallah geliyordur. Beratla bu iş olmaz. Mevkisi için fazla fazla lakayıt.
hyasin61
19.01.2022, 22:21
3-4 tane atıp galip geliriz. Gollerden birini Bakasetas atar
Harvelli61
Ben de az önce aynısını düşündüm, her şeyi geçtim, ırkçısıyla, küfürbaz haydosuyla, karamsarıyla, futbol cahiliyle de aynı takımı tutmak rahatsız ediyor.
Gerçekten haketmiyomuyuz acaba diye düşünüyorum bazen, sonra gayette hakediyoruz(biz) ama böyle asalaklar hiçbirşeyi haketmiyor yazık Allah ailelerne sabır versin
ilelebeTS
Kapanan takımları açmak için adam eksilten oyuncu gerekir. Biz oyuna Yusuf alıyoruz. Tony, Djaniny gibi adamlar rakibi hataya zorlar, işi bitirirler. Elde öyle adam olmayınca kanat ortalarına yönelmen gerekirdi. Biz ancak golü yedikten sonra geçtik ona. Cornelius o zaman rakibi ezmeye başladı. Doğru oyun oydu ama biz doğruyu geç bulduk. Bu da ders olsun artık.
Sefa Toyer
Elinde Cornelius gibi bir kafacı var, 80 dakika içeri orta kesemiyorsun, kestiremiyorsun...
Hadi tamam bardağın dolu tarafına bakalım artık.
Peres ligde ilk asistini yaptı
Ve sol bek pek yakisikli
trabzonsevdamuz
Ortaya sert vurdu. Ayağıyla çıkardı. Kaleciyi tebrik etmek lazım. Maçta da güzel kurtarislari vardi, yapacak bir şey yok.Ortaya sert vuracaksan yerden vurmazsın havadan vurursunki ayaklarıyla yetişemesin.iki vuruştada yanlış bence
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anadan atadan Konyalıyım.Konyaspor şampiyon olur diyenlerin niyeti nedir ? Adamların bir maçı eksik ve puan farkı 6.Başakşehir'le oynayacaklar , büyüklerle oynayacaklar..Neyin kafası bu !!!
Ekrem D.
19.01.2022, 22:22
Sakin düşünelim bence. Yani evet kazanmayı hak etmedik ama özellikle son 10-15 dakika beklerin bindirmesi ile oynanan oyunu beğendim ben. Nedense biz iki beki de çok çakılı kullanıyoruz. Avcı hocamın bundan vazgeçmesi lazım.
Bu takım öyle ya da böyle şampiyon olacak. Ha buna inanmayan ve nefretini kusmak için pusuda bekleyen varsa defolup gidebilirler.
1- Nwakaeme veya Djaniny yokken Bakasetas ile Cornelius beraber oynayinca hucumumuz kisirlasiyor. Bakasetas'in oyun kurma, adam gecme, tek pas yapabilme gibi ozellikleri yok. Elli kere yazdik, alternatifleri olan bir oyuncu, neden kotu performansinda israr ediliyor?
2- Macin basindan 80. dakikasina kadar ortadan hucum etmeye calistik. Uzaktan zilyon tane sutlar cekildi vs. Halbuki son 10-15 dakika kanatlardan hucum edince rakibin ne denli aciklar verdigini hepimiz gorduk. Rakip calisilmamis, ezbere maca cikilmis.
3- Yunus Mall'inin bu forma altinda Murat Cem'den aldigi her dakika bu kulubun gelecegine zarar. Senin Murat Cem gibi yetenekli bir orta saha oyuncun varken ayakta durmakta zorlanan Malli'yi oyuna alman hicbir sekilde aciklanamaz. Bu yanlis hala yapilmaya devam ediliyor.
chopper61
penaItı kaçar goI kaçar şans yoktu oImadı deriz ... ama beratın önünden geçen o topa ayak uzatıp kornere atamamasını affedemem arkadaşım
Maçlarda özellikle beratı izle.Ozan tufan gibi defans yapıyor gözüküyor.En sevmediğim topçu.tank gibi.Teknik değil.hizli değil.Zeki değil eeeee..ne var bu çocukta.
kaçarava
Hamsik inşallah geliyordur. Beratla bu iş olmaz. Mevkisi için fazla fazla lakayıt.
Berat bir daha oynamamalı. Bu maç öyle böyle değil rezalet oynadı.
jairzinho
bakasetasın iyi oynadığı ve şutları ile kaleci okanı dövdüğü bir maçın sonunda 2 penaltı kaçırması futbolun bir cilvesi sadece
fazla üzerinde durmamak gerekiyor,bakasetas tıkanan maçlarda harika bir şut tehdididir,bu maçta olmaz başka maçta olur
tanjugunduz
Penaltı bir yana takımda bir sorun var bence
denswill puhac hatta hugo peres bile tüm hucumculardan iyi depar atıyor hatta bir cok pozisyonda puhac hizli koştu takim neden yavas diye şaşırıp topa basti ve geri oynadı topu takimda kondisyon sorunu var net defans hızlı oynamak istiyor ama ortasaha cok yavaş kalıyor hatta bekler bindirme yapıyor ama visca ve bakanın ne yapacağı belli olmadığından hücuma katkı veremeden geri dönüyorlar peres bir kere emin bir sekilde kensi depar attı orta kesti ve gol geldi . ABDULLAH hocam bu konuya çözum getirmeli gorev tanımalarını net yapmalı zaten birçok takim bize karşı kapalı oynuyor beklerim desteği ile oyunu açabiliriz.
Sefa Murat Dokuz
Bu defansı kendi kalemize 25 metreye kurmanın bedelini ödedik bugün.
Trabzonspor iç sahada karşıda City, United, Barcelona, Madrid, Bayern ile oynamadığı sürece defansı iç sahada oraya kurmaz, kuramaz.
Rakibi üstüne çekecek bir taktiğin ve özel bir sistemin varsa maça özel, rakibin stoperleri çok ağır olur felan anlarım. Bizim önde kulemiz var adam topla 2. Bölge hariç topa deyemedi 3. Bölgede ilk yarı.
Maçın son 20 dk’sında rakip 11 kişi nasıl gömüldü? Denswill, Hugo orta yayda pas yapıyordu.
Rakipte adam eksilten hızlı bir kanat oyuncusu da yok, gezgin bizden kovulan Diabate var. Aman ne büyük tehdit ne büyük tehdit.
10 kişi kaldığımız Alanyaspor maçının son 10 dk’sını da böyle oynamıştık. Biz kendimizi geri çektiğimizde rakibe 70-80 metre oyun sahası bırakıyoruz öyle bir mesafede pres de yapamıyoruz, son 20 dk’da giresun 3. Pası hiç yapamadı, çünkü o yetenek onlarda yok. Dar alanda topla o kadar iyi ilişkisi olan oyuncuları yok.
Riskli mi bu sistemden elbet riskli ama iç sahadayız be abi, iç saha maçlarını kayıpsız geçsen zaten şampiyonsun %90. Kendi kendimizin başına iş açıyoruz. Sonra son dk tramvası yaşıyoruz.
Bu maç 90+8’e kalmamalıydı.
lazminator61
Penaltıdan bağımsız..
Bakasetas haftalardır top oynamıyor,
ya hakemle ya oyuncuyla didişiyor bugünki gibi
+1
Fatih K.
Olmaz ama olur da Konya şampiyon olursa şu maç aklıma geldikçe hiç üzülmeyeceğim. O derece iğrenç bir oyun ve duruş vardı sahada. Şu maçı kazanamamış olmaya hiç üzülmüyorum ama birçok futbolcunun iğrenç hareketleri sinirlerimi bozdu.
Öyle bir maçtı ki şampiyon olsak dahi şu maç aklıma geldikçe moralim bozulacak.
konya sampiyon falan olamaz.
en yakin rakibin fb 15 puan var. Siz saka misiniz?
iyiyken alkis, yenerken alkis. Boyle zamanlarda gerekli taraftar. Gidip destek verme zamani.
ana baci corneye sovenler, corneyi ovuyor.
haftalik oyuncu gomup yildiz yapiyorsunuz.
sonra ben bilirim ben taraftarim havalari.
Kusura bakmayin boyle taraftarlik olmaz.
zafer6161
19.01.2022, 22:23
Bu srada bakasetas penaltıya kadar çok iyiydi
memozcan
gelecek maç ligin en follofoş takımıyla oynayacağız beyler.. gsyi yen,, konyayı yen zaten ligi koparırsın..
sakosako
maç günü burada ol. özellikle gözlerim seni arayacak maç günü
Devrim Arslan
19.01.2022, 22:24
Ulan İstanbul kizkardeslerine 15 puan farkin var icerde de konyayla oynayacaksin yendin mi rakibin yok bu forum adami deli eder yeminle
Ertan1982
Şubat,mart,Nisan sampiyonluk hayallerini gecin bence
Takim ikinci yarıya lider gibi baslamadi
Malatya maçında tam kadro oynadık ne oldu zar zor yendik
Sivas maçında 2.yari yusuf haric pozisyonun yok
Bu maç takim 80 den sonra oynamaya başladı,1-0 yenikken bile Giresun golden sonraki ilk 10 dk top göstermedi bize
Bu işin şakası kalmadı artık
Kağıt üzerinde nwakeme visca bakasetas hamsik Abdülkadir corni mac öncesi çok iyi gözüküyor ama oyuna veremiyorlar kendilerini,rakiplerle arayı acacagimiza kapatıyoruz ,devre arasındadır yazmıştım, kopyayı hafife alıyorsunuz,gs ve Konya maçın da yenildiğin anda lider Konya oluyor ve arkadan bjk fb puan farkını tek haneye indiriyor
Bizim yapmamız gereken ilk 30 dk da deliler gibi saldırıp gol bulmamız ,ha birde kopyanın son 10 mac fikstürü ne bakın,kimlerle oynuyor,
Konyadan çekindiğim için değil bizimkiler güven vermemeye başladı
Allah göstermesin bu sene bu durumda sampiyonluk verirsek çok can yanar 96 dan bile beter olur,
takimda hoca da camiada sorun var.Baskan yönetim hoca bu ise el atmali.Bosuna burda yerlilerin pesine kosmasinlar.Alabiliyorsalar yabanci stoper alsinalr.
Yer mi yok kouassi kirala giresuna.sonra trondsene baski yap gitmesi icin zor ama baska türlü kontenjan acilmiyor.
Harvelli61
Bu forum bugün çekilmez pusuda bekleyenler kinini bi kussun 2-3 galibiyet aldıkmı sesleri kesilir, adam sabote etti sanki maçı ırk ana avrat birşey bırakmadınız,rezil insanlar
Waka , Djaniny ve Hamsik gelince bu takım gene o ilk yarıdaki seriyi yapıp en yakın rakibine en az 10 -12 puan farkla şampiyon olacak.O gün kenara yazdığım isimler var.Konya şampiyon olur diyenler , Abdullah hocaya giydirenler , Bakasetas'a sövenler ..Bunlara da tek tek ben sayacağım buradan !!!
yorumsuz6117
Teknik heyet ve futbolcular olarak bugün net olarak iflas ettik net..
Enaldo61
bekle yeneriz gsyi valla ben pek ümitli değilim siz fazla beklentiye girmeyin, bu maç iyimserliğimi bitiren maç oldu, erkenden beklentiyi düşürelim yoksa çok büyük hayal kırıklıklarına uğratacak bizi bunlar.
asilhamsi
Ben safkan 6 numara lazım deyince futbol ulemalari laf söylüyordu.
Ne dorukhan ne Berat ne siopis
Bu oyunun 6 numarası değil.
gurur6134
Kaybetsek bu kadar uzulmezdim ayaga gelen firsat hem de 2 kez ust uste boyle tepilmez..berat gibi gamsiz topcu nasil 75 dakika bu oyunla sahada kaldi inanamiyorum 10 kisi oynasak bu kadar olurdu..maci haketmedik eksiklerin etkisi var bu oyunda ancak rakipte giresun ve 6 topcusu yok son 15 dakika oynanan futbolu neden mac basindan bu yana oynayamadik bu sorgulanmali hoca degisikliklerde gec kaldi orta saha icin viking gibi adami bulmusuz son 15 dakika bekleri cikarip orta actirmak geliyor aklimiza.son olarak 90.dakika da mac berabere giderken penalti kaciran adama tekrar attirilmaz ne olursa olsun son dakika bu yapilmaz zorlanmaz adam ilk penaltiyi atarken stresi yuzunden okunuyor ikinci de ne yaptigini o da anlamamistir dikkat edin kaleciye bile bakamadi hic olmaz bu..
Abicim ilk penaltıyı kaçırdın, olur. İkinciyi vuracaksan çıkmayacak yere vuracaksın. Kaçarsa da kaçsın. İki penaltıyı da çok kötü yerlere vurdu.
Yahu her şeyi geçtim adam ilk topta soluna gitti. Vur yine soluna bitsin gitsin.
Kısmet Fatih. Aynı yere vursa Okan oraya atlasa zaten oraya vurdun terse vur gitsin diyecektik.
zafer6161
konya sampiyon falan olamaz.
en yakin rakibin fb 15 puan var. Siz saka misiniz?
iyiyken alkis, yenerken alkis. Boyle zamanlarda gerekli taraftar. Gidip destek verme zamani.
ana baci corneye sovenler, corneyi ovuyor.
haftalik oyuncu gomup yildiz yapiyorsunuz.
sonra ben bilirim ben taraftarim havalari.
Kusura bakmayin boyle taraftarlik olmaz.
Sen böyle son 4 maçın 3 ünde puan kaybedersen 30 puan gerideki gs bile olur
Ayni sendromu fb 2010 da tasadi bursa olamaz diye
Hafifa almayacaksın
2 sene önce bizde yaşadık
Kim derdi başak olacak
Manava61
Anadan atadan Konyalıyım.Konyaspor şampiyon olur diyenlerin niyeti nedir ? Adamların bir maçı eksik ve puan farkı 6.Başakşehir'le oynayacaklar , büyüklerle oynayacaklar..Neyin kafası bu !!!
Puan farkı 9. Yenerlerse başağı 6
Doğukan Uçan
19.01.2022, 22:25
arkadaşlar sizin görüşünüz ne bilmiyorum fakat bakasetas'ın trabzonspor kariyeri bu maçla bitti bana göre daha toparlayamaz.
Puhaç baya iyiydi bugün yalnız. Baya baya enerjik bir adam.
lazminator61
Insan penaltida mi atamaz. Yani kale bos mu olsun?
chopper61
Bakın hücum konusunda bir eleştiri daha.Zaten organize değiliz.Bekler ileri çıkmıyor.Takimda hareketlilik yok.Topla ileri kat etme yok.oldugun yerde al-ver.Sene başı daha iyiydik.Hoca puan farkını kapanmasın diye korumaya çalışan Anadolu hocasına evrildi.Bu sebeple peres kötü gözüküyor.Oysa ileri çıkınca gayet de iyi adam.
emre6117
bakasetasın iyi oynadığı ve şutları ile kaleci okanı dövdüğü bir maçın sonunda 2 penaltı kaçırması futbolun bir cilvesi sadece
fazla üzerinde durmamak gerekiyor,bakasetas tıkanan maçlarda harika bir şut tehdididir,bu maçta olmaz başka maçta olur
Bakesetas iyi filan oynamadi. Sadece uzaktan vuracak diye bir oyuncu oynatilmaz.
Penalti kacabilir ama iki penalti da arka arkaya kotu kullanilmaz.1.kacirmissin 2.de baskasina birakacan artik. Zorlamanin ne anlami var.
Bu arada viscayi hala alamadik galiba biz.
abdullah hoca acil kendine gel kendine.....
Tatar Kemal
19.01.2022, 22:26
Bu maçı unutup gelecek maçlara bakmak odaklanmak gerek.
Yunus Emre SEYHAN
Gaziantep , Adana, Alanya, Gs,Fb deplasmanlarimiz var.
İçerde Giresun'a puan vermek olacak iş değil
Mustafa 42
selaminaleyküm sayin degerli arkadaslar Trabzonspor iyi oynamiyor bence iyi bir forvet alinmali yoksa issimiz zor zor vallahi zor ben bu apdullah avciyida sanmiyorum bizi sampion yapacagina insallah insallah yanilirim yazik olur bizlere yol yakinken senol hocayi getirim bu takima vallahi ozaman acik ara sampion oluruz
birde bizim defans oyuncusuHüseyin Türkmen sari kart gören bence trabzonsporun takiminda oynayacak oyuncu degil bir an evvel gönderilsin butakimda yeri yok bence
ben bu isleri az bucuk biliyorum yazik olacak bizlere traftara ne olursunuz senol Hocayi getirsinler
lazminator61
arkadaşlar sizin görüşünüz ne bilmiyorum fakat bakasetas'ın trabzonspor kariyeri bu maçla bitti bana göre daha toparlayamaz.
Zaten nereye topalicak. 7 haftadir ya rakible yada hakemle kavga ediyor.
El Cordobes
Allah ım bu gemiyi batır! Tam öyle bi akşam.
İşin dolu tarafına gelirsek bu takım içerde dışarda her takımı boğacak potansiyele sahip. Bugün de aslında ikinci yarı gayet iyiydik, ona rağmen golü yedik. Daha sonra ise ezdik ve bunun yanında pozisyon da vermedik.
Bu baskıyı 90 dakika beklemiyoruz tabi ama en azından maçlara bu şekil başlayabiliriz. Genel olarak çok rolantide başlıyoruz maçlara. Özellikle içerde rakiplere baskıyı baştan hissettirmek lazım.
Bu takım hala ligin en iyisi. Bugün onca eksiğe ve bir arada ilk defa oynayan oyunculara rağmen belli bir standartımızın olduğunu gördük.
Peres e ayrı sitemim var. Böyle oynayabiliyorsun da bizi neden haftalardır deli ediyorsun. Artık maç seçtiğini maç içinde de dakikaları seçtiğini ciddi ciddi düşünüyorum.
asilhamsi
Çok afedersiniz ama cincon bizi NAL yener. Son harfi H yapın.
Oğuzhan Fidan
Kardeşim hala buradan şampiyonluk verilmez diyorsunuz ya sen son dakikada iki defa penaltı kaçırmışsın neyi garanti görüyorsunuz onu anlamıyorum. Bugün herkes bu salaklar şampiyon felan olamaz dedi zaten bu hayra alamet bir durum değil yaşadığımız. Şuan gidişatımız futbol olarak çok kötü takım kampa felan alınsın dış dünya ile bi süre bağlantısı kesilsin bişeyler yapılmazsa sonumuz kötü olacak yine. Ümidimi kaybettim ama ilerleyen haftalarda düzelirsek toparlarız yeniden. Yeter artık travma üstüne travma ulan bakasetas Alanya’da bize çaktın şampiyonluğu aldın şimdide elinin tersiyle ittin kendinede bizede yazık ettin.
kaçarava
Puan hesapları çok farazi.
Takım top oynasın yeter.
Son derece yavaş hareket eden ve yavaş paslaşan bir oyunla her maç ite kaka geçer ve bu oyunla hiçbir hesap tutmaz.
Ertan1982
baka yedege cekilmeli.Baska youn plani bulmaliyiz rakipler oyun planini cözdüler.Berrat sinirliyim sans geliyor gamsiz baykus gibi.Yunus zaten o kontral ona haram.Verdik kendi enayilimiz.Biz uyardik bu cocuk futbolu kafasinda bitirdi almayin.Yerliler sorun ama elimiz bagli.
jairzinho
bu arada yusuf erdoğanı hem terste kullanıyor,yani solda,buda şut tehdidini azaltan bişey,yusufu nasıl izledik önceki yıllarda,sağdan içe kat eder ve şut çıkarır,olayı bu abi, yusufun sol kanatta oyun kurucu özelliği yok,
ya sağ kanatta kullanılır,yada cornelius ile çift forvet yaparsın,
Üzüntü, hayal kırıklığıyla ufak tefek küfürler hakaretler falan göz yumulur da bugünler için özenle seçilmiş saklanmış küfürler var sanki.
Ahmet Aksu
19.01.2022, 22:27
Allahtan waka ve hamsik dönüyor çok çok iyi olacak
peres hücuma çıkmazsa boşuna oynamasın hocadan izin alsın sal beni diye yoksa rezil bir sağ bek performansı veriyor.(gerçi yediğimiz golde hatası vardı)
berat bir daha asla 11 de olmamalı olmayacak bu çocuktan bu fizikle bu kadar vasıfsız biri olması mucizeydi bize denk geldi(aykut akgün olma yolunda)
hüseyin de bir daha oynamamalı
denswil çok iyi stoperde devam edebilir yeni biri gelene kadar ki iyi birinin geleceğini çok düşünmüyorum artık
kanatlarımız iyi ama yedek yok sadece yusuf var bundan dolayı sağ ayaklı bir yedek kanat alınmalı
ortasahada sadece hamsik var dorukhan - siopis yetersiz.
bakasetas da 5-6 maçtır yok gibi abduş da çok etkili değil sanki bize hücumcu biri lazım ya da en kötü djaniny 2. forvet olur ya da koassiyi görmek lazım
ilk 11 için kadromuz gerçekten iyi 1-2 isim lazım o da şart değil ama yedek için 1-2 isim daha lazım.
gs maçında ideal kadromuz bu olmalı
...................uğurcan....................
peres....denswil....hugo......puchacz
............siopis....dorukhan.............
visca............hamsik..............waka
.................cornelius.....................
çok iyi oldu bence bu kadro muhakkak hamsik önde olmalı arada arkaya gelip top dağıtmalı dorukhanın devreye girip defanstan top çıkarması lazım
bordoylamavi
bakmayın yine taraftar suçlu olacak puan kayıplarında. ya sahada çimşir olsa anayacağım da avcı bu dsaçmalıkları nasıl gözgöre göre ypıyor. hüseyindeki ısrarın nedir. yedek bile olamayacak adam. visca dedin aldılar. yusuf neyin nesi ya yusuf kim ki direk gelip yonuyor. hiç iyi şeyler olmuyor. güzelim takımın kimyası bozuldu.
sakosako
şampiyonluğa inanmayan gölge etmesin, net olarak defolsun gitsin. parazit yapmaya gerek yok. fark 9 konuşulan konulara bak ya.
deepmavi
İnşAllah Trabzonspor'umuz Şampiyon Olacak!Lütfen artık Abdullah Hoca artık takımı topla movitivasyon konuşması yap ve takım kendine gelsin Trabzonspor'a yakışan futbol oynasın ve futbolcularımızda maç kazana hırsı olsun adete çimleri hırstan yolsunlar.kendi sahamızda böyle takımlara puan kaybetmemeliyiz.Haydi size güveniyoruz hepbaraber başaracağız Allah'ın izni ile Şampiyon Olacağız...
giresunspor bundan sonra 2. maçın konyaspor ile İnşAllah aynen bu maçta oynadğınız gibi ölümüne oynarsınız!!!
memozcan
sanırım ilk yarı isabetli şutumuz yoktu.. bizim bunu çözmemiz lazım.. goü 68. dk yedin ve 10 dk sonra cevap verdin.. 28. dakika yesek emin olun o gazla maçı alırdık.. takım en akıllı topunu sağda peresi öne çıkardığında oynadı.. bunu neden ilk yarı denemedik?
Baka Molde maçından sonra yine son dakika penaltı kaçırdı. İlkinden sonra ikinciyi keşke başkasına bıraksaydı. Berat hiçbir şey yapmıyor. Bu adamın futboldan para kazanması hele hele lider takımın formasını terletmesi çok ilginç bir olay. Ortadaki hiçbir topa hareketlenmez, ikili mücadele kazanmaz, adam kovalamaz. Golde de çok güzel izledi. Aferin ona
yorumsuz6117
Puhaç hücumda fazlasıyla faydalanabileceğimiz bir oyuncu, yetenek var, hız var, şut var, teknik var..
mete61bordomavi
Burada bazı yorumlara hiç katılmıyorum! Takıma destek vermek demek, eleştirmeyeceğiz anlamına gelmiyor!
Bu takım Başakşehir maçından beri ıkına ıkına oynuyor!
Topu alan ilerideki boş oyuncuya oynayacağına geriye veriyor! Ve oyun statik hale geliyor!
Az dinamik, canlı, akan oyunu oynamak bu kadar mı zor?
Kimse birbirine sıkışmadıkça pas vermiyor! Hepsi şımarmış sanki!
İlk devre Abdüş efendi, üstten aşırtma pas atsa Cornelius kaleciyle karşı karşıya ama herifçioğlu topla gideyim derken topu kaptırıyor!
Densvil efendi daha ara pas mantığını anlayamamış, dar açıdan bok gibi şut çekiyor!
Bakasetas mücadele ediyor ama fizik olarak yetersiz ayrıca mevkisi orası değil!
Haftalardır Dorukhan ne oynuyor ya biri anlatsın?
Berat beyaz saçlısı, adam şut atıyor, sadece izliyor! Irganmıyor bile, dar açıdan vuruyor zaten adam atsana kendini önüne! Ofansa katkı zaten sıfır!
Ayrıca Afrika kupasına da bilmem ne edeyim!
Yalnız siz burada rüya görmeye devam edin!
Bu takım böyle oynamaya devam ederse ikinci bir 96 faciası geliyor!
Derhal radikal kararlar alınması lazım!
lazminator61
selaminaleyküm sayin degerli arkadaslar Trabzonspor iyi oynamiyor bence iyi bir forvet alinmali yoksa issimiz zor zor vallahi zor ben bu apdullah avciyida sanmiyorum bizi sampion yapacagina insallah insallah yanilirim yazik olur bizlere yol yakinken senol hocayi getirim bu takima vallahi ozaman acik ara sampion oluruz
birde bizim defans oyuncusuHüseyin Türkmen sari kart gören bence trabzonsporun takiminda oynayacak oyuncu degil bir an evvel gönderilsin butakimda yeri yok bence
ben bu isleri az bucuk biliyorum yazik olacak bizlere traftara ne olursunuz senol Hocayi getirsinler
Ne forveti yaaa? Cornelius 1 gol 1 de penalti cikardi. Adama orta mi yapiyoruz? Orta sah kötü. Baka cöp oglu cöp. Berat kosmiyan, yürüyerek futbol oyniyan, dorukhanda sag bek bence, orta sahda isi yok.
nevzat61
Puhaç baya iyiydi bugün yalnız. Baya baya enerjik bir adam.
Evet bu akşam ki tek teselli bu oldu..moral bozmak yok.. haftaya GS maçı çok önemliydi artık hayati oldu..
Ayrıca burada şampiyonluk gitti falan demek çok yanlış.. diğer takımların durumu ortada iken
Bugün maçı kaybetmemizin bir diğer nedeni de yönetimin beceriksizliğidir!
Adamların ilk onbirinde bizden 2 tane kiralık oyuncusu var. Köpek gibi koştular. Hiç etmedikleri kadar mücadele ettiler. Niye? Sırf kendilerini bize karşı kanıtlamak için.
Çok mu zordu şunların sözleşmelerine bize karşı oynayamazlar maddesi koydurmak. Bugün belki de 3 puanımız bu ikisi yüzünden gitti.
Berat'ı bir daha bu takımın 11'ine yazmamak lazım.Beş para etmez oynadığı oyun !! Yediğimiz goldeki hatasının haricinde , orta sahada sağolsun bu gün en kötü topunu oynayan Dorukhan'la bizi 2 kişi eksik oynattı.Siopis'in sol ayağı etmez bu gamsız.Soner Aydoğdu'dan sonra gördüğüm en kötü orta saha oyuncusu..Fatih Atik bile daha iyiydi bundan !!
Attila Durmuş
19.01.2022, 22:28
Konyayı şampiyon ilan edenler Konya Trabzona gelip bizi yenerse o zaman ilan etsinler. Biz şampiyon olacağız. Bir söz vardır YOLA İKNA EDİLENLERLE DEĞİL İNANMIŞLARLA ÇIKILIR
Oğuzhan Fidan
Ortaya sert vuracaksan yerden vurmazsın havadan vurursunki ayaklarıyla yetişemesin.iki vuruştada yanlış bence
Tebrikler.. doğru söz 2 vuruşta berbattı hele 2. Vuruş kaleci kabak gibi biliyordu oraya vuracağını. Bekleyerek vurmak yok bizimkilerde tam vuracağın esnada bekle uçsun gitsin kaleci yuvarla bırak topu.. çok üzgünüm
erenslash
valla 1-0 yeniliyorduk maç 1-1 oldu
penaltıyı bakasetas kullanmamalıydı hata orada evet 3 puan alabilir kafamız rahat gidecektik evlerimize
bakasetas belki başka maçta kahraman olur bilemem
ama bir süre dinlendirilmeli nedir sıkıntısı ... bilemem
ama bize ortasaha şart düzgününden
devre arası alamazlar ama keşke alabilseler
ben şöyle bakıyorum yenilmedik. kendi sahamızda galip geleceğimiz maçta eksiklerimize rağmen kazanıyorduk.
ama şunu anladık: takım sistemli oynuyor bir kaç bölgeye nokta atışı adam lazım bir şekilde şampiyon oluruz canınızı sıkmayız siz.
sizin korkunuz böyle saçma salak yerlerden puan vereceğiz korkusu var ama takım şu laneti kırdı: yenilmiyoruz
eskiden yenilirdik bu yüzden eski Trabzon yok canınızı sıkmayın dostlar
ama bakesateasın yaptığı salaklık tekrar söylemek lazım
bir daha penaltı atmamalı
ÖmürKaradeniz61
Bizim için bu akşamın en üzücü yanı puan kayıp haklarımızı çok daha zor deplasmanlarımız olmasına karşın bu tür maçlarda kullanmamız. Ligin ikinci yarısında Hatay,Başakşehir,Adana,Fener,Antep gibi deplasman maçlarımız var.
mete61bordomavi
Puan hesapları çok farazi.
Takım top oynasın yeter.
Son derece yavaş hareket eden ve yavaş paslaşan bir oyunla her maç ite kaka geçer ve bu oyunla hiçbir hesap tutmaz.
Sabah beri anlatmaya çalıştığımı son derece basit anlattın. Tebrikler...
chopper61
Bakasetas toparlar ama şartı şu.Taraftar ve kendisi yıldız olmadığini kabul etmeli.Gorev adamı kimliğine dönerse gol atar kafası da rahat olur.
emre6117
O kadar da degil ama artik bir sure sonradan oyuna girmeli.
Berat ve yusuf erdogan da ayni sekilde.
Savunma:peres, hugo, denswill, puchazs
Orta saha:visca,hamsik,dorukhan,a.omur,nwakame
Forvet: cornelius
Yedek: djaniny, baksetas, siopis, y.erdogan,koita,
yatmaztara
Bu arada bizi şampiyon yapacak şey rakiplerimize bugün atacağımız 11-17-18-20 puan farklar değil, bu takımın bundan sonra oynayacağı futboldur! Puan farkları şampiyon yapmaz! Şampiyonluk yolunda sadece yardımcı olabilir...
gs macinda
ugurcan dorukhan denswill hugo puchaz hamsik nwakeme visca cornelius baka omur
kadrosu ile çıkıp yener
bugünü unuturuz
Enaldo61
Hayal dünyasından çıkın beyler. Takımı da çıkaralım yoksa geçmiştekilerden çok daha büyük bir yıkım yaşayacağız. Bu takım kendini şampiyon olmuş zannediyor çok çok büyük bir problem bu.
asilhamsi
Bir eleştiriye katılırım. Oyuna bu kadar rolanti de baslamamaliyiz. Bu takım ilk 20 dakikada fişi çekecek güce sahip.
Baka ikinci kez topu alınca kesin kaçıracak hissi uyanan sadece benmiydim.
LebronFan
19.01.2022, 22:29
Berati artik gormek istemiyorum. Hayatimda gordugum en gamsiz futbolcu olabilir
jairzinho
Bakesetas iyi filan oynamadi. Sadece uzaktan vuracak diye bir oyuncu oynatilmaz.
Penalti kacabilir ama iki penalti da arka arkaya kotu kullanilmaz.1.kacirmissin 2.de baskasina birakacan artik. Zorlamanin ne anlami var.
Bu arada viscayi hala alamadik galiba biz.
bakasetas sadece şu atmıyor,sahanın her yerinde mücadele ediyor,eli belinde ileride beklese ve sadece şut atsa dediğin doğru olabilir,ama değil
visca yı aldık,ama wonderkid olmadığını biliyoruz,sistem içinde bir parça ,bence fiyat performans transferi değil kesinlikle,çok para verildi
Ahmet Aksu
cernelius açık açık demiş topun ceza sahasına inmesi lazım gerisini bana bırakın diye :D
adama sürekli arkada top atıp sörloth gibi 2 kişiyi sırtına alıp götürmesini bekliyoruz. bu adama her maç 6-7 orta gelse yarısı gol olur
waka ile visca bol orta yapmalı bu adama
Sefer A.
Pıchacz kardeşimde maşallah güSel başladı. Her yerde o vardı.
yusufuda yollayın durdun kenarda. Yine bi tane işi yok.
yusuf erdogan transferi fuzuliydi herkes dedi... ama bu maçta erken girdi ve iç sahada hiç oynamamasi daha dogru olur
Rakibi hafife aldık. Çözemeyeceğimiz belliydi başlangıç kadrosuyla. 1-0 geriye düştükten sonra beklemediğim bir tepki verdik açıkçası. Tepki beklerdim de 10 dakikada maçı alıyorduk neredeyse, fırsatı elimizle teptik. Cornelius bu oyunun adamı olduğunu gösterdi. 1 gol attı 1 penaltı aldırdı.
ilk 11'in zerre mantikli tarafi yoktu, mücâdele gücü Berat'tan dolayi zayif, beyin gücü eksikler + YusufE'nin varligiyla çökmüs vaziyette olan bir 11'in öne geçmedikçe saçmalayacagi net belliydi, fuzuli yere 5 yerliyle çiktik sahaya bir de...
2 sol stoperle oynadik gol yemis olsak da oyun kurma anlaminda ve pas anlaminda bin kat daha iyi oldugumuz, Hüseyin'in berbat bi topçu oldugunu gösterdi, artik 1dk bile oynamamali bu takimda... kendisi takimi sabote ediyor açik ve net...
erenslash
şimdi herkesin Travması var ya bir şey olursa diye korkuyoruz ondan oluyor
sakin olursak rahat şampiyon oluruz
yönetimin yapması gereken devre arası kimi alıyorsa şu takım bir an önce alsın yolumuza devam edelim
Enaldo61
Bir eleştiriye katılırım. Oyuna bu kadar rolanti de baslamamaliyiz. Bu takım ilk 20 dakikada fişi çekecek güce sahip.
Rölanti mi? O rölanti miydi, rezalet bir futboldu o. Rölanti dediğin şeyde top sende kalır geride pas yapıp durursun en azından.
Onur Erçetin
19.01.2022, 22:30
Allah ım bu gemiyi batır! Tam öyle bi akşam.
İşin dolu tarafına gelirsek bu takım içerde dışarda her takımı boğacak potansiyele sahip. Bugün de aslında ikinci yarı gayet iyiydik, ona rağmen golü yedik. Daha sonra ise ezdik ve bunun yanında pozisyon da vermedik.
Bu baskıyı 90 dakika beklemiyoruz tabi ama en azından maçlara bu şekil başlayabiliriz. Genel olarak çok rolantide başlıyoruz maçlara. Özellikle içerde rakiplere baskıyı baştan hissettirmek lazım.
Bu takım hala ligin en iyisi. Bugün onca eksiğe ve bir arada ilk defa oynayan oyunculara rağmen belli bir standartımızın olduğunu gördük.
Peres e ayrı sitemim var. Böyle oynayabiliyorsun da bizi neden haftalardır deli ediyorsun. Artık maç seçtiğini maç içinde de dakikaları seçtiğini ciddi ciddi düşünüyorum.
Hayır hocam adamı ileri çıkartmıyoruz adam ne yapsın sanki kendisi bilerek geride bekliyormuş gibi eleştirmeyelim adamı.Hoca ofansif oynatmaktan korkuyor o yüzden Peres kötü gözüküyor.Hücum futbolu oynasak en iyi gözüken adamlardan birisi olur Peres.
Kouassi,Djaniny,Tony falan dönmesi lazım acilen.Gs maçını bir şekilde atlatmak lazım.
yorumsuz6117
Baka Molde maçından sonra yine son dakika penaltı kaçırdı. İlkinden sonra ikinciyi keşke başkasına bıraksaydı. Berat hiçbir şey yapmıyor. Bu adamın futboldan para kazanması hele hele lider takımın formasını terletmesi çok ilginç bir olay. Ortadaki hiçbir topa hareketlenmez, ikili mücadele kazanmaz, adam kovalamaz. Golde de çok güzel izledi. Aferin ona
Pas arası yok, top çalma yok, rakibe basma yok, bir bok yok, ne iş yaparsın arkadaş sen boş boş sırıtmaktan başka..
emre6117
Tebrikler.. doğru söz 2 vuruşta berbattı hele 2. Vuruş kaleci kabak gibi biliyordu oraya vuracağını. Bekleyerek vurmak yok bizimkilerde tam vuracağın esnada bekle uçsun gitsin kaleci yuvarla bırak topu.. çok üzgünüm
Bizimkiler penalti atmayi bilmiyor. Rastgsle vuruyor.
Penalti kaleciye bakarak atilir.
Ornek: sturridge, alex, mesut ozil.
akin0834
Nwakame ye kac istiyorlarsa versinler . Nwakame siz puan kaybetmeye devam eder bu takim malesef .
ersn.alparslan
19.01.2022, 22:31
Arkadaslar gsyi yen konyayi yen rakipsizsin diyorsunuzda goz var akil var bu takim bu oyunla bu rakipleri nasil yenecek ?
Hamsikin donusune guveniyorsunuzda ya yine agrilari olursa ?
Takimda ciddi bir sorun var sampiyonluga giden takim nasil boyle futbol oynar ?
Her maca yok ciddiye almadik, yok rakip tesvik almis, yok hava sogukmus, yok eksiklerimiz varmis diye bahane bulacaksak sezon nasil bitecek
Masiva__
İkinci yarının son çeyreğinde oynanan oyunu 90 dakikayaya yayabilseydik keşke ama iş işten geçti. Bir şey kaybetmedik kazanmadigimiz gibi. Önümüzdeki maçta alınacak bir galibiyetle buralar tekrar bayram yeri olur. Eli uğurlu bir arkadaş gs maç basligini açsın bir an önce bu travmayı üzerimizden atalım, takımımıza destek olmaya devam edelim.
Fatih Solmaz
Hiçbir şey değişmedi hala çok büyük avantajımız var.
Takım kadromuza göre son 20 dakikadaki baskıdan gurur duydum. Giresun inşallah kümede kalır. Ama kendi sahasında kasımpaşa maçı gibi oynarlarsa cehennemin dibine kadar yolları var. Zeki Yavru kadar kendi sövdürmekten zevk alan birini tanımadım.
Djanini ve Nwakaeme geldiğinde bu takımın seviyesi bir kaç gömlek yukarı çıkıyor bu bir gerçek.
2 hafta sonra Konyaspor ile Trabzon'da oynayacağız ve bu maçta fişi çekeceğiz Allah'ın izni ile. Moral bozmayın arkadaşlar uzak ara şampiyon olacağız.
LebronFan
gs macinda
kadrosu ile çıkıp yener
bugünü unuturuz
Baka yerine siopis oynamali. Bugunden bagimsiz soyluyorum bunu. Gs kontra atagi iyi yapan bir takim.
Oğuzhan Fidan
Bizimkiler penalti atmayi bilmiyor. Rastgsle vuruyor.
Penalti kaleciye bakarak atilir.
Ornek: sturridge, alex, mesut ozil.
Aynen öyle dikkat ettim adam topa bakıyor ya ulan bir kaleciye bak kaleciye göz teması kur bodozlama vurdu topa iki defa pisi pisine iki puan gitti
Semih AYDIN
Her türlü şampiyonuz ben çok rahatım
Ekrem D.
Iyi de niye bagiriyon? Bir de tabela yapmis.
erenslash
19.01.2022, 22:32
bu takım dandik oynadığı zaman bile sistemli avcının öğrettiği sistem sayesinde zayıf kadroda bile maç çevirecek kapasitesi var ama sıkıntımız ısırarak tam oynamıyoruz bunun sebebi belli özellikli oyuncuların olmaması ve bizim transfer etmemiz gereken bölgelerin tam oturmaması ve eksik kalması
bunu herkes farkında böyle bazen strest yaşayacağımız maçlar olsa da şampiyon olacağız
hakemler bazı konularda kalleşlik yapmaya çalışabilir inceden ama bkın bugün vara gidildi
yani şunu demek istiyorum bizim topçular salaklık yapmassa şampiyon oluruz
Onur Erçetin
bu arada yusuf erdoğanı hem terste kullanıyor,yani solda,buda şut tehdidini azaltan bişey,yusufu nasıl izledik önceki yıllarda,sağdan içe kat eder ve şut çıkarır,olayı bu abi, yusufun sol kanatta oyun kurucu özelliği yok,
ya sağ kanatta kullanılır,yada cornelius ile çift forvet yaparsın,
Geçen hafta solda Yusuf,sağda Visca olmadı hala daha aynı şeyi deniyor.Avcı da kafayı yemiş yeminle.Visca solda gayet iyi başladı,içe katederek iyi oynuyordu.Ömür sakatlanmış olabilir,çekersin oraya Yusufu olur biter.Ters ayaklı iki oyuncuyla içe katederek hem ortayla hem şutla gol arardık onu da yapmadık.
memozcan
bu maçta ht4 kariyeri umarım ilelebet son bulmuştur.. bu bile 3 puan kadar değerli..
Oğuzhan Fidan
Bir daha Bakasetas penaltı kullanmasın
Zafer Fidan
Hüseyn ve Berat forma yüzü görmemeli artik kolay kolay. Yunusu tercih ederim yada 10 kisi oynamayi
gerıden gelmek avantajdır.konya gorun giresunu top diye oynayacak.konya nin fizik gucu muazzam.bizim hic bir oyuncu top suremiyor.waka haric.ritim sifir.konya nin maclarini da izliyorum.fiksturu de iyi.kolay gol de yemiyoorlar.bizle ayni golu yemisler.basak i da yenerler.icerdeki mac final maci konya yla.
kaçarava
Bu takıma orta saha lazım. Acil.
Berat çıktı takım top oynadı.
Kaptırınca ilk toplara basamıyorsun. Anca çalım yiyoruz. Somlards becerdik ve baskı kurduk.
Ayrıca stoperlerden top alacak bir 6 numara lazım.
Berat ve Dorukhan bunu yapamıyor.
2 oyuncu eksik olunca takımda üretim diye bir olay yok
Bu kadar etkilenmek olmaz!
Sahada üreten olacak
Bir oyunda bu kadar değişim olması iyi değil
şu maçı ilk yarı da bitirmen lazımdı
ciddiyeti düşürmeden gs maçına hazırlan ve kazan
Merak ediyorum Şenol Güneş hoca olsun temennisi hariç bir mesajınız olacak mı ? Bjk forumlarına yazın isterseniz.
Enaldo61
19.01.2022, 22:33
Puhacz kaç kere pası veriyor kaçıyor solda, Yusuf Erdoğan sevgili kalite futbolcu topu geriye veriyor, çok teşekkürler.
emre6117
cernelius açık açık demiş topun ceza sahasına inmesi lazım gerisini bana bırakın diye :D
adama sürekli arkada top atıp sörloth gibi 2 kişiyi sırtına alıp götürmesini bekliyoruz. bu adama her maç 6-7 orta gelse yarısı gol olur
waka ile visca bol orta yapmalı bu adama
20 macimizi oynadik, ama hala takim corneliusu cozemedi cok ilginc ya.
Adam sanki sprintermis gibi kontraatakta top atiyoruz.
Bu adama gore oynamaliyiz..topu ceza sahasi icinde vermeliyiz. Baskılı oynamaliyiz.
AlperenAltun
2 haftadır çok kötü oynuyoruz. Geçen hafta kar bu hafta eksikler vardı. Bakasetas moralsiz. Berat umursamaz. Hüseyin her zamanki gibi. Bu hafta sonu toparlanma maçı olur. Yenersek her şey güllük gülistanlık oluverir. Ama beraberlik her şeyi değiştirebilir. Maça iyi hazırlanmak gerek. Son dkler sinir krizleri geçirdim ama bu adam bize kaç hafta maç aldı. Böyle hatalar olur. Bunlar sıkıntı değil.
SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mustafa 42
hadi sizin dediginiz gibi olsun insallah ben yanilirim cornelyuz tam trabzonspor un forveti degil arkadaslar ben diyorum olmaz olmaz olmaz buraya simsek gibi bir forvet lazim bu benim düsüncem ister katilirsiniz ister katilmazsiniz ama göz görüyor olmaz 2 -3 haftadir futbol denilen bir sey yok yok yok yani dogru dürüst bir cay kahve icemiyoruz keyflen yazik degilmi sizlere bizlere bu takima gönül verenlere yani bu hoca sanmiyorum bizi basariya götürsün sanmiyorum
kahrolmaya devam devam morel bozmaya
selam saygilar
yorumsuz6117
Visca'nın lk yarıda Peres'e verdiği müthiş pası Peres geri Visca'ya verse maç bitmişti ve Visca'da maçın yıldızı olmuştu, Visca çok iyi oyuncu ve çok faydalı olucak, bugün de olduğu gibi..
Gökhan Balcı
Maç boyu en çok kaleyi zorlayan adamdı bakasetas. penaltıları kaçıran kadar takımın en iyisiydi belki de. Futbol çok acayip böyle şeyler de oluyor ne yazık ki. Doğal olarak üzülüyor insan son saniyede kaçan iki penaltıya. Ama tam da burada yıkım başlatmak işte bu bizim özetimiz ne yazık ki.
Giresun denen takımın topla ilişkisi rezalet. Az biraz baskı yaptık mı topu nereye atacaklarını şaşırdı adamlar. Bunu adam gibi maçın başından beri yapsaydık beş olurdu maç. Biz ise ilk baskıyı gol yedikten sonra yaptık. Neden böyle oldu peki ? Çünkü gol yemediğimiz sürece bu maçı kazanırız inancı yerleşmiş herkese. Son derece kötü bir gol yedik ve üzerine bir reaksiyon ile gol bulduk. Bu kadar eksikle bile yapabildiğimiz bir şey bu neden bunu baştan beri yapmadık ben bunu anlamadım. Siopis hamlesi aşırı gecikti ilk yunusun ismini duyduğumda çıldırdım evin içinde sonra siopis deyince rahatladım biraz. Peres ilk defa ileri kaptırdı orta açtı ve gol. Bu boku sene başından beri denemememizin sebebini bilen açıklasın. Puchacz umarım nwakaeme ile iyi uyum sağlar çünkü çocukta belli ki kumaş var. Kapanan takıma karşı oynayacak adam değil Yusuf ama elde oyuncu yok buna da yapacak bir şey yok. Belki yusufa sağ tarafa girse farklı olabilirdi ama bilemeyiz de elbette.
Her neyse bu maçtan çıkaracağımız bir ders varsa o da zamanın kıymetini bilmek olmalıdır. Burada penaltıya yanmak iş değil beş sıfır olacak maçta neden son on dakika hırslandın bunun sorgulanması gerek çünkü gelecek orada öbürü biraz şans. Seni şampiyonluktan edecek bir şey varsa o son saniyede kaçırdığın penaltı değil oynamadığın oyundur hatta ciddiye almadığın rakiptir maçtır bu kadar.
chopper61
Ben safkan 6 numara lazım deyince futbol ulemalari laf söylüyordu.
Ne dorukhan ne Berat ne siopis
Bu oyunun 6 numarası değil.
Yönetim eğer ki her şeyi Abdullah avcıya bırakırsa, Galatasarayin Fatih terim de yaptığı hataya düşer.Flavio yu yollayıp siopis aldırmak gibi.Bu kulübün parası değerlidir ve olurda travma yaşarsak.Eskisinden kötü olur.
Muhammed Ayaz
Ben maça giden taraftar ile alakalı birşeyler söylemek istiyorum.
Oyuna bu kadar az etki efen başka hedef takım taraftarı varmıdır bilmiyorum.
Takım tam tempo yapacak saçma sapan tezahüratlar yok Samanyolu’lar yok bilmem bu sene sensin şampiyonalar vallahi uyuz oldum maçı izlerken.
Rezil bir tribünümüz var maalesef.
Serdar A
Bakasetas fena penaltıcı değil. Daha önceki 5 penaltıda hata yapmadı ve bunlardan ikisi usta işiydi.
Ama bu maçta her iki penaltıda da acayip stresli gözüktü. Doğrusu bu profilde bir oyuncunun böyle reaksiyon göstermesi çok şaşırttı.
Özellikle ikinci penaltı.
Fatih K.
Kısmet Fatih. Aynı yere vursa Okan oraya atlasa zaten oraya vurdun terse vur gitsin diyecektik.
Zaten bilerek kaçırmış gibi konuşmak saçmalık ama kaleciye bakmadı bile Bakasetas. Okan iki penaltıda da Bakasetas koşarken daha hareketlenmişti köşeye. Kafasını kaldırıp bir göz ucu baksa ters köşeydi iki penaltı da.
ilelebeTS
Golü de pis bir dakikada yedik. Erken yesek oyun belki çok daha başka şekil olacaktı. Maç 0-0 gittikçe uyuştuk, golü yedik bir silkelendik. 10 dakika daha süre olsa penaltı kaçmasına rağmen alırdık maçı. Ama işte biz çok geç açıldık. O oyunu maç başında oynamamız lazım bizim. Sağ sol gideceksin, 2 tane çakacaksın, sonra rakip istediği kadar yatsın.
asilhamsi
19.01.2022, 22:34
Siopise nasıl yer açarız?
Bir tane kalite turk stoper bulsak felaket rahatlarız
lazminator61
Insallah sezon sonu bu iki puana ihtiyac kalmaz
albatros
Bu maçı alıp daha zor maçlara nispeten rahat kafayla çıkmak vardı. Şimdi kolay gördüğün maçı alamıyorsan, kafadan sildiğin, zor gördüğün maçları kesin olarak kazanman lazım artık. Bu akşamki takım bunu borçludur. Şampiyonluktaki rakiplerinin hepsini yenceksin. Net.
En ufak sakatlığı olan adamı Kadrodan çıkarmak denen geri zekalı şeyi artık Abdul Hoca yapmasın Abdullah Hoca Buradan da şampiyonluğu verirsen arkandan teneke bağlayacak Türkiye'deki futbolseverler seni severim artık kendine gel kendine gel kendine gel...
iso_4939
1.penaltiyi atamadinmi 2.penaltiyi baskasina attir sorumluluktan cik cunku atamama korkusu olur nitekim Oyle oldu 2.ye bile bakmadim gelde bu aksam uyu ayagina s.cayim bakaseteas
chopper61
Flavio siopis,berat ve dorukhan da dahil hiçbirinden kötü oyuncu değil.
Sefa Murat Dokuz
Yusuf’un rakiple yerde boğuştuğu bir pozisyon var, Berat’ın ayakları alçıya alınmış gibi olduğu yerde bekliyor. Adeta 10 saniye olduğu yerde dondu izliyor.
Bu adam kadro dışı kalmalıdır.
Oğuz ZEYTİN
Son yedi maçtır kötüymüşüz. Öyle diyorlar radyoda. Kenara çektim, o yedi maça baktım: 3 G - 3 B - 1 M
O yedi maçtan önce;
- Fener'e 12
- Başakşehir'e 14
- Bjk'ye 18
- Gs'ye 16 farkımız varmış.
O kötü yedi hafta sonunda bu akşamki fark:
- Fb 15
- Başakşehir 17 (Bir maçı eksik)
- Bjk'ye 16
- Gs'ye 24 (Bir maç eksik)
Kayıp yok, müsterih olun.
Az önce de yazdım, biz bu noktaya bu çocuklarla geldik. Düşüş olacak, normal. Yeter ki kalkmasını bilelim. Aşırı panik, gereksiz stres bize kaybettirecek. O kadar da eksiğimiz var. Üzüldük, eyvallah.
Hayırlısı olacak.
trabzonsevdamuz
Flavio siopis,berat ve dorukhan da dahil hiçbirinden kötü oyuncu değil.Katılıyorum
Kasımpaşaya yatıp bize aslan kesilen bu itlere iyi davranan yönetim akıllanmıştır umarım. Ulan giresun bu, kan yok bunlarda kansız bunlar.
munzevil
19.01.2022, 22:35
Peres niye son otuz dakika oyuna girdi
Bu maçta en çok buna kızdım
Madem oynayabiliyorsun oyna işte
Sağdan peres soldan puhac oyuna girince oyunun şekil nasıl değişti lehimize
Beklerin oyuna katkısı ne kadar çokmuş böylece bir kez daha müşahede ettik
chopper61
Bu maçı alıp daha zor maçlara nispeten rahat kafayla çıkmak vardı. Şimdi kolay gördüğün maçı alamıyorsan, kafadan sildiğin, zor gördüğün maçları kesin olarak kazanman lazım artık. Bu akşamki takım bunu borçludur. Şampiyonluktaki rakiplerinin hepsini yenceksin. Net.
La anlayın artık.Bu takımın kolay maçı Yok.
asilhamsi
Bakasetas fena penaltıcı değil. Daha önceki 5 penaltıda hata yapmadı ve bunlardan ikisi usta işiydi.
Ama bu maçta her iki penaltıda da acayip stresli gözüktü. Doğrusu bu profilde bir oyuncunun böyle reaksiyon göstermesi çok şaşırttı.
Çok kötü attı ikisini de. Tıpkı yazıldığı gibi kaleciye bakmadı.
Cornelius penaltılarda nasıl acaba.
nevzat61
Puhac ile büyük bir güç kazandık.. önüne Yusuf yerine visca yi koyarsak.. tadından yenmez..
2009 UEFA kupası yarı finalinde Hamburg sahaya atılan kağıtlara çarpıp yavaşlayan bir toptan dolayı elendi, futbolda neler neler var penaltının tekrarını kaçırmak travma yaratmamalı bizde, bir sürü şampiyonluk kaybettik kabul ama hoca-yönetim ele ele ve doğru işler yaptı bu sezon, formumuzu yakalar ve önümüze bakarsak ipi göğüsleriz.
Ekrem D.
19.01.2022, 22:36
Flavio siopis,berat ve dorukhan da dahil hiçbirinden kötü oyuncu değil.
Dorukhan haric diger ikisine katiliyorum.
Oğuzhan Fidan
Yok bu aralar beraberliğe odaklandık sonlara doğru yenilmeye odaklanırız artık.. şuanda 1-1 bitmeli maçlar o yüzden atmıyoruz .
edimurphy_61
Bakasetas'ın sezon başından beri takim oyununa katkisi zaten pek yoktu. Bireysel beceriyle skor katkisi yaparak bunu örtüyordu. Bu aksamki penaltı mevzusunda ilkinde Bakasetasin hatasi ikincisi Okan'ın başarısıydi. Şampiyon olacağım
diyorsan bu tarz maclari en az 2-3 farkla yenmen gerekir. Maçı son dakika penaltisina birakmayacaksin birakirsan bu sonuca katlanacaksin. Giresun öne gectikten sonra hala sana baski kuruyorsa burda takim oyunu olarak sorun var demektir.
Harvelli61
https://twitter.com/farukaltmisbir/status/1483884317029896192?s=21
Bu videoyu özellikle şu adamın vatanına,anasına,avradına,haysiyetine söven arkadaşlar bi izlesin, sonrada lig başında tek başına kaç puan aldırmış onları bi hatırlasın daha konuşacak yüzleri varsa hala cevap atabilirler
ahamitokutan
şu maçtaki saçmalıkların hangi birini sayacaksın. son dakikadaki penaltı mallığını bir kenara bırakırsak, koca bir ilk yarı kaleyi bulan şutumuz yok. kaç maçtır aynı saçmalık defans oyuncuları kendi arasında ve kaleciyle al gülüm ver gülüm yapıyor. gol yiyoruz çimleri yiyeceğimize maçı bırakıp giresunlu oyuncuların paslarını izliyoruz. Berat denen futbolcu müsveddesini 75 dakika hoca da bizimle beraber izliyor. iki kımıldayınca gol atıyoruz ama bu sefer de zaman yetmiyor. bu maç geçti artık burda kalırsak şampiyonluğu işte o zaman kaybederiz. hemen bu günü unutup lige yeni başlıyormuş gibi yolumuza devam etmeliyiz. hüseyin efendi artık heralde daha oynamaz. berat efendi artık 11 de olmaz. sakatlıktan döndükten sonra sahada adeta bir hayalet olan bakasetas biraz kenarda oturur, ki bence o artık daha iflah olmaz da neyse. gs maçı üstümüzdeki ölü toprağını atıp lige geri dönmek zorundayız.
Baka yerine siopis oynamali. Bugunden bagimsiz soyluyorum bunu. Gs kontra atagi iyi yapan bir takim.
ben abdullah hocanin bakadan vazgeçeceğini sanmıyorum
BlackPanther
maç günü burada ol. özellikle gözlerim seni arayacak maç günü
https://i.ibb.co/JvxbX0f/Durum-Vahim.jpg
Muhammed Ayaz
Yalnız farkettiniz mi ?
Takım Berat denen godik kafalı çıktıktan sonra tempo yapmaya başladı.
Tam bir godik.
Oyunu 15 metrede oynayan orta saha mı olur ya…
Mehmet Fatih Yavuz
Puan kaybedilir.
Rakiplerimiz de kaybedecek. Sıkıntı yok.
O kadar töleransımız var.
Lakin anlamıyorum, madem beklerimizi acil durumlar dışında ileri çıkarmayacağız, niye Cornelius tipi bir santrafor seçtik?
Yahu 75 dakika sahada gezindik durduk, 15 dakika top oynadık.
Niye maçın krize girmesini bekliyoruz rakibi ileri itmek için?
Berat maçın başında ilk 11 başladı tamam.
Ama ikinci yarıda Visca'nın paasına koşmadı, golde de koşusunu kesip müdahale etmeyip yenik duruma düşmemize sebep oldu.
Orta sahada da tamamen çöktüğü ortada.
Yunus- Siopis ikilisinin yaptığına bakınca, Dorukhan-Siopis olsaydı ikinci yarıda çok daha iyi olmaz mıydı?
20 dakika grtlağım kesildi Siopis diye.
Niye bekliyoruz arkadaş? Berat'ın tükendiği belli...
Sahada 4 Türk var.
Niye bekliyoruz?
Kötü oynuyor ve saha kenarında daha iyi olabilecek alternatif var. Niye 77. dakikaya kadar bekliyoruz?
Bu iki meseleyi çöz hocam...
İlerde 3 kişi ile futbol oyanacak isen, sağdan soldan bek destekli kanat hücumları ile beslemeyacak isen, Niye 5 milyon euro verdik Cornelius'a?
Hata yapılır, puan kaybedilir.
Ama ders alın artık.
Eksikler var, eyvallah.
Ama bugün Berat'ın sahada kalması ve beklerin 75 dakika ileri çıkmamasının eksiklerle bir ilgisi yok.
bordoylamavi
19.01.2022, 22:37
tempomuz düştü. kadro iskeleti bozulmaya başladı. eski hava yok. bu bir gerçek. sakatlıklardan sonra tekrar sistem oluştu oluştu. yoksa çimşirli döneme doğru hızla gideriz
trabzonsevdamuz
Özellikle ikinci penaltı.Sakatliktan sonra topları sert gonderemiyor.sutlarida etkisiz. 2. Penaltida kalecinin sağına atacağıni o kadar belli etmişki
Onur Erçetin
Maç sonu iki penaltıyı da heyecandan izleyemedim.İkisinin de kaçtığını forumda görünce 5 10 dk lık bir delirme evresi yaşadım daha yeni yeni normale dönüyorum.Bazı şeyleri kaldırabilmek zor.
CİVELEK.61
İlk yarı Hayrullah bilazer Visca'nın karşısında çok etkisiz kaldı.
Belli ki içe kateden ters ayaklı kanat oyuncularına karşı çok etkisiz bir bek.
Viscayi ilk yarı Giresun sağ kanadı asla savunamadi
Rakibi her gördüğünde içe dürttü.
Bu oyunla gol gelmemiş olması Viscadan dolayı değildi.
Takımın hücumda cogalmamasindan dolayiydi.
Ayrıca denswilde arkasında fena değildi.
Az sabır etseydik bu sistemle gol gelecekti.
Yusuf'u koyduk oraya Allah'a sukretti Hayrullah bilazer.
Ayrıca belkide yusufta sag kanatta sol ayakla içe katetse etkili olacaktı.
emre6117
gs macinda
kadrosu ile çıkıp yener
bugünü unuturuz
Baka bir zahmet biraz yedek otursun. Haftalardir yaziyorum bunu. Bakesetas as oynayacak bir oyuncu degil. Calim atamaz, ara pas atmaz, topla dripling yapmaz, hizli degil. Sadece sutu var ve hirsi.
Ve psikolojik olarak dibi gordu. Biraz kendini toparlasin, yedekten girein biraz.
Ertan1982
hocaya akil vermek hattimize degil.Ama 1. yari tutan taktik 2. yari artik tutmuyor.Strese girerse hata yapar.Baska oyun planlari lazim.Bu kadar yanpas geripas istemiyorum.Pas yapacaksan ileri yap atak pasi yap.
yavuzbaha
Yanlız bişey söylim mi,sahaya az erken girdi diye penaltıyı tekrar ettirmek kadar saçma adaletsiz haksız bir kural yok arkadaş..oyuncun vurmuş,kaleci tutmuş..bizde böyle yemiştik o zamanda dedim,böyle şey olmaz yav,,haksızlığın babası
Serdar A
Çok kötü attı ikisini de. Tıpkı yazıldığı gibi kaleciye bakmadı.
Cornelius penaltılarda nasıl acaba.
Visca düşünülebilir. Ben Cornelius'n çözüm olacağını düşünmüyorum.
Ya da daha muhtemel olarak hoca yine Baka ile devam edecektir. Bunların da futbolcuya ders olmasını umacağız.
ihsan candas
Beyler kendinize gelin. Bir aksilik olmazsa bu takım gs'yi parçalar. yeter ki cornelius'un kafasına 1-2 tane böyle orta gelsin. artol sol bek var, waka ve hamsik dönüyor, golü atamasa da bakasetas gayret ediyor ve hüseyin de cezalı :) hadi ayağa kalkın
zafer6161
Konyayı şampiyon ilan edenler Konya Trabzona gelip bizi yenerse o zaman ilan etsinler. Biz şampiyon olacağız. Bir söz vardır YOLA İKNA EDİLENLERLE DEĞİL İNANMIŞLARLA ÇIKILIR
Konya yi şampiyon ilan etmiyoruz,nerenizle okuyorsunuz,son 4 maçından 1 galibiyet ve son sıradaki malatyasporu evinde tam takım zar zor 1-0 yenen trabzonspor var
Bugünkü mactada 80e kadar net pozisyonun yok,
Tamam gs ve konyayiyi yenersek lig biter ama yenebilecekmisin ???
Bugünkü maça banko 3 puan yaziyorduk,senin oynayacagin deplasmanlarina ve Konya yada diğerlerinin son 10 maçına bak
Gecen sene bjk da son 3 hafta 7 puan ondeydi
nevzat61
19.01.2022, 22:38
Bu çöp GS yı yenemeyeceğimizi düşünen var mı forumda çok merak ediyorum..
tamuğ yamtar
Bu toplara çok girmem ama Gs hiçbir şeyi iyi yapan bir takım değil.
Tam Hamsik ve Tony’nin maçı ama.
Ahmet Kara
Sakin olup iyi yönetmek gerek süreci.
Takımın penaltıcısı Vişça olmalı.
Bir şey kaybetmedik.
munzevil
Birde şu var 2011 gabric sendromundan ders almamisiz
Flavio ve diabate Giresun'un en az üçte biri
gurur6134
Buz adam vikinge attircan 2.yi zaten bugun ayakta kalan 2 isimden biriydi sahada ..baka ilkini cok kotu atti kacirdi onu gectim hadi 2.yi kaciracagi her halinden belliydi kaleciye birkez bile bakamadi buyuk firsat teptik boyle kotu oynadigimiz macta son dakika 2 kez gelen firsati tepmek cok dramatik..
asilhamsi
Uğurcan
Stoper Hugo denswil
Perez dorukhan hamsik puhac
Visca cornelius waka
Atletik bir stoper bulsak sağ tarafa bu bile oynanir
Yusuf’un rakiple yerde boğuştuğu bir pozisyon var, Berat’ın ayakları alçıya alınmış gibi olduğu yerde bekliyor. Adeta 10 saniye olduğu yerde dondu izliyor.
Bu adam kadro dışı kalmalıdır.
haftalar günler geçiyor ama bu berat donup izlemeye devam ediyor
sadece şu hareketi dayak sebebidir
kadro dışı değil de satılsın gitsin
berat müdahale etmek hamle yapmak yerine mal gibi izliyor
çok garip bir tip
lazminator61
Berat okadar kötü ki, sezon basindan beri diyordum. Neyse stadt yuhladi ya bu yeter. Artik Mr Hunter insallah oynatmaz! Mallida bidaha oynamasin. Adam futbolcu degil?!?
ilelebeTS
Hocam tamamen taktik. Millet sanıyor ki bizim adamlar kendi çıkmıyor. Bekler çakılı oynuyoruz biz. Peres'e gitme deniyor. Öndeki adamın Tony değilse çakılı bek bir işe yaramaz. Rakibi de açamazsın zaten.
Ekrem D.
19.01.2022, 22:39
Hocam beklere "cikmayin, pozisyonunuzu koruyun" deniyor. Gol yedikten sonra ileri cikin dendi.
Senin elinde Peres gibi bir silah var, bayir basinda parkedilmis magirus arabalar gibi parkediyorsun sag beke.
trabzonsevdamuz
Bu çöp GS yı yenemeyeceğimizi düşünen var mı forumda çok merak ediyorum..İlk yari yenemedik kendi sahamizda
bu kadar eksiğe rağmen, bu kadar kötü futbola olumsuzluğa rağmen yine yenilmedik geçen haftaki gibi.
bir hafta daha geride kaldı, kaldı 16
iyi oynadığımızda darma duman ediyoruz kalan 16 maçın 5inde iyi oynasak yetecek
en büyük rakip korona, hakem, konya felan değil bu taraftar. stadyumdaki ve sosyal medyadaki taraftar
Yalnız farkettiniz mi ?
Takım Berat denen godik kafalı çıktıktan sonra tempo yapmaya başladı.
Tam bir godik.
Oyunu 15 metrede oynayan orta saha mı olur ya…
Geçen seneden beri sevmiyorum berbat bir adam hicbir bok olmaz ondan hicbir bok.
chopper61
Beklerin oyuna katkısı ne kadar çökmüş böylece bir kez daha müşahede ettik
Bak dostum dünyanın en iyi hücum beklerinden birisini boynunda iple bağlarsan o kadar ileri gider.Durum taktiksel.Oyuncularla alakası yok.10 kişi kaldık Konya'da ve geri düştük.Takim gol isteyip ve bekler de özgür kalınca hücumda acaip işler olabiliyor.Az daha konyayi yenecektik.Geri düşmezsek eğer,Sistem dediğimiz kontrol ve anti hücum anlayışı hakim takıma.Tamamen hocayla alakalı
Fatih K.
En ufak sakatlığı olan adamı Kadrodan çıkarmak denen geri zekalı şeyi artık Abdul Hoca yapmasın Abdullah Hoca Buradan da şampiyonluğu verirsen arkandan teneke bağlayacak Türkiye'deki futbolseverler seni severim artık kendine gel kendine gel kendine gel...
Vallahi bu olay beni de çok rahatsız ediyor. Ben hayatımda hiç riske edilmeyecek cümlesini bu kadar duymadım. Biraz risk almak zorundasın.
BlackPanther
Iyi de niye bagiriyon? Bir de tabela yapmis.
Beyler kendinize gelin. Bir aksilik olmazsa bu takım gs'yi parçalar. yeter ki cornelius'un kafasına 1-2 tane böyle orta gelsin. artol sol bek var, waka ve hamsik dönüyor, golü atamasa da bakasetas gayret ediyor ve hüseyin de cezalı :) hadi ayağa kalkın
Aynen katılıyorum. Seri başlangıcımız olur.
David_LuiZ4
Yıllardır forumda yazdığım teorimi bir kez daha tekrarlayayım..
Trabzonspor taraftarı ve Trabzonlular 3'e ayrılır..Birinci kesim futbolun teknik taktik yönünü gerçekten çok iyi bilen kesimdir Türk futboluna sayısız futbolcu ve hoca kazandırmışlardır fakat bunların sayısı çok azdır..İkinci kesim trol Trabzonlulardır trollük yapmayı çok severler ortalığı birbirine karıştırıp milleti birbirine katan, mızmız ve karamsar tayfadır bu kesim yaydıkları negatif enerji Trabzonspor'un uzun yıllardır şampiyonluk elde edememesinin ana sebeplerinden biridir..Üçüncü kesim ise karakterine kuru inatlık işlemiş çeyrek cahil kesimdir bu kesim de "ben demiştim" "ben haklıydım" demenin Trabzonspor'un şampiyonluğundan daha önemli olduğunu içinden geçirerek ortak paydada buluşmaz onlar için en önemli şey ego ve inattır..
Hiçbir Avrupa takımı ve taraftarı en yakın rakibine 8 10 puan fark attığı bir dönemde yaşanan bir puan kaybı için şampiyonluk gitti psikolojisine girmez hele hele arkadan gelenlerin içinde şampiyonluk vaad eden bir futbol oynayan veya o sinerjiyi yakalayabilecek çapta bir takım yokken karalar bağlamaz...
Maç izlemeyi maçtan zevk almayı eğlenme kültürünü sosyalleşmeyi bilmeyen ve puan durumuna bakmadan yorum yazarak negatif enerji yayan eşşekleri tek tek not alıyorum..Sezon sonu şampiyon olduğumuzda ortada sıçan oynayacağım bunlarla..
lazminator61
19.01.2022, 22:40
Erken basladik :) mactan önce forumun 100de 80ninde bu mac icin, kolay basit mac olucak. 3:0 veya 4:0 farkli skor alicagiz diye :)
Serdar A
Buz adam vikinge attircan 2.yi zaten bugun ayakta kalan 2 isimden biriydi sahada ..baka ilkini cok kotu atti kacirdi onu gectim hadi 2.yi kaciracagi her halinden belliydi kaleciye birkez bile bakamadi buyuk firsat teptik boyle kotu oynadigimiz macta son dakika 2 kez gelen firsati tepmek cok dramatik..
Doğrudur da bana sorarsanız Cornelius'un ayakları o kadar iyi değil.
Kadro listesine bakınca bana en çok güven veren oyuncu Visca, kızacaksınız ama yine de Bakasetas.
SALDIRAY
Zor değil ya hala iyiyiz puan olarak. Çok üzülmedim bu beraberliğe.
Esiklere rağmen yenilmiyoruz.
Gs yi pazar günü aksilik olmazsa tam kadroyla parçalarız tüm kötü hava dağılır.
Bize 16 maçta 8 galibiyet yetecek
Enaldo61
19.01.2022, 22:41
Bu hüseyin var ya bu hüseyin, gönderirsin bir yere gittiği takımda bize karşı Ramos gibi oynar.
LebronFan
Penaltiyi Ben olsam perese kullandirirdim. Avrupa macinda kullanmisti ve inanilmaz sakindi. Zaten gamsiz yapisi var.
zafer6161
Bakasetas a şimdi sövmeyin, adam tek başına 20-25puan kazandırdı
Ha sezon sonunda 2 puan farkla sampiyonluk kacirirsak o zaman ana bacı soversiniz
chopper61
Az adamla hücum ve bekleri kilitleme bayernde yok,Madrid de yok,City de yok, Salzburg da yok vb.Lider hiçbir takımda az adamla hücum Yok.Bizde var
KARAGOZLUM
Ben yenecegimizi dusunuyorum fakat gidisat iyi degil
berat baka yedek oturmali
huseyin defolup gitmeli
ihsan candas
Aynen katılıyorum. Seri başlangıcımız olur.
Üstelik Konya'nın bu durumu aldatıcı. Başakşehir'i yenemezler. Biz de Konya maçını alırız.
asilhamsi
Uğurcan
Perez transfer Hugo puhac
Dorukhan siopis
Visca hamsik waka
Cornelius
BlackPanther
Erken basladik :) mactan önce forumun 100de 80ninde bu mac icin, kolay basit mac olucak. 3:0 veya 4:0 farkli skor alicagiz diye :)
Djaniny 13 penaltı golü atmış 0 tane kaçırmış, bugün o olsa kaçırmazdı diye düşünüyorum, soğukkanlı oyuncu.
Ertan1982
akilnamiyor ki millet.sonra gene sövecekler yok sampiyonluk gitti vs.Piskolojileri sorunlu bunlarin.
osuruktan konyadan korkuyoruz şampiyonlugu kaptıracaz diye konya ulan bu konya 2 senede bir kümeye oynayan saçma sapan bir takım bizi bu hale kim getirdi bu inançsız laubali futbolcular daha fazla sinirlenmeye gerek yok açın film izleyin bunları izleyeceginize.
memozcan
Son yedi maçtır kötüymüşüz. Öyle diyorlar radyoda. Kenara çektim, o yedi maça baktım: 3 G - 3 B - 1 M
O yedi maçtan önce;
- Fener'e 12
- Başakşehir'e 14
- Bjk'ye 18
- Gs'ye 16 farkımız varmış.
O kötü yedi hafta sonunda bu akşamki fark:
- Fb 15
- Başakşehir 17 (Bir maçı eksik)
- Bjk'ye 16
- Gs'ye 24 (Bir maç eksik)
Kayıp yok, müsterih olun.
Az önce de yazdım, biz bu noktaya bu çocuklarla geldik. Düşüş olacak, normal. Yeter ki kalkmasını bilelim. Aşırı panik, gereksiz stres bize kaybettirecek. O kadar da eksiğimiz var. Üzüldük, eyvallah.
Hayırlısı olacak.
analitik bakış açısı.. bayılırım.. hadi bakalım sözelciler açıklayın durumu..
Onur Erçetin
Edilen hiçbir küfürün mantıklı bir açıklaması olamaz ama yaşadığımız travmalar ve hiç şampiyonluk görmemiş olmamız en küçük bir olumsuzlukta büyük bir travma daha yaşatıyor.
Dediğim gibi 2 penaltıyı da izleyemedim.İlk penaltının kaçtığını forumda görünce çok üzüldüm,sonra forumda penaltının tekrarlanacağını söyledklerinde çok sevindim,maçı yine açmadım,evin içerisinde dolaşıp durmaya başladım,5 dk sonra tekrar forumu açtığımda insanların hayal kırıklığıyla yazdığı mesajlardan sonra zaten delirdim.Orada mantıklı düşünmek imkansız zaten.Hayatta herşeyi sakince kabul edebilen birisi hiç olmadım.
Futbolculara bile ne dediğimi şuan hatırlamıyorum.Atılan mesajları üzerime alınırken bile ne dediğimi bilmeden cevap yazdım o kadar sinirliydim.Herkesten özür dilerim.Forumdan yine banlayabilirsiniz zaten Gs maçını izleyebilecek durumda değilim aşırı stresliyim 1 hafta mola verip sadece yazılanları okuyabilirim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.