Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Kupası Son 16 Turu | A. Denizlispor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu Çeyrek Finaldeyiz
Mehmet Fatih Yavuz
09.02.2022, 20:52
Enis'ten Fatih Tekke kafası. Tam çeviremedi kafayı.
Aferin Enis....
Çok iyi yükseldi.
Oğuzhan Fidan
Enis yaz bunu be :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğukan Uçan
berat hiç sorumluluk almıyor, oyun kuramıyor.
iso_4939
Koasiyi dislamislar resmen...Hep Yusuf'un tarafına oynuyorlar...
Aynen dikkatimi cekti benimde
AKSOY_61
09.02.2022, 20:53
İnanılmaz pas hatasiyapıyor her iki takım da.
Bizim topçular hiç bı arada oynamamis sanki
apo hocamın serkana serzenişi :d
bahadır2561
Murat Cem’in adını daha duymadık desek yeridir. İkinci yarı Kerem’i izleyelim birazda
lazibere
Berat gerçekten de futbolcu mu merak etmeye başladım. Şu kadroda bile en çok sırıtan oyuncu olmayı başarmak da meziyettir
hofsaale
09.02.2022, 20:54
Ahmetcan hüseyinden daha cok güven veriyor....
koy iste tahayi oraya....bu saatden sonra hüseyinden hayir gelmez bize...
Sefa Murat Dokuz
09.02.2022, 20:54
İsmail çok kötü fiziksel olarak gerçekten halı saha veteranı durumunda.
Berat’tan daha iyi oyuncular var Denizli’de.
Kouassi çok diri bir oyuncu gibi görünüyor.
ÖmürKaradeniz61
09.02.2022, 20:55
Yunus yemin ediyorum şampiyonluk madalyası almak için kalmış takımda.
Mehmet Fatih Yavuz
Yunus ne yapıyorsun birader? İleri çıkmış 4 arkadaşın var ... NE geri dönüyorsun?
iso_4939
Yanlış hatırlamıyorsam sadece hastalığıyla 1 buçuk yıla yakın uğraştı. Ben de Ulaş'tan dinlemiştim bir yerlerde. Bırak topa vurmayı gücünü bile yeni yeni toparladı felan dediydi.
Ilk defa duydum bilgi icin saol renktas
yorumsuz6117
09.02.2022, 20:56
Kouassi çok iyi bir yedek olduğunu gösterdi bile bence, sonradan girip çok iş yapar..
emre6117
09.02.2022, 20:56
Kouassi kesinlikle is yapar.
Yunus niye buralara düşmüş belli, sanırım beynine giden kan seviyesi maç maç düşüyor
Hüseyinle Serkana dikkat edin herkese duracağı yeri işaret edip duruyor :)
serdaracıl
09.02.2022, 20:57
Kouassi kesinlikle is yapar.
Aynen
Oğuzhan Fidan
09.02.2022, 20:58
Sarı kart siyahlı oyuncu. Dengesiz ve tehlikeli giriyor
Mehmet Yılmaz nasıl top oynamış ya.
Kadir Aydın
09.02.2022, 20:58
Ahmetcan‘i daha dogmadan gömdünüz helal olsun.
Nasil kasitli bisey yok. Direk kirmizi. Serefsiz.
Ulan Mehmet Yilmaz odundun, hala odunsun. Bisey yokmus.
Kouassi bu takımda banko oynar. Aman serkan dikkat et, tamam yetenek az ama bu cocugu seviyoruz, bak yapmayan arımız. :))
memozcan
09.02.2022, 21:00
hoca serkana sürekli duracağı yeri gösteriyor..
hocam onun duracağı yer maraş caddesinde dolmuşların yanaşacağı ceptir.. bahçecik dolmuş durağı!!!
kaçarava
Yunus ve Murat sahada kayboldu. Rakip orta sahada alan kapatınca orada boşa adam çıkaramıyoruz. As oyuncular o sorunu yaşarken Yunus ve Murat'a pek kızamıyorum.
Murat cem kardesimaz top al iyisin sen becerirsin bu isi
sessizkral_1
bu yorumcu ne boş yaptı ya
birbiriyle ilk kez oynayan oyuncu grubundan nasıl çok iyi bir oyun bekliyorsun
fadigaTS
Denizlisporlular kasap gibi.Ama hakem kart vermeye korkuyor
SM-A528B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre Çömez
mehmet sus ya
Mehmetten maça konsantre olamıyorum.
denizlili oyuncuya bak..ş..r..fini seviyim..oyuncuya öküz gibi girmiş..birde ne var diye artislik yapıyor..
sığır..mal..sana da yaparlar birgün anlarsın..haysiyetsiz..
Yalniz Hocamizin cildirmasina bakicak olursak Konya macinda Serkan ilk 11 baslamaz gibi. Dorukhani izleriz sag bekte.
ÖmürKaradeniz61
Beyefendiye bak karambole gol attı diye aklınca kameraya ters ters bakıp taraftarına çakasatıyor. Yahu gönderin şunu ya haketmiyor bu formayı.
Doğukan Uçan
hakem kart vermiyor
Mert Pasa
09.02.2022, 21:01
Ucuz atlatti Serkan,hala kasit yok diyor adama bak yahu
Murat cem enis ve kouassi iyi gibi duruyor şimdilik
Yusufta çok dengesiz biri, neredeyse isabetli pası yok, bir insan kendini hiç mi geliştiremez
iso_4939
09.02.2022, 21:01
Ilk onbir oyuncusu sadece kuassi
düşünmeden oynuyor gençler
harala gürele
Fanatik34
09.02.2022, 21:02
Sonra Wakayeme´ye niye bu kadar Para verilir mi derler!!!! Yedekler dökülüyor...sorumluluk alanda yok, Kouassi haric, on da top gelmiyor
Doğukan Uçan
murat cem ve yunus orta sahada kayboldu
lazibere
Berat yemin ederim varya senden sebep maçı izlemeyi bırakacağım. Ne berbat bir herifsin sen ya
Sus artık be adam maçı kapatacağım artık
Sefa Murat Dokuz
09.02.2022, 21:03
Berat 25 cm yanındaki arkadaşına çarptırdı pası :) Artık nasıl güleceğimi şaşırıyorum buna.
yatmaztara
3 senedir murat cem metin akpınar'ı izliyorum hiçbir şey göremedim
Nihat Güneş
Kouassi haricindekileri izlemeye gerek bile yok. Adama da top gelmiyor.
Berat
Huseyin
Yunus
Yusuf
Serkan
M. Cem
Ismal
Asiri vasatlar.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yavuzbaha
Beratı mandal leğen felan bişeylerle takas etmek lazım
sessizkral_1
Yalniz Hocamizin cildirmasina bakicak olursak Konya macinda Serkan ilk 11 baslamaz gibi. Dorukhani izleriz sag bekte.
bencede dorukhan-ömür-uğurcan dan yana kullanılacaktır yerliler
Varlıbaş61
Yusuf Erdoğan’a helal olsun valla. Bizde nerde bıraktıysa ordan devam ediyor (!)
halilaziz61
09.02.2022, 21:04
Yusuf Erdoğan’a helal olsun valla. Bizde nerde bıraktıysa ordan devam ediyor (!)
Ahhahaha
Timur Mikhail
09.02.2022, 21:05
Yunus ve Murat Cem out baka ve siopis in işte o zaman takım iyi oynar, şuan orta sahamız leş.
serdaracıl
Murat cem tek bir topu ileri oynamadı. Topu alır almaz yüzünü hemen bizim kaleye dönüyor
lazibere
Bu herifler nasıl Trabzonspor yedeğinde bekleyebilir ya. Kafayı yiyeceğim,
Eline bir firsat gelmiş oyna ve kendini göster, Trabzonspor'a bir hayrın olmayacak bunu biliyoruz da, belki seni süper lig'den bir takım alabilir seneye falan. Insan hiç mi kendini sevmez..
Berrat
M. cem Akpınar
Serkan
Huseyin
Yunus
Yazıklar olsun ya yazıklar olsun size emek veren insanların emeklerine yazık.
Mehmet Fatih Yavuz
Yalnız harbiden Yusuf kontralar dışında set oyununda bir iş görmez.
Bu nasıl top konrtolü. :)
Sefa Murat Dokuz
Bilmiyorum farkında mısınız ama 20 dakikadır orta sahayı geçemedik(!)
Ahmet Hamza
09.02.2022, 21:06
Murat Cem süper ligde sadece Trabzon’da oynayabilir. Sebebi de belli.
Yunus Emre SEYHAN
Murat Cem, herhangi PTT ligi takiminda dahi süre alamaz.
Neden takımda tutuluyor ? Olmayacağı belli.
Bu kouassiye pas vermek yasak mı? Bizim uşaklar lobi yapıyorlarsa o işi geçsinler. Tüm paslar yusufa.
Orta saha felaket. Yunus ve Murat hiç yok tüm yük Berata binmiş durumda Beratın da formu malum.
Nihat Güneş
Yusuf Erdoğan’a helal olsun valla. Bizde nerde bıraktıysa ordan devam ediyor (!)Efecanla istatistik kiyasi yapanlar vardi tam kafayi yemelik.
Mümkünse konya maçında oynayacak kimse girmesin hadi maximum bakasetas oda hastalık sonrası tempo yapsın diye
Mehmet Yılmaz’ı dinlemek ızdırap yav bildiğin
Kouassiyi futbola kusturmez insallah sahadakiler. Adam diyodur buladar yeteneksizle ayni takima nasil dustum. Yalniz as kadroda wakameyi aratmaz gibi.
iso_4939
09.02.2022, 21:07
Koassi icinden insallah bunlarla oynamam diyordur
memozcan
09.02.2022, 21:07
kol bozuk sanırım.. ileri tuşu çalışmıyor olabilir.. topu alan geri dönüyor!!
Hüseyinle Serkan :) Elleri hiç durmuyor.
Sefa Murat Dokuz
09.02.2022, 21:08
Berat’ın şu pozisyonda topla geriye dönmesi, beyin olarak da Trabzonspor’a ait olmadığını gösteriyor.
Bitmiş bu
kaçarava
As, yedek, genç, yaşlı... Rakibin önde baskısına karşı pas yapma sorunumuz kronikleşiyor.
Mert Pasa
aha Berata penalti yaptilar
tristram
berat oyun zekasi olarak da cok kotu.adam ceza sahasi icinde kaleye donerek vucut calimi atmaya calisiyor.
fadigaTS
09.02.2022, 21:09
Enis ve kouassi iyi
Ahmet çok iyi, allah nazardan saklasın. Umut vaadediyor. Enis te kumaşı iyi
belli ediyor.
sahadaki kadronun en önemli sıkıntısı
saha içi liderinin olmaması
herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor ama aceleyle ve düşünmeden
Mehmet Fatih Yavuz
09.02.2022, 21:09
Berat'a kızıyorum ama orta sahada Yunus ve Murat Cem hiç yok. Tek başına orta sahada çocuk.
Bir şey söylemek de olmaz yani!
AYYILDIZ
09.02.2022, 21:10
Muratcem ve Berat çıkmalı. Enis’i beğendim.
Timur Mikhail
09.02.2022, 21:10
Bu Berat kendini rakip ceza sahasında sandı sanırım o nasıl bir hareketti oyle ?!
Mehmet Yılmaz'ın mikrofonu kumandadan nasıl kapatıyoruz?
kaçarava
09.02.2022, 21:11
Berat'a kızıyorum ama orta sahada Yunus ve Murat Cem hiç yok. Tek başına orta sahada çocuk.
Bir şey söylemek de olmaz yani!
Orta sahada herkes rakibin kucağında bekliyor. Paslar da yavaş olunca tamamen tıkanıyoruz vee hoopp geri pas. Oyuncular değişiyor sorun değişmiyor.
memozcan
gerideki 6 kişiyle halı saha turnuvasına katılsan sonuncu olursun..
lazibere
Tiksindim
Lider takımın yedekleri bile olsa ki bir çoğu as kadroda oynuyor
Bu anlayışınızdan tiksindim
Siz bu formanın renklerini hak etmiyorsunuz
2 lig son sırada ve yedeklerle çıkmış Denizli'ye , Trabzonspor'dan aylık en az 200 bin lira alan genç çocuğu eğer top oynayamıyorsa defolsun gitsinler.
yorumsuz6117
Berat ilk geldiğinde neydi şimdi ne, bitik net..
fadigaTS
Mehmet yılmazın yorumculuğu da futbolculuğu gibi
Bütün mevzu orta saha kençler. Yunus ve Murat felaketler.
Transfer sezonu bittiya Yunus yine les atmaya devam ediyor
Gokhlayeh
09.02.2022, 21:12
Takımda iyi oynayan kimse yok. As takıma girebilir izlenimini verenler sadece Ahmetcan ve Kouassi.
Zafer Fidan
09.02.2022, 21:12
Iki mesajdan biri Mehmet Yilmaz ile ilgili. tamam anladik :D
fadigaTS
09.02.2022, 21:13
Iki mesajdan biri Mehmet Yilmaz ile ilgili. tamam anladik :DAma mehmet bir türlü anlamadı :)
Enes, Ahmet Can ve Yattara hariç hepsi BAL ligi topçusu. Yazık çok yazık. Özellikle M. Cem-Berat-Hüseyin-Serkan’a sözleşme fesih gerekir. Bomboş futbolcular.
Mert Pasa
1-1 olursa penaltilara kadar bu maci cevirebilecek bir enerji goremiyorum,insallah 2-0 olur
trbzonsporlu
koassi harici konya maçında bu sahadakilerin hicbirinin oyuna girmesini istemem
ÖmürKaradeniz61
09.02.2022, 21:14
Yatın kalkın ne olduğunu anlamadan açtığımız puan farkına dua edin bu yedeklerle Allah korusun yani. Birde Bakasetasa laf ediyor Trabzonspor taraftarı Allah akıl fikir versin.
serdaracıl
Takımda iyi oynayan kimse yok. As takıma girebilir izlenimini verenler sadece Ahmetcan ve Kouassi.
Enis de iyi gibi sanki
Gokhlayeh
Berat + Murat Cem + Yunus = 0 Hırs
erolizmts
Beyler 1 gol attık daha ne bekliyorsunuz? Klasik futbolumuzu oynuyoruz söylenmenin alemi yok. Bunalım takılacağız işte. Attık golü ve böyle bitirmek tek hedef. Skorun üzerine yatıyoruz işte. Sanki A takım oynadığı futbolla bizi mest ediyorda yedeklere söyleniyoruz!!
lazibere
09.02.2022, 21:15
sahadaki kadronun en önemli sıkıntısı
saha içi liderinin olmaması
herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor ama aceleyle ve düşünmeden
Bu heriflerin bu şekilde salak salak dolanmalarının nedeni de Avcı'dır. Göndereceksin, tutmayacaksın kadroda bunlar fayda değil zarar verirler. Yunus mallı 'imiş . Berat'mış
Berat'ın bir sonraki durağı 2. ligde gençlerbirliği olur. Bakın Süper lig demiyorum... Yunus da Denizli'ye gidebilir. Murat Cem ise, beklemekten sıkılmamışa benziyor ki, dolanıyor sahada. Yemin ederim halı sahada kadroya bile almam bunları.
El Cordobes
09.02.2022, 21:15
Hakkını yemeyeyim, Hüseyin ve Yusuf denizlispor un ilk 11 inde rahatlıkla oynar. Serkan ve İsmail ilk 11 e giremez ama 21 kişilik kadroda yer bulurlar.
Yani bu arkadaşlar futboldan her türlü şekilde para kazanırlar, hem de bizim tahayyülümüz dışında paralar alırlar. İşsiz kalmazlar. Gözünüzü seveyim salın şu adamları. Burada olmadı, olmuyor, olmayacak...
Bu arada Yunus için aynı şeyleri diyemeyeceğim. Yunus anlamamakta ısrar ediyor sanırım ama futbol onu bırakmış, onun da futbolu bırakması lazım.
Berat dan en kısa sürede kurtulmak lazım. Adam yedek kadroda bile sırıtıyor. Bu nasıl iş.
lazibere
09.02.2022, 21:16
45 dakka da topla en çok oynayan oyuncu Türkmen ama Denizli ceza sahamıza 20 defa girdi. Biz ise bir kere bile giremedik. Duran top olmasa 18 in etrafına bile yaklaşamadık. Bundan utanç duyulur. İnşallah kimse izlemiyordur bu rezil takımı
Nihat Güneş
Yalniz Ugurcan dan sonrasi kara delik kale icin.
Erce bu takimin kalecisi degil.
Sefa Murat Dokuz
Erce 5, Maç temposu hiç yok, yan topları vasat altı. Kötü kaleci asla değil. 1. Kaleci olmaz.
Serkan 4, Vasat.
Hüseyin 6, gol şansa çarptı girdi ama eleştirilere katılmıyorum. Kötü oynamadı ilk yarı.
Ahmetcan 7, baya sakin, işini yaptı.
İsmail 3, fiziksel olarak bitik.
Berat 2, kendini aşırı beğenmiş ve sıfır mücadele. Her atakta rakiple temasa başka arkadaşının girmesini bekliyor, dikkatli izleyin kendisi geri kaçıyor. Tüm ikili mücadelelere murat cem girdi.
Murat Cem 5, vasatın bir tık üstü.
Yunus 4, şu maçta bile etki edemiyor. 20-45 dk arası rakip sahada 10 saniye pas yapamadık. Tutunamadık.
Kouassi 6, diri oyuncu. Bu kazmalarla kendini gösteremez.
Yusuf E. 5, tekniği çok zayıf malesef ancak hamle oyuncusu kontra oyuncusu olur.
Enis D. 6, Potansiyel vaad ediyor.
Sefa Murat Dokuz
09.02.2022, 21:17
45 dakka da topla en çok oynayan oyuncu Türkmen ama Denizli ceza sahamıza 20 defa girdi. Biz ise bir kere bile giremedik. Duran top olmasa 18 in etrafına bile yaklaşamadık. Bundan utanç duyulur. İnşallah kimse izlemiyordur bu rezil takımı
+1
Murat Cem'in oynadığını burada yazılanlardan öğrendim. Burada bu çocuğu çok öven insanlar vardı hatta bakasetasın yerinde oynasın falan deniliyordu :)
Arif Timurcioğlu
Muratcem'den daha iyisini beklerdim onun dışında herkes beklediğim gibi. Serkan, hüseyin, ismail, yusuf aynı. Bu arada Abdullah Hocayı tebrik ederim bu kadar canlı bombayı oynatıp oyuna karakter koyabiliyor.
Devrim Arslan
Ben kalecide kaldım ugurcan giderse erceyle kanser olabiliriz
Sefa Murat Dokuz
09.02.2022, 21:20
Beyler 1 gol attık daha ne bekliyorsunuz? Klasik futbolumuzu oynuyoruz söylenmenin alemi yok. Bunalım takılacağız işte. Attık golü ve böyle bitirmek tek hedef. Skorun üzerine yatıyoruz işte. Sanki A takım oynadığı futbolla bizi mest ediyorda yedeklere söyleniyoruz!!
3. Ligin biraz oyun yapısı ve ligin üst sıralarında bir takım bile şu an sahadaki kadroya karşı oyun üstünlüğünü alabilir. Gerçekten utanç bu.
Denizli’nin kadrosundan da 4-5 as oyuncu yedek bu arada.
Murat Ceme Beratin, Serkanin güvenli oyun hastalığı bulaşmış. Kocaelide böyle değildi bu çocuk. Al ver var, pası var daha fazlasını bekliyordum. Sadece topu aldığında değil almadan öncesi de problem gitmiş rakibin arkasında bekliyor. Hiç mi Hamsik izlemiyor bu adamlar nerede top istiyor görmüyorlar mı?
Arif Timurcioğlu
09.02.2022, 21:21
3. Ligin biraz oyun yapısı ve ligin üst sıralarında bir takım bile şu an sahadaki kadroya karşı oyun üstünlüğünü alabilir. Gerçekten utanç bu.
Denizli’nin kadrosundan da 4-5 as oyuncu yedek bu arada.
Oynatsalardı aslarını neyine güvendiler.
Erce - pek iyi gözükmedi
Ismail - kötü
Ahmetcan - iyi
Hüseyin - cabaliyor, cok is düstü, topu kimse oyuna sokmak istememesinden dolayi her top ona atiliyor ve göze batiyor bu, onun sucu degil
Serkan - dogru tek bir pas verdigini görmedim ileriye, sorunlu
Berat - Murat Cem ile Yunus hic top almadilar, bütün yük ona ve Hüseyin'e bindi top dagitmada. Bundan dolayi göze batiyor sorumluluk aldigi icin, cünkü hata da yapti bir iki kez
Murat Cem - hic yok macta
Yunus - hic yok
Kouassi - cabaliyor, top ona hic gelmedi nerdeyse, iyi gibi görünüyor
Yusuf - cabaliyor, tek isleyen yer onun bölgesi oldu su ana kadar
Enis - cabaliyor, ama ona da top hic gelmedi, iyi gibi görünüyor
sakosako
09.02.2022, 21:23
oyuncular formsuz beyler daha bu çocuklar kaç maç oynadı bu sene, bide takımda iletişim problemleri var yeni oyuncular olduğu için. çok ciddiye alınacak bir maç değil halısaha maçı niyetine izliyorum şahsen, kazanalım yeterli. kouassi form tuttuğunda çok iyi alternatif olacak tam bizim ligde iş yapacak topçu tipi, zaman zaman wakayı kesebilir. enis çok hareketli, rakibe basması vs. bayıldım, daha da iyi olacak. ahmetcan'ı hugoyla veya denswil ile beraber oynadığında yorumlamak daha doğru olur. diğerleri zaten bildiğimiz adamlar, ortalama. muratcem'i galiba joker oyuncu diye tutuyoruz sakatlık vs. olduğunda nicel olarak bir alternatifimiz olsun diye, bence muratcemden bir beklentimiz yok yani gelişmesini beklediğimiz bir oyuncu değil, fm diliyle hamle oyuncusu - yedek oyuncu gibi.
Sefa Murat Dokuz
Mesut Bakkal ligde kalma savaşı verdiklerini, ligin daha önemli olduğunu söyledi.
Maçtan çok umut beslemedikleri için böyle bir şey yapmaları normal.
Trondsen orta sahaya girse onu izlesek keşke.
lazibere
Avcı , sanırım kırmadığı rekor olan en çok 1-0 maç kazanan hoca rekorunu kırmak istiyor. Şu anda averajla 3. sırada:))
Size yemin ederim ki, Bu çocukların yapmak istedikleri ile as kadronun yapmak istedikleri arasında fark yok. Ana kadroda böyle oynuyor aradaki fark kadro kalitesi. Demek ki, Avcı istiyor böyle oynamalarını, adam hala altyapı hocası gibi 11 e koyduğu oyuncusuna maç içinde sürekli nerde durması gerektiğini anlatıyor. Ama biz ekran başında sinir krizleri geçiriyoruz.
Biliyorum birileri şimdi bu maçı ciddiye almıyorlar diyerek bahane sayacak burda
yahuuuu
Bir yedek oyuncunun bu maçı ciddiye almamam lüksü yoktur. Buna ihanet denir ya.
Maç sonrası Hocamız ''' 2. ligin en sağlam ve en ortalı ve driplinkli oyuncularına sahip bir kadro ile mücadele ettik, rakibimizin nasıl oynayacağını çalışmıştık , ona göre tedbirler !!!! aldık ''' falan filan sayarsa şaşmayın
bekliyorum
Mert Oğuzlu61
Murat Cem ve Yunus acilen çıkmazsa 2. yari başımız belada demektir. Yunus resmen küfür istiyor, bir insan bu kadar mı gamsız olur ?
Trondsen ve Kerem girsin.
Sefa Alış
Oyun zekasında problem olan çok adam var 11'de. 4-5 kişi Hamsik etmiyor.
ahamitokutan
09.02.2022, 21:24
ikinci ligde düşmemeye oynayan denizlispor a karşı bile aynı ezik saçma oyunu oynuyoruz. sürekli defans oyuncuları ve kaleci arasında geri paslar saçma sapan top kayıpları. ayıptır abi ya. ramos hüseyinin mabadıyla şans eseri attığı mikemmel gol olmasa öne geçeceğimiz yoktu. U-19 ile çıksak güle oynaya yenmemiz gereken takıma karşı da böyle leş oyun oynamamalı Trabzonsporun yedekleri.
CaptanBarbosa
09.02.2022, 21:24
Takımda kanatlara oynamama hastalığı gördüm ilk yarı, inatla boştaki bek oyuncusuna top atmıyorlar, ortada sıkışıp durdu oyun. Orta sahadakiler de leş atınca, ortaya leş gibi bi oyun çıktı.
Berat her zamanki gibi sorumluluk almıyor, hayalet gibi dolaşıyor.
Muratcem vasat, yunus futbolu bırakmış.
Yusuf bildiğimiz gibi 0 oyun görüşü, at önüne koşsun ne top tutar ne top kullanabilir.
Serkan ve ismaile diyecek bişey yok zaten baya vasatlar.
Ahmetcan ve enis potansiyel vaad ediyorlar ama extra göremedik.
Hüseyin bildiğimiz hüseyin, durur durur bi pas hatası yapar gol yeriz asla bu takımda yedek bile olamaz.
Erce normalinin altında bi görüntü verdi..
Diğer gençleri görelim oyna devam şimdilik.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lazibere
09.02.2022, 21:25
Güvendiler ki, sahada ezdiler ilk yarıda
sakosako
09.02.2022, 21:26
berat - yunus out
taha - kerem in
2'yi attıktan sonra kouassi out - batuhan kör in
serdaracıl
09.02.2022, 21:26
Değişiklik var mı
Enes Başkaya60
09.02.2022, 21:27
Trabzonspor'un yedekleri böyle oynamıyor...
Ne kadar abarttınız ya...
Abdullah hoca'nın oyun mentalitesi bu...
Önce bunu anlamak lazım...
serdaracıl
09.02.2022, 21:28
Al işte ya
lazibere
Bunlara aylık 5 bin lira maaş verecen, Minibüsle eve gidip gelecekler. En kötüsü aylık 50 bin lira maaş alıyor bunların. Ne izliyoruz biz. Güya gençlerimiz var diye gururlanacağız öyle mi? Madem hazılık maçı kıvamında, bir tanesi öne çıkacak ve ben burdayım diyecek. Enis Destan haricinde kimse benden geçer not alamadı. geçen sene de alamamışlardı, şimdi de alamadılar, seneye de alamayacaklar
yorumsuz6117
Kouassi'nin ince bilek hareketleri var..
Ulan nasıl kasıtlı değil.
Sefa Murat Dokuz
09.02.2022, 21:29
As kadrosu TFF 1. Ligde son 10 maçta 1 galibiyet aldı.
Ligde sondan 1. Sırada Denizlispor.
Adamların yedekleri oyunu bizim yarı sahaya yıkabiliyor :)
Hala 1-0 öndeyiz kafasında olanlar var.
Erce, Huseyin, Serkan, Ismail, Muratcem, Berat ve Yunus berbat. Erce haricinde bu futbolcularla derhal sozlesme feshedilmeli. Bunlar kadroda yer isgal ediyorlar.
Yunus'un ani ataga cikarken ayagina doladigi topta cildirdim ekran basinda. Enis fena gozukmedi, potansiyelli sanki. Kouassi'nin bastaki driplingi cok lezzetliydi. Iyi topcu. Ahmetcan genc yasina ragmen Huseyin'den fersah fersah onde.
2. yarida Muratcem'in yerine Kerem, Yunus'un yerine Bakasetas, Yusuf'un yerine Batuhan, Huseyin'in yerine Taha ve Serkan'in yerine Peres hamlelerini bekliyorum. Ismail'in yerine Trondsen ve Berat'in yerine Siopis de girebilir.
Bu herifler birini sakatlamasa bari.
Sefa Murat Dokuz
09.02.2022, 21:31
Denizli bizden daha iyi çıkıyor defanstan.
Kadir Aydın
09.02.2022, 21:31
Maci izleyemiyorum. Yorumlarda takildigim konu biri Murat Cem iyi diyor öteki gömüyor.
Bir karar verin.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Defans da topu ileri aktaramıyor ki pas atamıyor adamlar. Orta zaten hiç yok.
lazibere
09.02.2022, 21:33
Bu Berat'ın el kol hareketleri ile millete talimat vermesine var ya deli oluyorum. Kimsin lan sen, bir b...ok yapıyormuş gibi
Fanatik34
Abdullah Avci´dan resitaller...mac 1:0 ya, 70 e kadar bekleriz yine
Arif Timurcioğlu
Yok yahu abartmayın, bireysel hatalar hariç oyunumuz iyi.
hofsaale
serkan hüseyin muratcem almanya 3. liginde oynayamaz ama Trabzonsporda yedek olarak tuttuluyor...bunlar yetenksiz oyuncular...bunlarla kazansan ne olacak....
koy genc birini...belki oyuncu kazanirsin....
Nihat Güneş
09.02.2022, 21:34
Ismail Kouassi yi futboldan soguttu yeminle.
CaptanBarbosa
09.02.2022, 21:35
Maci izleyemiyorum. Yorumlarda takildigim konu biri Murat Cem iyi diyor öteki gömüyor.
Bir karar verin.
Gesendet von iPhone mit TapatalkExtra hiç bişey yapmıyor, gelen her topu yana veya defansa dönerek futbolcu olunmaz.
Ahmet Taşçı
09.02.2022, 21:35
Daha fazla sorumluluk alıp, Top istese bu Murat Cem'den çok iyi bir rotasyon oyuncusu olur, bilinçsiz hiçbir hareketi yok.
Sefa Murat Dokuz
09.02.2022, 21:36
Bravo Erce
yorumsuz6117
Çeçenoğlu istiyor..
Ekrem D.
Erce efsane, bu cocuga yetersiz diyenleri anlamiyorum. Gecen senelerde de kupada cok ciddi katkilar vermisti.
Bravo erce, böyle olcaksın. Biz böyle alıştık uğurcandan.
ÖmürKaradeniz61
Bir karar verin.
Ne iyisi hocam bunlar ortasaha ise Hamsik nedir. Ne pas atarlar ne şut dümdüz sağa sola koşan adamlar. Yaşları da genç değil kaç senedir oynuyorlar gram gelişme yok.
lazminator61
09.02.2022, 21:37
Berat Serkan HT4 ve Ismail yetersiz oglu yetersiz
Nihat Güneş
09.02.2022, 21:37
Su altyapida Ismail kadar oynayacak bi bek yok mu yani.
sakosako
09.02.2022, 21:39
94 numaralı lavuğun hala kart görmemiş olması mucize
Hadi Murat bir iki aksiyona girdi yine. Yunus hiç yok ya hu.
iso_4939
Yemedenrahat edemeyiz
yorumsuz6117
Değişiklik yapmayarak golü çağırdı Avcı..
Nihat Güneş
Bak bak Ismail e bak.
Mehmet Fatih Yavuz
Çok izin verince olacağı buydu. Abuk sabuk bir gol oldu.
Cecenoglu istiyor maçı belli. Degisiklikler gelsin artık.
bahadır2561
09.02.2022, 21:40
Adaya veda eden ilk isim Erce
ahamitokutan
hocam sana birşey demiyorum ya. gol yiyene kadar bekliyorsun
Enes Başkaya60
Denizli'nin hak ettiği bir gol oldu...
Arif Timurcioğlu
İsmail aynı rakip farketmiyor.
lazminator61
böyle gol mu yenilir yuuuh.
CaptanBarbosa
Yani şu yunusun 58 dakikadır sahada olması mucize, ben dayanamadım hocam sen nasıl dayandın yahu
lazminator61
Yani şu yunusun 58 dakikadır sahada olması mucize, ben dayanamadım hocam sen nasıl dayandın yahu
yunus cok büyük bi kazik
gurur6134
Ercenin boyu kaleci icin kisa bunun dezavantaji buyuk
yavuzbaha
Değişiklik felan gelmesin abi,bu kadro bu denizliyi eleyemiyorsa varsın elensin
kaçarava
09.02.2022, 21:41
İyi futbol oynamamaya yemin mi ettik anlamıyorum ki. Yan pas geri pas maç bitmez, bitmiyor.
Ahmet Taşçı
Erce hep böyle tuhaf goller yiyor :)
Sefa Murat Dokuz
Yiyeceğimiz belliydi.
Bu maç artık bazı adımların atılması için uyanış olmalı.
Berat’ın yaptırdığı orta, İsmail’in çeçenoğlu’na yapmadığı baskı.
Bu adamlar kadro dışı bırakılmalı. Sezon sonuna kadar. Bunlarda utanma yok.
Bunlar Trabzonspor formasını giyemez. Bu forumda da Trabzonspor’u anlayamamış çok çapsız var.
Denizlispor’a oyun olarak ezilmeyi pişkin pişkin izler bunlar.
Hastalık gibi biz gol yemeden adam değiştirmiyoruz
iso_4939
1 yersek mac gider diyordum
Yeminlen şunu amatör futbolcu yapmaz adam solda bomboş altı pasın içierisi adam dolu ama İsmail artık adamımı görmüyor nedir.
CEMEFKER
09.02.2022, 21:42
Yunus Mallı:" Takımda kalıp şampiyonluğa katkı vermek istiyorum..."
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lazminator61
09.02.2022, 21:42
Yunus ve Berat kosmiyor. Ismail zaten futbolcu degil. Yusuf erdoganda dandik
Biz bu yusuf u neden geri aldık?
Nihat Güneş
09.02.2022, 21:43
Yunus Mallı:" Takımda kalıp şampiyonluğa katkı vermek istiyorum..."
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiPrim ayagi vardir. Herifi sahaya silah zoruyla atmislar gibi acayip nefret ettim kendisinden.
Sefer A.
Erce efsane, bu cocuga yetersiz diyenleri anlamiyorum. Gecen senelerde de kupada cok ciddi katkilar vermisti.
ahahahahahahahahHAHAHAHAHAHAHAHAAH
sakosako
atarız bir tane daha ama sıkıntı şu, yemeyeceğimizin garantisi yok
Arif Timurcioğlu
Yeerrce müthis kaleci yau maç sonu iyi seviniyor kjahjkahakjah siktirin gidin lan Ugurcan sonrasi eldeki kalecilere güvenelim diyenler
SIKTIRIN GIDIN
Ben ardaya güveniyorum.
lazminator61
09.02.2022, 21:44
Yusufu aldik, ondan sonra Kasimpasa Galibiyet seriye bagladi, 5 mac Kazandilar üst üste. Bosuna aldik
kaçarava
3 kişi 1 adamdan top alamadı ya.
Nihat Güneş
Biz bu yusuf u neden geri aldık?Istatistikleri iyiymis ha bir de solbek ozelligi varmis bilenler oyle soyledi :)
Reha Asan
20li yaşlardaki sözde gençlerle, hala form tutmasını beklediğimiz mallı ile ancak bu kadar.
he maçı vermeyiz rahatım.
ama şu Yunus mallıya verilen para yazık günahtır.
Sefa Murat Dokuz
Özer isimli futbolcu’nun 62 dk’lık performansı > Berat+Yunus Mallı
serdaracıl
Yunus mallıya güle güle
İsmail köybaşıya verilen her tl ziyan. Yunus mallı zaten rezalet
BlackPanther
Alper Ulusoyun a... ç...
Oğuzhan Fidan
Tamamen yedek kadroyla çıkmak iyimi bence iyi. Bakasetası mecburen aldı oyuna ama içerde kim var başka ? Siopiside al bari orta sahayı tutsun iyice
lazminator61
sahda tek futbolcu kouassi
Malliya hizmetlerinden dolayı teşekkür edip yolla.
Hamza Yilmaz
09.02.2022, 21:45
Rezil bir ilk 11 ile ciktik. Sonuc normal.
BlackPanther
İsmail köybaşıya verilen her tl ziyan. Yunus mallı zaten rezalet
İsmail Köybaşı oynuyor mu?
lazminator61
su tipsiz yunusa bakin. 1.5 Milyon € och yasasin
Ekrem D.
Yeerrce müthis kaleci yau maç sonu iyi seviniyor kjahjkahakjah siktirin gidin lan Ugurcan sonrasi eldeki kalecilere güvenelim diyenler
SIKTIRIN GIDIN
Yoneticiler?
tristram
ismailin kanadi otoban oldu.
Bunu diyecegim hic aklima gelmezdk ama Parmak bu Malliyi 100e katlar o derece yani
kaçarava
Rakip baskı kurmak istediği zaman kuruyor. Biz de rakibi uyuttuk diyoruz.
Sefa Murat Dokuz
09.02.2022, 21:46
Hakem rezalet
serdaracıl
Sabahtan beri aynı şeyler. Hakem ayakta uyuyor
bahadır2561
..
Semih AYDIN
Yusuf Erdoğan neden alınır ki
Hamza Yilmaz
Hüseyin‘i ikidir ziplatiyorlar
lazminator61
yaw cildircam. Berata lütfen bakin, adam ne yapiyor ?????? Derhal Kadro disi
Giallorossi
Adam bala gol atmis 100 kez cevirse o top öyle girmez. Erceyle alakasi yok
BlackPanther
Murat Cem Akpınar çöp. Hiç bir katkısı yok
AKSOY_61
Yok abi bizim rahat maçımız olmayacak ne aslarla ne yedeklerle. Maçtan önce kesinlikle bir önceki kupa maçındaki gibi berbat oynayıp Denizliyi eleyecegimizi dusunuyordum.
Berbat oyunu tahmin etmek zor değil bizim alıştığımız durum.
Yalnız aşırı derecedeki pas hatası durumu ilginç geldi
Adamlae 2 mt ötedeki arkadaşına top atamayacak vaziyette
İyi şeylere gelirsek sadece koassi başka bişey yok
Reha Asan
09.02.2022, 21:47
Yusuf yaaa gelsin yaaa ne olacak yaaa yedekte durur yaaa kendini geliştirmiştir yaaaa.
geldiğinden bu yana ne yaptı bu arkadaş.
BlackPanther
Yusuf Erdoğan neden alınır ki
Şu ana kadar hiç bir olumlu hareketini göremedim
Sefer A.
Ben ardaya güveniyorum.
Ya âbi yok ne güvenmesi yaaa... sampiyonlar liginde 0 çekelim istiyorsan güvenebilirsin tabi...
Erce'ye de güveniyordu herkes, güvenelim de patlayalim,, ligde bile patlariz 10.hafta lige havlu atariz
Sampiyon olalim da neyse, ama benim derdim avrupa, eldeki kaleciler Avrupa liginde Konferans liginde bile is yapmaz
Arda gitsin kirâlik oynasin bir yerde, sonra gelsin kaleyi alsin, 1461 de olabilir sorun degil gitsin oynasin
Yusuf bir ikili mücadelede ayakta kalabilirse kurban kesmek lazım
naimbektas6161
Ahmet Can dan olur
Kouassi iyi
Berat neden yürüyerek oynuyor anlamıyorum
kaçarava
09.02.2022, 21:48
Korakor mücadelelerde ne oluyorsa oluyor top rakibin önunde kalıyor. Bu da kronik.
fizik olarak eziyorlar bizi..
bak bak bak el kol herşey var..
bizim murat cem berat..yusuf falan siz de sert oynuyacanız oğlum ..
aslara gerek olmasın..
alpermazz
09.02.2022, 21:48
İsmail Köybaşı ve Yunus Mallıda acaip büyük gol yedi yönetim. Futbolcu bile değiller. İsmaili izleyin hep kanadından gelen adamı başkasına gösteriyor tut diye. Korkuyor resmen.
İsmail Köybaşı oynuyor mu?
Oda aynı şeyi düşünüyor
BlackPanther
09.02.2022, 21:49
Murat Cem Akpınarın hiç bir olumlu hareketi yok. Hocam!
Oğuzhan Fidan
Özer var Denizli’de adını kasap olarak değiştirdim
Sefer A.
Adam bala gol atmis 100 kez cevirse o top öyle girmez. Erceyle alakasi yok
boyu kisa, sirf ondan sebep kalede siritiyor yan toplari da berbat,,, yalandan yere savunmayin sunu yaa maç basindan beri kaç hatâ yapti sayamadim...
MuratCem niye oynamiyor anlayan anlamistir umarim... bizim yerliler rezil kere rezil, zerre forma hak etmiyorlar
memozcan
mustafa çeçenoğlu bizim takımın tamamından iyi oynadı..
lazminator61
berat 5. Lig topcusu. Yunusu Denizlide birakin. Yusuf nicin alindi ?
serdaracıl
09.02.2022, 21:50
Enis ne alaka?
yatmaztara
09.02.2022, 21:51
Ahmetcan'ın beli ağır dönüyor. Yine de enseyi karartmamalıyız Trabzonspor'umuzun 4. stoperi olabilecek bir çapı var.
lazminator61
murat cem, Berat, Yusuf, eziliyor,
Giallorossi
Ulan adam 5 saniyede asist yapacakti
Puhaç nereye geçti sol açıktaymış
CaptanBarbosa
09.02.2022, 21:52
Puhaç nereye geçtiSol ön
Varlıbaş61
En baştaki adam ofsaytı bozuyordu sanki ?
lazminator61
2 kaliteli adam girdi gol atdik, malesef ofsayt
serdaracıl
09.02.2022, 21:53
İsmaile bak sen ya
kaçarava
İsmail rezil oğlu rezil. Hocam çıkar şunu ya
Sefa Murat Dokuz
Çeçenoğlu Berat’ın yanından taksi gibi geçiyor. Rahat rahat orta yapıyor.
Abi hoca nasıl izliyor bunu?
İsmaili taç atışı ne öyle ya :)
ahamitokutan
takımın hali içler acısı
memozcan
09.02.2022, 21:54
benim bildiğim ömer şişmanoğlu fişi çeker..
Salih Kara
Belalımız Ömer Şişmanoğlu oyuna girdi
gurur6134
Siopis girmeli acil orta saha yok resmen
Sefa Murat Dokuz
09.02.2022, 21:55
Denizli de ümitlendi, asları sokuyor.
Arif Timurcioğlu
İsmaili taç atışı ne öyle ya :) Ne elini kullanabiliyor ne ayağını :]
memozcan
sahadaki 11 adamın aldığı maaşın 5 katı nwakemeye verilebilir..
Nihat Güneş
Yusuf Yunus Ismail gibi adamlari du kulube aldiran kisiyi cok merak ediyorum. Insallah Avci degildir.
hofsaale
gecmis olsun...ömer sismanoglunun bize gol atmadigi mac yok....
Ahmet Taşçı
Rakibin en çok göze batanı Özer kim diye bakiyim dedim tabiki Yurt dışı alt yapılı.
serdaracıl
Belalımız Ömer Şişmanoğlu oyuna girdi
Her tarafı bela olsa kaç yazar
lazibere
09.02.2022, 21:56
Sonra da ist. medyası bizi neden iyi konuşmuyor diye hayıflanırız. Korkunç komik bir durumdayız. :)))
Uzatmaya gider gibi. Atamayız..
lazibere
Net eleniriz...
Sene sonu rencide edilerek gömderilmesi gereken çok kişi var şu anda sahada
memozcan
ismail , berat ve ismini anmak istemediğim arkadaş benden hava topu alamazlar.. boyum 1,70!!
Nihat Güneş
09.02.2022, 21:58
Bu Yusuf pas atmiyor ya adam topa gelisine vuruyor kime giderse :)
lazminator61
Berat 75 dk ne yapti ? Pardon bütün sezon ne yapti ? Ne ilerde var ne geride ne top kapiyor ne dikine pas atiyor.
AKSOY_61
Gooolllll helal koaassiii
nee k.ydukkkkkkkkkkkk beeeeeeeeeeeeee
gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllll
Hüseyinle Sewrkan sürekli diğerlerine atacakları yeri gösteriyor :) yeminlen sinirlerim bozuldu :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.