Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 14. Hafta | Karagümrük 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
jairzinho
28.11.2021, 22:12
sırada bilet fiyatlarını düşürüp iç saha maçlarını ful oynamak var,
seyirci desteği ve baskı çok önemli ,özellikle bu durumlarda,durum nedir? puan farkı artmış,takım rahatlamış,konsantrasyon azalması olması işten bile olmaz,bu durumda seyirci motivasyon sağlayacak aga
stadın dolmaması seyirciye değil ağaoğluna eksi yazar,
kale arkaları 20 lira
maraton 50 lira
bak bakalım stad doluyor mu o zaman
bu arada stad atmosferi gs marsilya maçındaki gibi olmalı aga,müthiş etki yapıyor hem rakibe hemde kendi takımına,iç saha avantajı budur aga
CEMEFKER
28.11.2021, 22:14
Yukarıda birkaç mesajda tespit çok doğru. Avcı'nin bu oyun tarzını anlamam 2 hafta önce bjk maçı ile pekişti.
Ne oynuyoruz, kötü oynuyoruz sorusunun cevabı yok, daha doğrusu içinde saklı. Avcı belli ki rakibin mental ve fiziki yorgunluğu/ yormak üzerine taktiğini yapmış ve bunu eğer skor olarak geri değilse ısrarla oynatıyor.
Nedir bu oyun?
Alanı kapatıp, özelikle defansın hemen önünde 3-4'lü blok diziliş ile rakipleri kenara itiyor, gelen ortaları da Hugo,Edgar ile topluyor. Rakibin hatalarından da Nwakaeme, Bakasetas, Cornellius, Djanini, Ömür 5'lisi ile skor üretiyor.
Rakip eğer üstünlüğümüzü ( al sen oyna, gel üzerime bak ne olacak) kabul edip topu bize topu verdiğinde ise Hamsik,Berat, Nwakaeme,A.Ömür ile paslı oyuna dönüyor, bol paslı oyun ile başta sol kenardan olmak üzere, göbekten pozisyon buluyoruz ve buna rakipler çare üretemiyor.
Takımın fiziki direnci çok iyi. Daha doğrusu 3 büyüklerin Avrupa yorgunluğu kritik maçlari alıp moral olarak üstte kalmamıza yetti. Ee Anadolu takımlarınin gücü belli. Bir Konya maçı var ki 10 kişi ile geçiyorduk neredeyse.
Avcı birşey söylüyor 2 haftadır. Hamsik, Bakasetas ve Nwakaeme olmadığı maçları alan bir sistem bu.
Eğer min. solbek ve forvet (sağ-sol açık, santrafor özellikli) 2 transfer ile şampiyonluk geldi demektir.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AntiŞike
28.11.2021, 22:17
Batı alt tribün boydan boya komple doluydu. Yaklaşık bir blok hariç nerdeyse geri kalanın hepsi TS liydi. Ancak polis her bloğun etrafını sarmış, bağıran sevinen tepki gösterenleri izliyordu. tek tek aldılar yanımızan bir çok kişiyi.21011
S.Seymen
28.11.2021, 22:17
Trabzon'un ilk 6 şampiyonluğundan 5'inin hikayesi de böyle. Trabzon'a gol atanlara puan verilecek haldeydi bu sezonların bazıları. Yine aynı yoldayız.
son şampiyonluk evet ama diğerlerinde geleni eziyorduk ilk 5 her türlü iyiydik
son şampiyonluk 2 puanlı sistemin sonu oldu :)
jairzinho
28.11.2021, 22:25
ayrıca stadın ful olması durumunda oynanan oyunun daha izlenebilir olması işten bile olmaz,seyirci futbolcuyu iter aga,
avni aker cehenneminin yeniden oluşma zamanı gelmedi mi ? geldi
iç saha maçlarını kazandı mı zaten olay bitiyor aga şampiyonluk için,deplasmanda rakipler zaten puan kaybedecek,sende kaybedebilirsin,ama iç sahada ful seyirciyi arkana alıp 3 puanları alırsan hedefe varırsın
Hoca Peresin sağ beke dönmesiyle Dorukhanı yavaş yavaş ortaya kaydıracakmış. Hocanın istediği transferler de sol bek, sağ açık ve sol açıkmış.
asilhamsi
28.11.2021, 22:35
Biraz da göze hoş gelen, basan, sağlı sollu hücum yapan futbol görmek hakkimiz değil mi?
Ben hocayı eleştirmiyorum, sonuca odaklı bir planı olduğu belli. Lakin futbol görsel bir oyun sonuçta.
Tamamen akıl ile oynuyoruz. Canımız isteyince topla oynuyoruz canımız isteyince topu rakibe veriyoruz.
Bazen merkezi kapatıp rakibi kanattan oynamak zorunda bırakıyoruz bazen biz oyunu kanada yıkıyoruz. Net santraforumuz olmadan en yakın rakibe On puan fark yaptık.
Kısaca oyun hep bizim istediğimiz gibi oynanıyor.
Tadını çıkartın yahu.
Karagümrük farklı, saygıyı hak ediyor mu demiştim ben. geri alıyorum özür diliyorum canları cehenneme.
Murat KARAKURT
28.11.2021, 22:50
Yahu şu taraftar içine girerken maskelerinizi takın arkadaş ...Birinden kapsanız hastalığı her şey iyi giderken 2 hafta yoksun yahu....Uğurcan kardeşim bu kaçıncı....Kimse uyarmıyor mu?
lazibere
28.11.2021, 22:51
Maç içinde neden bu kadar heyecansız oynuyoruz diye kendi kendime kızıyorum ama bir bakıyorsun maçı koparmışız. Avcı , tamamen bir taktik defalığı yaparak şık olmayan ama skora giden bir ouyun yapısıyla oynuyor. Başakşehir'in taraftarının olmaması alışkanlığından kaynaklanan bir oyun sistemi . Sonuçlar güzel ama oynadığı futbol ile rakiplerine korku salmayan bir oyun.
Seyirciyi stada çeken şey ise oynanan futboldadır. Her maç biraz agresif olduğumuzda 5 -6 tane gol bulabileceğimiz maçları , yoruma açık bir oyunla '' trabzon bu futbolla nasıl maç kazanıyor '' muhabbetine getiriyor
Çok açık söylüyorum, Bu oyuncu kadrosu çok çok eksik mevkileri olan oyuncular ama bu oyuncular ise taktik disipline gelebilen ve başarabilen oyuncular da aynı zamanda. Bu açıdan taktir etmek gerekiyor ama Janini ve Wakamenin ''nasıl olsa atacağzı '' şeklinde ki laobali oyun anlayışları bize umarım ilerki zamanlarda sıkıntı yaratmaz
Cornellius ile aslında 10 kişi kalıyoruz sahada ama oda attığı 6 gol ile adındna söz ettiriyor
Devre arasında kanat oyunlarında top taşıyabilen bir sol bek ve y,ne kanat santrafor ve birde vurmaktan korkmayan ve Sörlöth lazım.
Gerisini biz hallederiz:::)))
Tebrikler Trabzon'um
kayseriliyiz
28.11.2021, 23:00
https://i.ibb.co/rwxYSDS/ahmetnrck.jpgBu Trabzonlu değil mi?
'biz' derken belki memleketinin takımı demek istemiştir [emoji1]
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
gurur6134
28.11.2021, 23:01
Hoca Peresin sağ beke dönmesiyle Dorukhanı yavaş yavaş ortaya kaydıracakmış. Hocanın istediği transferler de sol bek, sağ açık ve sol açıkmış.
Sol bek bence gereksiz 3 adam varda orda hoca ismailden umutu kesmis olsa gidecek olsa bile trondsen denswil orayi goturuyor iyi de goturuyorlar ozellikle trondsenin yukselen grafigi var boyle oynamaya devam ederse formayi vermez
emre6117
28.11.2021, 23:02
Hocam sizin dediğiniz olay imkansız. Bizi birisinin geçmesi için üstüste en az 15 maç felan kazanması gerekiyor o da biz istikrarsız bir performans gösterirsek. Bunu da yapacak takım görünmüyor şuan. Biz zaten şu dakikadan sonra toplasan lig sonuna kadar en en fazla 4-5 maç kaybederiz.
Fb cikip tekrar sike yapmazsa , ya da buz agir sacmalamazsak bu sene in sampiyonu biziz.
Bakalim bu iki kotu senaryomu olacak yoksa olagan akis mi olacak.
Karagumruk macini cok rahat kazandik. Keske her mac boyle gecse. Istersek %20 ile oynayalim, ama her mac boyle gecsin.
Adamlarin neredyse net 1 pozisyonu yok, biizm ise enaz 4 tane yuzde yuz pozisyonumuz var.
Sira adanademirde..tabi full dolu tribunler onunde.
Daha ne olmasi lazim stadin dolmasi icin.
emre6117
28.11.2021, 23:04
ne diyeceğimi bilemiyorum. sahada gerçek bir takım vardı. avcı nın bütün çalışmaları sahadaydı. hep beraber hareket eden basan enerjisini iyi kullanan tam bir takım vardı. teşekürler avcı ya. kendimi bildim bileli bu kadar takım gibi oynadığımız görmedim. evet rakip kötüydü ama acaba bizim yüzümüzden mi kötü oynadı bi de onu sormak lazım.
şunu söyleyebilirim şu an ligin en iyi sağ ve sol beklerine sahibiz. hiç maceraya gerek yok. alıncak sol bek trondsenin en fazla alternatifi olabilir. perezin dorukhan dan formayı alması çok zor artık. ancak dorukhan ortasaha ya çekilirse belki. yani gerçekten şaşkınım bu maçtan çekiniyordum ama elimizi kolumuz sallaya sallaya yendik geçtik.
şimdi 2010 2011 e benzemeye başladı. bu haftalardan sona fener puan farkı da olsa peşimize takılmıştı. sonra gerisi malum. ama tabi o zamanın trabzonu ve feneri şimdi aynı değil. hele biz hiç değiliz. böyle oynadığımız sürece çok zor puan kaybederiz.
Ben de cok sevdim bu mactaki oyunu. Sadece corneliustan kaynakli biraz ileride sorun vardi ve hamsikin sakatlik donusu bir durgunlugu vardi. Onun harici muazzam bir taktik vardi.
pReN@_61
28.11.2021, 23:09
61. sayfada gözlerinizin dolacağı bir videoyu buraya bırakıyorum, hayırlı geceler.
https://twitter.com/tsaestheticx/status/1464981994983600129
emre6117
28.11.2021, 23:10
Yukarıda birkaç mesajda tespit çok doğru. Avcı'nin bu oyun tarzını anlamam 2 hafta önce bjk maçı ile pekişti.
Ne oynuyoruz, kötü oynuyoruz sorusunun cevabı yok, daha doğrusu içinde saklı. Avcı belli ki rakibin mental ve fiziki yorgunluğu/ yormak üzerine taktiğini yapmış ve bunu eğer skor olarak geri değilse ısrarla oynatıyor.
Nedir bu oyun?
Alanı kapatıp, özelikle defansın hemen önünde 3-4'lü blok diziliş ile rakipleri kenara itiyor, gelen ortaları da Hugo,Edgar ile topluyor. Rakibin hatalarından da Nwakaeme, Bakasetas, Cornellius, Djanini, Ömür 5'lisi ile skor üretiyor.
Rakip eğer üstünlüğümüzü ( al sen oyna, gel üzerime bak ne olacak) kabul edip topu bize topu verdiğinde ise Hamsik,Berat, Nwakaeme,A.Ömür ile paslı oyuna dönüyor, bol paslı oyun ile başta sol kenardan olmak üzere, göbekten pozisyon buluyoruz ve buna rakipler çare üretemiyor.
Takımın fiziki direnci çok iyi. Daha doğrusu 3 büyüklerin Avrupa yorgunluğu kritik maçlari alıp moral olarak üstte kalmamıza yetti. Ee Anadolu takımlarınin gücü belli. Bir Konya maçı var ki 10 kişi ile geçiyorduk neredeyse.
Avcı birşey söylüyor 2 haftadır. Hamsik, Bakasetas ve Nwakaeme olmadığı maçları alan bir sistem bu.
Eğer min. solbek ve forvet (sağ-sol açık, santrafor özellikli) 2 transfer ile şampiyonluk geldi demektir.
Turkiyede topu bize birakip, eger tam takim cikabildiysek bizden puan alabilecek takim yok.
Biz de inanilmaz ayaklar var.
Nwakame, hamsik, bakasetas, a.omur, hatta djaniny, cornelius. Bu adamlari ayni anda sahadayken durdurmak imkansiz.
Gercekten yenilmesi cok zor bir takimiz bence.
Sikca bahsedilen gibi , bir takim bizi yenecekse 3 gol atmali.
Hakem devreye girmeli.
Bakmayin duragan oynadigimiza, ihtiyacimiz olursa bu takim cok ciddi baski da kurar.
Ama o riske hic gerek yok.
Sadece ihtiyac halinde yapilmali.(ornek gs 2.0dan sonrasi, ornek konya 2.1 sonrasi, ornek alanya 1.1 kirmizi sonrasi).
Oynadigimiz oyun cok dogru oyun.
Bu oyunla cok sanssizlik yasarsak en kotu berabere kaliriz.
Bu da travma yasatmaz.
kayseriliyiz
28.11.2021, 23:36
Arkadaş fb 17 de 16 yaptı bilmem kaç maç şike bilmem kaç maç teşfik yine 82- 82 bitti kimse bu ligde 17 de 16 yapamaz şerefsizler bir daha asla yapamayacak.O sezon ikinci yarının başında Ankaragücü ve Kayseri maçında berabere kaldık.
O maçlardan birini alsak, şevkleri kırılacaktı.
falcon_61_
28.11.2021, 23:47
Maçın yıldızı anketi eklendiBunu mobil tapatalktan göremiyor muyuz? Görüyorsak nerede acaba?
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cyberentalpi
28.11.2021, 23:55
O kadar iyiyiz ki ligde
Bjk ve Karagümrük e topu verip maçı aldık
Fb yi eze eze yendik
10 kişi kaldığımız Alanya yı bile boğduk. En zorlandığımız 10 kişi oynadığımız Konya maçını az kalsın geriden gelip kazanıyorduk
Bugunde Dorukhan ve Trondsen in iyi oyunu yetti.
Her oyuna uygun oynayabiliyoruz. Yeri geliyor bir o kale bir bu kale . Yeri geliyor defansa çekilip gol yemiyorruz.
Yahu bizim Erce emin olun Bjk ve Gs nin as kalecisi olur
Arda gs fb ve bjk nin yedek kalecisi olur.
Bravo Avcı. Bu senin eserin
halilaziz61
29.11.2021, 00:07
TS enerjsini doğru kullanarak oynuyor
Ünal-huseyin zamanı coşkulu oynuyor maçı aliyorduk. Ama her an maçı verebiliriz korkusu da vardı. Öne geçtiğimiz çoğu maçta puan kaybetmemiz onun göstergesi idi.
Kenarda bize futbol aklı lazımdı
Avcı ile o sağlandı
Şimdi altyapı takimlarinda aynı futbol aklıyla top oynatmada sıra
Böyle olursa A takıma çıkan hiçbir oyuncu siritmayacaktir
fanatikdevri
29.11.2021, 00:22
Gayri resmi ikinci evimiz Olimpiyat stadında maç kaybetmeyeceğimizi zaten bilen biliyor da düşünün Newton bile kaybtmedi.
Abdül güzel attı golü ama golcü şart,bu yavaş adamlarla ikinci yarı bitmez.
Yiğit Gayretli
29.11.2021, 01:19
Takım güle oynaya maç kazandı. Tribündeydim. Bir an bile heyecan olmadı. Buna bile mahal vermiyor takım. Çok değişik, inanılmaz.
mete61bordomavi
29.11.2021, 01:42
O sezon ikinci yarının başında Ankaragücü ve Kayseri maçında berabere kaldık.
O maçlardan birini alsak, şevkleri kırılacaktı.
O şike sezonunda o kırılmayı yapabilseydik, rakibi yarışa dahil etmezdik.
Oynanan oyun iyi olacak, takım istikrarı vs olmalı da rakipleri de psikolojik olarak çökertmek gerekiyor.
Diğer Anadolu takımlarını açıkçası şampiyonlukta rakip görmüyorum.
İstanbul takımlarından an itibariyle, Bjk ve Gs havlu attı denebilir.
Yarın ki Göztepe-Fener maçı bu kırılma için çok önemli.
Sadece puan farkı için değil, Fb'nin kaosa sürüklenmesi açısından çok çok önemli bir maç.
Bjk kaosa girdi, Gs için alarm zilleri çalıyor. Fb ise geçen haftaki derbi galibiyetiyle kısmen moral kazandı.
Göztepe eğer iyice üst sıralarla farkın açılmasını istemiyorsa mutlak puan ya da puanlar almak durumunda.
Olası bir Göztepe galibiyeti Fener'i iyice kaosa sokar.
Sonrası için lig uzun bir maraton olsa da çok rahat ederiz.
Akılcı oyun ve net galibiyet. Maç boyunca yere dahi yatmayan kalecimizden ilerideki son adamımıza kadar herkes üstüne düşeni yaptı.Abdullah hoca ile daha çok mesafeler gidip zafere ulaşacağız inşAllah.
Ekubanbambam
29.11.2021, 01:47
Bazı Galatasaraylılar VAR kalksın diyorlar :D
İşlerine gelmedi g.tlerin
Galatasaray şaibe ve kaostan beslenen bir sürü şampiyonluğu masa başında alan bir kulüp normal talep etmeleri var onların tekerine bir nebze de olsa çomak sokuyor.Gs deki lobi bizde olsa en az+7 şampiyonluğumuz daha olurdu.
Armağan Dere
29.11.2021, 02:50
LİDERE Selam DUR....
İLERİİ BAK!!!!
Onur Akyüz
29.11.2021, 02:50
Mükemmel bir takımımız var bununla gurur duymak ve keyfini çıkarmak lazım. Bu takımı oluşturan yönetime ve aslan payının sahibi hocamıza minnettarım.
Daha önce de yazmıştım tarihi kadroların içinde en dominant takım bu takım kim ne derse desin. Tabi var teknolojisinin de ne kadar önemli olduğunu da görüyoruz. Belki bu teknoloji 95’te ve 2011’de olsaydı o takımlar da ezici üstünlük kurabilirdi ama bunu ölçme şansımız pek yok.
Yine de 2011’de kadıköy’de bizi ezdikleri bir gerçek aynı şekilde 96’da yine kadıköy’de ve inönü’de son derece etkisiz oynayıp yenilmiştik. Bunları referans alabiliyorum.
Bu takıma bu şekilde üstünlük kurabilecek bir takım görmüyorum.
Waka’nın pozisyona da değinmek lazım ben orada sağ ayağını denememesini zemine bağlıyorum.
Destek ayağını sol ayağı yapsa ve sağ ayağıyla vururken kaysa yüksek ihtimalle bir sakatlık yaşayabilirdi, buna cesaret edemediğini ve bu yüzden sol ayağını kullandığını ve açısını kaybettiğini düşünüyorum. Öncesinde de birkaç kez kaymıştı çünkü.
Tabi bu pozisyon sırasında waka için yazılan birkaç art niyetli yorumu da kınıyorum, var böyle 1-2 tane zararlı tip, bunlara dikkat edilmesi gerekiyor.
HOPA'LI TS'Lİ
29.11.2021, 07:55
Mükemmel bir takımımız var bununla gurur duymak ve keyfini çıkarmak lazım. Bu takımı oluşturan yönetime ve aslan payının sahibi hocamıza minnettarım.
Daha önce de yazmıştım tarihi kadroların içinde en dominant takım bu takım kim ne derse desin. Tabi var teknolojisinin de ne kadar önemli olduğunu da görüyoruz. Belki bu teknoloji 95’te ve 2011’de olsaydı o takımlar da ezici üstünlük kurabilirdi ama bunu ölçme şansımız pek yok.
Yine de 2011’de kadıköy’de bizi ezdikleri bir gerçek aynı şekilde 96’da yine kadıköy’de ve inönü’de son derece etkisiz oynayıp yenilmiştik. Bunları referans alabiliyorum.
Bu takıma bu şekilde üstünlük kurabilecek bir takım görmüyorum.
Waka’nın pozisyona da değinmek lazım ben orada sağ ayağını denememesini zemine bağlıyorum.
Destek ayağını sol ayağı yapsa ve sağ ayağıyla vururken kaysa yüksek ihtimalle bir sakatlık yaşayabilirdi, buna cesaret edemediğini ve bu yüzden sol ayağını kullandığını ve açısını kaybettiğini düşünüyorum. Öncesinde de birkaç kez kaymıştı çünkü.
Tabi bu pozisyon sırasında waka için yazılan birkaç art niyetli yorumu da kınıyorum, var böyle 1-2 tane zararlı tip, bunlara dikkat edilmesi gerekiyor.
Dün zeminde sıkıntı vardı.
Siopis de epey düştü
Diğer birkaç oyuncumuz da aynı şekilde düştü zemin kaynaklı
Fantastik bir sezon geçiriyoruz.
Biz kazanıyoruz, rakipler kaybediyor.
Nazar değmesin.
1995-1996, 2004-2005 ve 2010-2011'de VAR olsaydı 3 şampiyonluğumuz daha olacaktı hanemizde
VAR geldi, Bizans egemenliği bitti.
Kalan 5 maçta azami puan toplayıp devre arasına iyice arayı açmalıyız.
Devre arası yapılacak transferlerle de sezonu tarihi rekorlarla 8.kez şampiyon tamamlayacağız inşallah
Ben hala 6 vites arabanın 3.-4. viteste oynadığımızı düşünüyorum. Ama 5. vites oynacağımız maçlar da gelecek. Hatay Antalya Başakşehir bu tarz maçlar olabilir.
hocanın taktik disiplini maçı dk dk işlemesi muazzam.
tam bir Moneyball izliyoruz.
HOPA'LI TS'Lİ
29.11.2021, 07:59
Erman Toroğlu:
Maçın adamı kuşkusuz Abdullah Avcı'dır. TS'ye 11 kişi savunma yapmayı öğrettiği için. Bu takım skoru tutamıyor, 45+ ve 90+ larda maç kaybediyordu.
cakalkerem
29.11.2021, 08:18
bu maçta bittii..
sıra önümüzde ki maçta
cakalkerem
29.11.2021, 08:19
5 maçta minimum 13 puan iyi olur..
1 beraberlik veriyorum....
yenilirmiyiz bilmem ama yok yok yenilmeyiz
AntiŞike
29.11.2021, 08:33
Ohh be... Ne güzel bir Pazartesi..
HOPA'LI TS'Lİ
29.11.2021, 08:37
Ohh be... Ne güzel bir Pazartesi..
Bu sezon bambaşka bir sezon
Yüce Mevlam da bizim yanımızda
Her hafta sonumuz heyecan, heves ve maç bitiminde huzur ve keyif dolu
Sonu da böyle güzel biter inşallah
Erman Toroğlu:
Maçın adamı kuşkusuz Abdullah Avcı'dır. TS'ye 11 kişi savunma yapmayı öğrettiği için. Bu takım skoru tutamıyor, 45+ ve 90+ larda maç kaybediyordu.
2 sezon önce öne geçtiğimiz maçlarda 28 puan mı ne kaybetmiştik
yazık oldu o sezona. Hüseyin hiç etmişti.
HOPA'LI TS'Lİ
29.11.2021, 08:59
2 sezon önce öne geçtiğimiz maçlarda 28 puan mı ne kaybetmiştik
yazık oldu o sezona. Hüseyin hiç etmişti.
Evet. Çok rahat şampiyon olacağımız sezonlardan biriydi o.
Bir de Ersun'un ilk sezonunda 2008-2009'da verdiğimiz şampiyonluğa yanarım.
Yusuf Şimşek'i BJK'ye kaptırınca, 2.devre şampiyonluğu da kaptırdık o sezon
Gökhan Balcı
29.11.2021, 09:07
Çayını cipsini alıp maç izliyorsun ama yine şikayet ediyorsun. Böyle bir lüks belki bir kere gelir tadını çıkarmaya bakın bence. Son düdük çalana kadar galip geldiğinden emin olamadığın ki gerçekte de zaten olamadığın maçlar çabuk unutulmuş. Takım doksan dakika boyunca bir tane bile pozisyon vermedi. Yani neredeyse imkansız bir şey gol yemen böyle bir durumda. İyi futbolcuların da ileride olunca bir şekilde gol buluyoruz. Bir attık mı zaten yetiyor da ikiyi attık mı maç hepten bitiyor. Futbolda kaza olur o yüzden bir sıfır sakat skor Tony golü kaçırınca o yüzden üzüldüm ama daha çok şaşırdım sonra çok güldüm nihayetinde içim rahattı. Kanser olunan kalp spazmı geçirilen günler geride kaldı. En azından bir süreliğine. Bir şimdi başladığın pazartesiye bak bir de öncekilere. Lüks hayat yaşıyoruz resmen şu an.
Murat Keçeci
29.11.2021, 09:07
Önemli bir üç puanı daha hanemize yazdırmak mutluluk verici ayrıca sakat ve cezalı vermeden bunu başarmak daha da sevindirici.
Maçı analiz edersek genel olarak akıllı bir oyun oynasak da rakibin hatalarını değerlendirme konusunda en vasat maçlarımızdan biriydi.Rakip topla çıkışlarda birçok kez hata yapmasına rağmen bu fırsatları kullanamadık.
Maçın en iyisi Dorukhan idi.Ikili mücadelelerde çok başarılı bir maç çıkardı.Hangi pozisyonda oynarsa oynasın bir oyuncu kaliteliyse başarılı olur Dorukhan buna güzel bir örnek.Tekrardan milli formaya göz kırpmaya başladı.
Dünden kalan en güzel şey ise Abdülkadir Ömürün güzel golüydü.Kendisini tebrik edip bu gollerin devamını diliyorum.
Defans hattımız gayet iyi oynadı.Orta sahada siopis iyi çalıştı.Ilk yarı biraz yalnız kaldığı için zorlansa da ikinci yarı beratin girmesiyle oda rahatladı.Hamsik beklentinin altında kaldı.Pas hatası fazlaydı.Nwakaemeye de kaçırdığı gol yakışmadı.Cornelius defansif açıdan çalışkandı fakat hücuma katki bazında performansını daha yükseltmeli.Djaniny ise benim hücum bölgesinde kullandığımız 4-5 oyuncu içindeki ilk bankom bireysel becerisi yüksek hem savunma arkasına iyi sızıyor hemde top hakimiyeti iyi olduğu için topu da iyi kullanıyor.Son vuruşlarda eksikleri olsa da yapacak bişe yok her güzelin bir kusuru oluyor.
Sonuç olarak üst üstte 7 maç kazanmak güzel fakat bu maçtaki futbol önümüzdeki maçlara yetmez.Önumüzde daha çetin maçlar olacak.Daha az pas hatası yapmalı ve rakibi cezalandırma konusunda daha başarılı olmalıyız.Karıncalar gibi bizde şimdiden puanları biriktirelim.Ligin ikinci yarısında kullanacağımız yerlerde kullanırız o sebepten rehavete girmeden yola devam etmeliyiz.
MetehanS
29.11.2021, 09:33
Maçın yıldızı Abduş mu Dorukhan mı kararsızım... İkisi de şahane oynadılar.
Hamsik henüz tam olmamış belli, sakatlıktan önceki oyunundan uzak performans gösteriyor, düzelir inş.
Kalede Uğurcan'ın olması, başka bir rahatlık veriyor :)
Cornelius bizim oyun tarzımıza uygun bir forvet değil, bunu bu maçta bir kere daha gördük. Bize o alanda süratli, yırtıcı biri lazım. Djaniny ile de anlaşamıyor gibi duruyorlar. (Tam Sörloth sezonu :) neyse o hikaye bitti zaten)
Daha Bakasetas da gelecek o kadroya, fişek olacağız fişek... Kalan maçlarda Bakasetas'ın takıma monte olması lazım, onun ara paslarına, son vuruşlarına çok ihtiyacımız var.
Tatar Kemal
29.11.2021, 09:42
çok zor bir rakibe karşı net bir skorla alınan çok iyi bir galibiyet. bu hafta üst sıradaki takımların hepsi de puan kaybetti. bu çok önemli bir avantaj ama maç sonrası Abdullah Avcı'nın dediği gibi sadece maçı kazandık, şampiyon olmuş değiliz. daha oynanmamış 24 maç var. trabzonspor futbol oynamadan da kazanmayı biliyor. ortaya konan futbol hiç iç açıcı değil ama bunun artık önemi yok. çünkü bizim ligimizde kalite zaten çok düşük ve takımlar "maçı kazanıyorsan oynanan futbolun önemi yok" felsefesine geçti.
trabzonspor'un üst üste şampiyonluklar aldığı efsane dönemindeki en önemli özelliği, kale ve defans kalitesinin o dönem liginin çok üstünde oluşuydu. şenol, turgay ve necati!... bu sene yine aynı durumu görüyoruz, trabzonspor'da kale ve defans bloğu çok iyi. takım artık kolay gol yemiyor. bu başarıyı devam ettirmek gerek.
mekatronik
29.11.2021, 09:51
Takım artık gol de yememeye başladı. Avcı'nın en büyük özelliği zaten buydu. Gol yemeyen takım kolay kolay da maç kaybetmez.
:) Ömer Üründül kokan hareketler bunlar "gol yemeyen takım kolay kolay maç kaybetmez"
Çiçek gibi tertemiz bir maç, 3 puan.
Next please...
Adem Akyüz'
29.11.2021, 10:17
Sıradaki gelsin :)
İskender Çakmak
29.11.2021, 10:35
Son 1,5 aydır çok rahat maç izliyorum. Hep alırız bu maçı diyorum kendi kendime. Bana bu rahatlığı veren Abdullah Avcı Hocama saygılarımı gönderiyorum.
Eskiden milli takım kamplarında bizim oyuncularımız ayartılırdı. bir sürü örneği var. Tek tek yazmaya gerek yok.
Bizimkiler de Dorukhan'ı ayartmışlar. istanbul takımları bir dönem Milli takımı kendi çiftlikleri gibi yönetiyordu. Resmen başka takımlara ambargo uyguluyorlardı.
Ayartacakları topçuları seçtirirler ve Milli takımda işi bitirirlerdi. Artık o konforları da yok. Dorukhan transferine bu açıdan da bakmak gerek.
Bu başlığın konusu değil ama yazmak istedim. Performansını ve karakterini koyan Dorukhan'a da ayrıca teşekkür ederim.
Yediğinden fazla atan takım da kolay kolay kaybetmez gibi [emoji3]
:) Ömer Üründül kokan hareketler bunlar "gol yemeyen takım kolay kolay maç kaybetmez"
Faik Yılmaz
29.11.2021, 11:07
Efendim " Trabzonspor kötü oynayıp kazandı " deniliyor....
Beşiktaş gibi hem kötü oynayıp hem 4 gol yeseydik dahamı iyiydi ?
Anadolu Takımları eksra motiveki oynuyorlar bize karşı ama küçük İstanbul takımıda dün aşırı heyecanlı ve motive idi bize karşı. diğer takımlarıda öyle ise canı sağolsunda bu kadar istekli olduklarını sanmıyorum şahsen...
ikinci bir husus zemine bir şey yapmışlar. bilmiyorum suni çim değildir zannedersem normal çimi biraz fazla ıslatmışlar sanırım bizim oyuncular özellikle ilk yarıda düştü durdu yere. teknik oyuncularımız ilk yarıda aksadı bu nedenle...
sonuç olarak rakipten daha iyi idik. pozisyonlarda bulduk %100 değil %1000 lik pozisyonlar. ilk yarıda kopartabilirdik maç ama yendik iyi oldu...
artık önümüzdeki maçlara bakacağız. maç maç bakacağız...
Mehmet Fatih Yavuz
29.11.2021, 11:16
Emre Mor'un pozisyonu dışında neredeyse tek pozisyon vermedik.
Net pozisyonlarımız var, ki bunlardan biri Wakame'nin kaçırdığı pozisyon.
(Nasıl kaçırdı, hala inanamıyorum.)
En yakın İstanbul takımına en az 10 puan fark atmış olacağız, ki ikincilerin hepsi de 10 puan gerimizde.
3-4 hafta daha devam edersek böyle hepten havlu atacaklar...
Mehmet Fatih Yavuz
29.11.2021, 11:27
Bu fotoğrafa da bayıldım.
Bu arada forma da çok güzel.
Hamsik'in üzerinde Napoli'yi andırıyor bana. :D
21018
ligin ilk 4. 5 haftasi hucumla savunma kopuktu ortasaha yoktu cok gol.yeriz diyoduk o takim.nasil bu takima evrildi avciyi kutlamak gerek.kotu oynuyoruz cogumaclarsa sansda yanimizda kabul ama istatistiklere bakinca en cok atan en az yiyen.yenilmeyen vs kotu takim.isi degil bu..benim yeni heycan hedefim biz 40 li rakamlara ciktigmizda onlar otuzlu rakamlara yeni gelsin biz 50lerdeyken onlar kirklara gelsin))
6Şafak Aydın1
29.11.2021, 11:51
Bu karagümrügün suratina tükürsen yagmur yagiyor derler.
AntiŞike
29.11.2021, 12:06
Amiinn... İnşallah kardeşim
Görünen Köy Klavuz İstemez. Şampiyonluk geliyor.
Burak Bıyıklı
29.11.2021, 12:22
Waka kaçırdığında daha önce en az 50 kere yaşadığımız senaryo geldi aklıma. Burada kızanlar olmuş waka kaçırdı niye bu kadar kızıyorsunuz gibisinden diye. Benim kızgınlığım o bir pozisyon değil, geçmiş tecrübeler. O golü atamayıp sonrasında saçma bir gol yiyip puan kaybettiğimiz öyle çok maç var ki. Korkuyla izledim ömürün gole kadar.
Hamsik reis çok güzel paslar atıyor da arkaya koşan, pozisyonu bitiren oyuncu eksiğimiz var.
Djaniny çok garip bir adamsın. Wakanın atamadığı pozisyonda öyle güzel kaçmışsın, sonra yavaşlayıp düşmek üzereyken pas atıyorsun. Şut vurman gereken yerlerde pas deniyorsun. Çok dengesiz bir forvet.
Cornelius hocanın istediği işleri yapıyordur belki orası ayrı ama golcülük konusunda yetersiz bence. Koita zaten hiç olmadığı için bir yedek forvet kesinlikle almalıyız.
Ömür aferin oğlum. Böyle kaleyi görmeye, denemeye devam et.
Baka yokken takımın en büyük sorunu kaleye şut çekememesi. Neyse yunan kral adanayla dönüşünü yapar :)
HOPA'LI TS'Lİ
29.11.2021, 12:39
Efendim " Trabzonspor kötü oynayıp kazandı " deniliyor....
Beşiktaş gibi hem kötü oynayıp hem 4 gol yeseydik dahamı iyiydi ?
Anadolu Takımları eksra motiveki oynuyorlar bize karşı ama küçük İstanbul takımıda dün aşırı heyecanlı ve motive idi bize karşı. diğer takımlarıda öyle ise canı sağolsunda bu kadar istekli olduklarını sanmıyorum şahsen...
ikinci bir husus zemine bir şey yapmışlar. bilmiyorum suni çim değildir zannedersem normal çimi biraz fazla ıslatmışlar sanırım bizim oyuncular özellikle ilk yarıda düştü durdu yere. teknik oyuncularımız ilk yarıda aksadı bu nedenle...
sonuç olarak rakipten daha iyi idik. pozisyonlarda bulduk %100 değil %1000 lik pozisyonlar. ilk yarıda kopartabilirdik maç ama yendik iyi oldu...
artık önümüzdeki maçlara bakacağız. maç maç bakacağız...
Ben de zemine bir tuzak kurduklarını düşünüyorum.
İyi havada zeminde bu kadar kaymak normal değil
HOPA'LI TS'Lİ
29.11.2021, 12:41
Bu fotoğrafa da bayıldım.
Bu arada forma da çok güzel.
Hamsik'in üzerinde Napoli'yi andırıyor bana. :D
21018
Formanın rengi ve formasyonu gerçekten çok hoş
HOPA'LI TS'Lİ
29.11.2021, 12:41
TS taraftarının stada girmesinin önünü kesen tff'yi şiddetle kınıyorum.
Zevkten 4 köşeyim inanın, şu 3üzlerin bile bizi salması ve kendi dertlerine düşmesi inanılmaz keyif veriyor. Bugün birisi çıkıp ta "sezonun şampiyonu Trabzonspor, yarın yeni sezona başlıyoruz" dese, herkes kabul edecek kıvama gelmiş :) Ayağımızı yere sağlam basmamız gerekiyor fakat puan farkının kapalmasından çok puan farkının git gide artması daha muhtemel. 2 sezon öncesi Liverpool gibiyiz maaşallah, uzun zaman sonra, resmi olarak, şampiyon olamadığımız yıllardan sonra dominant şekilde ligi erken koparmak...var bir hayalimiz ağalar, hepimiz bu anı bekledik yıllarca
ilelebeTS
29.11.2021, 12:48
Hahaha :D aynen. Gol yemeyen kaybetmez zaten. Kolay gol yemeyen diye düzeltelim.
UĞUR DURTAŞ
29.11.2021, 12:52
Avcı hocamızın dediği gibi
kupa filan almadık
şampiyon hiç olmadık...
daha ligin bitmesine 24 hafta var.yani 24 maç var.
14 haftayı geride bıraktık(14 maç)
rehavete ne yönetim ne teknik heyet ne oyuncular nede bizler kapılmamalıyız.
ist.basını her yolu her pisliği deniyecektir.
çok dikkatli olmalıyız arkadaşlar.
şuan için çok iyi gidiyoruz.
makayeme çok değerli bir oyuncumuz 45 dakikadaki kaçırdığı gol
laubaliliktir.
hiç ama hiç yakıştıramadım.
makayeme gibi klas bir ayak o golü kaçırması çok ilginç
hala aklım almıyor.
neyse
nazar diyelim.
dün takım olarak çok iyidik özellikle
gerçek yeri olmamasına rağmen trondsen çok iyidi çokkk.
maşallah.
corneliusun son haftalarda ki verimsiz oyunu çok dikkat çekiyor.
kendine çeki düzen vermiyor.
dün maçı izlerken çok kızdım.
detaya girmeyeceğim.
eski oyuncumuz lemi çelik bugünkü yazısında çok güzel özetlemiş.
kısaca diyor ki;
cornelius trabzonsporun forveti değil
orta sahanın hızlı hucumları maalesef corneliusun yetersizliği
yanlış koşuları topu koruyamaması nedeniyle sonuçsuz kaldığı
takımın forvetsiz oynadığını yazmış....
devre arasında forvet alınmasını yazmış.
a.demir maçı öncesi alınan 3 puan süper oldu süper
CEMEFKER
29.11.2021, 13:14
Bu yıl olursa kimse şampiyonluğu hissetmeyecek gibi sıradışı bir durum var ortada. İlk devre puan farkı en yakın rakibe 15 ve üzeri olursa Nisan gibi ip kopar...
Tarihin en erken ama zevki kursaklarda kalan ( zamana yayılmış) şampiyonluğu olabilir.Yani geçen sezonki bjk veya en iyi örneği Bursaspor'un şampiyonluğu gibi 90 dakikada ortaya çıkan şampiyonluk zevkini tadamayabiliriz.
Gelinen noktada şampiyon olduk kuyruklusunu arıyoruz. Herseyimizle sıradışı işlerin camiasıyız.
Burak Bıyıklı
29.11.2021, 13:26
Estetik futbolu bu sene şampiyon olduktan sonra seneye oynarız. Bu sene böyle rakibe göre hücum, savunma, kontrol derken 3 puan 3 puan gitmeye devam. Atletico şampiyon olduğunda liverpool gibi uçana kaçana 5 atmıyordu. Bir kıralım şu şansımızı, sonra kuracağın takımla hücum da oynarsın.
40 yıldır resmi şampiyonluğumuz yok.
Buna rağmen hala futbolumuz şöyle kötü böyle sıkıcı diyenler var. Israrla tekrar ediliyor. Herhalde evet haklısın çok kötüyüz diye söz birliği yapmamız umuluyor.
Bence mükemmel seviyede doğru oynuyoruz. Çok estetik değil belki ama bunun zerre kadar önemi yok.
Şu lanet düzende artık şampiyonluk istiyoruz. Bu duyguyu tekrar tatmak, çocuklarımıza bu tecrübeyi aşılamak istiyoruz.
Nasıl olacaksa olsun ama yeterki şampiyon olalım.
Son olarak ilave edeyim kesinlikle kötü fln oynamıyoruz.
Doğru oynuyoruz 1.
İhtiyacımız kadar oynuyoruz 2.
Böyle devam...
Bu yıl olursa kimse şampiyonluğu hissetmeyecek gibi sıradışı bir durum var ortada. İlk devre puan farkı en yakın rakibe 15 ve üzeri olursa Nisan gibi ip kopar...
Tarihin en erken ama zevki kursaklarda kalan ( zamana yayılmış) şampiyonluğu olabilir.Yani geçen sezonki bjk veya en iyi örneği Bursaspor'un şampiyonluğu gibi 90 dakikada ortaya çıkan şampiyonluk zevkini tadamayabiliriz.
Gelinen noktada şampiyon olduk kuyruklusunu arıyoruz. Herseyimizle sıradışı işlerin camiasıyız.
Herkes Trabzonspor gibi delikanlı camia bulamaz. Fb o maçı biz hariç kimle oynarsa oynasın kazanırdı, bursa da avucunu yalardı.
Bjk zaten gs penaltıları atsa şampiyondu. Son dk kaptiriyordu neredeyse. Bu sekil erkenden rakipleri aciz hissettirerek şampiyon olmak daha iyi olur.
Ayrıca bahsettiğin zevk aramızdan bir sürü kişiyi alabilir. Erken şampiyonluk iyidir :)
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1465289472619208714
emre6117
29.11.2021, 15:37
Dün zeminde sıkıntı vardı.
Siopis de epey düştü
Diğer birkaç oyuncumuz da aynı şekilde düştü zemin kaynaklı
Fantastik bir sezon geçiriyoruz.
Biz kazanıyoruz, rakipler kaybediyor.
Nazar değmesin.
1995-1996, 2004-2005 ve 2010-2011'de VAR olsaydı 3 şampiyonluğumuz daha olacaktı hanemizde
VAR geldi, Bizans egemenliği bitti.
Kalan 5 maçta azami puan toplayıp devre arasına iyice arayı açmalıyız.
Devre arası yapılacak transferlerle de sezonu tarihi rekorlarla 8.kez şampiyon tamamlayacağız inşallah
Aynen o 3 yilda da var olsa idi sampiyon bizdik. Ornegin 96da aykut kocamanin elle attigi gol vardan donecekti mesela. Yine 2004 de f.tekkeye fb macinda yapilan penalti verilmek zorunda kalincakti. 2011 eskisehir macinda attigimiz iki gol verilmek zorunda kalinacakti.
HOPA'LI TS'Lİ
29.11.2021, 15:54
Aynen o 3 yilda da var olsa idi sampiyon bizdik. Ornegin 96da aykut kocamanin elle attigi gol vardan donecekti mesela. Yine 2004 de f.tekkeye fb macinda yapilan penalti verilmek zorunda kalincakti. 2011 eskisehir macinda attigimiz iki gol verilmek zorunda kalinacakti.
Çimşir'in Anelkaya değil de topa yaptığı müdahale de "penaltı yok" kararıyla Var'dan dönecekti. Cem Papila katliamı!
emre6117
29.11.2021, 15:58
çok zor bir rakibe karşı net bir skorla alınan çok iyi bir galibiyet. bu hafta üst sıradaki takımların hepsi de puan kaybetti. bu çok önemli bir avantaj ama maç sonrası Abdullah Avcı'nın dediği gibi sadece maçı kazandık, şampiyon olmuş değiliz. daha oynanmamış 24 maç var. trabzonspor futbol oynamadan da kazanmayı biliyor. ortaya konan futbol hiç iç açıcı değil ama bunun artık önemi yok. çünkü bizim ligimizde kalite zaten çok düşük ve takımlar "maçı kazanıyorsan oynanan futbolun önemi yok" felsefesine geçti.
trabzonspor'un üst üste şampiyonluklar aldığı efsane dönemindeki en önemli özelliği, kale ve defans kalitesinin o dönem liginin çok üstünde oluşuydu. şenol, turgay ve necati!... bu sene yine aynı durumu görüyoruz, trabzonspor'da kale ve defans bloğu çok iyi. takım artık kolay gol yemiyor. bu başarıyı devam ettirmek gerek.
Aslinda oynadigimiz oyun tam da oynamamiz gereken oyundur. Ortada kotu oyun filan yok, bu cok yanlis anlasiliyor.
Periyotlar halinde ve skora ve ihtiyaca gore oynuyoruz.
Mesela antep maci 3.0 oldu, sarteri indirdik.mac 3.1 olsa yine oyuna donerdik.
Karagumruk 1.0 oldu istedigimizi aldik ve skoru korumaya oynadik. Kalemizde pozsiyon vermedik zaten.2.0 olunca mac bitti.
Insallah tum.mavlar karagumruk maci gibi rahat gecer.
BlackPanther
29.11.2021, 16:03
https://www.youtube.com/watch?v=ukHMAmRgF8k
Maçın adamı için Hamsik'e oy verdim. Hem penaltı pozisyonunda ara pasını attı hem de ilk yarının son dakikasındaki pozisyonda pası atan adam.
Enes Başkaya60
29.11.2021, 18:15
Maçın adamı için Hamsik'e oy verdim. Hem penaltı pozisyonunda ara pasını attı hem de ilk yarının son dakikasındaki pozisyonda pası atan adam.
Sakatlıktan çıktığı maçlarda biraz durgun gözükse de...
Yine en kilit pasları Hamsik atıyor...
Grande ligin en iyi orta sahası net....
Takıma kazandıranlardan Allah razı olsun vallaha...
AntiŞike
29.11.2021, 20:15
Bugün istanbul'da hızı 100 km yi geçen lodos vardı, hala da devam ediyor. Dün bunun yarısı bile olsaydı değil top oynamak ayakta durmak mümkün olmazdı, eğer maç oynansa bu kadar rahat bir galibiyet alamazdık.
Şükürler olsun,
"Trabzon Fırtınası İstabunul' u kasıp kavurdu..."
veya
"İstanbul'da Fırtına etkisi..."
diyebiliriz :))
kusura bakmayında siz TS ve taraftarını sevmiyorsunuz..
sizin için ego tatmini herşeyden önemli..böyle çok taraftarımız çok var..
onları devre dışı bıraktığımız gün daha çok şampiyonluklar alırız..
7.4 yetmedimi diye bir laf vardıya(siyaseten söylemiyorum) daha ne yaşamamız lazım ki siz açık ara Şampiyonluğu isteyebilesiniz..
.................................
ey Sevgili ..BÜYÜK TRabzonspor taraftarı..
kibirlenmeden..şımarmadan..Rehavete kapılmadan..
(ayrıca salaklığa da gerek yok.. ol Şampiyon bas havanı)
crixus_61
29.11.2021, 21:48
maçın değeri her gün artı ve şimdi 094869584645 puan oldu :F Allah bereket versin
fadigaTS
29.11.2021, 23:20
https://www.youtube.com/watch?v=gsPZhBbFPwI :)
Tarık3196
30.11.2021, 05:00
Tebrikler Trabzonspor'umuz Çok Şahane Galibiyet Oldu.Allah'ın izni ile Biz Bu Sene Hepberaber Taraftarımız, Camiamız, Başkanımız, Teknik Direktörumuz Ve Teknik Kadromuz, Futbolcularımız İnşAllah Lig Şampiyonluğunu Kazanacağız.Kaldı 5 maç Haydi 7 maçlık galibiyet serisi yakaladıysak kalan 5 maçıda İnşAllah Kazanabiliriz ve Kazanacağız...
Emre Çömez
30.11.2021, 14:11
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1465635705925869569
HOPA'LI TS'Lİ
30.11.2021, 15:05
Bu sezon futbolun her alanında destan yazıyoruz.
41 kere maşallah
Sonu da güzel olsun.
ilelebeTS
30.11.2021, 15:43
Demek ki rakibe göre koşu mesafemizi de artırabiliyoruz istediğimizde. Yani burada sıklıkla söylediğimiz "rakibe, skora, oyun gidişatına göre oyun" olayı burada da kendini gösteriyor.
HOPA'LI TS'Lİ
30.11.2021, 15:50
Demek ki rakibe göre koşu mesafemizi de artırabiliyoruz istediğimizde. Yani burada sıklıkla söylediğimiz "rakibe, skora, oyun gidişatına göre oyun" olayı burada da kendini gösteriyor.
Bunun mimarı da TD Sn. Abdullah Mucib AVCI
pReN@_61
01.12.2021, 10:20
https://www.youtube.com/watch?v=sK_GH3B-RxM
Mehmet Fatih Yavuz
01.12.2021, 11:13
Şunu demin gördüm.
Yani içinde hafif mırıldanmalı küfür barındırıyor. Ama o küfrü biraz masum almak lazım. :)
Eğer silinmesi gerekiyorsa affınıza sığınıyorum.
:D
https://twitter.com/betulc61/status/1465773896230215688
Ozan Yılmaz
01.12.2021, 17:41
https://pbs.twimg.com/media/FFcKam6XwAYuslX?format=jpg
Mustafa YILMAZ
01.12.2021, 18:20
abdüş skora da katkı yapmaya başladı demek ağlaması gerekiyormuş.
fabrika ayarlarına geri döndü nihayet güncelleme ile birlikte.
karagümrük taraftarı yoktu maçta herhalde büyük bölümü muhtemelen fb'liydi. o kadar manasız küfrün izahı yok çünkü.
falcon_61_
01.12.2021, 18:28
abdüş skora da katkı yapmaya başladı demek ağlaması gerekiyormuş.
fabrika ayarlarına geri döndü nihayet güncelleme ile birlikte.
karagümrük taraftarı yoktu maçta herhalde büyük bölümü muhtemelen fb'liydi. o kadar manasız küfrün izahı yok çünkü.Kaçırılan nokta şu ki adam sakatlagi atlatıp form yakalayamadı. Güncelleme falan değil yani durum .adam anca toparlanabildi.
gabriel omar
02.12.2021, 11:07
Kaçırılan nokta şu ki adam sakatlagi atlatıp form yakalayamadı. Güncelleme falan değil yani durum .adam anca toparlanabildi.
Katılıyorum. Sanki adamı ağlatmakla iyi bir iş yapılmış gibi bir izlenim var insanlarda.
emre6117
02.12.2021, 11:39
Katılıyorum. Sanki adamı ağlatmakla iyi bir iş yapılmış gibi bir izlenim var insanlarda.
Yalniz o mactaki durum A.amorun daha fazla silkelenmesine etki etti..daha da profesyonellesti.
Ama a.amur 1 yil sakaklik yasamasa zaten ligin belki de en degerli oyuncusu olacagini herkes biliyordu.
Gs maci sonrasi;
Kayseri macindaki penalti pozisyonu asisti, fb maci penalti pozisyonu asisti ve 3.gol top kapma, goztepe maci asist, bjk gol, antep gol, karagumruk gol.
Gs maci sonrasi tum maclara ciddi bir etkisi oldu cocugun. Muazzam bir katki. Helal olsun.
Harvelli61
04.12.2021, 17:10
Hamsikkkk
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.