PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anastasios Bakasetas

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

BatuhanB
20.02.2021, 02:02
Bugün gol atamadı. Sanırım kazık transfer.

Sefa Toyer
20.02.2021, 10:25
şu kısır maçta bile üç şut çekti. Takımdaki gole en yakın isim. Her an, her maç atabilir. Kıymetini bilelim.

Oğuz B.
20.02.2021, 13:17
Uzun zaman sonra futbolcu forması aldıracak bana.

Helal sana Bakasetas.

Emre Veli
20.02.2021, 14:32
Acccayip karizamatik adam. Forma çok yakışıyor :D

jairzinho
22.02.2021, 08:22
ihtiyacımız olan tipte bir oyuncu idi bu kadroda,zaten canini ekuban vakayeme pozisyon hazırlamakla meşguller,bakasetas da ceza alanı ve çevresinden fırsat kolluyor gol için

Saint Castillo
22.02.2021, 15:40
sonlara doğru çaprazda kaleye vurmak yerine arkada bomboş olan flavioyu görebilirdin.

Nihat Güneş
22.02.2021, 16:08
sonlara doğru çaprazda kaleye vurmak yerine arkada bomboş olan flavioyu görebilirdin.O sol ve sag ayak bende olsa ben de kimseye pas vermezdim :)

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saint Castillo
22.02.2021, 16:20
O sol ve sag ayak bende olsa ben de kimseye pas vermezdim :)

ama çok uygun pozisyondu ben olsam verirdim, adamı övmeye yer arıyoruz asistini de överdik :)

Nihat Güneş
22.02.2021, 16:41
Saka bir yana ben de oyle dusunuyorum :)

Cem Balcı
28.02.2021, 12:08
Bugün 35 metreden avla şu keklikleri.

Bayraktaroğlu
28.02.2021, 15:09
Bir tanede penaltı atta nasıl atıyorsun görelim yiğidim

Cem Balcı
28.02.2021, 20:58
Geldiği paraya bakıyorum,şuana kadar malesef fark yaratmıyor.

DeAgLeMaNyAq
28.02.2021, 21:07
Geldiği günden bu yana kritik gollere imza atmış olsa da kendisine verilen görev itibariyle bir türlü oyun etkinliğini göremedik. Tabii bunda tüm atakların Nwakaeme üzerinden dönmesinin de payı var...

Uğur Ö.
Çok büyük problem yaratıyor orta sahada, durarak oynaması problem. Pasları iyi değil çok bekliyor aradan salmıyor. Şut tehdidi dışında bir faydası yok.

OrkHun
önceki maçlarda da goller dışında oyunda bir işe yaramıyordu, şimdi gol de atamadı.

hoca bu adama yer bulamadı sahada. herkesle uyumsuz adam.

smart
28.02.2021, 21:10
Acaba ilerde bir gün Novak'a yapıldığı gibi "Gol atmak dışında bir işe yaramıyor" tarzı argümanlarla sataşılır mı
Edit: Evet başlanmış

btnyldz
28.02.2021, 21:10
Gol atarsan evet kimse oyunda olmayışınla ilgilenmez. Ancak hem oyunda etkisiz kalıp, hele ki böyle ölü bir orta saha karşısında etkisiz kalıp üstüne skor da üretemiyorsan ileride ağır eleştirileceksin.

Fatih Özkan
28.02.2021, 21:11
Bu adamın yapması gereken, rolü neyse acilen bir çözüm bulunması gerek. Kayboldu gitti.

redbul
28.02.2021, 21:11
10 numaran oyuna ağırlığını koyacak 90 dakikada 1-2 şut çekmekle malesef 10 numara olunmuyor.

bordoylamavi
28.02.2021, 21:20
hiç yoktu. acaba yeni guilerme vakası mı yaşayacağız

Ufuk
28.02.2021, 21:24
Takımın forvetini herkes eleştiriyor. Sag kanadı eku ne oynadığı belli değil. Bu adamlarla bu kadar oynar.

Emre.
28.02.2021, 21:24
Adama çilingir diyoruz, kapıya kadar gidemedikten sonra ne yapsın. Oyuncu profili böyle, takımı ona göre kurmak lazım gelecek yıl. Bakasetas 8/10 takımı 10/10 yapar ama 4/10 takımı 8e çıkarmaz bence.

Sefa Murat Dokuz
28.02.2021, 21:39
Kötü oynamadı bir kaç pas hatası felan tamam da, maça ağırlığını koyabileceği bir durum yoktu zaten. Wakaeme'nin bireysel çabaları ve duran toplar hariç rakip kaleye gidemedik.

erolizmts
28.02.2021, 21:39
Ligin en değerlilerinden biri ama Abdullah hocanın oyun sistemine pek uyum sağlayamıyor gibi. Rakip kaleye çok adamla gideceksin ve oyunu oraya yığacaksın. İşte Bakasetas o zaman takımı çok rahat sırtlayabilir. Yani kaos futboluna daha uygun stili var. Buna rağmen eleştirilecek pek yanı yok. Djaniny gibi beceriksiz ve malesef Ekuban gibi kafası dağınık partnerleri var.

Vkgz
28.02.2021, 21:42
silik kaldi. bir kac derbide daha gozlemlemek lazım.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antonio
28.02.2021, 22:32
beeğnmiyorum baker bu adamdan iyi orta saha.

Joacivil
28.02.2021, 22:50
Traftarımızın geneli bu kafada

Joacivil
28.02.2021, 22:53
Maçı izliyorsanız gerçekten gözlerinizle
adama pas atmıyorlar , özellikle Tony
tek gol ayagımız bu adam bence eveleyip geveleyip top şişiriyorlar , adma kaç kez geriye cıkıyor şut açısını ayarlıyor
kimse adama top çıkarmıyor
verin şu adama topu ya

ekeser60
28.02.2021, 22:57
geldi geleli sonuk bir adam attigi gollere bakmayin skor yorumcusu degilim ama adrian mijajewski daha iyi biriydi bundan ayni milli takimdaki pelkasa bak kivrakliga bak 10 tane bakasetas eder zaten pelkasi ilk 11 de gorunce eyvah dedim isimiz zor. 10 numara oyuncusu kivrak olur ama bakasetas bildigin duz adam sut disinda bir islevi yok 3 milyon euroya cok daha iyi adam bulurdun

Faruk UYSAL
28.02.2021, 23:22
Kullandığı korner ya da faul atışlarını maalesef pek beğenmiyorum. Top havada süzüldüğü vakit hem darbeli kafa vurmak zorlaşır hem de rakip savunma oyuncularının önlem alması kolaylaşır.

Arif Timurcioğlu
01.03.2021, 00:15
Çok daha hareketli olup oyunu istemeli.

Birtan
01.03.2021, 00:16
Maçı izliyorsanız gerçekten gözlerinizle
adama pas atmıyorlar , özellikle Tony
tek gol ayagımız bu adam bence eveleyip geveleyip top şişiriyorlar , adma kaç kez geriye cıkıyor şut açısını ayarlıyor
kimse adama top çıkarmıyor
verin şu adama topu ya

Bana mı öyle geliyor acaba diye kaç haftadır düşünüyorum demek ki yalnız değilim. Bu tip maçları bu tip adamlar çözer bak elin oğlu uzaktan yazdı gitti biz bu adamı şuan iyi kullanamıyoruz

serdaracıl
01.03.2021, 09:45
İşimiz var seninle

lazminator61
01.03.2021, 11:04
Pas oyunu yok, calim yok, sahda ruh yok, tek sut var oda ise yaramiyor. ikinci yari hic cikmicakti sahya Baker girseydi

OzcanHan61
01.03.2021, 12:02
Hahahah hiç güleceğim yoktu. Adam geldi kendi kalitesiyle üst üste 3 maç aldırdı. Harika bir şutör, Baker anca kramponlarını taşır.

Düşünsene sağında futbol cahili Ekuban oynuyor, önünde Djaniny naptığını bilmiyor, solunda takımdan ümidini kesmiş tek başına iş halletmeye çalışan bir Nwakaeme var. Adam hangi ofansif oyunun parçası olsun bu durumda?

Pes ya gerçekten, Baker denen yeteneksizle şu adamı kıyasladınız ya.

serdaracıl
01.03.2021, 13:16
Hahahah hiç güleceğim yoktu. Adam geldi kendi kalitesiyle üst üste 3 maç aldırdı. Harika bir şutör, Baker anca kramponlarını taşır.

Düşünsene sağında futbol cahili Ekuban oynuyor, önünde Djaniny naptığını bilmiyor, solunda takımdan ümidini kesmiş tek başına iş halletmeye çalışan bir Nwakaeme var. Adam hangi ofansif oyunun parçası olsun bu durumda?

Pes ya gerçekten, Baker denen yeteneksizle şu adamı kıyasladınız ya.

Harika bir şutör, başka?

ekeser60
01.03.2021, 13:27

sonuna ladar katiliyorm hocam mac ici adami goren yok.Ceyhun eris gibi adam o bile arada adam geciordu. Pelkas 10 numara nasil olur gosterdi bize pelkasin tek ayagi olamaz. geldi geleli begenmiyorm ama bu forumda bunu deyince hemen saldiriyorlar 10 numara pozisyonundaki adam macin icinde olur adrian mijajewki bunu cebinden cikarir 3 milyon avroluk bir kazik kimler bulunmazsdi o paraya.

İ. SARAL
01.03.2021, 13:30
Bu kabız futbol anlayışıyla, bu adamdan ne bekliyoruz?

61_Hasan_69
01.03.2021, 13:56
Kesinlikle 10 numara oyuncusu değil 9.5 numara

Halil Alemdar
01.03.2021, 14:14
Sevdiğim tarz bi 10 numara olmadığı söylemiştim. Artırıyorum 10 numara değil 9.5 numara tarzı bir şey. İhtiyacımız olan gerçek 10 numara Stanciu tarzı bir adamdı. Dün Pelkas da gösterdi gerçek 10 numarayı. Yine işimize yarar ama bu taktikle zor. Kaç kere topla buluştu ki?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğukan Uçan
01.03.2021, 14:16
Bu gidişle sonu marcelinho gibi olur.

Adamı gerçek yerinde oynatmayıp fantezi yaparsan verim alamazsın bu kadar basit olay.

OzcanHan61
01.03.2021, 14:36
Harika bir şutör, başka?
İşte keşke öyle her eksiyi artıyı eleştirecek lüksümüz olsa, öyle futbolcularımız var ki bir oyunucunun bir yönü kuvvetliyse ona mecburuz.

Haklısın, şuan bizde şutörlük haricinde bir şey göstermedi ama şutları ile bize 11 oynadığı ilk 3 maçı kazandırdı. Onun için Ekuban gibiler Serkan gibiler varken bu adamı eleştirmek içimden gelmiyor, adam az kurtarmadı daha gelir gelmez. Sağına adam gibi bir kanat koyarız, önüne topu indirip arkasındaki oyunculara servis yapacak adam alırız, ondan sonra yaparım eleştirimi.

Uğur Kalyoncu
01.03.2021, 15:41
Bakasetasin oyun icersinde çok aktif olmadığını sık sık kaybolduğunu bir çok arkadaş gibi bende dile getirmiştim.

Dün aksamda gol attığı 3 haftaya nazaran farklı bir oyun oynamadi.

Ama gol atınca her şey farklı olduğundan atamadığı için eleştiriler gelmeye başlamış.

Bakasetas bu arkadaşlar. Ondan faydalanmak istiyorsan bekletin hucumda kalabalık yaratacak .

Bakasetasda kendine düşen boş alanlarda gol arayacak.

Böyle topu rakibe verip Bakasetastan faydalanma ihtimalin hiç yok. Adam öyle bir adam değil çünkü.

Antonio
01.03.2021, 15:47
sonuna ladar katiliyorm hocam mac ici adami goren yok.Ceyhun eris gibi adam o bile arada adam geciordu. Pelkas 10 numara nasil olur gosterdi bize pelkasin tek ayagi olamaz. geldi geleli begenmiyorm ama bu forumda bunu deyince hemen saldiriyorlar 10 numara pozisyonundaki adam macin icinde olur adrian mijajewki bunu cebinden cikarir 3 milyon avroluk bir kazik kimler bulunmazsdi o paraya.

Böyle 10 numara olmaz olsun. Muhtemelen 10 kişi oynuyoruz maçlarda.

Pshycologist41
01.03.2021, 16:05
Harbiden midem bulanıyor burada yorum okurken artık. Bu küçük ama mide bulandıran taraftar profilinden kurtulsak her şey yoluna girecek aslında. Adam geldi ayağının tozuyla 9 puan aldı tek başına siz nasıl bir şeysiniz ya bazen okurdum burada Messi gelse bir kulp bulur bu taraftar derlerdi de gülerdik hakikaten doğruymuş Messi gelse kulp bulan futboldan anladığını sanan adam çok burada.

Sefaenes
01.03.2021, 16:44
Harbiden midem bulanıyor burada yorum okurken artık. Bu küçük ama mide bulandıran taraftar profilinden kurtulsak her şey yoluna girecek aslında. Adam geldi ayağının tozuyla 9 puan aldı tek başına siz nasıl bir şeysiniz ya bazen okurdum burada Messi gelse bir kulp bulur bu taraftar derlerdi de gülerdik hakikaten doğruymuş Messi gelse kulp bulan futboldan anladığını sanan adam çok burada.

Böyle 10 numara olmaz olsun. Muhtemelen 10 kişi oynuyoruz maçlarda.

9 puan kazandirirken neredeydin aynen oyle pshyso kardeş

Turgay Atalay
02.03.2021, 12:37
Bakasetasin koyun Besiktasa Mensahin yerine yilda 15 gol ve bir o kadar asist yapmazsa bisey bilmiyorum. Kanatlar Nwaka haric islemiyor (onunda ilk tercihi hep sut) Djaniny top indirmekten aciz, ortasaha elemanlarindan biri yok hukmunde. Eeee biz ne bekleyecegiz bu adamdan, her mac 30 metre top surup 30 metreden gol mu atsin. Suan ki kadro yapimiz, kalitemiz bu adami yukari cekmez, cekemez. Rakibe tehdit cesitliligi yasatamiyoruz ki bu adama bos alan kalsin.

lazminator61
02.03.2021, 14:45
Bakasetasin oyun icersinde çok aktif olmadığını sık sık kaybolduğunu bir çok arkadaş gibi bende dile getirmiştim.

Dün aksamda gol attığı 3 haftaya nazaran farklı bir oyun oynamadi.

Ama gol atınca her şey farklı olduğundan atamadığı için eleştiriler gelmeye başlamış.

Bakasetas bu arkadaşlar. Ondan faydalanmak istiyorsan bekletin hucumda kalabalık yaratacak .

Bakasetasda kendine düşen boş alanlarda gol arayacak.

Böyle topu rakibe verip Bakasetastan faydalanma ihtimalin hiç yok. Adam öyle bir adam değil çünkü.

+1 ama ilerde kalabalik olmiyoruz, ceza sahsina bitane futbolcu girmiyor, berat flavio parmak kim oynarsa orta sagda cakilip kaliyor öne gelmiyor, böyle taktik olmaz olsun, korkarak futbol oyniyoruz

smart
02.03.2021, 23:52
Sneijder tarzı ofansif ortasaha( Tabi kalite olarak kıyaslanamaz)

İlker Yazıcıoğlu
03.03.2021, 09:23
Şu verilmeyen penaltı pozisyonunda çok kızdım ona.

Arkadaş, bütün dürüstlük abideleri de bizde mi olacak?

Darbeyi aldığın anda düş yere işte, ne bekliyorsun şaşkın şaşkın ondan sonra bırakıyorsun kedini yere?
Hoş bu şerefsizler ona da vermezlerdi ya, neyse...

pReN@_61
04.03.2021, 10:32
Vasattı toprağım.

omondoles
04.03.2021, 11:30
Şu verilmeyen penaltı pozisyonunda çok kızdım ona.

Arkadaş, bütün dürüstlük abideleri de bizde mi olacak?

Darbeyi aldığın anda düş yere işte, ne bekliyorsun şaşkın şaşkın ondan sonra bırakıyorsun kedini yere?
Hoş bu şerefsizler ona da vermezlerdi ya, neyse...

İşte bu çok acı bir şeydir. Bir milletin bittiğinin ispatıdır. Maalesef sahtekarlik, hırsızlık bu memlekette para ediyor. Size hak veriyor muyum? Kesinlikle. Haksızlıklara, hırsızlıklara milletin kendisi ses çıkarmıyorsa kimsenin kendini parçalamasına gerek yok.

lazminator61
04.03.2021, 15:28
anladik sende tek sut atabiliyorsun, yanindaki adamlarin calim özegli olsa bizim isimize yararsin ama parmak flavio calim atan oyuncular degil

Joacivil
04.03.2021, 16:08
Harika bir şutör, başka?
Adamdan verim olacak varyasyonları yapmıyorsan
doğru oynatamıyorsan , bu adam kötülüğünden değil
Siz de cok yetenekli iş yapabilen bir adam olduğunu biliyorsunuz
çok komik geliyor içi boş eleştirilerini
ayrıca Baka olmasa -12 puandaydın sen -12

btnyldz
04.03.2021, 17:33
Fazla özletmeden sahneye döndün, sağ ol.

Joacivil
04.03.2021, 17:33
Bir taraflarımızı yine kurtardı , tüm takım toplanıp topu içeri atamıyor işte beceremıyorlar
her maç diyorum gerekıyorsa tüm topları yuvarlayacaksın bu adama
eveleyip gevelemeden sokuyor kaleye

Manu61
04.03.2021, 17:56
Oyun tarzımız yüzünden çok silik kalıyor ama şut becerisi sayesinde maç kazandırmaya devam ediyor.

DeAgLeMaNyAq
04.03.2021, 17:57
Yine galibiyeti getiren golü attı ama oyun etkinliğindeki kopukluğu devam ediyor. Alanya’da oynadığı zamanlarda daha serbestti ve özellikle bolca şut imkanı buluyordu. Bize geldi geleli adama özel önlem almaya başladıklarından ve katı savunma yapılarından bu özelliğinden bir türlü faydalanamıyoruz...

BatuhanB
04.03.2021, 18:03
Valla bugün oyun etkinliği açısından takımın en iyisiydi, golle de oyununu süsledi. Önceki maçlar için rolü oturmaması dolayısıyla "silik" yorumlarına katılabilirim ama bu maç bildiğin iyiydi.

Ayaklarına sağlık evin oğlu, güzel kazıksın evelallah :)

Kemal Öztel
04.03.2021, 18:09
Adamsın sen adam. Mücadeleci on numaralara bayılıyorum. Şut tehdidi de var daha ne olsun..

Furkan Özdem
04.03.2021, 18:13
Tsilingiri

Arif Timurcioğlu
04.03.2021, 18:21
Bugün en hareketli maçıydı, önünde iyi bir santrafor olsa performansı katlayabilir.

Gürkan Asma
04.03.2021, 18:43
Günün parmakla birlikte en iyilerindendi. Aldı verdi, top tuttu, oyunun yönünü değiştirdi. Görmek istediğimiz oyundu bu. Golü de güzeldi, kolay gibi duruyor ancak djanini, ekubana vs gelse bu golü yapamazdı emin olun.

artvints
04.03.2021, 18:47
Günün parmakla birlikte en iyilerindendi. Aldı verdi, top tuttu, oyunun yönünü değiştirdi. Görmek istediğimiz oyundu bu. Golü de güzeldi, kolay gibi duruyor ancak djanini, ekubana vs gelse bu golü yapamazdı emin olun.

Belki de birbirleriyle oynadıkları için alış veriş arttı. Kasımpaşa kötü takım değil, baya tempolu oynuyorlar, ortasahayi da kalabalık tutmuşlardı.

Golü de güzeldi dediğin gibi hemen ayak içini gösterdi, mesela ekuban veya ömür bu tip pozisyonlarda panik yapıyorlar, ayak üstüyle vurup, topu defansa çarptırıyorlar.

alper*
04.03.2021, 18:58
Bugün en hareketli maçıydı, önünde iyi bir santrafor olsa performansı katlayabilir.

atalım tasosu santrfora belki iş yapar

smart
04.03.2021, 18:58
20339

Faruk UYSAL
04.03.2021, 19:07
Bugün özellikle dikkat ettim, attığı güzel golün yanı sıra çok koştu, mücadele etti. Ara ara gerçekleştirdiğimiz pas oyunlarında da iyiydi. Şu da bir gerçek ki; Nwakaeme, Ekuban ve Djaniny gibi ayağında çok top tutan forvetlerin arasına hangi on numarayı getirirseniz getirin çok sivrilme şansı yok gibi. Böyle bir tabloda Bakasetas yine de harika denebilecek işler yapıyor bence.

serdaracıl
04.03.2021, 19:47
Helal be kral

Cem Balcı
04.03.2021, 21:24
Şu bitiriciliği yapamayan onlarca adam gördük.
Ayağına sağlık.

ÖmürKaradeniz61
04.03.2021, 21:32
Djaniny şu olayı 5 pozisyonda yapamadı,zımbala şu topu kaleye be adam mıy mıy vurma.

İ. SARAL
04.03.2021, 22:51
Parmakla iyi anlaştılar.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sefa Toyer
04.03.2021, 22:54
Seneye takımın kaptanı.

Birtan
04.03.2021, 23:18
Oyun içi etkinliği en yüksek maçıydı neye göre gol dışında silik göründü acaba merak ettim..

Bedri Sertkaya
05.03.2021, 06:41
Son maçta sahada yoktu fener maçında biraz da pres ve hırs yapması lazım yeni seri şart. Bu galibiyet önemliydi...

r9emre
05.03.2021, 06:59
Santrafora cekip yerine Yunus Malli'yi yerlestirirsek bence hucumda daha iyi sonuclar aliriz. Djaniny de kenarda bekleyebilir, sahada zaten tamamen zarar. Adamlarin on liberosunun ligde bizim santraforumuzdan daha cok golu var.

Samet GÜVEN
05.03.2021, 08:28
O bölgelerde bulunup pozisyon kovalayan adam özlemimizi dindirdi. Vuruş ekstrası da olunca puan getiren adam rolüne büründü.

Hepsi bir tarafa da 10 no pozisyonu için inanılmaz mücadeleci değil mi ? Hiç bir mücadeleden kaçmıyor, sakınmıyor. Sertliği de iyi bir kıvamda. Takımın değişmezi.

Isko6161
05.03.2021, 14:07
Denizli, Malatya, Antep ve son olarak Kasimpasa. Toplamda oynadigi 6 macta 12 puana dogrudan katki etti herif.
False nine (sahte dokuz) fikri fena fikir degil sanki, denenebilir. Guardiola zamaninda Fabregasi nasil kullandiysa, veya Firmino zamaninda 10 numaradan nasil sahte dokuza evrildiyse buda evrilebilir belki.

Fakat tek sorun su: Liverpool olsun Barca olsun kanat oyuncularindan inanilmaz skor katkisi aliyorlar(di). Barcada zamaninda Fabregas sahte 9 oynarken, David Villa ile Messi kanatlarda oynuyordu. Liverpoolda Salah ile Manenin de skora katkisi cok buyuk (bu sezon haric). Bizde ne Ekuban ne de Nwakaeme iceri dalip pozisyon arayan tarzinda oyuncular degil. Visca tarzinda kanat forvetimiz olsaydi cuk diye otururdu iste. Tam o rolde oyniyabiliyen topcu

Ufuk
05.03.2021, 14:50
Denizli, Malatya, Antep ve son olarak Kasimpasa. Toplamda oynadigi 6 macta 12 puana dogrudan katki etti herif.
False nine (sahte dokuz) fikri fena fikir degil sanki, denenebilir. Guardiola zamaninda Fabregasi nasil kullandiysa, veya Firmino zamaninda 10 numaradan nasil sahte dokuza evrildiyse buda evrilebilir belki.

Fakat tek sorun su: Liverpool olsun Barca olsun kanat oyuncularindan inanilmaz skor katkisi aliyorlar(di). Barcada zamaninda Fabregas sahte 9 oynarken, David Villa ile Messi kanatlarda oynuyordu. Liverpoolda Salah ile Manenin de skora katkisi cok buyuk (bu sezon haric). Bizde ne Ekuban ne de Nwakaeme iceri dalip pozisyon arayan tarzinda oyuncular degil. Visca tarzinda kanat forvetimiz olsaydi cuk diye otururdu iste. Tam o rolde oyniyabiliyen topcu

Bizim ligde santraforu iyi olan takım işi götürüyor. Rakip savunmalar hemen hemen her takımda patates. Premier Ligde lige yeni çıkan takım bile savunma yapmayı bildiği için bu tarz taktikler gerekebilir ama ofsayt farkındalığı yüksek, savunma arkası koşu yapabilen bir oyuncu 15-20 atıyor ligde. O yüzden sahte forvet, gelsin orta sahaya çıksın alan açsın falan fantezi bizim ligde.

Elimizde golcü forvet olmadığı için denenbilir belki, zaten maç içinde sık sık oluyor bu olay (djaniny kanat, eku az daha içe kayıyor, en uca baka geçiyor) ama önümüzdeki sezon önüne sağlam bir forvet aldığımız an takımın hücum gücü aniden artacaktır (baka, nwakaeme dahil). Adamlar top alıyor önde koşu yapan adam yok.

Arda'
05.03.2021, 14:51
Geldikten sonraki en iyi maciydi bence oyun içinde de gayet etkindi orta sahada top dağıttı sorumluluk aldi.

lazminator61
05.03.2021, 15:28
en iyi macini oynadi, ilk yari göbekte tek basina savasti, iyi top dagitti, ikinci yari golünü atti, öyle kolay degil o gölü atmak, bi kere gol kokusu olmazi lazim futbolcunun nerde durmasini bilmesi lazim, bakin Berat veya parmak o ara nerde... Iste bu bizim problemimiz ilerde fazla cogalamiyoruz

Ozan Yılmaz
05.03.2021, 18:29
durağan bir oyuncu ama atak yönü değiştirmesi, pas kanallarını görmesi ve şutları yeter

Isko6161
05.03.2021, 18:47
Bizim ligde santraforu iyi olan takım işi götürüyor. Rakip savunmalar hemen hemen her takımda patates. Premier Ligde lige yeni çıkan takım bile savunma yapmayı bildiği için bu tarz taktikler gerekebilir ama ofsayt farkındalığı yüksek, savunma arkası koşu yapabilen bir oyuncu 15-20 atıyor ligde. O yüzden sahte forvet, gelsin orta sahaya çıksın alan açsın falan fantezi bizim ligde.

Elimizde golcü forvet olmadığı için denenbilir belki, zaten maç içinde sık sık oluyor bu olay (djaniny kanat, eku az daha içe kayıyor, en uca baka geçiyor) ama önümüzdeki sezon önüne sağlam bir forvet aldığımız an takımın hücum gücü aniden artacaktır (baka, nwakaeme dahil). Adamlar top alıyor önde koşu yapan adam yok.

Aynen, sirf bu yuzden dedim zaten. yoksa sene sonu kesinlikle iyi forvet sart.

jairzinho
05.03.2021, 21:51
bu tarz oyuncu profilini bayern münihli thomas müller e benzetebiliriz,her zaman tartışma konusu olur,

inceci olmayan ,maçta olması gereken yerde olan,skor katkısı veren,mücadele gücü gayet iyi olan bir profil,

artık 10 numara olmadığını ve bu beklenti içinde olmamak gerektiğini görmek lazım

Dawsofield
06.03.2021, 13:40
oyun kurucu beklentisindeydik, fox in the box çıktı çilingir

ÖmürKaradeniz61
06.03.2021, 18:20
Yahu müthiş paslar atıp,araya kaçıp,pas oyunu oynayıp gol atmadıktan sonra ne edeyim ben 10 numara oynayan oyuncuyu. Gol atıyor mu atıyor bitti,kendisinden beklenen de buydu zaten.

Yiğit SARI
06.03.2021, 18:50
Bakasetas'ın oyun kurucu tarzda bir 10 numara olmadığını oyuncuyu takip etmeyen birisi olarak sadece fm profiline bakarak bile anlayabiliyorsunuz. Kendisi kanatları vızır vızır işleyen bir takımda inanılmaz işler yapacak bir oyuncu fakat bilin bakalım bizim de nereler çalışmıyor? :D

Buna rağmen 4 maç aldı geldiğinden beri. Saygı duyuyorum varsın oyun da kurmayıversin

smart
06.03.2021, 21:01
Santraforda denemeliyiz

pReN@_61
07.03.2021, 11:35
congratulations

Kadir
07.03.2021, 15:11
Adam 4 golle 4 maç kazandırdı.. ihtiyacımız olan şey buydu.

'Enes'
07.03.2021, 17:32
İnanın pas atıp adam kaçıran bir 10 numara alsaydık bitmiştik. Kimi kaçıracaktı sanki. Şutör almak mantıklıydı (bu takım için) ve mantıklı olan yapıldı.

artvints
07.03.2021, 17:42
Son 2 maçtır oyuna katılıyor.

Psikolog61
07.03.2021, 20:58
Kendisi yapılan saçma röportaj sorusundan sonra profesyonelliğini her anlamda konuşturan futbolcu.6 maçta 4 gol atan beni izlerken keyif aldırtan futbolcumuz,takımla henüz tam uyum sağlayamadı, bir çok kısımda pas almadığı halde çilingir görevi görüyor, ilerleyen vakitlerde uzaktan yoklamaları daha arttırırsa ne yapacağını merakla bekliyorum...

pReN@_61
08.03.2021, 10:49
Bugün atıyor musun toprağım ?
:cool:

DeAgLeMaNyAq
08.03.2021, 18:18
Maçta sorumluluk alan tek oyuncuydu...

kaçarava
08.03.2021, 18:32
İlk defa beğendim.

Sefa Toyer
08.03.2021, 18:46
Sonuna kadar istedi, mücadele etti. Seneye kaptanlık süslüden alınıp bu adama verilir.

kopeli
08.03.2021, 20:34
yunan oyuncular savaşcı oluyor. yani yunanistan ligini didik didik edip oradan 2-3 yunan topcu getirmek lazım.

Çağatay96
08.03.2021, 21:26
Çok kotu transfer.
Guresci gibi. Mobil değil. Ayagindaki top hakimiyetiyle o vucudu taşimak kolay değil..

3.5m avro cok buyuk kazik.. Alanya oydu bizi.

10 numara kesin olmaz. İmkansiz. 8 numara çok zor. 2 yil Bakasetas acisi cekicez.. gelecegi goruyorum.

Doğukan Uçan
08.03.2021, 21:36
tek başına takımı sırtlıyor üstelik devre arası geldi.

şunun gibi 3 tane oyuncumuz olsa ilk 3 te olurduk.

Birtan
09.03.2021, 00:12
Üstte bir mesaj var en komik mesajlar başlığına taşınması lazım o derece komik ��

Neyse konumuza dönecek olursak;

Bakasetas kadar isteyen 1 hücum oyuncumuz daha olsaydı en kötü berabere biterdi maç

Kadir
09.03.2021, 01:49
Çok kotu transfer.
Guresci gibi. Mobil değil. Ayagindaki top hakimiyetiyle o vucudu taşimak kolay değil..

3.5m avro cok buyuk kazik.. Alanya oydu bizi.

10 numara kesin olmaz. İmkansiz. 8 numara çok zor. 2 yil Bakasetas acisi cekicez.. gelecegi goruyorum.

Sen harbi sinir bozucu bir adamsın!

r9emre
09.03.2021, 20:39
Sorloth ve Nwakaeme'den sonra yapilmis en iyi transfer.

Arif Timurcioğlu
09.03.2021, 20:51
Adamın oyununu eleştirmek için önce önüne bir santrafor koy.

yagiz1461
10.03.2021, 03:21
Maalesef fazla durmaz. Eleştirenler de mutlu olur gidince.

BatuhanB
14.03.2021, 19:10
Kaptanlığa en yakın isim... Memleketi dolayısıyla böyle bir "evin oğlunun" kaptanlık yapması da ayrı güzel olacaktır.

Performansının iyiliği kötülüğü bir yana, sırf azmi bile yeter. Ben senden râzıyım Anastasios kardeş. Getir 1-2 sağlam hemşehrî de keyfimize bakalım.

artvints
14.03.2021, 19:51
Bir tane şut çekmeyi bilen adam var onu da kaleden uzak oynattı. Taraftar da 8 oynasın diyor sebebini anlamadığım şekilde, yusuf için de benzer istekler vardı. Gol atamaz geriye çekelim dersin ama adam zaten dar alanda etkili, geniş alanda hızlı tempolu bir oyuncu değil ki.

Ozan Yılmaz
15.03.2021, 11:33
akıllı oyuncu

ama kullanamıyoruz doğru şekilde

lazminator61
15.03.2021, 12:21
Bir tane şut çekmeyi bilen adam var onu da kaleden uzak oynattı. Taraftar da 8 oynasın diyor sebebini anlamadığım şekilde, yusuf için de benzer istekler vardı. Gol atamaz geriye çekelim dersin ama adam zaten dar alanda etkili, geniş alanda hızlı tempolu bir oyuncu değil ki.
cok dogru tespit

jönts
15.03.2021, 19:11
Kafasında hep gol var. Topa dokunduğu an 1 saniye içinde en yakın şekilde gole gitmeyi düşünüyor. Çok beğendiğim bir özellik.

Temposu biraz düşük. Arkasında bir Onazi, yanında bir Ömür olunca performansı iki katına çıkar.

Düşünülenin aksine önündeki santrforla Bakasetas'ın oyunu arasında da bir bağlantı olduğunu düşünmüyorum.

aslında kaleden uzak oynatmadı da, biz kaleye gidemedik diyelim bence.

Turgay Atalay
16.03.2021, 12:39

Şut atacağı noktalarda buna gelmesi gereken her top futbolu unutmuş bitik Yunusa geldi, kesinlikle haklısın.

ÖmürKaradeniz61
18.03.2021, 12:17
Adamdan benim şahsi olarak ten beklentim gol atması. Yok vay efendim pas oyunuymuş felan hikaye. Adam aldığını kalenin içine sokuyor daha ne olsun. Takımın yıldız oyuncusu .

smart
18.03.2021, 12:49
Önünde duvar olabilen pivot santrafor oynasaydı bambaşka olurdu

DeAgLeMaNyAq
20.03.2021, 21:13
Çok fazla dillendirilen geride kullanma fikri bu maç özelinde tuttu. Ancak birebir markajla durdurulduğu takdirde etkisiz kalma olasılığı yüksek...

artvints
20.03.2021, 21:19
Komple ortasaha performansı verdi ama bunu forvet arkası oynarken yaparsa fark yaratır. Yanına gerçek bir 8 numara koyabiliriz umarım.

ilelebeTS
20.03.2021, 21:26
Evet iş yaptı, yapar geride ama böyle şutör adamı kaleden uzaklaştırmamak lazım. Tabi yedek plan olarak skora göre kendisini 8'e çekip çift forvet ile oynama ihtimali de her zaman akılda tutulmalı. Ömür ile çift 8 oynarlar mı diye düşünmüyor da değilim en başından beri. O zaman da kanatlar, bekler, santrfor ona göre ayarlamak lazım.

Murathan
20.03.2021, 21:28
dehşet bir şey oynadı.

İ. SARAL
20.03.2021, 22:25
Çok iyiydi.

kaçarava
20.03.2021, 23:34
Maçın yıldızıydı. Bu role beklediğimden çok daha iyi uyum sağlamış gözüktü.

Mert Pasa
21.03.2021, 00:19
Sut cekmek gol atmak tabiiki de cok ozel bir katki ama bugun ilk defa orta saha oyuncusu gibi oynadi,derledi toparladi ve yonetti.Cok iyiydi

Ufuk
21.03.2021, 02:59
Daha önce gizli forvet gibi oynuyordu. Sürekli forvet bölgesindeydi.

İki maçtır 10-8 karışımı oynuyor. Hatta bu maç baya 8 gibi oynadı. Top bizdeyken biraz daha yay civarında dolaşabilirse şut yeteneğinden daha iyi faydalanabiliriz. Ön taraf daha hareketli olunca pasları daha etkili oldu. Sırf Djaniny'e attığı 2-3 güzel top var. Maçı asistsiz tamamlaması diğer oyuncuların becerisizliği.

smart
21.03.2021, 11:13
Müthiş paslar attı

falcon_61
21.03.2021, 12:06
Geldiğinden beri oynadığı en iyi maçtı ama yine de forvet arkası oynamasını tercih ederim. Ortada olunca yazık ediyormuşuz gibi geliyor bana:)

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adem Erdoğan
21.03.2021, 12:15
Canini'ye attığı pasta bi İnönü'ye gittim geldim, hey gidi sarı çocuk.

artvints
21.03.2021, 15:06
Önünde bir 10 numara varken 8 olmaz ama 6 numara önünde iki 8'den biri olarak oynayabilir.

Oyunu rakip sahaya yiktiğimizda gezerek oynamasında bir problem yok ama dengeli bir oyun varsa 10 numara oynaması gerekir.

Yani mümkün olduğunca şut mesafesinde tutmak lazım. Hocanın aklında defansif ortasahanin önünde ömür ile birlikte oynatma fikri var gibi duruyor.

Biraz kalıplı, defansif olarak iyi, tempolu bekler alırsak ofansif ortasahalarla oynamak avantaj olur.

artvints
21.03.2021, 15:07
...

serdaracıl
21.03.2021, 15:37
Çok iyi oynadı

Numan Yerlikaya
21.03.2021, 21:08
İlk yarı muazzam oynadı çok iyi top dağıttı

Doğukan Uçan
22.03.2021, 21:32
bu adamın yeri tıpkı pelkas gibi forvet arkası değil mi? fener macında orta sahayı gecmedi kariyerinin en kötü maçı olabilir. hoca defans yap dedi herhalde.

Birtan
23.03.2021, 00:32
8 numara pozisyonunda oynadığı bu maçta takımı enfes yönetti topla daha çok buluştu ve daha çok oyunun içerisindeydi, Sosayı hatırlattı bana performansı ile.

Birtan
25.03.2021, 22:20
Yunanistan-İspanya maçı 22 45 de SSporttan canlı yayınlanıyor, Bakasetas 11 de ve takım kaptanı.

Cem Balcı
25.03.2021, 22:29
Yunanistan-İspanya maçı 22 45 de SSporttan canlı yayınlanıyor, Bakasetas 11 de ve takım kaptanı.

Eyvallah,izleyelim.Ama rakipleri fena (:

ÖmürKaradeniz61
25.03.2021, 23:02
Tek forvet oynatıyorlar Bakasetası.

hay1699
25.03.2021, 23:08

Bunu bizim de bir denememiz lazım.

hay1699
25.03.2021, 23:08

Ufuk
25.03.2021, 23:21

Güzel oynadığından değil İspanya'ya karşı oynadığından forvet oynatmıyorlar. Bizle oynasalar hollanda da ki golcüyü oynatırlar muhtemelen. 1-0 gerideyken bile hocaları geri gelin diye uyarıyor topçuları. Fark yememek için çıkmışlar. Olur da forvet sokarsa belki maç izlenebilir bir hale gelir.

Ufuk
25.03.2021, 23:23
Penaltıdan attı yunanların kapitanı..

Baka 15 milyon :p

https://pbs.twimg.com/media/ExWoLISUUAIuRyt?format=jpg&name=large

Sefer A.
25.03.2021, 23:58
atti golü penaltidas reyis :)))

Sefaenes
26.03.2021, 00:18
Milli Takim da ugurcan pen kurtardi bekasetas pen atti değerlerine değer katti

Sefer A.
26.03.2021, 00:20
çikti oyundan kral, 77'de

erenslash
26.03.2021, 02:26
saçma salak parayla serbest kalır maddesi koyan bir başkan ve yönetim var :D

işimiz zor bu iş bilmezlerle...

Oğuz ZEYTİN
26.03.2021, 17:23
Orta sahadan ziyade ikinci forvet gibi oynuyor. Bu durum ileride çoğalmamızı kolaylaştırmıyor. Aksine boş alanda etkili olabilecek ileri üçlünün alanını daraltıyor. Format değiştirmek kolay değil ama ilerideki üçlü değişmeyecekse;

Bakasetas --------- Flavio
-----------------Berat------- düzenini kurabilirsek elimiz rahatlar. Kanat bekleri oyun kurmada etkisizken Berat'a alternatif üretmiş oluruz. Top bu adamın ayağına ne kadar çok değerse o kadar rahatlarız. Hücum geçişlerini daha iyi yönetiriz.

Dawsofield
26.03.2021, 18:58
teknik ve yaratıcılık meziyetlerinin yanısıra, asıl beni çeken özelliği maçı istemesi. gözlerinden bile o kararlılığı, hırçınlığı okuyabiliyoruz.

b

E. Okan Bülbül
26.03.2021, 19:50
Tam Leonidas yaa :)

Cem Balcı
03.04.2021, 17:56
Bir ara Yunus öne,Baka geriye geldi.
Hocanın komedilerinin kurbanı oldu.

Arif Timurcioğlu
03.04.2021, 18:36
Kaleye yakın oynatılmalı.

BatuhanB
03.04.2021, 21:07
Yunanistan millî takımıyla 3 maça çıktığı için yorgun olmasını bekliyordum ama ilk yarının Parmak'la birlikte en iyisi ve en dirisiydi, ikinci yarı hâliyle düştü biraz.

hay1699
06.04.2021, 19:58
Gol olup yağıyor maşallah, çok tutamayabiliriz.

LittleFinger
06.04.2021, 20:50
çok iyi

Bayraktaroğlu
06.04.2021, 20:54
Çok iyi katkı

Uğur Ö.
06.04.2021, 20:55
Takımı üzerine kurunca gayet sorumluluğu alıyor.

Numan Yerlikaya
06.04.2021, 20:56
Takımın en iyi oyuncusu

DeAgLeMaNyAq
06.04.2021, 20:58
Attığı gollerle puanlar almaya alışmıştık bu sefer puanla yetinmek durumunda kaldık...

BatuhanB
06.04.2021, 20:58
Gelecek sezonun kaptanı.

Manu61
06.04.2021, 21:03
Adam çırpınıyor ama etrafı yeteneksiz oyuncularla çevrili.

Oğuz ZEYTİN
06.04.2021, 21:08
Bireysel performansına galibiyet yakışırdı. Olmadı. Keşke en az bu ayarda bir de forvetimiz olsaydı.

Cem Balcı
06.04.2021, 21:26
İnanılmaz bir maç çıkardı çok beğendim.

Arda'
06.04.2021, 21:29
Topçunun hası

Jackdaniels
06.04.2021, 23:27
Adamdaki mücadelenin , ruhun ,azmin çeyreği takımda yok.

artvints
06.04.2021, 23:35
Yunus oynasın diye 8'e çektik macera aradık. Belki sivas ve erzurum maçında goller atabilirdi. Takımda 8 numara çok ama golcü yok. Bakasetas önde oynasın. Yunus illa oynayacaksa geride oynayabilir.

İ. SARAL
06.04.2021, 23:59
Çok iyi oynadı.

jönts
07.04.2021, 00:56
Maç başlığında da yazdım; Bakasetas'ın sürekli golü düşünmesi, her fırsatta kaleye bakması inanılmaz hoşuma gidiyor. Başka bir şey daha var:

Bugün 29. dakikada beraberliği sağlayan golü attı ve gidip topu filelerden çıkardı, santraya koştu. Dakika 29... Çoğu futbolcu kameraya falan koşar bu dakikada. İşte bu, Bakasetas'ın içindeki kazanma azmini gösteriyor.

jairzinho
07.04.2021, 00:56
geldiğinden beri en iyi maçını oynadı,hem defansta hemde hücumda sazı eline aldı,tebrikler bakasetas

Kemal Öztel
07.04.2021, 12:28
Forvet arkası oynamalı bu şekilde. Yunus'tan dolayı adamı 8e çekiyoruz iki üç maçtır heba olmuştu..

ilelebeTS
07.04.2021, 14:24
Daha önce de dediğim gibi; böyle bir oyuncuyu kaleden uzaklaştırmak hata olur. Arkasına ve önüne doğru adamları koyacaksın. O zaman hem gol hem asist olarak çift hanelere çıkar.

Anıl C
07.04.2021, 14:28
Kuzey pazarından sonra Yunan pazarına da yönelmemiz lazım.

Cenkhan
07.04.2021, 15:59
Karakter. Yetenek.

TSarıalioğlu
07.04.2021, 16:23
Seneye sana kaliteli bir 10 numara destekledimi çok iyi olucak

Çağatay96
07.04.2021, 19:06
Uzun iri atletikligi az olan en onemlisi adam eksiltme kabiliyeti cok dusuk olanları begenemiyorum.
kucuk pırpır hareketli oyuncular 10 numara icin hem de pozisyon hazırlayanlar seevdiklerim

dun daha ıyıydı her gecen gunde oyle ancak, cok ciddi bir agırlık ve adam eksiltme sorunu var. topu rakibe dogru surdu mu surekli gecmeyi degil topu muhafazayı dusunuyor. eksikliginden dolayı.

3.5 a avrupadan adam olan getirir tabi ama plazayı toplayan sonra gider cavusogluna basar 3.5 euroyu

mmert
08.04.2021, 00:15
Bence kendisi önde oynayacaksa 4-4-2 tarzı oynamamız lazım. Alanyaspor'da da en başarılı zamanlarını bu şekilde sanrafor yanında konumlanarak bir adım arkasında kalarak geçirdi.

Çağatay96
10.04.2021, 16:45
Begenme sansım yok. Hicbir zaman begenebilecegimi sanmıyorum.

Cem Balcı
10.04.2021, 16:46
Begenme sansım yok. Hicbir zaman begenebilecegimi sanmıyorum.

Şaka mı ironi mi anlamadım.
Takımda ayakta kalan tek adam,sadece son iki maçtır en özverili adam.

DeAgLeMaNyAq
10.04.2021, 18:01
Top ayağına geldiğinde ne yaptğını bilen tek oyuncuydu. Ama tek başına yetmiyor işte. Geçtiğimiz sezon takımda olsaydı çok farklı olabilirdi. Abdulkadir Ömür'ün Bakasetas'la ciddi bir uyum yakalayacağını düşünüyorum...

ÖmürKaradeniz61
10.04.2021, 19:52
Hep belli bir standartı var,heran gol atıp maç kazandırabilir. Bence şuan takımın en özel oyuncusu.

Birtan
11.04.2021, 12:03
Hoca seneye takımı 4 3 3 düzeninde kurgulayacakmış.

Şuan bu sistemde rakip kaleden uzak kalma nedeni tamamen bek oyuncularımız. İkisinede ne savunmada ne hücumda zerre güven yok, bu durumda Bakasetasın çıkışları kontrollü oluyor.

Önümüzde ki sezon iyi 2 bek transferinden sonra bu sistemde çok farklı işlere imza atacaktır kendisinde o potansiyel kesinlikle var.

smart
11.04.2021, 18:22
Takımı çabuk sahiplendi

Onur Akyüz
11.04.2021, 23:47
Bu adamdaki hırsa saygı duymamak imkansız.

Bize böyle adamlar lazım. Çok güçlü, hırslı, çalışkan. Mükemmel bir transfer.

Çağatay96
17.04.2021, 17:35
Hucumda yetersiz. Oynamak isterse hucumunu geliştirmeli

Aralara daha güzel oynadı. Ama yusuf gibi hızlı oyuncular sayesinde pasları deger kazandı yoksa yanına fazla oynuyor. Ama iyi pasları da oldu.

Penaltıdan sonra rakibe el kol yapmıs gordun mu gıbısınden,,, penaltı tekrarlanınca ne hıssetti :)

var oldugunu unutmamak gerekiyor

Cem Balcı
17.04.2021, 18:18
Bugün Flavio gibi ordan oraya koştu durdu.

kaçarava
17.04.2021, 21:51
Genelde çok pres yediğimiz için baskı altında topla yaptığı hareketlerde zorlanıyor. O bölgede presi kırmak zor kabul ediyorum ama biraz daha teknik olmasını bekliyor insan. Çabuk şekilde aktaramıyor topu veya adam eksiltemiyor. Özellikle ilk yarı çok geri döndü. Genel anlamda ise takımın oyun stilinde başarılı oyun oynaması zor. Skor ise ayrı bir iş.

Çağatay96
21.04.2021, 20:19
Cok yetersiz

Ne irfan cıkar ne baska bisey. 2.forvet top gelsin diye bekleyen

BatuhanB
21.04.2021, 21:06
İki maçtır epey yorgun gözüküyordu, Karagümrük maçında dinlenmek muhtemelen yarayacaktır kendisine...

Doğukan Uçan
21.04.2021, 22:28
bu adam alanya da daha iyi oynuyordu bize geldi defansif orta saha oynuyor. sıradan bir oyuncu haline geldi.

avcı gidince kendini bulacak.

pReN@_61
22.04.2021, 12:27
muslera iyi çıkardı şutlarını

mmert
23.04.2021, 15:13
........ - Berat - Bakasetas 'lı bir üçlü (4-3-3 ya da 4-2-3-1 farketmez) yaratıcılık konusunda eksik kalır. Orta sahada daha yetenekli bir ayağa ihtiyacımız var.

Alan parselleme konusunda fiziği, hırsı, azmi, sürekliliği ile çok işimize yarar. Ancak o ince işçiliği yapacak gibi değil. Daha künt bir oyunu var. Bu künt yapısı nedeniyle daha geride düşünülmek istenebilir. İki arada bir derede kalınıyor bu durumda. O yüzden orta sahaya alınacak oyuncu çok büyük önem arz ediyor.

pReN@_61
24.04.2021, 11:06
Suskunluğunu bozuyor musun reis

Pshycologist41
24.04.2021, 15:44
Alanya bütün oyununu Bakasetas üzerine kurmuştu, bizim takımda öyle bir durum yok. Halbuki elde ki en iyi bitirici oyuncu. Avcı maalesef günden güne adamı bitiriyor. Ekuban'ı sag kanatta oynata oynata bitirdi olmuyor işte Ekuban o fuleli alıp gidecek çalım atacak oyuncu değil. Djaniny gibi yürürken bile adam geçebilen bir adam var koy sağ kanada çek Ekuban'ı forvet arkasına koy önüne Bakasetas'î. Bunu görmek için alim olmaya gerek yok. Adamı gün gün eritiyoruz.

Doğukan Uçan
24.04.2021, 18:37
Asıl bize seneye lazım olacak oyuncularının en başında geliyor. 1 Yıl daha böyle performans ortaya koyarsa çok iyi paraya avrupa yapar.

BatuhanB
28.04.2021, 17:55
Her maç daha da seviyorum.

10 kişi kalmamıza rağmen aldığı sorumluluk, gösterdiği azim ve inanç müthişti. Maç sonundaki yüz ifâdesi de çok kıymetli.

Takımın gelecek sezonda kaptanı bellidir. Yüreğine sağlık.

DeAgLeMaNyAq
28.04.2021, 18:00
Bugün takımda ne yaptığını bilen tek isimdi. Tek eksisi yakaladığı şut pozisyonlarında sürekli geç kaldı ve iyi vuruş pozisyonu alamadı...

bordoylamavi
28.04.2021, 18:03
berbat olan takımın parçalarındandı. yani tek kötü değildi ama herkesle birlikte o da kötüydü. şut seçimleri ve son dakka vurmayıp saçma bi pas atmaya çalışması . kötüydü

Arif Timurcioğlu
29.04.2021, 01:17
Geldiğinden beri en beğendiğim maçı 8 no pozisyonunda oynamıştı. Forvet arkasındaki oyununu değerlendirmek için önüne bir forvet koymak gerekir.

Dawsofield
29.04.2021, 01:41
ilk transfer olduğunda biraz temkinliydim overrated bir oyuncu olduğunu düşünüyordum.

şu an tümüyle ısındım kendisine. tam bizlik bir ofansif orta saha oyuncusu. maçı isteme var, hırs var. takım disiplinine sadık, savunmayı boşlamıyor. ofansta belki inanılmaz ve öngörülemez işler yapmıyor ama belirli bir standartı var. şut tehditi sağlam, oyun görüşü yeterli düzeyde. 8 numaradan ziyade 4-2-3-1'in ikili pivotunun önünde gayet iş yapar

önümüzdeki sezonun ilk ismi.

pReN@_61
30.04.2021, 11:28
Hırs küpü.

Telonyus
05.05.2021, 07:32
Uğurcan sonrası dönemde takım kaptanı olmalı.

Arif Timurcioğlu
08.05.2021, 22:47
Geldiğinden beri en beğendiğim maçı 8 no pozisyonunda oynamıştı. Forvet arkasındaki oyununu değerlendirmek için önüne bir forvet koymak gerekir. Bugün aynı görüşümü güncelledi.

alper*
08.05.2021, 22:54
Kaptan.

Onur Akyüz
08.05.2021, 23:14
Müthiş oynadı bugün

Ufuk
09.05.2021, 00:15
Kazanma hırsını çok seviyorum bu adamın. Bugün şu maçı kazanmak veya kaybetmek lig sonunda bir şey değiştirmeyecekti ama yumrukları sıka sıka havaya kaldırdı adam. Geçen haftalarda kaybettiğimizde hayıflanarak içeri girdi.

Galtier: "Burak'ın doğal bir karizması var. Galibiyetlerde yaşadığı sevinç ve kaybederken gösterdiği öfke çok önemli. Sevincini göstererek takıma enerji aktarıyor. Öfkesi de genç oyuncular için örnek oluyor."

Bakasetas'ta da var bu karizma bence. Önemli bir karakter.

Yalnız 8 oynasa bile top bizdeyken kaleye bu kadar uzak kalması etkinliğini azaltıyor. Bence daha ileri sürülmeli.

Çağatay96
09.05.2021, 01:45
orta sahan veya 10nun en ufak baskıda topları wakemeye atıyor, niye top tasıyamıyor, süremiyor. ekstrası yok al ver. al ver.

BatuhanB
09.05.2021, 02:02
Formaya adını mı yazdırsam n'apsam. Büyük adam.

pReN@_61
09.05.2021, 15:27
Hırs küpü.

annttiigs
10.05.2021, 15:30
tam bir kaptan bu adam. doğal lider.

Çağatay96
11.05.2021, 18:48
bu cocuk ya 8 ya 10? soyleyın bu cocuktan sosa olur mu ? olmaz

bu cocuktan adrian olur mu = olmaz

bu cocuk yıldı z degil .. vasat

Cem Balcı
11.05.2021, 18:53
Bu adama artık bir numara bulunsun.Berbattı.

DeAgLeMaNyAq
11.05.2021, 18:57
Yedek kulübesine bakınca o kadar kötü oynamasına rağmen niye sahada tutulduğunu anlayabiliyorsunuz...

kaçarava
11.05.2021, 18:59
Kısaca inceci değil. Daha önce yazdım. Presi kıracak, topu alıp dönecek tekniği yok. Takımı hızlandıramıyor. Agresifliği sayesinde iki 8 numaradan birini oynayabilir ama çok çok iyi bir düzene sahip olan takımda. Yoksa sırıtan yanları olur.

Ozan Yılmaz
11.05.2021, 19:03
Geldiği günden beri en kötü olduğu maç

makbernatsu
11.05.2021, 20:09
bu son 1 2 maçta kötü oynaması gayet doğal..en azından bizim süper yıldızlar (serkan hüseyin ) gibi hermaç kötü değil..yeni sezonda baya iş yapar..unutmayalım ki kaç maçta çilingir oldu..

Çağatay96
11.05.2021, 21:29
Kısaca inceci değil. Daha önce yazdım. Presi kıracak, topu alıp dönecek tekniği yok. Takımı hızlandıramıyor. Agresifliği sayesinde iki 8 numaradan birini oynayabilir ama çok çok iyi bir düzene sahip olan takımda. Yoksa sırıtan yanları olur.
kesinlikle teknik ve hız.. yani adrian daha inceci. jaja inceci mi :D ? alanzinho gayet teknik ve hızlıydı.

8 oynamak için de artık incelik lazım ama hadi oldun diyelim lilledeki andre hadi soumare.. özellikleri ne? topla hızlılar top dagıtıyorlar. ordan cıkıp oraya dagıtıyorlar.. bu arkadas ikisi de olamaz gibi.. ne olur ? yedek forvet eh meh.. umarız bi plan dahilindedir yoksa su donemde 3.5 vermek buna inanılmaz...

umarım gelişir ve haksız cıkarır.

kaçarava
11.05.2021, 22:45
kesinlikle teknik ve hız.. yani adrian daha inceci. jaja inceci mi :D ? alanzinho gayet teknik ve hızlıydı.

8 oynamak için de artık incelik lazım ama hadi oldun diyelim lilledeki andre hadi soumare.. özellikleri ne? topla hızlılar top dagıtıyorlar. ordan cıkıp oraya dagıtıyorlar.. bu arkadas ikisi de olamaz gibi.. ne olur ? yedek forvet eh meh.. umarız bi plan dahilindedir yoksa su donemde 3.5 vermek buna inanılmaz...

umarım gelişir ve haksız cıkarır.

8 numarada yüzünü daha rahat dönebilir rakip kaleye. 2 maç 8 numarada oynadı topla rahat oynamıştı.

Adrian bence vasat bir adamdı. Jaja inceciydi. O boya rağmen topu ayaklarının arasına aldığı zaman farkını ortaya koyardı. Teknik inceci adam topu ayağının arasına aldığı zaman rakibi yaklaştırmaz. Güç veya çabukluğu varsa bu ekstrası olur.

Çağatay96
11.05.2021, 22:48
8 numarada yüzünü daha rahat dönebilir rakip kaleye. 2 maç 8 numarada oynadı topla rahat oynamıştı.

Adrian bence vasat bir adamdı. Jaja inceciydi. O boya rağmen topu ayaklarının arasına aldığı zaman farkını ortaya koyardı. Teknik inceci adam topu ayağının arasına aldığı zaman rakibi yaklaştırmaz. Güç veya çabukluğu varsa bu ekstrası olur.

8 de sosa gibi top dagıtıcı pas ozelligi yok.. garanti pasları deniyor daha cok.. sosa dikine yarabiliyordu.

Yiğit SARI
11.05.2021, 23:58
Şu kanatları bi işletebilsek bu adam o zaman iyice değere binecek. Seneye ki planlar için belirleyicidir mutlaka

Çağatay96
12.05.2021, 00:29
3.5 milyon euro italyada avrupada kriz varken... abi bin tane oyuncu bulursun... gidiyorsun alanyayı zengin ediyorsun..tam ts lik is.

Turgay Atalay
12.05.2021, 11:22
Yok bu da lider ruhlu cikmadi.

Ufuk
12.05.2021, 12:13
https://i.hizliresim.com/ls6v72d.png

Trabzonspor 61
12.05.2021, 18:39
Geldiğinde bayağı iyiydi, sonra bunu da kendilerine benzetti yaramaz topçularımız

Gökhan Balcı
12.05.2021, 21:04
kaliteli oyuncularımızın hiçbirine laf söyleyesim gelmiyor şu süreçte. gerçekten ortada berbat bir takım var. İlk on birinden beş altı oyuncunun değişeceği bir takımda bu adamları suçlamak manalı değil. hücumda iş yapacağını düşündüğü tek adam istisnasız herkesin nwakaeme. Sağ kanat veya forvet değil. Bindirme yapmayan bekler de değil. E ne olacak bu durumda bakasetas kendi gidip kaleye mi sokacak topu. Bu adamları değerlendirmek için iyi bir kadroya ve iyi bir kamp dönemine ihtiyacımız var ki bugün şu an dördüncüysek bunda bakasetasın emeği çok çok büyük. adam gol atmadı sadece, direkt maç aldı öyle kısır geçiyordu maçlarımız. attığı her gol 3 puan getirdi resmen.

Anıl C
12.05.2021, 23:04
Baka'ya laf yok. Sayesinde kaç maç kazandık.

Çağatay96
12.05.2021, 23:13
https://i.hizliresim.com/ls6v72d.png
whoscored mu opta mı?

Ufuk
12.05.2021, 23:25
whoscored mu opta mı?

sofascore.

Giallorossi
13.05.2021, 19:10
Seneye bu takimin kaptani olmali

arda.61
14.05.2021, 11:15
İyi çıkmadı hadi nefret edelimlik bir futbolcu değil Bakasetas iyi bir kadroda her zaman tehdittir benim gözümde.

Dawsofield
14.05.2021, 12:47
uğurcan giderse kaptan olmalı bence

Psikolog61
01.06.2021, 11:51
https://youtu.be/piniojhlrQk

Kendisi hem yaşı(27) gereği hem de oynadığı futbol gereği çok beğendiğim bir futbolcu,Uzaktan şutları ve attığı goller çok hoştu bu sezon.Trabzonspor'da genç yıldızlardan sonra en sevdiğim futbolcu denebilir. nokta atışı transfer olarak görüyorum,verilen bonservis gayet yerindeydi. kendisi çok doğru bir transferdi. çok güzel bir sezon geçirdi 28 yaşında neler yapacak gelecek sezon takımımızda merakla bekliyoruz.

hofsaale
10.06.2021, 07:56
Attığı penaltılar yeter.. Seneye çift haneli gol sayısına ulaşacaktır

Cem Balcı
14.07.2021, 19:55
Bugün 2 asist 1 gol diye hatırlıyorum.

Çağatay96
14.07.2021, 23:44
Ağır ya çalımı da yok

Yiğit SARI
15.07.2021, 10:43
Takımda her zaman olmasını istediğim oyuncu tipi. İzlemesi çok keyifli değildir ama her an istatistik yapabilecek bir potansiyel bunu da iyi bir bitirici, takip edici ve duran top kabiliyetleri sayesinde yapıyor liderlik özellikleri de cabası. Çok faydasını göreceğiz

r9emre
20.07.2021, 22:13
Takimin en verimli ve en degerli oyuncusu. Futboldan anlayan sever, sadece gorsele onem veren ici bos, kendini futboldan anliyor sanan cogu taraftarimiz bu profildeki oyunculari sevmez. Ayni taraftarlar Chelsea taraftari olsa Lampard'i da sevmezdi. Calim atamiyor ve agir derdi. :)

Muhammet_61
24.07.2021, 15:58
Bakasetas'ı satmak nereden çıktı ya? Son 20 yılda Anadolu kulüplerinden bu kadar düşük maliyetle gelip sanki 40 yıllık Trabzonsporluymuş gibi ilk maçtan itibaren katkı sağlayan yabancı futbolcu mu vardı?

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çağatay96
24.07.2021, 18:31
satın yerine taş gibi hızlı teknik oyuncu alın insallah

teknik değil

Cem Balcı
24.07.2021, 22:51
Bilemiyorum,daha da üzerine koymalı,farkını göstermeli.

Uğur Kalyoncu
25.07.2021, 09:03
Takimin en verimli ve en degerli oyuncusu. Futboldan anlayan sever, sadece gorsele onem veren ici bos, kendini futboldan anliyor sanan cogu taraftarimiz bu profildeki oyunculari sevmez. Ayni taraftarlar Chelsea taraftari olsa Lampard'i da sevmezdi. Calim atamiyor ve agir derdi. :)

Aynen öyle maalesef.

Arda'
25.07.2021, 09:56
Adamı kaleden uzakta orta sahada oynatirsan tabi etkisiz olur. Orta sahada Baka dışında adam kovalayan yoktu hazırlık maçlarında bu adam pozisyon mu hazırlasın, gol mü atsın, adam mı kovalasin.

jairzinho
25.07.2021, 22:10
fizik kapasite ve teknik beceri olarak takımda banko ilk 11 oynayacak oyuncuların başında geliyor

emekliler takımında fizik olarak geriye gitmez umarım,

takım yaşlı olduğu için muhtemelen antremanlar düşük tempoda yapılıyordur,buda fizik kapasitesi iyi olan oyuncular için bir dezavantaj

Çağdaş DENİZ
25.07.2021, 23:02
yusuf yazıcıdan daha fazla katkısı var mı bilmiyorum
herkesin aksine ben begenmiyorum ne ortasaha ne forvet ne oynadığı belli değil iyi bir teklifte satılması yerinde olacaktır seneye

Kaan Çetin
26.07.2021, 10:13
10+ gol ve 5+ asist yapması hemen hemen garanti, takıma adanmış, istikrarlı, savaşçı, kuvvetli çatır çatır topçu.

Tatava yapmaya gerek yok. Bakasetas oynar.

Takıma yapacağı katkı da Nwakaeme'nin en az 2 katı olur.

BatuhanB
26.07.2021, 19:44
Kapetánios.

artvints
26.07.2021, 21:08
Rolü tam olarak kafamada belli artık, tereddüt kalmadı. Forvetin arkasında presi yöneten, arkadaşlarını sürekli motive eden bir yapıda oynaması lazım kesinlikle. Sağbekin olduğu bölgelerde enerjisini boşuna harcadığını görmek istemiyorum.

Önde pres yöneten adam olsun, hırs küpü zaten herkesi diri tutar.

Enaldo61
26.07.2021, 21:37
Tüm kaptanlık özelliklerini barındırıyor.

Turgay Atalay
26.07.2021, 21:39
Ne Ugurcan ne Nwaka ne de digeri, gerçek bir kaptan.

Doğukan Uçan
26.07.2021, 21:43
Trabzonspor tarihinde bu kadar kısa zamanda takıma gol ve asist konusunda böyle fazla katkı veren kaç tane oyuncu var acaba.

deepmavi
29.07.2021, 23:32
Sadece şunu demek yeterli bu sezon şampiyonluğun kilidini açacak...

Saint Castillo
30.07.2021, 00:34
Trabzonspor tarihinde bu kadar kısa zamanda takıma gol ve asist konusunda böyle fazla katkı veren kaç tane oyuncu var acaba.

Fatih Tekke ,Yattara ,Szymek , Jaja uyum sorunu yaşamayan oyuncular.

TS FAN
01.08.2021, 22:11
İlk geldiğinde belli bir süreçte takıma muzice denebilecek katı ve oyun akışı sağladı ama sonra duruldu bu durgunluk hala devam ediyor gibi fakat lig sonunun gelmesi ve şimdi devre arasında o durgunluk normal görülebilir bence bunu tekrar aşacaktır ve verimliliğini tekrar sağlayacaktır çünkü onda bu kapasite ve mantalite var tekniği ve yeteneği Türkiye ligi için yeterli ve takımda olması gereken bir oyuncu hırslı ve sorumluluk alıyor. Takımdaki yeri ve faydasını şu anda tartışmayı bile lüzumsuz görüyorum.

r9emre
05.08.2021, 21:31
Bakasetas olmasa hic bir atak organizasyonu yapamayacagiz ama agir, calim atamiyor, teknik degil.. gonderilsin. Artik bu yorumlari yapanlara hayret etmeyi bile biraktik. :D

Uğur Ö.
05.08.2021, 21:42
Ne oynuyor ula, efsane

Doctore
05.08.2021, 22:18
Çok iyi adam maşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Murathan
05.08.2021, 22:22
inanılmaz top oynadı

Hakan
05.08.2021, 22:22