PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 4.Hafta l Trabzonspor 2 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

Enaldo61
12.09.2021, 22:10
Bir not daha düşeyim, önceki haftalarda takımın fiziksel olarak en dirisi gözüken Bakasetas, bugün fiyaskoydu. Geri koşarken hatırlamıyorum.

~UniCef~
12.09.2021, 22:11
A.Ömür, Edgar ve Ismail olaganüstü kötü oynadilar. Berat, Hamsik ve Baka cok iyidieler. Taraftar icin cok zor bir macti.

Ahmet Aksu
ne şenolu arkadaş dalga mı geçiyorsunuz

biz staddan ismini silmeyi konuşurken başımıza mı gelecek

hoca kötüydü evet ama hatasını erken farketti iyi ki de farketmiş

ama oyun olarak eksiğimiz çok

hocalık durum yok

bir kanat boş nwakame ile hücum yapabiliyoruz.

gervinho oynarsa rahatlarız

erenslash
abiciğim adam bencil passız oynuyor kendi gidiyor gitmese 3-2 şu anda maç diğer adam wakayeme varken kendi vurmaya çalışıyor.passız oynarsan kritik noktalarda avcunu yalarsın.yusufun yerine adam alsınlar hem enerji katsın hem üst düzey adam olsun.satsınlar bunu ciddiyim.
Yusuf oyuna girerken 2 0 gerideydik bilmem farkindamisiniz trondsenle enerji kattilar takima ,trondsen cikmasa o gazla devam edebilirdik o cikti yine dustuk oyundan

Attila Durmuş
Şu Şenol muhabbetini kim çıkarıyor vallahi kafayı sıyıracağım.Bir daha asla bu takımın başına geçmemeli hatta şu kompleksin isminide değiştirebilecek babayiğit olsa ne güzel olur

champions
5 milyon euro verip aldığın forvet Cornelius olmamalı.
50 tane transfer yaptın, kanatların kopup gidemiyor, forvetin topu kaleye ittiremiyor.

Enaldo61
12.09.2021, 22:12
Bu şekilde goller yemeye devam edersek şampiyonluk hayal.

~UniCef~
Abdülkadir daha toparlayamaz yerinde sayıyor adamda hiç ışık yok.

Kiralamak lazim. Baskidan kurtarmak lazim

DURAS
Hamsike kötü diyen yorumlar okudum... o yorumlar da sahadaki i edgar kadar kötü idi.

ilelebeTS
12.09.2021, 22:13
Bir not daha düşeyim, önceki haftalarda takımın fiziksel olarak en dirisi gözüken Bakasetas, bugün fiyaskoydu. Geri koşarken hatırlamıyorum.

Milli maçtan geldi, diğerleri dinlenirken maç yapıyordu, bayağı yorulmuş. Yine de 1 asisti var.

nakzo
Kendimi bildim bileli trabzonspor taraftarıyım son yıllarda en rezil taraftar gurubu bizde kendini beğenmiş ukala insana saygısı olmayan bir topluluk bu bir spor karşılaşması üçüncü dünya harbi değil beni futboldan soğuttunuz değdimi gencecik bi çocuğu bu hale getirmenize. Mutlu oldunuzmu egolarını tatmin oldumu.

Siz iyimisiniz Taraftar ne yaptı küçük abduşa hoca oyundan aldı oturdu ağladı 3 senedir futbolla uzak yakın alakası yok seneye anadolu takımına kiralanır.

MA291
2-0 dan 2-2 ye getirmek kolay degil onun icin 2 puan kaybi demem. Önemli bir puan kazandik ve rakibimize 3 puan vermedik. Basit hatalar bu Maci bu duruma getirdi

Oğuzhan Fidan
Edgarın o hatası takımı bitirdi o ana kadar fena degildik ama dağıldık golden sonra. 2 tane bireysel hatadan gol yedik ama hala Avcı tepkileri var adam devre arasını beklemeden 2 değişiklik yapti ne yapsin daha. Ayrica kolay maç falan da değildi karşıda Anadolu takimi yok.

bu takım ölü gibi çıkıp top oynuyorsa bunun sorumlusu hocadır!!!! camia böylemi hazırlanır bu maça. bizim yerimizde gs olcaktı elimize 5 tane top verip gönderirlerdi bizi geri. yazıklar olsun gerçekten edgar o hatadan sonra direk oyundan alınmalıydı adama kamyon çarpmış şuurunu yitirmiş gibi maçı tamamladı. böyle bir maç olmaz olsun abi

Fatih K.
Trondsen'i oynatmamakta haklıymış, adam sakatlandı zaten hemen. Denswil de ilk maçı diye derbiye koymak istememiştir belki. O kısmı sormak lazım.

İsterse Trondsen koltuk değneğiyle gelsin maça. İsmail bu takımın yedek kulübesinde dahi olmamalı. Her maç bir tane gol yedireceğini bildiğim adamı oynatacağıma 10 kişi sahaya çıkarım.

gurur6134
abiciğim adam bencil passız oynuyor kendi gidiyor gitmese 3-2 şu anda maç diğer adam wakayeme varken kendi vurmaya çalışıyor.passız oynarsan kritik noktalarda avcunu yalarsın.yusufun yerine adam alsınlar hem enerji katsın hem üst düzey adam olsun.satsınlar bunu ciddiyim.

Evet sag acik oynayan adam stoper gibi akan oyunda cizgiden gelip top cikarmasaydi da 3 2 iydi mac adam 1 milyon civari para aliyor senelik birakta o kadar olsun

14TS61
12.09.2021, 22:14
Son olarak taraftar gruplarına..

Ego çıkar rant herneyse bunlar trabzonspor dan daha önemli sizin için. Bir sürü grup var hiçbir işe yaramıyor hiç kuru kalabalık. Neden bir arada olunmuyor neden.

Kale arkasını komple gruplara verin gitsin ya

erenslash
abi o zaman bütçe verseymiş.daha iyi forvet alabilecek bağlantıları ve scout ekibini de kursalar avcı hayır demezdi.cornelius kötü forvet değil ama o adamın iki tık üstü almamız şart evet gerekirse pahalı da olsa alacağız.ama aldıkları adam bu.baştan kadro kurduk ama eksikler var? solbeck parası çıkarmadılar adamlar
hocanin istedigi adamlarin yuzde 90ni alindi hocaya birakildi transfer hala gelmis baskan alsaymis bilmem ne

~UniCef~
Bir insanin tam bir futbol cahili oldugunu gösteremesi icin Hamsikin bugün kötü oynadi demesi yeterlidir

kaçarava
Takımın düzeni bu kadar kötüyken oyuncularla bir yere kadar farkı kapatabiliyorsunuz.

Taktik disiplin, sahaya yayılış, kolektif oyun falan rezaletti. Geçen sezondan ne farkımız var dedim kendime. Zombi gibi bir takım.

gs önde pres yapınca feci zorlandık. Son yıllardan farkımız olan Bakasetas ve Hamsik'in baskıdan çıkmaya tekniği de çok yetmedi. Özellikle Bakasetas. Dokunuşları, tek topları yetersiz kaldı. Çıkarken çok top kaptırıp hızlı hücum yedik. Rakibin presi karşısında aşırı yavaş hücum ettik.

Avrupa maçları, yorgunuz falan diyorduk ama takım genel itibarıyla zerre gelişememiş. Bir tane hücum organizasyonu yok. Topu alan elini çenesine koyup nereye atayım diye düşünüyor.

Ya o topu kaptırınca öndekilerin bırak kontr pres yapmayı yerinde çakılı kalması nedir? Hızlı hücumda kadraja bizden diye bekliyoruz. Zombi gibiler ya. Tempo falan yok. Git gel yapacak hali yok ki takımın.

Ne olursa olsun 2-0'dan 2-2 yapıp sonrasında gol kaçırmak önemlidir. Ama takımı izlerken acı çektim. Bir takım topsuz oyunda bu kadar zaaf gösteremez.

ilelebeTS
Cornelius'un havaya diktiği bir top var hani, topun gelişinden belli. O topa solla vurursan oraya gidecek. Vurmayıp tutsa Bakasetas'a bıraksa daha ilk yarı beraberliği yakalıyorduk. Yine de Cornelius varsa kanatları daha etkin kullanman lazım.

emre6117
12.09.2021, 22:15
Hamsike kötü diyen yorumlar okudum... o yorumlar da sahadaki i edgar kadar kötü idi.

Macin bizim adina en iyileri Hamsik ve Nwakame idi.
Yusuf sari o cikardigi topla mactan 1 puan almamizi sagladi.
Ama bu mac sonrasi hakemler ve var icin aciklama yapmayacaksak ,lige devam etmemizin hicbir manasi yok.
O verilmeyen penaltinin bir izahi olmali. Vara ragmen bile o penaltiyi vermiyorsalar bu artniyettir. Adam yerine konmamaktir.

~UniCef~
Bu maci fazla abartmamak lazim. Gelecek mac daha iyi oynayacagimiza inaniyorum. Avci büyük maclari kazanan bir TD degil

Ahmet Aksu
abduş ağlasın zerre üzülmedim ağlasın farkına varsın neler yaptığının

kendini toparlamazsa barış memiş olma yoluna gittiğinin farkına varsın

ilk sakatlığından sonra sabır sabır çatladık

kendini hiç geliştirmedi gr üzerine katmadı hızını kaybetti fiziken zaten yoktu hücumda da hayalet gibi gezmeye başladı o yüzden bu durum tesadüf değil

bir sürü fırsat geldi eline hiç değerlendiremedin hata şu ki seni yusuf zamanında satacaktık yusuf gidince elimizde patladı

Enaldo61
Şu maçta Yusuf Sarı'ya sallamak çok bariz kötü niyettir. Kimse kusura bakmasın yapmayın böyle bence.

My
Şu maçta Canini ve ya Cervinyo olsaydı daha farklı olurdu.

redbul
bu akşam bireysel anlamda takımda hamsik dışında bir tane vasat üstü oynayan adam yoktu buna gol atmasına rağmen wakayeme yide koyuyorum ona rağmen 2-0 yenik duruma düşmüşsün rakibin ne kadarda eleştirsek göztepe rize malatya felan değil senin rakibin g.saray maç tam bize dönecekken edgarın saçma salak hatası ile yenik duruma düşüyorsun ardından ömürün kaptırdığı top ve uğurcanın kucağından kaçırdığı topla bir anda 2-0 yenik duruma düşüyorsun burdan dönmek kolay değildi ama takım bu kadar kötüyken alınan bir puan bence iyidir.

gurur6134
abi o zaman bütçe verseymiş.daha iyi forvet alabilecek bağlantıları ve scout ekibini de kursalar avcı hayır demezdi.cornelius kötü forvet değil ama o adamın iki tık üstü almamız şart evet gerekirse pahalı da olsa alacağız.ama aldıkları adam bu

Forvete 5 milyon avro butce ayrilmis sadece bonservis su yoklukta daha ne butcesi hoca daha iyisini bulsaymis o zaman

Oğuzhan Fidan
sorloth alınabilseydi şuan gs zaferini konuşuyor olacaktık. koita gibilerini çok gördüm ben mesela yatabare tomas jun vs.. böyle çok mal geldi geçti. adam 2 net golü harcadı forvet adam topu düzeltip rahat rahat vuracak o top gökyüzüne gidecek ha. valla pes diyorum ya biz bu anlayışla şampiyonluk değil ilk 4 te olamayız.

Attila Durmuş
Bir insanin tam bir futbol cahili oldugunu gösteremesi icin Hamsikin bugün kötü oynadi demesi yeterlidir

Kesinlikle renkdaş

Sefa Murat Dokuz
12.09.2021, 22:16
Hamsik kötüymüş ALLAHA yatıp kalkıp şükretsin taraftar Hamsik bizim topçumuz diye

Ofansif olarak bakarsan iyi, o zaman Bakasetas’da arkada gözü var gibi asist yaptı o da iyi diyelim. Bizim orta saha nasıl delik deşik oldu? Rakibi karşılamaya bile yeltenmiyorlar. Bakasetas ilk yarı ikili mücadeleye de çok girdi ama o da bıraktı ikinci yarı çıkana kadar. Berat tek kaldı ve berbat oynadı. Maçı izlediğim yerde Gs’liler bile bu kadar orta sahada açık boşluk veren bir takım görmedim diyordu.
Bu orta sahada Siopis direk ilk 11 olacak formül bulunmak zorunda.

Siz istediğiniz kadar göklere çıkarın. Bana birisi o geri pasta arkasına dönüp koşmaya bile yeltenmemesini açıklasın.

Ömrüm Can SEZER
Oyuncunun bir tanesi (Edgar) kotu bir gun gecirebilir. Kendi kalesine gol atar, penalti yaptirir eyvallah. Ama bugun yenememizin sebebini Edgar'in kotu bir gun gecirmesine baglamak, problemi orada aramak cok yanlis olur.

Problemi nerede mi arayacagiz?

- Bugunku oyunun hatalarini transfer sezonunda yapilan sacma sapan transferlerde arayacagiz! Turk kontenjaninda oynatmak icin milyon Euro'lar verdirilen bidon Malli'nin transferinde arayacagiz.

- Gecen sene sonunda butun taraftar bu takima iki tane bek, bir tane sag acik ve bir tane santrafor lazim diye bas bagirirken, bu maca Koybasi ve Omur'le cikip kurtarici olarak sakat Koita'yi alan kiside arayacagiz!

- Istedigi transferler kampa yetistirildigi ve butun kamp donemini (ve cok oncesini) takimla gecirdigi halde 60. dakikada dili disarida pili bitmis oyunculari adam gibi antrene edemeyen kiside arayacagiz!

- "Trabzonspor gecis oyunu oynamaz" gibi beylik laflar edip bizi Hamsik, Nwakaeme ve Bakasetas'in sapkadan cikardigi tavsanlara muhtac eden teknik direktorlerde arayacagiz!

Tüh ya nasıl kaybetmedik bu maçı ne üzülüyorsun

sasort
Terim maçtan önce ne düşündü ise avci hocam onu yapmiş

terim dedi bu avci korktu dedirtmez yine karşima tek libero çikar

hizli genç dinamik adamlar ile geri koşturursam bu iş tamamdir dedi ve tuttu roma ile birebir ayni

berata kiziyor arkadaşlar berat ne yapsin

bacasetas ileride tek başina basiyor kanatlar forvetten etkili bir destek yok bacasetasi aşan adamlar ile berat 3 e bir 2 ye bir kaliyor

ne oluyor takim geri koşuyor koşunca takim yoruluyor deforme oluyor ne oluyor sakatlik riskin artiyor veya roma maçi gibi sakat veriyorsun bugün tronsen sakatlandi

mühendislik hayatin kendisidir arkadaşlar hani diyorlar ya futbol mühendisliği bizim hocalara okutmak lazim öyle konuşmak ile olmuyor mühendislik

nedir arkadaşlar mühendislik senin kadron var bu sene geniş ama deneyimli ama yaşli oyuncular var normal üstüne çiknca sakatlanma riski yüksek. Birak yaşlilari abdüşün tronsenin dorukhanin sarinin sakatlik riski var. Ne yapacaksin

sen bir kere şunu kabul edeceksin benim karşima kim çikarsa ben ayni topu oynarim diyecek kadron yok avci hocam. Ne yapacaksin normal lig takimlarina böyle çik 5 tane pozisyon olsa 1 tane anca atarlar örnek malatya ama sen atarsin 2 veya 3 maçi kazanirsin

ama senle denk veya üstün takimlara da haddini bilen aslani oynayacaksin. Ne yapacaksin siopis berat oynayacaksin bir kere gs çikişina engel olacaksin ne olur ileri uç etkinliğin düşer gol atamazsin yemezsinde elde tecrübeli ayaklarin bir de kule gibi bir forvetin var. Onuda bitirdin orda onu da bitirmezsin ileride bekler bir firsatini bulur. çakar maçi alirsin

inanin arkadaşlar gs defansi bizim defansin direncinin 4 te biri yok. Maçi gs defansi ile orta saha arasinda sikiştirsak gs dayanamazdi. Usta ayaklarin var ben inaniyorum gs 30 dk gol atamasaydi dahada gelemezdi.

Sonuç bunlari avci bilmiyormu iki saattir konuşuyorsun. Bildiğine eminim ama tek derdi korktu. Kisir bir oyun olur beni eleştirmesinler hoca korktu demesinler. Bu kafa ile bunca emek ile kurulan kadroyu heba edersin

eldeki oyunculardan en az güçle en iyi sonucu alacağin oyunu oynamali bu sonuç beraberlik olsa bile

ilelebeTS
İsterse Trondsen koltuk değneğiyle gelsin maça. İsmail bu takımın yedek kulübesinde dahi olmamalı. Her maç bir tane gol yedireceğini bildiğim adamı oynatacağıma 10 kişi sahaya çıkarım.
1 gole razıydım ben, Edgar tombaladan çıkınca iş bozuldu. Bireysel hatadan 2 gol yersen çevirmesi zor olur. Hakem de zaten onlardan. Öyle veya böyle derbi maç bu.

redbul
Bu maci fazla abartmamak lazim. Gelecek mac daha iyi oynayacagimiza inaniyorum. Avci büyük maclari kazanan bir TD degil

geçen sezon en iyi dönemde vodafone areneda bjk yi üstelik 1-0 geriye düşüp yenen takımın hocası kimdi.

emre6117
Simdi biz 3.yerli kimi oynatacagiz.
Artik ismail sol bek oynamaz herhalde.
A.omur de bir sure 11 cikmaz.
Ugurcan, berat, mecburen yusuf sari olacak. Dorukhan veya baska bir yerli kim olacak.
Malesef ismail, koita, trondsen, yunus malli, a.parmak konusunda goz gore gore hata yaptik. Elimizde 5 tane kadroda fazlalik var. bu 5 i yerine net bir sol bek, ve bir forvet olamazmiydi.

prisonbreak2020
12.09.2021, 22:17
Anlaşılmıştır umarım,bu takım şampiyon falan olamaz en fazla lige renk katar.

ÖmürKaradeniz61
Cornelius çıkıp Koita niye girer amaç ne ? Dursun adam sahada en azından topa vurmayı biliyor. Bu Koita tam mal buna verilen parayı cebinden ödeyecek Ağaoğlu.

Oğuzhan Fidan
geçen sezon en iyi dönemde vodafone areneda bjk yi üstelik 1-0 geriye düşüp yenen takımın hocası kimdi.

şansa kazandık o maçı adamların totosuna çarptı girdi bireysel gol.

turgut kasap

Kötü olan Edgar ve İsmaildi ama kabak Abdülkadirin başına patladı Hıncal ulucun dediği gibi süperlikte 15 yerli hoca var hepside yabancı transfer etmek istiyor kendileri Türk olmalarına rağmen yerli yetiştirmek yerli oynatmak istemiyor durumumuz bu.

~UniCef~
12.09.2021, 22:18

Dogru arada oluyor ama gecen sezon yine GS ve FB maclari aklima geliyor.

drose61
Her şey bir kenara bu takımın taraftarı şampiyonluk falan hak etmiyor. Derbi oynuyorsun, maç 2-0’dan 2-2’ye gelmiş, 20 dakika boyunca çık çıkmadı tribünden.

Oturun, izleyin. Tribünde kendini hoca zanneden 20.000 kişi olunca böyle oluyor.kesinlikle, 3 İstanbul takımı olsa yıkılmıştı stad ve büyük ihtimal almışlardi maçı

TA-1012 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuzhan Fidan
ismail köybaşı böyle futbol oynuyodu zaten ne bekliyoduk ayrıca sol bek için alındı ??? 2 tane adam alacağına 1 tane umut meraş alınmıyormuydu ??

hanzale
Kendimi bildim bileli trabzonspor taraftarıyım son yıllarda en rezil taraftar gurubu bizde kendini beğenmiş ukala insana saygısı olmayan bir topluluk bu bir spor karşılaşması üçüncü dünya harbi değil beni futboldan soğuttunuz değdimi gencecik bi çocuğu bu hale getirmenize. Mutlu oldunuzmu egolarını tatmin oldumu.

Rahat ol renkdaşım kendimizi bildiğimizdeki paralar yok futbolda aklına alacağı paralar gelir morali düzelir inşallah, bizim gibi borçları harçları mı var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

batugol
bana gore taraftar dedigin takimi destekler
4 haftada 10 puan toplamissin
en cok gol poazisyonuna giren takimsin
en cok gol atan takimsin
bu kadar elestiride kufurde art niyet ararim
3 istanbul takimi disinda puan kaybedecegimiz mac gormuyorum
bu 3 istanbul takimi da avrupa maclari sonrasi puan birakacak
cunku bu lig de hem avrupayi hem ligi goturccek kapasitede takim yok
abdullah avciya da takima da guveniyorum
her mactan sonra alinacak dersler alinir endise etmiyorum

nakzo
12.09.2021, 22:19
Öyle bir gündem olacaksa zaten isimiz yok zirvede falan. Bunlari düsünmek daha cok zarar verir bize. Avci ya sahip olamayacak kadar güvensizsek kendimize söylecek pek fazla biseyde kalmiyor..

Senol felan bu takıma gelemez avcıda ısrar edecegiz sol bek ve iyi bir forvet almayan yönetim hatalıdır.

omondoles

Mesela o taraftarlar hamsike kızar ama wakameye kızamaz. Bizim taraftar basit oynayanı sevmez.

Özellikle dikkat ettim bir pozisyonda wakame hamsik’e pas atmadığından dolayı yediyi sitemden sonra paslı oynamaya başladı. Takım kötü iken neyse de wakame artik bu oyunu paslı oynamalı.

14TS61

Uğurcan Berat Dorukan oynatcan ne etcen. İsmail'i görmek istemiyorum adam yerini unutuyor ikide bir gidiyor ileri kalıyor orda. Pasta vermiyorlar ileri boşuna gidiyor inatla

Oğuzhan Fidan
kesinlikle, 3 İstanbul takımı olsa yıkılmıştı stad ve büyük ihtimal almışlardi maçı

TA-1012 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taraftar zaten bomboş bizim. ancak gol anonslarında futbolcu ismi söylesinler. son 20 dakika boğmadık boğamadık stadı.

ts_tuncay_ts
12.09.2021, 22:20
Cornelius çıkıp Koita niye girer amaç ne ? Dursun adam sahada en azından topa vurmayı biliyor. Bu Koita tam mal buna verilen parayı cebinden ödeyecek Ağaoğlu.

Maçı izlesen görürdün... Maç sonunda corneliusun omzundaki kocaman sargıyı gözden kaçırmazdın herhalde...

ilelebeTS
Son yarım saati boş geçirdik. Ona yanıyorum. 61-62'de 2-2'yi bulduk ama takımın ritmi bozuldu. İlk yarı sonunda iyi ritim yakalamıştık mesela. O ritmi bir daha yakalayamadık.

Oğuzhan Fidan
Mesela o taraftarlar hamsike kızar ama wakameye kızamaz. Bizim taraftar basit oynayanı sevmez.

Özellikle dikkat ettim bir pozisyonda wakame hamsik’e pas atmadığından dolayı yediyi sitemden sonra paslı oynamaya başladı. Takım kötü iken neyse de wakame artik bu oyunu paslı oynamalı.

wakamenin sol bacağı sahada olsa gider gol atar. bu adam klasman dışı onu her zaman ayrı tutuyorum. gol yedirsin çıkıp bişey demem. adam tek başına takım

14TS61
taraftar zaten bomboş bizim. ancak gol anonslarında futbolcu ismi söylesinler. son 20 dakika boğmadık boğamadık stadı.

Taraftar rezil taraftar da demek istemiyorum. Trabzon'dan çokmu önemli sizin egonuz. Bir arada olmak niye zor neden olmuyor

gurur6134
Degerini buldunmu satacaksin arkadas omurde de ugurcanda da 3 5 in hesabini yaptik sonuc ortada zamanin da ayni hatayi colmanda da yaptik.omur bu saatden sonra zor toparlanir bombos zemine takilip pas atamiyor ozguvenini kaybetmis ,aglamasina gelirsek seyirci o dakika da o skorla ustelik rezil oynamisken kim cikarsa ciksin yuhlardi ismail de yuhlandi omur orda bence kendine kizdi seyirciden cok sinir bosalmasi yasadi insallah artik kendine gelir ama zor dedigim gibi kendine olan inanci gitmis

emre6117
12.09.2021, 22:21
Milli maçtan geldi, diğerleri dinlenirken maç yapıyordu, bayağı yorulmuş. Yine de 1 asisti var.
Ben bakesetasa karar veremiyorum. Oyundan cok kopuyor, sahada var mi yok mu belli olmuyor. Mesela hamsik hep oynun icinde.

ÖmürKaradeniz61
Yahu arkadaş ne şenolu ne işiniz var şenolla daha 4 tane maç oynadın.

My
Simdi biz 3.yerli kimi oynatacagiz.
Artik ismail sol bek oynamaz herhalde.
A.omur de bir sure 11 cikmaz.
Ugurcan, berat, mecburen yusuf sari olacak. Dorukhan veya baska bir yerli kim olacak.
Malesef ismail, koita, trondsen, yunus malli, a.parmak konusunda goz gore gore hata yaptik. Elimizde 5 tane kadroda fazlalik var. bu 5 i yerine net bir sol bek, ve bir forvet olamazmiydi.İsmail sol bek oynar da (yani idare edebilir de) o maçlar bu maç değildi. Adam felaket ötesi. Ağır maçlarda bu tip adamların sahaya sürülmesini anlayamıyorum ben. İşler kötü gittiğinde hepten sarpa sarıyor mevzu ki sardı da şimdi. Bariz TD hatası.

Sefa Murat Dokuz
Wakayeme basit oynasa bulduğun pozisyon %50 düşer. Elbet top kaptıracak. Sana her kaç tane gol pozisyonu hazırlıyor.

Maçı 7 başarılı çalım ile bitirmiş. İlk 4 haftanın rekoru.

Fatih K.
1 gole razıydım ben, Edgar tombaladan çıkınca iş bozuldu. Bireysel hatadan 2 gol yersen çevirmesi zor olur. Hakem de zaten onlardan. Öyle veya böyle derbi maç bu.

Edgara hiç girmiyorum. Bu kadar hatayla oynayan hiçbir oyuncu hatırlamıyorum şimdiye kadar. İlk golde yaptığı hareket, ikinci golde rakibin arkaya kaçmasını izlemesi, sayısını unuttuğum pas hataları…

Ama Edgar meselesi öngörülemeyecek bir durumdu. İsmail durumu geldiğinden beri ortada duran bir sıkıntı. Her maç amatör seviyede oyun oynuyor.

wakaeme
peres nerdeydi sahi ya bütün hafta yolunu gözledik oynayacak mı oynamayacak mı diye. en kötü maçıydı sanırım

ALDENİRO
Kötü olanlar belli. Ama kaç maçtır bir türlü tam randıman oynayamayan bir baka var. Niye böyle anlamıyorum. Baka daha iyi oynasaydı bu maçı alırdık.

Oğuzhan Fidan
12.09.2021, 22:22
Taraftar rezil taraftar da demek istemiyorum. Trabzon'dan çokmu önemli sizin egonuz. Bir arada olmak niye zor neden olmuyor

futbolcuya uyuyolar sahada şuurunu yitirmiş futbolcu olunca onlarda etkileniyo çıkamıyorlaro buhrandan. ateşeleyemiyolar. güç yok tribünde birleşecek

gurur6134

Omuzunda ki buz kutlesini gormedin mi klubede

Lantis

omzunda buz vardı çıktıktan sonra...

emre6117
12.09.2021, 22:23

Ismail asla oynayamaz bu takimda. Ama trondseni bu aksam fesih edilmesi lazim.
Adam 45 dakika bile dayanamiyor.

gurur6134
Son yarım saati boş geçirdik. Ona yanıyorum. 61-62'de 2-2'yi bulduk ama takımın ritmi bozuldu. İlk yarı sonunda iyi ritim yakalamıştık mesela. O ritmi bir daha yakalayamadık.

Orada devreye seyirci girecek iste o da bizde yok

samatyaboy

Yendi de şansa yendi.İlk gol ona buna çarpa çarpa, ikinci gol yine 3 kişinin arasından geçti falan.
Üstüne 10 kişi takıma karşı Uğurcan net goller çıkarmıştı.Skorlar çoğu zaman aldatır.

redbul
geçen sezon abdullah hoca geldikten sonra takımda kriatif adam çok az olduğu için defansif bir oyun oynuyorduk edgar ve hugo ikilisi çok göze batmıyordu ama bu sezon işler değişti takımda kiratif oyuncu anlamında sayı çoğalınca takım defansif oyun yapısından çıkınca edgar ve hugonun foyaları özelliklede edgar ın daha net ortaya çıktı. sivas maçı penaltı bu maç rakibe topu attı ,direk skora etkisi oldu onun dışında çok pas hatası yaptı bu durumda bize daha net yorum yapma şansını bize gösterdi.

yorumsuz6117
12.09.2021, 22:24
Malesef Trabzonspor bu senede şampiyon olamaz, takımda ciddi eksikler var şampiyonluğa engel..

hanzale
Bu takım bu ligi rahat domine eder, hiç korkum yok, Gervinho ve Dorukhan burda kilit isimler, diri ayık bir Djaniny kardeşimiz de çok fayda sağlayacaktır

kaçarava
peres nerdeydi sahi ya bütün hafta yolunu gözledik oynayacak mı oynamayacak mı diye. en kötü maçıydı sanırım
Oyuna hakim olup önde oynamazsak Peres iş yapmaz.

altugoguzhan
Takımda çok eksik var, hiç de abartıldığı kadar değiliz.

AYYILDIZ
Cornelius hala sakat. Bakasetas Hamsik milli takım yorgunu. Gervinho ve Djaniny gibi iki önemli isim de yoktu. 2-0 dan dönmek çok iyi oldu. İstanbul takımlarının Avrupa maçları başlıyor. Bizde önümüzdeki haftadan itibaren oyunumuzu çok yukarı çıkartmış oluruz.

Ekrem D.
Kötü olanlar belli. Ama kaç maçtır bir türlü tam randıman oynayamayan bir baka var. Niye böyle anlamıyorum. Baka daha iyi oynasaydı bu maçı alırdık.

...

Fatih K.
Ben bakesetasa karar veremiyorum. Oyundan cok kopuyor, sahada var mi yok mu belli olmuyor. Mesela hamsik hep oynun icinde.

Çünkü topu ileride oynayacak fiziksel yeterliliği yok takımın. İleride topu kaybettiğinde direk pozisyon olarak sana geri dönüyor. Doğal olarak da top sürekli ortada takılıp kalıyor. İleride net bir üstünlük kurabilsek Bakasetas çok farklı seviyede bir oyuncu.

redbul
Yendi de şansa yendi.İlk gol ona buna çarpa çarpa, ikinci gol yine 3 kişinin arasından geçti falan.
Üstüne 10 kişi takıma karşı Uğurcan net goller çıkarmıştı.Skorlar çoğu zaman aldatır.

kardeşim furbol haticeye nedil neticeye bakar yendinmi 3 puan aldımı iş biter.

Oğuzhan Fidan
12.09.2021, 22:25

kopardı bağları toparlayamadı ondan sonra sürekli ağrı hissediyo. gitsin tam iyileşip gelsin iyileşmiyosada gönder gitsin.

ilelebeTS
Tony golü atmadan 5 dakika önce falan yeri değişsin dedim, Hamsik sola kaydı Tony ortaya hemen golü bulduk mesela. Tony'e önlem almışlar, biz diğer kanatı ve göbeği kullanmamız lazımdı. Yeteri kadar yapamadık.

batugol
yorumlara bakinca kacirmadiysam eger elestirilmeyen tek oyuncumuz sanirim ugurcan
2 gol yemesine ragmen elestirilmediyse bir gariplik var

Oğuzhan Fidan
12.09.2021, 22:26
Cornelius hala sakat. Bakasetas Hamsik milli takım yorgunu. Gervinho ve Djaniny gibi iki önemli isim de yoktu. 2-0 dan dönmek çok iyi oldu. İstanbul takımlarının Avrupa maçları başlıyor. Bizde önümüzdeki haftadan itibaren oyunumuzu çok yukarı çıkartmış oluruz.

canini olsa birini atmayı becerebilirdi zeki oyuncu

freedomforever
Bjk maçını izledim…Bizden çok iyiler. En büyük fark tempo ve forvetleri bana kalırsa. Cornelius ağır. Batshuayi ligin en iyi forveti.

yorumsuz6117
Hücum yapan takımın stoperi Edgar olamaz bugün bunu da görmüş olduk..

ALDENİRO
...

Bakasetas dan bahsediyordum

hanzale
12.09.2021, 22:27
yorumlara bakinca kacirmadiysam eger elestirilmeyen tek oyuncumuz sanirim ugurcan

İkinci gol yakışmadı, ilk yediğimiz golü görmedim

kaçarava

Tam yerinde oynamıyor. 10 numara adam ama sağ iç oynuyor. Yoğun pres yediğimiz maçlarda o sıkışık bölgede iyi toplar alamıyor.

AyhanPe
Transferlerde cok erken ve hizli davranildi ilk defa. Transfer dönemi önceki dönemlere göre cok iyiydi ama yinede bazi transfer tercihleri daha iyi olabilirdi. Transfer dönemine firtina gibi girince bu sefer hakemleride yenecek kadro kurulacak dedim ama takimin fizik gücü buna izin vermeyecek. Kendi hatalarimiz disinda hakemler yüzünden daha puanlar kaybedecegiz maalesef. Fizik gücü yukari cekilebilirse devre arasi transfer döneminde 2. yari icin daha iddiali olabiliriz.

alper*
Hukukî ahlâkî olarak doğruluğu tartışılır evet. Ama bu akşam bir puan aldıysak 36. dakikada sahaya girerek Abdulkadir'e o sözleri söyleyen kişi sayesindedir.

O olay olmasaydı belki 50 60 lara kadar İsmail ile bunu izleyecektik.

*

Bu takım şampiyon o-la-maz.

Şampiyon takım oyunu değil oynadığımız.

Belki seneye oluruz. İstikrarla devam edersek. Ama o sene bu sene değil.

*

Maçla ilgili tek sevindiğim Abdulkadir ve İsmail denen arkadaşları bir daha takımda görmeyecek olmam.

Ömrüm Can SEZER

İkinci golü elinden kaçırdığı için yedik

nakzo

Katılıyorum müzmin sakat hicbir bok olmaz trondsenden.

Enaldo61
12.09.2021, 22:28
Koita efso bir topçu çıktı 1 küsür maaşı fazlasıyla haketti.

Oğuzhan Fidan
hocanın bu maç tekelinde toparlaması lazım takımı gram hazırlayamamış. motivasyon ölçülecek olsa %20 felandı. Trabzonspor banko kazanacak denildi üstümüze oynandı herşey ters tepti.

sessizkral_1
verilmeyen penaltımız,
hediye ettiğimiz gol
sol bek için 2 oyuncu değişikliği

gibi berbat bir süreçten 1 puan çıkarmak herşeye rağmen bence iyi.

gervinho'nun olmaması, abdulkadir kötü performansı gibi ekstra konuşulacak şeylerde var.

Maçtan çıkarılacak benim için bu sezonun en önemli 2 konusu var

1- FORVET SORUNU (cornelius orayı taşıyacak gibi durmuyor, şimdiden devre arası için iyi bir forvet arayışı başlamalı)
2- SOL BEK SORUNU / YERLİ KONUSU (İsmail ile olmayacağı anlaşıldı, ama yerli oynatma zorunluluğundan dolayı bu konuyu nasıl çözeceğiz bilemiyorum sağ tarafta yusuf sarıyı oynatıp yeni aldığımız elemanı sol bekde deneyebiliriz)

Halil Alemdar
Milli ara bize hiçbir zaman yaramamıştır. Bahaneye sığınmamalıyız ama Hamsik, Bakasates milli takım vs derken kısa sürede bi dünya maça çıktı. Cornelius zaten tam hazır değil ve çıktıktan sonra omzuna buz koydular. Bu ligde her türlü iş yapacak 2 hücumcun Gervinho ve Djaniny yoktu. Perese de yaramamış devre arası. Bir sonraki maça kadar takım tam anlamıyla dinlenmiş ve daha sağlam olur. Dorukhan, Gervinho ve Djaninyin dönüşü bizi güçlü kılacak. Yelkenleri suya indirmenin bi anlamı yok sonuçta karşıda galatasaray+fatih terim ve genç dinamik oyuncuları vardı. Geçen sene daha kötü halleriyle yendiler bizi. Olur böyle kazalar.

HasanTezel
geçen sezon abdullah hoca geldikten sonra takımda kriatif adam çok az olduğu için defansif bir oyun oynuyorduk edgar ve hugo ikilisi çok göze batmıyordu ama bu sezon işler değişti takımda kiratif oyuncu anlamında sayı çoğalınca takım defansif oyun yapısından çıkınca edgar ve hugonun foyaları özelliklede edgar ın daha net ortaya çıktı. sivas maçı penaltı bu maç rakibe topu attı ,direk skora etkisi oldu onun dışında çok pas hatası yaptı bu durumda bize daha net yorum yapma şansını bize gösterdi.

Şu yorumu hocaya vermek lazım, EDGAR SOL BEK DENSWİL STOPER denenmeli, kötü asla değil ama Edgar-Uğurcan-Ömür kafa olarak maçta KONSANTRE değil bi dertleri var bu sebeple saçma sapan işler yapıyorlar…

Ahmet Aksu
bizim 1-2 kiralık oyuncu almamız lazımdı

solbek ve sağ kanat olarak

parayı bazı isimlere gereksiz gömdük

My
12.09.2021, 22:29
Hocam kafaya 4-1-4 ü takmış ne olursa olsun bundan devam ediyor. Oysa elinde çok daha değişik ve daha dengeli bir takım kurabileceği, maçına göre göre yine 4-1-4 e dönebileceği felan bir kadro var.

champions
12.09.2021, 22:30
-----------------Dorukhan-------Siopis------------------
---Djaniny------------Hamsik------------Gervinho------
-----------------------Koita-------------------------------

Kpaşa maçına bu şekilde çıkılmalı. Topu hızlı çeviremiyoruz, bari rakip kaleye hızlı gidelim.

Enaldo61
12.09.2021, 22:30
Sahada çok iyi olmamız lazım diyip durduk, çünkü diğer faktörler sürekli aleyhimizi işliyor. Ama bugün bu sahada oynanan oyunu görünce, büyük hayal kırıklığı oldu bende. Büyük şeyler kurmuşum, maalesef yine hüsran olacak.

batugol
12.09.2021, 22:31
İkinci golü elinden kaçırdığı için yedik

tamam eksik kalmadi

Oğuzhan Fidan
şunuda belirteyim bizim rakibimiz aynı zamanda hakemler. onlarıda yenmek durumundayız. şampiyon olmak isteyen takım oyunuda sahaya yansırsa maçları alırız.

nakzo
Bu takımın bu oyunla şampiyon olma ihtimali yok ama a.avcıda ısrarcı olma mecburiyeti var.
Seneye iyi bir forvet ve çok iyi birer sol bek ve sağ açık alırsak şampiyon olabiliriz ben bu sene ligi 3.bitireceğimizi düşünüyorum.bjk şampiyon fb 2.gs 4.olur.

Ahmet Aksu
bu maçta da görünüyor ki bizde hızlı seri oyuncu eksikliği var top kaptırıyoruz geri koşana kadar rakip kaleye iniyor

hücumda nwakame topu alıyor bakıyor kimse yok

yusuf koşuyor kanattan kimse yok

çok yavaş takım olduk

bjk ye bakıyorsun ısırıyor hızlı atik seri oynuyorlar

biz de hızlı takımlara karşı affallıyoruz

Çağatay96
galatasaray bu tarz ile şampiyon olamaz lakin , herkesin hatasını gormesi lazım

gerci bjk gecen sene ilk 4 giremez diyorduk lakiin futbol

Enaldo61
12.09.2021, 22:32
Halil Dervişoğlunu Ronaldo yapan TS takım savunmasına da diyecek söz yok, skandal!

Ufuk
https://pbs.twimg.com/media/EHWJdV7WwAAYEkS.jpg

Saklanın beyler bayanlar. Şenolcu tayfa gelmiş.

ilelebeTS
Maç 2-0 olunca maçı kapatan adamlar 2-2 diye şimdi sövüyor, orası da ayrı ironi. :D

Sefa Murat Dokuz
Uğurcan 6, başarılı oyun kurdu. 1 tane anlamsız direk taca attığı kale vuruşu dışında çok iyi oyun başlattı. 2. Golde o topu nasıl öldüremedi de sekti anlayamıyorum.
İsmail K. 1, tez zamanda karşılıklı fesh KAP.
Edgar 1, geldiğinden beri en kötü maçı. Bu kadar saçmalanmaz.
Hugo 7, defansta ayakta kalan bir oydu.
Peres 3, hemen yoruldu dk 60’da tükenmişti.
(Denswill 6), fena görüntü vermedi. Çabuk bir oyuncu.
(Trondsen 6), İsmail’e 10 çeker.
Berat 5.5, Bölüm bölüm iyi bölüm bölüm berbat oynuyor.
Hamsik 6.5, defansif 0, ofansif iyi.
Bakasetas 6, asisti ve ilk yarı mücadelesi iyiydi. İkinci yarı yok oldu.
(Siopis 6.5), kısıtlı sürede max veren bir oyuncu, beni en yanıltan transfer.)
Ömür 5, yediğimiz golden önce kendini basitçe bırakması sorun. Yeteneğini sahaya yansıtamıyor.
Wakaeme 8, kontrat uzatılmalı.
Yusuf Sarı 7, gayet yeterli yaptığı işler. Fazlasına zaten yeteneği el vermiyor.
Cornelius 6,5, havadan etkili de yerden vasat. 15 gol atar diye umuyorum.
(Koita 3), nerden aldık bu kazmayı. Bu kontratı ile nasıl kurtuluruz bilmiyorum.

Sefaenes
12.09.2021, 22:33
Koiza neden aldik anlamiyorum bu asla forvet olmaz

Varlıbaş61
12.09.2021, 22:33
Sahaya taraftar ne ara indi yahu? Sinirden onu bile görmemişim ...

Enaldo61
12.09.2021, 22:34
Fode Koita alacağına, Dervişoğlu alaydın, Serdar Dursun alaydın, Ahmet Kutucu alaydın, Umut Bozok alaydın, Adem Büyük alaydın. 50 tane daha sayarım da gerek yok. Teşekkürler.

nakzo
12.09.2021, 22:34

Ben geçen senede edgarı hic begenmiyor ve güvenmiyordum alan kontrolu olmayan bilinçsizce adamın üzerine giden tek hamlede geçilen TAM BİR VASAT yeni alınan siyahi stoper edgarın yerine monte edilebilir.

ilelebeTS
12.09.2021, 22:35
Biz maça daha şevkli başlamalıydık, normalinden gevşek başladık. Biz ne zaman gevşek davransak bedelini ödüyoruz. Baktık gs atamıyor, 2 gol aldık içeri. Yine de çevirebilirdik ama kulübede yeterli hücum gücü yoktu.

Sonuç olarak sezon başı 4 maç 10 puan dense itiraz edilmezdi. Kaybedilmiş bir şey yok, yolumuza bakmamız lazım.

umut22
12.09.2021, 22:35
Sahaya seyircimi girdi

emre6117
12.09.2021, 22:36
Bjk maçını izledim…Bizden çok iyiler. En büyük fark tempo ve forvetleri bana kalırsa. Cornelius ağır. Batshuayi ligin en iyi forveti.

Bjk ligin net favorisidir.
Biz de cok kaliteli adamlar var ama bir yerlerde ciddi sorunlar var sanki. Savunmada neredyse tum maclarda 5 e 5 kaliyoruz. Boyle futbol anlayisi olmaz.

Sefa Murat Dokuz
12.09.2021, 22:37
Yusuf Sarı’nın çizgiden çıkarttığı topta, Vitor Hugo’nun topa müdahelesi gözden kaçmasın. Golün yarısını da o müdahele kurtardı. Halil vuramadı topa, hugo vurdu halil’e çarptı.

İ. SARAL
Yenemiyorsan yenilmeyeceksin demiştim, tam da öyle bir maç oldu. Edgar, hayatımda gördüğüm en kötü stoper performansını izletti bana. Aklı sahada değil, ayık değil gibiydi. Normal bir hareketi yoktu neredeyse. Halil'i yıldız yaptılar, delirdim.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nakzo
Fode Koita alacağına, Dervişoğlu alaydın, Serdar Dursun alaydın, Ahmet Kutucu alaydın, Umut Bozok alaydın, Adem Büyük alaydın. 50 tane daha sayarım da gerek yok. Teşekkürler.

Abi hala akıllanmıyorsunuz halil derviş oglu kimdir nedir adamda boy yok güç yok teknik yok Trabzonspora net gol cü lazımmmmm netttt yılardır söylüyorum BURAK YILMAZ TARZI SHOTA TARZI FATİH TEKKE TARZI golcü diye tabir ettigimiz adam lazım koita kötüyse halil dervişoglu ondan kötü.

KARAGOZLUM
Dananin kuyrugu 13. Haftada kopar arkadaslar
9. Hafta sikebahce maci var cok
zor bir mac olacak ve sikeci seref yoksunlari saha disinda bizans oyunlarina devam
3 puan muthis olur ama 1 puan a razi olmamiz lazim
yenilirsek dagiliriz
12. Hafta besiktas deplasman maci var ki 1 puana raziyim
13 hafta da 6saray sikebajve maci her turlu sonuc bize yarar

kalan maclari da puan kayipsiz 13. Haftaya kadar almamiz
lazim
ben umutluyum avci hocaya da guveniyorum

KARAGOZLUM
12.09.2021, 22:39
Abi hala akıllanmıyorsunuz halil derviş oglu kimdir nedir adamda boy yok güç yok teknik yok Trabzonspora net gol cü lazımmmmm netttt yılardır söylüyorum BURAK YILMAZ TARZI SHOTA TARZI FATİH TEKKE TARZI golcü diye tabir ettigimiz adam lazım koita kötüyse halil dervişoglu ondan kötü.

sorloth lazim renktas
sorloth olsaydi 4-2 biterdi
luyindama corneliusten daha guclu ama sorloth luyimdamayi ezerdi

Enaldo61
12.09.2021, 22:41
hakemler bize herhangi bir anadolu takımı muamelesi yapıyor, başkan saha dışı işlere çalışmıyor galiba, biz 10 puan fark yapamazsak bizi yerler her türlü. Boşa ümitlenmeyelim bence.

nakzo
galatasaray bu tarz ile şampiyon olamaz lakin , herkesin hatasını gormesi lazım

gerci bjk gecen sene ilk 4 giremez diyorduk lakiin futbol

bjk aldıgı 3 çok iyi adamla geçen senede direk favori hale gelmisti bjk nin gecen senede iyi kadrosu vardı bu senede istanbul basının saçma salak senaryolarına bakmayın sene bası en güçlü bizdik ne oldu TIRTTTT.

kaçarava
sorloth lazim renktas
sorloth olsaydi 4-2 biterdi
luyindama corneliusten daha guclu ama sorloth luyimdamayi ezerdi

O mücadelelerde hız da önemli. Ağır kalıp pozisyonu omuz omuzaya çevirirsen, adamın vücuduna gömülmesine izin verirsen geçmiş olsun. Sörloth uzun ve hızlı bacaklarıyla çok zorluyordu stoperleri.

sessizkral_1
Devre arasına kadar yukarıda tutunup devre arasında çok iyi bir forvet + sol bek almalıyız.

alper*
12.09.2021, 22:42
Sahaya giren seyirci sayesinde 1 puan aldık.

Avcı'yla olmayacak.

gurur6134
12.09.2021, 22:43
Viking agir bir forvet bana gore tek handikapi o..ligin en agir stoperlerinden lyundimayi gecemedi 2 pozisyonda birebir kalmislarken hizli bir adam olsa atar gider

ilelebeTS
12.09.2021, 22:44
Hamsik'in asisti mükemmeldi bu arada.

KARAGOZLUM
12.09.2021, 22:44
Viking agir bir forvet bana gore tek handikapi o..ligin en agir stoperlerinden lyundimayi gecemedi 2 pozisyonda birebir kalmislarken hizli bir adam olsa atar gider

Bence nelson da gecit vermedi
cornelius cok
gol
atar kafa golu

ama sorloth gibi degil agir
sorloth ve cornelius olsa dusunemiyorum
ikisi net 50 gol atardi toplam

gurur6134
12.09.2021, 22:46
Arkadas su penaltiya nasil itiraz etmez oyuncularimiz anlamiyorum ya neden bunun uzerine calisilmiyor

zafer6161
bjk aldıgı 3 çok iyi adamla geçen senede direk favori hale gelmisti bjk nin gecen senede iyi kadrosu vardı bu senede istanbul basının saçma salak senaryolarına bakmayın sene bası en güçlü bizdik ne oldu TIRTTTT.

Bjk nin oynadigi rakipler ligin en zayıf rakipleri
Rize,Malatya averaj takımı
Antepe takildi
Karagumruk u zor yendi,medya sisiriyor

~UniCef~
Koita en kötü transfer olma ihtimali cok yüksek. Para/Performans

artvints
Fiziksel olarak da çok kötüydük, ufak tefek oyunculara bir sürü ikili mücadele kaybettik. Her yönüyle döküldü takım, öyle böyle değil.

Beklentiyle birleştirince tam bir hayal kırıklığı oldu. Şu iyi oynadı diyebileceğim bir tane adam yok. Afyon yutmuş gibiydi hepsi. Hep aynı senaryo.

Bireysel hatayla geçiştirilebilecek birşey değil. Adamlar bireysel hataya zorluyor, koşuyor basıyor, biz de hayatımızda ilk kez pres görmüş gibi davraniyoruz. Maç boyu devam etti aynı tedirginlik. Maçın sonunu da doğru düzgün oynayamadık, karşılıklı ataklarla süre tükendi, topu alan karşı kaleye gidiyor. Dönen topları alıp rakip sahaya yerleşemiyoruz.

Takım her maçta kopuyor, rakip farketmeksizin, ikiye bölünüyor.

Önden başlayarak herkesi düzgün baskı yapmaya, geri çekilmemeye ikna edeceksin başka çaresi yok. O pres zincirini kıran oynayamayacak. Burası küçük takımın büyük yıldızı şeklinde top oynanacak klüp değil, adam gibi fiziksel performans görmek istiyoruz.

sasort
şu maçta yusuf sarı'ya sallamak çok bariz kötü niyettir. Kimse kusura bakmasın yapmayın böyle bence.

yusuf sari dedin ya sallamak değil de bu uşağin menzili o kadar 75 metre atan tüfekle 150 metre hedefe tutturur musun şansa kalir dimi işin

yusuf kardeşim ne oynuyor kanat kanat oyuncusu bilekleri iyi olacak adam eksiltip orta yapacak sayi üretecek
yusuf kardeşim 2 kişi iken lafim yok bire birde gs sol bekini bir kere geçemedi
hizi var hizi ilede bir kere orta yapamadi

gervinhoyu çok aradik bu gün olsa idi avci hocamin tüm hatalarini silerdi.

Daha derine gidersek bir şu avarel djaniny gönderip ekubani tutacakmişiz çok yanliş yapmişiz

ahhhhhhhhhhhhhh ekuban forvetin yok forvet olur cornelius bitti yerine girecek adam yok

gervinho sakat yerine oynayacak sari abdüş ikisindede iş çikmiyor koy ekubani aksin

bir ekuban olsa gs duman ederdik

şu kötü bu kötü ile iş olmuyor her oyuncuyu kullanacağin yer var

abdüş yusuf ismail gs karşi oynatacağin kalibrede adamlar değil

kanat dediğin adam geçer adam eksiltir. Hedefe orta yapabilir. Içeride cornerius gibi dev var orta yapamayinca o adam ne iş yapacak

lig takimlarina ne oynarsan oyna ama gs bjk şb

siopis ve berat ile çikacaksin

o kadar transfer yap hala kanatlar kirik peres gibi adam al önünde açik yok

wakame arkasinda bekin yok

sol bek densiw oynar rahat oynar dorukan oynamaz mi acep diyorum

sağ açik gervinho acaba yedeği bacasetas oynamaz mi

lig takimlarina kimi koyarsan koy sonuç verir çok azi dişinda

ama 3 büytülmüşe

........................uğurcan................... ......
Peres ......edgar.........hugo...........densiw(tronsen) dorukan

.................berat........siopis(dorukan)..... .................

Gervinho(baca)..............hamsik................ .nwakaeme

...........................cornerius.............. .....................

Avci hocam risk alacak cesaret mi kasacak aha böyle alacan riski

.....................uğurcan...................... ......

Edgar...............hugo..................densiw

peres........siopis...berat(dorukan)....hamsik

.........gervinho.....cornerius........nwkaeme

bir de biz yunusu niye aldik bir senede daha kadroya giremiyor neye verdik 3me bu adama

David_LuiZ4
12.09.2021, 22:47
Takımın teknik direktörlük bakımından tek eleştirilecek noktası takım boyu meselesinin henüz oturtulamaması bu da zaman alır o zamanı mevcut teknik adama tanıyacaksın ki bu takım boyu meselesini Türk ligi standartlarında en iyi bilen en iyi uygulayacak bir teknik adamla çalışıyoruz..Bu konuda Avcı dışındaki bütün hocalar cahildir..Dikkat ederseniz hoca da tv tarafından ekrana getirildiğinde iki elini yan yana getirerek boyu kısaltın diye takıma direktif veriyor ama sahada takım bunu pratiğe dökemiyor şimdilik..Takımın 4 hücum oyuncusu rakip ceza sahası çevresinde iken stoperler ve bekler öne çıkıp alanı daraltmazsa boyu kısaltmazsa orta sahada 40 metre boşluk verirsiniz bu gayet olağan bir durum bunda bi gariplik yok..Topu kazanmanın iki yolu var biri alanı daraltmak ikincisi pres yapmak..Avcı birincisini deneyen bir adam amele gibi koşmanın bir anlamı yok kısa mesafede top oynayıp rakipten topu kazanabilirsin..Teknik direktörlük bilim işidir o bilimsel metodları uygulayacak en iyi adam Avcı'dır..Gene bazı köhne kafalar Ünal'ı şunu bunu cümlelerinin arasına sokuşturup isim vermeden maziyi hatırlatıyor aklınca..Bunların oyununa gelmeyin..Hocaya destek tam gaz devam ediyor etmeli..

Bunun dışında yok efendim tempo sorunumuz varmış yok topa sahip olamıyormuşuz yok fizik olarak hazır değilmişiz gibi yapılan eleştiriler tırıvırı..Bunlar boş laflar..

Bu akşam maçı iki bireysel hata ile zora soktuk..Gs tipik bir Anadolu takımı hüviyetinde kadroyla karşımıza çıktı..Ekmek gibi rakip parçalaya parçalaya yiyecektik fakat iki bireysel hata ile takım taktik disiplinden koptu psikolojik olarak etkilendi takım rakip de özgüven kazandı hemen şunu söylemeliyim ki bu tarz skorlarla Avrupa'nın üst seviye takımları bile maçları çeviremiyor..Geçen akşam Atalanta Fiorentina maçını izledim Atalanta maçın hakimiydi ama bir penaltı ve bir şans golü ile Fiorentina bir anda 0-2 öne geçti o yoğun baskıya rağmen maçı çeviremedi Atalanta..Bu tarz iki farklı geriye düşmelerde Premier ligin elit takımları bile zorlanıyor çeviremiyor..O açıdan takımın 2-2 ye maçı getirmesi takdire şayan bir iştir hem çevireceksin hem de gol yemeyeceksin bunu başarmak o negatif psikolojiyi bertaraf etmek kolay iş değildir..Bu takımın ligde yenilmesi için çok anormal şeylerin olmuş olması gerekiyor demiştim bugün o anormal şeyler oldu ama yenilmedik..Bu yolun sonu şampiyonluk bence..

Tekrar tekrar vurgulayayım bu takımda Gervinho varsa Gervinho oynar bu kadar açık..Waka'yı her ne kadar durgun gözükse de çıkaramıyorsanız oyundan Gervinho'yu da çıkarmayacaksınız..Her an skor kaydedecek bir adam çünkü ve bu akşam olsa epey işimize yarardı..

Bu arada Waka Baka Gervinho Hamsik dörtlüsüyle maç yapa yapa daha iyi kontakt kuracak daha akıcı oynayacak daha golcü olacaktır Cornelius zamanla..

zafer6161
12.09.2021, 22:48
İsmail yerine parmak yada Hüseyin oynasa daha iyi,parmak idare eder bence

gurur6134
12.09.2021, 22:48
Bence nelson da gecit vermedi
cornelius cok
gol
atar kafa golu

ama sorloth gibi degil agir
sorloth ve cornelius olsa dusunemiyorum
ikisi net 50 gol atardi toplam

Shorlth ayri bir seviye onun gibisi kolay kolay gelmez bir daha bu lige komple forvet adamda hersey vardi..

Ömrüm Can SEZER
12.09.2021, 22:49
Fiziksel olarak da çok kötüydük, ufak tefek oyunculara bir sürü ikili mücadele kaybettik. Her yönüyle döküldü takım, öyle böyle değil.

Beklentiyle birleştirince tam bir hayal kırıklığı oldu. Şu iyi oynadı diyebileceğim bir tane adam yok. Afyon yutmuş gibiydi hepsi. Hep aynı senaryo.

Bireysel hatayla geçiştirilebilecek birşey değil. Adamlar bireysel hataya zorluyor, koşuyor basıyor, biz de hayatımızda ilk kez pres görmüş gibi davraniyoruz. Maç boyu devam etti aynı tedirginlik. Maçın sonunu da doğru düzgün oynayamadık, karşılıklı ataklarla süre tükendi, topu alan karşı kaleye gidiyor. Dönen topları alıp rakip sahaya yerleşemiyoruz.

Önden başlayarak herkesi düzgün baskı yapmaya, geri çekilmemeye ikna edeceksin başka çaresi yok. O pres zincirini kıran oynayamayacak. Burası küçük takımın büyük yıldızı şeklinde top oynanacak klüp değil, adam gibi fiziksel performans görmek istiyoruz.

Yok bireysel hatayla gecistiremezmissin 2 golde bireysel hatadan geldi ömürlü şakşakliyordun noldu patladı Uğurcan 2.gol patladı acilen özevlat sevici olmayı bırakman lazım anti avcılığı da

Lantis
12.09.2021, 22:50
----------uğurcan

peres-hugo-hüseyin-denswill

----berat(dorukhan)-siopis

baka(gervinho)-hamsik-waka

----------cornelius-----

olması lazım, ismail bek oynayacağına hüseyin stoper oynasın daha iyi...

sessizkral_1
12.09.2021, 22:52
----------uğurcan

peres-hugo-hüseyin-denswill

----berat(dorukhan)-siopis

----------cornelius-----

olması lazım, ismail bek oynayacağına hüseyin stoper oynasın daha iyi...

mantıksız değil, ama edgar 'ın oyun kurucu özelliğini düşünmek lazım. birde edgar bu maçlık kötüydü genelde istikrarlı bir oyuncu. hüseyin?

ilelebeTS
12.09.2021, 22:52
gs'nin bizden puan alabilmesi için böyle bir şey olması gerekiyordu ancak. Takılı kalmamak lazım, her maçı kazanacağız diye bir şey yok, yol kazası diyelim.

sessizkral_1
12.09.2021, 22:53
denswill i sol bek oynatıp, yusuf sarıyı kanat oynatmaktan başka çare yok gibi şuanlık

Varlıbaş61
Bu Mallıgillerden Yunus ne iş yapar acaba?

alper*
İsmail yerine parmak yada Hüseyin oynasa daha iyi,parmak idare eder bence

Abi İsmail'in yerinde Cornelius bile İsmail performansı verir en az.

yorumsuz6117
Sağ açık ve sol bek yok takımda, şampiyon olmamıza engel eksikler..

Ufuk
Yusuf Sarı’nın çizgiden çıkarttığı topta, Vitor Hugo’nun topa müdahelesi gözden kaçmasın. Golün yarısını da o müdahele kurtardı. Halil vuramadı topa, hugo vurdu halil’e çarptı.

Hugo'nun toparlaması sevindirici. Bugün gayet iyiydi. Edgar da toparlar, bu maçlık bir olayı uzatmanın, oyuncuya sövmenin alemi yok.

Cem Balcı
12.09.2021, 22:54
Bedava gol verdik yazık oldu.Ama 2-0'dan gelip böyle maçta baskıyı kurmak,skoru dengelemek güzel.İstatistiklerde de iyiydik Ğs'ye göre.Sabredeceğiz büyük maçları en az kayıpla geçip önümüze bakacağız.

Varlıbaş61
12.09.2021, 22:54
Sağ açık ve sol bek yok takımda, şampiyon olmamıza engel eksikler..

forvet de yok sayılır ..

alper*
12.09.2021, 22:55
https://twitter.com/EnSuperLig/status/1437142972890558479

Uğurcan'ı takibe aldım.

Bundan sonra bakacağım takım kaptanı mı Ömür'ün abisi mi.

mmert
12.09.2021, 22:56
1.2 milyon euro alan yunus mallı kardeşim nerde acaba.

Lantis
12.09.2021, 22:56
mantıksız değil, ama edgar 'ın oyun kurucu özelliğini düşünmek lazım. birde edgar bu maçlık kötüydü genelde istikrarlı bir oyuncu. hüseyin?

Üstad hüseyin ve ismailden birini tercih edeceksek 10 kere hüseyin derim. Bir ihtimal şöyle de oynayabiliriz,

----------uğurcan

peres-hugo-edgar-denswill

----berat ------dorukhan

----------cornelius-----

nakzo
12.09.2021, 22:58
1.Bakasetasın ve hamsiğin aynı anda takımda oynamamaları.
2.Beratın yerine dorukanın oynaması
3.Siopisin takıma monte edilmesi sağlanırsa takımın çehresinin değişeceğine inanıyorum.

Enaldo61
12.09.2021, 22:58

Uğurcan'ı takibe aldım.

ne yapılmış ki anlamadım?

artvints
12.09.2021, 22:59
Yok bireysel hatayla gecistiremezmissin 2 golde bireysel hatadan geldi ömürlü şakşakliyordun noldu patladı Uğurcan 2.gol patladı acilen özevlat sevici olmayı bırakman lazım anti avcılığı daMac boyu bireysel hata mi olur ? 50 tane pas hatası yaptık geriden çıkarken. Ne pres yapıp top kazanıyoruz, ne hareketli oynayıp presi tam anlamıyla kiriyoruz. Futbolcular tedirgindi, hata yaptılar çünkü rakip zorladı, oyuncularımız baskıyı hissetti ve maç boyu bunu atlatamadilar. Oyuncu arası mesafeler maç boyu uzun kaldı.

Ömür bu kadar kötüyse oynatmasin hoca, fiziksel performansını ben ölçecek değilim. Burada ömür nasıl oynamaz diyen de çıkmaz. Oynuyorsa heralde iyi durumda diye düşünüyor insan ona göre yorum yapıyoruz.

Takımda tam anlamiyla bir tane iyi diyebileceğimiz topçu yoksa o zaman maç planı yanlış yapılmış demektir.

alper*
12.09.2021, 22:59
ne yapılmış ki anlamadım?

Anlamadım. Kimsenin haberi yok mu?

Dk. 35-36'da bir taraftar sahaya atladı. Elindeki formayı Abdulkadir'e fırlattı/verdi ve "Doğru düzgün oyna" dedi.

Bunun üzerine hoca bunla İsmail'i oyundan aldı. Yoksa belki oyundan çıkacağı yoktu bu arkadaşların 60'a kadar.

Bundan sonra golü bulup bir puan aldık.

Bana göre bu olay sebebiyle.

nakzo
12.09.2021, 23:00

Uğurcan'ı takibe aldım.

Boş boş boş bu takımda oynayamıyor uzatmaya gerek yok kiralık anadolu takımı belki kendine gelir oda olmazsa bir alt lige kadar düşer kaybolur kendi bilir.

freedomforever
(Mecburen) Dorukhan sağa Peres sola loading…

MA291
Elestiri yapilir tamam ama bu türlü elestiriler hangi oyuncuyu kazandirdi bize? 3-4 milyon fazla Kar icin 10 milyondan fazla para kaybettik bugün.

Senelerdir ayni seyler ile ugrasmakla biktik. Corneliusun pozisyonuna nasil penalti verilmez anlamak mümkün degil. Bir Kol ne kadar acik olmali?

6Şafak Aydın1
Derbileri kaybetme yeter ama Anadoluyu ez gec. Bunu yapacak kadro var.

Dorukhan, Yunus Malli ?

alper*
12.09.2021, 23:01
Boş boş boş bu takımda oynayamıyor uzatmaya gerek yok kiralık anadolu takımı belki kendine gelir oda olmazsa bir alt lige kadar düşer kaybolur kendi bilir.

Uğurcan'ın da kenarda oturması lazım biraz. Alelade kalecilik yapıyor bu aralar.

Takımda tek patron hoca olur.

Enaldo61
12.09.2021, 23:02

Dk. 35-36'da bir taraftar sahaya atladı. Elindeki formayı Abdulkadir'e fırlattı/verdi ve "Doğru düzgün oyna" dedi.

Bunun üzerine hoca bunla İsmail'i oyundan aldı. Yoksa belki oyundan çıkacağı yoktu bu arkadaşların 60'a kadar.

yapılanı bilmiyorum ya da desteklemiyorum ama o da doğru dürüst top oynasın gol atsın asist yapsın o zaman. suçu herkes kendinde arasın artık şu başlarına suç atma işinden bir kurtulsun bu ülke, herkes yaptığının sorumluluğu alacak.

hanzale
Dananin kuyrugu 13. Haftada kopar arkadaslar
9. Hafta sikebahce maci var cok
zor bir mac olacak ve sikeci seref yoksunlari saha disinda bizans oyunlarina devam
3 puan muthis olur ama 1 puan a razi olmamiz lazim
yenilirsek dagiliriz
12. Hafta besiktas deplasman maci var ki 1 puana raziyim
13 hafta da 6saray sikebajve maci her turlu sonuc bize yarar

kalan maclari da puan kayipsiz 13. Haftaya kadar almamiz
lazim
ben umutluyum avci hocaya da guveniyorum

30. haftaya kadar bir şey belli olmaz kanaatindeyim, devre arasına zirvede atmalıyız kendimizi,

Halil Alemdar
Sağ açığa transfer döneminde adı geçen Telloyu alabilseydik çok çok iyi olabilirdi.

DURAS
12.09.2021, 23:06
Hukukî ahlâkî olarak doğruluğu tartışılır evet. Ama bu akşam bir puan aldıysak 36. dakikada sahaya girerek Abdulkadir'e o sözleri söyleyen kişi sayesindedir.

O olay olmasaydı belki 50 60 lara kadar İsmail ile bunu izleyecektik.

*

Bu takım şampiyon o-la-maz.

Şampiyon takım oyunu değil oynadığımız.

Belki seneye oluruz. İstikrarla devam edersek. Ama o sene bu sene değil.

*

Maçla ilgili tek sevindiğim Abdulkadir ve İsmail denen arkadaşları bir daha takımda görmeyecek olmam.
36. dakikada ne oldu. Ben mi kaçırdım. Kim ne söylemiş ömüre

Ahmet Aksu
12.09.2021, 23:07
uğurcan kardeşim işine bak senden önce hoca var o yapsın yorumu
konsatrasyon falan dedikçe saçma sapan konulara giriyorsun
bu sene daha kurtarışını göremedik onur gibi triplere gireceksen boşa yorma bizi geç kenara
yedek kalman sorun yaratmaz

bir topçu değerini bulunca satsak sorun kalmayacak ne zaman ki düşüşe başlıyor elimizde patlıyor

Cem Balcı
12.09.2021, 23:08
Derbileri kaybetme yeter ama Anadoluyu ez gec. Bunu yapacak kadro var.

Dorukhan, Yunus Malli ?

Katılıyorum.Aslında iyi bir Gervinho ,Djaniny olduğunda derbilerde de favori olabiliriz.Ama olmadıklarında Sarı Ömürle yeterli değiliz.

hanzale

Bu davranış şekli takıma zarar verir, direkt hoca almış olsa neyse de taraftar girip bu olayın olmasının sonucu sıkıntı, öte yandan Uğurcan artık kendine bakmalı gerek yok böyle söylemlere, bu işi bir şekilde çözüp yolumuza bakmalıyız, Ömür şu ligde iyi olmasını istediğim yegane isimdi ama bir gram ileri gitmiyor,

gurur6134
Ugurcanin da 2 .golde en az ismail kadar hatasi var malesef elinden kaciriyor bildigin tutabilecegi topu 2 golu remen hediye etdik rakibe

alper*
12.09.2021, 23:09
Uğurcan da dinlendirilmeli biraz.

Kafa olarak yorgun.

Çok belli.

Şu ortamda Abdülkadir topuna giriyor. Olamaz yani.

yorumsuz6117
12.09.2021, 23:10
Mallı ve Koita'nın maaşı geldi aklıma..

yorumsuz6117
12.09.2021, 23:12
Bence Uğurcan bir kaç maç %100 dinlendirilmeli, performansı ciddi şekilde kötü..

Adem Köse
12.09.2021, 23:12
Bence sağ açığa bir şekilde alternatif buluruz. Gervinho olmaz ise djaniny oynar bakasetas oynar peres bir şekilde oynar da... sol bek gerçekten abartmıyorum felaket mi felaket... trondsen diyorduk ama adam macı bitiremedi. Ne yapıcaz bilemiyorum.

homosapiens
12.09.2021, 23:13
Sahada iki tane topçu vardı. Biri Hamsik diğeri Halil. Hamsik, oyun aklının yanında yaşına rağmen hareketli ve mücadeleci. Yaşa bakılırsa Bakasetas'ın değil onun çıkması lazımdı ama her şey yaş değilmiş demek ki. Bakasetas demişken de, mevkisinde ondan daha iyisi yok şu an takımda ama bugün takımın gizli kötüsüydü. Faul alma konusunda Burak'laşmak ve rakiple didişmek göz boyayan hareketler. Cüssesi ise hareketli oyuna müsaade etmiyor. Halbuki Berat-Hamsik orta sahasının üçüncüsü daha hareketli biri olsa daha çok verim alınabilir; Chicaldau tarzında. Hatta iyi olsa Abdülkadir bile denenebilir de ondan da ümit kalmadı artık. Ha bir de Yunus Mallı diye biri vardı sanki?

Nwakaeme 4 maçta 4 golle harika başladı ama basit şeyleri yapmıyor. Oyunu izlemiyor, sadece çizgide ayağına bekliyor, savunma arkasına koşu atmıyor, sağdan gelişen atakta forveti ikilemeyip hala kaleye uzak duruyor. Napalım, her güzelin bir kusuru var demek ki.

Berat'ı genel olarak beğendim. Çevresini çok iyi biliyor ve bu sayede hiç bekletmeden verdiği paslarla topun hızı artıyor. Uzun pasları da başarılı. Biraz daha agresif ve hareketli olsa daha iyi diyeceğim ama herhalde oyun tarzı daha yumuşak ve topla oynamaya müsait. Ben memnunum genel olarak.

Edgar çok bariz bir hata yaptı ve gole neden oldu ama Gs'nin hareketli oyuncuları karşısında savunmamızın zorlanacağı belliydi. Yedirdiği gol dışında da birkaç hatası oldu ama bence hala ligin en iyi birkaç stoperinden biri.

İsmail. Neyse..

Cornelius'un top kontrolleri inanılmaz kötü. Şutları da ümit vermedi bana, Koita ile yarışır. İlk golden ziyade ikinci golde Luyindama ile girdiği güreşi kazanmasıyla gol pozisyonunu başlattı. Sanki fizik gücü ve kafa topları dışında pek bir şey beklememek lazım.

Denswil'in sol bek olmadığı belli. Allah muhtaç etmesin. Gerekirse Serkan-Peres oynayalım.

Koita'yı bu maçlık değerlendiremeyiz ama adını anmışken bu sezonun en fiyasko transferi olduğunu tekrarlayalım. Sanki 4,5€ maliyetle yabancı forvet yoktu.

Yusuf'a da helal olsun. O da olmasa oyunun hareketleneceği yok.

Abdülkadir'i de artık sağda oynatmamak lazım. Çıkıp kardeşim ben orta sahayım kanat değilim desin. Forma şansı bulabilirse ortada, oynasın. Siopis(Berat)-Hamsik-Ömür.

Bir de 2-1 olunca gole neden seviniyoruz? 2-2 ye bile sevinmemesi lazım şu kadronun şu Gs karşısında. Genel bi sorun gerçi bu sadece bu maçlık değil.

Bu takım şampiyonluğun en büyük adayı hala benim gözümde. Bjk dahil. Takıma da hocaya da güveniyorum ama devre arasında hareketli, savunma arkasına sarkan bir forvet veya kanat forvet almak için görüşmelere başlanmalı şimdiden. Sol bek sorununu da çözemeyiz bu sezon yabancı sınırından dolayı. Kim sakat değilse falan oynar artık. 5 değişiklik hakkının en az 1'i her maç sol beke gider bu sezon.

Mehmet BAŞ
12.09.2021, 23:14
Bugün maç 2-2 bitti ama sahada berbat bir oyunumuz vardı.
Sahada bütünlük namına hiçbir şey yoktu. Ofans ve defans arasında ciddi kopukluk vardı.
İsmail ve Peres'in her maçta yaşattığı defansif zafiyetlere bugün Edgar'ın hataları eklendi.
Ofansta ise hareketsiz oyunumuz ve yavaş top çevirmemiz bizim adımıza ciddi bir sıkıntı idi.
Tabi berbat oyuna rağmen ilk yarıda rakibe oyun üstünlüğünü vermedik ama iki basit gol yedik.
Oyuncu değişikliklerinden sonra tehditkar bir hal aldık ve rakibin üstüne giderek iki gol bulduk.
Genel hatları ile bizim adımıza berbat bir maç oldu. Umarım bu tip kötü maçları tekrar izlemeyiz.

Bayraktaroğlu
12.09.2021, 23:14
36. dakikada ne oldu. Ben mi kaçırdım. Kim ne söylemiş ömüreSahaya taraftar girdi ömür e forma verdi 'düzgün oyna' dediği iddia ediliyor

Mehmet BAŞ
12.09.2021, 23:15
Bugün maç 2-2 bitti ama sahada berbat bir oyunumuz vardı.
Sahada bütünlük namına hiçbir şey yoktu. Ofans ve defans arasında ciddi kopukluk vardı.
İsmail ve Peres'in her maçta yaşattığı defansif zafiyetlere bugün Edgar'ın hataları eklendi.
Ofansta ise hareketsiz oyunumuz ve yavaş top çevirmemiz bizim adımıza ciddi bir sıkıntı idi.
Tabi berbat oyuna rağmen ilk yarıda rakibe oyun üstünlüğünü vermedik ama iki basit gol yedik.
Oyuncu değişikliklerinden sonra tehditkar bir hal aldık ve rakibin üstüne giderek iki gol bulduk.
Genel hatları ile bizim adımıza berbat bir maç oldu. Umarım bu tip kötü maçları tekrar izlemeyiz.

Bu arada hakkını yemeyelim. Marek Hamsik bugün sahada adeta bir yıldız gibi parladı. Muazzam oynadı.

David_LuiZ4
12.09.2021, 23:16
Bu Gs'den bi cacık olmaz tipik Anadolu takımı hüviyetindeler, şikeciler zaten 3lü savunma inadının yanında Serdar kazması da varken şampiyonluğa oynayamaz..Bjk ile şampiyonluk mevzusunda çekişiriz..Onlar da ŞL maçlarından yıpranarak çıkarsa ipi göğüsleriz kalbinizi ferah tutunuz..

alper*
12.09.2021, 23:17
Sahaya taraftar girdi ömür e forma verdi 'düzgün oyna' dediği iddia ediliyor

Abi görüntüsü var, iddiadan öte bence. Fake'e mi düştüm yoksa:

https://twitter.com/golsensortv/status/1437112586194014216

Bilemedim şimdi.

*

Daha net bu
https://twitter.com/gundeem61/status/1437133926808555520

chener
12.09.2021, 23:19
bu maçta futbolcu performansları belirleyici oldu.
Her iki hoca da hatalar yaptı.
Futbolcular hatalar yaptı. Sonuçta hataları değerlendirmek de önemli.
Bizim takım savunmamız eksikti. Ama erken gol yemesek böyle açılmayacaktık. Dengeli oynuyorduk çünkü.
Galibiyetin favorisiydik, 2-0 dan beraberliği kurtardık.
Bence iyi takımız, şampiyonluk bu dörtlüden birine gidecek. Ben inanıyorum.

erenslash
12.09.2021, 23:19
bro yazılarını arada okuyorum gayet yerinde tespitler.ancak forvet işinden pek umudum yok. yanlış bir transfer yaptık.daha doğrusudaha üst düzey forvet alınmalıydı.hatta ben forvet transferinin cornelius alternatifli olacak şekilde ondan daha iyi bir forvet alınması gerektiğini düşünüyorum.şampiyonluk giderse buradan gider bro ben pek umutlu değilim. evet çok üst düzey bir forvet almalıyız alablirsek evet derim.alamassak sallantıdayız. gel gitli çok maçımız olur.bu da şu anlama gelir gene kılpayı bir şeyler kaçacak gibi
Bu Gs'den bi cacık olmaz tipik Anadolu takımı hüviyetindeler, şikeciler zaten 3lü savunma inadının yanında Serdar kazması da varken şampiyonluğa oynayamaz..Bjk ile şampiyonluk mevzusunda çekişiriz..Onlar da ŞL maçlarından yıpranarak çıkarsa ipi göğüsleriz kalbinizi ferah tutunuz..

DURAS
12.09.2021, 23:22
Bir futbolcu işine bakacak. En kötüsü serkan diyoruz mesela onun senede kazandığının onda birini kazanan bir çok insan var bu memlekette. Uğurcan da işine bakacak. Sen kimsin ki ömüre yapılanı doğru bulmuyorum diyorsun. Ben de sizlere verilen paraları doğru bulmuyorum( burada tüm futbolculardan bahsediyorum) kendinize amma anlam yüklüyorsunuz. Milyon avro kazanıyorsunuz. İşinize bakacaksınız. Siz o paraları taraftar sayesinde alıyorsunuz. Bence de uğurcan dinlendirilmeli aklı başında olmayacaksa onur gibi yapacaksa tez elden satılmalıdır. Hepsi hadsiz bunların...

Onur Akyüz
12.09.2021, 23:23
İkinci golde Cornelius ön direğe koşusuyla tüm gs defansını peşinde götürdü waka da o sayede boş kaldı.

Bence iyi bir forvet performansı izledik. Cesur da bir adam kafa toplarına hiç sakınmadan çıkıyor. Sörloth ile kıyaslama yanlışına giriyoruz ama Sörloth artık yok.

Djaniny-Cornelius idare eder bizi. Ama takım alarm veriyor birçok konuda.

Savunma zaten komple sorunlu, kalecimiz sorunlu, tek 6 numara da oldukça riskli bir tercih. Orta sahamız hemen geçiliyor.

hay1699
12.09.2021, 23:24
Maçı üç değişik sok bek oyuncusuyla, iki farklı sağ açıkla bitirdik ama hepsi sıfır. Kadro derinliğimiz var gibi duruyordu ama kağıt üstünde kaldı.

David_LuiZ4
12.09.2021, 23:26
bro yazılarını arada okuyorum gayet yerinde tespitler.ancak forvet işinden pek umudum yok. yanlış bir transfer yaptık.daha doğrusudaha üst düzey forvet alınmalıydı.hatta ben forvet transferinin cornelius alternatifli olacak şekilde ondan daha iyi bir forvet alınması gerektiğini düşünüyorum.şampiyonluk giderse buradan gider bro ben pek umutlu değilim.

Ooo bro hoşgeldin...

Transfer başlığında bize sol bek değil santrfor lazım yazmıştım zaten ama Cornelius henüz takımla özellikle Waka Baka Gervinho Hamsik dörtlüsüyle tam randımanlı idman/maç yapamadı..Arkadan gelen o dörtlüyle zikzak çizer gibi pas bağlantısını kurabilirse uyum sağlayabilirse idare eder bizi..Bizim asıl sıkıntımız kenardan gelip skora katkı yapacak bir forvetimizin olmayışı..Kimi zaman Cornelius'u bazı deplasman maçlarında ya da rakip analizine göre yedeğe çektirecek kimi zaman kenardan gelip skor kaydedecek bir santrforumuzun olmayışı..Bu yüzden şampiyonluk bile gidebilir ama devre arasında Avcı forvet takviyesi için gerekli değerlendirmeleri yapacaktır..

Ufuk
Bu olay ne zaman oldu ya biz niye görmedik. Yayında asla kaçırmazdı tvler böyle şeyleri.

Bayraktaroğlu
Abi görüntüsü var, iddiadan öte bence. Fake'e mi düştüm yoksa:

https://twitter.com/golsensortv/status/1437112586194014216

Bilemedim şimdi.

*

Daha net bu
https://twitter.com/gundeem61/status/1437133926808555520Yok yok görüntüde sıkıntı yok. Ben söylediği cümle doğru mu değil mi onun için iddia dedim. O kadar masum bir şey dememiştir.

ilelebeTS
12.09.2021, 23:27
İkinci golde Cornelius ön direğe koşusuyla tüm gs defansını peşinde götürdü waka da o sayede boş kaldı.

Bence iyi bir forvet performansı izledik. Cesur da bir adam kafa toplarına hiç sakınmadan çıkıyor. Sörloth ile kıyaslama yanlışına giriyoruz ama Sörloth artık yok.

Djaniny-Cornelius idare eder bizi. Ama takım alarm veriyor birçok konuda.

Savunma zaten komple sorunlu, kalecimiz sorunlu, tek 6 numara da oldukça riskli bir tercih. Orta sahamız hemen geçiliyor.

Öncesinde degajdan gelen topu kafayla bırakan da oydu. 2 golde de var Cornelius. Yine de en az 1 gol daha atabilirdi, acele etti, attığı goldeki gibi sakin kalsa en az 1 golü daha vardı.

asilhamsi
12.09.2021, 23:28

Bu kadar berbat takım 2 0 dan maçı 2 2 ye getirmiş ise doğru yoldayız demektir.

Hocam Abdullah hocaya laf cakmak için bahane uydurma zira hiç beceremiyorsun
Jarzinho gibi direk hocaya giydir.

Senin en önemli iki hücum silahın oynamadı rakibe ilk golü hediye ettin. Omur ve İsmail sayesinde takım 9 kişi oynadı. Kalecinde ciddi konsantrasyon sorunu var. Buna rağmen 2 0 dan maç 2 2 ye gelmiş.

Lantis
12.09.2021, 23:29
trondsen ayak bağı problemliymiş, ne demek bu?

gurur6134
Seyirci macta birbirlerine dalmaktan kavga etmekden tezahurat yapamamis ..mac baslamadan kavgaya baslamislar mac icinde sonunda bile kavga etmisler tuh sizin sifatiniza menfaatci serefsizler

Mehmet BAŞ
Şurada ve tribünde Abdülkadir Ömür hakkında söylenenleri görünce ''Biz bunu hak ediyoruz'' diyorum.
Burada papağan gibi Ömür'ün yaşadığı ciddi sakatlıkları ve bazı konuları anlatmayacağım. Gerek de yok.
Siz değirmen gibi öğütmeye devam edin. Onca senedir yaşanan başarısızlıkları fazlası ile hak ediyoruz.
İdrak edemeyecekler için şunu da sona ekleyeyim. Bugün Ömür kötü oynuyordu ve çıkması doğru idi.
Ama sahaya inip çocuğa terbiyesizlik edenlerin yatacak yeri yok! Bunun adı arsızlıktır!

DURAS
12.09.2021, 23:30
O taraftar eğer hakaret ve küfür etmeden sadece düzgün top oyna demişse gayet de medeni bir protesto yapmış.

gurur6134
12.09.2021, 23:30
Yok yok görüntüde sıkıntı yok. Ben söylediği cümle doğru mu değil mi onun için iddia dedim. O kadar masum bir şey dememiştir.

Tv niye gostermedi bunu enteresan

Bayraktaroğlu
12.09.2021, 23:31
trondsen ayak bağı problemliymiş, ne demek bu?Luyındama pozisyonunda bileği burkuldu gibi gördüm ben. Büyük ihtimalle ondan dolayı çıktı. Eski sakatlığı değil yani

ÖmürKaradeniz61
12.09.2021, 23:32
Yok yok görüntüde sıkıntı yok. Ben söylediği cümle doğru mu değil mi onun için iddia dedim. O kadar masum bir şey dememiştir.

Sahaya inen adam Abdülkadir’e değil genel olarak takıma silkelenin kendinize gelin gibi birşey söylemiş ilk önüme Abdülkadir geldiği için ona dedim diyor. Haa bunu söylemek ona mı kalmış o ayrı konu.

Onur Akyüz
12.09.2021, 23:32
trondsen ayak bağı problemliymiş, ne demek bu?
Bileği döndü muhtemelen bilek bağları zedelendi.

Tahir61
12.09.2021, 23:33
Yukarıda yazan olmuş Hamsik gibi bir adam varken hiç durmamalı kaptanlığı da bu adama vermeliyiz. Kaleciden hem de gencecik adamdan kaptanlık yapma acayip sırıtıyor
Köybaşını göreceğime Serkan Asan ve Hüseyin Türkmeni tercih ederim, kaç yaşında adam Hamsik eliyle nerede duracağını gösteriyor Canavar gibi Wakanın arkasına topla ilişkisi iyi bir sol bek koyamadık çok yanacaz bu işe bu sezon.
Yunus mallı yerine engin baytar tarzı bir adam otursa kulübede keşke. Koita ile şu adama tonla para saçtık onca güzellik arasında kaynadı gittiler.
Corneliusu üç maçta sahada gördük iki gol, bir direk beş-altı net pozisyon. Arada sakatlık, milli takım, geç katılma vs düşününce gayet iyi performans. Sorlotuhun Prag başlangıcına benzer bir başlangıç, devamı da gelecektir.
Bir gsnin gollerine pozisyonlarına bakın bir de bizim gollere pozisyonlara. bu kadar bireysel hata nasıl yapılır.
Avcı maça zamanında gerekli dokunuşları cesurca yaptı. Yönetim bizim maçlarda gsnin elle oynamalarını görmemede ısrar eden şu cücü hergelesine bir zahmet edip açıklama yapsın.
Üç sezondur sakatlık, yorgunluk muhabbetleri aşırı sıkıcı bir hal aldı. bu seneye de aynen başladık. Artık her şey tam olsun, şöyle futbolcuların tam takır olduğu antrenmanlar ve maçlar görelim.

gurur6134
12.09.2021, 23:35
Klup su penalti pozisyonuyla ilgili aciklama yapmali baskanin engelli kızı evde kaza gecirmis yuzunde kiriklar varmis onun icin maca gelememis ancak yoneticiler yada klup resmi aciklama yapmali yoksa onune gecilmez bunlarin

MA291
O taraftar eğer hakaret ve küfür etmeden sadece düzgün top oyna demişse gayet de medeni bir protesto yapmış.

Dingonun ahirimi burasida bir taraftar protesto etmek icin sahaya girecek? Takimin ceza almasini göze alacak. Bide bu medeni olacak? Utanc verici bir durum... Baska birsey degil!

ilelebeTS
Şurada ve tribünde Abdülkadir Ömür hakkında söylenenleri görünce ''Biz bunu hak ediyoruz'' diyorum.
Burada papağan gibi Ömür'ün yaşadığı ciddi sakatlıkları ve bazı konuları anlatmayacağım. Gerek de yok.
Siz değirmen gibi öğütmeye devam edin. Onca senedir yaşanan başarısızlıkları fazlası ile hak ediyoruz.
İdrak edemeyecekler için şunu da sona ekleyeyim. Bugün Ömür kötü oynuyordu ve çıkması doğru idi.
Ama sahaya inip çocuğa terbiyesizlik edenlerin yatacak yeri yok! Bunun adı arsızlıktır!

Sahaya giren ergenin biri ya. Konuşulacak bir mevzu değil. Bizimkilerde mevzuyu pas geçme huyu yok, sürekli takma/takılı kalma durumu var. Futbolcu girer de çıkar da, olayı büyütecek ne var anlamadım.

hanzale
12.09.2021, 23:36
Taraftar profilimiz sıkıntılı

güneyli
Maçla ilgili cümlem şu..Biz bir daha bu kadar bir çok oyuncumuzun rezil performans gösterdiği ve konsantrasyonun 0 olduğu bir maç oynarmıyız bu sene.Gs nin eksikleri bizi rehavete sokmuş..Buna rağmen 1 puan. Rakibe bu kadar ikramda bulunup da 1 puan . Hayret ki hayret..Şaşkınım.

artvints
Bu kadar berbat takım 2 0 dan maçı 2 2 ye getirmiş ise doğru yoldayız demektir.

Hocam Abdullah hocaya laf cakmak için bahane uydurma zira hiç beceremiyorsun
Jarzinho gibi direk hocaya giydir.

Senin en önemli iki hücum silahın oynamadı rakibe ilk golü hediye ettin. Omur ve İsmail sayesinde takım 9 kişi oynadı. Kalecinde ciddi konsantrasyon sorunu var. Buna rağmen 2 0 dan maç 2 2 ye gelmiş.Karşımızda da bolca defans hatası yapan bir takım var. Attığımız gollere bakarsan rakibin yaptığı bireysel hataları da görürsün.

Valla ben hep aynı yerdeyim, aynı şeyleri eleştiriyorum. Hoca zıpkın gibi takım kurma peşindeydi de olmaz mi dedik ? Hoşuma gitmiyor kadro yapılanması ve her maç sorunlar sahaya yansıyor, abdullah hocayla hiçbir problemim yok. Sturridge mikel için de aynı şeyleri düşünüyordum.

Bu şekilde başarılı olsun övelim ama şu maçta eleştirilecek birşey yok diyorsanız adamci siz olursunuz.

Modern futbol falan bir sürü anlatılıyor, hali sahadan hallice bir oyun izliyoruz derbi maçında.

Lantis
12.09.2021, 23:38
Bileği döndü muhtemelen bilek bağları zedelendi.

Eyvallah,

erenslash
12.09.2021, 23:38
ooo :D Hoşbulduk bro çok sağol. Waka Baka Gervinho Hamsik dörtlüsü feci zaten.İdare eder ancak bize idare edecek olandan daha fazlası lazım.Benim anladığım sanırım kanat forvet de oynayacak bir forvet almalıyız.Devre arasında alana kadar kaç puan kaybedeceğiz başta yapılması gerekenleri sona bırakmamız çok canımızı yaktı.Eksikler tamamlanırsa umudum var yoksa bence olamayız.Avcı değerlendirir ama başkan para yok diyebilir kalırız öyle . Bu eksiklerle lik devre ne kadar puan kaybedeceğiz bakalım... Kendi sahamızda berabere kaldık evet maçı çevirdik ama ...Kasımpaşadan alınan free agent forvet daha topa vurmasını bilmiyor şaka gibi
Ooo bro hoşgeldin...

Transfer başlığında bize sol bek değil santrfor lazım yazmıştım zaten ama Cornelius henüz takımla özellikle Waka Baka Gervinho Hamsik dörtlüsüyle tam randımanlı idman/maç yapamadı..Arkadan gelen o dörtlüyle zikzak çizer gibi pas bağlantısını kurabilirse uyum sağlayabilirse idare eder bizi..Bizim asıl sıkıntımız kenardan gelip skora katkı yapacak bir forvetimizin olmayışı..Kimi zaman Cornelius'u bazı deplasman maçlarında ya da rakip analizine göre yedeğe çektirecek kimi zaman kenardan gelip skor kaydedecek bir santrforumuzun olmayışı..Bu yüzden şampiyonluk bile gidebilir ama devre arasında Avcı forvet takviyesi için gerekli değerlendirmeleri yapacaktır..

Doctore
12.09.2021, 23:39
Üstad hüseyin ve ismailden birini tercih edeceksek 10 kere hüseyin derim. Bir ihtimal şöyle de oynayabiliriz,

----------uğurcan

peres-hugo-edgar-denswill

----berat ------dorukhan

----------cornelius-----

Dorukhan iyi performans gösterirse bu kadro çok iyi oynayabilir

asilhamsi
12.09.2021, 23:39
Uğurcan yedek kalmalı deyince bayağı bir tepki almıştım ana yineliyorum yedek kalmalı.

Sol bek takım içinden çözülmeli İsmail asla oynamamalı.

Burada Güray deyince olmaz diyenlere selam olsun.

Omur bu oyunla çok zor 11 oynar. Yusuf her türlü ondan iyi.
Belki de 3 lu denemeliyiz

Erce
Edgar Hugo denswil
Siopis Berat hamsik
Yusuf bakasetas waka
Cornelius

ÖmürKaradeniz61
12.09.2021, 23:43
Dorukhan form tutup 11 e girebilirse hücumdaki etkili oyuncularımız daha faydalı olur.

asilhamsi
12.09.2021, 23:45
Ya da ahmetcan veya dorukhan meselesi gerçekten denenmeli

Erce
Perez Edgar Hugo ahmetcan/dorukhan
Siopis Berat hamsik
Baka cornelius waka

chener
12.09.2021, 23:50
3 yerli kuralı bizi acayip etkiliyor. Sol bekte bundan sonra Denswill oynamalı. Bu sefer de 3. yerli kim ve hangi mevki olacak. Çok sıkıntılı bir durum. Eminim ki hocanın da oyunu oturtamamasının nedeni 3 yerli kuralı. Ne şansızlık ya.

nakzo
12.09.2021, 23:51
Dorukhan form tutup 11 e girebilirse hücumdaki etkili oyuncularımız daha faydalı olur.

Aynen dorukan ve siopis kilit adamlar takım için ve baka ile hamsik aynı anda oynamamalı bu isi çözer.

Oğuz ZEYTİN
12.09.2021, 23:52
Luyindama'nın pozisyonu için bir şey diyemem fakat Cornelius'un şutunda pozisyon penaltıydı. İşte böyle zamanlarda "VAR niye var" diye soruyoruz.

Muhammed - Hugo pozisyonu ise temiz.

David_LuiZ4
12.09.2021, 23:56
ooo :D Hoşbulduk bro çok sağol. Waka Baka Gervinho Hamsik dörtlüsü feci zaten.İdare eder ancak bize idare edecek olandan daha fazlası lazım.Benim anladığım sanırım kanat forvet de oynayacak bir forvet almalıyız.Devre arasında alana kadar kaç puan kaybedeceğiz başta yapılması gerekenleri sona bırakmamız çok canımızı yaktı.Eksikler tamamlanırsa umudum var yoksa bence olamayız.Avcı değerlendirir ama başkan para yok diyebilir kalırız öyle . Bu eksiklerle lik devre ne kadar puan kaybedeceğiz bakalım... Kendi sahamızda berabere kaldık evet maçı çevirdik ama ...Kasımpaşadan alınan free agent forvet daha topa vurmasını bilmiyor şaka gibi

Bro bu takımın yenilmesi için çok büyük kazalar yaşamamız lazım maç içinde...Büyük talihsizlikler yaşamamız lazım ki yenilelim ki bu akşam yaşadık o talihsizlikleri ona rağmen maçı kazanabilirdik yenilmedik..Waka Baka Gervinho Hamsik dörtlüsünün aynı anda oynadığı maçta yenilme şansımız yüzde 1..

Bu takımın tek sorunu geri dörtlüsünün ve Berat'ın öndeki oyuncuları aval aval izlemesi oyuna katılmaması alanı boylamasına sıkıştırmaması..Bunu da zamanla Avcı çözecektir..5 tane adamla ileride kalıyorsun stoperler orta saha çizgisini geçmiyor..Geçecek kardeşim geçmeli rakip yarı sahanın ortasına kadar çekeceksin geri dörtlünü bu sayede ancak kaptırdığın topu çabuk geri kazanabilir atak tazeleyebilirsin..Bunun dışında takımın ikili mücadele kazanma pas isabeti pas yüzdesi topa sahip olma yüzdesi gibi konularda bir sıkıntısı yok..Mevzu top rakipde iken rakibin ani kontraya çıkmasını engellemek..

Bir de dikkatimi çekti Avcı'yı geçen sene defansif futbol oynatıyor diye eleştirenler bugün savunma zaafımız var diye eleştiriyor..Kardeşim bu kadar hücum tandanslı oyuncusu olan bir takımda mevzu bahis oyuncuları geriye koşturmak kolay mı zannediyorsunuz siz..Elbette hücum oynarken savunmada birtakım zaaflar verilecektir hele hele iyi geçiş oyunu oynayan süratli topçulara karşı bu takım zorlanabilir zorlanmayan takım mı var Liverpool da zorlanıyor Real de Barca da City de..

Kenshi
13.09.2021, 00:00
İsmail denen anzolot bir daha takıma alınmamalı. 10 kişi oynamak onun defansta olmasından daha hayırlı. Ömür de kendisine çeki düzen vermeli, kredisi tükeniyor.

Enes Başkaya60
Bireysel hatadan yediğimiz 2 gol...

Edgar'ın geldiğinden beri en kötü performansı...

İsmail vasat bile değil çok çok kötü ne yapacağız bilmiyorum...

Ömür verilen hiçbir şansı değerlendiremiyor abi sakatlık felan eyvallah da hiç mi ileri gidemez bir çocuk...

Defans ile ofans arasındaki boşluğa acil çözüm bulunmalı..

Golleri bireysel hatadan yemiş olabiliriz ama bu kadar boşluk verilmez...

Adamlar elini kolunu sallaya sallaya geçiyor...

Mecburen Berat-Siopis ikilisine dönülecek bunun başka yolu yok...

Baka ve Hamsik çok iyi oyuncular ama Defansa katkıları sıfır oğlu sıfır maalesef...

Ayrıca bugün Hamsik çok çok iyiydi...

Bizim Acil Defans ile Ofans arasındaki boşluğa çözüm bulmamız lazım...

Abi bu kadar kolay geçilir mi orta sahaya adamlar 2 pas ile geçti mahvettiler bizi...

Şükür Morutan'ı çıkardı adam ekmeğimize yağ sürdü yani...

Bu oyuna rağmen 2-2 çok iyi sonuç ayrıca acil hoca kaprislerinden vazgeçmeli bunu yazıp duruyorum, değişmedikçe yazmaya da devam edeceğim...

Önümüzdeki maçlara bakacağız, bakalım neler olacak...

My
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1437132654881673219?s=20

Mert Oğuzlu61
Luyindama'nın pozisyonu için bir şey diyemem fakat Cornelius'un şutunda pozisyon penaltıydı. İşte böyle zamanlarda "VAR niye var" diye soruyoruz.

Muhammed - Hugo pozisyonu ise temiz.

Bu tip pozisyonlarda hakeme itiraz olmayinca hemen gecistiriyorlar, itiraz olunca orta hakem klasik "dinliyorum" hareketiyle topu var hakemine atıyor, mecbur incelemek zorunda kalıyorlar. İtiraz olmadı, Var hakemi Cüneyt Çakır da fırsat bu fırsat net penaltıyı yedi.

sakosako
13.09.2021, 00:01
abdülkadire yapılanlar harbiden artık ahlaksızlık boyutuna geldi adam resmen sahaya girmiş laf söylemiş ulan yap eleştirini sus ya. bu kadar zor birşey mi? şu fotoğrafta abdülkadirin gözündeki hissiyata bak yemin ediyorum içim acıdı. adam kötüyse zaten o oynamaz diğeri oynar. bizim çocuk, trabzonun çocuğu, vs. diye diye adam kendinde hadsizce böyle bir hak görüyor, bizim çocuk değil mi hesap da sorarım döverim de söverim de! bir bok yapamazsın. eleştirini yapıp susacaksın kimseye bu şekilde davranılmaz. haddi aşmamayı da zamanla öğrenecek böyle tipler. yazık ya.

zaqua
13.09.2021, 00:07
biri uğurcan'ı kenara çekip kapat çeneni, taraftarla ağız dalaşına girme, işine bak demeli. sen ne diye başka bir oyuncuyla ilgili sürekli konuşuyorsun. lise mi burası? prefesyonel adamlarsınız işinizi yapın.

bilgehan83
13.09.2021, 00:08
arif hemen a takıma çağrılsın ismailden kötü olamaz... denswill ile beraber götürsün devre arasına kadar.. devre arası ismail, koita, trondsen, yunus mallı defolup gidebilir..

Hunk
13.09.2021, 00:11
penaltimizi yediler yine

My
13.09.2021, 00:11
arif hemen a takıma çağrılsın ismailden kötü olamaz... denswill ile beraber götürsün devre arasına kadar.. devre arası ismail, koita, trondsen, yunus mallı defolup gidebilir..Tabi, o kadar kolaydı gitmeleri. Pes Analig oynuyoruz ya serbest bırak tuşuna basıveriyorsun :) Nere gidiyorlar Bilgehan giren girdi güzel kardeşim benim :)

trbzonsporlu
13.09.2021, 00:12
yukarıdada yazıldığı üzere derbileri kaybetme diger macları kazan al sana şampiyonluk.

bakasetas ilkkez bu sene bir maça damga vurmadı milli maclarda bile sahanın yıldızı oluyordu hep, milli mac yorgunluguna baglarsak icerideki fener macıda milli ara sonrasi ilk maç olacak

edgarı goldeki hatasından ziyade golden sonra neredeyse her topu gslilere atmasından dolayı elestiririm uzun süredir alt liglerde dahil bu kadar kötü bir stoper performansı izlememistim

pereste sanirim sakatliktan ciktigi icin olacak eski peresi mumla arattı.

berat birkac pas hatası yaptı ama rakibine temaslı oynayan sahadaki tek oyuncumuz oldugundan takımın olmazsa olmazlarından ama hücum yönünü gelistirmesi lazım

ömür nedense beni hiç şaşirtmiyor keza sarı da öyle. boş yere yerli sağ kanat icin boşa cırpınmadık burda. ah be cengiz under gibi birisi olsaydı sağ kanadımızda, efecana bile razı olduk ama olmadı

hamsik takımın en iyisiydi
nwakeme baya top ezdi ama yine farkını ortaya koydu
cornelius durum 0-0 iken lyundamanın önünde iken lyundamaya yakalanması topu kaptırmasıyla herkesin aklına sorlothu getirdi
ama omzundaki sakatligini da düşünmek lazım oyundan cikar cikmaz buz tedavisi uygulandi zaten

ismail icin bisey yazmaya gerek yok yeteneği bu kadar bu adamın yerli kurali olmasa zaten rizesporda oynuyordu şuanda

DNA-TS
13.09.2021, 00:12
Sahaya girme işleri Avni Aker de kaldı sanıyordum buradada devam ediyor.
edgarın fuzuli geri pası hakemin penaltıyı atlaması İsmail'in adamın sırtından düştüğü adamı takip etmemesine rağmen maçı berabere bitirdik.
Attığımıza ve yediğimiz e bakınca üzülüyorum.
Ömür için hoca düzelteceğine inanıyor göreceğiz inşallah düzelir.
İsmail i yerli rotasyon için yedeğe alınacaksa alınsın dedi k adam 11 oynuyor.
Çok şey varda en azından kaybetmedik.

Reha Asan
13.09.2021, 00:13
Umarım dorukhanında oynamasını Yunus mallı gibi beklemeyiz.

Ekubanbambam
13.09.2021, 00:13
[QUOTE=Mert Oğuzlu61;1921537325]Bu tip pozisyonlarda hakeme itiraz olmayinca hemen gecistiriyorlar, itiraz olunca orta hakem klasik "dinliyorum" hareketiyle topu var hakemine atıyor, mecbur incelemek zorunda kalıyorlar. İtiraz olmadı, Var hakemi Cüneyt Çakır da fırsat bu fırsat net penaltıyı yedi.[/QUOTE
Arkadaşlar takımda sorun yok bireysel hatalardan ve hakemin art niyetli yönetiminden puan kaybettik.corneliusun şutunu lyundima tokatla kesti vara bile gitmedi .Hamsike dirsegi geçirdiler hakemin önünde oralı bile olmadı .Bu takımın yapmadı gereken şey hakkını savunmak ve çirkef olmak.Bu takım koyun gibi itiraz etmeyip her karara boyun eğerde değil 37 yıl bir 100 yıl daha şampiyon olamaz .

Doctore
13.09.2021, 00:16
[QUOTE=Mert Oğuzlu61;1921537325]Bu tip pozisyonlarda hakeme itiraz olmayinca hemen gecistiriyorlar, itiraz olunca orta hakem klasik "dinliyorum" hareketiyle topu var hakemine atıyor, mecbur incelemek zorunda kalıyorlar. İtiraz olmadı, Var hakemi Cüneyt Çakır da fırsat bu fırsat net penaltıyı yedi.[/QUOTE
Arkadaşlar takımda sorun yok bireysel hatalardan ve hakemin art niyetli yönetiminden puan kaybettik.corneliusun şutunu lyundima tokatla kesti vara bile gitmedi .Hamsike dirsegi geçirdiler hakemin önünde oralı bile olmadı .Bu takımın yapmadı gereken şey hakkını savunmak ve çirkef olmak.Bu takım koyun gibi itiraz etmeyip her karara boyun eğerde değil 37 yıl bir 100 yıl daha şampiyon olamaz .

Kaleciden kaptan olursa böyle olur.

Onur Akyüz
13.09.2021, 00:20
Bakasetas ilk golde yaptıklarıyla takımı içeri 2-1’le soktu daha napsın.

2-0 girsek o ölü toprağıyla belki maç 3-4 olurdu. Baka çok değerli bir oyuncu direkt skor yapıyor.

Jackdaniels
13.09.2021, 00:21
Onu bunu bilmem , Sahada Abuk subuk hatalar yapıp yürür gibi top oynayarak bence Tarihin en kötü Gs kadrolarından biri varken hala bahanelere sığınıyorsan boşa konuşmayacaksın. 3-4 atıp net skorla gönderecektik Gs yi. Hiçbir bahaneyi kabul etmiyorum 2 haftadır dinleniyor bu takım çıkıp sahaya çatır çatır mücadele edip kazanacaksın.

Mehmet
13.09.2021, 00:23
Maçın yıldızı A. Kadir Ömür.
2. yıldız da yunan oyuncu Siopis.
Bunlar ile Trabzonspor şampiyon olacak.

Onur Akyüz
13.09.2021, 00:30
Cüneyt Çakır’ın resmen bizi durdurma vazifesi var. Bu tesadüf olamaz. Daha önce 5’de 13 puan yapıp devam edebilecekken Erkan Zengin’in denayer’in eliyle kesilen pozisyonu vermeyip maçı gs’ye hediye etmişti.

Bugün de 4’te 4 ile devam etme şansımızı engelledi. Hadi birinde saha içindeydin görmedin(çok net gördü de neyse) burada önünde ekran var, adam kuralı bile uygulamaya tenezzül etmedi.

Ya en azından yağmasak da gürlememiz lazımdı hoca sivas maçından sonra konuştu, bundan sonra da konuşucam dedi ama bu akşam net olarak penaltımız gitti niye konuşmadı?

Bence 2-2 yeterli görüldü herkes sonucun memnuniyetinden bu olayı unuttu. Sergen olsa ortalığı yıkmıştı valla adamların aleyhine penaltı verilmedi. Bu işler böyle her hafta bağırmayla çağırmayla oluyor işte adamlar öyle beziyor ki senle uğraşmamak için penaltıyı bile vermiyor.

Biz napıyoruz? Kendi oyuncumuzu yuhalıyoruz. Ya hakem o fahiş hataya rağmen hiç tepki görmedi bari futbolun katili matili bir şeyler söyleseydiniz yoook siz topçu yuhalayın sahaya girin. Adam Hamsik’e dirseği geçiriyor sarı kart alması gerekirken peşinden hem faul alıyor hem Berat’a sarı kart aldırıyor. Bu da hakemin dibinde oluyor.

Hoca da bir şey demiyor kafayı yiyecem. Bari kulüp yarın bi animasyon filan yayınlasın bu pozisyon için. Sörloth’un kafa golü için gs yapmıştı güya marcao’ya faul yapıp atmış golü.

Adamlar bir şey yoksa da ağlıyor bize bak bir de..

Ekubanbambam
13.09.2021, 00:33
Ya siz şaka misiniz hala o iyi oynadı şu kötü oynadı hakemler kasıtlı olarak penaltıları yemiş hamsike atılan dirseği eş geçmiş bütün takdir haklarını GS lehine kullanmış siz hala neyin derdindesiniz futbolcular her zaman mükemmel oynayamaz elimizden maçı aldı hakem su başımıza gelenler GS nin başına gelse tff mhk diye birşey kalmazdı.

Ekubanbambam
13.09.2021, 00:40
Cüneyt Çakır’ın resmen bizi durdurma vazifesi var. Bu tesadüf olamaz. Daha önce 5’de 13 puan yapıp devam edebilecekken Erkan Zengin’in denayer’in eliyle kesilen pozisyonu vermeyip maçı gs’ye hediye etmişti.

Bugün de 4’te 4 ile devam etme şansımızı engelledi. Hadi birinde saha içindeydin görmedin(çok net gördü de neyse) burada önünde ekran var, adam kuralı bile uygulamaya tenezzül etmedi.

Ya en azından yağmasak da gürlememiz lazımdı hoca sivas maçından sonra konuştu, bundan sonra da konuşucam dedi ama bu akşam net olarak penaltımız gitti niye konuşmadı?

Bence 2-2 yeterli görüldü herkes sonucun memnuniyetinden bu olayı unuttu. Sergen olsa ortalığı yıkmıştı valla adamların aleyhine penaltı verilmedi. Bu işler böyle her hafta bağırmayla çağırmayla oluyor işte adamlar öyle beziyor ki senle uğraşmamak için penaltıyı bile vermiyor.

Biz napıyoruz? Kendi oyuncumuzu yuhalıyoruz. Ya hakem o fahiş hataya rağmen hiç tepki görmedi bari futbolun katili matili bir şeyler söyleseydiniz yoook siz topçu yuhalayın sahaya girin. Adam Hamsik’e dirseği geçiriyor sarı kart alması gerekirken peşinden hem faul alıyor hem Berat’a sarı kart aldırıyor. Bu da hakemin dibinde oluyor.

Hoca da bir şey demiyor kafayı yiyecem. Bari kulüp yarın bi animasyon filan yayınlasın bu pozisyon için. Sörloth’un kafa golü için gs yapmıştı güya marcao’ya faul yapıp atmış golü.

şuradaki en gerçekçi yorum bu.,Bu kaçıncı hakemlerce dograndigimiz GS maçı sayamadik artık

erdo6
13.09.2021, 00:42
Inanılır gibi değil cüneyt çakır ile ilgili yönetim hiç bir mesaj vermedi o zaman ben vereyim trabzon düşmanı cüneyt çakırı artık maçlarımızda görmek istemiyoruz

emre6117
13.09.2021, 00:44

Biz bu isleri yapamadigimiz ve hicbir baski gucumuz olmasdigi icin sampiyon olma.sansimiz yok.
Turkiyede varsa yoksa 3 istanbul takimi var. Tum sistem onlar lehine isliyor. 1980 lerde sampiyonluklar yasadik anacak futbol bu kadar populer degildi ve bu kadar paralar donmuyordu.
Sen bu mactan sonra cuneyt uzerinden buyuk baski kurabiliyormusun, hayir. Ee 10 mac arka arkaya alsan ne olacak. Cuneyt yine kritik bir macina gelir, seni yaris disi birakir.
Sonra hicbir sey olmamis.gibi yoluna devam eder.

emre6117
13.09.2021, 00:46
Inanılır gibi değil cüneyt çakır ile ilgili yönetim hiç bir mesaj vermedi o zaman ben vereyim trabzon düşmanı cüneyt çakırı artık maçlarımızda görmek istemiyoruz

Yonetim bu mesaji vermeyecekse hamsiki, gervinhoyu,corneliusu neden aldi.neden o kadar riske girildi. Cuneyt denen futbolun krali gelsin, kafasina gore takilsin diye mi.
Eger basarili olmak istiyirsan tepkini koyacaksin.
Bakin 3 istanbul takimina, yillardir kayrilmadiklari mac yok neredyse, ama sorsan surekli magdurlar agliyorlar.

BatuhanB
13.09.2021, 00:47
Bu takıma vereceği katkı kat'i olan yerli oyuncu şart oğlu şart. Hattâ cuk oturacak birini önereyim hemen.

https://i.ibb.co/yRbw5mw/kamil.jpg

İnanılmaz gerçekten. Kim bilir bu sezon bu adamı lüzumsuz gönderişimiz yüzünden kaç maçta puan kaybedeceğiz...http://www.hatayspor.org.tr/wp-content/uploads/2021/08/kamil.jpg
http://www.hatayspor.org.tr/wp-content/uploads/2021/08/kamil.jpghttp://www.hatayspor.org.tr/wp-content/uploads/2021/08/kamil.jpg

Onur Akyüz
13.09.2021, 00:50
Bugün eski maçlara bakarken 3-0 yendiğimiz maçta Cardozo’nun şutunu çizgi üstünde Yekta’nın elle çıkardığı pozisyonu vermemişlerdi sonra o pozisyon tekrar dönüp gol olmuştu.

O sezonlarda çizgi hakemleri vardı o maçtaki çizgi hakemi kimdi dersiniz? Başka bir fb maçında kırmızı montludan dayağı yiyen hakem.

Ya adamlar gördüğü halde vermiyor olacak iş değil. Bu akşamki pozisyonda hakemi vara çağırmamak ne demek lan Allah’ın Cücüsü?

Valla insanlar böyle böyle çıldırıyor. Net bir şey varsa bunu vereceksin neyin hesabını yapıyorsun!

AyhanPe
13.09.2021, 00:54
Maçın yıldızı A. Kadir Ömür.
2. yıldız da yunan oyuncu Siopis.
Bunlar ile Trabzonspor şampiyon olacak.

Türkiye ligi sampiyonlugunun özellikle Trabzonspor taraftari icin ne gibi bir degeri olabilir? C.Ronaldo nun 26 yasindaki haline ihtiyacimiz var. 36 yasindaki Ronaldo bile kurtarmaz. Su düzende hakemleride yenebilmenin tek yolu fizik gücü yüksek bir takimla tüm Türk takimlarini ezebilmektir. PSV ye karsi hangi Türk hakemi kurtarabilirdi Gs yi? Türkiye sartlarinda ve gercekleriyle böyle bir takim olusturmak icin tonlarca paraya ihtiyac var. O zaman bütce Ist. takimlarindan 4 kat daha az degil 4 kat daha fazla olmasi gerekir. Kaldiki imaj olarak Katar liginden pek bir farkimiz olmadigindan para ile bile yapilamaz. O halde care tikir tikir isleyen bir alt yapi sisteminde. Onuda su sartlarda olusturmak imkansiz. Bunun icin onlarca yil sürecek amansiz bir mücadele gerekir ki meyvesini alalim. Cok ütopik..

Ben takimimdan memnunum. Ne rezilliklerden gelindi bu noktaya. Biraz elimizdekinin degerini anlamaya calissak..

Ceyhun Öncü
13.09.2021, 00:54
Peres sol bekte
Parmak sag bekte olmaz mi

emre6117
13.09.2021, 00:55
Bugün eski maçlara bakarken 3-0 yendiğimiz maçta Cardozo’nun şutunu çizgi üstünde Yekta’nın elle çıkardığı pozisyonu vermemişlerdi sonra o pozisyon tekrar dönüp gol olmuştu.

O sezonlarda çizgi hakemleri vardı o maçtaki çizgi hakemi kimdi dersiniz? Başka bir fb maçında kırmızı montludan dayağı yiyen hakem.

Ya adamlar gördüğü halde vermiyor olacak iş değil. Bu akşamki pozisyonda hakemi vara çağırmamak ne demek lan Allah’ın Cücüsü?

Valla insanlar böyle böyle çıldırıyor. Net bir şey varsa bunu vereceksin neyin hesabını yapıyorsun!

Bazi hakemler malesef ne yapsalar da hicbir sey olmuyor. Aynen devam ediyorlar.
Tff adam olsa, bu aksam cuneyt cakiri arar..sen o penaltiyi neye gore vermedin diye hesap sorar..ama.tam tersi aferin cuneyt boyle devam et diye aranmistir.
Trabzonspr camiasi da camia degilki hesap sorabilsin. Vur kafasina al ekmegini. Anca kendi icinde kaosa girer.

Mert Oğuzlu61
13.09.2021, 00:56
Sol beke kadro içinden yerli ve taze bir dokunuş şart yoksa kadro karışıyor. Hemen sonraki maça özel deneme yapılmalı ve oraya yeni bir oyuncu hazırlanmalı.

Ya Dorukhan'ı deneyecegiz ya da alt yapıdan Arif gelecek. Kaybedecek bir şey yok, belki farklı bir profil ile orayı kurtaririz.

emre6117
13.09.2021, 00:59
Türkiye ligi sampiyonlugunun özellikle Trabzonspor taraftari icin ne gibi bir degeri olabilir? C.Ronaldo nun 26 yasindaki haline ihtiyacimiz var. 36 yasindaki Ronaldo bile kurtarmaz. Su düzende hakemleride yenebilmenin tek yolu fizik gücü yüksek bir takimla tüm Türk takimlarini ezebilmektir. PSV ye karsi hangi Türk hakemi kurtarabilirdi Gs yi? Türkiye sartlarinda ve gercekleriyle böyle bir takim olusturmak icin tonlarca paraya ihtiyac var. O zaman bütce Ist. takimlarindan 4 kat daha az degil 4 kat daha fazla olmasi gerekir. Kaldiki imaj olarak Katar liginden pek bir farkimiz olmadigindan para ile bile yapilamaz. O halde care tikir tikir bir alt yapi sisteminde. Onuda su sartlarda olusturmak imkansiz. Bunun icin onlarca yil sürecek amansiz bir mücadele gerekir ki meyvesini alalim. Cok ütopik..

Ben takimimdan memnunum. Ne rezilliklerden gelindi bu noktaya. Biraz elimizdekinin degerini anlamaya calissak..

Ee ne olacak boyle. Yine bu hakemler ve sistemle ligi 2. Veya 3.bitireceksin. kasaya net bir para girisi olmayacak. Sampiyon yapmayacaklar bizi bu duzende. Bu cok acik ve net bir durum.
Malesef bu durumu degistirmek icin ya hicbir sey yapmiyoruz, ya da yapsak da hic bir tesiri olmuyor.
Turkiye ligi umutsuz bir duzenle kurulmus, varsa yoksa 3 istanbul takimi.

Emre.
13.09.2021, 01:03
Bu kalitede bi takımdan pres altında bocalamaması beklenir ama durum tam tersi gibi şu an, iyi pres yapan takımlar bizi baya zorlar.

Bireysel hataları da 'bireysel' diyip geçmemek üzerine düşmek lazım.

Eğer olumsuzluklar penceresinden bakarsak iyi bir maç, ders alıp gidermek için harika bir örnek. Sene başından beri bazı sorunlar devam ediyor ama neyse.

Çok rahat skor bulabiliyoruz gibi bir durum var bu da önemli. Ligdeki çoğu takımı rahat yeneriz gibi bir sonuca varıyor ama bugünkü gibi maçları yaşamamak lazım.

Gs ve Sivas gibi iki maçtan 4 puan çıktı, zirveye ortağız. Rakipler de büyük maç oynayacak, eksikleri ortaya çıkacak. Avrupa serüvenleri de var. Karalar bağlamaya gerek yok. Uçmaya da gerek yok.

Bir sonraki transfer sezonuna kadar tüm oyuncular bizim, şampiyonluk istiyoruz, beklentimiz yüksek. Oyuncuları sahiplenelim, eleştirilerde bulunalım. Dozunu koruyalım tabi. Ama futbolcu kardeşlerimiz de bizi anlasın. Ben kazandığı belli konumu belli bir insanım, gayet sıradan biriyim aslında. Onlar milyonların umudu. Bazı şeylere kulak tıkayacaklar, anlayacaklar mecburen. Yeni çağın normali bu. Kimseyle şahsi durumumuz yok neticede. Onların başarısını istiyoruz.

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AyhanPe
13.09.2021, 01:08
Ee ne olacak boyle. Yine bu hakemler ve sistemle ligi 2. Veya 3.bitireceksin. kasaya net bir para girisi olmayacak. Sampiyon yapmayacaklar bizi bu duzende. Bu cok acik ve net bir durum.
Malesef bu durumu degistirmek icin ya hicbir sey yapmiyoruz, ya da yapsak da hic bir tesiri olmuyor.
Turkiye ligi umutsuz bir duzenle kurulmus, varsa yoksa 3 istanbul takimi.

Avrupa da basariyi yakalabilecek bir takimin olusmasi. Sabirla..Istikrar anahtar kelime. Cogumuz Avciya güveniyorsak saha sonuclarindan bagimsiz uzun yillar takimin basinda kalabilmeli.Avrupa Konferans liginde bir yari final oynadigimizi düsünelim. Yada en iyisi bir final..Yemisim cöplük ligini..

2010/11 sezonundan sonra futbol akliyla yönetilmeyi secseydik, klübün borc batagina sokulup isleyemez hale gelmesine izin vermeseydik, kendi yagimizla kavrulup her sene üzerine koyup ilerleseydik bizi durdurmalarina imkan yoktu. Sabirla yapilan olumlu isler üzerine insaa ede ede ilerlemeliyiz..Yakip yikip dökmeden..

Enes Başkaya60
13.09.2021, 01:10
Yediğimiz 1. golden önce net faulü verme, penaltıyı verme. Var’da kim var Cüneyt Çakır!
Siz herhangi bir dine inanıyor musunuz? O inandığınız dinde adalet yok mu?

AyhanPe
13.09.2021, 01:18
Yediğimiz 1. golden önce net faulü verme, penaltıyı verme. Var’da kim var Cüneyt Çakır!
Siz herhangi bir dine inanıyor musunuz? O inandığınız dinde adalet yok mu?

Bence faul yoktu o pozisyon da..Gerci olsaydi da birsey degismezdi ama Cornelius un penalti pozisyonun verilen skandal kararin esi benzerini görmeyecegiz. O pozisyona dünyada sadece bizim ülkemlzde bize karsi VAR müdahelesi olmazdi..O derece kötü niyetin ispati bir pozisyon..VAR denilen zikkim neden futbola sokuldu? Böyle pozisyonlarda yanlis kararlarin asla olmamasi icin..Bu pozisyonun aciklamasi olamaz..

Mehmet Sarigül
13.09.2021, 01:22
Belki profesyonel sözleşmeleri var ama bizim yerli futbolcular profesyonel olamamışlar!

Uğurcan, A. Parmak, Hüseyin, A. Ömür...

Içlerinde en yeteneklisi Ömür ama en az profesyonel olan da o, farkındaysanız hepsi bir önemli çikiş yapti...ama hiçbiri o seviyeyi muhafaza edemedi.

Uğurcan'a biran önce işine konsantre olmasini öneriyorum, yoksa tipki Hüseyin, Parmak ve Ömür gibi olma yolunda hızla ilerliyor.

cyberentalpi
13.09.2021, 01:23
Hemen Yapılabilecekler
1- Yarın Yönetim Cüneyt Çakır hakkında bu adam art niyeti. Bir daha hakem yada var olarak istemiyoruz açıklaması yapmalı
2- waka reis ile hemen imza parası bilmem ne ayağına sözleşme yenilenmeli. 1 Gün bile gecikmeden yapılmalı
3- Yusuf un şartları az da olsa iyileştirilmeli. Oyuncu tamam iyisin hoşşun ama topu ezmeden pasını verebilirsin denmeli
4- Ömür e zırlayacaksa onu soyunma odasina giderek yapması söylenmeli.
5- Psikolojik olarak Ömür, İsmail, Uğurcana destek olunmalı
6- Abdullah Avcı ya Hocam Şampiyon gençlerden işe yarar oyuncu yok mu yahu diye sorulmalı
7- Ara transfer sezonu için bir sol bek, yedek olabilecek bir forvete mutlaka bakılmalı.

Cemzirih
13.09.2021, 01:24
Ya siz şaka misiniz hala o iyi oynadı şu kötü oynadı hakemler kasıtlı olarak penaltıları yemiş hamsike atılan dirseği eş geçmiş bütün takdir haklarını GS lehine kullanmış siz hala neyin derdindesiniz futbolcular her zaman mükemmel oynayamaz elimizden maçı aldı hakem su başımıza gelenler GS nin başına gelse tff mhk diye birşey kalmazdı.

Allah'ıma şükürler olsun ki hala aklı selim düşünüp gerçekleri görüp birseyler yazabilen taraftarlarımız da var . Çok sevindim bu düşünceleri paylaşmana. Bizim taraftarimiz aynı trafikdeki magandalar.gibi. Yazık .

S.Seymen
13.09.2021, 01:29
eleştiriyi linç kültürü ile yaparsak ergen,n biri de sahaya girip iş yaptığını zanneder

bu takımın bu nedenle sahası kapanmış hatırlamıyorum ama puanı alınmıştı

o nedenle akıllı olmak gerekiyor diyor idim

boşa gidiyor, gs kadrosu iyi idi genç ve yüksek değerli adamlardan kurulu bugün hamsik maçı kurtardı edgar vermeye hamsik almaya çalıştılar

edgar içinde formsuz bir dönem geçiriyor

abdüş hazır değil mutlaka katkı vereceğine inanıyorum

hocası onu daha hazır edip en azından psikolojik anlamda yavaş yavaş kazanması erekiyor

bugün gervinyoyu değil janini yi aradım diyebilirim

Hakemler bildiğiniz gibi hamsik sakatlığı iki oyuncu değişikliğimiz vs bir sürü pozisyon var 1 dk uzattı onuda 48 sn de bitirdi

biz önde olsaydık en az 3 genellikle 5 dk daha oynanırdı oyun varınında yoğunun da hepsinin de salamlıyorum

mallı olayı baka hamsik görevinde bir adam onları kesemiyorsun ki

sol bek işi eve t bir çözüm gerekiyor.

fanatikdevri
13.09.2021, 01:33
bizim kadronun orta saha dinamizmi sorun olacak,bu durumu çözmek için nasıl bir yol bulacak Hoca merak ediyorum.
balını sevdiğim terim yine balı ile kurtardı.

Adem Akyüz'
13.09.2021, 01:41
Her Trabzonsporlu bilir ki sakatlanan as oyuncunun yerine oynayacak olan yedek oyuncu bize karşı hayatının maçını oynar.

En son Szalai sol bekte oynayıp haşat etmişti bizim sağ tarafı.

Yedlin'den iyi bir performans bekliyorum.

Yedlin dedik ama söylediğim patlamayı Emre Kılınç yaptı.