Orijinalini görmek için tıklayınız : UECL 3.Eleme Turu (II) | Molde 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu (P:3-4)
Berat hava topuna çıkarken nasıl pozisyon alamıyor anlamıyorum.
gol de yine safsakladı.
Muhammed Ayaz
12.08.2021, 22:27
hatasız bir oyun mu?
maçın başından sonuna kadar her tarafı hataydıSenin fikrin saygı duyarım.
BKK-LX2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maç başlamadan bir oyuncu üzerinden linç kültürü oluşturan kitle bu takımın kanserli hücreleridir.
Dönem dönem oyuncu adı değişir ama bu hücreler artarak devam eder.
Bunlardan tez zmanada kurtulmak da mümkün görülmemektedir. Durum bu.
Yalnız Uğurcan'ın söylediği lafı beğenmedim. Duymak istemiyorum dedi Serkan eleştirilerini.
Hala mı buradasın ??? Yönetim bu arkadaşa biz sövebilir miyiz ? Öyle veya böyle forumda küfür edilmesine seyirci mi kalacaksınız ? Eee ben de diyeyim o zaman "turu geçtik hoca ......... yaptı mı sana?" diye ..
Şahin Yılmaz
12.08.2021, 22:29
Wakamede berbat bir performans gösterdi.
Ibrahim Gaygusuz
12.08.2021, 22:29
Sivas yedi golü uzatmalara gidiyor ki bundan önce 1 tur oynamıştı. Bukadar kötümü Türk futbolu
S.Seymen
12.08.2021, 22:30
Maç başlamadan bir oyuncu üzerinden linç kültürü oluşturan kitle bu takımın kanserli hücreleridir.
+1 had bilmemek bir yana ugurcana da sarabilecek kapasitedeler
ama artık sanırım topçular ve gerçek taraftar bu guruhla ilgilenecek gibiler...
Gokhlayeh
Evet ilk maç Trabzon’da.
Sagol
Enaldo61
Uğurcan'ı da iyi görmedim pek neden bilmiyorum güven vermiyor.
Bu maç gösterdi ki gervinho ve nwakame değişmeli oynamalı. Zorluk derecesi nispeten daha düşük iç saha maçlarında ikisi bir arada oynayabilir. Hamsik bu takımın beynidir. O oyundan Çıktığı zaman takım , başı kesik tavuklar gibi sahada dolanıyor. Bakesetasa nazar değmesin. Uğurcanın da gitme vakti gelmiş.
Erman Aydın
12.08.2021, 22:31
Roma maçı biletleri ile ilgili bir bilgisi olan var mı?
Doğukan Uçan
12.08.2021, 22:31
sivasspor çok kötü oynuyor yazık olur bu takıma elenirse
Orta saha da büyük problem var.Oraya sert ısıran bi oyuncu monte edemediğimiz müddetçe benzer şeyleri göreceğimizi söyleyebilirim.Bir de bu asporun spikeri bir daha maçımızı anlatmasın.Abdesti mi yok , ağzı mı şom bilemedim.Ne zaman ağzını açsa gol yedik.İstanbul'a dönünce zemzemle kırklansın..
ilelebeTS
12.08.2021, 22:32
Sakatlar, eksikler dönünce daha iyi olacak. Tur lazımdı onu da aldık, fazlasını konuşmaya gerek yok. Hazırlık maçı zamanı resmi maç oynuyoruz. Herifler 20 maç yapmış.
artvints
12.08.2021, 22:33
Maç boyunca heyecanlı değildim, hatta son dakikada gol yeriz diye içime doğdu ona da isyan etmedim ama edgar'in kaçırdığı penaltıda yeter artık dedim.
Ilk maçta da aynısı oldu.
Ne kadar sakin kalsak da illa çileden çıkartacak birşeyler oluyor.
Avrupa'da maç kazanmak, tur geçmek çok zor artık, hiçbir puanı küçümsememek lazım.
Şimdi turu geçtik fazla ses çıkmaz, elenseydik çok acayip eleştiriler olurdu, sezon başlamadan yipranirdi takım. Tabi bu negatif enerji bir yerlerde birikiyor, sonra bir anda patlıyor. Öyle kolay değil yani, yıpranmadan bu işi yapmak.
Asıl temel sorunumuz orta saha. Berat’a cok yuk biniyor. Hamsik tamamen hazır olana kadar buradan sıkintı cekeriz. Dorukhan umarım tez zamanda hazir olur.
yavuzbaha
Bir tane futbolcusunun dahi adını kimsenin bilmediği bir takım gervinho hamsik wakame uğurcan peres gibi tanınmış oyuncuları bulunan takıma şans eseri elendi..turu geçtik diye sevinsem de gelecek adına çok ümitli değilim..
Enaldo61
Hala mı buradasın ??? Yönetim bu arkadaşa biz sövebilir miyiz ? Öyle veya böyle forumda küfür edilmesine seyirci mi kalacaksınız ? Eee ben de diyeyim o zaman "turu geçtik hoca ......... yaptı mı sana?" diye ..
sizinle ilgili ne var da bana küfür edebilmekle alakalı bir ileti yazdınız? Bildirirsiniz en fazla orda buton var.
Telonyus
12.08.2021, 22:35
Uğurcan'ı da iyi görmedim pek neden bilmiyorum güven vermiyor.
her allahın günü parmak fotosu paylaşmak ve serkan avukatlığı yapmaktan kaleciliğe sıra gelmedi bu sezon çünkü.
Bu maç gösterdi ki gervinho ve nwakame değişmeli oynamalı. Zorluk derecesi nispeten daha düşük iç saha maçlarında ikisi bir arada oynayabilir. Hamsik bu takımın beynidir. O oyundan Çıktığı zaman takım , başı kesik tavuklar gibi sahada dolanıyor. Bakesetasa nazar değmesin. Uğurcanın da gitme vakti gelmiş.
Hepsine katılıyorum...
sizinle ilgili ne var da bana küfür edebilmekle alakalı bir ileti yazdınız? Bildirirsiniz en fazla orda buton var.
Senin hayatında hiç yüz yüze gelmediğin bi insanla ne alıp veremediğin var.Eleştir , istediğin kadar eleştir.Ama küfür etme hakkın var mı senin sağa sola ??
Psikolog61
12.08.2021, 22:37
Sakatlar, eksikler dönünce daha iyi olacak. Tur lazımdı onu da aldık, fazlasını konuşmaya gerek yok. Hazırlık maçı zamanı resmi maç oynuyoruz. Herifler 20 maç yapmış.
Çok doğru yorum! Ben de aynı şekil düşünüyorum, zamanla göreceğiz...
Utanç duyduğum pek çok yorum vardı. Bildiğin provokatör adam. Takımı felan tutup desteklemiyor takıntılı. Onların da eline verecek bu takım. Foruma gelip bir şeyler okuyup öğrenmek istiyorsun ama lagima dönmüş maç esnasında
Berat ve ritmini buldukça hamsikin müthiş takımı ileri taşıyacaklarını düşünüyorum. Garanti sakin tak tak oynamaya oynatmaya çalışıyorlar ilerideki kontrolsüz gücü biraz törpülemek lazım. Cornelius gelince gervinho abdus ile yedeeklenince orası da yola gelecektir. Peresi de beğendim. Uğurcan klasik sene başları toparlayacaktir. Hoca da destek isterken anlayış beklerken muhtemelen bunları kastediyordu.
Müthiş bir sezon başlangıcı yaptık bu iki maçla Allah bize sabır güç versin
Roma başlığını açalım Mourinho Trabzona geliyor.
her allahın günü parmak fotosu paylaşmak ve serkan avukatlığı yapmaktan kaleciliğe sıra gelmedi bu sezon çünkü.
Allah sizi ıslah etsin.Adam turu getirdi .Ne istiyorsunuz? Takım kaptanı olarak Serkan'a bela mı okusun ??? Bu kafa yapısı yüzünden foruma girmeye ikrah ediyorum.
serdaracıl
12.08.2021, 22:39
Ben Trondseni oyuna girdikten sonra çok beğendim ortasahada
Futbolcu çünkü
atomania
12.08.2021, 22:39
Son dakika oyunu nasli yavaslatamadik, niye uzun oynadik? Bir pozisiyonda serkan geri pas gibi topu Ugurcana geldi, kalmis 90 saniye. Topu tutsa 30 saniye yeter. Acele etti ve top geri döndü. hamsik sitem etmisti o pozisiyonda
Burada abartmayı çok seven bir tayfa var. Adamlar formdaydı biz değildik. Yine de geçtik. Bitti gitti.
Bunların bazıları da daha maç bitmeden elendik yazanlar. Amaçları ne onu çözebilmiş değilim. Ruh halleri hiç iyi değil. Bir psikoloğa görünün derim.
Laziobass
12.08.2021, 22:44
Serkan dahil herkes çok iyi oynadı
Birlikte oynama alışkanlığı olan takıma karşı sezonun ilk maçında böyle oynayan takım ilerleyen haftalarda rakip tanımaz hale gelecektir.
S.Seymen
12.08.2021, 22:44
Allah sizi ıslah etsin.Adam turu getirdi .Ne istiyorsunuz? Takım kaptanı olarak Serkan'a bela mı okusun ??? Bu kafa yapısı yüzünden foruma girmeye ikrah ediyorum.
ama oyle deme abisi forma almazlar sonra
penaltı ile tur geçen takımın kalecisi
biride ismini duymamış adamlar her yıl kupalarda sırası 60 lar da senin sıran 200 lerde adını vs duymamış isimlerini bilmiyormuş
bu öz evlatlar size ne etti yahu bu takımın buyukluğu onların eseri dir
takımını tanırsan bilirsin
şu an transfer yapabiliyorsan da serkan ve eleştirdiğin uğurcan gibilerin sayesindedir
ben bu tür arkadaşarın Trabzonsporlu oldukları konusun da ciddi şüpheler taşıyorum ciddi
şurda turun tadını bile insana yaşatmıyorlar
Laziobass
12.08.2021, 22:46
👍
Telonyus
12.08.2021, 22:48
BEN ELEŞTİRİ İSTEMİYORUM diyen birisine ne dememi bekliyordun? Onur Kıvrak bu takımdan tam da bu sebeple gönderildi. Uğurcan kendi işini yapsın 2 maçta 4 şut geldi hepsi gol oldu.
en son böyle yumlu denen futbola yabancı arkadaşı gözümüze sokmak için doğumgününde herkese maskesini dağıtmışlardı bu iş yine oraya gidiyor. Kendi istedikleri adam oynasın diye stadın üstüne fotoğrafını falan asacaklar en son
kötü oldugunda da tur atlayabiliyorsan büyük takımsındır.
Roma maçına odaklanmalıyız.
Bırakın onu bunu tur atladık.
Royal Heart
12.08.2021, 22:51
Tebrikler Trabzonspor...
Oyun akışkanlığı yeterince hızlı olmayan bir takım sahadaydı bu bir gerçek ancak bir gerçek daha var ki o da bir arada henüz ikinci resmi maçını oynayan futbolcu topluluğu için bu durum anormal değil, umarım ki maç sayısı arttıkça takımın oyun hızı da daha iyi bir seviyeye gelecektir.
Şunu da eklemeden geçmemek gerekiyor; Serkan -ki bu kadroda ilk 11 için yeterli olmadığını düşündüğüm bir futbolcu- bu maç özelinde nispeten başarılı bir sağbek performansı sergiledi, zamanla ideal 11'de teknik direktörün de farklı tercihler yapacağını düşünüyorum öte yandan Berat da takımın bugün savunma önceliğinin ilk maça göre daha ön planda tutan bir oyun anlayışıyla sahada olmasıyla daha az hatayla ve bana göre gayet başarılı bir oyunla görevini tamamladı ki ön libero/merkez ortasaha pozisyonunda yerli futbolcular arasında en iyi futbolculardan birinden bahsediyoruz, Trabzonspor'un futbolcusu olduğu için bunu çabuk göz ardı edenler var görüyorum ki, gerçekten bu da ayrı bir araştırma konusu. Berat da Dorukhan da bu takım için özellikle de mevcut yabancı kısıtlaması kuralları dahilinde oldukça önemli futbolcular, birini övmek için diğerini yermeye gerek yok.
Hele bir şu takım ideal kadrosuyla 2 ay futbol oynasın. Hemen her hamleye "takıntı" gözüyle bakılmasın. Açıkçası bu yöndeki yorumları biraz da "can sıkıntısı" olarak değerlendiriyorum. Son olarak, bu sene herkesin beklediği o başarı gelmeli, öyle sezon bitimine 3-5 ay kalana kadar değil, son düdüğe kadar.
Üşenmedim çizgileri çektim waka'nın golünde ofsayt yokmuş. İlk maçta da rakibin elinden direğe giden bir top vardı, VAR olsa daha rahat almıştık turu.
https://i.hizliresim.com/atz0co9.jpg
Ibrahim Gaygusuz
12.08.2021, 22:52
En iyi penaltıyi kim attı?
Attıktan sonraki taraftara bakışı ile Berat sanki (her ne kadar maçta çok iyi olmasada)
ohhhh beee eleniriz demiştim ama bu sonuç çok iyi oldu ama uzun boylu bir önlibero şart..
serkan'da futbol zekası yok ne yazık ki. futbolu bilen adam uzaklaştırmaya çalıştığı topu gidip de ceza sahasının önüne kaleyi tam karşıdan gören noktaya doğru göndermez.
kayarak müdahaleleri kontrolsüz.
iyi niyetli bir adam ama ne yazık ki ancak yedek olabilir.
abdullah hoca bu maç formsuzdu açıkçası. eskiden kulübeden oyuna girecek adam yok diyordu şimdi geçen senenin on birinden daha kaliteli bir yedek kadro var. müdahale etmemek için direndi. ismail serkan değişikliğini 70te yapsa bruno peres tehdit oluşturacaktı rakip için.
Gökhan Balcı
12.08.2021, 22:54
Futbol böyle bir oyun olduğu için çok özel belki de ama ben harbi bıktım yav ulan rahat maç izleyemiyoruz. Neyse yedek kulübesinin olmamasının ne demek olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bakasetas bir ara artık tek başına kaldı. O ara Anadolu takımına dönmüştük tamamen
ilelebeTS
12.08.2021, 22:56
Üşenmedim çizgileri çektim waka'nın golünde ofsayt yokmuş. İlk maçta da rakibin elinden direğe giden bir top vardı, VAR olsa daha rahat almıştık turu.
Bana da ofsayt yok gibi gelmişti ama heriflerde ofsayt kamerası yok. Onu geçtim pozisyonun tekrarını bile göstermediler galiba.
Tekrarini vermemeleri zaten tuhafima gitmisti
En iyi penaltıyi kim attı?
Attıktan sonraki taraftara bakışı ile Berat sanki (her ne kadar maçta çok iyi olmasada)Peres de çok iyi kullandı.
Bu turu atlamis olmamiz büyük basari. Uzun senelerdir Avrupa da yoklari oynuyoruz. Penaltilarla kazanmakta güzel. Bu takimdasöigida yukariya tasir. Roma maclarindan beklentim yok ama süprizle sonuclanabilir. Süpriz yapan biz oluyoruz tabi :D
Roma eslesmesinin bir cok avantaji var. AS Roma eski gücünde degil ama ismi olan bir klüp. Yerin dibine girmis ülke futbolunun parlayan yeni yildizi olabiliriz.
Gökhan Balcı
12.08.2021, 23:01
Konferans liginde var nasıl yok anlamıyorum
Çok skandal işler çıkacak bu şekilde
Kesinlike +Djaniny. Djaniny nun kanada kaymasi ve santrofor bölgesinin bos kalmasi en büyük sacmalikliktir. Kapanan takima böyle gol bulamazsin. Djaniny Kanada geciyorsa Nwakeme, Gervinho veya gerekirse Bakasetas oraya girmeli.
tamuğ yamtar
12.08.2021, 23:02
Peres de çok iyi kullandı.
En iyisiydi.
Çok klas kullandı penaltıyı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilelebeTS
12.08.2021, 23:04
Peres penaltıyı da iyi kullandı maçta da iyi oynadı. İlk maçta yadırgamıştı biraz yerini. Arkaya sızdığı pozisyonda pası da verse maçı bitiriyorduk, tek kusuru o.
berat çok iyi penaltı atmış yeniden izledim.
Pogba mı daha iyi penaltı atıyor, Jorginho mu gibi bir soru olmuş bu
Ibrahim Gaygusuz
12.08.2021, 23:09
Konferans liginde var nasıl yok anlamıyorum
Çok skandal işler çıkacak bu şekilde
Sivas in az önce net penaltısı verilmedi. 1 metre icerdeydi rakip ceza sahası dışından frikik verdi.
Yazık olacak Sivas'a
Neyse Allahtan attılar şimdi
peresin penaltı stili çok zor kaçırılacak cinsten adam bu konuda iyi.
beratta güzel attı.
konferans ligi grup maçlarında var vardır bence umarım vardır !!!!
Hamza Yilmaz
12.08.2021, 23:30
Bu Enaldo‘ya Ceza yok mu utanmaz herif
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bu maçın eleştirilecek isimleri Edgar ve Hugodur.
Ibrahim Gaygusuz
12.08.2021, 23:33
Anket yokmu macin yildizi icin ?
Gervinho çıkınca yerine yusuf sarı girmeyecek
yusuf sarı'nın kontrada atamadığı pasın fotoğrafı varsa paylaşın
Bundan ibret almıyor musunuz?
O pası atamayan atacak zekası gücü olmayanın Trabzonspor'da ne işi var?
Bu kaç etti?
şu beyni olmayan tipi gönderin satın
Mehmet Fatih Yavuz
12.08.2021, 23:34
İlk maçtan sonra da aynısını söylemiştim... Bu maçta da tescillendi.
Santrafor Djanini olmayacak zaten, oradan +1.
Sağ açıkta da Ömür oynadığı zaman sol kanatta Wakame - Gervinho değişmeli oynayabilirler.
Böylece Berat-Hamsik-Bakasetas üçlüsü gebermez.
4-3-3 ün en öndeki üçlüsü Wakame-Djanini-Gervinho... Hiçbir savunma katkıları yok.
ORta üçlüye de yazık.
Hamsik zaten tam hazır değil.
Bir de üzerine bu kadar tempo yapmasını beklememek lazım.
Mehmet Fatih Yavuz
12.08.2021, 23:41
Maç özelinde, zeminden inanılmaz etkilendiler bizim oyuncular.
Bunun dışında, şu anda oynayan en form tutmuş takımlardan birini eledik.
Son derece gıcık bir oyun sistemi olan, fizik gücü belli bir takıma karşı turu geçtik.
Zor oldu.
Serkan iyiydi.
Vitor bence geldiğinden bu yana en kötü maçını oynadı.
İleri üçlü sefilleri oynadı. :)
Zemine ve rakibin form durumuna rağmen turu geçtik.
Roma ile keyif maçları yaparız artık. :D
Ekleme... Adamsın Bakasetas... Helal olsun.
CİVELEK.61
12.08.2021, 23:41
Yalnız rakip bizim türk futbunun kronik hastalığı olan "Geriye kaçma"olayını o kadar iyi çözmüş ki,
Geriye her kactigimizda,
birbirimizin kademesine her girdiğimizde,
Karambolerde ortada her kumelendigimizde oluşan bütün boşluklara adam söküp orda cogaldilar.
Ayrıca hucumu o kadar iyi paylastilar ki,
"Yeter ki takım gol atsın" düşüncesiyle son ana kadar topu en müsait olan arkadaşlarına aktarıp,defansımizin dengesini alt üst ettiler.
"Yerini kaybetmeme" hikayesinden sebep sürekli pozisyon alan Berat,
maç boyunca en iyi oyununu daha öne baskı yapıp yerini kaybettiği zamanlarda oynadı.
Ne ilginç değil mi?
Bu Mac gösterdiki Türk hocalarin asla ikinci bir Plani yok. Gecen yiI ile karsilastirdigimiz Zaman kadro olarak cok Genis ve kaliteli vor kadromuz var ve BU kadro oyun oynayamiyor! Kanimca bizim futbol oynamamizi isteyen rakip olursa, i'll macta oldugu gibi futbol oynariz Ferdi birvdurumda bugün oldugu gibi tikanip kaliriz. Trabzonlu yerli oyuncular gecmiste oldugu gibi bugün de takimi sabote edercesine davranis icindeler
Anladigim kadariyla ugurcan, abdulkadir Serkan makromilliyetcilik yapiyorlar ve anlasilan Boyle düsünen ve onlari destekleyen de bir taraftar grubu var. Yazik. Ayni kisiler yakinda baskana sôvmeye baslar.
Bu seine de tingir mingir giden bir Trabzon seyretmeye hazir olmaliyiz.
Serkan Mac boyunca takimin hatalarinda Basrolü oynadi. Nur KAC macta onun hatalarindan kaybedilen puanlar hepimizi cok üzer. Oyuncunun futbol fundamentali yok ve Bu cok acik görülüyor. Ismail ve Perez sagda ve Solda oynar.
Abdullah avci anlasilan kurulan kadronun agirligini kaldiramayacak.
CİVELEK.61
12.08.2021, 23:46
20825
Yani şu topu da ayağının dışıyla yuvarlayarak???????
artvints
12.08.2021, 23:47
Yalnız rakip bizim türk futbunun kronik hastalığı olan "Geriye kaçma"olayını o kadar iyi çözmüş ki,
Geriye her kactigimizda,
birbirimizin kademesine her girdiğimizde,
Karambolerde ortada her kumelendigimizde oluşan bütün boşluklara adam söküp orda cogaldilar.
Ayrıca hucumu o kadar iyi paylastilar ki,
"Yeter ki takım gol atsın" düşüncesiyle son ana kadar topu en müsait olan arkadaşlarına aktarıp,defansımizin dengesini alt üst ettiler.
"Yerini kaybetmeme" hikayesinden sebep sürekli pozisyon alan Berat,
maç boyunca en iyi oyununu daha öne baskı yapıp yerini kaybettiği zamanlarda oynadı.
Ne ilginç değil mi?
O kadar çok şey söylenir ki, şu 2 maçta yaşananlar üzerine, benim içim rahat, kimler nasıl hatalar yapabiliyor, oyuncuların profilinden kaynaklı defansif sorunlar, baskı yemeler, öne geçip yakalanmalar resmen mesaj gibiydi.
Üç kişiye bunları yükleyip işin içinden siyrilamiyorsun. Tekrar tekrar önüne çıkıyor.
aksamvakti
12.08.2021, 23:51
Çok sağlam bir takımı eledik ilk maçta ezdik.
Molde bu fizik gücüyle bizim ligi ilk 5 te biterecek bir takım.
Berat hamsik beka 3 lüsü ligi gayet güzel götürür.
Tek soru işareti corneluisu takıma katkısı nasıl olacak.
RNE-L22 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
~UniCef~
12.08.2021, 23:52
Ülke piskopat dolu, galiba Trabzonda bir tik daha fazlasi var. Kendi oyuncularimiza hatta kendi hemserilerimize karsi bu nefret nedir be arkadas?
Serkan iyi bir mac cikardi, Yusuf ne yazik ki topu oynayamadi. Abdullah Avci ile turu aldik ama hala hakaret edenler, kin kusanlar ve asagilanyari görüyorum. Bu nasil bir ruh halidir?
Biraz nefsi terbiye ögrenelim.
Morinholu Romaya karsi oynmanin heyecani simdiden basti bu ara :)
Cem Balcı
12.08.2021, 23:53
Alakasi yok peres bosda ki yusufa verse bos kaleye yuvarlayacakti..
20826
Geçen maç son dakikada penaltı kaçırdık, bu maç son dakikada olmaz hataların hepsi bir araya geldi , golü yedik. Bu takımın başına böyle şeyler çok geliyor. Kaç defa dedik arkadaş , hangi dine mensup olduğu farketmeden , futbolcusundan teknik adamına hepsi banyo yaparken vücudunda toplu iğne başı kadar kuru yer bırakmayacak arkadaş, bırakmayacak..tabi göbek deliğini de unutmamak lazım...
~UniCef~
12.08.2021, 23:55
ama oyle deme abisi forma almazlar sonra
penaltı ile tur geçen takımın kalecisi
biride ismini duymamış adamlar her yıl kupalarda sırası 60 lar da senin sıran 200 lerde adını vs duymamış isimlerini bilmiyormuş
bu öz evlatlar size ne etti yahu bu takımın buyukluğu onların eseri dir
takımını tanırsan bilirsin
şu an transfer yapabiliyorsan da serkan ve eleştirdiğin uğurcan gibilerin sayesindedir
ben bu tür arkadaşarın Trabzonsporlu oldukları konusun da ciddi şüpheler taşıyorum ciddi
şurda turun tadını bile insana yaşatmıyorlar
Bütün ülkenin sorunu bu. Gercekci olan insan yok. Her analiz ve her kiyas yanlis.
20826
Yusuf'tan ne zaman umutlansam o hemen bu umudu boşa çıkaracak büyük bir hata yapıyor. bu görselde onlardan birini görüyoruz. hemen pası denese nwakaeme karşı karşıya kalacak ama işte oyun görüşü çok zayıf.
Uğur Kalyoncu
12.08.2021, 23:57
Adam diyor ki; İsmail ile Trondsen hazır değil. Ne inat edecek, kendini niye yaksın adam durduk yere?
Hocam bunu hocanın demesine gerek yok. Futboldan biraz anlayan herkes bunu anlar. Trondsen aşırı temposuz İsmail de hazır değil. Serkan'in oynaması kadar doğal bir şey yok. 3 ay sonra hala Serkan 11 oynuyorsa o zaman elestirirsin ama şuan eleştirenler kusura bakmasınlar boş yapıyorlar.
Serdar A
13.08.2021, 00:02
Takımı tebrik ederim. Avni Aker'de son dakika kaçan penaltı; Molde Aker'de son dakika yenen gol ile turun uzatmaya gitmesi bizim adımıza tansiyon yükselten turun hikayesindeki dramatik anlar oldu. Özellikle Avni Aker'deki maç, 10 kere oynansa anca biri berabere biterdi... Ne var ki takımdaki tecrübenin bir yansıması olarak her iki durum da takımın psikolojisine fazla zarar veremedi ve nihayetinde Roma biletini aldık.
Ağustos başı seviyemiz, Norveç liginin muhtemel yeni şampiyonunu geçmeye yetti. Ne kadar enerji koyulması gerekiyorsa o kadar koyduk işin içerisinde oynanan süreyi uzatan bir hesap hatası oldu ama çok şükür futbol şanssızlığımızı bir noktada kırdık.
Santrafor gelecek, sol bek ısınacak, Dorukhan ve Ömür gelecek, önümüzdeki turda daha hazır olacağız. Roma karşısında çantada keklik değiliz.
samatyaboy
13.08.2021, 00:13
Turu geçtik ama Roma ile eşleşmek tüm moralimi bozdu.İki maçı da kaybetsek üzülmem.
halilaziz61
13.08.2021, 00:14
Allah aşkına avcı su maçta iyi bir teknik direktör performansı gösterdi diyebilir miyiz
Senin onda bir değerindeki takımi penaltılarla şansa yendik. Sahada oyun namına bir şey yoktu. İlk maç kat kat daha iyiydik.
Moldenin bir sistemi var da bizim hangi sistemimiz var veya olacak
Anlayan var mı acaba
Serkan dahil herkes çok iyi oynadı
Birlikte oynama alışkanlığı olan takıma karşı sezonun ilk maçında böyle oynayan takım ilerleyen haftalarda rakip tanımaz hale gelecektir.
Bizim taraftar çok skor odaklı bence sende o sınıfa giriyorsun
Allah aşkına nasıl iyi oynadık doğru dürüst 2 pas bile yapamadık organize 1 hücum yok kornerden karambol golü olmasa atacak dermanımız bile yoktu bence rakip kötüydü şansa eledik
İnşallah düzelirler ama ortasahaya koşan pres yapan topa basan acil bir adam hatta 2 de olabilir şart oğlu şart
halilaziz61
13.08.2021, 00:20
Futbolun doğrusu bir
Nasıl senden kat kat değeri düşük takım futbolun doğrularını yaparak sana kök söktürüyorsa
Sen de aynı doğruları yaparak Romaya kök sokturebilirisn. Tarihimizde bunu yaptık ama şu an o zihniyetin yakınında bile değiliz. Her zaman kötü futbola saçmalıklara amatörluklere bir bahanemiz var.
Diğer takımların nedense hiç bahanesi yok.
Molde en iyi oyuncusunu gönderdi bunun arkasına sığındı mincikti takir takir oynadı oynunu.
Aynısını Romaya yapabilirsek o zaman umut var derim
Yoksa Roma büyük takım yok morinho orda, yok şöyle yıldız oyuncusu var bunlar hep bahane.
Futbolun doğrularını yap gerisi nasip işi
Bugün pas atacak yerde kendi bencilliklerinden dolayı yüzde yüzlük gol kaçıran 3 pozisyon oldu tur gidiyordu tür. İşte bu futbolun doğrusu değil..
Enes Başkaya60
13.08.2021, 00:30
Evet yazıyorum..
Hocam lütfen ama lütfen şu huylarından artık vazgeç...
Kompleksleri bir yana bırak Allah aşkına...
Oyuna 80.dakika da oyuncu sokmak nedir ya nedir??
Adamlar ölmüş öndesin daha erken hamle yapmak bu kadar zor olmamalı??
Trondsen'i veya Parmak'ı daha erken alıp orta sahayı ele geçirmek bu kadar mı zordu??
Neyse çok şeyler yazasım var da..
Turu geçtik bari..
Tebrikler Fırtınam...
Evet yazıyorum..
Hocam lütfen ama lütfen şu huylarından artık vazgeç...
Kompleksleri bir yana bırak Allah aşkına...
Oyuna 80.dakika da oyuncu sokmak nedir ya nedir??
Adamlar ölmüş öndesin daha erken hamle yapmak bu kadar zor olmamalı??
Trondsen'i veya Parmak'ı daha erken alıp orta sahayı ele geçirmek bu kadar mı zordu??
Neyse çok şeyler yazasım var da..
Turu geçtik bari..
Tebrikler Fırtınam...
Ne kadar acı deil mi ??
Bence bjk den 20 milyonu senin alman lazım sen daha iyi okumuşsun oyunu :)
Dalga geçmiyorum ciddi söylüyorum senin gördüklerini görememek bence egodur ya da takıntıdır
~UniCef~
13.08.2021, 00:34
Allah aşkına avcı su maçta iyi bir teknik direktör performansı gösterdi diyebilir miyiz
Senin onda bir değerindeki takımi penaltılarla şansa yendik. Sahada oyun namına bir şey yoktu. İlk maç kat kat daha iyiydik.
Moldenin bir sistemi var da bizim hangi sistemimiz var veya olacak
Anlayan var mı acaba
Analiz ederken bütün etkenler önemli.
1.Molde bizden daha hazir bir takim
2.Norcekte lig baslamis ve adamlar 5 puan fark ile birinci
3.Molde, takim olarak bizden cok daha tercübeli. Daha gecen sezon Arsenal ve Rapid Vienali gruptan cikmis ve ondan sonrasi Hoffenheimi eledi. Eger senin mantigin ile yürür olursak, Hoffenheim bizim 3-4 kat degerinde. Ve Moldenin 17-18 kat degerinde bir takim. Ve az kalsin Grandayi dahi eleyen bir takimdan bahsediyoruz.
4.Bizim bu sezon oynadigimiz ilk maclarimiz.
5.Yeni bir oyun anlayisi ile oynuyoruz
6.
7.
öyle devam ediyor.
Arif Timurcioğlu
13.08.2021, 00:38
Sahanın suni çim olduğunuda göz önünde bulundurun.
Sefa Murat Dokuz
13.08.2021, 00:43
Abdullah Hoca, sabır ve destek istemiş. Tamam da hocam, Daha geriye düştüğümüz bir maç görmedik, bakalım skor olarak yenik duruma düşünce nasıl tepki vericek takım. Oyuncuların motivasyonu çok düşük. Lay lay lom oynayan oyuncular var. Oyuncuların bazıları geçen seneden de geriye gitmiş (Edgar, Berat, Uğurcan).
Rakip aşırı vasat, yetenek fakiri ve disiplin abidesi bir takımdı. Rakip takım 120 dk’da Serkan’a atılan 1 çalım dışında çalım bile atamadı. Bireysel olarak çok vasat bir takım. Yardımlaşmaları muazzam, pozisyon takipleri, dikkat ve konsantrasyonları oldukça yüksek, motivasyonları tam.
Bu takıma atılan ya da kaçan 1 penaltı ile elenmek ya da elenmemek gitgelinde tur yaşamamız utanç.
Hamsik, Gervinho’nun toplam aldığı maaşı Molde’nin tüm kadrosu ancak alıyordur.
Topsuz oyunda kötüyüz, umursamazız da topla çok mu iyiyiz. Onda da iyi değiliz.
Saçma sapan bek tercihinde de ısrar ediyorsun.
Peres’in o kaleciyi çalımlayıp atamadığı gol bile yanlış kanatta oynadığı için gol olmadı. Sağ ayağına alıp içe çekene kadar herkes yetişti. Orda solak birisi olsa boş kaleye yuvarlardı.
Takım umut verse destek olalım da, değil umut vermek bu takım zirve yarışından kopmazsa mutlu olacağım.
Önde basmaya çalışıyorsun, pres yapan oyuncular arasında 10m var en az. Adamlar darlanıp bunalıp bam güm vurmuyor. Al ver ile bizim sahte presimizi kolayca geçiyorlar. Biz bunu 1-2 tık iyi tekniği olan takıma yaparsak 3 pasla kalemize gelirler.
Turu geçtik ama bu gece çok mutluyum her şey yolunda diyen sağlıklı kafada birisi yoktur heralde.
Oğuzhan Fidan
13.08.2021, 01:31
Cornelius geldi dedik bir şeyler olacak gibi bu durumda mı bir şeyler olacak??? veteran aşkıyla şampiyonluk gelmezse ne yapacağız !!!!
ben maçın 90 dakikasını izledim ve sinirle kapattım davet vardı oraya gittik mecbur insanların içindede açtım penaltılara baktım telefondan. bu durum beni yaraladı açıkçası takımı daha çoşkulu daha organize ve baskılı futbolla 90 dakikada işi bitirmesi lazımdı.. çok çok kötü goller yiyolar tarifsiz gerçekten çok üzücü bir durum. başkanında memnun olduğunu zannetmiyorum hocanında.
Laziobass
13.08.2021, 01:35
Bizim taraftar çok skor odaklı bence sende o sınıfa giriyorsun
Allah aşkına nasıl iyi oynadık doğru dürüst 2 pas bile yapamadık organize 1 hücum yok kornerden karambol golü olmasa atacak dermanımız bile yoktu bence rakip kötüydü şansa eledik
İnşallah düzelirler ama ortasahaya koşan pres yapan topa basan acil bir adam hatta 2 de olabilir şart oğlu şart
Yok kardeşim tam tersine bir maçla adam gömenlere inat bu işin bir süreç işi olduğunu biliyorum ve bu yorumu yazmak için fikrim daha ilk yarıda oluştu.
Oğuzhan Fidan
13.08.2021, 01:35
birde şu topu kaybeden adam yalandan tazı gibi rakibin yanında koşup sonra bırakmasın bi zahmet ısırsın koparsın devirsin çok dikkat ettim yalandan yapılan sahte koşular felan çok irrite bir durum.. maçı gerçekten istemekle istiyormuş gibi yapmak arasında uçurum var. sahadaki çoğu oyuncumuz rol yapıyor rol kesiyor.
Abdülkadir Kılıç
13.08.2021, 04:38
Çok iyi bir rakibe karşı çok iyi iki maç oynadık. Ve turu aldık. Şimdi sıra ligde.
Gökhan Balcı
13.08.2021, 05:10
Edgar'ın penaltı kaçırdıktan sonraki yüz ifadesinin fotoğrafı varsa biri atsın buraya lütfen. Karikatür gibi adam yemin ediyorum :D
artvints
13.08.2021, 05:56
Maç başlığını okuyayım dedim, maç izlerken pek bakmamıştım, o neydi öyle. Hocanın bu sene saçları beyazlar heralde, çok yıpratıcı bir hava var.
Mesela o son dakika golünü biz mümkün değil atamazdık. Statta negatif enerji olur herkes hissederdi.
Küçücük statta ne güzel enerji yarattılar, baskı kurdular, golü resmen çağırdılar.
Özellikle maç kötü giderken asla böyle bir katkı alamıyoruz taraftardan.
Mesela uzatmada rakip yoruldu bir ara çok top çevirdik, taraftar bunu farketti, rahatsız edici bir ses çıkardı biz topu kaybedene kadar. Işte buna tribün kültürü derim ben, oyuncu karşılayıp fotoğraf vermek değil olay.
Adamlar ev sahibi olmanın avantajını yaşıyor, bizse en çok içerde puan kaybediyoruz. Buna eğitim lazım çok net. Maç öncesinde, oynanırken yapılabilecek birçok şey var ama biz baltaları çıkarıp maç sonunu bekliyoruz. Böyle daha nereye kadar gidecek ? Eskiden daha kötüydü şimdi yine iyi.
turgut kasap
13.08.2021, 07:01
Kuzey ülkeleriyle oynamak her zaman zordur Türk futbolu kuzey ülkeleri facialarıyla doludur. Bir sürü etken var. Alışık olmadığın bir iklim yüksek basınç değişik bir nem suni bir saha. Molde kötü bir takım değil düzenli Avrupa kupalarında olan ve mücadeleci bir takım. Biz bile şehirden yaylaya çıkınca üç beş gün baş ağrısı halsizlik hissediyoruz. Biraz enpati kurun evet hocaya bazen bende takıyorum ama bu takım bizim eldeki malzeme bu ve bu malzeme başarılı olacak inş. Biz doyumsuz bir toplumuz istedikçe isteriz yok öyle bir dünya. Burada öyle bir güruh varki senenin on iki ayı transfer yapılsa on üçünçü ay yokmu diye yaygara koparır.
Muhammed Ayaz
13.08.2021, 07:03
Hocaya karşı anlamlandıramadığım bir tahammülsüzlük var forumda.
Umuyorum bu hava sadece forumdadır...
turgut kasap
13.08.2021, 07:31
Hocaya karşı anlamlandıramadığım bir tahammülsüzlük var forumda.
Umuyorum bu hava sadece forumdadır...
Biz toplum olarak tahammülsüzüz. Kimseyi beğenmeyiz klop isteriz oda olmadı maçını oda olmadı negelsman iyisimi folbolcu gibi bikaçtane hoca transfer etmeliyiz beğenmediğimiz yerine ötekini geçiririz.
HOPA'LI TS'Lİ
13.08.2021, 07:37
Günaydın dostlar.
Cumanız mübarek olsun.
Hayırlı olsun tur
Yine dokuz doğurduk.
2 yıl önce Alanya'da 90+5'de yediğimiz golle yaşadığımız psikolojik travmayı dün gece de yaşadık.
Oyunu tutabilmeliyiz.
Sıra Roma'yı yakmaya geldi.
Zor ama imkansız değil
Cornelius da geldi, neden elemeyelim?
HOPA'LI TS'Lİ
13.08.2021, 07:41
peresin penaltı stili çok zor kaçırılacak cinsten adam bu konuda iyi.
beratta güzel attı.
konferans ligi grup maçlarında var vardır bence umarım vardır !!!!
Berat'ın penaltısı sonrası kaleciye yaptığı yüz ifadesi destansıydı.
Trondsen bizi ipten aldı, teşekkürler güzel yüzlü çocuk
HOPA'LI TS'Lİ
13.08.2021, 07:42
Bu maçın eleştirilecek isimleri Edgar ve Hugodur.
Geçen sezonki performanslarından uzaklar.
Yiğit Gayretli
13.08.2021, 07:47
Öncelikle tebrikler takıma... Kesinlikle geçmemiz gereken bir turu kazasız belasız atlattık.
Bizden hazır, bizden fizikli ve ligimizdeki en az 12-13 takımdan net şekilde daha iyi olan ve de kalanıyla da kafa kafaya mücadele verebilecek olan bir takımı eledik. Maç içinde, maçın heyecanıyla bu anlaşılmayabiliyor ama bireysel olarak çok kıymetli görünmeseler de takım olarak çok kıymetli bir rakip Molde. Bunu böyle anlatınca çok bir şey ifade etmeyebilir ama farkı Malatya maçında açıkça göreceğiz muhtemelen.
Takımın iyi yaptığı ve kötü yaptığı ne varsa açıkça görüldü iki maçta da. Ligde alanı Molde kadar iyi paylaşan bir rakibimiz olacağını sanmadığım için biraz daha rahatım ama topun rakipte olduğu anlarda dönülen 4-1-4-1'de ciddi defolar yaşıyoruz. 2. bölgedeki dörtlünün arkasında "1" bulunduğu alanı enine çok iyi tarayabilmesi gereken sezgisi, pozisyon bilgisi ve temposu çok iyi bir oyuncu olmalı. Berat'ı çok seviyorum ama Berat o adam değil maalesef. Durum böyle olunca o "1" hem nicelik hem nitelik anlamında yetersiz kalıyor. Yeni transfer olmayacaksa o sorunu Dorukhan'la aşmaya çalışabiliriz. Bilemiyorum...
Bunun haricinde, hücumda da çok iyi setler oynamamıza rağmen final aksiyonlarında sorun var. Final aksiyonlarına dair tercihlerde de sorun var. Son pas, bitirici şut. Daha net, kararlı ve akıllı olmak lazım.
Genel tablodan memnunum. Takımın başına kötü bir şey gelmezse sezon içinde kontrolsüz güç haline gelecek şekilde olgunlaşmayı vaadeden bir oyun var.
Ayrıca Roma maçlarını da sabırsızlıkla bekliyorum :)
Not: Suni çim cinayettir!
HOPA'LI TS'Lİ
13.08.2021, 07:48
Maçı 3-0 kotarabilirdik.
Yusuf ve Peres'in bencillikleri pahalıya mal olacaktı.
Peres dar açıdan vuracağına arkadaşına çıkarsa fişi çekmiştik.
Hoca basın toplantısında gelen soru üzerine,
İsmail'in haftalık istatistiklerde yeterince hazır olmadığını, Trondsen'in de uzun bir sakatlık döneminden çıktığını, 90 dak. sıcak temasa hazır olmadığını, bu yüzden sol bekte Brunoyu oynattığını söyledi. Şehir ve taraftar olarak Serkan'ın çok üzerine gidildiğini, verilen görevleri çok iyi yaptığını, bu kadar eleştiriye rağmen dimdik ayakta olduğunu ve çalıştığını söyledi. Şehir ve taraftar olarak kendi altyapısından çıkmış böyle genç oyunculara sahip çıkılması gerektiğini söyledi.
Serkan dün hatasız oynadı bence.
Verdiği spektaküler topuk pası usta işiydi.
Ben de kendisini çok eleştirdim.
Allah affetsin.
Serkan hakkını helal etsin.
Daha da iyi olur inşallah.
Anlaşılıyor ki sol bekte İsmail'i oynatacak Hoca
Gervinho çıkınca yerine yusuf sarı girmeyecek
yusuf sarı'nın kontrada atamadığı pasın fotoğrafı varsa paylaşın
Bundan ibret almıyor musunuz?
O pası atamayan atacak zekası gücü olmayanın Trabzonspor'da ne işi var?
Bu kaç etti?
şu beyni olmayan tipi gönderin satın
Sıfıra kadar inmeden pası erken verse fişi çekerdik.
Sahanın suni çim olduğunuda göz önünde bulundurun.
Çok doğru
burasi forum herkes ffkrini soyluyor
ben de fikrimi soyleyecegim
hocaya karsi yapilan yorumlarin buyuk bir kisminin algi olusturmak icin yapildigini
bu takim sampiyon olsa bile gene olumsuz yorum yapilacagini düşünüyorum
Yiğit SARI
13.08.2021, 07:54
Bu kadar mükemmeliyetçi olmaya gerek yok kendimizden farklı şartlarda hava saha atmosfer rakip vs. gittik maça çıktık turu aldık geldik ve ikinci resmi maçta da mağlubiyet yüzü görmedik. Biraz daha sabır
Ahmet Taşçı
13.08.2021, 08:05
Öncelikle tebrikler takıma... Kesinlikle geçmemiz gereken bir turu kazasız belasız atlattık.
Bizden hazır, bizden fizikli ve ligimizdeki en az 12-13 takımdan net şekilde daha iyi olan ve de kalanıyla da kafa kafaya mücadele verebilecek olan bir takımı eledik. Maç içinde, maçın heyecanıyla bu anlaşılmayabiliyor ama bireysel olarak çok kıymetli görünmeseler de takım olarak çok kıymetli bir rakip Molde. Bunu böyle anlatınca çok bir şey ifade etmeyebilir ama farkı Malatya maçında açıkça göreceğiz muhtemelen.
Takımın iyi yaptığı ve kötü yaptığı ne varsa açıkça görüldü iki maçta da. Ligde alanı Molde kadar iyi paylaşan bir rakibimiz olacağını sanmadığım için biraz daha rahatım ama topun rakipte olduğu anlarda dönülen 4-1-4-1'de ciddi defolar yaşıyoruz. 2. bölgedeki dörtlünün arkasında "1" bulunduğu alanı enine çok iyi tarayabilmesi gereken sezgisi, pozisyon bilgisi ve temposu çok iyi bir oyuncu olmalı. Berat'ı çok seviyorum ama Berat o adam değil maalesef. Durum böyle olunca o "1" hem nicelik hem nitelik anlamında yetersiz kalıyor. Yeni transfer olmayacaksa o sorunu Dorukhan'la aşmaya çalışabiliriz. Bilemiyorum...
Bunun haricinde, hücumda da çok iyi setler oynamamıza rağmen final aksiyonlarında sorun var. Final aksiyonlarına dair tercihlerde de sorun var. Son pas, bitirici şut. Daha net, kararlı ve akıllı olmak lazım.
Genel tablodan memnunum. Takımın başına kötü bir şey gelmezse sezon içinde kontrolsüz güç haline gelecek şekilde olgunlaşmayı vaadeden bir oyun var.
Ayrıca Roma maçlarını da sabırsızlıkla bekliyorum :)
Not: Suni çim cinayettir!
İlavaeten Parmak girince Berat 8 numara oynadı ve orda daha iyi oynadı.
Adem Köse
13.08.2021, 08:11
Norveçte bu takıma karşı aldığımız sonuç normaldir. Ancak trabzonda bu takimi bir iki farkla yenmeliydik.
Yiğit Gayretli
13.08.2021, 08:12
İlavaeten Parmak girince Berat 8 numara oynadı ve orda daha iyi oynadı.
Valla ben geçen seneden beri ısrarla söylüyorum Berat 8 numaranın adamı diye. 6 numara imkansıza yakın. Defansif aksiyonları kötü, rakibi karşılarken kötü. Olmaz yani.
Her şeyden önce bizim top rakipteyken 4231'e dönmemiz lazım. Top rakibe geçince orta sahada oluşan zafiyeti, en basit ve hızlı şekilde oradaki alanı fiziksel olarak doldurarak çözebiliriz. Orta sahadaki dörtlünün arkasına giden her oyuncu oradaki devasa boşluğu rahatça kullandı. Bunun önüne geçmenin en basit yolu oraya iki oyuncu bırakıp ön tarafı da üçlemek.
Ahmet Taşçı
13.08.2021, 08:17
Valla ben geçen seneden beri ısrarla söylüyorum Berat 8 numaranın adamı diye. 6 numara imkansıza yakın. Defansif aksiyonları kötü, rakibi karşılarken kötü. Olmaz yani.
Her şeyden önce bizim top rakipteyken 4231'e dönmemiz lazım. Top rakibe geçince orta sahada oluşan zafiyeti, en basit ve hızlı şekilde oradaki alanı fiziksel olarak doldurarak çözebiliriz. Orta sahadaki dörtlünün arkasına giden her oyuncu oradaki devasa boşluğu rahatça kullandı. Bunun önüne geçmenin en basit yolu oraya iki oyuncu bırakıp ön tarafı da üçlemek.
Berat orda tek olmayacak gibi doğrusu.Dorukhan ile oradaki sertliği ve defansif açığı kapatabilirler ama bu defa başka bir sorun çıkıyor, Hamsik mi kesilecek bu formu ile Baka mı... Valla 4-6-0 yazıyorum bir aydır nerdeyse lakin bu defa da Cornelius alındı onu da klübede oturtamazsın... Oyuncuları yönetmek Avcı 'nın bu yılki en büyük sorunu olacak gibi duruyor...
halilaziz61
13.08.2021, 08:25
Analiz ederken bütün etkenler önemli.
1.Molde bizden daha hazir bir takim
2.Norcekte lig baslamis ve adamlar 5 puan fark ile birinci
3.Molde, takim olarak bizden cok daha tercübeli. Daha gecen sezon Arsenal ve Rapid Vienali gruptan cikmis ve ondan sonrasi Hoffenheimi eledi. Eger senin mantigin ile yürür olursak, Hoffenheim bizim 3-4 kat degerinde. Ve Moldenin 17-18 kat degerinde bir takim. Ve az kalsin Grandayi dahi eleyen bir takimdan bahsediyoruz.
4.Bizim bu sezon oynadigimiz ilk maclarimiz.
5.Yeni bir oyun anlayisi ile oynuyoruz
6.
7.
öyle devam ediyor.
İşte bana göre bütün bunlar bahane
Molde futbolun doğrularını yapmaya çalışıyor
Bir sistemi var onu uygulamak için çaba harcıyor
Biz yapmıyoruz
Sistemimiz yok olacak diyorsunuz. İki aydır bu takım çalışıyor hiç calismasa bir maça çıksa yine böyle başı kesik tavuk gibi oynardı.
Dünkü maçın savunma hücum kurgusu yönünden (adamların her kaptığı top neredeyse ceza sahası içinde atakla sonuçlandı) zamana ihtiyacımız var daha takım yeni soylemiyle ki bana göre bahanesiyle (zira geçen seneden marek, gervinho peres dışında herkes aynı) gecistirilmesi yıllardır zaman sabır istiyoruz diye oyalama taktiginden başka bir şey değil.
Gerçekten hangi sistemle oynuyoruz. Ciddi soruyorum.
Dün o kadar acizdik ki wakamenin sol açıkta bizim hızlı atağımızda kaptırdığı top kalemizde çok tehlikeli pozisyon oldu. O kadar savunmamız dengesizdi. Geçen sene bile bu açıkları vermiyorduk
asilhamsi
13.08.2021, 08:26
Abdullah Hoca, sabır ve destek istemiş. Tamam da hocam, Daha geriye düştüğümüz bir maç görmedik, bakalım skor olarak yenik duruma düşünce nasıl tepki vericek takım. Oyuncuların motivasyonu çok düşük. Lay lay lom oynayan oyuncular var. Oyuncuların bazıları geçen seneden de geriye gitmiş (Edgar, Berat, Uğurcan).
Rakip aşırı vasat, yetenek fakiri ve disiplin abidesi bir takımdı. Rakip takım 120 dk’da Serkan’a atılan 1 çalım dışında çalım bile atamadı. Bireysel olarak çok vasat bir takım. Yardımlaşmaları muazzam, pozisyon takipleri, dikkat ve konsantrasyonları oldukça yüksek, motivasyonları tam.
Bu takıma atılan ya da kaçan 1 penaltı ile elenmek ya da elenmemek gitgelinde tur yaşamamız utanç.
Hamsik, Gervinho’nun toplam aldığı maaşı Molde’nin tüm kadrosu ancak alıyordur.
Topsuz oyunda kötüyüz, umursamazız da topla çok mu iyiyiz. Onda da iyi değiliz.
Saçma sapan bek tercihinde de ısrar ediyorsun.
Peres’in o kaleciyi çalımlayıp atamadığı gol bile yanlış kanatta oynadığı için gol olmadı. Sağ ayağına alıp içe çekene kadar herkes yetişti. Orda solak birisi olsa boş kaleye yuvarlardı.
Takım umut verse destek olalım da, değil umut vermek bu takım zirve yarışından kopmazsa mutlu olacağım.
Önde basmaya çalışıyorsun, pres yapan oyuncular arasında 10m var en az. Adamlar darlanıp bunalıp bam güm vurmuyor. Al ver ile bizim sahte presimizi kolayca geçiyorlar. Biz bunu 1-2 tık iyi tekniği olan takıma yaparsak 3 pasla kalemize gelirler.
Turu geçtik ama bu gece çok mutluyum her şey yolunda diyen sağlıklı kafada birisi yoktur heralde.
bu takım mı vasat ve yeteneksiz?
Adamlar her sene avrupada canavar gibi oynuyor.
Üstelik ligleri başlamış. Hemde kaç hafta olmuş.
Gayet iyi oyuncuları var. Su asamada TSL de hiç bir takım eleyemezdi bu takımı.
HOPA'LI TS'Lİ
13.08.2021, 08:26
Berat orda tek olmayacak gibi doğrusu.Dorukhan ile oradaki sertliği ve defansif açığı kapatabilirler ama bu defa başka bir sorun çıkıyor, Hamsik mi kesilecek bu formu ile Baka mı... Valla 4-6-0 yazıyorum bir aydır nerdeyse lakin bu defa da Cornelius alındı onu da klübede oturtamazsın... Oyuncuları yönetmek Avcı 'nın bu yılki en büyük sorunu olacak gibi duruyor...
Evet Berat çok yumuşak kalıyor.
Yiğit Gayretli
13.08.2021, 08:27
Berat-Dorukhan değişecek. Başka formül yok. Berat da Hamsik'i yedekleyecek. En makul çözüm bu. Hamsik'i de idareli kullanmamız lazım. Hem de Hamsik'i kenara aldığımızda saha içi organizasyonda aksama olmaması lazım. Berat'ta o oyun zekası ve pas kalitesi var.
Sezgin Öztürk
13.08.2021, 08:37
Bir tane futbolcusunun dahi adını kimsenin bilmediği bir takım gervinho hamsik wakame uğurcan peres gibi tanınmış oyuncuları bulunan takıma şans eseri elendi..turu geçtik diye sevinsem de gelecek adına çok ümitli değilim..
İlk maçta bir araba dolusu gol kaçıran takım şansa tur atladı öyle mi ? İlginç yorum olmuş.
HOPA'LI TS'Lİ
13.08.2021, 08:58
Şu maç spikerlerine, maç bitmeden "Trabzonspor tura çok yakın" minvalinden cümleler kullanmamaları gerektiğini söylemek lazım
Ne zaman bu şekilde konuşsalar uğursuzluk olarak bize dönüyor ve gol yiyoruz.
Cüneyt ŞEN yukarıdaki cümleyi kurunca, "açtı yine şom ağzını, gol yiyeceğiz" diye içimden geçti ve gol oldu. Dikkat edin bitime 10 sn kala golü yeyince kendisinin de sesi kesildi, morali bitti.
Maç bitsin istediğin gibi konuşun yahu
En azından "Haydi Trabzonspor, dayan" gibi daha makul cümleler kullanılsa daha iyi olmaz mı?
Zor da olsa turu geçtik.İlk maçta işi zora soktuk.Forvetsiz oynadık .Berat yerini kaybediyor tam 6 gibi oynamadı
G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20825
Yani şu topu da ayağının dışıyla yuvarlayarak???????Burdan çok net pozisyon nasıl pas atamaz
halilaziz61
13.08.2021, 09:16
Avcı'yla olmayacak.
Gerizekalılardan gelecek linçleri göze alarak ilk ben söylüyorum bunu.
(Makul eleştirileri kesinlikle tenzih ederim).
Ortada bir oyun yok ki, bu oyunun şu tarafını yapamadık diyelim.
Djanny kanata gidiyor forvetsiz top oynuyoruz çoğu zaman.
Djanny hocaya rağmen kanata mi gidiyor bence öyle değil.
Hoca takıntılı bunu pereria yi gönderip serkani orada çocuğun futbol hayatını bitirmek pahasına oynatarak gösterdi. Serkan yavaş yavaş olacak kaldı ki hücum oyuncusu savunma değil. Şuanki taraftarın Serkan refleksi geçen seneden geliyor.
Adam sağ bek aldırdı ilk iş onu da sol bekte oynatıyor.
Şimdi bütün bunları yok mu sayacsgiz.
Hoca kendisini duzeltmezse eleştiriye açık olmazsa gider bu kadar basit.
İkinci maçtaki futbol fakirliginin açıklaması yok.
Yani kendisi bir açıklama yapmalı bu oyunun sebebi neydi diye
halilaziz61
13.08.2021, 09:21
Bu arada wakame bu sene çok baş ağrıtacak. Olumsuz manada yaşlandı ve istediklerini yapamıyor. Eskisi gibi çalım atamıyor, devamlı ayağına top istemesi takımı ciddi yavaşlatıyor. Bekiyle oyun kurmamasi araya kaçmaması sıkıntı çıkaracaktır
CİVELEK.61
13.08.2021, 09:22
Burdan çok net pozisyon nasıl pas atamaz
Aslında bu görselde bir kare daha geride çok daha müsait.
Yok sağ ayağın net değilse,sol ayağın dışıyla ver topu.
Bir futbolcu ayağının içini dışını üstünü altını komple kullanacak.
Ayrıca nerde yavaslayacak nerde hızlanacak bilecek.
Yusuf bu pozisyonda süratli gelirken yavaşlıyor dolayısıyla kendi gol yapma şansını bitiriyor.
Eeeee Wakame'nin önüne de yuvarlamiyor.
Rakıp stoper 50 metreden gelip yerleşiyor.
Sen hücumda daha çoksun pozisyonu sonlandiramiyosun
Yok bide giderken duruyorsun
Ulan git işte
Ya kendin at ya da pas ver
Sezgin Öztürk
13.08.2021, 09:23
Ülke olarak kendimizi dev aynasında görmekten bu hallere düştük.
Avrupa şampiyonası öncesinde yok final oynarız kupayı alırız gazıyla gittik 3 maçta şamar oğlanına çevirip evimize yolladılar.
Her sene ülke takımlarının Avrupa'da oynayacağı maçlar öncesi gerek medya gerek taraftarlarının bu takımları köy takımı,kasaba takımı diye küçük görmesinin sonucunda bugün ülke şampiyonu dahi eleme oynayacak duruma geldi.
Liginde 20 maç yapmış puan tablosunda lider olan,Avrupa'da son yıllarında iyi performans gösteren takımla 2 maç oynadık. ilk maç olmayacak goller kaçırıp olmayacak goller yemişsin 2. maça deplasmana gidiyorsun. Üstelik maçın oynanacağı stadyumun zemini suni çim. Buna rağmen zorlanmana rağmen tur atlıyorsun.Taraftar olarak kendini o kadar yukarıda görüyorsun ki bu seni tatmin etmiyor. Bir zaman sonra gerçekçilikten uzaklaşıyorsun.
halilaziz61
13.08.2021, 09:25
Biz neden 40 milyon eurolara takım kuruyoruz
Kuralim molde gibi bir takım olsun bitsin bu iş neden bu kadar para harciyoruz
Sezgin Öztürk
13.08.2021, 09:30
Biz neden 40 milyon eurolara takım kuruyoruz
Kuralim molde gibi bir takım olsun bitsin bu iş neden bu kadar para harciyoruz
Bizden kastın Trabzonspor ise zaten 40 milyonlara kurmuyoruz takımımızı. Şuan 20 milyon seviyelerinde.
40-50 milyonlara takım kuranlar gs,fb,bjk onlarda bizden değil.
Murat Keçeci
13.08.2021, 09:32
Öncelikle turu atladığımız için tüm takımı tebrik ediyorum.Moral ve özgüven açısından güzel bir kazanım oldu.
Maçın analizini yaparsak;
İlk 20-25 dakika yine duruş hatalarını ve bireysel hataları fazla yaptık.Ama sonrasında maça ısındıkça bu hatalarımızı normal seviyeye indirdik.Oyunun içinde kaldığımız sürece avantajlı olacak olanın biz olacağımızı maçtan önce belirtmiştim.Güzel bir dakika da golü de bulduk.Tam beceremesek de kismen oyunu kontrol ettik taa ki son dakikaya doğru,rakibin tamamen doğaçlama geldiği bir anda yediğimiz gol bize yakışmadı.Hatta o an maçi izlerken şaka gibisiniz şaka gibisiniz diye sitem de ettim.
Uzatmalardaki oyuncu değişiklikleri ile fiziksel ve mental açıdan düşen takımı yeniden ayağa kaldırdık.Parmak,trondsen ve yunus gibi oyuncular oyunu kontrol etmemizde yardımci oldular.Bir iki fırsatta yakaladık ama olmadi.
Penaltı atışlarında ise biraz tedirgindim.Çünkü morali daha yüksek olan taraf rakip idi.Taraftar desteği de vardı.Bütün bu dezavantajlara rağmen güzel bir penaltı performansı ile turu aldık.Penaltıları kullanan beşliyi doğru seçmisiz.Uğurcanı da tebrik etmek lazım.Penaltı atışlarında milli takımda yaptığı kurtarıştan sonra üstüne koyarak devam ediyor.Eskiden penaltı performansı 10 uzerinden 3 gibi bişeydi şuan ise 10 üzerinden 6-7 ye ulaştı.
Takımdaki eksiklerden biraz daha bahsedersem;
Öncelikle öndeki üçlü savunma balansımızi bayağı bozuyor.Nwakame ile Djaniny zaman zaman beke yardım etmeye çalışıyor ama Gervinho bu konuda tam facia o nedenle maç içinde zaman zaman djaniny ile sağ kenarı değişerek kullandıriyor hoca onu.Onun sağ tarafta olduğu dakikalarda serkanin üzerine surekli fazladan bir adam ile geldiler.O yüzden oyunun ilk bölümünde biraz dengesiz savunma yaptık.
Maçta ön plana çıkan bir performans olmadı.illa bir isim vermek gerekirse Peres fena değildi.Serkan ve berat da bazi arkadaşların belirttiği kadar kötü değildi.Ellerinden geleni yaptılar.
Serkan için şunu söyleyebilirim bir defans oyuncusu için fazla riskli oynuyor.Bu da duruş hatasından kaynaklanıyor.Bu maçta kritik müdahalelerde başarılı oldu ve maçın iyilerinden biri oldu ama her zaman şans bu kadar yaninda olmayabilir.Hakemlerin eline koz vermemek lazim.Mesela roma gibi takımlar böyle riskli oynayan oyuncuları çok kolay işleyebilir daha dikkatli olmalı.
Çoğu kisi oyunumuzu beğenmese de biz doğru oyunu oynadık.Çoğu kişi bu maçta da iç sahadaki oyunu bekliyordu ama dünya uzerinde öyle bişey yok.Iç saha oyunu farklıdır,deplasman oyunu farklıdır.Biz doğru felsefe ile oynadık fakat maçı kopartamadık çünkü gervinho ve djaniny gibi oyuncular beklentinin altında performans sergiledi.
Sonuç olarak turu geçmek güzel oldu.Ama romayi elemek için sinekten yağ çıkarmak gerekiyor böyle hovarda olursak ve basit hatalar yaparsak turu gecmek imkansız olur.Moldeyle yaptığımız iki maçı da kazanacakken berabere bitirdik.Ilk macta son dakika da galibiyet penaltısını kaçırdık.ikinci maçin son dakikasinda ise öndeyken golü yedik.Ayni zamanda lig maçları içinde aynı durum gecerli.Mesela bu maç malatya maçı olsaydı son dakika da o golü yiyerek 2 puanı bırakmış olacaktık.Şampiyon olmak istiyorsak puan dağıtma konusunda bu kadar bonkör olamayız.
adiloş bebe
13.08.2021, 09:36
O kadar enteresan bir tur oldu ki... Hani son dakikalar da kabusu yaşayıp turu atlamamız Trabzonspor tarihine de ters bir durumdu. Biz alışık değiliz bu tip elemelere :) İlk maç olduğu gibi yine oyuncu oyuncu değerlendirme yapmak istiyorum.
Uğurcan: Umarım kurtardığı penaltı aklını toplamaya yardımcı olur. Gerçekten dün beni deli eden iki üç hareketi oldu. Acilen toparlaması lazım.
..
Peres: Ters kanatta yine hiç etkili olamadı. Ne hücum ne savunma hiçbir etkisi yoktu. Kendi kanadına geçince biraz toparladı ve o beklenen hücum etkinliğini gösterdi. Kaçırdığı golde hatası büyük ama tempo kazandıkça çok daha iyi olacaktır.
Serkan: Bu maçta varını yoğunu ortaya koydu. Evet hala yetersiz ve asla 11 oyuncusu değil ama bu maç özelinde acımasızca eleştirmek hiç de doğru değil bence.
Edgar: Maçın en iyilerindendi. Kader bu ki yine ilk maçın en iyisi olan Baka gibi o da penaltı kaçırdı.
Hugo: İlk maçın aksine bu maç çok kötüydü, ancak güven veren bir yapısı var. Bizi tek maçla sarsmaz bu durum.
..
Berat: Berat, idolüm Busqets diyorsun ama bana göre sen asla bir 6 numara oyuncusu olamazsın. Senin yerin 8 numaradır. Tek başına kaldığı anlarda çok ezildi. Ancak bu çocuğa da yüklenmek çok yanlış. Umarım hoca bir an önce doğru pozisyonda oynatır.
Hamsik: Tamam kalitesi ve pasları falan çok iyi ama ben bu hali ile 11 oynatmam kesinlikle. Orta alanı daraltamıyor oluşumuzun sebebi kesinlikle bu arkadaş. Biz ondan son 2 sezon ki Sosa performansı beklersek çok hata yaparız. Şu an en büyük sorunumuz ona 11'de yer açmak bence.
Bakasetas: Sana ne yazsam azdır adamım benim. 120 dakika boyunca her yerdeydin. İyi ki almışız seni. Aldığın her kuruş senin hakkın. Hem fiziksel hem ruhsal sahada yırtınan tek adamdı yine.
Gervinho: Hiç ısınamadım bu arkadaşa. Aşırı kaçak ve vurdumduymaz oynadı dün. Savunma katkısı neredeyse yok. Çok bencil ve top ezmeye müsait.
Nwakaeme: Dün beklentilerin çok uzağındaydı. Onu yedekleyebilecek bir oyuncunun önemi bence burada daha net anlaşılabiliyor.
Djanini: Bu arkadaş santrafor değil. Ben satılmasından yanayım kesinlikle.
Sonradan girenler: Göze çarpan bir performans olmadı. Yusuf başı kesik tavuk gibi dolandı durdu. Yunus, aman top bana değmesin kafasında, Trondsen idare ederim ama fazla bir şey beklemeyin dedi, İsmail hakkında ise net bir şey söylemek zor.
halilaziz61
13.08.2021, 09:37
Pardon yanlis söylemişim 90 milyon Euro olacaktı
https://www.transfermarkt.com/trabzonspor/marktwertanalyse/verein/449
90 milyonluk takım kur sonra 14 milyonluk takım tarafından ecel terleri ile muamele gör
https://www.transfermarkt.com/molde-fk/startseite/verein/687
Molde geçen sene hoffenheimi elemis kuralım molde gibi bir takım ben okeyim
iyattara
13.08.2021, 09:44
Benim bildiğim Trabzon o golü yer dedim içimden, hakem abi de 7 uzatınca tamam dedim yedik. Avcı ile bir nebze kırılmıştı bu son dakikalarda gol yeme fikrim ama yine de yiyeceğimizi düşündüm. Penaltıları da kaybedebiliriz diye düşünmüştüm ama neyse ki kazandık. Sanırım penaltı çalışmayı ihmal etmemişiz.
Sezon başı zor bir deplasmandan tur ile döndük. Eleştirirken bunu da düşünüp değerlendirmek lazım.
Uğur Kalyoncu
13.08.2021, 09:47
Adamlar geçen yil UEFA' da belli seviyeye gelmişler.
Bu sene 20 resmi maç oynamışlar .
Sen bu takımı hazır olmamana rağmen bir şekilde eliyorsun ve Romanın rakibi oluyorsun.
Bu mutluluğu yaşamak varken ömür çürüten insanlar var maalesef.
Hayır ne bekliyorsun arkadaşım.
15 yılda bir şampiyonluga oynayan bir takımı tutuyorsun.
Beklentilerini niye tavan yapıp hem kendini hem bizleri geriyorsun.
halilaziz61
13.08.2021, 09:53
Adamlar geçen yil UEFA' da belli seviyeye gelmişler.
Bu sene 20 resmi maç oynamışlar .
Sen bu takımı hazır olmamana rağmen bir şekilde eliyorsun ve Romanın rakibi oluyorsun.
Bu mutluluğu yaşamak varken ömür çürüten insanlar var maalesef.
Hayır ne bekliyorsun arkadaşım.
15 yılda bir şampiyonluga oynayan bir takımı tutuyorsun.
Beklentilerini niye tavan yapıp hem kendini hem bizleri geriyorsun.
Kimse beklentiyi tavan yapmıyor
Ts bin ne olduğunu ne olmadığını biliyoruz
O kadar transfer yapıp bir de iki aylık hazırlık kampından sonra belki de son 10 yılın en sıkıntısız başlangıcı olabilir bu kadr kötü oynamaya hakkın yok
Karşımızdaki Juventus değil, Roma da değil.
Ben de bunu anlamıyorum ne yapalım çok mu iyi oynadık diyelim.
Bu kadar yatırım yapıyorsan bir karsiligi olmalı degil mi
Bir kere de bahane bulmasak olaylara.
Aek yi pragi eledik kimse böyle bir şey demedi.
O takımlar moldeden kötü muydu
Uğur Kalyoncu
13.08.2021, 10:05
O kadar transfer yapıp bir de iki aylık hazırlık kampından sonra belki de son 10 yılın en sıkıntısız başlangıcı olabilir bu kadr kötü oynamaya hakkın yok
Juventus Roma değil de ne yapacaktık hocam tek kale top mu oynayacaktik.
İlk maçta zaten o topu oynadık 5-6 olacak maç 3-3 bitti.
İkinci maç için de aynı beklenti varsa o futbolun ruhuna , gerçeğine aykırı hocam.
Karşı takımın oynadığı maç sayısı bizim hazır olmayan oyuncularımız ve sistemimiz düşünüldüğünde gayet iyi bir eleme turu geçirdik.
Biz eksik yok takım on numara demiyoruz ki . Elbette eksikler var ama bu kadar karamsar olacak bir şey yok.
BunyaminEraslan
13.08.2021, 10:07
Kaçırdığınız nokta şu bence; Artık takımlar arasında kadro kaynaklı bariz farklar yok. Bu bizim ligimiz için de geçerli. Her takım futbol doğrularını bir şekilde uygulamaya çalışıyor. İlk Molde maçı gibi bariz baskın oyunları seyretmek çok zor artık. Önemli olan küçük detaylarda hata yapmamak. Biz bunu yıllardır yapamıyorduk. Biraz biraz yapmaya başladık. Bence oyunlara bu profilden bakarsak daha doğru olur.
HasanTezel
13.08.2021, 10:10
Avcı'yla olmayacak.
Gerizekalılardan gelecek linçleri göze alarak ilk ben söylüyorum bunu.
(Makul eleştirileri kesinlikle tenzih ederim).
Türkiye çöp liginde Avcı 3-5 hocadan biri, bi umut olabilir
Ama, 1-0 önde olup 2 forvet Djaniny ve Gervinho yu çıkarıp en az böyle 10 maçı 1-0 dan 1-1 bitirmiş biri ÜST SEVİYE HOCA olamaz, dediğim gibi ülke ligi 20 sene evvelde kalmış-kendini geliştirememiş çöplerle dolu, imparator denen adam 35 maçta 4 tesadüfi galibiyet almış, HERŞEY DEĞİŞMİŞ BİZİM HOCALAR maça yatma-kapanmada kalmış
Dün çocuğa sorsan Yusuf sarıyı 55 gibi alır TAKIMA DER Kİ 2-0 YAPMAK ZORUNDASINIZ!!!
Bakın beyler kadromuz MUHTEŞEM, son yılların iyi kadrolarından, ama Avcı eldeki en iyi olmakla birlikte ÇOOOOK GERİ KALMIŞ VE DEĞİŞİKLİKLERDE TARAFTARIN vizyonunun gerisinde maalesef…
2021 Ocakdan beri önde olup berabere biten maçlara bakın TAMAMI tek sistem ezbercisi bozuk eğitimin yetiştirdiği adam profili
Yapıcı eleştirdim, anlayan teşhisi de tedaviyi de bulur
halilaziz61
13.08.2021, 10:10
Juventus Roma değil de ne yapacaktık hocam tek kale top mu oynayacaktik.
İlk maçta zaten o topu oynadık 5-6 olacak maç 3-3 bitti.
İkinci maç için de aynı beklenti varsa o futbolun ruhuna , gerçeğine aykırı hocam.
Karşı takımın oynadığı maç sayısı bizim hazır olmayan oyuncularımız ve sistemimiz düşünüldüğünde gayet iyi bir eleme turu geçirdik.
Biz eksik yok takım on numara demiyoruz ki . Elbette eksikler var ama bu kadar karamsar olacak bir şey yok.
Karamsar değilim, sadece ilk maça göre kötü oynadık diyorum. Acilen biraz daha oyunumuzu torparlamamiz lazım diyorum.
Moldenin bize yaptığını bizim Romaya yapmamamız için sebep yok diyorum
halilaziz61
13.08.2021, 10:12
Kaçırdığınız nokta şu bence; Artık takımlar arasında kadro kaynaklı bariz farklar yok. Bu bizim ligimiz için de geçerli. Her takım futbol doğrularını bir şekilde uygulamaya çalışıyor. İlk Molde maçı gibi bariz baskın oyunları seyretmek çok zor artık. Önemli olan küçük detaylarda hata yapmamak. Biz bunu yıllardır yapamıyorduk. Biraz biraz yapmaya başladık. Bence oyunlara bu profilden bakarsak daha doğru olur.
Kesinlikle katılıyorum takımlar arasında fark kalmadı
Sistemi olan bir takım vasat oyuncularla da çok iyi işler başarıyor
Ama ne yazikki TS sistem kuramiyor en üzücü tarafı bu. Alt yapıdan a takıma belli bir sistemle oynasak böyle bir gleenek oluştursak tüm meselenin yarısı çözülecek ama öyle böyle bir şey için kafa yormuyoruz
Bazı arkadaşlar ligimizi dev aynasında Trabzonspor da Avrupa futbolun ekolü olarak görüyorlar
Şunu şuraya bırakalım da herkes bir silkelensin
https://tr.wikipedia.org/wiki/2022_UEFA_%C3%BClkeler_s%C4%B1ralamas%C4%B1
Eğer her işi para çözse idi ülke puanı olarak Rusya'nın ardında yer almamız gerekirdi.
HasanTezel
13.08.2021, 10:14
Sen tüm antrenmanlarda 1-0 sistemini ezberletir başka taktiğin yoksa KOOOCA HAMSİK yan ps yapar…
Hoca asla 2 yi atın çekin fişi demediği gibi FORVET ÇIKARIP DEFANS ALIYOR, bitti abi o işler, dün Molde 4 hücumcu soktu attı golü, son ortayı ortasahaya yakından stopere yaptıramazsın, temel BÜYÜK TAKIM kurallarına aykırı
Mehmet Fatih Yavuz
13.08.2021, 10:14
İlk maça göre kötü oynayacaksın elbet.
Rakip sahada oynuyorsun. Ve çok önemli suni çim sahada oynuyorsun.
Bundan doğal birşey yok.
Molde şu turda gelebilecek en zor takımdı. Geçtik. Hem de ilk maçta son saniyede penaltı kaçırmamıza, ikinci maçta +7 uzatma verilmişken +7 de gol yememize rağmen.
halilaziz61
13.08.2021, 10:19
Eleştiren de haklı kendine göre savunan da. Bakış açısı önemli umarım Roma maçında daha iyi oynariz zorlariz Romayı ve inşallah turu geçeriz
lazminator61
13.08.2021, 10:19
demin mac sonu toplantiyi izledim, bizim Bazin cok sacma sorular soruyor. Gecen mac offensiv bu mac kontrolü Trabzon izledik, malatya macinda hangi TRabzonu izleceyiz? bide bundan ekmek kazaniyorlar.
UĞUR DURTAŞ
13.08.2021, 10:21
Bu filmi geçen sezon defalarca izledik!
aynı filmi kopya çekmişler....
konu hep aynı
1-0 öne geçiyorsun
2.golü bulamıyorsun
son saniyede gol yiyorsun.
dediğim gibi konu aynı.
**
herşeye rağmen turumuz hayırlı olsun
uğurcan dün inanılmaz topları kötü kullandı.
biraz dikkat uğurcan kardeşim.
ya takibe ya dışarı(taça)
avcı hocam öyle veya böyle peresi kendi yerinde oynat
peres demişken
inanılmaz güzel rakip arkasına koşu
kaleciyi geçtin
kafanı kaldırsan arka direkte sarı nın boş olduğu göreceksin
kale boş
havadanda değil yerden versen boş kaleye gol olacak.
sen kaleyi düşündün.
emin ol bu hareketi yapsaydın kimse sarıyı övmezdi boş kaleye gol attı turu koparttı diye
ön plana sen çıkacaktın seni yüceltecektik seni.
yunus hakkında ciddi bir karar verilmesi taraftarıyım transfer sezonu bitmeden
anlatabilmişimdir.çok net.
berat bakasetas makayeme canini gervinho hamsik ...
bu ayakların hepsi teknik
rakibi eksik yakalasakta gol yapamıyoruz zorlanıyoruz.
avcı hocanın dikkatine...
peresin sağ bekte ismailin sol bekte forvette cornelius la başlayacağımız maçlarımızı 4 gözle bekliyorum.
ümitliyim.
Sırf soru sormuş olmak için işte..
Mehmet Fatih Yavuz
13.08.2021, 10:24
3 tane pozisyon var 1-0 dan sonra...
1. si Yusuf'un Wakame'nin önüne bırakmadığı pozisyon,
2. si Peres'in kaleciyi geçince Yusuf ve Wakame'ye vermeden kaleciye nişanladığı pozisyon.
3. sü Yusuf'un karşı karşıya kalecinin üzerine vurduğu pozisyon.
Bunları atıp koparamazsan maç sıkıntıya girer.
Önde kanat-forvet olarak kullanabileceğin 4 adamın eksik şu anda.
Tamamlanınca dertlerin bir kısmı da bitecek.
Santraforsuz oynuyoruz. Bu sıkıntı tek başına yeter zaten takıma..
Bu arada yeniden ;
Wakame -Gervinho birbirinin alternatifidir. Zorluk derecesi düşük maçlar dışında aynı anda sahada olmaları takım savunmasına zulümdür.
Uğurcan ayak takıntısı vardı adamla ayakla pas atmada çok geriye gitti
gurur6134
13.08.2021, 10:28
20826
Bir de peresin topa vurmadan onceki pozisyonuna bak hem yusuf hem djanini bombos
trabzonsuz tsli
13.08.2021, 10:28
14 milyon EUR değerindeki Moldeyi eleyip, 410 milyon EUR değerindeki Roma ile oynayacağız. Herşey bu piyasa değerlerinden ibaret değil arkadaşlar. Özellikle söz konusu TS olduğu zaman.
oyunda bazı temel aksaklıklar var. Hamsik kalitesini belli ediyor ama biraz ritme ihtiyacı var. Ayrıca Baka ile önde ikili duruyorlar, arkada Beratla yakın oynasa daha iyi gibi.
Avcı geç oyuncu değiştiriyor. Dönem başı oyuncular form tutmamışken daha erken başvurabilirdi. Ortasahaya dianmizm için Parmak daha erken girebilirdi. Trodsen nedense bana güven veriyor. Oynunun gidişatına göre maçı soğutacak dengeleyecek, kontraya çıkartacak adam sanki. Son dakikalarda çok panikledik. Top şişirmek, sürekli depara çıkmak bize atak olarak gelecekti. Ona rağmen yaptık. Avcı diğer maçta oynun daha fazla içindeydi. Bu maçta kenarda aktif değildi. Gergindi belli ki.
Oyun sistematiğini daha da oturmak gerek. Ligde Molde kadar oyuna tutunmuş, disiplinli ve sistemli rakipler olmayacak, bu avantaj ama eksiklerimizi bu maçlarda tespit etmek de avantaj. Umarım herkesin gördüğü yerlere dokunuşlar gelir.
Ortasaha Hamsik Bakasetas ile birlikte oynarken Hugo zorda kalacak gibi. Acil şekilde şablonu oturtmamız lazım. Özellikle son 10 dakika takım kalmadı, herşey bireysele döndü.
Dünkü maçta Hamsik Gervingho çıkıp, İsmail ve Trodsen girseydi mesela. İsmail sola, Trodsen ortaya, Peres sağa, Serkan onun önüne. Topa çok daha rahat hakim olurduk sanki dk 70-75 gibi böyle hamlelere gitsek daha iyi olurdu
lazminator61
13.08.2021, 10:31
Zamaninda demisdim, girin bakin ilk sayfasina, Yunus Malli futbolcu degil diye.
Aklinda futbolu bitirmis. Neden mi Wolfsburgtan geldi ? Almanlar sürekli, defol git diye mesajlar atiyordu.
HasanTezel
13.08.2021, 10:33
3 tane pozisyon var 1-0 dan sonra...
1. si Yusuf'un Wakame'nin önüne bırakmadığı pozisyon,
2. si Peres'in kaleciyi geçince Yusuf ve Wakame'ye vermeden kaleciye nişanladığı pozisyon.
3. sü Yusuf'un karşı karşıya kalecinin üzerine vurduğu pozisyon.
Bunları atıp koparamazsan maç sıkıntıya girer.
Önde kanat-forvet olarak kullanabileceğin 4 adamın eksik şu anda.
Tamamlanınca dertlerin bir kısmı da bitecek.
Santraforsuz oynuyoruz. Bu sıkıntı tek başına yeter zaten takıma..
Bu arada yeniden ;
Wakame -Gervinho birbirinin alternatifidir. Zorluk derecesi düşük maçlar dışında aynı anda sahada olmaları takım savunmasına zulümdür.
Abi bunlar neden kaçtı biliyor musun, MUTLAKA 2. Yİ ATIN denmediği için lakaytlık veya hedefsizlikten, takım istese çoook kolay atardı 2 yi
BENİM TELAŞIM BU, Hocanın 2 derdi yok oyuncular da söyleneni yapıyor, 1-0 a kapanıyor ana amç bu
gurur6134
13.08.2021, 10:33
Bazı arkadaşlar ligimizi dev aynasında Trabzonspor da Avrupa futbolun ekolü olarak görüyorlar
Şunu şuraya bırakalım da herkes bir silkelensin
https://tr.wikipedia.org/wiki/2022_UEFA_%C3%BClkeler_s%C4%B1ralamas%C4%B1
Eğer her işi para çözse idi ülke puanı olarak Rusya'nın ardında yer almamız gerekirdi.
Iskocya ve guney kibrasa bile gecilmisiz vay arkadas hersey dibe vurmus ulkede futbol da dahil
halilaziz61
13.08.2021, 10:37
Şikeden sonra futbolu tutamazdin operasyon çekilip pislikler temizlense şu an ilk 10 lig içinde olacaktık. Tam tersi oldu hiç üzülmüyorum. Bu ülkeye ahlaksızlığın diz boyu olduğu bu topluma mustehak
gurur6134
13.08.2021, 10:40
Var olsaydi wakanin ofsayt diye verilmeyen golu nizamiydi aksam asporda gosterdiler ayrica rakibin 97 de attigi gol de buyuk ihtimalle ofsaytdi ..var olmadigi gibi ustune statda ofsayt kamerasi da yoktu
Abi bunlar neden kaçtı biliyor musun, MUTLAKA 2. Yİ ATIN denmediği için lakaytlık veya hedefsizlikten, takım istese çoook kolay atardı 2 yi
BENİM TELAŞIM BU, Hocanın 2 derdi yok oyuncular da söyleneni yapıyor, 1-0 a kapanıyor ana amç buBöyle bir şey olacağına inanıyor musun gerçekten. Topçu pozisyona girecek, hoca bana mutlaka ikiyi atmalısın demedi o zaman vurmayayim mi diyecek? Avci bir tane atin iki önemli değil diyecek? Maçtan sonra bu pozisyonların neden sonuçlandırmadin diye fırça atmıştır kesin.
Yedekte forvetin yoksa, oynayan adam da sakatlanmadiysa tek forvetini cikarmayacaksin. Bu konuda ben de kızıyorum ama pozisyonu bitirememeyi de hocaya yıkmayalim artık.
Mehmet Fatih Yavuz
13.08.2021, 10:44
BENİM TELAŞIM BU, Hocanın 2 derdi yok oyuncular da söyleneni yapıyor, 1-0 a kapanıyor ana amç bu
3 tane karşı karşıya pozisyon yakalamışken, nasıl 2 yı atmayın denmiş oluyor anlamadım.
Şu mantığı yürütmek işin aşırı art niyetli olmak lazım.
Seni o pozisyonlara sokan taktik anlayış pozisyonlara girerken etkisiz, pozisyon kaçarken direk sorumlu.
Hedefsizlik olsa o pozisyona giremezsin.
Giremiyorduk zamanında. Sahamıza hapsolup, dakikalarca dayak yiyorduk.
Gol hedefi olmayan takım nasıl pozisyon üretir?
Bu şekilde dünyaya bakma şansım yok benim
bu takım mı vasat ve yeteneksiz?
Adamlar her sene avrupada canavar gibi oynuyor.
Üstelik ligleri başlamış. Hemde kaç hafta olmuş.
Gayet iyi oyuncuları var. Su asamada TSL de hiç bir takım eleyemezdi bu takımı.
Gerçekçi bir yorum, tebrik ediyorum. 5 senedir söylediğim cümleleri tekrar edeceğim: Türkiye liginde oynayan bir takımın Avrupada dengi Arnavutluktan, Faroer Adalarından, Gürcistandan ya da Bulgaristandan bir takımdır. Bunu ben söylemiyorum istatistikler söylüyor, Avrupada ki sıralamamız söylüyor, son senelerde Avrupa kupalarında aldığımız sonuçlar söylüyor. Norveç liginde 20ye yakın maç oynayıp lig lideri konumunda bulunan Molde yi küçümseyenleri de pek anladığımı söyleyemem lakin bütçe farkı tek kıstas olmamalı sanki. Hollanda ligini, Belçika ligini ya da Avusturya ligini hiçe sayanları görünce beni alıyor bir gülme. Marka değeriymis şuymuş buymuş bence hepsi boş lakin ülke futbolu her geçen gün biraz daha eriyor ve futbol kalitesi her geçen gün daha azalıyor. Molde yi ilk maçta 3,4 farkla tokatlaman gerekirken şanssız bir beraberlik almıştık ve takımın furbolu gerçekten hepimizi ümitlendirdiğine eminim ve sırf bu yüzden uşakları tebrik ediyorum, öyle ya da böyle turu geçip Mourinho yu Trabzona getirecekler. Dipnot: bu Molde yi Türkiye liginde oynayan hiç bir takım eleyemezdi, o yüzden ligden umutluyum, hep beraber oturup izleyeceğiz inşallah
HasanTezel
13.08.2021, 10:49
Beyler 2 yi atmayını dümdüz mü anladınız yahu;)
Futbol oynayanlar bilir, antrenmanda maçta YATMAYI ezberlersen bu meleke olur, pozisyon anında HAZIR OLAMAZSIN, öndeyken hedefe ulaştığın için KONSANTRE değilsindir, apaçık 7-8 aydır her maç biz KORUMA amaçlı oynuyoruz…
Rakipten maçı koparma değil YATMA ezberletilmiş demek istedim, o vuruşların hepsinde konsantrasyon eksik bu sebeple, yahu kaç kez 3 e 1 kaçırdık hatırlayın maçları
Mehmet Fatih Yavuz
13.08.2021, 10:50
Skorun üzerine yatma talimatı-anlayışı olsa o pozisyonlara giremezsin. Asıl sen dümdüz anlamışsın.
Herhalde hoca gidip topçulara gol atmayın dedi gibi bir lafı tartışmıyoruz.
Ortada bir oyun yok ki, bu oyunun şu tarafını yapamadık diyelim.
Djanny kanata gidiyor forvetsiz top oynuyoruz çoğu zaman.
Djanny hocaya rağmen kanata mi gidiyor bence öyle değil.
Hoca takıntılı bunu pereria yi gönderip serkani orada çocuğun futbol hayatını bitirmek pahasına oynatarak gösterdi. Serkan yavaş yavaş olacak kaldı ki hücum oyuncusu savunma değil. Şuanki taraftarın Serkan refleksi geçen seneden geliyor.
Adam sağ bek aldırdı ilk iş onu da sol bekte oynatıyor.
Şimdi bütün bunları yok mu sayacsgiz.
Hoca kendisini duzeltmezse eleştiriye açık olmazsa gider bu kadar basit.
İkinci maçtaki futbol fakirliginin açıklaması yok.
Yani kendisi bir açıklama yapmalı bu oyunun sebebi neydi diye
Ne pereiraymis be arkadaş nerede bu adam juvede falan mi oynuyor. Takıntılı olan sizsiniz artık asin bunu. Pereira öyle bitikti ki beceriksiz Serkan bile kesti adamı. Bunu kabul edin. Parayı cukkaladi ülkesine döndü. Şampiyon olana kadar oynatmadilar adamı, son mac garantilenince önde oynatip emekli ettiler.
gurur6134
13.08.2021, 10:55
Ugurcanin ve hocanin aciklamalarini simdi dinledim, ozellikle ugurcana helal olsun kaptan gibi davranmis takim arkadasina oyuncusuna sahip cikmis bizde bir guruh var taktimi takiyor agziyla kus tutsan nafile sonra her turlu hakareti de elestiri sayiyor agizlarinin payini vermis kaptan..kotu oynayan oyuncu elestirilir ancak iyi oynarken de hakki verilir hakaret edilip degersizlestirilmez ozellikle serkana ve huseyine inanilmaz bir on yargi var boyle yaparak duzeleceklerini saniyor galiba taraftar..ikisinden de iyi alternatif ve yedek olur onlarda gitsinde yerlerine klube icin 15 milyonluk adamlar mi alalim ..kostek olacaginiza biraz destek olun bu kadar negatifligin oldugu yerde adamlarin topa vurmasi bile mucize..
halilaziz61
13.08.2021, 10:59
Ne pereiraymis be arkadaş nerede bu adam juvede falan mi oynuyor. Takıntılı olan sizsiniz artık asin bunu. Pereira öyle bitikti ki beceriksiz Serkan bile kesti adamı. Bunu kabul edin. Parayı cukkaladi ülkesine döndü. Şampiyon olana kadar oynatmadilar adamı, son mac garantilenince önde oynatip emekli ettiler.
Neyse serkanin pereriadan daha iyi oynadığını ifade eden bir yaklaşımla tartışmaya girmeyeceğim.
Parayı cukkalamis
Adamı gönderen sensin, ne yapsaydı tazminatıni almasamaydi. seni işten cikaran işvereninden tazminat almazsın o zaman. bir dönem daha beklersen zaten jubilesini yapacaktı.
Kaldı ki serkanin pereria sonrası o kadar bariz hataları oldu ki buradaki herkes en azından pereria ile dönüşümlü oynamaları konusunda hemfikirdi.
Avcı iyi hocadır ama takıntılidir, bu takıntıları umarım takıma zarar vermez. Dünkü maçta bile oyuncu değişikliği için 80 beklemesi bir sorundur bana göre.
Takım güzel olmuş, maçı izlerken zevk aldım, bitmesini de istemedim, ki bitmedi uzatmalara gitti iyi de oldu daha çok izledim.
La siz neyin kafasını yaşıyorsunuz saçma sapan adamlarsınız, hocaya söven topçusuna söven, gidin futbol filan izlemeyin takım tutmayın, bu hayatı kendinize zehir etmeyin yahu, hadi selametle.
Mehmet Fatih Yavuz
13.08.2021, 11:13
Turu geçmiş takım. İlk maç rakibi bildiğin boğmuşuz. Sonuç değil, oyun konuşuyoruz.
İkinci maç suni çimde rakipten fazla net pozisyona girip uzatmada gol yemiş maçı uzatmışız.
Penaltılarla bu etabın en zor takımını elemişiz.
Şu iki maçtan sonra hocaya, Serkan'a veya başkasını hedefe koymak...
Hoca en güzel cevabı verdi, playstation değil arkadaş bu.
nalagasıvar
13.08.2021, 11:14
zor maçtı takımda hırpaIandı ki bu normaI ... iskandinav takımIarı avrupa kupaIarında bu tarihIerde oynanan erken tur maçIarında en korktuğum rakipIer ... maIum adam 15 maç oynamış geImiş ... kondisyonu maç temposu zirvede oyunu oturmuş ...
nwakaeme - gervinho - djaniny zorIandı ki bunu zemine bağIıyorum ... ne zaman topu çekip adam geçmeye çaıIşsaIar topu ayakIarından fazIa açıp rakibin ayağına bıraktıIar ...
bu kadar negatif bakmayın arkadaşIar bu moIde şu formunu bizim Iigte sergiIese rahat iIk 6 yapar neresinde bitirir biIemem ... okadar hazırIık maçı izIedik dün ve önceki hafta gs yi de izIedik ... bjk , gs , fb şu ana kadar izIediğiniz maçIar baz aIındığında bu moIdeyi bizden rahat geçerdi diyebiIiyormusunuz ... Fener heIe o savunmasıyIa bu moIde karşısına çıksa akIını aIırIardı ...
kaIdıki hakem hakem oIsa iIk maçta biz bu moIdenin umudunu tur için bitirirdik ...
Mehmet Fatih Yavuz
13.08.2021, 11:18
Bir de sahada su mu vardı?
Ben zeminin ıslak olduğunu sandım ama emin de değilim.
Neyse serkanin pereriadan daha iyi oynadığını ifade eden bir yaklaşımla tartışmaya girmeyeceğim.
Parayı cukkalamis
Adamı gönderen sensin, ne yapsaydı tazminatıni almasamaydi. seni işten cikaran işvereninden tazminat almazsın o zaman. bir dönem daha beklersen zaten jubilesini yapacaktı.
Kaldı ki serkanin pereria sonrası o kadar bariz hataları oldu ki buradaki herkes en azından pereria ile dönüşümlü oynamaları konusunda hemfikirdi.
Avcı iyi hocadır ama takıntılidir, bu takıntıları umarım takıma zarar vermez. Dünkü maçta bile oyuncu değişikliği için 80 beklemesi bir sorundur bana göre.
Tartışmaya girmemek sizin tercihiniz tabiki ama lafımı çarpıtmayın.
Pereira fizik olarak bitikti bunu bizim taraftar anlamak istemiyor. Burada kabullenmedi bak portekizde son 10 15 dk girdigi iki maçla akli başına gelmiş bıraktı futbolu. Oynayabilecek durumda olsa bırakmazdi herhalde.
Parasını almasın da demedim helali hoş olsun hakkıdır, sezon sonuna kadar olan tüm alacağını aldı ayrıldı. Evime döndüm diye instada mutlu pozlar da verdi. Cok duygusal bir ayrılık ağlayacağım birazdan. Messi gibi oldum :d
nalagasıvar
13.08.2021, 11:22
evevt maç önceki yağmur yağmış sanırım ... baya bi birikinti oIan yerIer vardı asIında öIe yüzeyde beIIi oImuyordu ama ...
halilaziz61
13.08.2021, 11:27
Tartışmaya girmemek sizin tercihiniz tabiki ama lafımı çarpıtmayın.
Pereira fizik olarak bitikti bunu bizim taraftar anlamak istemiyor. Burada kabullenmedi bak portekizde son 10 15 dk girdigi iki maçla akli başına gelmiş bıraktı futbolu. Oynayabilecek durumda olsa bırakmazdi herhalde.
Parasını almasın da demedim helali hoş olsun hakkıdır, sezon sonuna kadar olan tüm alacağını aldı ayrıldı. Evime döndüm diye instada mutlu pozlar da verdi. Cok duygusal bir ayrılık ağlayacağım birazdan. Messi gibi oldum :d
Sorun burda planlama yapılmaması idi
Pereria futbolunun son dönemine gelmişti. Ama yerine adam almadan göndermek tüm yükü Serkana bindirmek tam bir iş bilmezlikti. Sonuç olarak Serkan taraftara yem edildi. Geçen seneki hatalarından dolayı bugün Serkana taraftar tahammül etmiyor.
Burada hatali kim bence hoca.
İkincil olarak sağ bek aldırıp bunu sol bekte kullanmak başka bir espri konusu. Bunu sonra konuşuruz.
Serkan dünkü maçta iyiydi gayet iyiydi hemde. Ancak ona gelen eleştirilerin yükümlüsü hocadan başkası değildir olmadan adamı her maç oynattı sorun bu
Mehmet Fatih Yavuz
13.08.2021, 11:30
Sağ bek - sol bek meselesini anlattı adam.
Çarpıtmaya gerek yok.
İsmail geç katıldı, fiziken hazır değil.
Trondsen ciddi bir sakatlıktan çıktığı için henüz ikili mücadeleye tam giremiyor.
Hazır hale gelince oranın ilk adamı İsmail.
Sol bek aldırıp oynatmıyor sanki.
Harun-61
13.08.2021, 11:33
Adım kadar emindim o golü yiyeceğimizden.
Bunu ben görüyorsam teknik ekip nasıl görmez !!!
Şu ikinci golü atmayı geçde olsa becermemiz lazım yoksa lig'de her türlü gol yer bu takım.
Beyler 2 yi atmayını dümdüz mü anladınız yahu;)
Futbol oynayanlar bilir, antrenmanda maçta YATMAYI ezberlersen bu meleke olur, pozisyon anında HAZIR OLAMAZSIN, öndeyken hedefe ulaştığın için KONSANTRE değilsindir, apaçık 7-8 aydır her maç biz KORUMA amaçlı oynuyoruz…
Rakipten maçı koparma değil YATMA ezberletilmiş demek istedim, o vuruşların hepsinde konsantrasyon eksik bu sebeple, yahu kaç kez 3 e 1 kaçırdık hatırlayın maçları
uzun zamandir bu kadar mantiksiz sacma futbol fakiri bir yorum gormedim burda
Mehmet BAŞ
13.08.2021, 11:34
Molde gibi Avrupa kupalarında olmayı alışkanlık haline getirmiş hazır bir takımı eledik.
Evet, ilk maçta işi bitirebilirdik ama hata yaptık. İkinci maçta da maç neredeyse bitmişken yine hata yaptık.
İlk maçtaki atak oyun hemen herkesi mutlu etti fakat ikinci maçtaki oyun bazılarının canını sıkmış görünüyor.
Sonuç olarak takım iki maçta da eleştirilecek/övülecek işler yaptı. Fakat henüz hazır olmadığımızı söylemek lazım.
İki maça baktığımda gözüme batan en büyük eksiklik ise hücumda pivot bir santrafor eksikliğiydi.
Takım oyunumuzda geliştirmemiz gereken hususlar var. Özellikle pres konusu ciddi bir sorun!
Hazırlık maçları ve iki resmi maçta rakibi ısırmadığımızı ve büyük ölçüde statik oynadığımızı gördüm.
Cornelius'un gelişi bu yaraya kısmen çözüm olacaktır fakat hücum oyuncularımızın daha aktif olması lazım.
Takımda gözlemlediğim diğer önemli bir sorun ise topu çevirme hızımızın oldukça yavaş olması!
Bireysel becerisi yüksek oyuncularımız var fakat bu hızda topu çevirsek rakip savunmaları açmakta zorlanırız.
İki resmi maça dair bireysel oyuncu değerlendirmesi konusunda şunları söylemek istiyorum.
Takımın en iyisi Bakasetas idi. Sezona çok iyi hazırlandı, zayıfladı, topla dönüşleri hızlandı. Çok formda!
Gervinho dün tutuk olsa da en iyi transferlerimiz! İlk 11'de savunma arkası topsuz koşu yapan tek oyuncumuz.
Hamsik hazır olmasa da kalitesini gösteriyor. Akıllı tek paslarla topu çevirme hızımızı artırıyor. Liderlik ediyor.
Peres'i hazırlık maçlarında beğenmemiştim. Ama dün sahanın en iyilerinden biri idi. Kalitesini sahada gösterdi.
Serkan pozisyon hataları ve amatörlükler yapsa da dün akşam sahada iyi işler de yaptı. Özgüven sorunu var.
Edgar ve Hugo savunmada basit hatalar yapıyorlar. Sezon başı mahmurluğuna veriyorum. Devamı gelmez inş.
Uğurcan'ın kafası sahada değil. Mili maçlar sonrasında özgüven sorunu oldu. Dün akşam tecrübesizlikleri de vardı.
Nwakaeme kaliteli fakat topu bu kadar tutmaması ve bekiyle oynaması gerektiğini öğrenmeli. Oyunu yavaşlatıyor.
Berat kendini toplamalı! Savunma önünde duvar olamıyor. Böyle devam ederse form tutacak Dorukhan formayı alır.
Ve son olarak Djaniny, santrafor olmadığını her maçta gösteriyor. İyi ki Cornelius geldi. Yoksa bir sezon böyle gitmezdi.
Sorun burda planlama yapılmaması idi
Pereria futbolunun son dönemine gelmişti. Ama yerine adam almadan göndermek tüm yükü Serkana bindirmek tam bir iş bilmezlikti. Sonuç olarak Serkan taraftara yem edildi. Geçen seneki hatalarından dolayı bugün Serkana taraftar tahammül etmiyor.
Burada hatali kim bence hoca.
İkincil olarak sağ bek aldırıp bunu sol bekte kullanmak başka bir espri konusu. Bunu sonra konuşuruz.
Serkan dünkü maçta iyiydi gayet iyiydi hemde. Ancak ona gelen eleştirilerin yükümlüsü hocadan başkası değildir olmadan adamı her maç oynattı sorun buSezon başı planlamayı Avcı yapmadi. Devre arasi da yerine adam istedi (kitsiou vs) alamadık.
Top kullanması falan teknik özellikleri çok iyi zaten son girdiği Antalya maçında oh be dedirtmisti ama o maçta bile sonradan girmesine rağmen rakip iki defa attı geçti Pereira arkasından baktı öylece.
Futbolda fiziksel ozelliklerin seni taşımıyorsa teknik becerilerinin önemi yok. Öyle olmasa Ronaldinho hala top oynardı. Hoca da kibarca bunu belirtti, hatta kendi yardımcısının da zamanında hayır ben devam etmek istiyorum dedikten kısa süre sonra antrenörluge geçtiğini söyledi. Sonuçta Pereira için de yanılmamış oldu. Hala daha bu konu üzerinden elestiri yapmak, takıntılı demek anlamsız.
Mehmet BAŞ
13.08.2021, 11:42
Turu geçtik, takımı ve hocayı da tebrik ettik fakat Roma maçlarında bu oyun yetmez.
Orta sahada ve kenarlarda rakibi karşılarken fazla açık veriyoruz. Rakibe tatlı sert ve yakın oynamıyoruz.
Roma'yı geçeceksek öncelikle takım savunması ve pres konusunda ciddi bir değişime gitmemiz lazım.
Berat-Hamsik- Bakasetas'ın rakibi karşılamada daha aktif ve alan daraltma konusunu iyi yapmaları lazım.
Gervinho ve Nwakaeme'nin savunma yönü zayıf olduğu söyleniyor. Doğru! Ama bunların yedekleri aynı!
Bu noktada beklerimize büyük iş düşüyor. Artık bu sorun nasıl çözülür bilemem ama çözülmesi elzem. :o
Öyle böyle türü gectigimiz iyi oldu. GS ile Sivas'ın tür atladigi yerde elaleme rezil olmak da vardı işin sonunda.
Birazda böyle bakmak lazım.ele güne rezil olmamak önemli.
halilaziz61
13.08.2021, 11:50
Sadece moldenin bize yaşattılarini Roma ya yaşatsak ne güzel olurdu
Gökhan Balcı
13.08.2021, 12:06
Yedek kulübesinin önemi işte. Djaniny nin yerinde koita bile olsa bu kadar zorluk çekmezdik. Takımın ayağına top yakışan adamları çıkınca top da tutamadık ayağımızda tehditkar oyuncu da yoktu zorla morla geçtik turu. Fakat bu takımın alışılmış bir on biri olacak. Yedekleri djaniny koita belki ömür belki berat belki gervinho olacak. Biraz sabretmek lazım birkaç haftaya hazır bir takım olacak gibiyiz. Ama mühim olan bu oyuncuları küstürmeden bir arada tutabilmek. Hocanın bu sene en zor işi bu gibi duruyor
HasanTezel
13.08.2021, 14:27
uzun zamandir bu kadar mantiksiz sacma futbol fakiri bir yorum gormedim burda
Selsei af buyurun seviyenize inemedik, futbol oynayan-taktik görmüş adam yorumu yaptık ama anlaşılamaması normal.
Hamsik-Bakasetas milli takımlarında nasıl dikini oynuyor risk alıyor bi bak, Nwakaeme ve Gervinho ya gelen her pas aslında pozisyon olurken öne geçince NEDEN YALAN PAS yapıyoruz?
Bu bir taktik, hoca öne geçince takımı yaslıyor, yahu en az 10 maç 1-0 galipken forveti çıkarıp defans aldık ve 1-1 bitti…
Bu kadro bu taktikle yazık olur onu vurguluyorum, bu takım DİLEDİĞİ KADAR gol atar ÖYLE YÖNLENDİRİRSEN, dün erken 1-1 olsa 10 dk içinde 2 yi atardık iddiaya girerim, biz 2-3 senedir benzer taktikle oynuyoruz, 2-2 Bjk maçı en çarpıcı haliydi, 1 farkı seven hoca kurgumuz var.
HOCA GÖZÜNÜ SEVEYİM farkı aç rahatlaya döndür taktiği…
HOPA'LI TS'Lİ
13.08.2021, 14:29
Sen tüm antrenmanlarda 1-0 sistemini ezberletir başka taktiğin yoksa KOOOCA HAMSİK yan ps yapar…
Hoca asla 2 yi atın çekin fişi demediği gibi FORVET ÇIKARIP DEFANS ALIYOR, bitti abi o işler, dün Molde 4 hücumcu soktu attı golü, son ortayı ortasahaya yakından stopere yaptıramazsın, temel BÜYÜK TAKIM kurallarına aykırı
Peres çok dar açıdan vurmak yerine arkadaşına pas verse
Sarı illa sıfıra ineceğim mentalinden çıkıp pası biraz erken verse
2-0 veya 3-0 olacaktı.
TS taraftarı olmak hayattaki en büyük çile
ama
Ne yapalım, seviyoruz, sevmeye devam edeceğiz.
BU SEVDA ÖLÜMSÜZ, ÇOK BÜYÜK BİR SEVDA
Oğuz ZEYTİN
13.08.2021, 14:57
Tekrar hayırlı olsun.
Açıkçası ilk maçın ardından Dinamo Kiev serisinin endişesini yaşamıştım. Çünkü geçen hafta Trabzon'da son yılların en üretken hücum oyununu oynamıştık. İlk Kiev maçı da öyleydi, neler kaçırmıştık. Sonra turu vermiştik. Dün akşam ilk yarıdaki on - on beş dakikalık bölüm hariç endişelenmedim.
Hatırladığım diğer bir maç ise geçen sezon İstanbul'daki Galatasaray maçı oldu. Hani oyunu soğutamadık, doğru ve akıllı oynayamadık. Galibiyeti kaçırdığımız maç... 90+7'de gelen golden önce Seyrantepe'deki o anlar geldik aklıma. Kaçırdıklarımıza alıştık. Artık boş kaleye atamıyoruz. Ama böyle gol yenmez, yenmemeli.
"Şu maçtan en çok hangi pozisyona takıldın" diye sorsalar 15. dakika civarında, sağ içten Hugo'nun arkasına havadan atılan topla verdiğimiz pozisyonu derdim. Herkes Edgar'a yükleniyor ama Hugo'nun oyunu açıkça kötüydü. Serkan, Uğurcan ve Berat'ın önüne Hugo'yu yazarım. Geçen sene ortayı iyi kapatırken bu sene ortadan büyük açıklar veriyoruz.
Mehmet Fatih Yavuz
13.08.2021, 14:59
https://twitter.com/KaraFirtina1967/status/1426152904470286337
Öyle böyle türü gectigimiz iyi oldu. GS ile Sivas'ın tür atladigi yerde elaleme rezil olmak da vardı işin sonunda.
Birazda böyle bakmak lazım.ele güne rezil olmamak önemli.
Bizim rakibimiz bizden zayıftı evet ama gs ve sıvasın rakiplerinden çok daha güçlü norveç ligi lideridiydi sivası kesin eleridi gs yide aynen bizim gibi çok zorlardı.
https://twitter.com/KaraFirtina1967/status/1426152904470286337
hayırlısı olsun
o ligde iş yapar bence.
Faruk UYSAL
13.08.2021, 15:22
Akşam öyle ya da böyle turu geçince çok sevindim.
İlk maça göre gol pozisyonları açısından kısır bir maçtı, bu zaten bekleniyordu.
Çünkü, ikinci maça da aynı kadro ile çıksak bile ilk maçtaki gibi cümbür cemaat atak yapmayacağımızı, defans tedbirlerini elden bırakmayacağımızı tahmin ediyorduk. Haliyle fazla da pozisyon vermedik zaten.
Rakip topu kaptığı zaman hızlı hücuma çıkıyor, 3-4 pasla ceza sahamızın önlerine geliyorlar ve oyuncular arasındaki uyum çok iyi. Her iki maçta da bu hızlı hücumlardan dolayı savunmada dengesiz yakalanıp sıkıntılar yaşadık.
Bu normal bir durum.
Bizim karşımıza yanlış bakmadıysam 19. resmî maçlarına çıktılar, biz ise henüz 2
Ters çevirelim.
Biz 19. maçımızda 2. maçına çıkmış Molde ile karşılaşsak ne olurdu?
...
İlk onbire kaliteli epey oyuncu aldık, iyi takım olduk.
Bu takımın niteliği maçlar oynandıkça ortaya çıkacak.
Atıyorum Hamsik ya da Peres'in bakmadan, ezbere arkadaşlarına pas attığı zamanlar gelecek.
Uyum, maç ritmi yakalandıkça gelişir.
Dolayısıyla şu zamanda, her maçta gümbür gümbür futbol beklemek en başta oyuncularımıza yapılan bir haksızlıktır.
Sonuç olarak;
Dün akşam liglerinin lideri, oldukça hazır bir durumda olan Molde'yi eleyerek harika bir iş çıkardık, bunun tadını çıkaralım.
1.Dünkü kötü oyunun asıl sebebi gervinhonun isteksiz kötü futboluydu bütün takımı bozdu.
2Yusuf sarı istekli hep birşeyler yapmaya çalışıyor fakat yetmiyor herşeyi yüzüne bulaştırıyor dün maskeyide çıkardı sonradan da yine faydası olmadı ben başkan olsam efecanı serkan la yusufu verir alırdım efecan bizi çok rahatlatır gervinho çıktığı anlarda onun dinamizmiyle maç kaybetmeyiz.
3.Parmak çok iyiydi girdiği an orta alanı rahatlattı
4.İleride top tutamadık gervinho kötü olduğu için takımda forvette olmadığı için bütün toplar uzun atılıp wakaya oynandı oda tek başına fizikli defans karşısında ezildi.Forvetimiz kadroya girince bu düzelecek forvetsiz oyun olmaz.
bilgehan83
13.08.2021, 15:35
vitor hugo bazen savruk oynuyor, kötü oynayınca da asla çekilmiyor deli transferi bu açıdan çok önemli.. herkesin aksine ben vitor hugoyu beğenmiyorum ayağı iyi değil, hızlı değil ve hamle yaptıktan sonra toparlanma süresi uzun hele hücum yapacak bir takımda geri dönüşlerde olmaz asla... bu nedenle iki tane taş gibi stoper alır kaan ayhan ve deli gibi vitoru satarım iyi paraya belki tandem bozulmasın diyeceksiniz ama durum bu.. vitor zayıf yanımız... edgar ile de 4 yılllık uzatırım...
Sıfıra kadar inmeden pası erken verse fişi çekerdik.
pası verse...
pası verebilmek için beyin ve yetenek olması lazım
bu şahısta beyin yok!!!
sözde kanat forvet ama alakası yok
kendisi bile ne yaptığını bilmiyor!
yıllardır bir adım ileri gidemedi
kontraya çıkmışsın yan tarafındaki adama pas atamıyor
üstelik top sol ayağında
bu tipler halen daha bu kulüp de nasıl barınıyor hayret ediyorum
Kadir Aydın
13.08.2021, 16:22
Bu Serkan olayi can sikmaya basladi.
Kardesim her bi boku da bilmeyin ya.
gurur6134
13.08.2021, 19:24
Serkan asan dun macin adami olmus istatistiklere bakildiginda takimimiz adina..afferin usak..
gurur6134
13.08.2021, 19:30
Dun yusuf oyuna girene kadar attigimiz gol de dahil hamsikin direkten donen kafasi disinda pozisyonumuz yok sari girdikten sonra 3 pozisyonumuz var net ucunun icinde de sari var kaleciden donen top, peresin kale onunde bosdayken ona vermedigi pas ,wakaya atamadigi yada gec cikardigi pas bu bile bazi seyleri anlatiyor yusuf serkan ve huseyin dusmanligi bitmeyecek bazi takintili adamlara biz alistik usaklar da alistiki kulaklarini tikayip islerini yapiyorlar..ayni adamlarin yusuf yazici icin yazdiklari daha basliginda duruyor gulup geciyorum sadece..hakliya hakkini vermek bu kadar zor olmamali..
Armağan Dere
13.08.2021, 20:06
Serkan asan dun macin adami olmus istatistiklere bakildiginda takimimiz adina..afferin usak..
maçın adamına bak:)..
bu doğru mu şaka dimi bu:)..!!
HOPA'LI TS'Lİ
14.08.2021, 12:41
maçın adamına bak:)..
bu doğru mu şaka dimi bu:)..!!
Doğru
Hatasız oynadı
Bir de spektaküler bir topuk pası verdi
Çok ağır eleştirilere rağmen savaşıyor uşak
pReN@_61
14.08.2021, 13:45
Maç özeti:
https://twitter.com/bekosetas/status/1425964551347056644
~UniCef~
14.08.2021, 21:22
İşte bana göre bütün bunlar bahane
Molde futbolun doğrularını yapmaya çalışıyor
Bir sistemi var onu uygulamak için çaba harcıyor
Biz yapmıyoruz
Sistemimiz yok olacak diyorsunuz. İki aydır bu takım çalışıyor hiç calismasa bir maça çıksa yine böyle başı kesik tavuk gibi oynardı.
Dünkü maçın savunma hücum kurgusu yönünden (adamların her kaptığı top neredeyse ceza sahası içinde atakla sonuçlandı) zamana ihtiyacımız var daha takım yeni soylemiyle ki bana göre bahanesiyle (zira geçen seneden marek, gervinho peres dışında herkes aynı) gecistirilmesi yıllardır zaman sabır istiyoruz diye oyalama taktiginden başka bir şey değil.
Gerçekten hangi sistemle oynuyoruz. Ciddi soruyorum.
Dün o kadar acizdik ki wakamenin sol açıkta bizim hızlı atağımızda kaptırdığı top kalemizde çok tehlikeli pozisyon oldu. O kadar savunmamız dengesizdi. Geçen sene bile bu açıkları vermiyorduk
Böyle mantik mi olur? Gercekler bunlar. Eger gercek olmasa, abartili korkulu bir bakis olsa ozaman bahane olur. Ama yukardaki analiz, kolayca anlasilacak dogru bir analiz.
halilaziz61
14.08.2021, 22:07
Böyle mantik mi olur? Gercekler bunlar. Eger gercek olmasa, abartili korkulu bir bakis olsa ozaman bahane olur. Ama yukardaki analiz, kolayca anlasilacak dogru bir analiz.
Bir tek bizim takımın gerçekleri mi var.
Videoton bizi eledi, Anorthosis bizi eledi adını hatirlamadigim alt düzey bir çok takım bizi yendi ya da eledi. bu takımlarin bahaneleri pardon gerçekleri yok muydu.
Aslında aynı şeyi diyoruz ben diyorum ki neden bu takımın oynamaya calistigi disiplinli bir şekilde uğraş verdiği sistemi yok
Gol pozisyonları belli bir çalışmanın ürünü değil yetneekli ayakların değişik varyasyonlarına bakıyor.
Savunma keza öyle
Ölmeden bir sistem üzerinde sebat etmiş vasat oyuncu da olsa o sistem içinde siritmayan bir takım görebilecek miyim?
Umarım görürüm
Bu maç benim aklımda ezerek kazandığımız bir maç olarak kalmış. Aslında bu takımı penaltılar ile elemek, Kopenhag'a elenmemizin sürpriz olmadığını gösteriyor.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.