Orijinalini görmek için tıklayınız : Andreas Evald Cornelius
Sefa Murat Dokuz
28.09.2021, 00:42
O fizikle bu kadar kolay top kaybeden başka oyuncu yok.
İnanılmaz ağır. Kafa vuruşu hariç bir özelliği yok. Ceza sahası içinde sürekli sabit. Yerden markajı çok kolay adam. Al veri de yok. Pas trafiğine giremiyor.
Anladik Vikings sin de, olumune bogusman gerekmiyor. bi pozisyonda sirti donukken defans oyuncusunun arkadan mudahelesi olmasina ragmen cekmesine ragmen bizim ayi dusmedi yere. dusse direk penalti. aslinda fizigi buyuk avantaj, defans oyuncusunu fazla sert oynamaya zorluyor, aklini kullanabilirse cok penalti alir...
Yasin Altuntas
28.09.2021, 01:26
kaç gole katki yapar bu sene ? :)
Tam olarak alisma sürecinde su an. Takim ile uyumu daha tam oturmadi, yine de gol atmasi moral icin önemli. Sörloth‘un gol sayisi a ulasmask biraz zor gözüküyor, ama sakatlik veya benzeri seyler olmaz ise ligde 15-18 gol arasi atacaktir bence. Daha fazlasi bonus olur. Ayrica 7-10 arasi assist bekliyorum. Bunun üzerine golden önceki pas, veya pozisyon icinde üstüne oyuncu cekip gol hazirlama (gs maci ikinci gol) gibi pozisyonlar da görebiliriz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mert Acar
28.09.2021, 08:10
Çevik ve hızlı değil maalasef, oyun tarzı bu evet ama. Umarım daha da toparlar fiziken.
Enes Ünal Kaya
28.09.2021, 09:05
Anladik Vikings sin de, olumune bogusman gerekmiyor. bi pozisyonda sirti donukken defans oyuncusunun arkadan mudahelesi olmasina ragmen cekmesine ragmen bizim ayi dusmedi yere. dusse direk penalti. aslinda fizigi buyuk avantaj, defans oyuncusunu fazla sert oynamaya zorluyor, aklini kullanabilirse cok penalti alir...
Kesinlikle düşmemesi gereken bir çok pozisyonda da düşüyor. güçlü mü değil mi çözemedim
Adam tek başına 2 stoperle boğuşuyor her maç ama savunulması kolaymış :) Devamlı ortaya gelip istasyon oluyor, içeri devriliyor ama sabitmiş :)
Neden düşünmek için karaciğerinizi kullanıyorsunuz?
annttiigs
28.09.2021, 11:42
İnanılmaz ağır. Kafa vuruşu hariç bir özelliği yok. Ceza sahası içinde sürekli sabit. Yerden markajı çok kolay adam. Al veri de yok. Pas trafiğine giremiyor.
Nasıl sabit yahu ceza sahasında ? Puan kaybedince eleştirmek ok de ceza sahasında sabit gibi içi boş eleştiri çok saçma. Adam yaptığı çapraz koşularla sürekli alan boşaltıyor ceza sahasında.
Benden önce Cenkhan da yazmış.
Adam tek başına 2 stoperle boğuşuyor her maç ama savunulması kolaymış :) Devamlı ortaya gelip istasyon oluyor, içeri devriliyor ama sabitmiş :)
Neden düşünmek için karaciğerinizi kullanıyorsunuz?
Muhammet_61
28.09.2021, 17:00
Havalar soğuyunca daha iyi olur :D
SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gökhan Balcı
28.09.2021, 17:36
Kendisinin takıma göre oynamasından ziyade takımın kendisine göre kurgulanması ve oynatılması lazım. Adamın attığı gol kesinlikle normal değildi. Iki kaleci olsa tutamaz anasını satayım ama biz bu adamı adam gibi besleyemiyoruz. Kendisini sadece istasyon olarak kullanmaksa eğer gayemiz o zaman o kadar bonservise ne gerek vardı. Yalnızca boyu uzun herhangi birini alıp gelseydik de olurmuş. Emrah eren yattara kanadı gibi bir ikilimiz olsa adam gol atmaktan sıkılır yeminle
ilelebeTS
28.09.2021, 21:22
Adam bir şekilde atıyor da takımla uyumlu değil henüz. Tony daha 1 top atamadı adama. Bakasetas'ın bu adama yakın oynaması lazım. Çift ayak şutu olan adam için böyle bir santrafor velinimet ama kullanamıyorlar, kullanmıyorlar.
Enaldo61
28.09.2021, 21:36
Adam bir şekilde atıyor da takımla uyumlu değil henüz. Tony daha 1 top atamadı adama. Bakasetas'ın bu adama yakın oynaması lazım. Çift ayak şutu olan adam için böyle bir santrafor velinimet ama kullanamıyorlar, kullanmıyorlar.
Tony'nin de naptığı belli değil, 2 maç coşturuyor 2 maç delirtiyor. Top alınca Cornelius yanına gelmeleri lazım, ne bekliyorlar anlamadım dönüp alıp gitmesi mi lazım gel verkaça gir, bunlar daha çocukken öğreniliyor idmanlarda. Hamsik hariç takımda bir uyumsuzluk var.
Yiğit Gayretli
29.09.2021, 07:55
Cornelius doğru kullanılmıyor. Alanya maçında o kadar çok amaçsız orta yaptık ki... Sırf uzun adam var diye bu kadar çok orta yapmanın anlamı yok.
Bu adamın kıymeti asıl oyun sıkıştığından merkezden yapacağın denemelerde ortaya çıkacak. Sana top saklayacak, istasyon olacak adamı sürekli uzay boşluğuna doğru atılan emanet toplarla harcıyorsun. Abdullah Avcı'nın bu kadar kontrolsüz kenar ortasına nasıl izin verdiğini anlamak güç.
Bu adamın kanatlara Onyekuru gibi oyuncu koyacaksın.
Steril61
29.09.2021, 09:29
Trabzonspora Koita ile birlikte son yıllarda atılmış en büyük kazıklardan birisi. Adam o kadar ağırki verkaç yapmaya bile giremiyor. O fizikle topu rakipten saklayamıyor. O boya rağmen topa yükselip de geriden gelen hücumculara top indiremiyor. Tam uygun açıyla kafasına top gelir ve kale de uygun açıda olursa işte o zaman belki gol atar. Yahu şu iki forvete akıtılan milyon eurolara iyi bir golcü bulamadınız mı! Beğenmediğim Djaniny bu adamdan çok daha iyi yahu. Bu sene bu golcülerle yine bize hüsran.
Onur Erçetin
29.09.2021, 10:18
Sörlothdan sonra Cornelius attan inip eşeğe binip gibi birşey oldu malaasef. :)
Trabzonspora Koita ile birlikte son yıllarda atılmış en büyük kazıklardan birisi. Adam o kadar ağırki verkaç yapmaya bile giremiyor. O fizikle topu rakipten saklayamıyor. O boya rağmen topa yükselip de geriden gelen hücumculara top indiremiyor. Tam uygun açıyla kafasına top gelir ve kale de uygun açıda olursa işte o zaman belki gol atar. Yahu şu iki forvete akıtılan milyon eurolara iyi bir golcü bulamadınız mı! Beğenmediğim Djaniny bu adamdan çok daha iyi yahu. Bu sene bu golcülerle yine bize hüsran.
Maçları izleyiniz.
Yiğit Gayretli
29.09.2021, 14:27
İlk günden beri böyle bir elma-armut kıyası çabası var. Adamların ikisinin de santrafor olması dışında hiçbir ortak özellikleri yok.
ÖmürKaradeniz61
29.09.2021, 15:05
Durun yahu daha kar yağmadı yağsın sonra konuşuruz. Langeyi hatırlamaz genç arkadaşlar.
Kemal Öztel
29.09.2021, 15:21
3 maçtır son derece yetenekli goller attı ne bu eleştiriler anlamak mümkün değil. Attığı 4 gol de basit gol değildi. Waka orta açar, Hamsik seviyor Baka seviyor. Bu ligte 15 golü garanti iyi beslersen 20. Şu an eleştirilecek adam Cornellius mu ?
annttiigs
29.09.2021, 15:33
Yalnız eşşekte kalan Sörloth oldu bence.
İlk günden beri böyle bir elma-armut kıyası çabası var. Adamların ikisinin de santrafor olması dışında hiçbir ortak özellikleri yok.
tipleri benziyo bide birazcik
Bu herifin attigi kafa gollerini atacak kimse yok ligde, cidden cok basariliymis. onun disinda bir cok kez kafa topuyla indirdigini gordum etrafina.
Bu tarz oyuncularin oldugu takimda aslinda arkasinda oynayan oyuncular daha cok gol atar. gercek golculer wakayeme, bakasetas, djaniny vs olacaktir. tabi bencillik yappilmaz pas alisverisi yapilirsa. ozellikle wakayemeden bahsediyorum.
Sefa Murat Dokuz
29.09.2021, 15:58
Nasıl sabit yahu ceza sahasında ? Puan kaybedince eleştirmek ok de ceza sahasında sabit gibi içi boş eleştiri çok saçma. Adam yaptığı çapraz koşularla sürekli alan boşaltıyor ceza sahasında..
Hiçbir şey yaptığı yok ceza sahasında. Çok iyi yükseliyor ve iyi kafa vuruşu yapabiliyor.
Ceza sahası dışında ise zararı var, top eziyor, saklayamıyor.
Savunma arkasına sarkamıyor, alan da açamıyor.
Ribery Yattara felan olacak kanatların ancak öyle iş yapar.
Yiğit Gayretli
29.09.2021, 16:04
tipleri benziyo bide birazcik
Benim de saçlarım sarı. Denkleme dahil edilmek hakkım gibi :)
Mert Oğuzlu61
29.09.2021, 16:13
Bu adamı beğenmeyenler 10 kişiyi calimlayip gol atan ve daha bireysel oynayan 1.80 civarı forvet tipi istiyor diye düşünüyorum, sanırım çalımcı efektif profile ters diye garip yorumlar yapılıyor çünkü sahada verimli bir oyuncu var ? Adam gol attıkça eleştiri yiyor, atmasın mı ? :D
bordoylamavi
29.09.2021, 17:11
maç içinde geel olarak yok. ama golünü atıyor. iki maçtır yenilmiyorsak onun golleri sayesinde. kalteli ama yavaş şimdiliki. ama ısnacaktır diye düşünüyorum
Sefa Murat Dokuz
29.09.2021, 18:29
Bu adamı beğenmeyenler 10 kişiyi calimlayip gol atan ve daha bireysel oynayan 1.80 civarı forvet tipi istiyor diye düşünüyorum, sanırım çalımcı efektif profile ters diye garip yorumlar yapılıyor çünkü sahada verimli bir oyuncu var ? Adam gol attıkça eleştiri yiyor, atmasın mı ? :D
Hayır. Sorloth çok ektra bir oyuncuydu onu geçiyorum. Mesela Muriqi gibi, savunmayı yıpratan, daha hareketli ve fiziğini kullanıp topu saklayabilen bir oyuncu da iş görürdü. İlla Sorloth gibi top sürmesine de gerek yok, koşu atmasına da gerek yok.
Alanya maçında forvette hareketli bir oyuncumuz olsaydı 2+ gol bulurduk.
Cornelius kötü oyuncu demiyorum ama çok durağan bir oyuncu.
Djaniny nasıl top saklıyor, araya sürekli vücudu koyup topu nasıl rakibin müdahele alanı dışında tutarak gidiyor.
Cornelius bun top sürme kısmını değil sadece saklama kısmından bile aciz. Sırtını rakibe dayamışken, rakip bir şekilde çemberine girip topu söküp alıyor. 1.90 boyunda bu fizikteki oyuncu bu kadar kolay top kaybetmemeli.
Orta kafa gol golcüsü gibi takılıyorda. Bizim bir bekte İsmail var 3 ortasının 2’si doğrudan auta gidiyor. Wakaeme içe kat eden bir oyuncu onun zaten ortası en fazla savunma arkasına sarkan oyunucuya pas tarzı ortalar. Cornelius o koşuları ya atamıyor ya topa geç kalıyor. Sağ kanat desen zaten yok. 1 peres kaldı elde, ondan iyi ortalar gelecek anca da vuracak.
Tek yönlü olması, yerden savunması kolay gibi gözükmesi ve ceza sahasında rakibi fazla yıpratmaması şuan problem.
artvints
29.09.2021, 18:55
Hayır. Sorloth çok ektra bir oyuncuydu onu geçiyorum. Mesela Muriqi gibi, savunmayı yıpratan, daha hareketli ve fiziğini kullanıp topu saklayabilen bir oyuncu da iş görürdü. İlla Sorloth gibi top sürmesine de gerek yok, koşu atmasına da gerek yok.
Alanya maçında forvette hareketli bir oyuncumuz olsaydı 2+ gol bulurduk.
Cornelius kötü oyuncu demiyorum ama çok durağan bir oyuncu.
Djaniny nasıl top saklıyor, araya sürekli vücudu koyup topu nasıl rakibin müdahele alanı dışında tutarak gidiyor.
Cornelius bun top sürme kısmını değil sadece saklama kısmından bile aciz. Sırtını rakibe dayamışken, rakip bir şekilde çemberine girip topu söküp alıyor. 1.90 boyunda bu fizikteki oyuncu bu kadar kolay top kaybetmemeli.
Orta kafa gol golcüsü gibi takılıyorda. Bizim bir bekte İsmail var 3 ortasının 2’si doğrudan auta gidiyor. Wakaeme içe kat eden bir oyuncu onun zaten ortası en fazla savunma arkasına sarkan oyunucuya pas tarzı ortalar. Cornelius o koşuları ya atamıyor ya topa geç kalıyor. Sağ kanat desen zaten yok. 1 peres kaldı elde, ondan iyi ortalar gelecek anca da vuracak.
Tek yönlü olması, yerden savunması kolay gibi gözükmesi ve ceza sahasında rakibi fazla yıpratmaması şuan problem.Etrafı doğru dizilse belki bu kadar göze batmayacak yapamadikları. Bir tane pırpır oyuncu yok ikiye biri zorlayan, indireceği toplara koşan. Hep uzaktan paslar atılıyor.
Hoca da hep bundan bahsediyor aslında, sabirli oynamalıyız, erken uzaktan final pası atmamaliyiz diye ama oyun bir şekilde oraya gidiyor. Çünkü çabuk top çeviremiyorsun, topu kolay bir şekilde kazanamıyorsun.
Biraz maç da seçmek gerekiyor cornelius için. Karşımızda dişli bir takım varsa önce oyunu almayı düşünmemiz gerekir.
Halil Alemdar
29.09.2021, 19:15
Bu kadar ağır mıydı bilmiyorum ama beni en çok düşündüren top saklayamaması. O fizikle cidden ezmesi lazım geleni gideni.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ağır olması beklenen bir olay, ama topu o kadar amatör kaybediyorki bazen. Koy arkadaş vücudu sakla topu işte, az aklını kullan. 3-4 kere çok basit top kaptırdı
BatuhanB
01.10.2021, 06:27
Sosyal medya hesabından nihayet bir takım arkadaşıyla takipleşmeye başlamış. Evet, Marek Hamsik :)
omondoles
01.10.2021, 07:51
Bununla janiniyi bir şekilde birleştirirsek iyi bir futbolcu elde edebiliriz.
cormellius tipik bir pivot santrafor dur pivot özelliği nedir hava hakimiyeti iyi ,ayağında top tutan, takımı dinlendiren, arkadaşalrına duvar olan bir oyuncu stili dir kimse cornellius tan ayağına top alacak 50-60 metre top sürecek rakibin sağında atacak solundan geçecek diye beklemesin bu adamdan yararlanmak istiyorsan bol bol orta yapacaksın yoksa bu adam sana hiç bir şeklde fayda sağlamaz. ama işin garip kısmı bu adamı oynatacak oyuncu profili bizde yok wakayeme öyle içeriye orta yapan bir adam değil genelde içeriye top ile katediyor sağ açığa gelince orda oynayan gervinho olsun dijanny olsun abdüş olsun bu adamlarda orta yapan adamlar değil iş bu haldeyken bir yerde yanlışlık var.
lazminator61
01.10.2021, 10:58
alindinda demisdim, yanlis transfer diye. O zamanlar bana, "sen futboldan anlamiysin" "senin futbol bilgin sayif" " sen trollsun" diye laflar dendi.
Bizim oyun sekli, hizli ve topu saklayan forvetle kaleye gitmek, 2019-2020 Sörloth 2020-2021 Djyanny
Oyun seklini degisdirmesek Cornelius icin yazik olur.
Ahmet Ocak
01.10.2021, 15:20
bu gözler sörtoth'u gördüğü için ve bu arkadaşımız da onun yurdundan geldiği için ne bileyim sarışın ve uzun boylu olduğu için herkes bir sörloth etkisi bekledi ancak ne yazık ki bu arkadaş asla bir sörloth performansı gösteremeyecek. bir kere çok ağır , dripling yapamıyor adam geçemiyor, öyle sırtına rakibi alıp kendi yarısahamızdan kaleye kadar gidip gol atmasını boşuna beklemeyşn bu asla olmayacak. adamın tek meziyeti kafa vurmak , ayağına da gelirse arada ayakla da atar hepsi bu
BatuhanB
01.10.2021, 15:21
Aynı tip oyuncular değiller ama Sorloth'un oynadığı ilk 5-10 maçta neler yazıldıysa benzerleri yazılıyor.
Devam :)
pReN@_61
01.10.2021, 19:43
Faydalı olacak. Motoru açacak.
ilelebeTS
01.10.2021, 20:43
Adam fizik olarak tam kıvama gelmedi henüz. Ayrıca alışma evresinde olduğunu düşünüyorum. Yine de bu evrede 4 gol attı, iyi rakam. Ligdeki uçan kaçan golcülerden çok atmış.
Steril61
02.10.2021, 16:43
Her zamanki gibi ağır vasıta gibi... Hücumda top tutamaması, baskı altında kolay top kaybetmesi, kafa toplarını arkadaşlarına servis edememesi ve şutlarının genelde isabetsiz olması onu etkisiz kılıyor. İyi bir golcü değil.
BatuhanB
02.10.2021, 16:47
Pofff... İlk 45 dakikada eleştirilecek neyini gördünüz da geliyorsunuz be kardeşim. Servis yaptı, girdiği hava toplarını kazandı, pozisyonlara girdi, yetmedi Sorlothvari bir pozisyonda golü de bulacaktı. Ulan herif neredeyse oynadığı her maçta atıyor, ne olacak daha anlamıyorum.
Yasin Altuntas
02.10.2021, 18:07
Pofff... İlk 45 dakikada eleştirilecek neyini gördünüz da geliyorsunuz be kardeşim. Servis yaptı, girdiği hava toplarını kazandı, pozisyonlara girdi, yetmedi Sorlothvari bir pozisyonda golü de bulacaktı. Ulan herif neredeyse oynadığı her maçta atıyor, ne olacak daha anlamıyorum.
Sörloth’u da ayni kisiler elestiriyordu fazla takma bence ;). Penaltiyi kazandiran pozisyonda vardi, direkten dönen top cok iyi vurdu. 2-3 pozisyonda biraz sanssizdi. Ama gitgide daha iyi oluyor.
Cem Balcı
02.10.2021, 18:13
Penaltı pozisyonunda ofsayta düşmemesi,rakiple mücadelesinde penaltıyı alması boş adam olmadığını gösteriyor.Kaldı ki daha iyiye doğru evrildiğini düşünüyorum.Gol kaçırıyor evet,ama bir kaç maç daha zaman gerekli.
artvints
02.10.2021, 18:31
Direkten dönen topta iyi şut attı, o girseydi farklı bir maç olurdu.
Gürkan Asma
02.10.2021, 18:34
Biraz topu ayaklarına bulaştırıyor gibi görünüyor ama iyi oyuncu. Bitiricilik kısmında bi tık sorun var, alternatifini almamız lazım. Elimizde bu adamın yedeği yok.
Furkan Özdem
02.10.2021, 18:59
Direkten dönen topta pas vermedi diye kızdım ama mükemmel vurdu.
Adem Akyüz'
02.10.2021, 19:15
Gayet iyiydi bugün.
Sefa Toyer
02.10.2021, 19:28
Gayet başarılı bir forvet.
Alıp gittiği, karşı karşıya kaçırdığı pozisyon aşırı Sörloth andırdı.
Direkten dönen topta pas vermedi diye kızdım ama mükemmel vurdu.
Ben olsam ben de vermezdim, çok geride kaldı Gervinho.
kaçarava
02.10.2021, 21:12
Pozisyona girmesi önemli, kıpırdanma başladı. Toplara inanarak vurmuyor sanki öyle hissediyorum. Öz güven lazım. İleride eline joystick verilen misafir çocuğu gibi hissetme kendini la vur kaleciyi de sok kaleye.
ilelebeTS
02.10.2021, 21:16
İyi şutları vardı. Güçlenmeye başladığı belli oluyor. Sörlothvari önüne aldığı pozisyon da ona işaret. Gayreti iyiydi ama en kötü 1 gol çıkarmalıydı yine de.
Turgay Atalay
02.10.2021, 21:39
Sevemedim bu adami.
zafer6161
02.10.2021, 22:31
Bu sene gol kralı olacak, yeri gelecek bir maçta 2,3 gol atacak
erolizmts
02.10.2021, 22:58
Sağ ayağına hiç güvenmiyor sanırım. Bugün ilk yarıda ceza sahasına sağdan girdiği ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa sol ile vurunca cılız kaldı. Onun dışında gayet iyiydi. Gol atamaması şanssızlıktı.
https://i.hizliresim.com/tdgzc3y.gif
Şu pozisyon aşırı derecede şunu hatırlattı sanırım hepimize..
https://i.hizliresim.com/9e9rlxn.gif
Gol kaçar, Sörloht'ta arada böyle saçma basitlikte goller kaçırıyordu ama fırsatlar gelecek. Her maç gol atsan sezonda 40 golün olur zaten, böyle saçma bir beklentisi yok kimsenin. Aynen devam yalnız plase değil abim gözünü seveyim kaleye sert şutunu çek, iki şuttan biri gol olacak zaten.
serdaracıl
02.10.2021, 23:11
Bu adamın en büyük handikabı kafa golü atması. Bu özelliği ile golleri bulunca diğer özelliklerini geri plana itmiş. Oysa alıp gitse o fizikle çok iş yapar. Fakat bakıyoruz sürekli düşüyor. Abansa golü atacak ama ayak içi vuruyor falan. Kullanmadıkça körelen bşr yetenek. Kullandıkça, zorladıkça açılacak inşallah
DeAgLeMaNyAq
02.10.2021, 23:44
Sağ ayağına hiç güvenmiyor sanırım. Bugün ilk yarıda ceza sahasına sağdan girdiği ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa sol ile vurunca cılız kaldı. Onun dışında gayet iyiydi. Gol atamaması şanssızlıktı.
Sörloth da ve birçok solak oyuncuda aynı sıkıntı var. Sağ ayaklı oyuncular sol ayaklarıyla çok rahat vuruş yapabiliyorlar ama solak oyuncular genelde sağ ayaklarıyla etkili şut atamıyorlar...
pReN@_61
03.10.2021, 11:48
Pozisyonlara girmesi sevindiriciydi dün. Keşke bir adet yazabilseydi...
Ozan Yılmaz
03.10.2021, 12:44
İyi mücadele etti
Şu vuruşları da net olsa biraz daha keşke
kaçarava
03.10.2021, 13:05
Bacaklarına boyuna oranla uzun değil. Kafamızda çizdiğimiz stile uymamasının en büyük nedenlerinden biri bu.
artvints
03.10.2021, 13:10
Böyle hareketli istekli oynamaya devam ettiği sürece bir problem yok.
Fizik olarak bakınca geç form tutması çok normal. Bir sakatlık geçirmediği sürece ikinci devreye tam hazır girer.
Zaten önemli olan ikinci devre sıkışan maçlarda rakibi açabilmek. O döneme hazır girsin işimizi görür.
Bize düşen devre arasında kanada doğru oyuncuyu bulabilmek. Yıllar once sivas'in devre arasında aldığı kamil grosicki gibi transfer gerekiyor.
Bacaklarına boyuna oranla uzun değil. Kafamızda çizdiğimiz stile uymamasının en büyük nedenlerinden biri bu.
doğru tespitlerden biri
GencTurk6161
03.10.2021, 21:49
Yine çok iyi oynadı. Son maçta diğer maçlara nispeten daha çok orta açıldı ama bu adamı besleyecek kanat oyuncumuz yok maalesef.
kanattan orta falan gelmiyor adama. iki kanat beki iyi olsa her maç 1 tane kafa golü yazar.
Sörloth da ve birçok solak oyuncuda aynı sıkıntı var. Sağ ayaklı oyuncular sol ayaklarıyla çok rahat vuruş yapabiliyorlar ama solak oyuncular genelde sağ ayaklarıyla etkili şut atamıyorlar...
Ezici çoğunluğun sağ ayaklı olması kaynaklı toplam sayısı doğal olarak daha fazla olsa da diğer ayağını da kullanabilme oranı solaklarda daha yukarıda. Hatta şöyle diyeyim, iki ayaklı futbolcuların ekseriyeti kalan konularda sol dominant yaşayan insanlar oluyorlar. Forvetler vuruş teknikleri ön planda olduğu için inatla sola alma çabaları böyle bir yanılgı yaratabiliyor, o yüzden ters ayağına geldiğinde etkili vurmayı geçiyorum topa bile becerip dokunamayan sağ ayaklı stoperler daha iyi örnek bence.
6Şafak Aydın1
05.10.2021, 14:03
Hem yüksek bonservis verecegiz, hem adama uygun kanatlar alacagiz, sürekli besleyecegiz, oyunumuzu ona göre kuracagiz, form tutmasini bekleyecegiz. Ölme esegim ölme mi derler.
Basit bir ver kaci yapsa Peres yaziyordu. Madem kendin atamadin.
Faydasizmi degil ama istenilen forvette degil. Tamam Koita hepten yalan o halde forvet transferi gerekmezmi.
6Şafak Aydın1
10.10.2021, 12:42
76 da girip durum 0-0 olsaydi muhtemelen 0-0 bitecekti moldovaki mac. zeminden olabilir. ayaklari zaten malum birde zemin kötü veya iyi olmayinca birtek kafa topu kaliyor.
Yasin Altuntas
17.10.2021, 21:14
Maci ipten aldi, kesinlikle oynamasi lazim.
Cem Balcı
17.10.2021, 21:17
Yine düşmüyordu kral ama indirdiler bu defa (:
Oyuna girişiyle farkını gösterdi.
Oyuna girdi, galibiyet geldi.
Mert Oğuzlu61
17.10.2021, 22:09
+18 içerik vardı, viking reis Szalai tacizine uğradı ama penaltıyı aldı. Szalai'de var bir yumoşluk, bunlar Trabzon'dan çıkana kadar krala özel koruma falan tutsunlar.
Gümüshaneli61
17.10.2021, 22:16
Bu adam olmadan gol atmakta zorlaniyor takim. Insallah eksik kalmaz sezon boyunca. Sarhos Djaniny ve emekli Gervinho'ya muhtac kalmaziz insallah...
Soner Albayrak
17.10.2021, 22:33
Bu adamın tarzını seviyorum. Değişik bir rahatlığı var sahada. Kuzeyli oyuncu candır.
Daha erken girseydi, maçı daha erken koparabilirdik..
Sefa Toyer
17.10.2021, 23:42
Santrafor nedir, nasıl olmalıdır dersi verdi adam. Oyuna girdikten sonra girdiği pozisyonlar ve aldığı penaltı ne denli faydalı olduğunun kanıtı idi. Çok iyi bir forvetimiz var.
Murathan
17.10.2021, 23:53
ceza sahasını bilen topçu ne güzel oluyor ya 2 tane penaltı aldı 6 puan. allah razı olsun corne abi
İstatistik yorumculuğunun bugı.
Baksan bir hareketi yok maçta ama girdi penaltıyı aldı.
hofsaale
18.10.2021, 00:07
adam her mac etki edior...sorun bizim takimda....kanatlardan orta yapan yok...zaten orta yapsak her mac kafasi ile gol atar
BatuhanB
18.10.2021, 00:11
İlk 11 olmaması dâhil oyunda olmadığı her dakika hataydı. Zararın neresinden döndüysek döndük, kâr oldu.
Keşke golü de kendisi atabilseydi.
Çok iyi bir santrfor. Devam.
Kapanan her takıma karşı müthiş silah, kullanmayı becerebilirsek büyük topçu, bugün penaltıyı resmen aldı hakemden, orda düşen Ömür filan olsa penaltı araya kaynar gider Slazai’yi filan kaldırırdı
bordoylamavi
18.10.2021, 16:27
şimdi anlamaya başlıyorum fazla gol atmadığı halde niye bu kadar değerli
Biraz önce danimarka basinina verdigi bir röpörtajini okudum.
Türkiyede ve trabzonda olmaktan cok mutlu oldugunu, taraftarin ve sehrin takima olan ilgisini ve aidiyetini överek bundan cok etkilendigini belirtiyor. su anda türkiyenin en formda ekibinin trabzon oldugnu ve yillardir sampiyonluk yasamamis takima bu yil hep birlikte sampinlugu yasatmayi istediklerini söylüyor. sehirden bahsederken de cok olumlu cümleler kuruyor. sehri gezmek, görmek tanimak istedigini belirtiyor. taraftarin ona olan ilgisinden cok memnun ve sehre ilk gelisinde karsilastigi tablonun onun kariyeri boyunca yasadi en inanilmaz anlardan biri oldugunu belirterek böyle bir sey´i bir daha yasayamayacagini belirtiyor. türkiyede oynanan futbolun onun gutbol yapisi ve mantalitesiyle cok uyustugunu anlatarak takim olarak cok gol pozisyonlarina girdiklerini söylüyor. Taraftarin ona ilgisini anlatirken de sosyal medyada takip ettigi insanlarin dahi taraftarlarca takib edildigini belirterek bu ilgiden dolayi cok memnun oldugunu ancak böylesi bir ilgiyi sindirmesi icin zamana ihtiyaci oldugunu belirtiyor.
Anladigim kadariyla sehirde mutlu ve herhangi bir sorunu da yok.
Sanirim bi de ondan yana bir sorun tasimiyor ve memnunuz. Ben kendi adima ondan cok memunum.
YUkaridaki arkadasin da belirttigi gibi, onun futbolcu olarak degerini sadece gollerle ölcmek cok büyük yanilgi olur ve bunu da fenerbahce macina oyuna girdigi andan itibaren yasadik.
Belki Sörloth gibi 3 gol atamayacak ancak bana göre en az onun kadar faydali bir oyuncu ve en önemlisi de bizi gelecek yil birakip gidecek gibi de durmuyor.
pReN@_61
20.10.2021, 10:58
İzmir'de yazacak.
Hamza Yilmaz
22.10.2021, 11:04
Adam Kaya gibi. Girdi, Szalai‘in üstünden kafayi vurdu. Penalti Pozisyonun da Szalai ittirmeye calisti basaramadi, mecbur indirdi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
BatuhanB
22.10.2021, 15:20
Babalığın şimdiden hayırlı olsun. İnşallah sağ sâlim bir doğum olur da çocuğunun dünyaya merhaba deyişini sen de gollerinle kutlarsın.
pReN@_61
23.10.2021, 11:47
Gözün aydın Danimarkalı
Mert Acar
28.10.2021, 08:22
Gollere başlaman lazım Viking. Hayde.
pReN@_61
28.10.2021, 11:02
Canini sakat, sanırım ilk 11'desin.
ilelebeTS
28.10.2021, 13:52
Tam kadrodaki yerine oturacaktı sakatlandı, sonra milli takım, baba oluyor falan derken her seferinde hep bir şey çıkıyor. O sebeple gücünü de tam toplayamıyor. Hatta sürekli oynayamadığı için takım arkadaşlarıyla bile henüz sahada tam anlaşamıyor. Artık zamanı geldi. Bu maçla beraber başlangıcı yap.
ÖmürKaradeniz61
28.10.2021, 21:44
Tam senlik maç yarın en az 3 gol bekliyorum senden.
Gol atmadan bir santrafor daha ne kadar verimli olabilir maksimum seviyede gördük.
Tek üzücü nokta yediği dayaklar rizenin yanına kâr kaldı.
omondoles
29.10.2021, 22:07
Abi o nasıl top durdur(ama)madır? 40 yaşındayım senden iyi top durdururum.
Emekli topçu gibi, bu kadar hantallık normal değil. Her topu açarak kontrol etmesi iyi değil
DeAgLeMaNyAq
29.10.2021, 22:13
Yanlış bir şekilde kullanmaya devam ediyoruz ama kendisinin de üzerindeki ağırlığını atması lazım.
kaçarava
29.10.2021, 22:24
Topla koordinasyonu çok kötü. Bu sakatlıklar, yolculuklar falan tam toparlayamadı, bunun da etkisi vardır.
İlk maçlarındaki gibi bazı gol pozisyonlarına koşularını hiç beğenmedim.
Bir sakatlığı olabilir sol bacağın üst kısmını yokluyor arada. Geçen antrenman videosunda da aynı yeri gösteriyordu Yusuf'a.
Bayraktaroğlu
29.10.2021, 23:17
Adamı çok hırpalıyorlar
BatuhanB
30.10.2021, 01:35
Her maç dayak yiyor, üstüne üstlük dayağı atan da cezalandırılmıyor. Hakemlerden yana şanssız.
Beşiktaş'a atacak gibi hissediyorum.
Arif Timurcioğlu
30.10.2021, 06:54
Gol hariç her şeyi yaptı, güzel oyunundan dolayı tebrikler.
GencTurk6161
30.10.2021, 11:15
Iyi oynadı ancak merkezde tek başına oynayacak kapasitede değil. Pivot santrfor olarak asist yapacak yanında biri olması lazım
Adem Akyüz'
30.10.2021, 11:39
Stattan daha net görünüyor ki defalarca koşu gösteriyor ama ona top atılmıyor. Bu belki bir taktiktir. Koşu gösterip stoper peşinden çek ve alan açılsın. Bunlar ekranda çok net gözükmediği için kötü görünüyor olabilir ama öyle değil. Sahada kaldığı anlarda çok faydalı oynuyor.
serdaracıl
31.10.2021, 11:27
Gol hariç her şeyi yaptı, güzel oyunundan dolayı tebrikler.
Ne yaptı?
serdaracıl
31.10.2021, 11:31
Tehlike bölgesinin çok uzağında enerjisini tüketiyor.
pReN@_61
31.10.2021, 12:11
Çok dayak yedi yine.
erolizmts
31.10.2021, 18:30
Abdullah hocanın oynattığı düzende bu arkadaş verimli olamaz. Oyunu çok adamla rakip sahaya yıkıp sağdan soldan ortalar ile besleyemezsen elinde patlar.
lazminator61
02.11.2021, 11:13
bu adam ceza sahsinin icinde olmasi lazim. ozaman etkili olur.
Nazim Can
02.11.2021, 11:27
Batsuhai ile aynı gol atmış daha az oynamış.
Bjk nin fizikten düştüğü dönem de Yusufla beraber sahaya atılacak gibi..İleri de bizi tutacak bir performans göstermeli.
bu adamdan faydalanmak istiyorsan oyunu rakip ceza sahasına yıkacaksın, sağdan soldan vızır vızır orta yapacaksın, onun dışında rakip kim olursa olsun bu adamdan fayda alamassın.
Onur Akyüz
03.11.2021, 00:43
Adamın hava toplarında ezici bir hakimiyeti var ama diğeri de zıplayıp buna kafa atıyor.
Bu şekilde bir iki maç sonra canından bezer bu kasapların içinde.
Mert Pasa
03.11.2021, 13:48
Macin bazi bolumunde Djaniny ile hizli hucum etmemiz bazi bolumlerinde ise baskiyi kirip dinlenmek icin ona gonderilmis toplari 10-15 saniye saklayip rakip stoperllerle bogusup geriden yetisen orta sahaya vermesi icin Corneliusla oynamamiz gerekecektir.
Avci hocamiz da skorun gidisatina gore bu degisiklikleri devreye alacaktir
pReN@_61
04.11.2021, 10:54
Sakatlanmış, çok kötü oldu bu iş.
Geçmiş olsun.
Yasin Altuntas
06.11.2021, 20:59
Evet yorumlari bekliyorum …. :)
DeAgLeMaNyAq
06.11.2021, 21:05
Galibiyeti getirmiş olsa da beklentilerin uzağında. Tabii onu kanatlardan besleyemediğimiz için sadece sırtı dönük oynamasını beklememiz de hata. Yoksa zaman zaman çok ince işler de yapıyor. Yalnız goldeki vuruşu ters ayağına almasının da etkisiyle çok iyi değildi ki Allah'tan gol oldu yoksa rüyalarımıza girecekti...
Arif Timurcioğlu
06.11.2021, 21:27
Ne yaptı?
Yazmak için bu maçı bekledim :] daha ne yapsın.
kaçarava
06.11.2021, 21:31
Sakatlık tam geçmediği için yine mazur görmek lazım. Temaslarda bu kadar kötü olmamalı. Golde nabzı 300 falan oldu galiba. İsterse bir tarafıyla atsın çok önemli goldü. Sonra ağlar gibi oldu sanki.
BatuhanB
06.11.2021, 21:35
Süre aldığı her dakika içerisinde her hâlükârda ama doğrudan ama dolaylı gol tehdidi oluşuyor. Taraftar Sorloth yakıştırmasından hâlâ o tarz hareketler bekliyor ama bu adam çok faydalı adam arkadaşlar, sevin bu adamı.
Evet yorumlari bekliyorum …. :)
Sorloth saflarında da ilk biz vardık, Cornelius saflarında da dimdik duracağız :p
Yasin Altuntas
06.11.2021, 21:36
Sorloth saflarında da ilk biz vardık, Cornelius saflarında da dimdik duracağız :p
Saflari sıkı tutalim
Yasin Altuntas
06.11.2021, 21:38
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211106/ee1d12ccb30a604b8f224cf9cca7389f.jpg
Mert Oğuzlu61
06.11.2021, 22:11
Kuzeyin kralı, zafer sarhosuyuz farkinda olmayanlar olabilir ama cidden efsane gol attı, son saniyede o soğukkanlılık ve vuruş, müthiş.
Kuzeyin yeni kraliyim dedi :)
Ozan Yılmaz
06.11.2021, 22:12
sağ ayağıyla gol vuruşu yapabilmesi önemliydi, son dakika sakin kalabildi, teşekkürler...
BatuhanB
06.11.2021, 22:14
Bu arada gözden kaçmasın; büyük maçlarda sinmemek de meziyettir.
Galatasaray'a attı, Fenerbahçe maçını direkt kendisi aldırdı, Beşiktaş maçında da galibiyeti getiren golü attı. Kolay değil.
hamdi_61
06.11.2021, 22:41
Abdulkadir Ömür ilk pası attığında ofsaytta değil mi ?
Mert Pasa
06.11.2021, 22:50
Bu arada gözden kaçmasın; büyük maçlarda sinmemek de meziyettir.
Galatasaray'a attı, Fenerbahçe maçını direkt kendisi aldırdı, Beşiktaş maçında da galibiyeti getiren golü attı. Kolay değil.
Roma macini da ekleyelim
Yavuz Selim Bal
06.11.2021, 22:51
Abdulkadir Ömür ilk pası attığında ofsaytta değil mi ?
Kendi yarı saha sınırların içerisinde ofsayt kuralı işlemez
hamdi_61
06.11.2021, 22:58
Kendi yarı saha sınırların içerisinde ofsayt kuralı işlemez
Gerçekten mi ? Kuralın böyle olduğunu bilmiyordum. içim içimi yedi ofsayttan gol atmışız diye. Bilgi için teşekkür ederim.
Gerçekten mi ? Kuralın böyle olduğunu bilmiyordum. içim içimi yedi ofsayttan gol atmışız diye. Bilgi için teşekkür ederim.
Niye için içini yiyor kardeşim, bizim bu ülkeden çok büyük alacağımız var. Bunu unutma.
Murathan
06.11.2021, 23:20
üç derbi üçünde de direkt etki. hala daha birinci santraforum değil ama fayda alıyoruz. hojama yazar.
KARAGOZLUM
07.11.2021, 00:43
Yeni kral
sana helal
cok duzgun bir adam
GencTurk6161
07.11.2021, 01:11
Cornelius varsa Cornelius oynar.
Gayet istikrarlı ve verimli oynuyor. Oyunu üzerine kursak Sorloth u unutturacak performans sergiler.
Armağan Dere
07.11.2021, 02:09
Aslanım Benim:):)...
pReN@_61
07.11.2021, 02:27
Çok soğukkanlı yazdı golü.
Gol sevincinde çok şaşkındı, kendi de inanamadı galiba :D
Faruk UYSAL
07.11.2021, 03:23
Öyle bir zamanda galibiyeti getirecek o vuruşu yapmak kolay değil.
Yıllarca unutulmayacak altın değerinde bir gol attı.
Tebrikler Cornelius!
ÖmürKaradeniz61
07.11.2021, 08:05
Adam toplara öyle bir vuruyor ki gol olmaz diyorsun ama bir bakıyorsun top filelerde.
Cornellıus oyundayken daha güvende hissediyorum kendimi. Ancak fizik kapasitesinde düşüş var. Normalde şartına iki kişi alıp gidecekken bir omuzda yıkılmasını kabul edemiyorum.
hofsaale
07.11.2021, 10:21
Oyuncu rakip sahaya yıktığınız an Cornelius bir silahtır... Orta yapsak adma her maç kafa golü yazar..
Bu sistemde bile is yapior..
bordoylamavi
07.11.2021, 10:24
orda diğer bütün oyuncularımızın eli ayağına dolanırdı çok temiz attı. her an her şeyi yapabilecek bir oyuncu. bizim zamanlarımızdaki burak gibi. 90 dakka bişi yapmayıp 91 de gol atabilir.
Roma, Konya, Alanya, Fener(penaltı), Gs, Bjk zor sayabileceğimiz tüm maçlarda golünü yazdı. Tebrikler.
Enes Ünal Kaya
07.11.2021, 12:19
11 oyuncusu olarak devam etmeli.
falcon_61_
07.11.2021, 12:21
Ona uygun oyun oynamamamıza rağmen iyi işler yapıyor. Yalandan da olsa orta yapsalar kesin yazacak her maç ama hiç orta gelmiyor adama
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harvelli61
07.11.2021, 13:37
Kral ayağına sağlık,solundan sağına alırken saçımda bi 10-15 tane daha beyaz çıktı :)) adamsın devammm
kaçarava
07.11.2021, 13:41
O kütleyi daha sık iyi kullanmalı. Kaleciyle kafaya çıktığı pozisyonda topla stoperin arasına bir girdi...Vida'ymış o stoper. 1.75'lik tıfıl bir bjkli sandım onu.
BatuhanB
07.11.2021, 14:17
Şans eseri denk geldim, Evren Göz anlattı: Abdullah Avcı, Cornelius için "Temel özellikleri itibarıyla Sorloth'tan daha iyi" demiş.
Her maç dayak yiyor, üstüne üstlük dayağı atan da cezalandırılmıyor. Hakemlerden yana şanssız.
Beşiktaş'a atacak gibi hissediyorum.
Bu arada unutmuştum, Cenkhan "rep" verince hislerimi buraya da yazdığım aklıma geldi. Sorloth'ta ne zaman gol atacağını hissetsem yazıyordu, umarım Cornelius da bunu yaşatır :p
Onur Erçetin
07.11.2021, 14:41
Pivot santrafor açısından bakılıyorsa Cornelius Sörlothdan daha iyidir diyebilirsiniz ancak genel anlamda bakarsanız Sörloth Corneliustan çok daha komplike bir santrafordur diyebiliriz.
Sörloth daha bitirici,daha teknik ve çok daha hızlı bir oyuncu idi.Aldığında bazen direkt gitmeye çalışıyordu.Adam tipik bir pivot değil,komple santrafor.
Bu nedenlerle Sörlothun performansına yaklaşabilmesi mümkün değil,daha doğrusu adam tipik eski tip pivotlardan.Sörlothu siz hiçbir zaman yedek bırakmazsınız çünkü hem sete hem de kontraya yatkın bir oyuncu.Cornelius ise kontraya yatkın değil.Bu yüzden bu tarz deplasmanlarda Djaniny ile başlamamız daha mantıklı oluyor.İç saha maçlarında oyunu rakip sahaya yıkarsanız Cornelius mantıklı tercih olur.
Neticede Corneliusta katkı veriyor ama büyük takım santraforu değil.Sörlothun yerini de tutması mümkün değil.
hofsaale
07.11.2021, 15:55
Pivot santrafor açısından bakılıyorsa Cornelius Sörlothdan daha iyidir diyebilirsiniz ancak genel anlamda bakarsanız Sörloth Corneliustan çok daha komplike bir santrafordur diyebiliriz.
Sörloth daha bitirici,daha teknik ve çok daha hızlı bir oyuncu idi.Aldığında bazen direkt gitmeye çalışıyordu.Adam tipik bir pivot değil,komple santrafor.
Bu nedenlerle Sörlothun performansına yaklaşabilmesi mümkün değil,daha doğrusu adam tipik eski tip pivotlardan.Sörlothu siz hiçbir zaman yedek bırakmazsınız çünkü hem sete hem de kontraya yatkın bir oyuncu.Cornelius ise kontraya yatkın değil.Bu yüzden bu tarz deplasmanlarda Djaniny ile başlamamız daha mantıklı oluyor.İç saha maçlarında oyunu rakip sahaya yıkarsanız Cornelius mantıklı tercih olur.
Neticede Corneliusta katkı veriyor ama büyük takım santraforu değil.Sörlothun yerini de tutması mümkün değil.
Tam tersi cornelius büyük takim santraforu....oyunu rakip saha yikan, rakibi bogan takimda cok is yapar..mesela dün bjk e cornelius u koy...iki tane gol atardi ortalardan bize...
bizim oynadigimiz oyuna sorloth daha yatkin cünkü kontra atak topcusu...leipzig de hic is yapamadi..teknik degil...alan bulamiorsa sorloth cok etkisiz kalior..
Armağan Dere
07.11.2021, 16:52
Bize lâzım olan santrafor Vedat Muriç...
Sörloth geri gelmez mantığıyla bakıyorum..
Sörloth'un geçen sene inönüde attığı ilk golü Cornelius atamaz o topu oraya vuramaz...
ayrıca öyle de hızlanamaz..
Onur Erçetin
07.11.2021, 16:53
https://www.youtube.com/watch?v=Pj82_sr03_s
Sörloth = Cornelius*3
Cl de yarı final oynamış takım ve Bundesligayı esas alırsan süper ligi kapatman gerekir.Arada kalite olarak uçurum var.
Oğuz ZEYTİN
07.11.2021, 18:30
Yazın galiba Galler maçıydı. Topu yine 30 - 40 metre sürmüştü. Temasa rağmen yıkılmamış, pozisyonu golle sonuçlandırmışlardı.
Bordeaux'da Paulo Sousa Hocam oynatmayınca şüphelenmiştim fakat adam her maç ya atıyor ya direğe takılıyor.
Milyonlarca insanı sevindirdi. Kolay iş değil.
Adem Akyüz'
07.11.2021, 19:18
Kendini iyi tanıyor. Sörloth olsa topu kaleye kadar sürer giderdi. Cornelius bunu yapamayacağını bildiği için topu alır almaz pas açısı aradı. Sonrasında kendisine gelince ters ayak olmasına rağmen iyi bir vuruş yaptı.
3 büyük maça da etkisi oldu.
yorumsuz6117
08.11.2021, 11:12
Faydalı oluyor ve olacak ancak Sörloth'la kıyaslamak saçmalık, yanından geçemez.. 5 Milyon Euro bize göre çok gibi görünse de piyasası olan bir oyuncu olduğu için satarken de zarar etmeyiz..
Süleyman50
08.11.2021, 17:22
baskılı oyunlarda çok daha fazla katkı yapacağını düşünüyorum...
Skarım gol sevincine
sörlot olsa o golü atan düşünemiyorum
Mustafa Çakar
08.11.2021, 20:04
Arkadaşlar sörloth hoş bir anı olarak kalmalı, bu adamı sörloth ile kıyaslamayın.
bu lige uzun bir süre sörloth gibi bir forvet gelmeyecek, ancak mevcut şartlarda cornelius iyi bir forvet.
Talibi çıkarsa 3-5 neyse gonderilsin.
Takım iyiyken siritmiyor fakat yetenekleri takım seviyesinin altında.
Daha doğrusu mevcut kadroda bir şeyleri geliştirmek istiyorsak eksik mevkileri tamamladıktan sonra değişimin gerçekleştirilmesi gereken ilk isim.
Yasin Altuntas
09.11.2021, 00:58
Bu baslik ayni zamanindaki Sörloth basligindaki gibi forumu futbol bilgisi olan ve futbol bilgisi olmayan olarak ikiye ayiriyor.
Gümüshaneli61
09.11.2021, 01:13
Cornelius'u begenmeyenler ancak Koita'yi hakediyor. Ve ne olursunuz su Sörloth veledini sürekli anmayin. Eski bir topcumuz ve Cornelius ile herhangi bir ilgisi olmayan, tamamen farkli bir tip oyuncu.
Saint Castillo
09.11.2021, 07:26
Bel bacak mobilitesi hızı vuruşları sorlothun gerisinde. Ama takım oyunculuğu konusunda böylesi az gelmiştir bize. Özveri için teşekkürler.
zorluk derecesi yüksek tüm maçlarda skor katkısı yapan bir adam. en kötü böyle olsun . Allahtan belanızı mı istiyorsunuz :)
Enaldo61
09.11.2021, 12:11
Cornelius sakatlık geçirdi son dönemde, önce omuz sonra kasık sanırım. O nedenle şu an %50sinde falan olduğunu düşünüyorum. %100'üne geldiğinde birçok hava topunu ve ikili mücadeleyi kazanır ve daha çok pozisyona girecektir. Aldığı az sürelere rağmen iyi skor katkısı yaptı bile.
lazminator61
09.11.2021, 13:23
böyle devam King
Dikkatinizi çekmek istiyorum.
Burun kivirdigimiz bu adamın henüz boşu yok.
6 maç, 5 gol,1 asist. Hepsi de büyük maçlar. Bu istatistiğin benzeri olmamıştır daha önce.
Eleman biraz gösterişsiz oynadığından olsa gerek farkına varamıyoruz.
Bizi bile uyutup skor yapıyor.
Gökhan Balcı
09.11.2021, 16:07
Kendisinin asıl maharetini ikinci devre göreceğiz bence. Devre arası kampıyla birlikte fiziken de daha iyi olur bir de biraz orta işlerine girersek hugoyla birlikte ikisi duman eder ceza sahasını. Kralın biraz zamana ihtiyacı var o yüzden sabretmek gerek ki şu ana kadar ihtiyaç duyulduğunda çıkıp işini de yaptı adam. Her şeyden önce iyi bir profesyonel ve çok pozitif bir adam iyi ki var diyorum hepimizin iyi ki gelmiş diyeceği günlerin de uzak olmadığını düşünüyorum
Verimli oluyor.
Önemli anlarda rol aldı.
Solak olmasına rağmen sağ ayakla topa vurması müthiş bilinçli bir hamleydi. Ersin’i etkisiz hale getirdi o hamleyle.
ilelebeTS
09.11.2021, 20:29
Topu sola almaya uğraşsa pozisyon ölmüştü. Sağıyla topun ortasına iyi vurdu, dibine vursa dışarı atacaktı topu. Fizik olarak bir türlü tam kıvama gelemeden ligde 4 gol fena değil. Onun haricinde aldırdığı 2 penaltı da var. Şimdi artık sürekli oynamaya başlamalı, kulübede ritim bulamaz.
Saint Castillo
10.11.2021, 00:10
Çok enteresan yahu çok enteresan.
Biraz forma girse rakipleri küstürecek demek ki.
Ogün YAZICI
10.11.2021, 00:30
Çok vasat bir lig burası
Sörloth'un bir türlü dikiş tutturamaması Vedat'ın çöp olmamasına şaşırmıyorum
Sezon başından beri fazla 11 şansı bulamayan sakatlık geçiren takıma geç katılan geçen sezon İtalya'da gol atamayan Cornelius 12.hafta itibariyle 4 gol 1 asist 2 penaltı istatistiği yaptı.
Şu ligde sezonda 15-20 gole katkı veremeyen forvetlerle giren büyük takım yöneticileri cidden elini eteğini çeksin bu işten
Onur Akyüz
10.11.2021, 02:29
Topu sağ ayağına çekerken kaleciye çalımını atmıştı zaten.
Çok klas bir gol attı aslında Ersin’i sağa yatırıp boş kaleye attı. Gs’ye gol, fb’ye penaltı, bjk’ye gol, konya’ya gol, alanya’ya gol..
Bunlar basit şeyler değil ligin en dişli takımlarını boş geçmemiş.
Daha doğrusu mevcut kadroda bir şeyleri geliştirmek istiyorsak eksik mevkileri tamamladıktan sonra değişimin gerçekleştirilmesi gereken ilk isim.
Sonra gelsin Damdoylar, Brozekler, Afobeler, Koitalar.
Cornelius'tan daha iyisinin transfer edilebileceğinin garantisini veren kim size?
Şota'dan 30 yıl sonra transfer edilen Sörloth gibi birinin geleceğinin garantisini veren kim size?
Yağmurun çamurun bol olduğu zamanlar farkını ortaya daha iyi koyacaktır.
Adem Erdoğan
10.11.2021, 11:12
Adamın içinden bir Sörloth çıksa zaten 2 ay sonra ben gitçem diye tutturur, bu seviye iyidir, sadece kanatlardan biraz beslenmesi lazım.
Sonra gelsin Damdoylar, Brozekler, Afobeler.
Cornelius'tan daha iyisinin transfer edilebileceğinin garantisini veren kim size?
Şota'dan 30 yıl sonra transfer edilen Sörloth gibi birinin geleceğinin garantisini veren kim size?
Bizim kulüp genetiğinde vardır, her zaman gidenin yerini daha iyileriyle doldururuz derken bir gülme alıyor tabi
Sörloth'un irisi olarak değil de Hakan Şükür'ün sarısı olarak bakın, rahata erersiniz.
shorlot'la kıyaslamayı bırakmak lazım. geldi gitti adam. eskiye bakmanın anlamı yok. gayet verimli. sol ve sağ bekten orta katkısı alırsak bu ligde her zaman gol atar.
ÖmürKaradeniz61
10.11.2021, 18:19
Nedir arkadaş sabah akşam Sörloth. Sörloth rüyaydı gördük bitti uyanalım artık muhtemelen en geç 2 sene içinde geri gelecek zaten üç aşağı beş yukarı görüyoruz. Cornelius günümüz futbolunda çok başarılı olabilecek bir oyuncu değil zaten İtalya liginde o yüzden dikiş tutturamadı. Oldukça ağır,fuleli değil. Türkiye liginde başarılı olur çünkü burda çok teknik,taktik yok azcık topa vurmayı bil 15 gol atarsın zaten.
Gol sevincini güncellemeli. O golde stadı kudurtmalıydı.
umarim gollerine devam eder ve sezon sonunda en az aldigimiz paraya gönderbiliriz. fiyatini göz önünde bulundurursak cok büyük bir transfer hatasi
BatuhanB
22.11.2021, 22:27
Tıraş olmuş çıkmış maça. "Damat damat" diye sayıklayabilecek bir siyasi iklim olsa yeni damat yakıştırmasını kendisi üstlenirdi ama yapacak bir şey yok artık.
Gol için tebrikler sakin adam.
Cem Balcı
22.11.2021, 23:13
Net vuruş temiz gol.
Bu herif her gol attığında VAR incelemesine takıldığı için ağız tadıyla sevinemiyoruz gollerine. :D
https://pbs.twimg.com/media/FE1RdfLX0AYUDAn?format=jpg&name=medium
Yan top, yan top, yan top. Bu adama biri top kessin lütfen.
annttiigs
23.11.2021, 02:13
Bu adama atılan tekmenin yarısı bana atılsa 3 ay pipetle beslenirim.
gabriel omar
23.11.2021, 02:16
Golünü atıyor işini yapıyor.Yalniz Cornelius gelirken benim asıl beklentim gol atmaktan ziyade oyun katkısı vermesiydi. O cusseyi daha iyi kullansa daha faydalı olacak .
Mert Acar
23.11.2021, 08:54
Biraz ağır kalıyor... Fiziken sanki biraz daha diri olması gerekiyor. Maksimum düzeyinde değil gibi..
Onur Akyüz
23.11.2021, 09:00
Ciboloji kasabının elinden sağ salim kurtuldu, golünü de attı.
Futbol profesörü konuşacak.
Konuş futbol profesörü.
Sene sonu 20+ golü kesin var.
Süleyman50
23.11.2021, 09:54
kanatları kullanabilsek çok daha faydalı olabilir bence...
pReN@_61
23.11.2021, 10:40
O kadar güzel vurdu ki. İçimin yağları eridi. Gurban olayım o başa.Balli...
positive61
23.11.2021, 22:16
Ligde 5 gol 1 asisti oldu. Djaniny ise 3 gol 2 asist. Hangisi direkt forvet oynamali diye sorulsa ben cornelius derim. Bence bu forvet mevkinde djaninyden daha basarili. Bitiriciligi v son vuruslari fena degil. Bence birinci forvet bu olmali.
https://i.hizliresim.com/dxfrrqh.jpg
Antep maçında topla buluşma noktaları. Maviyle işaretlediğim bölgede topla ne kadar fazla buluşursa o kadar etkili olur.
Henüz bu şekilde kullanmadık ona rağmen çözdüğü büyük maçlar var. Şimdiden 6 golü oldu. (roma, gs, konya, alanya, bjk, antep) (+ aldığı penaltılar)
Visca geldiği an tam kapasite kullanacağız bence bu adamı.
Peres'in kendine gelmesi de yeni bir silah daha olacak bizim için, şu pozisyonun bir ikincisi olmadı herhalde.
https://www.youtube.com/watch?v=5jr4ejxnZ3s&ab_channel=TrabzonsporHaberleri
Onur Akyüz
24.11.2021, 00:32
Mükemmel bir gol vuruşuydu, çok soğukkanlı bir tek vuruş yaptı.
Konya’ya attığı gole benzettim, gelişine ayak içiyle bitirmesi ve gol sevinci harika oldu.
Mükemmel bir gol vuruşuydu, çok soğukkanlı bir tek vuruş yaptı.
Konya’ya attığı gole benzettim, gelişine ayak içiyle bitirmesi ve gol sevinci harika oldu.
İkiye iki pozisyon, geri çekilip tek başına bitirmesiyle de bjk golüne benziyor.
Onur Akyüz
24.11.2021, 11:49
İkiye iki pozisyon, geri çekilip tek başına bitirmesiyle de bjk golüne benziyor.
Evet bire bir aynı pozisyonlar tek fark bjk’ye sağ ayakla atmıştı.
Faruk UYSAL
24.11.2021, 13:09
Kafa hakimiyetinin yanı sıra yerden sert ve düzgün vuruşlar yapabilmesi de önemli bir avantaj.
Zira topu biraz kaldırdığın zaman kalecilerin şutu çelme olasılıkları artıyor.
Golü güzeldi.
Futbol profesörü konuşacak.
Konuş futbol profesörü.
Estağfurullah teveccühün, lakin şunu sorayım hocam;
Mevcut kadroda kaliteli bir sol bek ve sağ kanat transferinden sonra bu takımın hangi mevkisine oyuncu bakarsın?
Takımda sol bek ve Gervinho'nun sakatlığı sebebiyle sağ kanat dışında eksik yok denecek seviyede. Bu noktadan sonra transfer giden oyuncu olmadığı sürece kaliteyi artırmak adına yapılabilir yapılırsa.
Cornelius kötü bir performans göstermiyor ama 5 milyon Euro bonservis seviyesinde olduğunu da söyleyemeyiz.
Ödediğimiz seviyede bir teklif gelirse satılmasına hayır denilmemesi kanaatindeyim.
Bu kadronun önünde Janko da olsaydı belli sayıda skor üretirdi.
Sorloth bize bir rüya yaşattı bunu tekrar bulmak kolay değil ama yine de o rakamlara bir Vedat Muriq seviyesi yakalanabilir. Veya bir Oscar Cardozo seviyesi yakışmaz mı bu kadroya?
visca bu adamı gol kralı yapar.
Doğukan Uçan
27.11.2021, 13:56
dikkatimi çekti ceza sahası içinde top sol ayağına geldiğinde genellikle gol yapıyor. son attığı gollere bakın topu tam hedefe yolluyor. kendisini besleyemiyoruz yoksa daha çok gol atar.
MetehanS
27.11.2021, 19:34
dik oyun adamı değil, bu adama bol bol orta kesmek lazım.
GencTurk6161
27.11.2021, 20:12
Oynu bu adam üzerine kur her maç 1 gol 1 asisti olur.. Pas oyununda top kontrolünde kötü ama Futbol bilgisi ve hava hakimiyeti çok iyi. Besleyin şu adamı görelim ne olacak.
sethfilo
28.11.2021, 11:43
takıma aidiyet duygusu ve takım oyuncusu kimliğiyle çok yararlı ve bulduğu dakika istatistiğindeki gol ve asist yüzdesi yeterli. ( kanatlardan istediği ortaların gelmemesine rağmen)
DeAgLeMaNyAq
28.11.2021, 17:56
Mücadele ve hırs konusunda diyebilecek bir şey yok ama top kontrolü ve dribling konusunda ciddi sıkıntıları var. Bakasetas'ın dönüşüyle yedeğe çekilecek gibi duruyor...
Oğuz ZEYTİN
28.11.2021, 17:57
Takıma katıldığından beri en kötü maçını oynadı.
kaçarava
28.11.2021, 18:12
Son 10 dk biraz toparladı ama rakiple temas, tek dokunuşlar, top sürme falan fecaat maalesef. Orta yapmıyoruz, ona göre oynamıyoruz işi ayrı. Bazı şeylerin asgarisini yapmak zorunda. Presi bile kötü yapıyor.
falcon_61_
28.11.2021, 18:18
Aşırı etkisizdi. Biri arkasından çekiyor gibi oynadı ama oyun şeklimiz de ona uygun değil. Orta açmayı hiç denemiyoruz . Çoğu maç aynı. O halde bu tarz santrafor neden aldık anlamıyorum
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pReN@_61
28.11.2021, 18:19
Adam hep yerde. Sağlam dayak yiyor sanırım.
KARAGOZLUM
28.11.2021, 18:23
nazarlik olsun haftaya adanayi bos gecme
gerci senden basaksehir macinda kilidi acmani maci almani bekliyorum
Halil Alemdar
28.11.2021, 18:29
Top kontrolünde büyük sıkıntı var gibi görünüyor. En kötü maçını oynadı ama toparlayacaktır.
Bu adamı aldığımız paraya satacağımız bir kulüp yok Avrupa'daki malesef. İstekli olması hoşuma gidiyor ama ne yazık ki çok kötü bir teknik :)
Yasin Altuntas
28.11.2021, 18:45
Direkt katki olarak verimsiz bir mac oynamis olsa da, oyun akisinda yine önemli kosular yapip alanlar acti. Hala daha takim ile irtibati kopuk, ama 90 dakika oynamasi önemliydk. Form tutacaktir bence.
Çok kötüydü bugün ama oynadığımız oyunun da bunda katkısı büyük. Geride bekleyip hızlı çıkacağımız maçlarda oynamasının pek manası yok. Topa sahip olup rakip sahaya yıktığımız maçlarda büyük silah. Ligin ikinci yarısında daha iyi kullanacağız muhtemelen.
aynı şeyleri çok defa bu başlıkta yazdım kanatlardan bol bol orta yapmadığımız sürece bu adamdan max verim hiç bir zaman alamayacağız ki bu kadro yapısı ile de bu mümkün görünmüyor.
Bu galibiyetlerde katkisi bence çok büyük.
A. Aydın
28.11.2021, 20:11
Duran toplarda cok faydali. Bu mac ozelinde olmasa da duran toplardan gol yemiyoruz. Hucumda da duran toplarda cok etkiliyiz.
Baska bir ozelligini suan icin goremedim.
DeAgLeMaNyAq
28.11.2021, 20:47
https://i.ibb.co/LQPmMSB/1.gif
Sörloth ve Cornelius da fiziksel yapıları itibariyle çabuk oyuncular değiller fakat Sörloth'u daha farklı kılan patlayıcılığı sayesinde toplu ve topsuz koşularda hızlı olmasıydı. Aslında Cornelius da bu kadar ağır bir oyuncu değildi ama söylendiği gibi Karagümrük karşısında sanki sırtında yük var gibiydi. Ayrıca derbi maçlarında verdiği katkıyı unutursak haksızlık etmiş oluruz. Örneğin büyük yıldız Cardozo'yu hatırlıyorum hiçbir derbi maçında katkısı olmamıştı...
Gürkan Asma
28.11.2021, 21:17
Yalnız son bölümlerde çok iyiydi, aldı servis yaptı falan çok faydalıydı. Fakat geri kalan bölümlerde baya sırıttı :)
pReN@_61
28.11.2021, 23:48
O kafayı nasıl atamadı aklıma geldi moralim bozuldu haşimdi.
Mert Acar
29.11.2021, 08:35
Fiziken sanki ekstra antremanlara ihtiyaç duyuyor.. Zaten hızlı bir oyuncu değil ama çabukluğunu geliştirebilir. Biraz kendine çeviklik katarak.
Yiğit Gayretli
29.11.2021, 08:52
Arkadaşlar görülmüyor olabilir ama çok dayak yiyor. Hayli dayak yiyor hem de... Ayakta kalabiliyor olması dahi mucize. Cüssesi büyük olduğu için hakemler çoğuna da müsaade ediyor. Dün çok etkili değildi ama oyun içi aktifliği çok yüksek. Her pozisyonu istiyor. Form durumu da değişecektir.
makbernatsu
29.11.2021, 09:49
dün oyundan ilk çıkacak adam olmasına rağmen 90 dakika oyunda kalması şaşırtıcı..çok ağır..topu sol ayağından sağına çekerken bile kaç sanıye geçiyor.devre arası yırtıcı bir forvet şart..dünkü performansından sonra hatta sol bektende daha acil transfer.
Adem Akyüz'
29.11.2021, 10:20
Geldiğinden beri en kötü maçıydı ama çıkmaması bence mantıklı. En azından Cornelius değil de Djaniny'nin çıkması mantıklı. Kötü de olsa ileride top tutma ihtimali Cornelius'un daha fazla. Kaldı ki son 15 dk fena değildi.
Onur Akyüz
29.11.2021, 10:36
Dün en kötü maçını oynamış olabilir. Arada olur böyle şeyler.
Oğuz ZEYTİN
29.11.2021, 10:44
Yazın galiba Galler maçıydı. Topu yine 30 - 40 metre sürmüştü. Temasa rağmen yıkılmamış, pozisyonu golle sonuçlandırmışlardı.
Bordeaux'da Paulo Sousa Hocam oynatmayınca şüphelenmiştim fakat adam her maç ya atıyor ya direğe takılıyor.
Bahsettiğim pozisyon buydu galiba. Fakat hatrımda farklı kalmış, sonunda gol oldu diye aklımda kalmış.
https://i.ibb.co/LQPmMSB/1.gif
Sörloth ve Cornelius da fiziksel yapıları itibariyle çabuk oyuncular değiller fakat Sörloth'u daha farklı kılan patlayıcılığı sayesinde toplu ve topsuz koşularda hızlı olmasıydı. Aslında Cornelius da bu kadar ağır bir oyuncu değildi ama söylendiği gibi Karagümrük karşısında sanki sırtında yük var gibiydi. Ayrıca derbi maçlarında verdiği katkıyı unutursak haksızlık etmiş oluruz. Örneğin büyük yıldız Cardozo'yu hatırlıyorum hiçbir derbi maçında katkısı olmamıştı...
kaçarava
29.11.2021, 10:55
Bu videoda top sürüşü iyi ama sürati yanıltıyor olabilir, stoperlere bakarsanız son derece kontrollü koşuyorlar. Araya atılan toplarda ağırlığı belli oluyor. Rakip yaklaştığı anda topa basıyor. Vücudunu koyup sıyrılmayı falan hiç düşünmüyor. Vücudunu toparlayıp, topu istediği gibi düzeltip sürmeye başlaması çok zaman alıyor. Tamam stili bu değil ama bunları asgari düzeyde yapmalı. Yoksa baltalarsın atakları.
Daha önce de yazdım. Bacakları boyuna oranla kısa. Vücut kalın. İyi bir vücut yapısı değil. Sörloth'un meziyeti uzun bacakları ve hızı sayesinde yanındakinden sıyrılıp kendisine pas atma, top sürme, şut çekme mesafesi elde edebilmesiydi. O özellik yoksa köprüler yıkılıyor, daha ilk engelde kalıyorsun dımdızlak.
Ben sakatlık, bebek falan derken hâlâ tamamen fit olmadığını tahmin ediyorum. Temaslarda falan daha diri olacaktır zamanla.
ilelebeTS
29.11.2021, 13:09
Fizik olarak hala daha beklentimin altında. Şu ana kadar genel anlamda başarısını orta düzeyde görüyorum. Derbilerde katkısı var, Alanya-Konya ve hatta Roma gibi zorlu maçlarda katkısı var. Gol makinesi diye alınanlardan daha fazla gol atmış. Eksik kadrolarla oynadığımız oyun da biraz onun tarzının dışına çıkıyor. O yüzden acele karar vermeye gerek yok, sabır.
https://twitter.com/EY61_/status/1465301439362785287/photo/1
Güzel bir noktaya değinmiş. Ne kadar etkili olmasa da varlığı bile ön alana yerleşmemizde büyük etken.
Ön alanda bastığımızda da rakibin üzerine koşmak yerine akıllıca rakibin pas açılarını kapatarak istediğimiz alana yönlendirdi. Akıllı oyuncu, Visca gelir Peres'i de oyuna katabilirsek kenar ortalarla, ikiye birlerle çok iyi kullanabiliriz. O zaman tutulması zor bir adam olur. Yoksa bu şekilde kaleye uzak oynaması yetenek israfı.
https://www.youtube.com/watch?v=WNEeMBFUaSM&ab_channel=LuzdaIra
Şu yan topları Cornelius için de kullanmalıyız.
Her maç bileğine basıyorlar. 52 numara krampon giydiği için mi kart verilmiyor nedir?
Sezgin Öztürk
29.11.2021, 22:28
Cornelius'a yapılan eleştiriler biraz Sörloth sonrası gelmesinden kaynaklı diye düşünüyorum...Maçı stadyumda izledim atılan her topta rakiple boğuştu maç boyu tekme yedi duran toplarda takımı rahatlattı. Oyunu rakip alana yıktığımız her maç yüzümüzü güldürecektir viking.
pReN@_61
01.12.2021, 10:43
Cumartesi kafa golü var.
:sevinç2:
Selim Çoban
01.12.2021, 10:48
Son 2 maça bakın adama yan orta gelmedi. Avcının B planının kilit adamı, işler kötü giderse ve reise yan ortalar gelirse atacağını daha önceden gösterdi.
Kendisine çok güveniyorum ve kritik haftalarda oyun kanatlara yıkılınca çok kritik goller atacak
sethfilo
01.12.2021, 11:38
İsim vermek istemiyorum ama maç oynanırken düzenli olarak 90 dakika boyunca en az 5-6 defa Cornelius çıkmalı, adam rezalet, derhal yollanmalı gibi yorum yazan standart bir kaç arkadaş var. Hiçbiriyle tartışmadan sadece şu kısa bilgiyi vermek istiyorum. Cornelius son maç en çok koşan 2 oyuncudan birisi ve özellikle rakibin defanstan top çıkarmasına ileri 3lüden en çok müdahele eden isim, buda Avcının tüm takıma ısrarla birlikte savunma anlayışını dikte etmesinin en güzel örneği çünkü herkes biliyor ki gol yemezsek bir şekilde birimiz gol şansı bulacak. Tam bir takım oyuncusu ve verdiği katkıyı görmek istemeyenlere tavsiyem egolarını bıraksınlar
Faruk UYSAL
04.12.2021, 19:34
Geçmiş olsun Cornelius.
pReN@_61
04.12.2021, 19:59
Geçmiş olsun Kuzeyli.
Oluk oluk kan aktı. Çok tedirgin oldum çarpışma pozisyonunda.
Hastanede 9 dikiş atıldığı söyleniyordu.
Harvelli61
04.12.2021, 20:02
Geçmiş olsun
DeAgLeMaNyAq
04.12.2021, 20:13
Deplasmandaki Roma maçının başında da şanssız bir şekilde sakatlanmıştı. Kulübede Koita olmasaydı muhtemelen Bakasetas'ı kullanacaktık...
Sadettin_
04.12.2021, 22:00
yerden yere vurulan ve muhtemelen giresun a gitse yedek kalacak koita , senden yapmanı istediğimiz herseyı daha iyi yaptı senden .
bizim takımın topcusu değil .
süper ligde ilk 11 oynayabileceği bir takım yok .
Saint Castillo
04.12.2021, 22:03
yerden yere vurulan ve muhtemelen giresun a gitse yedek kalacak koita , senden yapmanı istediğimiz herseyı daha iyi yaptı senden .
bizim takımın topcusu değil .
süper ligde ilk 11 oynayabileceği bir takım yok .
Gerçek taraftarlık budur. Topçu gol krallığına yarışsa da yerin dibine sokmak lazım ki kendisini bilsin.
Onur Akyüz
05.12.2021, 03:02
Geçmiş olsun kral bize çok lazımsın..
Mustafa Çakar
05.12.2021, 10:23
Geçmiş olsun kral, sana ihtiyacımız var ancak daha iyi olman lazım büyük yatırım yapıldı sana
adiloş bebe
05.12.2021, 10:51
Çizgiyi etkili kullanabilen bir bek ve kanat oyuncusu ile tekrar değerlendirmek lazım. Dün oyunda kalsa bile onun etkinlik alanına çok uzak bir oyun vardı.
crixus_61
05.12.2021, 10:56
geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Son durumu nedir acaba?
sethfilo
10.12.2021, 15:13
Şampiyon olacaksak onun bugüne kadar kritik maçlardaki ve sonraki maçlardaki katkılarıyla olacaktır, Bu adamı beğenmeyenler gidip Sorlöthun ispanyadaki maçlarını izleyin , ikisini karşılaştırmak ne kadar anlamsız ise bu adama yaramaz çöp muamelesi yapmak da o kadar anlamsızdır.
"Avrupa’dan santrafor almaya kalkalım; sizelı olsun, topu tutsun, orta sahanın gelmesini beklesin, dayanıklı olsun, teknik kapasitesi iyi olsun, gol vuruşu olsun. 10 milyona alamazsın. 1.96 boyu var, topu tutuyor, teknik kapasitesi var, takım savuma yardımcı (30 pozisyon yemesini 10 pozisyona düşüren oyuncu), eksiği boxın için pozisyon almak. Bunu çalışarak aşarız."
Hocanın Mehmet Batdal için söyledikleri. Başka bir programda da 20 yıl sonra bile futbolda olması gereken tarzda bir oyuncu demişti.
Hocanın yabancı olduğu profil değil. Nasıl kullanacağını biliyor ama şimdilik kullanmıyor bence. Bu kadar ısrar edip de oyuncuya bu kadar ters oynamanın sebebi muhtemelen bek ve sağ açık eksikliği. İkinci devreyi merakla bekliyorum.
BatuhanB
11.12.2021, 18:47
36-37 geçiyor içimden, bilemiyorum.
BatuhanB
11.12.2021, 19:42
36-37 geçiyor içimden, bilemiyorum.
Bir 10-15 dakika geç almışız sinyali.
Yalnız hakemlerden yana hiç yüzü gülmedi. Adam her maç dayak yiyor ama düdükler ya çıkmıyor ya da hatalı çıkıyor. Çok ilginç.
Doğukan Uçan
11.12.2021, 20:06
ceza sahası içinde çok fazla topla buluşamıyor yoksa fazla gol bulabilir.
Mert Acar
12.12.2021, 12:07
Bizim oyunumuza çok uygun değil maalasef.
Daha farklı stllde bir forvete ihtiyacımız var.
Ahmet Kara
12.12.2021, 12:11
Ağır olduğunu zaten tahmin ediyorduk. Topla ilişkisi rezalet. Cepheden hava toplarında Koita'dan bile daha kötü.
Sadece yan toplarda kafa vuracak diye 5 milyon euro verdiysek vah bizim halimize.
Devre arası santrafor almazsak şampiyonluk son haftalara kalır.
Ogün YAZICI
12.12.2021, 12:36
Aşağı yukarı zaaflarını biliyorduk da geldiğinden beri çok geri gitti.
Geldiğindeki gibi kafa topu da almıyor
Boğuşamıyor
Vasat olan top saklaması da kalmadı
Yani hiçbir özelliği kalmadı inanılır gibi değil
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.