PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Andreas Evald Cornelius

Sayfa : 1 2 3 [4] 5 6

sethfilo
15.02.2022, 21:03
2 senedir Sörloth masalıyla forumu kitleyenleri formun, aidiyetin, mücadelen, gollerin ve güler yüzünle susturdun aldığın her kuruş helaldir. Biz iyi bir futbolcu, karakter ve Trabzonporlu kazandık sende yıllarca seni unutmayacak geniş bir hayran kitlesi

Ufuk
16.02.2022, 02:03
https://i.hizliresim.com/on67aaw.png

Gökhan Balcı
16.02.2022, 07:38
Adamın en büyük sorunu fizik gücüydü sakatlığı geçip maç temposu kazandıkça iyi hale geldi. Bu şekilde devam edip güçlendikçe tam bir canavar olacak ve belki de şl ye gittiğimiz takdirde sorlothtan bile daha faydalı olacak. Bizim mevcut oyunumuza cornelius daha yatkın çünkü.

sethfilo
18.02.2022, 22:01
Yazdığıma hala Sörloth / Cornelius karşılaştırma analizi yollayan arkadaşlar futbol rakamlarla değil fayda sonuç ile daha gerçektir. Bir maçta 10 gol atmak ile 10 maçta 1 er gol farkını anlayacak kadar futboldan anladığınızı sanıyorum.

Onur Erçetin
19.02.2022, 16:52
Yazdığıma hala Sörloth / Cornelius karşılaştırma analizi yollayan arkadaşlar futbol rakamlarla değil fayda sonuç ile daha gerçektir. Bir maçta 10 gol atmak ile 10 maçta 1 er gol farkını anlayacak kadar futboldan anladığınızı sanıyorum.
Cornelius mükemmel bir form tuttu.Hava topu ve istasyon olma açısından Sörlothdan daha iyi olduğu çok net ancak Sörloth çok farklı bir profildeydi.

Şöyle anlatayım.Sörloth 195 cm boyuna rağmen çok atletik bir oyuncu.Topla gidebilen,topsuz alanda savunma arkası koşular yapabilen bir oyuncu.

Cornelius set oyununda,rakibi kendi yarısahasına hapsettiğimiz anlarda çok başarılı bir oyuncu.Farkındaysanız baskı yaptığımız maçlarda inanılmaz katkı sağlıyor.Uğurcanın ileri gönderdiği her hava topunu alıyor.Yerdende iyi istasyon oluyor.

Sorun şurada başlıyor.Topu rakibe verip kontraya döndüğümüz zaman hızlı bir oyuncu olmadığı için savunma arkası atılan toplarda yeterince etkili olamıyoruz.Bu nedenle geçtiğimiz hafta Djaninyi oyuna almak zorunda kaldık.

Cornelius hedef santraforu daha iyi oynar ancak Sörloth genel olarak takım adına daha önemli roller üstlenebilir.Baskılı oyunda Sörloth,Corne kadar olmasa bile yine hava üstünlüğü ile goller bulabilir ve fizik gücü ile rakip sahada etkili olabilir.

Kontra oyununda ise Sörloth hem kanatlara deplase olarak gerek topla gereksiz topsuz koşularla etkili olabilir,ayrıca merkezden savunma arkasına atılan toplarda etkili koşular yaparak tehlike yaratabilir.

Sörloth ligimizin ağır savunmacılarına karşı çok özel bir kozdur.Fiziksel olarak güçlü,sol ayağı sağlam,boyuna göre hızlı,hava üstünlüğü olan,kafa vuruşlarında etkili bir oyuncu.

Leipzig çok üst düzey bir takım ve teknik kapasitesi çok yüksek oyunculardan kurulu bir takım dolayısıyla orası bir kıyas olamaz.

Sociedadın santraforu 50-60 milyon euroluk bir oyuncu.Aleksander İsakdan bahsediyorum dolayısıyla orada forma şansı bulamaması da normal.

Sörloth için en iyi tercih süper lig olur.Daha üst liglerde stoperlere karşı mücadele vermek kolay olmuyor.Çift ayaklı santraforlar var,iyi bitiriciler var,tekniği sağlam oyuncular var.Oralarda başarılı olmak kolay değil.

Cornelius böyle devam ederse 8-9 milyon euroluk teklifler alabilir.Çok iyi gidiyor.

Mert Pasa
19.02.2022, 20:10
ikisini de cok seviyoruz ,ikisi de cok basarili transferler oldu

deepmavi
19.02.2022, 23:41
Kral maçlarda çok iyi futbol oynayıp sonuna kadar mücadele ediyor.Haydi kral gollerine devam Ligin gol kralı Cornelius olacak...

sethfilo
20.02.2022, 10:48
Cornelius mükemmel bir form tuttu.Hava topu ve istasyon olma açısından Sörlothdan daha iyi olduğu çok net ancak Sörloth çok farklı bir profildeydi.

Şöyle anlatayım.Sörloth 195 cm boyuna rağmen çok atletik bir oyuncu.Topla gidebilen,topsuz alanda savunma arkası koşular yapabilen bir oyuncu.

Cornelius set oyununda,rakibi kendi yarısahasına hapsettiğimiz anlarda çok başarılı bir oyuncu.Farkındaysanız baskı yaptığımız maçlarda inanılmaz katkı sağlıyor.Uğurcanın ileri gönderdiği her hava topunu alıyor.Yerdende iyi istasyon oluyor.

Sorun şurada başlıyor.Topu rakibe verip kontraya döndüğümüz zaman hızlı bir oyuncu olmadığı için savunma arkası atılan toplarda yeterince etkili olamıyoruz.Bu nedenle geçtiğimiz hafta Djaninyi oyuna almak zorunda kaldık.

Cornelius hedef santraforu daha iyi oynar ancak Sörloth genel olarak takım adına daha önemli roller üstlenebilir.Baskılı oyunda Sörloth,Corne kadar olmasa bile yine hava üstünlüğü ile goller bulabilir ve fizik gücü ile rakip sahada etkili olabilir.

Kontra oyununda ise Sörloth hem kanatlara deplase olarak gerek topla gereksiz topsuz koşularla etkili olabilir,ayrıca merkezden savunma arkasına atılan toplarda etkili koşular yaparak tehlike yaratabilir.

Sörloth ligimizin ağır savunmacılarına karşı çok özel bir kozdur.Fiziksel olarak güçlü,sol ayağı sağlam,boyuna göre hızlı,hava üstünlüğü olan,kafa vuruşlarında etkili bir oyuncu.

Leipzig çok üst düzey bir takım ve teknik kapasitesi çok yüksek oyunculardan kurulu bir takım dolayısıyla orası bir kıyas olamaz.

Sociedadın santraforu 50-60 milyon euroluk bir oyuncu.Aleksander İsakdan bahsediyorum dolayısıyla orada forma şansı bulamaması da normal.

Sörloth için en iyi tercih süper lig olur.Daha üst liglerde stoperlere karşı mücadele vermek kolay olmuyor.Çift ayaklı santraforlar var,iyi bitiriciler var,tekniği sağlam oyuncular var.Oralarda başarılı olmak kolay değil.

Cornelius böyle devam ederse 8-9 milyon euroluk teklifler alabilir.Çok iyi gidiyor.
Cornelius zaten şuan min 8 milyon euro değerinde, Sörloth kötü diyen yok ancak ortada olan net bir şey varki hayatının en verimli ve şanslı futbolunu Trabzonporda oynadı, bizden önce oynadığı ve sonraki oynayacağı hiçbir takımda aynı performansı gösterme şansı benim gözümde sıfır senin gözünde 100 olabilir. bizden önceki 6 ve bizden sonraki 2 sezonu ortada . Biz onu sadece parlatan değil aynı zamanda potansiyelini ortaya çıkardık. Bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim ama dönmesini istemem. Bu formatta ve bu disiplindeki sadece biz değil hiçbir takımda başarılı olamaz.Kargaşa futbolu oynayan Ünal hoca takımında başarılı oldu ve biz karşılığını aldık. Cornelius ise düştüğü her seviyeden tekrar zirve yapmayı başarmış bir futbolcu. Corneliustan hiç kimse süratli olmasını zaten istemiyor, ki ne Djaniny ne de Nwakame ondan çok yada az süratli değiller, Son maçtaki sorun onun sürati değil yorulmasıydı. ilk yarıdaki yaptığı pres ve koşular ve birebir mücadelelerde 3 oyuncuyla tek başına savaştı. Çok doğal olarak yoruldu ve yerine giren Djaniny 2.yarı performansı ile 1.yarı Cornelius performansı arasındaki fark zaten ortada. Kısacası biz Corneliusu doğru ve dengeli kullanıp maç içinde en azından bir kanat oyuncusunun onu arada dinlendirmesini sağlarsak bu takımın kadroya yazılacak ilk oyuncusu olur. ve oyun her zaman onun üzerine kurulur

hamdi_61
20.02.2022, 16:37
O nasıl bir çalımdı arkadaş izlerken benim belim kırıldı :alkış:

Doğukan Uçan
20.02.2022, 17:31
en az 20 milyon euro.

Ufuk
20.02.2022, 18:07
Kibirli oyunlarını cezalandırdık dedi. Adamm :)

Halil Alemdar
20.02.2022, 18:24
İnanılmaz bi futbolcu. Çok seviyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BatuhanB
20.02.2022, 18:39
Hem saha içinde hem de saha dışında futbol işini ne kadar iyi becerdiğini gösteriyor.

Neyse ki Sorloth kadar genç değil de onunla birlikteliğimiz daha uzun sürecek gibi...

Ligin son yıllardaki en iyi santrforlarından biri olduğunu bir kez daha kanıtladı. Tebrikler.

Yiğit SARI
20.02.2022, 18:55
Çok başka bir seviyeye geldi hatta iddia ediyorum ki sahada bulunduğu bazı aksiyonlar onun oyun tarzındaki genç oyunculara örnek diye gösterilebilir

üstüne gol krallığı da çok yakışır

Armağan Dere
20.02.2022, 19:00
bazen çok kötüsün bazen çok iyi karar veremiyorum...

sethfilo
20.02.2022, 19:10
Hem saha içinde hem de saha dışında futbol işini ne kadar iyi becerdiğini gösteriyor.

Neyse ki Sorloth kadar genç değil de onunla birlikteliğimiz daha uzun sürecek gibi...

Ligin son yıllardaki en iyi santrforlarından biri olduğunu bir kez daha kanıtladı. Tebrikler.
Sörloth ile arasında sadece 2 yaş var. Ve bu adam bizden giderse en az Sörloth parası ve bize kazandıracağı şampiyonluk hediyeleri ile gidecek

Sefa Toyer
20.02.2022, 19:13
Takım oyununa inanılmaz katkı veriyor. Baş mimarlardan birisi.

DURAS
20.02.2022, 20:12
Sen bize ne izletiyorsun king

Bahadır Şimşek
20.02.2022, 21:05
Sezon başında başlığını açmak bana kısmet olmuştu ancak yöneticiler mesajı güncellerken benim yazdığımı tamamen ortadan kaldırmışlar.

Mesajımı şimdi tekrarlıyorum,

"Kral öldü (Sörloth) yaşasın Kuzeyin yeni Kralı!!"

Ozan Yılmaz
20.02.2022, 21:18
Karşı karşıya da atabilirsin yaparsın inanıyorum çalışmaya devam

Mert Pasa
20.02.2022, 21:21
KTU ye Santrafor muhendisligi bolumu acsinlar Prof olarak da sen ders ver reis.Her hareketi dogru adamin

Yiğit SARI
20.02.2022, 21:39
Sezon başında başlığını açmak bana kısmet olmuştu ancak yöneticiler mesajı güncellerken benim yazdığımı tamamen ortadan kaldırmışlar.

Mesajımı şimdi tekrarlıyorum,

"Kral öldü (Sörloth) yaşasın Kuzeyin yeni Kralı!!"

Ekleyelim geri yeter ki isteyin :D

Mert Oğuzlu61
20.02.2022, 21:55
Rakip defanslari rencide edip kudurtuyor, arkadaki oyuncularımızın verimliliğini arttırıyor.

Çok özel bir santrafor ve arkadaki isimlerle uyum sagladikca viking modunu açtı izlemesi keyif veriyor.

Sorloth'u sözleşme maddesiyle kapan dış güçler, yiyorsa hadi bunu da alın.

serdaracıl
20.02.2022, 22:22
Çok büyük oynuyor

hanzale
20.02.2022, 22:32
Şorlot kardeş muazzamdı ama bir Cornelyus değil, zira bu adamın olayı sadece gol atmak değil, rakip defansı değişik pozisyonlara sokuyor. 2. Yarı başladı başlayalı acayip bir mod açtı

annttiigs
20.02.2022, 22:33
Neden uzak denedi o pozisyonda yaaa. Skor rahat olunca şekil yapmak istedi ağamız :)

Harun-61
20.02.2022, 22:35
Harika, Muhteşem....

Onur Akyüz
21.02.2022, 01:29
Bu adamı bize bırakmazlar. En az 15 milyona satış olur diye tahmin ediyorum.

Murathan
21.02.2022, 03:05
şu adamın transferini aylarca direttin ya hocam sana helal olsun. bu nasıl bir irade koymaktır ya daha farklı bi kelime kullanacaktım da ağır kaçar forum için.
corneliusun geldiği parayı hiç takmadım her türlü alıcısı olurdu lakin vereceği katkıyı skoda da verirdi diye düşündüm hep, daha özel bir oyuncu gelsin istemiştim. öyle bir yamulttu ki.. izlediğim en net santrafor trabzonspordaki.

Emre.
21.02.2022, 03:20
Attığı gollerin dışında da çok kıymetli oyuncu ama gol krallığı baya baya yakışır be. Cornelius dururken pesiç falan gol kralı olmamalı, yakışmaz.

Arif Timurcioğlu
21.02.2022, 08:10
Ligin başlarında gol hariç herşeyi yaptığı bir maçta övmüştüm dalga geçmişti bir arkadaş, şimdi alıntıyı bulmakla uğraşamam ama o güzel arkadaş ne demek istediğimi bugünlerde anlamıştır umarım, kendiside futbol izlemeyi geliştirmiştir.

Mehmet BAŞ
21.02.2022, 08:48
Bu arada sezon başında Cornelius'u ben de eleştirdim hatta bu takımda olmayacağını da söyledim. Takıma ilk geldiği dönemde fiziksel olarak iyi durumda değildi, stoperlerle yaptığı mücadelelerde çabucak yıkılıyor veya düşüyordu. Topu ayağında tutamıyor, basit top kayıpları yapıyordu. Ancak ilk yarının sonu itibariyle önce fizik olarak iyi duruma geldi, şimdi de ligdeki tüm stoperleri devire devire gidiyor. Özellikle birkaç maçtır topu da iyi saklıyor ve servis yapıyor. Cornelius böyle oynamaya devam ederse hemen her maçı elimizi kolumuzu sallaya sallaya alırız. Bir boğa gibi maşallah! ;)

Sezgin Öztürk
21.02.2022, 11:37
Uzun boylu,hava toplarında etkili santraforlar gördüm fakat rakip stoper arkasındayken cepheden gelen topları dalga geçer gibi rahat bir şekilde göğsüyle indiren santrafor görmemiştim. Muazzam bir olay bu. Tank gibi eziyor stoperleri. Biz 5 M€ verip Cornelius alıyoruz adamlar gidip aynı paraya Berisha getiriyor... Enayilik parayla değil. Sonrada Ts kollanıyor hadi oradan.

ilelebeTS
21.02.2022, 12:25
Gelmeden önce ne vadediyorsa şu ana kadar onu verdi. Hiç şaşırtmadı. Bu anlamda nokta atışı transfer diyebiliriz. Eğer 20 golü bulursa benim beklentimin üstüne çıkar. Oyuna katkısı dışında 15+ gol bekliyordum.

sethfilo
21.02.2022, 12:28
İlk geldiği günde söylemiştim ve her geçen gün görülüyorki bu adam takıma cuk oturdu, yararını söylemeye bile gerek yok, kanatların onu rahatlatması ve beslemesi daha ön planda olmalıyken kanatlara servisleri asistleri ve mücadelesi en üst seviyede alandan allah razı olsun gözümüzün pasını sildi Fatih Tekkeden sonra gördüğüm en iyi santrafor

Fatih Özkan
21.02.2022, 13:18
Büyük oynuyor. Çok büyük oynuyor.

trbzonsporlu
21.02.2022, 13:45
vedat muriqinin 2 gomlek ustü demistik alınirken
şükür yanıltmadı

Mehmet Fatih Yavuz
21.02.2022, 13:46
Yanındaki stoperler kafa ile filan müdahale etmeye çalışırken kaleciden gelen uzun topları göğsü ile sağa sola servis etmeye başladı. :)
Aşağılamanın da bu kadarı.
Attığı golde 1.95 lik stoper Milunovich'i omuz omuza mücadelede yere çalması da başka bir güç gösterisiydi.

:)

Devam...

pReN@_61
21.02.2022, 13:54
Çok özel bir santrafor

İki haftadır rakip savunma oyuncularını hayata küstürdü

bordoylamavi
21.02.2022, 13:55
çok üst düzey bi oyuncu. ah bi de hızlanması ve atikliği olsa haaland olacak zaten

sethfilo
21.02.2022, 17:28
vedat muriqinin 2 gomlek ustü demistik alınirken
şükür yanıltmadı
5 gömlek üstü desek daha doğru gibi

kaçarava
21.02.2022, 20:41
Çok iyi, çok daha iyisi olabilir. Hem de hiç zorlanmadan.

ÖmürKaradeniz61
21.02.2022, 23:12
şu adamın transferini aylarca direttin ya hocam sana helal olsun. bu nasıl bir irade koymaktır ya daha farklı bi kelime kullanacaktım da ağır kaçar forum için.
corneliusun geldiği parayı hiç takmadım her türlü alıcısı olurdu lakin vereceği katkıyı skoda da verirdi diye düşündüm hep, daha özel bir oyuncu gelsin istemiştim. öyle bir yamulttu ki.. izlediğim en net santrafor trabzonspordaki.

Skoda mı? Umarım o Rize’de oynayan küçük takım golcüsü Skoda ile Cornelius kıyası yapmamışsındır.

ÖmürKaradeniz61
21.02.2022, 23:20
Büyük oyuncu yerden var havadan var oturduğu yerden topları indiriyor sağa sola. Konya maçında stoperleri perişan etmeyi geçtim Konya’nın Kasımpaşa ile oynadığı maçta bile Konya stoperlerinin ulan Cornelius acaba biryerlerden çıkarmıya gidecek kadar da etkilendiğini gördüm.

crixus_61
21.02.2022, 23:23
basit golleri atamama problemi var :F tek vuruşları mükemmel

Performansının artmasında form tutmasının yanı sıra takımın da onu tanıması ve kabullenmesi önemli diye düşünüyorum.

Artık hep gülümsüyor fotoğraflarda kral.

Murathan
21.02.2022, 23:26
Skoda mı? Umarım o Rize’de oynayan küçük takım golcüsü Skoda ile Cornelius kıyası yapmamışsındır.

evet o :d ama skoda kötü bir oyuncu değil kesinlikle. her takımda faydalı olur.

Furkan Özdem
21.02.2022, 23:34
Twitterda hala Cornelius yerine Sörloth yazanları görüyorum. Sörloth müthiş bir santrafordu, daha iyi bir bitiriciydi ama şu an Cornelius'a kesinlikle değişmem. Çok büyük oynuyor çok. Bizim kadar istiyor şampiyonluğu.

Onur Erçetin
21.02.2022, 23:40
Twitterda hala Cornelius yerine Sörloth yazanları görüyorum. Sörloth müthiş bir santrafordu, daha iyi bir bitiriciydi ama şu an Cornelius'a kesinlikle değişmem. Çok büyük oynuyor çok. Bizim kadar istiyor şampiyonluğu.

Mikel-Sosa-Parmak-Waka-Sarı-Sörloth

Şuan elimizdeki ortasaha ve kanat hattı Sörlothlu sezondan kat kat daha iyi duruyor.Sörloth gerçekten büyük oyuncuydu.

Cornelius ise tam bir hedef santrafor.Hava topu vermiyor ve aşırı güçlü,ayrıca zeki bir oyuncu.Katkılarından dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.

Onur Akyüz
22.02.2022, 00:36
Ne yorumlar var okuması epey zevkli. Belli başlı tipler tabi ki. Bir de bunlar insanlara futbol dersi vermeye kalkıyorlar buralarda.

Tek bildikleri koş koş koş sıfıra in güüüm orta yap. İleride uzun boylu adam var ya böyle olmak zorunda sanmışlar.

Halbuki adamın olayı neymiş, takımın oyun planı neymiş haberleri yok. Belki yeni yeni farketmişlerdir.

Bu adama bol bol orta yapmazsan hiç işe yaramaz ağbi yanlış transfer yav topçu değil ağbi kenardan orta falan filan :D

Hamza Yilmaz
22.02.2022, 01:52
Bundan bir kac ay önce Twitter da space yayininda Ertan Süzgün‘ü dinledim. Lig‘den bir Stoper ile konusmus, Stoperini adini söylemedi ama Cornelius hayvan gibi topcu, Adam bizi sahada eziyor Filan demis :)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Dawsofield
22.02.2022, 03:02
ikinci yarı başlamadan evvel avcı'ya yaptığım eleştirilerden biri cornelius gibi bir olanağı yeterince değerlendirmemesiydi.

uzun oynamamak (oynadığımızda da cornelius'un etrafında organize şekilde kümelenememek) ve beklerin hücumu genişletmemesi ekseninde bir eleştiriydi temelde. gerekirse tüm planları askıya alıp oyun içinde zaman zaman dümdüz topu dikeceksin bu arkadaşa. etrafında birkaç oyuncuyla kümelenip kısa yoldan sonuç alabilirsin. ki bunu altay gibi birkaç maçta gösterdi.

stoper bir şekilde başarıp topa dokunsa bile etrafına düşüyor top, tekrar bizim sahaya gönderme oranları %5. müthiş bir imkan bu.

son 4-5 maçtır edgar ve hamsiğin yokluğu, beratın formsuzluğu birleşince geriden kısa pasa zaman zaman ara vererek tabiri caizse topu cornelius'a diktik ve sonuç aldık. ayıp değil, tertemiz iş yapıyor oyuncu

hani arog'da cem yılmaz'ın bir repliği vardı "kardeşim ben senden 1 milyon yıl ilerdeyim, beni kullanacağına..."

bu sezonki hikayede büyük payı var. önümüzdeki yıl özellikle avrupa maçlarında taktiksel olarak çok iş yapabilir.

Barista
22.02.2022, 07:16
Omuz koyduğu adamın kamyon çarpmışa dönmesi çok güzel bir enstantaneydi ya:)

pReN@_61
22.02.2022, 10:23
Gol kralı olursan çilekli pasta olur

Kaan Çetin
23.02.2022, 13:38
Santrforum savunma arkasına bol bol koşu göstersin, önüne salalım diyorsan Sörloth.
Geri kalan her şey için Cornelius.

Oyunu rakip yarı alana yığarak oynuyorsan Cornelius.
Rakip yarı sahaya geçmekte zorlanıyor ve uzun oynayarak geçmek ve ORADA KALMAK İSTİYORSAN yine Cornelius.
Tony, Visca ve Bakasetas'ın verimini artırmak istiyorsan Cornelius.
Takım savunmasına katkı istiyorsan Cornelius.
Takımdaşlık, güler yüz, bu takımda olmaktan dolayı memnuniyet görmek istiyorsan Cornelius.

Mert Pasa
23.02.2022, 16:35
Bu gidisle ikinci kralimizi da tutamayiz elde ve iyi bir transfer yapar.Acilen 3.Kuzeyin kralini aramamiz lazim,sira Isvec te olur galiba

ozzy!
23.02.2022, 16:37
Bu gidisle ikinci kralimizi da tutamayiz elde ve iyi bir transfer yapar.Acilen 3.Kuzeyin kralini aramamiz lazim,sira Isvec te olur galiba

avcı asla bırakmaz. seneye ş.ligi var zaten orada başarılı olursa iyi teklife gidebilir.

Özkan Şentürk
23.02.2022, 16:47
Edgar ın tamamen, Hamsik'in kısmen yok olduğu dönemde bu adamın takımda olması o kadar işe yaradı ki anlatılamaz.

Resmen oyun kurma işini bypass edip adama gönderdiğimiz her top atağa döndü. Tabi bunda Uğurcan'ın iyi ayakları da bir o kadar önemli.

pReN@_61
23.02.2022, 21:35
https://twitter.com/tesevideo5/status/1496395233948540931

BatuhanB
25.02.2022, 22:19
Topu ayağına aldığı her an en az 3 rakip dibinde bitti ama kendisi de pek ekstra bir şey koyamadı bu maç. Olur olur, Fener'e yazarsın sen de.

kaçarava
25.02.2022, 22:20
Bu maç olmadı. Bu kadar bastırdığımız maçta hep arkalarda beklemesi bende hayal kırıklığı yarattı. Baba bir kere ön direğe git lütfen. Haftaya 2 gol yazıyorum sana.

Salih Kara
26.02.2022, 00:55
Ben hakem olsam ve ceza sahasında kritik bir pozisyon varsa ve o pozisyonun içinde Cornelius varsa, ve Cornelius elini kaldırıp itiraz etmişse pozisyonu görmesem bile VAR falan da dinlemem çalarım düdüğü veririm penaltıyı:). Kritik pozisyonlarda Cornelius elini kaldırmış ve iştahla itiraz ediyorsa hemen o pozisyonun lehimize sonuçlanacağını düşünüp rahatlıyorum

Onur Akyüz
26.02.2022, 00:57
King tutuktu bugün haftaya fb’ye sallamanı bekliyorum.

pReN@_61
27.02.2022, 18:40
Adam rakiple boğuşuyor her maç helal olsun.
Kafayı atsaydı çok tatlı olacaktı...

zaqua
28.02.2022, 11:01
ayar bozan bir adam.

özel önlem almasan her top tehlike. durdurmak için 1,5 stoperi bu adama bağlaman şart, o zaman da etrafındakiler çok fırsat buluyor.

Türkiye şartlarında kesin çözüm bulmak şu an için mümkün değil.

crixus_61
28.02.2022, 11:08
FB maçında 2 gol yazıyorum sana

adiloş bebe
28.02.2022, 11:39
Onu bunu bilmem de kötü oynadı denen maçlarda bile Visca-Nwakaeme-Djaniny üçlüsüne muhteşem alan açıyor. Hoca bence bunu bildiği için sürekli oyunda tutuyor.

kaçarava
06.03.2022, 22:02
Hiç oynayamadı hiç. Sıfır.

outlaws61
06.03.2022, 22:07
Tek başına mücadele ediyor ilerde o yüzden etkisiz kalıyor.

Acilen Djaninyle birlikte oynaması lazım.

My
07.03.2022, 01:22
Ciddi teklifler varmış.

must61
07.03.2022, 12:04
Ciddi teklifler varmış.

Bu sezon çözdüğü kritik maçlar ve zaman zaman harika performansları için hakkını yiyemem ama bu tarz hantal yapıda ve nispeten top ayağına çok yakışmayan forvetleri sevemedim gitti. İnşallah güzel bir bonservisle uğurlarız.

BatuhanB
07.03.2022, 14:50
Verim alınamadığında yerine değil, yanına Djaniny'yi koymak ilk opsiyon olmalı.

Bu adam öyle veya böyle takımı önde tutuyor. Dün oyundan çıkışıyla maçı verdik.

Arif Timurcioğlu
08.03.2022, 12:53
Sistemimiz için biçilmiş kaftan, bu kadar ofansif ortasaha ve kanat forvet varken gönderilmemeli tabi rakamlar büyükse yapacak birşey yok. Kapanan takımları perişan ediyor oyunu kendi sahamızda kabul ettiğimizde iş yapması zor.

pReN@_61
08.03.2022, 16:18
Savunma yardımları mest etti.

sbay
11.03.2022, 01:17
Önemli bir oyuncu sadece istatistiklerine bakmamak lazım.

Onur Akyüz
11.03.2022, 02:53
İlhan Palut, Corne hakkında tam onun futbol karakterini ve kalitesini ispatlayan bir açıklama yaptı. Sürekli uzun top oynadığımızı ve Corne’nin onların hepsini indirdiğini ve ona önlem alamadığını söyledi.

Bu seneki şampiyonluğun anahtar adamlarının başında işte bu viking geliyor.

Hakan
11.03.2022, 02:55
Cornelius 10 yıldır Avrupa piyasasında tanınan bir oyuncu. Bu sezon ligde yalnızca 2 gol atsaydı bile 3-4 milyon euro civarına elden çıkardı. Doğru bir transfer modeli.

Hoca'nın geçen sezon sonu "Başarısını garanti edemem ama ben kötü oyuncu almayacağım" gibi bir açıklaması vardı. Tam olarak bu.

deepmavi
12.03.2022, 12:38
https://twitter.com/TSDergi/status/1500749480173490177/photo/1

Sen Kralsın Haydi Hedefe Az Kaldı Şampiyonluk Çok Yakın Gollere Devam Ve Ligde Gol Kralı Sen Olacaksın.Haydi Cornelius sonuna kadar mücadeleye devam...

:sevinç::dvl:

MetehanS
12.03.2022, 13:49
cornelius bu ligde iş yapar, ama başka ligde sonu sörloth gibi olur.

Cem Balcı
12.03.2022, 13:53
Bugün golü var.

bordoylamavi
12.03.2022, 22:28
ilk yarı çıktı kötüydü sanmayın. waka ya asisti o yaptı. ikinci golde de viscayı atağa çıkaran pası o verdi. gerisini siz düşünün

pReN@_61
13.03.2022, 11:31
Takım oyununa katkısı yüksek.

Hasan61
13.03.2022, 13:11
Önceden baya dayak yiyordu ama iş farklı boyuta geçti, bir ara rakip stoper kafasını sarmalamaya falan çalıştı.

Ozan Yılmaz
13.03.2022, 15:03
Takım oyuncusu
Yardım ediyor mücadele açısından fakat son birkaç maçta sindirildi gibi

Onur Akyüz
14.03.2022, 01:05
Kafasını patlatıyorlardı yine şişlikle kurtardı. Kasapların liginde bunlara alışkındır zaten, asistini de yaptı mükemmel bir transfer oldu bizim için.

pReN@_61
14.03.2022, 10:29
Cuma günü golü var.

sethfilo
17.03.2022, 16:43
sene sonu iyi bir teklif gelecektir ve arkasından kim gelirse gelsin ağıtlar yakılacaktır

bordoylamavi
03.04.2022, 22:54
farkını koyu ortaya. attığı gol çok klastı

Murathan
03.04.2022, 23:29
şahsiyet abidesi.

kaçarava
03.04.2022, 23:30
Adamın boş golü yok.

Ufuk
04.04.2022, 00:00
Yedek başlaması yasaklansın. Djaniny girip etki ettiği maçlar oluyor evet doğru ama maç 0-0ken en uçta birini görmek istiyorum ben. Kanada deplase olan, alan boşaltan, temastan kaçınan santrafor plde falan iş yapar belki, bu ligde rakibi dağıtıp gol yapan adam iş yapıyor. İlk yarıda üç stoperin üçü de bizim forvetleri ezdi. İkinci yarıda girdi, önce Montero'yu selamladı, hava topunda Vida'yı faul yapmaya mecbur etti, kısa bir süre sonra da Vida'yı duvara çarparak ezdi. Vuruşu ekstraydı, beklemiyordum ama bu adam sahadayken stopere ezilmeyeceğini garanti edebiliyorum. Yanına iki adam koy, gelişigüzel dik yine iş yapıyor. Lütfen bir daha kulübede başlamasın. Öne geçip kontra kovaladığında falan çıkabilir.

Bahadır Şimşek
04.04.2022, 09:22
Kimse senin yaptığın harika aşırtma vuruşu konuşmaz da golde Ersin'in büyük hatası var diye konuşur.

Harika bir aşırtmaydı, izlerken mest oldum...

Oğuz B.
04.04.2022, 11:34
Kalan maçlarda atabildiği kadar atıp gol kralı olmalı. Yakışır.

pReN@_61
04.04.2022, 14:39
Şık bir gole imza attı.

BatuhanB
04.04.2022, 15:06
Bir kez daha gördük ki özellikle iç saha maçlarında Cornelius'u yedek tutmanın bir anlamı yok. İlk yarıyla ikinci yarı arasında dağlar kadar fark oluşturdu, golü de çok şıktı. İlle de Djaniny'yi oynatacaksak her ikisinin de sahada olduğu bir formasyon ciddî alternatif olmalı.

Evet, ne diyorduk? "Cornelius varsa Cornelius oynar."

Hunk
05.04.2022, 11:26
Cornelius bu takimin as forvetidir. Djaniny zaten tam bir forvet degil, onu en uca koymak sacmalik. Forvetsiz kaliyoruz macin icersinde cunku canini yedigim hep saga sola kayiyor.

Onur Akyüz
06.04.2022, 02:27
İlk yarı bjk defansı bizim adamları döverken Corne girince tersi oldu. Golde Vida çarpıp sekti resmen mükemmel bir gol attı ve çok faul alıp uzun topları iyi topladı.

Çektiği bir şut vardı savunmaya çarptı o şutu da iyiydi ne kadar güçlü olduğu canlı izleyince net olarak görülüyor.

Boşuna uğraşmaya gerek yok bu adam sürprize açık biri değil yakaladı mı affetmiyor ve atamazsa da takıma mutlaka faydası oluyor ve konsantrasyonunu asla kaybetmiyor, dj21 bu anlamda güvenilecek bir adam değil.

Enes Ünal Kaya
06.04.2022, 09:22
Djaninyi ile başlama mantığı doğruydu hocanın ama saha içinde mantık işlemiyor. Cornelius olmadan ilerde top tutamıyoruz.

Faul alıyor adam, sağına soluna top indiriyor.

Doğukan Uçan
06.04.2022, 10:42
İkinci yarı kaç tane faul kazandırdı sayabilen oldu mu? Hulk gibi uşak.

pReN@_61
07.04.2022, 12:30
https://twitter.com/8tarik8/status/1511419441212493824

Fatih Özkan
07.04.2022, 14:49
Beşiktaş maçındaki golünü sadece o atabilirdi.

memozcan
07.04.2022, 15:46
Djaninyi ile başlama mantığı doğruydu hocanın ama saha içinde mantık işlemiyor. Cornelius olmadan ilerde top tutamıyoruz.

Faul alıyor adam, sağına soluna top indiriyor.

kesinlikle doğru değildi.. maç başlar başlamaz ileriye top şişirmeye başladık.. o topların hepsi bjknin üçlü stoperlerinde eridi.. üstelik bizim nwakem ve djanini dayak yedi her hava topunda..

ben olsam 15.. dakikada alırdım içeri..

blues
09.04.2022, 10:42
Ben Cornelius´u cok begeniyorum ve takima olan katkisini da hepimiz görüyoruz.

Sayet söxlendigi gibi Avrupaya transfer olmasi sözkonusuysa bence satmaliyiz ve alabiliyorsak yerine de eski gözagrimiz Sörloth´u almaliyiz. böylece finansal sürdürülebilirlik ilkesine sadik kalmis oluruz. Tabi ki bu sadece bir düsünce.Tabi ki de ben COrneliusun takimda kalmasini ve avrupa sahnesinde takima katki yapmasini isterim. en güzeli aslinda yanina Sörloth´u da getirmek olurdu. Sayet ligde ve avrupada basari istiyorsak bu ve benzeri hamleler gerekecektir. LIg, yerel kupalar ve Avrupa ile birlikte takim gelecek yil 60 dolayinda mac oynayacak ve bu yil kadromuz genis olasina ragmen kimi dönemlerde takim kurmakta sorunlar yasadik ve bu durum avrupa maclari oynamamamiza ragmen olustu. Bu yil avrupa maclari ki ne kadar yorucu oldugunu istanbul takimlarinin yasadigi sorunlardan biliyoruz, bizi cok daha fazla zorlayacaktir. Ayni sekilde umarim Hamsik icin de bir alternatifimiz olur gelecek yil!

ilelebeTS
09.04.2022, 14:19
Adamın bir tane boş golü yok, attığı goller hep puan getiren goller. Derbiler dahil, önem derecesi yüksek maçların büyük çoğunluğunda skor katkısı yaptı. O anlamda golcü dediğin böyle olmalı. Gidip küme düşen takıma hat-trick yapıp asıl maçlarda sesi soluğu çıkmayan adamdan büyük takım golcüsü olmaz. Arada çok iyi faydalandığımız maçlar olsa da genel olarak bu adamı tam anlamıyla kullanamadığımızı düşünüyorum.

HoScHaKaL
09.04.2022, 15:47
Bugün golü var

Numan Yerlikaya
09.04.2022, 22:32
7-8 e sırtımda taşırım hemen gitsin

kaçarava
09.04.2022, 22:36
Çok ağır kaldı. Geç çıktı.

hofsaale
09.04.2022, 23:25
herkesin elestirdi bahtsuayi nin 14 golü var....hemde bu kötü 8jk de

aradigimiz forvet degil...iyi teklif gelirse satilmali....

erolizmts
10.04.2022, 00:06
Adamı tek başına kazık gibi dikiyorsun rakip saha önüne ve şişirme topları kontrol edip dibine kadar gimiş 2-3 savunmacı arasından sağa sola top yapmasını bekliyorsun. Yani bu adam Bjk'de olsaydı şu an 20 üzeri gole çıkabilirdi. O yüzden Batshuayi ile kıyaslanması pek doğru olmayabilir. Bjk ile aynı oyunu oynamıyoruz.

Barista
10.04.2022, 09:51
Kuzeyin yeni kralı. Karakter olarak Sörloth'a 5 çeker. Futbolculuk yönünden de aşağı kalır yanı yok.

Sörloth Avcı'nın sisteminde oynasaydı o zamanki kadar gol atamazdı zaten. Sistem takımlarındaki başarısını Avrupa'da görüyoruz. Ayrıca takımdan kaçarak gittiği ve Trabzonspor taraftarlarını aşağıladığı için Sörloth'un geri gelmesine karşıyım.

Cornelius'la iyiyiz ve açık ara da şampiyon olduk zaten. Seneye kalsın. Avrupa'da da çakıyor, orada bize lazım. Roma'ya süper bir gol atmıştı.

pReN@_61
11.04.2022, 10:30
Tank

sethfilo
11.04.2022, 12:47
Seni hala sörlothun yarısı olarak görenlere şaşırıyorum. Bizden önce ve sonraki Sörloth performansı ortada. Hayatının futbolunu bizde oynayan Sörlothun aynı ritmi bulması bile mucize olur. Sen kimseye takılma bu takımın buldozerisin. Mücadelen bile alkışa değer

Sefer A.
11.04.2022, 12:56
herkesin elestirdi bahtsuayi nin 14 golü var....hemde bu kötü 8jk de

aradigimiz forvet degil...iyi teklif gelirse satilmali....
penshuayi en az 5 penalti atmistir, Cornel 0

Ha Sorloth 2 Cornelius eder o ayri mesele

lazminator61
11.04.2022, 13:09
bu adam olmasaydi, suan bu kadar fark yapamasdik. Tek basina ilerde 3 adamla savasiyor.

objek
11.04.2022, 17:12
Kafa toplari super sut pozisyonuna girdiginde sutlarida iyi yetersiz oldugu meziyetlerinin basinda ayaklarinin pas alisverislerinde agir kalmasi

BatuhanB
15.04.2022, 22:24
Gösterdiği performansa bakılmadan, oyuncu değişikliği konusunda her maçta çıkan ilk isim olması can sıkmaya başladı.

Alerji mi duyuluyor bu adama?

Hunk
15.04.2022, 22:36
Adam oyundan cikinca ona uygun futbol oynaniyor, saka gibi

alpozan61
15.04.2022, 23:35
Adam ilk yarının en çok mücadele eden ismiydi. 2. devre başında oyundan çıktı. Devre arasında volkan demirele sorsalar Cornelius'un çıkmasını isterdi herhalde. Akıl alır gibi değil...

Arif Timurcioğlu
16.04.2022, 00:37
Sezon başından beri Cornelius'a en uygun oyun oynandı. 2-1 yenseydik yine aynı şeyi yazardım.

pReN@_61
16.04.2022, 18:35
Neden oyundan çıktı anlayamadım.

jpositve
16.04.2022, 22:18
Kouassi den sonra takimda en cok hakki yenen oyuncu. Neden her mac 90 dakikayi bitimesine izin verilmiyor. Ilk yaridaki besiktas macinda son dakikada nasil sapladi. Hayir sahada takimin en kotu oyuncusu olsa eyvallah diycem de oyle birsey de yok. Her mac takimin en iyilerinden oluyor. Adamin sakatlik riski falan mi var. Gercekten anlamsiz isler.

kaçarava
17.04.2022, 02:22
Cornelius fayda olarak yapacağının en iyisini yaptı. Ancak oyun içinde birkaç maç hariç stoperi ezme, hava topu alma konusunda beklediğimden çok uzak. Bakın kesinlikle orta kafa demiyorum, beslemiyoruz o kesin. Sırtı dönük oyunda çok ağır, öyle koy vücudunu topu al ver yapamıyor. Az biraz yapacaksın. Başka meziyetin yok zaten. İçeride tek de olsa topu takip edip paralel koşması falan da eksik. İyi beslemiyoruz ama koşu göster be abi. Tilki golcü gibi koşacağı yerde statik kalıyor. Çıkması hataydı ama çıktıysa bu yüzden çıktı. Hoca büyük ihtimal kapalı defans da olsa araya kısa koşu atacak birini istemiş olabilir o an ama sırf orta yaptık o da ayrı.

Vücut yapısı çok dezavantajlı daha önce de yazmıştım. Boy uzun ama bacaklar kısa. Vücut gereksiz kalın.

İşin garibi. Madem böyle oynayacağız(sezon genelini diyorum), biz bu adamı niye aldık?

deepmavi
17.04.2022, 07:47
Başaracaksın İnşAllah Ligde Gol Kralı Olacaksın.Hiç bir zaman durma sonuna mücadeleye devam...

BatuhanB
19.04.2022, 22:38
Gol atamadığı her maç oyundan almak için dakikaları saymayınca oluyormuş di mi hocam :)

Djaniny maç kadrosunda olsa muhtemelen yine oyundan alınacaktı.

Erdinho_61
19.04.2022, 22:55
güzel atti ama viscanin bi ortasinda iyi kafa vursa takim daha erken rahatlicak. böyle pozisyona girdikce atacak arkadasimiz.

Yasin Altuntas
19.04.2022, 23:09
Cornelius varsa, Cornelius oynar. Takim oyununa katkisi muazzam, golü de bulunca atiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Halil Alemdar
19.04.2022, 23:17
Gümrük maçında oyundan alınmasa bu hafta şampiyonluk kutluyorduk.

jpositve
19.04.2022, 23:45
Kouassi den sonra takimda en cok hakki yenen oyuncu. Neden her mac 90 dakikayi bitimesine izin verilmiyor. Ilk yaridaki besiktas macinda son dakikada nasil sapladi. Hayir sahada takimin en kotu oyuncusu olsa eyvallah diycem de oyle birsey de yok. Her mac takimin en iyilerinden oluyor. Adamin sakatlik riski falan mi var. Gercekten anlamsiz isler.
Yine 90 dakka sahada kaldi yine mac sonlarinda sapladi. Artik bu adami ne olursa olsun oyundan cikarmamamiz gerektigini anlamistir hocamiz.

Mert Oğuzlu61
20.04.2022, 00:38
Anlaşıldı ki bu adamı kenar ortalar, merkezden ikili üçlü paslaşmalar verkaçlar ile vs.. önemli bir hücum silahı olarak kullanabiliriz, bunu Ömür, Bakasetas ve Visca ile deneyebilir Adana maçına özel taktik calismalar lazim.

ÖmürKaradeniz61
20.04.2022, 00:45
Gümrük maçında Hugonun vurup direkten dönen topuna Cornelius vursaydı goldü. Her maç belli bir standartı olan ,rakipleri ezen,gol yapma potansiyeli yüksek Cornelius çıkıyor yerine 6-7 maçta 1 gol atabilen 10-15 dakikalık ,sahada sağa sola gezen Djaniny hep oyunda kalıyor.

Kemal Öztel
20.04.2022, 05:59
Gümrük maçında oyundan alınmasa bu hafta şampiyonluk kutluyorduk.

Katılıyorum.

Umarım hoca da bu maçta Cornellius da ısrar etmesinin 3 puanı düşünmek demek olduğunu anlamıştır. Hatada ısrarın anlamı yok. Djaniny Koita Kouassi kim olursa olsun maçı kopartmadın ve gole ihtiyacın varsa Cornellius sahada en uçta olacak. Elinde başka santrafor yok

Armağan Dere
20.04.2022, 23:47
https://youtu.be/cftm4fLI2vI

:):)...sana senden çok benziyor

Cem Balcı
20.04.2022, 23:52
Değeri 9 milyona ulaşmış.

blues
21.04.2022, 10:35
Ben herseyden daha fazla macsonu demeclerini seviyorum bu oyuncunun. akici ingilizcesiyle düsüncelerini, Mac´a dair , takimin durumuna, kendi oyununa dair düsüncelerini dinlerken gercekten keyif aliyorum bu üyuncunun bizimle birlikte, takimin bir parcasi olmasindan. Hani positif oyuncu nasil olur diye sorsalar, Corneilus derim.

pReN@_61
21.04.2022, 15:33
Hollanda'ya gideceği için üzgünüm. Keyifler kaçık...

Emre Çömez
21.04.2022, 16:22
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1517129806101598208

Gürkan Asma
23.04.2022, 22:04
Baba bugün ne izlettin bize ya. Prime Cornelius izlemek muazzam olay.

BatuhanB
23.04.2022, 22:31
Hangisi daha iyiydi bilmiyorum ama en az Konyaspor maçındaki kadar resital sundu.

Performansına ayrı, sıcakkanlılığına ayrı tebrikler...

Bambaşka.

kaçarava
23.04.2022, 22:33
Müthişti. En dominant maçlarından biriydi. İşte bu.

Asistini tüm 10 numara yapsa yere göğe koyamazsın.

Harika.

kudu_89
23.04.2022, 22:34
Sistemli oyunda çok iş yapıyor. Maalesef geçmiş mesajlara bakarsanız taraftar bunun farkında değil. Nwakaeme için ağlaşan güruh Corneliusu beğenmiyor.

MetehanS
23.04.2022, 22:43
adam bugün king olduğunu net bir şekilde gösterdi.

corne > sörloth

Oğuz ZEYTİN
23.04.2022, 22:44
Karşılaştırmalı istatistikler hariç "En"li cümleler kurmaktan kaçınırım.

2021-22 sezonunda ligin en iyi santraforu.

Murathan
23.04.2022, 22:44
en iyisi enn en ennnnnn seni alıp getirenden son ana kadar seni bekleyen hocandan allah razı olsun. bambaşkasın bambaşka

Oğuz B.
23.04.2022, 22:46
La sana helal olsun.

Hasan61
23.04.2022, 22:46
Bugüne kadar maçlarda dayak yediğini görmüştük ama bugün resmen adliyelik olaylar vardı.

Attı, attırdı helal olsun.

GencTurk6161
23.04.2022, 22:50
Helal olsun kuzeyli...

Ufuk
23.04.2022, 22:53
https://twitter.com/fotomac/status/1517955813758976002

alkdjsnaskjdnajsk sörlothun buz torbası sonrası corne :p

Uğur Ö.
23.04.2022, 22:55
Müthiş oynadı, şampiyonluğun mimarlarından

Emre.
23.04.2022, 23:14
Hakemler tarafından bence hakkı yeniyor bazı pozisyonlarda ama inanılmaz dominant. Şampiyon takım santrforu. Şampiyonluk garantilensin bu adamı gol kralı yapmaya uğraşalım.

blues
23.04.2022, 23:20
Oyuncunun bu mactaki istatistiklerine baktigimiz zaman, röportajini dinledigimizde elimizde ne denli kaliteli, karakterli bir oyuncu oldugunu anlayabiliriz.

On hava topunda on havatopu kazanma.

Ufuk
23.04.2022, 23:33
https://twitter.com/OptaCan/status/1517957059135909891
Rakip döve döve bile durduramadı.

ÖmürKaradeniz61
23.04.2022, 23:34
Havadan var yerden var ligin en güçlü santraforu. Gittik adamı Karagümrük maçında çıkardık.

jpositve
23.04.2022, 23:43
Mac boyunca ceza sahasina kac tane orta yapildi bilmiyorum ama adama 1 tane orta geldi onu da direkt gol yapti. Attigi gol bikdigin roma macinda attigi golun kopyasi. Takimda gosterissiz futbol oynuyor, taraftarlari costuran şov adami degil diye burun kiviranlar olabilir ama takimin en cok ise yarayan oyuncularindan biri.

Haa birde 23 marttaki haberlerw göre hollanda gazeteleri sezon sonunda corneliusu psv nin isteyeceğini yazıyor. Artık ne kadar doğruysa. Ama şayet böyle birşey varsa çok iyi bir rakam gelmedikten sonra satilmasina karsiyim.

https://www.haber61.net/amp/trabzonspor/hollanda-dan-cornelius-iddiasi-h447877.html

Ufuk
23.04.2022, 23:46
Mac boyunca ceza sahasina kac tane orta yapildi bilmiyorum ama adama 1 tane orta geldi onu da direkt gol yapti. Attigi gol bikdigin roma macinda attigi golun kopyasi. Takimda gosterissiz futbol oynuyor, taraftarlari costuran şov adami degil diye burun kiviranlar olabilir ama takimin en cok ise yarayan oyuncularindan biri.

7 orta yapılmış toplam.

KoRNea
23.04.2022, 23:49
Sana helal olsun ��â¤ï¸

Gümüshaneli61
23.04.2022, 23:52
Sezon basindan beri savundugum adamdir. Kadromuzdaki en iyi oyuncularindan biri. Cok faydali oynuyor.

Sezgin Öztürk
24.04.2022, 00:07
Abi sen ne izlettin bize ? Küçük maçların değil kritik maçların büyük oyuncusu bu adam...

hay1699
24.04.2022, 00:15
Cornelius’u satma, Elneny ve Sörloth’u bir şekilde al ligi domine et. Al sana fırsat. İmkanım yok diyorsan Djaniny ile çift forvet oynayabileceğini kaç kere gösterdi, o da olumlu.

sbay
24.04.2022, 00:22
Türkiye’deki stoperler yanında ufaklık gibi kalıyor.ligde onun gücüne karşı koyabilen yok.

Hunk
24.04.2022, 00:31
Insallah satilmaz

DeAgLeMaNyAq
24.04.2022, 00:39
Penaltıları attırmış olsak açık ara gol kralı olmuştu...

Yasin Altuntas
24.04.2022, 03:55
Tam olarak alisma sürecinde su an. Takim ile uyumu daha tam oturmadi, yine de gol atmasi moral icin önemli. Sörloth‘un gol sayisi a ulasmask biraz zor gözüküyor, ama sakatlik veya benzeri seyler olmaz ise ligde 15-18 gol arasi atacaktir bence. Daha fazlasi bonus olur. Ayrica 7-10 arasi assist bekliyorum. Bunun üzerine golden önceki pas, veya pozisyon icinde üstüne oyuncu cekip gol hazirlama (gs maci ikinci gol) gibi pozisyonlar da görebiliriz.

Asist konusunda pek tutturamadim, o da yine iyi servisler verdi, ama takim arkadaslari atamadi. Mesela bugün Djaniny yine bir asistini yedi.
Ama gol konusunda az cok belliydi böyle olacagi.

arda.61
24.04.2022, 04:06
Bugünümüzün mimarlarından bütün kritik maçları çözdü neredeyse. Kaliteli insan kaliteli futbolcu her şeyden önce. Maç sonu konuşmalarından sahadaki tavrından gol sevinçlerine kadar mükemmel bir karakter.

Mellih
24.04.2022, 05:57
emeğine yüreğini sağlık reis

Sefer A.
24.04.2022, 07:38
adam bugün king olduğunu net bir şekilde gösterdi.

corne > sörloth
Corne'ye saygim var ama i ih, Sorloth yaa herifle her türlü farkli düzende oynayabilirsin ama Cornelius ile kisitli

Cornelius’u satma, Elneny ve Sörloth’u bir şekilde al ligi domine et. Al sana fırsat. İmkanım yok diyorsan Djaniny ile çift forvet oynayabileceğini kaç kere gösterdi, o da olumlu.
Ah imkânimiz olsa hee...

bordoylamavi
24.04.2022, 09:27
büyük oyuncu. çok net. almayı düşündüğümüz sameti maç boyunca ezdi geçti.

Kemal Öztel
24.04.2022, 10:40
Bir forvetin soğukkanlı olmasının ne demek olduğunu gösteriyor.

Büyük maç küçük maç dakika 1 dakika 90 bu kadar soğukkanlı ve karar verebilme yeteneği başka hiç bir oyuncu da görmedim. Baskıya dayanıklılık 100 üzerinden 100..

pReN@_61
24.04.2022, 11:12
Hava toplarında dün akşam 10'da 10 yaptı. Dayak yiye yiye ezdi geçti rakip savunma oyuncularını.
:alkış:

Arif Timurcioğlu
24.04.2022, 11:58
Senden iyisi Türk hava yolları. Harika bir işçıkardı sezon genelinde.

Adem Akyüz'
24.04.2022, 13:54
Penaltısız 14 gol

3 asit

3 penaltı aldırma (Fener, Kayseri, Giresun)

Şampiyonlukta emeği geçenleri sıralasam net ilk üçte yer alır.

Girebi
24.04.2022, 14:25
Hava topu kazanma oranı 61%

:D

Sezona başlarken hazır olmaması ve hemen sezon başında geçirdiği omuz sakatlığına rağmen iyi performans gösterdi şimdiye kadar. Penaltısız 14 gol iyi. (Bir o kadar da kaçırdı ama olsun. Bir sürü maçta boş yere yedek oturdu veya oyundan erken çıktı bence... Duran top tehditlerinde de yararlanamadık kendisinden.)

Duvar olma özelliği ve hava hakimiyetiyle de faydalı bir oyuncu. Seneye de bizdeyse daha fit ve formda olur, performansını arttırırsa, takım oyunumuzu ve beklerimizi de üst seviyeye çekersek 20 golü rahat bulur gibi.

ilelebeTS
24.04.2022, 15:49
Adamın boş skor katkısı yok. Ve skor yaptığı maçlar da hep önemli maçlar. Adam şöyle rahatlamalık bir maç oynayamadı. Bundan sonra Cornelius'a çalışmak lazım.

Burak Bıyıklı
25.04.2022, 09:05
Penaltısız 14 gol

3 asit

3 penaltı aldırma (Fener, Kayseri, Giresun)

Şampiyonlukta emeği geçenleri sıralasam net ilk üçte yer alır.
Topsuz oyun katkısı da inanılmaz yüksek. Çok verim aldık bu sene.

pReN@_61
25.04.2022, 09:22
https://twitter.com/goatovic11/status/1518262037209661441

Cenkhan
25.04.2022, 12:01
Yanlış başlık hocam belli ki. Cornelius sarı ve yiri eleman, senin dediğin muhtemelen daha kavruk olan çocuk. Çünkü...

Cornelius fayda olarak yapacağının en iyisini yaptı. Ancak oyun içinde birkaç maç hariç stoperi ezme, hava topu alma konusunda beklediğimden çok uzak.

Adam sabah akşam stoper ezip hava topu alıyor.

Sırtı dönük oyunda çok ağır, öyle koy vücudunu topu al ver yapamıyor. Az biraz yapacaksın. Başka meziyetin yok zaten.

Adam sabah akşam al ver yapıyor.

İçeride tek de olsa topu takip edip paralel koşması falan da eksik. İyi beslemiyoruz ama koşu göster be abi. Tilki golcü gibi koşacağı yerde statik kalıyor.

Adam sabah akşam çapraza, paralele koşu atıyor.

Vücut yapısı çok dezavantajlı daha önce de yazmıştım. Boy uzun ama bacaklar kısa. Vücut gereksiz kalın.

Güreşmesi gereken mevki için güreşecek tipte vücudu var. Boylu poslu ama ağırlık merkezi yere yakın, kalça koyarak savunulmuyor. Uzun pasta topun ineceği noktaya son saniyede geldiği ve pozisyon almış adamı ayı kuvvetiyle dürtüp boşa düşürebildiği için erken zamanlamayla da savunulmuyor. Takım yerleşip kısa pas oyununa döndüğünde istasyon olurken hacmini büyütebildiği için etrafından dönülüp önüne geçilerek de savunulamıyor. Özetle, bu adam ligimiz stoperleri tarafından savunulamıyor. Üzerine bitiriciliği de muazzam olduğu için futbolcu olmuş. Mesela Koita'nın ceylan gibi estetik bir vücudu var ama adam futbolcu değil.

kaçarava
25.04.2022, 13:46
Konya maçı: İkili mücadelede 6/10 başarı. 5 hava topunun 4'ünü kazanmış.

Alanya maçı: İkili mücadelede 9/15 başarı. 7 hava topunun 6'sını kazanmış. Yine iyiydi.

Kayseri maçı: İkili mücadelede 4/9 başarı. 3 hava topunun 2'sini kazanmış.

fb maçı: İkili mücadelede 1/7 başarı. 3 hava topunun 1'ini kazanmış.

Göztepe maçı: İkili mücadelede 4/9 başarı. 2 hava topunda başarısı yok.

Rize maçı: İkili mücadelede 4/8 başarı. 4 hava topunun 2'sini almış.

Bjk maçı: İkili mücadele 5/15 başarı. 8 hava topunun 2'sini almış.

Antep maçı: İkili mücadelede 3/10 başarı. 5 hava topunun 2'sini almış.

Karagümrük maçı: İkili mücadelede 3/6 başarı. 6 hava topunun 3'ümü almış.

ADS maçı : İkili mücadelede 12/17 başarı. 10 hava topunun hepsini almış.

Sabah akşam stoper ezemiyor, sabah akşam al ver de yapamıyor. Ezdiği maçlar oldu da al veri iyi olduğu maçı pek hatırlamıyorum. Karagümrük maçında iyi koşu yapamadı. İlk yarıyı bir daha izle. Hoca o yüzden çıkardı bence. Pas alışverişlerinde genelde hantal. Sırtı dönük oyunda o yüzde beklediğim kadar iyi değil. Adana Demir maçında müthiş bir asist yaptı, yazdık. Konya maçında mesela Adil'i ezme yaptı ama ikinci yarı Abdülkerim'le birebirleri kaybetmeye başladı, yoruldu ve hoca erken çıkardı doğal olarak. Konya, Alanya ve Adana Demir maçları en iyi maçları. Takımın sezon boyu oynadığı oyuna uygun forvet olmadığını düşünüyorum, asıl mesele bu. Sezonun yarısından çoğunu derinde bekleyerek oynadık.

calavera
28.04.2022, 06:50

Hem Sorloth hem Cornelius beraber olmaz sanki, birisini secmek lazim

pReN@_61
29.04.2022, 00:11
Bay kule, şampiyonluk maçında yazacak mısın? Yazmasan da canın sağ olsun. Sahada duruşun ve rakibi ezişin yetiyor zaten...

Doctore
29.04.2022, 02:53
Konya maçı: İkili mücadelede 6/10 başarı. 5 hava topunun 4'ünü kazanmış.

Alanya maçı: İkili mücadelede 9/15 başarı. 7 hava topunun 6'sını kazanmış. Yine iyiydi.

Kayseri maçı: İkili mücadelede 4/9 başarı. 3 hava topunun 2'sini kazanmış.

fb maçı: İkili mücadelede 1/7 başarı. 3 hava topunun 1'ini kazanmış.

Göztepe maçı: İkili mücadelede 4/9 başarı. 2 hava topunda başarısı yok.

Rize maçı: İkili mücadelede 4/8 başarı. 4 hava topunun 2'sini almış.

Bjk maçı: İkili mücadele 5/15 başarı. 8 hava topunun 2'sini almış.

Antep maçı: İkili mücadelede 3/10 başarı. 5 hava topunun 2'sini almış.

Karagümrük maçı: İkili mücadelede 3/6 başarı. 6 hava topunun 3'ümü almış.

ADS maçı : İkili mücadelede 12/17 başarı. 10 hava topunun hepsini almış.

Sabah akşam stoper ezemiyor, sabah akşam al ver de yapamıyor. Ezdiği maçlar oldu da al veri iyi olduğu maçı pek hatırlamıyorum. Karagümrük maçında iyi koşu yapamadı. İlk yarıyı bir daha izle. Hoca o yüzden çıkardı bence. Pas alışverişlerinde genelde hantal. Sırtı dönük oyunda o yüzde beklediğim kadar iyi değil. Adana Demir maçında müthiş bir asist yaptı, yazdık. Konya maçında mesela Adil'i ezme yaptı ama ikinci yarı Abdülkerim'le birebirleri kaybetmeye başladı, yoruldu ve hoca erken çıkardı doğal olarak. Konya, Alanya ve Adana Demir maçları en iyi maçları. Takımın sezon boyu oynadığı oyuna uygun forvet olmadığını düşünüyorum, asıl mesele bu. Sezonun yarısından çoğunu derinde bekleyerek oynadık.

ADS maçında ekstra motiveydi alalım artık kuapyı der gibiydi. Motivasyonunda süreklilik sağlayabilmesı için ona yönelik oyunu artırmalıyız

deepmavi
29.04.2022, 22:29
Haydi Cornelius Gol Kralı SEN OLACAKSIN VE Antalyaspor maçında 2 gol, Altay maçında 3 gol hat trick yaparsın sonra Hatayspor maçı 2 gol ve Başakşehir maçı 1 gol ve ondan sonra Gol Kralı Cornelius haydi sonuna kadar mücadeleye devam...

crixus_61
29.04.2022, 22:47
Haydi Cornelius Gol Kralı SEN OLACAKSIN VE Antalyaspor maçında 2 gol, Altay maçında 3 gol hat trick yaparsın sonra Hatayspor maçı 2 gol ve Başakşehir maçı 1 gol ve ondan sonra Gol Kralı Cornelius haydi sonuna kadar mücadeleye devam...

ben de 2 gol yazıyorum yarın. hadi bakalım.

ÖmürKaradeniz61
29.04.2022, 23:20
Hem Sorloth hem Cornelius beraber olmaz sanki, birisini secmek lazim
Sörloth ve Cornelius birbirini tamamlayabilecek iki farklı tipte forvet oyuncusu çok rahat çift forvet oynayabiliriz.

deepmavi
30.04.2022, 00:02
ben de 2 gol yazıyorum yarın. hadi bakalım.

Aynen İnşAllah Gol Kralı Olacak 2 gol geride şuanda gerçi belki her maç bir gol atsa bile yeterli olabilir, hiç belli olmaz...

kaçarava
01.05.2022, 01:02
Muazzam oynadı. Tek başına savaştı ileride.

Mert'
01.05.2022, 01:24
Büyük karakter gerçekten..

Yasin Altuntas
01.05.2022, 02:14
Gol mü desem, Visca‘ya hazirladigi pozisyon mu desem, Dorukhan‘in golündekk pozisyon alisi mi desem. Her anlamda kral adam, winner adam !!

Bize artik golcünün iskandinav olani lazim, baskasi olmaz !!!

ilelebeTS
01.05.2022, 02:48
Son dönemde vites artırdı. Şampiyonluğun önemli mimarlarından.

Mellih
01.05.2022, 03:03
Kuzeyin gerçek kralı…

Oğuz ZEYTİN
01.05.2022, 09:28
Paulo Sousa oynatmamıştı diye Cornelius'a mesafeliydim. Avrupa Şampiyonası'nda orta sahadan alıp yıkılmadan gittiği bir pozisyon vardı. Şaşkınlıkla seyrettim, dün hibi aklımda...

Adam ligin Shaq'ı oldu. Harika bir fizik avantajı var. Diz gdliyor, dirsek yiyor. Kalkıyor golünü atıyor. "Ah, bu da nasıl kaçar" dediğim pozisyonu yok. Kafayla attı, yerden attı...

Başkasıyla kıyaslamam. Sezonun en iyi santraforu...

Arif Timurcioğlu
01.05.2022, 11:27
Beklentileri karşılayan noktaoğlu nokta transfer.

ilelebeTS
02.05.2022, 01:19
Kalan 3 maçta gol kralı yapmak lazım.

Sefa
02.05.2022, 01:39
Hücum hattının tüm hamallığını kendisi yaptığı için 90 dakikayı çıkartamıyor.. Gerisine daha dinç adamlar lazım..

emre6117
02.05.2022, 01:47
Altay macinda mutlaka oynatilmali. Gol kralligini sonuna kadar hak ediyor. O macta 2 veya 3 gol atabilirse gol krali olacaktir. Tek rakibi bnce serdar dursun, cunku fbnin son maci y.malatya ile. Kac gol lazimsa attirirlar. Zaten cogu golu de penaltidan adamin.

Ufuk
02.05.2022, 04:05
An itibariyle Umut Bozok ve El Kaabi ile gol krallığı zirvesinde. 15 gol.

Umut'un 4 penaltı golü var, takımın penaltıcısı. Hatay'da Diouf kullanıyor.

Hemen arkalarında 14er golle Serdar Dursunaldo, Pohjanpalo, Batshuayi, Pesic geliyor. Pesic 2, Dursunaldo ve Batshuayi 4er, Pohjanpalo 5 penaltı atmış. Takımlarının penaltıcıları..

Bir yandan penaltı olursa Siopis atsın istiyorum ama bu adamın da penaltı atmadan bir iki golle gol krallığını kaçırması koyar. Sürekli sahada olmalı. Ömür falan gelmesin artık penaltıya.

Murathan
03.05.2022, 04:44
ilk golde naldoya ne fake atmış be

Zafer Fidan
03.05.2022, 09:19
Takimimizda gördüğüm en karakterli ve pozitif yabanci oyuncu.

pReN@_61
03.05.2022, 12:37
Çok emeği var.

Mert Pasa
04.05.2022, 18:19
Dehset faydali oldu,satilacaksa sadece Leipzige Sorloth+5 milyona satilsin.Seneye de Sorlothu geriye Cornelius+5 e sata sata geciririz yillari :)

crixus_61
04.05.2022, 18:27
Adam o kadar yedek kaldı, olur olmaz yerlerde oyundan çıktı hiç bozulmadı. Geçen sene küme düşmeyi yaşarken bu sene şampiyonluğu yaşadı.

Onur Civelek61
04.05.2022, 18:37
Karakterli topçu ve iyi bitirici. Sağ,sol,kafa ne varsa atıyor kesinlikle kalmalı

Hunk
04.05.2022, 20:23
Sorloth ile cok iyi ikili olurlar

ÖmürKaradeniz61
04.05.2022, 21:50
Serdar durdun kazmasıyla şu adam aynı golde bu bizim ayıbımız.

Uğur Ö.
04.05.2022, 22:21
Serdar durdun kazmasıyla şu adam aynı golde bu bizim ayıbımız.
Hem penaltı hem yavru şikeci rizeye 6 gol atması sayesinde. Ama hakikaten ayıp eşitlikleri

ilelebeTS
04.05.2022, 22:49
Cornelius'un attığı 15 golle diğerlerinin attığı 15 gol aynı değil. Penaltısız olmasını geçtim, adamın 1 tane boş golü yok, hep puan getiren goller.

bordoylamavi
04.05.2022, 23:41
çok faydası oldu tartışmasız. kritilik maçlarda kritik goller penaltılar asistler
karşyerindeki ikinci en yüksek performası sergiledi bu sene daha şimdiden 3 maç kala
2012 2013 de kopenhag da 32 maç 18 gol 5 asist 2.628 dakika
bu sene 15 gol 5 asist 2206 dakika

deepmavi
05.05.2022, 01:28
Cornelius artık Şampiyon olarak Efsane Oldun ve son bir hamle daha kaldı haydi şimdi bunu gerçekleştirme zamanı ve kalan 3 maçta goller atacağına samimiyet ile inanıyoruz.Şampiyon Trabzonspor'un Şampiyon Kral Futbolcusu Cornelius.Haydi İnşAllah Gol kralı sen olacaksın sonuna kadar mücadeleye devam...

Harun-61
05.05.2022, 12:45
Müthiş katkı verdi....

pReN@_61
05.05.2022, 13:07
Umarım gol kralı olabilir.

BatuhanB
06.05.2022, 21:58
Maçın en kötü yanı kendisini golle buluşturamamak oldu. Çok da istekliydi oysa.

kaçarava
07.05.2022, 00:17
Artistik vurduğu pozisyondaki koşusunu beğendim.

Ufuk
07.05.2022, 00:28
11 başlayıp o penaltıya vurması gerekiyordu. Hayır sonradan girip kontrada iş yapacak adam değil zaten. Neden bu tercih yapılıyor anlamıyorum. Başlayan ön üçlü maçı bitirmeye daha uygun bir on birdi.

Steril61
07.05.2022, 17:15
Bu adamın kafa vuruşları iyi diyoruz. Ama dünkü Hatay maçında çok net bir pozisyonu harcadı. Ben stil olarak Cornelius u beğenmiyorum. Ayaklarına hakim değil. İnşallah iyi bir ücrete satılır yerine de Artem Dovbyk ve Sorloth alınır. Bizim daha yırtıcı bir hücum hattına ihtiyacımız var.

pReN@_61
07.05.2022, 19:28
Dün tek üzüldüğüm şey habu uşağın gol ile buluşamamasıydı
Güzel bir topuk denedi, kaleci iyi yer tuttu.

sethfilo
08.05.2022, 14:12
Penaltıları bunun yerine Abduşe kullandırmanın amacı ne , kaçıracaksa Cornelius kaçırsın

MetehanS
08.05.2022, 16:58
haklısın, penaltıları Corne kullanmalı. Gol krallığına oynuyor, vuruşları çok düzgün, elimizdeki en iyi seçenek.

omondoles
08.05.2022, 23:19
15 milyon dolara satıp 3 milyon dolara shorlothu alalım

Tayphoon61
09.05.2022, 10:02
Kendi ülkesinin basınına verdiği röportaj harika, işte bize bu karakterde adam lazım . Teşekkürler koca yürekli adam

Kaan Çetin
09.05.2022, 13:53
Paulo Sousa oynatmamıştı diye Cornelius'a mesafeliydim. Avrupa Şampiyonası'nda orta sahadan alıp yıkılmadan gittiği bir pozisyon vardı. Şaşkınlıkla seyrettim, dün hibi aklımda...

Adam ligin Shaq'ı oldu. Harika bir fizik avantajı var. Diz gdliyor, dirsek yiyor. Kalkıyor golünü atıyor. "Ah, bu da nasıl kaçar" dediğim pozisyonu yok. Kafayla attı, yerden attı...

Başkasıyla kıyaslamam. Sezonun en iyi santraforu...

Ligin Shaq'ı. Çok iyi benzetme.

Hunk
09.05.2022, 20:39
Cok seviyoruz seni Cornelius. yanina Sorlothta gelirse tadindan yenmez.

bordoylamavi
10.05.2022, 09:38
ilk alındığında parma da ve milli takımda gol atamaması beni biraz endişelendirmişti ama tabi o liglerin ne kadar zor olduğunu unutmamak lazım. bu sene çok büyük performans gösterdi. attığı gollerin sayısı değil kritikliği çok önemliyi. teşekkürler cornelius

Steril61
10.05.2022, 21:56
Özellikle önünüzdeki sezon için bizim takımın forveti için yetersiz bir oyuncu. Kesinlikle ayağına daha hakim ve daha hızlı bir golcüye ihtiyacımız var. Eğer iddialı bir takım olacaksak bence Cornelius yeterli değil.

BatuhanB
10.05.2022, 22:33
Denswil'le birlikte kalmayı en çok hak eden 2 yabancıdan biri.

Emeklerine sağlık.

kaçarava
11.05.2022, 00:05
Bu adamı baş başa bıraktığımız oyun resmen mobbing. Üzülüyorum durumuna.

Doğukan Uçan
11.05.2022, 13:37
Rakip defans oyuncuları kendisinden top alamayacağını bildikleri için inanılmaz sert oynuyorlar. Bunun aldığı darbeleri abdülkadir ömür alsa futbol kariyeri biter.

pReN@_61
11.05.2022, 18:35
herif yalnız kaldı yine

jpositve
11.05.2022, 23:56
Bununla alakali 23 martta psv nin sezon sonu istedigine dair haner vardi. Teklif gelse dahi yonetimin satacagi kadar yuksek bir tutar olacagini zannetmiyorum.

https://www.fanatik.com.tr/amp/son-dakika-trabzonspor-transfer-haberi-corneliusa-psv-talip-2273731

Gökhan Balcı
12.05.2022, 02:49
Bu oyuncularla ilgili genel bir yanılgı var bence. Sen adamı alıyorsun hedefin şampiyonluk etrafına kaliteli oyuncular koyuyorsun ama belki başta takımda öyle kaliteli hücumcular olmayabiliyor. Üzerine lig de zor olunca adamın performansı hepten düşüyor. Zaten seri a da premier ligde düşen takımda yirmi gol falan atsa bu adam piyasa değeri 100 e vurur anasını satayım. Hasılı oyuncunun oynadığı takımın sistemi de hocası da yanındaki oyuncular da kulübün ekonomik durumu da vs bir ton şey etkili. Adam kaliteli mi sen ona bakacaksın. Cornelius kaliteli bir futbolcu ve kaliteli bir insan. Bu sene kendisine sağ ve sol kanatlardan nereden baksan on tane kafasına top kesilebilirdi. Bunları yapabilseydik kendisinin şu an krallıkta rakibi dahi olmayacaktı. Seneye kalırsa bunlara daha fazla dikkat edeceğimizi düşünüyorum

Mehmet BAŞ
12.05.2022, 09:40
Sezonun ilk yarısında kötü bir performans gösterdi ancak ikinci yarı itibariyle her hafta performansını artırdı. Şu an fizik kalitesi ve bitiriciliği ile takımımızda fark yaratıyor. Sezonun ilk yarısında gösterdiği kötü performansı ne kadar eleştirdiysem bu şahane performansı da ayakta alkışlıyorum. Gol atmadığı maçlarda bile takım oyunu adına çok iyi işler yapıyor. Tek bir eksiği var, o da araya atılan toplarda koşuları zayıf ve ağır bir oyuncu. Ancak gülü seven dikenine katlanacak. ;)

Tayphoon61
13.05.2022, 10:24
Şampiyonlukda Uğurcandan sonra Dorukhan ile aynı derecede faydası oldu, özellikle ligin ikinci yarısında tek kanat oynadık, çift kanadı çalışan her takımda harika işler yapacak bir adam. Dilerim seneye Nwakame olmaz ve yerine şampiyonlar ligi kalitesinde bir sol kanat ile verimi ikiye katlar.

BatuhanB
13.05.2022, 15:17
Altay maçında ilk 11'de olmalı.

jpositve
15.05.2022, 04:30
https://twitter.com/Elcolmandante61/status/1525533248927023110?t=w8b8V34YUaqj1ECtIkCsyQ&s=19

alpozan61
15.05.2022, 17:38
Ha bu uşak gol krallığı yarışında değil mi niye penaltılar buna attırılmıyor?

crixus_61
15.05.2022, 17:51
Adam kaçan penaltıdan sonra N'wakaeme'nin yanına gitti ben atayım diye ama verir mi hiç

jpositve
15.05.2022, 17:52
Penaltiyi kendisinin atmasi lazimdi. Sanirim penalti tekrarinda gidip nwakaeme ile konustu ama nwakaeme topu vermdi. Penalti olur olmaz da nwakaeme topu eline aldi zaten. Olay tamamen nwakaeme nin bencillgi.

kaçarava
15.05.2022, 18:44
Pas bağlantısı hızlıyken yavaşlatıyor illa.
Penaltıda Uğurcan diye bağırılırken Cornelius diye bağırdım ama fayda etmedi :D

KARAGOZLUM
15.05.2022, 18:52
Wakadede ayip etti

pReN@_61
16.05.2022, 11:10
Adam kaçan penaltıdan sonra N'wakaeme'nin yanına gitti ben atayım diye ama verir mi hiç
Tribünde o anı gördüğümüzde sevindik, atacak zannettik ama ihtiyar vermedi topu.

Zafer Fidan
16.05.2022, 13:43
Iyi niyetine yenik düstü ve cok israr etmiyor. Aslinda takdir edilmesi lazim ama bazen biraz daha agresif hedeflerini külübe göstermek lazim.

Enes Ünal Kaya
16.05.2022, 14:08
Adam gol krallığının sonuna geldi biz adama bir penaltı bile kullandıramadık.

Krallık yarışında önünde bulunan üç kişinin de penaltı golü var. Cornelius'un yok

1 Umut Bozok 5 penaltı golü
2 Joel Pohjanpalo 5 penaltı golü
3 Ayoub El Kaabi 1 penaltı golü
4 Andreas Cornelius 0

DeAgLeMaNyAq
17.05.2022, 07:11

Krallık yarışında önünde bulunan üç kişinin de penaltı golü var. Cornelius'un yok

4 Andreas Cornelius 0

Cornelius özellikle derbi maçlarına damga vurduğundan krallık da yakışırdı ama Umut'un son maçta attığı 2 golden sonra şansı kalmadı. Penaltı konusuna gelecek olursak her ne kadar şampiyon olmuş olsak da kazandığımız penaltılar maçı koparmadığımız bölümlerde geldi. Yalnızca ilk haftadaki Malatya maçında skor 4-1 iken rahat bir penaltı kazanmıştık. Yalnız Cornelius'un kariyerine bakılırsa iyi bir penaltıcı olmadığı ve pek fazla penaltı kullanmadığı da gözüküyor. Beni daha çok şaşırtan ise Hamsik'in hiç penaltı kullanmamış olması...

Enaldo61
17.05.2022, 12:01
Kalmalı yanına Sörloth da alınmalı, ikisinin beraber oynadığını da görmeliyiz.

Enes Ünal Kaya
17.05.2022, 12:03
Cornelius özellikle derbi maçlarına damga vurduğundan krallık da yakışırdı ama Umut'un son maçta attığı 2 golden sonra şansı kalmadı. Penaltı konusuna gelecek olursak her ne kadar şampiyon olmuş olsak da kazandığımız penaltılar maçı koparmadığımız bölümlerde geldi. Yalnızca ilk haftadaki Malatya maçında skor 4-1 iken rahat bir penaltı kazanmıştık. Yalnız Cornelius'un kariyerine bakılırsa iyi bir penaltıcı olmadığı ve pek fazla penaltı kullanmadığı da gözüküyor. Beni daha çok şaşırtan ise Hamsik'in hiç penaltı kullanmamış olması...

Hamsik'de nasıl bir profesyonelse ne penaltı ne de Abdüş'ün kötü frikiklerinde bile topu eline almadı..

Cornelius için güzel sezon oldu artık hayırlısı. Sorloth gibi birinden sonra hiç tepki çekmeyen hatta övgü alan bir performans

Enes Ünal Kaya
17.05.2022, 12:04
Kalmalı yanına Sörloth da alınmalı, ikisinin beraber oynadığını da görmeliyiz.

Fiziken aynı gibiler ama oyun anlayışları hiç aynı değil.
Cornelius'un fizik mücadelesi ile topu saklayıp. sağa sola indirdiği topların servisinin Sorloth'a olduğunu düşünsenize :)

Oğuz ZEYTİN
17.05.2022, 12:21

4 Andreas Cornelius 0

Penaltı hariç gol sıralaması;

15 Gol: Cornelius - El Kaabi
13 Gol: Umut
12 Gol: Muleka - Pesic
11 Gol: Pohjanpalo - Okaka - Wright
10 Gol: Nwakaeme - Batshuayi - Yatabare - Emre Akbaba - Gavranovic - Kerem

Ozan Yılmaz
18.05.2022, 17:56
https://youtu.be/XPs9fQaRth8

objek
18.05.2022, 20:45
Iyi kafa vuruslari var mucadelesi iyi sutlarida fena degil tek eksik yonu topu kontrol ettikten sonra seri bir sekilde bostaki arkadasina veremiyor zaten onu yapsaydi burda olmazdi madem boyle bir oyuncun var o zaman kanatlarin iyi islemesi lazim

jairzinho
19.05.2022, 03:48
tam bi kuzeyli

rakiplerin hunharca arkadan dalmalarına sadece gülümsüyor,çoh enteresan

işini yapmaya devam ediyor

bağlantı oyuncusu aynı zamanda,

baktın rakip ceza alanını kapatmış,sağdan soldan cornelius a orta kes aga,kafa vuruşlarıda gayet iyi

güçlü,gerektiğinde stoperleri eziyor

uzun boyuna rağmen tekniği fena değil

takım oyuncusu,egoist değil

daha ne olsun hocam

hız ?

o da olmasın

amour_61
20.05.2022, 17:36
Adam gibi adam.

Tayphoon61
21.05.2022, 17:04
Çok karakterli ve bu sezon oyunun her iki yönünüde iyi oynadı, kanatlardan kendisine çok top ve destek gelmediğini de göz önüne alınca bu performansa şapka çıkartılır

Ufuk
21.05.2022, 19:02
En kritik anlarda aldığı penaltıları kullanmak için yeltenmedi bile takıma saygısından. Şampiyonluk kesinleşmişken, takımın tamamen bu adama çalışması gerekirken hala daha penaltıyı bile vermiyorlar adama. Büyük ayıp ettik. Umut Bozok kazmasının gol kralı olması da bizim ayıbımız.

pReN@_61
22.05.2022, 12:34
Mr. Character