Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 19. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Medipol Başakşehir | Maç Sonucu
asilhamsi
25.12.2021, 23:35
Hasan Ali Kaldırım'ın pozisyonu:
�� Lale Orta: "Penaltı değil. Doğru karar."
�� Bülent Yıldırım: "Penaltı değil. Doğru karar."
�� Deniz Çoban: "Penaltı değil. Doğru karar."
�� (beIN Sports)
Taraflı olduğu bariz ortada olan isimler yayıncı kurulusta görev yapıyor. Bülent Yildirim ve Deniz Çoban eski hakemler, İstanbul tetikcileri.
Var sistemi geldi ve futboldan az biraz anlayan her insanin doğru kararı kolaylıkla vereceği bu sistemde bile işte böyle açık ve net "biz tarafliyiz" mesajı verircesine skandallar olabiliyor.
Eskiyle kiyaslarsak elbette daha iyi oldu eskisi gibi kollayamiyorlar ama mesela bize bunu yaşatan Var hakemine büyük bir ceza aldiramazsak diğer tetikçiler de nasılsa cezası yok deyip istedikleri gibi maç yönetir.
Şuna penaltı verilmemesi ve eski hakemler tarafından bile savunulması sinir bozucu. Yoksa puan kaybına Başakşehir uzulsun, arkada olan onlar.
yüzde birmilyon penaltı. Maç boyu bütün taktir haklarını basaksehire kullandı.
yönetim konuşmasın
biz taraftar olarak
her sosyal mecrada
bu görüntüyü ve gs maçındaki el pozisyonunu paylaşalım
algıya algi
İpler senin elinde
Bu kadar eksiğe rağmen 1 puan iyidir
direkleri verilmeyen penaltıyı da katarsak
(VAR hakemleri uykudaydı sanırım)
Hocanın istediği transferler hemen yapılsın ve önümüze bakalım
En ciddi konu transfer
Kaliteli bir stoper kanat ve sol bek
Trondsen çok fazla sakatlanıyorsun
Bu nasıl olacak??
Koita şu topa yerden köşeye vursan çoktan gol olmuştu
Biraz bak kaleci nerde diye!
Enaldo61
25.12.2021, 23:38
12 gün sonra Malatya maçı var Hugo ve Tony iyileşir herhalde.
�� (beIN Sports)
Taraflı olduğu bariz ortada olan isimler yayıncı kurulusta görev yapıyor. Bülent Yildirim ve Deniz Çoban eski hakemler, İstanbul tetikcileri.
Var sistemi geldi ve futboldan az biraz anlayan her insanin doğru kararı kolaylıkla vereceği bu sistemde bile işte böyle açık ve net "biz tarafliyiz" mesajı verircesine skandallar olabiliyor.
Eskiyle kiyaslarsak elbette daha iyi oldu eskisi gibi kollayamiyorlar ama mesela bize bunu yaşatan Var hakemine büyük bir ceza aldiramazsak diğer tetikçiler de nasılsa cezası yok deyip istedikleri gibi maç yönetir.
Şuna penaltı verilmemesi ve eski hakemler tarafından bile savunulması sinir bozucu. Yoksa puan kaybına Başakşehir uzulsun, arkada olan onlar.
Beinsports'un İspanya ve Amerika hesapları pozisyonu paylaşıp skandal vs yazıyor, Türkiye ayağındaki hakem yorumcuları pozisyonu da aklama peşinde :)
lazibere
25.12.2021, 23:40
Maçın analizini yapacak çok şey var..
Öncelikle gözlerimizin pasını silen HAMŞİK 'e teşekkür ediyorum. 3 puan alamadık ama bir final maçı gibi , yenemediysen yenilme prensibine uygun olarak, eksik kadroya rağmen, kalemizde başakşehir gibi ligde çok güzel atakları olan bir takıma pozisyon vermediğmiz için tebrik ediyorum
Ben kazanamayacağımızı hatta 0-0 biteceğini de tahmin etmiştim..
Bakasetas ve Ömür ve Janinin bu kadar etkisiz oyununda bu skor gayet normal.
Hamşik gibi 3 oyuncumuz olsun her sene şampiyon oluruz
Densvile de tebrikler
Türkmen her zaman canlı bombadır
Hakemi konuşmayacağım. Rakiplerin ve spor medyasının bizi aşağı çekmek için herşeyi deneyeceklerini biliyoruz artık. Bunu hakemler ile de deneyeceklerdir. Biz ise bu durumlara karşı mazaretlere sığınmadan eksik mevkilerimizi daha da güçlendirerek, bu şerefsizlerin emellerine ulaşmasını engellemeliyiz
Sefa Alış
25.12.2021, 23:40
Medya da eyyamcı olduğu için bakmaya gerek yok. Şu pozisyon Fenerbahçe aleyhine olsaydı operasyonundan tut da VAR hakeminin geçen sene hangi lokantada yemek yediğine kadar arşiv çıkarılırdı. Bize gelince herkes kural kitabının satır aralarında açık arıyor.
O penaltı pozisyonunda siopis neden korneri işaret ediyor hemen önünde olmasına rağmen. Siopis şiddetle el diye hakeme koşsa daha başka olabilirdi gibi.
Siopis başta anlamadı ne olduğunu, korneri işaret etti. Sonrasında aaaa bu salak topa eliyle vurdu diye dank edince hakeme el diye itiraz etti. VAR işareti de yaptı hatta hakeme doğru koşarak. Tamam VARla konuşuyorum işareti dedi hakem ama VAR çağırmadı.
asilhamsi
25.12.2021, 23:43
Bu arada bizim takımın en iyi stoperi şu haliyle Denswill. Bu kadar kaliteli ayaklar olabilir mi bir stoper oyuncusunda.
denswil zaten çok iyi stoper. Forumda anlamsız şekilde adam kötü stoper ilan edildi.
trbzonsporlu
25.12.2021, 23:45
uzun yıllar sonra ilkkez taraftarı beğendim. hele ilk yarı müthiştiler. Avcı taraftara da top rakipte iken neler yapmasi gerektigini öğretti resmen.
laylaylom tezahüratlarla ne rakibe ne hakeme ne kendi oyuncumuza en ufak etki edemezsin. hele başlama vurusu daha yapılmadan o ıslık sesi tv sesi kıstırdı resmen. bu akşam enaz 5 yorumcudan da duydum tvde bunu. Yine basaksehirin mac sonj konuşan antrenörü ve birkac futbolcusu da (chadli aklıma ilk gelen) atmosferden bahsetti.
atmosfer iste böyle olusturulur yoksa en kral atkı şov yapsan 3D kareografi yaosan ya da 1 milyon kişi ayni anda biz dar sokaklarinda gibi marşlari söylese sahaya rakibe hakeme etki edemez.
Zaman geçiyor ama h.türkmen yerinde saymaya devam ediyor
Yahu hiç mi bişe öğrenemedin, hiç mi kafana bilgi girmedi??
zamanında müdahale, rakipten önce hamle yapmak vs
bunlardan hiçbiri sende yok
Acayip bir vakasın!!!
İlk yarıdaki faul pozisyonunun dksını fark etmemiştim. 1 dk uzatma verildi. Faulun olma ve kullanılma dksını iyi yakalamış arkadaş.
https://twitter.com/dagdelenkenan/status/1474785853092376576
İkinci yarı zaten rezalet. Onca değişiklik, VAR işareti, her taçta saati gösterme üstüne 3 dk uzatma.
https://twitter.com/GoalAX/status/1474804424799395853
Hakem penaltı kararı dışında da tüm takdir haklarını başak lehine kullandı, yanlı maç yönetti ve maçı 0-0'a bağladı. Çeyrek devreye yakın eksik oynandı maç.
Laziobass
25.12.2021, 23:57
Arkadaş ne bencil insanlarsınız
İlk yarı bitince şampiyon net belli olursa sezonun ikinci yarısını kim niye izlesin?
Yayıncı taş mı yesin?
Belki heyecan gelsin diye ikinci yarı puanları sıfırlayıp sayacı baştan başlatırlar.
Gerçi o zaman bile yine şampiyon oluruz.
61. Dakikadaki tezahüratı devistirsinler artık. Samanyolu boku çıktı çıkalı zevki kalmadı.
Mehmet Fatih Yavuz
26.12.2021, 00:02
Zaman geçiyor ama h.türkmen yerinde saymaya devam ediyor
Yahu hiç mi bişe öğrenemedin, hiç mi kafana bilgi girmedi??
zamanında müdahale, rakipten önce hamle yapmak vs
bunlardan hiçbiri sende yok
Acayip bir vakasın!!!
Adam 1 pozisyon dışında, Okaka nın müdahalesi ile kaptırdığı top, hatasız maç oynadı.
Hakemin vermediği faul pozisyon oldu kalemizde, doğru kart gördü. 1-2 hatalı pası dışında hatalı pası da yok. Ki bunun 2 katı hatalı pası Edgar her maç yapıyor nerdeyse.
Takım pozisyon vermeden maç bitirdi.
Okaka yı hayattan bezdirdi Hüseyin.
Ne yapması lazım ula bu usağın?
Adam yedek stoper olarak bütün sene maç eksiği ile kenarda oturmuş.
Ona rağmen girdi, Edgar ı hiç aratmadı.
Bak 1 senedir toplasan 3 90 dakika oynadı - oynamadı.
Ona rağmen bu kadar sert bir rakibe karşı, ilk defa oynadığı tandem partneri ile rakibe gri 1-2 pozisyon vermek dışında pozisyon vermeden maç bitirdiler
Şu maçın konusu mu Hüseyin?
Onur Akyüz
26.12.2021, 00:03
25.haftada bu işi bitirmemiz lazım.
-malatya
-sivas(d)
-giresun
-gs(d)
-kasımpaşa
-konya
Bence çok güzel bir fikstür var önümüzde sivas ve gs beraberlik alsak gerisi kolay alacağımız maçlar ve hepsi içeride.
25.haftada 60 puan veya fazlasını yaparsak zaten iş artık bitmiş olur.
Sayın Ahmet Ağaoğlu çok gereksiz bir demeç verdi maalesef. Anadolu takımlarının öyle bir derdi yok, şimdi bütün takımlar bize daha da bilenerek sahaya çıkacak.
İlk yariyi rekorlarla kapattik.
Artık hayatimizi Trabzonspor'a endeksledik.
Çok iyi iş yapıyoruz.
Mehmet Fatih Yavuz
26.12.2021, 00:05
Sayın Ahmet Ağaoğlu çok gereksiz bir demeç verdi maalesef. Anadolu takımlarının öyle bir derdi yok, şimdi bütün takımlar bize daha da bilenerek sahaya çıkacak.
Ne dedi başkan?
thehell61
26.12.2021, 00:14
Sanki bilenmiyorlardı da.... Antalya, Antep, Altay ve niceleri.... Bize gelince hep bir canhıraş çaba içindeler. nemalanıyorlar çünkü bundan..
gurur6134
26.12.2021, 00:17
Orda ustu kapali ironi ile giydirdi aslinda ne oluyorsunuz demeye getirdi onlara..butun takimlar bizi hedef mac gorup kusarcasina oynuyorlar oynasinlar haklarida sonra asil hedef maclarinda ortalarda yoklar..
Onur Akyüz
26.12.2021, 00:20
Hakem belki maça o niyetle başlamadı ama maçın sonlarına geldikçe 0-0 bitirmek işine geldi bu net.
Başına iş almak istemedi. Penaltıyı geçtim bu sene hangi maç 3 dk uzatılmış ya bu inanılmaz bir şey. Diğeri de yine bizim antalya maçı.
Keşke bütün maçların uzatma sürelerini değerlendirebilsek. Aslında bakılabilir de çok meşakkatli ve ne işe yarayacak? Kendimiz çalıp kendimiz oynayacağız..
Helal olsun takıma.
Ben bu zibidiler karşısında, mevcut sakatlarla bu kadar iyi oyun beklemiyordum.
Biz gerçekten bu ülke standartlarına göre çok iyiyiz.
Bu sene her şey çok güzel olacak.
Ayağına sağlık bütün oyuncularımızın.
BlackPanther
26.12.2021, 00:28
61. Dakikadaki tezahüratı devistirsinler artık. Samanyolu boku çıktı çıkalı zevki kalmadı.
Resmen takımı uyutuyor. Nerde o Avni Akerdeki 61. Dakikalar? Bir Beşiktaş maçı var. 7 dakikada 3 gol atarak 0:2 den maçı 3:2 ye getirmişti!
Ya şimdi? Almışlar ellerine telefonları uyku ninileri söylüyorlar.
Uyusunda büyüsün…. Eeeh eeeeh eeeh. Gerçekten Yazık.
Gökhan Balcı
26.12.2021, 00:29
Herkes biliyor ki 1-0 önde olsaydık o maç en az 7 dk uzayacaktı. hakemin derdi maçı berabere bitirmekti öyle de yapıldı. bjk-fb maçı için aydınusa aynısını demiştim dün ki bir önceki hafta muhteşem maç yönetmişti. Meler de yıldız hakemlerden biri ve canları isteyince mükemmel maç yönetim canları isteyince mükemmel idare ediyorlar. Bugün idare etti ligin kopmasını engelledi görevini yaptı
BlackPanther
26.12.2021, 00:31
Hakem belki maça o niyetle başlamadı ama maçın sonlarına geldikçe 0-0 bitirmek işine geldi bu net.
Başına iş almak istemedi. Penaltıyı geçtim bu sene hangi maç 3 dk uzatılmış ya bu inanılmaz bir şey. Diğeri de yine bizim antalya maçı.
Keşke bütün maçların uzatma sürelerini değerlendirebilsek. Aslında bakılabilir de çok meşakkatli ve ne işe yarayacak? Kendimiz çalıp kendimiz oynayacağız..
İstanbulda oynanan maçta hakem Beşiktaş gol atsın diye uzattı. Şansına Trabzonspor ummadığı anda 2:1 öne geçti.
ffırtına
26.12.2021, 00:35
Şu kadroyla 1 puan iyidir en yakın takipçi ile arada 10 puan fark var.. Gs bugün maçı kazanıyor acaba şampiyon olabilir miyiz diyorlar biz ise karalar bağlamışız.. Kendinize gelin beyler vura vura şampiyon olucaz bu sene başka bir ihtimal yok.. Şampiyon olamama durumu doğarsa diğer senelerdeki kaybettiğimiz sezonlara benzemez yıkımı çok ağır olur çok.. O yüzden yönetimde 3e 5e bakmayacak en iyi oyuncuları transfer edecek.. Zamanında yapılan çapsız transfer politikasından ders alacaklar.. Parayı pulu düşünmeyecekler tek düşünce şampiyonluk olacak gerisi hikaye ..
Yusuf BALCI
26.12.2021, 00:42
Meler de kurtaramayacak sizi...
Operasyon yapıldı net şekilde. Ama başak o kadar kötüydü ki biraz şanslı olsak bu maçı da alacaktık. Verilmeyen penaltı skandaldır...
iyattara
26.12.2021, 00:43
Konya yi saymıyorum İstanbullular ile fark gayet iyi bir yerde. 3 5 puan fark ile araya girsek göbek atardık sezon başı. Dile olay 13 15 puanlar havada uçuşuyor. 2.yari evimizdeki maclar nispeten kolay. Taraftar ile hepsini alacağız inşallah. Deplasmanda da kolay yenilmeyen bir oyunumuz var. Hamsik 15 maça çıkarsa 2. Yari bu iş tamamdır. Bir de adam gibi bir sol bek alınsın artık yeter bıktık ya.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her şeyi geçtim ikinci yarı sadece üç dakika uzatma veren bir canlıya normal bir ülkede kendisini atayanlar tarafından” Gel bakayım buraya, anlat hele üç dakika mı durdu oyun sadece?” hesap sorulur. Sırf bu kötü niyetinden dolayı aylarca dinlendilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
samatyaboy
26.12.2021, 00:49
İlk yarı iyiydik, iki direğimiz dönerken hiç pozisyon vermedik.İkincİ yarı onlar 2-3 kere tehlike yarattı ama öyle aman aman pozisyona giremediler.Bizim de tek Koita ile pozisyonumuz vardı ama verilmeyen penaltı var.Larin'e çalıyorsanız, buna ala ala çalmanız gerekiyordu ama burası Türkiye.
zafer6161
26.12.2021, 01:04
Sadece bizim maçta değil hiç bir maçta Var artık kullanılmıyor,
Dikkat edin en son hangi maçta var kullanıldı, hatırlıyormusunuz
Bu var da bir şey var ama kimse çözemiyor
Fanatik34
26.12.2021, 01:06
Abdullah Avci maca yemilmemek üzere degilde, kazanmak icin cikmis olsa, kazanmistik. Ilk onbir tercihine saygi duyuyorum ama Hamsik´in o manyak pasi disinda hicbirsey yapmadik ilkyari, yapamadik, keza Baka, Ömür ve Djaniny iyi degillerdi. Ikinci yari aynen devam ettik. Avci 75 dk boyunca Baka, Djaniny ve Ömür´ün kötü futbolunu izlemeye devam etti. Berat´i aradik ama sahada göremedik maalesef. Keza rakip isirmayan Mahmut´la isi kötürürken...
Oyunculara gelince, sezonbasi müthis diye nitelendirdigim Hamsik, yine resital sundu:alkış: Defansta Hugo-Edgar ikilisini aramadik, arti Peres´de mükemmele yakin oynadi. Ama duran toplarda Hugo´yu aradik. Cornelius´ta erken cikinca, burdan gol bulmamiz imkansizlasmisti zaten.
Hakeme hic girmeyelim, keza ligin ikinci yarisi bizi neyin bekledigini görmüs olduk!!!
madem +3 dakkadan 1 saniye fazlasını oynatmayacaktın,
ne diye maçta saatini göstererek merak etmeyin uzatmaya ekliceğim imajı yarattın ?
Eğer eklediysen kaç dakika ekledin ? +1 miydide o saat göstermelerin sonucunda +3 oldu..
tam bir rezillik.. ulan bu kadar belli etmeyin be
Turgay Atalay
26.12.2021, 01:15
Bu serefsiz mahlukatlar bu kadar hak yeyip nasil rahat uyuyabiliyorlar, boyle haram kazanilan bir parayi coluguna cocuguna nasil yedirebiliyorlar, aklim almiyor. Bu ne seviye bir serefsizliktir
Hatay macina yakin bir ilk yari oynadik orda iki gol atip devreye girdik basaksehirde iki topumuz direkten dondu daha sonra bir altay macimiz var hatay macindan sonra ne demistik kanatlari tam manasiyla calismayan hucum cesitliligi fazla olmayan bu oyun sistemi zorlu rakipler icin yeterlimi diye gorulduki waka olmayinca djanini ve bakanin verimi dusuyor top alisverisi iyi olmayan cakili bir sag beklede a.omurun verimi dusuyor ikinci yari takim takviyelerle bu isi cozer diye dusunuyoruz diyer taraftan berat olmayinca hamsik cok defansif oynama mecburiyetinde kaliyor djanini ve corneluse uzak kaliyor
Top Larin'in eline düşüyor, Hasan Ali sakarlık yapıp topa eliyle vuruyor. Bence temel fark bu.
Taraftar 61.dakika gevşemesi hariç çok iyi iş çıkardı bu arada.
5.dakika gol yeme riskin neyse 61'de de o. Samanyolu yapıp uyku moduna geçmenin takıma faydası yok.
yatmaztara
26.12.2021, 02:36
2022 yılında samanyolu şarkısını okumak kezbanlıktır
Top Larin'in eline düşüyor, Hasan Ali sakarlık yapıp topa eliyle vuruyor. Bence temel fark bu.
Taraftar 61.dakika gevşemesi hariç çok iyi iş çıkardı bu arada.
5.dakika gol yeme riskin neyse 61'de de o. Samanyolu yapıp uyku moduna geçmenin takıma faydası yok.
Aynen kendi kendine modu düştü milletin :)
LebronFan
26.12.2021, 03:19
Ahmet baskan mumkunse aciklama yapmasin. O konusurken Ben geriliyorum her an ters bisey soyleyecek diye
Doğukan Uçan
26.12.2021, 09:03
3 tane as oyuncu yokken tam kadro başakşehir'e ilk yarı özellikle futbol dersi verdik 2 top direkten dondu. bu sene bu iş olacak herkes rahat olsun.
tamuğ yamtar
26.12.2021, 09:05
61. Dakika işini kaldırmak lazım hatta.
Belli bir süre belki de.
Çok da esprisi kalmadı zaten artık.
halilaziz61
26.12.2021, 09:13
Bunda ana neden topluca coşkulu söyleyecek etkili bir marşımızın olmayışı
Sevdim seni bir kere çok demode oldu
Dar sokaklarinda yine iyi olsa da coşkulu değil duygusal,yine baskı oousturmuyor
Bordo mavi şampiyon Trabzon tezaruati da zaten yillardir var ben en kin oldugunu görmedim.
Islık super top fakipte iken
Ama top bizde iken coşkun bir söylem yine yok.
.
adiloş bebe
26.12.2021, 09:41
Oyuncu oyuncu bir değerlendirme yapayım kendimce:
Uğurcan: İş düşmedi gibi bir şey. Düşen pozisyonlarda da zaten yeri çok iyi olduğundan kolayca aldı topu.
--
Trondsen: Kesinlikle sol bek oynamaması gerek. Devre arası yolcudur Abbas...
Peres: Savunmada ne kadar iyiyse hücumda o kadar kötüydü.
Denswill: Bize çok başka bir şey izletiyor son 3 maçtır.
Hüseyin: Saatli bomba gibi ama en azından ufaktan bir mücadele hırsı var.
--
Hamsik: Seni övmeye kelimeler yetmez.
Dorukhan: Yine dinamo gibiydi, tebrikler...
Bakasetas: Sakatlıktan sonra bir kötü maç daha maalesef :/
--
Abdüş: Kötüydü. Patlayıcı özelliğini artık kullanması lazım. Hele bir pozisyon var ki, iki üç defa aynı vücut çalımını deneyip topu kaybetti.
Djanini: Maça hiç iyi başlamadı ama son dakikalarda diri kaldı.
Cornelius: Yine atabilirdi ama olmadı. Nedense hakemler kendisine pek faul çalmıyorlar. Dayak yiyor her maç adam.
--
Sonradan girenler: Dikkat çekici bir performans yoktu bence.
Kısacası ben takımı eksiklere rağmen beğendim. Doğru yoldayız ve bir iki yerinde takviyeyle çok daha iyi olacağız bence.
bilgehan83
26.12.2021, 10:07
Hangi Anadolu takımı bu takımı yenecek merak ediyorum ben Antalya’ya hoca ve takım verdi maçı o maçta adam gibi oyun oynasak almıştık bu takım top oynasın Adam gibi Konya maçına gs de dahil puan kaybetmez Konya maçı zaten içerde taraftarı orda göreceğiz bakalım
Varlıbaş61
26.12.2021, 10:13
Başkan, Caner Erkin ile alakalı böyle açıklamaya ne gerek var Allah aşkına? İşimize bakalım karşı tarafları motive etmeye gerek yok.
Yiğit SARI
26.12.2021, 10:16
Kasıt, sakarlık, niyet, ıskalamak, doğal açıklık, panik, topun yön değiştirmesi vs. vs.
Bunların hiç biri aynı şey değilken belli bir kesim bütün pozisyonları aynıymış gibi yorumluyor. Larin'in pozisyonu ile dünkü pozisyon aynı değiller bile
amasya0561
26.12.2021, 10:18
�� (beIN Sports)
Buna penaltı degil derken hangi gerekçeye dayandırdıkları çok merak ediyorum. bunların ar damarları çatlamış
Murat Keçeci
26.12.2021, 10:33
Güzel maç oldu.Futbolcusundan taraftarına herkes galibiyeti çok istedi ama karşımızda da dirençli bir rakip vardı.Hamsik faktörüyle maç boyunca bir adım önde olsak da galibiyet golünü bulamadık ama böyle oynamaya devam ettiğimiz sürece bizi zirveden kimse indiremez tüm takımın ayağına sağlık.
Maçın detayina girersek.İki takımda sahaya çok iyi yayıldı.Boş alan fazla yoktu.Takım savunmaları çok iyidi.Tek dengesiz yakalandiğımız pozisyon gulbransenin pozisyonuydu.Rakibe zaman zaman iyi pres yapsak da kaliteli ayaklarıyla o presi kırmasını bildiler.
Hamsikin ustalığı sayesinde maç boyunca bir adım öndeydik.Maçtan önce bahsetmiştim birkaç oyuncudan ekstra işler bekliyordum.O isimler Abdülkadir,Djaniny ve Bakasetas idi.Görevlerini yapsalarda beklediğim o ekstra katkı gelmedi.Sadece Dorukhandan ekstra bir şut geldi o da şanssızlık direk de patladi.
Stoperler iyi maç çıkardı.Denswill Hamsikten sonra sahanin en iyisiydi.Hüseyinde iyi maç çıkardi.Peres de çok iyi oynadı.Trondsen de defans da çok sırıtmadı.Bekler hücuma katkı bazında biraz düşük kaldılar ama bu maç özelinde normal bir durum.
İki takımda birbirini iyi kitleyince duran topların ve uzaktan şutların önemi artmıştı.Vitor Hugo olmayinca duran top tehdidimiz yüzde 70 azaldı.Uzaktan şut işine gelince Abdulkadir ile 2-3 şut çektik ama o şutları Bakasetas dan bekliyordum açıkcası.
Sonuç olarak guzel bir ilk yarı performansı sergiledik.46 puan önemli bir iş.Abdullah hocayı ekibini ve tüm futbolculara tebrikler. Ama somut bir başarı elde edene kadar durmak yok asıl fırtına ikinci yarıda çıkacak o nedenle gemimizi kısa sürede onarıp yeniden rotaya dönmeliyiz.
Sadettin_
26.12.2021, 10:38
Wakaeme cozerdi bu maçı .
Canını solda ne yaptı maç boyu , sorsan kendide bilmez .
Bizim Başak a karşı en kötü maclarim8zda bile wakaeme etkili oluyordu
6Şafak Aydın1
26.12.2021, 10:48
...
Gökhan Balcı
26.12.2021, 10:52
Başkan, Caner Erkin ile alakalı böyle açıklamaya ne gerek var Allah aşkına? İşimize bakalım karşı tarafları motive etmeye gerek yok.
Bu açıklama nerede yapıldı ben göremedim bir türlü. Adam sene boyu dikkatli davrandı böyle bir açıklama yapacağını düşünemiyorum bir türlü. Çünkü kendisine transfer sorulunca o topa hiç girmedi Tuncay lakot sorduğunda. Röportajın tamamını dinlemedim orada mı söyledi acaba diye düşünüyorum ama inanılmaz mantıksız geliyor
Varlıbaş61
26.12.2021, 10:59
Bu açıklama nerede yapıldı ben göremedim bir türlü. Adam sene boyu dikkatli davrandı böyle bir açıklama yapacağını düşünemiyorum bir türlü. Çünkü kendisine transfer sorulunca o topa hiç girmedi Tuncay lakot sorduğunda. Röportajın tamamını dinlemedim orada mı söyledi acaba diye düşünüyorum ama inanılmaz mantıksız geliyor
https://twitter.com/fanatikcomtr/status/1474862163378515976?s=21
Video soruyorsan, görmedim kardeşim ..
Varlıbaş61
26.12.2021, 11:00
Bu arada Başakşehir, 118 km koşmuş. O kadar motive olmalarına rağmen gol pozisyonları neredeyse yok. O kadar eksiğimize rağmen etkili olan bizdik.
Takımla ve teknik heyet ile gurur duyuyorum.
kaçarava
26.12.2021, 11:03
Dün gece maçı bir daha izledim. Madem kontrollü oynayıp derinde bekleyeceğiz niye tüm kozlarımızı ilk 11'de oynattık hakikaten ya. Cornelius ya da Baka'dan biri yedek olabilirmiş. Hamsik-Baka ve önde bol hücumcu varken bu takım derinde bekleyince rakibe çok fazla pas yapma şansı veriyor. Socrates'te pres istatistiklerini gördüm, açık ara sonuncuyuz. Tamam oyun tarzın, taktiğin başka belki ama oyuncu tarzları da çok etkili. Djaniny, agresif gözükse de Bakasetas, Cornelius iyi pres yapamıyor. Sakat olmasa Nwakaeme de öyle. Ömür ise fena değil. İyi pozisyon almayıp pres yapınca anca çalım yiyoruz. 3 kişi 1 adamdan zor alıyor topu.
Hatay maçının ilk yarısındaki şablon olsaydı daha fazla zorlayabilirdik. İlk yarı az da olsa önde güzel yerleşip baskı yapmaya çalıştık ama çok yetersiz. Rakibin önde alan kapatıp baskı yapmasına pek cevap veremedik. Herkes böyle oynuyor bir plan olmalı diyordum, Hamsik'le çözüm ürettik ama tek başına daha fazlasını yapamaz. Diğerleri süreki yana ya da geriye oynuyor. Geriden oyun kurarken rakipler oyuncumuz sırtında oluyor ya da üzerine sprint atarak geliyor. Pas bağlantıları zayıf oluyor hâliyle. Orada ya adam eksilteceksin ya da tek pasla hızlı oynayacaksın. Kötü kontroller, topu gereksiz fazla dürtmeler, tek pas diye bombeli pas atıp topu yavaşlatmalar ataklarımızı baltalıyor. Böyle olunca topu Nwakaeme ile kanattan taşırdık ama o da olmayınca zorlandık.
Diğer yandan çok çekinilen Visca ve Okaka'yı neredeyse hiç oynatmadık. 2 net pozisyonumuz oldu ve 1 net penaltımız verilmedi.
Ligin ikinci yarısında kanatların çalışması takımı çok rahatlatır.
Oğuzhan Fidan
26.12.2021, 11:04
Hakemler konusunda aslında çok büyük sorun yaşıyoruz bizim maçlarımızı fb gs bjkli hakemler yönetiyor. Bu insanlar ne kadar tarafsız olabilirki??? Dünyada başka bir örneği var mı bunun? Yönetim bu konunun üzerinde durmalı ikinci yarı fenerli gsli bjkli hakem bizim maçlarımızı yönetmemesi lazım. Buna tepkimizi koymazsak bizi yine doğruyacaklar
Gökhan Balcı
26.12.2021, 11:04
Sayfa açılmıyor mobilden girdiğim için mi bilmiyorum da inanılmaz merak ettim ya. Başkan böyle bir zamanda bu açıklamayı yapmış olamaz. Tam bizi çekmek istedikleri nokta orası çünkü bu heriflerin
Gökhan Balcı
26.12.2021, 11:11
Şu gerçeği es geçmeyelim arkadaşlar. Bu takım sağ bek sol bek ve sağ açık performansı olmadan bu puanı aldı. Ömür ve djaniny nin hakkını yemeyeyim zaman zaman kenarlarda faydalı işler yaptılar ve bize maç kazandırdılar. Fakat biz orijinal oyuncularımız olmadığı için oyuna neredeyse hiç hükmedemedik koparmamız gereken zamanlarda koparamadığımız için geriye yaslanmak ve dua etmek zorunda kaldık. Yani şartları düşününce bu takımın aldığı puan mucizedir. Dünya üzerinde bek katkısı almayan herhangi bir takım yoktur muhtemelen biz dörtlü stoper gibi oynadık neredeyse. Abdullah hoca kendisi çözüm üretmese bi ileri bi geri gider dururduk. Akla en çok ihtiyacımız olan zamanda geldi akıl koydu ve buralara geldik. Bundan sonra iş yönetimde. Hoca elindeki malzeme ile ne yapabilirse yaptı. İkinci yarıda çok daha zorlu olacağı belli olan bir sezona daha güçlü girmeliyiz ki ilk sezonki gibi performans ortaya koyabilelim. Zira hem rakipler güçlenecek hem yorgunluk olacak hem yine sakatlar ve cezalar olacak. Tam anlamıyla eksiksiz bir takım olmak zorundayız ikinci yarı
gurur6134
26.12.2021, 11:12
Nerde yapmis bu aciklamayi mac sonu roportajin tamamini dinledim boyle birsey yoktu..
Bu maçta penaltı pozisyonu olmasa, şampiyonluk puan hesabında beraberlik yazdığımız maçtı. Hakem hatasını kendimize kabus etmeye gerek yok. Şimdi ikinci yarıda 10 gaibiyet almanın hesaplarini yapalım. Herşey bizim kontrolumuzde.
HOPA'LI TS'Lİ
26.12.2021, 11:40
Geç saatlere kadar yorumları izledim. Eski hakemler ve spor yorumcuları penaltı dedi.
Zeki Uzundurukan (Aspor): Gece 00.45'de çok kızgın bir şekilde özetle şöyle konuştu:
Bana kimse hikaye anlatmasın. Bu akşam HUM ve HC Trabzonspor'un hakkını yediler. Ey HC bu akşam başını yastığa koyup uyuyabilecek misin? Bugün hakemler art niyetliydi. 2 sene önce Trabzonspor'u tam 14 maçta hakemler katletti. Arşivlerde var. Maalesef 2 sene önceki senaryolar bu maçla başladı gibi. Yazıktır. Günahtır. Bu pozisyona dünyanın neresine giderseniz gidin, penaltı çalarlar.
Ahmet Akcan (Aspor): 00.50
Evet Zeki. 2 sezon önce hakemler tarafından birçok maçta alenen Trabzonspor'un hakkı yendi ve şampiyonluğu çalındı.
nevzat61
26.12.2021, 12:09
Geç saatlere kadar yorumları izledim. Eski hakemler ve spor yorumcuları penaltı dedi.
Zeki Uzundurukan (Aspor): Gece 00.45'de çok kızgın bir şekilde özetle şöyle konuştu:
Bana kimse hikaye anlatmasın. Bu akşam HUM ve HC Trabzonspor'un hakkını yediler. Ey HC bu akşam başını yastığa koyup uyuyabilecek misin? Bugün hakemler art niyetliydi. 2 sene önce Trabzonspor'u tam 14 maçta hakemler katletti. Arşivlerde var. Maalesef 2 sene önceki senaryolar bu maçla başladı gibi. Yazıktır. Günahtır. Bu pozisyona dünyanın neresine giderseniz gidin, penaltı çalarlar.
Ahmet Akcan (Aspor): 00.50
Evet Zeki. 2 sezon önce hakemler tarafından birçok maçta alenen Trabzonspor'un hakkı yendi ve şampiyonluğu çalındı.
Yabancı basın bile dalga geçiyor..yani kontrolsüz hareket ve devamı elle oynama..net
Zaten Hasan Ali'de kabul ediyor.. siopis itti diye oynadım diyor.. itiraf daha nasıl olur bilemedim :)
Beinsports şeytan üçlüsü penaltı değil dedi. Rıdvan hakem muazzam maç yönetti, penaltı değil dedi. Spor medyasında da pozisyonun penaltı olmadığını, pozisyonun ayaktan ele geldiğini, Siopis'in bile korner dediğini vs yazan/söyleyen bir çok kişi var. Sırf şu yorumlardan bile maçlarımızı izlemediklerini anlayabiliriz. Galatasaray maçı ve bu maç çok net iki penaltımız verilmedi kimsenin umurunda değil olan bizim 4 puana oldu. Sorsan hala devlet destekliyor derler. O yüzden yarın öbür gün Antep maçındaki gibi gri pozisyon olursa lütfen hakem şunu yapmadı ama biz zaten kazanırdık tarzı mesajlar paylaşmayın. Bu objektiflik, Trabzonspor duruşu falan değil.
Armağan Dere
26.12.2021, 12:19
https://www.fotomac.com.tr/video-haber/videoizle/mhkden-penalti-itirafi
böyle bir itiraf bekliyorum hadi mhk:)
Nerde yapmis bu aciklamayi mac sonu roportajin tamamini dinledim boyle birsey yoktu..
VAR Odası Özel Haber. Ertem Şener açıkladı.
Fatih Solmaz
26.12.2021, 13:35
Üç kuruşluk top oynamadığımız Göztepe maçında alınan üç puana saydım bu maçı.
Bu şartlar altında en önemli kazanım Başakşehir'i yanımıza yaklaştırmamak oldu.
İkinci yarı deplasman maçlarımız çok daha sert maçlar. 14 yada 16 puan kaybı bizi şampiyon yapacaktır. yeteri kadar fark var sıkıntı yok.
Cornelyusun o golü yapması lazım işte ben cornelyusu o yüzden beğenmiyorum
.
Üç kuruşluk top oynamadığımız Göztepe maçında alınan üç puana saydım bu maçı.
Bu şartlar altında en önemli kazanım Başakşehir'i yanımıza yaklaştırmamak oldu.
İkinci yarı deplasman maçlarımız çok daha sert maçlar. 14 yada 16 puan kaybı bizi şampiyon yapacaktır. yeteri kadar fark var sıkıntı yok.
Herkese zorluk Neyse Trabzonsporada O . Herkes o takımlarla oynayacak dışarıda içeride Farketmez Artık.
Emirhan Uludüz
26.12.2021, 15:10
İki takım da çok iyiydi. İki takımın da ilk hedef 3 puan olmak üzere 1 puana da razı olduğunu söyleyebiliriz. Başakşehir bütün denemelerine rağmen pozisyon bulamadıkça psikolojik olarak daha da savunmaya çekildi, bizde ise durum tam tersi oldu. Bunda taraftarın sürekli hücuma yönlendirme çabası da önemliydi. Bu senenin belki bir sonraki başakşehir maçına kadar en kaliteli maçı olacaktır. Yine de bu kadar kaliteli oyuna karşılık 3 puan almalıydık. Maç öncesi 1 puan iyi diyordum fakat keşke penaltı verilseydi de maçı kazansaydık. Neyse artık. Takımın konsantre olunca 4 çok önemli eksiğe rağmen oyunu önüyle arkasıyla sağıyla soluyla ne kadar kaliteli oynayabildiğimizi gördük. İkinci devre bu seviyede olmamız gereken 6-7 adet maçımız var. Onlarda çok sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Kolay gözüken maçlarda yapacaklarımız önemli. Sene başından beri açık ara farklı şampiyon olacağımızı düşünüyorum. İlk devre de bunu gösterdi.
lazibere
26.12.2021, 15:23
Hakem operasyonlarını basite almayalım.. Ligi dengelemek için her amankinden daha fazla uğraşacaklar biliyoruz
Fener -Beşiktaş maçında , VAR dan verilen penaltı ne kadar penaltı değil ise, Bizim maçta ki penaltı yüzde yüz penaltı. Var hakemi ikisinde de aynı kişi?????
Beşiktaş maçında penaltı tekrarlatmazlar
Feneri zorla yarışa ortak ederler...
Başakşehir'i yarışta diri kalsın diye uğraşırlar
Trabzon'a çelme takalım diye götünü yırtarlar..
Şampiyonluk yarışında rakipleri ile uğraşırken, hakemlerin bu kadar alenen yarışa ortak olup durumu belirleyebildikleri tek ülke herhalde Türkiye'dir.
Bu sorun sadece bu senenin sorunu değil ki? Butun meseleyi hakemler yetersizdir ile açıklamaya kalkmak ise en hafif tabirle dalga geçmektir.
Gaziantep maçında vermedikleri kırmzı kart ile ''' bak Trabzon lehine de hata yapılıyor '' algısı yapıp, sonraki maçlarda ağzımıza s..çmalarına seyirci kalmamızı istiyorlar
Merak ediyorum. Guntekin Onay , Antep maçı sonrası butun program Hakemi maça nasıl etki ettiğini konuşmuştu ya, Bu maç sonrası Meler hakkında neler söyledi izleyeceğim bir kez daha..
BURDAN UYARIYORUM
Yarışın tek takımın üstünlüğü ile devam etmesi sonucu, Beinsport'un reklam gelirleri ve izlenmesi azalıyormuş s...mde değil
Fenerbahçe taraftarı üzgünmüş umurumda değil.
Sadece onları uyarmıyorum. Taraftarı da uyarıyorum. Rehavete kapılıp 2011 senesinde Siyasetin yardımıyla da başımıza ördükleri dümenleri bir kez daha tekrarlayacaklar.. Onun için sahadaki topa vuran her oyuncumuzdan, Yöneticisine kadar, herkes daha ciddi ve dikkatli hareket etmeli.
Bu hakemlik kurumu altında ki deccaller ile uğraşmak öyle kolay birşey değil
o bakımdan devre arasında gerekirse gavur borcuna gireceksiniz ve en iyi ve en kaliteli oyuncuları parsı ne ise vereceksiniz ve alacaksınız. Mazaret istemiyoruz.. 30 yıldır bedel ödüyoruz, 30 yıldır borç ödüyoruz. Sen takımı şampiyon yap, o borçların hepsi ödenir Ağaoğlu
falcon_61_
26.12.2021, 15:41
Hakem mevzusunun çözümü basit de ülke karışır. Maç yönetecek hakem bulunamayacak duruma gelirse bak bakalım adalet terazisi zerre şaşıyor mu? Bir gün bir psikopat çıkacak bu şekilde giderse
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
El Cordobes
26.12.2021, 15:42
Dün staddaydım. Çok fazla bişe karalamaya gerek yok, herşey yazıldı zaten.
Sadece şunu söyleyeyim, dün hayran hayran Hamsik i izledim. Böylesini hakikaten görmedim. Canlı izlemek ayrı bir keyif. Takımda olduğu için çok şanslıyız.
Adam 1 pozisyon dışında, Okaka nın müdahalesi ile kaptırdığı top, hatasız maç oynadı.
Hakemin vermediği faul pozisyon oldu kalemizde, doğru kart gördü. 1-2 hatalı pası dışında hatalı pası da yok. Ki bunun 2 katı hatalı pası Edgar her maç yapıyor nerdeyse.
Takım pozisyon vermeden maç bitirdi.
Okaka yı hayattan bezdirdi Hüseyin.
Ne yapması lazım ula bu usağın?
Adam yedek stoper olarak bütün sene maç eksiği ile kenarda oturmuş.
Ona rağmen girdi, Edgar ı hiç aratmadı.
Bak 1 senedir toplasan 3 90 dakika oynadı - oynamadı.
Ona rağmen bu kadar sert bir rakibe karşı, ilk defa oynadığı tandem partneri ile rakibe gri 1-2 pozisyon vermek dışında pozisyon vermeden maç bitirdiler
Şu maçın konusu mu Hüseyin?
sarı kart gördüğü pozisyonda rakibe hamlesi çok kötü
kamyon gibi dalıyor
biraz bak rakibe ne yapacak
hadi hamle yapıyorsun ama yine sonuç yok
topu ıska geçiyor ve rakibe dalıyor
haliyle fazla göze batıyor
baştan aşağıya her hareketi faul
teknik sıfır
birkaç tane iyi yaptığı iş arada oluyor
bu çocuk bize göre değil fatih :)
hiç olmadı zaten
Mehmet Fatih Yavuz
26.12.2021, 15:55
sarı kart gördüğü pozisyonda rakibe hamlesi çok kötü
kamyon gibi dalıyor
biraz bak rakibe ne yapacak
hadi hamle yapıyorsun ama yine sonuç yok
topu ıska geçiyor ve rakibe dalıyor
haliyle fazla göze batıyor
baştan aşağıya her hareketi faul
teknik sıfır
birkaç tane iyi yaptığı iş arada oluyor
bu çocuk bize göre değil fatih :)
hiç olmadı zaten
Bahsettiğin hatayı ve fazlasını Edgar her maç istisnasız yapıyor.
Hiç Edgar a girdiğinizi hatırlamıyorum.
O pozisyonda ot yemek hakemin.
Net faulü vermedi.
Bahsettiğin hatayı ve fazlasını Edgar her maç istisnasız yapıyor.
Hiç Edgar a girdiğinizi hatırlamıyorum.
O pozisyonda ot yemek hakemin.
Net faulü vermedi.
evet öncesinde faul var
edgar da böyle yapıyor ama üstünü örtecek yeteneği var
h.türkmen çok farklı bir boyutta
bana göre hiç artısı yok ve yedek bile olamaz
kaliteli bir stoper gelsin de görevi alsın
gurur6134
26.12.2021, 16:14
.
Yapabilecegi en iyi vurusu yapti orda bir ayagiyla kontrol etti digeriyle vurdu kaleci aciyi zamaninda cikip kapatmisti kolay pozisyon degil..
Mehmet Fatih Yavuz
26.12.2021, 16:53
evet öncesinde faul var
edgar da böyle yapıyor ama üstünü örtecek yeteneği var
h.türkmen çok farklı bir boyutta
bana göre hiç artısı yok ve yedek bile olamaz
kaliteli bir stoper gelsin de görevi alsın
La artısı olmayan bir oyuncu ile hücum hattında Visca, Okaka, gulbransen oynayan takıma pozisyon vermeden nasıl maç bitirdin?
Hem de Okaka maçın nerdeyse tamamında Hüseyin ile eşleşti.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu mübarek?
La artısı olmayan bir oyuncu ile hücum hattında Visca, Okaka, gulbransen oynayan takıma pozisyon vermeden nasıl maç bitirdin?
Hem de Okaka maçın nerdeyse tamamında Hüseyin ile eşleşti.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu mübarek?
bir maç için değerlendirmiyorum fatih
öyle ben de oynuyorum!!!
Trabzonspor'a geldiği günden beri hep aynı
artık kim getirdiyse!
okaka'yı tutmak zor iş tabi hakkını verelim ama bir türlü olmuyor güven vermiyor
Mehmet Fatih Yavuz
26.12.2021, 17:25
bir maç için değerlendirmiyorum fatih
öyle ben de oynuyorum!!!
Trabzonspor'a geldiği günden beri hep aynı
artık kim getirdiyse!
okaka'yı tutmak zor iş tabi hakkını verelim ama bir türlü olmuyor güven vermiyor
Sacit iyi misin? Adam 2 maç oynadı son 1 yılda. İkisinde de iyi oynadı. Biri de bu maç.
Başka takılacak adamımız yok mu?
Oluyor işte. Senede 2 kere iş düştü, iş düştüğünü zaman işini hakkıyla yaptı.
Sizin o saçma on yargılarınız bir türlü olmuyor bence.
Adam 2 şansı da iyi değerlendirmiş. hala olmuyor diyorsun. :)
Şu maçtan sonra Hüseyin üzerinden eleştiri yapan adama karşı ön yargılıdır. Hiç aksini iddia etmeyin.
Son derece iyi, ve güven veren bir oyun oynadı.
Sacit iyi misin? Adam 2 maç oynadı son 1 yılda. İkisinde de iyi oynadı. Biri de bu maç.
Şu maçtan sonra Hüseyin üzerinden eleştiri yapan adama karşı ön yargılıdır. Hiç aksini iddia etmeyin.
sana göre iyiyse problem yok :)
ön yargı değil, sadece beğenmiyorum
Trabzonspor için yeterli değil
yorumsuz6117
26.12.2021, 18:01
.
Bence iyi vurdu ben dışarı gider diye düşündüm zor pozisyondu..
Estragon
26.12.2021, 18:49
Maçın tamamını izleyebileceğim bir yer var mı?
Cem Balcı
26.12.2021, 20:19
Böyle maçlarda 1 puan da değerli.Tehlikeli rakipti neticede.
Kazanabilirdik iyi işler yaptık maçın belli noktalarında.
Sanki Visca işi doğru gibi adamı özellikle izledim anlamsız işler yaptı (: Hadi hayırlısı diyelim.
Gökhan Balcı
27.12.2021, 02:41
Hem nwakaeme'nin yokluğunda hem orijinal kanat oyuncularına sahip değilken bu kadar iyi de savunma yapabilen bir takıma karşı gerçekten iyi işler yaptık. Bu maç ligin ikinci yarısı için bana büyük ümit verdi. 40 bin taraftarın önünde hem de farkı daha da açabileceğin bir haftada gaza gelmemek çok ciddi disiplin ve konsantrasyon ister. Bu bizim ligin geri kalanında en büyük artımız olacak. Puan farkını kapatma yahut düşme hattından uzaklaşma umuduyla çok ciddi riskler almaya çalışacak rakiplerine karşı biz hep sakin olan tarafta olacağız. Hele ki ilk birkaç maçı minimum kayıpla geçersek ilerleyen haftalar bizim avantajımıza olacak. Ben en çok bu konsantrasyondan ve hocanın direktiflerine koşulsuz itimattan memnunum. Bir takımda hoca en itibar edilen cümleleri değer gören adamsa orada işler iyi gidiyor demektir. O futbolcular bir akıl ile sahada olduklarını bildikleri zaman yaptıkları şeyin boşa olmadığını anlıyorlar. Bu vesileyle hepsine teşekkür etmek gerekir diye düşünüyorum. Hiç de kolay olmayan bu uzun yolda muazzam bir başarı elde ettik. Birçok kırılma anından sırf bu sakinlik ile çıkabildik. Geri dönüp o kırılma anlarında yapabildiğimiz iyi şeylere bakarsak yapamadığımız takdirde nerede olacağımızı görmek zor olmaz.
HOPA'LI TS'Lİ
27.12.2021, 07:44
Sanki Visca işi doğru gibi adamı özellikle izledim anlamsız işler yaptı (: Hadi hayırlısı diyelim.
Çarşamba günü İstanbul'da Visca ile bir görüşme yapılacak.
Efecan ile de temasa geçilmiş.
Caner için Başkan, kulübün kapısından giremez demiş. Helal sana. 33 yaşında, ahlak yoksunu bir herif bize yakışmazdı.
Sağlam kaynak hepsi
zekeriyya
27.12.2021, 08:09
Marek Hamsik’in sakatlanacağı ve 3-0 kaybedeceğimiz maç olarak kayıtlara geçecek maçtır. !
olumsuz düşünce sarmalından kurtulmak lazım , daha güzel bir dünya için
cakalkerem
27.12.2021, 08:10
yine maçın en kötüsü Abduştu..
Yok yapamıyor olmuyor bu çocuk geşmedi gelişemedi..
kaptırdığı toplada neredeyse gol yiyorduk..
Güç yok kuvvet yok..
çektiği şutları görmüyormusunuz..kaleciye sinek vızıltısı gibi geliyor..
top neredeyse kaleye gitmiyor..
hala bu çocugu savunanalar var..
Takımın en kötüsü..
Lan yanında Hamsik gibi bir adam var...Öncesinde Sosa vardı..
Hiçmi bakmıyorsun biraz bunlara...
yok yok olmuyor
zekeriyya
27.12.2021, 08:14
seyirci baskısı ve stad atmosferi mükemmeldi
hamşik ; mükemmel bir oyuncu , tvde toplu plan gösteriliyor , canlı olarak onu izlemek futbolu öğrenmek gibi
zekeriyya
27.12.2021, 08:17
Bu arada Başakşehir, 118 km koşmuş. O kadar motive olmalarına rağmen gol pozisyonları neredeyse yok. O kadar eksiğimize rağmen etkili olan bizdik.
Takımla ve teknik heyet ile gurur duyuyorum.
ne olursa olsun , isterse takımın yarısı yedek kadro olsun Trabzonspor'a karşı çok temkinli oynanılıyor.
Maç öncesi aklımda başakşehir'in agresif başlayıp gölü bularak bitime kadar topun arkasında kalacağı düşüncesi vardı. Gol hariç özellikle 3. bölge baskısıyla edgar ve hugo'nun yokluğunda hataya daha açık savunmamıza fazla top yapma ve öne çıkarak oyun boyu kısaltma imkanı vermediler. Bakasetasta dahil hemen herkesin farklı birşeyler yapsın diye topu attığı Hamsik müthiş pasıyla işi daha ilk yarı bitirtecekti ama olmadı.Maç geneli içinde performansı müthişti zaten.
İkinci yarıda maç öncesi eksiklerimiz ve yedek kulübesi niteliksizliğinden çok hamle imkanı olmadı. Göz kusuru olmayan herkesin penaltı dediği pozisyonu vicdan ve akıl noksanı VAR odasının es geçmesi 3 puanı kaybettirdi.
Yine de kaybetmeden bu lanet takımı geride bırakmamız kârdır. Rakiplerini silip süpüren oyuncu,teknik heyet ve Abdullah hocamızı gönülden tebrik ederim.
pReN@_61
27.12.2021, 11:01
Bu kadar topçu eksikliğine rağmen bence netice kötü değil.
Ne maçtı ama...
UĞUR DURTAŞ
27.12.2021, 11:06
Yarin akşam adam gibi maç yönetecektir.
inanıyorum.
**
aynı rakip aynı hakem
--
Dün akşam oynanan Başakşehir maçını adeta katlederek Bordo Mavili taraftarların tepkisini çeken hakem Halil Umut Meler, Trabzonsporlu bir taraftar tarafından şehirden ayrılmak üzere gittiği Trabzon Havalimanı’nda protesto edildi.
Trabzonspor’u sahada yönettiği başarısız performans ile lime lime eden Hakem Halil Umut Meler, taraftarın tepkisi ile karşılaştı. Şehirden ayrılmak üzere geldiği Trabzon Havalimanı’ndan güvenlik kontrolünden geçtiği sırada bir Trabzonspor taraftarı tarafından sözlü eleştiri ile karşı karşıya kalan Meler, herhangi bir cevap veremeyerek başını eğmekle yetindi.
HEP ÖYLE BAŞIN ÖNDE GİDERSİN
Taraftar Meler’e yönettiği sorular haklı sorulara cevap alamayınca ‘’Böyle kafan her yerde eğik gider gelirsin…’’ diyerek adeta haklı isyanın özetini yaptı. O sırada diyalog ile alakası olmayan üçüncü bir kişinin konuşma dahil olup Meler’i savunmaya çalışması üzerine kısa süreli gerilen ortam başka bir taraftarın araya girmesi ile yatıştırıldı. Taraftar, ‘’Biz size saygı gösteriyoruz saygı, saygı gösteriyoruz ama siz adamı zorla yendiriyorsunuz. Adam gibi yönetin tamam mı’’ dedi
**
Yanıldım.
ben adam olduğunu düşündüm ama yanılmışım.
sınıf atladı son aylarda hatasız maçlar yönetiyordu.
iyi maç yöneteceğine inanmıştım.
adam olamamış kişiliğinden yoksun halil umut meler.
**
bu maçtan önce peresi çok eleştirmiştim.
kaçak oynuyor elini taşın altına sokmuyor diye
sanki sesimizi duymuş gibi
bu maçta beğendim sezonun ikinci yarısında da ağırlığını koymalı sahaya..
hüseyin ve denswili gönülden tebrik ediyorum.
geçen hafta peres için yazdıklarımın aynısını bakasetas içinde yazacağım.
sakatlığın ciddi değildi,iyileşeli 3 haftayı geçti
hala ağırlığını koyamıyorsun bakasetas
seni seviyoruz değer veriyoruz.
ciddi eksikliklerimiz vardı
bu maçta şahsen benim beklentim çok fazlaydı senden
lütfen ikinci yarı gerçek bakasetası görmek istiyoruz.
ihtiyacımız var.
canini ve ömürde istenilen düzeyde değildi
makayemenin olmadığı b.şehirle oynadığımız maçta beklenti çok fazlaydı sizlerden.
koita hatay maçında 2 tane çok önemli gol kaçırdın
b.şehir maçında da son saniyede atmalıydın o golü bee.
emrahtuna
27.12.2021, 15:12
yani kazansak iyi olacaktı ama kaybetmemekte önemliydi..rekorlar kırarak geçtiğimiz devre arasını şampiyon olarak tamamlarız inşallah..hocaya ve takıma güvenimiz tam..
Antalya yenilgisinden sonra son 3 maçta 7 puan çok iyi puandı ve oldu.
Kaçan pozisyonlar ve verilmeyen net penaltıya rağmen bizim için skor kötü değil.
2.yarıda buna benzer maçlarımız olacak,1 puan iyi puan diyeceğiz.Özellikle bazı zor deplasmanlarda.
İç sahada orta ve alt sıradaki Anadolu takımlarına takılmazsak işi kolaylarız.
İlk 6 haftanın 4 maçı içeride,deplasmanlar şimdilik Fajr ve Gradel'siz Sivas ile yine şimdilik Muslera,Diagne,Mostafa ve Feghouli'siz gs.
6 maçta 16 hatta 14 puan yaparsak arkadakilerin zaten az olan umutlarını tamamen kırarız.
Oğuz ZEYTİN
27.12.2021, 16:27
Maçtan sonra, çalınmayan aleni penaltıya doğan öfkeyle şöyle yazmıştım:
Antalya mağlubiyetine üzülmemiştim. Ama şu skora üzüldüm. Allah kahretsin böyle düzeni. Bir Göksel, bir Emre'ye kışt diyemiyorlar.
Şimdi ilk devrenin puan tablosuna baktım.
En yakın takipçiye on (Bu akşam kazanırsa yedi),
Şikecilere on dört,
Başkanı dilinden Trabzonspor'u düşürmeyen ezik takıma on sekiz (Bu akşam kazanırsa on beş),
Diğer İstanbul takımına on dokuz puan fark yapmışız.
Hadi yaygın medyadaki az düşünüp çok konuşanlar gibi yapalım: "Ama bu takımlar Avrupa Kupası oynadı." diyelim. Altı maç haftasını baz alalım. Yine muazzam bir fark var.
Kaldı ki, bitirdiğimiz on dokuz hafta içerisinde (Oynamadıkları için Erce ve Yunus Mallı'nın sakatlıklarını geçiyorum);
- Koita 11,
- Dorukhan 10,
- Gervinho 10,
- Trondsen 7,
- A. Parmak 7,
- Hüseyin 5,
- Erce 4,
- Hugo 4,
- Nwakaeme 4,
- Peres 4,
- Djaniny 3,
- A. Ömür 3,
- Bakasetas 2,
- Hamsik 2,
- Denswil 2 maç kaçırdı.
Gervinho ve Edgar sezonu kapattı. Erce, Uğurcan cezalıyken çıkacağı maça ısınırken sakatlandı. Hüseyin faul yapmadığı pozisyonda kırmızı kart gördü (O maçta berabere kaldık). Dakika dolmadan öne geçtiğimiz maçın onuncu dakikası gelmeden on kişi kaldık (O maçta berabere kaldık). GS maçında net penaltımız verilmedi (O maçta berabere kaldık). Ne büyük tesadüf ki, son puan kaybı yaşadığımız maçta da net bir penaltımız verilmedi.
Bunları bahane olsun diye yazmadım, sevmem öyle şeyleri. Mühim olan 38. hafta hangi sırada olduğun, farkındayım. Ama iyi iş çıkardı takım.
Geçen bir arkadaşım trollün tekinin mesajını attı. "Uğurcan kahramansa, Trabzonspor nasıl iyi oynuyor?" Bu söyleyen adam Ersin'in Göztepe maçı performansıyla övünüyordu. İşte böyle hıyarların salyaları paçamıza yapışmasın diye söylüyorum. Bu ite para yediren ve her maç öncesi-sonrasında "hakem de hakem" diyen kulüp başkanı da dün "Trabzonspor ağlıyor" demiş. Bu kanı bozuk yine altından kalkamayacağı laflar etmişti, Trabzon ve Trabzonsporla ilgili. Sonra mırın kırın... Trabzonspor ağlamaz. Trondsen - Vida pozisyonu için, Kim - Djaniny pozsiyonu için havalimanlarında taraftar toplayan siz, megafonla yayın yapan siz, MHK'yi tehdit eden siz, TFF'yi acil toplantıya davet eden siz. Ama Trabzonspor ağlıyor, öyle mi? (Yanımıza Gs'yi de eklemiş ama yoldaşı Fener'i unutmuş. Larin'in pozisyonu da Fener maçında oldu. Çıt çıkmaz bunlardan! Bjk menfaatleri hep Fener'le paralel gider. Detayları var, günü gelir anlatırım.). Haksız kazandıkları Göztepe maçından sonra bile Bismillah demeden hakem diyen başkan bu. Karşıma geçse derim ki, "Yaz ulan istediğin hakemleri. Her hafta Mete Kalkavan yönetsin maçını. 1-0 önde başla." Utanması olmadığı için kabul de eder. Geçen sene bu hakemlerle şampiyon oldu... Ama "Trabzonspor ağlıyor." Ya, mesela bu akşam puan kaybetseler ve kanal kanal gezip hakem anlatsalar ne gülerim...
Söz konusu, bu kanı bozuk olunca hep hatırlatıyorum, fikr-i takip severim:
"Söz konusu hakemler olunca, her canı yanan hakemlerden konuşmaya başlıyor. Sonuçta bugün Beşiktaş kazandı."
https://beinsports.com.tr/haber/her-cani-yanan-hakemlerden-konusmaya-basliyor
Bunu bir Trabzonspor maçı sonrasında, Mete Kalkavan Beşiktaş'ı apaçık kollarken söylemişti. İstanbul Demirelci'dir: "Dün dündür, bugün bugün." Ama Kuzey unutmaz!
Ha, durmak yok. İkinci devre bunlara vurmaya devam etmeliyiz.
Basaksehir sampiyon olduktan sonra visca,nin iyi oynadigi maclari goren varmi?
ilelebeTS
27.12.2021, 20:14
Klasik 6 olmadan Hamsik-Dorukhan-Baka ile neredeyse pozisyon vermedin. Sahaya doğru yayılırsan böyle de oynayabilirmişsin demek ki.
abdllh.29
28.12.2021, 13:43
Yarısta rakip olur dediğimiz başakşehir 2. yarı geneli zaman geçirmeye beraberliğe oynadı.
emre6117
28.12.2021, 14:06
Huseyin turkmen elinden gelen mucadeleyi veriyor, is dustugunde siritmadan oynadi, hem bjk macinda hem basak macinda.
Alternatif olarak fena degil, zaten simdilik kimse huseyini as dusunmuyordur herhalde.
emre6117
28.12.2021, 14:07
Ona ragmen istatistikleri ortada. Bize gelince aynisini oynasin ama o istatistikleri de yapsin, yeter de artar bile.
Mehmet Fatih Yavuz
28.12.2021, 14:19
İyi oynamaktan kastınız nedir?
Topu alsın, 2-3 kişinin içine dalsın, spektaküler işler yapsın diye bekliyorsanız hiç ilgisi olmayan bir adam.
Takım oyunu için ideal bir oyuncu Visca. Takım savunmasındaki rolünü sonuna kadar yapar, takım topu kaptırdığında geri kazanmak için baskı yapar, savunma arkası koşu yapar, fırsat yakaladığında çok net vuruşlar yapar.
Lakin en önemlisi Visca Cornelius türü forveti, aynen Okaka'ya yaptığı gibi asist delisi yapar.
Yani siz iyi oyun derken bireysel beceri arıyorsunuz. Öyle bir adam değil.
Tamamen kollektif oyunun çok faydalı bir parçası Visca.
6Şafak Aydın1
28.12.2021, 14:19
Bu haric Demir ve fb maclarini izledim. Birini tek basina aldi digerindede fis cekti. Özellikle Demir maci yani var.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.