PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig 34. Hafta | Çaykur Rizespor 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sayfa : [1] 2 3

Faruk BERBER
07.04.2021, 08:50
Kayserispor maçındaki oyunu oynayalım, benim için yeterli. Nwakaeme'nin hafif sakatlığı olduğu söyleniyor. Umarım maça çıkmasına engel değildir. Takım hücumda onun ayağına bakıyor.

HOPA'LI TS'Lİ
07.04.2021, 09:07
Vurup geçelim.

DeAgLeMaNyAq
07.04.2021, 16:43
Ligin ilk yarısındaki ilk 12 maçta 14 puan toplamıştık. İkinci yarıya göre kıyasladığımızda 24 puan yaptık. Avcı'dan sonraki döneme göre fikstürümüzü değerlendirdiğimizde de ilk 4 maçta Erzurum beraberliği haricinde paralel gidiyoruz. Elbette ki birebir kıyaslamak doğru değil ancak aşağı yukarı benzer çizgiyle gidersek 19 puan daha topladığımızda 76 puanı bulabiliyoruz. Bu puan bizi dördüncü yapar ama üçüncülüğe atabilmesi için GS'nin düşüşe geçip bize kaybetmeleri gerekiyor. Rize maçı bu anlamda önemli olsa da dördüncülüğü sağlama alma açısından özellikle Hatay maçını kaybetmememiz lazım...

HOPA'LI TS'Lİ
07.04.2021, 17:20
Ligin ilk yarısındaki ilk 12 maçta 14 puan toplamıştık. İkinci yarıya göre kıyasladığımızda 24 puan yaptık. Avcı'dan sonraki döneme göre fikstürümüzü değerlendirdiğimizde de ilk 4 maçta Erzurum beraberliği haricinde paralel gidiyoruz. Elbette ki birebir kıyaslamak doğru değil ancak aşağı yukarı benzer çizgiyle gidersek 19 puan daha topladığımızda 76 puanı bulabiliyoruz. Bu puan bizi dördüncü yapar ama üçüncülüğe atabilmesi için GS'nin düşüşe geçip bize kaybetmeleri gerekiyor. Rize maçı bu anlamda önemli olsa da dördüncülüğü sağlama alma açısından özellikle Hatay maçını kaybetmememiz lazım...

Çok doğru.
Öncelikle 4.lüğü sağlama almalıyız.

Sefer A.
07.04.2021, 17:38
Kâmil'in oynama olasiligi yüksekmis, sabirsizlikla bekliyorum valla... ayrica kendisi takimda kalmalidir.... bu son sakatliginin sebebi Serkan'in idmandaki darbeli müdahalesidir, ayak bileginin baglarini kopardi kazma

gurur6134
07.04.2021, 22:25
Sivas macinin kopyasi seklinde bir mac bekliyorum rize kayseri gibi topu bize birakmaz kayseri macindaki olumlu istatistikler herkesin agzina bir parmak bal caldi ancak yaniltici olabilir bizim adimiza tersine donerse sasirmam bu macda..

Kemal Duru
08.04.2021, 01:12
Bizim bu sezon bir amacımız kalmadı (Ahmet kişisi sağolsun).

Rize'nin ise küme düşme tehlikesi var. Rize'nin küme düşmemesi lazım.

UYZD
08.04.2021, 02:09
Bizim bu sezon bir amacımız kalmadı (Ahmet kişisi sağolsun).

Rize'nin ise küme düşme tehlikesi var. Rize'nin küme düşmemesi lazım.

Genelde böyle olunca biz yeniyoruz küme düşüyorlar sonra bizi suçluyorlar

Enaldo61
08.04.2021, 08:19
bu maç da berabere olsun bari, sonra bi de bunlarla uğraşmayalım nasılsa herkese puan veriyoruz ne olcak.

iyattara
08.04.2021, 08:24
Hatay-Alanya-G.Antep bunlar ne kadar iyi futbol oynasa da istikrarlı maç kazanıp bizim önümüze geçebilecek takımlar değil. Hele ki herkesin düşme tehlikesi varken. Kendi sahamızda Hatay'a da yenilmezsek bizi geçmeleri imkansız gibi bir şey. Biz bu saatten sonra Kayseri maçındaki gibi oynamaya çalışalım. 4.lüğe yetecek puanları illaki alırız zaten. Yukarıdan erken kopan takım olursa da onu kovalarız artık ama çok zor. Umalım ki Kayseri maçı tesadüf olmasın ve benzeri bir oyunu oynayabilelim. Rize'nin çok defoları var, öyle oynarsak rahat kazanabiliriz. Ama ne oynayacağız o pek belli değil.

chener
08.04.2021, 09:23
Anlasilan alttakilerin 4. İçin çabası yok. Kimse avrupayla uğraşmak istemiyor. Stressiz, rahat maçlar oynamış lazım ama olmuyor işte.

Doğukan Uçan
08.04.2021, 09:25
Karadeniz takımları küme düşmesin yakın deplasman işte ne güzel maçlara da gideriz. Bizden bi cacık olmaz rize yensin.

İlker Yazıcıoğlu
08.04.2021, 09:57
Şunları yenip malzeme vermememiz lazım...
Gücüme gider...

Ozan Yılmaz
08.04.2021, 10:01
Bülent Uygun'u hoca yapan takıma puan vermek davaya ihanet gibi gelmelidir!

Ali İhsan
08.04.2021, 10:48
Rizeyi yenelim Bülo tehlikeye girsin, hatta bir maç daha kaybetsin kovulur zaten, rizenin kadrosu iyi kümede kalırlar

HOPA'LI TS'Lİ
08.04.2021, 13:06
TS rakibin ne düşündüğüne, söylediğine bakmaksızın kimin ligden düşeceği, kalacağı ile ilgilenmez, ilgilenmemelidir.

14TS61
08.04.2021, 16:57
Rizeyi yenelim Bülo tehlikeye girsin, hatta bir maç daha kaybetsin kovulur zaten, rizenin kadrosu iyi kümede kalırlar

Rizespor düşmez yenilse de. Zevkli maç olur iki takımda açık oynar. 4. Sıradan ne yukarı ne aşağı bitiririz. Berabere de bitebilir

14TS61
08.04.2021, 16:59
Bu arada Giresun ve Samsun gelirse güzel olacak Valla Karadeniz takımları olsun yakın deplasman hemde.

CEMEFKER
08.04.2021, 18:11
Rize maçı ile birlikte Hatay ve Gs maçları ile 3 tane çok zorlu maçımız var. 4.lük mü daha aşağı sıralamada mı yer alacağımızı belirleyecek maçlar olacak. Sonrasında hedefsiz takımlarla maçlarımız var.

Hedef olarak 3.cü olup Avrupa Kupaları'na gitmek (Bjk kupayı alması şartı ile ). Önümüzdeki en yakın rakip gs'nin maçları bize göre daha kolay son 4 haftaki maçları hariç. Bu nedenle önümüzdeki 3 maçtan fazlaca bir yara almadan yukarıda kalabilirsek gs'nin son haftalarda küme düşme hattı ile olan mücadeleleri bizi onun yukarısına çıkartabilir.
Hoca'nın önümüzdeki 3 maçta ona göre motive etmeli takımı.

Kemal Duru
08.04.2021, 20:17
TS rakibin ne düşündüğüne, söylediğine bakmaksızın kimin ligden düşeceği, kalacağı ile ilgilenmez, ilgilenmemelidir.

Rize düşmesin. Gerisi umrumda değil.

Sefer A.
08.04.2021, 21:24
Bülent Uygun'u hoca yapan takıma puan vermek davaya ihanet gibi gelmelidir!
kesinlikle

aynen öyle

Rizespor düşmez yenilse de. Zevkli maç olur iki takımda açık oynar. 4. Sıradan ne yukarı ne aşağı bitiririz. Berabere de bitebilir
bülo oldugu için net yenmeliyiz, zâten yenmeliyiz de hani belki berâbere bitse de olur derdim bülo olmasa orda...

yoksa ben hep burda Rize'yi az çok savunurum, hele böyle Giresun güzellemeleri yapip Rize'ye sövüp sayip fbli diye yaftalayanlar 2yüzlüdür baska bir sey degildir... orana vurursak Rizeliler'in 3 cücüsleri tutma orani Giresunlular'dan fazla degil... hattâ Rize'de o takimlarin formasiyla gezebilirsin, ama Giresun'da çoook daha rahat gezebilirsin
Giresun'dan bilinen fbli bjkli zengin çikmadigi için herhalde millet onlari hep Trabzonsporlu saniyor.... ayrica basketbolda yasanan rezillikleri de unutmus degiliz...
Rize kültür olarak da bize en yakin olandir, farkliliklar olsa dahi 1 kültü 2 sehir söylemi bu 2 sehir için söylenmistir... Giresun'un 1-2 yakin ilçesi hâriç kültür olarak da fark var...
2 devlet 1 millet sözünün sehir olarak gerçek olanidir Trabzon-Rize... arada birbirimize söveriz sayariz, yeri gelir dalga da geçeriz yanlis olsa da ben dâhil... ama bana en çok benzeyen onlardir arkadas... Samsun Ordu falan hikâye... Samsun'u da az çok sâhiplenmemizin sebebi de 2.sehrimiz gibi olmasi, yarisi bizim orali desek yalan olmaz, bilemedin 3'te1'i.... Rizeliler'i eklesen yarisi, net
(Sakarya Kocaeli için de az çok geçerli bunlar, ama onlar uzakta epey, durum biraz farkli... bir de kültür farkli olsa da Bayburt Gümüshane de farkli yerdedir bizim için)

BatuhanB
08.04.2021, 21:58
Tamam güldük eğlendik ama Bülent Uygun'a puan vermeye hiç mi hiç tahammül edemem. Kazanalım bir zahmet.

wakaeme
08.04.2021, 22:13
rakipler kazanıyor biz de kazanıyoruz, rakipler puan kaybediyor biz de kaybediyoruz kıralım artık şu zinciri

https://i.hizliresim.com/3h0gPB.png (https://hizliresim.com/3h0gPB)

Anıl C
09.04.2021, 00:09
Tamam güldük eğlendik ama Bülent Uygun'a puan vermeye hiç mi hiç tahammül edemem. Kazanalım bir zahmet.

Bunun mucidi olduğu Türbülent diye de bir sistem vardı sanırım:D

Onur Akyüz
09.04.2021, 00:58
20407

Gel bakalım yakışıklı..

oksoholu
09.04.2021, 10:49
Eğrisiyle doğrusuyla yine ligde iyi oyun oynayan takımların başındayız ve rakibimiz fener çok kötü oynuyor Malatya gibi hiç bir düzeni olmayan bir takımı yenemediler ki biraz eli ayağı düzgün takımları bunları yer anlatmak istediğim bizim hala 3. lük hatta 2. lik şansımız devam ediyor
Rize bizim maçlarda aşırı bir strese giriyor en iyi zamanlarında bile kaybediyorlar yine aynı şey olur
biz yolumuza devam edelim

Harun-61
09.04.2021, 11:07
Vallahi çok gereksiz yere kafayı yiyoruz. Teknik Heyet ve Futbolcular biraz sadece biraz istese şuan resmen
Şampiyonluk potasında idik.

Yani geçen yılki travmadan sonra bu tip şeyler beni çok'da germiyor ama yine de tam kafa yemelik.

Sadece şu son 7 hafta'da ki kayıplar'dan ek 5 puan çıksa...

Neyse yaa !!!
.

Kemal Duru
09.04.2021, 11:22
"Rize düşsün" falan filan diye kelime yapanlar benim gözümde, Türkiye'de Doğu Karadenizlilere karşı oluşturulan nefret akımına kendini kaptırmış tiplerden fazlası değildir. Oysa o nefreti yayanlar Trabzon'u Rize'den ayırmıyor, ikinizden de nefret ediyor. Bunun parçası olmayın.

Rizespor'u savunacağız!

Mehmet Fatih Yavuz
09.04.2021, 11:29
Rize Fenerbahçe ile kardeş olduğu sürece kendilerini asla ve kat'a savunmam.
Ha düşsün de demiyorum.
Uzak dursun. İlişmesin.

Hem Fenerle, hem Trabzonsporla aynı anda dost, kardeş olunmaz.

Anıl C
09.04.2021, 11:47
Bu Rizeliler neden böyle fb aşığı anlamak güç.

Doğukan Uçan
09.04.2021, 11:50
Fenerbahçe maçından sonraki puan kayıpları olmasaydı beşiktaş ile şuan yarışıyor olacaktık. Yaptığımız seri falan hep boşa gitti.

Gökhan Balcı
09.04.2021, 12:55
Gerçekçi olmak lazım ki lig bu sene çok uzadı ve takımlar ciddi anlamda yoruldu. Yoksa normalde bu kadar fırsat gelmez kimsenin ayağına. Futbolcular istediklerini yapamıyor. Herkes devamlı takılıyor. Bu süreçte en az hata yapan Beşiktaş olduğu için lider şu an ama gerçekten biraz toplu bir kadromuz olsaydı şu an bizde o potadaydık. Gerçekten üç senedir hayıflanıyoruz yazık oldu şu güzelim takıma. Ha biz doğru yolda gitmeye devam edersek ki birçok hata olmasına rağmen tıngır mıngır da olsa gidiyoruz - transferde daha az hata yapıldığı takdirde güzel günler uzak değil. Bizim seri galibiyetler aldığımız dönence adamlar doğru düzgün puan kaybetmedi çünkü takımlar bu kadar yorulmamıştı. Ağır da bir psikoloji maç üstüne maç kolay işler değil herkes yıprandı. Ve üst üste herkes puan kaybetmeye başladı. Kalan haftalarda yalnızca yüzde yüz yirmisini ortaya koyan sıralamasını değiştirecek. Üçüncü olmak halen çok önemli bu şans hiç de az değil. Biraz çırpınsak çok şeyler olacak ama futbolculara da gerçekten kızamıyorum

Soner Albayrak
09.04.2021, 12:56
Niye 2. liği zorlamıyoruz ben anlamıyorum. Oyunculara yerleşen bu memur ruh halinden nefret ediyorum.

lazminator61
09.04.2021, 15:23
ben olsam rize maci 3.lü defansla cikarim. 3 hafta arka arkaya türkmen yakti bizi, simdi hoca serkan Asani oynatir :D trajikomik burasi türkiye, insanlar akilanmaz..

Cesur ol Marlon hugo edgar cik be Avci artik !!!!!

iyattara
09.04.2021, 15:53
Abdullah Avcı radikal şeyler denemez. En azından maç başında denemez, gidişata göre 20-30 dk dener. Kayseri maçındaki oyun formasyonunu mümkün olduğunca bozmamaya çalışacaktır. Aynı oyunu oynarsak ne ala oynayamazsak ufak ufak değişiklikler yapar maç içinde. Macera pek ona göre bir şey değil. Belki son 1-2 hafta 4. garanti olunca oyuncu görmek isteyebilir gençleri filan.

Çağatay96
09.04.2021, 16:06
Ajaxı Romayı Lyonu Liverpool Leicesteri Juventusu Wolfsburgu Akyazıya getirip seviye atlamak icin

artık kazanın su macları. bari uefa gidelim direkt.

Ekrem D.
09.04.2021, 16:20
Rize'yi yenip kumeye gondermeliyiz. Ligden bir tane fenerbahce uydusu azalmis olur.

Herseyi gectim yilda bir kere sacma sapan aciyla mac izlememek adina bunlarin bir alt lige gitmesi lazim.

Kemal Duru
09.04.2021, 16:25
Rize'yi yenip kumeye gondermeliyiz. Ligden bir tane fenerbahce uydusu azalmis olur.

Herseyi gectim yilda bir kere sacma sapan aciyla mac izlememek adina bunlarin bir alt lige gitmesi lazim.

Sen git bir alt lige. Zaten şu sözlerinle benim gözümden düştün, amatör kümedesin şu an.

Sefer A.
09.04.2021, 16:34
ben olsam rize maci 3.lü defansla cikarim. 3 hafta arka arkaya türkmen yakti bizi, simdi hoca serkan Asani oynatir :D trajikomik burasi türkiye, insanlar akilanmaz..

Cesur ol Marlon hugo edgar cik be Avci artik !!!!!
ya ne diyorsun arkadas, bunlar zâten hep sahada... yok eger Marlon da stoperde oynasin diyorsan evet epey cesurca bir hareket olur :D ama patlariz...
ayrica öyle olursa sol bek kim oynayacak ? Kamil mi ? sagda da Serkan ?

genelleme yapacagim, belki sen de içlerindesin belki degilsin... ama bu taraftar bizim sehrin diger takimlarini "süperlige çikmasin" diyerek tavir gösterirse, daha çoookkk bilmem kimlerin uydusu olan takimlari görürüz...

Hekimoglu'nun da birkaç seneye en üst lige çikmasini istemeyen herhangi bir taraftar, yalandan yere aglamasin marafona karafona eskisehir bilmem ne fbye yatiyor ona veriyor korcan morcan falan filan diyerek.... ikiyüzlülükten baska bir sey degil

ama bir çok kisi bunun farkinda degil, dolayisiyla bunu insanlarin "kafasina vura vura" anlatmaya devâm edecegim, yillardir oldugu gibi

Ekrem D.
09.04.2021, 16:46
genelleme yapacagim, belki sen de içlerindesin belki degilsin... ama bu taraftar bizim sehrin diger takimlarini "süperlige çikmasin" diyerek tavir gösterirse, daha çoookkk bilmem kimlerin uydusu olan takimlari görürüz...

Hekimoglu'nun da birkaç seneye en üst lige çikmasini istemeyen herhangi bir taraftar, yalandan yere aglamasin marafona karafona eskisehir bilmem ne fbye yatiyor ona veriyor korcan morcan falan filan diyerek.... ikiyüzlülükten baska bir sey degil

ama bir çok kisi bunun farkinda degil, dolayisiyla bunu insanlarin "kafasina vura vura" anlatmaya devâm edecegim, yillardir oldugu gibi

Burada kimsenin herhangi bir anadolu takimi ile bir sikintisi oldugunu sanmiyorum. Sikinti Rizespor, Sivasspor, Eskisehirspor gibi "Fenerbahce'nin uydusu" konumundaki kulupler ile. Umarim Rize, Sivas gibi takimlar duser de bir daha super lig yuzu goremezler.

Samsunspor, Altay, Adana Demir, Bursaspor, Kocaelispor, Sakaryaspor, Tokatspor gibi karakterli takimlari her halukarda Kasimpasa gibi karaktersiz takimlara tercih ederim.

Muriqi'yi Fenerbahce'ye kim peskes cekti?

https://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2019/02/05/bize-en-yakin-kulup-fenerbahce

lazminator61
09.04.2021, 16:47
ya ne diyorsun arkadas, bunlar zâten hep sahada... yok eger Marlon da stoperde oynasin diyorsan evet epey cesurca bir hareket olur :D ama patlariz...
ayrica öyle olursa sol bek kim oynayacak ? Kamil mi ? sagda da Serkan ?

renktas, ne sag beki ne sol beki ?? 3 defans, 5 orta sag, 2 forvet oyuncusu, topu ilerde tutsan arkada fazla adam lazim degil :D

Kemal Duru
09.04.2021, 17:03
bu taraftar bizim sehrin diger takimlarini "süperlige çikmasin" diyerek tavir gösterirse, daha çoookkk bilmem kimlerin uydusu olan takimlari görürüz...

Aynen öyle. Biz sadece kendi penceremizden bakıyoruz da biz bu adamları kazanmak için ne yaptık acaba? Hala küçük hesaplar, sen ben kavgaları. Büyük ağabey gibi davranıyor musun sen acaba onlara?

Bravo Sefer kardeş. Batının tekniğini almış adamın hali başka oluyor, parlak beyinlerinizi Fransa'ya, ABD'ye kaptırmışız maalesef.

DeAgLeMaNyAq
09.04.2021, 17:25
Ekuban ve Nwakaeme'ye haklı olarak o kadar sallanıyor ama onlar olmadan nasıl kaleye gideceğiz büyük soru işareti. Muhtemelen solda Yunus sağda Yusuf oynayacaktır...

Sefer A.
09.04.2021, 17:27
Ekuban ve Nwakaeme'ye haklı olarak o kadar sallanıyor ama onlar olmadan nasıl kaleye gideceğiz büyük soru işareti. Muhtemelen solda Yunus sağda Yusuf oynayacaktır...
Ekuban yok mu yarin ? Nwakaeme belki oynamaz onu biliyoruz ama Eku'ya ne oldu cezâli falan mi yoksa

Çağatay96
09.04.2021, 17:37
Ekuban yok mu yarin ? Nwakaeme belki oynamaz onu biliyoruz ama Eku'ya ne oldu cezâli falan mi yoksa
ekuda adale gerilmesi tespit edilmis. simdi acıkladılar.

Sacit
09.04.2021, 18:02

Bu algı da yanlış

Rize de sadece fenerli yok. gs bjk hepsi var
Trabzonsporlu da çok var, rizesporlu da var

sadece fb diye algı olması yersiz

Rizespor ligde olsun, bizim için iyidir

ilelebeTS
09.04.2021, 18:03
2.lik için kaç kere fırsat geldi ama bizimkiler sallanıyor. Son maç iyi oyun var, bunu sezon sonuna kadar devam ettirirsek en kötü uefa ligine katılırız.

Sacit
09.04.2021, 18:41
Avcı kayserispor maçından sonra ''çok gol kaçırdık demişti''

Sörlot olsaydı kaçırmazdın

Kaliteli klas bitirici bir santrafor alsaydın kaçırmazdın

jönts
09.04.2021, 19:04
"Rize düşsün" falan filan diye kelime yapanlar benim gözümde, Türkiye'de Doğu Karadenizlilere karşı oluşturulan nefret akımına kendini kaptırmış tiplerden fazlası değildir. Oysa o nefreti yayanlar Trabzon'u Rize'den ayırmıyor, ikinizden de nefret ediyor. Bunun parçası olmayın.

Rizespor'u savunacağız!

Trabzonspor camiası içinde bunları söyleyebilenleri görmek beni çok mutlu ediyor.

Bu algı da yanlış

Rize de sadece fenerli yok. gs bjk hepsi var
Trabzonsporlu da çok var, rizesporlu da var

sadece fb diye algı olması yersiz

Rizespor ligde olsun, bizim için iyidir

Fenerli sayısı fazla ama bu doğrudur. Ben bunu malum mikro -milliyetçilikten kaynaklanan düşmanlık sonucunda Trabzonspor zirveye oynarken, şampiyonluk kazanırken rakibinin hep Fenerbahçe olmasına bağlıyorum. Rize'nin Trabzon düşmanlığı, Trabzon başarırken onun en büyük rakibine sempati olarak doğmuş.

Ben ise bu baştan sona iki taraflı saçmalığın içinde Rizeli bir Trabzonspor taraftarı olmaktan gurur duyuyorum.

Soner Albayrak
09.04.2021, 22:27
Waka olmadan rakip kaleye gidemeyeceğimiz için beraberlik iyidir.

Cem Balcı
09.04.2021, 22:29
Afobe forvet ( acı ama gerçek ),Djaniny ve Yusuf kanatlarda olmalı.Merkezde zaten fena kurgu çıkmaz.

gurur6134
09.04.2021, 22:56
Eku yok waka yok sıkıntıli bir mac bizi bekliyor..

Murathan
09.04.2021, 23:51
edgar hosse vitor

seko parmak berat marlon

flavio baka djaniny

Kemal Duru
10.04.2021, 00:04
edgar hosse vitor

seko parmak berat marlon

flavio baka djaniny

Seko derken?

Onur Akyüz
10.04.2021, 00:31
Valla ben de hiç rize düşsün filan istemem açıkçası.

Düşman da değilim evet fb yanlısı hareket ettikleri oluyor ama onları da kendi taraftarı dert etsin ne yapayım. Şehir takımları çok olsun ligde.

Şimdi samsun, giresun geliyor sorsan taraftarı bize düşmandır olsun sorun değil. Sadece eskişehir ve sivas nefretim var onun dışında bir sorun yok benim açımdan.

Ligdeki abuk sabuk semt takımları defolup giderler inşallah yakın zamanlarda. Kasımpaşa, karagümrük, bfk bu ne ya tam 30 maç bjk, gs, fb de katılınca birbiriyle oynuyor bunlar istanbul’da.

cyberentalpi
10.04.2021, 00:40
Valla ben de hiç rize düşsün filan istemem açıkçası.

Düşman da değilim evet fb yanlısı hareket ettikleri oluyor ama onları da kendi taraftarı dert etsin ne yapayım. Şehir takımları çok olsun ligde.

Şimdi samsun, giresun geliyor sorsan taraftarı bize düşmandır olsun sorun değil. Sadece eskişehir ve sivas nefretim var onun dışında bir sorun yok benim açımdan.

Ligdeki abuk sabuk semt takımları defolup giderler inşallah yakın zamanlarda. Kasımpaşa, karagümrük, bfk bu ne ya tam 30 maç bjk, gs, fb de katılınca birbiriyle oynuyor bunlar istanbul’da.
Benim düşmeden önceliğim Kasımpaşa denen yalak gereksiz takım. Başak denen kan emici takım giderse süper olur. Sonrasında dik oynayan dik taraftar grububa sahip hangi takım olursa olsun kalabilir.

jönts
10.04.2021, 02:11
Benim düşmeden önceliğim Kasımpaşa denen yalak gereksiz takım. Başak denen kan emici takım giderse süper olur. Sonrasında dik oynayan dik taraftar grububa sahip hangi takım olursa olsun kalabilir.

Katılıyorum. Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Başakşehir. Asla ligde olmamalı. Eskişehir zaten belasını buldu. İnşallah Gençler de bulacak. Başakşehir önümüzdeki 5 yıl içinde Eskişehir'den beter olacak.

Aslında Eskişehir'in bile ligde olmasını isterim. Sivas bizi sevmez ama ligde olmasını isterim. Bursa'yı, Adana Demir'i isterim. Keşke mümkün olsa da Sakarya, Kocaeli lige dönse. Taraftarı olan takıma asla hayır demem.

Aramız iyi olmasa bile şampiyonluğa giderken rakibimin Bursa, Eskişehir, Sivas vs. deplasmanına gitmesini isterim. Gençler, Kasımpaşa, Başakşehir falan yanlış işlere aşırı müsait takımlar. Ha Eskişehir'in Sivas'ın yaptıkları ortada ama sahaya yansımadı(!) deyip kapatalım orayı.

Onur Erçetin
10.04.2021, 07:19
Afobe forvet ( acı ama gerçek ),Djaniny ve Yusuf kanatlarda olmalı.Merkezde zaten fena kurgu çıkmaz.
Afobenin forvette olduğu her seçenek intihardır ama sakatlıklar varsa bilemiyorum.

Onur Erçetin
10.04.2021, 07:25
Tam ceza almaya müsait bir maç :)

Enaldo61
10.04.2021, 09:50
ben Sivas'ta yaşadım, birçok sivaslı bana dedi ki eskiden buranın çoğu TS'yi tutuyordu, Diyarbakır'a gittim oralı bir abi dedi ki eskiden buranın çoğu TS tutuyordu, neden şu an tutmuyorlar konusunda hepsi çeşitli sebepler söyleyebiliyor ama temel sebebi söyliyim ben; şampiyon olamamak. TS son 40 senede 10 kere şampiyon olmuş olsa mesela minimum 2-3 katı daha taraftarı olurdu ülkede.

Uzun lafın kısası, başarı her şey bu ülkede, bizim ne yapıp edip tekrar şampiyonluk yaşamamız lazım, o zaman bu rizedir bilmem nedir bu tarz takımlar kendilerini bize bileyemezler, gücümüzü kabul ederler. Kurt kocayınca köpeğin maskarası olur diye bir laf var aynen o durumdayız. He biz şampiyonluk yaşayamadan yine de kamuoyunda bu kadar güçlü görünüyorsak demek ki şampiyon olsak bunların alayını harcarız.

Ahmet Taşçı
10.04.2021, 09:56

Rizeli olarak şahsi analizim Rize'nin %50si Fb 'li, %25 TS' li kalanı diğer takımlar.... Niye Fener oranı bu kadar yüksek ben de anlamıyorum...

Enaldo61
10.04.2021, 09:58
Rizeli olarak şahsi analizim Rize'nin %50si Fb 'li, %25 TS' li kalanı diğer takımlar.... Niye Fener oranı bu kadar yüksek ben de anlamıyorum...
muhtemelen TS şahşalı döneminde bir kısmı TS'li oldu diğerleri de biz Rizeliyiz TS'ye karşıyız falan dediler, TS fenerle çekiştiği için onu tuttular gibi bir durum olabilir. TS şampiyonluklar yaşamaya başladığında tüm ülkede olduğu gibi orada da en az 2 kat artar taraftar sayımız.

Ahmet Taşçı
10.04.2021, 10:00
Takımın %50 'si yok (Eku ve Waka)... Şimdi deneme zamanı işte, alt yapıdan Taha Cevahiroğlu' nu de, Faruk Can'ı lig maçında 90 dakika gör, Marlon'u önüne at, Cebeciy'i Baka'nun yerine son 20 dakika koy mesela, ya da Hakan yeşili son 20 dakika Berat yerine al, bi görelim şu gençleri... Gençlersiz çıkarsak da yenileceğiz zaten bari hocanın dediği gibi gelecek yılın kadrosu için çocukları görelim..

muhtemelen TS şahşalı döneminde bir kısmı TS'li oldu diğerleri de biz Rizeliyiz TS'ye karşıyız falan dediler, TS fenerle çekiştiği için onu tuttular gibi bir durum olabilir. TS şampiyonluklar yaşamaya başladığında tüm ülkede olduğu gibi orada da en az 2 kat artar taraftar sayımız.

Bence şampiyonluk da gerekmez 2-3 yıl Uefa çeyrek finali göre belki birinde yarı finale at kendini baka bakalım o zaman taraftara... Türkiye ligi şampiyonluğu benim gözümde çok önemli değil.

Afobenin forvette olduğu her seçenek intihardır ama sakatlıklar varsa bilemiyorum.

Buz pateninde köseliyle koşan Afobe..

Enaldo61
10.04.2021, 10:10
Bence şampiyonluk da gerekmez 2-3 yıl Uefa çeyrek finali göre belki birinde yarı finale at kendini baka bakalım o zaman taraftara... Türkiye ligi şampiyonluğu benim gözümde çok önemli değil.

biz bu ligi kazanmadan avrupa'da başarılı olamayız çünkü içimizde hep o hasreti dindirme isteği var yani nasıl desem onu yapmadan diğerine odaklanamıyoruz bir türlü, hani askere gitmeden evlenilmez diye bir şey var ya onun gibi :D

Manu61
10.04.2021, 10:58
Muhtemelen Rize kazanır.

Laundros61
10.04.2021, 11:04
Sen git bir alt lige. Zaten şu sözlerinle benim gözümden düştün, amatör kümedesin şu an.

Rize yi tutsan daha mantıklı olur senin açından.

Kemal Duru
10.04.2021, 11:35
Rize yi tutsan daha mantıklı olur senin açından.

Rize'yi savunmak Trabzonspor'u savunmaktır. Siz benim hayalimdeki Trabzonspor'u hiç anlayamamışsınız.

Yiğit Gayretli
10.04.2021, 11:42
Afobe oynamasın da gol atarız bir şekilde.

Cem Balcı
10.04.2021, 12:24
Afobe,Ekuban ,Wakame sakat görünüyor.

Sacit
10.04.2021, 12:33
Takımı pozisyona sokan iki çok önemli isim yok
Bunlar varken bile gol atamıyordun!!!
Avcı iki tane genç isim oynatsın görelim!

Ev sahibi Rizespor galibiyete yakın görünüyor

Cem Balcı
10.04.2021, 12:51
Takımı pozisyona sokan iki çok önemli isim yok
Bunlar varken bile gol atamıyordun!!!
Avcı iki tane genç isim oynatsın görelim!

Ev sahibi Rizespor galibiyete yakın görünüyor

Bu iki isimden biri ekuban ise hocam,onu bir isim diyelim (:

theo
10.04.2021, 13:00
biz bu ligi kazanmadan avrupa'da başarılı olamayız çünkü içimizde hep o hasreti dindirme isteği var yani nasıl desem onu yapmadan diğerine odaklanamıyoruz bir türlü, hani askere gitmeden evlenilmez diye bir şey var ya onun gibi :D

Türkiye ligindeki şampiyonluk yerine avrupa kupalarını kazanmak daha iyi.

Zaten ligi dünyada kimse önemsemiyor. her hangi bir anlamı yok bizim sınırlarımız dışında. bu sebeple bir çok oyuncunun vitrini olmak için avrupada yarı finaller görsek işler tamamen değişir.

dünyada daha çok bilinmek geleceğin önemli isimlerinin yolunun bizden geçmesi ve kalıcı başarılar demek. bizde oynamak için büyük rakamlar istemeyen yıldız adaylarına sahip olmak zaten kalıcı başarı getirir ve de satışlardan ciddi kazançlar elde edilir.

artvints
10.04.2021, 13:05
Topu ayağında tutmaya çalışan bir takım bekliyorum. Deplasmanda bu oyun tarzı avantaj olur ama kendi yari sahamızda paslaşmaktan bahsetmiyorum tabi, ikinci topları alıp rakip sahaya yerleşmek, rakibi geri koşturmak, hızlı kaleye gelmelerini engellemek rakibi bozacaktır.

Nwkaeme ve ekuban yok diye saldırarak çıkacak bir rize'nin coşkusunu bol pasla kırarsak maç bize döner. Tam bir abdullah avcı oyunu yani, umarım becerebiliriz.

Cem Balcı
10.04.2021, 13:38
Hakem Çakır demek.

ilelebeTS
10.04.2021, 13:57
Kanatlar yoksa, orada orta saha özellikli oyuncular oynatarak topa ve oyuna sahip olursun. Bunu deneyeceğiz gibi duruyor.

Oğuz B.
10.04.2021, 13:59
https://pbs.twimg.com/media/Eym3AWFWUAYMNL9?format=jpg&name=4096x4096

Cem Balcı
10.04.2021, 14:07

Çilingir kilidi açar diyorsun ?
(:

ahamitokutan
10.04.2021, 14:33
Ekuban Wakaeme yok ama zaten kendileri haftalardır yok gibi. yerlerine oynayacaklar, özellikle Yusuf Sarı, katkı sağlarsa kolay kazanırız diyorum.

Enes Başkaya60
10.04.2021, 14:45
Rize bizi yener 1 puan çok iyidir...

Anıl C
10.04.2021, 14:49

Çilingir kilidi açar diyorsun ?
(:

Manası çok derin, ben adama bilezik gibi geçiririm anlamı da çıkar:)

Mehmet Fatih Yavuz
10.04.2021, 14:54
Ekuban ve Wakame saçmalıyor haftalardır. Sıfır katkı neredeyse ikisi de. Hatta savunma yönleri eksikliği sebebi ile eksik oynuyoruz.

Ama mevcut kadroda takıma hücum yaptıracak kanat oyuncusu kalmıyor ikisi birden olmayınca.
O kadar eksik bir kadro ki...
Önümüzdeki sene bu hücum hattının baştan sona yenilenmesi gerekiyor.
Ama bu sene bu adamların yerine Allah kulu yok kadroda iş yapacak.

Ha son haftalardaki oyunlarına bakarsak orada duracak kişi de aynı işi yapacak. Aşağı yukarı hiçbir şey.

ilelebeTS
10.04.2021, 14:56
Hoca orta saha kurgusunu bozmayacak galiba. Solda Yunus sağda Parmak. Parmak/Flavio da bir seçenek.

alikk
10.04.2021, 14:56
Kulübe bomboş,Yusuf sarı dışında hamle oyuncun yok bu kısıtlı kadro ile sezonun bitmesine duaciyiz

wakaeme
10.04.2021, 15:00
yedeklere sakın bakmayın

ysngmz
10.04.2021, 15:01
Hüseyin yine sağ bek bizi koru yarabbim

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ufuk
10.04.2021, 15:03
Bu 11 ile Başakşehir'in Robinho'lu 4-6-0 oyununu oynarız. Orada Robinho, İrfan, Mossoro, Visca hep hareketli topçuydu. Bizde Baka ve Flavio dışında böyle topçu yok. Umarım ekstra talimat falan almışlardır da savunma arkasına koşu atarlar. Rize'nin savunması bu konuda çok kötü.

kaçarava
10.04.2021, 15:06
Oo kadro felaket.

sbay
10.04.2021, 15:09
..........Uğurcan.........

Hüseyin.....edgar.....Hugo.....marlon

..............parmak....baker.........

....Djanini......flavio........yunus.......

.......................baka.................

Böyle olmazmı acaba djanini açıkta da fena değil

chener
10.04.2021, 15:11
Yunusun yerine Yusuf ile baslamaliydik. İlk onbir de 1 kaleci, 1 sol bek, 3 merkez defans, 5 merkez orta saha, 1 tane de kanat oyuncusu var. İlginç kadro. Hocaya da birşey diyemem, sezon başında kadro böyle planlanmis.

Soner Albayrak
10.04.2021, 15:11
Rize galibiyeti ya da beraberlik.

Rakip kaleye gidebileceğimizi zannetmiyorum.

ysngmz
10.04.2021, 15:21
Panik yapmayın gol atarız

jairzinho
10.04.2021, 15:26
avcının yeni gözdesi: hüseyin türkmen

avcının eski gözdesi: serkan asan

yedeklerde sağbek oynayabilecek 3 isim var,berat,hakan yeşil ,macid

bu 3 isimde türkmenden çok daha yetenekli oyuncu

ysngmz
10.04.2021, 15:30
Macid ve sagbek otoban olur sağ kanat

BlackPanther
10.04.2021, 15:31
Ekubanın ve Nwakaeme nin yerini dolduracak yedek futbolcularımız bile yok. Bu senin ayıbın sayın Ağaoğlu. Bu senin futbol bilgisizliğinin suçu!!!

Allah aşkına şu çıktığımız kadroya bakın.

Çaykur Rize bizi yenerse kimse şaşmasın!!!

BlackPanther
10.04.2021, 15:33
Oo kadro felaket.

Kadro Ağaoğlu için şahane bir kadro. Silip süpürür ligi

Sefaenes
10.04.2021, 15:33
Su kadro da kim8 oyuncu kume oyniyan takimda bile oyniyamaz
Huseyin, baker, marlon, serkan asan bu takimda olmamali. Yedekler tam amator lig gibi. Bari su Hakan yesili bir görsek

BlackPanther
10.04.2021, 15:35
yedeklere sakın bakmayın

Geçen sezonda yedek kulübemiz berbattı. Ağaoğlu denen zat sadece ilk 11e bakar. Futbolda yedek kulübesi var mı diye haberi bile yok!

tristram
10.04.2021, 15:35
avcının yeni gözdesi: hüseyin türkmen

avcının eski gözdesi: serkan asan

yedeklerde sağbek oynayabilecek 3 isim var,berat,hakan yeşil ,macid

bu 3 isimde türkmenden çok daha yetenekli oyuncuistedikten sonra edgar’i saga cekip gobege hosseini’yi koyardi ama adam takintili.sezon ortasinda pereira’ya teneke baglamasaydi bu kepazeliklere hic gerek kalmayacakti.ona 3-4 ay tahammul edemedi.nasil bir pereira kinidir anlamak mumkun degil.avci bek konusunda agir sacmaladi.

chener
10.04.2021, 15:38
Hakem için de zor maç, sahanın ortasi o kadar kalabalık olacak ki kenarlarda bir yerlerde durmali,yoksa habire top ona çarpacak.

Doğukan Uçan
10.04.2021, 15:42
Rizespor 2-0 Alır.

BlackPanther
10.04.2021, 15:43
Rizespor maçın favorisi

jairzinho
10.04.2021, 15:44
istedikten sonra edgar’i saga cekip gobege hosseini’yi koyardi ama adam takintili.sezon ortasinda pereira’ya teneke baglamasaydi bu kepazeliklere hic gerek kalmayacakti.ona 3-4 ay tahammul edemedi.nasil bir pereira kinidir anlamak mumkun degil.avci bek konusunda agir sacmaladi.

doğru mu değil mi bilmiyorum bir videoda izlemiştim,perera avcı olayı tamamen saha dışı nedenlerden olmuş,avcı başakşehirde oynarken perera avcı ile söz dalaşına mı girmiş yada avcı perera hakkında yorum mu yapmış,böyle bişey

özetle avcı kişisel nefretini bize gelince perera dan çıkarmış,yoksa teknik açıdan yollanmasının akılla mantıkla izahı yok,

avcının kişisel sorunlarını takıma yansıtması sonucu ne oldu? sağbek serkan asan türkmen gibi 3. lig topçularına kaldı,burdan ne ders çıkarılmalı?

kulüp herşeyi teknik adama bırakmamalı,avcı devre arasına güçlü girdiği için aldığı sonuçlarla yönetime istediği şeyi yaptırabildi,yönetimde zaten futbolu bilmiyor ve çok fazla öz evlatçı olduğundan perera gibi sağbeki kovdular avcının tavsiyesiyle

haziran ayında kongre olmalı ve avcı ağaoğlu el ele kovulmalı .net

Doğukan Uçan
10.04.2021, 15:46
Biz bu 3 senedir yedeksiz ligi harbiden ilk 4 te nasıl bitirdik aklım almıyor.

Şu yedek kadro giresun da bile ilk 11 oynamaz.

BlackPanther
doğru mu değil mi bilmiyorum bir videoda izlemiştim,perera avcı olayı tamamen saha dışı nedenlerden olmuş,avcı başakşehirde oynarken perera avcı ile söz dalaşına mı girmiş yada avcı perera hakkında yorum mu yapmış,böyle bişey

özetle avcı kişisel nefretini bize gelince perera dan çıkarmış,yoksa teknik açıdan yollanmasının akılla mantıkla izahı yok,

avcının kişisel sorunlarını takıma yansıtması sonucu ne oldu? sağbek serkan asan türkmen gibi 3. lig topçularına kaldı,burdan ne ders çıkarılmalı?

kulüp herşeyi teknik adama bırakmamalı,avcı devre arasına güçlü girdiği için aldığı sonuçlarla yönetime istediği şeyi yaptırabildi,yönetimde zaten futbolu bilmiyor ve çok fazla öz evlatçı olduğundan perera gibi sağbeki kovdular avcının tavsiyesiyle

haziran ayında kongre olmalı ve avcı ağaoğlu el ele kovulmalı .net

Evet. Bir maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportajda Pereira gibi futbolcuların ligimizde yeri yok demişti!

ilelebeTS
Takım oyunu ön planda olacaktır bu sefer. Kendine oynayan adam yok. Djaniny gol kaçırma yarışına girmezse kazanırız.

Manu61
10.04.2021, 15:48

Ligimiz dandik.

jairzinho
yedekler bize ne anlatıyor? alt yapı fetişizminin yanlış yorumlandığını

dünyada zaten kendi alt yapısından oyuncu çıkarmak niceliksel olarak çok az iken biz küçük bir şehirde bunu deniyoruz,inanılır gibi değil,

kendi(trabzon ) alt yapını değil ülke içi alt yapı oyuncularını tarayacaksın aga,ülkenin genelinden belki 4-5 genç yetenek bulabilirsin,

BlackPanther

Trabzon uyruklu futbolcuları başka takıma gönder yedek kulübesine bile almazlar.

Ortasahada Batuhanı futbolcu diye oynatıyorlardı. Üçüncü lig takımına gidince yedek kulübesinde oturdu hep. Gerisini siz düşünün.

Doğukan Uçan
Ligimiz dandik.

harbiden öyle.

redbul
10.04.2021, 15:49
ulan bizim taraftar kadar mermer kafalı adam lar inanın hiç bir takımda yoktur adamın elinde dani alvesler marçelolar messiler ronaldolar varda hüseyinle yunusla marlonla oynuyor şu kadro varya sıradan bir anadolu takımında olsa şimdi düşmeye oynardı futboldan çok anlayan taraftar bozuntularına soruyorum uğurcan edgar hugo ve bakasetası çıkar geri kalanlar hangi takımlarda ilk 11 de oynar

BlackPanther
10.04.2021, 15:49
yedekler bize ne anlatıyor? alt yapı fetişizminin yanlış yorumlandığını

dünyada zaten kendi alt yapısından oyuncu çıkarmak niceliksel olarak çok az iken biz küçük bir şehirde bunu deniyoruz,inanılır gibi değil,

kendi(trabzon ) alt yapını değil ülke içi alt yapı oyuncularını tarayacaksın aga,ülkenin genelinden belki 4-5 genç yetenek bulabilirsin,

Aynen öyle. Altına imzamı atıyorum!

redbul
10.04.2021, 15:50
bu arada bu berat denen arkadaşın haberimiz olmadan ayağı felanmı koptu bu nasıl bir sakatlıktır arkadaş anlamadım gitti.

Doğukan Uçan
10.04.2021, 15:51
Trabzon uyruklu futbolcuları başka takıma gönder yedek kulübesine bile almazlar.

Ortasahada Batuhanı futbolcu diye oynatıyorlardı. Üçüncü lig takımına gidince yedek kulübesinde oturdu hep. Gerisini siz düşünün.
hocam bu gençlerin çoğu elimizde patladı hiç birinde gelecek yok.

iyattara
10.04.2021, 15:51
Yeniliriz algısı oluşmuş iyi güzel:))

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BlackPanther
10.04.2021, 15:52
ulan bizim taraftar kadar mermer kafalı adam lar inanın hiç bir takımda yoktur adamın elinde dani alvesler marçelolar messiler ronaldolar varda hüseyinle yunusla marlonla oynuyor şu kadro varya sıradan bir anadolu takımında olsa şimdi düşmeye oynardı futboldan çok anlayan taraftar bozuntularına soruyorum uğurcan edgar hugo ve bakasetası çıkar geri kalanlar hangi takımlarda ilk 11 de oynar

Direk ligin sonuncusu!!! Trabzonspor kümeye oynar!!! Oynamakla kalmaz. TFF 1. Lige düşer.

Bu futbolcular Giresunsporda bile oynayamaz.

trabzonsevdamuz
10.04.2021, 15:52
Hüseyin bugün nasıl bi hata yapacak hayırlısı bakalım

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jairzinho
10.04.2021, 15:53
fabricio ya dikkat

aşırı sert güçlü ve dengesiz bir oyuncu,umarım bir sakatlık yaşanmaz

Sefaenes
Beraberlik yada yenilmek bu kadro la okadar koymaz ama su şikeci şerefsiz Bulent uyguna verilen her puan dokunur bana. Rizespor başka hoca mi bulamadi neden anadolu takimlari kendi takiminda oynamış emektar oyunculari yetiştirmez. Liglerimizde hep istanbul takim kökenli TD var

redbul
Direk ligin sonuncusu!!! Trabzonspor kümeye oynar!!! Oynamakla kalmaz. TFF 1. Lige düşer.

Bu futbolcular Giresunsporda bile oynayamaz.

buna rağmen hala kendini dev aynasında gören taraftar kitlemiz var ve bir türlü de akıllancakalrı yok.

BlackPanther
10.04.2021, 15:55
Bazı Trabzon taraftarlarında ırkçılık var. Trabzonlu kim olursa olsun oynasın diyorlar. Trabzonlu diye yakında dedemide oynatırlar.

chener
10.04.2021, 15:56
Beinsportun takım kisaltmalari iyice komik oldu ha. ÇRS ne ya!!!!

jairzinho
10.04.2021, 15:56
maç seyircili herhalde,tezahüratlar yapılıyor

bu arada gene maça 10 kişi başladık,

AlperenAltun
10.04.2021, 16:01
Edgar vitor bakasetas ve uğurcan dışındaki herkes 2. Lig topçusu üzücü

SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sefaenes
10.04.2021, 16:01
Jp yollamayip elimizde kalsa en az 6 puan fazlamis olurdu yarisin içinde olurduk Avci gururu yüzünden Trabzona o konuda yakti. Bu kadro la yine yukariya taşımasi başarıdır

BlackPanther
10.04.2021, 16:03

Sence bunlar Giresunsporda ilk 11e girebilir mi? Sanmam.

Doğukan Uçan
10.04.2021, 16:05
marlon ne yapıyor :D

DeAgLeMaNyAq
10.04.2021, 16:06
İlk 10 dakikaya göre sahaya yayılışımız fena değil fakat hücumda top tutmakta zorlanıyoruz. Sadece Bakasetas’ın bireysel becerisine kaldık gibi duruyor. Djaniny’nin biraz daha geride oynaması lazım aksi takdirde stoperlerin arasında kolay kaybolacaktır...

Hamza Yilmaz
10.04.2021, 16:06

SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAbartmaya gerek yok, evet yunus suan kötü ama bu kadar gömülcek bir oyuncu degil. Hazir degil. Biri Giresun'da ilk onbir oynar mi yazmis ayip vallah

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk

Sefer A.
10.04.2021, 16:11
Marlon :D

İ. SARAL
10.04.2021, 16:15
Marlon :DŞov yabay.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

odyseuys
10.04.2021, 16:16
bu fabricio itinin bizim oyuncularla ne alıp veremediği var acaba? parmak'a yaptığı faulde kesinlikle iyi niyet yok. geçen sezon gençler'de sörloth'a yaptığı terbiyesizlik malum zaten. her maçta böyle sert değil bu herif, en azından böyle kasıtlı işler yapmıyor.

ilelebeTS
10.04.2021, 16:16
Parmak-Flavio yer değişsin. Geçen maç Flavio orta sahayı hareketlendirmişti. Hem Parmak sağda ondan daha iyi oynar.

M.Kılıç50
10.04.2021, 16:17
Beyler yokmu 2-3 babayiğit şu Baiano nun kemiklerini kirsin ağzını burnunu eline versin?
Yetti bu piçin bize karşı yaptığı hareketler

Ahmet Aksu
10.04.2021, 16:18
Parmak şu aptalca yere atm huyu ne zaman bitecek acaba ��

Lazman
10.04.2021, 16:18
yaa nasil rezil.kendini yere atip.yuvarlaniyo su parmak.top oyna olem

Ufuk
10.04.2021, 16:19
Orta sahada bizden biri topu alınca en azından bir iki oyuncunun kaleye doğru koşu atması gerek ki pozisyon bulalım. Herkes topa dönüp top çevirme peşinde.

odyseuys
Parmak şu aptalca yere atm huyu ne zaman bitecek acaba ��

bu pek aptalca değildi, sol ayakta teması hissedip bıraktı bu kez :) temas biraz daha net olsaydı yani ayakların kesişimi biraz daha büyük olsaydı penaltı çıkardı sanki pozisyondan.

ilelebeTS
Atma gibi gördüm ben de ama öncesinde ayak ucuyla basma var sanki.

Mehmet Fatih Yavuz
Türk futbolunun özeti...
Ayağına rüzgarı değdi bağırarak kendini yere attı...
Bu kadar işte bu memlekette futbol

Doğukan Uçan
10.04.2021, 16:21
yunus hayal kırıklığısın be.

ahamitokutan
bir sakatlığa sevineceğim aklıma gelmezdi.

Cem Balcı
yunus hayal kırıklığısın be.

Hoşgeldin evlat,güle güle evlat.

jairzinho
şakiri oyuna giriyor

buda iyi bişey

karabela
Abdullah hocaya şaşırıyorum flavioyu sağ da oynatacağına adamı kendi mevkisinde oynatıp parmağı sağda oynatsa daha iyi olur parmak zaten sağ açıktan ortaya dönmüş oyuncu sağ bek sağ açık adam geçemeyen iki kişi hucüm yapabilmek marifet bu adamlarla

odyseuys
10.04.2021, 16:22
yunus sakatlandı. hoca bu sene oyuncuyu çok zorluyor bence. geçen hafta sağ ayağıyla şut atarken destek ayağının aldığı hal bile ben güçsüzüm diye bağırıyordu. inşallah ciddi sıkıntısı yoktur.

gurur6134
Yusufun girmesi daha iyi oldu

My
Oha. Maç bugün mğydğ ya. İzleyelim bakalım :)

Turgay Atalay
Cok sukur sakatlandi vitaminsiz. Yusuf Sari varsa o oynar Flavio ve Yunusun kanatta oynamasi o mevkiye ihanet.

ilelebeTS
10.04.2021, 16:23
Bu kadro çıkıyorsa önde basmalıydı zaten. Oyuncuların ileri gitmeye niyeti yok. Yusuf belki hücuma taşır bizi.

redbul
yunus ağlıyor ya kötü oldum

Ahmet Aksu
Uğurcan - edgar - hugo - bakasetasa Allah sabır versin :)

Doğukan Uçan
10.04.2021, 16:25
bu kadar eksiğe rağmen pozisyonları biz kaçırıyoruz.

Mehmet Fatih Yavuz
10.04.2021, 16:27
Bu kadar santrafor özelliği eksik bir kadro uzun zamandır hatırlamıyorum.
Top daha çok bizde, rakip sahadayız, djanininin ayağına top değmiyor.
MAalesef tüm hücum hattı arap ligi şovmeni. :)

serdaracıl
10.04.2021, 16:27
Flavyo iyi oynuyor

DeAgLeMaNyAq
10.04.2021, 16:28
Kalecileri yıldız yapmaya devam ediyoruz...

Enaldo61
10.04.2021, 16:28
3-4 hafta sonra ilk kez maç izliyorum hadi bakalım kazanalım bunu.

Enaldo61
10.04.2021, 16:29
yunus ağlıyor ya kötü oldum

ne oldu yunus'a?

BlackPanther
Bizim takımı hücumsuz bırakan hainler kimler?

kaçarava
Djaniny yine zombi modunda.

Varlıbaş61
Topu geri vermekten bıkmadın mı Hüseyin Efendi?

Doğukan Uçan
Rize aşırı kötü

Ozan Yılmaz
bugün de tarık denen ismi mi türk futboluna kaleci olarak kazandırmaya karar verdik

derry61
Bu kadro kalitesiyle cidden iyi oynatıyor takımı Abdullah hoca maçın hakimi biziz.

AlperenAltun
10.04.2021, 16:30
Şu kadro 4. Ligin halini siz düşünün. 1 forvet 2 adam gibi bek ile zirve bizimdi

Doğukan Uçan
10.04.2021, 16:31
sahanın en kötüsü marlon ve semedo.

ilelebeTS
10.04.2021, 16:33
Baka'nın ayağına bakıyoruz yine

My
10.04.2021, 16:35
Vay anasını Ekubanla Waka da yok. Yine iyi valla bu kadroyla bu kadar oyun.

jairzinho
10.04.2021, 16:35
yusuf sarı neden şut atmıyorsun kardeşim,sağdan ne güzel içe kat ediyorsun,

odyseuys
10.04.2021, 16:36
hüseyin illa bi arıza çıkaracaksın...

samway
Avcı nın ne kadar iyi bir hoca olduğunu bu maçtan anlayabiliriz bu adamlarla ligde bu noktaya gelmek hoca başarısıdır

Sefa Murat Dokuz
Takım leş

BlackPanther
Hüseyin :D

Mehmet Fatih Yavuz
Hugo acayip bir adam. Müdahaleye bak.

Yusuf Sarı maalesef mental eksik bir adam. Yoksa o kabiliyetle biraz aklını birleştirebilse çok ekstra işler yapardı.

ilelebeTS
10.04.2021, 16:37
Ulan çalım kim sen kim

bingolts
HÜSEYİN kim seni oynatıyorsa sorun ondadır.

Sefa Murat Dokuz
Baker ve Parmak ilk yarının en kötüsü

MA291
Hüseyinin ne defansi iyi ne ofansi. Edgar sag bek Hosseini stoper oynamali

serdaracıl
Ahhh ah

Ozan Yılmaz
illa takımda biri oyunun içine edecekse bekte türkmen değil asan oynasın

böyle izansız tercihler bıktırdı haftalardır

Cem Balcı
10.04.2021, 16:38
Kimse Hüseyin'e suç bulmasın.Böyle kapasitesiz bekler varken devre arasında Pereirayı tutmak bir tarafa,bek transferi yapmayıp Yunus'u aldıran hocaya kızın.
Sağ taraf geriden zerre işlemiyor hem de aylardır.

LittleFinger
Türkmen Trabzonspor için bir çöptür bu kadar hep de böyleydi

Ufuk
Hayvan herif git amerikan futbolu oyna

Doğukan Uçan
10.04.2021, 16:39
semedo uyuyor sahada

odyseuys
fabricio mudur baiano mudur nedir... tövbe estağfurullah yahu insanı dinden imandan çıkaracak şerefsiz. direkt sakatlamaya yönelik hareketleri var pi...

Sefa Murat Dokuz
Hüseyin bir bek olarak olması gerektiği yerde bile değil, stoper ile bek arası bir yerde duruyor her seferinde.

Ozan Yılmaz
şu bakasetas'ın verdiği emek ve özveriyi sahada hiçbir isim göstermiyor maalesef

Ufuk
Kimse Hüseyin'e suç bulmasın.Böyle kapasitesiz bekler varken devre arasında Pereirayı tutmak bir tarafa,bek transferi yapmayıp Yunus'u aldıran hocaya kızın.
Sağ taraf geriden zerre işlemiyor hem de aylardır.Abdullah Avci bana bek almayın, Hüseyin'le oynayacağım mı dedi diyorsun?

Cem Balcı
HÜSEYİN kim seni oynatıyorsa sorun ondadır.

+ sağ bek yerine Yunus transferini kabul edende.

theo
10.04.2021, 16:40
Hüseyin ve Hüseyin gibilerin kadrolarda olmadığı,klüple her hangi bir bağı olmadığı bir Trabzonspor istiyorum.

M.Kılıç50
Beyler yokmu 2-3 babayiğit şu Baiano nun kemiklerini kirsin ağzını burnunu eline versin?
Yetti bu pi... bize karşı yaptığı hareketlerBeyler ciddiyim, para da yollarım [emoji1]
Bu itin kemikleri kırılsın ki bizim oyuncularımızın kemiklerini kıramasın

LittleFinger
Uğurcan da gitse Edgar Hugo Bakasetas dışında 8 tane transfer lazım :D

odyseuys
10.04.2021, 16:41
sağbekte kimse hüseyinden kötü oynayamaz. serkan dahil. ben bu kadar kötü sağbek performansı hatırlamıyorum cidden.

ozturk
Kadro kalitesi çok kötü

trabzonsevdamuz
Adam zaten futbolcudan başka herşeye benziyor. Kafes dövüşçüsü sanki

Cem Balcı
Abdullah Avci bana bek almayın, Hüseyin'le oynayacağım mı dedi diyorsun?

Avcı'nın Serkan oynarkan açıklamalarını dinlemedin sanırım?
Peş peşe 2 maç Pereira'yı sordular,onu bırakalım Serkanı konuşalım dedi.Dolayısıyla Serkan gibi adamlarla ( buna Hüseyin ,Hossaini kimi eklerseniz ekleyin ) ligi bitireceğini düşündü,çok net.

Doğukan Uçan
10.04.2021, 16:42
Takım iyi ama gol atamıyoruz.

trabzonsevdamuz
Eyyamcı cüneyt sırf bariz ele carpan topu görüp vermemek icin macı bitirdi

odyseuys
ilk yarı çok iyi futbol oynadık. waka ve ekuban'ın eksiklikleri hissedilmedi.

hocanın hamle şansı yok gibi bir şey, ikinci yarı umarım sorun yaşamayız.

Sefa Murat Dokuz
10.04.2021, 16:43
Takım halinde çıkamıyoruz lan o yanına o diğer yanına verip duruyor böyle bir halt olmaz. Baker gibi el freni PTT de oynayamaz. Adam bomboş kaleye vurmak yerine yan pas atıyor hala.
Hugo ve Le olmasa Rize fark yapar.

ilelebeTS
10.04.2021, 16:44
Herif var'da pozisyona baktırmadan maçı bitiriyor.

Ahmet Aksu
Uğurcan da gitse Edgar Hugo Bakasetas dışında 8 tane transfer lazım :D

Zaten bu isimler de olmasa bu ligde oynamamız mucize olurdu.

Kadro mühendisliğinin geldiği son nokta..

Teşekkürler ego başkan ve muhteşem yönetimi

kaçarava
Hüseyin bile 100 tane Djaniny eder.

İ. SARAL
Herif var'da pozisyona baktırmadan maçı bitiriyor.Baktırdı. Öyle penaltı olmaz.

smart
Eyyamcı cüneyt sırf bariz ele carpan topu görüp vermemek icin macı bitirdi

Parmak niye gidip cüneyt çakır'a şirinlik yaptı?

chener
Baker geçmiş kariyerinde nasıl oynuyormuş bilmiyorum ama, insan Flavio dan utanır yaa. Bu kadar mi kayıtsız olunur. Top beyimizin ayağına verilecek o da hiç hareket etmeden etraftaki birine atacak. İstemiyor bu adam top oynamak istemiyor.

karabela
Penaltı neden verilmiyor bu kural nasıl bir şey ben anlamıyorum

Cem Balcı
Akıllı adam baiano üzrerine oynar,ikinci sarıya çok yakın.

Enaldo61
10.04.2021, 16:45
neyse ben kapattım maçı hedefsiz takım izlemek sarmıyor ya.

AlperenAltun
Şu takıma bakıp efkarlanmamak elde değil

Mehmet BAŞ
sağbekte kimse hüseyinden kötü oynayamaz. serkan dahil. ben bu kadar kötü sağbek performansı hatırlamıyorum cidden.

İyi de çocuk zaten bek değil. Gerçi stoper demek için de üç şahit gerek. Neyse... :o

Gürkan Asma
Baker in ileri dogru tek bir tane pasi yok. Yana veya geriye oynuyor, stoperlerimizin daha fazla dikine pasları var. Hüseyin ayni sekilde, aldigi topu geriye veriyor. Flavio dümdüz bir oyuncu, brezilyalı aytaç kara. Marlon zaten topçu bile değil, morozjuk dan bile fake yiyor mk. Djanini zaten forvetten başka her yerde dolanıyor.

Ya kornerden hugo atar, ya da bakasetas şut açısı bulabilirse atabilir. Başka bi ihtimal yok. Rize nin de gol atabilecegini düşünmüyorum.

SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

M.Kılıç50
10.04.2021, 16:46
Bu Cüneyt Fener maçından sonra, vermedigi son dakika penaltisiyla haala nasil oluyor da bizim maçlarımızı yönetebiliyor?
Sırf penalti olmasin diye hemen ilk yariyi bitirdi şerefsiz

alikk
Waka ve ekuban gibi topu ayağında ezen oyuncular olmayınca göze hoş gelen oyun ortaya çıkıyor, muhteşem değiliz,rakip güçsüz olabilir ama uzun süredir diyorum eku ve waka bencil oyunları ve özellikle eku ayağında top ezmesiyle faydadan çok zarar veriyor, bu devre dikkat ediyorum herkes birbirine servis ediyor topu bakasetas maestro gibi hem de flavio ya yapılan faul de adama hayırdır birader diyerek arkadaşına sahip çıkıyor bunlar takimdaslik için önemli detaylar

ilelebeTS
Baktırdı. Öyle penaltı olmaz.

Penaltı veya değil, bitirdikten sonra baktırıyor. Oyuncular içeri girdi neredeyse. Yoldan geri mi çevirecek sanki.

Mehmet Fatih Yavuz
Penaltı neden verilmiyor bu kural nasıl bir şey ben anlamıyorum

Ayaktan, dizden yakın mesafede seken sert toplar el olarak kabul edilmiyor.
Eli açıkken şut direk eline çarpsa penaltı olurdu.

odyseuys
10.04.2021, 16:47
ya şu cücü eyyamcısını savunmak gibi olmasın ama ilk yarı düdüğü çaldıktan sonra var'dan pozisyon bilgisini aldı öyle girdi içeriye. pozisyonun da penaltıyla alakası yok zaten.

My
10.04.2021, 16:47
Hayatımda gördüğüm en kötü kadrolardan birisi. Futbolcu kalitesinden bahsetmiyorum. Mevkisel eksiklikler var hem de bir iki tane değil. Şöyle düşünün zamanında sağ bekte sadece Zekiyi bıraktık diye Aydını tefe koyup çalmıştık. Şimdiyse bir Zeki bile yok :) Sol açık yok. Sağ açıktaki adamımız süper lig için bile yeterli değil. Sol bekimiz de aynı. Santrafor yok :) Yetersiz felan değil, YOK :) Tüm bunlara rağmen sahada kötü bir takım yok bence. Bu takımdan alınabilecek maksimum verim budur.

DeAgLeMaNyAq
10.04.2021, 16:48
Penaltı veya değil, bitirdikten sonra baktırıyor. Oyuncular içeri girdi neredeyse. Yoldan geri mi çevirecek sanki.

Evet çağırabiliyor. Zaten kısa süre bekletti farkındaysanız...

ahamitokutan
Yunus un mecburi değişikliği bize iyi yansıdı. Yusuf hem sonradan girdiği maçlarda daha etkili hem de bir kişi eksik oynamaktan kurtulduk. Waka ve Ekuban ın yokluğu aranmadı zaten varken de yoktular uzun süredir. djaniny efendi biraz hareketlense golu atacağız da. hüseyin için daha da birşey demiyorum. bu konuda hoca saplantılı malesef aşamıyor bazı şeyleri. Allah akıl fikir versin. son olarak o fabricio denilen dallama şikecilere karşı olsa idi şimdiye kırmızıyı yemişti, ki onların maçında kırmızı yemiş zaten...

bordoylamavi
hüseyin yine yaptığ yapacağını. o neydi topu kaptırı bi de adamın peşinen koşup yerle düştü rezil oldu. 1,80 lik dsamudia 1,83 lük hüseyinden bütün hava toplarını aldı. hele bi dei lk yarı ortalarında havadan gelen bi topa ortasaha da karatemsi uçan tekme atarak almaya çalıştı tabi boşa gtti. çok komik gerçekten ya. bu adamın trabzonspor ilk onbirinde yer alabilmesi.l artık kesin birilerinden torpilli olduğunu düşnüyorum
neyse iknic yarı gol atabiliriz belki. fabrizio mudur nedir onu tuzağa düşüürüp kırmızı kart gördürürebiliriz hayvan gibi dalıyor adam

serdaracıl
Bakasetas ve flavyonun gayreti takımı ayakta tutuyor

bilgehan83
10.04.2021, 16:49
kadro kalitesi bir yana hüseyin ve parmak gibi özevlatlar ptt liginde bile sırıtır ikinci maçta on bire giremezler. özellikle parmaka odaklanın sahada dolanıyor yürüyor aheste aheste yazık cidden trabzonspor gibi bir takımın on birinde bu çapsızlar oynuyor.. bizim doksanlı yıllardaki soner boz, okan özke, cengiz atilla, büyük orhan gibi yedekten giren oyuncuları düşününce utanıyorum şu onbirdeki adamlardan yazık cidden bu takımın bırakın as transferi kulübeye bile beş altı tane yedek transfer etmesi lazım ben ahir ömrümde böyle çöp takım görmedim.. yunus efendiyi anmıyorum bile bitik adam... uğurcan-baka-vitor ve edgar dışındaki bütün çöpler seneye bu takımda olmamalı olamaz.

Mehmet BAŞ
şu bakasetas'ın verdiği emek ve özveriyi sahada hiçbir isim göstermiyor maalesef

Bakasetas'ı izlerken üzülüyorum. Çocuk böyle kötü bir takımda oynamayı hak etmiyor.

Benzer şeyleri Nwakaeme, Hugo ve Edgar için de söyleyebiliriz.

Gelecek yıl bu kaliteli isimlerin yanına en az 4 isim eklememiz icap ediyor. Yoksa iyi futbol hayal...

Ufuk
Avcı'nın Serkan oynarkan açıklamalarını dinlemedin sanırım?
Peş peşe 2 maç Pereira'yı sordular,onu bırakalım Serkanı konuşalım dedi.Dolayısıyla Serkan gibi adamlarla ( buna Hüseyin ,Hossaini kimi eklerseniz ekleyin ) ligi bitireceğini düşündü,çok net.

Tüm Trabzonspor muhabirlerinin söylediği ortak şey hoca sag bek sol bek istedi. Kanat istedi. Forvet istedi. Bunlari alalım, dandik olmasın kaliteli olsun aldığımız. Simdi kaliteli alamıyorsak sene sonu alalım ama kaliteli alalım dedi. Aldirdiklari Berat, Bakasetas, Yunus. Yunusun hazır olmadığını seneye hazırlayacağıni da soyledi.

Öyle yazıyorsun ki sanki bek mi alalım Yunus mu diye sordular da beki boş ver Yunusu alalım dedi hoca.

Pereira konusunda oynamayan oyuncu yerine oynayani konusun dedi ki onu konuşsa kendi kararını sorgulatmis olacak. Pereiranin oynayamayacak durumda olduğunu sportingden anlamadıysa bu taraftar daha da bir şey konuşmaya gerek yok. Beyimiz yengeyle birlikte instadan giderli şeyler paylaşacağına yedek kalmayı kabul etseydi belki risk alıp değerlendirirdik oyunun belirli bölümlerinde.

Cem Balcı
Yunus un mecburi değişikliği bize iyi yansıdı. Yusuf hem sonradan girdiği maçlarda daha etkili hem de bir kişi eksik oynamaktan kurtulduk. Waka ve Ekuban ın yokluğu aranmadı zaten varken de yoktular uzun süredir. djaniny efendi biraz hareketlense golu atacağız da. hüseyin için daha da birşey demiyorum. bu konuda hoca saplantılı malesef aşamıyor bazı şeyleri. Allah akıl fikir versin. son olarak o fabricio denilen dallama şikecilere karşı olsa idi şimdiye kırmızıyı yemişti, ki onların maçında kırmızı yemiş zaten...

Fabricio'nun kırmızı görmesi için sahadaki tek akıllı adam Bakasetas karttan hemen sonra üzerine gitti zaten.İkinci devre oyundan çıkmazsa bizimkiler akıllı hamleler yaparsa attırırlar.

ilelebeTS
İlk yarı hücumda istediklerimizi yapamasak da defansta pozisyon vermedik. Golü bulmamız lazım bir şekilde.

Doğukan Uçan
10.04.2021, 16:50
Geçen hafta doğan, bu hafta tarık.

Takımı eleştirmek saçma olur 3 tane yüzde yüz golü çıkardı.

samatyaboy
10.04.2021, 16:50
Seneye iki tane santrafor alalım.

batugol
10.04.2021, 16:51
illa takımda biri oyunun içine edecekse bekte türkmen değil asan oynasın

böyle izansız tercihler bıktırdı haftalardır

Sağ taraf geriden zerre işlemiyor hem de aylardır.

forumun 4 yöneticisi var
2 yöneticimiz teknik direktöre tepki vermiş
ve arka arkaya mesaj gelmiş
tabii her yöneticinin de her forum üyesi gibi yorum yapma hakkı vardır ama üst üste gelince
yaşım da belli bir kemale erdiğinden diyeyim
tedirgin oldum
neyse gereksiz bir paranoya deyip geçelim

Mert Oğuzlu61
Alt yapida kanatta oynayan adam gecen orta yapan birileri yok mu ? Forvet oynayan birileri yok mu ?

Serkan en azindan ataga kalkip orta kesiyordu az cok işliyordu orasi, stoperi sag bek oynatmak nasil bir futbol bilgisizligidir, o kanattan gol atma ihtimali yok gibi bir sey.

Şu sacmaligi Abdullah Avci'ya kimse sormuyor, takima cok ciddi zarar verdi ve seri puan kaybettik mac kazanamaz olduk. Bu maci da kazanma ihtimali cok zayif.

My
Seneye gideceklerle beraber bu takımı nasıl düzeltecekler aklım almıyor pek. Çok fazla eksik var.

ilelebeTS
10.04.2021, 16:52
Evet çağırabiliyor. Zaten kısa süre bekletti farkındaysanız...
Niyeti halis olsa tamam diyeceğim. Bizim ligdeki hakemlere gr güvenim yok. Hele ki Cüneyt'e hiç yok. Nasıl olsa var konuşmaları yayınlanmıyor.

Pozisyon penaltı değil bana göre, orası ayrı tabi.

Hamza Yilmaz
10.04.2021, 16:52
Rize'nin yedeklerine bakin ve bizim yedeklere vallah rezalet

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk

redbul
10.04.2021, 16:53
az önce bir arkadaş da yazmış uğurcanın gideceğini düşünürsek hugo-edgar ve bakasetas dışında 8 tane ilk 11e transfer lazım

Mehmet BAŞ
10.04.2021, 16:53
Kimse Hüseyin'e suç bulmasın.Böyle kapasitesiz bekler varken devre arasında Pereirayı tutmak bir tarafa,bek transferi yapmayıp Yunus'u aldıran hocaya kızın. Sağ taraf geriden zerre işlemiyor hem de aylardır.

Pereira gibi bir futbolcuyu bu takımdan göndermenin hiçbir mantıklı izahı yoktur. Hoca bu konuda hatalıdır.
İşin trajikomik tarafı o dönem pek çok arkadaşımız Pereira'nın savunmasından dem vurup eleştiriyordu.
Eldekilerin vasatlığını anlamak için Pereira'nın gönderilmesi gerekmiyordu. Yapılan büyük bir hatadır.

odyseuys
10.04.2021, 16:54
stoperler zaten belirli bir standart altına düşmüyorlar. merkezde parmak iyiydi, flavio'ya nazar değmesin müthiş iş çıkarıyor. ben buradaki görüşün aksine baker'ı da beğendim ilk yarı. son pozisyonda o topa vurması gerekiyordu, sadece o pozisyonda kızdım. djaniny ilk defa hedef santrfor gibi oynuyor geldiğinden bu yana. ön tarafta pozisyon değişebileceği oyuncu olmadığı için stoperlerin içinde kalıyor, kalmalı da zaten. kötü iş çıkarmadı bence. pozisyon bulur, gol atar-kaçırır, maç sonu performansı ona göre değerlendirilir ama ilk yarıda iyi niyetli çalıştı.

ilk yarı hugo, edgar, flavio, parmak, baker, djaniny, bakasetas iyiydi. istatistik kağıdına da yansıdı zaten, bu sezon ilk yarı itibariyle en fazla isabetli şut attığımız maç olmuş.

iyattara
10.04.2021, 16:54
Epeydir kimseye doğru düzgün pozisyon vermiyoruz zaten. Anca standart bireysel hata kontenjanı olan arkadaşlar sacmalayinca gol yiyoruz.

Karambole bir gol atıp almamız lazım. 1-0 net skor. Bu kadro ile 3 puan çok üst düzey başarı. Nasıl bu kadro 4. Oluyor hayret. O kadar kötü ki ligimiz.

Edgar Hugo ve Uğurcan. Bu adamların olduğu takim anca saçma sapan basit bir hata ile gol yer. Hücum isini bir turlu çözemedik. Tam bir şeyler yapiyorduk 2 adam sakatlandı yine başa döndük. Anca duran top veya baka nin önüne düşecek vuracak atacak. Bakalım hangisi olacak :)

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cem Balcı
10.04.2021, 16:55
Tüm Trabzonspor muhabirlerinin söylediği ortak şey hoca sag bek sol bek istedi. Kanat istedi. Forvet istedi. Bunlari alalım, dandik olmasın kaliteli olsun aldığımız. Simdi kaliteli alamıyorsak sene sonu alalım ama kaliteli alalım dedi. Aldirdiklari Berat, Bakasetas, Yunus. Yunusun hazır olmadığını seneye hazırlayacağıni da soyledi.

Öyle yazıyorsun ki sanki bek mi alalım Yunus mu diye sordular da beki boş ver Yunusu alalım dedi hoca.

Pereira konusunda oynamayan oyuncu yerine oynayani konusun dedi ki onu konuşsa kendi kararını sorgulatmis olacak. Pereiranin oynayamayacak durumda olduğunu sportingden anlamadıysa bu taraftar daha da bir şey konuşmaya gerek yok. Beyimiz yengeyle birlikte instadan giderli şeyler paylaşacağına yedek kalmayı kabul etseydi belki risk alıp değerlendirirdik oyunun belirli bölümlerinde.

Şu takımdaki en büyük eksik sağ bekti.Orta sahaymış,forvetmiş,Yunus sonra hazır olmurmuşmuşmuş bu nasıl bir saçmalık?Daha kaç sezon sonrayı düşünerek kadro kuracağız?
Pereiranın en bitik dediğin hali Serkan ve Hüseyin'den iyiydi.Herşeyden önce adam profesyoneldi.Serkan ve Hüseyinde yetenek dışında futbol aklı da yok.Bunları göre göre,elinde bek ve sağda oynatacağı oyuncularla lig bitmeyeceğini göre göre bir çözüm bulmamak acizliktir,iş bilmezliktir.

Doğru düzgün sağ bekin olmadığı için sağ açığa koyduğun adamdan bile faydalanamıyorsun.Hala sağ bekte oynatılan adamların takımı yakmasını,hiçbir aksiyon gösterememesini göre göre transfer yapmayanlara arka çıkıyorsun.Mutlusun demekki bu görüntüden.

Ufuk
Baktırdı. Öyle penaltı olmaz.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİlk pozisyon değil de İsmail'in pozisyonda top ele değil el topa gidiyor sanki. Emin olamadım.

Enaldo61
az önce bir arkadaş da yazmış uğurcanın gideceğini düşünürsek hugo-edgar ve bakasetas dışında 8 tane ilk 11e transfer lazım

8 değil 5 lazım bence. sağ sol bek, orta saha, sağ kanat ve forvet.

CİVELEK.61
10.04.2021, 16:56
Takımda Parmak,Flavio ve Baker'ın uzun top atamaması çok büyük eksiklik oluyor gerçekten.
Takım bu konuda Sosa'yı çok arıyor.
Topla mesafe katetme konusunda Parmak biraz iyi o kadar.
Orta saha sadece Bakasetas sayesinde biraz üretken olabiliyor.
Sürekli yana geriye kısa paslarla ezber oynuyoruz.
Rakip pas noktalarına baskı yapınca oyun bişeye bebzemiyor.
Ekstra işler yapamıyoruz.
Yapamayınca vasat oyun kaçınılmaz.

Gürkan Asma
10.04.2021, 16:57
Rakip kalecilerin piyasasina olan katkimiz niye bu denli fazla. Ya da bilerek motive oluyorlar bizle oynarken piyasa yapmak icin.

SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilelebeTS
10.04.2021, 16:57
Berat'ın durumu iyiyse girsin, oyundan birini sağ beke çekelim. Top bizde kalsın, kısa paslarla gidelim.

CİVELEK.61
10.04.2021, 16:59
Yunusun oyundan çıkması ne kadar isabet olduysa Yusuf'un girmesi de o kadar isbetsiz.
Beratı alır Parmağı kanada atardım.

Mehmet Fatih Yavuz
Berat girip Parmak sağ beke geçebilir.
Şu andakinden çok daha iyi olacaktır.

Berat oynayabilir mi bilmiyorum ...

Oxychen
Rakip takımlar oyun satışlarından bize 50% komisyon vermeleri lazım. Bizimle oynanan maçlarda parlatamayacağımız oyuncu yok.

GencTurk6161
Böyle sahaya yayılım olmaz. Gol atamayız pozisyon dahi bulamayız. Oyunu açmamız lazım... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210410/554b65c932f949943efe2b1dd0451361.jpg

Doğukan Uçan
10.04.2021, 17:00
semedo bas git ya çöp

BlackPanther
10.04.2021, 17:00
Djanini bu takımın golcüsü mü yani?

BlackPanther
10.04.2021, 17:01
Ağaoğlu Djaninin yerine oynasa daha faydalı olur