PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 19. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Medipol Başakşehir | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7

falcon_61_
25.12.2021, 20:58
Herkes bize önde pres yapıyor. Buna çözüm bulmak lazım. O pres oyunumuzu çok yavaşlatıyor.Savunma arkasına kaçan kanat alınca işimize gelecek o önde pres. Üçgen kurup kanada uzun top attık mi iş biter. Şuan öyle oyuncumuz yok mecbur boyuna pas yapmak zorunda kalıyoruz

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enaldo61
2 stoper yok Tony yok 0 0 iyi skor valla, her maç eksiklerle iyi getirdik bu işi buraya hocaya takıma ve yönetime tebrikler birkaç takviyeyle 2. Devre bitirelim bu işi.

Ahmet Aksu
yerli kim oynayacak??

................uğurcan.................
peres....hugo....denswil.....XXXX
.........dorukhan....hamsik.........
XXXX..........XXXX.......nwakame
.................cornelius................

special one
Ya inanamiyorum o penalti nasil verilmez. Ulan gecen Larinin topu dahi gormedigi karambol pozisyonda penalti verildi bu ulkede. Serefsiz hakem serefsiz federasyon. Sizin dininiz imaniniz yok. Pislikler
Ahahah

var hakemi kimdi o maçta ?

Aynı hakem :)

CEMEFKER
1 puan bu şartlarda çok iyi. El penaltısı zaten sıkıntılı , geçiyorum.
Maç özelinde öne çıkan en önemli ayrıntı DENSWİLL, deyip susuyorum.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuzhan Fidan
Bu sezon gerekirse Messi’yi transfer edip şampiyon olmak zorundayız bu şerefsiz ADİLER her türlü pisliği yapacaklar sahada ne kadar güçlü olursak o kadar kolay olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar A
Süper ligin ilk yarısı boyunca 3 dakika uzatma verilen ilk maç bu olabilir.

Ulan anonim evladı meler...

rakip takımın taç atışlarından kalecinin oyunu soğutmasından temiz 5 dakika var .
Üzerine bir de bir dolu oyuncu değişikliği oldu...

Enaldo61
25.12.2021, 20:59
Bence sol bek Denswili oynatalım sağ stopere de Kaan Ayhanı alalım bir de sağ kanat alırız tamam olur.

Sefaenes
3 daki uzatmasi daha komedi bjk tac atışlarında hep zaman caldi. Istanbul takimlarina 7 dak veriridi

batugol
abdullah hocam
oyunu sağlama bağladı
bir kaza kurşununa moraller cok bozulurdu
oyuncu değişiklikler de buna yönelikti

Oğuzhan Fidan
Süper ligin ilk yarısı boyunca 3 dakika uzatma verilen ilk maç bu olabilir.

Ulan anonim evladı meler...

Sadece meler değil Bütün hepsi aynı olacak sadece bu hakem olarak düşünmeyin sistem şu anda ibreyi çevirdi

Muhammed Ayaz
Güntekine bak Başakşehirden daha cüretkar bir oyun bekliyorumuş ulan kuduruyorlar bee

kaçarava
Savunma arkasına kaçan kanat alınca işimize gelecek o önde pres. Üçgen kurup kanada uzun top attık mi iş biter. Şuan öyle oyuncumuz yok mecbur boyuna pas yapmak zorunda kalıyoruz

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O silahı kullanırız ama topu çok defa dürtüp presin kucağına giden adamımız çok. O pas bağlantılarını daha net yapmalıyız. Hamsik ve Denswilin pasları nasıl farklı mesela diğerlerinden.

nevzat61
25.12.2021, 21:00
Denswill ve Hamsik..

Mert Oğuzlu61
Oha Bjk macinda penaltıyı veren Var hakemi bu hakemmis, ortalığı ayağa kaldırıp bu hakemin ismini sildirmezsek bizi 2. devrede doğramak için her şeyi yaparlar.

Tatar Kemal
beraberlik iyi skor. bu kadar eksikle böyle bir oyun önemli bir başarı. yarın bjk konyaspor'u yenebilirse devre arasına 10 puan farkla girilmiş olur ki bu da büyük bir avantaj.

Oğuzhan Fidan
Wakamenin yokluğunda ilk puan kaybı ciddiyim bu adam her şeyimiz

Gürsoy61
25.12.2021, 21:01
Penaltıyı verse lig bugün bitecekti ama hala çok çok avantajlıyız. Halil Umut Meler'den ziyade vardaki eleman bizi yaktı. Vara çağırsa her türlü penaltıyı verirdi. Vardaki hakemin hakemliği bitirilmeli.

Öyle birşey yok. Var hakemi, Halil Umut’un gözü önünde oldu der işin içinden sıyrılır. Halil Umut , var çağırmadı der sıyrılır. Niyet baştan bozuk. Daha yan hakem var gözü önünde oldu onun da. Bugünden tepki koymak lazım. Öyle ilk devrenin sonuna kadar konuşulmayacak falan geçsin bunları yönetim. Hele 3 dakika uzatma, kazanacağız diye nasıl korktuklarının net göstergesi. Bugün 2 puanımız çalınmıştır.

Salih Kara
Hasan Ali'nin suratu bile penaltı diyor pozisyona.

Penaltı pozisyonunun sorulmasını ayıp diyor ama kaç yaşında adam utanmadan yalan söylüyor. Hem Siopis itti diyor hem de ayağımdan geldi diyor. Karaktersiz adam göz göre göre yalan söylüyor.

Oğuz ZEYTİN
Antalya mağlubiyetine üzülmemiştim. Ama şu skora üzüldüm. Allah kahretsin böyle düzeni. Bir Göksel, bir Emre'ye kışt diyemiyorlar.

deepmavi
https://twitter.com/deplasske/status/1474800698713911297?s=20

Ya bu nedir, bu penaltı olmayacakta daha ne penaltı olacakkkkkkkkkkkkkk.şerefsizler kaç sene oldu bu hakemler yüzünden şu çirkef başakşehir'i KENDİ EVİMİZDE 7 senedir mağlup edemiyoruz.YAZIKLAR OLSUNNNNNNNN!

ilelebeTS
Şimdi en iyi transferleri yapıp bu çakalların hepsini sahaya gömme vakti. Yoksa bunlar rahat durmayacak anlaşıldı.

Serdar A
25.12.2021, 21:02
Ulan arkadaş ya... Vallahi normal değil. Billahi normal değil.

3 dakika nedir... Hadi penaltıyı geçtim, kabak gibi penaltı hadi var'da elektrikler kesildi görüntü gitmedi yazı tura attılar...

Ulan 3 dakika nedir...

En son hangi süper lig maçı 3 dakikayla bitirildi...

Oğuzhan Fidan
Güntekine bak Başakşehirden daha cüretkar bir oyun bekliyorumuş ulan kuduruyorlar bee

Onların kamera önünde konuştuklarıyla kamera arkasında konuştukları tamamen zit inanın Trabzonspor’un şampiyon olmasını Zerre istemiyorlar Kamera arkasında konuştukları sızsa hayatları biter

Arda'
Ciddi ciddi soruyorum Var hakemi Hasan Ceylan kim, adini ilk kez duydum bu tetikciyi Var hakemi olarak kim atadı, ulan ilk kez duydum adini kim bu ne işi var Var odasinda ?

Üstte de yazdım kurban bilerek ve isteyerek seçilmiş bi adam ya net. Bildiğin adı sanı duyulmamış herifi bulmuşlar kurban etmek için bizi kaosa çekmek istiyorlar saha dışına çıkıp konsantrasyonumuzu bozduğumuzda hep kaybeden biz olduk çünkü (bkz son yıllarda fb) Hakan Ceylan denen adam da görevini tamamladı kendini kurban ederek. Umarım bizimkiler bu tuzağa düşmez de sahada kalmaya devam ederiz.

hanzale
Wakamenin yokluğunda ilk puan kaybı ciddiyim bu adam her şeyimiz

Evet o arada 6 puanı da Nwakaeme aldı

Enaldo61
25.12.2021, 21:03
Ömür kötüydü bugün bir ekstrası olsa alırdık

jairzinho
aslında iyi bir sağ stoper alınırsa bu takım dehşet şekilde 3 lü stoper oynayabilir,

edit: sağ stoper değil sağ ayaklı merkez stoper,sağ stoper zaten peres var

uğurcan

----------peres---transfer--denswil(hügo)------------

dorukhan------hamsik---bakasetas-------hücumcusolbek transferi

--------------------ömür-----vakayeme----------------------

------------------------cornelius--------------------------------

3-4-2-1

bu biraz gasperinin atalantasına benzer,

ahamitokutan
Ciddi ciddi soruyorum Var hakemi Hasan Ceylan kim, adini ilk kez duydum bu tetikciyi Var hakemi olarak kim atadı, ulan ilk kez duydum adini kim bu ne işi var Var odasinda ?

hasan ceylan eski bir hakem. vardaki hakan ceylan hasan ceylanın evladı

Timur Bey
Penaltımız resmen hiç edildi. Nwakaeme'yi son yarım daat çok aradık. Djaniny her ne kadar hareketli de olsa top sürükleyecek gücü yok. Yenilmemekten iyidir. Akbilin akbili bitti diyebiliriz.

batugol
bu sene sampiyon olacağız

bordoylamavi
bence fazla takılmamak lazım bu maça geçti gitti artık. bence penaltıydı çok açık hemde. ama bu sefer de onlar es geçti yapacak bişi yok. sonuç 0 0 bence iyi bu maça eksiklere göre. karşımızdaki takım çıkışta bir takımdı. kazansak iyi olurdu ama beraberlik de başakla olan farkı korumuş olduk şimdi sıra bjk de .yarın konyayı yener ya da berabere kalırsa bizim için güzel bir ilk yarı bitirişi olacak.
denswil tam bi atoper miş. hüseyine rağmen iyiydi .edgar ı hiç aramtadı. hem savunma hemde ofansif olarak ileri çıkışı ve verdiği paslarla bence çok çok iyiydi. hugoyla iyi bir ikili olabilirler.
perez de resmen hüseyinin yerine oynadı bütün açıklarını kapattı. viscayı etkisiz bırkaıt. maçın en iyilerinden di.
baka dorukhan abdülkadir djanini oldukça etkisizdi. cornelius yine yaptı yapacağını ama olmadı. bence çıkmasa son dakka koitanın kaçan golünde o oralarda bi yerlerde olsa gol atabilirdi
neyse dediğim gibi geçti gitti. şimdi iyi transferlerle güçlenme zamanı

hanzale
Ulan arkadaş ya... Vallahi normal değil. Billahi normal değil.

3 dakika nedir... Hadi penaltıyı geçtim, kabak gibi penaltı hadi var'da elektrikler kesildi görüntü gitmedi yazı tura attılar...

Ulan 3 dakika nedir...

En son hangi süper lig maçı 3 dakikayla bitirildi...

Hah işte asıl sıkıntı bu ulan 3 dakikayı tek başına taçlarda Çayçara çaldı kaleciye girmiyorum bile,

Oğuzhan Fidan
Şimdi en iyi transferleri yapıp bu çakalların hepsini sahaya gömme vakti. Yoksa bunlar rahat durmayacak anlaşıldı.

Tabii ki de öyle sisteme karşı sahada güçlü olmak zorundasın sistemi ibreyi net bir şekilde bize çevirdi bakın bugünden tezi yok çok sağlam adamlar alınması lazım ilk onbir oyuncular gerekiyor bizi harcayacaklar

Sefa Murat Dokuz
25.12.2021, 21:04
En az 5-6 tane taçımızı bile rakibe verdi.
+3 ile maçı bitirdi.
Penaltıyı yedi.
Bu maçtan bu para kazanıyorsa, hırsızlık ceza kanunundan çıksın. Onların çaldıkları da helal.

Serdar A
Şu aspor'da m.Yılmaz var ya, çıkıp iki şey diyemiyor . Onun da boyu devrilsin. Kalıbının adamı değil... Allah kahretsin...

Gökhan Balcı
Maçı alsak lig bitecekti meler izin vermedi. Hakem işine girmemeliyiz ama saha içinde o hakemi vara zorla götürmeliydik. Yeterince isyan edemedik. Hakem zaten dünden razıydı 3 dk uzatma verdi maçı bitirip kurtulmak istedi.

Turgay Atalay
Ahahah

var hakemi kimdi o maçta ?

Aynı hakem :)

Ciddi misin. Insallah daha fazla nefes almak nasip olmaz kendisine futbol camiasinda. Kansiz herif

Mehmet BAŞ
Böyle hakemin Allah belasını versin. Başakşehirli oyuncular maçın başından beri taçları ve kale vuruşlarını inanılmaz yavaş kullanıp süreyi yediler. Hakem de olan biteni öyle mal mal izledi. Rezil herif! Verdiğiniz üç dakikalık uzatma hepinizin mabadını girsin emi! Ahlaksız herifler!

Murat KARAKURT
Fener bjk maçında Larin'in eline penaltı veren vardaki hakem ile aynı kişi imiş.....

Arif Timurcioğlu
25.12.2021, 21:05
Ömür kötüydü bugün bir ekstrası olsa alırdık Ömür, djanini, bakasetas dökülüyolardı.

ilelebeTS
Kanatsız oynamanın bedelini ödedik bugün. Hamsik orta sahadan paslarla yönetti oyunu ama gol çıkaramadık. Maçın adamı da kendisiydi. Denswil ve Peres de iyi maç çıkardılar.

jönts
Ya şu yukarıdaki Atalanta31 adlı hesaba Avcı Hocam'ın sezon içinde birçok maçta maç içinde taş gibi 3'lüye döndüğünü anlatabilir mi ya lütfen? Yemin ediyorum bomboş ya.

Oğuzhan Fidan
Hüseyin bugün iki tane fatiha hata yaptı maç gidiyordu

Enaldo61
Beyler yazdıklarınıza şaşırıyorum valla, 3 dakika uzatma vermiş şaşırıyorsunuz penaltı vermemiş şaşırıyorsunuz. ya bizim yaşadıklarımızı siz nasıl unutuyorsunuz 2011 ve özellikle sonrasında bize yaşatılanlar, bunlar her an pusuda biz takır takır oynayıp vura vura gitmemiz lazım, algılara gelmeyin şampiyonluk işi bitmedi 19 maç var hala.

Fatih K.
Gidip bu şerefsizlerden oyuncu da istemesinler. Zaten vermezler belli ama gidip bunlarla muhatap dahi olmaz. Yemişim Viscasını gider buluruz başka yerden.

savas avci
Allahıma şükürler olsun afrika kupası varda şu djanny belasından bir süre kurtulduk. Allah aşkına şu adama teklif falan varsa gerçekten 3 e 5 e bakmadan versinler.

Onur Erçetin
25.12.2021, 21:06
2 stoper yok Tony yok 0 0 iyi skor valla, her maç eksiklerle iyi getirdik bu işi buraya hocaya takıma ve yönetime tebrikler birkaç takviyeyle 2. Devre bitirelim bu işi.

7 Ocakta Malatya,15 Ocakta Sivas,19 Ocakta Giresun maçları var.Üç maçta zor olacak.

Bu nedenle 2.devrenin ilk maçlarında kaza yapma şansımız var.Kouassi,Djaniny olmayacak.Edgar zaten sakatlıktan gitti.

Nwakaemenin dönüş tarihi de 8 ocak gözüküyor transfermarkt sayfasında.

Stoper,sol bek ve kanat transferlerini bir an önce bitirmemiz lazım.Mümkünse Visca ve Efecan aynı anda alınmalı.Takımda kanat yok.

Abdülkadir Ömür ve Bakasetas 10 no pozisyonunda değişmeli oynamalılar.Oyun hareketliliği açısından eksikleri olsa da Ömürün 10 oynaması taraftarıyım.Bakasetas ağır kalıyor.

jairzinho
Ömür kötüydü bugün bir ekstrası olsa alırdık

peres sistem gereği sağ kanattan fazla destek olmadı,hatta topu kaptırdığı bir pozisyonda pas verecek oyuncu bulamadı,yalnız kaldı haliyle çoğu zaman,

bizde genelde ve alışkanlık gereği (vakayemeden dolayı yıllardır böyle) hücumlar sol kanattan olgunlaşıyor ve genelde sol kanatta oyuncular çoğalıyor,sağ kanatta uzun dönemdir hücum aksiyonları fazla olmuyor,haliyle sağda oynayan oyuncu sıkıntı yaşar

Serdar A
Hah işte asıl sıkıntı bu ulan 3 dakikayı tek başına taçlarda Çayçara çaldı kaleciye girmiyorum bile,

<body id="cke_pastebin" style="position: absolute; top: 0px; width: 1px; height: 1px; overflow: hidden; left: -1000px;">Bak dikkat et, 3'de hemen bitiricekti, bizim atak dönünce düdüğü çalacak gibi oldu, başakşehir hızlı çıkınca ya kısmet diyerek bekledi. Başakşehir pozisyonu değerlendiremeyince hemen bitir. İt oğlu it.</body>

Oğuzhan Fidan
Fener bjk maçında Larin'in eline penaltı veren vardaki hakem ile aynı kişi imiş.....

Saat ben de dedi güldüm zaten şerefsiz adi saat ondaymış 3 dakika evet o.çocuğu

halilaziz61
Her maçın sonunda yazdığım gibi Tebrikler hoca tebrikler takım

O kadar eksiğe rağmen çok iyi oynadık

Sefa Murat Dokuz
25.12.2021, 21:07
Gidip bu şerefsizlerden oyuncu da istemesinler. Zaten vermezler belli ama gidip bunlarla muhatap dahi olmaz. Yemişim Viscasını gider buluruz başka yerden.

Zaten bir halt oynadığı yok, onlar Gulbrandsen üstünden oynadı hep. Visca bizim en zayıf yerimizi bile oyamadı.

nevzat61
Bir yandan moraller bozuk ancak; , bu kadar eksige rağmen oyun olarak da iyiydik..iki direkten dönen top var.. kazanamıyorsanız yenilmeyeceksiniz..

Artık bundan sonra top yönetimde.. takımın eksiklikleri gün yüzüne çıktı.. nokta atışı transferler bekliyoruz..

İlk yarıdaki bu rekor puan için, bize yasattıgınız bu güzel 19 hafta için teşekkürler Trabzonspor'um..

Burak Bıyıklı
vira grubunun Ünal hoca gittikten sonra takima ya da daha dogrusu yönetime küsmesinden dolayi tribünde pek yoklar, kareografileri de onlar yapiyordu bitti o is... salaklar iste meydani tg gibi saçma salak bir gruba biraktilar...

neyse 2.yari benzer sekilde devam, pozisyon vermemeye devâm edebilirsek aliriz maçi bir sekilde sankiTg tayfasi stadda var olmasina ragmen yine iyi baski yapiyoruz. Yonetimde tanidigi olan varsa allah rizasi icin biri konussun lutfen. Su tribunlere ayar cekmemiz lazim. Boyle olmaz olmamali. Alin beni amigo olarak ya. Sopalaya sopalaya duzeltirim. 90 dk i blokta yuhladim resmen. Ayiptir ya

Oğuzhan Fidan
Saat ben de dedi güldüm zaten şerefsiz adi saat ondaymış 3 dakika evet o.çocuğu

Yemin ederim bir atak daha yapsak anında kesecekti ağzına götürdü senin dediğin gibi hissettim zaten Başakşehir atak yapınca devam ettirdi Yönetim bunları görmüyor mu bu sistemi kurutmayacak mı Biz bugün başka maç mı izledik

My
25.12.2021, 21:08
https://www.youtube.com/watch?v=VFGHMgZlrM0&feature=youtu.be

hanzale
<body id="cke_pastebin" style="position: absolute; top: 0px; width: 1px; height: 1px; overflow: hidden; left: -1000px;">Bak dikkat et, 3'de hemen bitiricekti, bizim atak dönünce düdüğü çalacak gibi oldu, başakşehir hızlı çıkınca ya kısmet diyerek bekledi. Başakşehir pozisyonu değerlendiremeyince hemen bitir. İt oğlu it.</body>

İnan penaltıdan çok bu süre işine takıldım, akıl alır gibi değil

Oğuzhan Fidan
Zaten bir halt oynadığı yok, onlar Gulbrandsen üstünden oynadı hep. Visca bizim en zayıf yerimizi bile oyamadı.

Bana göre visca çok oynamak istemedi Sanırım transfer oldu

hanzale
25.12.2021, 21:09
Bu arada 3.yle aramızda 13 puan var, sene başında deseler hadi ordan der geçerdim

Turgay Atalay
Seytanin insan olarak vucut bulmus hali olan adama gore pozisyon penalti degilmis

batugol
olaya soyle bakin ligi en formda takimi ile oynadik
kadroda bu kadar eksik ve formsuz var
kazanabilirdik
ama kaybetmemek de önemli idi
o yuzden
yola devam
mayis a gelmeden sampiyonuz insallah

Hamza Yilmaz
Moraller Niye bozuk? Bir Puan kötü degil, he o OC(operasyon cocugu) net penaltimizi vermedi ama Ben Takimi begendim. Iyi oynadik. Denswil‘i cok begendim. Hansik icin birsey diyemiyorum, efsane adam ya

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

special one
Fenerbahçe - 1461 Trabzon maçını aç izle yıllar önce

barış Memiş e penaltı vermeyip sarı kart veren şahsiyettir kendisi

jairzinho
25.12.2021, 21:10
öyle yada böyle bu beraberlik önemli idi, 13 puanlık farkı koruyorsun,bu ciddi bir avantaj,

dahada önemlisi yenilmediğin için psikolojik üstünlükte sende kalıyor,

TS-Tiryaki
Oç Hasan Ali bir de dalga geçer gibi top ayağımdan sekip elime değdi arkadan itildim diyor… penaltımı diye somanız ayıp diyor muhabire…

Ulan şikeci Hasan sana ve eşine bol bol selam gönderdim

Dawsofield
oldukça katı, bireysel anlamda fark yaratma olanağının minimize edildiği bir teknik direktör maçıydı. bu sezon süperligde izlediğim en yüksek seviye maçtı muhtemelen, yalnızca taktiksel değil oyun anlamında

halil umut meler'in iyi maç yönettiğini düşünüyorum, normalde iyi bir hakem olduğunu düşünmem şaşırttı

emre ise fener'in yıllardır aradığı figür olacak, beklentilerin çok üstünde giriş yaptı olaya. bir fatih terim giderken diğeri rakip camiada boy gösterecek muhtemelen

takımımızı tebrik ediyorum.

Burak Bıyıklı
25.12.2021, 21:11
Caicara 5 dk yemisken 3 dk verene hakem denmez. Oc denir

deepmavi
25.12.2021, 21:12
Belli oldu VAR'daki hakem şikebahçenin elemanıymış, şikebahçe Beşiktaş maçında olmayan penaltıyı vererek şikebahçeyi mağlubiyetten kurtarmıştı.Şimdi de görevini yaptı başakşehir'i mağlubiyetten kurtardı!!!

Mert Pasa
enseyi karartmaya gerek yok,bu kadar eksige ragmen bu ligde en iyi top oynayan ikinci takim bile karsimizda etkisiz kaldi.Hele de Denswill e cok sevindim Edgar mantigiyla oynayan kimi bulacagiz derken takimin icinden parladi.Hugoyla iki sol ayak oynarlarsa problem olmaz

sessizkral_1
skor taraftarlığına gerek yok

her zaman kazanamayız

bukadar önemli eksiklere rağmen

takım çok iyi mücadele etti

2 direk, 1 verilmeyen penaltı

yapacak birşey yok

bu mücadele her maç devam ettiği sürece kolay kolay belimiz bükülmez

blues
25.12.2021, 21:13
mac benim icin cok iyi bir mac oldu. takim oturmus, kendi oyununu oynamaya calisan bunu yaparken de üc cok önemli oyuncusundan yoksun iki oyuncusu da yeni form tutmaya baslayan bir takimdan bahsediyoruz. Bakasetas belki oyunda cok görünmedi ancak en cok kosan oyuncularimizdan biriydi. Perez tartismasina da artik bir son verelim. Adam topcu gibi oynuyor ve onun deneyimi ve oyun anlayisi takima cok sey katiyor. Yerli oyuncular da ellerinden geldigince dinamik ve takimin oynamak istedigi oyuna ayak uydurarak oynadilar. Sadece abdulkadir kendisini cok zoruluyor, olmadik yerlerde olmadik isler yapmaya calisiyor,. halbuki basit oynasa, o topu iki üc kere dürtmeden daha hizli oynasa tadindan yenmeyecek ancak yapamiyor iste. Mental olarak oyuna kendisini veremyor.

Benim mac özelinde söyleyecegim sey denswill muazzam bir oyuncu ve bugün de o kadar iyi oynadi ki! sanirim defansin ortasina oyuncu alinmasina gerek olmadigini ve gelecek yil da kontratini yenileyip kulübün oyuncusu olarak bize bir kac yil hizmet edebilecegini gösterdi. Mükermmel bir oyuncu. Ie ve denswili birlikte görmek isterdim sahada ancak ikisi de sol stoper, belki de yaniliyorum.

Basaksehir ligde bizden sonra en iyi takim ve beraberlige hic üzülmeden önümüze bakalim.
Basaksehir oyunu kitlemeye calisti ve biz yine de iki gol pozisyonuna girdik ve bir direkten dönen sut var. ayrica iki defans oyuncumuzun da ilk kez birlikte oynamalarina ragmen rakibe diger maclara oranla daha az pozisyon verdik. yani hüseyin de hic siritmadi. bu oyunculara güvenmek zorundayiz.

Oyunda basaksehir muhtemelen bizden daha cok kosmustur. bunu belirtmemin sebebi de su, basaksehir zaten bizi baska türlü durduramayacakti.

Mehmet Fatih Yavuz
25.12.2021, 21:14
İki bekini neredeyse hiç çıkarmadı rakip.
Hasan Ali de, Caicara da çıkmadı.

Bizim iki açığımız bu yüzden etkisiz kaldı.

Asıl sıkıntı Peres'in maçın sonu hariç hücumda görünmemesi.
Bir türlü tempo yapamadı.

Maç sonunda 2 kere çıktı, net baskı kurduk rakibe...

Çok acil sol bek lazım.
Çok acil.

Trondsen'i de gönderebilirler.
Bu uşağın seviyesi buralara yetmez.

objek
[QUOTE=nevzat61;1921580880]Denswill ve Hamsik..[/QUOT

Aslinda hamsik ve baka ofansif iki orta saha oyuncusu mecburiyetten defansif oynattigimiz icin bilhassa bakadan fazla verim alamiyoruz berat oynamis olsaydi bence hamsik biraz daha ileride kalip daha fazla asist yapabilirdi

My
Sağ açık gelecek, Vaka geri dönecek, sol bekimiz de geldimi herşey çok daha güzel olacak inşaallah arkadaşlar.

ilelebeTS
25.12.2021, 21:15
Hasan Ali'yi itmişler dengesi bozulmuş da top eline çarpmış. Ulan mal maç radyodan yayınlanmıyor görmedik sanki ne halt yediğini. :D

Mert Oğuzlu61
25.12.2021, 21:15
Kim devlet takimi, kim kollaniyor yine izledik gördük, sinirim geçmedi hala. Bu Hasan Ceylan bir daha asla TS ve rakiplerinin maçına verilmemeli.

Konya puan kaybederse kayıp demem, inşallah tinerciler kazanır ama hiç sanmıyorum. Konya bu beceriksizleri ezer geçer.

Soner Albayrak
25.12.2021, 21:16
Ah Waka olacaktı da şu Caicara'nın bağırsaklarına düğüm üstüne düğüm atacaktı.

trabzonsevdamuz
Belli oldu VAR'daki hakem şikebahçenin elemanıymış, şikebahçe Beşiktaş maçında olmayan penaltıyı vererek şikebahçeyi mağlubiyetten kurtarmıştı.Şimdi de görevini yaptı başakşehir'i mağlubiyetten kurtardı!!!Bariz ele değen topu nasıl görmedi acaba

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enaldo61
Hoca bence değişiklikte geç kaldı bu maç.

hyasin61
Ulan rakip sadece taclardan 10 dk zamana oynadı. Gidiyorsun 3 dk uzatma veriyorsun.Bu kadar korkmayın la.

special one
25.12.2021, 21:17
Bu hakem ÜLKER in tetikçisi değil mi :)

bilgehan83
Trondsen lütfen gönderilsin Koita yerine sağlam bir forvet bulalım… Berat Siopis yerine kaliteli bir kouyate lazım bize bakatesas ve ömürü devre arası güç hız dayanıklılık çalışsınlar ömür ve baka üç maçtır sahada agresif değil… sol bek sağ stoper sağ kanat hemen alınsın

Onur Erçetin
Ya bu nedir, bu penaltı olmayacakta daha ne penaltı olacakkkkkkkkkkkkkk.şerefsizler kaç sene oldu bu hakemler yüzünden şu çirkef başakşehir'i KENDİ EVİMİZDE 7 senedir mağlup edemiyoruz.YAZIKLAR OLSUNNNNNNNN!

Şuna penaltı için çağırmayan Var hakeminin sülalesinin içinden zenciler geçsin amk çocuğu.

nakzo
bu kadar eksikle basaksehir gibi rakibe pozisyon vermeden maçı tamamladık her takımı yenemezsin 1 puan bu maç için iyidir.Tekrar tekrar söylüyorum Viscayı almak demek şampiyon olmak demek waka ve viscalı kanatı olan Trabzonspor kendi sahadındaki maçların tamamını kazanır kuru gürültüye gerek yok.

Aker
Pozisyon bariz penaltı. Futbol temas oyunu, Siopis'in dokunması penaltı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yaratıcı oyuncu şart. Abdülkadir 1 maç iyi olsa bile 10 maç kötü. Çok kırılgan.

trabzonsevdamuz
Bana göre visca çok oynamak istemedi Sanırım transfer oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBanada öyle geldi

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

champions
Kadroya ve rakibe göre oyun da sonuç da iyi.
Son 5 maçta içeride 1 gol yedik. İçeride gol yemeyen takım devam etmeli.
Hamsik, Denswill ve Peres maçın iyileriydi.
Ömür çok daha erken kenara gelmeliydi.
Trö ve Djaniny'nin bu takımın 11'inde işi olmamalı.
Sezon başından beri kanatsız oynuyoruz.
Kanat transferi bugün yarın bitirilmeli.

Kadir Aydın
25.12.2021, 21:18
Hasan Ali ye pozisyonu soruyorlar, bu soruyu sormanız bile abes diyor.

hay1699
Bizde hiç olmayan kanat oyuncularından Başak’ta 4 tane vardı. Pozisyon vermedik, şampiyonluğu garantiledik. Sıkıntı yooook, bizi kim alabilir :)

Sefa Murat Dokuz
Abdullah Avcı’yı bu maçta Berat’ı oynatmadığı için tebrik ediyorum. Bu maç orta sahada refakatçilik maçı değil. Mücadele maçı, temas maçı Berat’lık bir maç değil.

Sadece Dorukan değil Ömür çıkmalıydı.

Denswill mükemmel oynadı, Okaka ile boğuşan Hüseyin olunca fazla yıpranmadı da.

Soner Albayrak
Rakip bizden sonra ligdeki en iyi takımdı. Yenemiyorsan yenilmemek de iyi bence. Sakatlar iyileşek, eksik mevkilere transferler olacak. En kötü zamanımız böyle olsun.

Serdar A
25.12.2021, 21:19
Valla forumun efsane boş sayfa hatası bile sinirimi soğutmadı. Ettiğim küfürlerin %1'ini yazsam bir daha şampiyonluk kupası kaldırılırken anca dönerim foruma...

Kadir Aydın
Kadroya ve rakibe göre oyun da sonuç da iyi.
Son 5 maçta içeride 1 gol yedik. İçeride gol yemeyen takım devam etmeli.
Hamsik, Denswill ve Peres maçın iyileriydi.
Ömür çok daha erken kenara gelmeliydi.
Trö ve Djaniny'nin bu takımın 11'inde işi olmamalı.
Sezon başından beri kanatsız oynuyoruz.
Kanat transferi bugün yarın bitirilmeli.

Su Djanini bu takımın onbirinde olmamali fetişini bırakın artık. Olmayinca da nerede diye ağlıyorsunuz.

Enaldo61
Visca pek iyi değildi evet Okaka bile iyi değildi gerçi, iyi savunduk TSyi 46 puana rağmen eleştirebilenlerin destekledikleri takımlar bize yanaşamıyor bile.

Enes Başkaya60
Hakem penaltıyı verse maçı almıştık...

Puan farkı 16 olacak diye korkudan veremediler penaltıyı çünkü yemedi...

Hamsik ve Denswill çok iyiydi...

1 puan kaybetmemekten iyidir arada nazarlık olsun...

Takımı beğendim, biraz şanslı olsak alırdık maçı zaten..

Tebrikler Fırtına...

jairzinho
53. sayfada arıza oldu sanırım, o sayfayı açmıyor site

ilelebeTS
25.12.2021, 21:20
Hoca bence değişiklikte geç kaldı bu maç.
Hoca normalde forveti çoğaltırdı, bugün en kötü kaybetmeyeyim dedi. O açıdan doğrusunu yaptı, tabi biz taraftar olarak farklı düşündük. Eksiklere rağmen genel olarak 1 puan kötü değil. Hücumda fazla üretemesek de rakibe pozisyon da vermedik neredeyse. Transfer zamanı şimdi.

kaçarava
25.12.2021, 21:22
Bu rakibe önde basacaktık. İlk yarı 10 dk yaptık sadece. Yaslanınca da öne gidemiyoruz. Topu kapınca rakibin ilk presinde hemen geri oynuyoruz. Sonra da cılız paslarla az adamla ve yavaş hücum ediyoruz. Hamsik'in resitaline rağmen hem de.

Rakip sahada topu kaptırınca yaptığımız preslerde bazen başarılı olduk ama genelde o konuda da bir istikrarımız olmadı maç içi.

Rakip maçı korakor oyuna zorladığı zaman gözlernhemen Nwakaemeyi arıyor. O konuda çok aradık. Djaniny, müsamerede Nwakaeme taklidi yapan ilkokul öğrencisi gibi kaldı.

Kenshi
Allahım bir daha Hüseyinle ismaili aynı maçta göstermesin. Hüseyinin net 3 pozisyonu var kalemizde gol tehlikesi olabilecek. Canlı bomba herif.

jairzinho
ilk yarı özellikle hamsik in ara pasları ile pozisyonlar bulduk ve ilk 10 dakikada pozisyon olabilecek durumlarda rakip son anda topa müdahale etti

2. yarının son 20 dakikası oyun başakşehire döndü,çok rahat gelmeye başladılar,peres uğurcan ve denswil iyi iş çıkardı

ersn.alparslan
25.12.2021, 21:24
Basagin yaklasmamasi acisindan 1 puan iyi gorulebilir belki.
Ancak bu takim ligin 2. Yarisi maclar zorlastikca rakipler daha cok asildikca sampiyonluk yarisini surdurecek bir takim degil.
Hakemler bu maca kadar fazlasiyla adil oldular bize karsi.
Bu mac gibi sadece 3 macta boyle bir karar verseler dahi arada fark mark kalmayacak.
Dusunun 20 macta sadece 3 mac boyle bir hakem ciksa ne yapabileceksin ?
Bugun hakemide yenmeliydik
Sen bu sekilde istanbulda fb hi gsyi basagi adanada adanayi antepte antepi nasil yeneceksin

Serdar A
25.12.2021, 21:25
Takımın yaptığı toplam pasın %40'ı Hamsik'in attıkları yada Hamsik'e atılan paslar.

Maestro.

Arda'
25.12.2021, 21:26
İlk devreyi 46 puanda bitirdik, kalan 19 maçta 10 galibiyet 5 beraberlik 4 yenilgi bile alsak 81 puan yapar rakiplerin bu puana ulaşabileceğini düşünmüyorum.

CaptanBarbosa
Halil Umut Meler ve vardaki şerefsiz her kimse, çoluğundan çocuğundan çıksın.
Gün yüzü göremeyin. Net penaltıyı vermedi şerefsizler.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aker
Bence futbol olarak iyi bir oyun ortaya koyduk. 3 büyütülmüşleri topla 1 başak etmezler.

3 puanı fazlasıyla hakettik ama şans yanımızda değildi pek. İyi transferlerle ve bu futbolla bu takım ikinci yarı estirir.

nakzo
25.12.2021, 21:27
ilk devreyi 46 puanda bitirdik, kalan 19 maçta 10 galibiyet 5 beraberlik 4 yenilgi bile alsak 81 puan yapar rakiplerin bu puana ulaşabileceğini düşünmüyorum.

bende

AKSOY_61
25.12.2021, 21:28
Hamsik gerçekten inanılmaz oyuncu.
Aldığı para sonuna kadar helal olsun büyük oyuncu.

nakzo
BAŞKAN VİSCAYI al şu ligdeki takımları altına sıçıralım.

Sefa Alış
Bakasetas, Ömür etkisizdi bugün. Hamsik olağanüstüydü yine. Cornelius'un çıkmasını anlamadım, son dakikalarda orta kesmeye de başladık. Başakşehir kısa takım, Cornelius etkili olabilirdi.

DURAS
25.12.2021, 21:29
hamsik muhteşem birisin. denswil ve perez iyilerdendi. takım olarak iyiydik ama sol bek trondsen çok sırıtıyordu. hüseyin defansif olarak iyiydi ama topla ilişkisi felaket kötü. bu arada meler tam bir operasyon çocuğusun.yönetim bunları görmeli bu adamlar bize devamlı operasyon çekecekler ve bu operasyon için kıymetli çocuklarını kullanacaklar. ona göre transfer yapıp eksikleri tamamlamalı. bu arada şeytan diyor ki hakem ne gördüyse onu çalmış. senin ben taaa….

yatmaztara
25.12.2021, 21:30

Yazın başakşehir'le 0-0 berabere kaldığımız hazırlık maçından sonra bazı renkdaşlarımız Hamsik'in toparlaması şubat ayını bulur diyordu. Ben onların futbol görüşlerine güveniyorum gerçek Hamsik'i şubat ayından sonra izleriz :)

ilelebeTS
25.12.2021, 21:31
Aslında iyi oynadık ama orjin kanat yokluğu nedeniyle oyunu pozisyona çeviremedik. Tony olsa çok fark ederdi. Hem kanat yok hem bek yok, açamadık rakibi.

emre6117

Hamsik inanilmaz bir oyuncu
Maci 2 direk ve verilmeyen %100 penalti ile, neredyse pozsiyon vermeden bitirdik.
Ben denswilide cok begendim. Edgari aratmadi.
Peres de isteyince oynayabiliyormus.
Simdi sira transferde..
Cok ama cok buyuk avantajimiz var.
Konya bize gelecek.
Digerlerinin en yakini 13 puan (5b 1m fazla alma hakkin var)

Özer Öztekin
Penaltı pozisyonunda o kolu görmeyenlerin şeylerine girsin o kol...rüyalarına

thehell61
Büyük eksiklerimiz var evet ama biraz sakin olmak lazım. sonuçta sahada 11-11 oynanacak oyun. Bakasetas, Wakame, Hamsik ve Peres oynamayacağı zaman da herkes endişeliydi ama sorunsuz geçirdik. Bakasetas yoktu Ömür vardı. Şimdi Bakasetas yedek Ömür 11 başlıyor. Hüseyin de Beşiktaş maçında gayet iyiydi. Bier hata yaptı ama o hatanın belli bir oranı Trondsen' e yazar. Denswil de iki haftadır iyi. Sol bekte ve sol stoperde çokta sırıtmadı. Herkes çıkıp görevini en iyi şekilde yaparsa sorun olmaz. Rakipte Real Madrid değil. Gs maçında gördük top oynamıyorlar.

Ayrı bir parantez açmak gerekirse de hala en yakın rakiple 9 ve bu gün oynayacağımız rakiple 13 puan farkımız var. Bugün kaybetsen de rakibin zorlu bir maça çıkacak. Biz yenilirsek ve Konya da yenilirse veya berabere kalırsa en yakın rakibinle 8 Başakşehirle 10 fark olur. Bu kadar farkı boşuna yapmadık. Bazı günlerde yenilmek bir son değildir.

Denswil beni yanıltmadı. Oyunu yine üst düzeydi. Top kesmeleri pasla çıkışlar vs.

Hüseyin de birkaç hata haricinde iyiydi. Pasla çıkarken de birkaç iyi pası vardı. Uzun süre sonra ve sakatlıktan sonra oynadığı ilk maç zorlu bir maç o nedenle herkesi hemen gömmek adil olmuyor.

Bakasetas neden bu kadar tutuk onu anlamıyorum. artık iyileşti ve yeterince süre de aldı ama çok tutuk. Kaçıyor sahanın içinde bir yerlere ve silik kalıyor. Ömür keza bu maçta o eski kötü günlerine geri dönmüş gibiydi. kötü şutlar, gereksiz top kayıpları. Futbol basit oyun kardeşim ve şu pası işte. Bu yıl ilk kez gol atamadık.

Her şeye rağmen kaybetmemek güzel. Konya kazanırsa fark 7'ye iner ama muhtemelen o maçta berabere biter. 2. Devreye en yakın rakibine 9 puan en dişli muhtemel şampiyon adayı rakibine karşı 13 puan farkla öndesin. artık avantajı kullanma zamanı.

jairzinho
25.12.2021, 21:32
https://www.transfermarkt.de/trabzonspor/spielplan/verein/449

ikinci yarı fikstürü harika başlıyor, yenimalatya sivas ve giresun, 2 si iç saha maçı

3 te 3 yapmak işten bile olmaz,3 te 3 yaparsan zaten puan farkı daha da açılacak ve gs deplasmanına rahat şekilde arkana bakmadan çıkarsın

Tekke
Gelmiş geçmiş ligde ilk yarı 46 puan toplayan ilk takım

Her kahpeliğe, ince işçiliğe rağmen

mawro61
Hamsik ve denswil sahanın en iyisiydi.
Geride kalan 2 maçta da çok başarılı buldum.
Ht4'e guvenilmeyecegini bir kez daha gorduk. Hüseyin bu seviyelerin ve bu takımın oyuncusu asla olamaz.
2 topumuz direğe takıldı. Penaltı verilmedi.
3-0 bitecek maç berabere bitti.
Arasira böyle yol kazaları olur.

yatmaztara
Hasan ali, yavuz hırsız gibi ev sahibini bastırdı. Penaltı sorusunu bana nasıl sorarsınız diyor :D

nakzo
şu penaltıyı istanbul köpeklerinin gözüne sokacan.

kaçarava
25.12.2021, 21:34
Hasan ali, yavuz hırsız gibi ev sahibini bastırdı. Penaltı sorusunu bana nasıl sorarsınız diyor :D

Fesat Güntekin bile kızdı Hasan Aliye. Hasan Ali pek Türkçe bilmiyor gibi. Öyle olunca ağzının ucuna geleni zırvalıyor. Rakip itti diyor utanmaz arlanmaz.

Oğuzhan Fidan
25.12.2021, 21:34
şu penaltıyı istanbul köpeklerinin gözüne sokacan.

Sus pus ortalık bizim olsaydı ayağa kalkardı herkes

batugol
25.12.2021, 21:35
yeri degil ama yardimci olursanız sevinirim
ankarada yaşayan birisi olarak
kombine almak istesek nereden alıyoruz?

redbul
maçtan önce de yazmıştım ,bu maç tam anlamda yenemiyorsan yenilme maçıydı .yenemedik ama en azından yenilmedik başakşehir takımını yaklaştırmadık ki bence 2. devre rakbimiz başakşehir olacak ben konya ve hatay takımının nefesinin yeteceğini düşünmüyorum. diğer favori takımım adana demir spor olacak gibi, yalnız bugün hücuma katkı beklediğimiz dijanny-ömür ve bakasetas hiç bişey yapmadı çok etkisizlerdi iş böyle olunca hücumda çok verimli olamadık ve beraberlik kaçınılmaz oldu. 2. yarıya yapacağımız takviyelerle şampiyonluğu bekliyoruz ama bu takıma sağ açık solbek ve edgarın sakatlığı sonrası stoper şart oğlu şart görünüyor.

Antonio
Bu penalti olayı fecaat resmen bu nasıl verilmez.

Mehmet Fatih Yavuz
25.12.2021, 21:36
Bu Hakan CEylan denen Var'daki madrabaz, BJK-FB maçında LArin'in pozisyonuna Fırat Aydunus PEnaltı vermediğinde de VAR daymış.
Yani o pozisyona penaltı vermiş.

Cibiliyeti bozuk herifler.

Timur Bey
25.12.2021, 21:37
Akbilin 13 puan farkı kapatması içim 57de 50 yapması lazım. Yaptıranlar olursa ve yönetim susarsa bize yazık.

gurur6134
25.12.2021, 21:37
Djaniniy malatya macinda oynamayip afrika kupasina gidecekse bugun neden sari gorup kartini doldurmadi anlamadim sinirdaydi..

hanzale
25.12.2021, 21:40
Basagin yaklasmamasi acisindan 1 puan iyi gorulebilir belki.
Ancak bu takim ligin 2. Yarisi maclar zorlastikca rakipler daha cok asildikca sampiyonluk yarisini surdurecek bir takim degil.
Hakemler bu maca kadar fazlasiyla adil oldular bize karsi.
Bu mac gibi sadece 3 macta boyle bir karar verseler dahi arada fark mark kalmayacak.
Dusunun 20 macta sadece 3 mac boyle bir hakem ciksa ne yapabileceksin ?
Bugun hakemide yenmeliydik
Sen bu sekilde istanbulda fb hi gsyi basagi adanada adanayi antepte antepi nasil yeneceksin

Bu takım dediğin Trabzonspor mu şu rakiplere çift haneli farklar sokarak giden,

Mehmet BAŞ
25.12.2021, 21:41
Takımın yaptığı toplam pasın %40'ı Hamsik'in attıkları yada Hamsik'e atılan paslar.
Maestro.

Hamsik başka bir seviyede futbol oynuyor. Adamın yana veya geriye doğru verdiği paslarına bile hayran olmamak elde değil. :o Bugün sağ kenarda forvet özellikleri olan savunma arkası koşuları deneyebilecek bir oyuncumuz olsa maçı güle oynaya kazanacaktık. Ömür bugün bu işleri yapabilirdi ancak kendisi bir kere bile arkaya koşu denemedi. Onu da geçtim çizgiye basıp bekiyle ikili oyun yapmıyor. Maçın başından sonuna kadar oldukça etkisiz maç çıkarttı. Kenarda etkili bir kenar oyuncumuz olsa kenara alınırdı.

hanzale
25.12.2021, 21:43
Bir kısım arkadaşların zorunda giden tek şey takımın bugünkü başarısında asıl mimarın Avcı olması, ben böyle çekememezlik nefret görmedim, Avcı Allah aşkına masaya yumruk filan vur, yoğrut de maya de mısır ekmeği filan de de şu arkadaşlar bir rahatlasın.

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 21:44
Allahım bir daha Hüseyinle ismaili aynı maçta göstermesin. Hüseyinin net 3 pozisyonu var kalemizde gol tehlikesi olabilecek. Canlı bomba herif.

Türkmen yüreğimizi ağzımıza getirdi.
Her ne kadar uzun süredir oynamamış olsa da hataları (heyecan, panik, stres sonucu attığı geri pasları) mağlubiyete mal olabilirdi.
İsmail zaten fecaat
Koita, süratli, hareketli ama son vuruşları berbat
Artık Kouassi oynar Koita yerine
Sol bek, stoper ve sağ kanat elzem
Caner, Efecan ve Visca sesleri var.
Caner'e sıcak bakmıyorum açıkçası

Doctore
25.12.2021, 21:44
Visca bugün oynamak istemedi ama oyun görüşü çok iyi adamın ve

Sefaenes
25.12.2021, 21:45
2 yari bize ayni 2011 pen vermiyeceklet bunlarin kökünü kazimak lazim aslinda yin ediyorum pen nasil olmazi lazim. Basaksehirin olsa kosa kosa verirdi bu serefsiz

Mustafa ÖZDEMİR
25.12.2021, 21:46
Takımın her bölgesinde en az 1 eksik var ve rakip Türkiyenin en iyi 2.takımı, kalemize bile gelemedi.

Ahmet Aksu
25.12.2021, 21:46
iyi bir ilk yarı oldu sonlarda futbolda bir düşüş oldu ama rakipler o kadar kötü ki yine etkilenmedik. :D

hakem bu maçta resmen arayı açmayalım diye hareket etti çok şaşırmıyorum kimle konuşssam izin vermezler en kötü yayıncı kuruluş itiraz eder bu kadar erken şampiyonluğa diye. neyse şubatta değil nisanda kutlarız artık :D

devre arasında iyi transferlerle çok rahatlarız.

konyayı kendi sahamızda yenersek olay biter.

20 maçta 5 mağlubiyet bile yeterli olur ki ben ikinci devre 19 da 19 yapabilen çıkacağını düşünmüyorum şike olmazsa.. :D

hofsaale
25.12.2021, 21:47
Oyuncular bugun istedi ama yetmedi..kanatsiz bukadar olur..avcio hoca yerine baska hoca olsa bu kadro suan ilk 3 de olmazdi...sol bek yok..sag kanat yok....19 maçta bu puan inanailmaz...

Ikinci yari bos olan bölgeleri doldurusak...oyunumuzuda yukari cekeriz.
.

Varlıbaş61
Hakemin karaktersizliğini verdiği 3 dakika uzatmadan anlayın !

Bu sene şampiyon olacağız, boşuna çabalıyorlar. O kadar eksiğimize ve hakemlere rağmen yenemiyorlar, pozisyonları bile yok.

Allah’ın izniyle şampiyon olavağızZ!

Anıl C
Kazanmış olmamızı isterdim. Sağlık olsun. 1 gol fazla ile şampiyon çıkan bu ligte bu 1 puan umarım şampiyonluğumuza katkısı olur.

sessizkral_1
25.12.2021, 21:48
Oyuncular bugun istedi ama yetmedi..kanatsiz bukadar olur..avcio hoca yerine baska hoca olsa bu kadro suan ilk 3 de olmazdi...sol bek yok..sag kanat yok....19 maçta bu puan inanailmaz...

Ikinci yari bos olan bölgeleri doldurusak...oyunumuzuda yukari cekeriz.
.

sadece kanat değil beklerde ileri destek vermeyince ömüründe verimi düştü

iyi sol bek lazım bu takıma ve 1 kanat oyuncusu + mutlak süretle STOPER

Anıl C
25.12.2021, 21:49
Denswil için de firsat macı. Kadroda kalmak istiyorsa bu maçta galibiyetimizde rol oynamali.

Belki kazanamadık ama böyle oynamaya devam ederse kadroda seneye de tutulacagini düsünüyorum.

amasya0561
25.12.2021, 21:49
O penaltı pozisyonunda siopis neden korneri işaret ediyor hemen önünde olmasına rağmen. Siopis şiddetle el diye hakeme koşsa daha başka olabilirdi gibi.

trbzonsporlu
25.12.2021, 21:51
bu aksam ilk yarıdaki taraftar müthişti. işte taraftar hep böyle olmalı..marşlarla filan sahaya 1 milyon kişi olsa etki edemez.

bu kadar eksikle neredeyse sıfır pozisyon vererek maçı bitirmekte başka bir pozitif durumda

alınan 1 puanda çok değerli

avcıya tek eleştirim dorukhanı oyundan almak yerine ömürü oyundan çıkarıp dorukhanı sağ kenara alsaydı bence daha iyi olurdu.

son olarak hamsik, sen nasıl bir oyuncusun böyle

Barista
25.12.2021, 21:51
1. Peres geri döndü. Maçın en büyük kazancı buydu. Bakasetas'ın geri dönmesini bekliyoruz. Bir kaç haftaya kalmaz o da dönecektir.
2. Hamsik bu takıma sınıf atlatıyor. Allah onu korusun, sakatlık vermesin.
3. Sağlam bir sağ kanat transferi Nwakaeme'yi de rahatlatır. Nwakaeme varken sürekli sol kanattan oynadığımız için adama çok yük biniyor, o yüzden sakatlandı.
4. Sol bek eksiğimiz halen sırıtıyor. Oraya da iyi transfer lazım.
5. Edgar Ie'nin sakatlanması geriden oyun kurma konusunda ona bağımlı olduğumuz için ön libero transferi gerekmesine neden oldu. Orada Berat, Siopis, Dorukhan veya Hamsik'i kullanarak idare edeceğiz mecburen. Stoper transferi de zaten şart.
6. Bu maçta 3 puanımızı hakem çaldı. Bu konuda ne yapılması gerektiğini hocamız ve yönetim kurulumuz bilir. Onlara güveniyorum.
7. Bu kadar eksiğimize rağmen rakibimiz olduğu iddia edilen akbilspor hakem zoruyla 1 puanı zor kurtardı. Takımımız umut vaat etti.

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 21:53
Başakşehirle 13 puanlık farkı korumak iyidir kritik eksiklerimize rağmen
Grande'nin Andreas'a attığı pas bu ligin seviyesinin çok çok üzerinde
Andreas gereken dokunmayı yaptı ama açısı dardı.
Canımız sağolsun.
AA Hocamız gerekli takviyeleri yaptıracaktır.

Malatya
Sivas (D)
Giresun

9 puan şampiyonluğun habercisi olur.

CEMEFKER
25.12.2021, 21:53
Hakem şöyle böyle.... penaltı verilmedi...vs.

Bence bu maça kadar en az 3-4 maçta hakemler kritik pozisyonlarda lehimize karar vermişti. Her maç olmuyor ki olsa çok dikkat çeker.

Rahat olun, o sene bu sene...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BlackPanther
25.12.2021, 21:54
Asporu dinleyin.

Erman anlatıyor.

Halil Umut Melerin Operasyonunu anlatıyor!

hanzale
25.12.2021, 21:56
Bir de taraftar samanyolu başlayınca kulüp yetkilileri “Kesin Şunu” diye anons eylemeli

hyasin61
25.12.2021, 21:57
Erman Toroglu : Var'daki hakem olamadı, hıc hakemlik yapmamıs biri. Peres'e yapılan faul net faul.

Süper Golcü
Abdullah Avcı, hoca bence güzel bir sınav verdi bugün, bu takımın olgun oynayabileceğini de gösterdi, ligdeki avantajımızı kullanarak başakşehir üzerinden güç testi yaptı, coşkuya kapılmayıp rakiplerine kontrollü trabzonu göstermek istedi. Bence çok profosyonel bir isim, özellikle bu konuda kendini çok iyi geliştirmiş, tebrik ediyorum. Trabzon şehrinin hep bir coşkusu, arzusu var şampiyonluk için, takımı yıllarca hep be şampiyonluk yarışlarına soktu ama olamadık, abdullah avcı bu şehrin ve takımın belli bir seviyeye geldiğini, artık bu coşkunun üstüne farklı bir karakter konularak şampiyon olunabileceğine inanıyor ve bunu hem trabzsonporlulara hem türkiye'ye göstermek istiyor.

DURAS
bu topraklarda saf kötülük var. bu yüzden burnumuz boktan çıkmıyor

LebronFan
O penaltı pozisyonunda siopis neden korneri işaret ediyor hemen önünde olmasına rağmen. Siopis şiddetle el diye hakeme koşsa daha başka olabilirdi gibi.
Tam eline vururken top yuzune gelecek diye siopis gozunu kapatiyor. Goremedi eline vurdugunu

ÖmürKaradeniz61
25.12.2021, 21:58
Şimdi eve geldim bence takım gayet kaliteli futbol oynadı ama olmadı şans yanımızda değildi.

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 21:58

Evet. Ben de şaşırdım. Oysa şb maçında penaltı için ısrar etmişti.
Bu pozisyonda Siopisin rakibin elini göstermemesi, VAR hakeminin kararını etkiledi mi acaba diye üzülüyorum?
Şu Hasan Ali ne saygısız ve terbiyesiz bir sporcu müsveddesidir, açıklamalara bakın:

1 puana sevinmedik. 3 puan için gelmiştik. 1 puan az oldu. Mutlu değiliz. Penaltı yok. Bu pozisyonu bana sormanız ayıp. Rakip oyuncu beni ittiği için top ayağımdan sekip elime geldi.

Güntekin ONAY:

Ey Hasan Ali, muhabirimiz işini yapıyor. Ne demek soru sormak ayıp? Sen futbolunu oyna. Herkes işini yapsın.

TS61_NL
25.12.2021, 21:59
Maç saatinde Antalyaya ayağımı bastım haliyle maçı izleyemedim. Az önce maçın özetini izledim....ömrümde kolay kolay sövmem ama HUM senin ve VARIN ta ....... anladıniz siz onu, ulan 2019dan sonra 2 etti bu be....ama sorsan Trabzonspor kollanıyor, heeee kollanıyor, Allah belanızı versin be pezolar

Emre.
25.12.2021, 22:00
Ligin en formda denen takımı şut çekemedi, kime karşı, stoper hattı olmayan, hücumda en iyi oyuncusu olmayan takıma karşı. Hatta gervinho sağlıklı olsa bu maçta kesin oynardı. Yani 4 eksiği olan takım olarak gayet iyi oynadık. Lige de çok net mesaj bence bu maç.

Enaldo61
25.12.2021, 22:00
Hüseyin oynadığı her maçta sakatlanıyor.

crixus_61
25.12.2021, 22:01
10 galibiyet bizi şampiyon yapacak. şuraya yazıyorum

tarih: 25.12.2021

nevzat61
25.12.2021, 22:03

Sanırım Trondsen de sakatlandı..

LebronFan
25.12.2021, 22:03
Bu send 74 puan sanpiyonluk icin yeterli olur. Evimizdeki maclari alsak sadece o bile yeter

Süper Golcü
25.12.2021, 22:04
Evet. Ben de şaşırdım. Oysa şb maçında penaltı için ısrar etmişti.
Bu pozisyonda Siopisin rakibin elini göstermemesi, VAR hakeminin kararını etkiledi mi acaba diye üzülüyorum?
Şu Hasan Ali ne saygısız ve terbiyesiz bir sporcu müsveddesidir, açıklamalara bakın:

1 puana sevinmedik. 3 puan için gelmiştik. 3 puan az oldu. Mutlu değiliz. Penaltı yok. Bu pozisyonu bana sormanız ayıp. Rakip oyuncu beni ittiği için top ayağımdan sekip elime geldi.

Güntekin ONAY:

Ey Hasan Ali, muhabirimiz işini yapıyor. Ne demek ayıp? Sen futbolunu oyna. Herkes işini yapsın.

Güntekin Onayın bu söylemi çok iyi, kendisi kesinlikle ülkenin açığını kapatacak yeni şansal hatta onun daha dürüst daha profosyonel versiyonudur. Bunu kötü anlamda söylemiyorum. Profosyonel, tarafsız yayın anlayışı ve isteğini nereye kadar geliştirebileceğiz gelecekte bakalım, bence şu an geldiğimiz nokta hepimizin düşündüğü gibi vahim bir durumda değil, futbol konusunda tabi ki

nevzat61
25.12.2021, 22:04
Şimdi eve geldim bence takım gayet kaliteli futbol oynadı ama olmadı şans yanımızda değildi.

Trafik kilit.. vallahi iyi gitmişsin..biz bekliyoruz sahil yolunda :)

jairzinho
25.12.2021, 22:05
bi defa günümüz futbolunda defans hücumdan başlıyor,bizdeki en büyük eksiklik biraz bu,süper lig standartında bu sırıtmaz ama avrupada ve ideal senaryolarda olması gereken bu: yani ileri 3 lünün presi başlatması,bizde sadece ömür koşar pres yapar,cornelius canini ve vakayeme etkin pres yapamaz

haliyle gelecek sezonki kadro mühendisliğinde buna dikkat etmek gerekiyor,tabi pres futboluna hızlı hücum sistemine yani liverpool bayern tarzına dönmek istiyorsak,temposuz futbol sisteminde skorlar gelse bile uzun vadede ve avrupa maçlarında taraftar homurdanmaya başlar,çünkü taraftar skoru aldıktan sonra bide güzel oyun isteyecek aga

imdi ileri üçlü hücum pres yapmayınca bu orta saha ve defans oyuncularınıda zor durumda bırakıyor ve taraftar teşhisi yanlış koyduğu için şuraya bunu alalım buraya bunu alalım bu yapamadı bundan olmaz gibi yorumlara dönüyor,özellikle vakayemenin büyük artıları oldu takıma,koşmamasını anlayabiliriz,ama ideal senaryoda misal regista hamsik (az koşar) in önüne 5 tane çok koşan oyuncu koydu mu hamsik i rahat şekilde idare edersin,çünkü bekler ileri çıkmış öndeki 5 li hunharca prese katılmış,hamsik te yürüyerek oynasın dersin aga,regista rolünde

bizde ne oluyor? hamsik var,cornelius var,bide vakayeme yada canini var, 3 koşmayan oyuncu,haliyle rakipler rahat geliyorlar senin 1. bölgene

hyasin61
25.12.2021, 22:08
Erman Toroglu : Hasan Ali kendi hatası yuzunden topa vuramıyor. Kontrolsuz hareketten penaltı.

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 22:09
10 galibiyet bizi şampiyon yapacak. şuraya yazıyorum

tarih: 25.12.2021

2.devre 10 maç sahamızda oynayacağız. Bunu avantaja çevirmeliyiz.
9 deplasmandan bazıları kağıt üstünde zor
Lakin bu akşam 4 eksikle bile rakibe net pozisyon vermememiz bizim "takım" olduğumuzun göstergesi
Sakin, sabırlı, coşkulu, özgüvenli oyun
İşte bunları istediği zaman, istediği şekilde yapan harika bir takım olduk.
Takviyeler nokta atışı olup, doğrudan katkı yapacaktır (Avcı'ya güveniyorum)

Son söz: Bugün HUM denen sevimsiz, Andreas Cornelyus'a ve Peres'e yapılan net faulleri es geçti. Hem de gözünün önünde. HUM ve VAR hakemleri art niyetli gibi geldi bana.

hyasin61
Erman Toroglu : Hakem penaltı pozisyonunu gormeyebilir. VAR hakemi Hakan Ceylan neden cagırmıyor, cagırsana hakemi.

redbul
erman toroğlu.hasan ali nin yaptığı hareket net penaltı

Süper Golcü
25.12.2021, 22:10
Bu arada hocanın bu sınavı verirken yedek 2lisiyle verdiğini de unutmamak lazım. şu an trabzonsporu izleyip ikinci yarı neredeyse tüm maçlarını kazanmak zorunda olan rakipleri, trabzon bu haliyle bile başakşehire maç vermeden rahat maç çıkarabildiğini, biraz daha zorlasa kazanabileceğini gösterdi diye düşünüyor. Hocanın önüne çıkan bir fırsat oldu aslında, arkada edgar ve hugo reyis varken tabi riskleri, tempoyu arttırıp gol aramak baskı yapmak daha farklı, sparta gibiler, edgara gerçekten çok üzüldüm sakatlığı büyük şanssızlık

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 22:11
Sanırım Trondsen de sakatlandı..

Her maç bir oyuncu fire veriyoruz.
Kabus gibi
Başak'lı bir oyuncu çok ters girdi sakatlanmadan 2 dakika önceki pozisyonda
Eyvah gitti dedim içimden, 2 dakika sürdü ve çıktı :(

nevzat61
25.12.2021, 22:11
Erman Toroglu : Hasan Ali kendi hatası yuzunden topa vuramıyor. Kontrolsuz hareketten penaltı.

Zaten pozisyon sonrası Hasan Ali'de penaltı bekliyor.. herkes durgunlastı basakta.. ama hakem bey canı istemedi.. ikinci yarı bu gibi pozisyonları bolca göreceğiz.. görünen o

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 22:12
Erman Toroglu : Hakem penaltı pozisyonunu gormeyebilir. VAR hakemi Hakan Ceylan neden cagırmıyor, cagırsana hakemi.

Açıkçası Meler'i çağırmasını bekledim ama çağırmadı kaypak Ceylan
Çağırsaydı kesin penaltı verirdi HUM

gurur6134
Ondan sonra bilmem kac senedir basaki trabzonda yenemiyoruz nasil yenceksin 2 _4luk mac 1 1lik mac ve bugunki mac resmen hakem maci bizden aldi set oldu cok daha yenemeyiz boyle hakemler oldukca torpili buyuk yerden bu akbilin..

Antonio
Penalti bilerek verilmedi vardaki hakem çamura yattı.

alperrr
25.12.2021, 22:13
puahahahaha 40 bin kişi önünde buzzzzz gibi penaltıyı vermemişler..

neyseki beraberlikte iyi sonuç ama penaltıyı verse ligi bitirecektik..

itme yok..ayak vs hiçbirşey yok..net açık ve net elle oynama..

biizim ülke çok tehlikeli biliyorsunuz..birde puanları yaklaşsa bizi demek ki komple yakacaklar..

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 22:13
Zaten pozisyon sonrası Hasan Ali'de penaltı bekliyor.. herkes durgunlastı basakta.. ama hakem bey canı istemedi.. ikinci yarı bu gibi pozisyonları bolca göreceğiz.. görünen o

2010-2011 Sezonu ilk devresi sonunda Angut Kocaman'ın, Trabzonspor'un penaltıları irdelenmeli çıkışından sonra yaşamıştık bu durumu

2.devre bariz penaltılarımızı çalmadılar ve çok az penaltı kullanmıştık.

Kemal Öztel
25.12.2021, 22:15
Aha penaltı sağolsun hasan ali diye sevinmiştim pozisyonu inceler incelemez.

Kol falan değil direk el.

Ayağından sekmiyor, sırtıyla eli arasında sıkışmamış top, sekip gelmiyor.

Yüzde yüz penaltı ve var çağırmadı bile yazıklar olsun

crixus_61
25.12.2021, 22:17
İkinci yarıya psikolojik olarak çok iyi hazırlanmamız lazım. 2 haftamız var. Yeni Malatya maçı bugünkü başakşehir maçından 3 kat daha önemli. Kayıpsız geçmeliyiz.

Süper Golcü
Bence iyi ki o penaltı olmamış ve o penaltıyla kazanmamışız, trabzonsporu şampiyon yapmak isteyen ülke o penaltıyı verdirirdi. Bence bu oyunla berabere kalmamızın bize 3 puandan çok daha fazla olumlu katkısı oldu. Ben daha fazla sizi şampiyon yapıyorlar lafı duymak istemiyorum, şampiyon olacaksak bu şekilde olalım, neyin ne olduğunu gördük herkes biliyor, bu ülkede trabzonspor asla şampiyon yapılmak istenmez, böyle diyenler görsün bu pozisyonu, adım gibi eminim bu sene şampiyon olduktan sonra, sadece trabzon değil tüm ülke futbolu pozitif anlamda rahatlama yaşayacak. İnsanlar umut, direnç, dayanışma, direnç kazandı, kazanabiliyormuş diyecekler, trabzonspor futbol camiası, ülkenin küçük bir yansıması olduğu için her zaman popülerliğini kaybetmiyor, geçmişte yazan 6-7 şampiyonluğun değil, bunun trabzonsporu hep zirvede tuttuğunu biliyorlar

alperrr
hakan ceylan hasan ceylanın oğlumu acaba belki babasıda bizim hakkımızı yiyordu????

hak oğluna geçmiş..(bilmiyorum araştırmak lazım )

................................

birde Eren BÜLBÜL Allah rahmet eylesin..film yapmışlar trtspor da reklamını yapıyorlar..
çocuk Trabzonlu belkide Trabzonsporlu ama 40 bin kişi önünde hakkını yemek bu kadar kolay..

jairzinho
25.12.2021, 22:19
penaltının verilmemesi bence psikolojik olarak bizi yukarıya çıkartacaktır,çünkü son dönemde algı başlamıştı aleyhimize hakemler ile ilgili,

haliyle algı olayında şu maç sonunda savunma pozisyonuna geçmemiş oluyorsun,algı yapıyorlar ve sen savunmaya çalışıyorsun,son dönemde bu oluyordu maçlardan sonra,şimdi böyle bişey yapamayacaklar

13 puan temizinden bir fark var,kapanması imkansız,sen kötü gitsen bile zor kapanır,çünkü kimsenin seri yapacak bir durumu yok

ahamitokutan
25.12.2021, 22:19
konudan bağımsız, abdulkadir bitigen diye bir belalımız hakem müsveddesi vardı, çoktandır yok piyasada ne oldu kendisine acaba?

nevzat61
25.12.2021, 22:20
2010-2011 Sezonu ilk devresi sonunda Angut Kocaman'ın, Trabzonspor'un penaltıları irdelenmeli çıkışından sonra yaşamıştık bu durumu

2.devre bariz penaltılarımızı çalmadılar ve çok az penaltı kullanmıştık.

Aynen.. aynısına hazır olmalıyız..

Bu maçta Perezi de kaybedebilirdik.. rakipler bize karşı çok agresif.. hakemler imtiyaz verince sakatlıklar çoğalıyor..

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 22:20
Sol bek arayışlarını sürdüren bordo mavililer, Caner Erkin transferi için Vavacars Fatih Karagümrük'le görüşmelere başladı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, İstanbul ekibiyle ilk teması kurarken yapılan görüşmeler olumlu havada gerçekleşti.

BONSERVİS BEDELİYLE TRABZON'A

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın bu transfere onay verdiği ifade edilirken Caner Erkin'in bonservis bedeli ödenerek Trabzonspor'a transfer olması bekleniyor.

CANER ERKİN DE TRANSFERE SICAK

Türkiye'de daha önce Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş formalarını terleten Caner Erkin de bu transfere sıcak bakıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile Beşiktaş döneminde birlikte çalışan tecrübeli futbolcu, şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan bordo mavili ekibe gitmek istediğini ifade etti.

yatmaztara
25.12.2021, 22:22
Daralmış kadroyla 8 günde 3 maç 7 puan Allah bereket versin

nevzat61
25.12.2021, 22:22
Sol bek arayışlarını sürdüren bordo mavililer, Caner Erkin transferi için Vavacars Fatih Karagümrük'le görüşmelere başladı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, İstanbul ekibiyle ilk teması kurarken yapılan görüşmeler olumlu havada gerçekleşti.

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın bu transfere onay verdiği ifade edilirken Caner Erkin'in bonservis bedeli ödenerek Trabzonspor'a transfer olması bekleniyor.

Türkiye'de daha önce Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş formalarını terleten Caner Erkin de bu transfere sıcak bakıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile Beşiktaş döneminde birlikte çalışan tecrübeli futbolcu, şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan bordo mavili ekibe gitmek istediğini ifade etti.

Lütfen olmasın.. karaktersiz herif

BlackPanther
25.12.2021, 22:25
Tamam. Oyun belli oldu! Bilal ve Babası Başakşehiri şampiyon yapmaya çalışıyorlar.

Ne Fener, Ne Galatasaray nede Beşiktaş. Hakemlerin ve onların ağababalarının şampiyon yapmak istedikleri takım resmen belli oldu.

Başakşehir. 2019 u unutmadık.

Penaltının Babasının Babasını vermeyen hakem ve VAR niyetlerini belli ettiler.

https://iasbh.tmgrup.com.tr/f6e839/960/505/0/0/1138/600?u=https://isbh.tmgrup.com.tr/sbh/2020/07/20/bilal-erdogan-basaksehirin-sampiyonlugunu-sahada-futbolcularla-kutladi-1595198115393.jpg

My

Türkiye'de daha önce Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş formalarını terleten Caner Erkin de bu transfere sıcak bakıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile Beşiktaş döneminde birlikte çalışan tecrübeli futbolcu, şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan bordo mavili ekibe gitmek istediğini ifade etti.Sanırım doğru haber. 3 temmuz mesajlarını tvitırdan silmiş.

AKSOY_61
Pozisyona penalti değil diyen FB liler var siz kimlerle yaristigimizin farkından misiniz
Buna penaltı diyemeyenler adamlar yapıyor iste TS destekleniyor algısını

ÖmürKaradeniz61
25.12.2021, 22:26
Bu arada bizim takımın en iyi stoperi şu haliyle Denswill. Bu kadar kaliteli ayaklar olabilir mi bir stoper oyuncusunda.

BlackPanther
Aynen.. aynısına hazır olmalıyız..

Bu maçta Perezi de kaybedebilirdik.. rakipler bize karşı çok agresif.. hakemler imtiyaz verince sakatlıklar çoğalıyor..

Ne Hakemi Tertemiz Parti başkanı ve oğlu iş başındalar.

Kenshi
Caner geldigi an takımın altına dinamit konmuş demektir. Tüm dostluk ortamı mahvolur, ciğersiz canerin bizde yeri yok.

Trabzon-Spor-61
Stad full ama çıt yok. Aklım almiyor bizim taraftarı. Islık ve 61. Dakika hariç sesleri çıkmadı, yazık.

CİVELEK.61
25.12.2021, 22:27
Pozisyon ligdeki en net penaltı.
Hasan Ali solundan gelen topa sağ ayağıyla daha sağlıklı bir hamle yapabilirdi.
Soldan gelen topa sol ayakla hamle yapmaya çalıştığı için kolu öne gidiyo.
Eğer sağ ayakla hamle yapsaydı kolu arkaya giderdi.
Burda hasan Ali koordinasyon sağlayamiyo.
Dolayısıyla kontrolsüz bı hareket yapiyo.
Dünya futbol tarihinde ceza sahası içinde yapilan kontrolsuz tüm elle oynamalar ve fauller penaltidir.
Pozisyon sezonun en net penaltısı.
Siopis orda hiç olmasaydı bile Hasan Ali bu koordinasyon hatasını yapacaktı çünkü yanlış ayağıyla hamle yapıyor.
Hakemler futbolu bilmediği için böyle yanlış bir karar verdiler.
Bence hakem şu gerekceyle vermedi penaltiyı.
Var'daki Hakem muhtemelen Siopis'in,Hasan Ali'nin koluna hamle yapıp Siopis'in yüzünden topun ele değdiğini yani Siopis Hasan'ın kolunu ittigini ve o yüzden topa değdiğini dusunuyor.
Hakemlerin ne kadar futbol fukarası olduğunu surdan anlayalım.
Siopisin eli Hasan Ali'nin koluna değmesi,Hasan'ın kolunun ileri itecek şekilde değil aksine kolunun hızını düşürür.
Halbuki pozisyon öyle şekilleniyor ki,Hasan'ın kolunun hızı bile kesilmiyor.
Özetle futbolu bilmeyenden hakem olmaz

Süper Golcü
25.12.2021, 22:27
Lütfen olmasın.. karaktersiz herif
Böyle bir şey olursa, bu basit bir transfer olmaz. canerin trabzona gelmesi öyle kağıt üstünde trabzon istedi canerde gelmek istedi diye olmaz. canerin tüm futbol geçmiş, çevresinin ona trabzona transfer ol git orda şampiyonluk, bu tecrübeyi yaşa, parçası ol futbol hayatının sonları güzel anıyla bitsin demektir. Caner trabzona gelirse, çatır çatır top oynar, hiç de karşı değilim gelmesine

samway
25.12.2021, 22:28

Trondsen i de ekleyebilirsin ona

Timur Bey
25.12.2021, 22:29
Tamam. Oyun belli oldu! Bilal ve Babası Başakşehiri şampiyon yapmaya çalışıyorlar.

Ne Fener, Ne Galatasaray nede Beşiktaş. Hakemlerin ve onların ağababalarının şampiyon yapmak istedikleri takım resmen belli oldu.

Başakşehir. 2019 u unutmadık.

Penaltının Babasının Babasını vermeyen hakem ve VAR niyetlerini belli ettiler.

https://iasbh.tmgrup.com.tr/f6e839/960/505/0/0/1138/600?u=https://isbh.tmgrup.com.tr/sbh/2020/07/20/bilal-erdogan-basaksehirin-sampiyonlugunu-sahada-futbolcularla-kutladi-1595198115393.jpg

Bir kere hava cıva için şampiyon yapıldılar. Daha niye şampiyon yapılsınlar?

Ülkeye hiçbir faydaları yok agababalarinin mutlu olması dışında.

Zihniyet bunu istese bile yönetim armut toplamamalı. Seneye seçim var hangi yüzle Trabzon'dan oy isteyecekler?

emre6117
25.12.2021, 22:30
Ikinci devre ne olursa olsun, basak macindaki pozisyonun bir benzeri daha yapilip hakkimiz yenilirse, o mac biter bitmez tum trabzon sehri sokoklara dokulmelidir.
2011 de sezon oynanirken tepki vermedik.
Bu sene bu puan farkina aldanmadan, boyle bir girisime girmeye calisirsalar tepki aninda verilmelidir.
Hadi bu aksam ligin bitmesine izin vermediler.
Bunu bir macta daha denemesinler.
Sakin ha.
Vara ragmen %100 penaltida hakemi cagirmamanin tek nedeni var.
Hepimiz biliyoruz.
TALİMAT

hanzale
25.12.2021, 22:31
13 puan geriden gelen takımdan korkacaksak kapatalım kulübü filan yav vallahi gerek yok heyecana filan

emre6117
25.12.2021, 22:32
Bu arada bizim takımın en iyi stoperi şu haliyle Denswill. Bu kadar kaliteli ayaklar olabilir mi bir stoper oyuncusunda.

Denswill basak macinda ve hatay macinda inanilmaz oynadi
Sertlik desen var. Hava topu var. Ayak cok temiz.
Bundan sonraki maclarda kesinlikle oynamali. Sol bek mi olur, stoper mi olur bilemem.

Girebi
25.12.2021, 22:32
Başakşehir'in kollandığı bilmem kaçıncı maç. Ligi dizayn etmek için çok ideal bir alet gerçekten. Hakemler de cabası. Verilmeyen penaltı, komik taçlar ve fauller...
Maçtan önce birçok kişi "1 puan yeter, çok sakatımız var" diyordu ancak takımın konsantrasyonu iyiydi, pek pozisyon vermedik. Grande yine çok büyük oynadı ama futbol şansı yanımızda olmadı bu sefer. Kaç şuttur gol yapan Cornelius gitti direğe vurdu vesaire... Neyse. Öyle ya da böyle ligin ilk yarısını kimsenin tahmin etmediği bir farkla kapattık. Şimdi transfer zamanı. Rehavete mahal vermeden doğru transferler yaparak takımı güçlendirip maç maç ilerlememiz gerek. "Bu iş bitti" demekle olmaz, puan farkından hoşlanmayacak yetkililer olacaktır, hiç şans tanımamamız lazım...

BlackPanther
25.12.2021, 22:33

Zihniyet bunu istese bile yönetim armut toplamamalı. Seneye seçim var hangi yüzle Trabzon'dan oy isteyecekler?

Onlar biliyorlar Trabzon halkını. Biz onlara ne yaparsak yapalım onlar bize yine %70 oy verirler diyorlar. Oy Vermedi mi Trabzon halkı şike yok diyen adama? Sandıklar patladı.

Trabzon halkı böyledir işte!

https://img3.aksam.com.tr/imgsdisk/arsiv/40607.jpg

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/FYGUPX_E6ftMXqjmcRYTvkkDV3E0jOZGlHkuMso9ysh_pr5T5p JZ7coFPptmAJ1HhL6hhToYKF2Ft2Vkvgenuddxy7sbNSvnCXqs VRi03Rp3OgvTBI-ihX1PDMgvq3FBnw

Süper Golcü
25.12.2021, 22:34

Valla Timur Bey arkadaşım, sadece trabzon değil tüm ülke siğneye çekti, o sezon yaşananları şike sürecini, herkes gördü, tüm trabzon yaşadı, buna rağmen yine oylar hep maşallah gitti :), başakşehir de tuz biber oldu, artık iyice bi patlamışlık var, bi kıyaslama yaptığım zaman o sezon devreyi önde kapattığımızda kimse şampiyon olacağımıza inanmıyordu, şimdi herkes trabzonun şampiyonluğu şimdiden hakettiğini düşünüyor. Bu bence büyük bir değişim. Onun için artık bu saatten sonra kimse engel olamaz, bu sebepten seneye bambaşka kalitede bir süper lig izliycez, tüm ülke futbolu rahatlıycak, ülkenin futbolunun gelişimi bizim şampiyonluğumuza bakar...)

zafer6161
Bordooo gol gol gol
Mavi gol gol gol
Maçın özeti bu
tribünde sanki ana okulu çocukları tezahürat yapıyor
Gol atana kadar yüksek tempoda bagirsana Trabzon gol gol diye
1 puan iyidir
Bjk da konyayi yendinmi tamamdir.yada berabere kalsin

Devrim Arslan
1 puan iyidir. Penalti cok net ama verilmemesine soyle sevindim sene sonuna kadar alip alip kullanacagiz bu pozisyonu

amasya0561
25.12.2021, 22:35

Birde bonservis verecegiz hemi ben bu adamala şampiyonluk istemiyorum o resimde olmasın ya.
Oraya yabancı alalım stoperde yerli olarak hüseyin oynasın razıyım. Allahım sen nasip etme o tertemiz formamızı o ismi lazım olmayana

blues
25.12.2021, 22:36
Sanırım doğru haber. 3 temmuz mesajlarını tvitırdan silmiş.

Hani diyoruz ya sampiyon olamazsak bu kendimizin yarattigi bir sorun olur diye! Tam da bu iste bahsedilen sey!

Caner Erkin ve Trabzonspor>! Hangi kafa bu oyuncuyu sehre getirip bir de takimin formasini giydirmeye yeltenir acaba!

Olacak is degil!

Timur Bey
25.12.2021, 22:37
Valla Timur Bey arkadaşım, sadece trabzon değil tüm ülke siğneye çekti, o sezon yaşananları şike sürecini, herkes gördü, tüm trabzon yaşadı, buna rağmen yine oylar hep maşallah gitti :), başakşehir de tuz biber oldu, artık iyice bi patlamışlık var, bi kıyaslama yaptığım zaman o sezon devreyi önde kapattığımızda kimse şampiyon olacağımıza inanmıyordu, şimdi herkes trabzonun şampiyonluğu şimdiden hakettiğini düşünüyor. Bu bence büyük bir değişim. Onun için artık bu saatten sonra kimse engel olamaz, bu sebepten seneye bambaşka kalitede bir süper lig izliycez, tüm ülke futbolu rahatlıycak, ülkenin futbolunun gelişimi bizim şampiyonluğumuza bakar...)

Ben de şampiyon olursak bu ligin Sevillası gibi ligin gelişimini arttıran bir kulüp olacağımıza inanıyorum fakat sistem hep bizi ekarte etmeye çalışıyor. Bu sezon ise hem ciddi bir fark hem daha farkli bir ekip var. Eksikleri kapatıp yönetim de yeri gelince konuşursa ipi göğüsleriz. Bu yüzden başkanın kulüpler birliği başkanlığını bırakmasını isterim. Bu durum ona gereksiz sorumluluk yüklüyor.

crixus_61
25.12.2021, 22:37
Stoperlerimiz hiç gol atmamış. Beklerimiz sadece 1 tane asist yapmış o da geçen hafta.

nevzat61
25.12.2021, 22:38
Böyle bir şey olursa, bu basit bir transfer olmaz. canerin trabzona gelmesi öyle kağıt üstünde trabzon istedi canerde gelmek istedi diye olmaz. canerin tüm futbol geçmiş, çevresinin ona trabzona transfer ol git orda şampiyonluk, bu tecrübeyi yaşa, parçası ol futbol hayatının sonları güzel anıyla bitsin demektir. Caner trabzona gelirse, çatır çatır top oynar, hiç de karşı değilim gelmesine

Karagümrük FB maçında herkesin kabul ettiği ,kırmızı kartla sonuçlanan kesin penaltı itirazında "hakeme g..t yiyorsa at beni bakalım " diyebilen bir kişiden bahsediyoruz..ve bu yaptıklarından sadece biri..

90 dk da iki orta kesecek diye Trabzonspor'a alınırsa yanlış transfer olur..ben böyle düşünüyorum

ilelebeTS
25.12.2021, 22:38
İçerdeki maçlarda Uğurcan sandalye atacak sahaya böyle giderse. Bu oyun anlayışını geliştirerek devam edersek içerde dışarda rakiplere kolay kolay gol şansı vermeyiz.

hay1699
25.12.2021, 22:39
...

no NAME
25.12.2021, 22:40
Hakem-var-penaltı üçgeniyle ilgili Üstâd Neyzen'in yorumu:
KATRANI KAYNATSAN OLUR MU ŞEKER,
Cinsini �� cinsine �� çeker.
Üstâda, saygıyla.

S.Seymen
25.12.2021, 22:41
antalya maçı ve bu maç en az uzatmanın verildiği maçlar

penaltı olayı malum

aynı yukardan süzülen bir pozisyonda alehimize verildi penaltıedgarın penaltılarından biri idi

bunu hissettirip topa girmemek lazım sakin kalınmalı bencede

Allahtan takım hakemlere rağmen şampiyonluk puanını toplayacak kalitede

2. yarıya sağlam başlarsak yavaş yavaş teslim olurlar...

gurur6134

Trabzondan oy istemelerine gerek yok zaten veriyorlar 2.cisi neden sampiyon yapilmasinlar para ne para goturduler sampiyonlar liginden basakin yonetim de kimler var bakmaniz yeterli aş basak bildigin kar amacli sirket mantigi ile yonetiliyor.basak yerinde baska takim olsa 50 kez var cagirirdi hakemlik bisey yok var yakti bizi..herseye ragmen saha icinde kalmaliyiz ama nereye kadar 2.yari cok cetin gececek ona gore gard almaliyiz

yatmaztara
Trt spor'da şeytana benzeyen birisi vardı az önce. Penaltı olan pozisyonuna penaltı değil dedi. İsmini öğrenebilirsem paylaşırım

objek
25.12.2021, 22:43

Bence burada hoca ne dusunuyor? yararli olurmu olmazmi mutlaka hersey incelenir bir karara baglanir belki ismail koybasi ile takas olabilir caner her oynadigi takimin fanatigi oluyor hirsini pozitif kullanirsa yararli olur

ahamitokutan
Trt spor'da şeytana benzeyen birisi vardı az önce. Penaltı olan pozisyonuna penaltı değil dedi. İsmini öğrenebilirsem paylaşırım

şeytanın babasıdır kendisi. o şeytana benzemiyor, şeytan ona benziyor

BlackPanther
https://static.daktilo.com/sites/621/uploads/2020/07/20/basak.jpg

S.Seymen
bu takımın şampiyonlar ligine katılıp iyi de iş çıkartacağına inanıyorum

giderek daha oturuyor çünkü

türkmen de dahil kutluyorum başakın santraforu çok yararlı bir adammış onunla boğuştu yedek tandemimiz

gerçekten de bu sene o sene saha dışına çekilme arayışlarından uzak durmak lazım....

Timur Bey
25.12.2021, 22:44
Onlar biliyorlar Trabzon halkını. Biz onlara ne yaparsak yapalım onlar bize yine %70 oy verirler diyorlar. Oy Vermedi mi Trabzon halkı şike yok diyen adama? Sandıklar patladı.

Trabzon halkı böyledir işte!

https://img3.aksam.com.tr/imgsdisk/arsiv/40607.jpg

Bu işi yönetim yapmalı. Fakat bizim yönetimimiz iktidara göbekten bağlı olduğundan bu konuda pek siyasi hareket etmez. Çok değil 2019'da Akbil 8 puan öndeyken amigo Abdurrahim Albayrak Akp'nin kuklası olmasına rağmen Akbil için yapılanları ifşa edeceklerini yoksa tercihlerini degistireceklerini beyan ederek peşinden ortalama üç beş milyon ergen gs taraftarını takmıştı. O korkuyla seçim öncesi akbilin önü kesilmişti. Velhasıl Trabzon şehrini geçtim. Bu yönetim bu takımın Trabzon dışındaki seyircilerini ve genç neslini dahi kullansa ciddi bir lobi yapar. Lakin yönetim kendi ikili ilişkileri için kendini böyle bir riske atmaz.

Lazman
25.12.2021, 22:45
Bunyamin gezer bile penalti dedi. Dagilabiliriz..

emre6117
25.12.2021, 22:46
1 puan iyidir. Penalti cok net ama verilmemesine soyle sevindim sene sonuna kadar alip alip kullanacagiz bu pozisyonu

Evet ne zaman trabzon kollaniyor derseler,devlet destekli derseler;
1..basak maci verilmeyen penalti
2. Gs maci verilmeyen penalti deyip susturacagiz.
3. Olursa eger isyan bayraguni cikaracagiz tum.sehir olarak. Bu sefer caldirmayacagiz, yoksa onlar yine calmaya yelteneceklerdir, bu aksam.oldugu gibi.

Girebi
25.12.2021, 22:48
Aklıma bir şey takıldı. Bu Emre'nin UEFA Pro-lisansı yok. Bildiğim kadarıyla UEFA'ya bağlı ülkelerde en üst seviye ligde takım çalıştırmak için Pro-lisans gerekiyor. Birçok istatistik sitesinde de yardımcı antrenör Erdinç Sözer teknik direktör olarak gözüküyor. Benzer bir durum Groenendijk ve Nuri Şahin'de de var. Türkiye'ye has bir durum mu, yoksa başka ülkelerde de benzerleri var mı?

S.Seymen
25.12.2021, 22:48
başakı 2. yapıp kupadan para kazanmasını sağlama planındalar şampiyonluk işine bu sene cesaret edebileceklerini sanmıyorum

emre6117
25.12.2021, 22:49
antalya maçı ve bu maç en az uzatmanın verildiği maçlar

penaltı olayı malum

aynı yukardan süzülen bir pozisyonda alehimize verildi penaltıedgarın penaltılarından biri idi

bunu hissettirip topa girmemek lazım sakin kalınmalı bencede

Allahtan takım hakemlere rağmen şampiyonluk puanını toplayacak kalitede

2. yarıya sağlam başlarsak yavaş yavaş teslim olurlar...

2019 peraira, son 8 mac olan 1_1 lik macta aynisi aleyhimize verildi.

emre6117
25.12.2021, 22:50
Bence burada hoca ne dusunuyor? yararli olurmu olmazmi mutlaka hersey incelenir bir karara baglanir belki ismail koybasi ile takas olabilir caner her oynadigi takimin fanatigi oluyor hirsini pozitif kullanirsa yararli olur

Ne caneri. Caner oynayacagina ismail oynasin orada. Bu forma o kadar kirli bir adami kaldirmaz. Bu muhabbet de artik bmn de yasaklansin. Caner kim trazonsporda oynamak kim.

yorumsuz6117
25.12.2021, 22:51

İnsanda şeref olmayınca öyle oluyor işte..

yatmaztara
25.12.2021, 22:56
Bu takım puan farkı yüzünden şampiyon olmayacak! Puan farkları sayesinde şampiyonluğunu erkenden kutlayacak!

https://i.hizliresim.com/lh61lsr.png (https://www.hizliresim.com/lh61lsr)

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 22:57
Bünyamin Gezer çok güzel izah etti penaltıyı

Hünkar ve Tarık: Hasan Alinin böyle sakarlıkları var.

Hatta Başakşehir'in bir maçında Hasan Ali'nin benzer pozisyonuna penaltı çalındığını gösterdiler.

Saygısız ve ahlaksız Hasan Ali, utanmadan Siopisin kendini ittiğini ima ediyor ve pozisyonu soran muhabire, bunu penaltı mı diye sormanız ayıp diyor.

Suçlu psikolojisi işte bu

Yiğit SARI
25.12.2021, 22:57
Rıdvan dilmen bilerek ve isteyerek futbol cahili gibi davranıyor bence "salağa yatmak" karşılığı da. Niyet falanla açıklaması bu pozisyonu inanılmaz

Sinir bozucu. Takımımı tebrik ederim bunca eksiğe rağmen ortaya iyi bir oyun kondu kazanılabilirdi de. Takımın eksikleri çok çok belli

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 22:58
İnsanda şeref olmayınca öyle oluyor işte..

Kaypağın önde gidenidir

Kendisi Rıdvoş Şeytanı

yatmaztara
25.12.2021, 23:00
Önümüzdeki senelerde Hasan ali gibi bek oynayan çapsızları bizim ceza sahamızın yakınlarına yaklaştırmayacak bir takım istiyorum. Sinirleniyorum arkadaş ikiye bir felan yapıyor felan hazmedemiyorum. Kazara çektiği şut birinin kafasına çarpsa gol olsa yıkılırdım herlade

My
25.12.2021, 23:01
Ahmet Ağaoğlu: "İlk yarı sonuna kadar hakemlerle ilgili konuşmama kararı aldık. Bizim için ilk yarı bitti. Ortada dolaşan söylentiler üzerine konuşmak istiyorum. 2019-20'nin senaryosunu raftan indirip, önümüze koymaya çalışıyorlarsa... Sakın böyle bir şeye teşebbüs etmeyin."

Ahmet Ağaoğlu: "Kulüp yöneticilerimiz, neyin ne olduğunu çok iyi biliyor ama federasyon da artık temiz futbol adına radikal kararlar almalı. Ortaya atılan iddialar, gerçeği yansıtmıyorsa hemen o insanı fazla gecikmeden temize çıkarmaları lazım."

BlackPanther
25.12.2021, 23:03
https://s10.gifyu.com/images/Hnet-image12.gif

nevzat61
25.12.2021, 23:07

Şu pozisyona penaltı diyemeyen yorumcular var.. resmen ben taraf tutuyorum diyor

BlackPanther
25.12.2021, 23:08
https://s10.gifyu.com/images/Hnet-image13.gif

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 23:12
Şu pozisyona penaltı diyemeyen yorumcular var.. resmen ben taraf tutuyorum diyor

Trabzonspor alıp başını gitmesin diye tüm çabaları

Çünkü kazansak lig bitecekti onların gözünde

7 Ocak'ta Malatya maçıyla o vicdanları kör olmuş zavallıların hayallerini bitirmeye devam edeceğiz.

Salih Kara
25.12.2021, 23:14
Fener maçından sonra hiçbir hatası olmamasına rağmen ağızlarında köpüklerle ali şansalanı eleştiren bein sports hakem yorumcuları şu anda bugünkü Var hakemini ve maçın hakemini yere göğe sığdıramıyorlar.

Yunus Emre SEYHAN
25.12.2021, 23:16
Nwaekeme,Gervinho,Edgar,Hugo .

Sene başında ki planlamaya göre 4 eksikle maça çıkıyoruz.

Lig şampiyonluğunun son haftalara kalmayacağını ön görerek bu maçın deplasmanının bir önemi yok.

Berabere kalırsak üzülecek hiç birşey yok.

Fenerbahçe, Malatya'yı yense bile Başakşehir ve FB ile 13 puan farkı koruyarak devreye giriyoruz. Konya zaten Beşiktaş'a puan kaybedecek.

2 direkten dönen top ve verilmeyen penaltiya rağmen moral bozacak bir durum yok. Yola devam!

nevzat61
25.12.2021, 23:17
Trabzonspor alıp başını gitmesin diye tüm çabaları

Çünkü kazansak lig bitecekti onların gözünde

7 Ocak'ta Malatya maçıyla o vicdanları kör olmuş zavallıların hayallerini bitirmeye devam edeceğiz.

Haklılar ama yani..bu kadar da puan farkı atılmaz ki !!

Ne olmuş yani adam topu kornere eli ile attıysa ;)

Mehteroğlu
25.12.2021, 23:19
Neyse takilmayalim bunlara, yenilmemek cok onemliydi. Gelecek transferler ve nwakaeme , formda bakasetas ile yeniden toparlariz ki bu sekilde bile fena degildik

tamuğ yamtar
25.12.2021, 23:21
Taraftarla ilgili ezber yorumlar okuyorum.

Yapmayın arkadaşlar.

Taraftar iyiydi.

Grup işi filan da hikaye.

Kendi adıma O’nları taraftardan saymıyorum.

iyattara
25.12.2021, 23:22
Trio de 3 hakemde penaltı değil diyor. Yeni kural eklenmiş bu sene hahaha:)) ulan hangi ara ekliyorlar bize penaltı olunca mı ekleniyor kurallar :)

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enaldo61
25.12.2021, 23:29
Acaba Siopis kolunu tutmuş orada, onunla mı alakalı vermemeleri.

Arda'
25.12.2021, 23:30

İşin garip yanı hala Siopis Hasan Ali'nin kolunu itti falan diyorlar gözüne soktuklarım ya :D

TS61_NL
25.12.2021, 23:32
Haftalardır algı yapıp, Trabzonspor kollanıyor diyenler bu maç sonu kafayı kuma gömdüler.....eeee, haydi konuşsanıza, Trabzonsporu yine bir Akbil maçında doğradılar desenize? Yemez ama değil mi, ulan maç biteli kaç saat oldu içim soğumadı...Allah belanızı versin be...

kayseriliyiz
25.12.2021, 23:33
Ahmet Ağaoğlu: "İlk yarı sonuna kadar hakemlerle ilgili konuşmama kararı aldık. Bizim için ilk yarı bitti. Ortada dolaşan söylentiler üzerine konuşmak istiyorum. 2019-20'nin senaryosunu raftan indirip, önümüze koymaya çalışıyorlarsa... Sakın böyle bir şeye teşebbüs etmeyin."

Ahmet Ağaoğlu: "Kulüp yöneticilerimiz, neyin ne olduğunu çok iyi biliyor ama federasyon da artık temiz futbol adına radikal kararlar almalı. Ortaya atılan iddialar, gerçeği yansıtmıyorsa hemen o insanı fazla gecikmeden temize çıkarmaları lazım."
Başkanın, o sezon olanları çoktan açıklaması lazımdı.
Şu demeç o sezon net oğlu net cok büyük pisliğin döndüğünün ispatı.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

Mert Oğuzlu61
25.12.2021, 23:34

Hasan Ali Kaldırım'ın pozisyonu:

�� Lale Orta: "Penaltı değil. Doğru karar."
�� Bülent Yıldırım: "Penaltı değil. Doğru karar."
�� Deniz Çoban: "Penaltı değil. Doğru karar."

�� (beIN Sports)

Taraflı olduğu bariz ortada olan isimler yayıncı kurulusta görev yapıyor. Bülent Yildirim ve Deniz Çoban eski hakemler, İstanbul tetikcileri.

Var sistemi geldi ve futboldan az biraz anlayan her insanin doğru kararı kolaylıkla vereceği bu sistemde bile işte böyle açık ve net "biz tarafliyiz" mesajı verircesine skandallar olabiliyor.

Eskiyle kiyaslarsak elbette daha iyi oldu eskisi gibi kollayamiyorlar ama mesela bize bunu yaşatan Var hakemine büyük bir ceza aldiramazsak diğer tetikçiler de nasılsa cezası yok deyip istedikleri gibi maç yönetir.

Şuna penaltı verilmemesi ve eski hakemler tarafından bile savunulması sinir bozucu. Yoksa puan kaybına Başakşehir uzulsun, arkada olan onlar.

nevzat61
25.12.2021, 23:35
Bu akşam daha fazla küfür etmemek için bir an önce yatmak lazım..sinir sistemim bozuldu.. yeminle..

Yoksa beraberlik kötü sonuç değil bu eksiklilere rağmen..