Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu
alanya nın iki stoperini devre arası alsınlar. gs macında da izlemistim posizyon vermemişlerdi. anormal iyi adamlar.
yoksa bizdeki stoperlerden hiçbir yol olmayacağı artık açık, zorlamaya gerek yok.
TS-Tiryaki
27.09.2021, 21:54
Eveeeeet bu maçda da altyapımızın mükemmel madenlerinden faydalandık… teşekkürler Uğurcan ve Hüseyin… iyiki varsınız
haaa bu arada kimse Hocaya sallamasın… eleştirilecek en son adam Abdullah Avcı
carantinas
27.09.2021, 21:54
vay be müthiş maç oldu ama serkan bizim maçlarda her zaman çok iyi oynar yine olmayacak toplar çıkardı. Bence her şeye rağmen maçı hakkettiğimizi düşünüyorum ama olmadı sağlık olsun.
ÖmürKaradeniz61
27.09.2021, 21:55
Tipik Trabzonspor,60-70 dakikayı heba eder son 10 dakika bir taraflarımızı yırtarız ama sonuç hüsran. Nerdeydiniz ben kardeşim 80 dakikadır.
ahamitokutan
11 kişi yapamadığımız baskıyı 10 kişi yapabiliyorsak bu işte bir yanlışlık var demektir. bunu çözecek olan da sevgili avcı hocamız. mecburiyetten, hem de eksik kaldığımız bir maçta, ahmetcan ın da pek ala oynayabildiğini gördük. yine fırsatı teptik. son olarak gervinho, Allah seni bildiği gibi yapsın ne diyeyim sana başka.
11 kişi ile olmayan oyun coşkusu 10 kişi kalınca varsa bir hata yapıyorsun takımı çıkarırken.
Yeter yahu...
Allah Allah...
Abdullah Avcı ile olmaz bu takım. 11 kişi ile oynatması gereken oyunu on kişi ile oynatıyor. Ulan 11 kişi ile yüklensene yok olmaz o illa top çevirecek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cyberentalpi
Bazen olmaz. Belki cornelius çıkmamalı idi. Bu maç berabere bitti yaa. Her maçı hucum anlamında yeter ki böyle oynayalım
kaçarava
Cornelius çıktı ileride paa yaptık. Adam kafa hariç sahada yok.
Gervinho iki maçı batırdı.
Hoca hiçbir problemi çözemiyor maalesef. Hep aynı.
Bı hafta da rakip kaybedince kazanalım ya. Yazık günah ya
Sefa Toyer
Kayıp hocaya yazar. Böyle saçma sapan tercihler kabul edilemez
lazminator61
27.09.2021, 21:56
takim cok iyi mücadele etdi, artik alisdi, bi adam eksik oynama, bos bosuna toplam bir haftada 4 puani kaptirdik.
TAkim cok gec ofansiv oynamaya basliyor, bunu acaba Avcimi böyle söyliyor
Murathan
tatava yapmadan ahmet canla devam.
DeAgLeMaNyAq
Alanya yıllardır bölüm sonu canavarımız oldu. Oyuncuların mücadelesine bir şey diyemeyiz ama bu tip maçlarda yeterli gelmiyor işte. Savunma zaaflarımız zaten vardı ama hücumda çözüm üretemedik. İşin kötüsü iki hafta üst üste elimize liderlik şansı gelmişken bunu değerlendirememiş olmamız da düşündürücü. Tecrübeli takım olduk dedik ama bu ince çizgiyi geçemedik. Lider olsak bir de onun stresiyle uğraşmamız gerekeceğinden belki de böylesi daha hayırlı...
Onur Erçetin
Evet yine bir sezonun sonuna gelmiş bulunuyoruz, hâlâ "şampiyon olacağız" diyen arkadaşlar olacaktır ama ben bu filmi defalarca izledim, net olarak 3. sıra takımı bu.
Sola da bir Peres alınsaydı şampiyonduk.Götünü kaldıramayan Gervinho için gidip İsmaili aldılar.
Mehmet Fatih Yavuz
ulan bu ne cenabetlik boyle yaa
10 kisi kalinca takim daha cok poziyon buldu iki haftadir
Abdülkadir ve Siopis aynı anda sahaya girdi de o yüzden.
Siopise bir kesik daha görürsem deli laflar hazırladım...
OMERYILMAZ_TS
Yusuf sarı yada ömür solbek olsun
Hüseyin yerine ahmetcan oynasin
10 kişi güzel mücadele helal olsun Alanya iyi takım sağlık olsun
Desteğe devam...
Serkan Milli takıma göz kırptı bizim maç ile beraber...her zaman ki gibi....en lanetlisi de bu skorla şikeciler 1.sırada yer aldı...bazen biraz da şans olacak ve o bizde yok maalesef
Jackdaniels
Bu hakem kılıklı karaktersiz yarın hakem olarak mesleğine devam edememeli ya masa başında yada bundan sonraki hayatında baston kullanarak iki seçeneği var. Bunu yapamayan yönetim o koltukta 1 sn oturmasın.
avcı sevmediğimden değil ama onla olmayacağı aşikar gözüküyor.
bu maçları alacaksın arkadaş alacaksın !
50 yaşındayım dünya üzerinde böyle looser bir takım görmedim. nedir bu ızdırap . yazık ya. bir çift lafımda avcıya. tam takımını bulmuş kendi gibi looser. ahmet ışıl ışıl parlıyor o zeka problemi olan hüseyin’le ismail’le oynuyor. 2 haftadır ne yaptığını bildiğini düşünmüyorum. la abdülkadir bile ismail’den iyi durdu solbekte. neyse tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. işin üzüntü verici kısmı avcıdan daha iyi bir td de gelmez. o yüzden avcı sen topla kendini.
Muhammed Ayaz
Şansta yok anasını satayım ya.
İki hatadır Gervinho denen adam skor belirleyecek pozisyonları kaçırıyor.
Kırmızıdan önce golü atsa maçı alacağız ya.
Öte yandan Uğurcan o gol yenmez birader,
Ortahisar61
Iki vasatin uzeri stoperimiz olsa ismaile ragmen supururduk bu seneyi.geri dortlu ligin en kalitesiz oyunculari.hoca bunu nasil gormez aklim almiyor. Ismail bilinmeyen bir oyuncumu ki aldik getirdik bir de arkasinda duruldu. Sahanda mac kazanama deplasman icin zordu 10 kisiydik 1 puan iyidir diyerek mi sampiyon olacaz. Adamlar avrupadan elenene kadar seri lazimdi seri biz daha 11 kisi sahada kalamiyoruz.
zafer6161
27.09.2021, 21:57
Takima kızamıyorum, bize karşı kaleciler panter,İstanbul takımlarına karşı kova oluyor
Başka açıklaması yok
emre6117
Direk hocanın ilk 11 tercihi ile ilgili bu ilk yarıda oynadığımız topa benzemeyen şey.
Bu bokun mücadele gücü düşük oyuncularla oynanmadığını öğren arkadaş.
En son küfredeceğim Berat-Hamsik-Bakasetas-Djanini-Wakame 5 lisini bir daha aynı anda sahada görürsem.
Bakesetas kesilmeli artik.
Hamsik ve nwakame sahada olmali. Hepsi birarada olunca cok ama cok agir oynuyoruz. Siopis girdi hareketlilik geldi.
Bu takimda berat,siopis,dorukhan 3lusunden mutlaka 2 si sahada olmali.
Ayrica ismail artik oynamamali.
Bu mactaki ana hata huseyin turkmenin sarisi varken ahmetcan ile degisebilirdi.
Hakem seni ilk buldugu firsatta atar.biz 3 istanbul takimi degilizki.
Onlarin neredyse her macinda lehlerine o kadar fahis hatalar oluyorki, biz hakem magduru olmadigimiz maclari sansli sayiyoruz.
Gökhan Balcı
Canınız sağ olsun ama hoca da otursun düşünsün başka bir formül bulsun. Bir takım ne kadar yetenekli olursa olsun mücadele olmazsa olmaz. Son yirmi dakika ne gerekiyorsa yapmaya çalıştı herkes ama bu takım bundan fazlasını vadediyor.
Fakat Davidson bu maçı kırmızı kartsız bitirdi ya. İşte incelik burada. İşte bizim beceremedigimiz nokta bu. İnce bir hakem dokunuşu bize 2 puana malolurken örneğin fenere 2 puan kazanç oluyor.
Çözülmesi gereken nokta burası.
ismail futbolcu falan değil. sezon başından beri anasını ağlattı takımın.
djaniny o ivmelenmeyle anca halı sahada oynar.
ahmetcan aslan gibi delikanlı, yolu açık olsun.
bu sene şampiyon oluruz demiştim ama vazgeçtim. biz ne bu sene ne de bundan sonra herhangi bir sene şampiyon olamayız.
hakem sevmiyor, anadolu takımları canları pahasına oynuyor, federasyon sevmiyor, yayıncı kuruluş eziyor. hepsini anlarım da şans da sevmiyor arkadaş.
ayrıca abdullah hoca 2 haftadır ağır saçmalıyor. yakışmıyor kendisine.
edimurphy_61
Iki haftadır ismail'in yüzünden kırmızı yiyoruz
Doğukan Uçan
1 puan aldıysak en büyük katkı rakibin teknik direktörünün.
aynen öyle tecrübeli teknik direktör olsaydı yenilmiştik
Ahmet Aksu
eğer önde olsaydık hoca djaninyi çıkarıp corneliusu koştururdu. şimdi kafa topu ihtiyacı olduğu için cornelius çıkıp djaniny ne hikmetse 90 dk sahada kaldı
bi 10 dk gervinho ve wakanın solda ne yaptığını çözemedim.
hoca maç içindeki taktiksel varyasyonlarda sınıfta kalıyor
çok kötü değildik ama belli başlı göze çarpan durumları çok seyretti hoca
neyse en azından ismail-hüseyin-djaniny çöplerini haftaya izlemeyiz diye düşünüyorum.
Ahmetcanın oynamasını dilerim en azından 3 yerliden uğurcan-ahmetcan-berat olsa yeter.
11 kisi ile oynayamadigin futbolu 10 kisi ile oynuyosun.
Awaziem Djaninyye 1 poziyosunda 3 tane Sari kartlik faul yapti. UEFA kural yapacaksa Al sana kural. Ardada iki faul yapan kisiye cifte saridan kirmizi verebilme gibi bir kural koy böyle rezaleti izletme bize
Bu takım şampiyon filan olamaz arkadaşlar
bu stoperler ile olamaz demiştik zaten. alanyaspor imkanları dahilinde ne stoperler almış, helal olsun.
Nihat Güneş
27.09.2021, 21:58
Bu Gervinho ile yola cikilmaz. Gercekten Gervinho icin solbeki feda etmisiz.
Ahmetcan isik verdi.
Bakasetas bence eksik kalmisken cikmasi gereken son adamdi iki haftadir cikariyoruz.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
50 yaşındayım dünya üzerinde böyle looser bir takım görmedim. nedir bu ızdırap . yazık ya. bir çift lafımda avcıya. tam takımını bulmuş kendi gibi looser. ahmet ışıl ışıl parlıyor o zeka problemi olan hüseyin’le ismail’le oynuyor. 2 haftadır ne yaptığını bildiğini düşünmüyorum. la abdülkadir bile ismail’den iyi durdu solbekte. neyse tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. işin üzüntü verici kısmı avcıdan daha iyi bir td de gelmez. o yüzden avcı sen topla kendini.
kesinlikle
ismaili oynatacağıma bekte abdülkadiri oynatırım
ÖmürKaradeniz61
Galatasaray ve Alanya maçları Uğurcan yüzünden kaybedilmiş 4 puan. Takım geriye düşünce motivasyon olarak bitiyor zaten tribünde suratı asık insanlar dolu birde geriye düşünce komple herkes geriliyor.
Manava61
Halis Özkahya yine kesti bizi. Bize gelince de bu takım çok ekstrem şartlar olmadıkça şampiyon olamaz arkadaşlar. Buna ne TFF izin verir ne Siyaset ne de Trabzonspor. Rakip kaybedince kazanacaksın.
lazminator61
Bence takımın el freni berat, hamsik onun yerine geçince daha iyi oynadık.
Bakada cok kötüydü, ciktiktan sonra oynadik. Baka ve berat cok agir oyuncular
yatmaztara
Serkan bugün bir tane hafif yanına gelen topu iyi çıkardı ne panteri? Alışmıssınız üstüne gelen şutları tutan kalecilerin panter olmalarına. Avrupada maça çıkınca en az üç gol yiyor bu bizim ligin panterleri.
CEMEFKER
Kaç defa yazdım. Avcı bugüne kadar ayağa pas, defansif oyun ile buralara ( kariyer) kadar geldi. İstatistik olarak sezon başı attığı gol ort.45 civarında ve bu rakam şampiyonluk için yok hükmünde. Böylesi golle tarihte şampiyon olmuş takım yok.
Avcı sezona ileride basan takım parolası ile çıktı, baktı 3'lük, 4'lük olacak vazgeçti, eski sistemine döndü.
Eee eldeki takım hücum takımı, defansa yatkın değil.
Bakalım şimdi ne olacak. İbretle seyrediyorum Hocayı.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Puanlar bir bir gidiyor ama takım on kişi çok iyi oynadı
Kendinizi avutun öyle
h.türkmen :)
senin kabahatin yok oğlum
size iyi oluyor!!
Şampiyonluk mücadelesi veriyor ama yedek stoperine bak!
sol beki yazmaya lüzum yok
Telonyus
gayet iyi oynadık ezbere ismail'e saydırmanın ne manası var oyunda kaldığı sürece kötü gözükmedi. Sonuçta orada yerli oynatmak zorundayız ve yerli alternatif ülke çapında yok ne yapalım.
Enaldo61
Sorulması gereken tek soru var, son 15 dakikada oynadığın topu bulduğun pozisyonları neden önceden bulup maçı kazanamadın? Gerisi boş.
deepmavi
27.09.2021, 21:59
Yönetim Acilen hakem tetikçilerine karşı fenerasyona çok sert açıklama yapmalı SUSARSAN DAHA ÇOK HAKKINI YERLER!! hiç olmazsa fenerasyon yanlış yaptığını şerefsizlik yaptığını bilsin!
Fatih K.
Ahmetcan girdikten sonra Hugo da dahil bütün stoperlerden iyi performans verdi. Eminim arkada İsmailin yerine de oynayacak çocuk vardır.
Hoca ısrarla aldırdığı Yunusu bi maçta bile oyuna sokmadı, Koita denilen adam top yüzü görmedi, İsmail takımı sabote etme derecesinde top oynuyor. Gerçekten ne oluyor ben anlamıyorum.
jairzinho
Zannedersin stoperlerimiz 6 haftadır uçuyor da hüseyin oynayınca problem olacak. Zaten her maç kötü oynadılar, net hatalar yaptılar, maç başına 1 gol yedik.
Hüseyin ahmetcan birlikte oynasa bile maçtan galibiyetle ayrılmamız lazım.
:alkış:
türkmeni gördün değil mi? tek hamleli,orada biraz geriye doğru koşsa tek hamle yapmasa atılmayacak,niye rakibe doğru hemen hamle yapıyorsun aga,inanılır gibi değil,en temel savunma bilgilerinden birini bilmiyor,bekle, biraz geriye koş rakibin ne yapacağını bekle,torpilli
Bir takim bu kadar temposuz olmaz Hoca garanti oyun oynayacam diye futbolun icine ediyor.
Ahmetcan masallah Babacar gibi tecrübeli bir santrofora karsi iyi direndi
A. Avcıda suç yok. Bizim yerliler ligin en kötülerindenler. Şu anki Uğurcan da bura dahil. H. Türkmen maç boyunca bir kritik top vÉ™ 2 ikili mücadeleye bir gol ve iki sarıdan kırmızı kartı sığdırdı.
lazminator61
Galatasaray ve Alanya maçları Uğurcan yüzünden kaybedilmiş 4 puan. Takım geriye düşünce motivasyon olarak bitiyor zaten tribünde suratı asık insanlar dolu birde geriye düşünce komple herkes geriliyor.
tribünlerden hic destek gelmedi bugün, zaten hic gelmiyorda, bugün dikatimi cekti
Mehmet Fatih Yavuz
Hüseyin'in yerine direk yazarım Ahmetcan'ı..
Taş gibi stopermiş.
Hiç beklemiyordum.
Sol beke de Dorukhan geçecek anlaşılan.
İsmail ne kadar oynamaya çalışırsa çalışssın yaptığı hataların hepsi başımıza ağır bela açtı...
Neden oyuna 4 Türk oyuncuyla başlıyoruz bu ayrı bir tartışma konusu, ülkenin kerizi biziz galiba.
Orta saha bomboş rakip geçiyor. Stoperin sarı kartlı ki öteki de ayağa basma pozisyonundan sarıyı görmeliydi. Ataklar devam ediyor sonra bıraktığın bomboş ortasahadan gelen elemanı stoperin indiriyor sarıyı görüyorsun. Sonrasında 10 kişi kaldın ama giren doğru oyuncu olunca atakların çoğaldı.
Avcı hocam bu kayıp da sana yazar. Kör göze parmak!
Canınız sağ olsun ama hoca da otursun düşünsün başka bir formül bulsun. Bir takım ne kadar yetenekli olursa olsun mücadele olmazsa olmaz. Son yirmi dakika ne gerekiyorsa yapmaya çalıştı herkes ama bu takım bundan fazlasını vadediyor.
bu takım yaşlı 3-4 gün arayla maç kaldıramıyor. özellikle konya macında 80 dk 10 kisi oynamak kolay is degil, fizik olarak tükenildi orada.
tabi şansta yok. 1-0 öndesin kırmızı yiyon, olacak iş değil gerçekten.
İsmail'i oynatma hoca işte olmuyor ısrarla gözümüze sokuyor kim oynarsa oynasın İsmail'den daha verimli olur.
Ayrıca Serkan da bizim maçta panter kesildi.
Jackdaniels
27.09.2021, 22:00
Hakem bariz bir şekilde 3 puanımızı gasp etti , yorumlara bak… Bize herşey müstehak gerçekten.
artvints
Şenol hoca da kadrosunu değistirmedi, sorunları görmezden geldi, aynı kadroda diretti sonra kovuldu.
ahmetcan hazırlık maçlarında da çok iyiydi.
sakosako
kart yanlıştı kırmızı çok ağır ama yapacak birşey yok. istediğimiz mücadele bu, 10 kişide olsan savaşacaksın. umarım 11 kişiyken savaşmayı da en yakın zamanda öğreniriz. abdülkadiri sol bekte denemek lazım, ismailden kötü olma ihtimali yok. ben hüseyinden umudu çoktan kestim futbolcu falan değil bu çocuk, ahmetcanı denemek lazım fiziksel olarak da gayet iyi görünüyor. hayırlısı olsun. iki maçtır sıkıntı yaşıyoruz ama yine zirvedeyiz, umarım bu puan kayıplarını çok aramayız
erce
peres--edgar--ahmetcan--ismail(bu mac fena değildi)
djaniny(gervinho)--siopis(dorukhan)--hamsik--waka
baka--cornelius
olmalı...
Onur Erçetin
Takımın stoperleri de sol beki de santraforu da alt seviye oyuncular.Becerip bir tane sert etkili kafa vuruşu yapamıyor Edgar.Sol stoper Hugo aşırı ağır ve gereksiz hareketler yapan adam.İleri de Cornelius Kayserisporda falan ancak oynar,sıradan eski tip kalas pivot.Götünü kaldıracak hali yok.
yatmaztara
Alanya gibi tehlikeli bir takıma 2. yarıda yorgunluk belirtileri göstermemize rağmen 11 kişi 1 pozisyon 10 kişi kaldıktan sonra da 1 pozisyon verdik. Avcı bu konuda farklı bir seviyede kabul edelim.
İkinci yarı özellikle 10 kişiyken giren oyuncularla tempo yaptıysa takım demekki 11 sıkıntılı. Ama Avcı’ya sorsak oo 10 kişi kaldık şöyle iyiydik böyle iyiydik hatta en iyisi İsmail’di. Böyle giderse de kimse kusura bakmasın ilk 3’e oynarız.
ÖmürKaradeniz61
27.09.2021, 22:01
Siopis girdikten sonra Alanya gelemedi.
Ismail derhal kadro disi erce kardesler oynasin solbekte bu kazmadan iyidir marlon bundan 1000 kat iyi topcuymus. Bir kac lakayitsiz topcu var takimda hoca derhal ceza kesmeli bunlara
Sacmalayin yahu. fb 2 hafta önce 3 puan gerideydi suan 1 puan farkla lider. Zirve sIkca el degistirecektir bence. Önemli olan oralarda kalmak. Zirveden uzaklasacagimizi da sanmiyorum..Gayet iyi böyle..
Ts006161
Arkadaşlar hâlâ hocaya laf söylüyorsunuz Allah aşkına siz iyimisiniz. Kırmızı kart uydurma. Gervinyo denilen salak ve Djanini malı yüzünden maçı verdik aklınızda olsun.
Ahmet Aksu
hamsik-bakasetas-nwakame-djaniny-gervinho pas yapmamız normal değil mi :D
pas yapmak mesele değil gol atmak önemli belki cornelius olsa yine kafa falan birşeyler denerdi
Cornelius çıktı ileride paa yaptık. Adam kafa hariç sahada yok.
Gervinho iki maçı batırdı.
Hoca hiçbir problemi çözemiyor maalesef. Hep aynı.
Turgay Atalay
Bu takim Alanyayi yenemedigi hic bir sezonda sampiyonluk ruyasi dahi goremez. 10 kisi kalinca mucadele etmisiz. Hasssss ordan. Ismail maymunu ve Huseyin cikinca daha iyi oynadiysak, Ahmetcan hepsinden iyi oynuyor ve forma verilmiyorsa o zaman Avci bu isten zerre anlamiyor ya da bile isteye sacma sapan kadro cikarip bizi bitiriyor.
Ha neyle övunuyoduk, bilmem kac mactir yenilmemisiz. Bu takim ruhsuz, bu takim umarsiz oyunculardan kurulu, bu takim rakip cezasahasinda aptallasan garip bir takim. Bazen rakip cezasahasinda oyle bir aptala bagliyorlar ki izlerken utaniyorum.
carantinas
Avcıyla olmuyor diyarlarda kimle olacak 35 yıldır kimle olmuş. Takım çatır çatır onuyor ama yerli zorunluluğu elimizdeki kadroyu verimli kullanmayı olumsuz etkiliyor.
bakasetas son 3-4 maçtır kötü bir asist yapacak diye 80 dk oynamasının anlamı yok berat-hamsik-bakasetas üçlüsü ile rakip kim olursa olsun orta alanda üstünlük kuramassın ismail için bu gün şu dakika itibari ile hemen bavulunu topla yallah derim berat çıktı takım daha tempolu oynamaya başladı beratla bu iş olmayacağı net wakayeme adam nasılsa yerim garanti diyor taşşağının keyfine sahada takılıyor çok yanlışlar var arkadaşlar
Enaldo61
27.09.2021, 22:02
Hocanın bence çözmesi gereken Siopis'i ve sağlam olduğunda Dorukhan'ı 11e koymak.
bakasetas son 3-4 maçtır kötü bir asist yapacak diye 80 dk oynamasının anlamı yok berat-hamsik-bakasetas üçlüsü ile rakip kim olursa olsun orta alanda üstünlük kuramassın ismail için bu gün şu dakika itibari ile hemen bavulunu topla yallah derim berat çıktı takım daha tempolu oynamaya başladı beratla bu iş olmayacağı net wakayeme adam nasılsa yerim garanti diyor taşşağının keyfine sahada takılıyor çok yanlışlar var arkadaşlar
waka kesik yemezse böyle oynamaya devam eder.
Ortahisar61
27.09.2021, 22:02
Hala 11 kisi olsak maci alirdik diyenler var. 10 kisi kaybedecek bir seyi yok gibi ozguvenli oynayan takim 11 kisi bu futbolu oynayamiyor. 10 kisiydik yoksa fena yapardik sanssizlik diyerek mi gexecek bu sezonda sinirden elim ayagim titriyor. Avci sasirtiyor gittikce. Haftada bir oynadiginiz bir mac. Cikin sahamizda bari baskilayin bogun ..gergin olmayin bi ya. 10 kisi kalinca saldiriyoruz yetmiyor oda. Yazik.rakiplerimizi kendi kendimize buyutuyoruz.
yorumsuz6117
27.09.2021, 22:03
Sol bek almayarak şampiyonluğu rakiplere bıraktık..
Doğukan Uçan
O kadar adam aldık güya takımda son vuruş yapabilen oyuncu yok. Şampiyonluk falan imkansız özellikle rakipler avrupadayken sen git 4 maçta 3 beraberlik al bırakın aga bu işi ya. olan yine taraftara olacak.
milletin aldığı hücum oyuncuları yürüyerek gol atıyor bizim ilerideki adamlar dağlara taşlara vuruyor.
İsmail Köybaşı denen zavallının vicdanı ve kendisine saygısı varsa bu akşam sözleşmesini fesh eder ve futbolu bırakır. Onu transfer edenler vatana ihanet suçu işlemişlerdir. Bütün maliyetini kendi ceplerinden ödemeleri gerekir. Maçın katili, kırmızı kartın sebebi kendisidir.
sethfilo
Yukarıda gayet açıkça yazdım. Esasında aynı fikirdeyiz ama farklı fikirdeymişiz gibi imalarda bulunuyorsun. Gerek yok. Ayrıca dost acı söyler. Beşiktaş da Fenerbahçe de kadro ve oyun olarak bizim bir adım önümüzde görünüyorlar. Adamlar Avrupa'da oynamaları hasebiyle senden daha fazla yıpranıyorlar. Beşiktaş'ın yaşadığı sakatlıklar ortada. Ama iki takımda da iyi oyun görüyorum. Trabzonspor'da benzer şeyleri göremiyorum. Avrupa maçlarında 25-30 dk. gibi kısa süreli oynadığımız iyi oyun üç haftadır yok. Acı ama gerçek!
Ayrıca diğer önermelerini de bence yanlış kuruyorsun. Burada bir şeyleri harekete geçirmesi gereken kulübün ta kendisidir. Yönetim, hoca, futbolcu vb. Senin yönetimin olan bitene ses çıkartmıyorsa hocan konuşmaz, hocan konuşmuyorsa futbolcu da sahada hakemle didişerek kendini yıpratmaz. Bunu izleyen taraftar çekirdeğini çitler, tiyatrosunu izleyerek evine döner. Bu işler öyle her şeyi taraftarın sırtına yığarak olmaz. Ta 2011 yılından bu yana bu taraftar elini taşın altına yüzlerce kez soktu. Ama bir kere bile yönetimleri ''Samimi'' olarak yanında bulamadı. Bu insanlar enayi değil, kimse de aptal değil. Başakşehir'e hakem kıyakları geçilirken bu yönetim neredeydi? Neden sesleri çıkmıyordu. Bunları konuşmak lazım ama neyse...
Söylediklerimin hepsi boş haklısın, biz senin kadar göremiyoruz ve anlamıyoruz . yazdıklarına verecek çok cevap var ama bir yere kadar anlayacağın ortada. bu yüzden uzatmak istemiyorum. İyi bir Trabzonspor taraftarı olabilirsin hatta kendi çapında iyi bir seyirci ama futbol senin düşündüğünden daha geniş kapsamlı. Bu arada ta 2011 demişsin bende sana ta 1972 den beri bu takımın hakkı yenmiştir diyeyim. Önermelerimi okumana gerek yok sen doğruları paylaşırsın burada dostlarımız bilgilenir.
Fatih K.
Şenol hoca da kadrosunu değistirmedi, sorunları görmezden geldi, aynı kadroda diretti sonra kovuldu.
Şimdi yine ihanetçi tayfası türeyecek ama gidişat çok net şekilde oraya doğru. Tepeden tırnağa senin kurduğun ve istediğin bir takımken bu şekilde puan kayıplarına kimse tahammül etmez.
kaçarava
hamsik-bakasetas-nwakame-djaniny-gervinho pas yapmamız normal değil mi :D
pas yapmak mesele değil gol atmak önemli belki cornelius olsa yine kafa falan birşeyler denerdi
İlerideki pasları diyorum. Hepsini Djaniny ve Gervinho'nun klas dokunuşlarıyla yaptık. O temaslarda Cornelius çok beceriksiz. Sadece ortalarda varsa yandık.
Varlıbaş61
İsmail sevdasi yuzunden kaybedilen bilmem kacinci puan!!
İsmail oynamasin, 10 kişi daha iyi oynamasin takim ben başka bir şey bilmiyorum!
kayseri ve fener maçlarından 6 puan çıkartacağımızı düşünenler kim ???
Bu takım şampiyon olamaz 1.sol bek almadık 2 visca yerine gervinho denilen bidonu aldık ve kaybettik fb ninde şampiyon olma ihtimali yok bjk şampiyon olur .
hoca mecburiyetten/tesadüfen bulduğu doğrular üzerine gitmeli.
deneysel taktikler, asıl plandan daha çok çalışıyorsa, denediğinde ısrar et bari.
-------------uğurcan-------------
------edgar--vitor---denswil-----
peres--berat----hamsik-----ömür
-------bakasetas---nwakaeme---
-------------cornelius---------
bir de şöyle bir şey deneyelim.
Sorulması gereken tek soru var, son 15 dakikada oynadığın topu bulduğun pozisyonları neden önceden bulup maçı kazanamadın? Gerisi boş.
Aynen ya maç başlar başlamaz oyna bunu veya 2. Yarı başlar başlamaz. Kopar maçı işte zamanında.
Ben karar aldım İsmail olduğu maçları izlemicem oyuna girerse kapatıcam. Dayanamıyorum çünkü kalbim sıkışıyor. Yerini unutuyor ya kendini sol kanat sanıyor
hofsaale
27.09.2021, 22:04
bu takimda siopis varsa siopis oynar....adam pire gibi heryere kosuyor....djanij veya gervinho dan sag kanat olmaz...baka denensin....
peres---------edgar-----------hugo------------ismail
------------------------berat---------------------------
------------siopis----------------hamsik--------------
baka-----------------cornelius-------------------tony
buu takim böyle oynar..dorukhan gelince sol beke gecer
Fatih K.
27.09.2021, 22:05
Avcıyla olmuyor diyarlarda kimle olacak 35 yıldır kimle olmuş. Takım çatır çatır onuyor ama yerli zorunluluğu elimizdeki kadroyu verimli kullanmayı olumsuz etkiliyor.
Samimi bir soru soracağım. Velev ki bu maçta yabancı sınırı yoktu kimi koyardınız sahaya? Ya da sorunlara sebep olan yerli oyuncuların defolarını hangi yabancı kapatacak?
Bu takım şampiyon filan olamaz arkadaşlar
olur mu ya bu savunma ile 15 puan farkla şampiyon oluruz!!!
Ortahisar61
Ve ayrica orta sahamiz cok yumusak kaliyor hala daha israr ediyor. Rakibe asiri saygi duyuyoruz 11e 11 ken. Bas abi evindesin bog hataya zorla. Gsyi buyut alanyayi buyut. 10 kisi kalinca geriye dusunce aklimiza geliyor ozguvenli oynamak
artik abdullah avcidan kadro degiskligi bekliyorum
bu oyun her hafta bir futbocunun hatasini temizleyemiyor
futbolcularin antreman performansi nedir bilmiyorum ama
bu oyun ile bal yapamayan ari pozisyonundayiz
sol bek artik genclerden birisi olsun
waka boyle oynayacaksa ikinci yari girsin
siopis oynasin
dorukhan da iyilessin artik
Halil Alemdar
Edit
Manava61
Bu Farukcanı niye gönderdik? Hadi elimizde solbek olur göndermezsin de şu İsmailin yerine net oynar
Bu takım şampiyon olamaz 1.sol bek almadık 2 visca yerine gervinho denilen bidonu aldık ve kaybettik fb ninde şampiyon olma ihtimali yok bjk şampiyon olur .
Feneri edecekler.
Visca yi istersek alırdık niye üstüne gitmediler anlamadım. Adam attırıyor her hafta
Doğukan Uçan
devre arasında ekuban'ı geri alma şansımız var mı acaba
Mustafa ÖZDEMİR
27.09.2021, 22:06
Yok bu senede olmayacak. Bu takım beddua almış. Başka açıklaması olamaz
Enaldo61
Bu 2 maçta puan kayıpları evet çok üzücü ama en azından ders çıkarmak gerekiyor belki de hayırlı oldu 10 kişi oynanan futbolu kaç maçtır 11 kişi bile oynayamadık. Orta saha 3lüsü olmuyor bunu çözmesi lazım artık.
Forvetimizde yok danimarkalı arkadaş kesinlikle bizi taşıyacak adam degil bize burak yılmaz tarzı net bir golcü lazımdı yanlış yanlış yanlış gs ninde net golcüsü yok bizimde golcün olmadan bu iş başlamadan biter.
gurur6134
Ilkyari sahada yoktuk 2.yari ozellikle son 20 dakika fena degildik.waka oyuna agirligini koyamadi bugun hamsik edgar peres iyiydi.ismaili konusmaya gerek yok onun yuzunden kirmiziyi yedik ugurcan iyi bir top cikarmisti yedigi gol ugurcanin yiyecegi gol degildi 2 haftada alabilecegimiz 4 puan bireysel hatalardan gitti..
Ne yapip edip Siopisi ilk 11 e koymalisin. 10 kisi o baskiyi kurabilmemizde en büyük etkendi. Hamsik bile Siopis girdikten sonra dahada etkili olmaya basladi
Sol bek almayarak şampiyonluğu rakiplere bıraktık..
solbek almayarak ve djaniniy malına para veren varken satmayarak.
Volkan demirele bile pozisyon faul değildi dedirtti hakem yazık
Manava61
Gervinho geçen hafta da bu hafta da 3 puandan etti.
Halil Alemdar
Bi kere de biz 90+7 lerde gol atsak da çıldırsak olmuyo mu? Hatırladığım bi sörloth başakşehir var yakın zamanda. Ne bahtsız takım bu ya. Sinirden başıma ağrı girdi. Takıma değil feleğe.
kayseri ve fener maçlarından 6 puan çıkartacağımızı düşünenler kim ???
fb maçı milli ara sonrası oldugundan bence yenme ihtimalimiz yüksek. çünkü fb milli aradan sonra hep bocalıyor.
kayseri macında da fizik olarak bugünün ilerisinde oluruz. konya macında tükendi takım. olumsuz düsünmeyin, sadece dezavantajlar var ve bunları kabul etmek gerekiyor;
1- takım yaşlı ve temposu sınırlı, max. haftada 1 maç
2- stoperler çok kötü ama burda suç tamamen yönetim ve teknik heyetin (geçen sene de kötüydüler)
bordoylamavi
27.09.2021, 22:07
10 kişiyle bu kadar baskı güzeldi. ama bunu bütün maç yapsak zaten adamlar bizim kaleye bile gelemez.ilk yarı saçma bi presle olmayan orta sahayı adamlar anında geçti. hüseyin önünden geçen topu seytrettiği yetmiyormuş gibi bi de atılan şuta cılızca dokunup uğurcan ı şaşırttı. ben iyice izledim az da olsa hüseyine değiyor top ve faslo alıyor uğurcan ı yanıltıyor. cornelius un golü usta işiydi. ama onun dışında çok dağınıktık hem savunma hem orta saha hem forvette. bu takımda siopis in ilk 11 oynaması şart. şart girdiğinden itibaren hrp top bizde oldu
Bu arada asil sIkinti evimizde oynadigimiz maclar. 2. devre zorlu maclarin neredeyse hepsi deplasmanda. Sansimizi artiran bir durum bence..
champions
Sezonun en iyi 45'lerinden birini oynadık, ama iyi oyuna puan yok, topu içeri sokman lazım, onu da biz yapamıyoruz.
2 senedir bu takımın bitiricileri yetersiz.
İleriye Cornelius'u aldın, adamı besleyemiyorsun, kenara aldığın zaman yerine koyacağın adam yok. Aslında var ama yok. -Koita-
Solda Tony veteran modda takılıyor, alternatifi yok.
Sağa Djaniny'i koymuşsun adam futbolcu değil!
Baka'nın yine alternatifi yok.
Koca 45'den akılda kalan pozisyon Gervinho'nun pozisyonu, en iyi zamanlarında bile iyi bir bitirici olmayan Gervinho.
Siopis'i almışsın, ortayı Baka-Hamsik yapıyorsun, saçmalık.
Allahtan Ahmetcan'ı almakta gecikmedi, solbeke Ömür denemesini beğendim, en azından skor lazımken denenebilir.
Sonuç olarak kazanacak kadar oynadığımız maçı kadro yetersizliği sebebiyle kazanamadık.
Düşük seviyeli bitiriciliğimiz umarım Kayseri'yi yenmeye yeter.
Mustafa YILMAZ
kırmızıdan sonra gerekli tüm riskleri aldı hoca 10 kişi iyi baskı kurduk ama olmadı.
kadro planlamasında sıkıntı var dengeli bir kadro kurulmadı.
hüseyin'in sarıdan kırmızısında faul bile yok.
Turgay Atalay
Hakem bariz bir şekilde 3 puanımızı gasp etti , yorumlara bak… Bize herşey müstehak gerçekten.
Yav sanki Huseyin kalsa Alanyayi dagitacaktik. Ne oynadik Huseyin atilana kadar bir soyler misiniz. Bariz sekil Avci sığ ve ezbere bir kadro kuruyor, sikintili bir 11 ler cikararak galibiyeti zora sokuyor. 10 kisi kalan takim 11 kisiyken ki takimdan daha iyi oynuyorsa burada suc o 11 i sahaya suren adamdadir.
Siopis artık 11'e monte edilmeli. Takımın direncini girdiği an yükseltti. Bakasetas sağ kanatta denense belki işe yarayabilir.
Bu 2 maçta puan kayıpları evet çok üzücü ama en azından ders çıkarmak gerekiyor belki de hayırlı oldu 10 kişi oynanan futbolu kaç maçtır 11 kişi bile oynayamadık. Orta saha 3lüsü olmuyor bunu çözmesi lazım artık.
Orda yanılırsın o can havliyle oynanan bir oyun taktik degil bu takım yetersiz.
Fatih K.
Avcının kafasının hiçbir yerinde kontrol dışı bir hareket yok. Takımın yürümesinin en büyük sebebi bu zaten. Geldiğinden beri duygularla oynanmayan bir oyun diyip duruyor. Duyguları kenara koyarsan her maçın ilk yarısındaki gibi hata yapmamak adına sağdan sola soldan sağa oynayan takım izler durursun. Ne zaman ki duygular oyuna dahil oluyor takım kaleye gitmeye, şut atmaya başlıyor.
Varlıbaş61
yalniz Alanya sirf defans yapmaya gelmiş. Yazik oluyor kadrolarina !
trbzonsporlu
27.09.2021, 22:08
ben bu takıma kızmam arkadaş. eksik kalınca hepsi volume yukseltti.peres biranda roma günlerine döndü ama olmadı.
devre arasi yazdigim gibi takimın en zayif halkalari ismaille huseyindi ikisi de yaktılar takimı
son olarak gervinho ikidir yüzde yuzlük pozisyonları kaçırıyor 4 puanimiza mal oldu resmen
dipnot corneliusun gol attigi 4 maçı da kazanamadik
ÖmürKaradeniz61
Cornelius bu oyunun forveti değil,evet kaliteli oyuncu 15-20 arası gol atar ama bize lazım olan daha çok Batshuayi,Sörloth,Burak tarzı forvet lazımdı.
Şu kadar maçtır yenilmemişiz.pöhhhh. 2 maç berabere kalacağına 1 yen 1 yenil yine 1 puan kardasın.
Zafer Fidan
Bu takimin el freni Beratdir. Derhal yedege cekilmeli.
bu takimda siopis varsa siopis oynar....adam pire gibi heryere kosuyor....djanij veya gervinho dan sag kanat olmaz...baka denensin....
peres---------edgar-----------hugo------------ismail
------------------------berat---------------------------
------------siopis----------------hamsik--------------
baka-----------------cornelius-------------------tony
buu takim böyle oynar..dorukhan gelince sol beke gecer
Aynen bu dizilim daha iyi katkı verir.
Enaldo61
27.09.2021, 22:09
Siopis daha çok süre almalı başka çaresi yok.
ÖmürKaradeniz61
27.09.2021, 22:09
Orda yanılırsın o can havliyle oynanan bir oyun taktik degil bu takım yetersiz.
Hocam bu takım için yetersiz demek doğru değil,takımın eksik olan bir çoşkusu var.
bjk komple sakat nasıl şampiyon olacak.
ilelebeTS
27.09.2021, 22:10
10 kişi bu kadar baskı yapmanın nedeni oyuna giren hareketli oyuncular. Demek ki tempo yapacak adamlar var bizde. İstediğimizde yapıyoruz. Sorun şurada; skor yapamıyorlar bir türlü.
Ahmet Aksu
27.09.2021, 22:11
ilk 20 dk ve son 15 dk gayet iyi oynadık.
çok bireysel takılmasak belki de ilk yarı fişi çekeceğiz.
aynı anda djaniny-gervinho-nwakame olmuyor çok çalım çabaları var 1 tanesi yeterli olur en fazla
takım çok uyuşuk gerçi bunun sebeplerinden biri eldeki oyuncular ama hoca da ona göre sahaya dizilim konusunda değişiklik yapmalı
ayrıca her maçta berat-hamsik-bakasetas 3 lüsünü oynatmaya gerek yok.
İlginc bi şekilde 10 kişi kaldiktan sonra takım daha baskılı oynadı adamlari çıkartmadık bildiğin. Ayrıca karalar bağlamanın anlami yok daha 7. hafta ve liderle 1 puan var arada. Erkenden lider olmak bize yaramaz mümkünse arkadan sinsi şekilde gidip son haftalarda alalım liderliği yoksa o baskıyı kaldıramıyoruz ve üzerimize oynuyor itler.
Jackdaniels
Yav sanki Huseyin kalsa Alanyayi dagitacaktik. Ne oynadik Huseyin atilana kadar bir soyler misiniz. Bariz sekil Avci sığ ve ezbere bir kadro kuruyor, sikintili bir 11 ler cikararak galibiyeti zora sokuyor. 10 kisi kalan takim 11 kisiyken ki takimdan daha iyi oynuyorsa burada suc o 11 i sahaya suren adamdadir.
Bu nasıl mantık ? Sahada hakkın yenilmiş aleni 10 kişi bırakılmışsın ne oynadık ki diyorsun ? Bişey oynayıp oynamaman farketmez hakkın yenmiş hakkın bu maç 11 e 11 böyle bitmezdi bunun nesini idrak edemiyorsunuz.
Haftalardır burda herkes SİOPİS diye bagırıyor neden bu adam ilk 11 oynayamıyor gücü sadece 20 dakikalık mı hoca bunu açıklasın belkide 90 dakikalık oyuncu değil bilmiyoruz öyle bir durum yoksa çok büyük bir hata içindeyiz.
Fatih K.
İki haftadır izlediğim Nwakaemenin yeri de yedek kulübesidir.
Avcı taktik teknik ne varsa hepsinin derinliği içinde boğuluyor. Hücum ettirecek bu takımı çünkü bu takımın gol yemesi kaçınılmaz. Takım savunması yapma şansı yok bu oyuncularla. Başakşehirde kurduğun düzen olmuyor işte Beşiktaşta da olmadı burda da olmuyor. Oyun temposunu isteğime göre ayarlayım falan olmuyor bunlarla. Hücum edeceksin bu takımda. Kafasındaki oyun bu oyuncularla olmaz. Ayrıca takım kaptanının Uğurcan olması kadar saçma bir şey yok itiraz etmiyorlar hakeme. Hamsik ya da Bakasetas olur bu takımda kaptan.
Bu takımda Caner Erkin olsa ilk yarıda Cornelius hatrick yapmıştı 20 orta yapmışız 1 tanesi isabetli. Ulan Caner varken ismail'i aldık ya arkadaş
Enaldo61
Cornelius sırtı dönük top aldığında hemen ayağından çıkarmalı, kaç tane top kaybı yaptık bu şekilde.
Emre Çömez
https://twitter.com/InStatTurkiye/status/1442568973480960003
Hamza Yilmaz
27.09.2021, 22:12
Sampiyonluk bence zaten hayal, ya kayseri de yada icerde fb macindan sonra yaristan mental olarak da kopariz
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
yenemiyoruz topunu içeri sokamıyoruz inanılmaz baskı kurup atamıyoruz.
Beddua mı yedik naptık.
şu maçı kazanamamak takımda inanılmaz bir demoralizasyon yapacak.
kayseri maçına konsatre olabileceklerini düşünmüyorum.
Bu başlıkta yazmıştım bu maçta gelecek puan kaybı sezonu kaybettirecek demiştim.
SEZON GİTTİ GEÇMİŞ OLSUN
bieeysel oynuyoruz paslasma olmuyo hucumda..gervinyo veya waka topu alınca ne yapcak diye seyrediyolar.. novak zamaninda hareketliydi waka daha acik alan buluyodu..yinede cok kotu değildik
kaçarava
27.09.2021, 22:13
10 kişi bu kadar baskı yapmanın nedeni oyuna giren hareketli oyuncular. Demek ki tempo yapacak adamlar var bizde. İstediğimizde yapıyoruz. Sorun şurada; skor yapamıyorlar bir türlü.
Gervinho ve Djaniny adam eksilterek, baskıdan kurtulup topla dönerek rakibin dengelsini bozdu. Ondan önce rakibin istediği gibi yavaş hücum ediyorduk. Plan pek yok.
CaptanBarbosa
Berat hücumda hiç yok, sadece geride bekliyor, top alıp dağıttığını da hiç görmedim.
Her topu hamsik alıp atak başlatıyor, bu da adamı çok yoruyor.
Top ne zaman defans oyuncularımıza gelse, berata bakıyorum rakip oyuncunun dibinde eliyle bi yerleri işaret ediyor hep. Böyle bi oyun tarzı olamaz. Pas almayacaksan ne diye orta sahada oynuyorsun abi sen. Biraz sorumluluk al, her top hamsik'e mi gitmek zorunda adamı verimli kullanamıyoruz.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Turgay Atalay
Bakasetas/Berat/Hamsik hicbir takima baskiyi kuramaz, ortasahayi ele alamaz. Bu takima Siopis sartoglu sart. Milli mac arasindan sonra gittikce dusen bir Bakasetas, 3 haftadir leş atan bir Waka var. Bu ikisinden biri de kesilmeli. Ismailin yerine gerekirse bastan 10 kisi baslayalim.
Kirsehirli_ts
Yeni solbekimiz Abdülkadir Ömür olsun! Kimse bana defansda zayıf kalır demesin. Ismail sanki defans mı yapiyor. Ulan her pozisiyon öne koşuyor. Görmüyormusun Waka sana pas vermiyor orta yapamıyor diye. Hüseyine zaten kizamıyorum adamın kapasitesi belli, yani bu maçtda Hugo ya yazar. Ve son olarak Bakasetas efendi bugün acaba sahadamıydı.
serdaracıl
————cornelyus
Waka—hamsik—-bakasets
———siopis——berat
Veya
—————cornelyus
Waka—hamsik—baka—-berat
——————siopis
Bunlar denenmeli
İsmail artık hiçbir şekilde bu takımda forma giymemeli
Manava61
Djaniny aşırı kötüydü ayrıca.
Yeni solbekimiz Abdülkadir Ömür olsun! Kimse bana defansda zayıf kalır demesin. Ismail sanki defans mı yapiyor. Ulan her pozisiyon öne koşuyor. Görmüyormusun Waka sana pas vermiyor zaten orta yapamıyor diye. Onun dışında Hüseyine zaten kizamıyorum adamın zaten kapasitesi belli, yani bu maçtda Hugo ya yazar. Ve son olarak Bakasetas efendi bugün acaba sahadamıydı.
ismail kadar defans yapar.
Abdülkadir ömürü solbek kullanmayı öneriyorum ben de.
Hocam bu takım için yetersiz demek doğru değil,takımın eksik olan bir çoşkusu var.
Coşku eksik çünkü Avcının coşkulu oyun gibi bir düşüncesi yok. O başakşehşrde be yaptıysa hala onun kafasında. Kafa orda kalmış dönememiş halen.
gurur6134
27.09.2021, 22:14
ismail hadi alacagin topu verdin cek indir adami sari ye stoperin zaten sarisi var bir de eksik yakalatiyorsun
ilelebeTS
Karalar bağlamanın lüzumu yok. Denedik olmadı maalesef. O golü yemeyecektik. Golü yedik hadi, 2-1 yapacakken Gervinho kaçırdı dönüşü kırmızı kart oldu. Ondan sonra 10 kişi ile yine pozisyonlar var.
Ahmet Aksu
haftaya bu kadro iş görür
...............uğurcan.....................
peres...edgar..ahmetcan...denswil
...........siopis...hamsik................
yusuf.......bakasetas......nwakame
...............cornelius....................
Fatih K.
27.09.2021, 22:15
Yahu baskı diyorsunuz iki korner dışında şu atamamışız kaleye. Topu ceza sahasının önünde sağdan sola soldan sağa çevirmek baskı mı oluyor yahu? Pozisyonu bitirmeyi geçtim birkaç pozisyon dışında topu ceza sahasına sokamadık.
serdaracıl
27.09.2021, 22:16
Sampiyonluk bence zaten hayal, ya kayseri de yada icerde fb macindan sonra yaristan mental olarak da kopariz
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Asla. İki maçta pes etme işleri bitti. Bu takım sonuna kadar yarışacak
Berat hücumda hiç yok, sadece geride bekliyor, top alıp dağıttığını da hiç görmedim.
Her topu hamsik alıp atak başlatıyor, bu da adamı çok yoruyor.
Top ne zaman defans oyuncularımıza gelse, berata bakıyorum rakip oyuncunun dibinde eliyle bi yerleri işaret ediyor hep. Böyle bi oyun tarzı olamaz. Pas almayacaksan ne diye orta sahada oynuyorsun abi sen. Biraz sorumluluk al, her top hamsik'e mi gitmek zorunda adamı verimli kullanamıyoruz.
Berat defansta da yok, rakip oyuncuya eskortluk etmek dışında hiçbir numarası yok
https://twitter.com/Fenerbahce/status/1442567387983724546
şu şerefsizlere şu twiti attırdık ya asıl ona üzülüyorum elimizdeydi ya elimizdeydi amklarım ya.
Manava61
27.09.2021, 22:17
Avcının takımının üstlerde olabilmesi için baskı olmaması gerekiyor. Önümüzdeki hafta 3 istanbullu kazanırsa biz de kazanırız. Yoksa zor.
bjk komple sakat nasıl şampiyon olacak.
Yahu ömür boyu sakat kalacak degillerya ben gördügümü söylerim hayal satmaya gerek yok. Hocaya da sadece 2 konuda kızıyorum 1 ismail 2 siopis yoksa bu kadro bukadar oynayabiliyor bu sene çok kızmıyorum izledigim takım mucize olmazsa şampiyon olamaz mücadele yok inanç yok yetenekler sınırlı bazılarında istek var yetenek yok bazılarında istek var yaştan dolayı ayak gitmiyor.
Jackdaniels
27.09.2021, 22:18
Volkan Demirel bile TV de Trabzonun hakkı yendi diyor bizim koyun sürüsüde hala 10 kişiden sonra ne oynadık bee diyor :) Ortalığın yangın yeri olması gerek TFF bu gece uyuyamamalı o hakem bir daha asla hakemlik yapamamalı.
İsmail Hüseyin'in de başını yedi. Zaten 10 kişi ile başlıyoruz maça İsmail varken Hüseyin atıldı düştük 9.a Orda kaleciler den biri oynarsa daha katkı verir. Oynama mümkünü yokmu oluyor mu
Saçma sapan işlere kafa yorduruyor adam bizi. Kimse haybeye kadro felan kurup şu olsun bu olsun diye kafa yormasın. Avcının kafasındaki fantazileri neyse onu yaşıcaz.
Uğurcan
Peres Edgar Ahmetcan Denswil
Berat Dorukhan Hamsik
Bakasetas Wakame
Cornelyus
kaçarava
27.09.2021, 22:19
Her maç, maçın iyi yönünü görüp avutuyoruz kendimizi. Bir sonraki maç yine sırtta buzbolabı taşır gibi izliyoruz maçı.
Turgay Atalay
Bu nasıl mantık ? Sahada hakkın yenilmiş aleni 10 kişi bırakılmışsın ne oynadık ki diyorsun ? Bişey oynayıp oynamaman farketmez hakkın yenmiş hakkın bu maç 11 e 11 böyle bitmezdi bunun nesini idrak edemiyorsunuz.
:) Yahu 75 dakika 11 oynamissin 1 pozisyonun var. Tamam hakkimiz yendi ama sen o dakikaya kadar pozisyona dahi girmemissen bariz sekilde hatali bir kadroyla sahaya cikiyorsun demektir. Huseyin atilmasa eminim uyuta uyuta bitirirdi bizimkiler maci.
Yunus Emre SEYHAN
Golcü yok.
Sorloth veya Burak Yılmaz gibi golcü lazım.
haftaya bu kadro iş görür
...............uğurcan.....................
peres...edgar..ahmetcan...denswil
...........siopis...hamsik................
yusuf.......bakasetas......nwakame
...............cornelius....................
Bu kadro da iş yapar. Hareketli oyun yaratılır bununla. Hocanın artık farklı varyasyonlar denemesi gerekiyor.
Neyini yarışacak neyini. İsmail'lemi . Allah korusun 2 sakat verirsen fişin çekilir. Şu fırsat haftaları hep kaçırdık
Ahmet Aksu
27.09.2021, 22:20
Başkan hakem hakkında konuştu mu acaba?
abi hakkın yenirken ses çıkarma çıkarma nereye kadar adamlar yense de yenilsede kükrüyor bizim yönetim neden uyuyor
artık sıkmaya başladı bu durum
fanatikdevri
27.09.2021, 22:20
Bu kadar durağan adamla modern futbol gereklerini yerine getiremiyoruz,kadro yanlış kuruldu,acı gerçek 7.hafta net olarak ortada.
Sörloth İspanya da yoklari oynuyor. İkinci yarı almalıyız. Sol bek şimdiden illaki bakıyorlar.
trbzonsporlu
27.09.2021, 22:21
https://twitter.com/InStatTurkiye/status/1442568973480960003
geçen haftada fenerde mesuttu en cok koşanlardan birisi
aslına bakarsanız bunun nedeni kaleci haric oyuncularin yarısı oyundan erken cikiyor 90 dk kalanlarıda ya stoperler ya bekler oluyor. oyundan çikmayan orta saha oyuncusu genelde en cok koşan olur 5 oyuncu degisikligi varken
kayseriliyiz
27.09.2021, 22:21
Ben takımı beğendim.
Uğurcan o hatayı yapmasa, rahat kazanırdık
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
naimbektas6161
27.09.2021, 22:22
7 haftada izlediğim en iyi takım bjk tarafsız gözle bakarsak bizden kadro olarak iyiler. Sonuna kadar götürebiliriz bence. Kilit nokta devre arası sol bek kanat forvet alırsak Koita ve trondsen giderse neden olmasın.
Orta alanda bir colmanımız olsaydı keşke.
Enaldo61
Ben böyle bir maçtan sonra karamsar bakamıcam sadece takımın artık daha etkili bir futbol oynamasını istiyorum. 2 maçtır 10 kişi oynuyoruz, geçen maç olmasa da bu maç büyük mücadele verdiğimizi düşünüyorum. Ceza sahasında biraz daha ciddiyetli davranmamız gerekiyor.
25. haftada liderin 10 puan gerisinde alınca öyle de bir pes eder ki.
Yırtmamız lazım bu maçları
germemiz lazım saha içinde.
Hakemler avni akerde bizim bu kadar kolay doğrayamamalı
bunlara yönetim izin verir oldu.
Gerçi bu yönetim önde girdiği şampiyonluk mücadelesini kazanamamış buda şaşırtmaz.
Neyse artık kendilerini yolcu ederiz bu son şansları.
Uğurcan
Peres Edgar Ahmetcan Denswil
Berat Dorukhan Hamsik
Bakasetas Wakame
Cornelyus
Hatta
Uğurcan
Peres Edgar Denswil Siopis
Berat Dorukhan Hamsik
Bakasetas Wakame
Cornelyus
Enes Başkaya60
10 kişi kalınca oynanılan futbol çok iyiydi...
İsmail oyundan çıkınca, takım birşeyler yapmaya çalıştı...
Bu arada Ahmetcan'ı çok beğendim nazar değmesin inşallah...
Her maç sonu şunu yazıyorum...
Hocam yeter artık şu kaprislerinden vazgeç ya...
İsmail kim ya kim ne yaptığı ne ettiği belirsiz ya..
10 kişi oyna veya oraya Abduş'u koyunca neler oldu gördük...
Yazıktır bırak şu inatlarını...
Bu takımda siopis varsa oynar...
Böyle orta saha olamaz...
Volkan Demirel bile TV de Trabzonun hakkı yendi diyor bizim koyun sürüsüde hala 10 kişiden sonra ne oynadık bee diyor :) Ortalığın yangın yeri olması gerek TFF bu gece uyuyamamalı o hakem bir daha asla hakemlik yapamamalı.
Bunlar geçmişte denendi ve bir işe yaramadı. Türkiye'de yaşıyoruz hakları gasp eden edene. Kendi işimizi kendimiz görmemiz gerek. Volkan ayısı geçmişteki aynı taktikleri ısıtıp önümüze sunmuş yememek lazım bunları.
Hoca tahmin ediyorum gelecek maç Ahmetcanı ve İsmailin yerine de Ömürü oynatacak. Fakat kızanlar olsa da söyleyecem, bizim bu mevsim kalede de sorunumuz var
emre6117
27.09.2021, 22:23
Volkan demirele bile pozisyon faul değildi dedirtti hakem yazık
Simdi neredyse istisnasiz her hafta 3 istanbul takimi hakem korumasiyla puanlari toplarken, neredyse her hafta hakemlerin bizim lehimize hatasini gectim , her hafta aleyhimize hata yapiliyor.
Nasil sampiyon olsun ki bu takim.bir tarafa +10,bize -10.
Trabzonsporun mevcut duzende sampiyon olmasi imkansizdir.
Ne zmaan turk futbolunda gercekten devrim olur, o zamaan sampiyonluklardan bahsedilebilir.
Bosuna stres sikinti.
Hep diyorum anca m.city vb. olaganustu kadrolar kurup eze eze sampiyon olursun( ekonomik olarak imkansiz).
3 istanbul takimi her zmaan senden daha cok harcayacak.
Diger senelerde oldugu gibi trabzonspor ve diger anadolu takimlari super ligde figuran olarak varlar. Sadece lige zevk vermek icin varlar.
Bu konuyu artik herkez kaniksamali.
Turgay Atalay
27.09.2021, 22:23
Yav hehe kaldirirsiniz ortaligi uyutmazsiniz tff yi. Su kafa 30 senedir bir halt olamadi hala daha olamayacak. Birazcik hatayi da kendimizde arayalim. Biz ne oynadik 75 dakika bana bir anlat. Bu duragan ortasaha olmaz olamaz. Gol gelmedigi her dakika bu takimi elek eder rakipler
https://twitter.com/Fenerbahce/status/1442567387983724546
şu şerefsizlere şu twiti attırdık ya asıl ona üzülüyorum elimizdeydi ya elimizdeydi amklarım ya.
Addhjaja geçen sezon da ligin ilk yarısı bizi yenince şampiyon olmuş gibi balkonda kutlama yapıyorlardı bırakın sevinsin enayiler :)
Ahmet Aksu
27.09.2021, 22:24
kendi sahamızda oynamıyoruz ki tarafsız saha sayılır.
bizim taraftar tiyatro sinema gibi maç izlediği için bi avantajı yok kendi sahamızda oynamanın
alın şu maçları istanbula 3-5 maç bakın neler oluyor
Gerçi bu yönetim önde girdiği şampiyonluk mücadelesini kazanamamış buda şaşırtmaz.
Kadir Aydın
Net golcü lazim Fatih gibi, Burak gibi, Cardozo gibi... Cornelius ile olmaz. Adam duvar oluyor her pozisyonda, yüzüne kaleye dönmüyor.
Yahu ömür boyu sakat kalacak degillerya ben gördügümü söylerim hayal satmaya gerek yok. Hocaya da sadece 2 konuda kızıyorum 1 ismail 2 siopis yoksa bu kadro bukadar oynayabiliyor bu sene çok kızmıyorum izledigim takım mucize olmazsa şampiyon olamaz mücadele yok inanç yok yetenekler sınırlı bazılarında istek var yetenek yok bazılarında istek var yaştan dolayı ayak gitmiyor.
dostum takım yoruldu konya macında. 80 dk 10 kisi oynamak kolay iş değil.
kayseri macını bekleyelim, bu kadar erken bırakmayın kafa olarak. daha 7 hafta bitti 17, 27, 37'ınci haftalar gelecek. daha çok yol var.
Enaldo61
Önümüzdeki 2 maçı iyi futbolla kazanırsak rüzgarı tekrar arkamıza alırız.
ilelebeTS
Ya biz o kırmızıyı görmesek zaten rakibin defansif direnci düşecekti. Maçın başından beri ciddi direnç gösterdiler, bir yerde kırılacaktı direnç. Tam o dakikalara girmiştik ki kırmızı geldi. O pozisyonda da ancak bize kırmızı çıkardı. Diğer 3'üne olsa hakem dönüp bakmaz bile pozisyona devam der.
zafer6161
7 haftada izlediğim en iyi takım bjk tarafsız gözle bakarsak bizden kadro olarak iyiler. Sonuna kadar götürebiliriz bence. Kilit nokta devre arası sol bek kanat forvet alırsak Koita ve trondsen giderse neden olmasın.
Orta alanda bir colmanımız olsaydı keşke.
Bjk bu sene iki maç iyi oynadi,Rize ve Malatya, gerisi fasa fiso
Ben yinede fb ve ts 3.ve 4.ile puan farkını çok açacağını düşünüyorum
Net golcü lazim Fatih gibi, Burak gibi, Cardozo gibi... Cornelius ile olmaz. Adam duvar oluyor her pozisyonda, yüzüne kaleye dönmüyor.
önce stoper lazım. defans sağlama alınırsa gol sorunu cözülür bir şekil.
Manava61
27.09.2021, 22:25
Hoca gelecek maçta ömürü sol bek oynatırsa Avcı’ya olan tüm güvenim gider. Adam 5 dakka orda durdu diye sol bek mi oynatılır arkadaşlar? İsmail kesilecekse net Serkan Asan sol bek olmalı denswill dönmez ise
kendi sahamızda oynamıyoruz ki tarafsız saha sayılır.
bizim taraftar tiyatro sinema gibi maç izlediği için bi avantajı yok kendi sahamızda oynamanın
alın şu maçları istanbula 3-5 maç bakın neler oluyor
takım maçlarını istanbulda oynasa en az 40bine oynar ve öyle bir baskı olur ki kolay kolay puan katbetmez.
Trabzonspor trabzon şehrine büyük geliyor bu uzun zamandır uzun bir realite.
trbzonsporlu
27.09.2021, 22:26
ismail hucümda etkili bindirmeleri yapsa isabetli ortalar yapsa hadi hatadir olur dersin ama adamın hucumuda sıfir ilk yarıda 5 dk arayla peşpese iki ortası taca gitti. gs macındada bu mactada resmen kayıpları oynadı.
Jackdaniels
Yav hehe kaldirirsiniz ortaligi uyutmazsiniz tff yi. Su kafa 30 senedir bir halt olamadi hala daha olamayacak. Birazcik hatayi da kendimizde arayalim. Biz ne oynadik 75 dakika bana bir anlat. Bu duragan ortasaha olmaz olamaz. Gol gelmedigi her dakika bu takimi elek eder rakipler
Yanlış geldin kardeşim burası o Forum değil. Sen git kendi takımını öv.
Addhjaja geçen sezon da ligin ilk yarısı bizi yenince şampiyon olmuş gibi balkonda kutlama yapıyorlardı bırakın sevinsin enayiler :)
ne bok yerse yesinler de
sinsi şerefsizler direk twit atmalar falan.
şunları güldürüyorlar acayip kızıyorum
Enaldo61
Neden sürekli Sörloth Sörloth dediğimizi de anlıyoruz artık ama yapacak bir şey yok, Cornelius gollere devam etsin, arkasındayız. Yalnız Djaniny'nin de katkı vermesi lazım.
Manava61
Bu arada tam kadro oynanırsa maçlar feneri yeneriz beşiktaş da bizi yener. Bizim en büyük sıkıntımız hızlı oynayan takımlara karşı.
Zafer Fidan
27.09.2021, 22:27
Defansin sorunu stoper ile alakasi yok. Önlerinde oynayan Berat kötü.
Ahmet Aksu
başkan stadda değil mi hala bir açıklama yok inanılır gibi değil hakkımızı volkan demirel koruyor seviyeye gel!
Enaldo61
Tony kanatta geriyi sallıyor doğru dürüst rakibi karşılamıyor rakibin hep arkasından yürüyerek geliyor, hücumda işi bitirdiğinde bunlar sorun olmuyor ama sonuca gitmeyince büyük sıkıntı.
Bu seneki takım geçen seneki takımdan daha iyi. Geçen seneki takımla Abdullah Avcı maç başına 2,1 puan ortalaması tutturmuştu. Bu sene onu geçeriz. Şampiyonluk için yeterli olur mu bilemem ama rakipler de öyle ahım şahım değil.
Alanya bize ters geliyor zaten. Cornelius bu takımın oyuncusu değil şimdilik. Olacak gibi de değil sanki. İlk Malatya maçındaki hücum hattıyla daha çok gol atarız.
naimbektas6161
27.09.2021, 22:28
Fener çoğu maçta kötüydü bence.
Ama kadroları iyi özellikle defans oyuncuları.
Bjk çok sakat olduğu için tempo tutamadı ama kadro derinliği çok iyi Sakatlar düzelince tempo yapabilirler.
Kendimi bildim bileli iç saha avantajımızı kullanamıyoruz dikkat edin hep deplasmanlarda daha çok puan topluyoruz şampiyonluğa oynadığımız yıllarda. Daha şimdiden 3 maçın 2sinde puan kaybettik içerde.
ilelebeTS
27.09.2021, 22:28
Kayseri ve feneri yenmeliyiz şimdi.
prisonbreak2021
27.09.2021, 22:29
Simdi neredyse istisnasiz her hafta 3 istanbul takimi hakem korumasiyla puanlari toplarken, neredyse her hafta hakemlerin bizim lehimize hatasini gectim , her hafta aleyhimize hata yapiliyor.
Nasil sampiyon olsun ki bu takim.bir tarafa +10,bize -10.
Trabzonsporun mevcut duzende sampiyon olmasi imkansizdir.
Ne zmaan turk futbolunda gercekten devrim olur, o zamaan sampiyonluklardan bahsedilebilir.
Bosuna stres sikinti.
Hep diyorum anca m.city vb. olaganustu kadrolar kurup eze eze sampiyon olursun( ekonomik olarak imkansiz).
3 istanbul takimi her zmaan senden daha cok harcayacak.
Diger senelerde oldugu gibi trabzonspor ve diger anadolu takimlari super ligde figuran olarak varlar. Sadece lige zevk vermek icin varlar.
Bu konuyu artik herkez kaniksamali.
Heh işte aklı selim yorum budur,biz bu ligin figürüyüz bize biçilen rol bu daha fazlası değil..sahadaki futbolcun bile bunu anlamış itiraz bile etmiyorlar biz burda ligi kazanmaktan bahsediyoruz bu gerçeği herkes birgün anlayacak.
SALDIRAY
27.09.2021, 22:30
Siopis , hamsik ortasahası daha iyi bence.
Enaldo61
27.09.2021, 22:30
Hocaya da tavsiyem orta sahadaki problemi artık halletsin, çünkü aynı şeyi deneyerek farklı sonuç beklemeye devam ediyor. Berat-Hamsik-Baka olmuyor olmayacak!
ÖmürKaradeniz61
27.09.2021, 22:31
Bir fenerin son maç 11 ine birde bizimkine bakın bizimki en az 2 gömlek daha iyi. Ama bizde fenerdeki gibi çoşku yok. Hoca coşkulu oyun sevmiyor diye Trabzonspor’a yazık oluyor. Mıy mıy futboldan nefret ediyorduk geldi buldu bizi. Münal hocamın coşkulu futbolu vardı doğruya doğru.
serdaracıl
27.09.2021, 22:31
İkimiz de buradayız. Hep aynı muhabbet. Sene sonu iki puanın hesabını yapıyoruz
gurur6134
27.09.2021, 22:32
one gectigimiz maclar icin kadromuz cok tehlikeli kolayina mac vermez diger turlu geriden geldigimiz maclarda sikinti
emre6117
Trabzonspor camiasi cok zayif camia.hicbir agirligi yok.
Vur kafasina al ekmegini.
Basaksehire bile camia olarak ezilmisiz, daha ne olsun.
Bu ulkedeki trabzonlular ve trabzsporlular olarak uzulmeliyiz. Bu takimi yillardir bu kadar ezmelerine nasil musade ediyouz, gercekten cok yazik.
deepmavi
şikebahçeyi yarıştan ne yapıp edip koparmak lazım 14.15. sıraya kadar gerilesin yavşaklar.bu şerefsiz şikebahçeliler üst sıralarda olursa şikenin, şikesinin, şikelerini, şikenin atomlarına kadar şike yaparlar.şike yapmak için daha çok gaza gelirler. bu kez kural muralda dinlemezler, her türlü iğrençliği,pisliği yaparlar, bu kezde daha tahrik edici daha kaypak daha şerefsiz olurlar...
serdaracıl
Bakasetası sağa atıp siopisi orta sahaya entegre etmeliyiz. Takımda eksik olan şey siopisin enerjşsi
Oğuz ZEYTİN
Büyük hayal kırıklığı...
İkimiz de buradayız. Hep aynı muhabbet. Sene sonu iki puanın hesabını yapıyoruz
görelim ne olacak
keşke ben yanılsam.
oyunumuzun iyiye gittiğini mi düşünüyorsunuz cidden.
can havliyle yaptıgımız baskı sizi kandırmasın.
günden güne oyunumuz düşüyor.
Buna bir çare bulmazsak bize yine yazık olur
ilk 7 hafta15 puan maglubiyetin yok
2.sin
gecmis yılara gore oldukca iyi bir durumdayiz ama
genel bir olumsuzluk var
niye
transferler ve sene basinda molde roma ve malatya maclari ile beklentiyi oldukca yukselttik
o yuzden beklenti karsilanmayinca moral bozuluyor
abdullah avci farkli bir seyler yapmali ve yapacaktir diye dusunuyorum
takimin en buyuk dezavantaji eski tabirle general cok
ilelebeTS
27.09.2021, 22:33
Bu hafta bütün maçları izledim.(gs hariç) 2. yarıdaki oyunu oynayan takım yok ligde. Fazla şut denemedik eksiğimiz oydu. Ha deneyen adamlar da yanlıştı. Djaniny şut deniyor mesela. Tony de saçmaladı. Bakasetas ile Hamsik şutlarını konuşturması lazımdı.
Orta alanda bir colmanımız olsaydı keşke.gs'nin rakip olduğunu düşünmüyorum. oyun olarak en tepeye bjk çıktı ama biz daha istikrarliyiz bence. fener itekleme ile yarısta kalacak gibi duruyor.
iç sahada biraz taraftar desteği olsa sonuna kadar kovalarız.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alanya cok formda. Kasimpasayi resmen ezmisler dün.
Ugurcan
Peres-Edgar-Hüseyin-Denswill
Berat-Siopis-Hamsik
Bakasetas-Nwakeme
Cornelius
Orta saha Siopis ile biraz güclendirilmeli. Bekler kesinlikle yabanci olmali yoksa Davidson ve Efecan otoban yapar oralari. Serkan ve Ismaillik Mac degil bu. Öncelik kanatlarin durdurmak
Siopis.
Turgay Atalay
27.09.2021, 22:34
Yanlış geldin kardeşim burası o Forum değil. Sen git kendi takımını öv.
Ya bi yuru git isine. Sen kimsin benim Trabzonsporlulugumu sorguluyorsun. Volkan ayisini kiyas alip burada yazan adam Tff bastirtacak bak hele hele. Boyle sig seyler yuzunden kendi hatalarimizi asla duzeltme yoluna gidemiyoruz, gundem sasiyor, bir bakmisiz elde var sifir.
Hakem dudugu assa ne olur asmasa ne. Hakemler ne zaman senin lehine, lehineyi biraktim ortada bir mac yonetmis sana karsi ki, simdi yonetsin. Onlar icin tff icin bir öcüden farki yok Trabzonsporun.
Ha bir de sen sahaya bisey koymazsan, hic kimse senin savunma argümanina destek cikmaz. Ancak kendini kandirisin
kaçarava
Takımın ana planları tutmuyor. Geriden pasla çıktığımız maçlarda önde basan rakibe karşı zorlanıyoruz. Rakip derinde beklediğinde ise yavaş hücum edip kaptırdığımız toplarla yumuşak orta sahamız yüzünden geçiş hücumları yiyoruz. Bu ikisine de çare bulamıyor hoca. Tam bir hayal kırıklığı.
En büyük sorun herkesin defalarca bahsettiği orta saha kurgusu. Berat-Bakasetas-Hamsik olmadı, olmuyor. Gerekirse Hamsik ve Bakasetas'ı yedek bırak bir oyun ortaya koy. Boşuna oynatıyorsun onları verim alamıyorsun ki. Vallahi bıktım usandım o zaafları görmekten.
Bu ligde korakor oynayacaksın. Orta sahada 4 kişi 1 kişiden top alamıyor. Böyle olmaz. Takım hem nazik hem de sahada yanlış duruyor, bu yüzden hep faul yapmak zorunda kalıyoruz.
Yavaş oynayarak hiçbir şey olmaz. İleri geri 90 dk koşsunlar demiyorum ama bu kadro gümbür gümbür pas yapabilir. Paslaşırken rakibin istediğine hemen ikna oluyoruz. Sonra yengeç gibi paslaşırsın. Beceri lazım, organizasyon lazım. Gervinho ve Djaniny rakibin baskısını kırdı ve güzel ataklar yaptık ama yine organize değildik pek.
Hocadan bağımsız kadroda yapısal yanlışlıklar var. Sol bek yok. 6 numara var ama yabanı diye oynayamıyor. Takıma uygun forvet yok. Fazla sihirbaz var, geri gelmiyorlar, kaybedince basmıyorlar.
Armağan Dere
GERVİNHO'nun 2 maçta %100 kaçırdıklarını atsa hele 1'ini atsa yine liderdik...
Neyse bu takıma Gervinho yaramıyor..
Nasip değilmiş ileriki maçlara bakacağız..
https://www.aspor.com.tr/alanyaspor/2021/09/27/trabzonspor-alanyaspor-macinin-ardindan-bulent-korkmaz-konustu-1-puan-ile-donebilmek-bizim-icin-onemliydi
şikebahçeyi yarıştan ne yapıp edip koparmak lazım 14.15. sıraya kadar gerilesin yavşaklar.bu şerefsiz şikebahçeliler üst sıralarda olursa şikenin, şikesinin, şikelerini, şikenin atomlarına kadar şike yaparlar.şike yapmak için daha çok gaza gelirler. bu kez kural muralda dinlemezler, her türlü iğrençliği,pisliği yaparlar, bu kezde daha tahrik edici daha kaypak daha şerefsiz olurlar...
Onun için gs ve bjk de yarışta olmalı biz başbaşa kalmayalım mümkünse bu şikecilerle veya herhangi bi takimla. Akbile karşı bile dayanamadık bu 3 takima hayatta dayanamayız olabildiğince derinden takip edelim liderlik baskısı olmadan. Gerekirse son haftalar gaza bassın takim ama rahat olsun.
gurur6134
27.09.2021, 22:35
Bakasetası sağa atıp siopisi orta sahaya entegre etmeliyiz. Takımda eksik olan şey siopisin enerjşsi
Aynen oyle sag acikda milli takimda cok etkili oynuyor baka bir tasda 2 kus hem baka icerde hem siopis orta sahada ..djaniny sonradan girdiginde cok daha etkili oynuyor baka cikar djaniny girer 2.yari olur biter sol beke de cozum bulmak lazim ne yapip edip
Enaldo61
27.09.2021, 22:36
SAğ kanatı Peres tek başına kullanabiliyor önüne kanat koymaya gerek yok oraya Bakasetas'ı koy, ortaya Siopis'i ekle bak gör daha iyi oluyor. Hoca duy sesimizi hoca.
Cornelius yerine Siopis olsun takımda. Golü nasıl olsa buluruz . O zaman seyret baskı nasıl yapılır.
Jackdaniels
27.09.2021, 22:37
Ya bi yuru git isine. Sen kimsin benim Trabzonsporlulugumu sorguluyorsun. Volkan ayisini kiyas alip burada yazan adam Tff bastirtacak bak hele hele. Boyle sig seyler yuzunden kendi hatalarimizi asla duzeltme yoluna gidemiyoruz, gundem sasiyor, bir bakmisiz elde var sifir.
Hakem dudugu assa ne olur asmasa ne. Hakemler ne zaman senin lehine, lehineyi biraktim ortada bir mac yonetmis sana karsi ki, simdi yonetsin. Onlar icin tff icin bir öcüden farki yok Trabzonsporun.
Ha bir de sen sahaya bisey koymazsan, hic kimse senin savunma argümanina destek cikmaz. Ancak kendini kandirisin
Sen hatalarını düzeltmeye devam et biz Trabzonspor olarak isyan edip haykırmaya devam edicez.
:) Yahu 75 dakika 11 oynamissin 1 pozisyonun var. Tamam hakkimiz yendi ama sen o dakikaya kadar pozisyona dahi girmemissen bariz sekilde hatali bir kadroyla sahaya cikiyorsun demektir. Huseyin atilmasa eminim uyuta uyuta bitirirdi bizimkiler maci.
Katılıyorum ve bu durum Avcının taktiği. Adamın oynatmak istediği oyun ile kurduğu kadro arasında uçurum olunca malesef böyle oluyor. Daha ilk 11 ini bulamadı adam. Mevcut kadroyu kafasındaki Başakşehirden aklında kalan oyuna adapte etmeye çalışıyor. Ama bu kadro ile olmaz o oyun. Onuda oynatamayınca son dakikalarda birisi çıksın kurtarsın diye bakarsın. Bari hucüm ettir takımı ve yorulanı değiştirde takımın bir oyun anlayışı olsun. İki maçtır 10 kişi kumar oynadın 3 er puan bile alabilirdin. Demek ki 11 kişi hucüm ettirsen neler olacak.
Adamın kafasında Siopis felan yok. Adam paslı oynıcam diye takmış sırf bunun için Beratı stopere çekiyor, sırf bunun için kaç maçtır ortayı Baka Hamşikle kuruyor. Adam Vakayı 442'nin santraforu yaptı yok artık anasının nikahı ya. Korneli çıkardık Vakayı santrafora geçirdik ceza sahasına ortaya boğuyoruz.
halilaziz61
27.09.2021, 22:39
Kabul etmek gerekir ki iyi oynamamiza rağmen adam akıllı gol pozisyonu uretemedik
Yani geçen haftaki gervihonun kaçırdığı gol pozisyonu gibi bir tane bile yok.
Bu kadar iyi olup bu kadar üretkenlikten uzak olmak düşündürücü.
Nedeni nedir acaba ben bir çözüm bulamadım,
Merak ettim gerçekten sizce sorun ne?
arada
tröndseni yolla
sağlam bir bek al
en azından orada atak yemeyelim ya.
ABVSİN
Fatih K.
27.09.2021, 22:40
Adamın kafasında Siopis felan yok. Adam paslı oynıcam diye takmış sırf bunun için Beratı stopere çekiyor, sırf bunun için kaç maçtır ortayı Baka Hamşikle kuruyor. Adam Vakayı 442'nin santraforu yaptı yok artık anasının nikahı ya. Korneli çıkardık Vakayı santrafora geçirdik ceza sahasına ortaya boğuyoruz.
O zaman sorarlar adama ne diye Siopisi aldırdın diye. Yunusu aldırdın 5 dakika oynamış sezon başından beri, Koitayı ortada gören yok, Siopisi oynatmıyor. E ne diye aldırdı peki?
Berat ta sakatlandı. Bakalım ne zaman döner
Enes Başkaya60
27.09.2021, 22:41
Aynen öyle...
Bu adam kaprisli abi KAPRİSLİ..
Maalesef olmayacak, ismail'i bu adam hangi kafa ile oynatıyor, herhangi bir oyuncu net ondan iyi oynar ya...
Baka-Berat-Hamsik olmuyor olmuyor kör müsün görmüyor musun sen bunu???
Yazılacak çok şey var abi de boş işte...
Şimdiden geçmiş olsun yine bir sezonu çöpe attık...
Son 15 dk oynadığımız oyunu beğendim niye bunu maça yayamiyoruz ki
Kadir Aydın
27.09.2021, 22:42
Senin stoperlerinde sorun yok, ortasahan kirilgan. İleri ucun geriye yardima gelmiyor. Öyle olunca gecis oyununu yapamıyorsun, stopler topu bomba gibi bir anda kucağında buluyor.
Bu takımın şifresi erken goller bulup oyunu koparmak öyle olmadığı zaman orta alan ve defansın yetersizliğinden dolayı hermaç sıkıntı yaşarız ben olsam danimarkalıyı ilk 11 oynatmam hücumu farklı kurgularım bu takım kuruldugunda çok gol atarız çok gol yeriz diyordu herkez ama bu takımın çok büyük bir gol atma sıkıntısı var bununda en büyük sebebi yanlış forveti gidip almamız.
kaçarava
27.09.2021, 22:42
Cornelius varken de epey orta yaptık ama lambur lumbur ortalar. Pas da "topu kaptırmadan atak yapalım" pasları genelde. Hocanın kafasındaki pas oyununun bu olması imkansız. Kısaca iyi bir organizasyon yok.
Oğuz ZEYTİN
27.09.2021, 22:43
Şimdi istatistikleri gördüm. İki katı pas ve topla oynamada 67 - 33 üstünlük. İyi de onlar da 19 şut çekmiş biz de. Bizim tehlikelerin duran top, onun haricinde yine Gervinho'nun ürettiği bir iki şey... Adamlar sağdan soldan altı pasın içinden vuruyor.
Yanlış anlamayın, yedinci haftadan pes etmem. Ama bu şampiyonluk oyunu değil. İlk yirmi dakikadaki coşkunun karşılığını alamıyoruz. Çünkü kolay düşüyoruz.
Mert Oğuzlu61
Trondsen ve Dorukhan'a ihtiyaç var, bunlarla ilgili hiç açıklama yok mu ?
yorumsuz6117
Takımın tempo yapması lazım, bu orta sahaya olmuyor bu..
Halil Alemdar
27.09.2021, 22:44
Bi tane visca tarzı golcü sağ açık ve ortalama sol bekimiz yok. Orta saha da kırılgan. Yavaş yavaş ümidim kayboluyor. Hayır eskiden iyi savunma yapar hücumda kısır kalırdık şimdi iyi savunma yapamıyoruz hücumda da adam akıllı pozisyonumuz yok. Bilmiyorum nasıl olacak.
-Dorukhan—Siopis
Baka—Hamsik—Waka
———Cornelius———
Daha iyi olur sanki. Sol bek yine İsmaile kalıyor tabi.
halilaziz61
Şimdi istatistiklerim gördüm. İki katı pas ve topla oynamada 67 - 33 üstünlük. İyi de onlar da 19 şut çekmiş biz de. Bizim tehlikelerin duran top, onun haricinde yine Gervinho'nun ürettiği bir iki şey... Adamlar sağdan soldan altı pasın içinden vuruyor.
Yanlış anlamayın, yedinci haftadan pes etmem. Ama bu şampiyonluk oyunu değil.
Ben de onu diyorum iyi oynamışiz ama pozisyon yok nedenini anlamadım
Biraz yavaş oynuyoruz bu ciddi bir sorun
Hızlı hücum edemiyoruz
ilelebeTS
Djaniny'nin kaçırdığı pozisyonları saymıyorsunuz galiba. Bu maçı golsüz tamamlaması sığırlıktan başka bir şey değil.
Armağan Dere
Son 15 dk oynadığımız oyunu beğendim niye bunu maça yayamiyoruz ki
onu tüm maça yayabilecek kondisyon vs olan futbolcuların olursa onlar Trabzon'da oynamaz:)
CaptanBarbosa
27.09.2021, 22:45
Kabul etmek gerekir ki iyi oynamamiza rağmen adam akıllı gol pozisyonu uretemedik
Yani geçen haftaki gervihonun kaçırdığı gol pozisyonu gibi bir tane bile yok.
Bu kadar iyi olup bu kadar üretkenlikten uzak olmak düşündürücü.
Nedeni nedir acaba ben bir çözüm bulamadım,
Merak ettim gerçekten sizce sorun ne?Hamsik ve biraz da bakasetas harici topu ayağına alan en az 20 saniye geveleyip duruyor. Daha hızlı oyun ve tek top yapmak gerek.
Mesela bi kaç pozisyonda cornelius sırtını yasladı adama top ayağında bekliyor, yardıma gelip şut için top isteyen yok.
Kanattaki adamlarımızda malesef boşa koşma alan açma gibi meziyetler yok. Djanniy de waka da duruyor top ayağına gelsin istiyor. Peres koşuyor bindirme yapıyor, djaniny durmuş geriye doğru geliyor. Böyle saçma bi durumu dünyada hiç bi kanat organizasyonunda göremezsiniz. Koşması lazım onun da boşa doğru ama yok duracak illa, çalım deneyecek, adamlar defansa yerleşecek illa.
Gervinho yapıyor bu topsuz koşuları sadece ama o da 2 maçtır yakaladıklarını kaçırdı.
Bir fenerin son maç 11 ine birde bizimkine bakın bizimki en az 2 gömlek daha iyi. Ama bizde fenerdeki gibi çoşku yok. Hoca coşkulu oyun sevmiyor diye Trabzonspor’a yazık oluyor. Mıy mıy futboldan nefret ediyorduk geldi buldu bizi. Münal hocamın coşkulu futbolu vardı doğruya doğru.
Ünal hoca o kadroya göre başarılıydı fakat Öne geçince maçın sonuna kadar karşı takımın coşkusunu seyrediyorduk
Ahmet Aksu
ah şimdi iho olacaktı o hakemleri sahaya kitlerdi :D
şimdikiler yorum bile yapmıyor neyseki fb li yorumcular var !!
abi bu kaçıncı ya sürekli hak yeniyor ve bizimkiler uykuda
kendi sahasında hangi büyük takıma bu kadar kolay kartlar çıkıyor bizimkiler ortalığı yıkması gerekirken neden sessiz biri anlatsın bana
aralıkta kaybetmemek için transferlerle kendini kurtarmaya çalıştın ama yetmez takıma sahip çık başkan..
adiloş bebe
Baskılı oyun iyi ama bal yapmayan arı çoktu bugün sahada. Büyük yangın yapacak bir şey yok ama takım kazanma hüviyetinden uzaklaşıyor gibi her hafta.
ilelebeTS
27.09.2021, 22:46
Pozisyona giriyorsun Djaniny eziyor, yine giriyorsun bu defa Waka eziyor. Topu ne eveleyip geveliyorsun arkadaş. Alanya'yı görmediniz mi, ver al ver al.
emre6117
Dunyada hicbir takim hakemlere karsi sampiyon olamaz.bunun herhmagi bir ornegi yoktur.
Turkiyedeki sistem duzelmedikce trabzonspor sampiyon olamaz. Hakemleri yenemezsin.
Ha acayip bir ekonomik zenginligin olur, mesela bu sene icin paran coktur.(viscayi, sorlothu, hatta peres gibi bir sol bek, bir de cok net bir stoper) o zmaan hakemlere ragmen bu ligde sampiyon olabilirdin belki. Ama oyle bir ekonomimiz olmadi, olmayacak.
O yuzden aslinda sikinti stres yapmanin da cok manasi yok. Konyayi ve alanyayi yenebilseydik bile olmayacagini gormemiz lazim.
Bu takimi eninde sonunda durdururlardi. 3 istanbul takimini da her zaman uste dogru iterler.
Futbolda asil yapilmasi gereken adil duzenin saglanmasina yinelik calismalardir.
Trabzonspor olarak bazi boykotlar yapmaliydik, mesela dikkat cekmek icin bazi maclara cikayacaksin. Veya ciksan bile 8 kisi cikacaksin.
Birilerinin dikkatini cekeceksin.
Burada bir sorun var diyecekler.
Ama figuran olmayi seciyiruz.
Dedigim gibi bu 2 hafta 6 puan aldin. Hatta kayseri ve fb yi bile yendin. Ee sonra ne olacak. Sampiyon mu olacaksin.
Hakemler ve sistem senden korkmadigi surece eninde sonunda bir yerde onunu kesecekler.
Ahmet Aksu
maçın özetini tekrar izledim djaniny hakkaten zıçmış..
ne malca pozisyonlar harcamış öyle ya :D
Enes Başkaya60
Pozisyonlara giren oyuncumuz gervinho bu arada...
Araya kaçıp pozisyon bulan, ama onunda bitiriciliği çok kötü maalesef...
Ahmetcan taş gibi stoper dur çocuk üstünde işte dur...
Cornelius varken de epey orta yaptık ama lambur lumbur ortalar. Pas da "topu kaptırmadan atak yapalım" pasları genelde. Hocanın kafasındaki pas oyununun bu olması imkansız. Kısaca iyi bir organizasyon yok.Hocanın kafasındaki hiç bir şey reele yansımıyor. Yaptırdığı transferlerden tut da sahadaki oynanan oyuna kadar.
Ozan Yazıcı
27.09.2021, 22:47
Trabzonspor bu ülkede en fazla "Gönüllerin şampiyonu" olan kulüptür. Bu sene de böyle bir şampiyonluğa hazırlanalım. İyi oyun değil galibiyete puan veriyorlar. Bu yıl beraberlik rekoru kırarız.
asilhamsi
sabah buralarda saha içinde kalalım diyen biri vardı. Ne oldu kaldık mı saha icinde?
Sen ne kadar iyi olursan ol seni şampiyon yapmıyacaklar bu kadar net.
Artık yönetimin sesini çıkartma zamanı. Yeter artık bu nasıl bir kırmızı kart?
Mert Acar
Takıma ve hocaya laf etmiyorum.
Sınıfta kalan o stadı dolduramayan taraftar ve hakkı yenerken susan yönetimdir.
İstanbu takımlarından farkımız da budur. Saha içi değil.
Taraftar ve yönetim. Haketmiyoruz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.