PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

Enaldo61
12.12.2021, 07:29
Sağlık olsun beyler, maç kaybedilecekti zaten önemli olan daha büyük motivasyonla yola devam etmek.

HasanTezel
12.12.2021, 08:29
Sağlık olsun beyler, maç kaybedilecekti zaten önemli olan daha büyük motivasyonla yola devam etmek.

Elbette mağlup olacaktık, ama hepimiz kısır oyunda dehşete düştü

Nwakaemenin fb maçları gibi canı isteyince çıkması herkesin canını sıktı, kimse kızmasın Afrikalılar böyle, onları YA KAZANACAKSIN YA YOLLAYACAKSIN

Hakem her sertliğe müsaade etti

Ama en az 10 maç galibiyet şahsına yazılan Avcı direk mağlubiyeti üstüne alır değişiklikleriyle, Bakasetas ve Berat 2. Yarı çıkmamalıydı…

Avcı-Nwakaeme-Bakasetas ve Berat formsuzluğu diyelim, ama şunu da anlayalım, maçta tıkanıyorsun yedek forvetin KOİTA O KADAR ETKİSİZ Kİ, maça etkisi sıfır…

Cornelius bile ortalama adam ama mütiş enerjik faydası oluyor, Koita takıma zerre katkısı olmayan adam, kötü oynarsın ama klübeden giren forvet sana böyle 2-3 maç çevirir bitti gitti

ffırtına
12.12.2021, 08:56
Beyler mağlubiyet sebebi ben olabilirim.. İddaada şu ana kadar oynadığım tek maçların hepsi yattı.. Dün de Trabzona oynadım istemeye istemeye de olsa neyse sağlık olsun.. Ama bundan sonra Trabzonu şampiyon yapma şeklini buldum geri kalan tüm maçlarda rakiplere çifte şans oynuycam giden paramız olsun şampiyon olalım da :)

nakzo
12.12.2021, 09:14
Ha geçen sene bjk 8 mağlubiyetle şampiyon oldu ikinci olan galatasaray'ın da 8 mağlubiyeti vardı Biz daha bir tane mağlubiyet aldık Biz şampiyon olacağız olacağız Abdullah Avcı hocamız içimizde bazı Trabzonspor yakışmayan oyuncular var inşallah onları devre arası transferler ile yedeğe çekince çok daha farklı bir futbol oynacağımıza inanıyorum ben beratı mecburiyetten oynattığını düşünüyorum dikkat edin perez'in olmadığı çoğu maçı da kazandık biz.

kopeli
12.12.2021, 09:16
transfer lazım. takım hamsik-nwakame ikilisi üzerinden oynuyor. ikisine birden birşey olsa yandık.

Oğuz ZEYTİN
12.12.2021, 09:17
İstatistik konusuna kafa yoran biri olarak futbolda tutulan istatistiklerin çoğu zaman anlamsız olduğuna inanıyorum. "Antalya geçen hafta dokuz kişi kalan Kayseri'ye karşı oynayamadı, o zaman vurur geçeriz" tezi dün akşam görüldüğü üzere havada kalıyor. Gaziantep, Karagümrük ve hatta Konya maçlarındaki istatistiklere bakarsak puan almamız mucizeydi!

Yirmi altı maçlık rekor, deplasmanda kaybetmeme, öne geçince puan vermeme, kışın ortasında şampiyonluk turu... Bunlar işin biraz romantik sosu, daha doğrusu fantezisi... Maç bu, yenersin veya yenilirsin. Buraya kadar güle oynaya geldik ama hiçbir şey bitmemişti. Gerçekle yüzleşmek gerek.

Bu arada hakem kötüydü ama mağlubiyeti İstanbul takımları gibi hakeme bağlayıp asıl sorunu görmezsek en büyük kötülüğü yaparız kendimize.

Kaybedilen bir şey yok. 17. Hafta harika maçlar var. Hatay'ı yenip Antalya mağlubiyetini fazlasıyla telafi ederiz inşallah. Hoca, oyuncular, basın ve biz taraftarlar işin ciddiyetini yeniden kavramışsak tabii...

Murat Keçeci
12.12.2021, 09:18
Uzun lig maratonunda yaşanabilecek normal bir puan kaybı yaşadık.Bazen sahada herşey sizin istediğiniz gibi gitmeyebiliyor.Bu maçta böyle bir maçtı.

Maçın içeriğine girersek aslında her zamanki gibi başladık.Genelde biz daha kontrollü ve rakipler daha baskın başlıyor.Yine öyle oldu.Iyi takım savunması ve sabırlı oyun anlayışımız sayesinde yine golü bulan biz olduk ve avantajı elimize aldık ama Nwakaeme nin erken sakatlığı gidişatı çok etkiledi.Maça giren Yusuf Sarının uzun süre topçusu olmaması ve sağ kenarda daha verimli olan Djaniny nin sola geçmesi hücumdaki ahengimizi bozdu.Buna Bakasetasın formsuzluğu da eklenince ve bireysel hatalar devam edince böyle bir yol kazasını kabullenmek zorunda kaldık.

Daha önce de belirttiğimiz gibi sevincimizi de üzüntümüzü de 24 saat yaşayıp sonrasında önümüzdeki maça odaklanmalıyız.Üst üstte 8 maç kazanmış bir takımın 9.maçını kaybetmesi sıkıntı teşkil eden bir durum değil asıl sıkıntı bunu alışkanlık haline getirirsek başlar ve biz buna izin vermemeliyiz.Yani önümüzdeki ilk maç, iç sahada taraftarımızla bütünleşip ekstra performans sergileyip maçımızı alarak yeni bir seriye başlamalıyız.

Maçla ilgili olarak aslında takım savunması olarak yine iyi idik.Top rakipte iken olan oyunumuz kendi ortalamamiza yakındi fakat bu kez topu kullanmada çok problem yaşadık.Hücumdaki ahengimiz bozulunca organize olamadık.Sorumluluk alması gereken oyunculardan sadece Hamsik kilit paslar ile birşeyler yapmaya çalıştı diğer oyuncular ona eşlik edemedi.Topu kullanması ve bireysel becerisi ile birşeyler yapması gereken Bakasetas,Djaniny ve Yusuf sarı etkisiz kalınca galibiyet golünü bulmak zorlaştı.Yine de puan veya puanlar ile sahadan ayrılabilirdik.Çünkü iki golde kendi bireysel hatamız birisi edgarın her zaman yaptırdığı ucuz penaltılardan biriydi.Digeride kendi kalemize attığımız gol.

Bu maçtan gereken dersi çıkarttığımız takdirde yeniden galibiyet serisi yakalayabiliriz.Çünkü kaliteli bir takımız ve doğru oynuyoruz. Rakiplerimizin heveslerini kursağında bırakmak için önümüzdeki maç yine akyazıyı dolduralim ve gereken mesajı verelim.

Doğukan Uçan
12.12.2021, 09:19
Cornelius 15 maçta 6 gol atmış.

Attığı goller aşağı yukarı hep aynı tarzda.

Sörloth top sürüp gol atabiliyordu, cornelius'un o özelliği yok çok hantal.

Savunma arkasına kaçacak hızlı bir bitirici hücumcu lazım.

Pivot santrafor her ne kadar hocanın oyun stiline uysa da adama top atamıyoruz.

Ceza sahası içinde doğru düzgün orta gelmiyor.

nakzo
12.12.2021, 09:21
Acaba yeni alınan siyahi oyuncu sol kanatta değil de yani wakiyemin alternatifi değil de direkt sağ kanatta oynatsak Çünkü saha kanadımız yok Yusuf sarıyı Hiçbirimiz oyuncu olarak kabul etmiyoruz Trabzonspor seviyesinde değil başarılı olur mu Ben bu adamı burada oynatma taraftarıyım O zaman sadece wakayemenin üzerine yük bilmez sağ Kanada'da işler hale getirirsek ben çok daha rahat maçlar kazanacağını düşünüyorum ve bu yeni alınan adamdan çok ümitliyim

LANGARA
12.12.2021, 09:23
Bu tür hatalar olacaktır. Önemli olan hatalardan ders çıkarıp geleceği şekillendirmek. Hepimize düşen görevler var. Biz desteğe devam edeceğiz. Takım en az hasarla kendini devreye atacak. Yönetim de hocanın istekleri doğrultusunda takviyeleri yapacak. İkinci devreye daha sağlam başlayacağız. Tüm bunlara rağmen yine de olamadık mı? Eleştiriyi zaten o gün yaparız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Enes Başkaya60
12.12.2021, 09:23
Selamlar.

Olmuyor ama böyle. Genç kardeşimizi yeni teşviklerle heveslendirelim. Haftaya bol gülücüklü fotolar bekliyoruz :D

Bu hafta herkes saldı, totemler uygulanmadı. Sezon başında evde iki kişiyi istenmeyen kişi ilan ettim, maç saatlerinde tvye yaklaştırmıyorum. Bugün kız kardeşim kaşla göz arasında girdi çıktı. Maçtan sonra kavga ettik bir daha olmayacak sözü aldım. Önümüzdeki haftadan itibaren herkes totemine gereken ciddiyeti göstersin. Anıl C sen de yapmadın totemini gözümden kaçmadı.

Aleyküm Selam kardeşim :D

O anlamda sıkıntı yok her türlü teşviği yapıyoruz vallaha, ama vardı birşey dün anladım birşeyler olacağını ben, birde üstüne misafir geldi maçı da tam randımanlı izleyemedim...

Her şey üst üste geldi gibi birşey oldu maalesef...

Senin totem de iyiymiş vallaha ufukçuğum :D

Anıl başkan bencede yapmadı...Ortalıkda yok baksana ;)

Ayrıca; lider takım bu kadar kötü futbol ruhsuz futbol oynamamalı abi, ben sekistas'ın geçen sene bu kadar kötü bir maç oynadığını hatırlamıyorum...

Lider takım korkmaz basar biraz, sanki rakip lidermiş gibi maçın başına öyle bir başladı ki maça yok artık dedim yani ...

Ezberci zihniyetten kurtulması lazım acilen bizim hocanın...

Sol bekde Peres'in olmadığını net görmesi lazım, Denswill neyi eksik yapacaktı dün maçta, o olduğu zaman 5'liye de dönebiliyorduk...

Nuri hocanın yaptığını bizim hoca yapamadı...

Bizim gibi maçı izledi, müdahale etmedi hasbel kader öne geçmişsin takım çok kötü, Nwekaame sakatlanmış...

Oyuna Yusuf mu girer Allah aşkına ..

Neyse ya hayırlısı olsun, inşallah bu yenilgi hayırlı olur....

Mert Oğuzlu61
12.12.2021, 09:33
Yenilmek mesele değil Bakasetas bile hırslı değildi, 2020 de Ankaragücü veya yine Antalyaspor maçı öncesi takım otobusundeki ezik fotoğraf geldi aklıma.

Fener tek rakibimiz. Antep'i rahat yenip iyice gaza gelirler, onlardan puan alabilecek tek takim bjk ve eğer haftaya onları da yenerlerse puan farkı kapanır, biz bu futbolla Hatay'i afedersiniz b.k yeneriz.

ÖmürKaradeniz61
12.12.2021, 09:41
Gözlerim 2019 sezonunda Ankaragücü maçına giden suratı asık futbolcuları bu maçtan sonra da gördü. Suratlar yine aynı hayırdır uşaklar nedir karın ağrınız.

turgut kasap
12.12.2021, 09:42
Futbol basit bir oyun. Hocanın yapması gereken waka çıktıktan sonra Denvisi sola alıp perezi sağ açığa atmasıydı. Bakesedası çıkarıp siyopisi oyuna almasıydı hoca ne yaptı Yusuf vitaminsizini alıp yenilgiye davetiye çıkardı teker bi defa patladı umarım tamir edilir. Yoksa sonu pek hayırlı olmaz. Bu arada waka ve Abdülkadirin bu takımın can damarları olduğunda bir defa daha tescillendi

EGN
12.12.2021, 09:46
2011 yılında hayatımın ilk kombine biletini aldım. Öyle ki Şenol Güneş'in teknik direktör olarak takımın başına geçmesi beni büyük derecede heyecanlandırmış, bu özlem Şenol hocayla beraber bitecek hissiyle beraber dolup taşmama sebep olmuştu. Ki, bordomavinet'in etkinliklerine katılıyor, üç hafta sonra ki maçların bile analizini yapıyorduk. Ne zaman ki, o sezonun sonunda şike balonu patladı, "eyvah, meğersem biz oyunun içindeki oyun olan bir kuklayız" gerçeği ile futbol ve futbolu takip etmekten soğudum ve bıraktım.

Kardeşler,

Yıllar sonra ilk defa bu foruma yazıyorum. Yazıyorum çünkü, seneler önce ki eleştiriler yine aynı eleştiri, futbolcuların vurdumduymaz halleri yine aynı haller içinde. Sadece figürler değişti hepsi bu. Elbet bu yarışın içerisinde her zaman kazanmak diye bir kural yok, kazanmak kadar kaybetmekte var ama bunu göremeyen taraftarlar gibi bu his ile hareket edemeyen profesyonel oyuncular var maalesef.

Ligin sonunda ne olur bilmem, fakat bizim futbola bakış açımız değişmediği müddetçe, futbolcuların bu mesleği meslek gibi benimsemeyip yüreklerini her maç ortaya koymadıkları müddetçe, "aynı tas aynı hamam" gerçeğiyle yüzleşmek kaçınılmaz olacaktır.

Trabzonspor'un şampiyon olup olmaması artık beni o 2011 yılından beri zerre ilgilendirmiyor. Kendini taraftarın yerine koyan yönetici, teknik heyet ve futbolcular ilgilendiriyor. Böyle bir kimliğe bürünmek ve öyle bir sıkı sıkıya bağlı bir duygu bağı kurmak mümkün mü?

sorusunun cevabına, "eğer böyle bir bağ kurulduğu müddetçe başarı gelecek, bu duygunun yitirildiği her an, her sene de, sene sonu hüsran ile bitecek olan bir film izlenmiş olacaktır."

diyorum, herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Salih Kara
12.12.2021, 09:48
Hepimiz elbetteki çok etkilendik. Benim dünden beri gözüme uyku girmiyor. En çok zoruma giden de hangi deplasmana gitsek rakipler ve taraftarları bize karşı inanılmaz hırslı ve nefret içinde. Bunun açıklaması namağlup takımı yenmek veya lideri yenmek gibi argümanlarla açıklanacak kadar basit değil. Hiç kimse bizim şu anki durumda olmamızı istemiyor ve herkes bizim sürekli kaos içinde olmamızı istiyor. Dün maçtan sonra bakıyorum fenerlisi 2011 yılını hatırlatıyor ki yüzsüzlükte ve adilikte son noktadır, bjklisi namağlup bizden başka kimse şampiyon olamaz kafasındalar. Kısaca yine birlik içindeler. Dün maçtan sonra instagramdaki resmi hesabımızdaki maç sonu paylaşımına 15 dakika içinde 8000 e yakın yorum atıldı. Her platformda bize karşı yoğun bir saldırı var. Ama inşallah hepsini üst üste koyacağız. Bu zamana kadar olan süreç burada bitmeli ve bundan sonrası artık hep beraber organize olmamız şart. Şampiyonluk sadece futbolcuların mücadelesi ile kazanılmayacağını anladık. Bu arada şu konuda rahatım normal şartlarda bu kadar puan farkı kolay kolay kapanmaz. İstedikleri gibi afkursunlar. Bu ligde kimse 17 de 16 gibi saçma bir tabloyu bir daha yapamaz. Ama işte burası Türkiye olduğu için biz yine sağlam adımlar atmalıyız. Benim navizane reçetem şudur;

1) Sportif ve idare anlamında birşeye karışmak istemiyorum ama transfer şart kere şart.

2) Bir şekilde takımın üzerindeki baskıyı ve stresi azaltmak gerekir ki dünkü maçla bir nebze olsun bunun kırıldığına inanıyorum. Havaalanındaki karşılama da gayet iyi oldu.

3) Sosyal medya şu an hayatın ortasında o yüzden bu platformu çok organize ve iyi kullanmalıyız. Takipçisi fazla olan sayfalardan ortak paylaşımlar yapmalıyız. Bu 3 lüyü birleştirdiğimize dair ve onları tiye alan mizah yanı güçlü paylaşımlar yapmalıyız. Takımı da ateşleyen paylaşımlar olmalı aynı zamanda.

4) Şehirde takımı ilgi budalası yapmadan desteği arkalarında hissettirmeliyiz.

5) Abdullah avcının dediği gibi maç maç gitmeliyiz. Mesela yine nacizane bir örnek kaybettiğimiz maçları 1 gün sonra unutarak hatta forumdaki başlığı kapatarak bir sonraki maça kilitlenmeliyiz.

Bu maddeler elbette arttırabilir değiştirebilir ama bir şekilde hep beraber birlik içinde organize olabilecek bir payda da buluşmalıyız

Larking
12.12.2021, 09:51
Bu maçta 1 puan iyi değil kötü olacaktı.

Bir uyandırma gerekiyordu,öyle aman aman oynamayarak galibiyete herkes alışmıştı,oyuncular ve teknik ekip dahil.

Gaziantep maçının 2.yarısında sinyal gelmişti,hakem Hugo' yu 4.dakikada atsa belki de o maç ilk mağlubiyet olacaktı.

Oynadığımız futbola göre aldığımız puan zaten anormaldi,bazı gerçekleri göremezsek geçmiş hatalara düşeriz.

Son dönemdeki idman fotolarında bile laylaylom bir hava seziliyordu,bu kadar fark olunca çok yadırganacak bir durum değil belki ama rakipten az koşarak az mücadele ederek kazanmanın kolay olmadığını gördük.

Takım kırılgan değil,toparlanma kolay olacaktır,Hatay maçında özlediğimiz futbolu göreceğimizi düşünüyorum.

Adem Akyüz'
12.12.2021, 10:04
12 puan fark boşuna yapılmadı. Arada böyle cepten de yiyeceğiz.

Haftalardır İstanbul takımları için "Saha dışıyla uğraşmaktan saha içine bakmıyorlar. O yüzden kötüler." diyoruz haklı olarak. Dün gördüm ki ilk mağlubiyetle biz de aynısını yapıyoruz. Hemen rakip taraftarla, hakemle uğraşmaya başladık.

Etmeyin arkadaşlar. Sadece bir maç kaybettik. Unutup Hatay maçına odaklanalım.

batugol
12.12.2021, 10:04
bitti gitti
gereken dersler alınır
yola devam edilir
üzerinde durup moral bozmaya gerek yok
bu sene sampiyon olacağız

Mert Acar
12.12.2021, 10:12
Konsantasyon eksikliği oldu..
Transferlerdi vs. camia bu maçı çantada keklik gördü.
Her maça aynı önemle hazırlanmak gerekiyor.

seçuk
12.12.2021, 10:24
dünkü maçı 90 dakika izledim. Maçın başından sonuna kadar hakedilmiş bir mağlubiyet aldık. Bunun nedenini birkaç madde ile açıklayabiliriz. İlk olarak Antalyadaki maç zemini bana göre çok etkili oldu. Gerçekten de çok çok kötü bir zeminde oynandı maç. Sonrasında takımdaki eksiklerin ve hazır olmayan oyuncuların duru da bizim oyunumuzu oynamamızda olumsuz etkisi oldu. Oynamayan Abdüş erkenden çıkmak zorunda kalan Waka ve hiç mi hiç hazır görüntü vermeyen Bakasetas maçın bu şekilde gelişmesinde etkili oldu. Yedek kulubesi zaten hamle için çok yetersiz. Waka çıktı yerine Yusuf girdi. Cornelius çıktı Koita girdi. Bu adamlarla maç sabaha kadar oynansa ne galip gelebilirdik ne de beraberliği kurtarabilirdik. Tabi bakıldığında şanssız da bir maç oldu. Yenilen goller olmayacak şekilde geldi. Bu güne kadar futbol şansı genelde yanımızdaydı. Bu gün karşımızda oldu.

Hakemle ilgili özellikle faul meselesinde eleştirim olabilir. Doğukan diye bir oyuncu vardı sanırım 3 tane net sarı kartlık faulu var. Ya 1 sarı gördü ya da hiç kart görmedi. Antalyanın sert oyununa fazla göz yumdu.

Hoca ve takıma desteğe devam etmek lazım. Taraftar da üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Devre arasında transfer yapmak da şart. Bana göre ileri uç transferleri gerekiyor. Kouassi kanat ve forvet bölgesi için iyi bir alternatif. Yine net bir golcü şart. Djanini Cornelius koita Waka Bakasetas gibi skorer oyuncular var. Ancak bunlardan Baka ve Waka dışında istikrarlı skor üretecek oyuncumuz yok. Bu hucum hattına en az bir skorer daha eklemek şart.

ANIL
12.12.2021, 10:25
Yenilebiliriz ama bu şekilde değil. Takım çok vasat, çok laçka oynadı. Bu şekilde devam edersek sonu kötü sonuçlar devam eder.

Mustafa ÖZDEMİR
12.12.2021, 10:33
Yenildik, kötü oynadık, fakat şu takımın oyuncuları haftada bir maç yaparak nasıl sakatlanıp maç kaçırıyor anlamak mümkün değil

Muhammet_61
12.12.2021, 10:35
Rehavet, uzun süreli serinin baskısı, eksikler, çok sayıda oyuncunun aynı maçta form düşüklüğü ve kötü zemin. Doğal sonuç. Silkelenmek için fırsat gözüyle bakılmalı. Sol bek, sağ açık, net bir santrfor ve alternatif stoper transferi şart. Sağ açık halloldu, en önemli unsur Tekke, Umut, Burak, Cardozo, Rodallega, Sörloth gibi komple ve winner bir santrfor transferi.

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Larking
12.12.2021, 10:38
Bakasetas'ın sakatlıktan önceki haline dönmesi takım dengesi için çok önemli.

Takım Hamsik,Ömür ve Tony'ye bakmaya başladı sadece.Bu oyuncuların performansı ile seri galibiyetler geldi.

Dün birisi olmayınca,diğeri maçın başında çıkınca skoru almamıza rağmen maçı verdik.

Bizim ligimizde bireysel yetenek çok önemli iş bir yerde şapkadan tavşan çıkarmaya kalabiliyor,kazandığımız son 8 maçın tamamında bunu gördük.

adiloş bebe
12.12.2021, 10:45
O değil de yenilince yeni güne nasıl uyanılır unutmuşuz. Bu sabah belki de aylar sonra biraz üzgün uyandım. Umarım daimi olmaz eski seriyi tekrar yakalarız. :)

mmert
12.12.2021, 11:01
Herkes gelip gidiyor insanların yaptıkları değişmiyor. A kişisi B kişisi fark etmez.

Aksayan bir şey var ve galip geldikçe halının altına süpürülüyor her şey.

Peres sol bek olmuyor.
Berat leş gibi oynuyor.
Yusuf Sarı vasat altı bir oyuncu.
Cornelius kötü bir tekniği var.
Bakasetas ya da başkası oyun pratiği eksik adam 90 dakika oynamaz, sonradan girer.
Nwakaeme yoksa bir plan yok.

Maç hazırlığı Antalya'ya göre değil kendimize göre yapmışız ki kaliteli gibi görünen ama aslında stratejisiyle buralara gelmiş takımımızı baltalar. Ortalama oyunculardan kurulu Antalyaspor'un sadece enerjisine ve hakemin izin verdiği sertliğine mağlup.

Yediğimiz goller klasik Edgar penaltısı ve kendi kalemize. Rakibin coşkusuna bu kadar cevapsız kalmasak, hareketlenme alanlarına set çekebilsek, hareketsiz kalmalarını sağlasak bu kadar gelgit olmazdı.

Kaybedilmemesi gereken ama genel tabloda çok da önem arz etmeyen bir puan kaybıydı. Sevincim; oyun olarak akıcı olmadığımız dönemde 2 deplasman bir kırılmaya neden olabilirdi ama haftaya sahamızdayız. Taraftarın en önemli olduğu müsabaka belki de. Sabırsızlık yıkım getirir. Sabır ve direnç en büyük avantajımız olacak taraftar desteğiyle beraber.

Onur Erçetin
12.12.2021, 11:08
İstatistik konusuna kafa yoran biri olarak futbolda tutulan istatistiklerin çoğu zaman anlamsız olduğuna inanıyorum. "Antalya geçen hafta dokuz kişi kalan Kayseri'ye karşı oynayamadı, o zaman vurur geçeriz" tezi dün akşam görüldüğü üzere havada kalıyor. Gaziantep, Karagümrük ve hatta Konya maçlarındaki istatistiklere bakarsak puan almamız mucizeydi!

Yirmi altı maçlık rekor, deplasmanda kaybetmeme, öne geçince puan vermeme, kışın ortasında şampiyonluk turu... Bunlar işin biraz romantik sosu, daha doğrusu fantezisi... Maç bu, yenersin veya yenilirsin. Buraya kadar güle oynaya geldik ama hiçbir şey bitmemişti. Gerçekle yüzleşmek gerek.

Bu arada hakem kötüydü ama mağlubiyeti İstanbul takımları gibi hakeme bağlayıp asıl sorunu görmezsek en büyük kötülüğü yaparız kendimize.

Kaybedilen bir şey yok. 17. Hafta harika maçlar var. Hatay'ı yenip Antalya mağlubiyetini fazlasıyla telafi ederiz inşallah. Hoca, oyuncular, basın ve biz taraftarlar işin ciddiyetini yeniden kavramışsak tabii...
İstatistikler her zaman net birşey vermiyor haklısınız ancak bazı şeyleri de gösteriyor.Trabzonsporun son beş haftada rakip kaleye çektiği şutlara bakarsak bunları görebiliriz.90 dk da kaleye 3-4 şut çekerek maçları bitiriyoruz.Sabırlı oyun oynuyoruz güzel ama her maç net pozisyonlar veriyoruz.1 gol yiyip geriye düşsen bu oyun planıyla ve bu kadroyla maçı çevirmen çok zor.Antep maçında Dicko atsaydı ve kırmızıyı görseydik maç bitmişti.Karagümrük maçı yine çok sıkıntılı oldu,60 dakikadan uzun süre baskı yedik.O maçta da Waka,Hamsik ve Ömürün mükemmel oyunu sayesinde maçı aldık.Adana Demir maçı hiç kolay geçmedi,Hamsik ve Waka sayesinde aldık o maçı.

Antep maçından beri Ömür,Waka ve Hamsikin inanılmaz katkısı var takıma.Ben burada Cornelius büyük takım santraforu değil dediğimde bana saldıranlar oldu.Bakın bugün Waka ve Ömürün yokluğunda takım ikinci lig takımı gibi oynadı çünkü sahada Hamsik ve biraz da Djaniny dışında birşey yapabilen hiç kimse yoktu.

Cornelius hava üstünlüğü dışında hiçbir özelliğe sahip olmadığı için,Yusuf ise her anlamda yetersiz olduğu için takıma katkı sağlayamadılar.Bakasetasın ise 2 aylık yokluğu ve kenarlardaki kaliteli ayakların olmamasından dolayı oyuna giremeyerek kötü oynaması da bunda etkili oldu.

Bu şunu gösteriyor.Trabzonsporun takıma net katkı sağlayan oyuncu sayısı yeterli değil.Trabzonspor sol bek,sağ kanat ve santrafor almak zorunda.Alabiliyorsa eğer önlibero da alması gerekiyor.

Yarım yamalak adamlarla her maçı kazanamazsın.Her maç Ömür,Waka ve Hamsik maç kazandırsın diye bekliyoruz.Böyle bir futbol anlayışı olamaz.İki tanesi olmayınca berbat oynadık.

Sahada olan her oyuncu birçok şeyi yapabilmeli.Santraforun iyi gol vuruşu yapabilmeli,savunma arkasına koşu yapabilecek hızda olmalı,topla arası çok kötü olmamalı,gerektiğinde çalım da atabilmeli.Senin elinde hava üstünlüğü ve gücü dışında hiçbir özelliği olmayan Cornelius var.Elinde son vuruşları son derece vasat Djaniny var.

Sağ kanadında hızlı,şutör ve çalışkan bir oyuncu yok.Rakibi farklı alanlarda tehdit edeceksin.

Örneğin Visca ve Abobuakar tarzı iki santrafor aldığını düşün.

Rakip kime odaklanacak mesela.Hamsiki mi tutacak,Wakayı mı tutacak,Ömürü mü tutacak,Viscayı mu tutaca,Abobuakarı mı tutacak.Hangisini tutacaksın.Kalitenin artması lazım.

emre6117
12.12.2021, 11:10
O değil de yenilince yeni güne nasıl uyanılır unutmuşuz. Bu sabah belki de aylar sonra biraz üzgün uyandım. Umarım daimi olmaz eski seriyi tekrar yakalarız. :)

Dun gece hic uyuyamadim.
Surekli bosver takma kafana dedim ama olmadi.
Mesele yenilmek degil, mesele hicbirsey oynayamamak.
Neden bu kadar tepkisiz kaldik.
Onceki kotu oynayip skor aldigimiz maclarda diyordum ki, potansiyelimiz var ama skor ustunlugunu alinca bunu kullanmaya ihtiyac duymuyoruz. Yoksa istersek baski da kurabiliriz diyordum. Ama dun ihtiyac oldu ama hicbir baski kuramadik. Bu cok buyuk bir sorun.
Nwakame cikinca mac trabzonspor icin bitti aslinda. Sahada artik sihirbaz yoktu. Tek plan hamsikin djaninye uuzn top atmasi olarak devam etti oyun. Ancak geri kalan oyuncular hicbirsey yapmadi.
Dunki mac ne kadar transfere ihtiyacimiz oldugunu gosterdi.
Bir de nwakamenin takim icin ne demek oldugunu.
Bu takim bu oyuncu grubuyla nwakame olmadan mac kazanmasi cok zor ve sansa baglidir.

emre6117
12.12.2021, 11:14
Bir de son uyarim. Turkiye kupasi ilk macina elenecek bir kadro cikmasi lazim. Goruyoruz ki oyuncular sakatlanmaya cok musait. Ve bircok oyuncunun alternatifi yok.
Lutfen bu sefer gazoz kupasindan elenin.
Bunu okuyan yonetime yakin birisi lutfen iletsin. Kendi ayagumiza sikmayalim.
Konfederasyon kupasinda devam etseydik enaz 10 puan daha az alirdik, bunu herkes gormustur herhalde.
Kadro hem cok dar, hem de bazi oyuncularin hicbir qlternatfi yok. Hatta bazi mevkilerde net oyuncu bile yok.(sol bek, sag kanat)

Arif Timurcioğlu
12.12.2021, 11:22
Peres ve Bakasetas sahada yoktu nwkame çıkınca djanini'de solda yok oldu yusuf oyuna girdimi anlamadım bile ortasahada Berat ne yaptığını kendide bilmiyodu. Bu kadar kötü performansların olduğu bir maç sonuç kaçınılmaz.

Larking
12.12.2021, 11:46
Solda ne Peres ne de Denswil oluyor.

Denswil solda oynasaydı diyenler Demirspor maçında ilk yarı sonunda verdiğimiz pozisyonları tekrar izlesinler ikisi de Denswil'in ters kademe yapamamasından geldi.

Orada transfer yapılana kadar Trondsen oynar yoksa mecburen İsmail Köybaşı.

Devşirme kanat bekleri ile oynuyoruz.Sağda Dorukhan görevini yapıyor ama çizgiye basmayı bilmediği,alışık olmadığı için hücumda kanat verimi zayıf.Ömür olmayınca Djaniny'de sola geçince sağ kanat tamamen bitti,son haftalarda sol kanat en etkili tarafımızdı Nwakame çıkıp Djaniny oraya geçince orası da bitti.

Perez sağbek'e dönmeli,sola Trondsen,Berat'ın yerine Dorukhan-Siopis ikilisi,önde Hamsik,bu durumdaysa forma girene Bakasetas kenardan gelmeli.

Testi kırıldıktan sonra yol göstermek gibi olacak ama dün maç Tony çıkınca Siopis yerine Yusuf Sarı tercihi ile verildi.Rakibin 5 hatta 6'lı orta sahasına cevap veremedik.Şans bu sefer yanımızda olmayınca da sonuç bu oldu.

Avcı galibiyet serisinde takıma dokunuş yapmaya gerek duymadı ama şimdi zamanı geldi.Bir hafta içinde 3 maç oynayacağız ve ilk yarı bitecek, kaderimizi belirleyecek maçlar diyemeyiz ama takımın mental geleceği açısından kritik eşikteyiz.

7 puanın altında kalmazsak hem çift hane farkla bitiririz hem de psikolojik üstünlüğümüz devam eder.

karabela
12.12.2021, 11:56
Peres solda olmuyor maç berabere olduktan sonra etkisiz baksetası çıkarıp sol beke adam alıp Peres’i sağa çekecekti Dorukhanı da orta sahaya çekip zayıf kalan ortayı sağlama alcaktı ortada dorukhan sağda peresin gücüm desteği ile daha farklı olabilirdi. Antalya ya cevap veremedik

naimbektas6161
12.12.2021, 11:56
1 hafta 3 maç.
2 si içeride biri deplasman.
Tahmin 7 puan ama böyle oynarsak en fazla 4 olur.
Dikkatli sabırlı ve sakin olmalıyız.
Takıma destek olmalıyız hala çok büyük avantajımız var.
Bence yenilmemiz iyi oldu ayaklar yere sağlam basmalı

halilaziz61
12.12.2021, 12:05
Avcı hoca bilir işini endişeye mahal yok
Top oynamadık kaybettik oynarsak kazanırız bu kadar basit

Varlıbaş61
12.12.2021, 12:06
Bu iki haftada alınacak 6 puan işi bitirecekti !

İnanasım gelmiyor, Avcı hoca bu hataları nasıl yapar, yaptı !

Larking
12.12.2021, 12:25
Bu maça yeterince önem verilmedi,çantada keklik görüldü.

Ben de kazanırız diyordum ama taraftar ayrı işini yapan ayrı.Hemen cezayı kestiler.

Antalya'nın maçın önemli kısmını 9 kişi oynayan Kayseri'ye gol atamaması,ligdeki durumu,Amilton,Haji Wright,Crivelli gibi hücumcularının yokluğu,Kouasssi transferi vs. derken "nasılsa alırız"havasına girildi.Bu eksik motivasyonun ve bariz rehavetin yanına son haftalarda tüm maçları çözen iki kilit hücumcunun sakatlığı ve hatalı tercihler ile birlikte "şanssız"bir akşam da eklenince bu maçı almak mucizevi olacaktı.

Avcı'ya güvenim tam,bu bir kaza ve belki de olması gereken bir mağlubiyetti.Taraftarın takımı karşılaması güzel,Hatay maçı yine dolacaktır,takımı daha aç göreceğimiz bir maç olacak.

bordoylamavi
12.12.2021, 12:28
bahane bulmak istemiyorum ama olayın antalya nın oynadığı futbolla ilgisi yok bizim oynayamadığımız futbolla ilgisi olduğunu düşünüyorum. antalya da biş oynamadı bizde. sonuç 3 tane şans golü. zeminin futbolumuzda etkili olduğun düşnüyorum. daha maçın başında hugo nun garip hatal ıpaslar beratın hatları bunlar normalde yaptıımız şeyler değil. uğurcan bile bi kere ayağının altından kaçırdı. topun gitmesini bırak oyuncularımız eskisi gibi hareketli değildi sanki zemindi. yani zemin diyorum ama başka sebebi varsa tabi bilemiyorum.

Fatih Öztürk
12.12.2021, 12:31
Abdullah hocamın bence tek hatası ısrarla hiçbirşey yapamayan Bakasetas'ı oyunda tutmasıydı, alanen 10 kişi oynadık. Halbu ki 2.yarıya Parmak'la başlasaydı göbekten etkili ataklarla gol bulma şansımız fazlaydı. Canı sağolsun vardır bir bildiği diyelim. Iyi oynayarak kaybetseydik hakkaten üzülürdüm, şımdı Hatay maçına tam konsantre olup kazanacağız, maça da Istanbul'dan kalkıp gideceğim.
Fenerlileri bi heyecan sardı ki umarım Antep'i yenerler de daha çok heyecan yaparlar :D
Ama dur, yenilsinler de boğazlarında kalsın hevesleri.

kaçarava
12.12.2021, 12:36
https://twitter.com/calciolog_tr/status/1465377998689947649?t=PZUUIL70FM7FlSrbm85LYQ&s=19

Meramımı anlatmak için üst düzeyden örnek vericem. Şunu izleyin de orta sahada oyun kurarken biblo gibi duranlardan farkını görün.

abuzun61
12.12.2021, 12:42
Bu maçta hem takım hem de hoca çok formsuzdu. Antalya öne geçince peres'i sağ bek alır diye düşündüm yapmadı. Bunun dışında birçok hamlede yanlış yaptı Avcı. Bu arada yediğimiz golde dorukhan atılan uzun topta adama doğru koşacağına geri çekiliyor. Hiç anlam veremedim. Adama doğru hareketlense o ters vuruşu yapamaz.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadir Aydın
12.12.2021, 13:07
Yenilgiye zerre üzülmedim. Korkum alışkanlık haline gelmesi... Bugün hiç tanımadığım insanlar dahi sokakta yürürken; "artık bir mağlubiyet aldı, daha doğrulamaz" diye konuşuyordu.

Takımın ne oyunu ne taktiği bu korkuyu kirmaya yetmiyor.

GencTurk6161
12.12.2021, 13:43
Neden kaybettiğimiz buradan net anlaşılıyor.
Tembel top oynuyoruz rakipler sistemi çözdü.
İlerde baskı yapıp bizi hataya zorluyorlar ki tembel futbol oynadığımızdan ani veya organize hızlı hücum gibi bir şansımız da yok. haliyle defans oyuncularımızla pas yapıp topla oynama yüzdesi kasıyoruz...
Papaz herzaman pilav yemez. Oyunumuzu daha akıcı hale getirmezsek her maç olduğu gibi ilerideki maçlarda da rahat bir maç oynayamayız... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211212/04061b5ee9a03e5fe7fa174c75658bd9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20211212/2cb7d0be2d419cb7427ea80b5833d304.jpg

Armağan Dere
12.12.2021, 13:48
bakasetas ve siopis dinlenmeleri gerekiyor...
Abdülkadir Parmak denenebilirdi...

Erkut Ay
12.12.2021, 13:53
bu ayın sonuna kadar herşey belli olur devreye kadar üç maçınıda alırsan kaybedilen birşey yok hatta artısı var çünkü haftaya kimsenin kimseye maç vermediği bir hafta olacak karlı yine sen çıkarsın ama özellikle mağlubiyet alırsan bu kurtlar sofrasında ikinci yarı şampiyon olman zor kafamda düşündüğüm bir puan vardı dün akşamki mağlubiyet sekteye uğratmazsa sıkıntı yok uğratırsa futbola bizden yana elveda..

redbul
12.12.2021, 14:04
dün maçı kaybetmemizin en büyük sebeblerinden biride çok top kaybı yaptık. antalyanın kendi kalesinden organize bir şekilde gelipte tehlikeli olduğu bir tane pozisyon yok. hepsi bizim kaptırdığımız toplar sonucu oluşan ataklar oldu. dünkü maçta mağlubiyet kaçınızlmazdı ve kaçamadık, bu arada bir arkadaş koşu mesafelerini sormuş maç sonunda ekranda gördüm antalya 111 km biz 106 km koşmuşuz.

nevzat61
12.12.2021, 14:04
Şikeciler ,GS lılar hatta BJK'liler bile neşelendiler bir anda.. Lig yeniden başladı diyorlar aradaki farka rağmen.. bilmiyorlar ki bu hafta onlarda kaybedecek .. Sivas ve Antep'ten net galibiyetler bekliyorum..

Sefa Alış
12.12.2021, 14:13
Olası puan kayıplarında aşağıdan bir takım şampiyonluk yarışına girecekse bu Başakşehir olur. Diğer İstanbul takımlarından çekinmiyorum. Hiçbirinin seri galibiyet yakalayabilecek gücü yok.

Steril61
12.12.2021, 14:15
Haftalardır kötü oynayıp aldığımız onca üç puandan sonra bu hafta berbat oynayıp 3 puan kaybettiğimize şaşırmamak lazım. Antalya maçını kaybetmemizin baş sorumlusu oyuncu tercihleriyle Abdullah Avcı dır. Bunun dışında bazı oyuncuların bireysel performansları ve takımdaki rehavet bu mağlubiyeti almamızdaki diğer bir etken oldu. Haftalardır temposuz bir şekilde oynayan ve yeterince mücadele etmeyen oyuncular Antalya maçını hepten bıraktılar. Bunda Abdullah Avcı'nın Siopis gibi bir dinamodan vazgeçip Bakasetas gibi gücü bitik olan bir oyuncuyu ilk on bire alması çok etkili oldu. Orta alanda Berat-Hamsik ve Bakasetas üçlüsü çok koşan ve mücadele eden Antalya orta alanına karşı çok ama çok etkisizdi. Abdullah hoca böyle etkisiz bir orta alanla sahaya çıkarak zaten Antalya ya yolu açmış oldu. Diğer taraftan çok net bir sağ bek olan Buruno Peres i, Dorukhan ı kurtarmak için sol beke koyması tam bir faciaydı. Hücumda Wakaeme nin çıkışı bence çok önemli değildi. Mücadele etmeyen bir orta alanla hücumda kim olursa olsun kaybetmeye mahkumduk. Diğer taraftan Cornelius un gol dışında yine hiçbir varlık gösterememesi onun bu takımın as oyuncusu olamayacağını gösterdi. Umarım Abdullah Avcı aklını başına devşirir. Mücadelesiyle formayı hak edenleri sahaya çıkartır. Sahada elini kolunu sallayıp dolaşan, rakibe basmayan Hamsik de olsa Trabzonspor un kaderiyle oynamaya hakkı yoktur. Derhal kesik yemelidir. Aksi halde önümüzdeki haftalarda canımızı bu hakemlerle beraber çok sıkarlar.

Şahsi görüşüm dünkü maçta şu kadroyla daha iyi iş yapardık...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Uğurcan _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Peres _ _ _ _ _ _ Edgar _ _ _ _ _ _ _ _ Hugo _ _ _ _ _ Denswil
_ _ _ _ _ _ _ _ _ Dorukhan _ _ _ Siopis _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Djaniny _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hamsik _ _ _ _ _ _ _ _ _ Wakaeme
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Fode Koita _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

mancester
12.12.2021, 14:18
Uzuldugum konu hocamizin mac sounda daha hicbir sey kaybetmedik demesi en azindan zorunlu hissetmesi gercekten ilginc en yakin rakibimize 12 puan var hala mac kaybedince hoca bu demeci vermek zorunda kaliyor ,1 mac kaybettik ki bu macda berabere bitebilirdi onumuzde daha cok mac var ve avanatajimiz hala devam ediyor.

Enes Ünal Kaya
12.12.2021, 14:26
Benim için artık kırılma maçı değil.
Puan ya da puan kayıpları olabilir.
Oyun disiplininde kopmadıkça, saha içerisinde şımarıklık görmüyorum ve görmedikçe yeni serilerde gelir zaten

Söyledim bu maç olmazsa olmaz maç değildi diye.

Şimdi önemli olan diğer maça aynı ciddiyetle devam edip edemeyeceğimiz.
İşte şampiyonluğun belirleneceği maç o yüzden hatay maçı olacaktır.

Bir maç ile öldük bittik olayları çok komik.

Sanırım bizim taraftarımız duygusal şarkılar söylemeyi seviyor olacak ki. yıka yıka kıra kıra geldiğimiz rekorlar 1 mağlubiyette unutuldu. ve bahar havası kendini soğuk rüzgarlara bıraktı.

Allah aşkına bir tane olumsuz twit atmayın. sokakta kötü yorum yapmayın.

Hiç birşey olduğu yok. sağlam adımlarla devam ediyoruz.

Eksikler formsuzluklar hatalar oldu daha da olacaktır.
Düşmekte var bu yolda önemli olan hedefe ilerleyebilmek

Enes Başkaya60
12.12.2021, 14:35
Evimizde oynadığımız roma maçındaki oyunu neden oynayamıyoruz onu anlamış değilim...

O maçtaki oyunu oynayalım bu ligde bizi kimse yenemez...

Ama o maçtan sonra oyun formatındaki değişiklik bizi bu hale getirdi net..

Öyle böyle maçları kazandık ama iyi oyun pek göremedik...
Lider takım gibi oynayamıyoruz...

Maçlara baskılı başlayamıyoruz maalesef..

İnşallah Hatay maçında istediğimiz oyuna dönüş yaparız..

Mustafa Çakar
12.12.2021, 14:42
Evimizde oynadığımız roma maçındaki oyunu neden oynayamıyoruz onu anlamış değilim...

O maçtaki oyunu oynayalım bu ligde bizi kimse yenemez...

Ama o maçtan sonra oyun formatındaki değişiklik bizi bu hale getirdi net..

Öyle böyle maçları kazandık ama iyi oyun pek göremedik...
Lider takım gibi oynayamıyoruz...

Maçlara baskılı başlayamıyoruz maalesef..

İnşallah Hatay maçında istediğimiz oyuna dönüş yaparız..

roma topu bize bıraktı, al oyna ben istediğim zaman gol atarım dedi rahatlıkla da attı.
O anlayışla devam etseydik bu durumda olamazdık, abdullah hoca yanlıştan hemen döndü ve takımın oyunu oturdu.

O oyunla moldeden bile 3 yediğimiz unutuldu sanırım.

emre6117
12.12.2021, 15:00
roma topu bize bıraktı, al oyna ben istediğim zaman gol atarım dedi rahatlıkla da attı.
O anlayışla devam etseydik bu durumda olamazdık, abdullah hoca yanlıştan hemen döndü ve takımın oyunu oturdu.

Evet sene basindaki format.aynen dediginiz sebepten degisti.
Cunku takimda cornelius,nwakame,bakesetas,hamsik varken kontrolsuz hucum.edersen perisan olursun her mac.
Oyuncu durumumuzdan dolayi bu taktige gectik.
Roma maci olcu degildi. Roma gibi oynayabilsek keske.
Aslinda A.avci romanin bize yaptigini ligde yapmaya calisiyor. ama iste oyle savunma yapamiyoruz biz.

Enes Başkaya60
12.12.2021, 15:00

Sanki ligde rakiplerimiz roma ayarındaydı...

Bu mantık bence yanlış...

Başka maçlar olur amenna ama, antalya kim ki biz bu takıma karşı bu kadar ezik oyun formatı ile oynuyoruz...

Mustafa Çakar
12.12.2021, 15:12
Sanki ligde rakiplerimiz roma ayarındaydı...

Bu mantık bence yanlış...

Başka maçlar olur amenna ama, antalya kim ki biz bu takıma karşı bu kadar ezik oyun formatı ile oynuyoruz...

Yeni malatyaspora kaç tane net pozisyon verdik hatırlanmıyor sanırım. 3 gol yemiştik o maç 2 si iptal edilmişti ve adamların en az bizim kadar pozisyonu vardı.

Enes Başkaya60
12.12.2021, 15:16
Yeni malatyaspora kaç tane net pozisyon verdik hatırlanmıyor sanırım. 3 gol yemiştik o maç 2 si iptal edilmişti ve adamların en az bizim kadar pozisyonu vardı.

O zaman defans anlayışımız bu düzende tam oturmamıştı ondan o kadar pozisyon verdik, rakip roma değil Malatya olduğu için de farklı kazandık...

Sen bu oyun formatından memnunsan amenna...

Ama ben bazı maçlarda ezik futbol anlayışı görmek istemiyorum...

Antalya maçında baskılı oynasan ne kaybederdin yani, onu demek istiyorum...

redbul
12.12.2021, 15:25
Haftalardır kötü oynayıp aldığımız onca üç puandan sonra bu hafta berbat oynayıp 3 puan kaybettiğimize şaşırmamak lazım. Antalya maçını kaybetmemizin baş sorumlusu oyuncu tercihleriyle Abdullah Avcı dır. Bunun dışında bazı oyuncuların bireysel performansları ve takımdaki rehavet bu mağlubiyeti almamızdaki diğer bir etken oldu. Haftalardır temposuz bir şekilde oynayan ve yeterince mücadele etmeyen oyuncular Antalya maçını hepten bıraktılar. Bunda Abdullah Avcı'nın Siopis gibi bir dinamodan vazgeçip Bakasetas gibi gücü bitik olan bir oyuncuyu ilk on bire alması çok etkili oldu. Orta alanda Berat-Hamsik ve Bakasetas üçlüsü çok koşan ve mücadele eden Antalya orta alanına karşı çok ama çok etkisizdi. Abdullah hoca böyle etkisiz bir orta alanla sahaya çıkarak zaten Antalya ya yolu açmış oldu. Diğer taraftan çok net bir sağ bek olan Buruno Peres i, Dorukhan ı kurtarmak için sol beke koyması tam bir faciaydı. Hücumda Wakaeme nin çıkışı bence çok önemli değildi. Mücadele etmeyen bir orta alanla hücumda kim olursa olsun kaybetmeye mahkumduk. Diğer taraftan Cornelius un gol dışında yine hiçbir varlık gösterememesi onun bu takımın as oyuncusu olamayacağını gösterdi. Umarım Abdullah Avcı aklını başına devşirir. Mücadelesiyle formayı hak edenleri sahaya çıkartır. Sahada elini kolunu sallayıp dolaşan, rakibe basmayan Hamsik de olsa Trabzonspor un kaderiyle oynamaya hakkı yoktur. Derhal kesik yemelidir. Aksi halde önümüzdeki haftalarda canımızı bu hakemlerle beraber çok sıkarlar.

Şahsi görüşüm dünkü maçta şu kadroyla daha iyi iş yapardık...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Uğurcan _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Peres _ _ _ _ _ _ Edgar _ _ _ _ _ _ _ _ Hugo _ _ _ _ _ Denswil
_ _ _ _ _ _ _ _ _ Dorukhan _ _ _ Siopis _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Djaniny _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hamsik _ _ _ _ _ _ _ _ _ Wakaeme
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Fode Koita _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

tavukla kaz yarışırken tavuğun kıçı yırtılmış diye bir söz vardır , koitanın 30 dk lık oynayacak gücü yok sen direk ilk 11 e yazmışsın

kaçarava
12.12.2021, 15:30
3-4 maçtır maçlara kötü başlıyoruz. Hatta bu maçın ikinci yarısına bile kötü başladık hemen tehlikeli pozisyon oldu. Bu da enteresan. Biraz canlı olun ya.

batu94
12.12.2021, 15:33
En önemli şey oyuncularımızın maça başlangıç motivasyonlarını sağlamak. Nerden maça geldik gibi herkes her maç. Antalya topu patlatacaktı maç başlangıcı hırsından

Sacit
12.12.2021, 15:37
3-4 maçtır maçlara kötü başlıyoruz. Hatta bu maçın ikinci yarısına bile kötü başladık hemen tehlikeli pozisyon oldu. Bu da enteresan. Biraz canlı olun ya.

sörlot'un oynadığı 2-1 kazandığımız sivasspor maçı vardı

inanılmaz şok baskı ile başlamıştık ve golü attık
her maça böyle başlasan rakipler kendine gelemez

en azından evindeki maçlara böyle başlayacaksın ki rakip ümitlenmesin

tabi o zaman berat'ın yerinde ndiaye vardı

Steril61
12.12.2021, 16:47
tavukla kaz yarışırken tavuğun kıçı yırtılmış diye bir söz vardır , koitanın 30 dk lık oynayacak gücü yok sen direk ilk 11 e yazmışsın

Hadi diyelim Koita'nın gücü yoktu... Cornelius'un, Bakasetas ın gücü var mıydı? Cornelius bacağına çarparak ağları bulan top haricinde ne yaptı... Ayağına top geldiğinde o kadar ağır kalıyor ki asla verkaça giremiyor. Rakipleri rahatlıkla topu ondan alıp kontraya çıkıyor. Hücuma destek verenler de top kendilerine gelecek diye bekleyedursunlar... Koita en azından ileride top kovalayabilecek daha çabuk bir isim. Aslına bakarsan iki forvette "al birini vur ötekine" cinsinden ama tercih olarak Koita daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Yine söylüyorum dünkü maçta esas sıkıntı orta sahadaki zayıf yapımız ve Abdullah Avcı nın kadro tercihidir. Peres i solda oynatması tutmadı tutmayacak. Bile bile lades buna denir. Siopis i ilk on birde değerlendirmemesi orta alandaki üstünlüğü tamamiyle rakibe teslim etmek demek. İki kanattaki wakaeme ve Abdulkadir Ömür ün olmayışı hücum düzenmizi ve takım oyunumuzu bozdu belki ama yine de bu Antalya yı sahada mücadele ederek yenebilirdik. Şampiyonluğa oynayan bir takımın hırsı yoktu maalesef. Umarım düzeliriz.

bilgehan83
12.12.2021, 17:01
Koita ya sakat olduğu için laf atsak da cornelustan daha yararli bir oyuncu futboldan anlayanlar için bu değişmez..

redbul
12.12.2021, 17:10
Hadi diyelim Koita'nın gücü yoktu... Cornelius'un, Bakasetas ın gücü var mıydı? Cornelius bacağına çarparak ağları bulan top haricinde ne yaptı... Ayağına top geldiğinde o kadar ağır kalıyor ki asla verkaça giremiyor. Rakipleri rahatlıkla topu ondan alıp kontraya çıkıyor. Hücuma destek verenler de top kendilerine gelecek diye bekleyedursunlar... Koita en azından ileride top kovalayabilecek daha çabuk bir isim. Aslına bakarsan iki forvette "al birini vur ötekine" cinsinden ama tercih olarak Koita daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Yine söylüyorum dünkü maçta esas sıkıntı orta sahadaki zayıf yapımız ve Abdullah Avcı nın kadro tercihidir. Peres i solda oynatması tutmadı tutmayacak. Bile bile lades buna denir. Siopis i ilk on birde değerlendirmemesi orta alandaki üstünlüğü tamamiyle rakibe teslim etmek demek. İki kanattaki wakaeme ve Abdulkadir Ömür ün olmayışı hücum düzenmizi ve takım oyunumuzu bozdu belki ama yine de bu Antalya yı sahada mücadele ederek yenebilirdik. Şampiyonluğa oynayan bir takımın hırsı yoktu maalesef. Umarım düzeliriz.

güzel kardeşim yazdıklarına tamamen katılmakla beraber cornelius konusunda çok defa yazdım gene yazayım bu adamdan faydalanmak istiyorsan, topu rakip ceza alanına yıkacaksın. sağdan soldan bol bol orta yapacaksın. bu adam ya kafa vuracak gol atacak yada yanındaki adamlara pozisyon yaratacak. ama bu oyun tarzı bu oyuncu grubu ilke bu olacak iş değil bundan sebeb her maç cornelius tartışılacak orta sahaya gelince ben kesinlikle berat la başlamam siopis ilk tercih olmalıydı. ama malesef bu 3 yerli kuralı tüm planlarımızı alt üst ediyor abdüş olmadığı için berat mecburiyetten oynadı.

bilgehan83
12.12.2021, 17:28
dünkü maçı 90 dakika izledim. Maçın başından sonuna kadar hakedilmiş bir mağlubiyet aldık. Bunun nedenini birkaç madde ile açıklayabiliriz. İlk olarak Antalyadaki maç zemini bana göre çok etkili oldu. Gerçekten de çok çok kötü bir zeminde oynandı maç. Sonrasında takımdaki eksiklerin ve hazır olmayan oyuncuların duru da bizim oyunumuzu oynamamızda olumsuz etkisi oldu. Oynamayan Abdüş erkenden çıkmak zorunda kalan Waka ve hiç mi hiç hazır görüntü vermeyen Bakasetas maçın bu şekilde gelişmesinde etkili oldu. Yedek kulubesi zaten hamle için çok yetersiz. Waka çıktı yerine Yusuf girdi. Cornelius çıktı Koita girdi. Bu adamlarla maç sabaha kadar oynansa ne galip gelebilirdik ne de beraberliği kurtarabilirdik. Tabi bakıldığında şanssız da bir maç oldu. Yenilen goller olmayacak şekilde geldi. Bu güne kadar futbol şansı genelde yanımızdaydı. Bu gün karşımızda oldu.

Hakemle ilgili özellikle faul meselesinde eleştirim olabilir. Doğukan diye bir oyuncu vardı sanırım 3 tane net sarı kartlık faulu var. Ya 1 sarı gördü ya da hiç kart görmedi. Antalyanın sert oyununa fazla göz yumdu.

Hoca ve takıma desteğe devam etmek lazım. Taraftar da üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Devre arasında transfer yapmak da şart. Bana göre ileri uç transferleri gerekiyor. Kouassi kanat ve forvet bölgesi için iyi bir alternatif. Yine net bir golcü şart. Djanini Cornelius koita Waka Bakasetas gibi skorer oyuncular var. Ancak bunlardan Baka ve Waka dışında istikrarlı skor üretecek oyuncumuz yok. Bu hucum hattına en az bir skorer daha eklemek şart.

hakeme, saha şartılarına, olmayan sakat oyunculara, formsuzlara, sahada sakatlananlara bence sığınmaya gerek yok.. çok açık ve net avcı dersine çalışmamış.. ya da avcı havalarda bu ikisi olmasa biz 1-0 öne geçtiğimiz maçı 3'e 4'e giderek alırdık. ama avcı fantastik olayların içine girdi bir maçlık tolere ederim ama hüseyin çimşirleşen ünal karamanlaşan bir hocayı asla kabullenemem yenil ama mücadele ederek yenil.. olmadı gücümüz yetmedi deriz sahayı, sakatları bahane ederiz. ama dün net bir şekilde görüldü ki hoca maçı kafasında oynamamış. yedeklerde koita serkan asan, siopis ve parmak varken nasıl yusuf sarıyı alıyor anlam veremedim.. golü attık kontra kovalarız düşündü ama sarı gibi hem beceriksiz hem de sözleşme uzatmamak için bin takla atan adamı güvenip onbire alamazsın... ayrıca zaten takımın orta saha gücü eror veriyordu şans eseri öne de geçtin al bir orta saha serkan asanı al koy sağ öne daha önce skoru aldığımız maçlarda koydu serkanı neden yusuf sarı hocam yapma bunu.. corneliss kötü çıkar berat kötü çıkar bakatesas kötü çıkar ezber boz siopisi parmakı denswilli sok oyuna saha kötü skoru aldın sok bütün kazmalarını atabilirlerse sana gol atsınlar... ki karşındaki takım 9 kişi kalan kaleye gol atamış geçen hafta hala aklıma gelince üzülüyorum.. neyse umarım telafi eder hatay ve altay maçlarında.. başakşehiri kazanmak zorundayız zaten

Mehmet Fatih Yavuz
12.12.2021, 17:43
Maç sırasında da yazdım, şimdi de yazayım.
Yusuf Sarı son 10-15 dakika arka boşluklardan faydalanmak maksatlı oynatılması dışında bu takımda, hele böyle biz zeminde, hele böyle mücadele gücü yüksek rakibe karşı, hele de 70-80 dakika hiç oynamaz.

Serkan girse gene razıyım. En azından boğuşur.
At Dorukhanı sağ öne, arkaya Serkanı koy.

Denswill i alıp, Dorukhan ortaya Peres asıl yerine yapılsa gene kötü demem.
Ama Yusuf Sarı bu maçta oyuna 20. dakikada giremez.
Girerse sonucuna razı olun.

Hoca hatasıdır, net...

Ama hocanın da bazen hataya hakkı var.

Burada Orhan Ak ın yokluğunun da payı olabilir.
Yanında yanlış yapıyoruz diyebilen biri olmalı.

chener
12.12.2021, 18:31
arkadaşlar, emin olun antalya özel bişe yapmadı. attığımız gol ve vitorun kaçırdığı pozısyonda gördük, yeterki kaleye git kesin gol.Kaleye gidemedik. Defans bloğunu orta sahaya bile çıkartmadık. belki de waka sakatlanınca ve o arada gölü atınca biz böyle idare ederiz mantığına gidildi, refleksimizi kaybettik. Artık hatay maçını kesin kazanmalıyız ki bunu nazarlık olduğu anlaşılsın yoksa 7 düvel bize üşüşür.

pReN@_61
12.12.2021, 19:14
https://www.youtube.com/watch?v=934wC4U9aCs

Varlıbaş61
12.12.2021, 19:59
Gs de Sivasspor ile oynuyormuş! Bu iki haftayı galibiyet ile kapatmalı idik! Çok yazık oldu.

Ne güzel şampiyonluğu kar topu atarak kutlayacaktık !

objek
12.12.2021, 20:01
Bu kadar uzun bir surede yenilmeyen bir takim dusunun vasat oyuncularda dahi ozguven patlamasi olmasi lazim ne hikmetse antalya maci basliyor bakiyoruz ugurcan edgar peres hugo ilk toplarda seri iskalar geciliyor
bu macin bir kaza oldugunu kanitlamak icin onumuzdeki hatay maci iyi bir fitsat savasacak gucumuz varmi yokmu sahada vercegimiz tepkiye bagli antalya macinin ozeti kotu oyundan fazla takimin kotu kosmasi (kosamamasi!) fiziki ve mental yorgunluk basladiysa isimiz zor imkansiz olmadigini oyuncularimizin gostermesi lazim

Fatih Solmaz
12.12.2021, 20:11
Eveeeet, "nasıl olsa bir şey olur bir şey yaparız kazanırız" mantığı eninde sonunda patlayacaktı patladı.
topu alan ortada hiç takılmadan ceza sahasının önünde içinde fink attı. Karşılıklı düelloya döner anlarım olabilir dersin. maçın başından itibaren bir sakarlık bir hatalar zincidir gitti, bitmek de bilmedi. son üç maçın en iyi adamının kendi kalesine gol atmasıyla son buldu. Biz ne yaptık sorusuna sadece uzun top attık. tamda bu esnada sahada yokları oynayan Bakasetas'ın yerine Cornelius'un çıkması felaket bir karardı.

Baştan her aşağıya her şey olumsuz başladı olumsuz bitti. Hatay maçı ilk yarının değil sezonun maçı olmasına sebep oldu. Ne pahasına olursa olsun bu maçı kazanmalıyız.
Biraz coşku ve baskı ile yapamayacağımız iş yok.
Biz şampiyon olacağız.

ÖmürKaradeniz61
12.12.2021, 21:11
Coşkulu oyunumuz hiç olmadı Abdullah hoca geldiğinden beri niye anlamıyorum mesele bizden çok geride olmasına rağmen Beşiktaş bugün Kayseri’yi şamar oğlanına çevirdi. Biz öyle geriye düşsek o maçı çeviremeyiz şu konumumuza rağmen.

emre6117
12.12.2021, 21:31
Hatayspor maci traftar,oyuncular ve hoca icin gercekten cok buyuk bir sinav maci.
Once traftar stadi dolduracak mi.
Sonrasinda oyuncular ve hoca sampiyonlugu ne kadar isteyip istemediklerini gosterecekler.
Tekrar puan kaybi olursa bu sene bir daha zor toparlariz gibi duruyor.
En azindan o sampiyonluk hirsini sahada gormek istiyorum. Sahsen haftalardir sahada net bir" ben sampiyon olacagim" takimi yok.

Anıl C
12.12.2021, 21:35
Selamlar.

Olmuyor ama böyle. Genç kardeşimizi yeni teşviklerle heveslendirelim. Haftaya bol gülücüklü fotolar bekliyoruz :D

Bu hafta herkes saldı, totemler uygulanmadı. Sezon başında evde iki kişiyi istenmeyen kişi ilan ettim, maç saatlerinde tvye yaklaştırmıyorum. Bugün kız kardeşim kaşla göz arasında girdi çıktı. Maçtan sonra kavga ettik bir daha olmayacak sözü aldım. Önümüzdeki haftadan itibaren herkes totemine gereken ciddiyeti göstersin. Anıl C sen de yapmadın totemini gözümden kaçmadı.

:(:(

lazibere
12.12.2021, 23:41
Bu arada 27 maçlık yenilmeme serimiz bizden daha iyi bir takım olduğu için değil, futbolcularımızın aşırı rahat ve ruhsuz bir şekilde mücadele ettikleri için son buldu.

Konu da bu zaten, En azından yenilmemek bir hedefti ve çok basit bir maçta tamamen kötü oyun ile bu başarıyı sağlayamadık. İlerleyen haftalarda baskı arttığında da başımıza ne gelecek .. sıkıntım bu

Bu sene Deplasmanda belki bir iki mağlubiyet alırız diye düşünürken Antalya ya yenilmek çok koydu açıkçası

lazibere
12.12.2021, 23:45
Beşiktaş taraftarı bugun neler yaptı stadda gördünüz?

Soru şu? Bizim aldığımız puanlar mı tesadüf yoksa Beşiktaşın alamadıkları mı??

Bana böyle düşündürtmeye hakkı yok takımın, Hocanın da, Bu takımın agresif oyun oynama kabiliyeti yok mu ki, her maç rakibe tedbir alıyoruz. Maç bittikten sonra habire, nasıl bir rakibi yendiğimizi anlatmasından bıktım hocanın. Sanırsın, her takımda 15 gol atan forvetler var.

Kadron iyi, çıkacaksın bamgüm bamgüm bitireceksin. taraftarı uyuşuk futbola alıştırmaya hakkın yok. Korkmayacaksın, rakip senden korkacak yaa

Doğukan Uçan
12.12.2021, 23:45
geçen sene uzay takımı denilen beşiktaş bile az kalsın kendi elleriyle fb ve gs ye sampiyonlugu verdi ama rakipleri ellerinin tersiyle ittiler.

burası türkiye arkadaşlar 50 puan önde olsanız bile her türlü hile hurdayı yaparlar. bu her takım için geçerli inanılmaz bir algı var.

lazibere
12.12.2021, 23:46
Maç sırasında da yazdım, şimdi de yazayım.
Yusuf Sarı son 10-15 dakika arka boşluklardan faydalanmak maksatlı oynatılması dışında bu takımda, hele böyle biz zeminde, hele böyle mücadele gücü yüksek rakibe karşı, hele de 70-80 dakika hiç oynamaz.

Serkan girse gene razıyım. En azından boğuşur.
At Dorukhanı sağ öne, arkaya Serkanı koy.

Denswill i alıp, Dorukhan ortaya Peres asıl yerine yapılsa gene kötü demem.
Ama Yusuf Sarı bu maçta oyuna 20. dakikada giremez.
Girerse sonucuna razı olun.

Hoca hatasıdır, net...

Ama hocanın da bazen hataya hakkı var.

Burada Orhan Ak ın yokluğunun da payı olabilir.
Yanında yanlış yapıyoruz diyebilen biri olmalı.

Yusuf Sarı gibi ne topçular var BAL liginde bile.

lazibere
12.12.2021, 23:52
Hatay maçı bizim için sezonun maçı olacak. Bu durumlardan çıkmasını beceremeyen bir camiayız . Hatay maçı sonrası, Biz nazar değdi gibi laflar duyarsam yemin ederim çok fena hakaret edeceğim...Bir çuval inciri berbat etmeye hakkın yok..

Perez'i niye aldık?? Sağ bekte oynasın diye aldık, Eğer iyileştiyse orda Peres oynayacak. Dorukhan yedek oturacak bu kadar basit. Densvil defalarca sağ bek oynadı. O zaman orda da o oynayacak. ..

Bir diğer husus, Takımın forvet oyunu yok. Forvete kimi koysam oynar mantığı var. Ve 16 hafta oldu hala Cornelius ilk geldiği günden öteye gidemedi, Olacaksa olsun olmayacaksa yerinde devre arasında adam alınsın. Bilenler bilirler, Borzek kardeşler gibi, devre arasında Koita bana yeter diyerek forvet transferi yapmadan girersek kimse kusura bakmasın, ilerki haftalarda daha çok canımız yanacak

lazibere
12.12.2021, 23:57
İstanbul takım taraftarlarının aldığımız bu başarılara, Konyaspor'un aldığı puanlar gibi ''nasıl olsa sezon sonunu göremezler ''' ve şampiyon olacak takımın yine kendilerinden birisi olacakmış gibi düşündürtmeye hakkı yok takımın. Büyüklük aldığın puanlar ile değildir. Sahaya koyduğun mücadele ile olur. Trabzonspor'u yeneriz diyen adam yenemeyecek bizi.. Sen hoca olarak çıkacaksın, Bu maçı alın diyeceksin, Ya yenilirsek diye düşünürsen top oynatamazsın takıma. Kadron zayıf olsa ve aciz olsan anlaım bu anlayışını ama Kimsede sende olan orta saha oyuncusu yok, Kimsede de sende olan Wkame gibi oyuncu yok, kimsede sende olan kaleci yok. Ama kimle oynarsan oyna, rakibe göre oyun oynuyorsun. Bize göre neden oynamıyorlar. Ne zaman ağırlığını koyacaksın maça. Yapmayın Allah aşkına, İçimde çok kötü hisler var. Her sene haklı çıkmaktan yoruldum

lazibere
13.12.2021, 00:07
İkinci devre, Nasıl ki, Biz rakiplerimizi yendiysek onlarda bizi yenebilirler. O zaman bir bakmıssın puan farkı erimiş gitmiş. Bunlar olası ihtimallerdir de Antalya gibi bir takıma tamamen kendi aptallığımızla yeniliyorsan hedefleri tutturmak zor olacak.

Bu Edgar mesela!!!! Bu sene bu kaçıncı elle temas sonrası yaptırdığı penaltı, Bu sene kaç tane geri pastan gol yedik saydınız mı? Ya da kaç defa Berat'ın anlamsız top kaybı ile pozisyon verdik saydınız mı??

Bu maçtan dersler çıkartacağız diye klişe bir açıklama ile haftayı açıklamak kolay ama ne tür ders aldık mesela bir de bunu görsek. Bu sene efendi gibi yediğimiz bir tane gol yok arkadaşlar. Hepsi kendi hatamız. 8. dakikada kırmzı kart görerek verdiğimiz puanı mı söyleyim, Huseyinin atıldığı alanya maçında Janini ile kaçan goller sonrası verdiğimiz puanlara mı yanalım. Ya da GS maçında iki golu de kendi geri paslarımız ile yememizi mi, Ya Beşiktaş maçına ne demeli, attırdığımız gollere bir bakın...Şimdi de Antalya maçı? Biri penaltı biri de kendi kalesine atılmış gol ki, O pozisyonda topu kendi kalene atmak da marifet olsa gerek..

Hatalardan ders çıkartmayı da beceremiyoruz

Bu hafta da Hatayın hangi meziyetlerini duyacağız Avcı'dan bakalım. Lig tv de yorumculuk yapar gibi bize ve Türkiye'ye Anadolu takımlarının özelliklerini anlatamasını bırakmasını ve Biraz essin takım fırtına dan vazgeçtik biraz essin yeter

Oğuzhan Fidan
13.12.2021, 01:45
maçı sakin kafayla izleyince bizim sahada hiçbir şey yapmadığımızı gördüm, Aciz bir şekilde yenilmişiz hemde adamların 0 kalitesine., tek yaptıkları deli danalar gibi koşmak şu adamların istediğinin yarısını bile isteseydik beraberlik çıkardı. çok kötü mağlup olmuşuz şampiyon olacak takım böyle futbol oynayamaz. herkes izlesin maçı herkes. hoca inşallah psikolojik olarak takımı hazırlayabilir. olay sadece psikolojide

Oğuzhan Fidan
13.12.2021, 01:51
abi dönüp dönüp izliyorum böyle futbol olmaz. canini denen adamımız forvetin yapması gereken asıl görevi yapamıyor hiçbir pozisyonda yapamadı bu nasıl forvet ? çok kötü oynadık çok

cakalkerem
13.12.2021, 08:08
gecen hafta 9 kişilik takıma gol atamayan Antalya..

Diğer tarafta nağmaglup lider..ama son 4-5 haftadır top oynamayan..gol yemeyen atarsa maçı öyle böyle kazanan bir takım..
yine maça tutuk başladık..aynı antep maçı gibi..20 dakıka teslim olduk...sonrasında toparlandık gol oldu...
Ama bu seferde waka çıktı..
O çıkınca ne top taşıyabildik ne ileri gidebildik ne pozisyon bulabildik..
Bir takım bir adama bu kadar bağlı olamaz..
Al sakatlandı...ne olacak...

Berak en kötü maçını oynadı..acemice hatalar..top kaptırmalar..
yusuf..kesinlikle bu takımın oyuncusu değil..kesinlikle..3-4 taraftar grubuyla bu adam yüzünden birbirimize bile girdik..topçu filan değil...
baka..bu maç kötüydü hatta hiç yoktu maçta...
forvetler zaten Allaha emanet..adam gibi bir forvet alamadık..
siapisle orta saha direncini arttırabilirdi...

Yenileceğizde tabii ki ama bu şekilde değil..
Şanslı 3-4 maç aldık..
Bu maçıda şansızlıkla verdik..
Dorukana çarpmasa berabere biterdi maç..hatta belki 1 tane sıkıştırır galip gelirdik...
Ama önümüzü görmek için ve Türkiye'nin gazını almak için iyi oldu diyelim...

Tüm medya taraftarlar mhk tff hepsi nin dikkati bizim üzerimizdeydi....
Herkes memnun oldu

cakalkerem
13.12.2021, 08:09
abi dönüp dönüp izliyorum böyle futbol olmaz. canini denen adamımız forvetin yapması gereken asıl görevi yapamıyor hiçbir pozisyonda yapamadı bu nasıl forvet ? çok kötü oynadık çok
canini mi o kim ya..
Köy kahvesin deki çay cı mı?

cakalkerem
13.12.2021, 08:10
Yusuf Sarı kesinlikle bu takımın oyuncusu filan değil..
Ver devre arasında kimle takas yapıyorsan yap..
Bana savaşan adam lazım.Güçlü kuvvetli..Tekmeye kafa sokan adam...

Lan su Serkan hepsinden fazla savaşıyor sahada yeminle

HOPA'LI TS'Lİ
13.12.2021, 08:35
Antalya tribünlerinde Kocaelispor bayrağı ne arıyor?
Onların derdi ne bizimle?
Yoksa başka birşey mi var?
.....OLAMAZSIN ŞAMPİYON diye bağıran Antalyalılar, sizin küme düşme-me maçınız inşallah bizimle olur.
Adiler, kendi takımınızı destekleyin. Bize niye sataşıyorsunuz.
TS'nin şampiyon olmasının size ne zararı var, hatta faydası var embesil müptezeller
Şunu gördük ki düşmanımız sadece üçüz İstanbul çocukları değil, tüm Anadolu
Meyve veren ağaç taşlanır.
Kedi uzanamadığı ciğere mundar der.
Bu minvalde bizi kıskanıyor Tüm Anadolu
Bizim başarımızı asla yakalayamayacakları için bu şekilde tezahüratlarla kendi egolarını tatmin ediyorlar.
Lideri yendik, namağlup unvanına son verdik vs.
Kocaelinin bizimle ne kuyruk acısı var da oraya gelmişler? Bilen var mı?

HOPA'LI TS'Lİ
13.12.2021, 08:37
Yusuf Sarı kesinlikle bu takımın oyuncusu filan değil..
Ver devre arasında kimle takas yapıyorsan yap..
Bana savaşan adam lazım.Güçlü kuvvetli..Tekmeye kafa sokan adam...

Lan su Serkan hepsinden fazla savaşıyor sahada yeminle

Yusuf hiç etkili olamadı.
Al Visca'yı, ver Sarı'yı
Aç arayı

Burak Bıyıklı
13.12.2021, 08:50
1-> Hakem konusunu konuşmanın bir anlamı yok. Daha beterlerini de yaşayacağız bu süreçte. Kartlar konusunda sıkıntılıydı, penaltı oru karar. Başka da iş düşmedi. Buna çok takılmamak lazım.

2-> Antalya namağlup lidere karşı orta-alt sıradaki bir takımın oynayacağı oyunu oynadı. Dünyanın neresine giderseniz gidin lideri yenmeye çalışmak ekstra motivasyon kaynağıdır. Adamlar kazanmay çalışıyor diye teşvik almış, para almış gibi söylemlere girmek doğru değil. Kaldı ki dünya alemin gözü önünde şike yaptılar, sonucunda olan yine bize oldu. O yüzden bu topa da girmek doğru değil.

3-> Asıl sıkıntı bizim kendi oyunumuzdaydı. 2.yarı başı berat veya baka çıkıp siopis girseydi oyunun hakimiyetini alırdık diye düşünüyorum. Kimse kendinde değildi. Buna avcıyı da dahil etmek istiyorum. Bu puan kaybını daha erken bekliyordum. Buralara kadar gelmek bize epey kredi kazandırdı. Galibiyete de mağlubiyete de çok anlam yüklememek lazım. Daha yolumuz uzun.

4-> Sakatlıkların canımızı sıkacağı bir dönemdeyiz. Gervinho'dan beklenen verimi alamadık ama bu maçta waka çıktıktan sonra yerine idare edebilecek bir adamdı. Şu anda takımın en büyük eksikliği kanat oyuncuları. Waka çıktı. Sahada ve yedekte tek kanat yusuf sarı kaldı. Ömürü de riske etmemek bu zeminde çok da yanlış bir karar değil.

5-> Devre arasına kaldı 3 maç. Bunun ikisi evimizde. Bu açıdan elimiz daha güçlü. Panikleyecek, yıkılacak bir durumda değiliz. 3 maçta 7-9 puan moralli şekilde devre arasına atar bizi.

Oğuzhan Fidan
13.12.2021, 09:26
canini mi o kim ya..
Köy kahvesin deki çay cı mı?

Köy kahvesi çaycısı işini daha iyi yapıyor ;)

Mehmet Fatih Yavuz
13.12.2021, 09:36
Djanini, Hamsik, Edgar... Bu üçü dışında herkes kötüydü.
Djanini'ye nerden sardınız şimdi?

amasya0561
13.12.2021, 09:48
Tamam oynamadık yenildik diyorum ama öne geçtiğimiz bir maçta kendi kalemize gol atarak yenilmek üzüyor beni.
Birde kendimizi dev aynasında görüyoruz yok antalyada kimmiş , 9 kişi kayseriyi yenememiş gibi. bu futbol herşey oluyor işte.
2010-2011 de her iki maçtada yenememiştik bu antalyayı onun için bunun Trabzonuda var gibisinden yine büyük konuşmalar olmasın.
sakin olalım önümüzdeki maça bakalım zira hatay maçı ligin en önemli maçı yeniden dirilişemi geçecegiz yoksa ALLAH korusun olası bir puan kaybında kaosamı girecegiz. zaten algı operasyonları başladı. iş şimdi Avcı ve futbolcularda vede en önemlisi taraftarda gidip destek olmakta

HOPA'LI TS'Lİ
13.12.2021, 10:16
Aman ha!
Kesinlikle paniğe kapılmamalıyız.
Düşmanlar pusuda bekliyor.
Onları heveslendirip sevindirmeyelim.
Hatay'ı geçersek puan farkının açılacağını düşünüyorum.
Paniğe kapılacak bir durum yok.
Tüm olumsuz koşullar bir araya geldi ve yenildik.
Yenilmek de doğal bir süreç futbolda

18.12.2021 16:00 İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR - FRAPORT TAV ANTALYASPOR

18.12.2021 19:00 GALATASARAY A.Ş. - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK

19.12.2021 19:00 FENERBAHÇE A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş.

UĞUR DURTAŞ
13.12.2021, 10:27
Elbet bir gün yenilecektik.sezon sonuna kadar devamlı 3 puan alacak halimiz yok değilmi....

avcı hocamızı seviyor ve güveniyoruz.
onunda devamlı formda olacak diye bir kural yok
onunda gününde olmayacağı maçlar olacak.
cumartesi akşamı antalyaspor maçında olduğu gibi.

güvenimiz tam,destek vermeye devam.

**
cumartesi akşamı tüm takım kötüydü,sonradan girenlerde ve teknik heyette dahil...
*
bu maçla ilgili en az 20-30 tane ciddi neden sayarım ama detaya girmeyeceğim.
sadece haftalardır iyi oynayan siopis niçin yedek bırakıldı diye çok takıldım.
neyse...
nazar diyelim.

*

10 numara pozisyonunda oynayan trondsen sol bek oynuyor
stoper mevki oyuncusu denswil sol bek oynuyor
sağ bek peres sol bek oynuyor
ama orjinal sol bek ismail oynayamıyor

devre arasına az kaldı.

başta ismail olmak üzere ,koita, yunus ve sarı
için yararlı bir formül düşünülmelidir.

7can61
13.12.2021, 12:20
Sakin beyler Sakin.

Göztepe maçı da böyle geçmişti, biraz şansımız vardı kazanmıştık. Deplasmanda bazı takımlar bize çok bileniyor ve inanılmaz eforlu oynuyorlar. Çok sert oynuyorlar. Yapacağımız şey sertliğe sertlikle cevap vermek. Buradan kastım ayaklarına çift dalmak değil tabi.

20 puan farkla şampiyon filan olmamızı beklemesin kimse, bir şans ayağımıza geldi ve farkı inanılmaz açtık, şimdi yapacağımız şey sakin olup aynı futbolu sürdürmek. Sonunda gülen biz olacağız.

Kadir Aydın
13.12.2021, 12:20
lazibere nin dediklerine katılıyorum. Artik eylem zamanı, geri cekile cekile buraya kadar geldik ve takımın taktiğini herkes çözdü bir şekilde.

Bu saatten sonra diş göstermez isek, değişiklige gitmez isek 3-4 mac sonra kafa kafaya geliriz.

Oğuzhan Fidan
13.12.2021, 12:35
Yenilmemizi isteyen o kadar içten pazarlıklı düşman varmışki hepsini sevindirdik. Ah trabzonum ah bu senedemi yüzümüz gülmeyecek [emoji1750]

HOPA'LI TS'Lİ
13.12.2021, 12:45
Yenilmemizi isteyen o kadar içten pazarlıklı düşman varmışki hepsini sevindirdik. Ah trabzonum ah bu senedemi yüzümüz gülmeyecek [emoji1750]

Son gülen iyi güler.

Ne demiştik?

Türkiye'de futbol, Trabzonspor'umuza karşı oynanan bir oyundur.

Oğuzhan Fidan
13.12.2021, 12:47
Son gülen iyi güler.

Ne demiştik?

Türkiye'de futbol, Trabzonspor'umuza karşı oynanan bir oyundur.

Abi bjklisi gsli fblisi hepsi bir sevinirmi ya utanmasalar birbirlerine maç vericekler

HOPA'LI TS'Lİ
13.12.2021, 13:08
Abi bjklisi gsli fblisi hepsi bir sevinirmi ya utanmasalar birbirlerine maç vericekler

Haklısınız.
Alayı birlik oldu, bizim şampiyon ol-a-mamamız için bir taraflarını yırtıp ince hesaplar yapıyor.
En üzüldüğüm de kendi şehirlerinin takımlarını desteklemek yerine, TS aleyhine tezahüratlar yapan üçüzlerin taraftarları (Kocaeli bayrağının ve taraftarının Antalya'da işi ne?)
Enseyi karartmaya gerek yok.
Sakin ve moralli kalmalıyız.
Hatay maçını kazanırsak, çok karlı bir hafta daha bizi bekliyor.

Ahmet AYDIN-28
13.12.2021, 14:26
Buraya bir süredir girmiyordum. Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla taraftarın mağlubiyeti sakin karşıladığını düşünürken burada ilk mağlubiyette gömme işlemlerinin hemen başladığını üzülerek gördüm. Haftalar önce kendimce yaptığım ve çevremle konuştuğum değerlendirmeme göre ilk yarıda mağlubiyet alacağımız tek takım Antalyaspordu. Ve maalesef gerçek oldu. Şimdi ilk yarıda kalan 3 maç ve ikinci yarının ilk haftası yenilgi alacağımızı düşünmüyorum. Ama ondan sonra 3 hafta çok kritik. Bu 3 maçta 0 puan alma ihtimalimiz bile var. Bu 3 maçta ne kadar puan alabilirsek kardır. İnişler çıkışlar olacak ama inanıyorum sonu güzel olacak.

İskender Çakmak
13.12.2021, 15:24
Her anlamda kötü olduğumuz maçta 1-0 öne de geçtik. Penaltı olmasaydı en azından o skorla girerdik soyunma odasına.
Ama olmadı. Sadece o kadar baskı yemişken ve her taraf dökülürken Avcı Hocamın ikinci yarıya hamlesiz başlaması beni şaşırttı açıkçası.
Maç sonuyla birlikte gerildim ama daha sakinim ve trafik kazası olarak bakıyorum. 5-6 maçlık bir seri daha yakalayıp ülkeye çözülmediğimizi göstermemiz gerekiyor.
Ve göstereceğimize de inanıyorum.

bordoylamavi
13.12.2021, 16:45
kaybetmemiz şu an çok önemli değil. bu akşam fener puan kaybederse moralman da çökecektir biz yakalayamayacağını göstermiş olacaktır. ki ben bırak beraberliği gaziantebin yeneceğine eminim

HOPA'LI TS'Lİ
13.12.2021, 17:24
kaybetmemiz şu an çok önemli değil. bu akşam fener puan kaybederse moralman da çökecektir biz yakalayamayacağını göstermiş olacaktır. ki ben bırak beraberliği gaziantebin yeneceğine eminim

Normal Şartlarda Gaziantep de Sivas da bu akşam rakiplerini yenecek güçte

Tek endişem Karbonat Erol'un duygusal davranıp maçı çaktırmadan vermesi

Şikebahçe bugün puan kaybederse tamamen biter.

Önce Sivas sonra Gaziantep
Sevindirin bizi

ozzy!
13.12.2021, 18:42
Buraya bir süredir girmiyordum. Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla taraftarın mağlubiyeti sakin karşıladığını düşünürken burada ilk mağlubiyette gömme işlemlerinin hemen başladığını üzülerek gördüm. Haftalar önce kendimce yaptığım ve çevremle konuştuğum değerlendirmeme göre ilk yarıda mağlubiyet alacağımız tek takım Antalyaspordu. Ve maalesef gerçek oldu. Şimdi ilk yarıda kalan 3 maç ve ikinci yarının ilk haftası yenilgi alacağımızı düşünmüyorum. Ama ondan sonra 3 hafta çok kritik. Bu 3 maçta 0 puan alma ihtimalimiz bile var. Bu 3 maçta ne kadar puan alabilirsek kardır. İnişler çıkışlar olacak ama inanıyorum sonu güzel olacak.

Önümüzdeki hafta yenildik diyelim sizce şampiyonluk gitti yorumlarını burada okur muyuz?

batugol
13.12.2021, 19:09
okuruz
hic şüphem yok

iyattara
13.12.2021, 19:24
Önümüzdeki hafta yenildik diyelim sizce şampiyonluk gitti yorumlarını burada okur muyuz?3-4 yorumdan biri o minvalde olur.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ufuk
13.12.2021, 19:32
Önümüzdeki hafta yenildik diyelim sizce şampiyonluk gitti yorumlarını burada okur muyuz?Haftaya ya kazanır şampiyon oluruz, ya da kaybederiz fb şampiyon oluru okudum dün :)

Anıl C
13.12.2021, 19:39
Ben bu maglubiyete üzülmüyorum. Hem artik hedef tahtasinda degiliz hem de yenilmezlik tantanasi sona erdi. Ben takimin bir sonraki macta daha konsantre oynayacagini düsünüyorum.

Yeter ki herkes sampiyonluga inansin.

Yeter ki herkesin özgüveni tam olsun.

Nelson Mandela'nin sözünü imzamda tasirim.

Böyle olmali. Böyle maclarin sonucunda asla kaybettik dememeliyiz.

recdodo
13.12.2021, 22:17
Neyse haftayı bay geçmiş sayabiliriz. :D

deepmavi
13.12.2021, 22:23
Trabzonspor'u çekirge olarak gören kuş beğinli şikebahçeliler, Trabzonspor'un verdiği emeği ve mücadeleyi yok saymaya çalışan şikebahçeliler,Trabzonspor'un kazandığı maçları şans eseri kazandı çekirge yine zıpladı diyen şikebahçeliler, Trabzonspor bütün şikebahçelileri yine Hep AĞLATACAK şikebahçeliler eşekler gibi anıra anıra Ağlayacaklar...

Ufuk
13.12.2021, 23:19
Kaybetmenin iyi yanı olmaz ama güzel bir uyarı oldu bize.

Bu ligde hiçbir zaman rahatlayamazsın. Daha rahatız, biraz daha ipleri gevşetelim diyemezsin. Her zaman en iyi formunda olmak zorundasın.

Devre arası sanki fark yokmuş gibi, hatta farkı kapatması gereken bizmişiz gibi davranmalıyız. Bir kere şampiyon olalım sonrasında istediğimiz yatırımı yaparız, şu zincir kırılsın önce.

bordoylamavi
13.12.2021, 23:54

biri benim mesajı maçtan önce alıntılamış hiç sanmıyorum demiş ama sanırım silmiş mesajını gördüğüm kadarıyla
demiştim demek çok zevkli oluyor :)

Steril61
14.12.2021, 00:53
Herşey Abdullah Avcı da bitiyor... Kalkıp da sağ beki solda oynatırsan... Daha yeni formaya ısınan Bakasetas ı ilk on bir de başlatırsan... Akın akın gelen rakibi karşılayamayan Berat a bu kadar sabredersen... Yol geçen hanı olan orta alana Siopis gibi bir dinamoyu koymazsan yenilgi kaçınılmaz olur. Biz wakaeme ve Abdulkadir olmadan da kazanabilecek bit sisteme, bir mücadele gücüne sahip olmalıyız. Ama üzülerek görüyorumki bu noktada b planımız yok. Ya da var işe yaramıyor. Ne diyelim artık fener ve cinconun kaybetmesi bizi biras teselli etti.

Murathan
14.12.2021, 01:08
masouras net yem ya

Onur Akyüz
14.12.2021, 01:19
Hala kendime gelemedim büyük bir yıkım oldu benim için.

Birçokları antalya’nın çok iyi oynadığını filan söylüyor ancak bu işten anlayanlar tabi ki bu maçta aslında kendi kendimizi mağlup ettiğimizin farkındadırlar. Büyük oranda 1 puana razı olup 3 olursa müthiş bir avantajla dönmenin hesabının yapıldığı bir deplasmandı ama olmadı maalesef.

Her şeye eyvallah ama kendi kalemize gol kesinlikle kabul edilemeyecek bir şey. Biz bu sezon herkese kenardan orta izni vermişiz zaten o yüzden sağlı sollu ortaların gelmesi beni şaşırtmamıştı ve endişe de etmemiştim.

Ancak sağ bek ayak içi kendi kalesine gol atınca yapacak bir şey olmuyor. O top çarpsa dizine filan öyle girse onu da zor da olsa kabul edebilirim ama plase kendi kalesine gol bizi yıkan şey oldu. Esas mevkii olmayınca bu golü yemiş olduk.

Yoksa rakibin bizi tekme tokat döverek sindirmesi, zeminin son derece kötü olması vs kesinlikle en az 1 puana olan inancımı etkilememişti ama maalesef bu gole hiç hazırlıklı değildim.

Tertemiz 1 puanımızı alıp oradan çıkacaktık.

Penaltı olabilir çok normal karşılıyorum yani Edgar’a bu konuda kızabileceksek de bana göre önemli değil bu takım 1 golü her şekilde kaldırır zaten. Ama Dorukhan’ın dalgınlığı çok moral bozucu oldu.

zafer6161
19.12.2021, 20:47
Haftaya pazar 20:45 de puan farkı 14 e cikar

😆😆😇😆😆

HOPA'LI TS'Lİ
19.12.2021, 20:57
����������

Büyüksün :)

emre6117
19.12.2021, 21:49
Antalya maci sanki hayirli bir maglubiyet oldu.
Hem rakipler gecici gaza gelip, simdi dibi gordu.
Hem de bizim stresimiz gitmis oldu.
Bence artik daha rahatiz.
Ve antalya maci oncesine gore artik daha da avantajliyiz.
Hatalarimizdan da ders almis gibiyiz.
Tabi bu cumleleri altay macindan sonra soyleyebilmek onemli.
Cunku antalya sonrasi ilk deplasman altay.

zafer6161
19.12.2021, 23:22
Büyüksün :)

Fb Antep ve bjk maçını oynamamisti ��

Doğukan Uçan
21.12.2021, 18:56
bizi yenen antalyaspor ertesi hafta yenildi bugün de sahasında lig sonuncusu kasımpaşa ile berabere kaldı. tipik anadolu takımı işte. bide nuri şahin'i övenler falan vardı. küme düşse şu antalyaspor da kurtulsak böyle boş bir camia yok.

Nazim Can
22.12.2021, 14:06
Başlığı armağan acmis normal yenilmemiz.

Doğukan Uçan
09.01.2022, 19:53
Adamlar bizden sonra haftalardır galibiyet yüzü görmediği gibi üstüne bir de final maçı kaybettiler şuan düşme potasındalar. O gün nuri şahin denen futbolculuğu bile vasat olan tipi övenler şimdi yerden yere vuruyor. 9 kişilik kayserispor'a gol atamamaları da cabası. İkinci yarı şunları evire çevire yenip kümeye yollasak harika olacak.