Orijinalini görmek için tıklayınız : Bruno da Silva Peres
Doğukan Uçan
15.04.2022, 23:10
bir rosier ve rıdvana bakıyorum bide bizim beklere bakıyorum içler acısı valla.
Bu adamı beğenmeyene bu skor haktır.
Mert Acar
15.04.2022, 23:48
Kardeş bir tane isabetli orta açabilcen mi ?
Beksin sen ya 1 tane asistin yok .
Sezon sonu takiplisi çıkar umarım..
Semih AYDIN
16.04.2022, 08:55
O golü nasıl kaçırmayı becerdin
Bu macta bu oyuncuya yuklenmek nedir? Takimda birsey ypamaya calisan nadir oyunculardandi. Butun mac ileri geri yapti, baya zorladi yoruldu. Elestirilicek en son oyunculardan birisi bu mac nezdinde
pReN@_61
16.04.2022, 18:44
O gol nasıl kaçar gardaş ?
jpositve
16.04.2022, 21:56
Bu ve puchacz bana besiktastaki rebocho ile douglas i hatirlatiyor. Haa birde basaksehirdeki Kudryaşov var. Clichy haricinde hocamizin daha önce calistirdigi takimlarda aldirdigi duzgun bek oyuncusu pek hatirlamiyorum. Clichy de 32 yaşında alınmıştı. Belki caicara yı da sayabiliriz ama baska yok.
Ayrica mac biterken son saniyede topla beraber auta cikmakta nasil bir salakliktir.
Bu ve puchacz bana besiktastaki rebocho ile douglas i hatirlatiyor. Haa birde basaksehirdeki Kudryaşov var. Clichy haricinde hocamizin daha önce calistirdigi takimlarda aldirdigi duzgun bek oyuncusu pek hatirlamiyorum. Clichy de 32 yaşında alınmıştı. Belki caicara yı da sayabiliriz ama baska yok.
Ayrica mac biterken son saniyede topla beraber auta cikmakta nasil bir salakliktir.
başka sayamaman normal, düzenli oynadı adamlar. clichy, çaiçara ikilisinin 300e yakın maçı var başakşehirle.
peres bitirişi olmayan çaiçara gibi oynuyor bir kaç haftadır. son hamleye kadar muhteşem, o hamle gelmiyor bir türlü. sene sonu talibi çıkar umarım.
Sefer A.
17.04.2022, 02:32
Ya beyler bu adam son maçta bildigin Marlon gibiydi
çaliskanlik var, ileri geri gitme var, ama bakmadan ezbere bos ortalar da var, tipkisinin aynisi (Peres daha hizli falan o ayri)
kaç senedir diyorum bu kadar orta kesme firsati oluyorsa bir takimin, kesinlikle 3 5 tânesini yerden sert rastgele atmasi gerekiyor, ona buna çarpar gol olur bir sey olur kaçari yoookk... sürekli güya düzgün orta kesecegim diye kasmaktan bir cacik olmaz, hepsine rakip savunma vurur maç biter... Cornelius da sahada olsaydi çok bir sey degismezdi bence eger bu sekil ortalar kesecektiysek...
Visça'nin Koita'ya kestigi nefis ortayi Cornelius atabilirdi ama evet
jpositve
18.04.2022, 01:46
https://youtu.be/5jr4ejxnZ3s
Aslında sezon başında iyiydi. Hele roma maçında corneliusa kestigi orta efsaneydi. Topla beraber mesafe kat eden hiziyla adam gecebilen bir oyuncu gorunumu vardi. Daha sonra hicanin iki bekinde ileri cikmasini yasaklamasiyla dogru durust bu ozellikleri goremedik. Simdilerdeyse nerden aldik bu adami dedirten gorunumde.
Sefa Murat Dokuz
18.04.2022, 02:22
Ceza sahası içinden sıfırdan ne arkaya ne öne olup, topun dibine girip açılan ortaların %90’ı savunma tarafından uzaklaştırılır. İstisna olarak çok denk gelecekte birinin kafasına vuracak ki pozisyon olsun. O topları ya kalenin içine doğru yerden sert keseceksin karambol olacak, ya da geriden gelen birisine çıkaracaksın.
Taç çizgisine yakın kavisli ortalarda zaten içerde kafa vuracak pozisyon alacak oyuncu olması da önemli. Yoksa istediğin kadar iyi orta kes, Djaniny gibi 1 adım geri atsa bomboş kafa vuracakken öne gelip rakiple çarpışıp topa vuramazsın.
Peres bir bekin ofansif özellikleri konusunda ortalamayı geçer. Problem orda değil, savunma zaafiyetleri de yan toplarda arka direği kapatamaması dışında çok bariz değil. Bu adamın 2 temel problemi var. Birincisi kendisini kasmıyor, rakibi son gücüyle takip etmiyor. Diğer problemi ise temposu ve istikrarı. Maç istikrarı hiç yok, bir maç top taşımayı vites artırmayı sık sık denerken, bir sonraki maç sağ beke parkedip bekliyor. Ayağına gelen topu ayaklarına bulaştırıyor.
Bir işi çok iyi yapan bek lazım.İyi kanat bek ise sık sık bindirecek hele ki %60-65 topa sahip olduğumuz maçlarda. İyi sahte bek ise skor üretecek, ceza sahasına girip çıkacak. İyi defansif bek ise öndeki oyuncunu yetenekli aşırı ofansif seçebilirsin. Bruno Peres yeteneklerini istikrarlı kullanmadığı için hiçbiri değil.
Umarım talibi çıkar. Ama önce sol beki çözmek lazım.
Peres vs Karagümrük:
Uzaklaştırma 1
Önlenen Şut 1
Araya girme 1
Top kapma 3
İkili mücadele 3/3
Hava topu mücadelesi 0/1
Topla buluşma 88
Pas isabeti 57/58
Kilit pas 1
Uzun pas 3/3
Orta 1/11
Kaçan büyük fırsat 1
Şu iki şey yüzünden muhteşem olabilecek bir performans rezil performansa dönüşüyor maalesef.
https://i.hizliresim.com/rnuetjv.png
brezilyalıyım diyen topçu şunu poposuyla atardı içeri. benzer bölgeden 3. kaçırışı visca geldiğinden beri. yazık.
Perez kotu futbolcu degil stoperlerin kademesinede girip iyi isler yaptigini herkes goruyor aslinda perezden beklentilerimiz yuksek oldugu icin elestiriyoruz oncelikle geriden aldigi toplarda oyalanmadan seri paslarla cikmasi lazim sifira inmeden akilli surpriz ara paslari atabilmeli sifira indikten sonra yine rastgele degil adamina ortalar atabilmeli ceza sahasi icersinde bazen topla bulusunca biz ondan tipik bir brezilya oyuncusunun marifetlerini bekliyoruz ama yarisini iyi beceriyor biz ondan tamini bekliyoruz son haftalarda belki iyi oyundan cok hugo gibi hirsli sampiyona yakisir bir karakter ve durus bekliyoruz (aslinda sampiyonluk yolunda ayni durus ve karekteri tum oyunculardan bekliyoruz unutulmamasi gereken bazi donemlerde guzel futbolun yetmedigi anlar olur iste o duruslar sayesinde sampiyonluklar kazanilmisti)
Yiğit SARI
18.04.2022, 16:57
Müthiş koşular yapıyor. Topu biraz daha efektif kullanabilse
BatuhanB
19.04.2022, 22:39
Sivasspor sağ beki gibi.
Erdinho_61
19.04.2022, 22:53
ortalari biraz daha iyi olsa bizde oynamaz serie a'da rahat takim bulurdu.
gayet iyi idare ediyor sag kanadi viscayla birlikte.
Halil Alemdar
19.04.2022, 23:20
Koşular falan müthiş ama yoruluyor mu ne yapıyor son hareket olmuyor bi türlü
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SOn maclarda sahanin her zaman en iyi iki üc oyuncusundan bir tanesi. Arakdaslar bu adama kosmuyor diyorsaniz bence sahada yaptiklarina bir daha bakin isterseniz. Oyuncu sürekli bos kosular yapiyor, cezasahasina giriyor, pas alisverislerinde hep oyunun icinde, defansta da cok iyi islere imza atiyor. Bazen bir oyuncuya karsi bir antipati olusunca koyun sürüsü gibi herkes atliyor konuya.
Kupa macinda da kadinda cok iyi isler yapti. Visca son maclarda cok formsuz ve acikcasi Perez´e son bir iki mactir uyum saglayamiyor.
Ikisini al ve bunlardan bir Oyuncu cikart yine de bir Perez etmez.
arkaya iyi sarkıyor ama son pasları ile ortaları berbat ötesi
pReN@_61
21.04.2022, 15:26
Son paslar:(
Oğuz ZEYTİN
23.04.2022, 22:47
Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah ciddi değildir.
kaçarava
23.04.2022, 22:50
Görüntü olarak sezonu kapamış gibiydi.
BatuhanB
23.04.2022, 22:51
Muhtemelen en iyi maçını oynuyordu, talihsiz biçimde sakatlandı.
Geçmiş olsun.
O penaltiyi nasil güzel attin öyle...
Umarım tendon gitmemiştir, harika bir seviyeye çıkmıştı tamda
GencTurk6161
23.04.2022, 22:57
son haftaların yükselen oyuncusu. inşallah ciddi değildir sakatlığı...
Ozan Yılmaz
23.04.2022, 23:02
Büyük iş yaptın bu maçta
Timur Bey
24.04.2022, 00:08
Sezonu kapatmaz umarım.
Bu adami beyenmeyen var ama herif son haftalarda ozellikle tam bir sag bek gibi oynuyor. ileri geri ileri geri.
Yiğit SARI
24.04.2022, 00:28
Bu adam net talihsiz. Özet hayatı zaten problemli sezon içerisinde de iyi top oynamaya başladığı her an itinayla sakatlandı
Gökhan Balcı
24.04.2022, 00:29
Takımda ivme yakalayan patlıyor anasını satayım
pReN@_61
24.04.2022, 10:54
https://twitter.com/tsoriginals_/status/1517952524858372096
Arif Timurcioğlu
24.04.2022, 12:00
Takımda ivme yakalayan patlıyor anasını satayım
Bu adam ne zaman performansını arttırsa başına bişey geliyor :]
Penaltiyi cok net kullandi. İkinci Molde macinda da guzel kullanmisti
Son haftalarda performansini arttirmisken sakatlanmasi cok buyuk talihsizlik. Umarim sezonu kapatmamistir. Kalitesi ligin uzerinde bence, sadece gostermesi gerekiyordu. Adamin bu ligde ustunluk kuramadigi sol kenar oyuncusu yok gibi bir sey. (en azindan goze batan yoktu) Ne zaman Peres sakatlanip cikti, Vargas one cikmaya basladi.
ilelebeTS
24.04.2022, 16:08
İnşallah çok sıkıntılı bir durumu yoktur.
Son haftalarda gerçekten de sahanın iyileri arasındaydı.Tek eksiği final paslarında sıkıntı var , onun haricinde kademeye girişi , bindirmeleri yerinde müdahaleleri ile formunu yakalamışken sakatlanması kötü oldu.İnşaallah sakatlığı ciddi değildir..
Bizim muhabirler çok beceriksiz. Bu adam sakatlanalı 24 saat oldu neredeyse, sakatlığınının durumu hakkında ne Hasan Tüncel ne de YES herhangi bir bilgi verebilmiş değil.
Gelmeden önce çok hırslı bir adam olmadığı söyleniyordu ama bize uyum sağlamış. Çok sempatik bir görüntü :)
ilelebeTS
24.04.2022, 22:25
Hakan Yoloğlu'na göre aşilinde gerilme varmış. MR'dan sonra net tanı konulacakmış.
Hakan Yoloğlu'na göre aşilinde gerilme varmış. MR'dan sonra net tanı konulacakmış.
O zaman kopma vs olmamış, sezonu gene kapatır muhtemelen ama yeni sezon için problem olmaz.
yazıkoldu
25.04.2022, 14:56
aşilde gerilme var da bu bastonla zıplamak neydi oğlum .
ilelebeTS
25.04.2022, 20:50
Hakan Çelik, “Hafta sonu oynadığımız Adana Demirspor karşılaşmasında sol ayak bileğinden sakatlanan Bruno Peres’in bugün çekilen MR’ında sol aşil tendonunda yırtık tespit edilmiştir. Futbolcumuzun ameliyatı planlanmaktadır.”
Yırtık varmış. Kopmasından iyidir yine de. Kötünün iyisi diyelim. Geçmiş olsun.
Onazinin kopmuştu herhalde. Sonu onum gibi olmasın da. Sezonu kapattı ama yeni sezona hazır olur inşallah
bordoylamavi
25.04.2022, 20:55
üzüldüm valla. inşallah o da hugo gibi çabuk döner
artrık oyuncular darbe tekme müdahale ile sakatlanmıyorlar. ters düşme yere basma vb şeyler büyük sakatlıklar yaratıyor. tabi o kadar gergin kaslar da demek ki böyle ters şeylere dayanamıyor.
ilelebeTS
25.04.2022, 21:03
Baktım şimdi hemen 6 ay diye yapıştırmışlar. :D Yırtığın seviyesini biliyor musun da konuşuyorsun. Caner aşil koparıp 4 ayda dönmüştü, Onazi kendine bakmayıp 1 senede dönemedi. Onlar kopmaydı. Burada iş futbolcunun kendisinde bitiyor.
https://twitter.com/hasantuncel61/status/1518653550410321920
Bu Brezilyalılar kendine bakıyor. Hugo gibi Peres de erken döner diye tahmin ediyorum.
Spinazzola 10 ay önce aşil kopardı halen dönmüş değil. Peres'inki kopma değil çok şükür.
Murathan
25.04.2022, 21:28
umarım dönebilir sakatlıktan o profesyonellik de hiç yok gibi kendisinde.. son haftalar güzel tat veriyordu sağdan peresi izlemek, epey ararız.
Ozan Yılmaz
25.04.2022, 21:30
Geçmiş olsun
Bu da emekliye ayrıldı
Tam oynamaya başlamışken büyük talihsizlik ya.
kayseriliyiz
25.04.2022, 23:13
Geçmiş olsun, son haftalarda form durumu artmıştı.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Cem Balcı
25.04.2022, 23:18
Geçmiş olsun yolu açık olsun.
thehell61
25.04.2022, 23:28
Tam sağ taraf tamam iyi ikili yakaladık dedik ki hemen sakatlık geldi. Yere basarken belliydi. Çok üzücü allah şifa versin bir an önce.
Büyük talihsizlik. Gervinho, Edgar ve Peres… Seneye maliyet anlamında bizi çok zorlar bu sakatlıklar malesef.
Mert Oğuzlu61
25.04.2022, 23:48
Kopma değil yırtık var dediler, neden 6 ay yok diyorsunuz uygun tedaviyle daha kısa sürede dönemez mi ?
Oğuzhan Fidan
25.04.2022, 23:52
Kopma değil yırtık var dediler, neden 6 ay yok diyorsunuz uygun tedaviyle daha kısa sürede dönemez mi ?
Kopma yırtık pek farketmiyor. Ciddi antrenman ve maç eksiği oluşuyor. Bağ koparan veya aşil yaralanması farklı değil uzun süre uzak kaldığı için eski performansına çıkamıyor hemen veya hiç çıkamıyor.. çok büyük sakatlıklar yaşadık bu sene. Ciddi kadro genişliği gerekli seneye.
Çok kötü oldu, randıman alamayacağımız yüksek maaşlı kategorisine geçti
KARAGOZLUM
26.04.2022, 00:44
Tam
deli
DeAgLeMaNyAq
26.04.2022, 00:47
Kendisine iyi bakarsa lig başına yetişir fakat Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Dorukhan'la idare edeceğiz gibi gözüküyor...
kaçarava
26.04.2022, 01:37
Geçmiş olsun.
Ben kendisinden razıyım.
Beklediğimden düşük de olsa sezonun ikinci yarısı toparladı ve diri bir görüntü verdi. Korakor oyunda sinmeyen ender oyuncularımızdan biri.
Ibrahim Gaygusuz
26.04.2022, 04:36
Tamda takima ait oldugunu hissetmeye baslamistik. Iyi olmadi, kendisi esinden de ayrilmisti. Sorunsuz sekilde anlasip bizde yollari ayiracagiz diye dusunuyorum.
Oğuz ZEYTİN
26.04.2022, 06:48
Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah ciddi değildir.
Ne yazık ki ciddiymiş. Geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda toparlar. Daha güçlü döner.
MetehanS
26.04.2022, 09:28
maşallah dediğimiz 2 gün yaşamıyor bu nedir arkadaş ya...
Allahtan şampiyonluğu aldık, yoksa mevcut kadro ile çok sıkıntı çekerdik..
Tayphoon61
26.04.2022, 10:23
Geçmiş olsun, gelecek sezon için muamma oldu
ligin en iyi sağ beki idi bu sene.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pReN@_61
27.04.2022, 13:41
Geçmiş olsun
jairzinho
27.04.2022, 13:49
geçmiş olsun
sakatlıktan iyi döneceğini tahmin ediyorum
bu yaşında hızını kaybetmemiş fit bir oyuncu
Emre Çömez
27.04.2022, 17:17
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1519320284490260482
Emre Çömez
27.04.2022, 17:28
https://twitter.com/hasantuncel61/status/1519322879036465152
pReN@_61
29.04.2022, 00:14
Ömer hocayı bilirim. İşi kompetanına teslim etmişler helal olsun.
Acil şifalar Peres'e.
Onur Akyüz
29.04.2022, 07:04
Taş gibi topçuydu çok büyük bir kayıp oldu bizim için.
Tek tesellim ligin bitmesine daha 4 maç oluşu. Oradan bir ay kazancımız oluyor, sonrasında tatil ile 1 ay daha kazanıyoruz. En azından yaz kampında hafif tempo koşabilse filan belki ligin başına yetişirdi.
Çok soğukkanlı çok klas bir adam çok kötü oldu bu.
sethfilo
03.05.2022, 19:54
Sözleşmesi askıya alınabilir veya fesh edilebilir, en az 3-4 ay dönüşü zor gibi. Ama bir sürpriz yaparsa Hugo gibi başımızın üstünde yeri var
Enaldo61
17.05.2022, 12:09
Bu arada ben olsam Peres'le yolları ayırırım, kendisinin az çok gözlemlediğim kadarıyla mental fiziksel özelliklerine bakarsak sakatlıktan dönüp daha iyi bir performans verme ihtimali olduğunu düşünmüyorum.
MetehanS
17.05.2022, 13:17
Bu arada ben olsam Peres'le yolları ayırırım, kendisinin az çok gözlemlediğim kadarıyla mental fiziksel özelliklerine bakarsak sakatlıktan dönüp daha iyi bir performans verme ihtimali olduğunu düşünmüyorum.
+1
Doğukan Uçan
22.05.2022, 23:19
muhtemelen takımdan gideceklerden birisi de kendisi. iyi kötü yine bir şeyler yaptı. canı sağolsun.
Hangi yayında duydum hatırlamıyorum, sakatlanmasa güzel bir teklif gelecekmiş zamanında. :(
Ozan Yılmaz
23.05.2022, 12:06
bence faydalı bir oyuncu,
umarım sakatlığın etkisinde kalmaz
Tayphoon61
24.05.2022, 14:14
gelecek sezonda bizimle olacağını düşünüyorum hatta bıraktığı yerden devam edecektir. Ancak mutlaka Dorukhanı orada harcamadan oraya yerli takviyesi şart Serkan kardeşimle olacak iş değil
jpositve
26.05.2022, 18:06
https://youtu.be/fkpTwvjqKhA
boluspor maçı 5:07
https://youtu.be/fkpTwvjqKhA?t=307
jpositve
03.06.2022, 10:22
Trabzonspor'a kamp öncesi iyi haber geldi!
Yeni sezon hazırlıklarına yakın zamanda başlayacak Trabzonspor'a kamp öncesinde sakat isimlerden iyi haber geldi.
Trabzonspor, Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki günlerde başlamayı planlıyor. Bordo-Mavili ekibe, yaz kampı dönemi öncesinde iyi haber geldi.
Fırtına'da uzun süreli sakatlık geçiren; Gervinho ve Bruno Peres, ilk etap çalışmalarında yer alabilecek. Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Serkan Asan da kampa yetişecek.
Öte yandan; çapraz bağları kopan ve sözleşmesi feshedilen Edgar Ié de yeni mukavele imzalaması halinde Trabzonspor'un hazırlıklarına katılacak.
Bordo-Mavili takımda, sakatlık sorunu bulunan başka oyuncu yok.
https://www.61trabzonhaber.com/trabzonspora-kamp-oncesi-iyi-haber-geldi
deepmavi
11.06.2022, 11:00
Bruno Peres aynen şu şekilde bütün takımlara şöyle dedi.No No No No Bu Sezon başka takımlardan herhangi bir takım şampiyon olmayacak ve Bu Sezon Sadece Trabzonspor Şampiyon Olacak Dedi.Şampiyon Trabzonspor futbolcusuna yakışır biçimde ona göre mücadele etti, ona göre iyi futbol oynadı ve bazen talihsiz biçimde sakatlandı ama yılmadı, pes etmedi sakatlık sürecini atlattı ve yine aynı mücadele ile sonuna kadar savaşıp Nihayet Trabzonspor'da Şampiyonluk Kazanarak Efsane Futbolcular listesine adını harfler ile yazdırdı.Tebrikler Peres ve yine aynı mücadele ile aynen devam...
Erhan Sezer
16.06.2022, 12:00
Bir an önce dönüp, Larsen'le üst düzey bir forma rekabeti yaşaman dileğiyle
Tayphoon61
19.06.2022, 10:03
Durumuna bakılacaktır ancak ben fesih bekliyorum
Doğukan Uçan
14.07.2022, 15:05
geçen sezon trabzon daki giresun ve alanya maçlarının ikinci yarısında felaket iyi bindirmeler yaptı. sakatlık sorunu olmasa her türlü iş yapar. bence takımda kalmalı.
pReN@_61
30.07.2022, 11:15
https://twitter.com/atavratjoa/status/1553047989618462720
BatuhanB
01.08.2022, 00:51
Kupaya dair hiçbir paylaşımı olmadı.
Daha önce var mıydı bilmiyorum ama Instagram profilinde biyografisini de temizlemiş.
Sanırım yolcu.
jpositve
01.08.2022, 12:45
Agustos ayinda antremanlara baslayacakmis. Onun haricinde koita ve trondsen ile beraber lisansi cikartilmadi. Haberlere gore son saglil raporlari gelince onlara bakilarak hakkinda karar verilecekmis. 2 yil daha sozlesmesi olan ve her sezon icin 1.2 milyon euro garanti ve yine her sezon icin 500 bin euro imza parasi zimbirtisi yani toplamda her sezon icin 1.7 milyon euro 2 sezonda 3.4 milyon euro alacak oyuncuyu gondermek bizim icin gercekten asiri luks olur. Onun haricinde takimda her sakatlanan adami gondermek hem diger oyuncularda huzursuzluk yaratir hem de cidden cok sacma amatorce bir hareket olur.
https://www.fanatik.com.tr/trabzonsporda-bruno-peresin-donus-tarihi-belli-oldu-2293278
https://www.fotomac.com.tr/trabzonspor/2022/07/31/bruno-peresin-raporu-gelecek
pReN@_61
01.08.2022, 14:02
Kupaya dair hiçbir paylaşımı olmadı.
Daha önce var mıydı bilmiyorum ama Instagram profilinde biyografisini de temizlemiş.
Sanırım yolcu.
hoş olmamış
Erhan Sezer
01.08.2022, 14:23
Larsen bu kadar iddialı bir ilk maç performansı ortaya koyunca darlandi uşak :(
lazminator61
22.08.2022, 16:42
Bu adamin saglik durumu ney? Acilen geri dönmesi lazim. Sana Ihtiyacimiz var
Erhan Sezer
23.08.2022, 10:25
Ekim ayında ancak katılırmış takıma :(
pReN@_61
28.08.2022, 13:44
ekim mi:confused:
Doğukan Uçan
29.08.2022, 10:35
takımda kalacaksa bir an önce dönse de izlesek kendisini diyecem de ligin ilk yarısını kapattı bu herhalde.
larsen'in alternatifi yok takımda.
peres'in hücum bindirmeleri çok iyiydi bazı maçlarda.
Bu adam çok underrated kaldı. Hamsik ve Waka ile teknik kalitesi en iyi oyuncuydu belkide..
jpositve
03.09.2022, 17:32
Haberlerde ekim basinda donecek deniyordu. Ama ne uefa listesine kaydedildi ne de lisansi ciksrtildi. Kouassi kazmasi ve devreyi kapatti denen visca ya bile lisans ciksrtildi buna cikartilmadi. Herhalde sakatligi soylenenden biraz daha uzun surecek.
pReN@_61
04.09.2022, 11:32
göbek reis ne durumdasın
jpositve
07.09.2022, 20:57
Madem ismi tff listesibe yazılacaktı neden uefa listesine de yazılmadı da bunun yerine kouassinin ismi yazıldı.
Trabzonspor'da flaş Bruno Peres gelişmesi!
Trabzonspor’da flaş gelişme… Bordo - Mavililerde Bruno Peres’in lisansı çıkarılarak TFF listesine yazıldı.
Trabzonspor’da bugün yeni bir gelişme yaşandı. Bordo - Mavililerde 14 yabancı kuralına takılmamak için bazı yabancı oyuncuların TFF Listesine yazılmayarak lisansının çıkarılmaması hedefleniyordu.
Bordo - Mavililerde kadroda düşünülmeyen Koita ve Trondsen’in yanı sıra, sakatlığı uzun sürecek bazı yabancı oyuncular yeni transfer yapılma ihtimaline karşılık lisans çıkarılmamıştı.
Transferin sezonunu bitimine kısa süre kala Trabzonspor’da bugün dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bordo - Mavililerde sakatlığı nedeniyle bir süredir takımla çalışamayan Bruno Peres’te bugün lisansı çıkarılarak TFF Listesine yazıldı.
https://www.61saat.com/trabzonsporda-flas-bruno-peres-gelismesi
DeAgLeMaNyAq
08.09.2022, 00:01
Madem ismi tff listesibe yazılacaktı neden uefa listesine de yazılmadı da bunun yerine kouassinin ismi yazıldı.
Kouassi'nin transferi 2 Eylül'den sonra gerçekleşti. Bu transfer gerçekleşmemiş olsaydı kadrodaki oyuncuyu neden yazmadık konusu olurdu. Peres geçtiğimiz hafta sağlık kontrolleri için gelmişti. Muhtemelen dünya kupası sonrasında takıma katılacak...
jpositve
08.09.2022, 00:20
Kouassi'nin transferi 2 Eylül'den sonra gerçekleşti. Bu transfer gerçekleşmemiş olsaydı kadrodaki oyuncuyu neden yazmadık konusu olurdu. Peres geçtiğimiz hafta sağlık kontrolleri için gelmişti. Muhtemelen dünya kupası sonrasında takıma katılacak...
Adam 23 nisanda sakatlandi. 27 nisanda ameliyat oldu. Dunya kupasi arasina ise ligin 13. haftasi sonrasi 12 kasimda gidiliyor. 25 aralikta falan da biter herhalde. Peres fuybol kariyerinde ilk kez asil tendonu skatligi yasadi. Sayet 27 kasimda iyilesse bile 7 aylik skatlk suresi olmus oluyor. Bana pek mantikli gelmedi. Daha erken doner bence. Sonra transfermaktta sakatligi 19 eylulde iyilesiyor goukuyor. Son olarak kouassi yi gondereceklerdiyse niye uefa listesine yazdilar bosu bosuna. Peresi yazsaydilat.
https://www.transfermarkt.com.tr/bruno-peres/verletzungen/spieler/148751/plus/1
https://www.fanatik.com.tr/amp/trabzonsporda-bruno-peres-ameliyat-edildi-2279654
Bu adam çok underrated kaldı. Hamsik ve Waka ile teknik kalitesi en iyi oyuncuydu belkide..
katılıyorum. bir an önce iyileşip dönse fark edeceğiz etkisini
Doğukan Uçan
09.09.2022, 01:01
bir an önce iyileşse de formayı alsa.
dün olsaydı sürekli hücuma çıkardı.
Yiğit SARI
09.09.2022, 13:56
bir an önce iyileşse de formayı alsa.
dün olsaydı sürekli hücuma çıkardı.
Visca yokken ne kadar faydalandık peres'ten?
BatuhanB
09.09.2022, 14:01
Visca yokken ne kadar faydalandık peres'ten?
İzlemediğimiz adam olsa neyse diyeceğim de, gereksiz bir beğeni besleniyor bu adama sahiden :)
pReN@_61
10.09.2022, 22:28
düz koşulara başlamış galiba
Nazim Can
19.09.2022, 08:17
Lisansi cikmismiydi bunun ?
Enaldo61
20.09.2022, 12:15
TM'de Peres sakatlık bitişi 19 eylül görünüyordu, şimdi güncellenmiş 14 kasım olmuş inanılmaz. Çilemiz bitmiyor.
doc holliday
20.09.2022, 16:50
Bruno peres in ismini görünce, müslüm gürsesin dön sevgilim ne olur dön şarkısı geliyor hep aklıma:)
jpositve
20.09.2022, 17:26
https://twitter.com/YesTV61/status/1572107887127707649?t=1eW5GF5XSJYlKyLueCKDPw&s=19 uefa listesine de yazilmamisti sanirim. Tff listesinde de 14. yabanci sanirim 98 dogumlu olmak zorundaydi. Oyleyse devre arasinda oyuncu gondermezsek yine perese lisans cikartamiyoruz. Gonderilecek oyuncuda daha dogrusu gonderilmesi gereken oyuncu konusunda ilk sirada djaniny var. Sonra da bardhi ama o daha yeni geldi. Ikisinin de gonderilmek istenecegini zannetmiyorum. Stoperde de 3 tane yabanci oyuncu fazla bence. Neyse bakalim.
BatuhanB
23.09.2022, 02:22
O kadar ağır olur mu bilmiyorum ama tahminimce Onazi sürecinin benzerini yaşatacak.
jpositve
24.09.2022, 17:54
Devre arasinda iyilesecekmis. Adam kursun yedi nedir bu boyle. Bu denli uzun sakatliktan sonra sayet kilolu geri donsun veya zayif fit donsun eski formuna ulasma ihtimali bence oldukca zayif. Onazi gibi olacagi yorumuna katiliyorumm
https://www.haber61.net/trabzonsporda-sakatlar-ne-zaman-donuyor-visca-peres-serkan/amp
Ertan 51
24.09.2022, 23:22
Öyle yolu gözlenecek biri değil BENCE.
2-3 maç hariç katkı veremedi, istese faydalı olabilir, iyi oyuncu ama çok rahat bi arkadaşımız, hiç umrumda değil modunda oynuyor genelde,en sevmediğim futbolcu modeli,ya da insan modeli diyelim.
Çok renktaşım bana kızacak biliyorum ama ben Larsenciyim.
doc holliday
24.09.2022, 23:34
Öyle yolu gözlenecek biri değil BENCE.
2-3 maç hariç katkı veremedi, istese faydalı olabilir, iyi oyuncu ama çok rahat bi arkadaşımız, hiç umrumda değil modunda oynuyor genelde,en sevmediğim futbolcu modeli,ya da insan modeli diyelim.
Çok renktaşım bana kızacak biliyorum ama ben Larsenciyim.
Peres ile larsen’in en büyük farkı,Bruno atmosferi çok yüksek maçlarda dahil her pozisyonda çok sakin kalabiliyordu.Larsen’in ise birçok pozisyonda eli ayağına dolaşıyor.
Arif Timurcioğlu
29.09.2022, 21:36
Arkadaşlar Peres sağ açık oynayabiliyor mu?
Bu arada devre arasına kadar oynama ihtimali yok dedi yes, lisans işlerinden.
doc holliday
30.09.2022, 10:14
Arkadaşlar Peres sağ açık oynayabiliyor mu?
Bu arada devre arasına kadar oynama ihtimali yok dedi yes, lisans işlerinden.
Zannetmem hocam, bunun için sırtı dönük oyunu bilmesi lazım.Sağbeklerde pek bu özellik yok.Bu yaştan sonrada öğrenmesi zor iş.
Halil Alemdar
08.10.2022, 14:58
Ligin 2.yarısına hazır olur ve kaydedilir. Arıyoruz.
albatros
08.10.2022, 17:42
Hem Peres'in hem Visca'nın dönüşüyle sağ kanat işler hale geldiğinde sol kanat da rahatlayacaktır diye umuyorum.
jpositve
08.10.2022, 18:42
ligin 9. haftası ve adam takımla beraber çalışmaya başlıyor. Maksimum 2 haftaya hazır olur. Ortada büyük bir planlama hatası var. Keşke bunun yerine karagümrüke kiralanan kouassi yı uefa listesine almasalardı.
Trabzonspor'da Bruno Peres, takımla çalıştı
Trabzonspor, Süper Lig’in 9’uncu haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam etti. Uzun süren tedavi süreci nedeniyle lisansı çıkartılmayan Bruno Peres ise çalışmalarda yer aldı.
https://img.fanatik.com.tr/img/78/740x418/634197bcae298b63dd0f20d8.jpg
Spor Toto Süper Lig ’in 9’uncu haftasında Kasımpaşa’yı ağırlamaya hazırlanan Trabzonspor ’da dün başlayan hazırlıklar bugün devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki idmanda dinamik ısınma, koordinasyon ve 5’e 2 çalışmalar yapıldı. Rondo ve dayanıklılık çalışması ile devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı.
UEFA Avrupa Ligi H grubundaki üçüncü müsabaka olan Monaco maçında forma giyen oyuncular bugün izin yaptı. Geçen sezon sakatlanan ve uzun süren tedavi süreci nedeniyle lisansı çıkartılmayan Bruno Peres ise çalışmalarda yer aldı.
Trabzonspor, 10 Ekim Pazartesi günü oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla tamamlayacak.
https://www.fanatik.com.tr/trabzonsporda-bruno-peres-takimla-calisti-2304729
Erhan Sezer
10.10.2022, 00:55
TFF listesinde Bruno Peres in adı var ve lisansı aktif görünüyor.
Erhan Sezer
10.10.2022, 00:56
https://tff.org/Default.aspx?pageID=28&kulupId=3596
Süleyman50
12.10.2022, 15:38
en kısa sürede dönmesini beliyoruz...
doc holliday
12.10.2022, 17:15
Hacı sen bildiğin Cafuymuşsun ya, değerini gidince anladık..
Dünya Kupasından önce dönme ihtimali yok galiba.
Adem Akyüz'
12.10.2022, 21:08
Dünya Kupasından önce dönme ihtimali yok galiba.Dönse bile 2. yarıya kadar oynayamaz. Lisansı çıktı ama nihai kadroda ismi bildirilmedi.
Doğukan Uçan
16.10.2022, 20:38
bu adamı bırakmamalıyız. resmen sağ beksiz oynuyor takım sene başından beri.
kop gel reis.
Sen nerdesin, sen nerdesin..
DeAgLeMaNyAq
17.10.2022, 10:53
Hoca basın toplantısında Peres’in döneceğini net olarak zikretti ama bakalım kim kesik yiyecek…
doc holliday
17.10.2022, 11:00
Yokmu dönüş için tam net veya yaklaşık bir tarih? Dünya kupası öncesi dönsede tam form tutamaz bence..
jpositve
17.10.2022, 14:08
Kör ölmüş badem gözlü olmuş bunun da larsenden pek farki yok. Ikisi de yetersiz bekler. Bosingwa ve pereiradan sonra dustugumuz oyunculara bak. Arada acaba kamilahmet bile zirp pirp sakatlamasini yok sayarsak bunlardan daha mi iyiydi diye dusunuyorum. Abdullah avcinin besiktasa da aldirdigi rebocho ve douglas i da dusunursek bek oyuncusu transferinde dogru isimleri pek bulamiyor.
Doğukan Uçan
28.10.2022, 10:30
en azından hücum bindirmesi yapıyor sürati falan var.
doc holliday
28.10.2022, 12:33
Larsen’le arsındaki fark Real Madridle çemişgezekspor un arasındaki fark kadar…
Nazim Can
26.12.2022, 04:06
Bir an önce form tutup yerini alman dileğiyle.
Erhan Sezer
29.12.2022, 11:36
Gurban olduğum, ne bitmez ilk devreymiş ya...
sethfilo
30.12.2022, 09:16
Sakatlık dönüşünün yaş, sakatlık bölgesi ve ligin baskısını düşününce muhteşem olacağını düşünmüyorum. Sözleşme yenileneceği ortada ancak ben genede gereksiz bir mali yükümlülük altına girileceğini düşünüyorum. Bu sene tren kaçtı ancak gelecek senelerin yatırımı için harika bir fırsat, peres başta olmak üzere yaşı ve verimliliği tartışılanlarla yol bir an önce ayrılmalı
Sefer A.
30.12.2022, 14:52
Sakatlık dönüşünün yaş, sakatlık bölgesi ve ligin baskısını düşününce muhteşem olacağını düşünmüyorum. Sözleşme yenileneceği ortada ancak ben genede gereksiz bir mali yükümlülük altına girileceğini düşünüyorum. Bu sene tren kaçtı ancak gelecek senelerin yatırımı için harika bir fırsat, peres başta olmak üzere yaşı ve verimliliği tartışılanlarla yol bir an önce ayrılmalı
sözlesmesi 2024 sezonu sonunda bitiyor, uzatma falan olmaz
Erhan Sezer
13.01.2023, 14:18
o hafta bu hafta be, çok şükür :)
Kaan Çetin
13.01.2023, 17:01
Peres kafa olarak odaklandığında ofansif-defansif üst düzey oyuncu. Ama gevşektir, işler sıkışmadan zorlamaz.
Yarın Mounir'den bir iki çalım yedikten sonra kendini verir :)
Turgay Atalay
13.01.2023, 21:55
Yeni umut kapimiz bu adam mi oldu. Serdar ve Mounir iyi idman yapar bunun karsisinda.
Geçen sezon ne oynadıki uzun bir sakatlıktan sonra iyi performans göstersin?
Ozan Yılmaz
13.01.2023, 22:21
Sakatlara bel bağlamayın 2 maç sonra tekrar sakatlık yaşar kapar sezonu
hofsaale
14.01.2023, 14:34
bize gelen müzmin sakat oluyor....
en azindan top teknigi iyi, barta ile peres sayesinde oyunu acabiliirz...
Kurtarıcı gibi dönecek ama bunun da şampiyon olduğumuz sezon 1 gol 1 asisti var. Romaya karşı oynadığı topu başka hiçbir maçta oynamadı. Her maç defalarca yapabileceği şeyleri bir kez yapıp bal çaldı sonra yattı. O bir kaşık bala muhtacız tabi ama hem Larsen hem Peres'ten çıkmam mümkünse saniye düşünmem gönderirim. Verdiğimiz paranın karşılığı bu değil.
Anadolunun adamını savunsun yeter dediği kazma bekler bile 1-2 gol 3-5 asistle oynuyor ortalama.
BatuhanB
14.01.2023, 21:03
Larsen kötüydü eyvallah da o zaman bile şu adama ilah gibi bakmayın dedik.
Görünürde altına sıçan Bartra oldu ama asıl sıçan da buydu.
DeAgLeMaNyAq
14.01.2023, 21:03
Daha ısınma turlarında biraz daha maç ritmini bulsun hücuma katılmaya başlayacak...
Nazim Can
14.01.2023, 21:08
Sıçtım bari sıvayayım da belli olmasın, herif 1 senedir topa ayak vurmuyor ha unuttum önünde Visca yok :)
Oğuz ZEYTİN
14.01.2023, 22:35
Hoş geldi.
1) Ceza sahasına atılan topta adamı kaçırdı. Çevre kontrolü yok. Riskli hamle yapıyor.
2) Ardından rahat pozisyonda hamle hatası yapıp avantajı kaybediyor. Adamı mecburen indirip sarı kart görüyor.
Maç eksikliği mi, fizik olarak hazır olmamak mı...
pReN@_61
14.01.2023, 23:05
hoş geldin üstat
Sefer A.
15.01.2023, 03:01
Larsen kötüydü eyvallah da o zaman bile şu adama ilah gibi bakmayın dedik.
Görünürde altına sıçan Bartra oldu ama asıl sıçan da buydu.
Abartmaaaa :D ama tam vaktinde çıktı, saçmalamaya başlamıştı evet
Enaldo61
16.01.2023, 13:19
Adam Eylülde dönecek diye gözüküyordu Ocakta maça çıkabildi vay be.
Jackdaniels
21.01.2023, 10:27
Topçu.
Cem Balcı
21.01.2023, 23:23
Bu sezon kalıyor anlaşılan.Zorunluluktan olsa da...
pReN@_61
22.01.2023, 14:23
bugün asist yapacak
Onur Akyüz
23.01.2023, 00:34
Topçu gibi topçu ya resmen lavabo açıcı gibi sağ kanattaki tıkanıklığı açtı.
Yiğit SARI
23.01.2023, 12:24
Diğer tarafta eren tipi bir bek olunca sağ tarafta peres değere bindi tabi. Fayda veriyor bence
Ozan Yılmaz
23.01.2023, 12:40
çok fark yarattı rakip ölçü alacak vaziyette olmasa bile
sene başında da demiştim gözlerimin en çok aradığı adam. gelişi harika oldu. türkiye ligindeki yeteneksizler ordusunun aksine her halinden, her hareketinden futbolu olduğunu belli ediyor.
sene başında da demiştim gözlerimin en çok aradığı adam. gelişi harika oldu. türkiye ligindeki yeteneksizler ordusunun aksine her halinden, her hareketinden futbolu olduğunu belli ediyor.
Daha kapasitesinin altinda oynuyor vites buyutmesi lazim
lazminator61
24.01.2023, 16:08
Sag taraf rahatladi. Hele istanbulspora karsi, 3. golde topu kapmasi, harikaydi.
ilelebeTS
24.01.2023, 23:39
Sağ beke bir dinginlik geldi, nerede ne yapacağını bilmeyen adamlarla olmazdı bu iş. Hatta top hakimiyetiyle defans hattını komple toparladı bence.
BatuhanB
28.01.2023, 18:12
Savunmanı yerim senin.
Asla iyi bir sağ bek olmamasına rağmen milletin göz gözünü "hücumsal" (hücum bile diyemem) performansıyla boyuyor. Gelgelelim "Gönderip sağ bek alalım" bile diyemiyorsun çünkü sakatlanıp duruyor.
Alacaklarını bırak ve Brezilya'ya yerleş güzel kardeşim.
Hugoyla ne güzel vurdu sizi birbirine herif öyle
Nazim Can
28.01.2023, 18:18
Bu da bitmiş iflas etmiş yaşı da geldi zaten, ama şu Larsenin topu taca çıktı sanıp yaptığı şapşikliği görmeyip buraya hücum eden ezik rezil fanboylara selamlar saygılar.
Doğukan Uçan
30.01.2023, 10:34
takım bu kadar kötüyken peres'i suçlamak hata olur. biz takım halinde defans yapamıyoruz ki oyuncuların hepsi kötü gözüküyor.
kaçarava
05.03.2023, 16:29
Fizik olarak acayip geri gitmiş. Kamyon gibi ağır.
İhtar çekmiş. Bende diyorum bunun top kontrolü iyiydi Ümraniye maçında neden topu adamın önüne attı. Meğer parası yatmıyormuş. Birkaç ay parası yatmadı eli şeyinde top oynamaya başladı. Bunu oynatan ve bunun maaşını vermeyen de en az bunun kadar suçludur. Bu ihanet ya bu. Adam golü yedirseydi gülecekti maaşımı yatırın diyecekti. Nedir bu abi ne hallere düşündünüz kulübü utanın be
BatuhanB
05.03.2023, 22:43
Geldiğinden beri 1 gün olsun kulübü benimseyememesi bir kenara, sırf koşuyor diye "iyi hücumcu" diye taraftarlarımızın gözünü boyayabildi.
Vasat futbolcu, kötü karakter.
falcon_61
13.03.2023, 11:42
Teknik oyuncu, futboldan anlıyor ama aldığı paranın karşılığı bu değil bence. Sene sonu indirim yapmazsa gitmesi gerekenlerden
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğukan Uçan
13.03.2023, 11:50
kulübe ihtar çekmesi normaldir. sen çalıştığın dükkanından maaşını alamazsan ne yaparsın enayi gibi bekler misin. :D
sethfilo
24.03.2023, 20:07
Gelecek sezon planlarında olmaması gerekenlerden
BatuhanB
01.04.2023, 16:57
İyi yaptığı bir şey var mı?
Ha doğru, iyi goşay.
BatuhanB
01.04.2023, 17:31
La sie.
kaçarava
01.04.2023, 18:14
55 yaşında gibi oynuyor.
Muhamm3d
01.04.2023, 19:15
Yasi gecti, performans yerlerde, maas fazla. Gonder!
Cem Balcı
01.04.2023, 19:51
Bartra ile birlikte maçı bitiren şahıs.Kadro yüzü görmemeli.
Doğukan Uçan
02.04.2023, 12:29
kafasında trabzonspor'u bitirmiş. keyfi isteyince oynuyor. adam resmen maç seçiyor.
jpositve
14.04.2023, 00:16
https://twitter.com/SoccerTimeTR/status/1571032650466598912?s=20
Ayrilmak istedigini yonetimi bildirmis. Ulkesi brezilyadan talipleri varmis. Sozlesmesi 2024 haziranda bitiyor, 33 yasinda ve 1.2 milyon euro maas ve her sezon icin imza ucreti yani toplamda 1.7 milyon euro maas aliyor dusunulmeden gonderilmeli.
https://www.haberts.com/trabzonsporun-yildizi-ayrilmak-istedigini-yonetime-bildirdi/amp
crixus_61
14.04.2023, 08:59
by by
Ekrem D.
14.04.2023, 09:20
https://karikaturistan.files.wordpress.com/2013/07/beyin_gocu_yigit_ozgur.jpg
doc holliday
14.04.2023, 14:04
Larsen volksvagense bruno ferraridir.Satıldıysa hayırlı olsun
Ekrem D.
14.04.2023, 15:11
Larsen volksvagense bruno ferraridir.Satıldıysa hayırlı olsun
Ne Larsen VW'dir ne de Bruno Ferrari.
Avci artiklari...
Alper Beyazay
14.04.2023, 15:12
Gönder gitsin 1,2 maaş 500 bin de imza ücretinden kurtuluruz.
Cem Balcı
14.04.2023, 18:55
Gitmek isteyip gönderilmesi gerekenlerin ilk sırasında.
Doğukan Uçan
21.04.2023, 11:42
maç seçiyor kesinlikle istikrarı yok. sene sonu larsen ile birlikte yollanmalıdır.
Hiçbir verim alınamayan 4359. EYT'limiz.
Kemal Öztel
21.04.2023, 20:31
Bir sene daha maaş yükünü çekmek yerine yabancı kontenjanından da yer açmış olup ülkesine gönderilmeli. Hazır taliplisi varken. Bir iki seneye tamamen bırakır futbolu yürüyerek oynuyor
Gitmek isteyen adamı becerip gönderemedik.
Alper Beyazay
26.04.2023, 17:44
Hala bizim takımda mı bu ya.
Ozan Yılmaz
27.04.2023, 17:15
Bruno Peres'in sözleşmesi feshedilMİŞ.
BatuhanB
27.04.2023, 17:20
Hiç sevmedim, gidişine ise çok sevindim.
Güle güle.
Kemal Öztel
27.04.2023, 17:30
Abi neden gelecek seneki alacaklarının yarısını da alıyor. Hiç oynamadan ? Böyle bir şey olabilir mi
Doğukan Uçan
27.04.2023, 17:31
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1651592697763774465
Bu bir.
Yani oynamadığı senenin yarısını vermemizin mantığını bende anlamadım. Yabancı sınırı yok yedek tutardık en kötü
Çağlar Güleryüz
27.04.2023, 17:43
Tüm kontratındaki parayı da alabilirdi.
Alacaklarından kasıt tüm kontrat mı yoksa şuana kadar ödenmeyen maaşı mı? İlkiyse, yönetime buradan ağza alınmayacak kötü şeyler diyorum :D Adam zaten kaçmak istiyordu ya paranı bırak ya kal deseydiniz bırakmıyorsa kalırdı. Oynamadığı sezonun parasını ödemek nasıl bi rezilliktir adam zaten gitmek istiyor.
Not: Eğer durum ikincisiyse bu post kendini imha edecektir :D İyi forumlar.
pReN@_61
27.04.2023, 18:08
https://twitter.com/kap_sportif/status/1651592355231723521
emekler için teşekkür şampiyon kadronun topçusu
Yani türkçeye göre 3 yıllık anlaşmanın yarısını bırakmış gibi. Düzgün bir açıklama yapmak bu kadar zor olmamalı ben anlamadım açıkçası.
pReN@_61
27.04.2023, 18:12
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1651598488860327943
https://twitter.com/Trabzonspor/status/1651602279181479938
Bruno Peres Zeyyat'ı göndermiş olsa daha çok sevinirdim.
Cem Balcı
27.04.2023, 19:36
İsabet olmuş.
Turgay Atalay
27.04.2023, 20:14
Geldiginden beri epi topu 2/3 mac katki yapabilmis, Pereira'nin ceyregi etmeyen sahtekar futbolculardan biri daha. Haybeye sampiyonluk apolite de taktik.
Ekrem D.
27.04.2023, 20:43
Avci artiklari bir bir temizleniyor.
kaçarava
28.04.2023, 02:08
Beklenen performansı veremedi. Geçen sezon son dönem toparlamıştı biraz ama genele vurunca yetmiyor tabii. Adana Demirspor maçındaki kritik penaltısını ve gs deplasmanında Kerem'i sahadan silmesini unutmam, o kadar. Sakatlık sonrası tüm hızını kaybetmiş gibiydi.
Oğuz ZEYTİN
28.04.2023, 08:40
Şampiyon takımın sağ beki olarak hatırlayacağım. Kötü bir sakatlık yaşadı. Bundan sonrası için başarılar dilerim.
Resmen hayal kırıklığıydı. Geldiğinden bu yana ne oynadığını hiç anlamadım. Ofansa bu kadar az katkısı olan başka sağ bekimizi hatırlamıyorum bile.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.