PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

HOPA'LI TS'Lİ
07.12.2021, 12:17
Konya maçı başında 1-0 öndeyken Hugo, diğer maçın sonlarına doğru Türkmen'in gördüğü kırmızı kartlar olmasa 12 galibiyet yerine 14 de olabilirmiş. Sonraki haftalarda bundan ders alınması güzel.

Faruk UYSAL
07.12.2021, 12:24
Takımımızdan bir 3 puan daha istesek çok mu oluruz acaba...
Zira bizi kazanmaya çok fena alıştırdılar, öyle ki rüyada gibiyiz adeta.
Hadi yaşayan efsaneler, yapın bir güzellik daha!

Enaldo61
07.12.2021, 12:25
Konya maçı başında 1-0 öndeyken Hugo, diğer maçın sonlarına doğru Türkmen'in gördüğü kırmızı kartlar olmasa 12 galibiyet yerine 14 de olabilirmiş. Sonraki haftalarda bundan ders alınması güzel.
Başkan normal koşullarda 100 puan yapan takım olamaz falan dedi geçen, 23 hafta var sanırım, bu da 69 puan yapar. Hepsini kazanmak 108 puan yapar.

18 maç kazanıp 3 maç beraberlik 2 maç kaybetsek. 96 puan yapar ne güzel olurdu. 96 puan çok fazla görünüyor, 90 puanla şampiyonluk gelir diye düşünüyorum.

90-39=51 puan yapar, 51 puan 15 galibiyet 6 beraberlik 2 mağlubiyet yapar. Şu durumdan bu bile muazzam görünüyor ya, öyle bir yere getirdik ki olayı, buradan şampiyonluğa gidemezsek herhalde %90ımız futbol izlemeyi bırakır.

Bizi 12 puan geriden takip eden takımların 90 puana ulaşması için 20 galibiyet 3 beraberlik alması gerekiyor. Böyle bir şey olursa yine şikeyle olur, onu da geçtim bize de kaybetmemeleri gerekiyor.

Uzun lafın kısası o sene bu sene! :sevinç:

Devrim Arslan
07.12.2021, 12:30
2010 senesi

Ts-fb 3-2

fb-Ts 2-0 toplam gol: fb +50 Ts +46

2021

Ts-fb 3-1

fb-Ts? Toplam gol: fb +7 Ts +20

yani bizi içerde yenmeleri yetmez enaz 3-0 ile geçmeleri gerekiyor . Puan farkını ben 9 diye sayıyorum. o maçı kaybedebiliriz ama 1-0 en kötü 2-0 olsun yine puan ve averaj ustunlugunu kapanacak gibi değil

Selim Çoban
07.12.2021, 12:44
Yok iyi oynamıyoruz, yok çoşkulu oynamıyoruz, yok temposuzuz, yok az şut çekiyoruz, yok agresif değiliz, yok yok yok tarzı yorumlar okuyorum. Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Tiner mi?
Takım oynaması gerektiği gibi bol mücadeleli ve planlı programlı kompakt oynuyor. Skoru 2-3 aldıktan sonra neden tempo yapsın? tabikide plana sadık kalacak.
İlk yarı bitimine en yakın rakibe 15 atacak bu takım rahat olun

Fatih Özkan
07.12.2021, 12:53
Başkan normal koşullarda 100 puan yapan takım olamaz falan dedi geçen, 23 hafta var sanırım, bu da 69 puan yapar. Hepsini kazanmak 108 puan yapar.

18 maç kazanıp 3 maç beraberlik 2 maç kaybetsek. 96 puan yapar ne güzel olurdu. 96 puan çok fazla görünüyor, 90 puanla şampiyonluk gelir diye düşünüyorum.

90-39=51 puan yapar, 51 puan 15 galibiyet 6 beraberlik 2 mağlubiyet yapar. Şu durumdan bu bile muazzam görünüyor ya, öyle bir yere getirdik ki olayı, buradan şampiyonluğa gidemezsek herhalde %90ımız futbol izlemeyi bırakır.

Bizi 12 puan geriden takip eden takımların 90 puana ulaşması için 20 galibiyet 3 beraberlik alması gerekiyor. Böyle bir şey olursa yine şikeyle olur, onu da geçtim bize de kaybetmemeleri gerekiyor.

Bu denli detaylı açıklama çok hoşuma gitti.
Yüzüm güldü. Teşekkür ederim. :)

Samet Berber
07.12.2021, 13:04
90 puan çok uçuk bir puan bence bu sezon için 80+ her türlü yeterli olur diye düşünüyorum bu da kalan 23 maçta 1,78 puan ortalaması demek 12g 5b 6m gibi kötümser bir tablo dahi yeterli olabilir bizim için, tabi bu hesaplar hep havada kalıyor sonuçta futbol sahada oynanan bir oyun bize düşen hocaya ve takıma güvenmek başka bir şey değil.

Onur Akyüz
07.12.2021, 13:04
Bizi senelerce karadeniz fırtınası diye gazladılar halbuki sakince oynayıp, bekleyip sonuca gitmemiz gereken maçlar olmuştu.

Ucu ucuna şampiyonluk vermenin bir sebebi olmalıdır ki bu bence büyük bir sebeptir.

96’da Van maçında sakin olsak, akıllı oynasak veya fb maçında elimizdeki 1 puanın bizim işimize yaradığının bilincinde olsaydık sonuç farklı olurdu.

2011’de yine fb maçında adamlar döve döve bizi yenmişti nefes bile alamamıştık o maçı yine elimizde tutabilirdik, kapanabilirdik veya a.gücü-kayseri maçlarında öne geçtiğimiz halde puan kaybetmiştik. Bunlar tesadüf değildir sanıyorum.

Şimdi sakiniz, topu sabırla çevirip sonuç alabiliyoruz. Dk 80’de bile sakiniz. Sakin olmak için de önce ne yaptığını bilmen gerekiyor.

hanzale
07.12.2021, 13:05

Başkana katılıyorum olası erken şampiyonlukta takım motivasyonu düşecektir ve sürpriz puan kayıpları olacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ersn.alparslan
07.12.2021, 13:44
Yanlış hesap yapmadıysam 23 maçta en kötü 5 mağlubiyet 2 beraberlik alsak 89 puan, şikeciler 23 maçta en iyi 1 mağlubiyet 2 beraberlik alsa 89 puan.

Bu tabloya göre şampiyonluğu vermek imkansız.

Ancak psikolojik olarak şikecilerle olan maça 8-9 puan farkla girmek bile bizim için büyük problem.

İlaveten onlar altay,adana,hatay,gs gibi zor deplasmanları oynadı ve kazandı.

Onur Erçetin
07.12.2021, 13:52
Dorukhan Edgar Hugo Trondsen
Siopis Hamsik
Abdülkadir Bakasetas Nwakaeme
Djaniny

Bu maçı çözer bu kadro
Antalya'nın koşan oyununa da karşılık verir
Yüzde yüz katılıyorum.Bu maça Berat-Siopis-Hamsik şeklinde başlamaya gerek yok.Kontra oyuncuları Amilton yok.Onun dışında Freddy ve Gökdeniz dışında bizi zorlayabilecek bir adamları yok sanırım.

Siopis-Hamsik-Bakasetas çok iyi olur bu maç için.Hamsik paslarıyla,Bakasetas şutlarıyla maçı çözebilir.Siopis zaten heryere koşuyor yardım ediyor.Sağda Ömür de pas oyununa katılır.Djaniny zaten sahte 9 olduğu için hem geriye doğru gelir oyunun içine girer,hem de sağa ve sola deplase olup taktiksel çeşitlilik yaratır,rakibin dengesini bozar.

Nwakeame zaten araya atılacak havadan veya yerden toplarda çok tehlike yaratabilir.O bölgeye Hamsik,Bakasetas ve Ömür dahil iyi sızmalar yapan bir sürü oyuncu var.Djaniny de mobil oyuncu olduğu için diğer oyuncuların boşluklar bulmasını sağlıcaktır.

Antalyaspor ofansif anlamda Adana Demirin çok gerisinde.Set oyununda 34 ve 58 de 2 kırmızı gören ve 9 kişi kalan Kayseriye gol atamadılar.Duran top ve kontra ataklara dikkat edersek sıkıntı olmaz.Son derece garanti pas oyunu oynuyoruz zaten.İlk 5-10 dk rakibi tartmakla geçiyor genelde sonradan oyuna iyice hakimiyetimizi koyarız muhtemelen.

İkinci yarı oyuna girebilecek birçok oyuncu olacak.Hava üstünlüğü gerekirse Cornelius girebilir.Orta alanda ilk girecek isim Berat olur zaten.Merkez için yine Parmak ve Yunus çok gerekli olursa kullanılabilir.Bek için Peres ve Serkan var,gerekirse sağ kanat oynarlar.Stoper ve sol bek için Denswill var.Kanat için Yusuf var,son dakikalarda Wakanın kanadından orta yaptırmamak ve hızlı kontralar için Wakanın yerine oyuna alınabilir.

Antalya maçını da kazanarak yolumuza devam etmeliyiz.

Enaldo61
07.12.2021, 13:57
bu arada euro index şampiyonluk modellemesi yapmış. 86 puanla biz şampiyon %90 ihtimal, fener 69 puanla ikinci onlara da %4.8 şampiyonluk ihtimali vermişler.

Onur Erçetin
07.12.2021, 13:59
Onları da anla da, diğer ikisi gene kaybetti.
Elle tutulur, haber verip rating üretebilecekleri tek takım kaldı.

Yoklukta kıymetli böyle şeyler.
Tutunacak dal arıyor adamlar...
Bir süre böyle idare ederler.
2 hafta bilemedin 3 hafta...
Fenerin stoper üçlüsü sağlam duruyor.Tisserand-Kim-Szalaiden bahsediyorum.Takım olarak oynadıkları top beş para etmez ama bu sistemde daha zor gol yiyorlar.Bu şekilde maç 50-60 dk 0-0 gitse bile bir gol atıp maçı bitirme şansları doğuyor.

Antep ve Beşiktaşa dörtlü oynarlarsa dağılırlar ama üçlü oynarlarsa şansları var.En azından beraberlik alma şansları olur.Dörtlüye uygun oyuncuları yok.

İnşallah puan kaybederler.Bunlar biraz daha puan alırlarsa medya sabah akşam 2011 i hatırlatır psikolojimizi bozmaya ve bizi endişeye sürüklemeye çalışırlar.

Mehmet Fatih Yavuz
07.12.2021, 14:05
Fenerin stoper üçlüsü sağlam duruyor.Tisserand-Kim-Szalaiden bahsediyorum.Takım olarak oynadıkları top beş para etmez ama bu sistemde daha zor gol yiyorlar.Bu şekilde maç 50-60 dk 0-0 gitse bile bir gol atıp maçı bitirme şansları doğuyor.

Antep ve Beşiktaşa dörtlü oynarlarsa dağılırlar ama üçlü oynarlarsa şansları var.En azından beraberlik alma şansları olur.Dörtlüye uygun oyuncuları yok.

İnşallah puan kaybederler.Bunlar biraz daha puan alırlarsa medya sabah akşam 2011 i hatırlatır psikolojimizi bozmaya ve bizi endişeye sürüklemeye çalışırlar.
Üzerine gelen, nispeten kalitesi düşük takımlara karşı sonuç alırlar.
Lakin, Kadıköy'de kapanan rakiplere karşı, ayrıca kalite olarak daha üstteki takımlara karşı çoook sıkıntı yaşarlar.
4 lüye dönmeden evvel hangi sıkıntıları çektikleri belli.

emrahtuna
07.12.2021, 14:17
Antalya yı bence rahat geçeriz dişe değer bi oyuncuları pek yok gibi..bizde bakasetas döndü..nwakaeme canavar gibi abdüş formunu epey yükseltti. hamsiki söylemeye gerek yok..sayarken ben yoruldum..bu takımı yenmek zor arkadaşlar..

Doğukan Uçan
07.12.2021, 14:30
Beşiktaş tam kadro olursa fenerbahçe'yi kadıköy de yener. Zaten o maçı da kaybederlerse sergen yalçın kovulur. Ben bundan dolayı rahatım.

Bizde o hafta hatayspor'u içeride yenip farkı açarız.

Kaan Çetin
07.12.2021, 16:33
15 maç 39 puan.
85 puan şampiyonluğua yeter.
Yani kalan 23 maçta 46 puan gerek.

23 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet 46 puan demek ve bizi şampiyon yapar.
Yani 9 maçta puan kaybedebiliriz. Muazzam kredimiz var.

Fb'nin bizi geçmesi için 86 puan yapması gerek, 23 maçta 59 puan alması demek.
19 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet yapmaları gerek. Şikesiz ulaşmaları imkansız.
Ki Fb'nin ben ligi ilk 3 icinde bitirmesini de zor goruyorum, başkanı, hocası, taraftarı, korkunç derecede akılsız bir camia.

Peki biz kalan 23 maçtan 14 galibiyet ve 4 beraberlik çıkarabilir miyiz?
Avcı geçen seneki takımla dahi fazlasını almıştı, 2,03 puan ortamalaması yakalamıştı ki takım FB maçı kaybedilince ligi bırakmış ve son haftalarda üstüste beraberlikler almıştık.

Kısacası 23 maçın 9unda puan kaybetme kredimiz var.

Antalya'yı yenelim, 22 maçta 9 maç kredimiz olsun.

Saint Castillo
07.12.2021, 16:44
Maç saati 16 olsaydı daha iyiydi. Keşke ertelense.

angraf
07.12.2021, 16:56
15 maç 39 puan.
85 puan şampiyonluğua yeter.
Yani kalan 23 maçta 46 puan gerek.

23 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet 46 puan demek ve bizi şampiyon yapar.
Yani 9 maçta puan kaybedebiliriz. Muazzam kredimiz var.

Fb'nin bizi geçmesi için 86 puan yapması gerek, 23 maçta 59 puan alması demek.
19 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet yapmaları gerek. Şikesiz ulaşmaları imkansız.
Ki Fb'nin ben ligi ilk 3 icinde bitirmesini de zor goruyorum, başkanı, hocası, taraftarı, korkunç derecede akılsız bir camia.

Peki biz kalan 23 maçtan 14 galibiyet ve 4 beraberlik çıkarabilir miyiz?
Avcı geçen seneki takımla dahi fazlasını almıştı, 2,03 puan ortamalaması yakalamıştı ki takım FB maçı kaybedilince ligi bırakmış ve son haftalarda üstüste beraberlikler almıştık.

Kısacası 23 maçın 9unda puan kaybetme kredimiz var.

Antalya'yı yenelim, 22 maçta 9 maç kredimiz olsun.

84-90 arası şampiyonluk puanıdır

Cenkhan
07.12.2021, 17:47
Türk Dil Kurumu Sözlüğütelaş
1. isim Herhangi bir sebeple acelecilik:
"Atatürk'ün gelişini göremedik ama koridordaki telaştan meseleyi anladık." - Haldun Taner

2. isim Kaygı, tasa, sıkıntı:
"Ben geçerken onun telaşı, sizi dürtmesi gözümden kaçmadı." - Halide Edip Adıvar

3. isim Şaşkınlıktan doğan karışıklık, kargaşa:
"Herkes yağmur telaşı içindeydi. Islanmış, çamurlanmış, dört bir yanımdan geçiyorlardı." - Nezihe Meriç

Telaşlı oynayarak beklentinin üzerinde performans göstermek mümkün. 96 kadrosunda olduğu üzere...

Yunus Emre SEYHAN
07.12.2021, 18:21
Önümüzde 2 seçenek var.

1-)Kalan 4 haftada seriye devam edip şikecileri yaklaştırmayacağız. Olay kapanacak.
2-)Tek haneli puan farkıyla kapatırsak devreyi derbi maçları için İstanbul'a 2 kez geleceğiz ve lige yeni bir rekabet getireceğiz.

2. Madde bir çok kurum / kuruluşun işine geliyor. (Yayıncı Kuruluş, Türk Futbolundaki baronlar, İstanbul Medyası, TFF, *** Holding vs. )

Büyük şikeciler bu yolda herşey mubah parolasıyla geçmişte yaptıkları gibi 17-18 maçlık şike serisini devreye sokabilirler.

Ne zaman şampiyonluğa oynadıysak şikeciler hep başımıza bela edildi.

Herhangi bir sıkıntı , gerilim yaşamamak için Antalyaspor galibiyeti ile seri devam etmeli. Kalan 4 maçta Minumum 10 puan lazım. Şikeciler 3-4 puan kaybettikleri durumda iş biter. (Beşiktaş bitik, Karagümrük düşüşte, Gaziantep kötü takım) Yılanın başını küçükken ezelim . Seriye ara vermeyelim.

Erkut Ay
07.12.2021, 18:34
90 puan çok uçuk bir puan bence bu sezon için 80+ her türlü yeterli olur diye düşünüyorum bu da kalan 23 maçta 1,78 puan ortalaması demek 12g 5b 6m gibi kötümser bir tablo dahi yeterli olabilir bizim için, tabi bu hesaplar hep havada kalıyor sonuçta futbol sahada oynanan bir oyun bize düşen hocaya ve takıma güvenmek başka bir şey değil.
en doğru yorum bu Trabzonspor'dan başka doğru dürüst futbol oynayan rakiplerin yokken kendimize 90 puan hedefi koyanlara bi anlam veremedim arkadaşlar galiba şike vs olur diye tereddütlü bu zamana kadar galibiyet almayı beceremeyen takımlar anca biraz seri yaparsa bu işet bi anormallik vardır...

Serdar A
07.12.2021, 18:44
Şimdiye kadarki en zor maçımız. Yarım golle de olsa 3 puan lazım.

Rakiplerden birinin daha takılacağı haftada kayıpsız geçmek, nakavta giden maçta rakibin artık ayakta kalmak adına tüm inancını yitireceği psikolojik eşiklerden biri olacaktır.

yigits
08.12.2021, 00:21
Geçen sezon 40 maç oynanan ligde 84 puan alan şampiyon oldu. Bu sezon mevcut puan farkı ve 2 maç daha az oynanacağı da nazara alındığında 80-85 arasının şampiyon yapabileceğini düşünüyorum. Hatta yukarıdaki arkadaşlara kıyasla daha olumsuz bir bakış açısına sahip olup 13 galibiyet 5 beraberlik ve 5 mağlubiyetin şampiyonluğa yeteceği iddiasındayım :)

Gokhlayeh
08.12.2021, 02:32
Puan hesabı yapmaya gerek duymuyorum. Şu an bir Başakşehir kaldı belki bizimle yarışabilir mi dediğim. Geri kalan takımlar puandan ziyade genel olarak bizden o kadar gerideki, biz kendi kendimize birtakım sıkıntılar içine girmezsek, normal şekilde (beraberliğiyle, yenilgisiyle) bu takım ruhuyla devam edersek şampiyonuz.

HOPA'LI TS'Lİ
08.12.2021, 07:37
Dün akşam A spor ve TRT SPOR yayınlarında doğrudan şb den başladılar, çıldırdım. Hele o sözüm ona Trabzon'lu ve TS'lu Barış Y. FB denince ağzının suları akıyor. Uzattıkça uzatıyor.

Adamlar küme düşme hattında olsa yine onlardan başlıyorlar.

Rize maçını büyütmeleri iyi oldu. Gerçek şamarı yiyecekler son 4 maçta

Basın, şb TS u nasıl yakaların derdine düşmüş.

Ben diyorum, şb TS nin gölgesine bile yaklaşamaz.

GS, Başakşehir ve BJK altına alacak onları

Şampiyon Trabzonspor
Fark daha da açılacak, keyfini çıkarın.
Bunların hepsi bizi demoralize edip, paniğe ve telaşa sevkedip puan kaybetmemiz için yapılan atraksiyonlar.
Yerler mi AA ve AA. Yemezler :)
Biz yer miyiz?
Tabi ki HAYIR.

6Şafak Aydın1
08.12.2021, 08:38
Lig sonuncusu Besiktas. Lig ücüncüsüde Giresun. Son 5 mac. Son 10 macta yine birsey degismiyor. Ha 19 ha 20.

Bizim oyun deplasman maclari icin sahane bir oyun. Kibirli bir oyun degil, saglam ve bol secenekli. Icerdeki maclarida taraftarlar ile birlikte götürecegiz insallah. Hadi Basaksehir ile berabere kaldik diyelim 49 puan benim tahminim, yoksa 51 ki bu 51 puan veya 49 puan bizi yine kesmiyecek cünkü özlemisiz.

Oyunumuz defolu olsun daha iyi veya defolu ise yukariya cekebiliriz. Mükemmel oyunu Konyada oynadik 8 dk sürdü.

ÖmürKaradeniz61
08.12.2021, 08:50
Bizim deplasmanda oynadığımız futbol bence Türkiye tarihinin en kaliteli deplasman futbolu. Ben Antalya maçının çok zor geçeceğini düşünmüyorum ve 0-3 gibi net bir galibiyet bekliyorum.

turgut kasap
08.12.2021, 09:55
Barış geçmiş senelerde tesisten çıkmayan ilk haber sahibi olan muhabirdi avcı onu kapı dışarı edince en büyük düşmanı oldu yani Trabzon da ona ekmek olmayınca istanbul takımlarına yaşlanmaya çalışıyor garibim.

Doğukan Uçan
08.12.2021, 10:35
:D

lazminator61
08.12.2021, 11:02
Dün akşam A spor ve TRT SPOR yayınlarında doğrudan şb den başladılar, çıldırdım. Hele o sözüm ona Trabzon'lu ve TS'lu Barış Y. FB denince ağzının suları akıyor. Uzattıkça uzatıyor.

Adamlar küme düşme hattında olsa yine onlardan başlıyorlar.

Rize maçını büyütmeleri iyi oldu. Gerçek şamarı yiyecekler son 4 maçta

Basın, şb TS u nasıl yakaların derdine düşmüş.

Ben diyorum, şb TS nin gölgesine bile yaklaşamaz.

GS, Başakşehir ve BJK altına alacak onları

Şampiyon Trabzonspor
Fark daha da açılacak, keyfini çıkarın.
Bunların hepsi bizi demoralize edip, paniğe ve telaşa sevkedip puan kaybetmemiz için yapılan atraksiyonlar.
Yerler mi AA ve AA. Yemezler :)
Biz yer miyiz?
Tabi ki HAYIR.

sb bi mac kazanir iki mac kaybeder, iki mac kazanir 3 mac kaybeder. Bunlar mi bizi gecicek :)

İ. SARAL
08.12.2021, 11:07
Bizim deplasmanda oynadığımız futbol bence Türkiye tarihinin en kaliteli deplasman futbolu. Ben Antalya maçının çok zor geçeceğini düşünmüyorum ve 0-3 gibi net bir galibiyet bekliyorum.

İç saha maçlarımız çok daha tehlikeli, katılıyorum.

Halil Alemdar
08.12.2021, 11:10
Rüyamda 2-0 kaybediyorduk. Hayrolsun

chener
08.12.2021, 12:15
Rüyamda 2-0 kaybediyorduk. Hayrolsun

Aman hocam, macta olacağız, bence maç çok rahat geçecek. Fark bekliyorum açıkçası. Sizin rüya hayrolsun diyelim. Belki fazla yemek yediniz kabus gördünüz.

HOPA'LI TS'Lİ
08.12.2021, 12:34
Bizim kazanmamızdan daha çok, 3 şımartılmış üçüzlerin, özellikle de şikebahçelilerin ekranda eziyet çekmelerini, yırtınmalarını izlemek kat be kat daha keyifli

Biz kazandıkça ara daha da açılıyor ve Gürcan, Rıdvoş, Emre Bol gibi heriflerin çaresizce çile çekmesinin zevkinin tadını çıkarın.

Hunk
08.12.2021, 12:55
Hayatta hersey enerjiden olusur. Madde, biz, dusuncelerimiz, hersey enerjidir. Eskiden şamanlar (hala da) totemleri enerjileri yonlendirmek icin kullanirdi. Lazlarda aslen şamandı. Yaptiginiz totemler bosa gitmiyor onu demek istiyorum. Herkes devam etsin totemlere :) Buyuk bir enerji ortami olustu sehirde. Bu bosa gitmiyor emin olun

reisoğlu61
08.12.2021, 13:45
Konu disi ancak, almanyada ki AşI sertifikasi stadimiza girmek icin yeterlimi, gurbetci arkadaslardan stada giren oldumu bu şekilde, prosedür nedir. HES ve Aşili oldugumuzu göstermek yetiyormu

bkandil
08.12.2021, 13:51
Konu disi ancak, almanyada ki AşI sertifikasi stadimiza girmek icin yeterlimi, gurbetci arkadaslardan stada giren oldumu bu şekilde, prosedür nedir. HES ve Aşili oldugumuzu göstermek yetiyormu

Bildiğim kadarıyla herhangi bir il sağlık müdürlüğünden aşı sertifikanızı Türkiye'deki sisteme (e nabız) işletmeniz gerekiyor.

AYYILDIZ
08.12.2021, 14:42
Sezonun en zor maçlarından biri olacak. İşimiz zor. Allah yardımcımız olsun.

UĞUR DURTAŞ
08.12.2021, 15:20
Son dakika... Trabzonspor Kouassi transferini açıkladı!
AA

08.12.2021 - 15:21
Trabzonspor, Fildişili kanat oyuncusu Jean Evrard Kouassi'nin transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Karasoy
08.12.2021, 15:58
Diğer 3 takıma göre Başakşehir bizim için daha tehlikeli ... İçerdeki en önemli maçımız

alexispapas
08.12.2021, 16:45
Şu büyük taraftara kazanmak yakışır. (not: çekim tarafımca yapılmıştır )
https://www.youtube.com/watch?v=BNhWtcSAkvU

HOPA'LI TS'Lİ
08.12.2021, 17:21
Şu büyük taraftara kazanmak yakışır. (not: çekim tarafımca yapılmıştır )
https://www.youtube.com/watch?v=BNhWtcSAkvU

Ekran başında tüylerim diken diken oldu ve 50 yaşında gözlerim yaşardı.

AYYILDIZ
08.12.2021, 19:04
Antalya bilet fiyatlarını uygun tutmuş stad dolsun diye. Antep’te pahalı yapmış. İşimiz çok zor bundan sonra. Vurduğumuz gol olsun, şans yanımızda olsun maçı alalım inşallah.

chener
08.12.2021, 19:13
Antalya bilet fiyatlarını uygun tutmuş stad dolsun diye. Antep’te pahalı yapmış. İşimiz çok zor bundan sonra. Vurduğumuz gol olsun, şans yanımızda olsun maçı alalım inşallah.

Hocam her hafta maça giderim . Fiyatlar hiç değişmedi. Hep böyleydi. Normalde maçlarda 2-3 bin kişi olur. Bu maçta kalabalık olacak ama kalabalığın çoğunluğu bizim taraftar. Ciddi şekilde taraftarımız bilet alıyor. Stadda 8-9 bin arası seyirci olur. Bunun 3 bin civari bizim taraftar olur sanırım.

AYYILDIZ
08.12.2021, 20:08
Hocam her hafta maça giderim . Fiyatlar hiç değişmedi. Hep böyleydi. Normalde maçlarda 2-3 bin kişi olur. Bu maçta kalabalık olacak ama kalabalığın çoğunluğu bizim taraftar. Ciddi şekilde taraftarımız bilet alıyor. Stadda 8-9 bin arası seyirci olur. Bunun 3 bin civari bizim taraftar olur sanırım.

Bilgi için teşekkürler.

Mehmet
08.12.2021, 21:59
Ads maçından çekindiğim kadar bu maçtan çekinmiyorum, hatta fark yapabileceğimiz bir maç da olabilir ama, hayırlısıyla 1-0 olsun bizim olsun yeter.

Girebi
08.12.2021, 22:38
Bu sezon ligde üçlü defans yapan tüm takımları yenmişiz (Malatya, FB, Göztepe)
Zorlanmadan kazanırız diye düşünüyorum. Djaniny, Nwakaeme, Hamsik vs birkaç ara pasıyla çözer.

ffırtına
08.12.2021, 22:52
Konu dışı.. Hayalim ligde evimizde oynacağımız maçı kazanırsak şampiyon olacağı öyle bir maça çıkıyoruz.. Tribünler tıklım tıklım ve son düdük şampiyonuz nasıl tepki vereceğiz çok merak ediyorum.. Tribün boşuklarına taraftar almanın cezası nedir bu arada ?

LANGARA
08.12.2021, 23:02
Konu dışı.. Hayalim ligde evimizde oynacağımız maçı kazanırsak şampiyon olacağı öyle bir maça çıkıyoruz.. Tribünler tıklım tıklım ve son düdük şampiyonuz nasıl tepki vereceğiz çok merak ediyorum.. Tribün boşuklarına taraftar almanın cezası nedir bu arada ?

İnşallah göreceğiz o günü. Ben kıpırdamadan kalır ve ardından hüngür hüngür ağlarım herhalde. Şampiyonluk maçında o tribünlere bir şekilde kapasite üzerinde seyirci olacağını düşünüyorum. Ceza mı? O gün kim takar cezayı:)

Enes Başkaya60
09.12.2021, 01:01
Herkes rahat olsun...

Bunu da öyle böyle geçeceğiz...

Vura vura devam inşallah...

HOPA'LI TS'Lİ
09.12.2021, 07:39
Herkes rahat olsun...

Şikebahçe tayfasını çıldırtmaya devam edelim.

cakalkerem
09.12.2021, 08:20
Hamsik ağa gününde olsun..

Bu maç Baka..cornelius..dnannj..
dönecek..
koitaya kalmayacağız:)

Her maç biri çıkıyor ön plana...
Antalya top oynamaya çalışırsa basar geçeriz...

İlla puan kaybedeceğiz..
Ama o Antalya olmamalı...

cakalkerem
09.12.2021, 08:21
biz kanırta kanırta yenelim..

Şikebahçe bu hafta nede olsa takılır..
1 hafta mutluluk onlara çok fazla...

makbernatsu
09.12.2021, 10:05
ilk yarıda ki son 4 haftanın hepsini kayıpsız geçersek eğer şampiyonluk hayırlı olsun

ÖmürKaradeniz61
09.12.2021, 12:19
İlk yarı böyle 10-15 puan farkla biterse şampiyonluk hayırlı olsun bana göre şuanda bile hayırlı olsun ama yine de tedbiri elden bırakmayalım malumunuz Trabzonspor adama şike yaptırır.

Yunus Emre SEYHAN
09.12.2021, 12:20
Beşiktaş, Sergen ile yollarını ayırmış. Bu hamle çok kritik oldu bizim açımızdan. Beşiktaş 'ın deplasmanda büyük şikecilerden puan alabileceğini düşünmüyordum. Yeni bir hava ile şikecilerden puan alabilirler şimdi. Ligi ilk yarı bitiminde koparabiliriz.

ffırtına
09.12.2021, 13:15
Bu forumda şampiyonluğa oynamadığımız senelerde bile maç öncesi 30-40 sayfa yorum yapılırdı. Şimdi bu kadar avantajlı durumda olmamıza rağmen ilgi biraz düşük gibi.. Bu işte bi tezatlık var sanki..

wakaeme
09.12.2021, 13:26
kolay maç yok biliyorum ama bu hafta en rahat maçlarımızdan birini oynayacağız bence

batugol
09.12.2021, 13:46
Herkes rahat olsun...

inşallah kardesim

Saint Castillo
09.12.2021, 13:49
Antalya geçen hafta Kayseride başarısız bir maç oynadı. Şu ana kadar gayet pozitif bir imaj oluşturan Nuri Şahin bu maçta 9 kişi kalan rakibinin ceza sahasını domine edememesi kendisi için henüz erkenmiş dedirtti.

İşini doğru yapmakta ısrarcı bir hoca kayseri maçından gerekli dersleri çıkarır. Bu hocanın alman ekolünü örnek aldığı da düşünülürse amiltonun yokluğuna rağmen Antalya Sporla doğru zamanda karşılaştığımı söyleyemem. Cezalı, sakat vermeden 1 puan almak en azından uykuları kaçırmaz.

Bakasetası 11e yerleştirmek için acele edilmemeli. Sakatlık dönüşleri tehlikeli olabilir. Abdülkadir de bu formdayken risk almaya gerek yok.
Peresin durumu da merak konusu neyse ki dorukhan iş görüyor.

Fatih K.
09.12.2021, 13:57
İlk yarı bitene kadar 1 puana maçtan önce tamam diyeceğim tek maç Başakşehir maçıdır. Antalya falan boş fasa fiso.

pReN@_61
09.12.2021, 13:58
Bu maç berabere mi kalırız kazanır mıyız bilmem ama Edgar ya da Hugo'nun kafa golü var.

gudoz81
09.12.2021, 14:19
hacı wat fena adam değil

alexispapas
09.12.2021, 14:21
Ekran başında tüylerim diken diken oldu ve 50 yaşında gözlerim yaşardı.

Maçtayken benim de aynı şekilde gözlerim yaşardı renkdaş!

Geliyor gelmekte olan :)

Yusuf BALCI
09.12.2021, 15:04
Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. 2018 yılından kalma Trabzonspor passolig kartım vardı. 1 ay evvel tarafsız olanından aldım deplasman maçlarına kolay girebilmek için. 6 aralık p.tesi günü ise eski kartı tamamen kapattırdım kayıp diyerek.

Şimdi Antalya maçına bilet alabiliyorum ama sonradan iptal falan edebiliyorlar malum. Bilet alsam iptal olur mu? İzmir'den Antalya'ya yola çıkıp maça girememek var işin ucunda.

Yiğit SARI
09.12.2021, 15:20
Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. 2018 yılından kalma Trabzonspor passolig kartım vardı. 1 ay evvel tarafsız olanından aldım deplasman maçlarına kolay girebilmek için. 6 aralık p.tesi günü ise eski kartı tamamen kapattırdım kayıp diyerek.

Şimdi Antalya maçına bilet alabiliyorum ama sonradan iptal falan edebiliyorlar malum. Bilet alsam iptal olur mu? İzmir'den Antalya'ya yola çıkıp maça girememek var işin ucunda.

21040

En alttaki maddeye takılıyorsunuz sanırım

Yusuf BALCI
09.12.2021, 15:37
21040

En alttaki maddeye takılıyorsunuz sanırım

teşekkürler ama işin garibi bilet alabiliyorum. satış yapılmayacaktır diyor ama yaptırıyor. belki de 2018'te o kartın süresi bittiği için sorun yapmıyor.

Yiğit SARI
09.12.2021, 15:39
teşekkürler ama işin garibi bilet alabiliyorum. satış yapılmayacaktır diyor ama yaptırıyor. belki de 2018'te o kartın süresi bittiği için sorun yapmıyor.

Riske atmaya değer mi bilemiyorum yakın zamanda "maç günü iptal olan biletler" şeklinde bir şeyler yaşanmıştı sanırım. Ya da kimlik vermeden arayıp sorabilirsiniz belki :D

Yusuf BALCI
09.12.2021, 15:46
Riske atmaya değer mi bilemiyorum yakın zamanda "maç günü iptal olan biletler" şeklinde bir şeyler yaşanmıştı sanırım. Ya da kimlik vermeden arayıp sorabilirsiniz belki :D

neyse şimdilik vazgeçtim. Altay maçına artık :). teşekkürler.

Ertan1982
09.12.2021, 15:53
Antalyanin bazi artilari var.Ligin uzatma dakikalarda en cok gol atan takim.45+ de 2 gol 90+ 2 gol attilar.
Defans oyuncularin skora katkilari gayet yüksek 5 gol 6 asist.Bizimkiler su ana kadar skor üretemdi.
Demek ki kornerlerde gayet güclü ve organizler.

yatmaztara
09.12.2021, 15:54
1-2 Antalyaspor bu maç hayat meselesi değil çıkıp futbolumuzu oynayacağız derse...
0-2 Antalyaspor hafif gergin olursa... (Tahminim bu şekilde)
1-4 Çok pis gaza gelip benim bunları yenmem lazım derse...
0-5 i... Trabzon olamazsın şampiyon derse...

BlackPanther
09.12.2021, 16:25
https://i.ibb.co/0qMKP9P/796-ACC6-E-6770-4-FAC-B62-F-4313-E800-C06-F.jpg

ONUR BEKAR
09.12.2021, 16:38
1-2 Antalyaspor bu maç hayat meselesi değil çıkıp futbolumuzu oynayacağız derse...
0-2 Antalyaspor hafif gergin olursa... (Tahminim bu şekilde)
1-4 Çok pis gaza gelip benim bunları yenmem lazım derse...
0-5 i... Trabzon olamazsın şampiyon derse...

Sanırım çok pis gaza geldiler.. :)
Demekki 4 atıp 1 yiyeceğiz.

Ki ben gol yiyeceğimizi düşünmüyorum..

Armağan Dere
09.12.2021, 20:17
Dorukhan Edgar Hugo Trondsen
Siopis Hamsik
Abdülkadir Bakasetas Nwakaeme
Djaniny

Bu maçı çözer bu kadro
Antalya'nın koşan oyununa da karşılık verir

hoca keşke koitayla başlasa ama djaniny ile başlayacak...
şaka maka bruno peres yedek kaldı:)..
Dorukhan'ı asıl yeri ortasahaya çeksek daha iyi olmaz mı acaba?..
Ortasaha'da hoca Berat ile başlayacağını düşünüyorum ben..
Siopis kart sınırında dikkat etmesi gerek..!!..
haftaya Cmt Hatay maçından 3 gün sonra Altay maçı var İzmir'de..
Bakalım neler olacak..
Cornelius ancak haftaya oynar hatay maçında o da belki..

deepmavi
09.12.2021, 22:45
Haydi kaldı 4 maç kalan maçları kazanarak İnşAllah 4'te 4 yaparak ligin devre arasını en avantajlı bir şekilde gireceğiz.Trabzonspor'umuz 4'te 4 yapar ve Allah'ın izni ile Antalyaspor maçınıda kazanacağız.Yine aynı ciddiyet ile kalan maçlara hazırlanıp hiç bir rakibi küçümsemeden kalan maçları İnşAllah kazanacağız.Haydi beraber Taraftar, Camia, Başkan, Teknik Direktörümüz ve Ekbimiz,Futbolcularımız Birlik olarak Başaracağız.Başkan kalan maçlarda futbolculara primde versin futbolcularımız gerçekten hakediyor ve ondan sonra futbolcularımız devre arası en kral tatillerini yapsınlar ve Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktörümüz Abdullah Hocamızda en kral transferleri yapsın...

AYYILDIZ
09.12.2021, 23:28
Çok kritik bir maç. Ekstra prim verilebilir. Yenersek istanbul takımlarının hevesi biter.

Tahir61
09.12.2021, 23:58
Bu forumda şampiyonluğa oynamadığımız senelerde bile maç öncesi 30-40 sayfa yorum yapılırdı. Şimdi bu kadar avantajlı durumda olmamıza rağmen ilgi biraz düşük gibi.. Bu işte bi tezatlık var sanki..
twiterın etkisi olabilir gibi oralarda yorum yapmak tartışmak daha kolay, serbest, cazip..

Canini Trondsen onbire geri döner bunun haricinde Adanademir maçının kadrosunu bozmaz gibi hoca. Baka yine sonradan girer. Koita da Corneliustan önce sahaya atılabilir.

Yine bir zor maç ama önümüzde sıkışık fikstürdeki zor maçlara bakınca kayıpsız geçmeliyiz. Puan bırakacağız, ama bu hafta değil.
Cezasız sakatsız bitirdiğimiz bakasetasın geri geldim dediği bir hafta olur inş.

Ufuk
10.12.2021, 00:35
Haji Wright döndü yazdı tm mert ama düz koşu yapıyormuş sadece. Antalya haber sitesine göre devre arasına kadar oynamayacakmış. Bizim maçta yok.

O kadar yaygara yaptılar seyirci rekoru gelecek diye, 9 bin bilet satılmış. Rekor 5 bin küsürmüş meğer :D

Oğuzhan Fidan
10.12.2021, 00:47
Haji Wright döndü yazdı tm mert ama düz koşu yapıyormuş sadece. Antalya haber sitesine göre devre arasına kadar oynamayacakmış. Bizim maçta yok.

O kadar yaygara yaptılar seyirci rekoru gelecek diye, 9 bin bilet satılmış. Rekor 5 bin küsürmüş meğer :D

avcı işini bilir çok dillendirmek istemiyorum her maç farklı taktik

HOPA'LI TS'Lİ
10.12.2021, 07:38
Çok kritik bir maç. Ekstra prim verilebilir. Yenersek istanbul takımlarının hevesi biter.

Yenersek nefesleri de bitecek.

Kazanırsak bir hafta sonu daha zevkten ve keyiften çıldıracağız.

Şahin Yılmaz
10.12.2021, 07:46
Sörloth bu kadroda olsaydı diye düşünüyorum. Offf Offfff offf.

HOPA'LI TS'Lİ
10.12.2021, 08:06

Kaymaklı ekmek kadayıfı

Burçak
10.12.2021, 11:16
Sorloth bu kadroda olsaydı, vaka sayıları artar, kısıtlamalar başlar ligler iptal edilirdi.
Gerçi şu halde bile şüpheliyim. Ligin sonuna doğru her şey bu şekil devam ederse ligi de iptal eder bunlar. :)

ÖmürKaradeniz61
10.12.2021, 12:04
Bu sene şampiyon olup şampiyonlar ligine gittiğimiz zaman play off ta seri başımıyız acaba bilginiz var mı ?

LANGARA
10.12.2021, 12:25
Bu sene şampiyon olup şampiyonlar ligine gittiğimiz zaman play off ta seri başımıyız acaba bilginiz var mı ?

Daha iyi bilen arkadaşlar mutlaka çıkacaktır ancak şampiyon olan takımların elemesi farklı oluyor. Güçlü bir ülkenin takımıyla eşleşmeyeceğiz diye biliyorum

Ts006161
10.12.2021, 14:56
Kamp kadrosu açıklandı mı??

sethfilo
10.12.2021, 15:07
Bu saatten sonra rakibin kim olduğu veya formunun anlamı yok çünkü hepimiz biliyoruz ki artık her takım bize 2 misli hırsla bileniyor. Bu yüzden bu maçın diğer maçlardan daha kolay olacağını düşünmüyorum. Avcı mutlaka gerekeni yapacaktır

Sefer A.
10.12.2021, 15:07

karagümrük maçi basliginda bir renkdasimizin yazdigina göre sistemde bir açik vardi, sanirim bu duruma takilmamak için sâdece tff logolu birine bilet aldirip o bileti kendine transfer ettirmek gerek

Mehmet Fatih Yavuz
10.12.2021, 15:30
Ya Çalımbay Ya Şenol Güneş efsanesi... :)

https://twitter.com/fmnsports/status/1469283396434239500

Bu arada her dakika bu Koassi biraderime daha çok ısınıyorum.

yorumsuz6117
10.12.2021, 16:02
Hüseyin ve Trondsen dışında tam kadroyuz, Tokatlamamız lazım Antalya'yı.

BlackPanther
10.12.2021, 16:13
https://i.ibb.co/vH3V21G/puan-d.jpg

https://i.ibb.co/vYcYHk0/puan-d.jpg

https://i.ibb.co/6wfQccG/puan-d.jpg

Kaan Çetin
10.12.2021, 16:32
Fredy ve Mukairu dışında skor üretebilen yok Antalya'da bu sene.
Amilton yerine Gökdeniz oynar muhtemelen, biraz da o belki.
Merkez stoperleri yetersizde hep, 3lüye döndüler ve geçiş oynuyorlar, fena da gitmiyorlar.

Kayseri'de 9 kişiye koca devre gol atamadılar, canları sıkılmıştır. Konsantre çıkarlar.
Merkezi kalabalık tutacak ve kontra kovalayacaklar tahminim.
Oyun uzun süre golsüz gidebilir bu kez.

Waka, Ömür ve Djaniny'nin birebirlerde iyi olursa 3lünün sağ ve sol stoper Kurdryashov ve Veysel'i kenarlara açar.
Bol pozisyon buluruz.

70'e kadar çözemezsek Fb maçında olduğu gibi yine Cornelius-Djaniny çift forvet yapıp kenarlardan kısa orta deneyebilir hoca.
Bildiğimiz oyundan şaşmaya gerek yok.

Not: Merkez stoperde Naldo yine olmazsa duran toptan Vitor Hugo-Cornelius-Edgar'dan bir yazar.

HOPA'LI TS'Lİ
10.12.2021, 16:33
Hüseyin ve Trondsen dışında tam kadroyuz, Tokatlamamız lazım Antalya'yı.

Maç başına 2 gol istatistiğimiz devam eder.

Geçen hafta da söyledim. Bu sezon öne geçtiğimiz maçları kazanma ihtimalimiz çok yüksek

Yeter ki ilk golü biz atalım.

Takıma ve takımdan daha çok da Abdullah Hoca'ma çok güveniyorum.

Devrim Arslan
10.12.2021, 18:12
İlk golu atarsak mac 4-5 gider ama bu mactan zerre cekinmiyorum

Anıl C
10.12.2021, 19:59
Arkadaşlar yarın totemini yapacak arkadaşların totemlerini zamanında ve eksiksiz yapmaları önemle rica olunur.

Doğukan Uçan
10.12.2021, 20:13
az önce hatayspor da kamara sarı kart yedi bizim maçta cezalı duruma düştü :D

Enes Başkaya60
10.12.2021, 20:49
Arkadaşlar yarın totemini yapacak arkadaşların totemlerini zamanında ve eksiksiz yapmaları önemle rica olunur.

Totemleri unutmayalım aynen Anıl başkan'a katılıyorum ;)

ffırtına
10.12.2021, 21:20
Üst üste en fazla galibiyet serisi Beşiktaşın 13 maç bunu kırabilir miyiz acaba .. Rekorları kırarak şampiyonluğun gelmesi ayrıca mutlu eder bizi :)

yorumsuz6117
10.12.2021, 21:37
Üst üste en fazla galibiyet serisi Beşiktaşın 13 maç bunu kırabilir miyiz acaba .. Rekorları kırarak şampiyonluğun gelmesi ayrıca mutlu eder bizi :)

11 maçlık kendi rekorumuzu bile kırsak müthiş, gerçi 11'i yapan 13'ü de yapar.. :D

En uzun galibiyet serileri 11 maç Trabzonspor, 12 maç Fener ve Galatasaray, 13 maç Beşiktaş..

yorumsuz6117
10.12.2021, 21:44
Antalya, Hatay, Altay 3'ünü de yenicez bence, Altay ve Alanya'nın şansı yok gibi karşımızda, Hatay daha tehlikeli ama kendi sahamızda kazanırız gibi, Adana Demir Hatay'da daha tehlikesiz takım değildi..

batugol
10.12.2021, 22:10
kazanacagimizi dusunuyorum
hem gs nin
hem de şb nin puan kaybedeceğini dusunuyorum

jairzinho
10.12.2021, 22:16
her karşılaşmaya final gözüyle bakmak gerekiyor,

kötü senaryo hemde kısa zamanda olabilir,

bu hafta antalyaya kaybettik,haftaya güçlü takım hataya kaybettik,sonuç? hatayla puan farkı 7,

bir anda noluyoruz aga diye sormaya başlarız,gene mi diye telaşlanmamak işten bile olmaz,

özetle puan farkı 12 diye rehavete kapılmamak lazım

iyi senaryo ise şu,o da kısa zaman aralığında, : antalyayı yendin,haftaya hatayı yendin ve puan farkını daha da açtın,hatayla oynanılan hafta fb-bjk maçı var,muhtemelen fb kaybedecek,ilk yarı bittiğinde süper lig rakipler açısından psikolojik olarak bitebilir,algı bile yapamazlar aga,ama 2 hafta yenilirsen algı acayip yükselir aleyhine,zaten türkiyede algıyla yapıyorlar biçok şeyi,haliyle antalya ve hatay maçları bu sezonun hayati maçları olabilir

yani 2 hafta yendin hatayla puan farkı 16 oluyor, 2 hafta yenildin hatayla puan farkı 7 oluyor,çoh enteresan aga

bu arada fb nin gaziantep ve bjk maçlarından en az birinde puan kaybedeceğini tahmin ediyorum,,oldukça yüksek bi ihtimal bu

hyasin61
10.12.2021, 22:35
Antalya, Altay ve Hatay'ı gecerız. Zorlanırsak Basaksehır macında zorlanırız onuda bır sekılde gecmesini biliriz. Bakasetas reis yarın damga vurur maca.

Halil Alemdar
10.12.2021, 22:47
Ömür arka adele problemindrn dolayı oynamayacakmış muhtemelen.

—————-Uğurcan——————-
Doruk—Edgar—Hugo—Peres
——————Berat—————-
———-Baka——Hamsik——
Djaniny————————-Waka
—————Cornelius————

İkinci yarı Siopis, Yusuf Sarı vs atarız oyuna.

kaçarava
10.12.2021, 23:32
Fikstür rakip vs...

G.. ıslanmadan balık tutulmaz. İyi rahata alıştık he :D

Sakatlık, korona falan biz ne yapıp edip takviye yapmamız lazım. Bu hücum zenginliğini kaybetmeden devam etmeliyiz.

Siopis-Berat'a biraz alıştık. A.Ömür de yoksa orta sahada biraz zaafiyet yaşayabiliriz. A.Ömür iyi pres yapıyordu.

Antalya'nın stoperleri vasat. Delip geçmemiz lazım oradan.

Bayraktaroğlu
10.12.2021, 23:42
Darlandım stres bastı beni

CEMEFKER
10.12.2021, 23:46
hatay in bugun kazanmasi iyi oldu. febes takimini civarirmizda gormek istemiyorum. konya da kazansin. 2 yarinin 4 hafasinda fark en az 15 olursa bu
is birmistir.

Fanatik34
11.12.2021, 00:07
Ilk golü atarsak, kazanma olasiligimiz yüksek ama geriye düsersek? Bu sezon geriye düstügümüz tek Rize macini almisiz. Sikebahce macini da ama rakip 80 dk 10 kisi oynamis, son dakikalarda kazanmisiz. Ama yine de bu gazla insallah kazanacagiz

yatmaztara
11.12.2021, 03:26
Siyah forma ile kabus gibi çökeceğiz bence

TSezgin61
11.12.2021, 04:32
Her maci kazanacaz diye birsey yok. Herkes sanki puan kaybedersek herseyi kaybedecekmis gibi davraniyor.

ÖmürKaradeniz61
11.12.2021, 08:14
Her maci kazanacaz diye birsey yok. Herkes sanki puan kaybedersek herseyi kaybedecekmis gibi davraniyor.

Evet ne yazık ki durum aynen bu şekilde. Rakiplerin kalan 23 maçı kesin kazandığı garanti olmuş gibi konuşuyor herkes. Yahu bizim en az 5 mağlubiyet 5 beraberlik hakkımız var basının sallamalarına inanmayın.

ÖmürKaradeniz61
11.12.2021, 08:15
Kalan 23 maçta 13 galibiyet 5 beraberlik 5 mağlubiyet bizi şampiyon yapacak arkadaşlar boşuna hesap yapanların oyununa gelmeyin.

Harun CAN
11.12.2021, 09:07
Kalan 23 maçta 13 galibiyet 5 beraberlik 5 mağlubiyet bizi şampiyon yapacak arkadaşlar boşuna hesap yapanların oyununa gelmeyin.

Alacağın bu 5 mağlubiyeti ve 5 beraberliği kime karşı alacağın çok çok önemli.

Uğur Kalyoncu
11.12.2021, 09:44

4 te 4 yaparsak hesap yapılmaz ama puan kayıpları olurda fark 7-8 e düşerse oturuz ağlarız burada. O yüzden soğukkanlı davranan insanları anlamak lazım. Panik yapacak bir şey yok evet ama henüz her şey de bitmiş değil. 1-0 olsun bizim olsun inşallah.

chener
11.12.2021, 10:45
Size Antalya'dan hava durumunu vereyim. Şu an yağmurlu. Geceden beri yağıyor. Saha zemini balciklasir Antalya'nın. Yağmur yağması stada gelecek taraftarlarımız için iyi haber
Çünkü burada birkaç gündür turnikeler de çok sıkı denetim yapılsın yaygarasi var. Yağmur böyle devam ederse sıkı kontrol yapabilecek ortam olmayabilir. Şu an maça gidecek taraftarlarımız için en büyük sorun sikinkontrol olacak. Size anlık gelişmeleri aktarım. Bu arada bu maça gelecek toplam taraftar sayısı daha önce demiştim 8-9 bini geçmez diye. Zaten o taraftarların 2 bin civari Antalyaspor'un bedava yüklediği biletler. Yağmur böyle.devam ederse gelen daha da az olur. 5 bin kişiye bu maç oynanir.

Enes Başkaya60
11.12.2021, 10:55
Sürekli yazıp duruyorum, yazmaya devam da edeceğim herkes rahat olsun bu maç bizde...

Totemleri unutmayalım...

DURAS
11.12.2021, 10:57
her hafta olduğu gibi… vura vura geçeriz

Yiğit SARI
11.12.2021, 11:02
Eksikler kimler?

LANGARA
11.12.2021, 11:14
Eksikler kimler?

Trondsen kesin yok, Ömür’ün de 11 başlaması beklenmiyormuş Yunus Emre Sel’e göre. Bir de kulübün sosyal medya yöneticileri maç görseline Yunus Mallı’yı koyarak ne yapmak, nereye varmak istemektedir:)

ÖmürKaradeniz61
11.12.2021, 11:53
1 haftadır Antalya aşağı Antalya yukarı,yahu görende sanacak bir ligin lideri diğeri ikincisi. Tvlerde inanılmaz bir şekilde Trabzonspor puan kaybeder diye zırlayan yorumcu soytarılarıyla dolu işin acı tarafı bunlara inanan Trabzonspor taraftarıda gelip burda karalar bağlıyor. Maçı 0-2,0-3 gibi bir skorla Trabzonspor çok rahat kazanacaktır.

Doğukan Uçan
11.12.2021, 12:05
Kouassi kimin yerine oynayacak acaba. hoca bu kadroyu bozar mı ligin ikinci yarısı sizce.

Onur Erçetin
11.12.2021, 12:11
Kouassi kimin yerine oynayacak acaba. hoca bu kadroyu bozar mı ligin ikinci yarısı sizce.

Transfer dönemi açılmadı daha.Ocaktan itibaren ancak oynayabilir.Ocak ayında da Afrika Kupasına gideceğini varsayarsak Şubattan itibaren tam olarak oynamaya başlar.

Doğukan Uçan
11.12.2021, 12:12
Transfer dönemi açılmadı daha.Ocaktan itibaren ancak oynayabilir.Ocak ayında da Afrika Kupasına gideceğini varsayarsak Şubattan itibaren tam olarak oynamaya başlar.

o zaman çok riskli bir transfer yapmışız. adam milli takım kampında sakatlanırsa ne olacak. afrika kupası çok büyük saçmalık. ligler devam ederken bunun oynatılması komedi.

Emre Veli
11.12.2021, 12:16
maç sırasında aşırı yağmur var.

bahadır2561
11.12.2021, 12:19
maç sırasında aşırı yağmur var.

Baka, Waka ve Hamsik bol bol şut atmalı o zaman

Enes Başkaya60
11.12.2021, 12:48
Yağmur yağması kötü işte...

Oynayacağımız futbolu etkileyebilir...

6Şafak Aydın1
11.12.2021, 13:14
oh yagmurda oynanmazmi ya

ilelebeTS
11.12.2021, 13:25
Bu maçı da duran toptan çözelim. Bayağıdır duran top kafa golü atmıyoruz.

yatmaztara
11.12.2021, 14:22
Siyah forma ile kabus gibi çökeceğiz bence

Formayı tutturduk inşAllah skoru da tuttururuz :)

Ozan Yılmaz
11.12.2021, 14:31
1469630513447161856

:mad:

Doğukan Uçan
11.12.2021, 14:38
bu çocuğa ne oluyor arkadaş anlamadım gitti. 2 maç oynuyor sakatlanıyor hep aynı.

chener
11.12.2021, 14:41
1469630513447161856

:mad:

Bizim uşaklar vardiyalı sakatlaniyo valla. Biri iyileşince sakatlanma sırası mevkidasina geciyo.

kaçarava
11.12.2021, 14:51
Yağmurlu hava, ıslak zeminde iş yapabilirdi A. Ömür. Kötü oldu. Fazla top süremezdi belki ama topa hakimiyetini, al ver yapabilmesini kullanabilirdik. Kıçı yere yakın dengesi iyi adamlar iş yapar bugün.

Doğukan Uçan
11.12.2021, 15:12
konyaspor bu haftayı 2.kapatmayı garantiledi. medya halen daha fb yi bize rakip olarak gösteriyor.

Ufuk
Hasan yedek başlayacak, duruma göre girebilir yazmış haberinde.

https://twitter.com/hasantuncel61/status/1469635047326167040

fadigaTS
https://www.youtube.com/watch?v=h0v_Ksky61k

Aşağısı görünmüyor :)

Gokhlayeh
11.12.2021, 15:38
Sakat değil diye biliyorum, kas yorgunluğu tespit edilmiş. Bu durumda da hoca genelde sakatlık olmasın diye oynatmamayı tercih ediyor.

6Şafak Aydın1
11.12.2021, 15:38
Hasan yedek başlayacak, duruma göre girebilir yazmış haberinde
Iste ha böyle kalkar
dünyanin bereketi

Enes Başkaya60
11.12.2021, 15:46
Aşırı yağmur bilgisi maçın ertelenmesine yol açabilirmiş...

U19 maçındaki yağmur öyle böyle değil top ileri gitmiyor yağmurdan...

güneyli
11.12.2021, 16:03
Stadın drenajı iyidir.Yeni stad.Yoğun bir yağış olmazsa maç oynanır.Maç cornelyusun maçı olur.

CEMEFKER
11.12.2021, 16:19
hatay in bugun kazanmasi iyi oldu. febes takimini civarirmizda gormek istemiyorum. konya da kazansin. 2 yarinin 4 hafasinda fark en az 15 olursa bu
is birmistir.Aynı şekilde Konya'nın da kazanması olumlu gelişme.
İstanbul ile aramıza ne kadar takım olursa hedefi o kadar şaşırtırız. Sadece İBB gelmesin daha yukarı.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

falcon_61_
11.12.2021, 16:28
U19 maçında saha neymiş öyle. Bildiğin gölet gibi. balık at yüzsün[emoji2] Stattaki son durum nasıl acaba

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan Habip Özbay
11.12.2021, 16:30
nuri her zamanki gibi takımı oynatırsa maçı rahat alırız bizansın gazına gelip sert ve kapalı oynarsa ki öyle olacak yine maçı alacağız ama zor olacak tek korkum sakatlık olmasın

bu akşam ömür yıldız olur nedense Berat ilk golünü atar gibi geliyor bana

yağmur yine aşırı ama maç oynanır

Erkin
11.12.2021, 16:36
Aynı şekilde Konya'nın da kazanması olumlu gelişme.
İstanbul ile aramıza ne kadar takım olursa hedefi o kadar şaşırtırız. Sadece İBB gelmesin daha yukarı.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef o ivmeleri boyle devam eder gibi duruyor. Emre , Apo hocadan ogrendikleriyle ilerliyor gozuken. Kasimpasa`yi da rahat gecerler sanirim.

Doğukan Uçan
11.12.2021, 16:53
maç saatinde yağmur yokmuş beyler :D

ilelebeTS
11.12.2021, 16:58
Saha zemini önemli. Biz pası seven takımız. Zemin müsait değilse oyun şekli bile değişir.

Enes Başkaya60
11.12.2021, 17:06
maç saatinde yağmur yokmuş beyler :D

Net bilgi mi kanki ;)

İptal olabilir bilgisi gelmişti...

BlackPanther
11.12.2021, 17:09
Net bilgi mi kanki ;)

İptal olabilir bilgisi gelmişti...

Evet. Az önce ASporda söylediler.

kaçarava
11.12.2021, 17:20
Saha zemini önemli. Biz pası seven takımız. Zemin müsait değilse oyun şekli bile değişir.

Nuri Şahin geldikten paslı oyunu sonra bizden daha fazla seviyorlar.

Harvelli61
Trabzonspor’un 11’i belli oldu: Uğurcan, Dorukhan, Edgar, Hugo, Peres, Berat, Hamsik, Bakasetas, Djaniny, Nwakaeme, Cornelius

ilelebeTS
https://twitter.com/sabahspor1/status/1469674627307876354

chener
11.12.2021, 17:21
Saat 2 den beri yağış yok. Bugün Antalyasporun Döşemealtındaki tesislerinde yapılan alt Lig maçında saha şu icindeydi. O yüzden böyle bir haber yayıldı. Antalyasporun stadinda zemin çok kötu normalde. Şu an eminin çamur haldedir. Birazdan stada girince net bilgi veririm.

ilelebeTS
11.12.2021, 17:22
İlk yarıdan fişi çekmesi lazım bu kadronun.

umut22
11.12.2021, 17:23
Bu Başağa gıcık oluyorum. Yine yeniyorlar. Bunlar gelmesin peşimizden şikecilere razıyım.

kaçarava
11.12.2021, 17:29
Bence de ilk yarıdan fişi çekmeliyiz. Kenardan gelecek pek adam yok. Cornelius yık geç şu defansı.

Enes Başkaya60
11.12.2021, 17:32
Bu Başağa gıcık oluyorum. Yine yeniyorlar. Bunlar gelmesin peşimizden şikecilere razıyım.

Onlarında havasını son hafta söndüreceğiz...

Rahat olun biraz...

Bu iş bizde...

Paşa da golü attı zaten...

Muhammed Ayaz
11.12.2021, 17:32
Saha şartları Corneliusun maçı olacak diyor sanki.

İyi servisler bekliyorum.

BlackPanther
11.12.2021, 17:36
https://www.sporx.com/img/ilk11/2021/12/11/4997250fa74e94f481500c357e6773ee1659421.jpg

Sadettin_
11.12.2021, 17:41
Bu peresi romadan alırken "bu ne yahu adam sürekli sol bek oynamış , biz sağ bek arıyoruz" dedik .
Sahi bu adamin Roma'da solbek performansı nasildi ?

Ufuk
11.12.2021, 17:43
Siopis'e ihtiyaç duymayız umarım. Berat vites yükselt birader hadi.

ilelebeTS
11.12.2021, 17:45
Normalde Antalya'ya 1-2 beden büyük gelir bu 11. Ama bakalım sahada ne yapacağız, kağıt üstündeki beklenti sahaya yansıyacak mı?

OMERYILMAZ_TS
11.12.2021, 17:45

Sikeciler tarla sürmeye başlarsa görürsün :) aman aman başak konya Hatay takılalım biz baş sikeciler uzak olsun...

hofsaale
11.12.2021, 17:47
IBB yine yendi...kötü oldu..adamlar kac mactir yenior...

su 4 maci da almamiz gerek...yoksa yukarisi karisacak

emre6117
11.12.2021, 17:49
Sikeciler tarla sürmeye başlarsa görürsün :) aman aman başak konya Hatay takılalım biz baş sikeciler uzak olsun...

Fb ile cekismek mi basak ile cekismek mi.
Basaki tercih eder herkes herhalde. Basak hakemlerin gozdesi bir takim ancak sikecilerde her turlu dalavera var.

UYZD
11.12.2021, 17:50
Konsantrasyon, inanç, hırs. Geliyoruz.

BlackPanther
11.12.2021, 17:56
IBB yine yendi...kötü oldu..adamlar kac mactir yenior...

su 4 maci da almamiz gerek...yoksa yukarisi karisacak

Asisti Harun yapıyor. Böyle her takım yener. Bu herif nasıl kalecilik yapıyor?

Uğur Kalyoncu
11.12.2021, 17:58
Rakiplerin hepsinin kazanıyor olması hayraalamet değil ama sancısız şampiyon olmak diye de bir şey yok . Çıkıp oynayıp 4 maçı da alacağız başka yolu yok. 1-0 olsun bizim olsun inşallah.

BlackPanther
11.12.2021, 17:58
Fb ile cekismek mi basak ile cekismek mi.
Basaki tercih eder herkes herhalde. Basak hakemlerin gozdesi bir takim ancak sikecilerde her turlu dalavera var.

Hakemlerin değil Devletin başındakinin gözdesi. Unutmayalım lütfen!

https://iasbh.tmgrup.com.tr/f6e839/960/505/0/0/1138/600?u=https://isbh.tmgrup.com.tr/sbh/2020/07/20/bilal-erdogan-basaksehirin-sampiyonlugunu-sahada-futbolcularla-kutladi-1595198115393.jpg

falcon_61_
11.12.2021, 18:00
Antalya'nın hızlı oyuncularını düşününce Siopis kesinlikle olmalıydı ama yabancı sınırından gitti sanırım

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ÖmürKaradeniz61
11.12.2021, 18:00
Hoca elinde ne var ne yok atmış sahaya .

Muhammed Ayaz
11.12.2021, 18:01
Arkadaş bir sakin olun Allah aşkına ya.

Rakipler tabiki kazanacaklar hep kaybedecekler diye birşey yok.

Bu akşam bizde puan kaybedebiliriz ama hemen böyle öldük bittik modu daha puan kaybetmemişken çok tuhaf.

Bedava şampiyonluk yok arkadaş.Elbette ki aşağıdan birisi veya ikisi yukarı atacak kendisini.

Az sakin.

bahadır2561
11.12.2021, 18:02
Başak maçının ikinci yarısını izledim. Hiçbir şey oynamıyorlar. Hep mi böyleler bilmiyorum ama rahat yeneriz.

Geri dörtlüleri kötü.

AYYILDIZ
11.12.2021, 18:04
Başak maçının ikinci yarısını izledim. Hiçbir şey oynamıyorlar. Hep mi böyleler bilmiyorum ama rahat yeneriz.

Geri dörtlüleri kötü.

Gs bu hafta Sivas’a puan kaybeder haftaya başakşehir’e 3 atar. Bizim Antalya maçı çok zor. Eğer olur da yenebilirsek haftaya büyük avantaj sağlayabiliriz.

demir61
''Karagümrük maçı çok önemli, bu maçı alalım rahatlarız heyecan yapmam'' diyorum, sonra Adana demirspor maçı daha fazla heyecan. O maçı aldıktan sonra ''artık iyice kolayladık Antalya'yı rahat yeneriz'' diyordum ama gene heyecan ve stres. Bununla nasıl baş edeceğimi bilemiyorum. Burada skordan emin olup rahat olan arkadaşlar var. Onlara gerçekten imreniyorum.

BlackPanther
Arkadaş bir sakin olun Allah aşkına ya.

Rakipler tabiki kazanacaklar hep kaybedecekler diye birşey yok.

Bu akşam bizde puan kaybedebiliriz ama hemen böyle öldük bittik modu daha puan kaybetmemişken çok tuhaf.

Bedava şampiyonluk yok arkadaş.Elbette ki aşağıdan birisi veya ikisi yukarı atacak kendisini.

Az sakin.

Bu çürük Antalyayamı puan kayıp edeceğiz? 9 kişiyi yenemeyen Antalyayı mı? Amiltonsuz Antalyayı?

Eğer bu takımı yenemezsek o zaman hiç heveslenmeyelim!!!!

Doğukan Uçan
11.12.2021, 18:05
en ciddi rakip başakşehir demedi demeyin.

Emirhan Uludüz
11.12.2021, 18:08
''Karagümrük maçı çok önemli, bu maçı alalım rahatlarız heyecan yapmam'' diyorum, sonra Adana demirspor maçı daha fazla heyecan. O maçı aldıktan sonra ''artık iyice kolayladık Antalya'yı rahat yeneriz'' diyordum ama gene heyecan ve stres. Bununla nasıl baş edeceğimi bilemiyorum. Burada skordan emin olup rahat olan arkadaşlar var. Onlara gerçekten imreniyorum.
Herkes aynı durumda herkes kendini inandırmak için yazıyor bence. :)

Sacit
11.12.2021, 18:08
Rakiplerin ne yaptığı değil, senin ne yaptığın önemli

Rüzgar senin arkanda
rakibi uyutup golü bul ve gerisi gelsin

bizde asıl soru berat ne yapacak?

UYZD
11.12.2021, 18:09

Başakşehir çok gidemez merak etmeyin ama bir yere kadar gitmeleri işimize gelir. Arkamızda sadece Fenerbahçe olacağına başakşehir, konya gibi takımların da olması iyi olur. Lige asılan iki takım olacağına üç takım olsun, aralarında ikincilik yarışı versinler daha iyi. Yoksa Emre, Fener'e maç falan salar.

hanzale
11.12.2021, 18:12

Öyleyse çok iyi, arka tarafı evlere şenlik

ÖmürKaradeniz61
11.12.2021, 18:13
Bu akşam puan kaybetsek şampiyonluğu verecek arkadaşlar var burda,inanılır gibi değil sinirlerim bozuldu şampiyon olana kadar girmeyeceğim bu foruma.

hyasin61
11.12.2021, 18:15
Rahat kazanacagımızı dusunuyorum. Bakasetas'ın damga vuracagı bır mac beklıyorum.

Erkut Ay
11.12.2021, 18:16
Başakşehiri hakemler kollamaya devam ediyor adana sivas macarındaki hakem skandalları seri yaptırmaya yetti bunların arkaları güçlü Trabzonspor kazanmaya devam etsin onlarda takılacak. bir yandan dusmemeye ve şampiyon olmaya aday takım çok oldukca macların masa başından cok sahada oynanacağını dusunuyorum.

Doğukan Uçan
11.12.2021, 18:18
Başakşehir çok gidemez merak etmeyin ama bir yere kadar gitmeleri işimize gelir. Arkamızda sadece Fenerbahçe olacağına başakşehir, konya gibi takımların da olması iyi olur. Lige asılan iki takım olacağına üç takım olsun, aralarında ikincilik yarışı versinler daha iyi. Yoksa Emre, Fener'e maç falan salar.

aynen öyle başakşehir, hatayspor ve konyaspor'un kazanması çok iyi. buınların kazandığı her hafta gs,bjk zaten devre dışı kaldı fb de ilk puan kaybından kaybolur gider.

Ahmet Aksu
11.12.2021, 18:20
şuan baya bi yorumcu dinledim maşallah herkes bizim puan kaybedeceğimizi düşünüyor
nazar edecekler :D

ama inşallah maç sonunda ağlayacaklar

biz yenmeye devam edelim rakipler ikincilik için mücadele etmeye devam etsin :D

(puan kaybedebiliriz sorun değil yeter ki disiplinden kopmayalım sonuçta lig bitene kadar herkesi yeneceğiz diye bir şey yok)

beinsport şubat ayında şampiyonun belli olduğu bir lig istemez tabi ki :D

yarış bence nisana kadar devam eder en az 3-4 takımla ama 15 puan farkla şamiyon oluruz

Mehmet Fatih Yavuz
11.12.2021, 18:22
Saha zemini ne vaziyette?
Zemin normal durumdaysa Allah'ın izni ile kazanırız.

Ahmet Aksu
ellerinden visca alındığı gibi aşağı doğru inerler :D
takımın her şeyi o adam

hele biz alırsak oooo

ysngmz
Çift forvet hoca ilk yarı fişi çekmek istiyor

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğukan Uçan
11.12.2021, 18:27
ellerinden visca alındığı gibi aşağı doğru inerler :D
takımın her şeyi o adam

hele biz alırsak oooo

emre trabzonlu değil mi visca yı istesek güzellik yapmaz mı bize acaba.

eleman türkiye liginin hilesini buldu senelerdir.

bu kadar asist ve gol atan başka yabancı oyuncu var mı bilmiyorum

yatmaztara
11.12.2021, 18:27
Üstümüzdeki kusursuz fırtına Trabzonspor takımı bugün de kazanıp puan farkını maç fazlasıyla 9 yapmış bulunmakta. Kazanmaktan başka çaremiz yok! Avcı da bunun farkında olacak ki atak bir takımla çıkıyoruz

Manu61
11.12.2021, 18:28
Antalya deplasmanlarını hiç sevmiyorum özellikle son zamanlarda oynadıkları uyuz futbol yüzünden.

ÖmürKaradeniz61
11.12.2021, 18:32
Benim anlamadığım 15 maçın 12 sini kazanmış Trabzonspor takımını neye göre puan kaybedecek diye yorumluyor bu tvlerdeki dangalaklar.

Enes Başkaya60
11.12.2021, 18:33
Benim anlamadığım 15 maçın 12 sini kazanmış Trabzonspor takımını neye göre puan kaybedecek diye yorumluyor bu tvlerdeki dangalaklar.

Her maç bunu yapıyorlar kaç maç oldu...

Ama maçtan sonra mal gibi kalıyorlar...

Yine kazandı bu takım diye...

Yine öyle olacak mors olacaklar maç sonu...

ahamitokutan
11.12.2021, 18:33
Vitor Hugo dan gol bekliyorum. Bayadır kornerden veya serbest vuruştan gol atmadı. sırası geldi.

yatmaztara
11.12.2021, 18:34
Ayberk'in performansı çok önemli.

LANGARA
11.12.2021, 18:35

Herhangi bir bilimsel veriyle konuşmuyorlar tabii. Tamamen temenni:)

Arif Timurcioğlu
11.12.2021, 18:36
Marek Hamsik o sahadaysa sizi bilmem ama ben rahatım arkama yaslanır maçı keyifle izlerim.

Ufuk
11.12.2021, 18:37
Vitor Hugo dan gol bekliyorum. Bayadır kornerden veya serbest vuruştan gol atmadı. sırası geldi.Ben de Peresten bekliyorum bir şeyler bugün. Geçen hafta son anda kesik yedi, bu maç üçlü savunmanın boşluklarına sizacak inş :)

Sacit
11.12.2021, 18:38
antalyaspor kırmızı kart görmeye meyilli bir takım
bunu da kullanalım bir zahmet

samatyaboy
11.12.2021, 18:42
0-3 biter...

Sefa Murat Dokuz
11.12.2021, 18:43
Cornelius hariç takıma güvenim tam. Puan kaybında gemileri yakmaya da gerek yok.

M.Kılıç50
11.12.2021, 18:44
Hangi Forma ile sahadayız acaba bilen, gören var mı?

Ufuk
11.12.2021, 18:45
Hangi Forma ile sahadayız acaba bilen, gören var mı?Telkari.

MehmeTS_ADANA
handikap yeneriz. iddia da oran artması ve yorumcuların ts takılabilir safsatalarının tüm sebebi milletim trabzonspora yüklenmesini istememesi. antep ve ads maçlarında da hep oranı 20-25 puan yükseldi ama iki maçtada net galibiyetler aldık. bu maçtada durum değişmez

Manu61

Daha dur, fb 1-2 maç daha kazansın o ekranlarda neler neler göreceğiz. Önceki senelerde bizi yıkan şey bu olmuştu, umarım geçmişten dersler alınmıştır.

MehmeTS_ADANA
11.12.2021, 18:49
takımlar sahada başarılar fırtınammm

GencTurk6161
11.12.2021, 18:50
Kesinlikle kazanmamız gereken bir mac.
Hayırlısıyla galip geliriz inşallah...

batugol
11.12.2021, 18:52
basaksehiri şb düşünsün
biz yolumuza devam edecegiz
uzun yıllar boyle bir tablo görmediğimiz icin herkesin kafasında acaba sorusu olması dogal
ama ben takıma ve hocaya guveniyorum
toteme devam
yola devam

AYYILDIZ
11.12.2021, 18:52
Antalyaspor galibiyet yeminleri ediyor. Bakalım ne olacak. Allah yardımcımız olsun.

Ufuk
11.12.2021, 18:53
Antalyalilar kenetlendi. Gecen hafta da ADS yedigi gollerden sonra bile orta noktada kenetleniyordu :)

My
11.12.2021, 18:54
Maç sonu kötü bir sonuç olur hemen yangın yapmayın bak !

Hadi bismillah.

Doğukan Uçan
biz niye hep aynı forma giyiyoruz. en dandik takımların bile 4 tane forması oluyor.

My
Ahan da Peresim oyundaymış, sol bek :)

Uğur Ö.
11.12.2021, 18:58
Hugo yeter artık ya

Kenshi
11.12.2021, 18:58
Takım daha ısınamadı.

Ufuk
11.12.2021, 18:59
Zeminde mi bir şey var mal mal işler yapıyoruz.

Arif Timurcioğlu
Papaz büyüsü bozuldu mu?

Uğur Ö.
İnanılmaz kötü başladık, öyle böyle değil.

DeAgLeMaNyAq
Rakiplerin baskıyla başlaması bizim tercihimiz mi yoksa maçlara konsantre olmakta mı zorlanıyoruz…

tamuğ yamtar
Herkes sırayla hata yapıyor.

Neyse ki kötü sonuçlanmadı.

UYZD
Bizim takım neden hep ilk 15 dakika maça konsantre olamıyor anlamıyorum, her maç böyle.

samatyaboy
11.12.2021, 19:00
Rahat olun bi bok olmaz bunlardan

Erkin
Antalya it gibi saldiriyor tabi bunda bizim acemice hatalar da etken.

ahamitokutan
hiç hoşuma gitmedi bizimkilerin dengesiz halleri. cıvatalar gevşemiş bayaa

Enes Başkaya60
Bir maça bu kadar kötü başlanabilirdi...

Sefaenes
Ya ilk dakikalarda mala bagladik resmen

AyhanPe
Bekledigim gibi basladi Antalyaspor. Umarim gol yemeden kirabiliriz bu baskilarini. Golü yersek bu sefer cevirmesi cok zor olabilir..

KARAGOZLUM
11.12.2021, 19:01
Cok kotu basladik
takimda negatif bir hava var

ersn.alparslan
Anlaşılan yine şans goluyle kurtaracağız günü. Ya da hüsranla bitecek.

My
Kontrollerde zorlanıyorlar. Sahada sıkıntı var belli ki.

trabzonsevdamuz
Gol yemeyelimde atarız

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Fatih Yavuz
11.12.2021, 19:02
Bir maça bu kadar kötü başlanabilirdi...

Bu bizim bu seneki rutinimiz.
Ben Konya dışında iyi başladığımız maç hatırlamıyorum.
Alıştım artık.
Saçma ama.. MAalesef.

Uğur Ö.
Devre arası net bir stoper transferi çok elzem

Anıl C
Zor maç. Umarım kazanırız.

Anıl C
11.12.2021, 19:03
Papaz büyüsü bozuldu mu?

Asla.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/36/%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%C E%B7%CF%82_%CE%92%CE%B1%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE %BF%CE%BC%CE%B1%E1%BF%96%CE%BF%CF%82_%28cropped%29 .jpeg/1280px-%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%C E%B7%CF%82_%CE%92%CE%B1%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE %BF%CE%BC%CE%B1%E1%BF%96%CE%BF%CF%82_%28cropped%29 .jpeg

Kenshi
11.12.2021, 19:04
Zemin berbat, topun sekmesinden belli. Bu maç puan kaybı olmaz umarım.

trabzonsevdamuz
11.12.2021, 19:04
Bizim gibi oas yapan takıma zeminin böyle olması hiç iyi olmadı

Ufuk
11.12.2021, 19:05
Aferin Uğurcan çizgide bekleme.

trabzonsevdamuz
Cornelius ayanı seviyim

UYZD
Takım çok heyecanlı.

Ufuk
7-8 dk daha lazım.

KARAGOZLUM
11.12.2021, 19:06
Ugurcan daha uyanamadi

My
11.12.2021, 19:07
Zemin hem ıslak hem de yumuşak, belli.

AyhanPe
Sacma sapan bir penalti olmaz umarim..

Uğur Ö.
Hugo gerçektende kafası sahada değil, takımın en büyük aksayan kısmı.

leavemealone
11.12.2021, 19:08
Sanki sampiyonlar ligi finaline ciktik bu heyecan nedir arkadas?
Avrupa takimi olsa rakip suan 2-0 yapmislardi.

exelans_25
Bu Cornelius a nasil 5 milyon bayildik ya asla bu takimin santrforu degil

ahamitokutan
Hugo bugün gol atar dedim ama kafası sahada değil sanki. yakacak hareketler yapıyor. toparlar inşallah. saha da çok kötü ya.

DeAgLeMaNyAq
11.12.2021, 19:09
Nwakaeme’yi oyuna hiç sokamadık…