PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 19. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Medipol Başakşehir | Maç Sonucu

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7

yorumsuz6117
23.12.2021, 15:52
Okaka sıkıntı, Denswil stoperde pek güven vermedi bugüne kadar, Hüseyin desen oynadığı her maç bomba patlatan birisi, işimiz bu maçta epey zor savunma olarak, beklerde arızalı zaten..

Bu eksiklerle kazanırsak eğer kupayı versinler bence..

kaçarava
23.12.2021, 15:55
Aman hocam, sakın Berat'ı stopere çekeyim deme. Aman.

falcon_61_
23.12.2021, 16:00
Yazalım oraya temizinden 0 puan.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alperrr
23.12.2021, 16:04
döve döve yenmeliyiz.. dosta düşmana ibret olmalı..

bu konuda özellikle gs....fbjk ne zaman ihtiyaçları olsa başakı döve döve yendiler..
hakemle beraber tabii..visca misca ucuz ucuz sarı kartlar kırmızı kartlar ile..
bizde ise hep tam tersi oldu..
hakem baya önemli fb ve gökselin tayfasından 1 hakem gelmemeli..
...............................

ben şampiyonluğa giderken fbjk gs hiçbirinin büyük sakatlık yaşadığını hatırlamıyorum..
bizde de ne şansızlık var arkadaş..

................................

yarım sıfıra razıyım..kazanalım ama takımı beğenmeyelim..

ilelebeTS
23.12.2021, 16:06
Hüseyin-Denswil ikilisi tam bir muamma olacak. 0 hatayla da şaşırtabilirler veya 2 gol hediye de edebilirler. Özellikle Hüseyin bu sezon bir bakıyorsun iyi oynuyor, sonra birden olmadık bir hatayla saçmalıyor. Bu maçta sağlam, hatasız oynaması lazım.

Sefaenes
23.12.2021, 16:07
Bize oyniyan rakip hem hirsli hem oyuncularimizi sakatlamak icin elinden geleni yapiyor. Misal hatay konya ya ne guzel oynadi karabuk şikebahce nin dedigini istrdigi gibi oynadi.

nakzo
23.12.2021, 16:13
hani böyle saçmalık görmedim sakatlanan sezonu kapatıyor var mı örnegi bize gelen cam adam oluyor arkadaş şimdi stoper alacaksın .Sol bek alamazsın o zaman veya sağ kanat.

Doğukan Ş.
23.12.2021, 16:14
bu takim sampiyon olacak

nakzo
Sezonu kapatan adamdan seneyede hayır gelmez devre arası anlaşarak karşılıklı sözleşmeyi fesih edelim.

gudoz81
enaramo olabilir. diğerini hatırlıyorum fil dişili bi hayvandı. kastan koşamazdı.
futbolculukla alakası yoktu ama

nakzo
23.12.2021, 16:17
Şimdi iyi bir stoper alıp gelcen sol bamba olmayanından komedi gibi takımız ulan en iyi senemizde bile rakiplere gerek kalmadan kendi ağzımıza kendimiz sıçabiliyoruz.

Adem Erdoğan
23.12.2021, 16:18
Bu maç özelinde stoperlerden sıkıntı yaşamayız ortasahayı sağlam kurduktan sonra.

Uzun vadede sıkıntı olur stoper işi. 1 tane de yeteceğini zannetmiyorum açıkçası.
Her an herşey olabiliyor, mümkün olduğunca en kötü senaryolara göre planlama yapmak lazım.

demir61
23.12.2021, 16:18
Edgar'ı, Yusuf'u satıp üstüne bedelsiz alıp, hiç Trabzon'a gelmeden kiralamıştık, şimdi vazgeçilmez oldu.

Ertan1982
23.12.2021, 16:19
Gecmis olsun Edgar.
Yedekler ve Ugurcan na Güvenmekten baska cagre yok.Ofans daha duruyor.
Ama erken havvaya girenler bir sakatlik ne duruma düsürüyor bizi.Onun icin mac mac bakacagiz.

kayl
23.12.2021, 16:21

Burda aman bizi geçerim diye korktuğumuz konya nin stoperleri ahmet çalık abdulkerim bardakci geçmiş olsun edgar ama ben takıma güveniyorum hüseyin denswil le iki maç idare edebiliriz sonrasında bir stoper alırız edgar varken de kaleye tonla sut geliyordu u gurcan yerinde en seyi karartmayin kazanicaz

Soner Albayrak
23.12.2021, 16:30
Önemli bir kaybımız oldu ama biz iyi bir takımız. Bir şekilde üstesinden geliriz bu durumun.

Doğukan Uçan
23.12.2021, 16:45

renktaş bu görüşe hiç katılmıyorum.

başakşehir'İn stoper ikilisi sanki dünya yıldızı.

futbol takım oyunudur.

:)

AyhanPe
23.12.2021, 16:46
Hugo oynayabilir belki. Edgar süphesiz önemli bir kayip ama Basaksehir macinda stoper oynayacak oyuncularimizin ellerinden geleni yapacagini düsünüyorum. Bir cok macta Ugurcan in ellerine baktik. En kötü ihtimalle bu macta öyle olur. Pek birsey degismedi bence..

HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2021, 16:47
Moraller sıfırlandı.
Sakatlanan sezonu kapatıyor arkadaşlar, bu ne biçim iş?
Hugo-Edgar uyumu harikaydı.
Denswill-Türkmen ??
Trondsen çakma sol bek. Altay onun kanadını yol geçen hanı gibi kullandı.
Şampiyonluğu bize nasip et Allah'ım
Bir travmayı daha kaldıramaz bu camia (1995-1996, 2004-2005, 2008-2009, 2010-2011, 2019-2020)

7can61
23.12.2021, 17:03
Haftasonu 8-9 maç var stoper lazım ey Trabzon halkı. Varsa bildiğiniz gönderin.

annttiigs
23.12.2021, 17:10
başakşehir'in en iyi yaptığı şey (son giresun maçında da gördüğüm kadarıyla) ortada delici ikiye birler. Okaka çok güçlü, dolayısıyla topu ona indirip koşuyu sürdürüp pozisyon buluyorlar. Bunun haricinde kenarları hızlı ve yırtıcı. Zorlu bir maç olacak. Eksiğimizin fazla olması da biraz sıkıntılı. Bakalım nasıl bir maç olacak.

Ozan Yılmaz
23.12.2021, 17:12
savunma prensiplerimiz tamamen değişebilir

iki demirbaş da yok kaleci önünde, bekler zaten sıkıntılıydı

jairzinho
23.12.2021, 17:18
stoperler sıkıntılı olsa bile kalede uğurcan faktörü var, büyük bir avantaj

hücum hattı zaten bişekilde üretim sağlıyor,duran toplardan yada arapaslardan gelen goller

penaltı yapılmazsa ve kendi kalemize gol atmazsak (antalya maçı) stoper eksikliğini hissetmeyiz fazla,uğurcan zaten yapılan hataları telafi ediyor

HOPA'LI TS'Lİ
23.12.2021, 17:19
Kaan Ayhan haberleri düştü.
Hayırlısı olsun.

AYYILDIZ
23.12.2021, 17:20
Siopisi ortaya dorukhanı solbeke kaydıracaktır hoca . Siopis Hamsik Bakasetas Ömür Djaniny Cornelius ilk 11 i ile oynarız. Bu arada Hüseyin’e güveniyorum. Beşiktaş maçında iyi oynamıştı. Edgar da kusursuz bir stoper değildi.Ayrıca bu maç yenilmemek önemli.

Mehmet Fatih Yavuz
23.12.2021, 17:22
Hüseyin Edgar ı bir yere kadar yedekler.
Ama Hugo nün yerini, özellikle hava toplarında ve birinci müdahalelerde doldurmak büyük sıkıntı olacak.

Defansif anlamda Hugo, oyun kurma olarak da Edgar ın eksikliğini ciddi hissedeceğiz...

6Şafak Aydın1
23.12.2021, 17:28
O halde orta saha deli gibi calisacak hücumcular dinlenmeyecek, stoperlerin isini hafifletecek. Hatay maci ilk yarisi gibi.

7can61
23.12.2021, 17:28
Stoperlerin ikisinin birden gümlemesi büyük sıkıntı. Liverpool da van dayk bi sakatlandı takım gümledi.

Ama şu da olabilir, takıma ekstra bir motivasyon katabilir, rahatlık rehavet olmaz.

Hadi bakalım.

jairzinho
23.12.2021, 17:31
https://www.transfermarkt.de/trabzonspor/startseite/verein/449

gervinho ve edgar sezonu kapamış

hügo ve vakayemenin dönüş tarihleri ise 8 ocak 2022 görünüyor (imleci sakatlık işaretinin üzerine getirince dönüş tarihleri yazıyor)

stoperlerden türkmene güvenmiyorum,oldukça sakar bir oyuncu,ayak tekniği zayıf,

bu durumda türkmen yerine ahmetcan sol stoper olarak denenebilir,sağ stoperde ise denswil oynar,

bu arada ahmetcan ın sağ stoperde olmayacağı geçmişte gördük,denswil sağ stoperde ne yapar ? izleyip görmek lazım,

ahmetcanın sol ayağı temiz olduğu için oyun kurulumuna katkı vereceğini söyleyebiliriz

olayın enteresan yanı hügo ocak ayında dönse bile elde 3 sol stoper oluyor,kullanacabileceğin,ahmetcan,hügo,denswil,
sağ stoper türkmen etkisiz eleman ve yeteneksiz,bu durumda sağ ayaklı yerli bir stoper transferi olabilir,emir yazıcı vardı alt yapıda,maalesef elde tutulmadı,

Serdar A
23.12.2021, 17:33
Umarım Ahmetcan oynar.

KoRNea
23.12.2021, 17:35

Taraftar alsın bu maçı bi zahmet.

KoRNea
23.12.2021, 17:36
Karamsarlığa gerek yok, takımdaki birliktelik üst düzeyde. Edgar ın yokluğunu hissettirmezler.

champions
23.12.2021, 17:41
Peres-Dorukhan-Denswill-Serkan
----------Siopis----Parmak--------
Djaniny------Hamsik-----Bakasetas
-------------Cornelius----------------

Bu 11 gayet işimizi görür.

ilelebeTS
23.12.2021, 17:42
Umarım Ahmetcan oynar.

Sağ stoperde sıkıntı oluyor. Denswil'de de sağ ayak yok hiç.

Serdar A
23.12.2021, 17:46
Dorukhan bana da stoperde iyi işler yapabilir gibi geliyor, (en azından Hüseyin kadar sırıtmaz)ama daha önce hiç oynamadığı bir bölgede hoca riske eder mi hiç sanmıyorum.

jairzinho
23.12.2021, 17:49
orgini stoper olmayıp stoper oynayabilecek sağ ayaklı ve tecrübeli kim olabilir diye kadroya baktım,

peres dikkatimi çekti,hızlı tecrübeli,edgar gibi topla dripling olan bir oyuncu,bu durumda sağbek dorukhan olabilir,

merkez ikili siopis-berat yada siopis hamsik

uğurcan

dorukhan---peres--denswil---trondsen

-------------siopis--hamsik-------------

ömür----------bakasetas--------canini

----------------cornelius--------------

malum avcı genelde tercihini tecrübeden yana kullanıyor,yani stoperde denswil ve peres gayet tecrübeli oyuncular,

bu arada peres in 1.78 lik boyu hava toplarında sıkıntı yaratır mı? yaratmaz,dorukhan 1,80 trondsen 1,83 boyunda,yani bekler kısa değil,

Adem Akyüz'
23.12.2021, 17:51
Uğurcan

Peres - Hüseyin - Denswill - Trondsen

Bakasetas - Dorukhan - Hamsik

Ömür - Cornelius - Djaniny

sethfilo
23.12.2021, 17:59
%99 Hüseyin'i oynatır hoca ve çok fazla korkuya gerek yok, devre arası olması bile şans, büyük ihtimal avcı sol bek yerine yerli bir stoper transferiyle orayı doldurabilir, ve diğer hakkını da kanat olarak kullanacaktır. Çünkü Nwakame dönüşte ne form tutacak belli değil ve Djaniny olası Afrika kupasına gidişini düşününce bir kanat daha şart oldu. Bu maçtan alınacak beraberlik dahi büyük kazançtır. Devre arası gereken yapılır bu avantajı bırakacak kadar rahat değildir başkan. Ve Başakşehir deli gibi saldıracaktır buda bize bir avantaj getirebilir yeterki taraftar oyundan kopmasın sezonun en büyük desteğine bu maç ihtiyaç var. O stadın cehennem olması gerek

jairzinho
dorukhanın sağ bekte kötü göründüğü maçta (antalya) önünde yusuf sarı vardı aga,önünde ömür olduğunda oyunu kanatlara açabilirsin,çünkü ömür içte topla buluşuyor genelde,yada içe geliyor topsuz,buda dorukhanın önünün açılması demek

sağ stoper perese yardım edebilecek fiziki yeterliliğe sahip ayrıca,zaten ömürde koşma konusunda sıkıntılı değil,

sadece trondsen kanadı biraz sıkıntılı görünüyor,canini amiyane tabirle canı isteyince geriye geliyor,hamsik desen genelde yürüyor,bu durumda trondsene yardıma gelecek isim siopis gibi duruyor,merkez boşalır mı?sanmıyorum,bakasetas merkezde ileri geri oynar,

ilelebeTS
Defansta 2 eksik varken orta sahada yumuşak kadro tercih edeceğimizi sanmam. Orta saha Dorukhan-Berat-Hamsik olacaktır. Ömür-Baka'dan biri oynar. Kenardan da hamle lazım sonuçta. Yani defans değişiklikleri hariç Hatay kadrosu.

AyhanPe
23.12.2021, 18:01
Dorukhan bana da stoperde iyi işler yapabilir gibi geliyor, (en azından Hüseyin kadar sırıtmaz)ama daha önce hiç oynamadığı bir bölgede hoca riske eder mi hiç sanmıyorum.

Hüseyin oynar. Basaksehir macinda fazla siritacagini sanmiyorum. Tabi kiminle oynacagina da bagli. Hugo yetisirse bir sorun olmaz. Denswill oynarsa emin degilim ama öylede böylede Ugurcan in eline bakacaktik bu mactada bircok macta oldugu gibi..

nakzo
23.12.2021, 18:09
https://www.transfermarkt.de/trabzonspor/startseite/verein/449

gervinho ve edgar sezonu kapamış

hügo ve vakayemenin dönüş tarihleri ise 8 ocak 2022 görünüyor (imleci sakatlık işaretinin üzerine getirince dönüş tarihleri yazıyor)

stoperlerden türkmene güvenmiyorum,oldukça sakar bir oyuncu,ayak tekniği zayıf,

bu durumda türkmen yerine ahmetcan sol stoper olarak denenebilir,sağ stoperde ise denswil oynar,

bu arada ahmetcan ın sağ stoperde olmayacağı geçmişte gördük,denswil sağ stoperde ne yapar ? izleyip görmek lazım,

ahmetcanın sol ayağı temiz olduğu için oyun kurulumuna katkı vereceğini söyleyebiliriz

olayın enteresan yanı hügo ocak ayında dönse bile elde 3 sol stoper oluyor,kullanacabileceğin,ahmetcan,hügo,denswil,
sağ stoper türkmen etkisiz eleman ve yeteneksiz,bu durumda sağ ayaklı yerli bir stoper transferi olabilir,emir yazıcı vardı alt yapıda,maalesef elde tutulmadı,

ahmetcan felan hikaye hiç iyi bir oyuncu degil mecbur huseyin türkmen oynayacak iyi bir stoper degil ama mevcutlar arasında en iyisi.

deepmavi
23.12.2021, 18:18
Trabzonspor'a gelen rakipler resmen kasap gibi oynuyorlar ve hakemlerde buna göz yumuyor, maçları izliyorum çok çok sert fauller var hatta bazılarına hakemler sarı kart bile göstermiyor ve rakip futbolcu bakıyor hakem kart göstermiyor, bu kez rakip futbolcu daha çok sert sakatlamaya yönelik faullere devam ediyor.Buna hangi futbolcu dayanır bizim futbolcularımızda insan sonuçta ne kadar kondisyonlu olursan ol bu kadar sert fauller sonrası bir kaç maç sonra Edgar gibi futbolcularımız sakatlanıyor maalesef ki sonuç iyi olmuyor.Başkanın bu konuda özellikle Tff ile görüşmesi ve sorunu anlatması rakip futbolcuların sert faullerine göz ardı edilmemesi ve sarı kart ve kırmızı kartların gösterilmesi gerekir.Rakiplerimizden bu maça kadar sert fauller sonrası kırmızı kart gören kaç tane futbolcu vardır en fazla 1 veya 2 tanedir.Gerçekten Yazık...

Mehmet Fatih Yavuz
23.12.2021, 18:19
Konu sakarlık ise takımdaki en sakar stoper Edgar.
Devirdiği çamlardan orman olur. :D

Ama hızı, topu oyuna sokma kabiliyeti, son müdahalelerde çevikliği ile kapatıyor bunları.

ilelebeTS
23.12.2021, 18:24
Konu sakarlık ise takımdaki en sakar stoper Edgar.
Devirdiği çamlardan orman olur. :D

Ama hızı, topu oyuna sokma kabiliyeti, son müdahalelerde çevikliği ile kapatıyor bunları.

Hata yapmayan stoperin bu ligde işi olmaz zaten. Hata yapsın stoper ama ortalama 5 maçta 1 tane yapsın. Her maç yaparsa olmaz. Edgar da çam devirdi ama genel performansta çok faydalı işler yaptı.

Arda'
23.12.2021, 18:24
orgini stoper olmayıp stoper oynayabilecek sağ ayaklı ve tecrübeli kim olabilir diye kadroya baktım,

peres dikkatimi çekti,hızlı tecrübeli,edgar gibi topla dripling olan bir oyuncu,bu durumda sağbek dorukhan olabilir,

uğurcan

malum avcı genelde tercihini tecrübeden yana kullanıyor,yani stoperde denswil ve peres gayet tecrübeli oyuncular,

bu arada peres in 1.78 lik boyu hava toplarında sıkıntı yaratır mı? yaratmaz,dorukhan 1,80 trondsen 1,83 boyunda,yani bekler kısa değil,

Peres’in savunması sağ bekte bile sırıtırken adamı stoper yapmışsın ilginç :D

chener
23.12.2021, 18:31
Bu macta mecburen berat siopis oynar gibime geliyor. Defansa yardım için hücum gücümüzden feragat ederiz. Çok ama çok büyük şansızlık yaşiyoruz.

ilelebeTS
23.12.2021, 18:42
Bu macta mecburen berat siopis oynar gibime geliyor. Defansa yardım için hücum gücümüzden feragat ederiz. Çok ama çok büyük şansızlık yaşiyoruz.
Hocanın bir daha bu ikiliyi ilk 11'de beraber kullanacağını sanmıyorum. Denedik beraber olmuyor bu ikili, çok kısırlaşıyor takım. Ancak skoru korumak için oynarlar.

deepmavi
23.12.2021, 18:51
Bu maç Taraftarın maçı Kendi Evimiz, Kendi Kalemizde, Kendi Sahamızda bu başakşehiri İnşAllah rahat mağlup edeceğiz.Abdullah Hoca Ve Futbolcular Kazandığımz Süper Kupa maçında futbolun yüzde 80'nini oynasa rahat kazanırız.Haydi bu maç çok önemli Abdullah Hoca ve Futbolcularımız ne yapıp edip bu maçı kazanın ondan sonra Krallar gibi dinlenin ve en iyi tatili yapın.Haydi Size Güveniyoruz...

jairzinho
23.12.2021, 19:00
ahmetcan felan hikaye hiç iyi bir oyuncu degil mecbur huseyin türkmen oynayacak iyi bir stoper degil ama mevcutlar arasında en iyisi.

ahmetcanın seviyesi hakkında yorum yapmak erken , ama türkmen in seviyesini biliyoruz,haliyle ahmetcanın seviyesinin türkmenin üzerinde olduğunu düşünüyorum,sol stoperde tabi,

Uğur Kalyoncu
23.12.2021, 19:03
Dorukhanin stoperde ne işi var Allah aşkına.

Hoca böyle gereksiz maceralara falan girmez.

Çıkacağımız kadro bu olur muhtemelen.

Uğurcan
Peres Hüseyin Denswill Trondsen
Berat Dorukhan
Ömür Hamsik Djaniny
Cornelius

trbzonsporlu
23.12.2021, 19:09
bu başakşehirle bir defa tam kadro oynayamayacaz galiba.
gecen seneki maçta sol bekimiz ve kalecimiz ilk 11 maçlarına çıkmıslardı. yine diger mevkilerde de bircok eksigimiz vardj.

bir takımın bu kadae sakat vermesi hayra alamet degil

her maç öncesi sakatlıktan kadrodan çıkarılan oyuncumuz oluyor yetmiyor maç icerisinde de oyuncularimiz sakatlanip oyundan cikiyor.

Sacit
23.12.2021, 19:17
Okaka'yı h.türkmen mi savunacak??

Bu nasıl bir talihsizliktir böyle??
iki stoperden biri sezonu kapatsın diğeri bu hafta yok!!

vay be

Sezon başında yedek stoper h.türkmen asla olmaz
mutlaka daha üstün bir stoper alın diye bağırdık

şimdi oturup izleyin!!!

Muhammed Ayaz
23.12.2021, 19:35
Organizasyonu olmayan tabiri caiz ise “saldım çayıra mevlam kayıra” tarzı bir hocamız olsaydı yaşanan sakatlıklar beni epey tedirgin ederdi lakin en azından birkaç maç için Abdullah hocanın yaşanan sıkıntılara pansuman yapabileceğini düşünüyorum.

Ancak devre arasında direk 11 oyuncusu bile demiyorum tartışmasız en az 4 tane net oyuncu almalıyız.

2 Stoper
1 Sol bek
1 Sağ Kanat Forvet.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ufuk
23.12.2021, 19:43
Peres-Hüseyin-Denswil-İsmail

Denswil sol stoperde sağlam gözüktü geçen maç. Hüseyin de derbide olsun oynadığı diğer maçlarda fena değildi. Sol bekte de kağnı istemediğim için İsmail'i yazdım. Nwakamenin yokluğunda çizgide temposuyla iş görür.

alperrr
23.12.2021, 19:55
evet gerçekten sakatlıklar büyük şanssızlık ama bu tip maçlar için bahane kabul etmiyorum..

sürekli dillendirilmesi taraftarıda değilim..
sahaya çıkan oyuncu cesur olmalı ve aslan gibi oynamalı..
rakip korksun ve hatta hakemde korkmalı yoksa..

hakemler başağa çok sempati ile bakıyor..

gs maçlarını izledim..gs vasat anadolu takımı başak çok daha iyiydi ama net kartlık hareketleride hakem tarafından sürekli es geçildi..
gs taraftarı ve oyuncular baskı yapmasa 1 tane sarı bile görmezdi başak..

amasya0561
23.12.2021, 20:10
Eksik olmak puan kaybetmek önemli değil ama bunun başaka karşı olması can sıkıcı.
Ne olursa olsun yenilmemek önemli bizim için yenersek harika olur tabi. Taraftarında emre felan işine girmeden sadece takımı desteklemesi lazım.

amasya0561
23.12.2021, 20:12
O halde orta saha deli gibi calisacak hücumcular dinlenmeyecek, stoperlerin isini hafifletecek. Hatay maci ilk yarisi gibi.

Aynen öyle olacak inşallah.

batugol
23.12.2021, 20:14
her işte bir hayır vardır
belki de hüseyin ve ahmetcan bu sayede fırsat bulup bizim acimizdan kazanım olacak

My
23.12.2021, 20:20
İnanılır gibi değil. İki futbolcumuz da bağ kopardı. Cervinyo neyse de Ie'nın yerini çok zor doldururuz. Acayip üzüldüm Ie'ye.

ilelebeTS
23.12.2021, 20:33
Kim oynarsa oynasın, bu maçı bir şekilde almak lazım. Şampiyonluk maçı gibi düşünelim. O istekle oynayalım. Bunlara da darbeyi vurunca o iş biter zaten.

MA291
23.12.2021, 20:38
Oyunumuzu etkeleyecek bir eksiklik görmüyorum. Tabiki Edgar olsaydi iyidi ama Hüseyin cikar savasir. Hücüm hattimiz halleder bir sekilde.
Daha önce gs macimiydi Tam hatirlamiyorum oyunu Hüseyinin kurmasi icin pres yapiyodular. Baya sıkıntı yasamistik oyun kurarken. Ayni taktigi Basaksehirde yapar. Buna hazirlikli olunmali.

DURAS
23.12.2021, 20:53
vurur geçeriz. başak’ın oyunu bize ters gelmez. rahat bir galibiyet bekliyorum

yorumsuz6117
23.12.2021, 20:56
Bu takıma stoper hep lazımdı, 2 iyi stoperimiz vardı evet ama yedekleri vasat..

Yusuf BALCI
23.12.2021, 21:06

Denswil sol stoperde sağlam gözüktü geçen maç. Hüseyin de derbide olsun oynadığı diğer maçlarda fena değildi. Sol bekte de kağnı istemediğim için İsmail'i yazdım. Nwakamenin yokluğunda çizgide temposuyla iş görür.

Visca ismaili maymuna çevirir.

ozzy!
23.12.2021, 21:07

tempo ve ismail??

ozzy!
23.12.2021, 21:09
ahmetcanın seviyesi hakkında yorum yapmak erken , ama türkmen in seviyesini biliyoruz,haliyle ahmetcanın seviyesinin türkmenin üzerinde olduğunu düşünüyorum,sol stoperde tabi,
Ahmetcan sol stoper düzenli oynasın herkes bu adamı konuşur. O kadar iddialiyım.

Ufuk
23.12.2021, 21:22
tempo ve ismail??Evet Trondsenin yanında Danny Roses gibi geliyor bana. Gerekirse alttan Arif oynasın ama Trondseni izlemeyelim.

gurur6134
23.12.2021, 21:36
Hersey iyi giderken dogru duzgun pozisyon bile yokken edgar bag kopariyor bu is hayra alamet degil kader aglarini ormeye baslamaz insallah..1 puan iyi olur bu sartlarda bu mac ozelinde

kayseriliyiz
23.12.2021, 21:41
enaramo olabilir. diğerini hatırlıyorum fil dişili bi hayvandı. kastan koşamazdı.
futbolculukla alakası yoktu amaDjehoua azman bir arkadaştı

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk

Oğuzhan Fidan
23.12.2021, 21:54
Yapılmayan yapılamayan transferler şampiyonluğu alır götürür. Şampiyon olacak yönetim işte tamda burada devreye girmelidir. Bu şampiyonluk kulübün makus kaderini değiştirecek

Oğuzhan Fidan
23.12.2021, 21:55
Visca ve Yusuf yazıcı alınmalı.

Devrim Arslan
23.12.2021, 22:15
Herkes 3-5 oyuncu aliyor yahu hem devre arası hem kaliteli oyuncu almak zor. Bütçe açık veriyor. Para yok para.Gelde nazara inanma hersey yolunda giderken

İ. SARAL
23.12.2021, 22:22
Lille'nin mal hocası Yusuf'u oynatmıyor. Onun yerinde olsam Fransa'da veya başka bir Avrupa liginde devam ederim. Bize döneceğini düşünmüyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Akyüz
23.12.2021, 22:32

uğurcan

Cayırzinyo bi dur Allah’ını seversen zaten ortalık karışık..

Yiğit SARI
23.12.2021, 22:36
Hüseyin ve Denswil oynayacak işte stoper

jairzinho
23.12.2021, 22:38
başakşehiri yendiğin anda transferde fazla riske girmeye gerek kalmaz,

ligin ikinci yarısına sıfır panik ile girilir

türkmenle bu işin olmayacağı kesin,ama puan farkı olduğu için godoman bir sağ stoper yerine yerli geleceği olan genç bir stoper alınabilir

ismaili yollayıp yerli bir solbek te alınabilir

hücum hattı gayet iyi ve çok alternatifli durumda,kouassi de geldi

kouassi,vakayeme,cornelius,canini,ömür,koita, 3 mevkiye 6 oyuncu,yeterli

AYYILDIZ
23.12.2021, 23:01
Bu işten bizi çıkaracaksa Bakasetas çıkaracak. Hala bize böyle bir maç borcu var.

Varlıbaş61
23.12.2021, 23:32
Marek Hamsik’in sakatlanacağı ve 3-0 kaybedeceğimiz maç olarak kayıtlara geçecek maçtır. !

HasanTezel
23.12.2021, 23:45
Cayırzinyo bi dur Allah’ını seversen zaten ortalık karışık..

Jarsinho şapkadan tavşanı çıkarmış:)

Bence Başak, kanat forvetleri şu an en diri takımlardan-uç santrafor da ilk 3 e girer, böyle götürüyor.

Stoper değil ana konu kanatlar, visça 10 yıldır ters kanatta varyete yapmış biri, sağda Peres önünde dorukhan olsun, solda trondsen önünde siopis olsun, yani defans yönü güçlü 2 ortasahayla başlayalım

LİGİN KRALI

Peres Ht4 Denswil Trondsen
Dorukhan Berat Hamsik Siopis
Cornelius Djaniny

veya

LİGİN KRALI

Peres Ht4 Denswil Trondsen
Dorukhan Berat Hamsik Djaniny

Bakasetas

Cornelius

Ama Cornelius ve Djaniny Troındsene defansif katkı verecek tüm maç

Fatih K.
24.12.2021, 00:03
Stoperde kim oynar bilmiyorum ama Hugo hariç diğer stoperlerimizi Okaka sırtında taşıyacak muhtemelen. Hugo da olmadığı için sıkıntı büyük. Diğer maçların aksine bu maç topu olabildiğince ceza sahasına sokmamamız lazım. Top gelmeden rakibi bozacak oyun oynamamız lazım yoksa büyük sıkıntı yaşarız.

emre6117
24.12.2021, 00:12
Marek Hamsik’in sakatlanacağı ve 3-0 kaybedeceğimiz maç olarak kayıtlara geçecek maçtır. !
Bu maci traftar ve A.avci alacak. Basaksehirden alinacak bir intikam.var. futbolcular da bu bilincle cikacaklardir.
Ben ozellikle cok atesli bir traftar bekliyorum.

emre6117
24.12.2021, 00:15
Stoperde kim oynar bilmiyorum ama Hugo hariç diğer stoperlerimizi Okaka sırtında taşıyacak muhtemelen. Hugo da olmadığı için sıkıntı büyük. Diğer maçların aksine bu maç topu olabildiğince ceza sahasına sokmamamız lazım. Top gelmeden rakibi bozacak oyun oynamamız lazım yoksa büyük sıkıntı yaşarız.

17 yasinda kaleci oynattigimiz macta basak kaleye neredyse top getirememisti. Sadece macin sonlarinda kaanin bir kurtarisi vardi.
A.avci en uygun taktikle eski takimini mat edecektir.
Yeterki taraftar takima 90 dakika destek versin, hakeme ve rakibe baski kursun.

objek
24.12.2021, 00:25
17 yasinda kaleci oynattigimiz macta basak kaleye neredyse top getirememisti. Sadece macin sonlarinda kaanin bir kurtarisi vardi.

Basaksehir sampiyon olduktan sonra zaten zar zor kumede kalmisti bu sezonda kotu basladi emre geldikten sonra duzeldiler bu macta o basaksehir olmayacaktir yinede kazanmaya yakin taraf taraftarinda katkilariyla bizim takim olacaktir

jairzinho
24.12.2021, 00:29
bu tarihi maçta taraftar çok önemli,umarım gene arabesk şarkılar ve samanyolu şarkıları dinlemeyiz,

pozisyonlara tepki,top rakipte iken ıslıklama,hakemi verdiği kararlarda baskı altına alma,özetle taraftar arabesk (takımı uyutuyor adeta bu şarkılar) şarkı söylemeyi bırakıp maçın içinde olmalı her saniye aga,atmosfer yaratmalı,cehennem yaratacaksın hocam bu tarz kritik maçlarda,

http://arsiv.mackolik.com/Mac/3088525/Galatasaray-Medipol-Basaksehir

misal gs başakşehir maçını hatırlayan hatırlar,şampiyonluk maçı ve gs geriye düştü,cehennem yarattılar aga,bu maçta önemli çünkü görünen tek rakibini yani başakşehiri yenersen farkı 16 ya çıkarıp olayı bitiriyorsun

bu arada bu tür maçları türkmenle falan oynamam,tecrübeli oyuncular bu tür maçları ve atmosferi kaldırır

peres denswil halen düşündüğüm iki tecrübeli stoper ikilisi şu anda,bu arada topla oynuyoruz,paslaşıyoruz,peres bu bakımdan da önemli,ayağı gayet iyi,muhtemelen top yüzde 60 bizde olacak,haliyle savunmacılıktan çok oyunu oynamayı önceleyeceksin,türkmenle ne oynayacaksın,rakip baskı yaptığında direkt uzun atar,top kaptırma riski yüksek,ayağı kayar,

peres demişken şunuda hatırlatmak lazım,genelde bek oyuncularının savunma hisleri iyidir,hücum oyuncusunu savunmaya koyarsan sıkıntı olur,ama bek oyuncusu zaten mental olarak yarı yarıya savunma oyuncusudur,haliyle stoperde ben nasıl stoperlik yaparım diye düşünmez bir bek,zaten misal 3 lü savunmalarda avrupada 1 oyuncu bekten bozma stopere dönüşüyor,azpilicueta çelside böyle,

Girebi
24.12.2021, 00:33

O maçta TD olarak Aykut Kocaman vardı, rezil bir futbol oynatıyordu. Antalyaspor ile oynadığı bir maçta toplamda 0,07 gol beklentisi (xG) meydana getirerek kırılması zor bir rekora imza atmış ve dış basında yer bulmuştu :D
Şimdilerde Başak'ın oyun anlayışı çok farklı. Kesinlikle o maçla karşılaştırmamamız gerekir. Biletlerin neredeyse tükendiği bir maçta, Hatay maçındaki gibi baskılı bir oyun oynamalıyız. Orta saha üçlümüz Berat-Dorukhan-Hamsik olmalı, sağ kanatta da Ömür yerine Bakasetas'ı izleyebiliriz. Baka'nın kariyerinde 47 sağ kanat maçı var, hatta milli takımda da genellikle sağ kanatta oynuyor. Ömür gibi orada karadeliğe düşüp yok olmaz gibi... Bu maçtaki en büyük soru işareti defans olacak. Trondsen-Hüseyin ikilisinin Beşiktaş maçında yedirdiği golü düşününce bile aklıma Visca'lı, Okaka'lı ataklar geliyor, fena oluyorum...

ersn.alparslan
24.12.2021, 01:17
Huseyinde ahmetcanda son oynadiklari maclarda bence gayet iyiydiler.
Hataysa edgarda hugoda defalarca yapti. 40 bin kisi onunde bu cocuklara cesaret veremeyeceksek koy takimina karsi oynatamayacaksak kadroda durmalarinin hayatlarini bosa gecirmelerinin bir anlami yok.
Takim halinde hucum takim halinde defans yaparsan hic bir oyuncunun eksikligi hissedilmez.
Ama bugune kadar oldugu gibi ortasaha ve hucumcular ilerde kalirsa savunma gorevi sadece defansa duserse o zaman sikinti.

objek
24.12.2021, 01:23
bu tarihi maçta taraftar çok önemli,umarım gene arabesk şarkılar ve samanyolu şarkıları dinlemeyiz,

pozisyonlara tepki,top rakipte iken ıslıklama,hakemi verdiği kararlarda baskı altına alma,özetle taraftar arabesk (takımı uyutuyor adeta bu şarkılar) şarkı söylemeyi bırakıp maçın içinde olmalı her saniye aga,atmosfer yaratmalı,cehennem yaratacaksın hocam bu tarz kritik maçlarda,

http://arsiv.mackolik.com/Mac/3088525/Galatasaray-Medipol-Basaksehir

misal gs başakşehir maçını hatırlayan hatırlar,şampiyonluk maçı ve gs geriye düştü,cehennem yarattılar aga,bu maçta önemli çünkü görünen tek rakibini yani başakşehiri yenersen farkı 16 ya çıkarıp olayı bitiriyorsun

bu arada bu tür maçları türkmenle falan oynamam,tecrübeli oyuncular bu tür maçları ve atmosferi kaldırır

peres denswil halen düşündüğüm iki tecrübeli stoper ikilisi şu anda,bu arada topla oynuyoruz,paslaşıyoruz,peres bu bakımdan da önemli,ayağı gayet iyi,muhtemelen top yüzde 60 bizde olacak,haliyle savunmacılıktan çok oyunu oynamayı önceleyeceksin,türkmenle ne oynayacaksın,rakip baskı yaptığında direkt uzun atar,top kaptırma riski yüksek,ayağı kayar,

peres demişken şunuda hatırlatmak lazım,genelde bek oyuncularının savunma hisleri iyidir,hücum oyuncusunu savunmaya koyarsan sıkıntı olur,ama bek oyuncusu zaten mental olarak yarı yarıya savunma oyuncusudur,haliyle stoperde ben nasıl stoperlik yaparım diye düşünmez bir bek,zaten misal 3 lü savunmalarda avrupada 1 oyuncu bekten bozma stopere dönüşüyor,azpilicueta çelside böyle,

Bu macta iki yeni stoperin kim olursa olsun ilk basta rakip tarafindan sok presle baski yiyecegini dusunuyorum eger o baskiyi kirip orta sahayla pas baglantisini kurabilirsek iyi olur olmazsa artik topu corneluse sisirip topu uzakta tutmamiz lazim dusen toplarda dikkatli olursak neden olmasin

memozcan
24.12.2021, 02:33
2. yarıya hüseyin türkmenle başlarsak 8 puan da kapanır 18 puan da!!!!

Kemal Duru
24.12.2021, 03:01
Bu takımın şampiyon olacağı kesin arkadaşlar. Bunu sezon başından beri söylüyorum, bu takıma ve Ahmet Ağaoğlu başkanımıza her zaman inandım, güvendim. Bu yüzden burada ne laflar da yedim ama bildiğimden asla dönmedim. Şampiyon olacağımızdan zerre şüphem yok. Ama hem puan farkı rekoru kırmak için hem de gelecek seneye hazırlık olarak transfer işinin üzerine düşmeliyiz. Visca, Doğu Avrupalı bir stoper ve hesaplı bir sol bek bize rekor kırdırır. Uygun maliyetle olursa Yusuf Yazıcı da gelebilir, kulübede çeşit olur. Bu konuda Başkanımız ve teknik direktörümüze güvenim sonsuz.

Bu maça gelince, en az üçlük yaparız bunları. Görülecek bir hesap var ve görme zamanı geldi. Net.

AyhanPe
24.12.2021, 03:40
Bu takımın şampiyon olacağı kesin arkadaşlar. Bunu sezon başından beri söylüyorum, bu takıma ve Ahmet Ağaoğlu başkanımıza her zaman inandım, güvendim. Bu yüzden burada ne laflar da yedim ama bildiğimden asla dönmedim. Şampiyon olacağımızdan zerre şüphem yok. Ama hem puan farkı rekoru kırmak için hem de gelecek seneye hazırlık olarak transfer işinin üzerine düşmeliyiz. Visca, Doğu Avrupalı bir stoper ve hesaplı bir sol bek bize rekor kırdırır. Uygun maliyetle olursa Yusuf Yazıcı da gelebilir, kulübede çeşit olur. Bu konuda Başkanımız ve teknik direktörümüze güvenim sonsuz.

Bu maça gelince, en az üçlük yaparız bunları. Görülecek bir hesap var ve görme zamanı geldi. Net.

Ben sahidim. Eksik olma Kemal..:D :D :D Hep destek, tam destek, daima destek

Trabzonspor taraftarı: Mantıklı transferler yapmak lazım.

Ahmet kişisi: Mantıklı transfer ney lan? Şey mi dostum, yine yangınlar yine ben.

Buna 128 milyar dolarlık transfer bütçesi ver, onunla bile bu takımı şampiyon yapamaz. Net.

İçeriden aldığım bilgi, bugün itibariyle karşısındaki grup netleşmeye başladı. Grubun başında eski bir yöneticimiz var, çok değerli bir isim.

Bakalım giden Parmak mı olacak, sen mi olacaksın. Hodri meydan.

En büyük destek cümleleri :D :D :D Uzar gider böyle bir sürü var..Bununla noktalayalim..

Tam dediğin gibi biri yakında çıkıyor hemşehrim. Gözün aydın.

Ahmet efendiye şimdiden good bye diyebiliriz. Avcı'sını da alsın giderken.

Enes Başkaya60
24.12.2021, 04:13

En büyük destek cümleleri :D :D :D Uzar gider böyle bir sürü var..Bununla noktalayalim..

Ayhan Abi sen ne yaptın ya...

Bu kadar ifşa felan....

AlperenAltun
24.12.2021, 06:57
İsmail yazan arkadaşlar görüyorum. Yapmayın etmeyin. Trondsen kötü de oynasa ismailden iyidir

SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HOPA'LI TS'Lİ
24.12.2021, 08:02
Duyum ve kaynaklarıma göre Edin Visca bitti. Hayırlı ve uğurlu olsun.

Edgar'ın sözleşmesini donduracaklar.

Nokta atışı bir sol bek
Nokta atışı en az 1 stoper alınacak.

HOPA'LI TS'Lİ
24.12.2021, 08:03
Pazartesi akşamı en yakın rakibimiz olan Konya'ya çift haneli puan farkı takarak devre arasına gireceğiz.

Salı günkü Bolu maçı dahil kupada tüm maçlarda gençler oynasın.

ahamitokutan
24.12.2021, 08:36
bence sol bekte Denswil, tandemde Hüseyin ve Ahmetcan oynamalı. Ahmetcan genç fakat fiziği yerinde Okaka ile başa çıkabilir. Hüseyin ile beraber idare edebilirler. solda da Denswill Visca ile başa çıkabilir. İsmail diyenler oluyor aman diyim :).
Önemli olan orta alan kurgusu. orda da Dorukhan'ın yanında ya Siopis ya Berat. Berat ın son maçlardaki rezil hallerini düşününce tercihim Siopis olur. öndeki 3 lü Hamsik Bakasetas Djaniny ilerde Cornelius.
Ömür Koita Berat sonradan girecekler. Saçma goller yemezsek bir şekilde maçı koparacağımızı düşünüyorum.

Uğurcan - Peres - Hüseyin - Ahmetcan - Denswil - Siopis - Dorukhan - Djaniny - Bakasetas - Hamsik - Cornelius

Doğukan Uçan
24.12.2021, 09:51
Kaç senedir bunları trabzon'da yenemiyoruz. Şu ligde 2-3 takım var bize çok ters geliyor.
Bu maçın en önemli yönü kazanırsak rakipler devre arası transfere yatırım yapmaz iyi kötü ligi bitirmeye çalışırlar.
Öyle bir maç ki tek başakşehir değil diğer 3 istanbul takımının da ligin ikinci yarısını gazozuna oynaması anlamına geliyor.

iyattara
24.12.2021, 09:51
Savunma yapımızın kişilere bağlı olmadığı takım halinde savunma yapabildiğimizi gösterdiğimiz bir maç olacak sanırım. Kalede Kaan varken top ona gelmesin diye inanılmaz özverili oynamıştık o maçta savunma hattında. Bu maçta da olmayanların eksikliklerini hissettirmeden takım taraftarını da arkasına alarak gerekeni yapacaktır. Olmazsa da canımız sağ olsun. Devre arasının gelmesi en çok bize yarayacak sanırım.

Özkan Şentürk
24.12.2021, 09:55
Visca alındıysa bize karşı oynatmazlar. Yarın anlarız durumunu.

Devrim Arslan
24.12.2021, 09:56
Su 3 atariz 5 atariz diyenler acip baksin son 5 macta icerde hic galibiyetimiz yok ayaklar yere bassin

violentia
24.12.2021, 10:37
yüzyılın ifşası :D

Murat Keçeci
24.12.2021, 10:39
Öncelikle Edgara geçmiş olsun diliyorum.Yarım sezonda iki ciddi sakat vermek bizim adımıza büyük şanssızlık olsa da her zaman iyi şeylere odaklanmalı ve hayırlısını dilemeye devam etmeliyiz.

Görünüşe göre stoper hattı hüseyin-denswill olacak gibi ben onlara güveniyorum.Bir futbolcu iyi motive olursa başaramayacağı hiçbirşey olamaz.Biz zaten birbiriyle iyi yardimlaşan bir takımız herkes hem kendi yerine hem arkadaşı yerine oynuyor.Bu mücadeleyi gösterdiğimizde ve taraftarimizda yanimizda olursa yine kazanmaya yakın olan tarafız.

Maç saatine kadar özellikle Egemen hocaya büyük iş düşüyor.Eski stoper olarak Hüseyin ve Denswille daha çok zaman geçirmeli.

Hatay maçındaki gibi dinamik,ikili mücadelelerde güçlü,topu zor kaybeden ve kaybettiği topu kazanmak icin rakibi ısıran bir görüntü vermeliyiz.Bunun içinde bazı oyunculardan ekstra işler bekliyorum.Bu maçı alıp Edgara armağan etmeliyiz.

6Şafak Aydın1
24.12.2021, 10:58
Yere basmanin vakti degil, 5 atariz. Hatay ilk yari 4-5 olmuyormuydu.

Emirhan Uludüz
24.12.2021, 11:01
Edgar'ın sakatlığının olumlu tek tarafı, bu sene stopere yapacağımız transferin önümüzdeki sene için stoper rotasyonunu yeterli düzeye getirecek olmasıdır. Ayrıca Edgar'ın olası transferi bu nedenle yatar ve bu sene opsiyon 1 yıllığı kullanırız, önümüzdeki sene ise sözleşme yenileriz. Koita'nın umut vadetmesi forvet transferinden kurtarmışken stoper takviyesi yapma zorunluluğumuzu büyük maddi külfet gibi görmemeliyiz. Ki ayrıca takımı yakından takip eden güvendiğim yorumcular Hüseyin'in çok çalışıp kendini çok geliştirdiğinden bahsediyor. Eğer Hüseyin sırıtmadan oynayabilirse bu da bizim için büyük kazanç olur. Tam bu takımın rotasyonunda yer alır, zaman zaman sırıtmadan forma giyer dediğimiz yerli futbolcular öyle saçma hatalar yapıyorlar ki başımıza bela oluyorlar. Özellikle dikkatimi çeken şu, eğer rotasyon nedeniyle oynuyorlarsa güzel maç çıkarıyorlar fakat zorunluluktan oynuyorlarsa baskıyı kaldıramayıp hata yapıyorlar. Abdullah Avcı bile şu baskı işini bir türlü çözemedi. Bu futbolcular bizim geleceğimiz. Abdülkadir ve Yusuf gibiler değil, Serkan ve Hüseyin gibiler. Çünkü yerli veya yabancı rotasyon için aldığımız oyunculara ödediğimiz maaşlar maaş yükünü çok artırıyor. Ancak kendi içimizden çıkan futbolculara uzun süreler düşük ücretler ödüyoruz. Yıllardır kadro maliyetinin düşük olmasının sebebi bu. Ünal Karamanlı ilk dönemde Onur ve Burak vs. gönderildiğinde kadro maliyetimiz 16-18 milyon euro aralıklarındaydı. Bu aralıklarla şampiyonluk yarışında kalabilmemiz ise as kadroda kendine yer bulan Uğurcan, Yusuf, Abdülkadir ve Parmak gibi oyuncuların aldıkları ücretlere göre yüksek fayda vermeleriydi. Bu nedenle Trabzonlu futbolculardan yıldız olmalarını değil, baskı altında kalmadan en kötü ihtimalle rotasyona girebilecekleri kadar performans verebilmelerini istemeliyiz. Zaten potansiyeli yüksek olan bir şekilde kendini buluyor.

Emirhan Uludüz
24.12.2021, 11:02
Öncelikle Edgara geçmiş olsun diliyorum.Yarım sezonda iki ciddi sakat vermek bizim adımıza büyük şanssızlık olsa da her zaman iyi şeylere odaklanmalı ve hayırlısını dilemeye devam etmeliyiz.

Görünüşe göre stoper hattı hüseyin-denswill olacak gibi ben onlara güveniyorum.Bir futbolcu iyi motive olursa başaramayacağı hiçbirşey olamaz.Biz zaten birbiriyle iyi yardimlaşan bir takımız herkes hem kendi yerine hem arkadaşı yerine oynuyor.Bu mücadeleyi gösterdiğimizde ve taraftarimizda yanimizda olursa yine kazanmaya yakın olan tarafız.

Maç saatine kadar özellikle Egemen hocaya büyük iş düşüyor.Eski stoper olarak Hüseyin ve Denswille daha çok zaman geçirmeli.

Hatay maçındaki gibi dinamik,ikili mücadelelerde güçlü,topu zor kaybeden ve kaybettiği topu kazanmak icin rakibi ısıran bir görüntü vermeliyiz.Bunun içinde bazı oyunculardan ekstra işler bekliyorum.Bu maçı alıp Edgara armağan etmeliyiz.

Katılıyorum, Kağan'ın kaleye geçtiği Başakşehir maçında kaleye şut çektirmedi stoperlerimiz. Motivasyon en önemlisi.

UĞUR DURTAŞ
24.12.2021, 11:16
açık ara önde olmamıza rağmen,3 hafta önce fb öne çıkartılmıştı
çoğu kesim bir kısmıda bizden olanlarda bir kaygı oluşmuştu
ben o zamanda aynı şeyleri savundum ve yazdım
algı yaptılar ve başarılıda oldular gibi!!
ne oldu balon oldular en son 9 kişi kalmış rakiplerini 60 dakika boyunca gol atamadılar..

şimdi başakşehirin son haftalarda ki çıkışı
artı edgarın sezonu kapatması hugonun 2 hafta olmamasından dolayı
bir karamsarlık çökmüş bazı taraftarlarımızın üzerine

arkadaşlar aramızdaki puan farkı 13(onüç)

evimizdeyiz,stadmız tıklım tıklım olacak.

edgar ve hugo suz çıkıyoruz sahaya

eksik veya 9 kişiyle çıkmıyoruz

şişirilmiş bir b.şehir takımı var.

temenni değil göreceksiniz hüseyin ve denswil güzel bir maç çıkaracaklar

yardımlaşma üst düzey olacak,hatay maçının ilk yarısı gibi bir oyun bekliyorum.

her attığımız gollerden sonra edgarın formasını gösterecekler

not düşün net bir skorla ayrılacağız sahadan.

AYYILDIZ
24.12.2021, 11:40
Galip gelirsek mesajımı alıntılayan forumdan ilk 2 arkadaşa forma hediye edeceğim.

Adem Erdoğan
24.12.2021, 11:42
galip gelirsek mesajımı alıntılayan forumdan ilk 2 arkadaşa forma hediye edeceğim.

1 :d

Harun CAN
24.12.2021, 11:43
Galip gelirsek mesajımı alıntılayan forumdan ilk 2 arkadaşa forma hediye edeceğim.

Güzel olur 1 taşla 2 kuş, hem galibiyet sevinci hem forma :)

İnşallah yenelim de.

emre6117
24.12.2021, 11:48

Nokta atışı bir sol bek

Kesin mi bu sefer.
Basaki yenersek, fb de girmez artik bu ise. Basakin da sampiyonluk sansi kalmaz.
Insallah olmaz ama olasi basak galibiyeti ile viscayi basaktan almak cok zorlasir.
Bakalim macta visca nasil oynayacak. Gol veya asist yaparsa, bize gelis isi dedikodudan ibaretmis derim ben.

emre6117
24.12.2021, 11:54
Pazartesi akşamı en yakın rakibimiz olan Konya'ya çift haneli puan farkı takarak devre arasına gireceğiz.

Salı günkü Bolu maçı dahil kupada tüm maçlarda gençler oynasın.

Bu en kritik ve gozden kacmamasi gereken gercek.
Bu konuda gerekirse Abdullah hoca ve yonetime baski yapulmali. Sampiyonluk garantilenmeden hicbir kupa macinda as veya yedek herhangi bir oyuncu yer almamalidir.
Zaten sakatimiz cok, gazoz kupasi icin bir riske daha gerek yok beyler.

DURAS
24.12.2021, 11:59

Nokta atışı bir sol bek
Kaynaklar güvenilir mi yaşdaş:) daha önce bu kaynakları test ettin mi :)

Mehmet Fatih Yavuz
24.12.2021, 12:11
Batı tribünü biletleri dışında tükenmiş sayılır. 150 tane kale arkası bileti var.

Tıka basa tribün önünde oynanacak maç.

https://twitter.com/tribundoldumu/status/1474303865063460920

Enaldo61
24.12.2021, 12:16
Visca visca dediniz bu maç skor yaparsa üzülürüz...

Hakemi bilmişti bir arkadaş Halil Umut Meler.

abdllh.29
24.12.2021, 12:20
çok çok agresif tribünle eksikleri hissetmeden yeneriz. agresiflik şart nomalden fazla olması gerekiyor.

ffırtına
24.12.2021, 12:22
Batı tribünü biletleri dışında tükenmiş sayılır. 150 tane kale arkası bileti var.

Tıka basa tribün önünde oynanacak maç.

https://twitter.com/tribundoldumu/status/1474303865063460920

Helal olsun bu sezon ilk galiba kapalı gişe.. Bundan sonra hep böyle olmalı..

nuri45
24.12.2021, 12:22
Misafir F Tribün 1 adet bileti ögrenci bir kardesimize transfer etmek istiyorum. Buradan yada Twitterden bana ulasabilir. nurettin0061

Enaldo61
24.12.2021, 12:23
Benim merak ettiğim emreye nasıl bir muamele olacak tribünden umarım gerilmeyiz fazla, karşı taraf bizi germeye çalışacaktır diye düşünüyorum.

HOPA'LI TS'Lİ
24.12.2021, 12:24
Bu maç şampiyonluğun yolunu açacak.
Bu maçı 40.461 TS sevdalısı alacak.

abcabca
24.12.2021, 12:27
maça taraftar desteği ile böyle başlayabiliriz :) colman ve şok presleri ey gidi günler

https://www.youtube.com/watch?v=2pd0Nz82XCU

Yiğit SARI
24.12.2021, 12:35
Ligin 19. haftasında görev alacak hakemler şöyle:

25 ARALIK CUMARTESİ
13:30 Kasımpaşa - Altay (Tugay Kaan Numanoğlu)
16:00 GZT Giresunspor - Atakaş Hatayspor (Volkan Bayarslan)
16:00 Galatasaray - Fraport TAV Antalyaspor (Ali Şansaln)
19:00 Trabzonspor - Medipol Başakşehir (Halil Umut Meler)

26 ARALIK PAZAR
13:30 Çaykur Rizespor - Gaziantep FK (Cüneyt Çakır)
16:00 Aytemiz Alanyaspor - Vavacars Fatih Karagümrük (Alper Ulusoy)
16:00 Göztepe - Adana Demirspor (Atilla Karaoğlan)
19:00 Fenerbahçe - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor (Yaşar Kemal Uğurlu)

27 ARALIK PAZARTESİ
20:00 Yukatel Kayserispor - Demir Grup Sivasspor (Ümit Öztürk)
20:00 İttifak Holding Konyaspor - Beşiktaş (Mete Kalkavan)

UĞUR DURTAŞ
24.12.2021, 12:38
Maçın hakemi büyük ihtimal halil umut meler olacak gibi,
az bir ihtimal atilla karaoğlan diyorum.
**
(H) HALİL UMUT MELER (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=21156)
(Y) MUSTAFA EMRE EYİSOY (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19344)
(Y) İBRAHİM BOZBEY (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20725)
(D) KUTLUHAN BİLGİÇ (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20259)

Devrim Arslan
24.12.2021, 12:48
Bizim değil onların 3 puana ihtiyaci var sakin sakin oynayip 1-0 ya da 0-0 fena değil. Biz kaybetsek bile 10 puan fark hala devam ediyor bu muhteşem bir fark

UĞUR DURTAŞ
24.12.2021, 12:48
Yarin akşam adam gibi maç yönetecektir.
inanıyorum.

**
aynı rakip aynı hakem

--
Dün akşam oynanan Başakşehir maçını adeta katlederek Bordo Mavili taraftarların tepkisini çeken hakem Halil Umut Meler, Trabzonsporlu bir taraftar tarafından şehirden ayrılmak üzere gittiği Trabzon Havalimanı’nda protesto edildi.

Trabzonspor’u sahada yönettiği başarısız performans ile lime lime eden Hakem Halil Umut Meler, taraftarın tepkisi ile karşılaştı. Şehirden ayrılmak üzere geldiği Trabzon Havalimanı’ndan güvenlik kontrolünden geçtiği sırada bir Trabzonspor taraftarı tarafından sözlü eleştiri ile karşı karşıya kalan Meler, herhangi bir cevap veremeyerek başını eğmekle yetindi.

HEP ÖYLE BAŞIN ÖNDE GİDERSİN

Taraftar Meler’e yönettiği sorular haklı sorulara cevap alamayınca ‘’Böyle kafan her yerde eğik gider gelirsin…’’ diyerek adeta haklı isyanın özetini yaptı. O sırada diyalog ile alakası olmayan üçüncü bir kişinin konuşma dahil olup Meler’i savunmaya çalışması üzerine kısa süreli gerilen ortam başka bir taraftarın araya girmesi ile yatıştırıldı. Taraftar, ‘’Biz size saygı gösteriyoruz saygı, saygı gösteriyoruz ama siz adamı zorla yendiriyorsunuz. Adam gibi yönetin tamam mı’’ dedi

Mehmet Fatih Yavuz
24.12.2021, 12:49
Edgar oyunu ilerde oynamamızı sağlayan önemli ayaklardan biriydi.
Sıkıntı olacak.
Edgar'ın savunma katkısını çözeriz de, savunmadan hücuma yaptığı katkıyı çözmemizin tek yolu var...

Peres oyun kurulumunda aktif rol almalı.

Enaldo61
24.12.2021, 13:03
Edgar oyunu ilerde oynamamızı sağlayan önemli ayaklardan biriydi.
Sıkıntı olacak.
Edgar'ın savunma katkısını çözeriz de, savunmadan hücuma yaptığı katkıyı çözmemizin tek yolu var...

Peres oyun kurulumunda aktif rol almalı.

Peres bu maçta kendine gelecek muhtemelen.

Onur Erçetin
24.12.2021, 13:32
Fm tabiriyle Edgarın artıları = Hız,hızlanma,çeviklik,teknik,top sürme,pas

Edgar demek oyunu önde oynarken arka tarafı garanti altına almak demek.Edgar demek pas yapabilmek demek,topla alan katedebilmek demektir.

Edgarın yerine ondan daha ağır ancak defansı daha iyi adamlar alırsanız takım dağılır çünkü bu takımın süpürücü özellikte teknik kapasitesi yüksek bir sağ stopere ihtiyacı var.

ilelebeTS
24.12.2021, 13:39
Bu maçı hoca ve taraftar alacak. Hoca taktiğiyle, taraftar desteğiyle. Futbolda taraftar etkisi çok büyüktür. Takımı diri tutar. 1 koşacak adam 2 koşar.

gs geçen akbili bayağı hırpaladı ama öndeki beceriksiz adamları yüzünden işi bitiremedi. Biz aynı fırsatları yakalarsak fişi çekeriz.

Harun-61
24.12.2021, 13:49
Takımın iki bel kemiği yok. Artı olarak Nwakeme de yok.

35 bin kişi bu 3 eksik oyuncuyu tamamlamalı.

Ha olur ya yenildik. Hiç sıkıntı yok. Dakikalar ca bu takımı maç akabinde alkışlamamız lazım !!

.

UĞUR DURTAŞ
24.12.2021, 14:29
Visca visca dediniz bu maç skor yaparsa üzülürüz...

Hakemi bilmişti bir arkadaş Halil Umut Meler.

**
Maçın hakemi küçük bir tüyo ve tahminim di.

buda kesin bilgi
maçı Ali Ferahbot anlatacak.

Süper Golcü
24.12.2021, 14:40

Uğurcan
Peres-Hüseyin-Denswill-Trondsen
Berat
Dorukhan-Hamsik
Baka
Koita-Cornelius

3-1 kazanıyoruz

emre6117
24.12.2021, 14:59
Takımın iki bel kemiği yok. Artı olarak Nwakeme de yok.

35 bin kişi bu 3 eksik oyuncuyu tamamlamalı.

Ha olur ya yenildik. Hiç sıkıntı yok. Dakikalar ca bu takımı maç akabinde alkışlamamız lazım !!

.
Yenilmek hicbir sey kaybettirmez ama yenmek yolu yarilamak, bir rakibi daha saf disi birakmak demek.
Yine de yenimiyorsan kendi evinde yenilmeyeceksin.
Ben bu mac taraftara ve Abdullah hocama cok guveniyorum.
Futbolcular da o istahi gosterecekler insallah. Sampiyon gibi oynayacaklardir.

hofsaale
24.12.2021, 15:04
berat ne önde var ne defansta..yedek baslamali...

peres----hüseyin-----denswill---trondsen
----------hamsik-------dorukhan----------
ömür-----------bakasetas---------djaniny
------------------cornelius------------------

skoru alip ikinci yari siopis sokulur oyuna....cornelius yoruluncada koita girer....

Muhammed Ayaz
24.12.2021, 15:14
Yenemiyorsak da yenilmeden bitirip devre arasına girmeliyiz.
Sonra çok acil eksiklerimizi tamamlamalıyız.

Abdülkadir Kılıç
24.12.2021, 15:19
Zor olacak. Ama hoca şuan heyecanla maça hazırlanıyor. Bugüne kadar kazanmak zaten kolaydı. Bugün evet zor. Ama imkansız bir durum söz konusu değil. Türkiye'nin en iyi hocasına, en iyi kalecisine, en iyi orta sahasına, en iyi on numarası ve en yetenekli gencine sahibiz. Biz daha avantajlıyız. Kimse endişeye kapılmasın, kazanacağız.

emre6117
24.12.2021, 15:30
Stat belki de ilk defa full cekecek. Sadece bati tribununde 1299 bilet kalmis. Onlar da yarin oglene kadar biter.
Muthis bir atmosfer bizi bekliyor.

Enaldo61
24.12.2021, 15:32
Takım full konsantre olursa ve olabildiğince az hata yaparsak maçı almamamız için bir sebep yok. Ekstra şanssızlıklar olmasın bu maçta. Tribün ateşli olsun gerisi gelir.

ilelebeTS
24.12.2021, 15:42
Ligin fişini çekebileceğimiz bir maç. İç saha, dolu tribünler. Fırsat altın tepside önümüzde. Vur pençeyi bitir işi.

Kadir Aydın
24.12.2021, 15:50
iki oyun kurabilen stoper yok. hüseyin'in bırakın oyun kurmasını defansını sağlam yapsa kafi. Denswil de oyun kurma anlamında zayif.

Tek çare Hamsik sürekli geriye gelip oyun kuracak.

kaçarava
24.12.2021, 15:59
iki oyun kurabilen stoper yok. hüseyin'in bırakın oyun kurmasını defansını sağlam yapsa kafi. Denswil de oyun kurma anlamında zayif.

Tek çare Hamsik sürekli geriye gelip oyun kuracak.

Denswil'in ayağı iyi, hatta çok iyi. Frikikten gol bile atabilir. Ama Edgar gibi top sürüp adam eksiltme, oyunu hızlandırma gibi özellikleri var mı pek emin değilim.

Mehmet BAŞ
24.12.2021, 15:59
Gervinho, Nwakaeme, Edgar, Hugo...
Baktığımız zaman gerçekten ciddi eksiklerimiz var. Doğal olarak canımız sıkılıyor.
Ancak Trabzonspor varsa her zaman umut var demektir. O nedenle kimse ümitsiz olmasın.
Tıka basa dolu tribünler önünde sahaya 11 tane yiğidimiz ile çıkıp bu maçı alacağız inş.

Savunmada muhtemelen Hüseyin & Denswill ikilisi ile çıkıp sol beke Trondsen'i atacağız.
Savunmada dirençli olmak için sağ bekte dikkatsiz Peres yerine Dorukhan tercihi daha sağlıklı olacaktır.
Göbekte Berat, Hamsik ve Bakasetas ile başlayıp sağ kenarda Ömür, solda Djaniny ile devam ederiz.
En uçta formda oyuncumuz Cornelius'u topla buluşturup gol veya goller arayacağız.

Bu maçta stoper ikilimiz muhtemelen sorun olacaktır ancak oyunu rakip yarı sahada oynarsak iş değişir!
Bu maçta Hamsik, Bakasetas ve Ömür'ün pas oyununa verecekleri katkı oyunun yönünü şekillendirecektir.
Bu maçta acele etmemizi gerektirecek bir şey yok. Hatta maç berabere bitse dahi bizim açımızdan sorun olmaz.
O nedenle oyunu tutup rakibin açıklarından faydalanmamız gerek. Umarım şans yanımızda olur.

ilelebeTS
24.12.2021, 16:06
Presle topu soldan Hasan Ali'ye kullandırtmamız lazım. Onu boş bıraksınlar. Dorukhan da Riberio'ya bastığı gibi Mahmut'a bassın, ilk yarı işi bitiririz.

Fatih K.
24.12.2021, 16:09
Şu koreografi işi neden bırakıldı? Stat full çekiyorken tam vaktiydi aslında. Bu sezona güzel bir hatıra bırakmak taraftarın borcudur bence.

HOPA'LI TS'Lİ
24.12.2021, 16:13
**

buda kesin bilgi

Ferahbot Şikebahçenin Gaziantep maçında skor 2-2 olduğunda o nasıl gooolll diye bağırmıştı hatırlayın. Şikebahçeli olduğunu anlamıştık.

Çok sevimsiz bir maç anlatışı var.

HOPA'LI TS'Lİ
24.12.2021, 16:15
Yenemiyorsak da yenilmeden bitirip devre arasına girmeliyiz.
Sonra çok acil eksiklerimizi tamamlamalıyız.

Akbil ile 13 puanlık farkı korumak da önemli
Yenersek önce Avcı'ya sonra taraftara yazarım bu maçı
Kaybedersek hakeme ve kritik eksiklere yazarım.
Beraberlik en kötü skor olmalı tabelada

Sacit
24.12.2021, 16:15
Bu maçı hoca ve taraftar alacak. Hoca taktiğiyle, taraftar desteğiyle. Futbolda taraftar etkisi çok büyüktür. Takımı diri tutar. 1 koşacak adam 2 koşar.

gs geçen akbili bayağı hırpaladı ama öndeki beceriksiz adamları yüzünden işi bitiremedi. Biz aynı fırsatları yakalarsak fişi çekeriz.

3 tane tezahürattan başka bilgisi olmayan, üretemeyen, maç içinde anında tepki veremeyen bir taraftar topluluğu ile nasıl yapılacak bilmiyorum!! bu konu da en dipteyiz!!

Aklı başında 4-5 lider işi bilen olsa tribün etkisi maçı alır

Gökhan Balcı
24.12.2021, 16:19
Maç boyu ıslık ve yuhlama. İhtiyacımız olan sadece bu kuru gürültüdür. Eksiklerimiz var hiç de önemsiz eksikler değiller ama iç saha avantaj ise böyle zamanlar için avantaj. Hiç yenilsek de on puan fark olacak denmesin. Kendi evinde neredeyse şampiyonluk maçına çıkıyorsun yenilsek de olur diyemeyiz dememeliyiz. Ama takım elbette her şartta alkışlanmalı. Şu ana kadar çok büyük iş yaptılar.

6Şafak Aydın1
24.12.2021, 16:21
Ferahbot Şikebahçenin Gaziantep maçında skor 2-2 olduğunda o nasıl gooolll diye bağırmıştı hatırlayın. Şikebahçeli olduğunu anlamıştık.

kimse yokmu anlatmasinda en kötü sesini kisariz

Gökhan Balcı
24.12.2021, 16:22

Ferahbot eski gstv spikeri diye duymuştum ben. Yani adam esasen galatasaraylı

Kadir Aydın
24.12.2021, 16:22
3 tane tezahürattan başka bilgisi olmayan, üretemeyen, maç içinde anında tepki veremeyen bir taraftar topluluğu ile nasıl yapılacak bilmiyorum!! bu konu da en dipteyiz!!

Aklı başında 4-5 lider işi bilen olsa tribün etkisi maçı alır

Bizim stad fulün fulü olsa da kuru gürültüden başka bir şey değil. Daha hiçbir maça etkisi olduğu görülmedi.

kayseriliyiz
24.12.2021, 16:30

Ayhan totem işlerini bırakıp, ifşa işlerine girdin heral [emoji23]

Yunus Emre SEYHAN
24.12.2021, 16:36
Nwaekeme,Gervinho,Edgar,Hugo .

Sene başında ki planlamaya göre 4 eksikle maça çıkıyoruz.

Lig şampiyonluğunun son haftalara kalmayacağını ön görerek bu maçın deplasmanının bir önemi yok.

Berabere kalırsak üzülecek hiç birşey yok.

Fenerbahçe, Malatya'yı yense bile Başakşehir ve FB ile 13 puan farkı koruyarak devreye giriyoruz. Konya zaten Beşiktaş'a puan kaybedecek.

ffırtına
24.12.2021, 16:45
Eskiden atkı şovlar felan yapılırdı , full stadda güzel olurdu ambiyans bu maçta yapılabilir aslında..

astatin
24.12.2021, 16:47
**

buda kesin bilgi
Maçın hakemi 2 yıl önce pandemi döneminde evimizde 1-1 berabere kaldığımız ve Nwakame'nin hava topunda yere indirilmesini onlarca kameraya rağmen gör(e)meyen Halil Umut MELER. Bakalım bu 2 yıllık sürede gözlerine inen perde kalkmıştır inşallah, çünkü o pozisyonu hatırlayanlar bilir ki görülmeyecek,görüpte söylenmeyecek yada söyleyipte yorumlanacak bi pozisyon değildi,tamamen biryerlerden alınan bir talimat sonucu verilmiş bir karardı. Yer aynı, takımlar aynı,hakemler aynı, inşallah akıbet aynı olmaz.

nakzo
24.12.2021, 16:52
arkadaş maçı ciddi alırsak ve en önemlisi HOCA YANLIŞ KADRO ÇIKARMAZSA o staddan başaksehirin çıkma ihtimali yok seyirci onları boğacak aman doğru kadro ciddiyet.gs seyircisinden korkusuna 2 pas yapamadı basakşehir gs salaklığına maçı alamadı.

Devrim Arslan
24.12.2021, 17:02
Trabzonspor, bu sezon 18. hafta sonunda elde ettiği 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 45 puan topladı. Karadeniz ekibi, Başakşehir karşısında sahadan puan yada puanlarla ayrılması halinde ilk yarılar itibarıyla Spor Toto Süper Lig’de en çok puan toplayan ekip olarak tarihe geçecek.

Gökhan Balcı
24.12.2021, 17:02
Meler olsun Çakır olsun Aydınus olsun sağı solu belli olmayan yetenekli hakemler. Yıldız kategorisinde 3 tane hakemimiz vardı onlar da bunlardı zaten. Bir maç öncesi efsane maç yönetmiş aydınus fb-bjk maçında tam bir derbi hakemliği yaparak yine en konuşulan adam haline geldi. Salt kaliteyle maç yönetmiyorlar. Şartlara maçın skoruna ligin durumuna bilmem neye bakarak iş yapıyorlar. İnsanları endişeye sürükleyen şey de bu tavırları zaten. Yoksa bu seviyede hakemlerin ekrana bakıp hatalı görmeleri düşük ihtimalde gerçekleşir ancak. Kazanırsak fazlaca bir avantaj elde edeceğiz ve en ciddi rakiplerimize en düşük 16 puan fark atacağız. İkinci sezonda oynayacağımız zorlu deplasmanlar düşünüldüğünde bu korkunç bir avantaj demek. Hakem bunu kafasına ne kadar takacak iyi yönetimini biraz da bu belirleyecek diye düşünüyorum

nevzat61
24.12.2021, 17:09
Evet belki stad ambiyansı olarak gerideyiz, belki oyuna tam anlamıyla müdahale eden bir taraftar da değiliz.. ama gerçekten bu taraftar şampiyonluğu hakediyor.. şu an İstanbul dan Trabzon'a otobüs ile gelen yüzlerce taraftar var..hatta İstanbul da oturduğu hâlde kombine alan taraftar var.. heyecandan otobüste oturamayan bir taraftar var..

Emin olun böyle bir taraftara sahip hiç bir takım yok..

ilelebeTS
24.12.2021, 17:45
Maçın hakemi 2 yıl önce pandemi döneminde evimizde 1-1 berabere kaldığımız ve Nwakame'nin hava topunda yere indirilmesini onlarca kameraya rağmen gör(e)meyen Halil Umut MELER. Bakalım bu 2 yıllık sürede gözlerine inen perde kalkmıştır inşallah, çünkü o pozisyonu hatırlayanlar bilir ki görülmeyecek,görüpte söylenmeyecek yada söyleyipte yorumlanacak bi pozisyon değildi,tamamen biryerlerden alınan bir talimat sonucu verilmiş bir karardı. Yer aynı, takımlar aynı,hakemler aynı, inşallah akıbet aynı olmaz.

O Fırat'tı. Meler 2-4'lük maçta vardı.

Murat'
24.12.2021, 18:13
Çok zor maç olacak, bu maçı alırsa taraftar alır. Forvetleri Ojalá çok iyi, Hüseyin ve Denswill o fizikle kolay başa çıkamaz. Bir de bize karşı her zaman şansı tutan bir Visca var tabi. Eğer kazanırsak devre arasına tam 12 puan farkla girme durumumuz var. Bu rakiplere karşı da psikolojik üstünlük kurmamızı sağlar.

Serdar A
24.12.2021, 18:20
3-1

goller Cornelius, Bakasetas, Ömür.

LANGARA
24.12.2021, 18:26
Ligi tam manasıyla felce uğratma maçımız. Diğerlerinin içindeki en ufak umut kırıntılarını yarın alacağımız galibiyetle çöpe atabiliriz. İkinci yarı şu anda ateş hattındaki sekiz takımdan yedisiyle içeride oynayacağız. Ben bu durumu avantaj olarak görüyorum. Bu maçların çoğu da ilk on hafta. Bu takımlar kendi evlerinde oynayacakları maçları taraftar desteğini de alarak hedef maçlar haline getirecektir. Yine içeride sert oynayacaklar ve sakatlık riskiyle bizi karşı karşıya bırakabileceklerdi. Konya maçının içeride olması da çok iyi. Fikstürde bir maçın yerini değiştirme hakkım olsa sadece Sivas maçını değiştirirdim. Soğukta zor olacak

objek
24.12.2021, 18:48
[QUOTE=Serdar A;1921579822]3-1

goller Cornelius, Bakasetas, Ömür.[/QU

Basaksehir yenilmeyecek bir takim degil ancak erken ucuz gol yemeyeceksiniz yoksa cok ugrasmaniz lazim sampiyon takim oncelikle oyunu tutmasini bilecek gol bir sekilde gelir
Zaten sahada sampiyonluga inanmamis ruh hali ile dolasiyorsaniz tam kodroda sahada olsa yine fayda etmez

gurur6134
24.12.2021, 19:04

Adam kendini cok zeki sanan trolun krali yeni mi anladiniz ugrasmaya degmeyecek bir tip kimbilir bilmem kacinci hesabi..

Mert Oğuzlu61
24.12.2021, 19:06
Reuters: Fener Rum Patriği Bartholomeos'un Covid-19 testi pozitif / NTV

Hocaefendi'ye acil şifalar diliyorum, kara bulutlar üzerimizde dolanıyor ama inanıyorum hocaefendi covidi yenip daha da güçlenerek geri dönecek.

Yarin hocaefendi için çıkıp kazanıyoruz. Bu dava sensiz olmaz reis, sezon sonuna kadar dayan sakın öteye gideyim deme.

Gandalf gibi 5. Günün safaginda dağlardan bize bakacak, Akyazı da tepelerden atıyla fırtına gibi gelecek. İnanıyorum.

Faruk UYSAL
24.12.2021, 19:42
O Fırat'tı. Meler 2-4'lük maçta vardı.
Evet, Fırat Aydınus'tu, VAR'da ise Mete Kalkavan vardı.

nakzo
24.12.2021, 20:06
wakayemeyle iki buçuk milyon avro karşılığı anlaştığımız söyleniyor anlaşmak güzel de iki buçuk milyon avro bayağı fazla bir ücret İnşallah ödemelerini sıkıntı yaşamayız.

Onur Erçetin
24.12.2021, 20:30
wakayemeyle iki buçuk milyon avro karşılığı anlaştığımız söyleniyor anlaşmak güzel de iki buçuk milyon avro bayağı fazla bir ücret İnşallah ödemelerini sıkıntı yaşamayız.
Nerede söyleniyor tam olarak kaynak nedir ?

UYZD
24.12.2021, 20:45
Reuters: Fener Rum Patriği Bartholomeos'un Covid-19 testi pozitif / NTV

Hocaefendi'ye acil şifalar diliyorum, kara bulutlar üzerimizde dolanıyor ama inanıyorum hocaefendi covidi yenip daha da güçlenerek geri dönecek.

Yarin hocaefendi için çıkıp kazanıyoruz. Bu dava sensiz olmaz reis, sezon sonuna kadar dayan sakın öteye gideyim deme.

Gandalf gibi 5. Günün safaginda dağlardan bize bakacak, Akyazı da tepelerden atıyla fırtına gibi gelecek. İnanıyorum.
Kelime seçimi dolayısıyla khkyla işten atılabilirsin her an :D

AyhanPe
24.12.2021, 21:02
Ayhan totem işlerini bırakıp, ifşa işlerine girdin heral [emoji23]

Maca daha var..Baslayacagim yakinda :)

nakzo
24.12.2021, 21:03
Nerede söyleniyor tam olarak kaynak nedir ?

zeki uzundurukan

AyhanPe
24.12.2021, 21:05
Adam kendini cok zeki sanan trolun krali yeni mi anladiniz ugrasmaya degmeyecek bir tip kimbilir bilmem kacinci hesabi..

Ahmet Agaoglu basligini bir 30 sayfa geriye alip bakayim dedim neler yazilip cizilmis neler..Bu alanda tek degil Kemal kardesimiz :) Tabi suanki tabloda hepimiz mutluyuz. Unutuluyor söylenenler..

Enes Başkaya60
24.12.2021, 21:18
Abdulkadir Parmak'ın maçı olacaktır...

Allah'ın izniyle öyle böyle alacağız inşallah...

emre6117
24.12.2021, 21:29
Abdulkadir Parmak'ın maçı olacaktır...

Allah'ın izniyle öyle böyle alacağız inşallah...

Renkdasim Abdulkadir Omur demek istedin sanirim.
A.omur, cornelius, bakesetas, djaniny, hamsik, ugurcan ve digerlerine guveniyoruz.
Kilidi cozebilevek cok adam var. Yeterki o azmi gostersinler. Istesinler maci.

Ceyhun Öncü
24.12.2021, 21:39
1-0 olsun bizim olsun

Enes Başkaya60
24.12.2021, 21:46
Renkdasim Abdulkadir Omur demek istedin sanirim.
A.omur, cornelius, bakesetas, djaniny, hamsik, ugurcan ve digerlerine guveniyoruz.
Kilidi cozebilevek cok adam var. Yeterki o azmi gostersinler. Istesinler maci.

Yok kardeşim içime doğdu bir an Parmak'ın oyuna girip maçı alacağı bir maç...

Hepsine güveniyoruz tabiki ..

Seyirciyi de arkamıza alıp eli boş göndereceğiz bunları...

Kenshi
24.12.2021, 21:54
Abdulkadir Parmak’ın maçı derken bir gülme aldı beni. O kredisini çoktan bitirdi, yaylacı serkan bile daha faydalı olur ondan.

HasanTezel
24.12.2021, 22:08
Trabzonspor, bu sezon 18. hafta sonunda elde ettiği 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 45 puan topladı. Karadeniz ekibi, Başakşehir karşısında sahadan puan yada puanlarla ayrılması halinde ilk yarılar itibarıyla Spor Toto Süper Lig’de en çok puan toplayan ekip olarak tarihe geçecek.

İşe bak;)

İstanbul çetesinin tüm baronları, sağ sol orta ne varsa 3 büyütülmüşe yamanan siyasi erkler, uluslarası istanbulun arka kapıları ve milyarlarca akıtılan yurolara rağmen, yaylanın 3-5 delikanlısı yanına 3-5 ahlaklı sporcu alan Trabzonspor doğruyu uyguladığı yıl bitmeden geçmişi-rekorları paramparça ediyor!

Bazen ülkede olanları aklım almıyor, onca menfaati için özünü satan haine rağmen HEP BİR FİLİZ yeşeriyor, futboldaki yegane filiz gibi:alkış:

Enes Başkaya60
24.12.2021, 22:19
Abdulkadir Parmak’ın maçı derken bir gülme aldı beni. O kredisini çoktan bitirdi, yaylacı serkan bile daha faydalı olur ondan.

Kendini biraz versin futbola Berat'tan daha iyi bir oyun görüşü var...

Ama maalesef kendini tam anlamıyla veremiyor maçlara...

My
24.12.2021, 22:22
Bu maçı da alırsak yok artık dicem.

DURAS
24.12.2021, 22:35
Bu maçı da alırsak yok artık dicem.
Yok artık diyebilirsin renktaş. Bir çok kişinin öngörülerinin aksine çok rahat yeneceğimiz bir maç olacak. Vura vura devam edeceğiz

Doğukan Uçan
24.12.2021, 22:38
https://pbs.twimg.com/media/E81FGFpWYAMstSw?format=jpg&name=medium

Aker
24.12.2021, 22:56
Bartholomeos dede için parçalayın şu başağı uşaklar:atki:

crixus_61
24.12.2021, 22:59
Taraftar alacak bu maçı Allah utandırmasın.

Halil Alemdar
24.12.2021, 23:01
Eskiden atkı vs şov olurdu bazen yönetim maça girişte dağıtırdı. O işler niye durdu? Mesela yarın 40 bin kişi atkı şov iyi olurdu ne bileyim. 20.dakikada samanyolu söylemekten iyidir.

900 bilet falan kalmış sanırım bilet alan ve kombinesi olan herkes giderse tıklım tıklım güzel olacak.

lazfather61
24.12.2021, 23:07
Yaylacı Serkan adamdır. İsminin basına Yaylacı koyarak kucultmeye calısmana ragmen benim gozumde aynı kisi dahada buyumustur. Besiktas macını onun dinazimi sayesinde aldık serkanzinho yazsaydı formasında daha degerli olurdu heralde

Cihan Ince
24.12.2021, 23:12
Eskiden atkı vs şov olurdu bazen yönetim maça girişte dağıtırdı. O işler niye durdu? Mesela yarın 40 bin kişi atkı şov iyi olurdu ne bileyim. 20.dakikada samanyolu söylemekten iyidir.

900 bilet falan kalmış sanırım bilet alan ve kombinesi olan herkes giderse tıklım tıklım güzel olacak.

Atkı olsa ne olacak ki. Saçma sapan şeyler çalıyor maç öncesi ve sonrası. Samanyolu bunların arasında en güzeli bence.. çal işte maç sonunda “hayde gidelum hayde, dağa kara yemişe” gibi şarkıları da hep birlikte söylesek mesela. Coşku nedir bilmiyoruz. Kolbastı ya ne gıcık oluyorum..

ozzy!
24.12.2021, 23:31
samanyolundan başka neden toplu şekilde bir marşımız yok?

sen hayatımda anlam neden söylenmiyor bilen var mı

Halil Alemdar
24.12.2021, 23:36
Atkı olsa ne olacak ki. Saçma sapan şeyler çalıyor maç öncesi ve sonrası. Samanyolu bunların arasında en güzeli bence.. çal işte maç sonunda “hayde gidelum hayde, dağa kara yemişe” gibi şarkıları da hep birlikte söylesek mesela. Coşku nedir bilmiyoruz. Kolbastı ya ne gıcık oluyorum..

Reis samanyolu güzel de 20.dakikada rakibi ıslıkla baskıya almak bizimkileri de tezahüratla gaza getirmek varken 40 bin kişi şarkı söylememeli. 61.dakikada falan yaparsın onu :D

Doğukan Uçan
24.12.2021, 23:38
dünyada bu işi en iyi yapan takım liverpool'dur. her maç öncesi bütün stad You'll Never Walk Alone söylüyorlar. çok iyi atmosfer oluyor.

Arif Timurcioğlu
24.12.2021, 23:38
Kendini biraz versin futbola Berat'tan daha iyi bir oyun görüşü var...

Ama maalesef kendini tam anlamıyla veremiyor maçlara...
Onun kendini futbola vermesini bekleyecek lüksümüz yok zamanında çok bekledik bir türlü veremedi yanından geçen rakipleri izledi. Yedeğinde yedeği kupa maçında izlersin.

Murathan
24.12.2021, 23:46

biz dar sokaklarında tribünde söylemeye uygun bir beste değil. nefes yetmiyor çünkü.
futbolcular sahaya çıktığında aşığım her zerrene söylenebilir.

Fanatik34
24.12.2021, 23:49
..............................Ugurcan............. ................
Peres..........Hüseyin.............Denswill......T rondsen
....................Dorukhan..........Berat....... ...........
...........Bakasetas......Hamsik..........Djaniny. ......
.............................Cornelius............ ..............

arda.61
24.12.2021, 23:56

Benim gittiğim en yakın Hatay maçında söylendi aslında. Hatırladığım kadarıyla da maç esnasında hep bir ağızdan. Ancak yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi toplu söylenmeye uygun olmadığı için televizyona volüm olarak ulaşmadı sanırım.

wien_ts
24.12.2021, 23:57
Djanini kart sınırında imiş, bu maçtan sonra Afrika kupasına gideceği için bu maçta kart görmesi iyi olabilir :)

Oğuzhan Fidan
25.12.2021, 00:52

samanyolu ikonik bir marş. o yüzden tercih ediliyor. birsürü var kimse çoğunu ezbere bilmiyodur o yüzden

lazibere
25.12.2021, 01:10
Bireysel hata yaparak kendi kalemize gol atmayalım ya da Berat ve Siopis'in şut çeken rakip oyuncuyu '' Acaba 90 a atar mı diye '' izlemediği bir maç oynarsak Başakşehir bize gol falan atamaz..

Maçı kazanmak ise tamamen Janini'nin oyununa bağlı. Yakaladığı pozisyonları cömertçe harcamaz ise gol bulabiliriz...
Maçı rolantide kontrol altına alalım derken, Topu başakşehir'e kaptırırsak yine kazanamayız..

Seyirci gazlaması elbette çok önemli ama kontra ataklarda stoperlerimizin dikkatli olması gerekiyor..

Bu maçın kritik oyuncusu Başakşehir'li Berkay Özcan'dır. O çocuğa şut çekme fırsatı verirsek de kaybederiz...

Bu naçta Berat asla oynamamalı. Siopis extra oynayarak orta sahada rakibin orta saha üstünlüğüne müsade etmemeli.

En nihayetinde , bu sezon ligin en zor maçına çıkıyoruz arkadaşlar. kazanmak Formda başakşehir'e karşı gerçekten çok zor.

İyi futbola gerek kalmadan nasıl olduğu önemli olmadan 3 puan almamız gereken bir maç. Tadından yenmez

Furkan Özdem
25.12.2021, 01:31
Abi isterse stadyumda çikita muz çalsın fark etmez biz maçı alalım da.

Hamza Yilmaz
25.12.2021, 01:48
Nedense cok rahatim. Niye bilmiyorum. Suan icin Stress yok. Bir Puan bile isimizi görür.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yiğit SARI
25.12.2021, 01:52
Ben de tersine bi hayli heyecanlıyım ama stres şeklinde değil

61zeynel61
25.12.2021, 01:55
Bu sezon maçlarının çoğuna gittim. Bugün akbilsporla oynanacak maça da gideceğim inşallah. Gözlemlediğim bir şey varsa samanyolu, biz dar sokaklarında gibi şarkılar skoru garantiye almışken veya 61.dakikada en fazla 5 dakika boyunca söylenmesi gereken keyfe yönelik şarkılar. Biz şarkıya geçince takım da uyku moduna geçiyor. Bunu birçok defa gözlemledim. Biz takımı ateşlerken veya rakibi ıslıklarken taraftar katkısının daha fazla olduğunu gördüm. Bu nedenle olabildiğine tempolu tezahüratlar yapılmalı. Stad uyuyunca da Bordo-mavi-şampiyon-Trabzon dörtlemesi taraftarı kendine getiriyor. Taraftarı diri tutmak adına maratondaki taraftar gruplarına çok iş düşüyor. Mesela Hatay maçında özellikle ikinci yarının başında kimseden ses çıkmadı gibi bir şey. Devreden sonraki zamanın çoğunda kendi aralarında paslaşarak tezahürat yaptılar. Bu yüzden stadın 4'te üçü uyudu resmen. Bunun yerine maçı takip ederek maçın temposunu artıracak, diğer taraftarları aktif edecek eylemler geliştirmeliler.

r9emre
25.12.2021, 03:16
1 puan olsun, bizim olsun. Fark acilmasin. Defans birinci oncelik olmali. Kontradan bir sekilde vururuz.

asilhamsi
25.12.2021, 03:37
Sabırlı ve kontrollü oyun. Özellikle edgar yokken.

-------------------ugurcan-------------------

perez--------hüseyin----------denswil-----------trondsen

-------------dorukhan---------siopis------------------

bakasetas--------------hamsik----------------semedo

------------------cornelius---------------------------

ömür sonradan klube kozu olarak oyuna girer.

perez biraz silkelense bakasetas içe kayarak oynar perez koridoru kullanır.

Süper Golcü
25.12.2021, 04:30
O kadar fazla maçı düşünüyorum ki rüyamda trabzona maça gitmiştim statda iğne düşecek yer yoktu, hayırlısı umarım 3 puanı alırız, taraftara çok güveniyorum bu maç, ilk golü atmamız çok önemli, son dakikaya kadar sabırlı olmamız lazım

nevzat61
25.12.2021, 07:37
Bugün gerek Peres , gerek Trondsen geçen hafta ki kötü performansını unutturacak.. inanıyorum ki ikisi de bugün kü galibiyette önemli rol oynayacak..

Bir parantez de bakasetas için açıyorum.. bugün ondan gol bekliyorum..

Genelde yabancı oyuncular yılbaşı tatili öncesi akılları futbol dışında oluyor, kendilerini sahaya veremiyor.. umarım bu ruh halini Başakşehir deki yabancılar yaşar..

Güzel bir galibiyet sabahına uyanmışızdır inşaallah !!

Bir de bu Trabzon'a ne olmuş..her yer kar ..

Gökhan Balcı
25.12.2021, 08:09
Emre geldiğinde beri bir tek altay maçında gol atamamışlar. Gol atmaktan yana bir sıkıntı yaşamıyorlar yani. Ama 0-0 kaldıkları altay maçı ve 3-0 kazandıkları Hatay maçı dışında her maç kesinlikle gol yemişler. Bu anlamda ligin en az gol yiyen takımı olarak hem de çıktığı her maçta gol atan takım olarak bir avantajımız var. Elbette bizim de gol atamayacağımız maçlar olacaktır belki de önümüzdeki maç olacak ama bu takım öyle böyle garanti pozisyona girip atabiliyor. Bu her rakip karşısında avantajlı hale getiren şey bizi. 1-0 önde başlıyoruz maçlara ama sorloth zamanı gibi maçın ilk beş dakikasında değil oyunun bir yerinde. O bir sıfırı bulduk mu maç bizim oluyor. Sanıyorum bir tek konya maçı istisna bu konuda onda da on kişi oynuyorduk zaten. Sözün özü eksiklerimize rağmen hücum gücümüzde tolere edebilecek adamlarımız var. Bizim sorunumuz bek katkısı alamamak. Umarım bu maç Peresin o sene başındaki dribblinglerini görebiliriz. Biraz olsun savunma düzenlerini bozabilirsek cornelius o stoperlerin arasından çok rahst kafs vuruşları yapabilir.

deepmavi
25.12.2021, 08:52
Kendi Sahamızdaki, Kendi Evimizdeki, Kendi Kalemizdeki bu maçı kazanmak ve ligin ilk yarısının son maçını galibiyet ile tamamlamak istiyoruz ve Allah'ın izni ile başakşehir'i mağlup edeceğiz.Böyle kötü istatistiklik olmaz acilen bu tabloyu düzeltmemiz lazım

2015 Trabzonspor 3-2 Başakşehir

2016 Trabzonspor 1-1 Başakşehir

2017 Trabzonspor 0-0 Başakşehir

2018 Trabzonspor 0-1 Başakşehir

2019 Trabzonspor 2-4 Başakşehir

15.03.2020 Trabzonspor 1-1 Başakşehir

17.10.2020 Trabzonspor 0-2 Başakşehir

Yani Trabzon'daki maçlarda böyle bir takımı nasıl uzun zamandır kendi evimizde mağlup edemiyoruz gerçekten çok kötü istatistik ve artık bu tabloyu bügun İnşAllah düzelteceğiz İnşAllah Trabzonspor'umuz Trabzon'da Kendi Sahasındaki maçda artık başakşehir'i mağlup edecek...

zaqua
25.12.2021, 09:41
1 puan olsun, bizim olsun. Fark acilmasin. Defans birinci oncelik olmali. Kontradan bir sekilde vururuz.

Kesinlikle 1 puana fit olunacak maç. Stoper ikiliyiz, wakaememiz yok, haliyle yedek kulübesi de zayıf.

Çok coşmamak lazım maç öncesi.

Uğur Kalyoncu
25.12.2021, 10:02
Allah'ın izniyle şampiyonluk kadar değerli bir maça çıkıyoruz. Yendiğimiz an Konya dışında rakibimiz kalmaz. Onlar da yarışı devam ettiremezler. Allah sakatlık kaza bela vermesin 1-0 olsun bizim olsun inşallah.

LANGARA
25.12.2021, 10:12
Hoca’nın maç sonu “ Üç puan kazandık, henüz hiçbir şey kazanmadık, puan durumuna inanın bakmıyorum.” açıklamasını sabırsızlıkla bekliyorum:)

bahadır2561
25.12.2021, 10:24
Visca’yı kilitlersek rahat kazanırız.

makbernatsu
25.12.2021, 10:26
biz dar sokaklarında tribünde söylemeye uygun bir beste değil. nefes yetmiyor çünkü.
futbolcular sahaya çıktığında aşığım her zerrene söylenebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=0xtIyM6rkUE

hep bir ağızdan söylense süper olur

Anıl C
25.12.2021, 10:33
Başka bir zor maç. Sabırla oynamalı, konsantrasyon her zaman üst seviyede olmalı her futbolcumuzda.

yavuzbaha
25.12.2021, 10:41
Okaka çok hareketli ve teknik bir golcu,Hüseyin onun gölgesi olmalı…ben güveniyorum Hüseyine

abcabca
25.12.2021, 10:45
...

Fatih Özkan
25.12.2021, 10:48
Rüyama giren nadir maçlardan.

Doğan Keskin
25.12.2021, 10:54
Dorukhan'ı bir de stoperde denesin hoca, bu hırsla sırıtmaz belki de :D Berat, Hamsik, Bakasetas üçlüsü ile başlasak daha iyi olabilir. Pas yaparak topun bizde kalmasını sağlamalıyız.

AYYILDIZ
25.12.2021, 11:07
Allah yardımcımız olsun. Vurduğumuz gol olsun.

gurur6134
25.12.2021, 11:08
Hoca mactan once kasketi giyerse sikinti yok korkmayin:)

B.Yiğit
25.12.2021, 11:17
deplasmanda olsaydı beraberlik iyi sonuç derdim. ama evimizde 40bin kişi önünde oynuyoruz. kazanıp ümitlerini iyice kesmemiz lazım. o yüzden bu maça sadece 3 puan olarak değil rakiplerin motivasyonunu iyice bozma maçı olarak bakıyorum.

angraf
25.12.2021, 11:21
bu maçı kazanabilirsek mükemmel bir moralle araya gireceğiz.
3 puanı alacağımızı hissediyorum.

Tatar Kemal
25.12.2021, 11:23
defans bloğu çökmüş bir trabzonspor'un gerçek kimliğini ortaya çıkaracak maç. trabzonspor bir sistem takımımı yoksa zirveyi kalburüstü futbolcuların itmesiyle yakalamış bir takım mı bugün bunu görebileceğiz. başakşehir ve konyaspor şu an ligin en sağlam futbol oynayan iki takımı. trabzonspor'un altay ve antalya maçlarında ortaya koyduğu futbol herkesçe malûm. zor ve kritik bir maç. başakşehir kazanırsa lig, ikinci yarıda sil baştan yeniden başlamış olacak. trabzonspor kazanırsa sistem takımı olduğunu ispat edip zirvenin en güçlü adayı olduğunu bir kez daha gözler önüne serecek.

Muhammed Ayaz
25.12.2021, 11:30
Hüseyin’in oynadığı Alanya ve Beşiktaş maçlarında iyi oynadığını düşünüyorum.Tek problem yanında lider karakterli Hugo’nun oynamayacak olması.

Faruk UYSAL
25.12.2021, 11:31
Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum.
Özellikle Marek'in tekniğine, tecrübesine ve liderliğine çok güveniyorum.
Savunmada Hüseyin, Denswil beraber sürekli oynasalar sık sık hata yapabilirler de, tek maçlık bir serüven yaşanacağından tam motive olarak çok dikkatli olacaklarını düşünüyorum. İnşallah yanılmam.

ÖmürKaradeniz61
25.12.2021, 11:31
Motivasyonum düşüktü ama an itibari ile enteresan bir şekilde motivasyonum yükseldi. Kazanmamız çok yüksek ihtimal,akşam her zaman ki gibi vip gold tribününde yerimizi alacağız.

champions
25.12.2021, 11:35
Zaten savunması sorunlu bir takımken üstüne 2 as stoperimiz yok.
Bu maçta kötü savunarak kazanma şansımız bence yok, hatta 1 puan bile riske girebilir.
İyi savunma yapmak zorundayız, bunu da kadro yapısı gereği ancak topa sahip olarak yapabiliyoruz.
Hücumda ihtiyaç duyulan golleri bir şekilde buluyoruz, üretsek de buluyoruz üretmesek de.
Savunmaya odaklanırsak en azından 1 puan alırız.
Bu da bu maç özelinde iyi sonuçtur.

Sonuçtan bağımsız olarak umarım güzel bir maç olur, Altay maçı gayet iyiydi.

Kenshi
25.12.2021, 11:43
Ömer üründül “ Attığından az yersen kazanırsın”. Bu felsefeyle hallederiz maçı.

gudoz81
25.12.2021, 12:11
nedense efsane milan kadrosuyla oynayacağız gibi bi hava var.
çıkar oynarız...
başakşehir açısından beraberlik iyi sonuç olur.
bizse kazanırız.

olcay_61
25.12.2021, 12:14
bu akşam taraftara çok iş düşecek, yerimizi alacağız..

Manava61
25.12.2021, 12:22
Bu maçı kazanırsak hem viscayı hem şampiyonluğu daha rahat alırız.

Enaldo61
25.12.2021, 12:23
İlk devre için son bir şarkı, haydi fırtına karadeniz fırtınasını estirme vakti geldi!

:sevinç:

Devrim Arslan
25.12.2021, 12:24
Yenemiyorsak beraberlik kotu degil 1 puan candır

Anıl C
25.12.2021, 12:30
Denswil için de firsat macı. Kadroda kalmak istiyorsa bu maçta galibiyetimizde rol oynamali.

Jackdaniels
25.12.2021, 12:43
Baskılı ve tempolu başlamalıyız , rakibe oyunu istediğimizi göstermeli ve kabul ettirmeliyiz sahanın her alanında baskı kurmalıyız...Bence en kritik maçımız bu maç olacak öyle uyuşuk paslaşmalarla tamamlayabileceğimiz bir maç değil bu o nedenle işin ciddiyetine varıp rakibe 90 dakika boyunca müsade edilmemeli bunu yaparsak inanılmaz bir avantaj ve psikolojik üstünlük kurmuş oluruz herkese karşı.
Uğurcan-Peres-Türkmen-Denswil-Trondsen-Siopis-Dorukhan-Hamsik-Bakasetas-Djaniny-Cornelius Maça böyle başlayıp Abdüşü hamle oyuncusu olarak düşünebiliriz.

bordoylamavi
25.12.2021, 12:43
ben avcı nın bi şekilde bu eksiklere uygun bir oyun planı ortaya koyup gerekli tedbirleri alacağını düşünüyorum. şimdiye kadar bir çok maçta bir çok eksik oldu ama hiç bahane etmedi. ben ona güveniyorum

Tahir61
25.12.2021, 12:47
https://www.sporx.com/img/2012/05/06/emre0.jpg
https://i4.hurimg.com/i/hurriyet/75/750x422/55eb0bdbf018fbb8f8a786b4.jpg

aman küfür taşkınlık dikkat.
emre cücüsüne enerji harcamaya gerek yok.
tutamayacaksanız kendinizi zokora zokora diye bağırın
bir zokora koreografisi giderdi bu maça he
yollara dökülen taraftarlamıza kazasız belasız yolculuklar tüm renkdaşlara güzel bir hafta sonu

tamuğ yamtar
25.12.2021, 12:58
Sabah indim Trabzon’a.

Kutsal görev ve babanın talimatı çerçevesinde Çaykara’ya köy evini kontrole gittim.

Trabzon merkeze dönüş yolunda neredeyse her köşe başında otostop çeken formalı insanlar vardı.

Yemek yiyeyim dedim; Trabzonspor formalı, atlıkı insanlarla doluydu lokanta.

Uçağın %90’nı maça gidiyordu zaten.

Uzun Sokak’da iki tur atayım dedim; herkes formasıyla, atkısıyla dökülmüş sokaklara şimdiden.

Esnaf mutlu; her dükkanın, mağazanın önünü Trabzonspor bayrağı asılmış.

Ts Club mağazasındayım şimdi de.

Burası da çok kalabalık.

Şehrin insanını böyle mutlu, motive görmek ekstra mutlu etti beni.

İnşallah günün ve yolun sonunda hak ettiğimiz yerde oluruz.

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 13:06
2 sezon önce şampiyonluğa emin adımlarla koşarken, bir Başakşehir maçı.

Türkiye'de ilk corona vakası ve seyircisiz oynanan bir Başak maçı

Skirtel'in Vakemeyi bariz çekmesine verilmeyen penaltı

Yine bir Başakşehir maçı öncesi

Vakeme, Hugo ve Edgar'ın olmayışı

Yüce Rabbim bizi şu sevimsiz takımla sınama

Başakşehir kalesine gol yağdır yarabbi
Trabzonspor kalesine geçit verme yarabbi

Şaka bir yana
Trabzon'da imamlar da havaya girmiş bu sene

Gün sonunda 48 puanla mutlu olalım inşallah
90+ dakika sahayı rakibe, Emre'ye ve hakemlere dar eden bir 40.461 kişinin ıslığını duymak istiyorum.

Hayden uşaklar
Bu işi bu akşam tümden bitirin.

İstanbul dukalığını 7 kez yıktık.
8.kez yıkacağız.

nevzat61
25.12.2021, 13:09
Evet ben de sabah 5 tek indim.. otobüsün 3 tek 1 i Samsun da indi.. diğerlerinin tamamı maça gelen insanlardı..

Daha önce defalarca geldim Tekirdağ'dan Trabzon'a maça.. ancak bu defa taraftarlarımızın yüzü bir başka mutluydu..veya biz öyle görüyoruz..

Stada girerken şu telefonları toplasalar, emin olun daha organize bir taraftar kitlesi olurdu..

Şaka bir yana Avni Akerin cehennemini yasatmamız gerekiyor rakiplere..

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 13:10
Sabah indim Trabzon’a.

Kutsal görev ve babanın talimatı çerçevesinde Çaykara’ya köy evini kontrole gittim.

Trabzon merkeze dönüş yolunda neredeyse her köşe başında otostop çeken formalı insanlar vardı.

Uzun Sokak’da iki tur atayım dedim; herkes formasıyla, atkısıyla dökülmüş sokaklara şimdiden.

Burası da çok kalabalık.

Trabzon, Napoliyle birlikte dünyanın en büyük 2.şehir takımından biridir.
Orada futbol, nefes almak gibidir. İnsanlar uykuları haricinde hatta rüyalarında bile hep TS ile yatıp kalkarlar.
Şehrin ve camianın mutlu olmasına çok sevindim.
Bu hikayenin sonu muhteşem olacak.

Enaldo61
25.12.2021, 13:18
Bu akşam kazanırsak bana göre TS %51 diğer takımların toplam şampiyonluk ihtimali %49 olur. Büyük adım.

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 13:19
İçimdeki ses takımımızın bugün harika bir futbolla Emre'yi puansız uğurlayacağını söylüyor.

Heyecan dorukta.

Gelsin artık maç saati

nevzat61
25.12.2021, 13:27
Sabah indim Trabzon’a.

Burası da çok kalabalık.

Özel mesaj atmışsınız ancak forumu aktif kullanan birisi değilim pek ( mesaj sayımdan belli oluyordur :)) )..bu yüzden beceremedim cevap göndermeyi.. Şu anda Kisarna dayım..teyzemin yanında.. nasıl buluşuruz.. ziyaret bitince saat 5 te stada geleceğim..

HOPA'LI TS'Lİ
25.12.2021, 13:37
Bu akşam
19.00-21.00 arasında
Vurduğun gol
Şansın bol
Olsun
Trabzonspor'um

Eyüphan
25.12.2021, 13:39
Espri olarak kabul ettim. ��

Halil Alemdar
25.12.2021, 13:41
Tivitırda sürekli şu biletim var gişe fiyatına verebilirim vs vs yazılar okuyorum. Umarım bileti olan 40 bin kişi de maça gelir. Bu maçı taraftar alacak.

cubido
25.12.2021, 13:54
Trondsen son maç çok kötüydü.
Denswil stoper oynamak zorunda olmasa net Denswil oynardı.
Ben hocanın sol bek olarak farklı bir tercih yapacağını düşünüyorum.
Dorukhan sağda oynar, solda Peres mi oynar.
İsmail mi oynar. Serkan mı oynar bilmiyorum ama sanki farklı bir isim olacak gibi.

Umarım orta saha kurgusu Dorukhan, Hamsik, Bakasetas üçlüsü olmaz.
Daha sağlam, daha çok basan bir orta sahamız olmalı.
Hatay maçındaki gibi.
Öndeki üçlü belli zaten Djaniny, Cornelius, Abdüş.
Oyunu geride kabul edersek Okaka bizim stoperlerin üstünden geçer.
Fiziksel olarak o adamla baş edebilecek tek stoperimiz Hugo'ydu.
Oyunu önde oynarsak Hüseyin ve Denswil hızlı stoperler. Onlarla kontra sorunu yaşamayabiliriz.
Ben şu kadroyu tercih ederdim;

.................................................. ..Uğurcan......................................... ........
......Peres...................Hüseyin............. ..............Denswil.........İsmail/Trondsen.
.................................................. .Berat............................................ ...........
......................Dorukhan.................... ....................Hamsik........................ ....
.....Ömür........................................C ornelius..............................Djaniny..... ...

Ligin en iyi sağ açığına karşı ligin en kötü sol beki ile çıkacağız.
Ligin en formda santraforuna karşı da ligin en zayıf (en kötü olmasa da en az birlikte oynayan) stoper tandemi ile çıkacağız.
Maçın temel belirleyicisi topun kimde olacağı ve oyunun hangi yarı alanda oynanacağı.
Oyun bizim sahamızda oynanırsa bu defans hattıyla işimiz çok zor olur.
Şu maçı kazanırsak Abdullah Avcı'ya saygım bir kez daha artacak.
Bizim için değil ama diğer rakipler için tamam devam maçı. Umarım kazanırız.

lazminator61
25.12.2021, 13:59
Sabah indim Trabzon’a.

Burası da çok kalabalık.

insallah bugünkü maci aliriz. Bu arada bende 2-3 aya insallah gelirsem, ilk önce Caykaradaki dedemin evine bakmak olur :D

3 sene oldu görmedim.

Ufuk
25.12.2021, 14:04
Evet ben de sabah 5 tek indim.. otobüsün 3 tek 1 i Samsun da indi.. diğerlerinin tamamı maça gelen insanlardı..

Daha önce defalarca geldim Tekirdağ'dan Trabzon'a maça.. ancak bu defa taraftarlarımızın yüzü bir başka mutluydu..veya biz öyle görüyoruz..

Stada girerken şu telefonları toplasalar, emin olun daha organize bir taraftar kitlesi olurdu..

Şaka bir yana Avni Akerin cehennemini yasatmamız gerekiyor rakiplere..

https://twitter.com/tribundergi/status/628505330197073920

durito
25.12.2021, 14:05
Merhaba dostlar, passo uygulaması üzerinde gözüken elektronik bilet ve barkod ile stada giriş yapabilir miyiz? Yoksa giseden kağıt bilet bastirmamiz gerekiyor mu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.