Orijinalini görmek için tıklayınız : Anastasios Bakasetas
Sayfa :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
pReN@_61
16.01.2022, 11:00
Strese girdi gol atamama stresi.
Dün mücadele etti ama suratından da belliydi üzgün olduğu.
Çalışmaya devam sıkma tatlı canını.
Çarşamba günü golünü atacaksın sirtaki yapacağız ballim.
bakasates gibi oyuncular oynadıkça form tutar. yavaş yavaş formu yükselecektir.
Geldiğinden beri aralıksız katkı veren adam sakatlık sonrası fena düşüşte.. ama güveniyoruz, sadece sağlam bir şuta bakar ateşi tekrar yakman.
Yazıklar olsun ya mahvettin koca şehri
kaçarava
19.01.2022, 21:55
Defol git. Sana da hoca da başlatma.
DeAgLeMaNyAq
19.01.2022, 21:55
Zamanında çok maç kazandırdı hakkını yememek lazım ama haftalardır bir şanssızlıktır gidiyor. Teknik heyetin ikinci penaltıyı aynı kişiye attırması hataydı. Özellikle de Visca varken...
Harvelli61
19.01.2022, 21:56
Canın sağolsun ne diyebilirimki olmayınca olmadı hepimizden çok üzüldüğüne eminim kardeşim ama bizide çok üzdün vallahi :///
Bizden bir şampiyonluk aldın birde engel olacaksın.
bordoylamavi
19.01.2022, 21:57
bakasates gibi oyuncular oynadıkça form tutar. yavaş yavaş formu yükselecektir.
oynadıkça batrırıyor takımı vurdukça batırıyor.
Mert Oğuzlu61
Git lan bu takimdan, defol git vasat beceriksiz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4-5 maçtır leş atıyor, saçma sapan bencil şekilde kaleye abanıyor her yerden. Penaltıyı kaleye bile bakmadan atıyor. Kolay mı bu kadar bu işler.
BatuhanB
Bir süre kulübede olmalı ama penaltı kaçırdığı için değil, hâlâ oyununu düzeltemediği için.
Versene topu Cornelius'a, Visca'ya be adam.
deepmavi
19.01.2022, 22:00
Hedefin ne ulan senin ne yapmaya çalışıyorsun!!!
lazminator61
19.01.2022, 22:03
Defol git 6/7 haftadir sahda hayalet gibi dolasan bugün iki penaltiyi harciyan adam.
düşük profil
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kredini kendi elinle bitirdin.
ekeser60
19.01.2022, 22:05
2020 de son saniyede Alanya deplasmanında 40 metreden şampiyonluğumuzu alan bakasetas 2022 de son saniyede 10 metreden yine şampiyonluğumuzu aldi
İkisindede şampiyonluğumuzu almadı abartmayın bu kadar hıtslı bir oyuncu bazen yenik düşüyor hırsına. GS maçonda gereğini yapcaktır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam bitik. Toparlanmazsa ayvayı yedik.
Tatar Kemal
19.01.2022, 22:10
Sağlık olsun.
Bu adama cilingir diyorduk ne oldu. Keske destekleseydik mac sonu taraftarlar olarak. Degisik bir moral olurdu hem ona hemde butun takima. Taraftar arkanizda deseydik. Ama simdi daha kotu bir enerji sardi takimin etrafini
Ulan hadi ilkini kaçırdın, bırak bari başkası vursun beceriksiz herif illa sen mi kullanacaksın her penaltıyı. Sinir ettin ulan herkesi.
ÖmürKaradeniz61
19.01.2022, 22:12
Senin sayende keyiften uyuyamadığımız geceler oldu,birşey olmaz telefi edersin seviyoruz seni bu cahil taraftarı çok ciddiye alma.
Sometimes you win, sometimes you lose. Cesaret gösterip ikinci penaltıyı da kullanmak istediğin için teşekkürler Baka. Atsaydın kahraman olurdun, atamadın suçlu oldun. Umarım bir an önce eski formunu yakalarsın.
Emre Veli
19.01.2022, 22:21
bir daha penaltı atma. nefret ettim. yalvarırım bir daha penaltı atma. molde de aynı bo.u yedin burada da. gerçekten inanılmaz hayal kırıklığına uğrattin bu maç...
KARAGOZLUM
19.01.2022, 22:23
Bakasatesas>>>yusuf yazici
ironi
Telonyus
19.01.2022, 22:24
Canın sağolsun usta kredinden yemiş oldun bu maç
2. penaltıyı atmak cesaret işiydi. Penaltı kaçar, canı sağolsun. Penaltı kaçırdığı için değil, haftalardır kendine gelemediği ve bencil oynadığı için eleştiriyorum. Bir gol atsa stresini atacaktı ama olmadı. Önümüzdeki maçlarda toparlanma potansiyeli olan bir futbolcu. Neler yapabileceğini biliyoruz. Daha çok çalışıp daha çok katkı verebilmeli.
bordoylamavi
19.01.2022, 22:31
eli ayağı titriyo. bu adam bitmiş . sadece penaltı değil ki sahada rakiple hakemle kavga etmekten başka yaptığı bişi yok. bu penaltılar da artık bardağı taşıran son damlalardı. şu takımın ahenginin içine yeni transferlelre hüsreyinle beratla şunla bunla ne güzel ettiler
Bir kazanan olmak istiyorsan o penaltıyı gününde dahi olmasan atacaksın. Kendine gel lütfen.
Sefa Toyer
19.01.2022, 22:37
Canın sağ olsun...
Bakasatesas>>>yusuf yazici
ironi
Ts umrunda değil. Baka penaltı kaçırdığı için çığlıklar atıp Yusuf övmeye geldin foruma. Bravo.
Bazı oyuncular vardır attığı goller, verdiği asistlerle özgüven pompalarlar. Bakasetas da böyle bir futbolcu. Geçirdiği sakatlıktan sonra eski performansını mumla aratması bu yüzden. Bakasetas'ın kendine gelmesi bir gole, bir asiste bakar. Bugün çektiği şutlardan sadece birisi gol olsaydı, veya o son dakikada kullandığı penaltılardan biri gol olsaydı önümüzdeki haftalarda bambaşka bir Bakasetas izlerdik.
Böyle futbolculara kulübeye çekerek yardım etmezsin, ne kadar kötü oynarsa oynasın, yine de sahada tutacaksın ki bir gol atsın, bir asist versin ki kendine gelsin. İyi bir Bakasetas bize çok şey kazandırır. Bugün kaybettiğimiz 2 puanın mislini tek başına kazandırdı ve kazandırmaya da devam edecektir.
lazminator61
19.01.2022, 22:42
Baka adam olsa, TSyi düsünse, ikinci penaltiyi birakip, gol vurusunda deli gibi sevinirdi. O birak TSyi, kendi Egosunu yukariya cikarmak icin ikinci penaltiyi atti ve bizi yakti.
Ozan Yılmaz
19.01.2022, 22:57
Offf offf ya yok işte gününde değilsin ne ısrar ediyorsun, ilki olmadı bırak visca atsın işte, yazık etti, yine kolayı zora sokma zamanlarına girdik sayende,
Teşekkürler,
neyse sene başında aldığın puanlara sayarız mühim değil, hafta sonu gs maçını al yeter
Isko6161
19.01.2022, 23:01
Canin sagolsun baka. En az bizim kadar uzuldun eminim. Ilk yarida aldigin puanlara say (Kayseri kasimpasa, Fener ve unuttugum bi kac mac daha)
Doğukan Uçan
19.01.2022, 23:03
psikolojik olarak bitti bu işin geri dönüşü yok artık bence.
Canın sağolsun kardeşim...
Moral bozmadan çalışmaya devam. Karakterinden ve kalitenden şüphemiz yok. Daha iyi olacağını biliyoruz.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlkini kullanması da doğruydu, ikinciyi kullanması da. Maçta da uzun bir aradan sonra gayet iyiydi. Bugün 3 golü de olabilirdi. Olmadı.
Canı sağolsun. Şu an ligdeki konumumuzun baş aktörüne penaltı kaçırdı diye laf edilmesi çok garip.
Bizim taraftar balık hafızalıdır, normal. İlk yarıda bu adama tapılıyordu. Varını yoğunu ortaya koyan, takımı ateşleyen, özverili, lider ruhlu bir oyuncu. Bizde ve milli takımında tüm maçlarda oynandıktan sonra sakatlandı. Formu düştü ama yine toparlar. Bu adama vurmak da nedir. Bakasetas’ı kaybedecek lüksü yok bu takımın.
Arif Timurcioğlu
19.01.2022, 23:10
psikolojik olarak bitti bu işin geri dönüşü yok artık bence.
Haftaya sallar 1 tane dönüşünü yapar.
Adem Erdoğan
19.01.2022, 23:14
Penaltı biraz da şans işi, kötü de kulanmadı.
Yalnız uzaktan şutları fazlalaşmalı ve bu sadece kendisiyle alakalı bir durum değil.
Cem Balcı
19.01.2022, 23:14
Bu maç sadece bu arkadaşa yazar.En iyi yaptığı işi 2 defa beceremeyen tek suçludur.
AYYILDIZ
19.01.2022, 23:15
Bence iyiydi şanssızlık işte.
Penaltı biraz da şans işi, kötü de kulanmadı.
Yalnız uzaktan şutları fazlalaşmalı ve bu sadece kendisiyle alakalı bir durum değil.
Değil hocam şans felan, penaltı atma tekniği belli, kaleciye bakmadan penaltı atan topçu penaltıcı değildir. Adam kaleciye hiç bakmadı kaleci zaten atlayacağını belli etti sağa, orda hala oraya vuruyorsan penaltıcı değilsin.
erenslash
19.01.2022, 23:22
kendini topla bir penaltı atma serbest vuruş yapabilirsin sıkıntı yok. ama penaltı asla
Emre Veli
19.01.2022, 23:22
ağzıma ettin. o akşam o golü attığında bile böyle hissetmedim. öfke doluyum. 2 kere 2 kere penaltı kaçılır mı? inanamıyorum.
Mustafa ÖZDEMİR
19.01.2022, 23:30
2.kez unutamayacağımız Bi an kaydettin hafızalaramıza, 3.sü farklı olur inşallah
2.kez unutamayacağımız Bi an kaydettin hafızalaramıza, 3.sü farklı olur inşallah
Harbiden öyle ya, adam gençliğimi bitirdi.
Jackdaniels
19.01.2022, 23:47
Büyük şanssızlık yaşadı yapacak bişey yok çalışmaya mücadeleye devam.
61_Hasan_69
19.01.2022, 23:55
Biraz dinlen sen kardesim
Yiğit SARI
19.01.2022, 23:56
Borcun 2 maç ben diyeyim de
Bu arada kızamıyorum da çünkü oyuncu grubumuzu seviyorum. Canı sağolsun telafi edecek
Gs maçı dk 90 penaltı oldu. Yine bu adama veririm. Siz bu işi şaka sandınız herhalde :)
https://cdn.sporx.com/img/59/2021/dsc09662_jpg_1259828942-1634540005.jpg
KARAGOZLUM
20.01.2022, 00:34
Hadi kulubeye faza oldu bu 2 penalti kacirmA
Burak Bıyıklı
20.01.2022, 00:46
Özgüven kazanman icin her mac 50 metreden sutlarini izliyoruz. Kardesim asist yaparsan da takima katkin olur, ozguven kazanirsin. Gol sart degil bu kadar. Atacam atacam diye etrafini gormuyorsun. Mac boyu yerden her topu cikaran kaleciye surekli yerden sut denedigin yetmedi, ustune 2 de yerden penalti attin. Bizim de gecemizi mahvettin.
Hadi kulubeye faza oldu bu 2 penalti kacirmA
21. yüzyılda en fazla penaltı kaçıran 3. oyuncuyu avatar yapmışsın :D
kaçarava
20.01.2022, 00:50
Şimdi kızgınlığım geçti. Penaltı kaçırdı diye adam yedek bırakılmaz. İkinci yarı kendini sağa atıp biraz toparladı gibi. Sabahtan akşama kadar çabukluk idmanı yapmalı.
Bazı oyuncular tekrar çıkış için dibi görmek ister. Kaçan 2 penaltı ile dibi gördüğünü düşünüyorum. Gönlüm gs maçında 11de başlaması gerektiğini söylüyor ama yerli kuralı gereği keseceğim ilk oyuncu olur.
Oğuz ZEYTİN
20.01.2022, 06:05
Molde maçında da son dakikada kaçırmadı mı? Ben ona takılmıyorum. Şu sahada rakip kovalama mevzusunu ne yapacağız? Veya çıımayan topa sırtını dönüp yürüyüp gitmesini? Hamsik ve Nwakaeme yokken liderlik yapmasını beklediğin oyuncunun tavırları bunlar.
Puan kaybettik diye yazıyorum sanılmasın, o lider oyuncu Bakasetas değil. İyi bir tamamlayıcı parça. Beklentiyi buna göre oluşturmalıyız.
AlperenAltun
20.01.2022, 06:24
Maç boyu sinirimi bozdu ama içten içe bu kaçan penaltı kendini toplamasına fayda sağlar mı diye düşünüyorum. Hırslı biri ve kendine çok kızdı. Zamanla görecez
SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yiğit Gayretli
20.01.2022, 07:56
Toparla, devam et.
gs maçını al bize. Hadi Baka!
Fatih Özkan
20.01.2022, 08:03
Ortalama bir halı saha topçusu iki penaltı üst üste kaçırmaz. Ama sen kaçırdın. Ben de tribündeki binlerce taraftar gibi buna canlı gözlerle şahitlik ettim. Hala inanasım gelmiyor. Aklım hayalim almıyor.
Mert Acar
20.01.2022, 08:22
2 senede 2. kere yıktın bizi Baka.
Kendine gel lütfen artık.
İ. SARAL
20.01.2022, 08:26
İyi bir gaz verilip gs maçına sürülmesi lazım.
talsuv61
20.01.2022, 08:36
En sevdiğim adamdın şimdi hiç sevmediğim adamsın inşallah hep yedek kalırsın. 2 penaltı kaçırmak ne demek yuhh be . O soğukta 4 saat bunun için mi dondum
Samet GÜVEN
20.01.2022, 08:55
Bana sadece 1 günlük yöneticilik verin, maç sayfası ve bu sayfadan ufak bir opersayon ile sizlere mis gibi bir forum bırakayım. Pırıl pırıl, zeka ve kalitenin bir arada olduğu. Sadece 1 gün.
Enes Ünal Kaya
20.01.2022, 09:10
Sakatlık sonrası en iyi maçıydı aslında
Attığı şutlardan biri girse ya da penaltıyı atsa kahramandı.
Benim için hala öyle. Önümüzdeki maç sazı eline alır inşallah tamamen
Bahadır Şimşek
20.01.2022, 09:14
Şu sayfada yazılanlara bakın, sezon başında bu adam kaç tane maç aldı bizim için, geçen sezon da benzer şekilde.
Bu maçta uzaktan şutları da gayet etkiliydi, hele Cornelius'un indirdiği topa daha güzel nasıl vurulabilir acaba. Adam oyunu da kanatlara gayet iyi yönlendirdi ama kanatta Yusuf Erdoğan olunca pek bir etkisi olmadı adan ne yapsın.
Ayıp yemin ediyorum ayıp, son dakikada ilk penaltıyı atamadı tamam ama ikinci penaltıyı atamaması onun suçu değil. Hem ona attırana bakmak lazım hem de Okan çok iyi kurtardı. Normal eleştiri yapanlara bir şey demiyorum ama ağzından lağım akan tipler var ya, lanet olsun onlar gibi taraftara...
TSknbkTS
20.01.2022, 09:16
Uzun zamandır istenen katkıyı sağlayamıyor.Belki yedekten girse 1 2 hafta daha çabuk toparlar.
Bu takımın penaltıcısı Bakasetas tır.
Doğukan Uçan
20.01.2022, 09:29
ismail çipe ye bu şutları çekerse en az 2 golü var pazar günü.
beratika
20.01.2022, 09:37
Çok seviyorum, yetenekli , ahlakı topçu; hatasını telafi edecektir.
Gayet iyi oynadı. Gereksiz zannedilen agresyonunu da ben beğeniyorum. Adam bu sebepten oyundan ihraç edilmedi hiç, takıma da motivasyon sağlıyor; sorun nedir?
Penaltıya gelince de Bakasetas kaçırmadı, kaleci kurtardı. İkisi de kötü vuruşlar değildi. Bunun kaleciye bakmamakla alakası yok, dünyanın en iyi penaltıcısı adam son turnuvada en kritik yerlerden birinde penaltı kaçırdı ama sonuç olarak kupayı aldılar. Bakasetas bizi buralara getiren 3-4 adamdan biri, oyunu bu seviyede kalırsa biz de kupayı alırız. Sakin olmakta fayda var..
Fatih Özkan
20.01.2022, 09:48
Gayet iyi oynadı. Gereksiz zannedilen agresyonunu da ben beğeniyorum. Adam bu sebepten oyundan ihraç edilmedi hiç, takıma da motivasyon sağlıyor; sorun nedir?
Penaltıya gelince de Bakasetas kaçırmadı, kaleci kurtardı. İkisi de kötü vuruşlar değildi. Bunun kaleciye bakmamakla alakası yok, dünyanın en iyi penaltıcısı adam son turnuvada en kritik yerlerden birinde penaltı kaçırdı ama sonuç olarak kupayı aldılar. Bakasetas bizi buralara getiren 3-4 adamdan biri, oyunu bu seviyede kalırsa biz de kupayı alırız. Sakin olmakta fayda var..
Bana soracak olursanız "penaltı kurtarılmaz, penaltı kaçırılır" diyeceğim. İki penaltıyı da kötü kullandığını düşünüyorum.
zafer6161
20.01.2022, 10:22
Penaltı haric maçın en iyisiydi
Harun-61
20.01.2022, 10:41
Son haftalarda ki gol orucu olmasaydı belki de ikincisini Edin Visca ya veriridi.
Dün geceden beri aklımda çıkmıyor.
Bana soracak olursanız "penaltı kurtarılmaz, penaltı kaçırılır" diyeceğim. İki penaltıyı da kötü kullandığını düşünüyorum.
Penaltıcılar genelde en risksiz vuruşlar olarak ortaya ve kenara sert çekilen vuruşları görüyor. Bakasetas da genelde "top çizgiye kaleciden önce varırsa kaleciyi kontrol etmeme gerek yok" mantığıyla bu şekilde zor noktalara abanarak kullanıyor. Bence en iyisi değil ama puan kaçırmamıza sebep olacak kötülükte diyemiyorum, tercih meselesi. Mesela Panenka gelmiş geçmiş en kötü penaltı vuruşudur bana göre ama ikinciyi öyle kullanıp gole çevirmiş olsa şu an Bakasetas'ı övmek için Yunan panteonundan tanrı bakıyor oluyorduk. Bu kadar dramatik farklar yaratmamalı bazı şeyler.
Asıl sıkıntı aynı adama 2. kez penaltı kullandırtmakta. Kullanan dirayetini koruyabilse bile kaleci çok yükselmiş oluyor. Herif kenara giden sert şutu uçarak aldı. Dolayısıyla ben o kurtardı diye değerlendiriyorum.
Onur Akyüz
20.01.2022, 11:06
Bize yaşattığın son dakika şokları ile ne yapmak nereye varmak istemektesin?
Bir şey oynamayıp,sadece 1 şutuyla alınan 3 puanlara sayın.
Penaltı haric maçın en iyisiydi
Les gibi oynadi dün, hangi hakla penaltinin basina gecti hala anlamis degilim.
Zaten moralin bozuk, yüzünden belli oluyor, daha ikinci penaltinin basina niye geciyorsun??
Bakasetas büyük bir şansızlık yaşadı. Ama bu yüzden ona kızmam. Sorumluluk aldı aslında. Bunu her insan yapamaz. Sorumluluktan kaçan insan daha gıcık eder beni. O kendine güvendi, sorumluluk aldı denedi olmadı. Büyük şansızlık. Ama o bundan daha da hırsalanarak, daha güçlü halde çıkacak bir karakterde. Bize kaç maç kazandırdığını unutmayın, vefasız olmayın. Çilingir ismini takanda biziz.
Zafer Fidan
20.01.2022, 12:42
Adama destek cikin kac mac kazandirdi bize. Moral bozmaya gerek yok.
Ahmet Kara
20.01.2022, 12:45
Bakasetas bize en az 3-4 maç daha çözecek.
Samet Berber
20.01.2022, 12:52
Topun başına geldiğinde gerginliği yüzünden okunuyordu ama canı sağolsun bizim için çok önemli bir oyuncu ve bundan sonraki maçlarda da çok ihtiyacımız olacak.
Sefer A.
20.01.2022, 12:59
Yusuf yazici 2x >> bakasetas
komik degil =)
Penaltıcılar genelde en risksiz vuruşlar olarak ortaya ve kenara sert çekilen vuruşları görüyor. Bakasetas da genelde "top çizgiye kaleciden önce varırsa kaleciyi kontrol etmeme gerek yok" mantığıyla bu şekilde zor noktalara abanarak kullanıyor. Bence en iyisi değil ama puan kaçırmamıza sebep olacak kötülükte diyemiyorum, tercih meselesi. Mesela Panenka gelmiş geçmiş en kötü penaltı vuruşudur bana göre ama ikinciyi öyle kullanıp gole çevirmiş olsa şu an Bakasetas'ı övmek için Yunan panteonundan tanrı bakıyor oluyorduk. Bu kadar dramatik farklar yaratmamalı bazı şeyler.
Asıl sıkıntı aynı adama 2. kez penaltı kullandırtmakta. Kullanan dirayetini koruyabilse bile kaleci çok yükselmiş oluyor. Herif kenara giden sert şutu uçarak aldı. Dolayısıyla ben o kurtardı diye değerlendiriyorum.
ilk penaltiyi geçtim gol olsa da berbat penalti, o tip penaltilardan çok gol çikiyor ama sebebi kalecilerin mal mal atlamasindan kaynaklaniyor...
2. penaltida ise ben pek abandigini görmedim, top pek hizlica ve sert gitmedi köseye, yoksa hayatta kurtaramazdi penaltiyi kaleci, anca dokunurdu ama top girerdi...
geçenlerde hangi maç hangi penaltiydi unuttum ama en sevdigim sekilde penalti atmisti x topçu, gol olmustu, anlatayim,
misal Bakasetas, ya da herhangi bir solak topçu, hele hele karsi tarafta dünkü gibi uzun boylu olmayan bir kaleci varsa, ve sen sert sut çeken biriysen, yapman gereken sey çok basit 100 kere ayni sekilde atsan hepsi gol olur :
çaprazina doksana dogru abanarak vurmak
solaksin, sag tarafa yanlayip vuruyorsun, sol tarafa tertemiz abanip kaleciyi çâresiz birakiyorsun
Baka vs Okan bi de, yâni gitti de en saçma penaltilari vurdu Baka yaa en saçma...
kaleciye bakmamasi da saçma, ilk penaltida kaleci yatmaya basliyordu bile, birak ters köseye bitsin
Burak Bıyıklı
20.01.2022, 13:07
komik degil =)
ilk penaltiyi geçtim gol olsa da berbat penalti, o tip penaltilardan çok gol çikiyor ama sebebi kalecilerin mal mal atlamasindan kaynaklaniyor...
2. penaltida ise ben pek abandigini görmedim, top pek hizlica ve sert gitmedi köseye, yoksa hayatta kurtaramazdi penaltiyi kaleci, anca dokunurdu ama top girerdi...
geçenlerde hangi maç hangi penaltiydi unuttum ama en sevdigim sekilde penalti atmisti x topçu, gol olmustu, anlatayim,
misal Bakasetas, ya da herhangi bir solak topçu, hele hele karsi tarafta dünkü gibi uzun boylu olmayan bir kaleci varsa, ve sen sert sut çeken biriysen, yapman gereken sey çok basit 100 kere ayni sekilde atsan hepsi gol olur :
solaksin, sag tarafa yanlayip vuruyorsun, sol tarafa tertemiz abanip kaleciyi çâresiz birakiyorsun
Baka vs Okan bi de, yâni gitti de en saçma penaltilari vurdu Baka yaa en saçma...
kaleciye bakmamasi da saçma, ilk penaltida kaleci yatmaya basliyordu bile, birak ters köseye bitsinKatiliyorum. Zaten okan mac boyu bir kere havaya ziplamadi. Yerden gelen toplarin hepsini yakaladi. Havadan gelen tek sut da gol oldu. Bel hizasinin ustune kullandigi herhangi bir penalti gol olurdu. Penalti analiz, ozguven isidir. Kalecinin tavrina gore kullanman lazim.
Samet Berber
20.01.2022, 13:10
Penaltı kaçıran her oyuncuya kızılır tepki gösterilir bunda tartışılacak bir durum yok bence, çünkü penaltı kurtarılmaz kaçırılır.
Sefer A.
20.01.2022, 13:15
Katiliyorum. Zaten okan mac boyu bir kere havaya ziplamadi. Yerden gelen toplarin hepsini yakaladi. Havadan gelen tek sut da gol oldu. Bel hizasinin ustune kullandigi herhangi bir penalti gol olurdu. Penalti analiz, ozguven isidir. Kalecinin tavrina gore kullanman lazim.
o da dogru tespit evet, kafa golü güzeldi ama çikmayacak top da degildi... ya bu tarz kalecilerin apaçik zaafi belli tipki PepeReina gibi, havadan sert vur zimbala bitsin en fazla topa dokunur ama yetersiz kalir... hele penaltida o kadar yakin mesâfeden yapilacak en iyi sey odur, kalede Courtois falan olursa o zaman baska tabi
haa dedigim penalti tarzinda risk nedir ? iyi ayarlamazsin disari atarsin ya da üst direkte patlatirsin topu, o ayri onu da bi zahmet ayarla
Kalecilerin de mal olması penaltıyı o şekilde kullanmak için geçer sebep. Uğurcan mesela penaltılara hiç çalışmayan bir kaleci, o olsaydı ilk attığımız penaltıyı kesinlikle yerdi.
İşte stoperler de senin gibi düşünüyor, ondan sonra topu Endüstri Meslek'ten topluyoruz. Takımın penaltıcısı olmuşsan risk işine giremezsin, uzun vadede kaybedersin. Dünya Kupasını getirecek son penaltı değilse Yaradan'a sığınıp 90'a abanılmaz, sürdürülebilir bir stil değil çünkü. Orada da tek geçerli bahanen, kalecinin Taffarel stili bir penaltı manyağı olması olabilir...
kaleciye bakmamasi da saçma, ilk penaltida kaleci yatmaya basliyordu bile, birak ters köseye bitsin
Kaleciye bakmamasının sebebi, birtakım tiplerin şut çekilmeden önce yaptığı maymunluklar da olabilir. Mesela Volkan'ın bu tip garip psikolojik embesillikleri vardı. Yine de ben takılmıyorum ona; ortalama bir topçuysan ve abanıyorsan %80 ihtimalle gol olur, o kalan kısmın tamamının tek maça denk gelmesi talihsizlik. Hami isen gözünü bağlasak dahi çektiğin 100 penaltının 99'u gol olur. Demek ki stilde bir problem yok. Ters köşeye top yuvarlayanlar estetik gözüküyor tabii ama o kaliteyi bizim gibi bir takımın bulması çok zor çünkü sanıldığından çok daha nadir bulunuyor öyle adamlar. Abanmak iyidir, abanılsın.
Ezcümle, ben Bakasetas'ın seçimlerinde problem görmüyorum, 2. penaltıda yine Bakasetas'ın seçilmesinde problem görüyorum.
Şerafettin Kara
20.01.2022, 13:50
Hiç sıkılma kral penaltıdır kaçar senden razıyız senciyiz...
Zafer Fidan
20.01.2022, 13:51
Penaltilari orta yükseklikte atilmamali. Ya yerden vurursun yada yukardan. Bu tür toplai kaleciler zor kurtatir.
Sefer A.
20.01.2022, 13:54
Cenkhan
1- evet o da dogru, geçerli bir sebep gibi duruyor
2- jeton geç düstü ilk basta anlamamistim, kismen haklisin belki ama stoperlerin penaltisi ile hücum oyuncusunun penaltisi bir degil, kiyaslamaya tam olarak katilamayacagim
3- tamam ama bence 2. penaltida yeterince abanmadi, orada ayriliyoruz
Penaltilari orta yükseklikte atilmamali. Ya yerden vurursun yada yukardan. Bu tür toplai kaleciler zor kurtatir.
bu da çok çok dogru, kaleciler için en kolayidir orta yükseklik, ya tam yerden ya belden yukari zimbalamak gerek
Sezgin Öztürk
20.01.2022, 13:58
Bize borçlusun dostum…Borcunu gs maçında ödemeye ne dersin ? Çık bu maçı al öpüşüp barışalım.
Kaan Çetin
20.01.2022, 14:00
Baka aslında ilk penaltıda Sivas maçı penaltısı atmaya çalıştı sanırım, sık yapar zaten, ama topu yeterince kaldır(a)madı.
Taşakları sağolsun, o ayrı.
kaçarava
20.01.2022, 14:12
Abi adamın yüzü kireç gibiydi. Gözleri heyecandan karardı büyük ihtimal. O gerginliği bilirim, biliriz. Sonuçta ayaklarına beyni hükmediyor. Körlemesine vurdu. Kaleyi, kaleciyi net şekilde görmemiştir bile. İlkinden sonra rahatlamalıydı aslında. Ama olmadı.
Bayraktaroğlu
20.01.2022, 14:16
Canın sağolsun. Golü atıp kral olmakta var kaçırıp bir yığın eleştiriye maruz kalmakta. Yolun sonu güzel olsun
Cenkhan
1- evet o da dogru, geçerli bir sebep gibi duruyor
2- jeton geç düstü ilk basta anlamamistim, kismen haklisin belki ama stoperlerin penaltisi ile hücum oyuncusunun penaltisi bir degil, kiyaslamaya tam olarak katilamayacagim
3- tamam ama bence 2. penaltida yeterince abanmadi, orada ayriliyoruz
Peki, 2. penaltıyı daha iyi kullanabileceğini de ben kabul ediyorum öyleyse, orta noktada buluşmuş olduk. Şu da var, ben evde ekrana bakamıyor, odadan odaya koşuyordum ilk penaltıyı beklerken; bu kadar stresli geçen bir maçta son dakika penaltısı atmak hakikaten kolay değil. Sezon başında bizi eşek sürüsünden ayıran adamdı Bakasetas, onun sayesinde açtık arayı. Şimdi böyle bir şey yaşandı diye "defol" falan yazanları görmek üzücü. Tek sıkıntım o.
Kaan Çetin
20.01.2022, 14:28
Peki, 2. penaltıyı daha iyi kullanabileceğini de ben kabul ediyorum öyleyse, orta noktada buluşmuş olduk. Şu da var, ben evde ekrana bakamıyor, odadan odaya koşuyordum ilk penaltıyı beklerken; bu kadar stresli geçen bir maçta son dakika penaltısı atmak hakikaten kolay değil. Sezon başında bizi eşek sürüsünden ayıran adamdı Bakasetas, onun sayesinde açtık arayı. Şimdi böyle bir şey yaşandı diye "defol" falan yazanları görmek üzücü. Tek sıkıntım o.
Ben de oturarak izleyemedim. Atsaydı çılgınca sevinecektim ve bu yüzden de kaçıracağından neredeyse emindim. Hep öyle olur.
Sefer A.
20.01.2022, 14:28
o maalesef çok yanlis ben de ayni fikirdeyim, yine de çogu kisi anlik sinirden tepki gösterip sonrasinda pisman olmustur diye düsünüyorum ve umuyorum
BatuhanB
20.01.2022, 16:03
Güzel.
https://twitter.com/ErtugrulDogan61/status/1484127253952929794
canı sağolsun. geldiğinden beri çok katkı verdi. sakatlıktan sonra formsuz ama mücadelesi her zaman tam.
bu kriz anını olumlu yöne çevirecektir.
emre6117
20.01.2022, 16:36
Yahu fb macinda 10 numara kullandin. Cok sert ve direk.dibine. simdi niye bu kadar zayif vurus yapti ikisinde de.
Ayrica ilk penaltida topu tamamlayabilirdi de, yanindan gecti.
Malesef psikolojik olarak iyi durumda degil bakesetas.
Nasil duzelir bilmem ama yedek baslamali.
Gerci biz ilk 11 zor buluyoruz, mecburen bakesetas oynamaya devam edecek.
Gümüshaneli61
20.01.2022, 17:18
Lütfen penalti kullandirmayin suna. Iyidir hosdur ama penalti kullanmasin. Molde 1, Giresun 2 ve 3 oldu.
omondoles
20.01.2022, 17:19
Olur öyle şeyler. Sıkma canını
Sakatlık sonrası iyi dönememesi psikolojik olarak da etkiledi belli. Ama belkide kızmak yerine destek olmak onun ihtiyacı olan motivasyondur. Ayağa kalkma düzelme zamanı şimdidir. O an ki sinirle yazdık, çizdik, öfkelendik ama penaltı atamadı diye silinecek adam değil Bakasetas.
Lütfen penalti kullandirmayin suna. Iyidir hosdur ama penalti kullanmasin. Molde 1, Giresun 2 ve 3 oldu.
Bos yorum.
1. Bu sezon ligde 3 penaltiyi gole cevirmis
2. Diger penalticin Djaniny yok
3. Nwakeme yok, Visca Yeni gelmis
4. Yunusmu kullansin? Yusufmu? Hugomu? Peresmi? Siopismi?
Tabikide Bakasetas kullanacak. Bos yorum
Masiva__
20.01.2022, 19:14
21178
emre6117
20.01.2022, 19:26
21178
Canı sagolsun, yapacak bir sey yok.
Umarim sahada bundan sonra daha iyi performans aliriz.
Bakesetas bize tek macina cok mac aldirdi.
normalde sampiyonluga gidecek takimda ilk 11 oyuncusu değil ama sakatlar cok iken akdigi sanslari daha iyi degerlendirmeli.
Sefa Toyer
20.01.2022, 20:38
Eğer ki golü atsaydı maçın adamı olacaktı. Hepimiz maç boyu ne denli mücadele ettiğini, ne kadar istediğini, gol için nasıl kendini paraladığını, attığı şutları ve güzel futbolunu golle süslediğini yazacaktık. Olmadı, canı sağolsun.
Yiğit SARI
20.01.2022, 20:52
normalde sampiyonluga gidecek takimda ilk 11 oyuncusu değil ama sakatlar cok iken akdigi sanslari daha iyi degerlendirmeli.
:D
Adamın sakatlandığından beri gol atamamış halinin 7 golü var aldığı maçlar var. Ayıp ediyorsunuz biraz bence
pReN@_61
21.01.2022, 10:10
canı sağolsun.
geldiğinden beri çok katkı verdi.
Emre Veli
21.01.2022, 22:42
aklımdan çıkmıyor. travma yarattı.
Gökhan Balcı
21.01.2022, 23:06
Senin billurların sağ olsun. Maç boyu çok denedi bir türlü olmadı. Önümüzde gs maçı var çıkar alır o maçı olur biter ritim bulmaya da başladı zaten. Geçen seneki leş takımı bile ayakta tutan kendisiydi hem de gelir gelmez bırak bu seneki katkısını abdullah hocanın o kötü oyununun olduğu sırada kredi kazandıran da oydu. Penaltı kaçar on kere de kaçar. İkinci penaltıyı atmak cesaret işidir. Visca'nın daha fazla strese girmeyeceğinin penaltıyı kaçırmayacağının da garantisi yok zaten. Neyse işte canını sıkmasın işine baksın bizim için yeterli. Bu takımın yola çıkmasını sağlaysn oydu bundan sonra da destek olmaya devam edecek kral
pReN@_61
22.01.2022, 19:49
Yarın bir füze yolluyormuş. Herkes mest...
:cool:
Yarin affettiricek kendini
ben dahil bakasetasın giresun maçında 2 penaltı kaçırması sonucu olan tepki, penaltı kaçması değildi. bakasetas son golünü şikecilere atmış .10 haftadır golü yok hadi ondan geçtim, sakatlandığı bjk maçından sonra adam sahada yok ,golü ve asisti geçtim adam sahada yok zaten tepkilerde bu yüzden oldu.
:D
Adamın sakatlandığından beri gol atamamış halinin 7 golü var aldığı maçlar var. Ayıp ediyorsunuz biraz benceezbere konusma. net kotu oynuyor kac haftadir
hamdi_61
23.01.2022, 20:47
Öncelikle bu gol Fatih öztürk e gelsin
DeAgLeMaNyAq
23.01.2022, 20:58
Geçen haftaki dramatik sondan sonra bu maçta gol atacağını az çok tahmin ediyorduk ama oyun anlamında hâla katkı alamıyoruz...
kaçarava
23.01.2022, 21:11
Helal olsun kırdığın bardaklar...
Kamçı dedik, patlayacak dedik sonunda oldu.
lizarazu
23.01.2022, 21:20
Topa öyle bir vuruyor ki sanki füze yolluyor
Bayraktaroğlu
23.01.2022, 21:32
İyi günde kötü günde Bakaaaaaaaaa
Yiğit SARI
23.01.2022, 21:37
ezbere konusma. net kotu oynuyor kac haftadir
Kim ezbere konuşuyormuş? Fırsat kolladın resmen kötü oynuyor görüp cevap attın bak hayata döndürdü
Ben diyorum ki neler yapabildiğini bildiğimiz oyuncuları karalamak(11 oyuncusu değil vs. şeklinde) yerine neden iyi yaptığı şeyleri daha yapamadığını çözersek faydasını göreceğiz. İyi oldu bu gol
Furkan Özdem
23.01.2022, 21:38
Formsuzdu geçen hafta dibi gördü ama bu gol toparlar Bakasetas'ı. Neyse ki maç sonrası burda adama edilen küfürler instagramda tam tersiydi. Güzel destek verdi taraftar.
Faruk UYSAL
23.01.2022, 21:43
Top rakip savunmadan sektiğinde meşin yuvarlağa abanan oyuncumuz için daha vurmadan o an, "İnşallah Bakasetas'tır" dedim...
Bizim bu sevinci yaşamamıza yaptığın katkı için teşekkürler.
Giallorossi
23.01.2022, 21:44
Welcome back, Reis
Sonunda geri dönüş harika oldu. Böyle bir maça yakışırdı penaltı sonrası dönüş.
Hemen affettirdin. Asla pes etme. Arkandayız.
İkisindede şampiyonluğumuzu almadı abartmayın bu kadar hıtslı bir oyuncu bazen yenik düşüyor hırsına. GS maçonda gereğini yapcaktır
Yaptı da
Armağan Dere
23.01.2022, 21:56
gol sevincinde kendini sakatlıyordun!!!...
devamı gelmesse sıkıntı bakasetas..
boğalevis ettin bizi bakasetas
Gole alıştıran topçu gol atamayınca rezil gözüküyor. Halbuki geçen hafta en isteyen oyuncuydu. Gs maçından 10 kat iyi oynadı. Şanssız penaltılar sonrası sövülmedik yanı kalmadı ama attığı golle söven herkesi zafer sarhoşu yaptı. Bir kesim taraftar bu sevincin gramını hak etmiyor da aynı takımı tuttuğumuz için ses edemiyoruz.
Tebrikler baka. Her zaman savunduk, yine savunacağız. İyi anlarda da kötü anlarda da..
Sefa Toyer
23.01.2022, 22:04
Baka gibi bir değere sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Kıymetini bilelim.
Kim ezbere konuşuyormuş? Fırsat kolladın resmen kötü oynuyor görüp cevap attın bak hayata döndürdü
Ben diyorum ki neler yapabildiğini bildiğimiz oyuncuları karalamak(11 oyuncusu değil vs. şeklinde) yerine neden iyi yaptığı şeyleri daha yapamadığını çözersek faydasını göreceğiz. İyi oldu bu golgol atmis olabilir. kotu oynadigi gercegini degistirmez . ileride yedek kalacak... karalamiyoruz ama yetersiz oldugunu isler kotu gitmezken soylemek en iyisi.
Yasin Altuntas
23.01.2022, 22:06
Dogruya dogru gol haric katkisiz oynadi ne yazik ki. Buna bir cözüm bulmamiz lazim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yanıltmadın be hoşgeldin Bakasetas. Golden sonraki sevincini hiç unutmayacağım.
Aidiyet duygusu hat safada, hem hafta içi idman resimlerindeki hali hem gol sonrası sevinci gösteriyorki penaltı olayını herkesten fazla dert etmiş.
Gol yakıştı.
ÖmürKaradeniz61
23.01.2022, 22:36
Gol atacağını biliyordum.
BlackTea
23.01.2022, 22:41
Artik insallah topalanirsin
Cem Balcı
23.01.2022, 22:50
Telafi edeceğinden herkes emindi.İnşallah dönüş golün olur bu.
Sezgin Öztürk
23.01.2022, 22:51
Bize borçlusun dostum…Borcunu gs maçında ödemeye ne dersin ? Çık bu maçı al öpüşüp barışalım.
Teşekkürler bro...Barıştık.
Dogruya dogru gol haric katkisiz oynadi ne yazik ki. Buna bir cözüm bulmamiz lazim.
Bu oyuncu alanyadan alinirken ozellikleri biliniyordu defansif orta saha gibi oynarsa verimsiz olur ama baskili oynarsaniz ileride oyunu tutabilirseniz merkezde seken toplar hele birde soluna duserse gol olma yuzdesi yuksek duran toplar vs bu tip bir oyuncu
Yiğit SARI
23.01.2022, 22:52
Teşekkürler bro...Barıştık.
2 penaltıya 2 borç bence. En az 1 maç daha alması gerekiyor...
Kemal Öztel
23.01.2022, 22:52
Ayağına sağlık kral. Bu moralle evimizdeki iki maçta da bombalayacaktır kaleyi..
Sezgin Öztürk
23.01.2022, 22:56
2 penaltıya 2 borç bence. En az 1 maç daha alması gerekiyor...
Kasımpaşa maçı için siparişi vereyim o zaman...Ödemeye başlamışken alabildiğimizi alalım :)
KARAGOZLUM
23.01.2022, 23:11
Sonunda attin sukur
umarim daha da iyi olursun
Cok formsuz durumdasin
hirsina lafim yok
tebrik
Bako 20 milyon len, dağılın.
Geçen hafta sahanın em iyisiydi, penaltı kaçırdı diye edilmemiş laf kalmadı
Fatih Özkan
23.01.2022, 23:21
Sen çok koca yürekli bir insansın ve iyi ki bizimlesin!
Doğukan Uçan
23.01.2022, 23:23
Ben o 2 penaltıdan sonra geriye gider diyordum ama tam tersi çok büyük karakter ortaya koydu golünü attı. Bundan sonra eski bakasetas geri döndü artık.
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1485318161389871106
Captainblack
23.01.2022, 23:50
https://twitter.com/xlostsecret/status/1485317984264593408?t=qY-6SeHAMBYN3c9onPHDBQ&s=19
BatuhanB
24.01.2022, 02:16
Giresunspor maçının ardından "Bugün fark 15 ise Bakasetas'ın Kasımpaşa'ya, Kayserispor'a, Fenerbahçe'ye attıklarıyla 15 oldu. Varsın iki puan kaçsın, yarın yine yazar yine üç aldırır. Herkes ne yazdığına dikkat etmeli." demiştim, çok geçmeden yazdı ve üç aldırdı.
Kendisine "Bu sezon kalan maçlarda tek gol atma hakkın olsa hangi maçta gol atmak istersin?" diye sorsalar muhtemelen bu maçı söylerdi. Hikâyesi çok güzel oldu.
Ayaklarına sağlık. Bir de gol sevinçlerini kendini sakatlama pahasına olacak şekilde tasarlamazsan süper olacak :D
Gökhan Balcı
24.01.2022, 03:06
Maçın özetini kulaklıkla dinleyin Allah aşkına çığlığı bütün sesleri bastırıyor :D
Sefa Toyer
24.01.2022, 09:16
Gol harici etkisizmiş, kötüymüş bilmem ne… Deli misiniz siz bu adamın olayı bu! İyi ki varsın Baka!
pReN@_61
24.01.2022, 09:45
https://twitter.com/kendimiyedim1/status/1485345258246443011/photo/1
pReN@_61
24.01.2022, 09:50
Yarın bir füze yolluyormuş. Herkes mest...
:cool:
https://twitter.com/emnnv4/status/1485318664673021958
Yani gerçekten merak ediyorum. Burada adama ağza alınmayacak küfürler edenler maç sonrası Bakaseteas "hiç arkamda böyle bir destek hissetmemiştim" deyince ne hissetti acaba?
Maç öncesi sahaya çıktı, ceza alanı yayı üstünden biraz kaleyi izledi, sonra soyunma odasına gitti. Adam bu işi yaşıyor.
Yani gerçekten merak ediyorum. Burada adama ağza alınmayacak küfürler edenler maç sonrası Bakaseteas "hiç arkamda böyle bir destek hissetmemiştim" deyince ne hissetti acaba?
Maç öncesi sahaya çıktı, ceza alanı yayı üstünden biraz kaleyi izledi, sonra soyunma odasına gitti. Adam bu işi yaşıyor.
Maç başlığında birisi hem Bakasetas'a hem de Visca'ya laf etti :)
Onur Akyüz
24.01.2022, 22:24
Golü attın hem kendi üzerindeki stresi yok ettin hem de bizdeki stresi.
Fb maçı ve gs maçını alan adam. Büyük maçların büyük futbolcusu. Bundan sonra rakipler çelik donlarını giysinler..
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1485318161389871106Maç sonu canlı dinlerken de dikkatimi çekmişti. Şimdi tekrar dinleyince daha emin oldum. Aslında Baka daha vurucu cümleler kullanıyor. Çeviren arkadaş bence biraz yumuşatmış.
"... bu takımda olmaktan dolayı çok mutluyum..." gibi çevirmiş arkadaş ama aslında "...bu takımın bir üyesi olduğum için GURUR duyuyorum..." demiş Baka.
Devamında "...burada gördüğüm desteği HAYATIMDA HİÇBİR ZAMAN görmedim..." demiş Baka , çeviren arkadaş "...burada gördüğüm desteği hayatta nadir görülen şeylerdir bunlar..." gibi çevirmiş.
Kullandığı cümleler, söyleyiş şekli ile geçen maçtan ne kadar çok etkilendiğini ve kendisini buraya ne kadar ait hissettiğini görebiliyoruz.
Emeğine sağlık kardeşim. Devam...
Maç sonu canlı dinlerken de dikkatimi çekmişti. Şimdi tekrar dinleyince daha emin oldum. Aslında Baka daha vurucu cümleler kullanıyor. Çeviren arkadaş bence biraz yumuşatmış.
"... bu takımda olmaktan dolayı çok mutluyum..." gibi çevirmiş arkadaş ama aslında "...bu takımın bir üyesi olduğum için GURUR duyuyorum..." demiş Baka.
Devamında "...burada gördüğüm desteği HAYATIMDA HİÇBİR ZAMAN görmedim..." demiş Baka , çeviren arkadaş "...burada gördüğüm desteği hayatta nadir görülen şeylerdir bunlar..." gibi çevirmiş.
Kullandığı cümleler, söyleyiş şekli ile geçen maçtan ne kadar çok etkilendiğini ve kendisini buraya ne kadar ait hissettiğini görebiliyoruz.
Emeğine sağlık kardeşim. Devam...
Evet Ercan maç heyecanıyla atladı herhalde orayı. Normalde o gururu üzerine basa basa çevirirdi kesin :D
Faruk UYSAL
25.01.2022, 00:14
https://twitter.com/kendimiyedim1/status/1485345258246443011/photo/1
Ben Bakasetas'ın bu hırsına hayranım. Gol attıktan sonra yüzündeki şu ifadeye bakar mısınız... Müthiş.
Adem Akyüz'
25.01.2022, 00:49
Topa 123 km hızla vurmuş. Yarısı ekran başındaki bizlerin katkısıdır. Eminim o top Marcao'dan sekince vuruşa hazırlanıp Bakasetas'la beraber yapıştırmışızdır :)
Oyuna katkısı çok fazla yok diye konuşulmuş ama Bakasetas zaten böyle bir özelliği olan oyuncu değil. Cezalandırıcı bir tip. Sen topu rakip sahaya getirirsen bu oyuncu bi şekilde topu içeri sokuyor.
Yiğit SARI
25.01.2022, 12:51
Yalnız o gol sevincinde nasıl atladın be biraderim izlerken benim popom acıyor
Enaldo61
25.01.2022, 12:59
Ba ka see taaaaaassssssssssssssssssssssssssssssss
:sevinç:
Tekrar başlıyoruz adamım.
pReN@_61
25.01.2022, 20:26
https://twitter.com/editrabzons/status/1485924862124339204
ÖmürKaradeniz61
26.01.2022, 00:41
O gol vuruşunda beni tedirgin eden tek şey kaleci Fatih’in eline gelirde bileği felan kırılır yoksa top Marcaodan sekip Bakanın önüne düşünce gol oldu zaten. Bir parantez de küfürcü hırbolara onları hiçbir zaman affetmeyeceğim şu Bakasetasın dediklerinden dolayı utanırlar belki. Yabancılar bizden daha kaliteli ve merhametli Bakasetasa yapılanlar yerli bir oyuncuyu yapılsaydı el kol hareketi yapardı size sahadan çünkü siz o muameleyi hakediyorsunuz.
thehell61
26.01.2022, 00:54
Ahah her izlerken ilk izlediğim anda hissettiklerimi yaşıyorum.. Çok korktum kalçayı falan kırar diye.
Topa 123 km hızla vurmuş. Yarısı ekran başındaki bizlerin katkısıdır. Eminim o top Marcao'dan sekince vuruşa hazırlanıp Bakasetas'la beraber yapıştırmışızdır :)
Kendini sola doğru çekip vuruşa hazırlandığında gol olacağı belliydi. O an onu hissedebiliyorsun.
Adem Akyüz'
26.01.2022, 15:49
Koita öyle atlasa MR cihazını sahaya getirmek zorunda kalılrlardı. Öyle bi atlayış.
ferhaTS87
26.01.2022, 16:05
Bakasee taaaaaassssssssssssssssssssssssssssssss
Gol sevincinde havadaki anın fotosu var mıdır acaba?
kaçarava
30.01.2022, 20:10
Geçmiş olsun.
Eski görüntülerine, Alanya'daki hâline bakınca belli oluyor, bir futbolcu için ciddi derecede kilo almış. Bu covid arasının 14 günden 7 güne inmesi çok iyi oldu. Hepten salabilirdi kendini.
pReN@_61
31.01.2022, 09:40
Geçmiş olsun.
pReN@_61
01.02.2022, 09:21
https://twitter.com/trabzoncaps/status/1485760567939944448
İsa Gündoğdu
01.02.2022, 15:56
Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi sahte 9 numarası
çabuk iyileş
Armağan Dere
02.02.2022, 19:47
https://beinsports.com.tr/haber/liderin-yukselisinde-bakasetas-detayi-54-puanin-22si
pReN@_61
04.02.2022, 00:42
Ne goldü be, doyamıyorum seyretmeye.
Saint Castillo
04.02.2022, 01:32
bir tane insan gibi golün yok, jackass ajanımısın
6Şafak Aydın1
06.02.2022, 10:03
Dünyada hic bir yerde olmazmis.
https://www.youtube.com/watch?v=U0NXlrbIZvs
bordoylamavi
10.02.2022, 11:33
kızıyoruz formda değil diye falan ama bi girdi maç değişti farkını gösterdi
annttiigs
13.02.2022, 22:01
Ligin en iyi 9.5 numarasından 8 çıkardık. Farkı oyundan çıktıktan sonra anlaşıldı inşallah.
Yiğit SARI
13.02.2022, 22:35
Daha fazla şut çektirmeliyiz. Onun dışında oynadığı oyundan memnunum özellikle siopis'le canavar ikili oluyorlar
Sefa Toyer
14.02.2022, 18:32
8 no pozisyonda görev verilmişti. Görevini layıkıyla yerine getirdiği gibi füzelerini de göndermeyi ihmal etmedi. Ömür vitaminsizi 10 no oynayacak diye şu adamı kaleden uzak oynatmak çok acı...
Yasin Altuntas
14.02.2022, 18:51
8 no pozisyonda görev verilmişti. Görevini layıkıyla yerine getirdiği gibi füzelerini de göndermeyi ihmal etmedi. Ömür vitaminsizi 10 no oynayacak diye şu adamı kaleden uzak oynatmak çok acı...
Bunun nedeni daha cok yabanci kurali. Dorukhan‘i sag bek bile yapsak, ideal onbirdeki ücüncü Türk mecbur Abdulkadir oluyor. Cikaracagin ilk oyuncu da mecbur Bakasetas.
Bahadır Şimşek
15.02.2022, 09:23
Dünyada hic bir yerde olmazmis.
https://www.youtube.com/watch?v=U0NXlrbIZvs
Efsane maç olmuş Hocam, Meksika liginde maçlar genelde böyleyse izlemesi baya bir keyifli görünüyor.
Yalnız Facunda Fereyra dünyaları kaçırmış :D :D
harika oynadı. iyi ki var.
deepmavi
19.02.2022, 23:50
Bakasetas sen bizim için değerlisin ve Bakasetas Şampiyonluğun kilit futbolcularındansın.Haydi gol ve asistlere devam...
sethfilo
20.02.2022, 11:17
Eski takımını yıkan golü veya asistini ondan bekliyorum
BatuhanB
20.02.2022, 18:52
Şâyet ayrılırsa savunma katkısını ve vücudunu bu kadar iyi kullanmasını/top hâkimiyetini arayacağız. Bu konuda inanılmaz bir seviyede.
Sefa Toyer
20.02.2022, 19:17
Böyle bir 10 no uzun süre bir daha gelmez. Trabzonspor tarihinin en iyi yabancılarından.
Sefa Murat Dokuz
20.02.2022, 20:03
Pas oyununu çok çok iyi oynadı
Komple futbolcu
Mert Pasa
20.02.2022, 21:23
Yine vites arttirdi cok iyi oynadi.
Harun-61
20.02.2022, 22:30
Bugün yine çok iyi oynadı. Ahh o direk gololsaydı.
omondoles
20.02.2022, 22:39
Papazın duası etkisini yitirmiş.
Oğuz ZEYTİN
20.02.2022, 23:33
İkidir frikikleri direkte kaldı. Haftaya içeri atar inşallah.
Onur Akyüz
21.02.2022, 01:17
Bu adamın topu alıp dönmesi bile başlı başına muazzam bir olay acayip seviyorum bunları izlemeyi.
Dar alanda çok iyi saklıyor, çok iyi çıkarıyor topu. İlk topu hep en güzel yere itiyor ve önünü açmış oluyor.
Böyle detayları Baka’da izleyebiliyorum illa gol atması asist yapması gerekmiyor.
Yasin Altuntas
21.02.2022, 02:56
İkidir frikikleri direkte kaldı. Haftaya içeri atar inşallah.
Haftaya frikikten golü var gibi hissediyorum.
sethfilo
21.02.2022, 12:23
Bu transfer yapılan en akıllı işlerden biriydi, kesinlikle premier lig seviyesinde bir adam sezon sonu 10 milyon euro üzeri teklif gelir
Fatih Özkan
21.02.2022, 13:20
Kendini buldu tekrardan.
pReN@_61
21.02.2022, 13:50
2 haftadır maşallahı var ama şanssızlık iki direktir gidiyor serbest vuruşlarda
Harun-61
21.02.2022, 17:30
Teşkilat dizisinde ki Serdar'a çok benzemiyor mu ? :)
kaçarava
21.02.2022, 20:46
Teşkilat dizisinde ki Serdar'a çok benzemiyor mu ? :)
O da Jake Gyllenhaal'a benziyor :D
Bakasetas şu ayağın biraz daha çabuk olsaydı seviye bakımında çok daha üstlere çıkardın.
Bir ara da sosyal medyada dolanmisti, bir tane cocugu Sergen`in kucuklugu diye 80`ler dizisinde oynatmislardi da ulan cocuk bildigin Junior Bakasetasti :D
crixus_61
21.02.2022, 22:16
Ne olur gitme lan
Adem Erdoğan
21.02.2022, 22:32
Biriktirip biriktirip gs'ye sıktı, şimdi tekrar fb'ye sıkmak üzere biriktiriyor.
Sever Altay kovasını.
pReN@_61
22.02.2022, 10:24
Seviliyorsun
Sefa Toyer
23.02.2022, 21:08
Bu forumda sana etnik kimliğinden dolayı küfreden ırkçı, faşist köpeğe bile şampiyonluk sevinci yaşatacaksın Tasos! Se agapame!
pReN@_61
23.02.2022, 21:27
https://www.youtube.com/watch?v=_qOPjlPqgls
O yavsak kimse buraya isim soyisim yazsaydin da ibret olarak kalsaydi. Bir daha foruma girdiginde one gore muamele cekseydik.
Bu forumda sana etnik kimliğinden dolayı küfreden ırkçı, faşist köpeğe bile şampiyonluk sevinci yaşatacaksın Tasos! Se agapame!
Nazim Can
24.02.2022, 05:28
O yavsak kimse buraya isim soyisim yazsaydin da ibret olarak kalsaydi. Bir daha foruma girdiginde one gore muamele cekseydik.
redbul unutma unutturma.
Yunus Emre SEYHAN
25.02.2022, 14:51
Bu maç senin maçın olacak aslan parçası
hofsaale
25.02.2022, 15:13
Bugun yazacak reis birtane..iki mactir direge takılıyor...
sethfilo
25.02.2022, 18:17
Kimmiş o ? Trabzonlu ve Trabzonsporlu misafirperverdir dahası terinin son damlasına kadar mücadele eden Bakasetas ve Siopsis bizim kardeşlerimizdir. Uğruna ve sevgisine bir çok şehit verdiğimiz bu kutsal formaya hizmet eden herkese sonuna kadar sahip çıkacağız
kaçarava
25.02.2022, 22:15
Ağır. Preste boğuldu, bulanık kaldı.
BatuhanB
25.02.2022, 22:15
E Fener'e yazdık o zaman, n'apalım.
Cem Balcı
25.02.2022, 23:35
Olmadı.
Toparlanması gerekiyor.
Arif Timurcioğlu
25.02.2022, 23:45
Kaleden uzak kaldığı maçların hepsinde kötü oynadı.
Onur Akyüz
26.02.2022, 00:46
Fb maçına sakladı kendini çesinlikle :)
Yauzalim da bazi adi trabzonspor taraftari kendisi ne oldugu belli olmayanlara firsat cikmasin. Bakasetas Siopis ve Perez kart sinirinda ve bu oyuncular gelecek hafta Fenerbahce macini düsünmedi diyemezsiniz! Dolayisiyla düsüs var, kötü demeden önce biraz düsünün.
arsinli_akrep61
26.02.2022, 01:41
Fenerbahçe maçında atar. [emoji41]
SM-M317F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çağdaş hoca da demişti bakasetas kaleden uzaklaşınca pas kalitemiz düşüyor diye. Bizde de aynı sorunlar oluyor. En azından yorulmadı. Antalya maçında 11 oynar :)
CaptanBarbosa
26.02.2022, 09:37
Toparlanır. Nazarlık olsun reis
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sefa Toyer
26.02.2022, 11:40
Şu adamı geride harcamak cinayet gibi. Yazık...
kaleye ne kadar uzak o kadar etkisiz
ahamitokutan
26.02.2022, 12:39
kaleden uzak olması bizim cezasahamız önünde bu denli umarsız top kaybetmesinin sebebi değil. bu hareketleri Berat yapıyor yerin dibine sokuyoruz haklı olarak. Bakasetas bu değil.
Bahadır Şimşek
26.02.2022, 12:55
Takma kafana, herkesin kötü günü olur. Bir maç kötü oynadın diye, kazandırdığın maçları, takımı taşıdığın günleri unutacak değiliz...
bordoylamavi
26.02.2022, 13:23
ilk top kaybı gol olmadı ikinci oldu. formsuz
sethfilo
26.02.2022, 22:54
Dorukhanın yokluğunda mecburi 3 yabancı kuralı gereği Ömür başlayacak ve Bakasetas büyük ihtimal Fb maçında yedek olabilir, ancak antalya maçında 11 başlama ihtimali yüksek görünüyor. 2. plana atılacak adam değil bu maç biraz şanssızdı çünkü normalde o topları kaybetmez.
pReN@_61
27.02.2022, 18:52
Bence tutuk olması tamamen kart sınırında olması ile ilgiliydi.
Bir sonraki maçta keyifle izleyeceğimizi düşünüyorum...
Doğukan Uçan
28.02.2022, 15:05
Bence tutuk olması tamamen kart sınırında olması ile ilgiliydi.
Bir sonraki maçta keyifle izleyeceğimizi düşünüyorum...
tam bunu yazmak için başlığa girdim.
olayın özeti bu.
A. Aydın
01.03.2022, 15:47
Hamsik in yokluğunda rakip kaleye yakın oynayamıyor.
Dorukhan ve siopis toplu oyunda çok iyi değiller.
sethfilo
03.03.2022, 16:42
Son maç dahil kötü değilsin, önceden gol olan pozisyonların şimdi direğe takılıyor, oyunda mücadele etmiyor gibi görünüyor . Bizim taraftar istiyorki herkes Siopsis gibi koşsun, Hugo gibi kafaya çıksın, Nwakame gibi topa hakim olsun, Hamsik gibi oyuna yön versin , ee başka? Sen bu takımın vazgeçilmezlerindensin bu zamana kadar olan katkıların ve sonrakiler için teşekkürler dostum
sene başı biraz iyiydi ama gerisi inanılmaz yetersiz. seneye daha kalitelisi alinabilirse iyi olur. casper gibi genelde. toplu oyunda yok ve bir noktadan sonra yetersiz duruyor.
Baka alanyada oynarken iyi defans yapiyor diye alinmadi toplara iyi vurdugu icin alindi gol veya asist yapmadigi maclarda elestiri aliyor modern futbolda oyunun iki yonunude oynamaniz lazim sadece bizde degil diyer takimlardada ayni sorunlar var
pReN@_61
05.03.2022, 11:32
Seversin zevkli maçları. Yarınki maç da onlardan biri :)
Başarılar.
:yattara2:
DeAgLeMaNyAq
06.03.2022, 21:06
Gene duraklama dönemine girdi. Sahada yoktu ne yazık ki...
kaçarava
06.03.2022, 21:06
Berbat ötesi oynadı. Hayatımda bu kadar geri pas atan adam görmedim. Bomboş pozisyonda yine geriye zorladı yedirdi golü.
bordoylamavi
06.03.2022, 21:08
oynamadı kötü oynamayı bırak. golden önce de ytine kaptırdı saçma ve anlamsız bi şekilde. uzun süredri 11 de yer işgal ediyor
Puchaz ile bareber takımı resmen eksik oynattı. Berbat bir oyun, sıfır mücadele, hiçbir olayı yok ya tamamen bir iki şut atıcak diye sahada tutuyoruz adamı kaç maçtır.
thehell61
06.03.2022, 21:34
Bütün hafta sensiz bir orta saha hayal ettim ama hoca benim gibi düşünmedi ama ben haklı çıktım. Abi sen neden böylesin haftalardır? Artık kendine gel ya.
5 aydır yatıyorsun, ha oynadı ha oynayacak diye ağzının içine bakıyoruz sen gittikçe daha kötü oynuyorsun.
Devre arasında sana 12 milyon euro veren aptal takımın kapısında yat bari de sezon sonu senden kurtulalım. Sıtkımızı sıyırdın ya.
Mert Oğuzlu61
06.03.2022, 21:53
Mevkisinde oynamayacaksa hiç oynamasın daha iyi, adamı resmen 6-8 oyuncusu yaptık bu yüzden eleştiri de yapamiyorum Hamsik ve Dorukhan acilen dönmeliler.
lazminator61
06.03.2022, 22:53
ruh yok, mücadele yok, iyce amatör oldu
Cem Balcı
06.03.2022, 22:57
Artık can sıkmaya başladı.
Jackdaniels
06.03.2022, 23:09
Bu düşüşün sebebi nedir ?
AYYILDIZ
06.03.2022, 23:11
Sezon sonu 12 milyon Euro’ya satıp Yusuf Yazıcıyı almamız lazım.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.