PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Adana Demirspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 [5]

Doğukan Uçan
04.12.2021, 22:06
maça gittiğimize değdi aksilik olmazsa hatayspor maçına da gelecem.

yalnız bu balotelli yi yakından ilk kez gördüm adam çok büyük karaktersiz.

bir pozisyonda ikinci yarı sonlara doğru bizim oyuncumuz sakatlandı top balotelliye geldi dışarı atmadı devam etti ve kendi arkadaşına pas attı oda topu bıraktı taca gitti. sonra arkadaşına tepki gösterdi.

Sadettin_
04.12.2021, 22:10
Hocam 3 büyükler veda edeli çok oldu. Trabzonspor lig sonuna kadar zaten toplasan en fazla 4-5 maçta puan kaybeder bundan sonra.
trabzonspor maç kaybetmez . berabere kalır .

bordoylamavi
04.12.2021, 22:12
Trabzonspor hakkında maçları izlemeden yazılanları okuyorum gülüyorum. adamlar rakamlara takılmış. yok her maç az şut atıyormuşuz da çok şut yiyormuşuz da. aslında maçları domine edemiyormuşuz da. izlesleer maçları o paslaşmaları görseler takımın enerjisini görseler ağızları açık kalacak
kimse kusura bakmasın ama olabilecek en iyi futbolu oynuyor bu takım. avcı harika bir takım oluşturmuş. her hafta en az 2 3 eksikle oynuyor bu takım ona rağmen takır takır oynuyor.
djanini ve trondsenin olmadığını görünce bi endişelendim. bi de üstüne cornelius çıkınca koita girince eyfvah dedim. bu takım santrforsuz bile gol atıyor o kadar takım olmuş.

şu an tek göze batanlar koita ve denswill boşa yabancı kotasını dolduruyorlar. diğer herkes katkı verebilecek düzeyde

pReN@_61
04.12.2021, 22:15
https://twitter.com/HkaLemdarTS/status/1467209978327060482

RESPECT !

Burçak
04.12.2021, 22:23
Adanademirsporu yendik. Adamlar tebrik ediyor.

Ama istanbuldan çeşitli renklerde kudurma sesleri geliyor.
özellikle şikeci emek hırsızları birbirlerini ısırıyor :)))))))

AKSOY_61
04.12.2021, 22:23
Maçin sonuna kadar bilerek yazmadım gece rüyamda biz adanayi farklı yenmistik rakiplerin de tamamı puan kaybetmişti.
Şuana kadarki maçlar hep tuttu.:)

KARAGOZLUM
04.12.2021, 22:24
Erman hoca saydiriyor

Ne diyo?

Tolga Kurt
04.12.2021, 22:24
https://twitter.com/HkaLemdarTS/status/1467209978327060482

RESPECT !

Şu gol sevinci bile yeter.. İyi ki bizimlesin GRANDE

bordoylamavi
04.12.2021, 22:29
Maçin sonuna kadar bilerek yazmadım gece rüyamda biz adanayi farklı yenmistik rakiplerin de tamamı puan kaybetmişti.
Şuana kadarki maçlar hep tuttu.:)

fenerin maçı da biteydi de öyle yazaydınız keşke :)

trbzonsporlu
04.12.2021, 22:36
antalya maç basligi acılmadi mi hala
antalya daha önce fenerin 47 maçlık, bjknin 45 maçlık evinde yenilmeme serisini bitirmişti. seri bitirme konusunda bir şanslari var. umarım bize de denk gelmez. maç depte diye rahatim avci karagumruk maçi gibi topu antalyaya verip tuzagini kuracaktır

My
04.12.2021, 22:37
Harbi, harbi kuduruyorlar. Çok ilginç :) Allah için gaz saraylıları çok görmüyorum ama bjklilerle özellikle fenerliler :) Bu kadar da ayağa düşülmez ki ya hu resmen ağlıyorlar.

Yiğit SARI
04.12.2021, 22:42
Maçın yıldızı anketi eklendi. Cevap belli de...

BlackPanther
04.12.2021, 22:44
https://s10.gifyu.com/images/Hnet-image6.gif

BlackPanther
04.12.2021, 22:45
Maçın yıldızı anketi eklendi. Cevap belli de...

Abdullah Avcı olmalı

My
04.12.2021, 22:46
https://twitter.com/Feneristcom/status/1467196586572800012?s=20Bunlar harbiden gerizekalı hahahahaa :D

Adem Akyüz'
04.12.2021, 22:46
Rahat kazanırız demiştim. Rahat kazandık :)

Atmosfer de baya iyiydi. Bu sezon taraftara laf eden çarpılır [emoji41]

DURAS
04.12.2021, 22:55
Hamsik’ e oyumu verdim ; dorukhana, edgara, uğurcana, nwakameye haksızlık yaptım

Tahir61
04.12.2021, 22:58
https://s10.gifyu.com/images/Hnet-image6.gif

15 haftadır şu sevincin hayalini kuruyordum sonunda be

Herifler puan farkı çok görünmesin diye maç üzerinden söylemeye başladılar. "Ne var ya 4 maç fark var!"

pReN@_61
04.12.2021, 23:05
Oyumu Grande' ye verdim.
Çok fantastik sevindi be !:cool:
Keyif boğay beni.

serdaracıl
04.12.2021, 23:09
https://twitter.com/Feneristcom/status/1467196586572800012?s=20Bunlar harbiden gerizekalı hahahahaa :D

Lan bu nası bi mallık. Şaka gibi

Halil Alemdar
04.12.2021, 23:12
Koita'dan bir sey olur mu sizce?

Valla linç yemiyim tek maçla belli olmaz belki ama sağlıklı kalsa Corneliustan daha faydalı olur gibime geldi :( Baya top indirdi ve daha hızlı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Halil Alemdar
04.12.2021, 23:16
İlk zamanlar çok farkında değildim ama Grande bu takıma gelmiş en iyi futbolcu olabilir. Zor şeyleri o kadar basit gösteriyo ki bazen tekrarını izlemeden idrak edemiyorum. İnanılmaz bi karakter ve kendine inanılmaz iyi bakıyor.

Tolga Kurt
04.12.2021, 23:16
Valla linç yemiyim tek maçla belli olmaz belki ama sağlıklı kalsa Corneliustan daha faydalı olur gibime geldi :( Baya top indirdi ve daha hızlı.

Kesinlikle katılıyorum. Eğer ritmini bulursa elimizdeki en düzgün forvet

pReN@_61
04.12.2021, 23:18
Uşaklar maçın 90 dakikasını indirebileceğimiz bir link var mı ?

Sacit
04.12.2021, 23:25
Mutlaka defansif orta saha alsınlar
Avcı'yı ikna edin ve ciğerli bir ön libero alsın

Berat'a güvenmeyin

Bu takıma defansif orta saha alın

Koita hesapta yokken maça girdi ve güzel işler yaptı
bütün hava toplarını aldı, duvar oldu top sakladı

maç eksiği olmasına rağmen çok iyiydi
uzun bacakları işe yarıyor

BlackPanther
04.12.2021, 23:44
Büyük Hoca

https://s10.gifyu.com/images/Hnet-image7.gif

nuri45
04.12.2021, 23:46
oyumu Grande ye verdim. Golün ve sevincine hakkini vermek gerekiyordu.

ONUR BEKAR
04.12.2021, 23:48
Birinci gölü atan ve attıran Antony Nwakameye verdim, oyumu.

ONUR BEKAR
04.12.2021, 23:49
Birinci gölü atan ve ikinci gölü attıran Antony Nwakameye verdim, oyumu.

DURAS
04.12.2021, 23:52

Berat'a güvenmeyin

Ben de 6 numarasız oynasınlar diyorum. Abdülkadir, hamsik, bakesetas gibi... yani en iyisini hoca bilir :)

nuri45
04.12.2021, 23:57
oyumu Grande ye verdim. Golün ve sevincin hakkini vermek gerekiyordu.

kaçarava
05.12.2021, 00:02

Berat'a güvenmeyin

Ciğerden çok baskı altında ayağı bulanıklaşmayan, pas almamak için saklanmayan biri lazım.

Oyunun, özellikle ilk yarıda, büyük bölümünde orta sahaları oyuna sokamadık. Her rakip benzer şekilde oynuyor. Orta blokta çok adamla bekleyip, stoperlerimize dönünce de blok hâlinde öne doğru geliyorlar. Oradaki oyuncular top alamıyor, alınca da temiz pas atamıyorlar. Siopis'in ayağı epey düz. Berat ikinci yarı biraz yaptı bunu, aslında daha fazlasını yapabilir ama hantal olduğu için korkuyor tahminimce. O pasları yapsak bu takımın seviyesi 3-4'e katlanır.

Haftalardır dikkat ediyorum. Rakipler maçı kolay kolay bırakmıyor. Maç 2-0 3-0 adam bekini 30 metre kovalıyor, orta sahada sprint atarak pres yapıyor falan. Kolay değil böyle takımları yenmek.

Sacit
05.12.2021, 00:03
Ben de 6 numarasız oynasınlar diyorum. Abdülkadir, hamsik, bakesetas gibi... yani en iyisini hoca bilir :)

çok pozisyon veriyoruz veya rakip zorlanmadan kaleye inip pozisyon buluyor
bu problem halen devam ediyor

ne kadar böyle devam eder??

Avcı böyle mi istiyor bilemem!

Emirhan Uludüz
05.12.2021, 00:07
Neyse maçı kenara bırakalık artık kendi adıma.

Not: Eze eze kupa karadenize.

mawro61
05.12.2021, 00:11
Koitayi kasımpaşada izlememiştim.
Bizde ise zaten hiç oynamadı denebilir.
Sürekli de sakat olduğu için sürekli salladigim bir adam. Bilmiyoruz belki de bir sonraki maçı, eğer devre arasında gonderilmezse 5 ay sonra fln olur.
Ancak bugün aldığı sürede gözlemlediğim kadarıyla corneliusla djanininin toplamından daha klas bir oyuncu.
Tabi oynarsa.

Sacit
05.12.2021, 00:14
Ciğerden çok baskı altında ayağı bulanıklaşmayan, pas almamak için saklanmayan biri lazım.

Oyunun, özellikle ilk yarıda, büyük bölümünde orta sahaları oyuna sokamadık. Her rakip benzer şekilde oynuyor. Orta blokta çok adamla bekleyip, stoperlerimize dönünce de blok hâlinde öne doğru geliyorlar. Oradaki oyuncular top alamıyor, alınca da temiz pas atamıyorlar. Siopis'in ayağı epey düz. Berat ikinci yarı biraz yaptı bunu, aslında daha fazlasını yapabilir ama hantal olduğu için korkuyor tahminimce. O pasları yapsak bu takımın seviyesi 3-4'e katlanır.

Haftalardır dikkat ediyorum. Rakipler maçı kolay kolay bırakmıyor. Maç 2-0 3-0 adam bekini 30 metre kovalıyor, orta sahada sprint atarak pres yapıyor falan. Kolay değil böyle takımları yenmek.

hamsik'in her yere koştuğu yerde berat'ın böyle oynaması can sıkıyor

tahammül sınırlarını zorluyor!
topu ayağına bekleyecek yerde, biraz götünü sallasa da topa hamle yapsa artık
kalan maçlarda buna güvenemiyorum

onun yerine daha atletik ve kıvrak olan ndiaye olacaktı..

kaçarava
05.12.2021, 00:22

Defansif endişelerinizin ana sebebi rakibe önde baskı yapmayışımızdan ve bazı oyuncuların hâlâ rakibini kovalamakta sorun yaşamasından kaynaklanıyor. Nwakaeme sihirbaz da olsa adam o konuda ciddi zaaf yaşatıyor. Diğer kanatta Ömür ve Djaniny var genelde, onlar da aman aman gelmiyor geri. Bek takibinde sorunumuz var. İstisnasız her takımın atağın yönünü uzun pasla değiştirip kanatta boş bekiyle topu buluşturmak istemesi tesadüf değil. Hoca bunu pek dert etmiyor. Önde basıp maçı korakor hâle geitrmek dengesiz bir oyuna gider ve onu istemiyor belli ki. Rakibin kolay kalemize inmesi biraz fazla oldu bu maç, özellikle ilk yarı. Ama onu 5 tane defansif adam koysak da çözemeyiz. Adamın döndürmeyecek basacak. Rakip forvete çok kolay top aldırıyoruz. Balotelli tek paslarla oyunu çok açtı.

Bizim için öndeyken en doğru oyun 70-80 arasıdır. Rakipten ilk topları aldık ve orta sahada rahat paslarla oyunu gevşettik.

fanatikdevri
05.12.2021, 00:43
Tribunleri çok beğendim,dolu olması bile maça direkt etki ediyor.Bağırmaya bile gerek kalmıyor.

Koitayi kasımpaşada izlememiştim.
Bizde ise zaten hiç oynamadı denebilir.
Sürekli de sakat olduğu için sürekli salladigim bir adam. Bilmiyoruz belki de bir sonraki maçı, eğer devre arasında gonderilmezse 5 ay sonra fln olur.
Ancak bugün aldığı sürede gözlemlediğim kadarıyla corneliusla djanininin toplamından daha klas bir oyuncu.
Tabi oynarsa.

Katılıyorum,sağlam bir Koita çok faydalı olur.

Ufuk
05.12.2021, 00:44
çok pozisyon veriyoruz veya rakip zorlanmadan kaleye inip pozisyon buluyor
bu problem halen devam ediyor

ne kadar böyle devam eder??

Avcı böyle mi istiyor bilemem!Pozisyonların bir çoğu kanattan gelişen akinlar. Bunun sebebi de kanattaki oyuncuların beki takip etmemesi ve bizim bekimizin ikiye bir kalmasi. Bekler ikiye birde acik vermemek için daha içe kayarak oynuyor dolayısıyla rakip rahatça orta kesebiliyor.

3 tane ciğersiz orta saha da alsan rakibin kanattaki sayısal üstünlüğüne çözüm olmayacak. Çözüm Nwakaemeyi oynatmamak, Hoca kale ve savunmaya güvendiği için bu riski göze alıyor ve sonuç aldığı da ortada.

Ligin kalesine en fazla ama en etkisiz sut atılan takımıyız. Ligin en az gol yiyen takımıyız. Rastlantı olamaz herhalde.

yorumsuz6117
05.12.2021, 00:44
https://youtu.be/Sxnq9GcL71U

DURAS
05.12.2021, 01:02
Çok üzerinde durmadık ama hamsikin ceza sahasında düşürülmesi üç kızkardeşlerin başına gelse peanaltımız yendi kahrolsun mhk tagları açarlardı. Bizim oynadığımız rakibin başına gelse siyaset kolluyor diye yaygara çıkarırlardı. Bıhtım ya bıhtım :) bu iki yüzlülükten

Fanatik34
05.12.2021, 01:06
Müthis bir ivme, müthis bir galibiyet, güzel bir haftasonu :dvl:

AdanaDemirspor mücadele anlaminda cok iyiydi, zaten istatiksel olarak 4 km fazla kosmuslar bizden. Oyuncu kalietsi olarak biz belki daha iyiyiz, ama bizim oynamamiz gereken oyunu Adana oynadi yine. Kazandik cüünkü bu ligin en iyisi bizde..WAKAYEME :alkış:

Bugün hücum anlaminda iyi degildik, cok top kaybettik ileride. Djaniny´i aradik, Koita pek hazir durmuyordu, zaman ihtiyaci var, tabi saglam kalabilirse. Macin ilkyarisi hem Hamsik, hem Abdüs cok etkisizdi. Hamsik oynadigi mevki itibari ile sorun yasadi ama cezasahasi icinde bulunmasi gereken bir Oyuncu kesinlikle.
Ben maca Berat-Hamsik-Abdüs ortasahasiyla baslayacagimizi, Perez´in sagönde oynayacagini düsünüyordum. Siopis ile basladik, bugün defansiv anlamda yine iyiydi ama ofansiv anlamda hic yoktu. Berat ilkyari iyi, ikinci yari cok iyiydi.
Sahanin yildizi Waka´ya gelirsek, yine her topu alisinda, iki kisi basinda bitiverdi..buna ragmen cok az top kaybi yapti, final harektleri ile maci aldik. Defansiv anlamdaki defosunu takim halinde böyle kapatmaya devam ettigimiz sürece, hep bir adim önde olacagiz.

Macin en iyileri sirasiyla..Wakayeme-Dorukhan-Hamsik-Hugo-Berat

Ugurcan´a gelince, kaptan yine formdaydi. Nerde senebasinda onu 10-15 milyon € gibi rakamlara satmaya calisanlar??? Ugurcan´siz kacinci sirada olurduk?? Devrarasi ihtiyactan ziyade, kalite ihtiyacimiz var. Yoksa kadro kalitesi, Trabzonspor tarihinin en iyi kadrosu

Iki lafta hakeme veya VAR´daki beyzadeye...gecen hafta Antep macinda verilmeyen faulle, bugün calinmayan penaltimiz ayni kalibrede, konusan, tartisan var mi? Olmali

6Şafak Aydın1
05.12.2021, 01:07
Ne diyo?
son 4-5dk https://www.youtube.com/watch?v=R2e3sLhFk94

DURAS
05.12.2021, 01:08

Kusura bakma renktaş bugün seni ikinci kere muhalefet etmek için alıntıladım. Anlayışlı olacağını düşünüyorum. Olayı koşu mesafesinden okuyorsak hamsikle aralarında çok az fark vardı. Hamsik 12200 ise Berat 12150 gibi...biraz önyargımız var berata herhalde. Mesela burada mı yoksa tweeterda mı okudum bilmiyorum ama siopis için bu adam ciğersiz ya da ikiden fazla ciğeri var diye yorumlar okudum ama o da berattan daha az , 11 bin küsür koşmuş. Beratın eksiği temaslı oyunu sevmiyor ve saha içinde anlık konsantrasyon kayıpları yaşıyor.

trbzonsporlu
05.12.2021, 01:13
ugurcanin uzaktan gelen şutu çelip dönen topa rakipten önce müthiş bir refleksle mudahale ettigi kurtarişını yayinci kuruluşun özete koymaması ilginç olmuş

Sinan.K
05.12.2021, 01:14

Berat'a güvenmeyin

Valla bende bunu yazmak icin girmisdim foruma bize 3 net adam lazim biriside dedin gibi o ön libero Berat gördum en overrated topcu sirf tveye ve sanal aleme oynuyor 4 net transfer yaparim bunlardan biride ön libero gerci dorukhani oraya monte ede bilsek oda is görur. Koita kesinlikle kalmali birakin giresun miresunu corneliusdan bile daha faydali olur o adam !!!

Oğuzhan Fidan
05.12.2021, 01:48
lig 2.yarı başlayacak asıl bizim için. devre arası sürecini iyi atlatıp iyi transferler yaparak havayla girersek götürürüz bu işi. ilk 3 maçı kazandığımız takdirde tökezlemeyiz

gtem
05.12.2021, 01:49
Oyum Grande'ye. Sadece attığı mükemmel gol için değil, harcadığı efor, mücadele ve inanılmaz başarılı pasları için...Maç sonu konuşması da harikaydı...

BlackPanther
05.12.2021, 01:53
https://i.ibb.co/Wxx2Fb1/Mr-Hunter.jpg

yatmaztara
05.12.2021, 01:59
Maçın tamamını izleyeyim bari :)

BlackPanther
05.12.2021, 02:23
https://resim.haber61.net/haberler/2021/12/04/trabzonspor_rekorla_lider_h440043_ad084.webp

BlackPanther
05.12.2021, 02:53
https://s10.gifyu.com/images/Hnet-image9.gif

https://s10.gifyu.com/images/Hnet-image8.gif

pReN@_61
05.12.2021, 03:00
Şu gifler müthiş gaza getiriyor.
Adam ateşleyici
Adam futbol hastası
Herif sanatçı, usta ayak klas adam ve tam bir profesyonel.
Saygı ile selam vermeye geldim defaten.
Ayakta alkışlıyorum seni GRANDE !
:alkış::tsbayrak:

Oğuz B.
05.12.2021, 07:21
Bir grup Berat'a gıcık çocuk nasıl oynarsa oynasın yok yeri yok, yok bu takımın topçusu değil gibi son derece objektif yorumlarla eleştiriyorlar ama her hafta her maç aynı zırvalar.
Ben saçı ve dövmeleri yüzünden olduğunu düşünüyorum. Sevmez bazıları farklılıkları.
Değilse bile bu bilenmenin sebebi futbolla alakalı değil o kesin.

HOPA'LI TS'Lİ
05.12.2021, 08:41
3 puan hayırlı olsun.
Vakeme dedim.
Grandeyle oyları eşit.
Grandenin golü klasına yakıştı.

Enaldo61
05.12.2021, 09:44
Demir futbolcusu 2 tane pozisyondan hatta pozisyon bile olmadan gol yedik gibisinden birşeyler diyor, aklınca bizi eziklemiş, çok gol kaçırdık falan demiş, atsaydın Samet golü de sen atsaydın 2 tane oyuncumuza kafa attın dümbelek. Geçmiş oldun dedin mi merak ediyorum adam hastaneye götürüldü.

Enaldo61
05.12.2021, 10:41
https://s10.gifyu.com/images/Hnet-image9.gif

https://s10.gifyu.com/images/Hnet-image8.gif

Grande Marek Hamsik Grande Marek Hamsik! Ananas kafa devammmmm

nakzo
05.12.2021, 10:58
Demir futbolcusu 2 tane pozisyondan hatta pozisyon bile olmadan gol yedik gibisinden birşeyler diyor, aklınca bizi eziklemiş, çok gol kaçırdık falan demiş, atsaydın Samet golü de sen atsaydın 2 tane oyuncumuza kafa attın dümbelek. Geçmiş oldun dedin mi merak ediyorum adam hastaneye götürüldü.
Kim sallar yalova kaymakamını armut

DURAS
05.12.2021, 11:02
Bir grup Berat'a gıcık çocuk nasıl oynarsa oynasın yok yeri yok, yok bu takımın topçusu değil gibi son derece objektif yorumlarla eleştiriyorlar ama her hafta her maç aynı zırvalar.
Ben saçı ve dövmeleri yüzünden olduğunu düşünüyorum. Sevmez bazıları farklılıkları.
Değilse bile bu bilenmenin sebebi futbolla alakalı değil o kesin.

O mevkide oynayıp terse isabetli uzun paslar atıyor. Pas oyununda iyi. Sıkıntıları yok değil. Fiziği iyi , dorukhan gibi temaslı ve sağlam durmalı. Bazen hızlı düşünemiyor pozizyonlarda ağır kalıyor ve bu yüzden kritik bölgede top kayıpları oluyor. Bunları halledebilir mi bence savaşçı role bürünebilir. Öteki eksikliğini de azaltabilir. Ben o bölgede dorukhanı görmek isterim. Ancak kanat forvet ve kanat eksikliğimiz gözle görülür bir şekilde... bu bölgelerde kadro derinliğini sağlamamız lazım. Ayrıca safkan sol bekimiz yok. Trondsen, denswil hiçbiri sol bek değil sadece idare ediyorlar

Enes Başkaya60
05.12.2021, 11:05
Berat dün gayette güzel oynadı...

1-2 pas hatası yaptı o kadar...

Bu kadar yüklemenin hiçbir manası yok...

Temaslı oyununu biraz daha geliştirince çok çok daha iyi bir Berat izleyeceğimizden eminim...

nakzo
05.12.2021, 11:05
Berat Trabzonspor için yeterli bir oyuncu degil geldiğinden beri aynı düşüncedeyim yorumcuların çoğuda aynı görüşte Trabzonsporun yediği pozisyonlarında çoğunlukla berat kaynaklı oldugunu düşünüyorum.

Murat Keçeci
05.12.2021, 11:21
Önemli bir basamak daha çıktık.Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Maça gelirsek fazla yıpranmadan güzel bir galibiyet oldu.Berat-Siopis ikilisi iç saha oyunu için biraz defansif kaldıklari için maçın ilk bölümü zor olsa da nwakaeme hamsik gibi yıldızlar sorumluluk alınca ilerleyen dakikalarda iş kolaylaştı.

Takım savunmamız iyi idi.Güzel kademeler ve yardımlaşmalarimiz oldu.Ilk golün kanat oyuncuları organizasyonu olması,ikinci golünde orta sahadan ceza sahasına surpriz orta saha koşusu olması ayrıca mutluluk verici oldu.

Şuan ligin en dengeli takimı durumundayız.Defans ve hücum konusunda dengeli iyi maçlar oynuyoruz ve yıldızlarımızı da hesaplı kullaniyoruz.Hepsi bi maçta sahneye çıkmıyor.Bi maç bir ikisi sahne alıyor diğer maç diğer bir ikisi sahne alıyor.Takim içinde herkes sorumluluğunu biliyor.Herkese taşıyabileceği kadar yük verilmis durumda.Uzun lig maratonunda bu durumun sağlam adımlarla ilerlememize çok katkısı olacak.Abdullah hoca ve ekibini de kutlamak lazim bu durumda emekleri büyük.

Geçen maç Abdulkadir,Djaniny ön plana çıkmıştı.Bu maç Nwakaeme ve Hamsik ön plana çıktı.Herkesin takim olma bilincinde olması çok güzel.Dorukhan çok iyi maçlar çıkartmaya devam ediyor.Ugurcan tam odaklanmış durumda.Herkes bir yerine iki koşuyor hedefe varana kadar böyle devam ettiğimiz sürece başarılı olmak yakın aynen böyle bozmadan ayaklarımızı sağlam yere basarak devam etmeliyiz.

Yiğit SARI
05.12.2021, 11:22
Abdullah Hoca ilk yarı uzatmalarındaki uyuduğumuz 2 pozisyonla ilgili de bi brifing verecektir savunmaya. Anlık dalgınlıklar büyük sonuçlar doğurmasın şanslıydık

adiloş bebe
05.12.2021, 11:33
Hala ikinci yarının etkisindeyim. Bir ara Adana Demir artık pres falan yapmayı bıraktı ki dakika daha 70'lerdeydi. Montella kenardan sürekli öne çıkın dedi oyuncularına. Allah bozmasın bu rakibi uyutma özelliğimiz çok hoşuma gidiyor ya rakip bile indiriyor artık gardını

Oğuzhan Fidan
05.12.2021, 12:39
Ertem şenerin 2 numaralı oğlu Trabzonspor luymuş

Sezgin Öztürk
05.12.2021, 13:28
Bu arkadaş bir de Trabzon'lu. Hayatının son maçına çıkmış gibi oynadı kime ne ispat edecekse ptt topçusu.

Gökhan Balcı
05.12.2021, 13:42
Pekala istediğimizi aldıktan sonra içimiz rahatlıyor daha özgüvenli oynuyor çok da hata yapmıyoruz ama bu maç üzerine konuşulması gereken şeyler vardır eminim. Rakip gerçekten tehlikeli bir rakipti pozisyon bulması da normal. Balotelli de Ronaldo gibi büyük maç gördü mü kuduruyor öyle oldu mu da kalitesi ortaya çıkıyor seviyorum ben o herifi :D ligde hücum hattının oluşturduğu tehlikeye bakarsak adana demir burada yukarılarda olacaktır. O yüzden zor bir rakipti kazanmak gerekiyordu öyle veya böyle kazandık dersleri çıkarmalı yolumuza Antalya'da devam etmeliyiz.

TS61_NL
05.12.2021, 13:54
Oyuncularımız sahadan sakatsız ayrıldıysa eğer cidden şanslıyız demektir lakin Samet denen dengesizin het topa hayvan gibi girmesi gözlerden kaçmadı! Sakatsız bitirdik diyorum fakat Corneliusü hastanelik ettiler, umarım fazla birşeyi yoktur, geçmiş olsun Kuzeyin Kralı! Istanbulun 3üzleri ağlaya dursun, her hafta ideal kadrodan çok uzakta bir 11 ile sahaya çıkıp 3 puanı alıp kendileri ile farkı git gide açmak, ne bileyim, 45 yaşında ve hayatını bu takıma gönül vermiş birisi olarak bu durumdan inanılmaz haz alıyorum. Saha ya kim çıkar sa çıksın elinden gelenin fazlasını veriyor ve A. Avcı, oyuncular ve başkanımız Ağaoğlu her türlü övgüyü hak ediyorlar diye düşünüyorum. Bu maçı unutup önümüzde ki maçlara odaklanmamız gerekiyor, ki Avcı şimdiden planlarını Antalyaspor maçına hazırlıyordur, bundan eminim. Allah nazarlardan korusun inşallah, bizleri sevindirmeye, rakipleri de üzmeye devam Trabzonsporum!

HOPA'LI TS'Lİ
05.12.2021, 13:56
Pekala istediğimizi aldıktan sonra içimiz rahatlıyor daha özgüvenli oynuyor çok da hata yapmıyoruz ama bu maç üzerine konuşulması gereken şeyler vardır eminim. Rakip gerçekten tehlikeli bir rakipti pozisyon bulması da normal. Balotelli de Ronaldo gibi büyük maç gördü mü kuduruyor öyle oldu mu da kalitesi ortaya çıkıyor seviyorum ben o herifi :D ligde hücum hattının oluşturduğu tehlikeye bakarsak adana demir burada yukarılarda olacaktır. O yüzden zor bir rakipti kazanmak gerekiyordu öyle veya böyle kazandık dersleri çıkarmalı yolumuza Antalya'da devam etmeliyiz.

Alalım Balotelliyi
Yaşı da uygun 31 :)

Samet Berber
05.12.2021, 16:16
Maçın tekrarını nereden izleyebiliriz acaba ?

Lazman
05.12.2021, 16:56
bu takimin senelerdir problemi piskolojikti. cozulmus gibi duruyo.

Samet Berber
05.12.2021, 17:04
Maçın tekrarını nereden izleyebiliriz acaba ?
Yok mu arkadaşlar aramızda yükleyen biri :)

fadigaTS
05.12.2021, 17:37
https://www.youtube.com/watch?v=bGV8Dc7PoZU

no NAME
05.12.2021, 17:48
Üstâd GRANDE,
Saygıyla ��

Saint Castillo
05.12.2021, 18:03
Ömürden yana kullandım. Dünkü maçta belki de bir üst seviyeye çıktı. Öyle bir top oynadı. Maşallah diyelim.

amasya0561
05.12.2021, 19:38
Hocamız davet etti bizde Amasyadan kalktık formamızı giydik gittik. Çok şükür Akyazıdaki ilk maçımda galibiyetle döndük. Devamı gelir inşallah. Mükemmeldi.

cakalkerem
06.12.2021, 08:02
her maç zor geçiyor..
adana iyi takımmış..ilşk kez izledim..
ligde bir çok takımı yener..

gaziantepte adanada maça sert başladı..ilk 10 dakıka nefes aldırmıyorlar..
ama bundan sonra her maç böyle olacak gibi..
sonrasında ustalar sahneye çıkıyor..
ve gümmm.

cakalkerem
06.12.2021, 08:07
Koitayı izledikten sonra Dnnanayi daha bi sever oldum..
Bu Koitayı kim çakmışsa iyi kaldırmış

HOPA'LI TS'Lİ
06.12.2021, 08:08
Köybaşı ve Koitayı yollasınlar.

memmedaga
06.12.2021, 09:40
Malatya’yı
Sivas’ı
Giresun’u
Kasımpaşa’yı
Kayseri’yi
Şikebahçe’yi
Göztepe’yi
Rize’yi
Beşiktaş’ı
Gaziantep’i
Karagümrük’ü şansa bala yendin Adanademir’i nasıl yeneceksin? Çekirge bir sıçrar iki sıçrar ey Avcı

alın bunu burdan

Mehmet Fatih Yavuz
06.12.2021, 09:46
alın bunu burdan

İronicidir o...
Dalga geçiyor. :)

İskender Çakmak
06.12.2021, 09:50
İyi başlayamadık ama iyi bitirdik. ADS iyi hazırlanmış bizim maça.
Uzun yıllardır bir oyunumuz olsun diyorduk artık bir oyunumuz var. Maç içinde farklı formasyonlara giriyoruz.
Özlediğimiz zamanları yaşıyoruz. Tadını çıkartalım. Arkamıza bakmadan her maçı kendi içinde değerlendirerek sonuna kadar gideceğiz.

HOPA'LI TS'Lİ
06.12.2021, 09:54
Bu sezon takım bana şu mesajı veriyor maç içinde,

Bu takım ne yapar ne eder golü/golleri bulur.
Bu harika bir duygu
Yıllardır özlemiştik.
Büyüksün Abdullah Mucib AVCI

memmedaga
06.12.2021, 10:13
İronicidir o...
Dalga geçiyor. :)

:)

MetehanS
06.12.2021, 11:11
Malatya’yı
Sivas’ı
Giresun’u
Kasımpaşa’yı
Kayseri’yi
Şikebahçe’yi
Göztepe’yi
Rize’yi
Beşiktaş’ı
Gaziantep’i
Karagümrük’ü şansa bala yendin Adanademir’i nasıl yeneceksin? Çekirge bir sıçrar iki sıçrar ey Avcı

:alkış:

Doğukan Uçan
06.12.2021, 11:30
Benim cumartesi canlı izlediğim adana demirspor sakat ve cezalıları olmazsa 2 hafta sonra galatasaray'ı arena da yener.

Burak Bıyıklı
06.12.2021, 11:45
Yine rakibi maçın çoğunda uyuttuk :D Bu oyuna bayılmaya başladım. Avcı hocam alıştırdı bizi.

Waka bu maç affettirdi. Grande adı üstünde.

Taraftarları organize edecek birkaç kişi ayarlamalı yönetim. Dk 20'de samanyolu söylüyorlar, arkadaşım eşşek bestesiyle maçı geçiriyorlar. Bir taraf ıslıklarken diğer taraf marş söylüyor. Şu dağınıklığa bir çözüm bulalım artık lütfen.

Ne kadar eksiğimiz olursa olsun takım bildiği oyunu oynayıp bir şekilde maçı koparıyor. Çok güzel bir hava yakaladık. Maç sonu takımın toplanması, eğlenmesi çok güzel şeyler.

Lig sonuncusunu yenip şampiyonluğa yürüyen tayfanın yarıştan koptuğunu kaç hafta sonra görürüz acaba :D Bunu da ek olarak konuşmalıyız diye düşünüyorum :D

ONUR BEKAR
06.12.2021, 11:58
Geçtimiz yıllarda çok güzel futbol oynayan biz şampiyon olamadık, güzel oynamayan veya şampiyonluğu haketmeyen bir çok takım kupayı müzelerine götürdüler.
İçimizde bazıları güzel oynamadığımızı savunarak ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşayağız düşüncesindeler.
Eksiklerimiz var mı tabiki var, ama bu güzel oynamadığımız anlamına gelmiyor.
Eksikler tamamlanırsa ki öyle görünüyor, daha güzel işlere imza atılacaktır.
Biraz relax olup mevcut durumun keyfini çıkarmak yerine kendilerini strese sokarak burada eyyamcılık yapıyorlar.
Ha, eleştiri mi değil küçük görmek, eleştiri bu şekilde olmaz, alaşağı etme derdindeler.. yazık..

HOPA'LI TS'Lİ
06.12.2021, 11:58
Yine rakibi maçın çoğunda uyuttuk :D Bu oyuna bayılmaya başladım. Avcı hocam alıştırdı bizi.

Waka bu maç affettirdi. Grande adı üstünde.

Taraftarları organize edecek birkaç kişi ayarlamalı yönetim. Dk 20'de samanyolu söylüyorlar, arkadaşım eşşek bestesiyle maçı geçiriyorlar. Bir taraf ıslıklarken diğer taraf marş söylüyor. Şu dağınıklığa bir çözüm bulalım artık lütfen.

Ne kadar eksiğimiz olursa olsun takım bildiği oyunu oynayıp bir şekilde maçı koparıyor. Çok güzel bir hava yakaladık. Maç sonu takımın toplanması, eğlenmesi çok güzel şeyler.

Lig sonuncusunu yenip şampiyonluğa yürüyen tayfanın yarıştan koptuğunu kaç hafta sonra görürüz acaba :D Bunu da ek olarak konuşmalıyız diye düşünüyorum :D

Ağzına sağlık Burakcım
HİSLERİME TERCÜMAN OLDUNUZ.
Yıllardır söylemekten dilimde tüy bitti.
Şu arabesk tezahüratlardan sıyrılıp, bize özgü tezahüratlar üretelim diye
Geçmişte bir keresinde kulübe mektup da yazdım.
Taraftar grupları bir araya gelsin ve tribünlerde tek ses olalım diye
BJK taraftarını bu konuda tek geçerim, sonra GS'lileri
Kale arkaları tezahürat yaparken, maraton rakip oyuncuları ya da hakemi ıslıklıyor. Neden ıslıklama ya da marş söyleme işini birlikte yapamıyoruz? Bu kadar zor mu yahu?
Şampiyonluğun en büyük adayı olan takımın tribünleri daha iyi olmalı
Son olarak, Samanyolu şarkısı Dk.61'de söylense daha doğru ve güzel olmaz mı?

ONUR BEKAR
06.12.2021, 12:03
Ezikbahçe, rizeye 4 gol attı diye , şampiyonluğa bizden çok onu yakıştırıyor medya, başladılar Trabzonsporumuz puan kaybedecek ve ezikler şampiyon olacak diye..
Biraz örnek alsak fena olmaz...

Erkut Ay
06.12.2021, 12:20
onların tek kozu kaldı algı yapmak bizi sizi yakalarız baskısı yapıp taraftarın psikolojisini futbolcuların enerjisini etkilemek şanslarını birde böyle deniyorlar
Abdullah hoca bu durumların hep farkında .onlarında bir atımlı barutu kaldı Trabzonspor'un şu dönemdeki maçlarını kazanması demek onlarında boyunun ölçüsünü alması demek .

Burak Bıyıklı
06.12.2021, 13:51
Valla abi aklın yolu bir. Blokların önüne bir iki görevli koyup, söylenecek marşları numaralandırıp çok çok kolay bir şekilde organize olunabilir.

Top rakibe geçtiğinde de ani bir hareketle ıslığa dönülebilir. Yeter ki kulüp bu konuda birilerini görevlendirsin. Çarşı bunu çok iyi yapıyor mesela.

61'de samanyolu olabilir tabii. Ama ben "Biz dar sokaklarında"yı tercih ederdim muhtemelen. Çünkü bununla beraber Liverpool-You'll never walk alone ikilisi gibi bir ikili yakalıyoruz. Bize özgü bir şey olmuş oluyor.

Mesela gelmişiz nisan ayına. 1 puan alsak şampiyon olacağız. Açmışız farkı rakiple. Hafiften yağmur yağıyor. Tribün full. Dk 61 herkes başlıyor
Biz dar sokaklarında,
Dinmeyen yağmurunda...

Hayal etmesi inanılmaz güzel geliyor. Bunca yıldan sonraki şampiyonluğun duygusal olarak yükü ağır olacak. Çoğunluk gülmektense ağlayacak gibi geliyor.

Ağzına sağlık Burakcım
HİSLERİME TERCÜMAN OLDUNUZ.
Yıllardır söylemekten dilimde tüy bitti.
Şu arabesk tezahüratlardan sıyrılıp, bize özgü tezahüratlar üretelim diye
Geçmişte bir keresinde kulübe mektup da yazdım.
Taraftar grupları bir araya gelsin ve tribünlerde tek ses olalım diye
BJK taraftarını bu konuda tek geçerim, sonra GS'lileri
Kale arkaları tezahürat yaparken, maraton rakip oyuncuları ya da hakemi ıslıklıyor. Neden ıslıklama ya da marş söyleme işini birlikte yapamıyoruz? Bu kadar zor mu yahu?
Şampiyonluğun en büyük adayı olan takımın tribünleri daha iyi olmalı
Son olarak, Samanyolu şarkısı Dk.61'de söylense daha doğru ve güzel olmaz mı?

HOPA'LI TS'Lİ
06.12.2021, 14:42
Valla abi aklın yolu bir. Blokların önüne bir iki görevli koyup, söylenecek marşları numaralandırıp çok çok kolay bir şekilde organize olunabilir.

Top rakibe geçtiğinde de ani bir hareketle ıslığa dönülebilir. Yeter ki kulüp bu konuda birilerini görevlendirsin. Çarşı bunu çok iyi yapıyor mesela.

61'de samanyolu olabilir tabii. Ama ben "Biz dar sokaklarında"yı tercih ederdim muhtemelen. Çünkü bununla beraber Liverpool-You'll never walk alone ikilisi gibi bir ikili yakalıyoruz. Bize özgü bir şey olmuş oluyor.

Mesela gelmişiz nisan ayına. 1 puan alsak şampiyon olacağız. Açmışız farkı rakiple. Hafiften yağmur yağıyor. Tribün full. Dk 61 herkes başlıyor
Biz dar sokaklarında,
Dinmeyen yağmurunda...

Hayal etmesi inanılmaz güzel geliyor. Bunca yıldan sonraki şampiyonluğun duygusal olarak yükü ağır olacak. Çoğunluk gülmektense ağlayacak gibi geliyor.

Sevgili Burak,

Ben TS aşkıyla 7 yaşında yani ilkokula başladığımda tanıştım. Babam radyodan maçları dinler, kendinden geçerdi. Bende bu şekilde başladı. Toprağım Kazım'ın dediği gibi, TS 1975-1984 arasında önüne geleni ezip geçiyordu. 90 maç sahasında yenilmeme rekoru (hala bizde), 1112 dakika gol yemeyen kaleci Şenol Güneş, 6 yılda 5, 9 yılda 6 şampiyonluk ve 3 ikincilik. Avrupa'nın kalburüstü takımlarına Hüseyin Avni Aker'de diz çöktürmek, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Türkiye kupası zaferleri, 1995-1996, 2010-2011 ve 2019-2020'de çalınan şampiyonluklar....Destan çok gördüğün gibi. Ben bunların çoğunu yaşım gereği yaşadım. 4 büyük takımın maçlarını TRT verirdi. Mest olurduk takımı izleyince. Rakipler yarı sahayı geçemezdi. Mikrofonlarımız Trabzon'da dediği an radyoda spikerin ömrümüze ömür katılırdı. Ses çoksa sevinir, çıt yoksa üzülürdük.

İnan, bu sezon çok fantastik bir sezon. Her şey bizden yana. Şans bile.
Ve Tribünlerin her bordo mavi çekmesinin sonunda Şampiyon Trabzon diye bağırması gözlerimi yaşartıyor.
İnanıyorum ki, bu sezon gözlerde yaş kalmayacak.
Mutluluk gözyaşları sel olup akacak.

Tribünlerin tek ses olması konusundaki tavsiyelerine katılıyorum. Özellikle 61'de Biz dar sokaklarında...okunması yakışır bize.
Bize özgü sıralı marş okumak ya da tezahürat yapmak da zor değil.

wien_ts
06.12.2021, 18:06
Maçın tekrarını izlediğimde Siopis'in baya pas hatası yapması dikkatimi çekti. Çıkışlarda biraz buradan aksamışız. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacaktır.

Ibrahim Gaygusuz
08.12.2021, 03:23
Yuksek cozurnuklu bulunabilirmi bu resim. Poster haline getirmek istiyorumda

https://scontent.fhuy2-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/263157964_454109386070202_3361295230736838799_n.jp g?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=mWp81UD44-QAX84XVye&_nc_ht=scontent.fhuy2-1.fna&oh=5d2143a46eb5dc928ab88c6924c2271d&oe=61B44FF0

Gürkan Asma
08.12.2021, 04:32
Yuksek cozurnuklu bulunabilirmi bu resim. Poster haline getirmek istiyorumda

https://scontent.fhuy2-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/263157964_454109386070202_3361295230736838799_n.jp g?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=mWp81UD44-QAX84XVye&_nc_ht=scontent.fhuy2-1.fna&oh=5d2143a46eb5dc928ab88c6924c2271d&oe=61B44FF0

Son çıkan Trabzonspor dergisini satın alman yeterli, bu poster dergiyle birlikte hediye :)

HOPA'LI TS'Lİ
08.12.2021, 07:41
Son çıkan Trabzonspor dergisini satın alman yeterli, bu poster dergiyle birlikte hediye :)

2021-2022 Şampiyonu

UĞUR DURTAŞ
08.12.2021, 10:07
Arkadaşlar merhaba;

Buradanda sizlerle geçen hafta içi paylaştığım gibi,Cumartesi trabzon'a gittim.
olağan genel kurulumuza katıldım.
çok üzüldüm.
koca HAYRİ GÜR SPOR SALON'unda 50-60 kişi yoktuk.
halbuki lider takımın o.g.kurulu tek adayda olsa ciddi bir sayıya ulaşmamız gerekirdi.
başkanda ilk günkü konuşmasında bu konunun altını esprili bir şekilde çizdi...

neyse ,

maça geçelim 15-20 dakika a.demirin baskılı oyunu biraz korkuttu açıkçası bizleri..
inanılmaz hırslıydı rakip makayemenin golü rahatlattı bizleri,fişi geçen golüde hamsik atınca tümden rahatladık.
güzel bir galibiyet oldu.

çoğu arkadaşımız daha ilk yarı bitmeden takımı şampiyon ilan ettiğini görüyorum.
bu düşüncenin yanlış olduğunu savunanlardnım.
köprünün altından çok fırtınalı suların akacağı kanısındayım.

o.g.kurulda başkanda aynı şeyleri bizlerle paylaştı
sakın haaaa dedi
arkadaşlar.

**

Erken havaya sokma amaçlı algılara dikkat etmemiz gerektiğini belirten Başkanımız Ahmet Ağaoğlu,
Burada hepimize çok ağır sorumluluk düşüyor. Şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı, sakın ha! Yüzde 99 Trabzonspor şampiyon algısı yaratılmaya başlandı. Sakın ha! Şubat ayında şampiyonluk kutlayacağız, çok soğuk denmeye başlandı. Esprisi güzel ama sakın ha! Ligin son maçı oynanmadan kimin şampiyon olduğu belli olmaz. Herkes konuştu bir şeyler söyledi. Şimdi Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu söylüyor; şampiyonluk mücadelesinde olan şu an için 8 takım var. Arada puan farkı olabilir ancak bir şeyi unutmayalım, 24 maç ve 72 puan var. O zaman birileri bana 72 puanın geride olduğu bir yerde 36 puanla kim şampiyon oluyor. 36 puan kümede bile kalmıyor. İşin realitesini göz ardı ettiğimiz zaman, rakiplerimizi küçümsediğimiz veya yok saydığımız zaman sportif olarak hayatımızın hatasını yaparız ve en ağır bedeli öderiz. Geçmişte bunu bize ödettiler ancak bugünkü Trabzonspor camiası o noktada değil. Global futbolun, sporun ruhunun, etik ve ahlak kurallarının bütünleştiği bir Trabzonspor ile karşı karşıyalar bugün. Her mücadelede rakibine saygı gösteren, rakibinin konumu ne olursa olsun saygı gösteren bir Trabzonspor var. Bölgesinde ve Anadolu’da da futbola hizmet etmeyi şiar edinmiş bir kulübün başkanı olarak şunu ifade ediyorum, şampiyonluk hedefi uzak bir hedef. Tarih 22 Mayıs… Ancak Adana Demirspor maçı bugün saat 16.00’da… Peşinden Antalyaspor, Hatayspor. Geride 24 maç var. Tüm maçları aynı duygu, aynı ciddiyet, heyecan, aynı disiplinle oynamalıyız. “Lig bitmiştir, Trabzonspor şampiyon ve diğerleri” gibi söylemler diğer takımlara yapılan büyük saygısızlıktır. Diğer taraftan da baktığımız zaman Trabzonspor’u erken havaya sokma doğrultusunda yapılan bir algıdan başka bir şey değildir. Değerli hocamız Abdullah Avcı’nın da ifade ettiği gibi sadece 3 puan kazanıyoruz. Ben de 3 puan artı 2 milyon 750 bin TL kazandık diyorum. Büyük bir takımla oynadığınız ve maçı kazandığınız zaman takip eden maçta eğer puan kaybederseniz o maçtan aldığınız puan hiçbir anlam ifade etmez. Namağlup gidiyoruz, mağlup da olabiliriz, puan da kaybedebiliriz. Geride 76 puan var, toplamda 110 puan hesabı yapıyorum. 100 puan veya 110 puan alma şansımız yok. Hiçbir takımın yok. Futbol sahada oynandığı sürece yok. Puan kayıpları olacaktır, maç kayıpları da olacaktır ancak ne zaman ki umudumuzu, heyecanınızı yitirip mücadeleyi bıraktığınız zaman her şeyinizi kaybedersiniz. Hocamız Abdullah Avcı da bunu ifade etmeye çalıştı en büyük destekçimiz vefakar Trabzonspor taraftarıdır. Camiamızın her zamankinden daha çok desteğine ihtiyacımız var. Genel Kurul’a 180 kişilik katılımı, dijital bir dünyada olduğumuz ve her şeyin bilgisayar başından yaşandığını düşünüyorum. Ama maçlar dijital oynanmıyor, şampiyonluğa giden Trabzonspor Kulübü’nün Trabzon’daki maçlara tek bir boş koltuk kalmadan 12-13-14. adam olarak desteklemesini, ateşlemesini ve o heyecanı, o enerjiyi hocamıza vermesini rica ediyorum. Önümüzdeki haftalarda ve önümüzdeki aylarda çok daha zorlu bir sürecin içerisine giriyoruz. Buradaki en büyük gücümüz bu mücadelede en büyük enerjimiz camiamız ve taraftarımızın desteği olacaktır. Dolayısıyla bir kez daha huzurlarınızda önümüzdeki maçlara taraftarlarımızın ilgi göstermesini, yolun sonu 8. şampiyonluk olacaksa o şampiyonluğu en çok hak eden taraftarımızın da kendi sorumluluğunu yerine getirmesini rica ediyorum” dedi.