Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
Ahmet Aksu
11.12.2021, 21:23
neyse erdal hoşu dinledim sakinleştim siz de 5-10 dk forumdan ayrılıp geri gelin buralar çok ateşli bizim de ateşimiz yükseldi burdaki yorumları görünce biz de sert yorum yaptık böyle böyle hararetlendi ortalık gerek yok
en yakın rakibimize 9 puanlık farkımız var
sakin kalalım eminim hoca bir daha böyle saçma tercihler yapmayacak
ama bazı oyuncuların da uyarılması şart.
haftaya inşallah full stadda hatayı yeneceğiz
yorumsuz6117
11.12.2021, 21:23
Peres sağ beke, Dorukhan Berat'ın yerine, sola da Trondsen yoksa Denswil, doğru olan budur, rakip oyuncular yanından geçerken izlemekle yetinen Berat'ın 11'de işi yok..
nuri şahin takımı kitledi kabul edelim.
Nuri Şahin hakem ve Avcı sayesinde kilitledi. Adamlar kasap gibi biçti operasyon çocuğu seyretti. Ama bu rezil oyunun açıklaması yok. O Perez denen futbolcu müsveddesi bir de forma istiyormuş. Ben 100 kiloluk halimle onun kadar oynardım. Al topu ver stopere.ü, gamsız herif. Sarı ne arıyor bu takımda. Bakesetas hiçbir şey yapmadı. Bu maç özelinde sıkıntı büyüktü. Bakesetas yerine ömür, Perez yerine bir bostan korkuluğu, Berat yerine siopis...
Eli vücuda yapıştırsa sorun olmayacak. Eli kaldırdın bari göğsüne yapıştır. Öyle açık bırakırsan hakem de balıklama atlar. Zaten fırsat kolluyordu.
Öyle aman aman açık değil ya, çarpınca açılıyor. Yoksa yapışık bile denebilir.
chopper61
11.12.2021, 21:24
Djaniny en iyi adamdı.Yusuf sarı yetersiz.kanatlar eksik.Takim hep durgun.Son 5 hafta eleştirisi bu.Bu maça yönelik değil.Panik yok ama bizi çözdüler.Bundan sonra daha iyi oynamalı.Devre arası kanat takviyesi şart.Orta daha da pas çalışmalı takım.
Ahmet Aksu
11.12.2021, 21:24
bir açıdan iyi oldu yenildiğimiz belki topçuların üzerinde bu yenilmemezlik serisi vs. stres vardı bilemiyorum ama hayırlı olur inşallah
trabzonsevdamuz
11.12.2021, 21:25
neyse erdal hoşu dinledim sakinleştim siz de 5-10 dk forumdan ayrılıp geri gelin buralar çok ateşli bizim de ateşimiz yükseldi burdaki yorumları görünce biz de sert yorum yaptık böyle böyle hararetlendi ortalık gerek yok
en yakın rakibimize 9 puanlık farkımız var
sakin kalalım eminim hoca bir daha böyle saçma tercihler yapmayacak
ama bazı oyuncuların da uyarılması şart.
haftaya inşallah full stadda hatayı yeneceğizYouTube damı link varmı
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekubanbambam
GS FB Bjkliler aleyhine olan bariz net doğru kararlarda pozisyonlarda bile hakeme veryansın ediyor burdakiler de hala zorbay küçük çok kral maç yonetti diyor takımi elestirmek bozmak için resmen fırsat arıyorlar İstanbul takımlarinin istediği de tam bu kaos ortamı yaratmak
ilelebeTS
Bugün biz 3. bölgede hiç etkili olamadık. Kanatlar hiç çalışmadı. Tony çıktı Yusuf girdi. Hem en iyi silahımızı kaybettik hem de yerine giren oyuncu hiç etki etmedi. Bize çok sağlam hücum oyuncusu lazım. Hiç bakma gözünün yaşına, gerekirse 2 tane daha al.
Sefa Murat Dokuz
Ben ofsayt diye gördüm tekrarında
Bence de ofsayt.
KARAGOZLUM
11.12.2021, 21:26
Peres sağ beke, Dorukhan Berat'ın yerine, sola da Trondsen yoksa Denswil, doğru olan budur, rakip oyuncular yanından geçerken izlemekle yetinen Berat'ın 11'de işi yok..
Aynen oyle
berat 11 de olmamali
ama ben peresten pek umutlu degilim
siopis veya dorukhan olmasi lazim beratin yerine
baka bu hali ile 11 zor
cornelius de artik 11 i hak etmiyor
Kençler şöyle düşünün. Sağ bek sağ bek değil, sol bek sol bek değil. Sol açık yok, sağ açık Deli Yusuf :) Devre arası kanat ve bek transferleriyle daha derli toplu bir hale geliriz. Öldük bittik havalarına kapılmayın. Enseyi karartmayın. Daha köprünün altında çok sular akacak.
Ahmet Aksu
11.12.2021, 21:27
nuri gerçekten takımını iyi hazırlamış hırsını falan geçin beyler normal bu hareketler sonuçta lider takımla yenilgiz takımla oynuyor
bizim gibi pas yapan takımlara karşı önde bas biraz da sert oyna o zaman affallıyoruz bunu da iyi yaptılar nefes aldırmadılar bize
önde basıp dengeyi bozdular hamsiğe sürekli markaj vardı onu kitleyince maç koptu zaten
kötü oynayan futbolcu sayımız da fazla olunca ekmeklerine yağ sürmüş olduk.
trabzonsevdamuz
11.12.2021, 21:27
Antalya 111 biz 105 km koşmuşuz
Semih AYDIN
11.12.2021, 21:28
Taraftar stadı doldursun yeter. İçerdeki maçlarını yen gerisi kolay.
serdaracıl
Peresi sağa koyup dorukhan’ı beratın yerinde oynatmalıyız. Beratın aklı futbolda değil
Yusuf BALCI
Katılıyorum
LebronFan
Dorukhani Berat yerine oynatsak iyi olurda bu Perese hic guvenmiyorum. Takimi ligi ciddiye almayan sadece para icin gelmis gibi. Ayrica bize sadece Sol bek, kanat degil forvette lazim. Ne yapip edip su ukraynali cocuk alinmali
ilelebeTS
11.12.2021, 21:29
Öyle aman aman açık değil ya, çarpınca açılıyor. Yoksa yapışık bile denebilir.
Ters elin orada işi yok. Bence doğru karar. Ve hakemin maçta verdiği ender doğru kararlardan biri. Hakem bizi doğradı bugün. Sahada biçtiler bizi, o da seyretti.
lazminator61
14 haftadir diyorum, berat kötü futbolcu diye… bidefa kosmiyor, pres yapmiyor, pas atamiyor, tam bi gerizekali.
wakayeme bu takimin her seyi. 3 Milyon € verin uzatin artik.
ÖmürKaradeniz61
Edgar kaç kere aynı penaltıdan yaptıracaksın daha. Ne olursa olsun o penaltıyı yaptırmasan bir şekilde 0-1 i korurduk.
emre6117
Evet ama sozlesme uzatamadilar hala
sosa ve novak gibi olacak bu da
O zaman herkes sampiyonlugu unutsun derim..senin en iyi oyuncun hamsik ve nwakame.
Senin en iyi oyuncunun sozlesmesi 6 ay sonra bitiyorsa sen sampiyon olamazsin. O adam.aklini ne kadar sahaya verecek ikinci yari.
Abubakar bjk olayini gorduk.
Bir sekilde nwakame ile uzatacaksin. Ya da uzatamayacksan devre arasi satacaksin. O seviyede oyuncu almaya calisip riske gireceksin.
Nwakame sozlesme.olayi ile cok buyuk kumar oynuyoruz.
Edgarin pozisyonunda eller kapalı burda penaltı değil diyorum bana sakamisin diyor forumdaki bir yazar bu kafayla olmaz içerdeki her maç hakemi aşırı baskı altına almalıyız bu saaten sonra dogramaya aşırı dozda devam edeceklerdir.
Edgarın vukuatları olduğu için hemen kabullendi millet. Hugoya gelse böyle olmazdı.
serdaracıl
Ligin ikinci yarısı maçların tamamı böyle çetin geçecek
6Şafak Aydın1
11.12.2021, 21:30
Biz her zamanki gibi oynadik, sadece Antalya daha iyidi. Hakemlik Dogukan sari kart görmeden maci bitirdiyse bu, baska birsey yok bence. Tebrik edip Hatay macina gecelim.
Mehmet Fatih Yavuz
Yapacağını yapıp sıvama aşamasına geçmek denir buna.
Ben ikinci anlamda kullandım.
Birinci anlamı kendine yakıştıran kendisi seçer.
Hem teknik direktörün bir etkisi yoktur, başarı oyuncularındır deyip hem de hoca kötü oynatıyor dersen ne dediğin anlaşılmıyor demektir.
Mecazen 2. anlamın içine girer.
İşinize bakınız.
Sefa Murat Dokuz
nuri gerçekten takımını iyi hazırlamış hırsını falan geçin beyler normal bu hareketler sonuçta lider takımla yenilgiz takımla oynuyor
bizim gibi pas yapan takımlara karşı önde bas biraz da sert oyna o zaman affallıyoruz bunu da iyi yaptılar nefes aldırmadılar bize
önde basıp dengeyi bozdular hamsiğe sürekli markaj vardı onu kitleyince maç koptu zaten
Antalya Alanya maçını izledim 2 hafta önce. Nuri, Alanya'yı da çözmüştü. Alanya çaresizce yenilgiyi ve maçın bitmesini bekledi.
Geçen hafta Kayseri'yi yenememişler 9 kişi ile. İzlemedim ama duyunca şaşırmıştım.
kaçarava
11.12.2021, 21:31
Her rakip aynı oynuyor. Önde ya da orta blokta kalabalık dur, öne bas. Korakor oyna, rakibi döndürme. İkili üçlü bas nasıl oyna yana da geriye oynayacak. Hücum ederken de ters kanada uzun top at. Herkes böyle oynuyor herkes.
En büyük sorun geriden oyun kurarken orta sahanın paralize olması. Top bizim stoperimizdeyken orta sahada rakipten 5-6, bizden 1 kişi oluyor. Mecbur yavaş ve yan paslarla ilerlemek zorunda kalıyoruz. Bu maç bu sorun çok büyüdü. Hiçbir şey yapamadık. Sadece Hamsik'in uzun toplarıyla bir şey yapmaya çalıştık. Uzun top hariç planımız yok.
Orta sahada Siopis-Berat ya da pres altında top alabilen Abdülkadir yerine sakatlıktan dönen Bakasetas'ı koyunca orta saha helva oldu. Hamsik-Bakasetas arkada Berat bu saatten sonra zor oynar geliyor bana. Pres altında topla çabuk hareket edebilen, iyi oyun kurabilen 6 numara şart.
Bir diğer sorunumuzda rakibe yaptığımız baskı. Rakibin bize yaptığının 10'da birini yapamıyoruz. Her ikili mücadelede zorlandık. Rakibi çok kolay döndürüyoruz, hatta döndürmemeye çalışmıyoruz bile.
Böyle oynayacaksan Cornelius büyük zaaf. Pres yapamıyor, duvar olamıyor, top saklayıp istasyon olamıyor, hızlı değil.
Devre arası kulübeye alternatif oyuncu almazsak, orta sahadaki sorunu çözmezsek çok başımız ağrır.
M.Kılıç50
Bakasetas bugün bizi 10 kisi oynattı.
Berat iyi baslamasına rağmen bu sayıyı 9 düşürdü maçın devamında.
Yusuf girdi bu sayı 8'e düştü.
Yusuf Sarı Süper Lig de araştırma yapılsa en zekasız futbolcu çıkabilir. İddialıyım.
Ayrıca Nuri Şahin bizi cok iyi çözmüş. Keşke maç sonunda çocuklar gibi Fanatikler gibi sevinmeseydi ama lideri yendi sonuçta. Severim kendisini
ilelebeTS
Antalya 111 biz 105 km koşmuşuz
Biz ortalamamızın altında koşmuşuz bayağı. 114 falandı bizim ortalama. 2 kişi eksik diye boşuna dememişiz. Aslında bu da açıklıyor bazı şeyleri. Çok durağan, hareketsiz oynadık. Pas almaya boşa çıkmadı kimse.
ÖmürKaradeniz61
Hamsik kitlenmez kardeşim o zekada bir oyuncuyu Türkiye liginde kitleyecek adam yok. Sen adamı liberodan oyun kurdurtursan olacağı budur. Hamsik forvet arkası kaleye yakın oynadığı her maç gol asist yapar iddia ediyorum.
Vitorun pozisyonu ofsaytti degilmi? 2-2 icin.
Kale atışı ile başladılar sanki. Sanırım ofsayt değildi
Mert Acar
11.12.2021, 21:32
Efecan+ Hulk tarzı bi hamle yapmalıyız. Ve solbek.
En önemlisi de Nwakemeyle sözleşme.
Fatih K.
11.12.2021, 21:32
En büyük sıkıntı bundan sonra diğer takımlar da Antalyaspor gibi oynayacak. Bu oyunu açamazsak eğer bundan sonraki süreç daha sıkıntılı geçer bizim adımıza.
serdaracıl
11.12.2021, 21:33
Bakasetas bugün bizi 10 kisi oynattı.
Berat iyi baslamasına rağmen bu sayıyı 9 düşürdü maçın devamında.
Yusuf girdi bu sayı 8'e düştü.
Yusuf Sarı Süper Lig de araştırma yapılsa en zekasız futbolcu çıkabilir. İddialıyım.
Ayrıca Nuri Şahin bizi cok iyi çözmüş. Keşke maç sonunda çocuklar gibi Fanatikler gibi sevinmeseydi ama lideri yendi sonuçta. Severim kendisini
Aynen
LebronFan
11.12.2021, 21:34
Herseyde bir hayir vardir. Hem biz ya maglup olursan stresini attik hem de rakipler artik namaglup unvanini almak icin kopek gibi saldirmazlar. Birde Trabzonspor bir yenilgiyle dagilir diyenlere haftaya alacagimiz galibiyetle derslerini veririz. Sakjnlesin biraz. 9 puan ondeyiz 9. Rahat olun
Bu takımın hücumda transfer ihtiyacı var ama şu takıma sol bek ve ön libero alın
şu berat'a bir çözüm bulun, böyle olmayacak. sadece izliyor, yanından geçen umrunda değil
peres sol bek oynamaz, oynamaz
bunun yeri sağ bek, zorlamayın
dorukhan'ı berat'ın yerine koy artık
berat yedek kulübesine hatta kiralık ver!!!
kaçarava
11.12.2021, 21:35
Orta sahada plan olmazsa herkesi eleştiririz. 5 kişinin arasına gir oyun kur diyorsun adama. Stoperlerin oyun kurması bu demek değil yahu. Bütün topları stopere atıyoruz ne yapacak bu adamlar. Orta saha nerede?
Arif Timurcioğlu
İsmailden sonra yine bir solbek faciası yaşadık ve yine puan kaybı.
ilelebeTS
Antalya Alanya maçını izledim 2 hafta önce. Nuri, Alanya'yı da çözmüştü. Alanya çaresizce yenilgiyi ve maçın bitmesini bekledi.
Geçen hafta Kayseri'yi yenememişler 9 kişi ile. İzlemedim ama duyunca şaşırmıştım.
Kayseri gol hediye etmemiştir. Biz de bugün 2 gol hediye etmesek sabaha kadar gol atamazlardı. Ön tarafta yetenekli değiller.
En büyük sıkıntı bundan sonra diğer takımlar da Antalyaspor gibi oynayacak. Bu oyunu açamazsak eğer bundan sonraki süreç daha sıkıntılı geçer bizim adımıza.
sen de diğer takımlar gibi koşarsan mücadele edersen sıkıntı olmaz
mücadele etmeyene ekmek yok
emre6117
11.12.2021, 21:37
Efecan+ Hulk tarzı bi hamle yapmalıyız. Ve solbek.
En önemlisi de Nwakemeyle sözleşme.
Bu takim sampiyon olacaksa Ugurcan, nwakame ve hamsik ile.olacak.
Eger yonetim sampiyinluk istiyorsa birsekilde kaca malolursa olsun Nwakame ile sozlesmeyi yapacak.
Senin oyunu cozebilecek kac oyuncun var.
Nwakame sizce bu mac sakatlanmasa bu kadae kotu duruma dusermiydik.
Bu mac bence asiri kotu tepki verdik.
Hatta tepki veremedik. 10 kisi kalsigimiz konya ve alanya maclarinda bile tepki vermistik.
Bu mac tepki veremedik.
Bu maç kalan 3 maçı kazandıracak.Rahatım.Eksiklikleri devre arası tamamlarız.Doğrandığımız sezonları hatırladım.Hakem iyi niyetli değildi..Tekme ve faulleri es geçti..Namağlup takıntımızı da attık,rahatladık. Bu mağlubiyet bize iyi gelecek.Bu kadar rezil ve eksik(bazı oyucularımız hiç yoktu) oynadığımız bir maçı kendi kendimize yediğimiz gollerle kaybettik.
jairzinho
11.12.2021, 21:38
abdulkadir parmak sanırım hocadan müebbet yemiş,oyuna girmedi
oyun sıkışmış,yusuf sarı çizgide konumlanıyor,ve çizgide top alıyor,bu durumda dorukhanın etkinliği bitiyor,bu durumda ne yapacaksın, iç orta saha alacaksın ve dorukhanın önünü açacaksın,hem dorukhanın önünü açmış olursun hemde içte oyuncu fazlalığı yaratıp tika taka paslaşmalarını sağlarsın,
özetle iç oynayabilen açık oyuncun varsa kanat bekinden oyunu açabilirsin,yusuf sarı çizgiye basıyor,dorukhan çizgiye basıyor,bu olmaz aga
Ozan Yılmaz
Antalya'nın değişik bir stili var ligin geri kalanına göre,
Zor bir maç geçirebiliriz dikkat etmek lazım,
Bakasetas'ın dönüş günü olur inşallahOlmadı
Vasat oyunla bile kazanıyoruz düşüncesi bu maçla bitti.
Bir yerde gelecekti bu yenilgi burada geldi.
Bazen böyle şeyler gerekli bile oluyor.
Önümüzdeki 9 maçın 6'sı içeride.
Bu yenilgiden ders alıp daha çok çalışıp daha baskın oyunlar oynamak lazım avantaj hala bizde.
serdaracıl
Rakip çok sert oynadı. Karşılık veremedik
Varlıbaş61
11.12.2021, 21:39
Bu Trondsen de gönderilmeli tez zamanda. 1 maç var 2 maç yok adam.
Sol bek, sol açık, forvet, stoper mutlaka ve mutlaka alınmalı !
Fatih K.
11.12.2021, 21:39
Biz ortalamamızın altında koşmuşuz bayağı. 114 falandı bizim ortalama. 2 kişi eksik diye boşuna dememişiz. Aslında bu da açıklıyor bazı şeyleri. Çok durağan, hareketsiz oynadık. Pas almaya boşa çıkmadı kimse.
Bunda Antalyasporun oyun anlayışının da etkisi vardı. Koşup, koşturmak istemedi adamlar maçta. Kendi kalelerini iyi muhafaza edip güçlü ve direk oyuncularla bizi bozmaya çalıştılar ve büyük oranda da istediklerini yaptılar. Hatta bir ara defanstan top bile çıkaramadık adamlar gelmediği için.
Royal Heart
11.12.2021, 21:40
Şampiyonluk yolunda kritik eşikler vardır, Konyaspor, Alanya, Göztepe maçlarında işler yolunda gitti; bu maç bir kaza oldu, öyle görmek ve gerekli tedbirleri almak lazım. Bu maç özelinde kazanacak yeterlilikte bir futbol oynamadı bu takım ve Antalyaspor da dersine çok iyi çalışmış, saha şartlarını da iyi değerlendirdiler, iyi oynadılar, tebrik etmek lazım ancak temenni ederim ki tüm rakiplerine karşı aynı ciddiyetle oynayabilsinler.
Abdullah Avcı da şu tabloda oldukça başarılıdır, aksi iddia edilemez, şu raddede fazlasıyla tebrikleri hakkeder ancak bu eleştirilemeyeceği anlamına gelmiyor. Nwakaeme çıktıktan sonra değişiklik yapılmadan Trabzonspor golü buldu. Benim zaviyemden Yusuf Sarı'nın bu oyun akışında oyuna alınması hataydı, Siopis ya da orta sahaya direnç getirebilecek başka bir hamle yapılıp Nwakaeme'nin sorumluluğu Marek'e verilebilirdi. Örnek. Genel olarak oyun anlayışı açısından ise savunmayı gereğinden fazla ön planda tutan ve ofansif varyasyonları gerçekleştiremeyen bir takım görüntüsü vardı. Hücuma çıkış hızı ve seri oyun göremedik. Mutlaka gerekli analizler yapılıyordur, takımı bu noktaya kadar getiren ekip bundan sonrası için aynı kararlılıkla sorunları çözmeye çalışacaktır.
Öte yandan devre arası mutlaka solbekten ziyade kalburüstü bir stoper ve hızlı bir bitirici santrfor takıma katılmalı. Visca santrfor olmasa da o da bitiricilik yönüyle tolere edebilir. Masouras transferine biraz mesafeliyim eğer bahsedilen maliyetler gerçeği yansıtıyorsa, Visca çok daha akla yatkın geliyor. Masouras olursa ayrıca santrfor transferi şart olacak gibi düşündürüyor futbolcu ile ilgili biraz bilgi edindiğimizde, belki iyi takipçileri varsa onlar farklı değerlendirebilirler tabi.
Uzun vadede de Siopis yerine daha iri kıyım mı dersiniz, popüler ifadeyle daha "size"lı mı dersiniz işte öyle, adım boyu uzun ve daha iki yönlü bir futbolcuya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Siopis biraz olduğundan fazla abartılıyor gibi.
Moral bozmaya gerek yok daha iyi olacak bu takım.
emre6117
11.12.2021, 21:40
Kale atışı ile başladılar sanki. Sanırım ofsayt değildi
Pozisyon gol.olsa ofsaytti.
Doğukan Uçan
11.12.2021, 21:41
Forumun büyük çoğunluğu bu maç için puan kaybı demişti. Yalnız bu antalyaspor geçen hafta 9 kişi kalan kayseriye 1 saat gol atamadı. Futbol böyle bir oyun işte.
Adamlara şansımız tutmuyor çok ters bir takım.
emre6117
11.12.2021, 21:43
Trondsen ve yunus malli gonderilmeli. Guvenemeyecegin adamlarla yola cikilmaz. Koita icin kalan 3 maca gore karar verilmeli. Gerekirse onun da yerine forvet bakilmali.
jairzinho
11.12.2021, 21:44
süper ligdeki koşu mesafelerine inanmıyorum,ölçümlerde hatalar var,
yüksek tempo ile oynanan bir cl maçındaki koşu mesafelerine bakın,bide düşük tempo ile oynanan süper ligdeki koşu mesafelerine bakın,ikisinin yakın olması imkansız
cl de genelde 114-116 arası koşu mesafeleri çıkar genelde,süper ligde emekliler ligi olduğu için genelde 102-104 km arası bişey olması lazım,hatta bir ara bunu açıklamışlardı,gerçek rakamlar olarak
Armağan Dere
11.12.2021, 21:45
bakasetas ve berat ne oynadı...
siopis de 2-3 maçtır sırıtıyor...
neden cornelius çıkar da bakasetas çıkmaz..
kesinlikle katılıyorum böyle cam adamlar yüzünden kaç senemiz heba oldu.
Rakip çok sert oynadı. Karşılık veremedik
Karşılık versen ne olacaktı ki... o kadar kötü niyetli hakem vardı ki antalyadan esirgediği kartları bize takır takır çıkarırdı. Avcının bu kadar saçmalaması Orhan akın yokluğu ile alakalı olabilir mi?
ilelebeTS
11.12.2021, 21:46
Bunda Antalyasporun oyun anlayışının da etkisi vardı. Koşup, koşturmak istemedi adamlar maçta. Kendi kalelerini iyi muhafaza edip güçlü ve direk oyuncularla bizi bozmaya çalıştılar ve büyük oranda da istediklerini yaptılar. Hatta bir ara defanstan top bile çıkaramadık adamlar gelmediği için.
Antalya alanı iyi kapattı. İlk yarı yine alan bulabiliyorduk, ikinci yarı onu da bulamadık. O işi yapacak adam yoktu. Yusuf yetersiz kaldı. Bakasetas hazır değil, eksik oynattı. Djaniny'nin ayağına kaldık bir tek. Bence Cornelius çıkmamalıydı. Aksine biz 4-4-2'ye dönüp rakip defansı bozmalıydık. Hoca bugün değişik bir şey hiç denemedi. Normalde maç içinde çok varyasyon değiştirirdi. Sezon başı 4-2-4'e bile dönüyordu adam.
nevzat61
Sıkıntı yok.. kendimize gelmiş olduk..burada da bazı yorum yazanların da kendine gelmiş olmasını umut ederim..biz yeneriz,her türlü ezeriz, Avcı varken kaybetmeyiz falan filan..bu ligde her takım tehlikeli.. dünyanın sonu değil.. pazartesi hem GS hem FB puan kaybedecek bence..
Haftaya Hatay maçı artık bizim için mutlaka 3 puan alacağımız bir maç olmalı.. puan kaybı eski hastalıkları anımsatır.. Allah korusun..
Ozan Yılmaz
Rakibin yaptığı sayısız kartlık faule kart çıkmadı bizim yaptığımız her faul sarı kart ile cezalandırıldı
Hakem aldığı işin hakkını verdi, uzun zaman sonra varsız penaltı çalan bir hakem
Attila Durmuş
Devre arası transfer yapılacaktır. 2011 senesindeki devre arası facia bir transfer durumu olmayacak. Hunter ve Ağaoğlu işlerini şansa bırakmazlar.Bir şekilde şikecilerle yarış içinde olacağız. Burada durum şu ki şikeciler ne yaparsa yapsınlar artık ellerinden birşey gelmiyor. Bizim rakibimiz kendimiz ve küme düşmemeye oynayan takımlar olacak.
Bu maç için Hunter hocam sınıfta kaldı.Rakibimiz kendimiz
bilgehan83
11.12.2021, 21:47
Adana’yı yendik bir Hafta geçti 44 sayfa olmuş maç biteli bir saat oldu 64 sayfa bizim taraftar bok atmak İçin yenilmeyi bekliyormuş kazanırken forumda yok kimse eleştiri yapmak İçin eleştiri yapıyorlar takımlarına bir gram yararları yok yani.. evet yenildik gayet güzel yenildik hocanın saçma tercihleri yüzünden yenildik hoca maça doğru başlamadı doğru değişiklikler de yapmadı eyvallah.. ama ben oyuncularımızın bazılarının ne kadar yetersiz olduğunu gördüm.. o yüzden kazanım maçı olarak bakabiliriz… bize iyi bir sağ ve iyi bir sol bek lazım seneye sağ bek şimdi sol bek alınmalı.. denswill, perez, yusuf sarı Cornelius hatta Berat satılıp (devre arası yusuf sarı takasta kullanılmalı).. beklere ek olarak canavar gibi bir ön liberosu canavar gibi bir forvet canavar gibi sağ sol iki kanat alınmalı (en az ikisi devre arası olmak şartıyla) şampiyon oluruz olmayız o ayrı mesele ama yusuf sarı Cornelius Berat ile şampiyon olmak büyük başarı hatayı Altay’ı ve Başakşehiri yenip en azından telafi ederiz gram üzülmüyorum futbol oyuncu ve teknik adam şımarıklığını kaldıracak bir oyun değildir akıllı takım akıllı hoca bize bugün şımarık bir grubu izletti bir kez olacaksa canları sağ olsun Antalya’yı deplasmanda nasıl yeneceksin bekleyerek yenersin beklemek için Siopis Berat hatta parmak serkan bile sahada olabilirdi yusuf sarı nedir Allah aşkına hocam bu adamdan bir cacık olmaz 21 kişilik kadroda olması bile üzücü
kaçarava
11.12.2021, 21:48
Rakibin her presinde atacağın topları atmaktan vazgeçip yana geriye ya da yangından mal kaçırır şekilde titrek atarsan rakibi hataya düşüremezsin.
Böyle olunca da top tutabilen Nwakaeme, Abdülkadir ve Djaniny bu takımın yarısından bile fazlası oluyor.
Enes Başkaya60
11.12.2021, 21:49
Sağ bek Peres sol bek Denswill olsa orta sahaya Berat yerine Dorukhan ile çıkmış olsak maçı net almıştık...
Nazar boncuğu olsun...
Ama bu maçta puanı hiç haketmedik...
Adamlar bizi çözmüş sadece yana sağa sola pas yapabildik...
Yine de skoru bulduk, ama Nwekaame çıkınca herşey bitti zaten...
Baka hiç yoktu oyunda 10 kişi oynattı bizi...
Berat çok ama çok kötüydü...
Maç için belki Hamsik iyiydi diyebiliriz, başka da yok...
Canımız sıkıldı ama, yapacak birşey yok olacağı varmış...
bilgehan83
11.12.2021, 21:50
[QUOTE=DURAS;1921572192]Karşılık versen ne olacaktı ki... o kadar kötü niyetli hakem vardı ki antalyadan esirgediği kartları bize takır takır çıkarırdı. Avcının bu kadar saçmalaması Orhan akın yokluğu ile alakalı olabilir mi?[/QUOTE
orhan akın kulaklığı ve telefonu vardır herhalde ceza aldım zaten yatayım evde dediyse taha tepe gibi bilemiyorum
Hatayi ne yapip edip yeneceksin sayin avci şimdiden hesap kitap yap kimseyede izin verme izni hakeden yok.
[QUOTE=DURAS;1921572192]Karşılık versen ne olacaktı ki... o kadar kötü niyetli hakem vardı ki antalyadan esirgediği kartları bize takır takır çıkarırdı. Avcının bu kadar saçmalaması Orhan akın yokluğu ile alakalı olabilir mi?[/QUOTE
orhan akın kulaklığı ve telefonu vardır herhalde ceza aldım zaten yatayım evde dediyse taha tepe gibi bilemiyorum
Cezalı değil covidliydi
ilelebeTS
11.12.2021, 21:52
Bir takımın yarısından fazlası kötü oynarsa sonuç almak da zor oluyor. Bugün iyi oynayan birkaç oyuncu sayın desem kaç oyuncu sayabilirsiniz? Bugün hocasından oyuncusuna genel olarak kötü bir performans vardı. Ama buradan gerekli dersleri çıkarıp önümüze bakmalıyız. 1 maç kaybettik sadece, fark 9 puan, karalar bağlamaya gerek yok. Zaten öyle olmasını bekliyor aç çakallar. Destek zamanı.
Cem Balcı
11.12.2021, 21:52
Nazarlık diyeceğiz takımın havasını bozmayacağız.Waka sakatlanmış,Ömür yok,kulübe leş.
Bu durumda devre arası 4-5 net transfer şart.
Edgar'ın ellerine kollarına dikkat etmesi lazım.
Rize maçından sonra bu iki oldu.Hatırladığım yine benzer pozisyonları var penaltıdan ucuz yırttığı.
Kadir Aydın
11.12.2021, 21:54
Beinsports'ta Trabzonspor nasıl yenilirin formülünü bulmuşlar, rakiplere reçete veriyorlar.
Sefa Murat Dokuz
11.12.2021, 21:55
Uğurcan'ın yerden hatalı pas attığı pozisyonda Berat'a bakar mısınız?
Fredy sol tarafa verse bomboş gol pozisyonu olacak.
Berat kaleye doğru hiç adam çevre kontrolü yapmadan koşuyor. 3 adamımız olan yerin arkasına geçiyor. Arkada ise adam bomboş.
Fatih K.
11.12.2021, 21:55
Antalya alanı iyi kapattı. İlk yarı yine alan bulabiliyorduk, ikinci yarı onu da bulamadık. O işi yapacak adam yoktu. Yusuf yetersiz kaldı. Bakasetas hazır değil, eksik oynattı. Djaniny'nin ayağına kaldık bir tek. Bence Cornelius çıkmamalıydı. Aksine biz 4-4-2'ye dönüp rakip defansı bozmalıydık. Hoca bugün değişik bir şey hiç denemedi. Normalde maç içinde çok varyasyon değiştirirdi. Sezon başı 4-2-4'e bile dönüyordu adam.
Corneliusa gelmeden önce zaten Yusuf oyuna girdiği an ön alandaki bütün etkinliğimizi yitirdik. Ne top tutabildik ne de verkaça girebildik.
Bu maçta bana göre oyunculardan çok hoca sorumlu mağlubiyette. Berat, Bakasetas olmayacak şekilde çok fazla sahada kaldı, Yusuf girmemesi gereken yerde girdi ve çıkması gerekirken çıkmadı, Ömür kenardaysa nir şekilde kullanılmalıydı, Cornelius (bence) sahada kalmalıydı, Peres maçı solda tamamlamalıydı…
Orta sahayı dikine dribling ile geçebilecek oyuncu eksikliği de yaşıyoruz. Pek beğenmesem de bu işi en iyi yapanlardan biri Parmak. Siopis girdikten sonra kalan dakikalarda Berat’ın yerine oynayabilirdi.
Varlıbaş61
11.12.2021, 21:56
Bu kadar olumsuz şartlar olmasına rağmen Edgar penaltı yapmasa maç 0-2 bizimdi.
İnşallah ders olur bize. Haftadaki maç çok önemli, puan kaybı olursa toplanması güç olur.
Hakemin de Allah kahretsin !
falcon_61_
11.12.2021, 21:56
Kaybedilen bir şey yok . En büyük beklentim rakibi tehdit edecek şekilde oynamamız. Adamlar akın akın gelebiliyor. Bizde bu olay neredeyse hiç olmadı. Adamların defansını hata yapmaya zorlanıyoruz . Bu maç özelinde de sanki 9 kişiydik. Herkes birbirinden o kadar uzaktı ki inanılmaz yani. Kimse üçgen yapmaya gelmedi. Savunmayla ortasaha arasında 40 metre boşluk vardı hep
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
naimbektas6161
11.12.2021, 21:58
Orta sahayı dikine dribling ile geçebilecek oyuncu eksikliği de yaşıyoruz. Pek beğenmesem de bu işi en iyi yapanlardan biri Parmak. Siopis girdikten sonra kalan dakikalarda Berat’ın yerine oynayabilirdi.
Aklıma alanzinho geldi. Son 20 dk için böyle bir oyuncumuz olmalı
ilelebeTS
11.12.2021, 21:58
Corneliusa gelmeden önce zaten Yusuf oyuna girdiği an ön alandaki bütün etkinliğimizi yitirdik. Ne top tutabildik ne de verkaça girebildik.
Bu maçta bana göre oyunculardan çok hoca sorumlu mağlubiyette. Berat, Bakasetas olmayacak şekilde çok fazla sahada kaldı, Yusuf girmemesi gereken yerde girdi ve çıkması gerekirken çıkmadı, Ömür kenardaysa nir şekilde kullanılmalıydı, Cornelius (bence) sahada kalmalıydı, Peres maçı solda tamamlamalıydı…
Tony sakatlandığında golü de bulduk ya aha dedim işte fırsat. Siopis'i al oyuna oyunu tut, işi bitir. Hazır golü bulmuşsun. Hoca ilk tercih yanlışını orada yaptı zaten. Yusuf bizi taşıyacak adam değil. Takım zaten oyuna girememişti bir türlü. Ömür girse neyse. Yusuf'un harcı değil o iş.
Metal yorgunluğu diyelim. Yedek kulübesinin zafiyeti de ortada. Relaks...
emre6117
11.12.2021, 22:00
Hatay macinda bakesetas yedege cekilmeli. Peres ve berat da.
Gerci nwakame oynayamayacak galiba.
Kanat oyuncusu kalmiyor takimda.
Nwakame olmadan her mac cok zor.
Bakalim hatay maci nasil gececek.
Yenemezsek lig yeniden baslar.
serdaracıl
11.12.2021, 22:00
Takıma forvet lazım. Waka gol atacak da takım maç kazanacak
emre6117
11.12.2021, 22:01
Tony sakatlandığında golü de bulduk ya aha dedim işte fırsat. Siopis'i al oyuna oyunu tut, işi bitir. Hazır golü bulmuşsun. Hoca ilk tercih yanlışını orada yaptı zaten. Yusuf bizi taşıyacak adam değil. Takım zaten oyuna girememişti bir türlü. Ömür girse neyse. Yusuf'un harcı değil o iş.
Bir ara forum y.sari a.omurden iyi diyordu.
Nereden nereye.
Y.sari trabzonsporda oynayabilecek kapasiteye sahip bir oyuncu degil.
Futbol zekasi apayri bir sey.
yatmaztara
11.12.2021, 22:02
Wakayeme 10. dakikadan sonra orta sahanın ortasına top almaya gelince sistem mistem yok bu maçta dedim. Yalandan kaybettiğimiz bir maç
Panik yapacak bir durum yok
şu yanlışlardan ders çıkarsınlar yeter
edgar'a da ellerini arkaya saklamayı birisi öğretsin artık
antalyaspor 30 kez ceza sahamıza girmiş
biz 9 kez girmişiz
bu problemi avcı çözecek
emre6117
11.12.2021, 22:03
Takıma forvet lazım. Waka gol atacak da takım maç kazanacak
Ve bu adam 1 ay sonra istedigi klube imza atabiliyor.
Biz bu isi beceremiyoruz kesinlikle.
Herhalde sampiyon olmak.istemiyoruz.
Yoksa her sampiyonluga oynanan sezonda bu tur konularin onumuze gelmesi rastlanti olamaz.
Yusuf Sarı son yarım saat oyuncusu.
Bunun aksi çok defa olumsuz şekilde tecrübe edildi.
Avcı'da bu maça iyi hazırlanamadı sanki.
Olabilir.Belki onun için de gerekli bir yenilgiydi.
Bu takımın bu kadar kötü oyunlar oynaması orta saha kaynaklıdır bununda baş sebebi berattır.
Varlıbaş61
11.12.2021, 22:04
Yusuf Sarı hiç bir dakikanın oyuncusu değil.
Acilen gönderilmeli !
ilelebeTS
11.12.2021, 22:06
Kendimizi kayıpsız devre arasına atmamız lazım bir şekilde. Kulübe yetersiz kaldı. Bugün oyuna atacak 2 tane hakiki kanat oyuncun olsa işi bitirirdin. Tek kanat oyuncumuz Tony. Bence Antalya da bizi oradan durdurdu. Beklerimiz zaten ileri çıkmıyor. Kanatsız oyun sevmiyorum hiç. Son dakikalarda karambole orta bile yapsan çarpar girer.
wakayeme yoksa hatay maçıda çok zor bize NET BİR FORVETTTT LAZIM CORNELYUS FORVET FELANN DEĞİL ALAKASİ YOK.
Manava61
11.12.2021, 22:07
Yusuf Sarı hiç bir dakikanın oyuncusu değil.
Acilen gönderilmeli !
Bunu yazacaktım ellerinize sağlık.
kaçarava
11.12.2021, 22:08
Kendimizi kayıpsız devre arasına atmamız lazım bir şekilde. Kulübe yetersiz kaldı. Bugün oyuna atacak 2 tane hakiki kanat oyuncun olsa işi bitirirdin. Tek kanat oyuncumuz Tony. Bence Antalya da bizi oradan durdurdu. Beklerimiz zaten ileri çıkmıyor. Kanatsız oyun sevmiyorum hiç. Son dakikalarda karambole orta bile yapsan çarpar girer.
"Rakibi kanada itiyoruz" silahını haftalardır rakipler bize uyguluyor haberimiz yok. Nwakaeme olmayınca, Yusuf Sarı da içeri girmeyi bir kez deneyince ne oyunu genişletebildik ne de kanattan merkeze bağlantı kurabildik.
bilgehan83
11.12.2021, 22:08
[QUOTE=bilgehan83;1921572210]
Cezalı değil covidliydi
evet yanlış yazdım hasta idi pardon covid olsa ne farkedecek adam yoğun bakımda değilse telefonla konuşabilir diye düşünüyorum en azından yusuf sarıyı almayın deseydi yeterli ah Avcı hocam yusuf yerine Koita yı alsan daha iyiydi hadi Siopisi almadın anlıyorum da Koita zaten kanat forvet nasıl almazsın
Hatay macinda bakesetas yedege cekilmeli. Peres ve berat da.
Gerci nwakame oynayamayacak galiba.
Kanat oyuncusu kalmiyor takimda.
Nwakame olmadan her mac cok zor.
Bakalim hatay maci nasil gececek.
Yenemezsek lig yeniden baslar.
ötekiler önce 4 5 mac bi seri yapsin ondan sonra lig yeni baslar
emre6117
11.12.2021, 22:09
Bu mac takimin ne kadar transfere ihtiyac duydugu ile ve nwakamenin takim icin ne ifade ettigi ile alakali cok iyi bir gosterge maci oldu.
2020 yilinda cok net yazmistim. Eger maclara sosa, ugurcan, nwakame ve sorloth ile cikarsak sampiyinuz demistim. Malesef gazoz kupasi sevdasina nwakame sakatlanmisti.(bu sene de o gazoz kupasi sevdasi devam ediyor olabilir).
Artik karar yonetimde. Sampiyonluk istiyorda yapilacaklar belli. Ilk 11 oynayacak Sol bek ve kanat transferi yapilacak mi bekliyorum. Nwakame ile sozlesme uzatilabilecek mi.
Bu iki donum noktasini bakalim yonetim nasil degerlendirecek.
Yoksa bu maglubiyet transfer sezonu bitince gelebilirdi.
Nwakame de sesonun ikinci yarisinda sakatlanabilirdi.
Takimda nwakameden baska net kanat oyuncusu yok.
emre6117
11.12.2021, 22:10
ötekiler önce 4 5 mac bi seri yapsin ondan sonra lig yeni baslar
Siz hic merak etmeyin. Eger biz bir tokezlemeye devam edersek, ne seriler gelir o camialardan sasip kaliriz. Ne tarlalar surulur, ne hakemler,ne oyuncular, satin alinir. Biz de uzuldumuzle kaliriz.
yusuf sarı'nın yerine serdar gürler'i almak kimsenin aklına gelmedi mi??
gelin takas edelim, para da verelim
ocak transferinde bu çocuğu gönderin artık
sezon başından beri söylüyoruz bu çocuğun yeri burası değil
Maç stratejimiz çok kötüydü.
Yapılan ve yapılmayan müdahaleler çok kötüyü.
Bir planımız, stratejimiz ya da hedefimiz yoktu maçta.
Peres sol bekte çok kötü kabullenilmeli.
Berat haftalardır leş gibi arada bir normalleşiyor.
Bakasetas sakatlıktan yeni çıktı. Oyun ritmi ve pratiği eksik. Antalya da sert oynadı ve oyunda varlık gösteremedi.
Yusuf Sarı fiziksel, zihinsel ve teknik olarak çok kötü sadece rakibin zaafı olduğunda işe yarar bugün de diri bir takım vardı ve sahaya atmak ahmaklıktı.
Cornelius ceza sahası dışında o kadar yavaş ki kontrol pas yapana kadar rakip geliyor. Eğer o oynayacaksa ona göre bir strateji gütmeliyiz.
İkinci yarı tek şansımız Peres kesip Cornelius kafa olmalı idi. Denswill de oyuna alınıp duran top tehditini arttırmalıydık.
Dorukhan - İe - Hugo - Denswill
........... Parmak - Siopis ............
Peres ..........Hamsik ......Djaniny
.................. Cornelius ................
Malesef teknik kulübe çok kötü bir sınav verdi. Nwakaeme kurtarıcı olamadı bu sefer. Nwakaeme'nin bu sakatlıkları çok şüpheli bence. İkinci bölgede karşılayıp asimetrik 4-2-3-1 ile djanşny yi içeri peresi kenara indirmeliydik.
Berat/Yusuf Sarı/Peres(Sol bek)/Bakasetas sıfır katkı aldık.
Oyun planı olsa da hazır olmayan, dirençli olmayan adamla olmaz. Nwakaeme de topu tutup servis yapmayınca verdik pantola.
bilgehan83
11.12.2021, 22:11
wakayeme yoksa hatay maçıda çok zor bize NET BİR FORVETTTT LAZIM CORNELYUS FORVET FELANN DEĞİL ALAKASİ YOK.
Parmanın neden düştüğünü daha iyi anlıyorum şimdi adam Veysel’i bir kez ekarte edemez mi djaniny elimizdeki en iyi forvet Koita bence Corneliusu üçe çarpar girince faul aldı kaç tane Cornelius faul bile alamıyor şansa çarptı gol oldu o kadar başka da bir numarası yok Danimarka maçlarındaki canavar gibi adam gitmiş sanki yazın böyle değildi bence çok önemsemiyor burayı
Fatih K.
11.12.2021, 22:11
Orada Denswilli bile alsa hoca çok rahat devam edebilirdik. Bakayı sağ öne, Hamsiki 10 numaraya, Peresi sağa, Dorukhanı orta sahaya atacaktı. Hocanın dört farklı hamle şansı vardı ve en kötüsünü seçti muhtemelen.
erenslash
11.12.2021, 22:12
Trabzonsporumuz güçlü bir takım haliyle herkes bize bileniyor.
belki bjk,fb veya gs olsa bu kadar direnmezler
korkuyorlar
ancak şu var bugün ders olsun bazı şeyler
bir kere kadron uzun zaman yoruluyor
yediğimiz gol zaten bala mala oldu maç gitti geldi o gol olmasa son dakika bir tane atardık maç bize yazardı
1-0 ve 1-1 gibi skorlarla son dakikalara girmemek lazım. bu tarz skorlar her zaman tehlikelidir.
en önemli transferler ve eksikler
bariz net adam almassak ikinci yarı uzun vadede sıkıntı yaşayabiliriz
ne gerekiyorsa yönetim yapsın
eğer net adamlar alırsak şampiyonluğu garantileriz
forvet etkisi ve ortasaha ve stoper ne kadar önemli bu maçta gördük
wakayeme tarzı adamların ne kadar önemli olduğunu ve vesaire....
stoper bir tık üst düzey kalite adam alabilrsek şahane olurdu ama ona gelene kadar bazı eksik bölgelere net adamları tamamlamamız şart
emre6117
11.12.2021, 22:12
"Rakibi kanada itiyoruz" silahını haftalardır rakipler bize uyguluyor haberimiz yok. Nwakaeme olmayınca, Yusuf Sarı da içeri girmeyi bir kez deneyince ne oyunu genişletebildik ne de kanattan merkeze bağlantı kurabildik.
A.avci golu bulunca y.sari ile.kontraya cikariz diye aldi. Ancak Abdullah hocanin kacirdigi onemli bir yer var. Cornelius ile kontra oyunu cok zor.
Cornelius gibi kafa toplarinda etkili adam var, adama mac boyu orta bile yapmiyoruz.
Oyunumuz kesinlikle.cornelius oyunu degil.
Ana taktigimiz uzun toplarla arkaya adam kacirmak.
Hamza Yilmaz
11.12.2021, 22:13
Bir Mac kaybettik ortalik yaniyor. Ulan bir Mac kaybettik
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
kaçarava
11.12.2021, 22:16
A.avci golu bulunca y.sari ile.kontraya cikariz diye aldi. Ancak Abdullah hocanin kacirdigi onemli bir yer var. Cornelius ile kontra oyunu cok zor.
Cornelius gibi kafa toplarinda etkili adam var, adama mac boyu orta bile yapmiyoruz.
Oyunumuz kesinlikle.cornelius oyunu degil.
Ana taktigimiz uzun toplarla arkaya adam kacirmak.
Cornelius çok yetersiz maalesef. Kontrol, duvar olma, pas falan aşırı zorlanıyor ve yapamıyor. Takımdan bağımsız pres yapması yanlış olur ama onu bile kötü yapıyor yani. Merkezde bu kadar zorlanırken onu eski tip santfor olarak bile kullanamıyorsak oynamasınin hiçbir anlamı yok. Adamın sahada sadece kafası var, zekâ olarak değil fiziki olarak. Ya senin beklerin öne çıkamıyor ki ne ortası yapacaksın. Cornelius eksikleri o kadar çok ki "Ona göre oynamıyoruz" deyip konuyu kapatırsak kendimizi kandırırız.
erenslash
11.12.2021, 22:16
bizim bu sene en önemli eksiğimiz kanat forvet ve santrafor
üst düzey iyi bir golcün yok
işte forvet elden çıkar sat para kazanla olmuyor iş
sorloth gibi sende çıkış yapmış adamı yollarken önce o açığını tamamlayacaksın
önce yerine koy sonra sat
annttiigs
11.12.2021, 22:18
Parmanın neden düştüğünü daha iyi anlıyorum şimdi adam Veysel’i bir kez ekarte edemez mi djaniny elimizdeki en iyi forvet Koita bence Corneliusu üçe çarpar girince faul aldı kaç tane Cornelius faul bile alamıyor şansa çarptı gol oldu o kadar başka da bir numarası yok Danimarka maçlarındaki canavar gibi adam gitmiş sanki yazın böyle değildi bence çok önemsemiyor burayı
Yahu renkdaşım. Allah aşkına, kaç kere net arkadan itmeleri çalmadılar. Ne olması lazım yaa size ? Bazen gerçekten kuş ve sırtlan tayfasına hak veriyorum. Hiç bir şey olmasa, onlar kendi ayağına çelme takar diyorlardı. Haklılarmış sanki. Bırakın Allah aşkına. Kötü oynama hakkımız da olacak, daha maç da kaybedeceğiz. 5 - 0'ken gol kaçıran adama küfür ederek bir yere varamadığımızı öğrendiysek, futbolda kötü oynama, mağlubiyet gibi şeylerin de olduğunu öğrenmeliyiz.
Muhammed Ayaz
11.12.2021, 22:18
Bu yangın yapan Fenerlilerin suratını ben pazartesi akşam göreceğim.
Gerizekalılar 4 kaçtan fazla seri yapabilecek bir takım olmadıklarını bilmiyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
MetehanS
11.12.2021, 22:20
kötü oynadık ve kaybettik.
kaybettiğimize üzülmüyorum, ama kötü futbol lidere yakışmadı.
En azından kötü oynayıp kaybettik.
Geçmişte tersi olur maçı hak eder ama kaybederdik.
Takımın bu mağlubiyetten olumsuz etkileneceğini sanmam.
Bilakis az ya da çok var olduğu belli rehaveti bitirecektir.
sessizkral_1
Metal yorgunluğu diyelim. Yedek kulübesinin zafiyeti de ortada. Relaks...
bu noktada devre arası transfer politikası önem taşıyor,
klübeden girip maçı değiştirebilecek oyuncumuz yoktu
Doğukan Uçan
Abi ikinci yarı gideceğimiz deplasmanlara bakın. Antalyaspor denen vasat takıma bile yenildik. Bundan daha zorlu maçlara çıkacağız.
Kadroyu güçlendirmemiz lazım. Hele küme düşme hattındaki takımlarla oynanacak maçlar şampiyonluk maçlara gibi olacak.
emre6117
Kacirdiginiz bir nokta var.
Mac kaybedebilirz hic sorun yok..sorun hic oynamadan kaybettik, tepkisiz kaldik. Ve bu haftalardir boyle devam ediyor.
Ikinci en buyuk sorun bu takim biraz bireysel yeteneklerle gidiyordu. Ve en yeteneklisi olan nwakame sakatlandi.(kac hafta kacirir belli degil henuz), ve bu adam 1 ay sonra istedigi takimla imzalayabiliyor.
Takimdaki ikinci kanat oyuncun y.sari. (aradaki seviye farki cok fazla), baska da kanat yok.
Tekrar tekrar yaziyorum.
Yonetim.sampiyonluk istiyorsa
1.Nwakameyle sozlesmeyi uzatacak.(en onemlisi).
2. Net bir sol bek alacak.
3. Net bir sag kanat alacak.
(Stoper, forvet, berat fiziginde ama net bir kesici de lazim da bunlara butce yetmez).
Oğuzhan Fidan
11.12.2021, 22:22
Transferler istenilen kalitede yapılmazsa çok acı çekeriz. Dorukhan ile bek oynanmaz. Kaliteli ayaklar yoksa biz maç kazanamayız
Yenilince sadece buraya giresim geliyor
Abi ikinci yarı gideceğimiz deplasmanlara bakın. Antalyaspor denen vasat takıma bile yenildik. Bundan daha zorlu maçlara çıkacağız.
Kadroyu güçlendirmemiz lazım. Hele küme düşme hattındaki takımlarla oynanacak maçlar şampiyonluk maçlara gibi olacak.
Emin ol Antalya deplasmani daha zor onlardan, adamlar bizi çözmüş başlarında yenilikçi dünyayı takip eden kendini kanıtlamak isteyen genç bi TD var 3lü oynatıyor ve çok enerjik takim fizik olarak ezdiler bizi ligde bu tarz takim sayisi çok az.
CEMEFKER
11.12.2021, 22:23
Avcı garanti oyun, ısrarlı pas, bekle gör anlayışli rahvan oyundan vazgeçip hücumsal manada başka bir oyuna geçmezse sıkıntı büyür ki birçok maç direkten döndü, şans bizden yanaydı kazandık.
Bizim oynadığımız oyuna benzer anlayışla bundan 20 yıl önce Alman Rehagel oynayıp Yunanistan millî takımı ile Avrupa Şampiyonu olmuştu. Başka örneği yok son 20 yılın futbol anlayışında.
Cornellius gibi adamın varsa havadan oynarsın böyle bir oyun olmadığı ligin en az orta yapan takım olmamızdan belli.
Nwakaeme başta olmak üzere Hamsik'in 1 ve 2. bölgeden uzun ara pasları ile, Bakasetas'ın şut gücü dışında fazla bir hücum anlayışı yok ki Serbest vuruş, korner konusunda da kıt bir takımız.
2.yari yeni transferler bu yönde olacaktır. Umitvar olmak için sebeplerimiz elbet var. Başta rakipler kötü, ikincisi puan farkı. Yoksa gelecek transferlerin uyum sağlayıp sağlamayacaklari da garanti değil.
Dua edelim ki şansımız bu sene hep yanımızda olsun.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilelebeTS
11.12.2021, 22:24
Geçen hafta zehri saldılar bizim taraftara, şimdi de meyvelerini topluyorlar. 15 haftada nasıl şampiyon olmadıysak 1 haftada da şampiyonluk vermedik. Daha 22 hafta var, işimize bakacağız.
Muhammed Ayaz
11.12.2021, 22:24
Hatay maçı ile birlikte
Peres sağ beke
Dorukhan orta sahaya geçmeli.
Ekubanbambam
11.12.2021, 22:25
Koita balonun onde gideni cornelius ile koitayi mukayese bile edemem koita futbolcu bile olması büyük şans
jairzinho
boffinin kurtardığı bir pozisyon oldu mu hatırlamıyorum
golümüz duran toptan geldi gene,bu sezon kaç kez duran toptan gol attık bilemiyorum,oldukça fazla olsa gerek
vakayeme ve ömür ün eksikliği hissedildi,bunlar içte oynayabilen oyuncu profilleri,bu sayede bek oyuncuları daha verimli olabiliyor
vakayeme sonrası yusuf sarı hamlesi olmadı,çizgiye basan oyuncu ve fizik olarak düşük seviyede,defansı zaten kötü yusuf sarının,orada abdulkadir parmak hamlesi olabilirdi
fiziksel temaslı ve yakın mücadeleli oyuna oyuncular alışamadı yada alışkın değilldik,oyuncular yıprandı ve birazda sindi,bu tarz bir oyun bana fb nin kadıköyde gs maçlarında uyguladığı bir oyunu anımsattı,fiziksel temas ve sıkı pres,antalya faullü oynadı diyoruzda baktım 13 faul yapmış,süper lig standartında düşük bile sayılabilir,ama çok yakın oynadılar,sanki sürekli birebir adam adama eşleşmeler vardı
antalya maçından şu derside çıkarmak lazım,bu takım avrupa maçlarında büyük sıkıntı yaşar aga,takımı gelecek yaz transferinde hızla gençleştirmek lazım
hatay maçı daha da önem kazandı,pozitif enerjiyi tekrardan kazanmak adına tarihi bir maç
Oğuzhan Fidan
1 kaliteli ilk11 stoperi bir tanede ilk 11 solbeki ile ligin 2. Yarısını karşılamazsak bu maç özelinde konuşmuyorum ama şampiyonluk çok zor. Futbol kaliteli ayaklar ile oynanıyor 2 tane wakame olsaydı bugün sahada antalyanın deli dana gibi koşmasıda fayda etmezdi felç ederdik 2 pasta yusuf yazıcı ne yapılıp edilsin ama 2. Yarı dahil edilsin kadroya direk beratın yerine oynasın
erenslash
11.12.2021, 22:26
antalya,van,ankaragücü veya alanya vesaire bu tarz takımlara puan kaybı yaşıyorsan transfer politikanı sorgulayacaksın bakınız bu maçlar ktirik oluyor kimi zaman şimdi sen hiç yenilmeyince adamlar daha hırslı çıkıyor sana karşı
yedek klubenin ,forvet ve solbeck azı bölgelerde rakip zaafını biliyor zaten
bunları güçlendirmek lazım di mi?
top yönetimde gençler
bir gün maç kaybedecektik zaten telaşa gerek yok zaman çok var
transfer politikana bakar dediğim gibi herşey için çok erken canınızı sıkmayın olacağız bu sene şampiyon transferleri halledecekler bu iş bitecek :)
yorumsuz6117
11.12.2021, 22:26
Dünyanın maçı var daha, 10 puanlık fark şu haftada bi önemi yok, 30. Hafta da falan olucan ki bi anlamı olsun..
emre6117
11.12.2021, 22:27
Cornelius çok yetersiz maalesef. Kontrol, duvar olma, pas falan aşırı zorlanıyor ve yapamıyor. Takımdan bağımsız pres yapması yanlış olur ama onu bile kötü yapıyor yani. Merkezde bu kadar zorlanırken onu eski tip santfor olarak bile kullanamıyorsak oynamasınin hiçbir anlamı yok. Adamın sahada sadece kafası var, zekâ olarak değil fiziki olarak. Ya senin beklerin öne çıkamıyor ki ne ortası yapacaksın. Cornelius eksikleri o kadar çok ki "Ona göre oynamıyoruz" deyip konuyu kapatırsak kendimizi kandırırız.
Cornelius ile oynayacaksak ona gore oynamamiz lazim. Yoksa oynatmamaliyiz.(gerci yuksek bonservsi odendi).
Cornelius ile oynarken tek bir orta yapmamanin izahini merak ediyorum.
Cornelius ile sorloth oyunu oynamaya calisiyoruz.
Sahanin bu macta en iyi oyuncusu olan djaniny insallah afrika kupasina gitmez.
Karşılık versen ne olacaktı ki... o kadar kötü niyetli hakem vardı ki antalyadan esirgediği kartları bize takır takır çıkarırdı. Avcının bu kadar saçmalaması Orhan akın yokluğu ile alakalı olabilir mi?Bekleri daha da içeri alacağına çizgiye atmalıydı bence. Bunun dışında falsosu yoktu sanki. Degisiklikler zaten mecbur.
Ekubanbambam
11.12.2021, 22:28
Avcı garanti oyun, ısrarlı pas, bekle gör anlayışli rahvan oyundan vazgeçip hücumsal manada başka bir oyuna geçmezse sıkıntı büyür ki birçok maç direkten döndü, şans bizden yanaydı kazandık.
Bizim oynadığımız oyuna benzer anlayışla bundan 20 yıl önce Alman Rehagel oynayıp Yunanistan millî takımı ile Avrupa Şampiyonu olmuştu. Başka örneği yok son 20 yılın futbol anlayışında.
Cornellius gibi adamın varsa havadan oynarsın böyle bir oyun olmadığı ligin en az orta yapan takım olmamızdan belli.
Nwakaeme başta olmak üzere Hamsik'in 1 ve 2. bölgeden uzun ara pasları ile, Bakasetas'ın şut gücü dışında fazla bir hücum anlayışı yok ki Serbest vuruş, korner konusunda da kıt bir takımız.
2.yari yeni transferler bu yönde olacaktır. Umitvar olmak için sebeplerimiz elbet var. Başta rakipler kötü, ikincisi puan farkı. Yoksa gelecek transferlerin uyum sağlayıp sağlamayacaklari da garanti değil.
Dua edelim ki şansımız bu sene hep yanımızda olsun.
Cornelius sağlı sollu saldıran takımlar için ideal bir forvet içerdeki maçlarda cornelius tek forvet olmalı disardaki maçlarda ise djaniny tek forvet
yatmaztara
11.12.2021, 22:29
3-4 transfer için yanıp tutuşan Avcı için ''bir tane transfer yeter da!'' diyen barış yurduseven geldi aklıma. :)
Ekubanbambam
Cornelius ile oynayacaksak ona gore oynamamiz lazim. Yoksa oynatmamaliyiz.(gerci yuksek bonservsi odendi).
Cornelius ile oynarken tek bir orta yapmamanin izahini merak ediyorum.
Cornelius ile sorloth oyunu oynamaya calisiyoruz.
Sahanin bu macta en iyi oyuncusu olan djaniny insallah afrika kupasina gitmez.
Cornelius a orta gelse yazar her maç kafa toplarinda çok üstün
ilelebeTS
Arkadaş sen kaç pozisyona girdin de Cornelius'u tartışıyorsun? :D 1 gol atmışsın, onu da o adam fırsatçılığıyla attı. Bugün hücuma çıkamadın sen hücuma. Hele bir topu oraya getir. Adam 2-3 tane vursun, kaçırsın sonra konuşuruz o meseleyi. Kendi ortaladığı topa mı vursun bu herif?
Başka bir konu da fizik gücü!
Fizik gücüyle bizi ezmeyen takım kalmadı yahu bu nedir?
Transfer yaparken kuvvetli güçlü oyuncular olmasına dikkat edin
Her takımda tank gibi adamlar var, sen de bir tane yok
5 para etmeyen sidikli tipler seni ezmeyecek
Bunu da çözün artık
yorumsuz6117
11.12.2021, 22:31
Djaniny ve Edgar Afrika kupasına gidince büyük sıkıntı çekeceğiz malesef..
Enes Başkaya60
11.12.2021, 22:32
Şu maçta Corneliusluk ne var acaba???
Adam gol bile atmış hatta...
Bugün takım olarak çok çok kötüydük maalesef...
Belki 1 puan alabilirdik oda olmadı...
Önümüze bakmalıyız artık...
Hatay maçı çok daha önem kazandı artık ..
bu sezon giresun maçı ve bu maç en kötü oynadığımız maçlar oldu. bence bu maçı kaybetmeyi sonuna kadar hakettik ,çok top kaybı yaptık. ben maç öncesi yazmıştım çok rahat bir galibiyet bekliyorum diye ama malesef olmadı. bugün bizi yenen antalya takımı geçen hafta 9 kişi kalan kayserinin kalesine gidemedi ve ben gene iddaa ediyorum antalya takımı bu ligin kötü takımlarından biri ,elbet bir yerde yenilecektik ama bu antalya takımı olmamalıydı. bu maçta ilk 11 kadromuzdan bir tane adam gösteremeyizki vasatı aşsın, iş bu haldeyken malubiyette kaçınızlmaz oldu. bu maçta hocanında yanlışları var mesela wakayeme yerine yusuf değil siopis girmeliydi berat ve bakasetas oyunda çok uzun süre kaldılar. hatay maçı bir nevi dönüm noktası maçına geldi galip gelirsek rahat bir şekilde yola devam ederiz olası mağlubiyette kartlar yeniden dağıtılır.
Mehmet Cihan Kocaman
11.12.2021, 22:33
Bruno Peres yerine İsmail oynasaydı muhtemelen daha çok katkı verirdi. Dorukhan'ın savunma performansı iyi olsa da hücum katkısı neredeyse sıfır. Nwakaeme sakatlanıp çıktığında skor 1-0 idi. Keşke Yusuf Sarı'yı almak yerine Baka'yı kanada atıp Siopis'i alsaydı hoca. Pas yaparak gol atmanın imkansız olduğu zeminde Cornelius da çıkmamalıydı bence.
yatmaztara
11.12.2021, 22:34
Djaniny ve Edgar Afrika kupasına gidince büyük sıkıntı çekeceğiz malesef..
C sınıfı stoperin varsa her yere gider.
Arkadaş sen kaç pozisyona girdin de Cornelius'u tartışıyorsun? :D 1 gol atmışsın, onu da o adam fırsatçılığıyla attı. Bugün hücuma çıkamadın sen hücuma. Hele bir topu oraya getir. Adam 2-3 tane vursun, kaçırsın sonra konuşuruz o meseleyi. Kendi ortaladığı topa mı vursun bu herif?Kesinlikle. Topu dik, tek başına indirsin atsin diye bekliyor millet. Bu adam pivot. Pivotu takımdan bağımsız düşünemezsin.
ahamitokutan
11.12.2021, 22:35
Cornelius şu maçta laf edilecek en son adam. bu adam kafacı, kaç tane orta yaptın adama da suçluyorsun. birisi faul almasını bilmiyor yazmış. yahu kaç defa arkadan ittirdiler dürttüler adamı zorbay zibidisi açık net faulleri vermedi. bence oyunun kırılma noktalarından biri Cornelius un çıktığı dakika. Gole ihtiyacın var, serbest vuruş, kornerlerde adam direkt gol tehlikesi ve böyle bir silahı oyundan alıyorsun yanlış.
yorumsuz6117
11.12.2021, 22:37
Şimdi linçe uğrayabilirim ancak Fener'in kadrosu kağıt üstünde geniş ve kaliteli, takım olurlarsa ciddi seri yapma ihtimalleri var, puan farkının bi değeri yok, bizim sahada çözüm üretmemiz lazım, biraz olsun futbol oynamamız lazım, bir tane atayım üstüne yatayım kafasıyla şampiyonluk imkansız, şampiyon olamayabiliriz demiyorum imkansız diyorum, Avcı bu takımın oyununu geliştirmek zorunda yoksa Trabzonspor Başakşehir'e nasıl şampiyonluğu hediye ettiyse bu sene de Fener'e hediye eder, o zaman da futbol oynamadan Nwakaeme sayesinde maçları kazanıyorduk..
Kadir Aydın
11.12.2021, 22:38
Cok transfer lazım çok.
BlackPanther
11.12.2021, 22:38
https://thumbs.gfycat.com/SimplisticPeskyDogwoodtwigborer-size_restricted.gif
Beratı bir izleyin. Ne yapıyor bu herif? Oynamak istemiyorsa neden sahaya çıkıyor?
Doğukan Uçan
11.12.2021, 22:40
Emin ol Antalya deplasmani daha zor onlardan, adamlar bizi çözmüş başlarında yenilikçi dünyayı takip eden kendini kanıtlamak isteyen genç bi TD var 3lü oynatıyor ve çok enerjik takim fizik olarak ezdiler bizi ligde bu tarz takim sayisi çok az.
İnşallah küme düşerler. Senelerdir ligdeler ne avrupaya gidiyorlar ne şampiyonluğa oynuyorlar. Şu tarz takımların ligden düşmesi kaliteyi yüksektir. Sadece biz dahil 4 takımla oynadıkları zaman stadları dolar.
zafer6161
11.12.2021, 22:41
Maçın en iyi ve en kötü oyuncusu janini,
Onun kadar çabalayan yoktu,
Yenilmek bayağı koydu,düşün işte 1 sene üstüne yenildik,beyin bunu algilayamiyor
Tıpkı rüyada tam ölürken ayılmak gibi
Ve her hafta 10 puan alacak halimiz yok ,yok öyle bir dünya
Antep kendi evinde hiç yenilemiş
Fb haftaya bjk ile oynayacak ve bjk hocasının ilk maçı olacak
Fazla değil daha iki üç önce fark 4-9 puana çıktığı zaman meydanda kutlama yapiyorduk
Belkide bu hafta kaybederken kazanacağız da,takim bugün hiç umut vermedi
Enes Başkaya60
11.12.2021, 22:41
Bugün neden bu kadar kötü oynayabildik, ben onu anlamadım...
Ulan namağlup takımız, bizim basmamız gerekirken adamlar deli gibi başladı oyuna...
Bu kadar tutuk başlamak nedir...
Rakip sana neden korku salıyor, sen bas ki adamlar lider takım ile oynadıklarını anlasınlar...
Ama yok, ruh gibiydik saha da ya ruh...
Bir yerde kaybedecektik ama, bu başta bir takım olmalıydı asla vasat bir takım olan antalya olmamalıydı...
Çok dersler çıkarmak lazım bu maçtann..
Hocam ezberi bozsan ne olacaktı bu maçta, sağa perezi koysan, sola denswil ortaya da Dorukhan , ne kaybederdik...
Net alırız dediğim maç, hüsran oldu....
Taraftar olarak kendimize gelelim ilk önce. Ucmus taraftar, ucmus. Havaalaninda sarilmalar, fotograf cekilmeler. Lan 2 tane ilk 11 oyuncusuna Corona bulassa 14 gün oynayamayacaklar.
Herkes bir silkelensin!
Takimin kötü oynama hakki var. Kaybedilen puanlarin telafisi var. Hatay ve Basaksehir i yenelim mesaji verelim herkese. Bugün görünen suydu: Rakipler biz lideriz diye motive olmuyorlar. Biz Trabzonsporuz diye ekstra motiveler. Zamani geldiginde herkese cevap verilir. Gecen hafta Karagümrük, bu hafta Antalya taraftari.
Maça başladığımızda nasıl oynayacağımız belli olmuştu. Daha ilk topu kaptırdım 3 dk da 2 pozisyon verdik.
İyi oynayamadık rakip çok istekliydi hocamız formsuzdu.
İyiye yoralım, üzerimizde ki namağlup ünvanı gitti rakipler için ekstra motivasyondu.
İkinci yarıya solda denswil sağda peres ortada dorukhan olur berat dışarı çıkar sanmıştım olmadı beratı 70küsür dk izledik
Cornelius çıkınca başladık top şişirmeye.
Nwakaeme nın olmadığı bir oyun anlayışı hücumda bizi bitiriyor.
haftaya maçı alıp kaldığımız yerden devam edeceğiz.
BlackPanther
11.12.2021, 22:43
Ulan namağlup takımız, bizim basmamız gerekirken adamlar deli gibi başladı oyuna...
Rakip sana neden korku salıyor, sen bas ki adamlar lider takım ile oynadıklarını anlasınlar...
Bir yerde kaybedecektik ama, bu başta bir takım olan Antalya olmamalıydı...
Normalde transferle çözüm arama düşüncesinde değilim ama bu sene bu avantajı yakalamışken ara transfer belki de kaderimizi belirleyecek.
Sol bek elzem zaten.Hem de tartışılmayacak bir isim olmalı paraya bu mevkide kıy.
Edgar veys â¶Hugo'yu formasından edebilecek kalitede bir stoper.oraya rekabet lazım.Bu Denswil'in harcı değil.
Fizikli bir 6 numara Kayoute'nin ismi geçiyor o yada benzeri bir oyuncu.
Ön tarafa da merkeze oyuncu bulmak zor bulabilirsen oraya ve sol kenara merkeze bulamazsan iki kanada da birer oyuncu.
5 direkt oynayacak oyuncu şart.Hem ihtiyaç hem rekabet hrm de kulübe zenginliği için.Afrika Kupası'nı da unutmamak lazım.
Fanatik34
11.12.2021, 22:44
Takim bugün yine ve yine maca kötü basladi. Wakayeme de sakatlanip cikip, yerine Siopis degilde Yusuf girince, mac orada bitti. Abdullah Avci bundan önce de buna benzer sacmaliklar yapti. Takimin kilit adamlari sayesinde goller bulup, maclari kazaninca, herseyin kendi dahiliginden geldigini zannediyorsa, bir an önce kendine gelip, gercekleri görmeli.
Aslinda altiüstü bir maglubiyet, bir gün gelecegi belli idi, oynadigimiz oyuna bakarak söylüyorum. Yoksa su anda panik yapanlar, Cekirge 8. kez sicramadigi icin mi?? Kaliteli bir takimiz, ligin en iyisiyiz, lakin buna göre oynamiyoruz, artik oynama zamani geldi, geciyor bile.
Bugün maca gelince, cok daginik basladik. Yahu sahada vasat oynayan bir Oyuncu bile yoktu!! Gecen haftanin iyisi Berat, berbatti. Hamsik inisiyatif alamadi, Bakasetas sahada yoktu. Kisacasi Ortasaha diye birsey yoktu. Cornelius oyundan cikmasi yanlis, Yusuf´un oyuna girmesi yanlis, Peres´in solda oynamasi yanlis..o kadar yanlis vardi ki...sans yine bizden yanaydi, öne gectik. Geriye düsünce, geriye dönemiyoruz. Aslinda baskili oynayabiliriz, bunu macin son 3-4 dk sinda gördük. Ama Abdullah Avci´nin kontrollü futbolu, bunun önündeki en büyük engel. Hem baskili, hemde kontrollü oynamaya basladigimiz an, sampiyonlukta gelir. Insallah Hatay macina dogru taktikle cikar, motive oluruz
Misal, macin son dk larinda Hugo´nun kilpayi kacan sutu, genelde golle süsleniyordu, ama olmadi. Bu poziyonlarin sayisi artmali, özellikle duran toplardan faycalanabilmek icin.
Wakayeme´ye gelelim, sözlesmesinin hala muamma olmasi, en büyük rezalet!!!!
Beratı bir izleyin. Ne yapıyor bu herif? Oynamak istemiyorsa neden sahaya çıkıyor?
çokkkk kötü sadece bu maç değil her maç kötü direk oyunu bozuyor.
Şimdi linçe uğrayabilirim ancak Fener'in kadrosu kağıt üstünde geniş ve kaliteli, takım olurlarsa ciddi seri yapma ihtimalleri var, puan farkının bi değeri yok, bizim sahada çözüm üretmemiz lazım, biraz olsun futbol oynamamız lazım, bir tane atayım üstüne yatayım kafasıyla şampiyonluk imkansız, şampiyon olamayabiliriz demiyorum imkansız diyorum, Avcı bu takımın oyununu geliştirmek zorunda yoksa Trabzonspor Başakşehir'e nasıl şampiyonluğu hediye ettiyse bu sene de Fener'e hediye eder, o zaman da futbol oynamadan Nwakaeme sayesinde maçları kazanıyorduk..
fenerbahçenin şampiyon olma ihtimali yok.
naimbektas6161
11.12.2021, 22:49
fenerbahçenin şampiyon olma ihtimali yok.
Bencede.
Başakşehir in ihtimali daha fazla.
Sol bek ve forvet alırsak mutlu sona ulaşırız ama nokta transfer şart
şu videoyu avcı'ya gönderin
bu çocuğun kendine güveni yok
özgüveni yok, şuraya bak
geri çekilecek yerde baskı yap hataya zorla işte
beyinsize bak hayret valla
jairzinho
11.12.2021, 22:50
Hatay maçı ile birlikte
Peres sağ beke
Dorukhan orta sahaya geçmeli.
futbolda ikililer ve üçlüler önemlidir,
dorukhanın önünde yusuf sarının olması dorukhanı olumsuz etkiledi,ömür hem dorukhanın önünü açıyordu hemde defansa acayip yardıma geliyordu,
sezon başında peres gervinho kanadı perişan olmuştu defansif olarak,neden? gervinho geriye gelmiyordu yada gelemiyordu
özetle uyumsuz ikililer oyuncuyu kötü gösterebilir,
uğurcan ve vakayeme , takımdaki iki dev, uğurcan bu maçta penaltıdan 1 gol yedi ve dorukhan kendi kalesine gol attı şanssız şekilde,yani uğurcan gol yemedi diyebiliriz,
vakayeme hücumun anahtar oyuncusu ve sakatlandı,yerine yusuf sarı girdi,
yani bu iki devin başına şansızlıklar gelmese kötü oyuna rağmen 3 puan almak işten bile değildi
TSezgin61
11.12.2021, 22:50
Gecen hafta evimizde yasadigimiz sikintiyi bu mactada yasadik. Sabirli oyun dogru. Ama heycansiz degil. Biraz daha coskulu, biraz daha heycanli. Buna birde gervinho, abdüs ve Nwakanin yoklugu eklenince, kaleye gidemedik. Mac 1-1, kaleye gitmiyoruz. Mac 2-1 olunca „ooo noluyor ya“ diyerek, aslinda baslarda oynamamiz gereken, rakip kaleye yakin oyunu oynamaya basladik.
Nazar boncugu olsun. Tabiki yenilecez, tabiki berabere kalacaz. Bence iyide oldu. Takimdan cok taraftar olarak rehavete girdiydik. Yok rekorlar, yok 4de 4ler.
Silkeneleniyoruz ve yeniden basliyoruz.
emre6117
11.12.2021, 22:51
Normalde transferle çözüm arama düşüncesinde değilim ama bu sene bu avantajı yakalamışken ara transfer belki de kaderimizi belirleyecek.
Sol bek elzem zaten.Hem de tartışılmayacak bir isim olmalı paraya bu mevkide kıy.
Edgar veys â¶Hugo'yu formasından edebilecek kalitede bir stoper.oraya rekabet lazım.Bu Denswil'in harcı değil.
Fizikli bir 6 numara Kayoute'nin ismi geçiyor o yada benzeri bir oyuncu.
Ön tarafa da merkeze oyuncu bulmak zor bulabilirsen oraya ve sol kenara merkeze bulamazsan iki kanada da birer oyuncu.
5 direkt oynayacak oyuncu şart.Hem ihtiyaç hem rekabet hrm de kulübe zenginliği için.Afrika Kupası'nı da unutmamak lazım.
Dedikleriniz de haklisiniz. Stopere adam lazim. Sol bek kesin lazim. Orta sahaya fizikli kesici lazim. Sag kanat lazim. Forvet lazim.
Ama bunlari alacak ne para var ne butce.
O yuzden ben
1. kouvassi tansferini y.sari yerine girecek olmasindan dolayi olumlu buluyorum.
2..net bir sol bek lazim.(ne denswill,.ne peres, ne koybasi oranin adami degil en idare edeni trondsen ama adam artik kronik sakat.
3. Net bir sag kanat.(calim atabilen, hizli, skorer)
4.nwakame.sozlesmesi ( en onemlisi)
Tabi edgar, djaniny, kouvassinin afrika kupasina gidecek olmalari cok ama cok buyuk problem.
ilelebeTS
11.12.2021, 22:52
Aslında oyuna bir kanat oyuncusunun girmesi taktik olarak yanlış bir hamle değildi. Aksine doğru hamleydi. Yalnız, giren oyuncu ile çıkan oyuncu arasında dağlar kadar fark olunca sonuç böyle oldu. Hocanın o durumu tartması gerekirdi. "Oyuncu değil, oyun" anlayışında olduğu için sanırım öyle düşündü.
fenerbahçenin şampiyon olma ihtimali yok.yüzde 70 bizsek yüzde 15'de onların şansı var bence, geri kalan 15i de paylaşsin diğerleri arasında. dikkat etmek lazım, haftaya bjk yener umarım ya da en kötü beraberlik alır.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih K.
11.12.2021, 22:52
Keşke Josef gibi hem Bakayı hem Hamsiki ileride oynatabilecek bir ön liberomuz olsaydı. Hamsik 10 numarada kesinlikle Bakasetastan daha faydalı oynuyor ama Bakasetası kadroda yazacak başka mevki yok. Bakasetası kadroya koyduğun an Hamsik geriye kayıyor.
Bir yerde kaybedecektik ama, bu başta bir takım olmalıydı asla vasat bir takım olan antalya olmamalıydı...
Hocam ezberi bozsan ne olacaktı bu maçta, sağa perezi koysan, sola denswil ortaya da Dorukhan , ne kaybederdik...
enesim yukarda da yazdım elbet biryerde yenilecektik. ama bu takım antalyaspor olmamalıydı gene iddaa ediyorum antalya spor bu ligin en kötü 5-6 takımından biri geçen hafta düşün 9 kişi lik kayseri sporun kalesine gidemediler . yenilgiden çok antalya spor gibi vasat bir takıma yenildiğimize üzülüyorum.
kaçarava
11.12.2021, 22:53
Berat 6 numarada iyi oynayamıyor ama takım oyunu olmayınca böyle absürt görüntüler ortaya çıkabiliyor. Orta sahada 5 kişi arasında top al dediğin Berat var. Siopis bile kâr etmiyor. O da adam kovalayıp yerlere düşüyor. Alan daraltıp kolektif olarak pres yapamıyorsun. Ama herkes biraz dahabfazlasını verebilir bireysel olarak. Berat böyle hantal ve hımbıl oynamak zorunda değil. Corneliusu da benzer şeylerden eleştiriyorum işte.
CİVELEK.61
11.12.2021, 22:53
Bu Antalya 9 kişi kalmış kayseriyi yenemedi yahu.
Golü bulduk her zaman oynadigimiz oyuna dönecektik.
Bı kere Berat gibi bir adamın on liberoysa her maç 1 kişi eksiksin
Siopis çok mu iyi,değil belki ama en azından savunması iyi.
Beratta ne savunmane hücum var.
Bakasetas çok kötüydü.
Djaniny ve Yusuf hiç yanıltmadı
Asla 11 oyuncusu değiller.
Peres sağ bekten başka yerde oynamaz.
Elde ki en iyi sol bek Trondsen.
Dorukhan on liberoda daha iyi oynar.
Sağ kanatta çok iyi olmasa da devre arasına kadar en iyi sağ kanat Abdüş.
Devre arasına kadar Wakameden başka sol kanat oyuncumuzda yok.
Eldeki en iyi santraforda Cornelius.
Bu maç bir çok konuda mihenk taşı oldu aslinda
jairzinho
11.12.2021, 22:54
bu gif te beratlık anormal bişey göremedim,fazla zorlama yorum bunlar aga,
pozisyonda topu bakesetasa bırakmış,bakasetas sanırım oradaki oyuncu,bakasetas hareketlenmemiş,
neden bakasetasa bırakmış,yerini kaybetmemek için,beratın oraya hareketlendiğini düşün bir an,hamsik merkezde tek kalacaktı
Faruk UYSAL
11.12.2021, 22:55
Maça dair izlenimlerim şu şekilde:
1-Toplu halde kötü oynadık, bireysel hatalar yaptık; yenildik.
2-Hakem aleyhimize her türlü sertliğe müsaade etti, iyi niyetli değildi.
3-Bakasetas sakatlık dönüşü sezon başından bu yana en kötü futbolunu oynadı.
4-Peres sol kanatta olmuyor. Sağ beke geçirilip Dorukhan orta sahada değerlendirilebilir şeklinde belirtilen görüşlere katılıyorum.
5-Yusuf maalesef çok hafif kalıyor; olmayacak. Devre arası mümkünse takasta kullanılmalı fikrine artık ben de sıcak bakıyorum.
6-Antalyaspor'da Doğukan biraz daha sahada kalsaydı Eskişehirsporlu Doğa gibi sahanın ortasına kusacaktı. Ayrıca attığı tekmelere de hakem göz yumdu.
7-Rakip takım taraftarları maç süresince "İ. Trabzon olamazsın şampiyon" tezahüratları neticesinde Antalyaspor gönlümde düşmesini istediğim takımlar sıralamasında zirveye yerleşti. Zaten ne zaman biz şampiyonluğa oynasak bu meymenetsiz takım illa ki bize bir çelme takıyor.
...
Sonuç olarak bu mağlubiyete çok da takılmamak lazım. Gerekli dersleri çıkarıp birlik beraberliğimizi bozmadan önümüze bakacağız. Sadece bir 3 puan kaybettik. Muazzam avantajımız devam ediyor. Kaldı ki rakiplerimiz de iyi durumda değiller. Belki de bu mağlubiyet bizim için hayırlı olmuştur.
emre6117
11.12.2021, 22:57
Cornelius sağlı sollu saldıran takımlar için ideal bir forvet içerdeki maçlarda cornelius tek forvet olmalı disardaki maçlarda ise djaniny tek forvet
Sıkinti su ki biz evimizde de sagli sollu saldiramiyoruz ki.
Sebebi belli. Sadece tek kanat oyuncumuz var. O da nwakame. Diger kanat yok. Iki bek de hucuma cikmiyor. Ee nasil olacak o saldirma isi.
Corneliusa gore oyun oynamamiz icin tum taktigimizin degismesi lazim.
Peres’in sol bek performansı ile İsmailin ki arasında bir fark göremedim. Denswill çok daha iyi götürüyordu.
emre6117
11.12.2021, 22:59
Bu Antalya 9 kişi kalmış kayseriyi yenemedi yahu.
Golü bulduk her zaman oynadigimiz oyuna dönecektik.
Bı kere Berat gibi bir adamın on liberoysa her maç 1 kişi eksiksin
Siopis çok mu iyi,değil belki ama en azından savunması iyi.
Beratta ne savunmane hücum var.
Bakasetas çok kötüydü.
Djaniny ve Yusuf hiç yanıltmadı
Asla 11 oyuncusu değiller.
Peres sağ bekten başka yerde oynamaz.
Elde ki en iyi sol bek Trondsen.
Dorukhan on liberoda daha iyi oynar.
Sağ kanatta çok iyi olmasa da devre arasına kadar en iyi sağ kanat Abdüş.
Devre arasına kadar Wakameden başka sol kanat oyuncumuzda yok.
Eldeki en iyi santraforda Cornelius.
Bu maç bir çok konuda mihenk taşı oldu aslinda
Djnajny son haftalarin en iyi adami. Bu mac hamsikle beraber sahada oynamaya calisan ender adamlardandi.
Djaniny belki de elimizdeki en iyi forvet suanda.ayrica en iyi kanat.
emre6117
11.12.2021, 23:00
yüzde 70 bizsek yüzde 15'de onların şansı var bence, geri kalan 15i de paylaşsin diğerleri arasında. dikkat etmek lazım, haftaya bjk yener umarım ya da en kötü beraberlik alır.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene rakip fb zaten. Ama basak da cok iyi geliyor arkadan. Bjk ile gsnin ise potaya girme sansi bile kalmadi.
CİVELEK.61
11.12.2021, 23:02
Bruno Peres yerine İsmail oynasaydı muhtemelen daha çok katkı verirdi. Dorukhan'ın savunma performansı iyi olsa da hücum katkısı neredeyse sıfır. Nwakaeme sakatlanıp çıktığında skor 1-0 idi. Keşke Yusuf Sarı'yı almak yerine Baka'yı kanada atıp Siopis'i alsaydı hoca. Pas yaparak gol atmanın imkansız olduğu zeminde Cornelius da çıkmamalıydı bence.
Dogru yorum.
Ben 1-0 da Berat çıksın,dorukhan ortaya geçsin,Peres sağ beke geçsin,Denswil sol beke,Yusufta yabancı kuralından dolayı sağ öne geçsin isterdim.
Oyunun gidişatına göre de,Bakasetas çıkıp,siopis ya da parmak, Djaniny çıkıp Koita girsin isterdim.
Cornelius asla çıksın istemezdim
Hoca çok farklı düşündü .
yatmaztara
11.12.2021, 23:02
Bir Trabzonspor'lu olarak son 7 ay içinde bir spor müsabakasında Nadal'ın Roland Garros da Djokovic'e yenildiği maçtan sonra ki en kötü akşamım. Teşekkürler Trabzonspor ;)
Halil Alemdar
11.12.2021, 23:04
Bu puanı kaybedecek lüksü çoktan kazanmıştık problem yok. Deplasman maçı ve berbat bi zemin. Biz de berbat oynayarak puanı rakibe verdik. 3 tane transfer şart. Önümüzdeki 3 maçı da kazanıp yerimizi sağlamlaştırmamız lazım.
Doğukan Uçan
11.12.2021, 23:05
Buda linç edilecek bir şey yok ki acı gerçekler. Fenerbahçe kadro genişliği olarak ligin en iyisi şuan. Çoğu yedekleri biz dahil gs, bjk de ilk 11 oynar.
Siz hic merak etmeyin. Eger biz bir tokezlemeye devam edersek, ne seriler gelir o camialardan sasip kaliriz. Ne tarlalar surulur, ne hakemler,ne oyuncular, satin alinir. Biz de uzuldumuzle kaliriz.
valla camiya olarak bir maglubiyetle boyle dusunuyorsak bizden ztn bir cacik olmaz
Faruk UYSAL
11.12.2021, 23:06
Bu mağlubiyet bizim hedefe ulaşmamız için devre arası transfer sezonunu oldukça isabetli geçirmemiz gerektiğini net bir biçimde ortaya koydu.
CİVELEK.61
11.12.2021, 23:07
Djnajny son haftalarin en iyi adami. Bu mac hamsikle beraber sahada oynamaya calisan ender adamlardandi.
Djaniny belki de elimizdeki en iyi forvet suanda.ayrica en iyi kanat.
Djaniny elimizdeki en kötü pivot santrafor fakat kanat forvette iyi.
Bu maç bu zeminde 1-0 dan sonra ancak pivot santrafora top sisirilerek oynanır.
Bazen 1950 futbolu da oynamak gerekir.
Sevsekte,sevmesekte bu böyledir.
Bu zeminde pas oyunu oynamaya kalkarsan ancak bugünkü gibi stoperlerimiz kendi aralarında al gülüm ver gülüm yapar.
Az buçuk pozisyona benzer şeyleri hep uzun toplarla bulduk.
Hoca farklı düşündü yapacak bişey yok.
pozisyonda topu bakesetasa bırakmış,bakasetas sanırım oradaki oyuncu,bakasetas hareketlenmemiş,
neden bakasetasa bırakmış,yerini kaybetmemek için,beratın oraya hareketlendiğini düşün bir an,hamsik merkezde tek kalacaktı
sen mümkünse yorum yapma artık
hayret ya ona bırakmışmış
topa hamle yapsa alacak zaten
rakip arkasından gelip topu alıyor ama topa en yakın isim berat yine dalmış rüyalara
topa en yakın isim, topu al sakla oyunu aç bakalım
bir hamle yap
İşler iyi giderken olumsuz şeyler görmezden gelinebiliyor biraz da doğamız gereği.
Futbolda da böyle.
Geriye dönüp maçları tek tek düşününce 1-2 maç dışında maçları genelde bireysel yetenekle,uzaktan golle,duran topla çözmüş olduğumuzu görülüyor.
Bu da bir beceri elbette,bunları gole çevirmek oyunu tutabilmek ama sanki bu tip maçlardan biraz fazla oldu.
yenilgi olabilir yenilgiler de olacaktır evet kötü oyunlarda olacaktır ama tek olmayacak şey artık YUSUF SARI gibi 3. lig topçularının bu takımda işi olmamalı inanın maç boyunca ne yaptı çözen varsa ALİM olsun
samatyaboy
11.12.2021, 23:12
Milletteki karamsarlık tam filmlik aq, kaç puan öndeyiz yahu, heralde takılcağız ara sıra.Bu takım osura osura şampiyo olacaktır, kimsenin şüphesi olmasın.
Sefa Murat Dokuz
11.12.2021, 23:12
dediğim poziyon buydu, rezalet
serdaracıl
11.12.2021, 23:13
Çok zorlama yorum olmuş. Bu pozisyonda top antalyalı oyuncuda kalıyorsa berat efendi sahada değil kenarda izlesin maçı
nevzat61
Herşey bir tarafa bu wakaeme nin sakatlığını çözemedim.. kendini hiç denemeden direk değiştir işareti yaptı.. aklıma sözleşmeden dolayı blöf mü yapıyor diye aklımdan geçmiyor değil..
serdaracıl
yenilgi olabilir yenilgiler de olacaktır evet kötü oyunlarda olacaktır ama tek olmayacak şey artık YUSUF SARI gibi 3. lig topçularının bu takımda işi olmamalı inanın maç boyunca ne yaptı çözen varsa ALİM olsun
+ 61
yatmaztara
11.12.2021, 23:15
Abdullah Avcı 3-4 tane transfer neden istiyor ki diyenler neden olduğunu anlamışlardır. Avcı nasıl bir ülkede olduğumuzu bazılarımızdan daha iyi biliyor rahat olun
Herşey bir tarafa bu wakaeme nin sakatlığını çözemedim.. kendini hiç denemeden direk değiştir işareti yaptı.. aklıma sözleşmeden dolayı blöf mü yapıyor diye aklımdan geçmiyor değil..
waka da emre belezoğlu gibi kronik sakatlık sorunu var emre ninde hep arka adelesi çekerdi
waka nın da hep kasık da çekmesi oluyor o ayakta sanırım kronikleşme söz konusu
BlackPanther
11.12.2021, 23:19
:yattara2:
Kacirdiginiz bir nokta var.
Mac kaybedebilirz hic sorun yok..sorun hic oynamadan kaybettik, tepkisiz kaldik. Ve bu haftalardir boyle devam ediyor.
Ikinci en buyuk sorun bu takim biraz bireysel yeteneklerle gidiyordu. Ve en yeteneklisi olan nwakame sakatlandi.(kac hafta kacirir belli degil henuz), ve bu adam 1 ay sonra istedigi takimla imzalayabiliyor.
Takimdaki ikinci kanat oyuncun y.sari. (aradaki seviye farki cok fazla), baska da kanat yok.
Tekrar tekrar yaziyorum.
Yonetim.sampiyonluk istiyorsa
1.Nwakameyle sozlesmeyi uzatacak.(en onemlisi).
2. Net bir sol bek alacak.
3. Net bir sag kanat alacak.
(Stoper, forvet, berat fiziginde ama net bir kesici de lazim da bunlara butce yetmez).
Tesbitlere katiliyorum Takimda fiziki dusus adspor ve karagumruk maclarinda baslamisti sonuclar iyi olunca uzerinde durulmadi daha anlasilir sekilde soyleyecek olursak zirveye oynayanlarin kotu oldugu bir ligde bizim vasat bir goruntu sergiledigimiz maclarda 3 puani bir sekilde kapmisiz puan farki bir hayli acilmis olmasina ragmen oyun olarak mesafeyi acamamamisiz peres baka hazir degildi Edgar Hugo baski altinda pas atamiyorlar ligimizde ben oldum dedigin anda bittigin gun oluyor gecen sezonda dahi bjk 8 puan farkini sifirlayarak zor ser sampiyon oldu Savasa devam isimiz kolay degil
Herkes Yusuf sarı, berat çok kötü demiş de onlardan çok daha kötü biri vardı. Perez gamsızı... sol da direk olsa ondan faydalı oynardı. Ben o adamdan haz almıyorum. Bu gamsız ve vurdumduymaz halleriyle, Takımın ahengini bozduğunu düşünüyorum.
CİVELEK.61
11.12.2021, 23:23
Arkadaşlar çok büyük operasyon yedik zorbay Küçükten bu net.
Tamam ama ortada hatalar silsilesi var.
Beş kuruşluk top oynamazken şans golü bulduk.
Maç başından beri boş alan vermişiz rakibe.
Wakame sakatlanmis,
Zemin berbat.
Bu şartlarda İlk olarak oyun degismeliydi sonra da oyuncular.
Ben böyle çok maç bilirim.
Karlı,bol yagisli,çamurlu maçlar.
Bilinen tüm taktikleri unutun.
Özellikle bol paslı oyunu direk unutun
Tek bir taktiği var.
Pivot santrafora uzun ve yüksek oynarsın,
Kanatlara uzun oynarsın,
Oyunu sogutursun,
Topun arkasına geçersin,
Pivotlar faul alır,duran top alır oyun sık sık durur soğur.
Bakın yarın Sivas'a,şuraya buraya,gidildiğinde gene aynı şeyi savunacağım.
Süper ligde hep böyle oldu ve böyle olmaya devam edecek.
maç her anlamda kötü geçti, ama yenik duruma düştükten sonra refleks gösterememek, hiç kullanmadığımız kanatları gene kullanmamak daha endişe vericiydi. Haftalardır tek toplarla pozisyonlara ve gollere alışan takım artık refleks veremez hale gelmiş,yeni birşeyler denemeyi unutmuş. Öyle ki; maçın son anların da klasik yüklenmeyi bile yapamadık.nazarlık olsun ne diyelim artık.
hyasin61
11.12.2021, 23:26
Rahat olun arkadaslar. Bu hafta rakıplerde puan kaybedebılır. Gelecek hafta zaten rakıplerın bırbırıyle macları var. Hatay macını alalım yeter.
yatmaztara
11.12.2021, 23:27
Bugün Konyaspor maçının 10. dakikasıyla 70. dakikası arasındaki oyunu 90 dakika boyunca oynadık.
nevzat61
11.12.2021, 23:29
waka da emre belezoğlu gibi kronik sakatlık sorunu var emre ninde hep arka adelesi çekerdi
waka nın da hep kasık da çekmesi oluyor o ayakta sanırım kronikleşme söz konusu
Umarım Hatay maçında sahada olur..onsuz futbolcularımız ileride şaşkın ördek gibiydi..
ersn.alparslan
11.12.2021, 23:30
Benim aklımın mantığımın almadığı bazı şeyler var.
Siopis oynadığı her maç en beğenilen en çok savaşan oyunculardan biri değil mi ? Neden oynatılmıyor ?
Berat denen kişi oynadığı her maç en çok eleştirilen en kaçak oynayan oyunculardan biri değil mi ? Neden sahada ?
Perezin sol bek performansı ortadayken neden sol bek ?
Bakasetas formsuzken neden bu kadar süre sahada ?
Bu koita denen arkadaş ne için alındı ?
Bir çok maçta gol yeme sebebimiz bu geri paslarken hala neden bu kadar çok geri pas yapılıyor ?
Abdulkadir parmak berat denen arkadaştan ne kadar rezil bir durumda olabilir ki hiç görev alamasın ?
https://youtu.be/Us_dlwSF3Us
Mehmet Fatih Yavuz
11.12.2021, 23:34
Her maçı kazanacaksın diye bir kaide yok.
Ömür sakatlanmış, wakame sakatlanmış... Oyunu ileri taşıyan 2 adamın yok.
3. sü Bakasetas, o da sakatlıktan dönmeye çalışıyor, 1 aydır maç oynamamış.
Sol bekte aha tutturdum dediğin adam Trondsen, o da sakatlanmış.
Bir de üzerine Wakame nin yerine hoca Yusuf'u alınca, hem bu kadar eksik, hem de 10 kişi oynadık.
Olacak bunlar.
Leşçil sırtlanlara taviz vermeyin.
İlk mağlubiyette akbaba gibi çöreklenmeye çalışanlara terk edilecek sezon değil.
Yenildik...
Kötü oynadık.
Hakem de kötü yönetti. Özellikle kart standartlarında...
Olacak yahu bunlar.
İlk yenilgide akbabalara yol verirsek kim bu takımın zor gününde yanında durur.
İyi günde herkes destek olur.
Haftaya asıl o stadyum dolacak. Asıl haftaya herkes takımın, hocanın yanında olacak.
Kazanan takımın hocasını alkışlamak kolay.
Kaybettiği zaman da seninleyim diyebiliyor musunuz?
Hele bir görelim ne kadar hak ediyoruz bu takımı ve başarıyı...
Öyle ilk zoru gördüğünde elleri indirip koyverecek olanlar mümkünse uzaktan ve sessiz takipte kalsınlar.
En azından köstek olmazlar.
Abdullah Avcı 3-4 tane transfer neden istiyor ki diyenler neden olduğunu anlamışlardır. Avcı nasıl bir ülkede olduğumuzu bazılarımızdan daha iyi biliyor rahat olun
mümkünse hızlı hamle yapsın
bu yedek kulübesine hiç güvenmiyorum
zaten üç kişi eksik(köybaşı, y.sarı, parmak)
CİVELEK.61
11.12.2021, 23:35
Benim aklımın mantığımın almadığı bazı şeyler var.
Siopis oynadığı her maç en beğenilen en çok savaşan oyunculardan biri değil mi ? Neden oynatılmıyor ?
Berat denen kişi oynadığı her maç en çok eleştirilen en kaçak oynayan oyunculardan biri değil mi ? Neden sahada ?
Perezin sol bek performansı ortadayken neden sol bek ?
Bakasetas formsuzken neden bu kadar süre sahada ?
Bu koita denen arkadaş ne için alındı ?
Bir çok maçta gol yeme sebebimiz bu geri paslarken hala neden bu kadar çok geri pas yapılıyor ?
Abdulkadir parmak berat denen arkadaştan ne kadar rezil bir durumda olabilir ki hiç görev alamasın ?
Bunlari bizimde aklımız almiyo maalesef.
jairzinho
11.12.2021, 23:37
mantık olarak sözleşmeden dolayı blöf yapıyorsa zaten sözleşme uzatmazsın,yani kötü bir karakterle yeniden sözleşme yaparmısın,yada seni tehdit eden bir karakterle masaya otururmusun,ya sözleşme uzatın yada oynamıyorum,bu saçmalık,çünkü pro oyuncu sözleşme bitimine kadar performans vermek zorunda,sözleşmeyi öyle yapıyorsun çünkü,karşılıklı bişey bu,
haliyle bu önermen mantıksız bişey,ki vakayemenin böyle bir kafası olduğunu hiç sanmıyorum,33 yaşına geldi ve gördüğüm kadarıyla fizik kas torbası kıvamında,haliyle bu yaşlarda kas torbası fiziklerin sakatlık yaşaması anormal değil
Gökhan Balcı
11.12.2021, 23:38
Elbette yenilecektik bugün antalya gerçekten oynayabileceği en iyi oyunu oynadı. Bugün bizde Tony erkenden çıkmak zorunda kaldı bakasetas sahada yoktu ömür zaten yoktu berat bugün candan bezdirdi takımda doğru düzgün ayakta kalan yoktu buna rağmen biri penaltı biri kendi kalemize gol yedik. Ha onlar olmazdı başkası olurdu sonuçta bizim attığımız gol de şans golü. Bir takımın tüm oyuncuları formsuz olursa olacak olan şey de budur zaten. Peres yine gamsızdı ve ben solda oynamak istemiyorum diye bağırıyor. Sağlıklı olduğu sürece orada trondsen oynar ama bu halde de dorukhan o formayı berattan almalı. İyice can sıkmaya başladı çünkü. Uzun zamandır diyoruz bu takımın tehditkar bir sağ kanadı da yok merkez forveti de. Bakasetas Nwakaeme ve Ömür de olmayınca takım tamamen çöküyor. Bunun bir musibet ile iyice öğrenilmesi belki de hayırlı olmuştur. Aboubakar gibi bir forvete ekmek gibi su gibi ihtiyacımız var. Hoca korktuğu için Ömür'ü sokamadı oyuna varsın puan kaybedelim çocuk sakatlanmasın ama yerine girenin bu kadar düşük seviyeli olması insanı sinirlendiriyor. Bugün elimizde sarı yerine efecan olsaydı en azından orta falan açardı. Bu kadar kötü nasıl olur bir oyuncu anlamak zor. Umarım tez zamanda takas makas bir şekilde kurtuluruz da düzgün bir alternatif oyuncumuz olur o bölgede. Ayrıca yine bugün yeni yapılan transferin de ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Nwakaeme yoksa o bölge bomboş kalıyor. Bildiğin bomboş.
Bunun dışında söylenecek çok bir şey yok çünkü hocamızın da dediği gibi sadece üç puan kaybettik. Kendimizi devre arasına en azından bu farkla atıp doğru transferler ile yola devam edelim. Bu yolun sonu şampiyonluk öyle veya böyle.
https://pbs.twimg.com/media/FGWoOkqWYAINbEU?format=jpg&name=large
Djaniny bugün feci dayak yedi. Şu hareket kırmızı. Bir de Veysel'in dirseği vardı özette falan yok hiçbiri.
https://pbs.twimg.com/media/FGWNKorXsAAEMmo?format=jpg&name=large
Golden önce, Nwakaeme'nin sakatlandığı pozisyonda Hamsik gözden kaçmış. Penaltı.
Enes Başkaya60
11.12.2021, 23:47
Erman Toroğlu : Trabzonspor yönetimine seslenmek istiyorum, Nwakeame'nin sözleşmesini yenilemek için Fenerbahçe ile anlaşmasını mı bekliyorsunuz ? Adam elinizden kayıyor, düşünsene takım şampiyonluğa gidiyor ve Nwakeame'nin sözleşmesine 6 ay kala başka takımla anlaştı bu adam sakatlanmamak için oynamak istemeyecek. Büyük kaos çıkacak takımda. Bu işleri erkenden halledeceksin. Büyük takım dediğin Nwakeame'yi karşısına alacak ve diyecek ki, otur bakim masaya ne istiyorsun al şu kağıdı imzala bitir işi. Yok önce iç transfer para artarsa Nwakeame ile sözleşme imzalarım falan filan abii adam bağıra bağıra gidiyor ya.
iyattara
11.12.2021, 23:48
Baka önde topla bulunamazsa sıradan bir adama dönüşür. Ceza sahası çevresine topu soramadık ki adam ne yapsın.
Neyse waka ömür sahada olursa iyi olur. Hatay Antalya gibi doğru savunma yapamaz. Golu buluruz illaki. Beklerde iyi oynarsa kazanacağız insallah. Taraftar çılgın atmalı bu maç. Vura vura ev sahibi olduğumuz için kazanmalıyız.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
jairzinho
11.12.2021, 23:53
Çok zorlama yorum olmuş. Bu pozisyonda top antalyalı oyuncuda kalıyorsa berat efendi sahada değil kenarda izlesin maçı
bu enstantanede berat hatalı bile olsa ben berata faturayı kesmem, neden?
avcının alameti farikası ne? oyuncuların sahaya yerleşimi ve pozisyon sadakati,zaten bu sayede az gol atıp az gol yiyen takımlar yaratıyor(bakma bu sezon çok gol atılmasına,girilen pozisyonların gollle sonuçlanma oranı acayip yüksek bu sezon,)
hatırlarsan geçen sezon sağbek serkan asan canini ile verkaç yaptı,önü bomboş,serkan asan ne yaptı? birden durdu,o anda muhtemelen aklına pozisyonunu kaybetmemesi gelmiştir
bu gifte de berat benzer şekilde pozisyonunu kaybetmemeyi tercih ediyor,az gol yiyoruz diye övünüyoruz ya,işte bundan,pozisyonu kaybetmezsen az gol yersin
Faruk UYSAL
11.12.2021, 23:53
https://pbs.twimg.com/media/FGWoOkqWYAINbEU?format=jpg&name=large
Djaniny bugün feci dayak yedi. Şu hareket kırmızı. Bir de Veysel'in dirseği vardı özette falan yok hiçbiri.
Evet, bu pozisyon benim de dikkatimi çekti. Bunu hakem görememiş olsa bile VAR uyarmalıydı. Bilerek, kasıtlı vuruyor.
Bu harekete kayıtsız kalındığı için Djaniny sonraki pozisyonda Veysel'e sert girerek cezasını kendisi vermek istedi.
gurur6134
11.12.2021, 23:55
Birde yunus mallimiz vardi nasil bilirdiniz cemati muslimin :)
CİVELEK.61
11.12.2021, 23:58
Baka önde topla bulunamazsa sıradan bir adama dönüşür. Ceza sahası çevresine topu soramadık ki adam ne yapsın.
Neyse waka ömür sahada olursa iyi olur. Hatay Antalya gibi doğru savunma yapamaz. Golu buluruz illaki. Beklerde iyi oynarsa kazanacağız insallah. Taraftar çılgın atmalı bu maç. Vura vura ev sahibi olduğumuz için kazanmalıyız.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakasetas icerde oynadığımız molde maçında oynadığı gibi oynayabilir ama oynar mı orası muamma.
Oynarsa zaten şampiyonuz.
Berat baka Hamsik üçlüsünün yumuşak kalışını engelleyecek tek şey daha agresif bir Bakasetas ve yedek kulübesinde oturan Berat.
Molde maçını iyi analiz eden birisi Bakasetas'ın geriye gidip,oyuna katılıp,rakibi kovalayıp ne kadar faydalı olduğunu görebilir.
Böyle oynayan bir Bakasetas belki bu kadar skor yapmaz ama takımı sampiyon yapar.
İstersen yemin bile edebilirim.
Youtubeda var ilk maçın 90 dakikasi.
Şiir gibi oynamıştı
CİVELEK.61
12.12.2021, 00:02
Tartışmalı pozisyonlara bakmıyorum bile zira operasyon mevsimi başladı artık.
Bize bugün net penaltı olsa bile vermezdi bu hakem.
Gözünün önünde 3 tane net sarı kartlık faul yapan Doğukan kartsız bitirdi maçı.
Üstelik skora bile tesir etti.
Bunlar değişmez ve operasyon yemeye devam edeceğiz.
Biz şampiyon olacaksak akıllı olmak zorundayız.
Yaşanmamış tecrübe kalmadı artık.
nevzat61
12.12.2021, 00:05
mantık olarak sözleşmeden dolayı blöf yapıyorsa zaten sözleşme uzatmazsın,yani kötü bir karakterle yeniden sözleşme yaparmısın,yada seni tehdit eden bir karakterle masaya otururmusun,ya sözleşme uzatın yada oynamıyorum,bu saçmalık,çünkü pro oyuncu sözleşme bitimine kadar performans vermek zorunda,sözleşmeyi öyle yapıyorsun çünkü,karşılıklı bişey bu,
haliyle bu önermen mantıksız bişey,ki vakayemenin böyle bir kafası olduğunu hiç sanmıyorum,33 yaşına geldi ve gördüğüm kadarıyla fizik kas torbası kıvamında,haliyle bu yaşlarda kas torbası fiziklerin sakatlık yaşaması anormal değil
Ben önerme yapmadım, kendi kafamda şüphe uyandırdı dedim.. kaldı ki şikecilerin ilgilendiği ortada ve Erman Toroğlu da bu akşam aynı şeyleri söyledi..Novak'da yaşadığım hayal kırıklığını umarım waka da yaşamam..
nevzat61
12.12.2021, 00:08
Erman Toroğlu : Trabzonspor yönetimine seslenmek istiyorum, Nwakeame'nin sözleşmesini yenilemek için Fenerbahçe ile anlaşmasını mı bekliyorsunuz ? Adam elinizden kayıyor, düşünsene takım şampiyonluğa gidiyor ve Nwakeame'nin sözleşmesine 6 ay kala başka takımla anlaştı bu adam sakatlanmamak için oynamak istemeyecek. Büyük kaos çıkacak takımda. Bu işleri erkenden halledeceksin. Büyük takım dediğin Nwakeame'yi karşısına alacak ve diyecek ki, otur bakim masaya ne istiyorsun al şu kağıdı imzala bitir işi. Yok önce iç transfer para artarsa Nwakeame ile sözleşme imzalarım falan filan abii adam bağıra bağıra gidiyor ya.
Erman Toroğlu'nu hakemlik yaparken yaşadığımız bir tatsız olaydan sonra hiç sevemedim.. ama bu açıklaması tam yerinde olmuş.. yüzde yüz katılıyorum..
jairzinho
12.12.2021, 00:16
antalyasporun bu oyunu tesadüf mi diye düşünürken nuri şahinin oyunculuk döneminde çalıştığı teknik adamlara baktım,tabi hemen aklıma kloop geldi,
https://www.transfermarkt.com.tr/nuri-sahin/leistungsdatentrainer/spieler/31095
178 maç klopp la çalışmış görünüyor,
tahminim bu oyun tesadüf değil ve klopp tan kopya çekmiş,yüksek pres olayı klopp un en önemli özelliklerinden biri
bu arada nuri şahinin ekibide oldukça kariyerli görünüyor,
https://www.transfermarkt.com.tr/michael-lindeman/profil/trainer/7166
https://www.transfermarkt.com.tr/marcelo-martins/profil/trainer/6504
https://www.transfermarkt.com.tr/alfons-groenendijk/profil/trainer/2234
enteresan bir yapılanma,süper lig standartının üzerinde bir pofesyonelleşme,demekki bu yüksek koşu ve pres oyunu tesadüfi olmuyor aga,iki tane kondüsyon antreörü var ve ikisininde kariyeri hiç fena değil
tabi şunuda eklemek lazım,bu arkadaşların antalyaya gelmesinin nedenlerinden biride deniz kum güneş olsa gerek, :D
bir futbol projesinin yanında bu ekstra şeylerde oluşunca ekibi toplamak muhtemelen daha kolay oluyor
Herkes Yusuf sarı, berat çok kötü demiş de onlardan çok daha kötü biri vardı. Perez gamsızı... sol da direk olsa ondan faydalı oynardı. Ben o adamdan haz almıyorum. Bu gamsız ve vurdumduymaz halleriyle, Takımın ahengini bozduğunu düşünüyorum.
dorukanın sağ bekte oynaması gerektigini perezin zorunlu olmadıkça oynatılmaması gerektigini düşünüyorum tam bir vasat.
bilgehan83
12.12.2021, 00:23
enesim yukarda da yazdım elbet biryerde yenilecektik. ama bu takım antalyaspor olmamalıydı gene iddaa ediyorum antalya spor bu ligin en kötü 5-6 takımından biri geçen hafta düşün 9 kişi lik kayseri sporun kalesine gidemediler . yenilgiden çok antalya spor gibi vasat bir takıma yenildiğimize üzülüyorum.
ben ötesini de iddia ediyorum Antalya bu sene küme düşecek adım gibi eminim
https://youtu.be/CZ4C3bpz778
bilgehan83
12.12.2021, 00:29
Erman Toroğlu'nu hakemlik yaparken yaşadığımız bir tatsız olaydan sonra hiç sevemedim.. ama bu açıklaması tam yerinde olmuş.. yüzde yüz katılıyorum..
Sezon sonunda 34 yaşında olacak adama 3 milyon Euro veremeyiz efendi gibi topunu oynasın.. 1. 5 a imza atacaksa atsın atmayacaksa keyfi bilir bekine yardım etmeyen hiçbir kanat oyuncusunu bu takımda görmek istemiyorum isterse messi olsun.. tello yıl sonu alır önüme bakarım futbolcuları çok abartıyoruz.. evet iyi oyuncu evet kilit çözüyor her şeye evet diyerek bizi batıracak sözleşmelere de evet diyemeyiz.. Koita peres gervinho bu adamlar da öyle bitikler ve sözleşmelerinden dolayı elimiz kolumuz bağlı nwakeme bitik değil ama ben yaşı ve fiziği itibarıyla eskisi gibi tempyo kaldıracağını düşünmüyorum 2 nin altında imza parasıyla gelirse tamam derim yoksa haziranda yolu açık olsun
antalyasporun bu oyunu tesadüf mi diye düşünürken nuri şahinin oyunculuk döneminde çalıştığı teknik adamlara baktım,tabi hemen aklıma kloop geldi,
https://www.transfermarkt.com.tr/nuri-sahin/leistungsdatentrainer/spieler/31095
178 maç klopp la çalışmış görünüyor,
tahminim bu oyun tesadüf değil ve klopp tan kopya çekmiş,yüksek pres olayı klopp un en önemli özelliklerinden biri
antalyaspor kimdir nedir ne boktur haftaya 4 tane yer.Sen berata maçın 3 te 2 sine kadar sabrederek maçı verdin wakayeme çıkınca direk siopis girecekti sag bekte dorukan sol bektede densvil olacaktı.Perez direk çıkacaktı. Maç kazanılmıştı bu kadar kötü oyuncu tercihleri yaparsan ptt takımıda bizi bugun vallahide billahide yenerdi.Avcı hatay maçına dogru adamlarla çıkarsa maçı alırki ben en az 30.000 bin taratar gelecegini düşünüyorum ilk yarıyı altay ve basak sehiride yenerek bitiririz berat ısrarı perez denen vasat adam ısrarı devam ederse avcı elde ettigi bu şansı rakiplerine sunar bunu yapacağını sanmıyorum.
bilgehan83
12.12.2021, 00:36
Son olarak Avcı hocam senden istirham ediyorum yalvarıyorum hatta lütfen bir daha yapma bir maçta aksayan oyuncu varsa dakika 20 de kenara al bak o zaman o futbolcular nasıl yırtınıyor acıma hocam futbolcu milletine hiç acıma Çek kenara alma 21 e bu kadroda olup bu puan farkıyla şampiyonluğa oynayan takımda adam gibi mücadele etmeyen adamlara formayı verme.. devre arası raporunu ver şutla Berat peres ve sarı inanılmaz ayar oldum üçüne sanki dostluk maçındayız. Takımda mücadele eden iki kişi vardı biri semedo biri de hamsik teşekkür onlara.. bir de semedoyu sattırmadığın için bir teşekkür de sana Avcı hocam ama lütfen aksayan oyuncu al oyundan
Enes Başkaya60
12.12.2021, 00:37
Aynen öyle abi Antalya ne ya Allah aşkına...
9 kişiye gol atamamis takım bize aslan kesildi...
Bunun sebebi net hoca abi sen hocaysan ezber bozacaksın ezber çok basit bu..
Hoca iyi hoş da vallaha bazen saçmalıyor rakipler bize ayrı motive çıkıyor zaten...
Hocalık bu tür maçlarda belli olur...
Tamam Berat kötü eyvallah da oynatma abi...
Veya çek yanına Dorukhan'ı zor bir iş mu bu???
Maça 5 tane hücumcu ile çıkıyorsun, baka sakatlıktan çıkmış yok ortada zaten...
Yakarsa hocamızın kaprisleri yakar bizi, çok ezberci abi...
Peres sol bekte olmuyor bunu 5 yaşındaki çocuk bile belki görüyor, sen ne diye ısrar ediyorsun...
Şu maçta sol bek Denswill sağ bek Peres başlayıp, dorukhan'ı ortaya çekse adım gibi eminim en kötü berabere kalırdık...
Bu kadar basit ama hocanın belli kalıpları olduğu için, böyle maç kaybedebiliyoruz işte...
İnşallah bu kaprisler ezbere işler bizim başımızı ilerde çok yakmaz...
öyle yada böyle bir yerde puan kaybı yasayacaktık.. hıc bır takım bu sekılde sonsuza dek devam edemeyecegıne göre bence dogru zamanda puan kaybı yasadık. Ancak su da varki, takım bugun cok kotuydu ve puanı getırecek dogru hamleler hocadan malesef gelmedi. oyun planını bu kadar bozmak ne kadar dogru ? Ayrıca 26 mactır yenılmeyen takıma ıllakı tum takımlar bılenecek ve yenen ılk takım olmak ısteyeceklerdı. Antalya bunu basardı.. Sonrakı rakıplerde lıderı yenmek ıcın gazlanacaklar.. Bizde artık ipi koparmak için sahada olmalıyız.. Haftaya hatay macında stat yıne full cekmelı ve 3 puan kaybının hıcbısey olmadıgını cumle aleme gostermelı, zaten olan psıkolojık ustunlugumuzun dibine vurmalıyız.. yok öyle 3 puan kaybettı dıye mıllete ümit bağlamalar..
Erkut Ay
12.12.2021, 00:38
Bana Sanki bu takıma ve şehire 2011i tekrar hatırlatmak ve karşı gelmenin intikamını almak istiyorlar gibi geliyor ama hadi hayırlısı
lazibere
12.12.2021, 00:38
İşler iyi giderken, yapılan yanlışları konuşanları, hizipçilikle suçlamak ile başlayalım mı sözlere
3 puan bütün defoları kapatıyor mu??
Takımın, 8 haftadır gol atmaktan başka yaptığı başka birşey yoktu. Bugun attığımızdan fazlasını yedik ve kaybettik, Adanademirsporu 2-0 yendiğimizde de 3 tane yiyebilirdik ama biz 3. yü atamazdık
Antep'i 3-0 yendiiğimizde de Antep 3 tane atabilirdi ama biz 4. atamadık
Rize'yi berbat oynadığımız bir maçta 2 şutun gol olması ile yenmiştik
Göztepe maçını söylemiyorum bile , Tek şut ve alınan 3 puan
Kısacası , He maç küçük takım gibi oynamaktan büyük takım olduğumuzu futbolcularımıza unututmayı erdem kabul ettiğimizdendir, skordan başka birşey yapamıyorduk bu akşam onu da yapamadık, Bu mağlubiyeti hayırlı olarak değerlendirmek gerekiyor, Eğer bu kafa ile oynamaya devam edersek yani, Her maça kupa maçının rövanşı gibi çıkar ve sadece rakibe tedbir almayı taktik olarak bellediğimiz müddetçe bu tip puan kayıpları gelecektir
12 puan ondeyken bile hala tökezlediğimizde geri düşeceğimiz korkusunu yaşatıyorsa bize takım, O halde büyük futbol oynamıyorusun demektir ki oynamıyoruz zaten
Dedim ya 3 puan aldığında herşey iyidir. Ama ard arda kaybedeceğin 2 maç sonrası bu sefer küfürler v.s ler havada uçuşmaya başlayacak
Bu akşam ki maçı da tamamen şımarık ve ukala futbol anlayışımızın bir sonucu olarak görüyorum.. nasıl olsa kazanıyoruz mantığı ile sahada hiç birşey yapmayan oyuncuların hadsizliğini yaşadık
En kötülerinden biriside kazanmak adına refleks gösterememek.. Wakame olmadığında takımın tamamen sudan çıkmış ördek misai ne halt edeceğini bilmeyecek bir oyun oynaması buna oyun demeyi bile zul kabul ediyorum..
Şapkamızı önümüze koyup düşünme zamanı geldi de geçiyor. kalitesizliği lütfen puan uğruna alkışlamayın. Sağ beksiz Sol beksiz bir oyuncu grubu ile şimdiye kadar aldığımız puanları fazlasıyla kıymetli bulmakla beraber, Peres'den sol bek yaratma çabasını ve ne kadar mücadele ederse etsin Dorukhan'dan sağ bek yaratma çabasını da kınıyorum..
Berat, ın saçının rengi ve tipinden başka bu takımda 11 oyuncusu oynayacak hiç bir artısını göremiyorum..
Janininin, İster 40 bin seyirci ile oynasın , isterse deplasmanda oynasın, ister 3 farkla onde olduğun bir maçta isterse geri düştüğün bir maçata bile ,yani her şart ve koşulda bu kadar gamsız oynaması ve takım oyunundan uzak davranışları da iğreti olmaya başladı. Bu akşam Wakamenin olmadığı bir maçta insiyatif alıp maçı çevirmek için extra hiç bir gayretini görmedim... Sadece janini değil, Takımda bu kötü oyun da hamsik haricinde hiç bir oyuncuda o ruhu göremedim
haftaya da benzer senaryolar yaşarsak, vay halimize
Enes Başkaya60
12.12.2021, 00:44
Dipnot: Bugün oğlum bile sanki anladı yenilecegimizi benimle maçtan önce zorla foto çekindi...
Orda az çok anladım totemin bu sefer bozulacağını, ve bozuldu maalesef...
Bu kadar kötü oyun olmamalıydı, cidden şu takıma yenilmek çok kötü oldu...
Haftaya senaryo da belli bu arada...
Biz bu hatayı yenemeyiz tipik 1-1 beraberlik maçı...
lazibere
12.12.2021, 00:44
Aynen öyle abi Antalya ne ya Allah aşkına...
9 kişiye gol atamamis takım bize aslan kesildi...
Bunun sebebi net hoca abi sen hocaysan ezber bozacaksın ezber çok basit bu..
Hoca iyi hoş da vallaha bazen saçmalıyor rakipler bize ayrı motive çıkıyor zaten...
Hocalık bu tür maçlarda belli olur...
Tamam Berat kötü eyvallah da oynatma abi...
Veya çek yanına Dorukhan'ı zor bir iş mu bu???
Maça 5 tane hücumcu ile çıkıyorsun, baka sakatlıktan çıkmış yok ortada zaten...
Yakarsa hocamızın kaprisleri yakar bizi, çok ezberci abi...
Peres sol bekte olmuyor bunu 5 yaşındaki çocuk bile belki görüyor, sen ne diye ısrar ediyorsun...
Şu maçta sol bek Denswill sağ bek Peres başlayıp, dorukhan'ı ortaya çekse adım gibi eminim en kötü berabere kalırdık...
Bu kadar basit ama hocanın belli kalıpları olduğu için, böyle maç kaybedebiliyoruz işte...
İnşallah bu kaprisler ezbere işler bizim başımızı ilerde çok yakmaz...
yazımda da yazdım tekrar yazayım
Her maç her rakibe Barcelona maumelesi yapar ve tamamen onlara tedbir almayı taktik olarak bellersen büyük takım olamazsın ve 12 puan öndeyken bile rakiplerinin şampiyonluğunu konuşur dururlar. Fenerbahçe 12 puan önde olsaydı, Bizimkiler ağzına şampiyonluk kelimesini almazdı bile. O fırsatı vermeyeceksin.. Çıkacaksın maça 30 dakika da işi geberteceksin sonra ne yaparsan yap.. 2 farkla one geçtiğin maçta maç 5 e gider diye düşünülecek acaba 2-2 olur mu diye düşünülmeye başlandıysa o zaman sıkıntılar başlamış demektir..
zafer6161
12.12.2021, 00:45
Haftaya pazar 20:45 de puan farkı 14 e cikar
lazibere
12.12.2021, 00:47
En önemlisi;
Geri düştüğünde kazanmak adına refleks gösterememek...
Yediğimiz 13 golun 4 tanesinin penaltıdan yenmesi 5 tanesini de geri pas ve kendi kalemize atarak yememiz
Uğurcan'nın maçın başında yaptığı hataları görünce bu Antalya ya gezmeye gittiğimizi anlamıştım
jairzinho
12.12.2021, 00:48
Sezon sonunda 34 yaşında olacak adama 3 milyon Euro veremeyiz efendi gibi topunu oynasın.. 1. 5 a imza atacaksa atsın atmayacaksa keyfi bilir bekine yardım etmeyen hiçbir kanat oyuncusunu bu takımda görmek istemiyorum isterse messi olsun.. tello yıl sonu alır önüme bakarım futbolcuları çok abartıyoruz.. evet iyi oyuncu evet kilit çözüyor her şeye evet diyerek bizi batıracak sözleşmelere de evet diyemeyiz.. Koita peres gervinho bu adamlar da öyle bitikler ve sözleşmelerinden dolayı elimiz kolumuz bağlı nwakeme bitik değil ama ben yaşı ve fiziği itibarıyla eskisi gibi tempyo kaldıracağını düşünmüyorum 2 nin altında imza parasıyla gelirse tamam derim yoksa haziranda yolu açık olsun
aga sen koitaya 1,5 milyon avro verirsen vakayeme de senden 2,5 milyon avro ister,maaş dengesini özellikle bu yaz transferinde perişan ettik,
çözüm ne?
plan günü kurtarma yani şampiyonluk planı,o zaman ne yapacaksın? şampiyon olup bazı oyuncularla vedalaşıp daha genç ve düşük maaşlı oyuncu kadro mühendisliğine geçeceksin,euro almış başını gitmiş,cl ye katılman eleme ile olacak, o da belli değil,
ülke ekonomisi çöküyor hatta çökmüş durumda,bekleyeceksin aga,ha şampiyon olduktan sonra sözleşme uzatırmısın diye sorarsan,gene uzatmam
şampiyon olduktan sonra zaten direkt salzburg projesine evrileceksin,zorundasın zaten,ekonomiden dolayı,
bu arada sosayı ve novak ı fb aldı,bi ton maaşla,noldu? hayrını mı gördüler,yok, yaşlı oyuncu ile 1 yıl sözleşme uzatırsan maaş fazla olsa bile idare edersin,oyuncuyla uzun vadeli son sözleşmeni yaparsan yandı gülüm keten helva,geçmiş olsun,bütün kozlar oyuncuda olur,gs falcao yu gönderirken tahminin gitmesi için 4 milyon avro (en az o da) para vermiştir,alan yok aga,kariyerli oyuncu bide,bitik oyuncu olduğunu biliyorlar çünkü
aceleye gerek yok,sezon sonu gelir ,1 yıl uzatma teklif edilir,olay bu,
bu arada oyuncu performans vermek zorunda,neden?sözleşmesi bityor çünkü,iyi bir sözleşme alabilmek için,genelde oyuncular sözleşmesinin son senesinde amiyane tabirle uçar kaçar maçlarda,uzun süreli sözleşmeyi kaptımıda yatışla geçerler,haliyle vakayemenin sözleşmesinin bitiyor olması dezavantaj değil avantajdır
bu arada emekliler ligi olan süper lig vakayeme için biçilmiş kaftan,iş yapar her türlü,yapıyorda zaten,ha salzburg projesine dönüş yapacaksan vakayemenin koşan versiyonunu bulacaksın
Mehmet Cihan Kocaman
12.12.2021, 00:49
Nasıl ki galip geldiğimizde hocamızın deyimiyle sadece 3 puan kazanmış oluyorduk, bugün de sadece 3 puan kaybettik. Nasıl ki galibiyeti unutup sonraki maça odaklanıyorduk, bugün de mağlubiyeti unutup Hatay maçına odaklanalım. Hazır takım çok kötü performansa rağmen havalimanında coşkuyla karşılanmışken konuyu kilitleyip Hatay maçı başlığına geçelim bence :)
Enes Başkaya60
12.12.2021, 00:50
yazımda da yazdım tekrar yazayım
Her maç her rakibe Barcelona maumelesi yapar ve tamamen onlara tedbir almayı taktik olarak bellersen büyük takım olamazsın ve 12 puan öndeyken bile rakiplerinin şampiyonluğunu konuşur dururlar. Fenerbahçe 12 puan önde olsaydı, Bizimkiler ağzına şampiyonluk kelimesini almazdı bile. O fırsatı vermeyeceksin.. Çıkacaksın maça 30 dakika da işi geberteceksin sonra ne yaparsan yap.. 2 farkla one geçtiğin maçta maç 5 e gider diye düşünülecek acaba 2-2 olur mu diye düşünülmeye başlandıysa o zaman sıkıntılar başlamış demektir..
Aynen öyle rakibe tedbir almak nedir ya...
Sen lider takımsın rakip sana alacaksa tedbir alacak...
Sende ezber bozacaksın, rakibi şaşırtacaksın...
Bir kere kadro seçimi yanlış oğlu yanlış...
Öne geçmişsin o kadar kötü oynamana rağmen, ezbere neden devam ediyorsun kanat sakatlandı Yusuf'u alayım...
Olmuyor o işler böyle işte, orda biraz kafayı kullanmak lazım, ezbere olmaz bu işler...
Lider takım biziz, rakip deli gibi baskı ile başlıyor maça...
Sen yapacaksın bunu sen, rakip değil...
Anlatmak istediğimiz bu...
şampiyonum61
12.12.2021, 00:51
Ulan antalya ikinci yarı inşallah kümeye oynarsın da Akyazı'da böyle bi taraflarını yırtarsın. Tek dileğim bu. Hayatlarında Antalyanın maçına gitmeyenler bile gitmiş bu maçta bi taraflarını yırttılar.
Bu maçı artık geride bırakıp haftaya herşeye baştan başlarcasına çıkıp Hatay'ı yenmemiz şart. Trabzondaki taraftarlarımızın maç seçme lüksü olmamalı. Şimdi destek zamanı
Saint Castillo
12.12.2021, 00:54
Denswille savunmayı üçleyebiliyorduk. Perezle bunu yapamadık üstüne üstlük oyunu çizgiye doğru açmayı da başaramadık. Dorukhanı hiç kullanamadık. Ön tarafta bunun eksikliği hissedildi.
Berat ne yazık ki güven vermiyor. Sorumluluk sıfır, sakatlık korkusu mudur nedir hiçbir topa girmiyor.
Denswill ve siopis kıymetli topçular.
Neyse takım antalya görmüş oldu, biraz ferahlamışlardır. Puan kaybedilecekse böyle haftada kaybedilir. Haftaya 4 takım birbiriyle oynuyor, hatay maçına bakmak lazım.
asilhamsi
12.12.2021, 01:01
Denswille savunmayı üçleyebiliyorduk. Perezle bunu yapamadık üstüne üstlük oyunu çizgiye doğru açmayı da başaramadık. Dorukhanı hiç kullanamadık. Ön tarafta bunun eksikliği hissedildi.
Berat ne yazık ki güven vermiyor. Sorumluluk sıfır, sakatlık korkusu mudur nedir hiçbir topa girmiyor.
Denswill ve siopis kıymetli topçular.
Neyse takım antalya görmüş oldu, biraz ferahlamışlardır. Puan kaybedilecekse böyle haftada kaybedilir. Haftaya 4 takım birbiriyle oynuyor, hatay maçına bakmak lazım.
denswil tercihi ile maça başlasak dediğiniz gibi ortasahayı kalabalıklaştırırdık. Bu nazarlık olsun. Ancak sonraki maç çok önemli.Allah muhafaza mağlup olursak direk üstümüze çullanırlar.
waka inşallah ciddi sakat değildir ve haftaya oynar. Bu arada ömür oynaması da çok önemli.
Berat son dönem ciddi form düşüklüğü yaşıyor.
Ya sağ bek perez ile devam edip dorukhan merkeze kayacak ya da siopis ile ilk devre tamamlanacak.
Bu arada kouyate tarzı bir adam ekmek gibi su gibi lazım bu takıma.
Bu maçta olsa ortasahayı tek başına tutardı.
baka-hamsik ikilisi ile merkezde oynamak büyük risk.
ömür merkezde her iki yönlü ciddi katkı veriyor.
baka sahte forvet oynadığı
-------siopis-----hamsik----
djaniny-----ömür--------waka
-------------baka-------------
gibi bir dizilim nasıl olur acaba?
Bu arada daha önce de söylediğim gibi dogukan cidden klas topçu.
Bünyamin ve doğukan yerli rotasyonu için enfes olurdu.
Devre arası transferleri cok cok kritik.
Saint Castillo
12.12.2021, 01:06
Baka ileri uçta oynamaz mı sağda Djaniny solda Tony varken firmino şekli ?
Fanatik34
12.12.2021, 01:07
SU Berat düsmanlarina iki cift lafim...cikin temiz hava alin, öyle alin ki kendinize gelin!!!
Bugün macta ortasahadaki boslugun sorumlusu Berat degil bu bir (1)
Bugün macta topu ileriye tasiyamadiysak, bunun sorumlusu yine o degil bu iki (2)
Bugün degil haftalardir garanti oynamayi isteyen Berat degil sayin Avci, bu da üc (3)
Ve sonuc olarak, bugün takimda herkes berbatken, günah Kecisi olarak birini secmek, sadece ezikliktir, baska birsey degil
yatmaztara
12.12.2021, 01:11
27 maç sonunda kötü oynadığımız bir maçı kaybettik. Bi 27 maç sonra bu sefer iyi oynadığımız bir maçı kaybederiz.
27 Gervinho sakatlığı
27 üstümüzdeki tüm kötülükleri kendisine çeken bir numara bundan sonra önümüz aydınlık...
CEMEFKER
12.12.2021, 01:11
Sağda solda 2010-11 sezonu örnek gösterilerek febeşin aradaki farkı 6 puana indirdiği hezeyan edilmekte. ( FB Antep'i geçip bizi de yendiği varsayılarak)
O seneki " konjenktör" aynı değil. Aziz başkan değil, ikincisi Koç buna en büyük engel (.) İBB olur, febeş olamaz o derece...
SU Berat düsmanlarina iki cift lafim...cikin temiz hava alin, öyle alin ki kendinize gelin!!!
Bugün macta topu ileriye tasiyamadiysak, bunun sorumlusu yine o degil bu iki (2)
Bugün degil haftalardir garanti oynamayi isteyen Berat degil sayin Avci, bu da üc (3)
Ve sonuc olarak, bugün takimda herkes berbatken, günah Kecisi olarak birini secmek, sadece ezikliktir, baska birsey degil
berat asla ve asla Trabzonsporun futbolcusu degil gecen senede bu senede berbat bir adam alan kontrolü yok maçlara konsantre degil sürekli pas hatası yapıyor bu konuda görüşüm net.
Fanatik34
12.12.2021, 01:19
berat asla ve asla Trabzonsporun futbolcusu degil gecen senede bu senede berbat bir adam alan kontrolü yok maçlara konsantre degil sürekli pas hatası yapıyor bu konuda görüşüm net.Bugün sadece Berat degil, bütün takimin alan kontrolü sorun idi. Gecen hafta niye Berat´ta böyle bir sorun yoktu? Ha var diyorsaniz, bu sizin sorununuz, Berat´in degil, burda benim görüsüm net.
asilhamsi
12.12.2021, 01:20
Baka ileri uçta oynamaz mı sağda Djaniny solda Tony varken firmino şekli ?
aynısını yukarıda yazdım.
bence şu an ideal olan.
-------dorukhan----siopis--------
ömür--------hamsik----------waka/semedo
----------------bakasetas-------------------
CEMEFKER
12.12.2021, 01:22
Şimdi linçe uğrayabilirim ancak Fener'in kadrosu kağıt üstünde geniş ve kaliteli, takım olurlarsa ciddi seri yapma ihtimalleri var, puan farkının bi değeri yok, bizim sahada çözüm üretmemiz lazım, biraz olsun futbol oynamamız lazım, bir tane atayım üstüne yatayım kafasıyla şampiyonluk imkansız, şampiyon olamayabiliriz demiyorum imkansız diyorum, Avcı bu takımın oyununu geliştirmek zorunda yoksa Trabzonspor Başakşehir'e nasıl şampiyonluğu hediye ettiyse bu sene de Fener'e hediye eder, o zaman da futbol oynamadan Nwakaeme sayesinde maçları kazanıyorduk..Bunu görebilirsek çözüm bulunur ama millet, sosyal medyadki eski Trabzonsporlu futbolcular, tv'deki yorumcular uçup kaçıyor. Şahsen Avcı'nın uyutma üzerine bir oyun oynadığı, skoru bir şekilde bulduğumuz teori ve pratiği kafama iyice yerleşmeye başlamıştı ki rüyadan erken uyandırdı son 3 maçımız. Çekirge 1,2,3 hikayesi.
Dirençli ve dinamik her takım "hakem faktörü dengeli ise" bize sorun çıkartır. Maalesef durum bu.
Adamlar bizi tuzağa çekiyor bunun farkında yönetim ve Avcı. Gereğini yapıp 3-4 transferle şansımızı ( bakın şansımızı diyorum) devam ettirebiliriz. Yoksa FB kadrosu çok tehlikeli. Bjk de sezon başı öyleydi Sergen erken tatile çıktı.gs Avrupa'da aklı.
Fb ile başbaşa kalırız ancak Koç'un nefesi yetmez, yettirmezler. İBB tehlikeli geliyor...
serdaracıl
12.12.2021, 02:18
Hiçbir oyuncunu düşmanı falan değiliz. Bence sen çıkıp temiz hava almalısın.
serdaracıl
12.12.2021, 02:20
berat asla ve asla Trabzonsporun futbolcusu degil gecen senede bu senede berbat bir adam alan kontrolü yok maçlara konsantre degil sürekli pas hatası yapıyor bu konuda görüşüm net.
Berat tarbzonsporun futbolcusu ama formsuz ve bşr süre yedek kalmalı
forum yine formunda açık ara puan farkı ilk maglubiyet deplasman şampiyonluk gitti yorumları, kaosun icinde sampiyon olacagiz diyen fb taraftari.
algiysa algi arkadaslar biri bin yapmazsaniz bu ligde olmaz. Gecmiste terim, gecen sene sergen..
Takimimiz iyi, haftaya kaldigimiz yerden devam ederiz
Berat tarbzonsporun futbolcusu ama formsuz ve bşr süre yedek kalmalı
Bu maça kadar hep savundum ama. Bu maçta uyuşuk halleri beni çileden çıkardı, acilen yedeğe çıkmalı.
Dipnot: Bugün oğlum bile sanki anladı yenilecegimizi benimle maçtan önce zorla foto çekindi...
Orda az çok anladım totemin bu sefer bozulacağını, ve bozuldu maalesef...
Bu kadar kötü oyun olmamalıydı, cidden şu takıma yenilmek çok kötü oldu...
Haftaya senaryo da belli bu arada...
Biz bu hatayı yenemeyiz tipik 1-1 beraberlik maçı...
Selamlar.
Olmuyor ama böyle. Genç kardeşimizi yeni teşviklerle heveslendirelim. Haftaya bol gülücüklü fotolar bekliyoruz :D
Bu hafta herkes saldı, totemler uygulanmadı. Sezon başında evde iki kişiyi istenmeyen kişi ilan ettim, maç saatlerinde tvye yaklaştırmıyorum. Bugün kız kardeşim kaşla göz arasında girdi çıktı. Maçtan sonra kavga ettik bir daha olmayacak sözü aldım. Önümüzdeki haftadan itibaren herkes totemine gereken ciddiyeti göstersin. Anıl C sen de yapmadın totemini gözümden kaçmadı.
Şampiyonluk falan kaybedilmedi. Ama ben her maça bitse de gitsek kafasıyla çıkan uyuşuk ve hırssız bazı topçuları görmekten sıkıldım. Hocanın görüp de oyunda tutmasından da sıkıldım.
Koşu mesafelerini takip edebildiğiniz bir yer var mı
lazibere
12.12.2021, 03:58
Trabzonspor taraftarının bir futbolcu veya futbolculara kasten bir düşmanlığıyoktur. Berat kötü oynuyor ve kötü oynatılıyor. Belki de berat'tan öyle oynamasını istediği için öyle oynuyor ama emin ol bu taktik futbol olarak hiç keyif vermiyor. Bir takımın 6 numarasının 4 metre top sürmemesi normal değildir. Ataklara çıkmaması normal değildir. Hiç şutunun olmaması normal değildir. kaldı ki Berat fiziki olarak ikili mücadele de top kapma kabiliyeti olmayan ve en ufak darbede mermi yemiş gibi kıvranan bir adamdır. Yavaştır ve yana ve geriye oynamayı sever. Evet alan savunması yap deniyor ama alan savunması yapan oyuncu kaptırdığı toplarda fizikle kapar veya faul yapar, kusura bakma renktaş, bir kaç maç hariç takımın el freni olmaktan öte olmayan bir futbolu var ve bunu aslında Hoca da gayet iyi biliyor. Ama mecburen oynatmak zorunda o kadar. Diyeceksin ki, daha iyisi var mı?? Emin ol o da yok. Hem ileriye çıkabilen hemde savunması güçlü bir oyuncumuz olsa bu kadar kısır maçlar oynamazdık zaten.. Mukayese istiyorsan bir sürü 6 numara var hem skorer hemde canavar
Soner Albayrak
12.12.2021, 04:06
Aslında bu deplasman yenemiyorsan yenilmeme deplasmanıydı. Ama Dorukhan bir şansızlık yaşadı, yapacak bir şey yok.
yatmaztara
12.12.2021, 04:08
Bu arada 27 maçlık yenilmeme serimiz bizden daha iyi bir takım olduğu için değil, futbolcularımızın aşırı rahat ve ruhsuz bir şekilde mücadele ettikleri için son buldu.
ha birde şu var orda dorukanın gereksiz yere ayak koyup kendi kalesine gol atmasa bu istanbulun tasmalı köpekleri bize sabaha kadar yine gol atamazdı saçma sapan bir maç oldu istanbulun it taraftarıyla dolu o staddan yenilmeden çıkmalıydık.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.