Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
Mehmet Fatih Yavuz
11.12.2021, 20:51
Hunted
Bak bak 8 haftadır sesi kesilen ekip toplanmaya başladı.
:)
Djanini, Yusuf, Bakasetas 1 adamlik.bile oynamadilar
Djanini sahanın en iyisiydi.
Arif Timurcioğlu
Yok peres, bakesetas birde neakeme katılınca yoklar serisine sonuç kaçınılmaz. Sol tarafımız otoban oldu zaten.
OMERYILMAZ_TS
Hakemlik bir maç olmadı sadece uzatılan 4 dakika azdı o kadar hiç hücum yapamadık peres sağda yerinde oynamalı sola denswil devam sol bek alana kadar sağlık olsun kayıp deplasmanda oldu antalya hak etti Doğukan çok iyiydi bir penaltı bir kendi kalemize bizim gol de şansa oldu futbol bu bunlar olacak moral bozmak yok ...
Sefaenes
Bugün takim resmen sakarligi yüzünden yenildi, son dak yaptigimiz baskiyi 30 dak yapsak bile alirdik. Berat ve sari yi görmek istemiyorum
1-0 öne geçtigin maçı şampiyonluga oynayan takım vermez insallah böyle gitmez çok saçma adam var bu takımda oynayamacak başta berat ve perez
leavemealone
11.12.2021, 20:52
Bastan sona hak ettik yenilgiyi
Bizimkiler niye böyle ruhsuz rezil oynadi asil soru bu
ÖmürKaradeniz61
Yahu yol kazası be kardeşim bir şey olmaz yarın Fener yenilir herşey unutulur.
trabzonsevdamuz
Beratta forma değistiriyor ey Allahım ya
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocadan tut Hamşike kadar kötüydük. İlginç bir maç oldu. Herkeste bir tutukluk, salaşlık vardı. Dediğim gibi. Fazla takılmadan önümüze bakıcaz. Devam...
iso_4939
Macin ilk baslarinda sari kartini gosterseydi zorbay pici bu mac boyle olmazdi
Antep fb maci formalite maci. Hic oynanmadan 3 puani fb ye yazabilirler..
bahadır2561
Yusuf Sarı takasla gönderilmeli, Edgar da yedeğe düşmeli, sağlam bir stoper almalıyız
ONUR BEKAR
Hakeme sövmek serbest mi...
Antalyanin da hakemin de Allah belasini versin.
Güzel oynamadık ama halem sarı göstermediği adam kalmadı...
Oğuzhan Fidan
Bizimkiler son dakikada halen geriye oynuyodu . Dikkat edin geam üzülmeyin. Devre bitmeden mağlup olmamız çok iyi oldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kaçarava
Hiçbir şey oynamadık ve yenilgiyi hak ettik maalesef. Sıfır futbol. Sadece Hamsikin uzun paslarına kaldık.
serdaracıl
Siopisle başlayacaksın. Peresi solda falan oynatmayacaksın. Yusuf sarı gibi niteliksizleri takımda tutmayacaksın
Çok kötü oynadık.
Üzüldüm desem yalan derim.
3 de 3 ile kapatacağız ilk yarıyı
ilelebeTS
Evet herkesin istediği oldu, puan kaybettik. Topluca kına yakılabilir şimdi. En önden hakem başlasın.
zemin berbatti biz daha berbattık. Sabaha kadar oynansa antalya alırdı. Bakasetas formundan cok uzaktaydi. Hucum ve stoperler kotu olunce na maglup seriside bitti
Top oynamadan Buraya gelmek mucizeydi zaten . Allahtan rakipler daha kötü
Rezil bir oyun vardı sahada. Perez, sarı, bakesetas ne halt ettikleri belli değildi. Hele Yusuf sarının o takımda ne işi var hiç anlamadım. Bakesetas sakatlıktan rezil kere rezil döndü. O zorbay küçük operasyon çocuğunu ve onun gibilerin de yenmen için iyi oynaman lazım. Avcı bu maç özelinde saçmaladı.
Haftalar boyu süre gelen kötü oyun bugün patladı. Kimse ilk mağlubiyet demesin bence.
Kaybettigimiz takima gel. Gunun fikrasi.
Turgay Atalay
Boyle aciz futbola yaziklar olsun. Yerin dibine gecsin puan farkiniz. Haftalardir futbolun "f" si yok sahada. Agzindan salyalar akittiniz istanbul piclerinin. Kim ulan antalya, Kayseri karsisinda 9 kisi karsisinda neredeyse pozisyon dahi bulamamis bir takim.
chopper61
11.12.2021, 20:53
Temposuz uyuşuk oyun.Futbol sansiyla bu kadar olur.Normal sonuç.Papaz paylaşanlar vardı.Her Zaman pilav yemez.Takim malesef kazanmasına rağmen kaç haftadır iyi oynamıyor.
Yusuf Sarı ve Berat bu takımın kanseridir. İkisi de oynamamalı. Haftaya da böyle bir oyunla puan kaybedersek şampiyonluk hayal olur.
Manava61
Antalya şampiyon oldu sanki şerefsizler inşallah kğme düşerler
yorumsuz6117
İbne hakem bugün Trabzonspor'u mükemmel bir şekilde doğradı bu bir gerçek, şu da bir gerçek ki Trabzonspor bugün mağlubiyeti sonuna kadar hakketti, haftalardır top oynamadan kazanıyorduk zaten, Abdullah Avcı aklını başına toplamazsa bir bakmışsın puan farkı falan kalmamış şampiyonluğu Fener'e hediye etmişiz..
Soner Albayrak
Lider takıma karşı her takım ekstra motive olacak. Bunu kabullenelim.
Olur böyle şeyler, moral bozmak yok.
BlackPanther
Avcı Hocam. Bruno Perezi solbekte oynatmak dahiyane bir plandı
Oğuzhan Fidan
Beratta forma değistiriyor ey Allahım ya
Kanım ısınmıyor bu çocuğa. Haketmiyo formayı bu çocuk ilk 11 oyuncusu değil
Sadettin_
11.12.2021, 20:54
kötü zemin
wakaeme sakatlıgı
penaltı
kabus gecesi için son eksik kırmızı kart .
Onuda yersek her şey tamamlanıyor .
kırmızı yemedik ama kendi kalemize attık . bu kadar kötüsünü hesap etmemiştim.
halilaziz61
Temel olarak orta sahada bir boşluk gördüm ne bakasetas ne hamsik orada görünmedi.
Bu ciddi bir sorun 10 numara pozisyonu maç başından sonuna kadar boştu.
Anlamadığım bir tutukluk maçın başından sonuna kadar bizim takımı esir almıştı
Wakameyi çok aşırı beğenmem ama takımın en az 3 te biri
Umarım haftaya telafi ederiz
Nuri Şahine tebrikler iyi çözmüş bizi, Avci da umarim ders çıkarır bu maçtan yenilmeyi hakettik bugün. Peres’i umarım sol bekte görmeyiz bidaha.
Bugün aşırı motive 90 dakika basan takımdan 2 tane kendi kendimize gol yedik.Çok kötüydük.Bakasetas hazır değil.Mağlup olduk..Asıl şimdi destek zamanı
Turgay Atalay
Perez/Berat/Cornelius asla ve asla ilk 11 yuzu gormemesi gereken adamlar. Waka gitti/Abdus gitti, takimin isi bitti
Oooo haftalardır foruma girmeyip de ilk mağlubiyette buraya gelenler hoş gelmiş. Siz mağlubiyetlerimize seviniyorsunuz, farkındayız bunun. Galibiyet alınca hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Hadi çöplüğünüze gidin.
Şahin Yılmaz
90 dakika oyunda hiç bir şey ama hiç bir şey yapmayan Bakasetas.
Sol bekte hiç bir şey yapamayan Peres.
Nwakame de olmayınca,
Her şeyden önemlisi böyle sekiz defa süzülmüş bir o.ç hakemle
Puan almamızın imkanı yoktu.
Tatar Kemal
aslında takımın gerçek kalitesi bu. erkenden şampiyonluk havasına girilmemesi gerektiğini herkes öğrenmeli. fb, gs ve başakşehir'in potaya girdiği bir ligde trabzonspor'un şampiyon olması zaten mümkün değil. hatay, altay ve başakşehir maçlarında ciddi bir düşüş olacağı da kesin.
burada trabzonspor'un mağlubiyetine sevinen kimse yok. biz bu çöküşleri 1996, 2005, 2011 ve iki sene önce yaşadık. değişen hiç birşey yok maalesef.
Yunus Emre SEYHAN
90 dakika boyunca kendi yarı sahamızda top yapıp durduk. Abdullah hocada izledi.
Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama grande hamsik pereze hiç top atmadı. Taktikten ziyade sorun varmış gibi geldi.
tamuğ yamtar
Antalya şampiyon oldu sanki şerefsizler inşallah kğme düşerler
Sevinecek yahu tabi ki adamlar.
Ligin lider, namağlup takımını yenmişler.
Bunlar normal şeyler yahu.
Adamlar için çok büyük olay.
Tabi ki deliler gibi sevinecekler.
hyasin61
Yusuf Sarı'yı ısteyen varsa gondersinler. Bugun gunduz seansında Serdar Gurler neler neler yaptı
Reha Asan
Umarım ders çıkararak yolumuza devam ederiz.
fark çok öyle kapanmaz. Biz bu sene şampiyon olacağız
Ahmet Kara
Olur böyle maçlar.
Her maç kazanacağız diye bir şey yok.
Cornelius büyük hayal kırıklığı.
Santrafor umarım alırız.
GencTurk6161
Hakettiğimiz bir skor.
Futbol oynamadık rakibin hamlelerine karşılık vermeye çalıştık onu da beceremedik.
Daha farklı da yenilebilirdik. Belkide bu skora sevinmemiz lazım...
Oğuzhan Fidan
11.12.2021, 20:55
Kaybettigimiz takima gel. Gunun fikrasi.
Kabettiğin takım sezonun futbolunu oynadı peki biz ne yaptık?? Hiçbir şey takım silikti sahada. Gezindiler sadece. Forvetin çıkıp siopisin girmesi hepten bitirdi bizi.
olcay_61
Waka yusuf değişikliğiyle hoca zaten maçı verdi
Kredisi vardı yapacak birşey yok
9 kişi kayseriye gol atamayan Antalya da iyi oynadı tebrikler
Yavuz Selim Bal
İki üç oyuncu dışında takımın hiçbirinde oyunu alma isteği yoktu, kazanan takımı bozmadan devam etmek daha akıllıca olabilirdi bu maç için ancak yazık oldu yapacak bir şey yok adamlar bizden iyi oynadı. Maç sonunda da şampiyon olmuş gibi sevinmeler enterasan…
BlackPanther
Lider takıma karşı her takım ekstra motive olacak. Bunu kabullenelim.
Olur böyle şeyler, moral bozmak yok.
Ama sahada 10 kişi oynamak kimin aklıydı?
AlperenAltun
Herkes çok kötüydü. Ne oldu bilmiyorum ama herkes pas hatası yaptı. Sürekli geri oynadık. Ceza sahasına kaç kere girdik ki gol bekliyoruz. Adamlar da biri edgarı her zamanki hatası ve dorukhanın kendi kalesine atmasıyla golü buldu. Böyle iyi oldu. Yoksa yine saçma sapan puan alacaktık. Belki akıllanırlar adam gibi arada dikine oynarlar. Son 5 dk ki futbolu 30 dk oynasak maç bizimdi. Ha 5 yemişsin ha 2 yapman gereken baskı kurmak ama hala yana pas yapıyorduk
SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
crixus_61
Sorun yok bir musibet bin nasihatten iyidir. Buradan kalkmak lazım, dökülmeyelim hemen. Yanlışlardan ders çıkarıp devam etmemiz lazım.
Helal olsun hocam maçı elinle verdin
hocayı severim fakat bu kadar saçma tercihler şu maç kaybedilmez
Muhammed Ayaz
Yarım puanı bile haketmedik bugün.
Rezalet bir oyun oynadık.
Birde bunun üzerine şampiyonlar ligi mücadelesi veren Antalya denen şerefsiz takımın kudurmuş gibi oynaması mağlubiyeti getirdi malesef.
Sağlık olsun.
Çabuk reaksiyon gösterip toparlanma vakti.
M.Kılıç50
Oooo hemen üşüşmüş Takımı gömmek için firsat bekleyenler. "zaaten iyi oynamıyorduk" diyenler. Kusura bakmayın takım sizi 16 hafta bekletti.
Evet kötüydük, kaybettik ama haala 9 puan fark var.
Şampiyonluk gitti gibi davranılıyor
CaptanBarbosa
Yusuf sarıya çok acil iq testi yapılsın, yaşından büyük çıkarsa neyim..
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
falcon_61_
Haftalar boyu süre gelen kötü oyun bugün patladı. Kimse ilk mağlubiyet demesin bence.Saha sonucuna bakıp verdiler gazı. Top oynamadık tooop kaç haftadır. Yok taktikmis de ebesinin nikahı. Rakip savunmalar hiç zorluk çekmiyorlar. Hiçbir şey bitmedi ama zaten o oyun gelecek vaadetmiyordu. İlla yenilgi almaya gerek yoktu
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
danger00
değişikliklerde çok hatalı hamleler yaptık. yani şu maçta bakasetas ve beratın bariz kötülüğünü görmemek çok enteresan. çok net dirençsiz kıldılar bizi. orta sahaya siopis ve dorukhan hamlesinin yapılmadığı her dakika elimizden kayıp gitti maç.
Kadir Aydın
Nasip değilmiş, Antalya çok iyi konsantre olup maça çıkmış. Oyun olarak, oyuncu performansı olarak Uğurcan hariç bütün takım rezildi.
KARAGOZLUM
Bahaneye gerek yok
hoca bu macta sinifta kaldi
ben haftaya merak ediyorum
[KAPLAN]
Zaten hiçbir maç iyi oynamıyorduk. Nwakayeme olmayınca, Bakasetas belki de son zamanların en kötü performansını gösterince, futbol şanşı da yanımızda olmayınca kaybettik. Elbette kaybedecektik bir gün. Sadece saha içinde bu kadar çaresiz kalmamalıydık. Mağlubiyetten ziyade ona üzüldüm.
Djaniny dışında ilerde kimse reaksiyon gösteremedi.
Hala çok fark var. Oyun kalitemizi en az bir adım daha yukarıya taşımamız gerekiyor.
Sadettin_
wakaeme olsa gene kazanırdık .
yatmaztara
Hakemin her türlü şerefsizliklerine rağmen kaybetmeyi hak ettik.
ÖmürKaradeniz61
Lider ve yenilgisiz bir takıma karşı rakipler mecburen bu şekilde oynatacaktı ve şu yenilgisiz damgasından kurtulmamız iyi oldu yol kazası bu birşey olmaz.
nuri şahin takımı kitledi kabul edelim.
ilelebeTS
Yahu ben iyi oynarım kötü oynarım kime ne? Bugün bu hakem sahaya başka niyetle çıkmış. Yenilginin o kadar önemi yok. O kadar da kredimiz var. Bugün maç başından beri sakarlıklar falan da üst üste geldi. Bir terslik vardı.
Soner Albayrak
11.12.2021, 20:56
Rakip bizi iyi kitledi maalesef. Mağlubiyeti hak ettik gibi.
Fatih K.
Hakemin rezilliğini bir kenara koyuyorum ama golü yediğin dakika 73ten sonra kaleye şut atamadın. Adamlar sağ kenardan sol kenara uzun top atıyor ve 50 metre gerideki adam depar atıp gelip alıyor. Takımın resmen umrunda değil gibiydi maç.
Her şeyi de geçtim artık herkesin ayağı yere basmalı. Bu takım uzay futbolu oynamıyor ve de bu takım yenilmez değil. Şimdiye kadar doğru hareketler ve şansımızın da yardımıyla yenilmeden geldik.
Bu oyun gelişmek zorunda. Bu oyun zor dönemin oyunu değil. Eğer hala aynı kafada devam edersek şimdiye kadar yaşadığımız sürecin tersi başlar.
Ayrıca Yusuf Sarı ve Berat uzun süre forma almamalı. İkisinin de hal ve tavırları çok rahatsız edici.
BlackPanther
Waka yusuf değişikliğiyle hoca zaten maçı verdi
Kredisi vardı yapacak birşey yok
9 kişi kayseriye gol atamayan Antalya da iyi oynadı tebrikler
Bizde 10 kişi oynadık
karabela
Zemin berbat
Penaltı
Kendi kalene gol
Waka reis sakatlandı
Cornelius kafa kırık
Bakasetas sakatlıkdan döndü formsuz
Abdülkadir sakat
Peres solda olmuyor
Bu kadar aksilik ve takımın isteksizliği sonuç normal
chopper61
Evet herkesin istediği oldu, puan kaybettik. Topluca kına yakılabilir şimdi. En önden hakem başlasın.
Kimseye suç atmayın takım kaç haftadır kötü oynuyor dediğimizde guardiola yi elestirdik muamelesi gördük.Sen kazanan takıma nasıl laf edersin.Persembenin gelişi Çarşamba dan belli olur.
Mental olarak hazırlanamamışız. Nazar boncuğu olsun.
Düğmeye bastılar arkadaşlar bu maç ile hakem kesin diyetini ödedi bugün. Doğukanın 2 sarı kartlık pozisyonunu vermedi. Antalyasporun sertliğine müsade etti. Takım kötü olabilir ama hakem bugün görevini yerine getirdi yoksa biz bu maçtan 1 puan alırdık
BlackPanther
Rakip bizi iyi kitledi maalesef. Mağlubiyeti hak ettik gibi.
Biz kendimizi kitledik.
emre6117
İbne hakem bugün Trabzonspor'u mükemmel bir şekilde doğradı bu bir gerçek, şu da bir gerçek ki Trabzonspor bugün mağlubiyeti sonuna kadar hakketti, haftalardır top oynamadan kazanıyorduk zaten, Abdullah Avcı aklını başına toplamazsa bir bakmışsın puan farkı falan kalmamış şampiyonluğu Fener'e hediye etmişiz..
Berat, yusuf sari,peres, bakesetas asiri kotuyduler.
Nwakame olmayinca sahada sadece hamsik ve djaniny kaldi.
Herkes nwakamenin ne kadar onemli oldugunu gormustur herhalde.
Ama lider takim koca bir mac bir tane organize atak yapmaz mi.
Sanki 2.lig takimi gibi oynadik.
Haftaya hatay maci asiri kritik hale geldi.
jairzinho
çekirge ve şans faktörü bitti
dişe diş bir oyun vardı sahada,
hakem zorbay küçük mükemmel bir maç yönetti,zaten süper ligde en beğendiğim hakemdir
vakayeme yerine yusuf sarı hamlesi yanlıştı,oyun zaten fiziksel temaslı oynanıyor,güçlü bir oyuncu atacaksın sahaya aga
antalya koştu ve mücadele etti,şans faktörü yanındaydı aynı zamanda,ama koşmadan bu oyun oynanmıyor aga
haftaya hatay,zorlu bir rakip,hataysporu yenersen pozitif enerjiyi yeniden sağlarsın,yenilirsen negatif algı avcıyı derinden yaralar,
fiziksel temaslı oyuna sanırım hazır değildi takım,ilk kez böyle dirençli bir durumla karşılaştı ve üzerine taraftar baskısınıda yedi
Oğuzhan Fidan
2 stoper lazım bu takıma. Hugo ve edgar ile biz ancak ilk4 e oynarız.
Baskı gitti, bu güzel oldu.
İstanbul'lu ezikler bütün hafta biz dağılacağız algısı yapacak. Bu tuzağa düşmemek lazım.
Gayet normal bir yenilgi, elbet bir yerde yenilecektik.
Biz iyi gittiğimiz zaman anadolu takımları vatan savunur gibi oynuyor. Bunların taraftarlarının da oyuncularının da yüzde doksanı İstanbul takımlarının taraftarı ve zamanında ceza verilmediği için bu ülkede şike hala devam ediyor. Buna hazır olmalıyız.
Oğuz ZEYTİN
11.12.2021, 20:57
İyi oldu, inşallah hayırlı da olur.
Ayaklarımız belki biraz yere basar. Özgüvenli olmakla salaklık arasındaki ince çizgiyi aşmıştık. Bu demek değil ki karalar bağlayalım. Hayır, silkelenip daha çok çalışalım.
Eğri oturup doğru konuşalım. Bu şekilde sabaha kadar oynasak kazanamadık. Duran toptan bir fırsat golü attık. Onun dışında ah diyeceğimiz pozisyon bile yok. Şampiyon takım oyunu bu olamaz. Rakipler dökülüyor diye vasatlıkla övünemeyiz.
Hızlı rakip görünce eli ayağına dolaşan Hugo. O son dakikadaki halin ne abi?
Sahada adam kovalayan Bakasetas... 90 dakikada ne yaptı?
Kalitemiz skor alıyordu, bugün yetmedi. Hoca da Yusuf Sarı değişikliğiyle gününde olmadığının sinyalini vermişti.
Kredisi var takımın. Cepten yediler. İnşallah ders olur. Böyle silik bir oyunu tekrarlamazlar.
bugun hic olmadığı kadar bireysel hata yaptık
canları sagolsun
ama buradaki yorumlara bakinca biz şampiyonluğu istanbullulardan degil
kenimizden alacağız ayıptır ya
yazıktır ya
destek olmayacak defolup gitsin
ona buna laf edeceğinize
takımı destekleyin hoşgörülü olun
BlackPanther
Mental olarak hazırlanamamışız. Nazar boncuğu olsun.
Evet. Avcı bu maça hiç hazırlanmamış!
Manava61
Sevinecek yahu tabi ki adamlar.
Ligin lider, namağlup takımını yenmişler.
Bunlar normal şeyler yahu.
Adamlar için çok büyük olay.
Tabi ki deliler gibi sevinecekler.
Ben ısınamıyorum hocam Antalya takımlarına. Bugün koştukları kadar fener gs maçlarında koşmuyorlar.
trabzonsevdamuz
Arkadaşlar koşu istatistikleri vardı ilk 5 futbolcu hepsi bizimkilerden çok koşmuş. Teşvik yada değil.koşacaksın alacaksın maçı.ne hırs var ne başka birşey. Berat bey ortada yürüye yürüye top oynuyor. Orta saha hamsik dışında bomboş. Uzun topla gol ariyoruz. Orta boş ama kanatlardanda gidemiyoruz. Bekler ne dripling yapiuyor ne birşey. Bugün maçı isteyen anlatyaydınve aldılar. Ders olurmu bize bilmiyorum.durudk yere ümitlendirdik diger takımları
ONUR BEKAR
Siz gerizekalı mısınız. Bunlar nasıl yorumlar. Takım kötü oynamış olabilir. Bunlar normal şeyler. Hakemin yaptığı şerefsizlikleri görmediniz mi. +4 dakika verdi orosbu çocuğu Zorbay Küçük
Aynen dediğin gibi, hakem aldı antalyaya verdi macı.
Kabul ediyorum güzel oynamadık ama bir takım bu kadar katledilmez..
Turgay Atalay
Yusuf Sari senin beynini kusa taksak ucmayi unutur. Umarim seninle sozlesme uzatmak gibi bir aptallik yapmaz yonetim. Basaksehire bir gol attin diye futbolcu kesildin basimiza. Berat kankanla beraber icine ettiniz takimin.
Giallorossi
Hemen hocaya ve takima sallanmata baslamis. Bu takimin taraftarindan bir b*k olmaz bunu yillardir bosuna demiyorum.
Ayagimizi yere basmak icin hayirli bir maglubiyet olur insallah
şampiyonum61
Bişeyi çok merak ediyorum. Ben Antalyanın hiç maçını izlemedim ondan soruyorum. Antalya seyircisi her maç takımına böyle destek veriyormuydu?
Devrim Arslan
Hey puan durumuna bakın hala en yakina 9 puan bu ne telas
6Şafak Aydın1
Nuri Şahine tebrikler iyi çözmüş bizi, Avci da umarim ders çıkarır bu maçtan yenilmeyi hakettik bugün. Peres’i umarım sol bekte görmeyiz bidaha.
En fazla 1-1 bitermis zaten. Antalya bekledigimden daha iyidi. Böyle oynasinlar yenemeyecekleri takim yoktur ligde.
chopper61
Vallahi yemin bile ederim içime doğdu.Ne zaman şampiyonluğa gitsek bizim taraftar inanılmaz simariyor.O zamanda Başa sarıyoruz.
ilelebeTS
11.12.2021, 20:58
Kimseye suç atmayın takım kaç haftadır kötü oynuyor dediğimizde guardiola yi elestirdik muamelesi gördük.Sen kazanan takıma nasıl laf edersin.Persembenin gelişi Çarşamba dan belli olur.
Yenilgiyi eleştirirsin, şimdi biz de eleştireceğiz az sonra. Ama niyet yapıcı eleştiri değil 15 maçlık içinde kalan yara ise mevzu başka. Sözüm sana değil. Bel altı vurmaya çalışanlara.
hyasin61
Bu maglubıyet hayırlı oalbılır Hatay ve Basaksehır maclarını alırız
naimbektas6161
Namağlup serimiz bitti stres azalır umarım.
Haftaya seriye başlarız
serdaracıl
Hatay ve başakşehir maçlarını yenip bu kaybı telafi ederiz sorun yok
Oğuzhan Fidan
+5 verse ne değişecekti?
Takımda Nwakame olmayınca dümdüz pas yaparak oyun açabilecek kimse kalmıyor.
Ömür wakame yoktu takım bitti. Yan pas yan pas yan pas. Beindekiler çoşmuştur şimdi hepsinin yüzü gülüyodur. Hakemle inceden başladılar operasyona. Yarın fenere karşı nasıl maç yönetilecek görücez
Kendimize geldiysek devam ediyoruz. Taraftar ucmus. Sosyal medyada neler görüyoruz. Bu hava takimada ulasmis. Oynamadan kazaniriz havasi vardi. Hirs yoktu, adamlar kendilerini yerden yere atti. Dirsek tekme hersey vardi. Ama oynadilar, hak ettiler. Ders olsun
Zorbayi bir daha bizim Maca verdirtmeyin. Yönetim tavrini koysun!!
Antalya insallah son haftalarda Potada olurda, Trabzonda Antalya kümeye diye bagiririz
emre6117
11.12.2021, 20:59
Düğmeye bastılar arkadaşlar bu maç ile hakem kesin diyetini ödedi bugün. Doğukanın 2 sarı kartlık pozisyonunu vermedi. Antalyasporun sertliğine müsade etti. Takım kötü olabilir ama hakem bugün görevini yerine getirdi yoksa biz bu maçtan 1 puan alırdık
Takim asiri kotuydu. Ancak hakemler de cok bariz dogramaya gelmislerdi.
Izin verirler mi hic farkin acilmasina.
Emir geldi.
Ama sahada bu kadar kotu oynayan oyuncunun ayni anda olmasi dusundurucu.
Bu takima acil transferler sart.
Nwakame haric 1 tane kanat adamin yok.
Sol bekin yok.
Adamlar pozisyona girmeden biz kendi kendimizi yendik arkadaşlar. Golü bile biz attık. Bugün berbattık. Hoca da berbattı. Zemin berbattı. Hamşik bile tutuktu. Zaten başka türlü de yenilmezdik. Enseyi karartmayın.
Sefa Alış
Dizilişi sebebiyle Antalya kanatları iyi kullanan bi takım, sadece bizim maça özel böyle çıkmadılar. Her iki bekimiz de bölgesinin oyuncusu değildi bugün, çok fazla pozisyon verdik kanatlardan. Avcı da çözüm bulamadı.
chopper61
Hey puan durumuna bakın hala en yakina 9 puan bu ne telas
Telaş falan yok.Takim bişey oynamıyor..O sıkıntı
Ts006161
Böyle devam ederse Trabzonspor taraftarı şampiyonluğu kendi eliyle verir. 16 hafta Abdullah Hocaya ve futbolculara küfür etmek için bekleyen gerizekalı taraftar olabilir mi??
falcon_61_
Oooo hemen üşüşmüş Takımı gömmek için firsat bekleyenler. "zaaten iyi oynamıyorduk" diyenler. Kusura bakmayın takım sizi 16 hafta bekletti.
Evet kötüydük, kaybettik ama haala 9 puan fark var.
Şampiyonluk gitti gibi davranılıyorHiçbir şey bitmedi ama evet haftalardır kötüydük. Hakemler aleyhe karar vermedi, şans da yanımızda oldu iyi geldik ama her maç rakip bizden çok tehlike yaratıyordu. Bunu taktikle falan açıklayamazsın. Bu yenilgi belki ateşler bizi de oyun anlamında da rakibe korku salarız. Adamları tehdit edemiyoruz. Rakipler üstümüze geliyor sürekli. Bir şeyler yanlıştı . bugün her şey yanlış gitti yenildik. Umarım mücadele yönümüz artar ve biraz olsun tempo yaparız. Rakip üstümüze gelmeye çekinir
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet Aksu
herşeye rağmen puan farkını koruyoruz ama bu hocaya büyük bir ders olmuştur umarım
gerçi bazı alışkanlıklardan kolay vazgeçen biri değil ama
bir daha peresi gereksiz yere sol bek oynatır
beratı ilk 11 de oynatır
yusuf beyinsizini sahaya sürer
formsuz oyuncuları(bakasetas gibi) 90 dk sahada tutarsa
desteğim biter hocaya..
abi yenilirsin sorun değil ama böyle karaktersizce ruhsuz temposuz oynamak yakışmıyor lider bir takıma
yazık..
umarım önümüzdeki hafta buna benzer vahşet bir oyun görmeyiz
Attila Durmuş
Takım kötü evet ama bazı futbolcular bu takımın şampiyonluk yarışında olduğunu idrak edememiş halen daha. Avcı hocam neden oyuna müdahale etmiyorsun bu maç sınıfta kaldın. İnşallah devre yarısı bitene kadar yenilmeyi bir daha.
Ekrem D.
Bak bak 8 haftadır sesi kesilen ekip toplanmaya başladı.
:)
Ben ilk haftadan beridir buradayim, yaziyorum.
Son 6 macta, Nwakaeme - Omur - Hamsik gibi oyuncularin bireysel yetenekleri ile kazandirdiklari maclarda kerameti foterliden sayip butun krediyi ona verdiniz. Adami adeta yuce mevkilere cikardiniz (sozum size Avci babam tayfasi)
Su an gerceklerle yuzlesince de gercekleri kabullenemiyorsunuz.
Foter dustu kel gorundu iste.
Sunu unutmayin ki, keramet foterde degil; o topu oynayan ayaklarda (bkz. Sergen Yalcin ve Aboubakar sayesinde gelen sampiyonluk).
sanalalemci
Bi kaç gün hiç bir sosyal mecrayı kullanmamak lazım böyle zamanda. Yendiğimiz zaman bile sinir ediyor tuhaf tipler, şu durumda hiç çekemem.
Ozan Yılmaz
11.12.2021, 21:00
Nuri Şahin denen kenar figüranini iyi takip edin hiçbir maç bir daha böyle yaşayamaz
Hiçbir maç iyi oynamıyorduk diyen kripto fbliler forumdan çıksın gitsin.
Timur Mikhail
Ee biyerde yenilebilecegimizi biliyorduk, biz doğru yaptiklarimizdan vazgecmeyelim yeter.
Sefa Murat Dokuz
Kazanırız kaybederiz önemli değil. Kötü oynadık. Peres sol bek olmaz olamaz olması teklif bile edilemez.
Ancak,
Zorbay Düdük asacak, asmalı!
emre6117
hakem zorbay küçük mükemmel bir maç yönetti,zaten süper ligde en beğendiğim hakemdir
vakayeme yerine yusuf sarı hamlesi yanlıştı,oyun zaten fiziksel temaslı oynanıyor,güçlü bir oyuncu atacaksın sahaya aga
antalya koştu ve mücadele etti,şans faktörü yanındaydı aynı zamanda,ama koşmadan bu oyun oynanmıyor aga
haftaya hatay,zorlu bir rakip,hataysporu yenersen pozitif enerjiyi yeniden sağlarsın,yenilirsen negatif algı avcıyı derinden yaralar,
fiziksel temaslı oyuna sanırım hazır değildi takım,ilk kez böyle dirençli bir durumla karşılaştı ve üzerine taraftar baskısınıda yedi
Bu futbol bilmezi artik yonetim banlasa da forum bir temiz hava alsa artik.
Insanlari germektrn baska bir ise yaradigi yok.
He he.zorbay kucuk super mac yonetti.
ffırtına
9 puan öndeyiz beyler karalar bağlamayın.. Diğer takımlar ne oynuyor ki korkucaz .. Evet çok çok çok kötü top oynadık ama yapacak bir şey yok maçta kaybedicez bunlar olacak.. Belki maç kaybetmemiz üzerimizdeki baskıyı almıştır.. Ama aklıma kurcalayan tek şey iddaa oranlarının maç başlamadan önce ok gibi fırlaması..
Mehmet BAŞ
Trabzonspor kötü oynayabilir, yenilebilir. Burada hiçbir sıkıntı yok! Ama yavşak bir hakem çıkıp bu akşamı katletti.
Diyeceksiniz ki ne yaptı? Kritik bir kararı yok diyeceksiniz. Evet yok. Ancak vermediği kararlarla takımı katletti.
Bir hakem nasıl alçaklık yapar? İşte bu akşam olduğu gibi yapar. Hakemliğin en adi şeyi de budur.
Kazanırken bu alçaklar hakkında gerekli açıklamayı yapmazsan gelirler seni dilim dilim doğrarlar işte!
Her neyse, geçmiş olsun diyelim. Elbette kayıplar olur, olacaktır. Sakin olmak lazım.
Ancak kazanırken söylediğimiz gibi kaybederken de eleştirmemiz gereken şeyler olacaktır.
Bu akşam Bakasetas 90 dakika hiçbir şey yapmadı. Ve hiç şekilde kenara alınmadı. Bence büyük hata oldu.
Yusuf gösterdiği yetersiz performans ile bu takımda olmaması gerektiğini bir kez daha herkese gösterdi.
Nwakaeme olmadan hücumda top tutamadığımız ve rakip sahaya yerleşemediğimizi gördük.
Peres sol bekte Denswill'den dahi kötü olduğunu gördük. İnsan takıma katkı sağlamak için biraz çabalar! Gamsız!
Berat orta sahada yalnızca al ver / al ver yaparak hiçbir riske girmeyerek ne yapmaya çalışıyor? Anlayamadım.
Maça dair daha çok şey yazılır. Sadede gelirsek bu takımın kadrosu yeterli değil, onu gördük. Ofansif zenginliğimiz yok.
Rezil Antalyaspor karşısında oynanan oyunu ne Hatay ne de Başakşehir affetmez fark yeriz.
Uğur Kalyoncu
Nwakame'nin yokluğunda 3-5 haftadır oynadığımız bu oyunla yenebilir miyiz bilmiyorum. En güzel telafi şekli FB nin bu hafta kaybetmesi artık. Fener kaybederse hiç sıkıntı yok.
CEMEFKER
11.12.2021, 21:01
Nwakaeme yedeği Yusuf maalesef Gervinho bozdu işi. Sol kanatta bir beyin adeta. Kouassi orayı ne kadar tamamlar bilinmez ancak sözleşme uzatmayan Nwakaeme'ya güvenmiyorum.
Edgar sürekli el penaltısı veriyor. Hamsik bu yaşı ikinci yarıyı ne kadar kaldırır. Bakasetas sakatlık sonrası zor döner. Şu 3 maçı en az kayıpla atlatıp transferlerle şampiyonluk gelir diyeceğim Avcı'nın "bir şekilde kazanan oyunu" boş bir aldatmaca. Bjk ve FB maçları şansla kazanılmasa buralara zor gelirdik.
Tek umudumuz rakiplerin çok geride kalması.
FB ile zor bir döneme giriyoruz maalesef
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
champions
Antalya sonuna kadar haketti, tebrikler.
Bizim için 1 puan ekstra olacaktı ama o da olmadı, puan kaybı dert değil ama oyunda ciddi sorun var ve bu maça özel değil.
Takım savunma yapmıyor. Haftalardır bu böyle. Berat-Hamsikle olmayacağı 5 ay öncesinden belliydi. Bugün Antalya 5 atsa sürpriz olmazdı. Berat zaten uzun zamandır top oynamıyor, üstüne Hugo ve Uğurcan da kötü olunca zaten olmayan takım savunması çöktü.
Hücumda mazeretimiz vardı. Son dönem oyunuyla Ömür önemli eksik, Tony kenara gelmiş, Baka sakatlık dönüşü sahada yok, e forvetin zaten yok.
Nasıl gol atacaksın? Cornelius'un poposuna çarpacak da girecek.
Antalya'nın Mukairu'su bütün forvetlerinden daha fazla fark yarattıysa oturup düşünmen lazım.
1-Savunma yukarı çekilmeli.
2-Devre arası kanat ve forvet hattı zenginleştirilmeli.
Bu ikisi yapılırsa güle oynaya şampiyon oluruz. Aksi halde her şey mümkün.
Varlıbaş61
Tamamen hocanın hatalarından kaybettik maçı maalesef ..
Hala Berat’tan medet umması inanılır gibi değil !
Maçı okuyamadı, müdahaleleri çok geç yaptı !
Kazanamıyorsam kaybetmeyeceksin !
Hele ki bu hafta ve sonraki hafta puan kaybetmeden rakipler tamamen devre dışı kalkacaktı !
Diyecek bir şey yok …
Hakem +10 verse de bişey değişmezdi bugün. Sen şampiyonluğa oynadığın maçta 2-1 geriye düştükten sonra pozisyona giremedin İstanbul takimlari böyle duruma düşünce rakibi ceza sahasından çıkarmaz 50 tane pozisyona girer biz kendi yari sahamızda pas yaptik 2-1den sonra
iyattara
Tamamen taktik anlayışları yüzünden pozisyona giremedik. Boşluk vermedi adamlar. Kanada inmek yada arkaya adam kaçırmak lazım onları pek beceremedik. Adamların pozisyonlarına bakmayın sabaha kadar gol atamazlardi. Gol ayağı yok adamların. Vurup gol atacak adamları olsa geçen hafta atarlardı. Bi hacı var oda sakat işte. Taktik disiplin ve bizim attığımız 2 gol ile yenildik.
Ligin en önemli maçı haftaya oynanacak. O mac ligin nasil geçeceğini belirleyecek. Bakalım nasıl reaksiyon vereceğiz haftaya.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2.yarın başında beratın yerine siopisi alsan bu maçı kaybetmezdim bu berat kadar gereksiz herif ben hiç görmedim bizim oyunumuz tek adama bağlı dua edelim wakayı fanusa koyalım.
Oğuzhan Fidan
Zorbayı sorgulatmak gerekiyor. Bu adamın sahadaki duruşu verdiği kararlar inanılmazdı gerçekten şoke olduk
Mehmet Fatih Yavuz
hakem zorbay küçük mükemmel bir maç yönetti
Mükemmel maç yönetti?
Vay arkadaş. Güdümlü şerefsiz faul ve kartları direk ev sahibi lehine kullandı.
Şu maçtan sonra hakemlik birşey yok denirse anlarım da, mükemmel maç yönetti demek direkt art niyet barındırır.
Veysel elle oynar, cornelius oynadı der.
Veysel arkadan ayağını sokar, Koita önde faul ve sarı kart verir basmadan.
Maçın başı Bakasetas almış giderken arkadan faule kart vermez.
Yenilemeyi hak ettik.
Ama hakem kötü maç yönetti.
Manava61
Bişeyi çok merak ediyorum. Ben Antalyanın hiç maçını izlemedim ondan soruyorum. Antalya seyircisi her maç takımına böyle destek veriyormuydu?
Yok hocam kendi bu sezonki seyirci rekorunu kırdılar
Biz bu yüzden şampiyon olamıyoruz.
Şikeciler bitik rizeye 4 attı kesin şampiyonuz diye havaya girdi, biz ilk defa maç kaybettik sanarsın küme düştük.
Bu nedir, bu nasıl paniktir?
Toparlanın, bırakmayın kendinizi.
O kadar takımı bekle bekle, mağlubiyet bana nasip olsun. Cidden kötüydük, en ufak bir baskı dahi yapamadik. Fakat bakasetas o kadar kötüydü ki keşke siopisle baslasaydik. Umarım hamsik ile bakasetas arasinda bir mevzu yoktur.
serdaracıl
11.12.2021, 21:02
Son 6 macta, Nwakaeme - Omur - Hamsik gibi oyuncularin bireysel yetenekleri ile kazandirdiklari maclarda kerameti foterliden sayip butun krediyi ona verdiniz. Adami adeta yuce mevkilere cikardiniz (sozum size Avci babam tayfasi)
Sunu unutmayin ki, keramet foterde degil; o topu oynayan ayaklarda (bkz. Sergen Yalcin ve Aboubakar sayesinde gelen sampiyonluk).
Boş yorum
12 puan farkla önde olan takım futbolçularında özgüven olması gerekirken bizim bazı oyuncularımızda garip şekilde tedirginlik tutukluk var.
Orta sahada temaslı oyunda yokuz. Orta sahamız çoğu zaman mücadele etmek yerine topu ya rakibe bırakdılar ya da topun önlerine düşmelerini beklediler.
Biz bu futbol stiliyle her maçı kazana biliriz fakat kaybede de biliriz. Üstelik kaybedersek de rakip haketmedi diyemiyoruz.
Yani garanti gibi görünen oyun tarzımız aslında çok riskli.
Ahmet Aksu
bu takıma
net iyi bir stoper
yerli bir solbek
net iyi bir sağ açık
net iyi bir forvet
gerekli
Fatih K.
Ben her şeye okeyim anlarım ama Ömür şu maçta oyuna girmiyorsa neden kulübedeydi? Eğer oynayamayacak durumdaysa neden alıyorsun kadroya? Mecbur kalırsan diye tuttuysan daha ne kadar mecbur kalabilirsin?
Ben kenarda olsam yeni bile almış olsam Yusufu ikinci yarıya çıkarmazdım. Aynı şekilde Beratı da.
yorumsuz6117
Birşey kaybetmedik ancak oyunumuz umut vermiyor, Nwakaeme yokken mala bağlıyoruz hücumda, Sörloth zamanında Nwakaeme sakatlandı diye şampiyonluğu verdik biz..
bordoylamavi
nazar boncuğu diyelim.
böyle bir kaç kötü oynadığımız maç daha vardı ama gol yememiştik veya atmıştık. bu sefer olmadı. takım halinde sıknıtı vardı daha ilk dakikalardan belli olmaya başladı. ona rağmen golü attık. ama çok saçma 2 gol yedik. söyleyecek bişi yok fazla. bu zeminde istediğimiz oyunu oynayamadık da. bakasetas 10 kişi oynattı takım. yusuf yoktu. yani genel olarak kötüydük. maçı en kötü berabere bitrebilirdik ama çok da sorun değil. waka ve ömür ün olmayışı da çok etkiledi
fazla uzatmaya gerek yok. maçı izlemeyenler bizim çöküşe geçtiğimizi düşünecek şimdi. ellerini sıvazlamaya başlayacaklar. tek maçlık bir şanssızlık olduğunu düşünüyorum
chopper61
Böyle devam ederse Trabzonspor taraftarı şampiyonluğu kendi eliyle verir. 16 hafta Abdullah Hocaya ve futbolculara küfür etmek için bekleyen gerizekalı taraftar olabilir mi??
Yaw kardeşim ne küfürü biz ne takımlar gördük.Bu kalite de ki kadro berbat oynuyor.Puandan bağımsız söylüyorum.Fizik olarak rakip sertlesince cevap veremiyoruz.Takim kontrollü oynasın ama kontrolsüz yüklenme becerisi de olmalı..Çok yavaş atak yapıyoruz.Yenerken dahi çok yavaş.
Harvelli61
Canları sağolsun,silkelenmemiz iyi olur ilerisi için zeminde çok kötüydü ama herşeye rağmen Zorbayın ince ince doğramaları atlanmamalı
Manava61
Başımıza gelebilecek tüm kötü olaylar geldi:
waka sakatlık
penaltı
kendi kalemize gol
kötü zemin
Attila Durmuş
11.12.2021, 21:03
Kötülemek için yazmıyorum ama Yusuf sarı asla bu takımın topçusu olamaz. Peresdende sol bek olmaz.Denswil varken kenarda hiç olmaz
Cihan Ince
Hatay maçında seyirci sayısına bakarak, Şampiyonluğu nekadar hak ettiğimizi göreceğiz. Hele de taraftar olarak..
yavuzbaha
Haftalardır rakip oynuyor bizim takım izliyor,birkaç usta ayağın goluyle maçlar kazandık.çok net belliydi…
Mehmet BAŞ
Nuri Şahin denen kenar figüranini iyi takip edin hiçbir maç bir daha böyle yaşayamaz
Onlara biçilen rol bu kardeşim. Birilerinin itliğini yapacaklar ki göze girsinler. Tıpkı maçın hakemi gibi...
yatmaztara
Nwakaeme yedeği Yusuf maalesef Gervinho bozdu işi. Sol kanatta bir beyin adeta. Kouassi orayı ne kadar tamamlar bilinmez ancak sözleşme uzatmayan Nwakaeme'ya güvenmiyorum.
Edgar sürekli el penaltısı veriyor. Hamsik bu yaşı ikinci yarıyı ne kadar kaldırır. Bakasetas sakatlık sonrası zor döner. Şu 3 maçı en az kayıpla atlatıp transferlerle şampiyonluk gelir diyeceğim Avcı'nın "bir şekilde kazanan oyunu" boş bir aldatmaca. Bjk ve FB maçları şansla kazanılmasa buralara zor gelirdik.
Tek umudumuz rakiplerin çok geride kalması.
FB ile zor bir döneme giriyoruz maalesef
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamsik bu yaşı ikinci yarıyı ne kadar kaldırır dan sonrasını okumadım
Timur Bey
Bu maç özelinde sol bekte Denswill oynasa dahi yeterdi. Hocanın her kararına bir saygım var ama elde asıl eleman varken devşirme ile oynaması bence doğru değil.
tamuğ yamtar
Ben ısınamıyorum hocam Antalya takımlarına. Bugün koştukları kadar fener gs maçlarında koşmuyorlar.
Anlıyorum sizi.
Bu işler böyle ama.
Yaşadığımız ülke ve insanını iyi tanırsanız hayatınız daha yaşanılası olur.
Geniş bakın mevzulara.
Dert etmeyin o yüzden bu işleri.
Böyle olacak, zor olacak.
Ukalalık etmiş gibi olmamışımdır inşallah.
chopper61
Maalesef bakasetasin mevkisi yok.hamle oyuncusu olur.
Mert Oğuzlu61
Hakem maçın sonucuna etki edecek hata yaptı mi ? Hayır. O zaman mazerete gerek yok, Antalya hak etti kazandı.
1 puan bile alamamış olmamız çok kötü oldu, Avcı formsuz Bruno, Baka oynatarak hadi hepsini geçtim Yusuf'u oyuna alarak ne amaçladı ? Yunus oynayamaz miydi veya Parmak ?
Hocadan takıma herkes berbat ve isteksizdi, sinir bozucu maç oldu. Sinir bozucu diyorum çünkü 1 puan çok iyi olur, asla kayıp demezdim. Defansta Veysel, Güray olan takıma atak yapamadık.
Transferde etkili oyuncular alamazsak başımıza nelerin geleceğini de görmüş olduk.
Fatih K.
11.12.2021, 21:04
Biz bu yüzden şampiyon olamıyoruz.
Şikeciler bitik rizeye 4 attı kesin şampiyonuz diye havaya girdi, biz ilk defa maç kaybettik sanarsın küme düştük.
Bu nedir, bu nasıl paniktir?
Toparlanın, bırakmayın kendinizi.
Bunun en büyük sebebi oyunun güven vermiyor olması. Yoksa namağlup şampiyon ancak 30 senede bir olur.
BlackPanther
11.12.2021, 21:04
10 mu 7 demeye çalıştın sanırım
berat - bakasetas - yusuf u unutma
Evet. Aynen öyle!
bordoylamavi
11.12.2021, 21:05
9 puan öndeyiz beyler karalar bağlamayın.. Diğer takımlar ne oynuyor ki korkucaz .. Evet çok çok çok kötü top oynadık ama yapacak bir şey yok maçta kaybedicez bunlar olacak.. Belki maç kaybetmemiz üzerimizdeki baskıyı almıştır.. Ama aklıma kurcalayan tek şey iddaa oranlarının maç başlamadan önce ok gibi fırlaması..
belki ömürün oynamaması vre zeminden olabilir
kaçarava
Takım önce beraberliği sonra mağlubiyeti kabullenerek oynadı.
iyattara
Biz zaten hücum gücümüz veya önde her maç 10 pozisyona girip maç kazanmiyoruz ki. Kontrollü oynayıp bir gol atıp maçı kazanıyoruz. Ne zaman defansif saçmalamalar oluyor o zaman da puan kaybediyoruz. Saçma bir penaltı ve kendi kalene gol. Bugün de bir gol atıp üzerine yatıp alacaktık ama her zaman olmuyor işte.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kotu oynadik kabul ama penalti olmasa veyahut kendi kalemize gol atmasak bunlar bizi yine yenemezdi. Olur boyle seyler kac mactir yenilmiyorduk elbet bir gun yenilcektik o gunde bugun. Sikinti yok. Haftaya yine vurmaya devam ederiz!
lazboy0061
Sakin olun arkadaslar hak ettigimiz bir maglubiyeti zaten haftalardir iyi oynamiyorduk bi sekil kazaniyorduk ama bugün cok kötüydük abdüsun olmamasi ve nwakaemenin sakatlanmasi kötü oldu bizim icin
annttiigs
Hedef takımların çektiği sendromu çektik. Açıkcası bugün oyuna hiç giremedik. Tam girdiğimiz anda da Dorukhan'ın şansızlığı oldu. Peres sol bek değil. Hoca da biliyor bunu ama çaresiz rakibin hızlı adamları yüzünden koydu oraya muhtemelen. Baka sakatlıktan dönememiş. Hamsik'e Poli nefes aldırmadı. Bunda kısmen de olsa zemin etkisi var ama yani aldırmadı nihayetinde. Yusuf ise bence hocanın en kötü tercihi oldu. Orada Parmak'ı alır Yusuf'u almazdım. bugün sadece o hareketine kızdım. Gerisi için çok da yapabileceği bir şey yok. Bir yerde kaybedecektik kaybettik. enseyi karartmaya gerek yok. Hele gelip burada kendince dalga geçen, karamsarlık abidelerini hiç takmadan, cevap verip söz hakkı bile doğurmadan salmamız lazım. Afkurmak iyidir. boğazları açılır.
Tekrardan, nazar boncuğumuz olsun. bu takım kalan 3 maçı da kaybetse çok takılmam. Hem rakiplerinin, hem de sistemin hedef takımısın.
Son olarak, Zorbay Küçük ama mide bulandırdı.
Neyse nazar boncuğu olsun. Pazartesiyi bekleyelim belki iyi sonuçlar çıkar
Oğuzhan Fidan
Mental ve psikolojik olarak sahada yoktuk bugün. Hakemin doğraması cabası oldu. Ama önce kendi silik futbolumuza bakmak zorundayız. Çok kötü ama çok kötü oynadık. Adamlar sadece saldırdı başka bişey yapmadılar. Ciddi transferler olmazsa bu takım şampiyonluğu alamaz
Mehmet Fatih Yavuz
11.12.2021, 21:06
Eeeee?
O zaman hocanın kim olduğunun ehemmiyeti yok.
Kimi koyarsan koy.
NE diye Avcı diye böğrüşürsünüz?
Oyuncular kazanıyor, oyuncular kaybediyor madem?
ilelebeTS
Arkadaş biz zaten 9 kişi oynadık. Herkes burada Cornelius'a laf ediyordu ilk yarı. Adam oyundan çıktı, hücumda hiç varlık gösteremedin. Hocanın 2 hatası var bugün;
* 1-0'da oyuna Yusuf değil Siopis'i alsa ne pozisyon verirdik ne de gol yerdik.
* Bakasetas'ı oyunda tutması bizi eksik oynattı.
Peres'i sağa at, Dorukhan'ı sola çek. Değişik şeyler denerdi hoca normalde. Bugün o da sapıttı. Zaten karşımızda rakip olarak sadece Antalya yoktu.
Ha, 15 maçta 39 puanı da alan bu takımdı. Bugün de kaybeden bu takım. Lig yarışı uzun maraton, bunlar olacak. Önümüze bakmak zorundayız.
yatmaztara
Bu maçta kazandığımız tek şey Ömür'ün oyuna girip 5 dakika sonra sakatlanıp 1 ay kaçırmayacak olması
Fatih K.
Her şeyi geçtim de Bakasetasın kötü oynama kredisi yok mu? Nedir bu tepki adama karşı?
Bu arada Pazartesi fb macinin hakemi Karaoglan. fb nin 5 macini yönetmis. Tüm maclari fb kazanmis. 6. defa galip gelmemeleri icin pek bir neden yok. Ilginc bir hafta oluyor..
Armağan Dere
şimdi bu karısını s...lerim 2.yarı trabzona gelmicek mi...
sessizkral_1
11.12.2021, 21:07
nwakamenin çıkışı, ömürün olmayışı ön tarafta üretkenlik anlamda bizi çok geri itti.
bugün kötü oynadık, ama penaltı ve kendi kalemize attığımız goller olmasa yine en kötü beraberlik alırdık.
zaten bigün yenilecektik, ligde bence 5 malubiyet kredimiz vardı , birini kullandık diyelim..
önümüze bakalım..
Yiğit SARI
Toparlarız bir mağlubiyet altı üstü de hoca bakasetas’ı 90 dakika niye tuttu sahada anlayamadım. Sakatlıktan çıkamamış henüz 10 kişi gibiydik tüm maç
bahadır2561
Yusuf beyinsizinin yerine Siopis girmeliydi
Mehmet BAŞ
Abdullah Avcı'nın neden iki tane kanat transferi istediğini umarım şimdi anlamışsınızdır.
Nwakaeme sakatlanıyor yerine giren isim Yusuf! Başka bir şey söylemeye gerek var mıdır? Bence yoktur.
Şunuda unutmayalım yediğimiz 2 golüde kaleye kendimiz attık.
Haftaya kazanırsak bu yenilgi bence iyi oldu. Her rakip bu uzun seriyi bozmak için oldugundsn fazla hırslanıyorlardı . Bkz: antalyaspor . Artık bozarak onları popüler edecek bir serimiz kalmadı. Haftaya alırsak devam ederiz farkı açmaya. Biz 1 takılsak bile alttakiler 3 takılırlar o yuzden rahatım
~UniCef~
11.12.2021, 21:08
Bunun en büyük sebebi oyunun güven vermiyor olması. Yoksa namağlup şampiyon ancak 30 senede bir olur.
Hayir bunun eziklikle alalakali. Biz 12 puan önde oldugumuz icin onlar kendine güveniyorlar. Eger GS veya BJK olsaydi hayatta öyle düsünmezdiler..
Biz sakin olup rahat rahat devam etmeliyiz. Herseyi b.k gibi abartmamaliyiz.
Burak Bıyıklı
Mağlubiyeti hak ettiğimiz bir maçtı. Stresi atmışızdır diye düşünüyorum. Futbolcuların kafası çok yerinde değildi. Haftaya toparlarız.
Mehmet BAŞ
Toparlarız bir mağlubiyet altı üstü de hoca bakasetas’ı 90 dakika niye tuttu sahada anlayamadım. Sakatlıktan çıkamamış henüz 10 kişi gibiydik tüm maç
Peres de öyleydi. İkisi de sahada yok gibiydiler. İlk yarıda ikisini de kenara almamız gerekirdi.
Ekrem D.
Eeeee?
O zaman hocanın kim olduğunun ehemmiyeti yok.
Kimi koyarsan koy.
NE diye Avcı diye böğrüşürsünüz?
Oyuncular kazanıyor, oyuncular kaybediyor madem?
Sozunu bil de konus, hayvan miyim da ben bogureyim/bogruseyim? Adam yerine koyup cevap verdik.
Oğuzhan Fidan
Hakemleri ve hırslı istekli rakipleri yendiğimiz zaman şampiyon oluruz. Eğer böyle sahada gezeceksek olmaz bu iş. Takım bugün kötü bir sınav verdi. Haftaya tekrar 12 puana çıkar fark belkide 15 olur. Çok takmamak lazım
serdaracıl
Burada bile peres solda oynasın diyenler vardı. Şaka gibi. Ne mal insanlar var
Giallorossi
3 kanat oyuncusu yoktu bugün. Kouassi transferi cok önemli bir hamle oldu. Simdiden idmanlara katilmasi ligin ikinci yarisinda cok isimize gelecek
Sefa Murat Dokuz
11.12.2021, 21:09
Olumsuz olmaya gerek yok.
Biz çok söyledik ama Hoca anlamadı.
Bu maçtan belki anlar.
1) Wakaeme olmadığı durumda bu takımın anca 9-10 kişi kalmış takımlara baskı kurabileceğini belki anlamıştır Abdullah Hoca'da. Ona göre alternatif bir oyun planı geliştirir. Orta sahayı daha dirençli kuracağı (Dorukan-Siopis+önde tek Hamsik veya Baka) bir formasyon yapabilir.
2) Bruno Peres bir daha sol bek oynamaz belki hoca da anlamıştır 4. denemesinde bunun en büyük hatası olduğunu.
3) Cornelius, Wakaeme olmadan boşu boşuna sahada olur. Oyuna girecekse gole ihtiyaç varsa 75. dk ve sonrası girmeli bu durumlarda.
4) Berat ilk 11 oyuncusu değil. Savruk dağınık rahat laçka. Kulağını çek.
5) Oyunu bu kadar geniş alanda oynayamıyoruz, savunma arkasına adam kaçırma riskini alacaksın, skor olarak gerideysen savunma hattı orta sahaya kurulacak başka çaresi yok. Geçen sene bu yüzden çok maç kaybettik (80 metreye yayılamayız 40-50 metreye sıkıştırmak zorundasın).
Şampiyon takım şampiyon gibi oynar. Puan durumundan habersiz bir İskandinav bizim maçları izlese ve hangi takımın lider olduğunu sorsak son 6-7 haftadır rakip takımların oyun itibariyle bizleri ezmesi sebebiyle elbette cevabı bizim takım olmaz. Bu takıma ivedilikle santrafor gereklidir, Cornelius bu takımın birinci santraforu olamaz. Başına bir şey gelmediği sürece Siopis bu takımın ilk 11 oyuncudur. Sonuç itibariyle, Trabzonspor maçı kendi sahasında kabullenmeyerek rakibinin sahasında oynamalıdır.
1.hatay maçı çok önemli ölümüne oynayacaksın
2.Berat denen gereksiz oynamayacak.
yorumsuz6117
Her maçı bir gol atıp üstüne yatayım diye düşünerek kazanamazsın sayın Avcı, tarihte bu düşünceyle şampiyon olabilmiş takım yoktur zaten, bazı maçlarda da çıkıp futbol oynayacaksın ki şampiyon olabilesin..
yatmaztara
Gervinho sakatlandıktan sonra önümüzdeki 7 maçta 5 galibiyet verseler maçlara çıkmazdık. 3 de 3 ile devre arasına girersek yolu yarılamış olacağız.
BlackPanther
Yusuf oyuna girdi hiç bir b.k yapmadı.
Berat önünden geçen toplara sadece baktı. Bir kaç kez izledim inanamadım.
Bakasetas sakatlıktan yeni çıkmış. Böyle tempolu maçı kaldıramaz!
Ve bardağı taşıran Abdullah Avcının dahiyane planı. Solbekte Bruno Perezi oynattı. Bunu sezon başı denemişti ve olmadığı o zaman belliydi.
Olmayan birşeyi neden inatla yapıyorsun Abdullah Hocam?
Oğuzhan Fidan
11.12.2021, 21:10
Son dakikalarda biraz kıpırdamak istediler . Yarım saat şu futbolu oynayamadık. Şampiyonluk stresi gelmiş. Geri göndermek zorundayız en acilinden
hyasin61
Haftaya cok karlı bır hafta olabılır bızım ıcın. Bu macı unutup Hatay macına odaklanmak lazım. Galatasaray-Basaksehır ve Fenerbahce - Besıktas maclarının olacagı haftayı 3 puanla kapatmak sart.
Fatih K.
Şöyle de bir detay var ki bizim bu maçtan daha kötü oynadığımız en az 3 maç var. Bu hafta sadece kazanamadık. Yoksa ekstra bir kötü oyun olduğunu düşünmüyorum.
Haftalardır yapmadığımız öz eleştiri dönüp başımıza patladı bence.
Mehmet Fatih Yavuz
11.12.2021, 21:11
Sozunu bil de konus, hayvan miyim da ben bogureyim/bogruseyim? Adam yerine koyup cevap verdik.
https://kelimeler.gen.tr/bogurmek-nedir-ne-demek-51654
Boş konuşmaya gerek yok...
​böğürmek(nsz) 1. Öküz, manda, deve bağırmak. 2. İnsan, anlaşılmaz bir biçimde yüksek sesle bağırmak: Böğürerek ağlayan babam, halam, hizmetçiler, hepsi dışarı çıktılar
yorumsuz6117
Bruno Peres'in sol bekte rezil futbol oynadığını hep söyledik, bir daha oynamaz umarım..
Ahmet Aksu
bu kadar gereksiz yan pas yaparsak pozisyona tabi giremeyiz.
solbekteki peres sürekli topu alıp içeri çekip geri ve yan pas yaptı maç boyunca
berat desen aldığı her topu kaybetti ezdi tek yaptığı geri pas yan pas
bu iki futbolcu bile sebep oldu
bakasetas desen maçın başından sonuna kadar sahada yoktu.
nwakame de gibi bir beyin çıkıp yusuf gibi bir beyinsiz oyuna giriyor
cornelius desen odun gibi adam kaval kemiğine çarpan golü vardı bi işe yarar dedik o da fayda etmedi
sonuç normal
sadece hocanın tepkisizliği canımı çok sıktı
neyse şampiyonluğun favorisi yine biziz çünkü rakipler de berbat oynuyor.
inşallah haftaya bu saçmalıkları yapmayız ama hocanın uyarması da lazım bu kadar ruhsuz oynamamak için
Mehmet Fatih Yavuz
Boş konuşmaya gerek yok.
YAzana cevap ver verebiliyorsan.
böğürmek(nsz) 1. Öküz, manda, deve bağırmak. 2. İnsan, anlaşılmaz bir biçimde yüksek sesle bağırmak: Böğürerek ağlayan babam, halam, hizmetçiler, hepsi dışarı çıktılar
ffırtına
11.12.2021, 21:12
Önemli olan şey mağlubiyetten sonra nasıl bir tepki verecek olmamız .. O yüzden Hatay maçında stad full çekmeli taraftar o maçı almalı küskünlüğe yer vermeyelim .. Ara transferde benim önceliğim Santrafor olurdu..
gurur6134
Ulkede bizden baska herkesin yuzunde guller aciyor:)
Baka hiç oynamadan maç temposu yakalayamadı ki. Hoca oyunda tutarak doğru yaptı. Haftaya hazirlik
trabzonsevdamuz
Bu güntekin ne kadar gereksiz biri gerçekten
serdaracıl
4 dakika uzatma nedir allah aşkına.
Sefa Murat Dokuz
Bir poziyon var ikinci yarı ortalarında. Savunmadan bizden birisi kafa vurdu. Top berata doğru geliyor üstünden geçiyor daha doğrusu ama hemen arkasına düşecek. Bir anda topa gitmeyi bıraktı. Rakip gitti topu aldı.
Berat mücadele etmeyeceksen, çekil kenara kontratını donduralım. Devre arası istediğin yere git ya da.
TSLIEMRE
11.12.2021, 21:13
Bugün çok kötü oynadık gerçekten bu futbola devam edilmez umarım.En berbat oynadığımız maçlardan biri.
Bir de Giresun maçında çok kötüydük ama kazanmıştık.
Asıl destek zamanı şimdidir ama görüyorum ki yenildiğimize sevinenler var. Yazıklar olsun taraftarlığınıza.
Oğuzhan Fidan
Çok ciddi şekilde ders çıkarıp yola devam etmek zorundayız. Adamların tek yaptığı baskı ve koşmaktı. Fenere bjkye gsye bu futbolu oynamıyorlar oynamayacaklar. Bizim sahip çıkmaktan destek vermekten başka şansımız yok
Mehmet BAŞ
Hafta boyu Cornelius hakkında bir takım eleştiriler yaptım. Ancak adamın bu maçta hakkını vereyim. Bugün sahada fena oynamayan bir Cornelius vardı. İkili mücadelelerde sert kalmaya çalıştı. Kendisine öküz gibi fauller yapıldı. Y.vş.k hakem oralı dahi olmadı! Bugün kenara alınmasını pek doğru bulmadım. Hatta Bakasetas kenara alınır diye düşündüm. Cornelius tabelasını görünce çok şaşırdım! Bence bugün sahada kalmalıydı.
ilelebeTS
Maç başladı zaten 3-4 tane top hediye ettik rakibe. Devamında da 2 gol hediye ettik. Uğurcan dahil, defans bugün ne yaptığını bilmiyordu. Bu durumda lider oyuncular işi çözer. Tony sakatlandı çıktı, Bakasetas sahada yok, Hamsik de tek başına yetmedi. Antalya iyi önlem almış. Bu oyunu beklerle çözebilirdin ama denemedik hiç. Bekler çizgiye basacak bu tip takımlara karşı.
gurur6134
Peres geldiginden beri roma maclari haric serkan kadar ancak oynadi sag da ne verdiki solda basladi bugun cok anlamsizdi bir tane ortasi yok iceri bindirmesi yok.
serdaracıl
11.12.2021, 21:14
Bir poziyon var ikinci yarı ortalarında. Savunmadan bizden birisi kafa vurdu. Top berata doğru geliyor üstünden geçiyor daha doğrusu ama hemen arkasına düşecek. Bir anda topa gitmeyi bıraktı. Rakip gitti topu aldı.
Berat mücadele etmeyeceksen, çekil kenara kontratını donduralım. Devre arası istediğin yere git ya da.
Aynen
Oğuzhan Fidan
Çok yüreksiz futbol oynadık. Çok silik oynadık
Ahmet Kara
Cornelius bizim seviyemizde değil.
Koita def edilmeli.
Djaniny aralarında en iyisi ama o da santrafor oyuncusu değil.
Bu durumda biz gidip 2-3 tane kanat oyuncusu ile ilgileniyoruz.
Ekubanbambam
Antalya seyircisi bak taraftarı demiyorum çünkü taraftarı bir avuç kadar bile yoktur.Abdullah avci dışarı diye bagirdilar sürekli gs bjk fbliler doldurmuş stadı bugün.hakeme gelince hakem trabzonu resmen doğradı.Biz iyi değildik ama takıma suç atmayın her maçı kazanacaz diye bir kural yok.Bu hafta gs kadrolu hakemi ümit Öztürk le kesin kazanir en büyük rakibimiz GS bu saaten sonra şb den cacık bile olmaz
~UniCef~
Bizim iki bekimiz cok kötü oynadi. Baka cok kötü oynadi. Kadro dar.
Yenilgiyi abartmamak gerekiyor.. Insallah sakatlar dönerler ve biz tekrar kendimize geliriz
Tatar Kemal
11.12.2021, 21:15
vay be trabzonspor yenildi diye istanbul bayram ediyor. şimdiden şampiyonluk türküleri söylemeye başladılar. artık bu saatten sonra tff ve mhk tam randıman devreye girip trabzonspor'u harcayacaklardır. insan işte buna gerçekten üzülüyor.
LebronFan
Bu berat yanindan gecen adamlari niye sadece izliyor? Ben bu Kadar gamsiz ruhsuz birini gormedim. Resmen sadece izledi
KARAGOZLUM
Biz oynamadik diye yendi capsizlar
rezil bir takim
antalya
ama
biz bugun onlardan daha rezildik
https://kelimeler.gen.tr/bogurmek-nedir-ne-demek-51654
Boş konuşmaya gerek yok...
​böğürmek(nsz) 1. Öküz, manda, deve bağırmak. 2. İnsan, anlaşılmaz bir biçimde yüksek sesle bağırmak: “Böğürerek ağlayan babam, halam, hizmetçiler, hepsi dışarı çıktılar
Yapacağını yapıp sıvama aşamasına geçmek denir buna.
trabzonsevdamuz
Trabzonun daha fazla yaptığı pasa bk atmak için hangi bölgede yaptığınıza bakacağınıza antalyanın patates tarlası zeminine biraz laf etsenize beinciler
Manava61
Bu maçın tek iyi yanı sene sonunda yaşayacağımız muhtemel rakip takım direncinin benzeriyle şimdiden karşılaştık. Nelerle karşılaşabileceğimizi gördük. Ayaklarımız daha yere basar ve alternatif planlar geliştirebilir hoca da
Bu arada çalışkanlığı ve skora isyanı ile Djaniny tebriği haketti...
emre6117
11.12.2021, 21:16
Birşey kaybetmedik ancak oyunumuz umut vermiyor, Nwakaeme yokken mala bağlıyoruz hücumda, Sörloth zamanında Nwakaeme sakatlandı diye şampiyonluğu verdik biz..
Herkes gormustur herhalde Nwakamenin takim icin ne ifade ettigini.
Takimdaki tek kanat oyuncusu Nwakame.
Transferler bu dusunulerek yapilmalidir.
Salih Kara
Sadece bir maç kaybettik başka birşey değil. Moral bozmaya gerek yok. Bazen daha ileriye gidebilmek için bir adım geri gelmek gerekir. Avcının da bu maçtan sonra ders alması gerekir. Bu maçtan sonra şampiyon olacağını sanan kuşları da dikkate almayın. Bu kadar puan farkı kolay kolay kapanmaz. Bu sene eze eze şampiyon olacağız.
Fatih K.
Berat önce Hamsik veya Nwakaeme olmadığını kabul etmeli. Sahada eğer mücadele göstermiyor ve koşmuyorsan kadroya giremezsin 2+2=4.
Manava61
Yapacağını yapıp sıvama aşamasına geçmek denir buna.
Af buyrun??
Halil Alemdar
Çok üzgünüm. Beraberlik neyse de mağlubiyeti hiç beklemiyodum.
Kadir Aydın
Umarim alışkanlık olmaz.
Artik hepsi bize karşı böyle oynayacak, buna hazırlıklı olmamız lazim.
KARAGOZLUM
vay be trabzonspor yenildi diye istanbul bayram ediyor. şimdiden şampiyonluk türküleri söylemeye başladılar. artık bu saatten sonra tff ve mhk tam randıman devreye girip trabzonspor'u harcayacaklardır. insan işte buna gerçekten üzülüyor.
Normal
biz top oynamayarak hak etti bunu
bunlara firsat verirsen boyle olur
dusun 2 macta saha maglup
olsak ne olur?
bu futbol
ile sampiyon olunmaz
serdaracıl
Çok yüreksiz futbol oynadık. Çok silik oynadık
Siopisin olmaması orta sahamızı bitirdi
Sakin olun uşaklar. Birbirinizi kırmayın.
https://youtu.be/ReyHCOnIUQg
Arif Timurcioğlu
11.12.2021, 21:17
1 oyuncu bile çok önemliyken takımın dengesini bozuyorken bugün 3 oyun yokları oynadı. Sonuç kendi kendimize yediğimiz 2 gol.
ilelebeTS
Hala daha en yakın takımdan 9 puan önde olduğumuzu hatırlatırım. Bu yenilgi hayırlı olacaktır inşallah. Takım daha rahat oynar.
gurur6134
Baka geldiginden beri en kotu topunu oynadi gerci kim iyiydi ki o da var..hamsik tek basina uzun pas ileri pas birseyler yapmaya calisti djaniny kostu durdu o kadar..uzun lafin kisasi hak ettik bugun yenilgiyi kimse gununde degildi teknik heyet de dahil omur ve wakayi cok aradik arada olur boyle kazalar hatay maciyla devam etmeliyiz 3 puanlara farkin kapanmasina izin vermemeliyiz.
Af buyrun??
O anladı hocam boşver.
KARAGOZLUM
Herkes gormustur herhalde Nwakamenin takim icin ne ifade ettigini.
Takimdaki tek kanat oyuncusu Nwakame.
Transferler bu dusunulerek yapilmalidir.
Evet ama sozlesme uzatamadilar hala
sosa ve novak gibi olacak bu da
Oğuzhan Fidan
2 tane kendi kalemize attık böyle düşünün. Antalya normal bir galibiyet almadı bugün aadece baskılı istekli ve hırslıydı
Sefa Murat Dokuz
Peres'in sağdaki bindirmelerini özledik. Topla çıkışlarını özledik. Solda oynamaya devam ederse gitmesi için dua ederiz.
Adam solda topu sağ ayağına alıp sürekli bizim kaleye doğru yüzünü döndü. Maçta topu sürdüğü metre ölçülse 10 metre çıkar. Hemen sağ ayağına alıp bizim kaleye dönüyor. Böyle bir şeye nasıl katlanılır 90 dk. İnanılmaz.
Çek sağa adamı, Dorukan'ı al ortaya. Berat'ı çıkar. Koy solbeke Denswill'i. En azından sol ayağına alıp taç çizgisine paralel ileri pas atabilir.
Arif Timurcioğlu
11.12.2021, 21:18
Bu arada çalışkanlığı ve skora isyanı ile Djaniny tebriği haketti...
Solda bitirdik onuda.
yorumsuz6117
Bu berat yanindan gecen adamlari niye sadece izliyor? Ben bu Kadar gamsiz ruhsuz birini gormedim. Resmen sadece izledi
Berat'ın olayı bu, rakip oyuncuya eskortluk yapmak, Siopis gibi adam varken Berat'ın 11'de oynaması futbola bir hakaret..
Berat sadece bugün değil hep böyleydi. Her maçta önünden geçen topa sadece baktığı en az üç pozisyon oluyor. Kesinlikle bu seviyenin futbolcusu değil. Kontenjandan oynuyor işte.
Manava61
O anladı hocam boşver.
Benim mesajı da alıntılamışsınız da o yüzden sordum. İyi forumlar
https://i.hizliresim.com/8xbu3hv.png
Pozisyonun içinde Edgar var diye millet çok kolay kabulleniyor ama bence penaltı değil. El vurduktan sonra topu şiddetiyle açılıyor yoksa göğüste.
gabriel omar
11.12.2021, 21:19
Berbat bir oyuncu ve berbat bir hoca performansi vardı sahada. Tek bir oyuncu bile kafasını sahaya vermedi bugün. Hocaysa rakibi hiç çalışmamış .Rakibe hiç önlem almamış ve üstüne bugün ne oyunu okuyabildi ne de zamanında doğru degisiklikleri yapabildi.
Sağlık olsun diyelim maçtan önemli dersler çıkarıp bu maçı geride bırakmamız lazım.
Ama hep dedim yine diyorum. Eldeki santraforlara güvenip santrafor almayan ihanet eder net. Hücumda zenginlik yok bunu kabul etmek lazım.
6Şafak Aydın1
Vitorun pozisyonu ofsaytti degilmi? 2-2 icin.
KARAGOZLUM
Cornelius bizim seviyemizde değil.
Koita def edilmeli.
Djaniny aralarında en iyisi ama o da santrafor oyuncusu değil.
Bu durumda biz gidip 2-3 tane kanat oyuncusu ile ilgileniyoruz.
Dogru tespit
Ekubanbambam
Abdülkadir ömür ün eksikliği net hissedildi Abdülkadir ömürün bu takımın en önemli topçusu olduğunu bir kez daha gördük
hyasin61
Peres beke gecer Dorukhan Berat yerıne gecerse bırseyler olabılır
TSLIEMRE
Forvet transferlerinde hata ettik.
Bize böyle adam eksilten, ayrıca pozisyona girebilecek adam lazım.
Aldığımız forvetlerden sadece bir djnny biraz iyi ama onunda son vuruşları çok kötü.
Devre arasında kaliteli forvet şart.Kapanan takımları açmakta zorlanıyoruz.
ÖmürKaradeniz61
11.12.2021, 21:20
Biz oynamadik diye yendi capsizlar
rezil bir takim
antalya
ama
biz bugun onlardan daha rezildik
Yahu adam yenilgisiz lideri yendi herhalde sevinecek bende olsam sevinirim. Basit şeylere takılı kalmayın.
serdaracıl
Edgarın pozisyonu kesinlikle penaltı değil
Ekubanbambam
Beratı hiç beğenmedim bugün bakasetas hazır değil henüz Bruno peres sol kanatta tutmadı bir tane kaliteli sol bek şart
Gürsoy61
11.12.2021, 21:21
Takımda iyi oynadı diyeceğimiz kimse yoktu. Belki biraz vitor ve djaniny.
Baka, Berat, Yusuf, Peres ve Abdullah Avcı vasattı.
Baka’nın vasatlığı sakatlık sonrası ilk maçı olmasından.
Yusuf son 20-25 dk girdiği maçlar dışında hep böyle.
Berat ve Peres bu haliyle forma şansı bulamamalı. Berat’ın oynadığı kadar Parmak da oynar.
Kadir Aydın
Belki Gervinho olsaydı...
ilelebeTS
https://i.hizliresim.com/8xbu3hv.png
Pozisyonun içinde Edgar var diye millet çok kolay kabulleniyor ama bence penaltı değil. El vurduktan sonra topu şiddetiyle açılıyor yoksa göğüste.
Eli vücuda yapıştırsa sorun olmayacak. Eli kaldırdın bari göğsüne yapıştır. Öyle açık bırakırsan hakem de balıklama atlar. Zaten fırsat kolluyordu.
Ekubanbambam
11.12.2021, 21:22
Edgarin pozisyonunda eller kapalı burda penaltı değil diyorum bana sakamisin diyor forumdaki bir yazar bu kafayla olmaz içerdeki her maç hakemi aşırı baskı altına almalıyız bu saaten sonra dogramaya aşırı dozda devam edeceklerdir.
Vitorun pozisyonu ofsaytti degilmi? 2-2 icin.
Ben ofsayt diye gördüm tekrarında
Problem maç kaybetmek değil, problem 1-0 öndeyken maçı kaybetmek
1-0 öndesin ve ligin berbat savunmasına sahip takıma karşı maçı kaybettin!
Bu savunmaya halen daha güvenmiyorum
berat'ın olduğu savunmaya hiç güvenmiyorum
Bunun dışında koşmazsan mücadele etmezsen nasıl kazanmayı düşünüyor beyefendiler???
antalyaspor yıllardır bu ligde takılır ve saha zemini rezil kepaze durumda
~UniCef~
GS alehine sacma sapan bir penalti verdikten sonra tabi ki bize de verecekler..
cyberentalpi
Ya abartmayalım. Baka dan caniniye, sarı dan Berat a, herkes kötü idi. Nuri ye de b.k atmayın. Ts yi yenmek artık prestij oldu. Velhasıl bir maç yenildik. Eninde sonunda olacaktı
neyse her işte hayır vardır
bu maç turnusol kağıdı etkisi yaptı
bu sene herkese rağmen buna içimizdekiler de dahil sampiyon olacağız
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.