Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Yeni Malatyaspor | Maç Sonucu
Fanatik34
07.01.2022, 23:26
Yanlışa yanlış demezsen, gün gelir küfürbaz olursun. Ben Trabzonspor taraftarıyım, Kimse bizden Fener taraftarı muamelesi yapamaz yaptırmayız..
Düşman belli, bize verilmediğini zaten biliyoruz ama benim topçum salakça hareket etmeyeceksen, dayak yiyeceksen de davanda haklı olacaksın.Ben yanlisa yanlis denmesine karsi degilim, bizzat yaparim. Evet Peres´i atarim ama Hüseyin´in pozisyonu gri iken, sana yapilani dile getireceksinki, haftaya Sivas macinda dogranmayasin! Yani Traboznspor taraftarinin su an, bizzat serefsiz Bizansin yaptigi algiya canak tutmasina karsiyim.
Misal , Antep macinda , macin basinda yapilan faul ve atilmayan Hugo konusuldu ama ertesi hafta, Adana Demir macinda birebir ayni pozisyonda verilmeyen penaltin konusulmadi...
lazibere
Heryerde Hüseyin Türkmenin Trabzonsporun galibiyetine gölge düşürdüğünü konuşuyorlar. Bu Hüseyinin problemi ne? Futbolcuyu yanında gördüğü an hareket ediyor hep.
Neden önceden pozisyonunu almıyorsun???
Hüseyin'nin Problemi, Zeka
Alanya maçında farklısını mı yaptı, kontrolsuz hareketten attırdı kendini, 10 kişi kaldık ve gitti 2 puan..
Bu akşam da 2 defa başına geldi birinde şansı yaver gitti ama diğerinde resmen hakeme penaltı vermesi için çaba gösterdi. Es kaza ayağı değseydi adam penaltı idi pozisyon
Hüseyin CANLI BOMBA dır
BlackPanther
Futbolcun salak olursa, Böyle konuşurlar işte. Büyük topçu farkı budur işte. Bir tane beyinsiz adam, bu akşam ki, eze eze oynadığımız futbolu konuşmalarına engel olup, hakem konuşturuyor.. Buna düpedüz sabotaj denir. Valla hazır transfer dönemiyken, gönderilsin bu türkmen, o genç çocuk oynasın en azından hata yapma lüksü var
Kupa maçında özellikle hem Ahmet Can Kaplanı ve Hüseyini izledim. Vallahi Ahmet Can Kaplan 1000 tane Hüseyin eder. Müdaheleleri doğruydu ve pozisyon alışıda iyi.
OMERYILMAZ_TS
07.01.2022, 23:27
Bir erkinlik yapsak olmaz mı Hüseyin ve Serkan da parmak gibi 6 AY KİRALANSİN ...
O pozisyon kirmizi filan degil. Abartmayin.
Goren de yumruk atti filan zannedecek. Elini salliyor sadece. Oyle gaddarca da degil.
Sari verilmesi lazimdi. Hakem gormedi. Var da kirmizilik hareket.olmadigi icin mudahil olmadi pozsiyona.
Abartmakta uzerinize yok.
peresin pozisyonu dünyanın her yerinde kırmızı kart bunun tartışması dahi olmaz
Cem Balcı
07.01.2022, 23:27
Bir erkinlik yapsak olmaz mı Hüseyin ve Serkan da parmak gibi 6 AY KİRALANSİN ...
Yerlerine yerli kimleri alacağız.
A spor reha kapsal trabzonsporun acil stoper alması lazım
emre6117
07.01.2022, 23:28
Mac analizi tarafsiz gozle yaparsak;
1. Peres sari kart
2.malatyali enaz iki oyuncuya sari kart
3. Semihin pozisyon iceride olabilir, net incelenmedi
4.h.turkmen pozisyonu ikinci yari penalti.
Yani iki takima da net hatalar var.
Ve oyle facia bir hata yok.
Abartmayalim.
pozisyonu sakince tekrar izledim. penaltı diyenle futbol konuşmam.
emre6117
07.01.2022, 23:30
peresin pozisyonu dünyanın her yerinde kırmızı kart bunun tartışması dahi olmaz
Kesinlikle katilmiyorum.
Rakip faul yapiyor basta, peres de anlik kizginlikla( bu bir hata tabikide) eliyle rakibin yuzune vuruyor.
Ama oyle siddetli bir darbe veya yumruk, dirsek yok.
O yuzden sari olmaliydi.
lazboy0061
07.01.2022, 23:30
A spor hüseyinin pozisyonu penalti verirseydi agir olur dediler yani yüde yüz penalti degil ama hüseyin ne gerek var öyle bi riske girmeye
ilelebeTS
07.01.2022, 23:31
Rakip eksikti, güçsüzdü ama bir gerçek de var ki içerdeki son 5 maçta gol yemedik.
lazibere
07.01.2022, 23:32
Ben yanlisa yanlis denmesine karsi degilim, bizzat yaparim. Evet Peres´i atarim ama Hüseyin´in pozisyonu gri iken, sana yapilani dile getireceksinki, haftaya Sivas macinda dogranmayasin! Yani Traboznspor taraftarinin su an, bizzat serefsiz Bizansin yaptigi algiya canak tutmasina karsiyim.
Bize yapılanı zaten söylemekten dilimizde tüy bitti. Bu akşam hakem bizim lehimize ve aleyhimize de kararlarında hatalıydı. Ama önceki maçların aksine, takım maça konsantre olmadığından, buz gibi penaltımızın verilmesine itiraz bile etmediler. daha ilk yarıda Ömür'e yapılan hareket içerdeydi ve vermediler. Semih'in müdahalesi de içerde idi ve vermedi
Ama Konu o değil, Aydınus denen hakem bizim belalımız değil mi?? Son saniye de olmayan penaltı da düdük çalsa ağla sevdüğüm ağla olmayacakmıydık. Bizi şampiyon yapmayacaklar diye küfür etmeyecekmiydik, Biz bunları biliyoruz. 2 sene evvel Antep deplasmanında buz gibi golu var da 5 dakka izledikten sonra iptal etmediler mi?? Bu akşam da benzer bir karar verselerdi. Türkmen' e neler diyecektik.. Bu taraftan bakmak lazım
TRABZONSPOR OYUNCUSU, HAKEME KOZ VERMEZZZZZZZZ VERMEYECEK.. VERECEKSE DEFOLUP GİDECEK....
Enaldo61
07.01.2022, 23:32
Rakip eksikti, güçsüzdü ama bir gerçek de var ki içerdeki son 5 maçta gol yemedik.
Leş savunma hattıyla hem de, biz 6 0lık facialı günler yaşadık şükür nerden nerelere geldik bir de o hasretimiz dinse doyasıya kutlasak
Salih Kara
07.01.2022, 23:33
Trioda maçın başında stoperlerin topu taca attığı pozisyonda Dorukhan'a yapılan harekete penaltı dediler. O pozisyona dikkat etmemiştim.
yatmaztara
Türkmen'in yaptığı şu hareketi ligin son sırasındaki malatya'dan bir oyuncu bile yapmaz. Seçmece buluyoruz bunları
lazibere
pozisyonu sakince tekrar izledim. penaltı diyenle futbol konuşmam.
O pozisyon penaltı değil kardeş.. Ama verseler di???
Trt sporda eski Trabzonspor muhabiri sarı lacivert kravatıyla Peres kırmızı kart,Hüseyin'in pozisyonu kırmızı penaltı dedi.
Türkiye'de "objektif, dürüst taraftarlık" yapmak gibi şeyleri tuhaf/komik buluyorum, adamlar yıllarca emeklerimizi çaldılar, yahu bunlara karşı niye tarafsız yaklaşalım? Sicillerini hepimiz biliyoruz, büyük şikeci takımın bu sezonki ilk üç maçında rakiplerinin penaltısı atlandı, birinde neredeyse manşet vuran oyuncuyu haklı çıkarmak için kıçlarından kural uydurdular...
Sefer A.
07.01.2022, 23:35
trio izliyorum ara ara, ilk yanlis karar bizim aleyhimizeymis hahah Dorukhan'a yapilan ilk yari, penalti olmaliydi dediler garip bir sekilde...
su an da Peres'in yaptigina kirmizi diyorlar haklilar hele hakem düdük bile çalmamis pozisyonu iyi görmüyor var kesinlikle devreye girmeliydi bence de
calavera
07.01.2022, 23:36
Acikcasi futbol, poziyonlar umrumda degil... 2. yarinin ilk 6 macinda puan kaybetmemek herseyden onemli. kaldi 5 mac...
ahamitokutan
Peres in çok sert uyarılması gerekiyor. yaptığı sorumsuzca hareketin karşılığı kırmızı kart. hakem vermeyince millet mal bulmuş mağribi gibi üstüne atlıyor. ağızlara sakız olacak. keşke kırmızı verseydi peres olmadan 10 kişi belki daha farklı yenerdik malatyayı. gerekirse gönderilsin, Dorukhan sağ bek oynar İsmail Çokçalış ı alalım yedeği olarak. bu vesile ile stoper e yabancı alma şansımız olur belki.
ve Hüseyin. Ahmetcan ı oynatırım, İstanbulspor a kiralık verdiğimiz Atakan ı geri çağırır oynatırım lakin Hüseyin gerçekten amatör bir futbolcu. yeri Süper Lig değil. halen Trabzonspor gibi bir takımda oynayabiliyor olması gerçekten çok ilginç.
Sefer A.
Trt sporda eski Trabzonspor muhabiri sarı lacivert kravatıyla Peres kırmızı kart,Hüseyin'in pozisyonu kırmızı penaltı dedi.
baris fenerseven mi ? onu övenin onu savunanin ztn ta akaminko.... lan son pozisyonda kirmizi nasil oluyor gol pozisyonuna mi gidiyor topla mi gidiyor rakip ? yaaa usak yaa
Peres kırmızı değil, Son pozisyon da penaltı değil.
Ama Dorukhan'ın pozisyon net penaltı. Hakemlere rağmen kazanmaya devam.
Heryerde kırmızı kart ve penaltı konuşuluyor. Yine kamuoyu oluşturulmaya başlanıyor.
gurur6134
07.01.2022, 23:39
Peresin pozisyon kirmizi yuzune geldigi icin gogsune gelse hafez kafasini peresin gogus seviyesine indirmeseydi sariydi oyle sert bir hareket yok yuzune geldigi icin kirmizi..huseyinin pozisyona penalti diyenlere h diyerek gulun gecin bosuna zaman kaybi..ayrica herkesin atladigi peresin pozisyondan once dorukhanin pozisyon var penalti net sekilde dize mudahale var kontrolsuz sekilde topa vurmasi kurtarmaz adami..
Miniktaşlılar bile şampiyonluğa öykünüyor. Oynamadan aldıkları şampiyonluklar bile helal onlara. Şikeciler desen neden tarih öncesi şampiyonlukları verilmiyor diye isyanlarda :) Bizim taraftar da objektiflik peşinde. La bırakın, vura vura intikamlarımızı alma devri geldi. Mazoşist olmuş herkes.
Enaldo61
07.01.2022, 23:41
O değil de abuk subuk pozisyonlar çok başımıza gelmeye başladı ve hepsi de savunma oyuncularımız yüzünden oluyor, bunu çözmek lazım artık.
Edgar yaptı Hüseyin yaptı Hugo yaptı Trondsen yaptı Köybaşı yaptı Peres yaptı daha ne kadar olacak?
olcay_61
07.01.2022, 23:42
Peres ve Hüseyin sahanın en kötüleriydi
Peres geldiği günden çok uzak, Hüseyin zaten bildiğimiz gibi
ilelebeTS
Evet malzeme arayanlar konuşsun. Maçın başı Dorukhan'a net penaltı, dize müdahale.
Fanatik34
Bize yapılanı zaten söylemekten dilimizde tüy bitti. Bu akşam hakem bizim lehimize ve aleyhimize de kararlarında hatalıydı. Ama önceki maçların aksine, takım maça konsantre olmadığından, buz gibi penaltımızın verilmesine itiraz bile etmediler. daha ilk yarıda Ömür'e yapılan hareket içerdeydi ve vermediler. Semih'in müdahalesi de içerde idi ve vermedi
Ama Konu o değil, Aydınus denen hakem bizim belalımız değil mi?? Son saniye de olmayan penaltı da düdük çalsa ağla sevdüğüm ağla olmayacakmıydık. Bizi şampiyon yapmayacaklar diye küfür etmeyecekmiydik, Biz bunları biliyoruz. 2 sene evvel Antep deplasmanında buz gibi golu var da 5 dakka izledikten sonra iptal etmediler mi?? Bu akşam da benzer bir karar verselerdi. Türkmen' e neler diyecektik.. Bu taraftan bakmak lazım
TRABZONSPOR OYUNCUSU, HAKEME KOZ VERMEZZZZZZZZ VERMEYECEK.. VERECEKSE DEFOLUP GİDECEK....hakeme koz vermeyecek demek kolay, neticede Insanlar ve hata fitratlarinda var. Hüseyin bundan önce oynadigi iki macta aslinda iyi görüntü verdi ama kritik hatalar, maalesef en büyük sorunu..
Su an anda elimizde iyisi yoktu, oynadi..Ahmetcan bugün daha iyi is yapardi o kesin ama o da maalesef kagni gibi agir ve daha cok tecrübeye ihtiyaci var
bordoylamavi
07.01.2022, 23:44
hüseyininki penaltıydı değildi mevzu bu mu. yoksa hüseyinin maç boyunca yaptığı beceriksizce ve acemice anlamsız hareketlere rağmen bu takımda olması mı.
resmen maça gölge düşürdü tek başına hüseyin
Son yapılan visca ve kuassi transferinden sonra stopler idare eder demiştik ya hani
Etmiyormuş
yatmaztara
07.01.2022, 23:51
Hafez'in arkadan Peres'in baldırına dalması sarı kart. Peres'in bunun üzerine elini savurması ve Hafez'in Peres'in elinin civarlarına eğilmesi ve eli yüzüne almaya çalışması hakemi aldatmaya yönelikten kırmızı kart. Peres'de her şeye rağmen eliyle vurmamalıydı sarı kart alması gerekirdi.
isiyin bu takimin oyuncusu diil. hatta futbolcu diil. turk oyuncularin hepsinin problemi futbolu bilmemek.
hüseyinin pozisyonu bana görede penaltı değil. ama A sporda yıllardır defans oynamış gökhan keskinin bir lafı var, verse penaltıyı napacaksın. olayın zaten püf noktası bu fırat aydınus penaltıyı çalsa napacaktık .
yatmaztara
07.01.2022, 23:54
hüseyinin pozisyonu bana görede penaltı değil. ama A sporda yıllardır defans oynamış gökhan keskinin bir lafı var, verse penaltıyı napacaksın. olayın zaten püf noktası bu fırat aydınus penaltıyı çalsa napacaktık .
Büyük ihtimalle maç 1-1 bitecekti. Rıdvan bugün ki gibi poposunu değil ellerini ovuşturacaktı. Allah'ım sana şükürler olsun :D
Büyük ihtimalle maç 1-1 bitecekti. Rıdvan bugün ki gibi poposunu değil ellerini ovuşturacaktı. Allah'ım sana şükürler olsun :D
büyük travma olurdu kardeşim bu bünye 2010-2011 sezonundaki ankaragücü maçının ardından bir başka travmayı kaldıramazdım.
Kadir Aydın
07.01.2022, 23:59
Macin yildizi secenegine VAR hakemini koymamissiniz.
yatmaztara
08.01.2022, 00:00
büyük travma olurdu kardeşim bu bünye 2010-2011 sezonundaki ankaragücü maçının ardından bir başka travmayı kaldıramazdım.
Babam öbür odada telden izliyordu maçı onun linki benimkinden öndeydi. ''Allah belanı versin penaltı bu diyordu'' orada gözlerim doldu yemin ederim.
1-0 yenersen böyle olur. At 3 tane bakalım konuşuyorlarmı Hüseyin in pozisyonunu
https://twitter.com/futbolarena/status/1479558799249793027
Taş düştü herhalde.
lazibere
08.01.2022, 00:02
hüseyininki penaltıydı değildi mevzu bu mu. yoksa hüseyinin maç boyunca yaptığı beceriksizce ve acemice anlamsız hareketlere rağmen bu takımda olması mı.
resmen maça gölge düşürdü tek başına hüseyin
Konu işe tam da senin dediğin gibi, Sırf bu Türkmen denen zat yüzünden, sonraki maçlarda hemde çok daha zor maçlarda bu hakemler canımızı yakacaklar . Vermeyeceksin arkadaş bu kozları.
Babam öbür odada telden izliyordu maçı onun linki benimkinden öndeydi. ''Allah belanı versin penaltı bu diyordu'' orada gözlerim doldu yemin ederim.
ilk izlediğimde banada penaltı gibi geldi, ama sonra tekrarını izledim bence penaltı değil rakip kendini kolayca bırakmış. ama hakem verse sıçmıştık.
yatmaztara
08.01.2022, 00:04
Trabzonspor düşmanı Deniz Ateş Bitnel
Djanini Kim'in pozisyonu tertemiz
Cornelius Szalai pozisyonu tertemiz
Dicko Hugo pozisyonu Hugo kırmızı kart
Hugo'nun 3. golden önce ki müdahalesi penaltı
Hasan Ali'nin pozisyonu penaltı değil
Peres kırmızı kart
Hüseyin'in yaptığı müdahale penaltı kırmızı kart
Salih Kara
08.01.2022, 00:06
Adamlara bak akıllarınca Ali Şansalan'ın fener maçındaki yönetimine söz getirmeye çalışıyorlar. Be adamlar o pozisyona faul değil diyen bu harekete penaltı diyor. Ama hata bunlarda değil bizim beyinsiz topçularımızda. Ortada hiç pozisyon yokken biri tokat atar, diğeri adama şarj yapar. Aynı şekilde Hugo da Antep maçında salakça hareket yapar. Takım kendini zorlamaz. Farkı açmaz. Sonra böyle ite köpeğe konuştururlar.
2-3 hafta sonra kamuoyu oluşturup bizi doğramaya başladıklaeında da bağırıp çağırmaya başlarız.
Ligin sonuncusu 3 tane şut çekmiş. Her haliyle rakibi sürklase etmişsin. 4-5lik olacak maç 1-0 bitmiş. Ama kimse onu konuşmaz senin 2 tane gerizekalı adamın yüzünden kollanan pozisyonuna düşersin. Sinirden kafayı yiyecem.
Yalnız Cornelius'un gol vuruşu mükemmel...
Deniz Ateş Bitnel
Peres kırmızı kart
Buna bir yorumcunun tv’de de kırmızı kart göstermesi lazım tez zamanda. O programda olsam Medyum Memiş’im Keto’ya patlattığı gibi elimin tersiyle patlatırdım buna.
asilhamsi
08.01.2022, 00:09
hüseyin in pozisyonu penaltı falan değil. Ama hüseyin IQ cidden sıkıntılı.
Transfer sayfasında hüseyin oynar diyen bir arkadaş vardı buralarda mı?
Şampiyonluk için hüseyin ve hatta serkan da takımdan uzaklaştırılmalı.
Bence biz eski düzene dönmeliyiz.
dorukhan sağ bek berat merkezde
----------------ugurcan-----------------
dorukhan------hugo------denswil-------puschak
------------------berat---------------------
-----------baka-------------hamsik------------
visca----------------cornelius---------------------waka
stoper gelirse denswil yedeğe gecer.
huseyin de perez de rezalet.
tamuğ yamtar
08.01.2022, 00:10
Durduk yere Peres’in yaptığı, durduk yere son dakika da Hüseyin’in yaptığının konuşulması normaldir.
Tam tersi olsa sosyal medya üzerinden bizim taraftarımız da aynı tepkileri verecekti.
Kendi adıma beni üzen, iki pozisyonun da maçın normal akışı içerisinde ki pozisyonlar olmaması.
Çok ama çok gereksiz iki hareketti maalesef.
Şunu da kaçırmamak lazım ama; Trabzonspor lehine tek bir hata bile yapılmadan şampiyon olsak da sosyal medyayı, rakip takım taraftarlarını yine böyle göreceksiniz.
Değişen bir şey olmayacak yani.
Sosyal medyaya da çok takılmayın derim.
Veya ciddiye almayın diyeyim.
Trabzonspor ile ilgili paylaşım yapan hesapları da pek ciddiye almayın.
O derece ciddiye almayın yani.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilelebeTS
08.01.2022, 00:10
Dorukhan'a yapılana 12numara bile penaltı diyor utanın biraz :D
lazibere
08.01.2022, 00:12
Maç sonu açıklamalarında, Futbolcularımız ve Hocada gerginlik sezdim. Sanırım, Avcı, O pozisyondan sebep , Türkmen'i ciddi azarladı.
Bildiğim bir şey var ki, bir her zaman stoper olmayışından sebep bedeller ödedik. Edgar'ı tesadüfen alabilmiştik, Ondan once da Costa mı dersin, Messias mı dersin, aklıma gelmiyor ne stoperler getirdik ve tutmamıştı. İlk defa Edgar-Huga ikilisini tutturduk, yine kaldık 2019 daki pandemi döneminin son 10 maçında ki gibi Türkmen'e ve umarım bu sefer alacağımız Stoper en az Edgar kadar faydalı olur
Bir gerçek var ki, Türkmen, bizim takımda kesinlikle stoper oynayamaz, Rotasyonda da oynayamaz
Bu yazımla beraber Türkmen'e daha fazla söz söylememe kararı alıyorum. Şansı bahtı açık olur inşallah.
_ who is the refree for VAR today?I wan't to ask. You must know you are the Media!
# Ali Şansalan
_ ağğğğğğğğ, ağğğğğğğ
What happened with him two months ago?
Şu dallamaya cevap verecek bir tane akıllı medya mensubu yok demekki. Yazık!
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
istanbul taraftarı iyi aile çocuklarının üzerinizde algı yaratmasına camianın moral ve motivasyonunu bozmalarına asla izin vermeyin o piçlerin yorumlarını okumayın burda paylaşmayın şerifi olmayan kahpenin Trabzonsporu ağzına alma hakkı yok 37 yılldır hırsızlıkla türlü orospulukla aldıkları şampiyonlukları alamadıklarındandır bu yırtınmaları.
Bırakın afkursunlar. Ezdik geçtik, İstanbullu rakiplere iki rakamlı puan farkı attık, hala daha akıllarınca bize çamur atmaya çalışıyorlar. Benim böyle salya sümük ağlamaları çok hoşuma gidiyor.
İkinci yarının en zor maçını oynadık. Bundan sonra yenilenmiş takımımızla şov yapa yapa devam edeceğiz. Enjoy!
https://twitter.com/futbolarena/status/1479561665960161288
Sumudica'yı nefret listesine ekledim.
lazibere
08.01.2022, 00:16
hüseyin in pozisyonu penaltı falan değil. Ama hüseyin IQ cidden sıkıntılı.
Transfer sayfasında hüseyin oynar diyen bir arkadaş vardı buralarda mı?
Şampiyonluk için hüseyin ve hatta serkan da takımdan uzaklaştırılmalı.
Bence biz eski düzene dönmeliyiz.
dorukhan sağ bek berat merkezde
----------------ugurcan-----------------
dorukhan------hugo------denswil-------puschak
------------------berat---------------------
-----------baka-------------hamsik------------
visca----------------cornelius---------------------waka
stoper gelirse denswil yedeğe gecer.
huseyin de perez de rezalet.
Kesinlikle katılıyorum. Perez konusunda da fena yanıldık. O çocuğa nedense kanım ısınmadı daha da genilleteyim, Benim Portekizli oyunculara karşı nedense bir alerjim var, Gayriciddi oynuyorlar ve vurdumduymazlar
Dorukhan aynen, Sağ beke geçecek. Visca önünde olacak..
Berat olayına ise katılamayacağım, Berat 11 şansını kaybetti maalesef
Ömür de bence bu formu ile daha doğrusu kapanan takımlara karşı asla 11 başlamamalı çünkü sahada resmen kayboluyor
S.Seymen
08.01.2022, 00:17
perez sıkıntılı pozisyon kırmızının babası
rövanşif bir şekilde hınçla vuruyor
biz faul kullanırız perez atılır o pozisyonda
pereze dikkat edilmeli sıkıntılı bir hareketti
hüseyininki salaklık tı evet ama penaltı ağır olurdu
versede bir şey diyemezdik bize çok verildi çünkü
Gökhan Balcı
08.01.2022, 00:19
Her maç rakibe fark atacaksın diye bir şey yok. Bu takım savunmayı da gayet iyi yapan bir takım. Rakip senin üzerine gelebildiği için pozisyon vermiyorsun pozisyon yokken rakibe gol sağlayacak salaklıklar yapıyorsun. Trabzonsporun stoperi böyle mallık yapamaz sağ beki böyle mallık yapamaz. Yaparsan rakibin isabetli şutunun olmadığı maçta böyle konuşulursun. Adamların medya zaten elinde fırsat bekliyorlar sen de malzeme veriyorsun. Biz kimsenin bize karşı iyi niyetli olmasını bekleyemeyiz ama ben her pozisyondan sonra kötü niyet okumaya da kendine düşman aramaya da karşıyım. Bunun sonu yok çünkü. Kendine yapıldığında nasıl isyan ediyorsan başkası da edecek. Bunun geçmiş ile de ilgisi yok canı yanan herkes isyan eder bu kadar basit. Aynıları bize yapıldığında bunlar bizi şampiyon yapmayacaklar nasıl diyorsak onlar da diyecek. Bunu kabullenmek ve yola böyle devam etmek gerekiyor. Örneğin Hüseyin bu baskıyı kaldıramadığı için o hatayı yapıyor. Ben eminim gidip sıradan bir Anadolu kulübünde oynasa bu hataların yarısını bile yapmaz. Ama büyük takımsan beklenti olur beklentinin olduğu yerde de baskı olur. Serkan da aynı böyle mesela. Ama o sadece ihtiyaç olunan zamanda dar bir görev aralığında oyuna dahil edildiği için göze batmıyor. Hüseyin öyle olmadığı için bütün maç elinde bomba ile geziyor elinde patlamasın diye de arkadaşına atıyor pim çekildikten sonra :D neyse işte Hüseyin bu baskıyı kaldıramayan bir kardeşimiz de bu peres dangozu yıllarca nasıl Avrupada oynadı anlamak çok güç. Yeteneğine bir şey demiyorum hep böyle disiplinsiz biri miydi bu adam çok merak ediyorum
Yasin Altuntas
08.01.2022, 00:20
Adamlarin resmen kaleyi bulan sutu yok, hala Hakem tartisiyorlar hey gidi. Ulan Hüseyin hep senin sucun…
Sent from my iPhone using Tapatalk
makbernatsu
08.01.2022, 00:21
bu akşam taraftarda takımda çok temposuzdu...
taraftarda hiç takımı ateşleyen beste yok hep laylay loy loy böyle olmaz.
takıma gelince böyle maçlar şov maçıdır vur geç 1 gol herzaman risktir.çıkar hüseyin gibi bir zibidi son dakika penaltı yaptırır maç gider.şanslıydık 3 puan aldık.gram sevinemedim.lidersin ve bu skor yakışmıyor.tamam topla oynadık ama kaleyi bulan 2 şut var.böyle olmamalı
istanbul taraftarı iyi aile çocuklarının üzerinizde algı yaratmasına camianın moral ve motivasyonunu bozmalarına asla izin vermeyin o piçlerin yorumlarını okumayın burda paylaşmayın şerifi olmayan kahpenin Trabzonsporu ağzına alma hakkı yok 37 yılldır hırsızlıkla türlü orospulukla aldıkları şampiyonlukları alamadıklarındandır bu yırtınmaları.
+1461
Salih Kara
08.01.2022, 00:24
Yeni mi eklediniz? Bu şovmen bizim her maçımızda böyle. En son geçen sezon Anteple oynadığımız maçta dans ediyordu.
ilelebeTS
08.01.2022, 00:24
Sumudica bsg artist. İşin gücün şov. 3 hafta sonra kaçacaksın kendini aklama peşindesin aklınca. Otobüs çekerek puan mı alacaktın? 3. dakikada falan VAR, Dorukhan'ın net pozisyonunda penaltı verse böyle konuşmayacaksın.
memmedaga
08.01.2022, 00:26
nwakeme çalımları ile basit ve golleri ile bambaşka işler yapıyor olabilir ama
isterseniz bana deli deyin ben wakaeme yerine bizim oyunumuza uyacak daha efektif bir kanat isterdim
Iker Munaın mesela
gerektiğinde adam eksilten çalım atan
gerektiğinde takım oyununda akan oyunda tek ve basıt oynayarak gerek ters kanat topları,gerekse kanat bindirmesi yapan beklere tekte oynamak olsun vs
Avcı başakşehirde en iyi yaptığı şey tek toplarla aniden bindirme yapan Viscayı topla buluşturmak oluyordu
eksik yakalanan rakibe son hamle yine ters kanattan bindirme yapan içeriye kateden oyuncuların yanı sıra şut opsiyonu ile beraber rakibi çaresiz bırakabiliyordu
açın izleyin en az 30 tane benzer golü var
Hataysporda Denswilin bindirmesinde çizilmiş bir atak vardı o pozisyonu waka ile yakalayamazdık
şimdi bekleri ters kanatta bindirme yapan viscayı tek topla waka görsün
çizilen oyunda: top sürkülasyonu momentum kazandıktan sonra rakibi eksik bırakmak için kanatlarda bazen tekte ve basit oynamak gerekiyor
futbolu güzel yapan detayda aslında aslı her iki stilin karışımı
evet wakanın göze çalımları vs iyi hoş ama bu adamın basit oynadığı çok nadir görüyoruz özelikle tek pasta
Kendi tercümanı Türkler hakkında ileri geri konuştuğunu söyledi ve buna rağmen hala bu saklabana bu ülkede ekmek veriyorlar. Ciddiye alınacak bir adam değil
Gökhan Balcı
08.01.2022, 00:31
nwakeme çalımları ile basit ve golleri ile bambaşka işler yapıyor olabilir ama
isterseniz bana deli deyin ben wakaeme yerine bizim oyunumuza uyacak daha efektif bir kanat isterdim
Iker Munaın mesela
gerektiğinde adam eksilten çalım atan
gerektiğinde takım oyununda akan oyunda tek ve basıt oynayarak gerek ters kanat topları,gerekse kanat bindirmesi yapan beklere tekte oynamak olsun vs
Avcı başakşehirde en iyi yaptığı şey tek toplarla aniden bindirme yapan Viscayı topla buluşturmak oluyordu
eksik yakalanan rakibe son hamle yine ters kanattan bindirme yapan içeriye kateden oyuncuların yanı sıra şut opsiyonu ile beraber rakibi çaresiz bırakabiliyordu
açın izleyin en az 30 tane benzer golü var
Hataysporda Denswilin bindirmesinde çizilmiş bir atak vardı o pozisyonu waka ile yakalayamazdık
şimdi bekleri ters kanatta bindirme yapan viscayı tek topla waka görsün
çizilen oyunda: top sürkülasyonu momentum kazandıktan sonra rakibi eksik bırakmak için kanatlarda bazen tekte ve basit oynamak gerekiyor
futbolu güzel yapan detayda aslında aslı her iki stilin karışımı
evet wakanın göze çalımları vs iyi hoş ama bu adamın basit oynadığı çok nadir görüyoruz özelikle tek pasta
Böyle görülmesinin sebebi diğer kanatta uçan kaçan bir adamın olmaması esasında. Nwakaeme nin varlığı aynı anda farklı bir oyunu oynamamızı da sağlıyor. Bugün üç kişinin içinden geçti nasıl olduğunu anlamadığım şekilde ve o pozisyon gol bile olabilirdi düzgün çıkarılabilse. Hani böyle adamlar da lazım bence. Ama diğer kanatta boşluk arayan bir adam olursa bu manalı oluyor. Ki visca da onun için geldi zaten
lazibere
08.01.2022, 00:36
OYUNCU ANALİZİM
UĞURCAN ; Topa el sürmeden bitirdiği tek maç
DENSWİL : Hugo'nun yokluğunda, Aldığı sorumluluk ve doğru çıkışları ile gerçekten çalışkan bir oyuncu. kesinlikle varsa Opsyinu kullanılıp takımda tutulmalı , ben beğeniyorum açıkçası.
PEREZ ; 11 e koymam, Ne gücü ne de zekası var, Bu akşam yaptığı hata affedilir değildi, Bir takımı sabote et dese bundan daha iyisini yapamazdı. Kesinlike kontrol altında tutulmalı ve mumkun mertebe maç verilmemeli.. Türkmen ile beraber,Rakibin uzun attığı 2 tane top vardı hatırlayın, İkisinin de nasıl mal gibi seyrettiklerini gördüğümde, ahhh biz bu oyunculara kalırsak yanarız dediğimi hatırlıyorum
TÜRKMEN; Çokça fırsat yakalamasına rağmen, O da Yusuf yazıcı stili saç tercihleri ve tembelliğiyle adeta kendini yaktı. Halbuki en az 10 sene daha Trabzonspor formasını giyme fırsatını bulmuştu. Türkmen, Yazıcı , Sarı, Ömür . Yerli olduklarıyla gururlandık ama bu kadar yıl bu kadroda olmalarına rağmen vazgeçilmez olamadılar..
KÖYBAŞI : Mücadeleci ama ben mücadele etmeyen oyuncuyu zaten konuşmam. O bakımdan deli danalar gibi koşuşturması çok da önemli değil, yaratıı olmalı oyuncu. Türkmen ve perezden halliceydi. Ama kızmıyorum ona. Kalsın takımda
DORUKHAN : Her yerde oynatabiliyorsun, Yok demiyor adam, Çıkıyor ve yapıyorlar birşeyler. Ciddi ve prensipli. 18 içinde gezmesini de biliyor. Bence kalan maçlarda yine sağ bek de olacak ve önünde VİSca ile çok da iyi işler yapacak.
MAREK MAHSİK : Bu akşam sahada en çalışkan oyunculardandı her zaman ki gibi ama o da tam konsantre değildi, Belli ki, o da rakibi basite alı ama onu izlerken ve top ona geldiğinde asla aptalca bir iş yapar diye geçirmiyorum içimden ve bilakis keyifle izliyorum
BAKASETAS ; Üzerinde ki ölü toprağını atmış. Bugun son 5 maçına rağmen daha iyiydi. Malatya ona çok iyi bir antrenman maçı oldu.
ÖMÜR : Üzgünüm ama bir varsın bir yoksun, Geniş alan yakaladığın maçlarda çevikliğinde etkilisin ama marke vaziyette resmen eziliyorsun her rakibe. Skorer değilsin, Senelerdir Trabzonspor'dasın, 20 milyon dan bahsediliyor senini için ama Üretken değilsin, Doğru zamanda topu ayağında çıkartmıyorsun ve top kaptırdığında ise resmen arkadan seyrediyorsun. Bu gidişle sende yedek soyunacaksın
ANTONY WAKAEME : Gözlerimizin pasını silen adam. Hem hücümda hemde defans da nerde duracağını ve nasıl alan kapatacağını bilen ve futbol zekası diye bir tabir varya ha işte tam kendisi. 15. dakkadan sonra baktı ki Takımda skor üretecek kimse yok, herkes mayışık mayışık sağa sol aps yapıyor, bir kıpırdayayım dedi, Sakat halimle bir maç böyle uyuşuk oyun oynama fırsatı vermediniz der gibi, ortaya geçti, sağa geçti, 6. numaraya kadar geldi , Vurdu adam geçti, şut çekti, Göt hareketi yaptı. yaptı oğlu yaptı işte. ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
CORNELİUS : Beni şaşırtmaya devam ediyor. Her maç daha iyi oynuyor. Bugun de iyilerdendi. Lakin, 60. dakkadan sonra '' Hocam yanıma bir forvet daha koy da raat rahat oynayım modundaydı
kaçarava
08.01.2022, 00:41
Adam eksilten, vurup geçen oyuncu yok. Takım kısaca Nwakaeme'nin ayağına bakıyor (Hamsik'in derin paslarını da unutmayayım tabii).
Rakip savunma hattını önde kurup dar alanda oynayınca rahatlıyor. Topu alan oyuncumuz yavaş hatta duran oyun içerisinde karşısında en az 2 kademeli adamla karşılaşıyor. Tek pas yapmaya korkup "aman top bizde kalsın" pasları yapınca, rakibi çalımla eksiltemeyince sıkıntı yaşıyorsun.
Hatay maçının ilk yarısı hariç o bağlantıları hızlı yapamıyoruz. Nwakaeme-Djaniny farkı tek etken olamaz. Mümkün değil. Daha fazla çalışmalıyız.
Salih Kara
08.01.2022, 00:46
Bir de şöyle bir durum var. Bu tür lehimize olan hatalarda sosyal medyaya bakıyorum herkesten önce en çok konuşan ve eleştiren bizim taraftar oluyor. Bunda da en büyük etken yıllardır doğrandığımız için empati yapabiliyor olmamız. Ve herkes vura vura şampiyon olalım istiyor. Hangi takım şu ana kadar vura vura şampiyon oldu? Şampiyonluğa oynayan her takımın lehine yapılan hatalar kadar bizim de lehimize hatalar yapıldı. Ama bünyemiz alışık olmadığı için kaldıramıyoruz. Allah aşkına bugünkü maçta puan kaybetsek adil mi olurdu. Futbolun adaleti olmayabilir ama Malatya yaırm puan dahi hakketti mi? Sonuna kadar hakettik ve kazandık. Bir de o kadar objektif olup hakem hatalarında sürekli çuvaldızı kendimize batırmamıza rağmen kansızlar tarafından onurumuza laf ediliyor. Yani kimse "ulan helal olsun Trabzonlulara lehlerine olan hataları bile söylüyor" demiyor diyemiyor. Hal böyleyken ülkedeki futbol iklimi böyleyken bu kadar doğrucu davut olmaya gerek var mı?
Allah aşkına bu saatten sonra biliyorum bizim için zor olacak ama lehimize yapılan hataları konuşmayalım. En azından susalım. Çünkü öyle bir noktadayız ki yıllardır hayalini kurduğumuz kızıl elmayı almak üzereyiz. Ne derlerse desinler hiçbir zaman gururumuzu onurumuzu kıramadılar ama sevincimizi çaldılar. İşte o sevince kavuşmak üzereyiz. Hele ki iş öyle noktaya geldi ki buradan sonra oluşacak bir olumsuzluk bizi çok kötü etkileyecek. O yüzden algılara karşı dik durmalıyız. Evet haksız bir puan bile istemiyoruz lakin velev ki o durumda ses etmeyelim hatta bu saatten sonra savunalım bile derim. Benim düşünceme göre ne kadar eleştirilse de artık bu sezon herşey mübahtır. Dürüst olmaya gerek yoktur. Çünkü ülke futbolu dürüst olanları sürekli cezalandırılıyor. Ve biz de yıllardır cezalandırıldık. Eğer bu sistemde başarı istiyorsak ya sistemin kurallarına göre davranıp sisteme uyacağız ya da bu sistemden hep çıkacağız.
İnim inim inlettiydi Hüseyin bizi ve adam yine geldi durduk yere güle oynaya yendiğimiz bir maçta rakibin pozisyonu yoku bırak, atağa bile çıkmadığı bir maçta maçın orta yerine...! La havle...
lazibere
08.01.2022, 00:47
Her maç rakibe fark atacaksın diye bir şey yok. Bu takım savunmayı da gayet iyi yapan bir takım. Rakip senin üzerine gelebildiği için pozisyon vermiyorsun pozisyon yokken rakibe gol sağlayacak salaklıklar yapıyorsun. Trabzonsporun stoperi böyle mallık yapamaz sağ beki böyle mallık yapamaz. Yaparsan rakibin isabetli şutunun olmadığı maçta böyle konuşulursun. Adamların medya zaten elinde fırsat bekliyorlar sen de malzeme veriyorsun. Biz kimsenin bize karşı iyi niyetli olmasını bekleyemeyiz ama ben her pozisyondan sonra kötü niyet okumaya da kendine düşman aramaya da karşıyım. Bunun sonu yok çünkü. Kendine yapıldığında nasıl isyan ediyorsan başkası da edecek. Bunun geçmiş ile de ilgisi yok canı yanan herkes isyan eder bu kadar basit. Aynıları bize yapıldığında bunlar bizi şampiyon yapmayacaklar nasıl diyorsak onlar da diyecek. Bunu kabullenmek ve yola böyle devam etmek gerekiyor. Örneğin Hüseyin bu baskıyı kaldıramadığı için o hatayı yapıyor. Ben eminim gidip sıradan bir Anadolu kulübünde oynasa bu hataların yarısını bile yapmaz. Ama büyük takımsan beklenti olur beklentinin olduğu yerde de baskı olur. Serkan da aynı böyle mesela. Ama o sadece ihtiyaç olunan zamanda dar bir görev aralığında oyuna dahil edildiği için göze batmıyor. Hüseyin öyle olmadığı için bütün maç elinde bomba ile geziyor elinde patlamasın diye de arkadaşına atıyor pim çekildikten sonra :D neyse işte Hüseyin bu baskıyı kaldıramayan bir kardeşimiz de bu peres dangozu yıllarca nasıl Avrupada oynadı anlamak çok güç. Yeteneğine bir şey demiyorum hep böyle disiplinsiz biri miydi bu adam çok merak ediyorum
Bu sene 9 maçı tek farklı galibiyet ile kazandık biliyormusun???
Her zaman şanslı olmazsın.
Bu kadro kesinlikle tek fark ile maç kazanmaktan gurur duymamalı. Gelir bir tanesi kornerden bir kafa koyar, girer ve ondan sonra ah vah edersin. At 2. yi bak nasıl 5 oluyor
Ölmüş Fener bile Bu takıma 2 tane gol attı
EkremOcal
08.01.2022, 00:48
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220107/bc409795b4aeefc6ab56ebe7fcf46537.jpg
Hahahahahahahahahahah
lazibere
08.01.2022, 00:50
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20220107/bc409795b4aeefc6ab56ebe7fcf46537.jpg
Hahahahahahahahahahah
Malatya'nın sandı mallar:)) Ondan sildiler
Sefa Alış
08.01.2022, 01:00
Türkmen kadar çevre kontrolünden uzak bi stoper daha görmedim bu ligde. Geçtim Trabzonspor'u, Süper Lig'de herhangi bir takımda oynayacak kapasitede değil. Yok pas atıyormuş da bilmem ne önce stoperin en temel görevi olan savunma yapmayı öğrensin.
Royal Heart
08.01.2022, 01:01
Peres ve Hüseyin'in pozisyonları tartışılıyor, anlaşılır da Cornelius'un ikinci yarıda penaltı beklediği ve takımın çoğu zaman olduğu gibi tepkisiz kaldığı bir pozisyon var onu kimse konuşmuyor galiba en azından ben rastlamadım, o konuda da iki kelam etseler ya, pozisyon tekrarlarında gösterilip değerlendirildi de biz mi görmedik acaba...
yatmaztara
08.01.2022, 01:05
Bakasetas bilerek mi kötü oynuyor acaba belki de son maçına çıktı :D
Ibrahim Gaygusuz
08.01.2022, 01:05
Peres ve Hüseyin'in pozisyonları tartışılıyor, anlaşılır da Cornelius'un ikinci yarıda penaltı beklediği ve takımın çoğu zaman olduğu gibi tepkisiz kaldığı bir pozisyon var onu kimse konuşmuyor galiba en azından ben rastlamadım, o konuda da iki kelam etseler ya, pozisyon tekrarlarında gösterilip değerlendirildi de biz mi görmedik acaba...
Trtspor da baktilar seytanin ici rahat etsin diye. Pozisyon disarda.
Royal Heart
08.01.2022, 01:07
Trtspor da baktilar seytanin ici rahat etsin diye. Pozisyon disarda.
O değil, ceza sahasının içinde, Cornelius'a takım arkadaşlarından en yakın Abdülkadir'in olduğu bir pozisyon var yine çekme ile ilintili bir hava topu mücadelesi pozisyonu.
BlackPanther
08.01.2022, 01:09
https://s10.gifyu.com/images/Hnet-image8498986141583390.gif
HUZURLARINIZDA HÜSEYİN TÜRKMEN
emre6117
08.01.2022, 01:17
Malatya'nın sandı mallar:)) Ondan sildiler
Bizim dogrucu davutlar nerede o zmaan.
Bizim de macin basinda penaltimiz verilmemis.
Yani malatyanin hakki filan yenilmemis demekki.
Algi yapmalarina izin vermemeliyiz.
Basak macinda net penaltiyi iste bu algilardan dolayi vermediler.
Simdi de yalandan algi yapip belki sivas macinda hakkimizi yiyecekler.
Yusuf BALCI
08.01.2022, 01:18
Deniz Ateş Bitnel
Peres kırmızı kart
bunun hakem hayatını bitirdik yorumculuk hayatı da bitsin istiyor heralde
emre6117
08.01.2022, 01:23
Deniz Ateş Bitnel
Peres kırmızı kart
Bu adamin hala yorumcu olarak bile devam etmesi trabzonspora atilmis bir kaziktir.
Adamin yarasi cok derin..bir turlu dinmiyor.
Yorumculuktan atmak lazim bu haramzadeyi.
BlackPanther
08.01.2022, 01:25
Bu adamin hala yorumcu olarak bile devam etmesi trabzonspora atilmis bir kaziktir.
Adamin yarasi cok derin..bir turlu dinmiyor.
Yorumculuktan atmak lazim bu haramzadeyi.
Onu oraya alan o sıvacı Ertem Şener. Aslında Ertem Şeneri baskı altına alırsak Bitnelinde işi biter.
emre6117
08.01.2022, 01:27
Deniz Ateş Bitnel
Peres kırmızı kart
Bu arada cumle.eksik olmus.
Asil cumle soyle olmaliydi.
Trabzonspor dusmani , hak hukuk bilmeyen adalet dusmani hicbir sozunun ehemmiyeti olmayan deniz ates bitnel olmaliydi.
emre6117
08.01.2022, 01:33
Bu kisilige hala daha net bir cevap veremedik malesef.
Trabzonspor dusmani hain herif.
Bildigin istanbul sarlatanindan farki yok.
Tvlerde nefret ettigim amigo ve kotu niyetli listem;
A spor: reha kapsal trtspor:ridvan dilmen, baris yurduseven tv100: deniz ates bitnel.
Bu isimler aleni trabzonspor dusmanligi yapiyorlar. Ve bunu neredeyse gizlemiyorlar bile.
Yeni mi eklediniz? Bu şovmen bizim her maçımızda böyle. En son geçen sezon Anteple oynadığımız maçta dans ediyordu.
Şovu severim, kazanmış isterse takla atsın. Fakat bu farklı. Hakemden şikayet etse yine pek sallamam ama fb maçını referans verip arada bağlantı kurması itlik. Bundan sonra peşindeyim.
yatmaztara
08.01.2022, 01:37
Şovu severim, kazanmış isterse takla atsın. Fakat bu farklı. Hakemden şikayet etse yine pek sallamam ama fb maçını referans verip arada bağlantı kurması itlik. Bundan sonra peşindeyim.
https://twitter.com/devrimzengi79?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Ese rp%7Ctwgr%5Eauthor
Çember daralıyor :D
BlackPanther
08.01.2022, 01:45
https://twitter.com/devrimzengi79?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Ese rp%7Ctwgr%5Eauthor
Çember daralıyor :D
Tamam. Yeter artık. Ben hesap açıyorum şimdi. Hemde gizli hesap. Küfür serbest. Arasınlar beni. B.k bulurlar!
perez sıkıntılı pozisyon kırmızının babası
rövanşif bir şekilde hınçla vuruyor
biz faul kullanırız perez atılır o pozisyonda
pereze dikkat edilmeli sıkıntılı bir hareketti
hüseyininki salaklık tı evet ama penaltı ağır olurdu
versede bir şey diyemezdik bize çok verildi çünkü
Hocam yapmayın böyle. O pozisyonda dirsekle vursa kırmızı kart olurdu. O pozisyon bize olsa da böyle derdim. Ancak o perezin kulağı iyi çekilmeli. Avcı çok iyi hoca ... bugün ki maçtan sonra Hüseyin’i Kayseri, Rize, giresun takımlarından birine yollarsa gözümde daha da büyür. Perez için de aynı şeyleri düşünüyorum ama o parayı başka yerde bulamaz
Oğuzhan Fidan
08.01.2022, 01:57
İnim inim inlettiydi Hüseyin bizi ve adam yine geldi durduk yere güle oynaya yendiğimiz bir maçta rakibin pozisyonu yoku bırak, atağa bile çıkmadığı bir maçta maçın orta yerine...! La havle...
Gerçekten inanılmaz ya.. nasıl futbolcu olmuş bu !
ersn.alparslan
08.01.2022, 02:02
Bence bu aksam ki hakem kararlari bilerek lehimize verildi. Her turlu kazanacagimiz gucsuz bir rakibe karsi hakemle kazanilmis havasi yaratilip tum medya buraya yonlendirildi.
Bundan sonraki aleyhimize verilecek kararlara zemin hazirlandi.
Goreceksiniz bundan sonraki kazanmamizin daha zor oldugu maclarda kesinlikle lehimize karar verilmeyecek.
Tezgah yeni basliyor.
Kollandığımız maçlardan biri daha :)
https://twitter.com/batiyorum_/status/1479560691677859847
https://twitter.com/bordomavinet/status/1479561064337625098
hüseyin türkmen hem gecenin ,hem takımın ,hem 3 puanın içine etmiştir .
yatmaztara
08.01.2022, 02:17
hüseyin türkmen hem gecenin ,hem takımın ,hem 3 puanın içine etmiştir .
İyi ki bjk maçında Larin'i indirip kırmızı kart görmemiş. Allah korumuş bizi
İyi ki bjk maçında Larin'i indirip kırmızı kart görmemiş. Allah korumuş bizi
alanya maçı da var adamı indiremeyipte kırmızı kart gördüğü .
Mehmet Fatih Yavuz
08.01.2022, 02:21
Serdar Aziz'e milli maçta benzer müdahale oldu. Adam gözünden ameliyat falan oldu. Elle bu tarz hareketler sarı karttır.
Ne kırmızısı arkadaş?
Yumruk atmıyor, dirsek atmıyor. Elle müdahalelerde ne zaman kırmızı kart gördünüz?
Bana bir tek örnek gösterin direk kırmızı verilmiş!
BlackPanther
08.01.2022, 02:28
https://twitter.com/BlackPa72903986/status/1479597113038319617
BlackPanther
08.01.2022, 02:32
https://s10.gifyu.com/images/Hnet-image166098e117bf4d5c6.gif
Bu pozisyonda ne var diyene. Tamam. Hay Hay. Halısaha maçı yapalım ve bende aynen sana böyle gireceğim deyin. Bakalım ne diyecekler?
İlk yarının uzatmalarındaki pozisyonu tekrar izledim. Top bizdeyken sol önde İsmail K. nın basit bir top kaybını ileri yolluyor bir Malatyalı futbolcu, Hüseyin Türkmen topa doğru gitmek yerine toptan uzaklaşıyor adam kafayla yandaki oyuncuya pas veriyor. Bunun gibi maç esnasında nice pozisyon.
Enaldo61
08.01.2022, 02:42
İlk yarının uzatmalarındaki pozisyonu tekrar izledim. Top bizdeyken sol önde İsmail K. nın basit bir top kaybını ileri yolluyor bir Malatyalı futbolcu, Hüseyin Türkmen topa doğru gitmek yerine toptan uzaklaşıyor adam kafayla yandaki oyuncuya pas veriyor. Bunun gibi maç esnasında nice pozisyon.
Kötü stoper, bu adamı biz nasıl kadroda tuttuk bu kadar bilmiyorum, bundan alt ligler için sağ bek falan olur anca.
Enaldo61
08.01.2022, 02:45
https://s10.gifyu.com/images/Hnet-image166098e117bf4d5c6.gif
Bu pozisyonda ne var diyene. Tamam. Hay Hay. Halısaha maçı yapalım ve bende aynen sana böyle gireceğim deyin. Bakalım ne diyecekler?
Faul bu, adamı öldüreyim ama topa dokundum derim sonra.
BlackPanther
08.01.2022, 02:55
https://s10.gifyu.com/images/Hnet-image3e6f87cefe9402fa6.gif
Enaldo61
08.01.2022, 03:17
Şu bir şarkısın sen de canımı sıkmaya başladı, takıma itici güç olması lazımken uyku getiriyor tribün.
Biz dar sokaklarında falan söylemiyorlar hiç.
Şu sonradan sonunda koyduk mu dedikleri tezahürat vardı onun atkı sallamalı hali vardı çok güzel lalalaylay oo oo ooo iki çeşit oluyordu nerde kaldı bu işler ne güzeldi, çok vasat bi hal aldı tribün.
OMERYILMAZ_TS
08.01.2022, 06:36
Yerlerine yerli kimleri alacağız.
Altyapidan gencleri oynatalim
AlperenAltun
08.01.2022, 06:48
Uyandım hala Hüseyin Türkmenin yaptığına bakıyorum. Nasıl bunu yapabilir ya nasıl
SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuz ZEYTİN
08.01.2022, 09:36
Kazandığımız maçtan sonra böyle bir mesaj atmak istemezdim ama o pozisyonda aklıma şu soru düştü: "Topa sahip, önde oynayan takım stoperi ile kapanan takım stoperinin sahip olması gereken özellikler ile aralarındaki temel farklar nelerdir?"
Trabzonspor'da oynayan Mustafa Yumlu ile Akhisar'da oynayan Mustafa Yumlu,
Galatasaray'da oynayan Ahmet Çalık ile Konyaspor'da Ahmet Çalık performansları neden bir değildi?
İşin teknik tarafına kafa yoran arkadaşların konuya ilişkin yorumunu merak ediyorum.
ÖmürKaradeniz61
08.01.2022, 09:38
Bence penaltı felan yok ama niye yapıyorsun Hüseyin o hareketi orda amacın ne. Muhtemelen futbolu bilmediğin için kurallardan haberin yok.
huseyinin pozisyon bizim lehimize verilmese ortalığı ayağa kaldirirdik abiler biraz objektif olalım. net ötesi bir penaltıydi, neyse bu sene şampiyon olalım da seneye yaparız artık objektifligi. Bisey diyen olursa, geçmiş yıllara say deyip kapatiyorum ben konuyu :)
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yavuzbaha
08.01.2022, 09:48
Bu maçın özeti,Kolayı zor yapmak olsa gerek…
yavuzbaha
08.01.2022, 09:52
huseyinin pozisyon bizim lehimize verilmese ortalığı ayağa kaldirirdik abiler biraz objektif olalım. net ötesi bir penaltıydi, neyse bu sene şampiyon olalım da seneye yaparız artık objektifligi. Bisey diyen olursa, geçmiş yıllara say deyip kapatiyorum ben konuyu :)
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hay ağzına sağlık,yorumları okuyorum taraftar hissiyatıyla objektiflikten kopan yığınla yorumcu var,birisi yazmış buna penaltı diyenle futbol konuşmam..yav etmeyin gitmeyin penaltı daha nasıl olur,Hüseyin adam topa vuramasın diye rakibi itiyor be yav,şaka mısınız arkadaş…geçen hafta da bizim net penaltımız verilmedi,saysınlar ona ,o ayrı konu ama bu kadar net pozisyonda bile forumun yarısı penaltı değil diyor..ben eminim ki aynı şekilde bizim oyuncumuz düşürülse idi,burada 1 kişi dahi bu penaltı değil demezdi..bu pozisyonu tartışmak dahi komik
yavuzbaha
08.01.2022, 09:55
Bence penaltı felan yok ama niye yapıyorsun Hüseyin o hareketi orda amacın ne. Muhtemelen futbolu bilmediğin için kurallardan haberin yok.
Madem futbol kurallarına göre penaltı değil Hüseyine niye kızıyorsun ?…iyi etmiş o zaman işte,büyük bir riski kurallar içinde engellemiş demek ki :)) bu ne yaman çelişki anne
Emrah KabuL
08.01.2022, 10:04
Beyler ne topa vurması ? Top Uğurcan'a kadar gelmiş zaten Hüseyin'in yaptığı tamamen saçmalık ama bu pozisyona net penaltı denmez arkadaş.. şikeciler kim djaniny pozisyonu ile karşılaştırıyorlar ama o pozisyonda Djaniny topu önüne almış kaleciyle karşı karşıya kalacaktı.. Hüseyin'in pozisyonunda ise böyle bir durum yok.. ayrıca bu şikeciler kim in yere atlayıp topu eliyle kestiği pozisyon için bile destek eli falan diye zırvaladılar.. yine geçmişte bir metre ofsayttan gol atıp ağlama oyna devam diyen tipler bunlar..
Dünkü maç Hüseyin hakkında ki düşüncelerimi değiştirdi. Ben idare eder stoper diyordum. Nasıl idare eder? İşte arada maç gelirse ilk onbiri idare eder. Sonradan girerse idare eder , Türkiye içinden alınacak yerli stoper öyle fark yaratmaz vs vs...Ancak dünkü maç benim kör gözüme gösterdi ki. 4 senedir Hüseyin’in bu saçmalıklarını izledik, birazcık bile düzelme yok. Bu adamın değil onbir 21 kişilik kadroda olması bile büyük tehlike. Yollayın kardeşim bir Anadolu takımına . O da parmak gibi güçlenerek geri gelsin. Aynı zeki gibi, yumlu gibi geri gelsin!!!!Altyapıdan adamı oynatın, hiç olmazsa o adamı görürüz. Nedir kötüde ısrarın sebebi. Aslında Hüseyin kadar perez gamsızına da kuruldum. Bu iki adam takım için büyük sıkıntı.
S.Seymen
08.01.2022, 10:06
Hocam yapmayın böyle. O pozisyonda dirsekle vursa kırmızı kart olurdu. O pozisyon bize olsa da böyle derdim. Ancak o perezin kulağı iyi çekilmeli. Avcı çok iyi hoca ... bugün ki maçtan sonra Hüseyin’i Kayseri, Rize, giresun takımlarından birine yollarsa gözümde daha da büyür. Perez için de aynı şeyleri düşünüyorum ama o parayı başka yerde bulamaz
faul yeyince sinirlendi kendini kontrol edemedi direk salladı yumruğu arkaya dirsek farklı ama bunun da affedilir yanı yok
dikkat et vururken yüz ifadesine sonrada oraya dönüp bakmıyor bile yaptığını biliyor
takımı yakabilirdi
geçen haftaki başak şehir penaltısını çalsa idiler kesin atılırdı
boşluklarına geldi
sürekli haksızlıktan söz ederken bu pozisyon söylenmeli malatya da düşmeme derdin de
o pozisyonda vurduğuda sarı görürdü zaten atılabilir şekilde oynadı oda dorukana faul yapan stoperleri de öyle
ama perez açısından bu şekilde kontrolsüz olunamaz hele o dakikalarda
hadi maçın sonu olsa yorgunluk adrenalin vs denir o ne ya maç nerdeyse başlamamış bile.. olmaz ki olmaz.
Salih Kara
08.01.2022, 10:06
Beyler ne topa vurması ? Top Uğurcan'a kadar gelmiş zaten Hüseyin'in yaptığı tamamen saçmalık ama bu pozisyona net penaltı denmez arkadaş.. şikeciler kim djaniny pozisyonu ile karşılaştırıyorlar ama o pozisyonda Djaniny topu önüne almış kaleciyle karşı karşıya kalacaktı.. Hüseyin'in pozisyonunda ise böyle bir durum yok.. ayrıca bu şikeciler kim in yere atlayıp topu eliyle kestiği pozisyon için bile destek eli falan diye zırvaladılar.. yine geçmişte bir metre ofsayttan gol atıp ağlama oyna devam diyen tipler..
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok uzağa gitmeye gerek daha geçen hafta Pelkas'a Malatya maçında kırmızı çıkmadı. Neyi konuşuyorlar. Kaldı ki daha 3.dakikada penaltımız verilmemiş
Emirhan Uludüz
08.01.2022, 10:09
Neyin derdi bu anlamadım. Hakemler var a gitmiyor artık o yüzden eski günlere geri döndük. Hoca ne gördüyse nasıl etkilendiyse onu çalıyor. 90 dakika antrenman yapar gibi oynamışsın karşındaki topçular u15 takımı gibi çaresiz kalmış ama yok o penaltıydı da öyleydi böyleydi. Peres kırmızı görse ne olacak. 10 kişiyle yine baskılı oynar maçı alırdık. Ben mi farklı bir maç izledim acaba. Adamlar 1 pozisyon haricinde tehdit edemedi.
faul yeyince sinirlendi kendini kontrol edemedi direk salladı yumruğu arkaya dirsek farklı ama bunun da affedilir yanı yok
dikkat et vururken yüz ifadesine sonrada oraya dönüp bakmıyor bile yaptığını biliyor
takımı yakabilirdi
geçen haftaki başak şehir penaltısını çalsa idiler kesin atılırdı
boşluklarına geldi
sürekli haksızlıktan söz ederken bu pozisyon söylenmeli malatya da düşmeme derdin de
o pozisyonda vurduğuda sarı görürdü zaten atılabilir şekilde oynadı oda dorukana faul yapan stoperleri de öyle
ama perez açısından bu şekilde kontrolsüz olunamaz hele o dakikalarda
hadi maçın sonu olsa yorgunluk adrenalin vs denir o ne ya maç nerdeyse başlamamış bile.. olmaz ki olmaz.
Hocam yumruk ile vurduysa kırmızı kart olur. Adam eliyle vuruyor . Ve bu hareket dünyanın her yerinde sarı karttır. Ben bu görüşümde ısrarlıyım. Ben haksızlığı sindiremem. Bizim lehimize de olsa sindiremem. Dediğim gibi o pozisyon bize olsa yine de kırmızı kart demezdim. Ben bunların eline malzeme vermeye gerek yok diyorum. Maçın başlarında dorukhanın pozisyonuna topa vuruyor diye penaltı değil diye kuralı esnetiyorlar. Adama hunharca giriyor ve topa dokunuyor öyle mi...! Dünkü maçın siniri geçmedi bende. 7 atacağımız maçtı yahu. Niye hakem konuşalım
S.Seymen
08.01.2022, 10:21
bak güzel kardeşim atılsaydı da maçı alacağımızdan emindim ben
onda sıkıntı yok hatta onlar da da atılmaya yakın adamlar vardı beraberlikten vazgeçip açılabilirlerdi rahat kazanırdık mesele o değil
mesele şu
1 kritik maçlarda bu tür hatalar affedilemez
2 kritik maçta senin alehine de böyle hata yapıp sana da yaptıydık derler
o zaman öncelikle kendi topçunu bir hizaya çekmen gerekir ki bunlara fırsat vermeyesin
ikincil olarak da bizim şampiyonluğumuzun istanbul soytarılarınınkine benzemesini istemiyorum
hepsi bu
Yıllardır futbol takip ederim ridvanin hiç bu kadar hakem konuştuğu bı sezon görmedim.
Nasıl koymussak yavsak serefsize
Daha önce yazmıştım yine yazıyorum
En az 5 sezon alacakliyiz.
Hakemlerle şampiyon olacağımızı ima edip duruyor orospu çocuğu. Orospu çocuğu orospu çocuğu...
hOCAM AYNEN KATILIYORUM..
adam geçen hafta başak maçı hakemi için süper maç yönetti ..bu maç katletti diyorsa ..
bildiğin operasyon çocuğudur..hemde dik alası..
aleyhimize olan tüm gri pozisyonları..penaltı kırmızı kart falan kabul ediyor..
lehimize olan gri pozisyonları da konuşmaya bile gerek duymadan oyna devam diyor..
en az 5 sezon alacaklı olmamıza da katılmakla birlikte..
objektif bakan bir adam desinki pozisyonunun kırmızı kart ..penaltı vs..kabul..ama hakkımız yenincede konuşan bir adam desin bunu..
bence pozisyonlar baya gri aleyhimize kararlar çıksa ağzımı açmam..
ama bu pozisyonlar ne şeytanın ne de başka bir operasyon çocuğunun konuştuğu gibi net pozisyonlar değil..
kesinlikle net değil beyler pozisyonlar..ama versede birşey diyemeyeceğin pozisyonlar..
biz yıllarca rakiplere net pozisyonlarda ne verilmeyen penaltılar ne kırmızı kartlar gördük..onun için kesinlikle niyetleri kötü..ALGI peşindeler bunu unutmayın..
...............................................
kolay maç ve rahat kazanırızcıları ifşa edip ..laflarını yüzlerine vurmayıda çok düşünüyorum da boşver ayıp olur diyorum..
stadda türkü söyleyenler ve rakibi küçük görenler hiçbir başarıyı da haketmiyor..
yıllardırda onların yüzünden burnumuz boktan da çıkmıyor..ama ne hikmetse takım iyiyken b.k gibi gelip hemen öne çıkıyorlar..
Bu konuda anlaşamayacağız ama büyük bir tuzağa çekiliyoruz ben onu görüyorum. Kimse maçın başındaki penaltıyı konuşmazken herkes aleyhimize olan tartışmalı pozisyonu konuşarak aynı sizin girdiğiniz psikolojiye sokmaya çalışıyor. Yıllar sonra şampiyon olduk ama sizin şampiyonluğunuz bizim ki kadar kirli demeye çalışıyorlar. Yazdınız mı bilmiyorum ama illa da kırmızı kart deniliyorsa maçın başında da bizim penaltımız verilmedi vurgusunu daha kuvvetli yapmalısınız. Neticede hakem hem aleyhimize hem lehimize yanlış kararlar verdi ve kötü yönetim gösterdi vurgusunu daha kuvvetli yapmalısınız. Adamlar bu güçlü şampiyonluk hikayesine leke sürmeye çalışıyor biz de buna alet olmayalım. Çünkü o maçta aleyhimize verilen kararda var...
Harvelli61
08.01.2022, 10:51
21143
Hüseyin senin yüzünden başıma ağrılar girdi ah Hüseyin ahh,bunuda şimdi gördüm dışarda başlıyor itiş en azından ağlayan üç İstanbullulara bunuda göstermek lazım
Renktaşlarıma son kez şunu söyleyeyim. Yanlış hatırlamıyorsam Başakşehir maçında viscanın 30 metreden attığı frikik dışında isabetli şutu yok, Malatya’nın ise hiç isabetli şutu yok. Yazıyla sıfır isabetli şut. Hiçbir istanbul takım yandaşları bu güçlü oyunu konuşmaz konuşamaz. Onun için sizi kaosun içine sokmaya çalışıyorlar. Bu istatistikleri onlar da görüyor o yüzden leke sürmeye çalışıyorlar. Ben renkdaşlarımda büyük bir yanlış görüyorum. Diyorlar ki renktaşlarımız geçen senelerde bizim hakkımız yendi ona saysınlar... hayır ona saymasınlar çünkü ona sayılacak ve haksız yere kazandığımız bir maç değil. Sizin onlara vereceğimiz cevap bu polemiğe girmeden bu verilerle konuşmak olmalıdır. Bizim aleyhimize verilen kararlar gri diyeceğimiz pozisyonların hepsi mi yanlış karar olur... geçelim bunları. Her yerde bu güçlü oyunu anlatalım.
kaçarava
08.01.2022, 10:55
Böyle kapanan rakiplere karşı kendi standartımızın üstünde bulduğumuz kornerlerden bir tane çakacaksın kafayı atacaksın golü. Isı haritalarına da baktım. Malatya, Antalyanın bize yaptığını çalışmış. Hücum oyuncularımız topla rakip kaleden uzak buluşmak zorunda kalmış. Hem merkezden hem kanattan önde tutmuşlar bizi. Bu hattı sadece Nwakaeme delebilirdi ki deldi de. Antalya maçında Nwakaeme sakatlandıktan sonra ne kadar zorlandığımızı unutmayalım.
Önceki maçlara göre topu geri kazanma-pres haricinde uzun toplarda da daha başarılıydık gibi geldi bana.
Mehmet Fatih Yavuz
08.01.2022, 11:02
Peres ve Hüseyin e kızmak farklı birşey. Herkes kızdı. Yaptıkları hareketler hem yanlış hem de gereksiz.
Lakin bu, ilk pozisyona kırmızı kart, ikinci pozisyona da penaltı demeyi gerektirmiyor.
İlk pozisyon sarı kart. Bunun aksi bir örnek görmedim. Elle yuze yumruk dışı müdahaleler sarı kart oldu bugüne kadar. Varsa aksi örneğiniz gösterin. En kaba örneği Türkiye milli maçında serdar aziz in gözünün ameliyatlı olup adamın 1,5 -2 ay oynamaması. Kırmızı kart falan olmaz o pozisyonda.
İkinci pozisyon var incelemesinde zaten dışarıda. Yani ceza sahası dışında. Bu yüzden penaltı incelemesi yapılacak bir durum yok.
Hadi diyelim inceledik, perdeleme hareketi bu. Topa giden rakibin önüne duvar olmaya çalışıyor.
Bu pozisyonlarda savunma oyuncusuna faul çalınmış tonla pozisyon var. yine yeniden beklediğiniz penaltı kararı, savunma oyuncusu önde iken, perdelemek için rakibini ittiğinde hiç hatırlamıyorum.
Hatırlayan hatirlatırsa sevinirim.
Kendi oyuncuna gereksiz hareketi için kızmak ile, kendi takımına iltimas geçilmiş gibi davranmak farklı şeylerdir.
hüseyin öyle saçma bir hareket yaptı ki hakemler bile ne alaka deyip anlamlandırmadılar herhalde. bu amatör arkadaşa daha ne kadar tahammül edilecek anlayamıyorum.
arka sayfalarda caner osmanpaşa ismi geçmiş. gerçekten camiada öz evlat sevici ciddi bir topluluk var. mevzu öz evlatlıksa hüseyin yerine caner osmanpaşayı değerlendirelim bu kontenjandan. bombacı mülayime daha fazla katlanamıyorum.
Eline sağlık dostum. Evet şimdiye dek hep istedikki kiimse hakkımızı yemesin bizde kimsenin hakkına girmeyelim. A. Ağaoğlu'nun yıllar önce bi programda sö
ylediği bişey vardı. Kimse adalet istemiyor adaletsizlik ten pay istiyor diye. Evet artık ben o adaletsizlik ten pay istiyorum. Hangisinin şampiyonluğu temiz? Ki benim şampiyonluğuna laf ediyorlar.
Hiç umurunda mı acep?
Neyin derdi bu anlamadım. Hakemler var a gitmiyor artık o yüzden eski günlere geri döndük. Hoca ne gördüyse nasıl etkilendiyse onu çalıyor. 90 dakika antrenman yapar gibi oynamışsın karşındaki topçular u15 takımı gibi çaresiz kalmış ama yok o penaltıydı da öyleydi böyleydi. Peres kırmızı görse ne olacak. 10 kişiyle yine baskılı oynar maçı alırdık. Ben mi farklı bir maç izledim acaba. Adamlar 1 pozisyon haricinde tehdit edemedi.
9 kişi kalsak yine yenerdik, 5 gole ihtiyacımız olsa 5 atardık öyle maçtı
Maçı tvden izledim. Takım olarak etkili ve topa hkim bir maç geçirdik. Taraftar da üzerine düşeni yaptı diyebiliriz. Top büyük oranda ayağımızda idi. Rakibe verilen 45+ daki pozisyon dışında hiç bir şans olmadı. Oyuncular genel olarak istekli ve başarılı bir oyun sergiledi. Waka Hamsik Cornelius dorukhan denswil iyi göründü.
Ancak söylemeden geçmek olmaz Peres'in yaptığı anlamsız hareket bizi yakabilirdi. Bana göre hareket net bir kırmızı kart. Peres'in yanına Hüseyini koymasak da olmaz sanrım. Hüseyin en gerideki adam olarak asla güven vermiyor. Sanki her an takımı yakacakmış gibi bir havası var. Bunu son pozisyon için söylemiyorum. Genel havası öyle. Kaldı ki bana göre o pozisyon penaltı da değil. Malatya oyuncusu bir şekilde penaltı almak için Hüseyinin ''gereksiz'' hareketini kullanıyor. Ama Hüseyin başka bir maçta da aynı hatta beterlerini yapabilecek bir oyuncu. Biz Majid'i bu dengesizliklerinden sebep göndermedik mi? Bu da aynı tedirginliği yaratıyor. Sürekli hata yapacak havası var.
Dün bence birşey kesin olarak netleşti. Hüseyin ligi bitiririz dersek büyük hataya düşeriz. Gerekirse solda İsmail oynasın ama Vitor'un yanına bir iyi stoper alınsın. İsmail de iyi değil tamam da en azından mevki olarak idare edebilir. Hüseyinin bölgesinde hataya yer yok.
Bunun dışında yakın süreçte Vitor-Visca-yeni solbek, sonrasında ise kouasi djanini katılımları ile gerçekten de alternatifi bol ve iyi bir kadroya sahip olacağız.
Mehmet BAŞ
08.01.2022, 11:20
Hüseyin yaptığı perdelemeye kafayı takıyorsunuz. Bırakın Allah aşkına! Tertemiz pozisyonda bir şeyler arıyorsunuz. Çocuk futbolda var olan perdeleme hareketi yapıyor. Hiç mi maç izlemiyorsunuz? İlk defa böyle bir hareket görüyor gibi tepkiler veriyorsunuz. Pozisyonu incelerseniz rakip oyuncu ile omuz omuza mücadele ediyor. Rakip oyuncunun zaten topu alma şansı yok, toptan çok uzak ve top Uğurcan'a gelmiş. Tartışmaya açık bir durum yok. Kimisi de çıkıyor penaltı diyor. Yahu hareket zaten dışarıda omuş. Penaltıyı nereden uyduruyorsunuz? Bırakın Allah aşkına ya... İyice saçmalıyorsunuz.
memozcan
08.01.2022, 11:25
defansında hüseyin türkmenin oynadığı takımın maç kazanması mucize olur demiştim.. dün mucize gerçekleşti..
her maç gerçekleşmez..
memozcan
08.01.2022, 11:30
son dakikadaki avelliği bir anlık gafletle açıklanabilir ama bu pozisyon çok açık elemanın futbolu ve defansı bilmediğinin kanıtıdır.. maçtaki iki pozisyonda da ht4 başrolde.. geçmişte de böyleydi ve yaptığı hatayla yeniliyorduk.. özevlat seviciler suçu başkasına buluyor burada sabaha kadar tartışıyorduk..
amatörde defans oyuncularına öğretilen ilk şeydir: topu sektirme!! hele hele 60 metreden gelen topu..
Oyna devam kudursunlar devam
Son iki maç disiplin fiziksel durum defans anlayışı pres top kazanma yardımlaşma açısından güzel oyunlar gördük. He oyun umrumda mı değil üç puan al geç arkana kim ne demiş bakma
HasanTezel
08.01.2022, 11:55
Geldiğinden beri Avcı hocamı seviyor destekliyoruz, hakediyor da
Dünkü saçmalıklar ve puan kaybı olsa %90 hocaya kalan Ht4 e yazardı…
45. Dk halısahada yapılmayacak kazmalıkla Ht4 sektirdi, Kubilay boş kaleye atamadı
Son dk süperligde senede 1 görülmeyen büyük hatayı yaptı, penaltı verse burda tüm hava dağılırdı, koca camiaya yapılacak iş mi? Top komple bizde, arada 20 mt var???
Ht4 birçok hatalı pas veriyor her maç ama 2 maç oynasın muhakkak olmadık bir müdahale eksiğinden gol yiyoruz…
Ere be Avcı Hocam, biz izledik sen de izledin? İlk yarı %80 top bizde Uğurcana top DEĞMEDİ, hala 80 e kadar hamle yapmamak nedir? 5 defans nedir?
Sarı Koita Yunus Berat alınmaz mı? 2 yi bulmadığımız ve 1-1 biten en az 10 maçın var Hocam, etme, seviyoruz ama bu basit hataları sen bari etme!
Burak Bıyıklı
08.01.2022, 12:01
HUZURLARINIZDA HÜSEYİN TÜRKMEN
Zeka seviyesini gostermek icin herkese izletilmeli. Ustelik buna benzer en az on tane hareketi vardir. Cevre kontrolu 0 bile degil -50 filan.
tristram
08.01.2022, 12:03
huseyinin pozisyonu bana gore de net penalti.oyle perdeleme olmaz,direkt adami indiriyor oyle aptallik olmaz.peres'e kirmizi agir olurdu ama verse kimse niye verdin diyemezdi.ben hoca olsam bu mactan sonra huseyin'i kadro disi birakip,peres'i ulkesine gonderirdim.bunlar disinda bir tanesi net olmak uzere lehimize verilmeyen iki penalti vardi.
bu macta hakemlik birsey yoktu.malatya'yi 8 kisiyle bile yenerdik.macin basinda lehimize olan penaltiyi verse mac zaten orada biteckti.buna ragmen her hafta hakem hatalariyla mac kazanmaya hayir demeyecek bir insanim.istanbul ucuzlerinin aglamalarini gordukce daha fazla keyif aliyorum.caresizler,ellerinden aglamak disinda birsey gelmiyor..ridvan'in akli sira overmis gibi yapip hakem aglamalari sahsen benim hosuma gidiyor..ulan kansiz herifler, 90'lardan bu yana tetikci hakemlerle ligin anasini bellediniz,sampiyonlar belirlediniz.bir taneniz cikip delikanli gibi hakemler hakkinda tek kelime etti mi?trabzonspor'un calinan sampiyonluklarinda neredeydiniz?
bu soysuzlarin mertce savasmak gibi bir dertleri yok.hakem makem hikaye.kendi les takimlarindan bir halt olmayacagini bldikleri icin hakem algisi yapip tetikci hakemleri devreye sokmaya calisiyorlar.bu sezon hakemlerin alayi cok kotu.burada avantajimiz takimimizin iyi olmasi.takim iyiyse hakem seni kolay kolay dograyamiyor,lidersen sana kopek cekemiyor,islerini sansa birakmamak icin kararsiz kaldiklari an da guclu olan tarafi seciyorlar.ustune VAR sistemi gibi bir nimet var.artik hakem hatalari herkes icin dengelenmis durumda.eskiden sadece istanbulun lehine hatalar! yapilirdi simdi herkesin lehine aleyhine hatalar yapiliyor.. iste istanbul ucuzlerinin aglamalari da bundan.sadece lehlerine hakem hatalari olmasini istiyorlar.
kisaca oyna devam.siradaki gelsin.
Mehmet Fatih Yavuz
08.01.2022, 12:09
Pozisyon ceza sahasının dışında, hala penaltı yazan var.
Vallahi ibretlik.
Burak Bıyıklı
08.01.2022, 12:09
Peres yerine dorukhan, huseyin yerine de bir tane kütük koyalim baska da degisiklige gerek yok.
Huseyin idare eder diyenlere oyle muthis bir cevap verdi ki kimse artik agzini acmaz diye dusunuyorum.
pReN@_61
08.01.2022, 12:11
Her şeyi bir kenara bırakalım kazanmak önemliydi. Güzel başladık çok şükür.
Kaldı 18 maç Allah'ın izniyle ŞAMPİYON OLACAĞIZ.
:tsbayrak:
Gökhan Balcı
08.01.2022, 12:12
Şu başlık kilitlense keşke gördükçe sinirlerim bozuluyor :D
Cem Balcı
08.01.2022, 12:13
Altyapidan gencleri oynatalim
Bu sene kalan maçlarda alınması gereken bir risk değil.
Fatih K.
08.01.2022, 12:21
Bi çırpıda sadece bu sezon faul dahi verilmeyen Marcao, Rosier, Serdar Azizin 5-6 pozisyonunu sayarım Peresinki gibi. Şimdiye kadar lehimize ve aleyhimize yapılan hataları koysan başabaş ancak gelir. Kendi takımlarının maçını izlemeden ortalığı karıştıranların gazına geliyor bizim taraftarda.
Neymiş hakkımız olmadan kazanmışız. Peki hakkımızla kazanamadığımız gs ve başak maçları ne olacak?
Mehmet Fatih Yavuz
08.01.2022, 12:21
Bu arada takımın as sağ bekini ve halı hazırdaki tek sağ stoperini hem kovmak gerekiyormuş.
Sakın yönetici falan olmayın. Aman ha!
Şirketinizde Allah kulu kalmaz 3 günde.
Oyuncularımızı eleştirelim tamam ama; Sosyal medyada penaltı ve kırmızı kart diyerek, rakiplerin ekmeğine yağ sürenler; Aklınızı başınıza alın...
tristram
08.01.2022, 12:31
Pozisyon ceza sahasının dışında, hala penaltı yazan var.
Vallahi ibretlik.
ilk izledigimde iceride gibi duruyordu ama dikkatli bakinca dediginiz dogru olabilir,pozisyon tartismali.burada esas soylemek istedigim sey, huseyin'in acemiligi.iceride disarida cok onemli degil o pozisyonun perdelemeyle alakasinin olmamasi.alan kontrolu yapmamasi,pasin siddetini ayarlayamamasi,top zaten ugurcan'a gidecekken durduk yere adami engellemesi.huseyin'in topla bir ilgisi yok.adama bakiyor geldigini gorunce engelliyor.iceride disarida mi bilemem ama pozisyon net faul.bu cocuk bu acemilikleri artik aliskanlik hale getirdi.sizden ricam huseyin'e stoper demekten vazgecin,kendisi siradan bir maci tek basina katletme potansiyeli olan canli bir bombadan otesi degil.
Fatih K.
08.01.2022, 12:33
21143
Hüseyin senin yüzünden başıma ağrılar girdi ah Hüseyin ahh,bunuda şimdi gördüm dışarda başlıyor itiş en azından ağlayan üç İstanbullulara bunuda göstermek lazım
Yahu bırakın o yüzsüzleri. Şu pozisyonun tersi olsaydı ve bize penaltı verseydi hepsi yine Trabzon kollanıyor diyecekti. Mesela Dorukhanın pozisyonuna hakem bunu nasıl vermedi diyen var mı? Yok.
Adamların tek derdi baskı oluşturup hakemleri tedirgin etmek. Peresin yaptığı harekete bu ligde şimdiye kadar bir kere bile kırmızı çıkmadı. Ha buna penaltı diyorsan Dorukhanın pozisyonu da penaltı. 2-0 olacaktı dön bunu ver 2-1. Ki 2-0dan sonra maç o skorda kalır mıydı o da ayrı tartışma konusu.
Yarın 90 dakika topla oyna maçı 5-0 kazan ama 90+ da tartışmalı bir tane pozisyon olsun yine Trabzon kollanıyor diye yıkarlar ortalığı. Başakşehir maçında o pozisyona top ayaktan geliyor diyebilecek kadar utanmaz insanlar bunlar. Bırakın el ele sürünsünler de kıskançlıklarından kıvransınlar.
cyberentalpi
08.01.2022, 12:47
Biz kazanmak istediğimiz her maçı kazanabiliriz.
Dünkü maçta Ht nin o omuzu net penaltıdır. Hakem de bunu bilinçli vermemiştir. Neden çünkü Ts maçı hakemle kazanıyor algısı pompalıyorlar.
Yüzde 72 ile oynadığımız hakemlik bir pozisyon olmayan Fb maçı gibi.
Ht evet bu kadar. Kızmaya gerek yok. Edgar da yaptı. Tecrübe çok şey demektir. Oyuncularımızdan geriye giden yok. Oyunumuz harika. Daha Kouasi diye bir dozer, visca diye en iyi kanat oyuncusu ve Djanini diye en yıpratıcı forvetimiz var. Enseyi karartmayalım. 16 maç kaldı. Zaten ufak tefek takviyelerle CL kadrosunu kuruyoruz.
Haftaya Hugo ile Denswil tandemi şart.
Yusuf BALCI
08.01.2022, 12:52
Peres ve Hüseyin e kızmak farklı birşey. Herkes kızdı. Yaptıkları hareketler hem yanlış hem de gereksiz.
Lakin bu, ilk pozisyona kırmızı kart, ikinci pozisyona da penaltı demeyi gerektirmiyor.
İlk pozisyon sarı kart. Bunun aksi bir örnek görmedim. Elle yuze yumruk dışı müdahaleler sarı kart oldu bugüne kadar. Varsa aksi örneğiniz gösterin. En kaba örneği Türkiye milli maçında serdar aziz in gözünün ameliyatlı olup adamın 1,5 -2 ay oynamaması. Kırmızı kart falan olmaz o pozisyonda.
İkinci pozisyon var incelemesinde zaten dışarıda. Yani ceza sahası dışında. Bu yüzden penaltı incelemesi yapılacak bir durum yok.
Hadi diyelim inceledik, perdeleme hareketi bu. Topa giden rakibin önüne duvar olmaya çalışıyor.
Bu pozisyonlarda savunma oyuncusuna faul çalınmış tonla pozisyon var. yine yeniden beklediğiniz penaltı kararı, savunma oyuncusu önde iken, perdelemek için rakibini ittiğinde hiç hatırlamıyorum.
Kendi oyuncuna gereksiz hareketi için kızmak ile, kendi takımına iltimas geçilmiş gibi davranmak farklı şeylerdir.
Doğru yorumlar
Dünkü maçta sagolsun taraftarımız maça gelmiş ama onlarda bı daginikti. İsmail'e tepki gösteripmesini anlamdım.Simdi çıkıp biri sen futboldan anlamıyorsun diyebilir,haklı da olabilir ama dünkü maçta İsmail kapasitesini ortaya koydu. Ancak bu kadar.
İkinci bir konu da texahurqt konusu; ya arkadaş halen "kaç yıl oldu saymadim kupa almayali...." Bu ne ya. Takım şampiyon oldu olacak halen yasanan atmosferden kopuk davranışlar. Zaten Samanyolu saçmalığı iyice bogaltiyor. 62. Dakikada bir 35 lik rakı fevirmis gibi coşkulu olmak varken bu ne arabesk. Bu tezahüratlar bizim kötü oldugumuz yıllarda gider. Şampiyon olduk olacağız. Bu ne arabesk.Tribunde horon tepmek varken yaptığımız seylere bak.
Mehmet Fatih Yavuz
08.01.2022, 13:11
Bu tribün İstanbul takımlarına karşı olan maçlar dışında maalesef uyuyor. Özel bir durum, yani rakip oyuncu bir sertlik yapacak, tribünü galeyana getirecek ki tribün devreye girsin.
Yoksa tiyatro izler gibi izliyoruz işte.
vay anasını ANTEP-karagümrük maçı için antepe bağlandı Aspor muhabiri..
adam konuşurken arkada 15-20 taraftar vardı.. Trabzon Trabzon tezahüratları ..içten ve samimiydi...
hemen 2. takım kategorisine Bursasporu biraz geriletip..(ibrahim denen angut bursasporlu Visca transferinde siyaset ajfhskrjhg diyor MAL..)
Gaziantepi alıyorum...
ANTEP...ANTEP...ANTEP...ANTEP...ANTEP...ANTEP...AN TEP...ANTEP...ANTEP...ANTEP...ANTEP...ANTEP...ANTE P...
GAZİANTEP....GAZİANTEP....GAZİANTEP....GAZİANTEP.. ..GAZİANTEP....GAZİANTEP....GAZİANTEP....GAZİANTEP ....
inşallah seneyede Antep Şampiyonluğa oynar..
Fatih Solmaz
08.01.2022, 13:17
Abiler kardeşler,
Gözünüzü seveyim bir şey izah etmeye çalışmayın bu kitlelere. Neyini izah edeceksin,
Penaltının verilmediği 2 puan kaybettiğin gs maçını mı anlatacaksın?
Orta hakem tarafından penaltının verilmediğini fb maçını gözlerine mi sokacaksın?
Ne VAR hakeminin ne de orta hakemin penaltını vermediği iki puan kaybettiğin başakşehir maçındaki haksızlığı mı söyleyeceksin?
Hugo'nun kırmızısından daha beter arkadan basmaları yapan Souza, Serdar Aziz, Aanholt, Rosier mi diyeceksiniz?
Vurduk geçtik, açın film izleyin. keyifle maçları seyredin.
Çünkü Trabzonspor'un binlerce pozisyon, üç tane şampiyonluk alacağı var Türk futbolundan.
Vurduk geçtik. önümüzdeki maça bakıyoruz.
Nihat Güneş
08.01.2022, 13:21
Her serde bir hayir vardir. Belki o pozisyonlari yasamasak hala Huseyin denen amator seviye oyuncuyu 11 oynatma gafletinde bulunacakti hocamiz ilerleyen haftalar icin.
Adamin her mac istisnasiz 2 %100 hatasi var golle sonuclanabilecek. Umit milli oldugu maclari da hatirliyorum orda da ayniydi.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BySeHzAdE
08.01.2022, 13:23
Bırakın ağlasınlar kudursunlar. Biz vura vura gitmeye devam edeceğiz. Eğlenin keyfini çıkarın bu durumun. Onlar kendi pisliğinde boğuluyorlar zaten ;)
peres'in pozisyonu sarı.
son pozisyonda hiçbir şey yok.
kendi aramızda ne diye ahlak sinyallemeye çalışıyoruz bilmiyorum.
bizim penaltı beklediklerimiz de dışarıda. hakemler 10 numara maç yönetti.
Devrim Arslan
08.01.2022, 13:29
Ulan basak macinda verilmeyen penaltiyi basin bu kadar konuşmadı . Huseyin ve peres bu takimda görmek istemiyorum artik
special one
08.01.2022, 13:30
Kazandığımız maçtan sonra böyle bir mesaj atmak istemezdim ama o pozisyonda aklıma şu soru düştü: "Topa sahip, önde oynayan takım stoperi ile kapanan takım stoperinin sahip olması gereken özellikler ile aralarındaki temel farklar nelerdir?"
Trabzonspor'da oynayan Mustafa Yumlu ile Akhisar'da oynayan Mustafa Yumlu,
Galatasaray'da oynayan Ahmet Çalık ile Konyaspor'da Ahmet Çalık performansları neden bir değildi?
İşin teknik tarafına kafa yoran arkadaşların konuya ilişkin yorumunu merak ediyorum.
Sayın yöneticim bu forum yıllarca zenci yaracak gidecek forvet istedi...
Santrafor diye kendimi yırttım, biz santrforsuz şampiyon olamayız diye yıllarca anlattım...
Yeri geldi futbol cahili oldum. Linç edildim
sörloth geldi Allah ım çok şükür dedim.
Santrafor ü foruma anlatmam 5 yılımı aldı, futbol cahili olmamda cabası
Gelde Anlat şimdi
Forumda yıllar öncesine gitsek anlarsın beni :)
Ya bu takımın şampiyonluğu şikeyle gasp edildi sırf delilleri bulan adamlar fetocu diye. Gerekirse bütün maçları hakemle kazanalım sıkıntı yok kimsenin de konuşmaya hakkı yok ağlamaya devam etsinler :D
special one
08.01.2022, 13:37
Bu Hüseyin’e giydirenlerin %80 i
yıllarca Pazdan Pazdan Pazdan Pazdan diye
bir yerlerini yırttı burda
Atom bombası Pazdan hemde :)
Samimi gelmiyorsunuz aga
hofsaale
08.01.2022, 13:40
21143
bu yazmaya gelmistim, pozisyon disarda,
faul ve sari kari kart, penalti degil..bizans algisina kanmayim,
peresin pozisyonu bana göre kirmizi kart ama kurallar türkiyede farkli isliyor
serdar aziz, marcao, rosierin sezon boyunca 5-6 kere böyle hareketleri oluyor....kirmizi verilmiyor
antalyaspor macinda aynisi dorukhana yapildi, sari kart bile cikmadi..afkursunlar
ilelebeTS
08.01.2022, 13:41
peres'in pozisyonu sarı.
son pozisyonda hiçbir şey yok.
kendi aramızda ne diye ahlak sinyallemeye çalışıyoruz bilmiyorum.
bizim penaltı beklediklerimiz de dışarıda. hakemler 10 numara maç yönetti.
Dorukhan'a yapılan hareket dışarda değil. Müdahale önce dize yapılıyor. Diz darbe etkisiyle dışarı atılıyor. Net penaltı. Dakika daha 2-3.
Devrim Arslan
08.01.2022, 14:18
Hüseyin pozisyonu gri yani verse de vermese de birsey diyemeyiz tam kafasiz bir hareket olmaz bu adamla
ekeser60
08.01.2022, 14:19
Abi bana daha maçın başında peresin dirsegini ve son saniye huseyinin hareketini açıklayabilirim. Ne gerek var böyle hareketlere vallahi billahi cildircam birinde kırmızı birinde penaltı çıkabilirdi Malatya puan için peres ve Hüseyin kadar çalışmadı derdiniz ne sizin kardeşim. Vallahi Truva atı gibi hareketler.
Geçmişte,özellikle de çalınan şampiyonluklarımızda neler gördük.
Hem Peres'in hem Hüseyin'in hareketleri gereksizdi özellikle Peres'in uyarılması gerek ama öyle çalınmayan düdükler gördük ki biz dünkü pozisyonlara sadece oyna devam diyorum,dün tv'lerde kıvrananlara da sadece gülüyorum.
Bizim yenmiş haklarımız geri verilse 15-20 yıl hakemlerle şampiyon yapılmamız lazım ancak kurtarır.
lazibere
08.01.2022, 14:49
Yazının ana teması da, son cümlede söylediğiniz. Oyuncuma kızıyorum.
Bizim takım bu ülkede üvey evlattır gerçeğini bildiğimden kızıyorum
hakeme ve medyaya malzeme verecek kontrolsuz hareketlere kızıyorum
Futbol sadece fiziken form tutmak değil,
Algı psikolojini de bilmek gerek.
Skorborda arada sırada bakmak demek,
Skoru tutmak için kontrollu oynamak ile , maç bitsin diye yerde uzun uzun yatmak arasında fark olduğunu bilmek demek
Trabzonspor oyuncusu, İster yedek olsun isterse Rotasyon oyuncusu olsun, Bütün bu gerçekleri bilmek zorundadır
**
Fark bu işte, Her takımın 4 numarası var, Her takım sahaya Stoperle başlıyor elbette ama neden maltyasporun stoperinin Trabzonspor'da olmaması gerektiğinin cevapları işte bu ayrıntılarda gizli. Stoper var stoper var..
Bu pozisyonun öncesindeki İsmail'in saçma pas hatası kısmını da videoya eklemek lazım. İsmail iyidi, idare etti gibi yorumları yazanlar için, bakın hiçbir baskı yokken yapılan bir pas hatası maçı nereye getirebiliyor.
Bu video işinden anlayan arkadaşlar ilk yarıda 8.dakikada Dorukhan'a yapılan faul ve 2.yarıdaki el pozisyonları içerde miydi dışarıda mı videosu yaparlarsa bizde görmüş oluruz.
Peres'in pozisyonu öncesinde de Kerim Hafez denilen elemanın Peres'e müdahalesine de bir baksak ve bu Hafez denen adamın sarı kart görene kadar yaptığı onarca faulü de görebilsek. Çok mu şey istedim :)
3 sülükler bizi saha dışında alt edemeyeceklerini anladıkları için bizi saha dışına çekmeye çalışıyorlar çünkü onların asıl güçlü olduğu yer orası. Başakşehir maçında adam resmen koluyla kornere attı ona bile penaltı değil diyen haysiyetsizler çıktı. Squid Game arkadaş Hatay maçında topa manşet attı ona bile penaltı değil diyen gavatlar çıktı. Onların derdi adalet değil, hiç bir zaman da olmadı. Dorukhan'ın pozisyonu penaltı. Peres'in pozisyonunda VAR'a gidilmemesinin nedeni Dorukhan'ın pozisyonunda bile bile VAR'a çağırmamanın altında ezilmeleri. Hüseyin'in pozisyonu perdeleme. Penaltıyla uzaktan yakından alakası yok.
Bu arada Rıdvan şampiyonluk kutlamalarına kendisini davet etmemizi istemiş. Ben Trabzonspor taraftarı olarak hakkımı helal etmiyorum kendisine, kutlamalarımızda da istemiyorum. Cehenneme kadar yolu var, halihazırda şeytan zaten yabancılık da çekmez:)
Armağan Dere
08.01.2022, 15:21
Trabzonspor'dan tarihi puan https://beinsports.com.tr/haber/trabzonspordan-tarihi-puan
Bırakın ağlasınlar kudursunlar. Biz vura vura gitmeye devam edeceğiz. Eğlenin keyfini çıkarın bu durumun. Onlar kendi pisliğinde boğuluyorlar zaten ;)
Sorma yahu, yıllarca biz bu durumdaydık. Şimdi onlar tatsın bu hissi. Aferin Hüseyin ve Peres'e :))
Bir kez daha gorulduki her macin kendine gore bir hikayesi oluyormus tek kale oynayabilirsin ama gol gelmeyebilir bir gol atarsin 2,inci gelmezse son dakikalarda panik yasarsin perez ve huseyinin hareketleri bir yol kazasina sebep olabilirdi iyiki olmadi bu mactan iyi dersler cikartabilirsek guclenerek yola devam ederiz
BlackPanther
08.01.2022, 17:32
Bu pozisyonun öncesindeki İsmail'in saçma pas hatası kısmını da videoya eklemek lazım. İsmail iyidi, idare etti gibi yorumları yazanlar için, bakın hiçbir baskı yokken yapılan bir pas hatası maçı nereye getirebiliyor.
Bu video işinden anlayan arkadaşlar ilk yarıda 8.dakikada Dorukhan'a yapılan faul ve 2.yarıdaki el pozisyonları içerde miydi dışarıda mı videosu yaparlarsa bizde görmüş oluruz.
Peres'in pozisyonu öncesinde de Kerim Hafez denilen elemanın Peres'e müdahalesine de bir baksak ve bu Hafez denen adamın sarı kart görene kadar yaptığı onarca faulü de görebilsek. Çok mu şey istedim :)
Arkadaşlar. Lütfen sizde Fenerbahçeliler gibi başlamayın. Ne 8. dk penaltı var nede ikinci yarının başında!
https://i.ibb.co/r0WGkB1/disari.jpg
https://i.ibb.co/pX4hXHK/El.jpg
Kadir Aydın
08.01.2022, 17:46
Düsünsenize Hüseyin ile Sampiyonlar Liginde maca cikiyoruz.
Allah korusun.
Mehmet Fatih Yavuz
08.01.2022, 19:02
Hiç kimse sıfır hata ile oynayamaz.
Pas hatasını wakame de yapıyor, Hamsik de yapıyor, Bakasetas da yapıyor.
Adam rakip ceza.sahasinin önünde pas hatası yaptı...
Evet aynı hatadan tüm takım tonla yaptı.
Sıfır hata ile oynayan kim var yahu?
Cem Balcı
08.01.2022, 19:20
Artık adama hakaret etmeyi bırakabilirmiyiz lütfen.
ÖmürKaradeniz61
08.01.2022, 19:59
Yapılanlar yanlış,bakın stadda homurdanarak iğrenç bir görüntü sergiliyorsunuz o sesten nefret ediyorum. Oyuncu yeteneksiz olabilir kötü oynayabilir bu onun tercihi değil gönderin o zaman çocuğu yani günahtır.
20 yıldır maç izlerim ben hiç bizim maça Trabzonlu Trabzon bölgesi hakem verildiğini görmedim bileniniz duyaniniz var mı? Eğer gerçekten hiç olmadıysa ve federasyon kalkıp böyle alıp başımızı gittiğimiz bir sezonda kalkıp bizim maça Trabzonlu hakem atiyorsa altında başka türlü bir i.nelik aramak lazım.
nevzat61
08.01.2022, 21:16
Arkadaşlar bu pozisyonlara fazla takılmayın.. Peres de Hüseyin de hata yapmış olabilir.. ancak şu an mumla aradığımız edgar da hata yapabiliyor..
Medyadaki üç maymunları da boş verin hiç izleyip sinirlerinizi zıplatmayın..emin olun ki İstanbul takımlarını tutan bir çok taraftar Trabzonspor'u gıpta ile izliyor..oyunu domine ederek kazanan bir takıma sahibiz.. bırakın kuduran medya maymunları kudursun..zevk ile izleyiniz..
Onların tek bir derdi var.. Trabzonspor bu sene şampiyon olursa uyuyan bir devin uyanmasından korkuyorlar..
Peres kırmızı değil, Son pozisyon da penaltı değil.
Ama Dorukhan'ın pozisyon net penaltı. Hakemlere rağmen kazanmaya devam.
aslında işin komiği en doğru yorum bu..
her ne kadar ikiside kırmızı gibi gözüksede ..ve hatta hakem versede birşey diyemeyeceğimiz pozisyonlar
ama aslında Peres kırmızı değil..Hüseyin penaltı değil..
edit :Peres kırmızı son kararım....
farklı bir görüş daha..
https://twitter.com/DrBaykan61/status/1479552938838315009?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5 Etweetembed%7Ctwterm%5E1479552938838315009%7Ctwgr% 5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gscimbom.com%2Fthreads%2 Fsl-21-22-h-20-trabzonspor-1-0-malatyaspor-ms-7-ocak.226242%2Fpage-14
ÖmürKaradeniz61
08.01.2022, 21:53
20 yıldır maç izlerim ben hiç bizim maça Trabzonlu Trabzon bölgesi hakem verildiğini görmedim bileniniz duyaniniz var mı? Eğer gerçekten hiç olmadıysa ve federasyon kalkıp böyle alıp başımızı gittiğimiz bir sezonda kalkıp bizim maça Trabzonlu hakem atiyorsa altında başka türlü bir i.nelik aramak lazım.
Kim Trabzonlu hakem ?
Kim Trabzonlu hakem ?
yardımcı güya Trabzonlu imiş.
Dün Rıdvan zırlıyordu.
Peresin attığı dirseği görüp de vermediye getirdi, müthiş sinsi bir senaryo ile.
Mehmet BAŞ
08.01.2022, 22:14
Erman Toroğlu, Hüseyin'in pozisyonuna penaltı istemek ayıptır dedi. Bizim kraldan çok kralcı arkadaşlar dinlesin. İstanbul medyasına prim veriyorsunuz. Fark edin artık
yine en mantıklı ve objektif yorumu Erman hoca yapıyor..Adamın kafada bizim aleyhimize plan yok..
Erman toroğlu...Dorukhan penaltı...Peres kırmızı...Hüseyin penaltı alakası yok
gurur6134
08.01.2022, 22:31
yine en mantıklı ve objektif yorumu Erman hoca yapıyor..Adamın kafada bizim aleyhimize plan yok..
Erman toroğlu...Dorukhan penaltı...Peres kırmızı...Hüseyin penaltı alakası yok
Futboldan az biraz yarim yamalak anlayan herkes 3 pozisyonu ayni sekilde yorumlar zaten..bizim bazi yarim akillilar huseyinin poziayona israrla penalti diyorlar gelde delirme dunden beri ayni seyi soyluyoruz biraksinlar kraldan cok kralci olmayi artik..yeter sivas macina odaklansin herkes seytanin algisina geliyorlar kendi kendine boyle tuzaga dusen oltaya gelen baska camia olamaz dun izlemedim ama seytan dorukhanin pozisyon icin icerdemi disardami bakalim direkt gecelim demis izleyen arkadaslardan duydum daha neyi tartisiyoruz.
* Türkmene sinirim hala geçmedi adam yandan bodoslama girdi bildiğin
herifler her köşeyi tutmuş rakibi sahadan silip 10 sıfır da yensek gene bk atacaklar.
devletin kanalında bunların gözü dönmüş bir amigosu her hafta senaryo uyduruyor
sosyal medyada paralı parasız beyinli beyinsiz bizden çokçalar
yendikçe daha da arsızlaşıp saldıracaklar
koyduk oyna devam deyip geçip gidelim
koydukça alışacaklar
Gökhan Balcı
08.01.2022, 22:58
Var artık pek devreye girmiyor neden olduğuna dair bir fikri olan var mı ? Ne dorukhan'ın pozisyonunda ne de peres'in pozisyonunda vara gidilmedi. Peres'e ciddi anlamda öfkeliyim Hüseyin'den çok daha fazla çünkü kabullenemediğim tek davranış biçimi bu. Fakat o pozisyonda penaltı verilse bu pozisyon mantıken olmayacak. Benim en delirdiğim olay bu. Dorukhan'ın penaltısını vermeyen hakem sonrasında Peres'in kırmızısını görmezden geliyor. Maçın seyri bambaşka bir noktaya geliyor. Biz belki daha maçın ilk dakikalarında o golü bulsak o başlangıçla daha fazla gol bile atabilirdik. Veyahut kaçırırsın rakip gazı gelir başka bir şey izlersin. Veya hiçbir şey olmayabilir her şey aynı seyrinde de devam edebilir ama sen niye dahil oluyorsun ? Hakemler maçın ana figürü olmaya neden çalışıyor bunu çözemiyorum ben.
Ligde puan farkını iki eliyle gösterebilen tek rakibimiz var.
Olay bu. Saldıracaklar tabii.
LittleFinger
08.01.2022, 23:41
Türkmen'in kovulması gerekir bir değil iki değil parmak ve sarı gibi liyakata zararlı biri
BlackPanther
08.01.2022, 23:56
Türkmen'in kovulması gerekir bir değil iki değil parmak ve sarı gibi liyakata zararlı biri
Kesinlikle kovulmalı. Onun yüzünden her spor programında aleyhimize konuşuyorlar.
BlackPanther
09.01.2022, 00:04
herifler her köşeyi tutmuş rakibi sahadan silip 10 sıfır da yensek gene bk atacaklar.
devletin kanalında bunların gözü dönmüş bir amigosu her hafta senaryo uyduruyor
sosyal medyada paralı parasız beyinli beyinsiz bizden çokçalar
yendikçe daha da arsızlaşıp saldıracaklar
koyduk oyna devam deyip geçip gidelim
koydukça alışacaklar
Konu Bu!
Halil Alemdar
09.01.2022, 00:08
Konu Bu!
Harekete bak ya inanılmaz. Dışarıda mı pozisyon?
BlackPanther
09.01.2022, 00:20
Harekete bak ya inanılmaz. Dışarıda mı pozisyon?
Maalesef ceza sahasının içi
https://i.ibb.co/1zXqjHB/B94-B9-ACD-8775-4-D26-A72-B-25-A37-B571-CAE.jpg
BlackPanther
09.01.2022, 00:26
Hüseyini birdaha kadroda görmek istemiyorum.
Yusuf BALCI
09.01.2022, 00:46
Arkadaşlar. Lütfen sizde Fenerbahçeliler gibi başlamayın. Ne 8. dk penaltı var nede ikinci yarının başında!
https://i.ibb.co/r0WGkB1/disari.jpg
https://i.ibb.co/pX4hXHK/El.jpg
Dorukhanın pozisyon bu değil. Toroğlu yorumladı o pozisyonu ve penaltı dedi.
Kaldı 18 maç kutlama hazırlıklarını yapın bırakın penaltı kırmızı kudursunlar siz keyfinize bakın strese gerek yok gülün geçin keyif zamanı :)
Kemal Duru
09.01.2022, 01:29
Alican Lakot vardı eskiden, liseliler bilmez.
Dorukhanın pozisyon bu değil. Toroğlu yorumladı o pozisyonu ve penaltı dedi.
Ermana ne luzum var biraz futbol oynamis futbol bilgisi olan herkes yeterki goruntu olsun dorukhaninki kesin penalti perez ve huseyine kirmizi ve penalti verilse hakeme gozun kormu diyemezsin
bilgehan83
09.01.2022, 02:30
Yahu perez kırmızı kart da hala Hüseyin’in pozisyona kırmızı kart faul diyorlar deli ediyorlar gecenin üçünde adamı arkadaş bir susun yaaa yetti artık penaltı falan değil o pozisyon
musti5576
09.01.2022, 02:59
Futboldan az biraz yarim yamalak anlayan herkes 3 pozisyonu ayni sekilde yorumlar zaten..bizim bazi yarim akillilar huseyinin poziayona israrla penalti diyorlar gelde delirme dunden beri ayni seyi soyluyoruz biraksinlar kraldan cok kralci olmayi artik..yeter sivas macina odaklansin herkes seytanin algisina geliyorlar kendi kendine boyle tuzaga dusen oltaya gelen baska camia olamaz dun izlemedim ama seytan dorukhanin pozisyon icin icerdemi disardami bakalim direkt gecelim demis izleyen arkadaslardan duydum daha neyi tartisiyoruz.
İnanılır gibi değil gerçekten. Hadi rakipler algı olsun diye yapıyor biliyoruz da bizimkilere noluyo...sırf hüseyin nefretlerini kusmak için...poz. top hüseyinin kontrolünde ve pası attıktan sonra rakiple top arasına giriyor. Topa zaten yetişemeyeceğini bilen malatyalı kendini yere bırakıyor.
Yahu perez kırmızı kart da hala Hüseyin’in pozisyona kırmızı kart faul diyorlar deli ediyorlar gecenin üçünde adamı arkadaş bir susun yaaa yetti artık penaltı falan değil o pozisyon
Kupa maçında Rosier adama uçan tekme attı, hakem Altaylıya sarı verdi. Penaltı verse bir şey diyemezsin yazan taraftar görmedim. Tvde kırmızı kart + penaltı, bjknin buna ihtiyacı yok diyen bjkli yorumcu görmedim. Muhabbetini açınca Altaylı ayağını yere taktı falan diyorlar. Bizim pozisyonu soranlara da Malatyalı ayağını yere taktı diyorum, kuduruyorlar. Fblilere destek eli kardeşim o diyorum daha da kuduruyorlar. Adamlar senin kabullenmeni bekliyor zaten. Kabullendiğin anda tüm sezon böyle geçti algısı kasıp ilk maçta eyyam yapılıyor. Altta kalanın canı çıkıyor maalesef.
Antalya maçında rezil oynadık kabul ama o faullere müsaade edilmese, Edgar'ın kapatmaya çalıştığı eline lig genelinde yapıldığı gibi devam dense şu anda namağluptun. Daha geçen maç Hasan Ali topu eliyle dışarı attı. Vücuttan sekiyor, Hasan Ali sakar falan muhabbeti döndü. Bizimkiler de Dorukhan'a iki penaltı yapılan maçta hakem kararı konuşuyor. Hüseyin sakar dersin geçersin bundan kolay bir şey yok. :D
AlperenAltun
09.01.2022, 08:25
Bu spor programlarını izlemeyi bırakalı çok oldu. Saçma saçma yorum yapıp bize sıra geldi mi demediğini bırakmıyorlar. Yıllardır Trabzonspor şöyle renk kattı böyle renk kattı derken iyi. Ama az kafaya oynayınca hemen söylenmeye başlanıyor. Perezin pozisyonuna kırmızı diyeni dinlemiyorum. Sadece tek sözüm Türkmene. Kardeşim bizimle olmuyor. Yolun açık olsun. Başka takımları deneme vaktin geldi. Ayrıca sürekli faul yapan top oynamaya gelmeyen Malatyayı yendik tebrik ederim
Oğuz ZEYTİN
09.01.2022, 08:47
Peres'e, Hüseyin'e kızmak ayrı; hakem konusu ayrı. Nelsson ve Hasan Ali'nin elle müdahalesinden sonra Akyazı'da bir penaltımız daha verilmedi.
Peres'e çıkmayan kartı, Alanya maçında temas yokken, haksız yere atılan Hüseyin kararına saysınlar.
Geçmişin sistematik zulmü, bendeki adalet terazisini artık böyle çalıştırıyor.
Alican Lakot vardı eskiden, liseliler bilmez.
Alican Lakot - Turgay Güdü - Şeref Küskün - Şenol Kutrup
Trabzonlu halem denilince bu dörtlü sayılırdı. Şeref Küskün, Trabzon Anadolu Lisesi'nde (Sonradan adı Kanuni Anadolu Lisesi oldu) matematik öğretmenimizdi hazırlık ve orta birde.
Olaylı Van - Antalya maçı vardı. Antalya'yı da Şenol Güneş çalıştrıyordu. Bugünkü gibi internet, tivit vs yok. Haberlerde duyduk ki, maçın hakemi Alican Lakot. Ee, bizim Şeref Hoca da oradadır. Okula gittik ertesi gün, hepimiz endişeliyiz. Başka sosyal faktörler de var tabii o dönem. Allah selametini versin, Şeref Hoca sınıfa girdi. Bizden çıt çıkmıyor. Hoca anladı durumu. Gülerek "Ben iyiyim, merak etmeyin." demişti. Belki de en keyifli dersimiz o gündü.
Hep Diyarbakır - Altay maçı anlatılır fakat Van - Antalya maçı unutulmuştur. Şenol Güneş epey darp edilmişti. Başbakan işin içine girmişti.
Durduk yere Peres’in yaptığı, durduk yere son dakika da Hüseyin’in yaptığının konuşulması normaldir.
Tam tersi olsa sosyal medya üzerinden bizim taraftarımız da aynı tepkileri verecekti.
Kendi adıma beni üzen, iki pozisyonun da maçın normal akışı içerisinde ki pozisyonlar olmaması.
Çok ama çok gereksiz iki hareketti maalesef.
Şunu da kaçırmamak lazım ama; Trabzonspor lehine tek bir hata bile yapılmadan şampiyon olsak da sosyal medyayı, rakip takım taraftarlarını yine böyle göreceksiniz.
Değişen bir şey olmayacak yani.
Sosyal medyaya da çok takılmayın derim.
Veya ciddiye almayın diyeyim.
Trabzonspor ile ilgili paylaşım yapan hesapları da pek ciddiye almayın.
O derece ciddiye almayın yani.
Maide 8
"Herhangi bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi adaletsiz davranmaya itmesin. Adaletli olun; bu, takvâya daha uygundur."
Biz buna uyuyoruz..onlar özellikle şikeciler uymuyor..
Biz kendi yolumuzda devam edelim..
Murat Keçeci
09.01.2022, 10:04
İkinci yarıya üç puan ile başlamak güzel oldu.Hedefe giden yolda kazandığımız her üç puan işimizi biraz daha kolaylaştıracak.
Maçın detayına geçersek hiçbir maçın kolay olmadığını birkez daha gördük.Rakip savunma anlamında iyi direnç gösterdi.Temaslı ve sert oynamaya çalıştılar ama kaliteleri daha fazlasi için yetmedi.
Nwakaemenin başrolde olduğu bir maç oldu.Zaten böyle rakiplere karşı bireysel becerisi yüksek oyuncunun önemini maç öncesinde de vurgulamıştım.Nwakaeme nin maça yetişmesi iyi oldu.Djaniny de olsaydi maç daha da kolay geçebilirdi.
Zaman zaman güzel hücumlar yaptık.Bekleri oyuna sokmaya çalıştık.Peresi çizgiye indirmeye,ismaili ise sol iç koridordaki boşluğa sokmaya çalıştık.Beklerin hücuma destek olmaya çalışmaları önemliydi.Her ne kadar final işlerinde zayıf kalsalarda.Rakibi açmak için birşeyler denediğimizi görmek güzeldi.Umarim yeni gelen sol bek final işlerinde güzel şeyler sunar bize.
Cornelius un gollerine devam etmesi önemliydi.Santraforumuzun maçlarda ön plana çıkmaya başlaması takım oyunu açısından sevindirici.
Maçta göze batan eksiler;
Skor koruma odaklı oyuna bu kadar erken dakikadan başlamamak gerek.Özellikle maçın 3de2 lik bölümunde kendi bildigimiz oyunumuzu skordan bağımsız olarak oynamaya devam etmeliyiz.Hele ki defans hattımızın hata yapmaya müsait olduğu bu dönemde bulduğumuz firsatları skora çevirme konusunda daha da dikkatli olmalıyiz.
Hücumda daha paylaşımcı olmalıyız.Örneğin Nwakaeme nin soldan içeri girdiği bir pozisyon vardı.Orda Bakasetasa pas vermeliydi.
Abdülkadir Ömür dribling yeteneğiyle daha fazla adam eksiltmeli.Nwakaeme ye bu konu da kimse yardimci olmadi.Böyle rakiplere karşı adam eksiltmek çok önemli.
Bekler final hareketlerinde daha iyi işler yapmalı.Orta ve şutlar daha kaliteli olmalı.
Stoperler özellikle duruş hatalarina dikkat etmeli.Özellikle de Hüseyin dikkat etmeli.Ceza yayı önümüze havadan atılan her topu havada karşılayabilmeliyiz.Sürekli topun ve rakibin peşinden koşan stoper olmaz.Duracağı yeri iyi bilirse rakibe ve topa göre daha iyi pozisyon alirsa dengesiz yakalanmaz.
Fatih K.
09.01.2022, 11:00
Geçen sezon aynı hareketi Pelkas, Bakasetasa yaptığında penaltı verilmedi. Bir kişi kalkıp demedi bunu nasıl vermiyorsunuz. Bugün kalkmış aynı güruh diyor Peresin pozisyonu kırmızı.
gurur6134
09.01.2022, 11:15
Peres'e, Hüseyin'e kızmak ayrı; hakem konusu ayrı. Nelsson ve Hasan Ali'nin elle müdahalesinden sonra Akyazı'da bir penaltımız daha verilmedi.
Peres'e çıkmayan kartı, Alanya maçında temas yokken, haksız yere atılan Hüseyin kararına saysınlar.
Geçmişin sistematik zulmü, bendeki adalet terazisini artık böyle çalıştırıyor.
Alican Lakot - Turgay Güdü - Şeref Küskün - Şenol Kutrup
Trabzonlu halem denilince bu dörtlü sayılırdı. Şeref Küskün, Trabzon Anadolu Lisesi'nde (Sonradan adı Kanuni Anadolu Lisesi oldu) matematik öğretmenimizdi hazırlık ve orta birde.
Olaylı Van - Antalya maçı vardı. Antalya'yı da Şenol Güneş çalıştrıyordu. Bugünkü gibi internet, tivit vs yok. Haberlerde duyduk ki, maçın hakemi Alican Lakot. Ee, bizim Şeref Hoca da oradadır. Okula gittik ertesi gün, hepimiz endişeliyiz. Başka sosyal faktörler de var tabii o dönem. Allah selametini versin, Şeref Hoca sınıfa girdi. Bizden çıt çıkmıyor. Hoca anladı durumu. Gülerek "Ben iyiyim, merak etmeyin." demişti. Belki de en keyifli dersimiz o gündü.
Hep Diyarbakır - Altay maçı anlatılır fakat Van - Antalya maçı unutulmuştur. Şenol Güneş epey darp edilmişti. Başbakan işin içine girmişti.
Bayilmisti aldigi yumruk darbesiyle biri sirtina alip iceri soyunma odasina kacirmisti..bundan ayri olarak vana gecmiste teror ayagina yapilan yalakaligin haddi hesabi yok ilkyari dustu denilen van son 9 10 maci icerde disarda hakem kararlariyla kazanip kume de kalmisti donemin van valisi vanin spora sosyal aktiviteye ihtiyaci var demisti son mac van da askeri helikopterlerden sahanin ortasina cicek dokulmustu vs ..ne zamanki istiklal marsi okunurken yuhlanmisti o zaman ipi cekilmisti o sezon gozunun yasina bakilmadi..
HOPA'LI TS'Lİ
09.01.2022, 11:42
Erman Toroğlu:
Dorukhan'a yapılan hareket net penaltı
Peres'in hareketi net kırmızı (Peres'in yaptığı hareketi savunmasam da ilk 5 dakikada rakibe sert girerek Peres'i zıvanadan çıkarması tahrik unsurudur).
Hüseyin'in hareketi net penaltı
Bünyamin Gezer:
Dorukhan'a yapılan hareket kemiksiz penaltı
Peres'in hareketi net kırmızı
Hüseyin'in hareketi tartışmasız penaltı
TRTSPOR'daki Tarık Üstün ve moderatör Hünkar her hafta alenen Trabzonspor'un bulunduğu konumu hazmedemeyen yorumlar yapıyorlar. Hatta Hünkar, Konyaspor şampiyon olabilir mi diye yorumlar yapıyor. Tarık ve Hünkar, Dorukhan'a yapılan penaltıya penaltı değil demek için yırtındılar. Program esnasında Cengiz Ünder tweet attı Hünkar'a. Programı hakem arkadaşları ile izlediklerini ve onların da Dorukhan'a yapılan kontrolsüz harekete penaltı dediklerini söylemiş. Bünyamin Gezer teşekkür etti.
Başkan ve TD hakemler ve kararları hakkında hiç konuşmayarak süreci çok doğru yönetiyorlar. Takımın havasının ve dikkatinin bozulmasını istemiyorlar.
Şımarık üçüzlerin başkanları her maç sonu hakemleri konuşuyorlar. Böyle devam etsinler. Bize yarıyor.
Son olarak, Salih Dursun'un GS-TS maçında oyuncularımıza 4 kırmızı kart gösteren Bitnel adisine gösterdiği kırmızı karttan sonra hakemliği bırakmak zorunda kalan Deniz Ateş köpeği de TV100'de diğer yanındaki köpeklerle afkuruyor. Devam edin soysuzlar. Kudurun.
Unutmadan, BeinSPORTS'da Trio adlı programı izleyip canınızı sıkmayın. Bülent, Deniz ve Lale var. Üçü eski hakem ve TS katilleri. Lale Orta zaten sürekli aleyhimize yorumlar yapıyor. Diğerleri eyyamcının önde gideni
Bu köpekleri susturmak için 2,3 hatta atabiliyorsan daha fazla gol atmak lazım bundan sonra
O SENE BU SENE
Gelecek 3 yılımız da çok parlak
HOPA'LI TS'Lİ
09.01.2022, 12:07
Maçın ardından oyuncularını tebrik eden Abdullah Avcı, "Bizi saha dışına çekmeye çalışacaklar, sakın buna kapılmayın. Biz bulunduğumuz konumu hak ederek aldık.
Şu an puan farkına da bakmayacağız. Sıfırdan başladık gibi düşüneceğiz ve ilk üç puanımızı aldık, böyle de devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
emre6117
09.01.2022, 12:38
Bu spor programlarını izlemeyi bırakalı çok oldu. Saçma saçma yorum yapıp bize sıra geldi mi demediğini bırakmıyorlar. Yıllardır Trabzonspor şöyle renk kattı böyle renk kattı derken iyi. Ama az kafaya oynayınca hemen söylenmeye başlanıyor. Perezin pozisyonuna kırmızı diyeni dinlemiyorum. Sadece tek sözüm Türkmene. Kardeşim bizimle olmuyor. Yolun açık olsun. Başka takımları deneme vaktin geldi. Ayrıca sürekli faul yapan top oynamaya gelmeyen Malatyayı yendik tebrik ederim
Peresin pozisyonu kirmizi filan degil zaten.
Sene basindan beri bu sekilde gaddarca olmayan en az 50 tane vurma olayi vardir. Bircoguna kirmizi cikmadi.
Vurmada yumruk veya rakibe gaddarca vurmak kirmizidir, kavgadaymiscasina.
Peres orada elini salliyor.
H.turkmenin pozisyon iceride bile oldugu kesin degil.
Zira dorukhana yapilan ve semihin eline gelen topun da iceride olabilecegi konusuluyor.
Yani hakem iki tarafa da tartusilacak kararlar verdi.
Bu kararlarin hicbirisi de oyle bariz hatali karar degil.
Ama enaz 5 hafta konusurlar bu maci, fb ve antep maclari gibi.
A.avci ve yonetim isini bilir. Biz sahada kalacagiz.
Ama hakkimizi yemeye calisirsalar da tepkimizi verecegiz.
Ayni basak macindaki gibi.
emre6117
09.01.2022, 12:41
Geçen sezon aynı hareketi Pelkas, Bakasetasa yaptığında penaltı verilmedi. Bir kişi kalkıp demedi bunu nasıl vermiyorsunuz. Bugün kalkmış aynı güruh diyor Peresin pozisyonu kırmızı.
Ki pelkas orada disegiyle vurmustu.
Mehmet Fatih Yavuz
09.01.2022, 13:18
Erman Toroğlu:
Dorukhan'a yapılan hareket net penaltı
Peres'in hareketi net kırmızı (Peres'in yaptığı hareketi savunmasam da ilk 5 dakikada rakibe sert girerek Peres'i zıvanadan çıkarması tahrik unsurudur).
Hüseyin'in hareketi net penaltı
Bünyamin Gezer:
Dorukhan'a yapılan hareket kemiksiz penaltı
Peres'in hareketi net kırmızı
Hüseyin'in hareketi tartışmasız penaltı
TRTSPOR'daki Tarık Üstün ve moderatör Hünkar her hafta alenen Trabzonspor'un bulunduğu konumu hazmedemeyen yorumlar yapıyorlar. Hatta Hünkar, Konyaspor şampiyon olabilir mi diye yorumlar yapıyor. Tarık ve Hünkar, Dorukhan'a yapılan penaltıya penaltı değil demek için yırtındılar. Program esnasında Cengiz Ünder tweet attı Hünkar'a. Programı hakem arkadaşları ile izlediklerini ve onların da Dorukhan'a yapılan kontrolsüz harekete penaltı dediklerini söylemiş. Bünyamin Gezer teşekkür etti.
Başkan ve TD hakemler ve kararları hakkında hiç konuşmayarak süreci çok doğru yönetiyorlar. Takımın havasının ve dikkatinin bozulmasını istemiyorlar.
Şımarık üçüzlerin başkanları her maç sonu hakemleri konuşuyorlar. Böyle devam etsinler. Bize yarıyor.
Son olarak, Salih Dursun'un GS-TS maçında oyuncularımıza 4 kırmızı kart gösteren Bitnel adisine gösterdiği kırmızı karttan sonra hakemliği bırakmak zorunda kalan Deniz Ateş köpeği de TV100'de diğer yanındaki köpeklerle afkuruyor. Devam edin soysuzlar. Kudurun.
Unutmadan, BeinSPORTS'da Trio adlı programı izleyip canınızı sıkmayın. Bülent, Deniz ve Lale var. Üçü eski hakem ve TS katilleri. Lale Orta zaten sürekli aleyhimize yorumlar yapıyor. Diğerleri eyyamcının önde gideni
Bu köpekleri susturmak için 2,3 hatta atabiliyorsan daha fazla gol atmak lazım bundan sonra
O SENE BU SENE
Gelecek 3 yılımız da çok parlak
Aynı programı izlediğinize şüphem var.
Erman Toroğlu Hüseyin'in pozisyonu için buna penaltı istemek ayıptır dedi.
Öyle penaltı zaten olmaz da, pozisyon var da incelendiğinde ceza sahası dışında ilk müdahale.
halilaziz61
09.01.2022, 14:29
Sene basindan beri bu sekilde gaddarca olmayan en az 50 tane vurma olayi vardir. Bircoguna kirmizi cikmadi.
Zira dorukhana yapilan ve semihin eline gelen topun da iceride olabilecegi konusuluyor.
Burada asıl mesele sarı kırmızı olmasından ziyade peresin bu hareketi neden yaptığıdır.
Hiçbir futbolcu diğer takım arkadaşlarının emeğine bu şekilde ihanet edemez.
Terbiyesizlik başka bir şey değil
Aynı şekilde Hüseyin'in durumu hata yapılır top kaybedilir mesele değil. Ama Hüseyin'in yaptığı hareketin hatayla açıklanabilir tek bir tarafi yok safi akılsızlık bunu ilk kez yapmıyor. Beşiktaş maçında da trondsen in hatasını çok rahat bir şekilde telafi edecekken koşusunu yarım bırakıp golle sonuçlanmasına neden oldu.
Hüseyin olur diye çok bekledim
Olmayacak zorlamaya gerek Yok
Futbolda profosyenelce yapilmis cok sert omuz koyma vucudunu iyi kullanma gibi alisilmis hamleler vardi rgenellikle hakemler devam ettirirler sorun olmaz ama bazen cok daha yumusak amatorce yapilmis hamleler vardirki goze hos gelmez perezin hareketi depar halinde gerceklesmis olsa hicbirsey yok diyebiliriz ama olay yavasladiktan sonra gerceklestiyi icin yumasak darbede olsa kasti dokunus olarak gozukuyor huseyinin pozisyonunda omuzunu kullanmak isterken rakip biraz uzakta kaldigi icin omuzu yetismiyor o panik icersinde kolunu devreye sokuyor diyoruzki dorukhaninki kesin penalti perez ve huseyine kirmizi ve penalti verse hakeme olmayan birseyi nasil icat ettin diyemeyiz
HOPA'LI TS'Lİ
09.01.2022, 16:19
Futbolda profosyenelce yapilmis cok sert omuz koyma vucudunu iyi kullanma gibi alisilmis hamleler vardi rgenellikle hakemler devam ettirirler sorun olmaz ama bazen cok daha yumusak amatorce yapilmis hamleler vardirki goze hos gelmez perezin hareketi depar halinde gerceklesmis olsa hicbirsey yok diyebiliriz ama olay yavasladiktan sonra gerceklestiyi icin yumasak darbede olsa kasti dokunus olarak gozukuyor huseyinin pozisyonunda omuzunu kullanmak isterken rakip biraz uzakta kaldigi icin omuzu yetismiyor o panik icersinde kolunu devreye sokuyor diyoruzki dorukhaninki kesin penalti perez ve huseyine kirmizi ve penalti verse hakeme olmayan birseyi nasil icat ettin diyemeyiz
Trabzonspor camiası olarak emek hırsızı üç takımdan farkımız bizdeki dürüstlük, vicdan, ahlak gibi insani değerlerdir. Peres ve Türkmen'in pozisyonlarında objektif biçimde fikirlerimizi açıkladık.
Oysa onlar kazanmak için her yolu mübah sayan güruhtur.
İddianamede, 2010-2011 sezonunda şike yoktur yazmamasına rağmen, deliller (şike ve teşviğin kanıtı) hukuksuz toplanmıştır (hırsızlık vardır) savına kanarak aklandık diyen ahlaksız vicdansızlardır.
Ne mutlu Türk'üm ve Trabzonspor'luyum diyene!
Trabzonspor camiası olarak emek hırsızı üç takımdan farkımız bizdeki dürüstlük, vicdan, ahlak gibi insani değerlerdir. Peres ve Türkmen'in pozisyonlarında objektif biçimde fikirlerimizi açıkladık.
Oysa onlar kazanmak için her yolu mübah sayan güruhtur.
İddianamede, 2010-2011 sezonunda şike yoktur yazmamasına rağmen, deliller (şike ve teşviğin kanıtı) hukuksuz toplanmıştır (hırsızlık vardır) savına kanarak aklandık diyen ahlaksız vicdansızlardır.
Ne mutlu Türk'üm ve Trabzonspor'luyum diyene!
Goruslerinde haklisiniz benim deyerlendirmem sadece dun aksamki pozisyonlarla ilgili hakemler bile ayni pozisyonda ayni karari vermiyorlar yoruma acik pozisyonlarda herkesin ayni seyleri soylemesini bekleyemeyiz
Fanatik34
09.01.2022, 17:44
Yahu burda o kadar provokatif tip var ki, bazisi bilincli, bazisi da, daha kurallari bilmeden adil olma derdi altinda takima büyük zarar veriyorlar. Trabzonspor´un sampiyonlugunun önündeki en büyük engel bu maalesef. Nasil olur bilmem ama bu kisiler izole edilmeli, forumda dahi.
Mac sonunda bu yüzden sadece Hüseyin´in olmayan penaltisi konusuldu bu yüzden...hemde verilmeyen acik penaltin varken!!! Eger 96´daki gibi bir surum yasamak istemiyorsak, bunu sonlandirmaliyiz!!!
Maca gelince, kazanmak cok önemliydi, basardik :atki:
Bence macin diger en önemli etkeni, macin hakemi Firat Aydinus´tu. Bu denli temiz bir mac beklemiyordum kendisinden. Macin sonunda rakip kalecinin topu kafasina nisanlamasina bile ses cikarmadi :rolleyes:
nevzat61
09.01.2022, 17:55
Yahu burda o kadar provokatif tip var ki, bazisi bilincli, bazisi da, daha kurallari bilmeden adil olma derdi altinda takima büyük zarar veriyorlar. Trabzonspor´un sampiyonlugunun önündeki en büyük engel bu maalesef. Nasil olur bilmem ama bu kisiler izole edilmeli, forumda dahi.
Mac sonunda bu yüzden sadece Hüseyin´in olmayan penaltisi konusuldu bu yüzden...hemde verilmeyen acik penaltin varken!!! Eger 96´daki gibi bir surum yasamak istemiyorsak, bunu sonlandirmaliyiz!!!
Maca gelince, kazanmak cok önemliydi, basardik :atki:
Bence macin diger en önemli etkeni, macin hakemi Firat Aydinus´tu. Bu denli temiz bir mac beklemiyordum kendisinden. Macin sonunda rakip kalecinin topu kafasina nisanlamasina bile ses cikarmadi :rolleyes:
Bence provokatif değil de vicdanen rahatsız taraftarlar diyelim.. Bizim taraftar profili İstanbul takımlarının taraftar profilinden çok farklı.. zaten bir farkımızın olması da gerekir..ne Hüseyin'in pozisyonu ne de Peres in pozisyonu kırmızı değil.. hatta bu konuyu artık kapatmak gerekiyor..
Daha önce de yazdım bırakalım isteyen istediğini söylesin..medya maymunları bizim galip gelmemizden rahatsız değil ,bu sene şampiyon olursak bundan sonra ki seneleri de kaybedecek korkusundan rahatsız..:)
Fanatik34
09.01.2022, 18:16
Bence provokatif değil de vicdanen rahatsız taraftarlar diyelim.. Bizim taraftar profili İstanbul takımlarının taraftar profilinden çok farklı.. zaten bir farkımızın olması da gerekir..ne Hüseyin'in pozisyonu ne de Peres in pozisyonu kırmızı değil.. hatta bu konuyu artık kapatmak gerekiyor..
Daha önce de yazdım bırakalım isteyen istediğini söylesin..medya maymunları bizim galip gelmemizden rahatsız değil ,bu sene şampiyon olursak bundan sonra ki seneleri de kaybedecek korkusundan rahatsız..:)Ama bu vicdani rahatsizlik biraz fazla abartiliyor, bunu demek istiyorum. Su Bizans tohumlari her kosulda, haksiz iken bile olmayan hakkini savunurken, onlara canak tutmus oluyorsun.
Benim hayatimda da harama yer yok ama maci objektiv izleyeceksin, öyle karar vereceksin. Misal hakemin Dorukhan´in pozisyonunu süzmesi zor (VAR´in devreye girmesi lazimdi) Peres ayagini kaldirmasa bugün, sakatlar kervanina eklenmisti. Ama mac bitmis, sadece bir Oyuncu üzerinden sadece oyuncuya degil, Trabzonspor´a zarar veriliyorsa, dur derim. Hele yaptigi hareket faul bile degilken, sadece dengesizlik. Oyuncuya gelince, 2 sezon önce Anadolu´da staja cikip, saglam bir sekilde geri dönmeliydi, keza potansiyeli var(di)
nevzat61
09.01.2022, 18:28
Ama bu vicdani rahatsizlik biraz fazla abartiliyor, bunu demek istiyorum. Su Bizans tohumlari her kosulda, haksiz iken bile olmayan hakkini savunurken, onlara canak tutmus oluyorsun.
Benim hayatimda da harama yer yok ama maci objektiv izleyeceksin, öyle karar vereceksin. Misal hakemin Dorukhan´in pozisyonunu süzmesi zor (VAR´in devreye girmesi lazimdi) Peres ayagini kaldirmasa bugün, sakatlar kervanina eklenmisti. Ama mac bitmis, sadece bir Oyuncu üzerinden sadece oyuncuya degil, Trabzonspor´a zarar veriliyorsa, dur derim. Hele yaptigi hareket faul bile degilken, sadece dengesizlik. Oyuncuya gelince, 2 sezon önce Anadolu´da staja cikip, saglam bir sekilde geri dönmeliydi, keza potansiyeli var(di)
Adamlar şike yaptıklarını bildikleri halde şampiyonluk kutladılar.. yüzlerine vurduğun zaman kızarmıyor bile.. haklısın.. zaten bunları konuşmanın anlamı da yok.. algı peşinde koşan bir güruh var..ve onlara prim vermemeliyiz.
Ali İhsan
09.01.2022, 23:25
Biz Waka'yı, Waka da futbolu özlemiş :)
bilgehan83
10.01.2022, 02:21
Hala vicdan adalet objektiflik peşinde koşan sevgili taraftarlarımız şikeyle kupanız çalındı bu ülkede madem biraz vicdanınız adalet anlayışınız var bari kupayı Fener müzesinden alın gelin de haksızlğa karşı net bir duruş sergileyin öyle Hüseyin’e sallamakla olmuyor bu işler.. hadi o kupayı O şikecilerin müzesinden alıp getirin haksızlığa karşı ölümsüz bir duruş sergileyin.. yiyorsa buyurunuz.. ha onu çalmaya çalışan renktaşınıza bile sahip çıkamadınız onu da hatırlatayım sonra burada adaletçilik oynamayın bir daha else el bırak vurmayı elle gol atsak dahi o İstanbul takımlarına acırsam gram üzülürsem.. yaa adamlar on metreden ofsayt çalıyorlardı eskiden var çıktı da adalet geldi.. umarım hepsi batar ve çöker gider.. geriye şehir takımları kalır…
cakalkerem
10.01.2022, 08:04
3 puan güzel...
Ama sanki erken bir yerlerimiz kalkmış..
Bu nedir 4-5 olacak maçı 1-0 a zor bağladık...
Abdulkadir'in yetersiz bencil kendini bilmez oyunları..Yahu 100 sefer dedik..Basit oyna şu oyunu..Kimse senden Messi vari hareketler beklemiyor...Karşı karşıya bu kadar labauli vurulur...Yok bence bize yaramayacak..
Yusuf'u çok şükür gönderdik..Bu sene sonunda Abduşun'da artık gitmesi gerekiyor...
Ya Hüseyin'e ne demeli..Oğlum adam gibi oynuyorsun 2 maçtır..
Son dakikada ki hareket nedir..Verse penaltıyı ne olacak..
Sen son adamsın artisliğe gerek yok..At vur gitsin topa..Ne gerek var Geçen maçta aynısını yaptın golu yedirdin..Hala akıllanmadın...Eline geçen şansı kullanmıyorsun
cakalkerem
10.01.2022, 08:05
waka futbolu özlemiş...
Spikere çok güldüm..
Casper gibi diyor adama
cakalkerem
10.01.2022, 08:06
Baka hala yeterli forma ulaşamadı..
Hamsik taşıyor bizi ..
Conerliusu daha çok topla buluşturmak lazım...
Dnaaajyi de sakat olduğunu düşünürsek eldeki tek malzeme Koita...
halilaziz61
10.01.2022, 08:43
Oyumu ironi olsun diye Hüseyin'e verdim.
Bir oy kullanma hakkım daha olsa perese verirdim
UĞUR DURTAŞ
10.01.2022, 09:43
Avcı hoca futbolcularımızın; rakibin lig sonuncusu çok gol yediği oyuncularının sakatlığı afrika kupasında olanlardan
takımın genel olarak moralinin bozuk olmasınından dolayı oyuncularımızın rehavete kapılmaması gerektiğini
işlerini ciddiye alacaklarını laubali bencillik yapmadan takım oyunu oynayarak maç bitene kadar disiplinli olmaları gerektiği
konusunu oyunculara işlediği kanısındayım.
hiç bir maç kolay değil.
tam konsantre çıkacaksın sahaya.
inşallah kazanırız.
kazanırsak hem ikinci yarıya moralli ve rakiplerinin de hemen hemen hepsinin puan kaybedeceği
bir hafta olacak.(çok net bir yerlere)
alanya-b.şehir
gs-giresun
konya-sivas
rize-bjk
fb-a.demir
**
Arkadaşlar iyi haftalar diliyorum..
Bugünde inşallah fb puan kaybedecek.
ÖmürKaradeniz61
10.01.2022, 09:51
Bakasetasa üzülüyorum,sakatlıktan sonra bir türlü toparlayamadı gol atması gerekiyor ihtiyacı var.
Fatih K.
10.01.2022, 20:22
Fenere verdikleri penaltıyı gördünüz mü? Bu ağlayan yüzsüzlere uyup bizi kolluyorlar diyen taraftarımız var. Şu penaltıyı bize verselerdi ne olurdu?
ÖmürKaradeniz61
10.01.2022, 20:23
Fenere verdikleri penaltıyı gördünüz mü? Bu ağlayan yüzsüzlere uyup bizi kolluyorlar diyen taraftarımız var. Şu penaltıyı bize verselerdi ne olurdu?
Allahtan 15-16 puan fark yaptık .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.