Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 4.Hafta l Trabzonspor 2 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
Enaldo61
09.09.2021, 12:12
Cornelius'a kim sezonu kapattı demiş nereden haber takip ediyorsunuz merak ediyorum. GS'ye golü var diye umuyorum, Hamsik de atacak bu maç.
Uğur Kalyoncu
09.09.2021, 12:31
Uğurcan
Peres Edgar Hugo İsmail
Hamsik Siopis Bakasetas
Ömür Djaniny Nwakame.
Cornelius ve Gervinho sakatlıktan çıktılar. İhtiyaç olursa hocanın görev vereceğini düşünüyorum.
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2021, 12:33
Cornelius'a kim sezonu kapattı demiş nereden haber takip ediyorsunuz merak ediyorum. GS'ye golü var diye umuyorum, Hamsik de atacak bu maç.
Haber takibinden değil...
Kötümserlikten, kara haberden beslenen bir güruh mevcut.
Onların kendi çıkardıkları, sonra ilk kendi inandıkları, ardından nerdeyse bütün forumu da inandırmak üzere oldukları bir dedikodudan ibaret. :)
tamuğ yamtar
09.09.2021, 12:59
Maçın hakemi Ali Palabıyık oldu.
Hayırlısı artık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilelebeTS
09.09.2021, 13:02
gs'nin zayıf karnı defansı bence. Bizim de en iyi olduğumuz yer hücum, hatta ligin en iyisiyiz. En iyi 11'imizle çıkıp iç saha oyunumuzla işi bitirmemiz lazım. İlerde Cornelius oynamalı bana göre. Hoca nasıl düşünür bilemem. Gervinho iyileşmişse o da oynamalı. Onun durumu da en geç yarın belli olur, en geç yarın takımla çalışması lazım.
Yusuf BALCI
09.09.2021, 13:30
Palabıyık sıkıntılı. Umarım hakeme çok iş düşmez.
Enaldo61
09.09.2021, 13:54
gsliler hakem yaygarası yapıyor, çok ilginç bir camia, doymuyorlar. İstiyorlar ki her şey onların olsun. Vurup geçmek lazım bunlara temizinden.
UĞUR DURTAŞ
09.09.2021, 14:07
İmkansız değil,
ama çok zor
tarih:11.02.2019
gs-Trabzonspor maçı
hakem gs'li ümit öztürk
2 yıl 7 aydır bu hakem maçlarımıza verilemiyor.
çok net biz istemiyoruz.
mhk başkanı her sezon öncesi her hakem her maça verilecek derrrrrr
tatlı efendi peki ümit öztürk niçin bizim maçlara veremiyorsun peki?
*
arkadaşlar pazar günkü atanacak hakemde çok önemli
benim 3 tane tahminim olacak;
palabıyık
çakır
meler
**
(H) ALİ PALABIYIK (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20160)
(Y) MUSTAFA EMRE EYİSOY (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=19344)
(Y) CEYHUN SESİGÜZEL (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=20578)
(D) ALİ ŞANSALAN (https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1141865)
sethfilo
09.09.2021, 14:14
Bu maçın kaderini hakemlerin belirlememesini diliyorum. Ama bu maç Avcı ile Terim arasında daha çok oyuna odaklananın kazanacağı bir maç olacaktır. Çünkü oyuna müdahele ve değişikliklerde daha hızlı ve cesur olan bir tık önde olur. Umarım Avcı hocam son 7 maçtaki bu eksikliğini görmüştür
Şu maçı alsak varya uff..
Mert Oğuzlu61
09.09.2021, 14:33
-----bruno---edgar---vitor---denswil
------------------------berat
------------------baka-----hamsi
----------ömür---------------------waka
-------------------------viking
Denswil'in oynaması lazım, İsmail 2. yari girebilir. Denswil savunma gücünü arttırabilir mi, işe yarayacak transfer midir öğrenmelik maç.
Eğer oynamazsa niye alındığı sorgulanır, maaşı da az değil yıldız oyuncu maaşı verdik o zaman iyi oyuncudur diye düşünmek istiyorum.
cakalkerem
09.09.2021, 15:23
hadi basma zamanı
Doğukan Uçan
09.09.2021, 15:27
stat daha bomboş..
bilet fiyatları trabzon şehrine göre çok pahalı.
onu da geç en büyük sıkıntı 2 doz aşı olup 14 gün kuralına takılan benim gibi bir sürü insan var.
2. doz aşıyı olduktan sonra 14 gün beklemek nedir
Ogün YAZICI
09.09.2021, 15:29
Direk skora giden oyuncularla oynamamız gereken karşılaşma
İleri 3'lüyü Abdülkadir'i koyup da göze hoş gelen ama bal yapamayan futbola gerek yok
Nwakaeme'nin yönettiği Cornelius'un duvar olup bitiricilik taptığı Gervinho'nun savunma arkası koşular yaptığı ileri üçlü idealdir.
Bunların arkasının Bakasetas Hamsik Siopis olmasında fayda var
Bakasetas ve Hamsik milli takımlardan çok yorgun gelecek duruma göre Berat düşünülebilir
Mehmet Fatih Yavuz
09.09.2021, 15:33
Direk skora giden oyuncularla oynamamız gereken karşılaşma
İleri 3'lüyü Abdülkadir'i koyup da göze hoş gelen ama bal yapamayan futbola gerek yok
Nwakaeme'nin yönettiği Cornelius'un duvar olup bitiricilik taptığı Gervinho'nun savunma arkası koşular yaptığı ileri üçlü idealdir.
Bunların arkasının Bakasetas Hamsik Siopis olmasında fayda var
Bakasetas ve Hamsik milli takımlardan çok yorgun gelecek duruma göre Berat düşünülebilir
İyi de o vakit 3. yerli kim olacak?
Kaleci ve sol bek tamam... Sonra?
HOPA'LI TS'Lİ
09.09.2021, 15:35
Şu maçı alsak varya uff..
17 yıl sonra 3/3 yaptık.
4/4 neden olmasın.
Maç başladığı andan itibaren şu tezahüratı duymak istiyorum:
NE BEŞİKTAŞ, NE FENER, NE DE CİM BOM BOM
BU SENE SENSİN ŞAMPİYON
ÖLÜMÜNE ÖLÜMÜNE ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ
ÖLÜMÜNE ÖLÜMÜNE ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ
HOPA'LI TS'Lİ
09.09.2021, 15:36
Uğurcan
Peres Edgar Hugo İsmail
Hamsik Siopis Bakasetas
Ömür Djaniny Nwakame.
Cornelius ve Gervinho sakatlıktan çıktılar. İhtiyaç olursa hocanın görev vereceğini düşünüyorum.
Cornelius bu maçta ilk 11 oynamayacaksa hangi maçta oynayacak?
Ogün YAZICI
09.09.2021, 15:40
İyi de o vakit 3. yerli kim olacak?
Kaleci ve sol bek tamam... Sonra?
O halde Berat oynar
Ama Hamsik ve Bakasetas bu kadar yorgunken o ileri üçlünün arkasının Berat Hamsik Baka olması da hiç sağlıklı gelmiyor
Maçın hakemi Ali Palabıyık oldu.
Hayırlısı artık.
2 sene önce Bjk yi 4-1, fb yi 2:1 yendigimiz maclari yönetmisti. Skora büyük bir etki yapacagini sanmiyorum. Yeterki öneleme maclarindaki gibi aptalca goller yemeyelim..Gerisini hallederiz..
asilhamsi
09.09.2021, 15:48
----------ugurcan---------
perez---edgar---hugo---denswil
------------berat-----------------
-----baka----------hamsik---------
ömür--------------------------waka
-------------canini----------------
bence böyle başlarız cornelius sonradan girer. gervinho yetişmez diye düşünüyorum. ikinci yarı yorgunluk durumuna göre baka-siopis değişikliği olur.
ismail kesinlikle oynamamalı. o kanatta bekte boye onde feghouli oynar. İsmaili haşat ederler.
ömür form tutarsa bu takımın en önemli oyuncusu olur.
daha önce yaptığı gibi oyuncular arasındaki bağı kuran isim olur.
HOPA'LI TS'Lİ
09.09.2021, 15:51
----------ugurcan---------
perez---edgar---hugo---denswil
------------berat-----------------
-----baka----------hamsik---------
ömür--------------------------waka
-------------canini----------------
bence böyle başlarız cornelius sonradan girer. gervinho yetişmez diye düşünüyorum. ikinci yarı yorgunluk durumuna göre baka-siopis değişikliği olur.
ismail kesinlikle oynamamalı. o kanatta bekte boye onde feghouli oynar. İsmaili haşat ederler.
ömür form tutarsa bu takımın en önemli oyuncusu olur.
daha önce yaptığı gibi oyuncular arasındaki bağı kuran isim olur.
Transfer döneminin tek zayıf halkası Köybaşı İsmail oldu.
Yabancı kuralının kazığı oldu bize
Uğur Kalyoncu
09.09.2021, 16:15
Cornelius bu maçta ilk 11 oynamayacaksa hangi maçta oynayacak?
Bir sonraki maç olabilir abi.
O halde Berat oynar
Ama Hamsik ve Bakasetas bu kadar yorgunken o ileri üçlünün arkasının Berat Hamsik Baka olması da hiç sağlıklı gelmiyor
Bu haftayı idare etsinler sonra haftada bir maç oynayacakları süreç gelecek dinleneceklerdir
Doğukan Uçan
09.09.2021, 16:47
muslera sakatlıktan sonra bir türlü toparlayamadı dün milli maçta da çok komik bir gol yedi. umarım bizim maçta kalede olur zaten en çok gol yediği 2 takımdan birisiyiz.
Hoca Djaniny ve Cornelius arasında kalacak muhtemelen. Djaniny'nin değişken, kanada da gelen oyunuyla 4-6-0'a da dönyüyor takım zaman zaman. Büyük maçlarda orta saha kalabalık olsun falan iyidir diye bunu deneyebilir ama Gervinho olmayacaksa Ömür bu oyuna hiç uygun olmadığı için patlarız. Gervinho Djaniny'le yer değiştiriyor, merkezde forvet gibi kalıyor. Ömür bunu yaptığı an bitiyor, bir kişi eksik kalıyoruz. Cornelius iyidir. Hem Cornelius oynadığında verkaça girecek Ömür, Baka, Hamsik gibi oyuncularımız var. Nwakeme ve Peres de ne zaman topu kaldırsa tehlike yaratır. Mis.
Kaldı ki Kasımpaşa Jorgensen'le dağıttı, denenmişi varken macera aramaya gerek yok.
muslera sakatlıktan sonra bir türlü toparlayamadı dün milli maçta da çok komik bir gol yedi. umarım bizim maçta kalede olur zaten en çok gol yediği 2 takımdan birisiyiz.
Adamın bu gece 01:30 da maçı var oradan kalkıp Madrid aktarmalı İstanbul'a oradan da Trabzon'a gelecek :) Sağlıklı adam bile yorulur şu yorgunluktan, üstüne Muslera bitik bu sezon. Kışkırtılmış Fatih oynayacağına Muslera oynasın.
Uğurcan
Peres Edgar Hugo İsmail
Hamsik Siopis Bakasetas
Ömür Djaniny Nwakame.
Hocam adam 2 gün önce milli takımda gol attı.
11'de çıkmaması rezillik olur.
https://www.youtube.com/watch?v=22K-OYYscXc
3:50'den sonrası.
Doğukan Uçan
09.09.2021, 18:47
Adamın bu gece 01:30 da maçı var oradan kalkıp Madrid aktarmalı İstanbul'a oradan da Trabzon'a gelecek :) Sağlıklı adam bile yorulur şu yorgunluktan, üstüne Muslera bitik bu sezon. Kışkırtılmış Fatih oynayacağına Muslera oynasın.
Renktaş fatih oynasa da bence bir fark yapmaz. Galatasaray'ın 2 kalecisi de formsuz bence. Gerçi bizim uğurcan da son zamanlarda formda değil. Sanki maçın kaderini kalecilerin performansı belirleyecek gibi duruyor :)
Djaniny oynarsa benim için bir moral bozukluğu sebebidir.
Milli takımdan moralli gelen Cornelius'u at sahaya.
İlk yarıda gol bul bitir işi.
Djaniny gol mol atamaz.
Djaniny 11 çıkıp gol atsın ve maçı kazandırsın dışarda donsuz çırılçıplak video çekerim. O kadar iddialıyım.
Sacha Boey sakatlanmış. Bizim maçta yok.
Rakipte sakatlar:
Arda Turan(Her maç bize gol atıyordu iyi olmuş)
Barış Yılmaz
Gustavo Assunçao (Yeni almışlar bunu, sakatmış)
Omar
Marcao da cezalı
Üstteki arkadaş Boey de sakat yazmış, güzel haberler.
İlk yaDjaniny 11 çıkıp gol atsın ve maçı kazandırsın dışarda donsuz çırılçıplak video çekerim. O kadar iddialıyım.
Ooo iddaa baya büyük olmuş. Resimde değil video birde:D
Ooo iddaa baya büyük olmuş. Resimde değil video birde:D
Abi aynen video. Ama buzlarım yani. Onu söyliyim.
Abi aynen video. Ama buzlarım yani. Onu söyliyim.
Buzlu da olur Alper:p Koyarsın buraya artık Janini atarsa:D
Buzlu da olur Alper:p Koyarsın buraya artık Janini atarsa:D
Atmayan şerefsizdir. Atamaz abi. Djaniniy anca taç çizgisi kenarında gezsin.
Atmayan şerefsizdir. Atamaz abi. Djaniniy anca taç çizgisi kenarında gezsin.
Ben de inanmıyorum o baygın bakışlarıyla bir halt yapabileceğine.
Enaldo61
09.09.2021, 19:13
Parmak ve Djaniny olmayacak muhtemelen. Edgar belirsiz galiba.
Hamza Yilmaz
09.09.2021, 19:24
Edgar da sakatlanmis, Djaniny de yok diyorlar [emoji2359]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ilelebeTS
09.09.2021, 19:28
Fotoğraftan sakatlık raporu çıkarılmaz. Adamlar salonda çalışır. Kısa süreli sakatlıklarda önemli olan son antrenmana çıkıp çıkmadıklarıdır.
Forum doktorları online, yahu neye göre bu kanaate varıyorsunuz şu oynamaz bu oynamaz filan.
Size kötü bir haberim var. Pazar günü bacanaga misafirlige gidiyormusuz. Kacarida yok. Orda bulundugum hicbir maci kazanamadik. Gecen sene icerdeki Gs macinda da ordaydik. Ilk yari 0-1 olunca kalktim ama mac kurtarilamadi :) Bacanak Gs li..Gecen senenin rövansini alip su laneti kirmaliyiz..Herseyin bir ilki vardir :)
Sefer A.
09.09.2021, 19:43
Hoca Djaniny ve Cornelius arasında kalacak muhtemelen. Djaniny'nin değişken, kanada da gelen oyunuyla 4-6-0'a da dönyüyor takım zaman zaman. Büyük maçlarda orta saha kalabalık olsun falan iyidir diye bunu deneyebilir ama Gervinho olmayacaksa Ömür bu oyuna hiç uygun olmadığı için patlarız. Gervinho Djaniny'le yer değiştiriyor, merkezde forvet gibi kalıyor. Ömür bunu yaptığı an bitiyor, bir kişi eksik kalıyoruz. Cornelius iyidir. Hem Cornelius oynadığında verkaça girecek Ömür, Baka, Hamsik gibi oyuncularımız var. Nwakeme ve Peres de ne zaman topu kaldırsa tehlike yaratır. Mis.
Kaldı ki Kasımpaşa Jorgensen'le dağıttı, denenmişi varken macera aramaya gerek yok.
Djaniny varsa ve Gervinho tam hazir degilse, o zaman sag tarafa Djaniny öne de Cornelius iste fenâ olmaz... Ugurcan Ismail Berat oynayacak mecbur bu durumda
Edgar da sakatlanmis, Djaniny de yok diyorlar
ne fuski oldina ?
yorumsuz6117
09.09.2021, 19:44
Kaynak ???
Uğur Kalyoncu
09.09.2021, 19:49
Hocam adam 2 gün önce milli takımda gol attı.
11'de çıkmaması rezillik olur.
https://www.youtube.com/watch?v=22K-OYYscXc
3:50'den sonrası.
Hocam attı da 70-80 dk oynamadı 10 dk falan oynadı.
Cornelius zaten hazır değildi ve üstüne sakatlık geçirdi. Hoca tam olarak hazır olduğunu düşünüyorsa oynatsın ama hazır degilse zorlamanın alemi yok o yüzden dedim.
Enes Başkaya60
09.09.2021, 19:51
Size kötü bir haberim var. Pazar günü bacanaga misafirlige gidiyormusuz. Kacarida yok. Orda bulundugum hicbir maci kazanamadik. Gecen sene icerdeki Gs macinda da ordaydik. Ilk yari 0-1 olunca kalktim ama mac kurtarilamadi :) Bacanak Gs li..Gecen senenin rövansini alip su laneti kirmaliyiz..Herseyin bir ilki vardir :)
Bu sene bütün Uğursuzlukları kıracağız inşallah Ayhan abi sen rahat ol :D
ilelebeTS
09.09.2021, 19:52
Cornelius tam kıvama gelmişti sakatlandı. Roma-Giresun derken maç temposunu yakalayacaktı, gs maçına hazır çıkacaktı, şanssızlık. Bakalım şimdi ilk 11 başlayacak mı.
Faruk UYSAL
09.09.2021, 19:53
Forum doktorları online, yahu neye göre bu kanaate varıyorsunuz şu oynamaz bu oynamaz filan.
:D:D
Hem bu forum doktorları bazen oyuncuları 3 ay yok, 5 ay yok gibi yazarak çok acımasız da olabiliyorlar.:D
Gervinho yoksa hoca sağa Djaniny forvete Cornelius yapacak bence de.
Hamsik'te antremanda topa tek ayakla vuruyomuş sakatligindan dolayı. gs maçına çıkmayabilirmiş.
"Sacha Boey U19 maçında, Hemstring adelesinden sakatlanmış. Grade 2 yırtılma var. 3-4 hafta sürebilir. Bir bu eksikti. Haydi aslan sen erken dönersin"
Twitterda şöyle bir şey var.
Onur Erçetin
09.09.2021, 20:18
Hamsik'te antremanda topa tek ayakla vuruyomuş sakatligindan dolayı. gs maçına çıkmayabilirmiş.
Allah iyiliğini versin abi.Okurken ilk başta korktum lan ne oluyor diye :)
Onur Erçetin
09.09.2021, 20:21
"Sacha Boey U19 maçında, Hemstring adelesinden sakatlanmış. Grade 2 yırtılma var. 3-4 hafta sürebilir. Bir bu eksikti. Haydi aslan sen erken dönersin"
Twitterda şöyle bir şey var.
Boey iyi bir oyuncu idi.Yedlin çok hata yapıyor o bölgede,tekniği de iyi değil.Bu bizim işimize gelecek.Nwakeame orada çok iş yapabilir.
Gs önde pres yapabilir.Geçen sezon Fenerbahçe bunu yapmıştı ve Trabzonda zorlanmıştık ancak o maçta orta alanda bir Sosa veya daha üstü olan Hamsik yoktu.Şimdi bu maç ayağa iyi oynayan Berat ve yanında her anlamda iyi olan bir maestro Hamsik oynayacak.Önde pres yapmaları işimize yarayabilir.
Bizim en büyük sıkıntımız orta alanda vereceğimiz geniş boşluklar.Savunmada çok hata yapabiliyoruz ve bu pahalıya patlayabilir.Takım savunmasına dikkat etmemiz lazım.Roma ve Molde ile içeride oynadığımız maçlarda olduğu gibi çok koşmamız gerekiyor.
Ayrıca bu yaşlı adamların milli takıma gitmelerini de anlamıyorum.Hamsik milli takımı bırakmalı artık,kaldıramıyorsun abi işte niye zorluyorsun.Dinlenerek çıkması gereken bir maç var,adam gitmiş milli maç oynuyor.
Gs önde pres yapabilir.Geçen sezon Fenerbahçe bunu yapmıştı ve Trabzonda zorlanmıştık ancak o maçta orta alanda bir Sosa veya daha üstü olan Hamsik yoktu.Şimdi bu maç ayağa iyi oynayan Berat ve yanında her anlamda iyi olan bir maestro Hamsik oynayacak.Önde pres yapmaları işimize yarayabilir.
Bizim en büyük sıkıntımız orta alanda vereceğimiz geniş boşluklar.Savunmada çok hata yapabiliyoruz ve bu pahalıya patlayabilir.Takım savunmasına dikkat etmemiz lazım.Roma ve Molde ile içeride oynadığımız maçlarda olduğu gibi çok koşmamız gerekiyor.
Ayrıca bu yaşlı adamların milli takıma gitmelerini de anlamıyorum.Hamsik milli takımı bırakmalı artık,kaldıramıyorsun abi işte niye zorluyorsun.Dinlenerek çıkması gereken bir maç var,adam gitmiş milli maç oynuyor.
Kasimpasq macinda yaptılar zaten, yine yaparsalar intihar olur. Umarim yaparlar.
Hamsik konusunda, kaldıramayan hali buysa vay rakiplerin haline :) Baya iyi oynadı. Uğurcan hariç herkes moralli geliyor milli takımdan.
Onur Erçetin
09.09.2021, 20:23
İnşallah böyle birşey yoktur yoksa çok kötü olur bizim için.Edgar yoksa Türkmen oynar,defanstan bu sefer hiç top çıkaramayız.Solda zaten kazma İsmail var,bi de kazma stoper Türkmen eklenirse ayvayı yedik demektir.
Djaniny de oyun içerisinde değişik mevkilerde kullanılabilen bir oyuncu.Olmaması takım için dezavantaj olur.
Doğukan Uçan
09.09.2021, 20:24
An itibariyle iddaa oranlarında favori duruma geçtik
TS : 2.07
BERABERLİK : 3.05
GS : 2.55
Yunus Emre SEYHAN
09.09.2021, 20:24
Milli ara takıma iyi gelir dedik.
Hamsik ve Bakasetas yoğun maç temposuna girdi. Uğurcan demorilize oldu .
Ancak; sonuç değişmeyecek.
Rahat bir galibiyet bekliyorum.
Onur Erçetin
09.09.2021, 20:25
Kasimpasq macinda yaptılar zaten, yine yaparsalar intihar olur. Umarim yaparlar.
Hamsik konusunda, kaldıramayan hali buysa vay rakiplerin haline :) Baya iyi oynadı. Uğurcan hariç herkes moralli geliyor milli takımdan.
Enerjisi yerinde olduğunda çok daha iyi.Bunu içerideki Roma maçında gördük.Yorgun olduğu Giresun maçında ise temposu çok daha düşüktü.
Kötü hali de iyi ama iyi hali bizim için harika olur adamın.
Fatih K.
09.09.2021, 20:29
Bu maçı kaybedersek ya kontraya çıkamamışızdır ya da kontralara önlem alamamışızdır. Gsnin bizi oynayarak yenme ihtimali yok. Bizim takımın en büyük zaafı o zaten. İleride oynasak geriye dönüşte sıkıntı yaşıyoruz, geride oynasak hızlı hücum yapacak oyuncularımız yok.
Halil Alemdar
09.09.2021, 20:36
Boey yok Marcao yok Musleranın da oynama ihtimali düşük. Defansı kötü gsnin. Parçalamamız lazım.
İki takım da zaman zaman önde basmayı seviyor ama biz geriden çıkabiliyoruz onlar çıkamıyor. Her maç bir tane banko böyle gol yiyorlar. Cornelius ve Baka'nın önde basmasıyla orta sahaya atılan serseri topu Hamsik'in Nwakaeme'ye tekte atışını ve taze gol yemiş Muslera suratını şimdiden hayal edebiliyorum. :)
6Şafak Aydın1
09.09.2021, 20:51
Kaleci ve santrfor haric az cok her seyi oynamis Dorukhan. Iyi kötü , cok yönlü imis. Pele mi diyordu iyi futbolcu her yerde oynar diye:). Bir zahmet habu usagi cabuk hazirlayin.
Yedlin çöp bi adam onu oynatacağını sanmıyorum Tony karşısında yoksa elek olur herif. Alpaslan’ı oynatabilir belki PSV maçında denemişti orada da 5 yediler gerçi.
Allah iyiliğini versin abi.Okurken ilk başta korktum lan ne oluyor diye :)
:D:D
Bu sene bütün Uğursuzlukları kıracağız inşallah Ayhan abi sen rahat ol :D
Bende öyle hissediyorum Enescim :)
İnşallah böyle birşey yoktur yoksa çok kötü olur bizim için.Edgar yoksa Türkmen oynar,defanstan bu sefer hiç top çıkaramayız.Solda zaten kazma İsmail var,bi de kazma stoper Türkmen eklenirse ayvayı yedik demektir.
Djaniny de oyun içerisinde değişik mevkilerde kullanılabilen bir oyuncu.Olmaması takım için dezavantaj olur.
Denswill var o da oynayabilir.
Enes Başkaya60
09.09.2021, 21:08
Edgar yetişmezse maça haber doğruysa tabiki... Denswil oynar Türkmen değil...
Denswill var o da oynayabilir.
Boey yok kesin yedlin oynarsa eakemede yardım getireceklerdir ters topta gervinho bomboş kalır ins iyileşir a bdulkadire güvenmiyorum maalesef sut çekme sıkıntısı var gervinho olmazsa direk djaniny cornelius waka yaparım djanini de yoksa orta sahayi berat S iopis yapar hamsik bakasetas waka cornelius la gol ararım sacha nin olmaması feghouli nin de sakat olması ismail berke oynayabilir ordan çok zorlayamazlar alpaslan zaten çakılı oynar ins kazanicaz bu arada 100 de 52 bilet satılmış su ana kadar muhtemelen dolar
Enaldo61
09.09.2021, 21:42
Maç o kadar rahat geçmez kim oynarsa oynasın gs yaşlı takım değil, mücadele edeceklerdir.
Yedlin premier ligde oynamış adam hafife almayın bence.
Faruk UYSAL
09.09.2021, 22:09
Maç o kadar rahat geçmez kim oynarsa oynasın gs yaşlı takım değil, mücadele edeceklerdir.
Yedlin premier ligde oynamış adam hafife almayın bence.
Büyük maçların rahat geçtiği zaten nadir olmuştur.
Maç önünde ve anında stres yine tavan yapacak.
Maça gelirsek savunmada saçmalamazsak Nwakaeme, Hamsik ve Bakasetas'a çok güveniyorum.
Kazanırsak 4'te 4 harika olacak.
Haydi bakalım inşallah!
Harun-61
09.09.2021, 22:22
Barış Alper, Arda ve Boey gs'de oynamayacak.
Hamza Yilmaz
09.09.2021, 22:36
Djaniny varsa ve Gervinho tam hazir degilse, o zaman sag tarafa Djaniny öne de Cornelius iste fenâ olmaz... Ugurcan Ismail Berat oynayacak mecbur bu durumda
ne fuski oldina ?
Takim‘la calismamis, bireysel calismis. Saglik ekibi oynar demis, Onlar oynar dediyse zor :D
Kaynak Twitter Akif Gür
Ogün YAZICI
09.09.2021, 22:37
Normalde beklerinde Van Anholt ve Yedlin gibi savunma konsantrasyonu 0 iki bekin Nwakaeme ve Gervinho'nun karşısına çıkacağı maç bu iki bekin kariyerini bitirmeli ama biz bu kadar popüler ve favori çıktığımız maçlarda afyon yutmuş gibi oynuyoruz
Konsantrasyon +motivasyon sağlanırsa hem oyuncu kalitesi hem oyun kalitesi olarak çok üstünüz
ÖmürKaradeniz61
09.09.2021, 22:43
Lige harika bir giriş yapan Nwakaeme karşısında şuan Türkiye liginde herhangi bir oyuncunun başarılı olma şansı yok. Galatasaray bizden puan almak için en az 2 gol galibiyet almak için ise en az 3 gol atması gerekiyor biz her türlü en az 2 gol buluruz bu maçta. Galatasaray’ın bize 2 veya 3 gol atması imkansız. Maçı 3-1 veya 4-1 gibi net bir skorla kazanırız.
Onur Erçetin
09.09.2021, 22:44
Edgar yetişmezse maça haber doğruysa tabiki... Denswil oynar Türkmen değil...
İki tane solak stoperin aynı anda oynaması alışılmış birşey değil.Sanmıyorum böyle birşey olacağını.
Sefer A.
09.09.2021, 23:00
Takim‘la calismamis, bireysel calismis. Saglik ekibi oynar demis, Onlar oynar dediyse zor :D
Kaynak Twitter Akif Gür
ooo Askif âbimiz hee :D saglik ekibine laf yok bak sakatlar için verilen tahminler dogru çikti çogu yetisecek... "mecitdizzy" mi ne o da ilk günden beri hepsi yetisir diyor fizyoterapist adayi herhalde o da
Hamza Yilmaz
09.09.2021, 23:19
Kaynak ???
Twitter da yazildi. Akif Gür ve TM‘da calisan Mert
Onur Akyüz
09.09.2021, 23:30
Aman yarabbim arda yok mu? Şu an ağlıyorum tutamıyorum kendimi.
Bu arda taa çocukluktan başladı bize gol atmaya her maçta attı, en çok gol attığı takım da biziz bu kesin şu an çok duygusalım
Sefer A.
09.09.2021, 23:37
Aman yarabbim arda yok mu? Şu an ağlıyorum tutamıyorum kendimi.
Bu arda taa çocukluktan başladı bize gol atmaya her maçta attı, en çok gol attığı takım da biziz bu kesin şu an çok duygusalım
o atmaz ogulcan falan atar hiç heveslenmeyelim :D
6Şafak Aydın1
09.09.2021, 23:45
Nerdeyse herkes moralli dönüyor, full kadro o halde, parcalayin modu dügmesine basmali.
Peres mac yapiyor antrenmanda. Parmak ile düz kosu yapan Volkan Sen mi hala emin degilim.
Derbide 3, bir takilma hakki saglar eh iste.
Onur Akyüz
09.09.2021, 23:49
o atmaz ogulcan falan atar hiç heveslenmeyelim :D
O kadar uzun süre oynamadı bi siftah yapar kesin haklısın :)
Ozan Yılmaz
10.09.2021, 00:38
Barış Alper, Arda ve Boey gs'de oynamayacak.Arda oynarsa atar yine bize her maç olduğu gibi
artvints
10.09.2021, 00:42
Iki takımdan da kesin olarak eksik olan ve oynaması şüpheli olan oyuncuları yazacak biri var mi ?
Iyice karıştı durum.
Iki takımdan da kesin olarak eksik olan ve oynaması şüpheli olan oyuncuları yazacak biri var mi ?
Iyice karıştı durum.
Gs için yeni transfer Consesao mu ne o yok, Boeu yok diyorlar, Barış Alper eli kırılmış yok diyorlar, Arfa yok, Marcao cezalı, Muslera yarın gece 20 saatlik yoldan gelecek, onun dışında eksikleri yok sanırım.
ilelebeTS
10.09.2021, 00:56
Sakatlık işleri cumartesi günü belli olur. Yok sakat, yok yetişti yetişiyor falan derken bir bakıyorsun 11 başlıyor adam. Eğer Gervinho bugün takımla çalışırsa ilk 11 başlar, çalışmazsa yedek başlar, antrenman eksiği de var çünkü, en az 2 antrenman yapmalı. Onun haricinde bizim takımda eksik olacağını sanmıyorum. Ufak tefek sakatlıklar önemli değil.
samatyaboy
10.09.2021, 03:38
Boey'in olmaması avantaj, 20 yaşında olmasına rağmen çabuk adapte olmuş ve iyi ritm yakalamıştı.3-1 veya 2-1 kazanacağımızı düşünüyorum, Allah utandırmasın...
Abdülkadir Kılıç
10.09.2021, 05:33
Çok favori görünsek de bu ülkenin maç kazanmayı en iyi bile hocası ve takımı ile karşılaştığımızı unutmamamız lazım. Hocaya güveniyorum. Takıma güveniyorum. Böyle maçlarda hep takılmışızdır. Bu sefer bunu kıracağız inşallah.
HOPA'LI TS'Lİ
10.09.2021, 07:29
Sakatlık işleri cumartesi günü belli olur. Yok sakat, yok yetişti yetişiyor falan derken bir bakıyorsun 11 başlıyor adam. Eğer Gervinho bugün takımla çalışırsa ilk 11 başlar, çalışmazsa yedek başlar, antrenman eksiği de var çünkü, en az 2 antrenman yapmalı. Onun haricinde bizim takımda eksik olacağını sanmıyorum. Ufak tefek sakatlıklar önemli değil.
Bi tek Gervinhonun durumu net değilmiş.
Yarın ya da maç sabahı belli olur.
Kazanırsak maç sonu stadı yıkacağım:
OLEY OLEY OLEY OLEY
ŞAMPİYONNNNN
TRABZONNNNNN
İ. SARAL
10.09.2021, 07:30
Lige harika bir giriş yapan Nwakaeme karşısında şuan Türkiye liginde herhangi bir oyuncunun başarılı olma şansı yok. Galatasaray bizden puan almak için en az 2 gol galibiyet almak için ise en az 3 gol atması gerekiyor biz her türlü en az 2 gol buluruz bu maçta. Galatasaray’ın bize 2 veya 3 gol atması imkansız. Maçı 3-1 veya 4-1 gibi net bir skorla kazanırız.:))))))))))))
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HOPA'LI TS'Lİ
10.09.2021, 08:17
Deli gibi saldırmamalıyız.
Sabırlı ve kontrollü oynamalıyız.
İsmail'in koridorunda geniş boşluklar kalıyor. Tek endişem burası
asilhamsi
10.09.2021, 08:20
Arda yaşıyormuymuş.
Bir de bize gol atacak hemi.
valla boye en çekindiğim adam İnşallah oynamaz. Barıs alper de bizim defansı ciddi zorlardı. Kader resmen ağlarını örüyor. Hele bir de feghouli oynamazsa şahane olur.
Gervinho olsaydı cincon defansına ciddi sorun çıkartırdı.
Bu maçta canini den abidik gubidik bir bol bekliyorum kimse birşey anlamadan gol atacak.
ömür den sezon açılışı bekliyorum.
muhtemel cornelius ikinci yarı oynar. Siopis skoru aldıktan sonra oyuna girer.
-------------------muslera-----------------
yedlin----luyindiama--------nelson---------ömer
-------cicaldao-----berkan-----morutan-----------
emre/halil------diagne----------kerem
olur muhtemel kadroları. Hücumdaki 3 oyuncu da hareketli ama kalite eksikleri var. ortasahaları mücadeleci ama morutan dışında o bölgede de ciddi kalite sorunu var.
Top bizim ayağımızda olduğu sürece sorun çıkmayacaktır. Bu maçta en güvendiğim isim hamsik. Takımı çok iyi yönetecektir. Ugurcan özellikle bu maçta kesinlikle ayağa top ile çıkmalı.
paslı oyun oynarsak bir süre sonra cinconun gardı düşer. Özellikle 10-15 dakika bol pas ile onları koşturmalıyız. İnşallah ismail oynamaz.
asilhamsi
10.09.2021, 08:23
---------------ugurcan------------
perez----ie-----------hugo-----------denswil
--------baka----berat----hamsik------------
ömür--------------canini-------------------waka
cornelius,siopis oyuna sonradan girer.
asilhamsi
10.09.2021, 08:27
Bu arada salih takımla çalışıyor. Şu çocuk az birşey kıpırasa da rotasyonda kendine yer bulsa.
Rakip takımın sahaya çıkacak 11 ini kestirebilen var mı? Maçın açık ara favorisiyiz. Sahada problem oluşturabilecek konu Hamsik ve Bakasetas’ın yorgun olmalarıdır. Alternatifli kadromuz var. Sorun yaşamayız diye düşünmekteyim.
Enes Ünal Kaya
10.09.2021, 09:16
Rakip takımın sahaya çıkacak 11 ini kestirebilen var mı? Maçın açık ara favorisiyiz. Sahada problem oluşturabilecek konu Hamsik ve Bakasetas’ın yorgun olmalarıdır. Alternatifli kadromuz var. Sorun yaşamayız diye düşünmekteyim.
Bence 11' lerini rakip takımda bilmiyor.
Kendi mevkisi olmayan mevkilerde oynayacak muhtelemen bir kaç oyuncusu.
makbernatsu
10.09.2021, 09:29
bizde Djaniny sakat sanırım hiç katılmamış idmanlara
Enaldo61
10.09.2021, 09:30
Kontrole falan gerek yok, atom nükleer ne varsa saldırmak lazım bunlara. Kontrollü oynamaya gerek olacak bir takım değil bunlar. Üstünlüğü direk kabul ettireceksin. Aksi halde maça ortak olarak oynarlar, dengeli giderse.
İddaa oranları tersine dönmüş. 2 ve 2.65, ts ve gs galibiyeti.
Bence başa baş bir mücadele olacak. Kebapçı sever böyle maçları.
Bu arada salih takımla çalışıyor. Şu çocuk az birşey kıpırasa da rotasyonda kendine yer bulsa.
Yerinde olsam 1. Lig'te oynayabileceğim bir takıma giderim kiralık. Yoksa yapacağı tek şey antreman olacak.
Halil Alemdar
10.09.2021, 09:45
Harbiden gsnin kadrosu nasıl olur acaba?
Mehmet Fatih Yavuz
10.09.2021, 10:04
Roma'nın yaptığını yapmaya çalışacaklardır.
Yani topu bize verip ani çıkışlarla pozisyon üretmek isteyeceklerdir.
Santraforda Djanini olursa Gervinho kesin lazım.
Cornelius olursa Ömür de idare edebilir.
ekstra kötü oynamazsak
gs nin bu maçı alma şansı yok.
tahminimce 3-1 falan kazanacağız.
bizde Djaniny sakat sanırım hiç katılmamış idmanlara
Çok iyi haber.
Cornelius böylece 11 çıkar.
makbernatsu
10.09.2021, 11:08
Çok iyi haber.
Cornelius böylece 11 çıkar.
Bende o yüzden heyacanlandım
Adem Erdoğan
10.09.2021, 11:12
Gervinho yerine Abdülkadir'le başlamak hem yabancı sınırı, hem de Gervinho'nun enerjisini tasarruflu kullanmak açısından lehimize olur, 60dan sonra yorulmuş bir rakibe karşı daha etkili olacağını düşünüyorum.
Gs büyük ihtimalle defansif başlayacaktır, ki öyle de olmalı, bu durumda Kerem'le kontratak kovalayacaklar.
Buna karşılık Siopis ilk 11 başlamalıdır.
trbzonsporlu
10.09.2021, 11:35
enson 2019-2020 sezonunda sörloth nagatomo golleriyle 1-1 berabere kaldığımız gs maçına kağıt üzerinde bu kadar favori çıkmıştık, o maçta gsnin 6-7 tane deve dişi gibi eksiği vardı ama hem oyun olarak hem skor olarak sonuç hüsran olmuştu. yine geçen sezon gsnin sahasında gs şampiyonluğa oynarken ve bizim iddiamız yokken çıkılan maçta gs mağlup olmaktan son dk kurtulmuştu.
büyük maçların favorisi olmaz umarım futbol ve skor olarak ezeriz gsyi. maç sonu yenilmiş terim suratı görmek inanılmaz keyif veriyor bana.
bu arada kale arkalarında bile hala satılmayan çok sayıda bilet görmek üzücü
alpermazz
10.09.2021, 11:46
Galatasaray forumlarında hep şu kadro dönüyor..
Muslera
Yedlin Luyindama Nelsson Aanholt
Taylan Berkan
Morutan Cica Kerem
Halil
Perezin ileri çıkışlarında Kerem ve Halil bizi baa yıpratır. Dolayısıyla orada Berata çok iş düşüyor. Morutan ı çok beğendim. Sol bekimiz kim olursa olsun işi çok zor. Galatasaray maçında, takımımız herkese göre ağır favori duruyor, bu hiçbir zaman bize yaramıyor. Burdaki "vurur geçeriz" "gs kim xd" diyenlere bakmayın. Bu maç çok zor geçecek hatta beraberlik Boey olsa, beraberliğe ben fittim.
İyi bir takım olabiliriz ama ortasaha göbekleri bizden diri.
Maçın kilidi, 1- sol bek performansımız , 2-bakasetası kitlerlerse maça ne kadar etki edebileceğinden geçiyor. Yoksa hamsik ve berat/siopis bir şekilde işini yapacaktır. Bakasetas en önemli koz şuan.
Cornelius oynarsa erken bir kafa golü, maçı bizim lehimize döndürebilir. Keza 2.yarı gervinho, öyle bir durumda arkada boş alan bulur.
Alparslan oynarsa, üstüne çok oynamalıyız keza her adamımız yer onu.
Sonuçta zor maç. Taraftara iş çok düşüyor.
Hakkımızda hayırlısı
gurur6134
10.09.2021, 11:55
Muslera
Taylan Berkan
Morutan Cica Kerem
Halil
Perezin ileri çıkışlarında Kerem ve Halil bizi baa yıpratır. Dolayısıyla orada Berata çok iş düşüyor. Morutan ı çok beğendim. Sol bekimiz kim olursa olsun işi çok zor. Galatasaray maçında, takımımız herkese göre ağır favori duruyor, bu hiçbir zaman bize yaramıyor. Burdaki "vurur geçeriz" "gs kim xd" diyenlere bakmayın. Bu maç çok zor geçecek hatta beraberlik Boey olsa, beraberliğe ben fittim.
Maçın kilidi, 1- sol bek performansımız , 2-bakasetası kitlerlerse maça ne kadar etki edebileceğinden geçiyor. Yoksa hamsik ve berat/siopis bir şekilde işini yapacaktır. Bakasetas en önemli koz şuan.
Cornelius oynarsa erken bir kafa golü, maçı bizim lehimize döndürebilir. Keza 2.yarı gervinho, öyle bir durumda arkada boş alan bulur.
Hakkımızda hayırlısı
Zor mac olacak yukaradiki kadro genc ve dinamik ozellikle son 20 dakika bayagi zorlar fizik olarak bizim kadroyu skoru bulup kontraya donersek ustumuze geldiklerinde o zaman is tam tersine doner, ne olursa olsun zor mac..
Ekrem D.
10.09.2021, 12:01
Nwakaeme
Uğur Kalyoncu
10.09.2021, 12:10
Kolay maç diye bir şey yok.Gs yi çok kolay yendiğimiz maçlarda oldu çok rahat yenecegimizi düşünürken puan kayıpları yaşadığımız maçlarda oldu. Tam ve sağlıklı bir kadro ile çıkarsak kazanacağımızı düşünüyorum. Oynanan futbolun hiç önemi yok . 1-0 olsun bizim olsun.
Mehmet Fatih Yavuz
10.09.2021, 12:12
Büyük-küçük hiçbir maç kolay olarak adlandırılmaz.
Çıkıp her şeyini ortaya koyup kazanacaksın.
Kolay maç falan ...
İnşaallah kazanırız.
Nazim Can
10.09.2021, 12:24
Tam puan kaybetmelik maç, taraftar tam kıvamına gelmiş, 3 ler yine havada uçuşuyor.
yorumsuz6117
10.09.2021, 13:13
Favori falan değiliz GS iyi takım transferleri iyi, gençler sağlam, umarım kazanırız maç tam olarak ortada..
bordoylamavi
10.09.2021, 13:22
Gervinho yerine Abdülkadir'le başlamak hem yabancı sınırı, hem de Gervinho'nun enerjisini tasarruflu kullanmak açısından lehimize olur, 60dan sonra yorulmuş bir rakibe karşı daha etkili olacağını düşünüyorum.
Gs büyük ihtimalle defansif başlayacaktır, ki öyle de olmalı, bu durumda Kerem'le kontratak kovalayacaklar.
Buna karşılık Siopis ilk 11 başlamalıdır.
gayet mantıklı. gervinho yorulan savunmayı daha iyi açar enerjisini de daha iyi kullanır bence de
Muslera
Taylan Berkan
Morutan Cica Kerem
Halil
Hakkımızda hayırlısı
gs forumlarında bizden nasıl tırstıklarını da görmüşsündür. Beraberliğe fit olacak maç değil kesinlikle, genç olabilirler ama öyle 90 dk koşan basan bir takım değil gs ve faydalanabileceğiz bir sürü defosu var. Büyük maçın favorisi olmaz ama illa birini seçeceksek biz favoriyiz.
Ben de yukarıdaki kadroyu bekliyorum ama herhangi sakatlığı yoksa Assunçao'da oynayabilir çünkü top çıkartmada ciddi sıkıntıları var. Terim sever böyle oyuncu gelir gelmez sahaya atmayı.
Sefer A.
10.09.2021, 14:34
hocam bu maçi al yoksa yandin tehlikedesin
iyattara
10.09.2021, 14:42
gs ligin 2. yarıları çok daha iyi olabilen bir takım. Şu anda toplama kıvamdalar. Mücadele ediyorlar, gençler eyvallah ama bunlar derbi kazanmaya yetmez. Usta ayakların olacak, tecrübeli adamların olacak. Maçı kontrol edebilmeyi bileceksin. Bunların hiç biri gs de yok. Saman alevi gibiler., 2 atıyorlar dönüp 2 yiyorlar bir anda. Kimin nerede oynayacağı ve ne yapabileceği belli değil. Şu adam alır götürür, toplar onda toplanır oyunu yönlendirir vs diyeceğin birisi yok. Büyük maçlarda bunlar çok önemlidir. Biz bu maçı tecrübemiz ve oyun aklımız ile kazanacağız inşallah.
Alexander61
10.09.2021, 14:53
Çok rahat yeneriz. Şu maç günü gelsin de şu istanbulluların en çirkeflerine en iğrençlerine günlerini gösterelim.
Sefer A.
10.09.2021, 14:57
Çok rahat yeneriz. Şu maç günü gelsin de şu istanbulluların en çirkeflerine en iğrençlerine günlerini gösterelim.
yok pek farklari ama en çirkef yine de fbdir kimse geçemez onlari... gslilerde kendini begenmislik fazla, bjkde ise kolay döt kalkma...
yalniz son yillarda bjknin sampiyonluk sayilarinda digerlerine yaklasip bizimle makasi açmasi pek iyi olmadi, ama biz onlarin yerinde olsak biz de simarirdik....
ki bizim taraftarlarda simariklik simdi bile var, senin yorumun bile dogru degil... rahat yener basar geçeriz falan hikâye bunlar, hiç de gerek yok, yen sonra sevin geç onu bile abartmadan yap... sampiyon ol haaaa ondan sonra diger sezon baslayana kadar yik ortaligi sorun yok...
ama o ipi gögüslemeden yapilan fuzuli havali yorumlar elimde olsa yasaklanmali derdim... biktim her sene ayni hikâyeler ayni laflar cümleler, 2. hafta maç aliyoruz tüm sayfalar "geliyoruz" falan bu nedir yaa... sonuç ? hep hüsran...
sampiyon olalim, dünyayi yakalim... olmadiktan sonra fuzuli laflara gerek yok, olana kadar temkin ve tedbir bizden... havalanmak yok
Favori falan değiliz GS iyi takım transferleri iyi, gençler sağlam, umarım kazanırız maç tam olarak ortada..
Ben de böyle düşünüyorum. Özellikle 2 Romen çocuk yetenekli ve hareketliler. Böyle futbolcular her takıma karşı tehlikelidir. Yenilirsek dahi kimse şaşırmasın. Böyle maçların favorisi olmaz.
hocam bu maçi al yoksa yandin tehlikedesin
Şenorsporcular geliyor,
Sefer A.
10.09.2021, 15:23
Şenorsporcular geliyor
taraftar hocaya sâhip çikmali, ama hoca da bâzi takintilarini birakip dogru hamlelerle pes pese maçlari almali, o zaman rahatlariz
Uğur Kalyoncu
10.09.2021, 15:25
Gervinho yine antrenmanda gözükmüyor. Şu saatten sonra 11 oynama ihtimali kalmadı onu gectim kadroya bile alınmayabilir.
En basit sakatlığı olan adam en uzun sürede geri dönecek ve biz bu adama güvenip kanat oyuncusu almadık. Yani takım geçen yıl yetersiz olan kanat rotasyonuna geri döndü. İnşallah çok ciddi değildir de erken toparlanir yoksa bu takım kolay kolay hiçbir maçı erken koparamaz.
erenslash
10.09.2021, 15:43
Şenol Güneş hazıra konan bir insan değil. Ben böyle düşünmüyorum.
Nesiller içinde kaliteli teknik direktörler belli arkadaşlar.
Aynı milli takımla gene başarı sağladı. Kendisine bence gereksiz laf atılıyor.
Son zamanlardaki milli maçlardaki yaptıkları hatalar sadece kendisine mi bağlı?
Fatih Terim çok mu iyi yönetti takımı?
Abdullah Avcıyı da kovdular milli takımdan.
Türk futbolunun yapılanması sadece hocayla olmuyor. Altyapın yok işte. Futbol işi teknik direktörle bitmiyor yardımcılar ve diğer teknik ekip altyapı hocaların da iyi olmalı. yoksa yurt dışından getireceksin.
Yoksa hangi hoca gelirse gelsin hepsi kovulur.
maça gelince: bu maçı alırız.
gervinho ile djaniniy olmayacak sanırım.
nwakaeme-cornelius-ömür üçlüsü ile çıkarız o zaman.
koita-yusuf sarı kalıyor yedeklerde hücumcu.
S. Günes in Milli Takimdan sonra bir takim calistiracagini sanmiyorum. Kariyerini kötü bir sekilde noktalamis oluyor. 70 yasina gelmis bir adamin lig temposunu kaldirabilecegini sanmiyorum. Trabzonspor un teknik direktörlügünü üstlenme gibi bir istedigi oldugunu da düsünmüyorun..Gereksiz tartismalara girecegimize mevcut teknik direktörü ve takimi desteklesek olmuyor mu?
kaçarava
10.09.2021, 16:04
Gervinho ve santfor olarak beğenmesem de Djaniny'nin olmaması çok kötü olur. Zaten Cornelius ve Ömür'ün fizik olarak zirvede olmadığı açık. Elimiz çok daralır.
Bir bakmışsınız diri bir Koita arka direkte gs defansını ayıklıyor.
Sefer A.
10.09.2021, 16:18
Gervinho yine antrenmanda gözükmüyor. Şu saatten sonra 11 oynama ihtimali kalmadı onu gectim kadroya bile alınmayabilir.
En basit sakatlığı olan adam en uzun sürede geri dönecek ve biz bu adama güvenip kanat oyuncusu almadık. Yani takım geçen yıl yetersiz olan kanat rotasyonuna geri döndü. İnşallah çok ciddi değildir de erken toparlanir yoksa bu takım kolay kolay hiçbir maçı erken koparamaz.
2.yarilarda girsin 2 kosu ile rakibi çözsün daha iyi... ama skinti hem onun hem de Djaniny'nin böyle durduk yere sakatlanmasi...
Djaniny'ye güvenerek yola çikilmaz diye dedik durduk, belliydi böyle olacagi, millet yok efendim yedek Djaniny çok peyuk silah olur dedi durdu...
hep kendimizi avutma cümleleri iste, klasik... yapmayin etmeyin diyoruz yok efendim iyimser olmayalim mi... iyimser ol ama önce tedbirini al kardesim
Ömür, sakatliktan nasil dönecegi belli degil, Dorukhan sakat mi geldi sonra mi sakatlandi ve skintisi kronik mi soru isâreti
Koita sürekli sakatliktan olmasa da maç kaçiran biri, en son kadro disi kaldi sakat olmamasina ragmen ama geçmisi belli, yasi da belli
Djaniny desen bakiyorsun hem saha içinde istikrarli degil, hem bi maç iyi bi maç kötü, hem tam golcü degil kanat desen o da degil ama yine de az çok verim alabiliyoruz kendisinden... 8 ay top oynamadan gelmisti kamp yerse durdurulamaz dendi durdu, süre de aldi sezonu da bitirdi kampi da yedi, millî ara girdi araya çagrilmadi yorulmadi hoopp sakatligi var...
hep böyle muallakta topçular varken niye atiyorum Mbenza'ya çökmedik beles idi, ver iyi maasi kap gel, parlatip satmalik adam 25-26 yasinda... yalandan yere kandirdilar milleti son günler bin tâne sol bekin pesine düstüler güya... sirf rekâbet olsun diye yalandan yere herhangi bir avrupa takiminin alt yapisindan birini çekebilirdik istemedik kardesim kimseyi kandirmasinlar... yalan dolan biktim bunlarin çakma kurnazliklarindan yaa... lato denen adami sivas istese kalibimi basarim ki alir getirirdi yaa, teklif etmisiz de gelmek istememis, hadi lan ordan...
her sakatligin önüne geçilmez, her mevkîye 5 adam alinmaz evet, ben de diyorum ki sirf 1 hamle bile bizi daha "saglam" takim yapardi :
Djaniny'yi satip Mbenza ya da o tarz bi adami alip rahat edecektik.... o olmaz baskasi olur...
ayrica formu düsmüs olsa da Giresun'un aldigi Suleymanov iyi transfer, opsiyonu kaç milyonluk bilmem ama adim gibi emînim biz almak istesek opsiyon koyduramazdik... artik bu bizim beceriksizligimiz mi, veren takimin soysuzlugu mu bilmem... biz isteyince parlatip degerlenmesinden korkup opsiyon koydurmamiza engel olup, sâdece Giresun isteyince "demek ki yetersiz, opsiyonlu da versek olur" mu diyorlar bilmiyorum ama biz almak istesek opsiyonu ya koyduramazdik ya çok yüksek koydurmak zorunda kalirdik bundan adim gibi emin kere emînim... gsnin bjknin son gün 100bine kirâladigi topçulari saymiyorum bile...
vallahi büyük rezillik... baskan bu isi yapamiyorsa bu isi bilenleri alsin ya da ne bileyim ama böyle aptallik olmaz, vallahi olmaz
Uğur Kalyoncu
10.09.2021, 16:45
2.yarilarda girsin 2 kosu ile rakibi çözsün daha iyi... ama skinti hem onun hem de Djaniny'nin böyle durduk yere sakatlanmasi...
Djaniny'ye güvenerek yola çikilmaz diye dedik durduk, belliydi böyle olacagi, millet yok efendim yedek Djaniny çok peyuk silah olur dedi durdu...
hep kendimizi avutma cümleleri iste, klasik... yapmayin etmeyin diyoruz yok efendim iyimser olmayalim mi... iyimser ol ama önce tedbirini al kardesim
Ömür, sakatliktan nasil dönecegi belli degil, Dorukhan sakat mi geldi sonra mi sakatlandi ve skintisi kronik mi soru isâreti
Koita sürekli sakatliktan olmasa da maç kaçiran biri, en son kadro disi kaldi sakat olmamasina ragmen ama geçmisi belli, yasi da belli
Djaniny desen bakiyorsun hem saha içinde istikrarli degil, hem bi maç iyi bi maç kötü, hem tam golcü degil kanat desen o da degil ama yine de az çok verim alabiliyoruz kendisinden... 8 ay top oynamadan gelmisti kamp yerse durdurulamaz dendi durdu, süre de aldi sezonu da bitirdi kampi da yedi, millî ara girdi araya çagrilmadi yorulmadi hoopp sakatligi var...
hep böyle muallakta topçular varken niye atiyorum Mbenza'ya çökmedik beles idi, ver iyi maasi kap gel, parlatip satmalik adam 25-26 yasinda... yalandan yere kandirdilar milleti son günler bin tâne sol bekin pesine düstüler güya... sirf rekâbet olsun diye yalandan yere herhangi bir avrupa takiminin alt yapisindan birini çekebilirdik istemedik kardesim kimseyi kandirmasinlar... yalan dolan biktim bunlarin çakma kurnazliklarindan yaa... lato denen adami sivas istese kalibimi basarim ki alir getirirdi yaa, teklif etmisiz de gelmek istememis, hadi lan ordan...
her sakatligin önüne geçilmez, her mevkîye 5 adam alinmaz evet, ben de diyorum ki sirf 1 hamle bile bizi daha "saglam" takim yapardi :
Djaniny'yi satip Mbenza ya da o tarz bi adami alip rahat edecektik.... o olmaz baskasi olur...
ayrica formu düsmüs olsa da Giresun'un aldigi Suleymanov iyi transfer, opsiyonu kaç milyonluk bilmem ama adim gibi emînim biz almak istesek opsiyon koyduramazdik... artik bu bizim beceriksizligimiz mi, veren takimin soysuzlugu mu bilmem... biz isteyince parlatip degerlenmesinden korkup opsiyon koydurmamiza engel olup, sâdece Giresun isteyince "demek ki yetersiz, opsiyonlu da versek olur" mu diyorlar bilmiyorum ama biz almak istesek opsiyonu ya koyduramazdik ya çok yüksek koydurmak zorunda kalirdik bundan adim gibi emin kere emînim... gsnin bjknin son gün 100bine kirâladigi topçulari saymiyorum bile...
vallahi büyük rezillik... baskan bu isi yapamiyorsa bu isi bilenleri alsin ya da ne bileyim ama böyle aptallik olmaz, vallahi olmaz
2 senedir bu takım.kontraatak yapamıyor ve o yüzden hem şampiyonlugu verdik hem de geçen sene çok maçi bitiremeyip puan kaybettik. Bu durum bu kadar belliyken ne vereceği meçhul Ömür, Sarı ve Gervinhoya güvenip tüm yükü Nwakemeye yıkmak hiç akıl karı olmadi. Ben maçları izlerken takım ileri gidemedigi için sinir krizi geçireceğimizi bildiğimden çok istedim ama almadılar. İnşallah Ömür , Sarı ve Gervinho bizi utandırır da bu kadar emek ziyan olmaz.
HOPA'LI TS'Lİ
10.09.2021, 16:47
Palabıyık Ali adilane yönetirse ve VAR-AVAR ona yardımcı olursa 4/4 yaparız.
ÖmürKaradeniz61
10.09.2021, 16:49
Burda Abdullah hocayı en çok eleştiren adam benim ama tabi bu gitsin diye değil bazı şeyleri değişsin diye. Herkes dikkat etsin Şenol tayfası ellerini açtı Trabzonspor’un başarısızlığını istiyor bakın bu sallama bir cümle değil .
HOPA'LI TS'Lİ
10.09.2021, 16:59
Burda Abdullah hocayı en çok eleştiren adam benim ama tabi bu gitsin diye değil bazı şeyleri değişsin diye. Herkes dikkat etsin Şenol tayfası ellerini açtı Trabzonspor’un başarısızlığını istiyor bakın bu sallama bir cümle değil .
BJK için canını vermeye hazır, ruhunu şeytana satmış Şenol efendi artık camiamızdan uzak dursun.
Gölge etmesin, yeter.
artvints
10.09.2021, 17:18
Bu hafta malatya ve sivas'tan beklentim var. Hafta içi avrupa maçları derken kayıplar başlar muhtemelen, puan farkıyla liderlik için önemli maç. Beraberlik falan keçi boynuzu tadı verir.
Böyle favori olduğumuz maçlarda bazen uyuşuk oynuyoruz, rakibe şans veriyoruz ama öyle bir ortam yok. Sadece bakasetas ve hamsik yorgun olursa problem olabilir onun dışında eksik yok.
erenslash
10.09.2021, 17:39
abdullah hoca varken şenol hocanın gelmesini istemem. isteyen varsa zaten takıma ihaneti destekler.Abdullah Hocayı tercih ederim.Şu anda başımızda hoca olmasaydı bile Şenol hocayı istemezdim çünkü bu ruh haliyle bize faydası zaten olamazdı.
sethfilo
10.09.2021, 18:29
F.terim tüm Trabzon deplasmanlarında sinir harbi yapar ve sakince kontratak oynar bunu bilmeyen yok. A.Avcıda bunu bilerek kadro çıkarırsa ne ala ,mesela orta sahayı kesinlikle çiftlemeli Berat ve Siopsis ( Dorukhanın sakatlığını düşünerek söylüyorum) Ama roma maçındaki saçmalamayı tekrarlarsa işimiz zor.o zaman Gs bizi yenmeden biz yeniliriz
BatuhanB
10.09.2021, 18:35
Aldığım bilgiye göre Gervinho ve Djaniny kesin yokmuş.
Ayrıca ilk 11'de düşünülen yabancı bir oyuncumuzda da koronavirüs şüphesi varmış. İsmi şimdilik bende kalsın.
Halil Alemdar
10.09.2021, 18:41
————-Uğurcan————
Peres—Edgar—Hugo—Denswill/Trondsen
—————Berat—————-
——-Baka———Hamsik—-
Abdüş————————Waka
————-Cornelius———-
Dengeli ve güzel bir kadro. Gsnin çok sert bir orta sahası yok Berat Hamsik ve Baka ile topa sahip olabiliriz.
Telonyus
10.09.2021, 18:42
Ayrıca ilk 11'de düşünülen yabancı bir oyuncumuzda da koronavirüs şüphesi varmış. İsmi şimdilik bende kalsın.
Roma dolaylarında gezen arkadaştır, herkesi öpüyordu instagram storylerinde :D
Uğurcan
Peres - Edgar - Hugo - İsmail
Berat - Siopis
Baka - Hamsik - Tony
Cornelius
Siopis orta sahaya direnç koyar hem Berat hem Hamsik rahatlar ve daha sert oluruz merkezde. Giresun maçında oyuna girince ciddi şekilde rahatlatti takimi. Baka da son İsveç maçında ileri 3lünün saginda oynadi şov yaptı.
Enes Başkaya60
10.09.2021, 19:02
Gervinho'nun olmaması cidden büyük kayıp...
A.Ömür'e kaldık maalesef...
Ayrıca korona şüphelisi olan futbolcu antremana çıkmaz diye biliyorum ama herkes antremana katılmış gibi...
Enes Başkaya60
10.09.2021, 19:03
Roma dolaylarında gezen arkadaştır, herkesi öpüyordu instagram storylerinde :D
Kim ki bu arkadaş???
yorumsuz6117
10.09.2021, 19:05
Bruno Peres'dir, Gervinho Djaniny'nin ikisinin birden olmaması büyük kayıp, Bruno'da yoksa .ıçtık diyebiliriz..
Takım isimlerine bakmadan yenip geçmek lazım
Armağan Dere
10.09.2021, 19:27
Koita ve Abdülkadir'e büyük iş düşecek..
Zaten Djaniny'den bi yol olmaz gibi ama bakalım neler olacak..
sethfilo
10.09.2021, 19:32
Uğurcan
Peres - Edgar - Hugo - İsmail
Berat - Siopis
Baka - Hamsik - Tony
Cornelius
Siopis orta sahaya direnç koyar hem Berat hem Hamsik rahatlar ve daha sert oluruz merkezde. Giresun maçında oyuna girince ciddi şekilde rahatlatti takimi. Baka da son İsveç maçında ileri 3lünün saginda oynadi şov yaptı.
Olması gereken bu ama A.Avcı nasıl tercih edecek bakalım
Armağan Dere
10.09.2021, 19:34
Cornelius oynuyor mu acaba?
Hamza Yilmaz
10.09.2021, 19:50
Bu Corona belasi bitmedi bir türlü.
Enaldo61
10.09.2021, 19:57
Yedeği en zayıf mevki sağ bek, sezon boyu dua edeceğiz bir şey olmasın diye. Dorukhan oynayabiliyorsa iyi olur tabi.
Korona şüphesi kimdeyse onu da çıkarın 11den, doğruysa oynamaz yani.
Bu sakat haliyle feguli de yoktur.Sahaya çıkarsa ısınma da perte çıkar.
Peres oynamazsa sağ beki boş bırakıp çıkmak lazım, Serkan oynarsa rakip 12 kişi oluyor adil olmaz
Kim acaba kovid şüpheli ? Gervinho yok fotolarda ?
Enes Başkaya60
10.09.2021, 20:14
Kim acaba kovid şüpheli ? Gervinho yok fotolarda ?
Peres diyorlar maalesef...
BJK için canını vermeye hazır, ruhunu şeytana satmış Şenol efendi artık camiamızdan uzak dursun.
Gölge etmesin, yeter.
Avcının yanındayız şampiyon oluruz yada olmayız kalmalı devam etmeliyiz avcı bizi eninde sonunda şampiyonluğa ulaştıracak.
KÖKSAL AYDIN
10.09.2021, 20:20
İnşallah kazanırız ama korkularım var...
Hamza Yilmaz
10.09.2021, 20:22
Peres diyorlar maalesef...
Paso geziyor, normal
Avcının yanındayız şampiyon oluruz yada olmayız kalmalı devam etmeliyiz avcı bizi eninde sonunda şampiyonluğa ulaştıracak.
valla sayın güneş 8taş'ın büyüklüğünü anlatırken avcı herkese trabzonspor'un büyüklüğünü hatırlatıyor. güneş istanbul güzellemesi yaparken avcı ben de karadeniz çocuğuyum diyor.
tarafımız belli.
Enaldo61
10.09.2021, 20:44
valla sayın güneş 8taş'ın büyüklüğünü anlatırken avcı herkese trabzonspor'un büyüklüğünü hatırlatıyor. güneş istanbul güzellemesi yaparken avcı ben de karadeniz çocuğuyum diyor.
tarafımız belli.
Helal
BatuhanB
10.09.2021, 20:46
Koronavirüs şüphesi bulunan oyuncu Peres değil.
Mehmet Fatih Yavuz
10.09.2021, 20:51
Yapma bunu. Şimdi Hamsik ve Bakasetas'ı gezecek bizim pesimist ekip. :)
Hamza Yilmaz
10.09.2021, 20:53
Denswil?
ilelebeTS
10.09.2021, 20:54
Koronalı adam takımla çalışmaz. Varsa öyle bir şey, antrenmana çıkmayanlardan biri olsa gerek.
Bence denswil çünkü oynatmayı düşündüğü dedi S iopis bakasetas zaten milli takımdan direk geldiler bir ihtimal trondsen de olabilir ama favorim denswil
Feghouli de sakatlanmış, artık bir zahmet...
Enes Başkaya60
10.09.2021, 20:57
İyi çok şükür bari...
ÖmürKaradeniz61
10.09.2021, 20:57
Edgar covid şüphelisi.
https://pbs.twimg.com/media/E-7Yi2nWYAEElVn?format=jpg&name=4096x4096
Daha yeni paylaştı kulüp. Gervinho ve Djaniny dışında eksik çarpmadı gözüme. Onlar dışında eksik varsa da önemli değildir zaten :p
ilelebeTS
10.09.2021, 20:58
Düşünüldüyse Denswil'dir. Siopis de olabilir ama onlar milli takımda sürekli kontrol ediliyor zaten. Diğerleri düşünülmez, zaten 11 oyuncusular.
Enaldo61
10.09.2021, 20:59
Düşünüldüyse Denswil'dir. Siopis de olabilir ama onlar milli takımda sürekli kontrol ediliyor zaten. Diğerleri düşünülmez, zaten 11 oyuncusular.
Haa sol bek oynatacaktı belki de doğru, ama arkadaş bizi iyi meraklandırdı bu şekilde yazarak.
ilelebeTS
10.09.2021, 21:01
Haa sol bek oynatacaktı belki de doğru, ama arkadaş bizi iyi meraklandırdı bu şekilde yazarak.
Yalnız bunların hepsi antrenmandaydı. Yukarıda fotoda da varlar. Nasıl iş anlamadım.
https://twitter.com/demarkesports/status/1436370182272962564
Boey, Marcao, Arda, Barış Alper, Feghouli. Assunçao da sakat diyorlar.
ilelebeTS
10.09.2021, 21:20
Maça daha var. Oynayıp oynamama işleri hala daha belirli değildir. Biz içerde oynadığımız için maç sabahı bile deneyebilir oyuncu kendini. gs'nin kadrosu yarın akşama doğru belli olur.
Fatih K.
10.09.2021, 23:00
Bu tip maçlarda rakipte ne zaman 3-4 tane sakat olsa 5. futbolcu bize karşı hayatının peformansını gösterir. Hiç şaşmıyor bu olay. Muhtemelen Emre Kılınç vs kim oynarsa kariyer maçı olur.
yorumsuz6117
10.09.2021, 23:11
Bu tip maçlarda rakipte ne zaman 3-4 tane sakat olsa 5. futbolcu bize karşı hayatının peformansını gösterir. Hiç şaşmıyor bu olay. Muhtemelen Emre Kılınç vs kim oynarsa kariyer maçı olur.
Bende bunu yazacaktım ve biz o maçı kazanamayız asla.. :)
Enaldo61
11.09.2021, 09:05
TV'lerde inanılmaz bjk övgüsü var, lig başlamadan şampiyon oldular sanırım.
Doğukan Uçan
11.09.2021, 09:13
+99999
champions
11.09.2021, 10:01
Avcı döneminin ilk yenilgisi gs'ye karşıydı, toplamda aldığımız 3 yenilgiden biri.
Gayet vasat bir kadro ile oynamışlardı ve yanlış hatırlamıyorsam dökülmüştük.
Tabi her 2 takımın da kadroları ciddi oranda değişti.
Biz daha fazla üretiyoruz geçen seneye göre fakat arkada daha fazla açık veriyoruz.
Favori olduğumuz bir gerçek fakat bu tarz maçlarda favori olmak çok da anlamlı bir şey değil.
Gs'nin bize karşı en önemli avantajı daha genç ve enerjik olmaları olabilir.
Bu sezon sıklıkla yaptığımız gibi skoru erken alırsak maçı kolayca bitirebiliriz.
Bu maçta 5 değişiklik hakkı bizim adımıza kritik olacak fakat hoca genelde değişiklik yapmakta tutucu davranıyor.
Rakiplerle oynanan maçlarda galibiyet süper ama beraberlik de çöpe atılmamalı.
En kötü senaryoda bile 1 puanı cebine koymalısın, rakibe yenilmenin faturası ağır oluyor.
Siopis muhakkak sahada olmalı.
Benim tahminim ilk yarı öne geçebilirsek 2-3 farklı kazanabileceğimiz, aksi halde beraberlik ihtimalinin yüksek olduğu şeklinde.
bu çok iyi..
bizi sahte ve abartılı övmelerini sevmiyorum..
bizdeki asıl sorunu konuşmuyorlar ve sonra olmayınca bi suçlu yaratıyorlar..
rakipte şu eksik bu eksik..
peki bizde eksik oyuncuda olsa ne deriz ..yinede biz bu maçı alırız..işte onlarda öyle diyor..
hofsaale
11.09.2021, 11:31
siopis oynamali....gs cok kosuyor....dinamik bir takim...topu bize birakip kontra yapacaklar....1:0 önce gecip biz onlari kontradan vurmaliyiz....top onlardayken cok etkisizler....
Uğur Kalyoncu
11.09.2021, 11:42
siopis oynamali....gs cok kosuyor....dinamik bir takim...topu bize birakip kontra yapacaklar....1:0 önce gecip biz onlari kontradan vurmaliyiz....top onlardayken cok etkisizler....
Abdulkadir Ömür eski günlerine dönüp dikine gitmezse Gervinho ve Djaniny'in yokluğunda bu takım kontra yapamaz. Öne geçsek bile çok baskı yeriz. Ömür ve Yusuf'a bağlı her şey.
6Şafak Aydın1
11.09.2021, 11:59
https://pbs.twimg.com/media/E-7Yi2nWYAEElVn?format=jpg&name=4096x4096
Daha yeni paylaştı kulüp. Gervinho ve Djaniny dışında eksik çarpmadı gözüme. Onlar dışında eksik varsa da önemli değildir zaten :p
Dorukhan degilmi o, kramponlarida giymis. Ömür de öyle.
ilelebeTS
11.09.2021, 12:08
Kağıt üzerinde yorumlar. Bugün yerli olarak kimi oynatacaklar mesela? Salih de kırmızı kart görmüştü. Zayıf karın sadece bizde yok. Onlarda bizden fazla zayıf yer var. Bizdeki yerliler daha iyi.
Sefer A.
11.09.2021, 13:00
aga o kadar olacak kagit üzerinde son transferlerle övülmeyi hak ettiler.... nasil transfer döneminin ilk baslarinda bizi övdülerse, simdi de onlari övmeleri dogal,, ama fbyi fazla övmüyorlar onu da bilerek yapiyorlar tâlimat bile almislardir, sirmamasinlar diye... her yerde fbye kiyak geçecekler yine bu belli... arada pereira övgüsü yapiyorlar o da çakallik iste aman hoca elestirilmesin destek verilsin diye... yoksa hikâye, hocamiz ne olursa olsun o çakma hocanin önünde bitirmeli ligi, lami cimi yok
ayrica hepsi bir tarafa, tvde ne afkurduklarina hiç bakmaya gerek yok birakalim bunlari yaa... isimize bakalim isterseler hiç konusmasinlar bizi, umrumuzda olmamali
yok pek farklari ama en çirkef yine de fbdir kimse geçemez onlari... gslilerde kendini begenmislik fazla, bjkde ise kolay döt kalkma...
yalniz son yillarda bjknin sampiyonluk sayilarinda digerlerine yaklasip bizimle makasi açmasi pek iyi olmadi, ama biz onlarin yerinde olsak biz de simarirdik....
ki bizim taraftarlarda simariklik simdi bile var, senin yorumun bile dogru degil... rahat yener basar geçeriz falan hikâye bunlar, hiç de gerek yok, yen sonra sevin geç onu bile abartmadan yap... sampiyon ol haaaa ondan sonra diger sezon baslayana kadar yik ortaligi sorun yok...
ama o ipi gögüslemeden yapilan fuzuli havali yorumlar elimde olsa yasaklanmali derdim... biktim her sene ayni hikâyeler ayni laflar cümleler, 2. hafta maç aliyoruz tüm sayfalar "geliyoruz" falan bu nedir yaa... sonuç ? hep hüsran...
sampiyon olalim, dünyayi yakalim... olmadiktan sonra fuzuli laflara gerek yok, olana kadar temkin ve tedbir bizden... havalanmak yok
mükemmel bir yorum..
aklı iki karış havada üyelere duyurulur..
maçtan önce bik bik bik konuşan ..maçtan sonra da yok hoca hatalı yok oyuncu hatalı diyen tiplere sinir oluyorum..
Acaba DERS almaları için daha başımıza ne gelmeli..
.....................................
al işte gerçek..
Terim Trabzon'da son 11 maçta 1 kere kaybetti..
Harvelli61
11.09.2021, 13:05
Son gün satışlarıyla beraber fullenir maç taraftara çok iş düşüyor bu maç,rakipteyken ıslık sesinden kulaklar sağır olmalı, saçma salao laylaylom tezahüratlardan sıkıldım:(
https://twitter.com/tribundoluluk/status/1436628529249202180?s=21
N: Bi türlü beceremedim bu yeni özelliği kopyalayıp tweet yazan iki kutunun ortasına yapıştırmıyormuyuz linki :)
kimseyi özellikle takip etmiyorum ama özellikle bizim kulübü bağlayıcı yorum yapan üyeler var..
mesela her maç gol atarız..
her rakibi yeneriz..
fark atarız..
tamam kendimize güvenelim ama gerek yok resmi olarak 30 küsüryıldır Şampiyonluğumuz yok..
................................
birde kindarlar var..
maç günü gelip Hocaya ..Oyuncuya kin kusup yazıp gidiyorlar..
maçı kazansak bile ..olumlu yönde 1 tek mesaj atmıyorlar..
Trabzonsporu sırf dövmek için kullanıyorlar..
sırf zarar vermek için uğraşıyorlar..
aynı adamlar şikeci güzellemesini de bol bol yapabiliyor..
niye bizim kulübü tutuyorlar anlamıyorum..
gidin şb yi tutun..bakın bakalım aynı sözleri orada söylettiriyorlarmı size..
gidin fb yi sevginizle boğun..
bizden de UZAK olun..
Onur Akyüz
11.09.2021, 13:59
Bu hafta malatya ve sivas'tan beklentim var. Hafta içi avrupa maçları derken kayıplar başlar muhtemelen, puan farkıyla liderlik için önemli maç. Beraberlik falan keçi boynuzu tadı verir.
Böyle favori olduğumuz maçlarda bazen uyuşuk oynuyoruz, rakibe şans veriyoruz ama öyle bir ortam yok. Sadece bakasetas ve hamsik yorgun olursa problem olabilir onun dışında eksik yok.
Sivas neyse de malatya'dan beklentimiz 5 değil de 3 veya 4 yemesi olabilir, averaj da önemli bu yarışta.
Alexander61
11.09.2021, 14:05
Ben çirkefliği bizim takıma yapılan iğrençlikler olarak algıladım. fb öyle tamam ama gs sinsi sinsi en çok bize zarar verendir. işin toplamına bakınca böyle bir sonuç çıkıyor benim açımdan. deniz ateş bitnelleri umutları selçukları kapmaları falan arkadan dönen bir ton şeyi unutmuyorum. Resmen oyuncuların akıllarını çelmişlerdi. Ayrıca yaptıkları çirkefliklerde had safhada. Ama şu doğru hepsi neredeyse hemen hemen aynı ama ben her zaman gsden en çok nefret ederim.
Ben zaten şampiyon olacağız yıkacağız edeceğiz demiyorum, bu futbol zaten bütün sonuçlar olabilir. Sadece ben takımıma güveniyorum. Yeneceğimizi hatta rahat yeneceğimizi düşünüyorum. Ne yenersek oo şampiyonuz falan diyeceğim nede yenilirsek vay efendim şampiyonluk bitti falan diyeceğim. Ben geçen sene burda değildim ama okuyoırdum yorumları fener maçından sonra camiadaki kırgınlığı hiç anlayamadım. Emin ol biz o kadar kırılmasaydık sanki iş bitmiş gibi geçen sene bile olabilirdik. Neyse geçmiş geçmişte kaldı demek istediğim ben kendime ve takımıma güveniyorum ama sonuç olarak karakter olarakta hemen yıkılan veya hemen şımaran biri olmadım ama bu maç hakkında da fikrim bu. Eğer dediğim olursa oturur seviniriz olmazsa bir sonraki maça bakarız bu kadar kasmanın alemi yok, asıl sıkıntı depresiflikte. Biz takıma güvenmekte değil depresiflikte bitiriyoruz bu işi. Takım iyiye gidince hakem falan konuşan yok kötüye gidince direk bizi yapmazlardı zaten falan. Yaparlar kardeşim niye yapmasınlar biz yeter ki doğruları yapalım biz yeter ki güçlü olalım önemli olan o. Takıma güvenmekten korkmayın, takıma güvenmeyip depresifliğe yollamaktan korkun.
Güzel bir oyunla galibiyet almamız hoj olur, Perez oynarsa şansımız ciddi oranda artar
Enaldo61
11.09.2021, 14:14
1.92'ye 2.70 olmuş iddaa oranları.
bjk ve fb'nin tökezlemesini beklemiyorum bence avrupa maçlarına kadar zor kaybederler.
Dorukhan tarz olarak koşup basıp taraftarı gazlayacak topçu. Böyle kendini yırtan, sağa sola çift dalan adamı sever taraftar. Sonunda hazır herhalde ki kadroya aldı hoca, öndeyken oyuna atar da 15-20 dk Fransa maçındaki gibi, ilk bjk maçlarındaki gibi oynarsa maaşı unutur taraftarlar. (ilk sakatlığa kadar :) )
Sanırım 4 takım arasında kayyuma devredilecek ilk kulüp Bjk olur. Şu an bjk bombardimani mecburi bir durum.
Yarınki maçta bu kadar ağır favori olmak beni bir türlü havaya sokamadi. Gs taraftarı arkadaşlarım benden daha Trabzonspor guzellemesi yapıyor. Haftaya Avrupa maçları başlayacağı için , yarınki galibiyet İstanbul takimlariyla arayı acmamizin başlangıcı olacak. İyi bir doneme güzel bir galibiyetle başlayalım.
bordoylamavi
11.09.2021, 17:05
bence orta sahaları zayıf hem ofansif hem defansif olarak. siopislwe birlikte bastırabiliriz. forvetlerine top gelmezse çok gol pozisyonuna girebilirz ama gelirse de çok gol yiyebiliriz gibime geliyor. o yüzden orta sahalar maçı belirleyecek gibi
Mehmet Fatih Yavuz
11.09.2021, 17:07
Mevcut kadrosunun uyumu, mevcut kadrosunun kalitesi, temposu ile bize karşı, hele de Trabzon'da kafa kafaya oynamayı denemeyecektir fatih terim.
Roma'nın bile denemediği şeyi dener mi?
Sanmıyorum.
İnşaallah daha hücuma dönük oynarlar ve karşılık verirler.
Bizim takımın kalitesi şimdi yavaş yavaş ortaya çıkacak.
trbzonsporlu
11.09.2021, 17:34
Son gün satışlarıyla beraber fullenir maç taraftara çok iş düşüyor bu maç,rakipteyken ıslık sesinden kulaklar sağır olmalı, saçma salao laylaylom tezahüratlardan sıkıldım:(
https://twitter.com/tribundoluluk/status/1436628529249202180?s=21
N: Bi türlü beceremedim bu yeni özelliği kopyalayıp tweet yazan iki kutunun ortasına yapıştırmıyormuyuz linki :)
daha kale arkaları bitmedi (an itibariyle kale arkasında satılmayan az bilet kaldı) doğu ve batı tribünü bomboş bu linkteki oran hele sabah saatlerinde vermiş ki oran cok abartı olmuş
passo sitesinden kontrol edilebilir yuzde 50lik kısmın maç saatine kadar satılmasi imkansız
Sefer A.
11.09.2021, 18:04
daha kale arkaları bitmedi (an itibariyle kale arkasında satılmayan az bilet kaldı) doğu ve batı tribünü bomboş bu linkteki oran hele sabah saatlerinde vermiş ki oran cok abartı olmuş
passo sitesinden kontrol edilebilir yuzde 50lik kısmın maç saatine kadar satılmasi imkansız
ya hikâye ya her türlü 80 falan dolar.... tabi beles bilet, dâvetli, taraftar gruplarini kayirma falan bunlarin da etkisi var bunda
Enaldo61
11.09.2021, 18:36
Trondsen yarın muhtemelen ilk 11 çıkacak çok güzel haber.
Onur Erçetin
11.09.2021, 19:34
Trondsen yarın muhtemelen ilk 11 çıkacak çok güzel haber.
Bence bu tercih sıkıntı yaratabilir defansif anlamda.Trondsen hızlı bir oyuncu değil,ayrıca güçlü bir oyuncu da değil.İkili mücadeleler,arkaya atılan toplar falan sıkıntı olabilir.Wakanın arkasında bence daha sağlam bir adamla başlamalıyız.Denswillin ayakları iyiyse onunla başlanabilir.
Armağan Dere
11.09.2021, 19:38
umarım tökezlemeyiz..
çünkü Şenol Güneş muhappetleri başlayacak..
Başarılar Trabzonspor..
umarım tökezlemeyiz..
Başarılar Trabzonspor..
Onun için tökezlemeyi beklemezler yavaş yavaş çıkarlar ortaya
umarım tökezlemeyiz..
Başarılar Trabzonspor..
Bu kadar kendine güvensizlik olamaz. Avci ya sahip cikamiyormuyuz? Kim engelliyor? Gs ye karsi tökezlesek Avci yi tartisacak hale geleceksek bizden öküzü olamaz.
Bunun icin bazi yöneticiler icerden sabote etmesi gerekir. Önemli bazi oyuncularida ortak etmeliler bu hainlige. Su kadro da bunu kim yapar? Kaldiki ben S. Günes in takim calistirmak isteyecegini hic sanmiyorum..Yönetim böyle bir aptalliga girisirse dünyada hicbir güc tutamaz yönetimi orda. Onca emegede yazik olur. Bu hainlige girecebilecek kadar geri zekali olamazlar..
bjk-malatya maçını izliyorum 10 dakika oldu bjk nefes aldırmadı malatyaya 10 dakikada 2 gol attı komşunun tavuğu kaz görünür geyiği kesinlikle değil bjk çok sağlam kadro kurmuş.
Fb "yaristan" bi sekilde düsüp karissin yeter. Cirkin propaganda savaslari ile sezon bitmez. Sinir harbine dönüsüp acayip yipratici oluyor. Ne zaman kendimiize gelsek fb yi cikariyorlar karsimiza. fb erken koparsa bjk ve gs nin üstesinden geliriz bence..
bjk-malatya maçını izliyorum 10 dakika oldu bjk nefes aldırmadı malatyaya 10 dakikada 2 gol attı komşunun tavuğu kaz görünür geyiği kesinlikle değil bjk çok sağlam kadro kurmuş.
Malatya'da çok kötü.
Armağan Dere
11.09.2021, 20:21
pijanic ayağında hiç top tutmuyor..
tek oynuyor..
hamsik de artık kim nereye kaçacak bilmeli...
pijanic ayağında hiç top tutmuyor..
tek oynuyor..
hamsik de artık kim nereye kaçacak bilmeli...
bence temposuz , topu ayağına istiyor. ama çok kaliteli ve oyunu iyi okuyor. bejeke içinse şunu yazabilirim… ilk 15 dakika çoğu rakibe cehennemi yaşatır. o on beş dakikadan sağlam çıkmalı
sakosako
11.09.2021, 20:42
pjanic çok büyük piyango ya. uzun süredir ligde bu kadar üst düzey tekniği olan bir adam izlememiştim bizim lige çok fazla. bu sene tek rakibimiz bjk
Peres ne durumda oynayacak mı acaba
Fatih K.
11.09.2021, 20:52
Tempo sorunumuz yok diyenler bjk maçını görüyordur sanırım. Çok kaliteli bir takımız ama bu kadar net bir baskı kuramıyoruz. O baskıyı 10 dakika deneyip gol atamazsak muhtemelen üçe bir yakalanıp kontradan yeriz.
Ha bu sıkıntı değil yürüyerek de maç kazanıyoruz ama bjk bu oyunu bize karşı oynarsa direnebileceğimizi pek sanmıyorum.
falcon_61_
11.09.2021, 21:14
Tempo sorunumuz yok diyenler bjk maçını görüyordur sanırım. Çok kaliteli bir takımız ama bu kadar net bir baskı kuramıyoruz. O baskıyı 10 dakika deneyip gol atamazsak muhtemelen üçe bir yakalanıp kontradan yeriz.
Ha bu sıkıntı değil yürüyerek de maç kazanıyoruz ama bjk bu oyunu bize karşı oynarsa direnebileceğimizi pek sanmıyorum.Benzer oyunu geçen sene oynadılar .O kadroyla içlerinden geçebilirdik ama 2-1 yendik. O yüzden Anadolu takımlarına karşı oynadıkları oyun bizi ilgilendirmez bence
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
trbzonsporlu
11.09.2021, 21:18
bjk 2 senedir sergenle kendi evinde, bize karşı bu tempolu baskılı futbolunu oynuyor ama sonuç ne oldu, bir beraberlik bir mağlubiyet aldılar bize karşı. kaliteli yabancı oyuncuları var ama vasat yerlileri var bjknin. sampiyonlar liginden dönuşlerde kritik puan kayıpları da yapacaklardır
bizse ilk yarıdaki kolay fiksturün etkisiyle muhtemelen devre sonuna 5-6 puan farkla lider gireriz. 2. devre 1 tane kolay depimiz yok ilk devre acabildigimiz kadar farkı açmaliyız
Ekrem D.
11.09.2021, 21:21
Biz bu Malatya'ya 3 hafta once ikinci viteste 5 atmistik. (Pjanic'i kenara koyarak soyluyorum) Necip'li Ridvan'li kadro cok abartilmasin.
---
Galatasaray macina donecek olursak, 3-1 aliriz. Iki gol Nwakaeme'den gelir.
Armağan Dere
11.09.2021, 21:21
yarın için kafada oynuyorum maçı 3-1...
salaklık yapmassak yeneriz...Uğurcan milli maçın etkisiyle demoralize başlamassa şansımız bayaa artar...
Malatya'da çok kötü.
yalnız bjk nefes aldırmadı bence malatyanın kötülüğünden ziyade bjk çok iştahlı top oynuyor.
Hicbirinden zerre kadar cekinmiyorum. Cekindigim tek nokta fb nin medyadaki propaganda gücü. Cirkinlesmede sinir tanimiyorlar. Umarim bu sezon sinir harbine dönüsmezde sahada gereken cevabi alirlar..Söyle bir yakalasak sunlarida 6-7 tane atsakta agizlarini acabilecek dermanlari kalmasa ..
Armağan Dere
11.09.2021, 21:24
yalnız bjk nefes aldırmadı bence malatyanın kötülüğünden ziyade bjk çok iştahlı top oynuyor.
ben bjk kalecisini az önce serbest vuruş attı Malatya orda.gördüm..
hani minyatür kale oynanırken kaleci elle tutması yasak ya ona rağmen yumuşak vurursun ya öyle vurdu malatyalı futbolcu
Jackdaniels
11.09.2021, 21:25
Zayıf rakibimize acımayız.
Çok övdüğünüz BJK'yi göreceğiz hafta içi.
Malatya 3-5-2 oynuyor. Tıpkı bizim maçta olduğu gibi. Kesinlikle yanlış tercih. Kargalara evinde böyle oynamaya çalışırsa olacağı baştan belliydi.
Çok övdüğünüz BJK'yi göreceğiz hafta içi.
kardeşim ben trabzonspor taraftarıyım kimseyi övmem ben gördüğümü söylüyorum 4 maç olmuş daha gol yememişler adamları iştahlı oynuyor ben bu sezon 4 maçlarınıda izledim, sağlam kadro kurmuşlar bu övmek değil ben gördüğümü söylüyorum bence g.saraydan da şikecilerden de iyi kadro kurmuşlar.
kardeşim ben trabzonspor taraftarıyım kimseyi övmem ben gördüğümü söylüyorum 4 maç olmuş daha gol yememişler adamları iştahlı oynuyor ben bu sezon 4 maçlarınıda izledim, sağlam kadro kurmuşlar bu övmek değil ben gördüğümü söylüyorum bence g.saraydan da şikecilerden de iyi kadro kurmuşlar.
Abi kadro dediğin ilk 11 değildir. 50 maç oynayacaklar bu sezon.
https://i.hizliresim.com/kgkjcu6.PNG (https://www.hizliresim.com/kgkjcu6)
İşler yolunda gitmediğinde yukarıdaki yedeklerden tamam budur dediğin var mı.
Teixeira kronik sakat üstelik.
BVB'den 3'ten aşağı gol yesinler 3 hafta yokum forumda.
*
Üstelik, BJK kim abi ya. Ölü FB ölü GS bunlardan her anlamda öndedir. FB GS büyük takım, BJK ise dönemsel başarıları olan vitaminsiz bir kulüp.
Bjk güçlü eyvallah da ya spikerden tksindim net şekilde bu ne taraftarlık be gavur takımı mı var karşında, aman bir övgüler bir şirinlikler, aç mı kalacaksın böyle yapmasan
Abi kadro dediğin ilk 11 değildir. 50 maç oynayacaklar bu sezon.
https://i.hizliresim.com/kgkjcu6.PNG (https://www.hizliresim.com/kgkjcu6)
İşler yolunda gitmediğinde yukarıdaki yedeklerden tamam budur dediğin var mı.
Teixeira kronik sakat üstelik.
BVB'den 3'ten aşağı gol yesinler 3 hafta yokum forumda.
larin ve atiba felan var bu maçta yoktu bence bu sezon en ciddi rakibimiz bjk olur çünkü çok iştahlı oynuyorlar dordmund maçına gelince türkiyede bırak bjk yi dordmundu yenecek başka bir takım yok.
Halil Alemdar
11.09.2021, 21:50
Berat Hamsik Baka Abdüş Waka Cornelius ile topa çok rahat sahip olabiliriz. Gsyi hiç izlemedim kadrolarını bile bilmiyorum ama muhtemel orta saha Taylan Berkan Cicaldiu olur yazmışlar. Çok ısıran bi orta saha değilse kontradan da saçma sapan bi gol yemezsek zorlanacağımızı düşünmüyorum.
Defanslarında Yedlin, Luyindama hataya meyilli. Muslera yorgun ve formsuz.
muhammed bilgin
11.09.2021, 21:52
umarım tökezlemeyiz..
Başarılar Trabzonspor..Şenol mu !!! O bir daha bu kulüpte görev alsın maç izlersem fenerli olayım
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilelebeTS
11.09.2021, 21:53
Bebeleri pistten alalım. Assolist sahne alıyor artık.
Malatya berbat bir takım hocasız çıksa maça daha iyi olurdu ne defans oynatabiliyor ne hücum yapabiliyor lig bitmiş.
ÖmürKaradeniz61
11.09.2021, 21:58
Eğer o şenolu bu kulübün kapısından içeri sokarsanız hiçbiriniz adam değilsiniz ey yöneticiler. Ağaoğlu senin Şenol aşkın dillere destan olmuş zaten herkes biliyor.
Şenol Trabzonsporun kâbusudur yıkılışımızın 10 ar yıllık periyotlarda toparlanmaya çalışmamızın sebebidir aman ha aman ha çok parası var ve yaşlı. Gitsin dünyayı gezsin ibizada bir villlada kalan ömrünü geçirsin bizden uzak dursun.
Biz bu Malatya'ya 5 atmadık mı? Beşiktaş gol yememiş okey de beraberlikleri de var bunların. Bizden daha iyi durumda değiller ilk üç hafta itibariyle.
Şu oynanan maçın ilk 15 dakikasını çıkarın geriye ne kalıyor arkadaşlar. Şampiyonlar Ligi'nde top diye oynarlar bu takımı. Sonrada ligde o moralsizlikle takılmaları izleyin keyifle.
Muhammed Ayaz
11.09.2021, 22:07
Şenol Güneş denen kestaneyi bu kulübün kapısından içeri sokarsanız gerçekten de midesiz olma konusunda Master yaparsınız saygı değer idarecilerimiz.
iyattara
11.09.2021, 22:16
Anadolu takımları çok kötü. Kayseri kasimpasa maçını izledim biraz. Felaket. Güç dengesi bu sene bozuldu. Boş beleş puan kaybedenler geride kalır. Derbi maçlarını alanlarda avantajı yakalar. Insallah yarın biz ilk avantajı cebimize koyacağız. Avrupa kupaları sayesinde de sürpriz puan kayıpları bizi önde tutacak. En olası senaryo bu.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gurur6134
11.09.2021, 22:45
Bu hakemlerle istanbul eziklerinin top oynamasina gerek yok bu var ne ise yarar gozumu kör ordakilerin simdi gordum malatyanin net penaltisi verilmemis donmus 1 0 olmus sadece saha iciyle degil disiylada ugrasacagiz bu sene de belli oldu..
Enes Başkaya60
11.09.2021, 23:02
Adamların buz gibi penaltısını vermemişler ya la...
Sizin Allah belanızı versin emi...
Vallaha billaha yatacak yeriniz yok...
Nasıl var ulan bu nasıl Var..
Öbür dünyada nasıl hesap vereceksiniz...
Sergen ağla oğlum zırla iyice ağlamaya devam et sen...
Sizin liginiz yerin dibine batsın emi...
Yapmaz abi bu şerefsizler oldukça bizi şampiyon felan yapmazlar...
Umutlanalım diyorum...Bu yapılan pislikleri görünce bütün hevesim kaçıyor vallaha...
Yazık vallaha çok yazık ya..
Nasıl bir ligde mücadele ediyoruz abi biz....
artvints
11.09.2021, 23:21
Öndeki oyunculardan bir tanesi defansif reaksiyon vermezse, gerekli olan iki adımı atmazsa veya rakibe o baskıyı hissettirmezse pres zinciri kırılır, rakip rahat çıkar, bu ne kadar çok olursa geri dönüşler de o kadar problem olur.
Bunun yanında defans oyuncularının yüzde yüzle rakibin sırtına basmamasi ve geri çekilmesi var ama önden başlıyor sızıntı.
Bjk bunları bizden daha iyi yapıyor.
6Şafak Aydın1
11.09.2021, 23:55
Anadolu takımları çok kötü. Kayseri kasimpasa maçını izledim biraz. Felaket. Güç dengesi bu sene bozuldu. Boş beleş puan kaybedenler geride kalır. Derbi maçlarını alanlarda avantajı yakalar. Insallah yarın biz ilk avantajı cebimize koyacağız. Avrupa kupaları sayesinde de sürpriz puan kayıpları bizi önde tutacak. En olası senaryo bu.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kayseri Kasimpasaya felaket diyorsan günün diger maclari icin yeni kelimeler bulmaliydin.
Arif Timurcioğlu
12.09.2021, 07:43
Şenol Trabzonsporun kâbusudur yıkılışımızın 10 ar yıllık periyotlarda toparlanmaya çalışmamızın sebebidir aman ha aman ha çok parası var ve yaşlı. Gitsin dünyayı gezsin ibizada bir villlada kalan ömrünü geçirsin bizden uzak dursun.
Para kazanmadan duramaz şenol amca, milli takımda çalışmadığı dönemde bile parasını çatır çatır alacak olsada gidip yemez o parayı, üzerine daha çok koymalı.
Ogün YAZICI
12.09.2021, 08:09
Van Anholt'un tarafında Abdülkadir'in oynayacak olması ile cidden büyük bir ikramı geri çeviriyoruz
Yusuf Sarıya bile razıyım orda
Bunun dışında Gervinho ve Djaniny gibi hareketli savunma arkası koşuları olan iki oyuncu yerine Cornelius ve Abdülkadir'in oynaması Gs savunmacılarını rahat ettirir
Ve bizim o önde oynadığımız oyunun etkisini azaltır
Ahmet Aksu
12.09.2021, 09:03
gs yi yenmemiz şart yenecek gücümüz de fazlasıyla var. bu sene derbilerde kazanmamız şart anadolu takımlarına kolay puan kaybetmeyecek gibi duruyor rakipler o yüzden derbilerin önemi arttı.
acımayacağız bol bol atacağız ve oley oley çekeceğiz 7 kişi kalmamızın intikamı soğumadı hala en az 5-6 atmalıyız ki olayı unutalım :D
..............uğurcan.................
peres...edgar...hugo...trondsen
................berat....................
.......hamsik..bakasetas..........
abduş.....................nwakame
.............cornelius.................
ideal kadromuzla çıkarız sadece gervinho eksiğimiz var o olsaydı ikinci yarı girebilirdi.(keşke solbek olayını da bitirebilseydik)
taraftarımız uyumaz çekirdek çitleme moduna girmez maçın içinde kalırsa rahat bir galibiyet bekliyorum.
dünkü bjk maçını izledim aynı bizim gibiler rahat pozisyona giriyorlar ama arka tarafları felaket rakip çok güçsüz olduğu için pozisyona giremediler ama biraz akıllı oynayan bjk ye çok rahat kontra yapar. bjk nin bizden tek farkı bizden daha hızlı hücum yapmaları o kadar.
Manava61
12.09.2021, 10:08
Normal şartlarda rahat kazanmamız gereken bir maç ama favori olduğu maçlarda sürpriz puan kayıplarını bolca yaşayan bir takım olduğumuzu da unutmamak gerek. Giresun maçıyla benzer tarz bir maç bekliyorum sonunda umarım kazanırız.Kadromuza gelince Gervinho ve Djaniny’nin olmaması bence büyük eksiklik. Ön tarafımıza hareket katan iki kişi yok. Bu da patlak olan Gs savunmasını rahatlatır. Erken dakikalarda işi çözmemiz lazım. Gs’nin lig maçlarını izledim çok kolay pozisyon veriyorlar ve hücumda da savunmada da dağınık oynuyorlar. Tek pozitif yönleri topu çok gevelemiyorlar ve bu yüzden de hızlı gol buluyorlar.
exelans_25
12.09.2021, 10:38
Her ne kadar favori gorunsek de sikintili mac.Macin basinda bogarak baslamaliyiz o arada 1 2 tane atabilirsek dagilirlar gol atamazsak sikinti olur
Uğur Kalyoncu
12.09.2021, 10:40
İlk Roma macinin aynısini oynamaliyiz. Geride anlamsız boşluklar vermeden kontrollü bir şekilde gol aramalıyız. Gervinho ve Djaniny 11 için olmasalarda rotasyon için büyük eksikler. Ama her kriz bir fırsat doğurur. Ömür mevcut takımda zaten benim 11 oyuncumdu. İyi oyuncularla kendisi de oynuyor. Atmosfer ile birlikte inşallah bugün eski günlerine dönüş sinyalleri verir. Onunla birlikte Sarı ve Koita da şans bulur. Bugün bu katkıyı veremeyeceklerse ne zaman verecekler .
Fb "yaristan" bi sekilde düsüp karissin yeter. Cirkin propaganda savaslari ile sezon bitmez. Sinir harbine dönüsüp acayip yipratici oluyor. Ne zaman kendimiize gelsek fb yi cikariyorlar karsimiza. fb erken koparsa bjk ve gs nin üstesinden geliriz bence..
son zamanlarda gördüğüm en kaliteli yorumun..::D
dün bjk aleyhine verilmeyen penaltı ..
bizle ilgili olsaydı..şikeciler komple ortalığı yıkıyordu..
önderliklerinide şeytan yapıyor olacaktı..
halbuki şimdi kimseden ses yok..ortalık güllük gülüstanlık..
büyük şikeciler ile küçük şikeciler arasında ensest bir ilişki var bence;) ve ortak düşmanları biziz..
.................................................. ..................
bu arada tribün oranı fena değil..atıyorum son 5 dakikada 10 dakikada berabere falansak ..sanki bu dakikalarda maç kazanmak yasak gibi seyirci susuyor ve şoka uğramış gibi davranıyor ..buda sahaya yansıyor..
son dakikalarda maç kazanma sayımız bundan dolayı AZ..
https://twitter.com/TribunDoluluk/status/1436724852497518596
altugoguzhan
12.09.2021, 11:20
Zor maç, inşallah kazanırız.
Harvelli61
12.09.2021, 11:20
.
Harvelli61
12.09.2021, 11:24
https://mobile.twitter.com/trabzonspor/status/1436962786416812040?s=12
Çubuklu forma-beyaz şort hadi bismillah uğurlu gelsin.[/QUOTE]
Rahat izleyeceğim maç supriz olmazsa kazanırız
G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enaldo61
12.09.2021, 11:33
https://twitter.com/demarkesports/status/1436961481678012417
kayseriliyiz
12.09.2021, 11:36
Çok zor bir maç bizi bekliyor, İnşallah kazanan biz oluruz.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Hicbirinden zerre kadar cekinmiyorum. Cekindigim tek nokta fb nin medyadaki propaganda gücü. Cirkinlesmede sinir tanimiyorlar. Umarim bu sezon sinir harbine dönüsmezde sahada gereken cevabi alirlar..Söyle bir yakalasak sunlarida 6-7 tane atsakta agizlarini acabilecek dermanlari kalmasa ..
KESİNLİKLE!!..omurgasızlar ve ahlak diye bir kavrama sahip değiller..(özellikle ist.da yaşayan belli bir kesim..anadolulu farklıdır)
bırak 6-7 yi rakip sahada galibiyet alsak bile bir süre seslerini keseriz..
ama net bir galibiyet olmalı..2-3 sene önce son saniyede attıkları faullu gole çok sığındılar..
Bugün bunlara yaslamamız gerekiyor.
Ortasahaları çok koşar terimin
bizim de orada berat baka hamsik ömür ile iyi bir pres ve tempo yapmamız lazım.
ilelebeTS
12.09.2021, 12:34
Bizim orta sahada bol pasla hızlı top çevirmemiz lazım. Ömür'ün oynaması o açından avantaj. Topla oynamaya toplamda %5 falan etki eder. gs sabaha kadar koşsun dursun.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.