Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Adana Demirspor | Maç Sonucu
Bjk'lilerin en büyük derdi kulüp iflas noktasında. Diğerleri de zorda özellikle fener. Kupayı geçtiler, gelecek yılları Trabzonspor'a kaptirmayalım derdine dustuler.
çok büyük ihtimalle, bjk futbolcularına para ödemiyor. veli ısrarla bjknin futbolculara paraları ödeniyordur değil mi fırat sorularına ; fırat cevap vermedi, ısrarla sessiz kaldı. barış da fb lilere akıl veriyor. sağa viscayı sola davidsonu alsınlar diye…
BlackPanther
01.12.2021, 01:13
Ben 1990 itibariyle bi tablo yaptım ancak buraya atamadım nasıl atılıyor resim olarak ?
Resimi bu sayfaya yüklüyorsun.
https://de.imgbb.com/
Ve sonra resimin linkini Yazıları değiştirme bölümünde resim bölümüne basarak linki ekliyorsun. Bu kadar.
trbzonsporlu
01.12.2021, 02:18
çok büyük ihtimalle, bjk futbolcularına para ödemiyor. veli ısrarla bjknin futbolculara paraları ödeniyordur değil mi fırat sorularına ; fırat cevap vermedi, ısrarla sessiz kaldı. barış da fb lilere akıl veriyor. sağa viscayı sola davidsonu alsınlar diye…
programı ben de izledim. Barışı kimse kaale almazda yine de adı barışın ekmek yediği kulüple anılan bir oyuncuyu o kulübün en büyük rakibine önermesi tam bir ihanet örneğidir.
programı ben de izledim. Barışı kimse kaale almazda yine de adı barışın ekmek yediği kulüple anılan bir oyuncuyu o kulübün en büyük rakibine önermesi tam bir ihanet örneğidir.
O adam tsyi kullanıp isim yapma derdindeydi. Ts muhabiri olarak başladı şu anda yorumcu statüsünde. Programda her takımı yorumluyor, sık sık fbye yanlıyor. fbliler alkışlı rtler attıkça daha da yanlıyor falan. Tslik durumu pek kalmadı da koca trtde başka kimse olmadığı için bir şey olunca ona dönüyorlar bilgi almak için.
Bu ara bjk odalarında takıldım, orada söylenen üç dört ay geriden geliyor ödemeler.
Yusuf BALCI
01.12.2021, 08:10
Umarım futbol şansının yanımızda olduğu bir maç olur ve zorlanmadan kazanırız. Taraftara çok iş düşüyor. Bu performansı devam ettirirsek ligin ikinci yarısı laylaylom çok eğlenceli geçecek.
cakalkerem
01.12.2021, 08:20
bu sezon şansımızın yardımıyla en az 3 maç kazandık..
top oynamadan neredeyse 9 puan aldık...
Ama bana kalırsa önemli olan kötü oynarken de kazanmak..
Önceki senelerde %70 topla oynama 35 direk çok iyi oynadık diyoruz ama 1-0 mağlup oluyorduk....
Öyle oynayıp puan kaybedeceğimize böyle oynayıp kazanalım...
Ama unutulmasın ki şans her zaman yanımızda olmayacaktır...
Şu önümüz deki maçıda kazanalım...
Sonraki haftaya bakalım
Doğukan Uçan
01.12.2021, 08:30
Ne yazmış
https://beinsports.com.tr/haber/uc-buyuklersiz-sampiyonluk-yarisi-olmaz-geregini-yapin
İskender Çakmak
01.12.2021, 09:14
Sergen Yalçın Giresunspor maçı sonrası maaşlarını alıyorlar dedi.
cakalkerem
01.12.2021, 09:39
bas geç Trabzon'um....
jeepeers
01.12.2021, 09:42
Yurtdışında yaşayan renkdaşlarımız ve güncel kurlar sayesinde şu saatten sonra her maçımızı kapalı gişe oynamamız lazım ki zaten bilet alanlar olmuş okuduğum kadarı ile.
Sağolsunlar.
Medyada bizi şimdiden şampiyon ilan eden dalkavukların laflarına bakmamak lazım.
Rehavet en büyük rakibimiz artık.
Bu ekip oyun fisiplinini elden bırakacak yapıda değil önceki senelere kıyasla ancak neticede hepsi insan zamanla makul seviyede gevşeyeceklerdir.
İnşallah birçoğumuzun ömrü boyunca beklediği şampiyonluğu(resmi) yaşayacağız.
Bu kadar fark rehavet ile çok da iyi kapanır
Olabildiğince farkı açmalıyız
İkinci yarı Fb maçında şampiyonluk belirlenir
Eğer bir tökezlersek çullanırlar üstümüze
Taraftar olarak da sağ duyulu olmalıyız,homurdanmalar olmamalı
pReN@_61
01.12.2021, 10:42
Assombalonga'ya dikkat.
Harun CAN
01.12.2021, 10:48
Güney tribününden biletim var. Gitmek isteyene devredebilirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gideceğim inşallah. Devralabilirim. Bilet almak için internete girdim önce foruma bakayım dedim transferle ilgili ne yazılıyor.
Samet Berber
01.12.2021, 11:19
https://www.youtube.com/watch?v=0qhzOJKNC6w
Djaniny'nin dergi röportajını izleyebilirsiniz.
Yiğit SARI
01.12.2021, 11:51
https://www.youtube.com/watch?v=HsdkSoCw1Nw
Gideceğim inşallah. Devralabilirim. Bilet almak için internete girdim önce foruma bakayım dedim transferle ilgili ne yazılıyor.
Kimlik numaranızı gönderin özelden hocam devredeyim
jairzinho
01.12.2021, 13:25
Süper lig şampiyonluk oranları güncellenmiş;
Trabzonspor: 1.39
fb:6.00
bjk: 8,50
gs: 8,50
anlamadığım olaylardan biride bu
bize 1.39 vermiş,uzun vadeli iddia,6 ay
100 bin lira yatırsan 6 ay sonra 139 bin lira alsan gene zarardasın aga,liranın değer kaybı nedeniyle
altın a 100 bin lira yatırsan muhtemelen 6 ay sonra daha fazla kazanabilirsin,hemde kaybetme ihtimali sıfır,risk sıfır,
bize yatırılan para hem riskli hemde kazansan bile kaybediyorsun,
özetle bu uzun vadeli iddia olayı enteresan ve saçma geliyor,gerçi kısa vadelide saçma bişey manevi olarak ,uzun vadeli ise maddi manevi saçmalık
bu arada yönetim ne yapmak istiyor anlamadım,bilet fiyatlarını gene yüksek tutmuş,türkiyede insanların geliri her ay düşüyor,yani alım güçleri,sayıca yüksek olan orta ve alt tabaka hızla fakirleşirken sayıca az olan godoman diye tabir edilen üst tabaka nın geliri yükseliyor,godomanlarla stadı dolduramazsın aga,
https://www.haberts.com/trabzonspor/trabzonspor-adana-demirspor-maci-biletleri-satisa-cikti-h232529.html
kale arkaları 20 lira
maraton 50 lira olmalıydı,
2000 yılı öncesi stadlar ful doluyordu,anadoluda bile,arşiv maçlarına bakın,ful ayakta hıncahınç dolu tribünler,neden? maç izlemek lüks değildi aga
https://twitter.com/futbolarena/status/1465613893066272770
şuraya bak son hafta seyirci sayıları,yeni yapılan stadlar tam bi kaynak israfı + normal halk stadlara giremiyor
Samet Berber
01.12.2021, 13:32
Biletlere baktım %69'u satılmış gözüküyor, Cumartesi günü saat de çok uygunken bu biletlere neden yeteri kadar ilgi olmuyor üstelik takım bu form durumundayken ve hoca da her maç sonu taraftara çağrı yapıyorken bu ilgisizlik bence üzücü. Tabi taraftarı suçlamak burda en kolayı ama bunun sebebini iyi tespit edip bir çözüm üretmek zorundayız diye düşünüyorum. En azından takım ve hoca bunu sonuna kadar hakediyor.
abdllh.29
01.12.2021, 13:33
100 bin lira yatırsan 6 ay sonra 139 bin lira alsan gene zarardasın aga,liranın değer kaybı nedeniyle
altın a 100 bin lira yatırsan muhtemelen 6 ay sonra daha fazla kazanabilirsin,hemde kaybetme ihtimali sıfır,risk sıfır,
özetle bu uzun vadeli iddia olayı enteresan ve saçma geliyor,gerçi kısa vadelide saçma bişey manevi olarak ,uzun vadeli ise maddi manevi saçmalık
Kardan değil iddaa bizi ağır favori görüyor. O yüzden yazdım.
trbzonsporlu
01.12.2021, 13:42
hala kale arkalarında binlerce bilet satılmamış
kulüp bu hafta 2 oldu video atıyor taraftarı trıbüne cekmek için
nasıl fbnin 1988 sezonundaki gol rekoruyla sampiyonlugu hala konusuluyorsa
puan farkı rekoruyla şampiyonluğu 50 yıl sonra bile konusulacak bu takımın taraftarına yakışmıyor bu sayılar
Enaldo61
01.12.2021, 13:43
Daha çarşamba beyler o biletler tükenir maç günü.
trbzonsporlu
01.12.2021, 13:43
bu arada yönetim ne yapmak istiyor anlamadım,biley fiyatlarını gene yüksek tutmuş,türkiyede insanların geliri her ay düşüyor,yani alım güçleri,sayıca yüksek olan orta ve alt tabaka hızla fakirleşirken sayıca az olan godoman diye tabir edilen üst tabaka nın geliri yükseliyor,godomanlarla stadı dolduramazsın aga,
https://www.haberts.com/trabzonspor/trabzonspor-adana-demirspor-maci-biletleri-satisa-cikti-h232529.html
kale arkaları 20 lira
maraton 50 lira olmalıydı,
2000 yılı öncesi stadlar ful doluyordu,anadoluda bile,arşiv maçlarına bakın,ful ayakta hıncahınç dolu tribünler,neden? maç izlemek lüks değildi aga
şuraya bak son hafta seyirci sayıları,yeni yapılan stadlar tam bi kaynak israfı + normal halk stadlara giremiyor
aga senin şu dahiyane taktik ustası sergen hocan ne yapıyor uzay takımıyla bu sene
bir anlatsanda dinlesek hazır forum sessizken
jairzinho
01.12.2021, 13:50
normal bi ülkede şu seyirci sayıları ile oyuncu maaşlarının çok çok düşük olması gerekiyor,seyirci gelmiyor yada gelemiyor,her ne sebeble olursun olsun bu işte bi terslik var aga,oyuncular milyon avro para kazanıyor,yeni stadlara betona para akıtıyorlar,sonuç? yukarıdaki seyirci sayıları,
naklen yayın geliri yarı yarıya düşmüş,yani en büyük gelir kalemlerinden biri kulüpler için,ama bakıyorsun takımlardaki kadrolara haala her sezon yüzlerce yabancı oyuncu geliyor ve normalden 2-3 katı maaş alıyor,çoh enteresan aga
durumlar iç açıcı değil maalesef türkiyede,maddi manevi çöküş
hala kale arkalarında binlerce bilet satılmamış
kulüp bu hafta 2 oldu video atıyor taraftarı trıbüne cekmek için
nasıl fbnin 1988 sezonundaki gol rekoruyla sampiyonlugu hala konusuluyorsa
puan farkı rekoruyla şampiyonluğu 50 yıl sonra bile konusulacak bu takımın taraftarına yakışmıyor bu sayılar
bu konuda 2 yada 3 teori var
1- bilet fiyatları alım gücüne göre yüksek (alım gücü derken alt ve orta tabaka için)
2- yeni nesil yani 2000 jenerasyonu futboldan uzak(yeni sosyalleşme sosyal medyada oluyor-asosyalleşme de diyebiliriz),eski nesil ise futbol izlemeyi bırakmış
3- süper ligde oynanan kalitesiz futbol
2000 yılı öncesi stadlar ful doluyordu,hemde eski stadlar,sahaya uzak stadlar,futbol çok kalitelimiydi? değildi, sosyla medya yoktu,maçların hepsi tv den yayınlanmıyordu,arşiv maçları arada denk geliyor,bakıyorum stad hınca hınç dolu,sosyal etkinlik futbol severler için stadlardı adeta
tabi şuda var,2000 yılı sonrası 5 büyük lig yayınlanmaya başladı türkiyede,insanlar özellikle yeni jenerasyon buraya yöneldi,artık çocuk adanademirsporu değil liverpool u tutmaya başladı,amiyane tabirle süper marketler bakkalları bitirdi,kapitalizmin olumsuz sonuçlarından sadece biri
Mehmet Fatih Yavuz
01.12.2021, 14:52
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1466014120382287872
Süleyman50
01.12.2021, 15:01
hocanın da dediği gibi parçadan bütüne gidiyoruz, sıradaki parça demirspor maçı kazanıp yolumuza devam etmeliyiz...
ersn.alparslan
01.12.2021, 15:13
Bu gidişe göre 34.000 civarı seyirci olacak maçta.
Sadettin_
01.12.2021, 15:40
İrfan en az 5 maç ceza alacakmis .
Fener havlu atti
trbzonsporlu
01.12.2021, 15:58
İrfan en az 5 maç ceza alacakmis .
Fener havlu atti
irfan alınalı 1 sene oldu nerdeyse, 1 tane maç mı almış bugüne kadar. (aynı donem gelen bakasetasın maç kitlenmişken 6-7 tane aldigi maç sayarım)
zaten sadece ilk yarı oynatiyordu hocası onu :)
normal bi ülkede şu seyirci sayıları ile oyuncu maaşlarının çok çok düşük olması gerekiyor,seyirci gelmiyor yada gelemiyor,her ne sebeble olursun olsun bu işte bi terslik var aga,oyuncular milyon avro para kazanıyor,yeni stadlara betona para akıtıyorlar,sonuç? yukarıdaki seyirci sayıları,
naklen yayın geliri yarı yarıya düşmüş,yani en büyük gelir kalemlerinden biri kulüpler için,ama bakıyorsun takımlardaki kadrolara haala her sezon yüzlerce yabancı oyuncu geliyor ve normalden 2-3 katı maaş alıyor,çoh enteresan aga
durumlar iç açıcı değil maalesef türkiyede,maddi manevi çöküş
bu konuda 2 yada 3 teori var
1- bilet fiyatları alım gücüne göre yüksek (alım gücü derken alt ve orta tabaka için)
2- yeni nesil yani 2000 jenerasyonu futboldan uzak(yeni sosyalleşme sosyal medyada oluyor-asosyalleşme de diyebiliriz),eski nesil ise futbol izlemeyi bırakmış
3- süper ligde oynanan kalitesiz futbol
2000 yılı öncesi stadlar ful doluyordu,hemde eski stadlar,sahaya uzak stadlar,futbol çok kalitelimiydi? değildi, sosyla medya yoktu,maçların hepsi tv den yayınlanmıyordu,arşiv maçları arada denk geliyor,bakıyorum stad hınca hınç dolu,sosyal etkinlik futbol severler için stadlardı adeta
tabi şuda var,2000 yılı sonrası 5 büyük lig yayınlanmaya başladı türkiyede,insanlar özellikle yeni jenerasyon buraya yöneldi,artık çocuk adanademirsporu değil liverpool u tutmaya başladı,amiyane tabirle süper marketler bakkalları bitirdi,kapitalizmin olumsuz sonuçlarından sadece biri
Özellikle lise cağındaki çocukları yakından tanıyor ve gözlemliyorum.
Futbola ilgileri bizim eski çağlarımıza göre oldukça düşük.
Bunun dışında gerçekten paraları da yok.
Ilcelerin yukarı köylerinden gelen öğrencilerden oluşan ortalama 25 kişilik bir sınıfta maalesef değil 30 lira, 10 lirayı verebilecek çocuk sayısı 1veya 2.
Geçen hafta 2 taneye bilet ayarladım, bir tanesi 15 lira yol parası için gelmek istemedi.
Oysa statda bağıracak kitle bunlar. Onların da imkanı yok.
40 yaş ve civarı kitlenin ise heyecanı/morali/vakti yok derdi çok maalesef.
atillati
01.12.2021, 16:23
3 farktan az galibiyeti ADS'a yazarım o kadar rahat geçer maç.
Adem Erdoğan
01.12.2021, 16:36
-----------------Uğurcan
Dorukhan - Edgar - Hugo - Trondsen
---------Siopis -------- Hamsik
Peres -------- Abdüş ------- Nwakeme
-------------Cornelius
61_Hasan_69
01.12.2021, 16:37
-----------------Uğurcan
-------------Cornelius
Djaniny niye kesik yedi ?
Adem Erdoğan
01.12.2021, 16:42
Djaniny niye kesik yedi ?
Peres'i sağ açık oynatmak için mecbur birini kesmek gerekti çünkü. :D
61_Hasan_69
01.12.2021, 16:46
Peres'i sağ açık oynatmak için mecbur birini kesmek gerekti çünkü. :D
Djaniny su takımdan en son kesilecek adamlardan biri yanlış seçim bence :)
ilelebeTS
01.12.2021, 16:57
-----------------Uğurcan
-------------Cornelius
Bakasetas oynar bu hafta, bugün takımla çalışıyor.
Hamza Yilmaz
01.12.2021, 17:03
Ugurcan
Dorukhan Edgar Hugo Trondsen(Peres)
Siopis
Ömür Baka Hamsik Nwaka
Djaniny
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
jairzinho
01.12.2021, 17:23
Ugurcan
Dorukhan Edgar Hugo Trondsen(Peres)
Siopis
Ömür Baka Hamsik Nwaka
Djaniny
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
muhtemel ilk 11 bu
canini gezgin bir forvet olduğu için diziliş 4-6-0 a daha yakın oluyor bu ilk 11 de
canini gezgin olduğu için onun yaratacağı boşluklara bakasetas ömür giriyor,set hücumunda
ayrıca kontra atak futbolunda da canini defansın arkasına sarkan oyuncu rolünde de olur,kim min jae ye kırmızı kart gösterttiği pozisyon misal
ileri 5 lide herkes gol atabilir ve aynı zamanda herkes asist de yapabilir,buda rakipler için bilinmeyenli bir yapı demek
bu arada dorukhanın forma girmesi en çok siopis e yaradı, 3 yerli kuralından dolayı ,uğurcanın ve ömürün yeri garanti, 3. isim dorukhan olunca siopise yer açıldı
peres i solbek deneyecek muhtemelen avcı,trondsen sakatlanmaya müsait durumda ve dinlendirilebilir bu hafta
cornelius set hücumunda daha etkili bir oyuncu ama hızlı ataklarda yavaş kalıyor,corneliusun komple santrafor olamamasının 1 numaralı nedeni bu olsa gerek,kontra tehditi yaratmıyor
muhtemel ilk 11 bu
canini gezgin bir forvet olduğu için diziliş 4-6-0 a daha yakın oluyor bu ilk 11 de
canini gezgin olduğu için onun yaratacağı boşluklara bakasetas ömür giriyor,set hücumunda
ayrıca kontra atak futbolunda da canini defansın arkasına sarkan oyuncu rolünde de olur,kim min jae ye kırmızı kart gösterttiği pozisyon misal
ileri 5 lide herkes gol atabilir ve aynı zamanda herkes asist de yapabilir,buda rakipler için bilinmeyenli bir yapı demek
Jairzinho avcinin oynattigi futbolu begeniyormusun uyutan bir futbol ve emekliler takimi oldugumuzu iddia ediyordun bu da devam ediyormu avcinin hic bir futbolcu ya dokunusu olmadigini iddia ediyordun bakasetas omur dorukhan edgar daki yukselislerde avcinin payi yokmu goruslerini merak ettim
jairzinho
01.12.2021, 17:47
Jairzinho avcinin oynattigi futbolu begeniyormusun uyutan bir futbol ve emekliler takimi oldugumuzu iddia ediyordun bu da devam ediyormu avcinin hic bir futbolcu ya dokunusu olmadigini iddia ediyordun bakasetas omur dorukhan edgar daki yukselislerde avcinin payi yokmu goruslerini merak ettim
2 neden var
1- bu futbol avrupada iş yapmaz
2- seyir keyfi olarak düşük seviyede kalıyor,
yani avcının oynattığı futbolun süper ligde skor almasını fazla abartmamak lazım,
gelecek sezon proje genç oyuncular üzerine kurulmalı ve düşük maaş ile,bu sezon hedefe varmak için bu proje tutabilir (ki yüzde 90 üzerinde tutmuştur)ama gelecek sezon aynı proje devam etmemeli,beşiktaşın düştüğü duruma düşersin aga
süper ligde son 21 sezonda üst üste şampiyon olan takım yok,2 yıl üste üste şampiyonluk ise 4 defa olmuş,yani genelde sistem gereği şampiyon değişiyor her sezon,haliyle bu projesinin kısa vadeli olduğunu ve olması gerektiğini düşünüyorum
1- yaşlı ve bol maaşlı kadro,euro nun artması ile zaten ekonomik olarak sürdürülebilir bişey yok
2- oynanan oyun kimseyi heyecanlandırmıyor
olay skorlar ve hedefe varma üzerine bu sezon,gelecek sezon yani hedefe varıldıktan sonra taraftar birazda futbol izleyelim aga diyecek,şimdi demiyor çünkü yıllar sonra bir hedefe yakınlaşılmış
futbol izlemek içinde yani tempolu oyun için genç oyuncu takviyesi yapacaksın
Jairzinho kardesim tamamen yaniliyorsun. Bu oyun beni uzun zaman olmadigi kadar heyecanlandiriyor. Takimimizin tum ligin ustunden gecmesinden ve en cok gol atan, en az gol yiyen, yenilgisiz, on puan farkla liderligi icimdeki yaglari eritiyor. O yuzden kendi adina konus lutfen. Ben ve cevremdeki orta yas ustu kusaktan bircok arkadasim uzun zamandir bu kadar keyif almmistik :))
Onur Erçetin
01.12.2021, 18:33
2 neden var
1- bu futbol avrupada iş yapmaz
2- seyir keyfi olarak düşük seviyede kalıyor,
yani avcının oynattığı futbolun süper ligde skor almasını fazla abartmamak lazım,
gelecek sezon proje genç oyuncular üzerine kurulmalı ve düşük maaş ile,bu sezon hedefe varmak için bu proje tutabilir (ki yüzde 90 üzerinde tutmuştur)ama gelecek sezon aynı proje devam etmemeli,beşiktaşın düştüğü duruma düşersin aga
süper ligde son 21 sezonda üst üste şampiyon olan takım yok,2 yıl üste üste şampiyonluk ise 4 defa olmuş,yani genelde sistem gereği şampiyon değişiyor her sezon,haliyle bu projesinin kısa vadeli olduğunu ve olması gerektiğini düşünüyorum
1- yaşlı ve bol maaşlı kadro,euro nun artması ile zaten ekonomik olarak sürdürülebilir bişey yok
2- oynanan oyun kimseyi heyecanlandırmıyor
olay skorlar ve hedefe varma üzerine bu sezon,gelecek sezon yani hedefe varıldıktan sonra taraftar birazda futbol izleyelim aga diyecek,şimdi demiyor çünkü yıllar sonra bir hedefe yakınlaşılmış
futbol izlemek içinde yani tempolu oyun için genç oyuncu takviyesi yapacaksın
Beşiktaş aşırı riskli oynuyor dostum.Geçen sene herkes basıyor koşuyordu.2.topları sürekli alıyolardı.Şimdi Pjanic ve Teixeira gibi yürüyen iki adamı Josefin önüne koymuşlar ama hala daha aynı oyunu oynamaya çalışıyorlar.Çok adamla rakip sahaya gidiyorlar dönen topları da kimse alamadığı için rakip hızla kontraya çıkıyor.Arkada 2 tane aşırı ağır adam olunca her maç mağlubiyet oluyor.Sergen efendi aynı şeyleri yapıp duruyor sonra da çözüm üretemiyoruz diyor.
Avrupada nasıl oynayacağın takımının fizik,teknik ve mental kapasitesiyle alakalı.Takımın yeterliyse ofansif oynayabilir ama Beşiktaş gibi uygun olmayan taktiklerle oynarsan fark yersin.Takımın temposu ve fizik kapasitesi çok iyi değilse Avcı gibi düşük tempoda oynayacaksın.Evet kazanması zor olur ama en azından erken gol yiyip fark yemeye gitmez oyun.Belki 1-0 a oynarsın.
Elimizde Roma maçında yapılan yüksek tempoyla bile sakatlanan bir sürü oyuncu oldu.Haftada bir maç yaptığımız halde haftalardır sürekli sakatlıklar yaşanıyor.Bu takım yüksek tempo,sürekli önde pres,hızlı geri dönüş vs. yapacak bir takım değil.Bunu yaparız ama çok kısa sürelerle.Uzun süreli yapamayız.Biz zaten ihtiyacımız olduğunda gerekirse önde pres yapar daha yüksek tempoda daha dikine toplarla oynarız ama bunu genel olarak yapmak istemiyoruz çünkü top kaybı olduğunda geri kazanması zor oluyor.Her bölgesi çok koşan basan adamlarla kurulu olan bir takım bunu yapabilir bizim öyle bir takımımız yok.
Gelecek sezondan itibaren daha tempolu oynayabiliriz.Yunanlı sol bek hem hızlı hem de çalışkan,dayanıklı bir isim.Gündeme gelen Tello yine hızlı ve enerjik bir isim,gol de atabiliyor.Diğer bölgelere de yapılacak takviyelerle oyunun belirli bölümlerinde daha çok risk alan bir Trabzonspor izleyebiliriz.Şunu da ifade edeyim.Hocanın bir tarzı var.Bu kolay kolay değişmez.Adam düşük tempolu pas oyununu seviyor.Bir anda tarzını değiştirmez sadece dediğim gibi oyun içerisinde bazı bölümlerde daha fazla ofansif oynatabilir.Genel olarak oyun planımız aynı kalacaktır.İleri uca da iyi bir isim alınmalı.
falcon_61_
01.12.2021, 18:39
Arkadaşlar en son 2-3 sene önce maça gitmiştim. Passolig kartım nerede bilmiyorum ama bulurum heralde. Şu durumda haftasonu maça gidebilmek için ne yapmam lazım. Aidat vs. Kartı bulamadığımı düşünürsek bir maçlık girebilmek için yöntem var mıdır?
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Djaniny su takımdan en son kesilecek adamlardan biri yanlış seçim bence :)
https://twitter.com/sabahspor1/status/1466065078021767170
Djaniny'nin ayağında ödem, Trondsen'de de kas spazmı varmış.
Arkadaşlar en son 2-3 sene önce maça gitmiştim. Passolig kartım nerede bilmiyorum ama bulurum heralde. Şu durumda haftasonu maça gidebilmek için ne yapmam lazım. Aidat vs. Kartı bulamadığımı düşünürsek bir maçlık girebilmek için yöntem var mıdır?
Uygulamayı telefonunuza indirin. Biletinizi alın. Telefonunuzdaki karekodu okutarak maça girin. Fiziki karta gerek yok
falcon_61_
01.12.2021, 18:54
Uygulamayı telefonunuza indirin. Biletinizi alın. Telefonunuzdaki karekodu okutarak maça girin. Fiziki karta gerek yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiçok teşekkür ederim
Emre Çömez
01.12.2021, 18:57
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1466074611641053188
Onur Erçetin
01.12.2021, 19:11
https://twitter.com/sabahspor1/status/1466065078021767170
Djaniny'nin ayağında ödem, Trondsen'de de kas spazmı varmış.
Adana Demir maçında olmayacaklar mı acaba ? Takım adına özellikle Djaniny çok önemli bir isim.Trondsenin de yerine koyabileceğimiz birisi yok malaasef.
ilelebeTS
01.12.2021, 19:29
Adana Demir maçında olmayacaklar mı acaba ? Takım adına özellikle Djaniny çok önemli bir isim.Trondsenin de yerine koyabileceğimiz birisi yok malaasef.
Ufak tefek şeyler, kadroda olurlar. Djaniny belki ilk 11 başlamaz. Zaten Bakasetas dönüyor.
Emirhan Uludüz
01.12.2021, 19:38
Trondsen ve Djaniny yoksa;
Uğurcan, Peres, Edgar, Hugo, Dorukhan, Berat, Hamsik, Bakasetas, Nwakaema, Ömür, Cornelius
Demirspor beraberlik için gelecek, muhtemelen oyunu onların sahasına yıkacağız. Djaniny'nin bu maçlık eksikliği tolere edilebilir bu nedenle. Solda ise Trondsenin yokluğunda belki İsmail'i tercih eder hoca. Geçişli bir oyun olmayacağı için Peres de İsmail de solda sırıtmaz diye düşünüyorum. Ancak eğer kilidi erken açarsak Demirspor yüklenir mi yine emin olamıyorum. Ancak asıl amaçları hiç gol yemeden maçı bitirmek olacaktır. Böyle bir oyunu da ilk defa oynayacağız gibi duruyor. Taraftar çok ama çok önemli.
Gökhan Balcı
01.12.2021, 19:42
Ben peresin doğrudan ilk 11 başlayacağını hiç düşünmüyorum. Hangi yayında hatırlamıyorum ama bir 45 dk muhabbeti dönmüştü ki mantıklı olan da bu zaten. Hem pat diye sahaya atmamak gerek hem de maç ritmi kazanması gerek. Bunun için az ama öz oynatmak lazım. O yüzden sağda dorukhan başlar ama djaninynin durumunu da düşünürsek ki garanti olmasa da bakasetas yerine yerleşir gibi duruyor. Ömür kanada cornenelius da yerinde başlar. Trondsen olmazsa da denswill ile başlayacağımızı düşünüyorum. Sakat kanat oyuncuları var daha defansif biri işimizi daha iyi görür. Öte yandan dün yes bir adana demir sanırım teknik heyetinden biri ile görüşmüş ve trabzona saldıran takım kazanamaz demiş. O sebeple topa sahip olan ilmek ilmek işleyerek ilerleyen bir hücum planımız olacaktır diye düşünüyorum. Yani ortada berat ile başlarız. Fakat ne olursa olsun balotelliye dikkat etmek gerek. Nasıl bakasetas bizim için kilit açıcı ise bu adamda aynı şekilde ceza sahası dışından çok etkili.
Uğurcan
Dorukhan Edgar hugo denswill(Trondsen)
Berat hamsik
Ömür bakasetas Tony
Cornelius
11 ile maça çıkacağımızı düşünüyorum
Doğukan Uçan
01.12.2021, 19:42
passolig kartla maça girme devri bitti artık. passolig in kendi uygulamasını indirip bileti yükleyip maça gir butonuna basıp oradaki kodu turnikede okutup içeri girebilirsiniz.
Arkadaşlar kombineyi kulübe devredebilir miyiz ?
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yiğit SARI
01.12.2021, 20:44
https://www.youtube.com/watch?v=vlvlefWJ2hs
ÖmürKaradeniz61
01.12.2021, 22:37
passolig kartla maça girme devri bitti artık. passolig in kendi uygulamasını indirip bileti yükleyip maça gir butonuna basıp oradaki kodu turnikede okutup içeri girebilirsiniz.
Yok olmaz reis biz önce meydanda Taner’in gavesinde çayımızı içeriz sonra -5 derece soğuğun altında prefabrik derme çatma Passo gişesinde 90 model dolmuş kornaları eşliğinde belet kuyruğuna gireriz şiki şiki baba misali ve en sonundaysa tam maça girecekken cebimizden Passo kartını kan ter içinde arayıp okutmaya çalışıp öyle bir teleşayla maça gireriz. Öyle nerde Trabzon’da bedavaya köfte.
Mert Pasa
01.12.2021, 22:49
genc heyecanli trt trabzon muhabirinin yerini ,yillar ilerledikce kasinti ve agir abi tripli biri aldi.Sene basinda baskana ve yonetime atar gidiyordu simdi Sampiyo.. guzellemelerinde en on sirada.
Bu sezon şampiyon olursak ki Allahın izniyle olacaz inşaalah .Avcının kredisi çok büyük olacak misal bu sene şampiyon olduk seneye 4.olduk kimse avcıyı protesto etmez o yüzden avcı bizde uzun yılllar çalışacak ve bizi geri dönülmez iyi bir noktaya taşıyıp avrupada bir takıma gidecek.Biz istanbul gibi nankör degiliz sadece günlük başarılara bakan camia degiliz öyle olsaydık 37 yıldır burda olmazdık.
Deniz tarafı kale arkası ile doğu ve batı tribünün deniz tarafında kalan kısımlarına daha az bilet satılmış. Yol tarafları doldu dolacak. Yola uzak diye millet ordan bilet almıyor. :)
Asporu açın son dönemin en garip maçı. Hatay penaltılara gitti, kalede Mame Diouf var.
Uğurcan
Dorukhan - Edgar - Hugo - Peres
Hamsik - Berat
Ömür - Tasos - Tony
Cornelius
Trondsen ve Djaniny sakatsa böyle çıkarız
İlk devrede kalan maçlarımız arasında Hatay maçından sonra en kolay maçımız budur.
Bu maçları sana tek başına alacak (Baka, Waka, Ömür, Djaniny, Hamsik) oyuncuların var. Hiç endişen olmasın yani.
Korktuğum maç bu değil benim, Antalya maçı. İşte o maçtan göğsünü gere gere korkabilirsin.
:)
https://twitter.com/m_yesilyurt/status/1462926482855112707
40 bin kişi hep beraber bu haftasonu inş. Video fotoğrafla uğraşmak yok. Telefonları sadece ışık gösterisi için çıkartalım lütfen, illa çeken oluyor maç bitince ordan izleriz.
Çevre illerden gelecek olanlar da dahil kimsenin burnu kanamadan, boynu bükülmeden geçip giden bir maç olur inş.
gabriel omar
02.12.2021, 01:16
Bu sezon şampiyon olursak ki Allahın izniyle olacaz inşaalah .Avcının kredisi çok büyük olacak misal bu sene şampiyon olduk seneye 4.olduk kimse avcıyı protesto etmez o yüzden avcı bizde uzun yılllar çalışacak ve bizi geri dönülmez iyi bir noktaya taşıyıp avrupada bir takıma gidecek.Biz istanbul gibi nankör degiliz sadece günlük başarılara bakan camia degiliz öyle olsaydık 37 yıldır burda olmazdık.
Hoca bizi şampiyon yaptıktan sonra bu takım her sene kafaya oynayacaktır evellallah. Abdullah hocanın yönettiği takım her sene istikrarlı bir şekilde yükselir.Ha her sene şampiyon oluruz olamayız o ayrı ama rezil vaziyete dusmeyiz diye düşünüyorum.
Hele şu şampiyonluk gelsin de ondan sonra bu kulübün önü açık. Kasa da dolar sportif başarı da gelir.
HOPA'LI TS'Lİ
02.12.2021, 07:38
Seni sevgiyle kucaklıyorum Nakzo.
Erzurum Dadaşlara selamlar.
Bu ne güzel, ne insani, ne nahif bir yorumdur.
Böyle güzel insanların olduğu bir camiayız vesselam
cakalkerem
02.12.2021, 08:02
milletin gazına gelmeden haddimizi bilerek oynamalıyız..
Burada en büyük iş Avcıya düşüyor..
Tüm iş arkadaşlarım ve tv deki muhabirler şimdiden Trabzonumun şampiyonluğunu kutlayarak algı oluşturuyorlar..
Gaza gelmeyelim..
Çok iyi top oynamıyoruz ve şansta her zaman yanımız da olmayacak..
Ama arkamızdakiler de kötü..
devre arası bazı şeyler değişir..
En azından birtanesini yarışın içine sokarlar..
Dikkat etmek lazım
HOPA'LI TS'Lİ
02.12.2021, 08:23
milletin gazına gelmeden haddimizi bilerek oynamalıyız..
Burada en büyük iş Avcıya düşüyor..
Tüm iş arkadaşlarım ve tv deki muhabirler şimdiden Trabzonumun şampiyonluğunu kutlayarak algı oluşturuyorlar..
Gaza gelmeyelim..
Çok iyi top oynamıyoruz ve şansta her zaman yanımız da olmayacak..
Ama arkamızdakiler de kötü..
devre arası bazı şeyler değişir..
En azından birtanesini yarışın içine sokarlar..
Dikkat etmek lazım
Bizans medyası bizi gevşetmek için şampiyonluk söylemlerini sık dile getiriyor.
Avcı Hocamıza güveniyorum bu konuda
Süreci iyi yönetiyor.
Maç maç gidip her maçta finale yaklaşmalıyız.
Şampiyonluk kelimesini dile getirmemeliyiz.
Adana Demir defansif zafiyetleri olan bir takım
İlk golü attığımız her maç kazanma olasılığımız yüksek
Her takımı puan durumuna bakmaksızın ciddiye almalıyız.
Hocanın her takıma göre oyun planı kurması çok iyi
Her maç stad dolu olmalı
Şb maçında son dakikada penaltıyı söke söke aldıran taraftarı her maç izlemek istiyorum.
pReN@_61
02.12.2021, 09:19
https://twitter.com/tribundoldumu/status/1466286048816906243
trbzonsporlu
02.12.2021, 11:07
35 TL lik biletler bitene kadar elestiri yapmaya devam edecem
kulüp hergün taraftara gel diye video atıyor
hocamız her roportajda taraftara gel diyor
belkide haksiki bakasetası nwakemeyi aynı anda sahada son izledigin sene olacak
imkanı olanlar haydin maça artık
6Şafak Aydın1
02.12.2021, 11:16
Top Balotelliye geldigi zaman islik degilde alkis edelim, mevzuyu cözene kadar mac bitmis olur. :)
Mehmet Fatih Yavuz
02.12.2021, 11:31
https://twitter.com/fmnsports/status/1466325588579344386
emre6117
02.12.2021, 11:44
Top Balotelliye geldigi zaman islik degilde alkis edelim, mevzuyu cözene kadar mac bitmis olur. :)
Traftara bence bu mac ozelinde dusen en buyuk gorev, asla ama asla balotelliyi.kizdirmamak olacaktir.
Emin olun kizarsa hem skora katkisi olabilir hem de bizden bazi oyuncularin kirmizi ile atilmasina neden olabilir.
Bizde de cok deli topcu var.
Nwakame, djaniny,hamsik artik kim olursa mac boyu şakalaşsin balotelliyle.
emre6117
02.12.2021, 11:45
Galibiyet primi iyidir. Acik oynarlar galip gelecegiz diye belki, isimize yarar.
Demirspor başkanı şahsi hesabından bu tweet'in hemen altına iddianın doğru olmadığını yazmış.
Devrim Arslan
02.12.2021, 11:49
adana çirkefleşmez diye düşünüyorum gelip adam gibi toplarını oynasın yeter. kazanırız kaybederiz o ayrı konu . bu arada iyi ki fb gs yendi. ben ikinci yarı tek çekindiğim gs diğerleri bildiğin çöp
İlk devrede kalan maçlarımız arasında Hatay maçından sonra en kolay maçımız budur.
Bu maçları sana tek başına alacak (Baka, Waka, Ömür, Djaniny, Hamsik) oyuncuların var. Hiç endişen olmasın yani.
Korktuğum maç bu değil benim, Antalya maçı. İşte o maçtan göğsünü gere gere korkabilirsin.
Hocam biz buradayız. Antalya'dan korkmayın. Antalya sadece kanatlardan gelebilen bir takım. O da zar zor. Zaten bizim taktigiimzde rakibi kanatlara indirmek. Defansı çok dengesiz. Bu maçta asla sorun yaşamayız. Hatta buradaki Antalyaspor ileri gelenleriyle sohbetlerimiz de bize fark atmayin diyorlar.
UĞUR DURTAŞ
02.12.2021, 12:07
<tbody>
(H) FIRAT AYDINUS (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18620)
(Y) ALEKS TAŞCIOĞLU (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19399)
(Y) ERDEM BAYIK (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20439)
(D) TUGAY KAAN NUMANOĞLU (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1091799)
</tbody>
yorumsuz6117
02.12.2021, 12:23
Balotelli'nin 11 başlaması işimize gelir..
UĞUR DURTAŞ
02.12.2021, 12:30
<tbody>
(D) TUGAY KAAN NUMANOĞLU (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1091799)
</tbody>
**
Uzun bir süre bu adam bizim maçlara verilmiyordu.
yanılmıyorsam en son 02.10.2020 tarihinde antep deplasman maçımızı yönetmişti.
kenanın elini görmeyip flavionun ayağa basma pozisyonunda penaltı vermişti aleyhimize 90+3 te
maç 1-1 bitmişti.
inşallah adam gibi maç yönetir.fb li fırat
Bu haftadan sonra ACAYİP şeyler olabilir. Birkaç tetikçi hakem devreye sokulabilir. Çok çok dikkat etmek lazım
HOPA'LI TS'Lİ
02.12.2021, 12:53
<tbody>
</tbody>
Fırat deyince bir düşünmeliyiz.
Tehlike arz ediyor.
Umarız geçen hafta Cücü'nün yaptığı gibi ideaie yakın maç yönetir.
Taraftara büyük iş düşüyor.
1. dakikada baskıyı hissettirmeliyiz.
O beklenen büyük gün için
Ozan Yılmaz
02.12.2021, 13:11
Fırat zaten hakemlikten emekli olup geri döndürülen bir isim, sıkıntı çıkarma ihtimali var çünkü gelecek beklentisi farklı diğerlerine göre
Enes Başkaya60
02.12.2021, 13:34
Rahat olun...
Hakem ne yaparsa yapsın bu maç bizde...
ilelebeTS
02.12.2021, 13:55
Açıkçası ben alt gruptaki takımlardan daha çok çekiniyorum. Orta sıra takımlarını yenmek daha kolay. Biz de bu ara hep orta sıra takımlarıyla oynayacağız. Burada ilk gol ve dakikası önemli olacak. İlk golü ilk 30 dakikada biz atarsak oyunu istediğimiz gibi şekillendirebiliriz.
İki haftadır kaşarları veriyorlar.
---Muric---
Svensson -- Samet -- Deli -- Rassoul
Stambouli -- Sinan
Akintola -- Yunus -- Vargas
Asombalonga
Balotelli, Bjarnason yedek kalır. Yerli kuralı onların da elini ayağını bağlıyor. Fatih Karagümrük aksine eksikleri yok. Belhanda olsa daha iyi olurdu.
Beinsports paketimde AdanaDemirin maçlarını da almıştım. İçerdeki maçlarının çoğunu izledim deplasmanları hakkında fikrim yok. Sinan Kurt Tolga Ciğerci yerine milli takıma davet edilebilecek biri bence. Sol bekleri Rasul fiziğine rağmen derli toplu görüntü veriyor. Swenson disiplinli arı gibi. Bunların dışında ekstra dikkatimi çeken topçuları olmadı. Samet Akaydın da bizim altyapıdan çıkma imiş.
Semih GÜL
02.12.2021, 14:09
Açıkçası ben alt gruptaki takımlardan daha çok çekiniyorum. Orta sıra takımlarını yenmek daha kolay. Biz de bu ara hep orta sıra takımlarıyla oynayacağız. Burada ilk gol ve dakikası önemli olacak. İlk golü ilk 30 dakikada biz atarsak oyunu istediğimiz gibi şekillendirebiliriz.
Bjk kendi evinde devreye 3-0 girmişti lakin 3-3 bitti ve bir 5dk daha olsa eminim adana yenecekti,bir ufak uyandırayım.Kolay maç değil
ilelebeTS
02.12.2021, 14:18
Bjk kendi evinde devreye 3-0 girmişti lakin 3-3 bitti ve bir 5dk daha olsa eminim adana yenecekti,bir ufak uyandırayım.Kolay maç değil
Kolay maç demedim. Adamlar 20 puan, rahatlar. Bizi yenmek isteyeceklerdir elbette, namağlup lideriz. Ama A. Demir kaybetse bile kaybettiği bir şey olmayacak, küme düşmüyor. bjk maçına gelirsek; 3-3 olması bjknın aptallığı. A.Demir öyle bir takım olsa zaten diğer 13 maçta da aynı işleri yapması lazımdı. O 1 maçlık bir şeydi. Biz 3-0 yapalım da hadi çevirsinler bakalım.
Bu arada puan durumuna göre A.Demir, bjk ile karşılaşırken 5 maçta 5 puandaydı. Yani alt sıralardaydı.
kaçarava
02.12.2021, 14:32
Kalecileri iyi ve bize ters gelecek oyuncuları var.
Bu maçı Cornelius'a yazıyorum. O defansı yıkıp geçmeli kafa ayak ne varsa.
bahadır2561
02.12.2021, 14:43
Taraftar desteğiyle hızlı bir başlangıç yaparız.
3-0 ya da 3-1 biter.
Bjk kendi evinde devreye 3-0 girmişti lakin 3-3 bitti ve bir 5dk daha olsa eminim adana yenecekti,bir ufak uyandırayım.Kolay maç değilYalnız o mac bjk çok kötüydü. Ads öyle kötü kadro çıkarmıştı ki bjk oynamadan üç attı. Sonradan ağır toplar girip skoru eşitledi. Bastan ayni kadro ile çıksa 3-0a gelmezdi bile. Yani tempolu oynayan dikkat edilmesi gereken takim ama su anda en işimize gelecek takim oynamak isteyenler. 1 puana yatan takımdan iyidir.
abdllh.29
02.12.2021, 17:36
Trabzonspor - adana demirspor
Tribün doluluk oranı %77,8
Genel satışta 30.161 / 38.742
AYYILDIZ
02.12.2021, 18:13
Kalan 5 maçımızda çok zor. Adana’nın kadrosu da baya iyi. Yunus vs hızlı ve kaliteli futbolcular. İnşallah vurduğumuz gol olur.
Kalan 5 maçımızda çok zor. Adana’nın kadrosu da baya iyi. Yunus vs hızlı ve kaliteli futbolcular. İnşallah vurduğumuz gol olur.
Cep telefonundan giriş yapılmıyor forum yönetici arkadaşlar bakabilirmi sıkıntı var sanki
Cep telefonundan giriş yapılmıyor forum yönetici arkadaşlar bakabilirmi sıkıntı var sanki
Sanirim güvensiz site uyarisi veriyor. Simdi bende gördüm. Sabah yoktu. Riski göze aliyorum denirse giris yapiliyor.
.chrome tarayıcısında da güvenlik problemi var, pc den de girmek için yine de devam et e tıklamak gerekiyor
Onur Akyüz
02.12.2021, 20:25
Ben bu hakem işlerini biraz abarttığımızı düşünüyorum. Her maçtan önce hakem operasyonundan bahsediyoruz, bu anlamda istanbul takımlarından hiçbir farkımız kalmıyor.
Bu takıma hakem çok büyük etkisi olmaz bence. Şöyle bakalım mesela gs maçı penaltımız verilmedi diyelim 2 puan, alanya maçı 10 kişi haksız kaldık diyelim 2 puan, antep maçı 4.dk kırmızımız verilmedi diyelim 0 puan..
Yani totalde bir denge oluyor, iyi bir takıma hakemin çok etki edebileceğine inanmıyorum..
Ben bu hakem işlerini biraz abarttığımızı düşünüyorum. Her maçtan önce hakem operasyonundan bahsediyoruz, bu anlamda istanbul takımlarından hiçbir farkımız kalmıyor.
Bu takıma hakem çok büyük etkisi olmaz bence. Şöyle bakalım mesela gs maçı penaltımız verilmedi diyelim 2 puan, alanya maçı 10 kişi haksız kaldık diyelim 2 puan, antep maçı 4.dk kırmızımız verilmedi diyelim 0 puan..
Yani totalde bir denge oluyor, iyi bir takıma hakemin çok etki edebileceğine inanmıyorum..
Kırılma anlarında etkisi büyük oluyor. Misal 19/20 sezonu son düzlükteki başakşehir maçı. Haftalarca arkamızda takip ettiler, maçtan önce puanı eşitlediler. Kazansak farkı 3 puana çıkartıp bir nebze rahatlayacaktık. Skrtelin çekmesine penaltı vermedi puan farkını açamadık, sonra baka çıktı son dk atınca geri düştük ve o an kaybettik denilebilir aslında. Ligin kalanında 6-7 maç vardı kurtarabildik ama rakip şimdi bizim yaptığımız gibi top oynamadan kazanıp duruyordu. En son Antalya veya Denizli'den biriyle berabere kalınca havlu attık zaten. O tek penaltı belki can simidi gibi gelecekti.
Aynı şekilde 10-11'de ne kadar sahaya kussalar da Yumlu'nun attığı golü faul diye iptal etmeseler fbyle puan eşitlenmeyecekti. Ligin kalanında iki takım da maç kaybetmedi zaten. Şike, teşvik mezularına rağmen önde bitirebilirdik.
Bu hafta hakem kıtır kıtır doğrasa bile en fazla rakiplere umut verir, bizim motivasyon düşmez ama son haftalarda artık ipler elinden kayınca sakin kalmak zorlaşıyor.
Önümüzde ki 6 maçın 4ü içerde ve düşüncem bu zaman zarfında rakiplerimiz ile puan farkının daha da açılacağı yönünde. Elbette bunu önlemek için sahada değil saha dışında da mücadelemizi göstermeliyiz, göstereceğiz. Şöyle 2, 3 maç daha kayıpsız geçer isek rakiplerin direnci tamamen kırılır ve 2.lik hesapları içine gireceklerini tahmin etmek çok ta zor degil. Buradan dönmesinin zor olduğunu zaten biliyor ve görüyorlar fakat bir ümit Trabzonspor kaybeder diye hafta sonuna giriyorlar ve günün sonunda kendileri puanları bırakmış oluyor, puan farkının eriyeceği yerde açıldığını fark ediyorlar ve yıkımı yaşıyorlar. Televizyonlarda bizi şimdiden şampiyon ilan eden şaklabanlara kulağımızı tıkayıp işimize bakmalıyız, inanıyorum ki güzel günler bizleri bekliyor olacak
6Şafak Aydın1
03.12.2021, 06:19
Bu durumda Karagümrük maclarida var denilebilir. Rezil ötesi bir performans. Normalde abartisiz 9-0 10-0 yenilmeleri gerekirdi, 4-0 bitti. Montellanin ilk maciydi sanirim.
Onur Akyüz
03.12.2021, 12:29
Kırılma anlarında etkisi büyük oluyor. Misal 19/20 sezonu son düzlükteki başakşehir maçı. Haftalarca arkamızda takip ettiler, maçtan önce puanı eşitlediler. Kazansak farkı 3 puana çıkartıp bir nebze rahatlayacaktık. Skrtelin çekmesine penaltı vermedi puan farkını açamadık, sonra baka çıktı son dk atınca geri düştük ve o an kaybettik denilebilir aslında. Ligin kalanında 6-7 maç vardı kurtarabildik ama rakip şimdi bizim yaptığımız gibi top oynamadan kazanıp duruyordu. En son Antalya veya Denizli'den biriyle berabere kalınca havlu attık zaten. O tek penaltı belki can simidi gibi gelecekti.
Aynı şekilde 10-11'de ne kadar sahaya kussalar da Yumlu'nun attığı golü faul diye iptal etmeseler fbyle puan eşitlenmeyecekti. Ligin kalanında iki takım da maç kaybetmedi zaten. Şike, teşvik mezularına rağmen önde bitirebilirdik.
Bu hafta hakem kıtır kıtır doğrasa bile en fazla rakiplere umut verir, bizim motivasyon düşmez ama son haftalarda artık ipler elinden kayınca sakin kalmak zorlaşıyor.
10-11 sezonunda şike yapıldığı için o sezonu bu kapsama sokmak doğru olmaz. Zaten o takım 15 puan filan farkla rahat şampiyon olacaktı.
19-20 sezonunda ise bfk ile kalite olarak aynı seviyede değildik, hücum gücümüz iyiydi ama defansımız ve orta saha alternatiflerimiz çok zayıftı. Hüseyin-Campi-Da Costa-Majid defans hattıyla Badou-Parmak-Doğan-Gilerme vs orta sahasıyla bu mücadeleyi veremezdik, öne geçip 25 puan mı neyse kaybetmemiz boşuna değildi.
Mikel ve Stu gitmeseydi eh yine biraz daha mücadele edebilirdik bilmiyorum ama hocamız bile hoca değildi yani iyi bile gittik diyebiliriz.
Bu kadro daha farklı her anlamıyla güçlü. Sahada ne yaptığını bilen iyi bir takıma hakem de göz göre göre hata yapamaz hatta kararsız pozisyonları bile lehine yorumlar.
10-11 sezonunda şike yapıldığı için o sezonu bu kapsama sokmak doğru olmaz. Zaten o takım 15 puan filan farkla rahat şampiyon olacaktı.
19-20 sezonunda ise bfk ile kalite olarak aynı seviyede değildik, hücum gücümüz iyiydi ama defansımız ve orta saha alternatiflerimiz çok zayıftı. Hüseyin-Campi-Da Costa-Majid defans hattıyla Badou-Parmak-Doğan-Gilerme vs orta sahasıyla bu mücadeleyi veremezdik, öne geçip 25 puan mı neyse kaybetmemiz boşuna değildi.
Mikel ve Stu gitmeseydi eh yine biraz daha mücadele edebilirdik bilmiyorum ama hocamız bile hoca değildi yani iyi bile gittik diyebiliriz.
Bu kadro daha farklı her anlamıyla güçlü. Sahada ne yaptığını bilen iyi bir takıma hakem de göz göre göre hata yapamaz hatta kararsız pozisyonları bile lehine yorumlar.
10-11 o kadar güçlü bir takımdık ki şikeye rağmen kazanacaktık onu demek istedim. :)
19-20de otobüs fotosu vardı, dışarda taraftar takımı karşılamaya gelmiş içerde cenaze havası var. o an avcı gibi bir lider olsa o moda izin vermezdi kesinlikle katılıyorum. ama yine de lidere ihtiyaç duymadan bile şampiyon olabilecek kalitede hücum hattı vardı, kırılma anlarını yönetemedik.
şimdi kırılma anlarında kırılan biz olmayacağız inancı hakim camiaya. hoca ve kurduğu kadro sayesinde.
Türkiye kupasında rakip Boluspor....tesadüfen oğlumla 28-30 Aralık arası Trabzonda olacağım...umarım saatler uyar, haydi inşallah
Enaldo61
03.12.2021, 14:46
Oh be forum geri gelmiş.
Enes Başkaya60
03.12.2021, 14:49
Oh be forum geri gelmiş.
He vallaha şükür ya forum olmayınca bir yani eksik kalıyor sanki insanın...
Enaldo61
03.12.2021, 14:55
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1466739080977395717
Mehmet Fatih Yavuz
03.12.2021, 16:18
5 bin bilet kalmış. Ha gayret...
Yalnız forum açıldı lakin bazı buttonların simgeleri kayıp ...
jairzinho
03.12.2021, 16:43
Fırat zaten hakemlikten emekli olup geri döndürülen bir isim, sıkıntı çıkarma ihtimali var çünkü gelecek beklentisi farklı diğerlerine göre
fıratla son 5 maç 3 puan alamamışız
https://www.transfermarkt.com.tr/firat-aydinus/bilanzdetail/schiedsrichter/348/saison_id/0/heim_gast//verein_id/449/wettbewerb_id//funktion/1/plus/0
fırat yaştan emekli oluyordu geçen sezon,sonra hakemlikte emeklilik yaşını 50 ye çıkardılar ve bu şekilde devam etti
fıratın maçı katledebilecek bir hakem olduğunu düşünmüyorum,lehine yada aleyhine maçı katledecek hakem profili farklıdır,
VAR sistemi geldikten sonra maçı orta hakemden çok VAR hakemi yönetiyor adeta,
orta hakemi VAR a çağırmak yada çağırmamak ,işte bütün mesele bu, VAR sistemi geldikten sonra
ben süper ligde VAR a gidipte kendi kararında ısrar eden bir hakeme çok az rastladım,umarım birgün süper ligde bir hakem VAR a izlemeye gidip izledikten sonra VAR hareketi yapıp sonrada OYNA DEVAM diyebilen bir hakeme rastlarız,tabi o hakemi sonraki haftalarda kızağa çekerler mi bilemiyorum,masa başı yönetme durumunu ortadan kaldıran bir profil olur bu tarz bir hakem ortaya çıkarsa
bu arada fıratın yönetteği maçlarda 3 puan oranı yüzde 33 e yakın,yüzde 70 oranında puan kaybı olmuş(beraberlik yada mağlubiyet)
60 maç 22 galibiyet, 38 maçta puan kaybedilmiş
https://www.transfermarkt.com.tr/firat-aydinus/bilanz/schiedsrichter/348
1-0 olsun bizim olsun fazlasında gözüm yok.
https://www.transfermarkt.com.tr/firat-aydinus/bilanzdetail/schiedsrichter/348/saison_id/0/heim_gast//verein_id/449/wettbewerb_id//funktion/1/plus/0
fırat yaştan emekli oluyordu geçen sezon,sonra hakemlikte emeklilik yaşını 50 ye çıkardılar ve bu şekilde devam etti
fıratın maçı katledebilecek bir hakem olduğunu düşünmüyorum,lehine yada aleyhine maçı katledecek hakem profili farklıdır,
orta hakemi VAR a çağırmak yada çağırmamak ,işte bütün mesele bu, VAR sistemi geldikten sonra
ben süper ligde VAR a gidipte kendi kararında ısrar eden bir hakeme çok az rastladım,umarım birgün süper ligde bir hakem VAR a izlemeye gidip izledikten sonra VAR hareketi yapıp sonrada OYNA DEVAM diyebilen bir hakeme rastlarız,tabi o hakemi sonraki haftalarda kızağa çekerler mi bilemiyorum,masa başı yönetme durumunu ortadan kaldıran bir profil olur bu tarz bir hakem ortaya çıkarsa
bu arada fıratın yönetteği maçlarda 3 puan oranı yüzde 33 e yakın,yüzde 70 oranında puan kaybı olmuş(beraberlik yada mağlubiyet)
Jairzinho maalesef iki örnek vereyim sana. Birincisi gs maçı ekuban için monitöre geldi bariz ayağa basmayı vermedi ümit öztürk ikincisi de geçen seneki denizli maçı yine ekubana yapılan harekete tugay kaan numanoglu çağrılıp izlenmesine rağmen vermedi penaltıyı konu biz olunca izlenipte vermedi ileride oluyor yani
Ozan Yılmaz
03.12.2021, 18:37
gs maçımızda ceza sahası içinde ekuban'ın ayağına basılan pozisyonda var'a giden ümit öztürk devam kararı vermişti, unutmuşsun mutlu olmadın mı
ilelebeTS
03.12.2021, 18:50
Trondsen çıkmamış. Aslında sakatlığı hafifti. Demek ağrıları geçmemiş. Peres oynar sol bekte. Djaniny de çıkmamış, o bakalım kadroda olur mu. Kulübede bekliyordum ben.
emre6117
03.12.2021, 19:05
Trondsen çıkmamış. Aslında sakatlığı hafifti. Demek ağrıları geçmemiş. Peres oynar sol bekte. Djaniny de çıkmamış, o bakalım kadroda olur mu. Kulübede bekliyordum ben.
Trondsen hala bir var, bir yok.
Sol bek ve sag kanat transferi mutlaka yapilmalidir.
AYYILDIZ
03.12.2021, 19:08
Trondsen yerine Peres oynaması daha iyi. Adsnin kanatlar hızlı o anlamda iyi. Yarın çok zor maça çıkacağız. Şans yanımızda olur inşallah.
yorumsuz6117
03.12.2021, 19:09
Trondsen yerine Peres oynaması daha iyi. Adsnin kanatlar hızlı o anlamda iyi. Yarın çok zor maça çıkacağız. Şans yanımızda olur inşallah.
Peres sol bekte rezalet oynuyor..
falcon_61_
03.12.2021, 19:20
Oh be sonunda tapatalktan giriş yapıldı
Harvelli61
03.12.2021, 19:27
Forumsuzluk ne kötü şeymiş arkadaş oh be,hadi sinerjiiii salağa yatmayın şampiyon olacağızzzz
Enes Başkaya60
03.12.2021, 19:30
Alacağız inşallah...
Vura vura devam...
Totemciler iş başına...
Yarın Siirtte olacağım maç esnasında inşallah galibiyet ile dönerim...
https://pbs.twimg.com/media/E9lzwRwXsAA9cCX?format=jpg&name=large
Devamında Hamsik pasıyla Peres'i karşı karşıya bırakmıştı.
Sağ bekte oynarken de içi kullanıyor zaman zaman ama solde Nwakaeme olduğu için iç kulvar dışında alan kalmıyor Peres'e. Yarın da kullanacak, ligde bu tarz oyunlara alışkın olmayan savunmalar bocalayacaktır. Biz her başak maçında Clichy'i kaçırıyorduk mesela. Bu şekil 1-2 golü de var. Gelecek sol bekin de çizgiyi kullanması gibi şu kulvarda da etkinliği olması önemli.
Taktik antremanda siopis yerine beratı oynatmış.
Devrim Arslan
03.12.2021, 20:05
Bunlar son seyircili maclar tekrar kapanmalwr geliyor
Emirhan Uludüz
03.12.2021, 20:28
Bunlar son seyircili maclar tekrar kapanmalwr geliyor
Nerede gördünüz? Uzun zamandır vaka sayıları aynı ortalamada gidiyor stada özel bil şey olacağını sanmam fakat genel bir kapanma diyorsanız bilemiyorum. Bu ekonomik şartlarda yapacakları kapanma büyük tepki toplar.
İ. SARAL
03.12.2021, 20:30
Peres sol bekte rezalet oynuyor..Sağ bekte de rezalet bir şey olmaz. :)
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BlackPanther
03.12.2021, 20:42
https://s10.gifyu.com/images/826598E3-BC94-4998-973E-6AAC7AE06E20.gif
Bu Penaltının Babasını vermeyen eyyamcı Fırat Aydınus bizim maçımızı yönetecek!!! Penaltımızı vermeyip bizim şampiyonluğumuzu engelleyen şahıs.
yorumsuz6117
03.12.2021, 20:43
Sağ bekte de rezalet bir şey olmaz. :)
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geldiğinden beri Roma maçları hariç top oynamıyor diyebiliriz, istese oynuyor yani..
iyattara
03.12.2021, 21:27
Karagumruk maçının şifresi savunmanın acik vermemesiydi. Aslında bu durumda sag sol bekin kanatlarda neredeyse hiç gecilmemesi sağlam durmasıydi. Özellikle Dorukhan harikaydı. Eskiden bek zafiyetinden Marlon Serkan filan falan pozisyon veriyorduk. Orayı da kapattık artık. Tek verdiğimiz pozisyonlar Hugo edgarin bireysel çılgın hataları oluyor. Onlar da her maç olacak işler değil. Sağlam bir savunma bize rahat galibiyetler getirecek. Karagumruk maçında olduğu gibi. Ligi üzerinde bir takım kendi sahasında neredeyse pozisyona giremeden maçı tamamladı. Bundan sonra böyle inşallah. Hiç pozisyon vermeden ezip geçeceğiz.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gurur6134
03.12.2021, 21:44
11 den 2 oyuncu olmayacak anlasilan zorlanmadan kazanacagimizi dusunuyordum ,simdi zorlaniriz ancak kazaniriz diyorum..
Ahmet Aksu
03.12.2021, 21:52
bjk yine puan kaybetti darısı diğer takımlara
yarın biz yenelim de onlar da kaybederse iyi olur.
moral olur bana valla inşallah yeneriz
yorumsuz6117
03.12.2021, 21:52
Beşiktaş şampiyonluk yolunda altın değerinde 1 puan alarak liderle arasında ki puan farkını 15'e indirdi.. :)
Yusuf BALCI
03.12.2021, 21:53
Bjk maçında mete bariz gol şansında kırmızı kart vermedi. Kolluyorlar ama bu bile yetmiyor artık.
yenersek bjk ile olan fark 18 olacak
ben fener ve gs ikilisinin en az birisinden daha puan kaybı bekliyorum
yenersek bjk ile olan fark 18 olacak
ben fener ve gs ikilisinin en az birisinden daha puan kaybı bekliyorum
Bence bjk nin derdi şampiyonluktan ziyade alt taraflar
Bence bjk nin derdi şampiyonluktan ziyade alt taraflar
artık oraya doğru gidiyorlar beter olsunlar :D
Varlıbaş61
03.12.2021, 22:40
Canini ve Trondsen yokmuş ;(
Vargas dışında beni endişelendiren oyuncuları yok. Onu da dorukhan yer zaten. Vura vura gidiyoruz, vura vura gideceğiz
AYYILDIZ
03.12.2021, 22:49
Aşırı stres yaptım. Hücum hatları çok etkili.
Beşiktaş şampiyonluk yolunda altın değerinde 1 puan alarak liderle arasında ki puan farkını 15'e indirdi.. :)
..ve Kasimpasa ile puan farkini korumus oldu..10 puan :D
yorumsuz6117
03.12.2021, 23:00
Karagümrük maçında ki gibi defansta sağlam durup, kaliteli ayaklarla maçı çözmeye çalışıcaz..
Erkan A.
03.12.2021, 23:08
Bügün haber61 tv izledim
dorukhan adana macinda yokmus sakatmis dedi tuncay ..ben öyle anladim
dorukhana fazla güvenmeyelim iki mac oynar dört ay istirahat eder
adana macinda oynasada ben bu cocuga güvenmiyorum..
kendisine yazik ediyor futbolda artik camdan adamlara yer verilmiyor
dorukhan kendine ceki düzen vermeli ne kadar sansli oldugunu anlamali yerinde olmak isteyen milyonlarca gencler var aldigi parayi cogumuz bu dünyada göremeyecegiz..
adana macinda balotelliye dikkat bu cocugu kizdirirsak yuhlarsak daha cok hirs yapiyor italya milli takimiyla almanyaya karsi macini izlemistim almanlar yuhladikca hirs yapti gollerinide atmisti yillar evel birde les gargalara sergene karsi hirs etmis goller atmisti .. aslinda balotelliyi taraftarimiz alkislamali böyle bir durumda idaa ederim ki hic birsey yapamaz..böyle bir oyuncu bu..
yalan degil cornelius yerine balotelli bizde keske olaydi diyorum trabzonsporun tarihini haksizliklari adaletsizligi trabzonsporu tanidikca taraftarin sevgisini aldikca bu adam ucardi sahada bizler icin..
balotelli büyük takim oyuncusudur kesinlikle .. biz adanayi parcalariz o baska balotelli icin görüsüm yinede degismez.. beinsport süperlig maclarini anlatan spikerler neden WC de oturur gibi mac anlatiyorlar futboldan anlamayan arap spikerleri daha heycanli mac anlatiyorlar hic kimseler bu olayi protesto etmiyor.
falcon_61_
03.12.2021, 23:09
Batı dışında doğru düzgün bilet kalmamış sanırım. Kale arkası üst blok kalmamış .
Halil Alemdar
03.12.2021, 23:18
Djanini önemli bi eksik. Umarım yarın bi kaza yaşamadan kazanır ve beşiktaşa 18 puan fark atarız. Daha sonra onlar da fenerden puan alsa devreye rahat gireriz.
Bügün haber61 tv izledim
dorukhan kendine ceki düzen vermeli ne kadar sansli oldugunu anlamali yerinde olmak isteyen milyonlarca gencler var aldigi parayi cogumuz bu dünyada göremeyecegiz..
adana macinda balotelliye dikkat bu cocugu kizdirirsak yuhlarsak daha cok hirs yapiyor italya milli takimiyla almanyaya karsi macini izlemistim almanlar yuhladikca hirs yapti gollerinide atmisti yillar evel birde les gargalara sergene karsi hirs etmis goller atmisti .. aslinda balotelliyi taraftarimiz alkislamali böyle bir durumda idaa ederim ki hic birsey yapamaz..böyle bir oyuncu bu..
yalan degil cornelius yerine balotelli bizde keske olaydi diyorum trabzonsporun tarihini haksizliklari adaletsizligi trabzonsporu tanidikca taraftarin sevgisini aldikca bu adam ucardi sahada bizler icin..
balotelli büyük takim oyuncusudur kesinlikle .. biz adanayi parcalariz o baska balotelli icin görüsüm yinede degismez.. beinsport süperlig maclarini anlatan spikerler neden WC de oturur gibi mac anlatiyorlar futboldan anlamayan arap spikerleri daha heycanli mac anlatiyorlar hic kimseler bu olayi protesto etmiyor.
Yarın dorukhan maça çıkarsa ne olacak. Ben hiçbir yerde ne okudum ne duydum dorukhanın sakatlandığı ile ilgili Bilgi. Hemen cam adam yaftalaması vs... adam yüreğini ortaya koyuyor, ikili mücadeleden kaçmıyor. Takıma sertlik katan birkaç oyuncusundan biri ama hala ...
deepmavi
03.12.2021, 23:23
Allah'ın izni ile Trabzonspor'umuz Adana Demirspor maçını kazanacak ve kesinlikle Adana Demirspor küçük görülecek takım değil maça ciddi hazırlanmalıyız, maç bitene kadar aynı ciddiyet ile oynamalıyız.Büyük Taraftarımız bu maçta şov yapacaktır, maçın bitimine kadar Trabzonspor'umuzu hiç susmadan destekleyerek bu sezon İnşAllah lig Şampiyonluğunu ne kadar çok istediğimizi dosta ve düşmana gösterecektir...
yorumsuz6117
03.12.2021, 23:27
Bügün haber61 tv izledim
İşte bu Tuncay gibi boş adamlar Trabzonspor'un en büyük düşmanı, lakırdı kafa bunlar başka birşey değil..
Enes Başkaya60
03.12.2021, 23:28
Rahat olun canlar...
O iş bizde...
Ogün YAZICI
04.12.2021, 01:09
Beğenirsiniz beğenmezsiniz Nwakaeme bu takımın kreatif gücünün yüzde ellisi ise Djaniny de yüzde 25 i falandır .
Olmaması büyük handikap
Rakip savunmanın dengesini bozacak çok fazla oyuncumuz yok
Abdülkadir'in oldukça dikine sorumluluk alarak ve adam eksilterek oynaması gerekiyor.
Stabil bir Cornelius'u da hesaba katarsak kapanan Adana defansını duran top dışında zor açarız
Bakasetas ve Nwakaeme'yi kitleyeceklerdir
Erkan A.
04.12.2021, 02:22
Yarın dorukhan maça çıkarsa ne olacak. Ben hiçbir yerde ne okudum ne duydum dorukhanın sakatlandığı ile ilgili Bilgi. Hemen cam adam yaftalaması vs... adam yüreğini ortaya koyuyor, ikili mücadeleden kaçmıyor. Takıma sertlik katan birkaç oyuncusundan biri ama hala ...
Renktasim Ben demiyorum haber61 de duydum , belkida yanlis duymusumdur .
eger dogruysa adamin dedikleri o zaman cam adam olayi tutar..
yeterki trabzon kazansin sonucda yok o buni dedi yok oni dedi fark etmez
..
Renktasim Ben demiyorum haber61 de duydum , belkida yanlis duymusumdur .
eger dogruysa adamin dedikleri o zaman cam adam olayi tutar..
yeterki trabzon kazansin sonucda yok o buni dedi yok oni dedi fark etmez
..
https://www.haber61.net/trabzonspor/trabzonsporun-muhtemel-adana-demirspor-11i-nasil-h439975.html
Haber61'in muhtemel kadrosunda Dorukhan var. (herkes sol bek peres derken bunlar denswil veya ismail yazmış hiç güvenilir değil) Haber61deki kişi anlık karıştırmış olabilir ya da siz yanlış duymuş olabilirsiniz.
Peres'i yokken aratmadı, Peres döndü ama kesmeyelim diyoruz. Ligin en atletik kanatlarından Karamoh'u futboldan soğuttu. Çalışmayan, kendine bakmayan adam bu performansı gösteremez. Eski haline dönüyor yavaş yavaş, maç kondisyonu arttıkça orta sahadaki formasını da alacak. Söylentilere kulak asmayalım, Dorukhan'ı sevelim :)
Zor maç. Iyi oynamaliyiz.
nevzat61
04.12.2021, 07:21
Beğenirsiniz beğenmezsiniz Nwakaeme bu takımın kreatif gücünün yüzde ellisi ise Djaniny de yüzde 25 i falandır .
Olmaması büyük handikap
Rakip savunmanın dengesini bozacak çok fazla oyuncumuz yok
Abdülkadir'in oldukça dikine sorumluluk alarak ve adam eksilterek oynaması gerekiyor.
Stabil bir Cornelius'u da hesaba katarsak kapanan Adana defansını duran top dışında zor açarız
Bakasetas ve Nwakaeme'yi kitleyeceklerdir
Ben bugün Adana'nın kapanacağını sanmıyorum.. namağlup lider bir takım var karşısında ve oyuncuları agresif oyuncular..ve karşılarında böyle bir takım var iken karakterlerinin dışa vurumu olarak saldırgan olacaklar..kapanan takımlara karşı zorlandığımız gerçeğini düşünürsek bizim için iyi bir şey olabilir..
Fatih K.
04.12.2021, 08:02
Vargas dışında beni endişelendiren oyuncuları yok. Onu da dorukhan yer zaten. Vura vura gidiyoruz, vura vura gideceğiz
Beni tek endişelendiren oyuncu Balotelli. Onun dışında bize karşı fark yaratacak oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Ama Balotelli sıkıntılı bir adam.
Duran toptan gol atar maçı kazanırız.
Varlıbaş61
04.12.2021, 08:40
Trabzonspor klasiği olan, ligin yeni takımına farklı yenilmek alışkanlığı bu maçta da devam eder.
hyasin61
04.12.2021, 08:47
Ilk golu bulursak dagılırlar sonra arkası gelir. Gecen haftakı mactan daha zor olmayacagını dusunuyorum. Kilidi acmakta zorlanmayız bu macta ve farklı bir skor bekliyorum.
Kanatlardan bol orta sorunu çözer
G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ertan1982
04.12.2021, 09:29
Insallah kazasiz belasiz atlatiriz bu maci.
Son 5 Mac Rakip kim olursa olsun Kazasiz belasiz devre arasina girmeliyiz.
Yiğit SARI
04.12.2021, 09:44
Eksiklerimiz kimler?
Eksiklerimiz kimler?
Trondsen ile canini düne kadar takımla çalışmadılar, düz koşu yaptılar. Canininin onbir olmasa da maç kadrosunda olması bekleniyor. Trondsen yok. Onlar dışında sıkıntı yok
Uğur Kalyoncu
04.12.2021, 09:51
Ön tarafta tek hareketli oyuncu vardı o da bugün yok.
Abdülkadir rolantide oynarsa beklediğimizden çok daha zor maç olur.. Dikine gidip defans arkası koşuları denemeli
Kontrollü ve sabirli oyun ile 1-0 olsun bizim olsun inşallah.
6Şafak Aydın1
04.12.2021, 09:55
Spor proglamlari artik bastan sona aglamalar, inlemeler ile doldu tasti. Medyada hava durumu yagmurlu. Hele bu macida yenersek sel olur herhalde.
nevzat61
04.12.2021, 10:10
Spor proglamlari artik bastan sona aglamalar, inlemeler ile doldu tasti. Medyada hava durumu yagmurlu. Hele bu macida yenersek sel olur herhalde.
Geçen hafta da öyle oldu.. Güntekin Onay havadan, sudan , çocukluk anıları ile ilgili konuştu konukları ile maç önü programında.. bugün de aynı olur..:))
Yiğit SARI
04.12.2021, 10:10
Trondsen ile canini düne kadar takımla çalışmadılar, düz koşu yaptılar. Canininin onbir olmasa da maç kadrosunda olması bekleniyor. Trondsen yok. Onlar dışında sıkıntı yok
Teşekkürler
---------------Uğurcan
Dorukhan --- Ié --- Hugo --- Peres
-----------------Berat
-------- Hamsik --- Bakasetas
Ömür --------------------- Wakaeme
--------------Cornelius
Bir duran top golü bekliyorum
champions
04.12.2021, 10:30
Adana'nın deplasman performansı hiç fena değil. 7 maçta sadece 2 yenilgi.
Bizse içeride deplasmana göre daha kötüyüz. Hücumda golleri bir şekilde buluyoruz ama savunma güvenliği sağlanabilmiş değil.
Rakipte sezon başında gündeme gelen Simon Deli, AZ öncesi gündeme gelen Svensson ve bir dönem forumun favorilerinden olan Bjarnason gibi tanıdık isimler var.
Vargas, Akintola, Yunus, Assombalonga ve Balotelli lige yeni çıkmış bir takım için gayet iyi hücum hattı.
Ben geçen hafta olduğu gibi bu hafta da gollü bir maç bekliyorum. 4-5-6 gol falan:D
Savunma performansımız bu maçın belirleyicisi olacak bence.
Beraberlik çok da can sıkmaz.
Halil Alemdar
04.12.2021, 10:32
Açık alan verirsek sıkıntı yaşayabiliriz özellikle Hugo dikkatli olmalı. 1 tane Dicko az daha kırmızı yediriyodu şimdi 3-4 tane var. 1-0 ı iyi oynuyoruz o yüzden öne geçmek önemli. Akıllı oyun kurtarır bu maçı. Dengesiz hücum bela açabilir başımıza. Peresin hızı Dorukhanın da nefes aldırmayan mücadelesine güveniyorum.
sethfilo
04.12.2021, 11:13
Adananın hücüm gücü ne kadar tehlikeli ise defansıda o kadar kendilerine tehlikeli bu maç avcının her zamanki taktiğini bozmaması durumunda stresli ama yenilmeyeceğimiz bir maç bekliyorum çünkü uzun zamandır oynamayan Bakasetas ve kanatta etkisiz Ömür biraz düşündürüyor
adiloş bebe
04.12.2021, 11:25
İki maçtır duran toplarla oyunu açabildik. Kabul edelim şans da yanımızdaydı. Bugün kaybetmeme üzerine oynayacak bir Adana Demir olacaktır sahada. Abdullah Avcı buna göre sabırlı bir futbolu tercih edecek bence. Tüm Türkiye kaybetmemizi bekliyor biliyorum ancak kazanarak umutlarını iyice kırmalıyız. Başarılar Fıtrına!
Ligde kolay maç yok, Adana Demirspor tehlikeli bir hücum hattına sahip. Herkes çekindiği oyuncuyu yazmış eğer oynarsa ben Akintola'dan çekiniyorum savunmanın arkasına çok rahat kaçabilen süratli bir oyuncu.
emrahtuna
04.12.2021, 11:31
bugün günlerden trabzonspor...abdüşten üst üste 4. maçta gol bekliyorum..bakasetas döndü nwakaeme var..bu maçı almamak için hiçbir engel yok bence..
Arif Timurcioğlu
04.12.2021, 11:32
En çok sevdiğim şey bizim maçtan sonra ağlayan yorumcuları izlemek bir de burda şansa kazandık diye saçmalayanları tam okuman geçmek.
ersn.alparslan
04.12.2021, 12:06
Djanini yoksa sikinti var
Enes Başkaya60
04.12.2021, 12:06
Vura Vura devam inşallah...
Harvelli61
04.12.2021, 12:20
Moda girelim
https://twitter.com/tozanadamm/status/1467005293381005314?s=21
Adem Akyüz'
04.12.2021, 12:22
Güzel bir atmosfer olacak. Rahat kazanırız muhtemelen :)
zafer6161
04.12.2021, 12:41
maça gitmek isteyen olursa ücetsiz bilet devredebilirim
Fatih Özkan
04.12.2021, 12:42
Hava güzel, ligdeki sıralamamız güzel, tribünler de dolu olacak İnşallah. Güzel olacak. Haftadan haftaya daha da güzel olacak.
Not: Elbette tribündeyim. :)
Ligde kolay maç yok, Adana Demirspor tehlikeli bir hücum hattına sahip. Herkes çekindiği oyuncuyu yazmış eğer oynarsa ben Akintola'dan çekiniyorum savunmanın arkasına çok rahat kaçabilen süratli bir oyuncu.
adana’nın hücum hattı iyi değil bence. geçen hafta kendi sahasında oymadıkları maçta gol atamadılar. maç kondisyonları da iyi değil. yine geçen haftaki maçlarında son 15 dakika baskı yediler. bana kalırsa ileri üçlüde vargas dışında oyun aklı olan yok. akintola atletik ama etkisiz, asonbalanga güçlü atletik ama gol vuruşları zayıf. ilk golü erken bulursak dağıtırız. ama bu takıma öyle ya da böyle iki gol atarız. 70. dakikadan sonra en az iki gol bekliyorum( skoru bulup rahat , kendimizi kasmasan oyun oynarsak başka)
Erkan A.
04.12.2021, 13:07
Bügün 40 bin taraftar olur
aslinda stad bu saatlarde acilmali taraftarlar rahat sekilde yerlerini alsin diye ..
taraftarlar arasinda cocuklar bayanlar var güzel vakit gecirmeleri icin ve bir daha herzaman gelmeleri icin mac önceleri bir organisation düsünülmeli , bu konser olur cinema filmi olur horon grubu olabilir ..
birde lideriz taraftarina cosmasi eglenmesi icin tam vakit..binlerce forma alindi sözde bir iki dagitildi fakat alinan formalar kayboldu? Oyuncular ? Is adamlari? Bu alinan formalar mac günü taraftarlara tek tek verebilirler..binlerce forma alinmis güya is adamlarindan oyunculardan bir tana da bana verin desek ortada kimse kalmiyor .. baskanimizdan raziyiz fakat Ben yönetici olaydim stadin disini senlendirirdim ayrica stadi ölü gibi birakmazdim disi tarafini bordo mavi boyatirdim 24 saat acik sekilde neon renkli lambalar kurdururdum pizzacidan tut langird billardo puplar icin girisimlerde olurdum belediye yapamadi ama Ben girisimde bulunur stadin arkasina plaj yaptirirdim böylece is imkanlari dogardi genclere euro milyoneri olan sporcularimiz paralarini birazda trabzonda harcarlardi esnaf sevinsin diye trabzon kalkinsin diye..trabzon sudi arabistan olmadigini anlamali saha kalkmali,millet dünyada billet alarak uzaya gidiyor geliyor trabzonda deniz var plaj yok denize kadin erkek girebilirmi acaba günah mi harami bunlari düsüne düsüne ayni yerde kaldik bekliyoruz..yazacak cizecek cok seyler var böyle bir günde liderlik de varken insan bu taraftarlara süprizler yapmaliydi..
Enes Başkaya60
04.12.2021, 13:08
Trabzonspor'un son antrenmanda denenen ilk 11'i;
UĞURCAN, DORUKHAN, EDGAR, HUGO, PERES, BERAT, HAMSİK, BAKASETAS, A.ÖMÜR, NWAKAEME, CORNELİUS.
KARAGOZLUM
04.12.2021, 13:15
Butun turkiye 4 gozle puan kaybetmemizi bekliyor
balotelli fisimizi cekecekmis:)
Enaldo61
04.12.2021, 13:16
Trabzonspor'un son antrenmanda denenen ilk 11'i;
UĞURCAN, DORUKHAN, EDGAR, HUGO, PERES, BERAT, HAMSİK, BAKASETAS, A.ÖMÜR, NWAKAEME, CORNELİUS.
Aynen beklediğim 11 bu.
Soner Albayrak
04.12.2021, 13:16
Endişeye mahal yok endişeye.
Armağan Dere
04.12.2021, 13:20
Koita hala oynamıyor arkadaş bu nasıl iş..
yahu bu maç deneyelim bari...
Bügün 40 bin taraftar olur
aslinda stad bu saatlarde acilmali taraftarlar rahat sekilde yerlerini alsin diye ..
taraftarlar arasinda cocuklar bayanlar var güzel vakit gecirmeleri icin ve bir daha herzaman gelmeleri icin mac önceleri bir organisation düsünülmeli , bu konser olur cinema filmi olur horon grubu olabilir ..
birde lideriz taraftarina cosmasi eglenmesi icin tam vakit..binlerce forma alindi sözde bir iki dagitildi fakat alinan formalar kayboldu? Oyuncular ? Is adamlari? Bu alinan formalar mac günü taraftarlara tek tek verebilirler..binlerce forma alinmis güya is adamlarindan oyunculardan bir tana da bana verin desek ortada kimse kalmiyor .. baskanimizdan raziyiz fakat Ben yönetici olaydim stadin disini senlendirirdim ayrica stadi ölü gibi birakmazdim disi tarafini bordo mavi boyatirdim 24 saat acik sekilde neon renkli lambalar kurdururdum pizzacidan tut langird billardo puplar icin girisimlerde olurdum belediye yapamadi ama Ben girisimde bulunur stadin arkasina plaj yaptirirdim böylece is imkanlari dogardi genclere euro milyoneri olan sporcularimiz paralarini birazda trabzonda harcarlardi esnaf sevinsin diye trabzon kalkinsin diye..trabzon sudi arabistan olmadigini anlamali saha kalkmali,millet dünyada billet alarak uzaya gidiyor geliyor trabzonda deniz var plaj yok denize kadin erkek girebilirmi acaba günah mi harami bunlari düsüne düsüne ayni yerde kaldik bekliyoruz..yazacak cizecek cok seyler var böyle bir günde liderlik de varken insan bu taraftarlara süprizler yapmaliydi..
Tamamı iyi niyetle önerilmiş fakat şehrin gerçeklerine uymayan ve iyi gibi görünen ama kötü fikirler.
Taraftar stadı maç esnasında doldurur ve takımını maç bitene dek destekler. Bundan ötesi fantazidir.
Tekrar söyleyeyim, ilk yarıda kalan maçlar içinde Hatay maçından sonraki en kolay maç budur.
Arkanıza yaslanın. Keyfini çıkarın.
Sıkıntılı maç Antalya maçıdır.
O maçı da değerli dostumuz Chener alacak bize inşallah.
Bu bende.
agahozlu
04.12.2021, 13:28
Maça gidecek olan varsa devir yapabilirim
Onur Erçetin
04.12.2021, 13:28
Teşekkürler
---------------Uğurcan
Dorukhan --- Ié --- Hugo --- Peres
-----------------Berat
-------- Hamsik --- Bakasetas
Ömür --------------------- Wakaeme
--------------Cornelius
Bir duran top golü bekliyorum
Djaninyin olmaması öndeki hareketlilik ve savunma arkası koşular için çok ciddi sıkıntı malaasef.Cornelius arkaya toplara hareketlenemiyor ağır kalıyor.Ömürün bu konuda kısmen çabası var ama Djaniny kadar başarılı değil.Wakame zaten topu ayağına bekleyen bir oyuncu.
Ben de şahsen akan oyundan ziyade bir duran top golü bekliyorum çünkü bu oyun düzeninde rakip savunmanın dengesini bozmak kolay değil.Çok pas yapacaz yine.Uzaktan Hamsik,Bakasetas,Wakeyeme ve Ömür dahil mutlaka şut denememiz lazım.
Öne geçersek ikinci yarı koşu atan adamlar olmayacağı için zorlanacaz yine malaasef.Karamgümrük ve Antep maçlarında olduğu gibi.Sürekli topa sahip olmamız mümkün değil,biraz geçiş oyunu da gerekiyor ama kontraya döndüğümüzde Corneliusla 10 kişi oynuyoruz.Buna bir de Wakeme tarzı sürekli sete dönen sprinter olmayan bir oyuncu eklenince daha da sıkıntı oluyor.Diğer kanatta da Ömür sprinter sayılmaz ama en azından topla gitmeye çalışması ve ara sıra savunma arkasına koşu atması etkili olabiliyor.
Bizim için çok zor bir maç olacak bence.Golü atmak ayrı bir dert,oyunu tutmak ayrı bir dert.Kontra yapamadığımız için aşırı baskı yiyoruz ikinci yarılarda.Rakip tüm riski alıyor nasıl olsa bunlar hızlı çıkamaz diye.Antep maçında gördük bunu.İyi mücadele etmek güzel de 1-0 öndeyken sürekli korkuyla maç izlemek insanı yoruyor.Sörloth veya Aboubakar tarzı santrafor olsa çok rahat geçer böyle maçlar.En azından ileride top tutma şansın olur.
Onur Erçetin
04.12.2021, 13:33
İki maçtır duran toplarla oyunu açabildik. Kabul edelim şans da yanımızdaydı. Bugün kaybetmeme üzerine oynayacak bir Adana Demir olacaktır sahada. Abdullah Avcı buna göre sabırlı bir futbolu tercih edecek bence. Tüm Türkiye kaybetmemizi bekliyor biliyorum ancak kazanarak umutlarını iyice kırmalıyız. Başarılar Fıtrına!
Adana Demir için hava hoş.Kaybetseler de lider takıma kaybedecekler,üzerlerinde baskı yok.Kazanırlarsa da lider takım karşısında kazanacaklar,bu da büyük bir motivasyon kaynağı.
Hızlı oyuncuları var adamların.Akintola çok süratli bir oyuncu.Vargas top sürme becerisi ve çalımları iyi olan bir oyuncu.Asimbolaga da güçlü ve çabuk bir oyuncu.Sonradan girebilecek Balotelli çok etkili şutlar çıkarabilen bitirici bir santrafor.
Svenson iyi bir sağ bek.Onun dışında stoper,kaleci,sol bek ve merkez ortasaha pozisyonlarında oynayan oyuncularla ilgili çok fazla izlenimim olmadı.Daha doğrusu Adana Demiri bu sene izlemedim.İyi olduğunu söylediğim oyuncuları zaten daha önceki yıllardan tanıyorum.
hofsaale
04.12.2021, 13:33
Djaninyin olmaması öndeki hareketlilik ve savunma arkası koşular için çok ciddi sıkıntı malaasef.Cornelius arkaya toplara hareketlenemiyor ağır kalıyor.Ömürün bu konuda kısmen çabası var ama Djaniny kadar başarılı değil.Wakame zaten topu ayağına bekleyen bir oyuncu.
Ben de şahsen akan oyundan ziyade bir duran top golü bekliyorum çünkü bu oyun düzeninde rakip savunmanın dengesini bozmak kolay değil.Çok pas yapacaz yine.Uzaktan Hamsik,Bakasetas,Wakeyeme ve Ömür dahil mutlaka şut denememiz lazım.
Öne geçersek ikinci yarı koşu atan adamlar olmayacağı için zorlanacaz yine malaasef.Karamgümrük ve Antep maçlarında olduğu gibi.Sürekli topa sahip olmamız mümkün değil,biraz geçiş oyunu da gerekiyor ama kontraya döndüğümüzde Corneliusla 10 kişi oynuyoruz.Buna bir de Wakeme tarzı sürekli sete dönen sprinter olmayan bir oyuncu eklenince daha da sıkıntı oluyor.Diğer kanatta da Ömür sprinter sayılmaz ama en azından topla gitmeye çalışması ve ara sıra savunma arkasına koşu atması etkili olabiliyor.
Bizim için çok zor bir maç olacak bence.Golü atmak ayrı bir dert,oyunu tutmak ayrı bir dert.Kontra yapamadığımız için aşırı baskı yiyoruz ikinci yarılarda.Rakip tüm riski alıyor nasıl olsa bunlar hızlı çıkamaz diye.Antep maçında gördük bunu.İyi mücadele etmek güzel de 1-0 öndeyken sürekli korkuyla maç izlemek insanı yoruyor.Sörloth veya Aboubakar tarzı santrafor olsa çok rahat geçer böyle maçlar.En azından ileride top tutma şansın olur.
En büyük sorunumuz suratlı oyuncumuzun olmaması... Ekuban Onyekuru Garry gibj
falcon_61_
04.12.2021, 13:35
Orta üçlü Abdus-Hamsik-Bakasetas , sağ kanat Peres veya Yusuf Sarı olabilir sanki
Onur Erçetin
04.12.2021, 13:36
adana’nın hücum hattı iyi değil bence. geçen hafta kendi sahasında oymadıkları maçta gol atamadılar. maç kondisyonları da iyi değil. yine geçen haftaki maçlarında son 15 dakika baskı yediler. bana kalırsa ileri üçlüde vargas dışında oyun aklı olan yok. akintola atletik ama etkisiz, asonbalanga güçlü atletik ama gol vuruşları zayıf. ilk golü erken bulursak dağıtırız. ama bu takıma öyle ya da böyle iki gol atarız. 70. dakikadan sonra en az iki gol bekliyorum( skoru bulup rahat , kendimizi kasmasan oyun oynarsak başka)
Antep maçında sadece Dickoyla bizi yeneceklerdi az kalsın adamlar.Söylediklerinize katılıyorum ama bizim de eksiklerimiz var.Hugo mesela hızlı oyunculara karşı ağır kalıyor.Orta alanda Berat istenilen düzeyde değil.Çok sert ve temaslı oynayan,aşırı koşan bir takım da değiliz.İleride hızlı oyuncular olmadığı için son iki maçtır ikinci yarılarda çok baskı yedik ve kontrada zorlandık.
Şunu söylemek istiyorum.Evet kaliteli ayaklara ve her an iş bitirebilecek adamlara sahibiz ama bizim de eksiklerimiz var.Çok dikkatli olmamız lazım.
Onur Erçetin
04.12.2021, 13:41
Tamamı iyi niyetle önerilmiş fakat şehrin gerçeklerine uymayan ve iyi gibi görünen ama kötü fikirler.
Taraftar stadı maç esnasında doldurur ve takımını maç bitene dek destekler. Bundan ötesi fantazidir.
Tekrar söyleyeyim, ilk yarıda kalan maçlar içinde Hatay maçından sonraki en kolay maç budur.
Arkanıza yaslanın. Keyfini çıkarın.
Sıkıntılı maç Antalya maçıdır.
O maçı da değerli dostumuz Chener alacak bize inşallah.
Bu bende.
Bizim gibi topu kullanmayı ve ofansif oynamayı seven takımlara karşı ofansif oynayan ve açık veren rakiplere daha kolay gol atabiliriz ancak golü yeyip 1-0 mağlup düşersen o zaman tehlike çanları çalmaya başlar.Yüklenirken kontradan bir gol daha yersen maç biter.
Defansif oynayan takımların bizim için daha zor olacağı doğru bir tespit.Gol bulmak çok zor oluyor ve bu süreçte golü yersen maçı çevirmek çok daha zor oluyor.Tam tersi bu tarz takımlara karşı ilk golü atarsan çok rahat kazanıyorsun.
Anlatmaya çalıştığım şey şu.Her halükarda önemli olan tedbirli oynamak ve mağlup duruma düşmemek,1-0 öne geçip rakibin daha fazla risk almasını sağlamaktır.Bu yüzden hiçbir maç kolay değil kesinlikle.
Adana Demirde zor,Antalya maçı da zor.
Balotelli'nin oynaması işimize gelir ancak diğer elemanı oynatıyor hocaları.
Enes Başkaya60
04.12.2021, 13:48
Bizim gibi topu kullanmayı ve ofansif oynamayı seven takımlara karşı ofansif oynayan ve açık veren rakiplere daha kolay gol atabiliriz ancak golü yeyip 1-0 mağlup düşersen o zaman tehlike çanları çalmaya başlar.Yüklenirken kontradan bir gol daha yersen maç biter.
Defansif oynayan takımların bizim için daha zor olacağı doğru bir tespit.Gol bulmak çok zor oluyor ve bu süreçte golü yersen maçı çevirmek çok daha zor oluyor.Tam tersi bu tarz takımlara karşı ilk golü atarsan çok rahat kazanıyorsun.
Anlatmaya çalıştığım şey şu.Her halükarda önemli olan tedbirli oynamak ve mağlup duruma düşmemek,1-0 öne geçip rakibin daha fazla risk almasını sağlamaktır.Bu yüzden hiçbir maç kolay değil kesinlikle.
Adana Demirde zor,Antalya maçı da zor.
Kolay maç yok şu an ligde, ama bizim yenemeyeceğimiz takımda yok bütün takımlar bizim maça artı motivasyon ile çıkıyor...
Bunu da düşünmek lazım...
Ama vura vura devam...
Rahat olsun herkes...
yorumsuz6117
04.12.2021, 14:04
Djaniny eksikliği kötü, Bakasetas bu maç sonradan girseydi iyiydi..
cyberentalpi
04.12.2021, 14:13
Yani öyle bir takım ki Adanademir
Kalan 5 maçın en bilinmez maçı
Yani farklı yenebiliriz
Ama çok farklı olmasa da yenilebiliriz de
İlk golu atıp 2-1 verebiliriz.
ilk golu yiyip 4-1 alabilirizde
Çoşku ile oynayabilen bir takım. Ama Abdullah Hoca nın da rakibe göre de oyun kurabilme becerisi var.
Vargas önemli adam
Bana kalırsa hareketli oyun işimize gelmez. Giresun ve Rize yi yendiğimiz gibi soguk oyun becerikli ayak ile rahat yeneriz.
Arkadaşlar
Totemini yapmayan kalmasın.
Maç kasacak çünkü.
Enes Başkaya60
04.12.2021, 14:26
Arkadaşlar
Totemini yapmayan kalmasın.
Maç kasacak çünkü.
Toteme devam Anıl başkan...
Haydi totemciler sahaya ...
Balotelli'nin oynaması işimize gelir ancak diğer elemanı oynatıyor hocaları.
Sakatmış, Balo başlıyor.
https://twitter.com/rezilsolayak/status/1467086778150625286
bu tarz duyumların hastasıyım :D
Harvelli61
04.12.2021, 14:32
Kadrolar düşerdi normalde hayret
vura vura gidiyoruz…gideceğiz de inşallah
Emirhan Uludüz
04.12.2021, 14:35
Kadrolar düşerdi normalde hayret
Ev sahibi olduğumuzda 45 geçe düşüyor genelde.
Onur Erçetin
04.12.2021, 14:39
Adana Demirsporda en çok gol atanlar ;
Britt Assombalonga : 5 gol
Mario Balotelli : 5 gol
Matias Vargas : 3 gol
Yunus Akgün : 3 gol
David Akintola : 2 gol
Adana Demirsporda en çok asist yapanlar ;
Matias Vargas : 4 asist
Mario Balotelli : 2 asist
Britt Assombalonga : 2 asist
Benjamin Stambouli : 2 asist
Yunus Akgün : 1 asist
Enes Başkaya60
04.12.2021, 14:40
Sakatmış, Balo başlıyor.
https://twitter.com/rezilsolayak/status/1467086778150625286
Harika bir duyum bizim için en tehlikeli oyuncularından biriydi...
İnşallah duyum doğrudur...
odyseuys
04.12.2021, 14:41
solbek denswil, merkez siopis-berat-hamsik. tasos yine yedek.
Her hafta heyecan, stres artık mide, kafa kaldırmıyor. Yaş nedeniyle 1995-1996, 2010-2011 dönemlerinin yarattığı travma da cabası. Bazen diyorum ki, bir uyusam ve uyandığımda takımın şampiyonluğu kesinleşmiş olsa ne güzel olurdu.
Enes Başkaya60
04.12.2021, 14:43
Bakasetas yedek....
Harvelli61
04.12.2021, 14:43
Trabzonspor’un Adana Demirspor maçı 11’i belli oldu: Uğurcan - Dorukhan, Edgar, Hugo, Denswil- Berat, Siopis, Hamsik - Abdülkadir Ömür, Nwakaeme- Cornelius
Denswil kötü tercih çok ağır kalır,Bakasetas 90 dakika için hazır değil sanırım 2. Yarı alıcak hoca
yorumsuz6117
04.12.2021, 14:45
Djaniny'in yokluğu umarım puan kaybına neden olmaz..
Harvelli61
04.12.2021, 14:45
Hoca en iyisini bilir ama sol bek zaten ileri çıkmıyor fazla,Peres hazır değilse en kötü Serkan’ı atardım oraya inşallah başımızı yakmaz Denswil ,vurduğun gol yediğin ofsayt olsun Trabzonspor’um başarılar.
Harika bir duyum bizim için en tehlikeli oyuncularından biriydi...
İnşallah duyum doğrudur...
Transfermarkt mert de yazdı kulübede diye.
Onur Erçetin
04.12.2021, 14:47
Trabzonspor’un Adana Demirspor maçı 11’i belli oldu: Uğurcan - Dorukhan, Edgar, Hugo, Denswil- Berat, Siopis, Hamsik - Abdülkadir Ömür, Nwakaeme- Cornelius
Denswil kötü tercih çok ağır kalır,Bakasetas 90 dakika için hazır değil sanırım 2. Yarı alıcak hoca
Dorukhanın karşısında Vargas,Denswillin karşısında Akintola olacak.Forvetleri Assombalonga,hemen arkasında muhtemelen Yunus Akgün olacak.
Çok sıkıntılı bir maç olabilir.Dorukhan mücadeleci ama hızlı değil.Denswill aynı şekilde.Hugo ağır.Aşırı dikkatli olunması gerekiyor.
Ayrıca şunu da ifade etmek lazım.Rakibin en tehlikeli oyuncusu Matias Vargas.Top kontrolü muazzam.Dribbling becerisi iyi.Çabukluk ve oyun görüşü de iyi.3 gol 4 asisti var sezon içerisinde.Bize büyük sıkıntılar yaratabilir.
BlackPanther
04.12.2021, 14:48
https://s10.gifyu.com/images/826598E3-BC94-4998-973E-6AAC7AE06E20.gif
jairzinho
04.12.2021, 14:49
muhtemelen sakatlık riskini an aza indirmek amaçlanıyor,puan farkı açılmışken riske girilmesine gerek yok
bakasetas ve peres dinlendirilmiş
berat siopis ikilisi ile merkezde kontraatağa karşı bir tedbir alınmış
bu sayede hamsik in daha az koşması ve hücumda gözükmesi sağlanmış
denswilin oynaması nedeniyle dorukhanın bol bol hücuma çıkacağını söyleyebiliriz
BlackPanther
Fırat Aydınus ne yapacak acaba?
yorumsuz6117
Şampiyonluk için sol bek ve kanat transferinin şart olduğunu görüyoruz..
BlackPanther
muhtemelen sakatlık riskini an aza indirmek amaçlanıyor,puan farkı açılmışken riske girilmesine gerek yok
denswilin oynaması nedeniyle dorukhanın bol bol hücuma çıkacağını söyleyebiliriz
Doğru Analiz
abdullah hoca hamle şansı olması için bakesetası yedek bırakmış. benim için sürpriz olsa da olabilir bir tercih
champions
04.12.2021, 14:50
Peres sağda Dorukhan ortada olsa daha iyi olurdu. Siopis'in 11'e yerleşmesi güzel.
Koita'yı en azından 30 dk görürüz umarım.
Gollü maç bekliyordum ama bu kadro ile yine düşük skorlu bir maç olması muhtemel.
Fatih K.
04.12.2021, 14:51
Peresten faydalanmak lazım. Takımda zaten hızlı ve top süren oyuncu eksikliği var. Biz az buçuk o işi gören oyuncuyu da yedeğe attık.
iso_4939
04.12.2021, 14:51
Hadi be koclarim yakin yikin..
atillati
04.12.2021, 14:52
Adamların stoperi ligin açık ara en kötü stoperi olan bi ara bize de yamamaya çalıştıkları simon deli... Minimum 3 farkla yeneriz minimum.
Arif Timurcioğlu
04.12.2021, 14:53
Dengeli kadro sonradan oyuna girenlerde çok önemli, artık yedek oyuncularımızda etkili oluyor girince güzel bir maç ve haftasonu olsun hepimiz için, keyfini çıkarın.
adiloş bebe
04.12.2021, 14:53
Bence bu kadro kontrollü oyunun bir habercisi. Biz de taraftar olarak sakin kalalım. Adana Demir arkada boşluk veriyor ama işte arkaya sarkacak adam yok gibi. Yine Hamsik-Abdüş işbirliğini denemek lazım BJK maçında olduğu gibi.
ilginç onlar da vargası yedek bırakmış
Onur Erçetin
04.12.2021, 14:54
Normalde golü erken bulup üstüne yatma gibi bir stratejimiz vardı ama bu maç aynısı olmayabilir.Defansif tarafı daha ağır basan bir kadroyla çıkıyoruz.Denswillin aslen stoper olduğunu unutmamak lazım.Berat ve Siopis de önlibero.Hamsik 8 ancak bu maçta 10 gibi oynayacak.
İkinci yarı Peres,Bakasetas ve Djaniny kullanılabilir durumdadır umarım.
ilelebeTS
04.12.2021, 14:56
Tek farklı galibiyet kadrosu. Maçın gidişatında hamleler gelirse iş değişebilir.
Enes Başkaya60
04.12.2021, 14:57
Adamlar da Vargas'ı yedek bırakmış...
Onur Erçetin
04.12.2021, 14:59
Adana Demirspor Vargas ve Asombalonga gibi en tehlikeli 2 oyuncusunu yedek bırakmış.Takımın en çok gol atan ve asist yapan adamları.Muhtemelen ikinci yarıya kadar maçı gol yemeden götürüp ikinci yarı uygun bir dakikada oyuna alma planları yapıyorlar.Trabzonsporun ilk yarı defansif çıkması,onların da en önemli adamlarını yedek bırakması iki takımın da ikinci yarı yapılacak hamlelerle maçı almak istediklerinin göstergesidir.
İlk yarı gol yersek ve mağlup bitirirsek ikinci yarı bizim için çok zor olabilir.
İlk yarı berabere biterse ve ikinci yarı oyuna girerlerse yine risk alacağımız dakikalarda sıkıntı olabilir.
İlk yarı öne geçersek ve o şekilde tamamlarsak ikinci yarı bizi daha rahat hareket ederiz.
Uğur Kalyoncu
04.12.2021, 15:00
Koita hala oynamıyor arkadaş bu nasıl iş..
yahu bu maç deneyelim bari...
2 aydır oynamayan adamı bu maçta 11 de baslatamazsin. Maçın durumuna göre ihtiyaç olurda girmezse o zaman her şey söylenebilir.
3 gün önce rüyamdada kazanıyorduk ve 4 .golü de sağdan gelen ortaya kafayla vuran Koita atıyordu.Top direğe çarpip giriyordu. Onu da tekrarında gördüm hatta :) neyse 1-0 olsun bizim olsun inşallah.
ilelebeTS
04.12.2021, 15:00
Bence bu kadro kontrollü oyunun bir habercisi. Biz de taraftar olarak sakin kalalım. Adana Demir arkada boşluk veriyor ama işte arkaya sarkacak adam yok gibi. Yine Hamsik-Abdüş işbirliğini denemek lazım BJK maçında olduğu gibi.
Evet doğru. Lakin sızma koşu yapmak için çok hızlı olmaya gerek yok. Yerinde ve zamanında yapılan koşu defansı çaresiz bırakır. Cornelius ve Tony de yapabilir yani sıkıntı yok, Hatta Hamsik de yapar daha çok.
Sakatmış, Balo başlıyor.
Edgar'ın çıkışları bizi çok rahatlatır o zaman :)
kaçarava
04.12.2021, 15:03
Onlar da kontrollü bir tercih yapmış. Kupa maçında oynayan as oyuncuları genelde 45 dk oynadı. Yunus da iyi topçu. Balotelliye, diğerlerine yaptığımız uzaktan savunmayı yaparsak şutu yollar kaleye. Ama önde pres fazla yapmaz bu işimize gelebilir. Denswilin ayağının iyi olması geriden çıkarken kullanmalıyız.
ilelebeTS
04.12.2021, 15:06
Biz orta sahası güçlü dengeli bir kadro çıkardık. Eğer bu kadro ilk yarıdan skoru alabilirse istediğimizi daha kolay alırız. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Ön taraf bu sefer gününde olmak zorunda. Tony-Cornelius sahada gezmemeli. Bu ikisi etkili olursa zaten Hamsik ile Ömür fişi çeker. En önemli nokta; duran toplar.
her yazımda belirttim, bu takıma sol bek ekmek gibi, su gibi lazım. trondsen efendiye güvenip yola çıkılmaz .adam bugün gene yok 2 maç var 1 maç yok, yani türkçesi bir ileri iki geri bu tür adamlara güvenip yola çıkarsan yolda kalırsın. maça gelince 0-0 ı ne kadar uzun oynarsak risk o kadar artar ilerde akintola vargas asanbolanga yunus gibi hızlı ve cezayı kesecek adamları var golü erken atmalıyız. ve bu maçta çok kişinin beğenmediği dijanny i çok arayacağız.
yorumsuz6117
04.12.2021, 15:09
Uğur Çiftçi yine kırmızı kart gördü, 2 dakikada 2 sarı kart, sıkıntılı adam harbiden, neyse ki vazgeçtik gibi görünüyor..
Çok defansif çıkmışız sol bekte Denswil, merkezde Berat-Siopis-Hamsik ile kapanan takımlara karşı sorun yaşar bu kadro. Peres ve Bakasetas hazırsa ilk 11 başlamaları daha iyi olurdu.
Mehmet Fatih Yavuz
04.12.2021, 15:10
Berat - Siopis ???
Niye ???
Bence yanlış seçim... Bu orta alan ile üretemediğimizi tekrar tecrübe edeceğiz tahminen!!
Mehmet Fatih Yavuz
04.12.2021, 15:12
Bakasetas ve Peres fiziken hazır değil demektir bu seçim.
yorumsuz6117
Berat - Siopis ???
Niye ???
Bence yanlış seçim... Bu orta alan ile üretemediğimizi tekrar tecrübe edeceğiz tahminen!!
Aynı zamanda pozisyonda çok verdik bu şekilde çıktığımız en son maçta, çok defansif oyuncuyla az pozisyon vereceğin diye birşey yok..
Kadro tercihini ve planları hocaya bırakın arkadaşlar. Arkanıza yaslanın, sakin olun. Kazanacağız.
Yiğit SARI
Berat - Siopis ???
Niye ???
İkinci yarı saldıracağımızı düşünüyorum değişikliklerle ve istediğimiz skoru almadıysak
ilelebeTS
04.12.2021, 15:14
Kadro tercihi keyfi mi ki? Bakasetas antrenman eksiği var, demek ki ilk 11 başlayacak seviyede değil. Burada tek tercih Denswil-Peres.
Enes Başkaya60
04.12.2021, 15:14
İlk yarı biraz daha kontrollü oyun tercih etmiş hocamız...
Saygı duymak gerek...
Antep maçında kötü oynadı ortasaha diye bu maçta da kötü oynayacak diye bir kaide yok...
Hocamıza güvenelim...
Rahat olsun herkes ALACAĞIZ...
odyseuys
04.12.2021, 15:18
şu eşiği de kazasız belasız atlattığımızda önümüz daha bir açık olacak. açık ara bizim takımımız daha iyi takım. kazanmamamız için makul bir gerekçe yok doğrusu ama demirspor da işin hücum tarafında sürpriz ya da sorun yaratabilecek önemli oyunculara sahip. kazanmalıyız, kazanacağız.
Bu takım zor gol atar bakasetası oyuna alır.
carantinas
04.12.2021, 15:21
Hazır olmayan oyuncuları tercih etmemiş bugün perez ve baka 45-30 dk arası oynar herhalde. Kadro "önce bir bakalım oyunu tutalım sonra değişikliklerle hamlemizi yaparız" kadrosu gibi.
Mehmet Fatih Yavuz
04.12.2021, 15:21
Tahmin ettiğimiz gibi. Fiziken hazır değil Bakasetas.
İkinci yarı elimizde hamle şansımız olsun diye kademeli yani az süreli kullanılabilecek oyuncu olan Bakasetas'ı kenarda tuttum dedi az evvel Hoca.
Yiğit SARI
04.12.2021, 15:23
Koita alır bu maçı…
ilelebeTS
04.12.2021, 15:25
Bugün Cornelius-Tony ikilisindeyim. Özellikle Cornelius'tan gol/ler bekliyorum.
iyattara
04.12.2021, 15:26
Koita alır bu maçı…Bence balotelli alır maçı. Bı kafa veya dirsek direk kırmızı. Haydi balo sendeyiz.
Halil Alemdar
04.12.2021, 15:27
Fiziken hazır olmayan Bakasetasın oynamaması doğru tercih. %1 bile problem yaşayacaksa yedekten de girmesin. Uzun zamandır dönmesini bekliyoruz 1 maç daha bekleriz. Sahada çok üretken bi kadro olmayacak doğrusu neler yapabileceğimizi merak ediyorum.
yorumsuz6117
04.12.2021, 15:28
İkinci yarı saldıracağımızı düşünüyorum değişikliklerle ve istediğimiz skoru almadıysak
Rakipte en önemli iki silahını 2. Yarıya saklamış..
Millet bizim puan bırakmamız için neredeyse yağmur duasına çıkma kıvamına gele dursun, gel gör ki ilk 10da bulunan takımlardan neredeyse hepsi puan bırakıyor biz hariç :) inanılmaz zevk alıyorum bu seneden, ağlayın durun sevgili rakiplerimiz ağlayın durun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.