Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 8. Hafta | Kayserispor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Ahmet Aksu
02.10.2021, 17:51
hocadan ciddi uyarı lazım halısahada oynuyoruz gibi olmaz ki arkadaş.
ciddi oynasak maç ilk yarı bitecekti.
nerde sorumsuz lakayıt varsa hücum hattımızda.
transfer sezonu bir forvet bir kanat şart artık solbek de elzem hatta stoper bile olursa iyi olur
ÖmürKaradeniz61
Ömür girdikten sonra harika oynadı Berat ile birlikte.
ilelebeTS
Son bölümde stres yaşadık ama net pozisyon var mı rakibin?
yorumsuz6117
8-0'lık maç 2-1 bitti, rakibin bir tane doğru düzgün pozisyonu yok, bugün neden şampiyon olamayacağımızı gördük, santraforları Djaniny, Cornelius, Gervinho olan takım şampiyon olamaz, 3'ünün de bitiricilikleri rezalet..
Murathan
02.10.2021, 17:52
bu takım artık bir şey yapmadan, sadece savunma arkasına top atarak gol atmayı öğrenmeli son 20 dakikada.
Sefa Murat Dokuz
Geçen hafta puan kaybederken ne kadar övdüysem takımı.
Bu hafta kazanırken o kadar eleştireceğim.
İkinci yarı böyle rezil futbol olmaz.
Rakibi az adamla yakalamışken bu kadar uyuşukluk olmaz.
Timur Mikhail
Şu Kayseriye kardeş takım falan diyen Kayseri diye tezahürat yapanların .........
Çok erken koparabileceğimiz hatta son 20 dk biraz akıllı oynasak çoktan fişi cekeceğimiz bir maçtı, galibiyet galibiyettir.
Halil Alemdar
Abdülkadir Ömür sen busun kardeşim. Al git topu. Çok beğendim çok sevindim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abdüşle Berat çok iyiydi girdikten sonra özellikle Beratı çok beğendim yine milli takımı hakettiğini kanıtladı
Fatih K.
Bir hoca olsam takımıma kontra atağa nasıl çıkmaması gerektiğini bu takımı göstererek anlatırım. Rakip 3 kişiyle savunma yapıyor maçı gözden çıkarmış ileriye gidemiyorsun.
Turgay Atalay
Bugun 3 puan aldiysak bunda en buyuk pay Bakasetas/Abdulkadir ve Berat dir.
Gerwinho/ Waka ve Djaniny bu lakayitliklarinin bedelini bir sekilde odemeli.
Corneryus bos olmasa da bizim icin yetersiz bir transfer. Inanin Batuhan Karadeniz bundan daha buyuk golcudur
Yemin ederim stresten mide kanaması olacam
freedomforever
Son 20dk takım gol atmamak için kıvrandı. Bakasetas 90dk kalmalı. Golü düşünen yok. Hamsikte de şut özgüveni yok. Geç kaldı birkaç pozisyonda. Ömür iyiydi ama korkuyor şut çekmekten. Şut çekse en az 2 golü vardı!
"Noldu sana Mülayim hiç böyle pis laflar etmezdin"
ya kardeşim bir adamın ayağı bu kadarmı kötü olur 105 metre boy 60 metre en kocaman bir saha 10 tane takım arkadaşın var attığın her top taç .
odyseuys
puan kaybettiğimiz maçlarda bu kadar irrite olmamıştım. bu seviyede oyuncuların bu denli kayıtsız oynama hakları yok. bugün 1-2'den sonra kaçırılan goller, sonlandırılamayan pozisyon girişimlerinin tamamı ciddiyetsizlik örnekleriydi. elin takımı 5ten sonra 6'ya maç berabereymiş gibi iştahlı saldırıyor. bizim ağalar bir farklı öndeyken elleri şeylerinde geziyorlar afedersiniz. bu ruh hali, duygu durumuyla takım başarılı olamaz. kimse topu ye, adam öldür demiyor henüz oyunculara, biraz işlerine saygıları olsun yeterli.
Kadir Aydın
Sampiyon olabilecek bir takim göremedim. Bu mac nasil sadece 2-1 bitti aklim almiyor
Bjk kendini toparlmazsa öyle bir takım yok suan zaten.
8-0'lık maç 2-1 bitti, rakibin bir tane doğru düzgün pozisyonu yok, bugün neden şampiyon olamayacağımızı gördük, santraforları Djaniny, Cornelius, Gervinho olan takım şampiyon olamaz, 3'ünün de bitiricilikleri rezalet..
Çok doğru. İlk yarı bitmeliydi maç.
DeAgLeMaNyAq
02.10.2021, 17:53
Şu oyundan sonra galibiyet gelmemiş olsa çok yazık olacaktı. Ama işi zora sokan da biraz biziz. Başka takımlar bir galibiyet için bu kadar çile çekmiyor…
OzcanHan61
Yazıklar olsun şu dandik rakibe karşı 5-1 6-1 yapmak yerine son dakikalar kriz geçirdik
tarafsiz birisi olsam
trabzonsporu tebrik ederim cunku maclari superligin en guzel maclari
ama tarafli biri olarak bize bu eziyeti cekismesini elestirriyorum
Hamza Yilmaz
Maci Rahat kazanmak varken 2-1 ile gectik Kayseri‘yi. Cok önemli bir 3 Puan. Bravo
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Murathan
Geçen hafta puan kaybederken ne kadar övdüysem takımı.
Bu hafta kazanırken o kadar eleştireceğim.
İkinci yarı böyle rezil futbol olmaz.
Rakibi az adamla yakalamışken bu kadar uyuşukluk olmaz.
ömür bi pozisyonda 5 saniye koşu bekledi olmadı eliyle gösterdi bir tane koşu gelmedi. şaka gibi olaydı. skor aldıktan sonra acayip bi lakaytlık oluyor takımda
Adem Erdoğan
Berat ve Abdülkadiri bu sezon ilk defa böyle etkili gördüm. Demek ki arada böyle oturtmak gerekiyor kenarda.
cyberentalpi
Nasıl Yorumlar var
Evet. Maçta benimde başıma ağrılar girdi.
Evet son 15 dakika rezildik
Ama bizim en büyük sorunumuz girdiğimiz net pozisyonları golle sonuçlandırmamak. O kadar pozisyona giriyoruz sonuç yok. Sonra darlanıyoz
5-0 6-0 bitecek maçta tansiyon tavan yaptı
Berat girdikten sonra müthişti
Sefaenes
son dakika topu ayagimizda tutamadik kaleci atisini neden uzun atiyoruz Ugurcan bunu beceremiyor
Kadir Aydın
Son 20dk takım gol atmamak için kıvrandı. Bakasetas 90dk kalmalı. Golü düşünen yok. Hamsikte de şut özgüveni yok. Geç kaldı birkaç pozisyonda. Ömür iyiydi ama korkuyor şut çekmekten. Şut çekse en az 2 golü vardı!
Adam 45 metreden şut cekip gol attı. Daha ne özgüveni.
artvints
Bu kadar kötü savunma yapmamızın sebeplerini iyi irdelemek lazım. Burada klübün genlerine işlemiş birşeyler var.
Rakip çatır çutur oynarken, biz sanki her an kırmızı yiyecekmişiz gibi ikili mücadeleye girmeye korkuyoruz. Yıllardır aynı şeyi izliyoruz.
Bize karşı hiçbir takım tedirginlik yaşamıyor nedense, herkes rahat. En kötü takım bile hakemi baskı altına alabiliyor. Bu takımlar istanbul'da tir tür titriyorlar.
Manava61
02.10.2021, 17:54
İsmail oraya ışınlanamaz.
İsmail koşu yolunu kapatacak, stoper kafa vurmasına engel olacak.
İSmail şu pozisyonda en son suçlanacak adam.
Bu pozisyonun suçlusu Wakame. Hiç boşuna başkasını aramaya lüzum yok yahu.
O bölgede yaşadığımız tüm tehlikeler Wakame'nin savunma eksikliklerinden kaynaklanıyor.
Hamsik orta yapan adamı kapatmış waka yerine, İsmailin tek görevi içeriye koşan sağ açığı tutmak. İsmail oraya ışınlanamaz değil koşması gerekiyor. Waka hücumunu üzerine kurduğun bir oyuncu ve ekstra oynayan biri savunma eksiği olması normal. Ama ismail denen arkadaş ne savunmada ne hücumda var. Savunulacak bir tarafı yok.
ilelebeTS
O kadar gol kaçmaz arkadaş. Maç çok erkenden bitecekti. Rakip teslim olmuş atamıyoruz 3'ü.
freedomforever
puan kaybettiğimiz maçlarda bu kadar irrite olmamıştım. bu seviyede oyuncuların bu denli kayıtsız oynama hakları yok. bugün 1-2'den sonra kaçırılan goller, sonlandırılamayan pozisyon girişimlerinin tamamı ciddiyetsizlik örnekleriydi. elin takımı 5ten sonra 6'ya maç berabereymiş gibi iştahlı saldırıyor. bizim ağalar bir farklı öndeyken elleri şeylerinde geziyorlar afedersiniz. bu ruh hali, duygu durumuyla takım başarılı olamaz. kimse topu ye, adam öldür demiyor henüz oyunculara, biraz işlerine saygıları olsun yeterli.
İnanılmaz. Alanya maçı bu kadar delirtmedi beni. Lakaytlık gevşeklik.
Ahmet Aksu
3 kişiye verilen parayı sörlotha versek sülalesini bile trabzona taşırdı :D
hele koitaya verilen para tam çöp oldu
cornelius çok kötü değil ama bizim lige uygun değil hareketli ama disiplinli biri lazım
kronik koita tank cornelius ve sarhoş djaniny ile çok eziyet çekeriz
ayrıca nwakame varken 2. top cambazına gerek olmadığını öğrenmiş olduk
devre arasında başakşehirin kapısında yatsınlar alsın gelsinler viscayı
abi 3 forvet aldık 3 ünü topla bir shorlot etmedi şaka gibi
Bjk kendini toparlmazsa öyle bir takım yok suan zaten.
Evet diger rakiplerde iyi görünmüyor. Tek rahatlatan bu
Murat KARAKURT
Abdüş ve Berat'a da maşallah diyelim...Böyle devam ederler inşallah....
Bugun 3 puan aldiysak bunda en buyuk pay Bakasetas/Abdulkadir ve Berat dir.
Gerwinho/ Waka ve Djaniny bu lakayitliklarinin bedelini bir sekilde odemeli.
Corneryus bos olmasa da bizim icin yetersiz bir transfer. Inanin Batuhan Karadeniz bundan daha buyuk golcudur
Kesinlikle katılyorum keşke koitayı alacagımıza batuhanı alsaydık bunun 5 te bir fiyatı yemin ederim bize 5 tane maç alırdı bu sene son 20 dakika girip.
Enes Başkaya60
Helal olsun sana Berat...
Sen busun işte...
Şu maçta hocalık hiçbir şey yok...
Bu kadar gol kaçırılır mı Allah aşkına???
Son 15 dakika ister istemez gömüldük...
Cornelius))) Djaniny
Bu kadar laubali oynanır mı ayıp ya...
Bu arada ilerde hoca forvetsiz sistemi bile deneyebilir..
Tebrikler takım zor oldu biraz ama iyi oldu...
Mehmet BAŞ
02.10.2021, 17:55
Bugün maçın büyük bölümünde iyi oynadık ve 7-8 tane net gol pozisyonuna girdik. Fakat beceriksizliğimiz yüzünden maçın son bölümlerinde ciddi baskı yedik. Şu maçta 5-6 fark yapacakken göt zoru ile 2-1 kazanmak takım adına büyük bir eksidir. Bugün hocanın oynattığı taktik meyvelerini verdi fakat topu kaleye sokacak oyuncularımızda sıkıntı vardı. Bitiricilik rezaletti! Maçın güzel hareketlerini konuşmak gerekirse ikinci yarı oyuna girip takıma müthiş bir katkı veren Abdülkadir Ömür ve Berat Özdemir'i konuşmak lazım. İkisi de müthiş oynadı. Tebrik ediyorum. Bugün sahanın en kötüsü Gervinho ve Nwakaeme idi.
kaçarava
ya kardeşim bir adamın ayağı bu kadarmı kötü olur 105 metre boy 60 metre en kocaman bir saha 10 tane takım arkadaşın var attığın her top taç .
Sakil ol abi ya yendik, ilk defa bu kadar rahat izledim. Özellikle kenarlara attığı toplar taca çıkıyor genelde. Ama son dklae ileride kimse yoktu mecbur dikti topu rakibe.
Muhammed Ayaz
Berat ve Abdülkadir’in performansları gelecek adına ümit verici.
Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçı zorla bitirebildik.
Kazanmak önemliydi.
Adem Köse
3. Golü atacak bitireceksin maçı. 3. Golu atamazsan böyle eziyet çekersin. Deplasmanda oynuyorsun. Psikolojik olarak çökertmen gerek rakibi. Ama sen ne yapiyorsun lakayıt kosular lakayıt vuruşlar. Birde benim bu forumda anlamadığım bir Yusuf sarı sevgisi var. Ömür de en azindan oyun görüşü var. Düzgün savunma arkası koşular olsa 2 3 tane asisti vardi. Yusuf Sari da ne var Allah aşkına. Neyini beğeniyorsunuz.
bu macla ysufu haric tutarak soyluyorum
3 yerli oyuncu kuralinin bir önemi kalmadi bence
ahamitokutan
4-5 farkla güle oynaya kazanabileceğimiz bir maçtı. 2 kez direkleri birkaç kez de bizim beceriksizleri geçip gole gidemedik. ilk verdiğimiz pozisyon gol oldu. bu maçı nasıl kazandık aklım almıyor. milli takıma seçilmek Berat ve Ömür e büyük moral olmuş belli ki ikisi de girdikten sonra çok iyi oynadı. böyle maçlarda genellikle puan kaybederdik, 3 puan şahane oldu. tabi birileri de kudurdu. kudurmaya devam ederler inşallahhh
ilelebeTS
Ömür böyle oynaması lazım. Berat da her yere bastı. Yusuf vasat kaldı. Tony ile Djaniny zaten leyla. O yüzden ileri çıkamadık.
Fatih K.
Bakasetas çıktıktan sonra Hamsik de düşüyor direk. Bence bu tip durumlarda orta sahadan birisi feda edilecekse Hamsik edilmeli son dakikalarda. Ortalık karışınca Hamsik ne top yapacak adam bulabiliyor ne de direnç gösterebiliyor.
gervinho, wakame, djaniny bitik...
Bud Spencer
02.10.2021, 17:56
Berat
Abdülkadir
Djanini
Girdikten sonra muazzam oynadilar
Manava61
Takımın son 15 dakikadaki mücadelesizliğini açıklamakta zorlanıyorum. Gol yiyelim bir şekilde atarız özgüveni midir nedir bilemiyorum.
1-Taraftarı olmasan Trabzonspor maçlarını izlemek çok zevkli
2-Doğru 11 ile çıkınca sonrasındaki değişiklikler de doğru ve zamanında oldu (oyunun kontrolünü son 15 hariç elimizde tuttuk) Eldeki kadroyu ekonomik ve dengeli kullanmak açısından da önemliydi.
3-Abdülkadir'e rağmen Abdülkadir'e inananlar haklı çıktı , ancak 1 gol ile süsleyebilseydi bu dönüşünü çok daha iyi olacaktı. Hoşgeldin çocuk.
4-Farkı 2'ye çıkarıp rakibin direncini kıramamak kontrollü ve inisiyatifimizde giden oyunun son bölümünde çok sıkışmamıza sebep oldu.
5-Uğurcan Ve Bakasetas kırmızı çizgimiz ; birisi o tribündeki ''kardeşlik'' ayağı çekilen ibnelere söylesin.
Gaz yagi alamadiiiikkkk diye bağiran dayi gibi bağiriyorum forvet alamadik bu kadar gol amatör ligde kaçmiyor.
CEMEFKER
Pozitif şeyler söylemek gerekirse;
Ömür ikinci yarı oyuna girip alternatif olabileceğini gösterdi. Fizik olarak güçlenmiş ya da rakip çok düştü. Sonraki maçlar net gösterir durumunu...
Berat'a millî takım etkisi...
A.Can tecrübe kazanıyor...
Bakasetas istim üstünde.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
freedomforever
Ömür sağ kanatta bir daha oynamamalı. Adamın yeri 8-10 arası
8 maç 5 deplasman
inanılmaz dezavantajlı bir fiktürdeyiz iyi puan topladık
beni üzen alanyaspor maçını alamamız oldu.
Bu şekil devam.
Fenerin kasımpaşada puan kaybı yapacağını düşünüyorum tahminimce milli araya lider gireceğiz.
Fener maçı ise çok havada tahminde bulunamıyorum.
Aşırı şanssız takımız çok pozisyona giriyoruz az atıyoruz bunu çözmemiz şart.
bu macta
wkayemenin
caninin
yusufun
gervinhonun
ciddiyetsiz oyununu kiniyorum
diger oyunculari tebrik ediyorum
Hamsik ve baka gibi aklına ve ayaklarına hakim başka adamımız yok.
Kacirdigimiz gollere bakın. Waka, cornellius,Gervinho. Ya akıl ucuyo ya da ayak söz dinlemiyor.
Djanniy 'nin kaçırdığı gol tamamen ciddiyetsizlik.
Ahmetcan olmaz.
Berat orta sahaya yakın olunca muhteşem kesti topları.
Abdulkadir aslinda 2-3 pozisyonda kaleye gitmeliydi. Nwakeme, Djaniny, Gervinho ne toplar kaybediyor. Dene ya kaybedersen kaybedersin ne olacak? Senimi yicek bu taraftar dene. Yusuf 30 metreden daga tasa vurdu bugün bisey demiyoruz. Sende dene artik
Bitiricilik haricinde oynanan futbola eyvallah. Fakat kalabalık gelen bir takımın golü düşünmek yerine rakip ceza sahasında top cevirip kaleciye kadar geri çekilmesi anlamsız. Abdülkadir bu mevkide oynamalı. Bir de Uğurcan kardeşim iyi insansın, mükemmel bir delikanlısın fakat şunu unutma, Trabzonspor kalecisi hele de kaptansa hele de oynadığı sıradan bir takimsa oyunu soğutub
çirkinleştirmemeli.
bilgehan83
02.10.2021, 17:58
Bizim Fener maçına evelemeden gevelemeden şu onbirle çıkmamız lazım
Uğurcan
peres edgar vitor denswil
Siopis Berat hamsik
bakatesas Cornelius ömür
şu onbiri görelim artık belki Cornelius yerine nwakeme tercih edilebilir
jairzinho
müthiş bir maçtı
ideal çözüm şekillenmeye başladı bizim için
sağ açık bakasetas forvet arkası ömür sol açık vakayeme,forvet carnelius
merkez orta saha berat ve siopis yada berat ve dorukhan olabilir, hamsik in yapacağı işleri berat yapabilir,o yetenek var,dorukhan ideal 8 numaralardan biri,
hamsik,gervinho canini maçın son 30 dakikalarında oynar,
hamsik iyide anormal işler yapmıyor aga,bakasetas vakayeme değil şu anda takım içindeki rolü
Steril61
Kayserispora en az 5 gol atıp rahat alacağımız bir maçı çok zor bir şekilde rakipten baskı görüp stres altında kazanmak hiç ama hiç sevindirici değil... Wakaeme nin laubali vuruşları, Gervinho ile bolca top kaybı yapmaları, Cornelius un çok hantal kalıp ne bir verkaç ne de bitirici bir son vuruş yapabilmesi oyunu zora soktu. Yine Bakasetas kurtarıcı oldu. Siopis mücadelesiyle takdiri hak etti. Hamsik oyunu okumasıyla takıma yön verdi. Hücumda çok kötüydük ama defans ve orta alanda mücadelemiz iyiydi. Açıkçası bu performans şampiyonluk için yeterli değil. Bitirici bir golcü ve wakaeme ve Gervinho nun bölgesinde oynayabilecek tempolu sağ veya sol açık transfer edilmeli. Tabiki bir de sol bek. Üç transfer şart.
Mehmet BAŞ
02.10.2021, 17:59
Cornelius bugün çok gol kaçırdı fakat bugün önceki maçlara oranla oldukça çalışkan görüntü. Direkten dönen topta iyi bir vuruş yaptı lakin kaçırdığı gollere daha çok çalışmalı! Bir forvet bu kadar gol kaçırmamalı!
artvints
Haftalardır devam eden uyuşukluk ve gevşeklik hastalığı bu kez gol kaçırma semptomu olarak sahaya yansıdı.
daha once yazdim bir daha yaziyorum
wakayemesiz ilk 11 bekliyorum avcidan
ilelebeTS
3 puan çok önemliydi. Çok şükür kazandık. Oyunu da beğendim. Tek beğenmediğim şey kale önündeki gevşeklik.
Manava61
Abdülkadirin şut çekmemesi kendi oyun tarzı, çocuğa yıllardır niye şut çekmiyor deniyor. Artık kabullenilmesi gereken bir gerçek bu. Abdülkadir asist için oynayacak, en iyi mevkisi de 8-10dur.
Net pozisyon vermedik gibi, top rakipte olsa da oyundan düşmedik, daha net bitirişler olsaydı çok rahat olacaktı maç.
Bakasetas, gervinho Cornelius vs oyundan erken çıkıyorsa Nwakaeme'nin de çıkabilmesi lazım. İsmail zaten kötü, Waka İsmail kanadı kötü oluyor baya.
G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamsik ve baka gibi aklına ve ayaklarına hakim başka adamımız yok.
Kacirdigimiz gollere bakın. Waka, cornellius,Gervinho. Ya akıl ucuyo ya da ayak söz dinlemiyor.
Djanniy 'nin kaçırdığı gol tamamen ciddiyetsizlik.
Ahmetcan olmaz.
Berat orta sahaya yakın olunca muhteşem kesti topları.
futbol uleması ilk kez ligde maca cikan bir adamin olmayacagina karar verdi.
Halil Alemdar
02.10.2021, 18:00
Abdüş kanatta harcanmamalı. Muazzam bi oyun kurucu olabilir.
Erkan A.
Abdulkadir bu macta kendisini gecen maclardaki kötü perfomansini af etirebilirdi
tekrar avrupaya göz kirpabilirdi tam istedigi sevdigi bos alanlari Buldun iki calim atsan biraz hirs hiz yapsan golü düsünsen bügün kral olurdun abdulkadir..
1-10 bitecek mac 1-2 bitmistir ortasahada sniperimiz yok malesef ,60 dakika sonrasi böyle bir klaas oyuncumuz olaydi bu kadar cile cekmezdik 10 nr sart kadromuza..
3 puan hayirli olsun insAllah üc istanbul takimi puanlar kaybeder hepsi yenilir insAllah..
tebrikler trabzonsporum
Gökhan Balcı
Yahu biz ne izledik? Macera filmi izliyorsun gibi ama canavarlar tarafından kovalanan taraftayız devamlı. Bir tane yahu bir tanesini atın da bitsin ızdırap. Hoca olsam çıldırırım kağıtları yerim adam yine insaniyetini korudu bir şekilde
odyseuys
sakatlığı, sakatlanma potansiyeli vesaire yoksa bu takımda oyundan alınacak en son kişi de cornelius'tur bu arada. ben bu kadar katkı vereceğini düşünmüyordum. oyuncuya saygım her maç daha da artıyor.
Armağan Dere
Hamsik bir maestro...
paslarını görüyo musunuz..
djaniny ilk 11 çıkmayınca oynamıyor..
Koitayı kazanıp Djaniny gitmeli
İsmail sırıtmadı fazla
OzcanHan61
02.10.2021, 18:01
Hadi Bakasetas acıttı onun için yuhluyor pastırmalar, Uğurcanı yuhlamak ne onu anlamadım?
KARAGOZLUM
02.10.2021, 18:01
gervinho, wakame, djaniny bitik...
Waka 5 macta bir canlanip bizi kurtariyor
gervinho bazen tehlike ama bitik adam
djanin hic bir isik vermedi vermeyecek su adami yollayip tas gibi bir fovet alsala
Muhammed Ayaz
02.10.2021, 18:02
Bu arada İsmail de bugün iyi mücadele etti.
Minimum hata ile oynadı bence.
En azından bu kadar idare edebilse yeter.
KARAGOZLUM
Abdulkadir bu macta kendisini gecen maclardaki kötü perfomansini af etirebilirdi
tekrar avrupaya göz kirpabilirdi tam istedigi sevdigi bos alanlari Buldun iki calim atsan biraz hirs hiz yapsan golü düsünsen bügün kral olurdun abdulkadir..
1-10 bitecek mac 1-2 bitmistir ortasahada sniperimiz yok malesef ,60 dakika sonrasi böyle bir klaas oyuncumuz olaydi bu kadar cile cekmezdik 10 nr sart kadromuza..
3 puan hayirli olsun insAllah üc istanbul takimi puanlar kaybeder hepsi yenilir insAllah..
tebrikler trabzonsporum
Omur guven kazanip daha fazla driplimg atip sut cekmeli
korkuyor ve hic sut cekmiyor
Enaldo61
ya kardeşim yapmayın 7-1 bitecek maç 2-1 biti hocalık ne var burda ya at gözlüğünüzü çıkarın artık .
Siz öyle bakmaya devam edin, 7 1 bitseydi diyorsunuz bitmedi işte
sakosako
5-0 bitecek maçı zar zor kazandık ama 3 puan 3 puandır. gününde bir abdülkadir harbiden bambaşka bir oyuncu. berat çok çok iyiydi bu çizgide devam ederse formayı kimseye vermez, milli takım motivasyonu çok iyi gelmiş. kanatların oyuna katkısı sıfır (nwakaeme, gervinho) takım savunmasında yoklar, birşey olursa tamamen bireysel becerilerle oluyor bu oyunun uzun vadede devam etme şansı yok. bundan dolayı corneliusa besleyebilen bir oyun sistemimiz yok, o yüzden corneliusu eleştiremiyorum bu sistemde sadece ya bireysel olarak birşey yaratırsa (örneğin bu maçta direkten dönen şutu gibi) skor bulabilir yada kafa toplarıyla, zamanla daha iyi olacağı konusunda güveniyorum. kanatların defansif katkısı ve takım oyunu konusu üzerine düşünmemiz lazım. ikinici yarıda bir 10-15 dakika 3lü oynamayı denedik gayet olumluydu bana göre. hoca da kanattaki problemlerimizi farketmiş olmalı ki böyle birşey yaptı. bence bizim kadro yapımıza göre 3lü oynamak gayet mantıklı bir opsiyon ama buna alışmak biraz zaman alır, şu an için sadece kriz anlarında uygulayabileceğimiz iyi bir seçenek
danger00
galibiyet kadar beratın ve sağ içteki ömürün performansı mutlu etti beni. farka koşulacak maçta ter döküyor olmamız, savunmadaki sıkıntılar ise hala can sıkıyor.
Gokhlayeh
Abdülkadir Ömür sen busun kardeşim. Al git topu. Çok beğendim çok sevindim.
Bir de şut çekse çok iyi olur. Bazı pozisyonlarda neden şut çekmiyor anlayamıyorum.
Manava61
02.10.2021, 18:03
Hamsik bir maestro...
paslarını görüyo musunuz..
djaniny ilk 11 çıkmayınca oynamıyor..
Koitayı kazanıp Djaniny gitmeli
İsmail sırıtmadı fazla
Koita beyi şu saatten sonra kazanabilecek tek kurum Fizyoterapi ve Rehabilitasyon merkezleridir.
Serdar A
02.10.2021, 18:03
Abdulkadir 4 şut pası verdi ve bence ikisi, net asist olması gereken pozisyonlardı. Tartışmasız olarak ligin en iyi top süren ve ortadan dikine katedebilen oyuncusu ama işte güvenini tazelemesi lazım...
Takım olarak, son vuruşlardaki laubalilik nedeniyle gereksiz puan kayıpları yaptık. Hücum kapasitemiz çok yüksek olmasına rağmen son vuruşlar canımızı sıkıyor.
Ahmetcan'ı da tebrik ederim harika performans. Bu tip naçlarda daha çok süre alacaktır.
Abdulkadiri kanatta oynatan her hoca oyuncunun vebaline giriyor.
naimbektas6161
02.10.2021, 18:04
Abdulkadiri kanatta oynatan her hoca oyuncunun vebaline giriyor.
Kesinlikle katılıyorum
Enaldo61
Geçen maç 10 kişi son 15 dakika rakibe sahayı dar ettik kazanacağımıza daha çok inanıyorduk bugün 2 1 öndeyken herkes 2 2 olur diyecek duruma geldi, 10 kişi oynadığın oyunu 11 kişi oynayamıyorsan bir açıklama beklemek suç değil.
jairzinho
fb maçı ilk 11 im
uğurcan
peres---edgar---hügo----ahmetcan
bakasetas---berat--siopis(dırukhan)--vakayeme
-----------------ömür------------------------
-----------------corneliues-----------------------
gizli bir üçlü savunma içerir,zaten peres aşırı hücumcu bir bek,ahmetcanın ileri çıkmasına gerek yok,
bu arada ömürün güzelim asistleri yok oldu maçta,pozisyonlar kaçtığı için
berat siopis(dorukhan)ömür üçlüsü ile orta saha üstünlüğünü ele geçirirsin
Bakasetas ile ömür boyu sözleşme uzatılıp tavan ücret verilmeli
Mehmet BAŞ
Yıldız Futbolcu = Anastasıos Bakasetas!
Halil Alemdar
Nwakaeme beni irrite etmeye başladı.
Armağan Dere
02.10.2021, 18:05
gervinho naapıyor bu takımda Allah aşkına
Bir de şut çekse çok iyi olur. Bazı pozisyonlarda neden şut çekmiyor anlayamıyorum.
Asist oyuncusu olmali. Gol ozguveni yok boyle kabullenmemiz lazim. 8 numara bu adam. Gol baskisi yuzunden bence oyununu oynayamiyor.
~UniCef~
Golde Ahmetcanin hatasi olmasina ragmen cok begendim. Alt yapidan cikan oyuncularin özgüven sahibi olmalarini da ayrica begendim. Bir Serkanda o eksik
nevzat61
Sahaya atlayan adam ! Kayserisporlu değildir diye tahmin ediyorum.. ama yine de geçmiş maçlarda olmayan bir agresiflik sezdim bu maçta.. yanlız Bakasetası da tebrik ederim.. dimdik durdu ibnenin karşısında.. bakışları yeterdi :))
ilelebeTS
02.10.2021, 18:06
Geçen maç 10 kişi son 15 dakika rakibe sahayı dar ettik kazanacağımıza daha çok inanıyorduk bugün 2 1 öndeyken herkes 2 2 olur diyecek duruma geldi, 10 kişi oynadığın oyunu 11 kişi oynayamıyorsan bir açıklama beklemek suç değil.
Ben hiç 2-2 olur demedim. Maç anında fazla heyecan yapılıyor. Net pozisyon vermedik. Hatta maç boyu vermedik. Atamadıkça taraftar da strese girdi sadece.
Takımın görüntüsünden ben gayet memnun kaldım, ofansif özgürlük naraları atılıyordu, takımın bugün girmediği pozisyon çeşidi kalmadı. 5-6 tane atıp fişi çekeceğin yerde güç bela maç bitiriyorsun. Bitiricilik en büyük sorunumuz gibi görünüyor.
Manava61
02.10.2021, 18:06
Bize şampiyonluk borcu var.
Serdar A
02.10.2021, 18:07
Böyle giderse sezonun MVP'si olacak zaten. Sezona skora katkı anlamında olağanüstü işler yaparak başladı. Üstelik hoca topsuz oyunda da bayağı koşturuyor Bakasetas'ı, tek işi gole odaklanmak değil.
Mehmet BAŞ
Yusuf Yazıcı'yı gönderdikten sonra onun boşluğunu Bakasetas ile doldurduk. Bakasetas her yönüyle alkışı hak eden bir futbolcu!
sakosako
abdülkadir yaratıcı oyuncu beyler golcü oyuncu değil bu adamın oyun tarzı bu şut çekse diyoruz keşke şutları da pasları kadar iyi olsa ama malesef değil. bakasetasın da pasları abdülkadir kadar iyi değil farklı tipte adamlar bunlar, ben abdülkadirin bugünkü oyunundan dolayı çok mutluyum istikrarlı bir şekilde bunu devam ettirmesini umuyorum. abdüş eğer burayı okuyorsan sana güvenimiz tam yiğidim arkandayız böyle devam
Ben hiç 2-2 olur demedim. Maç anında fazla heyecan yapılıyor. Net pozisyon vermedik. Hatta maç boyu vermedik. Atamadıkça taraffar da strese girdi sadece.
Seyirci etkisi ve o an heyecandan oluyor. Ofsaty olan pozisyon var Kayseri’nin baska yok. Kuru baski.
Cem Balcı
02.10.2021, 18:08
https://i.hizliresim.com/p4ai3ms.png
yorumsuz6117
Bu takıma şampiyonluk için golcü lazım, devre arası bu yapılabilir mi satış yapabilirsek olur anca ama kim alacak müzmin sakat Koita'yı ya da ayyaş Djaniny'yi.., Cornelius 5 milyon Euro gömülecek adam değildi çünkü bitiriciliği zayıf golcü değil, devre arasına kadar zirvede kalırsak ve golcü transferi yapılırsa şampiyonluk şansımız olur, bana göre çok net olan şey, çoktan futbolu kafasında bitirmiş, Gervinho ile, sarhoş Djaniny ile, bitiriciliği zayıf Cornelius ile ve müzmin sakat Koita ile şampiyonluk sadece hayaldir..
kayseriliyiz
Şu maç hocaya laf söylenmez, kale önünde beceriksizdik o kadar.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
futbol uleması ilk kez ligde maca cikan bir adamin olmayacagina karar verdi.
Ulema degilim renkdasim. Sadece taraftarım. Şampiyon olmayı isteyen, hastaneden çıkarken oleceginden ziyade Trabzonspor'un şampiyonluğunu giremeyeceğini söyleyen rahmetli amcalarimiz gibi.
Farzet ki bilgimiz bu kadar.
Yasin Altuntas
02.10.2021, 18:10
Macin heyecaninda pek fark edilmedk, ama aslinda eze eze yendik, rakibin gol haric dogru dürüst pozsiyonu bile yok. Bizim sirf 3 top direkten dönmüs resmen.
Tek elestirilecek nokta, maci erkenden koparmamis olmamiz ki bunu zaten bir türlü beceremiyoruz. Oyunu sogutuyoruz, rakip pozisyon bulamiyor eyvallah, ama bir kör kursun ile tüm emekler bosa gidebilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Serdar A
02.10.2021, 18:10
abdülkadir yaratıcı oyuncu beyler golcü oyuncu değil bu adamın oyun tarzı bu şut çekse diyoruz keşke şutları da pasları kadar iyi olsa ama malesef değil. bakasetasın da pasları abdülkadir kadar iyi değil farklı tipte adamlar bunlar, ben abdülkadirin bugünkü oyunundan dolayı çok mutluyum istikrarlı bir şekilde bunu devam ettirmesini umuyorum. abdüş eğer burayı okuyorsan sana güvenimiz tam yiğidim arkandayız böyle devam
Takımda Nwakaeme, Bakasetas ve Hamsik gibi üç etkili şutör var. Bence Ömür gelene geçene kaleyi gören bir sitli olsaydı buradaki taraftar bu kez o yönünü eleştirirdi.
yorumsuz6117
02.10.2021, 18:11
gervinho naapıyor bu takımda Allah aşkına
Çuvalla kulübü sömürüyor ne yapıcak, ama bu onun suçu değil tabi ki..
Enaldo61
Mesele şu arkadaşlar rakip bizi geriye gömecek bir rakip değil, biz topu verip ceza sahasına çekiliyoruz ama istesek alıp gayet güzel oynayabiliriz. Topu rakibe vermek bize büyük sorun yaşatıyor.
Neyse böyle oynamaya devam edersek puan kaybetmeye de devam edeceğiz o zaman anlaşılır zaten boşa konuşmaya gerek yok.
Mehmet BAŞ
Böyle giderse sezonun MVP'si olacak zaten. Sezona skora katkı anlamında olağanüstü işler yaparak başladı. Üstelik hoca topsuz oyunda da bayağı koşturuyor Bakasetas'ı, tek işi gole odaklanmak değil.
Bu yoruma ben de katılıyorum. Skorer kimliği yanında takım oyununu üst seviyeye çıkartmak için önemli sorumluluk alıyor. Koşuyor, pres yapıyor, pas yapıyor. Ve bence bundan daha da önemlisi takıma hırs katıyor. Bugün Hamsik'in pozisyonunda rakip oyuncuya diklenmesi dahi takıma yaptığı önemli bir katkı olarak ortada duruyor. Allah nazardan saklasın.
ilelebeTS
Her maç bu kadar gol kaçmaz arkadaşlar. Bu maça özel bir durum oldu. Eğer 2 fark yapabilsek rahatlayıp farka gidecektik, onu beceremedik. 2 maçtır kazanamıyoruz sonuçta. Stres olmuştur.
Serdar A
02.10.2021, 18:12
Milli takım hocasının azıcık futbol bilgisi varsa, oyunu Abdulkadir etrafında kurar.
bakasetas mükemmel bir oyuncu iyi ki almışız.
Gervinho 11 deki kanatımız olamaz oraya devre arasında visca alınmalıdır.
OzcanHan61
02.10.2021, 18:12
bu kafalarla bu takım şampiyon olamaz. çocuk 2 tane %100 gol asisti yaptı ama suclu oluyor niye şut atmadın diye. şut atsa neden pas vermedi dersiniz.
bu taraftar cidden sıkıntı kardeşim lütfen yanlıs anlama.
Aynen harikalar yapan Abdulkadir yine klasik üstün performansını gösterdi ve bende onu eleştirdim, en son ne zaman böyle iyi oynadı hatırlamıyorum, böyle oynasın yine tamamım ama taa ilk çıktığı zamanlar yeteneklisin şutlarını geliştir dediğimiz adam artık şutu düşünmüyor bile
İnsanları eleştirirken biraz arkaplanda ne olduğunu göz önünde bulundurursan memnun olurum, Abdulkadir bizim düşmanımız değil iyi oynasın canımı yesin ama son kaç maç kötü oynadığını saymama gerek yok herhalde
ilelebeTS
02.10.2021, 18:13
Dündü galiba; deplasmanda boş alanlar buluyoruz, o yüzden daha rahat pozisyon buluruz demiştim. Aynen öyle oldu ama o kadar çok net pozisyondan 2 gol çıkarmak bayağı az oldu.
Mehmet BAŞ
02.10.2021, 18:14
Maşallah, nazar değmesin. :sevinç2:
Enaldo61
Ömür Bakasetas ve Ahmetcan'ı tebrik ediyorum.
Armağan Dere
daha dorukhan dönecek
şu koitayı kazanalım lütfen ya
adamın ayağı corneliustan iyi..
sağ tarafta vurduğu şutu muhtemel koita gol yapardı..
umarım topçular maç seçmiyordur..
fenerbahçe maçında ak kara ortaya çıkacaktır..
Murathan
02.10.2021, 18:15
bu kadar da negatifliğe gerek yok ya az salın kendinizi. daha diğer takımların maçı oynanmadı, demleyin çayınızı, bekleyin can çekişmelerini. 2 hafta maç yok zaten. biraz relaks ya. geçen hafta gs karşısında 10 atmak varken 3le yetinen rakibi yendik deplasmanda. relaakss çilll. bir püsküüt falan rica ediyorum azıcık tadını çıkarın ya
pablosantos
02.10.2021, 18:15
güzel 3 puan oldu takım leblebi gibi pozisyona giriyor ama bunları atmak lazım zaten savunmadan ciddi sıkıntılar var 2 yesek bile 3 atarız yeter ki biraz daha dikkat
Çok iyi oynuyor Cornelius.
Oyun git gele dönmüş, savunma yapmayı beceremeyen bir takım var.
2. yarı her şey olabilir.
Taktik yok zaten. Bireysel olarak bir şeyler yapabiliriz inşallah.
Hocaya rağmen 3 puan alacağız.
Maçtan önce topa sahip olacağız diyen adamın oynattığı topa bak.
Küçük takım topu oynuyoruz.
Şu kadroyu emanet ettiğimiz adama bak.
Yapılan değişikliklerin saçmalığına bakar mısın.
Hoca diye bir şey yok kenarda.
Ahmet nerdesin ya foton gitti.
Cem Balcı
02.10.2021, 18:18
fb maçı ilk 11 im
uğurcan
peres---edgar---hügo----ahmetcan
bakasetas---berat--siopis(dırukhan)--vakayeme
-----------------ömür------------------------
-----------------corneliues-----------------------
gizli bir üçlü savunma içerir,zaten peres aşırı hücumcu bir bek,ahmetcanın ileri çıkmasına gerek yok,
bu arada ömürün güzelim asistleri yok oldu maçta,pozisyonlar kaçtığı için
berat siopis(dorukhan)ömür üçlüsü ile orta saha üstünlüğünü ele geçirirsin
Ahmet Can bugün yeterliydi yani,Fb için uygun öyle mi.
gurur6134
Omur girdikten sonra neredeyse 0 hata ile oynadi takim paniklerken sakin kaldi top tuttu gayet iyiydi.gule oynaya alacagimiz mac da son 10 dakika resmen sacmaladik cok rahat galip gelebilirdik farki 2 ye bir turlu cikaramadik beceriksizlikten..gervinhoyu ilk 11 in vazgecilmezi ilan eden arkadaslar umarim gormuslerdir gervinhonun ondeyken son 20 30 dakika oyuna alirsan katki verecegini sansizdik bugun direkler ve beceriksizlik farki kacirdik ancak son 10 15 dakikayi izleyen birisi macin kayserinin kontrolunde gectigini dusunur gereksiz panik yaptik 2 2 de bitebilirdi karambole.
Enes Başkaya60
Son 15 dakika hariç takım çok çok iyiydi..
İster istemez gömüldük defansa ama pozisyon falan vermedik..
Şu maçta puan kaybetsek cidden çok üzülürdüm, çünkü ilk yarı 0-3 0-4 olacak maç 1-1 bitti abi...
Şu maçta hocaya asla laf edilemez, girip kendisi mi atsaydı golü??
Yaptığı hamleler falan da çok iyiydi bu arada hocanın...
ilelebeTS
02.10.2021, 18:19
Bizim kaçan pozisyonlar maçın özetine sığmaz. Öyle manyak bir maçtı. Bizim tarihimizde var böyle gudubet maçlarımız. En azından 2 tane atabildik, o da iyidir. :D
serdaracıl
02.10.2021, 18:20
Bitiricilik haricinde oynanan futbola eyvallah. Fakat kalabalık gelen bir takımın golü düşünmek yerine rakip ceza sahasında top cevirip kaleciye kadar geri çekilmesi anlamsız. Abdülkadir bu mevkide oynamalı. Bir de Uğurcan kardeşim iyi insansın, mükemmel bir delikanlısın fakat şunu unutma, Trabzonspor kalecisi hele de kaptansa hele de oynadığı sıradan bir takimsa oyunu soğutub
çirkinleştirmemeli.
Trabzon kalecisi haşa peygsmber falan mı?
Enes Başkaya60
bu kadar da negatifliğe gerek yok ya az salın kendinizi. daha diğer takımların maçı oynanmadı, demleyin çayınızı, bekleyin can çekişmelerini. 2 hafta maç yok zaten. biraz relaks ya. geçen hafta gs karşısında 10 atmak varken 3le yetinen rakibi yendik deplasmanda. relaakss çilll. bir püsküüt falan rica ediyorum azıcık tadını çıkarın ya
Aynen öyle yapıyorum şu an kardeşim Harikasın :D
6Şafak Aydın1
Bu defa maci bandicam programi ile muhafaza ettim. Bulamiyoruz baska.
champions
02.10.2021, 18:21
5 fark atacağın maçta rakibe puan şansı tanıyor, 5 değişiklik yapıp maça başladığın seviyenin altına iniyorsan hem kadronda hem de hocanda ciddi yetenek sorunu var demektir.
50 tane hücumcuyla oynadın, galibiyet golün penaltıdan, rakip savunmayı bırakmış onlarca atak şansın var ama gol yok.
Djaniny denen yetenek fukarası hala adam yerine konuyor, Gervinho'ya çuvalla para verdin, Tony leş atıyor kenara almıyorsun, mecburen Gervinho'yu sağa atıyorsun, sok çıkar sok çıkar, adamda motivasyon kalmaz, bırak oynasın adam, sanki kenarda Robben var.
Hoca gs maçından beri istikrarlı olarak saçmalıyor, neyse ki bugün kendi kendine yenilecek bir rakip vardı karşıda.
Bitiricilik eksiğine ve hocaya rağmen takım gidiyor.
Umarım bu yetenek seviyesi vasat fb'ye de yeter.
artvints
Sağ kanada kim geçse çok kötü oynuyor. Nwkaeme'nin arkasında oynamak zaten işkence.
Üçlüye dönmek için güçlü nedenler. Çünkü sandalyenin çaprazlama iki ayağı yok, takımı ayakta tutmak için birşeyler denemek lazım.
leavemealone
Cornelius, Gervinho, koita, Yunus , djanini
Tam olarak verim alamiyoruz hücum hattindan
Isimiz zor hep böyle gitmez orta sahayla
Çok iyiydi ama son dönemde kötü olduğu için iyi diyorum yoksa yine kendi bitirmesi gereken, bitireblieceği pozisyonlar vardı. Cornelius'a verdiği pas mesela, çapraza atacağına kendi vurmalıydı.
Üstüne koyarak ilerler umarıım.
Ömür ve Berat özgüvenlerini kazandi gibi görünüyor. Defans biraz daha derli topluydu bugün ancak forvet hatti rezalet. Cornelius hic degilse cabaliyor ancak Gervinho ve Djanini cok laubaliler.
Turgay Atalay
02.10.2021, 18:23
Bre Allahsiz forvetler, igne deliginden topu gecirin demiyoruz, normal bir futbolcunun atabilecegi golleri bari atin yani. Cornelius asla bir takimi sampiyon yapabilecek kalibrede forvet degil. Djaniny ve Gervinho bizden cok rakibi sahada tutan yaratiklar. Nwaka ne derdi var bilmiyorum ama inanin yuzunu gormek istemiyorum artik. Devre arasi muhakkak bir kanat takviyesi lazim.
artvints
Bu defa maci bandicam programi ile muhafaza ettim. Bulamiyoruz baska.Paylaşma durumun var mi ?
ilelebeTS
O değil de Bakasetas ne koydu bazukayı :D
Ts006161
02.10.2021, 18:25
Ahmet nerdesin ya foton gitti.
Kazandık ya. Fener maçına kadar kafayı kuma gömdü bekliyor
BlackPanther
02.10.2021, 18:25
Avcı Hocam. Tamam sana inanıyoruz.
Ama bu takım neden gol atamıyor?
7 net girilen pozisyondan sadece bir gol mü atar koskoca bir takım.
Avcı Hocam sen bunun cevabını ver bize?
Saçlarım beyazlamaya başladı. Bu ne biçim stres ya.
Nwakaeme Cornelius Djanini al birini vur ötekine. İnsan gol atamaz mı ya?
Gs'nin 3 yediği takımı, kaçan gollere rağmen 6 isabetli şut ile 2 gol atarak mağlup ettik. Mac fazlasıyla da olsa lideriz.
Sanırım bir Trabzonspor taraftarının mutlu olması için yeterlidir.
Ligin orta sıralarında sürünüp istanbul takımlarını takip etmeyi tercih etmeyiz herhalde.
Ve zannediyorum şu an hiçbir Trabzonspor taraftarı keşke başımızda parreira, sergen, Terim veya erol bulut olsun istemezdi.
Bir ihtimal hasan üçüncü veya Fatih tekkeyi bekleyenler vardır muhakkak ama seslerini yükseltmek için birkaç haftaya daha ihtiyaçları var.
ÖmürKaradeniz61
02.10.2021, 18:27
Bu stresle bu sene ömürümüzü tamamlarız çoğumuz öyle görünüyor. Kafam çatlıyor şuan.
Cem Balcı
02.10.2021, 18:28
https://i.hizliresim.com/dlf8ppa.png
Bukadar stres yeter hızlıca terkedelim bu başlığı.
Keyiflenelim biraz buyrun.
Yunus Emre SEYHAN
02.10.2021, 18:29
Doğru düzgün net gol pozisyonu vermedik ama yine diken üzerinde oynadık. Maçı ilk yarıda koparabilirdik. Direkten dönen topların bir kısmı şansızlık diğer kısmı beceriksizlik
Ts006161
Abdullah hocanın yapmasını istediğim Abdülkadir'le Bakasetas'ı yan yana koyup, birinin hızından gollük ve şutluk paslarından, diğerinin de şut özelliğinden faydalanması için beraber çalıştırması lazım.
Ayrıca bugün ne kadar kaçırsa da bu takımın forveti Cornelius en azından laubali davranmıyor..
BlackPanther
Bu stresle bu sene ömürümüzü tamamlarız çoğumuz öyle görünüyor. Kafam çatlıyor şuan.
Saçlarım sezon sonu bembeyaz olur. İnanılır gibi değil!
CEMEFKER
02.10.2021, 18:30
İyi oynadık, Avcı'nın hatası yok..., futbolcular isteksiz...
Lig başlayalı 2 ay, 60 gün, 8 resmi lig maçı öncesi olmuş hala bir oyun tarzı, ısrarı gösteremeyen, en az 4-5 futbolcusu hazır olmayan bir takım var ortada.
Bakasetas, Hamsik, Uğurcan, Peres, Edgar, az biraz Berat, Wakame ile nereye kadar.
Bu takımın hala santraforu yok geçtim alternatifini. Djanini'de form düşüklüğü var. Koita yok. Oyuna sonradan sokabileceğiniz forvetiniz yok. Waka çıksa kim oynar?!
Yukarıda saydığım 7-8 adamla bu lig bitmez. 5 oyuncu değiştirme kuralı varken daha da zor.
Şu an ligdeki pozisyonumuz rakiplerin yokluğu nedeniyle.
Takım potansiyeli var ama sakatlığı, kartı ile sayısal olarak yetmez. Örneğin Cornellius, Koita, Djanini, Ömür, Doğukan hazır olsa dahi alıp götürecek soluğu bulamayız. Şampiyonluk için tek ve en büyük ihtimal rakiplerin sakat vermesi, kart cezaları, Avrupa'da olmaları.
Ünal Karaman dönemi garip guraba transferleri geçtim iyi paralar verilen Yunus, Gervinho ve Koita neredeler, neden alındılar? Avcı ve yönetim için tek soru yeter.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gökhan Balcı
02.10.2021, 18:31
Şimdi bu sağ kanatlar kötü diye ömürü yine kenarda başlatma hocam. Forma şansı bulacaksa yine aynı yerde bulsun. Ayrıca bu çocuktan skorer yıldız olmasını beklemeyin en büyük kötülüğü yapıyorsunuz. Bu çocuk o tekniği ile yeterince yıldız zaten. Bunun dışında berat harika maç çıkardı. Edgar bugün harikaydı
İsmail bile önceki maçlara göre çok iyiydi. Takımda kızılması gereken oyuncuların biri hariç hepsi ileri hattaki oyuncularımızdı. Gervinho djaniny nwakaeme kötüydü Yusuf'u da hiç beğenmedim. Cornelius faydalı oynadı ama onlar kaçmazdı. Uğurcan ise son attığı birkaç uzun topta saçmaladı. Maçın son dakikalarında o top rakibe al atak yap diye verilmez. Son saniyelerde iş karambole döner artık. O noktada topu ayağında tutan sakin olan tarafsan maç kazanırsın savunmadayken. Bu sebepten bin tane gol yedik niye hala akıllanmıyoruz anlamıyorum ben
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma..
Sadece tek ayağı çok iyi olup diğerini hiç kullanamayan adamın kanatta işi yok(Robben değilse tabi)
Ts006161
02.10.2021, 18:32
8 maç 5 galibiyet 3 beraberlik.. berabere kaldığımız 2 maç Trabzon'da oynanan GS ve Alanya maçı. Anlaşılan bizim takım deplasman takımı. Kendi evimizdeki maçlarda. Taraftarların çok büyük destek olmaları lazım, homurdanma olmadan..
BlackPanther
02.10.2021, 18:33
Avcı Hocam! Bu takıma antrenmanda nasıl gol atılır dersi ver!
Ahmet Can bugün yeterliydi yani,Fb için uygun öyle mi.
FB hücum hattı berbat ama ne olursa olsun FB’dir, Siopis oynaması için Ahmetcan olur belki
Nazim Can
02.10.2021, 18:34
Avcı Hocam. Tamam sana inanıyoruz.
Ama bu takım neden gol atamıyor?
7 net girilen pozisyondan sadece bir gol mü atar koskoca bir takım.
Avcı Hocam sen bunun cevabını ver bize?
Saçlarım beyazlamaya başladı. Bu ne biçim stres ya.
Nwakaeme Cornelius Djanini al birini vur ötekine. İnsan gol atamaz mı ya?
Abicim Avcı mi girip sahaya vursun topa son 2 maçta Gervinho 2 pozisyonda 4 puanı yedi bugün hatırı sayılır 3 gol pozisyonu yedi forvetler bir teknik direktör kaleciyle karşı karşıya pozisyonda kaçıran oyuncuya nasıl bir etki edebilirki?
şu maçta hocaya sallayan ismaile sallayan bir daha maç izlemesin, gitsinler tenis golf felan izlesinler en azından burda insanların canını sıkmazlar.
Halil Alemdar
02.10.2021, 18:38
Beşiktaş maçına kadar min 7 puan toplamak lazım. Fb maçını kestiremiyorum. Göztepe ve Rizeyi yeneriz herhalde.
Ts006161
şu maçta hocaya sallayan ismaile sallayan bir daha maç izlemesin, gitsinler tenis golf felan izlesinler en azından burda insanların canını sıkmazlar.
Günah keçisi onlar. Maçta beraberlik varken burada herkese saydıran arkadaşlar şu anda yok oldular. 2 hafta yoklar büyük ihtimal. Fener maçından önce sahaya çıkarlar
Armağan Dere
Hamsik'in golünde hakem topu verdi döndü sırtını gidiyor..
o zaman 2 oyuncu çağır dimi?
2 oyuncuya değmesi gerekiyormuş hadi ordan!!!
Paylaşma durumun var mi ?
BeinConnect’de bütün maçlar 90 dakika var.
artvints
02.10.2021, 18:42
Bu maç yine defans çok geride bekledi. Atak dönüşlerinde özellikle siopis prese gittiğinde ortasaha ve defans arasında büyük boşluklar oluştu. Skor olarak öndeyken bile bu sorun devam etti. Öndekiler gelmiyor arkadakiler de öne çıkmıyor takım kopuyor.
Bence bunun sebebi ön hattın tembelliği. Onlar ölü gibi olunca defans da arkalarından pres yapmaya çıkmıyor.
Fakat gervinho yerine ekuban olsa muazzam iş yapardı şu takımda
Doğukan Uçan
02.10.2021, 18:43
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1444311013898194945
hakemin eline bakın oyna diyor sonra golü iptal ediyor.
kuralı kendi de bilmiyor galiba.
Günah keçisi onlar. Maçta beraberlik varken burada herkese saydıran arkadaşlar şu anda yok oldular. 2 hafta yoklar büyük ihtimal. Fener maçından önce sahaya çıkarlar
kardeşim ismaili bende tutmuyorum beğenmiyorum ama bu takımda 3 yerli mutlaka oynamak zorunda uğurcanı çık geriye 2 mevki kalıyor .onun dışında burda yere göğe sığdırılamayan wakame efendi adam kovalamıyor yardıma gelmiyor maç içinde dikkat ettim ismaii en az 5-6 defa rakip oyuncularla 2 ye 1 kaldı sen orda en kral solbeki oynatsan ne olacak ama her maç günah keçisi belli malesef ismail.
Genel değerlendirme:
Ciddiyet sorunu var, aşılır. Bol gollü galibiyetler gelir.
Takım çok iyi oynadı. Yedi-sekiz net gol pozisyonu da bunun delili. Bütün şanssızlık kontenjanımızı bu maç doldurmuşuzdur diye ümit ediyorum.
Taraftarımızın Siopis’i beğenmesi yahut Berat’tan daha iyi olduğunu düşünmesi tamamen ilk onbir ve yedek değerlendirmelerinden kaynaklanıyor. Siopis başlayınca yerine giren Berat’ı gördük. Aralarında neredeyse lig kadar seviye farkı var.
Takımda asla (bu ciddi bir konu) yer bulmaması gereken tek oyuncu Yusuf. Bu arkadaştan kurtulmamız gerekiyor. İsmail de Gervinho da düzelir. Kaldı ki İsmail bugün kendi potansiyelini sahaya yansıttı bana göre.
Hamsik, Berat, Baka, Waka, Ömür ve Cornelius her daim ilk onbir oynamalı. Gerisi detay. Hamle oyuncusu olarak da Yusuf hariç kimi istersen oyuna sokabilirsin.
Yusuf konusu ciddiye alınmalı. Lisansını nasıl aldığı araştırılmalı. Bir an evvel (bu akşam uygun mesela) kendisiyle yollarımız ayrılmalı.
Takım tabanca gibi. Ağzım burnum diyene kadar gol pozisyonuna giriyor. Hiç gerilmeyin, keyfini çıkarın.
Sonradan giren oyuncuyu beğenirken de mutlaka herkesin yorulduğu bir sahaya çıktığı bilgisini hatırda tutarak değerlendirin.
Şimdi keyifle milli araya giriyoruz. Dönünce de feneri bol gollü bir galibiyet için ağırlayacağız. Yani temennim o yönde.
Ismail‘i mi övelim burada? Takimda yeri yok, 2. ligde bile zor oynar.
Enes Başkaya60
02.10.2021, 18:47
kardeşim ismaili bende tutmuyorum beğenmiyorum ama bu takımda 3 yerli mutlaka oynamak zorunda uğurcanı çık geriye 2 mevki kalıyor .onun dışında burda yere göğe sığdırılamayan wakame efendi adam kovalamıyor yardıma gelmiyor maç içinde dikkat ettim ismaii en az 5-6 defa rakip oyuncularla 2 ye 1 kaldı sen orda en kral solbeki oynatsan ne olacak ama her maç günah keçisi belli malesef ismail.
Bugün diğer maçlara rağmen ismail'i bende beğendim...
Katılıyorum adam sürekli 2 ye 1 yakalanıyor...
Bu arada Ahmetcan da gayet iyiydi..
Helal olsun çocuğa harika öz güvenli oynadı...
Attila Durmuş
02.10.2021, 18:47
Bu arada kayseri seyircisini atlamış herkes. İnşallah akbille beraber küme düşerler. Bakasetasa ve TRABZONSPORA maç boyu küfür ettiler. Öyle kardeşliğin ... ben.
Gökhan Balcı
02.10.2021, 18:48
Kenardaki oyuncularımızın lakaytlığı hamsik ve bakasetasın çabalarına ihanetten başka bir şey değil. İki kanatta birden böyle gevşek adamlarla oynamaya devam edersek her maç gereğinden fazla yorulacağız. Mevcut oyuncular içinde bizim sağ kanadımızı aklı başında bir şekilde hareketlendirebilecek tek adam peres. Gervinhon be nwakaeme birbirini yedeklesin djaniny de hem sağ kanatları hem forveti. Ama orada peres oynasın. Böylece sağ beke de bir yerli atabiliriz. Sağlıklı olduğunda dorukhan yokken Serkan. Peresi sağ tarafa atsak savunma zaafiyetlerimiz de önemli ölçüde azalacak.
Bu maç Alanya beraberliğni telafi etti.Konya maçını da şikecileri yenerek telafi etmek nasip olur umarım.Şikecilerin maçına farklı hazırlanırız.Kendi evinde formda bir kayseriyi öyle böyle yendik.Değerlendiremediğimiz fırsatları şikecilerin maçında gole çevririz umarım.Neyse 15 gün rahatız.
SALDIRAY
02.10.2021, 18:52
Takım oyunu iyiydi, özellikle ileride.. ama son dokunuşlarda başarısızdık.
hafta başı kazanmak ve 1. sırada rakipleri beklemek heyecan verici
jairzinho
02.10.2021, 18:54
avcının ahmetcanı özellikle mi tercih etti diye heyecanla mackolike baktım,
http://arsiv.mackolik.com/Mac/3562544/Kayserispor-Trabzonspor
maalesef gene yanılmadım,3 yerli kuralından dolayı tercih etmiş, ilk 11 de 4 yerli olsaydı genç oyuncu oynatma cesaretimi gelmiş diye düşünecektim avcı için,
siopisi merkezde oynatmak için ahmetcanı tercih etmiş anlaşılan,
hikmet karamanla avcı arasında bu bakımdan bi fark göremiyorum,karaman genç yetenek emre demiri maçın son 5 dakikasında (birazda şov olsun diye) oyuna sokuyor,sonra gençler gelişmiyor diyoruz,35 lik fernandes i oynatıyor,3 puan alacak ya,kafa bu,
avcı da gervinho yu oynatıp ömürün dakikalarını azaltacak bu sezon anlaşılan,aynı kafa çünkü
emre6117
02.10.2021, 18:54
tebrikler trabzonsporum
A.omur gol vurusu haric cok iyi oynadi.
Calim da atti fazlasiyla. Penalti pozisyonunda guzel de pas verdi.
Ben a.omur ve berati cok begendim.
Doğukan Uçan
02.10.2021, 18:55
Maçın son dakikalarında yanlış duymadıysam hırsız trabzon sloganı atıldı galiba yoksa ben mi yanlış duydum. Demek ki kayserideki istanbullular maça gelmiş zaten doluydu ondan.
Halil Alemdar
02.10.2021, 18:56
Alanya neyse de Konyadaki saçma sapan işler olmasa sadece 2 beraberlikle yolumuza devam ediyorduk. 2011 den iyi başlangıç olacaktı. Yine de daha iyi galiba :D
Ts006161
02.10.2021, 19:00
Ismail‘i mi övelim burada? Takimda yeri yok, 2. ligde bile zor oynar.
Övmeye gerek yok hakkını ver yeter. Önünde oynayan Wakayemeye rağmen iyi performans veriyor
champions
02.10.2021, 19:08
Son 2 maçta oyunda ciddi gelişmeler var. Pas tempomuz daha önce hiç olmadığı kadar iyiydi.
Fakat 2 maçta da iyi oyuna rağmen bitiremedik.
2 maçta da iyi savunma yapmadık, Alanya iyi takımdı etkili oldu, Kayseri vasat bir takımdı üretemedi.
Hocanın çıkardığı kadrolar savunma güvenliğini rakibin hücum yeteneğine bırakıyor.
Kulübeden doğru düzgün katkı alamıyoruz, belki de ilk kez bu kadar geniş kadro varken.
Değişiklikler sonrası takım daha sıkı savunma yapamıyor ya da hücumda farklı bir zenginliğe ulaşmıyor.
Haftalardır berbat durumda olan adamlar kenara gelmezken alternatifsiz adamlar kenara geliyor.
Hoca play station değişiklikleri yapıyor, hani forumda biri yazsa dalga geçilir, sonuç da alamıyor ama yine de devam ediyor.
Defolarına rağmen bir kanat ve bir forvetle şampiyon olabilecek bir kadromuz var.
Hocanın henüz avantajı kaybetmemişken ezberlerinden vazgeçmesi gerekiyor.
olcay_61
02.10.2021, 19:09
kuralı kendi de bilmiyor galiba.
Kenardaki oyuncuya gir diyor :)
adiloş bebe
02.10.2021, 19:10
Kardeş görmek isteyen Kalamarias'a, Drogheda'ya baksın. Benim bu ligden kardeşim falan yok.
Adem Akyüz'
02.10.2021, 19:12
Malatya maçındaki gibi farklı ve rahat bir galibiyet alabilecek bir oyun oynadık ama bitiriciliğimiz o maçtaki gibi iyi olmadığı için ıkına ıkına aldığımız bir galibiyet oldu.
Yedek kulübesinden gelen katkının önemini çok daha net görebildiğimiz bir maç oldu. Abdüş ve Berat'ın iyi oyunu skoru tutmamız konusunda çok katkı sağladı.
Ciddiyetsiz bir şekilde oynayan Djaniny ve Gervinho dışındaki tüm oyuncuların ayağına sağlık.
olcay_61
02.10.2021, 19:12
O sahaya giren salağı bıraksalardı da diğer kolunu da kaptırsaydı :D
Mustafa YILMAZ
02.10.2021, 19:18
maçın ilk bölümünde çok iyi oynadık ve baka'nın enfes golü.
yine eziyetimizi çektik tabi. ben olsam hoca yerinde o kadar gol kaçıran takımı gece 3'te idmana çıkartırım. vitaminsizler.
abdüş ve yusuf'u aynı anda aldı hoca, maçı kopartacak hamleydi o. özellikle abdüş çok etkili oynadı ama atamadı vitaminsiz topçular golü.
trbzonsporlu
02.10.2021, 19:37
8 maçta 6 puan alan takımdan 8 maçta 18 puan alan takıma
teşekkürler Abdullah Avcı. büyük hocasın.
puan kaybedilen maçlardada hep bir şansızliklar kirmızı kartlar defans hataları gervinho başta olmak uzere kaçan net goller.
bu arada milli takıma çağrıldıgı için olacak Berat eleştirileri biranda kesilmiş. çok büyük oyuncu olacak çok büyük. bu yaşta neredeyse hiç ikili mücadele kaybetmiyor 2 sene sonraki halini düsünemiyorum tez zamanda 5 yıllık sözleşme imzalanmalı
Telonyus
02.10.2021, 19:50
açtığım başlıklarda 2 de 2 yaptım, fener maçının başlığını da ben yapayım isterseniz :D
Bu takım bitiricilik antrenmanı yapmıyor mu?
HOPA'LI TS'Lİ
02.10.2021, 19:55
Fark yapacağımız ve koparacağımız maçta rakip ilk atakta gol attı.
Kornelius ve Vakemenin şutların direkten dönmesi şanssızlık.
3 puan sevindirici
2019 da olduğu gibi her maç gol yiyoruz neredeyse ve kolay gol yiyoruz.
Ancak Nihayet Siopisle Gervinho ile başlaması orta sahaya dinamizm kazandırdı.
Kardeş takım denilen takımın taraftarları çok çirkef çıktı. Sahaya indi ve İsmail'in ayağından sekip kapalı eline gelen pozisyona itiraz ettiler.
Hakemi beğendim.
Kardeş mardeş muhabbeti yok artık. Hepsine çakacağız.
Hiçbir Anadolu takımı dost değildir.
HOPA'LI TS'Lİ
02.10.2021, 19:56
Anket kaçıncı sayfada?
HOPA'LI TS'Lİ
02.10.2021, 19:57
Konya ve biz namağlup devam
Bakalım ilk kim yenilecek :)
Oğuzhan Fidan
02.10.2021, 19:59
sahaya girip bakasetas ın yanına kadar gelen lavuk için bakalım federasyon ne ceza açıklayacak kayseriye bu kadar kolaymı bu işler ? adam futbolcunun dibine kadar geldi el kol yapıyor bıçak felan çekse orda ne olacak ? böyle saçmalık olmaz
HOPA'LI TS'Lİ
02.10.2021, 20:00
Bu takım bitiricilik antrenmanı yapmıyor mu?
Çok haklısın. Son vuruşların en az yarısını değerlendirsek her maçta en az 3 gol garanti
Yine karın ağrısıyla son dakikaları izledik.
Hamşik'in orta sahadan attığı gol, hakem atışıyla başlayan top en az iki kişiye değmeli kuralına takılmasa efsane olurdu.
HOPA'LI TS'Lİ
02.10.2021, 20:01
sahaya girip bakasetas ın yanına kadar gelen lavuk için bakalım federasyon ne ceza açıklayacak kayseriye bu kadar kolaymı bu işler ? adam futbolcunun dibine kadar geldi el kol yapıyor bıçak felan çekse orda ne olacak ? böyle saçmalık olmaz
Ben de çok endişelendim. Sıfır mesafeye kadar yaklaştı.
Dedim ya bundan sonra hiçbir Anadolu takımı dost-kardeş değil
HOPA'LI TS'Lİ
02.10.2021, 20:02
açtığım başlıklarda 2 de 2 yaptım, fener maçının başlığını da ben yapayım isterseniz :D
Totem mi uğur mu
İyi ki varsın
Şikecilere de vurursak tadından yenmez.
Oğuzhan Fidan
02.10.2021, 20:05
değil abim değil hepsi Trabzon düşmanı. herkes saygı duyacak kimsenin kurtarıcısıda kimsenin destekçiside değiliz işimize bakalım.
avcının ahmetcanı özellikle mi tercih etti diye heyecanla mackolike baktım,
http://arsiv.mackolik.com/Mac/3562544/Kayserispor-Trabzonspor
maalesef gene yanılmadım,3 yerli kuralından dolayı tercih etmiş, ilk 11 de 4 yerli olsaydı genç oyuncu oynatma cesaretimi gelmiş diye düşünecektim avcı için,
siopisi merkezde oynatmak için ahmetcanı tercih etmiş anlaşılan,
hikmet karamanla avcı arasında bu bakımdan bi fark göremiyorum,karaman genç yetenek emre demiri maçın son 5 dakikasında (birazda şov olsun diye) oyuna sokuyor,sonra gençler gelişmiyor diyoruz,35 lik fernandes i oynatıyor,3 puan alacak ya,kafa bu,
avcı da gervinho yu oynatıp ömürün dakikalarını azaltacak bu sezon anlaşılan,aynı kafa çünkü
Takım kazanmış, hocaya sallayamıyorum, ne yapsam acaba?
Boş yapayım en iyisi, her zamanki gibi.
gurur6134
02.10.2021, 20:07
Baka orda o kirik elliye tsrs bir hareket yapsa oyundan atilacak bakanin ustune oynuyorlar sinirli diye oyuncusu da ayni seyirciside sogukkanliligini iyiki korudu yer cucesi kirik kolla artislik yapiyor adama gitti yanina kadar oldugu yerde kaldi
6Şafak Aydın1
02.10.2021, 20:10
Kayseri iyidir hostur diye biliyorduk yakismadi. Öte yandan su maci su hale getirdik. Inanilir gibi degil. Kac tane atiyorduk sayamadik bile.
serdaracıl
02.10.2021, 20:12
Takımı çok beğendim. Ortasahamız çok iyiydi. Eksikler belli: visca, sörloth ve uğur çiftçi (yerli)
Ayrıca kayseri çok ayıp etti
Çok takmayın ya bir aptalın yaptığı hareket deyip geçin.
Berna başkan iyi konuşmuş, tebrik ediyorum dürüst yorumu için.
https://twitter.com/trtspor/status/1444323789131554817
"Hakemle ilgili konuşmak istemiyorum. Çok da tartışılacak durum yoktu. Orada ofsayt yoktu ve elle oynama açıktı, keşke olmasaydı ama maalesef oldu."
Adem Köse
02.10.2021, 20:22
Şimdi bu josef in yaptığı hareketle vitor ün yaptığı hareket bir değil mi?
ahamitokutan
02.10.2021, 20:33
Şimdi bu josef in yaptığı hareketle vitor ün yaptığı hareket bir değil mi?
izlerken aklıma direkt o geldi. veremedi kırmızıyı josef e. rıza da kıyamıyor bck sine 1-1 den sonra gitmek istemediler gole. kaleci hediyesi bir gol ile önce geçtiler sonra. beşiktaş top oynamadan maç alıyor.
dünyanın en salak muhabbetlerinden bu kardeş takım muhabbeti
bu pedro henrike midir nedir ne kadar kötü bir topçu be kardeşim. bir adam maç boyunca bir tane olumlu hareket yapmazmı sivasın bugün en kötüsü.
HOPA'LI TS'Lİ
02.10.2021, 20:41
Ömür Bakasetas ve Ahmetcan'ı tebrik ediyorum.
Berat Ayberk Özdemir'i de ben ekleyelim.
Dördü de harikaydı. Maşallah
izlerken aklıma direkt o geldi. veremedi kırmızıyı josef e. rıza da kıyamıyor bck sine 1-1 den sonra gitmek istemediler gole. kaleci hediyesi bir gol ile önce geçtiler sonra. beşiktaş top oynamadan maç alıyor.
kardeşim ben maçı izliyorum riza çalımbay denen çapsız maça kayode ile başlamış forvet anlamında söylüyorum. ilk yarıyı 1-0 geride kapattı kayode hala oyunda maç 1-1 oldu tam kayode ye uygun maç oynanacak sebebi hızlı olması yani kayode hızlı bir adam tuttu kağnı gibi oynayan yatabareyi aldı kayodeyi çıkardı bu neyin mantığı neyin izahı sen kontraya çıkacaksın hızlı forvetini oyundan alıp kaplumbağa hızında yatabareyi oyuna alıyorsun ama lafa gelince rıza çalımbay istikrarlıymış ben böyle hocanın istikrarını seveyim.
HOPA'LI TS'Lİ
02.10.2021, 20:49
değil abim değil hepsi Trabzon düşmanı. herkes saygı duyacak kimsenin kurtarıcısıda kimsenin destekçiside değiliz işimize bakalım.
Olayın özü budur.
Teşekkür ve tebrik ederim.
Sefa Toyer
02.10.2021, 20:49
Josef'in atılmaması şerefsizliğin ve namussuzluğun en net göstergesi.
Adem Köse
02.10.2021, 20:50
Ya bir kere de biz öndeyken 4 dk ek süre versinler. Nedir bu yaa
HOPA'LI TS'Lİ
02.10.2021, 20:52
Ah Rıza ah Sivas
Bedava verdiniz maçı
ahamitokutan
02.10.2021, 20:53
kardeşim ben maçı izliyorum riza çalımbay denen çapsız maça kayode ile başlamış forvet anlamında söylüyorum. ilk yarıyı 1-0 geride kapattı kayode hala oyunda maç 1-1 oldu tam kayode ye uygun maç oynanacak sebebi hızlı olması yani kayode hızlı bir adam tuttu kağnı gibi oynayan yatabareyi aldı kayodeyi çıkardı bu neyin mantığı neyin izahı sen kontraya çıkacaksın hızlı forvetini oyundan alıp kaplumbağa hızında yatabareyi oyuna alıyorsun ama lafa gelince rıza çalımbay istikrarlıymış ben böyle hocanın istikrarını seveyim.
hocam rıza nın bjk ya karşı zaafı var. sivas gibi iyi takımı olduğunda genelde beraberlikler alabiliyor ama zinhar yenme konusunda çok isteksiz. perdo henriqe mallıklar yapmasa en kötü beraberlik alırlardı yine ama bjk oynamadan maç aldı resmen.
iyattara
02.10.2021, 20:53
Josef'in atılmaması şerefsizliğin ve namussuzluğun en net göstergesi.Kesinlikle öyle. Kimse doğru düzgün itiraz da etmedi. Biz de olsa karakter yoksunu rıza sahaya girerdi kırmızı diye.
Var ne ise yarıyor çok ilginç cidden.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyattara
02.10.2021, 20:55
kuralı kendi de bilmiyor galiba.Sut çekmesine engel bir durum yok ki. Top kaleye girene kadar müdahale etmemesi lazim zaten. Gol olunca iptal ediliyor.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nevzat61
02.10.2021, 20:57
Vodafone park ta tiyatro sona erdi..Caner Bey'in Trabzon maçlarında ki o hırsını aradım bulamadım, rıza beyin saha kenarında kan ter içinde kaldığını da göremedim..dk 84 yenik durumda bulunan Sivasspor un atak yapmasını bekledim..onu da göremedim.. sürekli geriye oynayıp, skoru kabullenen bir takım ile golü dâhi kendi kalesine atan bir rakibin maçini gördüm..
HOPA'LI TS'Lİ
02.10.2021, 20:57
Josef'in atılmaması şerefsizliğin ve namussuzluğun en net göstergesi.
Bu ülkede 3 İstanbul takımı hep korunuyor, kayrılıyor.
Yazıklar olsun böyle alçak ve adaletsiz düzene
HOPA'LI TS'Lİ
02.10.2021, 20:58
Vodafone park ta tiyatro sona erdi..Caner Bey'in Trabzon maçlarında ki o hırsını aradım bulamadım, rıza beyin saha kenarında kan ter içinde kaldığını da göremedim..dk 84 yenik durumda bulunan Sivasspor un atak yapmasını bekledim..onu da göremedim.. sürekli geriye oynayıp, skoru kabullenen bir takım ile golü dâhi kendi kalesine atan bir maç gördüm..
Rıza'nın formasını giydiği takıma zaafı var.
nevzat61
02.10.2021, 21:01
Abicim BJK hiç yorulmadan maç aldı ne bir gerginlik ne de agresiflik.. Bizim böyle maçlarımız hiç olmayacak mı.. kardeş dediğimiz Kayseri'de bile bugün yaşananları gördük..
Doğukan Uçan
02.10.2021, 21:03
bu ülkede bütün kurallar ilk olarak bize karşı işler. daha 2 sene önce şampiyonluğa giderken antep deplasmanında son saniyede tarihin en komik kararıyla golümüz iptal edilmişti. en ince kararlar bile bize karşı verilir.
josef de souza'nın atılmaması ülke futbolunun özeti.
hafta içi ahmet nur çebi ağladı bu akşam da sergeni atınca hakem mecbur olarak oyunu nasıl dengelesem diye fırsat kolladı.
HOPA'LI TS'Lİ
02.10.2021, 21:06
Futbol
Türkiye'de
Trabzonspor'a
Karşı
Oynanan
Bir
Tiyatro'dur.
.
artvints
02.10.2021, 21:12
Uğurcan'in direk rakip kaleciye, taça giden, kisa kalan bir sürü kaleci vuruşu oldu. Gerçekten izlemesi zor dakikalar yaşandı maçta, yine ortashadan kaleciye geri paslar attik.
Maç içinde iniş çıkışlar çok fazla. Hem ilk yarının hem de ikinci yarının sonlarını kötü oynadık. Kontra atakları heba ettik, atak dönüşlerinde takımın boyu 50 metre. Buna iyi oyun demek çok zor.
Bir pozisyonda paslaşa paslaşa kaleciye kadar döndük sonra bir uzun top geldi, hücumdaki bütün oyuncular ofsaytta. Böyle göz tırmalayan bir sürü detay vardı maçta.
kaçarava
02.10.2021, 21:24
Maç anında da yazdım puan kaybetsek hocaya zerre kızmazdım. Çok gol kaçırdık. Djaniny atsa o dakikadan sonra bile tarihi fark olabilirdi.
Valla düşünüyorum, aklıma bjkyi deplasmanda yendiğimiz maç da geliyor. Bizim takım galiba geçiş oyununu çok iyi oynuyor ya. Cornelius arka direkte o maçtaki golün benzerini kaçırınca iyice düşündüm o maçı. Herhalde bu geçiş oyunu kavramı birebir kontratakla aynı değil çünkü kontrayı iyi organize olamadığımız için yapamıyoruz. Abdülkadir topla rakip kaleye giderken bir kişi doğru koşu yapamıyor. Her şeyi hoca mı çizecek kardeşim birisi pas yoluna doğru delici koşu atsın ya hiç mi bilmiyorsunuz bu futbolu anlamıyorum. Adam eliyle göstermese bir kişi koşmayacak. Madem bolca gol kaçırıyorsun ekstra pası yapıp kaleyle çırılçıplak karşı karşıya kalacaksın. Onu da atarız herhâlde.
Son 15 dakikadaki panik yakışmadı. Berat bir an "Oğlum bu ne panik ne gereği var" gibisinden çıkıştı bizimkilere. O gerginlik travma çağırır aman diyeyim.
Deplasmanda daha akıcı oynuyoruz. Fazla alan bulmamızdan kaynaklanıyor bu tabii. İçerideki yavaş, uykusuzluktan ayakta duramayan oyundan kurtulursak bu deplasman başarısının bir anlamı olur.
korona da bulaştırabilir
bilgehan83
02.10.2021, 21:31
Rıza çalımbay tam bir fışki…. Terbiyesiz adam oyuncu değişiklikleriyle orta alanı boşalttı Beşiktaş zorlanmasın top kapmak İçin diye.. sağ beke alakasız Erdoğan’ı aldı.. ön libero çıkarıp Sefayı aldı Nefret ediyorum senden pislik
ÖmürKaradeniz61
02.10.2021, 21:37
Bu Rıza bunağını birde aldılar Trabzonspor’a hoca ettiler. Vah benim Trabzonspor’um vah.
freedomforever
02.10.2021, 21:38
çirkinleştirmemeli.
İmza.
Mehmet Fatih Yavuz
02.10.2021, 21:56
Malatya maçı, Roma maçı dahil bu sene oynadığımız en iyi oyundu.
Rakip net pozisyon bulamadan gol attı.
Net pozisyon bulamadan maç bitti. ( Savunmadan seken, altı pastan kalenin üzerinden kaçırdıkları bir pozisyon var. Ofsayt olduğu ortaya çıktı sonra.)
Bizim ürettiğimiz net pozisyon kadar pozisyonu 3 rakibimizin bu haftaki maçlarının toplamında üretirler ancak.
Sene başında ne kadar da özel bir başlangıç yapmış olursa olsun, takım savunmasının aksamasının ana sebebi olan Wakame, aynen geçen sene olduğu gibi yeniden hücum etkinliğini kaybetti. Bire bir yakaladığı pozisyonlar dahil.
Hem bu kadar hücumda etkisiz, hem savunmaya hiçbir katkısı yok...
Dinlenmesi lazım. Gervinho'nun asıl mevkisi orası. Bari arkaya kaçan oyuncu olarak ayak içi ile vuruş yapabileceği sol önde oynar.
Wakame takımın şu anda en çok aksayanı.
Ömür ve Berat çok iyi oynadı.
Takım halinde iyi savunup iyi hücum yaptık.
Hoca da Wakame dururken cornelius ve bakasetası çıkarmasını anlamasam da fena değildi.
İsmail de iyi oynadı.
Önündeki savunma özürlü arkadaşa rağmen...
Tebrikler takım.
Ama o kadar gol kaçırdınız ki ömrümden ömür gitti.
erolizmts
02.10.2021, 21:57
Oynadığımız oyunda can sıkan birşey var ki sezon başından beri bu arıza giderilemiyor. artvints arkadaş o sıkıntıdan bahsetmiş. Garip bir şekilde rakip ceza alanı civarında gole gidebilme ihtimalimiz olmasına rağmen o top bir şekilde paslaşarak Uğurcan'a kadar geri gidiyor ve klasik Uğurcan şişirmesi ile top bize tehlikeli akın olarak geri dönüyor. Skor olarak önde olduğumuz anlarda bunu defalarca yapıyoruz. Kontra atak'la hücuma çıkarken bir anda oyunu rolantiye alıp geri pas yapma hastalığı bir yerde elimizde patlayacak. Farkı ikiye çıkarabileceğin fırsatları tepmemek lazım.
Oyunun genelinde iyi olsak da hocanın yaptığı değişiklikler çok dengesizdi ve son 20 dakika top yapmakta zorlandık. Zaten top yaptığımız anlarda da yukarıda yazdığım gibi gereksizce rolanti top yaptık. Bu tip maçlarda tek farkı her zaman koruyamazsın.
artvints
02.10.2021, 22:03
Oynadığımız oyunda can sıkan birşey var ki sezon başından beri bu arıza giderilemiyor. artvints arkadaş o sıkıntıdan bahsetmiş. Garip bir şekilde rakip ceza alanı civarında gole gidebilme ihtimalimiz olmasına rağmen o top bir şekilde paslaşarak Uğurcan'a kadar geri gidiyor ve klasik Uğurcan şişirmesi ile top bize tehlikeli akın olarak geri dönüyor. Skor olarak önde olduğumuz anlarda bunu defalarca yapıyoruz. Kontra atak'la hücuma çıkarken bir anda oyunu rolantiye alıp geri pas yapma hastalığı bir yerde elimizde patlayacak. Farkı ikiye çıkarabileceğin fırsatları tepmemek lazım.Dengesiz baskı yapan takımı üzerine çekip, sahayi enine boyuna geniş kullanarak gole gitmek, rakibi oyundan düşürmek için yapılıyor bu ama oyuncular hareketsiz. Şişirme topla son buluyor paslaşmalar, top geçse geniş alanı kullanacak sprinter oyuncular yok kanatlarda veya verimsizler.
Karagümrük iyi yapıyor mesela bunu. Arkada dinamik bir şekilde paslaşıyorlar sonra hızlı geçiş yapıyorlar.
Bizde panik var.
Mehmet Fatih Yavuz
02.10.2021, 22:08
Bu arada Sarı, şu maçta, bu kadar açık alan varken hiçbir şey üretmiyorsan zaten senlik birşey yok demek ki güzel gardaşım bu seviyede.
Bu maci kazanmis olmamiz cok önemliydi. Ilk devrenin yarisi bitti neredeyse..Önümüzdeki 3 hafta oynayacagimiz maclar icinde en cok Göztepe macindan cekiniyorum..
Doğukan Uçan
02.10.2021, 22:23
Adamların en iyi oyuncusu Faycal Fajr oynamadı bu adam geçen hafta kırmızı mı yedi yoksa sakat mı. Fayçal olmadan sivasspor düşmemeye oynayan takımları andırıyor.
Maçın tekrarını izleyebileceğimiz bir yer bilen var mı arkadaşlar ?
avcıya bir şey söyleme imkanı olan varsa, takımın sahada rakibe ve hakeme nasıl davranması gerektiğini öğretmesi gerektiğini söylerse çok memnun olurum, profesyonel anlamda kendisi de bu konuda yetersiz ise, hep birlikte "yönetim organizasyon" ve "örgütsel davranış" isimli fakülte derslerini almaları çok iyi olur.
bu 2 dersi milli arada 15 gün alsınlar, sezonda 20 puan eder.
sahada gamsız takılan arkadaşların verimi de artar, taraftarın sinerjisi de..
derbi maçlara çok odaklanılıyor ama yukarıda bahsettiğim eksikliklerimiz diğer maçlarda en büyük zaafımız.
hiç bir rakibin bize atak yapmasını engelleyemeyiz, ama sahada duruş ve tavırlarımızla bazı olumsuzlukları ortadan kaldırabiliriz.
20 yıl önceki gibi kalemize gelmeye korkan rakiplerimiz yok artık, bizi doğrayınca hakemliğinin biteceğini düşünen hakem de yok.
topçularımız sokak futbolundan gelmediği için bazı tepkileri de veremiyorlar, zaman değişti.
o vakit eğitim lazım.
bakasetasa koşan bebeyi hareketsiz seyreden topçuları uyarmak lazım, böyle devam ederse takım için savaşan oyuncu kalmaz.
wakaeme yi uyarmaya gerek yok, azıcık kenarda oturtup, tekrar heveslenmesini sağlamak lazım.
sürekli suç işleyip hiç ceza almayan insanların kendiliğinden düzelmesi çok zor.
bazı müdahale araçları elzem olmuştur.
yoksa yine kaçan trene arkadan bakarız.
bu sene artık sevinelim inşallah..
saygılar..
Enaldo61
02.10.2021, 22:32
Bu hakemler ve bu karaktersizler yüzündenişte o 15 dakika oynanan kötü futbolu eleştiriyoruz, onu da iyi oynamamız lazım yoksa asla şampiyon yapmazlar, kendi tırnaklarımızla kazıyarak başarmamız gerek ciddiyetsizlikle az mücadele etmekle olmaz bu iş. 90 dakika her şeyini koymak zorundasın.
CİVELEK.61
02.10.2021, 22:32
Abdüş bugün kariyerinin en iyi yarım saatini oynadı.
Tek bir boşuna hareketi yoktu.
Top sürmesi gereken yerde sürdü.
Durması gereken yerde durdu.
Adam geçmesi gereken yerde geçti.
Asist yapması gereken yerde yaptı.
Eğer hücum oyuncularimiz iyi bitirici oyuncular olsaydı,
Abdüşe 5 asist yazılırdı heralde.
Maçın tamamıni tekrar izleme şansı olan arkadaşlar,tekrar izlesin ve saysın mümkünse.
Abdüşün forvet arkası oynamasına,fiziksel durumlardan dolayı hep karşıydım lakin bugün o kadar doğru oynadı ki,
O kadar doğru işler yaptı ki,
Fikrim değişti diyebilirim.
Benim hiç umrumda değil bugün Abduşun gol atmaması.
Çok faydalı oldu.
Dikkat ettim bunları basardikca çevresinden daha çok top alıyor.
Kendisine duyulan saygı artıyor.
Özellikle Hamsik tarafından.
Şayet bu mevkide böyle istikrar yakalarsa takım için Wakame-Hamsik dışında önemli bir alternatif daha oluşacak.
HasanTezel
02.10.2021, 22:43
Maçın tamamıni tekrar izleme şansı olan arkadaşlar,tekrar izlesin ve saysın mümkünse.
Abdüşün forvet arkası oynamasına,fiziksel durumlardan dolayı hep karşıydım lakin bugün o kadar doğru oynadı ki,
Çok faydalı oldu.
Şayet bu mevkide böyle istikrar yakalarsa takım için Wakame-Hamsik dışında önemli bir alternatif daha oluşacak.
KASIMPAŞ MAÇ YORUMUM:
Trabzonspor solbeke Denswil’i oynatırsai krizi bir miktar hafifletecek. Ama Uğurcan-Berat dışında üçüncü bir yerli oynatma zorunluluğu söz konusu olacak bordo mavililer için. Bu noktada da sanırım Trabzonlu taraftarlara önemli bir görev düşüyor: Abdülkadir Ömür, Abdülkadir Parmak, İsmail Köybaşı gibi oyunculara daha fazla tahammül göstermeliler.
Hiç sevmem Melekeyi, sebebi hep yandaş-yalama-İstanbul açısından yazar/yazdırılır.
Ancak bu tespite KATILMAMAK elde değil, birçokları yazmış, Nwakaeme-Edgar-Bakasetas dün sahanın en kötüleri iken yerlilerden Berat bence eksiksiz, Uğurcan iyiye yakın oynadı(2-3 adet 80 mt pas attı ki direk ayağa ve rakibi korkuttu), Ömür ise çok gayretli ama AKILALMAZ ŞANSSIZDI...
Yusuf hep iyi niyetli-çalışkan golü bile atıyordu...
Bu 4 yerliyi MOTİVE etmek zorundayız, 8+3 zorunluluk, bunu anlamak zorundayız...
memozcan
02.10.2021, 22:48
1-0 öne geçtikten sonraki oyun değil, 2-1 öne geçtikten sonraki oyun canımı sıktı..
aşırı laubali oynuyoruz..
ajak geçen bjk'ye karşı 2-0 öne geçti, kalecileri koşarak topu alıp oyuna sokuyordu..
bizim kaleci oyunu soğutmaya çalıştıkça seyirci gerildi bu da bizi paniğe soktu.. sanırım 2-3 tane sarı kart yedi bu yüzden .. bu günkü maçta da kesinlikle sarı kart verilmeliydi..
biz küçük takım değiliz.. kayserispora karşı kalecimizin yaptığı çok ahmakçaydı..
Cornelius İyi forvet ama adama top gelmiyor. Caneri alsaydı Trabzon her maç Kafa golü vardı bu adamın. Adama pas gelecek ki atsın Orta gelecekki atsın.
serdaracıl
02.10.2021, 23:04
Çok faydalı oldu.
Abdüş’ü bir süre 60. Dakikalarda rakip oyundsn düşmeye başladı mı oyuna sokmalıyız.
ilelebeTS
02.10.2021, 23:06
Cornelius İyi forvet ama adama top gelmiyor. Caneri alsaydı Trabzon her maç Kafa golü vardı bu adamın. Adama pas gelecek ki atsın Orta gelecekki atsın.
Bu maçta herkese yeteri kadar pozisyon geldi, değerlendiremediler.
Fanatik34
02.10.2021, 23:52
Yine 10,5 kisi oynadigimiz bir mac oldu. Solbeke herhangi birini kyosak, en az Ismail kadar oynar zaten. Bugün cok siritmadi cünkü is düsmedi..ama su yasina gelmis, pozisyon almayi unutmus birine hala tahammül ediyor olmak, futbolun ruhuna aykiri.
Maca gelirsek, karsi tarafta Mensah´in olmamasi bizim icin büyük bir avantajdi, degerlendirdik. Kismen cok iyi paslastik ama kismende cok kopuktuk. Öyle ezici bir top aynamadik maalesef, top cok gitti geldi. Karsi tarafta Fernandez´in paslari yerini bulmus olsa, cok sikintili olabilirdi. Siopis´in cok acemice gördügü Kart olmadi. Bakasetas bu kadar istahli oynarken oyundan alinmamaliydi. Djaniny top ayaginda iken kaybetmeyen, cok efor sarfeden ama bir o kadar da pozisyonu hic etmeye devam ediyor.
Wakayeme niye sahada kalmali? Yahu sunun cevabini kac kez verdi veya vermeli daha? Cornelius ise, beni izleyin mesajini verdi
Ömür´ün su an oynayabilecegi tek yer ortada ve sonradan girmek. Berat kim oldugunu cok acik gösterdi.
Takimdaki asil sorun, oynamaya calistigimiz sistemin, bu Takim tarafindan oynanamayacagi. Ne berat, ne de Siopis´in bunu oynayabilme ihtimali yok, Vücut kaldirmaz zaten.
Kisacasi zevkli bi mac oldu ama berabere de bitebilirdi, yazik olurdu
Onur Akyüz
03.10.2021, 00:24
Herkes takımın son vuruşlardaki gevşekliği konusunda hemfikir sanırım özellikle 2-1’den sonra resmen sinirlerimiz yıprandı.
Djaniny bence Yusuf oyuna alındığı için tepkiliydi ve olabildiğince vurdumduymazdı. Mesela Abdülkadir pas atıcak sola doğru giderken Djaniny çapraz koşu ile içeri girmesi gerekiyor ama beyfendi taça doğru kayıyor tam olarak ters tarafa. Zaten karşı karşıya kaldığı pozisyonu bildiğimiz Djaniny kalecinin üstünden aşırtır veya kaleciyi de çalımlardı ama o yapabileceği en kötü vuruşu yaptı. Benim en çok tepki gösterdiğim oyuncu oldu.
Diğeri de waka idi. Maçı bitirebileceği anlarda olabildiğince savruk ve lakayıttı, bunlar hiç iyi şeyler değil. Bu tip takımlara ilk yarı 3 tane atıp ikinci yarı rölantide bitireceksin.
Bunun dışında Berat bence müthiş bir potansiyel yani bu çocuğu küçümsemek, kolayca yedek kalsın oynamasın demek çok büyük bir cehalettir. Siopis’i cebinden çıkarır ve mevkiisinde ligin en iyisi daha önemlisi en potansiyelli yerli oyuncu bana göre. Fiziğiyle, zekasıyla, oyun görüşü ile Avrupa çapında bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum. Girer girmez parçaladı rakibi zaten.
Bir diğer güzel gelişme de Ömür oldu. Harika bir katkı yaptı oyuna maçı da alan adam oldu bence. Bir daha geri düşmez ve hep üzerine koyar inşallah.
Maç boyu hocaya sallayan belli başlı tipler için de diyecek tek bir şey var;
20914
freedomforever
03.10.2021, 00:48
Bugün M.United-Everton maçında Everton’ın attığı kontra golü derslik. Şunun 3te birini yapabilsek bugün 5 atmıştık.
Kardeş görmek isteyen Kalamarias'a, Drogheda'ya baksın. Benim bu ligden kardeşim falan yok.
Ben de böyle düşünüyorum
samatyaboy
03.10.2021, 02:24
Gayet güzel bir galibiyet aldık, sezon sonu kutlamaları şimdiden görüyor gibiyim:sevinç::tsbayrak::atki:
Murathan
03.10.2021, 04:30
Bugün M.United-Everton maçında Everton’ın attığı kontra golü derslik. Şunun 3te birini yapabilsek bugün 5 atmıştık.
bence manunun golü yemiş olması daha büyük derslik. o klasmandaki oyuncuların o işlere girmesi şaka gibiydi. hele son 2 adamın aynı evertonluya koşması amann aman trabzonsporu izliyor gibiydim sanki ahaha
Telonyus
03.10.2021, 08:28
link atmak sorun yaratır mı bilemedim ama beinsports usa youtube kanalında bizim ligin 7-10 dakikalık özetlerini veriyor vpn falan da istemiyor.
6Şafak Aydın1
03.10.2021, 08:47
Kolay macti, zor oldu. Zor macti, kolay oldu dedirtirler insallah bir dahakine.
Gervinho ile başlamadığımız taktirde takımın yaş ortalaması gayet iyi duruyor.
tony ismail peres ve hamsik kalıyor.
Ben takımı beğenmedim. Malatya maçı gibi 4-5 lik olması lazımdı. Belli ki hoca oyunculara saha içi özgürlük tanıyor ama bitiricilik konusunda çok kötüyüz bence.
Takımdan beklentim devre arasına kadar ilk 2 de kalmak
Ahmet Aksu
03.10.2021, 10:34
yaptığın tespitler çok iyi ama abduşun yaptıklarını maç 0-0 ken ya da geriye düşerken izleyemeyiz
çabukluğu sayesinde kontralarda rakip alana çabuk geçiyor
öne geçtikten sonra abduş iyi görünür ama diğer türlü rakip defansın içinde kaybolur. fiziği bunun için hala yeterli değil.
ayrıca hala hiçbir şut tehdidi olmadan forvet arkası oynaması mümkün değil. elinde sörloth gibi golcün olsaydı belki gerek kalmazdı ama şuan gol yükü baka ve nwakamede sadece ki bakayı sağa atarsak o yük de kalkar sadece nwakamenin gol atmasını bekleriz.
Çok faydalı oldu.
ÖmürKaradeniz61
03.10.2021, 10:43
Caner’i alacak Trabzonspor sende taraftarım diye maç izleyeceksin öyle mi ? Yazıklar olsun sana ve senin gibi adamlara yahu hiç mi birşey okumuyorsunuz ,araştırmıyorsunuz öyle adamları nasıl içinize sindiriyorsunuz.
pReN@_61
03.10.2021, 10:47
5 olacak maçın ilk yarısı berabere tamamlandı. Çok şükür bir kaza yaşamadık. Tebrik ederim takımı :tsbayrak:
link atmak sorun yaratır mı bilemedim ama beinsports usa youtube kanalında bizim ligin 7-10 dakikalık özetlerini veriyor vpn falan da istemiyor.
Kanala girdim ama videolar kaldırılmış galiba, bulamadım.
Telonyus
03.10.2021, 11:13
5 olacak maçın ilk yarısı berabere tamamlandı. Çok şükür bir kaza yaşamadık. Tebrik ederim takımı :tsbayrak:
Kanala girdim ama videolar kaldırılmış galiba, bulamadım.
atayım özelden bende açılıyor
Bu takımın hücum gücü yakaladığı pozisyonları atacak
eğer atamazsan sıkıntı gitgide büyür!!
çok gol kaçırdık lafını artık geçelim
atacaksın, kaçmayacak
djanini kaçırdığı pozisyona bak kalenin dibinde!!!
bu adamın dünya umrunda değil
böyle gevşek lakayit ouyuncuya güvenemiyorsun!
ahmetcan tecrübesiz tamam ama rakibe hamle yaparken daha dikkatli olacak
pozisyonlarda oyuncuların kart görmeden daha sert davranması lazım
hakkını savunacaksın, tepki vereceksin
Enaldo61
03.10.2021, 12:05
Cornelius goller kaçırdı ama en etkili oynadığı maçtı sanırım.
Maçın içindeki kopuklukları çözebilsek çok daha iyi olacağız.
3 puan güzel oldu hemde çok güzel.
Adem Erdoğan
03.10.2021, 12:17
Abdülkadir'in sonradan oyuna girince nasıl etkili olduğunu, Gervinho'nun ise ilk 11 başlayınca nasıl etkisiz kaldığını görmek için çok güzel bir örnek oldu bu maç.
Yorulmuş ve kısmen dağılmış bir rakibe karşı 60dan sonra daha etkili oluyorlar. Kart aldırma potansiyelleri daha yüksek oluyor.
HOPA'LI TS'Lİ
03.10.2021, 12:29
Dün akşam tüm spor otoriteleri Abdüş'ün oyununu övdü.
İşte bu
Helal olsun Abdüş
Şikebahçe maçında tribünler seni bağrına basacak.
Böyle devam Abdüş'üm
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.