Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 8. Hafta | Kayserispor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
OzcanHan61
02.10.2021, 16:42
1,50lik köstebek hayatının ilk kafa golünü bize atıyor, neden böyle şeyleri hep biz yaşamak zorundayız?
ilelebeTS
Topa basarsak maç bizde. O kadar pozisyon harcadık, 1 kere gelip gol attılar. Akıllı oynamamız lazım, top çevir yeter.
Turgay Atalay
Su patlican suratli disinda top oynuyabilen futbolcu olmayan takimdan tek pozisyonda kafa golu yemek sadece bize nasip olur herhalde.
Sahada ne yaptigi belli olmayan Gervinho Nwaka ve Corneliusla bu kadar olur. Ismaili artik oynuyor diye gormuyorum zaten. O bir efsane.
Fatih K.
Hocaya laf eden mı var. Yemin ederim size bir bok bildiğiniz yok
Tamam her şeyi sen biliyorsun kardeşim aynen. Senin dışında kimse bir şey bilmiyor.
Waka hiç baskı yokken 2 topu boş kaleye gönderemedi. Rezillik. Siopis-berat ve dens- ismail değişikliği olmalı. Bir kırmızı kartı daha kaldıramam
emre6117
4-1 olması gereken maç 1-1 bitti, bu pozisyonları harcamayacan aga..
Corneliusun karsi karsiya, sonra bos kaleye, sonra direge vurdugu toplqm 3 pozisyon.2 tane de nwakamenin atamadigi pozisyon.tam 5 tane cok net pozisyin kacti.
Kayseri 1 kere geldi neredeyse gol oldu.
Cok garip mac.
Biticilik problemi yasiyoryz cok bariz.
Mehmet BAŞ
02.10.2021, 16:43
4-1 olması gereken maç 1-1 bitti, bu pozisyonları harcamayacan aga..
Hocam ne 4'ü yahu. Tam 6 tane net gol kaçırdık. Hepsi %100 gol pozisyonu idi.
Corneliusun direge vurdugu pozisyonda Gervinho bombos ama kosu yapmiyor. Yapsa ortaya birakcak kaleciyle Bas basa kalacak. Hic birsey yaptigi yok. O kanat zaten 0. Yusuf is yapar
Veya Djaniny. Hic beklemeye gerek yok.
bütün golleri ismail in kanadından geliyor
bunda wakayemenin de yardıma gelmemesinden olabilirmi.
yorumsuz6117
Gervinho bidonun teki, rekor maaş alıyorsun az bi futbol oyna be..
trondsen yada denswil ve ömür girmeli. Ismail, gervinho disari
Mert Oğuzlu61
İsmail ve Gervinho çık, Trondsen ve Djaniny gir.
2. yarıya bunlarla baslamamak lazim. Özellikle Gervinho fizik olarak berbat, ne oldu bu adama neden bu halde ? Sezon başı daha iyiydi.
DeAgLeMaNyAq
Bu kadar pozisyona girip suçu Hoca'ya yüklemek kolaycılığa kaçmak olur...
Ugurcanın konya maçı hariç iyi bir oyunu yok. Kaleyi bulan her orta halli şut bu sene gol oluyor.
Tony kafa gidik gibi.
bazen taraftar haddini bilmeli.
adiloş bebe
02.10.2021, 16:44
Gervinho gerçekten çok büyük bir kazık ya
Hadi İsmail zaten bir şey beklenmeyen bir oyuncuydu ama bu Gervinho'ya karşı büyük bir nefret beslemeye başladım.
Bu arada neden şampiyon olamayacağımızın göstergesi gibi bir maç oluyor. Sakin kalamıyoruz bir türlü
Nwakaemenin olduğu kanattan bindirip duruyor Onur denilen bek. Nwakaeme savunma yapamıyor maalesef. Golün sebebi bu. Boş kaleye de kaçırdı ayrıca.
Ahmet Kara
Oyun git gele dönmüş, savunma yapmayı beceremeyen bir takım var.
2. yarı her şey olabilir.
Taktik yok zaten. Bireysel olarak bir şeyler yapabiliriz inşallah.
Hocaya rağmen 3 puan alacağız.
freedomforever
Yusuf Sarı veya Ömür İsmail yerine sol beke. Djanini Gervinho yerine.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sethfilo
Bu golü ismaile sadece yüklersek saçmalarız. Ahmet hadi o pozisyonda hamle hatası yaptı milyonluk Uğurcan geçen haftanın üstüne bunuda misafir edip içeri aldı. Sürekli aynı adama yüklenmek için hazır bekliyorsunuz. ilk yarı oyuncu değiştirilmez diye bir kural yok. A.Avcı sahada bugün etkisiz Gervinho yerine kimi alsa artıya geçerdi. Gol yemeden ve son 20 dk görmeden taktik değişikliği bile yapmıyorsun değerli hocam. evet net pozisyonlar kaçtı ama futbolun kuralı her zaman işler bunu bilmeyecek acemilerden değilsin. Avantajlıyken neden her maç rakibi oyuna sokuyorsun. son 3 maç aynı saçmalığı yapıyorsun. bizim gibi izliyorsun yazık
Sefa Murat Dokuz
Wakaeme kaç tane asistlik pas, tek top yaptı. Kayseri’yi defalarca 3’e 2 yakaladık.
Hamsik 3. Bölgede bitik.
Gervinho bitik.
Cornelius hem şansız hem kazma.
Wakaeme’de atamayınca. Gol kaçırma rekoru kırarız.
BatuhanB
Nwakaeme... Önünde kaleci ve kale dışında hiçbir şey yokken niye hemen vurursun be kardeşim.
Sefaenes
Kayseri asla bizim kardes Takimimiz olamaz bunlar serefsizlikde 1 numara. Gervinho 2 yari cikmali cöp
Forvet diye aldıkları herife bak adamların bize attığı gole bak 1.50 lik fıdıldan yedigimiz gole bak herseyoyle jastalık sebebi bir takım.
yorumsuz6117
Gervinho yerine Sarı başlasa en az 1 gol atmıştı, defans yapmıyorlar..
Murat KARAKURT
Al Waka ile Gervinho'yu dışarı.....Sok Abdüş ile Djanny....Ataklar en azından biraz daha hızlanır...
ilelebeTS
Saçma sapan yorum yapmayalım arkadaşlar. Kaçırdığımız goller ortada. Hedefe adam koymaya gerek yok. Takım iyi. gs'yi ezen kayseri'yi duman edecektik, atamadık.
emre6117
02.10.2021, 16:45
Siopis oyunda kalirsa kirmizi yer.
Ilk yarida maci bitirecegimiz o kadar pozisyon geldi ki laubelik mi diyeyim, sansizlik mi bilemedim.
Berat siopis, denswill ismail degisikligi lazim. Ismail neden oynuyor, daha ne yapmasi lazim.
Sifir fayda full zarar.
Ahmet Aksu
ismail > denswil
gervinho > baka sağa > abduş sahaya
kötü değiliz ama çok beceriksiziz yani 1 kaçar şans dersin 2 kaçar şans dersin ama bu kadar kaçması şans falan değil
çok savruk oynuyoruz halısahadaki gibi bakasetas ve hamsik daha derli toplu diğerleri takılma modunda
nwakame biraz daha ciddiye alırsa rakibi rahat yeneriz.
tabi ismailin bir an önce sahadan alınması şart.
yenilen golde hata %70 ismailin %30 uğurcanın(iyi kaleci bunu parmaklarının ucuyla da olsa çıkaracak)
ben umutluyum kayseri çok ahım şahım değil biz çok daha iyiyiz sadece şu gol atma sorunu ve ilk pozsiyonda gol yeme hastalığını atlamamız lazım
kaçarava
Geçiş hücumu sempatizanı yaptık Kayseriyi. Kamyonla pozisyona girdik daha ne olacak. Akıyor takım.
İyi kapanamamanın cezasını çektik. Ortalattırıp vurduruyorsun. Öyle pozisyon alınmaz.
Enes Başkaya60
Bütün maçları genelde kaybediyoruz bu arada..
2-1 biter gibi...
Sefa Murat Dokuz
Bu kadar pozisyona girip suçu Hoca'ya yüklemek kolaycılığa kaçmak olur...
İsmail’de ısrarı yiyecek onu.
danger00
şu yapıya gervinho ciddi manada yük. yani sahada 2-3 hareket yapsın diye beklediğimiz, defansif zaaflarına göz yumduğumuz bir nwakame varken 2. bir benzer oyuncuyu ne kadar kaldırabilir bir takım. gereksiz zorlamalarla kaybedilen toplar ve bitirilemeyen her hücum geri dönüşlerdeki sıkıntımızla beraber tehlike olarak geri dönüyor kalemize.
Muhammet_61
İkinci yarı olacakları söyleyeyim. İsmail'in kanadından gelen bir atakta Uğurcan klasik olarak yine bir tane yumurtlar sonra biz 2-2'ye getirip tam baskı kurmuşken Siopis ikinci sarıyı görür atılır, sonra yine vahlarız.
SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yusuf BALCI
4-5 olması gereken maç 1-1.
1-0 iken kaçan gollerden sonra az sonra yeriz demiştim. zira hep aynı şey oluyor. ismail kafayı uzatsa alacak topu. bundaki olayı ben anlayamadım tembellik midir, refleks eksikliği midir nedir? en basit şeylerde bile batırıyor.
emre6117
Kayseri asla bizim kardes Takimimiz olamaz bunlar serefsizlikde 1 numara. Gervinho 2 yari cikmali cöp
Bize bu ligde kardes olacak bir takim yok. Olamaz da.
Neredyse hepsi istanbul takimlidir bunlarin.
Doğukan Uçan
bu gervinho futbolcu falan değil aldığı paraya yazık günah.
Ts006161
02.10.2021, 16:46
Tamam her şeyi sen biliyorsun kardeşim aynen. Senin dışında kimse bir şey bilmiyor.
Ne biliyorsun sen. Takmışsın bir İsmaile konuşup duruyorsun. Futbol bu gol de yiyeceksin. Gol de atacaksın. İsmail'in kanatından gol yedik diyorsun. Ahmetcan neden o topa vurdurdu onu söyle o zaman. Çok biliyorsunuz siz
Halil Alemdar
Berat—->Siopis
Trondsen ya da Denswill—->İsmail
Siopis kırmızı yiyecek diye ödüm kopuyor. Adamlar da sürekli İsmailin taraftan geliyor.
1-5 bitmesi gereken ilk yari 1-1 bitti. Adamlarin tek pozisyonu gol oldu ilginç. Hocalik bi durum da yok ayrica ilerideki oyuncularin beceriksizliği tuttu.
artvints
Sol tarafa bir çare bulup, ortasahada biraz daha kalabalık olmamız lazım. 1-0 öndeyiz rakip atak yapıyor ortasaha boş.
Bu yıldız oyuncular hep beraber olmuyor, birinden ikisinden vazgeçmek gerekiyor onbir için.
ilelebeTS
Siopis iyi oynuyor ama sarı kartı var. Sakata gelmeyelim orada. 10 kişi kalmayalım yine. Oraya hamle lazım.
Bu maçta gol atsın atmasın çok kötü bir forvete sahibiz hani o kadar bekleyip forvet diye gidip bunumu aldınız bununla ne hayal edebiliriz ki biz.
iyattara
Şanssızlık maç boyu sürmez umarım.
İsmail yerine trondsen veya denswil. Silopis yerine berat. İleriye gervinho yerine djaniny.
Bakalım hangilerini yapacak hoca.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sakosako
orta sahadan kimi çıkarsan sorun oluyor, sağ tarafta bir türlü dikiş tutturamadık. devre arasına kadar uğurcan / denswill - ahmetcan - hugo (veya edgar) - peres / berat - siopis - hamsik / nwakaeme - cornelius - bakasetas şekilde idare edebiliriz. dorukhan dönünce tekrar düşünürüz
Mehmet BAŞ
02.10.2021, 16:47
İlk yarıda muazzam pozisyonlar yakmadık. Tarihi fark yapacakken soyunma odasına 1-1 ile gittik. Şaka gibi ama gerçek! İlk yarıda oynanan futbol bence gayet iyi idi. İkinci yarı için yalnızca Gervinho'ya çıkartıp Djaniny'yi oyuna alabiliriz. Sarı kartı olan Siopis yerine Berat hamlesi de olabilir. Bu iki hamle dışında oyuna sabretmek lazım.
Cem Balcı
02.10.2021, 16:47
Berabere kaldığımız son maçlardaki aynı durum.
Siopis'in sarısı var,kaçan okadar pozisyon var.
Bilmem ders almdık mı.
ilelebeTS
02.10.2021, 16:48
Siopis-Berat ve İsmail-Denswil/Trondsen değişiklikleri olabilir.
yavuzbaha
kaleciye bu topu tutmalıydı diyen futbol izlemeyi bıraksın,kimse kimseye kızmasın şanssızlık...bu arada gervinho topçu değil
Ahmet Aksu
gervinho ve ismailin zerre katkısı yok
hocanın yerli hakkını ismail ısrarı yerine 2 haftadır yusuf ya da abduşu solbeke hazırlasa daha iyiydi.
AYYILDIZ
Şanssızlıktan çok beceriksizlik var.
emre6117
02.10.2021, 16:49
Gervinho gerçekten çok büyük bir kazık ya
Hadi İsmail zaten bir şey beklenmeyen bir oyuncuydu ama bu Gervinho'ya karşı büyük bir nefret beslemeye başladım.
Bu arada neden şampiyon olamayacağımızın göstergesi gibi bir maç oluyor. Sakin kalamıyoruz bir türlü
Bu tur maclar da bu kadar pozisyin bulup kriz yasiyorsak, sampiyonluk gelmez. Sozde o kadar tecrubeli oyuncu aldik.
Ama skoru alip gidemiyoruz.
Nwakame bu mac cok kacirdi.
Corneliusun bitiricilik zayif zaten.
Kayseri bu kadar bosluk vermisken skoru alamamak cok buyuk bir sorun.
Cem Balcı
Golde hata Ahmet'in.Boşa zıpladı,daha doğrusu önden alması gereken rakibin arkasında kaldı.
Sefa Murat Dokuz
Abdüş sol bekte daha kötü oynamaz. Oynasa da o oynasın bu kadar kötü.
Halil Alemdar
Djaniny Gervinho değişikliğiyli de işe yarar. Ben bu ara Nwakaemeye biraz uyuz olmaya başladım.
Bu kadar pozisyonu harcama luksumuz yok.
champions
02.10.2021, 16:50
Gol dışında 6 pozisyon var, en üretken 45 olabilir, rahat 3-0 bitecek iy 1-1 bitti.
Tony'nin arkasına İsmail'i koymak "bana buradan gol atabilirsin" demek.
Sabaha kadar oynasak gol atamayacak Kayseri'den yine ne yapıp edip golü yedik.
Tony ve İsmail çıkıp Berat ve Denswil girmeli.
Cornelius'ta kıpırdama var, Gervinho'nun da savunması iyiydi geçen maçlara göre.
Topu dolaştırma hızımız son 2 maçta ciddi seviyede arttı.
Ama her şey dönüp dolaşıp topu kaleye sokma yüzdene bakıyor.
Çok iyi sokamıyorsan o golü yemiyceksin.
Umarım hoca ezberlerinden vazgeçer de rahat kazanılacak maçta puan kaybı olmaz.
Ahmet Aksu
siopisin kartı var kesin bu hafta da kırmızı yeriz berat oyuna girerse ismailden de rahat kurtuluruz
Fatih K.
Ne biliyorsun sen. Takmışsın bir İsmaile konuşup duruyorsun. Futbol bu gol de yiyeceksin. Gol de atacaksın. İsmail'in kanatından gol yedik diyorsun. Ahmetcan neden o topa vurdurdu onu söyle o zaman. Çok biliyorsunuz siz
Sen bana İsmailin savunduğu adamın neden top vurduğunu anlat ben de onu anlatayım sana. Çok biliyorsan anlatırsın diye düşünüyorum. Mesela İsmail denen arkadaşın her maç kendi kanadından adam gelirken başka adamı geri kaçarak takip ederken savunmadığı adamın açtığı ortada savunmaya çalıştığı adamın neden topa vurduğunu anlatın bana.
bordoylamavi
bu kadar olmaz 4 tane yüzde yüz gol kaçırıyoruz 1 tane atıyoruz. adamlarnı oyuncusunun kariyerindeki ilk kafa holyümüş bravo uğurcan. bu kadir saçma bi golü nasıl yedin. uğurcanı geçelim ondan önce yine ismailin kanadı. ya 10 kişi oynasak dagha iyi ya. sırf zarar ya.sağdan her gelen atak kaleye gitti ya. yine gitt orta yapan adama arkasını döndü ya. oynatma arkadaş şu kazmayı. serkanı oynat kimi oynatırsan oynat şunu oynamtma
neyse
ikinci yarı muhtemelen saçma değişkilikler olmazsa bi kaç tane atarız gibime geliyor
naimbektas6161
Şanssızlık maç boyu sürmez umarım.
İsmail yerine trondsen veya denswil. Silopis yerine berat. İleriye gervinho yerine djaniny.
Bakalım hangilerini yapacak hoca.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bencede ama sadece Gervinho djanini yapacak hocayı tanıyorsam
Adem Erdoğan
Gervinho Canini değişikliği gerekiyor, Siopisin sarı kartı da sıkıntı o da değişebilir.
ilelebeTS
Takımda telaş var. Şut atmak için acele ediyorlar. 2'ye 1'sin bir soluklan, en kötü pas verirsin. Tony ve Cornelius 2 pozisyonda şut için acele ettiler.
Ekrem D.
1,50lik köstebek hayatının ilk kafa golünü bize atıyor, neden böyle şeyleri hep biz yaşamak zorundayız?
Ah be kardesim, bu yazdiklarini asil dusunmesi gereken kisiler dusunene kadar biz hep en olmayacak golleri yemeye devam edecegiz. Yazacak cok sey var…
Mehmet Fatih Yavuz
02.10.2021, 16:51
Vay anam vay. Ne İsmail'i yahu?
Rakibin sağ açığı arkaya kaçıyor, bizim sol açık yerinde değil . Yani Wakame.
Onun boşluğunu Hamsik doldurmaya çalışıyor, İsmail rakip sağ açığın koşu yolunu kapatmak için Hamsikle adam paylaşıyor.
Hamsik'e rağmen orta yapıyor, stopere rağmen kafa vuruyor.
Gariban İsmail'e kaldı gene ihale.
Yemin ediyorum komedi bu millet.
Kafayı birine takınca çıldırıyor. :)
Sefa Murat Dokuz
1-0 ken bulduğumuz boşlukları umarım 2. Yarı buluruz. Kapanan takımlara karşı açabilme konusunda sıkıntımızda devam ediyor.
Enaldo61
Gervinho dedim son 30 dakika oynamalı, birkaç hareket yapıp gol attıracak bunun için 11 başlatmaya gerek yok. Hiç geri gelmiyor çünkü.
Turgay Atalay
Niye takiliyorsunuz kardes takim falan. Millete karsi bize kardes takim, ne yapsinlar biz gol atinca tezahurat mi yapsinlar.
Salaklik yapip bos kaleleri dahi atamazsan kardes mardes koyup giderler, sen de oturup analiz yaparsin. O golu atacaksin Waka. Takimi resmen trolluyor bu herif. Ismailin ne kadar sucu varsa daha fazla suc bu herifte. Hucumda 3 mactir bir halt yapamadigi gibi savunmayi da pesrisan ediyor. Dikkat edin rakip calim dahi atmiyor buna, sadece yanindan geciyor veya ona bile gerek kalmiyor
Bu arada Siopisin durum tehlikeli. 10 kisi kalma olasiligimiz maci kazanma olasiligimizdan daha fazla
Bud Spencer
Gervinho djaniny degisikligi lazim
Böyle devam edersek alacagiz maci
Cezasahasinda daha kalabalik olmaliyiz
jairzinho
evet harika goller kaçırdık ama kayserispor çok rahat geliyor ve son hamleleri yapamadıkları için atak pozisyon olarak kayıtlara geçmiyor
misal attığımız golden hemen önce fernandes şut yerine thiam a pas verse net pozisyon olacaktı,bunun gibi biçok kayserispor atağı pozisyon olmadan bitti,ama bu defansın yol geçen hanı olmadığını göstermez,
rus ruleti gibi bişey
siopis dedik ama gördük ki olay siopis değilmiş,
olay şu abi,bizim ileri üçlümüz + hamsik ,ağır yük defansif olarak,berat siopis falan bunlar ancak geçici bir çözüm olabilir,takım ileri 4 lüyü kaldıramaz aga,dünyanın her yerinde bu böyledir,
barça da messi nin yanına yürüyen bide suarez eklenince barça dağıldı,kaldıramadı 2 oyuncuyu, bizde 4 oyuncu var aga
Gökhan Balcı
Sağ tarafta peres oynasa vallahi daha iyi. Peresi daha efektif kullansak faydasını göreceğiz
Kaçırmaya başladığımız da çok ararız bu pozisyonları dedim muhtemelen hepimiz de demişizdir, tabiki hiç şaşmadı. İlk yarı bitmeden cezayı kestiler. Bu kadar pozisyona girip atamamayı bizden başka başaran takım var mı acaba ?
bordoylamavi
gervinho ve ismailin zerre katkısı yok
hocanın yerli hakkını ismail ısrarı yerine 2 haftadır yusuf ya da abduşu solbeke hazırlasa daha iyiydi.
bu adam takımda olduu sğrece 10 kişi bile değiliz 10 kişiolsak daha az zarar olur. bu adam orda var diye adamdan sayılıp pozisyon alınıyor. sonra işte böyle
ilelebeTS
02.10.2021, 16:52
Hücumda pozisyon sorunumuz yok, topu içeri sokamadık. Hücumdan adam değiştirmeye gerek yok bence. Şimdilik.
Ts006161
Bu forumdaki bir kaç arkadaş hariç, gerisi yemin ederim çöp. Herşeyi bir tek siz biliyorsunuz dimi. Yemin ederim adamcılıktan başka birşey yaptığınız birşey yok. Size rağmen alacağız bu maçı.
Cem Balcı
Onun boşluğunu Hamsik doldurmaya çalışıyor, İsmail rakip sol açığın koşu yolunu kapatmak için Hamsikle adam paylaşıyor.
Nokta.
siopis cikmali kotu oynadigindan degil
bu gozler 3 hafta ust uste 10 kisi mac izlemesin diye
alpermazz
Devre arasına kadar minimum hasarla kendimizi atıp, çok acil Gervinho, Koita ve İsmail ile sözleşme feshi yapılıp yerlerine 1 Sol Bek, 1 Sağ Açık 1 Yedek forvet alınmalı. Yoksa ilk 3 hayal.
Enaldo61
Gervinho'yu çıkarıp ortaya Berat'ı alsın başka değişikliğe gerek yok. 60tan sonra da Siopis-Djaniny yapar.
Hamsik ya da Baka kanatta oynar. Bu geri dönmeme eksik yakalanma sorununu artık noktalaması lazım hocanın bu da ancak bir fazla orta sahayla çözülür.
ya ismail kötü ona gram lafım yok ama neden hep ismail günah keçisi, ona yardım etmeyen wakayeme nin hiçmi suçu yok 1,55 lik adama kafa vurduran stoperin hiç mi hatası yok ya bırakın bu işleri
ÖmürKaradeniz61
Maç boyu Uğurcanı görmedik yine saçma sapan bir gol. Ben anlamıyorum nasıl bu golleri atabiliyor bu adamlar.
mancester
Ilk yari takim mukemmel oynadi ,Macdan once rahat kazaniriz 3-0 olur demisdim ama bu kadar gol kacarmi ya arkadas nedir bu sansizlik nedir bu olmayan eksik nedir kafayi yememek icin zor tutuyorum her mac ayni stres hasta olduk ya
Ts006161
Onun boşluğunu Hamsik doldurmaya çalışıyor, İsmail rakip sağ açığın koşu yolunu kapatmak için Hamsikle adam paylaşıyor.
Helal
Fatih K.
02.10.2021, 16:53
Golde hata Ahmet'in.Boşa zıpladı,daha doğrusu önden alması gereken rakibin arkasında kaldı.
Yahu yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim:) İsmail denen arkadaş savunmaya çalıştığı adamı arkasına kaçırıyor topu izlerken.
BatuhanB
İsmail en iyi maçlarından birini, belki de en iyi maçını oynuyor.
Siopis'in kart gördüğü pozisyonda attığı hatalı pasın dışında göze çarpan bir şeyini görmedim. İşin kolayına kaçıyorsunuz gibi...
Mehmet BAŞ
4-5 olması gereken maç 1-1.
1-0 iken kaçan gollerden sonra az sonra yeriz demiştim. zira hep aynı şey oluyor. ismail kafayı uzatsa alacak topu. bundaki olayı ben anlayamadım tembellik midir, refleks eksikliği midir nedir? en basit şeylerde bile batırıyor.
Defans yapmayı bilmiyor. Pozisyonlarda rakibe giriş şekline bakarsanız anlayabilirsiniz. Maç başında Fernandes'e ayağı ile bir uçuşu vardı. O pozisyon İsmail'in defans anlayışının özeti gibi. Bu çocuk maalesef bu!
wkameye uyuz olmaya basladim
Siopis Berat, Gervinho Djaniny.
Manava61
O pozisyonda sağ açığı marke etmesi gereken ismail mi stoper mi?
gervinho rezalet canini girebilir ha o çok mu iyi ama gervinhodan daha çok birseyler yapma ihtimali var gervinho yıllar önce musampa diye bir çöpü almıştık aynısı aynı uyuşulukluk vurdumduymazlık yazık bunca paraya ah visca ah .
Ts006161
02.10.2021, 16:54
Laf olsun torba dolsun, nasıl olsa günah keçisi belli İsmail..
Bende beğenmiyorum ama maçı gözümle izliyorum, bazı arkadaşlar göz yerine başka birşey kullanıyor galiba
Adem Erdoğan
Strese sıkıntıya gerek yok, Kayseri de açık oynuyor, alırız by maçı.
Cem Balcı
Yahu yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim:) İsmail denen arkadaş savunmaya çalıştığı adamı arkasına kaçırıyor topu izlerken.
Peki o pozisyonda Ahmet'in alması gereken oyuncu kim oluyor stoper olarak?Topun kesildiği noktaya iyi bakın Edgar'ın önü,yani diğer stoperin yeri.
Doğukan Uçan
02.10.2021, 16:55
wakayeme laubali oynuyor
Mehmet Fatih Yavuz
02.10.2021, 16:55
O pozisyonda sağ açığı marke etmesi gereken ismail mi stoper mi?
İsmail oraya ışınlanamaz.
İsmail koşu yolunu kapatacak, stoper kafa vurmasına engel olacak.
İSmail şu pozisyonda en son suçlanacak adam.
Bu pozisyonun suçlusu Wakame. Hiç boşuna başkasını aramaya lüzum yok yahu.
O bölgede yaşadığımız tüm tehlikeler Wakame'nin savunma eksikliklerinden kaynaklanıyor.
Mehmet BAŞ
02.10.2021, 16:56
Maç boyu Uğurcanı görmedik yine saçma sapan bir gol. Ben anlamıyorum nasıl bu golleri atabiliyor bu adamlar.
Topun nereye gittiğini görmediniz sanırım. Oraya giden topa bir kaleci ne yapabilir? Orada oyuncuya vurdurmayacaksın. Kaldı ki rakip oyuncu da iyi bir vuruş yaptı. Adamlar tek pozisyon yakaladı ve attılar. Biz 6 tane net golü harcadık.
turgut kasap
Ama germinyonun banda aşı var bu arada muşamba iyi topcuydu
jairzinho
avcıyı tebrik etmeden önce genede şu soru işaretini koymak gerekiyor
oyuncuların inisiyatifi ile mi hunharca hücum ediyoruz (ki bence böyle) yoksa avcı nın yeni taktikği bu mu?
oyun heyecan verici defolarına rağmen
oyuncular hunharca dikine hücum ediyorlar,oyunu soğutayım geri pas yapayım yok,buda iyi bişey
Kadir Aydın
02.10.2021, 16:57
ya ismail kötü ona gram lafım yok ama neden hep ismail günah keçisi, ona yardım etmeyen wakayeme nin hiçmi suçu yok 1,55 lik adama kafa vurduran stoperin hiç mi hatası yok ya bırakın bu işleri
Adam golde ekstra uçtu, bizim körler İsmail de İsmail, İsmail de İsmail.
Kaçırmaya başladığımız da çok ararız bu pozisyonları dedim muhtemelen hepimiz de demişizdir, tabiki hiç şaşmadı. İlk yarı bitmeden cezayı kestiler. Bu kadar pozisyona girip atamamayı bizden başka başaran takım var mı acaba ?
Forvetin yok yok yok geçen senede yoktu 2019 da bir ara olur gibi oldu yine yok 10 senedir 1 adamakıllı forvet alamayan saçma bir takımız
Muhammet_61
Solbekte Serkan'ı denesin hoca. En azından hızlı ve mücadeleci. Siopis çıkmalı, bu maçta da kırmızı yersek boku çıkacak artık. Gervinho bitik vaziyette. Nwakaeme de defansa hiç yardım etmediği gibi ön tarafta lakayt. Cornelius oldukça iyi günden güne gelişiyor.
Evet Siopis çıkmadı. Kırmızı kart yükleniyor...
SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ts006161
Sen bana İsmailin savunduğu adamın neden top vurduğunu anlat ben de onu anlatayım sana. Çok biliyorsan anlatırsın diye düşünüyorum. Mesela İsmail denen arkadaşın her maç kendi kanadından adam gelirken başka adamı geri kaçarak takip ederken savunmadığı adamın açtığı ortada savunmaya çalıştığı adamın neden topa vurduğunu anlatın bana.
Boş konuşma Fatih. Günah keçisi belli nasıl olsa. Sana ne anlatsam boş. Bak işine
Fatih K.
Peki o pozisyonda Ahmet'in alması gereken oyuncu kim oluyor stoper olarak?Topun kesildiği noktaya iyi bakın Edgar'ın önü,yani diğer stoperin yeri.
İsmail adamı almış çünkü. Tuttuğu adamı topu izlerken arkasına kaçırdı.
yorumsuz6117
ağında solunda hiçbiyerinde rakip oyuncu yok, Nwakaeme topu tutucan sonra kaleye yuvarlıcan ne abanıyon gelişine..
Takım sezon başından bu yana en doğru oyunu oynuyor , direkler devrede ama onu da aşarız gibi gözüküyor , yalnız 2'yi hatta 3'ü bulamamak Kayseri'yi oyunda tutuyor , Kayseri tribünleri gereksiz agresiflik içinde. Şu tribünler arasında kardeşlik ayağının göt ayağı olduğunu sanırım söylemeye gerek yok. 2. devre bitirelim şu işi ve o şehir de bunu unutmasın.
artvints
02.10.2021, 16:58
Nwakame iki tane bomboş pozisyonu harcadı, her rakip onun kanadını iki üç oyuncuyla işliyor. Nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum. Yorgunsa hiç çekilmiyor. Tek hareketini bekliyoruz bütün maç.
Fatih K.
Boş konuşma Fatih. Günah keçisi belli nasıl olsa. Sana ne anlatsam boş. Bak işine
:) Konuşamayınca niye hakarete başlıyorsun? Oraya kadar mı ağzın çalışıyor?
Mehmet BAŞ
İsmail en iyi maçlarından birini, belki de en iyi maçını oynuyor.
Siopis'in kart gördüğü pozisyonda attığı hatalı pasın dışında göze çarpan bir şeyini görmedim. İşin kolayına kaçıyorsunuz gibi...
İsmail'in en iyi performansı dahi ortalama bir Trabzonspor sol beki için yetersiz! İsmail'in becerisi bu takım için yeterli değil. Bu gerçeği inkar edemeyiz sanırım.
Bu genç stoperde çok komik adamın önünde karşılayacağına arkasında duruyor 1
50 lik herif kafa vuruyor buda gözlerini kapatıp zıplıyor alt yapıya bak.
kayserinin sağbeki ni de mill yapacakdık ta Allahtan aday kadro açıklandı.
Enaldo61
02.10.2021, 16:59
Ya bu kaleci niye uzun oynuyor sürekli top bizde kalmıyor öyle
jairzinho
vakayemenin oynadığı yere gervinho yı almak yanlış kadro mühendisliğidir,bu gervinho nun hatası değil,çünkü gervinho nun ideal yeri sol açık,hatta forvet bile oynar,ama sağ açık olmaz aga
oyuncuyu kötü gösteriyor sağ açıkta oynaması
danger00
ayrıca bu kardeş takım muhabbetini çıkaranı da allah bildiği gibi yapsın. küme düşmenin, şampiyonlukların, en önemlisi milyon euroların döndüğü sektörde neyin kardeşliği. düşmanlık vs beslenmez, kötü ilişkiler olmaz -ki olmasın da zaten- son derece normal karşılanır. ama niye ortasını bulamıyoruz bu işlerin. yani kardeşlik falan nasıl bir geçmişi oldu da bir kulübün stadında başka takımların isimleri bağırılacak noktaya gelindi. kayserideki bir grup taraftar topluluğumuz kayserinin bir taraftar grubuyla yakınlaşmtı diye bu noktaya nasıl gelindi:)
Cem Balcı
02.10.2021, 17:00
İsmail adamı almış çünkü. Tuttuğu adamı topu izlerken arkasına kaçırdı.
Hiçbir bek kanattan adam kaçırmama veya orta açtırmama gibi bir yeteneğe sahip değil.%100 hatasız olarak yani.Dolayısıyla bu tip adam kaçırmalar olacak.Orada stoper 1e 1'de vurdurmayacak.Mesele bu.Edgar adamını tutuyor Ahmet boş bekliyor.
Ama Ahmet olduğu için kızmıyorum.İsmail'e gelene kadar bu maç özelinde Waka gibi Gervninho gibi adamları eleştirelim.
Ts006161
02.10.2021, 17:02
:) Konuşamayınca niye hakarete başlıyorsun? Oraya kadar mı ağzın çalışıyor?
Çok bilmiş seni.
Mehmet Fatih Yavuz
Bak burada kızalım İsmail'e. Santrafor ön direğe koşu yapmış, yaptığın ortaya bak.
Doğukan Uçan
ismail'e top vermeyin
Sefaenes
02.10.2021, 17:03
Gervinho açıl çıkmalı
kaçarava
Kayseri orta blokta basmaya başladı, geçişleri engellemeye çışıyorlar.
Gervinho korkunç derecede kötü.
ilelebeTS
Şu pozisyonları daha net sonuçlandırmak lazım. Telaşa da gerek yok. Topa basarak oynamalıyız.
CEMEFKER
02.10.2021, 17:04
Cornellius golcü falan olamaz. Bildiğin hammal. Hekimoğlu'nun Batuhan'ı varsa bizim de Cornelliusumuz var
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fernandeste hayatının topunu oynuyor
hocam 60 lari bekleme lutfen
gervinhonun bir olumu hareketi yok
Nihat Güneş
02.10.2021, 17:04
Wekayeme de bizim gibi dusunuyor isin kotusu dovecek az kaldi Ismail i. Omur hamlesi gelebilir.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğukan Uçan
02.10.2021, 17:05
top dışarı çıkmış hakem görmüyor, ilk yarıda kornerleri atladı.
böyle rezil yönetim yok hakem inceden ince maçın içine ediyor.
Mehmet Fatih Yavuz
02.10.2021, 17:05
Gervinho maalesef bugün hiç oyuna giremedi.
Fatih K.
02.10.2021, 17:06
İnsanda şans olacak işte. Zeki Yavru Avcı zamanında oynayacaktı bu takımda. Herkes Zeki Yavru fanı olurdu.
Orta sahada cok bosluklar var. En basit faul Sari Kart ile cezalandirilacak. Siopis Berat degisikligi gerekli
ilelebeTS
Reji senin de koyayım oraya. Faul nerde sen nereyi gösteriyon.
Sefa Murat Dokuz
Top yarım metre çıkmış hakem çetesi
Orta sahada cok bosluklar var. En basit faul Sari Kart ile cezalandirilacak. Siopis Berat degisikligi gerekli
Berat da ne doldurur boşlukları
Cem Balcı
02.10.2021, 17:07
Waka direk çıkmalı ilk defa bukadar erken kenara alınmalı.Oturup sinirlenmeli vs vs vs.
Kemen gec3ni indiriyor sarı göster artık.
Mehmet Fatih Yavuz
02.10.2021, 17:08
Waka direk çıkmalı ilk defa bukadar erken kenara alınmalı.Oturup sinirlenmeli vs vs vs.
Hoca delirdi. Abdülkadir orta sahaya, Yusuf sağ açığa.
Risk nedir sorusuna cevap arıyoruz. :D
Berat da ne doldurur boşlukları
Anlamadiysan yazma istersen. Karti olan adami cikarmali diyoruz. Öylede yapildi
OzcanHan61
Abdulkadir Messi girdi maçı çevircek şimdi
ilelebeTS
Yahu bunlara niye kart çıkmıyor hiç?
Mehmet BAŞ
Gervinho 55 dk. Neden oyunda kaldı? Neden?
kaçarava
02.10.2021, 17:09
Hoca yine ön libero çıkarıp risk aldı. Gervinho çıktı çok şükür.
Ahmet Aksu
net penaltıııı
Cem Balcı
Hoca delirdi. Abdülkadir orta sahaya, Yusuf sağ açığa.
Risk nedir sorusuna cevap arıyoruz. :D
Merkezi bıraktık yine Alanya maçındaki taktik.Gervinho sola gidip Waka çıkmalıydı büyük hata.
gurur6134
Siopis yerine omur riskli
CEMEFKER
Sarı, Ömür ile fişi çekti Avcı.
Bakalım daha şapkadan neler çıkacak
Ahmet Kara
02.10.2021, 17:10
Yapılan değişikliklerin saçmalığına bakar mısın.
Hoca diye bir şey yok kenarda.
Ahmet Aksu
golü atarsak beratın girmesi lazım
gervinho yerine djaniny
Enaldo61
Penaltı olması lazım
Cem Balcı
Ofsayt yok mu.
ilelebeTS
Ofsayt gibi Cornelius
sethfilo
kaleciye bu topu tutmalıydı diyen futbol izlemeyi bıraksın,kimse kimseye kızmasın şanssızlık...bu arada gervinho topçu değil
20 milyon euro isterim diye tutturduğun kaleci hangi toplara müdahele etmeli ? sadece kucağına gelenlere mi? onuda yumurtladı geçen hafta. Uğurcanın kalitesi tartışılmaz ama ortadaki gerçeği sürekli halı altına süpürüyoruz bu çocuk gecen sezon bitimiyle gerilemeye başladı. transfer söylentileri sonra kabus gibi avrupa şampiyonası , dünya şampiyonası elemelerindeki sonuçlar derken sezona kötü başladı ve devam ettiriyor.
odyseuys
ofsayt yoksa penaltı. ofsayt da yok gibi. umarım yoktur.
Mehmet Fatih Yavuz
Ofsayt yok izlediğine göre..
PEnaltı olması lazım.
gurur6134
Ofsayt yoksa penalti
kaçarava
Ya vur topa bekleme penaltı sıkıntı bizde
Ahmet Aksu
ofsayt değilse kesin penaltıı
odyseuys
izlemeye gidiyor, ofsayt yok demek ki.
Enaldo61
Ofsayt yok penaltı
Fatih K.
Şu pozisyona itiraz eden tek oyuncunun Cornelius olması büyük sıkıntı.
emre6117
Penaltı olması lazım
Hakemin buna direk penalti vermemesi komedi.adam eliyle supuruyor bariz.
gurur6134
Sunu nasil gormez bir hakem mac icinde enteresan hakikaten
odyseuys
02.10.2021, 17:11
tartışmasız penaltı pozisyon. vermek zorunda. verdi de.
Doğukan Uçan
net penaltı ama cornelius yine geç kaldı
Ts006161
Penaltı beee
Penaltı vermeme ihtimali yok
sakosako
ofsayt yok yüzde 100 penaltı. vermesi lazım
Adem Erdoğan
Ofsayt yok demekki
Baka gözünü seveyim kaçırma
ilelebeTS
Ofsayt yoksa penaltı
Ahmet Aksu
hadiiiii bakaaaaaaaaa
Ofsayt gibi Cornelius
Degil alt taraftaki oyuncu bozuyor. Net penalti
Enaldo61
Vermezse skandal var.
odyseuys
02.10.2021, 17:12
lung da iyi penaltıcı Allahım.. gooooooooooooollll
Cem Balcı
Gooll Baka!
Şu adam olmasa takımı kaldırın atın.
Enaldo61
Corne güzel itiraz etti helal
omondoles
Pozisyon ofsayt değil mi?
Ahmet Aksu
ohaaaaa dışarıııı attı zannetim 2 kaleci olsa kurtaramaz
adamsınnnnnnnnnnn bakaaaaaaaaaaaa
ne varsa sendeeeeeeeeee var
ilelebeTS
Degil alt taraftaki oyuncu bozuyor. Net penalti
Onu görmedim öyleymiş demek
OzcanHan61
helaaaal baka
kaçarava
Gol be gol
emre6117
Ancak cornelius bizim aradigimiz forvet degilmis.
Cok agir ve bitiricilik zayif.sadece fizik iyi ve kafa toplari iyi.
Penalti pozisyonunda bile cok agir kaldi.Allahtan oenalti oldu.
Gozler sorlothu ariyor surekli.
Bu arada penalti oncesi omur guzel pas verdi.
Sefaenes
Gooool o sahaya giren kayserliye gelsin
Ts006161
Helal bee
Enaldo61
Topçular seviniyor Hamsik direktif veriyor helal olsun büyüj karakter
Ahmet Aksu
penaltı olmasa corneliusa patlayacaktım önüne aldığı tıou hiç ediyordu adam hakkaten tank gibi :D
ilelebeTS
02.10.2021, 17:13
Gol Ömür'e yazar :D
Mehmet Fatih Yavuz
Abdülkadir bir fark yarattı çok şükür.
Ofsayt yoksa penaltı
pozisyonu kaçırdım. ofsayt yok muydu
gooooooooooooooooollllllllllllllllllllllll
yatmaztara
3-1 e 4-1 e 5-1 e gidilmelii. Şakası yok bu işin
sakosako
gol be
Fatih K.
Sözleşme işi çıktı çıkalı Nwakaeme top oynamıyor. Oynamak istemiyorsa kenarda beklesin ya.
CEMEFKER
Ömür kafa pasında Cornellius ofsayt sanki
pozisyonu kaçırdım. ofsayt yok muydu
Yokmuş, tekrarda çizgi çektiler bariz geride
Cornelius itiraz etmese ne penaltı verecekler ne birşey....helal sirtaki reis, adamsın adammmm...1-2
Hadi averaja gidelim artık.
Gol ömüre yazr, böyle olsun canimizi yesin.
OzcanHan61
02.10.2021, 17:14
Benim anlamadığım bizim sayemizde adam olup piyasada ekmek yiyen Uğur bey resmen smaç yapar gibi elle oynuyor, bu var merkezindeki yavşaklar kendileri karar veremiyor mu burda hakeme izleme tavsiyesi veriyorlar?
Enaldo61
Farkı açmazsak yine yeriz buraya yazdım
CEMEFKER
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAlttaki Kayserili bozmuş
ilelebeTS
sol bek bozuyormuş
artvints
Keşke nwakame çıksaydı.
Doğukan Uçan
02.10.2021, 17:15
cornelius sıfır bitiricilik
acilen dijanny cornellius değişikliği
emre6117
A.omur aferin sana. Iste boyle oynayacaksin. Guven kendine.mesela az once vuracaksin orada.
Enaldo61
Yapma be yapma be
Nihat Güneş
02.10.2021, 17:16
Allah belani vermssin Ismail ulan yeter be. Yine gol olursa yine senin yuzunden.
ilelebeTS
Ömür aferin ama kaleye kadar zorlayabilirdin.
Kadir Aydın
Abdüs Yattara fake i attı.
Mehmet Fatih Yavuz
İnşaaallah saçma bir frikik golü yemeyiz.
Fernandes ... :(
tamuğ yamtar
Ya Ömür kardeşim orada kendin bitir artık ki fark yarat.
kaçarava
Cornelius inanarak vurmuyor topa.
AYYILDIZ
Cornelius ile olmaz. Djaniny ve denswill girmeli.
emre6117
Eger 3.atamazsak 2.yeriz.bunu bilmeyen yoktur. Cornelius djaniny degisikligi lazim. Cornelius agir adam zaten. Zorlamanin manasi yok.
bilgehan83
Ahmet daha çok çok ham rakip karşılarken sürekli geri gidilmez dal bas atama alt yapıda neyi öğretiyorlar bu çocuklara yazık cidden
Ömür kardeşim ne güzel eksiktin adamı onun açık niye daha da capraxa çıkarıyorsun kendin sut atsana.
Kadir Aydın
Bu Cornelius olmaz, olmaaazzz
AYYILDIZ
02.10.2021, 17:17
Yalnız Cornelius ve Koita’ya verdiğimiz parayla daha net adam alabilirdik.
Enaldo61
Cornelius çok kaçırdı, bu kadar gol kaçırmak iyi santrafor sınıfından çıkarıyor adamı. Bu maç daha kaçırırsa büyük sorun.
Estragon
solbeksiz oynayalim gerekirse.
Yunus Emre SEYHAN
Nwaekeme dışarı Berat içeri .
Az hucumcu ile oynayipta gol atabiliriz
Ts006161
Allah belani vermssin Ismail ulan yeter be. Yine gol olursa yine senin yuzunden.
İsmailin suçu mu. Faulu vermeyen hakemin hiç suçu yok dimi
ÖmürKaradeniz61
Cournelius sanki ulan nerden beni 11 e yazdın şu soğukta ne güzel yedek kulübesinde kestirecektim der gibi.
memmedaga
Ismail :)
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğukan Uçan
orta saha almak lazım oyuna çok hücum oyuncusu var.
Enaldo61
Bu arada oyundan şu an çıkacak biri varsa Cornelius değil Tony olur.
Sefaenes
02.10.2021, 17:18
Bu ismail neden hucuma gidiyor zaten kazmasin defans da görevin yapsin
ilelebeTS
3'ü atıp bitir ya.
Şu maçta Sörloth olsaydı 5 tane atmıştı.
Sörloth tarzi denk geleni atacak adam lazim. Forvetsiz takimiz resmen.
Fatih K.
Nwakaeme-Djaniny bir de Beratı atmak lazım sahaya. Beratı kimin yerine atacak bilmiyorum onu.
Kadir Aydın
Cornelius yerinde sakat Sturridge olsa 4-1 idi şuan.
berst wakame degisikligi bekliyorum
sahada 6 turk oyuncu ile oynayalim
Ahmet Can az vur la, karisinda ilhan parlak var, sırtını dayadı mi bekliyorsun öyle
Mehmet Fatih Yavuz
Wakame'nin çıkması şart oğlu şart...
Berat orta sahaya Hamsik sola yaklaşır.
OzcanHan61
02.10.2021, 17:19
Şaka maka Baka olmasa şu pastırmaları bile yenemicez…
4-5 kisi önde basiyolar. 2 pas ile 4 kisi oyundan düsecek ileri oynasak ama yok Geri paslar yapiyoruz
emre6117
Yalniz a.omur en iyi oynayabilecegi 10 numara pozisyonunda oynuyor.
ilelebeTS
Tony-Djaniny hamlesi olabilir. Ekstra olarak. Önce orta sahaya hamle lazım.
Enaldo61
02.10.2021, 17:20
Takım gol yemeden harekete geçmiyor hoca bunu nasıl açıklıyor? Öndeyken yatışa geçiyoruz hemen.
ben ahmeti begendim
stoper oynayabilir
Doğukan Uçan
02.10.2021, 17:20
yusuf sarı boşuna oyuna girdi
Mehmet Fatih Yavuz
02.10.2021, 17:21
yusuf sarı boşuna oyuna girdi
Gervinho o kadar kötüydü ki...
Enaldo61
02.10.2021, 17:21
Hoca umarın tony çıkarır Cornelius değil.
Yok abi herhalde ben futboldan anlamıyorum
Bu hakem mal, kafasına minare aldı niye durduruyprsun oyunu
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.