PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 5.Hafta l Kasımpaşa 0-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : 1 [2] 3 4 5

Adem Akyüz'
16.09.2021, 14:23
Öyle veya böyle İsmail, Berat, Ömür, Yusuf dörtlüsünden ikisi mutlaka 11'de olmak zorunda. Bu maçta Berat ve İsmail'le başlayacağımızı düşünüyorum.

Halil Alemdar
16.09.2021, 14:24
Gervinho direkt 11 oyuncusudur. Oraları zorlayacak sprinter başka bir adamımız yok. Bunu en iyi Gervinho yapar zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maranov
16.09.2021, 14:25
----------------uğurcan--------------
serkan-----edgar-----v.hugo-----------peres

-------------berat----------------

------bakesetas----------hamsik------

gervinho-----cornelius------nwakame

Kaan Çetin
16.09.2021, 14:28
Hatırlatma: bu sene genç yetiştirme, yüksek tempo, Barcelona'dan esintiler sunarak lige renk katma YOK.

Hedef belli. Şampiyonluk.

GS Barış Alper Yılmaz'ı yetiştirsin. Biz Gervinho ile maç alacağız.

Farklı bir şey deniyoruz.

Evet, bu YAŞLI yıldızlarımızla, düşük tempoyla, topa sahip olarak, bazen genç rakiplerin temposuna karşılık veremeyerek ama netice itibarıyla SAHADAN İSTEDİĞİNİ ALMASINI BİLEN bir teknik heyet ve takımla ŞAMPİYON OLACAĞIZ.

CaptanBarbosa
16.09.2021, 14:40
Mete kalkavan verilmiş, hazır olun katledilmeye.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Faruk UYSAL
16.09.2021, 14:48
Mete kalkavan verilmiş, hazır olun katledilmeye.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamın bizden çaldığı puanların haddi hesabı yok.
Atıyorum Kasımpaşa maçını iyi yönetse bile federasyonların özellikle Trabzonspor'a karşı "tetikçi" olarak kullandığı figürlerden birisidir kendisi.

ilelebeTS
16.09.2021, 14:50
Hakeme bırakmadan ilk yarıdan skoru alıp işi bitirmemiz lazım. Fırsat bulursa yakar bizi yoksa.

UĞUR DURTAŞ
16.09.2021, 15:01
Yönetim uyuma ses çıkar.
bize her zaman kafa tutan bizi katleden bir hakem.

**
(H) METE KALKAVAN (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=18972)
(Y) SAMET ÇİÇEK (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20650)
(Y) YUSUF BOZDOĞAN (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20436)
(D) MUSTAFA KÜRŞAD FİLİZ (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1091628)

Yiğit Gayretli
16.09.2021, 15:03
Mete Kalkavan :)

Faruk UYSAL
16.09.2021, 15:07
Bu sene şampiyon olacağımıza ben de inanıyorum.
Maçları kazanabilmemiz için Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme, Gervinho, Cornelius, Djaniny var. Dolayısıyla gol atmada sıkıntı yaşamayız.
Sadece rakiplere ikram edercesine gol yemeye bir çözüm bulmamız gerekiyor.
İhtiyaç halinde birçok mevkide kullanabileceğimiz Dorukhan da iyileşti. Örneğin önde olduğumuz maçlarda sonlara doğru Siopis, Berat, Dorukhan üçlüsünü sal ortaya, baskı falan yemezsin.
Haftalar geçtikçe takım oturacak.
Bana göre devre arasında kaliteli yabancı sol bek, bir de yerli stoper (Kaan, Mert vb) alabilirsek bu sene hedefe ulaşabiliriz.

Enaldo61
16.09.2021, 15:34
Koita idmanda yokmuş galiba...

ÖmürKaradeniz61
16.09.2021, 16:22
Koita idmanda yokmuş galiba...

Parasını eninde sonunda Başkan ödeyecek o yüzden problem değil.

mekatronik
16.09.2021, 16:30
Giresun maçında gol yemememiz, gs maçında geri dönüşümüz hatta malatya maçında ofsayt vs sayılmayan goller pek bizlik işler değil gibi.
Nerde bir uğursuzluk var çekerdik, giresun maçının son dakikasında serbest vuruştan golü kesin yemeliydik.
Gs maçında biz 2-0 öne geçip sonrasında 4-2 yenilmeliydik.
Sivas maçını nasıl kazandık bilmiyorum zaten
Bu sene şans yanımızda kesinlikle inanıyorum bu kez. Bakarsın kasımpaşa maçını da son dk golü ile alırız :)

Enes Başkaya60
16.09.2021, 16:34
Hahaha....

Mete Kalkavan mı????

Manyak mı ulan bunlar...

AyhanPe
16.09.2021, 16:59
Hakem üzerine düseni yapacaktir. Her türlü pislik olacaktir. Önemli olan takimin kazanmak istemesi. Sakatlik olmadan güzel bir galibiyet alip yolumuza devam ederiz umarim..

Hakem atamalari normal degil..

HOPA'LI TS'Lİ
16.09.2021, 16:59
Hahaha....

Mete Kalkavan mı????

Manyak mı ulan bunlar...

Sorun yok.
Hepsini üst üste koyup geçeriz.
Bu sezon bizi yenecek takım yok.
Şampiyon Trabzonspor'umuz

ccd6167
16.09.2021, 17:05
Koita transferi yüzünden inşallah Ağaoğlu incelenecektir. Parasını söke söke alırlar mevcut yönetimden

sessizkral_1
16.09.2021, 17:24
Kasımpaşada yusuf erdoğana dikkat edelim gerisi önemli değil, bize karşı ekstra motive oynuyor arkadaş.

beklerimizin durumunuda düşününce kanatlara dikkat diyorum.

Hamza Yilmaz
16.09.2021, 17:34
Wellington da sakatlanmis. Vida ve Texeira da Sakat. Avrupa maclari baya yipratacak takimlari. Kasimpasa‘ya takilmamak lazim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

AyhanPe
16.09.2021, 17:46
Wellington da sakatlanmis. Vida ve Texeira da Sakat. Avrupa maclari baya yipratacak takimlari. Kasimpasa‘ya takilmamak lazim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Önemli degil onlar icin. Nasil olsa bi sekilde "yarista" tutulacaklar her zaman ki gibi . Onlari bu kadar iterken bizim puan farkini acmamizi engeleyebilirler ama yaristan düsmemizi saglayamazlar..Bizim cok bariz hatalar yapmamiz gerekir bunun olmasi icin..

Dananin kuyrugu 2. devre kopacak. Ne kavgalar olacak..Bence zihinsel olarak hazirlayalim kendimizi buna..

ilelebeTS
16.09.2021, 18:10
Bizim takımda fit olmayan bayağı oyuncu var. Onlar tam kapasiteye çıkana kadar kayıp vermememiz lazım. Cornelius bile fit değil mesela.

6Şafak Aydın1
16.09.2021, 18:38
Kasımpaşada yusuf erdoğana dikkat edelim gerisi önemli değil, bize karşı ekstra motive oynuyor arkadaş.
beklerimizin durumunuda düşününce kanatlara dikkat diyorum.
Jorgensen`leri var birde santrfor.

artvints
16.09.2021, 19:48
Gervinho tam hazır değilse şöyle birşey olabilir.

...serkan.....edgar....hugo.....denswill
........................berat
...peres......bakasetas....hamsik....nwkame
......................cornelius

Ogün YAZICI
16.09.2021, 20:30
Abdülkadir ve Cornelius ikilisi bizim hareketli ön bölgemizi çok bozdu bozmaya devam edecek

Nwakaeme Gervinho Djaniny üçlüsü hem set oyununu hem hızlı hücumları yapabilen yetenekli oyuncu grubuydu

Cornelius Abdülkadir Nwakaeme üçlüsü hızdan ve sprintten yoksun varyasyonları kısıtlı ve önlem alınması kolay bir grup .

Malesef Cornelius'a verilen bonservis ve Abdülkadir'in yerli oluşu altında eğileceğiz gibi duruyor

Hamsik Bakasetas
Gervinho Djaniny Nwakaeme

Bozulmamalı
Bu 5'lı ile 3 yesen 4 atacağın maçlar oynarsın

Harvelli61
16.09.2021, 20:31
2 senedir aktif olmayan ts passoligim var,yenilerken tff logolu kart alıp telefonda qr kod vs ile maça girebilirmiyim bilen birisi yardımcı olursa sevinirim

kayl
16.09.2021, 20:47
2 senedir aktif olmayan ts passoligim var,yenilerken tff logolu kart alıp telefonda qr kod vs ile maça girebilirmiyim bilen birisi yardımcı olursa sevinirim

Tff kartı alıp qr kodu ile maça girebilirsin denktaş ama beş kodu ile entegre etmen lazım kartini

kayl
16.09.2021, 20:48
Hes kodu ile

Harvelli61
16.09.2021, 20:58
Tff kartı alıp qr kodu ile maça girebilirsin denktaş ama beş kodu ile entegre etmen lazım kartini
Teşekkür ederim abi

kayl
16.09.2021, 21:10
Rica ederim biletler az kalmış ama maraton da muhtemelen çok trabzonspor lu olucak

deepmavi
16.09.2021, 21:23
Aynen taraftar desteği çok önemli 2011'de Şampiyon Olduğumuz zaman muhteşem ötesi taraftar desteği vardı.Başarıya giden bu yolda Trabzonspor'umuzu hiçbir zaman yalnız bırakmamalıyız ve elimizden gelenin de ötesinde her zaman yanında olmalıyız.

Bu hafta önemli bu maçı kazanmalıyız ve çok iyi mücadele etmemiz gerekecek, İnşallah rahat bir galibiyet alırız...

hanzale
16.09.2021, 21:46
Abdülkadir ve Cornelius ikilisi bizim hareketli ön bölgemizi çok bozdu bozmaya devam edecek

Nwakaeme Gervinho Djaniny üçlüsü hem set oyununu hem hızlı hücumları yapabilen yetenekli oyuncu grubuydu

Cornelius Abdülkadir Nwakaeme üçlüsü hızdan ve sprintten yoksun varyasyonları kısıtlı ve önlem alınması kolay bir grup .

Malesef Cornelius'a verilen bonservis ve Abdülkadir'in yerli oluşu altında eğileceğiz gibi duruyor

Hamsik Bakasetas
Gervinho Djaniny Nwakaeme

Bozulmamalı
Bu 5'lı ile 3 yesen 4 atacağın maçlar oynarsın

Ömür’ü kesip Gervinho’yu yerine koyarak denemek lazım Cornelious’u öyle denemeli

Enaldo61
16.09.2021, 23:09
Arkadaşlar maçları izlerken en az tribün sesini bizim maçlarda duyuyorum hep, mesela fener maçlarında yıkılıyor stat, bizim maçlarda sanki sessizmiş gibi, tribünlerin az bağırması bir yana yayınla alakalı bir durum da var mıdır, benim mi dikkatimi çekiyor sadece. Mesela beinsportçu yetkili ts düşmanı olup ben trabzonluların sesini az duymak istiyorum kısık yayınlayın diyor olabilir mi...

ÖmürKaradeniz61
16.09.2021, 23:31
Abdullah hoca maçları boşver Trabzon çetesini dağıtmadıktan sonra başarılı olma şansın sıfır. Dorukhan ve Berat ikiliside bu çeteye gayet güzel ayak uyduruyor maşallah. Niye bu çetenin yanında bir kere Hamsik,Gervinho,Nwakaeme gibi yabancı oyuncularımızı görmüyoruz niye inatla hep beraber poz veriyorlar antrenmanda. Midem bulanıyor bu çeteden.

ilelebeTS
16.09.2021, 23:32
Arkadaşlar maçları izlerken en az tribün sesini bizim maçlarda duyuyorum hep, mesela fener maçlarında yıkılıyor stat, bizim maçlarda sanki sessizmiş gibi, tribünlerin az bağırması bir yana yayınla alakalı bir durum da var mıdır, benim mi dikkatimi çekiyor sadece. Mesela beinsportçu yetkili ts düşmanı olup ben trabzonluların sesini az duymak istiyorum kısık yayınlayın diyor olabilir mi...
Evet kısıyorlar sesi bizim maçlarda. Diğerleri son ses açık.

ersn.alparslan
16.09.2021, 23:50
gs maçına dalga geçer gibi tetikçi cüneyt veriliyor ses yok. bu hafta en büyük ... çocuğu mete veriliyor ses yok.

şu hareket herhangi bir anadolu takımına yapılsa onlar bile tepki koyar ama koskoca bildiğimiz camiadan ses yok.

kime şirin görünmeye çalışıyorsunuz trabzon yönetimi ?

şu maçtan sonra kimse çıkıp ağlamasın adalet beklemesin böyle başa böyle tarak.

barmy
17.09.2021, 00:17
iyi geceler herkese. kasımpaşa maçı için maraton tribününde mi olacaksınız? oradan mı alalım biletleri bi bilgi var mı ?

HOPA'LI TS'Lİ
17.09.2021, 07:36
gs maçına dalga geçer gibi tetikçi cüneyt veriliyor ses yok. bu hafta en büyük ... çocuğu mete veriliyor ses yok.

şu hareket herhangi bir anadolu takımına yapılsa onlar bile tepki koyar ama koskoca bildiğimiz camiadan ses yok.

kime şirin görünmeye çalışıyorsunuz trabzon yönetimi ?

şu maçtan sonra kimse çıkıp ağlamasın adalet beklemesin böyle başa böyle tarak.

Üstelik oyuncularımız da geçen hafta verilmeyen penaltıda iç tepki vermiyorlar.

Onları da uyarmak lazım

Ah Pereira olacaktı.

Anıl C
17.09.2021, 08:03
Zor maç.

alperrr
17.09.2021, 09:48
şunu anladım ki bizim kulübün beklentiyi yükseltmemesi gerekiyor..
az bişey kaliteli oyuncu alınca ..
ve iyi futbol oynayınca beklenti arşa değmeye başlıyor..

gs yüzde 38 topla oynamış attığı gollerde pozisyon hazırlamamış ..
mutluluktan uçuyor..
biz ise karalar bağlıyoruz..

bjknin favori olması bizim için çok iyi..

Enaldo61
17.09.2021, 10:00
Kasımpaşa maçı muhtemel 11: Uğurcan - Peres, Edgar, Hugo, Denswil - Berat, Hamsik, Bakasetas, Ömür, Nwakaeme - Cornelius.

Çorap değişir gibi sol bek değişiyoruz maşallah :D

hanzale
17.09.2021, 10:05
Kasımpaşa maçı muhtemel 11: Uğurcan - Peres, Edgar, Hugo, Denswil - Berat, Hamsik, Bakasetas, Ömür, Nwakaeme - Cornelius.

Çorap değişir gibi sol bek değişiyoruz maşallah :D

Gervinho yerine Ömürle başlamak ben maçı çok da şey etmiyorum demek bence, sola İsmail hamlesi Ömür’den mantıklı

yorumsuz6117
17.09.2021, 10:18
Yarın kazanırız sanki, Konya maçı asıl zor maç..

Ahmet Taşçı
17.09.2021, 10:25
Gervinho tam hazır değilse şöyle birşey olabilir.

...serkan.....edgar....hugo.....denswill
........................berat
...peres......bakasetas....hamsik....nwkame
......................cornelius

Çok mantıklı, Peres ordaki defansif defoyu içe kayarak kapatır, daha dengeli bir takım izleriz gibi.

Ahmet Taşçı
17.09.2021, 10:27
Yarın kazanırız sanki, Konya maçı asıl zor maç..

Kasımpaşa geçen yılki gibi kırılgan bir takım değil, daha çok koşan daha sert ve 90 dakika oyundan kopmayan bir takım olmuş. Bence maç zor geçer, ama Konya maçı daha zor Konya çok daha kompakt oynuyor ve zor pozisyon veriyorlar.

Doğukan Uçan
17.09.2021, 11:36
yeni stada geçtik ama tribünler daha da kötü oldu. avni akerde bil daha iyi deplasman havası yaratıyorduk. 30 tane taraftar grubu olursa öyle olur. biri susunca diğeri tezahürata başlıyor komik bir durum.

bordoylamavi
17.09.2021, 12:01
Ömür’ü kesip Gervinho’yu yerine koyarak denemek lazım Cornelious’u öyle denemeli

bence de ikisi eski takım arkadaşı hemde.
ama hoca napacak acaba. geçen haftaki erken çıkmnadan dolayı acaba gönlünü alıp ful mü oynatacak yoksa gervinho mu başlayacak. o zamanda yerli işi karışıyor. bakalım göreceğiz

Enaldo61
17.09.2021, 13:05
Paşayı geçeriz rahat olun zor maç falan değil bunlar.

ahamitokutan
17.09.2021, 13:08
sol bekte serkan a razıyım. yeterki peres i sola çekip onun etkinliğini de bitirmeyelim. ismail oynamasın artık boş kalsa daha iyi ismail oynayacağına.

Erkan A.
17.09.2021, 13:28
Bu macta bize tehlike yaratacak tek oyuncu yusuf erdogandir kendisi mutlaka fb bjk gs de oynamak istedigi icin , gözlerin bu macta olacagini biliyordur bu yüzden inanilmaz kendisini hazirliyordur..
renktaslar malum milli takim yeni hocasini bulmustur daha aciklama yapmadilar bu demektirki milli takima yeni oyuncular secilecektir bu yüzden kücük takimlardaki yerli oyuncular önümüzdeki maclarda devleseceklerdir bunlardan biride y.erdogan olcaktir..
Istanbula götürülecek kadroda dorukhan varsa mutlaka ilk onbirde yer alacaktir berat ile dorukhan trabzonsporun ve ilerde milli takimin dinamolari olacaklardir
ugurcan-perez-hugo-edgar-ismail—berat-dorukhan-hamsik—bakasetas-cornelius-wakame
bu onbir ile sahaya cikacagiz yüzde 90%

Mac tahminim , bu maci rahat alcaz yönünde kasimpasa gs den puan almanin rahatligi ile sahaya cikacagi icin bunlari cezalandiririz ve mac 0-4 veya 0-3 gibi net skorla bitecektir macin adami hamsik olacaktir..

iyattara
17.09.2021, 13:54
İsmail veya Ömür'den birisi oynayacak gibi. Avcı hoca çok değişikliği sevmiyor. Yusuf veya Serkan'da oynayabilir ama denemeyecek en azından bu hafta öyle gözüküyor. Sanki Yusuf 11'de başlamayı hak etmişti, en azından şu anda Ömür'ün önünde performansı. Ömür'de sonradan girip katkı verebilir bir 20dk. Böylece üzerindeki ölü toprağını da atar.
Kasımpaşa ilginç bir takım. Gollü geçebilir maç. Hücum hattı iyi değil diyorsun ama adamlar birlikte oynama alışkanlıklarından iyi paslaşıyorlar. Öne geçersek ki geçeriz kazanacağımızı düşüyorum. Gervinho çok önemli, 30dk da olsa oynarsa çok iyi olur.

kaçarava
17.09.2021, 18:42
Djaniny ve Trondsen kadroda yok. Gervinho var.

Bilyonerde Dirar ve Jorgensen covid gözülüyor. Transfermarkt ya da başka bir yerde böyle bir şey yazmıyor ama.

Halil Alemdar
17.09.2021, 18:43
Dorukhan bantları çıkarmış heralde sonunda :D

Mustafa Çakar
17.09.2021, 18:57
Çok önemli maç, fener ve bjk nin bu hafta puan kaybedeceğini düşünüyorum. Hata yapmamalıyız

Armağan Dere
17.09.2021, 19:04
Denswill ve Gervinho ilk 11 hoca!!!!
Koita olacak olacak..

Ufuk
17.09.2021, 20:19
Denswill ve Gervinho ilk 11 hoca!!!!
Koita olacak olacak..

Bu ikilinin olduğu on biri ben kuramıyorum, Serkan'ı mı oynatıyorsunuz Türkmen'i mi?

ilelebeTS
17.09.2021, 21:10
Eğer Gervinho oynamazsa hoca gs maçında sonradan sahada olan kadroyla çıkabilir. Yani sol bek Denswil, sağ açık Yusuf. Gervinho oynarsa bekte yerli biri oynar.

Ortahisar61
17.09.2021, 21:48
Kasımpaşa maçlarında cok tuhaf sonuclar cikiyor lehimize olsun aleyhimize olsun. Cok yasadik bunu. O yuzden geriliyorum. Sahamızda puan verdik gsye bu macta puan kaybi yasamamaliyiz. Avrupa donusu fb gs bjk puan kaybi yasayabir.

Manava61
17.09.2021, 22:05
Eğer Gervinho oynamazsa hoca gs maçında sonradan sahada olan kadroyla çıkabilir. Yani sol bek Denswil, sağ açık Yusuf. Gervinho oynarsa bekte yerli biri oynar.

Sağ açık ömür sol bek denswil çıkacakmış Yunus Emre Sel’e göre

gurur6134
17.09.2021, 22:10
Yunus son antremanda vardi kadroda yok hoca kesik atmis son anda birsey cikmadiysa avci da umudu kesti bizim gibi anlasilan ,devre arasi alman 2.liginin yolunu tutar fesih gelir muhtemelen..kariyeri yeniden yukselise gecebilirdi bu firsati tepti..

Enaldo61
17.09.2021, 23:26
Gervinho 2. Devre girer ne olacak ki.

Enaldo61
17.09.2021, 23:27
Yunus son antremanda vardi kadroda yok hoca kesik atmis son anda birsey cikmadiysa avci da umudu kesti bizim gibi anlasilan ,devre arasi alman 2.liginin yolunu tutar fesih gelir muhtemelen..kariyeri yeniden yukselise gecebilirdi bu firsati tepti..

Olumlu bir hali vardı aslında oynadığı maçlarda sonradan şans vermedi hiç hoca, yanıldığım nadir transferlerden biri oldu Yunus Mallı. Maaşı bu kadar yüksek olmasaydı keşke. Bazen alalım faydalı olur diyoruz ama bu kadar maaş verin demiyoruz...

Koita mesela en ayar olduğumuz transfer ama içimden yine diyorum ki keşke girdiğinde bir gol atsa da o para boşa gitmedi diye teselli bulabilsek.

Trabzonsporlu olarak zaten futbolcu alındı diye yerden yere de vursak başarılı olsun gol atsın istiyorum. Bu takımı tutuyorsak böyle olmalı.

safa77
18.09.2021, 00:01
BiZim kulübenin arkası b mi c mi oluyor arkadaşlar ya bilet alıcam da yani tv de izlerken değlasmanda sağdamı soldamı oluyoruz bilen var mı

hanzale
18.09.2021, 00:27

Maalesef Ömür’ün güncel formu ümit vermiyor, böyle başlarsak golü bulmakta zorlanırız sanki

ilelebeTS
18.09.2021, 00:37
Bana mantıklı gelmiyor, biraz dinlendirmesi iki taraf için de daha faydalı. Tamam hoca en başından beri kazanmak istiyor orası çok net ama hırs yapıp kendini sakatlamasın bir de.

AyhanPe
18.09.2021, 04:09
Maalesef Ömür’ün güncel formu ümit vermiyor, böyle başlarsak golü bulmakta zorlanırız sanki

Bence oynamasi gerekir mutlaka. Baska türlü bu bunalimi asamaz ve kaybederiz onu. Mac deplasmanda oldugu icin daha rahat oynayacaktir. Icerdeki maclar psikolojik olarak yikim oluyor kendisi icin. Basarili oynadikca icerdeki maclarda da daha iyi performans gösterecektir bence..

Gökhan Balcı
18.09.2021, 04:42
Hayat işte adama serkan oynasın daha iyi dedirtebiliyor. Beterin beteri gelince ötekinin iyi yanları görünmeye başlıyor :D Serkan peres , dorukhan peres , peres djaniny hepsi olumlu benim gözümde. Hatta en çok dorukhan peres ikilisini görmeyi istiyorum. Bu düzende corneliusu daha iyi kulllanma şansımız da olur. Fakat gervinho'nun forvet oynadığı düzen de takımın geri kalanı için daha olumlu. İnanılmaz kaçabilen bir oyuncu ve bizim takımda o kaçırmaları yapabilen çok oyuncu var. Üstelik gol vuruşları da daha güvenilir. Gervinho'nun forvet djaniny'nin kanat oynadığı düzen ise en göze güzel geleni ama o yapıldığında bir noktada fedakarlık gerekecek. Ya solda ismail olacak ya sağda dorukhan solda peres olacak ki peresin ofansif aksiyonunu bitirmek de pek akıl karı değil gibi. Ama eğer oynayabilirse dorukhan sol bek olarak büyük bir kazanım elde eder rahat maçlar izleriz.

Yiğit SARI
18.09.2021, 07:34
Peres’in maçı olacak

Oğuz B.
18.09.2021, 08:40
Yusuf'un kariyerinde ilk 11 başlayıp da etkili olduğu maç var mıdır? Zira etkili olduğu maçlar da genelde kalecinin üzerine doğru şut çekebildiği nadir anlardan oluşuyor.

Yusuf doğru zamanda doğru yere pas atmayı çözerek işe başlamalı.

6Şafak Aydın1
18.09.2021, 09:02

Sana türkce degilde cince yaz deseler ne kadar ümit verebilirsin.

Doğukan Uçan
18.09.2021, 09:10
millet yine atıp tutmaya başlamışız bu ligde kolay maç yok. giresun'u bile şansa bala yendik adamların forveti olsa o maçta gidiyordu.

sethfilo
18.09.2021, 09:51
Sağ kanatta sol ayaklı birini oynatmak eğer onun şut atma veya dikine veya delici özelliği varsa mantıklı. A.Ömürde bunlar olmadığı gibi ters ayağıyla orta atma ihtimalide yok gerçi pozisyon bulsa orta atacak kalça gücüde yok. Kısacası evet kaybetmeyelim A.Ömürü doğru söylüyorsunuz ama Trabzonspor kaybediyor . Hangisi daha önemli? Bu kulüpten ne A.Ömürler geçti ve kaybeden hiç Trabzonpor olmadı. Bazı gençleri biz şişiriyoruz olmadan ve onlarda ben neymişim moduna giriyor. Gene de hoca en iyisini bilir deyip iyi olmasını dileyeceğiz bu maçta oynarsa

Mehmet Fatih Yavuz
18.09.2021, 10:29
Ömür oynamasın, İsmail oynamasın, Serkan oynamasın, hatta bazen Berat oynamasın...

Arkadaş, 3 yerli oynatmak zorundasın.

Berat varken Berat için, ömür varken Ömür için, Serkan varken Serkana için, İsmail varken İsmail için oynamasın diyorsunuz...

Kimi oynatmak var planınızda?

3 tane Türk oyuncu olacak, bunun başka çaresi yok...

Bunu bilmiyormuş gibi "o oynamasın bu oynamasın"... Kim oynayacak?

prisonbreak2020
18.09.2021, 10:33
Ömür'ü kazanacağız derken maçı kaybetmeyelim de!

Fatih K.
18.09.2021, 10:40
Devre arasına kadar üçlü savunmayla gitsek efsane olur. Sol beke kimi koyarsak koyalım takım felç kalacak. Denswili koysan sağ önde yerliye mecbur kalıyorsun, İsmaili koysan intihar, Peresi sola çeksen hem Peres yerinden oluyor hem de Serkan sahaya giriyor. Nereden tutarsan elinde kalıyor. Nasıl böyle bir hata yaptılar aklım almıyor.

Mert Oğuzlu61
18.09.2021, 10:54
Son maçlarda biraz tutukluk yaptık, bu maç Kasimpasa bize yırtınacaktır. Kim oynadı hakem ne yaptı önemi yok, hedef varsa çıkar net bir oyun ve sonuçla maçı bitiririz.

Uzun uzun düşünmeye analiz kasmaya gerek yok, futbol basit bir şey, istekler belli. Oyuncular ve teknik heyet bunun bilincinde olsun yeter.

B61
18.09.2021, 11:04
Dostlar merhaba, ben korona geçirdim ve şu anda tek doz aşılıyım, maça girebiliyor muyum bu şartlarda acaba? Net bir bilgi lâzım gidebiliyorsam burnumun dibine gelen takımımı yalnız bırakmayayım :)

Gökhan Balcı
18.09.2021, 11:24
Solda denswill ne kadar ümit veriyor hocaya kalmış bir şey bu. Ama serkanın iyi kötü bir standartı var. Ben olsam bu maça Serkan peres ikilisi ile çıkardım açıkçası. Gervinho sakatlıktan yeni çıktı ne durumdadır emin değilim ama yorgun rakibin üzerine ikinci yarı salarız canavarı daha iyi olur. Dorukhan takıma girdikten sonra bu sıkıntılarımız büyük oranda azalacaktır ama bu süreci de doğru yönetmeliyiz. Ömürü bir anda tekrar sahaya atmak bana onu kazanmak demek anlamına gelmiyor. Yavaş yavaş hamsik ve bakasetas yorulduğunda oyuna dahil edip asıl özelliklerinin peşinden gitsek sanki onun için daha faydalı olur ve üzerindeki baskı da azalmış olur.

sethfilo
18.09.2021, 11:53
Ömür oynamasın, İsmail oynamasın, Serkan oynamasın, hatta bazen Berat oynamasın...

Arkadaş, 3 yerli oynatmak zorundasın.

Berat varken Berat için, ömür varken Ömür için, Serkan varken Serkana için, İsmail varken İsmail için oynamasın diyorsunuz...

Kimi oynatmak var planınızda?

3 tane Türk oyuncu olacak, bunun başka çaresi yok...

Bunu bilmiyormuş gibi "o oynamasın bu oynamasın"... Kim oynayacak?
İyi bir Berat ömür serkan ismail veya hüseyine kimse birşey demez. Ama bu adamlar bedava oynamıyor babasının hatrına da oynamıyor onların görevi kendini geliştirmek ve potansiyellerinin en iyisini vermek , verdikleri en iyisiyse işte o zaman sorun var demektir. Bu yüzden kötü bir ömür yerine türkmen parmak razıyım artıya geçirmeyen adam yerine eksiye düşürmeyeni tercih etmek en mantıklısı. evet 3 yerli kuralı var ama bu kural 3 formsuz yerli değil. Murat cemin bile mevcut ömürden daha iyi olacağı ortada

Ufuk
18.09.2021, 12:38
Dostlar merhaba, ben korona geçirdim ve şu anda tek doz aşılıyım, maça girebiliyor muyum bu şartlarda acaba? Net bir bilgi lâzım gidebiliyorsam burnumun dibine gelen takımımı yalnız bırakmayayım :)

Merhaba Berke. Aşının üzerinden 14 gün geçtiyse girebiliyorsun.

https://www.tff.org/default.aspx?pageID=687&ftxtID=35703

Ufuk
18.09.2021, 12:42
Deplasmanda taraftardan uzak iki maç İsmail oynasın diyordum ama hoca bu kontenjanı Ömür için kullanacak sanırım. Bir iki hafta dinlense çok daha iyi olurdu bence ki Gervinho da döndü.

Kim oynarsa oynasın kazanmamız gereken maç. Artık ben şu eksik bu eksik stresi yaşamak istemiyorum ya. İsmail oynuyorsa adamakıllı oynasın, yok Denswill mi var, ok. Arif mi oynuyor çıksın idare etsin ya. Her mevki ok tek mevkide de yama olsun çok önemli olmamalı. Her takımda böyle bir iki oyuncu var en azından. Fb sezona iki ofansif oyuncudan sol bek yaparak başladı. Çok da şey değil yani.

Rakipler muhtemelen puan kaybedecek. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz.

drose61
18.09.2021, 12:44
Arkadaşlar maçları izlerken en az tribün sesini bizim maçlarda duyuyorum hep, mesela fener maçlarında yıkılıyor stat, bizim maçlarda sanki sessizmiş gibi, tribünlerin az bağırması bir yana yayınla alakalı bir durum da var mıdır, benim mi dikkatimi çekiyor sadece. Mesela beinsportçu yetkili ts düşmanı olup ben trabzonluların sesini az duymak istiyorum kısık yayınlayın diyor olabilir mi...tüm statlarda maç izledim, bence bjk-fb tribün ve etki olarak en iyi, sonra gs en son biz geliyoruz. tribün konusunda gelişmemiz lazım. Ses çıkaran, bağıran kişi sayısı az bizde.

TA-1012 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

~UniCef~
18.09.2021, 12:54
tüm statlarda maç izledim, bence bjk-fb tribün ve etki olarak en iyi, sonra gs en son biz geliyoruz. tribün konusunda gelişmemiz lazım. Ses çıkaran, bağıran kişi sayısı az bizde.

Ben bu bakis acisina karsiyim. Tabi ki gürültü edelim ama bu sanildigi kadar etki ettigini düsünmüyorum. Young Boys, Brügge veya Shaktar gibi olmaliyiz. Bizim futbolumuz gelismeli. Abdullah Aviciyi begenen biri olarak söylüyorum. Kadroyu yaslilara emanet etmenin mantigi nedir? Hamsiki ve Peresi aldin, Gervinhoyu neye göre aliyorsun? Sol tarafta Nwakaeme zaten yasli.

Faruk UYSAL
18.09.2021, 13:34
Trabzonspor'un maçı olduğu günleri seviyorum...

DNA-TS
18.09.2021, 13:37
Kimin oynadığı önemli değil mevzu belli 3 puan. kim atarsa atsın yeterli kazanalım. Avrupa maçları periyodunda onların takılma olasılığı yüksek kazanıp keyif yapalım.

Anıl C
18.09.2021, 13:41
Ben bu bakis acisina karsiyim. Tabi ki gürültü edelim ama bu sanildigi kadar etki ettigini düsünmüyorum. Young Boys, Brügge veya Shaktar gibi olmaliyiz. Bizim futbolumuz gelismeli. Abdullah Aviciyi begenen biri olarak söylüyorum. Kadroyu yaslilara emanet etmenin mantigi nedir? Hamsiki ve Peresi aldin, Gervinhoyu neye göre aliyorsun? Sol tarafta Nwakaeme zaten yasli.
Hem genc olucak,
Hem seni 2 sene sonra sampiyonluga oynatacak,
hem de uygun maliyetli olacak

Bu kriterleri Avrupa futbolunda saglayan takim 10'u gecmez. Ki artik cogu ya alt yapisindan cikariyor ya da baska takimlardaki yeteneklere dünya para veriyor.
Pismemis halindeki oyuncuyu bulabilecek gözlemci yapilanmasini kurabilmek bile basli basina bir kurumsal meziyet.
Hadi bulduk diyelim 2-3 sene pismesini kim sabreder, kim hata yapmasina müsaade eder.

Bu yüzden tecrübeli isimler ile hareket ettigine inaniyorum Avci´nin.
3-5 sene icinde 1-2 sampiyonluk yasamamiz gerekli üstümüzdeki ölü topragini atabilmek icin öncelikle.

Bu yazdiklarim 18´li yaslarinda olan futbolcular icindi.

Gervino´nun Tony´nin 25´li hallerini takima kazandirabilmek bile gözlemci ekibinde bana göre ciddi bir kurumsal degisimi gerektiriyor.

arahna
18.09.2021, 13:43
............edgar........hugo.........denswill.... ................
.................................................. .........................
...peres......bakasetas.....berat.......hamsik.... ismail
......................cornelius........wakame

Ibrahim Gaygusuz
18.09.2021, 13:48
Zorda olsa artik kabul edilmeli, Ocak ayina kadar kadro bu.

Kotu gundem olusturarak zaten yeterli performans vermeyen adamlara yardimci olamayacagiz. Illa hocanin da gozumuze sokmasina gerek yok, bazi seyleri teraziye koyunca zaten bizim gorebilmemiz lazim.

9 gunde 3 macimiz var, destek olunsun 9 gunde 9 puani alacagiz insallah. Takimin elbette eksikleri var ama gol atma sikintimiz yok denecek kadar az.

6Şafak Aydın1
18.09.2021, 13:49
'Hele şükür Yalçın bey, nihayet TRABZONSPOR maçını anlatacaksınız'

ilelebeTS
18.09.2021, 13:49
Günümüz futbolunda kondisyon çok önemli. Adam eğer çok üst kalite ise oyun bilgisi ve tekniğiyle idare edebilir, onun haricinde kondisyonun yoksa bir şey yapamazsın. Mesela Hamsik kondisyonu eksik olsa da bir top atar işi bitirir. Tony 90 dakika sahada gezinir, 1 hareket yapar maçı alır. Mesela Ömür güçlü değilse iş yapamaz. O yüzden ben şimdilik Yusuf'u önde görüyorum. Rakibi hırpalıyor.

abdllh.29
18.09.2021, 14:05
tüm statlarda maç izledim, bence bjk-fb tribün ve etki olarak en iyi, sonra gs en son biz geliyoruz. tribün konusunda gelişmemiz lazım. Ses çıkaran, bağıran kişi sayısı az bizde.

Dediğiniz maça göre değişiyor bizim stad da fb maçı izledim maçtan sonra istanbula dönene kadar kulaklarımızdan ıslık uğultu sesi gitmedi
gs stadında gs bjk maçı izledim aynı ambiyansı göremedim.
Tercihim her zaman Anlık pozisyona tepki veren rakibe ıslıkdır.

Manava61
18.09.2021, 14:06
Günümüz futbolunda kondisyon çok önemli. Adam eğer çok üst kalite ise oyun bilgisi ve tekniğiyle idare edebilir, onun haricinde kondisyonun yoksa bir şey yapamazsın. Mesela Hamsik kondisyonu eksik olsa da bir top atar işi bitirir. Tony 90 dakika sahada gezinir, 1 hareket yapar maçı alır. Mesela Ömür güçlü değilse iş yapamaz. O yüzden ben şimdilik Yusuf'u önde görüyorum. Rakibi hırpalıyor.
Abdülkadirle ilgili en büyük hatayı bence kendisinden bir kanat çıkartmaya çalışarak yapıyoruz. Kendisi bence eğer dayanıklılığını arttırırsa çok iyi bir 8 numara olacaktır. Bu rolü daha çok benimseyebilecek biri. İlla sağda oynatılmak isteniyorsa da sağ iç oyun kurucu rolünde oynamalı yani kendinden bolca adam geçip şut atması beklenmemeli. Top dağıtma görevi yüklenmeli.

Sefer A.
18.09.2021, 14:13
yillardir böyle, kesinlikle ayar çekiyorlar.... bizim ses belki gerçek olan ama digerlerinin çogunda ayar var, hele fb sorma gitsin taraftari gösteriyor kamera bakiyorsun tezâhürat yapan yok ama ses geliyor sanki stad yikiliyor.. mikrofon protokolün orda da protokolün ordakiler mi bagiriyor o kadar ? hikâye

bizde ses çikaran az evet ama fb stadi yikiliyor gibi ses gelince arada tribünleri gösteriyor kameralar, valla yarisindan fazlasi ses çikarmiyor ama ses yine son seviye... oynuyorlar sesle bu kesin...

ilelebeTS
18.09.2021, 14:18
Abdülkadirle ilgili en büyük hatayı bence kendisinden bir kanat çıkartmaya çalışarak yapıyoruz. Kendisi bence eğer dayanıklılığını arttırırsa çok iyi bir 8 numara olacaktır. Bu rolü daha çok benimseyebilecek biri. İlla sağda oynatılmak isteniyorsa da sağ iç oyun kurucu rolünde oynamalı yani kendinden bolca adam geçip şut atması beklenmemeli. Top dağıtma görevi yüklenmeli.
Şu an nerede oynayacağı değil de oynayacak seviyeye gelmesi önemli. Top süremiyor daha, o kadar güçsüz. Sakatlanmadan önceki haline gelmesi lazım kısa sürede. Tam ritim bulmuştu o zaman, arkadan dalıp sakatladılar. O seviyeye tekrar çıkarsa her yerde oynar.

Manava61
18.09.2021, 14:19
Şu an nerede oynayacağı değil de oynayacak seviyeye gelmesi önemli. Top süremiyor daha, o kadar güçsüz. Sakatlanmadan önceki haline gelmesi lazım kısa sürede. Tam ritim bulmuştu o zaman, arkadan dalıp sakatladılar. O seviyeye tekrar çıkarsa her yerde oynar.
Ah ömer ali…

Halil Alemdar
18.09.2021, 14:35

Cidden sakatlanmadan önceki hali umut veriyordu. Ah be kardeşim ya

talsuv61
18.09.2021, 14:40

. T.C. Sağlık Bakanlığı'nca belirlenen aşı takvimini* tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren; Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma seyirci olarak girebilecektir.

Ibrahim Gaygusuz
18.09.2021, 14:42
Ah ömer ali…

Trabzonspora karsi ayri bileniyor, bir futbolcunun kariyerine darbe vurdu. Kendiside elbet nasibine duseni alacaktir.

ilelebeTS
18.09.2021, 14:44
Ömür ve Denswil varmış 11'de.

https://pbs.twimg.com/media/E_kOlSiXMAURRGy?format=jpg

B61
18.09.2021, 14:51
Biletimi aldım dostlar teşekkürler. Kasımpaşa civarlarında olan varsa bana pm'den yazabilir, benim ikâmet Kasımpaşa. Üzerinizde forma yoktur umarım, bir çay ısmarlarım size :)

Courage
18.09.2021, 14:54
Bu sene İstanbul seferleri zaferle bitecek inşAllah.Açılışı Kasımpaşada gemileri karadan yürüterek başlatıyoruz.

Haydi bakalım :sevinç:

redbul
18.09.2021, 14:57
kadro belli olmuş ismail dışında geçen haftaki kadronun aynısı ben açıkcası hamsik-siopis değişikliği beklerdim nedeni ise hamsik lig avrupa ve milli takım derken çok yıprandı ve perşembe günü bu maçtan daha zor olan bir konya maçı var umarım bu maçı kayıpsız geçeriz

Adem Akyüz'
18.09.2021, 14:58
Berat/Siopis ve Ömür/Gervinho değişikliği yapmak istesek eşantiyon olarak İsmail'i de sahaya atmak zorunda kalıyoruz :)

Bu devirde müthiş bir kural gerçekten.

deepmavi
18.09.2021, 14:59
Gönül ister ki şöyle evire çevire farklı bir skorla kazanalım.Şamarlayıp gönderelim ve İnşAllah rahat kazanırız.Hakem tetikçilik yapmazsa zaten gönlümüzden geçende olur...

ÖmürKaradeniz61
18.09.2021, 15:00
kadro belli olmuş ismail dışında geçen haftaki kadronun aynısı ben açıkcası hamsik-siopis değişikliği beklerdim nedeni ise hamsik lig avrupa ve milli takım derken çok yıprandı ve perşembe günü bu maçtan daha zor olan bir konya maçı var umarım bu maçı kayıpsız geçeriz
Yahu adam hergün maç olsa oynarım diyor siz kalkmışsınız kendi kendinize sorun çıkarıyorsunuz. Adamın dinlenme gibi bir derdi yok size ne oluyor onu anlamadım?

6Şafak Aydın1
18.09.2021, 15:01
Berat/Siopis ve Ömür/Gervinho değişikliği yapmak istesek eşantiyon olarak İsmail'i de sahaya atmak zorunda kalıyoruz :)

Siopis<>Bakasetas Berat<>Gervinho Ömür merkeze

Ufuk
18.09.2021, 15:01

Şimdilik kuraldan şikayet etmek bizim yararımıza değil. :) Seneye (duruma göre devre arası) söyleniriz artık.

ilelebeTS
18.09.2021, 15:02

Skoru alırsak ortadan biri çıkar bu sefer. Veya Cornelius çıkar Gervinho direkt en öne geçer.

redbul
18.09.2021, 15:02
Yahu adam hergün maç olsa oynarım diyor siz kalkmışsınız kendi kendinize sorun çıkarıyorsunuz. Adamın dinlenme gibi bir derdi yok size ne oluyor onu anlamadım?
müdür sorun çıkaracak bir durum yok ben fikrimi söyledim katılırsın katılmassın bu senin problemin.

Ibrahim Gaygusuz
18.09.2021, 15:05
Duran toptan golumuz var.

leavemealone
18.09.2021, 15:06
Dorukhani yavas yavas oynatsak fena olmazdi hani

chener
18.09.2021, 15:07
3. Yerli ya solbek ya da sağ açık olacakti. Artık kadro kurulurken 3. Yerliye bulacağımız yere göre bakıyoruz. Güzel kadro. Ömür kendi kaderini kendi tayin edecek.

ilelebeTS
Bizim stoperler rakibe çok uzak oynamaya başladı. Halil o kadar rahat hareket edebildiyse stoperlerimiz yüzünden. Adama yanaşacaksın, vücudunu koyacaksın. O zaman o tip adamlar hiçbir şey yapamaz. Şimdi Umut Bozok var mesela. Yakın oynaman lazım.

champions
Yine kötü/yanlış kadro.
Kpaşa, Malatya ve Giresun kadar kötü takımsa ne ala.
Bu kadro ile uzun vadede bir yere varmamız zor.
Yanlış kadroda ısrarcı olan hocalar bizde genelde pek uzun vadeli olmaz.
İnş. hocanın şansı yanında olur.

hanzale
18.09.2021, 15:09
Siopis<>Bakasetas Berat<>Gervinho Ömür merkeze

Sonra Cornelous Koita değişikliği Ömür forvete filan

sessizkral_1
18.09.2021, 15:09
Yine kötü/yanlış kadro.
Kpaşa, Malatya ve Giresun kadar kötü takımsa ne ala.
Bu kadro ile uzun vadede bir yere varmamız zor.
Yanlış kadroda ısrarcı olan hocalar bizde genelde pek uzun vadeli olmaz.
İnş. hocanın şansı yanında olur.

kötü kadro diyen arkadaşlar kim oynamalı / oynamamalı merak ediyorum gerçekten

(isim önerirken yabancı kuralını dikkate alın.)

burda tek eleştirilebilecek şey ömür > yusuf değişikliği olurdu. oda yusuf sonradan girip daha etkili olabilen bir oyuncu

hanzale
18.09.2021, 15:10
Ömürle başlayınca kısır kalıyor takımın hücum gücü düşüyor, İsmaili sol beke atıp Gervinho’yla başlamak defans anlamında da rahatlatırdı bizi zira rakibin gelecek fırsatı olmuyor, Ömür maalesef yavaş oynuyor önü boş olsa topa basıp geri dönüyor,

sessizkral_1
18.09.2021, 15:12
Ömürle başlayınca kısır kalıyor takımın hücum gücü düşüyor, İsmaili sol beke atıp Gervinho’yla başlamak defans anlamında da rahatlatırdı bizi zira rakibin gelecek fırsatı olmuyor, Ömür maalesef yavaş oynuyor önü boş olsa topa basıp geri dönüyor,

kasımpaşanın tek etkili yeri kanatları

yusuf ismaili madara eder orda

ilelebeTS
18.09.2021, 15:12

Evet doğru, lakin buradaki düşünce de; ben nasıl olsa gol atıyorum bari defans biraz daha sağlam olsun düşüncesi galiba. Gol yemezsek kazanma olasılığımız yüzde olarak çok yüksek.

Adem Akyüz'
18.09.2021, 15:20
Sağ beklerindeki eleman baya tecrübesiz. Nwakaeme için güzel bir maç olabilir :)

Yunus Emre SEYHAN
18.09.2021, 15:20
Gervinho ile başlayıp fişi cekmek lazım idi.

Vkgz
18.09.2021, 15:23
abdulkadir miiiiii

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acan61
Kasımpaşada önemli eksikler var. Varga ve jörgensen yok. 6lı defans ile oynuyorlar 4ü stoper kökenli muhtemelen Donk ortasaha oynar ama yine de çok defansif bir taktik ile oynayacaklar. Gol bulamazsak çok sıkıcı bir maç bizi bekliyor.

Yusuf BALCI
Ben kadroyu beğendim. Ömür'ün ilk 11 olması da iyi oldu özgüveni için. Kendini ıspatlamak için fırsat.

jairzinho
18.09.2021, 15:30
kasımpaşanın hücum presine karşı nasıl bir reaksiyon verecek takım soru işareti

kasımpaşanın en önemli kontra atak silahı yusuf erdoğan, geniş alanı buldu mu tutulması zor bir oyuncu

ilk 11 en ideal 11 gibi görünüyor kağıt üzerinde,bu ideal 11 in ilk test maçı olacak

maçta biz hücum pres yapacağız mı?

top rakibe geçince geriye mi döneceğiz? geriye dönüşler nasıl olacak?

takım gene 5+5 şeklinde ikiye mi bölünecek

ömür fiziksel ve mental açıdan geri dönüş yapabilecek mi?

dahi avcı gene uyutan bir futbol taktiği ile mi sahaya sürecek takımı?

ekleme,

denswil in ilk sol bek performansıda meraka değer

ilelebeTS
18.09.2021, 15:33
Hocanın açıklamalarına göre galiba önde basarak erken gol bulmaya çalışacağız.

Sefa Murat Dokuz
18.09.2021, 15:34
Takımın içinde aklı başında birisi olsa Ömür’e pış pış yapmak yerine bağırıp çağırsa, biraz azarlasa çocuk toparlayabilir. En azından sahada Trabzonspor’un haklarını koruma konusunda bir görev verseler de hakeme felan itiraza başlasa. Bu pısırık karakteriyle, kendisini yere atmaktan başka bir şey yapamaz.

Doğukan Uçan
18.09.2021, 15:38
sıcak bir eylül günü saat 4 te maç mı oynanır yatacak yerin yok çomar tff

Serdar A
18.09.2021, 15:39
Abdulkadir çok iyi bir maç çıkaracak.

redbul
18.09.2021, 15:42
oyunu ne kadar 0-0 da kısa tutarsak ve ilk golü biz atarsak çok rahat bir maç olur ama 0-0 skoru uzun sürer ilk golüde biz yersek yusuf erdoğan gibi hızlı ama son hareketleri yapamayan vasat bir adamları var onun dışında 10 numaraları hayradinoviç de iyi adam ona dikkat etmek lazım ben açıkcası galibiyet bekliyorum.

Ahmet Aksu
18.09.2021, 15:44
abduş inşallah iyi bir maç çıkarır yoksa bir daha zor 11 görür zira ğs maçında kredisini tamamen tüketti
üstüne bir kötü performans daha sergilerse gervinho yu kesemez

dorukhanı da yavaş yavaş 11 de görmek lazım

1-0 alırız maçı ( maç sonu burdayım bu skoru unutmayın :D )

asıl zor maç haftaya hamsik dinlenseydi iyiydi

redbul
18.09.2021, 15:45
sıcak bir eylül günü saat 4 te maç mı oynanır yatacak yerin yok çomar tff

katlıyorum bu maçı 18 de oynat bjk maçınıda saat 20 de oynat bu işler bu kadar zor olmamalı.

jairzinho
18.09.2021, 15:46
denswil in solbek performansı derken hücumsal değil defansif performansına bakacağız,

zaten hücuma çıkmasına gerek yok,vakayemeden dolayı,

defans ta geçit vermezse sınıfı geçmiş demektir

yorumsuz6117
18.09.2021, 15:49
Denswil'den sol bek konusunda umutlu değilim, adam stoper, Denswil'e sövmeyin yani kötü performanstan sonra..

yatmaztara
18.09.2021, 15:51
Ömür '' Aman Ömür dikkatli ol oğlum. Hızlı düşünmeliyim. Fazla topu evelemeyeyim söz olur. Hayırlısıyla şu maçı atlatayım'' derse herşet b... sarar. Ömür şunu düşünmeli '' Kasımpaşa benim şampiyonluğumun önünde engel. Bu engeli nasıl aşabilirim. '' diye düşünmesi daha doğru olacaktır. Yoğunlaşması gereken küçük üçgenler ve hata yapmamak değil direk kale ve kazanmak olmalı.

Ufuk
18.09.2021, 16:01
Bu sahtekar niye ayakkabısını cikarid simdi aksbajbsjana

Sefa Murat Dokuz
18.09.2021, 16:02
Şu Donk’un yaptığında Sorloth sarsılmazdı adam uçuyor.

Doğukan Uçan
18.09.2021, 16:02
cornelius kendisini niye yere attı anlamadım

serdaracıl
18.09.2021, 16:05
Güzel şut baka’dan

Enaldo61
18.09.2021, 16:06
Denswil sol bek için en iyi seçenek.

Sefaenes
18.09.2021, 16:06
A.Ömür iyi calim yapmaya calismiyor direk veriyor paslari

mawro61
18.09.2021, 16:07
11tane messiye bizim formayı giydirsen, nasıl bir etkisi varsa artık bir türlü organize olmayı beceremezler.
Takimin ne oynadığını ne oynamak istediğini anlamıyorum.

serdaracıl
18.09.2021, 16:07
A.Ömür iyi calim yapmaya calismiyor direk veriyor paslari

Oynaması gereken oyun bu. Sürekli tek pas yapmalı. Topu alıp koşöak, 5 kişinin arasına dalmak falan o işleri geçmeli

Doğukan Uçan
18.09.2021, 16:08
denswil'in sol ayağı > ismail köybaşı

redbul
18.09.2021, 16:08
ya bu edgar hiç akıllanmamış adamın her top tutuşu her pas atışı bomba olabilirmi.

Sefaenes
18.09.2021, 16:09
Bu küçük şikebahce itlerini yenmemiz gerekir.

Sefa Murat Dokuz
18.09.2021, 16:09
Kafaya darbe yok bişey yok yalandan yere yere yatıyor Ömür efendi topu taca atıyor.

redbul
18.09.2021, 16:10
16 dakika oldu olumlu hiç bişey yapamadık .

Sefaenes
Oynaması gereken oyun bu. Sürekli tek pas yapmalı. Topu alıp koşöak, 5 kişinin arasına dalmak falan o işleri geçmeli

Aynen öyle arada bir dener ona kimse birsey demez ama durmadan calim denemesi onu son maclarda bitirdi
Kendisine gelmeli

redbul
edgarın dinlenme zamanı bence gelmiş

Enaldo61
Ömür neden kanattan savunma arkasına koşu yapmıyor?

btnyldz
Ömür motive görünüyor.

Varlıbaş61
İyice mala bağladı Edgar !!

Bud Spencer
18.09.2021, 16:11
Şu Donk’un yaptığında Sorloth sarsılmazdı adam uçuyor.

onun icin Sörloth 20 milyon, Cornelius 5
kiyasi birakmamiz lazim

serdaracıl
18.09.2021, 16:11
16 dakika oldu olumlu hiç bişey yapamadık .

Hocam bismillah

redbul
18.09.2021, 16:12
ulan amma yattılar soktuğumunun şerefsizleri

redbul
Hocam bismillah

kardeşim skor değil oyun anlamında yazdım.

Sefer A.
umut bozok o kolla dirsekle yaptigi faulü fransa'da yapsin îtiraz edemez kirmizi da yer, gelmis artislik yapiyor...

bizimkiler de yok aga hizli olan da agirlasiyor bizim formayi giyince yaa, deli olacagim...

serdaracıl
Kasımpaşa çok temkinli oynuyor

Ufuk
Yatmaya gelmişler maça herhalde.

redbul
18.09.2021, 16:13
bunlara en kısa sürede gol atamassak bu kansızlar yerden kalkmayacak

Enaldo61
Önde basma işini bırakmışız galiba.

Doğukan Uçan
dakika başı oyun duruyor türk futbolunun özeti gibi.

safa77
Ömür çok hevesli. Umarım bir gol asist vs ile kendine güveni yerine gelir

AlperenAltun
Sürekli yerdeler bu ne yav

SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdaracıl
Şu pozisyonda ne var? Yatan kalkmıyor

ÖmürKaradeniz61
18.09.2021, 16:14
Ömür gol atar bugün.

redbul
kasımpaşanın bişey yapmasına gerek yok biz kaşınıyoruz zaten berat 3 kişinin arasına giriyor top kaptırıyor.

safa77
Önde basma işini bırakmışız galiba.

Defans güven vermediği için bence. Baskıyı kıran her takım tehlike yaratır bizde

Sefa Murat Dokuz
18.09.2021, 16:15
22 dk geçti Hamsik’in adını telafüz etmedi henüz spiker

Sefer A.
18.09.2021, 16:16
bu kasimpasa o kadar les ki, taraftarlarinin tezâhüratlari bile fb stadindan baska yerde duymadigimiz tezâhüratlar... köpekler

redbul
23 dakika oldu biz ne izledik .

serdaracıl
Şu ana kadar iyi görünen tek adamımız peres

exelans_25
18.09.2021, 16:17
Şu mıymıy futbolla asla sampiyon falan olamayiz Istanbul takimlarinin ucu de bizden coskulu top oynuyor.Yazık

Giallorossi
Oyun cok tempoluymus gibi birde su molasi veriyor. Ulan zaten dakka basi mac duruyor

sethfilo
cornelius ile sorloth karşılaştırmakda hata sorlöth bizden başka hiç bir takımda iş yapmadı bu adam gittiği 6 takımın tümünde iş görmüş henüz düzgün besleme yapılmadı sürekli ona ulaşmayan paslar yada koşturma topları bu adam bizde kesinlikle iş yapar

hanzale
18.09.2021, 16:18
Taktiğini tekniğini kenara bırakalım da hakem hiç utanmıyor mu acaba şu görüntüye bakıp ulan üstüste bir dk oynanmadı maç düt düt düt düt düt, gram zevk almıyorum bu ne yahu

Enaldo61
bu kasimpasa o kadar les ki, taraftarlarinin tezâhüratlari bile fb stadindan baska yerde duymadigimiz tezâhüratlar... köpekler

Bir kere maça gittim o statta bir daha da gitmem, küme düşseler de kurtulsak, fener forması gösteren küfür eden balici ibneler.

Sefaenes
En az 5 dak uzatmasi gerekir bakalim ne kadar uzatacak

Fatih K.
Takımda ciddi bir coşku eksikliği var. Çok ağır oynuyoruz oyunu. Topu o kadar yavaş kullanıyoruz ki rakibin olduğu yerden izlemesi yetiyor topu.

odyseuys
18.09.2021, 16:19
oyunun merkezinde bakasetas topsuz oyunda pas opsiyonu olarak kendini göstermiyor hiç. kağıt üzerinde üçlü, pratikte ikili orta saha ile oynuyoruz. hücum geçişleri için kilit pasların tamamı stoperlerden bekleniyor. bu oyunla zorlanmamak işten değil. baka'nın topun oyuna dahil edilme süreçlerine aktif katılması gerekiyor.

Turgay Atalay
Laylay lom bir oyun. Birazdan gol yemezsek kipirdamak, rakibe basmak gibi bir hevesimiz gelmeyecek. Kasimpasa zaten les ve yatmak disinda yaptiklari bisey yok

ilelebeTS
Kanatları kullanmamız lazım

Doğukan Uçan
yat anasını satıyım sende yat

redbul
abi bu şerefsiz evlatlarına gol atmak şart yerden kalkmadılar ayıp ya.

hanzale
Hay sokayım yatmanıza da düdüğünüze de

kaçarava
Yalnız bugün İstanbulda değişik bir sıcaklık var. Hele de güneş altı falan fena. Temponun az olmasında bunun da etkisi var. Zaten bizim takım tempo falan yapamıyor.

mawro61
18.09.2021, 16:20
ülkemizi bilmeyen biri şu maçı izlese, amatör ligte bir hazırlık maçı olduğunu düşünür.
Sahadaki sampiyonluk adayını sorsanız büyük ihtimal kasımpaşa der.

Sefer A.
ulan Abdüs nasi yapabiliyorsun bunu hayret yaa, ziplayip kiçinda adamin yüzüne vuruyorsun peh

gurur6134
Adamlar kalkmiyor ki 2 top yapalim

ilelebeTS
Bir de yerden kalksalar

Ahmet Kara
Ya bi kalkın da top oynayın aq

Enaldo61
Arap ligi bundan tempoludur belki de yürüyerek maç oynanıyor yıl 2021. 10 kere oyun duruyor

wien_ts
yat anasını satıyım sende yat

Son nefesini veriyor gibi çırpınışları var. Böyle hakemlerin Allah belasını versin diyeceğim ama demiyorum.

batugol
18.09.2021, 16:21
ne kadar durdu oyun boyle

deepmavi
Ömür bir gol atsa özgüveni yerine gelecek ve kendini toparlayacak. İnşallah bu maçta gol veya goller, asistler yapar.

serdaracıl
Adamlar sahada burun ameliyatı yapıyor. 3 dakika da su molasına gitti. Bakalım kaç dakika uzayacak ilk yarı

kaçarava
Hıncal Uluç'un haklı olduğu ender konulardan biri bu yerde yatanlar, kendini atanlarla ilgili.

oskayb
Abdülkadir iyi başladı , Berat'ın yükselişi devam ediyor , Edgar'daki sakarlık ve her an sıçacakmış görüntüsü devam ediyor , Hamsik devreye giremedi henüz, Kasımpaşalı oyuncular ve tribünler hakemi tahrik edip sarı karta zorluyorlar o tribündeki sarı değil mi hocam şöyle değil mi hocam diye hakeme ayar vermeye çalışan elemana ayrı ayar oldum.

Geçen haftalardaki gibi kopuk ve pozisyon veren bir görüntümüz yok ama bir an önce golü bulmak da lazım. Haydi takım.

gurur6134
1 gol atsak ondan sonra bak yatiyorlar mi serefsizler

Yusuf BALCI
28 dakikada oynanan toplam 5 dakika anca. Berbat gidiyor. Kasımpaşa bilerek oyunu sürekli soğutuyor.

Giallorossi
En az +8 gelmeli bakalim ne kadar verecekler

tristram
boyle kepaze mac yok.yarim saat oldu topun oyunda kalma suresi 5 dk falan.

myildirim77
ulan Abdüs nasi yapabiliyorsun bunu hayret yaa, ziplayip kiçinda adamin yüzüne vuruyorsun peh

Çünkü diğer sığır zıplıyamıyor.

oguzkoc
18.09.2021, 16:22
Eylül ayı çıkmadan saat 16 ya maç koymak hngi aklın ürünü

yorumsuz6117
28 dakika itibariyle 5 dakika uzaması lazım ilk yarının..

serdaracıl
Hakem topu aldı vermiyor

Fatih K.
Abdülkadirin şu hareketleri artık çok itici gelmeye başladı

hanzale
Dünyanın en bktan liglerinden biriyiz sağlıkçı bile yavaş yavaş çıkıyor sahadan ahaha ulan Allah belanızı vermesin

Mehmet BAŞ
Türkiye'de futbol kalitesi budur. Futbolcular oyun oynamamak için her türlü üçkağıt yapıyorlar.
Gel de şu aptal ligi izle işte! Bu futboldan zerre kadar zevk almıyorum. Sıkılıyorum yahu.

Ufuk
Jagskqgskq vallahi salak Bu çocuk. Baka Peres kosa kosa gelip top bizde diye itiraz ediyor, hakem topu sana veriyor sen de rakibe atıyorsun. Melek ya melek.

OrkHun
15 dklık uzatma birikti şimdiden

Enaldo61
Her yere yatan adamda oyun durdurursan daha çok yatarlar devam ettir bak bakalım yatıyorlar mı sürekli

redbul
18.09.2021, 16:23
ya Allah aşkına biri şu edgara top kullandırmasın her attığı top rakibe.

Turgay Atalay
18.09.2021, 16:23
Hakem kasimpasalilardan daha iyi oynuyor. En azindan ayakta.

Doğukan Uçan
18.09.2021, 16:25
Son nefesini veriyor gibi çırpınışları var. Böyle hakemlerin Allah belasını versin diyeceğim ama demiyorum.

normalde oyunun 7 8 dakika rahat uzaması lazım bakalım ne yapacak.

Mehmet BAŞ
18.09.2021, 16:26
Bizim takım adına şu ana kadar (İlk 30 Dk.) sahanın en iyisi Abdülkadir Ömür. Tartışmasız. Lakin bu denli hareketsiz ve yavaş bir takımın rakibi çözmesi pek de olası görünmüyor. Oyuna enerji katacak oyuncularımız yok gibi...

Ahmet Aksu
abduş bu maç daha iyi görünmesinin tek nedeni daha basit oynaması o kadar
ama ondan beklentimiz hücumda çeşitlilik yaratıp bizi pozisyonlara sokması ve nwakamenin rahat etmesi ama onu hala yapamıyor kanat mı oynuyor ortasaha mı belli değil.

gervinhonun girmesi şart nwakameyle hücum yeterli olmuyor zaten temposuz oynuyoruz bari sağ kanadı da çalıştıralım

tristram
kasimpasa yatiyor eyvallah ama biz de cok yavas oynuyoruz.10 dk tempo yapsak fisi cekeriz.

deepmavi
çok süper waka böyle biraz daha pozisyon olsa goller gelecek...

serdaracıl
18.09.2021, 16:27
Ahhh

Sefer A.
ezbere paslar Peres bile bunu yapiyorsa offff kahretsin ya ooofff

Sefa Murat Dokuz
Bakmayın pozisyon oldu, peres berbat orta yaptı.

serdaracıl
Wakanınatacağı goller bunlar normalde

Giallorossi
18.09.2021, 16:28
Yavas yavas gelmeye basladik. Baka biraksa Waka cakacak gibiydi

deepmavi
18.09.2021, 16:28
waka atacak bir tane bu maç belli oldu...

Sefa Murat Dokuz
18.09.2021, 16:29
Hani önde basacaktık?

redbul
hemen şuan baka veya hamsik dışarı gervinho içeri devreyi beklemeye bile gerek yok.

Enaldo61
Tony ronaldinho modu falan açtı bu sezon. Böyle devam ederse gol kralı olur allah sakatlık falan vermesin.

Fatih K.
Bu takımın tempo sorunu var denildiğinde Romayla başa baş oynadık diyenler oluyordu. İki maçtır ayan beyan ortada takımın tempo sorunu var. Rakip tempoyu yükseltmedikçe hiçbir şekilde hızlanmıyoruz. Kasımpaşa 90 dakika bu şekilde davransa bizimkiler maçın bittiğini anlamaz.

redbul
18.09.2021, 16:31
çok çok ağır top oynuyoruz bu top ile başarılı olma şansın çok az.

kaçarava
18.09.2021, 16:31
Cornelius bizden birilerinin gelmesini bekliyor ama nafile. Kadraja adam girmiyor bırak koşu atmayı...

Sefer A.
18.09.2021, 16:32
bi git lan Cornelius yaa git yaa

ahamitokutan
ya sanırım ayıp ettik adamları sahaya çıkardık yoruyoruz şu güneşli havada

sethfilo
Top corneliusda yardıma giden veya boşa çıkan yok a.ömür hala adamı seyrediyorsun evlat sen koşup araya gitmezsen uğurcanmı koşacak kaleden peres senden daha çok topu takip ediyor

Turgay Atalay
Nwaka les otesi iki mactir

Sefa Murat Dokuz
Şaka gibi bir futbol oynuyoruz. Hemde geçen haftaki rezilliğin üstüne.

Sefer A.
Baka ayip yaa ayip yaa ayakta duramadin orada yaa

Ahmet Aksu
18.09.2021, 16:33
maçtan önce hocamız büyük takım gibi dominant oynayacağız vb. şeyler demedi mi ben mi yanlış anladım.

büyük takım temposu bu olmamalı koca ilk yarıda bakasetasın uzaktan şutu ve nwakamenin pozisyonu hariç pozisyonumuz yok nerdeyse

hala çok eksiklerimiz var. hem pozisyona giremiyoruz hem de topa hakim olamıyoruz

Ahmet Kara
hocamız olsa 3-0'dı maç.

savas avci
Aponun en büyük kazığı bu cornelius

My
Takim hızlı hücuma çıkıyor geriden destek yok. Yine.

redbul
18.09.2021, 16:34
giresun maçının kopyası

memmedaga
oyun olarak geçen seneye döndük

solbek yüzünden bana göre şampiyonluk şansımız yok

gervinho,djaniny etkinliği bu takıma hücümda tahmin ettiğimizden daha büyük zenginlik katıyor

8 yabancı denkleminde solbek olayı bizi kitliyor

serdaracıl
Top corneliusda yardıma giden veya boşa çıkan yok a.ömür hala adamı seyrediyorsun evlat sen koşup araya gitmezsen uğurcanmı koşacak kaleden peres senden daha çok topu takip ediyor

Kusura bakma ama orada cornelyus abdüşe bırakıp kendisi içeri girmeliydi

ÖmürKaradeniz61
18.09.2021, 16:35
Aponun en büyük kazığı bu cornelius

Cornelius iyi oyuncu ama bu şekilde başarılı olma ihtimali çok düşük çünkü ilerde 3 kişiyle top oynuyoruz böyle olmaz.

redbul
şuan oynadığımız top 4-0 önde olan bir takımın oynadığı top ama malesef sonuç 0-0

serdaracıl
Hamsik çok geride oynuyor. Öne çıkmalı

Vkgz
son yirmi yılın balonu abdulkadir heralde

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AYYILDIZ
Ömür aldığını geri dönüyor. Hamsik ve Baksetastan biri lüks şu an. Gervinho, Siopis ve Dorukhan enerji katabilir.

Yektaa
Bu sene yönetime yazmaz süper kadro kurdular. Başarısızlık direk avcıya yazar