Orijinalini görmek için tıklayınız : UECL Play-off Turu (I) | Trabzonspor 1 - 2 Roma | Maç Sonucu
CaptanBarbosa
19.08.2021, 23:11
Ya arkadaşlar romayı malatyayla falan karıştırdınız siz heralde :)
Biz çok iyidik de o yüzden roma gözünüze kötü gözüktü. Sanki rizeyle oynadık da yenemedik. Öyle saçma sapan yorumlar görüyorum ki hayattan soğutuyosunuz.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CaptanBarbosa
19.08.2021, 23:13
Trabzonspor taraftari, basin mensuplari, camiasi neden boyle.
Bazen bu takimi tuttuguma utaniyorum.
Gercekten camia olarak cok geriyiz.
Roma ile kora kor oynamisiz, galibiyeti kacirmisiz.
Basin mensuplari avciyi sikistirir, taraftari oyunculari tefe koyar, elinde olsa cogunu satar.
Sonra da basari neden gelmiyir diye elestirir.
Bu takim ve hoca sadece alkislanir.Ben de seni alkışlıyorum.
Pozitif olun yahuu nedir bu saçma sapan karamsar hava.
Vallahi maçı izliyorum geliyorum foruma bakayım diyorum, güzel oynamışız halbuki ama gel gör ki herkes booomboş içindeki bütün kötülükleri kusuyor. İçimi karartıp ayrılıyorum :)
OMERYILMAZ_TS
19.08.2021, 23:13
Abdullah hoca ikinci yarı berata cikarip omuru aldı ya helal olsun risk alıyor maçı kazanmak istiyor dedim belki bu hamle maçı kaybettirdi ama uzun süredir böyle bir hareket görmemiştim hem de bunu avcı hocanın yapması bizim dik oyna felsefesinden etkilendiğini gösteriyor onun da kimyasını bozduk galiba :)
Fatih K.
19.08.2021, 23:15
2. maçta Kornelyuscuğum girecek daha takıma, Tronsden sol beke geçecek, Siopis girecek bu takıma. Çok da enseyi karartmamak lazım.
Ligde gıkım çıkmaz ama şu Romanın orta sahası Siopisi çiğ çiğ yer abi:) İnsan azmanı hepsi resmen.
Ben de seni alkışlıyorum.
Pozitif olun yahuu nedir bu saçma sapan karamsar hava.
Vallahi maçı izliyorum geliyorum foruma bakayım diyorum, güzel oynamışız halbuki ama gel gör ki herkes booomboş içindeki bütün kötülükleri kusuyor. İçimi karartıp ayrılıyorum :)
Tebrik ederim sizi gerçekten. Ben şahsen çok rahat bir maç izledim ve çok da keyif aldım. Forum bırakılacak hale geldi de işte, alıştık sürekli buralardayız yapacak bir şey yok, okuyor içimizi karartıyoruz :) :)
Doğukan Uçan
19.08.2021, 23:15
Valla az önce tvitırda yine bir yerde galatasaraylıların kendi aralarında yazışmalarını okudum onlar da aynısını diyor. 7, 8 yıl evvel yine baş edebiliyorduk da seviyemiz öyle düştü ki hiç Avrupa felan hiç demeyelim diyorlardı :) 2011 sonrası Türk futbolunun düşüşü çok manidar.
malesef öyle 2 kere gelip maç kazanıyorlar. bizimkilerin gol atana kadar canı çıkıyor rakipler elini kolunu sallayarak kaleye geliyor. tek biz değil diğer maçları da izledim çok kötüyüz ülke olarak.
fanatikdevri
19.08.2021, 23:16
5-0 yenilseydik bu kadar acıtmazdı,adamlar ezdi geçti derdik ama 2021 yılında halen daha böyle tıfıl acemi mağlubiyetler insanı daha çok yoruyor,kurumsal bir devamlılık yok demek bizde,o yüzden küme düşürmediği sürece Abdullah Hoca kalabildiği kadar kalsın.
Uğurcan bu sezon başka hayaller peşinde olacaksan affını iste birader,bu kadar saçmala hakkın yok.
serdaracıl
abdullah hoca ikinci yarı berata cikarip omuru aldı ya helal olsun risk alıyor maçı kazanmak istiyor dedim belki bu hamle maçı kaybettirdi ama uzun süredir böyle bir hareket görmemiştim hem de bunu avcı hocanın yapması bizim dik oyna felsefesinden etkilendiğini gösteriyor onun da kimyasını bozduk galiba :)
k+ 61
hyasin61
Mourinho az once basın toplantısında Trabzonspor takım olarak cok iyiydi diyor bizim cok bilmis bazı taraftarlar ile muhabirler neyin kafasını yasıyor.
yorumun bomboşluğunu kanıtlamak için üşenmedim takımların ilk 11 boy ortalamalarına baktım.
roma 185
ts 184
iyi ki bir ömür var ha. ömür 5 cm uzun olsa her şey hallolacak sanki. sanki hiç o boyda yetenekli topçu yok dünyada..
çok iyi yaptın tebrikler!
o boyda oyuncular var ama yine de senden çok daha önde duruyor
senden daha avantajlı durumdalar, güç ve kuvveti senden çok iyi
sen bunu da yapamıyorsun
sonuç itibariyle kısa boylu oyuncu bu takımda istemiyorum
şimdiye kadar hep sıkıntı oldu
Gayet iyiydik ya ilk golü çıkarken kaptırdık, sonrasında da İsmail doğru pozisyon alamadı yedik. İkinci gol zaten duran top. Berat çıktı, saçma değişiklik falan yorumları okudum ama değişiklik sonrasında pozisyon vermedik.
Berat niye bu kadar temassız oynuyor anlamıyorum. Baka önden geliyor, adama vurup alıyor Berat izliyor, delleniyorum.
Hamza Yilmaz
19.08.2021, 23:18
Kimse laga luga yapmasin cok iyi oynadik, bas‘a bas oynadik.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
CaptanBarbosa
19.08.2021, 23:20
Tebrik ederim sizi gerçekten. Ben şahsen çok rahat bir maç izledim ve çok da keyif aldım. Forum bırakılacak hale geldi de işte, alıştık sürekli buralardayız yapacak bir şey yok, okuyor içimizi karartıyoruz :) :)Sorma ya, maç sonraları falan bir daha gelmem ben artık, transfer dönemlerinde keyifli oluyor.
çok iyi yaptın tebrikler!
o boyda oyuncular var ama yine de senden çok daha önde duruyor
senden daha avantajlı durumdalar, güç ve kuvveti senden çok iyi
sen bunu da yapamıyorsun
sonuç itibariyle kısa boylu oyuncu bu takımda istemiyorum
şimdiye kadar hep sıkıntı oldu
ya tarihin en dominant takımının 11'inde iniesta-xavi-messi-d.villa falan vardı aynı anda sahada. hepsi 175 ve altı. uzun adam fetişin varsa git basket izle.
Trabzonspor cok iyi yolda. Turdan umutluyum. Sol beke cozum bulunmali onun disinda, wakayeme bencilligini birakmali artik.
Berat kız gibi oynuyor.
Onun dışında takım fena değil.
fanatikdevri
19.08.2021, 23:22
Futboldan biraz anlayan hiç kimse kötü oynadık demez zaten ama bu kadar acemice yenilmek,sonra da Roma ile oynadık demek bize ne kazandırıyor,40yıl önce liverpool interi yeniyordun,
doğru yöne bakmak lazım,böyle aptalca yenilmek 5-0 yenilmekten daha kötü.
Abdullah hoca ikinci yarı berata cikarip omuru aldı ya helal olsun risk alıyor maçı kazanmak istiyor dedim belki bu hamle maçı kaybettirdi ama uzun süredir böyle bir hareket görmemiştim hem de bunu avcı hocanın yapması bizim dik oyna felsefesinden etkilendiğini gösteriyor onun da kimyasını bozduk galiba :)Erdal Hoş, Avcıyı da kendimize benzettik, bize akıllı oyun lazımken adamı da bizim gibi heyecan peşinden koşan biri yaptık ya lan dediydi :)
Serdar A
19.08.2021, 23:24
Avcı hoca tatmin edici bir basın toplantısı yaptı, beğendim.
Ben beğenmedim. Barış'a ulan dombili anlamadığın işlere kafanı yorma demeliydi, onun yerine karşı soru sorup durdu.
ilelebeTS
19.08.2021, 23:24
2. maç daha ısıran takım çıkarırız. 1-0'ı bulursak her şey olabilir. Roller değişir orada. Biz bekleriz onlar gelir. Bakalım hücumları nasılmış. O takıma topu bırakacaksın. Mourinho topu sevmez.
Avrupa’yı bilmem ama bence bu akşamki oyun lig için çok değerli. İyi bir test oldu. Avcı bir şekilde Köybaşı’nı yukarı çekerse tadından yenmez.
zafer6161
19.08.2021, 23:26
Elensekte üzülmem,hatta daha iyi olur, eleneceksek büyük takima eleniyoruz
Hedef şampiyonluksa Avrupa boş iş, takimi çok yoruyor
Serdar A
19.08.2021, 23:26
Romayı Romada yeneceğiz.
O arada Sivas'a da 2-3 sallarız.
Avrupa maçının önemi işte. Sen burada kı.ını da yırtsan bir yere kadar. Ama bir Roma maçıyla herkes Vakameyi konuşmaya başlıyor. Bir sonraki maç belki de Kornelyuscuğumu konuşacaklar. Başka bir maçta Abdüş gözlerine çarpacak felan. Avrupayı kesinlikle boşlamamalıyız.
ya tarihin en dominant takımının 11'inde iniesta-xavi-messi-d.villa falan vardı aynı anda sahada. hepsi 175 ve altı. uzun adam fetişin varsa git basket izle.
barça'yı örnek alırsak çıkamayız boş ver
~UniCef~
19.08.2021, 23:27
2. maç daha ısıran takım çıkarırız. 1-0'ı bulursak her şey olabilir. Roller değişir orada. Biz bekleriz onlar gelir. Bakalım hücumları nasılmış. O takıma topu bırakacaksın. Mourinho topu sevmez.
Bizim takim hicbir zaman isiran bir takim olmayacak. Yavas yavas, pas yaparak oyun kurarak, gol atmaya calisacagiz.
Serdar A
19.08.2021, 23:30
Nwakame Deplasmanda bu performansın üzerine koyarsa serbest kalma maddesi çok sayıda İtalyan kulübü için çerez parası
ilelebeTS
19.08.2021, 23:30
Bizim takim hicbir zaman isiran bir takim olmayacak. Yavas yavas, pas yaparak oyun kurarak, gol atmaya calisacagiz.
Siopis oynar, Cornelius oynar, Gervinho oynamaz mesela. Isıran dediğim daha dirençli bir takım.
Ben beğenmedim. Barış'a ulan dombili anlamadığın işlere kafanı yorma demeliydi, onun yerine karşı soru sorup durdu.
U barıştaki ego nedir anlamadım. Orada bir prosedür var, kendini ve temsil ettiğin kurumu tanıtırsın sonra sorunu sorarsın. Israrla kendini tanıtmadı. Yalnız avcıya soru sorarken 50 kere düşünecek bizim yerel gazeteciler. Avcı resmen madara etti barışı ve hadsiz soru soranları. İşte soru soranların bilgisi olmadan fikri olunca gelir Avcı gibi ;bu işin teoriğini pratiğini bilen bir adam ,sizleri maymun eder.
munzevil
19.08.2021, 23:33
Şu Karsdorpun ucuz yollu versiyonunu bulamaz mıyız acaba? Vakayeme her ne kadar maymun etse de adamı ben çok beğendim.
Karsdropun yaptığı peresin yapmadığı ne vardı sahada
Sanki komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyor :)
Emirhan Uludüz
19.08.2021, 23:34
Çok iyi bir maç çıkardık. Karşımızda çok kaliteli, genç ve teknik bir takım vardı. Başlarında ise dünyanın sayılı hocalarından biri. Bu sene ligde çok can yakacağız. Kadronun yaşlı olması çok önemsiz çünkü değişmeli oynayabilecek kadar kaliteli genişliğe sahip. Bu maç umudumu çok artırdı lig açısından.
Sezgin Öztürk
U barıştaki ego nedir anlamadım. Orada bir prosedür var, kendini ve temsil ettiğin kurumu tanıtırsın sonra sorunu sorarsın. Israrla kendini tanıtmadı. Yalnız avcıya soru sorarken 50 kere düşünecek bizim yerel gazeteciler. Avcı resmen madara etti barışı ve hadsiz soru soranları. İşte soru soranların bilgisi olmadan fikri olunca gelir Avcı gibi ;bu işin teoriğini pratiğini bilen bir adam ,sizleri maymun eder.
Her basın toplantısında yapıyor. o fener sevici...İsmini söyleyeceksin kime senin havaların demesi lazım birilerinin bu....
munzevil
Uğurcan yılda kaç Euro alıyor
Gökhan Balcı
19.08.2021, 23:36
Ben takımı beğendim süper ligde ezemeyeceğimiz bir takım yok. Transfer dönemi boyunca özellikle sert bir altı numara ve kaliteli bir sol bek isteği bütün taraftarlarca söylenen bir şeydi ve bugün ne yazık ki bunun etkisini gördük. İsmail iki kişinin bastığı yerde halen daha adamı kovalamak yerine pozisyonunun peşine gitse yahut berat risk almayıp taktik faul yapsa bunlar olmazdı. İkinci gol ise direkt upufcana uğurcana yazar zaten. Maalesef ama maalesef bu yerli kuralı bizi mahveden bir şey olacak. Ortada Siopis kenarda Trondsen ile lig maçına çıkmak için uygulanabilecek bir formül var mı bilmiyorum. Neyse avrupada en azından bir maç daha oynayacağız ve bunu deneme şansımız olacak. Ligde de ancak skor aldığımız zaman bu değişiklikleri yapabileceğiz. Uğurcan geçen sene başında da böyleydi garip goller yiyordu ama ben unuttum bu kadar tepkisiz miydi? Kendini parçalayan uğurcan nerede bu halı sahaya çıkar gibi gelen uğurcan nerede? Hatalı golü her kaleci yer mesela uğurcan'ın bu golü asla yemez imajının zedelenmesi. Kendisine gereken destek verilmeli ve yapıdaki en değerli taş olduğu hatırlatılmalı. Avrupa gitse dahi lig daha yeni başladı ve kendisine çok ama çok ihtiyacımız olacak.
Doğukan Uçan
19.08.2021, 23:38
seneler önce avni aker de liverpool'a 2-1 yenildiğimiz maçın kopyası oldu.
bir kere de biz kazansak şöyle maçları ne olur.
Gökhan Balcı
19.08.2021, 23:38
Her basın toplantısında yapıyor. o fener sevici...İsmini söyleyeceksin kime senin havaların demesi lazım birilerinin bu....
Esasında ben onu ne zamandır o toplantılarda gördüğümü hatırlamıyorum. Maçı kaybedince koşa koşa gelmiş belli ki. Bir de ara sıra youtubeda görüyorum bir tane hayırlı lafı yok hoca geldiğinden beri ne transferler ile ilgili ne hoca ile ilgili. Hoca bunları biliyorsa doğal olarak sinirlenmiş de olabilir bu samimiyetsizlik karşısında. Niye böyle birini adam yerine koyup cevap vereyim demiştir
Allah, Avcı'ya sabırlar versin. Öyle sorular soruyorlar ki..
Saint Castillo
19.08.2021, 23:44
Tebrikler takım Tebrikler hoca. Bu maç böyle oynanırdı. Gervinho biraz daha diri olsaydı rahat kazanırdık.
Polyannacılık yapmıyorum, ikinci maç belli olmaz.
Uyutarak eleyebiliriz.
Abdülkadir Kılıç
19.08.2021, 23:50
Biz bu oyundan razıyız.
Çok üzüldüm, taraftarlarımız için, takım için, A. Avcı için...oynanan futbolun hakkı en azından kaybetmemekti...2.golden önce dönen topun 50 kişi arasından Romalı oyuncunun önüne düşmesi Trabzonsporumuzun kara bahtı diye düşünüyorum...Herşeye rağmen takım ligde güzel işler yapacaktır diye ümit ediyorum, diğer takımlar bizim bu form grafiğimizi gördükçe kara kara düşünmüyorlarsa benim adım da Armağan değil
jairzinho
19.08.2021, 23:54
takımın iyi oynadığı bölüm 63-80 dakikaları arası idi,
yukarıdan çok net görüldüki bu takım top rakipte iken çok kötü,aslında nedenleride yukarıdan net görülüyor,kanat açık oyuncuları bekine yardım etmiyor,
bu kadro ile bunun çözümünü bulmak oldukça zor,
kadro tam süper lig için biçilmiş kaftan,süper ligde çok kötü takımlar var ve bu zaaflarından yararlanamayacaklar,sende gollerini atıp yoluna devam edeceksin
63-80 arası dakikaları çıkar,takım kötüydü aga
aslında bu olay avcı nın 10 senede başakşehirde avrupa kupalarında neden başarısız olduğunun bir göstergesi,emekliler takımı kuruyor adeta avcı
yukarıdan çok net görüldüki bu takım top rakipte iken çok kötü,aslında nedenleride yukarıdan net görülüyor,kanat açık oyuncuları bekine yardım etmiyor,
kadro tam süper lig için biçilmiş kaftan,süper ligde çok kötü takımlar var ve bu zaaflarından yararlanamayacaklar,sende gollerini atıp yoluna devam edeceksin
aslında bu olay avcı nın 10 senede başakşehirde avrupa kupalarında neden başarısız olduğunun bir göstergesi,emekliler takımı kuruyor adeta avcı
Avcı çok iyi hoca çok boş bir yorum ve art niyetli. Ben hocayı bu macta çok beğendim.
Abdülkadir Kılıç
19.08.2021, 23:57
2 küçük itirazım var. İsmail hiç hazır durmuyorken Avrupa'da 11 çıkması doğru olmadı. Trondsen çok daha sağlam göründü. Ayrıca değişikliklerle gol atmamıza rağmen oyun olarak geri düştük.
jairzinho
20.08.2021, 00:02
maçtaki kazanımlar:
peres in sağbek te yerini garantilemesi,buda artık serkan asandan kurtulduğumuzu gösterir
cornelisun golle başlaması moral motivasyon için önemli
trondsen in ismailden daha iyi gözükmesi
vakayeme harika bir yetenek,bide biraz pasör olsa tam olacak,bir pozisyonda ceza alanında cornelius kendini boşa çıkardı,vakayeme gene içe kat edip şut attı,
https://twitter.com/sevinadnan/status/1428453481195708416?s=21
Ben sövmekten bıktım bu dombili kendine sövdürmekten bıkmadı. Tesislere bile alınmamalı bu fb yalakası tetikçi herif.
Yıllar önce sosyal medya diye bir şey yokken bu adamları ciddiye aldık.
Ağızlarının içine baktık ne diyecekler diye.
Şimdi görüyoruz ki ne kadar boş insanlar..
Bu işi bunlardan çok daha iyi yapacak kişiler var taraftarların içinde.
Çok daha iyi yorumlayan insanlar var.
Saçma sapan soruları sormalarının iki sebebi olabilir.
Kapasiteleri yetersiz. Yada art niyetliler.
Maç sonu basın açıklamalarından sonra küçük şehirde küçük kafadan başka birşey çıkmayacağını anlıyor insna. Morinho Trabzonspor'u yere göğe sigdiramazken yerel basın unvanına sahip beyinsizlerin soruları insanı utandiriyor.
Maça gelme, baltala, istemezük tavırlarına gir. Ohh ne ala memleket.
Fatih K.
20.08.2021, 00:05
Peres çok iyi oynadı zaten ama muhtemelen Nwakaeme gibi ekstra bir oyuncu olmasa çok farklı bir oyun oynayacaktı Karsdorp. Bir de sağa değil sola istiyorum onun gibi bir tane:) Fiziği iyi, topla kötü olmayan, temaslı oyunu seven bir sol bek istiyorum:)
gabriel omar
20.08.2021, 00:06
Bu takım ayakta alkışlanır. Roma ile başa baş oynadın öyle ki hiç hesapta yokken turu geçebiliriz dedirtti. Helal olsun.
Takıma çok katkı sağlayamayan bazı oyuncular oldu İsmail, Berat Gervinho gibi ama olsun çözülmeyecek mesele değil. Bir de Hugo ara ara savruluyor oyun içinde ona da dikkat etmek lazım.
Biraz da kısmet olacak futbolda. Biz 10 tane korner kullanalım hayatta 80. dakikada bizim önümüze düşüp gol olmaz. Bu takımı bildim bileli hep son dakikalarda gol yiyen olduk, nadiren atmışızdır. Yine de güzel maçtı. Belli olmaz Roma da söyle ilk yarı 1 öne geçsek bir şekilde turu kopartabiliriz hala zor olsa da.
Bu maçı gsli bir arkadaşımla bir arkadaşımla izledim. Kendisi telefondan takip ettiği maçını bırakıp bizim maçı izlemeye başladı. Piyasa değeri 490 milyon olan bir takıma karşı bu kadar ezilmeden başa baş oynanırdı. Avrupa sahnesinde hep zor kuralar çektik ama karşımızdaki deve karşı ilk defa galib geleceğiz hissine kapıldım. Objektif bir şekilde izleyen herkes bu maçta Trabzonspor saygı duymuştur çünkü biz bu maçı kazanabilirdik. Ciddi anlamda kazanabilirdik. İnter maçı gibi şansımızı kırmayı dilerdim ama olmadı inşallah Roma’yı yakacağız…
Bazı insanlar Trabzonspor'u tutmuyor veya futbolu sevmiyor. Sadece futbolun ve Trabzonspor'un onlara sağladı stres deşarjını seviyorlar. Sürekli içi boş karamsarlık bundan.
G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
waka, hamsik şöyle 80 dakikayı cıkarabilse muazzam takım oluruz. sol bekte İsmail hiç hazır değil.ligde sıkıntı yaratacak. Uğurcan maçta değil. cidden üzülüyorum.
Mehmet Fatih Yavuz
20.08.2021, 00:20
Çok garip bir taraftar kitlesiyiz.
En son ne zaman, bu seviyede bir takıma, bu kadar baskın bir oyun oynadık?
Net pozisyonumuz rakipten daha fazla.
Roma bu Roma... 100 milyon Euro transfere harcadılar bu sene...
Taş gibi top oynadık.
Ne hocaya atılacak çamur var, ne oyunculara.
Gelelim takıma.
İsmail'in fiziki yetersizliği sürüyor.
Trondsen bana daha hazır ve daha iyi göründü o pozisyonda.
Peres-trondsen oynanabilir.
Bakasetas a özel önlem alınmış, çok belli.
Ama hangi birine önlem alacaksın, takımda kaliteli ayak çok.
Ligin çok üzerinde bir oyun oynadık.
Çok iyi zamanda, çok iyi bir sınav oldu.
Sınırlarımızı test ettik.
Ve Roma gibi bir takıma karşı kafa kafaya oynayabilecek kadar iyi olduğumuzu gördük.
Bakalım ikinci maç ne olur.
Maça dair 3 not: wakame bu kadar iyi oyun, ama bencillikten kaçan 2 net fırsat.
Hamsik gibi bir kalite ligde yok.
Cornelius çok iş yapar... Yeter ki sağdan soldan orta yapmayı becerelim.
S.Seymen
20.08.2021, 00:25
türk futbolu olarak bizim gücümüz yetmiyor bu akşam da belli oldu. abi ikinci yarı bu oyuna rağmen yenildik gerisini sen düşün :D
bu iş ritim işidir ve altyapınla ilgilidir
adamlar her yıl atalanta juve milan vs oynuyor ve bu maçların bug ları ile konsantrasyon ve bilgileri var Trabzonsporun bu tür basit kayıplar yapmaması için enternasyonal çok maç oynaması ve bir arada daha çok oyun oynaması lazım
bence bu akşam gerçekten iyi iş yaptık
bir kısmi eksikler varmıydı vardı ama çok da enseyi karatmamak lazım....
ligimizin çok üstünde bir takımla oynadık.
gs nin fark yediği psv den kat ve kat güçlü bir takım.
maçı koparamadık sağlık olsun.
Kura şanssızlıgı böyle birşey.
Roma daki maçta kaybedecek hiçbirşeyimiz yok 2-1 i bulup macı uzatacağımızı hissediyorum.
Penaltılarla turu geçeceğiz.
https://twitter.com/deplasske/status/1428471466304196615?s=19
güzel görüntü
Emirhan Uludüz
20.08.2021, 00:40
Maç sonu basın toplantısını izledim şimdi, Barış diyor ki Berat'ı çıkarıp Abdülkadir'i alıp neden "takım boyunu kısalttınız" ahsajhdsjafjsanfsanf
~UniCef~
20.08.2021, 00:41
Maç sonu basın toplantısını izledim şimdi, Barış diyor ki Berat'ı çıkarıp Abdülkadir'i alıp neden "takım boyunu kısalttınız" ahsajhdsjafjsanfsanf
Seviye bu. Düsününü ileri üclüde adam TDlere akil veriyor. TRTde calistigi icin kendini birsey saniyor..
Üstelik moderatör Barış konuşmaya başladığında dedi ki , kendinizi tanıtır mısınız.
barış o an duraksadı sonra konuşmaya devam etti. Kendini bile tanıtmadı. bunda nasıl bir ego var.
Emirhan Uludüz
20.08.2021, 00:47
Üstelik moderatör Barış konuşmaya başladığında dedi ki , kendinizi tanıtır mısınız.
barış o an duraksadı sonra konuşmaya devam etti. Kendini bile tanıtmadı. bunda nasıl bir ego var.
Duraksayıp konuşmaya devam etse kafası karıştı falan deriz de adam apaçık güldü geçti. Rezil herif ya ahahahahaha
prisonbreak2020
20.08.2021, 00:49
Bu Barış dombilisi kendini ne sanıyor aptal herif,takım boyunu neden kısalttınız diyor bir de ahhahsahdahdhahdhad
MİSSE_MİSSE
20.08.2021, 00:52
Bu tür üst klasman maçlarda herşeyi doğru ve ciddiyet içinde yapman lazım. Dostlar alışverişte görsün savunma anlayışıyla bir üst seviyeye geçemeyiz. Onlar ısırarak oynadı biz ise gölge savunma yaparak. Ben şahsen spekteküler çalım atan futbolcu yerine görevini yapan ve takım oyunu oynayanları görmeyi tercih ederim.
Bügünkü Peres performansini en son Boswingadan görmusdum bana göre peres daha iyi belki en iyi sag beklerimizden birisi olabilir adamin her pasi hareketi kalite birde Hamsik aga bize ne izletin bugun adam beyin resmen sagolun varolun cok guzel mücadele etiniz 2 3 sey daha yerine oturunca daha da iyi olacaz insallah
Elimde olsa o Barış'ı tesislerden içeri sokmam.
Ozan Yılmaz
20.08.2021, 01:04
Yazık oldu
Maçın özeti
Duraksayıp konuşmaya devam etse kafası karıştı falan deriz de adam apaçık güldü geçti. Rezil herif ya ahahahahaha
Ben hoca olsam bana böyle saçma sorular sorulsa , sen hangi vasıfla gazeteci oldun diye sorarım.
ekşi sözlükte adına başlık var. :)))
https://www.sonhaberler.com/baris-yurduseven-kimdir-haber-834073
https://www.tozlumikrofon.com/trt-spor-muhabiri-baris-yurduseven-kimdir-nereli-ve-kac-yasinda-hangi-takimi-tutuyor/
Hangi Takımı Tutuyor?
Kendisi ile ilgili olarak merak edilen diğer bir soru hangi takımı tuttuğudur. TRT Spor muhabiri Barış Yurduseven, Trabzonspor muhabiri olmasına rağmen Fenerbahçelidir. Sosyal medya platformlarından da pek çok kişi Fenerbahçeli olduğunu belirtmektedir
Enes Başkaya60
20.08.2021, 01:12
Tebrikler Fırtınam...
Harika bir oyun...
Net Romayı ezdik abi...
Ben maçtan önce söyledim..Fark yeriz felan diyenler vardı...
Bu takım fark yemez.. Çünkü bizde çok iyi bir takım olduk..
Ligde böyle oynarsak bizim yenemeyeceğimiz takım yok...
Trondsen konusunda üzülüp duruyorum..
Sürekli de yazıyorum zaten, bu adam İsmail'den de Serkan'dan da kat kat iyi oyuncu sol bekte...
Birde bu adam sol bek değil...
Hocaya bu konuda çok kızıyorum..
Ama uzun süre sonra takımı izlerken gurur duydum ya..
Adamlar 1-1 den sonra ne yapacaklarını şaşırdı abi..
Çok doğru yoldayız...
Bize bu sene tek engel olacak şey yabancı sınırı...
Yabancı sınırı olmasaydı bütün maçları bile kazanabilirdi bu takım...
Oyuna gelirsek Uğurcan çok çok kötü var birşeyler adamda net konstrasyon eksikliği var abi...
Bu çocukla konuşmak lazım derdi ne...Benim tanıdığım Uğurcan bu golleri yemez abi...
Golleri geçtim adamların pozisyonlarında bile öylesine duruyor gibi kalede hiç farketmediniz mı???
Bu arada maçın yıldızları net Peres ve Hamsik...
Alexander61
20.08.2021, 02:06
Takımı ayakta alkışlıyorum.
Ümitlendirmeleri bile yetti.
Maç sonu Mourinho'dan da övgüleri kaptık zaten.
Doğru yoldayız eğer böyle gidersek, yolumuz açık olsun.
Oyunu bende beğenenlerdenim. Yeni transferlerimizle oturtmaya çalıştığımız sistem , rakibin Avrupanın adı sayılan takımlarından biri olması ve kötü maç yöneten hakeme rağmen gelecek için ümitvar oldum. Romada skor olarak bir tahminim yok ama daha derli toplu oynayıp herşeyi deneyeceğimizden eminim.
Koskoca Barış Yurduseven'i tanımayan mı var :p
artvints
20.08.2021, 02:29
Keyif aldık, maçın tadını çıkardık ama sonuçta 2-1 yenildik, ikinci maça gizliden gizliye tur için gitmek lazım. 1-0 öne geçtiğimiz bir tabloda rakibi strese sokabiliriz. Pes etmek doğru değil.
Tarık3196
20.08.2021, 07:18
Trabzonspor olarak çok iyi futbol oynadık.Bütün takıma helal olsun tebrikler.Şimdi şöyle bir durum var, dünyanın en iyi ve en başarılı teknik direktörü Jose Mourinho sonra dünyanın en başarılı takımlardan dünya devi Roma ile böyle üst düzey Avrupa Turnuvasında üst düzey maç yapıyorsunuz bu bile çok çok önemli bir kazanım ve çok önemli bir tecrübe oldu.Bu önemli Avrupa Turnuvasında şöyle bir soru sorsalar finalde sizce hangi takım rakip takım ile final maçı oynarsınız diye sorsalar.Herkes sanırım Roma ile final oynarız derler.Trabzonspor şuanda Dünya Devi Roma ile yani final takımı ile maç oynadı.Şimdi Trabzonspor'umuz Roma'yı elese bu turnuvada yenemeceği takım yok hatta Avrupa Kupasını kazanma ihtimalı çok çok büyük oranda artar...
Diğer maçta yine Trabzonspor'a yakışır bir mücadele ile oynamalıyız ve güzel bir sonuç elde etmeliyiz...
Roma gibi bir takıma karşı ezilmedik
Her sene Avrupa da en az çeyrek final oynamış takıma karşı gayet dişe diş oynadık
Hele ilk 20 dk %85 topa sahip olduk
Ben çok çok beğendim takimi şu lig de bize diş geçirebilecek tek bir takım yok
HOPA'LI TS'Lİ
20.08.2021, 07:43
Can Karyağdı kendinizi tanıtır mısınız demesine rağmen dikkate almadan konuşmaya devam etti.
Sözü bittiğinde Can, arkadaşlar lütfen konuşmadan önce kendinizi tanıtın dedi.
Kendini beğenmiş TS düşmanı Barış efendi
Ama Abdullah Hoca Barış'a iyi giydirdi.
BY:
Hocam Berat-A. Ömür değişikliğinde amacınız neydi? Abdülkadir girince takımın boyu kısaldı.
AA:
Bu değişikliği neden yaptığımı biliyor musun?
BY:
Bilmediğim için size sordum Hocam.
AA:
Size derken, SANIRIM boy farkını kastediyorsun :) 4-3-3'den 4-4-2'ye döndük. O yüzden Ömür'ü soktuk.
Helal olsun sana Abdullah Hoca, mosmor ettin tombiki
Barış'ı bizim Can ve TD A.Avcı sevmiyor belli.
O gitsin TRTSPOR'da şikebahçeyi övsün.
Tesislere bile sokmayacaksın böylelerini
YES ve Hasan Tüncel candır bu anlamda
Abdullah Hoca, Taka gazetesinden Şişko soyadlı kişinin sorusuna da kapak yaptı:
Geçen sezon savunmayı iyi yapıyorduk. Neden hücum oynamıyoruz diye eleştirdiniz. Bu sezon da neden savunma kötü, basit goller yiyoruz diyorsunuz. Arkadaşlar bu ikisini bir arada yapmak kolay değil. Bu alışkanlık ve pratik yapmayı gerektiriyor. Bu maçtan alacağımız çok artılar var. Daha da iyi olacağız. Gelişeceğiz. Oyuncularımın iyi niyetli, mücadeleci oyunundan çok memnunum. Roma dünyanın en iyi savunma yapan, iyi bir geçiş takımı. Bir golü geçişten, bir golü de duran toptan yedik. Bunlara çalışıyoruz, çalışacağız. Düzelteceğiz.
kapakkkkkkkk
olsunnnnnnnn
HOPA'LI TS'Lİ
20.08.2021, 07:44
Takımın oyunu beni çok tatmin etti.
O sezon bu sezon için en uygun sezon
Jose Mourinho:
TS çok iyi oyunculara sahip, çok tecrübeli, iyi bir takım. Bizi zorladılar. Tebrik ederim.
HOPA'LI TS'Lİ
20.08.2021, 07:50
İsmail ilk golde adamı kaçırdı.
Yahu Serkan'a bu yüzden kızıyorduk.
Köybaşı da pek farklı değil
En zayıf yerimiz sol bek
Taş gibi bir sol bek alamadık :)
Gervinho dün kötüydü.
Uğurcan nedense degaj yapmak yerine 2 kez taç çizgisine topu atıyor. Birinde neredeyse gol oluyordu.
Aklı Avrupa'da kalmış bu çocuğun
2 pozisyon yedik, ikisi de gol oldu.
Çıksın desin ki Başkan'a beni gönderin. Gitmek istiyorum.
Böyle lakaytlık olamaz.
Öyle riskli paslar atılmaz.
Cornelius çok kafa golü atacak, bu belli oldu. 46'da almalıydı onu sahaya
Cornelius ilk 11'e
Gervinho yedeğe gibi duruyor. Hiç geri gelip yardım etmiyor.
Djaniny gayet iyi, kesilmez.
HOPA'LI TS'Lİ
20.08.2021, 07:57
Marek Hamsik tam bir usta
Top tekniği süper ve her yerde gözü var.
Dün Peres'i de çok beğendim. Harika oynadı. Gerçek yeri sağ bek işte. Sol bek ona uygun değil
adiloş bebe
20.08.2021, 08:01
Öncelikle takımımla gurur duyuyorum. Dün belki kazanamadık ama bana göre çıktık mücadelemizi verdik. Maçtan önce de hep bunu düşünüyordum. Kafamdan hep içerdeki Napoli, PSV maçları geliyordu ve ufaktan bir korkuyordum. Dün sahada bizi Roma'nın ismi yendi. Roma değil de Kopenhag falan olsa karşımızda çok daha rahat alırdık maçı. Bu da bizim şanssızlığımız oldu.
Oyuncu bazlı görüşlerim şöyle:
Uğurcan: Evet dün yine çok kötüydü ama arkadaşlar bu çocuğa neden bu kadar yükleniyorsunuz? Uğurcan sezon ortası yine çoğu kişiye dediklerini yutturacak.
--
Peres: Harikaydı. 90 dakika gitti geldi, asistini yaptı. Böyle oynarsa Türkiye ligi hafif gelir ona.
İsmail: Yediğimiz ilk golde inanılmaz büyük hatası var. Oyun görüşü ve takibi hiç yok. Yabancı sınırının bize güzel bir kazığı oldu.
Hugo: Orta alanın boş kalmasını isteyecek en son oyuncu. Gömülü savunmada kral olur ama önünde elli metre boş alan varsa pek bir şey beklemeyin.
Edgar: Görevini yaptı.
--
Hamsik: Adam safi kalite. Dün fizik olarak da çok daha toparladığını gösterdi. Daha da açılınca vazgeçemeyeceğiz ondan.
Berat: Dün bayağı bi silkelenmiş gözüktü. Böyle devam Berat çok daha iyi olacaksın.
Bakasetas: Mourinho'nun özel önlem aldığı tek oyuncuydu. Topu her ayağına aldığında 2 kişi pres yaptı. Rövanşa bir şeyler saklamıştır.
--
Gervinho: Hiç beğenmedim. Bu kadar bencil olunmaz.
Nwakaeme: Sana ne desem az. Karşısında 26 yaşında fişek gibi bir bek vardı ama yok yine durduramadılar. Mourinho'nun peşinden koşması çok iyiydi.
Djanini: İdare etti.
Cornelius: Gol atmasına çok sevindim ama biraz daha güçlenmesi lazım. Kendini bulacaktır. Golden sonraki sevinci çok hoşuma gitti.
--
Trondsen: İsmail'i top diye oynar her türlü.
A.Ömür: Göremedik.
Sonuç olarak Roma gibi bir takımı Trabzon'da ağırlamak gerçekten çok keyifliydi. Umarım İtalya'da biz tur atlarız.
Mert Acar
20.08.2021, 08:09
10-11 sezon başlangıcı Liverpoolu macını anımsattı.
Muhammed Ayaz
20.08.2021, 08:27
Keyif çıkarılacak bir tur bence.
Elensek de turu geçsek de ben keyif almaya bakıyorum çünkü takım bana oyun içinde zaman zaman oynadığı oyunla ümit vaadediyor.
Bana kalırsa bizim takımın yapacağı en iyi savunma topa sahip olmaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bordo_MaviM_61
20.08.2021, 08:33
Dönem dönem Romayı ezdik. Gücümüz bu kadar ama ligde bu kadronun mağlubiyet alması zor.
Perez, Waka ve Marek şov yaptı resmen.
İzlerken gurur duydum.
2.Maçta kapanıp kontra ile gol ararsak uzatmalara götürebiliriz neden olmasın?
Gervinho kenara, Siopis içeri :)
asilhamsi
20.08.2021, 08:36
Senin bir taraftar olarak başarısız olma sebeplerin neler birazda onu inceleyelim bence.
Hocam Seri A takımına karşı bu oyunu oynayan takımı ve hocayı eleştirirsen çarpılırsın mazallah.
asilhamsi
20.08.2021, 08:37
Uğurcan bizim takımın efsanesi ve kaptanı. Kendiyle acil konuşulmalı. Kalmak istemediğini beden dili çok net ele veriyor. Bu birliktelik böyle devam edecekse her iki tarafa da zarar verecek.
Bence mutlaka bir sonraki maçta yedek başlamalı. Biraz dinlenirse belki kendine gelir.
Enaldo61
20.08.2021, 08:43
Uğurcan bizim takımın efsanesi ve kaptanı. Kendiyle acil konuşulmalı. Kalmak istemediğini beden dili çok net ele veriyor. Bu birliktelik böyle devam edecekse her iki tarafa da zarar verecek.
Bence mutlaka bir sonraki maçta yedek başlamalı. Biraz dinlenirse belki kendine gelir.
Bence de. Göndersinler bence yurtdışında kursun hayatını.
Tatar Kemal
20.08.2021, 08:44
Takımın ortaya koyduğu futbol iç açıcı. Haftalar ilerledikçe uyum artar ve takım çok daha iyi hale gelir diye düşünüyorum. Roma'yı değil Trabzonspor, Türkiye liglerinden hiç bir takım yenip eleyemez. Çünkü ülke futbolu olarak Avrupa futbolundan hele hele İtalya futbolundan çok gerideyiz. Avrupa'ya erken vedanın en büyük dezavantajı mali gelirlerden mahrum olmak. Bu açıdan en avantajlı kulüp hiç şüphesiz bjk. Trabzonspor bu sene de Avrupa'ya erken veda edecek ama bunu tamamen lige konsantre olarak avantaja çevirebilir.
Bu kadronun şampiyonluk olmasa bile lig ikinciliği ve Türkiye kupasını kazanması gerekir.
Bu takım lig için beni umutlandırıyor. Roma karşısındaki oyun kaybetsek de geleceği olabilecek bir oyun. Molde maçlarıyla alakası yoktu.
Maç sonu röportajında soru soran muhabirler kim?
Kim bu art niyetli arkadaşlar?
https://mobile.twitter.com/HkaLemdarTS/status/1428469959760429074
Roma'ya karşı önlem almadınız diyor adam. Şu futbolun üstüne.
Şimdi bu soruyu soran d*llama muhabir, bir daha neden kulübün kapısından içeri alınır? Bu soruyu soran art niyetli muhabire yönetim ses etmez mi? Bu motivasyon söndüren, kan emici, yerel medya denen b.k çukuruna, bu medyanın mensuplarına taraftar grupları neden ses etmez?
Neden senelerdir kangren olan bu oluşumlara kimse had bildirmiyor?
https://twitter.com/futbolarena/status/1428478082374062084
Öte yandan sözde TRT muhabiri Trabzon düşmanı, takım boyu ile oyuncu boyunu ayırt edemeyen vasıfsızda da ayrı bir art niyet. Bunları susturun artık.
Yönetim mi el atar, taraftar mi tepki koyar bilmiyorum nasıl olur ama bunların sesi kesilmeli.
Bmn, dün akşamki bu iki hadsiz için bir aciklama bir tepki bildirisi yayınlanamaz mi?
Bmn yönetiminden talebimdir.
Bir noktada bunların artık önü alınmalıdır.
Adem Akyüz'
20.08.2021, 08:59
Ortada hepimizi heyecanlandıran bir takım ve oyun var. Ben şu ana kadar oynadığımız 4 maçta da takımı beğendim. Aksayan yönlerimizin hiçbiri oyunla alakalı değil. Belki Berat'ın pozisyonunda tek kalmasını bu kategoriye sokabiliriz ama orası da iyi bir oyuncuyla çözülebilir.
Ligde maalesef yabancı kuralından dolayı biraz sıkıntı yaşayacağız. Trondsen dün İsmail'den çok daha iyi gözüktü ama ligde onu kullanma şansımız hiç yok.
Kaleci ve beklerden biri mutlaka yerli olacak. Hatta bazı maçlara 2 yerli bekle çıkarsak hiç şaşırmam açıkçası. Siopis'in de formayı aldığını varsayarsak ileride Abdüş'ün formayı kapması şart.
Bu kural çok canımızı sıkacak.
iyattara
20.08.2021, 09:15
Konferansta adı büyük 2 tane takım vardı gittik birini biz çektik. Ötekini çeksek yani Tottenham'ı daha iyiydi adamlar dün yedek kadro çıktı ve kaybetti ilk maçını.
Neyse olan oldu artık. Elimizden geleni yapıyoruz. 60-80 çok iyi oynadık, o arada 2. yi atsaydık harika olurdu. En kötü beraberlik hak etmişti dünkü oyun. Sağlık olsun. Trondsen'in ilk 11 olmamasının tek açıklaması 90 dk çıkaramayacak olmasındır diye ümit ediyorum. Yoksa göz var izan var adam İsmail'den her türlü daha iyi. İlk golde orta alanda basit bir faul bizi kurtarırdı. Siopis bu yüzden önemli sanırım. Ya topu kap ya temaslı indir adamı. Yapılacak iş belli ama bizimkiler yumuşak kalıyor o iş için.
3 günde bir maç Gervinho'nun dengesini bozdu anlaşılan. Bir de malatya sandı rakibi sanki, her pozisyon geçmeye çalıştı bire birde. 20 yaşında geçerdin belki ama şimdi değil dostum. Neyse zaten Roma ile bir maç oynayacağız. Malatya ayarı takımlarla 10 15 maçımız var orada kral olur :) Gervinho'yu sonradan oyuna dahil edersek daha çok katkı verebilir yorulan savunmacılara karşı.
TSezgin61
20.08.2021, 09:16
Kim ne derse desin. Ben inanilmaz keyif aldim. Roma gibi bir takim, mourinho gibi bir teknik direktör. 400 mio euro kadro degeri. Sen adamlari sahalarindan cikarmadin biraz dikkatli olsan yeniyordun. Bu takima daha siopis gelecek ve biz türkiye liginde roma seviyesinde hicbir takimla oynamiyacagiz. Belki bejeke.
Bu sezon icin cok heyecanliyim. Önemli olan bu hafta sonu sivasi yenmek. Ilk haftalarda pusn kaybetmemek cok önemli, artik bunu biliyoruz. Ha tur nemi olacak? Haftaya persembe günü yine güzel futbol oynasinlar, belki maci uzatmalara götürürüz , heycan falan olur. Eleniriz, elenmeyiz sonrasi önemli degil. Sonucta Romayi cektigimizde akillara mourinho gelip herkes karalar baglamisti zaten. Takim biraz dis gösterince hemen safimiz degisti, „söyle yapsaydik yemezdik, hoca su hatayi yapmasaydi böyle olurdu“lar basladi:)
Şahin Yılmaz
20.08.2021, 09:18
Takımın ortaya koyduğu futbol iç açıcı. Haftalar ilerledikçe uyum artar ve takım çok daha iyi hale gelir diye düşünüyorum. Roma'yı değil Trabzonspor, Türkiye liglerinden hiç bir takım yenip eleyemez. Çünkü ülke futbolu olarak Avrupa futbolundan hele hele İtalya futbolundan çok gerideyiz. Avrupa'ya erken vedanın en büyük dezavantajı mali gelirlerden mahrum olmak. Bu açıdan en avantajlı kulüp hiç şüphesiz bjk. Trabzonspor bu sene de Avrupa'ya erken veda edecek ama bunu tamamen lige konsantre olarak avantaja çevirebilir.
Bu kadronun şampiyonluk olmasa bile lig ikinciliği ve Türkiye kupasını kazanması gerekir.
Türkiye Kupası umurumda değil. Lig ikinciliğini de başarı saymıyorum. Bu takım tüm pislik ve şerefsiz Ülke futbolu katillerini
dize getirerek eze eze şampiyon olmasını bekliyorum.
kaçarava
20.08.2021, 09:18
Ben de kendisini son zamanlarda hiç sevmiyorum ama Barış Yurduseven o soruyu sormayacaksa oraya insan değil eşek koyalım. Olayı takım boyu hem de insan boyu olarak ele alması saçmaydı. Ama orta saha zaten boncuklu kapı perdesi gibi üstüne tek defansif adam Berat çıkmış Abdülkadir girmiş bu sorulur. Abdülkadir iki kişiyi geçip asist de yapabilirdi. Skor işi ayrı. Sen soruyu cevapla geç hocam.
A. Aydın
20.08.2021, 09:24
Dün defanstan başladığımız toplarda genelde etkili olup iyi oyun kurduk.
Uzun oynadığımız toplar ise hep roma da kaldı.
Uğurcan buna rağmen her topu uzun oynama isteği neden anlamadım. Her uzun oynadığında takımı oyundan düşürüyor. Yanında boşta adam varken sol ileri uzun oynuyor.
Yediği gollerin dışında takımın oyununu da bozdu.
Hamsik bence en iyi oyununu oynadı. Takıma alışıyor. Etrafında 4 rakip varken çok rahat pasını çıkarabiliyor. Top ayağına gelmeden pas vereceği kişiyi karar veriyor ve bakmadan atıyor.
CEMEFKER
20.08.2021, 09:26
Ben özellikle sezon boyu performanslarından yaşları itibariyle korktuğum yeni transferler için izledim maçı.
Gervinho son 4 resmi maçlarda "30 dakikalık istikrarlı katkı" veren biri hala gözümde. İlk 11 çıkarsa 60'da çıkar, sonradan girerse maçı bitirir.
Peres'in fizik kondisyon durumu 90 dakikaya yeter ancak takıma yeni katılması, önünde oynayan Gervinho'nun durumu, ayrıca ortasahaya dalıp birşeyer yapmak isterken partner bulamaması bocalamasına neden oluyor. Takım oturdukça ondan çok şey göreceğiz. Pereria ötesi diyebilirim.
Gelelim en çok korktuğum Hamsik. Beni şaşırttı. Özellikle Malatya maçının 2.yarısı ve bu maçta geriden top alıp oyunu kurup, alan açmada bir Sosa etkisi vardı. Berat'ın yanına gelip sürekli top alıp oyun kurmasını Avcı belletmiş belli ki. Hamsik yaşı itibariyle ilerki maçlarda düşme olasılığı tek sıkıntı.
Koita'nin potansiyel belli ancak sakatlık muamması sıkıntı. Cornellius belli ki yararlı olacak.
A. Aydın
20.08.2021, 09:30
Ben özellikle sezon boyu performanslarından yaşları itibariyle korktuğum yeni transferler için izledim maçı.
Gervinho son 4 resmi maçlarda "30 dakikalık istikrarlı katkı" veren biri hala gözümde. İlk 11 çıkarsa 60'da çıkar, sonradan girerse maçı bitirir.
Peres'in fizik kondisyon durumu 90 dakikaya yeter ancak takıma yeni katılması, önünde oynayan Gervinho'nun durumu, ayrıca ortasahaya dalıp birşeyer yapmak isterken partner bulamaması bocalamasına neden oluyor. Takım oturdukça ondan çok şey göreceğiz. Pereria ötesi diyebilirim.
Gelelim en çok korktuğum Hamsik. Beni şaşırttı. Özellikle Malatya maçının 2.yarısı ve bu maçta geriden top alıp oyunu kurup, alan açmada bir Sosa etkisi vardı. Berat'ın yanına gelip sürekli top alıp oyun kurmasını Avcı belletmiş belli ki. Hamsik yaşı itibariyle ilerki maçlarda düşme olasılığı tek sıkıntı.
Koita'nin potansiyel belli ancak sakatlık muamması sıkıntı. Cornellius belli ki yararlı olacak.
Malatya maçında da bu maçta da gervinho oyundan çıktığında hucüm gücümüz bariz şekilde azaldı. Kötü de oynasa Gervinho ile skoru alacak pozisyonları çok rahat bulabiliyoruz.
Doğukan Uçan
20.08.2021, 09:31
keşke tottenham çıksaydı dün full yedek kadro çıkmışlar ve portekiz takımı ferreira ya 1-0 yenilmişler. biz gidip roma yı çektik şu olayda bile şansımız yok.
Bordo_MaviM_61
20.08.2021, 09:31
Kaleye birkaç şut denemesi de yapsa bence Sosa'nın bizdeki en iyi döneminden (ki geldikten 2 sene sonra) bile daha iyi şu an Marek.
Murat Keçeci
20.08.2021, 09:34
Bizim adımıza güzel bir tecrübe oldu.Ortada geçen bir maçtı.Iki tarafa da gidip gelen bir maç oldu.Sonunda daha sağlam ve disiplinli duran roma kazandı.
Maçın gidişatı klasik ev sahibi ve deplasman takımı felsefesi ile geçti.Biz daha baskılı başladık.20-25 dk gol aradık.Roma ise bizim seviyemizi gücümüzü bu dakkalarda ölçerek temkinli oynadi.25 den Sonra biraz daha öne çıkıp hamleler yapti.Iki takımda ilk yarida birbirine üstünlük kuramayinca ilk yarı öyle bitti.Ikinci yarıya iyi giremedik biraz durgun başladık.Hatta ben 0-0 devam ederken maçı izlediğim arkadaşlara 50.dklar arasi oyuncu degiştirmeliyiz diye söyledim.Çünkü sağ ön taraf kaynaklı çok açık vermeye başlamıştık.Çıkarken kaptırılan basit bir topu sağ kanattaki zaafiyetten faydalanarak ordan yüklendiler ve solbek de kademe yapmakta geç kalınca golü yedik.
Oyuncu değişimleri iyi sonuç verince maçı tekrar beraberliğe getirdik.Sonrasinda tekrar moralimiz yükseldi ve daha iyi oynamaya başladık.Buna bağlı olarak nwakaeme ile 2-1 öne geçecek pozisyonu da bulduk.Nwakaeme topu çekip kaleciye nişanladığı top aslında nwakaemenin en yüzdeli gol yaptığı pozisyon ama biraz yorgunluk biraz heyecan derken golü kaçırdı.Gerçi maç 2-1 bitirebilir miydik o da kesin deildi.Çünkü maç ortada geçiyordu.Yine bizim meşhur son dk gollerinden birini yiyip maçı 2-2 de bitirebilirdik.
Maçın hakkı beraberlikti.Duran toptan yediğimiz gol bize yakışmadı.Zaman zaman güzel oynadık.Morinhonun dediği gibi şampiyonlar ligi seviyesinde işler yaptık ama bunu 90 dk disiplinli uygulayamadığımiz için zaman zaman da konferans ligi seviyesine indik.Roma ise maç boyunca standart çizgisini korudu bizim oyun biraz daha dalgalıydı.
Peres,hamsik ve nwakaeme takımın iyileriydi.Maçın hayal kırıklığı ise Gervinho idi.Takimin geri kalanı ise kendi standartlarina yakın performans sergiledi.
Ikinci maç ile ilgili birkaç cümle edersek.Futbolun en büyük güzelliği sürprizlere açık bir oyun olması.Burda nasıl başa baş bir maç oynadıysak orada da oynayabiliriz.Hatta bizim oyunumuz deplasmanda daha da iyi sonuç veriyor.Zaten italyanları biz italya da yenmeyi severiz tarihe yeni bir zafer neden eklemeyelim.
Enaldo61
20.08.2021, 09:36
Gervinho haftada 2 maçı çıkaramayacağını gösterdi üstelik önceki maçta 45 dakika oynadı. Yani toplasan 90 dakikayı zor çıkardı, geri gelmiyor hep beki tek bırakıyor. Gervinho'yu yedek kullanmak lazım.
Bordo_MaviM_61
20.08.2021, 09:38
Gervinho haftada 2 maçı çıkaramayacağını gösterdi üstelik önceki maçta 45 dakika oynadı. Yani toplasan 90 dakikayı zor çıkardı, geri gelmiyor hep beki tek bırakıyor. Gervinho'yu yedek kullanmak lazım.
Hoca da farkında bence o nedenle Djaniny yi sattırmadı ve elinde orada Yusuf Sarı ve belki Ömür de var kullanabileceği.
Yiğit SARI
20.08.2021, 09:46
Her maç biraz daha umutlanıyorum takımdan bu his bile çok iyi. Biraz daha sakin ve daha az cömert olmamız lazım :D
cakalkerem
20.08.2021, 09:57
Nwakaemanin bencilliği bırakması
Uğurcanı'n kafayı toplaması lazım....
Hamsik büyük topçu...Ona uyan 4-5 kişi olsa bu takım kolay kolay yenizlmez...
Barış Yurdusevenin sorusunda ben bir gariplik görmedim, adam gazeteci sonuçta soru soracak işi bu, bence hoca burada fazla alınganlık yapmış.
Gelelim diğer konuya, ismini söylememesi veya neden arada böyle bir gerilim oldu, burada maziye dayanan bir şeyler var kesin, yani bu soruya böyle cevap verilmesi sert konuşmalar filan.
Ben fazla takip etmiyorum fakat bir iki defa denk gelmişti, TRT deki programda transferleri eleştireceğim sırası gelince çok para harcadılar diye değişik psikolojide bir şeyler söylemişti.
Hasan Tüncel var mesela twitterda, transfer haberlerini alan bir gazeeteci çocuk, muhtemelen yönetimden direk haber alıyor, galiba bu olaya Barış Yurduseven atarlanmış olabilir, yani bir dışlanmışlık mı var ne var ....
Maça gelirsek, daha yeni yeni hayal kırıklığımı üstümden atıyorum, hep saçma sapan goller yiyoruz ve çok net goller kaçırıyoruz. İki molde maçı ve bu maç rastlantı olamaz, bir şeylerde sıkıntı var.
Hamsik koşamaz gibi geliyordu bana adamda ne ciğer varmış arkadaş, takımın en iyisiydi benim gözümde. Ulan Waka o kadar basit goller kaçar mı? Abanacağına şöyle sağ köşeye bıraksaydın maç bizimdi be oğlum...
Sezgin Öztürk
20.08.2021, 10:09
Esasında ben onu ne zamandır o toplantılarda gördüğümü hatırlamıyorum. Maçı kaybedince koşa koşa gelmiş belli ki. Bir de ara sıra youtubeda görüyorum bir tane hayırlı lafı yok hoca geldiğinden beri ne transferler ile ilgili ne hoca ile ilgili. Hoca bunları biliyorsa doğal olarak sinirlenmiş de olabilir bu samimiyetsizlik karşısında. Niye böyle birini adam yerine koyup cevap vereyim demiştir
Kamptaki toplantılarda da aynısını yapıyor bu şahıs...Bu adamın Trabzonspor’lu olmadığına emin oldum akşam soru sorma üslubundan. Trabzonspor’lu olan bir muhabir soru sorarken “Takım savunması olarak diğer maçlardan iyi GÖZÜKTÜNÜZ demez GÖZÜKTÜK der.Roma ile iyi mücadele ETTİNİZ demez ETTİK der...Biz kimiz siz kimsiniz acaba Barış efendi ? Şu adama camia olarak tepki koyamıyoruz ona üzülüyorum. Bunun yaptıklarını gs-fb muhabirleri yapsa ne stata ne tesise sokarlar.
Doğukan Uçan
20.08.2021, 10:15
İstanbul takımını tutanların internette yaptığı yorumlara bakılırsa en iyi biziz. Bu hafta maçımız olsa bize 4 atarlar diye yazmışlar.
Takım doğru yolda gol yeme sorununu da çözersek bu iş tamamdır.
Enaldo61
20.08.2021, 10:42
Kamptaki toplantılarda da aynısını yapıyor bu şahıs...Bu adamın Trabzonspor’lu olmadığına emin oldum akşam soru sorma üslubundan. Trabzonspor’lu olan bir muhabir soru sorarken “Takım savunması olarak diğer maçlardan iyi GÖZÜKTÜNÜZ demez GÖZÜKTÜK der.Roma ile iyi mücadele ETTİNİZ demez ETTİK der...Biz kimiz siz kimsiniz acaba Barış efendi ? Şu adama camia olarak tepki koyamıyoruz ona üzülüyorum. Bunun yaptıklarını gs-fb muhabirleri yapsa ne stata ne tesise sokarlar.
bu muhabirin torpili nerden kimden belli değil, birinin haddini bildirmesi lazım bu toplantılarda.
Peki Peres'in yapıp da "hazır" bir Molde karşısında Serkan'ın yapamadığı ne vardı?
Gökhan Balcı
20.08.2021, 10:56
Trabzonsporlu olmayabilir sizli bizli de konuşabilir problem değil. Sahiden değil. Işini profesyonelce yapsın canımı yesin. Fakat bu adam samimi değil. Soru sorarken art niyetli olduğunu anlıyorsun. Fatih terime kimse soru sormaya cesaret edemiyor. Neden? Bu ülkede ne yaparsan saygı gördüğünü biliyor çünkü. Bunları yerin dibine sokup çıkartacaksın. Onlar bundan anlıyor. Mesela ünal hoca da gerekli gereksiz her şeye tepkiliydi sistemsel cevap vermiyordu buna da karşıyım. Abdullah hoca mantıklı cevaplar vermesine rağmen davranış buysa hak ettikleri dilden konuşacaksın. Yunus Emre sel veya hasan Tuncel her zaman güzel sorular sormuyorlar ama adamların samimi olduklarını biliyorsun. Veyahut rakip takımı tutsun ama Cüneyt kaşeler gibi olsun. Adam olsun işini iyi yapsın kafi. Bunlar hangi kontenjandan girmişse girmiş zamanında bi de bu takım üzerinden nemalanıyorlar.
Barış'ın yaptığı şey affedilir gibi değil. Sen kimsin uluslararası bir basın toplantısında kendini tanıt dediği zaman gülüp geçiyorsun. İstersen dünyanın en iyi muhabiri ol kendini tanıtman gerekiyor prosedür bu.
Sorduğun soru teknik olarak yanlış. Sen futbol muhabiri değil misin? En basit tanımları dahi bilmiyorsun. Yerel muhabirlerde de var bu olay. Cahil ve tamamen birilerinin sayesinde bir yere gelmiş işe yaramaz insanlar bunlar.
https://www.youtube.com/watch?v=QNH6TvqKVlE yorumlarını çok beyendim serdar balinin :)
Onur Erçetin
20.08.2021, 11:16
Peki Peres'in yapıp da "hazır" bir Molde karşısında Serkan'ın yapamadığı ne vardı?
Soru yanlış hocam.Serkanın yapamadığı değil,yapabildiği ne var diye sormanız gerekiyordu.Serkanın hızı,çevikliği ve hırsı dışında hiçbir artısı yok.Teknik yok,oyun görüşü yok,soğukkanlılık yok,orta açma becerisi yok.Aldığı her topu geriye ve yana verir,üç metreye pas atamaz,baskı anında topla çıkamaz,pres yapılır topu ileri diker.Böyle adamlarla topu ayağında tutamazsın,oyunu kontrol edemezsin,defanstan pasla çıkamazsın.
bordoylamavi
20.08.2021, 11:24
bence 430 milyon euroluk hocası mourinho olan bir takıma karşı iyi oynadık. skor her zamanki gibi savunma zaafımızdan geldi. şu anda bize gol atmak için bizim ceza sahasına girmek ve topu kaleye isabet yeterli.
duran topta bile herkes sabit kalıp izliyor. uğurcan bile hiçbir yan topa kornere çıkmaz oldu.
pReN@_61
20.08.2021, 11:38
Mücadele için teşekkürler. Güzel bir deneyim oldu.
1-1 iken fişi çekebilirdik yazık ettik, nasip kısmet diyelim.
Çok üzülmemek lazım. Takıma desteğe devam. Bu sene güzel olacak inşallah.
HOPA'LI TS'Lİ
20.08.2021, 11:52
Trondsen dün akşam İsmail'den iyi görüntü verdi.
İsmail ilk golde bariz hatalı
kayseriliyiz
20.08.2021, 12:29
Roma gibi bir takıma karşı ezilmedik
Her sene Avrupa da en az çeyrek final oynamış takıma karşı gayet dişe diş oynadık
Hele ilk 20 dk %85 topa sahip olduk
Ben çok çok beğendim takimi şu lig de bize diş geçirebilecek tek bir takım yokKatılıyorum, ama lig de maalesef sadece belirli takımlarla oynamıyoruz, keşke ligimizin ve hakemlerin kafa yapısı değişse.
Ama hepimiz biliyoruz ki bizim tek puan kaybında bile, bize rakip takıma puan kaybettirilmeyecek.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Bizim takım bastırması lazım. Gol bizi oyundan düşürdü.
2. golü yedikten sonra en az 10 dakika uzatmayla 15 dakika süre oluyor..
bu oyundan düşme.. maçı bırakma ..umutsuzluk çok kötü..
biz niye hiç son dakika golü atamıyoruzun cevabı burada ..ne seyircide sinerji var..bu da sahaya yansıyor..
Wakame pas verse 3 olacak..bu da oyuncuların kendini ispat isteği ..takım için değil de kendi için tavır..bu da küçük takım tutumu..
Uğurcan için eleştirilerede katılıyorum..kapasitesimi bu ..yoksa motivasyon eksikliğimi bilemiyorum..
(ama şöyle teklif var böyle teklif var diye kulübün tutumuda yanlış ..varsa ciddi teklif tak işi bitirirdin..sürekli konuşmaya gerek yok)
neyse Bu Takım .. bu Hoca her türlü desteği hakediyor..
taraftarın yorumlarını bilmiyorum ama yıkıcı tutum sergileyen egosunu tatmin eden ..
Takıma..Oyunculara.. Hocaya hakaret eden üye varsa forum yönetiminin mutlaka ceza vermesi gerektiğini düşünüyorum..
üyeler bazen egosunu tatmin edip kulübü hiç düşünmüyor..göz göre göre kulübe zarar veriyor..
ya mesela şu bence hakaret değildir..adam Uğurcanı seviyordur..her gün savunuyordur..Ula yapma ayağına........ der..bunu demek bu üyenin hakkıdır..
ama bir de başka üye var ..ben dedim satılsın 5 kuruş etmez..yok şu ondan daha iyi bu ondan daha iyi..gitmek için yapıyor..bu tip fesat adamlar ceza almalı..
ilelebeTS
20.08.2021, 12:53
Yediğimiz ilk golde adamı 2-3 kere indirme şansı geliyor bizimkiler indirmiyor. Bu işi profesyonelce yapmamız lazım. Taktik gereği görülen sarı kart öcü değildir.
Can Karyağdı kendinizi tanıtır mısınız demesine rağmen dikkate almadan konuşmaya devam etti.
Sözü bittiğinde Can, arkadaşlar lütfen konuşmadan önce kendinizi tanıtın dedi.
Kendini beğenmiş TS düşmanı Barış efendi
Ama Abdullah Hoca Barış'a iyi giydirdi.
BY:
Hocam Berat-A. Ömür değişikliğinde amacınız neydi? Abdülkadir girince takımın boyu kısaldı.
AA:
Bu değişikliği neden yaptığımı biliyor musun?
BY:
Bilmediğim için size sordum Hocam.
AA:
Size derken, SANIRIM boy farkını kastediyorsun :) 4-3-3'den 4-4-2'ye döndük. O yüzden Ömür'ü soktuk.
Helal olsun sana Abdullah Hoca, mosmor ettin tombiki
Barış'ı bizim Can ve TD A.Avcı sevmiyor belli.
O gitsin TRTSPOR'da şikebahçeyi övsün.
Tesislere bile sokmayacaksın böylelerini
YES ve Hasan Tüncel candır bu anlamda
Abdullah Hoca, Taka gazetesinden Şişko soyadlı kişinin sorusuna da kapak yaptı:
Geçen sezon savunmayı iyi yapıyorduk. Neden hücum oynamıyoruz diye eleştirdiniz. Bu sezon da neden savunma kötü, basit goller yiyoruz diyorsunuz. Arkadaşlar bu ikisini bir arada yapmak kolay değil. Bu alışkanlık ve pratik yapmayı gerektiriyor. Bu maçtan alacağımız çok artılar var. Daha da iyi olacağız. Gelişeceğiz. Oyuncularımın iyi niyetli, mücadeleci oyunundan çok memnunum. Roma dünyanın en iyi savunma yapan, iyi bir geçiş takımı. Bir golü geçişten, bir golü de duran toptan yedik. Bunlara çalışıyoruz, çalışacağız. Düzelteceğiz.
kapakkkkkkkk
olsunnnnnnnn
https://twitter.com/yenisafakspor/status/1428464984552509445?s=20
şu twitter videolarını sayfaya nasıl ekliyoruz video şeklinde
Yediğimiz ilk golde adamı 2-3 kere indirme şansı geliyor bizimkiler indirmiyor. Bu işi profesyonelce yapmamız lazım. Taktik gereği görülen sarı kart öcü değildir.
İlk yarı Peres yaptı bir tane ama maç boyu da 10 defa yapılabilecek bir iş değil. İsmail'in beyninin kömürle çalışmasını geçiyorum, bu tür pozisyonları hiç vermiyor olmamız lazım. Çok fazla kontra yiyoruz.
artvints
20.08.2021, 13:08
Koskoca roma molde gibi oynadi kazandı, basit gol yedik hata yaptık falan diyoruz ama adamlar maç boyu alanları kapatarak zorluyorlar seni. Oyuncular ekstra işler yapmaya çalıştıkça hata yapıyor, yoruluyor, tepkiler gecikiyor, sonra kolay gibi gözüken golleri yiyorsun.
Maça iyi başlamıştık, konsantreydik, topu iyi çevirdik ama roma bütün oyuncuların katıldığı çok muntazam bir duruşla bizi soğuttu oyundan.
Zamanla oyuncular bireysel işlere yönelmeye başladı, ekstralar denediler, hatalar oldu ve golü yedik. Sonra çok iyi tepki verdik, bir anda 3 gol bulabilirdik ama olmadi. Niye olmadığını bireysellikte arayabiliriz.
Sonra duran top golü geldi. Sahada tekrar tepki verecek kuvvette bir takım yoktu, rakip ilk defa topa yüksek oranda sahip oldu ve maçı bitirdiler.
Ahmet Taşçı
20.08.2021, 13:14
Trondsen'nin ismail den, Siopisi'in de Berat 'İn mevcut halinden daha iyi olması yabancı konusunda iyice çıkmaza sokuyor bizi. Bu kararı alanları, emeği olanları tebrik etmek lazım.
ilelebeTS
20.08.2021, 13:31
Geçen seneki Roma olsa kazanmıştık. Mourinho takımı daha kompakt ve daha iyi kontraya çıkan bir takım yapmış. Geçen seneki takım rakip kaleye çok hantal gidiyordu.
Enes Başkaya60
20.08.2021, 13:40
Takımımızla ne kadar gurur duysak az canlar...
Biraz keyfini çıkarmaya bakalım...
Bu takımı ligde yenecek takım yok gibi..
Tabi böyle oynamaya devam edersek...
Hele hoca Trondsen'i sol bek oynatıp, Abduş'u Gervinho'nun yerinde oynatırsa bütün takımlara geçmiş olsun...
Çünkü öyle olunca bu takım kolay kolay gol de yemez ligde...
M.Kılıç50
20.08.2021, 13:40
"İSKENDER GÜNEN: Yapılan transferlerden sonra doğaldır ki, beklentiler çok farklı. Gerek Süper Lig gerekse Avrupa'da Trabzonspor'un başarılı olmasını düşünenler çok fazla. Bu beklentilere karşılık vermek için sahada farklı bir görüntü içerisinde olmanız gerekiyor. Her ne kadar rakip Roma da olsa kendi sahanızda üstün olan taraf ve de gol pozisyonu üreten bir görüntüde olmalısınız. Ama beklentilerin uzağında bir Trabzonspor vardı. [SABAH]"
Bu ne sacmalamis öyle?
gerenimo
20.08.2021, 13:42
Bence de. Göndersinler bence yurtdışında kursun hayatını.
bence de uğurcanın bu taraftardan kurtulması kendisi için en iyi yol. hatta benzer şeyleri yakında duyacakları için ömür ve berat da yurtdışına bir şekilde kapağı atmalılar. hain, lakayt, çöp ilan edilmeleri an meselesi.
Enes Başkaya60
20.08.2021, 13:46
"İSKENDER GÜNEN: Yapılan transferlerden sonra doğaldır ki, beklentiler çok farklı. Gerek Süper Lig gerekse Avrupa'da Trabzonspor'un başarılı olmasını düşünenler çok fazla. Bu beklentilere karşılık vermek için sahada farklı bir görüntü içerisinde olmanız gerekiyor. Her ne kadar rakip Roma da olsa kendi sahanızda üstün olan taraf ve de gol pozisyonu üreten bir görüntüde olmalısınız. Ama beklentilerin uzağında bir Trabzonspor vardı. [SABAH]"
Bu ne sacmalamis öyle?
Kim bu futboldan anlamayan adam acaba???
Çatlayın patlayın oğlum...
Mehmet Fatih Yavuz
20.08.2021, 13:49
Kim bu gerizekalı acaba???
Selahattin Kınalı ile yakın jenerasyonlar bunlar. :) (Kafaları)
Çok iyi bir sol açıktı.
Ama bunlar biraz çağdışı kalma emareleri gösteriyorlar.
Özellikle takımın başında yerlinin yerlisi biri yoksa, eleştirirken suyunu çıkarabilirler.
Çok umursamamak lazım.
lazibere
20.08.2021, 14:00
Bir yorumda okudum '' Trondsen ismail'den iyi görüntü verdi ''
İsmail'in takımda olması bile hata iken, Takımın 11 'ine girmesi skandaldır. Hiç bir olumlu işi olmadığı gibi, atak başlangıçlarında el freni gibi oynamaktadır
**
UĞURCAN : Geçen sene 8 de sıfır çektiğimiz de aklı fikri Trabzon'dan kaçmak olan Uğurcan vardı , şimdi de Kadro kalitesi sayesinde kalecinin hatalarının göze gelmediği durum olsa da aklı fikri yine bir yerlere kapak atmak olan Uğurcan var. Bu adam klasik sezon başlangıcı yapamıyor. Oysa sen Bu takımın kaptanısın ve en geç kaptansın. Takımı ve oyuncuları ateşleyecek olan ve herkesten daha fazla şekilde moralle arkadaşlarının arkasını toplayacak oyuncu olmalısın. Resmen 1 kişi eksik oynuyoruz. Yan topa çıkımıyorsun ( hiç bir zaman çıkmadın zaten ) , Yere yatmadan baç bitiriyorsun. İlla kalen abluka altında olacak ve 10 şuttan 5 'ini çıkardığın zaman mı yıldızlaşmak istiyorsun anlamıyorum ki,. Spor medyası el el vermiş sana piar yapıyor ve gitmen için var gücüyle hatalarını bile konuşmuyor ama üzgünüm Uğurcan bu çocuksu davranışların ile asla daha ilerilere gidemeyeceksin. hata yapıyorsun diye kızmıyorum sana, Muslera da hatalı gol yiyor ama sen RUHSUZ davranıyorsun ve tarihimizin en geniş kadrosunda adeta takımı moralini bozuyorsun. Molde ve malatya maçları dahil en son Roma maçında yediğin hatalı gollerin başka bir açıklaması da yok
İSMAİL : Sen bu takımda olmayı hak etmiyorsun ama mecburan kadrodasın. Tarihimizin yine en derin kadrosuna rağmen sol bek alamamak ve ismail'i zorunlu yerli kontenjanı ile oynatmak zorunda kalmak herhalde TFF nin bize attığı son kazıklardan biridir
EDGAR İE : Çok iyisin ama yersiz ve anlamsız top kayıpları sonrası takımı yarıda bırakma kapasiten çok fazla.
HUGO : kaleci ile beraber defansın en önemli oyuncusun ama sanırım seninle Uğurcan arasında bir iletişimsizlik var. O çıkacak diye toplara yükselmiyorsun ve yer tutma nedeniyle çok basit goller yiyoruz. üzgünüm sende toparlamak zorundasın. Geçen sene ki formunuzdan son derece uzaksını ve bu sadece senin değil defansın geenlinin bir sorunu haline geldi
BERAT : Oynasan mı oynamasan mi bilemediğim bir oyuncusun. Topu gevelemeden direkt ayağından çıkartman güzel ama topla hiç sorumluluk ileri çıkışların yetersiz, Çıkarsan dönemiyorsun ve fizik olarak ikili mücadelelerde hep yerde kalan sen oluyorsun. Roma'nın 1. gulu öncesinde rakibini düşürmen gerekirsen sadece yanında koşarak seyretmen ve sonrasında gol olması hiç yakışmıyor. Yakışıklı olduğun kadar da hırçın ve agresif bir oyun tarzın olmalı, GS li melo gibi oyna desem çok mu abartırırm
BAKASETAS : Roma maçının kötülerinde di, Yorgunluk hepinizi etkilemiş.
HAMSİK : Sana laf eden çarpılır
WAKAME : Bu takımın en yetenekli ve en yaratıcı oyuncusu sensin. Keşke takımda başta kaptan Uğurcan dahil olmak üzere herkes senin hırçınlığının yarısı kadar takımı sahiplense
GERVİNO: 30 dakkalık ve basit maçların oyuncusu olduğunu anladım. Ömür biran once form tutmalı
JANİNİ : Bencil oyunun devam ediyor. Keşke kafanı kaldırarak oynasan
CORNELİUS : Sen benim bu takımda en tuttuğum oyuncu olacaksın. İddalı olmayı severim ve idda ediyorum. Bu sene herkes seni konuşacak ama hangi sistemde daha iyi oynarsın bunu Avcı çözmeli. 1 yıldır Janini ve Ekuban ve Wakame'nin bireysel top sürüşlerine alışmış takımın, Senin kule görüntüne ve birebirlerinden ne kadar faydalanacak göreceğiz
PEREZ: Dun akşam sahanın bence yıldızıydı. Hep iyi olursun umarım
Kim bu gerizekalı acaba???
Adam sadece trabzonsporun degil türkiyenin gelmis gecmis en iyi solacik oyuncusuna gerizekali diyor..
Delirmemek Elde degil.
emre6117
20.08.2021, 14:02
10-11 sezon başlangıcı Liverpoolu macını anımsattı.
O sene onumuzu şike ile kesip tum dunyaya rezil oldular.
Bakalim bu sene ne yapacaklar.
Bu sene bu takima, hocaya ve yonetime sahip cikalim.
Bir kere camia olarak dimdik duralim.
Mehmet Fatih Yavuz
20.08.2021, 14:03
Adam sadece trabzonsporun degil türkiyenin gelmis gecmis en iyi solacik oyuncusuna gerizekali diyor..
Delirmemek Elde degil.
Sırf İskender'i izlemeye giden adamlar vardı stada...
Futbolcu olarak zor bulunacak bir kabiliyet.
emre6117
20.08.2021, 14:09
Maç sonu röportajında soru soran muhabirler kim?
Kim bu art niyetli arkadaşlar?
https://mobile.twitter.com/HkaLemdarTS/status/1428469959760429074
Roma'ya karşı önlem almadınız diyor adam. Şu futbolun üstüne.
Şimdi bu soruyu soran d*llama muhabir, bir daha neden kulübün kapısından içeri alınır? Bu soruyu soran art niyetli muhabire yönetim ses etmez mi? Bu motivasyon söndüren, kan emici, yerel medya denen b.k çukuruna, bu medyanın mensuplarına taraftar grupları neden ses etmez?
Neden senelerdir kangren olan bu oluşumlara kimse had bildirmiyor?
https://twitter.com/futbolarena/status/1428478082374062084
Öte yandan sözde TRT muhabiri Trabzon düşmanı, takım boyu ile oyuncu boyunu ayırt edemeyen vasıfsızda da ayrı bir art niyet. Bunları susturun artık.
Yönetim mi el atar, taraftar mi tepki koyar bilmiyorum nasıl olur ama bunların sesi kesilmeli.
Bmn, dün akşamki bu iki hadsiz için bir aciklama bir tepki bildirisi yayınlanamaz mi?
Bmn yönetiminden talebimdir.
Bir noktada bunların artık önü alınmalıdır.
Ozellikle artik baris yurduseven mide bulandiriyor.
Ben bu adamin artik trabzonspor muhabiri olarak anilmasini istemiyorum.
Buna tepki vermeliyiz.
Biz musteriyiz sonucta.
Hasan tuncel ,yunus emre sel gibi karakterler varken baris mi yorumlayacak bizi.
emre6117
20.08.2021, 14:15
Bu yoruma itirazim var.
Sosa kim hamsik kim.
Ikisinin karsilastirilmasi hamsike hakaret bence.
Hamsik sosanin cok cok uzerinde bir oyuncu.
Ayrica ilk maclarda acaba dedirten peres, dun muhtesem oynadi. Demekki o potansiyel fazlasiyla var.yeterki turkiye ligini hafife almasin.
Gökhan Balcı
20.08.2021, 14:20
Gerçekten çok sıkıntılı bir rakibe karşı oynadık. Bu kadar güçlü pres yapabilen bu kadar iyi alan daraltan bir takım karşısında olmasaydık böyle olmazdı. Mourinho önlem falan almadık dedi ama bakasetası perişan ettiler resmen. Eksikliğini çok hissettik. Tur gitmiş falan değil ilk golü biz atarsak her şey bir anda değişir. Ben iki fark olmamasına sevindim çünkü turu halen daha alabilme şansımız var. Eksikleri görüp gerekli tedavileri yapıp yolumuza devam edeceğiz. Beni düşündüren lig aslında. Siopis gibi işimizi görecek bir adam aldık. Trondsen ise o bölgenin şu ana kadar en iyi oynayanı göründü. Gervinho ligde gayet iş yapabilen bir adam. Peres zaten değişmesi mümkün değil. Beratı beğenmeyip kessen olmuyor. Bu yabancı kuralı ile ne halt edeceğiz bilmiyorum. İstediğin kadroyu sahaya çıkaramamak hem de bu çağda nasıl olur insan algılayamıyor
Enes Başkaya60
20.08.2021, 14:23
Delirmemek Elde degil.
Türkiye'nin en iyi sol açık oyuncusu ise böyle laf etmeyecek abi o zaman...
Bende çatlasın patlasın dedim...
Ben Trabzonsporlu olduğunu bile bilmiyorum sıkıntı yok...
emre6117
20.08.2021, 14:24
Bu ne sacmalamis öyle?
Trabzonspor ile medya icerisinde ilgilenenlerde ya cok ciddi bir hasetlik var yada gercekten futboldan hic anlamiyorlar.
Istanbul takimlarini yorumlayanlara bakiyorum (bu da dogru degil gerci ama) takimlarini yere goge sigdiramiyorlar surekli.
Kadir Aydın
20.08.2021, 14:31
Kahvede böyle dayilar vardir; eskiyi görmüs ama neyi gördügünü tam olarak hatirlamayan. Yeniye dair olusturulan hicbir kadroyu ve oyunu begenmeyen, kahvede mac izlerken sürekli burun kiviran ve aykiri yorumlar yapan...
Iste mevcut Trabzonspor muhabirlerinin cogu ayni kafa.
Enes Başkaya60
20.08.2021, 14:32
Trabzonspor ile medya icerisinde ilgilenenlerde ya cok ciddi bir hasetlik var yada gercekten futboldan hic anlamiyorlar.
Istanbul takimlarini yorumlayanlara bakiyorum (bu da dogru degil gerci ama) takimlarini yere goge sigdiramiyorlar surekli.
Hasetlik var tabiki...
3 İstanbul köpeğine şu lafı söyleyebilir mi??
Psv-Gayse maçından sonra bir kelam etmiş mi???
Bıraksınlar bu işleri abi...
Çatlasınlar patlasınlar...
Bunlar Biz şampiyon olsak bile, bir kılıf bulur...
Youtube linkini burda nasıl paylaşıyorsunuz ? Kodu unuttum.
https://youtu.be/h1t2iQHgYxM
ilelebeTS
20.08.2021, 15:03
İstanbul takımlarının köy takımlarına karşı maçlarını izleyenler gelip Roma'ya kafa tutan takıma burun kıvırıyor. Maçı izledin mi diye sorsan yok der. Açmış özeti, bakmış skora yorum yapıyor. Niye öyle yapamadı, niye böyle edemedi. Rakiplerin güç farkını kavrayamıyorlar.
atillati
20.08.2021, 15:05
İskender Günen'le oturun birgün Trabzonspor üstüne muhabbet edin ondan sonra gerizekalı tanımını yapın. Sizin gerizekalı dediğiniz adam Trabzonlu olmamasına rağmen Trabzonspor'a gerçekten gönül vermiş Trabzonspor'un menfaati ve başarısı için elinden gelen herşeyi yapmış ve hala yapan birisi. Sözlerinize biraz dikkat edin. Tanımıyo olabilirsiniz ama araştırmadan,etmeden,fikir sahibi olmadan böyle yorumlar yapmayın.
Doğukan Uçan
20.08.2021, 15:07
bu yerel medyadaki 50 yaş üstü çoğu ismi tesislere sokmamak lazım. adamlar bildiğin eski kafalı kulüp bunların eline geçerse tarihin tozlu sayfalarına karışır.
Bir taraftar olarak hem Molde maçından hem Roma maçından istediğimi aldım. Molde maçı sezonun ilk iç saha maçı coşkulu, ofansif ve eğer şampiyonluğa oynayacaksak onun fragmanlarını gösterecek bir takım, bir oyun benim beklentimi karşılardı fazlasını aldım. Roma maçında yıllar sonra büyük takıma karşı oynayacağımız maçta beklentim rakiple başa baş mücadele, ezilmeme, yenebileceğimizi hissetme idi bunun da karşılığını aldım.
Cidden şöyle de garip bir durum var. Roma yerine hangi takımı koysan tur şansımız azalmayacaktı Tottenham da dahil. Dün Tottenham u23 ile maça çıkmış 1-0 yenilmiş. Hiç sallamıyorlar bu kupayı ki İngiliz takımları Avrupa Ligini bile sallamıyor bu kupayla hiç uğraşmazlar. Bizde de dün Mourinho az daha sahaya girecekti.
Enes Başkaya60
20.08.2021, 15:32
İskender Günen'le oturun birgün Trabzonspor üstüne muhabbet edin ondan sonra gerizekalı tanımını yapın. Sizin gerizekalı dediğiniz adam Trabzonlu olmamasına rağmen Trabzonspor'a gerçekten gönül vermiş Trabzonspor'un menfaati ve başarısı için elinden gelen herşeyi yapmış ve hala yapan birisi. Sözlerinize biraz dikkat edin. Tanımıyo olabilirsiniz ama araştırmadan,etmeden,fikir sahibi olmadan böyle yorumlar yapmayın.
Ben Trabzonsporlu olduğunu bilmiyordum..
Değiştirdim hemen zaten yazımı sıkıntı yok...
Bilseydim öyle yazmazdım zaten...
Araştırmak lazım bazen haklısın...
Sıkıntı yok eyvallah...
Emre Çömez
20.08.2021, 15:44
https://www.youtube.com/watch?v=neoA1MJ2OSk
Doğukan Uçan
20.08.2021, 15:49
bu iş ritim işidir ve altyapınla ilgilidir
adamlar her yıl atalanta juve milan vs oynuyor ve bu maçların bug ları ile konsantrasyon ve bilgileri var Trabzonsporun bu tür basit kayıplar yapmaması için enternasyonal çok maç oynaması ve bir arada daha çok oyun oynaması lazım
bence bu akşam gerçekten iyi iş yaptık
bir kısmi eksikler varmıydı vardı ama çok da enseyi karatmamak lazım....
Oyun kalitesi ve maliyete bakılırsa oynadığımız oyun on numara kesinlikle.
Roma ile ancak böyle mücadele edilir.
İçerdeki molde maçında da şansımız yoktu elbet kıracaz bunu.
rakip sadece geçen hafta 1 oyuncuya 40 milyon euro verip transfer yaptı.
aradaki fark bu kadar fazla avrupayla.
UĞURCAN : Geçen sene 8 de sıfır çektiğimiz de aklı fikri Trabzon'dan kaçmak olan Uğurcan vardı , şimdi de Kadro kalitesi sayesinde kalecinin hatalarının göze gelmediği durum olsa da aklı fikri yine bir yerlere kapak atmak olan Uğurcan var.
Salt spekülasyon.
Maçın tamamı için link var mı?
Faruk UYSAL
20.08.2021, 16:41
Molde ve Yeni Malatyaspor maçlarına Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme, Gervinho ve Djaniny'e aynı anda şans verdik.
Oldukça hücum ağırlıklı bir kadro. Hatta buna Peres'i de ekleyebiliriz.
Sonra, Morinho'nun istekleri sonucunda 100 milyon Euro'ya yakın transfer harcaması ile daha da güçlenen Roma maçına geldik.
Yukarıdaki oyunculardan kesilen oldu mu?
Olmadı; aynı oyuncular ile devam ettik mücadeleye, sanki düşme adayı bir Anadolu takımı karşısına çıkar gibi.
Peki ezilme, yıkılma, mahkum oynama, bozguna uğrama, çok pozisyon verme gibi bir durum yaşandı mı?
Yaşanmadı, gayet iyi oynadık; hatta basit hatalar yapmasak maçı kazanabilirdik de.
Yani demem o ki; Roma'yı eleriz, eleniriz bilemeyiz ama çok iyi yoldayız. Özlemle beklediğimiz lig şampiyonluğu için şimdiye kadar hiç bu kadar ümitlenmemiştim. Daha şimdilik kenarda duran ama zamanı gelince rahatlıkla ilk onbir çıkabilecek kapasitede olan Cornelius, Ömür, Siopis, Trondsen, Dorukhan ve Koita gibi oyuncularımız da var...
Lig maçlarını iple çekiyorum.
Fenerin bu akşamki Avrupa Ligi maçında kale arkası bilet fiyatı 125 lira. Bizim Konferans Ligi ön eleme Molde maçındaki aynı yerin fiyatı 350 liraydı. Tam 3 katı fiyattan bahsediyorum. Normal mi bu şimdi?
Durumun geniş resmine bakmak lazım. Bizim taraftar bordo mavi formada noktalara dahi takılıyor. O takımların taraftarlarının katkıları ile kendi taraftarımızın katkılarını karşılaştırmamız gerekli. Demek ki adamlar stadı o fiyattan tutmayı uygun görüyor. Biz de ise gelir daha az olduğu çin yönetim tek seferde böyle bir fiyat politikası izliyor olabilir.
Sefer A.
20.08.2021, 18:32
Yalniz Fatih.K yaniliyorsun ha bilet konusunda, kale arkasi 150 idi hep, 350 olur mu yau :D
Yalniz Fatih.K yaniliyorsun ha bilet konusunda, kale arkasi 150 idi hep, 350 olur mu yau :DKale arkası 150ydi yine evet, dogu 350ydi.
Peres bu ligin en iyi beki diyordu. Adam haklı çıktı sanki :) İyi analizleri var. Dinlemeye devam sapıtmazsa zamanla Sefer Asan (https://forum.bordomavi.net/member.php/24081-Sefer-Asan)
Fanatik34
20.08.2021, 20:39
Dünkü macin kaybedeni maalesef Abdullah Avci idi. Trondsen´in az cok hazir oldugunu düsünüyorum, ki kendisi zaten Rosenborg´ta solbek olarak cok iyi maclar cikarmisti. Ona güvenmeyerek, Ismail´i oynatti. Ki o Ismail ki, ilkayrida özellikle Hamsik soltarafi savunma adina cok efor sarfetti, ikinci yarida oyundan düstü. Keza Berat, o da bayagi yoruldu. Bu yüzden oyundan cikarmak zorunda kaldi..halbuki Ismail yerine, Trondsen ile baslamis olsak, bu maci kaybetmez, kazanabilirdik ama 3:3 te bitebilirdi.
Roma takim olarak gercekten iyi yayildi sahaya, Ibanez´in cok iyi oyunu, Gervinho´yu oyundan düsürdü. Süper Lig´te bircok macta is yapacaktir. Zaten Siopis transferi ile, Avrupa´yi düsünmedigimizi görmüs olduk. O da Süper Lig´te bayagi is yapacaktir. Olan Waka´nin girmeyen sutlarina oldu, gercekten yazik. Ikinci macta Waka´yi daha iyi savunacaklardir.
Cornelius´un gol atmasi sevindirici, tipki Ömür´ün dönüsü, umarim bu sezon basini devsirir ve kendini futbola verir.
Dünkü macin kaybedeni maalesef Abdullah Avci idi. Trondsen´in az cok hazir oldugunu düsünüyorum, ki kendisi zaten Rosenborg´ta solbek olarak cok iyi maclar cikarmisti. Ona güvenmeyerek, Ismail´i oynatti. Ki o Ismail ki, ilkayrida özellikle Hamsik soltarafi savunma adina cok efor sarfetti, ikinci yarida oyundan düstü. Keza Berat, o da bayagi yoruldu. Bu yüzden oyundan cikarmak zorunda kaldi..halbuki Ismail yerine, Trondsen ile baslamis olsak, bu maci kaybetmez, kazanabilirdik ama 3:3 te bitebilirdi.
Roma takim olarak gercekten iyi yayildi sahaya, Ibanez´in cok iyi oyunu, Gervinho´yu oyundan düsürdü. Süper Lig´te bircok macta is yapacaktir. Zaten Siopis transferi ile, Avrupa´yi düsünmedigimizi görmüs olduk. O da Süper Lig´te bayagi is yapacaktir. Olan Waka´nin girmeyen sutlarina oldu, gercekten yazik. Ikinci macta Waka´yi daha iyi savunacaklardir.
Cornelius´un gol atmasi sevindirici, tipki Ömür´ün dönüsü, umarim bu sezon basini devsirir ve kendini futbola verir.
Türk oyuncular hele İsmail Avrupa arenasinda olmaz ful yerli çıksak roma 10 atr bu türk futbolcular ile mücadele olmaz. Kural değişmeli.
ÖmürKaradeniz61
20.08.2021, 21:20
Yerli olarak elimizde 1 tane kaliteli oyuncu yok Avrupa maçlarında mümkün olduğunca 11 yabancı oynat daha iyi.1 tane kötü yabancı oyuncumuz yok. Berat felan Trabzonspor’un aradığı oyuncu değil.3 sene Okay için yalvardım burda gönderin diye bir 3 sene de Berat için yalvarırım önemli değil.
Arif Timurcioğlu
21.08.2021, 00:27
Herkesi eleştirin oyuncu bırakmayın maça saatler kala hamsik nerdeyse topçu değildi burda. Berat iyi değil çok iyi oyuncu.
İsmail eleştirildiği kadar kötü oynamadı. Savunduğu adam Zaniolo. Fazla haksızlık yapılıyor.
Herkes topu alsın çıksın, Peres gibi bindirme yapsın istiyor. Prime döneminde ön tarafa tempolu bindirme yapan, hücumcu ama savunmada aksayan bir adamdı İsmail. Salsan yine gider geri bile dönmez ama hocanın beklentisi bu değil. Orada duracak adam Nwakaeme'ye bırakıp izleyecek.
Oyun kurulumunda daha etkin olmalı o konuda hemfikirim. 42 pasın 16sı Hugo'ya 16sı Nwakaeme'ye, ortaya doğru da değerlendirmeliydi. Trondsen girdikten sonra ısrarla öne oynadı, İsmail'den daha etkili gözüktü ama bunda Cornelius'un da etkisi olabilir baya pivot oynadı. Tam emin olamadım bir de Cornelius'la izlemek lazım İsmail'i. Hazır olmadığı da belli, şu haliyle yediğimiz golde orta sahada faul yapıp durdursa veya kademeye girip golü önlese ben razıydım kendisinden.
Oğuz ZEYTİN
21.08.2021, 11:35
Emrah Kayalıoğlu, Spor Basını içindeki düzgün insanlardan biridir. Bizim maçla ilgili yorumuna şaşırdım.
Roma; ilk yarı oyunu domine etmiş, net gol fırsatları kaçırmış.
Sonra maçı seyretmediğini söyledi.
Ülke basınını ciddiye almamanız için ibretlik bir örnek olsun. Okuma, yazmayı Tercüman ve Milliyet'in spor sayfalarından öğrenmiştik. Şimdi ne hale geldiler...
Bizim maçı "izlemeden" yorumlayan yorumculardan etkilenen ve gelip burada -ya da diğer sosyal ortamlarda- öfke kusan en az %69'luk bir kitle var.
Emrah Kayalıoğlu, Spor Basını içindeki düzgün insanlardan biridir. Bizim maçla ilgili yorumuna şaşırdım.
Roma; ilk yarı oyunu domine etmiş, net gol fırsatları kaçırmış.
Sonra maçı seyretmediğini söyledi.
Ülke basınını ciddiye almamanız için ibretlik bir örnek olsun. Okuma, yazmayı Tercüman ve Milliyet'in spor sayfalarından öğrenmiştik. Şimdi ne hale geldiler...
lazibere
25.10.2021, 15:10
Salt spekülasyon.
Spekülasyon falan değil, Kendi ağzıyla itiraf etti, '''Transferim gerçekleşmediği için sezona konsantre olamıyorum ve düzeleceğim ''' Bunu geçen sene söylemişti.
Ben Uğurcan'nın gitme isteğine karşı değilim ama eğer gitmiyor ve kalıyorsan, o zaman takımın en değerli oyuncusu sen isen, en az hata yapan da sen olmalısın diyorum..
Uğurcan gibi bir kaleci artık kurtardıkları ile konuşulmaz. Kurtaramadıklarını konuşuruz. Konuşmalıyız.
Onda ki enerjiyi düşük görüyordum kısmen düzeldiyse de hala yerinde değil.
HOPA'LI TS'Lİ
25.10.2021, 17:12
Spekülasyon falan değil, Kendi ağzıyla itiraf etti, '''Transferim gerçekleşmediği için sezona konsantre olamıyorum ve düzeleceğim ''' Bunu geçen sene söylemişti.
Ben Uğurcan'nın gitme isteğine karşı değilim ama eğer gitmiyor ve kalıyorsan, o zaman takımın en değerli oyuncusu sen isen, en az hata yapan da sen olmalısın diyorum..
Uğurcan gibi bir kaleci artık kurtardıkları ile konuşulmaz. Kurtaramadıklarını konuşuruz. Konuşmalıyız.
Onda ki enerjiyi düşük görüyordum kısmen düzeldiyse de hala yerinde değil.
Uğurcan şu anda ligin en iyi kalecisi
Tek kusuru olan yan pas ve taç çizgisine doğru uzun pas atarak kalemize doğru pozisyonlara neden olmasıdır. Bunun yerine degaj yapsa sıkıntı kalmayacak.
Bu sezon bizde kaldıysa kendini şampiyonluğa konsantre edip ilerlemelidir.
Doğukan Uçan
27.10.2021, 14:47
Roma bize de yedek çıksaydı keşke eleseydik şunları.
Konferans ligini takmıyor adamlar napoli maçı var diye full yedek oynadılar.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.