PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 12. Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Telonyus
29.10.2021, 21:57
2-0 kazanırız gibi hissediyorum hadi bakalım.

Cem Balcı
29.10.2021, 22:10
Göztepe ve Rize maçlarındaki oyunun çok çok üzerine çıkmalıyız.Ne olursa olsun mağlubiyet asla olmamalı.
Eksiklerin de iyileşmesiyle kemik kadroya dönerek yenilmemeye oynamalıyız.Bence en zor maçımız olacak,taraftar etkisi yüksek.

Armağan Dere
29.10.2021, 22:20
Maç neden 6 da yav??

gurur6134
29.10.2021, 22:32

Basligi sen actin hayirlisi toteme devam isimiz zor bu mac

Telonyus
29.10.2021, 22:35
maç Google'da 19.00 olarak gözüküyor, transfermarkt'ta ise 18.00 olarak gözüküyor.

Enaldo61
29.10.2021, 22:36
1 puan yeter bence. Bjk'de Josef olmazsa işimize gelir, harici bir eksik farketmez pek.

Fatih K.
29.10.2021, 22:37
Rakip mutlak galibiyet için çıkacak. 1 puan demek çok fazla şey demek. Bu kadar avantajın varken kaybedersen enerji aşağı düşer.

Bjknin baskılı oyununa çok fazla karşı koyabileceğimizi düşünmüyorum pek açıkçası ama erken gol yemezsek şayet her şey olabilir.

DeAgLeMaNyAq
29.10.2021, 22:41
Milli araya her halukarda lider gidiyoruz fakat rakiplere fırsat vermemek için en kötü beraberlikle ayrılmamız lazım. Edgar'ın yokluğunda muhtemelen Hoca'nın Hugo'yu sağ Denswil'i sol stoper olarak kullanmasını bekliyorum...

Cem Balcı
29.10.2021, 22:42
Bu arada bunların daha Hatay maçı var.Hatay eğer yatmazsa Bjk'de her açıdan fire verebilir.Umarım Göztepe gibi oynar Hatay.

chener
29.10.2021, 22:43
Ne zaman Kaliteli golcu ve gol seyretmek istesem Shörlot'un maçın ilk ve son dakikada attığı gollerle berabere bitirdigimiz maçi izlerim. Videoyu yükleyemedim. Bjk futbolcuları ve taraftarındaki o çöküntüyü görmek muhteşemdi. Umarım tekrarı nasip olur.

Armağan Dere
29.10.2021, 22:45
Lig Tv sitesinde 19:00 görünüyor..

Ekubanbambam
29.10.2021, 22:47
Galibiyet uçurur beraberlik sevindirir 3-2 yeneriz

ÖmürKaradeniz61
29.10.2021, 22:50
Galibiyet şampiyon yapar beraberlik veya mağlubiyet hiçbirşey kaybettirmez bence bizim için çok önemli bir maç değil. Bizim dönüm noktamız Fener maçıydı onu da ite kaka kazandık eşiği atladık.

drose61
29.10.2021, 22:54
Bu arada bunların daha Hatay maçı var.Hatay eğer yatmazsa Bjk'de her açıdan fire verebilir.Umarım Göztepe gibi oynar Hatay.daha sporting deplasmani var arada :)

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ccd6167
29.10.2021, 22:57
Çok zor bir fixtüre giriyoruz. Kalan 8 maç bence çok ama çok zor geçecek.

5-6 g çok çok iyi gelir.

Cem Balcı
29.10.2021, 23:00
daha sporting deplasmani var arada :)

Doğru,neyi dert ediyoruz ki (:

HOPA'LI TS'Lİ
29.10.2021, 23:02
Başlıkta maç saati 18.00 yazılmış.

Tff sitesinde 19.00

David_LuiZ4
29.10.2021, 23:02
1 puan değil 3 puan için çıkacağız ve o 3 puanı da alacağız..1 puancılar gölge etmesin..

HOPA'LI TS'Lİ
29.10.2021, 23:04
Bu arada bunların daha Hatay maçı var.Hatay eğer yatmazsa Bjk'de her açıdan fire verebilir.Umarım Göztepe gibi oynar Hatay.

7-1'in rövanşını almak isterlerse asılırlar.
Üstelik 2.sıradalar.
Satmazlarsa BJK'nin puan kaybetme ihtimali yüksek
Ben şb ve GS'nin de puan kaybedebileceğini umut ediyorum.

HOPA'LI TS'Lİ
29.10.2021, 23:05
Ne zaman Kaliteli golcu ve gol seyretmek istesem Shörlot'un maçın ilk ve son dakikada attığı gollerle berabere bitirdigimiz maçi izlerim. Videoyu yükleyemedim. Bjk futbolcuları ve taraftarındaki o çöküntüyü görmek muhteşemdi. Umarım tekrarı nasip olur.

O maçta çok ezilmiştik.
Bu maçta öyle oynamamalıyız.

drose61
29.10.2021, 23:14
O maçta çok ezilmiştik.
Bu maçta öyle oynamamalıyız.aynen, her zaman öyle sonuçlanmaz. daha dengeli, gsnin yapmaya çalışıp beceremedigini yapmaliyiz. baka gibi silah var.

hyasin61
29.10.2021, 23:17
1 puan iyidir ama 3 puan bile alabiliriz.

Ts006161
29.10.2021, 23:20
Viraa bismillah

serdaracıl
29.10.2021, 23:21

Senin açman iyi olmuş

AyhanPe
29.10.2021, 23:23

Hatayspor yönetimin garip bir iliskisi var fb-bjk koalisyonuyla. Bu cok bariz..Gectigimiz sezon ki farkli maglubiyete karsilik tek gol farkiyla maci verirler gibi. Üzerlerinde olusmaya baslayan mac veren imajini kirmak amacli bir beraberlik cikar mi bakacagiz ama sanmiyorum.

Bjk nin Sporting deplasmanindan sonra karsilasmamiz ciddi bir avantaj..

14TS61
29.10.2021, 23:24
Haftaya kaldık Hüseyin'e işimiz zor ya.

AyhanPe
29.10.2021, 23:26
Haftaya kaldık Hüseyin'e işimiz zor ya.

Denswill oynar bence..

14TS61
29.10.2021, 23:27
Devre arası visca ve Burak gelsin yarım sezon oynasın şampiyon olalım

Ts006161
29.10.2021, 23:28
Devre arası visca ve Burak gelsin yarım sezon oynasın şampiyon olalım

Burak'ın ne işi var. Gitsin Fransa'da devam etsin. Geçen hafta ilk yarı da 10 defa ofsayta kalan adamın işi yok burada

Mehmet Fatih Yavuz
29.10.2021, 23:29
Burak mümkünse uzağa, hatta Amerika kıtasına bile gidebilir. Daha makbuldür. :D

AyhanPe
29.10.2021, 23:31
Burak Lille de jübilesini yapsin. Alacagimiz oyuncu kesinlikle seneye Avrupa kupalarinda oynayacagimiz maclar icin yatirim olabilecek birisi olmali..

ilelebeTS
29.10.2021, 23:33
bjk yarın takılırsa bu maç ligin fişini çekmelik maç olur.

Halil Alemdar
29.10.2021, 23:36
Josef oynamazsa baya işimize yarar. Hatay+Sporting maçı hırpalar bunları. En azından yenilmemek iyidir. Sakatlık olmadığı sürece

——————Uğurcan————-
Doruk—Denswill-Hugo-Trondsen
——————-Siopis————
————Baka———Hamsik—-
Abdüş—————————-Waka
——————Cornelius————

gibi bir kadroyla çıkarız. Hoca iki solak stoper oynatmam derse Hüseyine hazır olun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AyhanPe
29.10.2021, 23:36
bjk yarın takılırsa bu maç ligin fişini çekmelik maç olur.

Hatayspor a kalmissak yandik :D

ilelebeTS
29.10.2021, 23:38
Hatayspor a kalmissak yandik :D
Bakacağız artık. Göztepe-Rize bile ısırıyor. Ligin 2.si de bir şeyler yapması lazım artık. En kötü beraberlik almaları lazım. Hocaları akıllı olursa 3 puan bile alırlar.

serdaracıl
29.10.2021, 23:41
Josef oynamazsa baya işimize yarar. Hatay+Sporting maçı hırpalar bunları. En azından yenilmemek iyidir. Sakatlık olmadığı sürece

——————Uğurcan————-
——————-Siopis————
————Baka———Hamsik—-
Abdüş—————————-Waka
——————Cornelius————

gibi bir kadroyla çıkarız. Hoca iki solak stoper oynatmam derse Hüseyine hazır olun.

Müthiş kadro

Salih Kara
29.10.2021, 23:43
Bu maçta Abdullah Avcı ve Dorukhan'a tribün baskısı çok olacak. Hocanın etkileneceğini düşünmüyorum da inşallah Dorukhan da etkilenmez.

AyhanPe
29.10.2021, 23:45
Bakacağız artık. Göztepe-Rize bile ısırıyor. Ligin 2.si de bir şeyler yapması lazım artık. En kötü beraberlik almaları lazım. Hocaları akıllı olursa 3 puan bile alırlar.

Böyle bir hedefleri olsa bunu basarmalari zor degil. Bu sefer tonlarca gol pozisyonu harcayip "sansiz" bir sekilde bir gol farkiyla kaybederler gibi geliyor bana..Herkes Hatayspor un güzel oyununu konusur..Gs ile oynamis olsalar umutlanirdim ama nedense fb ve bjk ile daha derin iliskileri var gibi. Keske böyle bir süpheye hic kapilmasa insan..Benim gözümde yavas yavas Kasimpasa statüsüne inmek üzereler..Umarim gercekten mücadele edip bir beraberlik cikarabilirler..

ersn.alparslan
30.10.2021, 00:01
Trtspordaki muhabbete gore bjk ts macinin hakemi mete kalkavan pici olarak ayarlanmis. Oyle bisey olursa gecmis olsun.

yorumsuz6117
30.10.2021, 00:06
İşimiz çok zor 1 puan altın değerinde galibiyet falan hikaye, ilk mağlubiyetinizi almamız muhtemel..

serdaracıl
30.10.2021, 00:11
İşimiz çok zor 1 puan altın değerinde galibiyet falan hikaye, ilk mağlubiyetinizi almamız muhtemel..

Bizi yenecek güçleri yok. Bu maç bizim

güneyli
30.10.2021, 00:15
Bu hafta istanbul takımlarının maçları bizim yukarıdaki durumumuza futbol baronlarının tavrını da anlamamıza yarayacak.Şahsen 3 ününde puan kaybetme durumu var gibi.En kolay gs gibi görünse de Antebin süprizini bekliyorum.

hay1699
30.10.2021, 00:16
Djaniny her türlü oynar, hayal kurmayın.

serdaracıl
30.10.2021, 00:19
Bjk-gs maçında ikinci yarı gs biraz önde basınca kargaların eli ayağına dolandı. İlk 20-25 dk hariç top oynamadı bjk

Tahir61
30.10.2021, 00:28
Bu maçla, millî arayla birlikte derbileri bitiriyoruz. Yenilmedigimiz takdirde her şey tıkırında. Yenersek, hele de bu hafta kuşlar puan bıraktıktan sonra yenersek var yaa.

En kötü senaryoda milli ara sonrası bir puan fark ile lider devam ederiz.

14TS61
30.10.2021, 00:41
Hayal kurmayın arayı açtırmazlar. Olağanüstü bir oyun oynamamız lazım ki hakemleri de yenelim.. puan farkı açılsın istemezler heleki bu hafta kaybederse.

Muhammed Ayaz
30.10.2021, 00:43
Beraberlik temiz sonuç ama galip gelirsek varya…

Murathan
30.10.2021, 00:53

——————Uğurcan————-
——————-Siopis————
————Baka———Hamsik—-
Abdüş—————————-Waka
——————Cornelius————

iki sol ayaklı stoper allah korusun aman aman tövbe

Enes Başkaya60
30.10.2021, 00:56
Yeneceğiz ;)

Mehmet Fatih Yavuz
30.10.2021, 01:05
Yeneceğiz ;)

Enes?

Enes Başkaya60
30.10.2021, 01:25
Enes?

Efendim Mehmet abi ;)

sasort
30.10.2021, 01:29
şimdi kimler sakat

nwakame ve bacasetas döndüm herhalde tronsen döndü

başka koita baş belası ne alemde

parmak bile lazım artık

Mehmet Fatih Yavuz
30.10.2021, 01:48
Efendim Mehmet abi ;)

Senden duyması süpriz derecede iyimser bir beklenti... :)

sasort
30.10.2021, 01:49
......................uğurcan..................... .
dorukan.....hüseyin(denswil)......Hugo......tronse n

....................berat....hamsik............... ..............

abdüş..............bacasetas.....................n wakame

.....................cornelius.................... ...............

ben defansta hüseyini veya ahmetcanı oynatır diyorum iki sol ayaklı stoper oynatmaz
zor maçlarda 2 ön libero tarftarıydım ama bu maç gördüm iki ön libero bizi çok düşürüyor ben bu kadar oyun direncinin düseceğini tahmin etmedim

onun için berat hamsik

djaniny topçu olduğu noktasında halen şüpelerim devam ediyor

kanat abdüş oynar forvet cornerius

Armağan Dere
30.10.2021, 01:49
https://youtu.be/50oXrms6JmM

ulan ne maç olmuş buba rastladım da...
müthiş oynayıp yenilmişiz Osman'ın yüzünden:)

Mehmet Fatih Yavuz
30.10.2021, 01:57
şimdi kimler sakat

nwakame ve bacasetas döndüm herhalde tronsen döndü

başka koita baş belası ne alemde

parmak bile lazım artık

Koita hazır dedi Avcı , Bjk maçına oynayabilir herhalde.
Asıl sıkıntı Gervinho.
KAnat rotasyonu çok daraldı.

UYZD
30.10.2021, 03:52
Bu hafta hiçbir İstanbul takımı kazanamaz diyorum. Bir ihtimal gs belki kazanır. Ama diğer ikisi puan alamaz. Bakalım tutacak mı :D

samatyaboy
30.10.2021, 05:07
https://youtu.be/50oXrms6JmM

ulan ne maç olmuş buba rastladım da...

Osman'dan ziyade hakem de net penaltıyı iç etmiş.Amokachi'de canavar gibi adammış heeee
müthiş oynayıp yenilmişiz Osman'ın yüzünden:)

Osman'dan ziyade hakem de net penaltıyı iç etmiş, Amokachi'de canavar gibi adammış heeee

Gökhan Balcı
30.10.2021, 05:26
Oynayacağımız tarza göre denswill veya Hüseyin'i tercih edecektir hoca. Denswill çok ağır bir oyuncu batshuayi'yi kaçırabilir hatta yakalamaya çalışırken penaltı yaptırabilir. Öte yandan Hüseyin de pozisyon bilgisi daha zayıf o da Larini unutabilir. Her ihtimalde Edgarın yokluğunu hissedeceğimiz bir maç olacak. Ne kader az olursa o kadar iyi olur bizim için.

Beşiktaş önündeki iki maç nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın kazanmak zorunda olarak gelecek ki bu bizim avantajımıza. Sert bir orta saha kurup hızlı çıkışlar ile gol bulabiliriz. Siopis ile başlamak faydalı olabilir. Geçen sene de benzer bir şekilde oynadık ve kazandık fakat geçen sene çok ciddi pozisyonlar verdik uğurcan yıldızlaştı ve attığımız golün dünyada örneği yok. Yani her zaman kedi kaymak yemez o yüzden akıllı hareket etmek lazım ki hoca işini yapacaktır zaten her türlü. Kontra oynarken hareketli diye kullandığımız, cornelius'un yerine tercih ettiğimiz djaniny de haplanmış gibi maça çıkıyor. Yani aslında oynatmamız gereken adam belki de böyle maçlarda koitadır. Hani nasıl performans verir hiçbir fikrim yok ama sağlıklıysa bu maçın anahtarı olabilir belki de kendisi. Artık gervinho da olmadığına göre üzerine düşmek zorunda olduğumuz unuttuğumuz adamı hatırlamamızın zamanı gelmiş olabilir. Beşiktaş maçı ile güzel bir başlangıç yaparsa ki bir yerde yapmak zorunda müthiş bir oyuncu kazanmış oluruz.

Ben hocanın şöyle çıkacağını düşünüyorum

Uğurcan
Dorukhan Hüseyin hugo Trondsen
Siopis hamsik
Ömür bakasetas nwakaeme
Djaniny

Ben burada djaniny den hiç mi hiç emin değilim elbette. Ama cornelius ile oynayabileceğimiz bir oyun da değil bu. Kafalar çok karışık. Doğru düzgün maç ritmi olmaması sıkıntı yoksa direkt koitayı yazardım ben buraya. Reyis milyonlar dönüşünü bekliyor yap bir güzellik.

Arif Timurcioğlu
30.10.2021, 06:41
Yenilmeyeceğimizi düşünüyorum, yenilmezsek rakipler demoralize olur, yenersek zaten bir dahaki senenin planlarını yapmaya başlarlar.

Enes Başkaya60
30.10.2021, 07:31
Senden duyması süpriz derecede iyimser bir beklenti... :)

Eyvallah abi...

Sende beni hepten kötümser yaptın he ;)

Hep birlikte başaracağız Allah'ın izniyle bu sene...

Mert Acar
30.10.2021, 08:33
İki haftadır çok iyi oynamadan kazanıyoruz, bu bize bi yerde patlıyacak.
Çok tehlikeli takım sonuçta,kadro kalitesi olarak.
1 puan koparabilsek,razıyım.

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 08:46
Trtspordaki muhabbete gore bjk ts macinin hakemi mete kalkavan pici olarak ayarlanmis. Oyle bisey olursa gecmis olsun.

İnanmak istemedim ben de duyunca

Geçmişte bizi en çok yakan hakemdir.

Ayrıca BJK sempatizanı olduğunu duymuştum.

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 08:50
İnanmak istemedim ben de duyunca

Geçmişte bizi en çok yakan hakemdir.

Ayrıca BJK sempatizanı olduğunu duymuştum.

Atama bizi şunu gösterecek;

EY LİDER TRABZONSPOR!
Daha 26 maç var.
Yok öyle yarışta arayı açıp kopup gitmek.
Hele bir dur. Azıcık frene bas bakalım.
Bein nasıl kazansın? Taraftar nasıl tribüne gelsin sen arayı açarsan? Medya hep seni mi konuşsun?

EY LİDER TRABZONSPOR!
MHK Başkanı da istifa etti. Bu sistem çöktü.
Senin Başkanın ve aynı zamanda kulüpler birliği Başkanı da yeni sistem üzerinde uzlaştılar.
Dolayısıyla artık her maç hakem konuşmak, hakemleri eleştirmek, hakem üzerinden algıya son
Bu yüzden bu atamayı yaptık (Mete Kalkavan harici tatmin edici bir atama yapılırsa)

2.olasılık imkansız değil ama çok zor bence

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 08:56
AA Hoca Koita bizimle çalışmalara başladı ve hazır dedi.

Dorukhan ve Trondsen gibi artık o da sürekli oynamaya başlayıp takıma ve sisteme adapte olsa iyi olacak.

Mert Pasa
30.10.2021, 09:14
Dikkat: Totem maksatlidir

Bu ligde farki arttirmazlar ,bein zaten odemelerde zorlaniyor,3 bacinin gazeteci artiklari da bu seneyi de simdiden kaybedemezler,Kargalar da son sans oldugu icin super oynayacaktir.Bu hafta yeniliriz

Fatih K.
30.10.2021, 09:39
Bu maçla beraber ciddi zor bir fikstüre giriyoruz. Devre arasına kadar Beşiktaş, Karagümrük, Adana, Hatay, Altay ve Başakşehirle oynayacağız. Oyunumuzu ciddi manada geliştirmemiz lazım. Allah korusun bu maçtan kötü bir sonuç çıkarsa devre arasına çok farklı bir konumda girebiliriz.

Onun için uçarız kaçarızcılar biraz kendine gelsin. 1 puan yeterlidir bu maçta.

Jackdaniels
30.10.2021, 09:45
Bjk da büyütülecek hiçbir şey yok bana göre defans hattı çok çok kötü bir takım biraz üzerine giden takım bunları 3-4 lük yapıyor zaten ben rahat alacağımızı düşünüyorum.

ÖmürKaradeniz61
30.10.2021, 09:55
Dikkat: Totem maksatlidir

Bu ligde farki arttirmazlar ,bein zaten odemelerde zorlaniyor,3 bacinin gazeteci artiklari da bu seneyi de simdiden kaybedemezler,Kargalar da son sans oldugu icin super oynayacaktir.Bu hafta yeniliriz
Hocam bence bu konulara girmeden gitmek bizim için daha iyi olacaktır.Yıllarca yöneticiler hep saha dışına itti bizleri yok hakemdi,yok federasyondu bilmem ne.Başarılıysan kazanırsın olay bu kadar basit.Bugün fenerin yaşadığı akıl tutulmasını biz yıllardır yaşadık yok hakem bilmem ne diye peki bunun bize ne faydası oldu yıllardır soruyorum size ?

Enaldo61
30.10.2021, 10:01
Bu hafta hiçbir İstanbul takımı kazanamaz diyorum. Bir ihtimal gs belki kazanır. Ama diğer ikisi puan alamaz. Bakalım tutacak mı :D

Bence hepsi kazanacak bu hafta.

Haftaya da muhtemelen bjk bizi yenip farkı kapatacak. Ben böyle bir senaryo olacağını farkın açılmayacağını düşünüyorum.

Jackdaniels
30.10.2021, 10:04

Bence hakemler bu hafta anadolu takımlarını fena ezecekler daha 10. haftadan farkı açtırmazlar. Maçları dikkatli izleyin Hatay , Konya ve Antep doğranır.

serdaracıl
30.10.2021, 10:28
Batsuai’nin hakkından gelecek tek adam denswil’dir. Batsuai’yi ssahaya gömer

Timur Bey
30.10.2021, 10:35
Az çok İstanbul takımlarını tanıyorsak Şampiyonlar Ligi'nde havlu atmaya yakın olan bjk, Lizbon maçını rölantiye alacaktır. Peşi sıra maçlarla bize karşı yorgun çıkmak istemeyeceklerdir. Ülke puanı falan umurlarında değil. Bize gelecek olursak geçen seneki gibi disiplinden kopmadan ve seyirciden çok etkilenmeden oynarsak en azından bir puan alırız. Bu maça her kim atanırsa atansın kaybetmemiz için elinden geleni yapacaktır. Sistem hiçbir zaman çünkü bizim şampiyon olmamızı istemiyor. 2011'deki olağanüstü gayreti istisna tutmak gerek. Çünkü şu anki takım iki maçtır fiziksel olarak bitik bir halde, o döneme göre tek olumlu yanımız futbol içindeki her unsuru kötü de oynasak sonuca gitme yeteneğimiz var. Şans bizden yana olsun. Zor da olsa Insallah galibiyetle döneriz.

Hasan61
30.10.2021, 10:48
Maçlara geç gelmek gibi bir sorunumuz var, Beşiktaş ise ilk bölümde yoğun baskıyla başlıyor. İlk 30 dakikayı sıkıntısız geçersek, oyunu dengeler hatta ele alırız.

Adem Erdoğan
30.10.2021, 10:52
1 puanın 3 puan, 3 puanın 6puan değerinde olan bir maç.
Son 2 galibiyetle bu maçta 1 mağlubiyet hakkımız doğduğunu düşünüyorum. Yani yenilsek de niye yenildik demem. Her halukarda lider çıkacağız maçtan.
Umarım bugün Hatay, Çarşamba da Sporting ciddi kayıplar verdirir.

batugol
30.10.2021, 10:53
Maçlara geç gelmek gibi bir sorunumuz var, Beşiktaş ise ilk bölümde yoğun baskıyla başlıyor. İlk 30 dakikayı sıkıntısız geçersek, oyunu dengeler hatta ele alırız.

ben de bu baskiyi siopis berat ikilisiyle baslarsak daha kolay kirariz diye dusunuyorum

Onur Erçetin
30.10.2021, 10:54
Göztepe ve Rize maçlarındaki oyunun çok çok üzerine çıkmalıyız.Ne olursa olsun mağlubiyet asla olmamalı.
Eksiklerin de iyileşmesiyle kemik kadroya dönerek yenilmemeye oynamalıyız.Bence en zor maçımız olacak,taraftar etkisi yüksek.

Bu maç berabere bitse bizim için harika olur.Deplasman maçı.Ligin en hızlı ve tempolu oynayan takımıyla oynayacağız ve yenilirsek bize çok yaklaşacaklar.Bu yüzden kontrollü olmamız lazım.

hyasin61
30.10.2021, 11:00
Hatay ve Sporting macları Besiktas'ı yıpratabilir bunun avantajını kullanabılıriz. Pjanic ve Ghezzal'ı kilitlersek tum baglantıları kopar. Josef bizim maca kadar hazır olmazsa tadından yenmez.

ilelebeTS
30.10.2021, 11:00
Biz ne düşüneceğiz, bjk düşünsün. Kazanırsak fişi çekiyoruz. Geçen hafta gs 1-0 yapıp üstüne pozisyon bulunca heriflerin suratları korkudan kireç kesmişti. Aynı psikolojiyi bekliyorum. Biz her atağa çıktığımızda titreyecekler.

Onur Erçetin
30.10.2021, 11:01
Rakip mutlak galibiyet için çıkacak. 1 puan demek çok fazla şey demek. Bu kadar avantajın varken kaybedersen enerji aşağı düşer.

Bjknin baskılı oyununa çok fazla karşı koyabileceğimizi düşünmüyorum pek açıkçası ama erken gol yemezsek şayet her şey olabilir.
3 gün önce de Lizbon maçı oynayacaklar.Yorgunluk ve sakatlık olabilir.

Arkada çok büyük boşluklar bırakıyorlar.Bunlar bizim için önemli avantajlar.

Herşeyden önce pozisyonlar bulacağımız kesin ama ilk 45 dk büyük baskı yicez bu da kesin yani.Bu baskıdan iyi bir şekilde çıkmamız lazım.Şok bir golle rakibi afallatabiliriz.60 dan sonra zaten bitecekler.Oyunu oraya kadar taşıyabilirsek maçı bitiririz.

Kazanma ihtimaliz her türlü var ama en önemlisi kaybetmemeliyiz.Çok kritik bir maç olacak bizim için.Milli araya girerken bu maçı da alırsak artık hiçbir takım bizi kolay kolay durduramaz.

AYYILDIZ
30.10.2021, 11:12
Bu maça dünyanın en iyi kadrosuyla çıksak bile işimiz çok zor.

Onur Erçetin
30.10.2021, 11:18
Bu maça dünyanın en iyi kadrosuyla çıksak bile işimiz çok zor.
Çok abartıyoruz hocam.Lizbon şanslı olsa bunlara 7-8 atardı o derece.Aşırı risk alarak oynuyorlar.Ortasahada ayağa iyi top yapan ve hızlı çıkan takımlar bunlara her türlü gol atar.

arda.61
30.10.2021, 11:24
Bu maç Rize maçından daha zor değil. İlk yenilgimizi alacağız diyenler olmuş. Nedense en kötü beraberlik diye düşünüyorum. Abdullah hocaya güveniyorum.

DURAS
30.10.2021, 11:26
Çok abartıyoruz hocam.Lizbon şanslı olsa bunlara 7-8 atardı o derece.Aşırı risk alarak oynuyorlar.Ortasahada ayağa iyi top yapan ve hızlı çıkan takımlar bunlara her türlü gol atar.
İşte biz hızlı çıkamıyoruz sorun o. Aslında buna müsait oyuncularımız var ama yapamıyoruz bu işi. Ben bu maçın berata göre bir maç olmadığını düşünüyorum. Kesinlikle ısıran, futbolcuya kene gibi yapışan, rahatsız eden, bıktıran, bezdiren siopisle başlarım. Hocanın tatlı sıkıntısı ömür olacak gibi duruyor. Verimli oynadığı ortasaha mevkisinden bakesetas ın dönmesiyle ister istemez sağ forvete kayacak büyük ihtimalle.

Togrul
30.10.2021, 11:29
Emin olun Sergenin şu an şampiyonlar ligi umurunda değil, bizimle olan maçı düşünüyor. Hatta utanmasa S.Lizbon maçına yedek kadroyla bile çıkarılır.

KARAGOZLUM
30.10.2021, 11:30
Avci hoca avrupa maclarini alsin izlesin ayni oyun kurgusu ile ciksin

KARAGOZLUM
30.10.2021, 11:31
Emin olun Sergenin şu an şampiyonlar ligi umurunda değil, bizimle olan maçı düşünüyor. Hatta utanmasa S.Lizbon maçına yedek kadroyla bile çıkarılır.
Bencede
avrupa da bir cacik yapamayacagi belli oldu
Bunlar anca saibeli ligimizde öterler

hanzale
30.10.2021, 11:31
Bu maçla beraber ciddi zor bir fikstüre giriyoruz. Devre arasına kadar Beşiktaş, Karagümrük, Adana, Hatay, Altay ve Başakşehirle oynayacağız. Oyunumuzu ciddi manada geliştirmemiz lazım. Allah korusun bu maçtan kötü bir sonuç çıkarsa devre arasına çok farklı bir konumda girebiliriz.

Onun için uçarız kaçarızcılar biraz kendine gelsin. 1 puan yeterlidir bu maçta.

Olur da 3 puan filan alırsak TFF’ye başvuruda bulunup 1 diye düzeltelim

hofsaale
30.10.2021, 11:36
Böyle maçlarda sert oynayan topçular gerek.. Dorukhan siopis gibi... Keşke Peres olsa.
Dorukhan siopis yapabilsek ortasaha yi...

prisonbreak2020
30.10.2021, 11:38
İçimde garip bir rahatlık var,yenip geleceğiz.

Ts006161
30.10.2021, 11:45
Zor maç. Alır geliriz demek kolaycılık olur. Kendinizi galibiyete şartlamayın ki mağlup olduğumuz zaman karalar bağlamayın. Bu maçta rakibe bol bol pozisyon vereceğiz bu belli. Daha önceki Beşiktaş maçlarını da düşünürsek kaleci Uğurcan'a çok iş düşecek. Defansta hoca Hüseyin'i oynatır. Denwsill oynar diye kimse beklemesin. Solda Trodsen oynamaya devam eder. Bu tip maclar Gervinyo ve Djanini'nin topu alıp hızlı çıkacağı maçlar. Gervinyo'yu kaybettik. Cornelius oynar muhakkak. Ortasaha da Berat'ı muhakkak görürüz. Hoca Siopisi ikinci yarı sahaya sürebilir.

A. Aydın
30.10.2021, 11:54
Fb ve gs macinda oldugu gibi baskiyla baslayacaklar.
Bizim zaafimiz bu. Ilk 20 dk yi gol yemeden atlatirsak mac bize doner. Bu acidan berat yerine siopisle baslamak, baskiyi atlatmak acisindan daha mantikli.

Bnm 11 im;
Ugurcan
Dorukhan —hugo-turkmen-trondsen
————————Siopis
————-hamsik————-bakasetas
Omur———-cornelius——-nwakaeme

Mert Pasa
30.10.2021, 12:04
Hocam bence bu konulara girmeden gitmek bizim için daha iyi olacaktır.Yıllarca yöneticiler hep saha dışına itti bizleri yok hakemdi,yok federasyondu bilmem ne.Başarılıysan kazanırsın olay bu kadar basit.Bugün fenerin yaşadığı akıl tutulmasını biz yıllardır yaşadık yok hakem bilmem ne diye peki bunun bize ne faydası oldu yıllardır soruyorum size ?

Merhaba renkdasim zaten totem maksatli ironi yapdim,hicbiri gercek gorusum degil :)

Fatih K.
30.10.2021, 12:18
Olur da 3 puan filan alırsak TFF’ye başvuruda bulunup 1 diye düzeltelim

Oo bu nasıl bir tespittir, bu nasıl bir aydın fikirdir. Dünyaya bakışım değişti gerçekten.

Bu tablo eğer tersine dönerse bu kibirden ve şımarıklıktan dönecek. Kim sana kazanma diyor? Kazanmak zorunda olan sen misin rakip mi? Çık maçı tut elinde atabiliyorsan at. Kalkıp da burada akıl oyunu yapıp laf sokmaya kalkma millete.

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 12:19
Fb ve gs macinda oldugu gibi baskiyla baslayacaklar.
Bizim zaafimiz bu. Ilk 20 dk yi gol yemeden atlatirsak mac bize doner. Bu acidan berat yerine siopisle baslamak, baskiyi atlatmak acisindan daha mantikli.

Bnm 11 im;
Ugurcan
Dorukhan —hugo-turkmen-trondsen
————————Siopis
————-hamsik————-bakasetas
Omur———-cornelius——-nwakaeme

İdeal kadro bu olur haftaya
Ben bizim çoğu taraftarın aksine yenebileceğimizi düşünüyorum.
Son 2 haftada oynadığımız silik oyun sizi yanıltmasın.
AA Hoca'nın basın toplantısında, maç içindeki her skora göre bir planımız var demesi çok rahatlattı.
Dün 0-1 iken bile takım çok sabırlı, sakin ve kendinden emin oynadı.
BJK savunması sıkıntılı
1 puan beni üzmez, hatta sevindirir ama 3 puanda milli maç arasıyla birlikte psikolojik çöküntü yaşatırız 3 şımarıklara
Yenilsek dünyanın sonu mu, hayır, yine lideriz sonuçta
DESTEĞE DEVAM
LİDERE SELAM

hanzale
30.10.2021, 12:31
Oo bu nasıl bir tespittir, bu nasıl bir aydın fikirdir. Dünyaya bakışım değişti gerçekten.

Bu tablo eğer tersine dönerse bu kibirden ve şımarıklıktan dönecek. Kim sana kazanma diyor? Kazanmak zorunda olan sen misin rakip mi? Çık maçı tut elinde atabiliyorsan at. Kalkıp da burada akıl oyunu yapıp laf sokmaya kalkma millete.

Hele hele, yahu akşam sabah negatif yüklüyorsun. Kazanmak zorunda olan mı kazanıyor? Her hafta aynı senaryoyu yazıyorsun, takım da çıkıp kazanıyor, ne demek atabiliyorsan at filan karşımızda Liverpool mu var? Altay’ın Başakşehir’in yendiği takıma karşı bırak da 3 puan için ümitli olalım.

Onur Erçetin
30.10.2021, 12:39
Ola Bryhildsen,Edin Visca vb. oyuncuları işte bu yüzden istiyoruz.Hızlı,top sürebilen,orta kesebilen ve aynı zamanda gol vuruşu yapabilen kanatlar lazım bu tarz maçlarda.İyi bir teknik ve zeka pas oyunu oynamana fırsat verebilir ama hız olmazsa geçiş oyunu oynayamazsın.Rakip takım da bu nedenle sana kurabileceği en ağır baskıyı kurmaya çalışır yorulana kadar.

Şimdi bakıyorsun.Cornelius alıp gidebilen bir adam değil.Waka,Ömür ve Bakasetasta sprinter adamlar değiller.Doğal olarak set oyunu oynamaktan başka çaremiz pek yok.İyi bir takım hem seti hem de geçişleri iyi oynayabilen takımdır.Biz sadece set oyunu oynuyoruz.Bu da maçların çoğunda bize sıkıntı çıkarıyor.Beşiktaş maça baskılı başlayacak ve arkada büyük boşluklar bırakacak.Olabildiğince etkili toplarla çıkıp pozisyonlar üretmemiz lazım.İlk 45 dk mağlup duruma düşmezsek ikinci yarı yorgun Beşiktaşa karşı her türlü etkinlik kurarız.

only ts
30.10.2021, 13:20
Sezonun en rahat maçına çıkacağız. tüylerini yolacaz gargacıkların

yorumsuz6117
30.10.2021, 13:26

%1 Milyon..

Halil Alemdar
30.10.2021, 13:30
Beşiktaş ilk 20 dakika arkada inanılmaz boşluklar verir ama bizim sprinter oyuncumuz yok gibi bir şey. Djaniny 11 başlar. Gervinho bu maç işimize yarardı. Devre arası topla süratli, teknik ve şutör kanat oyuncusu almalıyız. Belki 2 tane.

ÖmürKaradeniz61
30.10.2021, 13:35
Bizim için çok önemli bir maç değil bence yenilsek ne olabilir zaten sezon boyunca 4-5 mağlubiyet hakkımız var bu takım kalan maçlarda en fazla 5 kere daha mağlup olur zaten. Beşiktaş için önemli maç onlar tutuşsun herkes rahat olsun.

ilelebeTS
30.10.2021, 13:36
Bizim takımın çantada keklik bir takım olmadığının anlaşılması için sanırım bir 11 hafta daha geçmesi lazım. Arkadaşlar bu takım 11 haftada her şeyi yaşadı. Yine de hiç kaybetmedi ve açık ara lider. Önce takımımızın hakkını bir verelim. Sonra, futboldur bu yenmek de var yenilmek de var. Ama bizim takım için teslim olmak diye bir şey yok bu sezon.

DURAS
30.10.2021, 13:39
Küçük şikeciler kendi sahasında ilk 20-25 dk. rakip farketmeksizin seyirciyi de arkasına alarak oyunu rakip sahaya yıkıp korkunç bir baskı yapıyorlar. O yüzden Avcı , Bu baskıyı kıracak oyuncularla başlamalı. Berat bence hata olur, siopisle başlamalı. Sağ bekim sağlam olsa bu maç özelinde dorukhan siopis orta sahası ideal olur derdim...

makbernatsu
30.10.2021, 13:43
dün geceki penaltı algısından sonra bunlara vurup geçmemiz lazım...bunlar geçen sene hakemle şampiyon oldular birde utanmadan algı peşindeler...ben olsam futbolcuları hırslandırırım..bjk nın ıyce bı tarafları kalkmış..vurup havasını almamız gerekiyor..3 puan daha yazıyorum

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 13:45
Bu maçta kargaların seyircisi Dorukhan ve Abdullah Avcı üzerine oynayacaklar.

AA TD ama umarım Dorukhan etkilenmez.

Safi kuru gürültü bu kargalar

İlk 30 dakika gol yemeden geçebilirsek fişlerini çekeriz.

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 13:47
dün geceki penaltı algısından sonra bunlara vurup geçmemiz lazım...bunlar geçen sene hakemle şampiyon oldular birde utanmadan algı peşindeler...ben olsam futbolcuları hırslandırırım..bjk nın ıyce bı tarafları kalkmış..vurup havasını almamız gerekiyor..3 puan daha yazıyorum

Son maçta Fırat uydurma penaltıyı vermese şampiyon olamazlardı.

Ya Hatay maçı, Hatay 7 gol yiyecek takım mıydı?

Dünkü maçta TS'nin penaltısına karnına değiyor algısı yaratarak penaltı değil diyen kargaları tokatlarız inşallah.

Bunların akıl ve vicdan gözleri tamamen tükenmiş. Sadece Ali Koç değil demek ki, GS ve BJK de bu konuda aynı b.kun farklı renkleri

Kadir
30.10.2021, 13:52
Haftaya bunlara koyuyoruz ve yangınlarını daha da büyütüyoruz.. 0-1 olsun bizim olsun

makbernatsu
30.10.2021, 13:53
Son maçta Fırat uydurma penaltıyı vermese şampiyon olamazlardı.

Ya Hatay maçı, Hatay 7 gol yiyecek takım mıydı?

Dünkü maçta TS'nin penaltısına karnına değiyor algısı yaratarak penaltı değil diyen kargaları tokatlarız inşallah.

Bunların akıl ve vicdan gözleri tamamen tükenmiş. Sadece Ali Koç değil demek ki, GS ve BJK de bu konuda aynı b.kun farklı renkleri

kesinlikle...sadece istanbul takımları değil anadolu ve karadeniz takımlarınında hepsi bize düşman kesiliyor

hanzale
30.10.2021, 13:54
Bizim takımın çantada keklik bir takım olmadığının anlaşılması için sanırım bir 11 hafta daha geçmesi lazım. Arkadaşlar bu takım 11 haftada her şeyi yaşadı. Yine de hiç kaybetmedi ve açık ara lider. Önce takımımızın hakkını bir verelim. Sonra, futboldur bu yenmek de var yenilmek de var. Ama bizim takım için teslim olmak diye bir şey yok bu sezon.

Olur mu, şansa bala gidiyoruz, rakipler salağa yatıyor bizim maçlarda. Nasıl zıplıyor çekirge görmek istiyorlar, hiç çekirge görmemişler merağtan zıplalamamızı istiyorlar

Fatih K.
30.10.2021, 14:17
Hele hele, yahu akşam sabah negatif yüklüyorsun. Kazanmak zorunda olan mı kazanıyor? Her hafta aynı senaryoyu yazıyorsun, takım da çıkıp kazanıyor, ne demek atabiliyorsan at filan karşımızda Liverpool mu var? Altay’ın Başakşehir’in yendiği takıma karşı bırak da 3 puan için ümitli olalım.

Ben ne diyorum sen hala neredesin? ‘Kazanmak zorunda olan mı kazanıyor?’ ne alaka bunu açar mısın biraz mesela. Kazanmak zorunda olan takım rakip takım, sen maçı kaybetmemeye bak kazanırsan kazancıdır lafının üstüne kazanmak zorunda olan kazanır çıkarımını nasıl yapıyorsun?

Her şeyi bir kenara bırakıyorum oynadığımız oyunu geliştirmek mecburiyetindeyiz. Bunu ister kabul edersiniz ister etmezsiniz. İlk haftalarda bu takımın tempo problemi var dediğimde de herkes sen ne anlarsın bu takım temponun babasını yapıyor, Romayla başa baş oynadık diyordu. Şimdi ne oldu?

Bizim net olarak Dorukhan gibi, Ömür (nazar değmezse) gibi vites yükseltecek en az bir tane hücum oyuncusuna ihtiyacımız var. Bunu bir kenara bırakıyorum topu daha hızlı kullanan bir takım olması lazım. Herkesin ağzında bjk geride çok açık veriyor lafı dolanıyor. Doğru ama biz de arkada çok açık veriyoruz. Tek fark bizde Uğurcan oynuyor kalede. Yoksa açın bakın her maç kaç pozisyona girmişsek o kadar da kendi kalemizde pozisyon görmüşüzdür.

Kimse kazanamayız 1 puana yatalım demiyor. Geçen sene bile ne durumdayken kazandık. Ama eğri oturup doğru konuşmak da lazım ki büyük ihtimalle oyun üstünlüğünü alamayacağız.

yorumsuz6117
30.10.2021, 14:28
Eldeki kadronun ligi şampiyon tamamlayamayacağı çok açıktır, devre arasına kadar zirvede kendimizi atıp 2-3 net transfer yapmamız lazım, golcü, kanat, sol bek eksikliği çok ciddi..

yorumsuz6117
30.10.2021, 14:42
Edgar'ın eksikliği malesef çok ciddi, Hüseyin'in Bjk'nin baskılı oyunu karşısında takımı felaketlere sürüklememesi düşük bir ihtimal..

Enes Başkaya60
30.10.2021, 15:13
Edgar'ın eksikliği malesef çok ciddi, Hüseyin'in Bjk'nin baskılı oyunu karşısında takımı felaketlere sürüklememesi düşük bir ihtimal..

Ahmetcan Kaplan Candır üstat...

David_LuiZ4
30.10.2021, 15:13

Bugüne kadar düşündüğün her şey fos çıktı fos, sen bi zahmet yorum yazma kardeş...

Hayır insanda biraz utanma biraz yüz olur.."Bu oyunla olmaz 7 8 puan geri düşeriz" diye haftalar önce zırvalıyordun puan durumuna bakıyor musun bakıp da utanıyor musun?

Ts006161
30.10.2021, 15:21
Bugüne kadar düşündüğün her şey fos çıktı fos, sen bi zahmet yorum yazma kardeş...

Hayır insanda biraz utanma biraz yüz olur.."Bu oyunla olmaz 7 8 puan geri düşeriz" diye haftalar önce zırvalıyordun puan durumuna bakıyor musun bakıp da utanıyor musun?

Utanmazlar, arlanmazlar...

Ozan Yılmaz
30.10.2021, 15:35
Denswil stopere geçmek zorunda yerli stoper denenecek maç değil

uğurcan
dorukhan-denswil-hugo-trondsen
a.ömür-siopis-HAMSİK
bakasetas
Nwakaeme (Djaniny)
Cornelius

ffırtına
30.10.2021, 15:50
Biz kapanan takımları açmakta zorlanıyoruz. Beşiktaş açık oynayacağı için gol buluruz.. Ama ilk golü onlar bulursa işler sıkıntıya girebilir.. Bence beraberlik müthiş olur, olur da galip gelirsek ligi oynamaya gerek olmaz kupayı versinler kapatalım bu sezonu 😀 Yorgunluk kısmınada katılmıyorum muhtemelen bizden daha baskılı ve diri oynayacaklar 3 gün öncesi top oynamaları futbolcuları o kadar da yıpratmaz ..

ilelebeTS
30.10.2021, 15:53
Tahminen;

Dorukhan_Denswil_Hugo_Trondsen
________Berat(Siopis)
Ömür__Baka___Hamsik__Tony
________Djaniny

6 numarada kimin oynayacağını kestiremiyorum. Kalan kişiler böyle olur. Geçen sezon bjkyı geri koşturarak hırpalamıştık. O sebeple önde Djaniny bekliyorum.

SALDIRAY
30.10.2021, 15:55
Ben takıma sonuna kadar inanıyorum. İçlerinden geçeceğiz inşallah.

hyasin61
30.10.2021, 16:06
Hatay attı bakalım neler olacak

hanzale
30.10.2021, 16:09
Oha Loz Galaktikosa bak gol yemiş, atabiliyorsak haftaya biz de atalım diyeceğim ama gerçekler ortada zor atarız

Kenshi
30.10.2021, 16:10
Hatay beşiktaşla top diye oynuyor şuan. Bizim takım kötü oynuyor ancak rakipler de aynı şekilde berbat.

ersn.alparslan
30.10.2021, 16:16
Hatay paldir kuldur saldiriyor su an. Zaten istahli hareketli oynayan bir takim. Ve 8-0 in acisida var. Bu maca aldanip bu 8tasi mahvederiz diyen yuksek akillilarda cikacaktir muhakkak.
Ayrica 8tasin korner taktigine umarim abdullah avci dikkat etmistir.

hyasin61
30.10.2021, 16:17
Bathshuayi sakatlandı cıkıyor

Ts006161
30.10.2021, 16:18
Batsuahi gitti geçmiş olsun

Adem Erdoğan
30.10.2021, 16:21
Bir de kırmızı vs çıksa dadından yenmez.
Sporting de baya hırpalar bunları.

Ts006161
30.10.2021, 16:23
Edgar'a karşılık Batsuahi'nin gitmesi iyi oldu. Haftaya oynayamaz büyük ihtimal. Josef yetişmesin bizim maça yeter birde..

cem1990
30.10.2021, 16:29
Bu maçta yenilgi almayalım kafi
Kapanmasın puan farkı

ilelebeTS
30.10.2021, 16:30
Sınırda oyuncu var mı kargalarda?

Fatih K.
30.10.2021, 16:31

Hala da aynı noktadayım. İlk olarak takımda ciddi bir tempo problemi var. İkinci olarak bu oyun sürdürülebilir değil. Çoğu maçta burda sen de dahil pek çok kişinin de ‘zırvaladığı’ gibi kötü oynayarak kazandık. Kalkıp da boş şov yapmanın lüzumu yok.

Bunun konuşulmuyor olmasının tek sebebi sonuçların geliyor olmasıdır. Yarın iki maçta allah korusun işler ters gitse yine bu şekil ‘zırvalayacak’ mısın?

Tempo sorunu var dediğimde kalkıp Romayla başa baş oynadı diyordun bu takım:) Ne oldu hala aynı yerde misin sahi?

DURAS
30.10.2021, 16:47
Yalnız eğer pozisyonda ofsayt yoksa Hatay’ın kabak gibi penaltısı yendi. Şu Türk futbolu tetikçi Cüneyt ve onun gibilerinden ne zaman kurtulacak acaba

nevzat61
30.10.2021, 16:49
Eğer bu Kenan futbolcu oluyorsa ise bizim djaniny Maradona olur..

Devrim Arslan
30.10.2021, 16:51
Hayatın net penaltısı verilmedi haftaya da bizi dograyacaklar

yorumsuz6117
30.10.2021, 16:54
Bjk kazanamazsa bizim maça ölüm kalım maçı diye çıkacak, biz ise rahat tarafız ancak bu bize olumlu da yansıyabilir olumsuz da, Gervinho'nun belki de en çok işe yarayacağı maçtı Bjk maçı, kontra yapabilecek hızlı oyuncularımız olmaması bizim için kötü bu maç özelinde..

A. Aydın
30.10.2021, 16:54
Eğer bu Kenan futbolcu oluyorsa ise bizim djaniny Maradona olur..

Senol Gunes sagolsun.
Bu adamin prim yapma sebebi milli takima alinmasi da alanlar hic mi izlemedi.
Allahtan biz alamadik.

David_LuiZ4
30.10.2021, 16:56
Hala da aynı noktadayım. İlk olarak takımda ciddi bir tempo problemi var. İkinci olarak bu oyun sürdürülebilir değil. Çoğu maçta burda sen de dahil pek çok kişinin de ‘zırvaladığı’ gibi kötü oynayarak kazandık. Kalkıp da boş şov yapmanın lüzumu yok.

Bunun konuşulmuyor olmasının tek sebebi sonuçların geliyor olmasıdır. Yarın iki maçta allah korusun işler ters gitse yine bu şekil ‘zırvalayacak’ mısın?

Tempo sorunu var dediğimde kalkıp Romayla başa baş oynadı diyordun bu takım:) Ne oldu hala aynı yerde misin sahi?

Sen sadece bizim takımın tempo sorunu var demiyordun bir şey daha zırvalıyordun "tempotaş'a temposaray'a tempobahçe'ye bakın ne güzel tempo yapıyorlar" şeklinde üç İstanbul takımını yalayıp bizim takımı yerden yere vuruyordun..Sonuç ortada en yakın rakibine 7 puan fark atmış bir Trabzonspor var..Ne diyordun bu takım bu oyunla 7 8 puan fark yer diyordun o zaman da konuşabilecek misiniz diyordun..Yüzünün astarı yırtılmış pişkin pişkin konuşuyorsun hala..

hanzale
30.10.2021, 17:03
Hatay paldir kuldur saldiriyor su an. Zaten istahli hareketli oynayan bir takim. Ve 8-0 in acisida var. Bu maca aldanip bu 8tasi mahvederiz diyen yuksek akillilarda cikacaktir muhakkak.
Ayrica 8tasin korner taktigine umarim abdullah avci dikkat etmistir.

Yok ya ne mümkün biz Beşiktaş’ı yenelim hele Avcı varken 11 haftadır şansa bala gelen takım,

Fatih K.
30.10.2021, 17:05
Sen sadece bizim takımın tempo sorunu var demiyordun bir şey daha zırvalıyordun "tempotaş'a temposaray'a tempobahçe'ye bakın ne güzel tempo yapıyorlar" şeklinde üç İstanbul takımını yalayıp bizim takımı yerden yere vuruyordun..Sonuç ortada en yakın rakibine 7 puan fark atmış bir Trabzonspor var..Ne diyordun bu takım bu oyunla 7 8 puan fark yer diyordun o zaman da konuşabilecek misiniz diyordun..Yüzünün astarı yırtılmış pişkin pişkin konuşuyorsun hala..

Sende beyin yok ki anlatayım sana. Ne anlatsam yine aptal gibi puan durumuna bakıp bana her maçı kazandık diyeceksin.

David_LuiZ4
30.10.2021, 17:11
Sende beyin yok ki anlatayım sana. Ne anlatsam yine aptal gibi puan durumuna bakıp bana her maçı kazandık diyeceksin.

Puan durumuna bakmayacağız da nereye bakacağız be yarım akıllı..11 haftadır namağlup giden ve lider olan, yetmezmiş gibi en yakın rakibine 7 puan fark atmış bir takım varken bunun yanında ligdeki takımlar arası istatistiklerin hemen hemen hepsinde ilk üçte yer alan bir takım var ortada..Bunları yok sayıp senin gibi ne idüğü belirsiz futbol cahili tiplerin hezeyanlarına mı katılacağız..Bu hafta bjk'ye koyup geçersek bu sefer ne anlatacaksın "hocanın suyu ısındı" diyebilecek misin çok merak ediyorum..

Tükürdüğünü yalamamak için burnunun dikine gitmeyi bırak Avcı'ya itaat edeceksin..

hanzale
30.10.2021, 17:15
Hadi Malatya’yı
Sivas’ı
Giresun’u
Kasımpaşa’yı
Kayseri’yi
Fenerbahçe’yi
Göztepe’yi
Rize’yi

şansa bala yendin, Bjk’yi nasıl yeneceksin?

Burçak
30.10.2021, 17:20
Abartılan bjk yi görüyoruz.
Hatay kök söktürüyor şuan.

Fatih K.
30.10.2021, 17:26
Puan durumuna bakmayacağız da nereye bakacağız be yarım akıllı..11 haftadır namağlup giden ve lider olan, yetmezmiş gibi en yakın rakibine 7 puan fark atmış bir takım varken bunun yanında ligdeki takımlar arası istatistiklerin hemen hemen hepsinde ilk üçte yer alan bir takım var ortada..Bunları yok sayıp senin gibi ne idüğü belirsiz futbol cahili tiplerin hezeyanlarına mı katılacağız..Bu hafta bjk'ye koyup geçersek bu sefer ne anlatacaksın "hocanın suyu ısındı" diyebilecek misin çok merak ediyorum..

Tükürdüğünü yalamamak için burnunun dikine gitmeyi bırak Avcı'ya itaat edeceksin..

Yemin ediyorum o kadar boş konuşan insan gördüm ki ama senin kadarına denk gelmedim. İsmail nerede soruyorum? Her maçı kaybetmek pahasına İsmail denen adamı sahaya atan bir hoca vardı ortada. Şimdi nerede İsmail? O zaman ben de hocaya mı gidip çatayım hakaret edeyim?

Sivas iki sezon önce devre arasına kaç puan önde girdi, sezon sonu Başakşehirin kaç puan gerisinde girdi bir bak. Başakşehir 2018/19 da 20.haftada kaç puan öndeymiş bir bak. Sonra gel seninle sabaha kadar konuşalım. Belki benim cehaletim sana bir şeyler öğretir.

hanzale
30.10.2021, 17:26
Abartılan bjk yi görüyoruz.
Hatay kök söktürüyor şuan.

Hatay’la bizi karşılaştırıp havaya girmemek lazım Hatay nere biz nere, yeneriz yeniliriz belli olmaz ama öyle bir anlatıyorlar ki BJK’ye gol atmamız bile imkansız görülüyor,

hanzale
30.10.2021, 17:27
Yemin ediyorum o kadar boş konuşan insan gördüm ki ama senin kadarına denk gelmedim. İsmail nerede soruyorum? Her maçı kaybetmek pahasına İsmail denen adamı sahaya atan bir hoca vardı ortada. Şimdi nerede İsmail? O zaman ben de hocaya mı gidip çatayım hakaret edeyim?

Sivas iki sezon önce devre arasına kaç puan önde girdi, sezon sonu Başakşehirin kaç puan gerisinde girdi bir bak. Başakşehir 2018/19 da 20.haftada kaç puan öndeymiş bir bak. Sonra gel seninle sabaha kadar konuşalım. Belki benim cehaletim sana bir şeyler öğretir.

O Başakşehir o puanla öndeyken GS camiasından gelen açıklamalara filan hele bir bak derim, Sivas ne zaman şampiyon olma niyetiyle sahaya çıkmış son haftaya 10 puan önde girse imkanını bulup satar,

ÖmürKaradeniz61
30.10.2021, 17:38
Şuan oyun olarak bizi ligde birtek Hatay takımı yenebilir diyorum çünkü çok iştahlı ve kaliteli futbol oynuyorlar hocalarını tebrik ediyorum benim istediğim Trabzonspor’un da bu şekilde oynaması ama imkansız gibi görünüyor.

Fatih K.
30.10.2021, 17:44
O Başakşehir o puanla öndeyken GS camiasından gelen açıklamalara filan hele bir bak derim, Sivas ne zaman şampiyon olma niyetiyle sahaya çıkmış son haftaya 10 puan önde girse imkanını bulup satar,

Yahu tamam inkar ediyor muyum bunları? Ama ısrarla ne demek istediğimi anlamadan lafı oraya buraya çekip bir de alttan hakaret ediyorsunuz.

İsmail oynamasaydı kaç puan fazlamız olurdu mesela? O gün söylediğimde bir zeki arkadaş siz birini günah keçisi ilan ediyorsunuz zaten diyordu. Maç başlığıyla alakasız yerlere gidiyor konu ama mesela Konyanın kendi sahasında 10 kişi kaldığımızda bize kurduğu baskının benzerini biz kendi sahamızda fenerle oynarken kurabildik mi? Ya da geçen hafta yenilmiş bile olsa fenerin oynadığı oyunu bir maçta oynayabildik mi? Ya da yine yenilmiş bile olsa bjknin Adana maçının ilk yarısındaki oyununu hiç oynayabildik mi? Diyeceksiniz biz kazandık onlar kaybetti. Doğru ama biz de elbet maç kaybedeceğiz. Kaybettiğimiz gün bizi ayakta tutacak olan şey iyi oyun olacak. Maç kaybettiğin gün oyun gücün olmazsa düşüşün de bir o kadar şiddetli olur.

Ts006161
30.10.2021, 17:50
Çok boş insanlar var bu forumda. Takım 27 puanla zirvede. Kötü oyunla bile kazanma alışkanlığı yapmışsın. Bununla övünmek yerine yok takım neden kötü oynuyor diyorsunuz. Farkında mısınız 2019 da iyi oynuyorduk ama son dakikalarda yediğimiz gollerden dolayı 32 puan bıraktık. Takım 23 maçtır yenilmiyor. Takdir edin biraz.
Abdullah Avcı geldiğinden beri 43 maçta 3 kere mağlubiyet görmüş takım. Tabi alışıksınız dimi ilk 11 haftada ligden kopmaya. Bünyenize ağır geliyor.

Ne desek boş tabi size. Hocaya sallamaya şimdiden başlayın. Size Hüseyin Çimşir gibi beceriksiz, Newton gibi altyapı uzmanı lazım dimi. Onlara sallaması kolay çünkü.

Ts006161
30.10.2021, 17:53
Yahu tamam inkar ediyor muyum bunları? Ama ısrarla ne demek istediğimi anlamadan lafı oraya buraya çekip bir de alttan hakaret ediyorsunuz.

İsmail oynamasaydı kaç puan fazlamız olurdu mesela? O gün söylediğimde bir zeki arkadaş siz birini günah keçisi ilan ediyorsunuz zaten diyordu. Maç başlığıyla alakasız yerlere gidiyor konu ama mesela Konyanın kendi sahasında 10 kişi kaldığımızda bize kurduğu baskının benzerini biz kendi sahamızda fenerle oynarken kurabildik mi? Ya da geçen hafta yenilmiş bile olsa fenerin oynadığı oyunu bir maçta oynayabildik mi? Ya da yine yenilmiş bile olsa bjknin Adana maçının ilk yarısındaki oyununu hiç oynayabildik mi? Diyeceksiniz biz kazandık onlar kaybetti. Doğru ama biz de elbet maç kaybedeceğiz. Kaybettiğimiz gün bizi ayakta tutacak olan şey iyi oyun olacak. Maç kaybettiğin gün oyun gücün olmazsa düşüşün de bir o kadar şiddetli olur.

Bırakın bu ayakları çok bilmişlik yapmayı. Takım niye fenere baskı kurmamış diyorsun. İstatiklerden haberin var mı. Takım sabırlı oynamayı beceriyor, sabırsız olsa sağlı sollu saldırsa. Arkada verdiği bir boşlukta maç giderdi. Bunun örneklerini 2019 yılında çok gördük.

Fatih K.
30.10.2021, 17:55
Bırakın bu ayakları çok bilmişlik yapmayı. Takım niye fenere baskı kurmamış diyorsun. İstatiklerden haberin var mı. Takım sabırlı oynamayı beceriyor, sabırsız olsa sağlı sollu saldırsa. Arkada verdiği bir boşlukta maç giderdi. Bunun örneklerini 2019 yılında çok gördük.

Kardeş sen bi lisans kursuna başvurup hocalığa atılsana. Boşa gitmesin bu fikirlerin.

hanzale
30.10.2021, 17:57

Fenerin oynadığı oyun mu, ciddi soruyorum bizden fazla ne yapmışlar Alanya’ya karşı? Biz iyi oyun oynadığımız için kazanıyoruz. Bizim göze hoş gelen futbola ihtiyacımız yok, sonuç alacak oyuna ihtiyacımız var ve tam bunu yapıyoruz, bilmiyorum hatırlar mısın 95-96 Van ve Şikeciler maçını biz rakiplerin ceza sahasında oynadık iki hafta üstüste ama ne oldu 0 puan aldık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiı

Barista
30.10.2021, 17:59
Bence Fatih K.'nın haklı olduğu noktalar var. Bu futbolla şampiyon olunmaz. Ağustos ayında bir kaç maç iyi oynadık ama Eylül ve Ekim boyunca komple azap çektik. Geçen sene de 6-7 maç üst üste 1 farklı skorlarla galip geldikten sonra başaşağı gitmiştik mesela ama başaşağı gideceğimiz sürekli olarak bir farklı kazanmamızdan belliydi. Malatya maçı haricinde 2 farklı galibiyetimiz yok. Zirvede yalnız olmamız bizim çok iyi olmamızdan çok rakiplerin berbat olmasından kaynaklanıyor.
Şimdi hocayı övenler bir kaç maç tökezlersek en çok sövenler olacak. Bu filmi daha önce defalarca gördük. Tökezlersek de hocaya destek olmak lazım yalnız tekrar ediyorum bu futbolla şampiyon olunmaz. Olmaz. Hocanın bir şeyleri düzeltmesi lazım.

hanzale
30.10.2021, 18:00
Bence Fatih K.'nın haklı olduğu noktalar var. Bu futbolla şampiyon olunmaz. Ağustos ayında bir kaç maç iyi oynadık ama Eylül ve Ekim boyunca komple azap çektik. Geçen sene de 6-7 maç üst üste 1 farklı skorlarla galip geldikten sonra başaşağı gitmiştik mesela ama başaşağı gideceğimiz sürekli olarak bir farklı kazanmamızdan belliydi. Malatya maşı haricinde 2 farklı galibiyetimiz yok. Zirvede yalnız olmamız bizim çok iyi olmamızdan çok rakiplerin berbat olmasından kaynaklanıyor.

Şimdi hocayı övenler bir kaç maç tökezlersek en çok sövenler olacak. Bu filmi daha önce defalarca gördük. Tökezlersek de hocaya destek olmak lazım yalnız tekrar ediyorum bu futbolla şampiyon olunmaz. Olmaz. Hocanın bir şeyleri düzeltmesi lazım.

Geçen sene Şikecilere yenilince takım saldı, zira oraya kadar gerilerden gelmiş umutlanmıştık ki orda yenilince daha olmaz havasına girildi, bugün aynı noktada değiliz, al esip gürleyen akıp giden Los Galactikos BJk’ye döşediler yine

David_LuiZ4
30.10.2021, 18:01

Konunun hocanın İsmail tercihiyle ne alakası var..

Burada konu senin gibi futbol cahili bir tipin geçmişte yazdığı safsatalar ve öngörü adı altında yazdıklarının alayının fos çıkması..

Bu takım böyle oynadığı müddetçe tempolu oynayan takımların gerisinde kalır 7 8 puan fark yeriz yazan sen değil misin?

Hocanın suyu ısındı yazan sen değil misin?

Bugün geldiğimiz noktada 7 8 puan fark yeriz dediğin takımlara 7 8 puan fark atan takımız...Şampiyon oluruz olmayız o ayrı mesele..

Bugün geldiğimiz noktada hocanın tribünlere çağrıldığını görüyoruz..

Sinsiliği ve burnunun dikine gitmeyi bırakacaksın..Ne olacak yani 7 puan fark attıktan sonra şampiyonluğu kaptırırsak sevineceksin dimi..Neden sevineceğini de yazayım mı? "Ben haklı çıktım" meselesi..Takım şampiyon olacakmış olmayacakmış FatihK. 'nın umrunda değil yeter ki egosu tatmin olsun haklı çıksın..

Her hafta sonu burada takım puan kaybetse de ellerimi ovuşturup hocaya çatsam haklı çıktığımı aleme göstersem diye bekleyen bir adamsın..Milleti kör alemi sersem zannediyorsun..Hem takım hem Avcı sana gerekli cevabı sahada veriyor her hafta sonu kroşeyi yiyorsun yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali her hafta sonu eleştirecek bir şey bulup zırvalıyorsun kendine güldürüyorsun..

Daha kıvıracağın çok haftalar olacak ama merak etme..

sakosako
şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz hatay 3 puan aldı. kötü bir gün :D:D

Ts006161
Kardeş sen bi lisans kursuna başvurup hocalığa atılsana. Boşa gitmesin bu fikirlerin.

Ben senin kardeşin değilim. Çok bilen sizsiniz

ÖmürKaradeniz61
30.10.2021, 18:02
Bu sene ne istersek o oluyor tek rakibimiz kendimiz başka yok.

Ts006161
Fenerin oynadığı oyun mu, ciddi soruyorum bizden fazla ne yapmışlar Alanya’ya karşı? Biz iyi oyun oynadığımız için kazanıyoruz. Bizim göze hoş gelen futbola ihtiyacımız yok, sonuç alacak oyuna ihtiyacımız var ve tam bunu yapıyoruz, bilmiyorum hatırlar mısın 95-96 Van ve Şikeciler maçını biz rakiplerin ceza sahasında oynadık iki hafta üstüste ama ne oldu 0 puan aldık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiı

Bunu bu sığırlara anlatamazsın. Biz boşuna uğraşıyoruz

naimbektas6161
Bence Fatih K.'nın haklı olduğu noktalar var. Bu futbolla şampiyon olunmaz. Ağustos ayında bir kaç maç iyi oynadık ama Eylül ve Ekim boyunca komple azap çektik. Geçen sene de 6-7 maç üst üste 1 farklı skorlarla galip geldikten sonra başaşağı gitmiştik mesela ama başaşağı gideceğimiz sürekli olarak bir farklı kazanmamızdan belliydi. Malatya maçı haricinde 2 farklı galibiyetimiz yok. Zirvede yalnız olmamız bizim çok iyi olmamızdan çok rakiplerin berbat olmasından kaynaklanıyor.

Devre arasına kadar en az kayıpla gidersek devre arası alacağımız 2 3 nokta transfer bizi şampiyon yapar.

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 18:03
Ağlamak istiyorum.
Hatay-1 BJK-0
Gelecek hafta yenilmeden dönmek çok önem kazandı.
Yenersek en ciddi rakibimize 10 puan fark atıyoruz.
1 puan da kötü olmaz.

Rıdvan DİLMEN:

BJK'de mental ve fiziksel yorgunluk var. Mental yorgunluk çok daha fazla

Barista
30.10.2021, 18:06
Evet devre arasında transfer şart. Gervinho'nun sakatlanması çok kötü oldu. Bir de tecrübeli oyuncuların devreye girip takımı sakinleştirmeleri lazım. 1 farkla öne geçince top tutamıyoruz, elleri ayakları dolaşıyor futbolcuların.

yorumsuz6117
Bugünkü Bjk kimseyi yanıltmasın, kendi sahasında taraftarının önünde farklı bir takım..

Ts006161

Burada konu senin gibi futbol cahili bir tipin geçmişte yazdığı safsatalar ve öngörü adı altında yazdıklarının alayının fos çıkması..

Bu takım böyle oynadığı müddetçe tempolu oynayan takımların gerisinde kalır 7 8 puan fark yeriz yazan sen değil misin?

Bugün geldiğimiz noktada 7 8 puan fark yeriz dediğin takımlara 7 8 puan fark atan takımız...Şampiyon oluruz olmayız o ayrı mesele..

Sinsiliği ve burnunun dikine gitmeyi bırakacaksın..Ne olacak yani 7 puan fark attıktan sonra şampiyonluğu kaptırırsak sevineceksin dimi..Neden sevineceğini de yazayım mı? "Ben haklı çıktım" meselesi..Takım şampiyon olacakmış olmayacakmış FatihK. 'nın umrunda değil yeter ki egosu tatmin olsun haklı çıksın..

Her hafta sonu burada takım puan kaybetse de ellerimi ovuşturup hocaya çatsam haklı çıktığımı aleme göstersem diye bekleyen bir adamsın..Milleti kör alemi sersem zannediyorsun..Hem takım hem Avcı sana gerekli cevabı sahada veriyor her hafta sonu kroşeyi yiyorsun yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali her hafta sonu eleştirecek bir şey bulup zırvalıyorsun kendine güldürüyorsun..

Anlamazlar. Dünki Ahmet Kara yı görüyormusun buralarda. Yok neden takım galip de ondan. Haftaya Beşiktaş maçında Beşiktaş öne geçsin bak burada kendisi. Hemde hafta boyunca mağlup olduğumuz da hocaya sallayacak. Allah'tan bunlara uyan bir kesim yok şu anda

Serdar A
30.10.2021, 18:07
Kazanırsak bjk sezonu kapatır, Sergen sezon sonunu göremez...

Berabere biterse bjk sürünmeye devam eder. Devreye de liderin 6-10 puan arkasında anca gelirler.

Kaybedersek, esasında yine bir şey değişeceği yok, bu maçın kredisini çoktan cebimize koyduk, kaybetsek bile 2 maçlık farkı elimizde tutacağız. Üstelik milli ara sonrası devreye kadar maçlarımızın çoğu iç sahada ve %100 seyirci ile oynanacak.

Stressiz bir istanbul deplasmanı, karşı taraf diken üzerinde. Öyle bir maç işte.

UYZD
30.10.2021, 18:09

:) 1/3 sıra diğerlerinde.

HasanTezel
30.10.2021, 18:09
Rakip yenilmiş bizim takımın hava 1 milyon ama tuhaf şeyler yazanlar var:kurallar:

Hoca ile ilgili kimse eleştiri yapamaz zira kazanan haklıdır adam lider, ben de Köybaşı ile halısahaya gitmem ama Trondsen sakat Denswil hazır değil ne yapacaksın? Taraftar Köybaşı dan iyi Serkana tepkili, mecburdu oynattı

Eleştireceksek Diouf gelmeye yalvarırken bilerek çöp/sakat Koita yı alanı eleştirelim,

Şu anda psikolojik uolarak haftaya yenersek Bjk kaosa girer bırak sezonu Sergen kovulma sürecinin ilk taşını çakar…

UYZD
30.10.2021, 18:11
Rakip yenilmiş bizim takımın hava 1 milyon ama tuhaf şeyler yazanlar var:kurallar:

Hoca ile ilgili kimse eleştiri yapamaz zira kazanan haklıdır adam lider, ben de Köybaşı ile halısahaya gitmem ama Trondsen sakat Denswil hazır değil ne yapacaksın? Taraftar Köybaşı dan iyi Serkana tepkili, mecburdu oynattı

Eleştireceksek Diouf gelmeye yalvarırken bilerek çöp/sakat Koita yı alanı eleştirelim,

Şu anda psikolojik uolarak haftaya yenersek Bjk kaosa girer bırak sezonu Sergen kovulma sürecinin ilk taşını çakar…

kazanırsak mart sonu nisan başı gibi şampiyonluğu ilan ederiz. İstanbul takımları çok ama çok kötü.

kayl
30.10.2021, 18:12

Iyi oyundan kasıt ne kim iyi oynuyor avci hiç bir zaman çok saldıran bir hoca değildi ama kadromuz iyi edgar hugo dorukhan trondsen ömür hamsik bakasetas nwakaeme cornelius berat siopis hepsi tek top yapabilen oyuncular parmak yusuf koiita djaniny gibi girdiğinde yararlı olucak oyuncular var derdimiz ne anlamadimki bu takım rahat rahat şampiyonluğa oynar iyi bir sağ açık djaniny giderse de süratli bir golcü başka gerek yok

batugol
30.10.2021, 18:15
varan 1
diğer kardesler de acisini paylasir

ilelebeTS
30.10.2021, 18:15
Haydi bakalım ala karga. Puan farkı 7. Ayakların titremezse gel üstümüze de 10 olsun. hahahaa :D

Manava61
30.10.2021, 18:17
Her türlü çok zor maç. Hızlı oynayan takımlar ki bjk kendi sahasında öyle oynuyor, bize her zaman ters gelmiştir ve bu oyun yapımızla ters gelmeye devam edecek. Rahat izleyeceğim bir maç mağlubiyete üzülürüm ama karalar bağlamam. Beraberlik ve yukarısı, çok ama çok önemli bir psikolojik etki yaratır. Maça ilişkin tahminime gelince ilk mağlubiyetimizi alırız diye tahmin ediyorum, inşallah yanılırım.

Doğukan Uçan
30.10.2021, 18:19
Sporting
Trabzonspor
Alanyspor

3 te 0 çekerse sergeni kovarlar.

Ufuk
30.10.2021, 18:20
Şuan oyun olarak bizi ligde birtek Hatay takımı yenebilir diyorum çünkü çok iştahlı ve kaliteli futbol oynuyorlar hocalarını tebrik ediyorum benim istediğim Trabzonspor’un da bu şekilde oynaması ama imkansız gibi görünüyor.

Küçük takım oyunu bu. Şampiyon takım bu ligde bunu oynamaz.

MRA bizdeyken Avrupa'da gruptan lider çıktık ama ligde patates olduk. Bunun kralını oynatıyordu. Özellikle Osmanlı'da Umar, Ndiaye, Torje, Rusescu, Lawal fırtına gibilerdi ama bu adamları getir Trabzonspor forması giydir koşacak alan bırakmaz rakipler. Kapanan savunmayı açacak, topa sahip olacaksın. He daha seri oynamalıyız o konuda katılıyorum, sağ kanada net birini bulursak bunu da aşarız bence.

Ufuk
30.10.2021, 18:21
Sporting
Trabzonspor
Alanyspor

Öküz Mostafa penaltıyı bıraksaydı şimdiden söylentiler başlardı. Gs galibiyeti can suyu oldu resmen.

serdaracıl
30.10.2021, 18:21
Siopis—bakasetas—-hamsik—-waka—abdüş orta sahası kimseye maç vermez. Bunu kargalar da biliyor

Fatih K.
30.10.2021, 18:22

Kalkıp eski söylediğim şeyi çıkarıp böyle dememiş miydin diyorsun arkasından da İsmailin konuyla ne alakası var diyorsun. Sen daha neyi ne için dediğimi anlamamışsın sonra da aptal diyince hiddetleniyorsun:) Aptalsın kardeşim. Sinsi diyorsun bugün puan tablosu üzerinden yaptığın şov tersine dönerse diye kendini de sağlama alıyorsun.

Hocanın hatalarından vazgeçmesinden ve birkaç maçtır doğru hamleler yapmasından gayet memnunum. Ama yarın hata yaparsa yine eleştireceğim. Benim meselem Abdullah Avcı değildir Trabzonspordur. Doğru hareketlerle takımı ve kulübü yönettiği sürece de arkasında dururum elimden geliyorsa. Ne senin gibi babamın oğlu gibi savunacağım ne de düşmanımmış gibi davranacağım.

Ha senin gibi de kıçımın üstüne oturup ben olsam ne yapardım diye düşünüp tanımadığım insanlara iftira atacak biri de değilim açıkçası. Onun için işine gücüne bak mümkünse de bir daha muhatap olmayalım.

David_LuiZ4
30.10.2021, 18:24
Anlamazlar. Dünki Ahmet Kara yı görüyormusun buralarda. Yok neden takım galip de ondan. Haftaya Beşiktaş maçında Beşiktaş öne geçsin bak burada kendisi. Hemde hafta boyunca mağlup olduğumuz da hocaya sallayacak. Allah'tan bunlara uyan bir kesim yok şu anda

Ahmet Kara'yı iyi bilirim..Ünal'ın evladıdır..:D

redbul
30.10.2021, 18:26
hatay - bjk maçını 90 dk izledim bjk maç boyunca, mehmet topalın topuk ile attığı ve VAR da dönen golü dışında kaleyi tutan şutu yok. çok kötü bir futbol oynadılar ve bizle oynayacakları maç ya tamam ya devam konumuna geldi. büyük maçların havası her daim farklı olaylara gebe olur, karşmıza çok istekli bir bjk de bulabiliriz burda deplasmanda en önemli faktör erken dakikalarda gol yememiz olur erken dakikalarda gol yemez oyunu ne kadar uzun süre 0-0 oynarsak maçın bize dönme ihtimali o kadar artar.

redbul
30.10.2021, 18:27
Ahmet Kara'yı iyi bilirim..Ünal'ın evladıdır..:D

ünal karamanın babası veya çocuğu ahmet kara kadar ünal karamanı savunmaz emin ol.

BlackPanther
30.10.2021, 18:29
https://i.ibb.co/JjZSTBM/Gerizekal-Sergen.jpg

sakosako
puan durumuna bakınca bjk deplasmanında yenilme lüksümüz bile var, bu çok acayip birşey. kazanırsak veya berabere kalırsak iyi sonuçtur. yenilgi de problem yaratmaz. ilk defa rahat kafayla derbi izleyeceğiz, bunu daha önce hiç yaşamadım, keyfini çıkartacağım.

UYZD
Öküz Mostafa penaltıyı bıraksaydı şimdiden söylentiler başlardı. Gs galibiyeti can suyu oldu resmen.

GS'nin kaybetmesi iyi oldu. Puan kazanıp üst sıralara yaklaşmasınlar daha iyi. Üst sıralara yakın olunca problem çıkarıyor gs

BlackPanther
30.10.2021, 18:32
GS'nin kaybetmesi iyi oldu. Puan kazanıp üst sıralara yaklaşmasınlar daha iyi. Üst sıralara yakın olunca problem çıkarıyor gs

Bizim futbolcuları ayartıyor. Örnek 2011

David_LuiZ4
30.10.2021, 18:32
Kalkıp eski söylediğim şeyi çıkarıp böyle dememiş miydin diyorsun arkasından da İsmailin konuyla ne alakası var diyorsun. Sen daha neyi ne için dediğimi anlamamışsın sonra da aptal diyince hiddetleniyorsun:) Aptalsın kardeşim. Sinsi diyorsun bugün puan tablosu üzerinden yaptığın şov tersine dönerse diye kendini de sağlama alıyorsun.

Hocanın hatalarından vazgeçmesinden ve birkaç maçtır doğru hamleler yapmasından gayet memnunum. Ama yarın hata yaparsa yine eleştireceğim. Benim meselem Abdullah Avcı değildir Trabzonspordur. Doğru hareketlerle takımı ve kulübü yönettiği sürece de arkasında dururum elimden geliyorsa. Ne senin gibi babamın oğlu gibi savunacağım ne de düşmanımmış gibi davranacağım.

Ha senin gibi de kıçımın üstüne oturup ben olsam ne yapardım diye düşünüp tanımadığım insanlara iftira atacak biri de değilim açıkçası. Onun için işine gücüne bak mümkünse de bir daha muhatap olmayalım.

Forumda o kadar adamla tartıştım bu Fatih K. kadar kalın kafalısını görmedim..Basmıyor adamın beyni..

Evladım geçmişte yazdıklarını suratına çarpınca neden sinirleniyorsun..Yazmışsın işte bi eşşeklik etmişsin..

Avcı'dan ve forumdan özür diliyorum ve Avcı'ya itaat ediyorum de çık işin içinden..Bu ne inatçılıktır böyle..

Tempolu oyun diye bir şey tutturup takımı eleştiriyordun ya hani işte tempolu oynadığını iddia ettiğin takımlara en az 7 puan fark attık..Geçmişte yazdıklarını çıkarıp önüne koyduğum için aptal mı oluyorum yoksa önüne koyulanlara cevap veremediğin için kıvırdığın için dönek mi oluyorsun takdiri kamuoyuna bırakıyorum...

Attila Durmuş
30.10.2021, 18:34
Arkanıza yaslanın keyfini çıkarın bu tablonun gençler. Unutmadan bizim takıma pozisyonlar için hakeme itiraz etmesini üzerinde baskı kurmasını öğretsin çok acil birileri

UYZD
30.10.2021, 18:39
Biraz istatistiklere baktım.

Abdullah Avcı, teknik direktörlük kariyerinde Beşiktaş'a karşı oynadığı maçlarda 8 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyet almış.

Beşiktaş'a 28 gol atmış, 26 gol yemiş. Bunların neredeyse tamamını Başakşehirin başındayken yapmış.

kaçarava
30.10.2021, 18:41
Geçen sezonki maça benzer bir maç bekliyorum. Geçiş oyununda bana göre şov yapmıştık o maç. bjk orta sahada koşmayan adamları kesip mücadeleci adamları oynatırsa bizim için daha kötü olur. Pjanicin durumu belirsiz gibi. Önde baskıdan başka bir silahları yok. Sınavımız yine bu konuda olur.

Berat ve sağ stoperde oynayan oyuncunun performansı önemli. Elde Hüseyin'den başka sağ stoper yok. Denswil-Hugo ikisi de sağda oynayamaz gibi geliyor bana.

Hamsik Napoli'deki gibi kaleci maleci ne varsa kaleye sokmalı İnönüde. Bu maçı söküp alması lazım.

Ş.Liginde iyice dağılırlarsa, erken bi dakikada 2-0 falan öne geçersek maç denge bakımıdan çok tehlikeli yere gider yediğimiz bir golle. Djaniny ve Nwakeme, bu maç gözünüzü seveyim boşa varyete yapmayın.

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 18:47
Haydi Konya sıra sende

Morart şu megafonlu artisti

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 18:48
puan durumuna bakınca bjk deplasmanında yenilme lüksümüz bile var, bu çok acayip birşey. kazanırsak veya berabere kalırsak iyi sonuçtur. yenilgi de problem yaratmaz. ilk defa rahat kafayla derbi izleyeceğiz, bunu daha önce hiç yaşamadım, keyfini çıkartacağım.

1 puan bile çok değerli olur psikolojik açıdan (ikili averaj için de)

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 18:49
hatay - bjk maçını 90 dk izledim bjk maç boyunca, mehmet topalın topuk ile attığı ve VAR da dönen golü dışında kaleyi tutan şutu yok. çok kötü bir futbol oynadılar ve bizle oynayacakları maç ya tamam ya devam konumuna geldi. büyük maçların havası her daim farklı olaylara gebe olur, karşmıza çok istekli bir bjk de bulabiliriz burda deplasmanda en önemli faktör erken dakikalarda gol yememiz olur erken dakikalarda gol yemez oyunu ne kadar uzun süre 0-0 oynarsak maçın bize dönme ihtimali o kadar artar.

Rıdvan DİLMEN, BJK için "baba yorgun" dedi. Çok güldüm.

DURAS
30.10.2021, 18:50
Batshuai olmazsa bizim için büyük avantaj. Bitiriciliği iyi değil ama rakip defansı çok yıpratıyor. Hele seyirci
ile birlikte daha da gaza geliyor. Bakalım heyecanla bekliyoruz maçı

sakosako
30.10.2021, 18:52
stoperde hugonun yanında denswill, ahmetcan kim olursa olsun hüseyinden daha kötü olmaz. hüseyinin oynaması maçı direk bjkye hediye etmek olur. çok çok riskli bir tercih. umarım öyle bir hata yapmayız.

HasanTezel
30.10.2021, 18:53
Sporting
Trabzonspor
Alanyspor

Aynennnnnnn

Ülkemizde DÜN yoktur, 8 ay evvel Norveçe 4 atan Şenol ülkenin 1 numarasıydı 3 ay evvel en istenmeyen adamı oldu…

Avcı kariyerini dibin dibine sokmuşken tam bitmiş Ağaoğlu ile Trabzon u ve kendisini markasına döndürdü, kredisi çok ama o bile 3 maç kaybederse biter…

Modern dünya kapitalizmi hep alternatifi arar çünkü SONUÇ ODAKLIDIR, Bjk yi yenersek Sergen aynı Okan Aykut B Uygun gibi daha takım çalıştıramaz, şişirilmiş boş tenekeler…

gurur6134
30.10.2021, 18:54
Yavru şikeciler icin iyice kritik durma geldi mac sakin kalabilirsek galibiyet bile olabilir bir rakibimizi devre disi birakiriz ,obirsey oynamadilar bugun hatay dikkatli olsa 3 4 0 biterdi..

Mehmet Fatih Yavuz
30.10.2021, 18:55
Hafta sonu çocukları gezdirip akşam hatay bjk maçını izleyecektim keyifle. Bir geldim maç bitmiş. Konya maçı başladı.. NE soktu adam var ya.. Of of of... :D

BlackPanther
30.10.2021, 18:56
Fenere girdi

sakosako
30.10.2021, 18:56
konya attı, büyük şikeciler bu maçtan maksimum 1 puan alır şimdiden hayırlı olsun :D

Fatih K.
30.10.2021, 18:57
Forumda o kadar adamla tartıştım bu Fatih K. kadar kalın kafalısını görmedim..Basmıyor adamın beyni..

Evladım geçmişte yazdıklarını suratına çarpınca neden sinirleniyorsun..Yazmışsın işte bi eşşeklik etmişsin..

Avcı'dan ve forumdan özür diliyorum ve Avcı'ya itaat ediyorum de çık işin içinden..Bu ne inatçılıktır böyle..

Tempolu oyun diye bir şey tutturup takımı eleştiriyordun ya hani işte tempolu oynadığını iddia ettiğin takımlara en az 7 puan fark attık..Geçmişte yazdıklarını çıkarıp önüne koyduğum için aptal mı oluyorum yoksa önüne koyulanlara cevap veremediğin için kıvırdığın için dönek mi oluyorsun takdiri kamuoyuna bırakıyorum...

Aynen aynen. Milletle bilmem kimin evladıdır diye dalga geçip Avcıya biat et, itaat et gibi laflar edecek kadar da aptalsın:)

Hadi işine gücüne bak hadi.

UYZD
30.10.2021, 18:58

sanırım ben bu işten anlıyorum :D

UYZD
30.10.2021, 19:04
Goooooooooooool hahahahahahahahaha dakika 10

Ahmet Aksu
obaaaa konya 2-0 oldu :D

BlackPanther
Megafonları hazırlayın. Ali Koç konuşacak yine

Ts006161
Fark 8 puan... Periara gider bu maçtan sonra

naimbektas6161
30.10.2021, 19:05
Konya ve göztepe seyircisini çok beğeniyorum. Baskı böyle olmalı.

HasanTezel
30.10.2021, 19:05
Domatessss domatessss Konya 2 oldu kakışma var halkım sokağaaaaaa Kadıköööööyyyy:D

sakosako
30.10.2021, 19:07
bakalım yalı çocuğu koltuğu kaptırmamak için bugün ne diye ağlayacak, konuşmayı yazmaya başlamıştır şimdiden :D komedi filmi gibi takım ya

Attila Durmuş
Hava ne kadar güzel ����

UYZD
hahahaha dakika 13 Konya taraftarı "üç, üç, üç" diye bağırıyor muazzam.

Ts006161
Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp dermi acaba?? Konya kadar olamadık. Fener'e 10 dakika da 2 tane atamadık diye

BlackPanther
30.10.2021, 19:13
https://i.ibb.co/DzKtbWV/Mal-Ali-Ko.jpg

BlackPanther
30.10.2021, 19:14
bakalım yalı çocuğu koltuğu kaptırmamak için bugün ne diye ağlayacak, konuşmayı yazmaya başlamıştır şimdiden :D komedi filmi gibi takım ya

Haberin yokmu? Bu sefer Konya havalimanında megafonla konuşma yapacakmış. Ne kadar Fenerli varsa Konyaya hareket etmişler.

HasanTezel
30.10.2021, 19:14
Atmayın bu oku işte;)

Konya eziyor 2 ile yetinmiyor

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 19:15

İşte bu
Önce Konya sana etli ekmeği iyice bir yedirsin de megafonda konuşacak gücün kalsın.

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 19:21
Atmayın bu oku işte;)

Konya eziyor 2 ile yetinmiyor

3, 4, 5 olsun.
Ali efendi morarsın.

Burçak
30.10.2021, 19:24
Şu maçı kaybetsinler bakalım bu defa nasıl uyutmayı deneyecek taraftarını. koçların ali

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 19:26
BJK, Şeytan Rıdvan'ın dediği gibi özellikle mental olarak bitik biçimde bizim maça çıkacaklar.

Ateşli BJK seyircisini atacağımız bir golle susturabilirsek o futbol dahisi gördükleri Sergen'in son maçı olabilir.

Bu maçta biz sakin ve sabırlı oynarsak, deli gibi saldırmazsak kesinlikle puanla döneriz.

Çünkü BJK moralsiz ve Avrupa'dan da yıpranmış döneceğinden, 7 puan geriden gelmek bu kritik maçta onları çok tedirgin oynamaya mahkum edecektir. Dediğim gibi velev ki 1-0 öne geçersek işimiz daha da kolaylaşır.

İlk kez bu kadar rahat bir derbi maçı izleyeceğiz. 10 puan bizi kopartır, yürüyüp gideriz. 1 puan bize yarar.

Tabi asla şımarmadan ve gevşemeden sonraki maçlara konsantre olmalıyız. Futbol gevşemeye gelmez.

Barista
30.10.2021, 19:27
Iyi oyundan kasıt ne kim iyi oynuyor avci hiç bir zaman çok saldıran bir hoca değildi ama kadromuz iyi edgar hugo dorukhan trondsen ömür hamsik bakasetas nwakaeme cornelius berat siopis hepsi tek top yapabilen oyuncular parmak yusuf koiita djaniny gibi girdiğinde yararlı olucak oyuncular var derdimiz ne anlamadimki bu takım rahat rahat şampiyonluğa oynar iyi bir sağ açık djaniny giderse de süratli bir golcü başka gerek yok

Konyaspor maçında kırmızı kart görene kadar iyi oynamıştık. O maçta 10 kişi kaldıktan sonra aşırı ezilmiş olmamız psikolojimizi epey bozdu ve özgüven kaybına neden oldu bence. Halen daha toparlanmış değiliz. Son 3 maçtır şansımızın da yardımıyla kazanıyoruz. Takım özgüvenini geri kazanabilir mi? Evet. Yalnız şu anki futbol şampiyonluk için yetersiz. Önce özgüvenimizi geri kazanmamız lazım. Ayrıca devre arasında 2 transfer gerekiyorken Gervinho'nun sakatlığından sonra 3 transfer lazım gibi görünüyor.

Oğuzhan Fidan
30.10.2021, 19:27
Hayırlı olsun şampiyonluk gümbür gümbür geliyor inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone 13 Pro aracılığıyla gönderildi

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 19:28
Şu maçı kaybetsinler bakalım bu defa nasıl uyutmayı deneyecek taraftarını. koçların ali

Evet. Ben de şimdiden maç sonunda ne yumurtlayacağını merak ediyorum Koçların Alinin.

Belki de hiç çıkmaz.

Bu gece çok güzel ve uzun olacak.

Oğuzhan Fidan
30.10.2021, 19:28
Konya neler kaçırıyor öyle ya :))

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 19:29
Konyaspor maçında kırmızı kart görene kadar iyi oynamıştık. O maçta 10 kişi kaldıktan sonra aşırı ezilmiş olmamız psikolojimizi epey bozdu ve özgüven kaybına neden oldu bence. Halen daha toparlanmış değiliz. Son 3 maçtır şansımızın da yardımıyla kazanıyoruz. Takım özgüvenini geri kazanabilir mi? Evet. Yalnız şu anki futbol şampiyonluk için yetersiz. Önce özgüvenimizi geri kazanmamız lazım. Ayrıca devre arasında 2 transfer gerekiyorken Gervinho'nun sakatlığından sonra 3 transfer lazım gibi görünüyor.

Hugo erken atılmasaydı 11-11 oynasaydık farklı olurdu.

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 19:30

Tarihi fark yapsalar ne güzel girecek be Koçların Ali'ye

Şu an Yusuf Yusuf ediyordur megafoncu

Barista
30.10.2021, 19:31
^Evet. Yalnız 10 kişi kalınca 4 kişi kalmış gibi oynamamız travma yarattı.

HasanTezel
30.10.2021, 19:31

Top oynamıyor şikeciler, şampiyonluklarının hepsi sahte, çalma çırpma, Aydından 7 yemişlerdi, hep kaostan ŞİKEYLE ÇIKTILAR ama şimdi mızrak çuvala sığmıyor MEGAFON LAZIM:D

Burçak
30.10.2021, 19:35
öyle vurduk ki belleri doğrulmuyor yine.
megafon da kurtaramadı.

Oğuzhan Fidan
30.10.2021, 19:45
öyle vurduk ki belleri doğrulmuyor yine.
megafon da kurtaramadı.

Bize yenilir bunlar çöküşe geçer demiştim aynen öyle oldu. En pislik takımı saf dışı bıraktık

Enaldo61
30.10.2021, 19:45
Bu maçta doğranırız muhtemelen.

mete61bordomavi
30.10.2021, 19:48
8taş maçında sakin ve soğukkanlı oynamamız lazım. Ama geriye çekilerek değil oyunu dengede tutarak yapıp bir tane gol sıkıştırmamız lazım.

UYZD
30.10.2021, 19:48
hahahahaha bir de pelkas, bakasetastan iyi diyorlardı. 40.dakikada çıktı pelkas. bize karşı kazandıkları savaş yok gerçekten. neyle karşılaştırma yapsalar kaybediyorlar. altay, vedat, pelkas. sırada kim var?

Burçak
30.10.2021, 19:49
öyle sövüyolar ki altaya ali koça pereria ya . terbiyesizler

batugol
30.10.2021, 19:52
bu mac boyle biterse pereia
lizbon zaten yener
biz de yenersek sergen gider

samway
30.10.2021, 19:57
Şenol güneşi bozuk go Beşiktaş ?

14TS61
30.10.2021, 20:06
Bu Maç öyle böyle doğranmayiz. Bizi tek başına bırakmazlar... Ayrıca tarihinin en rahat maçına çıkacağız biz stres olmadan panik bjk de olucak bizde değil. Puan veya puanlar alırsak zaten efso

BlackPanther
30.10.2021, 20:10
https://i.ibb.co/fSVhT8r/Ali-Ko-Domates.jpg

BlackPanther
30.10.2021, 20:24
Konyalı futbolcu Altayı doğradı. Ya omuzu çıktı yada kırık var.

Nazim Can
30.10.2021, 20:24

Harbi çok hoşunuza mı gidiyor bu işler?

BlackPanther
30.10.2021, 20:32
Harbi çok hoşunuza mı gidiyor bu işler?

Bizi basının önüne atınca ama iyidi değil mi?

Nazim Can
30.10.2021, 20:34
Bizi basının önüne atınca ama iyidi değil mi?

O zaman tamam güldük eğlendik, bokunu da çıkarmamak lazım diye düşünüyorum, yani 3 haftadır aynı şey onların yaptıkları kendi rezillikleri, biz işimize gücümüze bakalım.

yorumsuz6117
30.10.2021, 20:37
Fener ve Bjk'nin kaybetmesiyle Bjk'den alacağımız 1 puan bile altın değerinde artık, kaybetmeyelim yeter, önümüz çok açılacak..

ersn.alparslan
30.10.2021, 20:40
Gonya bu maci kaybetmeyi haketti. 2-2 biter en iyi ihtimal

Doğukan Uçan
30.10.2021, 20:46
bu akşam ki sonuçlardan sonra bütün türkiye beşiktaş'ı tutacak. gs ve fb lilerde beşiktaşlı olacak fark açılmasın diye.

psikolojik olarak bu maça çok iyi hazırlanmamız lazım.

beşiktaş'ın tek avantajı iç saha.

BlackPanther
30.10.2021, 20:46
Gonya bu maci kaybetmeyi haketti. 2-2 biter en iyi ihtimal

10 kişiye karşı?

BlackPanther
30.10.2021, 20:47
bu akşam ki sonuçlardan sonra bütün türkiye beşiktaş'ı tutacak. gs ve fb lilerde beşiktaşlı olacak fark açılmasın diye.

psikolojik olarak bu maça çok iyi hazırlanmamız lazım.

beşiktaş'ın tek avantajı iç saha.

Bizim avantajımız Abdullah Avcı.

ersn.alparslan
30.10.2021, 20:50
Adamlar bilerek gol atmiyor resmen

Oğuzhan Fidan
30.10.2021, 20:53
Tebrikler Konya iyi futbol oynadı . Yalnız şu son dakikadaki bencilliği TS de yapamaz hiçbir futbolcu adamı ipe gererler siyahi oyuncu büyük tepki gösterdi haklıda

HOPA'LI TS'Lİ
30.10.2021, 20:54
Güle güle şikebahçe
Megafonlar neredeeee?
Haydi havalimanına
Beter ol Koçların Ali

Trabzonspor maçı sonrasında yapmadığınız pislik ve ahlaksızlık kalmamıştı.
İlahi adalet, yarına bırakır ama yanına bırakmaz Koçların Ali, artık öğrenmişsindir bunu.

Yiğit SARI
30.10.2021, 20:54
Baya stresli bir maç olacak hayırlısı

Oğuzhan Fidan
30.10.2021, 20:55
Bu Maç öyle böyle doğranmayiz. Bizi tek başına bırakmazlar... Ayrıca tarihinin en rahat maçına çıkacağız biz stres olmadan panik bjk de olucak bizde değil. Puan veya puanlar alırsak zaten efso

O doğrama işleri eskidendi artık öyle bir şeye kimsenin dübürü yetmez ;) Ahmet Başkan işi çözüyor

BlackPanther
30.10.2021, 20:56
Güle güle şikebahçe
Megafonlar neredeeee?
Haydi havalimanına
Beter ol Koçların Ali

Trabzonspor maçı sonrasında yapmadığınız pislik ve ahlaksızlık kalmamıştı.
İlahi adalet, yarına bırakır ama yanına bırakmaz Koçların Ali, artık öğrenmişsindir bunu.

ÖmürKaradeniz61
30.10.2021, 20:57

Sergen’i kovamazlar.

crixus_61
30.10.2021, 20:59
Fenere nasıl gömdüysek ayağa kalkamadı kaç haftadır :D