Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu
Mehmet BAŞ
27.09.2021, 11:23
Alanyaspor maçının skoru ne olur bilemem fakat sahada artık oyun üstünlüğünü elinde tutan bir takım görmek istiyorum. Sahada hücum ve defans olarak ikiye bölünmüş, bütünlüğü olmayan bir takım görmek istemiyorum. Molde ve Roma maçlarında 20-25-30 dk. boyunca oynadığımız iyi futbolu ligde en azından 35-40 dk. gibi sürelere çıkartmalıyız. Hemen her maçta skoru bulup topu tamamen rakibe bıraktığımız çağ dışı bir zihniyeti sahada görmek istemiyorum. Şampiyonluk yarışı verdiğimiz Beşiktaş skorun şekline bakmaksızın her daim oyun üstünlüğünü elinde tutuyor. Biz ise tuhaf bir şekilde oyunu rakibe veriyoruz veya rakip bir şekilde bizden alıyor! Geldiğimiz noktada skordan ziyade oyunun gelişmesini istiyorum. Oyunun kontrolünü elinde tutan hücum çeşitliliği ve sürekliliği sağlayan bir takım görmek istiyorum.
Bireysel olarak bakacak olursak öncelikle Peres'in daha çalışkan olup hücuma daha fazla katkı vermesi gerektiğini düşünenlerdenim. Aynı şekilde Berat'ın da orta sahada doğru alan parsellemesi yapıp rakibin ataklarını kırıcı bir duvar olması gerek. Bunu tek başına ne kadar yapabilir bilemem ama daha iyi olması gerektiği hepimizin malumudur. Yukarıda bahsettiğim iki oyuncunun performansını geliştirmesini bekliyorum. İsmail'den hiçbir beklentim yok. Onun önünde Nwakaeme var. Sol koridor yumuşak karnımız, devre arasına kadar bol bol aksiyon yaşayacağımız bölge olarak görünüyor. Hücumda Bakasetas, Hamsik ve Djaniny'nin formda olduğunu ve takımı taşıdıklarını düşünüyorum. Bu üçlüye zaman zaman Nwakeme de eşlik edince rakipleri ciddi anlamda aciz duruma düşürebiliyoruz. Fakat Nwakaeme'nin takım oyuncusu olma konusunda eksikleri var. Gerçi gülü seven dikenine katlanır misali ona da katlanıyoruz. Cornelius, Gervinho ve Ömür'ün de kaliteli isimler olduğunu fakat şu ana kadar kendilerinden beklediğim ölçüte takıma katkı sağlayamadıklarını söylemem lazım. Bu üç oyuncunun da potansiyeli oldukça yüksek, onların katkısı artıkça takımın hücum performansı daha da iyi olacaktır.
Ts006161
27.09.2021, 11:29
Ben lig sonuna kadar GS nin de BJK nin de lig yarışında olmalarından yanayım. Şikebahçe ile yalnız kalırsak bizi harcarlar yoksa.
trbzonsporlu
27.09.2021, 11:47
puan farkıyla liderlik için çıkılacak bir maç oyuncular maksimumunu vermeli sahada.
ligde en son yine alanyaya yenilmiştik o maçtan beri takım yenilmiyor. o kadar süre sonra tekrar aynı anadolu takımına yenilmek bir büyük takıma yakışmaz
özellikle çikarken kaptirilacak toplarda (sagolsun omür ve nwakeme bu işin uzmani maalesef) davidson emre ve efecan topu aldiklari gibi bizim ceza sahasına inerler. minimim top kaybiyla oynamaliyiz
Yunus Emre SEYHAN
27.09.2021, 11:48
Biz ise tuhaf bir şekilde oyunu rakibe veriyoruz veya rakip bir şekilde bizden alıyor! Geldiğimiz noktada skordan ziyade oyunun gelişmesini istiyorum. Oyunun kontrolünü elinde tutan hücum çeşitliliği ve sürekliliği sağlayan bir takım görmek istiyorum.
Nwaekeme,Gervinho,Djaniny, Bakasetas, Hamsik,Ömür,Yusuf,Cornelius
Yukarıdaki 8 adamdan 5 tanesi sahada olduğunda uzun vadede dediğiniz oyunu oynamak zor. Ancak Roma gibi büyük bir motivasyon kaynağı olması lazım.İçerde oynadığımız Sivas maçını not edelim. Bir çok maçımız Sivas maçı gibi geçecek. Çok kötü bir tablo değil.
Mevcut sıkıntılarımız:
*Ofansif oyuncuların defansif katkısı zaten sınırlıdır. Ancak eldeki açık oyuncularımız başka boyutta. Gervinho ve Nwaekeme emekli albay gibi takılıyor. Bu durumda merkezde oyuncuların delikleri kapatması lazım. Merkezde de ofansif ağırlıklı bir yapı var.
*Bu sistemde beklerin görevi büyük. Ancak biz bek katkısı alamıyoruz. Peres isteksiz oynuyor. Sol beki konuşmaya gerek yok .
*Defans çizgisini ileride kurmaya başladığımızdan beri eldeki stoperlerin defoları ortaya çıktı. Ancak Türkiye ligi standartlarına göre idare edebilir durumdalar
Dorukhan dönebilirse bir çok sıkıntı giderilebilir.
Maçı kazanıyor, liderliği geri alıyor ve arkamıza bir daha bakmıyoruz......
artvints
27.09.2021, 11:56
Muhtemel onbirlere bakıyorum, 3 santrafor 2 on numarayla niye defansa zulüm ettiğimizi anlamıyorum.
Bari gervinho da oynasın, bir yerleri şişmesin.
ilelebeTS
27.09.2021, 11:57
Özellikle iç sahada oynadığımız maçlarda iş tamamen oyuncuların keyfine kalmış. Eğer takım isterse her maçı gollü, rahat galibiyetle geçeriz. Bugün de ona benzer bir maç olacak. Konsantrasyonu yerinde olan bir takım olursak net skorla temiz bir galibiyet alırız. Aslında burada taraftara büyük iş düşüyor. Takımı iyice motive etmek gerek. Kadromuzda taraftarla coşan oyuncular var.
fadigaTS
27.09.2021, 12:12
Sadece hırs ve istek seviyemizi yukarıda tutarsak her maçı alırız.Bu maç da böyle olacak.Kazanıp liderliği alacağımıza inanıyorum.Hamsik ve nwakaeme ağırlığını koyacaktır
trbzonsporlu
27.09.2021, 12:31
maça ilgi yok denecek kadar az maalesef.
alanya ve kayseri galibiyetleri ile fb macına cıkılırsa muazzam bir hava yakalar takım, üzerine birde fb galibiyeti gelirse devre arasına lider girilir. sonrası devre arası transferlerine kalıyor. olmazsa olmaz; kemik bir stoper. hatta iki stoper.
Muhtemel onbirlere bakıyorum, 3 santrafor 2 on numarayla niye defansa zulüm ettiğimizi anlamıyorum.
Bari gervinho da oynasın, bir yerleri şişmesin.
3 santrafor derken ? nwakameyide santrafordan mı sayıyorsunuz :)
hamsik 8 no, berat 6. önlerinde de bakasetas. gayet ideal kadro. gervinho muhtemelen tam iyileşmedi ve 2.yarı dahil edilecek. zaten oyun sıkışırsa kulübeden gelip çözecek oyuncu lazım.
İnşallah maç iyi giderde kazanan taraf biz oluruz. Maalesef böyle maçlar ters geliyor.
.
Mehmet Fatih Yavuz
27.09.2021, 12:46
3 santrafor derken ? nwakameyide santrafordan mı sayıyorsunuz :)
hamsik 8 no, berat 6. önlerinde de bakasetas. gayet ideal kadro. gervinho muhtemelen tam iyileşmedi ve 2.yarı dahil edilecek. zaten oyun sıkışırsa kulübeden gelip çözecek oyuncu lazım.
Santraforlar wakameye göre daha fazla defansif aksiyon alıyorlar.
Wakameyi komple savunma olgusunun dışında saymak lazım bence.
:D
kaçarava
27.09.2021, 12:50
Kesinlikle öyle. Ayrıca Hamsik ve Bakasetas iki 8 numara oynuyor hatta iki 10 numara gibi.
Telonyus
27.09.2021, 12:53
genç stoperin oynamasını isterdim ama solda hem o hem ismail aksarsa kötü bir kariyer başlangıcı olabilirdi Hüseyin daha dengeli olur bu maç için keşke daha kolay bir maç olsaydı Ahmetcan'ı görebilirdik.
hocam skor üretecek, hücumda top tutacak adamda lazım öyle deme. adam geldiği günden beri işini gayet iyi yapıyor :)
anadolu takımlarına karşı gayet domine bir hücum hattı. sadece tek kale oynamak lazım, buda ortasaha oyuncularından geçiyor, oyunu ileride kurduracaklar nwakame-cornilus-gervinho gibi hücumcularda işi bitirecek.
bu akşamdan sonra daha net değerlendirme yapılabilir, biraz bekleyelim..
lazminator61
27.09.2021, 13:03
Bizim maca, Halis denen serefs++ verildi, kimsede bisey demiyor. Bu aksam bizi iyi dogricak, ceza sahsinin icinde kücük temas yaptimiz anda, penalti calacak.
odyseuys
27.09.2021, 13:03
genç stoperin oynamasını isterdim ama solda hem o hem ismail aksarsa kötü bir kariyer başlangıcı olabilirdi Hüseyin daha dengeli olur bu maç için keşke daha kolay bir maç olsaydı Ahmetcan'ı görebilirdik.
ben olsam tereddütsüz ahmetcan'la başlardım. bazı oyuncuların kariyerleri diğerlerinin omuzları üzerinde yükselir, bazılarınınki kendi ayakları üzerinde. ahmetcan çok iyi sinyaller verdi kendi yaş grubunda da az da olsa süre aldığı a takımda da. hocanın da güvendiğini düşünüyorum oyuncuya.
HOPA'LI TS'Lİ
27.09.2021, 13:08
Sen bıraksan onlar bırakıyor mu bu işleri? bazı şeyleri bırakmak pes etmek gibidir. Trabzonspor bu ülkede elinden şampiyonlukları çalınıp sonrada kendini iyi anlatamadığı için yavuz hırsızların bastırdığı yegane kulüptür. Bu kulüp öyle takımlar kurdu, öyle futbollar oynadı ki taraflı tarafsız herkes gıpda etti ama malesef şerefli 2.liklere layık görüldü. Ama başkaları kupayı ve yanında maddi kazançları aldıkları gibi birde şehir ve takımdaki çöküşlere sebep oldu. her seferinde kendi küllerinden doğmaya çalıştı. Sen sadece bu sezon genelinde konuşuyorsan hangisi dört dörtlük takım kurmuş ? ama sonuçta en sakin kalan, saha içinde ve dışında en güçlü olan şampiyon olacak. senin 17 de 16 yaptığın sezonda 17 de 17 yapar alırlar elinden. o olmadı 17 de 17.5 yaparlar oda olmadı puanını silerler. Bu ülkede bunları çok yaşadık hala da yaşayacağız çünkü bizde bu var. Başakşehirin şampiyonluğunda kadrosu senden iyimiydi? Yoksa tam 11 maçta +7-8-9 larda gelen penaltılardamı aldılar şampiyonluğu, senin maçında kalesine duvar örenler onun maçında hamur mu oldu? Şampiyonluk Houseyni veya Hüseyinin hatalarıyla değil rakibe verilen extrem kararlar ve sana verilmeyen ( örnek:G.Antep maçı) kararlarla demorilizemi oldun. Sen istediğin kadar iyi takım kur, her anlamda güçlü olmazsan şerefli 2.liklere mahkum olursun
Abim sen ne mübarek adamsın.
Aklımdakileri yazmışsın.
Dediklerine imzamı atarım.
Sarı öküz hikayesi gibi bir kere verdik 2011'de, bir daha geri gelmez.
İzmir'e selamlar, sevgiler.
HOPA'LI TS'Lİ
27.09.2021, 13:09
gecen hafta giresun 3e1 yakaladi fbyi cüneyt maci bitirmisdi. bu hafta verilmeyen penalti hatay icin.
Aynı Cücü Trabzonspor-GS maçında VAR'da penaltımızı görmezden gelen, hakemi çağırmayan vicdansızdır.
Bu maçı en az 5-0 kazanacağımızı düşünüyorum.
Mehmet Fatih Yavuz
27.09.2021, 13:17
hocam skor üretecek, hücumda top tutacak adamda lazım öyle deme. adam geldiği günden beri işini gayet iyi yapıyor :)
anadolu takımlarına karşı gayet domine bir hücum hattı. sadece tek kale oynamak lazım, buda ortasaha oyuncularından geçiyor, oyunu ileride kurduracaklar nwakame-cornilus-gervinho gibi hücumcularda işi bitirecek.
bu akşamdan sonra daha net değerlendirme yapılabilir, biraz bekleyelim..
Hiç lafım yok..
Zaten bu kadar ofansif etkinliğin yanında bir de savunma yapabilse 100 milyon euro değerle İngiltere'de oynar. :)
Ama Wakame varken, etrafındaki diğer oyuncu grubunu en azından mücadele gücü yüksek tutmak lazım.
Mesela eğer Wakame-Djanini kanat dizilimi olacaksa mutlaka Berat'ın yerine Siopis ile başlamak lazım.
Orta saha geçirgenliğini azaltmak lazım.
Berat bir pas takımında çok önemli bir oyuncu.
A. Ömür de aynı.
Lakin biz pas takımı değiliz. Maalesef henüz değil.
Biz kişisel becerilerle oynayan bir takımız halen daha.
Bu becerikli ayaklardan ikisinin de ciddi savunma zaafı var.
Bu zaafı düşünerek tedbir almak lazım.
Yoksa Wakame'ye can kurban.
Eksikliğinde yaratıcılık olarak can çekişiyoruz maalesef. :D
asilhamsi
27.09.2021, 13:20
Söylediklerinizde haksız sayılmazsınız. Burada saha dışı faktörlerin etkisi olduğunu elbette inkar edemeyiz. Bunu inkar etmek aklı inkar etmek olur. Lakin saha dışı etkiyi saha içinden ön planda tutan bir bakış açısını da doğru bulmuyorum. Sen önce sahada kuvvetli bir kadro kuracaksın. İyi bir kadro ve oyun sahibi değilsen saha dışını konuşmanın pek de bir anlamı olmaz. Sen iyi kadroyu kur bakalım. Rakibin şike mi yapar yoksa başka işlere mi girer görürüz. Başakşehir'in şampiyon olduğu sene elbette saha dışı faktörler etkili belli ölçüte oldu. Fakat gözden kaçırmamamız gereken bir şey var. Biz o şampiyonluğu kendi ahmaklığımız yüzünden verdik. Hatalarımız ve eksiklerimiz yüzünden verdik. Devre arasındaki o aptalca hareketler ve geniş olmayan kadro yüzünden verdik. Saha dışı etkiler oldu diye kendi eksiklerimizi halı altına mı süpürelim? Bu konuda farklı görüşlere elbette saygım var fakat bu konuda benim görüşüm de budur. O nedenle biz kulüp olarak önce kendi gücümüze ve kadromuza bakacağız. Mevcut kadroya baktığımda önemli eksikler görüyorum. Sahadaki oyunun şampiyonluk için yeterli olmayacağını görüyorum. Hatta şöyle söyleyeyim, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi oyun olarak bizim önümüzde görüyorum. Bu gerçek kabak gibi ortada dururken saha dışını konuşmayı doğru bulmuyorum.
Hocam siz hala mesleyi anlayamamışsınız. Alınabilecek 102 puanın 82 puanını aldık. Fenerin bizi yendiği maçta bariz iki kırmızı kart çıkmadı. O sene 102 puan alsaydık sikeciler 102 puan artı averaj ile şampiyon olacaktı. Ya aşırı iyi niyetli birisiniz ya da olayları idrak etmekte sorun yaşıyorsunuz.
Sen istediğin kadar güçlü kadro kur hikaye adam senin 2 adamını gerekirse 3 adamını yoktan yere oyundan atıyor. Maçların krıılma anları vardır. Sen barcelona da olsan o kırılma anlarının tamamı rakibe verilirse mücadele etme gücün kalmaz.
Bizim tek şansımız diğer şikecileri kullanmak. Kamuoyu yaratarak bak şikecilere kıyak yapılıyor diye feveran etmek.
İşte o zaman ne fenerasyon ne mhk ne de yayıncı kuruluş diğer büyütülmüşleri de karşısına almak istemez.
Türkiye liginde saha içi en son iş. Önce saha dışında hakkını yedirmeyecek şekilde bir plan yapmalısın.
Bu konuda yönetime büyük görev düşüyor lakin şu ana kadar berbat gidiyorlar. Cincon maçındna sonra o verilmeyen penaltıda ortalığı ayağa kaldırmaları gerekiyordu.
Düm hatayın penaltısı için susmamaları gerekiyordu.
Yönetim böyle devam ederse takım ne yaparsa yapsın sempatik ikinci olarak yolumuza devam ederiz.
40 bin kişilik statta bu akşam 10 bin kişi olacağız.
Pandemi şartları insanların bilet almasını engelliyor.
Hiç lafım yok..
Zaten bu kadar ofansif etkinliğin yanında bir de savunma yapabilse 100 milyon euro değerle İngiltere'de oynar. :)
Ama Wakame varken, etrafındaki diğer oyuncu grubunu en azından mücadele gücü yüksek tutmak lazım.
Mesela eğer Wakame-Djanini kanat dizilimi olacaksa mutlaka Berat'ın yerine Siopis ile başlamak lazım.
Orta saha geçirgenliğini azaltmak lazım.
Berat bir pas takımında çok önemli bir oyuncu.
A. Ömür de aynı.
Lakin biz pas takımı değiliz. Maalesef henüz değil.
Biz kişisel becerilerle oynayan bir takımız halen daha.
Bu becerikli ayaklardan ikisinin de ciddi savunma zaafı var.
Bu zaafı düşünerek tedbir almak lazım.
Yoksa Wakame'ye can kurban.
Eksikliğinde yaratıcılık olarak can çekişiyoruz maalesef. :D
pas takımı işine hiç takılmayın bence, demode olduğunu düşünüyorum :)
ben olsam tereddütsüz ahmetcan'la başlardım. bazı oyuncuların kariyerleri diğerlerinin omuzları üzerinde yükselir, bazılarınınki kendi ayakları üzerinde. ahmetcan çok iyi sinyaller verdi kendi yaş grubunda da az da olsa süre aldığı a takımda da. hocanın da güvendiğini düşünüyorum oyuncuya.
Aynen öyle. Ahmetcan ismailin yaptığı (!) hangi şeyi yapamaz ki. En fazla ismail kadar başarısız olabilir, başarılı olursada yeni bir çocuk kazanmış oluruz takıma. Her durumda ismailden daha kötüsü denk gelmez muhtemelen.
HOPA'LI TS'Lİ
27.09.2021, 13:54
Puan farkıyla lider olmak açısından çok kritik bir eşik
GS ve FB'nin alenen korunduğu kirli bir ortamda biz kazanarak yarışa devam etmeliyiz.
Şb maçına kadar puan kaybetmezsek o maçı çatır çatır alırız.
Sıkıysa Cücü'yü ya da Meler'i versinler Şb maçına
Cem Balcı
27.09.2021, 13:56
Savunma Türkmen ve İsmail olacak gibi görünüyor.Denswil de yok.Efecan - İsmail eşleşmesi neyse de bu sene ki savunma ekibi her yönüyle pimi çekilmiş bomba.
Gol yeriz de kaç tane atarız bilmiyorum.
bahadır2561
27.09.2021, 14:03
Uğurcan-Peres-Edgar-Ahmetcan(Hüseyin)-İsmail-Berat-Siopis-Hamsik-Bakasetas-Waka-Cornelius
Sahada 4 yerli olacak gibi. İlk yarı Siopis ve Berat ikilisi bu maçta denenebilir.
İkinci yarı da Berat-Siopis çıkıp Djanini girebilir.
40 bin kişilik statta bu akşam 10 bin kişi olacağız.
Pandemi şartları insanların bilet almasını engelliyor.
Eğer sorun aşı olmadıkları için girememeleri ise pandemiden ziyade cehaletleri yüzünden giremiyorlar.
Sezon başında da yazmıştım. Eksik bıraktığımız ne varsa sezonda ayağımıza dolanıyor. Bubhep böyle oldu. Şimdiyse maalesef sol bek ayağımıza dolanıp duruyor. Hatta bazen öyle bir dolanıyor ki bütün takımın dengesi bozuluyor. Bildiniz topalız. Bek bindirmeleri çok önemli Avcının oyununda. Neyse.... Bugün muhtemelen sol taraf Hüseyinle Ismayılın olacak :) Kabusa gel. Sinemada oynatsan kapalı gişe oynar şu ikili :) Birde hocam ortayı yine sadece Beratla tutar. Üzerine de geç müdahaleler :)
Ogün YAZICI
27.09.2021, 14:37
Tribünler büyük rezillik
Stadın toplam kapasitesinin yüzde 25'i ile oynayacağız
Kimse girmese futbolculara bir açıklama yaparsın yine de taraftarın alındığı bir maça 3-5 kişi gelmesini Hamsik'e falan izah edemezsin
Cidden sınıfta kaldık bu sene tüm maçlarda
Taraftar neden gitmiyor? Para mı problem yoksa eskisi kadar bağlı değil mi?
Genç oyuncular asla lig maçında oynamayacak.
Hoca sezon başında açıkça beyan etti " ben şampiyon olmak istiyorum, tercubeli futbolcularla oynayacağım" diye. Şu an hem Abdullah avci'nin hem de Trabzonspor'un bu şampiyonluğa ihtiyacı var.
Bu yüzden bu felsefeyi ben de destekliyorum. Biz gibi karşısında geniş bir şer cephesi olan bir camianın genç pisirecek lüksü yok. Başka zaman pisiririz veya başka yerde pissinler.
Selim Çoban
27.09.2021, 15:08
Genç oyuncular asla lig maçında oynamayacak.
Hoca sezon başında açıkça beyan etti " ben şampiyon olmak istiyorum, tercubeli futbolcularla oynayacağım" diye. Şu an hem Abdullah avci'nin hem de Trabzonspor'un bu şampiyonluğa ihtiyacı var.
Bu yüzden bu felsefeyi ben de destekliyorum. Biz gibi karşısında geniş bir şer cephesi olan bir camianın genç pisirecek lüksü yok. Başka zaman pisiririz veya başka yerde pissinler.
Kesinlikle katılıyorum. Ama bu organizasyonu/planlamayı kulüp profesyonelleri yönetmeli. Genç oyuncuyu kiralayıp sırtını dönmemeli, gelişimini yakından takip etmeli, süre almayanlar için diğer kulüplere baskı yapmalı.
Mert Acar
27.09.2021, 15:20
Güzel bir futbolla basıp geçeceğiz. İstanbul kabuğuna çekilmeye başlasın :)
Oğuz ZEYTİN
27.09.2021, 15:26
Tribünler büyük rezillik
Stadın toplam kapasitesinin yüzde 25'i ile oynayacağız
Kimse girmese futbolculara bir açıklama yaparsın yine de taraftarın alındığı bir maça 3-5 kişi gelmesini Hamsik'e falan izah edemezsin
Cidden sınıfta kaldık bu sene tüm maçlarda
Ogün, Roma ve (biraz) Sivas maçını anlarım. Takımla uzun zaman aradan sonra buluşulacak, yıldız oyuncular gelmiş. Bahane kaldıracak tarafı yok. Hele şu bedava bilet söylentisi gerçekten üzücü. Sonrasındaki gelişmelere değinmiyorum.
Fakat diğer maçlar için gitmeyene "Neden gitmedin" diyebilir miyiz? Geçen akşam açıklanan haftalık vaka yoğunluk haritasında ilk sırada Trabzon var. Eğer bu refleksle gidilmiyorsa, normaldir. Ülke geneli farklı değil.
Mehmet Fatih Yavuz
27.09.2021, 15:30
pas takımı işine hiç takılmayın bence, demode olduğunu düşünüyorum :)
Ona göre kadro kurmak lazım o zaman...
Elimizdeki kadro ile pas oyununu oturtamazsak Galatasaray maçının ilk yarısında yaşananları sürekli yaşarız.
Bizim elimizde önüne top atılacak ilk 11 seviyesinde oyuncu sadece Gervinho.
Onun dışında elimizdeki tüm oyuncular, koşu yoluna değil, ayağına top alan oyuncular.
Wakame, Djanini, Cornelius, Ömür, Hamsik, Bakasetas...
Bunların hiçbiri arkaya koşu atan oyuncu değil.
Bu kadroyu pas oyunu dışında kullanmaya kalkarsak oyunculara küfür eder durur tribünler.
Pazartesi maçı, istanbul takımları kazanmış, rakip Alanya. Kaybetmek için her şey müsait...
HOPA'LI TS'Lİ
27.09.2021, 15:39
Pazartesi maçı, istanbul takımları kazanmış, rakip Alanya. Kaybetmek için her şey müsait...
Geçmişten bugüne bakıldığında pazartesi istatistiklerimizin iç açıcı olmadığını görüyoruz.
Bir de buna Özkahya Halis faktörü eklenince zor bir gece bizi bekliyor.
Kazanacağımızı düşünüyorum.
ÖmürKaradeniz61
27.09.2021, 15:46
Dominant oynayıp kazandık diyeceğimiz Malatya maçı hariç maçımız yok. Kaybetmiyoruz bir şekilde ama tat vermiyoruz da. Baskın oyunla 3-1,4-1 gibi bir galibiyet bekliyorum.
Bu hafta bambaşka bir takım izleyeceğiz gibi geliyor, çünkü Konya maçında yapılabilecek tüm saçmalıkları bir maça sığdırdık ve hoca bunlara çare düşünmüştür. Defans problemleri bariz ortadayken Berat ile fantazi peşinde olmaz diye düşünüyorum.
Bu maç ak hamsi kara hamsi belli olur.
Önceden her maça giden tanıdığım 3 kişiyle muhabbetini yaptık. Biri işsiz, diğeri servisciydi ve geçen süreçte çok borclandigindan ve artık maç için 50-60lira da olsa para ayırmak istemediğinden söz etti. Öteki de artık tat vermediğini fln söyledi.
Pandemi nedeniyle verilen uzun ara sanırım insanların alışkanlıklarını değiştirmiş.
Toplumun belli bir kesiminde de ciddi maddi sıkıntılar var anlaşılan.
Hugo nun yedeği Hüseyin olmasın Atakan ve Ahmet olmalıydı
G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet Fatih Yavuz
27.09.2021, 16:24
Hüseyin Edgar ın yedeği.
Hugo nun yedeği Denswill.
O da sakatlandı maalesef.
Havadan çok zayıf bir savunma hattı ortaya çıkıyor.
Bu zaafın mutlaka üzerine gidecektir Alanya...
Eğer sorun aşı olmadıkları için girememeleri ise pandemiden ziyade cehaletleri yüzünden giremiyorlar.
Genç insanlar risk grubunda değil. Çoğu insan aşının uzun vadeli yan etkilerinden çekindiği için aşı olmuyor. Cahil diye yaftalayıp terbiyesizlik yapma. Burası futbol forumu. Politik tartışma ortamı değil.
Açık havada bulaşmayan, gençlerin ölüm oranı 25 milyonda 1 olan virüs için tribünde aşı zorunluluğu getirerek ayrımcılık yapan federasyon eleştirilmelidir eğer biri eleştirilecekse.
sethfilo
27.09.2021, 16:34
Alanyanın bizi yenmesi anormal kişisel hatalara bağlı ( Gs maçı örneği gibi) aksi takdirde çok zorlansakda kazanabiliriz gibi duran bir maç. Yeterki Nwakame ve Bakasetasa özel önlem alacağı ortada olan B.Korkmazın bu taktiğine uyutan futbolla karşılık vermeyelim. Ve kesinlikle Alanya savunmasının gömülmesine izin vermeden Corneliusa daha hızlı toplar atalım ve uzaktan şutlarla rakibin çıkmasına izin vermeyelim. Alanya ters kontrayı en iyi yapan takımlardan her ne kadar orta sahasından 4 iyi adamı kaybetmesine rağmen zorlayacaktır. Bu maç sabırlı futbol oynanacak maç değil, Alanya bunu Gs maçında ispatladı
Mehmet Fatih Yavuz
27.09.2021, 16:48
Bu arada ek olarak şöyle de bir durum var.
Elimizdeki savunma hava hakimiyeti zayıf, nispeten hızlı adamlardan kurulu.
Yani set savunmasında özellikle yan ortalarda başımıza iş alabileceğimiz bir savunma.
Eldeki savunmayı ileri çıkararak rakibi daha çok kontraya zorlamayı deneyecek miyiz?
Bunu sene başından bu yana yapmadık.
Yani savunma takımla birlikte ileri çıkmadı.
Benzer şeyi bugün denersek, Edgar-Hüseyin-İsmail üçlüsünden oluşan savunmada pozisyon alma sıkıntılarının ne boyutta olacağını da aklım hiç kesmiyor.
Muhammed Ayaz
27.09.2021, 16:48
Hugonun eksikliği ve İsmailin durumunu göz önünde bulundurursak hocanın Berat-Siopis orta sahası işe başlayacağını düşünüyorum.
Bakasetası sağ kenara itebilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takımın en çok koşanı Hamşik. Her maç 12 km.. Onun ardından gelense 10 km.. En sonunda korkuyorum adam dicek ki bu takımın enayisi ben miyim anasını satayım :)
sethfilo
27.09.2021, 16:55
Söylediklerinizde haksız sayılmazsınız. Burada saha dışı faktörlerin etkisi olduğunu elbette inkar edemeyiz. Bunu inkar etmek aklı inkar etmek olur. Lakin saha dışı etkiyi saha içinden ön planda tutan bir bakış açısını da doğru bulmuyorum. Sen önce sahada kuvvetli bir kadro kuracaksın. İyi bir kadro ve oyun sahibi değilsen saha dışını konuşmanın pek de bir anlamı olmaz. Sen iyi kadroyu kur bakalım. Rakibin şike mi yapar yoksa başka işlere mi girer görürüz. Başakşehir'in şampiyon olduğu sene elbette saha dışı faktörler etkili belli ölçüte oldu. Fakat gözden kaçırmamamız gereken bir şey var. Biz o şampiyonluğu kendi ahmaklığımız yüzünden verdik. Hatalarımız ve eksiklerimiz yüzünden verdik. Devre arasındaki o aptalca hareketler ve geniş olmayan kadro yüzünden verdik. Saha dışı etkiler oldu diye kendi eksiklerimizi halı altına mı süpürelim? Bu konuda farklı görüşlere elbette saygım var fakat bu konuda benim görüşüm de budur. O nedenle biz kulüp olarak önce kendi gücümüze ve kadromuza bakacağız. Mevcut kadroya baktığımda önemli eksikler görüyorum. Sahadaki oyunun şampiyonluk için yeterli olmayacağını görüyorum. Hatta şöyle söyleyeyim, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi oyun olarak bizim önümüzde görüyorum. Bu gerçek kabak gibi ortada dururken saha dışını konuşmayı doğru bulmuyorum.
Ben saha dışını saha içinden önde tutan bir cevap yazmadım aksine saha içi ve dışında güçlü olacaksın dedim. Sadece saha içinde yeterli olmuyor. Her takım eksik, aynı soruyu sorayım hangi takım eksiksiz? bizden önde gördüğün Bjk yi 3 haftadır görüyoruz ve dahada göreceğiz . Ve bizden önde gördüğün Fb son 3 haftadır hali ortada. sorun burada başlıyor zaten iyi oynayınca kazanıp kötü oynama hakkında hakem destekli oldumu işte o zaman senden bir adım öne geçiyorlar. Öyle kadrolar kurduk ki ama şampiyonluğa izin vermediler, sonra aynı adamların yarısını bizden alıp kendileri 3-4 yıl üst üste oldu mesela. İşte aradaki fark federasyon, mhk, medya, yayıncı kuruluş ve siyaset lobisi. sahada senin tepki vermiyorlar kuzu gibiler bu yüzden ben neden kendimi yırtayım dediğin futbolcu 3 şeye bakar. ilk önce tribün, sonra kulübe, sonra kaptana. sen tribünde çekirdek çitleyip bordo maviden başka bir ses çıkarmayıp tiyatro izlersen, kulübendeki Td. ve sorumlular elleri göğsüne sarılmış kulübede oturursa, kaptanın efendilik fairplayi alacak gibi suskun kalırsa hakem ve diğerleri zaten seni iplemez bile. kısacası futbol artık 105*68 de oynanıp bitmiyor. bunu görmek için uzman olmaya gerek yok. Ama sen ısrarla iyi takımla herşey biter diyorsan bu sezon henüz 5. haftada başlayan bu tiyatronun sezon sonundaki halini beraber izleyeceğiz o zamana kadar maç maç doğramaya hazır olalım
turgut kasap
27.09.2021, 16:57
Genç insanlar risk grubunda değil. Çoğu insan aşının uzun vadeli yan etkilerinden çekindiği için aşı olmuyor. Cahil diye yaftalayıp terbiyesizlik yapma. Burası futbol forumu. Politik tartışma ortamı değil.
Açık havada bulaşmayan, gençlerin ölüm oranı 25 milyonda 1 olan virüs için tribünde aşı zorunluluğu getirerek ayrımcılık yapan federasyon eleştirilmelidir eğer biri eleştirilecekse.
Ben arkadaşın yorumunda politik bir söylem görmedim ben mi körüm yoksa sen çok mu akıllısın.
Kornelyus
Vaka Hamşik Cervinyo/Canini
Siopis Berat
Ismayıl Hüseyin İe Peres
Uğurcan
Benim kadrom.
mekatronik
27.09.2021, 17:00
Rakip yarı sahaya oyunu yıkmadan daha çok 50 metre git gel yaparız.
Hugo, İsmail ve Berat çok geri kaçarak oynuyor. Hatta Edgar bile geriye sprint atarak savunma yapıyor. Hugo konusunda yapacak çok bir şey yok maalesef, defans hattına rakibi önde karşılamayı öğretmek lazım.
Orta sahada da Berattan vazgeçmek gerekiyor.
Ben hocanın, Dorukhan'ın oynamaya sağlığı elverirse; aşağıdaki sistemi deneyeceğini düşünüyorum.
...........Dorukhan........Siopis............
..............Hamsik/Baksetas............
Djanini.......Cornellius.......Nwakame
Defansı biraz öne çekebilirsek bu takım rakip sahada oynar, ribauntları da çok rahat toplar. Ancak bu şekilde oynarsak Cornellius, Nwakame'yi efektif kullanabiliriz,
Hamsikte insan arada dinlendirebiliriz.
Bir tek Bakasetas'a yazık olur bu durumda ama müthiş bir hamle şansın kenarda durur. Baktın gol gelmedi, rakip yoruldu Siopis / Bakasetas yaparsın.
Kornelyus
Siopis Berat
Ismayıl Hüseyin İe Peres
Uğurcan
Benim kadrom.
bakasetas olmazsa zayıf kalır pas trafiği. rakip zaten bakasetasa 2 oyuncu veriyor da hamsik rahatlıyor.
Mehmet Fatih Yavuz
27.09.2021, 17:01
Ben arkadaşın yorumunda politik bir söylem görmedim ben mi körüm yoksa sen çok mu akıllısın.
Bu aşı karşıtı grup tarikat gibi.
Karşı bir söylemde direk iğneleri çıkarırlar. :)
Çip takıyorlar, mıknatıs var falan diye başlayan bir furya idi bu.
Yavaş yavaş evriliyor.
Tek tutar tarafı var. Aşı 1 senede denenip onaylanmaz normalde. Bu kadar.
Yani onaylanması için gereken süreyi tamamlamadığı için risk var.
Yan etki olur olmaz, kimse bilmiyor. Bilemez.
Bunun için 5-10 sene vakit geçecek ki veri olsun ortada.
ilelebeTS
27.09.2021, 17:10
Bütün stadlarda seyirci sayısı düştü. Bize özel bir durum değil. Ama bu takımdan mevcut düzene karşı başarı bekleniyorsa en azından iç saha maçlarında taraftar desteği olmalı. Kaldı ki biz ligde sadece 2 iç saha maçı oynadık. Bu maçtan sonra da deplasman ve milli ara var. Ayda 1 maç neredeyse.
Bunun politik bir mevzu olduğuna bir gün uyanacaksınız ama zamanı var. Aşı olun dediler oldunuz işte, sanki oturduğunuz yerden dünyayı değiştirecek bir icat yapmış gibi kasılıp ona buna cahil demeyi bırakın. Kimin cahil olduğunu zaman gösterecek.
mancester
27.09.2021, 17:29
Cok zor mac umarim avci maci kolaylayacakdir her takimin bu yuksek mac trafiginde zorlandigi oyuncularin motive olmakda zorlandigi bir donem gercekten uzun suredir mac seyrediyorum boyle bir donem ben gormedim bazen maclari izlerken yoruluyoruz oyuncularada hak veriyorum son zamanlarda macin ilk saniyelerinde goller goruyoruz tesaduf olmadigini dusunuyorum buna gore hocamizin taktiksel olarak ve ozellikle oyunu kilitleme anlaminda az kosarak kazandigimiz her mac (yiprandigimiz)bizim icin kardir onumuzde 30 macdan fazla var bu takim sampiyon olabilecek belkide son yillarin en guclu kadrosu seyrederken keyif aliyoruz,bazen hocamiz bizim izledigimiz gibi maci seyrediyor oyuncu degisikliklerini daha iyi yaparsa cok guzel bir sezon hersey olumlu kimsenin moral bozmasina bakmayin enerjimizi hep yuksek tutalim.
Yusuf BALCI
27.09.2021, 17:32
Artık günübirlik şehir dışından gelmek çok yüksek maliyet. Bir neden de bu bence. 3-4 katına çıktı uçak biletleri.
Royal Heart
27.09.2021, 17:35
Kimse faz aşamaları tamamlanmamış, yan etkileri ortaya konulmayan, yetkililerin hiçbir sorumluluk üstlenmediği bir sıvıyı vücuduna enjekte ettirmek zorunda değil bilakis bunun dayatılmasıdır akla ziyan olan. Bu konuda çok şey yazılır, konuşulur da algısı açık olana, nitekim çok sayıda açık kaynak erişilebilir olarak internet ortamında görmek isteyene birkaç tık uzakta duruyor. Mezkur sıvıyı aşı olarak kabul edip, enjekte olmak isteyene kimsenin bir şey dediği yok ama kimsenin de bunu bir başkasına dayatma hakkı yok. Ona buna cahil deyip her şeyden önce bir insan olarak kendi vatandaşını ayrıştırarak kim hadsizlik yapıyorsa önce kendi bilgisini, bilim anlayışını sorgulasın. Alenen aşağılama ve ayrımcılık yapılıyor sonra forum neden bu halde ? Forumda tartışma kültürü/seviyesi ne kadar kalmış ki yazan insan kalsın.
Murathan
27.09.2021, 17:36
Kornelyus
Siopis Berat
Ismayıl Hüseyin İe Peres
Uğurcan
Benim kadrom.
bakasetassız kadro bordosuz mavi gibi bir şey yav :(
Mehmet BAŞ
27.09.2021, 17:46
Ben saha dışını saha içinden önde tutan bir cevap yazmadım aksine saha içi ve dışında güçlü olacaksın dedim. Sadece saha içinde yeterli olmuyor. Her takım eksik, aynı soruyu sorayım hangi takım eksiksiz? bizden önde gördüğün Bjk yi 3 haftadır görüyoruz ve dahada göreceğiz . Ve bizden önde gördüğün Fb son 3 haftadır hali ortada. sorun burada başlıyor zaten iyi oynayınca kazanıp kötü oynama hakkında hakem destekli oldumu işte o zaman senden bir adım öne geçiyorlar. Öyle kadrolar kurduk ki ama şampiyonluğa izin vermediler, sonra aynı adamların yarısını bizden alıp kendileri 3-4 yıl üst üste oldu mesela. İşte aradaki fark federasyon, mhk, medya, yayıncı kuruluş ve siyaset lobisi. sahada senin tepki vermiyorlar kuzu gibiler bu yüzden ben neden kendimi yırtayım dediğin futbolcu 3 şeye bakar. ilk önce tribün, sonra kulübe, sonra kaptana. sen tribünde çekirdek çitleyip bordo maviden başka bir ses çıkarmayıp tiyatro izlersen, kulübendeki Td. ve sorumlular elleri göğsüne sarılmış kulübede oturursa, kaptanın efendilik fairplayi alacak gibi suskun kalırsa hakem ve diğerleri zaten seni iplemez bile. kısacası futbol artık 105*68 de oynanıp bitmiyor. bunu görmek için uzman olmaya gerek yok. Ama sen ısrarla iyi takımla herşey biter diyorsan bu sezon henüz 5. haftada başlayan bu tiyatronun sezon sonundaki halini beraber izleyeceğiz o zamana kadar maç maç doğramaya hazır olalım
Yukarıda gayet açıkça yazdım. Esasında aynı fikirdeyiz ama farklı fikirdeymişiz gibi imalarda bulunuyorsun. Gerek yok. Ayrıca dost acı söyler. Beşiktaş da Fenerbahçe de kadro ve oyun olarak bizim bir adım önümüzde görünüyorlar. Adamlar Avrupa'da oynamaları hasebiyle senden daha fazla yıpranıyorlar. Beşiktaş'ın yaşadığı sakatlıklar ortada. Ama iki takımda da iyi oyun görüyorum. Trabzonspor'da benzer şeyleri göremiyorum. Avrupa maçlarında 25-30 dk. gibi kısa süreli oynadığımız iyi oyun üç haftadır yok. Acı ama gerçek!
Ayrıca diğer önermelerini de bence yanlış kuruyorsun. Burada bir şeyleri harekete geçirmesi gereken kulübün ta kendisidir. Yönetim, hoca, futbolcu vb. Senin yönetimin olan bitene ses çıkartmıyorsa hocan konuşmaz, hocan konuşmuyorsa futbolcu da sahada hakemle didişerek kendini yıpratmaz. Bunu izleyen taraftar çekirdeğini çitler, tiyatrosunu izleyerek evine döner. Bu işler öyle her şeyi taraftarın sırtına yığarak olmaz. Ta 2011 yılından bu yana bu taraftar elini taşın altına yüzlerce kez soktu. Ama bir kere bile yönetimleri ''Samimi'' olarak yanında bulamadı. Bu insanlar enayi değil, kimse de aptal değil. Başakşehir'e hakem kıyakları geçilirken bu yönetim neredeydi? Neden sesleri çıkmıyordu. Bunları konuşmak lazım ama neyse...
Kimse faz aşamaları tamamlanmamış, yan etkileri ortaya konulmayan, yetkililerin hiçbir sorumluluk üstlenmediği bir sıvıyı vücuduna enjekte ettirmek zorunda değil bilakis bunun dayatılmasıdır akla ziyan olan. Bu konuda çok şey yazılır, konuşulur da algısı açık olana, nitekim çok sayıda açık kaynak erişilebilir olarak internet ortamında görmek isteyene birkaç tık uzakta duruyor. Mezkur sıvıyı aşı olarak kabul edip, enjekte olmak isteyene kimsenin bir şey dediği yok ama kimsenin de bunu bir başkasına dayatma hakkı yok. Ona buna cahil deyip her şeyden önce bir insan olarak kendi vatandaşını ayrıştırarak kim hadsizlik yapıyorsa önce kendi bilgisini, bilim anlayışını sorgulasın. Alenen aşağılama ve ayrımcılık yapılıyor sonra forum neden bu halde ? Forumda tartışma kültürü/seviyesi ne kadar kalmış ki yazan insan kalsın.
:alkış:
Ogün YAZICI
27.09.2021, 17:49
Ogün, Roma ve (biraz) Sivas maçını anlarım. Takımla uzun zaman aradan sonra buluşulacak, yıldız oyuncular gelmiş. Bahane kaldıracak tarafı yok. Hele şu bedava bilet söylentisi gerçekten üzücü. Sonrasındaki gelişmelere değinmiyorum.
Fakat diğer maçlar için gitmeyene "Neden gitmedin" diyebilir miyiz? Geçen akşam açıklanan haftalık vaka yoğunluk haritasında ilk sırada Trabzon var. Eğer bu refleksle gidilmiyorsa, normaldir. Ülke geneli farklı değil.
Molde Roma Sivas Galatasaray bu maçların hiçbirinde kapalı gişe oynayamadık
Hepsi de kendi içerisinde hikayesi olan maçlar
Hastalık hassasiyeti nedeniyle insanların tribüne gelmemesine saygı duymak istiyorum ama bu hassasiyete sahip şehir dediğin gibi vaka yoğunluk haritasında ilk sırada mı yer alır .
Mert Oğuzlu61
27.09.2021, 17:52
Gençler risk grubunda değil peki orta yaş ve üzeri ? Mesela benim astım hastası halam ? Orta yaş ve üzeri veya bağışıklığı güçlü mü değil mi bilmediğim akrabalar, tanıdığım tanımadığım insanlar ?
1 senedir aşı yapılıyor çevremde aşıdan olumsuz etkilenen 1 kişi duymadım ama aşı karşıtı hemşire bir bayan hemşehrimizi Trabzon'da toprağa vereli 1 ay olmadı.
Olmayana saygım var o da tercihtir belki 10 sene sonra zombi olacağız elimizde beyzbol sopasıyla benzin istasyonlarında yasam malzemeleri için çetelerle ve zombilerle kapisacagiz, belki 5 sene sonra Murkoff şirketine bağlı hastanelerde köylerde uyanacagiz, işin şakası bir yana cidden sağlık problemleri de olabilir, bilemeyiz.
Tabii tüm bu ihtimaller de var, kişisel tercihtir ve olmayan dostlarıma da tek laf etmisligim yok ama biraz durumun ciddiyetini de sorgulamak gerekir diyorum.
Gençler risk grubunda değil peki orta yaş ve üzeri ? Mesela benim astım hastası halam ? Orta yaş ve üzeri veya bağışıklığı güçlü mü değil mi bilmediğim akrabalar, tanıdığım tanımadığım insanlar ?
1 senedir aşı yapılıyor çevremde aşıdan olumsuz etkilenen 1 kişi duymadım ama aşı karşıtı hemşire bir bayan hemşehrimizi Trabzon'da toprağa vereli 1 ay olmadı.
Olmayana saygım var o da tercihtir belki 10 sene sonra zombi olacağız elimizde beyzbol sopasıyla benzin istasyonlarında yasam malzemeleri için çetelerle ve zombilerle kapisacagiz, belki 5 sene sonra Murkoff şirketine bağlı hastanelerde köylerde uyanacagiz, işin şakası bir yana cidden sağlık problemleri de olabilir, bilemeyiz.
Tabii tüm bu ihtimaller de var, kişisel tercihtir ve olmayan dostlarıma da tek laf etmisligim yok ama biraz durumun ciddiyetini de sorgulamak gerekir diyorum.
Aşı olanlar da hastalığı yayabildiğine göre aşısızları maça almamak tamamen saçmalık. Diğer konulara girmek istemiyorum zira burası maç başlığı. Maçı konuşalım, aşıdan çekinen insanlara hakaret etme yeri değil burası.
Mehmet BAŞ
27.09.2021, 18:04
Nwaekeme,Gervinho,Djaniny, Bakasetas, Hamsik,Ömür,Yusuf,Cornelius
Yukarıdaki 8 adamdan 5 tanesi sahada olduğunda uzun vadede dediğiniz oyunu oynamak zor. Ancak Roma gibi büyük bir motivasyon kaynağı olması lazım.İçerde oynadığımız Sivas maçını not edelim. Bir çok maçımız Sivas maçı gibi geçecek. Çok kötü bir tablo değil.
Mevcut sıkıntılarımız:
*Ofansif oyuncuların defansif katkısı zaten sınırlıdır. Ancak eldeki açık oyuncularımız başka boyutta. Gervinho ve Nwaekeme emekli albay gibi takılıyor. Bu durumda merkezde oyuncuların delikleri kapatması lazım. Merkezde de ofansif ağırlıklı bir yapı var.
*Bu sistemde beklerin görevi büyük. Ancak biz bek katkısı alamıyoruz. Peres isteksiz oynuyor. Sol beki konuşmaya gerek yok .
*Defans çizgisini ileride kurmaya başladığımızdan beri eldeki stoperlerin defoları ortaya çıktı. Ancak Türkiye ligi standartlarına göre idare edebilir durumdalar
Dorukhan dönebilirse bir çok sıkıntı giderilebilir.
Kardeşim bence doğru noktalara değindin. Kanat oyuncularımızdan azıcık da olsa defansif katkı alamayıp bunun üzerine ofansif sayılabilecek bir orta saha kurgusu üzerine bir de defansif zafiyetleri bulunan bek oyuncuları ile sahaya çıkınca takım savunması denen olgudan iyice uzaklaşıyoruz. Bu takımın iyi savunma yapamaması sürpriz değil, orta sahada iki defansif oyuncu ile oynayınca kısmen daha iyi bir görüntümüz olacaktır lakin bunun bile yeterli olup olmayacağından şüpheliyim. İsmail'i transfer ederken bu takımın defansif anlamda yaşayacağı sıkıntıların tamamen göz ardı edildiği görülüyor. Peres'in de keyfe keder futbol oynaması takımın neden problem yaşadığını açıkça gösteriyor. Bu arada defans çizgisi konusunda seninle biraz ayrışıyorum. Geçen seneye oranla daha önde savunma yapsak da genel olarak stoperlerimiz hala yeterinde öne çıkmıyorlar ve takım boyumuz hala uzun görünüyor.
Burak Bıyıklı
27.09.2021, 18:23
Konu maç konusu ama şu CAHİL CAHİL yorumları görünce cevap vermeden geçemiyorum.
FAZ 3 SONUÇLARI => Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine | NEJM (https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2034577?query=featured_home)
YAN ETKİ ÇALIŞMASI SONUCU (800.000 insan üzerinde çalışma) => Safety of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine in a Nationwide Setting | NEJM (https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2110475)
Sırf siz kahvedeki dayıdan şu çalışma sonucunu öğrenemiyor, facebookta mahalle sayfasında bu makalenin tartışmasını görmüyorsunuz diye bunlar var olmaktan çıkmıyor.
2 kelime google translate'ten çevirerek yazsanız bulursunuz. Dediğiniz gibi çok zor değil bir tık ötede.
Çok saygıdeğer plandemi tayfasının facebook paylaşımı olmayan makaleleriyle gelin de tartışalım. Büyük oyuncu tayfayı bekliyoruz. Yanınıza düz dünyacıları almayı da unutmayın.
NOT: İNGİLİZCE ÖĞRENMEK FAYDALIDIR.
Önceden her maça giden tanıdığım 3 kişiyle muhabbetini yaptık. Biri işsiz, diğeri servisciydi ve geçen süreçte çok borclandigindan ve artık maç için 50-60lira da olsa para ayırmak istemediğinden söz etti. Öteki de artık tat vermediğini fln söyledi.
Pandemi nedeniyle verilen uzun ara sanırım insanların alışkanlıklarını değiştirmiş.
Toplumun belli bir kesiminde de ciddi maddi sıkıntılar var anlaşılan.
Artık günübirlik şehir dışından gelmek çok yüksek maliyet. Bir neden de bu bence. 3-4 katına çıktı uçak biletleri.
Sanırım pandemiden sonra stadda maç izlemek iyice lükse girdi. Bu şartlarda stad dolmuyorsa muhtemelen bu şekilde gider gibi.
ilelebeTS
27.09.2021, 18:30
Kadro sızardı şimdiye kadar normalde.
turgut kasap
27.09.2021, 18:35
Forum yöneticisi arkadaşlar beni ne çabuk yakaladınız yazının neresini beğenmediniz çok merak ettim hakaret yok inçitiçi kırıcı bir kelam yok. Neresinden incindiniz acaba
Burak sapkaya
27.09.2021, 18:37
Beklenen kadro
ilelebeTS
27.09.2021, 18:39
Stoperde Hüseyin, önlibero Berat, sağ kanat Djaniny.
kazanalım ama takımı beğenmeyelim..
Burak sapkaya
27.09.2021, 18:46
Cornelius yazacak bugün inşallah
Telonyus
27.09.2021, 18:47
Salih ilk kez kadroya girdi sanırım demek ilerleme kaydediyor.
kayseriliyiz
27.09.2021, 18:47
İnşallah alırız , ama zor.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Maç içinde Djaniny forveti ikileyip Baka da sağa geçebilir bazen 4-4-2’ye dönebiliriz.
Fatih K.
27.09.2021, 18:49
Sanırım bu transfer döneminin en büyük pişmanlığı Trondseni gönderip sol bek almamak olacak. Adamı antrenman fotoğraflarında bile göremiyoruz.
Burak sapkaya
27.09.2021, 18:49
Salih ilk kez kadroya girdi sanırım demek ilerleme kaydediyor.
21 kişi yazamamış hoca sakatlardan, benim şahsen Salih ve atakandan ümidim kalmadı Atakan İstanbul’da bile oynayamıyor
Boş konuşma. Avrupa'nın gelişmiş bir ülkesinde olsanda cahillik akıyor paçandan. Bu virüsten ölümü sadece gençlere indirgemen bile nasıl bir cahil olduğunu gösteriyor. Hem aşının uzun vadeli yan etkileri olduğundan şüphe edildiğini yazıpta kesin ölüm oranını yazıp sallaman bile senin manipüleci bir cahil olduğunu tekrar gösteriyor.
Se-ve se-ve o aşıyı olacaksınız.
ilelebeTS
27.09.2021, 18:52
https://pbs.twimg.com/media/FATaHhNWYAUf9fO?format=jpg
aynen katiliyorum. bu karsitligin tek sebebi cehalet.baska ulkeleri bilemem ama turkiye'de asi karsitlarinin egitim ortalamasi ilkokul-ortaokuldan otesi degil.ezici kismi zaten her zaman buyuk resmi goren tahsilini ilkokulla taclandirip egitim hayatini zirvede birakmis yobazlar.bunlar zamaninda matbaa'ya karsi cikanlarin devami.
bir de asi karsiti bu cahil garibanlari somuren bitkisel ilac ayagina 500 liraya zerdecal 300 liraya brokoli iteleyen egitimli sarlatanlar var.
kusura bakmasinlar ama bu caga bu cehalet cok fazla.bu yasaklari sonuna kadar destekliyorum.umarim devam ettirirler.cehalete saygi maygi ucuz isler.
2 hafta önce aşı karşıtı olan tanıdığımız iki aile komple corona'ya yakalandı, aralarından 52 yaşında biri 4 gün içinde vefat etti. Virüsü ise öz oğlundan kapmıştı. Beni alıntılayan manipüleci cahil ise gençlerin ölüm oranindan bahsediyor. Hadi sen ölmedin peki sendeki hastalığı yayarak öldüreceğin diğer insanları hiç mi düşünmüyorsun?
Serdar A
27.09.2021, 18:54
Skor tahminlerini alalım ?
3-1 diyorum.
*
Hamsik - Bakasetas - Djaniny - Nwakaeme- Cornelius
Ligin en iyi hücum hattı.
(sol bekimiz de olaydı, ligin üzerinde olabilirdik...)
ilelebeTS
27.09.2021, 18:55
Arkadaş başlayacam aşınızdan. Hepiniz uzmansınız tamam. Bir salın şu başlığı.
Fatih K.
27.09.2021, 18:56
Eğer yine takım yürümezse 3-0 diyorum. 2 Cornelius, 1 Bakasetas.
Enes Başkaya60
27.09.2021, 18:58
3-1 diyorum.
*
2-3 biter gibi geliyor bakalım...
Ama inşallah şeytanın bacağını kırarız...
ilelebeTS
27.09.2021, 18:59
3-1 diyorum.
*
2-3 tane atarız, defansımızın sakarlığına bağlı olarak kaç tane yeriz bakacağız. Belki de sağlam dururlar yemeyiz.
Serdar A
27.09.2021, 19:00
2-3 biter gibi geliyor bakalım...
Ama inşallah şeytanın bacağını kırarız...
Pozisyon elbet veririz ama Uğurcan haftaya çok moralli girdi, ben bu maçta da üstün formunu koruyacağına inanıyorum.
Alanya paldır küldür üzerimize gelemez, gelirse +18 maç olur. Savunmaları çok sorunlu.
sakosako
27.09.2021, 19:00
hüseyin türkmen sahada. karşılıklı gol var. umarım biz daha fazla gol atarız. djaniny cornelius beraber izlemek güzel olacak
Halil Alemdar
27.09.2021, 19:02
Koita daha uzun süre sakat sanıyordum. Yedeklerde görünce şaşırdım. Kadro fena değil bi saçmalık yaşamazsak Cornelius 2 tane sallar alırız maçı
Nazim Can
27.09.2021, 19:03
Evet bugün artvints den Hüseyin guzellemeleri dinleriz bolca, bir hata falan yaparsada ya Edgara yada yanındaki beke bağlar konuyu kapatır.
Nazim Can
27.09.2021, 19:03
Koita daha uzun süre sakat sanıyordum. Yedeklerde görünce şaşırdım. Kadro fena değil bi saçmalık yaşamazsak Cornelius 2 tane sallar alırız maçı
Yedeklerde yok gibi sanki.
Arif Timurcioğlu
27.09.2021, 19:05
hüseyin türkmen sahada. karşılıklı gol var. umarım biz daha fazla gol atarız. djaniny cornelius beraber izlemek güzel olacak
İsmail sahada olunca Hüseyin bile üst seviye duruyor.
Enes Başkaya60
27.09.2021, 19:06
Pozisyon elbet veririz ama Uğurcan haftaya çok moralli girdi, ben bu maçta da üstün formunu koruyacağına inanıyorum.
Alanya paldır küldür üzerimize gelemez, gelirse +18 maç olur. Savunmaları çok sorunlu.
Hadi inşallah reis dediğin gibi olsun...
Net bir galibiyet alalım...
Boş konuşma. Avrupa'nın gelişmiş bir ülkesinde olsanda cahillik akıyor paçandan. Bu virüsten ölümü sadece gençlere indirgemen bile nasıl bir cahil olduğunu gösteriyor. Hem aşının uzun vadeli yan etkileri olduğundan şüphe edildiğini yazıpta kesin ölüm oranını yazıp sallaman bile senin manipüleci bir cahil olduğunu tekrar gösteriyor.
Se-ve se-ve o aşıyı olacaksınız.
Hadi ordan faşist. Sen "se-ve se-ve" oldun diye herkes senin gibi gevşek olup ne verilirse sorgusuz sualsız almak zorunda değil. Olmuyorum aşı filan. Kudur.
Güya stoper transferi yaptık ama halen daha ismail ve h.türkmen sahada!
Bu takım savunma yüzünden puan kaybederse veya sıkıntı yaşarsa herkes oturup soğuk su içer
Densvil 2 maç oynadı sakatlandı bu nedir şimdi????
Stoper alın dedik size lazım olurdu
Manava61
27.09.2021, 19:08
Hoca acaba sol taraftaki İsmail Hüseyin ikilisiyle ilgili ne planladı merak ediyorum. Eğer taktiksel bir önlem almadıysak efecen ve juanfran için bulunmaz nimet orası. İnşallah kazanırız ve maç sonu sol yanımız acımaz.
Oğuz ZEYTİN
27.09.2021, 19:09
Koita kadroda mı, değil mi? Görselde yok fakat mesajda onu da yazmışlar.
Pek sonuç tahmini yapmam. Bu akşam için 3-0, 4-0 gibi bir şey bekliyorum. İnşallah tutar...
Atakan'ın acilen oynayabileceği 1. Lig takımına kiralanması gerekiyor. Öyle Batman Petrol yada Çemişgezekspor kıvamında takımlara değil. En azından yedekten oyuna girebileceği bir takıma. Mesela Altınordu'ya tekrar kiralanabilir. Ümidim Ahmetcan'da. Ancak o da bir türlü olmuyor.
Bülent Korkmaz'ın takımları her zaman bize terstir. 1-0 dahi iyi skor.
ilelebeTS
27.09.2021, 19:14
Hoca acaba sol taraftaki İsmail Hüseyin ikilisiyle ilgili ne planladı merak ediyorum. Eğer taktiksel bir önlem almadıysak efecen ve juanfran için bulunmaz nimet orası. İnşallah kazanırız ve maç sonu sol yanımız acımaz.
Öteki tarafta Davidson var, daha tehlikeli. Edgar sağda oynar inşallah.
bahadır2561
27.09.2021, 19:14
1 tane 1.93, 2 tane de 1.89’luk oyuncuları var. Duran toplarda çok dikkat etmeliyiz.
Sefaenes
27.09.2021, 19:15
Defans en zayif ywrimiz sol tarag yine otoban olacak ne yazik ki. Su Ismail kazmasindan yerli yüzünden kurtulamiyacagiz. Ya Altyapidan hic mi oyuncu yok
Halil Alemdar
27.09.2021, 19:17
Yedeklerde yok gibi sanki.
Tivıtırda yazıyla yazmışlar ama görselde yok :)
Yine oyun kurmakta zorlanacağımız, bir de üzerine Hüseyinle Ismayılla uğraşmak zorunda kalıp hepten dağılacağımız bir senaryoyu yaşamayız inşallah :)
ilelebeTS
27.09.2021, 19:18
Defansa odaklanmaya gerek yok. Uzaktan bakınca ben gol yerim diyor zaten. Hücuma odaklanalım biz. Erken gol kilidi açar. Bu kadar kalite ayağı durdurmak kolay değil rakip için. Onların da zayıf yeri defans ve orta saha bence. Bakasetas kilit oyuncu gibi duruyor.
Hadi ordan faşist. Sen "se-ve se-ve" oldun diye herkes senin gibi gevşek olup ne verilirse sorgusuz sualsız almak zorunda değil. Olmuyorum aşı filan. Kudur.
Gevşekliği ancak senin gibi duygusuz ve bencil insanlar yapar. Olmasan da olur. Doğal seleksiyon devreye girecektir illa ki.
Sanırım bu transfer döneminin en büyük pişmanlığı Trondseni gönderip sol bek almamak olacak. Adamı antrenman fotoğraflarında bile göremiyoruz.
kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum ve bende çok defa dile getirdim trondsenin mevkisinde çok yığılma var ayrıca solbek orjin bir adam değil trondseni yollamayaıp 14. yabancı hakkımızı kullanmamak çok büyük hata oldu.
En önemli sıkıntılardan birisi takım boyu. 60, 70 metrede top oynamaya çalışıyoruz. Atak yapıyoruz arkadan gelen yok; atak yiyoruz adamlar direk stoper ve beklerle karşı karşıya.
Gokhlayeh
27.09.2021, 19:23
Yenileceğimizi düşünüyorum. İsmail'le, Hüseyin'le işimiz çok zor.
Alanya bize ters takım. Geçen sene de yenemedik. 1-0 a razıyım.
alanya spor ile trabzonda 5 maç yapmışız 3 mağlubiyet 1 galibiyet 1 bereberliğimiz varmış açıkcası bize çok ters gelen bir takım umarım tarih tekerrür etmezde yenibir sayfa açarız.
hyasin61
27.09.2021, 19:28
Rahat galip gelecegimizi dusunuyorum
ilelebeTS
27.09.2021, 19:28
Tony gününde olursa rakip makip dinlemez. Geçen maç biraz tutuktu, bu sefer ağırlığını koyması lazım. Cornelius'a ilk asistini yapsın.
Royal Heart
27.09.2021, 19:29
Konu maç konusu ama şu CAHİL CAHİL yorumları görünce cevap vermeden geçemiyorum.
FAZ 3 SONUÇLARI => Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine | NEJM (https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2034577?query=featured_home)
YAN ETKİ ÇALIŞMASI SONUCU (800.000 insan üzerinde çalışma) => Safety of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine in a Nationwide Setting | NEJM (https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2110475)
Sırf siz kahvedeki dayıdan şu çalışma sonucunu öğrenemiyor, facebookta mahalle sayfasında bu makalenin tartışmasını görmüyorsunuz diye bunlar var olmaktan çıkmıyor.
2 kelime google translate'ten çevirerek yazsanız bulursunuz. Dediğiniz gibi çok zor değil bir tık ötede.
Çok saygıdeğer plandemi tayfasının facebook paylaşımı olmayan makaleleriyle gelin de tartışalım. Büyük oyuncu tayfayı bekliyoruz. Yanınıza düz dünyacıları almayı da unutmayın.
NOT: İNGİLİZCE ÖĞRENMEK FAYDALIDIR.
Sana nacizane bir tavsiye karşındakini kafandaki kategorizasyon ile ölçmeye kalkarsan hayatın boyunca çok acı dersler çıkarırsın bunu öncelikle ifade edeyim, cevap verilmeye değer bir üslubun da yok ya bu da benim yalnızca küçük bir ihlalle tekrarlanmayacak bir hatam olsun, bu kadarı da fazla olabilir zira: Zannetmiyorum ki artık burada faz aşamaları neyi amaçlar, kaç senede gerçekleşir, covid19 ne zaman baş göstermeye başladı bilmeyen olsun keza bu ülkede ortalama seviyede Türkçe bilgisi ve ortalama zeka ile herhangi birisi bunun muhakemesini kolaylıkla yapabilir ve kendine yapılacak muameleyi kendisi takdir eder ama istisnalar var demek ki, ha bu da herhalde bahsettiğin "sıvı" ile hiçbir bağı olmayan alelade bir firmanın açıklaması olsa gerek:
https://www.pfizer.com.tr/klinik-geli%C5%9Ftirme-faz%C4%B1
Okuduğunu anlamak evet gerçekten önemli.
Konyaspor macindan daha cok cekiniyordum. Cok pozisyon olmaz gibi sanki. Kontrollü bir oyun bekliyorum. Cornelius dan gol ve goller görürüz umarim..
yorumsuz6117
27.09.2021, 19:32
Valla bu defans hattıyla işimiz her maçta zor rakip farketmiyor.. Beklerimiz ligin en kötü bekleri..
gurur6134
27.09.2021, 19:32
Sipois disinda olmasi gereken 11 cikmis berat yerine o tercih edilebilirdi.serkani saga peresi sola atsan camianin yarisi yine tepki gosterecekti ,bundan sonrasi oyuncalar da ve mac ici hamlelerde bitiyor basarilar , alanya gaysey macindaki gibi oynar bekleyip kontradan kovalayacaktir acik oynarsa cok pozisyon yer geride ..1 0 olsun bizim olsun
Atakan'ın acilen oynayabileceği 1. Lig takımına kiralanması gerekiyor. Öyle Batman Petrol yada Çemişgezekspor kıvamında takımlara değil. En azından yedekten oyuna girebileceği bir takıma. Mesela Altınordu'ya tekrar kiralanabilir. Ümidim Ahmetcan'da. Ancak o da bir türlü olmuyor.
İstanbulspor'da değil mi Atakan?
yatmaztara
27.09.2021, 19:33
Hüseyin Türkmen bugün ligin üzerinde bir performans verecektir.
Ahmet Aksu
27.09.2021, 19:34
stad bomboş ayıp ya liderlik maçına bu kadar ilgi nedir ben anlamıyorum.
stadın zaten yarısı yok. en azından 15 bin de dolduralım arkadaş
ondan sonra hocadan başkana futbolcuya kadar herkese laf etmesini biliyorlar ama
ilelebeTS
27.09.2021, 19:39
Stad böyle boş olacaksa. 1-0 iyi skor.
Ogün YAZICI
27.09.2021, 19:39
Cornelius ve Djaniny duran top savunmamızda en güvendiğim isimler
Böyle savunma hattı olmaz
Böyle planlama olmaz
Hüseyın ve Edgar diye stoper ikilisi mi olur
2 hafta sonra Szalai Kim Tisserand karşısına şu iki stoper ile çıkarsak maçın hakemi deli gibi duran top çalışır Fenerbahçe'ye
Burak Bıyıklı
27.09.2021, 19:40
Sana aynı attığın linkteki paragraf ile cevap vereyim:
Faz III: Amaç; ürünün klinik etkinliğinin ve yan etkilerinin daha geniş bir hasta popülasyonunda değerlendirilmesidir. Hedef hastalığı olan 1000-3000 hasta gönüllü bu çalışmalarda yer alır. Çalışmalar genellikle çok merkezli, çok uluslu, randomize ve çift kör olarak planlanır. Klinik çalışmaların bu fazının tamamlanması 3-4 yıl sürer. Bu fazın ana amacı "etkinliğin kanıtlanması ve yan etkilerin izlenmesidir.
1000-3000 yazan yeri okudun değil mi? Şimdi benim attığım ilk linkteki sayıya gidip bakıyorsun tamam mı?
A total of 43,548 participants underwent randomization, of whom 43,448 received injections: 21,720 with BNT162b2 and 21,728 with placebo.
Kaldı ki bir de bu sayı Aralık 2020 sayısı. Yan etki çalışmasında 800.000 kişi var.
Şimdi ingilizceden ortaokul matematiğe geçiş yapıyoruz. Ters orantı konu. 1000 kişi ile 3-4 yıl sürerse 800.000 kişi ile ne kadar sürer.
Daha kendi yazdığının yanlış olduğunu kabul etmekten uzaksın kalkmış bir de bana hayat dersi vermeye çalışıyorsun. Faz 3 tamamlanmamış diyorsun pfizer'ın kendisinin tamamladığı, yayınlanan makale orada duruyor. Yan etkisi belli değil diyorsun koca çalışma orada, aç oku önce.
Sıvı'ymış.
Sana nacizane bir tavsiye karşındakini kafandaki kategorizasyon ile ölçmeye kalkarsan hayatın boyunca çok acı dersler çıkarırsın bunu öncelikle ifade edeyim, cevap verilmeye değer bir üslubun da yok ya bu da benim yalnızca küçük bir ihlalle tekrarlanmayacak bir hatam olsun, bu kadarı da fazla olabilir zira: Zannetmiyorum ki artık burada faz aşamaları neyi amaçlar, kaç senede gerçekleşir, covid19 ne zaman baş göstermeye başladı bilmeyen olsun keza bu ülkede ortalama seviyede Türkçe bilgisi ve ortalama zeka ile herhangi birisi bunun muhakemesini kolaylıkla yapabilir ve kendine yapılacak muameleyi kendisi takdir eder ama istisnalar var demek ki, ha bu da herhalde bahsettiğin "sıvı" ile hiçbir bağı olmayan alelade bir firmanın açıklaması olsa gerek:
https://www.pfizer.com.tr/klinik-geli%C5%9Ftirme-faz%C4%B1
Okuduğunu anlamak evet gerçekten önemli.
https://twitter.com/yunusemresel/status/1442528746997571593/photo/1
bu statta 10 bin kişi mi var şimdi?
parmakla sayılacak kadar adam görünüyor valla. bir numara var bizim satılan koltuklarda ama çözemedim. 2-3 bin kişi var gibi duruyor. millet bilet alıp gelmiyor mu, maç tam başladığında mı giriyor ne oluyor anlamıyorum.
Ts006161
27.09.2021, 19:43
Yazık stadı dolduramayan taraftara
Enes Başkaya60
27.09.2021, 19:45
Bu stadın durumu nedir ya yazık günah vallaha...
Bomboş yazıklar olsun...
Avcı Başakşehir’de seyircisiz, baskısız ortamda başarılı olduğu için taraftarımız ince düşünmüş.
yorumsuz6117
27.09.2021, 19:47
Stadın boş olmasının sebebi taraftarın şampiyonluğa asla inanmaması..
ilelebeTS
27.09.2021, 19:47
Şöyle fena değil yine
https://twitter.com/hasantuncel61/status/1442532836431433736
carantinas
27.09.2021, 19:48
Takımımıza başarılar diliyorum kaza yaşamamız lazım. Kritiği maç sonunda yaparız :D
Fatih K.
27.09.2021, 19:48
Stadın boş olması da dönüp dolaşıp aynı yere geliyor. İlk maç dışında sahada coşkulu bir takım yok. Maç kazansak bile taraftar o havaya giremiyor bence.
Tribün olarak zirveyi yaşadığımız dönem tesadüf müdür bilmem son yılların en tempolu ve en zevkli futbolunu oynayan takımdı.
Turgay Atalay
27.09.2021, 19:50
Uğursuz spiker ve hakemler dahil herkes Trabzonsporun maglubiyeti icin hazir.
Manava61
27.09.2021, 19:50
Umarım ilk mağlubiyetimizi almayız.
Benim bildiğim Trabzonspor bu maçı ne yapıp ne edip yenilir. (totem)
Fatih K.
27.09.2021, 19:51
Yalnız yönetimin de bilet fiyatlarını olabildiğince düşürmesi lazım. Eğer hedef şampiyonluksa para değil taraftar lazım.
yorumsuz6117
27.09.2021, 19:51
Stadın boş olması da dönüp dolaşıp aynı yere geliyor. İlk maç dışında sahada coşkulu bir takım yok. Maç kazansak bile taraftar o havaya giremiyor bence.
Tribün olarak zirveyi yaşadığımız dönem tesadüf müdür bilmem son yılların en tempolu ve en zevkli futbolunu oynayan takımdı.
Aynen, takım şampiyonluğa oynayacağının sinyallerini vermiyor, tam tersine her an dağılabilecek bir takım gibiyiz, pamuk helvası kıvamı..
odyseuys
27.09.2021, 19:52
kazanmamız gerek. savunmadaki eksikliklere rağmen kazanmamız gerek. başarılar takım.
yatmaztara
27.09.2021, 19:53
Uğursuz spiker ve hakemler dahil herkes Trabzonsporun maglubiyeti icin hazir.
Gs'de bi Cristian diye hafif kahverengi bi forvet vardı. İlk ve tek gollerini bize atmıştı. Radyoda bu lavuk anlatıyordu. Sene 2002 veya 2003
DeAgLeMaNyAq
27.09.2021, 19:54
Hüseyin sol stoper oynuyor…
ÖmürKaradeniz61
27.09.2021, 19:55
3-5-2 oynuyoruz .
Doğukan Uçan
27.09.2021, 19:56
ismail'in kanada bak yine a ynı
Gürkan Asma
27.09.2021, 19:56
İsmail yine şovunu yapıyor ya
Doğukan Uçan
27.09.2021, 19:58
semedo nun ayağına 10 top gelecek 1 tanesini gol yapacak.
İyi, iyi... fena değiliz...
Ahmet Aksu
27.09.2021, 20:01
iyi başladık.
alanya baya çekiniyor bizden sadece kontralara dikkat etmeliyiz.
rahat yeneriz. daha önce de söylediğim gibi 3-0 diyordum ama tarafsız sahada! skor beklentim düştü
Kornelyuscuğuum da gayet iyi.
Enes Başkaya60
27.09.2021, 20:02
Djaniny biraz kendini ver ya senin yüzünden kaç pozisyon gitti...
Hamsik yine harikalar yaratıyor...
Bu canini ne etmeye çalışıyor ya . İsmail de ne meraklo ileri çıkmaya yerinde dur ya
İstanbulspor'da değil mi Atakan?
Özür dilerim haklısı Ufuk. Ancak burada bile 1 dakika dahi forma giyememiş.
Doğukan Uçan
semedo ne yapıyor maça sarhoş mu çıktı
Ahmet Aksu
oynamasa dert oynasa rezil :D
50 pozisyona girecek ki atsın bakın 7 dk da en az 6-7 kere topla buluştu hepsi rezalet :D
daha kaldı 43 :D
Reha Asan
27.09.2021, 20:03
Ulan djaniny cepheden vursana kaleye.
kralın ayaklar raketleşmeye başladı maşallah
hyasin61
iyi oynuyoruz iyi
Bu İsmail e hoca ne demiş kafana göre takıl mi ne alakasız yerlerde duruyor ya kimse sana atmıyor işte çıkma
Ts006161
Maşallah diyelim beyler
omondoles
27.09.2021, 20:04
Bu canini kendini harlemde şov maçında mı sanıyor? Vursana oğlim
Giallorossi
27.09.2021, 20:04
Djaniny ne diyeyim bilemedim :D
Caniniye kızanlar aklına Ömürü getirsin :)
Beşini boşa vurdu. Kaldı 5
Turgay Atalay
27.09.2021, 20:05
Djaniny = gole tepki diye dogmus forvetimsi
Ahmet Aksu
27.09.2021, 20:06
ilk 15 dk gerçekten büyük takım gibi oynadık istiyoruz ısırıyoruz baskı yapıyoruz ve topun hakimiyiz..
Fatih K.
27.09.2021, 20:07
Şampiyonluk diyorsan şampiyonluk oyunu budur. Bu şekilde oynasan ne ses çıkar ne de tribün boş kalır.
Eferim Hüseyin dicem de nazar deyecek.
ilk 15 dk çok guzeldi. bravo takima.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hyasin61
27.09.2021, 20:08
gecen macta Gervinho sacmaladı bu mac Djaniny
Şu istekli oyunu her maç görmek istiyorum işte.. rakibi yoketmek isteyen bir takım olsun istiyorum.
Ahmet Aksu
27.09.2021, 20:10
ah be şimdi bi sağ açık bir sol bek olsaydı ne güzel olurdu be..
beratın yerine de siopis off
yavaş oynamak dışında sıkıntı yok
DeAgLeMaNyAq
27.09.2021, 20:11
Önde baskı ve pas oyunumuz güzel ama tadımızın kaçmaması için skor bulmamız gerekiyor aksi takdirde Alanya bir şekilde gol bulacaktır…
omondoles
27.09.2021, 20:11
Hakemi beğendim. Oyunu gereksiz durdurmuyor.
Oha Emre akbaba hangi ara Almanya'ya gitti
şuana kadar takımın en sırıtan adamı berat
Çokta efektif bir oyun yok sahada. Topa sahibiz şimdilik.
Doğukan Uçan
27.09.2021, 20:12
ismail in kanadı allah a emanet
Turgay Atalay
27.09.2021, 20:13
Takimin en zayif halkasi Berat. Yok hukmunde resmen
ismail gayet iyi. Şu ana kadar peres gibi.
kaçarava
27.09.2021, 20:13
Nwakaeme klasik içeri girişlerinden sonra tembel pas veriyor ya çıldırıyorum.
Mehmet Fatih Yavuz
27.09.2021, 20:14
3-4 tane pozisyon ürettik ama henüz karşı takımı bunaltamadık. Lakin rakibi topun peşinde koşturuyoruz. O güzel
Fatih K.
27.09.2021, 20:15
Top rakibe geçtiği an bütün düzen bozuluyor. Ne orta saha tepki verebiliyor ne de savunma düzgün kapanabiliyor.
odyseuys
27.09.2021, 20:15
korner atıyorlar, penaltı gibi tedirgin oluyorum vallahi. iyi savunmamız gerek.
Turgay Atalay
27.09.2021, 20:17
Allah askina su Berattan kurtulalim ya. Sahtekar bu cocuk. Futbol sahtekari
kötü oynuyoruz..
alanya daha konpackt..
beratın yapacağı işi edgar yapıyor
memmedaga
27.09.2021, 20:18
Ismail berattan daha ozverili oynuyor
Mehmet Fatih Yavuz
Wakame de hiç yok oyunda...
Her zamanki gibi rakip beki yoruyor.
Bakalım ne kadar sürecek.
kaçarava
Çok kolay ortalattırıp çok kolay kafa vurduruyoruz. Alanya kapanıp keriz golü kovalıyor.
Doğukan Uçan
27.09.2021, 20:19
abi bizim takım niye ortadan hücum yapmıyor her topu kanada atıyoruz
tamuğ yamtar
Top rakibe geçtiği an bütün düzen bozuluyor. Ne orta saha tepki verebiliyor ne de savunma düzgün kapanabiliyor.
En doğru be güzel yorum bu maçla ilgili.
Top rakipteyken yine hiç yokuz.
sethfilo
aferin Berat her geçen gün daha iyi yürüyorsun , yaz başından beri senin iki katın maça çıkan ve neredeyse iki katına yakın yaşı olan adam Hamsikin yarısı kadar sahada mücadelen var.
ya biz ne oynuyoruz allasen ya..
Ahmet Aksu
27.09.2021, 20:20
corneliusa orta açmak için diyeceğim de daha bir top atamadılar adama :D
abi bizim takım niye ortadan hücum yapmıyor her topu kanada atıyoruz
Fatih K.
Beratın kötü görünmesinin tek sebebi orta sahada temaslı oyun oynayan kimsenin olmaması. Hamsik sürekli ayak uzatıyor, Bakasetas savunma kısmında hiç yok neredeyse. Berat tek başına üçten fazla adamı savunmaya çalışıyor ortada.
savas avci
Bu futbol anlayışıyla bu takımdan bir bok olmaz
bu hüseyin 1500 defa oynasa bir halt olmaz artık bu konuda konuşmayacam.
memmedaga
cornelius yerine gervinho oynamali
kaçarava
Orta saha geçirgen yine. İyi plan olsa 4 kişinin 1 kişiden top alamayıp faul yapmak zorunda kalmasını izlemezdik.
Cornelius oyuna giremedi hâlâ :(
Waka ve Djanini haric takim cok iyi. Hüseyin de gayet iyi. Hatta Ismail bile dahi oynuyor onunla..Waka nin sagi solu belli olmuyor..Ilerleyen dakikalarda agirligini koyarsa fena olmaz..
Mehmet Fatih Yavuz
27.09.2021, 20:21
Al ilk yerleşim hatasında sarı kartı gördü Hüseyin. Bakalım ikinciyi ne zaman alır. :(
Varlıbaş61
27.09.2021, 20:21
Bu İsmail’in futbolcu lisansı var mı gerçekten?
İnanılmaz !!
Hüseyin kardeşim lütfen maçtan sonra yedek kulübesine otur ve bir daha 11 çıkma.
Ismail keza sen de.
50 metreden gelen topa kafa vuramayarak sarı kart görmek :)
Doğukan Uçan
27.09.2021, 20:22
içerde 1 adam var orta açmaya çalışıyoruz bu taktikle gol imkansız
Turgay Atalay
27.09.2021, 20:22
Berat/Bakasetas/Hamsik ortasahadinin hicbir takima ustunluk kuramayacagi ayan beyan ortada. Neyi kesfediyoruz Amerika'yi mi. Bu ortasaha degismez diye bir kural mi var. Ne Berat ne Bakasetas macta yok. Waka kenarda uyuyor
tamuğ yamtar
27.09.2021, 20:23
Beratın kötü görünmesinin tek sebebi orta sahada temaslı oyun oynayan kimsenin olmaması. Hamsik sürekli ayak uzatıyor, Bakasetas savunma kısmında hiç yok neredeyse. Berat tek başına üçten fazla adamı savunmaya çalışıyor ortada.
Bu temasız oyun sorununuz bu sezona özel de değil.
Bayadır böyle bu durum.
CaptanBarbosa
Hüseyin kendi kendine nasıl aldın o sarıyı valla helal olsun :)
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
wakayeme gene rezil ötesi
DeAgLeMaNyAq
Stoper için 60 dakika kartlı oynamak çok riskli. İster istemez hamlelerden kaçınacak…
memmedaga
27.09.2021, 20:24
berat neler yapiyor oyle :)
Bu ismail aşırı problem biri, en basit şeyleri bile yapamıyor
Yusuf BALCI
27.09.2021, 20:26
Takımda herkes iyi bence. Hüseyin'in gördüğü kart ve ismailin kötü defansif performansı hariç sırıtan birşey yok. Berat ta gayet iyi.
omondoles
Koybasinin kendisine güveni yok. Önü bom boş ama koşmuyor.
Fatih K.
Bu temasız oyun sorununuz bu sezona özel de değil.
Bayadır böyle bu durum.
Öyle zaten de bunun tek sorumluluğunu Berata yıkmak olmaz. Adam tek başına Hamsik, Bakasetas, İsmail ve Nwakaemenin hamallığını yapıyor.
En makul çözümü Bakasetası geriye çekmek gibi duruyor. Yoksa Bakasetas oyunun iki yönünde de yokları oynuyor.
CaptanBarbosa
Eee buna sarı yok mu şimdi???
Enes Başkaya60
27.09.2021, 20:27
Bu kadar basit bir pozisyon verilir mi ya ???
Hüseyin'in bacaklari arasindan yiyorduk
artvints
Hücumda hızlı oyuncumuz yok o yüzden tehdit edemiyoruz. Arkadan gelen peres turboya takınca ancak birşeyler oluyor.
Bir gol atsak da gervinho girse.
memmedaga
kart :) nerede :)
Ahmet Aksu
27.09.2021, 20:28
sağ kanat gerçekten sorunlu gervinho olmuyor ömür olmuyor djaniny olmuyor :(
solbekte ismaile mecbur olduğumuz için çok yorum yapamıyorum.
bu maçlık türkmene de sabredeceğiz.
son olarak da berat bugün fena değil gibi kaçak güreşiyor biraz yırt kendini ya milli takım hocası orda kendini göstersene
tamuğ yamtar
Öyle zaten de bunun tek sorumluluğunu Berata yıkmak olmaz. Adam tek başına Hamsik, Bakasetas, İsmail ve Nwakaemenin hamallığını yapıyor.
En makul çözümü Bakasetası geriye çekmek gibi duruyor. Yoksa Bakasetas oyunun iki yönünde de yokları oynuyor.
Aynen.
Oraya Berat’ın yerine kimi koyarsan koy kaldıramaz zaten bu durumu.
Ahmet Aksu
oha uğurcannnn
altaya özendi bu gol yenir mi ya
DeAgLeMaNyAq
Uğurcan da Altay gibi yedi…
MuratErdem
Avcı ne yapıp edip siopis e yer bulacak.bu Orta saha yumuşaklığı ile olmaz.
Ts006161
Al işte Uğurcan yapma ya
CaptanBarbosa
27.09.2021, 20:29
Djaniny'den olmaz abi, adamın bir kere kenar koşusu yaptığını görmedim. Hep ayağına top bekliyor. Waka desen o da öyle. Öyle olunca çok durağan bi oyun ortaya çıkıyor boş alan yaratmakta zorlanıyoruz. Gervinho belki çözebilir bu sorunu.
Reha Asan
Bunu yeme be oğlum
ya şaka gibi ne diyim gerçekten şaka gibi
Yunus Emre SEYHAN
yine yenilmeyecek bir gol
Fatih K.
Hamsik ve Bakasetastan birinden vazgeçeceksin. Bu takım bu şekilde imkanı yok oynayamaz.
Furkan Özdem
Maşallah demeye gelmiyo buna da
Bu alanyayı bir türlü yenemiyoruz..
CaptanBarbosa
Uğurcan yumurtladı malesef. Bu golü yemezsin abiiii
Enes Başkaya60
27.09.2021, 20:30
Şaka gibi...
her hafta bir tane mal çıkıyor bir takım bu kadar bireysel hata yaparsa zaten şampiyon olamaz.
Varlıbaş61
Önce Berat Sonra Uğurcan !!
Yusuf BALCI
Hüseyin'in yerinde ben olsam kayıp yetişirdim o pasa. Rezillik!
İ. SARAL
Komedi.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ahamitokutan
herifler yürüye yürüye gol pozisyonuna giriyor bizden tık yok
hızlı stoper hüseyin türkmen
gurur6134
Yenmemesi gereken gol..golu yemeden uyanacagi yoktu bizim takimin
Turgay Atalay
Senin gibi takimin senin gibi kalecinin ta Allah belasini.... Gerizekalilar. O sari Beratin ayri......
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.