Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Yeni Malatyaspor | Maç Sonucu
Ts006161
07.01.2022, 20:40
İsmail'in kapasitesi bu kadar. Canla başla oynuyor adam hâlâ ettiğiniz laflara bakın. Ayıp size yazık
Oğuzhan Fidan
Sağ taraftan genişletemiyoruz oyunu. Rakip zaten çok dar alanda duruyor.
Vişçaa :))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yavuzbaha
Şu oyun 1-0 la bitmemeli..
Yiğit SARI
Peres acilen dışarı
Ya Hüseyin iyi oynadığın maçta illa sövdürecek bir şey yapmak zorunda mısın?
Varlıbaş61
Bakasetas kötü mü bana mı öyle geliyor ?
Leş herif, Hüseyini görmekten nefret ediyorum, birde şunu öven körler var
İsmail, peresden daha faydalı
sakosako
buyrun hüseyin denswil ikilisinin lig sonuncusuna verdiği gol pozisyonu :D
TS-Tiryaki
Peres defol git lannnnn
Furkan Özdem
Malatyanın tek tük atağı var. Hepsinde münir peresi yok etti. İnşallah çıkarır hoca. Adamın kafa başka yerde.
maçın en kötüler tartışmasız sırayla hüseyin -ismail bakasetas ve ömür hiç bir şey yapmadıkalrı gibi rakibe çalıştılar.
kaçarava
Peres çok kötü. 1 hafta memlekete gelmeyen adama paspas oldu.
Oğuzhan Fidan
İsmail müthiş muz ortalara devam :D
Güzel Orta açıyor . Sağ tarafta çoğalamıyoruz o yüzden boşa gidiyor
Ahmet Aksu
07.01.2022, 20:41
peres kırmızı yemeden rahat etmeyecek sanki
hem de çok mutsuz gibi oynuyor çözemedim
o tarafa doğukanı alıp ortaya siopisi alabiliriz.
Nihat Güneş
Bu mactan sonra Dorukhan sagbeke gecer.
Peres ve Huseyin e guvenip yola cikilmaz.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
trabzonsevdamuz
Bu topa orda kafa vuramayan ve Kubilay’a bırakan 2 tane eşşek kim?Güzel soru
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İ. SARAL
Peres neler yapıyor? Seneye sağ bek arayacağız anlaşılan.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DeAgLeMaNyAq
Topa bu kadar sahip olup rahat pozisyona girdiğin şu maçı 1-0 önde götürmek pek kabul edilebilir bir durum değil. Bir an önce skoru arttırıp rahatlamamız gerekiyor...
Nwakaeme ile uzatmak şart peki oldu da uzatamadık alternatifi kim? Malatyadaki Munir
abdulkadir ve bakasetas ""0 katki oyuna
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet Kara
Hüseyin ve Peres Allah belanızı versin.
Yunus Emre SEYHAN
Hüseyin yetersiz
Peres'in maç umrunda değil
İsmail yeteneksiz olmasına rağmen haddini bilerek oynamıyor yalandan yere yaptığı bindirmeler atak israfı.
Abdülkadir ömür halı saha topçusu gibi oynuyor
Diğer şeyler olumlu takım adına
Enaldo61
Bi homurdanma oluyor sanki tribünde hiç hoş değil.
Bakasetas kötü mü bana mı öyle geliyor ?
Kotu hocam, hala donemedi uzun zaman da olsa. Su macta en azindan sut falan cikarsa kendine gelir diye tahmin ediyorum.
İsmail'in kapasitesi bu kadar. Canla başla oynuyor adam hâlâ ettiğiniz laflara bakın. Ayıp size yazıkDünya starı Peres yarısı kadar umursasa zaten sol bek katkısı aramazdık.
Turgay Atalay
Bu macta sahadaki en kotu futbol oynayan sahis Peres dir. Bu adamla sezon sonu yollari ayirmak elzem. Sahtekar futbolculara asla tahammulum yok
malatyanı son pozisyonunda Allah aşkına bir hüseyine bakın toptan kaçıyor şaka gibi .
Sefaenes
07.01.2022, 20:42
2 bulmaliyiz yoksa 1 tane daha son saniyedeki gibi pos verip puan kaybede biliriz. A.Omur o golu yapsa rahatlamistik
Ya Ömür kardeşim, Türk gibi başla Alman gibi bitir. Hiç mi duymadın bu sözü? Bir şeyler olacak diyorsun, hevesimiz kursağımızda kalıyor.
Ismail > Peres
Cogu pozisyonda yanlis tercihler kullaniyoruz. Basit bir sekilde 2-3 olabilir bu Mac.
El Cordobes
İsmail in bu takımda oynadığına biz inanamıyoruz da asıl sorun İsmail in kendisi de inanamıyor...
halilaziz61
peres kırmızı yemeden rahat etmeyecek sanki
hem de çok mutsuz gibi oynuyor çözemedim
o tarafa doğukanı alıp ortaya siopisi alabiliriz.
Sat gitsin terbiyesiz adamı
Ekmek yediği yere ihanet ediyor
Yarın sözleşme karşılıklı fesh edilmeli
Oğuzhan Fidan
Tecrübe yok beceri yok. İyi niyetli ama kapasitesi bu kadar. Yerliler böyle yapcak bişey yok.
yorumsuz6117
Nwakaeme insan değil..
sakosako
dorukhan sağ bek siopis al maçı kitle hocam bu adam bize bela olacak hareketleri hiç iyi değil
Estragon
Takimda bir moral bozukluğu mu var?
adam cikmis oynuyor her hatasinda homurdanma var. Ayip. Mac biter bakariz durumuna. Hata yapinca alkislayin bir adami. ki peresten daha faydalı su an ismail.
adama kasti burusundan sonra benim gözümde bitti.
Onur Erçetin
Bende tam aynısını dicektim.Peres ve İsmail berbat,Hüseyin en azından idare ediyor diyecektim ama yine garip bir durumun ortasında buldum kendisini :)
yorumsuz6117
07.01.2022, 20:43
Peres Trabzonspor'un oyuncusu olamaz, sezon sonu gönderilmeli..
Nihat Güneş
Ya Hüseyin iyi oynadığın maçta illa sövdürecek bir şey yapmak zorunda mısın?Hocam istedigi kadad iyi oynasin.
10 yildizlik mac oynar dakika 90 da yakar seni.
kaçarava
Baka vasat ve Ömür kötü.
Rakip çok dar alanda oynuyor. Duvar pası yapmaya ürküyoruz. Genelde yavaş oynadık.
Diğer maçlara göre kaptırınca iyi pres yapıyoruz.
Yine de oyun daha iyi olmalı.
Ahmet Aksu
abduş-bakasetas sahada varlıkları belli değil hele bakasetas hiç yok gibi.
ismaille hüseyine yapacak birşey yok sabredeceğiz.
ayrıca peres de iyi değildi yani korkarak izledim kırmızı görecek diye kışkırtıyorlar tuzağa düşecek.
KARAGOZLUM
07.01.2022, 20:44
Beklerimiz rezalet
adiloş bebe
İsmail, Hüseyin, Peres bu takımda yeriniz yok kardeşim, nereye gidiyorsanız gidin.
Son pozisyon gol olsa kim verecekti hesabını? Herif kapa topuna çıkmaktan aciz. Munir manyak etti tek pozisyonda Peres'i
İsmail desen ayrı virane, ya kardeşim 32 yaşındasın ve kariyerini sol bek olarak geçirmişsin. İnsan bir tane orta açmayı öğrenir ya
emre6117
Nwakaeme gidince ne yapacağız bakalım…
Takimin acik ara en iyi oyuncusu.
O kisinin arasindan cikisi filan efsane.
Ilk yari peres asiri kotuydu.
Dorukhan sag beke kaydirilmali, peres ile olmuyor bir sikinti var gibi. Bazi maclari onemsiyor ama bazi maclarda rezalet.
Ismail ve huseyinin de malesef kapasitesi bu kadar. Anca idare edebilirler.
Bakesetas da artik birseyler yapsin.
Yoksa yedege gececek boyle giderse.
Murat KARAKURT
Gol 2 sene önceki Konya maçındaki gibi değil mi?....Yine Waka böyle kesip Sörloth atmıştı....
gurur6134
Romadan sag bek aldik diye sevindik adam defans da koca bir 0 ..hucumda desen bugun yakaladigi boslugu baskasi yakalasa kesin ya golu ya asisti vardi bugun..macin basinda yaptigi dangalakliga girmeye bile gerek yok sıkıntısi ne bunun gitmek iatiyorsa salın gitain romadan sonra trabzonu yadirgadi anlasilan bu kadar performans dusuklugu ne
Nazim Can
Bok gibi oynuyoruz, ligin en leş takımına karşı çok şaşırttı beni takım.
KARAGOZLUM
Stoperlerde evlere senlik
Murathan
ismail iyiydi. şu ilk yarıdan 9 gol çıkmalıydı yazık oldu.
Oğuzhan Fidan
Wakame düşündüğünü topa söylüyor resmen. 404 ile topu yapıştırabiliyor ayağına. Saf yetenek
Hasan Habip Özbay
peres çok disiplinsiz nwakeme dorukhan ömür hamşik muhteşem kral Kornelius zaten süper 60 a kadar bir tane daha atarız ve 4 olur
champions
Pazardan aldım Cornelius eve geldim Crespo.
Bakasetas kaç top çaldı sayamadım.
Takımda sırıtan 2 adam var;
1-Peres
2-Ömür
Sağa zaten Visca gelecek, beke de Mert'i koyabilsek şahane olacaktı. Peres sezon sonu ilk şutlanması gerekenlerden.
ilelebeTS
07.01.2022, 20:45
Kaza kurşunu yiyorduk az daha. Skoru artırmamız lazım.
BlackPanther
Bi homurdanma oluyor sanki tribünde hiç hoş değil.
İsmaile yapıyorlar!
Halil Alemdar
Peres berbat oynadığı gibi bir de disiplinsiz. Kırmızı kart gibi geldi bana bilemedim.
yatmaztara
Hakikaten brazilyalı oyuncu almayacaksın
Hüseyin bu kafa toplarında geriye kaçmayı tam 3 kez yaptı, 3 ünde de rakip tehlike yarattı. Bu adam yüzünden iki sene önce şampiyonluk gitti. İnanılmaz kötü bir stoper hiçbir özelliği yok
Gökhan Balcı
Son saniyede alenen dalda geçtiler resmen. Geri dörtlümüz denswill hariç ağlıyor resmen. İleriye bir de visca eklenince gerçekten de ölümcül olacak ama özellikle edgarın yokluğu bizi çok zorlayacak bu çok net. Ayrıca ben bu perese tahammül edemiyorum. Kafasız topçuya zerre tahammülüm yok. Hugo aynı boku yedi Konya'dan zor çıktık hem de rakibi yok ederken. Bu maç daha maçın başında kırmızı yiyebilirdik. Tehlikeli pozisyon yok bir şey yok aptal gibi elini kolunu sallıyor. Amacın ne yani o hareketi yaparken? Gerekirse dorukhan geçsin sağa Allah aşkına orta berat merat biri oynasın bu kadar kafasız olunmaz.
Ayrıca bugün nwakaeme uçuyor resmen. Canı istedi mi durdurulacak adam değil canını yediğim
Takım genel olarak iyi ancak son hamleler her zamanki gibi kötü. Transferler iyi ki yapılmış dedirtiyor insana.
İsmail'e de hiç yüklenmenin anlamı yok. Adam gerçekten verebileceği katkıyı vermeye çalışıyor. Vermeyenlere bakmak lazım.
Mehmet BAŞ
Şu maçta Peres'i eleştirmek futbol cahilliğiden başka bir şey değildir. Kaldı ki Peres bugün yaptığı etkili bindirmelerle hücumda oldukça çalışkan bir görüntüsü vardı. Bugün defansif olarak da kötü değildi. O taraftan Mounir iki kez açık alanda hızını alarak bindiridi. Geri yaslanan takımda o kadar atak olacak. Kaldı ki Mounir birebirde tutması zor bir futbolcu. Öyle bilip bilmeden sallamamak lazım.
Serdar A
İsmail'de kapasite yok, çaba var.
Peres ise 'benim oğlan zeki ama çalışmıyor' modunda.
Hocam istedigi kadad iyi oynasin.
10 yildizlik mac oynar dakika 90 da yakar seni.
yapmadığı iş değil.
jairzinho
vakayemenin veliahtı munir chour olabilir mi ?
malatya satın alma opsiyonlu kiralamış,malatyaya bonservisini aldırıp malatyadan alırsak muazzam bişey olur,yüksek potansiyel aga
ömür tam bi 9 numara koşusu yaptı,zaten son dönemde bu özelliğini çok geliştirdi,ceza alanında oldukça soğukkanlı idi,sıfır panik ile oynuyor,uygulama güzeldi aslında,aşırtma vuruş denemesi,zekice,ama oldukça zor bir uygulama olduğundan az farkla dışarı çıktı top
topla ilişkin güzel ve topsuz oyunda da varsan büyük oyuncu oluyorsun aga
Sağa Viska sol beke de Puhaç gelecek arkadaşlar. Hüseyinin yerine de malumunuz stoper almaya çalışıyoruz. Bu hep böyle gitmeyecek. Kazasız belasız şu maçı atlattık mı tamamdır.
Varlıbaş61
07.01.2022, 20:46
Bana göre takımın kötüleri sırayla;
Peres
Ömür
Bakasetas
Bana göre ..
ahamitokutan
07.01.2022, 20:46
Top ilk yarı komple bizde iken lauballiğimiz + Peres-Hüseyin biraz da Denswil işbirliği ile devre arasına nerdeyse berabere girecektik. İlk yarı maçı koparmamız gerekiyordu ama 1 golü zor bulduk. Top bizde ama pozisyona girmekte zorlanıyoruz. Sebebi biraz da Ömür ile Bakasetas ın etkisizliği. sakatlık sonrası Bakasetas kendine bir türlü gelemedi. bu gidişle formayı kaptırır. Peres ileri çıkışlarda fena değil ama defansta Monir kendisini paspas etti. Hakeza Hüseyin "bana güvenmeyin benle yola çıkılmaz" diye adeta bağırıyor. 60 a kadar ikinci golu bulamazsak her ne kadar top bizde kalsa da sıkıntılı maç olur. inşallah 2. golu erkenden bulup maçı koparırız.
peresi beğenmedim.
hüseyin iyi.
oyunu domine ettik.
ikinci yarıda 2 gol buluruz
3-0 ya da 3-1 biter bu maç.
Oğuzhan Fidan
07.01.2022, 20:47
Peres’i vatan haini ilan ettiniz yahu :) savruk oynuyor rakibi küçümsüyor sanki bunlar kabul edilecek şeyler değil tabide . Bi gerginliğide var adama elinin tersiyle yapıştırdı yani :)
Mert Oğuzlu61
Doğru düzgün pozisyona giremiyoruz, kanatlardan Waka hariç zorlayan yok. Ömür ve Baka ikisi de çok etkisiz, İsmail ve Peres ile beklerden de gelemiyoruz.
Yemeden atsak rahatlayacagim yaw Allah aşkına rahatlatın bizi 2. yari bu oyun yetmez.
Yiğit SARI
Skor yaparız da bu garip oyunun sebebi malatya'nın leşliği mi yoksa konsantrasyonla mı alakalı çözemedim. Peres de ekstra ekstra alakasız sahadaki oyunla ne yaptığı belli değil sanki bilerek saçmalıyor ve kötü oynuyor gibi
Bu maçlık kenara çekilmesinde fayda var
Onur Erçetin
Romadan sag bek aldik diye sevindik adam defans da koca bir 0 ..hucumda desen bugun yakaladigi boslugu baskasi yakalasa kesin ya golu ya asisti vardi bugun..macin basinda yaptigi dangalakliga girmeye bile gerek yok sıkıntısi ne bunun gitmek iatiyorsa salın gitain romadan sonra trabzonu yadirgadi anlasilan bu kadar performans dusuklugu ne
Bu adam dörtlü savunmada sağ bek olarak oynayamaz.Roma üç stoper,iki kanat bekle oynuyordu,orada kanat-bek olarak oynadı hep.
Bugün daha da bir sorumsuz hareket ediyor.Kafayı çekip maça çekiyor heralde.Fm de teknik ve fizik kısmı çok iyiydi ama mental kısmı berbattı demek ki doğruymuş.
halilaziz61
Şu maçta Peres'i eleştirmek futbol cahilliğiden başka bir şey değildir. Kaldı ki Peres bugün yaptığı etkili bindirmelerle hücumda oldukça çalışkan bir görüntüsü vardı. Bugün defansif olarak da kötü değildi. O taraftan Mounir iki kez açık alanda hızını alarak bindiridi. Geri yaslanan takımda o kadar atak olacak. Kaldı ki Mounir birebirde tutması zor bir futbolcu. Öyle bilip bilmeden sallamamak lazım.
Yahu adam dirsek atıp takımı sabote ediyor
Onu elestirmiycez de masoru mu elsitirecegiz.
Direkt ihanet içinde gönder gitsin ahlaksizi
HEr maç bır bir vukuati var
chopper61
Hüseyin Türkmen i savunan Trabzonspor düşmanı var mı?.Her maç skandal her maç.Öz evlat(torpil)demeye devam mı.Birakin viscayı sagbeki solbeki..Bizim için en büyük transfer bu Hüseyin denen adamdan kurtulmaktır.İtiraz edip bugün iyi diyenede..........................
Serdar A
Bakasetas on numara mı yoksa box-to-box mı belli değil. Topsuz oyunda bu kadar aktif savunmada olan ofansif orta saha az bulunur.
Turgay Atalay
07.01.2022, 20:48
Bakasetas ve Peres acayip bir sekilde umursamaz futbollatina devam ediyorlar. Ismaile kiziyoruz adam canla basla oynuyor. Peres ve Baka nin dunya umurlatinda degil. Huseyin zaten konusulacak adam degil.
ilelebeTS
Vites bayağı düşük oyunda. Tony az kıpırdadı golü bulduk ama takım halinde biraz hareketlenmemiz lazım. En azından skoru rahatlatana kadar.
macin tamamen hakimiydik. 71 e 29 oynama.
İkinci yari farki acariz.
yorumsuz6117
Yine tek kanatlı oyun, neyse ki Sivas maçında ligin en iyi sağ kanatı sahada olacak..
lazfather61
Bruno peres bir tane sol bek almıstı Sadri sener ismini hatırlamıyorum, o bile daha iyiydi bu adam nasıl romada oynamış hayet
Oğuzhan Fidan
Bakasetas on numara mı yoksa box-to-box mı belli değil. Topsuz oyunda bu kadar aktif savunmada olan ofansif orta saha az bulunur.
Bu maç mecburiyetten oynuyor gerilmeyelim
tek eleştireceğim konu perez
Mehmet Fatih Yavuz
maçın en kötüler tartışmasız sırayla hüseyin -ismail bakasetas ve ömür hiç bir şey yapmadıkalrı gibi rakibe çalıştılar.
Sahada PEres'den daha kötü oyuncu yok şu anda.
Savunmada da hücumda da...
abdülkadir bir maç var 10 maç yok. bakasetas kaç maçtır kötü bu maçtada kötüler ,biraz kıpırdanma olsa daha rahat olacaz ama malesef yok. hüseyine güvenip bırakın yola çıkmayı tuvalete gitmem. ismail dersen adam futbolu bırakmış ssk lılar gibi yaşa takılanlar örneğine tam cuk oturacak seviyede takılıyor umarım bu maçı kayıpsız geçeriz .
jairzinho
07.01.2022, 20:49
türkmen gene takımı yakıyordu,tam bi saatli bomba
kubilayla ikili kaldı,biz türkmene hızlı falan diyoruzda kubilaya bile geçildi,inanılır gibi değil,ayakta duramıyor zaten ikili mücadeleye girdiğinde,
orda peres olsa misal,hızıyla gelir ve uğurcana pasını verirdi,poziyon neredeyse kırmızı kartla sonuçlanabilirdi
Fatih K.
denswil ok ama bu uyumu iyi forvetler karşısında görsek daha iyi olur.
kubilay zaten bu lige fazla :D
ondan sırıtmıyor :D
Ondan ziyade top kullanma ve atletizm olarak tamamlıyorlar. Denswill-Hugo atletizm olarak uymaz, Hugo-Hüseyin yapsan da top çıkarma konusunda çok sıkıntı yaşar.
bahadır2561
Sene sonu takımdan ayrılacak ilk kişi Peres olmalı.
Hüseyin güzellemeleri de 45 dakikada bitmiştir umarım.
Ahmet Kara
Djaniny ve Visca olsa maç 5-0'dı.
Bir tane koşu atan oyuncu yok sahada.
Muhammed Ayaz
Bir kaza kurşunu yememek adına hemen ikinci golü bulmalıyız.
Manava61
Leş oyundan kasıt ne anlamlandıramıyorum. 11 kişi kapanan bir rakip var. Golü bulduk fırsat da yakaladık. Kapanan rakibe karşı nerede nasıl tiki taka yapılması bekleniyor? İlk yarı itibariyle bence tek sırıtan geri dönüşlerde peresin rakibin sol kanadını durduramaması.
chopper61
Pazardan aldım Cornelius eve geldim Crespo.
Bakasetas kaç top çaldı sayamadım.
Takımda sırıtan 2 adam var;
1-Peres
2-Ömür
Sağa zaten Visca gelecek, beke de Mert'i koyabilsek şahane olacaktı. Peres sezon sonu ilk şutlanması gerekenlerden.
Türkmen i görmeyen renk körüdür
Sahada PEres'den daha kötü oyuncu yok şu anda.
Savunmada da hücumda da...
onu yazmayı unutmuşum kardeşim zaten normal şartlarda oyunun başında atılması gerekiyordu.
Oğuzhan Fidan
Bruno peres bir tane sol bek almıstı Sadri sener ismini hatırlamıyorum, o bile daha iyiydi bu adam nasıl romada oynamış hayet
Ya saçmalamayın abi savruk oynuyor sadece oldukça teknik futbolcu saçmalamayın
İ. SARAL
07.01.2022, 20:50
Seneye sağ bek arayacağız anlaşılan. Geldi geleli leş atıyor.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AYYILDIZ
07.01.2022, 20:50
Sağ kanadımız felçli gibi. Visca ne kadar gerekliymiş yine görüyoruz. Dorukhan sağbeke Siopis ortaya geçmeli. Munir iyi geliyor orayı kapatır.
KARAGOZLUM
07.01.2022, 20:51
Baka ya alternatif Yusuf yazici cok dusuk makul rakama kiralanmali bence 6 ay
Serdar A
Şu dengesiz rumen tam moda giriyordu ki, gol tam vaktinde geldi.
Yoksa maçı çığırından çıkarırdı.
Yine de ikinci yarı kendini attıracak potansiyele sahip.
ilelebeTS
İçeri 1-0 girince bu yorumlar geliyor tabi. İçeri 4-0 girsek farklı yorumlar yapılacaktı.
Fatih K.
Neyse Peresin kötü olması işimize gelir. Stoperde yabancı oynatma şansı doğar.
Hasan Habip Özbay
bakasetas hala hazır değil ama açığını kapatıyoruz 65 de siopis enişte girer zaten 60 a kadar 2. yi atarız atmalıyız yoksa bir kaza kurşunu olabilir
gurur6134
Ilkyari peresi begenenler acil futbolla alakasini kesmeli acil hemde baska spor dallari da var..
Hüseyin denen arkadaş topa ilk hamlede kafa vurmayıp sektirdiği için pozisyona dönüştü son dakikada. Adam stoper oynuyor ama geri geri gidiyor topa kafa vurmak yerine ilginç.
Nihat Güneş
07.01.2022, 20:52
Şu maçta Peres'i eleştirmek futbol cahilliğiden başka bir şey değildir. Kaldı ki Peres bugün yaptığı etkili bindirmelerle hücumda oldukça çalışkan bir görüntüsü vardı. Bugün defansif olarak da kötü değildi. O taraftan Mounir iki kez açık alanda hızını alarak bindiridi. Geri yaslanan takımda o kadar atak olacak. Kaldı ki Mounir birebirde tutması zor bir futbolcu. Öyle bilip bilmeden sallamamak lazım.Hocam seni forumun Hincal i ilan ediyorum :)
Enaldo61
Adamlara top göstermedik doğru dürüst.
Ben Bakayı toparlanmış gördüm Hamsikin sorumluluğunu bölüştü. Adamlar geride bekliyor daha farklı bir oyun olmaz zaten.
emre6117
onu yazmayı unutmuşum kardeşim zaten normal şartlarda oyunun başında atılması gerekiyordu.
O el hareketine sari verilir en fazla.
Serdar A
45 dakikanın 15 dakikasında 'eksikler göz önüne alınırsa' mükemmele yakın bir organizasyon vardı. 15 dakika civarında ise vasat bir oyun vardı.
Defansımız sıkıntı. şu maç 1-0 da olsa galibiyetle başlamak devam etmek o kadar önemli ki.
Mehmet BAŞ
07.01.2022, 20:53
Yahu adam dirsek atıp takımı sabote ediyor
Onu elestirmiycez de masoru mu elsitirecegiz.
Direkt ihanet içinde gönder gitsin ahlaksizi
HEr maç bır bir vukuati var
Hocam o hareketin savunulacak bir tarafı yok. Peres gibi tecrübeli bir adamdan beklenmeyecek bir ahmaklıktı. Şükür ki kırmızıyı es geçtiler. Yoksa net kırmızı idi. Peres'i sezon başından bu yana gösterdiği kötü performans nedeniyle haftalardır ağır eleştiriyorum. Ancak bugün çoğu eleştirilerin aksine fena olmadığını düşünüyorum. Pek çok arkadaşımız Mounir ezdi geçti diyor ama açık alanda Mounir'i tutmak hiç kolay değil. Orada ikili sıkıştırma yapmak lazım. Teke tek yakalarsa Mounir herkesi geçer.
kaçarava
07.01.2022, 20:53
Adamlara top göstermedik doğru dürüst.
Adamlar çıkmıyor ki. Niyetleri yok. 15 metrede dizilmiş bekliyorlar. Böyle takımlara hücum etmek çok zor.
Sat gitsin terbiyesiz adamı
Ekmek yediği yere ihanet ediyor
Yarın sözleşme karşılıklı fesh edilmeli
Hay yaşa
Arkalarına koşu yapabilsek aslında... Canini mesela. 2'yi bulalım yeter şimdilik. Gol yeriz çünkü biz bir şekilde.
Sorun sağ kanadin çalışmaması bakesetaslik durum yok
G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nihat Güneş
07.01.2022, 20:54
Sahanin zeminine de bi el atmak lazim sanki. Sene basindakinden kotu durumda.
Bizim gibi pas yapan takim icin cok onemli.
jairzinho
aga sağ kanattan hücum olayımız yok,solda vakayeme olduğu için,
sağ kanada trend aleksandır arnoldu alsan gene bişey değişmez bu düzende,olay peres te falan değil,
bu arada peres ile üçlü bir düzende oynuyoruz,bunuda unutmamak lazım,ismail sürekli ileride,bu durumda peres stoperleri üçlüyor
ha ben olsan peresi stoper oynatıp dorukhanı sağbeke koyardım,siopisi merkeze koyardım,türkmen dışarıda kalırdı,
Hasan Habip Özbay
yanlız djanini olsaydı en az 3-0 dı maç şimdi ceza sahasında çoğalamıyoruz
Serdar A
Arkalarına koşu yapabilsek aslında... Canini mesela. 2'yi bulalım yeter şimdilik. Gol yeriz çünkü biz bir şekilde.
Kouassi olaydı, efsane bir giriş yapma imkanı olurdu...
Devrim Arslan
Ridvan kırmızı diyor agla ridvan agla
Doğukan Uçan
malatyadaki munir daha gençmiş ileride iş yapabilir.
Manava61
07.01.2022, 20:55
Djaniny toksik ilişki yaşanan sevgili gibi. Onla da olmuyor onsuz da olmuyor :)
halilaziz61
07.01.2022, 20:55
Hocam o hareketin savunulacak bir tarafı yok. Peres gibi tecrübeli bir adamdan beklenmeyecek bir ahmaklıktı. Şükür ki kırmızıyı es geçtiler. Yoksa net kırmızı idi. Peres'i sezon başından bu yana gösterdiği kötü performans nedeniyle haftalardır ağır eleştiriyorum. Ancak bugün çoğu eleştirilerin aksine fena olmadığını düşünüyorum. Pek çok arkadaşımız Mounir ezdi geçti diyor ama açık alanda Mounir'i tutmak hiç kolay değil. Orada ikili sıkıştırma yapmak lazım. Teke tek yakalarsa Mounir herkesi geçer.
Ben o hareketinden sonra oyununa odaklanamadim.
Bildiğin terbiyesizlik başka bir şey değil
Nihat Güneş
07.01.2022, 20:56
Aslinda Peres in pozisyonu sari kirmizi arasi.
Mesela Serdar Aziz yapsa direkt kirmizi.
Hüseyin denen arkadaş topa ilk hamlede kafa vurmayıp sektirdiği için pozisyona dönüştü son dakikada. Adam stoper oynuyor ama geri geri gidiyor topa kafa vurmak yerine ilginç.
seninde deiğin gibi topa ilk hamlede kafayı vuramad. sonrasında toptan kaçıyor şaka gibi yemin ederim şaka gibi.
İçeri 1-0 girince bu yorumlar geliyor tabi. İçeri 4-0 girsek farklı yorumlar yapılacaktı.
4 tane pozisyonumuz yok 4 gol atacak kadar oynayan takıma yapılacak yorumla 1 golle içeri girmiş takıma yapılacak yorumların aynı olmasını bekleyemeyiz. Öyle kötü bir oyun sergilemedik yedeklerle karma bir kadro halindeyiz sahada belki ama bu kadar zayıf bir takıma bu kadar kasmadan oynamak iyi değil.
Kouassi olaydı, efsane bir giriş yapma imkanı olurdu...Sahi bir de Koassimiz vardı :) Şu maçı kazasız belasız atlatalım da...
Baka’yı niye beğenmediniz, her topu çalıp atak başlatıyor
Mehmet Fatih Yavuz
07.01.2022, 20:56
Topu tamamen rakip sahada oynadığın bir maçta geriye hızlı adam kaçar.
Bunlar olacak.
Bu yüzden kimseyi suçlamam.
Peres beklenenden etkisiz, sıkıntım orada.
Hüseyin, İSmail topun rakip sahada kısa mesafede sürekli gezdiği ortamda aşağ yukarı bunu oynar.
Daha iyisini istiyorsak fiyatı belli . :)
İnaşaalah olur.
[KAPLAN]
07.01.2022, 20:57
Altyapıda İsmailden daha iyi birinin olmadığına inanmak istemiyorum.
adiloş bebe
07.01.2022, 20:57
Peres'in pozisyon net kırmızı. Sarı olan dirsekler hava topuna çıkarken olanlar. Herif bilerek vurduğunu mimiklerinden bile belli ediyor. Şimdi 1 hafta bunu dinleriz artık. Gerçekten salak oyunculardan nefret ediyorum ya
h.türkmen ve köybaşı
sizin bu takımda ne işiniz var?
daha doğrusu sizin bu takımda asla işiniz yok
peres'in kulağı çekilmesi lazım ki kendine gelsin
amatörce işleri bırak artık
oyuncu transfer ederken zekaya da bakın
zeka çok önemli
Hava topunu yere düşürmeyeceksin. Stoper 101 bu. Bekliyor ki düşsün de bana kalsin. Rakip de topçu.
Sefa Murat Dokuz
07.01.2022, 20:58
Bence penaltı içerde
Penaltı pozisyon. İlk yarıda atladi bu sefer atlama.
Taraftar yeni uykudan kalkmış gibi.
jairzinho
07.01.2022, 20:59
bu arada rakip gelemiyor genelde,türkmen buna rağmen saatli bomba olduğunu gene gösterdi,bide rakip fazla gelseydi geçmiş olsun,ya kırmızı kart ya penaltı
arkadaş en rahat olan maçta bile kırmızı kartı yiyordu ,kubilay pozisyonunda
Varlıbaş61
Penaltı kuralları mı değişti abi ya?
Oğuzhan Fidan
Dışarda ya
Oğuzhan Fidan
07.01.2022, 21:00
Penaltı kuralları mı değişti abi ya?
Hayır dışarda doğru
Mehmet Fatih Yavuz
Tribün gerçekten çok büyük sıkıntı.
Abi 35 bin kişi uyku modu açmış.
Waka, sen frikik atma üstadım. O işi yapanlar var takımda. ORadan eksik kal. :)
Dorukhan'ınki de bu da penaltı idi. Lakin olmayan kırmızıyı tartışmak daha zevkli bizim mahalle için.
Penaltı pozisyon. İlk yarıda atladi bu sefer atlama.
Doğukan Uçan
kaan ayhan transferi şart oldu artık. edgar-hugo ikisili nerde bu defans nerede allah askına.
Sefa Murat Dokuz
Dışarda ya
İçerde bal gibi içerde, hem sağ eli hem sağ ayağı topa temas noktası hepsi içerde
Sefaenes
Var ne yapiyor Allah askina
gurur6134
07.01.2022, 21:01
Ayagin biri icerde gibi gordum yanlis gormusum demek..
Oğuzhan Fidan
İçerde bal gibi içerde, hem sağ eli hem sağ ayağı topa temas noktası hepsi içerde
Dışarda akşam izlersiniz
Varlıbaş61
Adam içeride ama, ki bana göre ilk yarıdaki pozisyon da net penaltı !
Gökhan Balcı
İsmail'i hücumu defansından iyi deniyordu ama anladığım kadarıyla etrafta top olmazsa iyi oynuyor ancak. Bindirme yapıyor falan yani. Ama ayağına top gelince en basit pası yaparken bike tedirgin adam. Bizim takım ileri çıktı mı o teknik oyuncular seri paslaşıyorlar İsmail de ona ayak uyduramıyor pek tabii :D ama yine de kızmıyorum adamın kapasitesi bu elinden ne geliyorsa yapmaktan kaçmıyor. Nasılsa oynamayacak bir iki maça ama tekrar görüldü ki Hüseyin ile hayatta sezon sonu gelmez. Gerekirse peres kesilir dorukhan beke koyulur yerli stopere para çıkmazsa yabancı alınır ama Hüseyin ile oynanmaz bu net. Neyse takım ilk yarı yeteri kadar iyiydi. Kaza kurşununa gelmemek adına ikiyi atıp bitirelim şu ızdırabı
kaçarava
Kornerleri ısrarla altıpasa atıyoruz
Oğuzhan Fidan
Ayagin biri icerde gibi gordum yanlis gormusum demek..
Ayak değil topun oynandığı nokta. Gol kuralı gibi çizgiyi geçmesi gerekiyor kaldıki baya dışarda dokundu
gurur6134
07.01.2022, 21:02
Taraftar yeni uykudan kalkmış gibi.
Ilkyari 90lardan kalma asigim sana doyamiyorum ile coskun sabahi yadettik ikinci yari samanyolu ile berkana yadeder 70lere doneriz
Hasan Habip Özbay
hadi 2 gelsin
Oğuzhan Fidan
Adam içeride ama, ki bana göre ilk yarıdaki pozisyon da net penaltı !
İlk yarıdaki penaltı onu vermedi şerefsiz sarı kartıda atladı !
Dorukhan'ınki de bu da penaltı idi. Lakin olmayan kırmızıyı tartışmak daha zevkli bizim mahalle için.Kesinlikle. Perese anlık söversin gereksiz ne yapıyorsun dersin biter. Pozisyonun üzerinden kaç dk geçmiş, kırmızı verse bir şey diyemeyiz yazılıyor. Ben artık sıkıldım yazmiyorum :)
Sefa Murat Dokuz
Dışarda akşam izlersiniz
Kendin izle
gurur6134
Ayak değil topun oynandığı nokta. Gol kuralı gibi çizgiyi geçmesi gerekiyor kaldıki baya dışarda dokundu
Kural degisti o zaman ben kacirmisim
onu bunu bilmem abi bu takıma dijanny şart en azından dikine gidiyor
Oğuzhan Fidan
07.01.2022, 21:03
Kendin izle
Sen izle ben gördüm
MuratErdem
07.01.2022, 21:03
Biz puan farkını açtığımız 8 maçlık seride peres’siz , dorukhan sağ da sol da trondsen zaman zaman denswill ile dengeli, kompakt , takım savunmasında son yılların en sağlam periyodunu geçirmiştik. Ne zaman Peres iyileşti takıma döndü, o ahenk ve dengemiz bozuldu. Net olarak iş ahlakı sorunu olan bir oyuncu .
trabzonsevdamuz
07.01.2022, 21:04
Ah Hüseyin ah
serdaracıl
07.01.2022, 21:04
Biz puan farkını açtığımız 8 maçlık seride peres’siz , dorukhan sağ da sol da trondsen zaman zaman denswill ile dengeli, kompakt , takım savunmasında son yılların en sağlam periyodunu geçirmiştik. Ne zaman Peres iyileşti takıma döndü, o ahenk ve dengemiz bozuldu. Net olarak iş ahlakı sorunu olan bir oyuncu .
Aynen
Arif Timurcioğlu
07.01.2022, 21:05
Malatyadaki tüm topçuları toplayın yine iş yapmaz.
omondoles
Anormal adam ya
bilgehan83
Tamam arkadaş bizim takım 9 kişi kalmalı 3-0 da yenik başlamalıyız siz yeter ki mutlu olun vicdanınız rahat olsun elin köpekleri şikeyle hakemle üç kupanızı çaldı siz böyle devam edin umarım aynı adaleti özveriyi ve vicdanı işinizde gösteriyorsunuzdur eğer göstermiyorsanız beter olunuz
Hangi acidan disarda oldugu gözüküyor? Vücut net icerde, kol Saga dogru acildi. Onun icin bana icerde gibi gözüktü ama hic bir acidan net belli olmadi
Varlıbaş61
Peres, amacın nedir aslanım!
Sefa Murat Dokuz
Sen izle ben gördüm
Az görüyorsun demekki. Tekrar izlesen de göreceğinden emin değilim.
yavuzbaha
Abdkadiri bir türlü beğenemiyorum aga,beğenmek için kendimi zorluyorum ama yav insan az zorlar ısırır be …hatalı oynarım korkusuyla yeteneklerine ihanet ediyor
Oğuzhan Fidan
Yabancı stoper ihtiyacımız vardı. Gelecek yerlide sıkıntı olacak stoperi yabancılar yapıyor abi
kaçarava
07.01.2022, 21:06
Berat ya da Siopis girmeli.
Nihat Güneş
Tamam arkadaş bizim takım 9 kişi kalmalı 3-0 da yenik başlamalıyız siz yeter ki mutlu olun vicdanınız rahat olsun elin köpekleri şikeyle hakemle üç kupanızı çaldı siz böyle devam edin umarım aynı adaleti özveriyi ve vicdanı işinizde gösteriyorsunuzdur eğer göstermiyorsanız beter olunuzHocam sakin :)
Oğuzhan Fidan
Az görüyorsun demekki. Tekrar izlesen de göreceğinden emin değilim.
Uzatma işine bak
agahozlu
Hüseyin ile bırakın şampiyonluk mücadelesi vermek bir dahaki maça gidilmemeli. Maalesef bu seviyelerin oyuncusu değil.
Sefa Murat Dokuz
Uzatma işine bak
:) olur
Nihat Güneş
07.01.2022, 21:07
Biz puan farkını açtığımız 8 maçlık seride peres’siz , dorukhan sağ da sol da trondsen zaman zaman denswill ile dengeli, kompakt , takım savunmasında son yılların en sağlam periyodunu geçirmiştik. Ne zaman Peres iyileşti takıma döndü, o ahenk ve dengemiz bozuldu. Net olarak iş ahlakı sorunu olan bir oyuncu .Hay yaşa.
odyseuys
07.01.2022, 21:07
abi hüseyinlik ne var Allah aşkına, durup durup hüseyine giydiriyorsunuz...
Sefaenes
07.01.2022, 21:08
Ismailin yerine Altyapida oyuncu yokmu buna top geldimi atak olsa bile ölüyor. Defans hatti en zayif halka
Sefer A.
Nwakaeme ile uzatmak şart peki oldu da uzatamadık alternatifi kim? Malatyadaki Munir
aynen
ayrica
- Peres'in yaptigi sari buçuk/kirmizi (hattâ net kirmizi bile diyebilirim)
- Dorukhan'a ilk yapilan faul, penalti mi degil mi, bence o penalti degil gibi, frikik karâri dogru
- az önceki pozisyon ise daha içerde geldi bana, penalti gibi, ama o da ucuzu olurdu onun için çok da önemsemiyorum hele Peres'in pozisyon aklima geldikçe
Ekrem D.
Ah be Cornelius onu atican
bakasetası şu dakika çıkartırım hiç beklemeye gerek yok
Oğuzhan Fidan
Jan durica gibi bir stoper lazım bize kardeşim. Stoperden sıkıntı çekmemeliyiz. Şuan sos veriyor defans . Tabiki takviye gelecek ama bilmiyorum
trabzonsevdamuz
07.01.2022, 21:09
abi hüseyinlik ne var Allah aşkına, durup durup hüseyine giydiriyorsunuz...Top ayagina iki defa değiyor onadada ya rakibe carptiriyo ya bişey yapiyo daha ne olsun
kaçarava
Takım ve taraftar niye 3 gündür uykusuz kalmış gibi
Oğuzhan Fidan
bakasetası şu dakika çıkartırım hiç beklemeye gerek yok
Sakatlıktan tam dönemedi hala. Performans olarak kaybı var
CEMEFKER
Abdullah Avcı kenardan sıkıntılı. Nedeni sahada aklı olmayanlar yüzünden. Peres ilk yarı yakıyordu takımı. Hüseyin top ayağına gelse her an gollük pas verebilir?
(+) Bakasetas yok, İsmail de
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya harbiden yeter artık ya bu malatya ne kansız takımmış yatmaya gelmişler
ahamitokutan
07.01.2022, 21:10
maçı uyku modunda götürüyoruz.
Ahmet Aksu
ya içerde belki de 30 bin kişi var bin kişilik ses çıkıyor. rezillik
futbolcuları da uyutuyorlar.
90lardan kalma türkülerle nereye kadar
Peres dışarı, Dorukhan sağ beke geçsin, orta sahaya da siopis ya da berat farketmez.
Oğuzhan Fidan
aynen
ayrica
- Peres'in yaptigi sari buçuk/kirmizi (hattâ net kirmizi bile diyebilirim)
- Dorukhan'a ilk yapilan faul, penalti mi degil mi, bence o penalti degil gibi, frikik karâri dogru
- az önceki pozisyon ise daha içerde geldi bana, penalti gibi, ama o da ucuzu olurdu onun için çok da önemsemiyorum hele Peres'in pozisyon aklima geldikçe
Milletin ağzına laf verdi işte yapılacak iş değil yani
Şu maçta fark bekliyordum iyiki İddaa oynamamışım
ya yemin ederim aklıma 2010-2011 ankaragücü travması geliyor atın şu 2 yi artık ya.
deepmavi
07.01.2022, 21:12
Haydi şöyle 4 - 0 kazansak harika olur...
Oğuzhan Fidan
Kendi aramızda birlik olup bu gibi şeylerin üstünü örtmemiz lazım. Tamam Peres bir eşeklik etti ama yapacak bir şey yok destek olmak zorundayız. 40 yıla saysınlar!!!
edimurphy_61
Bu Mounir ayrilmamismiydi
bizim taraftar neden uyuyor. 2011 de harikaydık. 61 dakika coskuluydu. Koca trabzonspor un birlikte söylediği marş yok. Samanyolu soyluyorlar surekli saka gibi.
hüseyin giren topu çıkarmış şaka gibi
trabzonsevdamuz
07.01.2022, 21:13
Dafansin elinemi çarpmış
Ahmet Aksu
07.01.2022, 21:13
ulan hüseyin golü atamıyorsun bi de bizim golümüzü de engelliyorsun şaka gibi :D
ahan da samanyolu başladı :D
iyi uykular :D
Peres dışarı, Dorukhan sağ beke geçsin, orta sahaya da siopis ya da berat farketmez.
katılıyorum
Yalnız Hüseyin iyi çıkardı
Taraftar Malatyadan da kötü.
Geldi yine uyutan sarki. Ya kardeşim zaten modunuz düşük niye daha da düşürüyorsunuz yeter ya.
Yalnız Hüseyin iyi çıkardı
Baş belası tam ya
trabzonsevdamuz
07.01.2022, 21:14
Yalnız Hüseyin iyi çıkardıİkincide cornelius a çarpmış
OMERYILMAZ_TS
Malatya top oynamaya gelmemiş yatmaya gelmişler
kaçarava
Bu kadar korner oldu artık atalım ya
Doğukan Uçan
07.01.2022, 21:15
ilk maçtan mıdır nedir çok tedirgin oynuyoruz. eksikler belli oluyor.
Yani gardı düşmüş bir rakip var hala bu kadar zorlanmamızı anlamıyorum
Mac tek kale. Daha fazla atmaliydik.
Yiğit SARI
07.01.2022, 21:15
aşırı sıkıcı. birileriyle seyretmiyorsam maçları genelde bir şeylerle uğraşırken yanda açık dursun şeklinde olabiliyor
futbolla ilişkimle de alakalı olabilir de tabi
trabzonsevdamuz
07.01.2022, 21:16
Abduş viscaya nazire yapar gibi bugün sağda cok iyi oynadı
Ahmet Aksu
2 yi atsak iyi olur son dk şans golü falan yeriz falan gerek yok.
Abduş viscaya nazire yapar gibi bugün sağda cok iyi oynadı
Cem Yılmaz'ın yeni stand-up'ını izleyip mi geldin abi?
TS-Tiryaki
Bizim tribünde hiçbir zaman iyi taraftar olmadı
Nihat Güneş
Bu Huseyin in hava topuna cikisi beni benden aliyor.
Serdar A
Orta çizgide Hamsik ve ya Nwakaeme kafayı kaldırdığı anda Dorukhan, Ömür, Cornelius start çizgisinde silah sesini bekleyen koşucular gibi savunma çizgisine sıfır pozisyon alıyorlar.
Estragon
07.01.2022, 21:17
Tribün hadi şimdi
Bize bir de frikikçi lazım
takım bugün iyi değil bu saatten sonra 1-0 a da razıyım.
Fatih K.
07.01.2022, 21:18
Çok iyi oynuyoruz ama pozisyona girmekte ciddi sıkıntı yaşıyoruz. İleride hareketsiz oynuyoruz ondan mı kaynaklanıyor bilemiyorum.
Koita iş yapabilir bu maçta. Yedekte yok mu
trabzonsevdamuz
07.01.2022, 21:18
takım bugün iyi değil bu saatten sonra 1-0 a da razıyım.Tamam takımda biraz rehavet olabilir ama yuzde 80 e 20 falandır topla oynama haksızlık etmeyelim
Aramayız inşallah bunları.
Yiğit SARI
07.01.2022, 21:19
Koita iş yapabilir bu maçta. Yedekte yok mu
Var
E atsak mı artık bir tane daha acaba?
Sefer A.
Milletin ağzına laf verdi işte yapılacak iş değil yani
kirmizi yeseydik 10 kisiyle daha istekli oynardik ve maçi da alirdik, tertemiz mesaj vermis olurduk
ve 6161616161.kez tg denen grubun tttaaaaaaaaa................. hem belesçiler hem gereksiz
Gökhan Balcı
Hep merak ederim bizim şampiyon olduğumuz yıllarda nasıl bir taraftar vardı acaba
kaçarava
Bu kaçmaz artık ya. Bizimkiler kaşınıyor.
Baka'nın ağırlığı mahvediyor atakları
İnanılmaz şekilde pozisyon harcıyoruz
Onur Erçetin
07.01.2022, 21:20
Bakasetas çok sıradan bir oyuncu.Teknik vasat,hız vasat.Adamı delirtiyor.
Sefa Murat Dokuz
07.01.2022, 21:20
Çoktan maç bitmeliydi, çok kaçırdık
ismaile bakın ya elle vursam daha hızlı vururum bu adamlar trabzonsporda oynuyor şaka gibi
Varlıbaş61
07.01.2022, 21:21
Bakasetas, kötü kötü kötü !
Ekrem D.
Ismail Koybasi: "Ben de koyujam ha"
İsmail in şutlarına kaldık ya
Oğuzhan Fidan
Hüseyin şu geri koşu toplarını aldığında geriliyorum her an hata yapıp gol yedirecek çok riskli
Tamam önemli değil Ismayılım, sen gol yedirme bize bu maçlık o da yeter.
Bakayı çıkarıp Siopisi atsak bile olur, bari Hamsik daha rahat olur ileride
Varlıbaş61
1-1 e hazırlanalım ..
Doğukan Uçan
rakibi oyuna ortak etme şansı veriyoruz. ne kadar eksik olursa olsun gider son saniyede duran top kazanırlar golü kalemizde görürüz. bu tarz maçlarda baskıyı kurup hemen ikinci golü atmak gerekiyor.
Estragon
İsmail’in yerine Lemi olsa, ula habu numara gol atar mı derdi
Onur Erçetin
07.01.2022, 21:22
Ömür Bakasetastan daha faydalı.Yabancı stoper alalım,Ömür 10 numara oynasın.Bakasetas 40 yılda bir şut atacak diye hiç çekilecek adam değil.Duran topları Visca ve Hamsik kullanır zaten.
Bakasetasla merkezden rakibi delemiyoruz bir türlü.
Sefaenes
Ismail sen sut atma çocuk gibi şut mu atilir
1-1 e hazırlanalım ..
2011 ankaragücü maçı gibi olacak diye inanılmaz korkuyorum
Fatih K.
Öyle bir yığılmışlar ki kaleye sanki böyle bitse puan alacaklar.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.