PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 14. Hafta | Karagümrük 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7

Devrim Arslan
26.11.2021, 09:55
bizi ikinci devre doğrarlar güçleri yeterse herkes ilk yarının bitmesini bekliyor artık

şu devletin takımı onu kolluyorlar lafını sürekli kullanıyorlar ulan gerizekalılar adamlar 20 yıldır iktidar resmi olarak olan şampiyonluğumuz var mı ?

ONUR BEKAR
26.11.2021, 10:25
bizi ikinci devre doğrarlar güçleri yeterse herkes ilk yarının bitmesini bekliyor artık

şu devletin takımı onu kolluyorlar lafını sürekli kullanıyorlar ulan gerizekalılar adamlar 20 yıldır iktidar resmi olarak olan şampiyonluğumuz var mı ?

Trabzonspor'umuz için her sene aynı şeyi söylüyorlar zaten.
Birde şampiyonluk lafının dillendirilmesini doğru bulmuyorum, rehavete sebep olabilir.
Teknik kadro ve yönetim buna izin vermemek adına gereken her şeyi yapması lazım..

Ahmet Taşçı
26.11.2021, 10:31
100 milyon euro yani

şampiyon olsak
30 milyon cl den
20-25 uğurcan
10-15 ömür
10-15 baka desen

aslında her şey 1 şampiyonluğa bakıyor sadece 1 şampiyonluk
sonrasında peş peşe gelecek zaten

Şampiyonlar ligi geliri işi bitti artık. Kimse eleme turundan gruplara kalamaz. O geliri geçin artık.

Hakan
26.11.2021, 10:36
Şampiyonlar ligi geliri işi bitti artık. Kimse eleme turundan gruplara kalamaz. O geliri geçin artık.

Sheriff nasıl kalıyor? Ya da Malmö?
Şampiyonlar grubundaki eşleşmelerin o denli zor olmadığı çokça yazıldı.

OrkHun
26.11.2021, 10:37

cl ön elemelerinin formatı nedenyile şampiyon olduğunuzda oynadığınız rakiplerle, ikinci olduğunuzda oynadıklarınız farklılaşıyor. uefa daha fazla ülke şampiyonu gruplara kalsın diye dandik liglerin şampiyonlarını kendi arasında ön eleme oynatıyor (şampiyonlar yolu). şampiyon olamayanlar ise büyük liglerin 3. ve 4.'leri ile karşılaşabiliyor.
yani şampiyon olursak karşımıza pl'den la liga'dan takım gelme ihtimali yok ama işte danimarka'nın isveç'in vs şampiyonu da çok kolay olmayacaktır elbette. yine de öbür ihtimalden daha yüksek.

Ahmet Taşçı
26.11.2021, 10:41
Sheriff nasıl kalıyor? Ya da Malmö?
Şampiyonlar grubundaki eşleşmelerin o denli zor olmadığı çokça yazıldı.

İsimlere takılma dostum onlar futbol zihniyeti olarak bizden kat be kat öndeler. Sheff ile bugün oynasan seni tokatlar yollar ligine...

ÖmürKaradeniz61
26.11.2021, 11:00
İsimlere takılma dostum onlar futbol zihniyeti olarak bizden kat be kat öndeler. Sheff ile bugün oynasan seni tokatlar yollar ligine...

Adam Malmö örneği veriyor ama sen Malmö’nün 3 gömlek altı Molde takımını zorla eledin. Arkadaşın bahsettiği takımlar büyük liglere oyuncu satan profesyonel kulüpler.

Ahmet Taşçı
26.11.2021, 11:04
Adam Malmö örneği veriyor ama sen Malmö’nün 3 gömlek altı Molde takımını zorla eledin. Arkadaşın bahsettiği takımlar büyük liglere oyuncu satan profesyonel kulüpler.

Anlatamassın bilader hala DEV aynasında görüyoruz kendimizi. Böyle olduğu için de realiteden çok uzağız. Biz günü planlarken, Ömür'ü nasıl parlatırız derdine düşerken onlar tüm takımı Ömür gibilerle nasıl donatırızın derdinde.

ffırtına
26.11.2021, 11:32
Dün gsnin taraftarı baya iyiydi, iç sahada biz de öyle olmalıyız..

HOPA'LI TS'Lİ
26.11.2021, 11:49

1975-1984 arasındaki taraftar etkisini bu sezon da göstermeliyiz.

trbzonsporlu
26.11.2021, 12:12

ilginctir haftasonu fener macındaki gs seyircisi dün geceki gibi agresif degildi. dün resmen sahanin icindeydi taraftar

bizde ünal hoca zamanı bir gs maçı vardı onda iyiydi taraftar. bide bu sene fener macında son dk pozisyonunda devreye iyi girdiler

Enaldo61
26.11.2021, 12:13
TS maçları rakiplerin ağlama duvarına döndü, sahada seslerini kesmemiz lazım teker teker.

trbzonsporlu
26.11.2021, 12:20
devre sonuna kadar kalan maçlar içerisinde rakiplerimizin başak macindan sonra en fazla puan kaybı bekledikleri maç bu maç

kazanıp rakiplerin umudunu iyice kesecegiz bu maçla

mawro61
26.11.2021, 12:22
Hedenstad,zukanovic ve biglia yok düşüncesiyle yaptığım değerlendirmeye göre karagümrüğü 2-3 farkla rahat gececegimizi öngörüyordum.
Ancak söylendiği gibi Burak ve borini de yoksa bu maça Tokat plakası yazıyorum.

Doğukan Uçan
26.11.2021, 12:28
Trabzonspor'a akp yardım ediyor algısını hacıosmanoğlu yarattı. Bu adam sürekli akp mitinglerinde geziyordu. Milletin ağzına laf verdi şimdi gel bunlardan kurtul. Kulübe verdiği zarar öyle böyle değil.

Hakan
26.11.2021, 12:44
Anlatamassın bilader hala DEV aynasında görüyoruz kendimizi. Böyle olduğu için de realiteden çok uzağız. Biz günü planlarken, Ömür'ü nasıl parlatırız derdine düşerken onlar tüm takımı Ömür gibilerle nasıl donatırızın derdinde.

Ya şu "Makas açıldı" temalı yorumların da bir sınırı olmalı artık. Moldova takımının da futbol zihniyetini övmeyelim be abi. Merak etmeyin o kadar da yarışabiliriz .
+
Hem Malmö Zlatan'dan sonra 20 yılda kaç tane uluslararası oyuncu çıkarmış? Jimmy Durmaz'ı falan mı sayıyoruz? Adamların yıldız forvetini Kasımpaşa alıyor

Enaldo61
26.11.2021, 12:59
Hamsik takıma katılmış ancak Bakasetas yok muhtemelen yine.

Ufuk
26.11.2021, 13:14
Ya şu "Makas açıldı" temalı yorumların da bir sınırı olmalı artık. Moldova takımının da futbol zihniyetini övmeyelim be abi. Merak etmeyin o kadar da yarışabiliriz .
+
Hem Malmö Zlatan'dan sonra 20 yılda kaç tane uluslararası oyuncu çıkarmış? Jimmy Durmaz'ı falan mı sayıyoruz? Adamların yıldız forvetini Kasımpaşa alıyor

Malmöyü geçemeyeceksek Avrupa'da işimiz ne? bjk gibi kek gruptan 0 çekip dönmek istiyor herhalde millet.

Şampiyon olalım isterse 50 ön eleme olsun umursamam, tek sıkıntısı fazladan maç oynamak. Yoksa en dandik konferans liginde bile Roma geldi bize. Daha kim gelebilir ki elemede City gelecek hali yok :D

Kadir Aydın
26.11.2021, 13:18
Evlerindeki son 12 maci kaybetmemisler.

Ufuk
26.11.2021, 13:30
Trabzonspor'a akp yardım ediyor algısını hacıosmanoğlu yarattı. Bu adam sürekli akp mitinglerinde geziyordu. Milletin ağzına laf verdi şimdi gel bunlardan kurtul. Kulübe verdiği zarar öyle böyle değil.
O algıyı biz yaratmadık, en fazla birilerine yaranmak için siyasi konuşma yapan dayılar malzeme vermiştir. Yoksa cb bizim divanda değil, üyesi olduğu fb yüksek divanında konuşma yaptı, rozet taktı.

AntiŞike
26.11.2021, 13:32
+1

BATI ALT 208 deyim inşallah

Bana uyar, maça yakın haberleşelim.

Ayrıca bu mesajı +1'liyorum, katılmak isteyen devam ettirebilir.

Süleyman50
26.11.2021, 14:12
bütün maçları final gibi oynamalıyız bu maçta onlardan biri...

Tahir61
26.11.2021, 14:35
Tam puan bırakma hakkımızı -beraberlik olarak- kullanacağımız maçlardan biri olarak düşünüyorum. Rakibin onca sakatıyla ibrenin bize döndüğü düşünülebilirse de bizim de eksiklerimiz var ve cücüyü hesaba katarsak sakat, cezalı vermeden, namağlup unvanını kaybetmeden bir puanla dönmek iyidir. inşallah yanılırım, yine çarpar geliriz üç puanla. İlave edeyim bu hafta beklerden skor katkısı gelir diyorum.
Maça gidecek olanlar dikkatli olsunlar. Anlamıyorum, çoğu maça gidemeyecek olanlar, sosyal medyadan da olsa, yaptıkları, dedikleri ile ortamı geriyor, maça gidecek olanları zor duruma sokuyorlar. Karagümrük camia olarak kasımpaşa başakşehir gibi değil. Oynadıkları futbol ve duruşları ile ayrı bir yerdeler saygıyı da hak ediyorlar bence. Hem maça gidecek taraftarımızın hem de camiamızın, itibarımızın, havamızın zarar görmeden geçtiği bir maç olur inşallah.

bahadır2561
26.11.2021, 14:53
Çakar geçeriz, rahat bir maç olur.

Selim Çoban
26.11.2021, 15:26
Öyle görününyorki Bakasetas devre arasında gidecek! Avcı işini bilir gerekli takviyeleri yapacaktır, güveniyoruz destekliyoruz

chener
26.11.2021, 15:38
[QUOTE=Doğukan Uçan;1921565122]Trabzonspor'a akp yardım ediyor algısını hacıosmanoğlu yarattı. Bu adam sürekli akp mitinglerinde geziyordu. Milletin ağzına laf verdi şimdi gel bunlardan kurtul. Kulübe verdiği zarar öyle böyle değil.[/QUOTE

Yardım laflarinin çıktığı dönemde Ali Koç TV de devlet hepimize yardım etti demişti. Lafı çıkaran Ali Koc'tu yalanlayan da o oldu. Bazen deli bir kuyuya taş atiyo, kırk akıllı cikartamiyoruz.

Kadir Aydın
26.11.2021, 15:46
Öyle görününyorki Bakasetas devre arasında gidecek! Avcı işini bilir gerekli takviyeleri yapacaktır, güveniyoruz destekliyoruz

Yok daha neler.

Doğukan Uçan
26.11.2021, 15:53
[QUOTE=Doğukan Uçan;1921565122]Trabzonspor'a akp yardım ediyor algısını hacıosmanoğlu yarattı. Bu adam sürekli akp mitinglerinde geziyordu. Milletin ağzına laf verdi şimdi gel bunlardan kurtul. Kulübe verdiği zarar öyle böyle değil.[/QUOTE

Yardım laflarinin çıktığı dönemde Ali Koç TV de devlet hepimize yardım etti demişti. Lafı çıkaran Ali Koc'tu yalanlayan da o oldu. Bazen deli bir kuyuya taş atiyo, kırk akıllı cikartamiyoruz.
Kardeşim o tamam da bu olayların öncesi var işte. Hacıosmanoğlu sabah akşam akp propagandası yaparak kulübü rezil etti. Bir sürü olay var bunun zamanında yaşanan. Ali koç'un 2 sene önce yaptığı algıları kenarı da tutuyorum.

hasannuhoglu
26.11.2021, 16:41
Stadda binlerce Trabzonspor taraftarı görmeyi dört gözle bekliyorum

hasannuhoglu
26.11.2021, 16:41
Deplasman yasağına rağmen bir gövde gösterisi yaparız inşallah

HOPA'LI TS'Lİ
26.11.2021, 16:51

Gurbetçilere güveniyoruz.
İstanbul'da da bir şölen bekliyoruz.

Serdar A
26.11.2021, 18:24
Şikeciler muhakkak takılacaklar. Kazanabilirsek puan farkı daha da açılır.

ozzy!
26.11.2021, 18:47

Valla istediğiniz her yerden bakın, öyle bir yol görünmüyor bu nerden çıktı?

Armağan Dere
26.11.2021, 18:56
1-0 olsun bizim olsun saygılar herkese...

hanzale
26.11.2021, 18:58
Valla istediğiniz her yerden bakın, öyle bir yol görünmüyor bu nerden çıktı?

Huzur batmasın mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AyhanPe
26.11.2021, 19:07
Benim kuşkum Cüneyt Çakır.
Hakem iyi olur, kötü olur. Yeteneksiz tonla hakem var.
Ama bu herif çok tehlikeli.
Hem çok yetenekli, hem çok kötü niyetli.
Olabileceklerin en kötüsü yani.

Kesinlikle öyle. C. Papilla, B. Gezer kategorisinde ama onlardan bile daha art niyetli bize karsi. Bizim disimizda baska takimlara karsi bu kadar tarafli mac yönettigini hic görmedim..

Maci elimizden alip onlara verecek degil ama mac esnasinda isler bi kötüye gitmeyi versin..Geriye düsersek mactan kopmamiz icin elinden geleni yapacaktir. Bi yandan da Hatayspor veya A.Demir maclarina verilecegine bu maca verilmis olmasi daha iyidir diyorum..

Umarim rakibin eksiklerini iyi degerlendirip golleri erken buluruz Antep macindaki gibi..

umut22
26.11.2021, 19:22
Evlerindeki son 12 maci kaybetmemisler.

Demekki 13.yü kaybedecekler.

Ufuk
26.11.2021, 21:01

Deplasman yasak.

Hiçbir suç işlemese dahi gole falan sevinip kendini ifşa ettiği an polis eşliğinde dışarı çıkarılma ihtimali var bjk maçında olduğu gibi. Yakalananlara 6222'den ceza uygulandı mı bilmiyorum ama uygulanıyorsa al başına dert, her maçın başı sonu imza, para cezası uğraş dur. Tribünde çıkacak kavga gürültüyü saymıyorum bile. Giden efendi efendi maçını izlesin, gollere sevinmesin Karagümrüklü gibi davransın :)

Doğukan Uçan
26.11.2021, 21:58
Adana demirspor sahasında kasımpaşa'yı yenemedi haftaya bizle oynuyorlar. Konya,Alanya,Hatay dışındaki anadolu takımları şişirilmiş balondur. Bunları evire çevire yenmemiz lazım.

CEMEFKER
26.11.2021, 22:15
Kritik maç.

Hafta içi kulüpler birliği kararı içime hiç sinmedi. Bunun arkasında büyük kulüp başkanları olabilir. Beşiktaş dahil. Ahmet Ağaoğlu da uyumak zorunda kalmıştır. Zaten kulüpler Birliği başkanlığı aslında formalite, orada etkili olanlar büyüklerin ortak hareketi.

İyi dusunuldugunde bu karar aslında bize yaramaz. GS, FB de karara imza attı. Yani puan tablosuna bakıldığında onlara neden yarasın? İnsan birisine güveniyorsa ona güvenoyu verir, arkasında durur. Demek ki/ örneğin daha bu hafta hakemlere, TFF'ye giydiren Burak Elmas nasıl bir garanti aldı da imza attı bu karara...?

Hakem kararları ile puan farkını kapatmak isteyeceklerdir. Bu kararla hakemler büyük oranda maçlara rahat çıkacaklar.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kenshi
26.11.2021, 22:23
Başakşehir berabere kaldı. Başakşehir ve Hatayın kendi aralarında maçı var. Bizim bu iki takımla ayrıca maçlarımız var. Her iki maçı da kazanırsak tehlike kalmaz o takımlar açısından. Bonus olarak Beşiktaş ve Fenerbahçenin de kendi aralarında bir maçı var. Özetle biraz şans yardımıyla en az 15 puan fark ile ilk yarıyı tamamlarız.

Adem Erdoğan
26.11.2021, 23:24
Bjk maçında olduğu gibi sabırlı, 1 puana Allah bereket versin diyecek bir futbol bekliyorum.
Savunma da aptalca hatalar yapmazsak en az 1 puanla döneriz. Yaparsak da döneriz. :)

Onur Akyüz
26.11.2021, 23:30
Bfk beraberliği çok çok iyi oldu.

Bu haftayı kazasız geçersek haftaya hatay-bfk maçıyla künefecilerle de farkı 4 maça çıkarabiliriz.

14TS61
27.11.2021, 01:21
Kulüpler Birliği nin aldığı karar çok manidar. Kalan 6 maç hakem hakkında konuşmama kararı.. Bizi fena doğracaklar.. başkan kumpasa gelmiş

yorumsuz6117
27.11.2021, 03:44
Kulüpler Birliği nin aldığı karar çok manidar. Kalan 6 maç hakem hakkında konuşmama kararı.. Bizi fena doğracaklar.. başkan kumpasa gelmiş

Cüneyt'le başlayacaklar Pazar günü..

Onur Keskin
27.11.2021, 08:44
maça gidecek olan var mı

ÖmürKaradeniz61
27.11.2021, 08:55
Ben bu tür maçları deplasmanda daha iyi oynadığımızı düşünüyorum bu maçı 0-2 veya 0-3 gibi net bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum. Karagümrük futbol oynamaya çalışan bir ekip gücü yettiğine 5 atabilir ama gücü yetmezse 5 yiyebilir öyle bir futbol oynuyor Karagümrük .

KARAGOZLUM
27.11.2021, 10:11
Bu macta hem
hakemi hem karagumrugugu hem tum istanbul takimlarina karsi oynuyoruz
artik bu saatden sonra hep boyle zor gececek
1-0 olsun bizim olsun tabiki
ama bana gore eze eze net skor
ile maclari alip korku salmamiz
lazim

61OKTAY
27.11.2021, 10:13
En kolay deplasman maçımız olacak çünkü bu bizden kaynaklanmıyor rakibin oyun planını üstüne kurduğu çok önemli 2 oyuncuları yok buda alıştıkları oyun düzenine göre hareket edemeyecekler çünkü o adamların yedekleri de YOK artı olarak stoperde ve sag kanatta da eksik oluşları wakayemeye çok rahat bir oyun çıkartacaktır bizim oyun anlayışımız ile Antep maçının skorunu bekliyorum en az 0-3 daha fazlası neden olmasın bu haftada keyifli geçecek takıma ve hocaya güvenin
Bizi takip edenler içinde bu hafta puan kayıpları olacaktır hatay şikebahçe kesin diğerleride süprize açık bir durum hadi hayırlısı bizim keyfimize bakalım :)

Doğukan Uçan
27.11.2021, 10:22
Beyler buradaki herkesi bir konu hakkında uyarmak istiyorum.

Rakip takım tribünlerinden bilet aldığınıza dair resim falan paylaşmayın. Sıra numarası, Koltuk numarası paylaşırsanız allah korusun adamlar buraları girip okuyor tribünde başınıza iş alırsınız. Hem sosyal medya da hem de forumda ulu orta yerde bu tip bilgiler paylaşmayın.

OrkHun
27.11.2021, 10:29
Yani tribünde açıkça destek veremeyeceğin maça gitmenin alemi nedir tam anlayamıyorum. Scout falan değilsen olimpiyat stadı gibi izleyiciye işkence bir stada gitmek tamamen anlamsız geliyor bana.

Enaldo61
27.11.2021, 10:34

Konuşunca ne oluyor? Bize hakem konuşmak hiçbir zaman fayda getirmedi. Lobin yoksa hakem konuşmanın zararı daha çok, bu sefer saha içine de konsantre olamıyorsun. Biz 3 puanlık oyun oynamalıyız her maç başka türlü şampiyon olamayız.

Hakem konuşarak şampiyon olamayız, onu hedef bunu hedef göster adam dicek senin etin me budun ne sahada daha çok doğrayacak, geçmişte aynen böyle oldu. Doğranmaya alışkınız, bizim yapmamız gereken iyi oyun oynamak.

Armağan Dere
27.11.2021, 10:58
içerdeki Adana maçı bu maçtan daha zor geçecek göreceksiniz..
Hamsik ve Bakasetas oynuyor mu?

Harvelli61
27.11.2021, 11:14
maça gidecek olan var mı

207 deyım renktaş

yorumsuz6117
27.11.2021, 13:16

Katılıyorum dediğine, Hamsik oynayacak herhalde, Bakasetas Adana maçında anca kadroya girer..

hay1699
27.11.2021, 13:37
Hamsik kadroda olur ama 11’de olmayabilir dedi YES. Hamsik ve Baka olmayınca ne yaptığını bilmeyen bir kontra takımına dönüşüyoruz, eziyetli oluyor.

stichus
27.11.2021, 13:43
Antep, Karagümrük, Adana, Altay gibi takımları yenmek için Trabzonspor’un tam kadro olması gerekmez.

Farkı açma stresi diye yeni bir stres tipinden bahsetsek bile gerekmez.

Bu maçları size tek başına mesela Cornelius veya Waka veya Hamsik veya Ömür veya Djaniny alabilir.

Nitekim Antep maçı gayet kolay alındı, gördük.

Vasat bir takıma mesela Baka koy, sana bu maçları alır. Hamsik koy, alır.

Trabzonspor gayet iyi bir performans gösteriyor, takdir etmek lazım. Şans da yanımızda yahut farklı bir şekilde bakarsak şanssızlık da yaşamıyoruz denebilir.

İyi oyun hala yok. Onu da unutmamak lazım.

Devre arasında iki transfer kesin olarak yapılacak. Bu isimler bellidir ve kimsenin peşinde koşmadığımızı da bilgi olarak aktarayım.

Koita, Mallı gibi transferlerin hem fırsat bulamadıkları, hem verilen fırsatları değerlendiremedikleri ve Koita özelinde hem de fizik yetersizlikleri can sıkıcı. Ama transferde bunlar olur. Yedekte güçlü alternatiflerin olması as takıma da olumlu yansır. Bu arkadaşlarla yolları ayırmanın bizim için daha doğru olacağına inaniyorum.

Koita transferini ben yapmadım ama kendisine yöneltilen ‘yüksek maliyet’ ve ‘müzmin sakatlık’ konulu eleştirilere cevaben söylediklerim şimdi haklı olarak bazı arkadaşlar tarafından önüme getiriliyor.

Basitçe meseleye yaklaşımımı ortaya koymak isterim:

Maliyet bence makuldür. Uzun anlattım, oyuncunun fiyatının belli olduğunu ve taliplilerini de yazdım. Bonservis yerine imza parası ödenmiş ve görece daha az maliyetle takıma kazandırılmıştır, bu konu tartışmaya kapalıdır. Tercih ediyorsanız bu fiyat makuldür.

İkinci konu oyuncunun müzmin sakatlık mevzusudur. Ben geçtiğimiz sezonlarda kaçırılan maç sayısı üzerinden böyle bir tespitin yapılamayacağını söyledim. Karşılaştığımız durum MR bağımlısı bir oyuncu profili.

:)

Benimki tespitti, beni eleştiren arkadaşlarınki ise tahmin.

Arkadaşların tahmini ne yazık ki tuttu. Koita hiç fayda veremedi, umut da vermiyor.

Ben Koitaspor taraftarı değilim arkadaşlar.

Beklentilerimi karşılayamamıştır.

Ben yanıldım. Şimdi hem maliyeti çok yüksektir ve hem de performansı rezalettir.

İnşaallah faydalı bir oyuncuyla bu eksiğimizi gideririz.

Farkı açmak için oyunumuzu da geliştirecek bir döneme girmemiz gerekiyor.

Umutluyum. Ya nasip!

DNA-TS
27.11.2021, 14:02
stichus Abi Kimsenin peşinde koşmıyoruz derken neyi kast ettin. yani iş çoktan tamam mı yoksa zaten o da bizi istiyordu kolayca hallettik mi.

Doğukan Uçan
27.11.2021, 14:15
Bu bakasetas devre arası 10 milyon euro üzeri paraya gidiyor demedi demeyin.

Onur Erçetin
27.11.2021, 14:16
Ben bu tür maçları deplasmanda daha iyi oynadığımızı düşünüyorum bu maçı 0-2 veya 0-3 gibi net bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum. Karagümrük futbol oynamaya çalışan bir ekip gücü yettiğine 5 atabilir ama gücü yetmezse 5 yiyebilir öyle bir futbol oynuyor Karagümrük .

Karagümrüğün iki stoper,bir sağ bek ve bir ortasaha olmak üzere 4 as oyuncusu sakat.Karagümrükte Burak,Zukanovic,Hedenstad ve Biglia olmayacak.Onlar haricinde de kanat bölgesinde falan eksikleri var adamların.Borini ve Frei de sakat.

En tehlikeli adamları Bertolacci,Karamoh ve Musa.Bertolacci merkezde oynuyor ve şutları çok etkili.Karamoh ve Musa kanatta oynuyor,son vuruşlar vasat ama çok süratli adamlar.

Eksiklerden ötürü bize iyi bir pas oyunu oynama şansları yok ancak kanatlardaki hızlı adamları başımıza bela olabilir.Geçen hafta Dickoyu tutamadık sadece.

Savunmada Dorukhan-Edgar-Hugo-Trondsen dörtlüsü hız açısından sıkıntı yaşayabilir.Karamoh ve Musa hem birebirde hem de savunma arkasına atılan toplarda tehlike yaratabilecek adamlar.

Onur Erçetin
27.11.2021, 14:21
Normalde en zor maçlardan birisiydi Karagümrük maçı ama adamların çok ciddi eksikleri var ondan biraz rahatım ben yoksa orada beraberlik bile iyi.Zorlu bir deplasman.

Adana Demirin iyi oyuncuları var.Vargas mesela çok etkili bir oyuncu.Geniş alan bırakırsan sorun yaratacak oyuncular var.Kesinlikle zor bir maç olacak ama sırasıyla bakmak lazım maçlara.Önce Karagümrüğü geçelim sonra Adana Demiri düşünürüz.Sonrasında da zorlu maçlar var.Antalya,Hatay,Altay ve Başakşehir gibi.Adım adım gitmek gerekiyor.Bu maçlardan sadece bir beraberlik bile çıksa çok büyük farklar atarsın rakiplere.

Enes Başkaya60
27.11.2021, 14:23
Hamsik maçın durumuna göre ikinci yarı girebilir...

Baka maalesef baya zorlamış kendini ama, maç kadrosunda olmayacakmış...

Allah'ın izniyle bu maçı da öyle böyle alıp, yolumuza devam edeceğiz...

hay1699
27.11.2021, 14:24

O nereden çıktı yahu?

Ufuk
27.11.2021, 14:24
https://twitter.com/ferhattektass/status/1464272975197311025

Onur Erçetin
27.11.2021, 14:25
Devre arasında hiç kimse bir yere gidemez.Şampiyonluğa oynuyorsun.Bizim yerimizde amatör kulüp bile olsa yine de devre arası şampiyonluğa koşarken en iyi oyuncusunu vermez.6 ay sonra tekrar görüşürüz.

Kenshi
27.11.2021, 14:30
Devre arasında hiç kimse bir yere gidemez.Şampiyonluğa oynuyorsun.Bizim yerimizde amatör kulüp bile olsa yine de devre arası şampiyonluğa koşarken en iyi oyuncusunu vermez.6 ay sonra tekrar görüşürüz.
Devre arası şampiyonluğa giderken en iyi oyuncusunu satan Trabzonu terketsin.

Onur Erçetin
27.11.2021, 14:32
Hamsik maçın durumuna göre ikinci yarı girebilir...

Baka maalesef baya zorlamış kendini ama, maç kadrosunda olmayacakmış...

Allah'ın izniyle bu maçı da öyle böyle alıp, yolumuza devam edeceğiz...
Fenerbahçe maçını da milli arada milli takımda yaşadığı uyluk gerilmesinden ötürü kaçırmıştı.Antep maçında ise yine milli takımda yaşadığı kas sertliğinden ötürü oynayamadı.

Bu sezon kaçırdığı iki maçı da milli takımdan ötürü kaçırmış oldu yani.Sakatlıktan yeni döndüğü için ikinci yarı oyuna sokmayı düşünmesi normal hocanın.45 dk oynayabilir bence.

Onur Erçetin
27.11.2021, 14:38
Bakasetas son olarak 17 Ekimdeki Fenerbahçe maçınd 90 dk forma şansı bulmuş.

23 Ekimdeki Göztepe maçında uyluk gerilmesi sakatlığından ötürü oynamamış.

29 Ekimdeki Rize maçında sadece son 25 dk oynamış.

6 Kasımdaki Beşiktaş maçında ilk 31 dk süre almış,sonrasında sakatlanarak oyundan çıkmış.

22 Kasımdaki Gaziantep maçında diz ödeminden dolayı oynayamadı.

28 Kasımdaki Karagümrük maçında iyileşemediği için oynamayacak.

Bakasetasın 4 Aralıktaki Adana Demir maçında da oynamayacağını düşünüyorum.

11 Aralıktaki Antalya maçında ise tam olarak iyileşmiş bir şekilde kesin olarak oynar bence.

Yaklaşık olarak Fb maçında sonraki geçen 1.5 aylık süreçte 90 dk forma şansı bulduğu hiçbir maç yok.

Armağan Dere
27.11.2021, 14:40

1996 da Orhan Kaynak'ı bjk ye verirken akılları neredeydi...
2011 devre arası brozekler yerine düzgün bir forvetle yine şampiyon olabilirdin..
Ama biz yine taraftarız ne bjk ne fener ne de cimbom bom bu sene sensin şampiyoooonnn saygılar...

UYZD
27.11.2021, 14:41
Bakasetas son olarak 17 Ekimdeki Fenerbahçe maçınd 90 dk forma şansı bulmuş.

23 Ekimdeki Göztepe maçında uyluk gerilmesi sakatlığından ötürü oynamamış.

29 Ekimdeki Rize maçında sadece son 25 dk oynamış.

6 Kasımdaki Beşiktaş maçında ilk 31 dk süre almış,sonrasında sakatlanarak oyundan çıkmış.

22 Kasımdaki Gaziantep maçında diz ödeminden dolayı oynayamadı.

28 Kasımdaki Karagümrük maçında iyileşemediği için oynamayacak.

Bakasetasın 4 Aralıktaki Adana Demir maçında da oynamayacağını düşünüyorum.

11 Aralıktaki Antalya maçında ise tam olarak iyileşmiş bir şekilde kesin olarak oynar bence.

Yaklaşık olarak Fb maçında sonraki geçen 1.5 aylık süreçte 90 dk forma şansı bulduğu hiçbir maç yok.
Bu kadar süredir oynamamasına rağmen hala gol kralı. inanılmaz gerçekten.

UYZD
27.11.2021, 14:42

Çıkan Pelkas söylentileri bu yüzden mi acaba? Bakasetas'ı satıp yerine Pelkas'ı mı alacağız acaba?

AYYILDIZ
Hamsik geçen hafta hazırdı kesin oynuyordu, neyse Antep maçını riske etmeyeceğiz dedik, Karagümrük maçında da oynamama durumu var. Karagümrük hücum hattı eksiklere rağmen çok iyi. Antep’le karşılaştırılamayacak derecede iyi takım. Çok zorlu deplasman olacak.

ysngmz
Eksiklerin dolayı Karagümrük maçını alırız Hatay maçı zor olacak bizim için

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AYYILDIZ
27.11.2021, 14:44
https://twitter.com/ferhattektass/status/1464272975197311025

Solda oynayan adamları da çok tehlikeli. Emre Mor öyle. 10 numaralı muhteşem. İşimiz çok zor.

Doğukan Uçan
27.11.2021, 14:53
Arkadaşlar tek tek alıntı yapmak yerine buraya yazayım.

twitter da bakasetas'ı lazio istiyor yazan hesaplar gördüm ondan yazayım dedim.

bana kalırsa şuan satılması çok büyük risk.

pelkas haberini devrim zengi sosyal medya hesabında ortaya atmış. bence inandırıcı değil.

ali koç elindeki en iyi oyuncuyu bize niye versin akıl var mantık var. koltukta oturtmazlar onu.

DURAS
27.11.2021, 15:02

bana da öyle geliyor. basaketası satarak, tello, visca, yunan sol bek alacaklarını düşünüyorum. bu transferlerin finansmanlarını böyle karşılayacabilirler. avcı haftalardır abdüşü onun yerine hazırlıyor. bu iddialar çok mantıksız gelmiyor hele ki kur bu haldeyken

Ufuk
27.11.2021, 15:03
Solda oynayan adamları da çok tehlikeli. Emre Mor öyle. 10 numaralı muhteşem. İşimiz çok zor.

Karamoh. Baya iyi adam. Bu lige nasıl düştü anlamadım. Son maçı tek başına almış.

https://www.youtube.com/watch?v=R-oCF6UgRUU

Doğukan Uçan
27.11.2021, 15:09
bana da öyle geliyor. basaketası satarak, tello, visca, yunan sol bek alacaklarını düşünüyorum. bu transferlerin finansmanlarını böyle karşılayacabilirler. avcı haftalardır abdüşü onun yerine hazırlıyor. bu iddialar çok mantıksız gelmiyor hele ki kur bu haldeyken

Haberi görünce bende öyle düşündüm. Dolar, Euro bu haldeyken zaten kimse kolay kolay transfer yapamayacak gibi duruyor.

Someone
27.11.2021, 15:28
Bakasetas bir yere gitmiyor adam 28 yaşında 29 girecek onun için bu krizde 12 milyon € verecek takım çıkmaz Avrupa’da kafa sizin gibi işlemiyor o yaştaki adama aklınızdaki bonservisi rüyanızda bile vermezler o yüzden suni gündem yaratmayın maliyeti düşük alabileceğimiz oyunculara odaklanın çünkü yüksek bonservis verebilecek durumda değiliz bizde..

ilelebeTS
27.11.2021, 15:47
Malzeme sıkıntısı var galiba? Bakasetas falan? :D
Zaten içerden çomaklama harici bu takım kolay kolay tökezlemez.

ilelebeTS
27.11.2021, 16:00
Bir şeyler deniyoruz.
https://pbs.twimg.com/media/FFM7PwUXsAgQp21?format=jpg

ccd6167
27.11.2021, 16:03
Gervinho hariç herkes kadroda. Çok iyi bir durum.

Onur Erçetin
27.11.2021, 16:13
Bir şeyler deniyoruz.
https://pbs.twimg.com/media/FFM7PwUXsAgQp21?format=jpg

Maşallah diyelim.Çok geniş bir kadroyla gidiyoruz bu sefer.Her bölgede en az 3-4 oyuncu var.

Kale : Uğurcan.M.Taha,Arda
Stoper : Edgar,Hugo,Hüseyin,Denswill
Sol Bek : Trondsen,İsmail,Denswill,Peres
Sağ Bek : Peres,Dorukhan,Serkan
6 Numara : Berat,Siopis,Dorukhan
8 Numara : Hamsik,Bakasetas,Ömür,Parmak
10 Numara : Bakasetas,Hamsik,Ömür,Yunus
Sol Kanat : Nwakeame,Djaniny,Yusuf
Sağ Kanat : Ömür,Yusuf,Djaniny
Santrafor : Djaniny,Cornelius,Koita

hofsaale
27.11.2021, 16:22
hoca baka yi riske atmayacaktir...hamsik oynar büyük ihtimal...djanini en ucta olur....

peres----------edgar---------hugo--------trondsen
-----------Dorukhan--------Berat------------------
Ömür------------------Hamsik-----------------Tony
----------------------Djaniny-----------------------

ikinci yari siopis, cornlius, sari gibi katki verebilecek topcular var...

parmakda artik sans bulmali..berat de kötü oynayacagini düsünmüyorum...hamsikin yaninda ben bile siritmam

Yiğit Gayretli
27.11.2021, 16:26
Bakasetas kamp kadrosunda ama maç kadrosunda olacağını sanmıyorum. Birlik beraberlik ruhu adına getirilmiştir diye tahmin ediyorum. Bir ihtimal oynama durumu varsa, son durumuna bakılır ama o da küçük bir ihtimal olur herhalde.

Oğuz ZEYTİN
27.11.2021, 17:11
Eksikler:

Erce
Hüseyin
Gervinho

Bir kaleci daha dışarıda kalır. Son oyuncu sağlık durumuna göre Parmak, Bakasetas ve Koita'dan biri olur.

Enes Başkaya60
27.11.2021, 17:24
Bakasetas kamp kadrosunda ama maç kadrosunda olacağını sanmıyorum. Birlik beraberlik ruhu adına getirilmiştir diye tahmin ediyorum. Bir ihtimal oynama durumu varsa, son durumuna bakılır ama o da küçük bir ihtimal olur herhalde.

Bence riske etmeye gerek yok kardeşim...

Daha önümüzde çok daha önemli maçlarımız var ...

Sakatlığı nükseder felan, Allah korusun...

Bence de birlik beraberlik için yapılmıştır bu...

ilelebeTS
27.11.2021, 17:41
Sakatlık yoksa kaleci hariç dışarda kalacak oyuncu ya Serkan ya İsmail. Takımda 3-4 tane sağ bek oynayacak, 3 tane de sol bek oynayacak adam var.

Mysimarik
27.11.2021, 17:43
Mutlak Kazanmamız gerek bir maç.

umut22
27.11.2021, 17:54
Koita maç kadrosuna girebilecek mi asıl onu merak ediyorum. Yoksa yatışa devam mı?

Mehteroğlu
27.11.2021, 17:56
Koita ve malli’nin da mac aldigini gormek istiyorum, insallah bu mac o mac olur…

Doğukan Uçan
27.11.2021, 18:11
alanyaspor, konyaspor ve hatayspor yavaştan alda inmeye başlar. muhtemelen 2 hafta içinde istanbul takımları altımıza yerleşir diye düşünüyorum. bunların kendi aralarında yapacağı maçlar bize yarayacak.

Ertan1982
27.11.2021, 18:21
Istatistikler ilk yari baya cetin gececek diyor.Gollerin cogunu ilk yari yiyip atiyoruz aynisi Karagümrük icin gecerli.

Ufuk
27.11.2021, 19:04
Koita ve malli’nin da mac aldigini gormek istiyorum, insallah bu mac o mac olur…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiIlk aşamada oynasınlar yeter. Mac almaya sonra bakarız:)

MetehanS
27.11.2021, 19:21
Mutlak Kazanmamız gerek bir maç.

kazanmasak da olur dediğimiz maçlar da mı var? :)

Oğuz ZEYTİN
27.11.2021, 19:35
kazanmasak da olur dediğimiz maçlar da mı var? :)

Kazanmayınca mutlu olunan maçlar oldu. Hatırlayın, "Avrupa'ya gitmeyip sezonu erken açmayız" bahanesiyle avutulan bir camiaydık birkaç sene önce. O dönem başkan, yönetici ve hocasının rezil saha sonuçlarını aklamaya çalışan, Trabzonspor'u sıradanlaştırma gayretindeki lobici menfaatperestler türemişti. Takım kaybedince, 6 veya 7 yediğinde aklımızla, duygu ve tutkumuzla dalga geçiliyordu.

Trabzonsporluluğun önüne başla şeyler geçince "Kazamasak da olur diyenler" çıkar ne yazık ki...

Doğukan Uçan
27.11.2021, 19:36
Aha beşiktaş yarışa havlu attı. Bu maçı giresunspor buradan verirse küme düşsün zaten.

Gökhan Balcı
27.11.2021, 20:00
İnsan doğal olarak her maçı kazanacak değiliz ya diye düşünebilir. Fakat öte yandan bir öncekini kazanmışken nir sonrakini kazanmanın da mantık olarak yanlış bir tarafı yok. Maçın sonucuna etki eden bir sürü etken var ama takımlar arası kalite farkına uçurum girmediği taktirde her maçı kazanabiliriz. Burada önem arz eden olay her maçta gereken zamanda ne kadar doğru yaptığındır. Şu an puan kaybedersin belki önemli olmaz ama şimdi kaybetmezsen ileride sana kredi açar. Öte yandan şimdi kaybetmek de daha dikkatli olmanı sağlayabilir. Yine şimdi kaybetmek biz yenilebiliyoruz da diye düşünüp maçı çevirme anlamında motivasyonunu da düşürebilir. Her şey ihtimallere dahil. Bunları düşünmemek için ne yapıyoruz? Tabii ki yeniyoruz ne yapacağız. Yarın da kazanıp bu düşünceleri pas geçip onlara bırakacağız bunlar ne zaman puan kaybedecek sorusunu. Biz işimize bakacak yolumuzu onları göremeyecek kadar ileriyi taşıyacağız.

Ufuk
27.11.2021, 20:14
Ahahahahhahahahhaa bu ne ya

umut22
27.11.2021, 20:20
Bu ne ya. 3 küçükler her hafta puan kaybederse şampiyonluğun tadını alamıyacaz. Konya ile mi yarışacaz. :)

Tatar Kemal
27.11.2021, 20:25
bjk fena dağıldı. sezon başında kadro kalitesiyle açık ara en büyük favoriydi. bu lig daha çok şeylere gebe. trabzonspor'un çok dikkatli olması lazım. erken havaya girmemek lazım.

crixus_61
27.11.2021, 20:27
Her maç ne kadar önemli buradan anlaşılmalı. Her hafta rakiplerle fark açabiliriz, yeter ki hata yapmayalım.

Ahmet Aksu
27.11.2021, 20:29
giresun bu maçla 8jk nin ipini çekmiş oldu taraftarı yuhalamaya başladı eğlence var :D

Kenshi
27.11.2021, 20:32
Her maça final gibi hazırlanmamız gerek. 3 kardeşleri bu haldeyken yakalayıp şampiyon olamazsak işin sonu yine travma olacak. Saçma sapan hükümetspor Başakşehir gibi takımlara bir zahmet yenilmeyelim.

Ufuk
27.11.2021, 20:40
Yanlış başlığa atmışım

Ufuk
27.11.2021, 20:53
Son gol yakışmadı.

edit:

Fikrim değişti. Çok iyi oldu. Hala daha utanmadan penaltı ve kırmızı kartın haksız olduğunu konuşuyorlar. Keşke 3-5 daha atsaydılar.

Bir de Şenol Güneş'in yerdeyken attıkları golü gördüm hepten hak verdim Giresun'a. Demek düşene vurmak lazımmış.

Fatih K.
27.11.2021, 20:56
Ligin orta sıralarında yarış iyice kızışmaya başladı:)

Fatih K.
27.11.2021, 20:58
Son gol yakışmadı.

Niye yakışmasın? Adama temas yok bir şey yok. Kalkıp yarın 90+ da 0-0lık maçta karşı karşıya gitsen kaleci kendini yere atınca atmayacak mısın?

Yunus Emre SEYHAN
27.11.2021, 21:03
Beşiktaş'ın bu kadar erken dağılması iyi birşey değil. Umarım büyük sikecilerden puan-lar alırlar.

Erkan A.
27.11.2021, 21:03
Renktaslar 0-10 olmaliydi biraz tecrübe olaydi zeki yavru 0-3 den sonra elinden geleni yapti daha cok atmayalim diye..beinsport spikeri macin ikinci yarisinda bir aglamamazi eksikti 2021/22 yillarindayiz rezalet böyle spikerlikmi olur .. birde giresunun hocasi var mac sonunda sergenden kosarak özür diliyor …
her neyse cok sükür les gargalari yenildi,diabate topsuz oyundada dik dursa bizde is yapardi yedek olarak kiralik verdik sonucda..flavioyu oynatan ve bu pilavciya sabir eden bir hoca gözümde degeri hic yok..giresunun hocasi giresun icin hocalik yapmiyor bu kesin kendisini istanbul takimlarina pazarliyor les gargalari yakaladin golcünü neden cikariyorsun yerine giren ayakta duramayan tasdemirmi dasdemirmi ne giriyor komedi filmi izledik sonucda bize yaradi tskler giresun

Ufuk
27.11.2021, 21:05
Niye yakışmasın? Adama temas yok bir şey yok. Kalkıp yarın 90+ da 0-0lık maçta karşı karşıya gitsen kaleci kendini yere atınca atmayacak mısın?

Umut yaptı onu zaten, numaradan kafasını tutup Giresunun golünü yedi.

Son gol bana baya gerçekçi geldi. Bilmiyorum üzüldüm merte.

Mehmet Fatih Yavuz
27.11.2021, 21:07
Biz de 10 kişi kaldık. Hem de konya deplasmanında, Alanya ile oynarken içerde...
Geriden geldik maçı alıyorduk Konya'da.
Alanya maçında rakip son 20 dakika adım atamadı...

10 kişi kalınca bjk darma duman oldu.

Hocama bir daha saygılar...

Fatih K.
27.11.2021, 21:08
Umut yaptı onu zaten, numaradan kafasını tutup Giresunun golünü yedi.

Son gol bana baya gerçekçi geldi. Bilmiyorum üzüldüm merte.

Ben de üzüldüm ama golü atanların değil Zekinin yaptığı hareket bence abes. Sen milyonlarca para kazanıyorsun profesyonel futbolcu olmak için. Geçen sene 1-2 averajla şampiyon belli oldu bu sene 1 golle kümede kalmayacaklarının garantisi yok sonuçta.

Ha hepsini geçtim centilmenlik adı altında bence o davranışın da önünü açmamak lazım. Yarın işine gelen kasıtlı yapmaya başlar zira.

albatros
27.11.2021, 21:10
Çantada keklik maç yok. Bugün kimse Giresun'un Bjk'yi dörtleyeceğini tahmin edemezdi. Dikkatli olalım, ciddiyetle işimize bakalım.

Ufuk
27.11.2021, 21:10
Ben de üzüldüm ama golü atanların değil Zekinin yaptığı hareket bence abes. Sen milyonlarca para kazanıyorsun profesyonel futbolcu olmak için. Geçen sene 1-2 averajla şampiyon belli oldu bu sene 1 golle kümede kalmayacaklarının garantisi yok sonuçta.

Ha hepsini geçtim centilmenlik adı altında bence o davranışın da önünü açmamak lazım. Yarın işine gelen kasıtlı yapmaya başlar zira.

Bir de pozisyonun içindeki Zeki. Bir şey olmadığını bilmesine rağmen şov yaptı orada.

ÖmürKaradeniz61
27.11.2021, 21:16
Bir de pozisyonun içindeki Zeki. Bir şey olmadığını bilmesine rağmen şov yaptı orada.

Zeki’nin işi o ,uyanıklık. Hasbelkader Beşiktaş’a felan kapağı atarım belki diye düşünmüştür.

naimbektas6161
27.11.2021, 21:16
Yenersek bjk ile 16 puan olur ki daha yetişemezler. fb ve gs kalıyor geriye dikkat edip maç maç gitmeliyiz Allah utandırmasın.

Doğukan Uçan
27.11.2021, 21:17
hadi hayırlısı şu maçı bir alsak var ya.

Oğuzhan Fidan
27.11.2021, 21:26
Tebrikler giresuna. Bizim bu sezon kanırta kanırta şampiyon olmamız gerekiyor her ibre bizi gösteriyor umarım 2 devre düşüşe geçmeyiz. Ciddi önlemler alınmalı bu konuda özellikle devre arasında gerekli tüm önlemler alınmalı asıl 2 . Devre başlayacak lig. Aklınıza gelecek her türlü pisliği yapacaklar

Oğuzhan Fidan
27.11.2021, 21:28
Maç maç gideriz bu maçı alırız zaten devre arasına kadar hatta kayıp yaşayacağımızı zannetmiyorum. Asıl iş devre arasında şampiyonluğu alacak takviyeler yapmakta. Lig 2. Yarı başlayacak bizim için

Bilgehan Tokal
27.11.2021, 21:36
Son gol yakışmadı.
Avcı hocamın maaşı gibi gol primini de mi beşiktaş ödeyecekti?

Arif Timurcioğlu
27.11.2021, 21:40
Son gol yakışmadı.

Bende katılıyorum sana zaten 3-0 adam sakatlanmış atmasa 10 gol atmış gibi değerli olurdu.

Hakan
27.11.2021, 21:48
Ek kontenjan açmış Karagümrük.

Son gol yakışmadı.

Burda ciddi ikiye bölünmüşlük var ama bence pozisyonun tam ortasında sakatlandığı için Giresunlu oyuncuların çok kabahati yok.

Burçak
27.11.2021, 21:50
1-0 olsun bizim olsun

Ufuk
27.11.2021, 21:54
Ek kontenjan açmış Karagümrük.

Burda ciddi ikiye bölünmüşlük var ama bence pozisyonun tam ortasında sakatlandığı için Giresunlu oyuncuların çok kabahati yok.

Fikrim değişti. Çok iyi oldu. Hala daha utanmadan penaltı ve kırmızı kartın haksız olduğunu konuşuyorlar. Keşke 3-5 daha atsaydılar.

Bir de Şenol Güneş'in yerdeyken attıkları golü gördüm hepten hak verdim Giresun'a. Demek düşene vurmak lazımmış.

only ts
27.11.2021, 22:02
İçimde bi his.. bu maçta farka gidecez diyor. 4 - 0, 5 - 0

only ts
27.11.2021, 22:04
Son gol yakışmadı.

Ohh ne de güzel oldu.. keşke topu alıp bi daha kaleye atsalarmış.. acımayacan bunlara !!

AYYILDIZ
27.11.2021, 22:10
Yarın puan farkı açılmasın diye operasyon yiyebiliriz. 2/3 tane atmalıyız. Çok zor ama başarabiliriz.

yorumsuz6117
27.11.2021, 22:14
Baka'yı satan şampiyonluğu satar, hadi bakın işinize..

nevzat61
27.11.2021, 22:14
Yarın Olimpiyat stadında olacağız inşaallah.. Karagümrük taraftarı gibi oturacağız :)) Allah muhafaza ceza falan uğraşamam..

ilelebeTS
27.11.2021, 22:15
Bizim kendi maçımıza odaklanmamız lazım. Rakiplerin puan kayıpları güzel tabii ki. Biz kazanmaya devam edelim, o fark daha da açılacaktır. Ama fark yokmuş gibi tetikte olmamız gerekiyor.

ÖmerGürkan61
27.11.2021, 22:21
kazanırsak çok iyi bir avantaj sağlarız hakeme işi bırakmadan yenmeliyiz herkes hakemlere oynuyor fırsat verirsek maçı vermek için elinden geleni yapar bu hakemler

yorumsuz6117
27.11.2021, 22:22
Topu tutacak adam lazım yarın, Hamsik yedek oturacaksa işimiz var yani, adam oynayacak durumdaysa yedek bekletmek saçmalık..

angraf
27.11.2021, 22:28
- Vavacars Fatih Karagümrük biletleri,Trabzonspor A.Ş. logolu Passolig Kartlar hariç tüm passolig kartlar ile satın alınabilir.

Oğuz ZEYTİN
27.11.2021, 22:29
Biglia'nın oynamadığı üç maçın birinde 4, diğerinde 3 yediler. Hücumda bonkör davranmaları ve golü erken bulmalıyız.

Başarılar.

angraf
27.11.2021, 22:32
acırsan acınacak duruma düşersin.
bu senenin trabzonsporu bayern gibi olmalı
atabiliyorsa 7-8 9-10 atmalı
atamıyorsa attıgı skoru korumalı.
Kesinlikle kritik maç
fener göztepe deplasmanında puan kaybedebilir farkı açmamız lazım
işi şansa bırakma lüksümüz yok
bize kurulan oyunun farkındayız o sebeple ikinci yarıya 15 puan farkla girmemiz gerekiyor.

turgut kasap
27.11.2021, 22:42
Bu arada bu mert günok kardeşi nasıl alamadık Uğurcan in satıp bu arkadaşı almamız lazımdı. Yazık oldu oysa ayağı süperdi. Bereket almadık Beşiktaş aldı kurtardık nerede bu mert hünokcular sizi sahneye alalım.

Murathan
27.11.2021, 22:47
Bu arada bu mert günok kardeşi nasıl alamadık Uğurcan in satıp bu arkadaşı almamız lazımdı. Yazık oldu oysa ayağı süperdi. Bereket almadık Beşiktaş aldı kurtardık nerede bu mert hünokcular sizi sahneye alalım.

yanıldık abi. olur öyle

Gökhan Balcı
27.11.2021, 22:50
Ben rakibe saygı gereği ne böyle durumlarda ne de fark olduktan sonra maçın rölantiye alınması gerektiğini yoksa rakibe saygısızlık olur düşüncesine katlanamıyorum. Bence tam olarak saygı her şeyini ortaya koymaktır. O noktada top dışarı atılsa o kalecinin emeğine de saygısızlık olurdu. Nihayetinde o adam bunu engellemek için bir şey yapmaya çalıştı ve belki de futbol hayatı bitti. Sen bunu engellemeye çalışırken canın yandı o zaman ben de golü atmıyorum ki karşılığı olsun demek ne bileyim bana acımak gibi geliyor ve bu çok terbiyesizce bir şey benim gözümde.

Neyse asıl konu bu maç ve bu maç adına beni en çok endişelendiren şey taraftarımız. Bu maça keşke kimse gitmeseydi bir şey olacak diye korkuyorum ben. Herkesin çok ama çok dikkatli olması efendi efendi oturup maçını izleyip evine gitmesi gerekir. Buradaki insanlar çocuk değil zaten o başka da giden diğer taraftarlarımız endişelendiriyor beni çünkü hafta başından beri çokça yazıldı ve oraya taraftar geleceği herkesçe biliniyor artık. Yalandan yere biri olay da çıkarabilir o yüzden çok dikkatli olmak gerek

Fatih K.
27.11.2021, 22:52
Şu maçı öyle veya böyle kazansak yavaş yavaş düşmeye başlayacaklar. Hatta şu atmosferde şu maçı kötü oynayıp yine de kazansak tamamen düşecekler bence:)

Hatay, Alanya, Konya gibi takımların 10 küsür puanlık farklardan gelebilecek camialar ve takımlar olduğunu düşünmüyorum. Ligde bu reaksiyonu verebilecek üç takım kalıyor ki biri bugün saf dışı kaldı. Kalan ikisini de sindirmemiz gerekiyor bir şekilde. Çaresiz bırakmak lazım:)

ÖmürKaradeniz61
27.11.2021, 22:55
Şu maçı öyle veya böyle kazansak yavaş yavaş düşmeye başlayacaklar. Hatta şu atmosferde şu maçı kötü oynayıp yine de kazansak tamamen düşecekler bence:)

Hatay, Alanya, Konya gibi takımların 10 küsür puanlık farklardan gelebilecek camialar ve takımlar olduğunu düşünmüyorum. Ligde bu reaksiyonu verebilecek üç takım kalıyor ki biri bugün saf dışı kaldı. Kalan ikisini de sindirmemiz gerekiyor bir şekilde. Çaresiz bırakmak lazım:)

Bence Galatasaray’da bu sene lig kimsenin umrunda değil Avrupa’da ilerlemek istiyor Terim. Geriye birtek Fener camiası kalıyor ordada heran kaos çıkabilecek durum var Pereira güvensiz.

CEMEFKER
27.11.2021, 23:05
Bakın, geçen hafta GS başkani, bu akşam Bjk başkani olağanüstü hakem hatası olmamasına rağmen hakemler ve TFF üzerinde garip bir baskıya yöneldiler. Büyük sıkıntı var. Belli ki ( kabul edelim bu yıl hakemler bizden yana kritik 1-2 kararlar verdiler) İstanbul büyükleri , başkanları Trabzonspor'u direk hedef alamadıkları için TFF, mhk üzerinden mesaj veriyorlar. Açık açık "Trabzonspor'u şampiyon yapmak istediğinizi görüyoruz, bunu kabul etmemiz mümkün değil" diyorlar.

Bugüne kadar ki başarıyı sadece hakemlere bağlamak istemiyorum zira hakemler hiç olmadığı kadar bize karşı adil ( Anadolu takımları da) oldukları için düzene küfür ediyorlar ( halbuki sistem, sistem gitmeli, örgüt...vs. dedikleri asıl yılların kurulu İstanbul'u şampiyon yapan şike düzenleri)

Bu yıl bizi şampiyon görmek isteyen "vicdan sahibi" kişileri, çevreleri kabullenmek istemiyorlar.

Bu sezon daha çok şeye gebe. 6 maçlık hakemler hakkında konuşmama kararıni da bunlar çıkardı biz de çoğunluğa uyduk zannımca. Bjk başkanı dışarda kaldı ki borazanlik yapsın

Çok zor olacak. Ahmet Ağaoğlu ya şans ve dua diliyorum. Avcı , Başkan her ne hata yaparsa yapsın bu saatten sonra hep destek tam destek.

Gökhan Balcı
27.11.2021, 23:10
Çebi şampiyon olacağız dedi. Birkaç hafta önce de koç aynısını dedi. Demek ki biz olamayacağız bu durumda
Ama merak ettiğim bir sezonda iki şampiyon olabiliyor mu beni en çok düşündüren bu şu anda.

umut22
27.11.2021, 23:14
Bende katılıyorum sana zaten 3-0 adam sakatlanmış atmasa 10 gol atmış gibi değerli olurdu.

Belkide o 1 golle ligde kalacak sezon sonu Giresun

BlackPanther
27.11.2021, 23:26
Sinan Engin yine olur olmaz yine aleyhimize konuşarak algı operasyonu yapıyor şerefsiz

Enes Başkaya60
27.11.2021, 23:48
Ulan bu İstanbul takımları ne haysiyetsiz, ne karaktersizler ya..

Ulan şu maçtan sonra bile hakem diyorlar adamlar...

Sizin Allah Belanızı vermesin...

ersn.alparslan
27.11.2021, 23:59
Futbolda yenmekte var yenilmekte ama rakibin yarısı eksik, taraftarı desen yok, sen lidersin, tam kadrosun ve çıkıp oyununu oynayacaksın.

Umarım son haftalarda oynadığımız kişiliksiz ve ruhsuz futbolla değil de takır takır oynayarak kazanırız bu sefer.

Bu kadar eksik bir takımı da şans goluyle yeneceksek vay halimize.

emre6117
28.11.2021, 00:01
Ulan bu İstanbul takımları ne haysiyetsiz, ne karaktersizler ya..

Ulan şu maçtan sonra bir hakem diyorlar adamlar...

Sizin Allah Belanızı vermesin...

Malesef gidisat karagumruk maciyla birlikte 2011 senesi baslayacakmis gibi duruyor.
Cuneyt cakir atamasi bile boyle degerlendirilmeli.
Yarin hakemi de yenmek zorundayiz.
2011 yilinda devre arasi transferleri fiyaskoydu. Umarum bu sene ayni hata yapilmaz. Ve nwakame ile biranonce sozlesme imzalanir.(kaca imzalanirsa imzalansin, bnm icin onemi yok. Cunku hepimiz biliyoruz nwkame ile uzatmazsak fbye gidecek. Emin olun orada performans vermez. Ancak bizim bu seneki rakibimiz fb olacak gibi. Nwkame bize 2.yari cok lazim.)

Hakan
28.11.2021, 00:03
Bu sezon son 15 dakikada yediğimiz gol sayısı: 0
60'dan sonra yediğimiz gol sayısı: 2

güneyli
28.11.2021, 00:04
Şu var iyi ki var. İyi kötü eyyamcı ve önyargılı kararları isteselerde veremiyorlar.Hüsyin Göçek ne kadar uğraştı penaltı ve kırmızıyı vermemek için.Ya var olmasaydı.

samway
28.11.2021, 00:05
Yazın bir kenara cornelius ilk 10 dk içinde gol atacak .)

Enes Başkaya60
28.11.2021, 00:11
Herkes rahat olsun...

Yarın inşallah güzel bir galibiyet bizleri bekliyor...

Soner Albayrak
28.11.2021, 00:12
Bu maç sıkıntılı geçebilir. Yenemiyorsak da yenilmeyelim. Bir şey kaybetmeyiz.

Gökhan Balcı
28.11.2021, 00:13
Puan farkı açıldıkça ayarları kaçıyor hepsinin. O yüzden Anadolu takımlarının daha güçlü olmasını hep çok istiyorum. Bu sirki lige tek başımıza çeviremeyiz. Dişli hedefi zirve olan başka takımlar da olursa o zaman maskeler tam anlamıyla düşecek ve bu lige kalite gelecek. Ağlasın dursun suratsızlar. Zaten bu heriflerin futbol yorumuyla da ilgileri yok. Şovmenlik ve amigoluk yapıyorlar. Bu aptalları ciddiye alan da yok. Doğru düzgün bir sürü spor programı da yorumcu da var zaten futbolcular da onları izliyordur eğer izliyorlarsa. Bu hetiglerin devri geçeli çok oldu yakında tarihe de gömülecekler

CEMEFKER
28.11.2021, 00:23
Sinan Engin Beyaz TV'de zoraki dürüst sözde duruşunu bozdu yine. ( 2011 sezonunda da Aziz Abisi için Trabzonspor aleyhine Hürriyet gazetesinde haber yaptırmış ve bununla övünmek adına Aziz Abisi'ne telefonda " ben demiştim bu kardeşin yaptırır o haberi.. " demişti.)

Az önce tv'de ne dedi? Yayıncı kuruluş neden bjk'nin maçını Pazar gününe almadi..vs. derken, " Eee o zaman 3 büyüklerin olmadığı, geri bırakıldığı bir lig tu kaka olur..." diye içindeki gizli kini ortaya koydu

Dökün içinize, rahatlayın bı kadar kasmaya gerek yok.

Halil Alemdar
28.11.2021, 00:31
Bırakın medyasıyla başkanlarıyla saldırsınlar. Yıllar sonra ne yaptığını bilen hocamız ve bu saçma sapan algılardan etkilenmeyecek kadar tecrübeli bir kadromuz var. Düştükleri çukurda debelenip dursunlar. Trabzonsporda huzur var.

KARAGOZLUM
28.11.2021, 00:37
Çebi şampiyon olacağız dedi. Birkaç hafta önce de koç aynısını dedi. Demek ki biz olamayacağız bu durumda
Ama merak ettiğim bir sezonda iki şampiyon olabiliyor mu beni en çok düşündüren bu şu anda.
Hahaha
adamlari covid sasirtmis
ne dediklerini farkinda degiller

yarin isimiz cok zor ama

oflee
28.11.2021, 00:41
yarın maça gidecek olan kardeşlerimizden naçizane bir ricam olacak, hem kendiniz hem de kulübümüz için tribünde yaşanması muhtemel olaylardan kaçının lütfen, enerjiyi başka yerlere harcayıp konsantreyi bozmaya gerek yok, en önemli maç sıradaki maç, bu şekilde bir kaç hafta daha gidip herkesin gardını düşürmemiz lazım, eğer Trabzonspor isen ancak böyle şampiyon olabilirsin bu yıllarda...
Rabbim yardımcımız olsun, sakatsız kartsız 3 puan nasip olur inşallah...
olumsuz bir sonuçta da hiç olmamış gibi devam etmemiz lazım.

chener
28.11.2021, 00:46
bjk bu bu borcuyla ilk kayyuma devredilecek kulüp olur. Şu an Çebi dahil tüm bjklilerin feryadı bu. Ayrıca sırada fener var. sezon sonu batağı gören bize saldırıyor. Şampiyon olursak hem kendimizi kurtaracağız hem rakipleri iflas haline sokacağız.

ilelebeTS
28.11.2021, 01:11
Sinan Engin Beyaz TV'de zoraki dürüst sözde duruşunu bozdu yine. ( 2011 sezonunda da Aziz Abisi için Trabzonspor aleyhine Hürriyet gazetesinde haber yaptırmış ve bununla övünmek adına Aziz Abisi'ne telefonda " ben demiştim bu kardeşin yaptırır o haberi.. " demişti.)

Az önce tv'de ne dedi? Yayıncı kuruluş neden bjk'nin maçını Pazar gününe almadi..vs. derken, " Eee o zaman 3 büyüklerin olmadığı, geri bırakıldığı bir lig tu kaka olur..." diye içindeki gizli kini ortaya koydu

Yayıncı kuruluşun çok da şeyinde. Satacağını sattı zaten. Bu sezon da sözleşmesi bitiyor, bırakıp kaçacaklar.

ffırtına
28.11.2021, 01:11
Yarın staddayız, hayatımda 2. defa staddan maç izliycem ilki yine Olimpiyattaki Bursasporu 3-0 yendiğimiz kupa finalydi. Bakalım yine kazanırsak toteme doğru gider bu iş ��

Oğuzhan Fidan
28.11.2021, 01:39

hepsi aynı bunların . kıskançlıktan geberirler şampiyon olalımda tüm dost düşman çıkacak ortaya. hele özellikle bu trabzonlu istanbullular bunları barındırmayın içinizde

redbul
28.11.2021, 01:40
Yayıncı kuruluşun çok da şeyinde. Satacağını sattı zaten. Bu sezon da sözleşmesi bitiyor, bırakıp kaçacaklar.

aynen kardeşim seninde dediğin gibi beinspors un bu son senesi. ve büyük ihtimallede gelecek sezon için yapılacak ihaleye girmeyecekler o yüzden bende bu sezonu çok iplediklerini düşünmüyorum.

Oğuzhan Fidan
28.11.2021, 01:40

evet bu sezon bitiyor sözleşme kaçacaklar zaten . gider ayak etliye sütlüye karışmazlar

ihsan candas
28.11.2021, 01:43
Güçlü bir hücum presiyle başlanır yüksek ihtimal. Djaniny kilit oyuncu olacaktır.

Ozan Yılmaz
28.11.2021, 02:31
Bir duran top golü ile 0-1 alıp dönelim

Sefaenes
28.11.2021, 04:36
Rakipin en iyi oyuncu Cüneyt Çakır durdurursak 3 puan bizim. Insallah ayak oyunlarina kurban gitmeyiz

hyasin61
28.11.2021, 07:28
Bugun hakemi bile geceriz rahat olun. Kamp kadromuz gayet iyi ve alternatifli. Karagumruk'un eksıkliklerinide eklersek kolay bir galibiyet alacagımızı dusunuyorum.

Mysimarik
28.11.2021, 08:32
Seriye devam fırtınam. Namağlup Liderdik sana çok yakışıyor. Sonu şampiyonluk olur inşallah.

Harvelli61
28.11.2021, 09:45
Maçtayız inşallah,daha mağlubiyetim yok stadda izlediğim maçlarda :) hayırlısıyla kazanıp dönmek nasip olur inşallah. Bi dipnotta maça gelicek renktaşlara, sosyal medyada bazı karagümrüklü taraftarların telefonunu çıkar vs diyip insanları sıkıştırdığı yazılıyor,efendi efendi maçımızı izleyeceğiz ama böyle bir durum yaşayan olursa direkt polise,güvenliğe,il veya ilçe spor müdürlüğü görevlilerine bildirsin,sinmesin böyle tipler sinince dahada erkekleşirler, kazasız belasız kavgasız gürültüsüz bi maç olur umarım.

sethfilo
28.11.2021, 09:57
Kimliğinde Trabzon yazan ancak Trabzonspor düşmanlığını her fırsatta yansıtan, egosundan ve kaybedeceğini anladığı koltuğunu kurtarmak için tribüne oynayan Bjk başkanını ciddiye almaya bile gerek yok. Geçen sene takımına yapılan itmelerle şampiyon olmuştu bu sene kara göründü. Bizi bu kaosun içine çekmelerine izin vermeden sahaya yoğunlaşmak lazım. Karagümrükte ağır defansın arkasına güçlü koşular yapan Karamoh bizi çok yıpratacaktır. Onun koşu yollarına mutlaka hamle tandemi yapmalıyız yoksa hoş sonuçlar olmaz. Özellikle Hugo bu tip tuzağa düşmezse sorun yaşamayız bu maçta.

hanzale
28.11.2021, 09:58
Futbolda yenmekte var yenilmekte ama rakibin yarısı eksik, taraftarı desen yok, sen lidersin, tam kadrosun ve çıkıp oyununu oynayacaksın.

Umarım son haftalarda oynadığımız kişiliksiz ve ruhsuz futbolla değil de takır takır oynayarak kazanırız bu sefer.

Bu kadar eksik bir takımı da şans goluyle yeneceksek vay halimize.

Hiç ki 13 haftadır şansa bala geldin, Karagümrük’e yeter mi şans bal

Uğur Kalyoncu
28.11.2021, 10:20
Rakibin önemli eksikleri olsada oyun olarak rahat kazanırız diyecegimiz bir durumda değiliz. Sakin sabırlı bir oyunla kontraya fırsat vermeden 1-0 olsun bizim olsun inşallah.

KARAGOZLUM
28.11.2021, 10:30
Kolay gecebilecegimiz hic bir mac yok
her mac zor
Borini tehlikeli adam

Eyüphan
28.11.2021, 10:52
Galatasaray karşısında ilk 45 dakika çok iyi oyun oynadılar. Gs ye topu göstermediler, pozisyon vermediler. Fakat 2. yarı oyun etkinliğini kaybettiler. Muhtemel böyle bir karşılaşma bekliyorum. Eksik oyuncularının fazlalığı nedeniyle topu biraz daha bize bırakacaklar. Ön bölgeye geçişlerde garanti pasları tercih etmeliyiz. Zor maç olacak ama kazanacağız.

Halil Alemdar
28.11.2021, 10:53
Kolay gecebilecegimiz hic bir mac yok
her mac zor
Borini tehlikeli adam

Borini yok galiba

KARAGOZLUM
28.11.2021, 11:01
Borini yok galiba

Insallah yoktur cok onemli adam

KARAGOZLUM
28.11.2021, 11:04
Borini ve Kerim Frei sakat gozukuyor transfermarkt da

ahmed musa , karamoh ve bertolacci su an en onemli oyunculari olarak gozukuyor

KARAGOZLUM
28.11.2021, 11:09
Pesic ve Bertolacci ikisi de bakasetas ile su an 7 golde
bertolacci orta saha olarak 7 gol 1 asist 9 macta baya basarili dikkat etmek gerek

Bakasetas 11 mac 7 gol 3 asistle oynuyor

Enes Başkaya60
28.11.2021, 11:16
Karamoah tehlikeli Edgar'a vermek lazım Hugo ile baş başa kalırsa sıkıntı olur biraz...

Ama herkes rahat olsun kaliteli ayaklarımız var işini bilen bir hocamız var rakibe çok iyi çalışmıştır diye düşünüyorum...

KARAGOZLUM
28.11.2021, 11:23
Karamoah tehlikeli Edgar'a vermek lazım Hugo ile baş başa kalırsa sıkıntı olur biraz...

Ama herkes rahat olsun kaliteli ayaklarımız var işini bilen bir hocamız var rakibe çok iyi çalışmıştır diye düşünüyorum...

Bertolacci su an kilit oyuncu gozukuyir biglianin yoklugunda

Fatih K.
28.11.2021, 11:26
Bu kadar eksik var kim oynayacak bunlarda diye bakayım dedim Bertolacci, Karamoh, Musa, Pesic gibi sıkıntılı adamlar var her şeye rağmen. Tek aksayacakları yer stoper gibi duruyor.

Ayrıca sakatlardan dolayı yedek oyuncuları da kalmıyor neredeyse. Maçı sonlara taşıyabilirsek en kötü ihtimalle yedekten oyuna atacağımız oyuncularla işi bitiririz.

demir61
28.11.2021, 11:32
Süleyman Hurma yıllarca bizde idari menejer olarak çalıştı, katta onu ben Trabzon'lu zannediyordum, Erzincan lı imiş. Bizden kavgalı da ayrılmadı. Tabi maçı bu nedenle vermelerini, gevşek davranmalarını beklemiyorum ama teşvik primi alıp kudurmuş gibi de saldırmazlar her halde. Bunu 2010-2011 sezonunda çok gördük de..

ahamitokutan
28.11.2021, 11:32
Uğurcan Peres Edgar Hugo Trondsen Dorukhan Berat Djaniny Hamsik Wakaeme Cornelius. İkinci yarı Ömür-Cornelius Berat-Siopis değişiklikleri. Karamoah çok tehlikeli adam, kesinlikle boş bırakmamamız lazım. Pesic de boş adam değil 7 golu var sonuçta. Riskli ve tehlikeli hareketlerden uzak durmak lazım. Abdullah hoca Edgar ve Hugo yu özellikle uyarmış olmalı. Geçen haftadan bir sürü algı yaptılar, cüneyt ufak bir şeyde tetikte bekliyor zaten. en kötü ihtimalle yenilmezsek puan farkı korunur diyorum. Olur da kazanırsak üç istanbullu iyice kopar.

Enaldo61
28.11.2021, 11:37
Bugün çok iyi olmalıyız yoksa sürpriz bir puan kaybı çıkabilir. Kolay bir maç değil, çok pas yapabilen bir takım.

Fatih Solmaz
28.11.2021, 11:47
Elimizi kolumuzu sallaya sallaya oynayıp rahat kazanacağız.

Halil Alemdar
28.11.2021, 11:57
Musa Pesic Karamoah iyi bir hücum hattı. Hata yaparsak ceza kesebilirler. Orta saha ve defansları çok iyi değil. Bertolacci iyi bir oyuncu. Jimmy Durmaz da bizim maçta kendini yırtacakmış gibi bi enerji alıyorum.

mawro61
28.11.2021, 12:06
Biglia ve borini karagümrüğün pas oyununda önemli isimler.
Zukanovic ve Burak'ta geriden çıkarken kaleci ile beraber oyunu başlatan isimler.
Bu isimlerin olmaması rakibin özellikle maçın ilk 20-30 dakikasinda oyuna adaptasyon , pozisyon alma ve pas trafiği konusunda sıkıntı yaşamasına neden olacak.
Dolayısıyla bizim maçı ilk yarı sonuclandirmamiz gerekiyor.
Rakip önceki alışkanlıklarının aksine topu bize verip kanatlardan hızlı hücumlar deneyecektir.
Ilk dakikalarda önde baskı, araya toplar ve duran toplarla sonuç almayı umuyorum.
Musa ve karamoh'a alan bırakmadan yerinde müdahalelerle kart görmeden oyunu ne kadar tutabilirsek o kadar iyi.
Erken gol bulursak -ki tahminim o yönde- 4 farklı galibiyet bekliyorum.

Yunus Danışmaz
28.11.2021, 12:09
Biletimi iptal ettiler , mesaj geldi, fakat uygulamada hala duruyor ,iptal olmadı , iade de gelmedi.. Var mıdır bilgisi olan?

Harvelli61
28.11.2021, 12:09
Bileniz iptal edildi diye mesaj geldi fakat uygulamada biletim gözüküyor hala, ben tahmin edip taa 12 sinde almıstım pasoligimi ve ts pasoligimi iptal etmiştim o tarihte(zaten pasifti en son 18-19 fb maçına gitmiştim) bakalım gidicez stada inşallah alırlar,çünkü tüm kuralları karşılıyorum

Harvelli61
28.11.2021, 12:12
Bazılarına iadeler olmuş,tahminim tüm ts pasoligi olanlara mesaj gitti ama ts passoligi aktif olupta iptal ettirenlere bilet ücretleride iade edildi,benim gibi ts passosu olan ama aktif olmayıpta iptal ettirenlere ise mesaj gitti ama biletleri hala gözüküyor uygulamada.

Dediğimin tersi bi durum yaşayan varsa söyleyebilir en azından tezim doğrumu değilmi onu anlarız :)

champions
28.11.2021, 12:12
Haftalardır rakiplerin hücumdaki yetersizlikleri ve bizim çok yüzdeli sokmamız sayesinde kazanıyoruz.
İlk kez bitiricileri olan bir takımla oynayacağız.
Genel olarak iyi savunan bir takım değiliz bu sezon ve bu maçta bu zaafiyetler yenen goller olarak geri dönebilir.
Diğer taraftan gördüğüm kadarıyla rakip de iyi savunan bir takım değil ve savunmada önemli eksikleri var.
Buradan bakıldığında bol pozisyon ve gol bekliyorum, zaten 2 takım da rahat pozisyonda, 5-6 gol sürpriz olmaz.
Daha iyi bitiren maçı alır.
Konya ve Hatay'ın da puan kaybetme ihtimalleri yüksek.
1 puan kayıp sayılmaz.

Yunus Danışmaz
28.11.2021, 12:15
Harvelli kardeşim ayni durumdayiz. Telefondan alintilayamdim, kusura bakma

Fatih K.
28.11.2021, 12:25
Bu maçta puan kaybı olmamalı. Şikeciler geçen hafta derbiyi kazanıp bu hafta da puan farkını azaltırlarsa gereksiz yere gaz vermiş oluruz. Hiç gerek yok. Kazanıp baskı altına almamız şart.

Gökhan Balcı
28.11.2021, 12:25
Maçın ilk on dakikası falan muhtemelen taraflar birbirini tartacaktır çünkü karagümrük bu haliyle pas oyununda zorlanacaktır ama yine de anlayışı bu olursa diye beklemek gerekecektir. Ona göre önde mi basacağız yoksa geçişten mi medet umacağız 15. Dakikadan sonra belli olur muhtemelen.

Yunus Danışmaz
28.11.2021, 12:26
Bir daha bilet almayı denedim ve beni karalisteye almışlar��

Harvelli61
28.11.2021, 12:28
Bir daha bilet almayı denedim ve beni karalisteye almışlar��
Biletin zaten uygulamada gözükmüyormu neden almayı denedinki renktaş

Onur Erçetin
28.11.2021, 12:35
Galatasaray karşısında ilk 45 dakika çok iyi oyun oynadılar. Gs ye topu göstermediler, pozisyon vermediler. Fakat 2. yarı oyun etkinliğini kaybettiler. Muhtemel böyle bir karşılaşma bekliyorum. Eksik oyuncularının fazlalığı nedeniyle topu biraz daha bize bırakacaklar. Ön bölgeye geçişlerde garanti pasları tercih etmeliyiz. Zor maç olacak ama kazanacağız.
As stoperleri : Burak-Zukanovic
As sağ beki : Hedenstad
As önliberosu : Biglia
Alternatif Kanatlar : Borini,Frei

Karagümrüğün birçok eksiği var.Oyun kurucuları yok.Stoper hattı dağılmış durumda.Buna rağmen tehlike yaratabilecek oyuncuları da var.

Karamoh,Ahmed Musa,Emre Mor gibi çok süratli oyuncuları var.Bitiricilikleri iyi değil ama yine de tehlikeli adamlar.Forvetleri Pesic kazma ama sürekli koşu yapan bir oyuncu.

Bizim de savunma arkasına atılan toplarda sıkıntımız var.Geçen hafta Dicko savunmayı mahfetti.Bu yüzden sağ bekte Peresle başlanabilir bu maç.Hızından faydalanılabilir.

Canerin ortaları iyi dikkat etmemiz lazım.Arkasında bıraktığı boşluklar da çok oluyor bunu da iyi kullanmamız lazım.

Muhtemelen Karagümrük topu bize bırakacak çünkü pas yapacak adamlar ya sakat ya cezalı durumdalar.Çok dikkatli oynamamız lazım.Maçı zora sokacak basit hatalar yapmamamız lazım kesinlikle.

Özellikle ileriye ve kanatlara uzun oynayıp arkada boşluk yakalamak isticeklerdir.Kanatlardaki hızlı adamlarla birebirlerde bizi zorlayabilirler veya doğrudan arkaya atılacak toplarda tehlike yaratabilirler.Bunlara çok dikkat etmemiz lazım.İşte bu yüzden her iki bekin de hızlı oyuncular olmalı.Trondsen zorlanabilir bu maç.

Rakibin stoperlerinin olmaması defanslarında ciddi sıkıntıya neden olabilir.O bölgeyi karıştırıp skora gidebiliriz.Özellikle Djaninyin sağdan içeriye yapacağı koşularda Djaniny-Cornelius ikilisi savunmayı karıştırabilir.Bu noktada Wakanın keseceği ortalar ve atacağı paslarda önemli tabiki.Yine arka tarafta Ömürün de topla içeriye yapacağı sızmalar önemli olacak.

Djaniny içe katedeceği için Karamoh o kanatta önemli boşluklar yakalayabilir.Bu nedenle Dorukhan değil de Peresle başlanması bence daha mantıklı olur.

İlk yarı 1-0 öne geçersek maçı kontrol altında tutup bitirebiliriz bence.Alternatif oyuncuları da eksik durumda adamların.İkinci yarı yorulacaklar.Oyuna sokabilecekleri adam da yok pek zaten.Duran toplarda sıkıntı olacağını sanmıyorum,genelde kısa adamlarla oynuyorlar zaten.Antepin hava hakimiyeti çok yüksekti bu maç öyle bir problem olacağını sanmıyorum.Kontra ataklara dikkat edersek işimiz çok zor olmaz.

Trondsen ve Hugonun karşısında hızlı adamlar olacak.Bugün çok dikkatli olmaları gerekiyor.

Enes Başkaya60
28.11.2021, 12:38
Bugün çok iyi olmalıyız yoksa sürpriz bir puan kaybı çıkabilir. Kolay bir maç değil, çok pas yapabilen bir takım.

Rahat ol kanki alacağız Allah'ın izniyle...

Yunus Danışmaz
28.11.2021, 12:39
Biletin zaten uygulamada gözükmüyormu neden almayı denedinki renktaş Gorunuyor da bakalım noluyor diye baktım. Karaliste falan yaziyor, ama 2 ye kadar iptal olmazsa uygulamadan, gidicem ben. En kotu kapıdan dönerim, evde izlerim

İ. SARAL
28.11.2021, 12:44
Elimizi kolumuzu sallaya sallaya oynayıp rahat kazanacağız.Ne zaman rahat kazanmışız? :) Çok zor maç, dikkatli oynayıp, acele etmeden sonuca gitmeliyiz.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harvelli61
28.11.2021, 12:49
Benimde iptal olmus bileti olan baska birinden transfer etmeyi denedim kendime,kara listede deniyor,acaba ablamın biletiyle girebilir miyim bilgisi olan

Attila Durmuş
28.11.2021, 12:53
Renkdaşlar bursada dünden beri lodos var. İstanbulda var mı? Olimpiyat stadı her zaman rüzgarlı oluyor. İnşallah rüzgar yoktur

adiloş bebe
28.11.2021, 12:57
Her ne kadar eksikleri olsa da Karagümrük bir sistemi olan tehlikeli bir takım. En azından başlarında futbolu bilen bir hocaları var. Bundan dolayı Karagümrük'ü diğer Anadolu takımları ile kıyaslamak yanlış bir değerlendirme olur.

Ben rahat kazanacağımız bir maç olacağını düşünmüyorum ki geçen hafta bile skor olarak rahat gözüken maçta zorlanmıştık. Kilit isim Hamsik bence. Siopis- Berat orta sahası hiç üretken değil. Çok kısır kalıyoruz. Rakip de çok çıkmazsa çözebilecek şans golleri gerekebilir yine.

nevzat61
28.11.2021, 13:12
Yav bu ne saçma sapan bir iş.. Koca 76 bin kişilik stadı bomboş bırakacaklar..7000 kişilik bilet olacak, onu da alan Karagümrük taraftarı en fazla 3000 ..eminim o 3000 in içinde en az 1000 TS taraftarı vardır sessiz sedasız bekleyecek olan.. Avrupa'da böyle deplasman yasağı var mı acaba ..

Yunus Danışmaz
28.11.2021, 13:13
Biletimiz de iptal olduğuna göre maça konsantre olabiliriz artık. Açıkçası içim çok rahat, kolay bir galibiyet alırız gibime geliyor

LANGARA
28.11.2021, 13:16
Passolig sisteminde “Herhangi bir takımın kartına herhangi bir zaman diliminde sahipseniz o kartı iptal edip tff kartı alsanız dahi başka bir statta maç izleyemezsiniz.” şeklinde bir kural yok. Tamamen keyfilik var ve daha fazla tff kartı satma üzerine kurulmuş bir düzen. Yetkililerin futbolda şiddeti önleme veya problemleri çözme gibi bir dertleri yok. Tek motivasyonları sistemin daha fazla para kazanabilmesi.

nevzat61
28.11.2021, 13:21
Karşılaşmanın VAR hakemi Özgüç Türkalp olmuş.. fazla iş düşmeden kazanırız inşaallah

Tarık3196
28.11.2021, 13:25
Kazanacağız ve Allah'ın izni ile Trabzonspor'umuz çok iyi bir futbol ile Karagümrük'ü yenerek yine kararlılık ile İnşAllah Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağız.Rakibi küçümsemeden maç boyunca en iyi şekilde mücadele etmeliyiz ve aynı şekilde kalan 6 maça çok iyi final gözü ile hazırlanmalıyız...

AntiŞike
28.11.2021, 13:37
İnşallah maçta olacağım.
Resmi en son maçım 2010-2011 tarihi 3-1 likmeşhur İBB maçımız.
Ondan önceki son maçım, geçen seneye kadar kadıköyde feneri en son yendiğimiz 3-1 lik Hami-Şota-Ünal-Orhan'lı kadro.
İnşallah uğurlu geliriz.
tek endişem, 13 haftadır evde yaptığım totemi yapamayacak olmam,

AntiŞike
28.11.2021, 13:40
Abdestimizi aldık, duamızı ettik, maça doğru yola revan oluyoruz.

Allah Utandırmasın,

Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.

461 uğurlu gelir inşallah :)

David_LuiZ4
28.11.2021, 14:03
Türkiye'de bir lig maçına gidebilmek için öncelikle bir bankaya para kazandırıyorsun bunun adı hukuksuzluk sonra başka kartlar çıkarıp gene bankaya para kazandırıyorsun bunun adı da hukuksuzluk nihayetinde bilet alıyorsun bu sefer de il güvenlik kurulu diye garabet bir oluşum maça girmeni engelliyor bu da hukuksuzluk..3 tane hukuksuzluk saydım..İl güvenlik kurulu da ne oluyor Allah aşkına dünyanın hiçbir yerinde böyle kepazelik yok..Özgür bir şekilde bir maça ailenle veya tek başına gidemiyorsun..Türkiye tam bir tımarhane yahu..Sen kim oluyorsun da benim maça gitme özgürlüğümü elimden alıyorsun..İnanılır gibi değil..

Ts006161
28.11.2021, 14:05
Totemlerimizi yapalım beyler

Manava61
28.11.2021, 14:05
Arkadaşlar haftalardır devam ettirdiğimiz maç izleme şeklini bu hafta mecburiyetten değiştiriyoruz. Gazamız mübarek olsun :)

My
28.11.2021, 14:09
Normal şartlarımızı aşırı zorladık. Normal bir Trabzonspor şimdiye kadar elli kere takılır, yüz elli kere de kaosa girerdi. Benim tahminim artık bu maç normalimize döneriz. Sanırım. Dönmezsek aşırı anormal olur bu :) Olası puan kaybında yangın yapmayın bak.

alperrr
28.11.2021, 14:10
zor maç ..nereden kolay oluyor..yine başlamış bazıları gaz vermeye..
puan farkını açalımmış o zaman tüm maçları kazanalım ..karşı çıkan mı var..

gerçekten uzak yorumlar yapıp ..milleti gaza getirmeyin..sonra ortalığı yangına siz çeviriyorsunuz..

beraberlik iyi sonuç..istanbulunda gazı alınmış olur..
rakibin eksiklerinin de hiçbir önemi yok yerlerine mutlaka oynayacak oyuncuları vardır..
kazanalım ve takımı beğenmeyelim isterim ben aslında..

Halil Alemdar
Normal şartlarımızı aşırı zorladık. Normal bir Trabzonspor şimdiye kadar elli kere takılır, yüz elli kere de kaosa girerdi. Benim tahminim artık bu maç normalimize döneriz. Sanırım. Dönmezsek aşırı anormal olur bu :) Olası puan kaybında yangın yapmayın bak.

Yok yav dönmeyeceğiz bu takım bütün tabularını yıktı. Patrik Bartholomeos kara büyüyü yok etti :D

Enes Başkaya60

Puan kaybı yok vura vura devam inşallah..

Ümitsizliğe düşmek yok reis...

Someone
28.11.2021, 14:12
3 farktan aşağıdaki hiç bir skoru kabul etmiyorum rakibin yarısı yok diğer yarısı da çöp gerilmeyin bu kadar maç sonu burdayım çayınızı çekirdeğinizi alıp ekran başına geçin

ilelebeTS
28.11.2021, 14:15
Kadro önemli. Bakalım, 10-15 dakikaya sızar kadro.

Kadro şu açıdan önemli; eksiksiz kadro maçı kolaya dönüştürebilir, eksik kadro ise skoru bulamazsak zorlar.

DURAS
28.11.2021, 14:22
her maç zor. başak altay’ı yenemedi ; %80 topa hakim olduğu halde… giresun bjk ye adım attırmadı. bakmayın küçük eniştenin ağladığına. sabaha kadar oynasalar dünkü görüntü ile giresun’u yenemezlerdi. sözün özü inşallah vura vura gideceğiz�� rakipler bir umut , bizim puan kaybı yaşamamızı bekleyecekler. biz vurdukça onlar düşecekler…

demir61
28.11.2021, 14:22
Ciddi düzeyde heyecan, stres ve gerginlik içindeyim. Ne hikmetse böyle olduğumda takım zorlanıyor. Maçı iyi oyunla alırsak inanıyorum ki fener iyice umutsuzluğa düşüp yarın puan kaybedebilir..

ilelebeTS
28.11.2021, 14:25
https://twitter.com/sabahspor1/status/1464919943015763980

Enaldo61
28.11.2021, 14:26
Berat yedek kalmış, Siopis 11de mantıklı bir seçim olmuş bravo hocam.

ilelebeTS
28.11.2021, 14:27
https://twitter.com/yunusemresel/status/1464920318720585729

Bu iyi haber.

Halil Alemdar
28.11.2021, 14:30
Ana kadrosu eksik Karagümrük topla çıkarken saçmalayabileceği için hoca pres yapsın diye Siopisi atmış sahaya. Güzel hamle.

serdaracıl
28.11.2021, 14:34
Passolig sisteminde “Herhangi bir takımın kartına herhangi bir zaman diliminde sahipseniz o kartı iptal edip tff kartı alsanız dahi başka bir statta maç izleyemezsiniz.” şeklinde bir kural yok. Tamamen keyfilik var ve daha fazla tff kartı satma üzerine kurulmuş bir düzen. Yetkililerin futbolda şiddeti önleme veya problemleri çözme gibi bir dertleri yok. Tek motivasyonları sistemin daha fazla para kazanabilmesi.

+ 61

mawro61
28.11.2021, 14:38
11 beklediğim gibi. Orta alanda rakibin etkinliğini kıracağız. Ilerde kalabalık şekilde defansı hataya zorlayacağız.
Cornelius, djanini ile boşluk açıp ömürle defans arkası koşular deneriz.
4 fark beklentimi koruyorum.

falcon_61_
28.11.2021, 14:39
Berat yedek kalmış, Siopis 11de mantıklı bir seçim olmuş bravo hocam.Berat ilk haftalarında Türk olmanın ekmeğini yediği için oynuyordu zaten. Kesinlikle 11'i haketmiyor. Biraz aklı başına gelmeli

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

falcon_61_
28.11.2021, 14:41
Kadro mükemmel. Keşke beklerden biri orijinal bek olabilseydi. Tam ateş ederdik

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

demir61
28.11.2021, 14:42
11 beklediğim gibi. Orta alanda rakibin etkinliğini kıracağız. Ilerde kalabalık şekilde defansı hataya zorlayacağız.
Cornelius, djanini ile boşluk açıp ömürle defans arkası koşular deneriz.
4 fark beklentimi koruyorum.
Keşke bende bu kadar sonuçtan emin ve rahat olabilsem. Ne de olsa Trabzonspor tarihimiz travmalarla dolu..

Anıl C
28.11.2021, 14:43
Zor maç. Iyi oynamaliyiz.

Hakan
5 vesaitle maça gidiyoruz. Puan kaybına tahammülüm kalmadı.
208. blok özel mesajla ulaşabilir.

ilelebeTS
Berat yedekten başlayınca daha hırslı oynuyor. O zaman anlıyor formanın cepte olmadığını. Skoru al at sahaya, rakibi yer.

kaçarava
28.11.2021, 14:45
Bu kadroyla önde basacağımız belli oldu. Derinde beklersek oyunun kontrolü haddinden fazla rakibe geçebilir. Rakibin hızlı kanatlarına karşı Peres ya da Serkan bekte oynayabilir diye düşünüyordum. Peres tam hazır değildir büyük ihtimal.

ilelebeTS
28.11.2021, 14:45
https://pbs.twimg.com/media/FFR0iVXXoAMc1bs?format=jpg

Fatih K.
28.11.2021, 14:47
Keşke Peres başlasaymış maça. Tam onun maçı diye düşünüyorum. Hem savunma kısmında hem hücum kısmında fark yaratabilirdi.

CEMEFKER
28.11.2021, 14:48
Avcı'nin bugünkü göbek tercihi şunu vaat ediyor. Agresiflik.
Önde basan bir maç izleyeceğiz. Hamsik ve Siopis göbeği ile başka oyun oynayamazsınız. Geriden oyun kurma, pas oyunundan ziyade, Hamsik'in ilk topları kullandığı, A.Ömur'un ona eşlik ettiği, topu direk ileriye taşıyan, Nwakaeme'nin zaman zaman geriden oyun kurduğu bir hücum Siopis burada süpürücü görevinde. Berat varken ise daha garanti, paslı oyun vardı.

Avcı ilk dakikalarda golü bulamaması halinde K.Gumruk'un geride bekleyip, ilerideki üçlü forvet hattınin hızlı geçişleri ile Berat, Hamsik ikilisine nispeten zayıf Trabzonspor orta göbeğini geçmek isteyecektir.

Bu maç orta sahanın her iki takım adına kolay geçileceği maç olabilir.

yorumsuz6117
28.11.2021, 14:51
Berat'ı kesmesi çok doğru olmuş..

Oğuz ZEYTİN
28.11.2021, 14:52
Eksikler:

Erce
Hüseyin
Gervinho

Bir kaleci daha dışarıda kalır. Son oyuncu sağlık durumuna göre Parmak, Bakasetas ve Koita'dan biri olur.

Yunus dışarıda kaldı.

*

Rakip takımın orijinal stoperi yok. Cornelius'un fizik avantajı sağlamasını, rakip savunmanın oyununu bozmasını bekliyorum. Siopis - Hamsik ikilisi de kağıt üstünde doğru seçim. İnşallah beklentilerle gerçekleşenler örtüşür.

ÖmürKaradeniz61
28.11.2021, 14:53
Siopisin orta alanda olması Hamsik gibi dikine pas atabilen,sağa bakıp sola veren,şapkadan tavşan çıkaran bir oyuncunun daha fazla bu işleri deneyip daha rahat oynamasının önünü açar. Aylardır söylüyorum bu takımın ortasahasında Berat değil Siopis oynamalı Beratı seviyoruz canımız ciğerimiz ama Trabzonspor ortasahası için hiçbir fark yaratamıyor.

redbul
28.11.2021, 14:54
hoca çıkabileceği en iyi kadro ile çıkmış bu saatten sonra berat ın ilk 11 de oynayacağını düşünmüyorum ,mantıklı olanda bu ,tartışması dahi olmaz.

tanjugunduz
28.11.2021, 14:56
dostlar konu dışı olacak ama benim de biletim iptal olmuş sms geldi . bende 2016 yılında ts passoilig vardı nasıl süresi geçmişti . orduspor passoligiyle almıştım şimdi yeniden alsam sistem iptal edene kadar kapıdan geçebilir miyim ? deneyen var mı ?

Manu61
28.11.2021, 14:58
Farklı önde olan bir takımın maçına Cüneyt verildiği zaman o maçta ilginç şeyler oluyor. Lige denge ve heyecan getirilmesi planlandığını zaman hemen bu arkadaş ortaya çıkıyor.

İnşallah İyi maç yönetir ne diyeyim.

tanjugunduz
28.11.2021, 15:02
dostlar konu dışı olacak ama benim de biletim iptal olmuş sms geldi . bende 2016 yılında ts passoilig vardı nasıl süresi geçmişti . orduspor passoligiyle almıştım şimdi yeniden alsam sistem iptal edene kadar kapıdan geçebilir miyim ? deneyen var mı ?

ÖmürKaradeniz61
28.11.2021, 15:04
Karagümrük ortasahada çok yumuşak oyuncular tercih etmiş. 0-3,0-4 gibi bir galibiyet almamız sürpriz olmaz.

nevzat61
28.11.2021, 15:06
Güntekin bey ve ekibinin moralleri baya bozuk..futbol dışı havadan sudan konuşuyorlar.. üzüldüm şimdi ..vah vah

M.Kılıç50
28.11.2021, 15:06
Hangi Forma ile sahadayız bugün acaba?

Murathan
28.11.2021, 15:07
Hangi Forma ile sahadayız bugün acaba?

lazio

M.Kılıç50
28.11.2021, 15:07
lazioTeşekkürler dostum.