Orijinalini görmek için tıklayınız : Berat Ayberk Özdemir
Zafer Fidan
24.01.2022, 09:52
Teklif varsa derhal gönderilmeli.
pReN@_61
24.01.2022, 10:18
Çok kötü performans.
Bu ŞAMPİYONLUK yürüyüşünde herkese ihtiyaç var. Gömmemek lazım gelir.
Düzelecek inşallah. Kulübe yolu göründü. Çalışmaya devam evlat...
BlackTea
24.01.2022, 10:45
ilk geldinde tam 1 sene önce, top kapiyordu, mücadele ediyordu, sahnin her yerinde vardi Berat, yani kosiyordu. Bu sezon basindan beri, kacak oyniyor, rakiblerin arasina saklaniyor, kosmiyor, mücadele etmiyor, sürekli pas hatasi yapiyor. Derhal yedege cekilmesi lazim ve 2-3 hafta dinlenmesi lazim.
AYYILDIZ
24.01.2022, 10:54
Ne oldu sana Berat. Ayakta duramıyordum. Tatil yapma ekstra çalışma yap. Abdüş gibi antrenör tut.
kaçarava
24.01.2022, 11:18
10 ikili mücadeleden 2'sini kazanmış, 8'ini kaybetmiş.
0 top kapma, 0 uzaklaştırma.
30 pasta %70 isabet.
Rezalet.
ilk geldinde tam 1 sene önce, top kapiyordu, mücadele ediyordu, sahnin her yerinde vardi Berat, yani kosiyordu. Bu sezon basindan beri, kacak oyniyor, rakiblerin arasina saklaniyor, kosmiyor, mücadele etmiyor, sürekli pas hatasi yapiyor. Derhal yedege cekilmesi lazim ve 2-3 hafta dinlenmesi lazim.
Sorunda bu zaten, ilk geldiğinde adam yiyordu bu adam, şu an resmen yürüyerek yanından geçebiliyorsun. Ekstra çalıştığını düşünmüyorum, zihinsel olarakta geriye gitti. Türk oyunculardaki en büyük problem bu, hemen oldum kafasına giriyor
Şanssızlığa tahammül edilir, gamsızlığa değil. Yeri kulübe.
oldum sanma problemi yaşıyor galiba bu kardeşimiz. kötü topçu değil, topla kendini.
Doğukan Uçan
24.01.2022, 11:33
yedeğe çekilmeli ama yerine kim oynayacak o var işte.
Saçlarına gösterdiği önemi saha içinde de göstermeli.
Mert Oğuzlu61
24.01.2022, 13:16
Çok iyi oyun kuruyordu, uzun toplar atıyordu top kapıyordu ama bunları uzun süredir yapamaz oldu ciddi form düşüklüğü var fizik kondisyon olarak teknik heyet gereken yüklemeyi yapmalı birkaç maç sonradan girse iyi olur 90 dakikayı kaldıracak durumda değil.
Hüseyin muamelesi yapanlar var abartmayin. Takim için önemli oyuncu ve çalışıp formunu yükseltmesi daha hırslı oynaması lazım.
Faruk UYSAL
24.01.2022, 14:10
Çok iyi oyun kuruyordu, uzun toplar atıyordu top kapıyordu ama bunları uzun süredir yapamaz oldu ciddi form düşüklüğü var fizik kondisyon olarak teknik heyet gereken yüklemeyi yapmalı birkaç maç sonradan girse iyi olur 90 dakikayı kaldıracak durumda değil.
Hüseyin muamelesi yapanlar var abartmayin. Takim için önemli oyuncu ve çalışıp formunu yükseltmesi daha hırslı oynaması lazım.
Tamamen katılıyorum.
Captainblack
24.01.2022, 15:11
https://twitter.com/KFE_Futbol/status/1485579696066682884?s=20
Maçta beratı solbek ile sol stoper arasına sokmak ilginç bir fikirmiş.
ilelebeTS
24.01.2022, 15:50
Şu an sancılı bir dönem yaşıyor. Kariyerinde önemli bir an. İyi çalışarak bu dönemi atlatmalı. Gevşerse daha geriye gider.
Ben hocaların formsuz bir futbolcuya bu kadar yüklenmelerini anlayamıyorum. Adam formsuz durumda ve üzerine gittikçe hepten işler hem bizim için hem de futbolcu için sarpa sarıyor. Aynı şeyi Hüseyinde de yaptık ve en sonunda herkesin nefretini kazanmış şekilde patladı gitti şimdi idmanlara bile çıkarılmıyor. Neden zorlanıyor bu kadar hakikaten anlayamıyorum. Berat kötü topçu değil ama bu şekilde hepten kaybedicez Beratı.
GS macinda ilk yarida ezilmemizin sebebi bu arkadasti. Maci cevirmemizin sebebi de bunun cikip Siopis'in girmesiydi. Giresun macinin ilk 60 dakikasinin carcur edilmesinin sebebi de bu arkadasti. Siopis girince o maci da az daha ceviriyorduk ama zaman yetmedi.
Trabzonspor ayarinda olmayan bu berbat topcu yuzunden Konya bizi yakaliyordu az kalsin.
Asist yapamaz, gol atamaz, kafa topu alamaz, hizli degil, ikili mucadele kazanamaz, calim yer, paslari yerini bulmaz, ayagindan topu hizli cikaramaz, pozisyon almayi bilmez, oyun disiplinine sadik kalamaz, mucadeleci degil, kosuyor desen o da yok. Yerli kontenjani sikintisi haricinde hangi amacla bu arkadasa tahammul ediyoruz?
Zamaninda Huseyin yuzunden sampiyonluk kaybettik. Simdi de basimiza Berat belasi cikti. Isin kotu tarafi Huseyin'den de halen kurtulmus degiliz. Ikisini de kovun gitsinler yahu. Fayda saglamayi birak, direkt zarar veriyorlar.
trabzonsuz tsli
24.01.2022, 16:10
biraz dinlendirilmeli ve özel program uygulanmalı teknik heyet tarafından. son oyunlarda ne yazık ki savrukluğu skora etki etti. ama bu kadar yüklenmeye gerek yok. takıma ve taraftara bir saygısızlığı olmadı. dinlendirilip yeniden kazanılabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. En büyük sorunu 6-8 numara arası yaşadığı karmaşa sanki. Geçen sene defansif oyunda yeri daha rahattı. Biraz da Avcı'nın onu daha net konumlandırması ve ona göre hazırlaması gerek. Silinip atılacak oyuncu değil.
Kalitesine edilecek tek kelime yok bence. Kötü bir dönem yaşıyor, toparlayacaktır.
AKSOY_61
24.01.2022, 18:11
Ben de dahil olmak üzere dünkü maçta sinirlerlerimize hakim olamayıp berata demedigimizi bırakmadık. Hakaret etmeden eleştirmek hakkımız zaten. 1 değil 2 değil haftalardir iğrenç oynuyor ya da oynamıyor diyelim fiziken saha da ama oyun olarak oynamıyor 1 kişi eksiğiz
Yalniz adam milli takıma kadar yükseldi bunu her futbolcu yapamıyor onu da gectik ilk yarı sonunda rakiplerimize fark attığımız haftalarda ortasaha bu adam vardı.
Satalım gibi laflar sinirle yazilmis mantıksız söyler belliki adamin konsantrasyonu son derece bozuk sorunlar yaşıyor. Ömür gibi dinlendirilmesi gerekebilir.
Berattaki durum sakatlıktan sonraki bakasetastaki gibi
oynayarak düzelecek bir sorun değil bir süreligine ara verilerek
Düzelecek bir durum gibi gözüküyor. Hocanın da artık bu duruma el atması gerekiyor. Yoksa ortasahanin ortasında bir adamın eksik oynaması takıma zarar vereceği gibi beratla taraftarın da arasında iplerin kopasina da sebep olacak.
Furkan Özdem
24.01.2022, 19:04
Çok kötü bir durumda bunda hepimiz hemfikiriz. Ancak toparlanmasında taraftarın rolü büyük. Yapıcı olmamız lazım. Çok önemli bir oyuncu.
Onur Akyüz
24.01.2022, 22:18
İlk yarı felç ettin bitirdin bizi be!
Faruk UYSAL
24.01.2022, 23:54
Ben Berat'ın mental sorunları olduğuna da inanıyorum. Zaten haftalardır form düşüklüğü vardı fakat dün o kadar çok hata yaptı ki gözlerime inanamadım. Ben bir taraftar olarak bu çocuğa inanıyorum. Gençlerbirliği'nde iken de defalarca izledim. Her oyuncunun kötü dönemleri olabilir. Abdullah Hoca oyuncumuzu kazanmak için nasıl bir yöntem uygulayacak bilmiyorum ama ben epeyce bir süre dinlendirilmesi taraftarıyım. Öyle, bir oyuncu formsuz bir süreç yaşıyor diye kadro dışı bırakacak ya da gönderecek olursak elimizde oyuncu kalmaz. Berat daha geçen yıl Okay, Berkan, Taylan gibi oyuncuların önünde Millî Takım'da ön libero olarak forma giydi. Oyuncularımızın kötü performanslarını elbette eleştireceğiz fakat yakıp, yıkmadan lütfen.
Adem Akyüz'
25.01.2022, 00:53
Tek devrede 3 tane bacak arası yemezsin be kardeşim. Sorun neysr bir an önce hallet. Bu takımın sana da ihtiyacı var.
Artistlik hastalığı var, düzelir. Acele yok. Yurdışı transferi yapması beklenen bir çocuk.
https://pbs.twimg.com/media/FJ3TvMJXMAEoFQo?format=jpg&name=large
Hamsik olsa çok farklı bir maç olurdu. Çalış berat, yoksa yerli kuralı da kurtaramayacak.
Kötü bir dönemden geçiyor. Atlatacaktır.
Mert Pasa
25.01.2022, 14:00
Alinirken de cok sevindik potansiyelini anlayinca da.Yalniz son donemlerde cok buyuk dususte ve 3 Turk kurali sebebiyle oynadigi maclar sayesinde bu formsuzluga psikolojik sikintilar da eklendi.
Uzunca bir sure dinlendirip taraftarin ve medyanin dikkatinden uzaklasdirip kendini bulmasini beklemeliyiz,sosyal medyanin dengesiz elestiri kulturune kurban etmeyelim kendi oyuncumuzu,sahip cikmak kotu oynarken olur,iyi oynarken tum dunya yaninda zaten
Captainblack
25.01.2022, 22:09
https://twitter.com/ajansspor/status/1485927805422649345?t=nPglqzIZ06Nh9-hYqel0nQ&s=19
ilk 10 hafta çok iyiydi. ara ara düşmeler olur. devamm
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pReN@_61
27.01.2022, 10:22
Çalışmayı bırakma evlat.
lazminator61
27.01.2022, 13:44
mactan maca daha daha kötü oluyor. Nedeni kendisi cözmesi lazim. Potansiyeli var. Gecen sene geldinde gördük.
Insallah cabuk kendine gelirde, takima katki yapar.
ferhaTS87
27.01.2022, 13:53
calışmasında problem yok mental olarak toparlar.2 kupayolunda ihtiyaç var berata.apo hocam la birlikte hallederler
6Şafak Aydın1
27.01.2022, 21:28
Bana öyle geliyorki bir kimlik problemi yasiyor. Hamsik olmayami calisiyor anlamadim. Daha fazlasini yapayim derken ne yapmasi gerektigini iyice bellemesi gerek saha icinde.
futbolu iyi analiz edenler bilir ki..futbolcularda dönem dönem düşme olması gayet normaldir..
performans düşüklüğü gibi gözüken olay bazen rakibin tutumu da olabilir..
rakip üstümüze gelirse Berat her zaman kötü görünebilir..
aslında çevik olmaması onun temel bir eksiği..bu konuda kendini geliştirmek istemezse hep eksi olarak duracak..
iyi oynadığı maçlarda dahi..
temaslı oyun ve sert oyuna çalışsa 15- 20 milyonluk adam olur ve hayllarini daha kolay gerçekleştirir..
en kötüsü de karakter olarak da durumun farkına varamaması..
CEMEFKER
29.01.2022, 00:02
Dorukhan'ın orta alana gelmesiyle dönem dönem takıma girmesi performansını ve motivasyonunu etkiledi. Tam da bu noktada kalitesini göstermesi gerekti. Yani mücadele, formayı kazanma. Al ver, maçın en ara ve klas pasını verme çabası... bunlarla nereye kadar Berat kardeşim. Güçlenip ikili mücadele gücü Dorukhan'a yaklaşırsa extra pas, oyun okuma, çevre kontrolü avantaji ile Dorukhan'ı kesecekti.
Millî oyuncuyum, bu bana yapılmamalıydı kafasında ise yanlış yapıyor. Keza Hüseyin Türkmen de aynı küskünlükte belli ki...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuzhan Fidan
29.01.2022, 02:35
yıldız oyuncu kafasına bürünüyor. yıldız değilsin. takım oyuncusu olmaya çalışırsa başaracak.
Yasin Altuntas
05.02.2022, 18:00
Ne yazik ki inanilmaz faydasiz oynuyor. Ne defansta var, ne paslari ile takimi rahatlatiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kaçarava
05.02.2022, 18:03
Yine berbattı.
BatuhanB
05.02.2022, 18:04
Futbolu unutmuş gibi resmen. Çok garipsiyorum izledikçe.
Sefaenes
05.02.2022, 18:23
Ya siopis örnek al bak sahada nasil calisiyor sahada
Ligde 1 dakika bile oynamamasi gerekiyor. Kupada oynasin ama boyle oynarsa orada da bizi elek ederler. Berbat bir topcu.
falcon_61_
05.02.2022, 21:43
Bildiğimiz gibi. Hiç şaşırtmıyor.. geldiğinde nasılsa yine aynı. Boş geldi ,boş gidecek
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yiğit SARI
05.02.2022, 21:50
70'de girdin oyuna berat. Pas veremedin çaprazındaki adama
Sefa Toyer
06.02.2022, 09:25
Bitmiş.
Mert Acar
06.02.2022, 10:10
La ne oldu sana
bordoylamavi
06.02.2022, 10:36
hamle oyuncusu olarak bile işe yaramadı. bir iki hareketi dışında çokça hata yaptı
pReN@_61
08.02.2022, 01:47
ne oldu sana ?
kaçarava
08.02.2022, 11:48
Gençlerbirliği'nden Trabzonspor'a gelmişsin. Gayet iyi bir devre geçirip modern orta saha olacağına dair sinyaller vermişsin. Bu sezon tam mevkin olmasa da şans bulmuşsun. Takım şampiyonluğa gidiyor ama sen olabilecek en kötü şekilde oynuyorsun. Kesik yiyorsun. Şans bulunca da en ufak düzelme olmuyor. Çok acayip.
Özkan Şentürk
08.02.2022, 12:17
Berat'ın şu hali bizi o kadar etkiliyor ki! Hamsik yokken göbekte oyun kuramayan Dorukhan ve Siopis'e kalıyorsun.
En nefret ettiğim oyuncu tipi, hayal ettirir ama sahada hiç gerçekleşmez. Berat oyun kurucu 6 numara hayal ettiriyor ama sahada adete bir prenses, ilk omuzda yerde.
Enaldo61
08.02.2022, 12:31
Ne zaman toparlanacak bakalım.
[KAPLAN]
08.02.2022, 12:57
Bay tank. Umarım düzelir.
pReN@_61
09.02.2022, 11:44
Bugün oynar.
Kocaman bir sıfırsın. Sezon sonu PTT ligi senindir.
kaçarava
09.02.2022, 22:29
Son maçlarına göre biraz daha iyiydi. Hele de yanındaki Murat ve Yunus'a bakarsak...
Bugün öyle bir pozisyon oldu ki geri dönüp pas vermek çok daha riskli ve daha fazla efor gerektiriyor. Önünde bomboş pas atacak adamlar var. Bu yine gitti geri döndü az daha topu kaybedip pozisyon görecektik kalemizde. Tam olarak ne amaçlıyor çözemedim ama kendine çekidüzen vermesi gerekli kesinlikle.
Harun CAN
10.02.2022, 09:33
Çok büyük bir hızla dibe doğru gidiyor. Futbolu kafaya takmadığı net şekilde belli oluyor.
bordoylamavi
10.02.2022, 11:37
büyük düşüş devam ediyor. bundan sonra dorukhan siopis varken 11 oynaması zor
pReN@_61
10.02.2022, 12:18
Yapma dostum böyle olmaz. Toparlanman gerek.
Kaan Çetin
10.02.2022, 15:41
Yeteneğinden en ufak şüphem yok.
Ama bu sene hep yorgunsun koçum.
Gece geç saatlere kadar uyumuyorsun tahminim, iyi dinlenmiyorsun, iyi yaşamıyorsun.
Alıştığın şey neyse, bir zaman çıkar ortaya, bırakman lazım.
Yeteneğinden en ufak şüphem yok.
Ama bu sene hep yorgunsun koçum.
Gece geç saatlere kadar uyumuyorsun tahminim, iyi dinlenmiyorsun, iyi yaşamıyorsun.
Alıştığın şey neyse, bir zaman çıkar ortaya, bırakman lazım.
Ben az cok tahmin ediyorum neye bagimli oldugunu
Yeteneği olmasa kızmayacağım ama dayak zoru ile oynuyor tavırları beni benden alıyor. Transfer sezonu açıldığında o bölgeye kesiciliği Berattan daha iyi , Avcı'nın sistemini işler hale getirecek bir yerli oyuncu bulmak gerekecek malesef Avcı hala Mahmut'unu bulamadı bizde ve oyunun bir türlü istenen tempoda ve süreklilikte oynayamamamızın temel sebebi bu mevkinin sürekli aksaması.
Zafer Fidan
10.02.2022, 16:53
https://images.immediate.co.uk/production/volatile/sites/4/2018/07/GettyImages-585501092-e49fcd7.jpg?webp=true&quality=90&resize=940%2C399
BatuhanB
13.02.2022, 23:59
Faydayı geçtim, direkt zarar da vermeye başladı. N'aptın olm Denswil'in gözüne?
Vallahi bir an önce ölü toprağını üstünden atacağı maçın gelmesi lâzım. Hiç çekilmiyor.
bordoylamavi
14.02.2022, 00:30
yine kötü yine kötü. o da yetmiyormuş gibi denswill in gözünü patlattı
Bela gibi çöktü takıma, nerden nereye geldi iş
Onur Akyüz
14.02.2022, 00:50
Ne hale geldi anlamak çok zor. Kötü yaşadığını tahmin ediyorum başka bir açıklama bulamıyorum.
Kirsehirli_ts
14.02.2022, 01:58
Seni şuan haklî olarak ağır eleştiren biz Taraftarlar yine yere göğe sığdırmayız eğer kendini toparlarsan. Lüften sıkı çalış ve kendine gel. Lazımsın bize.
Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk
Girdiği dakikadan sonra iyi işler yaptı. O uyuşukluğunu üzerinden atmaya başlamış. Ezber yorumlarla adamın üzerine gitmenin anlamı yok. Bana gelecek maçlar için Ümit verdi.
Berat takıma ilk geldiğinde Hüseyin Türkmen ile çok iyi arkadaşız demişti. Orda beynimde şimşekler çakmıştı ama umut vaad ediyordu.
Berat'ın vasat isimlerden sıyrılıp daha winner adamlarla takılması lazım. Trabzon'daki sosyal çevresi bence onu aşağıya çekiyor. Vasatlığı kabullenmiş bir havası var. Girdiği dakikadan sonra her zamankinden bir tık daha hareketliydi ama istatistiksel olarak yine bir anlam ifade etmeyen bir durum.
Düşüşü bence devam eder henüz dip yapmadı çok daha kötü performanslar bekliyorum. Tepki de görebilir. Eğer futbola inancını yitirmediyse hedefleri varsa oradan seker ha yoksa takılır durur. Ben kendisinde bir ışık görmedim hala.
Tavsiyem: Mental olarak kendi resetlemesi, işine kanalize olması ve sosyal ortamını değiştirmesi. Vasatlardan kurtulması. Mentor ve Fiziksel hoca tutması.
Ali İhsan
14.02.2022, 10:08
NBAdeki çaylak duvarı benzeri bişeye takıldı bence
İyi başlayan çaylaklar bir süre sonra hem oldum havasına girip hem de aslında olmamış olmasının getirdiği etkiyle büyük düşüş yaşarlar
Muhtemelen bu sezon sonuna doğru biraz ivmelenir, sezon başı da ya aklını başına toplar ve yeteneğinin hakkını verir ya da yabancı sınırı kaymağı yiyerek ordan oraya gezer...
musti5576
14.02.2022, 10:22
Girdiği dakikadan sonra iyi işler yaptı. O uyuşukluğunu üzerinden atmaya başlamış. Ezber yorumlarla adamın üzerine gitmenin anlamı yok. Bana gelecek maçlar için Ümit verdi.
enteresan bir taraftarımız var takdı mı takıyor.
MetehanS
14.02.2022, 11:03
acilen kendisine çeki düzen vermesi lazım. şu oynadığı oyun bu takımın oyunu değil.
kupa ve konyaspor maçında toparlanma emareleri gösterdi. 2-3 oyuncu düşüren araya pasları çok iyiydi.
sethfilo
15.02.2022, 21:14
Daha çok gençsin ama bunun değerini bilmelisin ileride nasıl anılacağına sen sahada karar vereceksin. Düzgün bir karakter olduğun net belli ama kendimize damat almıyoruz ( Her ne kadar sporcunun ahlaklısını sevsekde) biraz top oynamaya çalış hatta mücadele etsen de yeter
trbzonsporlu
15.02.2022, 23:18
neydi ne hale geldi
norveç milli takımının orta sahasına adım attırmayan dikine paslarla gözümüzün pasını silen de berattı. biran önce düzelir umarım. özellikle top rakipte iken hamlesini yapıyor adam onu geçtiyse top bakıp resmen seyrediyor devam etsene mücadelene koşsana geriye ne diye durursun
bordoylamavi
16.02.2022, 09:43
bu düşüşün sebebi ne acaba. bu kadar iyi takıma gelmişsin üst düzey adamlarla birlikte oynuyorsun. acaba zaten sınırlı bir oyuncuydu da gençlerbirliğinde dikkat çekerken bizde bu kadar iyi adamın arasında zayıf mı kalıyor
yorumsuz6117
21.02.2022, 17:38
Halin kötü, toparlarsın inşallah..
pReN@_61
22.02.2022, 10:28
Toparlaman lazım.
thehell61
22.02.2022, 11:51
Berat, Hüseyin oyuna girerken yaşadığım endişeleri bana tekrar yaşatmaya hakkın yok. Kendine gel kardeşim.
Ozan Yılmaz
22.02.2022, 12:32
mücadele etmeyi bırakmış gibi bir hali var,
forma rekabetini kaybetti ve bunu kabullendi, asıl sorunu da bu
lazminator61
22.02.2022, 13:09
diyecek bisey yok, Alanya macinda yine sonradan oyuna girdi, 5 bos adam varken, üstelik pres bile yapilmadan, gidip pasi rakibe atti. Sen Barlarda takil
mücadele etmeyi bırakmış gibi bir hali var,
forma rekabetini kaybetti ve bunu kabullendi, asıl sorunu da bu
Milli takimda da yerini kaybettigini dusunuyorum. Yerine Dorukhan hatta Tolga Cigerci bile oynayabilir. Milli takim orta sahasi Dorukhan-Orkun-Hakan seklinde olur herhalde, ozellikle Orkun Kokcu cok formda (Feyenoord'da son 6 macta 8 gol katkisi yapmis) Marttaki Portekiz macinda goruruz.
Fatih Özkan
23.02.2022, 08:37
Aklın nerede ? Dünya kadar para kazanıyorsun. Gerekirse git psikolojik destek al.
sethfilo
23.02.2022, 13:18
Bizim taraftarın aşırı şişirmesiyle o da ben neymişim dedi, kapasitesi bu umarım gelişir yoksa 2.Parmak vakası huzurlarımızda
pReN@_61
23.02.2022, 21:53
Biraz forma rekabetine müdahil ol, lütfen.
BatuhanB
25.02.2022, 22:17
En azından çok çok daha iştahlıydı bugün. Bir ara o iştah sayesinde geri koşup Attamah'tan çok iyi top çaldı ama pas kalitesi gene zayıftı.
Olacak. Destek.
Onur Akyüz
26.02.2022, 01:02
Dobarlan bıragma kendini
Bugün daha hareketliydi. Antalya maçında devam eder inşallah. Gözden oldukça düştü. Fırsatı değerlendirmesi lazım.
CaptanBarbosa
26.02.2022, 09:38
Berat bi sıkıntın var ama ne bilmiyorum.
Umarım kendine gelirsin bi an önce. Bu sen değilsin
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih Özkan
26.02.2022, 10:05
Yine bir pas hatası yaptı ki yüreğim ağzıma geldi.
ahamitokutan
26.02.2022, 12:41
Kayseri maçında bir tık daha iyiydin. Ama mükemmel bir şekilde aldığın topu saçma sapan rakibe göndermen emeğine gölge düşürdü. az daha dikkatli ve istekli olursan şahane olacak da. yok etme ümitlerimizi kendine gel Berat
bordoylamavi
26.02.2022, 13:28
olmuyor bişiler eksik. akıllı ooynamıyor. riskli paslar riskli hareketler. boşa koşmalar olmuyor bu çocuk ilerlemiyor
pReN@_61
27.02.2022, 18:43
Daha iyiydin eski maçlara göre
Murathan
01.03.2022, 22:21
harikaydı. golden bağımsız he maçı izledim vallahi izledim.
Arif Timurcioğlu
01.03.2022, 22:33
Gol attın ya senden iyisi yok bir süre.
GOl disindada iyi bir performans sergiledi cunku defansif gorevlerini yapmaya calisti, ekstra islere girmedi. bugun iyiydi.
BatuhanB
02.03.2022, 00:26
Tebrikler. Kayserispor maçında sinyal çakmıştın, bu da direkt dönüş günün olsun.
Fatih Özkan
02.03.2022, 08:21
İnşallah bu gol toparlanmana yardımcı olur.
pReN@_61
02.03.2022, 10:19
Daha da iyi göründü, devam...
Cem Balcı
02.03.2022, 12:24
Bu maç milat olsun haydi bakalım.
MEKANİK61
06.03.2022, 14:19
muhtemelen senden ne zaman kurtuluruz?
lazminator61
06.03.2022, 22:55
Oyuna girdi ve -5 katki yapti. Yani birak katki vermeye, artik zarar veriyorsun.
BatuhanB
07.03.2022, 00:52
Ya kardeşim oyuna girer girmez ayağına aldığın topta direkt geri dönmeyi nasıl beceriyorsun Allah aşkına. Yapma şunu gözünü seveyim.
Onur Akyüz
07.03.2022, 12:43
5dk oynadı çocuk yav abartmasak :D
Hocanın Siopis art arda 2 tembel pas atıp "yoruldum hocam çıkar beni" sinyali verene kadar oyuna almaması Berat'a hiç güvenmediğini gösteriyor. Özellikle de Siopis'in yanının çiftlenmesine çok ihtiyacımız vardı bu maçta yani zerre güvenmiyor gibi bir durum var sanırım. Hoca bile bu noktaya geldiyse acilen kendine gelmesi lazım. Hüseyin'den uzak durarak buna başlayabilir.
Kasketli
07.03.2022, 14:42
Hocanın Siopis art arda 2 tembel pas atıp "yoruldum hocam çıkar beni" sinyali verene kadar oyuna almaması Berat'a hiç güvenmediğini gösteriyor. Özellikle de Siopis'in yanının çiftlenmesine çok ihtiyacımız vardı bu maçta yani zerre güvenmiyor gibi bir durum var sanırım. Hoca bile bu noktaya geldiyse acilen kendine gelmesi lazım. Hüseyin'den uzak durarak buna başlayabilir.
Tez vakitte ayrılırlar da Berat kendine gelir umarım.
Oğuz ZEYTİN
11.03.2022, 21:12
Lille takip ediyormuş.
Yazıklar olsun ya resmen koşmuyor rakip ataklarında, Göztepe maçındaki performansı rezalet
Geçen hafta Siopis'in yanına adam lazım olduğu için oynaması lazım demiştim. Siopis'in performansı net şekilde yükseldi de zaten herif azman gibi koşuyor ama Berat efendinin umrunda değil yine. Birinin buna 6 numaraların savunma yapması gerektiğini anlatması lazım. Eleman geçildiği anda koşmayı bırakıyor Maradona videolarındaki gibi.
GencTurk6161
12.03.2022, 20:02
Sahada varlığıyla takımı eksik bırakıyor...
Alan kapatacağım derken fazla durağan bir oyuncuya dönüştü. Sene sonu çabukluğa odaklanması gerek.
Steril61
12.03.2022, 22:22
Berat ın bir Trabzonlu olarak başarılı olmasını çok isterdim. Lakin maalesef tam bir hayal kırıklığı oluşturdu bende. Geldiği günden beri bir ilerleme kaydetmesini bekledim futbolunda. Bir adım ileri gidemedi yahu. Bir futbolcu bu kadar mı etkisiz, bu kadar mı isteksiz olur... Biraz Dorukhan ı örnek alır insan ya. Hırs yapar formayı kazanmak için. Mücadele eder. Adam topa zıplayamayacak kadar hantal ve mücadele azminden yoksun. Şampiyonlar ligi için kadroyu güçlendireceksek güle güle denilmeli. Yedeklerde bile Trabzonspor a katkı sağlayamaz bence.
bordoylamavi
12.03.2022, 22:23
yine çok kötüydü hoca da dayanamadı. artık 11 zor görür .dorukhan da iyileşti. bu kadar kendini geliştiremeyen bir oyuncu bu takımda olamaz. hiçbir faydası olmadığı gibi sırf zarar. hava topu yok pozsiyon bilgisi yok hiçbişi yok. neyseki hoca fark etti de çıkardı.gerçi en baştan oynaması asıl hataydı ama olsun yine de
Lille takip ediyormuş.
Bunu da Lille'e kösersek çok gülerim. Maliyetini çıkarsın razıyım. Berbat bir futbolcu.
falcon_61_
13.03.2022, 00:13
Köyüne dön yiğidim. Buralar sana göre değil.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğukan Uçan
13.03.2022, 08:36
lille cidden bunu takip ediyorsa hemen kitleyelim.
Uğur Kalyoncu
13.03.2022, 09:49
Şu maç özelinde gereksiz ve aşırı tepki olduğunu düşünüyorum.
Harun CAN
14.03.2022, 10:49
Etkisiz eleman değil, yutan eleman. Giresun maçında da golde çok büyük hatası vardı.
Kaan Çetin
14.03.2022, 11:20
Alanlar genişledikçe Berat daralıyor mu?
Geçen yıl daha iyi miydi yoksa koşullar onu daha iyi mi göstermişti? Daha dar alanda daha kompakt oynamaya çalışyorduk, daha az geçiş veriyorduk.
Berat geçen yıldan sonra kendini ıspat ettiğini düşünerek kötü mü yaşıyor?
Berat baskı altında oynayamıyor mu?
Yoksa her futbolcunun kariyeinin bir döneminde yaşayabileceği, aşması gereken bir eşikte mi?
Apo hocam durumun farkındadır ve gerekeni yapar.
Berat'ın geniş alanda oynama ve şiddetli koşu sıklığı sorunu var ama zeki oyuncu, bir çözüm bulunur.
sethfilo
22.03.2022, 08:21
Kamış ses verince ney oldum sanır
İp gerilince yay oldum sanır
...
diye devam eden bu beyitlerde ne güzel söylemiş eskiler.
Evlat gel bu izlediğin yoldan dön. Çünkü hem bize hem kendine hemde allah vergisi yeteneğine yazık ediyorsun. Bırak saçlarının rengi veya şekliyle oynamayı çık asıl işin olan sahada top ve rakiple oyna. Yavaş yavaş gözden düşersin unutulanlar kıtabının tozlu sayfalarındaki yerini çabuk alacaksın gibi. Bizim sana senin bu asil formaya ihtiyacın var. Sezonun kalanında silkinmelisin yada senden yaka silkmeye başlayan bir taraftar topluluğunun hedefi olacaksın. Hadi bizi bu fikrimizden caydır.
Onur Akyüz
23.03.2022, 11:20
Milli takıma kadar yükseldikten sonra çizdiğin yol her neyse seni hızla dibe indirmiş bunun farkına varırsın umarım.
Yüzlerce örnek varken bir genç futbolcu nasıl bile bile çalışmayı ve gelişmeyi bırakabilir hiçbir zaman anlayamadığım bir şey. Gidişatın belli şu an beş para etmeyecek bir topçu olmaya doğru hızla gidiyorsun.
Hakan Yeşil'i birkaç aydır izlemedim ama son izlediğimde yapabildikleri ve yapamadıkları şeyler birbirine çok yakındı (yapabildikleri: uzun top, oyun yönlendirme, yüksek pas yüzdesi. yapamadıkları: pozisyon alma, alan kapatma, doğru tackle zamanlaması ve tercihi, topla dikine gidebilme) . Artı olarak Hakan biraz daha çalışkan ve fiziği (boy olarak değil) daha sağlam denilebilir. Şuan Berat başta yapabildiği şeyleri bile yapamadığı için Hakan'ı ondan daha iyi görüyorum ve 4 yaş daha küçük Berat'tan.
Hiç mümkün gözükmüyor ama umarım bi şekilde okutabiliriz Berat'ı. Hakan'ı da yakın zamanda izleyip güncellerim. Ev maçları Youtube'da veriliyor isteyen göz atabilir.
Ben hala kontra yediğimizde, rakip hızlı hücuma çıktığında, rakibin arkasında kalıp yürüyen adımlarla geriye dönen bir önlibero görmedim. Varsa böyle önlibero Berat dışında lütfen söyleyin merak ediyorum gerçektende. İşim olmasa yediğimiz ataklarda yürümesini videolara koyup kendine izletmek isterdim.
Bu arada rakiple kafa kafaya topa çıktığında hiçbirini alamıyor. Rakip oyunculardan o kadar basit vücut çalımı yiyor ki. İlk geldiğinde böyle değildi bu adam, şu an ki durumu bir taraftara rica etmişsindir sahaya in oyna diye aynı o durum. Bu işten şu an aldığı parayı hiç haketmiyor. Bilmeden yargılamak istemiyorum ama iyi çalıştığını veya futbola motive olduğunu düşünmüyorum.
GencTurk6161
25.03.2022, 00:42
Bu adam ön libero değil yetenek ve kapasitesi o mevkiye uygun değil...
Ortasaha önünde oynayabilir yada ortasaha da ileriye dönük oyuncu olabilir. Savunma hattına ne kadar uzak oynarsa o kadar başarılı olur.
yeni bir şansı hakediyor kredisi yeterince var
sethfilo
08.04.2022, 11:33
Yurtdışı teklifine çok sıcak bakarım, bizde sadece kadro şişkinliği aldığımız paranın üstüne Trabzonspor marka değeri yüzdesi koyup sarsak bana yeterli
Numan Yerlikaya
09.04.2022, 22:31
Anca yedek olur takımda oda 3. yedek
Mert Acar
09.04.2022, 23:25
Geçen sezon rota Avrupaydı şimdi Anadoluya doğru dönüyor.
Bu kafayla işin zor.
A. Aydın
10.04.2022, 13:52
Gecen yil performansi dorukhan ve siopisin cok uzerindeydi.
Dorukhan ve siopis hucum pres disinda fazla ozellikleri yok. Bu da orta saha hakimiyetini rakibe veriyor. Bakaetas rakip kaleye yaklasamiyor ve kotu gozukuyor.
İyi bir berat olsa hucum oyuncularinin da performansi artar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arif Timurcioğlu
16.04.2022, 10:47
Nasıl bu kadar düştü anlamıyorum kendine gelmeli.
Siopis ve dorukhan kadar savasamiyor fakat pas oyunununda daha verimli olabiliyor
Sene sonu postalanır anadoluya
Hacı oyuna girdikten sadece 10 dakika sonra poponu çekemeyecek kadar yorulmayı nasıl beceriyorsun?
Erdinho_61
19.04.2022, 22:49
sen birdaha oynama kardes. zahmet etme yani. zaten etmiyorsun 5 dakka sonra.
Cem Balcı
19.04.2022, 22:55
Nereye doğru evriliyorsun sen.
Yasin Altuntas
19.04.2022, 23:08
Bir cöküs hikayesi….. Topun altindan gectigin pozisyon su anki performansin özeti. Tribünü atesleme ile olmuyor.
Mehmet Fatih Yavuz
19.04.2022, 23:18
Korkarım ki Yunus Mallı dan dahi kötü...
Ne yapıyorsun oğlum Allah aşkına?
Bu ne telaş, bu ne acemilik. Hiç mi çalışıyorsun?
jpositve
19.04.2022, 23:20
Bir cöküs hikayesi….. Topun altindan gectigin pozisyon su anki performansin özeti. Tribünü atesleme ile olmuyor.
https://twitter.com/onazi_daaa/status/1516506059996811278?t=kzXEqddshH11T5E2xdKdUQ&s=19
Bence maclarin son dakikalarinda eger gol atmamiz gerekiyor ve baskili oynuykrsak stoper yerine oyuna alinabilir. Mesela bu macta hugo nun geriden oyun kurmasi ile berat in oyun kurmasi arasinda fark olurdu illaki. Bu sezon edgar ie geriden oyun kurma ozelligi sayesinde cok isimize yaradi. Zamaninda okay yokuslu ve dogan erdogan bu sekilde cok kullanilmislardi.
Ozan Yılmaz
19.04.2022, 23:32
Koşamayan adam resmen ağır çekim futbolcu yeni girdiği an da dahil
iyattara
19.04.2022, 23:50
Ya hadi anladık zamanlama hatası yaptın top üstünden geçti kardeşim yeni oyuna girmiş adamsın o nasil geriye depar atmaktır. Kıçını kaldıramıyor resmen koşarken. Bu tabloya çok şaşırdım cidden. Oynamadikca salmış kendini. Gelen fırsatları hazır olup degerlendirmek yerine yatmayı tercih etmiş. Görünen bu. Umarım yeni sezonda tekrar katkı verecek duruma gelir.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okay'ın yaptığı hatayı bu da yaptı. Sorun bizde herhalde. Oyuncuları hantal, hımbıl topçulara dönüştürüyoruz ısrarla. Aklı varsa sene sonu özel hocası falan varsa onu değiştirir yoksa da özel bir atletizm hocası falan alır.
O kafa topunu ıskaladığı pozisyon mesela, öyle bir geri koşuşu var ki Hamsik daha geriden gelip daha çabuk pozisyon aldı.
kaçarava
20.04.2022, 00:24
Anaaaa....
O geriye koşamayan Berat mıymış? Yuh sana Berat. O rezil, kepaze ötesi gs maçından sonra üzerine bordo mavi kombin bile yapmaman lazım ama bize lazımsın. Evet hâlâ lazım. Kalan maçlarda bile lazım ama vaziyete bak. Orta sahada pas yapsın diye sokacağın tek adam bu. Bu sezon görünüyor ki zor ama gelecek sezon kafasına odunla vura vura iyi çalıştırıp forma sokmamız gerekiyor.
Mert Oğuzlu61
20.04.2022, 00:28
Gençlerbirliği'nde çok maçını izledim çift yönlü ve dinamik 8 oyuncusuydu cigersiz gibi ileri geri çalışıp öne de çıkıp şut çekebilen oyuncuydu savaşçıydı hatta bize geldiğinde de öyleydi ne olduysa ilk devrenin sonlarına doğru oldu.
Gecen seneki oyuncuyla hiç alakası yok, saha içi saha dışı problem neyse cozulmeli. Gecen sene Avrupa'ya transferi konuşuluyordu milli takimin 6 numarası yaptık derken dibe vurdu.
Şu yaptığı zamanlama hatasını halı sahada yaparlar. Hata yaptın hadi anladık, bunun üstüne koşmayı bile becerememene ne demeli.
ÖmürKaradeniz61
20.04.2022, 00:41
O zamanlama hatası yaptığı toptan değil de sonrasını tribünden görseydiniz geri koşarken dilinin nasıl dışarda olduğunu oturur ağlardınız. Avrupa hemi yahu bırakın Allah aşkına Edirne’den öteye geçemez bu çocuk.
Burak Bıyıklı
20.04.2022, 08:26
Şu yaptığı zamanlama hatasını halı sahada yaparlar. Hata yaptın hadi anladık, bunun üstüne koşmayı bile becerememene ne demeli.
Aynen ben de ilk hatasından çok geriye vites boşta koşmasına çıldırdım. Koşsana kardeşim deli gibi. Az biraz siopis izle bak ne yapıyor diye.
Oğuz ZEYTİN
20.04.2022, 08:43
Öndesin. Oyuna sonradan giren orta saha oyuncusundan ne beklersin? Top tutsun, ayağa oynasın, rakibi bozsun, enerji getirsin... Hepsinin tersini oynuyor bu kardeşimiz. Bu sezon etrafında daha kaliteli, tecrübeli oyuncular var ve bu sayede gelişip sıçrama yapar diye beklerken ağır, hantal bir oyuncuya dönüştü.
Yazık...
Harun CAN
20.04.2022, 10:06
İki tane yüksek topta doğru yerde durmadığı için ve de doğru zamanda yükselmediği için topu rakibe kaptırdık ve tehlikeli atak yedik. Bu kadar temel şeyleri yapamıyorsa sorun büyük demektir.
makbernatsu
20.04.2022, 10:35
şakamı bu...geçen seneki adam ne hale geldi.. Milli takıma kadar yükselmişken bu nasıl bir düşmedir...bitmişsin sen
bordoylamavi
20.04.2022, 14:37
zamanlama hatası şaka gibi .mahallede yapmaz insan bunu. bitmiş berat maalesef
Aynen ben de ilk hatasından çok geriye vites boşta koşmasına çıldırdım. Koşsana kardeşim deli gibi. Az biraz siopis izle bak ne yapıyor diye.
Bu sene o tarz bir koşu bir tane bile yapmadı. Her kontra yakalandığımızda rakibe yetişemedi bile. Bu takımda oynamış en küfür hakeden topçu olabilir.
Royal Heart
20.04.2022, 16:17
Berat A. Özdemir kötü bir futbolcu değil, performansında ciddi düşüş yaşayan bir futbolcu. Sezon başında bu kadar yavan bir oyun sergilemiyordu ki A Milli takıma da bu sezon seçildiği unutulmamalı. Bazı maçlarda yaptığı hatalarında takımın kadro derinliğine güvenen birtakım insanların kendisine yönelik ağır eleştirilerinin de bu düşüşte bir payı olabilir. Bugün geldiği noktanın mental birtakım sorunların yansıması olabileceğini düşünüyorum, sorunu fiziksel olsa kadroya hiç alınmaması lâzım ki geniş kadroda istisnalar hariç genelde yer buluyor ve süre de alıyor. Şu aşamada kazanılamıyorsa hava değişikliği iyi gelebilir, forma şansı bulabileceği ve kendini gösterebileceği iyi bir takıma kiralanabilir. Değer kaybetmeye bu kadar hevesli olmamak lâzım, şu linç kültürünü bir kıralım artık.
erenslash
20.04.2022, 18:56
beratın kafa futbolda değil bu kadar net söylüyorum
Onur Akyüz
20.04.2022, 20:20
İnsanın kendine ettiğini kimse yapamazmış
Bir daha yakışıklı (Türk) futbolcu almayın kardeşim.
Hiçbirinden hayır gelmedi.
Futbolcu dediğin çirkin olur.
ciddi bir potansiyeli olduğunu biliyoruz.
doğrudur şu sıralar çok kötü ama kendisi bizim bir değerimiz. harcamak çok kolay. henüz 23 yaşında bir çocuk. hayatın çok başında. durumunun bir çok sebebi olabilir.
psikolojik, fiziki vs desteklenmeli. mentörlük desteği verilmeli ve bu süreçten çıkması için uğraşılmalı.
hemen gönderelim olmaz bu işlerde.
ciddi bir potansiyeli olduğunu biliyoruz.
doğrudur şu sıralar çok kötü ama kendisi bizim bir değerimiz. harcamak çok kolay. henüz 23 yaşında bir çocuk. hayatın çok başında. durumunun bir çok sebebi olabilir.
psikolojik, fiziki vs desteklenmeli. mentörlük desteği verilmeli ve bu süreçten çıkması için uğraşılmalı.
hemen gönderelim olmaz bu işlerde.
Her kelimesine katiliyorum söylediklerinin. Yapilan yatirimi, harcanan zamani bir yana koyarak düsünürsek, bir insani yok saymak ya da yoketmek ona sahip cikmaktan daha kolay gleiyor kimisine ancak ben Berat konusunda kulübün de hocanin da yapici bir tavir takinmasindan yanayim. Ve özellikle de Taraftarin artik bu tüketen grup özelligini birakmasinin gerekliligine inaniyorum.
Berat su an kendisini futbola vermiyor ya da veremiyor ancak bugünlerin de gecici oldugunu düsünüyorum.
pReN@_61
21.04.2022, 15:33
Toptan sekiş neydi öyle hafız ?
Ulan ne adamsın :D
kaçarava
24.04.2022, 00:03
Kupa maçındaki kadar olmasa da bir pozisyonda kağnı gibi koşuyordu yine :D
Tayphoon61
26.04.2022, 10:28
Çok geri gitti
Gökhan Balcı
27.04.2022, 00:41
Kendisi açısından yaz kampı çok belirleyici olacak. Ne kadar önemli bir yetenek olduğunun farkına varırsa kimse durduramaz onu. Yok ben durduğum yerden altmış metrelik paslar atmak istiyorum diye düşünecekse işi zor
erenslash
27.04.2022, 13:38
kiralık olarak verilebilir.
ben çok güvenmiyorum
belki yanıltır ama yok abi bizde yapamıyor bu
bakalım yaz kampı kurtarabilecek mi kendisini?
jairzinho
27.04.2022, 13:46
çok fazla eleştiriliyor
lakin şampiyon kadroda an itibariyle 1556 dakika oynamış durumda,az değil
https://www.transfermarkt.de/berat-ozdemir/detaillierteleistungsdaten/spieler/483063
tüm kulvarlarda ise bu sezon 2073 dakikayı bulmuş,
https://www.transfermarkt.de/berat-ozdemir/profil/spieler/483063
Oğuz ZEYTİN
01.05.2022, 09:38
Sezonun hayal kırıklığı listemin ilk sırasında Berat var. Geldiğinde verdiği ışık, bu sezon bir türlü yanmadı. Takım arkadaşlarına ayak uydurmakta zorlandığı çok açık. Üstelik millî takıma kadar yükselmişken...
Oynayan oyuncu grubunun en zayıf halkası.Yeteneksiz diyeceğim ama yetenek de var.Geçen sezon o kötü takımda parladın , bu sene ne oldu sana ? Maça girdin ama aklın hep başka yerlerde diyeceğim , en çok sevinen futbolculardan birisi sendin kardeşim.İnşaallah kamp dönemini iyi geçirir yeteneklerini sahaya yansıtırsın..Bak Yusuf Erdoğan dahi senden daha gayretli ve istekliydi aldığı sürelerde , hatta Koita bile şu maçta son 5 dakika oyunda kaldı o 5 dakidada ileride top tutmak için yırtındı..Toparlanman dileğiyle..
kaçarava
01.05.2022, 21:27
Seneye bize lazımsın. Toparlan.
çok fazla eleştiriliyor
lakin şampiyon kadroda an itibariyle 1556 dakika oynamış durumda,az değil
https://www.transfermarkt.de/berat-ozdemir/detaillierteleistungsdaten/spieler/483063
tüm kulvarlarda ise bu sezon 2073 dakikayı bulmuş,
https://www.transfermarkt.de/berat-ozdemir/profil/spieler/483063
Elestiri miktari ile oynanan sürenin iliskisini anlamadim
Yazın okullar tatil olunca güreşe yazdıracağız seni
Son antalya macinda siopis beratin pozisyonunda oynarken baski altinda pas atmanin top tutmanin ne kadar zor oldugunu gormus olduk o bolgede oynamak kolay degil berati elestirirken biraz insafli olmak lazim
Gelecek sezon öncesi kampta yeniden eski gücüne kavusur, özgüveni yeniden yukari cekilir ve biz de istedigimiz Berat´i sahada seyrederiz. unutmayin, bir insani, oyuncuyu kaybetmek onu kazanmaktan daha kolay, hatta cok daha kolaydir. Soru su ki, biz hangi yolu istiyoruz ve sececegiz. Ben Berat´in kazanilmasini istiyorum. Cünküm benim gözümde o cok iyi bir oyuncu. yasadigi performans düsüsü dönemsel. Gelecek yil Berat bize cok sey katacak ve yine burada onun hakkinda olumsuz yazilar yazanlar, onu kötüleyenler utanacak.
BatuhanB
06.05.2022, 21:58
Uzun bir zamandan sonra oynadığı en iyi maçtı.
Dileyelim, devamı olsun.
kaçarava
06.05.2022, 22:11
Özellikle ilk yarı iyi paslar yaptı.
crixus_61
06.05.2022, 22:18
Gayet iyiydi.
Onur Akyüz
06.05.2022, 22:19
Sahanın en iyisiydi
Ozan Yılmaz
07.05.2022, 00:42
Vay be dikine hızlı düşünüp asist yaptı
Vay be dikine hızlı düşünüp asist yaptı
Sezon içinde bu paslarıyla hızlı çıkıp pozisyonlar bulduğumuz vardı zaten. En büyük problemi hareketsiz oyunu. Onu çözer umarım.
Gökhan Balcı
07.05.2022, 01:22
Kendisine ne kadar ihtiyaç duyduğumuzun kendisi farkında değil. Hamsik'in olmadığı zamanlarda oyuna kendisini verebilseydi bu kadar zorluk yaşamazdık. Sorunu başından beri hep mentaldi. Bence kendisine verilen rolü yadırgıyordu ama umarım iyi bir kamp dönemi geçirir de o bölgede adam aramak zorunda kalmayız. Çünkü sadece kendisi istediği takdirde müthiş bir cevheri ortaya çıkarma şansı var diğer yeteneksizler ile aynı sınıfta değil berat.
Spor konusunda asla yalan söylemem kardeşim, al ihtiyacın olan program.
https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/5caa7ad4b7c92c698d8a247d/1594155289154-74WLHV4FV94V678ZDT19/cone+drills.jpg?format=1000w
Sene başında kanat fotonu foruma atarsın artık :p
BatuhanB
07.05.2022, 03:00
Kendisine ne kadar ihtiyaç duyduğumuzun kendisi farkında değil. Hamsik'in olmadığı zamanlarda oyuna kendisini verebilseydi bu kadar zorluk yaşamazdık. Sorunu başından beri hep mentaldi. Bence kendisine verilen rolü yadırgıyordu ama umarım iyi bir kamp dönemi geçirir de o bölgede adam aramak zorunda kalmayız. Çünkü sadece kendisi istediği takdirde müthiş bir cevheri ortaya çıkarma şansı var diğer yeteneksizler ile aynı sınıfta değil berat.
Çok doğru saptama. Bu sezon elimizi kolumuzu bağlayan en büyük sebep belki de Beratsızlık idi. Üstlenebileceği rolü verebileceğimiz en azından tek topçumuz olsa ikinci yarı çok çok daha rahat olurduk.
Spor konusunda asla yalan söylemem kardeşim, al ihtiyacın olan program.
https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/5caa7ad4b7c92c698d8a247d/1594155289154-74WLHV4FV94V678ZDT19/cone+drills.jpg?format=1000w
Sene başında kanat fotonu foruma atarsın artık :p
On numara vücudu da olur mu hocam?
On numara vücudu da olur mu hocam?
Olur olur şu kanatlara bak şu kola bak karına bakkk çok iyi
https://pbs.twimg.com/media/E5Mn5WUXIAE8ZoC.jpg:large
BatuhanB
07.05.2022, 03:27
Olur olur şu kanatlara bak şu kola bak karına bakkk çok iyi
https://pbs.twimg.com/media/E5Mn5WUXIAE8ZoC.jpg:large
Hadi buyur...
Hiç değilse Berat Ayberk Özdemir fan girl'lerin hatırına dön be çocuk...
Tayphoon61
07.05.2022, 09:47
Değil yerli rotasyonunda kullanmak için seneye kadroda tutmak, ekmek almaya bile yollanacak durumda değil. Onun yerinde olsam yaz tatilini kısa tutar özel antrenörle ekstra çalışırım. Yoksa seneye takıma katılacaklarla yedek kulübesini bile göremez
Vücudunu kullanmayı öğrenebilsen kafadan Avrupaya gidersinde, önce vücudunu geliştirmem gerek. Yazık ediyorsun tekniğine
bordoylamavi
07.05.2022, 15:23
yazın çok iyi çalışıp gelişmeli yoksa hep yedek kalır. dün iyi gibi göründü ama yine zamanalam pozsiyon hatalar hatalı kararla bunları bü türlü düzeltemedi
pReN@_61
07.05.2022, 19:20
Fena değildi.
https://pbs.twimg.com/media/FSQbGbiWQAIzV4Q?format=jpg&name=large
Kardeşim kimse mi yapma etme demiyor sana ya.
MetehanS
10.05.2022, 10:08
bu nedir arkadaş ya :)
https://pbs.twimg.com/media/FSQbGbiWQAIzV4Q?format=jpg&name=large
Kardeşim kimse mi yapma etme demiyor sana ya.
bordoylamavi
10.05.2022, 10:25
herkesi özel hayatı kendine tabi ama saçınıla başınla dövmeyle uğraşacağına kendini geliştirse çok daha faydalı olacak
BatuhanB
10.05.2022, 22:35
Takımın en çok ihtiyaç duyduğu adamsın, öyle kötü sezon geçirdin ki geçen hafta oynadığın iyi Hatayspor maçına rağmen hocan güvenip sahaya atamadı seni.
Yazık ki ne yazık.
Doğukan Uçan
11.05.2022, 13:29
Kardeşim sen yol yakınken futbolu bırak reklam ajansına falan başvur. Zaten hemen piyasada tutulur bir sürü kız çevrende olur işi götürürsün.
pReN@_61
16.05.2022, 10:23
https://twitter.com/cluptrabzonspor/status/1525693165155622913
Bu kadar kolay çalım yemesini anlamıyorum. Çalım yedikten sonra yürür adımlarla geri dönmesinide anlamıyorum. Fenerli Crespo gibi birini oynatmak varken neden bu stilde birini oynatırız ki. Ne özelliği var paralel pas dışında
Zafer Fidan
16.05.2022, 13:47
...Ne özelliği var paralel pas dışında
Yok baska bir özelligi.
Tayphoon61
16.05.2022, 19:21
Büyük ihtimalle gelecek sezonda bizimle, en azından biraz gelişme göstermesi umudumu kaybetmek istemiyorum
MetehanS
17.05.2022, 13:25
Aidiyeti güzel, fakat bu sene, eski performansından eser yoktu.
Ben rotasyon oyuncusu olarak kalmasını isterim.
Bu sene bir şans daha vermek lazım. Belki savunmasını ve mücadelesini geliştirir.
Turgut Altun
18.05.2022, 12:35
Potansiyeli var, ama kafa futbolda değil gibi. Umarım toparlar.
Bu sözleşmede güncelleme olmadıysa, performans sebebi aldığı para da olabilir.
"Profesyonel futbolcu Berat Ayberk Özdemir ile 4,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya 2020-21 futbol sezonu için 2 milyon 500 bin lira, 2021-22 futbol sezonu için 5 milyon lira, 2022-23 ve sonraki sezonlar için oyuncuya, bir önceki sezon aldığı garanti ücrete (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılarak ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin yüzde 5'i ödenecektir."
TSezgin61
18.05.2022, 15:30
bazi aldigim bilgilere göre biraz moral bozuklugu yasadigi bir dönem olmus. Kendim konusmadim, ama etrafinda sacma sapan üstüne giden, baski yapan olmus... Telefon numarasini falan degistirmek zorunda kalmis (bu bilgi annemden).
Karakterinden, aidetinden kimsenin süphesi olmasin. Bizden biri zaten... onun yaninda cok aileci ve özellikle köyleri ve köy yemeklerini seven bir cocuk... benim otistik kardeslerimin kursu cocuklar icin özel bir spor günü düzenlemisti. "cagirsak gelirmi" diye sormustular. Iki etmedi, elinde formalarla cocuklara gitti mesela..
Ama özel hayatinda ne olduysa, bu düsüsü ona borclu... Insallah toparlar, yetenegine yazik olur.
Ne olursa olsun kupa macinda son 10 dakikada oyuna girse belki elenmeyecektik daha oncede yazdim on libero oynamak baski yoksa en rahat mevki ancak o bolgede son maclarda siopis ve hamsik yogun baski altinda rahat cikamadilar top kayiplari oldu o bolgedeki oynuyorsan eger ya iyi top saklayacaksin ya top gelmeden nereye atacagini bileceksin yada top sana gelir gelmez bir arkadasin kendini gosterecek bunlarin hicbirisi olmadimi antalya ve kayseri maclari gibi olur dileriz pas yuzdesi yuksek olan berat fizik olarakta kendini gelistirir
jairzinho
19.05.2022, 03:31
berat dan ümit kesilmez
belli bir yeteneği olan oyuncu,
gelişimi devam edecektir
fmdatasıda fena sayılmaz
https://fmdataba.com/tr/21/p/607662/berat-ozdemir/
daha kendine güvenli oynaması gerekiyor,özgüven önemli
berat malesef karakter olarak çok showmen, işin aslından çok show kısmında. show kötüdür demiyorum, ama önce belli bir foundation olacak ondan sonra show
Doğukan Uçan
22.05.2022, 23:36
güler yüzlü, samimi iyi bir kardeşimiz ama futbolunu geliştirmesi lazım.
günümüzde sadece rakibe basan top ayağına gelince yan pas geri pas yapan orta saha trabzonspor gibi hedefleri olan bir takımda oynayamaz.
biraz çalım at, top sür, şut çek..
önümüzdeki sene bence son şansı ya kendini geliştirir yada sözleşmesi bitmeden yollar ayrılır.
kaçarava
23.05.2022, 00:33
En iyi bireysel antrenörleri tutup gelecek sezon kendini göstermeli. Kurtul şu hantallığından. Böyle devam ederse devre arası yollanır.
Zafer Fidan
23.05.2022, 09:53
Youtube veya Twitch kanali acsa baya basarili olabilir. Bence kariyer planlamasini bir kez daha düsünsün.
Tayphoon61
26.05.2022, 18:45
Gelecek sezon için şimdiden kendini mental ve fizik olarak hazırlamazsa işi çok zor , sadece yerli mecburiyetinden kadroda yer bulur
Yiğit SARI
07.07.2022, 11:20
https://www.youtube.com/watch?v=oisTiIEqrpc
İlk hazırlık maçında sadece kendisini gözleyecem. Yine böyle embesil, sünepe oyununa devam ederse yol verilsin.
Ha ısıran, oyununa içinde kalan, dirençli ve istekli olursa; maçlara ter atmak için çıkmazsa bu sene orta saha rotasyonumuz tarihin en iyisi olabilir. Hamsik aslında bire bir rol modeli ama bizimki kot kafalı biraz.
Onur Akyüz
11.07.2022, 01:02
Bu kampı iyi değerlendireceğini gözlemliyorum. Hadi inş
pReN@_61
13.07.2022, 10:49
çalış evlat, bırakma ipin ucunu
Gelecek sezon için şimdiden kendini mental ve fizik olarak hazırlamazsa işi çok zor , sadece yerli mecburiyetinden kadroda yer bulur
Şuan kadroda bulunması bile yerli mecburiyetinden. Abartmıyorum şuan Flavio bu adamdan daha iyi ve hazır. Umarım kampı iyi değerlendirebilir.
kaçarava
17.07.2022, 13:25
En büyük sorunu hantallık. Top çıkarırken, geri koşarken başına hep bela oluyor.
Bu arkadaş mental bir problem yaşıyor galiba. Anlayamıyorum. Geldiği ilk zaman çok basit ve gösterişsiz oynuyordu. Çevre görüşü çok iyiydi. Baskıyı kırıp basit paslarla ortasahayı organize ediyordu. Mutlu ve uyumlu da gözüküyor aslında. İlk 11 de yer bulamaması çok tuhaf. Tempolu bir oyun da oynamıyoruz. Henüz çok erken ama performansı geçtiğimiz sezondan beri düşük. Doğucan formaya daha yakın gözüküyor gibi. Belki de bu rekabet iyi gelecek. Bilemiyorum. Acun'un talip olduğu oyuncu kendisiydi. Satılmadığına göre Avcı'nın planları arasında yer alıyor hâlâ. Maalesef ben de ümidini kaybedenlerin safına geçiyorum ama.
[KAPLAN]
17.07.2022, 22:07
Hamsikin rolüne en yakın isim normalde kendisi ancak Hamsik bu yaşında bile kendisinden daha atletik oynuyor. Kesinlikle ümitsiz vaka.
pReN@_61
18.07.2022, 10:10
ikinci hazırlık maçında ben beğendim
Muhammed Kambur
25.07.2022, 20:38
Bunca süre Hamsik ile oynayip bir seyler kapamamak da ne bileyim. Seviye düsüsü yine hizla devam ediyor.
kaçarava
25.07.2022, 20:43
Fizik yeterliliği 3/10. Bunu 6-7 seviyelerine çekmesi lazım en az.
DeAgLeMaNyAq
25.07.2022, 20:45
O kritik eşiği bir türlü geçemedi. Bu saatten sonra da işi zor...
Ya kafayı yiyeceğim koşsana arkadaşım niye slow motion yürüyorsun kontra yediğimiz anda, sprint atamıyor mu bu arkadaş hiç görmedim, rakip o kadar rahat geçiyor ki bunu kafayı yedirtir. Ha bu arada yaptığı sadece bir şey var paralel pas, başka hiçbir numarası yok.
https://youtu.be/E4ovmLo3ffQ
Berat hakkındaki düşüncem.
pReN@_61
26.07.2022, 10:47
emboli maçına az baktım çok ağır kaldı o sürelerde
bordoylamavi
26.07.2022, 14:07
ne bekliyor avcı bundan anlamak mümkün değil. şu takımda oynayamayacak adamı her maç deneyip bişiler bulmaya çalışıyor
Ozan Yılmaz
26.07.2022, 14:32
ilerlemeyi geçtik geriye gitti
ümitler tükeniyor maalesef çok zor bundan sonrası kendisinde bitiyor olay
Zafer Fidan
27.07.2022, 13:33
Dogucan transferinden sonra zor daha forma sansi bulur. Keske teklif gelince satilsaydi.
Arif Timurcioğlu
31.07.2022, 22:20
Bende sakatlık olmadığı sürece fazla forma şansı bulacağını düşünmüyorum, hullcity teklifi değerlendirilmediği için pişman olacağız.
Mert Pasa
01.08.2022, 12:10
Insiyatifli bir oyuncumuz.Bu tipler bir iki sene sac bas yoldurabilir(ki su an cogunlukla oyle oluyor).Ama disiplini bozmazlarsa bir anda seviye atlarlar.Ben ondan umid kesmis degilim,o yuzden de simdilik beklenti yukseltip her defasinda hayal kirikligiyla sinirlenmiyorum.
Ali İhsan
01.08.2022, 13:08
Bu sene sorumluluk alabileceği bir süper lig takımına kiralanması (ücretinin tamamı verilip, kiralama ücreti de alınmalı ki gerçekten oyuncuyu kullanmak isteyen takım alsın) gerektiğini düşünüyourm.
Çöpe atılacak bir yetenek değil, sadece bizim tempomuzun çok altında kaldı ve burada gitgide özgüveni zedenelebilir.
kaçarava
06.08.2022, 00:56
23524543. şans haydi Berat be haydi çabala sen de artık. Orta sahada top yapacak tek adam sensin şu an.
BatuhanB
06.08.2022, 05:12
Bir top oynasa o kadar problemi çözecek ki... Hadi be oğlum artık ya.
pReN@_61
07.08.2022, 13:34
kara bulutları dağıt
konsantre ol
[KAPLAN]
07.08.2022, 17:20
Söylenildiği gibi Arabistan’dan teklif varsa 1-2 milyona bakılmadan gönderilmeli. Kendisinden para kazanabileceğimiz son transfer sezonu olabilir. Zira bu sezon forma şansı bulabileceğini düşünmüyorum
kaçarava
07.08.2022, 17:39
Bu fizikle anca Arap ligleri olurdu zaten. Hiç geliştiremedin kendini. Yazık.
Oğuz ZEYTİN
07.08.2022, 18:43
Eğer haber doğruysa, yolu açık olsun.
Geldiğinde sevinmiştim. Herkes Gençlerbirliği'nde stoper Arda'yı konuşurken Berat'ı daha çok beğeniyordum. İlk yarım devre iyi iş yaptı ancak şampiyonluk sezonunda kadro kalitesi yükselince bocaladı. Oyun tempomuz çok yüksek olmamasına karşın ağır kaldı. Sempatik tavırları sayesinde çok göze batmadı.
Bir oyuncu, basamak atlama zamanını ıskalayınca toparlaması uzuyor. Dorukhan, Doğucan ve Kerem varken Berat'ın gitmesine kimse itiraz etmez.
Başarılar...
Berbat ötesi takımla alakası olmayan tam bir el freniydi. Para kazanmamız müthiş olay. Eskiden ne olduğu önemli değil, bu kafayla bir şey olmayacağı kesin zaten. Kafası olsa avrupaya giderdi.
Kemal Öztel
07.08.2022, 21:50
2.5 m euro bonservis bedeli ödeyerek aldık Berat'ı. İlk dönemde ciddi katkı verdi ama sonra ne olduysa inanılmaz geriye gitti. Temposu yavaşladı fiziksel olarak ciddi eksikleri var. 3 m euro ve üzeri bir bonservis kazandıysak gayet iyi anlaşma bence. Kendisi de 1-1.5 m euro arası yıllık ücret alacaktır onun da beş senede kazanabileceği bir miktardı. Güzel iş
Adem Erdoğan
07.08.2022, 22:58
Geçtiğimiz sezon oynayabildiği bazı maçlarda emeklilik sinyalleri vermişti zaten.
Tam yerine gitmiş.
Sefer A.
08.08.2022, 00:23
Mumla ararız.
;njkjhnkjhkjhjkhjkh
Zafer Fidan
08.08.2022, 01:11
Mumla ararız.
:D
Mert Pasa
08.08.2022, 09:46
insallah Grillitsch in avans odemesi icindir bu hareketler,hayirlisi olsun yukselis cizgisini surduremedi ama ben Trabzonsporda oynamis olmasindan memnunum.
pReN@_61
08.08.2022, 10:22
https://twitter.com/deplasske/status/1556290222748573698
bordoylamavi
08.08.2022, 12:34
bu takımda çok çok zayıf halka idi. takımda olması imkansızdı. avcı niye oynatıyor diyordum belki kolay satılması içindir bilemiyorum. dövmeleri ve sarı saçlarıyla gittiğ yere ilgi odağı olabilir ama futbolu bilemiyorum. 3 e 5 e bakmadan kurtulmak lazım bunun gibilerden doğucan daki fizik ve hırs bunun kat kat fazlası.
Geldiği günlerde yeni sosa olacak potansiyeli gösterirken devam eden süreçte geriye gitti ne yazık ki, Arabistan dönüşü İstanbul yapacak görüntüsü var biraz da, biz de maya tutmuyor hayırlısı olsun iki taraf için de
Mehmet Fatih Silik
08.08.2022, 13:47
Ulan bize mi gelince bu Araplar cimrilesiyor anlamiyorum ki. Ona buna 5-10 bize gelince 2,5 hemi?
Berat'da Arabistan'a evet demisse zaten uzatmaya gerek yok.
Amaci futbol oynamak olmayanlarla isimiz olmamali. Güle güle!
pReN@_61
09.08.2022, 12:37
emeklerin için teşekkürler
yolun açık olsun
https://twitter.com/kap_sportif/status/1556939364546084864
https://twitter.com/kap_sportif/status/1556941123897147392
Mehmet Fatih Silik
09.08.2022, 12:52
Yabancı sınırında ki düzenlemeyi önceden öğrendiği için mi kulüp acaba Berat'ı gönderdi?
lazminator61
09.08.2022, 12:53
gitmesi iyi oldu. Öyle yükseldi, milli takima kadar cikti, nasil bu kadar düstü inanilir gibi degil. Bi daha performansi tavan yapmaz.
Hersey için teşekkürler. Kulübe para kazandırdın. Kariyerinde başarılar. İyi futbolcu. Hamsik sonrası formatımıza uyamadı.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.